Lediga jobb som Lagerarbetare i Malmö

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Lagermedarbetare till välkänd kund i Malmö

Ansök    Jun 17    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Nytt
Vår vision är simpel; Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterSedvanligt arbete inom lager så som plock, pack ochKrav• Tidigare erfarenhet av plock/pack• Truckkort, behörighet A och B• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftMeriterande• Truckkort, behörighet D• B-körkort och tillgång ti... Visa mer
Vår vision är simpel; Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterSedvanligt arbete inom lager så som plock, pack ochKrav• Tidigare erfarenhet av plock/pack• Truckkort, behörighet A och B• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftMeriterande• Truckkort, behörighet D• B-körkort och tillgång till bilVillkorStart: Enligt överenskommelseOrt: MalmöArbetstider: 07.00-16.00 ev. kvällsskiftOmfattning: Heltid/deltidDin profilSom person är du pålitlig, närvarande och arbetsam. Du drivs av att prestera och har en inre tävlingsmänniska som alltid vill utvecklas.AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb på lager i Malmö

Ansök    Jun 17    Logent AB    Lagerarbetare
Nytt
Vår kund är ett av världens ledande företag inom medicinteknik och drivs av att förbättra vården. De levererar produkter som inkluderar utrustning, hjälpmedel, implantat och verktyg som används inom vården. Arbetsplatsen är belägen på Svågertorp i moderna lokaler. Om tjänsten Arbetsuppgifterna består av truckkörning,orderplock och returhantering. Arbetstiderna varierar mellan måndag-fredag,09.50-16.45 samt 12.30-16.45. Din profil Vi söker dig som... Triv... Visa mer
Vår kund är ett av världens ledande företag inom medicinteknik och drivs av att förbättra vården. De levererar produkter som inkluderar utrustning, hjälpmedel, implantat och verktyg som används inom vården. Arbetsplatsen är belägen på Svågertorp i moderna lokaler.
Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av truckkörning,orderplock och returhantering. Arbetstiderna varierar mellan måndag-fredag,09.50-16.45 samt 12.30-16.45.
Din profil
Vi söker dig som...
Trivs bra med att arbeta både i grupp och självständigt
Har en positiv inställning och är flexibel (då arbetsuppgifterna kan variera)
Vill och kan arbeta 2-3 dagar i veckan

Vi ser också att du som söker är engagerad och driven. Att leverera med hög kvalité är en självklarhet för dig. Som person är du noggrann och trivs när det är ordning.Krav:
Truckkort, behörighet B1-B3 samt erfarenhet av truckkörning
Annan huvudsaklig syssla på minst 50%
Behärska svenska och engelska i tal och skriftOm ansökan

Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten redan idag! Urvalet sker löpande. Visa mindre

Returhanterare

Ansök    Jun 17    MADLADY AB    Lagerarbetare
Nytt
OM ROLLEN: Vi behöver dig för att få flödet av verksamheten att fungera. Du kommer att hantera inkomna returer som behöver vikas om, packas om och administreras. DEN VI SÖKER: Är pigg och arbetar i rask takt utan att kompromissa kvalitén. Har datorvana, MAC. Är stresstålig. Har god analytisk förmåga och är driven av resultat. Ha tidigare erfarenhet inom lager och packning är meriterande men inget krav. Attityd och hunger går före erfarenhet! OM BOLAGET: M... Visa mer
OM ROLLEN:
Vi behöver dig för att få flödet av verksamheten att fungera. Du kommer att hantera inkomna returer som behöver vikas om, packas om och administreras.
DEN VI SÖKER:
Är pigg och arbetar i rask takt utan att kompromissa kvalitén.
Har datorvana, MAC.
Är stresstålig.
Har god analytisk förmåga och är driven av resultat.
Ha tidigare erfarenhet inom lager och packning är meriterande men inget krav. Attityd och hunger går före erfarenhet!

OM BOLAGET:
MADLADY.se är mer än bara en e-handelsplats, vi säljer inte produkter, vi skapar en kultur. Vår nisch är byxor i olika längder, oavsett längd ska man kunna hitta ett par byxor som passar.
Omfattning: Säsong
Tillgänglighet: Omedelbar
Placering: Malmö
Sista dag att ansöka: Löpande ansökningar
Så ansöker du: Maila till [email protected] med ditt CV och personligt brev. Visa mindre

Lagerarbetare till Malmö

Ansök    Jun 14    Areco Profiles AB    Lagerarbetare
Tjänsten: I rollen som lagerarbetare kommer du att sammanställa plockorders till kunder, lasta och lossa lastbilar, göra in och utleveranser och ansvara för att det sker i en systematisk ordning i enlighet med de rutiner som finns tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning dagtid alternativt skiftgång dag/kväll. Dina kvalifikationer · Truckkort samt truckvana krävs · Dokumenterad erfarenhet av lagerarbete · Traver... Visa mer
Tjänsten:
I rollen som lagerarbetare kommer du att sammanställa plockorders till kunder, lasta och lossa lastbilar, göra in och utleveranser och ansvara för att det sker i en systematisk ordning i enlighet med de rutiner som finns tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning dagtid alternativt skiftgång dag/kväll.
Dina kvalifikationer
· Truckkort samt truckvana krävs
· Dokumenterad erfarenhet av lagerarbete
· Traverskort meriterande
· Systemkunnig, helst Pyramid men inget krav


Vi erbjuder:
Du blir en del utav ett branschledande familjeägt företag med goda värdegrunder som hela tiden strävar mot att utvecklas och expandera i snabb takt. Vi arbetar i fräscha nya lokaler och har en god sammanhållning. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och attraktiva förmåner.
Ansökan och kontakt:
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected]. Vid frågor ring Roger Borg på 0700 45 01 24.
Välkommen med din ansökan!
Kort om företaget
Areco Industry är ett framgångsrikt företag och en viktig leverantör av stålprodukter till främst den nordiska industrin, men levererar även till industrikunder i övriga Europa. Bolaget ingår i Areco-koncernen och består av tre försäljningsområden. Försäljning av coils från eget lager, försäljning av slittade band, och formatplåt från vårt eget stålservicecenter i Malmö, samt försäljning av specialstål, band, plåt, tråd, smide, gjutgods och rör. Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jun 12    YunExpress Nordic AB    Lagerarbetare
About this company YunExpress is one of the world's leading logistics providers, delivering seamless solutions to the global cross-border e-commerce sector. In 2020, the European headquarters of YunExpress was established in the Netherlands, which works in close partnership with local operations in over 30 European countries, with subsidiaries running in 21 of them. Beginning operations in Sweden in 2020, YunExpress Nordic offers quality-assured logisti... Visa mer
About this company
YunExpress is one of the world's leading logistics providers, delivering seamless solutions to the global cross-border e-commerce sector. In 2020, the European headquarters of YunExpress was established in the Netherlands, which works in close partnership with local operations in over 30 European countries, with subsidiaries running in 21 of them.

Beginning operations in Sweden in 2020, YunExpress Nordic offers quality-assured logistics services to, from and throughout the Nordic region. We take complete responsibility for our clients, from order to final delivery with the technology platforms.
About this role
YunExpress Nordic is now looking for two experienced warehouse worker for the office in Malmö. The daily work is primarily about working with order picking both with and without forklift, material filling, unloading and loading trucks. Truck driving and data work in the pyramid computer system occur daily.
Your main duties consist of:
Skill required-has a forklift license
Skill required-have a B driving license
Computer skills are meritorious
Good oral and written proficiency in English
Industry experience of working in warehouse and order management
Experienced cultural diversity in the workplace

About you
We want you to be responsible, goal-oriented, flexible, positive and have a good ability to cooperate. It is important that you are stress-resistant and can work both efficiently and strategically. We attach the greatest importance to your personality and willingness to develop and learn new things!
Apply
We look forward to your application, we do not accept applications via e-mail! We will be interviewing candidates for this position on an ongoing basis and please send in your CV today!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Orderplockare sökes för extrajobb i Malmö

Ansök    Jun 10    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Vi söker just nu extramedarbetare till vår kund i Malmö. Du kommer att arbeta som orderplockare ute i kundens lager. Arbetstiderna kan komma att variera men är på dagtid och arbetet är förlagt måndag till fredag. Tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och letar efter ett roligt extrajobb! Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen orderplock och paketering. Övriga uppgifter såsom inplastning av pall och ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu extramedarbetare till vår kund i Malmö. Du kommer att arbeta som orderplockare ute i kundens lager. Arbetstiderna kan komma att variera men är på dagtid och arbetet är förlagt måndag till fredag. Tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och letar efter ett roligt extrajobb!
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen orderplock och paketering. Övriga uppgifter såsom inplastning av pall och sortering av gods kan även förekomma. Orderplockssystemet som används är pick by voice. Du plockar främst med vagn men även truckkörning kan förekomma. Således behöver du ha truckkort med behörighet D1 för att vara aktuell för tjänsten.
• Orderplock• Paketering• Sortering av gods
Profil & bakgrund
För att lyckas i din roll tror vi att du tidigare har arbetat med orderplock och har du erfarenhet av Pick By Voice ses detta som meriterande. Som person är du noggrann och systematisk i ditt arbete och har tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer med högt tempo. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha behörighet för truck A1-A4, B1-B4 + D1. Vidare är det krav på svenska i tal & skrift.
Krav
Truckkort A1-A4, B1-B4 + D1
Svenska i tal & skrift


Observera att vi inte tar emot ansökningar via telefon eller e-post. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Reservdelsperson

Ansök    Jun 10    Mechanum Sverige AB    Lagerarbetare
Reservdelsperson Malmö Vill du vara en del av ett dynamiskt team och utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Mechanums verksamhet växer och vi behöver bli fler medarbetare som bygger företaget starkare. Mechanums reservdelsavdelning växer och nu söker vi en ny reservdelsperson till vårt team. Som reservdelsperson på vårt lager i Malmö hjälper du vår grossistavdelning med uppackning av reservdelar på morgonen. Du ansvarar för att ta väl ha... Visa mer
Reservdelsperson Malmö
Vill du vara en del av ett dynamiskt team och utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Mechanums verksamhet växer och vi behöver bli fler medarbetare som bygger företaget starkare.
Mechanums reservdelsavdelning växer och nu söker vi en ny reservdelsperson till vårt team. Som reservdelsperson på vårt lager i Malmö hjälper du vår grossistavdelning med uppackning av reservdelar på morgonen. Du ansvarar för att ta väl hand om beställningar och boka leveranser av reservdelar till våra kunder. Din påverkan på det dagliga resultatet är stort genom ett professionellt omhändertagande av beställningar, smart planering och ett gott lagarbete.
Vi söker dig som…
Är van vid att ha flera bollar i luften
Har en naturlig drivkraft där du kan ta egna initiativ och kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten.
Har lätt för att ta till dig information
Är kommunikativ
Bra på att hantera stress
Är en noggrann medarbetare och en lagspelare
Är strukturerad, flexibel och gillar att ha ordning och reda

Du bidrar starkt till hur väl verksamheten presterar och säkerställer att vi lever upp till våra kunders högt ställda förväntningar på kvalitet och kundbemötande.
Krav
B-körkort
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Truckkort
Tidigare arbetat med något av bilmärkena Volvo/Ford/Saab/Opel/BMW/Mercedes-Benz
Arbetat i Automaster eller TACDIS
Erfarenhet från tidigare lagerarbete

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.
Vi erbjuder dig:
Kvalificerande utbildning, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd vardagar 7-16 på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.
Sista ansökningsdag är 14/7–24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Jonas Lindskog [email protected] eller 040-652 00 29 Visa mindre

Lagermedarbetare, Malmö

Ansök    Jun 10    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Vår vision är simpel; Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterSedvanligt arbete inom lager så som plock, pack ochKrav• Tidigare erfarenhet av plock/pack• Truckkort, behörighet A och B• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftMeriterande• Truckkort, behörighet D• B-körkort och tillgång ti... Visa mer
Vår vision är simpel; Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterSedvanligt arbete inom lager så som plock, pack ochKrav• Tidigare erfarenhet av plock/pack• Truckkort, behörighet A och B• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftMeriterande• Truckkort, behörighet D• B-körkort och tillgång till bilVillkorStart: Enligt överenskommelseOrt: MalmöArbetstider: 07.00-16.00Omfattning: Heltid/deltidDin profilSom person är du pålitlig, närvarande och arbetsam. Du drivs av att prestera och har en inre tävlingsmänniska som alltid vill utvecklas.AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vi söker studerande lagerarbetare till Skånemejeriers kyllager!

Vi söker nu dig som studerar, söker ett långsiktigt extrajobb och vill bli en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyl StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Företaget satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork. Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att ... Visa mer
Vi söker nu dig som studerar, söker ett långsiktigt extrajobb och vill bli en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyl

StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Företaget satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork.

Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att plocka ordrar till Skånemejeriers kunder med hjälp av Pick by Voice. Detta betyder att du kommer få direkta instruktioner från en öronsnäcka under arbetets gång.

Det krävs att du kan jobba i skift och helger, då tillverkningen sker dygnet runt alla dagar i veckan. Vi gör löpande urval och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Som student ska du kunna jobba minst 3 dagar i veckan och vara flexibel med arbetstider. Vi ser även att du kan jobba upp till heltid i sommar!


Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad produceras ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Din profil
- du som söker skall vara studerande minst 2 år fram
- du ska ha hög arbetsmoral
- du ska vara punktlig och noggrann
- du bör ha ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel
- erfarenhet av lager- eller produktionsarbete sedan innan är meriterande men det är ännu viktigare att du har viljan att göra ett bra jobb
- som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete.

Det är meriterande om du har truckkort men inget krav. Du ska ha möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagerpersonal till Malmö lager

Reduna Group AB är en retail byrå som samlar butiksmarknadsföring, social media, produktion, design och logistik under ett och samma tak sammanlänkat i ett onlinebaserat rapporteringssystem. Reduna Group är en av de ledande trademarketing-byrån inom elektronik och dator- och tvspels-branschen och har under de senaste åren vuxit inom ytterligare branscher. Reduna arbetar idag med flera marknadsledande varumärken i Norden så som Electronic Arts, Playstation,... Visa mer
Reduna Group AB är en retail byrå som samlar butiksmarknadsföring, social media, produktion, design och logistik under ett och samma tak sammanlänkat i ett onlinebaserat rapporteringssystem. Reduna Group är en av de ledande trademarketing-byrån inom elektronik och dator- och tvspels-branschen och har under de senaste åren vuxit inom ytterligare branscher. Reduna arbetar idag med flera marknadsledande varumärken i Norden så som Electronic Arts, Playstation, Microsoft, Acer, Elgiganten, Logitech m.fl. Trivas du i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter.
Är du en en strukturerad och proaktiv person som kan planera och omprioritera ditt arbete utefter behov. Vidare skall du vara noggrann och ansvarsfull och kan hantera många saker samtidigt. Du är orädd att ta dig an nya utmaningar och lär dig av dina misstag för att ständigt bli bättre och utvecklas.
Vidare är du hungrig på ny kunskap och drivs av att utvecklas inom företaget.
Reduna är ett tempofylld och växande företag som sätter stor fokus på kvalitet och kundservice.
I denna roll arbetar du med att assistera på Redunas kontor och lager i Göteborg.
Du kommer bl.a jobba med:
• Lager
• Support via telefon och forum för Redunas fältpersonal i deras dagliga arbete
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Visa mindre

Lagerarbetare

Söker både Heltids och deltids Lagerarbetare/Fastighetsskötare till Soldiers Inc. - Vill du fortsätta befästa kunskaper och förmågor som att leda andra och dig själv i en föränderlig omgivning? - Trivs du med att arbeta på ett strukturerat och situationsanpassat sätt? - Drivs du av att arbeta i olika gruppkonstellationer där vi tillsammans löser uppkomna problem med hjälp av uppdragstaktik? Soldiers Incorporated utför och genomför arbeten primärt inom tre ... Visa mer
Söker både Heltids och deltids Lagerarbetare/Fastighetsskötare till Soldiers Inc.
- Vill du fortsätta befästa kunskaper och förmågor som att leda andra och dig själv i en föränderlig omgivning?
- Trivs du med att arbeta på ett strukturerat och situationsanpassat sätt?
- Drivs du av att arbeta i olika gruppkonstellationer där vi tillsammans löser uppkomna problem med hjälp av uppdragstaktik?
Soldiers Incorporated utför och genomför arbeten primärt inom tre verksamhetsområden. Dessa är lagerarbete, grönskötsel, och fastighetsskötsel.
Alla som har fullgjort allmän värnplikt ska ses som ett starkt rekryterings eller anställningsunderlag då i sort sett alla militära kunskaper är översättningsbara i civil kontext. Vi ska vara ett naturlig val som arbetsgivare för personer som har fullgjort allmän värnplikt.
Fullgjord värnplikt är meriterande.
Dina arbetsområden:
Lagerarbete
Fastighetsskötsel
Grönskötsel

Arbetsuppgifterna varierar med säsong och åt vilken kund jobbet görs.
Tjänsten är förlagd till dagtid 07:00-16:00 Visa mindre

Part-time staff in Malmo

Ansök    Maj 29    YunExpress Nordic AB    Lagerarbetare
Om jobbet Warehouse Operationer Associate -Part-time (Hourly) We are currently seeking flexible Warehouse Operationer Associates to join our team! About the Role. As a Warehouse Operationer. you will play a crucial role in ensuring the smooth and efficient operation of our warehouse. You will be responsible for a variety of tasks, including: Coordinatinginbound and outbound shipments Operation Scanning Packets (scanning and processing incoming packages) Op... Visa mer
Om jobbet
Warehouse Operationer Associate -Part-time (Hourly)
We are currently seeking flexible Warehouse Operationer Associates to join our team!
About the Role.
As a Warehouse Operationer. you will play a crucial role in ensuring the smooth and efficient operation of our warehouse. You will be responsible for a variety of tasks, including:
Coordinatinginbound and outbound shipments
Operation Scanning Packets (scanning and processing incoming packages)
Operating as a Quality Inspector (inspecting, sorting, and packagingreturned customeritems)

Schedule:
Your workday will begin with preparing for the day's inbound shipments. You and your colleagues will sort through the day's packages and arrange for quality inspections.
Requirements:
No work visa required
Business-level knowledge of English in speech and writting
Basic computer skills

Employment Type:
This position is a temporary, hourly position.We are happy to see you working full days during the day.
Hourly wage:
Salary/hour: 140 (incl.12% vacation pay), internship 1 month 120 (incl.12% vacation pay).
To Apply:
Please send your CV and a cover letter to(email) Please apply online or by email. No walk-in accepted.
We are an equal opportunities employer and value diversity at our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color,national origin, gender sexual orientation, age,marital status, v. Visa mindre

Truckförare och lagermedarbetare till Malmö sökes.

Ansök    Maj 27    Jobandtalent Sweden AB    Lagerarbetare
Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. VÅRT ERBJUDANDE Vi vill ge dig möjligheten a... Visa mer
Att jobba på Jobandtalent
På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.
VÅRT ERBJUDANDE
Vi vill ge dig möjligheten att visa intresse för att jobbasom truckförare och lagermedarbetare i Malmö med omnejd, detta då Job&Talent; fortsätter att expandera och får fler förfrågningar från olika kunder inom lager & logistik branschen. Annonsen är en spontanansökan vilket innebär att vi kommer hålla intervjuer löpande i kombination med att behoven skall tillsättas hos olika uppdragsgivare i området. Det innebär att när vi har haft en intervju med dig och matchat dig mot rätt uppdrag, kan vi enkelt & snabbt få ut dig i arbete.
ARBETSBESKRIVNING
Truckkörning
Lastning & Lossning
Orderplock
Sedvanliga arbetsuppgifter inom lageryrket.

DINA KVALIFIKATIONER
Truckkort A-B är ett KRAV för tjänsten
Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
Du bör kunna arbeta under varierande arbetstider (skiftgång)
Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.

MERITERANDE
D1 truckkort efterfrågas

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent; Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
Besitter en hög servicenivå.
Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
Trivs att arbeta både självständigt såväl som i grupp.

Om Jobandtalent
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som Terminalarbetare

Ansök    Maj 24    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Just nu söker vi arbetsvilliga och stresståliga personer till vår kund i Arlöv där du kommer jobba som terminalmedarbetare. Som terminalarbetare arbetar du på en paketbana där du sorterar och hanterar paket. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan ca kl. 10.00-19.30 och vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba två-tre pass varje vecka. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Pak... Visa mer
Om tjänsten
Just nu söker vi arbetsvilliga och stresståliga personer till vår kund i Arlöv där du kommer jobba som terminalmedarbetare. Som terminalarbetare arbetar du på en paketbana där du sorterar och hanterar paket. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan ca kl. 10.00-19.30 och vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba två-tre pass varje vecka.

I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Pakethantering och sortering
- Lager- och terminalarbete

Tjänsten som Terminalarbetare är ett konsultuppdrag vid behov. Eftersom uppdraget är en behovsanställning är det ett krav att du har en annan sysselsättning på minst 50% som du kan uppvisa intyg på.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller industri är detta meriterande.

Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, serviceminded och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är prestigelös och har god arbetsmoral.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Hög arbetsmoral
- Flexibilitet
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter i stundtals högt tempo
- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
- Tillgänglig 2-3 dagar i veckan mellan ca 10:00 - 19:30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josephine Lee via [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller industri är detta meriterande.

Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, serviceminded och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är prestigelös och har god arbetsmoral.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Hög arbetsmoral
- Flexibilitet
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter i stundtals högt tempo
- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
- Tillgänglig 2-3 dagar i veckan mellan ca 10:00 - 19:30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ellen Nilsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Containerlossare - deltid

Ansök    Maj 23    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera. Krav- Fysiskt st... Visa mer
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera.
Krav- Fysiskt stark (tunga lyft ärofta förekommande)- Tidigareerfarenhet av containerlossning- Förstå och göra sig förstådd i det svenska språket- Tillgänglig för arbete minst 3 dagar i veckan- Klara av arbete i högt tempo- Truckkort
Meriterande- B-körkort och tillgång till bil
VillkorStart: OmgåendeOrt: Malmö med omnejdArbetstider: DagtidOmfattning: Deltid
Din profilSom person är du handlingskraftig och tycker om ett fysiskt arbete.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning. En hög arbetsmoral och viljan att lära sig kommer man långt med.
AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitetskontrollanter till vår kund i Fosie

Ansök    Maj 22    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Vi söker nu noggranna och arbetsvilliga medarbetare för arbete inom returhantering. Arbetsuppgifterna är enkla men viktiga och består av att ta emot retursedlar, granska produkterna och sedan skicka iväg dem igen. Om tjänsten Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot och hantera retursedlar, granska och bedöma produkter samt skicka iväg godkända returer. Du kommer också att fylla i retursedlar i vårt system och använda Excel för vissa ... Visa mer
Vi söker nu noggranna och arbetsvilliga medarbetare för arbete inom returhantering. Arbetsuppgifterna är enkla men viktiga och består av att ta emot retursedlar, granska produkterna och sedan skicka iväg dem igen.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot och hantera retursedlar, granska och bedöma produkter samt skicka iväg godkända returer. Du kommer också att fylla i retursedlar i vårt system och använda Excel för vissa uppgifter. Arbetstiderna är initialt dagtid 08:00-17:00, men det kan bli aktuellt med 2-skift.

Om dig
För denna tjänst söker vi dig som har datorvana, särskilt med Excel, och som har hög arbetsmoral och är tålmodig. Du bör vara villig att utföra monotona arbetsuppgifter och det är meriterande om du har truckkort. Det är viktigt att du kan göra dig förstådd på engelska. Arbetsspråket är engelska.

Start för tjänsten är omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte på att
kontakta ansvarig rekryterare för tjänsten: 

Alice Persson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare på heltid sökes omgående till ett blomsterlager i Malmö!

Är du effektiv och tycker om att arbeta i ett högt tempo? Då har vi tjänsten för dig! Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av att sortera blommor, skapa buketter, bygga ihop burar, flytta på kartonger. Övriga arbetsuppgifter består av att packa upp och plocka blommor på ett löpande band utefter de beställningar som görs. Allt eftersom kommer mer ansvar att läggas till, så som att ha kontakt med beställare och företagets egna säljare. Då truc... Visa mer
Är du effektiv och tycker om att arbeta i ett högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av att sortera blommor, skapa buketter, bygga ihop burar, flytta på kartonger. Övriga arbetsuppgifter består av att packa upp och plocka blommor på ett löpande band utefter de beställningar som görs. Allt eftersom kommer mer ansvar att läggas till, så som att ha kontakt med beställare och företagets egna säljare.

Då truckkörning är en del av arbetet krävs det att du innehar truckkort A+B.

Arbetstiderna är förlagda under vardagar dagtid 7:00-15:30. Arbetsplatsen är belägen i Fosie, Malmö.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund och tjänsten startar omgående med goda chanser att gå över till en tillsvidareanställning direkt hos kunden efter 6 månader. Vi letar därför efter någon som ser långsiktigt på tjänsten.

Låter detta uppdrag intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Din profil
Som person är du strukturerad och en god lagspelare. Du behöver ha en positiv inställning samt att du bör trivas med att arbeta i högt tempo. Vidare ser vi att du är en initiativtagande person som hela tiden försöker hålla koll på vad som behöver göras.

- Trivs att arbeta i högt tempo
- Datavana
- OK med fysiskt tungt arbete då det kan förekomma
- God organisationsförmåga
- En god lagspelare
- Initiativrik
- Krav på hög nivå av svenska samt en OK nivå av engelska
-Truckkort A+B

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Produktionspersonal till framtida uppdrag i Södra Skåne

Ansök    Maj 22    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Är du intresserad av att arbeta inom produktionsbranschen? Då kan vi ha uppdrag till dig framöver! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta på heltid hos någon av våra kunder inom produktion i Södra Skåne. Våra kunders vanligt förekommande tjänster är: Maskinoperatör, Truckförare, Lagerpersonal och Servicetekniker. Vi har kunder baserade i Malmö med omnejd, bland annat Lund, Eslöv, Staffanstorp samt Arlöv och därför är körkort och tillgång till bil ... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta inom produktionsbranschen? Då kan vi ha uppdrag till dig framöver!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta på heltid hos någon av våra kunder inom produktion i Södra Skåne. Våra kunders vanligt förekommande tjänster är: Maskinoperatör, Truckförare, Lagerpersonal och Servicetekniker. Vi har kunder baserade i Malmö med omnejd, bland annat Lund, Eslöv, Staffanstorp samt Arlöv och därför är körkort och tillgång till bil fördelaktigt. Många av våra kunders produktioner är aktiva dygnet runt vilket innebär att arbetet ofta är förlagt i skiftgångar på dygnets alla timmar.

Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater att arbeta efter givna instruktioner samt uppsatta produktionsmål. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina kollegor där arbetsglädje och engagemang är viktiga faktorer. Du kommer att ha en arbetsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha kontakt med din konsultchef på Adecco. Vi gör regelbundna uppföljningar så att du trivs på din arbetsplats.

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet från produktion, lager eller industri samt ett intresse för branschen kommer att trivas här. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta av. Likaså din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsantällning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan det även finnas möjlighet att bli direktanställd hos någon av våra kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Skicka in ditt CV och personliga brev genom att ansöka via annonsen. Vi är nyfikna på vad du har gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Vi tar inte emot CV via mail, utan ansök direkt genom systemet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största Rekryterings- och Bemanningsföretag har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Containerlossare - deltid

Ansök    Maj 21    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera.Krav- Fysiskt stark... Visa mer
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera.Krav- Fysiskt stark (tunga lyft ärofta förekommande)- Tidigareerfarenhet av containerlossning- Förstå och göra sig förstådd i det svenska språket- Tillgänglig för arbete minst 3 dagar i veckan- Klara av arbete i högt tempo- Truckkort
Meriterande- B-körkort och tillgång till bilVillkorStart: OmgåendeOrt: Malmö med omnejdArbetstider: DagtidOmfattning: DeltidDin profilSom person är du handlingskraftig och tycker om ett fysiskt arbete.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning. En hög arbetsmoral och viljan att lära sig kommer man långt med.AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare för extra- och sommarjobb till Polypeptide

Ansök    Maj 21    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Söker du ett meriterande jobb att ha vid sidan om studierna? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i lager och innehar truckkort? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som lagermedarbetare till PolyPeptide! Start är omgående, så skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu studenter som vill arbeta som lagermedarbetare hos PolyPeptide. PolyPeptide-koncernen är en av världens ledande och största tillverkare av peptider och t... Visa mer
Söker du ett meriterande jobb att ha vid sidan om studierna? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i lager och innehar truckkort? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som lagermedarbetare till PolyPeptide! Start är omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu studenter som vill arbeta som lagermedarbetare hos PolyPeptide. PolyPeptide-koncernen är en av världens ledande och största tillverkare av peptider och tillverkar över en tredjedel av alla peptidläkemedel i världen. Sverigeproduktionen finns i Limhamn.

Du erbjuds
- Ett meriterande extrajobb
- En grundlig upplärning och utbildning
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som lagermedarbetare kommer du sköta och kontrollera hanteringen av lagret, i samarbete med övriga kollegor i supply-chain teamet samt i tätt samarbete med PolyPeptides produktion. Du kommer till exempel att- Byta behållare för lösningsmedel- Kontrollera tömningar av waste tankar- Plock av utensilier till produktionen.


VI SÖKER DIG SOM
- Truckkort, B
- Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1.5 kvar av dina studier
- Talar och skriver svenska obehindrat för intern kommunikation och dokumentation
- Kan jobba minst 2 dagar i veckan under terminerna
- Kan jobba heltid under sommaren

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Kvalitetsmedveten

Övrig information
- Start: Omgående
- Omfattning: Under terminerna beräknas du jobba ca 2 dagar i veckan, helger eller efter överenskommelse. Under sommaren förväntas du kunna jobba heltid.
- Placering: Limhamn, Malmö

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Returhanterare

Ansök    Maj 20    MADLADY AB    Lagerarbetare
OM ROLLEN: Vi behöver dig för att få flödet av verksamheten att fungera. Du kommer att hantera inkomna returer som behöver vikas om, packas om och administreras. DEN VI SÖKER: Är pigg och arbetar i rask takt utan att kompromissa kvalitén. Har datorvana, MAC. Är stresstålig. Har god analytisk förmåga och är driven av resultat. Ha tidigare erfarenhet inom lager och packning är meriterande men inget krav. Attityd och hunger går före erfarenhet! OM BOLAGET: M... Visa mer
OM ROLLEN:
Vi behöver dig för att få flödet av verksamheten att fungera. Du kommer att hantera inkomna returer som behöver vikas om, packas om och administreras.
DEN VI SÖKER:
Är pigg och arbetar i rask takt utan att kompromissa kvalitén.
Har datorvana, MAC.
Är stresstålig.
Har god analytisk förmåga och är driven av resultat.
Ha tidigare erfarenhet inom lager och packning är meriterande men inget krav. Attityd och hunger går före erfarenhet!

OM BOLAGET:
MADLADY.se är mer än bara en e-handelsplats, vi säljer inte produkter, vi skapar en kultur. Vår nisch är byxor i olika längder, oavsett längd ska man kunna hitta ett par byxor som passar.
Omfattning: Säsong
Tillgänglighet: Omedelbar
Placering: Malmö
Sista dag att ansöka: Löpande ansökningar
Så ansöker du: Maila till [email protected] med ditt CV och personligt brev. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Maj 16    Cidra Livs AB    Lagerarbetare
Livsmedelsbutik som söker en lagerarbetare som ska arbeta med att ta emot gods, orderplock och packning samt hantering av varor. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av denna tjänst, 1-2 års erfarenhet. Du som person är serviceminded och positiv gentemot personal och leverantörer samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt. Varmt välkommen Visa mer
Livsmedelsbutik som söker en lagerarbetare som ska arbeta med att ta emot gods, orderplock och packning samt hantering av varor.
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av denna tjänst, 1-2 års erfarenhet.
Du som person är serviceminded och positiv gentemot personal och leverantörer samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.
Varmt välkommen Visa mindre

Sommarjobba med destruktion av material

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet. Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen s... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet.

Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen skyndsamt och under fullständig kontroll. Elektronik och minnesmedia raderas, hemliga prototyper förstörs i automatiserade processer, pappersdokument fragmenteras. All fullständig destruktion avslutas med att materialen mals ner till små fragment och partiklar, och separeras sedan för att kunna återvinnas.

För detta jobbet söker vi dig som tar stort ansvar för ditt arbete samt är noggrann och kan följa instruktioner. Du behöver vara ordningsam och kunna arbeta självständigt. Du behöver ha truckkort med behörighet för att köra ledstaplare då denna används i ditt arbete.

Arbetet är planerat att pågå under vecka 29-33 (15 juli -16 augusti) För att vara aktuell behöver du kunna arbeta hela perioden.

Arbetstider:
Måndag till fredag kl. 07:00-16:00

Lön:
Enligt avtal

För denna tjänst måste du ha fyllt 18 år. Vi kommer att be dig göra utdrag från polisens belastningsregister då det blir aktuellt med en intervju hos kunden. 

Är du intresserad av tjänsten?

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag över sommaren via PIKE Personal.

PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Sommarjobba med destruktion av material

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet. Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen s... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet.

Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen skyndsamt och under fullständig kontroll. Elektronik och minnesmedia raderas, hemliga prototyper förstörs i automatiserade processer, pappersdokument fragmenteras. All fullständig destruktion avslutas med att materialen mals ner till små fragment och partiklar, och separeras sedan för att kunna återvinnas.

För detta jobbet söker vi dig som tar stort ansvar för ditt arbete samt är noggrann och kan följa instruktioner. Du behöver vara ordningsam och kunna arbeta självständigt. Du behöver ha truckkort med behörighet för att köra ledstaplare då denna används i ditt arbete.

Arbetet är planerat att pågå under vecka 29-33 (15 juli -16 augusti) För att vara aktuell behöver du kunna arbeta hela perioden.

Arbetstider:
Måndag till fredag kl. 07:00-16:00

Lön:
Enligt avtal

För denna tjänst måste du ha fyllt 18 år. Vi kommer att be dig göra utdrag från polisens belastningsregister då det blir aktuellt med en intervju hos kunden. 

Är du intresserad av tjänsten?

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag över sommaren via PIKE Personal.

PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Orderplockare sökes till kund i Malmö för extrajobb

Ansök    Maj 10    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Vi söker just nu extramedarbetare till vår kund i Malmöområdet. Tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra inom lager!I din roll arbetar du ute på kundens lager med orderplock samt paketering. Arbetstiderna kan komma att variera men är pådagtid och arbetet är förlagt måndag tillfredag. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen orderplock och paketering. Övriga uppgifter såsom inplastni... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu extramedarbetare till vår kund i Malmöområdet. Tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra inom lager!I din roll arbetar du ute på kundens lager med orderplock samt paketering. Arbetstiderna kan komma att variera men är pådagtid och arbetet är förlagt måndag tillfredag.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen orderplock och paketering. Övriga uppgifter såsom inplastning av pall och sortering av gods kan även förekomma. Kunden använder sig av pick by voice och arbetetsker både med vagn ochtruck (D1).
Orderplock
Paketering
Sortering av gods

Profil & bakgrund
För att lyckas i din roll tror vi att du tidigare har arbetat med orderplock och har du erfarenhet av Pick By Voice ses detta som meriterande. Som person är du noggrann och systematisk i ditt arbete och har tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer med högt tempo. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha behörighet för truck A1-A4, B1-B4 + D1. Vidare är det krav på svenska i tal & skrift.
Krav
Truckkort A1-A4, B1-B4 + D1
Svenska i tal & skrift


Observera att vi inte tar emot ansökningar via telefon eller e-post. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Sommarjobba med destruktion av material

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet. Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen s... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet.

Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen skyndsamt och under fullständig kontroll. Elektronik och minnesmedia raderas, hemliga prototyper förstörs i automatiserade processer, pappersdokument fragmenteras. All fullständig destruktion avslutas med att materialen mals ner till små fragment och partiklar, och separeras sedan för att kunna återvinnas.

För detta jobbet söker vi dig som tar stort ansvar för ditt arbete samt är noggrann och kan följa instruktioner. Du behöver vara ordningsam och kunna arbeta självständigt. Du behöver ha truckkort med behörighet för att köra ledstaplare då denna används i ditt arbete.

Arbetet är planerat att pågå under vecka 29-33 (15 juli -16 augusti) För att vara aktuell behöver du kunna arbeta hela perioden.

Arbetstider:
Måndag till fredag kl. 07:00-16:00

Lön:
Enligt avtal

För denna tjänst måste du ha fyllt 18 år. Vi kommer att be dig göra utdrag från polisens belastningsregister då det blir aktuellt med en intervju hos kunden. 

Är du intresserad av tjänsten?

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag över sommaren via PIKE Personal.

PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Lagermedarbetare sökes till Netto Ceramika.

Jobbannons: Lageransvarig sökes till Netto Ceramika Är du en driven och pålitlig individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker en engagerad lageransvarig till vårt team på Netto Ceramika. NettoCeramika: är en helt ny satsning på försäljning av kakel och klinkers genom egna leverantörer. Vårt mål är att erbjuda den högsta kvaliteten till det bästa priset. Vi söker personal som vill vara med och forma denna... Visa mer
Jobbannons: Lageransvarig sökes till Netto Ceramika


Är du en driven och pålitlig individ som trivs i en dynamisk arbetsmiljö? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker en engagerad lageransvarig till vårt team på Netto Ceramika.
NettoCeramika: är en helt ny satsning på försäljning av kakel och klinkers genom egna leverantörer. Vårt mål är att erbjuda den högsta kvaliteten till det bästa priset. Vi söker personal som vill vara med och forma denna spännande satsning.
Vad vi söker: Vi är på jakt efter passionerade och dedikerade individer som vill vara med och bygga upp vår nya avdelning. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer inkludera:


Arbetsuppgifter:


Som lageransvarig kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som inkluderar:


- Mottagning och kontroll av inkommande varor
- Lagerhantering och inventering
- Plockning och packning av beställningar
- Lastning och lossning av leveranser
- Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa smidiga logistikflöden
Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av lagerarbete
- Är noggrann och har gott ordningssinne
- Kan arbeta självständigt såväl som i team
- Är fysiskt stark och har förmåga att hantera tunga lyft
- Har grundläggande datakunskaper
-Körkort och tillgång till egen bil
-Truckkort A+B
-Tidigare erfarenhet av TA-systemet Nshift, är starkt meriterande.


Vi erbjuder:
- En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling
- Attraktiv lön och förmåner
- Möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag


Ansökan:
Skicka din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till [email protected] Märk ämnesraden med "Lageransvarig " Vi kommer att genomföra intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Netto Ceramika är en arbetsplats som värdesätter mångfald och lika möjligheter. Vi uppmuntrar sökande från alla bakgrunder att ansöka. Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och motiverad lageransvarig till vårt team! Visa mindre

Extrajobb som Terminalarbetare

Ansök    Maj 8    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Just nu söker vi arbetsvilliga och stresståliga personer till vår kund i Arlöv där du kommer jobba som terminalmedarbetare. Som terminalarbetare arbetar du på en paketbana där du sorterar och hanterar paket. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan ca kl. 10.00-19.30 och vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba två-tre pass varje vecka. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Pak... Visa mer
Om tjänsten
Just nu söker vi arbetsvilliga och stresståliga personer till vår kund i Arlöv där du kommer jobba som terminalmedarbetare. Som terminalarbetare arbetar du på en paketbana där du sorterar och hanterar paket. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan ca kl. 10.00-19.30 och vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba två-tre pass varje vecka.

I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Pakethantering och sortering
- Lager- och terminalarbete

Tjänsten som Terminalarbetare är ett konsultuppdrag vid behov med start omgående. Eftersom uppdraget är en behovsanställning är det ett krav att du har en annan sysselsättning på minst 50% som du kan uppvisa intyg på.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller industri är detta meriterande.

Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, serviceminded och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är prestigelös och har god arbetsmoral.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Hög arbetsmoral
- Flexibilitet
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter i stundtals högt tempo
- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
- Tillgänglig 2-3 dagar i veckan mellan ca 10:00 - 19:30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ellen Nilsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Sökord
Lager, Logistik, Pakethantering, Paketsortering, Terminal, Extrajobb, Student, Deltidsjobb, Adecco, Malmö Visa mindre

Lagermedarbetare till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Om tjänste... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet med framförallt skjutstativstruck, därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på heltid, måndag – fredag med arbetstid 7.30-16.00.

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

Detta är initialt en inhyrning via PIKE Personal.

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Sommarjobba med destruktion av material

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet. Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen s... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet.

Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen skyndsamt och under fullständig kontroll. Elektronik och minnesmedia raderas, hemliga prototyper förstörs i automatiserade processer, pappersdokument fragmenteras. All fullständig destruktion avslutas med att materialen mals ner till små fragment och partiklar, och separeras sedan för att kunna återvinnas.

För detta jobbet söker vi dig som tar stort ansvar för ditt arbete samt är noggrann och kan följa instruktioner. Du behöver vara ordningsam och kunna arbeta självständigt. Du behöver ha truckkort med behörighet för att köra ledstaplare då denna används i ditt arbete.

Arbetet är planerat att pågå under vecka 29-33 (15 juli -16 augusti) För att vara aktuell behöver du kunna arbeta hela perioden.

Arbetstider:
Måndag till fredag kl. 07:00-16:00

Lön:
Enligt avtal

För denna tjänst måste du ha fyllt 18 år. Vi kommer att be dig göra utdrag från polisens belastningsregister då det blir aktuellt med en intervju hos kunden. 

Är du intresserad av tjänsten?

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag över sommaren via PIKE Personal.

PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Vi söker studerande lagerarbetare till Skånemejeriers kyllager!

Vi söker nu dig som studerar, söker ett långsiktigt extrajobb och vill bli en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyllager. StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Företaget satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork. Som orderplockare kommer din främsta uppgift var... Visa mer
Vi söker nu dig som studerar, söker ett långsiktigt extrajobb och vill bli en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyllager.

StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Företaget satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork.

Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att plocka ordrar till Skånemejeriers kunder med hjälp av Pick by Voice. Detta betyder att du kommer få direkta instruktioner från en öronsnäcka under arbetets gång.

Det krävs att du kan jobba i skift och helger, då tillverkningen sker dygnet runt alla dagar i veckan. Vi gör löpande urval och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Som student ska du kunna jobba minst 3 dagar i veckan och vara flexibel med arbetstider. Vi ser även att du kan jobba upp till heltid i sommar!


Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad produceras ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Din profil
- du som söker skall vara studerande minst 2 år fram
- du ska ha hög arbetsmoral
- du ska vara punktlig och noggrann
- du bör ha ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel
- erfarenhet av lager- eller produktionsarbete sedan innan är meriterande men det är ännu viktigare att du har viljan att göra ett bra jobb
- som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete.

Det är meriterande om du har truckkort men inget krav. Du ska ha möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Truckförare/Orderplockare för ett spännande sommarjobb på lager i Malmö!

Nu är vi jakt efter studenter som letar efter ett spännande och fartfyllt extrajobb som truckförare/orderplockare till vår kund i Malmö. Är du stresstålig och gillar högt tempo? Har du truckkort och truckvana? Tveka in på att söka redan idag! Arbetsplatsen ligger ute i Oljehamnen i Malmö. Det går lätt att sig dit med bil, kollektivt eller cykel. Du kommer främst att arbeta på deras lager med truckkörning och orderplock av gods med hjälp av pick by voice.... Visa mer
Nu är vi jakt efter studenter som letar efter ett spännande och fartfyllt extrajobb som truckförare/orderplockare till vår kund i Malmö. Är du stresstålig och gillar högt tempo? Har du truckkort och truckvana? Tveka in på att söka redan idag!

Arbetsplatsen ligger ute i Oljehamnen i Malmö. Det går lätt att sig dit med bil, kollektivt eller cykel.

Du kommer främst att arbeta på deras lager med truckkörning och orderplock av gods med hjälp av pick by voice. På arbetsplatsen kommer du få arbeta med truckkörning och det är därför viktigt att du har erfarenhet av A-truckar. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 07.00-15.50 måndag till fredag . En förutsättning är att man kan arbeta heltid under hela sommaren

I tjänsten blir du anställd som konsult via StudentConsulting men utför arbetet ute hos vår kund

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande på minst 50%. Du ska även ha ett stort engagemang och driv när du arbetar. Vi ser att du är en lagspelare som har lätt för att samarbete och sprider en positivitet till dina framtida kollegor. Kunden värderar samhörighet väldigt högt och att du ska bli en av dem.

Vi söker dig som:
- Har truckkort A + B truckvana
- Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team
- Du är stresstålig och trivs med högt tempo

Låter detta som något för dig? Tveka inte utan sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagerarbete

Ansök    Apr 30    Enrival AB    Lagerarbetare
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter! EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör ti... Visa mer
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning genom tjänsten Rusta och Matcha.

Nu söker vi lagerarbetare för kunds räkning. I rollen kommer du att jobba med varierande lageruppgifter såsom orderplock, inleverans och utleverans. Arbetet kräver fysisk tålighet och högt tempo. Arbetet är förlagd vardagar mellan 08:00 – 22:00

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att göra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregister.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten får du gärna ha tidigare erfarenhet av varierat lagerarbete! Som person är du ansvarsfull, noggrann och har goda matematiska kunskaper. Här kommer du få möjlighet att utvecklas i din roll som lagerarbetare och kan se framemot ett stabilt långsiktigt uppdrag.

Meriterande:

- Truckkort A1-4 och B1-4.

- Tidigare lagererfarenhet.

- Svenska - flytande i tal och skrift.

- Gymnasieexamen - bifoga intyg i ansökan.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Containerlossare - deltid

Ansök    Apr 29    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera.Krav- Fysiskt stark... Visa mer
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera.Krav- Fysiskt stark (tunga lyft ärofta förekommande)- Tidigareerfarenhet av containerlossning- Förstå och göra sig förstådd i det svenska språket- Tillgänglig för arbete minst 3 dagar i veckan- Klara av arbete i högt tempo- Truckkort
Meriterande- B-körkort och tillgång till bilVillkorStart: OmgåendeOrt: Malmö med omnejdArbetstider: DagtidOmfattning: DeltidDin profilSom person är du handlingskraftig och tycker om ett fysiskt arbete.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning. En hög arbetsmoral och viljan att lära sig kommer man långt med.AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare / Budbilsförare

Ansök    Apr 29    Nordisk kompetens AB    Lagerarbetare
Vi på Nordisk Kompetens söker för vår kunds räkning en erfaren Lagerarbetare/budbilschaufför till Malmö! Vi söker dig som är självgående och vill ha ett varierat jobb på ett lager, som inkluderar Lageruppgifter och utkörning av varor till olika kunder i Malmö med omnejd. Lagret paketerar och förbereder varor inom chark som också kommer att köras ut av dig som chaufför. B-körkort är ett krav. Meriterande: Uppfyller villkoren för nystartsjobb Tjänstgör... Visa mer
Vi på Nordisk Kompetens söker för vår kunds räkning en erfaren Lagerarbetare/budbilschaufför till Malmö!

Vi söker dig som är självgående och vill ha ett varierat jobb på ett lager, som inkluderar Lageruppgifter och utkörning av varor till olika kunder i Malmö med omnejd.

Lagret paketerar och förbereder varor inom chark som också kommer att köras ut av dig som chaufför.

B-körkort är ett krav.

Meriterande: Uppfyller villkoren för nystartsjobb

Tjänstgöringsgrad börjar på 80%

Arbetstider mån - tors 10:00 - 18:00 (med chans för utökning till 100%)

Du kommer att läras upp på plats med introduktion och din lön är i enlighet med rådande kollektivavtal.

Vi värdesätter även att du har ett gott kundbemötande!

Bli en del av teamet - Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Om tjänste... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet med framförallt skjutstativstruck, därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på heltid, måndag – fredag med arbetstid 7.30-16.00.

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

Detta är initialt en inhyrning via PIKE Personal.

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Sommarjobba med destruktion av material

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet. Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen s... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet.

Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen skyndsamt och under fullständig kontroll. Elektronik och minnesmedia raderas, hemliga prototyper förstörs i automatiserade processer, pappersdokument fragmenteras. All fullständig destruktion avslutas med att materialen mals ner till små fragment och partiklar, och separeras sedan för att kunna återvinnas.

För detta jobbet söker vi dig som tar stort ansvar för ditt arbete samt är noggrann och kan följa instruktioner. Du behöver vara ordningsam och kunna arbeta självständigt. Du behöver ha truckkort med behörighet för att köra ledstaplare då denna används i ditt arbete.

Arbetet är planerat att pågå under vecka 29-33 (15 juli -16 augusti) För att vara aktuell behöver du kunna arbeta hela perioden.

Arbetstider:
Måndag till fredag kl. 07:00-16:00

Lön:
Enligt avtal

För denna tjänst måste du ha fyllt 18 år. Vi kommer att be dig göra utdrag från polisens belastningsregister då det blir aktuellt med en intervju hos kunden. 

Är du intresserad av tjänsten?

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag över sommaren via PIKE Personal.

PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Lagermedarbetare till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Om tjänste... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet med framförallt skjutstativstruck, därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på heltid, måndag – fredag med arbetstid 7.30-16.00.

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

Detta är initialt en inhyrning via PIKE Personal.

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagermedarbetare sökes till Rekomo Malmö

Ansök    Apr 24    Rekomo Malmö AB    Lagerarbetare
Lagermedarbetare sökes till Rekomo i Malmö – Engagera dig för en hållbar framtid! Är du redo att vara en del av ett team som inte bara levererar kvalitet utan också kämpar för planeten? Rekomo i Malmö söker nu en lagermedarbetare som delar vår vision om en hållbarare värld och vill arbeta i en härlig, inspirerande miljö. Om Företaget: Rekomo är inte bara en arbetsplats; vi är en familj. Med lokaler i Mölndal, Malmö, Norrköping och Stockholm, arbetar vå... Visa mer
Lagermedarbetare sökes till Rekomo i Malmö – Engagera dig för en hållbar framtid!


Är du redo att vara en del av ett team som inte bara levererar kvalitet utan också kämpar för planeten? Rekomo i Malmö söker nu en lagermedarbetare som delar vår vision om en hållbarare värld och vill arbeta i en härlig, inspirerande miljö.


Om Företaget:
Rekomo är inte bara en arbetsplats; vi är en familj. Med lokaler i Mölndal, Malmö, Norrköping och Stockholm, arbetar vårt team av 50 engagerade medarbetare för att förse våra kunder med det bästa kontoret de kan tänka sig – allt från nya till begagnade möbler som är både prisvärda och miljövänliga. I Malmö är vi ett glatt gäng på ca 15 personer som stöttar varandra och våra kunder i strävan efter en mer hållbar värld.


Om Tjänsten:
Som lagermedarbetare hos Rekomo i Malmö kommer du att spela en nyckelroll i vår logistikprocess. Du blir en del av vårt lager- och distributionscenter där vi strävar efter att optimera varje steg för att minimera miljöpåverkan och maximera kundnöjdheten. Ditt arbete kommer att innebära dagliga utmaningar och möjligheter att påverka och förbättra våra processer. Med stöd från dina kollegor och ledning kommer du att ha möjlighet att växa professionellt och personligt, samtidigt som du bidrar till vårt gemensamma mål att främja hållbara affärsmetoder.


Arbetsuppgifter:
- Hantera in- och utleveranser samt organisera lagerutrymmet effektivt.
- Registrering och hantering av gods i vårt lagersystem.
- Boka och koordinera transporttjänster.
- Delta i service och underhåll av möbler.
- Förbereda och packa order för leverans till våra andra butiker och kunder.
- Stödja teamet med diverse arbetsuppgifter, och vid behov, leverera och montera möbler direkt hos kunden.


Vem är du?
- Du har minst två års erfarenhet från lagerarbete.
- Du är en problemlösare som trivs i en dynamisk miljö och kan arbeta både självständigt och i grupp.
- Truckkort och B-körkort är ett krav.
- Du har goda datorkunskaper och behärskar svenska flytande i både tal och skrift.


Vi erbjuder:
- En arbetsplats med stor flexibilitet och möjligheter till personlig utveckling.
- En position där ditt arbete gör skillnad för miljön och samhället.
- Anställning på heltid med initial provanställning, med stora möjligheter till fast anställning.
- Lön enligt överenskommelse.


Ansökan:
Är du redo att bidra till en grönare framtid och bli en del av vårt fantastiska team? Skicka din ansökan till [email protected] och märk den med "Lager Malmö". Sista ansökningsdag är 2024-05-25.


Besök gärna vår hemsida på [www.rekomo.se] för att lära dig mer om vår vision och vårt arbete. Visa mindre

Extrajobb och sommarjobb inom lager och logistik

Ansök    Apr 24    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du student och söker ett extrajobb och sommarjobb? Ser du dig själv som en lagspelare som trivs med ett varierande arbete? Har du erfarenhet av lager- eller industriarbete? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten Denna tjänst innebär att jobba som lager- och logistikmedarbetare hos vår kund som är en internationell industrikoncern. Tjänsten innefattar lagerarbete med arbetsuppgifter så som truck- och traverskörning, orde... Visa mer
Är du student och söker ett extrajobb och sommarjobb? Ser du dig själv som en lagspelare som trivs med ett varierande arbete? Har du erfarenhet av lager- eller industriarbete? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Denna tjänst innebär att jobba som lager- och logistikmedarbetare hos vår kund som är en internationell industrikoncern. Tjänsten innefattar lagerarbete med arbetsuppgifter så som truck- och traverskörning, orderplock, packning samt in- och utleverans. Arbetet kräver att du klarar av och trivs med varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo, samt är flexibel och snabbt kan ställa om och byta fokus när det behövs. Tjänsten innebär mycket samarbete med kollegor och därför söker vi dig som ser dig som en lagspelare och tycker om teamarbete. Eftersom du kommer att hantera tungt gods är det viktigt att du alltid sätter säkerheten i första hand, är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning, samt har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs.

Kompetenskrav för tjänsten:

• Truckkort med behörighet A och B
• Erfarenhet från lager, industri eller motsvarande
• Viss IT-vana
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av att köra motvikts- och skjutstativtruck
• Har traverskort
• Har körkort

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag-fredag. Tjänstgöringsort är i Malmöregionen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta Hanna Åkesson, mobil: 0722 541139 eller Susanne Moe, mobil: 0722 541154.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Extrajobb som Terminalarbetare

Ansök    Apr 23    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Just nu söker vi arbetsvilliga och stresståliga personer till vår kund i Arlöv där du kommer jobba som terminalmedarbetare. Som terminalarbetare arbetar du på en paketbana där du sorterar och hanterar paket. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan ca kl. 10.00-19.30 och vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba två-tre pass varje vecka. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Pak... Visa mer
Om tjänsten
Just nu söker vi arbetsvilliga och stresståliga personer till vår kund i Arlöv där du kommer jobba som terminalmedarbetare. Som terminalarbetare arbetar du på en paketbana där du sorterar och hanterar paket. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan ca kl. 10.00-19.30 och vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba två-tre pass varje vecka.

I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Pakethantering och sortering
- Lager- och terminalarbete

Tjänsten som Terminalarbetare är ett konsultuppdrag vid behov med start omgående. Eftersom uppdraget är en behovsanställning är det ett krav att du har en annan sysselsättning på minst 50% som du kan uppvisa intyg på.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller industri är detta meriterande.

Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, serviceminded och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är prestigelös och har god arbetsmoral.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Hög arbetsmoral
- Flexibilitet
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter i stundtals högt tempo
- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
- Tillgänglig 2-3 dagar i veckan mellan ca 10:00 - 19:30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ellen Nilsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Sökord
Lager, Logistik, Pakethantering, Paketsortering, Terminal, Extrajobb, Student, Deltidsjobb, Adecco, Malmö Visa mindre

Spontanansökan Tranpenad Malmö- Extra anställning.

Ansök    Apr 22    Tranpenad AB    Lagerarbetare
Är du en dedikerad lagspelare och trivs med ett pysiskt arbete? Brinner du liksom vi att arbeta mot uppsatta mål? Då Har vi det perfekta extra jobbet för dig, som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%! Om tjänsten Som medarbetare på Tranpenad kommer du arbeta som lagermedarbetare ute hos våra kunder. Du kommer att bli en viktigtdel av derasdagliga verksamheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverer... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare och trivs med ett pysiskt arbete? Brinner du liksom vi att arbeta mot uppsatta mål? Då Har vi det perfekta extra jobbet för dig, som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%!
Om tjänsten
Som medarbetare på Tranpenad kommer du arbeta som lagermedarbetare ute hos våra kunder. Du kommer att bli en viktigtdel av derasdagliga verksamheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör lager till; så som truckkörning, inleveranser och inventering, med hanskanner som redskap.
För att passa in i denna tjänsten är det viktigt att du har en flexibel inställning till dina arbetsuppgifter.
Om dig som söker
Vi söker dig som älskar att tävla och drivs att att uppnå uppsatta mål, precis som vi. Du är social och är en flexibel person som inte är rädd att ta i när det behövs. Du gillar att arbeta både i ett team men även enskilt. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med stor noggrannhet och engagemang.
KravEn annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Meriterande Körkort B
Truckkort A+B
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkor
Arbetstider: Dagtid/kvällstid måndag-söndag.Omfattning: Extra, vid annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.Lön: Enligt kollektivavtal.Start: Enligt överenskommelse.
Om Tranpenad GroupSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.
AnsökanSkicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig. Visa mindre

Sommarjobba med destruktion av material

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet. Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen s... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som vill ha ett viktigt sommarjobb som kräver stor noggrannhet.

Vår kund hämtar och hanterar känsliga material tills informationen är helt raderad och det fysiska materialet återvunnet och förädlat. I deras anläggningar sker destruktionen skyndsamt och under fullständig kontroll. Elektronik och minnesmedia raderas, hemliga prototyper förstörs i automatiserade processer, pappersdokument fragmenteras. All fullständig destruktion avslutas med att materialen mals ner till små fragment och partiklar, och separeras sedan för att kunna återvinnas.

För detta jobbet söker vi dig som tar stort ansvar för ditt arbete samt är noggrann och kan följa instruktioner. Du behöver vara ordningsam och kunna arbeta självständigt. Du behöver ha truckkort med behörighet för att köra ledstaplare då denna används i ditt arbete.

Arbetet är planerat att pågå under vecka 29-33 (15 juli -16 augusti) För att vara aktuell behöver du kunna arbeta hela perioden.

Arbetstider:
Måndag till fredag kl. 07:00-16:00

Lön:
Enligt avtal

För denna tjänst måste du ha fyllt 18 år. Vi kommer att be dig göra utdrag från polisens belastningsregister då det blir aktuellt med en intervju hos kunden. 

Är du intresserad av tjänsten?

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag över sommaren via PIKE Personal.

PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal förankring, och våra kunder är främst aktörer inom logistik och industrinäringen i Öresundsregionen. Visa mindre

Orderplockare för sommarbehov sökes!

Ansök    Apr 23    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Söker du en rolig sysselsättning i sommar där du blir del av en fartfylld arbetsplats med en stark gemenskap? Vi söker just nu flertalet orderplockare till våra kunder i Malmöområdet i sommar! Om tjänsten Vi söker dig som har någon form av tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager och som är en fena på orderplock. Dina arbetsuppgifter kommer att främst vara orderplock men kan även inkludera paketering, vara behjälplig vid inleverans med mera. Våra kunde... Visa mer
Söker du en rolig sysselsättning i sommar där du blir del av en fartfylld arbetsplats med en stark gemenskap? Vi söker just nu flertalet orderplockare till våra kunder i Malmöområdet i sommar!
Om tjänsten
Vi söker dig som har någon form av tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager och som är en fena på orderplock. Dina arbetsuppgifter kommer att främst vara orderplock men kan även inkludera paketering, vara behjälplig vid inleverans med mera. Våra kunder är verksamma inom retail och tunga lyft på arbetsplatsen är vanligt förekommande. Uppdraget är ett sommarbehov men för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta att arbeta vid behov under hösten.
Arbetet är förlagt dagtid och du kommer att bli anställd som ambulerande konsult vilket innebär att din arbetsplats och uppgifter kan komma att variera.
Arbetsuppgifter
Orderplock
Paketering
Sortering av gods


Profil & bakgrund
För att lyckas i din roll som orderplockare är det viktigt att du har en god vana av att arbeta i högt tempo och har ett stort engagemang. Vidare tror vi att du har ett öga för detaljer och en förmåga att ta egna initiativ på arbetsplatsen. Förmodligen har du arbetat inom lager tidigare med liknande uppgifter och trivs i lagermiljön! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och som konsult är detviktigt att vara flexibel och kommunikativ.
Krav & meriter
Tidigare erfarenhet av orderplock
Truckkort A1-A4, B1-B4 + D1
Svenska i tal & skrift

Meriterande
Erfarenhet av pick by voice

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Studerande nattarbetare sökes för spännande terminalarbete nära Sturup!

Är du student, söker du ett spännande nattarbete inom lager vid sidan av dina studier? Har du körkort och tillgång till bil? Trivs du med ett fysiskt arbete? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter studenter som vill arbeta inom rollen som lager- och terminalarbetare hos vår kund på Sturup. Som en del av ett engagerad team kommer du att spela en avgörande roll i att hantera och distribuera varor på ett effektivt och säkert sätt. Arbetet kommer att utfö... Visa mer
Är du student, söker du ett spännande nattarbete inom lager vid sidan av dina studier? Har du körkort och tillgång till bil? Trivs du med ett fysiskt arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker efter studenter som vill arbeta inom rollen som lager- och terminalarbetare hos vår kund på Sturup. Som en del av ett engagerad team kommer du att spela en avgörande roll i att hantera och distribuera varor på ett effektivt och säkert sätt. Arbetet kommer att utföras nattetid, vilket ger dig möjlighet att dra nytta av flexibilitet och potentiellt en aktiv livsstil under dagtid.

Arbetstiderna kan variera men de vanligaste tiderna är måndag 02:30-07:30 tisdag- fredag 05.00-09.00. Vi ser gärna att du är tillgänglig minst 2 dagar i veckan varav ett krav att du ska kunna arbeta måndagar.

Kunden är ett av världens största expressleveransföretag. Dagligen levererar kunden nära en miljon sändningar, allt från dokument och paket till palleterad frakt. Företaget erbjuder en välkomnande miljö där de verkligen tar hand om sin personal och ser till så att alla ska trivas.

Företaget ligger nära Sturup, det är därför krav med körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Vi arbetar löpande med urval och tillsättningar i tjänsten.

Din profil
För att bli aktuell för tjänsten krävs att du studerar på minst 50%.

För att passa för tjänsten krävs att du tycker om att arbeta i team, tar egna initiativ och ansvar samt är resultatorienterad. Vidare krävs det att du har en positiv inställning till arbete och att du har en hög arbetsmoral.

Vi ser gärna att som som söker är följande:

- Effektiv
- Noggrann
- Tycker om att arbeta i team
- Har körkort och tillgång till bil
- tillgänglig på måndagar

Det är meriterande med truckkort A och B.

Krav för tjänsten är även att du har körkort och tillgång till bil då arbetsplatsen ligger i nära Sturup.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagermedarbetare

Hej Vi söker en lagerarbetare till vårt lager. Tunga lyft kan förekomma. Du som söker bör vara bosatt i närregionen då tjänsten kan komma att leda till en anställning på företaget. Som lagerarbetare kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ansvara för inkommande och utgående gods, intern transport och lager. Det ingår packning samt lastning och lossning av gods i arbetsuppgifterna. Du förbereder komponenter för elektroniska produkter. Logistik och S... Visa mer
Hej


Vi söker en lagerarbetare till vårt lager. Tunga lyft kan förekomma. Du som söker bör vara bosatt i närregionen då tjänsten kan komma att leda till en anställning på företaget. Som lagerarbetare kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ansvara för inkommande och utgående gods, intern transport och lager. Det ingår packning samt lastning och lossning av gods i arbetsuppgifterna. Du förbereder komponenter för elektroniska produkter. Logistik och Sypplychain management erfarenheter behövs. Du behöver ha ett engagemang och en positiv inställning. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.


Skicka CV endast via e-post.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lagermedarbetare till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Om tjänste... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet med framförallt skjutstativstruck, därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på heltid, måndag – fredag med arbetstid 7.30-16.00.

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

Detta är initialt en inhyrning via PIKE Personal.

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sommarjobb inom logistik på Conmodo i Malmö!

Ansök    Apr 18    Poolia Sverige AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Conmodo växer & söker ständigt nya medarbetare till sina team i Malmö, inte minst i sommar. Vi söker en eller flera sommarjobbare, gärna studenter, som vill bygga på praktisk erfarenhet inom logistik i sommar och är tillgänglig att arbeta heltid under en längre period. Sommarjobbet är med start i början/mitten av juni och pågår under hela sommaren till mitten/slutet på augusti. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer... Visa mer
Om tjänsten
Conmodo växer & söker ständigt nya medarbetare till sina team i Malmö, inte minst i sommar. Vi söker en eller flera sommarjobbare, gärna studenter, som vill bygga på praktisk erfarenhet inom logistik i sommar och är tillgänglig att arbeta heltid under en längre period. Sommarjobbet är med start i början/mitten av juni och pågår under hela sommaren till mitten/slutet på augusti. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Conmodo är ett företag som reparerar elektronik, där det största inflödet är mobiltelefoner och PC. Bolagets kunder finns i de nordiska länderna, och största inflödet kommer från Sverige och Danmark. Du kommer att ingå i ett härligt team och tillsammans med dina kollegor ser du till att arbetet utförs med stor noggrannhet. Upplärning sker på plats och inga förkunskaper krävs.

Arbetsuppgifter som kan förekomma är följande:
· Hantera inkommande produkter, dagens inkommande flöden - både svenska och danska kunder
· Fördela de inkommande produkterna till det team som ska reparera genom sortering.
· Registrera inkommande- och utgående paket i flödessystemet.
· Ompaketering och lastning vid färdigreparerad produkt.
· Lite admin - skriva arbetsrapport samt checka av mot leverantörenssystem såsom uppdateringar etc.

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt måndag till fredag från 8:30 till 17:00. Tider som 10:30 till 19:00 kan förekomma vid enstaka tillfällen. Placering på Conmodos kontor på Industrigatan 33B i Malmö.Vem är du?
För att vara Conmodos nästa stjärna ser vi att du har viljan att lära dig nya saker, är engagerad, vågar fråga och har lätt för att lära sig nytt. Du bör vara studerande med antingen ett år kvar av dina studier eller om du tar din examen till sommaren. Självklart är du nyfiken och fingerfärdig då det är en hel del pillande med enheterna. Det är också viktigt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner, samt förstår värdet av att följa dessa. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Språk som förekommer hos oss är svenska, norska, danska och engelska. Utöver det så är kravet att du kan arbeta under hela sommarperioden.

Vi har många konsulter som arbetar på Conmodo idag och de ser fram emot att få med dig in i gänget!

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Truckförare för timanställning till Malmö

Ansök    Apr 19    Logent AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person ser vi gärna att du är noggrann, har en hög arbetsmoral och är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du behöver även ha en positiv inställning samt kunna hålla ett högt tempo. Arbetsuppgifterna består av... Visa mer
Om tjänsten
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person ser vi gärna att du är noggrann, har en hög arbetsmoral och är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du behöver även ha en positiv inställning samt kunna hålla ett högt tempo.
Arbetsuppgifterna består av truckkörning,orderplock och returhantering. Arbetstiderna varierar mellan måndag- fredag,09.50-16.45 samt 12.30-16.45.
Om kunden
Vår kund är ett av världens ledande företag inom medicinteknik och drivs av att förbättra vården. De levererar produkter som inkluderar utrustning, hjälpmedel, implantat och verktyg som används inom vården. Avdelningen som vi nu söker personal åt ansvarar för att kvalitetssäkra och se till att resultatet levereras i enlighet med deras kvalitetsregler. Arbetsplatsen är belägen på Svågertorp i moderna lokaler.
Din profil
Vi ser att du som söker är engagerad och driven. Att leverera med hög kvalité är en självklarhet för dig. Som person är du noggrann och trivs när det är ordning.För att passa i rollen som konsult bör du vara positiv, nyfiken och flexibel. Vi ser gärna att du kan jobba 2-3 dagar i veckan samt under sommaren.Krav:
Truckkort med behörighet B1-B3Erfarenhet av truckkörningAnnan huvudsaklig syssla på minst 50?härska svenska och engelska i tal och skriftOm ansökan
Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten redan idag! Urvalet sker löpande. Visa mindre

Lager- & logistikmedarbetare- JOAB Serviceverkstad Malmö

Ansök    Apr 15    Joab Försäljnings AB    Lagerarbetare
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland. JOAB är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa lå... Visa mer
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland. JOAB är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder.Beskrivning
Vi behöver utöka bemanningen på vårt centrallager i Malmö och söker nu en driven och erfaren lagermedarbetare.

Om tjänsten
- Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak bestå av att hantera vårt reservdelslager.
- Hantera ankommande och avgående gods
- Hantera affärssystemet med in- och ut leveranser
- Beställa förbrukningsmaterial och förbrukningsinventarier
- Rapportera kvalitetsavvikelser från leverantörer
- Förbättringsarbete inom logistikflöde och lagerhantering
- Hantera materialbeställningar
- Godshantering samt övrig lagerhantering
- Inventering
- Truckkörning

Kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete inom logistik eller reservdelshantering
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- Goda datorkunskaper samt kunskaper i MS Officepaketet
- Truckkort, A2-B1-B3

Erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del i vårt serviceteam där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling.

Kollektivavtal - Teknikavtalet IF Metall
Förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård. mm

Välkommen med din ansökan, vi anställer och intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag.

JOAB strävar efter att vara marknadsledande inom service för renhållningsfordon, lastväxlare, liftdumpers och kranar på den svenska marknaden, samt att ha ett brett kontaktnät med Auktoriserade Service Partners på marknader där vi levererar våra utrustningar. Visa mindre

Warehouse Worker to J2 Sourcing in Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve effi... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve efficiency in the supply chain, while adhering to strict quality standards and providing excellent customer service. We are approx. 100 employees and 30 nationalities.
Do you have passion for Logistics and Warehouse Work? Then this opportunity is for you. Welcome to create flow with J2 Sourcing!

This is the Job

This is a full-time position based at our Malmö HQ, in our Logistics department. You will be working in an environment which is fast-moving and has a continuous improvement mindset. Your work assignments include receiving and processing freights, managing and moving inventory, preparing dispatches, documentation and quality assurance.

You will receive a competitive compensation package, including benefits at work, as well as for health and financial security.

This is You

To succeed in the role and at the company, you need to be a flexible service-minded professional, with a positive outlook on life and with good communication skills. You are self-reliant, creative, orderly, realizing the importance of punctuality and high standards.

Previous experience from Warehouse work, as well as having a forklift license is a meritorious advantage. Verbal and written fluency in English is a must with additional languages and a background in electronics and quality assurance, being an advantage.

This is us

We have a strong value-based culture, and we offer a place to professionally grow together with highly professional colleagues that are passionate about their work. We live by our motto; to reimagine. We are committed to always question what has previously been considered as unthinkable. To find new solutions to old problems. To challenge both our own, our customers and our stakeholders’ perception of what sourcing really is about. Our mission is creating flow - today, tomorrow, together.

Application Process

We will be conducting interviews with candidates on an ongoing basis, so you are welcome to apply as soon as possible. Apply by clicking the link. Final day to submit your application is April 21st, 2024. For questions regarding the position and the process, you are very welcome to reach out to Marcus Engblad, Senior HRBP at [email protected] 

Your application

Please apply by clicking the apply button. It won't take more than a minute! The position will be open until we have found the perfect match, but please don’t hesitate to contact us. Please note that we will only process applications through our careers page

Welcome to J2 Sourcing. We’re looking forward to hearing from you! Visa mindre

Lagermedarbetare till vår Site i Malmö

Ansök    Apr 16    Nas Capital AB    Lagerarbetare
Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med att starta upp vår nya Site i Malmö. Verksamheten förväntas dra igång under starten av Maj 2024, som sedan kommer växla upp under första året. Arbetstiderna är dagtid. Arbetsuppgifter - Truckkörning - Orderplock - Ta emot gods Profil & bakgrund Vi letar efter dig som har erfarenhet av lager sedan tidigare. Du är tillgänglig relativt omgående. Du har bil och körkort och kan ta dig runt till våra olika kunder. Tunga... Visa mer
Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med att starta upp vår nya Site i Malmö.
Verksamheten förväntas dra igång under starten av Maj 2024, som sedan kommer växla upp under första året.
Arbetstiderna är dagtid.
Arbetsuppgifter
- Truckkörning
- Orderplock
- Ta emot gods
Profil & bakgrund
Vi letar efter dig som har erfarenhet av lager sedan tidigare. Du är tillgänglig relativt omgående. Du har bil och körkort och kan ta dig runt till våra olika kunder. Tunga lyft, att arbeta i tempo och självständigt är något som du inte har några problem med! Du är positiv, professionell och håller god kvalité.
Krav
- Tidigare arbete av lager
- Truckkort A och B
- Körkort och tillgång till bil
Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Lagermedarbetare till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Om tjänste... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet med framförallt skjutstativstruck, därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på heltid, måndag – fredag med arbetstid 7.30-16.00.

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

Detta är initialt en inhyrning via PIKE Personal.

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Warehouse Worker to J2 Sourcing in Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve effi... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve efficiency in the supply chain, while adhering to strict quality standards and providing excellent customer service. We are approx. 100 employees and 30 nationalities.
Do you have passion for Logistics and Warehouse Work? Then this opportunity is for you. Welcome to create flow with J2 Sourcing!

This is the Job

This is a full-time position based at our Malmö HQ, in our Logistics department. You will be working in an environment which is fast-moving and has a continuous improvement mindset. Your work assignments include receiving and processing freights, managing and moving inventory, preparing dispatches, documentation and quality assurance.

You will receive a competitive compensation package, including benefits at work, as well as for health and financial security.

This is You

To succeed in the role and at the company, you need to be a flexible service-minded professional, with a positive outlook on life and with good communication skills. You are self-reliant, creative, orderly, realizing the importance of punctuality and high standards.

Previous experience from Warehouse work, as well as having a forklift license is a meritorious advantage. Verbal and written fluency in English is a must with additional languages and a background in electronics and quality assurance, being an advantage.

This is us

We have a strong value-based culture, and we offer a place to professionally grow together with highly professional colleagues that are passionate about their work. We live by our motto; to reimagine. We are committed to always question what has previously been considered as unthinkable. To find new solutions to old problems. To challenge both our own, our customers and our stakeholders’ perception of what sourcing really is about. Our mission is creating flow - today, tomorrow, together.

Application Process

We will be conducting interviews with candidates on an ongoing basis, so you are welcome to apply as soon as possible. Apply by clicking the link. Final day to submit your application is April 21st, 2024. For questions regarding the position and the process, you are very welcome to reach out to Marcus Engblad, Senior HRBP at [email protected] 

Your application

Please apply by clicking the apply button. It won't take more than a minute! The position will be open until we have found the perfect match, but please don’t hesitate to contact us. Please note that we will only process applications through our careers page

Welcome to J2 Sourcing. We’re looking forward to hearing from you! Visa mindre

Pensionerad lagerarbetare med truckvana för löpande uppdrag

Ansök    Apr 15    Veterankraft AB    Lagerarbetare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss Vår vision är att bli bäst på att sätta veteraner i ... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
Vår vision är att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Varje dag gör vi skillnad. Vi ser dagligen våra veteraner komma ut i jobb hos tusentals kunder med ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande. Det ska vara roligt att gå till jobbet och hos Veterankraft finner du också social tillhörighet och gott kamratskap.

Att bli veteran hos oss är flexibelt, enkelt och du bestämmer själv hur mycket du vill jobba.

Om tjänsten
Vi söker en pensionerad veteran som kan jobba på lagret med truckkörning. Du som söker förväntas arbeta med att ta emot och/eller skicka vidare varor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att plocka, packa och färdigställa olika varor till kunder enligt en orderlista. In - och utleveranser. Kontakt med speditörer sker löpande och du som söker är van vid frakthantering.

Lagerpersonalen kommer jobba på kunds reserdelslager då kund öppnat nytt centrallager. Uppdraget är löpande på 50 % med start omgående.

Dina arbetsuppgifter
Varumottagning, plock, truckkort krävs. A2, B1 och B3, B3 Skjutstativtruck är absolut krav.

Svenska är koncernspråk - flytande kunskaper i svenska är ett krav.

Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som lagerarbetare samt van vid truckkörning. Vi söker dig som är serviceinriktad, säkerhetsmedveten och noggrann.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Uppdraget kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Lagermedarbetare till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Om tjänste... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet med framförallt skjutstativstruck, därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på heltid, måndag – fredag med arbetstid 7.30-16.00.

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

Detta är initialt en inhyrning via PIKE Personal.

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Spontanansökan Tranpenad Malmö- Extra anställning.

Ansök    Apr 8    Tranpenad AB    Lagerarbetare
Är du en dedikerad lagspelare och trivs med ett pysiskt arbete? Brinner du liksom vi att arbeta mot uppsatta mål? Då Har vi det perfekta extra jobbet för dig, som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%! Om tjänsten Som medarbetare på Tranpenad kommer du arbeta som lagermedarbetare ute hos våra kunder. Du kommer att bli en viktigtdel av derasdagliga verksamheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverer... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare och trivs med ett pysiskt arbete? Brinner du liksom vi att arbeta mot uppsatta mål? Då Har vi det perfekta extra jobbet för dig, som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%!
Om tjänsten
Som medarbetare på Tranpenad kommer du arbeta som lagermedarbetare ute hos våra kunder. Du kommer att bli en viktigtdel av derasdagliga verksamheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör lager till; så som truckkörning, inleveranser och inventering, med hanskanner som redskap.
För att passa in i denna tjänsten är det viktigt att du har en flexibel inställning till dina arbetsuppgifter.
Om dig som söker
Vi söker dig som älskar att tävla och drivs att att uppnå uppsatta mål, precis som vi. Du är social och är en flexibel person som inte är rädd att ta i när det behövs. Du gillar att arbeta både i ett team men även enskilt. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med stor noggrannhet och engagemang.
KravEn annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Meriterande Körkort B
Truckkort A+B
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkor
Arbetstider: Dagtid/kvällstid måndag-söndag.Omfattning: Extra, vid annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.Lön: Enligt kollektivavtal.Start: Enligt överenskommelse.
Om Tranpenad GroupSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.
AnsökanSkicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig. Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Terminalarbetare sökes för extrajobb natt i Malmö!

Är du en person som trivs att jobba fysiskt i en fartfylld organisation? Söker du ett extrajobb på nätterna vid sidan av dina studier? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag.. De erbjuder standardtjänster för paket, pall, express samt olika logistiklösningar för systemtransporter, tredjepartslogistik och spedition. Som lagermedarbetare kommer du arbeta med paketsortering, lastning och lostning på lastbilar samt an... Visa mer
Är du en person som trivs att jobba fysiskt i en fartfylld organisation? Söker du ett extrajobb på nätterna vid sidan av dina studier? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag.. De erbjuder standardtjänster för paket, pall, express samt olika logistiklösningar för systemtransporter, tredjepartslogistik och spedition.

Som lagermedarbetare kommer du arbeta med paketsortering, lastning och lostning på lastbilar samt andra diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager/terminal. Arbetet är fysiskt krävande då det förekommer stora paket som ska packas av och på lastbilarna.

Terminalen har öppet dygnet runt. För denna tjänst är arbetstiderna 00.00-07.30 måndag-fredag. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta minst 3 nätter i veckan. Uppdraget förväntas starta omgående. Inbokning av dessa pass sker oftast samma dag som passet är. Så det är viktigt att du är flexibel.

I detta uppdrag har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund i Toftanäs

Din profil
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, som är flexibel, arbetsvillig och driven. Arbetet är fysiskt krävande, vilket innebär att vi gärna ser att du har god fysisk och inte är rädd för att ta i när det behövs. Har du tidigare erfarenhet av terminal/lagerarbete är detta meriterande. Vidare är det ett krav att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Warehouse Worker to J2 Sourcing in Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve effi... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve efficiency in the supply chain, while adhering to strict quality standards and providing excellent customer service. We are approx. 100 employees and 30 nationalities.
Do you have passion for Logistics and Warehouse Work? Then this opportunity is for you. Welcome to create flow with J2 Sourcing!

This is the Job

This is a full-time position based at our Malmö HQ, in our Logistics department. You will be working in an environment which is fast-moving and has a continuous improvement mindset. Your work assignments include receiving and processing freights, managing and moving inventory, preparing dispatches, documentation and quality assurance.

You will receive a competitive compensation package, including benefits at work, as well as for health and financial security.

This is You

To succeed in the role and at the company, you need to be a flexible service-minded professional, with a positive outlook on life and with good communication skills. You are self-reliant, creative, orderly, realizing the importance of punctuality and high standards.

Previous experience from Warehouse work, as well as having a forklift license is a meritorious advantage. Verbal and written fluency in English is a must with additional languages and a background in electronics and quality assurance, being an advantage.

This is us

We have a strong value-based culture, and we offer a place to professionally grow together with highly professional colleagues that are passionate about their work. We live by our motto; to reimagine. We are committed to always question what has previously been considered as unthinkable. To find new solutions to old problems. To challenge both our own, our customers and our stakeholders’ perception of what sourcing really is about. Our mission is creating flow - today, tomorrow, together.

Application Process

We will be conducting interviews with candidates on an ongoing basis, so you are welcome to apply as soon as possible. Apply by clicking the link. Final day to submit your application is April 21st, 2024. For questions regarding the position and the process, you are very welcome to reach out to Marcus Engblad, Senior HRBP at [email protected] 

Your application

Please apply by clicking the apply button. It won't take more than a minute! The position will be open until we have found the perfect match, but please don’t hesitate to contact us. Please note that we will only process applications through our careers page

Welcome to J2 Sourcing. We’re looking forward to hearing from you! Visa mindre

Lagermedarbetare på deltid till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Deras produ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Deras produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana för arbete på deltid. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen, utföra underhåll och rengöring med mera. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på deltid, måndag – torsdag med arbetstid 7.30-12.00. Vi söker dig som kan jobba löpande på dessa arbetstider. Eftersom det är en tjänst på deltid behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning som du kan styrka (studier eller annat deltidsarbete på minst 50%).

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

 

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Apr 5    Logent AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift. Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lager... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift.
Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.
Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är ordningsam, håller tider och tycker att den höga pulsen på ett lager är stimulerande.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.
Krav:- Truckkort A1-B4
Om ansökan:Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vi söker studerande lagerarbetare till Skånemejeriers kyllager!

Vi söker nu dig som studerar, söker ett långsiktigt extrajobb och vill bli en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyllager. StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Företaget satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork. Som orderplockare kommer din främsta uppgift var... Visa mer
Vi söker nu dig som studerar, söker ett långsiktigt extrajobb och vill bli en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyllager.

StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Företaget satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork.

Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att plocka ordrar till Skånemejeriers kunder med hjälp av Pick by Voice. Detta betyder att du kommer få direkta instruktioner från en öronsnäcka under arbetets gång.

Det krävs att du kan jobba i skift och helger, då tillverkningen sker dygnet runt alla dagar i veckan. Vi gör löpande urval och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Som student ska du kunna jobba minst 3 dagar i veckan och vara flexibel med arbetstider. Vi ser även att du kan jobba upp till heltid i sommar!


Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad produceras ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Din profil
- du som söker skall vara studerande minst 2 år fram
- du ska ha hög arbetsmoral
- du ska vara punktlig och noggrann
- du bör ha ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel
- erfarenhet av lager- eller produktionsarbete sedan innan är meriterande men det är ännu viktigare att du har viljan att göra ett bra jobb
- som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete.

Det är meriterande om du har truckkort men inget krav. Du ska ha möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Truckförare/Orderplockare för ett spännande extraarbete på lager i Malmö!

Nu är vi jakt efter studenter som letar efter ett spännande och fartfyllt extrajobb som truckförare/orderplockare till vår kund i Malmö. Är du stresstålig och gillar högt tempo? Har du truckkort och truckvana? Tveka in på att söka redan idag! Arbetsplatsen ligger ute i Oljehamnen i Malmö. Det går lätt att sig dit med bil, kollektivt eller cykel. Du kommer främst att arbeta på deras lager med truckkörning och orderplock av gods med hjälp av pick by voice.... Visa mer
Nu är vi jakt efter studenter som letar efter ett spännande och fartfyllt extrajobb som truckförare/orderplockare till vår kund i Malmö. Är du stresstålig och gillar högt tempo? Har du truckkort och truckvana? Tveka in på att söka redan idag!

Arbetsplatsen ligger ute i Oljehamnen i Malmö. Det går lätt att sig dit med bil, kollektivt eller cykel.

Du kommer främst att arbeta på deras lager med truckkörning och orderplock av gods med hjälp av pick by voice. På arbetsplatsen kommer du få arbeta med truckkörning och det är därför viktigt att du har erfarenhet av A-truckar. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 07.00-15.50 måndag till fredag . En förutsättning är att man kan arbeta heltid under hela sommaren

I tjänsten blir du anställd som konsult via StudentConsulting men utför arbetet ute hos vår kund

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande på minst 50%. Du ska även ha ett stort engagemang och driv när du arbetar. Vi ser att du är en lagspelare som har lätt för att samarbete och sprider en positivitet till dina framtida kollegor. Kunden värderar samhörighet väldigt högt och att du ska bli en av dem.

Vi söker dig som:
- Har truckkort A + B truckvana
- Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team
- Du är stresstålig och trivs med högt tempo

Låter detta som något för dig? Tveka inte utan sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Apr 4    Logent AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift. Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lager... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift.
Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.
Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är ordningsam, håller tider och tycker att den höga pulsen på ett lager är stimulerande.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.
Krav:- Truckkort A1-B4
Om ansökan:Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Warehouse Worker to J2 Sourcing in Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve effi... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve efficiency in the supply chain, while adhering to strict quality standards and providing excellent customer service. We are approx. 100 employees and 30 nationalities.
Do you have passion for Logistics and Warehouse Work? Then this opportunity is for you. Welcome to create flow with J2 Sourcing!

This is the Job

This is a full-time position based at our Malmö HQ, in our Logistics department. You will be working in an environment which is fast-moving and has a continuous improvement mindset. Your work assignments include receiving and processing freights, managing and moving inventory, preparing dispatches, documentation and quality assurance.

You will receive a competitive compensation package, including benefits at work, as well as for health and financial security.

This is You

To succeed in the role and at the company, you need to be a flexible service-minded professional, with a positive outlook on life and with good communication skills. You are self-reliant, creative, orderly, realizing the importance of punctuality and high standards.

Previous experience from Warehouse work, as well as having a forklift license is a meritorious advantage. Verbal and written fluency in English is a must with additional languages and a background in electronics and quality assurance, being an advantage.

This is us

We have a strong value-based culture, and we offer a place to professionally grow together with highly professional colleagues that are passionate about their work. We live by our motto; to reimagine. We are committed to always question what has previously been considered as unthinkable. To find new solutions to old problems. To challenge both our own, our customers and our stakeholders’ perception of what sourcing really is about. Our mission is creating flow - today, tomorrow, together.

Application Process

We will be conducting interviews with candidates on an ongoing basis, so you are welcome to apply as soon as possible. Apply by clicking the link. Final day to submit your application is April 21st, 2024. For questions regarding the position and the process, you are very welcome to reach out to Marcus Engblad, Senior HRBP at [email protected] 

Your application

Please apply by clicking the apply button. It won't take more than a minute! The position will be open until we have found the perfect match, but please don’t hesitate to contact us. Please note that we will only process applications through our careers page

Welcome to J2 Sourcing. We’re looking forward to hearing from you! Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Apr 3    Logent AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift. Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lager... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift.
Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.
Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är ordningsam, håller tider och tycker att den höga pulsen på ett lager är stimulerande.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.
Krav:- Truckkort A1-B4
Om ansökan:Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Apr 3    Logent AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift. Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lager... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift.
Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.
Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är ordningsam, håller tider och tycker att den höga pulsen på ett lager är stimulerande.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.
Krav:- Truckkort A1-B4
Om ansökan:Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare på deltid till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Deras produ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Deras produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana för arbete på deltid. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen, utföra underhåll och rengöring med mera. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på deltid, måndag – torsdag med arbetstid 7.30-12.00. Vi söker dig som kan jobba löpande på dessa arbetstider. Eftersom det är en tjänst på deltid behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning som du kan styrka (studier eller annat deltidsarbete på minst 50%).

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

 

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Warehouse Worker to J2 Sourcing in Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve effi... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve efficiency in the supply chain, while adhering to strict quality standards and providing excellent customer service. We are approx. 100 employees and 30 nationalities.
Do you have passion for Logistics and Warehouse Work? Then this opportunity is for you. Welcome to create flow with J2 Sourcing!

This is the Job

This is a full-time position based at our Malmö HQ, in our Logistics department. You will be working in an environment which is fast-moving and has a continuous improvement mindset. Your work assignments include receiving and processing freights, managing and moving inventory, preparing dispatches, documentation and quality assurance.

You will receive a competitive compensation package, including benefits at work, as well as for health and financial security.

This is You

To succeed in the role and at the company, you need to be a flexible service-minded professional, with a positive outlook on life and with good communication skills. You are self-reliant, creative, orderly, realizing the importance of punctuality and high standards.

Previous experience from Warehouse work, as well as having a forklift license is a meritorious advantage. Verbal and written fluency in English is a must with additional languages and a background in electronics and quality assurance, being an advantage.

This is us

We have a strong value-based culture, and we offer a place to professionally grow together with highly professional colleagues that are passionate about their work. We live by our motto; to reimagine. We are committed to always question what has previously been considered as unthinkable. To find new solutions to old problems. To challenge both our own, our customers and our stakeholders’ perception of what sourcing really is about. Our mission is creating flow - today, tomorrow, together.

Application Process

We will be conducting interviews with candidates on an ongoing basis, so you are welcome to apply as soon as possible. Apply by clicking the link. Final day to submit your application is April 21st, 2024. For questions regarding the position and the process, you are very welcome to reach out to Marcus Engblad, Senior HRBP at [email protected] 

Your application

Please apply by clicking the apply button. It won't take more than a minute! The position will be open until we have found the perfect match, but please don’t hesitate to contact us. Please note that we will only process applications through our careers page

Welcome to J2 Sourcing. We’re looking forward to hearing from you! Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Mar 28    Logent AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift. Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lager... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift.
Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.
Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är ordningsam, håller tider och tycker att den höga pulsen på ett lager är stimulerande.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.
Krav:- Truckkort A1-B4
Om ansökan:Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceinriktad lagarmedbetare sökes till AO Sverige i Malmö

Ansök    Mar 27    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Söker du en möjlighet att bli del av en organisation där högt engagemang och sammanhållning är grundläggande? Har du truckkort och ett intresse för att lära dig mer om VA-branschen? Ta då chansen att bli en del av AO:s familjära team i Malmö och ansök redan idag. PerformIQ söker nu efter AO:s nästa lagermedarbetare som ska bli en del av gemenskapen och hjälpa företaget på den fortsatta resan framåt. I rollen som lagermedar... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Söker du en möjlighet att bli del av en organisation där högt engagemang och sammanhållning är grundläggande? Har du truckkort och ett intresse för att lära dig mer om VA-branschen? Ta då chansen att bli en del av AO:s familjära team i Malmö och ansök redan idag.

PerformIQ söker nu efter AO:s nästa lagermedarbetare som ska bli en del av gemenskapen och hjälpa företaget på den fortsatta resan framåt. I rollen som lagermedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av hantering av inleveranser, plock och hantering av orders, truckkörning, samt inventering.

Utöver detta kommer du även att arbeta kundnära då du tar emot kunder både i butiken och på lagret där du är både hjälpsam och uppmärksam för att erbjuda AO:s besökare bästa möjliga service. Du kommer att tillhöra ett litet team på tre medarbetare samt arbeta nära andra avdelningar inom organisationen, vilket gör att ett gott samarbete och lagskänsla är A och O för rollen.

Personprofil
För att lyckas och bli framgångsrik i rollen är du en riktig lagspelare som uppskattar att arbeta i nära dialog och samarbete med dina kollegor. Du förväntas ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att organisera och prioritera dem på ett effektivt sätt. Utöver detta är du hjälpsam, stöttande och hugger i där det behövs, oavsett om det ingår i dina egna arbetsuppgifter eller ej. Vi värderar även egenskaper såsom social kompetens, att vara tillmötesgående och att trivas med att skapa positiva relationer med kunder. Det som verkligen utmärker dig som person är din drivkraft och nyfikenhet för att ständigt utvecklas som kollega och person.

Vidare kräver tjänsten att du:
- Har truckkort och erfarenhet av (motvikts- och skjutstativtruck)
- Har B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Har god vana av service (B2B)

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt
Start: Omgående,
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00-16.00
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jesper Wahlgren på [email protected]

Företagspresentation
Brødrene A & O Johansen A/S är en av de ledande grossisterna inom byggbranschen. Företaget grundades 1914 och har 5 filialer i Sverige och 57 filialer i Danmark. I Sverige finns företaget i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Borås och Partille. Kärnkompetensen är mark/VA, vattenförsörjning, verktyg och VVS. Totalt har A & O ca 625 medarbetare, varav ca 34 i Sverige. A & O är kända för sitt stora sortiment, sin goda kundservice samt butik och lager i närheten av kund vilket i sin tur medför korta leveranstider. Läs mer på www.aonet.se.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Lagermedarbetare på deltid till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Deras produ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Deras produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana för arbete på deltid. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen, utföra underhåll och rengöring med mera. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på deltid, måndag – torsdag med arbetstid 7.30-12.00. Vi söker dig som kan jobba löpande på dessa arbetstider. Eftersom det är en tjänst på deltid behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning som du kan styrka (studier eller annat deltidsarbete på minst 50%).

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

 

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Mar 28    Emploid AB    Lagerarbetare
Om företaget Mer information om företaget ges i ett senare skede. Om rollen I rollen som lagermedarbetare kommer du att ha en delad roll där du dels arbetar ute på lagret, dels hanterar administrativa arbetsuppgifter på kontoret. Du kommer att tillhöra ett team på 9 personer och rapporterar till lagerchefen. Vid behov kommer du att täcka upp för lagerchefen exempelvis vid semester, där du förväntas ta ett helhetsansvar för alla administrativa uppgifter. Fö... Visa mer
Om företaget
Mer information om företaget ges i ett senare skede.
Om rollen
I rollen som lagermedarbetare kommer du att ha en delad roll där du dels arbetar ute på lagret, dels hanterar administrativa arbetsuppgifter på kontoret. Du kommer att tillhöra ett team på 9 personer och rapporterar till lagerchefen. Vid behov kommer du att täcka upp för lagerchefen exempelvis vid semester, där du förväntas ta ett helhetsansvar för alla administrativa uppgifter. Företaget är i en expansiv fas och har du erfarenhet av att utveckla arbetsprocesser och lagerflöden kommer du få möjlighet att arbeta nära lagerchefen i utvecklandet av lagret.
Mer konkret innefattar rollen:
- Köra truck och plocka varor
- Lossa och lasta gods
- Hantera in- och utleveranser i affärssystemet
- Boka transporter och hantera ordrar
- Säkerställa att varor har korrekt märkning, följesedlar och fraktsedlar
Om dig
För att trivas i tjänsten på tror vi att du är en ansvarstagande och driven person som trivs i en mindre organisation. Du är duktig på att se vad som behövs göras och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Trots ett högt tempo håller du dig lugn och arbetar på ett strukturerat och metodiskt sätt samt har en vilja och intresse för att hantera administrativa lageruppgifter.
Mer konkret för rollen krävs:
- Minst 5 års erfarenhet av lagerarbete
- Erfarenhet av administrativt arbete gällande in- och utleveranser samt transportbokningar i affärssystem
- Erfarenhet av NAV/Dynamics 365 Business Central är starkt meriterande
- Flytande svenska i tal och skrift och god förståelse för engelska
- Truckkort och B-körkort
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7:30-16:00, mån-fre
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: lageradministratör, lagermedarbetare, administration, lager, truck, affärssystem, Dynamics 365 Business Central, Malmö, Lund, Trelleborg, Visa mindre

Containerlossare - deltid

Ansök    Mar 25    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Arbetsuppgifter Vi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a. lasta, plocka, packa och emballera. Krav - Fysi... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a. lasta, plocka, packa och emballera.

Krav
- Fysiskt stark (tunga lyft är ofta förekommande)
- Tidigare erfarenhet av containerlossning
- Förstå och göra sig förstådd i det svenska språket
- Tillgänglig för arbete minst 3 dagar i veckan
- Klara av arbete i högt tempo
- Truckkort

Meriterande
- B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Omgående
Ort: Malmö med omnejd
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Deltid

Din profil
Som person är du handlingskraftig och tycker om ett fysiskt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning. En hög arbetsmoral och viljan att lära sig kommer man långt med.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Warehouse Worker to J2 Sourcing in Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve effi... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve efficiency in the supply chain, while adhering to strict quality standards and providing excellent customer service. We are approx. 100 employees and 30 nationalities.
Do you have passion for Logistics and Warehouse Work? Then this opportunity is for you. Welcome to create flow with J2 Sourcing!

This is the Job

This is a full-time position based at our Malmö HQ, in our Logistics department. You will be working in an environment which is fast-moving and has a continuous improvement mindset. Your work assignments include receiving and processing freights, managing and moving inventory, preparing dispatches, documentation and quality assurance.

You will receive a competitive compensation package, including benefits at work, as well as for health and financial security.

This is You

To succeed in the role and at the company, you need to be a flexible service-minded professional, with a positive outlook on life and with good communication skills. You are self-reliant, creative, orderly, realizing the importance of punctuality and high standards.

Previous experience from Warehouse work, as well as having a forklift license is a meritorious advantage. Verbal and written fluency in English is a must with additional languages and a background in electronics and quality assurance, being an advantage.

This is us

We have a strong value-based culture, and we offer a place to professionally grow together with highly professional colleagues that are passionate about their work. We live by our motto; to reimagine. We are committed to always question what has previously been considered as unthinkable. To find new solutions to old problems. To challenge both our own, our customers and our stakeholders’ perception of what sourcing really is about. Our mission is creating flow - today, tomorrow, together.

Application Process

We will be conducting interviews with candidates on an ongoing basis, so you are welcome to apply as soon as possible. Apply by clicking the link. Final day to submit your application is April 21st, 2024. For questions regarding the position and the process, you are very welcome to reach out to Marcus Engblad, Senior HRBP at [email protected] 

Your application

Please apply by clicking the apply button. It won't take more than a minute! The position will be open until we have found the perfect match, but please don’t hesitate to contact us. Please note that we will only process applications through our careers page

Welcome to J2 Sourcing. We’re looking forward to hearing from you! Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Mar 27    Logent AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift. Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lager... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift.
Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.
För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.
Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är ordningsam, håller tider och tycker att den höga pulsen på ett lager är stimulerande.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.
Krav:- Truckkort A1-B4
Om ansökan:Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Mar 22    Logent AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift. Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lage... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag där du kommer att arbeta dagtid eller 2-skift.

Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.

Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är ordningsam, håller tider och tycker att den höga pulsen på ett lager är stimulerande.

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.

Krav:
- Truckkort A1-B4

Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagermedarbetare på deltid till produktionsföretag

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget: Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Deras produ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget:

Företaget är en global koncern med koncernledning i Malmö och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Företaget har ett komplett produktsystem för golv och de utvecklar samt tillverkar lacker, limmer, oljor och rengöringsprodukter. Deras produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter.

Om tjänsten:

Till lagret söker vi nu en erfaren lagermedarbetare med god truckvana för arbete på deltid. Arbetet består bland annat av godsmottagning, utleverans av interna och externa orders, se över behov och skapa påfyllnadsorders, inventera, flytta producerat gods från produktionen, utföra underhåll och rengöring med mera. Det förekommer mycket truckkörning i arbetet därför är truckkort samt god truckvana ett krav i tjänsten. Du kommer dagligen att arbeta i SAP och har du tidigare kunskap och erfarenhet inom detta är det meriterande.

Tjänsten är förlagd på deltid, måndag – torsdag med arbetstid 7.30-12.00. Vi söker dig som kan jobba löpande på dessa arbetstider. Eftersom det är en tjänst på deltid behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning som du kan styrka (studier eller annat deltidsarbete på minst 50%).

Om dig:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna i liknande arbetsmiljö. Det är en tjänst som kräver att du är självgående och att du kan ta eget ansvar, samt att du är flexibel och griper in där det behövs. Du kommer att arbeta i team så det är av stor betydelse att du är en lagspelare som har god förmåga att kommunicera. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du kan tala och förstå engelska obehindrat. Det läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt:

Lön - enligt avtal

Tillträde - omgående

Företaget arbetar för jämställdhet samt för en drogfri arbetsplats.

 

Varmt välkommen in med din ansökan.

PIKE Personal verkar som en extern HR-Partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal – från kontor till produktion. Visa mindre

Sommarjobb - lagerarbetare, orderplockare

Ansök    Mar 22    Larsa Foods AB    Lagerarbetare
Larsa Foods AB bedriver grossistverksamhet med dagligvaror i egen fastighet i Malmö. Vårt familjeföretag har sedan 1994 passionerat arbetat med matkulturen kring Östra Medelhavet och Mellanöstern. Vi har en extra förkärlek till naturell yoghurt, Ayran, Lassi, Kefir samt olika sorters vitost. Mejeriprodukter som tillverkats på gårdar enligt tradition och som med tiden spridit sig över hela världen. Vi söker en noggrann, snabb och stresstålig medarbetare til... Visa mer
Larsa Foods AB bedriver grossistverksamhet med dagligvaror i egen fastighet i Malmö.
Vårt familjeföretag har sedan 1994 passionerat arbetat med matkulturen kring Östra Medelhavet och Mellanöstern. Vi har en extra förkärlek till naturell yoghurt, Ayran, Lassi, Kefir samt olika sorters vitost. Mejeriprodukter som tillverkats på gårdar enligt tradition och som med tiden spridit sig över hela världen.
Vi söker en noggrann, snabb och stresstålig medarbetare till vårt lager i Malmö.
Vi erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö. Du kommer vara en del av en arbetsplats med trevliga kollegor.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett team på 5 personer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
Orderplock och varumottagning
Verka för en god arbetsmiljö och ett positivt arbetsklimat

Krav för tjänsten är:
Truckkort för trucktyper A (vi använder A2: ledstaplare och A4: låglyftare)
Behärska svenska och engelska både i tal och skrift.
God datorvana

Placeringsort: Malmö.
Tjänsten är 100 % och dagtid. Visa mindre

Warehouse Worker to J2 Sourcing in Malmö

Ansök    Mar 22    J2 Sourcing AB    Lagerarbetare
Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve efficiency in the supply chain, while adhering to strict quality standards and providing excellent customer service. We are approx. 100 employees and 30 nationalities. Do you have passion for Logistics and Wa... Visa mer
Since 2004, J2 Sourcing has been supporting many leading OEM’s and Contract Manufacturers, throughout Europe and the world, with Semiconductors and Supply Chain Solutions. We aim to support every industry segment with tailor-made solutions to achieve efficiency in the supply chain, while adhering to strict quality standards and providing excellent customer service. We are approx. 100 employees and 30 nationalities.

Do you have passion for Logistics and Warehouse Work? Then this opportunity is for you. Welcome to create flow with J2 Sourcing!

This is the Job

This is a full-time position based at our Malmö HQ, in our Logistics department. You will be working in an environment which is fast-moving and has a continuous improvement mindset. Your work assignments include receiving and processing freights, managing and moving inventory, preparing dispatches, documentation and quality assurance.

You will receive a competitive compensation package, including benefits at work, as well as for health and financial security.

This is You

To succeed in the role and at the company, you need to be a flexible service-minded professional, with a positive outlook on life and with good communication skills. You are self-reliant, creative, orderly, realizing the importance of punctuality and high standards.

Previous experience from Warehouse work, as well as having a forklift license is a meritorious advantage. Verbal and written fluency in English is a must with additional languages and a background in electronics and quality assurance, being an advantage.

This is us

We have a strong value-based culture, and we offer a place to professionally grow together with highly professional colleagues that are passionate about their work. We live by our motto; to reimagine. We are committed to always question what has previously been considered as unthinkable. To find new solutions to old problems. To challenge both our own, our customers and our stakeholders’ perception of what sourcing really is about. Our mission is creating flow - today, tomorrow, together.

Application Process

We will be conducting interviews with candidates on an ongoing basis, so you are welcome to apply as soon as possible. Apply by clicking the link. Final day to submit your application is April 21st, 2024. For questions regarding the position and the process, you are very welcome to reach out to Marcus Engblad, Senior HRBP at [email protected]

Your application

Please apply by clicking the apply button. It won't take more than a minute! The position will be open until we have found the perfect match, but please don’t hesitate to contact us. Please note that we will only process applications through our careers page

Welcome to J2 Sourcing. We’re looking forward to hearing from you! Visa mindre

Truckförare och lagermedarbetare till Malmö sökes.

Storesupport är en del av Jobandtalent. När du klickar på "Ansök här" kommer du att dirigeras vidare till Jobandtalent. Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra ku... Visa mer
Storesupport är en del av Jobandtalent. När du klickar på "Ansök här" kommer du att dirigeras vidare till Jobandtalent.

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi vill ge dig möjligheten att visa intresse för att jobba som truckförare och lagermedarbetare i Malmö med omnejd, detta då Job&Talent; fortsätter att expandera och får fler förfrågningar från olika kunder inom lager & logistik branschen. Annonsen är en spontanansökan vilket innebär att vi kommer hålla intervjuer löpande i kombination med att behoven skall tillsättas hos olika uppdragsgivare i området. Det innebär att när vi har haft en intervju med dig och matchat dig mot rätt uppdrag, kan vi enkelt & snabbt få ut dig i arbete.

ARBETSBESKRIVNING

- Truckkörning

- Lastning & Lossning

- Orderplock

- Sedvanliga arbetsuppgifter inom lageryrket.

DINA KVALIFIKATIONER

- Truckkort A-B är ett KRAV för tjänsten

- Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.

- Du bör kunna arbeta under varierande arbetstider (skiftgång)

- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.

- Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.

MERITERANDE

- D1 truckkort efterfrågas

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;
- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.

- Besitter en hög servicenivå.

- Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.

- Trivs att arbeta både självständigt såväl som i grupp.

Om Jobandtalent

Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb Chaufför/Lagerarbetare Malmö

Vill du ta chansen att sommarjobba som Chaufför/Lagerarbetare hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas? Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus, som under kommande sommarmånader kan stötta vår verksamhet i Malmö. Vi erbjuder dig ett roligt, varierande och givande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare. Som Chaufför/Lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer du spendera stora delar av din arbet... Visa mer
Vill du ta chansen att sommarjobba som Chaufför/Lagerarbetare hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas?

Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus, som under kommande sommarmånader kan stötta vår verksamhet i Malmö. Vi erbjuder dig ett roligt, varierande och givande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare.

Som Chaufför/Lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer du spendera stora delar av din arbetsdag med att köra ut glas till våra kunder. Typiska kunder är bland annat är olika bilfirmor och glasmästare, där du skapar bästa möjliga kundnöjdhet. Vidare kommer du att:

- Ta emot, packa och fördela ankommande gods/glas på lagret
- Köra ut glas till våra kunder (resorna sker över dagen)
- Ta hand om returer

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ordningsam och som lägger stort fokus på att genomföra ditt arbete med kvalité och punktlighet. Då du dagligen besöker flera av våra kunder tror vi även att du är social och har lätt för mötet med andra människor.

För att trivas med uppdraget är det viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du visar förståelse och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till teamets gemensamma resultat. Det är även viktigt att du har förutsättningar för att arbeta fysiskt. Du har en god förmåga i att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Körkort B är ett krav.
Det är meriterande om du har god körvana samt om du erfarenhet från bil-/glasbranschen.

Omfattning
Tjänstens omfattning är heltid under perioden v22-30.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Ur ett jämställdhetsperspektiv ser bolaget gärna kvinnliga sökande.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 31/3 2024.

Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamheten representerad på totalt 13 orter med ca 90 anställda. Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Mar 21    Logent AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl 06.00-22.00 i Staffanstorp. Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvar... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl 06.00-22.00 i Staffanstorp.

Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.

Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är ordningsam, håller tider och tycker att den höga pulsen på ett lager är stimulerande.

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.

Krav:
- Truckkort A1-B4

Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb Chaufför/Lagerarbetare Malmö

Vill du ta chansen att sommarjobba som Chaufför/Lagerarbetare hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas? Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus, som under kommande sommarmånader kan stötta vår verksamhet i Malmö. Vi erbjuder dig ett roligt, varierande och givande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare. Som Chaufför/Lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer du spendera stora delar av din arbet... Visa mer
Vill du ta chansen att sommarjobba som Chaufför/Lagerarbetare hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas?

Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus, som under kommande sommarmånader kan stötta vår verksamhet i Malmö. Vi erbjuder dig ett roligt, varierande och givande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare.

Som Chaufför/Lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer du spendera stora delar av din arbetsdag med att köra ut glas till våra kunder. Typiska kunder är bland annat är olika bilfirmor och glasmästare, där du skapar bästa möjliga kundnöjdhet. Vidare kommer du att:

- Ta emot, packa och fördela ankommande gods/glas på lagret
- Köra ut glas till våra kunder (resorna sker över dagen)
- Ta hand om returer

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ordningsam och som lägger stort fokus på att genomföra ditt arbete med kvalité och punktlighet. Då du dagligen besöker flera av våra kunder tror vi även att du är social och har lätt för mötet med andra människor.

För att trivas med uppdraget är det viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du visar förståelse och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till teamets gemensamma resultat. Det är även viktigt att du har förutsättningar för att arbeta fysiskt. Du har en god förmåga i att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Körkort B är ett krav.
Det är meriterande om du har god körvana samt om du erfarenhet från bil-/glasbranschen.

Omfattning
Tjänstens omfattning är heltid under perioden v22-30.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Ur ett jämställdhetsperspektiv ser bolaget gärna kvinnliga sökande.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 31/3 2024.

Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamheten representerad på totalt 13 orter med ca 90 anställda. Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Mar 21    Logent AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl 06.00-22.00 i Staffanstorp. Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvar... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. Truckkörning ute på arbetsplatsen kan förekomma.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl 06.00-22.00 i Staffanstorp.

Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och inte är rädd för att ta i.

Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är ordningsam, håller tider och tycker att den höga pulsen på ett lager är stimulerande.

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.

Krav:
- Truckkort A1-B4

Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Student & Extra-personal sökes inom lager i Malmöområdet

Ansök    Mar 19    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill kombinera denna med att arbeta inom lager? Om rollen: Som student eller extramedarbetare hos oss kommer du att få arbeta vid behov ute hos våra kunder. Dessa är placerade runt om i Malmöområdet och arbetsuppgifterna kan innebära allt från orderplock till lastning/lossning av gods. Som konsult innebär det att du kan komma att variera vilken arbetsplats du är på samt vilka arbetsuppgifter... Visa mer
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill kombinera denna med att arbeta inom lager?

Om rollen:

Som student eller extramedarbetare hos oss kommer du att få arbeta vid behov ute hos våra kunder. Dessa är placerade runt om i Malmöområdet och arbetsuppgifterna kan innebära allt från orderplock till lastning/lossning av gods. Som konsult innebär det att du kan komma att variera vilken arbetsplats du är på samt vilka arbetsuppgifter du utför. Arbetstiderna är varierande men arbetet är främst förlagt mellan mån-fre 07:00-16:00. Utöver dessa tider finns det även möjlighet att arbeta helg vid behov.Vi ser gärna att du är tillgänglig minst 2-3 dagar i veckan för att du ska kunna vara aktuell för tjänsten. Då det främsta arbetet är förlagt mån-fre är det under dessa dagar vi har mest behov. För att kunna lyckas i din roll som konsult tror vi vidare att du är flexibel och kommunikativ kring din tillgänglighet. Viktigt är att du kan planera din tid och på så sätt balansera jobb och studier på ett bra sätt!Tidigare erfarenhet av lager är väldigt meriterande och truckkort är ett krav för att vara aktuell hos våra kunder. Våra kunder arbetar inom e-handel och har ett förväntat högt tryck under hösten och vintern. Såldes blir det viktigt att man trivs att arbeta i ett högt tempo och är bekväm med ett mer fysiskt arbete då det även kan förekomma tunga lyft.Arbetsuppgifter

- Orderplock av varor

- Paketering

- Truckkörning

- Lättare containertömningar

Krav

- Truckkort A + B + D1

- Tidigare erfarenhet av lagerarbete

- Annan huvudsaklig sysselsättning (50%)

Meriterande

- Körkort och bil

Känner du att följande beskrivning och arbetsuppgifter passar dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Vi har flera positioner lediga men dessa tillsätts löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan slutdatum.Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Studerande nattarbetare sökes för spännande terminalarbete nära Sturup!

Är du student, söker du ett spännande nattarbete inom lager vid sidan av dina studier? Har du körkort och tillgång till bil? Trivs du med ett fysiskt arbete? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter studenter som vill arbeta inom rollen som lager- och terminalarbetare hos vår kund på Sturup. Som en del av ett engagerad team kommer du att spela en avgörande roll i att hantera och distribuera varor på ett effektivt och säkert sätt. Arbetet kommer att utfö... Visa mer
Är du student, söker du ett spännande nattarbete inom lager vid sidan av dina studier? Har du körkort och tillgång till bil? Trivs du med ett fysiskt arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker efter studenter som vill arbeta inom rollen som lager- och terminalarbetare hos vår kund på Sturup. Som en del av ett engagerad team kommer du att spela en avgörande roll i att hantera och distribuera varor på ett effektivt och säkert sätt. Arbetet kommer att utföras nattetid, vilket ger dig möjlighet att dra nytta av flexibilitet och potentiellt en aktiv livsstil under dagtid.

Arbetstiderna kan variera men de vanligaste tiderna är måndag 02:30-07:30 tisdag- fredag 05.00-09.00. Vi ser gärna att du är tillgänglig minst 2 dagar i veckan varav ett krav att du ska kunna arbeta måndagar.

Kunden är ett av världens största expressleveransföretag. Dagligen levererar kunden nära en miljon sändningar, allt från dokument och paket till palleterad frakt. Företaget erbjuder en välkomnande miljö där de verkligen tar hand om sin personal och ser till så att alla ska trivas.

Företaget ligger nära Sturup, det är därför krav med körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Vi arbetar löpande med urval och tillsättningar i tjänsten.

Din profil
För att bli aktuell för tjänsten krävs att du studerar på minst 50%.

För att passa för tjänsten krävs att du tycker om att arbeta i team, tar egna initiativ och ansvar samt är resultatorienterad. Vidare krävs det att du har en positiv inställning till arbete och att du har en hög arbetsmoral.

Vi ser gärna att som som söker är följande:

- Effektiv
- Noggrann
- Tycker om att arbeta i team
- Har körkort och tillgång till bil
- tillgänglig på måndagar

Det är meriterande med truckkort A och B.

Krav för tjänsten är även att du har körkort och tillgång till bil då arbetsplatsen ligger i nära Sturup.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Semestervikarie som Truckförare/Plockare - Retail & Food Services AB

Är du en noggrann och engagerad person som gillar att arbeta i högt tempo? Vill du jobba i ett team med glada kollegor som har roligt på jobbet? Vi går snart in i vår högsäsong och söker därmed ett antal Truckförare/Plockare till vårt lager i Malmö. Några ansvarsområden: - Plock och uppackning av varor - Truckkörning - Administration Vad vi kan erbjuda dig Vi sitter i nya lokaler i Norra hamnen där vi har ett toppmodernt logistikcenter med bland annat au... Visa mer
Är du en noggrann och engagerad person som gillar att arbeta i högt tempo? Vill du jobba i ett team med glada kollegor som har roligt på jobbet? Vi går snart in i vår högsäsong och söker därmed ett antal Truckförare/Plockare till vårt lager i Malmö.

Några ansvarsområden:
- Plock och uppackning av varor
- Truckkörning
- Administration

Vad vi kan erbjuda dig
Vi sitter i nya lokaler i Norra hamnen där vi har ett toppmodernt logistikcenter med bland annat automatiserade processer och AI-lösningar. Vi är cirka 50 medarbetare inom logistik, inköp, sälj, marknadsföring och utveckling. Våra värderingar är omtanke, innovation och leverans. Detta genomsyrar hur vi arbetar, hur vi tar hand om våra kunder och hur vi agerar gentemot våra medarbetare.

På vårt lager plockas varje år miljontals artiklar som sedan levereras till våra olika kunder. Det är alltid fart och fläkt och vi alla jobbar tätt tillsammans, med kunden i fokus.

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och gärna jobbar i ett högt tempo. Som person är du en driven och flexibel lagspelare. Du lägger vikt vid att främja en god sammanhållning bland kollegor och en trivsam arbetsmiljö.

Dina måsten:
- A och B behörighet för Truck, vänligen bifoga kopia på truckkort/förarbevis i din ansökan.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Då vi använder plocktruckar och WMS Astro, är det meriterande med liknande erfarenhet.

Intresserad?
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 40h/vecka under perioden juni till augusti 2024, med placering i Malmö. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31e mars 2024. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. Notera att vi av GDPR-skäl inte kan ta emot ansökningar skickade via email eller post. Vi har kollektivavtal med bland annat Transport som du kan kontakta för mer information.

Vi tillämpar bakgrundskontroll som ett led i att säkerställa vår rekryteringsprocess.

Om du har några frågor angående tjänsten får du gärna kontakta Jerry Christensson, Warehouse Operations Manager, på [email protected] eller har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Frida Berntsson, Talent Acquisition Partner, [email protected].

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Retail & Food Services AB
Retail & Food Services AB är en ledande distributör och grossist i norra Europa. Vi levererar Travel-Retail produkter så som parfym & kosmetika, dryck, konfektyr, mode, leksaker, elektronik och mat till bland annat färjerederier och flygplatser. Dessutom är vi agent för flera internationella varumärken på den svenska hemmamarknaden. Vi handlar med de flesta av de största Travel-Retail varumärkena i världen och förser våra kunder med tjänster såsom lager & logistiklösningar, intäktshantering, marknadsföringsmaterial, merchandising & utveckling av butikskoncept.

Retail & Food Services AB ägs av Stena AB och är ett dotterbolag till Stena Line, ett av världens största färjerederier. Vårt uppdrag är att leverera högkvalitativa Travel-Retail produkter samt driva butiker ombord på färjor, flygplatser och i hamnar. I mer än 40 år har vi gjort just det, och vi strävar kontinuerligt efter att ta resehandeln till nya höjder. Visa mindre