Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Malmö

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Hud- och spaterapeut

Ansök    Jun 10    Axelsons Spa Malmö AB    Hudterapeut
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad. Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena p... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena på försäljning.
Arbetsuppgifterna består bl.a. av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och fotvård.
Vi arbetar med märken som Elemis, Bioline, Dermaceutic, Priori, Pür etc
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Just nu söker vi behov/extra-personal med chans till fasttjänst längre fram.
För att söka tjänsten eller om du har funderingar så kan du höra av dig till [email protected] alternativt [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Diplomerad Massör

Om jobbet Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet sa... Visa mer
Om jobbet
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
På Axelsons spa jobbar vi med bl.a. spamassage, klassisk massage, terapeutisk massage, lymfmassage, gravidmassage och hot stone massage och vi ser gärna att du är bekant med de tre första.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Just nu söker vi personal inför helger och något extra pass under vardagarna/kvällar.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spachef Nellie Grubin: [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Medicinsk fotvårdare

Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut. I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfaren... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut.
I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger. Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker främst behov/extra personal men kan anställa för fasttjänst också om vi hittar rätt person. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spachef Nellie Grubin via mail: [email protected] eller skicka till [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Nagelspecialist

Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar. Du gillar att ge service och att få kunden att känna sig välkommen och omhändertagen. Du vill bjuda på en upplevelse och ett snyggt resultat. Du ska helst ha erfarenhet som nagelteknolog men inte ett måste då vi kan lära upp dig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina... Visa mer
Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar.
Du gillar att ge service och att få kunden att känna sig välkommen och omhändertagen. Du vill bjuda på en upplevelse och ett snyggt resultat.
Du ska helst ha erfarenhet som nagelteknolog men inte ett måste då vi kan lära upp dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelteknolog och Fransstylist sökes

Välkommen med din ansökan! Linh Nails arbetar med produkter av hög kvalitet, allt från nagelförlängning, dekoration, manikyr, pedikyr och fransförlängning Vi behöver nu utöka med en nagelterapeut och en fransstylist Du som söker ska ha minst 2 års erfarenhet. Du ska vara social, serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig. Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som nageltekniker. God kunskap om nageltekniker, produkter och trender. Visa mer
Välkommen med din ansökan!
Linh Nails arbetar med produkter av hög kvalitet, allt från nagelförlängning, dekoration, manikyr, pedikyr och fransförlängning
Vi behöver nu utöka med en nagelterapeut och en fransstylist Du som söker ska ha minst 2 års erfarenhet.
Du ska vara social, serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig.
Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som nageltekniker.
God kunskap om nageltekniker, produkter och trender. Visa mindre

Frisör

Kayla Hair and Beauty är en stor och trevlig salong som ligger på Emporia shoppingcenter. #jobbjustnu Vi söker en erfaren frisör som brinner för sitt yrke och är serviceinriktad. Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga frisörer och naggelbyggare. Arbetsuppgifter Alla förekommande uppgifter som frisör och att få kunden att känna sig välkommen och bjuda på en upplevelse. Erfarenheter Du ska ha gedigen erfarenhet och jobbat som frisör på ... Visa mer
Kayla Hair and Beauty är en stor och trevlig salong som ligger på Emporia shoppingcenter. #jobbjustnu
Vi söker en erfaren frisör som brinner för sitt yrke och är serviceinriktad.
Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga frisörer och naggelbyggare.


Arbetsuppgifter
Alla förekommande uppgifter som frisör och att få kunden att känna sig välkommen och bjuda på en upplevelse.
Erfarenheter
Du ska ha gedigen erfarenhet och jobbat som frisör på salong sedan tidigare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Head Spa terapeut

Ansök    Maj 26    Skills Malmö AB    Spa-terapeut
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet? Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhets tjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar. Vi växer och därför är vi av behov av ännu en erfaren Head Spa terapeut för att förstärka vårt fantastiska team. Är du en duktig och driven Spa terapeut som a... Visa mer
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet?
Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhets tjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar.
Vi växer och därför är vi av behov av ännu en erfaren Head Spa terapeut för att förstärka vårt fantastiska team.
Är du en duktig och driven Spa terapeut som alltid strävar efter att leverera det lilla extra med WOW känsla och sätta kunden främst?
- Utföra noggranna hårbottensanalyser för att identifiera kundens behov och skapa skräddarsydda behandlingsplaner.
-Genomföra avslappnande huvudmassage och spa-behandlingar för att skapa välbefinnande hos kunderna.
Skapa en lugn och trivsam miljö för kunderna genom att alltid tillhandahålla en professionell nivå.
Då ser vi gärna att du blir en del av oss.
Vi har omgående behov av ännu en resurs och behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör till Malmö

Ansök    Maj 28    Rapunzel Of Sweden AB    Frisör
Är du en passionerad frisör som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig. Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att sk... Visa mer
Är du en passionerad frisör som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig.
Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att skapa en upplevelse som kunderna kommer att minnas och uppskatta. Som frisör hos oss får du möjligheten att utforska ditt intresse för extensions och vara en del av en arbetsplats där utveckling och nöje går hand i hand.

När du väljer att ansluta dig till vårt team kan du förvänta dig en rad förmåner:
Attraktiva lönevillkor: Vi erbjuder en av branschens mest konkurrenskraftiga löneerbjudanden, vilket säkerställer att du blir rätt belönad för ditt hårda arbete. Dessutom inkluderar våra personalförmåner och rabatter extra incitament för att göra din tid hos oss ännu mer givande.
Personlig utveckling: Vi tror på att ständigt utvecklas som frisörer och kreatörer. Därför erbjuder vi dig möjligheten att förbättra dina färdigheter och utforska din kreativa sida. Vi investerar i din utbildning både internt och tillsammans med vår färgleverantör Wella och ger dig chansen att bli den bästa versionen av dig själv.
Specialiserad utbildning: Vi förstår vikten av att vara expert inom olika typer av extensions och hårdelar. Därför ger vi dig möjlighet att utbilda dig och bli en specialist inom området.


Meriterande kvalifikationer:
Gesällbrev: Ett gesällbrev inom frisöryrket är meriterande för tjänsten.
Yrkeserfarenhet: Vi värdesätter erfarenhet och ser det som en fördel om du har arbetat inom branschen tidigare.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% och kan vara det nästa spännande steg i din karriär som frisör. Ansökningar hanteras endast via Teamtailor.

Rapunzel Of Sweden följer kollektivavtal och strävar efter att skapa en inkluderande och givande arbetsmiljö för alla våra anställda. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela passionen för extensions och kundnöjdhet med dig. Visa mindre

Fransstylist

Ansök    Maj 27    Skills Malmö AB    Hudterapeut
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet? Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhets tjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar. Vi växer och därför är vi av behov av en erfaren Hudterapeut för att förstärka vårt fantastiska team. Är du en duktig och driven hudterapeut som alltid sträva... Visa mer
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet?
Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhets tjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar.
Vi växer och därför är vi av behov av en erfaren Hudterapeut för att förstärka vårt fantastiska team.
Är du en duktig och driven hudterapeut som alltid strävar efter att leverera det lilla extra med WOW känsla och sätta kunden främst?
Då har vi ett ledigt rum som väntar på just dig! Notera att detta inte är en anställning.
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Nyfiken på vårt team, kika in här: https://www.instagram.com/skillsmalmo/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hud/spaterapeut till dagspa i Malmö

Ansök    Maj 20    Soluna Spa & Wellness AB    Hudterapeut
Soluna Spa & Wellness är ett holistiskt dagspa & wellnesscenter för hela dig! Vi erbjuder spabehandlingar, ansiktsbehandlingar, olika typer av massage, kurbad, homeopati, frekvensbehandling och healing .Vi använder oss av rena ekologiska produkter, M Picaut är vårt huvudmärke i hudvården och Maria Åkerberg är vårt spamärke. Här kan du läsa mer om oss: www.solunaspa.se Vi söker dig som är: Auktoriserade Hud-/spaterapeut som är intresserad av naturlig, ek... Visa mer
Soluna Spa & Wellness är ett holistiskt dagspa & wellnesscenter för hela dig! Vi erbjuder spabehandlingar, ansiktsbehandlingar, olika typer av massage, kurbad, homeopati, frekvensbehandling och healing .Vi använder oss av rena ekologiska produkter, M Picaut är vårt huvudmärke i hudvården och Maria Åkerberg är vårt spamärke.
Här kan du läsa mer om oss:
www.solunaspa.se


Vi söker dig som är:
Auktoriserade Hud-/spaterapeut som är intresserad av naturlig, ekologisk hudvård och brinner för ditt yrke, du håller dig uppdaterad i branschen,
Är flexibel och noggrann och pålitlig
Vill ha en roll som kräver ansvar
Är kund- och resultatorienterad
Intresserad av försäljning
Tar egna initiativ, är pålitlig, positiv, social, glad, empatisk
Meriterande om du är bra på sociala medier men inget krav.
Behovs/timanställning till att börja med för att så småningom utökas till att bli ansvarig för hudvården på Soluna Spa & Wellness.


Känner du att detta passar dig?
Om ja så ser vi fram emot ett personligt möte med dig.
Maila ditt cv och ett personlig brev med nytaget foto till:
[email protected] Visa mindre

Massageterapeut

Soluna Spa & Wellness AB är ett holistiskt spa och wellness center i centrala Malmö som erbjuder ett brett utbud av behandlingar för kropp, sinne och själ. Vi växer och söker nu i första hand en riktigt duktig massageterapeut. Är du dessutom spa- eller hudterapeut så är det ett extra plus men inget krav, vi utbildar rätt person. Försäljningsvana och kundservicevana är också ett plus. Till vårt team söker vi dig som är positiv, noggrann, pålitlig, kreativ o... Visa mer
Soluna Spa & Wellness AB är ett holistiskt spa och wellness center i centrala Malmö som erbjuder ett brett utbud av behandlingar för kropp, sinne och själ. Vi växer och söker nu i första hand en riktigt duktig massageterapeut. Är du dessutom spa- eller hudterapeut så är det ett extra plus men inget krav, vi utbildar rätt person. Försäljningsvana och kundservicevana är också ett plus.
Till vårt team söker vi dig som är positiv, noggrann, pålitlig, kreativ och älskar hälsa och välmående precis som vi gör. Det är viktigt att du tycker om att massera djupgående och behandlande. Du har stor kunskap och intresse för kroppens anatomi, musklernas funktioner samt eventuella skador. Du kan även ge tips och råd till dina kunder angående hur muskulära besvär kan minimeras eller undvikas. Att brinna för att hjälpa människor till en bättre hälsa är en självklarhet. Din energi, passion och engagemang är en viktig del för oss samt att du har en förmåga att känna in och se din kunds behov.
Krav: Massageterapeut, flytande svenska i tal och skrift.
Arbetstiden är till att börja med framförallt på vissa helger och kvällar med intentionen att bli mer.
Det är viktigt för oss att du trivs, tycker tjänsten känns meningsfull och att du har möjlighet att växa och utvecklas. Vår målsättning är att tjänsten utökas på sikt.
Tillträde kommer ske snarast enligt överenskommelse.
Urval sker löpande tills vi hittar den rätta personen för vårt team.
Ansökan skickas till: [email protected]
Skriv: ”Ansökan Massageterapeut” som ämne Visa mindre

Frisör | Malmö

Ansök    Maj 22    Miljonbemanning AB    Frisör
Om kunden:Hos vår kund erbjuds du en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö där innovation och kvalitet står i fokus. Kunden är ledande inom sin bransch och värderar medarbetarnas kompetens och engagemang högt. Här finns möjligheter att utvecklas och växa i en stimulerande miljö med stöd av ett samarbetsvilligt och positivt team. Arbetsbeskrivning:Som frisör hos vår kund kommer du att arbeta i en professionell och kreativ miljö där kundens behov och önskem... Visa mer
Om kunden:Hos vår kund erbjuds du en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö där innovation och kvalitet står i fokus. Kunden är ledande inom sin bransch och värderar medarbetarnas kompetens och engagemang högt. Här finns möjligheter att utvecklas och växa i en stimulerande miljö med stöd av ett samarbetsvilligt och positivt team.

Arbetsbeskrivning:Som frisör hos vår kund kommer du att arbeta i en professionell och kreativ miljö där kundens behov och önskemål alltid står i centrum. Du kommer att erbjuda högkvalitativa hårvårdstjänster, inklusive klippning, färgning och extensions, med målet att ge varje kund en personlig och minnesvärd upplevelse.

Arbetsuppgifter:
Utföra olika typer av hårvårdsbehandlingar såsom klippning, färgning och styling
Ge professionell rådgivning och rekommendationer till kunder gällande hårvård och produkter
Hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom frisöryrket
Delta i utbildningar och workshops för att ständigt förbättra och utveckla dina färdigheter
Upprätthålla en ren och organiserad arbetsstationProfilen vi eftersöker:
Erfarenhet: Du har erfarenhetsom frisör och besitter gedigna kunskaper inom klippning, färgning och extensions.
Personlighet: Du är kreativ, noggrann och har en stark känsla för detaljer. Du trivs med att arbeta i team och har en naturlig förmåga att skapa goda kundrelationer.
Drivkraft: Du har en passion för frisöryrket och en stark önskan att ständigt utvecklas och förbättra dina färdigheter.


Arbetsomfattning:heltid
Arbetstider:varierande arbetstider
Arbetsdagar: Vardagar och helgerArbetsplats: MalmöLön: enligt överenskommelse

Övrigt:
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]
Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.
Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.
Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Herrfrisör / Barberare

Ansök    Maj 9    Yassin, Mohamad Ali    Frisör
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes till Hair&Co BurlövCenter Hel/Deltid

Ansök    Maj 13    Hair&Co Burlöv Center AB    Frisör
Hair & Co BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal. Tjänsten finns ledig heltid eller deltid Du ska behärsk... Visa mer
Hair & Co BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket.
Arbetsuppgifter:
Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase
Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten finns ledig heltid eller deltid Du ska behärska svenska i tal och skrift Visa mindre

Frisör

Ansök    Maj 14    Barber Time AS AB    Frisör
Are you a barber with passion and loving your profession? We are looking for you! Barber time is a 5 years company based on great people and professional values who is providing great experience to its customers, fashionable haircut as well as great grooming solutions. Always with the customer in the center of our heart. Are you the right candidate? Do not hesitate to contact us and get in touch! Visa mer
Are you a barber with passion and loving your profession? We are looking for you! Barber time is a 5 years company based on great people and professional values who is providing great experience to its customers, fashionable haircut as well as great grooming solutions. Always with the customer in the center of our heart.
Are you the right candidate? Do not hesitate to contact us and get in touch! Visa mindre

Herrfrisör / Barberare

Ansök    Apr 22    Yassin, Mohamad Ali    Frisör
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut

Ansök    Apr 25    Y9 HAN AB    Nagelterapeut/Nagelteknolog
Om jobbet Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr & pedikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr & pedikyr så som bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar. Då ägaren är från Vietnam är det ett plus om du behärska Vietnamesiska i tal. Bra om du har erfarenhet från... Visa mer
Om jobbet
Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr & pedikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr & pedikyr så som bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar.
Då ägaren är från Vietnam är det ett plus om du behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från Asiatisk nagelsalong.
OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi email.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut

VT Nails i Limhamn (Malmö) söker nya medarbetare som brinner för Naglar. Du ska vara stress tåligt och positiv samt glad person Visa mer
VT Nails i Limhamn (Malmö) söker nya medarbetare som brinner för Naglar. Du ska vara stress tåligt och positiv samt glad person Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Apr 15    Estetik Centrum Sverige AB    Hudterapeut
Estetikcentrum söker nu efter en erfaren och engagerad hudterapeut som kan hjälpa till att stärka vårt team. Vi letar efter dig som har ett genuint intresse av hudvård och behandlingar. För att lyckas i rollen bör du vara öppen och social samt kunna ge det där lilla extra och ha en positiv inställning. Vi letar efter någon som: Är utbildad hudterapeut. Har några års tidigare erfarenhet. Erfarenhet av microneedling, ansiktsbehandlingar, LPG samt laserbeha... Visa mer
Estetikcentrum söker nu efter en erfaren och engagerad hudterapeut som kan hjälpa till att stärka vårt team. Vi letar efter dig som har ett genuint intresse av hudvård och behandlingar.
För att lyckas i rollen bör du vara öppen och social samt kunna ge det där lilla extra och ha en positiv inställning.


Vi letar efter någon som:
Är utbildad hudterapeut.
Har några års tidigare erfarenhet.
Erfarenhet av microneedling, ansiktsbehandlingar, LPG samt laserbehandlingar är en fördel.
Kan arbeta självständigt samt i team.
Lyhörd och värdesätter service.
God kommunikationsförmåga på svenska och engelska.Om företaget
Estetikcentrum är en av Malmös största skönhetskliniker. Här erbjuder vi operationer, injektionsbehandlingar och hudvård, samt massage och estetisk tandvård.
Kliniken är centralt belägen i Malmö och har omkring 25 anställda.
Estetikcentrum har höga ambitioner och vi söker nu dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse.
Timanställning.
Omfattning: 1-2 dagar i veckan som innefattar lördagar.
Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Visa mindre

Frisör - Rapunzel of Sweden Malmö

Ansök    Apr 19    Rapunzel Of Sweden AB    Frisör
Är du en passionerad frisör som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig. Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att sk... Visa mer
Är du en passionerad frisör som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig.
Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att skapa en upplevelse som kunderna kommer att minnas och uppskatta. Som frisör hos oss får du möjligheten att utforska ditt intresse för extensions och vara en del av en arbetsplats där utveckling och nöje går hand i hand.

När du väljer att ansluta dig till vårt team kan du förvänta dig en rad förmåner:
Attraktiva lönevillkor: Vi erbjuder en av branschens mest konkurrenskraftiga löneerbjudanden, vilket säkerställer att du blir rätt belönad för ditt hårda arbete. Dessutom inkluderar våra personalförmåner och rabatter extra incitament för att göra din tid hos oss ännu mer givande.
Personlig utveckling: Vi tror på att ständigt utvecklas som frisörer och kreatörer. Därför erbjuder vi dig möjligheten att förbättra dina färdigheter och utforska din kreativa sida. Vi investerar i din utbildning både internt och tillsammans med vår färgleverantör Wella och ger dig chansen att bli den bästa versionen av dig själv.
Specialiserad utbildning: Vi förstår vikten av att vara expert inom olika typer av extensions och hårdelar. Därför ger vi dig möjlighet att utbilda dig och bli en specialist inom området.


Meriterande kvalifikationer:
Gesällbrev: Ett gesällbrev inom frisöryrket är meriterande för tjänsten.
Yrkeserfarenhet: Vi värdesätter erfarenhet och ser det som en fördel om du har arbetat inom branschen tidigare.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% och kan vara det nästa spännande steg i din karriär som frisör. Ansökningar hanteras endast via Teamtailor.

Rapunzel Of Sweden följer kollektivavtal och strävar efter att skapa en inkluderande och givande arbetsmiljö för alla våra anställda. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela passionen för extensions och kundnöjdhet med dig. Visa mindre

Frisör sökes till Kävlinge

Ansök    Apr 9    Naser Ali, Mahmoud    Herrfrisör
Herrfrisör sökes till frisörsalong i Kävlinge. Du ska ha minst 1 års erfarenhet av frisöryrket. Som person är du skötsam, kunnig, ansvarsfull och social. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Välkommen att maila ditt cv till [email protected] Visa mer
Herrfrisör sökes till frisörsalong i Kävlinge.
Du ska ha minst 1 års erfarenhet av frisöryrket. Som person är du skötsam, kunnig, ansvarsfull och social.
Goda kunskaper i svenska är ett krav. Välkommen att maila ditt cv till [email protected] Visa mindre

Frisör sökes till Malmös bästa frisör/barberare

Ansök    Apr 3    Alkhader, Mustafa    Herrfrisör
Hej. Vi söker dig som har det som krävs för att jobba på en etablerad frisörsalong. Känner du dig säker och vet att du kan passa in samt klarar av stressiga moment? Skicka in ditt cv till oss! Bra utgångslön och lär vara din bästa arbetsplats du varit på! Med en väldigt skön atmosfär, samt bra arbetskollegor. utgångslön: 24500kr Visa mer
Hej. Vi söker dig som har det som krävs för att jobba på en etablerad frisörsalong. Känner du dig säker och vet att du kan passa in samt klarar av stressiga moment? Skicka in ditt cv till oss! Bra utgångslön och lär vara din bästa arbetsplats du varit på! Med en väldigt skön atmosfär, samt bra arbetskollegor.


utgångslön: 24500kr Visa mindre

Frisör sökes till Hair&Co BurlövCenter Hel/Deltid

Ansök    Mar 30    Hair&Co Burlöv Center AB    Frisör
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal. Tjänsten finns ledig heltid eller deltid ... Visa mer
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket.
Arbetsuppgifter:
Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase
Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten finns ledig heltid eller deltid Du ska behärska svenska i tal och skrift Visa mindre

Driven Hudterapeut som vill fortsätta utvecklas

Clinic N.VY söker en driven och ansvarstagande hudterapeut till kliniken i Malmö. Clinic N.VY är en av Malmös främsta skönhetskliniker med ett utbud både inom ansikte och kropp. Våra behandlingar inkluderar avancerad resultatinriktad hudvård, LPG, CoolSculpting, ansiktsbehandlingar, fraktionerad laser, Diamond Glow samt estetiska injektionsbehandlingar utförda av leg. sjuksköterskor. Vi söker dig som är utbildad och erfaren hudterapeut med några års tidiga... Visa mer
Clinic N.VY söker en driven och ansvarstagande hudterapeut till kliniken i Malmö.
Clinic N.VY är en av Malmös främsta skönhetskliniker med ett utbud både inom ansikte och kropp. Våra behandlingar inkluderar avancerad resultatinriktad hudvård, LPG, CoolSculpting, ansiktsbehandlingar, fraktionerad laser, Diamond Glow samt estetiska injektionsbehandlingar utförda av leg. sjuksköterskor.
Vi söker dig som är utbildad och erfaren hudterapeut med några års tidigare arbete på salong eller klinik. Vi värdesätter att du har eget driv, att du vill fortsätta utvecklas och lära dig nya behandlingar, att du gillar sociala medier samt att ta ansvar. Du behöver inte nödvändigtvis redan kunna alla våra behandlingar men du behöver vara motiverad för att lära dig. Erfarenhet av LPG är meriterande.
Självklart ska du älska hudvård och skönhet samt att arbeta med och hjälpa människor. Du ska ha ett stort intresse för kroppen, välmående och estetik samt inte lämna något åt slumpen i ditt arbete.
Till rätt kandidat erbjuder Clinic N.VY möjligheten att fortsätta utvecklas som hudterapeut samt bra anställningsvillkor. Tjänsten är initialt på 50% med ambition att bli en heltidstjänst. Visa mindre

Vikarie sökes Hudterapeut/Nagelteknolog sökes till Hair&Co BurlövCenter

Ansök    Mar 19    Hair&Co Burlöv Center AB    Hudterapeut
Hudterapeut/Nagelteknolog sökes till vårt team Hair&Co; BurlövCenter. Kan du utföra pedikyr/fotvård är meriterande. Vikarie under April månad Vi har allt inom hår hud och skönhetsbehandlingar. Vi jobbar med Exuviance produkter samt Ipl+shr behandlingar har du tidigare erfarenhet av dessa är meriterande men inget krav då vi har utbildningar. Anställning eller hyra rummet Ansökan lämnas in till [email protected] Visa mer
Hudterapeut/Nagelteknolog sökes till vårt team Hair&Co; BurlövCenter.
Kan du utföra pedikyr/fotvård är meriterande.
Vikarie under April månad
Vi har allt inom hår hud och skönhetsbehandlingar.
Vi jobbar med Exuviance produkter samt Ipl+shr behandlingar har du tidigare erfarenhet av dessa är meriterande men inget krav då vi har utbildningar.
Anställning eller hyra rummet
Ansökan lämnas in till [email protected] Visa mindre

Nagelterapeut

Nagelterapeut sökes för anställning. Vi söker nu dig som som brinner för yrket som nagelterapeut, är utbildad ink diplom med minst 2 års erfarenhet av gelé och akryl. Skicka din ansökan snarast till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Nagelterapeut sökes för anställning.
Vi söker nu dig som som brinner för yrket som nagelterapeut, är utbildad ink diplom med minst 2 års erfarenhet av gelé och akryl.
Skicka din ansökan snarast till
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör / massageterapeut Malmö

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mindre

Vi söker just nu stylister till våra Brow Bars i Malmö!

Ansök    Mar 17    Meet a Group international AB    Stylist
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börj... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börja arbeta på våra enheter i Malmö, på Emporia och Hansa.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

· Brinner för skönhet

· Är stresstålig

· Är en lagspelare

· Vill göra karriär

· Brinner för utmaningar

· Älskar kundmöten

Krav för rollen: Fyllt 18 år, och att du är redo att lära dig något nytt inom hantverket vi arbeta med och försäljning.
Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och sälj i Stockholm på en 6 dagars utbildning. Du kommer lära dig allt om den bästa skönhetsupplevelsen.

Rapide Academy utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

· Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

· En fantastisk arbetsplats

· Utveckling

· Ett yrke i världens mest växande bransch

· Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänst: 20% - provanställning.

Rekryteringen sker löpande med start när vi hittat den rätte för jobbet.

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre

Vi söker just nu stylister till våra Brow Bars i Malmö!

Ansök    Mar 12    Meet a Group international AB    Stylist
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börj... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börja arbeta på våra enheter i Malmö, på Emporia och Hansa.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

· Brinner för skönhet

· Är stresstålig

· Är en lagspelare

· Vill göra karriär

· Brinner för utmaningar

· Älskar kundmöten

Krav för rollen: Fyllt 18 år, och att du är redo att lära dig något nytt inom hantverket vi arbeta med och försäljning.
Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och sälj i Stockholm på en 6 dagars utbildning. Du kommer lära dig allt om den bästa skönhetsupplevelsen.

Rapide Academy utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

· Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

· En fantastisk arbetsplats

· Utveckling

· Ett yrke i världens mest växande bransch

· Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänst: 20% - provanställning.

Rekryteringen sker löpande med start när vi hittat den rätte för jobbet.

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre

Hud/spaterapeut till dagspa i Malmö

Ansök    Mar 11    Soluna Spa & Wellness AB    Hudterapeut
Soluna Spa & Wellness är ett holistiskt dagspa & wellnesscenter för hela dig! Vi erbjuder spabehandlingar, ansiktsbehandlingar, massage, kurbad, homeopati, frekvensbehandling och healing.Vi använder oss av rena ekologiska produkter, M Picaut är vårt huvudmärke i hudvården och Maria Åkerberg är vårt spamärke. Här kan du läsa mer om oss: www.solunaspa.se Vi söker dig som är: Auktoriserade Hud-/spaterapeut som är intresserad av naturlig, ekologisk hudvård o... Visa mer
Soluna Spa & Wellness är ett holistiskt dagspa & wellnesscenter för hela dig! Vi erbjuder spabehandlingar, ansiktsbehandlingar, massage, kurbad, homeopati, frekvensbehandling och healing.Vi använder oss av rena ekologiska produkter, M Picaut är vårt huvudmärke i hudvården och Maria Åkerberg är vårt spamärke.
Här kan du läsa mer om oss: www.solunaspa.se


Vi söker dig som är:
Auktoriserade Hud-/spaterapeut som är intresserad av naturlig, ekologisk hudvård och som brinner för ditt yrke, du håller dig uppdaterad i branschen
Är flexibel och noggrann och pålitlig
Vill ha en roll som kräver ansvar
Är kund- och resultatorienterad
Intresserad av försäljning
Tar egna initiativ, är pålitlig, positiv, social, glad, empatisk
Meriterande om du är bra på sociala medier men inget krav.
Behovs/timanställning till att börja med för att så småningom utökas till att bli ansvarig för hudvården på Soluna Spa & Wellness.


Känner du att detta passar dig?
Om ja, vill vi gärna träffa dig!
Maila ditt cv och ett personlig brev med nytaget foto till:
[email protected] Visa mindre

Vi söker just nu stylister till våra Brow Bars i Malmö!

Ansök    Mar 7    Meet a Group international AB    Stylist
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börj... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börja arbeta på våra enheter i Malmö, på Emporia och Hansa.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

· Brinner för skönhet

· Är stresstålig

· Är en lagspelare

· Vill göra karriär

· Brinner för utmaningar

· Älskar kundmöten

Krav för rollen: Fyllt 18 år, och att du är redo att lära dig något nytt inom hantverket vi arbeta med och försäljning.
Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och sälj i Stockholm på en 6 dagars utbildning. Du kommer lära dig allt om den bästa skönhetsupplevelsen.

Rapide Academy utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

· Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

· En fantastisk arbetsplats

· Utveckling

· Ett yrke i världens mest växande bransch

· Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänst: 20% - provanställning.

Rekryteringen sker löpande med start när vi hittat den rätte för jobbet.

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre

Head Spa terapeut

Ansök    Mar 5    Skills Malmö AB    Spa-terapeut
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet? Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhets tjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar. Vi växer och därför är vi av behov av ännu en erfaren Head Spa terapeut för att förstärka vårt fantastiska team. Är du en duktig och driven Spa terapeut som ... Visa mer
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet?
Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhets tjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar.
Vi växer och därför är vi av behov av ännu en erfaren Head Spa terapeut för att förstärka vårt fantastiska team.
Är du en duktig och driven Spa terapeut som alltid strävar efter att leverera det lilla extra med WOW känsla och sätta kunden främst?
- Utföra noggranna hårbottensanalyser för att identifiera kundens behov och skapa skräddarsydda behandlingsplaner.
-Genomföra avslappnande huvudmassage och spa-behandlingar för att skapa välbefinnande hos kunderna.
Skapa en lugn och trivsam miljö för kunderna genom att alltid tillhandahålla en professionell nivå.
Då ser vi gärna att du blir en del av oss.
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Herrfrisör / Barberare

Ansök    Mar 10    Yassin, Mohamad Ali    Frisör
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Herrfrisör / Barberare

Ansök    Feb 26    Yassin, Mohamad Ali    Frisör
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker just nu stylister till våra Brow Bars i Malmö!

Ansök    Feb 26    Meet a Group international AB    Stylist
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börj... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börja arbeta på våra enheter i Malmö, på Emporia och Hansa.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

· Brinner för skönhet

· Är stresstålig

· Är en lagspelare

· Vill göra karriär

· Brinner för utmaningar

· Älskar kundmöten

Krav för rollen: Fyllt 18 år, och att du är redo att lära dig något nytt inom hantverket vi arbeta med och försäljning.
Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och sälj i Stockholm på en 6 dagars utbildning. Du kommer lära dig allt om den bästa skönhetsupplevelsen.

Rapide Academy utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

· Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

· En fantastisk arbetsplats

· Utveckling

· Ett yrke i världens mest växande bransch

· Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänst: 20% - provanställning.

Rekryteringen sker löpande med start när vi hittat den rätte för jobbet.

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre

Vi söker just nu stylister till våra Brow Bars i Malmö!

Ansök    Mar 2    Meet a Group international AB    Stylist
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börj... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börja arbeta på våra enheter i Malmö, på Emporia och Hansa.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

· Brinner för skönhet

· Är stresstålig

· Är en lagspelare

· Vill göra karriär

· Brinner för utmaningar

· Älskar kundmöten

Krav för rollen: Fyllt 18 år, och att du är redo att lära dig något nytt inom hantverket vi arbeta med och försäljning.
Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och sälj i Stockholm på en 6 dagars utbildning. Du kommer lära dig allt om den bästa skönhetsupplevelsen.

Rapide Academy utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

· Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

· En fantastisk arbetsplats

· Utveckling

· Ett yrke i världens mest växande bransch

· Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänst: 20% - provanställning.

Rekryteringen sker löpande med start när vi hittat den rätte för jobbet.

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre

Frisör sökes till Hair&Co BurlövCenter Hel/Deltid

Ansök    Feb 25    Hair&Co Burlöv Center AB    Frisör
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal. Tjänsten finns ledig heltid eller deltid ... Visa mer
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket.
Arbetsuppgifter:
Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase
Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten finns ledig heltid eller deltid Du ska behärska svenska i tal och skrift Visa mindre

Hudterapeut/Spaterapeut /Massör

Jobba hos oss ! Just nu söker vi fler engagerade och positiva terapeuter till hösten ! Men ser gärna att du har möjligheten att börja din introduktion så snart du kan. Tjänsten avser 50% möjlighet för 75% Du som hudterapeut/spateapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa . Vi kommer internt att lära upp våra nyanställda i vår spautbu... Visa mer
Jobba hos oss !
Just nu söker vi fler engagerade och positiva terapeuter till hösten !
Men ser gärna att du har möjligheten att börja din introduktion så snart du kan.
Tjänsten avser 50% möjlighet för 75%
Du som hudterapeut/spateapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa .
Vi kommer internt att lära upp våra nyanställda i vår spautbud.
Välkommen med din ansökan.
www.aromaspamalmo.se
Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag . Visa mindre

Frisör

Ansök    Feb 26    Sn Salon AB    Frisör
Hallå, vi söker nu en erfaren frisör till män. Salongen är belagd på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Vill du bli en del av vårt team? Skicka då en ansökan! För mer information, kontakta då oss nedan. https://snsalon.com/ [email protected] 0790584098 Visa mer
Hallå, vi söker nu en erfaren frisör till män. Salongen är belagd på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Vill du bli en del av vårt team? Skicka då en ansökan!
För mer information, kontakta då oss nedan.
https://snsalon.com/
[email protected]
0790584098 Visa mindre

Vi söker just nu stylister till våra Brow Bars i Malmö!

Ansök    Feb 21    Meet a Group international AB    Stylist
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börj... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börja arbeta på våra enheter i Malmö, på Emporia och Hansa.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

· Brinner för skönhet

· Är stresstålig

· Är en lagspelare

· Vill göra karriär

· Brinner för utmaningar

· Älskar kundmöten

Krav för rollen: Fyllt 18 år, och att du är redo att lära dig något nytt inom hantverket vi arbeta med och försäljning.
Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och sälj i Stockholm på en 6 dagars utbildning. Du kommer lära dig allt om den bästa skönhetsupplevelsen.

Rapide Academy utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

· Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

· En fantastisk arbetsplats

· Utveckling

· Ett yrke i världens mest växande bransch

· Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänst: 20% - provanställning.

Rekryteringen sker löpande med start när vi hittat den rätte för jobbet.

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre

Vi söker just nu stylister till våra Brow Bars i Malmö!

Ansök    Feb 21    Rapide AB    Stylist
Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börja arbeta på våra enheter i Malmö, på Emporia och Hansa. Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framh... Visa mer
Vi söker just nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker ny stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss och som vill börja arbeta på våra enheter i Malmö, på Emporia och Hansa.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

Brinner för skönhet

Är stresstålig

Är en lagspelare

Vill göra karriär

Brinner för utmaningar

Älskar kundmöten

Krav för rollen: Fyllt 18 år, och att du är redo att lära dig något nytt inom hantverket vi arbeta med och försäljning.
Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och sälj i Stockholm på en 6 dagars utbildning. Du kommer lära dig allt om den bästa skönhetsupplevelsen.

Rapide Academy utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

En fantastisk arbetsplats

Utveckling

Ett yrke i världens mest växande bransch

Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänst: 20% - provanställning.

Rekryteringen sker löpande med start när vi hittat den rätte för jobbet.

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre

Professional Face Clinic Malmö söker hudterapeut som verksamhetsansvarig

Ansök    Feb 22    S.Maleki Medical AB    Hudterapeut
På Professional Face Clinic arbetar ett team med toppklassig medicinsk kompetens som inkluderar Plastikkirurg, Huvudhalskirurg och Öron-Näsa-halsspecialist samt leg. sjuksköterska och hudterapeut som värdesätter medicinsk kvalitet. Med mottot: ”Naturlig skönhet, professionell omtanke. Där ditt ansikte är vår expertis och din skönhet är vår passion.” Som verksamhetsansvarig arbetar du både operativt tillsammans med teamet med olika behandlingar (mikroneed... Visa mer
På Professional Face Clinic arbetar ett team med toppklassig medicinsk kompetens som inkluderar Plastikkirurg, Huvudhalskirurg och Öron-Näsa-halsspecialist samt leg. sjuksköterska och hudterapeut som värdesätter medicinsk kvalitet. Med mottot: ”Naturlig skönhet, professionell omtanke. Där ditt ansikte är vår expertis och din skönhet är vår passion.”

Som verksamhetsansvarig arbetar du både operativt tillsammans med teamet med olika behandlingar (mikroneedling, IPL, Kemisk Peeling) samt säkerställer att löpande administration utförs enligt Klinikens rutiner. Att du aktivt driver, medverkar och är delaktig i framtagandet av tutorials, inlägg och annat digitalt marknadsmaterial med vårt medicinska team på bla Sociala medier som instagram, tiktok, facebook mm
Du har ansvaret för att alla kunder som besöker kliniken blir behandlade med högklassig service.

Vi söker dig som är:
Auktoriserad hudterapeut
Nyfiken entreprenör med mycket energi
Driven och ser nya möjligheter
Är kreativ och prestigelös
Flexibel och noggrann
Är kund- och resultatorienterad
Har ett stort intresse försäljning och digital marknadsföring
Erfarenhet inom klinikens olika behandlingar med avancerad hudvård är meriterande men inget krav då det finns möjlighet till internutbildning.
MAILA PERSONLIGT BREV, CV OCH GÄRNA FOTO TILL: [email protected] Visa mindre

Nagelterapeut

Ansök    Feb 14    Y9 HAN AB    Nagelterapeut/Nagelteknolog
Om jobbet Vi söker positiva och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr & pedikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr & pedikyr så som bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar... Då ägaren är från Vietnam är det ett plus om du behärska Vietnamesiska i tal. Bra om du har erfarenhet frå... Visa mer
Om jobbet
Vi söker positiva och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr & pedikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr & pedikyr så som bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar...
Då ägaren är från Vietnam är det ett plus om du behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från Asiatisk nagelsalong.
OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi email. Visa mindre

Hud- och spaterapeut

Ansök    Feb 9    Axelsons Spa Malmö AB    Hudterapeut
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad. Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena p... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena på försäljning.
Arbetsuppgifterna består bl.a. av försäljning, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och fotvård.
Vi arbetar med märken som Elemis, Bioline, Dermaceutic, Priori, Pür etc
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Just nu söker vi behov/extra-personal
För att söka tjänsten eller om du har funderingar så kan du höra av dig till [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Nagelteknolog och franstylist Sökes

Välkommen med din ansökan! Vi är en av Malmö fräschaste och modern nagelsalong med trevlig miljön! Vi erbjuder båda män och kvinnor olika behandlingar inom naglar, fötter och fransar! Tjänsten är Heltid 6 månader eller längre Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Vi söker dig som har jobbat med nagelförlängning samt fransförlängning. Du ska kunna arbetar effektiv med båda nagelbyggdning samt fransförlängning, nageldekorationer. Du ska vara socia... Visa mer
Välkommen med din ansökan!
Vi är en av Malmö fräschaste och modern nagelsalong med trevlig miljön! Vi erbjuder båda män och kvinnor olika behandlingar inom naglar, fötter och fransar!
Tjänsten är Heltid
6 månader eller längre
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Vi söker dig som har jobbat med nagelförlängning samt fransförlängning. Du ska kunna arbetar effektiv med båda nagelbyggdning samt fransförlängning, nageldekorationer.
Du ska vara social, serviceinriktad, ansvarsfull och älskar det du gör. Du är snäll, jordnära och stresstålig.Vi ser gärna att du har utbildning och minst 1 års erfarenhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du vår nya frisör på VACKER Emporia?

Ansök    Feb 6    Vacker Sverige AB    Frisör
Brinner du för frisöryrket? Kravprofil Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrk... Visa mer
Brinner du för frisöryrket?
Kravprofil
Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet och professionalitet. Hos oss samarbetar vi ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. På Vacker är man ödmjuk och du älskar att jobba med försäljning och service. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad och målinriktad. Vill du bli en del av Vacker kreativa team? Sök idag!
Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 1-2 är välkommen att söka då vi erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider.
Om VACKER
VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.
Den första VACKER-butiken etablerades 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor.
Övrig information
Tillträde: Snarast
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Anställningsgrad: 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (Frisöravtalet)
Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Vill du läsa mer om oss som företag besök vår VACKRA hemsida www.vacker.se Visa mindre

Hud- och spaterapeut

Ansök    Feb 9    Axelsons Spa Malmö AB    Hudterapeut
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad. Tjänsten är behovsanställning och gäller för helger. Meriterande är om du har ... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad.
Tjänsten är behovsanställning och gäller för helger.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena på försäljning.
Arbetsuppgifterna består bl.a. av försäljning, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och fotvård.
Vi arbetar med märken som Elemis, Bioline, Dermaceutic, Priori, Pür etc
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vill du bli en del av vårt växande team?
För att söka tjänsten eller om du har funderingar så kan du höra av dig till [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Frisör

Ansök    Feb 5    Jessica Svensson    Frisör
Denna tjänst gäller till vår salong i Malmö. ARBETSUPPGIFTER: Allt som hör frisöryrket till, så som behandlingar på kunder, klippning, färgbehandling, styling, kundbemötande, service och vägledning, försäljning av varor, handledning av juniorer och elever, samt städning, underhåll och organisering av arbetsutrymmen. Arbete med sociala medier, planering och genomförande av event, kampanjer och andra projekt, fotograferingar, etc ingår, och förekommer regelb... Visa mer
Denna tjänst gäller till vår salong i Malmö.
ARBETSUPPGIFTER:
Allt som hör frisöryrket till, så som behandlingar på kunder, klippning, färgbehandling, styling, kundbemötande, service och vägledning, försäljning av varor, handledning av juniorer och elever, samt städning, underhåll och organisering av arbetsutrymmen.
Arbete med sociala medier, planering och genomförande av event, kampanjer och andra projekt, fotograferingar, etc ingår, och förekommer regelbundet.


OM DIG:
Du har ett brinnande intresse för hår och människor!
Du har mycket god känsla för service, och förstår vikten av att alltid ge en fantastisk kundupplevelse.
Du strävar alltid efter att vara den bästa frisör du kan vara, både inom yrkesteknik och service.
Du vill gärna ha egna ansvarsområden, bidra till helheten och få använda så mycket av din kompetens som möjligt.
Du trivs bra med att arbeta självständigt, inom väl fungerande strukturer.
Du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje, och förstår hur viktigt det är att själv göra vad du kan för att bidra till en härlig energi på din arbetsplats.
Du är inte rädd för att hoppa utanför boxen, du vill utvecklas och du lär dig gärna nya saker.
Du vill vara en del av ett kreativt, framåtsträvande företag som ständigt söker utveckling och nästa nivå!
Du tycker att det är superkul att vara med vid extra aktiviteter utöver det dagliga arbetet i salongen, som t ex visningar, fotograferingar, workshops, events, kurser, välgörenhetsprojekt etc.
Du vill vara en del av ett starkt team, där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål!OM FÖRETAGET:
HOLY HAIR är ett kreativt och framåtsträvande frisörföretag, som idag har två salonger; en väletablerad salong i centrala Helsingborg, en ny etablering i Malmö, samt en egen webbshop.
Vår ambition är att skapa en plats där människor kan mötas, som om de satt hemma i någons vardagsrum, oavsett vem eller vad de själva väljer att vara, samtidigt som de får en härlig stund, påfylld energi, och grymt snyggt hår!
Vi arbetar aktivt och strategiskt tillsammans i teamet med sociala medier, teambuilding, personlig utveckling och olika målsättningar, för att alltid komma vidare till nästa nivå.
Vi är kollektivavtalsanslutna och erbjuder avtalsenlig lön, med möjlighet till flexibla arbetstider och massor av utvecklingsmöjligheter!
________________


Är du den vi söker?


MER INFO OM OSS:
Hemsida: www.holyhair.se
Webbshop: www.shop.holyhair.se
Facebook: holyhairhelsingborg
Instagram: @holyhair.se Visa mindre

Nagelspecialist

Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar. Du gillar att ge service och att få kunden att känna sig välkommen och omhändertagen. Du vill bjuda på en upplevelse och ett snyggt resultat. Du ska helst ha erfarenhet som nagelteknolog men inte ett måste då vi kan lära upp dig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina... Visa mer
Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar.
Du gillar att ge service och att få kunden att känna sig välkommen och omhändertagen. Du vill bjuda på en upplevelse och ett snyggt resultat.
Du ska helst ha erfarenhet som nagelteknolog men inte ett måste då vi kan lära upp dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Certifierad Massör, deltid

Vi söker nu ännu en certifierad massör till våra verksamheter i centrala Malmö. Du är certifierad och har kompetenser inom klassisk, sport, triggerpunkter. Meriterande om du även behärskar lymfmassage och hotstone men ej krav. Det är viktigt att du har kunden i fokus, är serviceinriktad, punktlig och har ordningssinne samt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Varierande arbetstider dagtid må-fr. Vi är ett trevligt gäng och välkomnar dig som ... Visa mer
Vi söker nu ännu en certifierad massör till våra verksamheter i centrala Malmö.
Du är certifierad och har kompetenser inom klassisk, sport, triggerpunkter. Meriterande om du även behärskar lymfmassage och hotstone men ej krav.
Det är viktigt att du har kunden i fokus, är serviceinriktad, punktlig och har ordningssinne samt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Varierande arbetstider dagtid må-fr.
Vi är ett trevligt gäng och välkomnar dig som vår nya kollega.
Tjänsten är deltid och kan med fördel kombineras med annat arbete/studier och det finns flexibla arbetstider. Lön enligt avtal Visa mindre

Hyr en stol hos oss i vår exklusiva salong

Ansök    Feb 5    KADUM MK AB    Frisör
Vi på Kadum HAIR letar efter passionerade och erfarna frisörer som har det lilla extra. Om du är dedikerad, kreativ och brinner för att leverera högkvalitativa frisyrer/färgningar, så är det här din chans att bli en del av Kadum HAIR. Varför hyra stol på Kadum HAIR? ???? Exklusivt Utrymme: Vår vackra och moderna salong ger dig en inspirerande arbetsmiljö där du kan utföra ditt arbete med stolthet och passion. ???? Högkvalitativa Varumärken: Vi tror på at... Visa mer
Vi på Kadum HAIR letar efter passionerade och erfarna frisörer som har det lilla extra. Om du är dedikerad, kreativ och brinner för att leverera högkvalitativa frisyrer/färgningar, så är det här din chans att bli en del av Kadum HAIR.


Varför hyra stol på Kadum HAIR?
???? Exklusivt Utrymme: Vår vackra och moderna salong ger dig en inspirerande arbetsmiljö där du kan utföra ditt arbete med stolthet och passion.
???? Högkvalitativa Varumärken: Vi tror på att erbjuda våra kunder det bästa, och därför arbetar vi endast med högkvalitativa varumärken. Du kommer ha tillgång till de bästa produkterna för att skapa fantastiska resultat.
???? Möjlighet till Tillväxt: Hos oss är det inte bara ett jobb, det är en möjlighet att växa och utvecklas i din karriär. Vi stödjer din professionella utveckling och strävar efter att skapa en positiv och stimulerande arbetsmiljö.
???? Passion för yrket och en önskan att leverera enastående service.
???? Kreativitet och förmåga att följa de senaste trenderna.
???? Erfarenhet och skicklighet inom frisörbranschen.
???? Teamspirit och en positiv attityd.
Så här ansöker du:
Kontakta oss för att diskutera möjligheterna att hyra en stol. Vi ser fram emot att välkomna nya talanger till vårt fantastiska team!
Kontakta oss på 0769499415 eller [email protected] för mer information och för att boka en intervju. Låt oss tillsammans skapa magi och göra varje kundupplevelse oförglömlig! Visa mindre

Frisör

Kayla Hair and Beauty är en stor och trevlig salong som ligger på Emporia shoppingcenter. #jobbjustnu Vi söker en erfaren frisör som brinner för sitt yrke och är serviceinriktad. Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga frisörer och naggelbyggare. Arbetsuppgifter Alla förekommande uppgifter som frisör och att få kunden att känna sig välkommen och bjuda på en upplevelse. Erfarenheter Du ska ha gedigen erfarenhet och jobbat som frisör på ... Visa mer
Kayla Hair and Beauty är en stor och trevlig salong som ligger på Emporia shoppingcenter. #jobbjustnu
Vi söker en erfaren frisör som brinner för sitt yrke och är serviceinriktad.
Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga frisörer och naggelbyggare.


Arbetsuppgifter
Alla förekommande uppgifter som frisör och att få kunden att känna sig välkommen och bjuda på en upplevelse.
Erfarenheter
Du ska ha gedigen erfarenhet och jobbat som frisör på salong sedan tidigare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Aukt. Hudterapeut sökes

House of Aesthetics - Hudterapeut Plats: Djäknegatan 4, Malmö Omfattning: Deltid Varaktighet: Provanställning Anställningsform: Provanställning med möjlighet till förlängning -Tillsvidare Om oss: House of Aesthetics är en framstående skönhetsklinik som nu söker en passionerad och driven hudterapeut för att komplettera vårt team. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa skönhetsbehandlingar och skräddarsydda lösningar för våra kunder. Vår klinik ä... Visa mer
House of Aesthetics - Hudterapeut Plats: Djäknegatan 4, Malmö
Omfattning: Deltid
Varaktighet: Provanställning
Anställningsform: Provanställning med möjlighet till förlängning -Tillsvidare
Om oss:
House of Aesthetics är en framstående skönhetsklinik som nu söker en passionerad och driven hudterapeut för att komplettera vårt team. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa skönhetsbehandlingar och skräddarsydda lösningar för våra kunder. Vår klinik är centralt belägen i Malmö. På vår klinik erbjuder vi även injektioner, laser, och fransstylist, ett team med tjejer som jobbar aktivt med varandra där vi erbjuder alla våra kunder att göra deras behandlingar under ett tak.


Arbetsuppgifter:
Vi söker en noggrann hudterapeut som tar egna initiativ och skapar en personlig upplevelse för varje kund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera att anpassa behandlingar utifrån kundens önskemål och behov (samt bidra med en behaglig stämning och upplevelse). Du förväntas vara engagerad inom området hudvård (hud och avancerad hudvård) och samtidigt vara aktiv och kreativ i hanteringen av våra sociala medier.


Kvalifikationer:
· Diplomerad Cidesco eller SHR hudterapeut med erfarenhet (merit).
· Förmåga att anpassa och genomföra olika hudvårdsbehandlingar.
· Starkt intresse för skönhet och hudvårdstrender.
· Erfarenhet av att hantera och marknadsföra via sociala medier.
· Öppen till att testa nya behandlingar och produkter.
· Kassa erfarenhet är en merit.


Vår Plats:
Du hittar oss på Djäknegatan 4, Malmö. Vår klinik erbjuder en avslappnad och professionell miljö för både personal och kunder.
Kontaktuppgifter:
För att ansöka eller få mer information, vänligen kontakta oss på: [email protected]
040-511 101


Vi ser fram emot att välkomna en dedikerad hudterapeut till vårt team på House of Aesthetics! Visa mindre

Diplomerad Massör

Om jobbet Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga teamunder sommarmånaderna Juni, Juli & Augusti. Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning. På Axelsons spa jobbar vi med bl.a. spamassage, klassisk massage, terapeutisk massage och hot stone massage och vi ser gärna att du är bekan... Visa mer
Om jobbet
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga teamunder sommarmånaderna Juni, Juli & Augusti.
Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
På Axelsons spa jobbar vi med bl.a. spamassage, klassisk massage, terapeutisk massage och hot stone massage och vi ser gärna att du är bekant med de tre första.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi söker behovspersonal inför Juni, Juli & Augusti, kan även bli förlängt.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spachef Nellie Grubin: [email protected] alternativt maila [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Herrfrisör / Barberare

Ansök    Jan 21    Yassin, Mohamad Ali    Frisör
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en herrfrisör/ Barberare du ska kunna klippa och raka skägg. Är du Intresserad? Ring 0765809815
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Diplomerad Massör

Om jobbet Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet sa... Visa mer
Om jobbet
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
På Axelsons spa jobbar vi med bl.a. spamassage, klassisk massage, terapeutisk massage, lymfmassage, gravidmassage och hot stone massage och vi ser gärna att du är bekant med de tre första.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Just nu söker vi personal inför helger och något extra pass under vardagarna.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spachef Nellie Grubin: [email protected] alternativt maila [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Massör till Wanjan Thaimassage i Västra hamnen med bra lön

Ansök    Jan 18    Wanjan AB    Massör/Massageterapeut
#jobbjustnu Vi är en seriös salong i Västra hamnen med 140 recensioner på Google med 4.9 i betyg (av 5). Vårt företagsnamn är "Wanjan Thaimassage". Hos oss kan vi även erbjuda kunderna att avhjälpa symptom från migrän, ryggskott, nackspärr och en del rörelsehinder. Det händer t o m att läkare rekommenderar sina patienter att komma till oss. Vi har satsat mycket på att få en fin och inbjudande salong. Vi tar väl hand om vår personal - om de mår bra och triv... Visa mer
#jobbjustnu
Vi är en seriös salong i Västra hamnen med 140 recensioner på Google med 4.9 i betyg (av 5). Vårt företagsnamn är "Wanjan Thaimassage". Hos oss kan vi även erbjuda kunderna att avhjälpa symptom från migrän, ryggskott, nackspärr och en del rörelsehinder. Det händer t o m att läkare rekommenderar sina patienter att komma till oss.
Vi har satsat mycket på att få en fin och inbjudande salong. Vi tar väl hand om vår personal - om de mår bra och trivs så kommer våra kunder att tycka om att komma till oss.
Just nu kommer fler och fler kunder och därför behöver vi anställa en ny massör. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en seriös och elegant salong i Västra hamnen. Vi vill i första hand att du har utbildning i thaimassage, men du är också välkommen att söka om du har lärt dig thaimassage på annat sätt.
Om du är nyanländ från Ukraina så är det möjligt att vi kan ta emot dig som praktikant. Dessutom kan det vara så att du är en duktig massör men inte kan thaimassage - då kan vi lära dig att utvecklas även i thaimassage och bli en mycket skicklig massör. Det viktiga är att du är duktig på att massera eller att du har möjlighet att lära dig att bli det och har en god kundservice. Du behöver inte prata perfekt svenska men det är en fördel om du även kan prata lite engelska. Att kunna prata med kunderna är viktigt - särskilt om de har ont någonstans eller har medicinska problem.
Tjänsten innebär att du arbetar med att massera våra kunder. Det kan avse följande typer av tjänster: - Traditionell thailändsk massage med eller utan olja utifrån kundens önskemål - Massage för par (då är vi två som masserar) - Thailändsk massage med aromatiska oljor som väljs utifrån kundens önskemål - Aloe Vera Thaimassage - Massage med fokus på huvud, nacke och axlar - Thailändsk fotmassage - Deep Sport Massage - innebär hårdare kroppsmassage och Wanjan Specialmassage som innebär avhjälpande av medicinska symptom (endast de skickligaste massörerna utför denna tjänst). Dessutom hjälper alla som arbetar på Wanjan Thaimassage varandra med att förbereda rummen genom att dra för gardiner, tända välluktande oljor, hålla rent, förbereda massagebritsarna och annat som behövs för att verksamheten ska fungera.
Vi ökar din lön efter hand som du visar att du gör ett bra jobb.
Vi är en seriös salong och alla typer av sexuella tjänster är absolut förbjudna. Om vi misstänker att det ändå förekommer så avbryts anställningen omedelbart.
Tänk även på att vi kräver att du masserar med thaimassage och vi har krav på att all vår massage ska utföras på samma sätt. Om du inte är intresserad av det så ska du inte söka jobbet.
Om du röker så kan vi inte anställa dig.
Tänk även på att det är ett fysiskt krävande jobb så om du har hälsoproblem, har svaga muskler eller dålig fysisk kondition så är det inte möjligt för oss att anställa dig. Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Välkommen med din ansökan! Linh Nails arbetar med produkter av hög kvalitet, allt från nagelförlängning, dekoration, manikyr, pedikyr och fransförlängning Vi behöver nu utöka med en nagelterapeut. Du som söker ska ha minst 2 års erfarenhet. Du ska vara social, serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig. Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som nageltekniker. God kunskap om nageltekniker, produkter och trender. Visa mer
Välkommen med din ansökan!
Linh Nails arbetar med produkter av hög kvalitet, allt från nagelförlängning, dekoration, manikyr, pedikyr och fransförlängning
Vi behöver nu utöka med en nagelterapeut. Du som söker ska ha minst 2 års erfarenhet.
Du ska vara social, serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig.
Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som nageltekniker.
God kunskap om nageltekniker, produkter och trender. Visa mindre

Frisör/barber

Ansök    Jan 14    Samardjioski, Mirche    Frisör
Frisör eller barber sökes till salong i Svedala centrum. Vi har en stor kundkrets och behöver bli fler. Söker någon med erfarenhet och hög kompetens. Finns möjlighet till anställning på provision 35% till arbetsgivaren 65% till dig, fast månadslön eller att hyra stol Välkommen att ansöka. Kontakta Mirche på sms eller mail 0702334015 [email protected] Visa mer
Frisör eller barber sökes till salong i Svedala centrum. Vi har en stor kundkrets och behöver bli fler. Söker någon med erfarenhet och hög kompetens. Finns möjlighet till anställning på provision 35% till arbetsgivaren 65% till dig, fast månadslön eller att hyra stol
Välkommen att ansöka.
Kontakta Mirche på sms eller mail
0702334015
[email protected] Visa mindre

FRISÖR/TRAINEE ANSTÄLLNING

Ansök    Jan 12    Hairstyle By Lena    Frisör
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder. Nu söker vi en kreativ, driftig och engagerad frisör. Kompetens: Utbildning inom frisöryrket. Vi vill helst att du har någon erfarenh... Visa mer
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder.
Nu söker vi en kreativ, driftig och engagerad frisör.
Kompetens: Utbildning inom frisöryrket.
Vi vill helst att du har någon erfarenhet och kan arbeta i god takt samt stresstålig.
Du har stark servicekänsla. Det är självklart för dig att alla kunder känner sig väl bemött och omhändertagen.
Du ska kunna vara flexibel i din tillgänglighet och jobba varierade arbetstider vid behov.
#jobbjustnu Visa mindre

NAGELTERAPEUT

Ansök    Jan 9    Suela AB    Nagelterapeut/Nagelteknolog
Vi söker dig härliga Nagelterapeut för anställning i Suela klinik i Limhamn centrum! Suela Ab har varit verksam sedan 2013. Vi söker dig duktiga och engagerad Dipl. Nagelterapeut som brinner för ditt yrke, är lättsam och go, värdesätter goda kundrelationer och har långsiktiga intressen. Som Nagelterapeut hos oss får du möjlighet att utvecklas och arbeta tillsammans med andra härliga teraputer inom hudvård. Varmt välkommen att skicka din ansökan med CV och ... Visa mer
Vi söker dig härliga Nagelterapeut för anställning i Suela klinik i Limhamn centrum!
Suela Ab har varit verksam sedan 2013. Vi söker dig duktiga och engagerad Dipl. Nagelterapeut som brinner för ditt yrke, är lättsam och go, värdesätter goda kundrelationer och har långsiktiga intressen. Som Nagelterapeut hos oss får du möjlighet att utvecklas och arbeta tillsammans med andra härliga teraputer inom hudvård.
Varmt välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag.
Suela Visa mindre

Hudterapeut sökes

Ansök    Jan 9    Suela AB    Hudterapeut
Hos os Suela utför vi bland annat lashlift, browlift, frans- och brynfärg, fransförlängning, permanent makeup, microblading och naglar. Brinner du för yrket inom skönhetsbranschen och har en gedigen kunskap inom området? Då kan detta var något för dig! Nu söker vi efter dig som älskar skönhet och alltid ger kunden det bästa! Du är glad, positiv, driftig, rökfri, ordningsam, noggrann och tycker om att ta ansvar. Du har stor social kompetens och förstår a... Visa mer
Hos os Suela utför vi bland annat lashlift, browlift, frans- och brynfärg, fransförlängning, permanent makeup, microblading och naglar.
Brinner du för yrket inom skönhetsbranschen och har en gedigen kunskap inom området? Då kan detta var något för dig! Nu söker vi efter dig som älskar skönhet och alltid ger kunden det bästa!


Du är glad, positiv, driftig, rökfri, ordningsam, noggrann och tycker om att ta ansvar. Du har stor social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för kunderna, dina kollegor och dig själv. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Vi söker en person som kan möta våra kunder på ett professionellt och engagerat sätt och du har viljan att lära dig mer och utvecklas hos oss.
Du är intresserad av resultatinriktad hudvård och effektiva produkter då vi både informerar om och rekommenderar passande produkter till kunden. Försäljning sker sedan både i salong och online.


Om arbetsuppgifterna

Dina arbetsuppgifter som hudterapeut hos oss innebär olika typer av hudvårdsbehandlingar inom problemhy och skönhetsvård samt ge personlig rådgivning om behandlingar och produkter. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongerna genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut. Visa mindre

Fransstylist

Ansök    Jan 3    Skills Malmö AB    Stylist
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet? Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar. Vi växer och därför är vi av behov av en erfaren fransstylist för att förstärka vårt fantastiska team. Är du en duktig och driven fransstylist som alltid strä... Visa mer
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet?
Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar.
Vi växer och därför är vi av behov av en erfaren fransstylist för att förstärka vårt fantastiska team.
Är du en duktig och driven fransstylist som alltid strävar efter att leverera det lilla extra med WOW känsla och sätta kunden främst?
Då har vi ett ledigt rum som väntar på just dig!
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Nyfiken på vårt team, kika in här: https://www.instagram.com/skillsmalmo/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut / Nagelteknolog

I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra positiv, driven medarbetare till vår salong i närhet Triangeln köpcentrum / Gågatan i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar. Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man k... Visa mer
I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra positiv, driven medarbetare till vår salong i närhet Triangeln köpcentrum / Gågatan i Malmö.
Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Arbetsuppgifterna är:
Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar.
Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från Asiatisk nagelsalong
OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi mejl. Visa mindre

Vi söker frisör till Rapunzel Of Sweden - Malmö

Ansök    Jan 3    Rapunzel Of Sweden AB    Frisör
Är du en passionerad frisör som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel Of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig. Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att s... Visa mer
Är du en passionerad frisör som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel Of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig.

Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att skapa en upplevelse som kunderna kommer att minnas och uppskatta. Som frisör hos oss får du möjligheten att utforska ditt intresse för extensions och vara en del av en arbetsplats där utveckling och nöje går hand i hand.När du väljer att ansluta dig till vårt team kan du förvänta dig en rad förmåner:

-
Attraktiva lönevillkor: Vi erbjuder en av branschens mest konkurrenskraftiga löneerbjudanden, vilket säkerställer att du blir rätt belönad för ditt hårda arbete. Dessutom inkluderar våra personalförmåner och rabatter extra incitament för att göra din tid hos oss ännu mer givande.

-
Personlig utveckling: Vi tror på att ständigt utvecklas som frisörer och kreatörer. Därför erbjuder vi dig möjligheten att förbättra dina färdigheter och utforska din kreativa sida. Vi investerar i din utbildning både internt och tillsammans med vår färgleverantör Wella och ger dig chansen att bli den bästa versionen av dig själv.

-
Specialiserad utbildning: Vi förstår vikten av att vara expert inom olika typer av extensions och hårdelar, inklusive peruker. Därför ger vi dig möjlighet att utbilda dig och bli en specialist inom området.

-
Möjligheter att blomstra: Utöver att klippa och styla hår får du även möjlighet att arbeta med sociala medier samt delta i photoshoots.Meriterande kvalifikationer:

- Gesällbrev: Ett gesällbrev inom frisöryrket är meriterande för tjänsten.

- Yrkeserfarenhet: Vi värdesätter erfarenhet och ser det som en fördel om du har arbetat inom branschen tidigare.Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% och kan vara det nästa spännande steg i din karriär som frisör. Ansökningar hanteras endast via Teamtailor.Rapunzel Of Sweden följer kollektivavtal och strävar efter att skapa en inkluderande och givande arbetsmiljö för alla våra anställda. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela passionen för extensions och kundnöjdhet med dig. Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet? Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar. Vi växer och därför är vi av behov av ännu en erfaren nagelteknolog för att förstärka vårt fantastiska team. Är du en duktig och driven nagelteknolog som älska... Visa mer
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet?
Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar.
Vi växer och därför är vi av behov av ännu en erfaren nagelteknolog för att förstärka vårt fantastiska team.
Är du en duktig och driven nagelteknolog som älskar att alltid leverera det lilla extra med WOW känsla och sätta kunden främst?
Då är det dig vi söker!
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vi erbjuder flexibla alternativ - anställning eller hyra av stol.
Nyfiken på vårt team, kika in här: https://www.instagram.com/skillsmalmo/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du vår nya frisör på Emporia?

Ansök    Nov 30    Vacker Sverige AB    Frisör
Brinner du för frisöryrket? Kravprofil Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrk... Visa mer
Brinner du för frisöryrket?
Kravprofil
Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet och professionalitet. Hos oss samarbetar vi ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. På Vacker är man ödmjuk och du älskar att jobba med försäljning och service. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad och målinriktad. Vill du bli en del av Vacker kreativa team? Sök idag!
Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 1-2 är välkommen att söka då vi erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider.
Om VACKER
VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.
Den första VACKER-butiken etablerades 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor.
Övrig information
Tillträde: Snarast
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Anställningsgrad: 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (Frisöravtalet)
Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Vill du läsa mer om oss som företag besök vår VACKRA hemsida www.vacker.se Visa mindre

Nagelteknolog och franstylist Sökes

Välkommen med din ansökan! Vi är en av Malmö fräschaste och modern nagelsalong med trevlig miljön! Vi erbjuder båda män och kvinnor olika behandlingar inom naglar, fötter och fransar! Tjänsten är Heltid 6 månader eller längre Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Vi söker dig som har jobbat med nagelförlängning samt fransförlängning. Du ska kunna arbetar effektiv med båda nagelbyggdning samt fransförlängning, nageldekorationer. Du ska vara socia... Visa mer
Välkommen med din ansökan!
Vi är en av Malmö fräschaste och modern nagelsalong med trevlig miljön! Vi erbjuder båda män och kvinnor olika behandlingar inom naglar, fötter och fransar!
Tjänsten är Heltid
6 månader eller längre
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Vi söker dig som har jobbat med nagelförlängning samt fransförlängning. Du ska kunna arbetar effektiv med båda nagelbyggdning samt fransförlängning, nageldekorationer.
Du ska vara social, serviceinriktad, ansvarsfull och älskar det du gör. Du är snäll, jordnära och stresstålig.Vi ser gärna att du har utbildning och minst 1 års erfarenhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tite Hudvård söker hudterapeut

Ansök    Jan 2    Tite Hudvård AB    Hudterapeut
Drömmer du om att jobba på en personlig hudvårdssalong med fokus på kundens välbefinnande och att hålla allra högsta kvalité på varje behandling du utför? Nu söker vi dig som är trygg, noggrann, och positiv SHR-auktoriserad hudterapeut som ser service och som en självklar del av ditt yrke. Känner du igen dig eller vet du någon som skulle passa för rollen? Tjänsten är en heltidstjänst med start från 1 mars 2024. Vi ser fram emot din ansökan!... Visa mer
Drömmer du om att jobba på en personlig hudvårdssalong med fokus på kundens välbefinnande och att hålla allra högsta kvalité på varje behandling du utför?
Nu söker vi dig som är trygg, noggrann, och positiv SHR-auktoriserad hudterapeut som ser service och som en självklar del av ditt yrke.
Känner du igen dig eller vet du någon som skulle passa för rollen?
Tjänsten är en heltidstjänst med start från 1 mars 2024.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Relax Lounge söker spavärdinnor på timmar

Ansök    Nov 28    Relax Lounge Malmö AB    Spa-terapeut
Söker två timanställda som kan framförallt arbeta varannan helg men även vid behov. Morgonpasset är förlagd kl 10:30 -17:30 och kvällspasset kl 17:30 - 01:00 Du behöver vara flexibel och självständig då arbetet är i skift och man arbetar alltid ensam. Arbetet inleds med utbildning för att sedan kunna arbeta självständigt. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara inhandling, städning, kundservice, förbredelse av paket, mm Tveka inte med att lämna in dit... Visa mer
Söker två timanställda som kan framförallt arbeta varannan helg men även vid behov. Morgonpasset är förlagd kl 10:30 -17:30 och kvällspasset kl 17:30 - 01:00
Du behöver vara flexibel och självständig då arbetet är i skift och man arbetar alltid ensam. Arbetet inleds med utbildning för att sedan kunna arbeta självständigt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara inhandling, städning, kundservice, förbredelse av paket, mm
Tveka inte med att lämna in ditt CV redan idag. Intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Fransstylist

Ansök    Nov 29    Skills Malmö AB    Stylist
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet? Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar. Vi växer och därför är vi av behov av en erfaren fransstylist för att förstärka vårt fantastiska team. Är du en duktig och driven fransstylist som alltid strä... Visa mer
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet?
Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar.
Vi växer och därför är vi av behov av en erfaren fransstylist för att förstärka vårt fantastiska team.
Är du en duktig och driven fransstylist som alltid strävar efter att leverera det lilla extra med WOW känsla och sätta kunden främst?
Då har vi ett ledigt rum som väntar på just dig!
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Nyfiken på vårt team, kika in här: https://www.instagram.com/skillsmalmo/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Microblading

Ansök    Nov 29    Skills Malmö AB    Stylist
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet? Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar. Vi växer och därför är vi av behov av en erfaren Microblading specialist för att förstärka vårt fantastiska team. Är du duktig, driven och älskar att alltid le... Visa mer
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet?
Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar.
Vi växer och därför är vi av behov av en erfaren Microblading specialist för att förstärka vårt fantastiska team.
Är du duktig, driven och älskar att alltid leverera det lilla extra med WOW känsla och sätta kunden främst?
Då har vi ett ledigt rum just för dig.
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Nyfiken på vårt team, kika in här: https://www.instagram.com/skillsmalmo/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Herrfrisör / Barberare

Ansök    Nov 22    Yassin, Mohamad Ali    Frisör
Söker en herrfrisör/ Barberare i Lund du ska kunna klippa och raka skägg. Intresserad? Ring 0765809815 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en herrfrisör/ Barberare i Lund du ska kunna klippa och raka skägg. Intresserad? Ring 0765809815
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Diplomerad Massör

Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en f... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
På Axelsons spa jobbar vi med bl.a. spamassage, klassisk massage, terapeutisk massage och hot stone massage och vi ser gärna att du är bekant med de tre första.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Just nu söker vi personal inför helger och vintern.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spachef Nellie Grubin: [email protected] alternativt maila [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Nail technician

Gallery Nails AB is looking for an ambitious nail technician with educational certificate within the field. The job is available in a full-time position. Desired Qualifications: • Guest-service-oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience • Ability to follow protocols and directions Behavioral Characteristics: • Enjoys team environment and interaction with co-workers • Excellent communications skills • Flexible and cooperative • Good or... Visa mer
Gallery Nails AB is looking for an ambitious nail technician with educational certificate within the field. The job is available in a full-time position.
Desired Qualifications:
• Guest-service-oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience
• Ability to follow protocols and directions
Behavioral Characteristics:
• Enjoys team environment and interaction with co-workers
• Excellent communications skills
• Flexible and cooperative
• Good organizational skills and follow-through
• Able to multi-task and improvise on the spur of the moment
• High energy, able to work in a fast paced environment
• Good with time management, prompt, completes treatments within assigned time
• Self-motivated and positive
• Able to work well under pressure
• Seeks out knowledge and enjoys learning/strives for professional growth
Please, send your job application to us now. We are looking to have your letter and cv sent to our mailbox.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 14    Barber Time AS AB    Frisör
Are you a barber with passion and loving your profession? We are looking for you! Barber time is a 4 years company based on great people and professional values who is providing great experience to its customers, fashionable haircut as well as great grooming solutions. Always with the customer in the center of our heart. Are you the right candidate? Do not hesitate to contact us and get in touch! Visa mer
Are you a barber with passion and loving your profession? We are looking for you! Barber time is a 4 years company based on great people and professional values who is providing great experience to its customers, fashionable haircut as well as great grooming solutions. Always with the customer in the center of our heart.
Are you the right candidate? Do not hesitate to contact us and get in touch! Visa mindre

Frisör sökes till Hair&Co BurlövCenter Hel/Deltid

Ansök    Nov 13    Hair&Co Burlöv Center AB    Frisör
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal. Tjänsten finns ledig heltid eller deltid ... Visa mer
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket.
Arbetsuppgifter:
Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase
Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten finns ledig heltid eller deltid Du ska behärska svenska i tal och skrift Visa mindre

Erfaren Hudterapeut med ansvarskänsla

Clinic N.VY söker en driven och ansvarstagande hudterapeut till kliniken centralt i Malmö. Clinic N.VY är en av Malmös främsta skönhetskliniker med ett utbud både inom ansikte och kropp. Våra behandlingar inkluderar avancerad resultatinriktad hudvård, LPG, CoolSculpting, ansiktsbehandlingar, fraktionerad laser, Diamond Glow samt estetiska injektionsbehandlingar utförda av leg. sjuksköterskor. Vi söker dig som är utbildad och erfaren hudterapeut med några å... Visa mer
Clinic N.VY söker en driven och ansvarstagande hudterapeut till kliniken centralt i Malmö.
Clinic N.VY är en av Malmös främsta skönhetskliniker med ett utbud både inom ansikte och kropp. Våra behandlingar inkluderar avancerad resultatinriktad hudvård, LPG, CoolSculpting, ansiktsbehandlingar, fraktionerad laser, Diamond Glow samt estetiska injektionsbehandlingar utförda av leg. sjuksköterskor.
Vi söker dig som är utbildad och erfaren hudterapeut med några års tidigare arbete på salong eller klinik. Vi värdesätter att du har eget driv, att du vill fortsätta utvecklas och lära dig nya behandlingar, att du gillar sociala medier samt att ta ansvar. Du behöver inte nödvändigtvis redan kunna alla våra behandlingar men du behöver vara motiverad för att lära dig.
Självklart ska du älska hudvård och skönhet samt att arbeta med och hjälpa människor. Du ska ha ett stort intresse för kroppen, välmående och estetik samt inte lämna något åt slumpen i ditt arbete.
Till rätt kandidat erbjuder Clinic N.VY möjligheten att fortsätta utvecklas som hudterapeut samt bra anställningsvillkor. Visa mindre

Hudterapeut till ny klinik i Malmö

Ansök    Nov 10    Maxo Dental AB    Hudterapeut
Hudterapeut Vi söker hudterapeut till vår nya klinik i Malmö! Tjänsten Nu utlyser vi en spännande tjänst för dig som auktoriserad hudterapeut med minst ett års erfarenhet inom olika ansiktsbehandlingar, däribland medicinska ansiktsbehandlingar och hårborttagning. Även du som inte har erfarenhet är välkommen att söka om du anser att tjänsten passar dig. I tjänsten ingår det: Att utföra behandlingarna som ingår i vårt koncept Att utföra alla arbetsuppgift... Visa mer
Hudterapeut
Vi söker hudterapeut till vår nya klinik i Malmö!
Tjänsten
Nu utlyser vi en spännande tjänst för dig som auktoriserad hudterapeut med minst ett års erfarenhet inom olika ansiktsbehandlingar, däribland medicinska ansiktsbehandlingar och hårborttagning. Även du som inte har erfarenhet är välkommen att söka om du anser att tjänsten passar dig.
I tjänsten ingår det:
Att utföra behandlingarna som ingår i vårt koncept
Att utföra alla arbetsuppgifter som ingår i kliniken samt bidra till utveckling

Vi söker
Dig som är certifierad hudterapeut och har passion samt intresse av hudvårds- och hårvårdsprodukter samt är ambitiös som person.
Du är en person som tar egna initiativ samtidigt som du drivs av att arbeta i team.
Erfarenhet av olika ansikts- och kroppsbehandlingar med olika apparater och metoder.
Du är serviceinriktad, stresstålig.
Tycker om att samarbeta, är lyhörd och är nyfiken på att lära sig nya saker.
Värdesätter service och sätter kunden i fokus.
Du behöver kunna ta egna initiativ, ha en ledarroll och tycka om ansvar.

Vår personalfilosofi
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat med nya tankar och idéer. Vi söker även dig som tillsammans med oss vill bidra till att erbjuda våra kunder de bästa behandlingarna. Vi vill bidra till professionella hudvårds fortsatta utveckling. Det vi främst söker är en utbildad hudterapeut som kombinerar kvalitativa behandlingar med den nyaste utrustningen och ett fantastiskt kundbemötande.


Om företaget
Vi på Maxo Estetik AB expanderar vår mottagning. Kliniken är ny och fräsch, utrustad med ny och modern utrustning. I vår klinik erbjuder vi även estetiska behandlingar så som fillers, botox, laser etc. Kliniken ligger centralt i Malmö bara fem minuters promenad från centralstationen.

Ansök med cv och personligt brev i pdf format. Intervjuer kommer att ske löpande och vi avser att tillsätta denna roll så snart som möjligt.
Du är även välkommen att kontakta oss på mejl eller ringa oss på 0700606022 Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 9    Daabas, Ahmed Hussein    Herrfrisör
Vi söker en duktig herrfrisör som brinner för sitt arbete och är serviceinriktad. Fokus ligger på din kompetens inom frisöryrket. Jobb-möjligheten är omgående med heltid samt deltid. Månadslön Du ska kunna prata arabiska eftersom många av våra klient arabisk talande och det är bra om du kan engelska eller svenska också. In English We are looking for a skilled barber who is passionate about their work and customer-oriented. The focus is on your expertise i... Visa mer
Vi söker en duktig herrfrisör som brinner för sitt arbete och är serviceinriktad.
Fokus ligger på din kompetens inom frisöryrket.
Jobb-möjligheten är omgående med heltid samt deltid.
Månadslön
Du ska kunna prata arabiska eftersom många av våra klient arabisk talande och det är bra om du kan engelska eller svenska också.
In English
We are looking for a skilled barber who is passionate about their work and customer-oriented.
The focus is on your expertise in the barbering profession.
The job opportunity is available immediately, both full-time and part-time.
Monthly salary.
You should be able to speak Arabic since many of our clients are Arabic-speaking, and it's beneficial if you can also speak English or Swedish. Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet? Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar. Vi växer och därför är vi av behov av ännu en erfaren nagelteknolog för att förstärka vårt fantastiska team. Är du en duktig och driven nagelteknolog som älska... Visa mer
Vill du jobba med oss på Malmös finaste skönhetssalong som erbjuder det absolut bästa inom skönhet?
Vår salong erbjuder kunderna det senaste inom skönhetstjänster såsom Hairtalk, klippning, massage, laser, bryn, ögonfransförlängning, ShapeRoll, hudvård, nagelvård, fotvård och injektionsbehandlingar.
Vi växer och därför är vi av behov av ännu en erfaren nagelteknolog för att förstärka vårt fantastiska team.
Är du en duktig och driven nagelteknolog som älskar att alltid leverera det lilla extra med WOW känsla och sätta kunden främst?
Då är det dig vi söker!
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vi erbjuder flexibla alternativ - anställning eller hyra av stol.
Nyfiken på vårt team, kika in här: https://www.instagram.com/skillsmalmo/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut

Företag söker nu nagelterapeuter som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr... Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning... Kvalifikationer: - har stort intresse av nagelvård och skönhetvård - har känsla för service och kundbemötande ¨ -ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevlig... Visa mer
Företag söker nu nagelterapeuter som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr...
Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning...
Kvalifikationer:
- har stort intresse av nagelvård och skönhetvård
- har känsla för service och kundbemötande ¨
-ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Visa mindre

Nagelterapeut sökes till salong

Söker Passionerad Nagelterapeut för Vår Salong! Beskrivning: Vi söker en entusiastisk och kreativ nagelterapeut som vill bli en del av vårt team på Beauty Crew Salon på Limhamn. Om du älskar att skapa vackra naglar och vill arbeta i en avslappnad och professionell miljö, är detta din chans att ansluta till oss! Krav: • Utbildad nagelterapeut med relevant certifikat. • Erfarenhet av att utföra manikyr, pedikyr, gel- eller akrylna... Visa mer
Söker Passionerad Nagelterapeut för Vår Salong!


Beskrivning:
Vi söker en entusiastisk och kreativ nagelterapeut som vill bli en del av vårt team på Beauty Crew Salon på Limhamn. Om du älskar att skapa vackra naglar och vill arbeta i en avslappnad och professionell miljö, är detta din chans att ansluta till oss!


Krav:
• Utbildad nagelterapeut med relevant certifikat.
• Erfarenhet av att utföra manikyr, pedikyr, gel- eller akrylnaglar.
• Kundserviceinriktad och positiv attityd.
• Följer höga hygienstandarder.
• Teamspelare och beredd att bidra till en positiv atmosfär.


Fördelar:
• Möjlighet att arbeta i en etablerad och växande salong.
• Fantastiska kollegor och en vänlig arbetsmiljö.


Vi ser fram emot att höra från dig och att välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 2    Bekiri, Firdes    Frisör
Frisör sökes för en fantastisk möjlighet! Är du en passionerad frisör som älskar att skapa vackra hårstilar och är redo att ta din karriär till nästa nivå? Då är du precis den vi letar efter! Vår etablerade frisörsalong erbjuder en mängd olika behandlingar och är känd för att leverera kvalitetsservice till våra kunder. Vi söker nu en skicklig frisör med en öppen och kreativ inställning som vill bli en del av vårt team. Vad vi letar efter: • Er... Visa mer
Frisör sökes för en fantastisk möjlighet!
Är du en passionerad frisör som älskar att skapa vackra hårstilar och är redo att ta din karriär till nästa nivå? Då är du precis den vi letar efter!
Vår etablerade frisörsalong erbjuder en mängd olika behandlingar och är känd för att leverera kvalitetsservice till våra kunder. Vi söker nu en skicklig frisör med en öppen och kreativ inställning som vill bli en del av vårt team.
Vad vi letar efter:
• Erfarenhet och kompetens inom klippning, färgning och styling.
• Förmåga att skapa personliga och trendiga frisyrer som passar varje kunds unika stil.
• Kundserviceförmåga och förmåga att bygga starka relationer med våra kunder.
• Teamspelare som trivs i en positiv och kreativ arbetsmiljö.
• Sanitet och rengöring: Hålla arbetsstationen och utrustningen ren och steril för att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö.
Våra behandlingar inkluderar:
Klippning: Att klippa, forma och styla kundernas hår enligt deras önskemål.
Färgning: Att färga eller bleka hår med olika tekniker, inklusive slingor och helhetsfärgning.
Hårvård: Att tvätta, balsamera och ge råd om rätt hårvård för kunderna.
Styling: Att styla och forma håret för speciella tillfällen eller daglig användning.
Konsultation: Att rådgöra med kunderna om deras frisyrval och behov.
Produktrekommendation: Att rekommendera och sälja hårprodukter för att bibehålla och förbättra kundens hårkvalitet.
Tidsplanering: Att hantera tidsbokningar och schemaläggning för att säkerställa effektiv drift av salongen.
Skapa portfölj: Dokumentera och fotografera de egna arbetsproverna för att visa upp för potentiella kunder.
Affärsutveckling: Delta i marknadsföringsaktiviteter och bidra till att bygga upp kundbasen och öka intäkterna.
Hålla koll på trender: Att vara medveten om de senaste frisyrtrenderna och teknikerna.
Kundservice: Att ge utmärkt kundservice och skapa en positiv upplevelse för kunderna.
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du passar perfekt in i vårt team, kontakta oss idag för att diskutera möjligheter!
För mer information och ansökan, kontakta oss.
Kom och låt din kreativitet blomstra i en avkopplande och professionell arbetsmiljö. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! ??????????????????
Affärsutveckling: Delta i marknadsföringsaktiviteter och bidra till att bygga upp kundbasen och öka intäkterna.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Salon Needs A Hairdresser And A Beautician

Ansök    Nov 1    Ndjawella, Reinette    Frisör
Exciting Job Opportunities at Our Salon! Our Bokadirekt reviews/ratings are one of the best which means you won't be starting from scratch when it comes to clients. Do you want to work in a calm and relaxed environment without any pressure? Look no further! Our salon is on the hunt for a brilliant hairdresser and a beautician to join our amazing team. If you're passionate about the beauty industry and love making people look and feel fabulous, this is the ... Visa mer
Exciting Job Opportunities at Our Salon!
Our Bokadirekt reviews/ratings are one of the best which means you won't be starting from scratch when it comes to clients. Do you want to work in a calm and relaxed environment without any pressure? Look no further! Our salon is on the hunt for a brilliant hairdresser and a beautician to join our amazing team. If you're passionate about the beauty industry and love making people look and feel fabulous, this is the perfect opportunity for you! Visa mindre

ENGAGERAD OCH DRIFTIG FRISÖR FÖR ANSTÄLLNING!!

Ansök    Nov 1    Hairstyle By Lena    Frisör
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder. Nu söker vi en kreativ, driftig och engagerad frisör. Kompetens: Utbildning inom frisöryrket. Vi vill helst att du har någon erfarenh... Visa mer
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder.
Nu söker vi en kreativ, driftig och engagerad frisör.
Kompetens: Utbildning inom frisöryrket.
Vi vill helst att du har någon erfarenhet och kan arbeta i god takt samt stresstålig.
Du har stark servicekänsla. Det är självklart för dig att alla kunder känner sig väl bemött och omhändertagen.
Du ska kunna vara flexibel i din tillgänglighet och jobba varierade arbetstider vid behov.
#jobbjustnu Visa mindre

Hudterapeut/Spaterapeut

Ansök    Nov 2    Aroma spa Malmö    Hudterapeut
Jobba hos oss ! Just nu söker vi fler engagerade och positiva terapeuter. Men ser gärna att du har möjligheten att börja snarast. Tjänsten avser 75% möjlighet för 100% Du som hudterapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa . Vi kommer internt att lära upp våra nyanställda i vår spautbud. Välkommen med din ansökan. www.aromaspamalmo.... Visa mer
Jobba hos oss !
Just nu söker vi fler engagerade och positiva terapeuter.
Men ser gärna att du har möjligheten att börja snarast.
Tjänsten avser 75% möjlighet för 100%
Du som hudterapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa .
Vi kommer internt att lära upp våra nyanställda i vår spautbud.
Välkommen med din ansökan.
www.aromaspamalmo.se
Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag . Visa mindre

Är du vår nya frisör på VACKER Emporia?

Ansök    Okt 23    Vacker Sverige AB    Frisör
Brinner du för frisöryrket? Kravprofil Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrk... Visa mer
Brinner du för frisöryrket?
Kravprofil
Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet och professionalitet. Hos oss samarbetar vi ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. På Vacker är man ödmjuk och du älskar att jobba med försäljning och service. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad och målinriktad. Vill du bli en del av Vacker kreativa team? Sök idag!
Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 1-2 är välkommen att söka då vi erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider.
Om VACKER
VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.
Den första VACKER-butiken etablerades 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor.
Övrig information
Tillträde: Snarast
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Anställningsgrad: 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (Frisöravtalet)
Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Vill du läsa mer om oss som företag besök vår VACKRA hemsida www.vacker.se Visa mindre

Certifierad Massageterapeut

Ansök    Okt 31    Artira & Co AB    Massör/Massageterapeut
Vi har öppnat ännu en klinik i centrala Malmö och söker nu en ny härlig kvinnlig medarbetare för våra kunder som önskar kvinnlig behandlare. Du är certifierad massageterapeut med erfarenhet och behärskar klassisk/avslappning/sport/triggerpunkts-massagetekniker. Meriterande om du kan medicinsk och lymfmassage. Du behärskar svenska språket fullt ut i tal och skrift, gillar att ge service till dina klienter samt är en god säljare. Visa mer
Vi har öppnat ännu en klinik i centrala Malmö och söker nu en ny härlig kvinnlig medarbetare för våra kunder som önskar kvinnlig behandlare.
Du är certifierad massageterapeut med erfarenhet och behärskar klassisk/avslappning/sport/triggerpunkts-massagetekniker.
Meriterande om du kan medicinsk och lymfmassage.
Du behärskar svenska språket fullt ut i tal och skrift, gillar att ge service till dina klienter samt är en god säljare. Visa mindre

Beautician, Laser Or Skin Therapist Wanted

Ansök    Nov 1    Ndjawella, Reinette    Hudterapeut
Exciting Job Opportunities at Our Salon Our Bokadirekt reviews/ratings are one of the best which means you won't be starting from scratch when it comes to clients. Do you want to work in a calm and relaxed environment without any pressure? Look no further! Our salon is on the hunt for a brilliant hairdresser and a beautician to join our amazing team. If you're passionate about the beauty industry and love making people look and feel fabulous, this is the... Visa mer
Exciting Job Opportunities at Our Salon


Our Bokadirekt reviews/ratings are one of the best which means you won't be starting from scratch when it comes to clients. Do you want to work in a calm and relaxed environment without any pressure? Look no further! Our salon is on the hunt for a brilliant hairdresser and a beautician to join our amazing team. If you're passionate about the beauty industry and love making people look and feel fabulous, this is the perfect opportunity for you! Visa mindre

Nagelteknolog med servicekänsla

Rosa's Beauty in Malmö, Sweden is looking for a qualified nail technician to join our team. The person we are seeking must be fluent in Vietnamese and enjoy working in a beauty salong. Desired Qualifications: Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience Ability to follow protocols and directions Behavioral Characteristics: Enjoys team environment and interaction with co-workers Excellent communications skills Flexible a... Visa mer
Rosa's Beauty in Malmö, Sweden is looking for a qualified nail technician to join our team. The person we are seeking must be fluent in Vietnamese and enjoy working in a beauty salong.
Desired Qualifications:
Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience
Ability to follow protocols and directionsBehavioral Characteristics:
Enjoys team environment and interaction with co-workers
Excellent communications skills
Flexible and cooperative
Good organizational skills and follow-through
Able to multi-task and improvise on the spur of the moment
High energy, able to work in a fast paced environment
Good with time management, prompt, completes treatments within assigned time
Self-motivated and positive
Able to work well under pressure
Seeks out knowledge and enjoys learning/strives for professional growthPlease, send your job application to us now. We are looking to have your letter and cv sent to our mailbox. Visa mindre

Stylist till Rapunzel Of Sweden i Malmö!

Ansök    Okt 12    Rapunzel Of Sweden AB    Frisör
Är du en passionerad stylist som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel Of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig. Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att ... Visa mer
Är du en passionerad stylist som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel Of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig.

Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att skapa en upplevelse som kunderna kommer att minnas och uppskatta. Som stylist hos oss får du möjligheten att utforska ditt intresse för extensions och vara en del av en arbetsplats där utveckling och nöje går hand i hand.När du väljer att ansluta dig till vårt team kan du förvänta dig en rad förmåner:

Attraktiva lönevillkor: Vi erbjuder en av branschens mest konkurrenskraftiga löneerbjudanden, vilket säkerställer att du blir rätt belönad för ditt arbete. Dessutom inkluderar våra personalförmåner och rabatter extra incitament för att göra din tid hos oss ännu mer givande.

Personlig utveckling: Vi tror på att ständigt utvecklas som stylister och kreatörer. Därför erbjuder vi dig möjligheten att förbättra dina färdigheter och utforska din kreativa sida. Vi investerar i din utbildning både internt och tillsammans med vår färgleverantör Wella och ger dig chansen att bli den bästa versionen av dig själv.

Specialiserad utbildning: Vi förstår vikten av att vara expert inom olika typer av extensions och hårdelar, inklusive peruker. Därför ger vi dig möjlighet att utbilda dig och bli en specialist inom området.Tjänsten är en tillsvidareanställning på och kan vara det nästa spännande steg i din karriär som stylist. Om du har några frågor eller vill veta mer om möjligheterna hos oss, är du välkommen att kontakta [email protected] eller [email protected].

Rapunzel Of Sweden följer kollektivavtal och strävar efter att skapa en inkluderande och givande arbetsmiljö för alla våra anställda. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela passionen för extensions och kundnöjdhet med dig. Visa mindre

Frisör till Rapunzel Of Sweden i Malmö!

Ansök    Okt 12    Rapunzel Of Sweden AB    Frisör
Är du en passionerad frisör som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel Of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig. Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att s... Visa mer
Är du en passionerad frisör som strävar efter att erbjuda det allra bästa till varje kund? Har du en stark önskan att använda dina utmärkta färdigheter och talanger i en miljö som uppmuntrar och stöder din yrkesutveckling? Då kan Rapunzel Of Sweden vara den perfekta arbetsplatsen för dig.

Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där kundservice står i fokus och där vårt team arbetar tillsammans med en positiv och samarbetsvillig anda. Vi tror på att skapa en upplevelse som kunderna kommer att minnas och uppskatta. Som frisör hos oss får du möjligheten att utforska ditt intresse för extensions och vara en del av en arbetsplats där utveckling och nöje går hand i hand.

När du väljer att ansluta dig till vårt team kan du förvänta dig en rad förmåner:

- Attraktiva lönevillkor: Vi erbjuder en av branschens mest konkurrenskraftiga löneerbjudanden, vilket säkerställer att du blir rätt belönad för ditt hårda arbete. Dessutom inkluderar våra personalförmåner och rabatter extra incitament för att göra din tid hos oss ännu mer givande.

- Personlig utveckling: Vi tror på att ständigt utvecklas som frisörer och kreatörer. Därför erbjuder vi dig möjligheten att förbättra dina färdigheter och utforska din kreativa sida. Vi investerar i din utbildning både internt och tillsammans med vår färgleverantör Wella och ger dig chansen att bli den bästa versionen av dig själv.

- Specialiserad utbildning: Vi förstår vikten av att vara expert inom olika typer av extensions och hårdelar, inklusive peruker. Därför ger vi dig möjlighet att utbilda dig och bli en specialist inom området.

- Möjligheter att blomstra: Utöver att klippa och styla hår får du även möjlighet att arbeta med sociala medier samt delta i photoshoots.

Meriterande kvalifikationer:

- Gesällbrev: Ett gesällbrev inom frisöryrket är meriterande för tjänsten.

- Yrkeserfarenhet: Vi värdesätter erfarenhet och ser det som en fördel om du har arbetat inom branschen tidigare.Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% och kan vara det nästa spännande steg i din karriär som frisör. Om du har några frågor eller vill veta mer om möjligheterna hos oss, är du välkommen att kontakta [email protected] eller [email protected]Rapunzel Of Sweden följer kollektivavtal och strävar efter att skapa en inkluderande och givande arbetsmiljö för alla våra anställda. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela passionen för extensions och kundnöjdhet med dig. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Okt 11    Derdeli Hudvård AB    Hudterapeut
Vi söker en framåt driven person som brinner för service. Vi ser att du är nogrann, kan arbeta självständigt, stresstålig, tycker om försäljning. Visa mer
Vi söker en framåt driven person som brinner för service. Vi ser att du är nogrann, kan arbeta självständigt, stresstålig, tycker om försäljning. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Okt 11    Derdeli Hudvård AB    Hudterapeut
Vi söker en driven framåt tjej som brinner för service, du är nogrann, kan arbeta självständigt, flexibel och älskar att ta hand om människor. Du pratar och skriver svenska flytande. Visa mer
Vi söker en driven framåt tjej som brinner för service, du är nogrann, kan arbeta självständigt, flexibel och älskar att ta hand om människor.
Du pratar och skriver svenska flytande. Visa mindre

Herrfrisör / Barberare

Ansök    Okt 11    Yassin, Mohamad Ali    Frisör
Söker en herrfrisör/ Barberare i Lund du ska kunna klippa och raka skägg. Intresserad? Ring 0765809815 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en herrfrisör/ Barberare i Lund du ska kunna klippa och raka skägg. Intresserad? Ring 0765809815
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker just nu stylister till Malmö!

Ansök    Okt 10    Meet a Group international AB    Stylist
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker just nu personal till våra enheter i Malmö på Hansa och Emporia. Ingen erfarenhet krävs sedan tidigare bara att du har ett stort intresse för skönhet och service. Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar os... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker just nu personal till våra enheter i Malmö på Hansa och Emporia. Ingen erfarenhet krävs sedan tidigare bara att du har ett stort intresse för skönhet och service.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

· Brinner för skönhet

· Är stresstålig

· Är en lagspelare

· Vill göra karriär

· Brinner för utmaningar

· Älskar kundmöten

Krav:

· Fyllt 18 år

Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och service.

Rapide Academy är en grundutbildning på sex dagar som hålls på servicekontoret i Stockholm och stylisterna utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

· Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

· En fantastisk arbetsplats

· Utveckling

· Ett yrke i världens mest växande bransch

· Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänster: 25%

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre

Damfrisör

Ansök    Okt 3    Phoenix Beauty    Damfrisör
Vi söker damfrisör för en nystartad salong i centrala malmö. Denna roll är för dig som är självgående och har bra kunskaper inom skönhet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker damfrisör för en nystartad salong i centrala malmö. Denna roll är för dig som är självgående och har bra kunskaper inom skönhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker just nu stylister till Malmö!

Ansök    Okt 5    Meet a Group international AB    Stylist
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker just nu personal till våra enheter i Malmö på Hansa och Emporia. Ingen erfarenhet krävs sedan tidigare bara att du har ett stort intresse för skönhet och service. Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar os... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker just nu personal till våra enheter i Malmö på Hansa och Emporia. Ingen erfarenhet krävs sedan tidigare bara att du har ett stort intresse för skönhet och service.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

· Brinner för skönhet

· Är stresstålig

· Är en lagspelare

· Vill göra karriär

· Brinner för utmaningar

· Älskar kundmöten

Krav:

· Fyllt 18 år

Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och service.

Rapide Academy är en grundutbildning på sex dagar som hålls på servicekontoret i Stockholm och stylisterna utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

· Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

· En fantastisk arbetsplats

· Utveckling

· Ett yrke i världens mest växande bransch

· Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänster: 25%

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre

Vi söker just nu stylister till Malmö!

Ansök    Sep 30    Meet a Group international AB    Stylist
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.  För kunds räkning söker vi nu: Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet? Vi söker just nu personal till våra enheter i Malmö på Hansa och Emporia. Ingen erfarenhet krävs sedan tidigare bara att du har ett stort intresse för skönhet och service. Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar os... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:

Vill du bli en del av Rapide-familjen och påbörja din karriär inom skönhet?

Vi söker just nu personal till våra enheter i Malmö på Hansa och Emporia. Ingen erfarenhet krävs sedan tidigare bara att du har ett stort intresse för skönhet och service.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande.

Vi söker dig som:

· Brinner för skönhet

· Är stresstålig

· Är en lagspelare

· Vill göra karriär

· Brinner för utmaningar

· Älskar kundmöten

Krav:

· Fyllt 18 år

Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar och produkter och service.

Rapide Academy är en grundutbildning på sex dagar som hålls på servicekontoret i Stockholm och stylisterna utbildas utav vår Education Manager.

Vi erbjuder dig:

· Utbildning i våra behandlingar samt vårat koncept och produkter

· En fantastisk arbetsplats

· Utveckling

· Ett yrke i världens mest växande bransch

· Chans till att klättra inom bolaget

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vi erbjuder, försäljning utav Rapide Cosmetic och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänster: 25%

Varma hälsningar,

Philippa Ottenfalk & Lucia Persson Visa mindre