Lediga jobb som Hantverksyrken i Malmö

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Bagare konditor

Ansök    Jun 10    I.K.B Bageri AB    Bagare/Konditor
Vi söker en självständig och erfaren konditor på hel tid. Personen vi söker har fria händer att skapa klassiska svenska bakverk till ett traditionellt konditori i centrala Malmö. Den vi söker ska ha arbetsledaransvar för både bageri och butik. Tjänsten är ledigt från 1/7-2024 Visa mer
Vi söker en självständig och erfaren konditor på hel tid.
Personen vi söker har fria händer att skapa klassiska svenska bakverk till ett traditionellt konditori i centrala Malmö.
Den vi söker ska ha arbetsledaransvar för både bageri och butik.
Tjänsten är ledigt från 1/7-2024 Visa mindre

Semestervikariat till vårt Bageri

Ansök    Jun 11    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till sommaren 2024 söker City Gross i Hyllie semestervikarier inom bageri City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment... Visa mer
Till sommaren 2024 söker City Gross i Hyllie semestervikarier inom bageri
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 200 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!
Som semestervikarie inom våra färskvarorkommer du att:
Ta emot våra kunder i en välfylld, fräsch och inspirerande butik
I våraproducerande färskvaruavdelningar arbetar vi med allt från bakning till vårt eget bageri, beredning i fisk ochdelikatessen till styckning i våra köttavdelningar.
Medverka till att imponera på våra kunder genom ett kundbemötande i toppklass som präglas av personlig service och att vi alltid ger lite mer än vad kunden har förväntat sig
Aktivt hjälpa kunderna att kunna handla allt de har tänkt att handla
Inspirera kunderna genom att leverera matinspiration i det personliga mötet
Tillsammans med dina kollegor inom avdelningen medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.
För tjänsten söker vi dig som:
Harett stort intresse för kundservice, mat/färskvaror ochtycker omatt sälja varor och dela med dig av din kunskap.
Har tidigare erfarenhet av arbete inom bagerieller somkonditor ses som meriterande.
Erfarenhet inom dagligvaruhandelnär meriterande.
Trivs i mötet medkunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller kundservice.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
#sommarjobb #butik #bagare #konditorStartdatum: Enligt överenskommelsesommar 2024
Tjänstens omfattning: Deltid
Anställningsform: Semestervikariat
Sista ansökningsdag: 2024-06-25
Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsidawww.citygross.se Visa mindre

Drifttekniker Natt, till Pågen AB i Malmö

Nu söker vi dig som vill arbeta med akut teknisk avhjälpning på en hög teknisk nivå, som gillar en händelserik och utvecklande vardag och som vill vara en del av vårt erfarna och engagerade team. Vad erbjuder vi dig?     Du erbjuds ett roligt och inspirerande jobb där du får en händelserik vardag med nya utmaningar och en möjlighet att använda ditt tekniska kunnande och din problemlösande förmåga. Du kommer att arbeta i ett högt automatiserat bageri som f... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta med akut teknisk avhjälpning på en hög teknisk nivå, som gillar en händelserik och utvecklande vardag och som vill vara en del av vårt erfarna och engagerade team.

Vad erbjuder vi dig?    
Du erbjuds ett roligt och inspirerande jobb där du får en händelserik vardag med nya utmaningar och en möjlighet att använda ditt tekniska kunnande och din problemlösande förmåga. Du kommer att arbeta i ett högt automatiserat bageri som förser svenska och internationella konsumenter med välkända produkter som Lingongrova, Levain och Pågenlimpan. Du ingår i ett engagerat team med stor samlad kompetens och får möjlighet till utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid att du ska kunna bygga vidare på din kompetens. Du kommer att tillhöra ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag som har en ständig vilja att optimera och utveckla.

Om arbetet
Som Drifttekniker, Natt på Pågen är du en viktig del i att säkra våra leveranser av färska bageriprodukter genom att lösa akut uppkomna fel och oplanerade stopp i produktionen. Du arbetar med felsökning och reparationer, både el och mekaniskt, och du kommer att medverka i tekniska projekt samt vara support för operatörer i underhålls- och maskinrelaterade frågor. Du är en viktig kugge i bageriet där samarbete och kommunikation både inom och utom verksamheten är en del av framgången. Du arbetar med högt automatiserade maskiner och styrsystem av varierande ålder.

Vem är du?  
Tjänsten innebär stora mått av problemlösning och du behöver ha en god förmåga att lösa komplexa problem och tänka utanför boxen. Du har många kontaktytor inom bageriet och behöver kunna samarbeta, vara prestigelös och lyhörd. Då nya situationer och utmaningar uppstår varje natt behöver du vara självständig, stresstålig och flexibel samtidigt som du arbetar strukturerat och noggrant. För att trivas i rollen bör du även vara mål- och serviceinriktad och tycka om nya utmaningar och att lära dig nytt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet d v s att du är drivande, strukturerad, hjälpsam och kommunikativ.

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning inom teknik, fordon, el eller mekanik. Du har erfarenhet av elektrisk felsökning/installation eller utbildning inom el alternativt arbetslivserfarenhet med teknisk eller mekanisk inriktning. Du är dessutom strukturerad och metodisk i din problemlösning och behärskar svenska språket väl i tal och i skrift.

Det är meriterande om du har:


• arbetslivserfarenhet från liknande arbete i en större tillverknings-/processindustri
• bakgrund inom strukturerad problemlösningsteknik och förebyggande underhåll
• kunskap inom Automation/PLC.  

Sök tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, ständig nattjänstgöring på heltid. Vi tillämpar provanställning.

Låter detta intressant är du varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval löpande men behöver ditt CV och personliga brev senast den 7 april 2024. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teknikledare Edin Jusufi kvällstid tel 040-323645 eller Teknisk chef Lennie Rogver dagtid 040-323978.

Se mer om jobbet som tekniker på Pågen här: Om Pågen 

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, medarbetare, konsumenter och om våra gemensamma resurser.  Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet, kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd. Mer information hittar du på www.pagen.se Visa mindre

Glasmontör till vårt Serviceteam!

Hos oss på Milessons Glas & Montage arbetar vi med allt som har med glas att göra. Allt från glasreperationer till större glasmontage. Vi är idag 9 anställda och söker en ny kollega till vårt serviceteam. Vi är lokaliserade i Malmö men utför arbeten över hela Skåne. För oss är trivseln och arbetstillfredsställelsen väldigt viktigt eftersom det genomsyrar vår arbetsmiljö men också arbetsprocessen. Vi har en öppen kommunikation som är en viktig grund för att... Visa mer
Hos oss på Milessons Glas & Montage arbetar vi med allt som har med glas att göra. Allt från glasreperationer till större glasmontage. Vi är idag 9 anställda och söker en ny kollega till vårt serviceteam. Vi är lokaliserade i Malmö men utför arbeten över hela Skåne. För oss är trivseln och arbetstillfredsställelsen väldigt viktigt eftersom det genomsyrar vår arbetsmiljö men också arbetsprocessen. Vi har en öppen kommunikation som är en viktig grund för att våra arbetsrelationer ska fungera och för att alla ska trivas så bra som möjligt.
Arbetsbeskrivning
Vi i serviceteamet arbetar på uppdrag av många förvaltare, byggföretag m.m.
Att arbeta som glasmästare/glasmontör i vårt serviceteam innebär att du har 5-6 stycken inbokade ärende per dag. Du har ansvar för åtgärd, beställning av material, ombokning med boende/kund och rapportering för varje ärende. Det kan också dyka upp akuta ärende som behövs tilldelas under dagen.
Mer detaljerat kommer du att
- Skära & byta/montera glas
- Justera fönster samt byta reservdelar (Ex dörrbroms, spanjoletter, h-armar m.m.)
- Foga och kitta om fönster
- Utföra trälagningar på fönsterbågar
- Vid behov hjälpa montageteamet på större projekt med entré och fasadpartier, trappräcken, glasväggar, dörr och fönstermontage.
Viktigt för oss
Det vi lägger allra största vikt vid är hur du är som person samt vilka egenskaper du besitter när du tar dig an en arbetsuppgift. Vi söker någon som är drivande, kreativ och självständig. Vi behöver någon som inte är rädd för att ta eget initiativ, finna egna lösningar och som har en djup ansvarskänsla för sitt arbete. Våra kundrelationer är väldigt viktiga för oss så det krävs att du bemöter våra kunder med respekt och vänlighet.
Som kollega ser vi att du tar dina arbetsuppgifter på allvar och att du anstränger dig när du arbetar med andra. Det är viktigt att du är hjälpsam, respektfull och vänlig i bemötandet till dina kollegor.
I övrigt krävs det att du
- Trivs med fysiskt arbete
- Har erfarenhet inom bygg-eller hantverkarbranschen.
- har B-körkort
Det är meriterande om du
har erfarenhet eller utbildning inom glasbranschen.
Ansökan & kontakt
Vill du vara med i vårt härliga serviceteam kan du skicka in din ansökan till vår teamleader (Ämnesrad mail "Jobbansökan"):
Marielle Milesson
[email protected]
040-6450523 Visa mindre

Kvinnlig sömmerska sökes till skrädderi i Malmö

Ansök    Maj 27    Hamida AB    Skräddare
Vårt skrädderi på Persborgstorget i Malmö utökar sitt team och söker nu en kvinnlig sömmerska/skräddare som kan börja arbeta omedelbart. Vi välkomnar sökande som har erfarenhet av sömnad och skrädderi och som har förmågan att arbeta noggrant och kvalitetsmedvetet. Arbetsuppgifter: Anpassa och ändra kläder enligt kundens specifikationer. Utföra reparationer och justeringar av klädesplagg. Hantera måttagning och skapa skräddarsydda plagg. Vi söker dig som: ... Visa mer
Vårt skrädderi på Persborgstorget i Malmö utökar sitt team och söker nu en kvinnlig sömmerska/skräddare som kan börja arbeta omedelbart. Vi välkomnar sökande som har erfarenhet av sömnad och skrädderi och som har förmågan att arbeta noggrant och kvalitetsmedvetet.
Arbetsuppgifter:
Anpassa och ändra kläder enligt kundens specifikationer.
Utföra reparationer och justeringar av klädesplagg.
Hantera måttagning och skapa skräddarsydda plagg.

Vi söker dig som:
Har praktisk erfarenhet av sömnad och textilarbete.
Är noggrann, pålitlig och har ett gott öga för detaljer.
Kan arbeta självständigt och hantera flera uppgifter samtidigt.
Behärskar grundläggande kommunikation på svenska eller annat språk.

Tjänsten är på heltid och tillträde är omedelbart. Vi ser fram emot att välkomna en person som delar vår passion för hantverket och som bidrar till vårt teams dynamik och arbetsmiljö.
Ansökan:
Vänligen skicka din ansökan till [email protected] med en kort beskrivning av din erfarenhet och eventuella referenser så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skräddare, Sömmerska ,Skinnarbete, Päls

Ansök    Maj 28    Bandrez, Mohammad    Skräddare
Ändringsskräddare - erfarenhet efterfrågas Kompetenser Meriterande Damkläder, skrädderi Skrädderiarbeten Läder- och skinnsömnad Pälsreparationer Herrkläder, skrädderi Språk Krav Visa mer
Ändringsskräddare - erfarenhet efterfrågas

Kompetenser
Meriterande
Damkläder, skrädderi
Skrädderiarbeten
Läder- och skinnsömnad
Pälsreparationer
Herrkläder, skrädderi

Språk
Krav Visa mindre

Glasarbetare

Ansök    Maj 17    BILIA AB    Bilglasmontör
Är du på jakt efter nya utmaningar? Just nu söker vi en bilglastekniker/glasmästare till Bilia CityDäck i Malmö. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. Varför välja Bilia Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjl... Visa mer
Är du på jakt efter nya utmaningar? Just nu söker vi en bilglastekniker/glasmästare till Bilia CityDäck i Malmö. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.
Varför välja Bilia
Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.
Om tjänsten
Som bilglastekniker/glasmästare utför du både beställda arbeten på bilen inför leverans till kund såväl som service och reparationsarbeten. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av glasbyten, reparation av stenskott på vindrutor och att hantera kontakten med kunder. Utöver glasarbete kan även mindre demonterings samt monteringsarbeten förekomma. I arbetet samverkar du med övrig personal på verkstaden för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. I ditt arbete förekommer vissa administrativa arbetsuppgifter.
Vad vi önskar av dig
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande med inriktning mot skadereparation/glas eller liknande arbetslivserfarenhet. Du bör ha datavana för att kunna jobba med felkoder och initieringar. Har du tidigare arbetat med glaskalkyler i Cabas är det meriterande. B-körkort är ett krav. Vi ser att du är noggrann och mån om att kunden ska få bästa möjliga resultat.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia CityDäcks anläggning i Malmö. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

GIS-ingenjör (vikariat)

Ansök    Maj 15    Malmö kommun    GIS-utvecklare
Ref: 20240910 Arbetsuppgifter  I rollen som GIS-ingenjör arbetar du som ett GIS-stöd i verksamheten med att effektivisera informationshanteringen för informationsmängder och analyser. Det huvudsakliga arbetet kommer att innefatta ett redan påbörjat integrationsarbete inom BIM-GIS-sektionen avseende informationsmängder och informationsflöden. Arbetsuppgifterna innefattar även arbete med utveckling av integrationer och databaser för BIM respektive GIS sam... Visa mer
Ref: 20240910

Arbetsuppgifter 
I rollen som GIS-ingenjör arbetar du som ett GIS-stöd i verksamheten med att effektivisera informationshanteringen för informationsmängder och analyser.

Det huvudsakliga arbetet kommer att innefatta ett redan påbörjat integrationsarbete inom BIM-GIS-sektionen avseende informationsmängder och informationsflöden. Arbetsuppgifterna innefattar även arbete med utveckling av integrationer och databaser för BIM respektive GIS samt ingå i olika samarbeten inom GIS.

Du kommer också att vara ett tekniskt stöd för när det gäller databashantering, exempelvis köra vacuums, kontroller och behörigheter samt eventuella uppdateringar.

Du kommer att arbeta med den interna processen för insamling av GIS-information samt vara ett internt stöd för presentationer och analyser med hjälp av GIS-data. 

Det finns goda möjligheter att utifrån eget initiativ och kunnande utveckla sig inom andra områden som BIM-GIS-sektionen arbetar med. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av och tycker om att arbeta med geografiska informationssystem.

Vi söker dig som har:


• utbildning som GIS-ingenjör/systemvetare om 180 hp eller annan likvädig utbildning i kombination med erfarenhet
• erfarenhet inom geografisk databashantering i exempelvis Postgre (PostGIS) eller Server
• erfarenhet inom QGIS eller ArcMap.
• erfarenhet i Python

Det är fördel om du har erfarenheter av och kunskap inom nedan:


• digitalisering, gärna i kommunal verksamhet
• FME och FMEServer
• PowerBI
• API:er (Oauth2)
• XML
• Power automate
• BIM-verktyg (AutoCAD, Revit)
• skriva och tolka XML och
• MS
• IFC

Vi ser också att du besitter nedan egenskaper.

Du bör ha god samarbetsförmåga då teamet är samspelt och består av lagspelare. Du arbetar lösningsfokuserat mot framtagna mål. I din natur är du engagerad, noggrann och har en analytisk förmåga att lösa problem. Givet har du ett gott ordningssinne samt förmåga att skapa och upprätthålla strukturer.
Som person är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är serviceinriktad, har lätt att kommunicera och tycker om den sociala kontakten i mötet med andra människor och bjuder gärna på dig själv. Du har en pedagogisk ådra samt goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 

Om arbetsplatsen
Stadsfastigheters 190 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,8 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra lokalnyttjares behov av väl fungerande lokaler.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Vikariat, ca 1,5 år
Omfattning: Heltid
Möjlighet till distansarbete: Ja utifrån verksamhetens behov
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

På serviceförvaltningen erbjuder vi möjlighet till distansarbete, förutsatt att det fungerar för verksamheten och passar dina individuella förutsättningar. I denna tjänst finns det möjlighet till distansarbete på deltid efter dialog med din chef.


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
 
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelsmottagning i Malmö

Ansök    Maj 21    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter. I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation samt kognition uppdelat mellan kommunerna och Region ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation samt kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn och ungdomar upp till 20 år och kommunerna för personer över 20 år. Undantag är specifika hjälpmedel såsom elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel.

VO hjälpmedel har fem mottagningsenheter som alla präglas av positivt engagemang, nära samarbete, god sammanhållning och bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulenter tillsammans med patienten i fokus.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en hjälpmedelstekniker till hjälpmedelmottagningen i Malmö för en tillsvidareanställning. Hos oss erbjuds du ett roligt, brett och varierande arbete i en härlig arbetsmiljö där vi alla hjälps åt och tar hand om varandra.

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparation, underhåll, montering, leverans, anpassning samt specialanpassning av barnhjälpmedel och elrullstolar. I din roll hjälper du människor med funktionsnedsättning att klara sin vardag, därför är ett stort intresse för människor och teknik viktigt. Du arbetar i nära kontakt med såväl hjälpmedelskonsulenter och förskrivare som patienter. Därtill arbetar du tillsammans med andra hjälpmedelstekniker som kan stötta dig i arbetsuppgifterna.

Du arbetar både på mottagningen och hemma hos patienten. Eftersom vi arbetar Skåneövergripande ingår resor i tjänsten vid hembesök hos patienter, men du utgår från vår mottagning i Malmö.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som lägst har godkänd gymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt likvärdig utbildning eller erfarenhet. Därtill har du goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har ett giltigt B-körkort för manuellt växlad bil då bilkörning och hembesök förekommer i tjänsten. Vidare behöver du ha en god vana att hantera verktyg och maskiner, kunskaper i Microsoft Office-paketet samt god förmåga att dokumentera enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Kunskap i Sesam samt tidigare arbete med medicintekniska produkter eller på hjälpmedelsmottagning är meriterande för tjänsten. Grundläggande kompetens inom praktisk ellära och erfarenhet av direkt kontakt med kunder och/eller patienter ser vi som fördelaktigt.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen som hjälpmedelstekniker är du ansvarstagande, initiativtagande samt har god förmåga att planera, prioritera och driva ditt arbete självständigt. Vidare faller noggrannhet och flexibilitet sig naturligt för dig. Viljan att ge god service är en självklarhet och du ser förändring och utveckling av yrkesrollen som något positivt och en möjlighet till egen utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.
Provanställning kan förekomma.

I den här rekryteringen sker löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelsmottagning i Malmö

Ansök    Apr 25    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter. I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation samt kognition uppdelat mellan kommunerna och Region ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation samt kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn och ungdomar upp till 20 år och kommunerna för personer över 20 år. Undantag är specifika hjälpmedel såsom elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel.

VO hjälpmedel har fem mottagningsenheter som alla präglas av positivt engagemang, nära samarbete, god sammanhållning och bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulenter tillsammans med patienten i fokus.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en hjälpmedelstekniker till hjälpmedelmottagningen i Malmö för en tillsvidareanställning. Hos oss erbjuds du ett roligt, brett och varierande arbete i en härlig arbetsmiljö där vi alla hjälps åt och tar hand om varandra.

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparation, underhåll, montering, leverans, anpassning samt specialanpassning av barnhjälpmedel och elrullstolar. I din roll hjälper du människor med funktionsnedsättning att klara sin vardag, därför är ett stort intresse för människor och teknik viktigt. Du arbetar i nära kontakt med såväl hjälpmedelskonsulenter och förskrivare som patienter. Därtill arbetar du tillsammans med andra hjälpmedelstekniker som kan stötta dig i arbetsuppgifterna.

Du arbetar både på mottagningen och hemma hos patienten. Eftersom vi arbetar Skåneövergripande ingår resor i tjänsten vid hembesök hos patienter, men du utgår från vår mottagning i Malmö.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som lägst har godkänd gymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt likvärdig utbildning eller erfarenhet. Därtill har du goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har ett giltigt B-körkort för manuellt växlad bil då bilkörning och hembesök förekommer i tjänsten. Vidare behöver du ha en god vana att hantera verktyg och maskiner, kunskaper i Microsoft Office-paketet samt god förmåga att dokumentera enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Kunskap i Sesam samt tidigare arbete med medicintekniska produkter eller på hjälpmedelsmottagning är meriterande för tjänsten. Grundläggande kompetens inom praktisk ellära och erfarenhet av direkt kontakt med kunder och/eller patienter ser vi som fördelaktigt.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen som hjälpmedelstekniker är du ansvarstagande, initiativtagande samt har god förmåga att planera, prioritera och driva ditt arbete självständigt. Vidare faller noggrannhet och flexibilitet sig naturligt för dig. Viljan att ge god service är en självklarhet och du ser förändring och utveckling av yrkesrollen som något positivt och en möjlighet till egen utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.
Provanställning kan förekomma.

I den här rekryteringen sker löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Head Baker / Bagare för et nytt hantverksbageri i Malmö

Ansök    Maj 7    Bullarbyn AB    Bagare/Konditor
In September 2024 we are opening Bullarbyn Bageri in Malmö! It will be a small-scale artisanal bakery, that showcases different home-style European baking traditions and be the place focused on quality of taste and execution. It will be located in central Malmö (Triangeln/Rörsjöstaden). This is why we are looking for a talented head baker. We see head baker as a person that takes care of a daily production, is responsible for quality of baked goods, as wel... Visa mer
In September 2024 we are opening Bullarbyn Bageri in Malmö! It will be a small-scale artisanal bakery, that showcases different home-style European baking traditions and be the place focused on quality of taste and execution. It will be located in central Malmö (Triangeln/Rörsjöstaden).
This is why we are looking for a talented head baker. We see head baker as a person that takes care of a daily production, is responsible for quality of baked goods, as well as organisational side of stuff. We also want to leave a room for creativity, with developing new recipes and implementing changes in the process. In the future the person will be responsible for a small team of bakers.
We are looking for a passionate person, that is willing to develop the place from the beginning, learn together and has experience in different types of pastries (laminated is a must) and sourdough bread. It is a must that a candidate speaks in fluent english and is a good communicator.
We don't want to limit you with "years of experience" because we want to talk with anyone that feels like it's about him/her.
We are offering a steady, full-time position starting with 32k sek/mo. If you cannot engage full-time, but still meet requirements, apply as well. We don't want to miss on an occasion to hire someone talented, I'd rather figure out to make it work with two people!
We want the head baker to start working mid-August, but if someone is found early on, we would love to involve this person in decision making about the equipment or the menu.
If this sounds like you, please send an application via given e-mail describing your story and motivation and please attach your CV. If you have any additional questions call +46761607697.
We will give feedback to everyone that apply.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sömmerska med erfarenhet av fest- och bröllopsklänningar

Söker en sömmerska för arbete i bröllopsbutik. Du ska ha erfarenhet av arbete med festklänningar och brudklänningar. Gärna med erfarenhet av stora turkiska brudklänningar. Du ska ha positiv attityd, serviceminded och noggrann. Du ska kunna se möjligheter och ge ett tryggt intryck för kunden. Endast CV via mail godtas! Visa mer
Söker en sömmerska för arbete i bröllopsbutik.
Du ska ha erfarenhet av arbete med festklänningar och brudklänningar.
Gärna med erfarenhet av stora turkiska brudklänningar.
Du ska ha positiv attityd, serviceminded och noggrann. Du ska kunna se möjligheter och ge ett tryggt intryck för kunden.
Endast CV via mail godtas! Visa mindre

Avarn i Malmö söker servicetekniker dörrautomatik

Avarn Security Systems är enheten som levererar skräddarsydda tekniska säkerhetslösningar till våra kunder. Systems är rikstäckande med flera kontor och säkerhetsbutiker runt om i landet. Vi erbjuder allt inom brandlarm, CCTV, dörrautomatik, lås, larm, passage och inbrottslarm. Avarn Security Systems innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket säkerställer att vi levererar mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans me... Visa mer
Avarn Security Systems är enheten som levererar skräddarsydda tekniska säkerhetslösningar till våra kunder. Systems är rikstäckande med flera kontor och säkerhetsbutiker runt om i landet.
Vi erbjuder allt inom brandlarm, CCTV, dörrautomatik, lås, larm, passage och inbrottslarm. Avarn Security Systems innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket säkerställer att vi levererar mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga enheter i koncernen är vi den kompletta säkerhetsleverantören. Gemensamt skapar vi trygghet och säkerhet – varje dag, dygnet runt.
Tjänsteställe: Malmö

Arbetstider: Mån-fre 07:00–16:00

Varaktighet: Heltid, tills vidare. Provanställning om 6 månader kan tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Sista ansökning: 24-05-24

 

Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert Sverige? Vill du arbeta i en verksamhet som ständigt utvecklas och där du kan vara en del av utvecklingen? Då är Avarn Security rätt arbetsgivare för dig.

Hos oss är ingen dag är den andra lik. Våra kunder finns i alla branscher och våra uppdrag är varierande och tekniskt utmanande. Som serivcetekniker dörrautomatik ingår du i ett team som består av projektörer, projektledare, arbetsledare samt installations- och servicetekniker. Tillsammans jobbar ni med installation och service av våra professionella lösningar för olika kunders behov. Du ansvarar för planering, serviceunderhåll och kundkontakt med stöd av arbetsledare. Som ambassadör för Avarn Security utför du varje uppdrag med yrkesstolthet och höga krav på kvalitet, säkerhet och ekonomi. Visst jourarbete kan komma att ingå i tjänsten.

 

Du som kollega
Är du en nyfiken tekniker som vill utveckla ditt intresse för dörrautomatik och låssystem?

För att trivas och lyckas i rollen som servicetekniker hos oss, behöver du vara en ansvarsfull och handlingskraftig person. Vi tror också att du är en lyhörd och omtänksam medmänniska, som vill bidra till ett gott samarbete. Du bör ha förmågan att aktivt delta i förbättringsarbete för ständig kvalitetsutveckling. Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid att dina personliga egenskaper går hand i hand med våra värderingar: Ansvar - Omtanke - Samarbete.

Rollen kräver att du:


• Har minst 2 års erfarenhet av dörrautomatiker
• Har minst 2 års erfarenhet som låstekniker
• Har god teknisk kompetens
• Har körkort B
• Har svenskt medborgarskap.

Det är meriterande om du även har:


• Gesäll- eller mästarbrev
• Kunskap om CE märkning
• Grundläggande kunskaper i ellära.

 

Att jobba hos oss

Avarn Security Systems är enheten som levererar skräddarsydda tekniska säkerhetslösningar till våra kunder. Systems är rikstäckande med flera kontor och säkerhetsbutiker runt om i landet. Vi erbjuder allt inom brandlarm, CCTV, dörrautomatik, lås, larm, passage och inbrottslarm. Med samtliga certifikat inom lås och larm säkerställer vi att en mycket hög kvalitet på våra tekniska säkerhetsinstallationer.

Våra kunder finns i alla branscher och våra uppdrag är varierande och tekniskt utmanande. Du blir en del av ett proffsigt team med erfarna och hjälpsamma kollegor och stöttande chefer.

 

Några av våra många förmåner

Som låstekniker har du många utvecklingsmöjligheter. Du kan fördjupa din expertis inom dörrautomatik och låssystem, utvecklas till ledande låstekniker, driftsättare, systemtekniker eller projekterande, projektledande eller personlig tekniker. Vill du ta gesäll- eller mästarbrev uppmuntrar vi det. Du kan även bli skyddsombud eller fadder till juniora kollegor. I vår stora nordiska koncern kan du flytta utan att byta arbetsgivare.

Vi har gedigna kollektivavtal och bonusprogram på både team- och individnivå. Vi erbjuder förmånlig pension via Lifeplan, friskvårdsbidrag och rabatter via förmånsportalen Benify. Vi förser dig med mobiltelefon och dator, och har bilpolicy med elbil som alternativ. Det finns även en tipspeng för rekrytering av nya kollegor.

Vi arbetar i högteknologiska anläggningar, på en trygg och trivsam arbetsplats. Vi har lokala aktivitetsgrupper för AW, skidresor och annat kul. Vi ordnar även spontana aktiviteter som gemensamma luncher och grillning.

 

Rekryteringsprocessen

För att bli anställd behöver du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länsstyrelsens register. Tjänsten kan innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

VIKTIGT! Urval kommer att ske löpande och vi önskar ha din ansökan snarast möjligt. Gör därför din ansökan direkt i vårt system för lediga tjänster på vår hemsida. Sista ansökningsdag är 24/5. Välkommen med din ansökan!

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Databaskonsult

Ansök    Apr 22    Esri Sverige AB    GIS-utvecklare
Vill du vara en av oss? På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Om tjänsten Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i f... Visa mer
Vill du vara en av oss?
På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder.
Om tjänsten
Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i framkant av teknikutvecklingen inom GIS. Just nu söker vi ytterligare en passionerad kollega till vårt team för att hantera våra varierande och komplexa kunduppdrag.
Spatial Data Management-teamet tar fram data som behövs för kundens beslutsunderlag och blir lätt spindeln i nätet i våra kunduppdrag. Vi tycker det är kul med samarbete och känner en stor samhörighet med teamet men också med kollegorna från våra andra team. Du kommer att arbeta som GIS-konsult med fokus på databaser och datahantering/bearbetning. Rollen som konsult är mycket bred, du är många gånger delaktig från allra första början i projekten och diskuterar både arkitekturfrågor och tillvägagångssätt, många gånger i workshopform, för att sedan arbeta med själva genomförandet.
Vi har många spännande uppdrag på gång och behöver nu utöka vår grupp med ytterligare en erfaren kollega. Den vi söker, är det du?
Om dig:
Har du:
En relevant Högskole- eller universitetsexamen
Minst 5 års erfarenhet av datamodulering, prestandaoptimering av databaser ArcGIS-plattformens geodatabaser samt Microsoft Server, Oracle eller Postgre
Goda kunskaper om Python utveckling och gärna FME
God förståelse av ArcGIS-plattformen och dess programvaran
Lätt för att kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska intressenter både på svenska och engelska
Och strävar du efter ständig kompetensutveckling genom varierande uppdrag och den unika tillgången till Esris utbildningsportal

Då ser vi verkligen fram emot din ansökan.
Vi erbjuder
En spännande och utmanande tjänst i ett marknadsledande företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär. Du blir en del av vår växande verksamhet i Sverige där du får möjlighet att utvecklas inom företaget samt tillgång till ett globalt nätverk av Esri-företag. ”Frihet under ansvar” är centralt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. Du kommer vara placerad på något av våra kontor i Stockholm, Gävle, Falun, Malmö eller Karlstad.
Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2024-05-05. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Vill du veta mer?
Kontakta gärna Katja Hunn, teamchef Spatial Data Management, på 079-006 84 45, eller Sofie Ranta, HR-chef, [email protected]
Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se och följ oss på LinkedInoch Instagram. Visa mindre

Erfaren bagare till Konditori Katarina

Ansök    Apr 23    AB Konditori Katarina    Bagare/Konditor
Har du erfarenhet som bagare? Tycker du att kunden är det viktigaste som finns för ett företag? Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av utvecklande ansvars- och arbetsuppgifter. Just nu förstärker vi organisationen med en bagare till vår produktion i Limhamn. Välkommen med din ansökan! Vi söker dig som vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling och som är en positiv och driven bagare med vana av att jobba i högt tempo och leverera... Visa mer
Har du erfarenhet som bagare? Tycker du att kunden är det viktigaste som finns för ett företag? Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av utvecklande ansvars- och arbetsuppgifter. Just nu förstärker vi organisationen med en bagare till vår produktion i Limhamn. Välkommen med din ansökan!
Vi söker dig som vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling och som är en positiv och driven bagare med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig. Hos oss får du möjlighet att vara med på den spännande utvecklingsresa som vi har påbörjat.
 
Vi söker dig som:
·        Alltid har en positiv attityd och har kunden i fokus.
·        Är engagerad, driven och ansvarstagande.
·        Har hög energinivå och stark drivkraft för att få saker gjorda.
·        Är stresstålig och alltid noggrann i allt du gör.
·        Är flexibel och lösningsorienterad.
·        Tar ett stort ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa.
·        Minst 5 års erfarenhet som bagare
·        Meriterande med erfarenhet som konditor.
Vi erbjuder:
Ett varierande arbete i ett företag som är under ständig utveckling där du får utmana dig att alltid tänka själv. 
Hos oss får du vara med och påverka, vara involverad i beslut och du får en fantastisk möjlighet att utvecklas.
Detta är en bred och aktiv roll där du arbetar med stort eget ansvar. Du får möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med fantastiska kollegor.
Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Hos oss är alla lika mycket värda, vi respekterar och hjälper varandra.
Tycker du att den här annonsen stämmer in på dig, tveka då inte utan skicka in en ansökan till oss redan idag.
Vi ser fram emot att höra av dig! 
 
Team Katarina
 
Ort: Limhamn
Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Du rapporterar till Produktionsledare
Lön: Enligt överenskommelse
Ansökan: Vi kommer att hantera alla ansökningarna löpande, så sök redan idag och allra senast den 18/4-2024. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionenKonditori Katarina, när smaken får avgöra
Konditori Katarina startade som ett litet familjeföretag 1959 och har sedan dess erbjudit bakverk och bröd av högsta kvalité. Våra råvaror tillsammans med ett gediget hantverk och färskhet är naturliga delar av vårt företag och genomsyrar allt vi gör på Konditori Katarina. Det är i vårt bageri på Limhamn som våra duktiga bagare, tidigt varje morgon, kavlar wienerdeg, matar vår surdeg och langar in våra långjästa surdegsbröd i stenugnen. Samtidigt dekorerar konditorerna omsorgsfullt tårtor och doppar chokladbiskvier och kallskänkorna tillreder fräscha sallader och smörgåsar.
Idag har vi sju egenägda konditorier i Malmö och Trelleborg, vi finns också representerade hos några utvalda återförsäljare.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida och i våra sociala medier; www.konditorikatarina.se Visa mindre

Konditor till Hollandia

Ansök    Apr 18    Konditori Hollandia AB    Bagare/Konditor
Arbetsplatsen : Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt Konditori/Café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe i centrala Malmö. Vi har inga leveranser - därför kan vi ha bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade. Arbetsuppgifterna är roligare här då vi använder fina råvaror och startar från grunden med tillverkningen. Som konditor får du bättre variation i arbetsuppgifterna Kollektivavtal finns. Om dig! : Som... Visa mer
Arbetsplatsen :
Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt Konditori/Café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe i centrala Malmö. Vi har inga leveranser - därför kan vi ha bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade. Arbetsuppgifterna är roligare här då vi använder fina råvaror och startar från grunden med tillverkningen. Som konditor får du bättre variation i arbetsuppgifterna
Kollektivavtal finns.
Om dig! :
Som person är du trevlig och enkel att ha att göra med. Du är en prestigelös lagspelare som premierar företagets väl och teamets prestation.
Vi gör allt för hand och med hjärta och älskar det vi gör.
Du är hjärtligt välkommen att söka om du har erfarenhet av hantverksmässig produktion inom Konditori/Bageri/Kök.
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Låssmed/Låstekniker

Du kommer ansvara fo?r installationer av digitaliserade la?slo?sningar och produkter installeras och monteras hos va?ra olika kunder Vi so?ker a?r en lo?sningsorienterad person med starkt tekniskt intresse som ser mo?jligheter i sta?llet fo?r hinder. Du a?r duktig pa? att planera, a?r disciplinerad och ansvarsfull. Rollen kra?ver att du har en god samarbetsfo?rma?ga men att du ocksa? kan arbeta sja?lvsta?ndigt. Fo?r att trivas i rollen har du ett stort en... Visa mer
Du kommer ansvara fo?r installationer av digitaliserade la?slo?sningar och produkter installeras och monteras hos va?ra olika kunder
Vi so?ker a?r en lo?sningsorienterad person med starkt tekniskt intresse som ser mo?jligheter i sta?llet fo?r hinder. Du a?r duktig pa? att planera, a?r disciplinerad och ansvarsfull. Rollen kra?ver att du har en god samarbetsfo?rma?ga men att du ocksa? kan arbeta sja?lvsta?ndigt. Fo?r att trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utvecklas och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spa?nnande bransch och i ett bolag som har en mycket stark tillva?xt. Visa mindre

Bagare / Konditor

Maxi ICA Stormarknad Toftanäs slog upp portarna i september 2006 och har sedan dess haft en mycket bra utveckling. Vi är ett drivet och nytänkande team på ca 140 personer, som gillar utveckling, effektivitet, rutiner och vinststrävan. I Toftanaisbageriet bakar vi allt från grunden. Vi bakar allt från ostfrallor till moussetårtor. Vi gör vår egen glass som vi säljer i bägare i butiken och som kulglass och mjukglass i vårt Café. Vi tillverkar även glass... Visa mer
Maxi ICA Stormarknad Toftanäs slog upp portarna i september 2006 och har sedan dess haft en mycket bra utveckling. Vi är ett drivet och nytänkande team på ca 140 personer, som gillar utveckling, effektivitet, rutiner och vinststrävan.
I Toftanaisbageriet bakar vi allt från grunden. Vi bakar allt från ostfrallor till moussetårtor.

Vi gör vår egen glass som vi säljer i bägare i butiken och som kulglass och mjukglass i vårt Café. Vi tillverkar även glasstårtor.
Ett drivet nytänkande team behöver ytterligare en likasinnad. Då en av våra medarbetare snart går på mammaledighet, söker vi en vikarie till bageriet, med chans till anställning.

Denna tjänst innebär, att medverka till att bageriavdelningen samt butiken som helhet håller en högstanivå i toppklass dagligen.
Om tjänsten

I Toftanaisbageriet roterar vi mellan uppgifterna och fokuserar på vad som är viktigast för bageriet (och butiken) just nu. Arbete på andra avdelningar kan förekomma.

Givetvis tycker du det är kul att ”hugga i” och hitta lösningar för att optimera avdelningen på bästa sätt. Du ska även gilla siffror. Tillsammans med ledarna i bageriet, ser ni till att förbereda för säsonger, kampanjer och ombyggnader.

Du ska vara matintresserad och gilla följa trender inom bageri och konditori. Du ska även vara införstådd med egenkontrollsarbete i ett bageri.
Tjänsten innebär kvälls- och helgjobb. Våra arbetstider i bageriet ligger mellan 05.00 och 20.00, vi jobbar med fyraveckors rullande schema, där du jobbar varannan helg. Övriga butikens arbetstider ligger mellan 06.00-23.15.

På Maxi ICA Stormarknad Toftanäs drivs vi av förbättringsåtgärder och som anställd hos oss får du chansen att både utveckla dig själv och andra.
Om dig

Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi ser att du är självgående, positiv, initiativtagande och har både utbildning inom och några års erfarenhet av bageri eller konditori.
Det är viktigt att du alltid har kunden i fokus och har en hög social kompetens med positiv inställning. För oss är det viktigt att du är engagerad, tycker om det du gör, känner stolthet över ditt arbete och har viljan att förbättra dig. Vi gör alltid vårt bästa för att överträffa kundens förväntningar och vill ha kundmöten i absolut toppklass – i varje möte, varje dag.
Kvalifikationer:

Utbildad inom bageri och/eller konditori

Några års erfarenhet inom yrket
Om oss

MAXI ICA Stormarknad Toftanäs är en butik i absolut toppklass, hos oss arbetar cirka 140 härliga medarbetare. Vi arbetar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och är en arbetsplats med hög arbetsmoral och ett gott arbetsklimat. Arbetsmiljön är en viktig fråga för oss, och att våra medarbetare mår bra är en av våra prioriteringar. Därför erbjuder vi förutom karriärmöjligheter såsom utbildning och utveckling även förmåner som friskvård och företagsmassage.Ansökan:

Vi hanterar ansökningar löpande, du ansöker genom att svara på några frågor och avslutar med 3 svar på tre korta videofrågor. Det är viktigt att din ansökan är komplett för att söka tjänsten hos oss. Om du går vidare i processen kommer du få skicka in ditt CV. För dig som går vidare ytterligare ett steg, tar vi kontakt med för att bjuda in dig på intervju. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Anställningsform: Vikariat föräldraledighet, deltid ca 30 timmar/vecka

Tjänsten innebär varierad arbetstid samt varannan helg.

Arbete på andra avdelningar förekommer

Lön enligt Handels kollektivavtal

Tillträde enligt överenskommelse
Utbildad bagare/konditor med arbetslivserfarenhet. Visa mindre

Servicesnickare - Malmö

Tjänsten Som snickare kommer du att självständigt utföra snickeriarbeten, från montering av hyllor till mindre om- eller tillbyggnader i befintliga lokaler. Samt vara delaktig i projekt gällande hyresgästanpassningar. Du blir en del av ett arbetsteam som arbetar enskilt utifrån arbetsorderna samt i grupp. Du kommer att samarbeta med olika tekniker som jobbar bland annat med driftsamordnare, energisamordnare, elektriker eller drifttekniker. Utöver ett bra... Visa mer
Tjänsten

Som snickare kommer du att självständigt utföra snickeriarbeten, från montering av hyllor till mindre om- eller tillbyggnader i befintliga lokaler. Samt vara delaktig i projekt gällande hyresgästanpassningar.

Du blir en del av ett arbetsteam som arbetar enskilt utifrån arbetsorderna samt i grupp. Du kommer att samarbeta med olika tekniker som jobbar bland annat med driftsamordnare, energisamordnare, elektriker eller drifttekniker. Utöver ett bra samarbete och arbeten som flyter på smidigt, strävar vi efter tilläggsförsäljning.

Det är ett väl sammansvetsat team på 11 personer och du rapporterar till platschefen som är din närmsta chef.

Kvalifikationer

• Minst 5 år dokumenterad erfarenhet och kunskap inom snickeri och/eller byggprojekt
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Heta arbeten
• Liftutbildning
• FallskyddDin profil

Vi söker dig som är social och har service nära hjärtat, eftersom du jobbar nära kunden och personal som också vistas i lokalerna. Du behöver självständigt kunna utföra dina arbetsuppgifter och ha en förmåga att planera och organisera ditt eget arbete. Samtidigt som du är del av ett team med medarbetare med olika kompetenser som ibland behöver samarbeta kring olika projekt, vilket innebär att du också behöver vara en teamspelare.

Tjänsten innebär även mycket självständigt arbete vilket ställer stora krav på kunskap/erfarenhet, kunna planera sitt arbete.

Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Platschef Martin Skude: +46 73 068 21 72

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Låstekniker - Malmö

Ansök    Apr 8    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö! Arbetsuppgifter Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar både självständigt och med ett sammansvetsat gän... Visa mer
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö!
Arbetsuppgifter
Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar både självständigt och med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som låssmed och har kunskaper inom installation och service av lås. Vi ser gärna att du har kunskap inom passersystem, låslösningar och larmsystem. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social och ansvarstagande person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt på personlighet, så om du inte skulle ha den erfarenhet som efterfrågas finns det möjlighet att söka tjänsten ändå. Är du engagerad, kundorienterad, smart och har hantverksvana? Välkommen med din ansökan!
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Låstekniker i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Operations Manager

Operations Manager till Malmö Vill du vara med på en resa där du får bygga och utveckla tjänster inom maskinservice som gör skillnad? Trivs du i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och där saker händer snabbt? Då kan du vara den kollega vi söker till rollen som Operations Manager på SBD Service. För att vi ska kunna ta nästa steg i vårt tjänstefieringsinitiativ i våra dotterbolag förstärker vi nu vår serviceorganisation inom Sandberg Developm... Visa mer
Operations Manager till Malmö
Vill du vara med på en resa där du får bygga och utveckla tjänster inom maskinservice som gör skillnad? Trivs du i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och där saker händer snabbt? Då kan du vara den kollega vi söker till rollen som Operations Manager på SBD Service.
För att vi ska kunna ta nästa steg i vårt tjänstefieringsinitiativ i våra dotterbolag förstärker vi nu vår serviceorganisation inom Sandberg Development.
Sandberg Development Service kommer att fungera som en tjänsteleverantör till några av våra dotterbolag och med tiden bygga upp förmågan att tillhandahålla förstklassig service till våra dotterbolags serviceverksamhet.


Vad har Oskar Bergenudd, Executive Director Financial Solutions, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag valde Sandberg Development då jag delar företagets vision att skapa långsiktig tillväxt och samhällsnytta. Genom aktivt ägande utvecklar och investerar vi i innovations- och teknikdrivna företag. Denna vision och målsättning speglas i en genuin framåtanda och positiv kultur i koncernen.
Som medarbetare här får man möjlighet att göra skillnad och vara med och påverka resultatet. Här finns ömsesidig flexibilitet och mycket frihet. För att trivas i rollen som Operations Manager är det viktigt att du tycker om att skapa relationer med kund och överträffa deras förväntningar. Vi söker en trygg och strukturerad entreprenör med fokus på samarbete och långsiktighet. Du är en innovativ problemlösare som söker hållbara lösningar och förstår vikten av att skapa ett arbetssätt som sätter både kund och medarbetare i fokus."


Om tjänsten
Vi erbjuder en ledande och bred roll som Operations Manager i ett expansivt företag där du kommer att bygga upp SBD Service. Verksamheten kommer att verka i nära samarbete med våra dotterbolag och intressenter inom dessa bolag. Din roll blir central i att utforma, planera samt genomföra planen för SBD Service uppbyggnad. Vårt mål är att driva och leda den bästa serviceorganisationen i regionen.
Stödja våra dotterbolag med platsundersökning, service, installation, utbildning och callcenterfunktion
Kontraktera, koordinera och bygga samarbete med utvalda leverantörer av service och installation

I rollen rapporterar du till Executive Director och tjänsten är placerad i Malmö.
Din profil
För att passa i rollen tror vi att du är en driven, entusiastisk och strukturerad entreprenör med goda ledaregenskaper som får saker att hända. Som person sticker du ut med din förmåga att gå från idé till handling samt med din kommunikativa förmåga. För dig är det naturligt att samarbeta för att nå framgång och göra skillnad. Du är målmedveten och brinner för att bidra till vår fortsatta tillväxtresa.
Kvalifikationer och erfarenhet
Du är troligen civilingenjör eller har liknande teknisk inriktning lämplig för rollen
Du har cirka 5–10 års erfarenhet av kundtjänstbranschen, gärna inom teknikproducerande företag
Du har erfarenhet av stödprocesser och av att leda grupper
Du talar och skriver svenska och engelska, det är meriterande om du även kan franskaKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720–712688, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Sandberg Development är ett familjeägt investeringsbolag som genom aktivt ägande i innovationsdrivna bolag bidrar till tillväxt och samhällsnytta - med fokus på vattenteknik, livskvalitet och trygghet.
Sandberg Development är hel- eller delägare i Aimpoint, GAIM, Nor:disk, RESCUE Intellitech, SWATAB, ISEC Monitoring Systems, Orbital Systems, Clean Oil Technology, Drupps, Silanos, Watersprint, Xocchiali, PluvioFlow, Reccan samt börsnoterade Camurus. Omsättningen för koncernen uppgick till 2 miljarder kronor för 2023. Visa mindre

Erfaren bagare till Konditori Katarina

Ansök    Mar 19    AB Konditori Katarina    Bagare/Konditor
Har du erfarenhet som bagare? Tycker du att kunden är det viktigaste som finns för ett företag? Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av utvecklande ansvars- och arbetsuppgifter. Just nu förstärker vi organisationen med en bagare till vår produktion i Limhamn. Välkommen med din ansökan! Vi söker dig som vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling och som är en positiv och driven bagare med vana av att jobba i högt tempo och leverer... Visa mer
Har du erfarenhet som bagare? Tycker du att kunden är det viktigaste som finns för ett företag? Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av utvecklande ansvars- och arbetsuppgifter. Just nu förstärker vi organisationen med en bagare till vår produktion i Limhamn. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling och som är en positiv och driven bagare med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig. Hos oss får du möjlighet att vara med på den spännande utvecklingsresa som vi har påbörjat.

 

Vi söker dig som:

·        Alltid har en positiv attityd och har kunden i fokus.

·        Är engagerad, driven och ansvarstagande.

·        Har hög energinivå och stark drivkraft för att få saker gjorda.

·        Är stresstålig och alltid noggrann i allt du gör.

·        Är flexibel och lösningsorienterad.

·        Tar ett stort ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa.

·        Minst 5 års erfarenhet som bagare

·        Meriterande med erfarenhet som konditor.

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i ett företag som är under ständig utveckling där du får utmana dig att alltid tänka själv. 
Hos oss får du vara med och påverka, vara involverad i beslut och du får en fantastisk möjlighet att utvecklas.

Detta är en bred och aktiv roll där du arbetar med stort eget ansvar. Du får möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Hos oss är alla lika mycket värda, vi respekterar och hjälper varandra.

Tycker du att den här annonsen stämmer in på dig, tveka då inte utan skicka in en ansökan till oss redan idag.

Vi ser fram emot att höra av dig! 

 

Team Katarina

 

Ort: Limhamn

Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Du rapporterar till Produktionsledare

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan: Vi kommer att hantera alla ansökningarna löpande, så sök redan idag och allra senast den 18/4-2024. Vi hanterar inga ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsfunktionen
Konditori Katarina, när smaken får avgöra
Konditori Katarina startade som ett litet familjeföretag 1959 och har sedan dess erbjudit bakverk och bröd av högsta kvalité. Våra råvaror tillsammans med ett gediget hantverk och färskhet är naturliga delar av vårt företag och genomsyrar allt vi gör på Konditori Katarina. Det är i vårt bageri på Limhamn som våra duktiga bagare, tidigt varje morgon, kavlar wienerdeg, matar vår surdeg och langar in våra långjästa surdegsbröd i stenugnen. Samtidigt dekorerar konditorerna omsorgsfullt tårtor och doppar chokladbiskvier och kallskänkorna tillreder fräscha sallader och smörgåsar.
Idag har vi sju egenägda konditorier i Malmö och Trelleborg, vi finns också representerade hos några utvalda återförsäljare.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida och i våra sociala medier; www.konditorikatarina.se Visa mindre

Konditor-vikariat till Konditori Katarina

Ansök    Mar 19    AB Konditori Katarina    Bagare/Konditor
Om jobbet Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba i konditori och är ute efter ett vikariat på 100% med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina!   Om tjänsten: Vi söker en konditor med erfarenhet.   Arbetsuppgifter: Som konditor jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i... Visa mer
Om jobbet
Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba i konditori och är ute efter ett vikariat på 100% med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina!

 


Om tjänsten:

Vi söker en konditor med erfarenhet.

 

Arbetsuppgifter:

Som konditor jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i Limhamn. Arbetet går ut på att producera och dekorera olika tårtor och bakelser efter beställningsmall.

 


Kvalifikationer: 

Kravet är att du har minst 5-års erfarenhet av att jobba som konditor. Vi söker dig som är stresstålig, ansvarstagande och pålitlig.

 

Start: Omgående

 


Ansökan:

Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval och jobbintervjuer sker löpande.

 

 


KONDITORI KATARINAKonditori Katarina har gamla anor och startades som ett familjeföretag på Sallerupsvägen redan 1959. Genom åren har verksamheten utvecklats och 2004 startades den första filialen mitt i Malmö. Den omedelbara succén ledde till att man växte ur bageriet på Sallerupsvägen och hösten 2011 invigdes bageriet och butiken på Limhamn. Sedan 2018 har nya ägare tagit vid med intuitionen att driva bolaget vidare i samma goda anda.

Den stora efterfrågan på våra produkter har sedan lett till att nya ställen öppnats efterhand. Idag har vi butiker och serveringar på flera ställen i Malmö, samt Trelleborg och Höllviken.

Verksamheten sysselsätter idag ett 70-tal medarbetare som alla vill leverera bakverk av högsta kvalitet i rätt tid. Från tidig morgon arbetar de med att kavla wienerdeg, mata surdeg, dekorera tårtor, doppa chokladbiskvier och tillreda fräscha sallader.

Konditori Katarina - när smaken får avgöra! Visa mindre

Databaskonsult

Ansök    Mar 22    Esri Sverige AB    GIS-utvecklare
Vill du vara en av oss? På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Om tjänsten Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i fra... Visa mer
Vill du vara en av oss?

På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder.

Om tjänsten
Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i framkant av teknikutvecklingen inom GIS. Just nu söker vi ytterligare en passionerad kollega till vårt team för att hantera våra varierande och komplexa kunduppdrag.

Spatial Data Management-teamet tar fram data som behövs för kundens beslutsunderlag och blir lätt spindeln i nätet i våra kunduppdrag. Vi tycker det är kul med samarbete och känner en stor samhörighet med teamet men också med kollegorna från våra andra team.
Du kommer att arbeta som GIS-konsult med fokus på databaser och datahantering/bearbetning. Rollen som konsult är mycket bred, du är många gånger delaktig från allra första början i projekten och diskuterar både arkitekturfrågor och tillvägagångssätt, många gånger i workshopform, för att sedan arbeta med själva genomförandet.

Vi har många spännande uppdrag på gång och behöver nu utöka vår grupp med ytterligare en erfaren kollega. Den vi söker, är det du?

Om dig:
Har du:

- En relevant Högskole- eller universitetsexamen

- Minst 5 års erfarenhet av datamodulering, prestandaoptimering av databaser ArcGIS-plattformens geodatabaser samt Microsoft Server, Oracle eller Postgre

- Goda kunskaper om Python utveckling och gärna FME

- God förståelse av ArcGIS-plattformen och dess programvaran

- Lätt för att kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska intressenter både på svenska och engelska

- Och strävar du efter ständig kompetensutveckling genom varierande uppdrag och den unika tillgången till Esris utbildningsportal

Då ser vi verkligen fram emot din ansökan.

Vi erbjuder
En spännande och utmanande tjänst i ett marknadsledande företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär. Du blir en del av vår växande verksamhet i Sverige där du får möjlighet att utvecklas inom företaget samt tillgång till ett globalt nätverk av Esri-företag.
Frihet under ansvar” är centralt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. Du kommer vara placerad på något av våra kontor i Stockholm, Gävle, Falun, Malmö eller Karlstad.

Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2024-04-21. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.Vill du veta mer?
Kontakta gärna Katja Hunn, teamchef Spatial Data Management, på 079-006 84 45, eller Sofie Ranta, HR-chef, [email protected]

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se (http://www.esri.se/) och följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/48950/) och Instagram (https://www.instagram.com/esrigram_se/). Visa mindre

Sommarjobbare till Ryds Bilglas MALMÖ - VÄRNHEM

Ansök    Mar 15    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i MALMÖ - VÄRNHEM. Ditt jobb hos oss Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag. Vi söker någon som kan arbeta hela juli och augusti. ... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i MALMÖ - VÄRNHEM.

Ditt jobb hos oss

Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag. Vi söker någon som kan arbeta hela juli och augusti.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.

Det här är vi

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Vi grundades som ett familjeföretag och den känslan sitter inte bara kvar i väggarna på Ryds. Det är så det är. Vi hjälps åt när det behövs och ställer upp för varandra – inom teamet, med andra verkstäder och andra delar av organisationen. Vi peppar, inspirerar och lär av varandra. Hela tiden. För vi blir starkare och bättre tillsammans. Våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling.

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi har ett stor hållbarhetsfokus och är måna om vår miljö. Vi erbjuder en arbetsplats med frihet under ansvar där du får växa i din roll tillsammans med oss. Vi omfattas självklart av kollektivavtal och erbjuder bra förmåner till våra anställda.

Arbetsplats: MALMÖ - VÄRNHEM

Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17
För oss är dina personliga egenskaper viktigare än din tidigare erfarenhet. Det viktigaste är att du är intresserad, serviceinriktad, driven och vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss. Du vill alltid kundens bästa och du lägger ett stort fokus på att leverera bra service och kvalitet. Därför är det viktigt att du utöver att tycka om att arbeta praktiskt, även tycker om kundkontakt och kan hantera visst administrativt arbete.

Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Det är viktigt att du är en flexibel lagspelare som inte räds att ta initiativ men samtidigt är du även bra på att lyssna in dina kollegor. Du behöver självklart även trivas med ett fysiskt och rörligt arbete.

Krav

- B-körkort (manuell växellåda)
- God svenska i tal och skrift

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Visa mindre

Customer Service Specialist with an academic degree in chemical technology

From innovative ideas to successful companies Through active ownership in innovation-driven companies, mainly within water technology, quality of life and security, Sandberg Development helps to drive growth and to benefit society. Sandberg Development is either the sole owner or co-owner of Aimpoint, GAIM, Nordisk Clean Solution, RESCUE Intellitech, SWATAB, ISEC Monitoring Systems, Orbital Systems, Drupps and publicly listed Camurus. Our focus on developi... Visa mer
From innovative ideas to successful companies
Through active ownership in innovation-driven companies, mainly within water technology, quality of life and security, Sandberg Development helps to drive growth and to benefit society. Sandberg Development is either the sole owner or co-owner of Aimpoint, GAIM, Nordisk Clean Solution, RESCUE Intellitech, SWATAB, ISEC Monitoring Systems, Orbital Systems, Drupps and publicly listed Camurus.
Our focus on developing Swedish innovations as a springboard for successful products and companies serves as the foundation of our group. We work together to improve organizations and to identify unmet business opportunities, efforts that have also resulted in spin-off projects and new companies. Today, our companies develop and sell products that are available across the world.
For us to take the next step to support our initiative of Servitization in some of our subsidiaries we are now strengthening our Customer Service. Sandberg Development Service will support our subsidiaries with technical service.
We’re looking for an innovative problem solver
Our ideal candidate for the vacancy has an academic degree in engineering/ chemical technology. Because we work in an international environment, you need to be able to write and speak English fluently.
Your ideal qualifications:
· An academic degree in technology, preferable chemical technology
· Experience in the field of chemistry
· Communicative skills
· Proficiency in English
· Other language skills are an advantage

You will be part of a task-oriented team for 12 months, so we are also looking for an employee with great social skills, an interest in analysis and problem solving who can quickly get up to speed with new tasks and can challenge established ways of thinking. As a person, you stand out with your communicative skills and capacity to go from idea to action. For you, it comes naturally to collaborate to achieve success and to make a difference. You are determined and passionate about contributing to our continued growth journey.
Roles and responsibilities:
Supervise customer service team
Handle customer complaints
Develop standards and procedures
Hiring and training
Monitoring, analyze and report results.

The position is in Malmö and involves travelling.
Apply to Sandberg Development today. We look forward to receiving your completed application along with an attached CV and personal letter. Our selection process will be ongoing, submit your application to us latest by April 7th, 2024.
Mark your application with “Customer Service Specialist”
All information is handled confidentially in accordance with the current Sandberg Development Privacy Policy and the new Personal Data Act GDPR. This means that we can only handle your application this way, thank you for your understanding!
We look forward to receiving your application!
[email protected] Visa mindre

Teknisk support

Är du en person som trivs i en ansvarsfull och omväxlande roll på ett företag som satsar på sina medarbetare? Vill du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor på ett internationellt, välmående och stabilt företag? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Festo expanderar och söker dig som Teknisk support Till vårt svenska huvudkontor i Malmö söker vi nu dig som har en god teknisk kunskap ... Visa mer
Är du en person som trivs i en ansvarsfull och omväxlande roll på ett företag som satsar på sina medarbetare? Vill du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor på ett internationellt, välmående och stabilt företag? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Festo expanderar och söker dig somTeknisk support

Till vårt svenska huvudkontor i Malmö söker vi nu dig som har en god teknisk kunskap inom automation med primärt el för att supportera våra kunder.  Vi tillämpar idag en hybrid lösning innebärande möjlighet att utföra arbete såväl från kontoret som eventuellt hemkontor.Du ingår i det nordiska teamet Nordic Technical Support Team. Du rapporterar till Joni Andersin, din närmsta chef som är placerad i Finland.

Arbetsuppgifter

Dimensionering av eldrifter i applikationer
Konsultation och problemlösning vid driftsättning och val av produkter
Planering, dokumentation och rapportering


Krav

Teknisk kompetens, gärna från supportfunktion
Erfarenhet av industriella elektriska ställdon och applikationer
Svenska & engelska i tal och skrift
God kommunikationsförmåga
Effektiv problemlösning
Positiv attityd
Förmåga att arbeta i team


Du erbjuds

Internationell arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas inom företaget
Ett globalt företag med en familjär företagskultur och solid ekonomisk grund
Träning och stöd för att du skall utvecklas framgångsrikt i din roll


Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett team som strävar efter att lösa tekniska problem?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Festo med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, [email protected], 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Festo

Festo är en ledande global leverantör av elektrisk och pneumatisk automatiseringsteknik för industri- och processautomation samt världsledande inom teknisk utbildning. Festo grundades 1925 och har idag mer än 21 000 anställda i 176 länder, som alla strävar efter ett gemensamt mål: att maximera produktiviteten samt öka våra kunders produktivitet.

Varmt välkommen till Festo! Visa mindre

Drifttekniker Natt, till Pågen AB i Malmö

Nu söker vi dig som vill arbeta med akut teknisk avhjälpning på en hög teknisk nivå, som gillar en händelserik och utvecklande vardag och som vill vara en del av vårt erfarna och engagerade team. Vad erbjuder vi dig?     Du erbjuds ett roligt och inspirerande jobb där du får en händelserik vardag med nya utmaningar och en möjlighet att använda ditt tekniska kunnande och din problemlösande förmåga. Du kommer att arbeta i ett högt automatiserat bageri som f... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta med akut teknisk avhjälpning på en hög teknisk nivå, som gillar en händelserik och utvecklande vardag och som vill vara en del av vårt erfarna och engagerade team.

Vad erbjuder vi dig?    
Du erbjuds ett roligt och inspirerande jobb där du får en händelserik vardag med nya utmaningar och en möjlighet att använda ditt tekniska kunnande och din problemlösande förmåga. Du kommer att arbeta i ett högt automatiserat bageri som förser svenska och internationella konsumenter med välkända produkter som Lingongrova, Levain och Pågenlimpan. Du ingår i ett engagerat team med stor samlad kompetens och får möjlighet till utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid att du ska kunna bygga vidare på din kompetens. Du kommer att tillhöra ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag som har en ständig vilja att optimera och utveckla.

Om arbetet
Som Drifttekniker, Natt på Pågen är du en viktig del i att säkra våra leveranser av färska bageriprodukter genom att lösa akut uppkomna fel och oplanerade stopp i produktionen. Du arbetar med felsökning och reparationer, både el och mekaniskt, och du kommer att medverka i tekniska projekt samt vara support för operatörer i underhålls- och maskinrelaterade frågor. Du är en viktig kugge i bageriet där samarbete och kommunikation både inom och utom verksamheten är en del av framgången. Du arbetar med högt automatiserade maskiner och styrsystem av varierande ålder.

Vem är du?  
Tjänsten innebär stora mått av problemlösning och du behöver ha en god förmåga att lösa komplexa problem och tänka utanför boxen. Du har många kontaktytor inom bageriet och behöver kunna samarbeta, vara prestigelös och lyhörd. Då nya situationer och utmaningar uppstår varje natt behöver du vara självständig, stresstålig och flexibel samtidigt som du arbetar strukturerat och noggrant. För att trivas i rollen bör du även vara mål- och serviceinriktad och tycka om nya utmaningar och att lära dig nytt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet d v s att du är drivande, strukturerad, hjälpsam och kommunikativ.

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning inom teknik, fordon, el eller mekanik. Du har erfarenhet av elektrisk felsökning/installation eller utbildning inom el alternativt arbetslivserfarenhet med teknisk eller mekanisk inriktning. Du är dessutom strukturerad och metodisk i din problemlösning och behärskar svenska språket väl i tal och i skrift.

Det är meriterande om du har:


• arbetslivserfarenhet från liknande arbete i en större tillverknings-/processindustri
• bakgrund inom strukturerad problemlösningsteknik och förebyggande underhåll
• kunskap inom Automation/PLC.  

Sök tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, ständig nattjänstgöring på heltid. Vi tillämpar provanställning.

Låter detta intressant är du varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval löpande men behöver ditt CV och personliga brev senast den 7 april 2024. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teknikledare Edin Jusufi kvällstid tel 040-323645 eller Teknisk chef Lennie Rogver dagtid 040-323978.

Se mer om jobbet som tekniker på Pågen här: 

Tekniker some 220229 - YouTube

Om Pågen 

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, medarbetare, konsumenter och om våra gemensamma resurser.  Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet, kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd. Mer information hittar du på www.pagen.se Visa mindre

Sommarjobbare till Ryds Bilglas MALMÖ - LIMHAMN

Ansök    Mar 15    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i MALMÖ - LIMHAMN. Ditt jobb hos oss Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag. Vi söker någon som kan arbeta hela juli och augusti. ... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i MALMÖ - LIMHAMN.

Ditt jobb hos oss

Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag. Vi söker någon som kan arbeta hela juli och augusti.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.

Det här är vi

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Vi grundades som ett familjeföretag och den känslan sitter inte bara kvar i väggarna på Ryds. Det är så det är. Vi hjälps åt när det behövs och ställer upp för varandra – inom teamet, med andra verkstäder och andra delar av organisationen. Vi peppar, inspirerar och lär av varandra. Hela tiden. För vi blir starkare och bättre tillsammans. Våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling.

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi har ett stor hållbarhetsfokus och är måna om vår miljö. Vi erbjuder en arbetsplats med frihet under ansvar där du får växa i din roll tillsammans med oss. Vi omfattas självklart av kollektivavtal och erbjuder bra förmåner till våra anställda.

Arbetsplats: MALMÖ - LIMHAMN

Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17
För oss är dina personliga egenskaper viktigare än din tidigare erfarenhet. Det viktigaste är att du är intresserad, serviceinriktad, driven och vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss. Du vill alltid kundens bästa och du lägger ett stort fokus på att leverera bra service och kvalitet. Därför är det viktigt att du utöver att tycka om att arbeta praktiskt, även tycker om kundkontakt och kan hantera visst administrativt arbete.

Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Det är viktigt att du är en flexibel lagspelare som inte räds att ta initiativ men samtidigt är du även bra på att lyssna in dina kollegor. Du behöver självklart även trivas med ett fysiskt och rörligt arbete.

Krav

- B-körkort (manuell växellåda)
- God svenska i tal och skrift

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Visa mindre

Bagare

Vi är ett hembageri vi bakar allt förhand.Vi är ute efter en driven person som kan hantera stress.Vi bakar mycket av balkan bröd,ungerska,polska,italienska. Visa mer
Vi är ett hembageri vi bakar allt förhand.Vi är ute efter en driven person som kan hantera stress.Vi bakar mycket av balkan bröd,ungerska,polska,italienska. Visa mindre

Säljledare bageri/konditori

Säljledare sökes för bageriet Om tjänsten: Som säljledare är du professionell, en ledare och ett föredöme; det ska synas att du vill vara här! Du är positiv, engagerad, visar vägen och är ett gott exempel. Tillit och Lojalitet är en stor del av dig. Du agerar med försäljningschefen och andra säljledare som en enad grupp som skapar samsyn och har en löpande dialog i vardagen om utveckling och utmaningar. Exempel på ansvarsområden: Medverka i u... Visa mer
Säljledare sökes för bageriet
Om tjänsten:

Som säljledare är du professionell, en ledare och ett föredöme; det ska synas att du vill vara här! Du är positiv, engagerad, visar vägen och är ett gott exempel. Tillit och Lojalitet är en stor del av dig. Du agerar med försäljningschefen och andra säljledare som en enad grupp som skapar samsyn och har en löpande dialog i vardagen om utveckling och utmaningar.Exempel på ansvarsområden:

Medverka i upprättande av budget/schema och önskad upplevelse för sin avdelning samt plan för genomförande
Regelbunden uppföljning av försäljning, marginal och svinn.
Analysera, prioritera aktiviteter, exponeringar och vidta åtgärder i samråd med FC
Ansvara samt skapa förutsättningar för personal till att avdelningens nyckeltal uppnås genom proaktivt sälj och säljande exponeringar med fokus på måltid och enkelhet.
Hantera och ansvara för inventering tillsammans med FC.
Ringa in/förlänga resurser (Stötta andra avdelningar när FC eller SL inte är där med sjukdomar m.m.)
Säkra att goda rutiner för avdelningen tas fram, följs upp och uppdateras. Föreslå, prioritera, vidta förbättringsåtgärder samt genomföra fattade beslut & aktiviteter
Har ett övergripande ansvar för hela butikens egenkontroll tillsammans med egenkontrolls teamet.

Egenskaper vi söker:

Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
God förmåga att planera och organisera arbete
Positivt och engagerat medarbetarskap
Kunskap och intresse för hållbar utveckling

Krav:

Butikserfarenhet i minst 3 år.
Arbetat med bageri i minst 3 år.

Meriterande:

Utbildning inom området.
Kunskaper inom excel/word
Kunskaper i AoB, StoreOffice/Min butik
Kunskap i egenkontroll Visa mindre

Låstekniker - Malmö

Ansök    Mar 5    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö! Arbetsuppgifter Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar både självständigt och med ett sammansvetsat gän... Visa mer
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö!
Arbetsuppgifter
Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar både självständigt och med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som låssmed och har kunskaper inom installation och service av lås. Vi ser gärna att du har kunskap inom passersystem, låslösningar och larmsystem. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social och ansvarstagande person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt på personlighet, så om du inte skulle ha den erfarenhet som efterfrågas finns det möjlighet att söka tjänsten ändå. Är du engagerad, kundorienterad, smart och har hantverksvana? Välkommen med din ansökan!
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Låstekniker i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Fleet Specialist

Ansök    Mar 13    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Malmö as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI

As a Fleet Specialist you'll play a crucial role in maintaining and repairing our vehicles. In addition to vehicle repair, you'll be responsible for deploying, redistributing, and collecting vehicles throughout the city. This includes:

- Diagnosing non-functioning vehicles and recommending repair actions

- Assisting with receiving, packing, deploying new vehicles and batteries, and recycling and disassembling vehicles

- Managing efficient vehicle logistics, optimizing routes, and developing standard operating procedures (SOP) to streamline workload and minimize vehicle downtime

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

- Working times: Full time, rotating shifts

- Contract type: Fixed term

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK

We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in Swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Strong local knowledge of Malmö and experience driving in the city

- Adaptability to navigate the city in various weather and traffic conditions

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution Visa mindre

Fleet Specialist

Ansök    Feb 21    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Malmö as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI

As a Fleet Specialist you'll play a crucial role in maintaining and repairing our vehicles. In addition to vehicle repair, you'll be responsible for deploying, redistributing, and collecting vehicles throughout the city. This includes:

- Diagnosing non-functioning vehicles and recommending repair actions

- Assisting with receiving, packing, deploying new vehicles and batteries, and recycling and disassembling vehicles

- Managing efficient vehicle logistics, optimizing routes, and developing standard operating procedures (SOP) to streamline workload and minimize vehicle downtime

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

- Working times: Full time, rotating shifts

- Contract type: Fixed term

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK

We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in Swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Strong local knowledge of Malmö and experience driving in the city

- Adaptability to navigate the city in various weather and traffic conditions

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Feb 28    Patisserie David AB    Bagare/Konditor
Pâtisserie David söker nu en bagare/konditor! Vi är ett bageri/konditori som bakar allt från grunden med bra råvaror. Hos oss är hantverk och kvalitet ledorden! Vi söker dig som är en positiv och driven bagare/konditor med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig då det ofta kan vara högt tempo! Utbildning och erfarenhet är ett krav! Du ska behärska både bageri och konditori. B-Körkort är ett krav d... Visa mer
Pâtisserie David söker nu en bagare/konditor!
Vi är ett bageri/konditori som bakar allt från grunden med bra råvaror. Hos oss är hantverk och kvalitet ledorden!
Vi söker dig som är en positiv och driven bagare/konditor med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig då det ofta kan vara högt tempo!
Utbildning och erfarenhet är ett krav!
Du ska behärska både bageri och konditori.
B-Körkort är ett krav då leveranser förekommer.
Observera att vi endast tar emot ansökningar som fyller kraven!
Intervjuer sker löpande Visa mindre

Hjälpmedelstekniker, vikariat, till Hjälpmedel Skåne

Ansök    Feb 28    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter. Verksamhetsområdet har nyligen påbörjat en spännande utvecklingsresa mot en tydligare och stabilare plattform. Som ett led... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

Verksamhetsområdet har nyligen påbörjat en spännande utvecklingsresa mot en tydligare och stabilare plattform. Som ett led i detta arbete genomförs en organisationsförändring som tydliggör ansvars- och arbetsfördelning.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som är intresserad av ett roligt sommarvikariat som hjälpmedelstekniker!

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparation, underhåll, montering, leverans och anpassning av elrullstolar och barnhjälpmedel. Du hjälper människor med funktionsnedsättning att få förutsättningar att klara sin vardag, därför är ett stort intresse för människor och teknik viktigt.

Du arbetar i nära kontakt med hjälpmedelskonsulenter, förskrivare och patienter. Du har även nära samarbete med andra hjälpmedelstekniker, som kan stötta dig i arbetsuppgifterna. Arbetet sker både på våra mottagningar och hemma hos patienterna. Vi arbetar Skåneövergripande, men du kommer att utgå ifrån antingen Malmö, Lund eller Helsingborg.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad och godkänd gymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt annan likvärdig utbildning eller erfarenhet. Därtill har du goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Giltigt B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav.

Erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariation är meriterande. Om du har grundläggande kompetens inom praktisk ellära är det ett plus.
Du har en god förmåga till problemlösning och är en van användare av verktyg och maskiner. För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du ha en god förmåga till att arbeta såväl självständigt som i team. Det ställs stora krav på din förmåga att planera och lägga upp ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker, vikariat, till Hjälpmedel Skåne

Ansök    Feb 13    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter. Verksamhetsområdet har nyligen påbörjat en spännande utvecklingsresa mot en tydligare och stabilare plattform. Som ett led... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

Verksamhetsområdet har nyligen påbörjat en spännande utvecklingsresa mot en tydligare och stabilare plattform. Som ett led i detta arbete genomförs en organisationsförändring som tydliggör ansvars- och arbetsfördelning.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som är intresserad av ett roligt sommarvikariat som hjälpmedelstekniker!

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparation, underhåll, montering, leverans och anpassning av elrullstolar och barnhjälpmedel. Du hjälper människor med funktionsnedsättning att få förutsättningar att klara sin vardag, därför är ett stort intresse för människor och teknik viktigt.

Du arbetar i nära kontakt med hjälpmedelskonsulenter, förskrivare och patienter. Du har även nära samarbete med andra hjälpmedelstekniker, som kan stötta dig i arbetsuppgifterna. Arbetet sker både på våra mottagningar och hemma hos patienterna. Vi arbetar Skåneövergripande, men du kommer att utgå ifrån antingen Malmö, Lund eller Helsingborg.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad och godkänd gymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt annan likvärdig utbildning eller erfarenhet. Därtill har du goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Giltigt B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav.

Erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariation är meriterande. Om du har grundläggande kompetens inom praktisk ellära är det ett plus.
Du har en god förmåga till problemlösning och är en van användare av verktyg och maskiner. För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du ha en god förmåga till att arbeta såväl självständigt som i team. Det ställs stora krav på din förmåga att planera och lägga upp ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Burekbagare med Balkan erfarenhet/ yrkeskompetens.

Ansök    Feb 20    Sverige Burek House AB    Bagare/Konditor
Du är en flexibel och ödmjuk person. Utvecklingsinriktad och har lätt för att samarbeta. Viktigt att du är social och tar till dig kritik samt initiativtagande. Kvalifikationer: Du har yrkeserfarenhet/kompetens som burekbagare med Balkan bakgrund. Yrkeserfarenhet inom branschen är ett krav. Arbetstiderna är varierande enligt schema. Arbetet bedrivs självständigt under högt tempo. Visa mer
Du är en flexibel och ödmjuk person. Utvecklingsinriktad och har lätt för att samarbeta. Viktigt att du är social och tar till dig kritik samt initiativtagande.
Kvalifikationer: Du har yrkeserfarenhet/kompetens som burekbagare med Balkan bakgrund.
Yrkeserfarenhet inom branschen är ett krav.
Arbetstiderna är varierande enligt schema. Arbetet bedrivs självständigt under högt tempo. Visa mindre

Fleet Specialist

Ansök    Feb 21    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Malmö as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI

As a Fleet Specialist you'll play a crucial role in maintaining and repairing our vehicles. In addition to vehicle repair, you'll be responsible for deploying, redistributing, and collecting vehicles throughout the city. This includes:

- Diagnosing non-functioning vehicles and recommending repair actions

- Assisting with receiving, packing, deploying new vehicles and batteries, and recycling and disassembling vehicles

- Managing efficient vehicle logistics, optimizing routes, and developing standard operating procedures (SOP) to streamline workload and minimize vehicle downtime

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

- Working times: Full time, rotating shifts

- Contract type: Fixed term

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK

We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in Swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Strong local knowledge of Malmö and experience driving in the city

- Adaptability to navigate the city in various weather and traffic conditions

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution Visa mindre

Fleet Specialist

Ansök    Feb 8    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Malmö as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI

As a Fleet Specialist you'll play a crucial role in maintaining and repairing our vehicles. In addition to vehicle repair, you'll be responsible for deploying, redistributing, and collecting vehicles throughout the city. This includes:

- Diagnosing non-functioning vehicles and recommending repair actions

- Assisting with receiving, packing, deploying new vehicles and batteries, and recycling and disassembling vehicles

- Managing efficient vehicle logistics, optimizing routes, and developing standard operating procedures (SOP) to streamline workload and minimize vehicle downtime

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

- Working times: Full time, rotating shifts

- Contract type: Fixed term

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK

We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in Swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Strong local knowledge of Malmö and experience driving in the city

- Adaptability to navigate the city in various weather and traffic conditions

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution Visa mindre

Sömmerska med erfarenhet av fest- och bröllopsklänningar

Söker en sömmerska för arbete i bröllopsbutik. Du ska ha erfarenhet av arbete med festklänningar och brudklänningar. Du ska ha positiv attityd, serviceminded och noggrann. Du ska kunna se möjligheter och ge ett tryggt intryck för kunden. Endast CV via mail godtas! Visa mer
Söker en sömmerska för arbete i bröllopsbutik.
Du ska ha erfarenhet av arbete med festklänningar och brudklänningar.
Du ska ha positiv attityd, serviceminded och noggrann. Du ska kunna se möjligheter och ge ett tryggt intryck för kunden.
Endast CV via mail godtas! Visa mindre

Finmekaniker/montör sökes till trygg arbetsplats

Om företaget: Bolaget startades 1982 och har tillverkat elektriska lås och beslag under varumärket ROBUST sedan dess. Elektriska lås som du säkerligen stött på i ditt vardagliga liv. Vi söker nu en medarbetare till vårt team på 6 personer. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor, därför är det viktigt att du blir en del av vårt härliga gäng. ROBUST satsar mycket på sin personal, har bra förmåner men fra... Visa mer
Om företaget:
Bolaget startades 1982 och har tillverkat elektriska lås och beslag under varumärket ROBUST sedan dess.
Elektriska lås som du säkerligen stött på i ditt vardagliga liv.
Vi söker nu en medarbetare till vårt team på 6 personer.
Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor, därför är det viktigt att du blir en del av vårt härliga gäng.
ROBUST satsar mycket på sin personal, har bra förmåner men framförallt ska man känna att det är en trygg arbetsplats. Vi strävar efter hög trivsel samt låter personalen i hög utsträckning påverka sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga uppgifter är ihopmontering av elektriska lås i vår produktion. Ett finmekaniskt arbete som kräver noggrannhet och tålamod. Samt en del verkstadsuppgifter
Du kommer få fortlöpande utbildning och stöd av oss alla på våra produkter som vi tillverkar.
Det är meriterande om du har jobbat med CNC och metallbearbetning tidigare, men inget krav.
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, självgående i ditt arbetssätt och tar initiativ.
Du är en strukturerad lagspelare som värdesätter kvalitet och ser inte att monotont arbete är något problem.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Deltidsanställning.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Bilförare till Hjälpmedelscentrum

Ansök    Jan 29    Malmö kommun    Hjälpmedelstekniker
Ref: 20232643 Arbetsuppgifter Som bilförare hos oss levererar och hämtar du tillbaka hjälpmedel både på vårdboende och hemma hos privatpersoner. Det kan vara allt från små hjälpmedel till större och tyngre hjälpmedel såsom vårdsäng och lyft. I bostäder som saknar hiss behöver dessa bäras uppför-/nedför trapporna. Du kör en lättare lastbil som kräver B-körkort. Som bilförare är du en viktig del i att säkerställa att rätt hjälpmedel levereras/hämtas och ... Visa mer
Ref: 20232643

Arbetsuppgifter
Som bilförare hos oss levererar och hämtar du tillbaka hjälpmedel både på vårdboende och hemma hos privatpersoner. Det kan vara allt från små hjälpmedel till större och tyngre hjälpmedel såsom vårdsäng och lyft. I bostäder som saknar hiss behöver dessa bäras uppför-/nedför trapporna.

Du kör en lättare lastbil som kräver B-körkort.

Som bilförare är du en viktig del i att säkerställa att rätt hjälpmedel levereras/hämtas och att våra hjälpmedel är säkra att använda.

Kvalifikationer
Kvalifikationskrav för tjänsten är avslutad och godkänd gymnasieutbildning samt körkort B för manuellt växlad bil. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ett fysiskt arbete som kräver noggrannhet samt där du har mycket kundkontakt. 

Du kommer ha mycket kundkontakt och därför behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du har många kontaktytor både internt och externt och representerar Malmö stad är ett vänligt, professionellt och serviceinriktat bemötande ett krav. Du behöver ha en mycket bra social kompetens och kunna bemöta alla typer av människor i olika skeden i livet.

Du behöver ha den fysiska förutsättningen för att kunna leverera större hjälpmedel till bostäder som saknar hiss.

Fler egenskaper av vikt är noggrannhet, god samarbetsförmåga, ansvarskännande och resultatinriktad. Du behöver vara delaktig i att lösa de problem och utmaningar som uppkommer under dagen. Du behöver kunna arbeta självständigt och det är viktigt med ett eget driv i att få arbetet gjort.

Om arbetsplatsen
Malmö stad ansvarar, i egen regi, för hjälpmedelsförsörjningen avseende kommunala tekniska hjälpmedel till alla Malmöbor över 20 år. Navet i hjälpmedelsförsörjningen är Hjälpmedelscentrum där huvudlager, serviceverkstad, rekonditioneringsavdelning, utprovningslokaler med mera finns. Hjälpmedelscentrum, som ligger under funktionsstödsförvaltningen, finns på Valdemarsro och här arbetar ca 45 medarbetare.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 1/1 eller efter överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

Looking for a konditor

Ansök    Jan 12    Playbake konditori AB    Bagare/Konditor
Looking for a konditor who can bake cakes, cupcakes, cakepops. Preferably with experience or willing to learn. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Looking for a konditor who can bake cakes, cupcakes, cakepops. Preferably with experience or willing to learn.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du är även lugn och metodisk samtidigt som inte har några problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare / Konditor

Maxi ICA Stormarknad Toftanäs slog upp portarna i september 2006 och har sedan dess haft en mycket bra utveckling. Vi är ett drivet och nytänkande team på ca 140 personer, som gillar utveckling, effektivitet, rutiner och vinststrävan. I Toftanaisbageriet bakar vi allt från grunden. Vi bakar allt från ostfrallor till moussetårtor. Vi gör vår egen glass som vi säljer i bägare i butiken och som kulglass och mjukglass i vårt Café. Vi tillverkar även glass... Visa mer
Maxi ICA Stormarknad Toftanäs slog upp portarna i september 2006 och har sedan dess haft en mycket bra utveckling. Vi är ett drivet och nytänkande team på ca 140 personer, som gillar utveckling, effektivitet, rutiner och vinststrävan.
I Toftanaisbageriet bakar vi allt från grunden. Vi bakar allt från ostfrallor till moussetårtor.

Vi gör vår egen glass som vi säljer i bägare i butiken och som kulglass och mjukglass i vårt Café. Vi tillverkar även glasstårtor.
Ett drivet nytänkande team behöver ytterligare en likasinnad. Då en av våra medarbetare snart går på mammaledighet, söker vi en vikarie till bageriet, med chans till anställning.

Denna tjänst innebär, att medverka till att bageriavdelningen samt butiken som helhet håller en högstanivå i toppklass dagligen.
Om tjänsten

I Toftanaisbageriet roterar vi mellan uppgifterna och fokuserar på vad som är viktigast för bageriet (och butiken) just nu. Arbete på andra avdelningar kan förekomma.

Givetvis tycker du det är kul att ”hugga i” och hitta lösningar för att optimera avdelningen på bästa sätt. Du ska även gilla siffror. Tillsammans med ledarna i bageriet, ser ni till att förbereda för säsonger, kampanjer och ombyggnader.

Du ska vara matintresserad och gilla följa trender inom bageri och konditori. Du ska även vara införstådd med egenkontrollsarbete i ett bageri.
Tjänsten innebär kvälls- och helgjobb. Våra arbetstider i bageriet ligger mellan 05.00 och 20.00, vi jobbar med fyraveckors rullande schema, där du jobbar varannan helg. Övriga butikens arbetstider ligger mellan 06.00-23.15.

På Maxi ICA Stormarknad Toftanäs drivs vi av förbättringsåtgärder och som anställd hos oss får du chansen att både utveckla dig själv och andra.
Om dig

Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag. Vi ser att du är självgående, positiv, initiativtagande och har både utbildning inom och några års erfarenhet av bageri eller konditori.
Det är viktigt att du alltid har kunden i fokus och har en hög social kompetens med positiv inställning. För oss är det viktigt att du är engagerad, tycker om det du gör, känner stolthet över ditt arbete och har viljan att förbättra dig. Vi gör alltid vårt bästa för att överträffa kundens förväntningar och vill ha kundmöten i absolut toppklass – i varje möte, varje dag.
Kvalifikationer:

Utbildad inom bageri och/eller konditori

Några års erfarenhet inom yrket
Om oss

MAXI ICA Stormarknad Toftanäs är en butik i absolut toppklass, hos oss arbetar cirka 140 härliga medarbetare. Vi arbetar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och är en arbetsplats med hög arbetsmoral och ett gott arbetsklimat. Arbetsmiljön är en viktig fråga för oss, och att våra medarbetare mår bra är en av våra prioriteringar. Därför erbjuder vi förutom karriärmöjligheter såsom utbildning och utveckling även förmåner som friskvård och företagsmassage.Ansökan:

Vi hanterar ansökningar löpande, du ansöker genom att svara på några frågor och avslutar med 3 svar på tre korta videofrågor. Det är viktigt att din ansökan är komplett för att söka tjänsten hos oss. Om du går vidare i processen kommer du få skicka in ditt CV. För dig som går vidare ytterligare ett steg, tar vi kontakt med för att bjuda in dig på intervju. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Anställningsform: Vikariat föräldraledighet, deltid ca 30 timmar/vecka

Tjänsten innebär varierad arbetstid samt varannan helg.

Arbete på andra avdelningar förekommer

Lön enligt Handels kollektivavtal

Tillträde snarast enligt överenskommelse Visa mindre

Låstekniker - Malmö

Ansök    Jan 11    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö! Arbetsuppgifter Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans u... Visa mer
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö!
Arbetsuppgifter
Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som låssmed och har kunskaper inom installation och service av lås. Vi ser gärna att du har kunskap inom passersystem, låslösningar och larmsystem. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social och ansvarstagande person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt på personlighet, så om du inte skulle ha den erfarenhet som efterfrågas finns det möjlighet att söka tjänsten ändå. Är du engagerad, kundorienterad, smart och har hantverksvana? Välkommen med din ansökan!
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Låstekniker i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Finmekaniker/montör sökes till trygg arbetsplats

Om företaget: Bolaget startades 1982 och har tillverkat elektriska lås och beslag under varumärket ROBUST sedan dess. Elektriska lås som du säkerligen stött på i ditt vardagliga liv. Vi söker nu en medarbetare till vårt team på 6 personer. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor, därför är det viktigt att du blir en del av vårt härliga gäng. ROBUST satsar mycket på sin personal, har bra förmåner men fra... Visa mer
Om företaget:
Bolaget startades 1982 och har tillverkat elektriska lås och beslag under varumärket ROBUST sedan dess.
Elektriska lås som du säkerligen stött på i ditt vardagliga liv.
Vi söker nu en medarbetare till vårt team på 6 personer.
Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor, därför är det viktigt att du blir en del av vårt härliga gäng.
ROBUST satsar mycket på sin personal, har bra förmåner men framförallt ska man känna att det är en trygg arbetsplats. Vi strävar efter hög trivsel samt låter personalen i hög utsträckning påverka sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga uppgifter är ihopmontering av elektriska lås i vår produktion. Ett finmekaniskt arbete som kräver noggrannhet och tålamod. Samt en del verkstadsuppgifter
Du kommer få fortlöpande utbildning och stöd av oss alla på våra produkter som vi tillverkar.
Det är meriterande om du har jobbat med CNC och metallbearbetning tidigare, men inget krav.
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, självgående i ditt arbetssätt och tar initiativ.
Du är en strukturerad lagspelare som värdesätter kvalitet och ser inte att monotont arbete är något problem.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Deltid eller heltid.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Säsongsanställning Operatör

Nu söker vi en operatör för att stärka teamet kring gödningstillverkningen på Gyllebo Gödning i Malmö under högsäsong våren 2024. Gyllebo Gödning AB är ett dotterbolag till Lantmännen. Vi är Sveriges största gödningstillverkare med fokus på recirkulering av biprodukter från andra branscher till hållbara gödningsprodukter för såväl trädgårdsälskare som ekologiska lantbrukare. Det är vårt sätt att bidra till en hållbar värdekedja från jord till bord. Det... Visa mer
Nu söker vi en operatör för att stärka teamet kring gödningstillverkningen på Gyllebo Gödning i Malmö under högsäsong våren 2024.

Gyllebo Gödning AB är ett dotterbolag till Lantmännen. Vi är Sveriges största gödningstillverkare med fokus på recirkulering av biprodukter från andra branscher till hållbara gödningsprodukter för såväl trädgårdsälskare som ekologiska lantbrukare. Det är vårt sätt att bidra till en hållbar värdekedja från jord till bord.

Det här kommer du att göra

Som operatör i produktionen har du ett varierande arbete med möjlighet att specialisera dig på vissa moment som intresserar dig. I ditt dagliga arbete är du en väsentlig kugge i ett väloljat maskineri där vi tar in råvaror på en sida i fabriken och levererar ut färdiga produkter på den andra. För att detta ska fungera behöver vi dig och din kompetens - som du redan har eller är villig att skaffa!

Typiska arbetsuppgifter i produktion innefattar;

- Ansvar för olika typer av förpackningslinjer
- Blandning av råvaror och tömning av färdigvarubehållare
- Lossning av råvaror och lastning av färdiga produkter

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- En gymnasieutbildning
- Erfarenhet av arbete inom någon form av process
- Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system
- Lätt för att läsa in och förstå anvisningar
- Vana, eller intresse att lära dig, att köra lastmaskin och gaffeltruck.

Du är:

- Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ
- Kvalitets- och säkerhetsmedveten
- Kommunikativ
- Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Gyllebo Gödning och lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Malmö och du rapporterar direkt till driftchefen för Gyllebo Gödning. Tjänsten är tidsbegränsad under högsäsongen våren 2024 med möjlighet till förlängning.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 31/1 2024. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jens Björkman, Driftschef på 010-556 82 47.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du är även lugn och metodisk samtidigt som inte har några problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniker med inriktning mot hjälpmedelsteknik

Ansök    Jan 2    Malmö kommun    Hjälpmedelstekniker
Ref: 20232434 Arbetsuppgifter Våra tekniker arbetar med att utföra reparationer, rekonditionering, montering, förebyggande underhåll och besiktning av hjälpmedel. Teknikern vi söker kommer i huvudsak att utföra servicen hemma hos brukaren samt i verksamheterna i Malmö stad. Du utgår från våra fina lokaler på Valdemarsro i Malmö. Allt arbete som utförs på våra hjälpmedel dokumenteras i vårt verksamhetssystem Sesam2, som även administrerar lager, inköp oc... Visa mer
Ref: 20232434

Arbetsuppgifter
Våra tekniker arbetar med att utföra reparationer, rekonditionering, montering, förebyggande underhåll och besiktning av hjälpmedel. Teknikern vi söker kommer i huvudsak att utföra servicen hemma hos brukaren samt i verksamheterna i Malmö stad. Du utgår från våra fina lokaler på Valdemarsro i Malmö.

Allt arbete som utförs på våra hjälpmedel dokumenteras i vårt verksamhetssystem Sesam2, som även administrerar lager, inköp och arbetsorder.

Möjliga kontaktytor du som tekniker samverkar med är, förutom brukaren, även hjälpmedelskonsulenter, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, sjuksköterskor, annan vårdpersonal samt leverantörer och tillverkare.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att medverka vid upphandling.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du har många kontaktytor både internt och externt och är Malmö stads ansikte utåt i mötet med brukare är ett vänligt, professionellt och serviceinriktat bemötande ett krav. Hjälpmedelscentrum Malmö vill ge Malmöborna en utmärkt service och ett varmt bemötande. Du behöver därför besitta en utmärkt social kompetens och ha ett varmt människohjärta.

För att trivas hos oss bör du gilla att arbeta i team och vara flexibel och delaktig i att lösa de problem och utmaningar som uppkommer under dagen. Samtidigt måste du även kunna arbeta självständigt och ha ett eget driv i att få arbetet gjort. Du måste även vara stresstålig då det förekommer akuta repararationer som behöver åtgärdas snarast.

Hjälpmedel är klassade som medicintekniska produkter och det ställer stora krav på noggrannhet och god kvalitet i utförandet av arbetsuppgifterna. Det är en förutsättning att du är tekniskt och praktiskt lagd för att klara av arbetet. Det är meriterande om du har hjälpmedelsteknikerutbildning alternativt gymnasieutbildning med inriktning mot teknik, verkstad eller motsvarande.

De formella kraven är att du har som lägst gymnasieutbildning, god datorvana och körkort B (manuellt växlad) samt att du behärskar god svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har mångårig erfarenhet som tekniker inom hjälpmedelsverksamhet samt om du har arbetat i vårt verksamhetssystem Sesam2.

Om arbetsplatsen
Malmö stad ansvarar, i egen regi, för hjälpmedelsförsörjningen avseende kommunala tekniska hjälpmedel till alla Malmöbor över 20 år. Navet i hjälpmedelsförsörjningen är Hjälpmedelscentrum där huvudlager, serviceverkstad, rekonditioneringsavdelning, utprovningslokaler med mera finns. Hjälpmedelscentrum ansvarar för upphandling, distribution, underhåll och service av hjälpmedel samt information till och utbildning av förskrivare. Hjälpmedelscentrum finns på Valdemarsro och här arbetar ca 40 medarbetare.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

QC Kemist

Ansök    Dec 27    Randstad AB    Keramiker
Arbetsbeskrivning Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom naturvetenskap och erfarenhet av laborativt arbete inom läkemedels- och/eller livsmedelsindustrin. Vi ser ständigt en stor efterfrågan på duktiga kemister och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult hos oss. I rollen som QC kemist får du arbeta laborativt hos våra läkemedels- och li... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom naturvetenskap och erfarenhet av laborativt arbete inom läkemedels- och/eller livsmedelsindustrin. Vi ser ständigt en stor efterfrågan på duktiga kemister och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult hos oss. I rollen som QC kemist får du arbeta laborativt hos våra läkemedels- och livsmedelskunder kunder framför allt i Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg. 
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd av Randstad Life Sciences. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. 
Är det här din nästa roll? Då vill vi att du skickar in din ansökan via www.randstad.se. Intervjuer sker löpande så ansök omgående, men allra senast 2024-01-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Consultant Manager Emelie Lanner på [email protected].
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansvarsområden
I rollen som QC kemist är följande arbetsuppgifter vanligt förekommande:
• Utföra kemiska och fysikaliska analyser av läkemedel eller råvaror, med tekniker som exempelvis HPLC, GC, ICP, FTIR och titrering enligt GMP/GLP. 
• Utreda avvikande analysresultat.
• Granskning/bedömning av analysresultat.
• Delta i förbättringsarbete.
• Metodutveckling och metodvalidering.
• Validering/kvalificering av instrument.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen som konsult inom QC på Randstad Life Sciences behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
• Naturvetenskaplig/teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom kemi. 
• Något eller flera års erfarenhet av analytiskt kontrollarbete inom en GMP/GLP/ISO-styrd verksamhet. 
• Goda kunskaper i analystekniker så som HPLC/UPLC, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 
Erfarenhet av att skriva dokument och utföra kvalificering/validering (IQ/OQ/PQ) av analysinstrument eller analysmetoder ser vi som starkt meriterande. Har du även goda kunskaper i mjukvaror såsom Empower, Chromeleon eller motsvarande är det ett plus, liksom erfarenhet av att hantera avvikelser samt granska och bedöma analysresultat.
Rollen som konsult ställer höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos olika kunder. Du behöver därför vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. I rollen som QC kemist är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga på att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! Läs mer om oss här https://www.randstad.se/lifesciences. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du är även lugn och metodisk samtidigt som inte har några problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sales Support, Short-Cycled-Business

Every day, billions of people come into contact with Bühler technologies to cover their basic needs for food and mobility, and more. Our technologies are in your smartphone, solar panels, diapers, lipstick, banknotes, the foods you eat, and the vehicles you drive. We strive to create innovations for a better world, with a special focus on healthy, safe, and sustainable solutions. By joining Bühler, you will be helping us tackle global challenges while at ... Visa mer
Every day, billions of people come into contact with Bühler technologies to cover their basic needs for food and mobility, and more. Our technologies are in your smartphone, solar panels, diapers, lipstick, banknotes, the foods you eat, and the vehicles you drive. We strive to create innovations for a better world, with a special focus on healthy, safe, and sustainable solutions.

By joining Bühler, you will be helping us tackle global challenges while at the same time meeting the needs of our customers. In this role, you will be the link between the sales team and operations, where you will promote and sell the solutions and products of the Bühler customer service and single machine business portfolio. We would envision you to move towards the sales team in the future.
Bühler is an equal opportunity employer, and we value diversity and inclusion at our company, therefore, it's important that you match us and we match you. Regardless of your gender (m/f/d). We invite you to read more about our commitment to diversity, equality and inclusion on our website
Your main tasks

Strongly collaborate and bridge sales and operations.


Active operational support for the short-cycled business, including quotations and order execution of single machines and service agreements.


Prepare and execute sales initiatives for the short-cycled business, including independent sales in alignment with the responsible relationship manager


Drive product absorption for the short-cycled business.


Technical sales support for service projects; small projects, machine modernizations and single machines


Pro-active support of all other processes within the short-cycled business.


Use CRM daily and as a single source of truth.


Your qualifications

Post secondary technical or mechanical education.


Technical knowledge to understand and identify customer needs.


Sales flair, presentation and negotiating skills with focus on short-cycled business.


Fluent in English (corporate language)


Excellent knowledge of MS Office, CRM, etc.


Merit

Business knowledge of major value drivers of our customers profit & loss (P&L) statement and ability to explain services agreements and their impact on the return of investment (ROI).


Ideally minimum 5 years of professional experience in Customer Service or Single Machine Business within the technical processing industry.


Ideally know-how about technical solutions for the milling, food/feed and/or the confectionary industries


Knowledge of sales and service in process engineering operations.


Technical background (depending on market) to understand customer processes, not only machines but overall transformation and operation processes.


Fluent in Swedish/Norwegian/Danish, German is a merit


You as a colleague
We believe that you are a strong team player and strong in customer communication. Change is part of our everyday life, and something you embrace. You have an entrepreneurial spirit, and take ownership when needed.
What we offer
At Bühler you will work in an innovative, international and diverse work environment, where you get training and have great career development opportunities. The environment is professional with an open communication culture. We offer flextime, possibility to work from home, an annual bonus, and we have a collective bargaining agreement.
Other information
Work location: Malmö, with the possibility to work from home. Living within commuting distance of our office is favourable (Sweden or Denmark)
Driver’s license B is required and you are willing to travel up to 50%
How to apply
Please submit your CV and cover letter via the application form, as soon as possible, but no later than January 31st. All applications must be in English, and only candidates considered for the position will be contacted personally.
For more information about the job or the company, please contact Head of Customer Service and Single Machine Business, Magnus Andersson, at magnus.andersson(at)buhlergroup.com
Bühler is a Swiss family-owned company with almost 13 000 employees of 100 different nationalities with 140 locations globally. Please visit our website for more information. Visa mindre

Konditor till Hollandia

Ansök    Dec 19    Konditori Hollandia AB    Bagare/Konditor
Arbetsplatsen : Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt Konditori/Café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe i centrala Malmö. Vi har inga leveranser - därför kan vi ha bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade. Arbetsuppgifterna är roligare här då vi använder fina råvaror och startar från grunden med tillverkningen. Som konditor får du bättre variation i arbetsuppgifterna Kollektivavtal finns. Om dig! : I d... Visa mer
Arbetsplatsen :
Konditori Hollandia är ett klassiskt europeiskt Konditori/Café-hus. Vi tillverkar allt på plats vid vårt försäljningsställe i centrala Malmö. Vi har inga leveranser - därför kan vi ha bra arbetstider. Lokalerna är nyrenoverade och välplanerade. Arbetsuppgifterna är roligare här då vi använder fina råvaror och startar från grunden med tillverkningen. Som konditor får du bättre variation i arbetsuppgifterna
Kollektivavtal finns.
Om dig! :
I din yrkesroll är du ambitiös, kvalitetsmedveten och kreativ. Du är effektiv i den dagliga produktionen med öga för vad som behöver prioriteras. Du gillar att arbeta, hugga i där det behövs och ger det där lilla extra som gör att arbetsdagen blir rolig. Ordning och noggrannhet, både i själva arbetet och med städning och hygien, är en självklarhet för dig.


Som person är du social, snäll, och enkel att ha att göra med. Du är en prestigelös lagspelare som premierar företagets väl och teamets prestation. Du måste förstå vad du kan och vad du inte kan, och brinna för att vilja lära dig mer. Respektera all den fantastiska kunskap som finns och skapats av andra, och ha förmågan att kunna ta till dig av denna kunskap.
Vi gör allt för hand och med hjärta och älskar det vi gör.
Du är hjärtligt välkommen att söka om du har erfarenhet av hantverksmässig produktion inom Konditori/Bageri/Kök.
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Låssmed / Låstekniker

Du kommer ansvara för installationer av digitaliserade låslösningar och produkter installeras och monteras hos våra olika kunder Vi söker är en lösningsorienterad person med starkt tekniskt intresse som ser möjligheter i stället för hinder. Du är duktig på att planera, är disciplinerad och ansvarsfull. Rollen kräver att du har en god samarbetsförmåga men att du också kan arbeta självständigt. För att trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utveck... Visa mer
Du kommer ansvara för installationer av digitaliserade låslösningar och produkter installeras och monteras hos våra olika kunder
Vi söker är en lösningsorienterad person med starkt tekniskt intresse som ser möjligheter i stället för hinder. Du är duktig på att planera, är disciplinerad och ansvarsfull. Rollen kräver att du har en god samarbetsförmåga men att du också kan arbeta självständigt. För att trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utvecklas och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en mycket stark tillväxt. Visa mindre

Låstekniker - Malmö

Ansök    Dec 14    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö! Arbetsuppgifter Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans u... Visa mer
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö!
Arbetsuppgifter
Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som låssmed och har kunskaper inom installation och service av lås. Vi ser gärna att du har kunskap inom passersystem, låslösningar och larmsystem. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social och ansvarstagande person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt på personlighet, så om du inte skulle ha den erfarenhet som efterfrågas finns det möjlighet att söka tjänsten ändå. Är du engagerad, kundorienterad, smart och har hantverksvana? Välkommen med din ansökan!
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Låstekniker i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till Södra Skåne

Ansök    Nov 17    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och ma... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Läs gärna mer på rydsglas.se

Ny Möjlighet - Nu söker vi en engagerad arbetsledare till Södra Skåne!

Om rollen

Som arbetsledare hos Ryds Glas så får du arbeta i en kreativ miljö med ett duktigt gäng som har många års erfarenhet av glas. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt från att hantera order, återkoppla till kund, göra enklare jobb i verkstaden, ta emot leveranser, göra beställningar, hantera personalfrågor och mycket annat.

Du ansvarar för de administrativa processerna på anläggningen genom att ta hand om kunderna som kommer till anläggningen, ringer eller mejlar förfrågningar och aktiviteter till verksamheten. Du registrerar arbetsorder, beställer eventuellt material, informerar kunden löpande för bästa planering i verksamheten. Du hjälper glasmästarna vid lastning och andra göromål för att effektivt bedriva verksamheten. Avfallshantering, källsortering, lokalt arbetsmiljöansvar, skyddsronder och händelsenotering ingår också i dina uppgifter. Arbetsledaren har även ansvar för att attestera tid, boka ut personal och sköta personalärenden.

Är du den vi söker?

För oss är personlighet enormt viktigt och vi vill att våra medarbetare lever efter våra värderingar och bidrar till att göra våra kundlöften möjliga. För att trivas hos oss, oavsett inom vilken roll du arbetar, behöver du ha ett stort och varmt hjärta, en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person behöver du även vara initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta såväl självständigt som i grupp - vi gör denna roliga resa tillsammans! Vidare har du en öppen attityd och en positiv inställning samt brinner för att skapa goda resultat och nöjda kunder.

Kvalifikationer

- Minst tre-års erfarenhet av arbetsledning på motsvarande nivå

- Erfarenhet inom glasbranschen eller andra delar av byggsektorn är meriterande

- Förstå grundläggande ekonomiska begrepp

- Analysera, förstå och utveckla befintlig verksamhet

- Förmåga att planera din egen och andras tid

- Körkort B

- Meriterande är MTK, Bas P och Bas U

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med över 75 års av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan till oss senast den 20 december. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta Verksamhetschef Mattias Laakso Nilsson på [email protected] alternativt Anna Möller, Personalgeneralist på [email protected]. Visa mindre

Lagspelande montör sökes!

Vill du jobba i ett härligt team där alla hjälps åt och lyfter varandra? Vill du jobba i ett familjärt företag som ser ljust på framtiden? Är du händig, social och ser laget före jaget? Då är det kanske dig vi söker! Om tjänsten Vi söker dig som vill jobba som montör i Oxie och i det fantastiska teamet hos Glas In. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående och är förlagd till dagtid, måndag till fredag 07.00-16.00. Du får en sex månaders visstidsans... Visa mer
Vill du jobba i ett härligt team där alla hjälps åt och lyfter varandra? Vill du jobba i ett familjärt företag som ser ljust på framtiden? Är du händig, social och ser laget före jaget? Då är det kanske dig vi söker!

Om tjänsten
Vi söker dig som vill jobba som montör i Oxie och i det fantastiska teamet hos Glas In. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående och är förlagd till dagtid, måndag till fredag 07.00-16.00. Du får en sex månaders visstidsanställning hos oss på Uniflex och blir uthyrd till kund. För rätt person finns det därefter goda möjligheter att bli övertagen av kund.

Glas In har tillverkat glaspartier i Malmö sedan 1986. Det startade med tillverkning av balkonginglasningar, men allt eftersom kundernas önskemål ändrats har det tillkommit nya produkter. Företaget har sitt huvudkontor samt produktion i Oxie utanför Malmö och är i dagsläget 12 anställda där 8 personer jobbar i produktionen. Glas In är ett familjärt företag där alla hjälps åt och tillsammans bildar ett starkt team. Företaget genomsyras av glädje, engagemang och värme. Idag tillverkar företaget allt från oisolerade partier till helisolerade fasadpartier. Även rumsavdelningar, glasräcken, glastak, aluminiumstommar med mera.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Tjänsten innebär metallbearbetning för hand, montering, lastning samt möjligheten att utföra CNC-arbete för rätt person. Arbetet är fysiskt och tunga lyft förekommer vilket kräver att du som person har god fysik.

Krav för tjänsten:
* Körkort + egen bil
*God förmåga att uttrycka dig i Svenska, både tal och skrift
*Snus- och rökfri

Truckkort samt om du tidigare har jobbat i verkstad eller med montage ses som meriterande.

Vem är du?
För att trivas i rollen som montör i produktionsteamet krävs det att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna. Du är van att jobba i ett team och ställer alltid upp för andra när det behövs men har inga problem att jobba självständigt. Som person tror vi att du är nyfiken, lättlärd, driven och social. Du är även praktiskt lagd och ser dig själv som ”händig”.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Produktionsmedarbetare (rammakare) Heymoment

Ansök    Nov 15    Heymoment AB    Konstinramare/Rammakare
Heymoment är en e-handel som specialiserar sig på försäljning av inramade produkter till privatpersoner. Vi är stolta över att driva vår egen ramverkstad i Malmö, där vi trycker och tillverkar alla våra produkter med omsorg. Vi söker förstärkning till vår produktion. Arbetsuppgifter Som produktionsmedarbetare hos Heymoment kommer du huvudsakligen att arbeta med inramning, vilket inkluderar att klippa och montera ramar, samt packa inramade produkter. Vi ä... Visa mer
Heymoment är en e-handel som specialiserar sig på försäljning av inramade produkter till privatpersoner. Vi är stolta över att driva vår egen ramverkstad i Malmö, där vi trycker och tillverkar alla våra produkter med omsorg. Vi söker förstärkning till vår produktion.


Arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare hos Heymoment kommer du huvudsakligen att arbeta med inramning, vilket inkluderar att klippa och montera ramar, samt packa inramade produkter.
Vi är ett nystartat och mindre företag och arbetar tillsammans för att uppnå våra mål. Det är därför viktigt att du är tjänstvillig och flexibel, redo att hjälpa till där din kompetens behövs.


Krav
Händig och noggrann
Kvalitetsmedveten
Språk: Svenska eller EngelskaAtt tillverka och montera ramar är ett hantverk, så det kräver att du är skicklig och noggrann i ditt arbete. Erfarenhet är inte nödvändig, vi kommer att lära dig allt du behöver för jobbet.
Våra kunder förväntar sig hög kvalitet på vårt hantverk och enastående service. Du kommer att vara en viktig del av att uppfylla deras förväntningar.


Anställningsinformation
Heltid
Tillsvidareanställning
Omgående start
Fast månadslön
Arbetstid: Vardagar, dagtidAnsökan
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag och bli en del av vårt team. Vi ser fram emot din ansökan!


Sökord: produktionsmedarbetare, maskinoperatör, operatör, produktion, industri, inramning, bild, fotoram, framkalla, ramverkstad, hantverk, tillverkning, tryckeri, fotograf, snickare Visa mindre

Butikstekniker

SÖKES: Butikstekniker till SafeTeam i Malmö FINNES: En av de bästa arbetsplatserna du kan få! Rose-Marie på SafeTeam berättar: En längre intervju med Rose-Marie hittar du här. Varför jobba på SafeTeam? Vi på SafeTeam är övertygade om att vi kan göra fantastiska saker tillsammans när vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi lever våra värderin... Visa mer
SÖKES:
Butikstekniker till SafeTeam i Malmö

FINNES:
En av de bästa arbetsplatserna du kan få!
Rose-Marie på SafeTeam berättar:

En längre intervju med Rose-Marie hittar du här.Varför jobba på SafeTeam?
Vi på SafeTeam är övertygade om att vi kan göra fantastiska saker tillsammans när vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

SafeTeam är stort nog för att erbjuda utvecklingsmöjligheter, stabilitet, kollektivavtal och fördelaktiga villkor - men samtidigt litet nog för en alldeles speciell och familjär stämning. Vi jobbar med ett brett produktutbud, allt ifrån passersystem (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/passersystem/), lås (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/las/) och larm (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/larm/) till kameraövervakning (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/kameraovervakning/), dörrautomatik (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/dorrautomatik/), inbrottsskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/inbrottsskydd/) och brandskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/brandskydd/). Här hamnar du i gott sällskap, vi är cirka 200 härliga kollegor i Stockholm, Göteborg & region Väst och Malmö.Vad ingår i jobbet?
Som butikstekniker är ingen dag den andra lik. Du säljer lås och andra säkerhetsprodukter och ger tips och rådgivning till våra kunder. Du tar hand om beställningar via mejl, över telefon samt i vårt orderhanteringssystem. Du jobbar även praktiskt med reparation och tillverkning av låscylindrar och nyckeltillverkning i vår låsverkstad.Var?
På Fosievägen (https://www.google.com/maps/place/SafeTeam/@55.5818375,13.0091566,15z/data=!4m6!3m5!1s0x4653a14050781e4d:0xd26542a5100ebc2d!8m2!3d55.5818375!4d13.0091566!16s/g/1hc4p48m0?hl=sv&entry=ttu)ligger både vårt Malmökontor och vår lås- och säkerhetsbutik. Här får du sällskap av drygt 20 trevliga kollegor: butikspersonal, tjänstemän som jobbar med projektering och projektledning, regionchef, koordinatorer och tekniker som utgår härifrån. För att trivas här är du en person som bidrar till den fina laganda och positiva stämning som råder hos oss.

Vad kan du?

För att kvalificera till denna tjänst vill vi att du har:

- erfarenhet som låstekniker

- förmåga att ge hög service - "det där lilla extra" - till såväl kunder som kollegor. Service i särklass är nämligen kärnan i vår företagskultur.

Du har branscherfarenhet, god produktkännedom och god datorvana. Har du även B-körkort och gesällbrev är det meriterande.Passar vi ihop?
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person. Vi vill nämligen att du ska passa in i vårt team, trivas och stanna länge! Jobbar du hos oss kommer vi göra allt vi kan för att det ska bli så. Vi hoppas på samma ärliga engagemang från dig.

Vi har formulerat det såhär:

SafeTeams medarbetarlöfte
Du får jobba i ett proffsigt och familjärt företag där vi vill varandra och våra kunder väl. Här finns en genuin vilja att alltid göra sitt bästa. Vi gör det tillsammans, medarbetare och ledare har ett tätt samarbete hos oss. Det är viktigt att du tar ansvar och är prestigelös för att trivas, i utbyte får du möjligheter att utvecklas, en riktigt härlig gemenskap och en tillvaro som präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

Nyfiken på vad andra SafeTeam:are säger?
Se filmen där flera medarbetare berättar om hur det är att jobba på SafeTeam.

När kan du börja?
Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 15 januari.

Frågor?
Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till Mirek Johansson, 040-970035, [email protected].

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen görs en kontroll i Polisens belastningsregister inför anställning, vidare behöver du vara flytande i svenska i tal och skrift.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter?
Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy (https://jobb.safeteam.se/data-privacy) och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy (https://www.safeteam.se/integritetspolicy/). Visa mindre

Låstekniker - Malmö

Ansök    Nov 14    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö! Arbetsuppgifter Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans u... Visa mer
Är du låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö!
Arbetsuppgifter
Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som låssmed och har kunskaper inom installation och service av lås. Vi ser gärna att du har kunskap inom passersystem, låslösningar och larmsystem. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social och ansvarstagande person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt på personlighet, så om du inte skulle ha den erfarenhet som efterfrågas finns det möjlighet att söka tjänsten ändå. Är du engagerad, kundorienterad, smart och har hantverksvana? Välkommen med din ansökan!
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Låstekniker i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Nov 10    Patisserie David AB    Bagare/Konditor
Pâtisserie David söker nu en bagare/konditor! Vi är ett bageri/konditori som bakar allt från grunden med bra råvaror. Hos oss är hantverk och kvalitet ledorden! Vi söker dig som är en positiv och driven bagare/konditor med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig då det ofta kan vara högt tempo! Utbildning och erfarenhet är ett krav! Du ska behärska både bageri och konditori. B-Körkort är ett krav d... Visa mer
Pâtisserie David söker nu en bagare/konditor!
Vi är ett bageri/konditori som bakar allt från grunden med bra råvaror. Hos oss är hantverk och kvalitet ledorden!
Vi söker dig som är en positiv och driven bagare/konditor med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig då det ofta kan vara högt tempo!
Utbildning och erfarenhet är ett krav!
Du ska behärska både bageri och konditori.
B-Körkort är ett krav då leveranser förekommer.
Observera att vi endast tar emot ansökningar som fyller kraven!
Intervjuer sker löpande Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Malmö

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två nya medarbetare till våra verkstäder i Malmö. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbi... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två nya medarbetare till våra verkstäder i Malmö.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Bagare

Ska kunna knåda bullar och bröd för hand.Kunna hantera mjuka degar.Kunna av baka bröd och bullar i ugnen. Visa mer
Ska kunna knåda bullar och bröd för hand.Kunna hantera mjuka degar.Kunna av baka bröd och bullar i ugnen. Visa mindre

Bagare till Konditori Katarina

Ansök    Nov 7    AB Konditori Katarina    Bagare/Konditor
Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba i bageri och är ute efter en deltidstjänst på 75% med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina! Om tjänsten: Vi söker en bagare med erfarenhet. Arbetsuppgifter: Som bagare jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i Limhamn. Arbetet går... Visa mer
Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba i bageri och är ute efter en deltidstjänst på 75% med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina!


Om tjänsten:
Vi söker en bagare med erfarenhet.

Arbetsuppgifter:
Som bagare jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i Limhamn. Arbetet går ut på att väga upp degar, kavla wiener, forma bröd, bullar och kakor mm.


Kvalifikationer:
Kravet är att du har minst 1-års erfarenhet av att jobba som bagare. Vi söker dig som är stresstålig, ansvarstagande och pålitlig.


Övrig information:
Start: Omgående
Omfattning: Dagtid.


Ansökan:
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval och jobbintervjuer sker löpande.


För mer information:
Muhamed Puhovac, [email protected]


Om Oss:


KONDITORI KATARINA


Konditori Katarina har gamla anor och startades som ett familjeföretag på Sallerupsvägen redan 1959. Genom åren har verksamheten utvecklats och 2004 startades den första filialen mitt i Malmö. Den omedelbara succén ledde till att man växte ur bageriet på Sallerupsvägen och hösten 2011 invigdes bageriet och butiken på Limhamn. Sedan 2018 har nya ägare tagit vid med intuitionen att driva bolaget vidare i samma goda anda.
Den stora efterfrågan på våra produkter har sedan lett till att nya ställen öppnats efterhand. Idag har vi butiker och serveringar på Limhamn, Sallerup, Hamngatan, Stora Nygatan, Triangeln, Emporia och Höllviken.
Verksamheten sysselsätter idag ett 70-tal medarbetare som alla vill leverera bakverk av högsta kvalitet i rätt tid. Från tidig morgon arbetar de med att kavla wienerdeg, mata surdeg, dekorera tårtor, doppa chokladbiskvier och tillreda fräscha sallader.
Konditori Katarina - när smaken får avgöra! Visa mindre

Tekniker med inriktning mot hjälpmedelsteknik

Ansök    Okt 23    Malmö kommun    Hjälpmedelstekniker
Ref: 20232294 Arbetsuppgifter Våra tekniker arbetar med att utföra reparationer, rekonditionering, montering, förebyggande underhåll och besiktning av hjälpmedel. Teknikern vi söker kommer i huvudsak att utföra servicen i verksamheterna samt hemma hos brukaren i Malmö stad. Du utgår från våra fina lokaler på Valdemarsro i Malmö. Allt arbete som utförs på våra hjälpmedel dokumenteras i vårt verksamhetssystem Sesam2, som även administrerar lager, inköp oc... Visa mer
Ref: 20232294

Arbetsuppgifter
Våra tekniker arbetar med att utföra reparationer, rekonditionering, montering, förebyggande underhåll och besiktning av hjälpmedel. Teknikern vi söker kommer i huvudsak att utföra servicen i verksamheterna samt hemma hos brukaren i Malmö stad. Du utgår från våra fina lokaler på Valdemarsro i Malmö.

Allt arbete som utförs på våra hjälpmedel dokumenteras i vårt verksamhetssystem Sesam2, som även administrerar lager, inköp och arbetsorder.

Möjliga kontaktytor du som tekniker samverkar med är, förutom brukaren, även hjälpmedelskonsulenter, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, sjuksköterskor, annan vårdpersonal samt leverantörer och tillverkare.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att medverka vid upphandling.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du har många kontaktytor både internt och externt och är Malmö stads ansikte utåt i mötet med brukare är ett vänligt, professionellt och serviceinriktat bemötande ett krav. Hjälpmedelscentrum Malmö vill ge Malmöborna en utmärkt service och ett varmt bemötande. Du behöver därför besitta en utmärkt social kompetens och ha ett varmt människohjärta.

För att trivas hos oss bör du gilla att arbeta i team och vara flexibel och delaktig i att lösa de problem och utmaningar som uppkommer under dagen. Samtidigt måste du även kunna arbeta självständigt och ha ett eget driv i att få arbetet gjort. Du måste även vara stresstålig då det förekommer akuta repararationer som behöver åtgärdas snarast.

Hjälpmedel är klassade som medicintekniska produkter och det ställer stora krav på noggrannhet och god kvalitet i utförandet av arbetsuppgifterna. Det är en förutsättning att du är tekniskt och praktiskt lagd för att klara av arbetet. Det är meriterande om du har hjälpmedelsteknikerutbildning, gymnasieutbildning med inriktning mot teknik, verkstad eller motsvarande.

De formella kraven är att du har som lägst gymnasieutbildning, god datorvana och körkort B (manuellt växlad) samt att du behärskar god svenska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta inom hjälpmedelsverksamhet. Meriterande är det om du har arbetat i vårt verksamhetssystem Sesam2.

Om arbetsplatsen
Malmö stad ansvarar, i egen regi, för hjälpmedelsförsörjningen avseende kommunala tekniska hjälpmedel till alla Malmöbor över 20 år. Navet i hjälpmedelsförsörjningen är Hjälpmedelscentrum där huvudlager, serviceverkstad, rekonditioneringsavdelning, utprovningslokaler med mera finns. Hjälpmedelscentrum ansvarar för upphandling, distribution, underhåll och service av hjälpmedel samt information till och utbildning av förskrivare. Hjälpmedelscentrum finns på Valdemarsro och här arbetar ca 40 medarbetare.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

Skomakare/Skoreparatör

KeyProffs i Sverige AB söker en medarbetare som skomakare samt Skoreparatör som har goda kunskaper i detta område har en goda kunskaper. Visa mer
KeyProffs i Sverige AB söker en medarbetare som skomakare samt Skoreparatör som har goda kunskaper i detta område har en goda kunskaper. Visa mindre

Servicetekniker inom VVS till Purmo Sverige AB

Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och a... Visa mer
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Låstekniker - Malmö

Ansök    Okt 19    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Om jobbet Är du en erfaren låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö! Arbetsuppgifter Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng,... Visa mer
Om jobbet
Är du en erfaren låstekniker vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en driven låstekniker till vår kund i Malmö!
Arbetsuppgifter
Som låstekniker hos vår kund får man ett varierande arbete och arbetsuppgifter såsom installation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som låssmed och har kunskaper inom installation och service av lås. Vi ser gärna att du har kunskap inom passersystem, låslösningar och larmsystem. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social och ansvarstagande person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt på personlighet, så om du inte skulle ha den erfarenhet som efterfrågas finns det möjlighet att söka tjänsten ändå. Är du engagerad, kundorienterad, smart och har hantverksvana? Välkommen med din ansökan!
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Låstekniker i ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering- och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Driven inom Gardinsömnad

Ansök    Okt 18    Primetex AB    Ateljésömmerska
Arbetsbeskrivning: Gardinsömmerska Som sömmerska hos Primetex har du ett mångsidigt arbete som kräver både kunskap, noggrannhet och engagemang. Du har stor möjlighet att själv planera och styra dina arbeten men detta kräver också att du är strukturerad, välplanerad och har ett ansvarsfullt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är ofta en länk mellan sömnaden och montaget som bidrar till att de arbeten som lämnar sömnaden överensstämmer med... Visa mer
Arbetsbeskrivning: Gardinsömmerska


Som sömmerska hos Primetex har du ett mångsidigt arbete som kräver både kunskap, noggrannhet och engagemang.

Du har stor möjlighet att själv planera och styra dina arbeten men detta kräver också att du är strukturerad, välplanerad och har ett ansvarsfullt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter.

Du är ofta en länk mellan sömnaden och montaget som bidrar till att de arbeten som lämnar sömnaden överensstämmer med vad kunden förväntar sig och har beställt. Detta fodrar en stark servicekänsla och intresse av att göra ett gott arbete.


Därför förväntar vi oss av dig att du skall:

Organisera, ta ansvar för och genomföra sömnadsuppdrag


-Här ingår att planera arbetet utifrån den sömnadsinstruktion som ges, så att alla jobb blir gjorda inom utsatt tid och att övriga sömmerskor får lämpliga uppgifter.

-Genom daglig styrning löpande följa upp och arbeta strukturerat.

-För att kunna genomföra sömnadsuppdragen krävs även att man deltar i att ateljé och material sköts och hålls i god ordning. Att uppmärksamma och förmedla att material behöver beställas, bytas eller uppdateras ingår i arbetsuppgifterna.


Kunna utföra sömnadsuppdrag på egen hand och i grupp.


Vi arbetar med olika symaskiner, tillskärningsutrustning och gardinpressar så här är det viktigt att var öppen och intresserad av att lära sig hela processen från tillskärning till att gardinen är färdigsydd och pressad redo för transport


Uppnå en hastighet och skicklighet i sömnadsarbetet så att man kan bidra till gruppens effektivitet och produktivitet.


- Uppdragen skall utföras så effektivt och noggrant med hög standard på sömnaden.

-Det är viktigt att förbereda planerade uppdrag, exempelvis genom att kontrollera ankomstdatum, läsa instruktioner och plocka fram material. Detta gör att vi kan hålla utlovade leveranstiden och utföra ett så bra jobb.Vid behov delta i planering och bistå säljare med förslag på sömnadslösningar.


-Det är du som är experten och för att underlätta i arbetet samt få ett bättre resultat hos kunden behöver sömnadspersonal ibland vara med redan i införsäljningsfasen.


.Du är en i ett sömnadsteam som känner stolthet över att prestera i ett hantverksyrke med traditioner. Vi har merpartenen av vår produktion i Sverige då vår verksamhet kräver närhet och snabbhet i leveranser mot våra kunder.

Vi tillämpar kollektivavtal med IF Metall-Teko. Visa mindre

Arbetsförman till smedjan

Ansök    Okt 20    Malmö kommun    Smed
Ref: 20232500 Arbetsuppgifter Vi söker nu en arbetsförman till vår smedja som skall i första hand arbeta administrativt med att räkna på jobb, göra direktupphandlingar, vägräckesskador/TFF samt orderhantering. Du skall tillsammans med den andra arbetsförmanen bistå sektionschefen i att leda den dagliga verksamheten. I Smedjan arbetar vi med tillverkning, underhåll, montering och reparationsarbete inom plåtslageri/smidesuppdrag. Vi tillverkar t ex smide... Visa mer
Ref: 20232500

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en arbetsförman till vår smedja som skall i första hand arbeta administrativt med att räkna på jobb, göra direktupphandlingar, vägräckesskador/TFF samt orderhantering.

Du skall tillsammans med den andra arbetsförmanen bistå sektionschefen i att leda den dagliga verksamheten.

I Smedjan arbetar vi med tillverkning, underhåll, montering och reparationsarbete inom plåtslageri/smidesuppdrag. Vi tillverkar t ex smidesdekorationer till Malmö stads utemiljö såsom blomsterkorgar, staket, entréer, broar, trappor, belysningsarmaturer samt plåtarbete. Vår kund är till största del Fastighets- och gatukontoret och avdelningen stadsfastigheter. Du och dina kollegor arbetar och utgår från vår smedja på Augustenborgsgatan.

I rollen som arbetsförman hos oss får du ett omväxlande arbete där du biträder sektionschefen i planering och uppföljning av verksamheten samt bidrar med förbättringsförslag. På uppdrag av sektionschefen planerar, samordnar och fördelar du de dagliga arbetsuppgifterna samt ger stöd och vägledning till arbetsgruppen. I arbete ingår att skapa arbetsorder, materialbeställningar/ leveranser och rapportering i vårt förssystem.

Vidare ingår i rollen att biträda sektionschefen med att upprätthålla goda kontakter med kunder, leverantörer och samarbetspartners. Att vara insatt i verksamhetens alla delar och ha kännedom angående arbetsmiljö för att upprätthålla en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du kommer även göra kostnadsberäkningar på arbeten samt bistå sektionschefen vid större offerter.

Operativt arbete och beredskap ingår även i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en yrkesinriktad gymnasieutbildning inom plåt och svets, eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig. För tjänsten krävs en bred erfarenhet av svets, smide och plåtslageri med minst 5 års erfarenhet inom branschen. Har du erfarenhet av tunnplåtsslageri är det ett plus.

Göra kostnadsberäkningar på arbeten, minst 3 års erfarenhet av detta. 

För tjänsten krävs B-körkort för manuellt växlad bil och att du behärskar ritningsläsning. God datorvana, kunskaper i Officepaketet och goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift är också ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenheter av SS-EN 1090?

Som person visar du intresse och förståelse för andra och skapar laganda. Du är kommunikativ och visar respekt för andra. Några av dina styrkor är att planera, organisera, hålla tidplaner samt upprätthålla en positiv attityd även i pressade situationer. Att ta ansvar och vara kvalitetsmedveten är självklart för dig.

Om arbetsplatsen
Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. .

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Contract Manager

Ansök    Okt 17    E.On Sverige AB    Affärsarkitekt
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar. Vi som jobbar i teamet teknisk kommunikation (en del av Operativ IT som går under Digitaliserings- och tra... Visa mer
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.
Vi som jobbar i teamet teknisk kommunikation (en del av Operativ IT som går under Digitaliserings- och transformationsenheten) är tolv medarbetare som tillsammans ansvarar för den radio- och fiberkommunikation som behövs för att hantera E.ONs elnät. Vi medverkar i regionnätsprojekten och har som syfte att leverera, designa och förvalta ett pålitligt kommunikationsnät för att kunna styra, övervaka och drifta våra stationer och vårt elnät. Vi jobbar för en kommunikationsinfrastruktur med hög leveranssäkerhet för att minska avbrotten och dess kundpåverkan.
Regionnät dubblerar sin investeringstakt under de kommande sex åren för att möta ett ökat elbehov och driva energiomställningen till ett hållbart samhälle. För att möta nya krav i samband med digitaliseringen och utvecklingen av näten står vår avdelning inför en omfattande modernisering av kommunikationsinfrastrukturen. Nu söker vi dig som vill vara med oss på den resan!

I rollen som Contract Manager har du ett affärsansvar för samtliga inköps- och leverantörsavtal inom Teknisk kommunikation kopplat till teknisk utrustning och fiber- och radiotjänster. Det omfattar ramavtal för inköp av kommunikationsutrustning, ramavtal för fiber in- och uthyrning, avtal för service- och underhållsarbete av utrustningen, entreprenörsavtal och avtal för inplacering i mast. Du driver också den ekonomiska planeringen, följer upp avtal och förhandlar fram nya eller förlängda avtal i samarbete med vår inköpsavdelning. Rollen innefattar även administrativt arbete så som fakturering, beställningar och hantering av beslutsunderlag.

För att ha rätt förutsättningar för rollen tror vi att du har erfarenhet inom samtliga delar av avtalshantering och kunskaper kring de ekonomiska delarna av såväl affärsprocessen som den löpande verksamheten. För att kunna kommunicera tekniska behov tror vi också att du har god förståelse för hur elnäten är uppbyggda och fungerar samt för den transformation vi som elnätsägare är i just nu.
Vårt arbete präglas av att hålla det vi lovar och därför söker vi dig med leveransfokus som tar ansvar för att nå resultat. Att få jobba i en bransch där såväl hållbarhet som långsiktighet är högt på agendan tycker du är extra?roligt. För att trivas i rollen tror vi också att du tycker om att jobba med breda kontaktytor såväl internt som externt och du kan på ett strukturerat sätt hantera att ha många bollar i luften. Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Malmö

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Malmö har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service med huvuduppdragsgivare Skånes universitetssjukhus. Vi är idag ca 40 anställda på vårt Ortopedtekniska center och butik i Malmö. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel, i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som ortopedskotekniker hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till proteser och sitthjälpmedel. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom t.ex. barn-/vuxenhabilitering, Diabetesteam och Gåskola.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer arbeta som ortopedskotekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet. Aktiv Ortopedteknik erbjuder även möjligheterna att se andra verksamheter och att delta i interna utbildningsprogram och kurser.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga.
Du är van att ta ansvar och att arbeta självständigt gentemot kunden / patienten. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom vården, till exempel sjuksköterska, undersköterska eller naprapat. Du kan även ha erfarenhet inom ortopedteknik, biomedicin med inriktning träningsfysiologi eller vara till exempel leg. fysioterapeut/sjukgymnast, leg. arbetsterapeut, podiater, ortopedtekniker eller ha erfarenhet av arbete med skor och / eller inlägg. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och personligt brev till [email protected]. Märk ansökan med ”ortopedskotekniker” i ämnesfältet.
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 november 2023. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta klinisk avdelningschef Henrik Wass på mejladressen ovan. Urval sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se. Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Byggnadsarbetare sökes

Vill du vara en del av vårt expanderande företag, med en spännande bredd av uppdrag och arbetsplatser? Vi på Q Bygg söker självgående och dedikerade medarbetare som är redo att anta utmaningar i Malmö med omnjed. Vi utför varierande projekt och är stolta över att betjäna både företagskunder och privatpersoner. Vi ansvarar för allt från renovering av badrum till uppförande av kompletta hus. Vi söker dig som är utbildad inom byggbranschen och har erfarenhet,... Visa mer
Vill du vara en del av vårt expanderande företag, med en spännande bredd av uppdrag och arbetsplatser? Vi på Q Bygg söker självgående och dedikerade medarbetare som är redo att anta utmaningar i Malmö med omnjed. Vi utför varierande projekt och är stolta över att betjäna både företagskunder och privatpersoner.
Vi ansvarar för allt från renovering av badrum till uppförande av kompletta hus. Vi söker dig som är utbildad inom byggbranschen och har erfarenhet, körkort är meriterande.
På våra arbetsplatser arbetar vi i små, samarbetsvilliga team, vilket gör det viktigt att ha goda sociala färdigheter och en ordnad och strukturerad arbetsmetod. Vi tar på oss en mängd olika byggprojekt, vilket innebär att du kommer att vara involverad i allt från monteringsarbete till precisionsinriktat snickeriarbete.
Om du är redo att anta utmaningen och vara en del av vårt team, ser vi fram emot att höra från dig. Visa mindre

Skräddare, Sömmerska ,Skinnarbete, Päls

Ansök    Okt 4    Bandrez, Mohammad    Ändringsskräddare
Ändringsskräddare - erfarenhet efterfrågas Kompetenser Meriterande Damkläder, skrädderi Skrädderiarbeten Läder- och skinnsömnad Pälsreparationer Herrkläder, skrädderi Språk Krav Svenska Meriterande Engelska Visa mer
Ändringsskräddare - erfarenhet efterfrågas

Kompetenser
Meriterande
Damkläder, skrädderi
Skrädderiarbeten
Läder- och skinnsömnad
Pälsreparationer
Herrkläder, skrädderi

Språk
Krav
Svenska

Meriterande
Engelska Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montörer/Lager personal till företag i Malmö

Ansök    Okt 3    Prowork Göteborg AB    Finmekaniker
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och/eller gedigen erfarenhet av lagerarbete. Det är viktigt att du är driven och tar egna initiativ.  Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll. Arbetar man i deras lageravdelning så har man ansvar för att deras beställningar blir skickade på ett korr... Visa mer
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och/eller gedigen erfarenhet av lagerarbete. Det är viktigt att du är driven och tar egna initiativ. 
Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll. Arbetar man i deras lageravdelning så har man ansvar för att deras beställningar blir skickade på ett korrekt sätt och att det är ordning och reda.
Det är högst meriterande om du tidigare jobbat inom den här branschen men det är absolut inget krav.
Du är välkommen att söka jobbet antingen genom vårt formulär hör eller genom att maila mig direkt.
[email protected] Visa mindre

Serviceinriktade snickare som vill jobba extra

Ansök    Okt 4    Veterankraft AB    Reparationssnickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda. De flesta av våra kunder är i huvudsak äldre men även barnfamiljer som behöver hjälp med småfix eller större uppdrag. Uppdragen kan vara på allt mellan 5-30 timmar beroende på vad kunden efterfrågar.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag. Uppdraget kan innebära att t.ex. sätta upp bokhyllor, flytta tavlor, hänga upp lampor, byta bänkskiva, reparera fönsterkarmar, bygga staket, sätta i ny dörrkarm.

Du som söker ska ha egna verktyg och maskiner för att kunna utföra arbetet. Vidare har du körkort och tillgång till bil och är flytande i det svenska språket både i tal och skrift. Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri. Du har lätt för att skapa en god kundkontakt och väcka förtroende. Du är alltid noggrann och serviceinriktad och lämnar en nöjd kund efter dig.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bagerichef

Är du en erfaren bagare som vill vara med och starta upp ett nytt bageri? Bageriet kommer att vara inriktat på bl.a bagels men även ha övrig brödproduktion. Exempelvis produktion av hamburgerbröd för leverans till restaurang samt produktion av olika sorters bröd till restaurang. Ena delen av bageriet kommer att vara ett cafe. Vi söker nu dig som bl.a vill vara ansvarig för: produktion råvaruberäkning utveckling av sortiment inköp Med stark stöttning av äga... Visa mer
Är du en erfaren bagare som vill vara med och starta upp ett nytt bageri? Bageriet kommer att vara inriktat på bl.a bagels men även ha övrig brödproduktion. Exempelvis produktion av hamburgerbröd för leverans till restaurang samt produktion av olika sorters bröd till restaurang. Ena delen av bageriet kommer att vara ett cafe.
Vi söker nu dig som bl.a vill vara ansvarig för:
produktion
råvaruberäkning
utveckling av sortiment
inköp
Med stark stöttning av ägarna kommer du att jobba i en utmanande och utvecklande miljö med att sätta och etablera ett nytt koncept på kartan.
Start beräknat till slutet december -23 /januar/februari - 24 Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

inom bygg

Ansök    Sep 23    Encas Group AB    Reparationssnickare
Hej ! Vi på husibygg.se söker efter en repartionsnickare inom bygg som har lång erfarnehet och expertis inom branchen. Husibygg.se är en del av Encas Group ab söker 1 tjänst, inom bygg, reparationsnickare Vi söker en erfaren person inom bygg som har stor och lång erfarenhet i branchen. Kravet är att du har en långerfarenhet av denna tjänst och har bra refenser av dina tidigare arbete. Vi erbjuder heltid tjänst och det är meriterande om du har körkort s... Visa mer
Hej !
Vi på husibygg.se söker efter en repartionsnickare inom bygg som har lång erfarnehet och expertis inom branchen.
Husibygg.se är en del av Encas Group ab söker 1 tjänst, inom bygg, reparationsnickare
Vi söker en erfaren person inom bygg som har stor och lång erfarenhet i branchen.
Kravet är att du har en långerfarenhet av denna tjänst och har bra refenser av dina tidigare arbete.
Vi erbjuder heltid tjänst och det är meriterande om du har körkort samt egen bil.
Tjänsten kan sökas via vår hemsida under "kontakt" där kan ni berätta om er och dem utvalda blir begärda att komplettera sin ansökan.
www.husibygg.se Visa mindre

Servicetekniker inom VVS, Purmo Sverige AB

Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och a... Visa mer
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö

Ansök    Sep 21    Standby Workteam AB    Finmekaniker
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. För... Visa mer
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. Företaget har idag 13 anställda och omsätter ca. 30 miljoner. METOP AB startades på 70-talet inom PLM och blev ett eget bolag 1987. Omsättningen har med nya ägare och personal femdubblats sedan 2014 och expansionen fortsätter.
Läs mer: https://www.metop.se/


Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö
Har du ett genuint intresse för teknik och vill utvecklas i ett företag med världsledande, egenutvecklad finmekanik? Vill du ha ett stimulerande arbete på ett litet Malmöbolag med stor tillväxt och med en imponerande entreprenörsanda? Allt sker i Malmö, såväl utveckling av mjukvara och mekanik som tillverkning, montering och slutprovning, för att sedan säljas över hela världen till stora internationella kunder.


Du blir del av ett företag där mer än 95 % av kunderna finns utanför Sverige. Kundföretagen finns inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin. De använder METOPS röntgen- vision- eller mikroskopsystem för att kontrollera kvaliteten på sina förpackningar.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där du får kombinera monteringsarbete med beställnings- och leveransfrågor. På sikt finns även utvecklingsmöjligheter utifrån dina färdigheter och företagets utvecklingsbehov.I rollen som tekniker ingår följande arbetsuppgifter:
· Montering
· Slutprovning
· Förbereda, förpacka och administrera utleveranser
· Mottagningskontroll av bl.a. legotillverkning
· Ansvara för inköp av förbrukningsmaterial till produktionen


Din profil
Du har ett genuint intresse för teknik och vill gärna arbeta med finmekanik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du uppskattar att kunna kombinera praktiskt tekniskt arbete med administration. Du skriver och talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.
Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget åt slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand.


Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.


I denna rekrytering samarbetar METOP med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Malmö

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två nya medarbetare till våra verkstäder i Malmö. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbi... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två nya medarbetare till våra verkstäder i Malmö.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Servicetekniker inom VVS, Purmo Sverige AB

Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och a... Visa mer
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Keramiker

Ansök    Sep 13    Radmans Bygg Service AB    Keramiker
Arbetsuppgifter / Tasks / Zadaci Vi söker en erfaren keramiker. Arbetsuppgifterna består av att installera tätskikt i badrum och lägga keramiska plattor där det behövs (badrum, kök, korridor, trappa etc.). Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Tillsvidare anställning på heltid med provtid på 6 månader. We are looking for an experienced ceramist. The tasks consist of installing waterproofing in bathrooms and laying ceramic tiles wherever necessary (bathroom,... Visa mer
Arbetsuppgifter / Tasks / Zadaci
Vi söker en erfaren keramiker.
Arbetsuppgifterna består av att installera tätskikt i badrum och lägga keramiska plattor där det behövs (badrum, kök, korridor, trappa etc.).
Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Tillsvidare anställning på heltid med provtid på 6 månader.
We are looking for an experienced ceramist.
The tasks consist of installing waterproofing in bathrooms and laying ceramic tiles wherever necessary (bathroom, kitchen, corridor, staircase, etc.)
Other tasks may occur. Permanent full-time employment with a probationary period of 6 months.
Mi tražimo iskusnog kerami?ara.
Radni zadaci se sastoje od postavljanja hidroizolacije u kupaonice i postavljanja kerami?kih plo?ica svugdje gdje je potrebno (kupatilo, kuhinja, hodnik, stubište i sl.).
Mogu se pojaviti i drugi zadaci. Stalni radni odnos na puno radno vrijeme uz probni rad od 6 mjeseci.


Du / You / Ti
Du är målmedveten serviceinriktad och pålitlig person som gillar att jobba i grupp men också självständigt. Precision och kvalitet är det du brinner för. Du har några år erfarenhet.
You are a service-oriented and reliable person who likes to work in a group but also independently. Precision and quality are what you are passionate about. You have a few years of experience.
Vi ste uslužna i pouzdana osoba koja voli raditi u grupi, ali i samostalno. Preciznost i kvaliteta su ono oko ?ega ste strastveni. Imate nekoliko godina iskustva.
Lön och arbetsvillkor / Salary and working conditions / Pla?a i radni uvjeti
Vi fullföljer intentioner från kollektivavtalet och du får lön och andra förmåner enligt det som står i kollektivavtalet för Byggnads.
We fulfill intentions from the collective agreement and you receive a salary and other benefits in accordance with what is stated in the collective agreement for Byggnads.
Ispunjavamo namjere iz kolektivnog ugovora i primate pla?u i druge beneficije sukladno onom što stoji u kolektivnom ugovoru za Byggnads.
När och var? / When and where? / Kada i gdje?
Du kan börja jobba omgående men vi är flexibla och kan komma överens om ett senare datum. Arbetsplats är hos kunder i Malmöregionen (Skåne) men andra platser kan bli aktuella i framtiden.
You can start working immediately but we are flexible and can agree on a later date. Workplaces are with customers in the Malmö region (Skåne), but other places may become relevant in the future.
S radom možete po?eti odmah, ali mi smo fleksibilni i možemo se dogovoriti za neki kasniji termin. Radna mjesta su s kupcima u regiji Malmö (Skåne), ali bi druga mjesta mogla postati relevantna u budu?nosti.
Hemsida: www.radmans.se Visa mindre

Skräddare

Jag söker en duktig skräddare som kan hantera ändringar av kläder som: kortning/förlängning av byxor , kavajärmar, kjol Intag av byxor, kavaj, kjol, skjortor Visa mer
Jag söker en duktig skräddare som kan hantera ändringar av kläder som:
kortning/förlängning av byxor , kavajärmar, kjol
Intag av byxor, kavaj, kjol, skjortor Visa mindre

Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö

Ansök    Sep 5    Standby Workteam AB    Finmekaniker
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. För... Visa mer
Metop är en världsledande tillverkare av kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar) och finns i mer än 90 länder. Våra mätsystem är baserade på Bildanalys med Röntgen, Vision och Mikroskopi. Bland kunderna inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin finner du Envases Universales, Ball beverage packaging, Org Packaging, Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla samt såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två Feta Grisar. Företaget har idag 13 anställda och omsätter ca. 30 miljoner. METOP AB startades på 70-talet inom PLM och blev ett eget bolag 1987. Omsättningen har med nya ägare och personal femdubblats sedan 2014 och expansionen fortsätter.
Läs mer: https://www.metop.se/


Tekniker med intresse för finmekanik till METOP - Malmö
Har du ett genuint intresse för teknik och vill utvecklas i ett företag med världsledande, egenutvecklad finmekanik? Vill du ha ett stimulerande arbete på ett litet Malmöbolag med stor tillväxt och med en imponerande entreprenörsanda? Allt sker i Malmö, såväl utveckling av mjukvara och mekanik som tillverkning, montering och slutprovning, för att sedan säljas över hela världen till stora internationella kunder.


Du blir del av ett företag där mer än 95 % av kunderna finns utanför Sverige. Kundföretagen finns inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin. De använder METOPS röntgen- vision- eller mikroskopsystem för att kontrollera kvaliteten på sina förpackningar.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där du får kombinera monteringsarbete med beställnings- och leveransfrågor. På sikt finns även utvecklingsmöjligheter utifrån dina färdigheter och företagets utvecklingsbehov.I rollen som tekniker ingår följande arbetsuppgifter:
· Montering
· Slutprovning
· Förbereda, förpacka och administrera utleveranser
· Mottagningskontroll av bl.a. legotillverkning
· Ansvara för inköp av förbrukningsmaterial till produktionen


Din profil
Du har ett genuint intresse för teknik och vill gärna arbeta med finmekanik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du uppskattar att kunna kombinera praktiskt tekniskt arbete med administration. Du skriver och talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.
Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget åt slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand.


Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.


I denna rekrytering samarbetar METOP med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Teknisk allt-i-allo till produktionsföretag

Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm. Arbetsuppgifter I rollen som teknik... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade glas- och kolfiberkomponenter. Tillverkningen sker mot bland annat bilindustrin, telekommunikation, medicinteknik, mm.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du bland annat att se över och vårda maskinparken på företaget, vara med att ta fram förbättringsförslag på processer, dokumentation av utfört arbete, mm.

Krav
Tekniskt lagd
Händig
Duktig på att dokumentera
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller arbetat med vård av maskinpark
Intresse för tillverkningsprocesser
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Arlöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Som person är du lyhörd och handlingskraftig. Du har inga problem med att ta egna initiativ och tycker om att hålla ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara händig och ha ett intresse för teknik.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre

Ortopedskotekniker till Aktiv Ortopedteknik i Malmö

Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambitio... Visa mer
Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB driver idag ortopedtekniska center på 20 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot patienter via remiss såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
Aktiv Ortopedteknik i Malmö har idag totalentreprenad på ortopedteknisk service med huvuduppdragsgivare Skånes universitetssjukhus. Vi är idag ca 40 anställda på vårt Ortopedtekniska center och butik i Malmö. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel, i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.
Din framtida utmaning
Som ortopedskotekniker hos oss arbetar du med att förbättra livskvaliteten för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till proteser och sitthjälpmedel. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom t.ex. barn-/vuxenhabilitering, Diabetesteam och Gåskola.
Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer arbeta som ortopedskotekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet. Aktiv Ortopedteknik erbjuder även möjligheterna att se andra verksamheter och att delta i interna utbildningsprogram och kurser.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.
Din bakgrund/profil
Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god social förmåga.
Du är van att ta ansvar och att arbeta självständigt gentemot kunden / patienten. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom vården, till exempel sjuksköterska, undersköterska eller naprapat. Du kan även ha erfarenhet inom ortopedteknik, biomedicin med inriktning träningsfysiologi eller vara till exempel leg. fysioterapeut/sjukgymnast, leg. arbetsterapeut, podiater, ortopedtekniker eller ha erfarenhet av arbete med skor och / eller inlägg. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.
Hur du ansöker
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och personligt brev till [email protected]. Märk ansökan med ”ortopedskotekniker” i ämnesfältet.
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 september 2023. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta klinisk avdelningschef Henrik Wass på mejladressen ovan. Urval sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se. Visa mindre

Bagare och konditor

Ansök    Aug 20    Nansis Bageri AB    Bagare/Konditor
Nansis Bageri är ett Bageri /Konditori vid Möllevångstorget i Malmö. Vi säljer bland annat matbröd, bullar, nötter, tårtor och kakor som våra duktiga bagare och kontditor. Här kan man fika och koppla av med en god kopp kaffe/te och något av våra goda bakverk. Om dig Vi söker en medarbetare som är morgonpigg, driven, glad, stresstålig och skall kunna jobba självständigt. Och även skall kunna arbeta i grupp. Att kunna ge bra service och och alltid sätta ku... Visa mer
Nansis Bageri är ett Bageri /Konditori vid Möllevångstorget i Malmö. Vi säljer bland annat matbröd, bullar, nötter, tårtor och kakor som våra duktiga bagare och kontditor. Här kan man fika och koppla av med en god kopp kaffe/te och något av våra goda bakverk.


Om dig
Vi söker en medarbetare som är morgonpigg, driven, glad, stresstålig och skall kunna jobba självständigt. Och även skall kunna arbeta i grupp. Att kunna ge bra service och och alltid sätta kunder i fokus. Har du någon tidigare erfarenhet från café och butik/bageri är det en klar fördel.


Dina arbetsuppgifter:
- Förberedelse och tillverkning av matbröd och bakverk
- Dagliga städuppgifter.
- Att använda bageriets kassa.
- Att kunna ta emot leveranser till bageriet.
- Vår kundkontakt ser vi som en av de viktigaste och mest betydelsefulla arbetsuppgifter i bageriet.


Ansökan
Arbets intervjuer sker regelbundet. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Bli konsult hos oss!

Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter. Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande. Om uppdraget:... Visa mer
Vi söker nu en engagerad person vill bli konsult hos oss på Bee Bemanning och har expertis inom EL (Svagström) och intresse för Ventilation, Kyla samt Styr & Regler. Om du har en grundläggande behörighet och kunskap inom området, och även besitter goda kunskaper inom något eller flera av de nämnda områdena, är du den vi letar efter.

Vidare är utbildning och erfarenhet inom VVS, kylteknik, energiteknik och/eller miljöteknik högt meriterande.

Om uppdraget: Du kommer att få arbeta hos vår kund som specialiserar sig på tekniska lösningar inom energi och miljö. Deras passion är att skapa hållbara och effektiva system för sina kunder.

Arbetsuppgifter: Som konsult är du anställd hos oss på Bee Bemanning och kommer att arbeta ute hos kund med att utveckla och implementera tekniska lösningar inom EL (Svagström). Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med olika aspekter av ventilation, kyla och styr & regler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Projektplanering och genomförande av tekniska lösningar inom EL (Svagström).
- Utveckling och optimering av ventilationssystem för energieffektivitet och komfort.
- Implementering av kylsystem för att säkerställa korrekt temperaturkontroll.
- Utformning och implementering av styr- och reglersystem för att optimera prestanda och resursanvändning.

Vad vi erbjuder: Du kommer erbjudas möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och innovativt team. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och utmanande tekniska lösningar.

Välkommen med din ansökan och bli en värdefull del i detta team som strävar efter att skapa en hållbar framtid genom tekniska innovationer!

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten så uppskattar vi alltid en kontakt så du är mer än välkommen att kontakta vår rekryterare Jennifer Olsson [email protected]

Bee Bemanning är ett kompetensbolag som verkar inom HVAC, teknik och energi. Med vår breda erfarenhet och vårt ständigt uppdaterade nätverk av kvalificerade kandidater kan vi hjälpa ditt företag att hitta de bästa kandidaterna för att lösa era personalbehov Visa mindre