Lediga jobb som Naturbruk i Malmö

Se lediga jobb som Naturbruk i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker pigga ålderspensionärer boendes i Husie - Videdal

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker pigga och glada ålderspensionärer till våra privatkunder som vill berika uppdragsgivaren med sin erfarenhet och kompetens. Du väljer själv vilka uppdrag du tackar ja till.Ring oss på 040-62 80 604 och bli en del av en härlig gemenskap!

Dina arbetsuppgifter
Uppdragen är inom t.ex. seniorservice, barnpassning, städning, hantverk, trädgård, trädbeskärning m.m.

Vi erbjuder dig en flexibel timanställning där du själv väljer vilka uppdrag du tackar ja till. Du bokar sedan in dem på egen hand med vår privatkund.


Vem är du?
Du är en aktiv veteran som trivs med att ta uppdrag vid sidan av din pension. Du som söker är flytande i svenska språket i både tal och skrift.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

JOBBSPÅR TRÄDGÅRDSARBETARE

Trivs du med att arbeta utomhus i en omväxlande miljö? Peab drift och underhåll arbetar för att se till att kommunerna har en ren och fin stadsmiljö. Våra gröna ytor och utemiljöer har fått en allt viktigare roll i våra liv. Som trädgårdsarbetare hos Peab är du viktig och har en central del i arbetet mot en grönare Kommun och ett rent och trevligt centrum. Med den bakgrunden startar Arbetsförmedlingen och arbetsmarknadsenheten i Malmö stad tillsammans ... Visa mer
Trivs du med att arbeta utomhus i en omväxlande miljö?

Peab drift och underhåll arbetar för att se till att kommunerna har en ren och fin stadsmiljö. Våra gröna ytor och utemiljöer har fått en allt viktigare roll i våra liv. Som trädgårdsarbetare hos Peab är du viktig och har en central del i arbetet mot en grönare Kommun och ett rent och trevligt centrum.

Med den bakgrunden startar Arbetsförmedlingen och arbetsmarknadsenheten i Malmö stad tillsammans med Peab drift och underhåll ettJobbspår inom trädgårdsarbete och renhållning då det finns ett återkommande rekryteringsbehov inför högsäsong. Målet med Jobbspåret är en säsongsanställning på minst 6 månader direkt efter avslutad och godkänd utbildning. Peab söker 10 personer som vill arbeta med trädgårsarbete och renhållning i Lomma, Lund, Staffanstorp och Burlövs Kommun.


ARBETSUPPGIFTER
Som trädgårdsarbetare arbetar man bla annat med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd. Man arbetar även med renhållning, tömning av papperskorgar, ogräsrensning, manuell- och maskinell renhållning. Man kontrollerar lekutrustning och gör enklare anläggningsjobb. Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter både i parker, stadsmiljö och på stränder. Arbetet är utomhus oavsett väder och vind.

Du ingår i ett mindre arbetslag vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete. Man kommer arbeta i närliggande kommuner som Staffanstorp, Lund, Lomma och Burlöv. Arbetstiden innebär dagtid.


UTBILDNING
Utbildningen är skräddarsydd tillsammans med arbetsgivaren och Hvilans utbildning och kommer ge kunskaper som behövs för att klara arbetet. Utbildningen omfattar totalt 11 veckor på heltid, varav en del kommer vara arbetsplatsförlagt. Efter genomförd och godkänd utbildning erbjuds deltagarna en säsongsanställning på minst 6 månader med start i mitten av april månad 2024.


ERFARENHET/KRAV
Manuellt B-körkort är ett krav.
Arbetet sker till 100% utomhus, god fysik är viktigt. Inga problem med axlar, knän, rygg eller vibrationsskador.
Man ska kunna vara flexibel, ha en hög servicekänsla och har lätt för att samarbeta med andra.
Kommunicerbar svenska, kunna läsa och förstå säkerhetsföreskrifter och arbetsinstruktioner. Viktigt att kunna tillgodogöra sig utbildningen.
Det är en merit om det finns någon erfarenhet av trädgårdsarbete eller annat utomhus arbete, men inte något krav.

Krav på att du lämnar in utdrag ur belastningsregistret för att kunna väljas ut till Jobbspåret. Aktuellt ifall du blir utvald att komma till intervju med arbetsigvaren.


ANMÄLAN
Du som söker måste vara folkbokförd i Malmö Kommun, arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen och/eller arbetsmarknadsavdelningen i Malmö stad, Om du uppfyller kraven är nyfken och intresserad välkommen med din anmälan. Om du sedan uppfyller grundkraven kommer du att bjudas in till ett informationsmöte den 5 december.


ERSÄTTNING
Utbildningen drivs i Arbetsförmedlingens regi och därmed berättigar till att ansöka om aktivitetsstöd. Visa mindre

Vi söker pigga och glada veteraner!

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.

Om tjänsten
Vi söker pigga och glada veteraner till våra privatkunder och företagskunder som vill berika uppdragsgivaren med sin erfarenhet och kompetens. Du väljer sjäv vilka uppdrag du tackar ja till.

Vi erbjuder dig en flexibel timanställning så du kan njuta av din pension men samtidigt ta spännande och utvecklande uppdrag!

Ring oss på 040-62 80 604 och bli en del av en härlig gemenskap :)

Dina arbetsuppgifter
Uppdragen hos våra privatkunder är inom t.ex hemstädning, seniorservice, barnpassning, måleri, snickeri, trädgård & trädbeskärning m.m.

Våra företagskunder söker oftast ekonomiassistenter, administratörer, fastighetsskötare, vaktmästare, trädgårdsmästare, lärare, chaufförer, truckförare m.m.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som trivs med att ta olika uppdrag och lära känna nya människor. Vidare är du självgående och initiativtagande, samt har en god social kompetens.

Du som söker behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdspersonal

Vi behöver nu utöka vår trädgårdsavdelning med ytterligare personal inför säsongen 2024! Vi söker en person som har arbetat inom trädgårdsnäringen ett par år och som besitter stor kunskap och har mycket erfarenhet inom växter, buskar och träd. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta vanligt förekommande arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel så som gräsklippning, plantering, ogräsbekämpning, beskärning av träd och buskar, häckklippning, röjning samt rensnin... Visa mer
Vi behöver nu utöka vår trädgårdsavdelning med ytterligare personal inför säsongen 2024!


Vi söker en person som har arbetat inom trädgårdsnäringen ett par år och som besitter stor kunskap och har mycket erfarenhet inom växter, buskar och träd.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta vanligt förekommande arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel så som gräsklippning, plantering, ogräsbekämpning, beskärning av träd och buskar, häckklippning, röjning samt rensning av plattbeläggningar och rådgivning gentemot kund.
Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna, en god fysik är därför ett måste.
Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi jobbar mycket mot den privata marknaden och det är därför är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket.
För tjänsten krävs engagemang och driv, B-körkort samt att man talar och skriver svenska obehindrat. Vi erbjuder en säsongsanställning med start den 1:e mars 2024 och möjligheten att få vara del av vårt härliga trädgårdsgäng.
Vår trädgårdsavdelningen utgår från Malmö varje dag och hos oss arbetar man oftast i team men det kan förekomma att man arbetar i ensam stundtals vid mindre jobb. Det är ett glatt gäng som nu söker en ny arbetskamrat.


Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag genom att skicka ditt CV till [email protected]!
Märk din ansökan med "Trädgård"


Om God Service i Sverige AB
God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. God Service erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård och ledsagning.
Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.
God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i sydvästra Skåne med kontor i Malmö. Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag. Vår målsättning är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar till alla slags RUT-tjänster och olika tjänster till företag.
Vi är ett modernt servicebolag som är heltäckande inom städ och service. Till privatpersoner erbjuder vi som städfirma hemstädning, storstädning, flyttstädning, trädgårdsarbete samt fönsterputs. Att beställa en tjänst ska vara enkelt och tryggt. Till företag och andra organisationer erbjuder vi trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, butiksstädning, golvvård, trädgårdsarbete m.m. Alla uppdrag skiljer sig och vi anpassar oss efter våra kunders önskemål. God Service är ett städföretag med en erfaren ledning som har ambitionen att växa i sund takt tillsammans med våra kunder.
http://www.godservice.se Visa mindre

Category Manager till Orkla Foods Sverige

Söker du en roll där du kan vara med och utveckla inköpsfunktionen, driva hållbara förbättringar och effektiviseringar för att möta marknadens behov? Bli Category Manager Raw materials på Orkla Foods Sverige AB! Om tjänsten I rollen som Category Manager har du definierade ansvarsområden med huvudfokus på att driva kostnadsoptimeringar för stärkt konkurrenskraft i bolaget. Du kommer aktivt att utveckla dina ansvarsområden genom att optimera portföljen och ... Visa mer
Söker du en roll där du kan vara med och utveckla inköpsfunktionen, driva hållbara förbättringar och effektiviseringar för att möta marknadens behov? Bli Category Manager Raw materials på Orkla Foods Sverige AB!

Om tjänsten
I rollen som Category Manager har du definierade ansvarsområden med huvudfokus på att driva kostnadsoptimeringar för stärkt konkurrenskraft i bolaget. Du kommer aktivt att utveckla dina ansvarsområden genom att optimera portföljen och leverantörsbasen med ett stort fokus på hållbarhet och effektivisering. Din roll är avgörande för Orklas framgång genom kontinuerlig utveckling i olika projekt och samarbeten. Du hanterar många operativa och strategiska uppgifter, genomför handlingsplaner och löser utmaningar i vår snabbrörliga omvärld.

Du rapporterar till Procurement Manager Raw Materials, Orkla Foods Sverige och är baserad på huvudkontoret i Malmö

I din roll som Category Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Driva och utveckla ditt område och sortiment med tydligt fokus på kostnadsoptimering samt delta i Orkla Procurements processförbättringsinitiativ.
• Genomföra upphandlingar, kontraktering och förhandlingar utifrån pris, kvalitet och logistik samt bidra till centrala kontrakt och upphandlingar.
• Planera och leda test-/implementeringsprocesser för nya leverantörer eller specifikationer.
• Uppföljning och bedömning av leverantörers prestation genom säkerställande att de avtal som slutits efterföljs och uppfylls.
• Ett agilt arbetssätt för att stötta en effektiv produktionskedja i Orklas system, bygga nätverk med samarbetspartners och skapa leverantörssamarbeten för dina kategorier.
• Leda och fördela specifikationsförbättringar samt in/out-sourcing möjligheter.
• Säkerställa att specifikationer och företagskrav uppdateras, korrigeras och finns tillgängliga samt säkerställa att avtalade leverans- och betalningsvillkor implementeras och efterföljs.

Om dig
Vi söker dig med relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet av liknande arbete med fokus på kontrakts- och förhandlingsansvar. Du är en van användare av Excel samt är flytande i svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av FMCG, producerande verksamhet eller liknande bransch är detta högst meriterande.

Som person är du en relationsbyggare med förmåga att engagera, inkludera och stötta andra. Du besitter en fin balans mellan ödmjukhet och rättframhet, där du vågar driva frågor på egen hand samtidigt som du förstår vikten av att arbeta som ett team mot gemensamma mål. Du är strukturerad, lösningsorienterad och besitter ett starkt driv. Vidare trivs du i en föränderlig miljö med högt tempo och kan med lätthet ställa om och anpassa dig inför ändrade förutsättnignar. Här kommer din analytiska förmåga väl till pass och du bidrar med en inställning där du ser möjligheter snarare än hinder. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig.

Om Orkla
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1500 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Mer än 90 procent av det vi säljer i Sverige tillverkar vi lokalt på någon av våra 9 anläggningar. Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Orkla Foods Sverige med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter:

Cecilia Danlarén
[email protected]
0736 84 73 18

Nita Silverspjuth
[email protected] (The Adecco Group)
0736 84 70 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Category Manager, Inköp, Inlöpare, Procurement, Logistik, FMCG, Adecco, Orkla, Malmö Visa mindre

Grönyteskötare till uppdrag i Burlöv kommun

Söker du ett arbete där du har möjlighet att vara utomhus? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom park- och trädgårdsskötsel och är intresserad av ett arbete där du får arbeta med händerna? Då är detta uppdrag något för dig!  Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som trädgårdsskötare hos vår kund i Arlöv där du kommer att arbeta i hela Burlöv kommun. Arbetsuppgifterna innebär främst grönyteskötsel, ogräsrensning, trimning, röjning och beskärni... Visa mer
Söker du ett arbete där du har möjlighet att vara utomhus? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom park- och trädgårdsskötsel och är intresserad av ett arbete där du får arbeta med händerna? Då är detta uppdrag något för dig! 

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som trädgårdsskötare hos vår kund i Arlöv där du kommer att arbeta i hela Burlöv kommun. Arbetsuppgifterna innebär främst grönyteskötsel, ogräsrensning, trimning, röjning och beskärning samt skötsel av hårdgjorda ytor genom trimning och gasolbrännare. Renhållning dvs tömning utav papperskorgar och plockning av skräp på offentliga ytor ingår också samt att plantering av buskar och träd kan förekomma.

Uppdraget är planerat att starta i mitten på februari men det kan bli tidigare eller senare beroende på när säsongen startar. Uppdraget är på 6 månader med chans till förlängning. Arbetstider: 7.00-16.00

Kvalifikationer och egenskaper
Du har tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete samt är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter. Slutligen är det meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning. Du behärskar det svenska och engelska språket väl och har B-körkort då det är ett krav för att möjliggöra transport av servicebilar i tjänst. 

Vi erbjuder dig
Möjligheten att arbeta på JKS Sverige i ett spännande uppdrag hos vår kund där du får lära dig om utemiljöer och bredda din profil inom park- och trädgårdsarbete samtidigt som du får bidra till en bättre utemiljö. JKS har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Martin Jörhov på JKS Sverige på 0709-683035 eller [email protected]. Visa mindre

Stallpersonal

Ansök    Okt 15    Crying Moon Equi    Djurskötare, häst
Arlöv - Skåne Söker en extra person som kan hoppa in när min ordinarie personal inte kan. Mest hjälp med fodringar men kan även behövas hjälp med annat stallarbete och djurskötsel. Vi har både hästar och kaniner i dagsläget. I dagsläget ingen ridning men för rätt person kan det bli möjligt. Man får betalt per fodring och allt är vitt. Du ingår i stallets försäkring när du är där och jobbar. Jag ser gärna att du är över 25 år men är du yngre och kän... Visa mer
Arlöv - Skåne


Söker en extra person som kan hoppa in när min ordinarie personal inte kan.


Mest hjälp med fodringar men kan även behövas hjälp med annat stallarbete och djurskötsel.
Vi har både hästar och kaniner i dagsläget.
I dagsläget ingen ridning men för rätt person kan det bli möjligt.
Man får betalt per fodring och allt är vitt. Du ingår i stallets försäkring när du är där och jobbar.


Jag ser gärna att du är över 25 år men är du yngre och känns rätt så har jag inga direkta krav på ålder (dock ingen under 18, om du inte är din egna förmyndare)


Krav på hästvana då du ibland kommer hantera hästar med olika åldrar.


Maila cv och personligt brev till:
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hästskötare till Polisrytteriet Malmö

Ansök    Okt 20    Polismyndigheten    Djurskötare, häst
Är du redo för en större uppgift? Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag. Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 37 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Polisrytteriet ingår i Polisregion Syds Operativa enhet. Rytteriet är i dagsläget beläget vid Jägersro men nya lokaler är under projektering. Den nya lokaliseringen kommer även i framtide... Visa mer
Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 37 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

Polisrytteriet ingår i Polisregion Syds Operativa enhet. Rytteriet är i dagsläget beläget vid Jägersro men nya lokaler är under projektering. Den nya lokaliseringen kommer även i framtiden vara i närheten av Malmö. På rytteriet arbetar polisryttare och civilanställda i ett nära samarbete. Verksamheten består av två grupper som leds av gruppchefer som är placerade på polisrytteriet. Utöver personal finns idag ca 20 hästar.

Vi behöver nu utöka med ytterligare hästskötare till vår verksamhet.
Som hästskötare på Polisrytteriet i region Syd, ingår du i en grupp med hästskötare, poliser, en beridare och en gruppchef.


ARBETSUPPGIFTER
Som hästskötare kommer du att utföra alla arbetsuppgifter som kan förekomma på en större anläggning med hästar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
• fodra, mocka, släppa ut och ta in hästar från stall och hagar.
• rykta och färdigställa polishästarna för sitt uppdrag
• viss anläggningsskötsel såsom underhåll av utrustning, hagar och stall
• ridning och tömkörning vid behov.

Arbetsuppgifterna är varierande och utifrån verksamhetens behov som till stor del styrs av yttre omständigheter. Rytteriets arbetsområde är hela region Syd och arbetsuppgifter förläggs i regel utifrån prioriterade behov inom regionen men ibland kan det även bli aktuellt att förstärka i andra polisregioner. Det kan förekomma resor i kombination med övernattning i rollen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• avslutad och godkänd gymnasieutbildning
• diplomerad hästskötarutbildning eller motsvarande utbildning, som arbetsgivaren
bedömer likvärdig
• minst ett års aktuell arbetserfarenhet från större hästanläggning (minst 15 hästar) (praktik räknas inte)
• körkort, lägst klass B, manuell växel
• god fysik då flera av arbetsuppgifterna innebär tunga lyft och är fysiskt krävande
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.


Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
• erfarenhet från polisrytteriet
• instruktörserfarenhet
• goda ridkunskaper
• BE-körkort
• C-körkortPersonliga egenskaper
Du har en attityd som sätter hästens välbefinnande i centrum och löser dina arbetsuppgifter på ett tryggt och säkert sätt för såväl hästen som för människan. Som person är du positiv, engagerad och lösningsfokuserad. Arbetet ställer krav på att du är händig, ordningsam och har förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som hästskötare på polisrytteriet förväntas du kunna arbeta i grupp såväl som självständigt. Vi ställer därför höga krav på mycket god samarbetsförmåga, flexibilitet samt god kommunikationsförmåga.

När vi anställer kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Placeringsort: Jägersro, Malmö
Anställning som administratör/hästskötare

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 6 mars 2023. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Yara AB söker en Agronom till vårt team i Malmö!

Ansök    Okt 24    Yara AB    Agronom
Agronom We at Yara are part of a global network, collaborating to profitably and responsibly solve some of the world's key challenges - resource scarcity, food insecurity and environmental change. Om Yara Yara Business Unit Nordics omfattar Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island och de baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen. Kärnmarknaderna i Norden är mogna marknader där Yara är marknadsledare med våra produkter YaraBela, YaraMila, YaraLiva och... Visa mer
Agronom
We at Yara are part of a global network, collaborating to profitably and responsibly solve some of the world's key challenges - resource scarcity, food insecurity and environmental change.
Om Yara
Yara Business Unit Nordics omfattar Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island och de baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen. Kärnmarknaderna i Norden är mogna marknader där Yara är marknadsledare med våra produkter YaraBela, YaraMila, YaraLiva och YaraVita. Yaras produkter är väl positionerade bland jordbrukarna.

Yara har en stark och ledande marknadsposition i Sverige med en sofistikerad affärsmodell. Våra lantbrukscentrerade lösningar bygger på forskning och kunskap och inkluderar digitala verktyg och andra produkter och lösningar för framtidens jordbruk. Vi har ett nära samarbete med våra distributörer och partners i livsmedelskedjan.

Om Yara Sverige
Yara har en marknadsledande position för växtnäring i Sverige. Vi arbetar med mineralgödsel och organiska, cirkulära, gödselmedel. För oss är det viktigt att genom forskning, försök och utveckling av digitala hjälpmedel skapa en så effektiv användning av växtnäring som möjligt med minimerade förluster till miljön.
Till vår avdelning för försäljning, marknadsföring och agronomi söker vi nu en agronom som vill jobba med oss! Vår avdelning består av 16 personer som arbetar tätt tillsammans för en god kontakt med distributörer, lantbrukare, rådgivare och samhälle i övrigt. Vårt kontor ligger i Malmö.
Ansvarsområden
Som agronom i vårt team kommer du att arbeta med att ytterligare utveckla vår kompetens inom effektiv gödsling av våra lantbruksgrödor. Genom att följa forskning och utveckling såväl externt som internt inom Yaras internationella organisation och genom egen syntes kommer du att vara delaktig i utveckling av såväl våra gödslingskoncept, gödselprodukter som digitala hjälpmedel för optimering av insatser.
En viktig del i arbetet är också att förmedla vår kunskap i till bland annat lantbrukare, distributörer och rådgivare i både skriftlig och muntlig form.
Profil
Vi söker dig som är utbildad agronom med mark/växt inriktning och har flerårig erfarenhet av arbete inom svensk lantbrukssektor. Du har ett intresse för växtodling och gärna särskilt växtnäring och gödsling.
God kommunikationsförmåga, i tal och skrift, på både svenska och engelska är en förutsättning för arbetet.
Minst B körkort är en nödvändighet.
Du behöver kunna arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som samarbete såväl inom teamet som med samarbetspartners är en viktig del för vår framgång.
Ytterligare information
Vårt kontor ligger i malmö i Västra Hamnen, men är du rätt person är det inte nödvändigt att det dagliga arbetet är förlagt till kontoret i Malmö utan kan delvis ske från hemmakontor med en del interna fysiska möten förlagda till Malmö. En hel del resor för möten med externa kontakter förekommer i tjänsten.
Kontaktinformation
För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Marknadschef Tina Vinnerborg, 073-707 62 63
eller
Chefsagronom Ingemar Gruvaeus, 070-886 04 01
Sista ansökningsdag
Sista önskningsdag är måndag 27 november 2023.
För att ansöka vänligen klicka på knappen ”ansök/apply now” i annonsen, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.
Knowledge grows through differences
Yara is committed to creating a diverse and inclusive environment and is proud to be an equal opportunity employer. We believe that creating a diverse and inclusive work environment is not only the right thing, but also the smart thing to do. To deliver on this, Yara has firmly anchored Diversity, Equity & Inclusion (DE&I) in our business strategy and has more than 400 employees worldwide involved in D&I ambassadors networks. Visa mindre

Stallarbete

Klagshamns Ryttarförening söker stallpersonal Klagshamns Ryttarförening är en ideell förening som vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Vi erbjuder en mötesplats i unik miljö och vårt mål är att skapa ett livslångt intresse för hästar och ridning. Genom utbildning och gemenskap utvecklar vi samspelet mellan människor, djur och natur. Våra kärnvärden kamratskap, respekt och glädje speglar allt vi gör. Vi är Skånes första kvalitetsmärkt... Visa mer
Klagshamns Ryttarförening söker stallpersonal
Klagshamns Ryttarförening är en ideell förening som vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Vi erbjuder en mötesplats i unik miljö och vårt mål är att skapa ett livslångt intresse för hästar och ridning. Genom utbildning och gemenskap utvecklar vi samspelet mellan människor, djur och natur. Våra kärnvärden kamratskap, respekt och glädje speglar allt vi gör.
Vi är Skånes första kvalitetsmärkta ridskola och nu vi letar vi efter dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet till en av de bästa! 2020 fick vi även utmärkelsen Årets Ridskola. Vi finns strax utanför Malmö på vackra Klagshamnsudden och har en alldeles unik utemiljö med ridstigar, utebanor intill havet samt en nybyggd ridanläggning med toppmodernt stall och ett stort luftigt ridhus.
Som stallarbetare på Klagshamns Ryttarförening är du en viktig tillgång till ridverksamheten eftersom du bidrar till att hästarna omhändertas på ett professionellt sätt. Självklart är du hästkunnig och sätter hästens välbefinnande i centrum.
ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i vår arbetsgrupp där vi alla jobbar tillsammans och fokuserar på att sätta hästar och elever i första rum.
Du kommer att jobba i stallet med de arbetsuppgifter som finns där: mocka, hålla rent i stallet, mocka hagar, fodra, släppa ut/in hästar, vara delaktig i hästarnas skötsel och omvårdnad.
Anläggningsvård, att hålla efter anläggningens utemiljö.
Arbetet innebär också att köra traktor i de moment den används till och ansvara för traktorns skötsel.
Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ditt sinne präglas av ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt.
KVALIFIKATIONER
· Praktisk och händigt lagd
· Klara av lyft
· B-körkort
· Hästvana
Dina arbetstider är förlagda till vardagar.
Tjänsten är en provanställning på 60–75% som övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde till tjänsten sker snarast eller efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal och vi erbjuder även personalförmåner som tex friskvårdsbidrag.
I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning att få se utdrag ur polisens belastningsregister.
Frågor om tjänsten besvaras av ridskolechef Maria Gudmundsson på tel.nr 0709–413646. Mer information om föreningen hittar du på www.krf.nu.
Söker gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev med referenser till [email protected]. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Visa mindre

Dogman söker en Hundfrisör till vår salong i Malmö, Stora Bernstorp

Ansök    Okt 11    AB Dogman    Hundtrimmare
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och kunna bemöta kunderna i butiken då vår salong ligger längst ner i vår butik. Vem är du? Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är m... Visa mer
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och kunna bemöta kunderna i butiken då vår salong ligger längst ner i vår butik.
Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Att ge kunden det där lilla extra ser vi som en självklarhet och det är meriterande om du har en känsla för försäljning. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft.
Profil & Bakgrund
Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning eller dokumenterad erfarenhet. Du har
En mogen inställning till kundservice
En teamorienterad stil
Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt
En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

Vad erbjuder Dogman
Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.
Anställningsform: Provanställning 20h/veckan med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Stora Bernstorp Malmö
Tillträde: Snarast
Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.
Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."
Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.
Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"
Ansökan
Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nathalie Andersen, Butikschef, på mail [email protected]
Tjänsten tillsätts löpande. Visa mindre

Skötselarbetare till markskötsel

Ref: 20232457 Arbetsuppgifter Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget väx... Visa mer
Ref: 20232457

Arbetsuppgifter
Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter.

Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växthus där vi driver upp annueller och ansvarar för plantering av Malmö stads blomsterprogram. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Vi ser att du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom park- och grönyteskötsel och ser gärna att du även arbetat med större gräsvårdsmaskiner och/eller röjsåg och motorsåg alternativt annan relevant erfarenhet.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra, samt en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete, vilket kräver din förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att ta egna initiativ utifrån uppdragsbeskrivningen.

Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil och grundläggande kunskaper i svenska språket. Du måste förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

Om arbetsplatsen
Detta är Kommuntekniks uppdrag: Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 10
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Visa mindre

Hunddagis

Vi på Hyllie Hundcenter söker nu ytterligare en medarbetare till vårt glada team! Hunderfarenhet krävs Städvana Framåt, positiv och med glimten i ögat start omgående prioriteras Ansöka skickas via mejl: [email protected] Visa mer
Vi på Hyllie Hundcenter söker nu ytterligare en medarbetare till vårt glada team!


Hunderfarenhet krävs
Städvana
Framåt, positiv och med glimten i ögat
start omgående prioriterasAnsöka skickas via mejl: [email protected] Visa mindre

Inköpschef till Vidinge Grönt AB

Vill du ta del av en spännande resa där du som person får utvecklas och vara nyskapande? Vill du vara med och forma en avdelning under stark tillväxt? Då har Vidinge Grönt tjänsten för dig! Om tjänsten Tjänsten som Inköpschef hos Vidinge Grönt innebär ett varierande arbete. Där du får möjlighet att utveckla processer och rutiner både internt på inköpsavdelningen och tillsammans med kollegor från andra avdelningar. Tjänsten innebär helt enkelt många kontak... Visa mer
Vill du ta del av en spännande resa där du som person får utvecklas och vara nyskapande? Vill du vara med och forma en avdelning under stark tillväxt? Då har Vidinge Grönt tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsten som Inköpschef hos Vidinge Grönt innebär ett varierande arbete. Där du får möjlighet att utveckla processer och rutiner både internt på inköpsavdelningen och tillsammans med kollegor från andra avdelningar. Tjänsten innebär helt enkelt många kontaktytor internt men även löpande förhandlingar och dialoger med leverantörer. Du får möjlighet att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och med högt i tak, där allas kompetens bidrar.

Ditt team består idag av fyra operativa inköpare och du kommer få en nyckelposition och därmed ha en direkt påverkan på avdelningens utveckling. Som Inköpschef rapporterar du direkt till Supply Chain Manager.

I din roll som Inköpschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Utveckla samarbeten med leverantörer för att säkerställa rätt råvaruflöde till fabriken
• Optimera lagernivåer och omsättningshastigheten i fabriken
• Optimera order to payment mot leverantörer
• Säkerställa och effektivisera servicegraden mot kund
• Driva större interna förbättringsprojekt

Tjänsten som Inköpschef är en direktrekrytering till Vidinge Grönt med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av inköp samt har minst tre års erfarenhet från en ledande befattning inom samma område. För att lyckas i tjänsten behöver du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift samt ha erfarenhet av att arbeta i ERP-system, gärna Microsoft AX.

Vi ser det som meriterande om du har en utbildning inom Supply Chain Management eller annan utbildning vi finner likvärdig. Om du har arbetat med FMCG är det en fördel.

Som person är du självständig och analytisk och har därmed lätt för att prioritera bland varierande arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra och delegera arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer och skapar gärna strukturer, både för dig själv och dina medarbetare och förstår innebörden av att ansvara för helheten. Vi ser gärna att du arbetar proaktivt, men när problem kommer din väg har du kunskapen och förmågan att vara lösningsfokuserad och systematisk för att kunna ta dig framåt.

Som ledare kommunicerar och inspirerar du dina medarbetare, du stödjer och coachar dem mot att tillsammans kunna effektivisera arbetet och skapa tillväxt.

Om Vidinge Grönt
Vidinge är ett av Skånes mest snabbväxande företag. De som arbetar på Vidinge har en gemensam dröm om att kunna förändra sättet vi äter på. De vill under de närmaste tio åren se till att dubbla konsumtionen av frukt och grönt i hela Skandinavien.
På kort tid har Vidinge skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade och skurna sallader, grönsaker och färska måltider på den nordiska marknaden.

De håller till så nära grönsaker de kan, mitt bland grönsaksodlingarna i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung. Nu färdigställer de en utbyggnad, vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och självklart expansionstempot mot marknaden.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Vidinge Grönt med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Cecilia Danlarén via [email protected] alt. via Adecco 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpschef, Inköp, Operativ inköpare, Strategisk inköpare, Supply chain, Demand planner, Purchasing manager, Vidinge Grönt, Adecco, Skåne, Malmö, Helsingborg, Vidinge, Kävlinge, Teckomatorp Visa mindre

Rådgivare KRAFFT

Till Lantmännen Krafft söker vi dig som brinner för hästars välmående och prestation och vill arbeta i en serviceinriktad roll som Rådgivare. Du kommer ingå i KRAFFTs back Office team, KRAFFT Direct. Det här är rollen för dig som drömmer om ett arbete där du får kombinera ditt hästintresse med rådgivning och service. Det här kommer du att göra I rollen kommer du ingå i rådgivnings- och supportfunktionen KRAFFT Direct som består av ett team på tre person... Visa mer
Till Lantmännen Krafft söker vi dig som brinner för hästars välmående och prestation och vill arbeta i en serviceinriktad roll som Rådgivare. Du kommer ingå i KRAFFTs back Office team, KRAFFT Direct. Det här är rollen för dig som drömmer om ett arbete där du får kombinera ditt hästintresse med rådgivning och service.

Det här kommer du att göra

I rollen kommer du ingå i rådgivnings- och supportfunktionen KRAFFT Direct som består av ett team på tre personer. Du kommer i första hand att arbeta med rådgivning till våra kunder i Sverige, men även till våra exportkunder i Europa. Rådgivningen finns för våra kunder och återförsäljare och sker via mail eller telefon där vi erbjuder vår experthjälp med foderstater och produktfrågor. Vidare stöttar du våra säljare som arbetar ute på fältet med viss administration, så som reklamationer och prishantering. Du är delaktig i marknadsaktiviteter, till exempel mässor, seminarier och butiksevent.

I ditt arbete har du en viktig roll att säkerställa kundnöjdhet och kvalitet och tillsammans arbetar vi kontinuerligt med att förbättra våra processer, rutiner och arbetssätt för att hålla en service i världsklass.

Du rapporterar till VD för KRAFFT och är placerad i Malmö.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Ett stort intresse för hästfoder och har goda kunskaper om vad ett bra foder kan göra för hästars prestation och välmående. Utbildning inom nutrition för häst är meriterande.
- Erfarenhet från hästbranschen
- Med fördel erfarenhet av att ta fram foderstater
- Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Kan du ytterligare språk är det starkt meriterande.

Du är:

- Serviceminded och supporterande och brinner för att leverera service och en kundupplevelse i världsklass
- Relationsskapande och trivs i en social roll där du etablerar och utvecklar positiva relationer
- Lösningsorienterad och driver ditt arbete framåt med stort engagemang
- Självständig, tålmodig och strukturerad och organiserar ditt arbete effektivt

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 19/10. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Acting Talent Acquisition Manager Johanna Leijon, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Miljövärd till Rosengård fastigheter

Är du intresserad av att jobba med människor, service och fastigheter i ett glatt gäng? Är du ordningsam och har god fysik? Då är du kanske den vi söker till rollen som Miljövärd hos Rosengård Fastighets AB. Arbetsuppgifter Tillsammans i ett team av totalt fyra miljövärdar arbetar du för att utemiljön runt våra fastigheter ska hållas ren och snygg. Det innebär upplockning av större grovsopor, så som möbler, men även att gå runt med städvagn och plocka s... Visa mer
Är du intresserad av att jobba med människor, service och fastigheter i ett glatt gäng? Är du ordningsam och har god fysik? Då är du kanske den vi söker till rollen som Miljövärd hos Rosengård Fastighets AB.
Arbetsuppgifter
Tillsammans i ett team av totalt fyra miljövärdar arbetar du för att utemiljön runt våra fastigheter ska hållas ren och snygg. Det innebär upplockning av större grovsopor, så som möbler, men även att gå runt med städvagn och plocka skärp. Utemiljöskötsel, så som ogräsrensning, gräsklippning med mera, förekommer också under säsong då man stöttar upp det team med grönytearbetare som arbetar här.
Arbetstiderna är varannan vecka måndag-onsdag 07.00-16.00, torsdag-fredag 07.00-14.00, samt lördag eller söndag 07.00-11.00. Och veckan efter är arbetstiden måndag-fredag 07.00-16.00.
Kvalifikationer
Vi söker dig som behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du behöver ha kunskaper i att hantera en smartphone för att kunna kommunicera med kollegor och ta emot enstaka felanmälningar.
Du är en viktig del i vårt arbete för att skapa en bra boendemiljö för våra hyresgäster.
Du är duktig på att samarbeta och är prestigelös. Du har god förmåga att planera och genomföra din arbetsdag tillsammans med din närmaste arbetskamrat. Då arbetet emellanåt kan kännas utmanande behöver du ha tålamod och ett gott humör.
Arbetet innebär utomhusvistelse året om och innehåller tunga lyft så du behöver ha både ergonomikunskaper och god fysik.
Att ställa upp för andra faller sig naturligt för dig. Vi har ett öppet synsätt och arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Krav på B-körkort.
Erbjudande
Tjänsten är en tillsvidareanställning men börjar med en provanställning och tillsättning sker 2023-12-18. Vi ger dig en möjlighet att utvecklas i ett företag med expansionsplaner. Du får chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid samt påverka Rosengård och Malmö. På riktigt.
Rosengård fastigheter är medlemmar i Fastigo och följer Fastighets kollektivavtal.
Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan, CV, personligt brev samt referenser, senast den 15 oktober 2023 till [email protected]. Skriv Miljövärd i rubriken på mailet. Vi rekryterar löpande under processen så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten går det bra att maila till samma adress, [email protected].
Om Rosengård fastigheter
Rosengård Fastighets AB vill förverkliga idén om ett mer integrerat Malmö. Visionen är ett Rosengård som alla i Malmö är stolta över. Sedan oktober 2017 äger och förvaltar vi 1681 bostadslägenheter i områdena Törnrosen och delar av Örtagården. Befintliga bostäder ska utvecklas och integreras med stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah.
Rosengård Fastighets AB ägs till lika delar av MKB Fastighets AB, Fastighets AB Balder, Heimstaden AB och Victoriahem AB.
Besök gärna hemsidan www.rosengardfastigheter.se för att läsa mer om oss. Visa mindre

Rådgivare

Till Lantmännen Krafft söker vi dig som brinner för hästars välmående och prestation och vill arbeta i en serviceinriktad roll som Rådgivare. Du kommer ingå i KRAFFTs back Office team, KRAFFT Direct. Det här är rollen för dig som drömmer om ett arbete där du får kombinera ditt hästintresse med rådgivning och service. Det här kommer du att göra I rollen kommer du ingå i rådgivnings- och supportfunktionen KRAFFT Direct som består av ett team på tre person... Visa mer
Till Lantmännen Krafft söker vi dig som brinner för hästars välmående och prestation och vill arbeta i en serviceinriktad roll som Rådgivare. Du kommer ingå i KRAFFTs back Office team, KRAFFT Direct. Det här är rollen för dig som drömmer om ett arbete där du får kombinera ditt hästintresse med rådgivning och service.

Det här kommer du att göra

I rollen kommer du ingå i rådgivnings- och supportfunktionen KRAFFT Direct som består av ett team på tre personer. Du kommer i första hand att arbeta med rådgivning till våra kunder i Sverige, men även till våra exportkunder i Europa. Rådgivningen finns för våra kunder och återförsäljare och sker via mail eller telefon där vi erbjuder vår experthjälp med foderstater och produktfrågor. Vidare stöttar du våra säljare som arbetar ute på fältet med viss administration, så som reklamationer och prishantering. Du är delaktig i marknadsaktiviteter, till exempel mässor, seminarier och butiksevent.

I ditt arbete har du en viktig roll att säkerställa kundnöjdhet och kvalitet och tillsammans arbetar vi kontinuerligt med att förbättra våra processer, rutiner och arbetssätt för att hålla en service i världsklass.

Du rapporterar till VD för KRAFFT och är placerad i Malmö.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Ett stort intresse för hästfoder och har goda kunskaper om vad ett bra foder kan göra för hästars prestation och välmående. Utbildning inom nutrition för häst är meriterande.
- Erfarenhet från hästbranschen
- Med fördel erfarenhet av att ta fram foderstater
- Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Kan du ytterligare språk är det starkt meriterande.

Du är:

- Serviceminded och supporterande och brinner för att leverera service och en kundupplevelse i världsklass
- Relationsskapande och trivs i en social roll där du etablerar och utvecklar positiva relationer
- Lösningsorienterad och driver ditt arbete framåt med stort engagemang
- Självständig, tålmodig och strukturerad och organiserar ditt arbete effektivt

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 19/10. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Acting Talent Acquisition Manager Johanna Leijon, [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Sep 26    Nordentic AB    Tandtekniker
Om jobbet Nordentic är Skandinaviens största aktör inom tandteknik. Tillsammans är vi tolv dentallabb i Skandinavien — och än så länge bara i början av vår utveckling. Vår vision är att få hela Skandinavien att le. Vi söker just nu en svensk- och dansktalande tandtekniker till vårt tandtekniska laboratorium, TIC Frontline, i Malmö. Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Nordentics konsultativa tandtekniska profil där nära kommunikation med klini... Visa mer
Om jobbet
Nordentic är Skandinaviens största aktör inom tandteknik. Tillsammans är vi tolv dentallabb i Skandinavien — och än så länge bara i början av vår utveckling. Vår vision är att få hela Skandinavien att le.
Vi söker just nu en svensk- och dansktalande tandtekniker till vårt tandtekniska laboratorium, TIC Frontline, i Malmö. Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Nordentics konsultativa tandtekniska profil där nära kommunikation med klinik och patient står i fokus.
Du kommunicerar med kunderna och stöttar dem och du ingår i vårt nya arbetssätt för att digitalt strukturera och leda arbetsflödet i vår tandtekniska produktion. Slutligen hjälper du kunder med orderrelaterad problemlösning så att de alltid är medvetna om status på sitt arbete.
Planering av arbetets flöde på labbet samt kommunikationen med avdelningarna på labbet är en viktig del, därför är samarbetsförmågan en stor del i uppdraget. Du kommer att arbeta med vår digitala plattform som kombinerat med dina tandtekniska kunskaper skapar ett förutsägbart flöde i vår tandtekniska produktion.

Arbetsuppgifter:
konsultativ planering av det tandtekniska arbetet
proaktiv kommunikation med kunder för ett lyckat slutresultat i samråd med dina kollegor;
konsultativt stödja kunderna i terapiplaneringen när det behövs
organisera och strukturera arbetet för att se till att allt levereras i tid och enligt kundens förväntan


Erfarenhet:
Du har förmåga ett se logistiska flöden på labb;
Du är ordentlig och noggrann;
Du är ivrig att lära dig nya tekniker och brinner för ditt arbete;
Du är flexibel och vet hur du ska angripa utmaningar som uppstår i det dagliga arbetet;
Du kan arbeta självständigt och fungerar även bra i ett team;
Du är organiserad och kan prioritera;
Du är en god kommunikatör;
Du är villig att lära dig ytterligare utmaningar;
Tandteknisk utbildning;
Goda kunskaper i svenska och danska, tal och skrift;
God datakunskap;

På Nordentic jobbar vi för våra anställdas välmående därför har vi flertal förmåner att erbjuda våra medarbetare.


Våra förmåner:
· Friskvård
· Tjänstepension
· Arbetsglasögon (vid behov)
· Ersättning arbetsskor
· Permission
· Flextid
· Personalrabatt

Om anställningen
Lönetyp: Fast månadslön
Var ligger arbetsplatsen?
Bellevuevägen 46
21772 MALMÖ
Arbetsgivaren
Nordentic Dental Technology AB
Vi erbjuder
Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö inom ett erfaret och progressivt företag med ett entusiastiskt och kollegialt team.
Tjänsten är på heltid och behöver tillsättas snarast.
Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten.
Vi ser framemot din ansökan!
Skicka ansökan till:
[email protected]
Märk ansökan med ”CTS2023” i ämnesfältet. Visa mindre

Erfaren utemiljöarbetare till Rosengård fastigheter

Är du intresserad av att jobba med trevliga boendemiljöer, människor och service i ett glatt gäng? Är du ordningsam och en lagspelare? Då är du kanske den vi söker till rollen som Grönytearbetare hos Rosengård Fastighets AB. Arbetsuppgifter Grönytearbetare ingår i en arbetsgrupp med säsongsanställda grönytearbetare som ansvarar för utemiljöskötsel och renhållning av Rosengård fastigheters bestånd. Denna roll har även ett ansvar för att planera arbetsmomen... Visa mer
Är du intresserad av att jobba med trevliga boendemiljöer, människor och service i ett glatt gäng? Är du ordningsam och en lagspelare? Då är du kanske den vi söker till rollen som Grönytearbetare hos Rosengård Fastighets AB.
Arbetsuppgifter
Grönytearbetare ingår i en arbetsgrupp med säsongsanställda grönytearbetare som ansvarar för utemiljöskötsel och renhållning av Rosengård fastigheters bestånd. Denna roll har även ett ansvar för att planera arbetsmomenten varje vecka för arbetsgruppen. I uppdraget ingår ett ansvar för att vårda relationer med våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners,bidra till en effektiv och strukturerad förvaltning samt sköta övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller i företaget.
Grönytearbetaren planerar och genomför det som behövs inom utemiljöskötseln. Arbetsgruppen består även av säsongsanställda grönytearbetare.
Regelbunden tillsyn och skötsel av Rosengård fastigheters grönytor och utemiljöer.
Arbetet innefattar bl.a. ogräsrensning, gräs-, häckklippning, beskärning, lövhantering, plantering, maskinsopning och snöröjning mm. Sedvanliga arbetsuppgifter inom utemiljöskötsel och renhållning.
Hantera och utföra inkomna felanmälningar inom grönytor, renhållning och snöröjning.
God dialog med hyresgäster och leverantörer, du är Rosengård fastigheters ansikte utåt.
Rapportera fel och brister som är utanför ditt ansvarsområde i och runt fastigheterna till ansvarig husvärd. Annars avhjälper du dessa själv.
Medverka och delta i bosociala aktiviteter och samarbeta med bosocial samordnare när så behövs.

Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00.
Kvalifikationer
Vi ser att du har ett par års erfarenhet av utemiljöskötsel och grönytearbete. Det är meriterande om du har genomgått utbildning inom området samt om du har kort för att köra motorsåg, röjsåg och/eller lift.
Du kan arbeta i team och är prestigelös. Du kan planera din och teamets arbetsvecka. Du har förmågan att se det som behöver åtgärdas inom ditt arbetsområde.
Vi ser ansvarstagande i uppdraget och förmåga att hantera kundkontakter som viktigt. Du är företagets ansikte utåt och kommer dagligen träffar våra hyresgäster. Ett trevligt och professionellt bemötande är betydelsefullt.
Vi söker dig som behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du behöver ha kunskaper i att hantera en smartphone för att kunna kommunicera med kollegor och ta emot enstaka felanmälningar.
Du är en viktig del i vårt arbete för att skapa en bra boendemiljö för våra hyresgäster.
Att ställa upp för andra faller sig naturligt för dig. Vi har ett öppet synsätt och arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Krav på B-körkort.
Erbjudande
Tjänsten är en tillsvidareanställning men börjar med en provanställning och tillsättning sker 2023-12-18. Vi ger dig en möjlighet att utvecklas i ett företag med expansionsplaner. Du får chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid samt påverka Rosengård och Malmö. På riktigt.
Rosengård fastigheter är medlemmar i Fastigo och följer Fastighets kollektivavtal.
Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan, CV, personligt brev samt referenser, senast den 15 oktober 2023 till [email protected]. Skriv Grönytearbetare i rubriken på mailet. Vi rekryterar löpande under processen så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten går det bra att maila till samma adress, [email protected].
Om Rosengård fastigheter
Rosengård Fastighets AB vill förverkliga idén om ett mer integrerat Malmö. Visionen är ett Rosengård som alla i Malmö är stolta över. Sedan oktober 2017 äger och förvaltar vi 1681 bostadslägenheter i områdena Törnrosen och delar av Örtagården. Befintliga bostäder ska utvecklas och integreras med stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah.
Rosengård Fastighets AB ägs till lika delar av MKB Fastighets AB, Fastighets AB Balder, Heimstaden AB och Victoriahem AB.
Besök gärna hemsidan www.rosengardfastigheter.se för att läsa mer om oss. Visa mindre

Avdelningsansvarig Ortodonti

Ansök    Sep 16    Dental Syd Service AB    Tandtekniker
Avdelningchef Ortodonti sökes till DentalSyd Vi söker nu en avdelningschef till vår nybildade Ortodontiavdelning.Vi söker dig som är tandtekniker och vill leda utvecklingen av avdelningen hos oss på ortodontiavdelningen till vårt lab i Malmö. På DentalSyd satsar vi framåt och är för den digitala utvecklingen på lab. Vi ser mer än gärna att du har flera år inom ledande roll. För att du ska komma fint in i din roll erbjuder vi en ledarskapsutbildning som... Visa mer
Avdelningchef Ortodonti sökes till DentalSyd

Vi söker nu en avdelningschef till vår nybildade Ortodontiavdelning.Vi söker dig som är tandtekniker och vill leda utvecklingen av avdelningen hos oss på ortodontiavdelningen till vårt lab i Malmö. På DentalSyd satsar vi framåt och är för den digitala utvecklingen på lab.
Vi ser mer än gärna att du har flera år inom ledande roll. För att du ska komma fint in i din roll erbjuder vi en ledarskapsutbildning som alla våra avdelningschefer deltar i.
Du är van vid kundkontakt och inser att service mot våra kunder och att skapa en harmoni i gruppen av medarbetare är en viktig del av din vardag liksom att din organisatoriska förmåga är god. Tjänsten kräver att du även kan sitta i produktion.
Vi är i dagsläget 2st på avdelningen och ser fram emot att få en kollega till :)
Välkommen med din ansökan
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta HR-ansvarig Marina Galambos på mail via:
[email protected] Visa mindre

Arbetsledare till markskötsel

Ref: 20232207 Arbetsuppgifter Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växt... Visa mer
Ref: 20232207

Arbetsuppgifter
Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växthus där vi driver upp annueller och ansvarar för plantering av Malmö stads blomsterprogram.

Vi är nu i behov att rekrytera en ny arbetsledare till en av stadens centrala driftsgrupp. 

Som arbetsledare har du ett tillitsbaserat arbetssätt vilket genomsyrar alla delar av uppdraget, både mot medarbetare och våra beställare. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för ett antal yrkesarbetare ute i driften och rapporterar till sektionschefen som är en del av markskötsels ledningsgrupp. Du deltar även i genomförandet av processer och verksamhetens ständiga utveckling.

I rollen ingår även visst administrativt arbete såsom fakturering och ekonomiuppföljning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


• En avslutad gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Dokumenterad ledarerfarenhet eller andra arbetslivserfarenheter som kan prövas som likvärdiga.
• God administrativ förmåga
• God datorvana
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
• Goda kunskaper i Office-paketet.
• B-körkort för manuellt växlad bil

Meriterande är ifall du har:


• Högskoleutbildning eller andra kompletterande utbildningar inom relevant område, såsom exempelvis landskapsingenjör.
• Erfarenhet av att navigera i en stor organisation med hög komplexitet
• Erfarenhet av storskalig grönyteskötsel.

Genom ett tillitsbaserat ledarskap stödjer och motiverar du dina medarbetare samt ger dem ansvar och möjlighet att utvecklas. Det är viktigt att du trivs i mötet med människor och känner dig trygg i ledarrollen som innebär att fatta tydliga beslut, kommunicera på ett rakt och tydligt sätt samtidigt som du ska vara lyhörd för såväl dina medarbetares som våra samarbetspartners behov.

För oss är det viktigt att du är en lagspelare och att samarbete sker i nära dialog. Att du planerar aktiviteter och projekt effektivt och i god tid ser vi som en förutsättning.

Om arbetsplatsen
Enheten markskötsel tillhör avdelningen kommunteknik på serviceförvaltningen som arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. 

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb 


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Obekväma arbetstider och beredskap kan förekomma.

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Trädgårdsarbetare för privata hus

Jobbjustnu:Ett ungerskt företag i Malmö söker serviceinriktade, pålitliga, skickliga människor för trädgårdsvård för privata hus för säsongen. Vår förväntning på kandidaten är att ha praktik i denna typ av arbete, till exempel beskärning av fruktträd, klippning av häckar, borttagning av ogräs och mossa, klippning, plantering, gräsklippning. Ansök endast om du är villig att göra något annat arbete runt huset under dagar då det inte finns något trädgårdsarbe... Visa mer
Jobbjustnu:Ett ungerskt företag i Malmö söker serviceinriktade, pålitliga, skickliga människor för trädgårdsvård för privata hus för säsongen. Vår förväntning på kandidaten är att ha praktik i denna typ av arbete, till exempel beskärning av fruktträd, klippning av häckar, borttagning av ogräs och mossa, klippning, plantering, gräsklippning. Ansök endast om du är villig att göra något annat arbete runt huset under dagar då det inte finns något trädgårdsarbete.
Arbetsspråket är engelska, svenska och/eller ungerska. Att förstå svenska språkkunskaper är fördelaktigt.
Du behöver ha körkort "B". Har du egen bil kan du använda den, vi kan betala ersättning.
Om du vill söka jobbet, skriv om dig själv och lägg i ett foto: [email protected]
Viva Partners Sverige AB
www.brilantservice.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbete + eget boende på anrika Nytorps Gård

Nytorps Gård AB ingår i en koncern med 8 bolag. Koncernmoderbolaget är Westkullen AB. Bolaget äger och förvaltar fastigheter samt sysslar med jordbruks- och hästverksamhet. Nytorps Gård ligger vackert beläget ett stenkast från havet, ca 500 meter söder om Rydebäck och ca 1,6 mil söder om Helsingborg. År 1835 tog Charlotta Löwenheim över markerna och några år senare finns uppgifter om att hon lät uppföra ”dyra och herrskapsliknande byggnader” vilka utgör gr... Visa mer
Nytorps Gård AB ingår i en koncern med 8 bolag. Koncernmoderbolaget är Westkullen AB. Bolaget äger och förvaltar fastigheter samt sysslar med jordbruks- och hästverksamhet. Nytorps Gård ligger vackert beläget ett stenkast från havet, ca 500 meter söder om Rydebäck och ca 1,6 mil söder om Helsingborg. År 1835 tog Charlotta Löwenheim över markerna och några år senare finns uppgifter om att hon lät uppföra ”dyra och herrskapsliknande byggnader” vilka utgör grunden för dagens Nytorp. Gården har även kopplingar till dåvarande kronprinsessan Margareta som ska ha hjälpt hennes väninna att anlägga den vackra trädgården, med inspiration från Sofiero slott. Under senare år kom trädgården att ytterligare förbättras under ledning av den välkända trädgårdsarkitekten Ulla Molin.


?Trädgårdsarbete + eget boende på anrika Nytorps Gård


Vill du vistas i en vacker utemiljö med anor från 1800-talet på arbetstid? Är du en trädgårdskunnig person? Har du tröttnat på vardagen och lockas av att göra något annat? Då är detta kanske ditt nästa steg i livet.
På vackra Nytorp Gård erbjuds du en unik tjänst att ta hand om den fina parkliknande trädgården samt ha tillsyn över närliggande byggnader. I tjänsten ingår en egen bostad i grannbyggnaden till förmånligt pris. En mycket ljus och trevlig, fullt utrustad bostad på 80 m2, 2 rum och kök samt terrass på 20m2 och tillgång till trädgården.

Om Tjänsten:
”Bo på heltid och arbeta på deltid” Tjänsten är en tillsvidareanställning där du arbetar heltid med trädgårdsarbete och dylikt under sommarhalvåret för att övergå i ett lugnare tempo under vinterhalvåret, arbetstiden kan vara förhandlingsbar. Tyngre och mer omfattande arbete tar man extern hjälp för. En förutsättning för arbetet är att man har möjlighet att bo på gården, då arbetsgivaren gärna ser att man bosätter sig där under anställningstiden. Det finns även tillgång till bil och du ges möjlighet att arbeta flexibelt, förutsatt att trädgården sköts.
I denna rekrytering samarbetar Nytorps Gård med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Standby Workteam - Lars Olsson, tel 0721 651 809 eller Karin Dahlin, tel 0733 763 988.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kulturpedagog med fokus teknik/lokal (vikariat)

Ansök    Sep 15    Malmö kommun    Mediepedagog
Ref: 20232236 Arbetsuppgifter Nu söker Biblioteken i Malmö en kulturpedagog med fokus teknik och lokal! Arbetet innebär: • att ingå i arbetslaget för KRUT • samordna, utveckla och underhålla arrangemangsteknik i de publika miljöerna • att ansvara för KRUTS lokaler • att tillsammans med våra användare utveckla verksamheten i KRUTs studio • att arbeta målgruppsanpassat med delaktighet i fokus • att arbeta nätverkande • att tillsammans med våra användare... Visa mer
Ref: 20232236

Arbetsuppgifter
Nu söker Biblioteken i Malmö en kulturpedagog med fokus teknik och lokal!

Arbetet innebär:


• att ingå i arbetslaget för KRUT
• samordna, utveckla och underhålla arrangemangsteknik i de publika miljöerna
• att ansvara för KRUTS lokaler
• att tillsammans med våra användare utveckla verksamheten i KRUTs studio
• att arbeta målgruppsanpassat med delaktighet i fokus
• att arbeta nätverkande
• att tillsammans med våra användare utveckla verksamheten på KRUT och skapa en trygg och kreativ mötesplats
• att möta Malmöbon i övrig biblioteksverksamhet

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


• högskoleutbildning inom teknik och media eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig
• erfarenhet av arbete med teknik och offentliga arrangemang
• erfarenhet av att initiera, planera och driva utvecklingsarbete
• erfarenhet av att möta människor inom t ex service eller annan utåtriktad verksamhet
• god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• kunskap i musikproduktion
• arbetat med delaktighet
• arbetat med unga och unga vuxna
• erfarenhet av nätverkande arbete
• kunskaper i något av annat av Malmös stora språk

För att ha rätt förutsättningar för att lyckas och trivas med uppdraget ser vi att du behöver vara självgående, strukturerard, nyfiken och prestigelös. Du behöver även vara kommunikativ, reflekterande och ha god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som externa kontaker. 

Om arbetsplatsen
Krut finns pa? va?ning 3 i Ljusets kalender pa? Stadsbiblioteket. Det a?r en kreativ mo?tesplats fo?r unga och unga vuxna 14–30 a?r som vill arrangera, skapa eller fo?ra?ndra. Krut arbetar medskapande i na?ra samarbete med unga, fo?reningar och andra samarbetspartners. Va?r fo?rhoppning a?r att Krut skapar mo?ten mellan ma?nniskor med olika bakgrunder, fo?rutsa?ttningar och livssituationer.

Biblioteken i Malmö är en av Kulturförvaltningens sju avdelningar. Kulturförvaltningen skapar möjligheter för Malmöbor och besökare att ta del av eller själva skapa kultur. Vi är stadens puls och möjliggör möten för upplevelser, berättelser, kunskaper och diskussioner. För oss handlar det om kulturell allemansrätt. Vill du vara med? Som medarbetare hos oss har du förmånen att verka i en stad som sjuder av skaparglädje, påhittighet och upplevelser. Kultur i Malmö gör skillnad!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: vikariat, 1 år
Omfattning: 100 %, 40h/vecka
Antal tjänster: 1
Tillträde: 20231015 eller enligt överenskommelse
Schemalagd arbetstid.
Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Arbetskraft Öresund AB är medlem i Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller alla gängse krav. www.arbetskraftoresund.se Om dig Du ska vara noggrann, och det är viktigt att du kan arbeta i team. Vidare är du positiv och har lätt för att kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flex... Visa mer
Arbetskraft Öresund AB är medlem i Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller alla gängse krav.
www.arbetskraftoresund.se
Om dig
Du ska vara noggrann, och det är viktigt att du kan arbeta i team. Vidare är du positiv och har lätt för att kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du ska förstå svenska och B-körkort är ett krav.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är Trädgårdsarbetare, med eller utan yrkesbevis för omgående start. Arbetsuppgifterna kan variera. Visa mindre

Automation Engineer

Aimpoint AB är det företag som skapade och utvecklade rödpunktsiktet, vilket vi idag är världsledande leverantör av. Aimpoints sikten används på den civila jakt- och skyttemarknaden samt av polis och militär. Företaget har 310 anställda och omsätter ca: 1 MDKR. Försäljningen i USA sker via vårt amerikanska dotterbolag, Aimpoint Inc. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och alla våra produkter är tillverkade i Sverige. Våra produktionsenheter finns i Malmö och ... Visa mer
Aimpoint AB är det företag som skapade och utvecklade rödpunktsiktet, vilket vi idag är världsledande leverantör av. Aimpoints sikten används på den civila jakt- och skyttemarknaden samt av polis och militär. Företaget har 310 anställda och omsätter ca: 1 MDKR. Försäljningen i USA sker via vårt amerikanska dotterbolag, Aimpoint Inc.

Vårt huvudkontor ligger i Malmö och alla våra produkter är tillverkade i Sverige. Våra produktionsenheter finns i Malmö och Gällivare.

Aimpoint är ett företag inom Sandberg Development-koncernen. För mer information om företaget, besök gärna www.aimpoint.se (http://www.aimpoint.se/)


Automation Engineer
Aimpoint växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande resa där automation av vår produktion är en stor del i vår framtid!

Ta chansen att arbeta med härliga kollegor på en utvecklande arbetsplats i fina lokaler i Malmö.

Din framtida roll
Aimpoint söker nu dig som är automationsingenjör med kompetens inom programmering. Som automationsingenjör programmerar du PLC/HMI-system och får helhetsansvaret för vår uppbyggnad av våra kommande produktionslinjer inom ansvarsområdet.

I ditt dagliga arbete kommer du att agera kravställare av system och automationslösningar samt vara delaktig i utveckling, installation, idrifttagning och/eller uppdatering av befintlig utrustning. Du kommer också att utföra programändringar, felsökningar och eventuella uppgraderingar av styrsystem med tillhörande utrustning. Andra arbetsuppgifter kan vara utredningar, förstudier och förprojektering. Vara vägledande inom området för vår kommande automationsstrategi samt utföra simuleringar och visualiseringar av systemen är andra saker du är delaktig i.

I rollen ingår även att säkerställa dokumentationen så att den uppfyller anvisningar och krav.

I arbetet kommer Du att vara med vid såväl konstruktion av ny utrustning som integration av leverantörers eller förbättringar av befintlig utrustning.

Den vi söker - är det du?
Vi söker dig med erfarenhet av PLC-programmering/HMI-programmering, huvudsakligen PCS7 och gärna kunskap inom elkonstruktion, reglerteknik, instrumentering och elektriska komponenter.

Du har arbetat med projektering, programmering och idrifttagning fram till färdig anläggning. I rollen som programmerare har du även skaffat dig kunskaper inom bl.a. systemering och programmering av olika styrsystem, där erfarenheter från ABB 800xA eller Mitsubishi är meriterande, och gärna då inom tillverkningsindustrin förslagsvis Automotive eller Medtech.

Vi tror även att du:
Har teknisk utbildning och har minst 2 års yrkeserfarenhet från PLC-programmering inom industrin.

Har erfarenhet av maskinsäkerhet och maskindirektivet 2006/42/EG

Är utbildad civil/högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Andra meriterande saker som lyfter din profil är erfarenhet från , SCADA, LAN/WAN eller TCP/IP.

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara med oss på resan och för att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, ansvarstagande samt trivs i en snabbrörlig och samarbetsorienterad miljö. För att trivas i rollen har du ett affärsmässigt förhållningssätt där du strukturerar och driver dina processer framåt. Du anpassar dig lätt till förändrade omständigheter och har förmågan att se vad som behöver prioriteras utifrån företagets bästa.

Vi drivs av våra värderingar Performance, Innovation och Commitment! - Det tror vi att du också gör!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta:
Senior Recruiting Specialist Joacim Larsson
0709-333755

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Läs mer på vår hemsida.
Du söker tjänsten via vår karriärhemsida.
Var med på vår resa - Aimpoint AB (https://karriar.aimpoint.se/)

Då vi arbetar med löpande urval önskar vi ha din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Erfaren trädgårdsarbetare sökes till Malmö/Lund

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran söker en trädgårdsarbetare med B-körkort, som trivs utomhus, vet hur ett träd ska beskäras och hur en häck ska klippas för bästa resultat.

Lön enligt kollektivavtal och fullförsäkrad.

Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex:
Busk- och häckhantering.
Skötsel av rabatter.
Gräsklippning/trimning
Beskära träd och perenner.
Plantering.
Tvätta/rensa plattor.
Röjningsarbete.
Renhållning.
M.m.

Kvalifikationer
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
Positiv inställning och stor arbetsvilja.
Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
Svenska obehindrat i tal och skrift.
B-körkort och egen bil
Förtroendeingivande.
Professionell.
Service och kvalitetsinriktad.
Social och kommunikativ.
Driven.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade kollegor med hög arbetsmoral och känsla för service.

Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självständigt, men också förmåga att samarbeta med kollegor ute hos kund.

Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet. Du har god fysik och ett öga för detaljer.

Du är prestigelös och måste vara flexibel och vara redo att ta i där det behövs.

Utdrag ur belastningsregistret tas med vid ev. intervju.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Per Albin Hanssons väg 61 B

21463 Malmö Visa mindre

Markförvaltare till stadsfastigheter

Ansök    Aug 25    Malmö kommun    Landskapsingenjör
Ref: 20232080   Arbetsuppgifter Vi söker en ny markförvaltare till fastighetsförvaltningsenheten på stadsfastigheter. Fastighetsförvaltningsenheten ansvarar för förvaltning och utveckling av Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kontor och lokaler samt kultur och fritid. Enhetens uppdrag är att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler och utemiljöer samt bibehålla fastigheternas funktionella värden. Inom enheten arbetar cirka 8... Visa mer
Ref: 20232080

 

Arbetsuppgifter
Vi söker en ny markförvaltare till fastighetsförvaltningsenheten på stadsfastigheter. Fastighetsförvaltningsenheten ansvarar för förvaltning och utveckling av Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kontor och lokaler samt kultur och fritid. Enhetens uppdrag är att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler och utemiljöer samt bibehålla fastigheternas funktionella värden. Inom enheten arbetar cirka 80 medarbetare, fördelade på 6 sektioner som förvaltar cirka 600 fastigheter. Den tilltänkta tjänsten ingår i sektion boende som förvaltar äldreboende, LSS och 400 bostadsrättslägenheter.

Som markförvaltare är du ansvarig för att drift och underhåll av utemiljön planeras och utförs så att funktionen av fastigheterna upprätthålls. Genom din budget och tillsammans med nyttjare och entreprenörer planerar du kommande underhållsåtgärder.  Dina arbetsuppgifter innefattar även att vara rådgivande gällande frågor om utemiljö till hyresgäster, i nybyggnads-och ombyggnadsprojekt. I rollen som markförvaltare kommer du representera markförvaltningen vid möten med verksamheter, interna möten samt i forum rörande utemiljöer inom Malmö stad. Du är delaktig i att gemensamt med övriga markförvaltare utveckla förvaltningen av utemiljöer vid stadsfastigheter samt att utveckla fastighetsbeståndet vad gäller en långsiktig hållbar utemiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning som exempelvis landskapsingenjör, alternativt annan utbildning inom drift och underhåll av utemiljö eller markanläggning som bedöms likvärdig. Du har även minst 1 års arbetslivserfarenhet inom grönytebranschen. Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift är krav för tjänsten samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av LOU och granskning av ritningar och bygghandlingar. För tjänsten är det även meriterande om du jobbat som entreprenör inom branschen. Med hänsyn till att skolgårdar är utemiljöer med stora utmaningar för vegetation och hållbarhet är det också meriterande med erfarenhet av växtkännedom, uppbyggnad av växtbäddar och biologisk mångfald, då vi konstant jobbar med förbättringsåtgärder i befintliga miljöer.

Ett jobb som markförvaltare hos oss innebär många kontakter, både internt och externt, vilket kräver en god kommunikativ förmåga samt förmåga att bygga relationer. Det är därför viktigt att du tycker om att samarbeta, samtidigt som du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ser vi att du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera ditt arbete samt har förmågan att identifiera vilka resurser som krävs. Det är viktigt att du som person är lösningsfokuserad samt tar initiativ till utveckling och förbättringar i arbetet. Du har förståelse av att arbeta i en organisation som är målstyrd och som påverkas av politiska beslut och mål.

Om arbetsplatsen
Stadsfastigheters 180 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,8 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra lokalnyttjares behov av väl fungerande lokaler.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, ca 9 månader
Omfattning: Heltid
Möjlighet till distansarbete: Ja, utifrån verksamhetens behov
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

På serviceförvaltningen erbjuder vi möjlighet till distansarbete, förutsatt att det fungerar för verksamheten och passar dina individuella förutsättningar. I denna tjänst finns det möjlighet till distansarbete på deltid efter dialog med din chef.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Spannmålskoordinator

Ansök    Aug 28    Lantmännen ek för    Lantmästare
Till Lantmännen Lantbruk söker vi dig vars hjärta klappar extra hårt för svenskt lantbruk och har en stark vilja att vara med och utveckla vår spannmålsaffär. Om du trivs i en social och dynamisk roll där en kombination av systemfrågor och relationer står i fokus, kan det vara just dig vi letar efter till rollen som Spannmålskoordinator. Det här kommer du att göra Som Spannmålskoordinator arbetar du i nära kontakt med chefen för Spannmålsinköp. Tillsamm... Visa mer
Till Lantmännen Lantbruk söker vi dig vars hjärta klappar extra hårt för svenskt lantbruk och har en stark vilja att vara med och utveckla vår spannmålsaffär. Om du trivs i en social och dynamisk roll där en kombination av systemfrågor och relationer står i fokus, kan det vara just dig vi letar efter till rollen som Spannmålskoordinator.

Det här kommer du att göra

Som Spannmålskoordinator arbetar du i nära kontakt med chefen för Spannmålsinköp. Tillsammans med övriga kollegor i teamet arbetar ni med att upprätthålla och utveckla Lantmännen spannmålsaffär. I intensiva perioder stöttar du dina kollegor med att avräkna lantbrukares inleveranser. I din roll kommer du att agera spindeln i nätet och ha nära kontakt med våra säljare runt om i landet där du är en katalysator för deras framgångar. Genom dialoger med säljarna kommer du stötta i bl.a. systemfrågor och avräkningsfrågor. Du kommer delta vid säljupptakter och där stötta i olika frågor som påverkar spannmålsaffären.

Förutom många interna kontaktytor kommer du även ha många externa kontaktytor. Du kommer vara med och representera spannmålsaffären på odlarträffar, där du går igenom Lantmännen spannmålsaffär med våra kunder och ägare när det kommer till prissättning, avräkning och strategiska mottagningsfrågor samt marknaden för spannmål nationellt och globalt. I rollen ansvarar du också för att säkerställa att vi har korrekta uppsättningar i våra IT-system.

Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till Chefen för Spannmålsinköp.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- En eftergymnasial utbildning inom den agrara näringen, eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet
- Förståelse och intresse för en lantbrukares vardag
- Mycket god administrativ förmåga
- Goda IT kunskaper, erfarenhet från M3 är meriterande
- Förmåga att kunna kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du är:

- Noggrann och arbetar med stort fokus på detaljer
- Naturlig i din förmåga att skapa relationer och förstå en lantbrukares vardag.
- Initiativtagande och tar stort ansvar för att självständigt utföra dina arbetsuppgifter med hög kvalité.
- Affärsmässig och har stort resultatfokus. Du omvandlar strategier till praktisk handling.
- Intresserad av Spannmålsmarknaden och dess funktion.
- Kreativ och praktisk i att lösa problem och överkomma hinder.
- Lätt att samarbeta med

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 21/9. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Per Gerhardsson, 0702-910244, [email protected]. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Acting Talent Acquistion Manager, Johanna Leijon på [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Djurfrisör

Ansök    Aug 24    Skills Malmö AB    Djurvårdare
Vill du jobba på stans fräschaste nystartade Hund SPA och vara med från början? Då vill vi gärna träffa dig! Vi söker dig som är utbildad/rutinerad hundfrisör med minst 1-års erfarenhet. · Är säker på grundläggande klippning, kloklippning, badning, föning och kamning av de alla pälstyper · Har mycket god hand med hundar, även rädda · Är lojal och vill utveckla dig själv tillsammans med företaget Du ska såklart älska hundar och jobba med p... Visa mer
Vill du jobba på stans fräschaste nystartade Hund SPA och vara med från början?
Då vill vi gärna träffa dig!


Vi söker dig som är utbildad/rutinerad hundfrisör med minst 1-års erfarenhet.
· Är säker på grundläggande klippning, kloklippning, badning, föning och kamning av de alla pälstyper
· Har mycket god hand med hundar, även rädda
· Är lojal och vill utveckla dig själv tillsammans med företaget
Du ska såklart älska hundar och jobba med positiva metoder, sprida glädje, vara lugn och noggrann i ditt arbete.
Det är även viktigt för oss att du självgående, lösningsorienterad och älskar att bemöta alla typer av kunder. Vi är otroligt måna om våra kunder och söker dig som kan hjälpa oss att alltid sätta hundens välmående främst och leverera den bästa upplevelsen.

Vi ser fram emot att träffa dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Djurfrisör

Ansök    Aug 24    Skills Malmö AB    Djurvårdare
Vill du jobba på stans fräschaste nystartade Hund SPA och vara med från början? Då vill vi gärna träffa dig! Vi söker dig som är utbildad/rutinerad hundfrisör med minst 1-års erfarenhet. · Är säker på grundläggande klippning, kloklippning, badning, föning och kamning av de alla pälstyper · Har mycket god hand med hundar, även rädda · Är lojal och vill utveckla dig själv tillsammans med företaget Du ska såklart älska hundar och jobba med p... Visa mer
Vill du jobba på stans fräschaste nystartade Hund SPA och vara med från början?
Då vill vi gärna träffa dig!


Vi söker dig som är utbildad/rutinerad hundfrisör med minst 1-års erfarenhet.
· Är säker på grundläggande klippning, kloklippning, badning, föning och kamning av de alla pälstyper
· Har mycket god hand med hundar, även rädda
· Är lojal och vill utveckla dig själv tillsammans med företaget
Du ska såklart älska hundar och jobba med positiva metoder, sprida glädje, vara lugn och noggrann i ditt arbete.
Det är även viktigt för oss att du självgående, lösningsorienterad och älskar att bemöta alla typer av kunder. Vi är otroligt måna om våra kunder och söker dig som kan hjälpa oss att alltid sätta hundens välmående främst och leverera den bästa upplevelsen.

Vi ser fram emot att träffa dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker pigga och glada veteraner!

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.

Om tjänsten
Vi söker pigga och glada veteraner till våra privatkunder och företagskunder som vill berika uppdragsgivaren med sin erfarenhet och kompetens. Du väljer sjäv vilka uppdrag du tackar ja till.

Vi erbjuder dig en flexibel timanställning så du kan njuta av din pension men samtidigt ta spännande och utvecklande uppdrag!

Ring oss på 040-62 80 604 och bli en del av en härlig gemenskap :)

Dina arbetsuppgifter
Uppdragen hos våra privatkunder är inom t.ex hemstädning, seniorservice, barnpassning, måleri, snickeri, trädgård & trädbeskärning m.m.

Våra företagskunder söker oftast ekonomiassistenter, administratörer, fastighetsskötare, vaktmästare, trädgårdsmästare, lärare, chaufförer, truckförare m.m.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som trivs med att ta olika uppdrag och lära känna nya människor. Vidare är du självgående och initiativtagande, samt har en god social kompetens.

Du som söker behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Inköpschef till Vidinge Grönt AB

Vill du ta del av en spännande resa där du som person får utvecklas och vara nyskapande? Vill du vara med och forma en avdelning under stark tillväxt? Då har Vidinge Grönt tjänsten för dig! Om tjänsten Tjänsten som Inköpschef hos Vidinge Grönt innebär ett varierande arbete. Där du får möjlighet att utveckla processer och rutiner både internt på inköpsavdelningen och tillsammans med kollegor från andra avdelningar. Tjänsten innebär helt enkelt många kontak... Visa mer
Vill du ta del av en spännande resa där du som person får utvecklas och vara nyskapande? Vill du vara med och forma en avdelning under stark tillväxt? Då har Vidinge Grönt tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsten som Inköpschef hos Vidinge Grönt innebär ett varierande arbete. Där du får möjlighet att utveckla processer och rutiner både internt på inköpsavdelningen och tillsammans med kollegor från andra avdelningar. Tjänsten innebär helt enkelt många kontaktytor internt men även löpande förhandlingar och dialoger med leverantörer. Du får möjlighet att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och med högt i tak, där allas kompetens bidrar.

Ditt team består idag av fyra operativa inköpare och du kommer få en nyckelposition och därmed ha en direkt påverkan på avdelningens utveckling. Som Inköpschef rapporterar du direkt till Supply Chain Manager.

I din roll som Inköpschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Utveckla samarbeten med leverantörer för att säkerställa rätt råvaruflöde till fabriken
• Optimera lagernivåer och omsättningshastigheten i fabriken
• Optimera order to payment mot leverantörer
• Säkerställa och effektivisera servicegraden mot kund
• Driva större interna förbättringsprojekt

Tjänsten som Inköpschef är en direktrekrytering till Vidinge Grönt med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av inköp samt har minst tre års erfarenhet från en ledande befattning inom samma område. För att lyckas i tjänsten behöver du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift samt ha erfarenhet av att arbeta i ERP-system, gärna Microsoft AX.

Vi ser det som meriterande om du har en utbildning inom Supply Chain Management eller annan utbildning vi finner likvärdig. Om du har arbetat med FMCG är det en fördel.

Som person är du självständig och analytisk och har därmed lätt för att prioritera bland varierande arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra och delegera arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer och skapar gärna strukturer, både för dig själv och dina medarbetare och förstår innebörden av att ansvara för helheten. Vi ser gärna att du arbetar proaktivt, men när problem kommer din väg har du kunskapen och förmågan att vara lösningsfokuserad och systematisk för att kunna ta dig framåt.

Som ledare kommunicerar och inspirerar du dina medarbetare, du stödjer och coachar dem mot att tillsammans kunna effektivisera arbetet och skapa tillväxt.

Om Vidinge Grönt
Vidinge är ett av Skånes mest snabbväxande företag. De som arbetar på Vidinge har en gemensam dröm om att kunna förändra sättet vi äter på. De vill under de närmaste tio åren se till att dubbla konsumtionen av frukt och grönt i hela Skandinavien.
På kort tid har Vidinge skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade och skurna sallader, grönsaker och färska måltider på den nordiska marknaden.

De håller till så nära grönsaker de kan, mitt bland grönsaksodlingarna i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung. Nu färdigställer de en utbyggnad, vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och självklart expansionstempot mot marknaden.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Vidinge Grönt med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Cecilia Danlarén via [email protected] alt. via Adecco 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpschef, Inköp, Operativ inköpare, Strategisk inköpare, Supply chain, Demand planner, Purchasing manager, Vidinge Grönt, Adecco, Skåne, Malmö, Helsingborg, Vidinge, Kävlinge, Teckomatorp Visa mindre

Säsongsarbetare - utemiljö

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Nu söker vi me... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under hösten 2023 med start i början av september.

Vi söker personer som arbetar i skötselgrupper samt förare till heat weed.

Vad ska du göra?
För skötselgrupperna består arbetsuppgifterna huvudsakligen av ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på föreningarna.

Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Tidrapportering och övriga administrativa bitar utförs vid datorn och på mobilen.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Eftersom delar av ditt arbete sker vid datorn krävs datorvana.

Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2023-08-31. 

Endast ansökningar inskickade via vår hemsida kommer att behandlas. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta Helene Klingberg via maildadress: [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Djurvårdare Djurrumsskötsel

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många... Visa mer
Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Som djurvårdare sköter du om djuren i våra djurrum på helger.

Vi söker dig som har en formell utbildning som djurvårdare eller motsvarande. I djurrummen finns reptiler och däggdjur av olika slag.

 

Kvalifikationer
Du är utbildad djurvårdare eller har motsvarande kompetens. Vi söker dig som känner dig trygg i rollen som djurvårdare och tycker om att arbeta självständigt i din skötsel om djur. 

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer https://www.greatplacetowork.se/. 

Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till framgång. Visa mindre

Inköpschef till Vidinge Grönt AB

Vill du ta del av en spännande resa där du som person får utvecklas och vara nyskapande? Vill du vara med och forma en avdelning under stark tillväxt? Då har Vidinge Grönt tjänsten för dig! Om tjänsten Tjänsten som Inköpschef hos Vidinge Grönt innebär ett varierande arbete. Där du får möjlighet att utveckla processer och rutiner både internt på inköpsavdelningen och tillsammans med kollegor från andra avdelningar. Tjänsten innebär helt enkelt många kontak... Visa mer
Vill du ta del av en spännande resa där du som person får utvecklas och vara nyskapande? Vill du vara med och forma en avdelning under stark tillväxt? Då har Vidinge Grönt tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsten som Inköpschef hos Vidinge Grönt innebär ett varierande arbete. Där du får möjlighet att utveckla processer och rutiner både internt på inköpsavdelningen och tillsammans med kollegor från andra avdelningar. Tjänsten innebär helt enkelt många kontaktytor internt men även löpande förhandlingar och dialoger med leverantörer. Du får möjlighet att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och med högt i tak, där allas kompetens bidrar.

Ditt team består idag av fyra operativa inköpare och du kommer få en nyckelposition och därmed ha en direkt påverkan på avdelningens utveckling. Som Inköpschef rapporterar du direkt till Supply Chain Manager.

I din roll som Inköpschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Utveckla samarbeten med leverantörer för att säkerställa rätt råvaruflöde till fabriken
• Optimera lagernivåer och omsättningshastigheten i fabriken
• Optimera order to payment mot leverantörer
• Säkerställa och effektivisera servicegraden mot kund
• Driva större interna förbättringsprojekt

Tjänsten som Inköpschef är en direktrekrytering till Vidinge Grönt med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av inköp samt har minst tre års erfarenhet från en ledande befattning inom samma område. För att lyckas i tjänsten behöver du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift samt ha erfarenhet av att arbeta i ERP-system, gärna Microsoft AX.

Vi ser det som meriterande om du har en utbildning inom Supply Chain Management eller annan utbildning vi finner likvärdig. Om du har arbetat med FMCG är det en fördel.

Som person är du självständig och analytisk och har därmed lätt för att prioritera bland varierande arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra och delegera arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer och skapar gärna strukturer, både för dig själv och dina medarbetare och förstår innebörden av att ansvara för helheten. Vi ser gärna att du arbetar proaktivt, men när problem kommer din väg har du kunskapen och förmågan att vara lösningsfokuserad och systematisk för att kunna ta dig framåt.

Som ledare kommunicerar och inspirerar du dina medarbetare, du stödjer och coachar dem mot att tillsammans kunna effektivisera arbetet och skapa tillväxt.

Om Vidinge Grönt
Vidinge är ett av Skånes mest snabbväxande företag. De som arbetar på Vidinge har en gemensam dröm om att kunna förändra sättet vi äter på. De vill under de närmaste tio åren se till att dubbla konsumtionen av frukt och grönt i hela Skandinavien.
På kort tid har Vidinge skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade och skurna sallader, grönsaker och färska måltider på den nordiska marknaden.

De håller till så nära grönsaker de kan, mitt bland grönsaksodlingarna i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung. Nu färdigställer de en utbyggnad, vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och självklart expansionstempot mot marknaden.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Vidinge Grönt med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Cecilia Danlarén via [email protected] alt. via Adecco 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpschef, Inköp, Operativ inköpare, Strategisk inköpare, Supply chain, Demand planner, Purchasing manager, Vidinge Grönt, Adecco, Skåne, Malmö, Helsingborg, Vidinge, Kävlinge, Teckomatorp Visa mindre

Extrajobb Trädgårdsarbete

Extrajobb Trädgårdsarbete Arbetsuppgifterna kan vara av varierande slag men framförallt gäller det att hjälpa våra kunder med olika typer av trädgårdsarbete, tex gräs/häckklippning, plantera växter, rensa ogräs, beskärning av buskar och träd osv. För att jobba hos oss får du gärna vara ålders- eller avtalspensionär. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos vår personal. Kunderna är oftast privatpersoner men kan också vara företag eller bostadsr... Visa mer
Extrajobb Trädgårdsarbete


Arbetsuppgifterna kan vara av varierande slag men framförallt gäller det att hjälpa våra kunder med olika typer av trädgårdsarbete, tex gräs/häckklippning, plantera växter, rensa ogräs, beskärning av buskar och träd osv.
För att jobba hos oss får du gärna vara ålders- eller avtalspensionär.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos vår personal.


Kunderna är oftast privatpersoner men kan också vara företag eller bostadsrättsföreningar.


Tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete är önskvärt och motorsågskort meriterande.


Man arbetar självständig och har stora möjligheter att styra över sin egen tid. Vi schemalägger så att man har sina egna återkommande kunder vilket ger trygghet för både kunden och personal.


Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad.


Du blir anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du blir självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.


Vi ser fram emot er ansökan.


Intervjuer kommer ske löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Inköpschef till Vidinge Grönt AB

Vill du ta del av en spännande resa där du som person får utvecklas och vara nyskapande? Vill du vara med och forma en avdelning under stark tillväxt? Då har Vidinge Grönt tjänsten för dig! Om tjänsten Tjänsten som Inköpschef hos Vidinge Grönt innebär ett varierande arbete. Där du får möjlighet att utveckla processer och rutiner både internt på inköpsavdelningen och tillsammans med kollegor från andra avdelningar. Tjänsten innebär helt enkelt många kontak... Visa mer
Vill du ta del av en spännande resa där du som person får utvecklas och vara nyskapande? Vill du vara med och forma en avdelning under stark tillväxt? Då har Vidinge Grönt tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsten som Inköpschef hos Vidinge Grönt innebär ett varierande arbete. Där du får möjlighet att utveckla processer och rutiner både internt på inköpsavdelningen och tillsammans med kollegor från andra avdelningar. Tjänsten innebär helt enkelt många kontaktytor internt men även löpande förhandlingar och dialoger med leverantörer. Du får möjlighet att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och med högt i tak, där allas kompetens bidrar.

Ditt team består idag av fyra operativa inköpare och du kommer få en nyckelposition och därmed ha en direkt påverkan på avdelningens utveckling. Som Inköpschef rapporterar du direkt till Supply Chain Manager.

I din roll som Inköpschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Utveckla samarbeten med leverantörer för att säkerställa rätt råvaruflöde till fabriken
• Optimera lagernivåer och omsättningshastigheten i fabriken
• Optimera order to payment mot leverantörer
• Säkerställa och effektivisera servicegraden mot kund
• Driva större interna förbättringsprojekt

Tjänsten som Inköpschef är en direktrekrytering till Vidinge Grönt med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av inköp samt har minst tre års erfarenhet från en ledande befattning inom samma område. För att lyckas i tjänsten behöver du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift samt ha erfarenhet av att arbeta i ERP-system, gärna Microsoft AX.

Vi ser det som meriterande om du har en utbildning inom Supply Chain Management eller annan utbildning vi finner likvärdig. Om du har arbetat med FMCG är det en fördel.

Som person är du självständig och analytisk och har därmed lätt för att prioritera bland varierande arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra och delegera arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer och skapar gärna strukturer, både för dig själv och dina medarbetare och förstår innebörden av att ansvara för helheten. Vi ser gärna att du arbetar proaktivt, men när problem kommer din väg har du kunskapen och förmågan att vara lösningsfokuserad och systematisk för att kunna ta dig framåt.

Som ledare kommunicerar och inspirerar du dina medarbetare, du stödjer och coachar dem mot att tillsammans kunna effektivisera arbetet och skapa tillväxt.

Om Vidinge Grönt
Vidinge är ett av Skånes mest snabbväxande företag. De som arbetar på Vidinge har en gemensam dröm om att kunna förändra sättet vi äter på. De vill under de närmaste tio åren se till att dubbla konsumtionen av frukt och grönt i hela Skandinavien.
På kort tid har Vidinge skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade och skurna sallader, grönsaker och färska måltider på den nordiska marknaden.

De håller till så nära grönsaker de kan, mitt bland grönsaksodlingarna i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung. Nu färdigställer de en utbyggnad, vilket väsentligt kommer att öka produktionskapaciteten och självklart expansionstempot mot marknaden.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Vidinge Grönt med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Cecilia Danlarén via [email protected] alt. via Adecco 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpschef, Inköp, Operativ inköpare, Strategisk inköpare, Supply chain, Demand planner, Purchasing manager, Vidinge Grönt, Adecco, Skåne, Malmö, Helsingborg, Vidinge, Kävlinge, Teckomatorp Visa mindre

Trädgårdsarbetare Landskrona

Arbetsplatsen är i Landskrona Är du intresserad av ett varierande arbete där du både får arbeta fysiskt med kroppen och köra maskiner utomhus? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsskötsel eller fastighetsskötsel samt ett stort trädgårdsintresse? Då kanske detta arbete är något för just dig! Arbetsbeskrivning Vi söker nu säsongsanställda som vill arbeta med trädgårdsskötsel. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och kan innebära trädgård... Visa mer
Arbetsplatsen är i Landskrona
Är du intresserad av ett varierande arbete där du både får arbeta fysiskt med kroppen och köra maskiner utomhus? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsskötsel eller fastighetsskötsel samt ett stort trädgårdsintresse? Då kanske detta arbete är något för just dig!
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu säsongsanställda som vill arbeta med trädgårdsskötsel. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och kan innebära trädgårdsarbete som gräsklippning, klippning av häck, plantering av rabatter samt rensning av ogräs. Andra arbetsuppgifter som förekommer är skräpplockning. Det är ett väldigt varierande arbete. Du utgår från vårt kontor i Malmö och åker runt till olika fastigheter för att utföra arbete främst runt Malmö regionen Ibland åker du ut själv och andra gånger tillsammans med andra kollegor. Du har tillgång till en företagsbil som du använder för att ta dig till och från fastigheterna.


Start är omgående och arbetstiderna är förlagda på vardagar 07:00-16:00.
Säsongen vara till och med November 2023.
Kvalifikationer
Krav för tjänsten är att du innehar B-körkort samt goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du är van vid fysiskt arbete samt om du har körvana av gräsklippare eller parktraktor sedan tidigare. Det är även meriterande om du har BE-körkort samt tidigare arbetat inom fastighetsbranschen och har ett intresse för trädgård och natur.
Egenskaper
Kunden sätts alltid i fokus hos oss på MLB Därför är det viktigt att du kan ta initiativ samt se vad som behövs göras utifrån ett helhetsperspektiv när du är ute hos kund. Du är företagets ansikte utåt när du arbetar och det är därför viktigt att du är ansvarstagande och har en god social förmåga för att kommunicera med kunderna.
Ansökan
Du söker tjänsten via mejl med ditt CV samt personligt brev till [email protected] Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Camilla Nilsson via mejl cam[email protected] med dina frågor eller på telefon 0708545626 Visa mindre

Bettskenor/Ortodonti Tandtekniker

Ansök    Jun 29    Dental Syd Service AB    Tandtekniker
Bettskenor/Ortodonti-tandtekniker till DentalSyd Vi söker nu en Bettskene/Ortodonti tandtekniker till vårt lab i Malmö. Du måste har erfarenhet av att arbeta i cad-miljö med både exocad och 3shape. Du måste kunna hantera Design av bettskenor i och ha ett intresse för att utvecklas inom ortodonti. Viktigt är också att du kan hantera arbete enligt "den gamla sättet", dvs att vaxa bettskenor och pressa dem i varmpolymeriserat material. Du är med i processen... Visa mer
Bettskenor/Ortodonti-tandtekniker till DentalSyd


Vi söker nu en Bettskene/Ortodonti tandtekniker till vårt lab i Malmö.
Du måste har erfarenhet av att arbeta i cad-miljö med både exocad och 3shape.
Du måste kunna hantera Design av bettskenor i och ha ett intresse för att utvecklas inom ortodonti. Viktigt är också att du kan hantera arbete enligt "den gamla sättet", dvs att vaxa bettskenor och pressa dem i varmpolymeriserat material. Du är med i processen från början till slut.
Vi är i dagsläget 2 st som arbetar med betsskenor och Ortodonti på lab.
Välkommen med din ansökan
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Richard Galambos på mail via:
[email protected] Visa mindre

Teknikingenjör till Trafikverket i Malmö!

Har du en högskoleutbildning med teknisk inriktning och ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har tekniskt intresse och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som specialist! OM TJÄNSTEN För Trafikverket söker vi nu en teknikingenjör inom Vägutformning till verksamhetsområde Investering. För att ge dig de bästa... Visa mer
Har du en högskoleutbildning med teknisk inriktning och ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har tekniskt intresse och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som specialist!

OM TJÄNSTEN

För Trafikverket söker vi nu en teknikingenjör inom Vägutformning till verksamhetsområde Investering. För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coachning, för att få bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Biträda specialist i alla förekommande arbetsuppgifter så att de genomförs och dokumenteras
* Lösa enskilda problem inom kunskapsområdet i samverkan med specialist
* Delta i uppdrag i huvudsak baserat på specialistkunskap
* Medverka vid upprättande av förfrågningsunderlag för konsult och entreprenadupphandlingar
* Medverka vid kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm
* Medverka till att förbättra metoder och rutiner
* Svara för väl specificerade delar av uppdragsgenomförandet


VI SÖKER DIG SOM
- Har en nyligen avslutad högskole- eller universitetsutbildning om minst 300 hp inom samhällsplanering, väg och vatten alternativt annan likvärdig utbildning (examensbevis behöver uppvisas och får ej vara äldre än 36 månader)
- Har teoretisk utbildning alternativt praktisk erfarenhet av vägprojektering
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift för intern och extern kommunikation
- Har B-körkort

Det är meriterande om du har
- Har erfarenhet från arbete med teknisk dokumentation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Verksamhetsområde Planering svarar för planering av trafik och för åtgärder i den statliga infrastrukturen vad gäller väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Här ligger ansvaret för att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås. Planering är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv, samarbetspartners och avtalskunder. Inom verksamhetsområdet ryms Trafikverkets sex regioner och de fyra nationella avdelningarna Trafik, Nationell Planering, Expertcenter och Transportkvalitet samt stabsfunktioner Kommunikation, HR, Verksamhetsstyrning och Trafikverkets Kundtjänst. Visa mindre

Avdelningsansvarig Ortodonti

Ansök    Jun 29    Dental Syd Service AB    Tandtekniker
Avdelningchef Ortodonti sökes till DentalSyd Vi söker nu en avdelningschef till vår nybildade Ortodontiavdelning.Vi söker dig som är tandtekniker och vill leda utvecklingen av avdelningen hos oss på ortodontiavdelningen till vårt lab i Malmö. På DentalSyd satsar vi framåt och är för den digitala utvecklingen på lab. Vi ser mer än gärna att du har flera år inom ledande roll. För att du ska komma fint in i din roll erbjuder vi en ledarskapsutbildning som... Visa mer
Avdelningchef Ortodonti sökes till DentalSyd

Vi söker nu en avdelningschef till vår nybildade Ortodontiavdelning.Vi söker dig som är tandtekniker och vill leda utvecklingen av avdelningen hos oss på ortodontiavdelningen till vårt lab i Malmö. På DentalSyd satsar vi framåt och är för den digitala utvecklingen på lab.
Vi ser mer än gärna att du har flera år inom ledande roll. För att du ska komma fint in i din roll erbjuder vi en ledarskapsutbildning som alla våra avdelningschefer deltar i.
Du är van vid kundkontakt och inser att service mot våra kunder och att skapa en harmoni i gruppen av medarbetare är en viktig del av din vardag liksom att din organisatoriska förmåga är god. Tjänsten kräver att du även kan sitta i produktion.
Vi är i dagsläget 2st på avdelningen och ser fram emot att få en kollega till :)
Välkommen med din ansökan
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta HR-ansvarig Marina Galambos på mail via:
[email protected] Visa mindre

Djurfrisör

Ansök    Jun 22    Skills Malmö AB    Djurvårdare
Vill du jobba på stans fräschaste nystartade Hund SPA och vara med från början? Då vill vi gärna träffa dig! Vi söker dig som är utbildad/rutinerad hundfrisör med minst 1-års erfarenhet. · Är säker på grundläggande klippning, kloklippning, badning, föning och kamning av de alla pälstyper · Har mycket god hand med hundar, även rädda · Är lojal och vill utveckla dig själv tillsammans med företaget Du ska såklart älska hundar och jobba med p... Visa mer
Vill du jobba på stans fräschaste nystartade Hund SPA och vara med från början?
Då vill vi gärna träffa dig!


Vi söker dig som är utbildad/rutinerad hundfrisör med minst 1-års erfarenhet.
· Är säker på grundläggande klippning, kloklippning, badning, föning och kamning av de alla pälstyper
· Har mycket god hand med hundar, även rädda
· Är lojal och vill utveckla dig själv tillsammans med företaget
Du ska såklart älska hundar och jobba med positiva metoder, sprida glädje, vara lugn och noggrann i ditt arbete.
Det är även viktigt för oss att du självgående, lösningsorienterad och älskar att bemöta alla typer av kunder. Vi är otroligt måna om våra kunder och söker dig som kan hjälpa oss att alltid sätta hundens välmående främst och leverera den bästa upplevelsen.

Vi ser fram emot att träffa dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Production Quality Engineer

We are opening the first production site ever in Malmö and you can be the one driving the story that will be a part of our history books. We are a people company. Our experienced, skilled and passionate people empower customers and partners to meet their challenges through best-in-class, user-friendly solutions. And we are a technology company. We help our customers and partners to optimize processes through our software, hardware, services, and our suppor... Visa mer
We are opening the first production site ever in Malmö and you can be the one driving the story that will be a part of our history books.
We are a people company. Our experienced, skilled and passionate people empower customers and partners to meet their challenges through best-in-class, user-friendly solutions. And we are a technology company. We help our customers and partners to optimize processes through our software, hardware, services, and our support. Connecting people and technologies provide the means to accomplish goals and ambitions and gain a competitive edge in today’s digitalized world.
The opportunity
We have reached the point where we need to create a brand new production site in Europe, Malmö. During the past years, all our production activities have been in Taiwan and our goal with this second site is to move production closer to our customers in our main market in EMEA. The site in Malmö will focus on final assembly and test.
This is a unique opportunity where you will be the first Production Quality Engineer onboard. You will be responsible for quality control of incoming material and you will also be monitoring and analyzing quality performance in our production.
In this role, it's important to be on your toes and always try to find ways to make improvements in production. You will drive investigations and troubleshooting for product and production issues with the goal to develop corrective actions, solutions and improvements. We are always striving to be the best version of ourselves.
Another mission of yours will be supporting at customer and third-party audits regarding certification in production. This is a very important part that shows how important quality is for us.
Your journey will start in Taiwan where you will learn the processes and methods that we are using to make this new site equal to the one in Taiwan. Later on, you will have a close collaboration with other production sites within Beijer.
The successful applicant
You are a team player that enjoys the strength a true team can bring. Your energy level is high and you enjoy driving things in a structured and organized way. You don't fear to stretch yourself to make sure that we find the right solution and you are always focusing on improving the quality aspect of our processes.
We believe that you have an analytical mind and enjoy problem-solving. The easy way is not always the best way and things might not always go as planned. You tend to look at this as a challenge instead of a problem. Your mindset is that the solution is "just around the corner".
You will be the voice of Beijer both internally and externally within your field. Great communication skills, both verbal and written are very important in order?to share your view of quality.
To narrow it down a bit, it would be great if you could tick some of the boxes below:
Experience in production quality. Electronic production and assembly are preferable
Experience in setting up quality processes
Ability to understand the specification/drawing
Familiar with the quality tools such as 8D, continuous improvements, statistical analysis etc.
Preferable experience in certification processes/audits
Experience working in an ERP system
Good to have is experience in leading projects
Fluent in English, both verbally and in writingAre you up for the challenge?
Don’t wait, submit your application sooner rather than later.
Looking forward to hearing from you!


Beijer Electronics is a multinational, cross-industry innovator that connects people and technologies to optimize processes for business-critical applications. Our offer includes operator communication, automation solutions, digitalization, display solutions and support. As experts in user-friendly software, hardware and services for the Industrial Internet of Things, we empower our customers to meet their challenges through leading-edge solutions. Visa mindre

Produktionsledare handelsträdgård till Anstalten Tygelsjö

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Kriminalvården växer vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska åter... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Kriminalvården växer vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsledare har du direktkontakt med våra klienter i anstaltens handelsträdgård.
I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också till att klienterna reflekterar över sin situation.

Efter introduktion kommer du som produktionsledare att vara med och ansvara för den dagliga driften. Du planerar, arbetsfördelar samt säkerställer att våra leveranser sker enligt utsatt tid. Du är även med själv och deltar i produktionsarbetet. I arbetet ingår även att bemanna anstaltens gårdsbutik. Vidare ansvarar du för bevattning, praktiskt växtskyddsarbete, kontroll av växthusklimat, inköp av plantor, emballage och annat material till produktionen.
Du är även med och ansvarar för produktionsplaneringen tillsammans med övriga kollegor.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har gedigen erfarenhet av växthusproduktion i en modern miljö. Du är handlingskraftig, strukturerad och noggrann samt har god förmåga att överblicka helheten. På grund av branschens speciella säsongsvariationer vill vi att du har god förmåga att förhålla dig till en skiftande arbetsbelastning under året. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper, är kommunikativ samt hanterar såväl med- som motgångar i arbetet professionellt.
För att lyckas i rollen har du en bakgrund från den gröna sektorn.

Krav.
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning.
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort- manuellt växlad

Meriterande .
Eftergymnasial utbildning med odlingsinriktning t.ex. någon form av KY/YH, trädgårdsingenjör, hortonom eller motsvarande, samt har praktisk erfarenhet av arbete i växthusproduktion.
Samt likaså meriterande om du har sprutcertifikat klass 1L, 2L.
Vi förutsätter att du är väl förtrogen med planering/logistik och odling, samt har erfarenhet från praktiskt växtskydd. Eftersom produktionen till delar är mekaniserad lägger vi också vikt vid att du har erfarenhet av felsökning i el, styr/reglerteknik, mekanik samt erfarenhet av klimat styrning via dator.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

[Sässongsarbete] Skötsel och underhåll av grönytor

Vi söker flera medarbetare som kommer att arbeta hos oss på Livsmedelsstädarna under våren och sommaren 2023. Arbetet är ett sässongsarbete. Arbetsuppgifter: Uppförande och underhåll av park- och lekutrustning Uppsättning och nedtagning av träd samt belysning vid behov. Gräs- och häckklippning, ogräsrensning, plantering, trädfällning, slyröjning och trädbeskärning. Planteringar och skötsel av gatuträd, blomplanteringar i urnor, ogräsbekämpning. För uppdra... Visa mer
Vi söker flera medarbetare som kommer att arbeta hos oss på Livsmedelsstädarna under våren och sommaren 2023. Arbetet är ett sässongsarbete.
Arbetsuppgifter:
Uppförande och underhåll av park- och lekutrustning
Uppsättning och nedtagning av träd samt belysning vid behov.
Gräs- och häckklippning, ogräsrensning, plantering, trädfällning, slyröjning och trädbeskärning.
Planteringar och skötsel av gatuträd, blomplanteringar i urnor, ogräsbekämpning.

För uppdraget krävs att du är serviceinriktad, flexibel, självständig, strukturerad, stresstålig, engagerad och lösningsfokuserad. Självklart har du en positiv människosyn och är genuint intresserad av att öka kvaliteten för våra kunder och vår personal.
Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor. Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär. Stor vikt kommer att läggas på personens egenskaper och självklart tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Livsmedelsstädarna är ett familjeföretag som grundades i Malmö år 2008. Huvudinriktningen är industrisanering och specialstäd, ett område som vi har stor erfarenhet av. Företagets verksamhetsidé är att erbjuda våra kunder tjänster av absolut högsta kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Våra kunder finns i södra Sverige och främst inom livsmedelsbranchen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Transportansvarig inom trädgårdsskötsel med BE-kort

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att transportera tunga maskiner och material på släp och innehar BE körkort. Tjänsten kräver god fysik då det är ett stort focus på trädgårdsanläggning av marksten, gräsmattor, byggnation av murar och grävning av alla de slag. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum oc... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att transportera tunga maskiner och material på släp och innehar BE körkort. Tjänsten kräver god fysik då det är ett stort focus på trädgårdsanläggning av marksten, gräsmattor, byggnation av murar och grävning av alla de slag.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
BE körkort är ett krav för denna tjänsten då du kommer ansvara för transport av grävmaskiner och hämta material med vårt 2,7tons släp. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Trädgårdsanläggare / snickare

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träddäck. Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lag... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träddäck.
Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
Du bör vara i bra fysisk kondition och vara socialt lagd då vi har mycket kundkontakt.
Körkort för personbil är ett krav. BE ett plus. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Vi söker medarbetare till gravlaget

Kyrkogårdsförvaltningen består förutom Malmös samtliga kyrkogårdar också av tillhörande stödfunktioner som verkstad, transport, förråd och administration. Totalt består kyrkogårdsförvaltningen av drygt 230 medarbetare. Transportavdelningen består av åtta medarbetare och vi har en modern maskinpark.  Arbetsplatsen är förlagd vid Östra kyrkogården, det är lätt att ta sig hit med bil och buss.   För att ersätta vakanta tjänster så söker vi nu markpersonal ti... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen består förutom Malmös samtliga kyrkogårdar också av tillhörande stödfunktioner som verkstad, transport, förråd och administration. Totalt består kyrkogårdsförvaltningen av drygt 230 medarbetare. Transportavdelningen består av åtta medarbetare och vi har en modern maskinpark.  Arbetsplatsen är förlagd vid Östra kyrkogården, det är lätt att ta sig hit med bil och buss.  

För att ersätta vakanta tjänster så söker vi nu markpersonal till vår grupp som huvudsakligen gräver gravar.


Vad innebär tjänsten?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att medverka vid gravgrävning, höljningar och andra lättare anläggningsjobb. Då du kommer att arbeta med schaktarbete krävs att du innehar ett kvalificerat säkerhetstänk samt god förmåga att bedöma risker. Det kommer även förekomma att du möter människor i sorg och därför är det ett krav att vara empatiskt lagd. Din placering blir under vår transportavdelning. 

Vem är du?
Du får gärna ha erfarenhet från anläggningsbranschen eller motsvarande. Då vi arbetar på Malmös alla kyrkogårdar och transporterar oss mellan dessa är B-körkort ett minimikrav.

Arbetet är av skiftande karaktär och därför bör du trivas med att jobba både i grupp likväl självständigt. Du är flexibel och villig att lära dig nytt. Noggrannhet och ordningssinne är självklara begrepp för oss, även under tidspress.

Då vi har många säkerhetsinstruktioner och använder digital arbetsorder är det viktigt att du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare, sex månaders provanställning kan komma att tillämpas
Tjänstgöringsgrad: Heltid, måndag-fredag
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-07-02

Arbetsplatsen
Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i skötseldistrikt. Dessutom består förvaltningen av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. Vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 230 medarbetare under högsäsong. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Arbetskraft Öresund AB är medlem i Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller alla gängse krav. www.arbetskraftoresund.se Om dig Du ska vara noggrann, och det är viktigt att du kan arbeta i team. Vidare är du positiv och har lätt för att kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flex... Visa mer
Arbetskraft Öresund AB är medlem i Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller alla gängse krav.
www.arbetskraftoresund.se
Om dig
Du ska vara noggrann, och det är viktigt att du kan arbeta i team. Vidare är du positiv och har lätt för att kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du ska förstå svenska och B-körkort är ett krav.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är Trädgårdsarbetare, med eller utan yrkesbevis för omgående start. Arbetsuppgifterna kan variera. Visa mindre

Gruppledare till vår trädgårdsavdelning

Vi söker nu en arbetande gruppledare till vår trädgårdsavdelning! Vi bedömer att cirka 30-40 % av din arbetstid går åt till planering, kundbesök och arbetsledning. Under högsäsong består gruppen av 8 - 12 personer. Arbetsuppgifter: Besöka kunder för att bedöma tidsåtgång och att beräkna projekt Planera och fördela arbetet för hela trädgårdsgruppen Deltaga i schemaläggning Uppföljning och kontroll av utförda uppdrag Genomföra inköp av material, verktyg och ... Visa mer
Vi söker nu en arbetande gruppledare till vår trädgårdsavdelning! Vi bedömer att cirka 30-40 % av din arbetstid går åt till planering, kundbesök och arbetsledning. Under högsäsong består gruppen av 8 - 12 personer.
Arbetsuppgifter:
Besöka kunder för att bedöma tidsåtgång och att beräkna projekt
Planera och fördela arbetet för hela trädgårdsgruppen
Deltaga i schemaläggning
Uppföljning och kontroll av utförda uppdrag
Genomföra inköp av material, verktyg och trädgårdsmaskiner
Ge instruktioner och utbildning till personal
Deltaga i det dagliga arbetet (60-70 % av arbetstiden)

Tjänsten ställer stora krav på beslutsfattande och att leda och inspirera gruppen.
Vår trädgårdsavdelning utgår från Malmö varje dag. För tjänsten krävs minst 3 års erfarenhet av trädgårdsarbete, gärna med arbetsledande funktion. B-körkort och vana av att köra med släp krävs, samt att kunna kommunicera flytande på svenska.
Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna, en god fysik är därför ett måste. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet och det är därför är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket.


Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!
Märk din ansökan med "gruppledare".
?Om God Service i Sverige AB
God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. God Service erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård och ledsagning. Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.
God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i sydvästra Skåne med kontor i Malmö. Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag. Vår målsättning är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar till alla slags RUT-tjänster och olika tjänster till företag.
http://www.godservice.se Visa mindre

Stallchef (vikariat)

Kort om tjänsten Vill du arbeta på en av Sveriges större ridklubbar som har påbörjat en spännande resa mot framtiden och brinner för att utveckla en ridskola till att bli den allra bästa? Då skall du söka tjänsten som vikarierande stallchef på Malmö Ridklubb. Vår nuvarande stallchef går på föräldraledighet from augusti. Arbetsuppgifter Ditt mål är att driva och utveckla stallet, så att klubben hela tiden kan leverera vältränade, trevliga och kunniga hästa... Visa mer
Kort om tjänsten
Vill du arbeta på en av Sveriges större ridklubbar som har påbörjat en spännande resa mot framtiden och brinner för att utveckla en ridskola till att bli den allra bästa? Då skall du söka tjänsten som vikarierande stallchef på Malmö Ridklubb. Vår nuvarande stallchef går på föräldraledighet from augusti.
Arbetsuppgifter
Ditt mål är att driva och utveckla stallet, så att klubben hela tiden kan leverera vältränade, trevliga och kunniga hästar till våra elever. Förutom den dagliga skötseln (mockning, ut- och intag, fodring, vård av utrustning) ingår det även motionsträning av hästar (ridning, longering och löshoppning), beräkning av foderstater, sårvård och kontakt med hovslagare och veterinär. Du har en daglig kontakt med ridskolechefen och den hästansvariga instruktören gällande våra hästar. Du arbetsleder all stallpersonal inklusive vår vaktmästare, även den personal som arbetar på helgerna. Vilket leder till att du arbetar någon helg.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är utbildad hippolog eller i alla fall lägst diplomerad hästskötare med några års erfarenhet från stalltjänst. Du är noggrann som person och mån om både personal och djur. Du har en vilja att utveckla både klubben och dig själv. Du har minst B-körkort.
Övrigt
Start: omgående
Omfattning: 100 %
Plats: Malmö
Lön: efter överenskommelse

Om Malmö Ridklubb
Malmö Ridklubb driver en omfattande ridskola för alla åldrar och grupper med olika inriktning och kunskapsnivå i samtliga discipliner. Vi bildades 1920 och är en av Sverige större ridklubbar. Föreningen bedriver också tävlingsverksamhet från klubbnivå till regionala i dressyr, hoppning för såväl ponnyers som hästar. Inom Malmö Ridklubb finns även en husargrupp.
Vi är idag nästan 850 medlemmar och på vår anläggning ute på Hyllie rider varje vecka allt från små barn till pensionärer. Vi har ca 500 ridande varje vecka. Ungdomssektionen arrangerar regelbundet aktiviteter på vår anläggning. Föreningen bedriver också en omfattande verksamhet för barn med funktionsnedsättningar som kommer och rider hos oss.
Vi har öppet veckans alla dagar – från tidig morgon till sen kväll. Vår anläggning i Hyllie är ca. 10 000 m2 stor och består av tre ridhus och i våra fem stallbyggnader finns plats för minst 75 hästar.


Ansökan
Skicka personligt brev och CV till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsanläggare / läggare av marksten

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten. Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns l... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten.
Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
Du bör vara i bra fysisk kondition och vara socialt lagd då vi har mycket kundkontakt.
Körkort för personbil är ett krav. BE ett plus. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Stallpersonal

Kort om tjänsten Vill du arbeta på en av Sveriges större ridklubbar som har påbörjat en spännande resa mot framtiden och brinner för att utveckla en ridskola till att bli den allra bästa? Då skall du söka tjänsten som stallpersonal på Malmö Ridklubb. Arbetsuppgifter Du ingår i ett team bestående av stallchef, tre stallpersonal och en vaktmästare som har till uppgift att sköta om våra hästar och vår anläggning. Ert mål är att driva och utveckla stallet, så... Visa mer
Kort om tjänsten
Vill du arbeta på en av Sveriges större ridklubbar som har påbörjat en spännande resa mot framtiden och brinner för att utveckla en ridskola till att bli den allra bästa? Då skall du söka tjänsten som stallpersonal på Malmö Ridklubb.
Arbetsuppgifter
Du ingår i ett team bestående av stallchef, tre stallpersonal och en vaktmästare som har till uppgift att sköta om våra hästar och vår anläggning. Ert mål är att driva och utveckla stallet, så att klubben hela tiden kan leverera vältränade, trevliga och kunniga hästar till våra elever. I arbetsuppgifterna ingår förutom den dagliga skötseln (mockning, ut- och intag, fodring, vård av utrustning, sårvård) ingår det även motionsträning av hästar (ridning, longering och löshoppning).
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi anser att du är minst diplomerad hästskötare. Du är noggrann som person och mån om både personal och djur. Du har en vilja att utveckla både klubben och dig själv. Ett plus är om du har B-körkort.
Övrigt
Start: omgående
Omfattning: 100 %
Plats: Malmö
Lön: efter överenskommelseOm Malmö Ridklubb
Malmö Ridklubb driver en omfattande ridskola för alla åldrar och grupper med olika inriktning och kunskapsnivå i samtliga discipliner. Vi bildades 1920 och är en av Sverige större ridklubbar. Föreningen bedriver också tävlingsverksamhet från klubbnivå till regionala i dressyr, hoppning för såväl ponnyers som hästar. Inom Malmö Ridklubb finns även en husargrupp.
Vi är idag nästan 850 medlemmar och på vår anläggning ute på Hyllie rider varje vecka allt från små barn till pensionärer. Vi har ca 500 ridande varje vecka. Ungdomssektionen arrangerar regelbundet aktiviteter på vår anläggning. Föreningen bedriver också en omfattande verksamhet för barn med funktionsnedsättningar som kommer och rider hos oss.
Vi har öppet veckans alla dagar – från tidig morgon till sen kväll. Vår anläggning i Hyllie är ca. 10 000 m2 stor och består av tre ridhus och i våra fem stallbyggnader finns plats för minst 75 hästar.


Ansökan
Skicka personligt brev och CV till [email protected] Visa mindre

Stallarbetare sökes

Klagshamns Ryttarförening söker stallpersonal Klagshamns Ryttarförening är en ideell förening som vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Vi erbjuder en mötesplats i unik miljö och vårt mål är att skapa ett livslångt intresse för hästar och ridning. Genom utbildning och gemenskap utvecklar vi samspelet mellan människor, djur och natur. Våra kärnvärden KAMRATSKAP, RESPEKT och GLÄDJE speglar allt vi gör. Vi är Skånes första kvalitetsmärkt... Visa mer
Klagshamns Ryttarförening söker stallpersonal
Klagshamns Ryttarförening är en ideell förening som vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Vi erbjuder en mötesplats i unik miljö och vårt mål är att skapa ett livslångt intresse för hästar och ridning. Genom utbildning och gemenskap utvecklar vi samspelet mellan människor, djur och natur. Våra kärnvärden KAMRATSKAP, RESPEKT och GLÄDJE speglar allt vi gör.
Vi är Skånes första kvalitetsmärkta ridskola och har en nybyggd ridanläggning med stort luftigt ridhus, toppmodernt stall och resurssparande moderna lösningar för stallarbete.
Vi finns strax utanför Malmö på vackra Klagshamnsudden och har en alldeles unik utemiljö med ridstigar och utebanor intill havet.
Som anställd på Klagshamns Ryttarförening blir du en viktig tillgång till ridverksamheten eftersom du bidrar till att hästarna omhändertas på ett professionellt sätt. Självklart är du hästkunnig och sätter hästens välbefinnande i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i vår arbetsgrupp där vi alla jobbar tillsammans och fokuserar på att sätta hästar och elever i första rum.
Du kommer att jobba i stallet med de arbetsuppgifter som finns där: mocka, hålla rent i stallet, mocka hagar, fodra, släppa ut/in hästar. Ha vissa ansvarsområden utifrån vad som passar.
Vara delaktig i hästarnas skötsel och omvårdnad.
Arbetet innebär också att lära sig köra ridbanorna med traktor och vara delaktig i dess skötsel samt att köra traktorn för övriga uppgifter det finns behov av.
Du kommer att vara en del av vår verksamhet med barnhabiliteringen Region Skåne tillsammans med en ridterapeut. Din uppgift är att ta ansvar för hästen.
Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ditt sinne präglas av ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt.

KVALIFIKATIONER
· Praktisk och händigt lagd
· Klara av lyft
· B-körkort
· Hästvana
Dina arbetstider är förlagda till vardagar.
Tjänsten är en provanställning på 60–75% med goda förutsättningar för tillsvidareanställning. Tillträde till tjänsten sker snarast eller efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal och vi erbjuder även personalförmåner som tex friskvårdsbidrag samt friskvård på arbetstid.
I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning att få se utdrag ur polisens belastningsregister.
Frågor om tjänsten besvaras av ridskolechef Maria Gudmundsson på tel.nr 0709–413646. Mer information om föreningen hittar du på www.krf.nu.
Söker gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev med referenser till [email protected]. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Visa mindre

Trädgårdsarbetare för privata hus

Jobbjustnu:Ett ungerskt företag i Malmö söker serviceinriktade, pålitliga, skickliga människor för trädgårdsvård för privata hus för säsongen. Vår förväntning på kandidaten är att ha praktik i denna typ av arbete, till exempel beskärning av fruktträd, klippning av häckar, borttagning av ogräs och mossa, klippning, plantering, gräsklippning. Ansök endast om du är villig att göra något annat arbete runt huset under dagar då det inte finns något trädgårdsarbe... Visa mer
Jobbjustnu:Ett ungerskt företag i Malmö söker serviceinriktade, pålitliga, skickliga människor för trädgårdsvård för privata hus för säsongen. Vår förväntning på kandidaten är att ha praktik i denna typ av arbete, till exempel beskärning av fruktträd, klippning av häckar, borttagning av ogräs och mossa, klippning, plantering, gräsklippning. Ansök endast om du är villig att göra något annat arbete runt huset under dagar då det inte finns något trädgårdsarbete.
Arbetsspråket är engelska, svenska och/eller ungerska. Att förstå svenska språkkunskaper är fördelaktigt.
Du behöver ha körkort "B". Har du egen bil kan du använda den, vi kan betala ersättning.
Om du vill söka jobbet, skriv om dig själv och lägg i ett foto: [email protected]
Viva Partners Sverige AB
www.brilantservice.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Avdelningsansvarig Skeletterade Partialproteser

Ansök    Maj 2    Dental Syd Service AB    Tandtekniker
Avdelningchef Skeletterade partialproteser sökes till DentalSyd Vi söker nu en avdelningschef till vår nybildade Skeletterade partialprotes-avdelning.Vi söker dig som är tandtekniker och vill leda utvecklingen av avdelningen hos oss på lab i Malmö. På DentalSyd satsar vi framåt och är för den digitala utvecklingen på lab. Vi ser mer än gärna att du har flera år inom ledande roll. För att du ska komma fint in i din roll erbjuder vi en ledarskapsutbildning... Visa mer
Avdelningchef Skeletterade partialproteser sökes till DentalSyd


Vi söker nu en avdelningschef till vår nybildade Skeletterade partialprotes-avdelning.Vi söker dig som är tandtekniker och vill leda utvecklingen av avdelningen hos oss på lab i Malmö. På DentalSyd satsar vi framåt och är för den digitala utvecklingen på lab.
Vi ser mer än gärna att du har flera år inom ledande roll. För att du ska komma fint in i din roll erbjuder vi en ledarskapsutbildning som alla våra avdelningschefer deltar i.
Du är van vid kundkontakt och inser att service mot våra kunder och att skapa en harmoni i gruppen av medarbetare är en viktig del av din vardag liksom att din organisatoriska förmåga är god. Tjänsten kräver att du kan sitta i produktion.
Vi ser det som positivt/önskvärt om du arbetar digitalt idag. Om du inte arbetar digitalt idag så kommer vi att utbilda dig i detta snarast möjligt.
Vår Vision och värdegrunder:
" Vi vågar"
Engagemang, Tillit och Respekt


Välkommen med din ansökan
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta HR-ansvarig Marina Galambos på mail via:
[email protected] Visa mindre

Grönyteskötare till uppdrag i Lomma

Söker du ett arbete där du har möjlighet att vara utomhus? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom park- och trädgårdsskötsel eller är du intresserad av ett arbete där du både får arbeta med händerna? Då kanske detta arbete är något för dig! Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som trädgårdsskötare hos vår kund i Lomma. Arbetsuppgifterna innebär främst grönyteskötsel, ogräsrensning, trimning, röjning och beskärning samt skötsel av hårdgjorda y... Visa mer
Söker du ett arbete där du har möjlighet att vara utomhus? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom park- och trädgårdsskötsel eller är du intresserad av ett arbete där du både får arbeta med händerna? Då kanske detta arbete är något för dig!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som trädgårdsskötare hos vår kund i Lomma. Arbetsuppgifterna innebär främst grönyteskötsel, ogräsrensning, trimning, röjning och beskärning samt skötsel av hårdgjorda ytor genom trimning och gasolbrännare. Renhållning dvs tömning utav papperskorgar och plockning av skräp på offentliga ytor ingår också samt att plantering av buskar och träd kan förekommande.

Arbetstider: 7.00-16.00

Kvalifikationer och egenskaper
Du har gärna tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete. Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. B-körkort är ett krav för att möjliggöra transport servicebilar i tjänst. 

Vi erbjuder dig
Möjligheten att arbeta på JKS Sverige i ett spännande uppdrag hos vår kund där du får lära dig om utemiljöer och bredda din profil inom park- och trädgårdsarbete samtidigt som du får bidra till en bättre utemiljö. JKS har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Martin Jörhov på JKS Sverige på 0709-683035 eller [email protected]. Visa mindre

Transportansvarig inom trädgårdsskötsel med BE-kort

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att transportera tunga maskiner och material på släp och innehar BE körkort. Tjänsten kräver god fysik då det är ett stort focus på trädgårdsanläggning av marksten, gräsmattor, byggnation av murar och grävning av alla de slag. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum oc... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att transportera tunga maskiner och material på släp och innehar BE körkort. Tjänsten kräver god fysik då det är ett stort focus på trädgårdsanläggning av marksten, gräsmattor, byggnation av murar och grävning av alla de slag.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
BE körkort är ett krav för denna tjänsten då du kommer ansvara för transport av grävmaskiner och hämta material med vårt 2,7tons släp. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Trädgårdspersonal

Vi söker nu en behovsanställd till vår trädgårdsavdelning för säsongen 2023! För tjänsten krävs erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, engagemang och driv, B-körkort samt att man talar och skriver svenska obehindrat. Vi erbjuder en behovsanställning och möjligheten att få vara del av vårt härliga trädgårdsgäng. Vår trädgårdsavdelningen utgår från Malmö varje dag och hos oss arbetar man oftast i team men det kan förekomma att man arbetar i ensam stundtals... Visa mer
Vi söker nu en behovsanställd till vår trädgårdsavdelning för säsongen 2023!
För tjänsten krävs erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, engagemang och driv, B-körkort samt att man talar och skriver svenska obehindrat. Vi erbjuder en behovsanställning och möjligheten att få vara del av vårt härliga trädgårdsgäng.
Vår trädgårdsavdelningen utgår från Malmö varje dag och hos oss arbetar man oftast i team men det kan förekomma att man arbetar i ensam stundtals vid mindre jobb.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta vanligt förekommande arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel så som gräsklippning, plantering, ogräsbekämpning, beskärning av träd och buskar, häckklippning, röjning samt rensning av plattbeläggningar.
Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna, en god fysik är därför ett måste.
Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi jobbar mycket mot den privata marknaden och det är därför är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket.Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag genom att skicka ditt CV till [email protected]!
Märk din ansökan med "Trädgård"


Om God Service i Sverige AB
God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. God Service erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård och ledsagning.
Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.
God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i sydvästra Skåne med kontor i Malmö. Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag. Vår målsättning är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar till alla slags RUT-tjänster och olika tjänster till företag.
Vi är ett modernt servicebolag som är heltäckande inom städ och service. Till privatpersoner erbjuder vi som städfirma hemstädning, storstädning, flyttstädning, trädgårdsarbete samt fönsterputs. Att beställa en tjänst ska vara enkelt och tryggt. Till företag och andra organisationer erbjuder vi trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, butiksstädning, golvvård, trädgårdsarbete m.m. Alla uppdrag skiljer sig och vi anpassar oss efter våra kunders önskemål. God Service är ett städföretag med en erfaren ledning som har ambitionen att växa i sund takt tillsammans med våra kunder.
http://www.godservice.se Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker en trädgårdsarbetare för säsongen mitten av juni 2023 till och med augusti 2023. Du blir en del av vårt trädgårdsteam på fältet. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra servicen mot våra hyresgäster och uppdragsgivare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av yttre skötsel av de fastigheter vi förvaltar. Arbetsuppgifter inkluderar ogräsrensning, klippning och beskärning av häckar, buskar och andra växter, plantering, gräsklippning och ... Visa mer
Vi söker en trädgårdsarbetare för säsongen mitten av juni 2023 till och med augusti 2023.
Du blir en del av vårt trädgårdsteam på fältet. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra servicen mot våra hyresgäster och uppdragsgivare.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av yttre skötsel av de fastigheter vi förvaltar. Arbetsuppgifter inkluderar ogräsrensning, klippning och beskärning av häckar, buskar och andra växter, plantering, gräsklippning och diverse andra förekommande uppgifter inom trädgård. Du arbetar såväl självständigt som i ett team.
Vi söker dig som har erfarenhet av trädgårdsarbete och kan hantera trädgårdsmaskiner. Du ska ha ett intresse för trädgård och en vilja att utvecklas inom yrkesområdet. Det är meriterande om du har utbildning inom området.
Som person har du en stark arbetsmoral och kan arbeta i ett högt tempo. I din yrkesroll drivs du av att utföra arbeten med hög kvalité, ha rent och snygg i fastigheterna och hålla en hög servicenivå gentemot hyresgäster och fastighetsägare. Vi förväntar oss att du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.
B-körkort är ett krav. Visa mindre

Personalförstärkning inom grönyteskötsel och renhållning i Malmö stad

Ref: 20223792 Arbetsuppgifter Kommuntekniks enhet Markskötsel söker personalförstärkning med start våren 2023. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med grönyteskötsel och renhållningsarbete inom Malmö Stad.  Skötseln innefattas bland annat av manuell renhållning, ogräsrensning i planteringar och på grus- och asfaltytor, gräsvård, beskärnin... Visa mer
Ref: 20223792

Arbetsuppgifter
Kommuntekniks enhet Markskötsel söker personalförstärkning med start våren 2023. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med grönyteskötsel och renhållningsarbete inom Malmö Stad. 

Skötseln innefattas bland annat av manuell renhållning, ogräsrensning i planteringar och på grus- och asfaltytor, gräsvård, beskärning av buskar och träd samt viss plantering av träd, buskar och perenner med mera. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete. Skiftarbete kan förekomma.

Vi söker personer till enhetens olika sektioner då behovet finns inom naturvård, i växthusen samt till skötseln av Malmö stads gator och parker.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer relevant för tjänsten.

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från trädgårdsbranschen såsom park- och grönyteskötsel och/ eller renhållningsarbete eller annan relevant erfarenhet. För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra, samt en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete, vilket kräver att du har en förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att du tar egna initiativ utifrån uppdragsbeskrivningen.

Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil och grundläggande kunskaper i svenska språket. Du måste förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

Om arbetsplatsen
Detta är Kommuntekniks uppdrag: Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fem avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 20-30
Tillträde: 1 april eller enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Arbetskraft Öresund AB är medlem i Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller alla gängse krav. www.arbetskraftoresund.se Om dig Du ska vara noggrann, och det är viktigt att du kan arbeta i team. Vidare är du positiv och har lätt för att kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flex... Visa mer
Arbetskraft Öresund AB är medlem i Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller alla gängse krav.
www.arbetskraftoresund.se
Om dig
Du ska vara noggrann, och det är viktigt att du kan arbeta i team. Vidare är du positiv och har lätt för att kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du ska förstå svenska och B-körkort är ett krav.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är Trädgårdsarbetare, med eller utan yrkesbevis för omgående start. Arbetsuppgifterna kan variera. Visa mindre

Lefa Yttre Miljö AB växer och vi söker Trädgårdsarbetare Tv Tjänst 100%

Lefa Yttre Miljö AB, som är en viktig del av Sesabgruppen, är specialiserad på skötsel av grönytor samt gaturenhållning åt kommuner och företag sommar som vinter. Genom att hålla den yttre miljön ren, trivsam och därmed trygg och effektiv är själva grunden i verksamheten. Lefa Yttre Miljö AB har sin verksamhets främst i Skåne. Lefa Yttre Miljö AB ägs av moderbolaget Sesab Holding AB där även Sesab Service AB ingår. Koncernen omsätter 117 miljoner kronor oc... Visa mer
Lefa Yttre Miljö AB, som är en viktig del av Sesabgruppen, är specialiserad på skötsel av grönytor samt gaturenhållning åt kommuner och företag sommar som vinter. Genom att hålla den yttre miljön ren, trivsam och därmed trygg och effektiv är själva grunden i verksamheten. Lefa Yttre Miljö AB har sin verksamhets främst i Skåne.
Lefa Yttre Miljö AB ägs av moderbolaget Sesab Holding AB där även Sesab Service AB ingår. Koncernen omsätter 117 miljoner kronor och har 350 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och regionkontor finns i Helsingborg, Halmstad och Göteborg.
Kvalitet och miljöhänsyn är varje medarbetares angelägenhet och vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001.
Trädgårdsarbetare till Lefa Yttre Miljö AB. Vi söker dig som vill vara med och växa med företaget. Som person skall du vara nyfiken och vilja utvecklas till att bli oersättlig för företaget och våra kunder.
Som trädgårdsarbetare hos Lefa arbetar du främst med daglig skötsel av uppdrag hos våra kunder.
Den dagliga skötseln består av:
Ogräsrensning
Gräsklippning
Plantering
Vattning
Städ och underhåll av kommersiella fastigheters utemiljöKvalifikationer
Vi ser gärna att du har lämplig utbildning eller tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete och användning av trädgårdsmaskiner.
Svenska i tal och skrift är ett måste för att förstå instruktioner
B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har trädgårdsutbildning, arbete på väg, BE-körkort, motorsågskörkort A+B och röjsågskörkort RA+RB.
Har du även C-körkort för tung lastbil är det fantastiskt.
Din Profil
Du är genuint intresserad av trädgårdsarbete och arbete utomhus oavsett väder. Du är ansvarstagande. Tycker om att ha kontakt med våra kunder och är lyhörd för deras önskemål.


Vi arbetar med löpande intervjuer och besvarar endast de som möter våra ansökningskrav, så välkommen med ansökan. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/anläggare sökes.

A Hansén Trädgård AB söker anläggare/trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Vi utför blandade uppdrag inom mark och anläggning samt trädgårdsarbeten i södra Skåne. Visa mer
A Hansén Trädgård AB söker anläggare/trädgårdsarbetare inför säsongen 2023. Vi utför blandade uppdrag inom mark och anläggning samt trädgårdsarbeten i södra Skåne. Visa mindre

Rutinerad tandtekniker till porslinsavdelningen

Ansök    Apr 20    Cervident AB    Tandtekniker
Cervident AB söker nu en ny medarbetare till vår porslinsavdelning. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom fast protetik som porslinstekniker. För att passa bra in i rollen ser vi att den ideala kandidaten trivs bra med att jobba självständigt och har hög förmåga att ta ett stort eget ansvar. Vårt labb ligger i centrala Malmö bara ett stenkast från Pildammsparken Sista ansökningsdag är 2023-05-22 Vi kommer hålla intervjuer löpande under ansökning... Visa mer
Cervident AB söker nu en ny medarbetare till vår porslinsavdelning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom fast protetik som porslinstekniker.
För att passa bra in i rollen ser vi att den ideala kandidaten trivs bra med att jobba självständigt och har hög förmåga att ta ett stort eget ansvar.
Vårt labb ligger i centrala Malmö bara ett stenkast från Pildammsparken
Sista ansökningsdag är 2023-05-22
Vi kommer hålla intervjuer löpande under ansökningstiden då tjänsten behöver tillsättas så snart som möjligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidsbasis med 6 månaders provanställning.
Skicka in ditt CV eller frågor om tjänsten till:
[email protected] Visa mindre

Junior Strateg inom Biobränsle till E.ON i Malmö

Tycker du om att ta stort ansvar, är initiativtagande och vill ta nästa steg i karriären eller kanske söker ditt första jobb efter examen? Har du dessutom ett starkt intresse för biobränsle och mer specifikt skog? På E.ON arbetas det dagligen med målet att ställa om till nettonoll senast år 2035. För att nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark, låter det här som något för dig? Då ska du fortsätta läsa! OM TJÄNSTEN Som Junior Stra... Visa mer
Tycker du om att ta stort ansvar, är initiativtagande och vill ta nästa steg i karriären eller kanske söker ditt första jobb efter examen? Har du dessutom ett starkt intresse för biobränsle och mer specifikt skog? På E.ON arbetas det dagligen med målet att ställa om till nettonoll senast år 2035. För att nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark, låter det här som något för dig? Då ska du fortsätta läsa!

OM TJÄNSTEN

Som Junior Strateg inom Biobränsle kommer du tillhöra bränslegruppen som säkerställer att det finns bränsle i form av avfall och biobränsle till produktion av resurseffektiv fjärrvärme. Din roll i detta blir att stötta det strategiska arbetet inom biobränsleområdet och spela en avgörande roll i teamets gemensamma mål om att bli mer hållbara.

#

Du erbjuds


* En organisation som ser dig och dina styrkor och därmed ger dig goda utvecklingsmöjligheter att växa vidare i enlighet med det inom E.ON
* Ett förtroende att ansvara för strategiska arbetsuppgifter och ingå i ett team som präglas av bra samarbete med god kompetens inom området


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Inom denna del av E.ON ligger fokus på området skog och hur man arbetar med det i ett miljö-och hållbarhetsperspektiv. Det kan till exempel handla om att:


* Samla in statistik och ta fram underlag till analyser
* Kommunicera med interna såväl som externa aktörer inom bränsleprocessen
* Göra omvärldsanalyser kring EU-initiativ, lagstiftning, klassificering av sortiment och liknande
* Stötta i arbetet med prisprognoser och strategi för biobränslen


VI SÖKER DIG SOM
- Besitter en relevant utbildning inom skog eller likvärdigt
- Har kunskap inom skogområdet så som olika klassificeringar och produktsortiment
- Förståelse för förbränningsprocessen och miljöaspekter
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande är om du arbetat inom området tidigare eller utfört ett relevant studie-projekt av något slag som går i linje med detta.

Vi söker dig som är


* Samarbetsinriktad
* Strukturerad
* Självgående


Övrig information


* Start: Juni eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till förlängning
* Placering: Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Du kan läsa mer om E.ON och hur dom presenterar sig här. Visa mindre

Vikarierande skötselarbetare med specialistkompetens inom gräsklippning

Ref: 20230938 Arbetsuppgifter Kommuntekniks enhet Markskötsel söker skötselarbetare med specialistkompetens inom storskalig gräsklippning. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med grönyteskötsel och renhållningsarbete inom Malmö Stad. Skötseln innefattas bland annat av manuell renhållning, ogräsrensning i planteringar och på grus- och asfa... Visa mer
Ref: 20230938

Arbetsuppgifter
Kommuntekniks enhet Markskötsel söker skötselarbetare med specialistkompetens inom storskalig gräsklippning. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med grönyteskötsel och renhållningsarbete inom Malmö Stad.

Skötseln innefattas bland annat av manuell renhållning, ogräsrensning i planteringar och på grus- och asfaltytor, gräsvård, beskärning av buskar och träd samt viss plantering av träd, buskar och perenner med mera. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Vi ser att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet från trädgårdsbranschen, såsom park- och grönyteskötsel och renhållningsarbete alternativt annan relevant erfarenhet. 

Ett krav för att bli aktuell för tjänsten är att du har dokumenterad erfarenhet från gräsklippning. 

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra, samt en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete, vilket kräver din förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att ta egna initiativ utifrån uppdragsbeskrivningen.

Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil och grundläggande kunskaper i svenska språket. Du måste förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

Om arbetsplatsen
Detta är Kommuntekniks uppdrag: Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Grönytearbetare / Trädgårdsanläggare

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Malmö med kranskommuner fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med sedvanligt ... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne.
Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Malmö med kranskommuner fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med sedvanligt trädgårdarbeten så som ogräsbekämpning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning, plantering och renhållning. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen.

Arbetsstället kommer vara Malmö eller kranskommuner.
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars-april 2023

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Malmö med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom trädgårdsskötsel.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Erfaren trädgårdsarbetare Malmö

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran söker en Trädgårdsarbetare som trivs utomhus och vet hur ett träd ska beskäras och en häck ska klippas för bästa resultat. 

Lön enligt kollektivavtal och fullförsäkrad.

Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex:
Busk- och häckhantering.
Skötsel av rabatter.
Gräsklippning/trimning
Beskära träd och perenner.
Plantering.
Tvätta/rensa plattor.
Röjningsarbete.
Renhållning.
m.m.

Kvalifikationer
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
Positiv inställning och stor arbetsvilja.
Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
Svenska obehindrat i tal och skrift.
B-körkort och egen bil
Förtroendeingivande.
Professionell.
Service och kvalitetsinriktad.
Social och kommunikativ.
Driven.

Personliga egenskaper
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade kollegor med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självständigt, men också förmåga att samarbeta med kollegor ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet. Du har god fysik och ett öga för detaljer. Du är prestigelös och måste vara flexibel och vara redo att ta i där det behövs.

Utdrag ur belastningsregistret tas med vid ev. intervju.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Malmö Visa mindre

Grönytearbetare Malmö

Vi söker 1-2 grönytearbetare för gräsklippning och trimmning för säsong 2013 - April-November. Arbetsplats är Malmö med omnejd. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbeten samt vana vid större och mindre åkgräsklippare. Visa mer
Vi söker 1-2 grönytearbetare för gräsklippning och trimmning för säsong 2013 - April-November.
Arbetsplats är Malmö med omnejd.
Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbeten samt vana vid större och mindre åkgräsklippare. Visa mindre

Gardener

Jobbjustnu: A Hungarian company in Malmö is looking for service-oriented, reliable, skilled people for garden maintenance for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have experience in this type of work, for example pruning fruit trees, trimming hedges, removing weeds and moss, mowing, planting, mowing grass. Only apply if you are willing to do some other work around the house on non-gardening days. The working language is Eng... Visa mer
Jobbjustnu: A Hungarian company in Malmö is looking for service-oriented, reliable, skilled people for garden maintenance for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have experience in this type of work, for example pruning fruit trees, trimming hedges, removing weeds and moss, mowing, planting, mowing grass. Only apply if you are willing to do some other work around the house on non-gardening days.
The working language is English, Swedish and/or Hungarian. Understanding Swedish language skills is beneficial.
You need to have a driving license "B". If you have your own car, you can use it, we can pay compensation.
If you want to apply for the job, write about yourself and attach a photo: [email protected]
Viva Partners Sweden AB
www.brilantservice.se Visa mindre

Trädgårdsarbetare för privata hus

Jobbjustnu:Ett ungerskt företag i Malmö söker serviceinriktade, pålitliga, skickliga människor för trädgårdsvård för privata hus för säsongen. Vår förväntning på kandidaten är att ha praktik i denna typ av arbete, till exempel beskärning av fruktträd, klippning av häckar, borttagning av ogräs och mossa, klippning, plantering, gräsklippning. Ansök endast om du är villig att göra något annat arbete runt huset under dagar då det inte finns något trädgårdsarbe... Visa mer
Jobbjustnu:Ett ungerskt företag i Malmö söker serviceinriktade, pålitliga, skickliga människor för trädgårdsvård för privata hus för säsongen. Vår förväntning på kandidaten är att ha praktik i denna typ av arbete, till exempel beskärning av fruktträd, klippning av häckar, borttagning av ogräs och mossa, klippning, plantering, gräsklippning. Ansök endast om du är villig att göra något annat arbete runt huset under dagar då det inte finns något trädgårdsarbete.
Arbetsspråket är engelska, svenska och/eller ungerska. Att förstå svenska språkkunskaper är fördelaktigt.
Du behöver ha körkort "B". Har du egen bil kan du använda den, vi kan betala ersättning.
Om du vill söka jobbet, skriv om dig själv och lägg i ett foto: [email protected]
Viva Partners Sverige AB
www.brilantservice.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare till markskötsel, blomstergruppen

Ref: 20230588 Arbetsuppgifter Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växt... Visa mer
Ref: 20230588

Arbetsuppgifter
Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växthus där vi driver upp annueller och ansvarar för plantering av Malmö stads blomsterprogram.

Vi är nu i behov att rekrytera en ny arbetsledare till en av stadens centrala driftsgrupp. Denna arbetsgrupp ansvarar för driften av Malmö stads blomsterprogram där vår-sommar- och höstblommor ska beställas, odlas, planteras och skötas under året. Design tas fram av beställaren och samarbetet här är en viktig del för att utveckla programmet. Ansvar för julgransuppsättning och andra säsongsbetonade utsmyckningar ingår också.  

Som arbetsledare har du ett tillitsbaserat arbetssätt vilket genomsyrar alla delar av uppdraget, både mot medarbetare och våra beställare. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för ett antal yrkesarbetare ute i driften och rapporterar till sektionschefen som är en del av markskötsels ledningsgrupp. Du deltar även i genomförandet av processer och verksamhetens ständiga utveckling.

I rollen ingår även visst administrativt arbete såsom fakturering och ekonomiuppföljning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


• En avslutad gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Dokumenterad ledarerfarenhet eller andra arbetslivserfarenheter som kan prövas som likvärdiga.
• Utbildning/erfarenhet av växthusodling.
• Erfarenhet och kunskap om annueller.
• God administrativ förmåga.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
• Goda kunskaper i Office-paketet.

Meriterande är ifall du har:


• Högskoleutbildning eller andra kompletterande utbildningar inom relevant område, såsom exempelvis landskapsingenjör.
• Erfarenhet av att navigera i en stor organisation med hög komplexitet.
• Erfarenhet av storskalig grönyteskötsel och projektledning.

Genom ett tillitsbaserat ledarskap stödjer och motiverar du dina medarbetare samt ger dem ansvar och möjlighet att utvecklas. Det är viktigt att du trivs i mötet med människor och känner dig trygg i ledarrollen som innebär att fatta tydliga beslut, kommunicera på ett rakt och tydligt sätt samtidigt som du ska vara lyhörd för såväl dina medarbetares som våra samarbetspartners behov.

För oss är det viktigt att du är en lagspelare och att samarbete sker i nära dialog. Att du planerar aktiviteter och projekt effektivt och i god tid ser vi som en förutsättning.

B-körkort för manuellt växlad bil och goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift är en förutsättning för tjänsten.

Om arbetsplatsen
Enheten markskötsel tillhör avdelningen kommunteknik på serviceförvaltningen som arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. 

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb 


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Obekväma arbetstider och beredskap kan förekomma.

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Arbetsledare till markskötsel, perenngruppen

Ref: 20230587 Arbetsuppgifter Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växt... Visa mer
Ref: 20230587

Arbetsuppgifter
Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växthus där vi driver upp annueller och ansvarar för plantering av Malmö stads blomsterprogram.

Vi är nu i behov att rekrytera en ny arbetsledare till en av stadens centrala driftsgrupp. Arbetsgruppen ansvarar för drift och underhåll av stadens perennytor, drygt 40.000 kvm ska skötas och utvecklas på ett rationellt och hållbart sätt.  

Som arbetsledare har du ett tillitsbaserat arbetssätt vilket genomsyrar alla delar av uppdraget, både mot medarbetare och våra beställare. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för ett antal yrkesarbetare ute i driften och rapporterar till sektionschefen som är en del av markskötsels ledningsgrupp. Du deltar även i genomförandet av processer och verksamhetens ständiga utveckling.

I rollen ingår även visst administrativt arbete såsom fakturering och ekonomiuppföljning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


• En avslutad gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Dokumenterad ledarerfarenhet eller andra arbetslivserfarenheter som kan prövas som likvärdiga.
• Erfarenhet och kunskap om perenner i offentlig miljö.
• God administrativ förmåga
• God datorvana
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
• Goda kunskaper i Office-paketet.

Meriterande är ifall du har:


• Högskoleutbildning eller andra kompletterande utbildningar inom relevant område, såsom exempelvis landskapsingenjör.
• Erfarenhet av att navigera i en stor organisation med hög komplexitet
• Erfarenhet av storskalig grönyteskötsel.

Genom ett tillitsbaserat ledarskap stödjer och motiverar du dina medarbetare samt ger dem ansvar och möjlighet att utvecklas. Det är viktigt att du trivs i mötet med människor och känner dig trygg i ledarrollen som innebär att fatta tydliga beslut, kommunicera på ett rakt och tydligt sätt samtidigt som du ska vara lyhörd för såväl dina medarbetares som våra samarbetspartners behov.

För oss är det viktigt att du är en lagspelare och att samarbete sker i nära dialog. Att du planerar aktiviteter och projekt effektivt och i god tid ser vi som en förutsättning.

B-körkort för manuellt växlad bil och goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift är en förutsättning för tjänsten.

Om arbetsplatsen
Enheten markskötsel tillhör avdelningen kommunteknik på serviceförvaltningen som arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. 

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb 


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning/vikariat, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Obekväma arbetstider och beredskap kan förekomma.

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Grönyteskötare till uppdrag i Lomma

Söker du ett arbete där du har möjlighet att vara utomhus? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom park- och trädgårdsskötsel eller är du intresserad av ett arbete där du både får arbeta med händerna? Då kanske detta arbete är något för dig! Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som trädgårdsskötare hos vår kund i Lomma. Arbetsuppgifterna innebär främst grönyteskötsel, ogräsrensning, trimning, röjning och beskärning samt skötsel av hårdgjorda y... Visa mer
Söker du ett arbete där du har möjlighet att vara utomhus? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom park- och trädgårdsskötsel eller är du intresserad av ett arbete där du både får arbeta med händerna? Då kanske detta arbete är något för dig!

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som trädgårdsskötare hos vår kund i Lomma. Arbetsuppgifterna innebär främst grönyteskötsel, ogräsrensning, trimning, röjning och beskärning samt skötsel av hårdgjorda ytor genom trimning och gasolbrännare. Renhållning dvs tömning utav papperskorgar och plockning av skräp på offentliga ytor ingår också samt att plantering av buskar och träd kan förekommande.

Arbetstider: 7.00-16.00

Kvalifikationer och egenskaper
Du har gärna tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete. Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. B-körkort är ett krav för att möjliggöra transport servicebilar i tjänst. 

Vi erbjuder dig
Möjligheten att arbeta på JKS Sverige i ett spännande uppdrag hos vår kund där du får lära dig om utemiljöer och bredda din profil inom park- och trädgårdsarbete samtidigt som du får bidra till en bättre utemiljö. JKS har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Martin Jörhov på JKS Sverige på 0709-683035 eller [email protected]. Visa mindre

Museiassistenter till Malmö muséer!

Ansök    Mar 14    Malmö kommun    Djurvårdare
Ref: 20230674 Nu söker Malmö muséer ett flertal museiassistenter som kan ersätta när ordinarie personal är frånvarande på grund av till exempel semester, sjukdom, föräldraledighet eller liknande. Behovet är störst under sommarperioden. Beroende på dina tidigare erfarenheter och dina intressen kan du antingen bli placerad på Akvariet och då arbeta mer med djurvård och akvarieskötsel, eller på Publikenheten där jobbet innebär mer värdskap, bemötande av mus... Visa mer
Ref: 20230674

Nu söker Malmö muséer ett flertal museiassistenter som kan ersätta när ordinarie personal är frånvarande på grund av till exempel semester, sjukdom, föräldraledighet eller liknande. Behovet är störst under sommarperioden. Beroende på dina tidigare erfarenheter och dina intressen kan du antingen bli placerad på Akvariet och då arbeta mer med djurvård och akvarieskötsel, eller på Publikenheten där jobbet innebär mer värdskap, bemötande av museets gäster samt kassahantering. Möjlighet finns även att få arbeta som museiassistent på båda enheterna!

Arbetsuppgifter
Som djurvårdare/akvarietekniker arbetar du med driften av akvarieanläggningen och skötsel av såväl inhemska som tropiska fiskar, reptiler, amfibier, spindlar och insekter. Arbetet innebär främst praktiskt arbete men kan även innefatta en del dokumentation i form av djurregister och informationstexter. Detta arbete kan även inkludera att vara behjälplig i den pedagogiska verksamheten, samt handleda praktikanter.

Som museivärd möter du museibesökarna med ett professionellt och ett gott värdskap, och får besökaren att känna sig välkommen, trygg, nyfiken och väl till mods. Som museivärd svarar du på frågor på plats, i telefon eller digitalt samt bemannar entré och butik. 

Kvalifikationer
Du som söker ska ha gymnasial utbildning. Du har god förmåga till problemlösning samt lätt att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad, tålmodig och uppmärksam. Körkort är ett plus.

För att bli aktuell för Akvariet ser vi gärna att du har erfarenhet och kompetens inom skötsel av terrarium och akvarium, samt att du har intresse för djur såväl som för miljö- och bevarandefrågor, då vår verksamhet har en tydlig inriktning gällande dessa frågor. Det är meriterande med utbildning inom djurvård, biologi eller annan likvärdig utbildning.

För att bli aktuell för Publikenheten bör du ha erfarenhet av bokning- och/eller kassaarbete. Övrig erfarenhet inom servicearbete är meriterande.

Om arbetsplatsen
Malmö Museer är södra Sveriges största museum. Här kan du se allt från Nordens äldsta bevarade renässansslott till en riktig ubåt samt levande fiskar och reptiler i Akvariet. Museet berättar i sina utställningar om historia, natur, teknik och sjöfart och presenterar ett tiotal tillfälliga utställningar på olika teman varje år. Malmö Museer ansvarar även för kulturmiljövård och har omfattande samlingar, bland annat av fotografi och textil.

Kulturförvaltningen skapar möjligheter för Malmöbor och besökare att ta del av eller själva skapa kultur. Vi är stadens puls och möjliggör möten för upplevelser, berättelser, kunskaper och dialog. För oss handlar det om kulturell allemansrätt. Vill du vara med? Som medarbetare hos oss har du förmånen att verka i en stad som sjuder av skaparglädje och upplevelser. Kultur i Malmö gör skillnad!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timanställning vid behov med fokus på sommarperioden.
Antal tjänster: 2-5
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi gör löpande urval.

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Dogman söker en Hundfrisör till vår salong i Malmö på Stora Bernstorp!

Ansök    Mar 14    AB Dogman    Hundtrimmare
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående, noggrann och kunna bemöta kunderna på ett trevligt och professionellt sätt. Vem är du? Vi söker en utbildad trimmare eller en person med erfarenhet från yrket. Det viktigaste är att du kan vardagsklippningar och att följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du t... Visa mer
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående, noggrann och kunna bemöta kunderna på ett trevligt och professionellt sätt.
Vem är du?
Vi söker en utbildad trimmare eller en person med erfarenhet från yrket. Det viktigaste är att du kan vardagsklippningar och att följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft. Du har en vilja till omsorgsförsäljning och är inte rädd att hugga in i butiksarbetet när det blir en stund över.
Profil & Bakgrund
Du har
En mogen inställning till kundservice
En teamorienterad stil
Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt
En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa
Utbildning eller erfarenhet från hundfrisöryrket

Vad erbjuder Dogman
Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.
Salongen är fullt utrustad med modern och ergonomisk utrustning. Att klippa och vårda djur i vår salong är din huvudsakliga uppgift men i tjänsten ingår även butiksskötsel, påfyllning av varor och försäljning i de dagliga arbetsuppgifterna.
Anställningsform: Provanställning 10-30 h/veckan med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Dogman Stora Bernstorp
Tillträde: Omgående
Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman;
"Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats.”
”Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.”
”Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"
Ansökan
Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 2023-04-10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nathalie Andersen, Butikschef, på mail [email protected]
Om Dogman
AB Dogman är idag Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman, Jacson, Shiro & Malou och Kennel Equip med visionen om att skapa ”Det bästa valet för bästa vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Dogman är grundat 1965 och ägs av BrA Invest.
I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi 39 butiker i Sverige, Norge, Finland och Spanien och vi växer ständigt med nya etableringar i Norden. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke.
Läs gärna mer om oss på; www.dogman.com (http://www.dogman.com/). Visa mindre

Trädgårdsanläggare / läggare av marksten

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten. Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns l... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten.
Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
Du bör vara i bra fysisk kondition och vara socialt lagd då vi har mycket kundkontakt.
Körkort för personbil är ett krav. BE ett plus. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Säsongsarbetare - Utemiljö

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Nu söker vi me... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under sommarsäsongen 2023 med start i början av april. Vi söker personer som arbetar i skötselgrupper samt förare till gräsklippning och heat weed. 

Vad ska du göra?

För skötselgrupperna består arbetsuppgifterna huvudsakligen av ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på föreningarna. 

De som klipper gräset har en runda där man ansvarar för att det skall vara utfört varje vecka. När det är tid över hjälper man till i någon av skötselgrupperna. 

Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna. 

Tidrapportering och övriga administrativa bitar utförs vid datorn och på mobilen. 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. 

Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. Eftersom delar av ditt arbete sker vid datorn krävs datorvana. 

Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. 

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2023-04-16. Endast ansökningar inskickade via vår hemsida kommer att behandlas. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! 

Har du frågor kontakta Helene Klingberg via mailadress: [email protected]

                                                   

 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Hästskötare till vår kund i Malmö!

Ansök    Mar 10    Manpower AB    Djurskötare, häst
Vill du arbeta med hästar och samtidigt ha ett arbete som bjuder på variationsrika arbetsdagar? Är du driven, noggrann och engagerad i ditt arbete? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som hästskötare till vår kund i Malmö och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpo... Visa mer
Vill du arbeta med hästar och samtidigt ha ett arbete som bjuder på variationsrika arbetsdagar? Är du driven, noggrann och engagerad i ditt arbete? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som hästskötare till vår kund i Malmö och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 3 månader. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid och då det förekommer 2 skift samt helgtjänst behöver du även vara tillgänglig att kunna arbeta veckans alla dagar.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Arbetet innebär att du kommer ha varierande arbetsuppgifter inom stallmiljö så som

* Mocka boxar och renhållning
* Underhållning av stall och utrustning
* Ryktning
* Fodring
* Packa höpåsar
* In och utsläpp från hagar

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har tidigare erfarenhet inom hästhållning och av hästar
* God fysik då arbetet är fysiskt krävande
* Inte har päls eller höallergi
* Fullständiga gymnasiebetyg
* Har körkort och tillgång till bil
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har diplomerad hästskötarutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, goda ridkunskaper samt kunskap av tömkörning.

Som person är du driven, ansvarstagande och inte rädd för att ta i eller bli smutsig. Du är noggrann och arbetar på ett säkert sätt för såväl häst som människa. Du sätter hästens välbefinnande i centrum och har en god samarbetsförmåga. Du är effektiv och duktig på att planera ditt arbete.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Malmö
Tillsättning: Omgående med överenskommelse
Arbetstider: 2 skift med viss helgtjänst

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker en trädgårdsarbetare för säsongen april 2023 till och med oktober 2023. Du blir en del av vårt trädgårdsteam på fältet. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra servicen mot våra hyresgäster och uppdragsgivare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av yttre skötsel av de fastigheter vi förvaltar. Arbetsuppgifter inkluderar ogräsrensning, klippning och beskärning av häckar, buskar och andra växter, plantering, gräsklippning och diverse... Visa mer
Vi söker en trädgårdsarbetare för säsongen april 2023 till och med oktober 2023.
Du blir en del av vårt trädgårdsteam på fältet. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra servicen mot våra hyresgäster och uppdragsgivare.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av yttre skötsel av de fastigheter vi förvaltar. Arbetsuppgifter inkluderar ogräsrensning, klippning och beskärning av häckar, buskar och andra växter, plantering, gräsklippning och diverse andra förekommande uppgifter inom trädgård. Du arbetar såväl självständigt som i ett team.
Vi söker dig som har erfarenhet av trädgårdsarbete och kan hantera trädgårdsmaskiner. Du ska ha ett intresse för trädgård och en vilja att utvecklas inom yrkesområdet. Det är meriterande om du har utbildning inom området.
Som person har du en stark arbetsmoral och kan arbeta i ett högt tempo. I din yrkesroll drivs du av att utföra arbeten med hög kvalité, ha rent och snygg i fastigheterna och hålla en hög servicenivå gentemot hyresgäster och fastighetsägare. Vi förväntar oss att du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.
B-körkort är ett krav. Visa mindre

Lefa Yttre Miljö AB växer och vi söker Trädgårdsarbetare Tv Tjänst 100%

Lefa Yttre Miljö AB, som är en viktig del av Sesabgruppen, är specialiserad på skötsel av grönytor samt gaturenhållning åt kommuner och företag sommar som vinter. Genom att hålla den yttre miljön ren, trivsam och därmed trygg och effektiv är själva grunden i verksamheten. Lefa Yttre Miljö AB har sin verksamhets främst i Skåne. Lefa Yttre Miljö AB ägs av moderbolaget Sesab Holding AB där även Sesab Service AB ingår. Koncernen omsätter 117 miljoner kronor oc... Visa mer
Lefa Yttre Miljö AB, som är en viktig del av Sesabgruppen, är specialiserad på skötsel av grönytor samt gaturenhållning åt kommuner och företag sommar som vinter. Genom att hålla den yttre miljön ren, trivsam och därmed trygg och effektiv är själva grunden i verksamheten. Lefa Yttre Miljö AB har sin verksamhets främst i Skåne.
Lefa Yttre Miljö AB ägs av moderbolaget Sesab Holding AB där även Sesab Service AB ingår. Koncernen omsätter 117 miljoner kronor och har 350 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och regionkontor finns i Helsingborg, Halmstad och Göteborg.
Kvalitet och miljöhänsyn är varje medarbetares angelägenhet och vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001.
Trädgårdsarbetare till Lefa Yttre Miljö AB. Vi söker dig som vill vara med och växa med företaget. Som person skall du vara nyfiken och vilja utvecklas till att bli oersättlig för företaget och våra kunder.
Som trädgårdsarbetare hos Lefa arbetar du främst med att rensa orgräs, klippa gräs och buskar, planterar och beskär träd och buskar. Uppdragen varierar beroende på uppdragsgivare vilka främst är Kommuner, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Kundkontakter är en del av vardagen och du blir Lefas ansikte utåt under uppdragen.
Din Profil
Du är ansvarstagande. Du har dokumenterad erfarenhet av park- och trädgårdsskötsel. Erfarenhet av maskinpark för grönytearbete är ett krav samt att du kan utföra enklare service på maskinerna. Du har dokumenterad erfarenhet av röjsåg, motorsåg och skylift.
Du har lägst gymnasiekompetens och det är meriterande med trädgårdsutbildning.
Vi arbetar med löpande intervjuer och besvarar endast de som möter våra ansökningskrav, så välkommen med ansökan. Visa mindre

Hästskötare till Polisrytteriet Malmö

Ansök    Feb 20    Polismyndigheten    Djurskötare, häst
Är du redo för en större uppgift? Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag. Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 35 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Till vårt team söker vi nu engagerade, positiva och erfarna hästskötare som är trygga i sin roll och som trivs med att arbeta i grupp. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och tre... Visa mer
Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 35 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

Till vårt team söker vi nu engagerade, positiva och erfarna hästskötare som är trygga i sin roll och som trivs med att arbeta i grupp. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Beskrivning av arbetsplats
Polisrytteriet ingår i Polisregion Syds Operativa enhet. Rytteriet är i dagsläget beläget vid Jägersro men nya lokaler är under projektering. Den nya lokaliseringen kommer även i framtiden vara i närheten av Malmö. På rytteriet arbetar polisryttare och civilanställda i ett nära samarbete. Verksamheten består av två grupper som leds av gruppchefer som är placerade på polisrytteriet. Utöver personal finns idag ca 20 hästar.

Som hästskötare på Polisrytteriet i region Syd, grupp 2, ingår du i en grupp med hästskötare, en beridare och en gruppchef.

ARBETSUPPGIFTER
Som hästskötare kommer du att utföra alla arbetsuppgifter som kan förekomma på en anläggning med hästar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Fodra, mocka, släppa ut och ta in hästar från stall och hagar.
• Rykta och färdigställa polishästarna för sitt uppdrag.
• Viss anläggningsskötsel såsom underhåll av utrustning, hagar och stall.
• Ridning och tömkörning vid behov.

Arbetsuppgifterna är varierande och utifrån verksamhetens behov som till stor del styrs av yttre omständigheter. Rytteriets arbetsområde är hela region Syd och arbetsuppgifter förläggs i regel utifrån prioriterade behov inom regionen men ibland kan det även bli aktuellt att förstärka i andra polisregioner. Det kan förekomma resor i kombination med övernattning i rollen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• avslutad och godkänd gymnasieutbildning
• diplomerad hästskötarutbildning eller motsvarande utbildning, som arbetsgivaren
bedömer likvärdig
• minst ett års aktuell arbetserfarenhet från större hästanläggning (minst 15 hästar)
• körkort, lägst klass B, manuell växel
• god fysik då flera av arbetsuppgifterna innebär tunga lyft och är fysiskt krävande
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.


Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
• erfarenhet från polisrytteriet
• goda ridkunskaper
• BE-körkort.

Personliga egenskaper
Du har en attityd som sätter hästens välbefinnande i centrum och löser dina arbetsuppgifter på ett tryggt och säkert sätt för såväl hästen som för människan. Som person är du positiv, engagerad och lösningsfokuserad. Arbetet ställer krav på att du är händig, ordningsam och har förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som hästskötare på polisrytteriet förväntas du kunna arbeta i grupp såväl som självständigt. Vi ställer därför höga krav på mycket god samarbetsförmåga, flexibilitet samt god kommunikationsförmåga.

När vi anställer kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Placeringsort: Jägersro, Malmö

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 6 mars 2023. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Trädgårdsarbetare Landskrona

Arbetsplatsen är i Landskrona Är du intresserad av ett varierande arbete där du både får arbeta fysiskt med kroppen och köra maskiner utomhus? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsskötsel eller fastighetsskötsel samt ett stort trädgårdsintresse? Då kanske detta arbete är något för just dig! Arbetsbeskrivning Vi söker nu säsongsanställda som vill arbeta med trädgårdsskötsel. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och kan innebära trädgård... Visa mer
Arbetsplatsen är i Landskrona
Är du intresserad av ett varierande arbete där du både får arbeta fysiskt med kroppen och köra maskiner utomhus? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsskötsel eller fastighetsskötsel samt ett stort trädgårdsintresse? Då kanske detta arbete är något för just dig!
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu säsongsanställda som vill arbeta med trädgårdsskötsel. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och kan innebära trädgårdsarbete som gräsklippning, klippning av häck, plantering av rabatter samt rensning av ogräs. Andra arbetsuppgifter som förekommer är skräpplockning. Det är ett väldigt varierande arbete. Du utgår från vårt kontor i Malmö och åker runt till olika fastigheter för att utföra arbete främst runt Malmö regionen Ibland åker du ut själv och andra gånger tillsammans med andra kollegor. Du har tillgång till en företagsbil som du använder för att ta dig till och från fastigheterna.


Start är tänkt att ske i april 2023 och arbetstiderna är förlagda på vardagar 07:00-16:00.
Säsongen vara till och med November 2023.
Kvalifikationer
Krav för tjänsten är att du innehar B-körkort samt goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du är van vid fysiskt arbete samt om du har körvana av gräsklippare eller parktraktor sedan tidigare. Det är även meriterande om du har BE-körkort samt tidigare arbetat inom fastighetsbranschen och har ett intresse för trädgård och natur.
Egenskaper
Kunden sätts alltid i fokus hos oss på MLB Därför är det viktigt att du kan ta initiativ samt se vad som behövs göras utifrån ett helhetsperspektiv när du är ute hos kund. Du är företagets ansikte utåt när du arbetar och det är därför viktigt att du är ansvarstagande och har en god social förmåga för att kommunicera med kunderna.
Ansökan
Du söker tjänsten via mejl med ditt CV samt personligt brev till [email protected] Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Camilla Nilsson via mejl cam[email protected] med dina frågor eller på telefon 0708545626 Visa mindre

Rutinerad tandtekniker till vår protesavdelning

Ansök    Feb 15    Cervident AB    Tandtekniker
Cervident AB söker nu en ny medarbetare till vår protesavdelning. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom avtagbar protetik. Det är även meriterande om du har erfarenhet av tandreglering / ortodonti. För att passa bra in i rollen ser vi att den ideala kandidaten trivs bra med att jobba självständigt, har hög förmåga att ta ett stort eget ansvar samt har hög stresstålighet. Vårt labb ligger i centrala Malmö bara ett stenkast från Pildammsparken Sist... Visa mer
Cervident AB söker nu en ny medarbetare till vår protesavdelning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom avtagbar protetik. Det är även meriterande om du har erfarenhet av tandreglering / ortodonti.
För att passa bra in i rollen ser vi att den ideala kandidaten trivs bra med att jobba självständigt, har hög förmåga att ta ett stort eget ansvar samt har hög stresstålighet.
Vårt labb ligger i centrala Malmö bara ett stenkast från Pildammsparken
Sista ansökningsdag är 2022-03-17
Vi kommer hålla intervjuer löpande under ansökningstiden då tjänsten behöver tillsättas så snart som möjligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidsbasis med 6 månaders provanställning.
Skicka in ditt CV eller frågor om tjänsten till:
[email protected] Visa mindre

Personalförstärkning inom Markskötsel sommar 2023

Ref: 20230361 Arbetsuppgifter Kommuntekniks enhet Markskötsel söker personalförstärkning till sommaren 2023. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med park- och grönyteskötsel, renhållningsarbete samt köra traktor och gräsklippare.  Skötseln innefattas bl.a. av ogräsrensning, manuell- och maskinell renhållning, skötsel av gräsytor, buskar o... Visa mer
Ref: 20230361

Arbetsuppgifter
Kommuntekniks enhet Markskötsel söker personalförstärkning till sommaren 2023. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med park- och grönyteskötsel, renhållningsarbete samt köra traktor och gräsklippare. 

Skötseln innefattas bl.a. av ogräsrensning, manuell- och maskinell renhållning, skötsel av gräsytor, buskar och träd, grus- och asfaltytor, gräsklippning samt viss plantering av träd, buskar och perenner med mera. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer relevant för tjänsten.

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från trädgårdsbranschen såsom park- och grönyteskötsel och/ eller renhållningsarbete eller annan relevant erfarenhet. För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra, samt en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra traktor samt gräsklippare.

Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete, vilket kräver din förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att ta egna initiativ utifrån uppdragsbeskrivningen.

Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil och grundläggande kunskaper i svenska språket. Du måste förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

Om arbetsplatsen
Avdelningen kommunteknik på serviceförvaltningen arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. 

Inom avdelningen kommunteknik finns enheten markskötsel som sköter drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Uppdragen innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har ett eget växthus där man driver upp annueller och ansvarar för plantering av Malmö stads blomsterprogram. Enheten utför även utsmyckningar i samband med jul.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 20-25
Tillträde:Enligt överenskommelse 
Övrigt Visa mindre

Sommarjobb som kyrkogårdsarbetare i Malmö!

Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar cirka 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt och förvaltningen består dessutom av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är cirka 230 medarbetare under högsäsong och vi som arbetar här speglar m... Visa mer
Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar cirka 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt och förvaltningen består dessutom av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är cirka 230 medarbetare under högsäsong och vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. 


Kyrkogårdsförvaltningen, Svenska kyrkan Malmö söker nu sommarpersonal juni-augusti, varmt välkommen med din ansökan!

Vad innebär tjänsten?
Som sommarpersonal på Kyrkogården förväntas du utföra alla förekommande arbetsuppgifter. Om du jobbar med grönskötsel innebär det bland annat plantering, bevattning, gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning samt andra förekommande uppgifter.

Om du arbetar i verkstaden kan det innebära mindre meck-uppdrag, målning av staket och andra underhållsuppgifter.

Vi använder flertalet större och mindre maskiner och det dagliga underhållet av dessa ingår i arbetsuppgifterna. Vi arbetar i grupper, i vissa fall även självständigt under perioder. Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor, att tilldelade arbetsuppgifter utförs på ett korrekt och säkert sätt. Vårt huvuduppdrag är gravsättningar. 

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom den gröna sektorn. Du gillar att både arbeta i grupp och självständigt. Du är serviceinriktad och har en känsla för noggrannhet. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd att hugga i när det behövs. Arbetet kan vara fysiskt krävande stundtals. Du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar och har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse. Du måste ha fyllt 18 år för att arbeta som kyrkogårdsarbetare. Då våra kyrkogårdar är fördelade över stora ytor använder vi tjänstecykeln för att ta oss fram. Därför behöver du kunna cykla!

Övrigt
Anställningsform: Sommarjobb juni - augusti
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-05-01


Välkommen med din ansökan! Vi tar emot ansökningar endast via länken nedan. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Visa mindre

Rutinerad tandtekniker till vår CAD-CAM avdelning

Ansök    Feb 2    Cervident AB    Tandtekniker
Cervident AB söker nu en ny medarbetare till vår CAD-CAM avdelning. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom CAD-CAM För att passa bra in i rollen ser vi att den ideala kandidaten trivs bra med att jobba självständigt, har hög förmåga att ta ett stort eget ansvar samt har hög stresstålighet. Vårt labb ligger i centrala Malmö bara ett stenkast från Pildammsparken Sista ansökningsdag är 2022-03-03 Vi kommer hålla intervjuer löpande under ansökningstide... Visa mer
Cervident AB söker nu en ny medarbetare till vår CAD-CAM avdelning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom CAD-CAM
För att passa bra in i rollen ser vi att den ideala kandidaten trivs bra med att jobba självständigt, har hög förmåga att ta ett stort eget ansvar samt har hög stresstålighet.
Vårt labb ligger i centrala Malmö bara ett stenkast från Pildammsparken
Sista ansökningsdag är 2022-03-03
Vi kommer hålla intervjuer löpande under ansökningstiden då tjänsten behöver tillsättas så snart som möjligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidsbasis med 6 månaders provanställning.
Skicka in ditt CV eller frågor om tjänsten till:
[email protected] Visa mindre

Vill du arbeta och bo på havsnära och vacker gård med anor från 1800-tal?

Nytorps Gård ligger vackert beläget, ett stenkast från havet, ca 500 meter söder om Rydebäck och ca 1,6 mil söder om Helsingborg. År 1835 tog Charlotta Löwenheim över markerna och några år senare finns uppgifter om att hon lät uppföra ”dyra och herrskapsliknande byggnader” vilka utgör grunden för dagens Nytorp. Gården har även kopplingar till dåvarande kronprinsessan Margareta som ska ha hjälpt hennes väninna att anlägga den vackra trädgården, med inspirat... Visa mer
Nytorps Gård ligger vackert beläget, ett stenkast från havet, ca 500 meter söder om Rydebäck och ca 1,6 mil söder om Helsingborg. År 1835 tog Charlotta Löwenheim över markerna och några år senare finns uppgifter om att hon lät uppföra ”dyra och herrskapsliknande byggnader” vilka utgör grunden för dagens Nytorp. Gården har även kopplingar till dåvarande kronprinsessan Margareta som ska ha hjälpt hennes väninna att anlägga den vackra trädgården, med inspiration från Sofiero slott.


Trädgårdsintresserad med egen bostad på anrika Nytorps Gård
Vill du vistas i en vacker utemiljö med anor från 1800-talet på arbetstid? Är du en trädgårdskunnig person? Har du tröttnat på vardagen och lockas av att göra något annat? Då är detta kanske ditt nästa steg i livet.
På vackra Nytorp Gård erbjuds du en unik tjänst att ta hand om den fina parkliknande trädgården samt ha tillsyn över närliggande byggnader. I tjänsten ingår en egen bostad i grannbyggnad. En mycket ljus och trevlig, fullt utrustad tjänstebostad på 80 m2, 2 rum och kök samt terrass på 20m2 och tillgång till trädgården.


Om Tjänsten:
”Bo på heltid och arbeta på deltid” Tjänsten är en tillsvidareanställning där du arbetar heltid med trädgårdsarbete och dylikt under sommarhalvåret för att övergå i ett lugnare tempo under vinterhalvåret, arbetstiden kan vara förhandlingsbar. Tyngre och mer omfattande arbete tar man extern hjälp för. Det finns en tjänstebostad på området som arbetsgivaren gärna ser att man bosätter sig i under anställningstiden. Det finns även tillgång till bil och du ges möjlighet att arbeta flexibelt, förutsatt att trädgården sköts.


I denna rekrytering samarbetar Nytorps Gård med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Standby Workteam - Lars Olsson, tel 0721 651 809 eller Karin Dahlin, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsarbetare till Bredablick!

Om oss Vill du vara med och utveckla Bredablick i Skåne? Vi på Bredablick Förvaltning är stolta över att förvalta hållbara bostäder och bostadsområden. Just nu söker vi trädgårdsarbetare för arbete under säsongen 2023. Om tjänsten Som trädgårdsarbetare får du vara med att ansvara för utemiljön och trädgårdarna runt olika bostadsrätter i Malmö och Lund med omnejd. Arbetsuppgifter: - Ogräsrensning - Gräsklippning - Häckklippning - Beskärning Vi söker ... Visa mer
Om oss
Vill du vara med och utveckla Bredablick i Skåne? Vi på Bredablick Förvaltning är stolta över att förvalta hållbara bostäder och bostadsområden. Just nu söker vi trädgårdsarbetare för arbete under säsongen 2023.

Om tjänsten
Som trädgårdsarbetare får du vara med att ansvara för utemiljön och trädgårdarna runt olika bostadsrätter i Malmö och Lund med omnejd.

Arbetsuppgifter:

- Ogräsrensning

- Gräsklippning

- Häckklippning

- Beskärning

Vi söker dig som

- Har relevant utbildning och erfarenhet av trädgårdsskötsel

- Besitter god växtkännedom och har kunskap om beskärning, plantering och växtbäddar

- B-körkort är ett krav för tjänsten

- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift

Det är meriterande om du har giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare samt även en vana av att köra med släpvagn.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är:

- Serviceinriktad

- Initiativtagande

- Kan arbeta både självständigt och i team

Ditt engagemang och din kompetens gör att du kan bidra till att skapa fantastiska utemiljöer till våra kunders glädje. Vi tar fram trädgårdarnas allra bästa sida!

Övrig information

- Placering: Malmö/Lund, med omnejd

- Omfattning: Heltid, 1/4 - 31/10 2023

Om oss
Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom förvaltning, projektledning samt facility services. Vi är ca 600 anställda som representerar Bredablick runt om i landet. Vi är en organisation utan glastak, där befordringar inte bestäms av ålder eller år i företaget utan av vad just du bidrar med. Vi kan ge dig en språngbräda till en häftig karriär och möjlighet att påverka på ett tidigt stadium om du ger oss ditt engagemang. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare på alla nivåer i företaget har engagemang i att bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt.

Ta nu chansen och följ med på vår spännande resa!

Låter det intressant? Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Protestekniker

Ansök    Jan 25    Nordentic AB    Tandtekniker
Protestekniker med erfarenhet sökes till vår protesavdelning. Vem söker vi? Vi söker dig som är en erfaren tandtekniker inom avtagbar protetik. Du har en Tandteknisk utbildning i kombination med minst 5 års erfarenhet av avtagbar protetik. Troligtvis arbetar du i dag som Protestekniker och kan arbeta självständigt. Vi tror att du är positiv, trivs med att ta ett stort eget ansvar inom en organisation med många kontaktytor och högt tempo. Du är en lösning... Visa mer
Protestekniker med erfarenhet sökes till vår protesavdelning.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är en erfaren tandtekniker inom avtagbar protetik.
Du har en Tandteknisk utbildning i kombination med minst 5 års erfarenhet av avtagbar protetik. Troligtvis arbetar du i dag som Protestekniker och kan arbeta självständigt.
Vi tror att du är positiv, trivs med att ta ett stort eget ansvar inom en organisation med många kontaktytor och högt tempo. Du är en lösningsorienterad person som vill vara med och bidra till Tic Frontlines förändringsresa.
Vilka är vi?
Tic Frontline är ett fullservicelaboratorium beläget mitt i centrala Malmö. Vi producerar allt på den Tandtekniska marknaden.
Vi ingår i Nordentic koncern. Nordentic är Skandinaviens största aktör på den tandtekniska marknaden med dentallaboratorier i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen tillhandahåller ett full-servicekoncept och levererar alla slags tandtekniska arbeten till mer än 2000 tandläkare, både inom den privata och offentliga tandvården. Nordentic ligger i framkant när det gäller att implementera nya tekniker och har via sin erfarna personal spetskompetens inom alla tandtekniska konstruktioner och produkter.
(för mer info om oss se www.ticfrontline.se)
Vi drivs av en gemensam vision: Vi ska få Skandinavien att le!
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en simulerande miljö. Du kommer att få arbeta med flera olika kunder och kontaktytor. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor.
Vi önskar att du:
har hög servicekänsla och drivkraft
har erfarenhet av att framställa div. avtagbara proteser- allt ifrån partiella till helproteser
trivs att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt
trivs med en blandning av fasta och varierande arbetsuppgifter
har en önskan och driv i att vilja lära sig nya sakerTjänsten är på 100% med start omgående
Du kommer att sitta med oss på Tic Frontline i Malmö.
Välkommen med din ansökan/CV till [email protected].
Vi kommer ha löpande urval. Skriv gärna ” Protestekniker CTS” i ”mejlets rubrik. Visa mindre

Arbetsledare trädgård Malmö

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv... Visa mer
Om oss

Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Just nu söker vi en arbetsledare inom trädgård för vår fortsatta uppbyggnad och expansion av trädgårdsavdelningen på Bredablick i Malmö. Du kommer vara verksam ute på plats hos våra kunder samt bistå med spetskompetens vid upphandlingar. Du arbetar både individuellt och i team med att sköta våra kunders utemiljö.

Vi söker dig med

- Erfarenhet av arbetsledning samt kvalificerad eller med relevant utbildning inom området.

- God växtkännedom och kunskap om plantering och växtbäddar.

- Meriterande är giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare.

- Förmågan att se kundens behov och avhjälpa problem innan de uppstår.

För att trivas i rollen är det en förutsättning att du är mål- och resultatorienterad och vill arbeta i ett bolag som ständigt utvecklas. Som person är du serviceminded, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Som medarbetare hos oss på Bredablick är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Ogräsrensning

- Gräsklippning

- Häckklippning

- Beskärning

- Kundkontakt och uppföljning

- Daglig styrning av person, dock inget personalansvar

Övrig information

- Placering: Malmö med omnejd

- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

- Start: Enligt överenskommelseVill du vara med och bidra till välskötta grönytor? Sök redan idag! Visa mindre

Nu söker fritidsförvaltningen en vikarierande skötselarbetare!

Ref: 20230166 Arbetsuppgifter Just nu söker vi en vikarierande skötselarbetare till fritidsförvaltningen, sektion Hantverk/ Mark. Aktuell tjänst är ett vikariat till och med 2024-02-06. I din roll som skötselarbetare kommer du att arbeta med bland annat: • Beskärning, både via lift och från marken. • Plantering och återplantering av träd, buskar, häck, perenner och lök, i både mark och urnor. • Hårdgjorda ytor, staket och stängsel. • Markåterställn... Visa mer
Ref: 20230166

Arbetsuppgifter
Just nu söker vi en vikarierande skötselarbetare till fritidsförvaltningen, sektion Hantverk/ Mark. Aktuell tjänst är ett vikariat till och med 2024-02-06.

I din roll som skötselarbetare kommer du att arbeta med bland annat:


• Beskärning, både via lift och från marken.
• Plantering och återplantering av träd, buskar, häck, perenner och lök, i både mark och urnor.
• Hårdgjorda ytor, staket och stängsel.
• Markåterställning.
• Avlösa ordinarie lastbilschaufför.

Du kommer att utgå från sektionens kontor/garage på Augustenborg men har hela Malmö som arbetsplats då våra fritidsanläggningar finns i hela kommunen. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag och vi tillämpar flextid.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du som söker ha en gymnasieexamen, alternativt annan relevant utbildning som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig. Har du utbildning inom grönyteskötsel, beskärning, växtkännedom eller liknande ser vi detta som meriterande. Vi ser även att du har tidigare arbetslivserfarenhet från trädgårdsbranschen och att du jobbat med till exempel park- och grönyteskötsel.

Goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt är ett krav. Likaså C/C1 körkort samt YKB-bevis för att köra lastbil.

Som person är du ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. Din samarbetsförmåga är god och du har ett gott bemötande både mot interna och externa aktörer. Du är även flexibel och kan anpassa dig till förändrade omständigheter.

Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete, vilket kräver att du har en förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att du tar egna initiativ.

Om arbetsplatsen
Sektion Hantverk/Mark
Sektion Hantverk/ Mark ingår under enhet stadion. Sektionen arbetar gentemot samtliga av Malmö fritidsanläggningar och fritidsgårdar. Sektionen består idag av 13 medarbetare. Fem hantverkare, två tekniker inom el-tele-data, en projektledare, en trädgårdsingenjör, två trädgårdstekniker, en mekaniker och en fordonsförare. Hantverk/Marks uppdrag innefattar att åtgärda och förebygga skadegörelse, inbrott och skaderisker på fritidsförvaltningens anläggningar, interna transporter samt entreprenad på bi-ytor via avtal med stadsfastigheter. I rollen som skötselarbetare ingår du i en arbetsgrupp på tre personer.

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-03-01 eller enligt överenskommelse 

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Visa mindre

Arbetsledare till markskötsel

Ref: 20230062 Arbetsuppgifter Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växt... Visa mer
Ref: 20230062

Arbetsuppgifter
Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växthus där vi driver upp annueller och ansvarar för plantering av Malmö stads blomsterprogram.

Vi är nu i behov att rekrytera en ny arbetsledare till en av stadens centrala driftsgrupp.

Som arbetsledare har du ett tillitsbaserat arbetssätt vilket genomsyrar alla delar av uppdraget, både mot medarbetare och våra beställare. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för ett antal yrkesarbetare ute i driften och rapporterar till sektionschefen som är en del av markskötsels ledningsgrupp. Du deltar även i genomförandet av processer och verksamhetens ständiga utveckling.

I rollen ingår även visst administrativt arbete såsom fakturering och ekonomiuppföljning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

En avslutad gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Dokumenterad ledarerfarenhet eller andra arbetslivserfarenheter som kan prövas som likvärdiga.

God administrativ förmåga

Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Goda kunskaper i Office-paketet.

Meriterande är ifall du har:

Högskoleutbildning eller andra kompletterande utbildningar inom relevant område, såsom exempelvis landskapsingenjör.

Erfarenhet av att navigera i en stor organisation med hög komplexitet

Erfarenhet av storskalig grönyteskötsel.

Genom ett tillitsbaserat ledarskap stödjer och motiverar du dina medarbetare samt ger dem ansvar och möjlighet att utvecklas. Det är viktigt att du trivs i mötet med människor och känner dig trygg i ledarrollen som innebär att fatta tydliga beslut, kommunicera på ett rakt och tydligt sätt samtidigt som du ska vara lyhörd för såväl dina medarbetares som våra samarbetspartners behov.

För oss är det viktigt att du är en lagspelare och att samarbete sker i nära dialog. Att du planerar aktiviteter och projekt effektivt och i god tid ser vi som en förutsättning.

B-körkort för manuellt växlad bil och goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift är en förutsättning för tjänsten.

Om arbetsplatsen
Enheten markskötsel tillhör avdelningen kommunteknik på serviceförvaltningen som arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. 

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb 


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning/vikariat, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Obekväma arbetstider och beredskap kan förekomma.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

skördearbetare/ harvesting workers

Ansök    Jan 18    Vidagrönt AB    Skördearbetare
VidaGrönt söker säsongsarbetare april- oktober för plantering och skörd av gurkor i växthus. Arbetet är fysiskt krävande då det innefattar lyft av lådor och förflyttning av vagnar med gurkor. Arbetet innefattar även andra uppgifter relaterat till växthusodling av gurkor. Det fysiska arbetet kräver även uthållighet då det är varmt i växthusen om sommaren. Under högsäsongen juni-avg. blir arbete uppdelat i två skift för att pausa under de varmaste timmarna p... Visa mer
VidaGrönt söker säsongsarbetare april- oktober för plantering och skörd av gurkor i växthus. Arbetet är fysiskt krävande då det innefattar lyft av lådor och förflyttning av vagnar med gurkor. Arbetet innefattar även andra uppgifter relaterat till växthusodling av gurkor.
Det fysiska arbetet kräver även uthållighet då det är varmt i växthusen om sommaren. Under högsäsongen juni-avg. blir arbete uppdelat i två skift för att pausa under de varmaste timmarna på dagen.


Vi söker personer som vill arbeta i team och har egen drivkraft.


VidaGrönt is looking for seasonal workers April-October for planting and harvesting cucumbers in greenhouses. The work is physically demanding as it involves lifting boxes and moving carts with cucumbers. The work also includes other tasks related to greenhouse cultivation of cucumbers.
The physical work also requires endurance as it is hot in the greenhouses in the summer. During the high season june-avg work is divided into two shifts to take a break during the hottest hours of the day.


We are looking for workers who want to work in team and have their own drive. Visa mindre

[Sässongsarbete] Skötsel och underhåll av grönytor

Vi söker flera medarbetare som kommer att arbeta hos oss på Livsmedelsstädarna under våren och sommaren 2023. Arbetet är ett sässongsarbete. Arbetsuppgifter: Uppförande och underhåll av park- och lekutrustning Uppsättning och nedtagning av träd samt belysning vid behov. Gräs- och häckklippning, ogräsrensning, plantering, trädfällning, slyröjning och trädbeskärning. Planteringar och skötsel av gatuträd, blomplanteringar i urnor, ogräsbekämpning. För uppdra... Visa mer
Vi söker flera medarbetare som kommer att arbeta hos oss på Livsmedelsstädarna under våren och sommaren 2023. Arbetet är ett sässongsarbete.
Arbetsuppgifter:
Uppförande och underhåll av park- och lekutrustning
Uppsättning och nedtagning av träd samt belysning vid behov.
Gräs- och häckklippning, ogräsrensning, plantering, trädfällning, slyröjning och trädbeskärning.
Planteringar och skötsel av gatuträd, blomplanteringar i urnor, ogräsbekämpning.

För uppdraget krävs att du är serviceinriktad, flexibel, självständig, strukturerad, stresstålig, engagerad och lösningsfokuserad. Självklart har du en positiv människosyn och är genuint intresserad av att öka kvaliteten för våra kunder och vår personal.
Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor. Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär. Stor vikt kommer att läggas på personens egenskaper och självklart tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Livsmedelsstädarna är ett familjeföretag som grundades i Malmö år 2008. Huvudinriktningen är industrisanering och specialstäd, ett område som vi har stor erfarenhet av. Företagets verksamhetsidé är att erbjuda våra kunder tjänster av absolut högsta kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Våra kunder finns i södra Sverige och främst inom livsmedelsbranchen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsanläggare / läggare av marksten

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten. Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns l... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten.
Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
Du bör vara i bra fysisk kondition och vara socialt lagd då vi har mycket kundkontakt.
Körkort för personbil är ett krav. BE ett plus. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

[Sässongsarbete] Skötsel och underhåll av grönytor

Vi söker flera medarbetare som kommer att arbeta hos oss på Livsmedelsstädarna under våren och sommaren 2023. Arbetet är ett sässongsarbete. Arbetsuppgifter: Uppförande och underhåll av park- och lekutrustning Uppsättning och nedtagning av träd samt belysning vid behov. Gräs- och häckklippning, ogräsrensning, plantering, trädfällning, slyröjning och trädbeskärning. Planteringar och skötsel av gatuträd, blomplanteringar i urnor, ogräsbekämpning. För uppdra... Visa mer
Vi söker flera medarbetare som kommer att arbeta hos oss på Livsmedelsstädarna under våren och sommaren 2023. Arbetet är ett sässongsarbete.
Arbetsuppgifter:
Uppförande och underhåll av park- och lekutrustning
Uppsättning och nedtagning av träd samt belysning vid behov.
Gräs- och häckklippning, ogräsrensning, plantering, trädfällning, slyröjning och trädbeskärning.
Planteringar och skötsel av gatuträd, blomplanteringar i urnor, ogräsbekämpning.

För uppdraget krävs att du är serviceinriktad, flexibel, självständig, strukturerad, stresstålig, engagerad och lösningsfokuserad. Självklart har du en positiv människosyn och är genuint intresserad av att öka kvaliteten för våra kunder och vår personal.
Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor. Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär. Stor vikt kommer att läggas på personens egenskaper och självklart tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Livsmedelsstädarna är ett familjeföretag som grundades i Malmö år 2008. Huvudinriktningen är industrisanering och specialstäd, ett område som vi har stor erfarenhet av. Företagets verksamhetsidé är att erbjuda våra kunder tjänster av absolut högsta kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Våra kunder finns i södra Sverige och främst inom livsmedelsbranchen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdspersonal

Vi söker flera duktiga personer till vår trädgårdsavdelning för säsongen 2023! Dina arbetsuppgifter kommer innefatta vanligt förekommande arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel så som gräsklippning, plantering, ogräsbekämpning, beskärning av träd och buskar, häckklippning, röjning samt rensning av plattbeläggningar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna, en god fysik är därför ett måste. Kundkontakt är en viktig del i ... Visa mer
Vi söker flera duktiga personer till vår trädgårdsavdelning för säsongen 2023!
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta vanligt förekommande arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel så som gräsklippning, plantering, ogräsbekämpning, beskärning av träd och buskar, häckklippning, röjning samt rensning av plattbeläggningar.
Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna, en god fysik är därför ett måste.
Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi jobbar mycket mot den privata marknaden och det är därför är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket.
Hos oss arbetar man oftast i team om minst två personer, men det kan förekomma att man arbetar i ensam stundtals vid mindre jobb. Vi anställer för säsongen till oktober 2023.


Vår trädgårdsavdelningen utgår från Malmö varje dag. För tjänsten krävs minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, B-körkort, vana av att köra med släp samt att man talar och skriver svenska obehindrat.


Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag genom att skicka ditt CV till [email protected]!
Märk din ansökan med "Trädgård"


Om God Service i Sverige AB
God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. God Service erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård och ledsagning.
Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.
God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i sydvästra Skåne med kontor i Malmö. Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag. Vår målsättning är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar till alla slags RUT-tjänster och olika tjänster till företag.
Vi är ett modernt servicebolag som är heltäckande inom städ och service. Till privatpersoner erbjuder vi som städfirma hemstädning, storstädning, flyttstädning, trädgårdsarbete samt fönsterputs. Att beställa en tjänst ska vara enkelt och tryggt. Till företag och andra organisationer erbjuder vi trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, butiksstädning, golvvård, trädgårdsarbete m.m. Alla uppdrag skiljer sig och vi anpassar oss efter våra kunders önskemål. God Service är ett städföretag med en erfaren ledning som har ambitionen att växa i sund takt tillsammans med våra kunder.
http://www.godservice.se Visa mindre