Lediga jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Malmö

Se lediga jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Sjuksköterskor till VO ortopedi på Nya Sjukhuset i Malmö

Nytt
Gör skillnad. Varje dag. Vill du vara med oss och skapa modern vård för framtidens patient? Vill du vara först med att få möjlighet att prova vårt nya introduktionskoncept? Dessutom flyttar verksamheten in i Nya sjukhusområdet i Malmö (NSM). Vårdbyggnaden ska innehålla intensivvård, mottagningar, operationssalar, postoperativa platser, ankomstavdelning, vårdavdelningar med 244 enkelrum (varav 22 är anpassade för intermediärvård) och en sterilteknisk enhe... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med oss och skapa modern vård för framtidens patient? Vill du vara först med att få möjlighet att prova vårt nya introduktionskoncept? Dessutom flyttar verksamheten in i Nya sjukhusområdet i Malmö (NSM). Vårdbyggnaden ska innehålla intensivvård, mottagningar, operationssalar, postoperativa platser, ankomstavdelning, vårdavdelningar med 244 enkelrum (varav 22 är anpassade för intermediärvård) och en sterilteknisk enhet. Målet är att skapa bästa möjliga lokaler för vård nu och i framtiden.

Ortopeden välkomnar nu nya sjuksköterskor för att ta del av vår resa med inflyttning till det nya sjukhusområdet på Skånes universitetssjukhus (Sus) 2024!

Sedan hösten 2022 har VO ortopedi tre avdelningar som är piloter i projektet Magnet for Europe, där SUS är ett av fem sjukhus i Sverige som deltar. Ursprunget är hämtat från USA där Magnetsjukhusen kännetecknas av god arbetsmiljö och excellent omvårdnad, samt en förmåga att på ett ”magnetiskt” sätt rekrytera och behålla personal.

VO ortopedi vid Sus arbetar cirka 500 medarbetare och vi är en av Sveriges största ortopediverksamheter. Verksamheten bedrivs i både Lund och Malmö. Varje år tar vi emot cirka 85 000 besök på våra mottagningar och har ungefär 6 700 inneliggande patienter. Våra patienter är både barn och vuxna.

Ortopeden, Lund / Malmö var först i landet med att införa karriärtjänster för sjuksköterskor utifrån ett strukturerat utvecklingsprogram i fem faser där det ingår utbildningar och läraktiviteter i varje fas. Varje fas kopplas till en tydlig kompetensstege där det från och med fas tre ges möjlighet att söka tjänst som avancerad sjuksköterska inom ortopedi, kopplad till lönekriterier. Vi har flera sjuksköterskor på avancerad nivå samt en sjuksköterska på specialistnivå vilket innebär att du har stöd och hjälp av erfarna kolleger då du är ny i ditt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu dig som är utbildad sjuksköterska samt dig som är nyexaminerad.

För dig som är nyexaminerad har vi ett introduktionskoncept där vi erbjuder möjlighet att efter sedvanlig introduktion även under en period på cirka sex månader gå tillsammans med en annan ny sjuksköterska samtidigt som det alltid finns mer erfarna kollegor att rådfråga.

Arbetet på en ortopedisk vårdavdelning är omväxlande och givande där den ena dagen inte är den andra lik. Som sjuksköterska utmanas och utvecklas du av mångfacetterade arbetsuppgifter där både pre- och postoperativ omvårdnad samt rehabilitering ingår. I ett tvärprofessionellt team arbetar du tillsammans med läkare, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och farmaceut med ett gemensamt ansvar för patienterna i ert team. Vi arbetar enligt det personcentrerade synsättet där patientens unika behov sätts i centrum och präglas av engagemang, lyhördhet och struktur. Vi vill att du precis som vi värdesätter ett arbete som utmärks av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och närmsta chef. Vår avdelning präglas av ett varmt och positivt klimat med en god stämning, där alla tillsammans arbetar för en bra arbetsmiljö med patientens bästa i fokus.

Arbetet vi erbjuder dig är både varierande, stimulerande och lärorikt med möjlighet till personlig utveckling och utbildning samt, om du är intresserad, delaktighet i avdelningens utvecklingsarbete. Väljer du att arbeta hos oss introduceras du i arbetet efter dina förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav.

Vidare ser vi att du har ett intresse av ortopedi och trivs med ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du har också god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Därtill värdesätter vi att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter samt att du bidrar till vårt goda arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Nytt
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på njurmedicin i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-12-07 och pågår till 2023-12-17 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på njurmedicin. Ansök senast 2023-12-07.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriavdelning 88 psykos i Malmö

Nytt
Gör skillnad. Varje dag. Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter nästa utmaning där du utvecklas både i din profession och som person? Tveka inte att söka dig till oss på avdelning 88 redan idag! Område psykos i Malmö/Trelleborg har som uppdrag att genom ett respektfullt bemötande ge en effektiv psykosvård för att möjliggöra ett bättre liv för människor med psykos. Inom öppen- och heldygnsvård bedöm... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter nästa utmaning där du utvecklas både i din profession och som person? Tveka inte att söka dig till oss på avdelning 88 redan idag!

Område psykos i Malmö/Trelleborg har som uppdrag att genom ett respektfullt bemötande ge en effektiv psykosvård för att möjliggöra ett bättre liv för människor med psykos. Inom öppen- och heldygnsvård bedömer, utreder, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar vi patienter med diagnoserna schizofreni, vanföreställningssymptom, schizoaffektiva syndrom samt andra tillstånd där psykosutveckling misstänks. Område psykos erbjuder psykiatriska insatser för personer med psykosproblematik. Vi utgår från en helhetssyn kring psykisk ohälsa som bygger på en kombination av medicinska, psykologiska och sociala insatser.

Område psykos består av fyra öppenvårdsmottagningar och tre enheter som bedriver heldygnsvård. Avdelning 88 är en slutenvårdsavdelning med 13 vårdplatser för patienter med psykossjukdom och funktionsnedsättningar samt förstagångsinsjuknade i psykos. Här vårdas patienter frivilligt men även enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT).


ARBETSUPPGIFTER
Är du utbildad sjuksköterska med intresse för psykiatri? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi erbjuder ett engagerande och spännande arbete med arbetskamrater som har lång erfarenhet av psykosvård. Du får ett utvecklande arbete, såväl yrkesmässigt som personligt där utvecklingsmöjligheter och inriktning styrs utifrån de behov som finns hos våra patienter och deras anhöriga. Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av våra patienter och deltar i medicinering, bedömning och dokumentation i våra journalsystem. Vården sker i samarbete med enhetens öppenvårdsmottagningar, övriga enheter på sjukhuset samt kommunen. Omvårdnadsdokumentationen sker i datasystemet Melior, enligt VIPS-modellen.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För de som vill specialistutbilda sig erbjuds utbildningsförmåner inom prioriterade områden. Målet för område psykos är att så många sjuksköterskor som möjligt har vidareutbildning i psykiatri. Genom att våra medarbetare utvecklas fortlöpande kan vi ge en bättre vård till våra patienter. Vi skapar kontinuerligt möjligheter att få tjänstledighet till studier. Därutöver är vi generösa med andra utbildningar, såväl internt som externt.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar såväl en nyexaminerad som erfaren legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det ses som meriterande om du har utbildning inom psykiatri samt om du har vana att arbeta i olika verksamhetssystem.

Gillar du att ta ansvar och fatta egna beslut samtidigt som du värdesätter samarbete i team? Då tror vi att du har goda förutsättningar att trivas hos oss. Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Därtill har du en hög handlingsberedskap, ett mycket gott bemötande och kan ändra din planering efter hur situationen ser ut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Nytt
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker barn- och ungdomssjuksköterska till uppdrag på neonatalavdelning i Malmö. Uppdraget startar 2023-12-04 och slutar 2023-12-31. Uppdraget kräver specialistutbildning som barn- och un... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker barn- och ungdomssjuksköterska till uppdrag på neonatalavdelning i Malmö. Uppdraget startar 2023-12-04 och slutar 2023-12-31.
Uppdraget kräver specialistutbildning som barn- och ungdomssjuksköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som barn- och ungdomssjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska till Bup ätstörning i Malmö

Nytt
Gör skillnad. Varje dag. Välkommen till Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Malmö! Bup specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 130 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar mot hela Malmö stad samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Inom vårt område finns tre allmänpsykiatriska mottagningar, spädbarnspsykiatrisk mottagning, ätstörningsmottagning, neuropsykiatrisk mottagning, mell... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Malmö!

Bup specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 130 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar mot hela Malmö stad samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Inom vårt område finns tre allmänpsykiatriska mottagningar, spädbarnspsykiatrisk mottagning, ätstörningsmottagning, neuropsykiatrisk mottagning, mellanvård samt tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning och en vårdavdelning.

Vår mottagning vänder sig till barn mellan 4–18 år och deras familj/nätverk vars psykiatriska problematik kräver ätstörningsbehandling. Till enheten hör även mellanvård för ätstörningspatienter och övrig mellanvård. Enheten har 20 medarbetare bestående av sjuksköterska, psykolog, kurator, familjebehandlare, fysioterapeut, läkare, medicinsk sekreterare och enhetschef. På mottagningen arbetar fem medarbetare.

Hos oss värderas arbetsmiljön högt och vi värnar om ett gott kamratskap med humor och högt i tak. Du kommer till en trevlig och spännande arbetsplats med bitvis högt tempo!


ARBETSUPPGIFTER
En av våra uppskattade kollegor ska byta arbete och därför söker vi nu en ny sjuksköterska till vår mottagning.

Arbetet som sjuksköterska är både utmanande och stimulerande. Dina arbetsuppgifter består av psykoedukation, bedömningar, medicinska kontroller och behandlande samtal. Du arbetar självständigt men har både erfarna medarbetare och teamet att vända dig till vid behov. I rollen som sjuksköterska har du stor frihet att planera och organisera ditt arbete samt även påverka och bidra till vårt utvecklingsarbete. För att ge god vård arbetar vi efter standardiserade vårdprogram.

För att du ska komma in i rollen på ett så bra sätt som möjligt tilldelas du en mentor och får introduktion anpassad utifrån din kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder även möjlighet till vidareutbildning inom ätstörningsbehandling.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom är önskvärt. Erfarenhet av behandling av ätstörningspatienter och/eller familjearbete med ett psykosocialt perspektiv ses som meriterande.

Arbetet på Ätstörningsmottagningen förutsätter att du kan tänka och arbeta flexibelt samt är ansvarsfull och intresserad av att arbeta med komplexa psykiatriska tillstånd. Du känner ett starkt engagemang för barn och deras uppväxtvillkor. Som person är du stabil, initiativrik och kan tänka klart vid känslomässigt stressfulla situationer. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och är bra på att skapa relationer. Därtill har du förmåga att se patienten i ett helhetsperspektiv då problematiken kan vara blandad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan en eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska

Nytt
Vårdcentral Borgen-Där medicinsk kvalitet möter omtanke Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska till en spännande möjlighet att bli en del av vårt team. Vi söker dig som delar vår passion för hög medicinsk kvalitet, god tillgänglighet och ett omtänksamt bemötande. Vårdcentral Borgen startade 1 februari 2023 i helt nybyggda lokaler, vi har en mycket positiv utveckling och behöver nya kollegor. Vi är idag två fast anställda allmän specialister, en ... Visa mer
Vårdcentral Borgen-Där medicinsk kvalitet möter omtanke
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska till en spännande möjlighet att bli en del av vårt team. Vi söker dig som delar vår passion för hög medicinsk kvalitet, god tillgänglighet och ett omtänksamt bemötande.
Vårdcentral Borgen startade 1 februari 2023 i helt nybyggda lokaler, vi har en mycket positiv utveckling och behöver nya kollegor. Vi är idag två fast anställda allmän specialister, en leg.läkare, specialist i gynekologi, sjuksköterskor, undersköterskor, receptionist, fysioterapeut, psykolog, kurator, arbetsterapeut och dietist.
Varför Modern Vårdcentral?
Vi strävar efter att erbjuda den bästa vården för våra patienter genom evidensbaserad praxis och kontinuerlig utbildning
Vi tror på att göra vården tillgänglig och bekväm för våra patienter, med flexibla kontaktvägar och generösa öppettider
Vi prioriterar och tar aktiva dialoger med våra patienter för att veta deras upplevelse av vår verksamhet
Vi behandlar och bemöter våra patienter med vänlighet och respekt som är kärnan i vår verksamhet
Dina kvalifikationer
Du är utbildad legitimerad sjuksköterska
Du har arbetslivserfarenhet som sjuksköterska, meriterande med tidigare erfarenheter inom primärvården
Du har en god medicinsk kunskap
Du har förmåga att erbjuda vård av hög kvalitet och ett fokus på tillgänglighet och professionellt bemötande
Du har förmåga att samarbeta med teamet för att säkerställa en god vård
Du har ett stort intresse av att delta i och driva kvalitets- och utvecklingsarbete

Vi erbjuder
Attraktiv arbetsmiljö-modern vårdcentral med ett tydligt fokus på kvalitet, tillgänglighet och bemötande
Ett omväxlande arbete som sjuksköterska, innefattar även bemanning på kväll och helg
Möjlighet till utveckling och fortbildning
Positivt team av kollegor som alla strävar efter samma mål och vision
Skicka din ansökan, personligt brev och CV till [email protected] , har du frågor är du välkommen att ringa Verksamhetschef Susanne Persson, 0739-084925
Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Sjuksköterskor till SÄBO och hemsjukvård

Nytt
Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till SÄBO och hemsjukvård.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information på 010-178 36 20/[email protected]

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag! Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Nytt
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en barn- och ungdomssjuksköterska till ett uppdrag på neonatalavdelning i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-12-04 och pågår till 2023-12-31 Tjänstgöring som barn- och ungdomssjuksköterska med sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning. Ansök senast +055912-03-31.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som barn- och ungdomssjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Nytt
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på gastrologen i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-12-05 och pågår till 2023-12-31 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på gastrologen. Ansök senast 2023-12-13.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriavdelning i Malmö

Nytt
Gör skillnad. Varje dag. Är fokus på patienten och ett empatiskt förhållningssätt självklarheter för dig? Vill du ges möjlighet att utvecklas både i din roll som sjuksköterska och som person? Då kan det vara just dig vi söker! Avdelning 83 är en psykiatrisk heldygnsavdelning med allmänpsykiatrisk inriktning. Vår subspecialitet är patienter med affektiva sjukdomar. Vidare varierar ålder och diagnoser hos våra patienter, ofta är patienterna i ett akut sked... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är fokus på patienten och ett empatiskt förhållningssätt självklarheter för dig? Vill du ges möjlighet att utvecklas både i din roll som sjuksköterska och som person? Då kan det vara just dig vi söker!

Avdelning 83 är en psykiatrisk heldygnsavdelning med allmänpsykiatrisk inriktning. Vår subspecialitet är patienter med affektiva sjukdomar. Vidare varierar ålder och diagnoser hos våra patienter, ofta är patienterna i ett akut skede av sin sjukdom när de kommer till oss. Vi har 17 vårdplatser och vårdar patienter inom ramen för hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT).

På vår avdelning arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, kurator, enhetschef och teamledare. Vi arbetar utifrån ett kognitivt arbetssätt och den psykiatriska vården består av en kombination av medicinska, psykologiska och sociala insatser. Vår behandling präglas av välbeprövade vetenskapliga metoder.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en ny sjuksköterskekollega!

I rollen som sjuksköterska arbetar du med psykiatrisk och medicinsk omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation, samtal och viss bedömning. Vi har intag från den psykiatriska akutmottagningen dygnet runt.

För dig som är nyexaminerad eller saknar erfarenhet av arbete inom psykiatrin erbjuder vi en upplärningsperiod där du får en god inblick i avdelningens arbete, rutiner och kännedom om den psykiatriska organisationen.

Tjänsten är en dagtjänst som inkluderar dag och kvällspass.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri och/eller erfarenhet av arbete inom psykiatrin.

Som person har du hög handlingsberedskap, ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor och förmåga att ställa om utifrån hur situationen ser ut. Vidare tycker du om att ha ett nära samarbete med kollegor och bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vi ser även gärna att du har ett genuint intresse för psykiatri.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Beroendecentrum avdelning 2 i Malmö

Nytt
Gör skillnad. Varje dag. Beroendecentrum Malmö (BCM) är en del av verksamhetsområdet vuxenpsykiatri Malmö inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi är en innovativ och dynamisk verksamhet med mycket engagerad personal. Verksamheten är en av landets största inom området beroendesjukdomar och har ett regionalt uppdrag för heldygnsvård vid opiatberoende. Vi har mottagningar för alkohol- och läkemedelsmissbruk, ungdomar, samsjuklighet, nark... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Beroendecentrum Malmö (BCM) är en del av verksamhetsområdet vuxenpsykiatri Malmö inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi är en innovativ och dynamisk verksamhet med mycket engagerad personal. Verksamheten är en av landets största inom området beroendesjukdomar och har ett regionalt uppdrag för heldygnsvård vid opiatberoende.

Vi har mottagningar för alkohol- och läkemedelsmissbruk, ungdomar, samsjuklighet, narkotikaberoende med eller utan neuropsykiatrisk diagnos samt ackrediterade mottagningar för läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende (LARO). Inom vårt område erbjuder vi behandling och diagnostik av alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende i öppenvård. Vi bedriver även heldygnsvård för personer med beroendeproblematik, då det krävs specialistutredning och specialistvård.

Beroendecentrum avdelning 2 är en vårdavdelning med 16 vårdplatser som huvudsakligen bedriver heldygnsvård för alkohol- och läkemedelsberoende patienter. Vi är en avdelning som ser samverkan som en förutsättning för en god planering gällande våra patienters vård. Här värnar vi om ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor och arbetar för en god gemenskap där vi alla lär av varandra. Du erbjuds arbete i en trevlig arbetsmiljö med hjälpsamma och erfarna kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en sjuksköterska för dag- och kvällstjänstgöring till vårt team på Beroendecentrum avdelning 2.

Som sjuksköterska kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta omvårdnadsarbete och läkemedelshantering.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För de som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar, då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom beroendeverksamhet eller psykiatrisk vård är det meriterande för tjänsten.

Till denna tjänst välkomnar vi dig som är ansvarstagande och självständig samt agerar flexibelt och patientfokuserat i din yrkesroll. För oss är det självklart att du vill vara med och bidra till ett fortsatt gott samarbete och en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Vårdcentral i Malmö

Om oss: Vital Vårdcentral Rosengård är en nystartad privat vårdcentral som drivs på uppdrag av Region Skåne. Vi strävar efter att kombinera professionalism och engagemang för att erbjuda enastående vårdtjänster i en modern och välskött lokal. Hos oss står patientupplevelsen i centrum, där varje individ bemöts med förståelse, vänlighet och omtanke från vår dedikerade personal. Vårt mål är att varje individ ska uppleva positivitet genom tillgänglig och perso... Visa mer
Om oss:
Vital Vårdcentral Rosengård är en nystartad privat vårdcentral som drivs på uppdrag av Region Skåne. Vi strävar efter att kombinera professionalism och engagemang för att erbjuda enastående vårdtjänster i en modern och välskött lokal. Hos oss står patientupplevelsen i centrum, där varje individ bemöts med förståelse, vänlighet och omtanke från vår dedikerade personal. Vårt mål är att varje individ ska uppleva positivitet genom tillgänglig och personcentrerad vård. Hälsa och livskvalitet är nära förknippade i vårt synsätt, och vi strävar efter att främja välbefinnande genom integrerade hälsofrämjande åtgärder, inklusive en sund livsstil med fokus på kost och motion.


Om dig & din roll
Vi söker dig som är legitimerade sjuksköterska med erfarenhet inom primärvård eller liknande område. Din kompetens sträcker sig bortom det rent medicinska och inkluderar även goda administrativa färdigheter.
Du är van vid att svara på samtal och ta emot patienter med professionalism och empati. Registrering och uppdatering av patientinformation i journalsystemet görs med noggrannhet och omsorg.
Vi värdesätter självgående personer som kan fatta beslut när det behövs. Att delta i marknadsföringsaktiviteter och bidra till att stärka vårdcentralens närvaro i samhället ingår som en del av arbetsuppgifterna.
Erfarenhet av att vara ansvarig för labbverksamheten, inklusive provtagning, ses som en extra tillgång. Självklart förväntar vi oss också att du utför omvårdnad och behandlingar i enlighet med professionella riktlinjer och standarder.


Vi erbjuder dig:
Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och bredda din erfarenhet genom att arbeta med en bred patientbas och vara en del av vårt tvärfunktionella team. Vi tror på att bygga starka och förtroendefulla relationer med våra patienter och kollegor, och att skapa en samhörighet som sträcker sig bortom det professionella. På Vital Vårdcentral värdesätter vi också en god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder flexibla arbetstider och strävar efter att skapa en hållbar arbetsmiljö där våra medarbetare kan trivas och må bra.
Friskvård, god frukost och fika ingår naturligtvis i tjänsten!


Skicka gärna ditt CV och personliga brev till oss via e-post på [email protected]
Timanställning eller deltid? Det går också bra. Hör av dig för mer information.
Vi ser fram emot att ha dig som en viktig del av vårt team! Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till MAVA i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Fördel... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till MAVA i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till njuravdelning i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till njuravdelning i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till njuravdelning i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till njuravdelning i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till kirurgi i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se För... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till kirurgi i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till neurologi i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se F... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till neurologi i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en akutsjuksköterska till ett uppdrag på neurologi i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-12-03 och pågår till 2023-12-03 Tjänstgöring som akutsjuksköterska med sedvanliga uppgifter på neurologi. Ansök senast +055865-09-13.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som akutsjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på gastrologen i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-11-30 och pågår till 2023-12-31 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på gastrologen. Ansök senast +055895-10-26.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska med Samordnande Ansvar inom Hemsjukvården Kalkbrottet!

Ref: 20232723 Sjuksköterska med samordnande ansvar- Var med och stärk vårt team för en mer effektiv och kvalitativ vård! Vill du ha en arbetsgivare som satsar på dig? Är du legitimerad sjuksköterska med ett särskilt intresse för planering och organisering? Då har vi en tjänst för dig! Just nu söker vi efter en sjuksköterska med samordningsansvar till hemsjukvården i Kalkbrottet. Arbetsuppgifter Ett omväxlande arbete som innebär att ha en helhetssyn oc... Visa mer
Ref: 20232723

Sjuksköterska med samordnande ansvar- Var med och stärk vårt team för en mer effektiv och kvalitativ vård!

Vill du ha en arbetsgivare som satsar på dig? Är du legitimerad sjuksköterska med ett särskilt intresse för planering och organisering? Då har vi en tjänst för dig! Just nu söker vi efter en sjuksköterska med samordningsansvar till hemsjukvården i Kalkbrottet.

Arbetsuppgifter

Ett omväxlande arbete som innebär att ha en helhetssyn och samtidigt vara ett stöd till verksamheten. I rollen är det viktigt att du kan planera och strukturera ditt arbete självständigt. Som sjuksköterska med samordnande ansvar ingår bland annat arbetsuppgifter som:


• Översyn och planering av daglig bemanning och planerad frånvaro
• Fördelning av dagliga insatser samt vid behov omfördela resurser inom sektionen
• Hålla i dagliga rapportmöten
• Uppdatera bemanningsinformation
• Samordna introduktion av nya kollegor och studerande
• Administrera behörigheter och ansvara för olika beställningar
• Arbeta som resurs inom sektionen där du går in som sjuksköterska vid behov

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet från den kommunala hemsjukvården. Du har god vana av att samarbeta med andra myndigheter och ingå i olika nätverk. Du har en nyfiken inställning till den framtida vården. För att trivas i detta uppdrag är du strukturerad, administrativt skicklig och lösningsfokuserad. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.

Du har god vana i olika journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Malmö stad tillämpar journalsystemet Procapita.

Vi erbjuder dig detta

- Nära och engagerat ledarskap.

- Möjligheter till kompetensutveckling via professionella nätverk och vidareutbildning under arbetstid.

- Arbete som är förlagd dagtid.

- Stimulerande arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter.

- Malmö stad erbjuder semesterväxling och friskvårdsbidrag. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner - Malmö stad (malmo.se)

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Vi ser fram emot din ansökan!  

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande under annonstid. Vänta därför inte med din ansökan!

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag 

Övrigt

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se) Visa mindre

Hej sjuksköterska!

Ref: 20232848 Just nu söker hemsjukvården efter fler sjuksköterskor. Önskar du en arbetsplats med större frihet där du kan påverka din arbetsdag? Vill du ha en arbetsgivare som satsar på dig? Just nu storsatsar vi på hemsjukvården och behöver därför utöka tjänsterna för att möta den framtida vården. Hos oss får du jobba med patienten i fokus!  Arbetsuppgifter Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av patienterna. Det innebär att du självständigt... Visa mer
Ref: 20232848

Just nu söker hemsjukvården efter fler sjuksköterskor. Önskar du en arbetsplats med större frihet där du kan påverka din arbetsdag? Vill du ha en arbetsgivare som satsar på dig? Just nu storsatsar vi på hemsjukvården och behöver därför utöka tjänsterna för att möta den framtida vården. Hos oss får du jobba med patienten i fokus! 


Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av patienterna. Det innebär att du självständigt bedömer, planerar och organiserar medicinska- och omvårdnadsinsatser. Du ansvarar för att handleda, utbilda och delegera omvårdnadspersonal. Du arbetar personcentrerat med att involvera patienten i beslut och samarbetar nära med anhöriga och teamet kring patienten. 

Du samverkar regelbundet med primärvård genom rond utifrån ett patientfokus. Du kommer även att samverka med flera aktörer enligt hälso- och sjukvårdavtalet där region, kommun och primärvård ingår för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. 

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll ska du vara nyfiken på den framtida vården och vilja arbeta med avancerad sjukvård i hemmiljö. Malmö stad arbetar för tillfället med att bygga upp och bygga ut konceptet nära vård som innebär att medarbetaren arbetar personcentrerat mot brukaren.

- Du ska trivas i att arbeta självständigt men även tvärproffesionellt. 
- Du ska självständigt kunna bedöma, planera och organisera ditt arbete.
- Du är drivande, lösningsfokuserad, har ett gott bemötande och har lätt för samarbete.
- Du handleder omvårdnadspersonal och samverkar med olika verksamheter. 
- Cykelvana är ett krav.
- B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års arbetserfarenhet. 
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom den kommunala hemsjukvården samt om du har specialistutbildning inom relevant område. Det ses också som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med patienter med varaktiga funktionsnedsättningar. Har du tidigare erfarenhet från hemsjukvård samt har arbetat med multisjuka äldre patienter är det ett plus. Har du arbetserfarenhet från patienter med psykiatri eller demenssjukdomar ses det också som meriterande. Du har god vana i olika journalsystem, Malmö stad tillämpar journalsystemet Procapita och använder sig av signeringssystemet MCSS. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi erbjuder dig detta
- Individuellt anpassat introduktionsprogram utifrån dina behov.

- Möjlighet till att utveckla egna ansvarsområde och driva förbättringsarbete som du är passionerad inom. 

- Möjlighet att ingå i olika nätverk, som exempelvis palliativa, diabets, nutrition och sår.

- Kontinuerliga interna utbildningar inom staden. 

- Möjlighet till att självständigt planera din arbetsdag. 

- Ett omväxlande arbete i patientens hemmiljö.

- Nära och engagerat ledarskap.

- Malmö stad erbjuder semesterväxling och friskvårdsbidrag.

- Möjlighet att på sikt studera specialistubildningar, med bibehållen lön under studietid.

Det här är vi
Vi är måna om dig! Därför har vi trygga anställningar med tjänstgöringsgrader utifrån dina önskemål. Arbetet är förlagt dagtid med helgtjänstgöring. Hemsjukvården i Malmö stad är en sammansvetsad enhet som består av nio sektioner. Just nu storsatsar vi på hemsjukvården och behöver utöka tjänsterna för att möta den framtida vården!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Vi ser fram emot din ansökan!  

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 8
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande under annonstid. Vänta därför inte med din ansökan!
Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag 


Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)


Kontaktpersoner


Andreas Holm

Sektionschef Katrinetorp 1

[email protected]
Petra Ylimäki Saks, 

Sektionschef Folkets park

040-347563

[email protected]
Stina Hamberg 

Vikariarende Sektionschef Katrinetorp 2

040-344618

[email protected]


Isabella Falk

Tf sektionschef Bulltofta 2

0768-987230

[email protected]

Annamaria Palm

Vik. Sektionschef Kalkbrottet040-344618

[email protected]

Ruth Åström
Vik. Sektionschef Bulltofta 1

[email protected]

040-345055

 

Diana Ivan

Sektionschef Kungsparken

[email protected]

040-349068

Vesna Deronic

Sektionschef Arenan

0733-665503

[email protected]

Jacqueline Mkada

Facklig företrädare Vårdförbundet

[email protected] Visa mindre

Almia söker Sjuksköterska till Malmö stad

Ansök    Nov 30    Almia AB    Sjuksköterska, grundutbildad
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad Sjuksköterska för uppdrag i Malmö stad. Om uppdraget: Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom kommunen. Stor chans till förlängning! Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för Sjuksköterska. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar t... Visa mer
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad Sjuksköterska för uppdrag i Malmö stad.
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom kommunen.
Stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för Sjuksköterska.
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Om Malmö
I Malmö möter du lokalt och globalt i en spännande blandning. Malmö bjuder på mat från alla världens hörn, lyx vs budget, det ena lika trevligt som det andra och kombinationen blir den perfekta representationen av Malmös mångfald som präglar staden. Passa på att testa Falafel på någon av stadens alla gatu kiosker eller njut av en god middag på någon av stadens restauranger. Malmö erbjuder även ett fantastiskt kulturliv som präglas av nyfikenhet och kreativitet. Malmö är beläget tätt intill havet, med en lång sandstrand som ligger mitt i staden, det gör Malmö även till en härlig sommarstad.

Sista svarsdag:
Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
www.almia.se Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till psykiatri i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se F... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till psykiatri i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till neurologi i Malmö. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Förde... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till neurologi i Malmö. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Leg. Sjuksköterska till kvällsmottagning

Välkomna till Mobilia Vårdcentral. Vår mottagning växer ständigt och är just nu i en stor utvecklingsfas. Vi har 6500 listade patienter med stor bredd på ålder, bakgrund och erfarenheter. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor. Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför söker vi nu en till sjuksköterska för timanställning till vår kvä... Visa mer
Välkomna till Mobilia Vårdcentral.
Vår mottagning växer ständigt och är just nu i en stor utvecklingsfas. Vi har 6500 listade patienter med stor bredd på ålder, bakgrund och erfarenheter. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor. Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför söker vi nu en till sjuksköterska för timanställning till vår kvällsmottagning. Kvällsmottagningen är öppen måndag till fredag, till klockan 19:00.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård är meriterande men inte ett krav. Det är fördelaktigt om du uppskattar att jobba i grupp samt tycker om att arbeta med förbättringar på arbetsplatsen genom att prova nya lösningar.
Är du nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral? Välkommen att kontakta oss. Visa mindre

Sjuksköterska till Mag- och tarmavdelningen i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i ett team som präglas av gemenskap och arbetsglädje? Då kan vi vara rätt arbetsplats för dig! På Mag- och tarmavdelningen har vi roligt på jobbet! Vi är en gastroenterologisk avdelning som behandlar patienter i behov av högspecialiserad medicinsk vård inom gastroenterologi. Patienterna har en varierande grad av vårdbehov, vilket skapar en varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet till personlig utveckling. Vi ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i ett team som präglas av gemenskap och arbetsglädje? Då kan vi vara rätt arbetsplats för dig!

På Mag- och tarmavdelningen har vi roligt på jobbet! Vi är en gastroenterologisk avdelning som behandlar patienter i behov av högspecialiserad medicinsk vård inom gastroenterologi. Patienterna har en varierande grad av vårdbehov, vilket skapar en varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet till personlig utveckling. Vi känner våra patienter väl och strävar efter att ge den bästa möjliga vården någonsin. Vi har som mål att alla våra patienter ska trivas!

Vi är en väldigt familjär enhet med närhet mellan yrkesgrupperna och ett öppet, positivt arbetsklimat. Hos oss är alla välkomna som de är och ingen fråga anses vara dum. Vi har ett lärande klimat där vi stöttar våra kollegor och där vi har en härlig gemenskap. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team bestående av en sjuksköterska, undersköterska, läkare, medicinsk sekreterare och rehabiliteringspersonal. Vi har också kurator kopplad till avdelningen som är ett stort stöd till vårdteamet och patienterna. På avdelningen arbetar även två omvårdnadsledare som ger stöd åt övrig personal i komplexa omvårdnadssituationer samt ansvarar för förbättrings- och kvalitetsutveckling. 2025 ska vi flytta in i det nya sjukhuset Malmö, vilket är en spännande resa i sig. Vi kommer då ha helt nya lokaler och tillgång till all ny teknik som det nya sjukhuset erbjuder. Vi ser väldigt mycket fram emot denna resa och hoppas du vill göra resan med oss.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från gastroenterologisk vård och/eller från akutsjukvård.

Hos oss kommer du tillsammans med det tvärprofessionella teamet planera, utföra, utveckla samt utvärdera omvårdnadsåtgärderna och patientens hälsotillstånd. Medicinsktekniska moment som att sätta v-sond, nasogastrisk sond samt att handha centrala infarter är vanligt förekommande arbetsuppgifter. På avdelningen lägger vi också PICC-lines och mid-lines. Du kommer att arbeta utifrån vårdens kärnkompetenser med teamsamverkan, patientsäkerhetsfrågor, evidensbaserad vård och förbättringsarbete i fokus för att på så sätt kunna driva vår verksamhet framåt. Vi håller regelbundna förbättringsmöten där allas förbättringsförslag är välkomna och där vi tillsammans bestämmer hur vi ska arbeta för att förverkliga dessa. Vi önskar att du ska vara en del i utvecklingen av vården med metoder och arbetssätt.

Vi erbjuder:
- ett omväxlande och självständigt arbete med mycket ansvar. - en arbetsplats med stora möjligheter till utveckling och utbildning. -trevlig arbetsmiljö med otroligt duktiga kollegor. - en spännande avdelning med många nöjda patienter. - en arbetsplats där det ges möjlighet att påverka dina arbetstider.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med erfarenhet från gastroenterologisk vård och/eller från akutsjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vi söker dig som sätter höga mål för dig själv och verksamheten samt arbetar hårt för att uppnå dem. Som person är du motiverad och fokuserad, samt aktivt söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vårdkuriren söker sjuksköterskor till Skåne!

Nu söker Vårdkuriren sjuksköterskor som vill jobba inom sjukhus verksamheter! Skicka in din ansökan idag och säkra ditt uppdrag framåt! Du som sjuksköterska blir anställd av Vårdkuriren som konsult och arbetar sedan ute hos vår kund, alternativt som underleverantör genom eget företag. Om tjänsten: Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska inom sjukhus verksamhet. Arbetsplats: Vårdkuriren har uppdrag runt om hela Sverige därav kan arbetsplatserna va... Visa mer
Nu söker Vårdkuriren sjuksköterskor som vill jobba inom sjukhus verksamheter!
Skicka in din ansökan idag och säkra ditt uppdrag framåt!
Du som sjuksköterska blir anställd av Vårdkuriren som konsult och arbetar sedan ute hos vår kund, alternativt som underleverantör genom eget företag.
Om tjänsten:
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska inom sjukhus verksamhet.
Arbetsplats:
Vårdkuriren har uppdrag runt om hela Sverige därav kan arbetsplatserna variera.
Arbetstider:
Arbetet involvera dag och kväll, kan involvera natt och helgarbete.
Vårdkuriren erbjuder dig:
En hängiven och dedikerad konsultchef som arbetar för att du som konsult ska trivas så bra som möjligt hos oss.
En mycket hög och konkurrenskraftig ersättning.
Möjlighet att själv planera upplägget för ditt schema.

Kvalifikationer
Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska.
Arbetat minst 2 år som sjuksköterska.
Utan svårigheter kunna tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
Tidigare erfarenhet av sjukhus.
Ingen karrens

Personliga egenskaper:
God social energi för samarbeten med övriga arbetskollegor samt god initiativförmåga för självständigt arbete.
Intention att hålla en positiv inställning och att vara en van kreativ problemlösare.
Ett gediget intresse av att få mer erfarenhet och utveckla din egna kompetens som sjuksköterska.
Förmåga att arbeta strukturerat och med fokus på patientsäkerhet i din roll som sjuksköterska.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner för mer information!
Företagsinformation:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.
Kontaktperson
Filippa J
Rekryterare
Mobil: +46 70 930 15 42
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Sjuksköterska till Ungdomsmottagningen Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du sjuksköterska som är intresserad av och vill arbeta med unga mäns sexualitet och hälsa? Är du nytänkande och driven? Då är detta en tjänst för dig! I Region Skåne finns elva fysiska Ungdomsmottagningar (UM) och UM Skåne Online. Vi är organiserade i fem områden med varsin enhetschef under en gemensam verksamhetschef. Malmö är Skånes största enhet med drygt 30 anställda. Våra ungdomsmottagningar är välfungerade och trivsamm... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du sjuksköterska som är intresserad av och vill arbeta med unga mäns sexualitet och hälsa? Är du nytänkande och driven? Då är detta en tjänst för dig!

I Region Skåne finns elva fysiska Ungdomsmottagningar (UM) och UM Skåne Online. Vi är organiserade i fem områden med varsin enhetschef under en gemensam verksamhetschef. Malmö är Skånes största enhet med drygt 30 anställda.

Våra ungdomsmottagningar är välfungerade och trivsamma arbetsplatser med engagerade medarbetare. Personalen består av kuratorer, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi arbetar med ungdomar i åldrarna 12 till 23 år. Vårt uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande inom sexuell hälsa, oönskade graviditeter, sexuellt överförbara infektioner samt fysisk och psykisk hälsa. Läs mer om ungdomsmottagningen på https://www.umo.se/.

På vår enhet arbetar idag två sjuksköterskor, varav en går vidare till en annan tjänst, och därför behöver vi ny kollega. Vår arbetsplats präglas av engagemang, tvärprofessionellt samarbete och frihet under ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska arbetar du självständigt och tar individuellt ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet sker i samarbete med mottagningens övriga yrkesgrupper. I din roll arbetar du med ungdomar och i synnerhet unga mäns sexualitet och hälsa genom rådgivande samtal, undersökningar, preventionsrådgivning, STI-diagnostik, behandling och smittspårning. Arbetet sker genom fysiska besök och via videosamtal. I arbetsuppgifterna ingår även arbete med telefonrådgivning, receptionsarbete samt utåtriktat arbete i aulor och på andra arenor där unga möts.

Vi arbetar utifrån ett hälsofrämjande och normkritiskt förhållningssätt och möter varje ungdom där de är just nu. Din specifika kompetens är av stor vikt för att teamet ska kunna erbjuda våra besökare ett gott tvärprofessionellt omhändertagande. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats med möjlighet till kunskapsutveckling och utbildning och kollegor som värnar om varandra!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har utbildning i sexologi, andrologi, samt utbildning eller erfarenhet inom smittspårning. Erfarenhet och/eller utbildning i samtal eller samtalsmetodik är likaså värdefullt för arbetet. Om du har tidigare erfarenhet/kunskap av våra system PMO eller 1177 är det en fördel för tjänsten. Vi ser det som fördelaktigt om du tidigare erfarenhet av att arbete med unga, såväl som sjuksköterska som i andra roller.

Som person tar du initiativ, är strukturerad och tar ansvar för att genomföra och avsluta dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med andra och värdesätter de olikheter som tvärprofessionellt arbete innebär. För oss är det viktigt med mångfald och vi ser det som centralt i hur vi bemöter och arbetar med unga. Dina erfarenheter och din personlighet är därför värdefull för oss och vi lägger stor vikt i hur du kommer komplettera vår grupp.

I din roll hos oss kan du möta ungdomar i komplexa situationer och vi ser därav att du är trygg och stabil i din yrkesroll. Arbetet förutsätter att du har en positiv grundsyn, engagemang och respekt för ungas livsvillkor. Du behöver vara genuint intresserad av ungdomar och detta har gärna speglats i dina tidigare erfarenheter. Därtill är du nyfiken på eller har erfarenhet av att arbeta med frågor kopplade till identitet, relationer, HBTQI+ och sexologi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

Har du erfarenhet av en del men inte allt vi söker och är nyfiken på tjänsten, hör av dig eller sök ändå! Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på neurologi i Malmö. Uppdraget startar 2023-11-30 och slutar 2023-12-15. Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfa... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på neurologi i Malmö. Uppdraget startar 2023-11-30 och slutar 2023-12-15.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterskor till lungavdelning

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till lungavdelning.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck fantastiska Skåne!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor till infektionsavdelning

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till infektionsavdelning.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till akutmottagning

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en specialistsjuksköterska till akuten.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

För mer information kontakta oss på [email protected]/010-178 36 20

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor till neurologen

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till neurologen.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor till ortopeden

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till ortopeden.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor till mag- och tarmavdelning

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till mag- och tarmavdelning.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

För mer information kontakta oss på [email protected]/010-178 36 20

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor till kirurgavdelning

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VD och ägare som har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning sjuksköterska till kirurgavdelning.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor till dialysmottagning

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till dialysen.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor till medicinavdelning

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till medicinavdelning.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor till akutmottagning

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till akutmottagning.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss redan idag för mer information på [email protected]/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck fantastiska Skåne!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterskor till VO ambulans i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du en engagerad sjuksköterska som är trygg i din yrkesroll och vill arbeta inom ambulanssjukvård? Då är du varmt välkommen att söka dig till oss! Verksamhetsområde (VO) ambulans ansvarar för ambulansverksamheten i nordvästra och sydvästra Skåne med ambulansstationer på tio orter. Ambulanssjukvården i Region Skåne har utvecklats till en regionalt likställd verksamhet med samarbete över tidigare länsgränser, gränslös dirigering,... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en engagerad sjuksköterska som är trygg i din yrkesroll och vill arbeta inom ambulanssjukvård? Då är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Verksamhetsområde (VO) ambulans ansvarar för ambulansverksamheten i nordvästra och sydvästra Skåne med ambulansstationer på tio orter. Ambulanssjukvården i Region Skåne har utvecklats till en regionalt likställd verksamhet med samarbete över tidigare länsgränser, gränslös dirigering, gemensamma behandlingsriktlinjer och gemensam kompetensutveckling. Verksamhetsområdet omfattar cirka 380 medarbetare.

Förvaltningen befinner sig i förändring och utveckling inom flera områden såsom kompetensförstärkning, forskning, utbildning och kvalitetssäkring, vilket ger positiva effekter för både patienter och medarbetare. Personcentrerad vård är i fokus, vilket bidrar till att våra medarbetare får bättre förutsättningar och verktyg att vårda våra patienter samt ge råd och stöd till medborgare med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna grundutbildade sjuksköterskor och ambulanssjuksköterskor till oss i Malmö och Trelleborg!

Ambulansen är ofta först på plats och insatsen kan vara helt avgörande för patienten. Som ambulanssjuksköterska arbetar du med prehospital akutsjukvård där du möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada. Du bedömer och behandlar patienter i hemmet, på skadeplats och under transport till vårdinrättning. Arbetet som ambulanssjuksköterska är kvalificerat och självständigt. Fokus ligger på god omvårdnad och medmänsklighet i patientmötet. Du arbetar i team och åker alltid tillsammans med en ambulanssjukvårdare, annan sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska.

Vår verksamhet pågår dygnet runt och året runt.

Som ny medarbetare hos oss erbjuds du en introduktion på cirka sju veckor som är anpassad utefter dina tidigare erfarenhet och kompetenser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. För tjänsten är giltigt B-körkort samt god körvana ett krav. Körkort nivå C1 alternativt körkort B taget före juli 1996 är meritande för tjänsten. Vi ser gärna att du har specialistutbildning med inriktning mot ambulanssjukvård eller annan relevant specialistutbildning men det är inget krav. Därtill ser vi det som önskvärt att du har arbetslivserfarenhet från akutsjukvård.

Att arbeta i ambulans ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi värdesätter att du är trygg och väletablerad i din roll som sjuksköterska. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Verksamheten i dagens ambulanssjukvård ställer stora medicinska och tekniska krav men även krav på flexibilitet. Ena stunden arbetar du under stor press och i nästa har du all tid i världen. Som oftast är du och din kollega önskade och välkomna men det finns också tillfällen där er närvaro av någon anledning är oönskad. Men en sak är säker - man gör skillnad varje dag för medborgare i Region Skåne. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekryteringsprocessen består av intervju och därefter, om du blir aktuell att ta vidare till nästa steg i processen bjuds du vidare till ett fysiskt test i form av styrka och kondition anpassat för personal inom ambulanssjukvården samt ett körprov.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på neurologi i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-11-30 och pågår till 2023-12-15 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på neurologi. Ansök senast +055893-01-29.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska

Om oss På Capio Vårdcentral Malmö Singelgatan har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på ca 30 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 7200 listade patienter - idag och genom hela livet. Här finns, förutom vårdcentral, olika specialistmottagningar som diabetes, hypertoni samt astma/kol. Vi har även MVC, BVC, ar... Visa mer
Om ossPå Capio Vårdcentral Malmö Singelgatan har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på ca 30 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 7200 listade patienter - idag och genom hela livet.

Här finns, förutom vårdcentral, olika specialistmottagningar som diabetes, hypertoni samt astma/kol. Vi har även MVC, BVC, arbetsterapeut och psykolog. Här finns ett laboratorium bemannat med undersköterska, ibland sjuksköterska, både för planerad och akut provtagning. De yrkeskategorier som arbetar här är: distriktssköterskor, barnmorskor, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, dietist, undersköterskor, psykolog, fysioterapeut, läkare, medicinska sekreterare och receptionist.

Våra patienter har möjlighet att chatta med oss samt genomföra videosamtal. Vi ser gärna att du som söker ser framemot att jobba digitalt, och vill fortsätta utveckla det digitala inom primärvården!Din roll

Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer bestå av telefonrådgivning, chatt, mottagningsarbete, bedömning av akuta patienter. Arbetet är till stor del självständigt vilken innebär att kunna göra egna bedömningar och fatta egna beslut. På vår enhet arbetar vi dagligen med sambedömning där du som sjuksköterska tillsammans med läkaren och andra professioner bedömer patienterna.

Vi erbjuder digVi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Dessutom erbjuder vi även följande:

Kollektivavtal

Närvarande chef

Kompetensutveckling, både internt och externt

Friskvårdsbidrag

Frukost varje dag

En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om digDu som söker är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Har du arbetat i primärvården tidigare är det meriterande.

Du är noggrann i ditt arbete, har förmåga till flexibilitet och kan anpassa tempo och arbetsmetoder efter vad varje situation kräver. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Som person är du tydlig och förtroendeingivande samt har god förmåga att strukturera och prioritera. Du är engagerad och noga med att alltid hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Publicerat: 2023-11-29

Sista ansökningsdag: 2024-01-07

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor till kommunuppdrag i Malmö!

Sjuksköterska för kommunuppdrag i Malmö. Vi är upphandlade i Regionen och ett flertal kommuner i Skåne och vi kan erbjuda ströpass som såväl heltidsuppdrag. Även om hösten har varit något snävare på uppdragsfronten så ser vi fortsatt ljust på karriärmöjligheter inom bemanning. Kontakta oss gärna redan idag! Passar inte detta uppdrag dig har vi självklart flera andra uppdrag i Sveriges avlånga land. Slå oss en signal eller skriv några rader så pratar vi om... Visa mer
Sjuksköterska för kommunuppdrag i Malmö.
Vi är upphandlade i Regionen och ett flertal kommuner i Skåne och vi kan erbjuda ströpass som såväl heltidsuppdrag. Även om hösten har varit något snävare på uppdragsfronten så ser vi fortsatt ljust på karriärmöjligheter inom bemanning.
Kontakta oss gärna redan idag! Passar inte detta uppdrag dig har vi självklart flera andra uppdrag i Sveriges avlånga land. Slå oss en signal eller skriv några rader så pratar vi om vad just du är intresserad av.
StellaCura är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Ett gott samarbete och en trygg arbetsgivare som finns där är något vi värderar högt.
Vi har lång erfarenhet från branschen och strävar inte efter att bli störst, men däremot marknadsledande gällande nivån av nöjdhet. Det skapar vi genom en hög grad av service, personlig kontakt, kvalité och ett brett utbud av uppdrag.
Läs gärna mer om oss på: https://www.stellacura.se/
Slå gärna en signal eller skicka en intresseanmälan om du är intresserad av att höra mer ????
Önskar dig en strålande fin dag!
Välkommen med din ansökan!
#jobbjustnu #sjuksköterska #vårdbemanning #gladkonsult Visa mindre

Sjuksköterskor till Neonatalavdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av en utvecklande verksamhet där ditt arbete är meningsfullt, omväxlande och utmanande? Hos oss på Neonatalavdelningen arbetar du med omsorg och omvårdnad av det lilla barnet i en unik och stimulerande arbetsmiljö. Att få ett barn som är för tidigt född eller sjukt är en omvälvande händelse för hela familjen. Neonatalområdet på Skånes universitetssjukhus består av två avdelningar; en neonatalavdelning i Malmö o... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av en utvecklande verksamhet där ditt arbete är meningsfullt, omväxlande och utmanande? Hos oss på Neonatalavdelningen arbetar du med omsorg och omvårdnad av det lilla barnet i en unik och stimulerande arbetsmiljö.

Att få ett barn som är för tidigt född eller sjukt är en omvälvande händelse för hela familjen. Neonatalområdet på Skånes universitetssjukhus består av två avdelningar; en neonatalavdelning i Malmö och en i Lund. I Malmö vårdas barn som är födda från graviditetsvecka 28 och framåt, det kan vara nyfödda sjuka barn eller för tidigt födda barn med varierande vårdbehov, från lättvård till intensivvård.

Avdelningen har 18 vårdplatser där vi bedriver allt från intermediärvård med CPAP-behandling till allmän observation och omvårdnad med fokus på tillväxt och amning. Hos oss förekommer också inslag av intensivvård. Vårdtiden på avdelningen varierar mellan ett par timmar upp till veckor och ibland månader. Vi bedriver en familjecentrerad vård med målet att ge en god vård till alla familjer och i möjligaste mån undvika separation av barn och förälder.

- Det bästa med att jobba på neonatal är mixen av arbetsuppgifter. Allt från det akuta med det lilla nyfödda barnet till att hjälpa föräldrarna att växa i sin nya roll som föräldrar. Man blir aldrig trött på jobbet, finns alltid något nytt att lära sig. Och teamkänslan på neo är oslagbar! Det finns alltid en känsla av att vi gör det tillsammans, säger Jessica som är barnsjuksköterska på neonatalavdelningen.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats där vi värnar om varandra. Här arbetar vi nära varandra i team där alla yrkeskategorier bidrar med sin kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu sjuksköterskor/barnsjuksköterskor alternativt barnmorskor till oss på Neonatalavdelningen!

Hos oss arbetar sjuksköterskor och barnsjuksköterskor tillsammans med den patientnära vård med familjen i centrum. För barnets bästa har vi ett tvärprofessionellt samarbete tillsammans med läkare, barnsköterska, kurator, medicinsk sekreterare, sjukgymnast, psykolog och dietist. I din roll kommer du att alternera mellan intermediärvård och familjevård. På så sätt får du ett mycket varierande, stimulerande och lärorikt arbete.

Vi ser positivt på kunskapsutveckling och hos oss erbjuds du fortlöpande kompetensutveckling tillsammans med dina arbetskamrater. Under första året som ny medarbetare tillhöra man en mentorsledd grupp för att på ett så bra sätt som möjligt känna sig trygg i sin yrkesroll.

Neonatalvården på Sus är först i landet med att utbilda all personal inom FINE I-II, som ger en fördjupad kunskap och inlärning kring barnets beteende och välmående samt ger redskap till att stötta barnets föräldrar på bästa sätt. Vill du vara med på den resan, så finns chansen nu.

Vi tillämpar en flexibel arbetstidsmodell med timbank.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, det är starkt meriterande om du är specialistutbildad till barnsjuksköterska. Alternativt är du legitimerad barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav. För oss är det värdefullt om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom neonatalvård.

Hos oss är mötet med barnet och familjen centralt där du får en viktig roll att skapa en trygg miljö för såväl patienten som dess anhöriga. Vi söker därför dig som är trygg i din yrkesroll och har ett positivt förhållningssätt. Du trivs med stundtals högt arbetstempo och har god förmåga att anpassa dig utifrån stundtals ändrade omständigheter och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Därtill tycker du om att arbeta i team samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Vi ser även att du som person är ansvarsfull och värnar om patienterna och patientsäkerhet. Det är viktigt att ditt arbete utgår från barnets och familjens unika behov samt präglas av engagemang, lyhördhet och struktur. Vi vill att du precis som vi värdesätter ett arbete som utmärks av eget ansvar, gott bemötande, delaktighet och ett gott samarbete.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister görs inför eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor till uppdrag i Malmö!

Vi söker sjuksköterskor för uppdrag till avdelningsarbete samt akutsjukvård i Skåne. Det finns just nu mycket pass att täcka kvällar, nätter och helger. Vi är upphandlade i Regionen och ett flertal kommuner i Skåne och vi kan erbjuda ströpass som såväl heltidsuppdrag. Även om hösten har varit något snävare på uppdragsfronten så ser vi fortsatt ljust på karriärmöjligheter inom bemanning. Kontakta oss gärna redan idag! Passar inte detta uppdrag dig har vi sj... Visa mer
Vi söker sjuksköterskor för uppdrag till avdelningsarbete samt akutsjukvård i Skåne. Det finns just nu mycket pass att täcka kvällar, nätter och helger.
Vi är upphandlade i Regionen och ett flertal kommuner i Skåne och vi kan erbjuda ströpass som såväl heltidsuppdrag. Även om hösten har varit något snävare på uppdragsfronten så ser vi fortsatt ljust på karriärmöjligheter inom bemanning.
Kontakta oss gärna redan idag! Passar inte detta uppdrag dig har vi självklart flera andra uppdrag i Sveriges avlånga land. Slå oss en signal eller skriv några rader så pratar vi om vad just du är intresserad av.
StellaCura är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Ett gott samarbete och en trygg arbetsgivare som finns där är något vi värderar högt.
Vi har lång erfarenhet från branschen och strävar inte efter att bli störst, men däremot marknadsledande gällande nivån av nöjdhet. Det skapar vi genom en hög grad av service, personlig kontakt, kvalité och ett brett utbud av uppdrag.
Läs gärna mer om oss på: https://www.stellacura.se/
Slå gärna en signal eller skicka en intresseanmälan om du är intresserad av att höra mer ????
Önskar dig en strålande fin dag!
Välkommen med din ansökan!
#bemanning #sjuksköterska #gladkonsult #frihetunderansvar Visa mindre

Sjuksköterska/Distrikssköterska

Möllevångens vårdcentral är en centralbelägen vårdcentral vid Södervärns busstation i Malmö. Det centrala läget i Malmö samt närheten till akutmottagningen SUS har bidragit till vår snabba utveckling. Vi har korta väntetider till läkare vilket har betytt väldigt mycket för våra patienter. Ett gott bemötande har avgörande betydelse för vårdens kvalitet. Därför är vi måna om att bemöta våra patienter med omtanke och respekt. Vi söker dig som är bra på att ko... Visa mer
Möllevångens vårdcentral är en centralbelägen vårdcentral vid Södervärns busstation i Malmö. Det centrala läget i Malmö samt närheten till akutmottagningen SUS har bidragit till vår snabba utveckling. Vi har korta väntetider till läkare vilket har betytt väldigt mycket för våra patienter. Ett gott bemötande har avgörande betydelse för vårdens kvalitet. Därför är vi måna om att bemöta våra patienter med omtanke och respekt. Vi söker dig som är bra på att kommunicera med människor och kunna visa empati och ansvarstagande.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska och som har erfarenhet inom primärvård. Du kommer att arbeta i team tillsammans med våra erfarna sjuksköterskor och har nära kontakt med distriktsläkare. Dina vardagliga arbetsuppgifter är telefonrådgivning, triagering av akuta patienter och egen mottagning. Här får du möjlighet till att utvecklas och gå på fortbildningskurser. Visa mindre

Vi söker Sjuksköterskor till BUMS!

Ref: 20232807 Är du nyfiken på hur det är att jobba i bemanning, men vill ha tryggheten i en fast anställning? Då är tjänsten på BUMS något för dig! BUMS – "Bemanning Uthyrning Malmö Sjuksköterskor" – har funnits sedan 2003 och är Malmö stads eget resursteam bestående av sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi arbetar både mot Hälsa-vård och omsorgsförvaltningen och mot Funktionsstödsförvaltningen. Nu söker vi tre nya kollegor! Arbetsuppgifter Din u... Visa mer
Ref: 20232807

Är du nyfiken på hur det är att jobba i bemanning, men vill ha tryggheten i en fast anställning? Då är tjänsten på BUMS något för dig!

BUMS – "Bemanning Uthyrning Malmö Sjuksköterskor" – har funnits sedan 2003 och är Malmö stads eget resursteam bestående av sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi arbetar både mot Hälsa-vård och omsorgsförvaltningen och mot Funktionsstödsförvaltningen. Nu söker vi tre nya kollegor!

Arbetsuppgifter
Din uppgift är att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på den arbetsplats som du för tillfället bemannar. Tillsammans med dina kompetenta kollegor på BUMS säkerställer du att vård-och omsorgsarbetet fungerar professionellt när ordinarie personal är frånvarande eller i behov av extra resurser. Hos oss arbetar du dagar, kvällar och helger. Nattarbete kan förekomma vid önskemål.

Vi erbjuder dig:


• En individuell introduktion
• Stort inflytande över din arbetstid
• Garanterad arbetstid på din basplacering
• Extra administrativ tid
• Både intern och extern kompetensutveckling
• Goda möjligheter att vidareutvecklas i din roll som sjuksköterska
• Personlig el-cykel

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har minst två års erfarenhet i arbetet som sjuksköterska. Du behöver känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och du är van vid att handleda annan vårdpersonal. Du kommer att trivas hos oss om du tycker att det är stimulerande att röra dig mellan olika verksamheter och arbetsplatser och du har en god förmåga att arbeta självständigt. Om du tidigare har arbetat som sjuksköterska i kommunal verksamhet ser vi det som meriterande.

Som person är du lugn, metodisk, lösningsfokuserad – även när kluriga situationer uppstår. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan prioritera om när verksamheten kräver det. Att ha ett gott bemötande och en hög grad av service är en självklarhet för dig. Vi hoppas att du vill vara med och tänka nytt och utveckla verksamheten tillsammans med oss!

Som sjuksköterska i BUMS krävs det att du har B-körkort (manuellt) och kan cykla. Du behöver också kunna kommunicera muntligt och skriftligt på svenska samt ha grundläggande datorkunskap.

Om arbetsplatsen
BUMS är ett bemanningsteam för alla Malmö stads verksamheter inom vård- och omsorgssektorn. Teamet består av sjuk- och distriktsköterskor med bred kompetens och lång erfarenhet. Deras uppdrag är att utföra insatser och bedömningar enligt hälso- och sjukvårdslagen och författningar samt att handleda omvårdnadspersonal. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta i BUMS: Friheten i att kunna styra sitt schema själv passar Jenni bra - Malmö stad (malmo.se)   

Vi i Hälsa-vård och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se). Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa! Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag inom kirurgen i Malmö. Uppdraget startar 2023-12-01 och slutar 2023-12-31. Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erf... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag inom kirurgen i Malmö. Uppdraget startar 2023-12-01 och slutar 2023-12-31.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom kirurgen i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-12-01 och pågår till 2023-12-31 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom kirurgen. Ansök senast +055876-08-26.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Patientsäkerhetsansvarig sjuksköterska, till Geriatrisk akutvårdsavdelning

Gör skillnad. Varje dag. Vill du tillsammans med oss flytta in i nya sjukhusbyggnaden i maj månad 2024? Drivs du av att arbeta med patientsäkerhetsfrågor samt vill verka för en säkrare vård? Då tror vi att en varierande tjänst där du får jobba kliniskt och administrativt med patientsäkerhetsfrågor kan passa dig. Välkommen att höra av dig, så berättar vi mer kring detta. Geriatrikavdelning 31 är en slutenvårdsavdelning med i nuläget 13 vårdplatser, Inrikt... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du tillsammans med oss flytta in i nya sjukhusbyggnaden i maj månad 2024? Drivs du av att arbeta med patientsäkerhetsfrågor samt vill verka för en säkrare vård? Då tror vi att en varierande tjänst där du får jobba kliniskt och administrativt med patientsäkerhetsfrågor kan passa dig. Välkommen att höra av dig, så berättar vi mer kring detta.

Geriatrikavdelning 31 är en slutenvårdsavdelning med i nuläget 13 vårdplatser, Inriktningen är mot akut geriatrisk/ortopedisk vård samt rehabilitering. I januari månad planerar vi utöka antal vårdplatser till 20 och söker därför dig som vill tillsammans med oss bygga framtidens geriatrikvård.

Vi arbetar i tvärprofessionella team där du som sjuksköterska tillsammans med undersköterska och övriga professioner är grunden i verksamhetens dagliga omvårdnadsarbete. Det täta teamarbetet mellan samtliga yrkesprofessioner är avgörande för patienten. Vi erbjuder dig stöd av omvårdnadsledare samt av apotekare för att underlätta det vardagliga arbetet. Vårt fokus ligger på patientens delaktighet och personcentrerad vård samt ett nära samarbete med kommun och primärvård inför utskrivning för att säkerställa fortsatt god vård.


ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu dig som brinner för vård av äldre samt för patientsäkerhetsfrågor och som tillsammans med övriga professioner vill ge bästa möjliga vård till våra patienter.

Vi erbjuder dig en kombinerad tjänst där du som sjuksköterska alternerar mellan kliniskt arbete på vår enhet och patientsäkerhetsarbete på cirka 20%. Vi arbetar idag i systemet Avic och du kommer tillsammans med närmsta chef vara en del i patientsäkerhetsarbetet på enheten.

Då tjänsten är kombinerad med kliniskt arbete ansvarar du även för basal- och medicinsk omvårdnad samt förebyggande åtgärder hos patienterna kommer att ge dig en bred kunskap inom geriatrisk vård och utveckling för dig som sjuksköterska. Vårt arbetsklimat präglas av att vi hjälper varandra över gränserna och vi lägger stor vikt vid god planering och tydlig struktur. Dokumentation görs i Melior och Mina planer.
Vi erbjuder dig:
• Stort utbud av internutbildningar med föreläsningar och nätbaserade utbildningsprogram.
• Stöd av omvårdnadsledare som arbetar patientnära tillsammans med övrig personal och utgör ett stöd i komplexa omvårdnadssituationer.
• Stöd av apotekare.
• Friskvårdbidrag upp till 3000 kronor under ett kalenderår.

Tillsammans ser vi till att du får den kunskap du behöver för att lyckas i din roll. Du erbjuds en individuell introduktion som anpassas efter dina erfarenheter, kompetenser och önskemål.

Tjänsten avser dag och kväll tjänstgöring. Helgtjänstgöring sker två av fem helger för att ge möjlighet till återhämtning.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldrevård och/eller akutsjukvård. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom vård av äldre.

För att trivas i rollen ser vi att du tycker om att möta den äldre, sköra människan i livets skiftningar och att du har ett holistiskt förhållningssätt att möta patientens behov. Vi ser även att du värderar din professionella roll högt och har ett intresse för både individuell och gemensam utveckling. Vi ser att du vill vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet och utveckling av verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg. sjuksköterska sökes till nyetablerad svettklinik

På Svettkliniken är vi specialiserade på behandling av överdriven svettning. Vi ökar livskvaliteten för de personer som lider av överdriven svettning, även kallad hyperhidros. Till vår nyetablerade klinik, Svettkliniken Malmö på Capio Privat Malmö Stortorget, centralt i Malmö, söker vi nu en leg. sjuksköterska på deltid 20-40 % som självständigt kommer att sköta svettbehandling efter upplärning. Behandlingarna utförs genom injektioner med botulinumtoxin mo... Visa mer
På Svettkliniken är vi specialiserade på behandling av överdriven svettning. Vi ökar livskvaliteten för de personer som lider av överdriven svettning, även kallad hyperhidros.
Till vår nyetablerade klinik, Svettkliniken Malmö på Capio Privat Malmö Stortorget, centralt i Malmö, söker vi nu en leg. sjuksköterska på deltid 20-40 % som självständigt kommer att sköta svettbehandling efter upplärning.
Behandlingarna utförs genom injektioner med botulinumtoxin mot svettning på alla kroppsområden och mikrovågsbehandling med miraDry mot armsvett. Våra vanligaste behandlingar är mot armsvett, handsvett och svettning i ansikte/huvud.
Efter upplärning med sjuksköterska och medicinskt ansvarig läkare förväntas du självständigt utföra behandlingar med tillgängligt råd och stöd på distans.
För att passa och trivas i tjänsten är det viktigt att du är lärovillig, ansvarsfull och att du trivs med att arbeta självständigt. Det är ett krav att du är leg. sjuksköterska. Det är en fördel om du är narkossjuksköterska och/eller har erfarenhet med injektionsbehandlingar och/eller innehar dansk autorisation. Men detta är inget krav.
Eftersom kliniken fortfarande är nyetablerad söker vi i första hand dig som vill jobba på deltid 20 % i starten med sannolikt upptrappning till 40 % från april 2024. Konsultuppdrag är möjligt. Vi har som gemensamt mål att öka arbetsgraden med ökande efterfrågan.
Om Du är den vi söker efter kommer du att ha stor kraft att påverka din egen arbetssituation och arbetstid. Du får schyssta villkor med bl.a. friskvårdsbidrag och tjänstepension.
Skicka både CV och personligt brev. Intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan startas direkt. #jobbjustnu Visa mindre

Sjuksköterska till Vårdcentralen Kroksbäck i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett arbete med stimulerande arbetsuppgifter där din kompetens, dina kunskaper och önskemål tas tillvara på bästa möjliga sätt i en varierande arbetsmiljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en driven sjuksköterska som är trygg i sin yrkesroll och som vill vara med och tänka utanför boxen för att driva vår verksamhet framåt. Vårdcentralen Kroksbäck har funnits sedan 1986 och är en av Malmös äldsta vårdcentral... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett arbete med stimulerande arbetsuppgifter där din kompetens, dina kunskaper och önskemål tas tillvara på bästa möjliga sätt i en varierande arbetsmiljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en driven sjuksköterska som är trygg i sin yrkesroll och som vill vara med och tänka utanför boxen för att driva vår verksamhet framåt.

Vårdcentralen Kroksbäck har funnits sedan 1986 och är en av Malmös äldsta vårdcentraler. Vi har cirka 7 200 listade patienter och är drygt 35 medarbetare med ett välfungerande internt samarbete både mellan och över yrkesgränserna. Vårdcentralen har en stabil läkarbemanning, god arbetsmiljö med flexibla arbetstider, där delaktighet och påverkansmöjligheter är självklart för oss. Vi har ett stort förbättringsfokus i vår verksamhet och ser fram emot din delaktighet i det arbetet. I anslutning till vårdcentralen finns Rehab Kroksbäck och Barnavårdscentralen Hyllie.

Vi är under uppstart med införande av teamronder enligt Alaskamodellen. Alaskamodellen är en arbetsmiljöreform som resulterar i god och nära vård. Arbetslaget är uppdelat i två tvärprofessionella team med olika professioner i varje team där patienten ingår i teamet. Du kommer att bli en av nyckelpersonerna i teamet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna en sjuksköterska till vårt team!

Hos oss får du möjlighet att arbeta med sedvanliga uppgifter inom primärvården såsom telefonrådgivning, mottagningsarbete, triagering, bedömning av patienter och arbete med akuta patienter.

Du kommer även att ha ett nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Du kommer kontinuerligt att ha din egen kompetensutvecklingstid. För oss är det viktigt att alla medarbetare får fortlöpande vidareutbildning och goda utvecklingsmöjligheter samt att alla bidrar till enhetens utveckling över tid. Du kommer även att delta i Region Skånes nya introduktionsprogram för primärvården. Tillsammans skapar vi vår mottagning inom uppdragets ramar!

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Utöver detta är det meriterande om du är har någon vidareutbildning inom astma/KOL, diabetesvård eller vård av äldre. Om du saknar detta finns det möjlighet till vidareutbildning i tjänsten. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat inom primärvård och/eller har kunskaper i journalsystemet PMO.

För att lyckas i rollen tror vi att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra yrkeskategorier. Därtill har du förmåga att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du skapar förtroende hos patienter, närstående och medarbetare samt är positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation.

För oss på Vårdcentralen Kroksbäck är ett positivt förhållningssätt och en känsla för service viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Vårdcentralen Borgmästaregården i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Har du ett stort intresse för primärvården? Då ska du söka dig hit! Hos oss ingår du i ett härligt team och får samarbeta med kollegor inom alla våra olika yrkeskategorier. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vårdcentralen Borgmästaregården ligger mitt i Malmö med Skånes universitetssjukhus (Sus), Stadion och fantastiska Pildammsparken som grannar. Vi har närhet till både Södervärns busstation och... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Har du ett stort intresse för primärvården? Då ska du söka dig hit! Hos oss ingår du i ett härligt team och får samarbeta med kollegor inom alla våra olika yrkeskategorier. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Vårdcentralen Borgmästaregården ligger mitt i Malmö med Skånes universitetssjukhus (Sus), Stadion och fantastiska Pildammsparken som grannar. Vi har närhet till både Södervärns busstation och Triangeln med Citytunneln och goda pendlingsmöjligheter. Vårdcentralen har idag cirka 7600 listade patienter på enheten och är drygt 40 medarbetare. Vårdcentralen har en välfungerande och stabil läkarbemanning, god arbetsmiljö med flexibla arbetstider, gott samarbete, delaktighet och påverkansmöjligheter. Vårdcentralen har en betydande äldrevårdsmottagning utformad för att passa demografin i området. Vi arbetar teambaserat för att utveckla och driva våra olika livsstilsmottagningar framåt för bästa personcentrarad vård med god tillgänglighet för patienten. Regelbundna gemensamma personalmöten och yrkesträffar gör att vi tillsammans utvecklas och når våra uppsatta mål.

På vårdcentralen har vi distriktssköterskemottagningar, specialistmottagningar inom områdena astma/KOL, diabetes, blodtryck och förmaksflimmer. Vi har även äldrevårdsmottagning.

Tillsammans med våra läkare, undersköterskor, fysioterapeuter, rehabteam och psykosociala team arbetar vi för patientens bästa. Varje dag har vi en frågedoktor tillgänglig för stöd och hjälp vid behov. Dessutom har vi ett nära samarbete med den kommunala hemsjukvården.

ARBETSUPPGIFTER
Tycker du att det låter spännande att få möjlighet att bli en del av vårt härliga gäng? Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser nu fram emot att välkomna en ny sjuksköterskekollega.

Hos oss erbjuds du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Som sjuksköterska arbetar du bland annat med mottagningsarbete, telefonrådgivning, omhändertagande av akuta patienter och vaccinationer. Har du ett speciellt intresseområde som du brinner för försöker vi möta dina önskemål om att utveckla detta.

Naturligtvis får du introduktion och internutbildning utifrån din befintliga kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder dig ett arbete på en vårdcentral i framkant med ett stort intresse för förbättrings- och utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom primärvården, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet PMO.

Som person har du ett genuint intresse för människor och arbetar med patienten i fokus, samtidigt som du arbetar mot verksamhetens gemensamma mål. Du är trygg i din yrkesroll, positiv och bidrar till vårt goda arbetsklimat. Därtill har du god samarbetsförmåga och är flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan uppkomma under en dag på en vårdcentral. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vårdutvecklare till Område Läkemedel i Malmö/Lund

Område läkemedel är en del av de förvaltningsövergripande avdelningarna på Skåne Universitetssjukhus (Sus) och hanterar läkemedelsfrågor av många olika slag. Området har utöver de övergripande funktionerna tre underenheter; enhet klinisk farmaci, enhet sjukhusfarmaci Lund och enhet sjukhusfarmaci Malmö. På områdesnivå finns chefapotekare, kvalitetsansvariga och vårdutvecklare. Totalt är vi cirka 75 medarbetade och majoriteten arbetar på våra vårdavdelnin... Visa mer
Område läkemedel är en del av de förvaltningsövergripande avdelningarna på Skåne Universitetssjukhus (Sus) och hanterar läkemedelsfrågor av många olika slag. Området har utöver de övergripande funktionerna tre underenheter; enhet klinisk farmaci, enhet sjukhusfarmaci Lund och enhet sjukhusfarmaci Malmö. På områdesnivå finns chefapotekare, kvalitetsansvariga och vårdutvecklare.

Totalt är vi cirka 75 medarbetade och majoriteten arbetar på våra vårdavdelningar med läkemedelshantering och läkemedelsgenomgångar. Vi bedriver verksamhet på sjukhusen i Lund, Malmö, Ystad, Trelleborg och Landskrona.

ARBETSUPPGIFTER
Då vår vårdutvecklare ska vara föräldraledig söker vi nu en social och driven sjuksköterska/specialistsjuksköterska som kan ansvara för våra nätverk för läkemedelsansvariga och kontrollansvariga sjuksköterskor samt de frågor som på olika sätt hanteras där. Då läkemedelssäkerhetsarbetet är under utveckling finns det goda möjligheter till förlängning.

Att ansvara för frågorna innebär ofta att man fångar frågeställningar från våra verksamheter, myndigheter eller andra delar av vår organisation för att sedan utreda dem i nära samverkan med tex chefläkare eller chefapotekare och därefter startar utvecklingsprojekt, skriver rutiner eller tar fram utbildningar, allt i syfte att stärka patientsäkerheten. Andra sätt att fånga behov av vårdutveckling är via avvikelser, kvalitetsgranskningar eller risk- och händelseanalyser.

Som vårdutvecklare hanterar man allt från enklare hanterings- och författningsfrågor till mer komplicerade behov verksamheterna kan ha. Man representerar också Sus förvaltning i olika regionala sammanhang.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar nu dig som är legitimerad sjuksköterska/ specialistsjuksköterska med behörighet att arbeta i svensk sjukvård. För tjänsten krävs språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Då du ständigt kommunicerar internt och externt i skrift, skapar utbildningar och skriver förvaltningsövergripande rutiner så krävs god språkkänsla.

Vi tror att du har stor erfarenhet både från somatisk slutenvård och av att bedriva utvecklingsarbete. Du är van vid att kalla till möten och lösa problem under dessa. Likaså har du erfarenhet av att prata inför större grupper och hålla i utbildningar.

Du har vana att arbeta självständigt och ta initiativ och har förmåga att se hur arbetsflöden ska organiseras för att slutresultatet ska bli bra. För att trivas här behöver du som person vara flexibel och kunna omprioritera när så behövs. Vidare ser du förbättringsmöjligheter i ditt dagliga arbete och har ett genuint intresse för utvecklingsarbete och kvalitetsfrågor. Du har även erfarenhet och vana av att kommunicera med vårdens olika företrädare.

Du behöver ha god datorvana då detta är ett kontorsarbete och du kommer arbeta i många olika program.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor till SÄBO och hemsjukvård

Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vård... Visa mer
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en sjuksköterska till SÄBO och hemsjukvård.

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information på 010-178 36 20/[email protected]

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan redan idag! Visa mindre

Sjuksköterska till barn- och ungdomspsykiatrimottagning 2 i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter en ny utmaning? Då är du välkommen att söka dig till vår arbetsplats där vi värdesätter utveckling, goda samarbeten och nytänkande. Område Barn- och ungdomspsykiatri (Bup) Malmö Trelleborg bedriver öppenvård i form av tre geografiska öppenvårdsmottagningar, samt specialenheter för spädbarnspsykiatri, barnneuropsykiatri, missbruk, ätstörning och mellanvård. Inom området arbetar cirka 120 medarbetare. Mottagningarna ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter en ny utmaning? Då är du välkommen att söka dig till vår arbetsplats där vi värdesätter utveckling, goda samarbeten och nytänkande.

Område Barn- och ungdomspsykiatri (Bup) Malmö Trelleborg bedriver öppenvård i form av tre geografiska öppenvårdsmottagningar, samt specialenheter för spädbarnspsykiatri, barnneuropsykiatri, missbruk, ätstörning och mellanvård. Inom området arbetar cirka 120 medarbetare. Mottagningarna arbetar gentemot Malmös fem stadsområden samt kommunerna Trelleborg, Svedala och Vellinge. Mottagningarnas uppdrag avser barn- och ungdomar, 0-18 år.

Vår mottagning leds av en enhetschef och består av cirka 30 medarbetare inom olika professioner. Förutom sjuksköterskor arbetar psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, läkare och medicinska sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta tillsammans med fyra sjuksköterskekollegor och ditt primära uppdrag är att ansvara för medicinuppföljning och dostitrering hos barn och ungdomar med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Du kommer dessutom att arbeta med telefonrådgivning, föräldrautbildning i grupp och vara handledare för sjuksköterskestudenter. I dina arbetsuppgifter ingår även samverkan med andra vårdgrannar, skola och socialtjänst.

Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att spela en viktig roll i den fortsatta digitala utvecklingen av arbetet med barn och unga inom ramarna för sjuksköterskeuppdraget.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga och/eller har specialistutbildning inom psykiatri alternativt barn och ungdom. Även erfarenhet av arbete i Pasis och Melior är önskvärt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du har förmåga att hantera situationer när tempot stundtals är högt. Då arbetet kräver att du ska kunna fatta egna beslut och lägga upp mycket av ditt arbete själv utifrån fasta ramar ser vi också att du har god förmåga att prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med digitala vårdinsatser sedan tidigare. Därtill är det viktigt att du trivs och fungerar väl med att arbeta i team tillsammans med medarbetare inom både din egen och andra professioner. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Kvälls- och helgmottagningen i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på Kvälls och helgmottagningen redan idag! Kvälls- och helgmottagningen (KHM) ligger placerad på Skånes universitetssjukhus (SUS) i Malmö i nya fräscha lokaler mitt emot akutmottagningen. Vårt uppdrag är att tillg... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på Kvälls och helgmottagningen redan idag!

Kvälls- och helgmottagningen (KHM) ligger placerad på Skånes universitetssjukhus (SUS) i Malmö i nya fräscha lokaler mitt emot akutmottagningen. Vårt uppdrag är att tillgodose medborgarnas behov av akut oplanerad primärvård på kvällar och helger. Hög medicinsk kvalitet, hög tillgänglighet och patientsäkerhet är vårt fokus och vi sätter alltid patientens bästa i centrum.

På mottagningen arbetar läkare från de olika vårdcentralerna i Malmö, tillsammans med sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och receptionister. Vi värnar om god kommunikation, ett prestigelöst samarbete och en god arbetsmiljö. Här har vi en inarbetad kultur där alla tar ansvar, hjälps åt och ställer upp för varandra. Den ena dagen är inte den andra lik utan de patienter som söker till oss tar vi hand om.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos KHM? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss kommer du att utföra sjuksköterskeuppgifter som är vanligt förekommande inom primärvård såsom mottagningsarbete, triagering vid drop-in och telefonrådgivning.
Vi erbjuder ett spännande, fartfyllt och varierande arbete där du får utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi har regelbundna personalmöten och yrkesträffar för att vi tillsammans ska kunna utveckla gemensamma mål och där allas bidrag är lika viktiga. Vi satsar mycket på kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.

När du börjar hos oss får du en introduktion anpassad utifrån dina erfarenheter så att du kommer in i verksamheten på ett bra sätt.

Arbetstiderna är förlagda kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du är utbildad distriktssköterska. Språkkunskaper i svenska som motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du arbetslivserfarenhet inom primärvård och/eller akutsjukvård ses det som meriterande för tjänsten.

Gillar du att ta ansvar och fatta egna beslut samtidigt som du värdesätter att samarbeta i team? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss. Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Därtill har du en hög handlingsberedskap, ett mycket gott bemötande och kan ändra din planering efter hur situationen ser ut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Timanställd leg. sjuksköterska sökes till Laro Sund Malmö #jobbnu #omgående

Laro Sund vänder sig till dig som vill ha stor frihet och kunna anpassa din tjänstgöring. Vi är nu i behov att utöka i våran sjuksköterske- timbank. Som sjuksköterska i våran timbank Malmö har du stor frihet till att välja arbetspass med vardags- och helgpass. Vi är även i behov av en sjuksköterska för helgarbete var tredje helg. Våra mottagningar har avtal med Region Skåne genom vårdval LOV LARO och bedriver öppenvårdsmottagning LARO (läkemedels assistera... Visa mer
Laro Sund vänder sig till dig som vill ha stor frihet och kunna anpassa din tjänstgöring. Vi är nu i behov att utöka i våran sjuksköterske- timbank. Som sjuksköterska i våran timbank Malmö har du stor frihet till att välja arbetspass med vardags- och helgpass. Vi är även i behov av en sjuksköterska för helgarbete var tredje helg.
Våra mottagningar har avtal med Region Skåne genom vårdval LOV LARO och bedriver öppenvårdsmottagning LARO (läkemedels assisterad rehabilitering vid opioidberoende) i centrala Malmö, Limhamn, Helsingborg och Landskrona.
Mottagningen har öppet alla dagar på året vardagar (8.00) 9-16 och helger (8.30) 9. 00-13.30.
Som sjuksköterska hos oss jobbar du i team på och träffar patienter för LARO- medicinering kombinerat med stödjande samtal. Du jobbar nära andra professioner såsom specialistläkare psykiatri, psykolog, socionom, behandlingsassistenter, skötare och undersköterskor.
Du kommer få en grundlig introduktion av erfarna LARO sjuksköterskor.
Tjänsten innefattar dagtids tjänstgöring. Kontakta oss för att diskutera eventuella önskemål samt övriga frågor.
Laro Sund är en del av Prima Vård Sverige. Visa mindre

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatrisk mellanvårdsenhet i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Har du ett genuint intresse för psykiatri? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag som skiljer sig från traditionellt slutenvårdsarbete. En av våra medarbetare har gått vidare till andra uppdrag därför söker vi nu en ny kollega till vårt härliga team. På Vuxenpsykiatriska mellanvårdsenheten är vi cirka 20 medarbetare som tar emot patienter med tillfälligt ökat behov av stödinsatser inom vuxenpsykia... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Har du ett genuint intresse för psykiatri? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag som skiljer sig från traditionellt slutenvårdsarbete.

En av våra medarbetare har gått vidare till andra uppdrag därför söker vi nu en ny kollega till vårt härliga team.

På Vuxenpsykiatriska mellanvårdsenheten är vi cirka 20 medarbetare som tar emot patienter med tillfälligt ökat behov av stödinsatser inom vuxenpsykiatrin men som inte har behov av heldygnsvård. Patienter som kommer till oss ges behandling enligt ett förarbetat program och fokus ligger på återhämtning med insatser både i grupp och individuellt. Här får deltagarna ett tryggt forum där de kan dela med sig av sina erfarenheter samtidigt som de också får bättre förståelse för sin sjukdom och därmed kan hitta strategier för att uppnå bättre hälsa. Här arbetar skötare, sjuksköterska, psykolog, läkare, dietist och patientstödjare i tvärprofessionella team. Vi har även en konsultsjuksköterska på enheten som är behjälplig för personer med ätstörningsproblem.

Vi är väletablerad enhet med tydliga rutiner och vårdprocesser, samtidigt som vi är nytänkande och arbetar med ständiga förbättringar. Arbetet sker i nära anslutning till andra enheter inom psykiatrin och tillsammans skapar vi en god, värdig och evidensbaserad vård.

Vi står inför en spännande tid i vår verksamhet, då vi inom snar framtid kommer få arbeta i nya lokaler. Tillsammans har vi möjlighet att förändra och forma mellanvården till något ännu bättre. Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som sjuksköterska ingår du i ett team tillsammans med läkare, psykolog, skötare, patientstödjare och dietist. Du ansvarar för det psykiatriska omvårdnadsarbetet, har ledningsansvar för arbetsgruppen på ditt pass och medverkar i omvårdad av våra patienter. I arbetsuppgifter ingår också att göra bedömningar, upprätta vårdplaner, hålla stödjande samtal och utbildningsinsatser genom att delta i gruppaktiviteter med patienterna. Därtill kommer även uppgifter så som rondarbete, ansvar för läkemedelshantering och dokumentation. Arbetet sker i team, där du fungerar som kontaktperson för våra patienter, vilket innebär kontakt med den psykiatriska öppenvården och kommunen.

Din anställning inleds med en introduktion och handledning som sker tillsammans med kollegor. Du kommer tilldelas en mentor under och efter introduktionstiden. Vi erbjuder dig anpassade utbildningsmöjligheter som går i linje med arbetet inom verksamheten.

Arbetstider dagtid 08.00-16.30, kvällstid 11.00-20.00 med tjänstgöring var tredje helg: 08.00-16.30.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser det som meriterade om du är specialistutbildad inom psykiatri men vi välkomnar även nyexaminerade sjuksköterskor. Har du erfarenhet av arbete inom psykiatrisk verksamhet eller annan sjukvård är detta meriterande.

För att trivas hos oss är du en person som sprider engagemang och entusiasm samt delar våra värderingar och agerar som ett föredöme i alla sammanhang. Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har vilja, såväl som förmåga, att fatta både stora och små beslut. Vidare behåller du lugnet och agerar professionellt även i pressade situationer. För att trivas hos oss ser vi att du är flexibel, redo att prova nya arbetssätt och uppskattar att arbeta i team. Tillsammans med oss är du med och verkar för ett gott arbetsklimat på avdelningen. Vid tillsättning av tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid ditt intresse för psykiatrisk vård och vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till medicinavdelning i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till medicinavdelning i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska till nattuppdrag, vårdavdelning Malmö dec-jan

Klara söker Sjuksköterska till nattuppdrag på vårdavdelning i Malmö, december t o m januari Uppdrag finns på flera olika avdelningar så hör bara av dig så hittar vi rätt uppdrag åt dig Ort Malmö Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning ex medicin, ortopedi och kirurgi samt akutmottagning Arbetstid. Nattpass Kvalifikationer Leg- SSK med minst 2 års relevant yrkeserfarenhet (skall vara i närtid) Goda kunskaper i svenska, både i tal o... Visa mer
Klara söker
Sjuksköterska till nattuppdrag på vårdavdelning i Malmö, december t o m januari
Uppdrag finns på flera olika avdelningar så hör bara av dig så hittar vi rätt uppdrag åt dig


Ort
Malmö

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning ex medicin, ortopedi och kirurgi samt akutmottagning
Arbetstid. Nattpass

Kvalifikationer
Leg- SSK med minst 2 års relevant yrkeserfarenhet (skall vara i närtid)
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av arbete inom Region Skåne och kunskap i journalsystemet Melior är en merit
Sköterska med god tillgänglighet prioriteras men även kortare instser beaktas


Personliga egenskaper
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt

Om arbetsgivaren
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal med riktig tjänstepension (ITP) och sjuklön samt att vi har ansvarsförsäkringi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus
Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Tillsättning sker löpande
Besök gärna vår www.klarakompetens.se och följ oss på Facebook och Instagram

Tillsättning
Löpande Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en akutsjuksköterska till ett uppdrag inom kirurgen i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-11-27 och pågår till 2024-01-14 Tjänstgöring som akutsjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom kirurgen. Ansök senast +055879-05-23.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som akutsjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterskor till Mobilt sjukhusteam i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du sjuksköterska som vill arbeta annorlunda? Nu utökar vi verksamheten och söker dig som vill vara med på vår resa! Akut sjukhusvård i hemmet eller Mobilt sjukhusteam (MST) som vi heter till vardags, drivs av verksamhetsområde akutsjukvård och intermedicin tillsammans med verksamhetsområde infektionssjukdomar. Vårdformen innebär att patienter som själva önskar och som är i behov av akut specialistvård kan erbjudas vård i det e... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du sjuksköterska som vill arbeta annorlunda? Nu utökar vi verksamheten och söker dig som vill vara med på vår resa!

Akut sjukhusvård i hemmet eller Mobilt sjukhusteam (MST) som vi heter till vardags, drivs av verksamhetsområde akutsjukvård och intermedicin tillsammans med verksamhetsområde infektionssjukdomar. Vårdformen innebär att patienter som själva önskar och som är i behov av akut specialistvård kan erbjudas vård i det egna hemmet. Vi startade som ett projekt i juni 2021 i mindre skala, och vill nu utöka verksamheten. Projektet avslutades i mars 2023 och nu fortsätter vi som en ordinarie verksamhet.

Inspiration till projektet som kallas akut sjukhusvård i hemmet kommer från andra länder där konceptet "Hospital at home" används framgångsrikt. Studier visar på flera positiva effekter för patienten som vårdas i det egna hemmet, såsom att patienten äter och sover bättre, är mer aktiv och risken för akut förvirring eller fallolyckor minskar.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig sjuksköterska som vill vara med och vidareutveckla akut sjukhusvård i hemmet.

I stället för att patienten är inlagd på en vårdplats så kommer du som sjuksköterska hem till patienten för att genomföra bedömningar och ge vård som idag utförs på vårdavdelning. Patienterna övervakas på distans via digitala hjälpmedel för att snabbt kunna komma i kontakt med vården och läggas in om läget skulle försämras.

Du ingår i ett kompetent team med sjuksköterskor, läkare och rehab, men tjänsten innebär självständigt arbete hos patienterna i deras hem. Förutom omvårdnadsbedömningar och åtgärder kommer du även stötta patienten med hur digitala hjälpmedel fungerar.

Tjänsten kan innebära att du har en delad tjänst mellan akut sjukhusvård i hemmet och inom slutenvårdsavdelning, eller en tjänst enbart i teamet. Arbetstiderna kommer vara förlagda till dag- och kvällspass, både vardagar och helger, utan nattjänstgöring.

Klicka gärna på länkarna nedan för att få en inblick i hur "Hospital at home" kan fungera:

https://play.mediaflowpro.com/ovp/17/60CFYJE13R

https://www.johnshopkinssolutions.com/solution/hospital-at-home/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du har tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska och för den här tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av följande: internmedicin, infektionssjukvård, slutenvård, kommunal hälso- och sjukvård eller primärvård. Eftersom ett av dina främsta arbetsverktyg kommer vara digitala hjälpmedel ser vi det som positivt om detta är något som du är van vid att arbeta med och att du kan förklara tekniska hjälpmedel på ett pedagogiskt sätt.

Som person är du trygg i din yrkesroll och har en förmåga att självständigt fatta beslut. Du är en person som ser möjligheter istället för hinder. Du drivs av nya utmaningar, har lätt för att snabbt ställa om och har ett öppet sinne för att lära dig nytt. Vidare så värdesätter vi att du har ett respektfullt och ödmjukt förhållningssätt gentemot patienter och kollegor och att du är en teamspelare som bidrar till ett givande samarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Då arbetet kommer att ske i patienternas egna hem så kan eventuella allergier eller överkänslighet mot pälsdjur, rök eller liknande inte vara ett hinder för dig att arbeta.

Låter detta som en spännande tjänst? Välkommen att söka dig till vårt härliga gäng!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag! Vi ser framemot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor till Medicinavdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Vi på Medicinavdelning 4 välkomnar två kollegor som vill arbeta tillsammans med oss i ljusa och fräscha lokaler med utsikt över Pildammsparken i Malmö! Internmedicinsk slutenvård i Malmö bedrivs inom verksamhetsområde (VO) akutsjukvård och VO internmedicin som en verksamhet gemensamt med Skånes universitetssjukhus i Lund. Våra patienter kommer främst från akutmottagningen och medicinens akutvårdsavdelning, men även direkt från he... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi på Medicinavdelning 4 välkomnar två kollegor som vill arbeta tillsammans med oss i ljusa och fräscha lokaler med utsikt över Pildammsparken i Malmö!

Internmedicinsk slutenvård i Malmö bedrivs inom verksamhetsområde (VO) akutsjukvård och VO internmedicin som en verksamhet gemensamt med Skånes universitetssjukhus i Lund. Våra patienter kommer främst från akutmottagningen och medicinens akutvårdsavdelning, men även direkt från hemmet för vidare utredning och behandling. Vanligt förekommande diagnoser är hjärtsvikt, kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL), infektioner och diabetes.

Medicinavdelningen har tillsammans skapat ett tillåtande och välkomnande arbetsklimat i positiv anda. Här får du engagerade kollegor som välkomnar frågor och gärna delar med sig av både kunskap och erfarenheter. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, dietist och farmaceut. Teamarbetet mellan undersköterska och sjuksköterska i det dagliga omvårdnadsarbetet är grunden i verksamhetens arbete, men det är det täta samarbetet med samtliga yrkesprofessioner som är avgörande för patienten.

På avdelningen har vi en klinisk specialistsjuksköterska som arbetar tillsammans med teamet som resurs i komplexa omvårdnadssituationer. Förutom stöd av vår specialistsjuksköterska finns det erfarna sjuksköterskor som arbetar som teamhandledare samt erfarna undersköterskor som arbetar som kompetensstöd. Specialistsjuksköterska, teamhandledare och kompetensstöd finns till hands i det dagliga, patientnära arbetet för att stötta och utveckla personalen i sina yrkesroller.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som sjuksköterska hos oss möter du ofta komplexa och spännande vårdförlopp i en föränderlig verksamhet, där du med din kompetens har stor möjlighet att göra skillnad för patienten. Omvårdnaden utformas individuellt efter patienten och präglas av kontinuitet, delaktighet och professionellt bemötande gentemot såväl patienter som anhöriga. Vår strävan är att öka patienternas delaktighet samt öka deras kunskaper om sin sjukdom och behandling.

Vårt arbetsklimat präglas av att vi hjälper varandra över gränserna mellan vårdlagen och lägger stor vikt vid god planering och tydliga rutiner. Vi har ett starkt teamarbete med gemensamma beslut där du får utrymme att vara med och bygga upp en kultur kring personcentrerad vård. För oss är det viktigt att Region Skånes värdegrund genomsyrar vården och vårt arbetsklimat.

Hos oss arbetar vi kontinuerligt med att höja medarbetarnas kompetens så att du kan växa och utvecklas. För nyutexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar och klinisk färdighetsträning. Vid intresse av specialisering erbjuder vi dig, förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden, även ett antal sökbara utbildningsanställningar, där utbildning varvas med kliniskt arbete under två år. Vi har även erfarenhet av att arbeta med studenthandledning och möjlighet till handledarutbildning finns.

KVALIFIKATIONER
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, såväl nyexaminerade som erfarna sjuksköterskor. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Handledarutbildning och/eller tidigare erfarenhet av handledning av studenter är meriterande.

Vi värdesätter att du har ett ödmjukt förhållningssätt gentemot både patienter och kollegor. Vi ser att du är engagerad och vill bidra med ett framtidsorienterat arbetssätt. För ett givande samarbete ser vi även att du har ett flexibelt förhållningssätt, god prioriteringsförmåga och att du kan fatta självständiga beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ett genuint intresse för att arbeta inom internmedicin.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom kirurgen i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-12-01 och pågår till 2024-01-14 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom kirurgen. Ansök senast +055876-08-26.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska till BVC och Vårdcentralen Limhamn

Gör skillnad. Varje dag. Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och som person tillsammans med engagerade kollegor? Då kan detta vara det perfekta arbetet för dig! Under år 2019 flyttade Vårdcentralen och Barnavårdscentralen Limhamn till nya fräscha lokaler. Vi har nu en samlad kompetens under ett tak där även våra barnmorskor har förlagt sin v... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och som person tillsammans med engagerade kollegor? Då kan detta vara det perfekta arbetet för dig!

Under år 2019 flyttade Vårdcentralen och Barnavårdscentralen Limhamn till nya fräscha lokaler. Vi har nu en samlad kompetens under ett tak där även våra barnmorskor har förlagt sin verksamhet. Vidare är vi en välfungerande enhet med ett gott internt samarbete och vi arbetar för att ge en tillgänglig vård av hög kvalitet. Vi har cirka 14 000 listade patienter och är ständigt växande. Vår barnavårdscentral är en av Malmös största med cirka 1 400 inskrivna barn.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska på vår barnavårdscentral (BVC) kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en barnavårdscentral. Barnhälsovårdens uppdrag regleras via Rikshandboken.

Tjänsten innebär självständigt arbete på BVC med hälsobesök på mottagningen, hembesök, teambesök med läkare, telefonrådgivning och samverkan med dina kollegor på BVC samt vårdcentralen. Vidare innebär ditt uppdrag att arbeta utifrån ett generellt hälsofrämjande- och sjukdomsförebyggande perspektiv. Du erbjuder föräldrar och barn i åldersspannet 0--6 år stöd av god kvalitet.

På Vårdcentralen Limhamn arbetar 45 personer från olika professioner, varav 5 sjuksköterskor arbetar på barnavårdscentralen (BVC) tillsammans med läkare från vårdcentralen. Journalföring sker i PMO.

Här har du möjlighet att utforma ditt eget arbete och vi är mycket positiva till utveckling, vilket innebär att du erbjuds kontinuerlig fortbildning. Det finns också möjlighet att fördjupa sig inom olika områden.

Vi är ett trevligt och engagerat team där vi alla bidrar till enhetens utveckling. Tillsammans skapar vi vår mottagning inom uppdragets ramar.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du erfarenhet från primärvården och/eller barnavårdscentral ser vi det som meriterande.

Du ska ha ett intresse för primärvård och tillsammans med oss vilja påverka och utveckla såväl ditt eget arbete som verksamheten i stort. Du som person är ansvarstagande och lyhörd gentemot patienter och kollegor. Det ställs också krav på ett flexibelt förhållningssätt och att kunna ta egna initiativ. Du arbetar självständigt samtidigt som du samverkar med vårt BVC-team. För oss är det en självklarhet att alltid utgå ifrån barnets behov och förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan anställning.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker akutsjuksköterska till uppdrag inom kirurgen i Malmö. Uppdraget startar 2023-11-27 och slutar 2024-01-14. Uppdraget kräver specialistutbildning som akutsjuksköterska. Du behöver... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker akutsjuksköterska till uppdrag inom kirurgen i Malmö. Uppdraget startar 2023-11-27 och slutar 2024-01-14.
Uppdraget kräver specialistutbildning som akutsjuksköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som akutsjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

AnnSam söker flera Bemanningssjuksköterskor! Uppdrag inom Äldrevård i Malmö

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu flera Bemanningssjuksköterskor för uppdrag inom Hemsjukvård, SÄBO, LSS samt Korttidsboende   i Malmö!   Perioden: Snarast och löpande. Berätta för oss hur du önskar arbeta! Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt: Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om at... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu flera Bemanningssjuksköterskor för uppdrag inom Hemsjukvård, SÄBO, LSS samt Korttidsboende   i Malmö!  
Perioden: Snarast och löpande. Berätta för oss hur du önskar arbeta!
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt:

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag inom kirurgen i Malmö. Uppdraget startar 2023-12-01 och slutar 2024-01-14. Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erf... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag inom kirurgen i Malmö. Uppdraget startar 2023-12-01 och slutar 2024-01-14.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska till Geriatrisk akutvårdsavdelning i Malmö

Vill du vara med på en spännande resa där du får utveckla din kompetens och tillsammans med oss flytta in i den nya sjukhusbyggnaden våren 2024, då kan detta vara tjänsten för dig! Geriatrikavdelning 31 är en slutenvårdsavdelning med 13 vårdplatser. I början av 2024 planerar vi utöka antal vårdplatser till 20 och söker därför dig som vill bygga framtidens geriatrik tillsammans med oss . Vi är inriktade mot akut geriatrisk/ortopedisk vård samt rehabiliter... Visa mer
Vill du vara med på en spännande resa där du får utveckla din kompetens och tillsammans med oss flytta in i den nya sjukhusbyggnaden våren 2024, då kan detta vara tjänsten för dig!

Geriatrikavdelning 31 är en slutenvårdsavdelning med 13 vårdplatser. I början av 2024 planerar vi utöka antal vårdplatser till 20 och söker därför dig som vill bygga framtidens geriatrik tillsammans med oss . Vi är inriktade mot akut geriatrisk/ortopedisk vård samt rehabilitering.

Vi arbetar i tvärprofessionella team där du som sjuksköterska tillsammans med undersköterska arbetar tillsammans med övriga professioner och utgör grunden i verksamhetens vardagliga omvårdnadsarbete. Vi erbjuder dig stöd av omvårdnadsledare samt av apotekare för att underlätta det vardagliga arbetet. Det nära teamarbetet mellan samtliga yrkesprofessioner är avgörande för att patienten ska få den bästa möjliga vården. Vårt fokus ligger på patientens delaktighet och personcentrerad vård samt ett nära samarbete med kommun och primärvård inför utskrivning för att säkerställa fortsatt god vård.

Välkommen att följa med oss i vår vardag på vår Instagram, @geriatriavdelning31!

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar dig som tillsammans med kollegor från andra professioner vill ge bästa möjliga vård till våra patienter.

Arbetet med den multisjuka äldre patienten kräver närvaro samt ett personcentrerat förhållningssätt. Den skiftande sjukdomsbilden hos våra patienter ger en bred kunskapsgrund för dig som sjuksköterska. I din roll ansvarar du för basal- och medicinsk omvårdnad samt riskbedömning och förebyggande åtgärder hos patienterna. De skiftande sjukdomsbilderna hos våra patienter ger en bred kunskapsgrund och utveckling för dig som sjuksköterska.

Vårt arbetsklimat präglas av att vi hjälper varandra över gränserna och vi lägger stor vikt vid god planering och tydlig struktur. Dokumentation görs i Melior och Mina planer. Tillsammans ser vi till att du får den kunskap du behöver för att lyckas i din roll. Du erbjuds en individuell introduktion som anpassas efter dina erfarenheter, kompetenser och önskemål.

Vi erbjuder dig:
• stort utbud av internutbildningar, föreläsningar och nätbaserade utbildningsprogram
• kliniskt basår för dig som är ny i rollen som sjuksköterska
• engagerade kollegor som välkomnar frågor och gärna delar med sig av både kunskap och erfarenheter
• stöd av omvårdnadsledare som arbetar patientnära tillsammans med övrig personal och utgör ett stöd i komplexa omvårdnadssituationer
• friskvårdbidrag upp till 3000 kronor under ett kalenderår.

Helgtjänstgöring sker två av fem helger för att ge möjlighet till återhämtning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldrevård och/eller akutsjukvård. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom vård av äldre.

För att trivas i rollen ser vi att du tycker om att möta den äldre människan i livets skiftningar och att du har ett holistiskt förhållningssätt för att möta patientens behov. Du värderar din professionella roll högt och har ett intresse för både individuell och gemensam utveckling. Vi ser att du vill vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet och utveckling av verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på ortopeden i Malmö. Uppdraget startar 2023-11-21 och slutar 2024-01-14. Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfa... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på ortopeden i Malmö. Uppdraget startar 2023-11-21 och slutar 2024-01-14.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som sjuksköterska tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult! Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela norden med huvudsakligt fokus på uppdragsgivare i Sverige och Norge där våra vi erbjuder uppdrag såväl in... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som sjuksköterska tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult!
Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela norden med huvudsakligt fokus på uppdragsgivare i Sverige och Norge där våra vi erbjuder uppdrag såväl inom den privata som den offentliga sjukvården och omsorgen till våra svenska sjuksköterskor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad eller till ett nytt land för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Stavanger, Skara eller Sandviken. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra sjuksköterskor är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom vården är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra sjuksköterskor!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för sjuksköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa sjuksköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra sjuksköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till akutmottagning i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.s... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till akutmottagning i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till ortopedi i Malmö. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Fördel... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till ortopedi i Malmö. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatrimottagning Fosievägen i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri och trivs med ett varierande arbete där den ena dagen aldrig är den andra lik? Tveka då inte med att söka dig till oss! Vuxenpsykiatrimottagning Fosievägen finns i centrala Malmö och har som uppdrag att utreda, diagnostisera, bedöma och behandla patienter med allmänpsykiatriska diagnoser. Mottagningen har ett brett behandlingsutbud och erbjuder utredningar, farmakologisk behandling... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri och trivs med ett varierande arbete där den ena dagen aldrig är den andra lik? Tveka då inte med att söka dig till oss!

Vuxenpsykiatrimottagning Fosievägen finns i centrala Malmö och har som uppdrag att utreda, diagnostisera, bedöma och behandla patienter med allmänpsykiatriska diagnoser. Mottagningen har ett brett behandlingsutbud och erbjuder utredningar, farmakologisk behandling, stödsamtal, samtalsbehandling med psykodynamisk, kognitiv eller beteendeterapeutisk inriktning, samt gruppbehandling med olika inriktningar.

Mottagningen har cirka 45 anställda som arbetar i team där det förutom sjuksköterskor även ingår psykologer, läkare, skötare, arbetsterapeut, kurator, rehab koordinator, medicinska sekreterare, fysioterapeut, administratör och receptionist som tillsammans har en bred och varierad kompetens.

Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang för våra patienter och ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och den sociala miljön. Vi eftersträvar att bemöta våra patienters behov och ge vård på rätt vårdnivå. Hos oss tar alla ansvar, vi ställer upp för varandra och hjälps åt i ett varmt klimat.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två sjuksköterskor till vår mottagning vid Fosievägen Malmö.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med medarbetare från olika yrkeskategorier. Du arbetar med bedömningar, behandlingar, stödsamtal och läkemedelsuppföljningar. Arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, provtagning, läkemedelshantering och handledarskap för studenter ingår också i tjänsten.

Vi erbjuder dig handledning och kompetensutveckling där vi utgår från dina tidigare erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Tidigare erfarenhet från arbete inom psykiatri är önskvärt och det är meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri. Vi ser även gärna att du har grundutbildning i psykoterapi med inriktning KBT (Steg-1) och är van vid att arbeta med samtalsbehandling.

Du är noggrann, strukturerad och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Vidare är du flexibel och kreativ samt har stor förmåga att hantera stressiga situationer på ett professionellt vis och känner dig trygg med att fatta egna beslut. Vi är en personalgrupp som arbetar med teamkänsla och som ser vikten av att arbeta i samma riktning. Därför lägger vi stor vikt vid god samarbetsförmåga, en positiv inställning och personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Forskningssjuksköterska till Reumatologimottagning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du utbildad sjuksköterska och vill vara en betydelsefull del av att driva forskningen framåt? Önskar du dessutom att göra det i en miljö som präglas av goda samarbeten och spännande utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara vår nya kollega! Vi ser nu framemot att välkomna en forskningssjuksköterska med huvudsaklig placering i Malmö. Enheten för reumatologi har öppenvårdsverksamhet fördelad i Lund och Malmö. Till öppenvården komme... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du utbildad sjuksköterska och vill vara en betydelsefull del av att driva forskningen framåt? Önskar du dessutom att göra det i en miljö som präglas av goda samarbeten och spännande utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara vår nya kollega! Vi ser nu framemot att välkomna en forskningssjuksköterska med huvudsaklig placering i Malmö.

Enheten för reumatologi har öppenvårdsverksamhet fördelad i Lund och Malmö. Till öppenvården kommer våra patienter för läkarbesök, sjuksköterskebesök, infusioner eller besök till rehabilitering samt kompletterande undersökningar hos undersköterskan. Vi bedriver såväl länssjukvård som högspecialiserad vård för patienter med reumatologiska sjukdomar.

Vi arbetar tvärprofessionellt och teambaserat med patienten i centrum och är en forskningsintensiv enhet med flera pågående forskningsprojekt. Modern reumatologisk behandling har under senare tid förbättrat patienternas prognos avsevärt och flertalet patienter sköts idag via reumatologens öppenvårdsverksamhet.

Utvecklingen pågår ständigt gällande både den medicinska behandlingen och rehabiliteringsinsatser. Interna och externa utbildningar inom reumatologi erbjuds regelbundet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu dig forskningssjuksköterska med erfarenhet då vi ska utveckla våra sjuksköterskemottagningar. Förutom läkemedelsuppföljningar och omvårdnad vid reumatologi arbetar du tillsammans med hela teamet kring sunda levnadsvanor.

Rollen som forskningssjuksköterska hos oss innefattar arbete med kliniska prövningar för patienter som ingår i Fas 2 och Fas 3-studier. I det här arbetet ingår provtagning, hantering av prover samt läkemedelsinformation bland annat i form av uppföljning av läkemedel i olika IT-system. Som namnet antyder har du även stora möjligheter att delta i spännande forskningsprojekt. I öppenvården träffar du patienter på både infusionsenheten och sjuksköterskemottagning. På vår infusionsenhet ger vi flera olika intravenösa behandlingar. Till sjuksköterskemottagningen kommer våra patienter för informationssamtal om nya läkemedel samt läkemedelsuppföljning. Rådgivning är en stor del av arbetet och den sker både via telefon och 1177.

Här arbetar vi alla tätt ihop för att varje dag skapa en ännu bättre mottagning för såväl patienter som medarbetare. I teamet ingår läkare, sekreterare, rehab och sjuksköterskor på mottagningen. Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket som sjuksköterska. För tjänsten krävs språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. För våra forskningsprojekt är engelska meriterande. Vi ser det även som en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete med kliniska prövningar.

Du som söker är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Du trivs i en varierande arbetsroll med olika arbetsuppgifter. Vidare är du positiv, social och bidrar till ett gott arbetsklimat. Givetvis arbetar du efter Region Skånes värderingar. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser framemot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på ortopeden i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-11-21 och pågår till 2024-01-14 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på ortopeden. Ansök senast +055873-11-30.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska till Laser och hudklinik

Är du en licensierad sjuksköterska som är intresserad av att specialisera dig inom estetiska behandlingar som Botox & Fillers? Detta din chans att starta din karriär inom den spännande världen av estetisk medicin. Vi söker dig som: Har en legitimation som sjuksköterska. Är engagerad, ansvarsfull och har en stark önskan att lära dig och utvecklas. Har en passion för att hjälpa människor att känna sig bättre om sig själva och att uppnå sina skönhetsmål. V... Visa mer
Är du en licensierad sjuksköterska som är intresserad av att specialisera dig inom estetiska behandlingar som Botox & Fillers? Detta din chans att starta din karriär inom den spännande världen av estetisk medicin.
Vi söker dig som:
Har en legitimation som sjuksköterska.
Är engagerad, ansvarsfull och har en stark önskan att lära dig och utvecklas.
Har en passion för att hjälpa människor att känna sig bättre om sig själva och att uppnå sina skönhetsmål.Vi tror på att investera i våra medarbetare och hjälpa dem att växa och nå sin fulla potential. Behandlingar som Botox kräver en hög grad av professionalism och kompetens. Därför är vi stolta över att erbjuda en rigorös och specialiserad utbildning som kommer att göra dig till en expert inom Botox-behandlingar. Vår utbildning och certifikat ger dig möjlighet att ta din karriär till nästa nivå och erbjuda denna eftertraktade tjänst med självsäkerhet och skicklighet.
Om du är villig att ta det första steget in i estetisk medicin och arbeta med ett dedikerat team, ser vi fram emot att ta emot din ansökan.
Ansök senast 2023-09-25. Visa mindre

Almia söker Sjuksköterska? till Ortopedavdelning i Malmö

Ansök    Nov 21    Almia AB    Sjuksköterska, grundutbildad
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad Sjuksköterska för uppdrag i Malmö. Om uppdraget:  Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på Ortopedavdelning. Period: 2023-11-21 - 2024-01-14, stor chans till förlängning! Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Arbetsuppgifter:  Sedvanliga arbetsuppgifter på Ortopedavdelning.  Personliga egenskaper: Du är en eng... Visa mer
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad Sjuksköterska för uppdrag i Malmö.
Om uppdraget: 
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på Ortopedavdelning.
Period: 2023-11-21 - 2024-01-14, stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Arbetsuppgifter: 
Sedvanliga arbetsuppgifter på Ortopedavdelning. 
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Om Malmö
I Malmö möter du lokalt och globalt i en spännande blandning. Malmö bjuder på mat från alla världens hörn, lyx vs budget, det ena lika trevligt som det andra och kombinationen blir den perfekta representationen av Malmös mångfald som präglar staden. Passa på att testa Falafel på någon av stadens alla gatu kiosker eller njut av en god middag på någon av stadens restauranger. Malmö erbjuder även ett fantastiskt kulturliv som präglas av nyfikenhet och kreativitet. Malmö är beläget tätt intill havet, med en lång sandstrand som ligger mitt i staden, det gör Malmö även till en härlig sommarstad.
Sista svarsdag:
Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag. 
www.almia.se Visa mindre

Te Crea Care söker Sjuksköterskor för upprag på Gotland

Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Det lilla bemanningsbolaget med de stora möjligheterna till intressanta uppdrag inom bland annat kommunal verksamhet. Vi söker nu Sjuksköterskor som vill arbeta på vårdavdelningar på Gotland. Behov finns omgåene fram till v22. Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande a... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Det lilla bemanningsbolaget med de stora möjligheterna till intressanta uppdrag inom bland annat kommunal verksamhet.

Vi söker nu Sjuksköterskor som vill arbeta på vårdavdelningar på Gotland.
Behov finns omgåene fram till v22.
Arbetsuppgifter
Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för Sjuksköterska

Kvalifikationer
- Legitimerad Sjuksköterska med erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Goda kunskaper i dokumentationssystem TakeCare
Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar
- Kollektivavtal samt tjänstepension via ITP1


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Sjuksköterskor till Infektionsavdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Vill du vara med och skapa den bästa tänkbara vården för våra patienter? Är du sjuksköterska med intresse för infektionsvård? Vill du vara med och utveckla avdelningen och samtidigt få en gedigen kompetens i en högspecialiserad vård? Då tror vi att du landar rätt hos oss! Välkommen till Infektionsavdelning 2 i Malmö. Verksamhetsområde (VO) infektionssjukdomar vid Skånes universitetssjukhus har verksamhet i såväl Malmö som Lund.... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och skapa den bästa tänkbara vården för våra patienter? Är du sjuksköterska med intresse för infektionsvård? Vill du vara med och utveckla avdelningen och samtidigt få en gedigen kompetens i en högspecialiserad vård? Då tror vi att du landar rätt hos oss! Välkommen till Infektionsavdelning 2 i Malmö.

Verksamhetsområde (VO) infektionssjukdomar vid Skånes universitetssjukhus har verksamhet i såväl Malmö som Lund. I Malmö disponerar enheten över två avdelningar och i Lund en avdelning. Mottagningsverksamhet finns både i Lund och Malmö.

Inriktning för infektionsavdelning 2 är omhändertagande av den svårt sjuke infektionspatienten. Tillsammans arbetar vi för att framöver kunna öppna upp fler vårdplatser där målet är att ha tolv infektionsplatser och fyra intermediärvårds- (IMA) platser. Därutöver är vårt ansvar vård av patienter med svikt i vitala organfunktioner på IMA-nivå. En viktig del av uppdraget är även funktionen som andningsvårdsenhet där patienter med andningssvikt till följd av lungsjukdomar och neurologiska sjukdomar omhändertas. Avdelningen har en omfattande bronkoskopiverksamhet och ansvar för hemrespiratorpatienter. Vi har också beredskap för högisoleringssjukvård. Aktiv forskning bedrivs på avdelningen.

- Att arbeta med infektionssjukdomar är ett spännande detektivarbete, där hela teamet och det gör vi här hos oss. Dessutom är det underbart att det finns så många erfarna kollegor. Det finns alltid någon jag kan fråga, berättar sjuksköterskan Sara som började som nyexaminerad sjuksköterska i våras.

Inga och Anna-Karin, IVA-sköterska och allmänsjuksköterska, som har jobbat på infektionsavdelningen i några årtionden säger:
- Här lyckas vi faktiskt bota patienter! Att få bidra till att en patient som kom in väldigt sjuk får lämna avdelningen som frisk är fantastiskt. Det är häftigt att alltid vara en del av världsläget. Jag tänker bland annat på HIV, svininfluensan, covid-19 och så vidare. Vi är ett vidsynt, icke dömande gäng kollegor som tycker om och är riktigt bra på att arbeta i team med alla yrkeskategorier.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu sjuksköterskor för tillsvidareanställning hos oss! I anställningen ingår både dag- kväll- och nattjänstgöring. Vi söker även dig som enbart vill arbeta natt.

Infektionsavdelning 2 är unik då vi är en kombinerad vård- och intermediärvårdsavdelning. Som sjuksköterska hos oss arbetar vi i tvärprofessionella team tillsammans med undersköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Vi erbjuder dig som sjuksköterska på avdelningen ett spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och påverka inför vår uppbyggnad av avdelningen.

För att kunna ta ansvar för avdelningens patienter erbjuder vi individuell anpassad introduktion och regelbundna kompetenshöjande utbildningar för ökad patientsäkerhet och en trygghet i arbetsgruppen. Med upp till två års yrkeserfarenhet kommer du att delta i ett introduktions- och utbildningsprogram som sträcker sig över ditt första anställningsår.

På infektionsavdelningen har vi ett KUPA-avtal vilket innebär att du schemaläggs 75 procent och resterande 25 procent är flexibel arbetstid ute i verksamheten. Avtalet gör att vi kan erbjuda ett mer anpassat schema med tid för återhämtning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Nyexaminerade sjuksköterskor välkomnas särskilt till vår avdelning. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Som person är du glad, öppen, nyfiken, tar egna initiativ samt ser nya utmaningar och förbättringsarbete som något positivt. Hos oss möts du av ett omväxlande och stimulerande arbete i en arbetsmiljö som ställer krav på flexibilitet och samarbete. Det här är en tjänst för dig som har förmågan att prioritera ditt arbete och känner ett stort engagemang och ansvar för såväl det patientnära arbetet som utvecklingen av vården och verksamheten. Du som söker har ett genuint intresse för människor och sätter patienten i fokus där du har ett gott bemötande för att ge våra patienter bästa möjliga vård på en högre vårdnivå. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du delar vår värdegrund som omfattar omtanke och respekt för patienternas behov, att vara drivande och nytänkande samt att ha ett välkomnande förhållningssätt.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att läsa den!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en akutsjuksköterska till ett uppdrag på neurologi i Malmö.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-11-25 och pågår till 2023-11-26 Tjänstgöring som akutsjuksköterska med sedvanliga uppgifter på neurologi. Ansök senast +055860-03-23.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som akutsjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Vacant Sverige söker sjuksköterskor till sommaruppdrag 2024!

Om jobbet Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024? Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet. Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen. Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB, och sedan uthyrd till våra kunder. Är du legitimerad sjuksköterska me... Visa mer
Om jobbet
Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024?
Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet.
Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen.
Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB, och sedan uthyrd till våra kunder.
Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!
Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.
Vi etablerades i Sverige 2019 och ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget
- Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
- Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
- Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
- Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
- För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år.
- Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer! Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till neurologi i Malmö. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Förde... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till neurologi i Malmö. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska till Kärlavdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Vill du vara med och utveckla vår avdelning och samtidigt få en gedigen kompetens inom högspecialiserad vård? Då är du varmt välkommen att söka till oss! Område kärl är en del av verksamhetsområde (VO) thorax och kärl vid Skånes universitetssjukhus (Sus) och består av en slutenvårdsavdelning Kärl 10, en öppenvårdsmottagning samt en operationsavdelning i Malmö. Vi bedriver högspecialiserad vård för patienter med kärlsjukdomar och... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och utveckla vår avdelning och samtidigt få en gedigen kompetens inom högspecialiserad vård? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

Område kärl är en del av verksamhetsområde (VO) thorax och kärl vid Skånes universitetssjukhus (Sus) och består av en slutenvårdsavdelning Kärl 10, en öppenvårdsmottagning samt en operationsavdelning i Malmö. Vi bedriver högspecialiserad vård för patienter med kärlsjukdomar och ansvarar för kärlsjukvården i sydvästra och mellersta sjukvårdsdistriktet i Skåne. Därtill ansvarar vi för den högspecialiserade behandlingen av kärlsjukdomar i hela södra sjukvårdsregionen. Även om vi är specialiserade och ligger i framkant så är vi ett mindre område, vilket bidrar till en personlig och ledig stämning.

Kärlavdelningen har i nuläget 19 slutenvårdsplatser under vardagar och 15 slutenvårdsplatser under helgen. Hos oss finns ett nära samarbete mellan sjuksköterskor, undersköterskor, fysio- och arbetsterapeuter, sekreterare, kurator, servicepersonal samt läkare för att kunna möta patienternas komplexa vårdbehov på bästa sätt. Vi värdesätter och möjliggör utbildning av olika slag, såväl akademisk utbildning som intern utbildning. På avdelningen har vi specialistsjuksköterskor som har fördjupat omvårdnadsansvar med huvuduppgift att vårda patienter med komplexa omvårdnadsbehov tillsammans med ordinarie vårdteam. Specialistsjuksköterskorna är ett viktigt kunskapsstöd i det dagliga arbetet. Inom verksamhetsområdet arbetar även en omvårdnadsprofessor som tillsammans med avdelningen stödjer och utvecklar det evidensbaserade arbetssättet.

På vår avdelning är du en del av en lärande organisation. Med start i januari 2024 erbjuder vi för samtliga nyanställda sjuksköterskor, utöver vårt ordinarie introduktionsprogram, även deltagande i KomUp som är vårt verksamhetsområdes interna kompetensutvecklingsprogram. Programmet fokuserar på att du ska utvecklas i din profession genom regelbunden handledning och intressanta föreläsningar som schemaläggs varannan vecka. Detta program fortlöper under ett år. Vi har även påbörjat arbetet med att införa Region Skånes Kompetens- och tjänstemodell, som ger en tydlig struktur för ditt lärande och dina karriärmöjligheter inom vår verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som blivande eller erfaren sjuksköterska har du chansen att bli en del av vår spännande avdelning!

I din roll arbetar du tillsammans med undersköterska, läkare och behandlingsansvarig fysioterapeut för omvårdnaden av fem till sju patienter. Vi arbetar med ett personcentrerat förhållningssätt vilket innebär att du tillsammans med patienten och ditt tvärprofessionella team ansvarar för omvårdnadsprocessen. Patienterna kommer till oss både elektivt och akut, så tempo och arbetsbelastning kan därför variera under dygnets timmar. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen pre-och postoperativ vård.

Hos oss finns stora möjligheter att du som erfaren sjuksköterska kan utvecklas i professionen och att du som nyexaminerad kan bygga upp en värdefull kompetens. Vi tror att kompetens och säker vård är grunden till trygg arbetsmiljö och lägger därmed fokus vid såväl introduktion som vidareutbildning. Genom kontinuerliga internutbildningar och externa högskoleutbildningar bygger vi en kunskapsstabil enhet. Som nyanställd får du ett anpassat introduktionsprogram som innefattar omkring sex veckors bredvidgång, teori och hospitering på närliggande enheter. Via utvecklingsprogrammet KomUp får du en mjukstart in i verksamheten genom att successivt, under ditt första år, ta ett ökat ansvar för teamet.

Vi arbetar två helger av fem och har önskeschema. Vi kan erbjuda både renodlad nattjänst eller dag/kväll.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Du som söker tycker om att utvecklas och vill dela med dig av dina kunskaper. Då vi arbetar med personcentrerad vård och har hög vårdnivå, är det viktigt att du trivs i en miljö som innebär flexibilitet. Du har förmåga att prioritera arbetsuppgifter i din vardag och du bemöter dina patienter med omtanke och respekt. Du är öppen, lyhörd och samarbetar väl med övriga medarbetare och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett professionellt medarbetarskap där din yrkeskompetens, samarbetsförmåga, bemötande, följsamhet till värdegrund och inställning till arbetet är viktigt.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor till VO ambulans i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du en engagerad sjuksköterska som är trygg i din yrkesroll och vill arbeta inom ambulanssjukvård? Då är du varmt välkommen att söka dig till oss! Verksamhetsområde (VO) ambulans ansvarar för ambulansverksamheten i nordvästra och sydvästra Skåne med ambulansstationer på tio orter. Ambulanssjukvården i Region Skåne har utvecklats till en regionalt likställd verksamhet med samarbete över tidigare länsgränser, gränslös dirigering,... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en engagerad sjuksköterska som är trygg i din yrkesroll och vill arbeta inom ambulanssjukvård? Då är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Verksamhetsområde (VO) ambulans ansvarar för ambulansverksamheten i nordvästra och sydvästra Skåne med ambulansstationer på tio orter. Ambulanssjukvården i Region Skåne har utvecklats till en regionalt likställd verksamhet med samarbete över tidigare länsgränser, gränslös dirigering, gemensamma behandlingsriktlinjer och gemensam kompetensutveckling. Verksamhetsområdet omfattar cirka 380 medarbetare.

Förvaltningen befinner sig i förändring och utveckling inom flera områden såsom kompetensförstärkning, forskning, utbildning och kvalitetssäkring, vilket ger positiva effekter för både patienter och medarbetare. Personcentrerad vård är i fokus, vilket bidrar till att våra medarbetare får bättre förutsättningar och verktyg att vårda våra patienter samt ge råd och stöd till medborgare med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna grundutbildade sjuksköterskor och ambulanssjuksköterskor till oss i Malmö och Trelleborg!

Ambulansen är ofta först på plats och insatsen kan vara helt avgörande för patienten. Som ambulanssjuksköterska arbetar du med prehospital akutsjukvård där du möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada. Du bedömer och behandlar patienter i hemmet, på skadeplats och under transport till vårdinrättning. Arbetet som ambulanssjuksköterska är kvalificerat och självständigt. Fokus ligger på god omvårdnad och medmänsklighet i patientmötet. Du arbetar i team och åker alltid tillsammans med en ambulanssjukvårdare, annan sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska.

Vår verksamhet pågår dygnet runt och året runt.

Som ny medarbetare hos oss erbjuds du en introduktion på cirka sju veckor som är anpassad utefter dina tidigare erfarenhet och kompetenser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. För tjänsten är giltigt B-körkort samt god körvana ett krav. Körkort nivå C1 alternativt körkort B taget före juli 1996 är meritande för tjänsten. Vi ser gärna att du har specialistutbildning med inriktning mot ambulanssjukvård eller annan relevant specialistutbildning men det är inget krav. Därtill ser vi det som önskvärt att du har arbetslivserfarenhet från akutsjukvård.

Att arbeta i ambulans ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi värdesätter att du är trygg och väletablerad i din roll som sjuksköterska. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Verksamheten i dagens ambulanssjukvård ställer stora medicinska och tekniska krav men även krav på flexibilitet. Ena stunden arbetar du under stor press och i nästa har du all tid i världen. Som oftast är du och din kollega önskade och välkomna men det finns också tillfällen där er närvaro av någon anledning är oönskad. Men en sak är säker - man gör skillnad varje dag för medborgare i Region Skåne. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekryteringsprocessen består av intervju och därefter, om du blir aktuell att ta vidare till nästa steg i processen bjuds du vidare till ett fysiskt test i form av styrka och kondition anpassat för personal inom ambulanssjukvården samt ett körprov.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. NurseHouse söker akutsjuksköterska till uppdrag på neurologi i Malmö. Uppdraget startar 2023-11-25 och slutar 2023-11-26. Uppdraget kräver specialistutbildning som akutsjuksköterska. Du behöver ... Visa mer
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker akutsjuksköterska till uppdrag på neurologi i Malmö. Uppdraget startar 2023-11-25 och slutar 2023-11-26.
Uppdraget kräver specialistutbildning som akutsjuksköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som akutsjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sjuksköterska till en av våra kunder

Som Sjuksköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00 Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär. Föranmäl dig nu via mail. Visa mer
Som Sjuksköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail. Visa mindre

AnnSam söker flera Bemanningssjuksköterskor! Uppdrag inom Äldrevård i Malmö

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu flera Bemanningssjuksköterskor för uppdrag inom Hemsjukvård, SÄBO, LSS samt Korttidsboende   i Malmö!   Perioden: Snarast och löpande. Berätta för oss hur du önskar arbeta! Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt: Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om at... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu flera Bemanningssjuksköterskor för uppdrag inom Hemsjukvård, SÄBO, LSS samt Korttidsboende   i Malmö!  
Perioden: Snarast och löpande. Berätta för oss hur du önskar arbeta!
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt:

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

[email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterska, natt, till Medicinavdelning i Malmö

Vill du ingå i ett familjärt team med erfarna kollegor som jobbar nära varandra i en komplex vårdmiljö? Välkommen till oss på Medicinavdelningen 4 i Malmö! Vi söker nu en sjuksköterska till vår nattgrupp. Internmedicinsk slutenvård i Malmö bedrivs inom verksamhetsområde (VO) akutsjukvård och VO internmedicin som en verksamhet gemensamt med Skånes universitetssjukhus (Sus) i Lund. Våra patienter kommer främst från akutmottagningen och medicinens akutvårds... Visa mer
Vill du ingå i ett familjärt team med erfarna kollegor som jobbar nära varandra i en komplex vårdmiljö? Välkommen till oss på Medicinavdelningen 4 i Malmö! Vi söker nu en sjuksköterska till vår nattgrupp.

Internmedicinsk slutenvård i Malmö bedrivs inom verksamhetsområde (VO) akutsjukvård och VO internmedicin som en verksamhet gemensamt med Skånes universitetssjukhus (Sus) i Lund. Våra patienter kommer främst från akutmottagningen och medicinens akutvårdsavdelning, men även direkt från hemmet för vidare utredning och behandling. Vanligt förekommande diagnoser är hjärtsvikt, kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL), infektioner och diabetes.

Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, dietist och farmaceut. Teamarbetet mellan undersköterska och sjuksköterska i det dagliga omvårdnadsarbetet är grunden i verksamhetens arbete, men det är det täta samarbetet med samtliga yrkesprofessioner som är avgörande för patienten.

På avdelningen har vi en klinisk specialistsjuksköterska som arbetar tillsammans med personalen som resurs i komplexa omvårdnadssituationer. Det finns även stöd av erfarna sjuksköterskor som arbetar som teamhandledare samt erfarna undersköterskor som arbetar som kompetensstöd för att stötta och utveckla personalen i sina yrkesroller.

Vi arbetar i ljusa och fräscha lokaler med utsikt över Pildammsparken i Malmö. Här får du engagerade kollegor som välkomnar frågor och som gärna delar med sig av både kunskap och erfarenheter. Tillsammans har vi skapat ett tillåtande och välkomnande arbetsklimat i positiv anda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar en erfaren sjuksköterska som är engagerade och vill bidra med ett framtidsorienterat arbetssätt!

I arbetet som sjuksköterska på natten jobbar du med erfarna kollegor. Arbetet nattetid innebär mycket eget ansvar varpå vi gärna ser att du har några års erfarenhet av sjuksköterskeyrket. Arbetsklimatet nattetid präglas av gott samarbete i teamen.

Omvårdnaden utformas individuellt och präglas av kontinuitet, delaktighet och professionellt bemötande av patienter och anhöriga. Vår strävan är att öka patienternas delaktighet samt öka deras kunskap om sin sjukdom och behandling. Hos oss möter du ofta komplexa och spännande vårdförlopp i en föränderlig verksamhet, där du med din kompetens har stor möjlighet att göra skillnad för patienten.

Vårt arbetsklimat präglas av att vi hjälper varandra mellan vårdlagen och lägger stor vikt vid god planering samt tydliga rutiner. Vi har ett starkt teamarbete med gemensamma beslut där du får utrymme att vara med och bygga upp en kultur kring personcentrerad vård. För oss är det viktigt att Region Skånes värdegrund genomsyrar vården och vårt arbetsklimat.

Hos oss kan du växa och utvecklas! Avdelningen arbetar med att kontinuerligt höja medarbetarnas kompetens. För nyutexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar och klinisk färdighetsträning. För sjuksköterskor som önskar erbjuds specialistutbildning, förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden, även ett antal sökbara utbildningsanställningar, där utbildning varvas med kliniskt arbete under två år. Vi har även erfarenhet av att arbeta med studenthandledning och möjlighet till handledarutbildning finns.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du handledarutbildning och tidigare erfarenhet av handledning av studenter ser vi det som meriterande.

Vi värdesätter att du har ett ödmjukt förhållningssätt gentemot både patienter och kollegor. För ett givande samarbete ser vi även att du har ett flexibelt förhållningssätt, god prioriteringsförmåga och att du kan fatta självständiga beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och ett genuint intresse för att arbeta inom internmedicin.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska natt till Palliativvårdsavdelning i Malmö

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Är det viktigt för dig att känna delaktighet och bidra till ett gott arbetsklimat? Då kan det vara just du som är vår nya kollega! Verksamheten ingår organisatoriskt i Primärvården, Mobila team och specialiserad palliativ vård, sydvästra Skåne. Palliativvårdsavdelningen erbjuder specialiserad palliativ vård och har ett nära samarbete med ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet), sj... Visa mer
Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Är det viktigt för dig att känna delaktighet och bidra till ett gott arbetsklimat? Då kan det vara just du som är vår nya kollega!

Verksamheten ingår organisatoriskt i Primärvården, Mobila team och specialiserad palliativ vård, sydvästra Skåne. Palliativvårdsavdelningen erbjuder specialiserad palliativ vård och har ett nära samarbete med ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet), sjukhus, primärvård och kommun.

Palliativvårdsavdelningen i Malmö är en slutenvårdsavdelning med 14 vårdplatser. Patienter som erbjuds vård hos oss befinner sig i ett sent palliativt skede eller är i behov av att få stabilisering av symtom för att därefter återgå till eget boende.

Vi arbetar i tvärprofessionella läkarledda team där fokus ligger på att göra skillnad varje dag för våra patienter och deras närstående.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sjuksköterska för ett vikariat som tycker att det skulle vara intressant, utvecklande och värdeskapande att få arbeta i en verksamhet där patientens behov är i centrum. Din anställning kommer att vara natt på Palliativvårdsavdelningen med tjänstgöring var tredje helg.

De patienter som är inskrivna i verksamheten har behov av specialiserad palliativ vård, vilket innebär att de har en komplex symtombild eller att deras livssituation medför särskilda behov. Behoven kan vara av fysisk, psykisk, existentiell eller andlig karaktär, eller en kombination av flera. Det kan handla om allt från injektioner, infusioner, läkemedelspumpar, katetersättning, syrgas och omläggningar till stödjande samtal och närståendestöd

Hos oss som sjuksköterska ingår du i ett tvärprofessionellt team som arbetar utifrån personcentrerad vård. Här arbetar vi utifrån målet att samverka kring och lindra symtom för att uppnå högsta möjliga livskvalitet för patienterna.

Vi erbjuder dig möjlighet till kompetensutveckling individuellt via relevanta högskoleutbildningar/kurser, utbildningar framtagna inom Palliativt centrum samt fortlöpande internutbildning/föreläsningar.

Vill du göra skillnad varje dag? I så fall är du varmt välkommen till oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har en specialistutbildning eller vidareutbildning inom palliativ vård och/eller erfarenhet av arbete inom palliativ vård. Du har även erfarenhet av arbete inom hälso-och sjukvård.

Du som person är empatisk, lugn och trygg samt har lätt för att kommunicera. Därtill är du en naturlig teamarbetare och ser helheten kring patienten och dennes behov. Du bidrar med lösningar och förslag till att utveckla vårt arbete. Vidare är du nyfiken, flexibel och gillar utmaningar. Hos oss som sjuksköterska vill vi även att du är nyfiken på ständig utveckling och att du bidrar med din kompetens så att vi når satta mål.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Sjuksköterska, natt, till Bup akut heldygnsvård i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Har du ett genuint intresse för psykiatrisk omvårdnad? Söker du en arbetsplats med god stämning och positiv kultur? Då kan det vara dig vi söker! Inom Barn- och ungdomspsykiatrins (Bup) verksamhetsområde heldygnsvård Malmö finns det en akutmottagning samt en akut- och två vårdavdelningar som båda är regionövergripande och riktar sig mot målgruppen barn och ungdomar upp till 18 år. Verksamhetsområdet innefattar även Velandergårde... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Har du ett genuint intresse för psykiatrisk omvårdnad? Söker du en arbetsplats med god stämning och positiv kultur? Då kan det vara dig vi söker!

Inom Barn- och ungdomspsykiatrins (Bup) verksamhetsområde heldygnsvård Malmö finns det en akutmottagning samt en akut- och två vårdavdelningar som båda är regionövergripande och riktar sig mot målgruppen barn och ungdomar upp till 18 år. Verksamhetsområdet innefattar även Velandergården, ett behandlingshem med integrerad sjukhusskola, och de regionala teamen Bup trauma, teamet för psykos och bipolära tillstånd samt könsidentitetsmottagningen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sjuksköterska som är intresserad av ett stimulerande och meningsfyllt arbete med barn och ungdomar samt deras familjer.

Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett tvärprofessionellt team som arbetar med familjer i kris. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat omhändertagande av barn och unga på plats samt att tillsammans med ditt team ge god omvårdnad utifrån patientens behov. På enheten arbetar vi utifrån standardiserade vårdprocesser (SVP) och journaldokumentation sker i datorsystemet Melior.

Som sjuksköterska på natten arbetar du med triage på vårt akutmottag samt med sedvanlig akutpsykiatrisk omvårdnad för barn och ungdomar på vår akutavdelning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du specialistutbildning inom psykiatri ser vi det som meriterande för tjänsten. Lika så är det en fördel om du gjort grundläggande utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) steg 1. Vi ser därtill gärna att du har erfarenhet av dokumentationsprogrammet Melior.

Som person är du trygg i din yrkesroll samt tycker om och har god förmåga att samarbeta med andra. Därtill har du ett öppet sinne för att lära dig nya saker. Kan du se dig som medarbetare i vårt team? Då hoppas vi få möjlighet att lära känna dig! Vi är måna om att hitta rätt person och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till kirurgi i Skåne. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se Fördela... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till kirurgi i Skåne. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till neurologi i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se F... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till neurologi i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska till Beroendecentrum akutenhet i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg med egen akutmottagning, tre enheter för heldygnsvård och flera öppenvårdsmottagningar. Vi erbjuder psykiatriska hälso- och sjukvårdsinsatser för personer med beroendeproblematik av sådan dignitet att det krävs specialistutredning och specialistvård. Enhetens uppdrag omfattar bland annat diagnostik, vård samt behandling av beroendetillstånd gälland... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg med egen akutmottagning, tre enheter för heldygnsvård och flera öppenvårdsmottagningar. Vi erbjuder psykiatriska hälso- och sjukvårdsinsatser för personer med beroendeproblematik av sådan dignitet att det krävs specialistutredning och specialistvård. Enhetens uppdrag omfattar bland annat diagnostik, vård samt behandling av beroendetillstånd gällande alkohol, läkemedel, narkotika och spel om pengar.

Beroendecentrum ingår i universitetssjukvården och bedriver aktivt forsknings- och utvecklingsarbete. Vi arbetar med ständig kvalitetssäkring och har en stabil personalpool med bred och lång erfarenhet av både psykiatri och beroendesyndrom. På enheten arbetar överläkare, läkare, sjuksköterskor, skötare och kurator i team för att uppnå bästa resultat för patienten. Vi värderar vårt teamarbete högt.

På Beroendeakuten och avdelning 1 påbörjar vi nu ett utvecklingsarbete som involverar sjuksköterskor i bedömning av patienter och triagearbete. Vi har inrättat nya sjukskötersketjänster för att komma i gång med detta arbete. Du kommer få möjlighet till regelbunden internutbildning och handledning samt vara delaktig i att utforma de nya rutinerna.


ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna en ny sjuksköterska till oss!

Vi tar emot människor som ofta befinner sig i mycket utsatta situationer och som sjuksköterska är ditt omvårdnadsarbete centralt i vårdprocessen. Du kommer bland annat att arbeta med läkemedelshantering, läkemedelsuppföljning, provtagning, hälsosamtal och upprättande av individuella vårdplaner. Du håller även motiverande och stödjande samtal med patienter. Hos oss står patienten i centrum och stor vikt läggs vid att göra patienterna delaktiga i sin vårdprocess. Vi har patientforum varje vecka där patienterna har möjlighet att gå igenom sin upplevelse av vården.

Som nyanställd erbjuds du ett individuellt anpassat introduktionsprogram utifrån dina erfarenheter där du bland annat har möjlighet att gå bredvid en mer erfaren kollega. I detta ingår noggrann genomgång av arbetsuppgifter. Tillsammans ser vi till att du får den kunskap du behöver för att lyckas i din roll.

Vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra vår verksamhet. Fokus i dagsläget ligger bland annat på:
• Teamarbete och samarbete mellan yrkesgrupper och inom den egna yrkesgruppen.
• Arbete med medicinskt säkra vårdprocesser/rutiner.
• Utveckling av yrkesspecifika ansvarsområden.
• Utveckling av psykiatriskt omvårdnadsarbete.

Vi är stolta över våra insatser inom dessa områden och ser såklart att du också vill vara med och bidra i vårt fortsatta utvecklingsarbete!.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom psykiatri, akutvård eller beroendevård. Likaså är specialistutbildning inom psykiatri meriterande. Vi arbetar i Melior, Våps och Pasis, det är därför önskvärt att du har erfarenhet av arbete i dessa system.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är en behandlingsinriktad person med patienten i fokus. Du har god samarbetsförmåga samt ett öga för struktur och effektiva prioriteringar i arbetet. Vi förutsätter att du är en ansvarsfull och mogen person med god kommunikativ förmåga, som fungerar väl i både självständigt och teamövergripande arbete. Vidare har du förmåga att agera professionellt och är trygg i din yrkesroll även i stressiga situationer. Vi ser det som en självklarhet att du har ett gott bemötande gentemot patienter såväl som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Medicinavdelning 3 i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Vi på Medicinavdelning 3 i Malmö söker ytterligare medarbetare i form av sjuksköterskor som delar vårt intresse för våra tre fokusområden personcentrerad vård, teamarbete och utbildning. Vi tror starkt att arbete utgående från detta skapar en högkvalitativ vård för våra patienter och en stimulerande arbetsmiljö för samtliga medarbetare. Personcentrerad vård syftar på behovet av att ta reda på vad patienten vill ha ut av vårdtide... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi på Medicinavdelning 3 i Malmö söker ytterligare medarbetare i form av sjuksköterskor som delar vårt intresse för våra tre fokusområden personcentrerad vård, teamarbete och utbildning. Vi tror starkt att arbete utgående från detta skapar en högkvalitativ vård för våra patienter och en stimulerande arbetsmiljö för samtliga medarbetare.

Personcentrerad vård syftar på behovet av att ta reda på vad patienten vill ha ut av vårdtiden men även på längre sikt. Göra kloka, evidensbaserade och välgrundade val avseende utredning, behandling och omvårdnadsinsatser där den specifika personens bästa är i fokus. Det kan innebära att byta fokus från “Best practice” till “Best for patient”.

För att få en helhetsbild av våra patienter och erbjuda bra vård krävs det teamarbete mellan olika vårdprofessioner. På Medicinavdelning 3 samarbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysio- & arbetsterapeuter, farmaceut, dietist och kurator nära för att ge våra patienter den bästa vård vi kan erbjuda.

Genom utbildning av varandra kan vi utvecklas och växa som individer, team och verksamhet. Vi vill på vår enhet bidra till universitetssjukhusets uppdrag att utbilda framtidens vårdpersonal men även vidareutbilda våra befintliga medarbetare.

Medicinavdelning 3 är en del av verksamhetsområdet akutsjukvård och internmedicin som har verksamhet på Skånes Universitetssjukhus (Sus) i både Malmö och Lund. Avdelningen är lokaliserad i moderna vårdlokaler utmed Pildammsparken. Avdelningsarbetet utgår från två vårdteam, där bemanningen och behov styr hur vi organiserar oss för att optimera resurser och kompetens.

Avdelningen har sedan många år en erfaren klinisk specialistsjuksköterska som arbetar nära patienterna och teamen. Det ger ett unikt stöd och en möjlighet till personlig utveckling i komplexa omvårdnadssituationer. Utöver enhetschefen finns även en enhetsansvarig sjuksköterska som tillsammans arbetar med att utveckla avdelningen men även finnas som ett avdelningsnära stöd.

Våra patienter inom internmedicin består av en intressant blandning av sjukdomar, omvårdnadsbehov men framför allt människor med en fantastisk livshistoria. Det finns möjlighet att utveckla sin kompetens inom de flesta av våra folksjukdomar och hantera både kroniska och akuta diagnoser.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska ansvarar du för basal- och medicinsk omvårdnad. Du ska kunna identifiera risker för patienten och sätta in förebyggande åtgärder. Vi har ett arbetssätt, vilket skapar möjlighet för en mer delaktig patient, som aktivt kan medverka i planeringen och uttrycka specifika önskemål kring sina förväntningar av vården. Bedside-rapport är en del av detta arbetssätt.

Som ny medarbetare hos oss planerar vi din introduktion baserat på ditt behov och din erfarenhet. Individuell- och gruppkompetensutveckling är grunden för våra interna utbildningsaktiviteter på avdelningen. Tillsammans med våra enhetsansvariga läkare (EAL) planerar vi utbildningsprogram terminsvis utefter avdelningens behov och önskemål, där EAL ansvarar för en del av utbildningsprogrammet, i syfte att stärka teamets kompetens. Du har även möjlighet att delta i Sus terminsplanerade utbildningar samt nätbaserade utbildningsprogram.

När du börjat känna sig varm i kläderna vill vi hjälpa dig att utveckla dina färdigheter bland annat genom att sätta nasogastrisksond, hantera högflödesgrimmor, ta artärblodgaser eller att sticka med hjälp av ultraljud. På avdelningen har vi personer som håller i utbildning för hantering av midline och piccline.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. Nyexaminerade sjuksköterskor erbjuds ett introduktionsprogram som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbildad sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka i svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Du som person har förmåga att ta eget ansvar och fatta egna beslut, men värdesätter också att samarbeta i team. Vidare är du handlingskraftig och kan ändra i din planering efter verksamhetens behov. I din patientkontakt såväl som mot kollegor så följer du Region Skånes värdegrund: Välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska, natt, till Medicinavdelning 3 i Malmö

Vi på medicinavdelning 3 i Malmö söker nu en legitimerad sjuksköterska för nattjänstgöring, som delar vårt intresse för våra tre fokusområden personcentrerad vård, teamarbete och utbildning. Dessa områden anser vi starkt bidrar till en högkvalitativ vård, samt en stimulerande arbetsmiljö för samtliga medarbetare. Personcentrerad vård syftar på behovet av att ta reda på vad personen tillika patienten vill ha ut av vårdtiden, men även på längre sikt. Det in... Visa mer
Vi på medicinavdelning 3 i Malmö söker nu en legitimerad sjuksköterska för nattjänstgöring, som delar vårt intresse för våra tre fokusområden personcentrerad vård, teamarbete och utbildning. Dessa områden anser vi starkt bidrar till en högkvalitativ vård, samt en stimulerande arbetsmiljö för samtliga medarbetare.

Personcentrerad vård syftar på behovet av att ta reda på vad personen tillika patienten vill ha ut av vårdtiden, men även på längre sikt. Det innebär även att göra kloka, evidensbaserade och välgrundade val avseende utredning, behandling och omvårdnadsinsatser, där den specifika personens bästa är i fokus. Det kan exempelvis innebära att byta fokus från “Best practice” till “Best for patient”.

På Medicinavdelning 3 har läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysio- och arbetsterapeuter, farmaceut, dietist och kurator ett nära samarbete för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård.

Genom utbildning av varandra kan vi utvecklas och växa som individer, team och verksamhet. Vi vill på vår enhet bidra till universitetssjukhusets uppdrag att utbilda framtidens vårdpersonal, men även vidareutbilda våra befintliga medarbetare.

Medicinavdelning 3 är en del av verksamhetsområdet akutsjukvård och internmedicin som har verksamhet både i Malmö och Lund. Avdelningen är lokaliserad i moderna vårdlokaler med utsikt över Pildammsparken. I dagsläget har avdelningen 14 vårdplatser.

Avdelningen har sedan många år en erfaren klinisk specialistsjuksköterska som arbetar nära patienterna och teamen. Det ger ett unikt stöd och en möjlighet till personlig utveckling i komplexa omvårdnadssituationer. Utöver enhetschefen finns även en enhetsansvarig sjuksköterska, vilka tillsammans arbetar med att utveckla avdelningen, men även finnas som ett avdelningsnära stöd.

Våra patienter inom internmedicin har en intressant blandning av sjukdomar och omvårdnadsbehov, men är framför allt människor med en fantastisk livshistoria. Det finns möjlighet att utveckla sin kompetens inom de flesta av våra folksjukdomar och att hantera både kroniska och akuta diagnoser.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska på natten ansvarar du för den basala- och medicinska omvårdnaden. Du ska kunna identifiera och förebygga risker för patienten, samt utföra medicinska åtgärder. Du arbetar i team tillsammans med en undersköterska. Nattarbete kräver att vi har ett övergripande arbetssätt teamen emellan och gentemot övriga kollegor under arbetspasset. På vår avdelning strävar vi efter ett personcentrerat förhållningssätt.

Som ny medarbetare hos oss planerar vi din introduktion baserat på ditt behov och din erfarenhet. Individuell- och gruppkompetensutveckling är grunden för våra interna utbildningsaktiviteter på avdelningen. Tillsammans med våra enhetsansvariga läkare EAL planerar vi utbildningsprogram terminsvis utefter avdelningens behov och önskemål, där EAL ansvarar för en del av utbildningsprogrammet, i syfte att stärka teamets kompetens. Du har även möjlighet att delta i terminsplanerade utbildningar och nätbaserade utbildningsprogram på Skånes universitetssjukhus (Sus).

När du börjat känna sig varm i kläderna vill vi hjälpa dig att utveckla dina färdigheter bland annat genom att sätta nasogastrisk sond, hantera högflödesgrimmor, ta artärblodgaser eller att sticka med hjälp av ultraljud. På avdelningen strävar vi efter att ha kompetens gällande inläggning av diverse infarter. Det finns redan erfarna inläggare av Piccline och Midline på avdelningen och det finns även möjlighet för extern utbildning, som kompetensutvecklingsområde gällande infarter för kommande medarbetare.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. Nyexaminerade sjuksköterskor erbjuds ett introduktionsprogram som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbildad sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka i svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Du som person har förmåga att ta eget ansvar och fatta egna beslut, men värdesätter också att samarbeta i team. Vidare är du handlingskraftig och kan ändra i din planering efter verksamhetens behov. I din patientkontakt såväl som mot kollegor förväntar vi oss att du är lyhörd och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Därtill har du god självkännedom och är flexibel i ditt arbete. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Blomman vårdcentral

Blomman Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité. Vi har även KHM med öppet alla dagar på året. Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Du kommer att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor men även självständigt under vissa... Visa mer
Blomman Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité. Vi har även KHM med öppet alla dagar på året.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss.
Du kommer att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor men även självständigt under vissa tider. Du kommer även att samarbeta med andra professioner på vårdcentralen.
Beskrivning av arbetsuppgifter: Telefonrådgivning och bokningar. Mottagning med bl.a såromläggningar, EKG, blodtryck. Vaccinationer. Provtagning, Assistera läkare mm. Dokumentation i PMO .
Vi har behov av ytterligare en sjuksköterska så passa på att söka om du är leg. sjuksköterska och vill jobba med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom primärvården.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till psykiatri i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se F... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till psykiatri i Skåne län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriavdelning psykos i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Söker du en spännande och intressant arbetsplats med goda möjligheter till kunskapsutveckling? Vill du dessutom ha ett varierande och utvecklande arbete med möjlighet att spela stor roll i patientens omvårdnad? Ta då chansen att bli vår nya kollega! Område psykos erbjuder psykiatriska insatser för personer med psykosproblematik. Vi utgår från en helhetssyn kring psykisk ohälsa som bygger på en kombination av medicinska, psykologi... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du en spännande och intressant arbetsplats med goda möjligheter till kunskapsutveckling? Vill du dessutom ha ett varierande och utvecklande arbete med möjlighet att spela stor roll i patientens omvårdnad? Ta då chansen att bli vår nya kollega!

Område psykos erbjuder psykiatriska insatser för personer med psykosproblematik. Vi utgår från en helhetssyn kring psykisk ohälsa som bygger på en kombination av medicinska, psykologiska och sociala insatser. Verksamheten består av fyra öppenvårdsmottagningar och tre slutenvårdsenheter. Avdelning 87 är en slutenvårdsavdelning med 14 vårdplatser för patienter med psykossjukdom och funktionsnedsättningar samt förstagångsinsjuknade i psykos. Vi är cirka 25 medarbetare på avdelningen.

Vår verksamhet i Malmö ger med ett respektfullt bemötande en effektiv psykosvård för att möjliggöra ett gott liv. Vårt uppdrag inom öppen- och slutenvård är att bedöma, utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med diagnoserna schizofreni, vanföreställningssymptom och schizoaffektiva syndrom samt alla tillstånd där psykosutveckling misstänks.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en ny sjuksköterskekollega till vårt team!

Hos oss erbjuds du ett engagerande och spännande arbete med arbetskamrater som har lång erfarenhet av psykosvård. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, såväl yrkesmässigt som personligt där utvecklingsmöjligheter och inriktning styrs utifrån de behov som finns hos våra patienter och deras anhöriga. Vi ser alltid nya medarbetare som en möjlighet att utveckla verksamheten.

Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av våra patienter och deltar i medicinering, bedömning och dokumentation i våra journalsystem. Vi lägger stor vikt vid samtalen med patienter och teamarbetet med övriga professioner på avdelningen, allt för att säkerställa en mer personcentrerad vård. Därutöver samverkar du med enhetens öppenvårdsmottagningar, kommun och övriga vårdgrannar. Omvårdnadsdokumentationen sker i datasystemet Melior, enligt VIPS-modellen.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds utbildningsförmåner inom prioriterade områden. Målet inom område psykos är att så många sjuksköterskor som möjligt har en vidareutbildning i psykiatri och vi skapar därför kontinuerligt möjligheter för att våra sjuksköterskor att få tjänstledighet för studier.

Vi är även generösa med andra utbildningar, både internt och externt, eftersom vi anser att det är viktigt att våra medarbetare fortlöpande utvecklas för att kunna ge en ännu bättre vård till våra patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du språkkunskaper som lägst motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi söker dig som är flexibel, har ett positivt förhållningssätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare ser du god samarbetsförmåga som en förutsättning för att göra ett bra arbete och du bidrar till att arbetsgruppen fortsätter att vara entusiasmerande och positiv. Som person är du engagerad, drivande och ser positivt på förbättrings- och utvecklingsarbete. Du är trygg, stresstålig, strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga och har ett empatiskt bemötande gentemot våra patienter. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekryteringsprocess tillämpas löpande urval. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre