Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Malmö

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Vi stärker upp med en Souschef till Ystad Saltsjöbad

Ansök    Jun 17    Meet a Group international AB    Souschef
Nytt
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang? Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef, samt bygga dina karriär och utvecklingsmöjligheter inom expansiva ESS GROUP. När gästen anländer hos oss på Ystad Salts... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang? Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef, samt bygga dina karriär och utvecklingsmöjligheter inom expansiva ESS GROUP.

När gästen anländer hos oss på Ystad Saltsjöbaden, precis där vågorna från Östersjön slår mot stranden, är det som att vara i en Maritim miljö där charmen och klassen möter varandra. Innanför väggarna är du på Skandinaviens ledande resort där detaljerna är avgörande.

Här spelar du en viktig roll när gästupplevelsen och förväntningar ska skapa minnen för framtiden. Vi vet om att det är en viktig nyckeln till framgång.

Våra gäster bor hos oss, andra har sitt viktiga möte hos oss och än fler är här några dagar i veckan och mår väldigt gott.

ROLLEN
För att lyckas som Souschef på Ystad Saltsjöbad är vi övertygade om att du är närvarande och engagerad i verksamheten, ser dina kollegor och deras potential att växa framåt.

Vi tror att du har arbetat några år inom kök, har god struktur och ordning, samt är och vill utveckla dig själv som ledare. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas inom ESS Groups ledarskapsprogram och även vara en viktig del i Ystad Saltsjöbads utvecklingsfas framåt.

Du är kommunikativ, har god teamkänsla och klarar av ett högt tempo. På YSB har vi alltid mycket att göra och därför är planering och struktur extra viktigt. Din positiva och glada inställning kommer att hjälpa dig i ditt arbete. Vi ser oss som en familj där att komma till jobbet ska kännas härligt och berikande.

DET HÄR ÄR DU
???? Har kunskap och erfarenhet inom mat och dryck
??????? Du gillar att lära och lära ut
???? Kreativ ådra
????Ekonomiska kunskaper
?? Duktig på kommunikation
???? Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor & schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Utvecklingsmöjligheter
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Karriär och utvecklingsmöjligheter

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att leda, inspirera och coacha dina kollegor
- Noggrann i ditt arbete
- Jobbar transparent och konsekvent
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Gillar 1-1 samtal

TJÄNSTEN
100% tillsvidare (6 månaders provanställning)
Start: Juni eller enligt överenskommelse

VID FRÅGOR KRING TJÄNSTEN KONTAKTA
Magnus Olsson
0708-402940
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Progressio är ett närvarande och engagerat rekryteringsföretag som ser saker och ting lite annorlunda. För oss räcker det inte med att tillsätta rätt person på rätt plats; vi vill skapa förutsättningar för att helheten ska bli så bra som möjligt.

Vi älskar människor, ledarskap och marknadsföring. Vi skräddarsyr alla våra lösningar för våra samarbetspartners med innovativa och kreativa metoder.

Med en gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen, och över 600+ lyckade rekryteringar de senaste åren, har vi den erfarenhet som krävs för att skapa långsiktig framgång. Vi hjälper er att bygga förutsättningar för att lyckas på lång sikt och är övertygade om att attityd, ambitioner och ett growth mindset är de viktigaste delarna idag. Vi erbjuder alltid mentorskap från våra experter för de tillsatta rollerna.

Behöver du hjälp framåt?

Besök oss på www.progressioswe.se. Visa mindre

SERVICESTJÄRNA & BARTENDER

Nytt
SERVICESTJÄRNA & BARTENDER Vi söker efter vår nya Servicestjärna till The Sherlock Holmes Cocktail Bar! FÖRETAGSPRESENTATION På Sherlocked reser man tillbaka i tiden till det viktorianska London. Sherlocked erbjuder flertalet olika spelupplevelser kombinerat med mat och dryck. På Sherlocked skapar vi minnesvärda upplevelser som överträffar gästernas förväntningar, här är vår personliga service A & O. Sherlocked har med tiden öppnat upp och utvecklat flera ... Visa mer
SERVICESTJÄRNA & BARTENDER
Vi söker efter vår nya Servicestjärna till The Sherlock Holmes Cocktail Bar!
FÖRETAGSPRESENTATION
På Sherlocked reser man tillbaka i tiden till det viktorianska London. Sherlocked erbjuder flertalet olika spelupplevelser kombinerat med mat och dryck. På Sherlocked skapar vi minnesvärda upplevelser som överträffar gästernas förväntningar, här är vår personliga service A & O.
Sherlocked har med tiden öppnat upp och utvecklat flera olika Sherlock Holmes inspirerade spel, upplevelser och barer.
En utav Sherlockeds barer är cocktail- och temabaren "The Sherlock Holmes Cocktail Bar". Tillsammans med vår förstklassiga service, unika miljöer och med spel, mat och dryck skapar vi minnesvärda besök för våra gäster. Cocktailbaren har 40 sittplatser och 3 olika Escape Games.
TJÄNSTEBESKRVINING
Vi söker dig som vill förgylla våra gästers besök samtidigt som du har glimten i ögat, ett stort ansvarstagande och en stor portion av professionalism. Det är A & O att du brinner för att leverera på topp och får energi av att göra våra gäster glada och nöjda!
I rollen som Servicestjärna och Bartender kommer du att arbeta med service, spelledning, servering och bartending i The Sherlock Holmes Cocktail Bar.
I tjänsten kommer du att arbeta ca 10h per vecka, med möjlighet till utökad tjänst för rätt person. Tjänsten är placerad på "The Sherlock Holmes Cocktail Bar" i centrala Malmö. Arbetstiderna är i första hand förlagda till fredagar och lördagar, då det är då vi har som mest att göra!
KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Servicestjärna och Bartender ser vi gärna att du har stor arbetslivserfarenhet inom service, bar, restaurang eller liknande. Vid relevant erfarenhet av service- och restaurangbranschen kommer det ses som meriterande. Ett krav för tjänsten är att du behärskar det svenska såväl som det engelska språket.
Som person är det viktigt att du är positiv, serviceinriktad och gillar människor. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo.
ANSÖKAN
Känner du att tjänsten passar dig? Är du vår nya servicestjärna? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Din ansökan skickas till [email protected]. Skicka med ett personligt brev tillsammans med cv och skriv ”Servicestjärna & Bartender” i rubriken på ditt mejl.
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan idag.
Startdatum: mitten/slutet av augusti
Du kan läsa mer om oss på www.sherlocked.se samt hitta oss som @sherlockedmalmo i sociala medier. Visa mindre

SKÅDESPELANDE SPELLEDARE - Extra vid behov

Nytt
Gillar du att skådespela, jobba i högt tempo och ha en arbetsroll med stor variation? Då är du vår nya inhoppare! Vi söker dig som vill kombinera restaurang med skådespel tillsammans med ett gäng personliga, passionerade och ambitiösa kollegor! I tjänsten kommer du att arbeta extra på timmar. Vi söker dig som vill hoppa in och jobba med kort varsel vid de tillfällen vi är i behov av extra personal! Arbetstiderna är i första hand förlagda till fredagar och ... Visa mer
Gillar du att skådespela, jobba i högt tempo och ha en arbetsroll med stor variation? Då är du vår nya inhoppare!
Vi söker dig som vill kombinera restaurang med skådespel tillsammans med ett gäng personliga, passionerade och ambitiösa kollegor!
I tjänsten kommer du att arbeta extra på timmar. Vi söker dig som vill hoppa in och jobba med kort varsel vid de tillfällen vi är i behov av extra personal! Arbetstiderna är i första hand förlagda till fredagar och lördagar och under eftermiddagar och kvällar under veckodagarna.
För att lyckas i rollen som skådespelande spelledare ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet inom service, bar, restaurang eller liknande. Om du har erfarenhet av skådespel, rollspel eller lajv är det meriterande. Ett krav för tjänsten är att du behärskar det svenska såväl som det engelska språket med brittisk dialekt.
Som person är det viktigt att du är positiv, serviceinriktad och gillar människor. Du är snabbtänkt och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Att du är kommunikativ, lösningsorienterad och kan arbeta såväl självständigt som i team, är en självklarhet för dig som söker. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Vill du jobba med oss är du varmt välkommen med din ansökan till [email protected], skicka med ett personligt brev tillsammans med cv och skriv ”Skådespelande spelledare” i rubriken på ditt mejl.
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan idag.
Tillträde: mitten/slutet av augusti
Du kan läsa mer om oss på www.sherlocked.se samt hitta oss som @sherlockedmalmo i sociala medier. Visa mindre

Operativ Köksmästare till framgångsrik restaurang

Nytt
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
???? Laga mat
???? Driva utveckling
???? Driva team
???? Menyplanering
??????? Logistik ????
???? Konceptuella färdigheter
????Schema och bemanningDU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag
Ett hållbart schema
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
[email protected]

OM PROGRESSIO ??

Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

SERVICESTJÄRNA & BARTENDER

Ansök    Jun 17    Sherlocked Live Theatre AB    Bartender
Nytt
SERVICESTJÄRNA & BARTENDER Vi söker efter vår nya Servicestjärna till The Sherlock Holmes Cocktail Bar! FÖRETAGSPRESENTATION På Sherlocked reser man tillbaka i tiden till det viktorianska London. Sherlocked erbjuder flertalet olika spelupplevelser kombinerat med mat och dryck. På Sherlocked skapar vi minnesvärda upplevelser som överträffar gästernas förväntningar, här är vår personliga service A & O. Sherlocked har med tiden öppnat upp och utvecklat flera ... Visa mer
SERVICESTJÄRNA & BARTENDER
Vi söker efter vår nya Servicestjärna till The Sherlock Holmes Cocktail Bar!
FÖRETAGSPRESENTATION
På Sherlocked reser man tillbaka i tiden till det viktorianska London. Sherlocked erbjuder flertalet olika spelupplevelser kombinerat med mat och dryck. På Sherlocked skapar vi minnesvärda upplevelser som överträffar gästernas förväntningar, här är vår personliga service A & O.
Sherlocked har med tiden öppnat upp och utvecklat flera olika Sherlock Holmes inspirerade spel, upplevelser och barer.
En utav Sherlockeds barer är cocktail- och temabaren "The Sherlock Holmes Cocktail Bar". Tillsammans med vår förstklassiga service, unika miljöer och med spel, mat och dryck skapar vi minnesvärda besök för våra gäster. Cocktailbaren har 40 sittplatser och 3 olika Escape Games.
TJÄNSTEBESKRVINING
Vi söker dig som vill förgylla våra gästers besök samtidigt som du har glimten i ögat, ett stort ansvarstagande och en stor portion av professionalism. Det är A & O att du brinner för att leverera på topp och får energi av att göra våra gäster glada och nöjda!
I rollen som Servicestjärna och Bartender kommer du att arbeta med service, spelledning, servering och bartending i The Sherlock Holmes Cocktail Bar.
I tjänsten kommer du att arbeta ca 10h per vecka, med möjlighet till utökad tjänst för rätt person. Tjänsten är placerad på "The Sherlock Holmes Cocktail Bar" i centrala Malmö. Arbetstiderna är i första hand förlagda till fredagar och lördagar, då det är då vi har som mest att göra!
KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Servicestjärna och Bartender ser vi gärna att du har stor arbetslivserfarenhet inom service, bar, restaurang eller liknande. Vid relevant erfarenhet av service- och restaurangbranschen kommer det ses som meriterande. Ett krav för tjänsten är att du behärskar det svenska såväl som det engelska språket.
Som person är det viktigt att du är positiv, serviceinriktad och gillar människor. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo.
ANSÖKAN
Känner du att tjänsten passar dig? Är du vår nya servicestjärna? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Din ansökan skickas till [email protected]. Skicka med ett personligt brev tillsammans med cv och skriv ”Servicestjärna & Bartender” i rubriken på ditt mejl.
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan idag.
Startdatum: mitten/slutet av augusti
Du kan läsa mer om oss på www.sherlocked.se samt hitta oss som @sherlockedmalmo i sociala medier. Visa mindre

SPELLEDARE MED SKÅDESPELARTALANG

Nytt
Brinner du för att leverera högsta möjliga service och jobba i högt tempo med glimten i ögat? FÖRETAGSPRESENTATION På Sherlocked reser man tillbaka i tiden till det viktorianska London. Sherlocked erbjuder flertalet olika spelupplevelser kombinerat med mat och dryck. På Sherlocked skapar vi minnesvärda upplevelser som överträffar gästernas förväntningar, här är vår personliga service A & O. Sherlocked har med tiden öppnat upp och utvecklat flera olika Sher... Visa mer
Brinner du för att leverera högsta möjliga service och jobba i högt tempo med glimten i ögat?
FÖRETAGSPRESENTATION
På Sherlocked reser man tillbaka i tiden till det viktorianska London. Sherlocked erbjuder flertalet olika spelupplevelser kombinerat med mat och dryck. På Sherlocked skapar vi minnesvärda upplevelser som överträffar gästernas förväntningar, här är vår personliga service A & O.
Sherlocked har med tiden öppnat upp och utvecklat flera olika Sherlock Holmes inspirerade spel, upplevelser och barer.
En utav Sherlockeds barer är cocktail- och temabaren "The Sherlock Holmes Cocktail Bar". Tillsammans med vår förstklassiga service, unika miljöer och med spel, mat och dryck skapar vi minnesvärda besök för våra gäster. Cocktailbaren har 40 sittplatser och 3 olika Escape Games.
Sherlockeds senaste spel är thrillerspelet JACK. Här leder den skrangliga hissen ner till en värld av skumma tunnelsystemet och skrämmande karaktärer.
TJÄNSTEBESKRVINING
Vi söker dig som vill förgylla våra gästers besök med glimten i ögat, ett stort ansvarstagande och en stor portion av professionalism. Det är A & O att du brinner för att leverera på topp och får energi av att göra våra gäster glada och nöjda!
I rollen som Spelledare med skådespelartalang kommer du dels arbeta som skådespelande spelledare i våra spel på Baker Street. Du jobbar även som karaktären Jack the Ripper på spelet JACK. I rollen som skådespelande spelledare säkerställer du att gästerna får en upplevelse i toppklass!
Hos oss är det även våra skådespelande spelledare som arbetar i bar och restaurang i The Sherlock Holmes Cocktail Bar.
Vi har även portabla spel där vi åker ut till olika företagsevent med ett olöst fall. Vid dessa uppdrag är det våra spelledande skådespelare som sköter allt från förberedelser, genomförande och efterarbete.
I tjänsten kommer du att arbeta ca 20h per vecka, med möjlighet till utökad tjänst för rätt person. Tjänsten är placerad på Sherlocked i centrala Malmö. Arbetstiderna är i första hand förlagda till fredagar, lördagar och under eftermiddagar och kvällar under veckodagarna.
KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Spelledare med skådespelartalang ser vi gärna att du har stor arbetslivserfarenhet inom service, bar, restaurang eller liknande. Vid relevant erfarenhet av service- och restaurangbranschen kommer det ses som meriterande. Om du även har erfarenhet av skådespel, rollspel eller lajv är det meriterande. Ett krav för tjänsten är att du behärskar det svenska såväl som det engelska språket med brittisk dialekt. Rollen som Jack the Ripper spelas av en man som är minst 180cm lång.
Som person är det viktigt att du är positiv, serviceinriktad och gillar människor. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du ansvarstagande, disciplinerad och gillar att arbeta i ett högt tempo.
ANSÖKAN
Känner du att tjänsten passar dig? Är du vår nya spelledare med skådespelartalang? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Din ansökan skickas till [email protected]. Skicka med ett personligt brev och din längd tillsammans med cv och skriv ”Spelledare Skådespelartalang” i rubriken på ditt mejl.
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan idag.
Startdatum: mitten/slutet av augusti
Du kan läsa mer om oss på www.sherlocked.se samt hitta oss som @sherlockedmalmo i sociala medier. Visa mindre

Kock till Bistro Live

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På uppdrag av Restaurang Bistro Live söker vi nu en kreativ kock  Kan du dela drömmen om att få Konserthusets pärla Bistro Live till en levande plats dit man kommer för att öppna sina sinnen och få en smakupplevelse?  Då har du hittat rätt! Malmö Live är möte... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

På uppdrag av Restaurang Bistro Live söker vi nu en kreativ kock 
Kan du dela drömmen om att få Konserthusets pärla Bistro Live till en levande plats dit man kommer för att öppna sina sinnen och få en smakupplevelse? 

Då har du hittat rätt!

Malmö Live är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Bistron, som öppnade i mars, kommer efter sommarstängningen att integreras ytterligare med verksamheten i huset. Detta sker genom att vi kommer att anpassa konceptet för att tydligare möta både efterfrågan från våra konsertbesökare och innehållet på den nya kanalscenen. Med sitt perfekta läge vid kanalen i Malmö och smakrik mat är Bistro Live ett enkelt val för att inta god mat och dryck.


Vem är du?

Som kock här ska du ha en fingertoppskänsla och drivas av att ge det lilla extra. Du brinner för att utveckla menyer och tycker det är spännande när det kommer in en eventbokning där du får möta gästernas önskemål och leverera en produkt utöver det vanliga.

Vi letar efter dig som är rutinerad och självgående i köket, som vet att närodlade råvaror är viktigt för att behålla den bästa smaken, samtidigt som du balanserar dina kunskaper och arbetar effektivt med fokus på kvalitet, kreativitet och ekonomisk hållbarhet. Du ska brinna för perfektion och matupplevelse och se detaljer som gör att gästen vill återkomma. Bistro Live är en öppen, välkomnande och inkluderande mötesplats för alla!

Vem är du?

Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta

Har en god ekonomisk förståelse

Ser dig själv som en person med stark känsla för service

Arbetar noggrant och strukturerat

Utbildad kock med minst 5 års erfarenhet

Talar och skriver svenska


Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av inköp och schemaläggningTalar och skriver engelskaArbetat i miljöer där det krävs att du är självgående


 


Vad får du?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktrekrytering till kund, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på lunch, tidiga kvällar och helger samt några eventdagar om året.

Lön enligt överenskommelse.Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]
All kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans. Visa mindre

Kock på deltid med möjlighet till mer

Vi söker en kock till vårt härliga team på Katrinetorp. Du kommer att få jobba med fantastisk mat i underbar miljö. Många grödor skördar vi i egen trädgård och maten håller väldigt hög standard. Vi söker dig med erfarenhet ifrån á la carte och som vill lära ännu mer om vass och spännande matlagning. Vi är ett litet och härligt team som tar i där det behövs och ställer upp för varandra. Framför allt så har vi otroligt kul! Du kommer med glad attityd, hungri... Visa mer
Vi söker en kock till vårt härliga team på Katrinetorp. Du kommer att få jobba med fantastisk mat i underbar miljö. Många grödor skördar vi i egen trädgård och maten håller väldigt hög standard. Vi söker dig med erfarenhet ifrån á la carte och som vill lära ännu mer om vass och spännande matlagning. Vi är ett litet och härligt team som tar i där det behövs och ställer upp för varandra. Framför allt så har vi otroligt kul! Du kommer med glad attityd, hungrig inställning och snabba fötter. Var beredd att ta ansvar under ledning. Arbetet är företrädesvis dagtid med vissa undantag vid event och bröllop. Tjänsten är på deltid men med mer framöver! Visa mindre

Operativ Köksmästare till framgångsrik restaurang

Ansök    Jun 16    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Nytt
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och ... Visa mer
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Jun 14    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Konditoribiträde - Montera & dekorera tårtor

KONDITORIBITRÄDE SÖKES! Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss på Cocodrip i Malmö. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du både står i kassan och servar kunder som vårat ansikte utåt men även jobbar i köket med diverse konditorisysslor så som montera tårtor, dekorera tårtor, vispa, diska m.m. Denna tjänst kräver inga särskilda betyg utan all utbildning sker på plats. Det är meriterande ifall du redan har kunskap inom bak världen och har tidigare arbe... Visa mer
KONDITORIBITRÄDE SÖKES!
Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss på Cocodrip i Malmö.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du både står i kassan och servar kunder som vårat ansikte utåt men även jobbar i köket med diverse konditorisysslor så som montera tårtor, dekorera tårtor, vispa, diska m.m.
Denna tjänst kräver inga särskilda betyg utan all utbildning sker på plats. Det är meriterande ifall du redan har kunskap inom bak världen och har tidigare arbetat med att montera och baka tårtor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara glad och social och ha ”lätt att ta folk”. Du behöver också vara stresstålig och kunna ställa om och prioritera vad som ska göras då kundtillströmningen ökar. Tycker du om när det händer saker och du får jobba i ett högt tempo kommer du säkerligen trivas hos oss.
Tillträde: omgående eller så fort som möjligt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning, endast sommarjobb är ej aktuellt.
Intervjuer sker löpande och rekrytering sker direkt då rätt person hittas. Skicka därför din ansökan så fort som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Hoppas vi hörs. Visa mindre

Kock till Bistro Live

På uppdrag av Restaurang Bistro Live söker vi nu en kreativ kock Kan du dela drömmen om att få Konserthusets pärla Bistro Live till en levande plats dit man kommer för att öppna sina sinnen och få en smakupplevelse? Då har du hittat rätt! Malmö Live är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Bistron, som öppnade i mars, kommer efter sommarstängningen att integreras ytterligare med verksamheten i huset. Detta sker genom att vi kommer att anpas... Visa mer
På uppdrag av Restaurang Bistro Live söker vi nu en kreativ kock
Kan du dela drömmen om att få Konserthusets pärla Bistro Live till en levande plats dit man kommer för att öppna sina sinnen och få en smakupplevelse?
Då har du hittat rätt!
Malmö Live är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Bistron, som öppnade i mars, kommer efter sommarstängningen att integreras ytterligare med verksamheten i huset. Detta sker genom att vi kommer att anpassa konceptet för att tydligare möta både efterfrågan från våra konsertbesökare och innehållet på den nya kanalscenen. Med sitt perfekta läge vid kanalen i Malmö och smakrik mat är Bistro Live ett enkelt val för att inta god mat och dryck.
Vem är du?
Som kock här ska du ha en fingertoppskänsla och drivas av att ge det lilla extra. Du brinner för att utveckla menyer och tycker det är spännande när det kommer in en eventbokning där du får möta gästernas önskemål och leverera en produkt utöver det vanliga.
Vi letar efter dig som är rutinerad och självgående i köket, som vet att närodlade råvaror är viktigt för att behålla den bästa smaken, samtidigt som du balanserar dina kunskaper och arbetar effektivt med fokus på kvalitet, kreativitet och ekonomisk hållbarhet. Du ska brinna för perfektion och matupplevelse och se detaljer som gör att gästen vill återkomma. Bistro Live är en öppen, välkomnande och inkluderande mötesplats för alla!
Vem är du?
Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta
Har en god ekonomisk förståelse
Ser dig själv som en person med starkkänsla för service
Arbetar noggrant och strukturerat
Utbildad kock med minst 5 års erfarenhet
Talar och skriver svenska

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av inköp och schemaläggning
Talar och skriver engelska
Arbetat i miljöer där det krävs att du är självgåendeVad får du?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktrekrytering till kund, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på lunch, tidiga kvällar och helger samt några eventdagar om året.
Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.
Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila [email protected] kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans. Visa mindre

Black Jack dealer i Kristianstad

Ansök    Jun 13    Players Casino i Malmö AB    Dealer
Vi söker dig som har erfarenhet av black.jack. Bil och körkort är ett plus men inte ett krav. Arbetet gäller på våra spelplatser i Kristianstad-området. Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av black.jack.
Bil och körkort är ett plus men inte ett krav.
Arbetet gäller på våra spelplatser i Kristianstad-området. Visa mindre

Sushikock sökes

Ansök    Jun 13    Sugoi City AB    Specialkock
Sugoi är ett företag med 7 restauranger varav tre i Helsingborg en i Lund, en i Malmö, en i Landskrona och en i Höganäs. Sugoi är ett företag som ser en stolthet i förse våra gäster med klimatsmart sushi av bästa kvalitet med enbart MSC och ASC certifierad fisk till priser som alla har råd med. Hållbarhet, renlighet, effektivitet och service allt till ett bra pris är vårt motto. Vi söker nu en medarbetare till vår enheten i Lund Som person bör du vara gla... Visa mer
Sugoi är ett företag med 7 restauranger varav tre i Helsingborg en i Lund, en i Malmö, en i Landskrona och en i Höganäs.
Sugoi är ett företag som ser en stolthet i förse våra gäster med klimatsmart sushi av bästa kvalitet med enbart MSC och ASC certifierad fisk till priser som alla har råd med.
Hållbarhet, renlighet, effektivitet och service allt till ett bra pris är vårt motto.
Vi söker nu en medarbetare till vår enheten i Lund
Som person bör du vara glad, serviceinriktad, noggrann och snabb lärd samt ha ett genuint intresse för mat och kvalité.
Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med sushi.
Arbetsuppgifterna består av matlagning av sushi, varma rätter, såser och sallader samt andra i kök förekommande arbetsuppgifter. Visa mindre

SUBWAY - Sandwich Artists - Restaurangbiträde

Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid. Du behöver kunna prata och förstå svenska bra. Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av likna... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo.
Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid.
Du behöver kunna prata och förstå svenska bra.
Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.
Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas.
För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.
Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg då söker vi dig som kan arbeta alla tider på dygnet.
Givetvis har vi kollektivavtal med avtalsenliga villkor.
Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Cafébiträde/Barista

Du ska brinna för café/fika-kultur och gilla att ge service. Hollandia producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna. Vi är ett klassiskt europeiskt Caféhus och våra kunder kommer från hela världen. Här serveras även vin&sprit; och vi är även ett kafferosteri. Vi gillar det vi gör! Det erbjuds bra lön och en trevlig arbetsmiljö samt kul arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav. Alla åldrar är såk... Visa mer
Du ska brinna för café/fika-kultur och gilla att ge service. Hollandia producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna. Vi är ett klassiskt europeiskt Caféhus och våra kunder kommer från hela världen. Här serveras även vin&sprit; och vi är även ett kafferosteri.
Vi gillar det vi gör!
Det erbjuds bra lön och en trevlig arbetsmiljö samt kul arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav.
Alla åldrar är såklart välkomna att söka. Vi ser fram emot ta del av din ansökan. Visa mindre

Cafébiträde/Kallskänka

Du ska brinna för café/fika-kultur och gilla att ge service. Hollandia producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna. Vi är ett klassiskt europeiskt Caféhus och våra kunder kommer från hela världen. Här serveras även vin&sprit; och vi är även ett kafferosteri. Vi söker någon med dokumenterad kallskänkserfarenhet. Vi gillar det vi gör! Det erbjuds bra lön och en trevlig arbetsmiljö samt kul arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal. Erfarenhet av lik... Visa mer
Du ska brinna för café/fika-kultur och gilla att ge service. Hollandia producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna. Vi är ett klassiskt europeiskt Caféhus och våra kunder kommer från hela världen. Här serveras även vin&sprit; och vi är även ett kafferosteri. Vi söker någon med dokumenterad kallskänkserfarenhet.
Vi gillar det vi gör!
Det erbjuds bra lön och en trevlig arbetsmiljö samt kul arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav.
Alla åldrar är såklart välkomna att söka. Vi ser fram emot ta del av din ansökan. Visa mindre

Restaurangchef till Restaurang V Malmö

På uppdrag av Restaurang V söker vi nu en energisk Restaurangchef Restaurang V är flaggskepprestaurangen i denglobala koncernen Fast Fine Restaurant Group.Utöver tre restauranger i Sverige finns också konceptet internationellt och som flaggskeppsrestaurang kommer du och ditt team bedriva träning för restaurangchefer, skiftledare mm från vårafranchisetagare. Nu söker vi en engagerad Restaurangchef som vill vara med och ta V till nya höjder. Viarbetar med vå... Visa mer
På uppdrag av Restaurang V söker vi nu en energisk Restaurangchef
Restaurang V är flaggskepprestaurangen i denglobala koncernen Fast Fine Restaurant Group.Utöver tre restauranger i Sverige finns också konceptet internationellt och som flaggskeppsrestaurang kommer du och ditt team bedriva träning för restaurangchefer, skiftledare mm från vårafranchisetagare.
Nu söker vi en engagerad Restaurangchef som vill vara med och ta V till nya höjder. Viarbetar med vår take på italiensk mat och dryck i en miljö som utmanar det vardagliga där service, effektivitet och kvalitet står i fokus.Med grym pizza, pasta och en unik cocktailbar arbetar du som Restaurangchef tätt i driften med ditt team och har helhetsansvaret för restaurangens KPI:er och en service som överträffar förväntningar.
Vår modell går ut på att alla medarbetare kan jobba på alla stationer i restaurangen och därför har vi stort fokus på planering av resurser, utbildning, arbetsledning och utveckling av rutiner.
Som restaurangchef rapporterar dutill COO och arbetar tätt med huvudkontoret där du är en viktig länk mellan det strategiska arbetet och driften av restaurangen. Du kommer att ingå i olika spännande projekt och vara en pusselbit i vårt fortsatta arbete med att utveckla vårt koncept V.
Vem är du?
Som Restaurangchef är du ytterst ansvarig för driften, i kombination med personalansvar och att nå uppsatta finansiella mål. Du är en förebild för dina anställda och du drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifiera medarbetarnas styrkor och skapa en miljö där de kan växa. Prestige kommer aldrig i vägen för ditt närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil.
Du är:
Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta
Ha en god ekonomisk förståelse
Stark personlig känsla för service
Driftfokuserad i ditt sätt att arbeta
Noggrant och strukturerat arbetssätt

Det är meriterande om du har:
Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt - arbetstidslagen,semesterlagen samt erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.
Minst 3 års ledarerfarenhet.
Arbetat som restaurangchef/assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang- eller servicebranschen.

Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
Ekonomi – Försäljning, råvarukostnad, personalkostnad, budget.
Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
Arbetsmiljö.
Underhåll och renlighet.
Säkerställa en god service med ansvar för gästnöjdhet.
Säkerhet - Matsäkerhet, brand, hälsa och övergripande säkerhet.
Produktkvalitet – Upprätthållning av standards, implementering av nyheter.
Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.

Vad får du?Ett utmanande ochvarierande arbete där du får chansen att utvecklas som ledare och coacha andra människor till att växa.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.
Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila [email protected] kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans. Visa mindre

Eatery Västra Hamnen söker köksmästare!

Ansök    Jun 12    Eatery Sverige AB    Köksmästare
Eatery Sverige AB som driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även våra företagsrestauranger, t.ex. Social kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Besök Eater... Visa mer
Eatery Sverige AB som driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även våra företagsrestauranger, t.ex. Social kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag.

Besök Eaterys hemsida här

Eatery Västra Hamnen i Malmö är en del av Eatery Sveriges restaurangkedja där vi för närvarande har två enheter i Skåne.

Vi vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll.

Vi står inför en spännande resa och söker nu en operativ köksmästare som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential!

Om dig
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat.

Du precis som oss ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint matintresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Du trivs med att leda personal och att ta hand om de administrativa uppgifterna för restaurangen

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Köksmästare kommer du att arbeta nära vår platschef i Skåne. Dina arbetstider sträcker sig över restaurangens öppettider och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillagning av tre grymma lunchrätter, kött/fågel, fisk och en vegetarisk. Du kommer även att laga mat till konferensgäster och middagsgäster vid kvälls och helgarrangemang. Då vi också är en leverantör av mat för offentlig verksamhet som till exempel skolor kommer viss skolmatsproduktion förekomma.

I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna integrera med gästen, framför allt framme i luckan dagtid där det är vår kökspersonal som lägger upp maten till gästen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att ha jobbat i skolkök, dock inget krav. Tidigare erfarenhet av personalansvar är meriterande.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 5 augusti. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd på ett rullande schema som kan innefatta både kvällar och helger.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Andreas Holmqvist 073-866 68 38

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock till Skola omgående

Vi söker omgående en självgående kock som kan jobba på skola. Anställd av oss på A&BUtveckling; uthyrd till skolan. I första hand fram till i början av augusti. Stor möjlighet till förlängning/fast jobb hos oss Minst 4 års erfarenhet. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Du måste kunna börja efter midsommar Visa mer
Vi söker omgående en självgående kock som kan jobba på skola. Anställd av oss på A&BUtveckling; uthyrd till skolan.
I första hand fram till i början av augusti. Stor möjlighet till förlängning/fast jobb hos oss
Minst 4 års erfarenhet. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Du måste kunna börja efter midsommar Visa mindre

Kock till Bladins skola

Bladins skola är en icke-vinstdrivande friskola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt ca 1700 elever. Vår vision är att våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda för att utveckla sina drömmar. Vi söker nu dig som vill känna att du gör skillnad varje dag och trivs med att ha ett självständigt, varierande arbete med frihet att skapa goda, ny... Visa mer
Bladins skola är en icke-vinstdrivande friskola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt ca 1700 elever. Vår vision är att våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda för att utveckla sina drömmar.
Vi söker nu dig som vill känna att du gör skillnad varje dag och trivs med att ha ett självständigt, varierande arbete med frihet att skapa goda, nyttiga, säkra maträtter tillsammans med vår souschef, tillagade med råvaror av hög kvalitet t.ex i första hand närproducerat, ekologiskt beroende på tillgång, säsong och pris samt övriga svenska råvaror av bra kvalite. Då vi är en stiftelse behöver vi inte arbeta med upphandlingar utan vi väljer själv de leverantörer som vi önskar.
Du trivs med att arbeta i en miljö med barn och ungdomar som är våra viktiga gäster. I dagsläget lagar vi lunch till ungefär 900 elever och personal samt mellanmål till ca 350 elever.
Om tjänsten
Som kock hos oss är du en viktig del i vardagen i stiftelsens skolkök. Du är en kugge i det dagliga arbetet i köket tillsammans med övriga teamet som idag består av 6 personer med olika roller.
I ditt uppdrag ingår även att arbeta enligt stiftelsens målsättning med fastställda mål, styrdokument och policys. För dina arbetsuppgifter är det önskvärt om du har både praktiska och teoretiska kunskaper i allergikost samt övriga anpassade måltider. Dessutom grundläggande kompetenser för att tillgodose att andra förekommande arbetsuppgifter i ett storkök blir utförda.
Bladins lägger stor vikt vid att den mat vi tillagar från grunden och serverar ska vara god, se inbjudande och aptitlig ut samt vara näringsriktig. Köket drivs liknande en bättre traditionell lunchrestaurang där alla detaljer är viktiga komponenter för den optimala maträtten. Den ska gärna vara tillagad med så rena naturliga produkter som möjligt. Vi undviker socker och sötade produkter i så stor utsträckning som möjligt. Vi arbetar också så hållbart och klimatsmart som möjligt på alla plan.
Detta är en tillsvidaretjänst på heltid (100%) som gärna ska tillsättas 1:e september.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

Kockutbildning.


Mångårig erfarenhet av arbete som kock, gärna från restaurangkök men har du en mix av både storkök samt restaurangkök är det en merit.


Gärna goda kunskaper inom specialkost samt näringslära.


Erfarenhet av egenkontrollsystem.


Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt engelska i tal då vi även har en Internationell skoldel.


Som person är du drivande, positiv, ansvarstagande, lösningsorienterad och kan arbeta självständigt. Du är kreativ och öppen för nya idéer. Du har god samarbetsförmåga, ett genuint intresse för människor och service och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal, interna och externa samarbetspartners. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Bladins är en rökfri arbetsplats.
Ansökan:
Vi arbetar med löpande rekrytering så inkom gärna med din ansökan så fort som möjligt.
För mer information om tjänsten kontakta Ulrika Eichler, Kostchef, på [email protected]. Eller Souschef Katrine Boberg på [email protected]
Vid eventuell anställning behöver giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och förskola uppvisas.
Vi hoppas att du tycker att tjänsten låter intressant! Här på Bladins får du jobba i ett härligt team med bra arbetstider (vardagar, dagtid) och med möjlighet att påverka och utvecklas.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock för special Turkisk mat

Ansök    Jun 11    Arkoc restaurang AB    Specialkock
Kock med erfarenhet av ska kunna turkist mat rätter sökes till Restaurang Mediterrean BBQ, Emporia Shoppingcenter. Du bör ha tidigare minimum 1 år erfarenhet, vara självgående. Omfattningen är heltid och lön utgår enligt kollektivavtal. Du ska vara stresstålig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Kock med erfarenhet av ska kunna turkist mat rätter sökes till Restaurang Mediterrean BBQ, Emporia Shoppingcenter.
Du bör ha tidigare minimum 1 år erfarenhet, vara självgående.
Omfattningen är heltid och lön utgår enligt kollektivavtal.
Du ska vara stresstålig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde söks till Racha Falafel i Malmö

Ansök    Jun 11    Jobbpunkten AB    Köksbiträde
Är du intresserad av att arbeta som köksbiträde i Malmö? Då har vi möjligheten för dig! Vi på Jobbpunkten Bemanning, Rekrytering och Matchning samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. Just nu söker vi en kökbiträde för Falafel Racha i Malmö. Som köksbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara förberedning och tillagning av livsmedel, diskning samt viss rengöring. Vi ser gärna att du ha... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta som köksbiträde i Malmö? Då har vi möjligheten för dig!
Vi på Jobbpunkten Bemanning, Rekrytering och Matchning samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
Just nu söker vi en kökbiträde för Falafel Racha i Malmö.
Som köksbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara förberedning och tillagning av livsmedel, diskning samt viss rengöring.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna kommunicera på svenska. Flexibilitet gällande arbetstider är viktigt då varierande arbetstider kan förekomma.
Vi välkomnar en mångfald av sökande med olika bakgrund och kompetens. Har du rätt till anställningsstöd är detta meriterande. Visa mindre

Vi stärker upp med en Souschef till Ystad Saltsjöbad

Ansök    Jun 12    Meet a Group international AB    Souschef
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang? Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef, samt bygga dina karriär och utvecklingsmöjligheter inom expansiva ESS GROUP. När gästen anländer hos oss på Ystad Salts... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang? Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef, samt bygga dina karriär och utvecklingsmöjligheter inom expansiva ESS GROUP.

När gästen anländer hos oss på Ystad Saltsjöbaden, precis där vågorna från Östersjön slår mot stranden, är det som att vara i en Maritim miljö där charmen och klassen möter varandra. Innanför väggarna är du på Skandinaviens ledande resort där detaljerna är avgörande.

Här spelar du en viktig roll när gästupplevelsen och förväntningar ska skapa minnen för framtiden. Vi vet om att det är en viktig nyckeln till framgång.

Våra gäster bor hos oss, andra har sitt viktiga möte hos oss och än fler är här några dagar i veckan och mår väldigt gott.

ROLLEN
För att lyckas som Souschef på Ystad Saltsjöbad är vi övertygade om att du är närvarande och engagerad i verksamheten, ser dina kollegor och deras potential att växa framåt.

Vi tror att du har arbetat några år inom kök, har god struktur och ordning, samt är och vill utveckla dig själv som ledare. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas inom ESS Groups ledarskapsprogram och även vara en viktig del i Ystad Saltsjöbads utvecklingsfas framåt.

Du är kommunikativ, har god teamkänsla och klarar av ett högt tempo. På YSB har vi alltid mycket att göra och därför är planering och struktur extra viktigt. Din positiva och glada inställning kommer att hjälpa dig i ditt arbete. Vi ser oss som en familj där att komma till jobbet ska kännas härligt och berikande.

DET HÄR ÄR DU
???? Har kunskap och erfarenhet inom mat och dryck
??????? Du gillar att lära och lära ut
???? Kreativ ådra
????Ekonomiska kunskaper
?? Duktig på kommunikation
???? Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor & schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Utvecklingsmöjligheter
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Karriär och utvecklingsmöjligheter

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att leda, inspirera och coacha dina kollegor
- Noggrann i ditt arbete
- Jobbar transparent och konsekvent
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Gillar 1-1 samtal

TJÄNSTEN
100% tillsvidare (6 månaders provanställning)
Start: Juni eller enligt överenskommelse

VID FRÅGOR KRING TJÄNSTEN KONTAKTA
Magnus Olsson
0708-402940
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Progressio är ett närvarande och engagerat rekryteringsföretag som ser saker och ting lite annorlunda. För oss räcker det inte med att tillsätta rätt person på rätt plats; vi vill skapa förutsättningar för att helheten ska bli så bra som möjligt.

Vi älskar människor, ledarskap och marknadsföring. Vi skräddarsyr alla våra lösningar för våra samarbetspartners med innovativa och kreativa metoder.

Med en gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen, och över 600+ lyckade rekryteringar de senaste åren, har vi den erfarenhet som krävs för att skapa långsiktig framgång. Vi hjälper er att bygga förutsättningar för att lyckas på lång sikt och är övertygade om att attityd, ambitioner och ett growth mindset är de viktigaste delarna idag. Vi erbjuder alltid mentorskap från våra experter för de tillsatta rollerna.

Behöver du hjälp framåt?

Besök oss på www.progressioswe.se. Visa mindre

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang! Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa s... Visa mer
Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!
Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Vi söker efter någon som har en stark arbetsmoral och en passion för servicebranschen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och krävs därför att kunna behålla lugnet och göra välgrundade beslut även i stressiga situationer.
För att vara aktuell för rollen som arbetsledare bör du ha följande kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom snabbmatsbranschen eller liknande bransch.
Erfarenhet av att arbeta i en ledarskapsroll eller liknande position.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
God kommunikationsförmåga och förmåga att motivera och coacha medarbetare.
Förmåga att arbeta flexibla tider, inklusive kvällar och helger.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla din karriär inom företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Om du tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa arbetsledare, skicka in din ansökan nu!
Det är enkelt att ansöka, det tar bara några minuter. Ansökan består av några urvalsfrågor och tre korta videofrågor som du kan besvara när som helst. Vi prioriterar attityd och inställning över tidigare erfarenheter, så vi lägger stor vikt vid dina videosvar. Lycka till! Visa mindre

SUBWAY - Sandwich Artists - Restaurangbiträde

Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid. Du behöver kunna prata och förstå svenska bra. Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av likna... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo.
Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid.
Du behöver kunna prata och förstå svenska bra.
Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.
Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas.
För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.
Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg då söker vi dig som kan arbeta alla tider på dygnet.
Givetvis har vi kollektivavtal med avtalsenliga villkor.
Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Jun 9    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Vi stärker upp med en Souschef till Ystad Saltsjöbad

Ansök    Jun 7    M Dryck & Konsult AB    Souschef
Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang?Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef,samt bygga dinakarriär och utvecklingsmöjligheter inom expansivaESS GROUP.När gästen anländer hos oss på Ystad Saltsjöbaden,precis där vågorna frånÖstersjön slår mot stranden, är det som att vara i en Maritimmiljö där charmen och klassen möter varandra.Innanför väggarna är du på Skandinaviens ledande resort där detaljer... Visa mer
Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang?Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef,samt bygga dinakarriär och utvecklingsmöjligheter inom expansivaESS GROUP.När gästen anländer hos oss på Ystad Saltsjöbaden,precis där vågorna frånÖstersjön slår mot stranden, är det som att vara i en Maritimmiljö där charmen och klassen möter varandra.Innanför väggarna är du på Skandinaviens ledande resort där detaljerna är avgörande. Här spelar du en viktig roll när gästupplevelsen och förväntningar ska skapa minnen för framtiden.Vi vet om att det är en viktig nyckeln till framgång. Våra gästerbor hos oss, andra har sitt viktiga möte hos ossoch än flerär här några dagar i veckan och mår väldigt gott.
ROLLENFör att lyckas som Souschef på Ystad Saltsjöbad är vi övertygade om att du är närvarande och engagerad i verksamheten, ser dina kollegor och deras potential att växa framåt.
Vi tror att du har arbetat några år inom kök, har god struktur och ordning, samt är ochvill utveckla dig själv som ledare. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas inom ESS Groups ledarskapsprogram och även vara en viktig del i Ystad Saltsjöbadsutvecklingsfas framåt.
Du är kommunikativ, har god teamkänsla och klarar av ett högt tempo. På YSB har vi alltid mycket att göra och därför är planering och struktur extra viktigt. Din positiva och glada inställning kommer att hjälpa dig i ditt arbete. Vi ser oss som en familj där att komma till jobbet ska kännas härligt och berikande.DET HÄR ÄR DU Har kunskap och erfarenhet inom mat och dryck Du gillar att lära och lära ut Kreativ ådraEkonomiska kunskaper Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor & schemaläggningDET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb- Trygghet i din anställning- Utvecklingsmöjligheter- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster- Karriär och utvecklingsmöjligheterDET HÄR FÅR VI- Är duktig på att leda, inspirera och coachadina kollegor- Noggrann i ditt arbete- Jobbar transparent och konsekvent- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap- Gillar 1-1 samtalTJÄNSTEN100%tillsvidare (6 månaders provanställning)Start:Juni eller enligt överenskommelse
VID FRÅGOR KRING TJÄNSTEN KONTAKTAMagnus Olsson0708-402940 [email protected] PROGRESSIO Progressio är ett närvarande och engagerat rekryteringsföretag som ser saker och ting lite annorlunda. För oss räcker det inte med att tillsätta rätt person på rätt plats; vi vill skapa förutsättningar för att helheten ska bli så bra som möjligt.
Vi älskar människor, ledarskap och marknadsföring. Vi skräddarsyr alla våra lösningar för våra samarbetspartners med innovativa och kreativa metoder.
Med en gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen, och över 600+ lyckade rekryteringar de senaste åren, har vi den erfarenhet som krävs för att skapa långsiktig framgång. Vi hjälper er att bygga förutsättningar för att lyckas på lång sikt och är övertygade om att attityd, ambitioner och ett growth mindset är de viktigaste delarna idag. Vi erbjuder alltid mentorskap från våra experter för detillsatta rollerna.Behöver du hjälp framåt? Besök oss på www.progressioswe.se. Visa mindre

Servicepersonal till Dirty Taco Malmö

Om jobbet Vi söker just nu efter ny hungrig servicepersonal till vår restaurang i Malmö: Vi söker dig som älskar kontakten med människor, dina medarbetare och gäster är alltid prio nummer ett och alltid i ditt fokus. Du är målmedveten, framåtsträvande, serviceinriktad och klarar av att jobba i högt tempo. Hos oss kommer du att arbeta i ett team vars mål är att se till att varje enskild gäst får den absolut bästa upplevelsen. Kravspecifikation Klarar av hö... Visa mer
Om jobbet
Vi söker just nu efter ny hungrig servicepersonal till vår restaurang i Malmö:
Vi söker dig som älskar kontakten med människor, dina medarbetare och gäster är alltid prio nummer ett och alltid i ditt fokus. Du är målmedveten, framåtsträvande, serviceinriktad och klarar av att jobba i högt tempo. Hos oss kommer du att arbeta i ett team vars mål är att se till att varje enskild gäst får den absolut bästa upplevelsen.
Kravspecifikation
Klarar av högt tempo
Positiv och glad
Kommunikativ
Serviceinriktad
Samarbetsvillig
Har en positiv attityd
Visar viljan att jobba
Krav på erfarenhet: ingen, men meriterande med tidigare service eller resturangerfarenhet
Utbildningskrav: ingetDirty Taco? - Straight from the Farmer
En idé om schysst Street Food är numera verklighet!
Redan från start var vår idé att göra tacos på schysst producerade råvaror. Vi startade med våra grisar, och har nu utvecklat konceptet vidare med endast svenskt kött.
Våra medarbetar är hjärtat i allt vi gör och allt vi står för, enda kravet vi har är att du vill jobba, lära dig allt om grymma tacos och växa tillsammans med oss.
Att dela idéer, ha kul och arbeta tillsammans är det vi älskar mest.
Tjänsten/tjänsterna startar omgående och kommer omfatta en heltid/deltidstjänst/timanställning. Tjänsterna tillsättas löpande under rekryteringsprocessen. Tveka inte på att skicka in din ansökan nu direkt till: [email protected] märk med SERVICE MALMÖ Visa mindre

Restaurangbiträde till Burger King OLLEBO

Ansök    Jun 7    Pmm Faster Food AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande. Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang. Vårt schema rullar över främst dagar samt kvällar och helger förekommer. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner. Tjänsten är deltid 20h/v mån-sö... Visa mer
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar utmaningar samt har servicekänslan i blodet och som brinner för varje gästs välbefinnande.
Att jobba hos oss innebär hårt arbete, ofta i ett högt tempo med ett stort engagemang.
Vårt schema rullar över främst dagar samt kvällar och helger förekommer.
I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter till en berikande karriär, varierande arbetsuppgifter och ett helt gäng nya vänner.
Tjänsten är deltid 20h/v mån-sön dag, kväll och helg.
Är du intresserad ?
Maila till [email protected], bifoga CV, personligt brev samt foto.
Markera ämnesraden med MA Ollebo . Visa mindre

Dominos Pizza i Malmö söker arbetsledare!

Ansök    Jun 7    PPS Foods AB    Restaurangbiträde
The Domino’s Pizza Shift leader position will empower and lead a team to deliver exceptional customer experiences. They will need to be an enthusiastic role model and promote a respectful team environment. As a passionate leader, they will focus on the importance of the daily business to ensure high standards of customer service, quality, and food hygiene area chieved. The shift leader will ensure that the store runs profitably while maintaining companies ... Visa mer
The Domino’s Pizza Shift leader position will empower and lead a team to deliver exceptional customer experiences. They will need to be an enthusiastic role model and promote a respectful team environment. As a passionate leader, they will focus on the importance of the daily business to ensure high standards of customer service, quality, and food hygiene area chieved. The shift leader will ensure that the store runs profitably while maintaining companies key targets.
 
 
KEY DUTIES AND RESPONSIBILITIES:
 
Opening or closing the store by running the daily business.
Pizza maker and handling customer orders. 
Dough production.
Handling food/dry deliveries and storage them. 
Prepping the store to manage the daily business.
Daily cleaning checklist to be completed.
Closing inventory counting. 
Managing all aspects of food hygiene, HACCP. Ensuring all staff adhere to the requirements and standards laid down by Dominos and the local authorities for food handlers.
Maintaining companies key KPI targets.
 
 
 
ENTRY REQUIREMENTS FOR THE JOB:
Be flexible and be able to work morning shifts/ evening shifts, weekends and including red days.
1-year minimum relevant experience required in Quick Service Restaurant environment.
Fluent in the Swedish or English Language. 
Basic understanding of Excel.
Strong leadership and interpersonal skills. 1-year minimum experience in leadership position.
Prepared to work under pressure in this rewarding yet physically demanding role.
 
 
The position is 30 hours per week, with permanent employment that begins with a 6-month probationary period.
Collective agreement via Visita. Salary 165kr /per hour.
 
Send your CV and cover letter to: [email protected]Domino’s was founded in the United States in 1960 and is today considered the world leader in the pizza delivery market. With over 19 000 restaurants in over 90 markets, we are a big family that keeps on growing. Our commitment is built on a foundation of teamwork, friendship – and of course – a great passion for pizza.

Since we established our first store in Sweden in 2016, we have worked continuously to spread our love for great pizza across the country. Join us in the quest of providing more Swedes with the great taste of fresh, handmade American pizza! Visa mindre

SERVICESTJÄRNA MED SKÅDESPELARTALANG

SERVICESTJÄRNA MED SKÅDESPELARTALANG Brinner du för att leverera högsta möjliga service, jobba i högt tempo med glimten i ögat? FÖRETAGSPRESENTATION På Sherlocked reser man tillbaka i tiden till det viktorianska London. Sherlocked erbjuder flertalet olika spelupplevelser kombinerat med mat och dryck. På Sherlocked skapar vi minnesvärda upplevelser som överträffar gästernas förväntningar, här är vår personliga service A & O. Sherlocked har med tiden öppnat... Visa mer
SERVICESTJÄRNA MED SKÅDESPELARTALANG
Brinner du för att leverera högsta möjliga service, jobba i högt tempo med glimten i ögat?
FÖRETAGSPRESENTATION
På Sherlocked reser man tillbaka i tiden till det viktorianska London. Sherlocked erbjuder flertalet olika spelupplevelser kombinerat med mat och dryck. På Sherlocked skapar vi minnesvärda upplevelser som överträffar gästernas förväntningar, här är vår personliga service A & O.
Sherlocked har med tiden öppnat upp och utvecklat flera olika Sherlock Holmes inspirerade spel, upplevelser och barer.
En utav Sherlockeds barer är cocktail- och temabaren "The Sherlock Holmes Cocktail Bar". Tillsammans med vår förstklassiga service, unika miljöer och med spel, mat och dryck skapar vi minnesvärda besök för våra gäster. Cocktailbaren har 40 sittplatser och 3 olika Escape Games.
Sherlockeds senaste spel är thrillerspelet JACK. Här leder den skrangliga hissen ner till en värld av skumma tunnelsystemet och skrämmande karaktärer.
TJÄNSTEBESKRVINING
Vi söker dig som vill förgylla våra gästers besök med glimten i ögat, ett stort ansvarstagande och en stor portion av professionalism. Det är A & O att du brinner för att leverera på topp och får energi av att göra våra gäster glada och nöjda!
I rollen som Servicestjärna med skådespelartalang kommer du dels att arbeta med service, spelledning, servering och bartending i The Sherlock Holmes Cocktail Bar. Utöver det jobbar du som karaktären Jack the Ripper på spelet JACK. I rollen som skådespelande spelledare säkerställer du att gästerna får en upplevelse i toppklass!
I tjänsten kommer du att arbeta ca 20h per vecka, med möjlighet till utökad tjänst för rätt person. Tjänsten är placerad på Sherlocked i centrala Malmö. Arbetstiderna är i första hand förlagda till fredagar, lördagar och under eftermiddagar och kvällar under veckodagarna.
KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Servicestjärna med skådespelartalang ser vi gärna att du har stor arbetslivserfarenhet inom service, bar, restaurang eller liknande. Vid relevant erfarenhet av service- och restaurangbranschen kommer det ses som meriterande. Om du även har erfarenhet av skådespel, rollspel eller lajv är det meriterande. Ett krav för tjänsten är att du behärskar det svenska såväl som det engelska språket med brittisk dialekt. Rollen som Jack the Ripper spelas av en man som är minst 180cm lång.
Som person är det viktigt att du är positiv, serviceinriktad och gillar människor. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du ansvarstagande, disciplinerad och gillar att arbeta i ett högt tempo.
ANSÖKAN
Känner du att tjänsten passar dig? Är du vår nya servicestjärna med skådespelartalang? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Din ansökan skickas till [email protected]. Skicka med ett personligt brev och din längd tillsammans med cv och skriv ”Servicestjärna Skådistalang” i rubriken på ditt mejl.
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan idag.
Startdatum: mitten/slutet av augusti
Du kan läsa mer om oss på www.sherlocked.se samt hitta oss som @sherlockedmalmo i sociala medier. Visa mindre

Vi stärker upp med en Souschef till Ystad Saltsjöbad

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang? Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef, samt bygga dina karriär och utvecklingsmöjligheter inom expansiva ESS GROUP. När gästen anländer hos oss på Ystad Salts... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang? Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef, samt bygga dina karriär och utvecklingsmöjligheter inom expansiva ESS GROUP.

När gästen anländer hos oss på Ystad Saltsjöbaden, precis där vågorna från Östersjön slår mot stranden, är det som att vara i en Maritim miljö där charmen och klassen möter varandra. Innanför väggarna är du på Skandinaviens ledande resort där detaljerna är avgörande.

Här spelar du en viktig roll när gästupplevelsen och förväntningar ska skapa minnen för framtiden. Vi vet om att det är en viktig nyckeln till framgång.

Våra gäster bor hos oss, andra har sitt viktiga möte hos oss och än fler är här några dagar i veckan och mår väldigt gott.

ROLLEN
För att lyckas som Souschef på Ystad Saltsjöbad är vi övertygade om att du är närvarande och engagerad i verksamheten, ser dina kollegor och deras potential att växa framåt.

Vi tror att du har arbetat några år inom kök, har god struktur och ordning, samt är och vill utveckla dig själv som ledare. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas inom ESS Groups ledarskapsprogram och även vara en viktig del i Ystad Saltsjöbads utvecklingsfas framåt.

Du är kommunikativ, har god teamkänsla och klarar av ett högt tempo. På YSB har vi alltid mycket att göra och därför är planering och struktur extra viktigt. Din positiva och glada inställning kommer att hjälpa dig i ditt arbete. Vi ser oss som en familj där att komma till jobbet ska kännas härligt och berikande.

DET HÄR ÄR DU
???? Har kunskap och erfarenhet inom mat och dryck
??????? Du gillar att lära och lära ut
???? Kreativ ådra
????Ekonomiska kunskaper
?? Duktig på kommunikation
???? Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor & schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Utvecklingsmöjligheter
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Karriär och utvecklingsmöjligheter

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att leda, inspirera och coacha dina kollegor
- Noggrann i ditt arbete
- Jobbar transparent och konsekvent
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Gillar 1-1 samtal

TJÄNSTEN
100% tillsvidare (6 månaders provanställning)
Start: Juni eller enligt överenskommelse

VID FRÅGOR KRING TJÄNSTEN KONTAKTA
Magnus Olsson
0708-402940
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Progressio är ett närvarande och engagerat rekryteringsföretag som ser saker och ting lite annorlunda. För oss räcker det inte med att tillsätta rätt person på rätt plats; vi vill skapa förutsättningar för att helheten ska bli så bra som möjligt.

Vi älskar människor, ledarskap och marknadsföring. Vi skräddarsyr alla våra lösningar för våra samarbetspartners med innovativa och kreativa metoder.

Med en gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen, och över 600+ lyckade rekryteringar de senaste åren, har vi den erfarenhet som krävs för att skapa långsiktig framgång. Vi hjälper er att bygga förutsättningar för att lyckas på lång sikt och är övertygade om att attityd, ambitioner och ett growth mindset är de viktigaste delarna idag. Vi erbjuder alltid mentorskap från våra experter för de tillsatta rollerna.

Behöver du hjälp framåt?

Besök oss på www.progressioswe.se. Visa mindre

Servicepersonal till Dirty Taco Malmö

Om jobbet Vi söker just nu efter ny hungrig servicepersonal till vår restaurang i Malmö: Vi söker dig som älskar kontakten med människor, dina medarbetare och gäster är alltid prio nummer ett och alltid i ditt fokus. Du är målmedveten, framåtsträvande, serviceinriktad och klarar av att jobba i högt tempo. Hos oss kommer du att arbeta i ett team vars mål är att se till att varje enskild gäst får den absolut bästa upplevelsen. Vi tror att du är mellan 20-30 ... Visa mer
Om jobbet
Vi söker just nu efter ny hungrig servicepersonal till vår restaurang i Malmö:
Vi söker dig som älskar kontakten med människor, dina medarbetare och gäster är alltid prio nummer ett och alltid i ditt fokus. Du är målmedveten, framåtsträvande, serviceinriktad och klarar av att jobba i högt tempo. Hos oss kommer du att arbeta i ett team vars mål är att se till att varje enskild gäst får den absolut bästa upplevelsen. Vi tror att du är mellan 20-30 år och har erfarenhet från branschen sen tidigare.
Kravspecifikation
Klarar av högt tempo
Positiv och glad
Kommunikativ
Serviceinriktad
Samarbetsvillig
Har en positiv attityd
Visar viljan att jobba
Krav på erfarenhet: ingen, men meriterande med tidigare service eller resturangerfarenhet
Utbildningskrav: ingetDirty Taco? - Straight from the Farmer
En idé om schysst Street Food är numera verklighet!
Redan från start var vår idé att göra tacos på schysst producerade råvaror. Vi startade med våra grisar, och har nu utvecklat konceptet vidare med endast svenskt kött.
Våra medarbetar är hjärtat i allt vi gör och allt vi står för, enda kravet vi har är att du vill jobba, lära dig allt om grymma tacos och växa tillsammans med oss.
Att dela idéer, ha kul och arbeta tillsammans är det vi älskar mest.
Tjänsten/tjänsterna startar omgående och kommer omfatta en heltid/deltidstjänst/timanställning. Tjänsterna tillsättas löpande under rekryteringsprocessen. Tveka inte på att skicka in din ansökan nu direkt till: [email protected] märk med SERVICE MALMÖ Visa mindre

Vi stärker upp med en Souschef till Ystad Saltsjöbad

Ansök    Jun 6    M Dryck & Konsult AB    Souschef
Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang?Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef,samt bygga dinakarriär och utvecklingsmöjligheter inom expansivaESS GROUP.När gästen anländer hos oss på Ystad Saltsjöbaden,precis där vågorna frånÖstersjön slår mot stranden, är det som att vara i en Maritimmiljö där charmen och klassen möter varandra.Innanför väggarna är du på Skandinaviens ledande resort där detaljer... Visa mer
Är du passionerad, professionell, lekfull och har ett personligt engagemang?Här finns alla möjligheterna att utvecklas som ledare och chef,samt bygga dinakarriär och utvecklingsmöjligheter inom expansivaESS GROUP.När gästen anländer hos oss på Ystad Saltsjöbaden,precis där vågorna frånÖstersjön slår mot stranden, är det som att vara i en Maritimmiljö där charmen och klassen möter varandra.Innanför väggarna är du på Skandinaviens ledande resort där detaljerna är avgörande. Här spelar du en viktig roll när gästupplevelsen och förväntningar ska skapa minnen för framtiden.Vi vet om att det är en viktig nyckeln till framgång. Våra gästerbor hos oss, andra har sitt viktiga möte hos ossoch än flerär här några dagar i veckan och mår väldigt gott.
ROLLENFör att lyckas som Souschef på Ystad Saltsjöbad är vi övertygade om att du är närvarande och engagerad i verksamheten, ser dina kollegor och deras potential att växa framåt.
Vi tror att du har arbetat några år inom kök, har god struktur och ordning, samt är ochvill utveckla dig själv som ledare. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas inom ESS Groups ledarskapsprogram och även vara en viktig del i Ystad Saltsjöbadsutvecklingsfas framåt.
Du är kommunikativ, har god teamkänsla och klarar av ett högt tempo. På YSB har vi alltid mycket att göra och därför är planering och struktur extra viktigt. Din positiva och glada inställning kommer att hjälpa dig i ditt arbete. Vi ser oss som en familj där att komma till jobbet ska kännas härligt och berikande.DET HÄR ÄR DU Har kunskap och erfarenhet inom mat och dryck Du gillar att lära och lära ut Kreativ ådraEkonomiska kunskaper Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor & schemaläggningDET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb- Trygghet i din anställning- Utvecklingsmöjligheter- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster- Karriär och utvecklingsmöjligheterDET HÄR FÅR VI- Är duktig på att leda, inspirera och coachadina kollegor- Noggrann i ditt arbete- Jobbar transparent och konsekvent- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap- Gillar 1-1 samtalTJÄNSTEN100%tillsvidare (6 månaders provanställning)Start:Juni eller enligt överenskommelse
VID FRÅGOR KRING TJÄNSTEN KONTAKTAMagnus Olsson0708-402940 [email protected] PROGRESSIO Progressio är ett närvarande och engagerat rekryteringsföretag som ser saker och ting lite annorlunda. För oss räcker det inte med att tillsätta rätt person på rätt plats; vi vill skapa förutsättningar för att helheten ska bli så bra som möjligt.
Vi älskar människor, ledarskap och marknadsföring. Vi skräddarsyr alla våra lösningar för våra samarbetspartners med innovativa och kreativa metoder.
Med en gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen, och över 600+ lyckade rekryteringar de senaste åren, har vi den erfarenhet som krävs för att skapa långsiktig framgång. Vi hjälper er att bygga förutsättningar för att lyckas på lång sikt och är övertygade om att attityd, ambitioner och ett growth mindset är de viktigaste delarna idag. Vi erbjuder alltid mentorskap från våra experter för detillsatta rollerna.Behöver du hjälp framåt? Besök oss på www.progressioswe.se. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Jun 7    Snabb Jobb Sverige AB    Köksbiträde
Vår kund söker nya medarbetare i Malmö. Är du den vi söker? Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. ( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl:[email protected]) Visa mer
Vår kund söker nya medarbetare i Malmö. Är du den vi söker?


Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen.


( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl:[email protected]) Visa mindre

Kock på Kajuteriet

Ansök    Jun 6    Mat och Segel AB    Kock, à la carte
Kajuteriet är en A la Carte restaurang i Limhamns småbåtshamn. Restaurangen är öppet året runt. Restaurangen hanterar mellen 600-900 tallrikar om dagen i sommar perioden, så det kräver en kock som är stresstålig och har en bra överblick. Samarbetsvilja, punktlighet och ärlighet är begrepp som vi sätter stort värde på. Goda referenser, cv med bild krävs. Erfarenhet är ett krav. Skicka inte in en ansökan om ni inte fyller dessa krav. Vi mottager många ansökn... Visa mer
Kajuteriet är en A la Carte restaurang i Limhamns småbåtshamn. Restaurangen är öppet året runt.
Restaurangen hanterar mellen 600-900 tallrikar om dagen i sommar perioden, så det kräver en kock som är stresstålig och har en bra överblick.
Samarbetsvilja, punktlighet och ärlighet är begrepp som vi sätter stort värde på.
Goda referenser, cv med bild krävs.
Erfarenhet är ett krav.
Skicka inte in en ansökan om ni inte fyller dessa krav.
Vi mottager många ansökningar och hör du inte från oss inom en vecka har vi valt att gå vidare med andra ansökningar. Visa mindre

Souschef till attraktiv enhet på Sydkusten ??

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På uppdrag av kund söker FRAM en erfaren Souschef till attraktiv arbetsplats på kusten  Du kommer att vara anställd hos oss på FRAM under provanställningen och sedan gå över till kund på heltid. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av likande tjän... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:På uppdrag av kund söker FRAM en erfaren Souschef till attraktiv arbetsplats på kusten 

Du kommer att vara anställd hos oss på FRAM under provanställningen och sedan gå över till kund på heltid. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av likande tjänst. 
Yrkestolthet gediget intresse och passion för utveckling av mat koncept.
????????? Souschef


???? Tillsvidareanställning start omgående

???? Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

???? Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

???? Börja jobba direkt efter intervju

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

 

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.

OBS bakgrundskontroller sker på samtliga anställda under rekryteringsprocessen.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum passeras. Visa mindre

Gateau söker deltidspersonal till vår butik på Västra Hamnen

Gateau söker deltidspersonal till vår butik på Västra Hamnen Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett åt... Visa mer
Gateau söker deltidspersonal till vår butik på Västra Hamnen

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu serviceinriktade medarbetare till vår butik på Västra Hamnen.

I tjänsten kommer du att:
Aktivt medverka i butikens team på ett sätt som skapar en positiv försäljningstillväxt. Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt-och företagskunskap. Vi söker dig som ser långsiktigt på att jobba hos oss på Gateau. Som deltid och heltidspersonal arbetar du på dagtid och kan därför inte studera på gymnasiet samtidigt. Du behöver vara över 18 år.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet inom service och försäljning. Vi söker personal som brinner för försäljning, är serviceinriktade, sociala och har gärna ett intresse för bröd och bakning.

Mer information och ansökan:
Tjänsterna är tillsvidareanställning deltid med placering på Västra Hamnen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef på e-mail [email protected].

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-31. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller i butiken.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika över 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra ca 5 000 engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter, vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Nordeuropa och export till mer än 40 länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2023 uppgick till 1,2 miljarder euro.

Northern Magic. Made Real.

Följ gärna Fazer på LinkedIn Visa mindre

Matsalsansvarig

Matsalsansvarig till Västra Station Västra Station är en restaurang som välkomnar alla resenärer. Byggnaden har en lång historia och fungerade som slutstation för "grevebanan", en viktig transportväg för människor och varor mellan Malmö och Ystad under nästan åttio år. Efter att ha stått stängd öppnade Västra Station återigen sina dörrar i april 2018, men inte som en plats att vänta på tåget. Nu erbjuder vi matresor utöver det vanliga, där du och dina vänn... Visa mer
Matsalsansvarig till Västra Station
Västra Station är en restaurang som välkomnar alla resenärer. Byggnaden har en lång historia och fungerade som slutstation för "grevebanan", en viktig transportväg för människor och varor mellan Malmö och Ystad under nästan åttio år. Efter att ha stått stängd öppnade Västra Station återigen sina dörrar i april 2018, men inte som en plats att vänta på tåget. Nu erbjuder vi matresor utöver det vanliga, där du och dina vänner kan njuta av en lugn och trevlig stund. Oavsett om du är på väg till en föreläsning eller bara vill avnjuta en välsmakande måltid till lunch eller middag, är Västra Station platsen för dig.
För att passa in i vårt team söker vi nu en Matsalsansvarig som är engagerad, nyfiken och trivs bra i ett hektiskt arbetsklimat. Minst 3 års heltids erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Du bör ha en naturlig fallenhet för serviceyrket och sätta gästens behov i fokus.
Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
Personalansvar: Leda och motivera serveringspersonalen, hjälpa till att skapa scheman och se till att rätt bemanning är på plats för att säkerställa en hög servicekvalitet.
Serveringsansvar: Övergripande ansvara för att serveringen fungerar smidigt och effektivt, från mottagning av gäster till servering av mat och dryck.
Utbildning av personal: Utbilda och utveckla serveringspersonalen, säkerställa att alla följer rutiner och standarder för service och servering.
Dagliga rutiner: Hantera kassahantering, kundkontakt, servering och alkoholutskänkning.
Kundupplevelse: Säkerställa att varje gäst får en minnesvärd upplevelse genom att upprätthålla hög standard i service och bemötande.
Kvalitetskontroll: Övervaka och upprätthålla kvaliteten på servering och matpresentation.

För att lyckas i rollen bör du:
Ha ett brinnande intresse för service och vara öppen för att utvecklas inom yrket.
Ha förmågan att arbeta i ett högt tempo utan att påverkas av stress.
Vara ambitiös och noggrann, uppskatta ordning och reda.
Ha ett personligt driv och engagemang, eftersom tempot hos oss ibland kan vara högt.
Kunna skapa och upprätthålla en positiv arbetsmiljö med vänliga och positiva kollegor.

Vad vi erbjuder:
En stabil och spännande arbetsmiljö.
Möjlighet att utvecklas inom yrket.
Varierande arbetsdagar med schema som kan omfatta dagtid, kvällstid och helger.

Du kommer att jobba nära restaurangchefen och tillsammans skapa ett starkt team med service i fokus.
Tjänsten kommer att tillsättas i augusti och innebär att du kommer att vara en del av ett team som värderar en positiv stämning på arbetsplatsen.
Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig till vårt team på Västra Station – en restaurang för alla resenärer med passion för god mat och utmärkt service! Visa mindre

Ansvarstagande kock sökes

Ansök    Jun 4    AB Sedes    Kock, storhushåll
På Hotel Royal söker vi en kock med några års erfarenhet som antingen är i ett relativt tidigt skede i din karriär och hungrig på utveckling eller som är mer erfaren med mycket att dela med dig av. Det viktigaste är att du brinner för ditt yrke och vill laga riktigt bra mat samt fortfarande vill lära dig nya saker. Du får gärna ha erfarenhet från hotell- och konferensverksamhet med förståelse för den flexibilitet och anpassningsbarhet som krävs i ett såd... Visa mer
På Hotel Royal söker vi en kock med några års erfarenhet som antingen är i ett relativt tidigt skede i din karriär och hungrig på utveckling eller som är mer erfaren med mycket att dela med dig av.
Det viktigaste är att du brinner för ditt yrke och vill laga riktigt bra mat samt fortfarande vill lära dig nya saker.
Du får gärna ha erfarenhet från hotell- och konferensverksamhet med förståelse för den flexibilitet och anpassningsbarhet som krävs i ett sådant kök.
I övrigt ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann och självgående samt en öppen, samarbetsvillig och god lagspelare.
Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid, på veckodagar och helger enligt rullande schema. Vissa dagar beroende på beläggningen arbetar man ensam och andra dagar tillsammans med andra kockar.
Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafik.
Tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar rätt person med tillträde enligt överenskommelse.


OM DIG SOM SÖKER:
Till denna tjänst söker vi dig som:


Är självgående och initiativtagande med höga ambitioner och van vid att ta eget ansvar.

Har förmågan att hålla huvudet kallt även i stressiga situationer.
Gillar lagarbete i ett kreativt team som alltid strävar framåt.
Alltid vill ge dina gäster bästa tänkbara upplevelse.
Har viljan att göra det lilla extra samt är konsekvent och noggrann.
Helst 2 års erfarenhet av arbete från arbete i restaurangkök.
Har goda mat och råvarukunskaper Visa mindre

SUBWAY - Sandwich Artists - Restaurangbiträde

Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid. Du behöver kunna prata och förstå svenska bra. Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av likna... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo.
Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid.
Du behöver kunna prata och förstå svenska bra.
Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.
Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas.
För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.
Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg då söker vi dig som kan arbeta alla tider på dygnet.
Givetvis har vi kollektivavtal med avtalsenliga villkor.
Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Vi söker nya medarbetare till McDonald's i Trelleborg!

Ansök    Jun 3    Jobbpunkten AB    Restaurangbiträde
Är du intresserad av att arbeta som restaurangbiträde på McDonald's Trelleborg? Då har vi möjligheten för dig! Jobbpunkten bemanning, rekrytering och matchning samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. Just nu söker vi nya medarbetare till McDonald's i Trelleborg. Som restaurangbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara förberedning, tillagning och servering av mat, diskning samt viss ... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta som restaurangbiträde på McDonald's Trelleborg? Då har vi möjligheten för dig!
Jobbpunkten bemanning, rekrytering och matchning samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
Just nu söker vi nya medarbetare till McDonald's i Trelleborg.
Som restaurangbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara förberedning, tillagning och servering av mat, diskning samt viss rengöring i matsalen och köket.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna kommunicera på svenska. Flexibilitet gällande arbetstider är viktigt då varierande arbetstider kan förekomma och har rätt till anställningsstöd från Arbetsförmedlingen.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med bemanning, rekrytering och matchning.
Vi intervjuar löpande och rätt kandidat kan tillsättas innan sista dag för ansökan.
Välkomna med era ansökningar Visa mindre

Barista till Sturup

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Extrajobb i Malmö och Lunds krogliv

Ansök    Jun 4    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Lund och Malmö. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt oc... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Lund och Malmö. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/


Har du några frågor kan du kontakta Felicia Anderberg 0707 44 45 55 som är Platschef i Lund och Malmö. Men observera att själva ansökan inte kan lämnas via telefon. Visa mindre

Kock till MJ´S i Malmö

Ansök    Jun 3    ESS Hotel Group AB    Kock, à la carte
Flamingon, dansant och otroligt social, precis som vi önskar dig vara hos oss på MJs. Hos oss kommer du direkt känna värmen och närheten krypa på. Den mysiga lobbyn ger känslan av mystik och festlighet. Restaurangen, ljusinsläppet från taket och en inramning av romantikens 1800-tal, hur kan du ens tveka på att älska det. Med vällagade mellanrätter, väl utvald vinlista och excellent service bubbla det inom dig, varje gång du sätter din fot på MJs. Vi skapar... Visa mer
Flamingon, dansant och otroligt social, precis som vi önskar dig vara hos oss på MJs. Hos oss kommer du direkt känna värmen och närheten krypa på. Den mysiga lobbyn ger känslan av mystik och festlighet. Restaurangen, ljusinsläppet från taket och en inramning av romantikens 1800-tal, hur kan du ens tveka på att älska det. Med vällagade mellanrätter, väl utvald vinlista och excellent service bubbla det inom dig, varje gång du sätter din fot på MJs.
Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Vem är du?
Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock och samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?
Vi söker dig som är driven och medveten samt gillar att arbeta med matlagning. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.
Grundläggande Kvalifikationer Minst 2 års erfarenhet av arbete som kock
Kärlek för matlagning
Van att arbeta i ett högt tempo där det händer mycket
En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten
Anställningsform: från 75% tillsvidare med möjlighet till mer.Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 20 juni
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet! Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Jun 3    Osteria di la AB    Restaurangbiträde
Alla ansökningar hänvisas till in: [email protected] från och med Juni 2024 Kort bakgrund Osteria Di La ingår i en familjeägt företag med 3 italienska restauranger. Vi startade sin verksamhet 2010 och med italiensk matkultur som legat oss varmt om hjärtat. Våra restauranger är belägna i Slottstaden, Davidhallstorg samt innercity skomakaregatan i Malmö. Vårt kall är att tillaga italiensk mat med de allra bästa råvarorna från grunden, där varje moment i till... Visa mer
Alla ansökningar hänvisas till in: [email protected]
från och med Juni 2024
Kort bakgrund
Osteria Di La ingår i en familjeägt företag med 3 italienska restauranger.
Vi startade sin verksamhet 2010 och med italiensk matkultur som legat oss varmt om hjärtat.
Våra restauranger är belägna i Slottstaden, Davidhallstorg samt innercity skomakaregatan i Malmö. Vårt kall är att tillaga italiensk mat med de allra bästa råvarorna från grunden, där varje moment i tillagningsprocessen är lika viktig för att få fram den bästa kvalitén på våra råvaror.. Att sätta kundernas upplevelser i centrum när det kommer till service och kvalitet är absolut viktigast för oss.
Vi söker nu Springare till Osteria Di La på Davidhallstorg 7.

Servitriser/Servitörer
Tidigare erfarenheter, gärna inom lättare arbete inom restaurang.
Arbetsbeskrivning
Personliga egenskaper
- Stresstålig
- Ingenting är omöjligt
- Flexibel och anpassningsbar till arbetstiderna som kan variera beroende på situation.
- Du är resultatinriktad och strukturerad.
- Du ställer höga krav på dig själv för att lyckas i ditt arbete.
- Bra teamplayer med mycket skinn på näsan.
Intresserad av Italien, italiensk mat, italienskt vin.
All applications should be sent to: [email protected]


Short background


Osteria Di La is part of a family-owned business with 3 Italian restaurants.


We started our business in 2010 and with Italian food culture that was close to our hearts.


Our restaurants are located in the castle town, Davidhallstorg and the inner city skomakaregatan in Malmö. Our vocation is to prepare Italian food with the very best ingredients from scratch, where every moment of the cooking process is equally important to bring out the best quality of our ingredients.. Putting the customer's experience at the center when it comes to service and quality is absolute most important to us.

Waitresses/Waiters


Past experience


You have industry experience in restaurants with at least 3 years of experience, as well as wine knowledge.


Job description


-Manage the day-to-day operation of the business


- serve guests and have sales targets.


Personal characteristics


- Stress resistant


- Nothing is impossible


- Flexible and adaptable to working hours that can vary depending on the situation.


- You are results-oriented and structured.


- You make high demands on yourself in order to succeed in your work.


- Good team player with a lot of skin on his nose. Visa mindre

Kock till Mj´s i Malmö

Ansök    Jun 3    ESS Hotel Group AB    Kock, à la carte
Flamingon, dansant och otroligt social, precis som vi önskar dig vara hos oss på MJs. Hos oss kommer du direkt känna värmen och närheten krypa på. Den mysiga lobbyn ger känslan av mystik och festlighet. Restaurangen, ljusinsläppet från taket och en inramning av romantikens 1800-tal, hur kan du ens tveka på att älska det. Med vällagade mellanrätter, väl utvald vinlista och excellent service bubbla det inom dig, varje gång du sätter din fot på MJs. Vi skapar... Visa mer
Flamingon, dansant och otroligt social, precis som vi önskar dig vara hos oss på MJs. Hos oss kommer du direkt känna värmen och närheten krypa på. Den mysiga lobbyn ger känslan av mystik och festlighet. Restaurangen, ljusinsläppet från taket och en inramning av romantikens 1800-tal, hur kan du ens tveka på att älska det. Med vällagade mellanrätter, väl utvald vinlista och excellent service bubbla det inom dig, varje gång du sätter din fot på MJs.
Vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.
Vem är du?
Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock och samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?
Vi söker dig som är driven och medveten samt gillar att arbeta med matlagning. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.
Grundläggande Kvalifikationer Minst 2 års erfarenhet av arbete som kock
Kärlek för matlagning
Van att arbeta i ett högt tempo där det händer mycket
En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten
Anställningsform: från 75% tillsvidare med möjlighet till mer.Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse
Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 20 juni
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet! Visa mindre

Kock till Simgolf Malmö

Ansök    Maj 31    SIMGOLF AB    Chefskock
Kökschef till Simgolf Malmö i Mobilia Är du passionerad gällande mat och dryck? Har du gedigen köksvana och brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Då kan du vara den vi söker! Om oss: Simgolf AB erbjuder allt från nätverksfrukost, buffér till festmiddag. Vi arrangerar events, After Work och temabufféer. I vår bistro serverar vi en fast dagsmeny med klassiska rätter som Wallenbergare och stekt sill och en typisk kvällsmeny med bland annat hamburg... Visa mer
Kökschef till Simgolf Malmö i Mobilia
Är du passionerad gällande mat och dryck? Har du gedigen köksvana och brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Då kan du vara den vi söker!
Om oss: Simgolf AB erbjuder allt från nätverksfrukost, buffér till festmiddag. Vi arrangerar events, After Work och temabufféer. I vår bistro serverar vi en fast dagsmeny med klassiska rätter som Wallenbergare och stekt sill och en typisk kvällsmeny med bland annat hamburgare, buffalo wings och nachos. Vårt fokus framåt ligger på att förändra och modernisera vår meny.
Ditt uppdrag: Vi söker en Kökschef som kommer att ansvara för kökets arbete, både operativt och ekonomiskt. Du kommer att samarbeta med restaurangchefen och leda medarbetare där serviceanda och lagarbete står i centrum. Dina ansvarsområden inkluderar menyer, inköp, inventering och schemaläggning. Du har även personalansvar för kökets medarbetare. Tillsammans med övrig personal strävar du alltid efter att överträffa gästens förväntningar och skapa glädje och engagemang.
Din profil: Vi söker en ödmjuk person med pondus och hög moral. För att passa in i vår organisation är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av ledarskap och ekonomiskt ansvar. Att du brinner för mat och dryck och har gedigen köksvana ser vi som en självklarhet.
Urval sker löpande, så välkommen in med din ansökan om du vill vara en del av Simgolfs fortsatta utveckling!
Våra öppettider är varierande på sommar och vinter. Från nu är våra öppettider tisdag - torsdag 12-21, fredag och lördag 12-24, söndag 12-21, stängt måndagar! Visa mindre

Souschef till attraktiv enhet på Sydkusten ??

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På uppdrag av kund söker FRAM en erfaren Souschef till attraktiv arbetsplats på kusten  Du kommer att vara anställd hos oss på FRAM under provanställningen och sedan gå över till kund på heltid. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av likande tjän... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:På uppdrag av kund söker FRAM en erfaren Souschef till attraktiv arbetsplats på kusten 

Du kommer att vara anställd hos oss på FRAM under provanställningen och sedan gå över till kund på heltid. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av likande tjänst. 
Yrkestolthet gediget intresse och passion för utveckling av mat koncept.
????????? Souschef


???? Tillsvidareanställning start omgående

???? Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

???? Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

???? Börja jobba direkt efter intervju

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

 

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.

OBS bakgrundskontroller sker på samtliga anställda under rekryteringsprocessen.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum passeras. Visa mindre

Servitör/servitris/bartender - The Fish And Chip Shop

The Fish and Chip Shop är en fiskrestaurang på Södertull i centrala Malmö. Vi behöver utöka vårt team och söker nu serveringspersonal med erfarenhet. Vi kräver att du fyllt 20 år då du även blir serveringsansvarig. Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mer
The Fish and Chip Shop är en fiskrestaurang på Södertull i centrala Malmö. Vi behöver utöka vårt team och söker nu serveringspersonal med erfarenhet.
Vi kräver att du fyllt 20 år då du även blir serveringsansvarig.
Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Nu söker vi personal till våra restauranger på Malmö Arena

Ansök    Maj 31    Parkfast Arena AB    Servitör/Servitris
Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen Hyllie. Vår verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag och hos oss kan ni arrangera bland annat konferenser, kongresser, mässor, utställningar, mingel och fester. Malmö Arena har varje säsong en mängd olika event såsom shower, sportevenemang, konserter och företagsfester. Som s... Visa mer
Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen Hyllie. Vår verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag och hos oss kan ni arrangera bland annat konferenser, kongresser, mässor, utställningar, mingel och fester. Malmö Arena har varje säsong en mängd olika event såsom shower, sportevenemang, konserter och företagsfester. Som serveringspersonal på Malmö Arena arbetar du i våra restauranger i samband med våra olika event.

Som serveringspersonal på Malmö Arena ingår du i ett team mellan 2 och 150 personer beroende på event. Tjänsten är en timanställning och arbetet sker oftast eftermiddag/kväll. Arbetstiderna är oftast förlagda från ca: 15.00-22:00 på vardagar och på helgerna varierar det med starttider som kan vara mellan 10:00 och 17:00.  De flesta passen är ca 5–8 timmar långa med vissa undantag för större event där det ibland kan vara 9–10 timmars pass. Det är alltid eventet som styr arbetstiderna och du ansöker själv om vilka dagar du vill arbeta via vår bemannings-app. På så sätt kan du själv anpassa dina arbetspass med annat arbete, studier och privatliv. Vi har vid några tillfällen per säsong även dagspass och nattpass

Din vardag
Som extrapersonal hos oss börjar du ditt pass med att stämplar in och registrerar din ankomst till vakten. Du möter upp dina kollegor och arbetsledare för briefing inför dagens arbetspass. Arbetsledaren berättar om eventet för samt informerar om vad du har för arbetsuppgifter. Normalt sätt har vi 2h förberedelsetid för dukning och iordningställande och personalmat innan gästerna kommer. I regel så öppnar restaurangerna 2 h före match/show, dvs att har vi en konsert kl 19.00 öppnar restaurangerna 17.00 och servicen börjar 15.00.

Beroende på i vilken restaurang man jobbar i så lämnar gästerna restaurangen eller så sitter de kvar och ser matchen/showen från sin plats.  När gästerna lämnar så återställer vi restaurangen inför nästa evenemang.

Arbetet innefattar följande bland annat följande arbetsuppgifter:


• Dukning
• Servering av mat och dryck
• Diskplock
• Möblering
• Diskning
• Kassahantering

Vem är du?
Vi söker dig som är glad och positiv, trivs med full fart, har teamkänsla samt gillar utmaningen av att servera tusentals gäster på Sveriges finaste och näststörsta multiarena. Vi har en lång tradition av att alltid leverera den bästa upplevelsen och servicen till våra gäster och vi hoppas att du vill vara en del av att upprätthålla detta framöver. Har du erfarenhet av att arbeta med servering eller i bar är det jättebra. Du ska behärska det svenska språket. Är du intresserad av att lära dig arbetet men inte har någon erfarenhet, då kan Malmö Arena vara det rätta stället för dig förutsatt att du har ambitionen och motivationen samt rätt inställning.

Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast 2023-08-11. Du ansöker via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Emil Abrahamsson, Restaurant Manager, på [email protected]. Under veckorna 25-32 kan svar på frågor dröja då det vankas semestertider på arenan. Intervjuer kommer ske under veckorna 33-35.


Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Arenavärd/receptionist till Vasakronans Coworking, Arena Triangeln-80%

Ansök    Maj 31    Carotte Staff AB    Hotellreceptionist
OM FÖRETAGET Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. De äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och i Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB, placerade sig Vasakronan återigen som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i världen. Vasakronans egna co-working koncept - Vasakronan A... Visa mer
OM FÖRETAGET
Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. De äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och i Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB, placerade sig Vasakronan återigen som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i världen.
Vasakronans egna co-working koncept - Vasakronan Arena
Under fjärde kvartalet 2020 lanserade Vasakronan deras egna co-working satsning ”Vasakronan Arena”. Det nya konceptet ger deras hyresgäster ett attraktivt co-working alternativ. Baserat på Vasakronans stora kundbas, de bästa lägena, deras långtgående hållbarhetstänkande och erfarenhet av kontorsutveckling kan de erbjuda ett koncept som sätter effektivitet och produktivitet i fokus.
Arena Triangeln, som är Vasakronans första Arena i Malmö, är placerad i absolut bästa läge mitt i Triangelns köpcentrum. Här finns opera, konst, puls, folkvimmel och Malmös största handelsutbud alldeles utanför porten. Dessutom är Arenan granne med Pildammsparken och har en direkt närhet till kommunikationer som tar en vidare ut i Malmö, Sverige eller resten av världen.
Arena Triangeln erbjuder 100 flexibla arbetsplatser i en inspirerande och dynamisk miljö, tolv mötesrum utrustade med smart teknik och 95 butiker, restauranger och caféer i galleria Triangeln. Det kommer även att finnas möjlighet att hyra ett alldeles eget arenakontor. Självklart finns det flertalet lounger för event, mingel eller en trevlig pratstund i en av de sköna fåtöljerna.
På Arenan är det stort fokus på service och välmående. En arbetsplats utöver det vanliga! Alla material är noga utvalda och med hjälp av ljud, ljus och doft har man skapat en arbetsplats för alla att trivas på. Smart teknik och funktion är ledorden och varje yta ska förse en med nya intryck.
Läs mer om Arena Triangeln här: https://vasakronan.se/arena/arena-triangeln/
OM TJÄNSTEN PÅ 80%
I rollen som Arenavärd/Receptionist är du ansiktet utåt för Arena Triangeln. Din främsta uppgift är att skapa ett förstklassigt bemötande för gästerna genom att leverera enastående service till besökare och hjälpa hyresgäster och medlemmar med deras löpande frågor.
Som Arenavärd på Arena Triangeln kommer du att arbeta tätt tillsammans med vår Site Manager. Gemensamt ansvarar ni för bokningar av konferensrum, besvarar medlemmarnas frågor och ordnar med diverse cateringar.Du tar emot besökare och tar hand om konferensgäster och medlemmar genom att ordna frukostar, luncher och fikapauser på ett trevligt och professionellt sätt.En del av dina uppgifter inkluderar att skriva offerter och bekräftelser till nya medlemmar, vilket kräver att du har ett öga för detaljer.Du kommer även att hantera paket och post, samt säkerställa att våra mötesrum och allmänna ytor alltid är i fint skick. Det är viktigt att du välkomnar både medlemmar och övriga gäster med professionell och personlig service. Om du dessutom har datorkunskaper i Excel och PowerPoint är det meriterande.
Du är anställd hos Carotte och arbetar heltid på Arena Triangeln med start i augusti 2024. Arbetet är förlagd under vardagar, kontorstider.DIN PROFILVi söker en energisk och noggrann person som går igång på att bygga relationer och ge bästa möjliga service till gästerna. Du bör även vara en initiativtagare med en vilja att ta ansvar och arbeta effektivt i grupp. Att ha en hög servicenivå tillsammans med en positiv inställning utgör grunden för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hotell och konferens samt mötesbokning.
Du bör vara självgående, flexibel och ha en hög nivå av servicekänsla då du kommer att samarbeta med medlemmar från olika branscher.Du har arbetat inom organisationer där hög servicestandard varit i fokus. Du älskar mötet med människor och är energisk, positiv och initiativtagande. Ditt fokus ligger alltid hos kunden och du drivs av att leverera en god serviceupplevelse i alla lägen.
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med coworking och i en serviceorienterad roll.VI SÖKER DIG SOM HAR
Erfarenhet av liknande arbete, gärna inom reception och/eller hotellreception.
God datavana och van att arbeta med digitala tjänster
Erfarenhet av konferensteknik (meriterande)
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

OM OSS
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
ÖVRIG INFORMATION
Start: iaugusti 2024
Placering: Vasakronan Triangeln, Malmö
I denna process samarbetar Vasakronan med Carotte Staff. Vi tar inte emot ansökningar via mail.Eventuella frågor hanteras direkt av rekryteringsansvarig Natalie Fjellström på [email protected]. Vi behandlar ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Sökord: värd, värdinna, reception, Malmö, hotellreception, coworking Visa mindre

Nu söker vi erfarna Hovmästare till Malmö Arenas restauranger

Ansök    Maj 31    Parkfast Arena AB    Hovmästare
Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen Hyllie. Vår verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag och hos oss kan ni arrangera bland annat konferenser, kongresser, mässor, utställningar, mingel och fester. Vi har en spännande säsong framför oss på Malmö Arena med många evenemang, stora middagar, sportevenemang och konse... Visa mer
Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen Hyllie. Vår verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag och hos oss kan ni arrangera bland annat konferenser, kongresser, mässor, utställningar, mingel och fester. Vi har en spännande säsong framför oss på Malmö Arena med många evenemang, stora middagar, sportevenemang och konserter. Därför behöver vi förstärka med 2 erfarna hovmästare till våra restauranger. Är du en passionerad och erfaren hovmästare som älskar att leverera exceptionell service och skapa oförglömliga gästupplevelser? Då vill vi gärna träffa dig! Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 80 % med start i augusti 2024. Provanställning tillämpas. Arbetet sker såväl dagtid som eftermiddag/kväll. Arbetstiderna är väldigt varierande och beror helt på vad vi har för bokningar. Det är alltid eventet som styr arbetstiderna. I starten av säsongen läggs ett grundschema efter det som ligger bokat. Lön utgår enligt HRF:s kollektivavtal.

Din vardag
Som hovmästare hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Du kommer att ansvara för att leda och organisera arbetet i restaurangen, säkerställa att våra gäster alltid får en förstklassig upplevelse och att vår personal trivs och utvecklas i sitt arbete. Du ingår och leder ett team mellan 2 och 150 personer beroende på event. Du och ditt team arbetar i våra restauranger i samband med våra olika event såsom shower, sportevenemang, konserter och företagsfester. Det är ett växlande arbete där du under samma vecka kan ha väldigt växlande arbetsuppgifter från lunchservering och konferensfikor till förberedelser inför kommande evenemang.

Din dag börjar med att du stämplar in och ser över vad du har för dagen. Du gör dina förberedelser innan din personal kommer. När din personal anländer har du genomgång med dem och tilldelar arbetsuppgifter. Under passet arbetsleder du din personal och ser till att alla gäster blir väl omhändertagna. När gäster lämnat ansvar du för att din personal stänger ner er yta och ställer förbereder inför nästa evenemang.

Arbetet innefattar följande arbetsuppgifter:


• Tilldela och fördela personalresurser inom arbetsområdet
• Genomförande av planerade restaurangaktiviteter inom arbetsområdet
• Synkronisera planering och genomförande med berörda avdelningar
• Operativt leda underställd personal inom arbetsområdet på luncher, konferensmåltider och middagar
• Operativt arbeta med servering och bar
• Se till att ordning i förråd och delade ytor sköts
• Ansvara för att använda ytor återställs
• Vara väl insatt i bokningar och PM
• Serveringsansvarig på utskänkningstillstånd
• Dukning
• Möblering
• Kassahantering

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet som arbetsledare och servering. Du har utmärkt kommunikations- och ledarskapsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har ett öga för detaljer och en passion för mat och service och har förmågan att hantera stressiga situationer med ett leende. Som person är du är glad och positiv, trivs med full fart, har teamkänsla samt gillar utmaningen av att servera tusentals gäster på Sveriges finaste och näststörsta multiarena. Du gillar att jobba med både gäster och personal, är intresserad av att utveckla både dig själv, medarbetare och varsamheten. Malmö arena har en lång tradition av att alltid leverera den bästa upplevelsen och servicen till våra gäster och vi hoppas att du vill vara en del av att upprätthålla detta framöver.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast 2024-06-11. Du ansöker via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Emil Abrahamsson, Restaurant Manager, på [email protected].


Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Maj 30    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
*Du skall vara öppen för att arbeta på bägge orterna - Malmö och Lund. * Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. *Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman *Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse *Du brinner för att sätta gästen i centrum *Du har god samarbet... Visa mer
*Du skall vara öppen för att arbeta på bägge orterna - Malmö och Lund.
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.
*Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman
*Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse
*Du brinner för att sätta gästen i centrum
*Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning
*Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas
*Du kan ta eget ansvar
*Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.
Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Sedvanliga arbetsuppgifter:
*Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter
*Kassa och servering
*Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Maj 30    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Vänligen sök enbart denna tjänst om du har tidigare erfarenhet som Sushikock. * Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. *Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman *Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse *Du brinner för att sätta gästen i centrum *Du har god s... Visa mer
Vänligen sök enbart denna tjänst om du har tidigare erfarenhet som Sushikock.
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.
*Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman
*Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse
*Du brinner för att sätta gästen i centrum
*Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning
*Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas
*Du kan ta eget ansvar
*Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.
Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Sedvanliga arbetsuppgifter:
*Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter
*Kassa och servering
*Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Servitör/ Servitris

Vi söker efter fler medarbetare till våra enheter i Malmö. (Restaurang Gustav Adolf samt Restaurang Nils) Vi söker både heltid samt timanställda. Anställningen gäller tillsvidare. Erfarenhet är ett krav. Ålder 20år/ äldre, då du skall vara serveringsansvarig. Utbildning skickas via oss ifall du saknar det. Välkommen att söka via vår mailadress vi återkopplar vid intresse. Visa mer
Vi söker efter fler medarbetare till våra enheter i Malmö. (Restaurang Gustav Adolf samt Restaurang Nils) Vi söker både heltid samt timanställda. Anställningen gäller tillsvidare.
Erfarenhet är ett krav. Ålder 20år/ äldre, då du skall vara serveringsansvarig. Utbildning skickas via oss ifall du saknar det.
Välkommen att söka via vår mailadress vi återkopplar vid intresse. Visa mindre

Sushikock sökes

Ansök    Maj 30    Sugoi City AB    Specialkock
Sugoi är ett företag med 7 restauranger varav tre i Helsingborg en i Lund, en i Malmö, en i Landskrona och en i Höganäs. Företaget etablerades 2011 och har haft konstant tillväxt sedan starten. Sugoi är ett företag som ser en stolthet i förse våra gäster med klimatsmart sushi av bästa kvalitet med enbart MSC och ASC certifierad fisk till priser som alla har råd med. Hållbarhet, renlighet, effektivitet och service allt till ett bra pris är vårt motto. Vi sö... Visa mer
Sugoi är ett företag med 7 restauranger varav tre i Helsingborg en i Lund, en i Malmö, en i Landskrona och en i Höganäs. Företaget etablerades 2011 och har haft konstant tillväxt sedan starten.
Sugoi är ett företag som ser en stolthet i förse våra gäster med klimatsmart sushi av bästa kvalitet med enbart MSC och ASC certifierad fisk till priser som alla har råd med.
Hållbarhet, renlighet, effektivitet och service allt till ett bra pris är vårt motto.
Vi söker nu en medarbetare som ska jobba på vår enhet på Nobelvägen i Malmö
Som person bör du vara glad, serviceinriktad, noggrann och snabb lärd samt ha ett genuint intresse för mat och kvalité.
Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med sushi.
Arbetsuppgifterna består av matlagning av sushi, varma rätter, såser och sallader samt andra i kök förekommande arbetsuppgifter. Visa mindre

Restaurangbiträde Extra arbete

Ansök    Maj 30    Sugoi City AB    Restaurangbiträde
Sugoi är en restaurang som serverar japansk mat. Företaget etablerades 2011 och har haft konstant tillväxt sedan starten. Sugoi har idag 7 restauranger på följande platser Väla köpcentrum, Kullavägen i Helsingborg, Drottninggatan i Helsingborg, Fabriksgatan i Lund, Nobelvägen i Malmö, Viktoriagatan i Landskrona, Centralgatan i Höganäs och Järnvägsgatan i Helsingborg samt vår syster restaurang Anette’s på Väla . Sugoi är ett företag som ser en stolthet i fö... Visa mer
Sugoi är en restaurang som serverar japansk mat. Företaget etablerades 2011 och har haft konstant tillväxt sedan starten. Sugoi har idag 7 restauranger på följande platser Väla köpcentrum, Kullavägen i Helsingborg, Drottninggatan i Helsingborg, Fabriksgatan i Lund, Nobelvägen i Malmö, Viktoriagatan i Landskrona, Centralgatan i Höganäs och Järnvägsgatan i Helsingborg samt vår syster restaurang Anette’s på Väla .
Sugoi är ett företag som ser en stolthet i förse våra gäster med god Japansk mat och sushi med miljömärkt fisk till ett överkomligt pris. Renlighet, effektivitet, service samt mat till ett bra pris och minsta möjliga klimatpåverkan är vårt motto.
Nu söker vi restaurangbiträde som vill jobba kvällar och helger i vår restaurang i Malmö.
Som person bör du vara glad, noggrann och snabb lärd samt ha ett genuint intresse för mat och kvalité.
Kvalifikationer
- Det är meriterande att du har jobbat med kassa eller restaurang tidigare antingen i kök, servering eller bar.
- Det är en merit men ej ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med sushi eller japansk mat
- Du är en team player
- Pratar svenska eller engelska
- Lär dig snabbt
- Är renlig och vet hur man hanterar livsmedel på ett hygieniskt sätt
- Kan ha många bollar i luften och hantera stress
- Service inriktad och professionell
- Har en stolthet i din yrkesroll och tar initiativ. Arbetsuppgifterna består av kassa hantering, servering, enklare matlagning samt andra i kök förekommande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan arbetar rent och snyggt i ett högt tempo. Visa mindre

Gateau söker deltidspersonal till vår butik på Caroli

Gateau söker deltidspersonal till vår butik på Caroli Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal ... Visa mer
Gateau söker deltidspersonal till vår butik på Caroli

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu en serviceinriktad medarbetare till vår butik på Caroli.

I tjänsten kommer du att:
Aktivt medverka i butikens team på ett sätt som skapar en positiv försäljningstillväxt. Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt-och företagskunskap. Vi söker dig som ser långsiktigt på att jobba hos oss på Gateau. Som deltid och heltidspersonal arbetar du på dagtid och kan därför inte studera på gymnasiet samtidigt.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet inom service och försäljning. Vi söker personal som brinner för försäljning, är serviceinriktade, sociala och har gärna ett intresse för bröd och bakning.

Mer information och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning deltid med placering på Caroli.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Emma Lindén, [email protected].

Välkommen med din ansökan senast 30/6. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller i butiken.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika över 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra ca 5 000 engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter, vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Nordeuropa och export till mer än 40 länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2023 uppgick till 1,2 miljarder euro.

Northern Magic. Made Real.

Följ gärna Fazer på LinkedIn Visa mindre

ChopChop AB söker Wok Kock

Ansök    Maj 30    ChopChop AB    Specialkock
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga,... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav. Visa mindre

Teriyaki Sweden AB söker Wok Kock

Ansök    Maj 30    ChopChop AB    Specialkock
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga,... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav. Visa mindre

ChopChop 4 AB söker Wok Kock

Ansök    Maj 30    ChopChop AB    Specialkock
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga,... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav. Visa mindre

Nu söker vi personal till våra kiosker på Malmö Arena

Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen Hyllie. Vår verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag och hos oss kan ni arrangera bland annat konferenser, kongresser, mässor, utställningar, mingel och fester. Malmö Arena har varje säsong en mängd olika event såsom shower, sportevenemang, konserter och företagsfester. Som k... Visa mer
Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen Hyllie. Vår verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag och hos oss kan ni arrangera bland annat konferenser, kongresser, mässor, utställningar, mingel och fester. Malmö Arena har varje säsong en mängd olika event såsom shower, sportevenemang, konserter och företagsfester. Som kioskpersonal på Malmö Arena arbetar du i våra kiosker där vi säljer mat, dryck och godis i samband med våra olika event. Som kioskpersonal på Malmö Arena ingår du i en personalgrupp på ca 150 personer som arbetar vid olika event. Som mest arbetar det 60 personer vid samma tillfälle i kioskerna. I varje kiosk finns det två olika arbetsplatser, kassa eller grill (Tillredning av hamburgare och korv). Tjänsten är en timanställning och arbetet sker oftast sen eftermiddag/kväll. Arbetstiderna är oftast förlagda från ca: 17:15-21:30/22:00 på vardagar och på helgerna varierar det med starttider som kan vara 13:15-14:00-17:15 och 18:00.  De flesta passen är ca 4,5–6 timmar långa med vissa undantag för större event där det ibland kan vara 8–10 timmars pass. Det är alltid eventet som styr arbetstiderna och du ansöker själv om vilka dagar du vill arbeta via vår bemannings-app. På så sätt kan du själv anpassa dina arbetspass med annat arbete, studier och privatliv. Vi har vid några tillfällen per säsong även dagspass och nattpass samt även ibland garderobspass då ni först arbetar i bar och sedan hjälper till vid utlämning av jackor, detta sker dock väldigt sällan.

Din vardag
Som extrapersonal hos oss börjar du ditt pass med att stämplar in och registrerar din ankomst till vakten. Du möter upp dina kollegor och arbetsledare för en briefing av kvällen. Arbetsledaren berättar om eventet för kvällen samt informerar er om i vilken kiosk ni ska arbeta i under kvällen, samt om ni ska stå i kassa eller grill. Alla som arbetar i kiosk måste lära sig att hantera både kassan och grillen. Normalt sätt har ni 45 min förberedelsetid för att bland annat fylla upp kiosken med engångsmaterial, godis och dryck. När vi öppnar huvudentrén har vi normalt sätt gästerna i 1,5 h innan gästerna går in till föreställningen/eventet. När gästerna gått in till föreställningen/eventet förbereder ni er inför pausen genom att fylla upp godis, dryck och mat. Efter paus/pauserna städar ni gemensamt av kiosken och går hem för dagen.

Arbetet innefattar följande arbetsuppgifter:


• Kassahantering
• Tillberedning av hamburgare och korv
• Påfyllning av kylar, läsk/ folköl (alkoholhaltig dryck)
• Påfyllning av godis, popcorn och snacks
• Renhållning/städning
• Utlämning av jackor (vid vissa enskilda event/tillfällen)

Vem är du?
Vi söker dig som är glad och positiv, trivs med full fart, har teamkänsla samt gillar utmaningen av att servera tusentals gäster på Sveriges finaste och näststörsta multiarena. Vi har en lång tradition av att alltid leverera den bästa upplevelsen och servicen till våra gäster och vi hoppas att du vill vara en del av att upprätthålla detta framöver. Har du erfarenhet av att arbeta med tillberedning av mat, servering eller tidigare kassa vana så är det jättebra. Är du intresserad av att lära dig arbetet men inte har någon erfarenhet, då kan Malmö Arena vara det rätta stället för dig förutsatt att du har ambitionen och motivationen samt rätt inställning. Observera att du måste ha fyllt 16 år för att arbeta i kioskerna på Malmö Arena detta är för att det förekommer sena arbetspass (efter 22:00) samt arbetspass som är förlagda på skoldagar och även arbetspass som är längre än 8 timmar.

Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast 2024-08-01. Du ansöker via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi kommer börja att gå igenom ansökningarna den 5/8.

Har du frågor om tjänsten kontakta, Gabriel Bexell, Operativ Fastfoodchef på [email protected].  Under veckorna 27 - 31 kan svar på frågor dröja då det vankas semestertider på arenan.

 

Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

cafebiträde

Vi är ett litet café nära lilla torg i Malmö som serverar smörrebröd men även varma luncher . Vi har även catering så man får vara bredd på att ordna beställningar ,ta emot kunder och ge en bra service . Vi söker dig med erfarenhet på minst 1år inom restaurang /catering som är van att ha många bollar i luften. Meriterande om du har någon form av utbildning/erfarenhet inom livsmedelshantering. Serviceinriktad och tycker om att ge en fin service till våra k... Visa mer
Vi är ett litet café nära lilla torg i Malmö som serverar smörrebröd men även varma luncher .
Vi har även catering så man får vara bredd på att ordna beställningar ,ta emot kunder och ge en bra service .
Vi söker dig med erfarenhet på minst 1år inom restaurang /catering som är van att ha många bollar i luften. Meriterande om du har någon form av utbildning/erfarenhet inom livsmedelshantering.
Serviceinriktad och tycker om att ge en fin service till våra kunder .
schemalagda arbetstider.
Öppettider : mån - lör 7-17
Söndagar stängt. Visa mindre

Nu söker vi personal till våra barer på Malmö Arena

Ansök    Maj 29    Parkfast Arena AB    Bartender
Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen Hyllie. Vår verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag och hos oss kan ni arrangera bland annat konferenser, kongresser, mässor, utställningar, mingel och fester. Malmö Arena har varje säsong en mängd olika event såsom shower, sportevenemang, konserter och företagsfester. Som e... Visa mer
Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen Hyllie. Vår verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag och hos oss kan ni arrangera bland annat konferenser, kongresser, mässor, utställningar, mingel och fester. Malmö Arena har varje säsong en mängd olika event såsom shower, sportevenemang, konserter och företagsfester. Som eventbartender på Malmö Arena arbetar du i våra publika barer i samband med våra olika event. Som bartender på Malmö Arena ingår du i en personalgrupp på 50 bartenders som arbetar vid olika event. Som mest arbetar det 28 bartenders vid samma tillfälle. Tjänsten är en timanställning och arbetet sker oftast sen eftermiddag/kväll. Arbetstiderna är oftast förlagda från ca: 17:15-21:30/22:00 på vardagar och på helgerna varierar det med starttider som kan vara 13:15-14:00-17:15 och 18:00.  De flesta passen är ca 4,5–6 timmar långa med vissa undantag för större event där det ibland kan vara 8–10 timmars pass. Det är alltid eventet som styr arbetstiderna och du ansöker själv om vilka dagar du vill arbeta via vår bemannings-app. På så sätt kan du själv anpassa dina arbetspass med annat arbete, studier och privatliv. Vi har vid några tillfällen per säsong även dagspass och nattpass samt även ibland garderobspass då ni först arbetar i bar och sedan hjälper till vid utlämning av jackor, detta sker dock väldigt sällan. 

Din vardag
Som extrapersonal hos oss börjar du ditt pass med att stämplar in och registrerar din ankomst till vakten. Du möter upp dina kollegor och arbetsledare för en briefing av kvällen. Arbetsledaren berättar om eventet för kvällen samt informerar er om i vilken bar ni ska arbeta i under kvällen. Normalt sätt har ni 45 min förberedelsetid för att bland annat hämta is, skära citroner och gå igenom baren inför kvällen (baren är redan uppfylld vid ankomst). När vi öppnar huvudentrén har vi normalt sätt gästerna i 1,5h innan gästerna går in till föreställningen/eventet. När gästerna gått in till föreställningen/eventet förbereder ni er inför pausen. Efter paus/pauserna städar ni gemensamt av baren och går hem för dagen.


Arbetet innefattar följande arbetsuppgifter:


• Kassahantering
• Tillberedning och servering av alkohol/alkoholfritt över bardisk.
• Påfyllning av kylar
• Renhållning/städning
• Utlämning av jackor (vid vissa enskilda event/tillfällen)

Vem är du?
Vi söker dig som är glad och positiv, trivs med full fart, har teamkänsla samt gillar utmaningen av att servera tusentals gäster på Sveriges finaste och näststörsta multiarena. Vi har en lång tradition av att alltid leverera den bästa upplevelsen och servicen till våra gäster och vi hoppas att du vill vara en del av att upprätthålla detta framöver. Har du erfarenhet av att arbeta i bar/restaurang eller har en bartenderutbildning så är det jättebra. Är du intresserad av att lära dig arbetet men inte har någon erfarenhet, då kan Malmö Arena vara det rätta stället för dig förutsatt att du har ambitionen och motivationen samt rätt inställning. Observera att du måste ha fyllt 18 år för att arbeta i barerna på Malmö Arena då det förekommer arbete sena kvällar.

Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast 2024-07-15. Du ansöker via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten kontakta, Samuel March,?Barchef på [email protected] Mellan den 19 juni till den 1 juli kan svar på frågor dröja då det vankas semestertider på arenan.

 

Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Barista

Baritalia är en italiensk Café/restaurang som ligger i västra hamnen. Vi är väldigt kända för våran Italienska Gelato som är en av bästa i skåne. Vi är ett glatt gäng som älskar service och är stolta över våra produkter och jobb. - Du som person bör vara serviceminded, positiv och glad. - Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo. - Du tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta i team. Du måste vilja ge god service och gillar att möta... Visa mer
Baritalia är en italiensk Café/restaurang som ligger i västra hamnen. Vi är väldigt kända för våran Italienska Gelato som är en av bästa i skåne. Vi är ett glatt gäng som älskar service och är stolta över våra produkter och jobb.
- Du som person bör vara serviceminded, positiv och glad.
- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo.
- Du tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta i team.
Du måste vilja ge god service och gillar att möta nya människor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, försäljning samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café
OBS! ENDAST PERSONER MED ERFARENHET SOM BARISTA ÖNSKAS SÖKA TJÄNSTEN.. Visa mindre

Hotellreceptionist

Ansök    Maj 28    AB Sedes    Hotellreceptionist
Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete. Du behöver vara engagerad, noggrann, stresstålig och självgående. Sedvanligt receptionsarbete. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete.
Du behöver vara engagerad, noggrann, stresstålig och självgående.
Sedvanligt receptionsarbete.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock som vill jobba dagtid

Brunchoteket ligger på Stortorget i Malmö. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu kockar för anställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 08:00-17.00, måndag till söndag. Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper: - Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt - Noggrann och arbetar bra i team Din främsta arbetsuppgifter är att förbereda och laga maträtter för bordservering och a... Visa mer
Brunchoteket ligger på Stortorget i Malmö. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu kockar för anställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 08:00-17.00, måndag till söndag.
Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper:
- Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt
- Noggrann och arbetar bra i team
Din främsta arbetsuppgifter är att förbereda och laga maträtter för bordservering och avhämtningen med allt vad det innebär. Vi lagar i stort sett allt i köket från grunden. Visa mindre

Kökspersonal på TUGG BURGERS

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Tugg Burgers söker nu kökspersonal! Vilka är vi? Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Tugg Burgers söker nu kökspersonal!


Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén – både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!

Dina arbetsuppgifter är
- stå i preppen och förbereda menyn inför service
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; steka burgare, fritera diverse sides, lägga upp maten
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen samt dagligt städ av restaurangen

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen Visa mindre

searching Restaurant staff (Chefs,kitchen assitants,Waiters/Waitresses)

Ansök    Maj 27    Wanglin Sweden AB    Servitör/Servitris
We have a Chinese restrant in Västra Hamnen Malmö. 1 We need sevral cooking chef who has experince for making chinese food about 2-4 years (Speaking Language : Chinese Mandarin). 2 We need 3-5 kitchenassitants for helping our chefs.(experince 1-2 years, Speaking Language : Swedish & English) 3 We need several Waiters / Waitress who has experince about 1-2 years. (for waiters/Waitress you must speak Swedish & English.) If you are interested please c... Visa mer
We have a Chinese restrant in Västra Hamnen Malmö.


1 We need sevral cooking chef who has experince for making chinese food about 2-4 years (Speaking Language : Chinese Mandarin).


2 We need 3-5 kitchenassitants for helping our chefs.(experince 1-2 years, Speaking Language : Swedish & English)


3 We need several Waiters / Waitress who has experince about 1-2 years. (for waiters/Waitress you must speak Swedish & English.)


If you are interested please call me or SMS : 072-872 0927 (Lin)
Vi har en kinesisk restrant i Västra Hamnen Malmö.


1 Vi behöver flera kockar som har erfarenhet av att göra kinesisk mat i cirka 2-4 år (Speaking Language: Chinese Mandarin).


2 Vi behöver 3-5 köksassistenter för att hjälpa våra kockar.(erfarenhet 1-2 år, Talar språk: svenska & engelska)


3 Vi behöver flera servitörer/servitris som har erfarenhet ca 1-2 år. (för servitörer/servitris måste du tala svenska & engelska.)


Vid intresse ring mig eller SMS: 072-872 0927 (Lin) Visa mindre

Kallskänka S:t Markus Vinkällare/Gränden

Kallskänka S:t Markus Vinkällare/Gränden Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk uppleve... Visa mer
Kallskänka S:t Markus Vinkällare/Gränden
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vinkällare som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu en ambitiös kallskänka.
Arbetet omfattar primärt traditionell matlagning från grunden av kött, fisk och vegetariska rätter. Vi ser gärna att du har arbetat som kallskänka i ett antal år och har erfarenhet ifrån mattillagning från grunden med fokus på buffé och framförallt bakning och desserter. Vi ser gärna att du har besitter ett innovativt tankesätt kring matlagning.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa matupplevelse genom att tillämpa din noggrannhet och ditt innovativa tankesätt kring matlagning, där du har ett öga för detaljer.
Du har en god kunskap kring hantering av livsmedel och hygien och vi vill att du genomgått en certifierad utbildning kring hantering av livsmedel. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom nu Gränden på sommaren. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag.
Tjänster finnes för deltid och heltid. I din roll kommer du att rapportera till Köksmästare.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För frågor, kontakta: [email protected]
Vänligen märk er ansökan ”Kallskänka S:t Markus Vinkällare/Gränden 2024”
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nattreceptionist till hotell säsong 2024 ??

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: FRAM BEMANNING FRAM är ett modernt bemanningsföretag som arbetar med hela Sveriges hotell och restaurangbransch. Vi har uppdrag i hela Sverige och utgår ifrån Sveriges 3 största städer Stockholm Göteborg och Malmö. Nu söker vi fler duktiga Nattreceptionister ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
FRAM BEMANNING


FRAM är ett modernt bemanningsföretag som arbetar med hela Sveriges hotell och restaurangbransch. Vi har uppdrag i hela Sverige och utgår ifrån Sveriges 3 största städer Stockholm Göteborg och Malmö.

Nu söker vi fler duktiga Nattreceptionister till våra kunder i södra och mellersta Sverige. Merparten uppdrag är under sommarsäsongen  ??

Är du en pigg nattuggla som brinner för gästservice och trivs med att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker!

 

Som nattreceptionist är du hotellets ansikte utåt du ansvarar för:

Att välkomna och checka in gäster som anländer sent med stort leende.

Bearbeta och arkivera administrativa uppgifter som post och meddelanden.

Förbereda och kontrollera dokument och rapporter för kommande dag.

Säkerhet och brand (du kommer att bli utbildad på plats)

Besvara och hantera gästönskemål under nattens timmar.


 

Vi ser att du som söker har:

Minst 2 års erfarenhet ifrån liknande arbete.

Förkunskaper i bokningsystem Opera, Cenium , Mews eller liknade.

Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska [ övriga språk meriterande]

Fingertoppskänsla och lyhördhet för gästers behov.

Ansvarstagande med tryggheten att arbeta ensam.

Bakgrund inom servicebranschen positiv attityd med inställningen att service i världsklass är en självklarhet!


 

???? Säsongs anställning till att börja med

???? Betalda resor till och från jobbet vid längre resor milersättning eller tågbiljetter!

???? Jobba när du vill, välj dina jobb veckor själv!

???? Löpande löneutbetalningar, vänta till 25 eller ta ut lön 24 tim efter avslutat pass!

???? Personalboende finns såklart kostnadsfritt under dina jobbveckor!

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan

Säkerhet: Du godkänner att arbetsgivaren begär utdrag från belastningsregistret Visa mindre

Köksmedarbetare till Jensens Bøfhus på Emporia

Ansök    Maj 27    Jensen's Böfhus AB    Köksbiträde
Gillar du att ha många bollar i luften och vill jobba i ett restaurangkök där det hela tiden är fullt upp? Köksmedarbetare till Jensens Bøfhus på Emporia Erfarenhet av att ha jobbat med bongsystem är meriterande. Som biffboss deltar du i det dagliga arbetet i vårt kök och ser till att alla gäster serveras mat av högsta kvalitet samt får en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. På Jensens Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom... Visa mer
Gillar du att ha många bollar i luften och vill jobba i ett restaurangkök där det hela tiden är fullt upp?

Köksmedarbetare till Jensens Bøfhus på Emporia

Erfarenhet av att ha jobbat med bongsystem är meriterande.

Som biffboss deltar du i det dagliga arbetet i vårt kök och ser till att alla gäster serveras mat av högsta kvalitet samt får en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. På Jensens Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice.

Du kommer att utbildas internt genom strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytanden samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.

Din profil:

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman.
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
Tjänsten:

Primära arbetsuppgifter:

Grilla kött utifrån gästernas önskemål och ansvara för tillberedning och uppläggning av mat.
Delta i den dagliga rengöringen av köket.
Se till att våra standarder avseende rengöring och hygien efterlevs.
Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.
Vi erbjuder:

Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter scheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider.
Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner. 
Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept.
Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande totalt 5 restauranger i Malmö, Stockholm och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på  www.jensens.com Visa mindre

Searching Restaurant staff (Chefs,kitchen assitants,Waiters/Waitresses)

Ansök    Maj 27    Wanglin Sweden AB    Restaurangbiträde
We have a Chinese restrant in Västra Hamnen Malmö. 1 We need sevral cooking chef who has experince for making chinese food about 2-4 years (Speaking Language : Chinese Mandarin). 2 We need 3-5 kitchenassitants for helping our chefs.(experince 1-2 years, Speaking Language : Swedish & English) 3 We need several Waiters / Waitress who has experince about 1-2 years. (for waiters/Waitress you must speak Swedish & English.) If you are interested please c... Visa mer
We have a Chinese restrant in Västra Hamnen Malmö.


1 We need sevral cooking chef who has experince for making chinese food about 2-4 years (Speaking Language : Chinese Mandarin).


2 We need 3-5 kitchenassitants for helping our chefs.(experince 1-2 years, Speaking Language : Swedish & English)


3 We need several Waiters / Waitress who has experince about 1-2 years. (for waiters/Waitress you must speak Swedish & English.)


If you are interested please call me or SMS : 072-872 0927 (Lin)


Vi har en kinesisk restrant i Västra Hamnen Malmö.


1 Vi behöver flera kockar som har erfarenhet av att göra kinesisk mat i cirka 2-4 år (Speaking Language: Chinese Mandarin).


2 Vi behöver 3-5 köksassistenter för att hjälpa våra kockar.(erfarenhet 1-2 år, Talar språk: svenska & engelska)


3 Vi behöver flera servitörer/servitris som har erfarenhet ca 1-2 år. (för servitörer/servitris måste du tala svenska & engelska.)


Vid intresse ring mig eller SMS: 072-872 0927(Lin) Visa mindre

Souschef till attraktiv enhet på Sydkusten ??

Ansök    Maj 27    Meet a Group international AB    Souschef
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På uppdrag av kund söker FRAM en erfaren Souschef till attraktiv arbetsplats på kusten  Du kommer att vara anställd hos oss på FRAM under provanställningen och sedan gå över till kund på heltid. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av likande tjän... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:På uppdrag av kund söker FRAM en erfaren Souschef till attraktiv arbetsplats på kusten 

Du kommer att vara anställd hos oss på FRAM under provanställningen och sedan gå över till kund på heltid. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av likande tjänst. 
Yrkestolthet gediget intresse och passion för utveckling av mat koncept.
????????? Souschef


???? Tillsvidareanställning start omgående

???? Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

???? Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

???? Börja jobba direkt efter intervju

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

 

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.

OBS bakgrundskontroller sker på samtliga anställda under rekryteringsprocessen.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum passeras. Visa mindre

Subway Sandwich Artists

Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid. Du behöver kunna prata och förstå svenska bra. Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av likna... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo.
Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid.
Du behöver kunna prata och förstå svenska bra.
Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.
Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas.
För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.
Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg då söker vi dig som kan arbeta alla tider på dygnet.
Givetvis har vi kollektivavtal med avtalsenliga villkor.
Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Disk&Städ

Ansök    Maj 27    Brunchoteket Malmö AB    Diskare
Vi söker nu drivna och noggranna diskare till vår restaurang. Som diskare är du en viktig del av vårt team och hjälper till att hålla köket rent och organiserat. Arbetsuppgifter går ut på att diska samt städ av restaurang. Tjänsten är en sommaranställning på 50%. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Visa mer
Vi söker nu drivna och noggranna diskare till vår restaurang.
Som diskare är du en viktig del av vårt team och hjälper till att hålla köket rent och organiserat. Arbetsuppgifter går ut på att diska samt städ av restaurang.
Tjänsten är en sommaranställning på 50%.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Maj 27    Osteria di la AB    Servitör/Servitris
Alla ansökningar hänvisas till in: [email protected] från och med Maj 2024 Kort bakgrund Enoclub ingår i en familjeägt företag med 3 italienska restauranger. Vi startade sin verksamhet 2010 och med italiensk matkultur som legat oss varmt om hjärtat. Våra restauranger är belägna i Slottstaden, Davidhallstorg samt innercity skomakaregatan i Malmö. Vårt kall är att tillaga italiensk mat med de allra bästa råvarorna från grunden, där varje moment i tillagnings... Visa mer
Alla ansökningar hänvisas till in: [email protected]
från och med Maj 2024
Kort bakgrund
Enoclub ingår i en familjeägt företag med 3 italienska restauranger.
Vi startade sin verksamhet 2010 och med italiensk matkultur som legat oss varmt om hjärtat.
Våra restauranger är belägna i Slottstaden, Davidhallstorg samt innercity skomakaregatan i Malmö. Vårt kall är att tillaga italiensk mat med de allra bästa råvarorna från grunden, där varje moment i tillagningsprocessen är lika viktig för att få fram den bästa kvalitén på våra råvaror.. Att sätta kundernas upplevelser i centrum när det kommer till service och kvalitet är absolut viktigast för oss.
Vi söker nu Servitör servitris till Enoclub på skomakaregatan.

Servitriser/Servitörer
Tidigare erfarenheter
Du har branschvana inom restaurang med minst 3 års erfarenhet, samt vinkunskap.
Arbetsbeskrivning
-servera gäster samt ha sälj mål.
Personliga egenskaper
- Stresstålig
- Ingenting är omöjligt
- Flexibel och anpassningsbar till arbetstiderna som kan variera beroende på situation.
- Du är resultatinriktad och strukturerad.
- Du ställer höga krav på dig själv för att lyckas i ditt arbete.
- Bra teamplayer med mycket skinn på näsan.
Intresserad av Italien, italiensk mat, italienskt vin.
Arbetstid ca 135-150 h / månad


All applications should be sent to: [email protected]
Short background


Enoclub is part of a family-owned business with 3 Italian restaurants.


We started our business in 2010 and with Italian food culture that was close to our hearts.


Our restaurants are located in the castle town, Davidhallstorg and the inner city skomakaregatan in Malmö. Our vocation is to prepare Italian food with the very best ingredients from scratch, where every moment of the cooking process is equally important to bring out the best quality of our ingredients.. Putting the customer's experience at the center when it comes to service and quality is absolute most important to us.


Waitresses/Waiters
Past experience


You have industry experience in restaurants with at least 3 years of experience, as well as wine knowledge.


Job description
- serve guests and have sales targets.
Personal characteristics


- Stress resistant
- Nothing is impossible
- Flexible and adaptable to working hours that can vary depending on the situation.
- You are results-oriented and structured.
- You make high demands on yourself in order to succeed in your work.
- Good team player with a lot of skin on his nose.
Working hours per month is 135-155 Visa mindre

Kock grillmästare

Vi söker en talangfull och passionerad kock till öppningen av vår nya argentinska restaurang i Malmö. Krav: - Erfarenhet av eldhantering. - Färdighet i matlagningstekniker med eld (grill, asado, öppen eld, plancha, rescoldo, rökning etc.). - Kunskap och färdighet i att tillaga argentinska kötträtter. - Kunskap i rensning och förberedelse av fisk. - Erfarenhet av presentation av rätter och desserter. - Noggrannhet och engagemang i att hålla köket rent och... Visa mer
Vi söker en talangfull och passionerad kock till öppningen av vår nya argentinska restaurang i Malmö.


Krav:
- Erfarenhet av eldhantering.
- Färdighet i matlagningstekniker med eld (grill, asado, öppen eld, plancha, rescoldo, rökning etc.).
- Kunskap och färdighet i att tillaga argentinska kötträtter.
- Kunskap i rensning och förberedelse av fisk.
- Erfarenhet av presentation av rätter och desserter.
- Noggrannhet och engagemang i att hålla köket rent och organiserat.
- Förmåga att arbeta i team och under press.
- Proaktiv attityd och önskan att erbjuda en exceptionell matupplevelse.


Vi erbjuder:
- En dynamisk och professionell arbetsmiljö.
- Möjlighet till professionell utveckling.
- Konkurrenskraftig lön baserad på erfarenhet.
- Möjligheten att vara med i uppstarten av ett innovativt och spännande projekt.


Vi ser fram emot att ha dig med oss för att föra den autentiska argentinska gastronomin till Malmö!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock Elysée

Kock Restaurang Elysée Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Rest... Visa mer
Kock Restaurang Elysée
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren.
Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang Elysée som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar Fondue och klassisk à la carte, söker vi nu ambitiösa och engagerade kockar.
Arbetet omfattar primärt traditionell matlagning från grunden av kött, fisk och vegetariska rätter. Vi ser gärna att du har arbetat som kock i ett antal år och har erfarenhet ifrån mattillagning genom grillning och stekning i ett relativt högt tempo. Vi ser gärna att du har besitter ett innovativt tankesätt kring matlagning, samtidigt som du inte är främmande att arbeta med ett relativt färdigt matkoncept.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa matupplevelse genom att tillämpa din noggrannhet och ditt innovativa tankesätt kring matlagning, där du har ett öga för detaljer. Du har en god kunskap kring hantering av livsmedel och hygien och vi vill att du genomgått en certifierad utbildning kring hantering av livsmedel. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll i köket.
Tjänster finnes för heltid, deltid samt behovsanställning. I din roll kommer du att rapportera till Köksmästare.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För frågor, kontakta:
[email protected]
Vänligen märk er ansökan ”Kock Elysée 2024”
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bokningsagent/Receptionist till Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska mötes- och evenemangsområden. Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och... Visa mer
Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska mötes- och evenemangsområden. Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och bidra till att leverera en förstklassig service till våra gäster? Har du service ut i fingerspetsarna och brinner för att överträffa gästens förväntningar? Då är du den vi söker!Nu söker vi en ny stjärna till vårt team som vill kombinera rollerna som Bokningsagent samt Receptionist på Malmö Arena Hotell. Tjänsten är ett vikariat på heltid minst 1 år med tillträde snarast. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Din vardag


• Svara på bokningsförfrågningar vi mail och telefon.
• Registrera individuella, grupp- och paketbokningar i systemen.
• Administrera förskottsbetalningar och proformafakturor.
• Ansvara för egna större bokningar/projekt.
• Delta i revenue managementmöte veckovis och medverka i avdelningens strategi för intäktsoptimering.
• På Malmö Arena Hotel arbetar vi mycket med andra avdelningar och som bokningsagent förväntas du ta ett ansvar utöver din egna avdelning, driva samarbetet mellan alla avdelningar och se till att information kring våra bokningar finns och följs.
• Checka in och ut gäster.
• Erbjuda våra gäster högsta service- och kompetensnivå se till att gäster alltid blir korrekt bemötta.
• Vara hotellets gäster behjälpliga med diverse frågor och önskemål före, under och efter deras vistelse.
• Kassahantering.
• Administrativt arbete, såsom genomgång av ankomstlistor, bokningssystem mm. 

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning samt erfarenhet av att arbeta med hotellrumsbokningar, projektledning och sälj. Du har arbetat minst 3 år inom hotellreception eller bokning. I dina tidigare roller har du fått planera ditt egna arbete i en miljö med högt tempo och tagit dig an alla arbetsuppgifter, små som stora, med lika mycket entusiasm.

Du är van av att arbeta i Office-paketet (Word, Excel, Outlook etc.) och du har även erfarenhet av att arbeta i olika bokningssystem (Suite8, Opera, Jupiter eller liknande). Du behärskar både svenska och engelska professionellt och flytande i tal och skrift. Ytterligare ett språk är meriterande.

Som person är du prestigelös och kan både arbeta operativt och samtidigt projektleda.  Genom att arbeta operativt har du bra insyn i alla vardagens uppgifter. Du är flexibel, kreativ och anpassar dig efter situationen. Att se lösningar framför problem är en självklarhet för dig och du gillar när det är högt tempo. Med din positiva inställning och ditt ständig fokus på sälj bidrar du till att upplevelsen för gästen i kontakt med oss alltid är på topp. Att kommunicera med dina gäster/kunder, både individuellt, on-line och i grupp, är en självklarhet för dig. Du är också en relationsbyggare som gärna bygger broar och utvecklar samarbeten mellan avdelningarna på hotellet.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast 2024-06-10. Du ansöker via länken nedan.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Hittar vi rätt kandidat/er för jobbet kan annonsen komma att försvinna tidigare.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Bokning och Revenue Manager Jonas Persson på [email protected] eller Front of House Manager Jessica Warnerbring på [email protected] Visa mindre

Sushi kock Aiko Sushi Express Malmö

Ansök    Maj 24    Song & Familj AB    Kock, à la carte
Ledig Tjänst: Erfaren Sushikock Sökes Vi på Aiko Sushi Express Malmö söker för närvarande en dedikerad och skicklig sushikock för att förstärka vårt köksteam. Vi letar efter en person som brinner för sushi och som har följande kvalifikationer: - Erfarenhet: Minst två års erfarenhet av arbete som sushikock. - Färdigheter: Utmärkt förmåga i sushitillverkning, inklusive tekniker för rullning, skärning och estetisk presentation. - Innovationsförmåga: En pa... Visa mer
Ledig Tjänst: Erfaren Sushikock Sökes


Vi på Aiko Sushi Express Malmö söker för närvarande en dedikerad och skicklig sushikock för att förstärka vårt köksteam. Vi letar efter en person som brinner för sushi och som har följande kvalifikationer:


- Erfarenhet: Minst två års erfarenhet av arbete som sushikock.
- Färdigheter: Utmärkt förmåga i sushitillverkning, inklusive tekniker för rullning, skärning och estetisk presentation.
- Innovationsförmåga: En passion för att skapa nya och spännande sushi-rätter, samtidigt som traditionella metoder respekteras.
- Produktkunskap: Omfattande kunskap om råvaror, särskilt fisk och skaldjur, och en förståelse för hållbarhet och kvalitet.
- Hygien och säkerhet: Sträng efterlevnad av hygien- och säkerhetsstandarder inom köket.
- Teamspelare: Förmåga att arbeta väl under tryck i ett snabbt tempo och bidra positivt till teamets dynamik.
- Serviceinriktad: Engagemang för att leverera enastående matupplevelser för våra gäster.


Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats, möjligheter till professionell utveckling och en konkurrenskraftig lön. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Maj 25    Medla Sverige AB    Servitör/Servitris
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, ... Visa mer
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb.

Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder.

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.

Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.

Våra kunder är väletablerade restauranger i centrala stan med bra arbetsvillkor och engagerad personal.

För att arbeta med restaurangbiträde krävs ingen tidigare erfarenhet men vi ser gärna att du:

- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet

Ansvar

- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten
- Viss städ och disk

Sök tjänsten snabbt och lätt på www.recnet.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitris/servitör till Rue Hamra Restaurang & Event AB i Malmö

Ansök    Maj 24    Jobbpunkten AB    Servitör/Servitris
Är du intresserad av att arbeta som Servitör/Servitris i Malmö? Då har vi möjligheten för dig! Vi på Jobbpunkten samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. Just nu söker vi för Rue Hamra Restaurang & Event AB en Servitör/Servitris i Malmö. Som Servitör/Servitris tar upp beställningar, serverar mat och dryck och tar hänsyn till allergier och andra specifika önskemål. Vi ser gärna att du har tidiga... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta som Servitör/Servitris i Malmö? Då har vi möjligheten för dig!
Vi på Jobbpunkten samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
Just nu söker vi för Rue Hamra Restaurang & Event AB en Servitör/Servitris i Malmö.
Som Servitör/Servitris tar upp beställningar, serverar mat och dryck och tar hänsyn till allergier och andra specifika önskemål.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna kommunicera på svenska. Flexibilitet gällande arbetstider är viktigt då varierande arbetstider kan förekomma.
Vi välkomnar en mångfald av sökande med olika bakgrund och kompetens. Har du rätt till anställningsstöd är detta meriterande.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med bemanning, rekrytering och matchning. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Maj 23    Bistro Royal Malmö AB    Köksbiträde
Hej! Vi på Bistro Royal söker just nu köksbiträde. Ni ska kunna hjälpa till i köket med förbereda, sköta disken och hantera serveringen. Inga krav på språkkunskap. Ingen erfarenhet krävs Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej!
Vi på Bistro Royal söker just nu köksbiträde. Ni ska kunna hjälpa till i köket med förbereda, sköta disken och hantera serveringen. Inga krav på språkkunskap. Ingen erfarenhet krävs
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock på deltid, dagtid

Brunchoteket ligger på Stortorget i Malmö. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu kockar för anställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 08:00-17.00, måndag till söndag. Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper: - Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt - Noggrann och arbetar bra i team Din främsta arbetsuppgifter är att förbereda och laga maträtter för bordservering och a... Visa mer
Brunchoteket ligger på Stortorget i Malmö. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu kockar för anställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 08:00-17.00, måndag till söndag.
Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper:
- Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt
- Noggrann och arbetar bra i team
Din främsta arbetsuppgifter är att förbereda och laga maträtter för bordservering och avhämtningen med allt vad det innebär. Vi lagar i stort sett allt i köket från grunden. Visa mindre

Kock söker.

KOCK Tjänsten är en dag och kvällstidstjänst. Minst 3 års erfarenhet av lunch och a la carte krävs. Du är grymt kreativ och fantastiskt smaksäker. Anställningsvillkor: deltid, dag och kväll. Skicka dit CV och personligt brev till [email protected] ----------------------------------------------- Vi ser fram emot era ansökningar! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsp... Visa mer
KOCK
Tjänsten är en dag och kvällstidstjänst. Minst 3 års erfarenhet av lunch och a la carte krävs. Du är grymt kreativ och fantastiskt smaksäker.
Anställningsvillkor: deltid, dag och kväll.
Skicka dit CV och personligt brev till [email protected]
-----------------------------------------------
Vi ser fram emot era ansökningar!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommelier/service personal sökes

Karl-Mikael växer och vi måste rekrytera mer sommelierer/servicepersonal. Vi söker någon som vill jobba lite extra, 2-3 dagar i veckan. Du har jobbat några år i branschen. Självgående, säljande, vinkunnig och intresserad av mat och vin i kombination. Flytande i svenska är ett krav, även engelska är viktigt då vi har många utländska gäster som besöker oss. Timanställning som kan ändras till fast anställning. Vi söker dig som brinner för serviceyrket och s... Visa mer
Karl-Mikael växer och vi måste rekrytera mer sommelierer/servicepersonal. Vi söker någon som vill jobba lite extra, 2-3 dagar i veckan.
Du har jobbat några år i branschen.
Självgående, säljande, vinkunnig och intresserad av mat och vin i kombination.
Flytande i svenska är ett krav, även engelska är viktigt då vi har många utländska gäster som besöker oss.
Timanställning som kan ändras till fast anställning.
Vi söker dig som brinner för serviceyrket och som gillar att jobba kväll. Du ska ha jobbat minst 2 år med a lá carte samt fasta menyer och gillar att utvecklas med jobbet.
Viktigt att kunna jobba individuellt men även i team.
Kvalité är det vi står för så viktigt att du också känner samma sak för kunden.
Vinkunskap är ett måste.
Restaurangen ligger 7min från Malmö C.
Skicka ditt cv och berätta lite om dig själv.
Nämn gärna referenser.
Vi är medlemmar i Visita och tillämpar deras kollektivavtal. Visa mindre

Souschef till attraktiv enhet på Sydkusten ??

Ansök    Maj 22    Meet a Group international AB    Souschef
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På uppdrag av kund söker FRAM en erfaren Souschef till attraktiv arbetsplats på kusten  Du kommer att vara anställd hos oss på FRAM under provanställningen och sedan gå över till kund på heltid. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av likande tjän... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:På uppdrag av kund söker FRAM en erfaren Souschef till attraktiv arbetsplats på kusten 

Du kommer att vara anställd hos oss på FRAM under provanställningen och sedan gå över till kund på heltid. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av likande tjänst. 
Yrkestolthet gediget intresse och passion för utveckling av mat koncept.
????????? Souschef


???? Tillsvidareanställning start omgående

???? Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

???? Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

???? Börja jobba direkt efter intervju

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

 

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.

OBS bakgrundskontroller sker på samtliga anställda under rekryteringsprocessen.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum passeras. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Maj 22    hatom961 AB    Köksbiträde
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i vårt kök. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet. Som köksbiträde hos oss kommer du jobba i ett högt tempo. Du är serviceminded och har kunden i fokus. Du behöver inte kunna allt men du ska ha viljan att lära. Du kommer även att ha ansvarar för kassan. Vi söker någon som kan börja arbeta hos oss på heltid, omgående. Skicka gärna en ansökan med cv och bild. Bifoga gärna ett person... Visa mer
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i vårt kök.
Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet.
Som köksbiträde hos oss kommer du jobba i ett högt tempo. Du är serviceminded och har kunden i fokus.
Du behöver inte kunna allt men du ska ha viljan att lära. Du kommer även att ha ansvarar för kassan.
Vi söker någon som kan börja arbeta hos oss på heltid, omgående.
Skicka gärna en ansökan med cv och bild. Bifoga gärna ett personligt brev där du berättar varför du vill börja arbeta hos oss.
In English
We are looking for someone who is already or wants to become a kitchen assistant and take a place in our kitchen. You love food and understand the importance of quality. As a kitchen assistant with us, you will work at a fast pace. You are service-minded and have the customer in focus. You don't need to know everything, but you should have the willingness to learn. You will also be responsible for the cash register. We are looking for someone who can start working with us full-time, immediately. Please send an application with CV and photo. Feel free to attach a personal letter where you explain why you want to start working with us. Visa mindre

Souschef Nilssons Restaurang & Bar, Malmö Arena Hotel

Ansök    Maj 22    Hotel Malmö Arena AB    Souschef
Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska mötes- och evenemangsområden. Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och... Visa mer
Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska mötes- och evenemangsområden. Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och bidra till att leverera en förstklassig service till våra gäster? Har du service ut i fingerspetsarna och brinner för att överträffa gästens förväntningar? Då är du den vi söker!Vi söker nu en professionell, kreativ och passionerad Souschef till Nilssons Restaurang på Malmö Arena Hotel. Som souschef är ditt främsta uppdrag att ge våra gäster en utomordentlig matupplevelse. Vill du vara en del av något extraordinärt? Har du en passion för att skapa kulinariska mästerverk tillsammans med ditt team. Då kan du vara precis den vi letar efter!

Vi söker en erfaren och engagerad Souschef för att bli en nyckelspelare i vår växande restaurangfamilj. Som souschef kommer du att arbeta nära vår Köksmästare för att skapa en enastående matupplevelse för våra gäster och överträffa deras förväntningar varje dag. Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Provanställning tillämpas. Lön enligt ök.

Fördelar med att arbeta hos oss:

- Konkurrenskraftig lönesättning och förmåner.

- Möjlighet att växa och utvecklas inom företaget.

- Arbetsmiljö präglad av teamwork, passion och kreativitet.

Din vardag

Som Souschef driver, planerar och vägleder du arbetet i köket tillsammans med Köksmästaren samt utvecklar nya menyer. Du bistår med inköp och inventering. Inköp ska alltid präglas av hållbarhet och kostnadsmedvetenhet. Du samarbetar nära med Nilssons restaurangchef och med serveringspersonalen. För att de ska kunna ge våra gäster den bästa servicen är det viktigt att de känner sig trygga med Nilssons meny och utbud vilket är ditt ansvar.

Ansvarsområden
- Assistera Köksmästaren med menyplanering, receptutveckling och matvarubeställning.

- Övervaka köksarbetet för att säkerställa effektivitet och kvalitet.

- Utbilda och coacha kökspersonalen för att upprätthålla höga standarder för matlagning och service.

- Säkerställa efterlevnad av livsmedelssäkerhetsföreskrifter och företagspolicyer.

Vem är du?
Vi söker dig som har passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Du har 3-5 års erfarenhet från lunch- och a la carte restauranger, gärna från hotell. I dina tidigare roller har du arbetat med utveckling, ledarskap och resultatuppföljning.

Du gillar att arbeta med människor och är noggrann i ditt utförande. Du har bra verktyg för att hantera stress, har god samarbetsförmåga och van vid att planera och utveckla arbetsmetoderna samt tar ansvar för att säkerställa en hög kvalitet på maten till våra gäster.

Du är van av att arbeta i Office-paketet (Word, Excel, Outlook etc). Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du prestigelös och kan både agera chef och arbeta operativt.  Genom att arbeta operativt har du bra insyn i arbetet och vardagen. Du är flexibel, kreativ och anpassar dig efter situationen. Att se lösningar framför problem är en självklarhet för dig och du gillar när det är stundtals högt tempo. Du är en relationsbyggare som gärna bygger broar och utvecklar samarbeten mellan avdelningarna på hotellet.

Krav
- Erfarenhet av arbete som Souschef eller liknande roll inom restaurangbranschen.

- Djupgående kunskap om matlagningstekniker och matlagningssäkerhet.

- Förmåga att leda, motivera och utveckla ett team av kockar och kökspersonal.

- Utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt under tryck.

Intresserad?
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurangfamilj och skapa minnesvärda matupplevelser tillsammans.

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-14. Du ansöker via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Hittar vi rätt kandidat för jobbet kan annonsen komma att försvinna tidigare.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Food & Beverage Manager Daniel Downey på [email protected]. Visa mindre

Diskare/Lokalvårdare

Ansök    Maj 22    hatom961 AB    Diskare
Vi söker nu drivna och noggranna diskare till vårt restaurang. Som diskare är du en viktig del av vårt team och hjälper till att hålla köket rent och organiserat, vilket bidrar till en positiv upplevelse för våra gäster. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Att du är samarbete, öppenhet och att ta ansvar för ditt arbete viktigt. Arbetsuppgifterna inkluderar: Diska och hålla köksutrustning ren och i ordning. Se till att köket är rent och ... Visa mer
Vi söker nu drivna och noggranna diskare till vårt restaurang.
Som diskare är du en viktig del av vårt team och hjälper till att hålla köket rent och organiserat, vilket bidrar till en positiv upplevelse för våra gäster.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Att du är samarbete, öppenhet och att ta ansvar för ditt arbete viktigt.
Arbetsuppgifterna inkluderar:
Diska och hålla köksutrustning ren och i ordning.
Se till att köket är rent och organiserat.
Följa hygien- och säkerhetsföreskrifter.
Samarbeta med kökspersonal för att säkerställa ett smidigt arbetsflöde.
Följa upp kökets behov och rapportera eventuella problem till arbetsledningen.
Vid anställning får du en fullständig beskrivning av arbetsuppgifterna och förväntningarna.


Påbörjad anställning from: Omgående
Vi ser fram emot att din ansökan! Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Servitris / Servitör

Paulibron Restaurang AB söker en engagerad och glad medarbetare. Vi bedriver restaurangverksamhet och nu söker vi en Servitris / Servitör. Du kommer att arbeta med att ta emot beställningar och servera mat och dryck för våra gäster och även utföra alla andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök och restaurang, Tidigare arbetslivserfarenhet av yrket är ett krav. Som person är du positiv, trevlig samt har god samarbetsförmåga. För att kunn... Visa mer
Paulibron Restaurang AB söker en engagerad och glad medarbetare. Vi bedriver restaurangverksamhet och nu söker vi en Servitris / Servitör.


Du kommer att arbeta med att ta emot beställningar och servera mat och dryck för våra gäster och även utföra alla andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök och restaurang, Tidigare arbetslivserfarenhet av yrket är ett krav.


Som person är du positiv, trevlig samt har god samarbetsförmåga. För att kunna kommunicera med våra kunder samt kollegor bör du ha bra kunskaper i svenska.


Arbetstiderna är varierande och kan omfatta både dag- och kvällstid, vardagar och helger.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skiftledare Malmö, Baltzar

Ansök    Maj 21    Holy Greens AB    Restaurangbiträde
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. Kollektivavtal – för att säkerställa schyssta arbetsvillkor. En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor. Friskvård. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: 75% Plats: Baltzar, Malmö Lön: Timlön... Visa mer
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld!
Vi erbjuder:
Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget.
Kollektivavtal – för att säkerställa schyssta arbetsvillkor.
En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor.
Friskvård.

Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: 75%
Plats: Baltzar, Malmö
Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna.

Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tilsatt innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Service manager på TUGG BURGERS i Malmö

Ansök    Maj 20    TB Borås AB    Restaurangbiträde
Vi på Tugg Burgers söker nu efter vår nya stjärna till Service manager Vilka är vi? Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Historien började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Göteborg, och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén – både gällande mat och service! Men vem är du då? Du är en person ... Visa mer
Vi på Tugg Burgers söker nu efter vår nya stjärna till Service manager
Vilka är vi? Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Historien började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Göteborg, och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén – både gällande mat och service!
Men vem är du då? Du är en person som:
Brinner för att ta stort ansvar och agera spindeln i nätet
Har jobbat ett gäng år i branschen
Älskar högt tempo och eftersträvar ständigt hög kvalité på service och mat
Drivs av att jobba med människor och har på tidigare arbetsplatser haft personalansvar

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Du arbetar främst i service och din arbetstid är förlagd på dagar, kvällar och helger
Du är restaurangchefens högra hand och ska stötta hen i det dagliga arbetet. Upplärning sker på plats av restaurangchef och innefattar bland annat schemaläggning, beställningar och inventering.
Tillsammans med resterande chefer på plats och ledning sätter du mål för restaurangen och jobbar tätt tillsammans för att uppnå dessa

Och vad erbjuder vi då?
En arbetsplats där vi utbildar dig inom arbetsmiljö, konflikthantering, livsmedelskunskap och andra - branschspecifika ämnen
En dynamisk miljö där du får utvecklas som chef och ledare
Vi har givetvis schyssta villkor och kollektivavtal
Ett härligt och roligt team som jobbar nära varandra

Tjänsten är på 75-80% med möjlighet till fler timmar.Lön sätts enligt överenskommelse och tjänsten tillsätts gärna i närtid.Intervjuer sker löpande, vänta inte med att ansöka! Visa mindre

Köksbiträde, extra

Ansök    Maj 21    Logent AB    Köksbiträde
Vill du vara en del av ett engagerat team i ett produktionskök? Nu söker vi dig som är intresserad av matlagning och vill arbeta extra som köksbiträde i ett produktionskök i Kävlinge. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.Arbetstiderna kan variera mellan 06:30-23:00 alla dagar i veckan. Vi ser att du har möjlighet att arbeta 2-3 pass per vecka. Vad erbjuder vi? Kollektivavtal Markn... Visa mer
Vill du vara en del av ett engagerat team i ett produktionskök? Nu söker vi dig som är intresserad av matlagning och vill arbeta extra som köksbiträde i ett produktionskök i Kävlinge. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.Arbetstiderna kan variera mellan 06:30-23:00 alla dagar i veckan.
Vi ser att du har möjlighet att arbeta 2-3 pass per vecka.
Vad erbjuder vi?
Kollektivavtal
Marknadsmässig lön
Omväxlande arbetsuppgifter
En plats i en härligt team av fantastiska kollegor

Arbetsuppgifter:
Preparering av råvaror
Hjälpa till med matlagning under ledning av kock
Diskning och städning i köket

Om dig:
Vi ser att du som söker har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Du är en teamspelare som samarbetar bra med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. En positiv inställning och förmåga att hålla högt tempo är viktigt i det här jobbet.
Krav för tjänsten:
Behärskar svenska väl i både tal och skrift
Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (annat arbete, eget företag,studier)
Utbildning inom hotell och restaurang.
Erfarenhet av restaurang/köksarbete.
Körkort och tillgång till bil

Om ansökan:
Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sweetspot i Malmö

Jobbtitel: Cafémedarbetare (Heltid) Plats: SweetSpot, Södra Förstadsgatan 4, [Stadens namn] Arbetstid: Deltid/Heltid (20-40 timmar per vecka) Om oss: SweetSpot är ett mysigt och populärt café beläget i hjärtat av Malmö. Vi är kända för vår utsökta kaffe, hembakade kakor och trevliga atmosfär. Vi söker nu en entusiastisk och engagerad person över 18 år som vill bli en del av vårt fantastiska team. Arbetsuppgifter: Servera kunder med ett leende och se till a... Visa mer
Jobbtitel: Cafémedarbetare (Heltid)
Plats: SweetSpot, Södra Förstadsgatan 4, [Stadens namn]
Arbetstid: Deltid/Heltid (20-40 timmar per vecka)
Om oss:
SweetSpot är ett mysigt och populärt café beläget i hjärtat av Malmö. Vi är kända för vår utsökta kaffe, hembakade kakor och trevliga atmosfär. Vi söker nu en entusiastisk och engagerad person över 18 år som vill bli en del av vårt fantastiska team.
Arbetsuppgifter:
Servera kunder med ett leende och se till att de får en positiv upplevelse
Förbereda och servera kaffe, te och andra drycker
Tillaga och servera lättare måltider och bakverk
Hålla rent och snyggt i caféet, inklusive diska och städa
Hantera kassan och genomföra betalningar
Bidra till en trivsam arbetsmiljö och samarbeta med kollegor

Kvalifikationer:
Du är över 18 år
Tidigare erfarenhet av arbete i café, restaurang eller liknande servicebransch är meriterande
Du har ett stort intresse för kaffe och mat
Du är serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande
Du har goda kommunikationsförmågor och trivs med att arbeta i team
Du är flexibel och kan arbeta både vardagar och helger

Vi erbjuder:
En trivsam och dynamisk arbetsmiljö
Möjligheter till utveckling inom företaget
Personalrabatter på caféets produkter
Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

Ansökan:
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka din ansökan och CV till [email protected] senast 1 juni eller kom förbi mellan klockan 15-18. Märk din ansökan med "Cafémedarbetare Heltid".
Vi ser fram emot att höra från dig!
Kontaktperson:
[Haris Shuja]
(Chef)
[email protected]
076-750 13 87 Visa mindre

Pizzabagare /Restaurangbiträde

Ansök    Maj 20    Demir, Irfan    Pizzabagare
Söker efter en Pizzabagare/Restaurangbiträde . Heltid /Fastanställning, kollektivavtal finns . KRAV : Svenska , god fysik . Plats MALMÖ /Söderkulla Visa mer
Söker efter en Pizzabagare/Restaurangbiträde . Heltid /Fastanställning, kollektivavtal finns . KRAV : Svenska , god fysik . Plats MALMÖ /Söderkulla Visa mindre