Lediga jobb som Hantverksyrken i Malmö

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Produktionsmedarbetare (rammakare) Heymoment

Ansök    Nov 15    Heymoment AB    Konstinramare/Rammakare
Heymoment är en e-handel som specialiserar sig på försäljning av inramade produkter till privatpersoner. Vi är stolta över att driva vår egen ramverkstad i Malmö, där vi trycker och tillverkar alla våra produkter med omsorg. Vi söker förstärkning till vår produktion. Arbetsuppgifter Som produktionsmedarbetare hos Heymoment kommer du huvudsakligen att arbeta med inramning, vilket inkluderar att klippa och montera ramar, samt packa inramade produkter. Vi ä... Visa mer
Heymoment är en e-handel som specialiserar sig på försäljning av inramade produkter till privatpersoner. Vi är stolta över att driva vår egen ramverkstad i Malmö, där vi trycker och tillverkar alla våra produkter med omsorg. Vi söker förstärkning till vår produktion.


Arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare hos Heymoment kommer du huvudsakligen att arbeta med inramning, vilket inkluderar att klippa och montera ramar, samt packa inramade produkter.
Vi är ett nystartat och mindre företag och arbetar tillsammans för att uppnå våra mål. Det är därför viktigt att du är tjänstvillig och flexibel, redo att hjälpa till där din kompetens behövs.


Krav
Händig och noggrann
Kvalitetsmedveten
Språk: Svenska eller EngelskaAtt tillverka och montera ramar är ett hantverk, så det kräver att du är skicklig och noggrann i ditt arbete. Erfarenhet är inte nödvändig, vi kommer att lära dig allt du behöver för jobbet.
Våra kunder förväntar sig hög kvalitet på vårt hantverk och enastående service. Du kommer att vara en viktig del av att uppfylla deras förväntningar.


Anställningsinformation
Heltid
Tillsvidareanställning
Omgående start
Fast månadslön
Arbetstid: Vardagar, dagtidAnsökan
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag och bli en del av vårt team. Vi ser fram emot din ansökan!


Sökord: produktionsmedarbetare, maskinoperatör, operatör, produktion, industri, inramning, bild, fotoram, framkalla, ramverkstad, hantverk, tillverkning, tryckeri, fotograf, snickare Visa mindre

Låssmed / Låstekniker

Du kommer ansvara för installationer av digitaliserade låslösningar och produkter installeras och monteras hos våra olika kunder Vi söker är en lösningsorienterad person med starkt tekniskt intresse som ser möjligheter i stället för hinder. Du är duktig på att planera, är disciplinerad och ansvarsfull. Rollen kräver att du har en god samarbetsförmåga men att du också kan arbeta självständigt. För att trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utveck... Visa mer
Du kommer ansvara för installationer av digitaliserade låslösningar och produkter installeras och monteras hos våra olika kunder
Vi söker är en lösningsorienterad person med starkt tekniskt intresse som ser möjligheter i stället för hinder. Du är duktig på att planera, är disciplinerad och ansvarsfull. Rollen kräver att du har en god samarbetsförmåga men att du också kan arbeta självständigt. För att trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utvecklas och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en mycket stark tillväxt. Visa mindre

Arbetsledare till Södra Skåne

Ansök    Nov 17    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och ma... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Läs gärna mer på rydsglas.se

Ny Möjlighet - Nu söker vi en engagerad arbetsledare till Södra Skåne!

Om rollen

Som arbetsledare hos Ryds Glas så får du arbeta i en kreativ miljö med ett duktigt gäng som har många års erfarenhet av glas. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt från att hantera order, återkoppla till kund, göra enklare jobb i verkstaden, ta emot leveranser, göra beställningar, hantera personalfrågor och mycket annat.

Du ansvarar för de administrativa processerna på anläggningen genom att ta hand om kunderna som kommer till anläggningen, ringer eller mejlar förfrågningar och aktiviteter till verksamheten. Du registrerar arbetsorder, beställer eventuellt material, informerar kunden löpande för bästa planering i verksamheten. Du hjälper glasmästarna vid lastning och andra göromål för att effektivt bedriva verksamheten. Avfallshantering, källsortering, lokalt arbetsmiljöansvar, skyddsronder och händelsenotering ingår också i dina uppgifter. Arbetsledaren har även ansvar för att attestera tid, boka ut personal och sköta personalärenden.

Är du den vi söker?

För oss är personlighet enormt viktigt och vi vill att våra medarbetare lever efter våra värderingar och bidrar till att göra våra kundlöften möjliga. För att trivas hos oss, oavsett inom vilken roll du arbetar, behöver du ha ett stort och varmt hjärta, en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person behöver du även vara initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta såväl självständigt som i grupp - vi gör denna roliga resa tillsammans! Vidare har du en öppen attityd och en positiv inställning samt brinner för att skapa goda resultat och nöjda kunder.

Kvalifikationer

- Minst tre-års erfarenhet av arbetsledning på motsvarande nivå

- Erfarenhet inom glasbranschen eller andra delar av byggsektorn är meriterande

- Förstå grundläggande ekonomiska begrepp

- Analysera, förstå och utveckla befintlig verksamhet

- Förmåga att planera din egen och andras tid

- Körkort B

- Meriterande är MTK, Bas P och Bas U

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med över 75 års av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan till oss senast den 20 december. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta Verksamhetschef Mattias Laakso Nilsson på [email protected] alternativt Anna Möller, Personalgeneralist på [email protected]. Visa mindre

Lagspelande montör sökes!

Vill du jobba i ett härligt team där alla hjälps åt och lyfter varandra? Vill du jobba i ett familjärt företag som ser ljust på framtiden? Är du händig, social och ser laget före jaget? Då är det kanske dig vi söker! Om tjänsten Vi söker dig som vill jobba som montör i Oxie och i det fantastiska teamet hos Glas In. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående och är förlagd till dagtid, måndag till fredag 07.00-16.00. Du får en sex månaders visstidsans... Visa mer
Vill du jobba i ett härligt team där alla hjälps åt och lyfter varandra? Vill du jobba i ett familjärt företag som ser ljust på framtiden? Är du händig, social och ser laget före jaget? Då är det kanske dig vi söker!

Om tjänsten
Vi söker dig som vill jobba som montör i Oxie och i det fantastiska teamet hos Glas In. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående och är förlagd till dagtid, måndag till fredag 07.00-16.00. Du får en sex månaders visstidsanställning hos oss på Uniflex och blir uthyrd till kund. För rätt person finns det därefter goda möjligheter att bli övertagen av kund.

Glas In har tillverkat glaspartier i Malmö sedan 1986. Det startade med tillverkning av balkonginglasningar, men allt eftersom kundernas önskemål ändrats har det tillkommit nya produkter. Företaget har sitt huvudkontor samt produktion i Oxie utanför Malmö och är i dagsläget 12 anställda där 8 personer jobbar i produktionen. Glas In är ett familjärt företag där alla hjälps åt och tillsammans bildar ett starkt team. Företaget genomsyras av glädje, engagemang och värme. Idag tillverkar företaget allt från oisolerade partier till helisolerade fasadpartier. Även rumsavdelningar, glasräcken, glastak, aluminiumstommar med mera.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Tjänsten innebär metallbearbetning för hand, montering, lastning samt möjligheten att utföra CNC-arbete för rätt person. Arbetet är fysiskt och tunga lyft förekommer vilket kräver att du som person har god fysik.

Krav för tjänsten:
* Körkort + egen bil
*God förmåga att uttrycka dig i Svenska, både tal och skrift
*Snus- och rökfri

Truckkort samt om du tidigare har jobbat i verkstad eller med montage ses som meriterande.

Vem är du?
För att trivas i rollen som montör i produktionsteamet krävs det att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna. Du är van att jobba i ett team och ställer alltid upp för andra när det behövs men har inga problem att jobba självständigt. Som person tror vi att du är nyfiken, lättlärd, driven och social. Du är även praktiskt lagd och ser dig själv som ”händig”.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Butikstekniker

SÖKES: Butikstekniker till SafeTeam i Malmö FINNES: En av de bästa arbetsplatserna du kan få! Rose-Marie på SafeTeam berättar: En längre intervju med Rose-Marie hittar du här. Varför jobba på SafeTeam? Vi på SafeTeam är övertygade om att vi kan göra fantastiska saker tillsammans när vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi lever våra värderin... Visa mer
SÖKES:
Butikstekniker till SafeTeam i Malmö

FINNES:
En av de bästa arbetsplatserna du kan få!
Rose-Marie på SafeTeam berättar:

En längre intervju med Rose-Marie hittar du här.Varför jobba på SafeTeam?
Vi på SafeTeam är övertygade om att vi kan göra fantastiska saker tillsammans när vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

SafeTeam är stort nog för att erbjuda utvecklingsmöjligheter, stabilitet, kollektivavtal och fördelaktiga villkor - men samtidigt litet nog för en alldeles speciell och familjär stämning. Vi jobbar med ett brett produktutbud, allt ifrån passersystem (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/passersystem/), lås (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/las/) och larm (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/larm/) till kameraövervakning (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/kameraovervakning/), dörrautomatik (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/dorrautomatik/), inbrottsskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/inbrottsskydd/) och brandskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/brandskydd/). Här hamnar du i gott sällskap, vi är cirka 200 härliga kollegor i Stockholm, Göteborg & region Väst och Malmö.Vad ingår i jobbet?
Som butikstekniker är ingen dag den andra lik. Du säljer lås och andra säkerhetsprodukter och ger tips och rådgivning till våra kunder. Du tar hand om beställningar via mejl, över telefon samt i vårt orderhanteringssystem. Du jobbar även praktiskt med reparation och tillverkning av låscylindrar och nyckeltillverkning i vår låsverkstad.Var?
På Fosievägen (https://www.google.com/maps/place/SafeTeam/@55.5818375,13.0091566,15z/data=!4m6!3m5!1s0x4653a14050781e4d:0xd26542a5100ebc2d!8m2!3d55.5818375!4d13.0091566!16s/g/1hc4p48m0?hl=sv&entry=ttu)ligger både vårt Malmökontor och vår lås- och säkerhetsbutik. Här får du sällskap av drygt 20 trevliga kollegor: butikspersonal, tjänstemän som jobbar med projektering och projektledning, regionchef, koordinatorer och tekniker som utgår härifrån. För att trivas här är du en person som bidrar till den fina laganda och positiva stämning som råder hos oss.

Vad kan du?

För att kvalificera till denna tjänst vill vi att du har:

- erfarenhet som låstekniker

- förmåga att ge hög service - "det där lilla extra" - till såväl kunder som kollegor. Service i särklass är nämligen kärnan i vår företagskultur.

Du har branscherfarenhet, god produktkännedom och god datorvana. Har du även B-körkort och gesällbrev är det meriterande.Passar vi ihop?
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person. Vi vill nämligen att du ska passa in i vårt team, trivas och stanna länge! Jobbar du hos oss kommer vi göra allt vi kan för att det ska bli så. Vi hoppas på samma ärliga engagemang från dig.

Vi har formulerat det såhär:

SafeTeams medarbetarlöfte
Du får jobba i ett proffsigt och familjärt företag där vi vill varandra och våra kunder väl. Här finns en genuin vilja att alltid göra sitt bästa. Vi gör det tillsammans, medarbetare och ledare har ett tätt samarbete hos oss. Det är viktigt att du tar ansvar och är prestigelös för att trivas, i utbyte får du möjligheter att utvecklas, en riktigt härlig gemenskap och en tillvaro som präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

Nyfiken på vad andra SafeTeam:are säger?
Se filmen där flera medarbetare berättar om hur det är att jobba på SafeTeam.

När kan du börja?
Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 15 januari.

Frågor?
Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till Mirek Johansson, 040-970035, [email protected].

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen görs en kontroll i Polisens belastningsregister inför anställning, vidare behöver du vara flytande i svenska i tal och skrift.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter?
Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy (https://jobb.safeteam.se/data-privacy) och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy (https://www.safeteam.se/integritetspolicy/). Visa mindre

Låstekniker - Malmö

Ansök    Nov 14    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö! Arbetsuppgifter Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans u... Visa mer
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö!
Arbetsuppgifter
Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som låssmed och har kunskaper inom installation och service av lås. Vi ser gärna att du har kunskap inom passersystem, låslösningar och larmsystem. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social och ansvarstagande person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt på personlighet, så om du inte skulle ha den erfarenhet som efterfrågas finns det möjlighet att söka tjänsten ändå. Är du engagerad, kundorienterad, smart och har hantverksvana? Välkommen med din ansökan!
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Låstekniker i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Nov 10    Patisserie David AB    Bagare/Konditor
Pâtisserie David söker nu en bagare/konditor! Vi är ett bageri/konditori som bakar allt från grunden med bra råvaror. Hos oss är hantverk och kvalitet ledorden! Vi söker dig som är en positiv och driven bagare/konditor med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig då det ofta kan vara högt tempo! Utbildning och erfarenhet är ett krav! Du ska behärska både bageri och konditori. B-Körkort är ett krav d... Visa mer
Pâtisserie David söker nu en bagare/konditor!
Vi är ett bageri/konditori som bakar allt från grunden med bra råvaror. Hos oss är hantverk och kvalitet ledorden!
Vi söker dig som är en positiv och driven bagare/konditor med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig då det ofta kan vara högt tempo!
Utbildning och erfarenhet är ett krav!
Du ska behärska både bageri och konditori.
B-Körkort är ett krav då leveranser förekommer.
Observera att vi endast tar emot ansökningar som fyller kraven!
Intervjuer sker löpande Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Malmö

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två nya medarbetare till våra verkstäder i Malmö. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbi... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två nya medarbetare till våra verkstäder i Malmö.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Bagare

Ska kunna knåda bullar och bröd för hand.Kunna hantera mjuka degar.Kunna av baka bröd och bullar i ugnen. Visa mer
Ska kunna knåda bullar och bröd för hand.Kunna hantera mjuka degar.Kunna av baka bröd och bullar i ugnen. Visa mindre

Bagare till Konditori Katarina

Ansök    Nov 7    AB Konditori Katarina    Bagare/Konditor
Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba i bageri och är ute efter en deltidstjänst på 75% med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina! Om tjänsten: Vi söker en bagare med erfarenhet. Arbetsuppgifter: Som bagare jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i Limhamn. Arbetet går... Visa mer
Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba i bageri och är ute efter en deltidstjänst på 75% med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina!


Om tjänsten:
Vi söker en bagare med erfarenhet.

Arbetsuppgifter:
Som bagare jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i Limhamn. Arbetet går ut på att väga upp degar, kavla wiener, forma bröd, bullar och kakor mm.


Kvalifikationer:
Kravet är att du har minst 1-års erfarenhet av att jobba som bagare. Vi söker dig som är stresstålig, ansvarstagande och pålitlig.


Övrig information:
Start: Omgående
Omfattning: Dagtid.


Ansökan:
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval och jobbintervjuer sker löpande.


För mer information:
Muhamed Puhovac, [email protected]


Om Oss:


KONDITORI KATARINA


Konditori Katarina har gamla anor och startades som ett familjeföretag på Sallerupsvägen redan 1959. Genom åren har verksamheten utvecklats och 2004 startades den första filialen mitt i Malmö. Den omedelbara succén ledde till att man växte ur bageriet på Sallerupsvägen och hösten 2011 invigdes bageriet och butiken på Limhamn. Sedan 2018 har nya ägare tagit vid med intuitionen att driva bolaget vidare i samma goda anda.
Den stora efterfrågan på våra produkter har sedan lett till att nya ställen öppnats efterhand. Idag har vi butiker och serveringar på Limhamn, Sallerup, Hamngatan, Stora Nygatan, Triangeln, Emporia och Höllviken.
Verksamheten sysselsätter idag ett 70-tal medarbetare som alla vill leverera bakverk av högsta kvalitet i rätt tid. Från tidig morgon arbetar de med att kavla wienerdeg, mata surdeg, dekorera tårtor, doppa chokladbiskvier och tillreda fräscha sallader.
Konditori Katarina - när smaken får avgöra! Visa mindre

Skomakare/Skoreparatör

KeyProffs i Sverige AB söker en medarbetare som skomakare samt Skoreparatör som har goda kunskaper i detta område har en goda kunskaper. Visa mer
KeyProffs i Sverige AB söker en medarbetare som skomakare samt Skoreparatör som har goda kunskaper i detta område har en goda kunskaper. Visa mindre

Servicetekniker inom VVS till Purmo Sverige AB

Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och a... Visa mer
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Tekniker med inriktning mot hjälpmedelsteknik

Ansök    Okt 23    Malmö kommun    Hjälpmedelstekniker
Ref: 20232294 Arbetsuppgifter Våra tekniker arbetar med att utföra reparationer, rekonditionering, montering, förebyggande underhåll och besiktning av hjälpmedel. Teknikern vi söker kommer i huvudsak att utföra servicen i verksamheterna samt hemma hos brukaren i Malmö stad. Du utgår från våra fina lokaler på Valdemarsro i Malmö. Allt arbete som utförs på våra hjälpmedel dokumenteras i vårt verksamhetssystem Sesam2, som även administrerar lager, inköp oc... Visa mer
Ref: 20232294

Arbetsuppgifter
Våra tekniker arbetar med att utföra reparationer, rekonditionering, montering, förebyggande underhåll och besiktning av hjälpmedel. Teknikern vi söker kommer i huvudsak att utföra servicen i verksamheterna samt hemma hos brukaren i Malmö stad. Du utgår från våra fina lokaler på Valdemarsro i Malmö.

Allt arbete som utförs på våra hjälpmedel dokumenteras i vårt verksamhetssystem Sesam2, som även administrerar lager, inköp och arbetsorder.

Möjliga kontaktytor du som tekniker samverkar med är, förutom brukaren, även hjälpmedelskonsulenter, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, sjuksköterskor, annan vårdpersonal samt leverantörer och tillverkare.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att medverka vid upphandling.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du har många kontaktytor både internt och externt och är Malmö stads ansikte utåt i mötet med brukare är ett vänligt, professionellt och serviceinriktat bemötande ett krav. Hjälpmedelscentrum Malmö vill ge Malmöborna en utmärkt service och ett varmt bemötande. Du behöver därför besitta en utmärkt social kompetens och ha ett varmt människohjärta.

För att trivas hos oss bör du gilla att arbeta i team och vara flexibel och delaktig i att lösa de problem och utmaningar som uppkommer under dagen. Samtidigt måste du även kunna arbeta självständigt och ha ett eget driv i att få arbetet gjort. Du måste även vara stresstålig då det förekommer akuta repararationer som behöver åtgärdas snarast.

Hjälpmedel är klassade som medicintekniska produkter och det ställer stora krav på noggrannhet och god kvalitet i utförandet av arbetsuppgifterna. Det är en förutsättning att du är tekniskt och praktiskt lagd för att klara av arbetet. Det är meriterande om du har hjälpmedelsteknikerutbildning, gymnasieutbildning med inriktning mot teknik, verkstad eller motsvarande.

De formella kraven är att du har som lägst gymnasieutbildning, god datorvana och körkort B (manuellt växlad) samt att du behärskar god svenska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta inom hjälpmedelsverksamhet. Meriterande är det om du har arbetat i vårt verksamhetssystem Sesam2.

Om arbetsplatsen
Malmö stad ansvarar, i egen regi, för hjälpmedelsförsörjningen avseende kommunala tekniska hjälpmedel till alla Malmöbor över 20 år. Navet i hjälpmedelsförsörjningen är Hjälpmedelscentrum där huvudlager, serviceverkstad, rekonditioneringsavdelning, utprovningslokaler med mera finns. Hjälpmedelscentrum ansvarar för upphandling, distribution, underhåll och service av hjälpmedel samt information till och utbildning av förskrivare. Hjälpmedelscentrum finns på Valdemarsro och här arbetar ca 40 medarbetare.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

Låstekniker - Malmö

Ansök    Okt 19    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Om jobbet Är du en erfaren låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö! Arbetsuppgifter Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng,... Visa mer
Om jobbet
Är du en erfaren låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö!
Arbetsuppgifter
Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som låssmed och har kunskaper inom installation och service av lås. Vi ser gärna att du har kunskap inom passersystem, låslösningar och larmsystem. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social och ansvarstagande person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt på personlighet, så om du inte skulle ha den erfarenhet som efterfrågas finns det möjlighet att söka tjänsten ändå. Är du engagerad, kundorienterad, smart och har hantverksvana? Välkommen med din ansökan!
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Låstekniker i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arbetsförman till smedjan

Ansök    Okt 20    Malmö kommun    Smed
Ref: 20232500 Arbetsuppgifter Vi söker nu en arbetsförman till vår smedja som skall i första hand arbeta administrativt med att räkna på jobb, göra direktupphandlingar, vägräckesskador/TFF samt orderhantering. Du skall tillsammans med den andra arbetsförmanen bistå sektionschefen i att leda den dagliga verksamheten. I Smedjan arbetar vi med tillverkning, underhåll, montering och reparationsarbete inom plåtslageri/smidesuppdrag. Vi tillverkar t ex smide... Visa mer
Ref: 20232500

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en arbetsförman till vår smedja som skall i första hand arbeta administrativt med att räkna på jobb, göra direktupphandlingar, vägräckesskador/TFF samt orderhantering.

Du skall tillsammans med den andra arbetsförmanen bistå sektionschefen i att leda den dagliga verksamheten.

I Smedjan arbetar vi med tillverkning, underhåll, montering och reparationsarbete inom plåtslageri/smidesuppdrag. Vi tillverkar t ex smidesdekorationer till Malmö stads utemiljö såsom blomsterkorgar, staket, entréer, broar, trappor, belysningsarmaturer samt plåtarbete. Vår kund är till största del Fastighets- och gatukontoret och avdelningen stadsfastigheter. Du och dina kollegor arbetar och utgår från vår smedja på Augustenborgsgatan.

I rollen som arbetsförman hos oss får du ett omväxlande arbete där du biträder sektionschefen i planering och uppföljning av verksamheten samt bidrar med förbättringsförslag. På uppdrag av sektionschefen planerar, samordnar och fördelar du de dagliga arbetsuppgifterna samt ger stöd och vägledning till arbetsgruppen. I arbete ingår att skapa arbetsorder, materialbeställningar/ leveranser och rapportering i vårt förssystem.

Vidare ingår i rollen att biträda sektionschefen med att upprätthålla goda kontakter med kunder, leverantörer och samarbetspartners. Att vara insatt i verksamhetens alla delar och ha kännedom angående arbetsmiljö för att upprätthålla en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du kommer även göra kostnadsberäkningar på arbeten samt bistå sektionschefen vid större offerter.

Operativt arbete och beredskap ingår även i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en yrkesinriktad gymnasieutbildning inom plåt och svets, eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig. För tjänsten krävs en bred erfarenhet av svets, smide och plåtslageri med minst 5 års erfarenhet inom branschen. Har du erfarenhet av tunnplåtsslageri är det ett plus.

Göra kostnadsberäkningar på arbeten, minst 3 års erfarenhet av detta. 

För tjänsten krävs B-körkort för manuellt växlad bil och att du behärskar ritningsläsning. God datorvana, kunskaper i Officepaketet och goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift är också ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenheter av SS-EN 1090?

Som person visar du intresse och förståelse för andra och skapar laganda. Du är kommunikativ och visar respekt för andra. Några av dina styrkor är att planera, organisera, hålla tidplaner samt upprätthålla en positiv attityd även i pressade situationer. Att ta ansvar och vara kvalitetsmedveten är självklart för dig.

Om arbetsplatsen
Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. .

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Contract Manager

Ansök    Okt 17    E.On Sverige AB    Affärsarkitekt
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar. Vi som jobbar i teamet teknisk kommunikation (en del av Operativ IT som går under Digitaliserings- och tra... Visa mer
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.
Vi som jobbar i teamet teknisk kommunikation (en del av Operativ IT som går under Digitaliserings- och transformationsenheten) är tolv medarbetare som tillsammans ansvarar för den radio- och fiberkommunikation som behövs för att hantera E.ONs elnät. Vi medverkar i regionnätsprojekten och har som syfte att leverera, designa och förvalta ett pålitligt kommunikationsnät för att kunna styra, övervaka och drifta våra stationer och vårt elnät. Vi jobbar för en kommunikationsinfrastruktur med hög leveranssäkerhet för att minska avbrotten och dess kundpåverkan.
Regionnät dubblerar sin investeringstakt under de kommande sex åren för att möta ett ökat elbehov och driva energiomställningen till ett hållbart samhälle. För att möta nya krav i samband med digitaliseringen och utvecklingen av näten står vår avdelning inför en omfattande modernisering av kommunikationsinfrastrukturen. Nu söker vi dig som vill vara med oss på den resan!

I rollen som Contract Manager har du ett affärsansvar för samtliga inköps- och leverantörsavtal inom Teknisk kommunikation kopplat till teknisk utrustning och fiber- och radiotjänster. Det omfattar ramavtal för inköp av kommunikationsutrustning, ramavtal för fiber in- och uthyrning, avtal för service- och underhållsarbete av utrustningen, entreprenörsavtal och avtal för inplacering i mast. Du driver också den ekonomiska planeringen, följer upp avtal och förhandlar fram nya eller förlängda avtal i samarbete med vår inköpsavdelning. Rollen innefattar även administrativt arbete så som fakturering, beställningar och hantering av beslutsunderlag.

För att ha rätt förutsättningar för rollen tror vi att du har erfarenhet inom samtliga delar av avtalshantering och kunskaper kring de ekonomiska delarna av såväl affärsprocessen som den löpande verksamheten. För att kunna kommunicera tekniska behov tror vi också att du har god förståelse för hur elnäten är uppbyggda och fungerar samt för den transformation vi som elnätsägare är i just nu.
Vårt arbete präglas av att hålla det vi lovar och därför söker vi dig med leveransfokus som tar ansvar för att nå resultat. Att få jobba i en bransch där såväl hållbarhet som långsiktighet är högt på agendan tycker du är extra?roligt. För att trivas i rollen tror vi också att du tycker om att jobba med breda kontaktytor såväl internt som externt och du kan på ett strukturerat sätt hantera att ha många bollar i luften. Visa mindre

Driven inom Gardinsömnad

Ansök    Okt 18    Primetex AB    Ateljésömmerska
Arbetsbeskrivning: Gardinsömmerska Som sömmerska hos Primetex har du ett mångsidigt arbete som kräver både kunskap, noggrannhet och engagemang. Du har stor möjlighet att själv planera och styra dina arbeten men detta kräver också att du är strukturerad, välplanerad och har ett ansvarsfullt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är ofta en länk mellan sömnaden och montaget som bidrar till att de arbeten som lämnar sömnaden överensstämmer med... Visa mer
Arbetsbeskrivning: Gardinsömmerska


Som sömmerska hos Primetex har du ett mångsidigt arbete som kräver både kunskap, noggrannhet och engagemang.

Du har stor möjlighet att själv planera och styra dina arbeten men detta kräver också att du är strukturerad, välplanerad och har ett ansvarsfullt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter.

Du är ofta en länk mellan sömnaden och montaget som bidrar till att de arbeten som lämnar sömnaden överensstämmer med vad kunden förväntar sig och har beställt. Detta fodrar en stark servicekänsla och intresse av att göra ett gott arbete.


Därför förväntar vi oss av dig att du skall:

Organisera, ta ansvar för och genomföra sömnadsuppdrag


-Här ingår att planera arbetet utifrån den sömnadsinstruktion som ges, så att alla jobb blir gjorda inom utsatt tid och att övriga sömmerskor får lämpliga uppgifter.

-Genom daglig styrning löpande följa upp och arbeta strukturerat.

-För att kunna genomföra sömnadsuppdragen krävs även att man deltar i att ateljé och material sköts och hålls i god ordning. Att uppmärksamma och förmedla att material behöver beställas, bytas eller uppdateras ingår i arbetsuppgifterna.


Kunna utföra sömnadsuppdrag på egen hand och i grupp.


Vi arbetar med olika symaskiner, tillskärningsutrustning och gardinpressar så här är det viktigt att var öppen och intresserad av att lära sig hela processen från tillskärning till att gardinen är färdigsydd och pressad redo för transport


Uppnå en hastighet och skicklighet i sömnadsarbetet så att man kan bidra till gruppens effektivitet och produktivitet.


- Uppdragen skall utföras så effektivt och noggrant med hög standard på sömnaden.

-Det är viktigt att förbereda planerade uppdrag, exempelvis genom att kontrollera ankomstdatum, läsa instruktioner och plocka fram material. Detta gör att vi kan hålla utlovade leveranstiden och utföra ett så bra jobb.Vid behov delta i planering och bistå säljare med förslag på sömnadslösningar.


-Det är du som är experten och för att underlätta i arbetet samt få ett bättre resultat hos kunden behöver sömnadspersonal ibland vara med redan i införsäljningsfasen.


.Du är en i ett sömnadsteam som känner stolthet över att prestera i ett hantverksyrke med traditioner. Vi har merpartenen av vår produktion i Sverige då vår verksamhet kräver närhet och snabbhet i leveranser mot våra kunder.

Vi tillämpar kollektivavtal med IF Metall-Teko. Visa mindre

Byggnadsarbetare sökes

Vill du vara en del av vårt expanderande företag, med en spännande bredd av uppdrag och arbetsplatser? Vi på Q Bygg söker självgående och dedikerade medarbetare som är redo att anta utmaningar i Malmö med omnjed. Vi utför varierande projekt och är stolta över att betjäna både företagskunder och privatpersoner. Vi ansvarar för allt från renovering av badrum till uppförande av kompletta hus. Vi söker dig som är utbildad inom byggbranschen och har erfarenhet,... Visa mer
Vill du vara en del av vårt expanderande företag, med en spännande bredd av uppdrag och arbetsplatser? Vi på Q Bygg söker självgående och dedikerade medarbetare som är redo att anta utmaningar i Malmö med omnjed. Vi utför varierande projekt och är stolta över att betjäna både företagskunder och privatpersoner.
Vi ansvarar för allt från renovering av badrum till uppförande av kompletta hus. Vi söker dig som är utbildad inom byggbranschen och har erfarenhet, körkort är meriterande.
På våra arbetsplatser arbetar vi i små, samarbetsvilliga team, vilket gör det viktigt att ha goda sociala färdigheter och en ordnad och strukturerad arbetsmetod. Vi tar på oss en mängd olika byggprojekt, vilket innebär att du kommer att vara involverad i allt från monteringsarbete till precisionsinriktat snickeriarbete.
Om du är redo att anta utmaningen och vara en del av vårt team, ser vi fram emot att höra från dig. Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Malmö

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Malmö har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service med huvuduppdragsgivare Skånes universitetssjukhus. Vi är idag ca 40 anställda på vårt Ortopedtekniska center och butik i Malmö. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel, i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som ortopedskotekniker hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till proteser och sitthjälpmedel. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom t.ex. barn-/vuxenhabilitering, Diabetesteam och Gåskola.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer arbeta som ortopedskotekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet. Aktiv Ortopedteknik erbjuder även möjligheterna att se andra verksamheter och att delta i interna utbildningsprogram och kurser.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga.
Du är van att ta ansvar och att arbeta självständigt gentemot kunden / patienten. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom vården, till exempel sjuksköterska, undersköterska eller naprapat. Du kan även ha erfarenhet inom ortopedteknik, biomedicin med inriktning träningsfysiologi eller vara till exempel leg. fysioterapeut/sjukgymnast, leg. arbetsterapeut, podiater, ortopedtekniker eller ha erfarenhet av arbete med skor och / eller inlägg. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och personligt brev till [email protected]. Märk ansökan med ”ortopedskotekniker” i ämnesfältet.
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 november 2023. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta klinisk avdelningschef Henrik Wass på mejladressen ovan. Urval sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skräddare, Sömmerska ,Skinnarbete, Päls

Ansök    Okt 4    Bandrez, Mohammad    Ändringsskräddare
Ändringsskräddare - erfarenhet efterfrågas Kompetenser Meriterande Damkläder, skrädderi Skrädderiarbeten Läder- och skinnsömnad Pälsreparationer Herrkläder, skrädderi Språk Krav Svenska Meriterande Engelska Visa mer
Ändringsskräddare - erfarenhet efterfrågas

Kompetenser
Meriterande
Damkläder, skrädderi
Skrädderiarbeten
Läder- och skinnsömnad
Pälsreparationer
Herrkläder, skrädderi

Språk
Krav
Svenska

Meriterande
Engelska Visa mindre

Montörer/Lager personal till företag i Malmö

Ansök    Okt 3    Prowork Göteborg AB    Finmekaniker
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och/eller gedigen erfarenhet av lagerarbete. Det är viktigt att du är driven och tar egna initiativ.  Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll. Arbetar man i deras lageravdelning så har man ansvar för att deras beställningar blir skickade på ett korr... Visa mer
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och/eller gedigen erfarenhet av lagerarbete. Det är viktigt att du är driven och tar egna initiativ. 
Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll. Arbetar man i deras lageravdelning så har man ansvar för att deras beställningar blir skickade på ett korrekt sätt och att det är ordning och reda.
Det är högst meriterande om du tidigare jobbat inom den här branschen men det är absolut inget krav.
Du är välkommen att söka jobbet antingen genom vårt formulär hör eller genom att maila mig direkt.
[email protected] Visa mindre

Serviceinriktade snickare som vill jobba extra

Ansök    Okt 4    Veterankraft AB    Reparationssnickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda. De flesta av våra kunder är i huvudsak äldre men även barnfamiljer som behöver hjälp med småfix eller större uppdrag. Uppdragen kan vara på allt mellan 5-30 timmar beroende på vad kunden efterfrågar.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag. Uppdraget kan innebära att t.ex. sätta upp bokhyllor, flytta tavlor, hänga upp lampor, byta bänkskiva, reparera fönsterkarmar, bygga staket, sätta i ny dörrkarm.

Du som söker ska ha egna verktyg och maskiner för att kunna utföra arbetet. Vidare har du körkort och tillgång till bil och är flytande i det svenska språket både i tal och skrift. Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri. Du har lätt för att skapa en god kundkontakt och väcka förtroende. Du är alltid noggrann och serviceinriktad och lämnar en nöjd kund efter dig.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bagerichef

Är du en erfaren bagare som vill vara med och starta upp ett nytt bageri? Bageriet kommer att vara inriktat på bl.a bagels men även ha övrig brödproduktion. Exempelvis produktion av hamburgerbröd för leverans till restaurang samt produktion av olika sorters bröd till restaurang. Ena delen av bageriet kommer att vara ett cafe. Vi söker nu dig som bl.a vill vara ansvarig för: produktion råvaruberäkning utveckling av sortiment inköp Med stark stöttning av äga... Visa mer
Är du en erfaren bagare som vill vara med och starta upp ett nytt bageri? Bageriet kommer att vara inriktat på bl.a bagels men även ha övrig brödproduktion. Exempelvis produktion av hamburgerbröd för leverans till restaurang samt produktion av olika sorters bröd till restaurang. Ena delen av bageriet kommer att vara ett cafe.
Vi söker nu dig som bl.a vill vara ansvarig för:
produktion
råvaruberäkning
utveckling av sortiment
inköp
Med stark stöttning av ägarna kommer du att jobba i en utmanande och utvecklande miljö med att sätta och etablera ett nytt koncept på kartan.
Start beräknat till slutet december -23 /januar/februari - 24 Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

inom bygg

Ansök    Sep 23    Encas Group AB    Reparationssnickare
Hej ! Vi på husibygg.se söker efter en repartionsnickare inom bygg som har lång erfarnehet och expertis inom branchen. Husibygg.se är en del av Encas Group ab söker 1 tjänst, inom bygg, reparationsnickare Vi söker en erfaren person inom bygg som har stor och lång erfarenhet i branchen. Kravet är att du har en långerfarenhet av denna tjänst och har bra refenser av dina tidigare arbete. Vi erbjuder heltid tjänst och det är meriterande om du har körkort s... Visa mer
Hej !
Vi på husibygg.se söker efter en repartionsnickare inom bygg som har lång erfarnehet och expertis inom branchen.
Husibygg.se är en del av Encas Group ab söker 1 tjänst, inom bygg, reparationsnickare
Vi söker en erfaren person inom bygg som har stor och lång erfarenhet i branchen.
Kravet är att du har en långerfarenhet av denna tjänst och har bra refenser av dina tidigare arbete.
Vi erbjuder heltid tjänst och det är meriterande om du har körkort samt egen bil.
Tjänsten kan sökas via vår hemsida under "kontakt" där kan ni berätta om er och dem utvalda blir begärda att komplettera sin ansökan.
www.husibygg.se Visa mindre

Servicetekniker inom VVS, Purmo Sverige AB

Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och a... Visa mer
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö

Ansök    Sep 21    Standby Workteam AB    Finmekaniker
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. För... Visa mer
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. Företaget har idag 13 anställda och omsätter ca. 30 miljoner. METOP AB startades på 70-talet inom PLM och blev ett eget bolag 1987. Omsättningen har med nya ägare och personal femdubblats sedan 2014 och expansionen fortsätter.
Läs mer: https://www.metop.se/


Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö
Har du ett genuint intresse för teknik och vill utvecklas i ett företag med världsledande, egenutvecklad finmekanik? Vill du ha ett stimulerande arbete på ett litet Malmöbolag med stor tillväxt och med en imponerande entreprenörsanda? Allt sker i Malmö, såväl utveckling av mjukvara och mekanik som tillverkning, montering och slutprovning, för att sedan säljas över hela världen till stora internationella kunder.


Du blir del av ett företag där mer än 95 % av kunderna finns utanför Sverige. Kundföretagen finns inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin. De använder METOPS röntgen- vision- eller mikroskopsystem för att kontrollera kvaliteten på sina förpackningar.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där du får kombinera monteringsarbete med beställnings- och leveransfrågor. På sikt finns även utvecklingsmöjligheter utifrån dina färdigheter och företagets utvecklingsbehov.I rollen som tekniker ingår följande arbetsuppgifter:
· Montering
· Slutprovning
· Förbereda, förpacka och administrera utleveranser
· Mottagningskontroll av bl.a. legotillverkning
· Ansvara för inköp av förbrukningsmaterial till produktionen


Din profil
Du har ett genuint intresse för teknik och vill gärna arbeta med finmekanik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du uppskattar att kunna kombinera praktiskt tekniskt arbete med administration. Du skriver och talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.
Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget åt slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand.


Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.


I denna rekrytering samarbetar METOP med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Malmö

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två nya medarbetare till våra verkstäder i Malmö. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbi... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två nya medarbetare till våra verkstäder i Malmö.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Keramiker

Ansök    Sep 13    Radmans Bygg Service AB    Keramiker
Arbetsuppgifter / Tasks / Zadaci Vi söker en erfaren keramiker. Arbetsuppgifterna består av att installera tätskikt i badrum och lägga keramiska plattor där det behövs (badrum, kök, korridor, trappa etc.). Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Tillsvidare anställning på heltid med provtid på 6 månader. We are looking for an experienced ceramist. The tasks consist of installing waterproofing in bathrooms and laying ceramic tiles wherever necessary (bathroom,... Visa mer
Arbetsuppgifter / Tasks / Zadaci
Vi söker en erfaren keramiker.
Arbetsuppgifterna består av att installera tätskikt i badrum och lägga keramiska plattor där det behövs (badrum, kök, korridor, trappa etc.).
Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Tillsvidare anställning på heltid med provtid på 6 månader.
We are looking for an experienced ceramist.
The tasks consist of installing waterproofing in bathrooms and laying ceramic tiles wherever necessary (bathroom, kitchen, corridor, staircase, etc.)
Other tasks may occur. Permanent full-time employment with a probationary period of 6 months.
Mi tražimo iskusnog kerami?ara.
Radni zadaci se sastoje od postavljanja hidroizolacije u kupaonice i postavljanja kerami?kih plo?ica svugdje gdje je potrebno (kupatilo, kuhinja, hodnik, stubište i sl.).
Mogu se pojaviti i drugi zadaci. Stalni radni odnos na puno radno vrijeme uz probni rad od 6 mjeseci.


Du / You / Ti
Du är målmedveten serviceinriktad och pålitlig person som gillar att jobba i grupp men också självständigt. Precision och kvalitet är det du brinner för. Du har några år erfarenhet.
You are a service-oriented and reliable person who likes to work in a group but also independently. Precision and quality are what you are passionate about. You have a few years of experience.
Vi ste uslužna i pouzdana osoba koja voli raditi u grupi, ali i samostalno. Preciznost i kvaliteta su ono oko ?ega ste strastveni. Imate nekoliko godina iskustva.
Lön och arbetsvillkor / Salary and working conditions / Pla?a i radni uvjeti
Vi fullföljer intentioner från kollektivavtalet och du får lön och andra förmåner enligt det som står i kollektivavtalet för Byggnads.
We fulfill intentions from the collective agreement and you receive a salary and other benefits in accordance with what is stated in the collective agreement for Byggnads.
Ispunjavamo namjere iz kolektivnog ugovora i primate pla?u i druge beneficije sukladno onom što stoji u kolektivnom ugovoru za Byggnads.
När och var? / When and where? / Kada i gdje?
Du kan börja jobba omgående men vi är flexibla och kan komma överens om ett senare datum. Arbetsplats är hos kunder i Malmöregionen (Skåne) men andra platser kan bli aktuella i framtiden.
You can start working immediately but we are flexible and can agree on a later date. Workplaces are with customers in the Malmö region (Skåne), but other places may become relevant in the future.
S radom možete po?eti odmah, ali mi smo fleksibilni i možemo se dogovoriti za neki kasniji termin. Radna mjesta su s kupcima u regiji Malmö (Skåne), ali bi druga mjesta mogla postati relevantna u budu?nosti.
Hemsida: www.radmans.se Visa mindre

Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö

Ansök    Sep 5    Standby Workteam AB    Finmekaniker
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. För... Visa mer
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. Företaget har idag 13 anställda och omsätter ca. 30 miljoner. METOP AB startades på 70-talet inom PLM och blev ett eget bolag 1987. Omsättningen har med nya ägare och personal femdubblats sedan 2014 och expansionen fortsätter.
Läs mer: https://www.metop.se/


Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö
Har du ett genuint intresse för teknik och vill utvecklas i ett företag med världsledande, egenutvecklad finmekanik? Vill du ha ett stimulerande arbete på ett litet Malmöbolag med stor tillväxt och med en imponerande entreprenörsanda? Allt sker i Malmö, såväl utveckling av mjukvara och mekanik som tillverkning, montering och slutprovning, för att sedan säljas över hela världen till stora internationella kunder.


Du blir del av ett företag där mer än 95 % av kunderna finns utanför Sverige. Kundföretagen finns inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin. De använder METOPS röntgen- vision- eller mikroskopsystem för att kontrollera kvaliteten på sina förpackningar.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där du får kombinera monteringsarbete med beställnings- och leveransfrågor. På sikt finns även utvecklingsmöjligheter utifrån dina färdigheter och företagets utvecklingsbehov.I rollen som tekniker ingår följande arbetsuppgifter:
· Montering
· Slutprovning
· Förbereda, förpacka och administrera utleveranser
· Mottagningskontroll av bl.a. legotillverkning
· Ansvara för inköp av förbrukningsmaterial till produktionen


Din profil
Du har ett genuint intresse för teknik och vill gärna arbeta med finmekanik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du uppskattar att kunna kombinera praktiskt tekniskt arbete med administration. Du skriver och talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.
Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget åt slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand.


Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.


I denna rekrytering samarbetar METOP med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker inom VVS, Purmo Sverige AB

Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och a... Visa mer
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Skräddare

Jag söker en duktig skräddare som kan hantera ändringar av kläder som: kortning/förlängning av byxor , kavajärmar, kjol Intag av byxor, kavaj, kjol, skjortor Visa mer
Jag söker en duktig skräddare som kan hantera ändringar av kläder som:
kortning/förlängning av byxor , kavajärmar, kjol
Intag av byxor, kavaj, kjol, skjortor Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Malmö

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Malmö har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service med huvuduppdragsgivare Skånes universitetssjukhus. Vi är idag ca 40 anställda på vårt Ortopedtekniska center och butik i Malmö. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel, i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som ortopedskotekniker hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till proteser och sitthjälpmedel. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom t.ex. barn-/vuxenhabilitering, Diabetesteam och Gåskola.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer arbeta som ortopedskotekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet. Aktiv Ortopedteknik erbjuder även möjligheterna att se andra verksamheter och att delta i interna utbildningsprogram och kurser.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga.
Du är van att ta ansvar och att arbeta självständigt gentemot kunden / patienten. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom vården, till exempel sjuksköterska, undersköterska eller naprapat. Du kan även ha erfarenhet inom ortopedteknik, biomedicin med inriktning träningsfysiologi eller vara till exempel leg. fysioterapeut/sjukgymnast, leg. arbetsterapeut, podiater, ortopedtekniker eller ha erfarenhet av arbete med skor och / eller inlägg. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och personligt brev till [email protected]. Märk ansökan med ”ortopedskotekniker” i ämnesfältet.
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 september 2023. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta klinisk avdelningschef Henrik Wass på mejladressen ovan. Urval sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Bagare och konditor

Ansök    Aug 20    Nansis Bageri AB    Bagare/Konditor
Nansis Bageri är ett Bageri /Konditori vid Möllevångstorget i Malmö. Vi säljer bland annat matbröd, bullar, nötter, tårtor och kakor som våra duktiga bagare och kontditor. Här kan man fika och koppla av med en god kopp kaffe/te och något av våra goda bakverk. Om dig Vi söker en medarbetare som är morgonpigg, driven, glad, stresstålig och skall kunna jobba självständigt. Och även skall kunna arbeta i grupp. Att kunna ge bra service och och alltid sätta ku... Visa mer
Nansis Bageri är ett Bageri /Konditori vid Möllevångstorget i Malmö. Vi säljer bland annat matbröd, bullar, nötter, tårtor och kakor som våra duktiga bagare och kontditor. Här kan man fika och koppla av med en god kopp kaffe/te och något av våra goda bakverk.


Om dig
Vi söker en medarbetare som är morgonpigg, driven, glad, stresstålig och skall kunna jobba självständigt. Och även skall kunna arbeta i grupp. Att kunna ge bra service och och alltid sätta kunder i fokus. Har du någon tidigare erfarenhet från café och butik/bageri är det en klar fördel.


Dina arbetsuppgifter:
- Förberedelse och tillverkning av matbröd och bakverk
- Dagliga städuppgifter.
- Att använda bageriets kassa.
- Att kunna ta emot leveranser till bageriet.
- Vår kundkontakt ser vi som en av de viktigaste och mest betydelsefulla arbetsuppgifter i bageriet.


Ansökan
Arbets intervjuer sker regelbundet. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Bagare/konditor Ica Kvantum Emporia

Ica Kvantum Emporia är den matglada butiken som ständigt arbetar med färskvaror och produktutveckling. "Nöjda gäster kommer alltid tillbaka, ge gästen det gästen vill ha" är butikens motto! Tjänsten i sig: Vi söker dig som har god erfarenhet av butiksbageri eller konditoribakgrund. Du ska kunna arbeta självständigt med produktion. Då detta är en ny butikstjänst söker vi dig som vill vara med att ta steget till att utveckla avdelningen till den bästa och ... Visa mer
Ica Kvantum Emporia är den matglada butiken som ständigt arbetar med färskvaror och produktutveckling. "Nöjda gäster kommer alltid tillbaka, ge gästen det gästen vill ha" är butikens motto!

Tjänsten i sig:

Vi söker dig som har god erfarenhet av butiksbageri eller konditoribakgrund. Du ska kunna arbeta självständigt med produktion. Då detta är en ny butikstjänst söker vi dig som vill vara med att ta steget till att utveckla avdelningen till den bästa och att alltid ligga i framkant gällande bakverk. Du kommer arbeta både med bakeoffprodukter och butikstillverkat. Det finns stora möjligheter att påverka både arbetssätt och utveckla sortimentet.

Dina egenskaper:

Du är kreativ, ansvarstagande och självgående. Du är påhittig och idérik, estetisk lagd och vågar ta egna intiativ. Du är nyfiken på trender gillar att utveckla och utvecklas. Vi söker dig som trivs att arbeta med hantverk och har visioner med yrket. Du ska kunna hålla många bollar i luften och har grundläggande kunskap i ekonomi och hur man räknar på kalkyler. Du arbetar proaktivt för att butiken alltid ska toppa kundens förväntningar. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobb så vi ser att du som söker är en glad och positiv person. Du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och förstår värdet i att ha kunden i ständig fokus.

Kvalifikationer:

Utbildat bagare och konditor. Tidigare erfarenhet inom yrket. Du är noggrann och tummar aldrig på kvaliteten. Meriterande om du kan ICAs interna datorsystem såsom AoB, Storeoffice och Min butik.

Anställningsform:
35 h/v, chans till heltid, varierande arbetstider. Lön enligt överenskommelse. Butikens öppentider är kl 07:00-22:00 alla dagar. Start snarast.
Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast.

Rekrytering:

Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning AB ansvarar för rekryteringen och bemanning.

EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken.

Vid frågor, kontakta [email protected]Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Skräddare

Ansök    Aug 17    Hamida AB    Skräddare
Vi letar efter en skräddare med gedigen erfarenhet av att sy och designa kläder som används i länder som Afghanistan, Pakistan, Indien och andra närbelägna regioner. Som skräddare kommer du att använda din expertis för att skapa plagg som är autentiska och kulturellt relevanta för dessa områden. Vi värdesätter även din förmåga att kommunicera på minst ett av de språk som talas i dessa länder. Krav: Minst fem års erfarenhet inom skräddaryrket. Kompetens ino... Visa mer
Vi letar efter en skräddare med gedigen erfarenhet av att sy och designa kläder som används i länder som Afghanistan, Pakistan, Indien och andra närbelägna regioner. Som skräddare kommer du att använda din expertis för att skapa plagg som är autentiska och kulturellt relevanta för dessa områden. Vi värdesätter även din förmåga att kommunicera på minst ett av de språk som talas i dessa länder.
Krav:
Minst fem års erfarenhet inom skräddaryrket.
Kompetens inom design och skapande av kläder som passar kulturella och regionala preferenser i Afghanistan, Pakistan, Indien och närliggande områden.
Kunskap om minst ett av språken som talas i dessa länder.
Färdighet att arbeta noggrant och med hög kvalitet.
Engagemang för yrket och en önskan att vara en del av vår skräddartjänst.

Vi erbjuder en spännande möjlighet att utveckla din skräddarkarriär inom en miljö som värdesätter traditioner och kreativitet. Om du har erfarenhet och passion för att skapa kläder som speglar kulturella identiteter, ser vi fram emot att höra från dig!
Skicka din ansökan och CV till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du lära dig Industri-gravyr på ett gediget familjeföretag i Malmö?

Ansök    Aug 8    Standby Workteam AB    Gravör, metall
Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö. ... Visa mer
Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.
Vill du lära dig CNC-gravyr? Teknikintresserad sökes till gediget familjeföretag - Malmö


Är du nyfiken och lättlärd och tycker det vore spännande att lära dig en spetskompetens? Vill du ta del av en lång och gedigen kunskap inom Gravyr-hantverket? Vill du arbeta på ett genuint familjeföretag med rötter som sträcker sig tillbaka till 1927? Har du erfarenhet av gravyr eller industrin är det meriterande men viktigast är att du är intresserad och villig och lära dig.


Du får möjlighet att lära dig ett hantverk från grunden, där du får vara med i alla led från planering till färdig produkt och utleverans. Du kommer att ha en viktig roll i produktionen av märkning och skärande bearbetning till kunder inom bl.a. Industrin, IT och vårdföretag.


Som Gravör arbetar du varierat med allt från utfräsning, till gravyr i olika material och formationer. Du kommer få lära dig att behärska CNC-gravyr, screentrycker, digitaltrycker, och eventuellt lasergravyr i framtiden. Du arbetar med moderna maskiner/utrustning i en trevlig arbetsmiljö där du får vara med och påverka. Alla idéer och förslag till förbättringar är alltid välkomna.


Arbetsuppgifter:
- CNC-gravyr på gravyravdelningen.
- Screentryck. Tillverkning av screenduk till handtryck av diverse arbeten.
- Digitaltryck och tampongtryck där man trycker allt från mindre till större serier.
- Planering och självständigt arbete utifrån leveranstider

Din bakgrund:
Vi söker efter dig som gärna har några års erfarenhet inom industrin och såklart ett stort plus om du tidigare arbetat med märkning och skärande bearbetning. Erfarenhet är dock inget krav, viktigast är att du är intresserad och villig att lära dig. Vi tror att du som person är nyfiken, prestigelös och flexibel. Du är driven, noggrann och kommer gärna med egna idéer. Du har lätt för att lära dig och är inte rädd för att rycka in och hjälpa till där det behövs.


Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Placering i Malmö.


Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Lars Olsson, Standby Workteam, tel. 0721 65 18 09

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du lära dig Industri-gravyr på ett gediget familjeföretag i Malmö?

Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö. ... Visa mer
Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.
Vill du lära dig CNC-gravyr? Teknikintresserad sökes till gediget familjeföretag - Malmö


Är du nyfiken och lättlärd och tycker det vore spännande att lära dig en spetskompetens? Vill du ta del av en lång och gedigen kunskap inom Gravyr-hantverket? Vill du arbeta på ett genuint familjeföretag med rötter som sträcker sig tillbaka till 1927? Har du erfarenhet av gravyr eller industrin är det meriterande men viktigast är att du är intresserad och villig och lära dig.


Du får möjlighet att lära dig ett hantverk från grunden, där du får vara med i alla led från planering till färdig produkt och utleverans. Du kommer att ha en viktig roll i produktionen av märkning och skärande bearbetning till kunder inom bl.a. Industrin, IT och vårdföretag.


Som Gravör arbetar du varierat med allt från utfräsning, till gravyr i olika material och formationer. Du kommer få lära dig att behärska CNC-gravyr, screentrycker, digitaltrycker, och eventuellt lasergravyr i framtiden. Du arbetar med moderna maskiner/utrustning i en trevlig arbetsmiljö där du får vara med och påverka. Alla idéer och förslag till förbättringar är alltid välkomna.


Arbetsuppgifter:
- CNC-gravyr på gravyravdelningen.
- Screentryck. Tillverkning av screenduk till handtryck av diverse arbeten.
- Digitaltryck och tampongtryck där man trycker allt från mindre till större serier.
- Planering och självständigt arbete utifrån leveranstider

Din bakgrund:
Vi söker efter dig som gärna har några års erfarenhet inom industrin och såklart ett stort plus om du tidigare arbetat med märkning och skärande bearbetning. Erfarenhet är dock inget krav, viktigast är att du är intresserad och villig att lära dig. Vi tror att du som person är nyfiken, prestigelös och flexibel. Du är driven, noggrann och kommer gärna med egna idéer. Du har lätt för att lära dig och är inte rädd för att rycka in och hjälpa till där det behövs.


Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Placering i Malmö.


Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Lars Olsson, Standby Workteam, tel. 0721 65 18 09

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du lära dig Industri-gravyr på ett gediget familjeföretag i Malmö?

Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö. ... Visa mer
Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.
Vill du lära dig CNC-gravyr? Teknikintresserad sökes till gediget familjeföretag - Malmö


Är du nyfiken och lättlärd och tycker det vore spännande att lära dig en spetskompetens? Vill du ta del av en lång och gedigen kunskap inom Gravyr-hantverket? Vill du arbeta på ett genuint familjeföretag med rötter som sträcker sig tillbaka till 1927? Har du erfarenhet av gravyr eller industrin är det meriterande men viktigast är att du är intresserad och villig och lära dig.


Du får möjlighet att lära dig ett hantverk från grunden, där du får vara med i alla led från planering till färdig produkt och utleverans. Du kommer att ha en viktig roll i produktionen av märkning och skärande bearbetning till kunder inom bl.a. Industrin, IT och vårdföretag.


Som Gravör arbetar du varierat med allt från utfräsning, till gravyr i olika material och formationer. Du kommer få lära dig att behärska CNC-gravyr, screentrycker, digitaltrycker, och eventuellt lasergravyr i framtiden. Du arbetar med moderna maskiner/utrustning i en trevlig arbetsmiljö där du får vara med och påverka. Alla idéer och förslag till förbättringar är alltid välkomna.


Arbetsuppgifter:
- CNC-gravyr på gravyravdelningen.
- Screentryck. Tillverkning av screenduk till handtryck av diverse arbeten.
- Digitaltryck och tampongtryck där man trycker allt från mindre till större serier.
- Planering och självständigt arbete utifrån leveranstider

Din bakgrund:
Vi söker efter dig som gärna har några års erfarenhet inom industrin och såklart ett stort plus om du tidigare arbetat med märkning och skärande bearbetning. Erfarenhet är dock inget krav, viktigast är att du är intresserad och villig att lära dig. Vi tror att du som person är nyfiken, prestigelös och flexibel. Du är driven, noggrann och kommer gärna med egna idéer. Du har lätt för att lära dig och är inte rädd för att rycka in och hjälpa till där det behövs.


Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Placering i Malmö.


Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Lars Olsson, Standby Workteam, tel. 0721 65 18 09

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Försäljningsledare Bröd/Bake off - Stora Coop Stadion

Ansök    Jul 31    Coop Syd AB    Bagare/Konditor
Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet? Nu söker vi Försäljningsledare till vår butik Stora Coop Stadion. Som Försäljningsledare är du en nyckelperson i verksamheten och arbetar mot ständigt uppsatta mål genom att följa upp och tolka... Visa mer
Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Nu söker vi Försäljningsledare till vår butik Stora Coop Stadion. Som Försäljningsledare är du en nyckelperson i verksamheten och arbetar mot ständigt uppsatta mål genom att följa upp och tolka nyckeltal samt arbeta med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde.

I din roll ingår även arbetsledning under butikens olika öppettider. Du är en förebild och agerar i enlighet med Coops värderingar och Coops kundlöfte om prisvärd och hållbar matglädje. Vi ser att du som söker älskar mat och att arbeta med försäljning. Du ser värdet i att alltid erbjuda ett professionellt kundbemötande och utmärkt service mot våra medlemmar och kunder.

I ditt arbete ingår att:

- Leda försäljningsarbetet inom ditt ansvarsområde
- Skapa en säljande inspirerande miljö i butiken
- Säkerställa den dagliga driften – bemanning, varuförsörjning, prisvård mm
- Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler
- Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
- Arbeta aktivt för att reducera svinn och kassationer
- Löpande, inom ditt ansvarsområde, ansvara för arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
- Aktivt medverka till att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 timmar i veckan med start enligt överenskommelse, provanställning tillämpas. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

- Tjänsten kräver erfarenhet och kompetens inom dagligvaru- och/eller detaljhandelsförsäljning eller annat serviceyrke t ex hotell, konferens, restaurang
- Erfarenhet av ett specifikt ansvarsområde är meriterande
- Dokumenterat goda resultat av försäljning i detaljhandeln är meriterande
- Erfarenhet av att leda personal är meriterande

Utbildning

- Gymnasieutbildning är ett krav
- Eftergymnasial utbildning eller högskola är meriterande

Vi söker dig som har stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att skapa lönsamhet. Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i en ständig utveckling, ser och agerar utifrån hela butiken. Andra utmärkande egenskaper hos dig bör vara social, lyhörd, uthållig, god kommunikationsförmåga samt förmåga att kunna fatta beslut.

Kontaktperson

Linda Girke | Säljchef Kundflöde

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö

Ansök    Aug 8    Standby Workteam AB    Finmekaniker
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. För... Visa mer
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. Företaget har idag 13 anställda och omsätter ca. 30 miljoner. METOP AB startades på 70-talet inom PLM och blev ett eget bolag 1987. Omsättningen har med nya ägare och personal femdubblats sedan 2014 och expansionen fortsätter.
Läs mer: https://www.metop.se/


Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö
Har du ett genuint intresse för teknik och vill utvecklas i ett företag med världsledande, egenutvecklad finmekanik? Vill du ha ett stimulerande arbete på ett litet Malmöbolag med stor tillväxt och med en imponerande entreprenörsanda? Allt sker i Malmö, såväl utveckling av mjukvara och mekanik som tillverkning, montering och slutprovning, för att sedan säljas över hela världen till stora internationella kunder.


Du blir del av ett företag där mer än 95 % av kunderna finns utanför Sverige. Kundföretagen finns inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin. De använder METOPS röntgen- vision- eller mikroskopsystem för att kontrollera kvaliteten på sina förpackningar.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där du får kombinera monteringsarbete med beställnings- och leveransfrågor. På sikt finns även utvecklingsmöjligheter utifrån dina färdigheter och företagets utvecklingsbehov.I rollen som tekniker ingår följande arbetsuppgifter:
· Montering
· Slutprovning
· Förbereda, förpacka och administrera utleveranser
· Mottagningskontroll av bl.a. legotillverkning
· Ansvara för inköp av förbrukningsmaterial till produktionen


Din profil
Du har ett genuint intresse för teknik och vill gärna arbeta med finmekanik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du uppskattar att kunna kombinera praktiskt tekniskt arbete med administration. Du skriver och talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.
Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget åt slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand.


Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.


I denna rekrytering samarbetar METOP med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel i Malmö

Ansök    Jul 20    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ingår i förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. VO hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälp... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ingår i förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. VO hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation och kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn och ungdomar upp till 20 års ålder och kommunerna för personer över 20 år. Undantag är specifika hjälpmedel såsom elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel som enbart Region Skåne ansvarar för.

Hjälpmedelsverksamheten består av ett produktionsområde för patientnära enheter i form av mottagning, utprovning och anpassning, ett område för administration, sortiment och logistik samt en utvecklingsavdelning. Mottagningsenheterna präglas av respektfullt bemötande, positivt engagemang, nära samarbete och bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulenter tillsammans med patienten i fokus.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelsmottagningen i Malmö!

Som hjälpmedelstekniker innefattar dina arbetsuppgifter reparation, underhåll, montering och leverans samt anpassning, specialanpassning av barnhjälpmedel och elrullstolar. I din roll hjälper du människor med funktionsnedsättning att klara sin vardag, vilket förutsätter ett stort intresse för människor och teknik. Vidare arbetar du i nära kontakt med hjälpmedelskonsulenter, förskrivare och patienter. Vi arbetar Skåneövergripande vilket innebär att arbetet sker både på mottagningen och hemma hos patienten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift samt ett giltigt B-körkort, då hembesök förekommer i tjänsten. Vidare krävs kunskaper i Microsoft Office-paketet samt god förmåga att dokumentera enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Vi ser det som meriterande om du har kunskap i Sesam, tidigare erfarenhet på Hjälpmedelsmottagning samt arbete med medicintekniska produkter. Därtill är vana att hantera verktyg och maskiner, erfarenhet av direkt kontakt med kund samt kundservice meriterande för tjänsten. Om du har grundläggande kompetens inom praktisk ellära ser vi även det som en fördel.

För att lyckas i rollen ser vi att du har förmåga att planera ditt eget arbete självständigt och lösningsfokuserat. Därtill har du god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Strategy Analyst

Ansök    Jul 12    E.On Sverige AB    Affärsarkitekt
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar. At E.ON we are all different, but we have one thing in common: we are passionate about our vision - con... Visa mer
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

At E.ON we are all different, but we have one thing in common: we are passionate about our vision - connecting everybodz to clean energy. It's not an easy target to meet and in order to succeed we need people who want to make a difference.

About the role

This is your opportunity to become part of a very experienced strategy team that aims to drive the sustainable energy transition in Sweden! We are looking for a junior colleague to complement our team.

In the strategy team you will meet an appreciative working atmosphere in which mutual trust, responsibility and respect play a decisive role. You will work in a modern and healthy work environment with a high degree of flexibility through flexible working hours and home office. A diver’s team in which mutual support is a matter of course.

You will be responsible for taking ownership of the political positioning process and working closely with senior strategists, the political affairs team, and the department.

You will also prepare strategic reports for the leadership team and group management, providing valuable insights and information to support decision-making. Additionally, you will assist the strategy manager with administrative and organizational tasks, such as planning team offsites and strategy events, as well as preparing strategy documents and presentations.

Your experience

You will have the opportunity to gain experience in the energy industry via your team colleagues and to grow into a more senior strategy role over time. Additionally, we offer a wide range of training and development opportunities to support your career as well numerous development programs over the E.ON group. We offer an attractive remuneration as well as various additional benefits.

We’re looking for:

- a demonstrable affinity with, and basic kn
owledge of the energy transition and energy networks
- a bachelors or master’s degree preferably in business administration, economics, strategic management, engineering or similar
- excellent skills, in teamwork and communication and stakeholder management both in Swedish and English
- an analytical strength with strong problem-solving skills and a structured way-of-working
- project management skills and the ability to independently
- first working experience in project management or strategy is a plus

You speak and write fluent English/Swedish and have no problem working in an international environment.

Welcome to apply and join us on the road to a sustainable society!

The last application date is July 26th.

If you have questions related to the role, please contact the recruiting manager:
Jannic Christensen, +46 730 436702 

For union questions, please contact: 
Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, [email protected]
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778 Visa mindre

Skräddare- lagning/ändring

Ansök    Jul 17    Moradi, Saeid    Ändringsskräddare
Saja skrädderi är ett privat företag som kommer att anställa en erfarenhet skräddaren för lagning/ ändringar. Det är väldigt viktigt att du har jobbat tidigare som ändringsskräddare. Du ska kunna arbeta med olika typer av textilier och göra om ändring om det behövs. Att vara noggrann och bra lyssnare är det viktigt för att kunna ta reda på vad kunderna vill. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för ... Visa mer
Saja skrädderi är ett privat företag som kommer att anställa en erfarenhet skräddaren för lagning/ ändringar.
Det är väldigt viktigt att du har jobbat tidigare som ändringsskräddare. Du ska kunna arbeta med olika typer av textilier och göra om ändring om det behövs.
Att vara noggrann och bra lyssnare är det viktigt för att kunna ta reda på vad kunderna vill.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare/Konditor

Nu letar vi efter en säljledare till bageriet. Som SL är du professionell, en ledare och ett föredöme; det ska synas att du vill vara här! Du är positiv, engagerad, visar vägen och är ett gott exempel. Tillit och Lojalitet är en stor del av dig. Du agerar med FC och andra SL som en enad grupp som skapar samsyn och har en löpande dialog i vardagen om utveckling och utmaningar. Exempel på ansvarsområden: Medverka i upprättande av budget/schema ... Visa mer
Nu letar vi efter en säljledare till bageriet.Som SL är du professionell, en ledare och ett föredöme; det ska synas att du vill vara här! Du är positiv, engagerad, visar vägen och är ett gott exempel. Tillit och Lojalitet är en stor del av dig. Du agerar med FC och andra SL som en enad grupp som skapar samsyn och har en löpande dialog i vardagen om utveckling och utmaningar.
Exempel på ansvarsområden:

Medverka i upprättande av budget/schema och önskad upplevelse för sin avdelning samt plan för genomförande
Regelbunden uppföljning av försäljning, marginal och svinn.
Analysera, prioritera aktiviteter, exponeringar och vidta åtgärder i samråd med FC
Ansvara samt skapa förutsättningar för personal till att avdelningens nyckeltal uppnås genom proaktivt sälj och säljande exponeringar med fokus på måltid och enkelhet.
Hantera och ansvara för inventering tillsammans med FC.
Ringa in/förlänga resurser vid behov.
Säkra att goda rutiner för avdelningen tas fram, följs upp och uppdateras. Föreslå, prioritera, vidta förbättringsåtgärder samt genomföra fattade beslut & aktiviteter
Har ett övergripande ansvar för hela butikens egenkontroll tillsammans med egenkontrolls teamet.

Egenskaper vi söker:

Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
God förmåga att planera och organisera arbete
Positivt och engagerat medarbetarskap
Kunskap och intresse för hållbar utveckling

Krav:

Butikserfarenhet i minst 3 år.
Arbetat med bageri i minst 3 år.

Meriterande:

Utbildning inom området.
Kunskaper inom excel/word
Kunskaper i AoB, StoreOffice/Min butik
Kunskap i egenkontroll

Omfattning och tillträde:

Omfattning: Heltid. Arbetstiderna varierar mellan kl. 06:00 – 18:00 på vardagar samt varannan helg på ett rullande grundschema.

Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)

Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Vill du lära dig Industri-gravyr på ett gediget familjeföretag i Malmö?

Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö. ... Visa mer
Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.
Vill du lära dig CNC-gravyr? Teknikintresserad sökes till gediget familjeföretag - Malmö


Är du nyfiken och lättlärd och tycker det vore spännande att lära dig en spetskompetens? Vill du ta del av en lång och gedigen kunskap inom Gravyr-hantverket? Vill du arbeta på ett genuint familjeföretag med rötter som sträcker sig tillbaka till 1927? Har du erfarenhet av gravyr eller industrin är det meriterande men viktigast är att du är intresserad och villig och lära dig.


Du får möjlighet att lära dig ett hantverk från grunden, där du får vara med i alla led från planering till färdig produkt och utleverans. Du kommer att ha en viktig roll i produktionen av märkning och skärande bearbetning till kunder inom bl.a. Industrin, IT och vårdföretag.


Som Gravör arbetar du varierat med allt från utfräsning, till gravyr i olika material och formationer. Du kommer få lära dig att behärska CNC-gravyr, screentrycker, digitaltrycker, och eventuellt lasergravyr i framtiden. Du arbetar med moderna maskiner/utrustning i en trevlig arbetsmiljö där du får vara med och påverka. Alla idéer och förslag till förbättringar är alltid välkomna.


Arbetsuppgifter:
- CNC-gravyr på gravyravdelningen.
- Screentryck. Tillverkning av screenduk till handtryck av diverse arbeten.
- Digitaltryck och tampongtryck där man trycker allt från mindre till större serier.
- Planering och självständigt arbete utifrån leveranstider

Din bakgrund:
Vi söker efter dig som gärna har några års erfarenhet inom industrin och såklart ett stort plus om du tidigare arbetat med märkning och skärande bearbetning. Erfarenhet är dock inget krav, viktigast är att du är intresserad och villig att lära dig. Vi tror att du som person är nyfiken, prestigelös och flexibel. Du är driven, noggrann och kommer gärna med egna idéer. Du har lätt för att lära dig och är inte rädd för att rycka in och hjälpa till där det behövs.


Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Placering i Malmö.


Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Lars Olsson, Standby Workteam, tel. 0721 65 18 09

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skräddare Tailor

Ansök    Jun 19    AB Shabany Tailoring    Herrskräddare
Vi är parat att välkomna en ny skicklig person att gå med oss och jobba i vår skrädderi-butik på Emporia i Malmö. Vi söker någon med god kunskap att utföra alla typer av skrädderi uppgifter. Du bör ha goda kunskaper inom skrädderi, vara positiv och kunna arbeta i team och ensam. Som person behöver du ha känsla för god kvalitet och trivas med att arbeta i ett högt tempo i en intensiv miljö. Vi söker dig som: - Är engagerad och handlingskraftig - Har tidig... Visa mer
Vi är parat att välkomna en ny skicklig person att gå med oss och jobba i vår skrädderi-butik på Emporia i Malmö.


Vi söker någon med god kunskap att utföra alla typer av skrädderi uppgifter.
Du bör ha goda kunskaper inom skrädderi, vara positiv och kunna arbeta i team och ensam.
Som person behöver du ha känsla för god kvalitet och trivas med att arbeta i ett högt tempo i en intensiv miljö.
Vi söker dig som:
- Är engagerad och handlingskraftig
- Har tidigare erfarenhet av skrädderi, broderi och tvätteri service.
- Har kunskap om mode, trender och textilar.
- Du behöver ha fyllt 18 år.
Din ansökan skall skickas in via mail och innehålla cv, personligt brev samt bild.
Vi går genom ansökningarna löpande och kontaktar dig om du är intressant för tjänsten hos oss.


We are ready to welcome a new skilled person to join us and work in our tailor shop at Emporia in Malmö.
We are looking for someone with good knowledge to perform all types of tailoring tasks.
You should have good knowledge in tailoring, be positive and able to work in a team and alone.
As a person, you need to have a sense of good quality and enjoy working at a high pace in an intensive environment.
We are looking for you as:
- Is committed and action-oriented
- Has previous experience in tailoring, embroidery and laundry service.
- Has knowledge of fashion, trends and textiles.
- You need to be 18 years old.
Your application must be sent in via email and contain a CV, cover letter and picture.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Vill du lära dig Industri-gravyr på ett gediget familjeföretag i Malmö?

Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö. ... Visa mer
Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.
Vill du lära dig CNC-gravyr? Teknikintresserad sökes till gediget familjeföretag - Malmö


Är du nyfiken och lättlärd och tycker det vore spännande att lära dig en spetskompetens? Vill du ta del av en lång och gedigen kunskap inom Gravyr-hantverket? Vill du arbeta på ett genuint familjeföretag med rötter som sträcker sig tillbaka till 1927? Har du erfarenhet av gravyr eller industrin är det meriterande men viktigast är att du är intresserad och villig och lära dig.


Du får möjlighet att lära dig ett hantverk från grunden, där du får vara med i alla led från planering till färdig produkt och utleverans. Du kommer att ha en viktig roll i produktionen av märkning och skärande bearbetning till kunder inom bl.a. Industrin, IT och vårdföretag.


Som Gravör arbetar du varierat med allt från utfräsning, till gravyr i olika material och formationer. Du kommer få lära dig att behärska CNC-gravyr, screentrycker, digitaltrycker, och eventuellt lasergravyr i framtiden. Du arbetar med moderna maskiner/utrustning i en trevlig arbetsmiljö där du får vara med och påverka. Alla idéer och förslag till förbättringar är alltid välkomna.


Arbetsuppgifter:
- CNC-gravyr på gravyravdelningen.
- Screentryck. Tillverkning av screenduk till handtryck av diverse arbeten.
- Digitaltryck och tampongtryck där man trycker allt från mindre till större serier.
- Planering och självständigt arbete utifrån leveranstider

Din bakgrund:
Vi söker efter dig som gärna har några års erfarenhet inom industrin och såklart ett stort plus om du tidigare arbetat med märkning och skärande bearbetning. Erfarenhet är dock inget krav, viktigast är att du är intresserad och villig att lära dig. Vi tror att du som person är nyfiken, prestigelös och flexibel. Du är driven, noggrann och kommer gärna med egna idéer. Du har lätt för att lära dig och är inte rädd för att rycka in och hjälpa till där det behövs.


Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Placering i Malmö.


Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Lars Olsson, Standby Workteam, tel. 0721 65 18 09

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare till surdegsbageri i Malmö

Ansök    Jun 13    Bagaren och Bonden AB    Bagare/Konditor
Bagare sökes till hantverksbageri i Malmö. Vi är ett ekologiskt bageri som har egen kvarn och jobbar mycket med surdeg, kulturspannmål och lokala råvaror i säsong. Vi har hög ambition vad gäller allt vi gör och försöker hela tiden utvecklas. Vi tror att du jobbat endel med surdegsbakning i professionell miljö. Du kommer förutom surdegsbröd baka en hel del croissanter och kanel- kardemummabullar. Dessutom lite smått och gott som småkakor, mjuka kakor etc. D... Visa mer
Bagare sökes till hantverksbageri i Malmö. Vi är ett ekologiskt bageri som har egen kvarn och jobbar mycket med surdeg, kulturspannmål och lokala råvaror i säsong. Vi har hög ambition vad gäller allt vi gör och försöker hela tiden utvecklas.
Vi tror att du jobbat endel med surdegsbakning i professionell miljö. Du kommer förutom surdegsbröd baka en hel del croissanter och kanel- kardemummabullar. Dessutom lite smått och gott som småkakor, mjuka kakor etc. Du kommer att behöva arbeta självständigt efter några få veckors upplärning.
Framförallt söker vi dig som kommer kunna vara en lagspelare. Vi tror att du precis som vi tycker att det här är jäkligt roligt och att du vill vara med på vår resa. Genom att jobba hårt med oss kommer du uteckla ditt hantverkskunnande som bagare och få stort ansvar eftersom vi är en liten organisation på ca 7 personer plus några extra som är med då och då. Dessutom finns möjlighet till kreativitet och nya produkter när grunderna sitter på plats.
Ambitionen är du ska stanna här länge. Och det är inte 1 eller 2 år utan förhoppningsvis mycket längre än så.
Omfattning ca 87% av heltid. Lön enligt kollektivavtal med Livs. Jobb var 3e helg. Inga nattpass, tidigaste passet börjar 0430. Start 24 juli.
Du får inte vara beroende av kollektivtrafik för att ta dig till jobbet. Vi börjar ibland före bussar och tåg börjar gå och dessutom går det inte att komma försent till jobbet pga ett försenat tåg/buss.
Ansök så fort som möjligt. Kontrakt kommer skrivas så fort vi hittar en lämplig person. Visa mindre

Vill du lära dig Industri-gravyr på ett gediget familjeföretag i Malmö?

Ansök    Jun 9    Standby Workteam AB    Gravör, metall
Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö. ... Visa mer
Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad kvalitetsleverantör med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.
Vill du lära dig CNC-gravyr? Teknikintresserad sökes till gediget familjeföretag - Malmö


Är du nyfiken och lättlärd och tycker det vore spännande att lära dig en spetskompetens? Vill du ta del av en lång och gedigen kunskap inom Gravyr-hantverket? Vill du arbeta på ett genuint familjeföretag med rötter som sträcker sig tillbaka till 1927? Har du erfarenhet av gravyr eller industrin är det meriterande men viktigast är att du är intresserad och villig och lära dig.


Du får möjlighet att lära dig ett hantverk från grunden, där du får vara med i alla led från planering till färdig produkt och utleverans. Du kommer att ha en viktig roll i produktionen av märkning och skärande bearbetning till kunder inom bl.a. Industrin, IT och vårdföretag.


Som Gravör arbetar du varierat med allt från utfräsning, till gravyr i olika material och formationer. Du kommer få lära dig att behärska CNC-gravyr, screentrycker, digitaltrycker, och eventuellt lasergravyr i framtiden. Du arbetar med moderna maskiner/utrustning i en trevlig arbetsmiljö där du får vara med och påverka. Alla idéer och förslag till förbättringar är alltid välkomna.


Arbetsuppgifter:
- CNC-gravyr på gravyravdelningen.
- Screentryck. Tillverkning av screenduk till handtryck av diverse arbeten.
- Digitaltryck och tampongtryck där man trycker allt från mindre till större serier.
- Planering och självständigt arbete utifrån leveranstider

Din bakgrund:
Vi söker efter dig som gärna har några års erfarenhet inom industrin och såklart ett stort plus om du tidigare arbetat med märkning och skärande bearbetning. Erfarenhet är dock inget krav, viktigast är att du är intresserad och villig att lära dig. Vi tror att du som person är nyfiken, prestigelös och flexibel. Du är driven, noggrann och kommer gärna med egna idéer. Du har lätt för att lära dig och är inte rädd för att rycka in och hjälpa till där det behövs.


Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Placering i Malmö.


Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Lars Olsson, Standby Workteam, tel. 0721 65 18 09

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk GIS-ingenjör med inriktning datahantering/konvertering

Ansök    Jun 5    S-Group Solutions AB    GIS-utvecklare
S-GROUP Solutions är ett respekterat och lönsamt produktföretag inom IT, specialiserat på verksamhetsnära GIS-lösningar för kommuner, VA-organisationer och Lantmäteriet. Vår egenutvecklade produkt, GEOSECMA for ArcGIS, är verksamhetskritisk för mer än hälften av Sveriges kommuner. Systemet bygger på världens mest använda GIS-plattform, ArcGIS från Esri Inc. Med delar av hela vår produktportfölj finns vi i 85 % av landets kommuner. Vi är en del av Addnode G... Visa mer
S-GROUP Solutions är ett respekterat och lönsamt produktföretag inom IT, specialiserat på verksamhetsnära GIS-lösningar för kommuner, VA-organisationer och Lantmäteriet. Vår egenutvecklade produkt, GEOSECMA for ArcGIS, är verksamhetskritisk för mer än hälften av Sveriges kommuner. Systemet bygger på världens mest använda GIS-plattform, ArcGIS från Esri Inc. Med delar av hela vår produktportfölj finns vi i 85 % av landets kommuner. Vi är en del av Addnode Group.

Om tjänsten
På S-GROUP Solutions brinner vi för digitalisering och kundnöjdhet - gör du det också?

Den intensiva digitalisering och höga förändringstakt som pågår just nu skapar fantastiska möjligheter, men ställer också höga krav på system och användare. För att leva upp till dagens och morgondagens krav genomför nu Sveriges kommuner och myndigheter en enorm förändringsresa där vi hjälper dem att hitta rätt IT-stöd för att kunna leva upp till sina åtagande inom samhällsbyggnad.

Till vår hjälp har vi vår egenutvecklade produktsvit GEOSECMA for ArcGIS, baserad på den världsledande GIS-plattformen ArcGIS. I och med vår superkompetenta personal och vår unika bredd av produkter blir vi en självklar samarbetspartner till våra kunder, där vi kan hjälpa och vägleda dem i sin resa mot en digitaliserad samhällsbyggnadsprocess.

Vi söker nu ytterligare en person som brinner för att arbeta med datakonvertering och datahantering i våra kundprojekt, som är en naturlig del av vårt leveransteam.

Ansvarsområde
Tillsammans med övriga leveransorganisationen ingår du i ett dedikerat och kompetent team som hjälper nya och befintliga kunder att implementera marknadsledande system för att underlätta och effektivisera förvaltningen av kommunens åtagande inom samhällsbyggnad.

Tjänsten innehåller uppgifter såsom att:

- Analysera, konvertera och leverera data mellan olika system

- I kunduppdrag ansvara för att data som systemen behöver blir korrekt hanterade

- Att förvalta konverteringsprocesser så att de löpande anpassas till gällande förutsättningar

- Att ur ett leveransperspektiv säkerställa att genomförande av datakonvertering ger ett kvalitetsmässigt bra resultat och genomförs på ett effektivt sätt

- Att bidra med teknisk kompetens i framtagande av nya konverteringsmetoder och processer

Kvalifikationer
Du har tidigare arbetat med att hantera och förändra större datamängder genom programvaror som FME. Som person är du analytisk, lösningsorienterad och noggrann.

Typiska kompetensprofiler som arbetar hos oss är systemutvecklare, trafikingenjörer, väg-och vattenbyggare, planarkitekter, lantmätare, GIS-ingenjörer och samhällsplanerare.

Kravprofil

- Vi tror att du är GIS-ingenjör, eller besitter annan relevant IT-utbildning

- Noggrann och kvalitetsfokuserad

- Analytisk och lösningsorienterad

- Teknisk passion

- Goda kunskaper i hantering av data genom FME. Meriterande att ha kunskap om databashantering, Python och .

- Goda kunskaper i både svenska och engelska.Vi erbjuder
S-GROUP Solutions brinner för att bygga och bibehålla ett starkt personligt engagemang hos våra anställda. Du som medarbetare är vår viktigaste resurs. Därför erbjuder vi dig delaktighet, transparens och personliga utvecklingsmöjligheter. För det är så engagemang skapas. Vi hyllar också kompetens och resultat. Vår styrka bygger på mixen av olika kompetenser som arbetar tillsammans för att nå våra uppsatta mål. Det är då innovation och nya idéer uppstår som gör att vi, tillsammans, skapar värde för kunder och samhället i stort. Vi tycker också det är viktigt att jobba med tydliga mål och förväntningar och att du som medarbetare får personlig feedback och blir sedd. Dessutom. Hos oss får du en familjär arbetsplats där vi tycker att det är självklart att hjälpa varandra. Samarbete och respekt för varandra är grunden för det.

Vi vet att du kommer att trivas hos oss ?.

Övrigt
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med placering i Karlskrona, Malmö eller Gävle. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast. Arbetsprov kan förekomma.

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu? Besök vår hemsida eller följ oss i sociala medier via Linkedin.

Vill du veta mer?
Josefine Järdemar, Konsultchef, 040-330765 Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Konditor till Hollandia

Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe och har inga leveranser - därför har vi bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade samt vi har lite roligare arbetsuppgifter då vi använder fina råvaror och startar från grunden. Kollektivavtal finns. Du är välkommen att söka om du har gedigen erfarenhet av hantverksmässig produktion inom Konditori/Bageri/Kök. Du kan ringa mig ... Visa mer
Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe och har inga leveranser - därför har vi bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade samt vi har lite roligare arbetsuppgifter då vi använder fina råvaror och startar från grunden. Kollektivavtal finns.
Du är välkommen att söka om du har gedigen erfarenhet av hantverksmässig produktion inom Konditori/Bageri/Kök.
Du kan ringa mig på tel. 0704329862 (10.00-18.00) om du har några frågor. (endast om ovanstående stämmer in på dig)
MVH
Ulf / Hollandia Visa mindre

Bilmontör Malmö

Bil & Diagnos Group befinner sig i en expansiv fas och har verkstäder runt om i Stockholmsområdet. Vi arbetar med service och är en helhetsleverantör med fullutrustade verkstäder för service, plåtskador, glas, lackering, montering av taxameter och alkolås, reservdelar och AC. Vi investerar löpande i tekniska hjälpmedel och kompetensutveckling för att hålla jämna steg med den snabba tekniska utvecklingen. Bil & Diagnos Group är en platt organisation med ... Visa mer
Bil & Diagnos Group befinner sig i en expansiv fas och har verkstäder runt om i Stockholmsområdet.
Vi arbetar med service och är en helhetsleverantör med fullutrustade verkstäder för service, plåtskador, glas, lackering, montering av taxameter och alkolås, reservdelar och AC.
Vi investerar löpande i tekniska hjälpmedel och kompetensutveckling för att hålla jämna steg med den snabba tekniska utvecklingen.
Bil & Diagnos Group är en platt organisation med korta beslutsvägar och lång erfarenhet av bilverkstadsbranschen.
Just nu har vi etablerat oss i Malmö och börjar där med att inrikta oss mot taxi och taxiutrustning.
Vi söker
Vi söker en bilmontör i Arlöv, Segedal till vår nyöppnade verkstad med Taximontering. Vi bedriver sedan tidigare denna verksamhet på våra anläggningar i Stockholm och har en bred erfarenhet och kundgrupp. Som montör hos oss är det viktigt att du har fokus på kvalitet och service.
Arbetsuppgifter
Vi är idag ackrediterade för Digitax, Halda, Megtax och Dräger. Vi utför även reparationer av utrustning och besiktning samt kalibrering. I arbetet ingår att montera och demontera utrustning och besiktning och kalibrering samt att hantera system och kringliggande program.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 40 h helgfri vecka enligt upprättat schema.
Våra öppettider är 07.00 – 18.00 mån - fre
Placeringsort i Arlöv, Segedal.
Vi tillämpar 6 mån provanställning.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Du som söker
Vi söker dig som vill serva taxi- och åkerinäringen och sätter stort fokus på kvalitet i arbetet. Du är noggrann och serviceinriktad och sätter alltid tillgänglighet och kunden i fokus, alltid med hög kvalitet. För att passa i den här rollen är du van vid att arbeta efter strikta riktlinjer då vi är ackrediterade och du fyller en viktig funktion i att säkerställa riktighet och kontroll av taxameter och alkolås.
Vi ställer stora krav på din förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal såväl som skrift.
Kvalifikationer som är ett krav
B-körkort
Minst två års erfarenhet av liknande mekaniskt/tekniskt arbete
Flytande svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För den här rollen behöver du vara noggrannheten personifierad!
Du är punktlig och sätter en ära i att hålla tider. Du är ansvarstagande, ärlig, kommunikativ och prestigelös. Du har hög social kompetens, är flexibel och framförallt hjälpsam.
Du kommer att ha personlig kontakt med våra kunder och samarbetspartners varför du vet hur man för sig i sociala sammanhang och du har hög social kompetens. Du har stor förståelse för den här typen av verksamhet och våra kunder.
Du är pålitlig och förstår verkligen vikten av att leverera i rätt tid.
Du är lösningsorienterad och klarar att arbeta under visst mått av tidspress.
Du fungerar väl i grupp men arbetar självständigt utan problem och klarar av att planera din arbetsdag.
Alla som arbetar hos oss hjälper varandra att lyckas och vi tror också att det är en drivkraft hos dig som kommer få dig att trivas hos oss.
Du har generellt en positiv livsinställning och du klarar av att göra det bästa av varje situation. Vi ser gärna att du är en glad person som passar in i vårt nyetablerade team och vill vara med på vår utvecklingsresa i Malmö och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Meriterande
Kunskap/licens för någon eller några av våra ackrediterade produkter
Kunskap i rapportering
Erfarenhet av registrering till Transportstyrelsen
Språkkunskaper utöver svenska och engelska
Erfarenhet av vanligt verkstadsarbete, service och reparationer
AC-licens
Kunskap i 4-hjulsmätning och hjulinställnin
Vi erbjuder
Försäkringar och pensionsavsättning i FORA.
Friskvårdsbidrag om 3 000 kr per kalenderår.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Månadslön enligt överenskommelse.
Är du vår nya stjärna som bilmontör i Malmö? Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla CV till; [email protected]
Märk ansökan ”MALMÖ”
Sista ansökningsdag 30 juni
Vi rekryterar löpande varför tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.


För ytterligare frågor om tjänsten kontakta;
Operations Manager Patrik Viklund; [email protected] Visa mindre

Träsnidare, Eumji

Ansök    Maj 13    Dr snickeri AB    Träsnidare
Jag är en snickare med mer än 20 års erfarenhet. I företaget jobbar vi med bygg och finsnickeri. Vi jobbar i snickeriet och på plats hos kunden med att riva, montera och bygga. Jag jobbar med återanvändning av möbler och inventarier genom att renovera, laga och ändra för att det är det mest miljövänligaste sättet för samhället och ägaren att ta vara på saker. Jag strävar efter att leverera och prestera i världsklass. Om jobbet Jag vill utöka företaget ge... Visa mer
Jag är en snickare med mer än 20 års erfarenhet. I företaget jobbar vi med bygg och finsnickeri. Vi jobbar i snickeriet och på plats hos kunden med att riva, montera och bygga. Jag jobbar med återanvändning av möbler och inventarier genom att renovera, laga och ändra för att det är det mest miljövänligaste sättet för samhället och ägaren att ta vara på saker. Jag strävar efter att leverera och prestera i världsklass.
Om jobbet
Jag vill utöka företaget genom att investera i en träsnidare speciellt uemji där efterfrågan har varit. Du ska vara social, engagerad och professionell i ditt bemötande.
Krav för tjänsten att du:
har B- körkort
förstår och behärskar arabiska språket i tal och skrift
Erfarenhet som uemji
Erfarenhet av återanvändning av möblerTjänsten är på heltid och med tillsvidareanställning med omgående anställning.
Vill du arbeta i mitt företag? Tveka inte att söka tjänsten.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandteknikerbiträde till modellavd. för sommarvikariat

Ansök    Maj 30    Cervident AB    Tandteknikerbiträde
Cervident AB söker nu en ny medarbetare till vår modellavd. för ett sommarvikariat under Juni -Juli månad. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av jobb på modell / gipsavd. på ett tandtekniskt laboratorium. För att passa bra in i rollen ser vi att den ideala kandidaten trivs bra med att jobba självständigt och har hög förmåga att ta ett stort eget ansvar. Vårt labb ligger i centrala Malmö bara ett stenkast från Pildammsparken Tjänsten kommer t... Visa mer
Cervident AB söker nu en ny medarbetare till vår modellavd. för ett sommarvikariat under Juni -Juli månad.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av jobb på modell / gipsavd. på ett tandtekniskt laboratorium.
För att passa bra in i rollen ser vi att den ideala kandidaten trivs bra med att jobba självständigt och har hög förmåga att ta ett stort eget ansvar.
Vårt labb ligger i centrala Malmö bara ett stenkast från Pildammsparken
Tjänsten kommer tillsättas omgående
Tjänsten är ett semestervikariat under Juni-Juli månad.
Skicka in ditt CV eller frågor om tjänsten till:
[email protected] Visa mindre

Skåne Stadsmission söker en Socialarbetare till Unga Forum

Skåne Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Vi ger akut hjälp med basbehov såsom mat, kläder, hygien, vård och boende samt professionellt stöd för långsiktig förändring. Vårt mål är att ge alla människor nya livschanser, stärka sin egenmakt och vara delaktiga i samhället. Det gör vi genom att stödja individens tro på sin egen förmåga samtidigt som vi driver opinion för ett hållbart och medmäns... Visa mer
Skåne Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Vi ger akut hjälp med basbehov såsom mat, kläder, hygien, vård och boende samt professionellt stöd för långsiktig förändring. Vårt mål är att ge alla människor nya livschanser, stärka sin egenmakt och vara delaktiga i samhället. Det gör vi genom att stödja individens tro på sin egen förmåga samtidigt som vi driver opinion för ett hållbart och medmänskligt Skåne. Vill du vara med?

Skåne Stadsmission har idag drygt 120 medarbetare, och ett 60-tal volontärer, samt en omsättning på cirka 75 miljoner kronor. Vi är en av tio medlemmar i Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner som delar värdegrund och varumärkesplattform.

Stadsmissionens verksamheter finansieras genom IOP (Idéburet Offentligt Partnerskap), avtal, bidrag, projektmedel, försäljning av varor och tjänster samt insamlade medel från företag och privatpersoner.

Om Unga Forum
Unga Forum är Skåne Stadsmissions öppna verksamhet som riktar sig till barn, unga och deras familjer som lever i social utsatthet. Fokus är att erbjuda en trygg plats där man kan få juridisk och social rådgivning och även hjälp med basbehov som mat och kläder. Vi har även öppna verksamheter där man kan få mat och samhällsvägledning eller bara en stunds paus i vardagen i en trygg miljö, där barnen kan leka och vuxna har möjlighet att umgås och bygga sociala nätverk.

Hos oss arbetar jurister, socionomer och socialarbetare tillsammans, med målet att hjälpa de människor vi möter att få sina rättigheter tillgodosedda och sina behov mötta. Skåne Stadsmission arbetar med basbehov, med en långsiktig samhällsinkludering samt med opinionsbildning och i detta uppdrag ingår även i Unga Forums arbete.

Verksamheten genomsyras av Skåne stadsmissions värdegrund och allt arbete tar sin utgångspunkt i deltagarnas behov och rättigheter.
Just nu har vi ett stort fokus på att utveckla vår verksamhet och söker därför dig som är positiv, driven och vill vara med att utveckla vårt arbete för barn, unga och familjer som lever i social utsatthet tillsammans med oss.

Hos oss kommer du att arbeta med uppgifter som att:

- Planera verksamheten i stort och smått.
- Erbjuda social rådgivning till barnfamiljer
- Hjälpa till med myndighetskontakter, samhällsvägledning
- Tillsammans med kollegor hålla i öppna verksamheter för barnfamiljer
- Delta i utvecklingsarbete för målgruppen med mål att förbättra livsvillkoren alternativt öka egenmakten för målgruppen
- Samverka intern och externt
- Medverka till att ta fram underlag för att Skåne Stadsmission kan driva opinion för målgruppen och göra deras röst hörd

Vi söker dig som som har:

- En medmänsklig grundsyn och ditt fokus utgår från verksamhetens deltagares behov och rättigheter
- Gedigen erfarenhet av socialt arbete
- Utbildning som socialpedagog eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning eller yrkeslivserfarenhet

Och som person:

- Som person är du prestigelös, lugn, trygg i dig själv samt kan skapa stabilitet i stressade situationer
- Du har förståelse för uppdraget, har lätt att lyssna och är tydlig i din kommunikation
- Du tycker om att samarbeta med andra
- Du har förmåga att själv strukturera ditt arbete och prioritera bland arbetsuppgifter
- Du är kreativ, arbetar målinriktat och drivs av att hitta lösningar som fungerar i praktiken
- Du har en flexibel läggning och har lätt att ställa om vid ändrade omständigheter och nya utmaningar.
- Du är serviceinriktad och tar egna initiativ.
- Du har ett samhällsintresse, följer samhällsdebatten och utvecklingen inom det sociala fältet
- Har du god svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av socialt arbete inom fältet barn och unga och/eller deras familjer
- Erfarenhet av att samarbeta med myndigheter och andra organisationer
- Erfarenhet av arbete med utsatta grupper och personer från olika bakgrund
- Erfarenhet av att arbeta med personer som är i en migrationsprocess
- Ytterligare språkkompetenser, gärna något av dem stora minoritetsspråken: arabiska, somaliska, persiska, tigrinja, BKS (bosniska, kroatiska, serbiska).

Anställningens omfattning
Tjänsten är i Malmö med huvudsaklig placering hos vår öppna verksamhet Unga forum. Tjänsten är ett vikariat med start i augusti 2023 tom maj 2024 (med chans till förlängning) på 100%, med arbetstid dagtid måndag- fredag. Det förekommer aktiviteter på kvällstid 1-2 gånger i veckan.

Då vi intervjuar löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag, passa därför på att sök redan idag!

Skåne Stadsmission gör varje dag skillnad för människor som lever i utsatta livssituationer genom innovativt och professionellt socialt arbete. Stadsmissionens värdegrund sätter den enskilda människan i fokus och ambitionen är att deltagarna ska få ökad livskvalitet och egenmakt. För Stadsmissionens medarbetare står alltid mänskliga rättigheter i fokus. Tillsammans skapar vi ett medmänskligare Skåne.

Vill du vara med? Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Inredningsmöntör

Inredningsmontör – med chans till förlängning efter sommaren Om Scapa Företagsservice AB Scapa är ett innovativt serviceföretag som inriktar sig främst mot företagsmarknaden i Skåne. Vi brinner för att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi lyckas med detta genom vårt unika sätt att synkronisera och anpassa våra servicetjänster med tillhörande produkter. Servicetjänsterna byggs u... Visa mer
Inredningsmontör – med chans till förlängning efter sommaren
Om Scapa Företagsservice AB
Scapa är ett innovativt serviceföretag som inriktar sig främst mot företagsmarknaden i Skåne. Vi brinner för att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi lyckas med detta genom vårt unika sätt att synkronisera och anpassa våra servicetjänster med tillhörande produkter.
Servicetjänsterna byggs upp av våra fyra affärsområden:
- Vaktmästeriservice
- Kaffeservice
- Städ- och Hygiensservice
- Inredning och Teknik
Våra kunder är allt från ägarledda fåmansbolag till börsnoterade. Vi gör ingen skillnad.
Vår prestigelösa företagskultur kommer från vår platta organisation. Stämningen är familjär och beslutsvägarna korta - oberoende roll inom företaget så jobbar vi alla för att säkerställa högsta upplevda kundnöjdhet. För rätt person kan vi erbjuda ett varierande och roligt jobb tillsammans med trevliga och lättsamma kollegor.
Arbetsuppgifter
Leverans och montering av kontorsinredning - allt från skrivbord, förvaring, hyllsystem och whiteboards till köksinredning, loungemöbler och gardiner. Vi installerar också AV-teknik, kabelsanerar kontor och mötesrum, eller avlastar kunden med interndrift så som till exempel sekretessbränning eller inköp av förbrukningsmaterial mm.
Vi ser gärna att du känner igen dig i följande beskrivning
- Serviceorienterad
- Engagerad
- Initiativrik
- Händig
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
- Innehar Körkort B
- God fysik - tunga lyft kan förekomma


Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Övrig information
Placering: Malmö
Krav: Körkort B
Omfattning: Behovsanställning under sommaren med goda chanser till förlängning för rätt person
Lön: efter överenskommelse
Tillträde: efter överenskommelse Visa mindre

Låstekniker Uppsala

Ansök    Apr 14    Yobber AB    Låssmed/Låstekniker
Vår verksamhet i Nord expanderar kraftigt och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Uppsala Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektro- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund. KVALIFIKATIONER Du har troli... Visa mer
Vår verksamhet i Nord expanderar kraftigt och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Uppsala


Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektro- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.


KVALIFIKATIONER
Du har troligtvis en mekanikutbildning och/eller erfarenhet av arbete som låssmed/ låstekniker och kunskaper inom installation och service av lås. God kännedom kring våra leverantörers produktutbud. Behärskar du dessutom passersystem och larmsystem är det meriterande. Innehar du även Gesäll- och/eller Mästarbrev är även det meriterande.


B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.
Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.


I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår tjänstefordon


ÖVRIGT
Du rapporterar till arbetsledare.
Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten


OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 700 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter. Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Technical Trainee till Skånemejeriers Young Talent Program

Är du nästa stjärna i Skånemejeriers Young Talent Program? Vi är på jakt efter en ny stjärna till vårt Young Talent Program med start i augusti 2023. I programmet tränar och coachar vi nästa generations ledare inom Skånemejerier. Programmet är en perfekt karriärmöjlighet för dig som är intresserad av livsmedel, FMCG och ledarskap! Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största m... Visa mer
Är du nästa stjärna i Skånemejeriers Young Talent Program?
Vi är på jakt efter en ny stjärna till vårt Young Talent Program med start i augusti 2023. I programmet tränar och coachar vi nästa generations ledare inom Skånemejerier. Programmet är en perfekt karriärmöjlighet för dig som är intresserad av livsmedel, FMCG och ledarskap!

Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis.

Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål - att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott.

Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

UTMANINGEN
Som trainee på Skånemejerier kommer du att vara del av ett företag som siktar mot att bli Sveriges mest hållbara mejeri, samtidigt som du ingår i ett brett internationellt nätverk i en dynamisk och global koncern.

Vi erbjuder en traineetjänst inom teknik och underhåll där du får möjligheten att prova på olika roller för att få en djupgående förståelse för hur verksamheten fungerar. Du kommer att få ta dig an projekt och ta del av utbildningar som gör att du utvecklas på såväl det professionella som på det personliga planet.

Under traineeperioden som Teknisk trainee kommer du bland annat att få sätta dig in i produktionen och underhållsarbetet. Du kommer även att få ta dig an projekt och utvecklas inom projektledning i industri utifrån Lactalis Groups metoder och arbetssätt.

ÄR DU DEN VI LETAR EFTER?
Vi söker dig som delar vår passion, att bra mat är något viktigt för hälsan, själen, naturen och samhället. En framtida ledare hos oss är en person som älskar att nå resultat och som drivs av att kontinuerligt förbättra verksamheten. Du har ambitionen att ständigt lära nytt och du är nyfiken och modig i allt du tar dig för. Med ett flexibelt förhållningssätt kan du enkelt omfamna och anpassa dig till nya situationer och fokusera på lösningar.

Du tänker att inget är så bra att det inte kan bli bättre. Du agerar som entreprenör och är ansvarstagande och lojal. Du är passionerad i ditt arbete och gör allt för att nå dina ambitiöst uppsatta mål. Du är tillgänglig, öppen och pragmatisk och gör inte saker svårare än de behöver vara.

För att trivas i rollen behöver du vara flexibel, villig att gå ut ur din komfortzon och att byta uppdrag och ansvarsområde under programmets gång.

Kvalifikationer

- Du har avslutat eller håller på att avsluta minst en kandidatexamen inom mekanik, teknik, biokemi eller mejeriteknik

- Du har högst två års relevant arbetslivserfarenhet

- Du behärskar svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska

Meriterande

- Tidigare internationell erfarenhet genom studier eller arbete

- Kunskaper i franskaVÅRA VÄRDEORD
Skånemejeriers arbete grundar sig i ledorden engagemang, ambition och enkelhet. Vi strävar efter gemensamma och individuella prestationer som utvecklar både företaget och människor. Vi agerar som entreprenörer, är ansvarstagande och lojala och vi är tillgängliga, prestigelösa, öppna och pragmatiska.VAD ERBJUDER FÖRETAGET DIG?
Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.

INFORMATION OCH ANSÖKAN
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Längd på programmet: 15-18 månader med start i augusti/september 2023. Därefter går du in i en ordinarie tjänst utifrån vad som passar dig och verksamheten.

Du ansöker genom formuläret längst ned på den här sidan senast den 2023-05-14. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Efter sista ansökningsdag kommer vi att gå igenom samtliga ansökningar och bjuda in aktuella kandidater till en första digital intervju.

Vid frågor om tjänsten eller rekyteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Astrid Nordén, HR Partner
[email protected]
040-619 30 18

Vi rekryterar flera traineer och vid start kommer ni att vara fyra personer som har gemensam introduktion - 1 industrial trainee, 1 commercial trainee och 2 teknisk trainee.

----------------------------------------------------------------------------------
På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester. Visa mindre

Möbelsnickare

Ansök    Apr 6    CA Development AB    Möbelsnickare
Om by Crea® by Crea® är ett svenskt möbelvarumärke grundat 2017 som designar, tillverkar och säljer möbler världen över. Tillverkningen sker i vår fabrik i Arlöv och svets- & snickerifabrik i Malmö. Från rå metall och trä till första svetsen till slipning, sömnad och montering, produceras våra möbler enligt kundens val av tyger, material och färger. by Crea® ett erkänt möbelvarumärke som uppmärksammas i inredningstidningar, på sociala medier och TV. Varum... Visa mer
Om by Crea®
by Crea® är ett svenskt möbelvarumärke grundat 2017 som designar, tillverkar och säljer möbler världen över.
Tillverkningen sker i vår fabrik i Arlöv och svets- & snickerifabrik i Malmö. Från rå metall och trä till första svetsen till slipning, sömnad och montering, produceras våra möbler enligt kundens val av tyger, material och färger.
by Crea® ett erkänt möbelvarumärke som uppmärksammas i inredningstidningar, på sociala medier och TV. Varumärket står för tidlös design och kvalité och vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Vi strävar alltid efter att vara butiken runt hörnet, världen runt.


Vi skulle nu vilja utöka vårt team med en möbelsnickare.
Vi söker dig som är driven, engagerad och energisk. Vi önskar även att du är noggrann och ansvarstagande, samt är van vid att hantera stressiga situationer. Du bör ha en lång erfarenhet inom möbelsnickeri och gärna ha drivit eller varit förman/arbetsledare i snickerversktad. Du kommer att arbeta med hela ledet från rått trä till kapning, slipning, not & färdiglackerade bord och möbler.
Vi är på jakt efter dig som har en bred erfarenhet av olika moment inom trämöbelproduktion. Här erbjuder vi dig ett varierande arbete främst i massivt trä.
För att göra arbetsuppgifterna mer omväxlande kommer du även få jobba med olika snickerimaskiner såsom justersåg, planhyvel, rikthyvel, bordsfräs och sprutlackering.
by Creas® tillverkning sker i mindre volymer vilket även det gör arbetet mer omväxlande och brett nu i början med chans till att växa.
Vi önskar att du som söker:
- Har stark kunskap i bearbetning och behandling av massiva träslag - (ask, valnöt, ek)
- Har arbetat som möbelsnickare eller finsnickare
- Har vana att skapa mallar för större produktioner och bearbetningar.
- Har arbetat med slutfinish däribland lackering, betsning och målning av möbelträ.
Vi erbjuder dig:
Att vara en del av vårt team och familj. Vi har en härlig arbetsmiljö med tät sammanhållning kollegor emellan. Vi ger dig en möjlighet att få vara en del av teamet, den spännande resa vi har framför oss och att tillsammans med oss skapa ett framgångsrikt möbelvarumärke från grunden. Vi är personliga, engagerade och jobbar tätt sammansvetsade mot våra mål. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel Skåne

Ansök    Apr 6    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter. I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation samt kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne,... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.
Verksamhetsområde Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.
I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation samt kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn och ungdomar upp till 20 års ålder och kommunerna för personer över 20 år. Undantag är specifika hjälpmedel såsom elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel.

VO hjälpmedel har fem mottagningsenheter som alla präglas av positivt engagemang, nära samarbete, god sammanhållning och bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulenter tillsammans med patienten i fokus.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två hjälpmedelstekniker till mottagningarna i Malmö och Lund.
Hos oss erbjuds du ett brett och varierande arbete i en härlig arbetsmiljö där vi alla hjälps åt och tar hand om varandra.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen som hjälpmedelstekniker är du ansvarstagande och har en god förmåga att prioritera och ta egna initiativ. Du kan planera och driva ditt arbete självständigt. Vidare faller noggrannhet och flexibilitet sig naturligt för dig. Viljan att ge god service är en självklarhet samt ser du förändring och utveckling av yrkesrollen som något positivt och en möjlighet till egen utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Hjälpmedelstekniker arbetar med reparation, underhåll, montering, leverans, anpassning, samt specialanpassning av barnhjälpmedel och elrullstolar. Du hjälper människor med funktionsvariation att klara sin vardag, därför är ett stort intresse för människor och teknik viktigt. Arbetet sker både på mottagningen och hemma hos patienten. Vi arbetar skåneövergripande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst 3-årig gymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt likvärdig utbildning eller erfarenhet. Därtill har du goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har ett giltigt B-körkort för manuellt växlad bil då hembesök förekommer i tjänsten. Vidare krävs kunskaper i Office-paketet samt god förmåga att dokumentera enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Kunskap i Sesam är en merit.

Tidigare erfarenhet på hjälpmedelsmottagning är meriterande samt arbete med medicintekniska produkter likaså. Du har en god förmåga till problemlösning och är van att hantera verktyg och maskiner. Gärna erfarenhet av direkt kontakt med kund. Grundläggande kompetens inom praktisk ellära är meriterande.
Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I den här rekryteringen sker löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Burekbagare med Balkan erfarenhet/ yrkeskompetens.

Du är en flexibel och ödmjuk person. Utvecklingsinriktad och har lätt för att samarbeta. Viktigt att du är social och tar till dig kritik samt initiativtagande. Kvalifikationer: Du har yrkeserfarenhet/kompetens som burekbagare med Balkan bakgrund. Yrkeserfarenhet inom branschen är ett krav. Arbetstiderna är varierande enligt schema. Arbetet bedrivs självständigt under högt tempo. Visa mer
Du är en flexibel och ödmjuk person. Utvecklingsinriktad och har lätt för att samarbeta. Viktigt att du är social och tar till dig kritik samt initiativtagande.
Kvalifikationer: Du har yrkeserfarenhet/kompetens som burekbagare med Balkan bakgrund.
Yrkeserfarenhet inom branschen är ett krav.
Arbetstiderna är varierande enligt schema. Arbetet bedrivs självständigt under högt tempo. Visa mindre

Montörer/Lager personal till företag i Malmö

Ansök    Mar 27    Prowork Göteborg AB    Finmekaniker
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och/eller gedigen erfarenhet av lagerarbete. Det är viktigt att du är driven och tar egna initiativ.  Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll. Arbetar man i deras lageravdelning så har man ansvar för att deras beställningar blir skickade på ett korr... Visa mer
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och/eller gedigen erfarenhet av lagerarbete. Det är viktigt att du är driven och tar egna initiativ. 
Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll. Arbetar man i deras lageravdelning så har man ansvar för att deras beställningar blir skickade på ett korrekt sätt och att det är ordning och reda.
Det är högst meriterande om du tidigare jobbat inom den här branschen men det är absolut inget krav.
Du är välkommen att söka jobbet antingen genom vårt formulär hör eller genom att maila mig direkt.
[email protected] Visa mindre

Skräddare, Sömmerska ,Skinnarbete, Päls

Ansök    Mar 21    Bandrez, Mohammad    Ändringsskräddare
#jobbjutnu Hej vi söker en ny Skräddare/Medarbetare till vårt företag Levino. Arbetet innebär en kombination av olika sömnadsarbeten på dam och herrkläder. Arbetet är Ändring skrädderi. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
#jobbjutnu
Hej vi söker en ny Skräddare/Medarbetare till vårt företag Levino.
Arbetet innebär en kombination av olika sömnadsarbeten på dam och herrkläder.
Arbetet är Ändring skrädderi.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Kyl- och värmepumpstekniker till Vaillant Sverige

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Vaillant Group Gaseres.

Om företaget:

Vaillant Group är en familjeägd koncern och internationell marknadsledare inom området för värme-och ventilationsteknik. Vaillant erbjuder sina kunder över hela världen miljövänlig och energibesparande värme-och ventilationssystem i huvudsak baserad på förnybara energikällor. Produktportföljen omfattar värmepumpar, bergvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar, gaspannor, varmvattenberedare, styrning och ventilationssystem för bostäder och fastigheter. I produktportföljen ingår även service och tillbehör.

Vaillant Group Gaseres AB är ett helägt dotterbolag till Vaillant Group, som är beläget i Remscheid i Tyskland.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kyl- och värmepumpstekniker ansvarar du för service och underhåll av gaspannor samt värmepumpar till företagets kunder. En vanlig dag kan exempelvis bestå av underhåll och reparationer av gaspannor samt felsökningar och igångsättningar av värmepumpar. Med det sagt har du en varierande vardag beroende på vad kunderna behöver hjälp med. Det geografiska område kunderna befinner sig inom är primärt inom Skåne, men det kan även förekomma service på andra platser i Sverige vilket innebär att du behöver trivas med resande i tjänsten. Kunder du har kontakt med är framförallt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och små industrier.

Du har frihet att utgå hemifrån, varpå du kan bo var som helst i Skåne.

• Underhåll, service och reparationer av värmepumpar och gaspannor.
• Felsökningar av värmepumpar
• Igångsättningar av Värmepumpar

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Kylcertifikat
• Erfarenhet av arbete med värmepumpar anses meriterande
• Kunskap om gaspannor anses meriterande
• B-körkort då det förekommer resande i tjänsten
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Då rollen innebär mycket kontakt med företagets kunder tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete självständigt framåt. Du förstår att alla uppgifter är lika viktiga, stora som små, där du inte räds för att hjälpa till där det behövs. Vidare trivs du i kontakt med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Som person är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Avslutningsvis ser vi gärna att du är ödmjuk, lyhörd och trygg i dig själv.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Skåne
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, kyltekniker, värmepumpstekniker, värmepumpar, gaspannor, värme, underhållstekniker, servicetekniker, felsökning, reparationer, kylcertifikat, Skåne, Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad, Helsingborg, Ängelholm, Hässleholm, heltid, jobb Visa mindre

Tekniker med inriktning mot hjälpmedelsteknik

Ansök    Mar 14    Malmö kommun    Hjälpmedelstekniker
Ref: 20230415 Arbetsuppgifter Som tekniker på Hjälpmedelscentrum kommer du att vara en del av ett kompetent team av tekniker. Du kommer att arbeta med att utföra reparationer, rekonditionering, montering, förebyggande underhåll och besiktning på hjälpmedel. Arbetsuppgifterna sker dels ute i brukarnas hem och dels på vår öppna mottagning, dit brukarna kommer in för att reparera sina trasiga hjälpmedel, samt i våra verkstadslokaler på Hjälpmedelscentrum. A... Visa mer
Ref: 20230415

Arbetsuppgifter
Som tekniker på Hjälpmedelscentrum kommer du att vara en del av ett kompetent team av tekniker. Du kommer att arbeta med att utföra reparationer, rekonditionering, montering, förebyggande underhåll och besiktning på hjälpmedel. Arbetsuppgifterna sker dels ute i brukarnas hem och dels på vår öppna mottagning, dit brukarna kommer in för att reparera sina trasiga hjälpmedel, samt i våra verkstadslokaler på Hjälpmedelscentrum. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att medverka vid upphandling och avtalsmöten. Allt arbete som utförs på våra hjälpmedel dokumenteras i vårt verksamhetssytem Sesam2.

Ett uppdrag vi har på Hjälpmedelscentrum är att återanvända hjälpmedel. Du som tekniker är en viktig del i detta då du ska återställa hjälpmedel så att de är funktionella och säkra att använda igen. 

Som tekniker samverkar du med tex arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeuter, sjuksköterskor, hjälpmedelskonsulenter, annan vårdpersonal samt leverantörer och tillverkare. 

Kvalifikationer
Hjälpmedel är klassade som medicintekniska produkter och det ställer stora krav på noggrannhet och god kvalitet i utförandet av arbetsuppgifterna.
Många hjälpmedel har en komplex uppbyggnad varför det är värdefullt att vara en problemlösare med praktiskt handlag.
För att trivas hos oss behöver du vara flexibel och stresstålig samt ha en god samarbetsförmåga kombinerat med förmågan att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som tekniker inom hjälpmedelsverksamhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av teknisk service, servicearbete ute hos privatpersoner och/eller kunskap om våra produkter såsom t ex taklyftar, vårdsängar eller rullstolar. Meriterande är om du har erfaranhet av att arbeta i vårt verksamhetssystem Sesam2.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du har många kontaktytor både internt och externt och är Malmö Stads ansikte utåt i mötet med brukare är ett vänligt, professionellt och serviceinriktat bemötande ett krav. Hjälpmedelscentrum Malmö vill ge Malmöborna en utmärkt service och ett varmt bemötande. Du behöver därför besitta en utmärkt social kompetens och ha ett varmt människohjärta.

Du har som lägst gymnasieutbildning och mycket god datorvana. 

Arbetet utförs både på Hjälpmedelscentrum och i brukarnas hem varför körkort klass B (till manuellt växlad bil) är ett krav.

Om arbetsplatsen
Malmö stad ansvarar, i egen regi, för hjälpmedelsförsörjningen avseende kommunala tekniska hjälpmedel till alla Malmöbor över 20 år. Navet i hjälpmedelsförsörjningen är Hjälpmedelscentrum där huvudlager, serviceverkstad, rekonditioneringsavdelning, utprovningslokaler med mera finns. Hjälpmedelscentrum ansvarar för upphandling, distribution, underhåll och service av hjälpmedel samt information till och utbildning av förskrivare. Hjälpmedelscentrum finns på Valdemarsro och här arbetar ca 45 medarbetare.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

Kyltekniker - Intresseanmälan

Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen? Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag. Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är et... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar inom kylbranschen?

Då kan vi hjälpa dig vidare, vi har flertal olika tjänster som behöver tillsättas för kunds räkning i Malmö, samt bemanningsuppdrag.

Vi letar efter dig med erfarenhet av/eller utbildning som kyltekniker, värmepumpstekniker/servicetekniker, du får gärna vara certifierad men ej ett måste för vissa tjänster, stort plus om du har en hög känsla för service och har lätt för att skapa nya kontakter. Körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, du måste även vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Vi har en stor variation av tjänster och bemanningsuppdrag så tveka inte att anmäla intresse då vi tillsammans kan titta på det alternativet som passar just DIG!

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Malmö

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag! Vi uppskattar alltid ett samtal så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Ari på 0768633007 eller maila på [email protected]

Vi ser fram emot att skapa kontakt med dig!

Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom kylbranschen som löpande löser rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Bolaget drivs av en ledning med lång erfarenhet från både rekryterings- och kylbranschen. Visa mindre

Mönsterkonstruktör

Malmö Industries söker en erfaren mönsterkonstruktör med fem års arbetslivserfarenhet inom konfektionsproduktion. Språkkrav: flytande svenska och engelska. Stresstålighet och vana av att jobba inom grupp samt hålla dead-lines då vi arbetar med en bred kundbas. Höga krav ställs på att kommunicera med andra inom produktionen. Visa mer
Malmö Industries söker en erfaren mönsterkonstruktör med fem års arbetslivserfarenhet inom konfektionsproduktion. Språkkrav: flytande svenska och engelska.
Stresstålighet och vana av att jobba inom grupp samt hålla dead-lines då vi arbetar med en bred kundbas.
Höga krav ställs på att kommunicera med andra inom produktionen. Visa mindre

Konditor till Hollandia

Ansök    Feb 28    Konditori Hollandia AB    Bagare/Konditor
Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe och har inga leveranser - därför har vi bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade samt vi har lite roligare arbetsuppgifter då vi använder fina råvaror och startar från grunden. Kollektivavtal finns. Du är välkommen att söka om du har gedigen erfarenhet av hantverksmässig produktion inom Konditori/Bageri/Kök. Du kan ringa mig ... Visa mer
Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe och har inga leveranser - därför har vi bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade samt vi har lite roligare arbetsuppgifter då vi använder fina råvaror och startar från grunden. Kollektivavtal finns.
Du är välkommen att söka om du har gedigen erfarenhet av hantverksmässig produktion inom Konditori/Bageri/Kök.
Du kan ringa mig på tel. 0704329862 (10.00-18.00) om du har några frågor. (endast om ovanstående stämmer in på dig)
MVH
Ulf / Hollandia Visa mindre

Säljande Skräddare

Skräddarhuset Malmö är en unik kombination av brud och festbutik med eget skrädderi som huserar i en vacker sekelskifteslokal på Fersens väg i Malmö. Vi söker nu en skräddare med lång erfarenhet till vårt team. Skrädderiet erbjuder en bredd av tjänster, så som ändringar för bättre passform, justering av plaggets design eller nysömnad på beställning. I butiken finns ett stort utbud av konfektionssydda klänningar från svenska och internationella varumärken, ... Visa mer
Skräddarhuset Malmö är en unik kombination av brud och festbutik med eget skrädderi som huserar i en vacker sekelskifteslokal på Fersens väg i Malmö. Vi söker nu en skräddare med lång erfarenhet till vårt team.
Skrädderiet erbjuder en bredd av tjänster, så som ändringar för bättre passform, justering av plaggets design eller nysömnad på beställning. I butiken finns ett stort utbud av konfektionssydda klänningar från svenska och internationella varumärken, så som Justin Alexander, Ida Sjöstedt och By Malina. På Skräddarhuset arbetar vi med hållbarhet då vi säljer Återbruk - begagnade klänningar som vi säljer åt våra tidigare kunder, samt en egendesignad kollektion som kallas Reloved Bridal, med klänningar som vi syr och designar om, så de blir redo att älskas igen.
Vi söker en kunnig skräddare som är service minded, positiv och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den rätta klänningen. I tjänsten ingår också att svara på mail/telefon, ta hand sociala media, skylta om och hålla butiken snygg, ren och fin. Samt assistera vid inköp och bröllopsmässor.
En god kommunikation mellan skrädderiet och butiken är viktig för att samarbetet inom teamet ska fungera och vi lägger stor vikt vid kvalitét och noggrannhet. Kundens önskemål står alltid i fokus och att arbeta som skräddare på Skräddarhuset är en unik möjlighet till en varierande tjänst.
Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av sömnad och som kan en del mönsterkonstruktion. Du är trygg i uppgiften att justera och ändra bröllopsklänningar och du är noggrann och metodisk i ditt arbete. Du är bra på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och kan hantera hektiska perioder. Du brinner för att skapa nöjda kunder och är bra på att läsa av kundernas behov. Du är prestigelös, kreativ och lösnings orienterad, samt nyfiken på att lära dig nya saker.
Gesällbrev är ett plus, men inte ett måste. Att du talar och skriver bra svenska är ett krav.
Tjänsten är på 80 - 100% beroende på säsong och arbetsbelastning. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd på vardagar och varannan lördag. Kortare inköpsresor inom Europa kan förekomma ett par gånger per år.
Sista ansökningsdag är 16 april via mejl till [email protected]
OBS! Om du redan har eller tänker starta ett eget registrerat företag som skräddare kan vi också tänka oss att hyra ut en plats i vårt skrädderi. För mer information vänligen mejla till [email protected] Visa mindre

Erfaren bake off medarbetare sökes till butik i Malmö

Är du utbildad bagare eller har tidigare erfarenhet av arbete i en bake off avdelning? Gillar du att hjälpa till och göra människors liv lite enklare? Då skulle du passa bra i vår kunds butik! Vad innebär tjänsten? Du ser till att sortimentet är fräscht och spännande. Du kommer att arbeta i ett butiksbageri med butikens bake off sortiment. Ingen dag är den andra lik i butik och arbetsuppgifterna varierar hela tiden med kundernas behov. För att lyckas i r... Visa mer
Är du utbildad bagare eller har tidigare erfarenhet av arbete i en bake off avdelning? Gillar du att hjälpa till och göra människors liv lite enklare?
Då skulle du passa bra i vår kunds butik!

Vad innebär tjänsten?
Du ser till att sortimentet är fräscht och spännande. Du kommer att arbeta i ett butiksbageri med butikens bake off sortiment. Ingen dag är den andra lik i butik och arbetsuppgifterna varierar hela tiden med kundernas behov.

För att lyckas i rollen tror vi att:

Som butikskonsult är du Storesupports ansikte utåt. I den rollen vill vi att du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga. När du arbetar ute i våra kunders butiker finner du dig snabbt i din roll och agerar enligt vår standard. Du har god känsla för service och gillar att arbeta snabbt i ett högt tempo.

Utöver detta är du pigg, social och framåt! Du är en drivande person som med ödmjukhet kan driva verksamheten framåt och se motgångar som utmaningar. Du är självgående och noggrann samt har goda kunskaper inom bageri.

- Utbildad bagare eller har erfarenhet från branschen

- Tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln

Vad erbjuder vi?
Tjänsten omfattar heltid, du kommer att vara anställd hos Storesupport och arbeta ute hos kund. Möjlighet till övertag finns.

Andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i butik kan även förekomma vid behov.Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren bake off medarbetare sökes till butik i Malmö

Är du utbildad bagare eller har tidigare erfarenhet av arbete i en bake off avdelning? Gillar du att hjälpa till och göra människors liv lite enklare? Då skulle du passa bra i vår kunds butik! Vad innebär tjänsten? Du ser till att sortimentet är fräscht och spännande. Du kommer att arbeta i ett butiksbageri med butikens bake off sortiment. Ingen dag är den andra lik i butik och arbetsuppgifterna varierar hela tiden med kundernas behov. För att lyckas i r... Visa mer
Är du utbildad bagare eller har tidigare erfarenhet av arbete i en bake off avdelning? Gillar du att hjälpa till och göra människors liv lite enklare?
Då skulle du passa bra i vår kunds butik!

Vad innebär tjänsten?
Du ser till att sortimentet är fräscht och spännande. Du kommer att arbeta i ett butiksbageri med butikens bake off sortiment. Ingen dag är den andra lik i butik och arbetsuppgifterna varierar hela tiden med kundernas behov.

För att lyckas i rollen tror vi att:

Som butikskonsult är du Storesupports ansikte utåt. I den rollen vill vi att du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga. När du arbetar ute i våra kunders butiker finner du dig snabbt i din roll och agerar enligt vår standard. Du har god känsla för service och gillar att arbeta snabbt i ett högt tempo.

Utöver detta är du pigg, social och framåt! Du är en drivande person som med ödmjukhet kan driva verksamheten framåt och se motgångar som utmaningar. Du är självgående och noggrann samt har goda kunskaper inom bageri.

- Utbildad bagare eller har erfarenhet från branschen

- Tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln

Vad erbjuder vi?
Tjänsten omfattar heltid, du kommer att vara anställd hos Storesupport och arbeta ute hos kund. Möjlighet till övertag finns.

Andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i butik kan även förekomma vid behov.Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

2-3 Tapetserare sökes till Malmö nu och fler i höst

Vi söker initialt nu efter 2-3 tapetserare för nyproduktion av några danska klassiker varav en tapetserare kommer fungera som arbetande verkstadschef med huvudansvar. Efter sommaren kommer vi behöva ytterligare 2 tapetserare då produktionen kommer ökas och under 2024 dubbleras Som tapetserare söker vi gärna dig som har industriell erfarenhet, eller kanske drivit egen verkstad men tröttnat på att arbeta ensam, eller du kanske kommer direkt från tapetserarut... Visa mer
Vi söker initialt nu efter 2-3 tapetserare för nyproduktion av några danska klassiker varav en tapetserare kommer fungera som arbetande verkstadschef med huvudansvar.
Efter sommaren kommer vi behöva ytterligare 2 tapetserare då produktionen kommer ökas och under 2024 dubbleras
Som tapetserare söker vi gärna dig som har industriell erfarenhet, eller kanske drivit egen verkstad men tröttnat på att arbeta ensam, eller du kanske kommer direkt från tapetserarutbildning. Vi lyssnar gärna på vad du har gjort tidigare, själva utbildningsnivån vi kräver är inte hugget i sten men du måste vara tapetserare/tapetsör i någon form. Vi söker dig som gärna är snabb och driven men framförallt noggrann och har ett kvalitetstänk med dig.
Språkkrav är svenska eller engelska, körkort är ett plus men inget krav.
Verksamheten kommer bedrivas i Malmö på Kosterögatan 12 i Norra Hamnen Visa mindre

Erfaren bake off medarbetare sökes till butik i Malmö

Är du utbildad bagare eller har tidigare erfarenhet av arbete i en bake off avdelning? Gillar du att hjälpa till och göra människors liv lite enklare? Då skulle du passa bra i vår kunds butik! Vad innebär tjänsten? Du ser till att sortimentet är fräscht och spännande. Du kommer att arbeta i ett butiksbageri med butikens bake off sortiment. Ingen dag är den andra lik i butik och arbetsuppgifterna varierar hela tiden med kundernas behov. För att lyckas i r... Visa mer
Är du utbildad bagare eller har tidigare erfarenhet av arbete i en bake off avdelning? Gillar du att hjälpa till och göra människors liv lite enklare?
Då skulle du passa bra i vår kunds butik!

Vad innebär tjänsten?
Du ser till att sortimentet är fräscht och spännande. Du kommer att arbeta i ett butiksbageri med butikens bake off sortiment. Ingen dag är den andra lik i butik och arbetsuppgifterna varierar hela tiden med kundernas behov.

För att lyckas i rollen tror vi att:

Som butikskonsult är du Storesupports ansikte utåt. I den rollen vill vi att du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga. När du arbetar ute i våra kunders butiker finner du dig snabbt i din roll och agerar enligt vår standard. Du har god känsla för service och gillar att arbeta snabbt i ett högt tempo.

Utöver detta är du pigg, social och framåt! Du är en drivande person som med ödmjukhet kan driva verksamheten framåt och se motgångar som utmaningar. Du är självgående och noggrann samt har goda kunskaper inom bageri.

- Utbildad bagare eller har erfarenhet från branschen

- Tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln

Vad erbjuder vi?
Tjänsten omfattar heltid, du kommer att vara anställd hos Storesupport och arbeta ute hos kund. Möjlighet till övertag finns.

Andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i butik kan även förekomma vid behov.Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare

Vi söker en bagare som kan hela processen från att göra degarna från grunden,knåda bröd och bullar för hand.Av baka bröden.Vi e ett bageri som gör allt för hand bakning. Visa mer
Vi söker en bagare som kan hela processen från att göra degarna från grunden,knåda bröd och bullar för hand.Av baka bröden.Vi e ett bageri som gör allt för hand bakning. Visa mindre

Möbelsnickare

Ansök    Feb 9    CA Development AB    Möbelsnickare
Om by Crea® by Crea® är ett svenskt möbelvarumärke grundat 2017 som designar, tillverkar och säljer möbler världen över. Tillverkningen sker på vår fabrik i Malmö. Från rå metall och trä till första svetsen till slipning, sömnad och montering, produceras våra möbler enligt kundens val av tyger, material och färger. by Crea® ett erkänt möbelvarumärke som uppmärksammats i inredningstidningar, på sociala medier och TV. Varumärket står för tidlös design och k... Visa mer
Om by Crea®
by Crea® är ett svenskt möbelvarumärke grundat 2017 som designar, tillverkar och säljer möbler världen över.
Tillverkningen sker på vår fabrik i Malmö. Från rå metall och trä till första svetsen till slipning, sömnad och montering, produceras våra möbler enligt kundens val av tyger, material och färger.
by Crea® ett erkänt möbelvarumärke som uppmärksammats i inredningstidningar, på sociala medier och TV. Varumärket står för tidlös design och kvalité och vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Vi strävar alltid efter att vara butiken runt hörnet, världen runt.


Vi skulle nu vilja utöka vårt team med en möbelsnickare.
Vi söker dig som är driven, engagerad och energisk. Vi önskar även att du är noggrann och ansvarstagande, samt är van vid att hantera stressiga situationer. Du bör ha gedigen erfarenhet av möbelsnickeri och kunna bygga möbler på ett tidseffektivt sätt. Du kommer att arbeta med hela tillverkningsledet på snickeriet från obearbetat massivträ till färdig produkt.
Vi erbjuder dig ett varierande arbete med goda möjligheter att utvecklas inom organisationen i takt med att den växer. by Creas® trätillverkning består i nuläget av mindre volymer vilket till en början innebär varierade arbetsuppgifter och mycket omväxling.
Vi önskar att du som söker:
- Har arbetat som möbelsnickare eller finsnickare
- Har goda kunskaper inom bearbetning och behandling av massiva träslag
- Har arbetat med ytbehandling, däribland lackering, betsning och målning av möbelträ
- Är organiserad och lösningsorienterad
Vi erbjuder dig:
Att få ta del av en härlig arbetsmiljö med god sammanhållning kollegor emellan. Möjlighet att utgöra en viktig roll i vårt team och få vara med på den spännande resa vi har framför oss, där vi tillsammans jobbar mot att skapa ett framgångsrikt möbelvarumärke från grunden. Vi är personliga, engagerade och jobbar tätt sammansvetsade mot våra mål. Visa mindre

Semestervikariat till vårt bageri

Ansök    Feb 8    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till sommaren 2023 söker vi på City Gross i Hyllie, Malmö semestervikarie till vårt bageri City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast li... Visa mer
Till sommaren 2023 söker vi på City Gross i Hyllie, Malmö semestervikarie till vårt bageri
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 200 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som butikssäljare bageri kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

- Aktivt hjälpa kunderna att kunna handla allt de har tänkt att handla

- Inspirera kunderna genom att leverera matinspiration i det personliga mötet

- Tillsammans med dina kollegor inom avdelningen medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten söker vi dig som:

- Har?ett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror och?tycker om?att sälja varor och dela med dig av din kunskap.

- Har utbildning som bagare/konditor.

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri

- Erfarenhet inom dagligvaruhandeln?är meriterande.

- Trivs i mötet med?kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.????

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller kundservice.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

sommarjobb #butik #bagare #konditor #styckare
delikatess #fiskdisk #butiksjobb #kallskänka
Startdatum: Enligt överenskommelse sommar 2023

Tjänstens omfattning: Heltid 38,25 tim/vecka

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre