Lediga jobb som Tandsköterska i Malmö

Se lediga jobb som Tandsköterska i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

OPUS Dental söker kundtjänstmedarbetare till Malmö

Ansök    Nov 30    Odonti AB    Tandsköterska
Har du en utbildning eller erfarenhet inom tandvårdsbranschen? Känner du att det är dags att testa på något nytt, där du får utveckla en annan sida av dig själv? Om du tycker om att hjälpa andra människor, att vara personen som man vänder sig till när man behöver hjälp inom ditt kompetensområde, då har vi tjänsten för dig! Som kundtjänstmedarbetare hos oss på OPUS Dental (Journalsystem) får du inte bara en stark arbetsgivare och härliga kollegor, utan möj... Visa mer
Har du en utbildning eller erfarenhet inom tandvårdsbranschen? Känner du att det är dags att testa på något nytt, där du får utveckla en annan sida av dig själv?

Om du tycker om att hjälpa andra människor, att vara personen som man vänder sig till när man behöver hjälp inom ditt kompetensområde, då har vi tjänsten för dig! Som kundtjänstmedarbetare hos oss på OPUS Dental (Journalsystem) får du inte bara en stark arbetsgivare och härliga kollegor, utan möjlighet att lära känna en annan sida av dentalbranschen och skapa ett stort nätverk för dig själv!

Vi erbjuder dig

- Fast lön

- En bra och trygg arbetsplats med sund miljö, där vi värnar om din trivsel

- Årlig Kick Off utomlands (4 dagar)

- Försäkringar, Tjänstepension, Friskvårdsbidrag m.m.

- Sociala aktiviteter (jul-, sommarfest, AW:s).

Kvalifikationer

Vi söker en kandidat som uppfyller följande kvalifikationer:

Krav - Obligatoriskt för att anses som behörig kandidat

- Tandvårdsbakgrund (gärna tandsköterska eller tandhygienist. Alternativt tandläkare som inte önskar jobba kliniskt längre på grund av andra personliga hälsoskäl)

- Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

- God analytisk förmåga.

- God samarbetsförmåga och bra på hantera stressiga situationer som uppstår för dig eller din kund.

- Stark servicekänsla för att alltid ha nöjda kunder.

Meriterande - Önskemål, dock inget krav

- Erfarenhet att arbeta i Opus.

- Erfarenhet av arbete inom kundservice/support.

- God kännedom av Försäkringskassans regler, föreskrifter samt patientekonomi e.x. om en viss åtgärd ej blir godkänd, hur ska behandlaren lösa detta i Opus?

- Strukturerad och kvalitetsmedveten.

- Förmåga att arbeta effektivt och metodiskt ett högt arbetstempo.

- Snabblärd.

Om dig, tjänsten och arbetsbeskrivningen
Vi söker dig som har någon form av utbildning eller erfarenhet inom dentalbranschen. Du som tycker att det är väldigt viktigt att ge kunder, patienter eller den som sträcker ut sin hand och ber om hjälp, ett väldigt bra omhändertagande och service!

För att trivas i den här tjänsten och göra ett bra jobb tror vi att det är viktigt att du är en person som är lättlärd, bra på att hantera datorer och arbeta i olika program. Att du gillar utmaningar och kan analysera olika situationer för att hitta lösningar på ett problem och vägleda kunden på andra sidan telefonen. Om du är en person som vill klättra i karriären, är vi rätt bolag för det. Vi växer ständigt och prioriterar våra medarbetare när vi får in tjänster som matchar deras önskemål.

Arbetsuppgifter

- Användarstöd till kunder per telefon och mail

- Felsökning och 2:nd line support

- Utför tester på nya versioner/uppdateringar innan de lanseras

- Utbildning och demo inom tjänster som ingår i systemportfölj

- Närvara på dagliga supportmöten

Bra att veta

Du kommer att arbeta på vårt fina och moderna kontor i centrala Malmö. Våra lokaler är ljusa och anpassad för IT verksamhet. Kontoret är byggd enligt medarbetarnas önskemål om egna kontor. Tillsammans med ett stöttande team har du tätt kontakt med både kunder och medarbetare i hela organisationen. Hos oss på Opus har vi en mycket stark teamkänsla och ett öppet klimat där du kan hugga tag i närmsta chef eller VD:n via Teams, torsdagsfikat eller AW:n.

Vi har fasta och familjevänliga arbetstider är från mån-fre kl 8:00-16:30.

Önskad tillträde av tjänst
Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om Opus Dental

Opus Systemer AS utvecklar och säljer Opus Dental och Opus Cloud - heltäckande system för privata och offentliga tandkliniker. Opus Dental har mer än 25 000 användare på över 4 500 kliniker i Norden. Opus Systems AS grundades i Norge 1993 med kontor i Oslo och har sedan dess haft en enorm utveckling. I Norge har Opus en marknadsandel på cirka 98% procent och i Sverige på runt 40%. Opus Dental finns även på den isländska och spanska marknaden.

Varför ska du välja oss?

Arbetsgivaren har ordet
På Opus strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och medarbetare på bästa möjliga sätt. Som kundtjänstmedarbetare är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Opus utveckling och tillsammans skapar vi en trygg vardag för kunder och Dig."


Ansök med eller utan CV via Odonti
I denna rekrytering samarbetar Opus Dental med Odonti (https://www.odonti.se), det ledande rekryteringsföretaget inom tandvård.

- Detta är en direktrekrytering (Du blir anställd av arbetsgivaren)

- Samtliga ansökningar måste ske via Odonti och dess rekryteringsverktyg, för en rättvis och lika hantering av alla kandidater i processen, samt enligt GDPR.


Obs! Direktkontakt med arbetsgivaren undanbedes vänligt men bestämt!

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare för tjänsten. Odonti kommer att genomföra de initiala intervjuerna och urvalet.

Ansvariga rekryterare

Jashar Samadi & Van Cao

Mail: [email protected] / [email protected]
Mobil: 0709220250 / 0709220253

Om Odonti
Odonti är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom tandvård. Skapad av leg. tandvårdspersonal, för yrkesverksamma inom tandvårdsbranschen. Vi arbetar alltid i team med våra rekryteringsuppdrag och teamet består av både legitimerade tandvårdspersonal och utbildade rekryterare med gedigen erfarenhet.

Gör som dina kollegor och över 10.000 tandvårdstalanger. Connecta med oss på ???????? Odonti för att bevaka ditt drömjobb inom dentalbranschen. Vi känner den du söker!

Din profil hanteras i enlighet med GDPR och är osynlig för andra.
? www.odonti.se (https://www.odonti.se) ???? [email protected] ???? +46 40150115 Visa mindre

Oris Dental Malmö söker Tandsköterska

Ansök    Nov 29    Oris Dental Sverige AB    Tandsköterska
Vi söker dig som är redo att utvecklas tillsammans med oss. För oss är det viktigt att du tillsammans med oss bygger förtroende och trivsel bland både kollegor och patienten. Har du förmågan att prioritera, planera och följa upp den dagliga driften både på rum och på kliniken. Trivs du att jobba i team och med personlig tandvård, då kan det vara dig vi söker till vårt team. Utöver sedvanliga tandsköterskeuppgifter fördelar vi i teamet administrativa ansva... Visa mer
Vi söker dig som är redo att utvecklas tillsammans med oss.
För oss är det viktigt att du tillsammans med oss bygger förtroende och trivsel bland både kollegor och patienten. Har du förmågan att prioritera, planera och följa upp den dagliga driften både på rum och på kliniken. Trivs du att jobba i team och med personlig tandvård, då kan det vara dig vi söker till vårt team.
Utöver sedvanliga tandsköterskeuppgifter fördelar vi i teamet administrativa ansvarsområde för att få varierande arbetsuppgifter.
På Malmö kliniken har vi ett team av, tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, en receptionist, avdelningsledare och endodonti specialist.
Mer om oss!
Oris Dental representerar en stark professionell miljö inom tandhälsa. Det är människorna som är vår framgångsfaktor, och genom kontinuerlig kompetenshöjning i form av kurser och mentorprogram för alla professioner når vi vårt slutmål; att skapa en bra arbetsplats där patienten känner sig trygg och omhändertagen. Hos oss är utbildning och kompetensutveckling centralt. Vi tror att professionellt uppdaterade, trygga och nöjda medarbetare skapar en god arbetsmiljö. Det i sin tur skapar leenden. och leenden smittar av sig. Det är vad patienterna märker! Företaget har idag över 100 kliniker i Norge och Sverige med över 1000 anställda och vi växer ständigt. 20 av dessa klinker ligger i Sverige. Vårt mål är att vara Nordens ledande tandvårdskedja, vi är verkligen stolta över att ha så många duktiga människor i teamet.
Krav
Svenska i tal och skrift
Tandsköterska utbildningÖvrigt
Intervjuer kommer att ske löpande.
Hittar vi dig som passar in i vårt team kommer tjänsten tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Hoppas att vi väckt ditt intresse!
Läs mer på https://orisdental.se/kliniker/malmo-city/ Visa mindre

Tandsköterska/receptionist till Folktandvården Skåne, Malmö Mobilia

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi en tandsköterska/receptionist till vår attraktiva och fräscha klinik på Mobilia Köpcentrum i Malmö.

På kliniken på Mobilia, Malmö är vi ett engagerat och glatt team på 26 kollegor som arbetar nära tillsammans. Vi erbjuder våra kunder komplett och modern tandvård och här finns även en av Folktandvården Skånes tio Tandborstkliniker, som är ett hälsofrämjande arbete för att stärka föräldrar i att ta hand om sina barns tänder. Vi erbjuder en varierad tjänst med möjlighet till stort kunskapsutbyte i vardagen med kollegor som är öppna för förändring och nytänkande.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering.

Du kommer även att arbeta i vår reception, där ditt allra viktigaste uppdrag är att skapa en välkomnande känsla på kliniken. Du är vårt ansikte utåt och tillsammans med dina kollegor erbjuder du våra kunder och patienter bästa möjliga service.

Receptionen är klinikens nav och som nyckelperson i vardagen befinner du dig alltid i händelsernas centrum. Ett gott bemötande är en viktig del i ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Därmed är du en del av vårt fokus på patientsäkerhet och kvalitet i tandvården.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Telefoni och tidsbokning
• Debitering, kassahantering och fakturering
• Remisshantering
• Uppföljning av kontrollrapporter
• Hantering av frisktandvårdsavtal
• Försäljning av munhygienartiklar

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du har kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala samt goda kunskaper i engelska. Vidare har du goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika administrativa system. Erfarenhet av att arbeta i reception är meriterande. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

För att lyckas i rollen som receptionist hos oss behöver du vara ansvarsfull och alltid sträva efter att ge bästa möjliga service och bemötande. Du är lösningsorienterad och väljer att se utmaningar som möjligheter. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov. Visa mindre

OPUS Dental söker kundtjänstmedarbetare till Malmö

Ansök    Nov 27    Odonti AB    Tandsköterska
Har du en utbildning eller erfarenhet inom tandvårdsbranschen? Känner du att det är dags att testa på något nytt, där du får utveckla en annan sida av dig själv? Om du tycker om att hjälpa andra människor, att vara personen som man vänder sig till när man behöver hjälp inom ditt kompetensområde, då har vi tjänsten för dig! Som kundtjänstmedarbetare hos oss på OPUS Dental (Journalsystem) får du inte bara en stark arbetsgivare och härliga kollegor, utan möj... Visa mer
Har du en utbildning eller erfarenhet inom tandvårdsbranschen? Känner du att det är dags att testa på något nytt, där du får utveckla en annan sida av dig själv?

Om du tycker om att hjälpa andra människor, att vara personen som man vänder sig till när man behöver hjälp inom ditt kompetensområde, då har vi tjänsten för dig! Som kundtjänstmedarbetare hos oss på OPUS Dental (Journalsystem) får du inte bara en stark arbetsgivare och härliga kollegor, utan möjlighet att lära känna en annan sida av dentalbranschen och skapa ett stort nätverk för dig själv!

Obs: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2023-12-06, så vänta inte med din ansökan.

Vi erbjuder dig

- Fast lön

- En bra och trygg arbetsplats med sund miljö, där vi värnar om din trivsel

- Årlig Kick Off utomlands (4 dagar)

- Försäkringar, Tjänstepension, Friskvårdsbidrag m.m.

- Sociala aktiviteter (jul-, sommarfest, AW:s).

Kvalifikationer

Vi söker en kandidat som uppfyller följande kvalifikationer:

Krav - Obligatoriskt för att anses som behörig kandidat

- Tandvårdsbakgrund (gärna tandsköterska eller tandhygienist. Alternativt tandläkare som inte önskar jobba kliniskt längre på grund av andra personliga hälsoskäl)

- Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

- God analytisk förmåga.

- God samarbetsförmåga och bra på hantera stressiga situationer som uppstår för dig eller din kund.

- Stark servicekänsla för att alltid ha nöjda kunder.

Meriterande - Önskemål, dock inget krav

- Erfarenhet att arbeta i Opus.

- Erfarenhet av arbete inom kundservice/support.

- God kännedom av Försäkringskassans regler, föreskrifter samt patientekonomi e.x. om en viss åtgärd ej blir godkänd, hur ska behandlaren lösa detta i Opus?

- Strukturerad och kvalitetsmedveten.

- Förmåga att arbeta effektivt och metodiskt ett högt arbetstempo.

- Snabblärd.

Om dig, tjänsten och arbetsbeskrivningen
Vi söker dig som har någon form av utbildning eller erfarenhet inom dentalbranschen. Du som tycker att det är väldigt viktigt att ge kunder, patienter eller den som sträcker ut sin hand och ber om hjälp, ett väldigt bra omhändertagande och service!

För att trivas i den här tjänsten och göra ett bra jobb tror vi att det är viktigt att du är en person som är lättlärd, bra på att hantera datorer och arbeta i olika program. Att du gillar utmaningar och kan analysera olika situationer för att hitta lösningar på ett problem och vägleda kunden på andra sidan telefonen. Om du är en person som vill klättra i karriären, är vi rätt bolag för det. Vi växer ständigt och prioriterar våra medarbetare när vi får in tjänster som matchar deras önskemål.

Arbetsuppgifter

- Användarstöd till kunder per telefon och mail

- Felsökning och 2:nd line support

- Utför tester på nya versioner/uppdateringar innan de lanseras

- Utbildning och demo inom tjänster som ingår i systemportfölj

- Närvara på dagliga supportmöten

Bra att veta

Du kommer att arbeta på vårt fina och moderna kontor i centrala Malmö. Våra lokaler är ljusa och anpassad för IT verksamhet. Kontoret är byggd enligt medarbetarnas önskemål om egna kontor. Tillsammans med ett stöttande team har du tätt kontakt med både kunder och medarbetare i hela organisationen. Hos oss på Opus har vi en mycket stark teamkänsla och ett öppet klimat där du kan hugga tag i närmsta chef eller VD:n via Teams, torsdagsfikat eller AW:n.

Vi har fasta och familjevänliga arbetstider är från mån-fre kl 8:00-16:30.

Önskad tillträde av tjänst
Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om Opus Dental

Opus Systemer AS utvecklar och säljer Opus Dental och Opus Cloud - heltäckande system för privata och offentliga tandkliniker. Opus Dental har mer än 25 000 användare på över 4 500 kliniker i Norden. Opus Systems AS grundades i Norge 1993 med kontor i Oslo och har sedan dess haft en enorm utveckling. I Norge har Opus en marknadsandel på cirka 98% procent och i Sverige på runt 40%. Opus Dental finns även på den isländska och spanska marknaden.

Varför ska du välja oss?

Arbetsgivaren har ordet
På Opus strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och medarbetare på bästa möjliga sätt. Som kundtjänstmedarbetare är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Opus utveckling och tillsammans skapar vi en trygg vardag för kunder och Dig."


Ansök med eller utan CV via Odonti
I denna rekrytering samarbetar Opus Dental med Odonti (https://www.odonti.se), det ledande rekryteringsföretaget inom tandvård.

- Detta är en direktrekrytering (Du blir anställd av arbetsgivaren)

- Samtliga ansökningar måste ske via Odonti och dess rekryteringsverktyg, för en rättvis och lika hantering av alla kandidater i processen, samt enligt GDPR.


Obs! Direktkontakt med arbetsgivaren undanbedes vänligt men bestämt!

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare för tjänsten. Odonti kommer att genomföra de initiala intervjuerna och urvalet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet 2023-12-06, så visa ditt intresse idag!

Ansvariga rekryterare

Jashar Samadi & Van Cao

Mail: [email protected] / [email protected]
Mobil: 0709220250 / 0709220253

Om Odonti
Odonti är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom tandvård. Skapad av leg. tandvårdspersonal, för yrkesverksamma inom tandvårdsbranschen. Vi arbetar alltid i team med våra rekryteringsuppdrag och teamet består av både legitimerade tandvårdspersonal och utbildade rekryterare med gedigen erfarenhet.

Gör som dina kollegor och över 10.000 tandvårdstalanger. Connecta med oss på ???????? Odonti för att bevaka ditt drömjobb inom dentalbranschen. Vi känner den du söker!

Din profil hanteras i enlighet med GDPR och är osynlig för andra.
? www.odonti.se (https://www.odonti.se) ???? [email protected] ???? +46 40150115 Visa mindre

Smart Tandvård söker en Tandsköterska!

Välkommen med din ansökan till Smart Tandvård! Vår klinik satsar på att bygga en stark team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Därför investerar vi på att utveckla och utbilda vår personal kontinuerligt med bland annat lärorika kurser som har setts vara fördelaktiga. Vi söker dig som är som är redo att utföra de sedvanliga arbetsuppgifter som assistera tandläkare, hjälpa till i sterilrummet samt i receptionen. Du som tandsköterska har en vi... Visa mer
Välkommen med din ansökan till Smart Tandvård! Vår klinik satsar på att bygga en stark team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Därför investerar vi på att utveckla och utbilda vår personal kontinuerligt med bland annat lärorika kurser som har setts vara fördelaktiga.
Vi söker dig som är som är redo att utföra de sedvanliga arbetsuppgifter som assistera tandläkare, hjälpa till i sterilrummet samt i receptionen. Du som tandsköterska har en viktig roll för att verksamheten ska kunna drivas på bästa möjliga sätt.
Din svenska är god i såväl tal som skrift och du har datorvana. Det är meriterande om du kan kommunicera arabiska.
Båda erfarna och nyexaminerade tandsköterskor är varmt välkommna. Visa mindre

Tandsköterska till Tandvårdcentralen

Tandvårdcentralen AB är en fin och modern klinik med 3 behandlingsrum . Kliniken är 17 år gammal och ligger centralt belägen i Malmö och är helt digitaliserad. Personalen består av 4 tandläkare , 4 tandsköterskor och VD .Vi utför alla typer av behandlingar inom vuxentandvård, akuttandvård och implantatbehandlingar. Vi är en härlig grupp, med mycket skratt och värme, som driver kliniken. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, interna och exte... Visa mer
Tandvårdcentralen AB är en fin och modern klinik med 3 behandlingsrum . Kliniken är 17 år gammal och ligger centralt belägen i Malmö och är helt digitaliserad. Personalen består av 4 tandläkare , 4 tandsköterskor och VD .Vi utför alla typer av behandlingar inom vuxentandvård, akuttandvård och implantatbehandlingar. Vi är en härlig grupp, med mycket skratt och värme, som driver kliniken. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, interna och externa utbildningar samt ett attraktivt förmånspaket, som man får nyttja fullt ut efter 6 månader. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska .Om du är nyutexaminerad får du introduktion och en handledare med erfarenhet.Du som söker tjänsten bör vara positiv och flexibel. För oss är det viktigt att du bidrar med stort engagemang och har ett gott patientbemötande.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
God datorvana och erfarenhet är en merit om du ska söka tjänsten. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandsköterska. Du kommer ha varierande uppgifter såsom assistans,sterilarbete och receptionsuppgifter. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården, Orofacial medicin Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbet... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik Orofacial medicin i Malmö.

Orofacial medicin Skåne söker nya medarbetare som kan tänka sig att arbeta både på Ruth Lundskogs gata samt Spårvägsgatan i Malmö. Kliniken på Ruth Lundhskogs gata ligger på sjukhusområdet där det idag bedrivs tandvård inom Orofacial medicin. Den kliniken tar i första hand emot de patienter som kräver sjukhusets närhet. På Spårvägsgatan finns idag samtliga övriga specialistområden inom tandvården representerade inklusive Orofacial medicin där vi har två rum. Det är ypperligt tillfälle för oss att nätverka med resten av specialisttandvården och vi ser att möjligheten att arbeta tätt med andra specialistområden bidrar till en kunskapsöverföring på båda håll!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Receptionist (tandsköterska) till tandläkarpraktik - Alphakliniken

Om jobbet Du är klinikens ansikte utåt med fokus på god service. Du kommer ansvara för patientkontakter i receptionen samt på telefon och mail. I dina arbetsuppgifter ingår också att sköta tidsbokningar, kallelser och hantera betalningar. Du kommer även vara ansvarig för andra administrativa uppdrag såsom att hantera inkomna och utgående remisser, viss verksamhetsplanering och även delta i klinikens utvecklingsarbete. Tjänsten kräver också flexibilitet, ... Visa mer
Om jobbet
Du är klinikens ansikte utåt med fokus på god service.


Du kommer ansvara för patientkontakter i receptionen samt på telefon och mail.
I dina arbetsuppgifter ingår också att sköta tidsbokningar, kallelser och hantera betalningar.
Du kommer även vara ansvarig för andra administrativa uppdrag såsom att hantera inkomna och utgående remisser, viss verksamhetsplanering och även delta i klinikens utvecklingsarbete. Tjänsten kräver också flexibilitet, att du stöttar upp kliniskt vid behov och hjälper dina kollegor i deras arbete.


Vi söker dig som:
- Är utbildad tandsköterska
- Har utbildning och/eller god erfarenhet av receptionsarbete
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift, har god kommunikationsförmåga
- Har goda IT-kunskaper
- Är strukturerad och organiserad
- Är flexibel och har god samarbetsförmåga


Vi ser det som en fördel om du har:
- Goda kunskaper i engelska
- Vana att arbeta med och ha kunskap om fakturering och kassahantering
- Erfarenhet av journalsystemet Alma
Du tycker om att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks både i ditt sätt att bemöta patienter och kollegor. Du bidrar med positiv energi och är lösningsinriktad. Du är stresstålig och kan prioritera mellan arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till Oral Care Gustav Adolfs Torg, Malmö

Ansök    Nov 14    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Care som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv. Ta nästa steg i din... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Care som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv.

Ta nästa steg i din karriär och ansök om att bli en del av Oral Cares dedikerade team idag.

Om företaget

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 600 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil tandvård för patienter i hemmet.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Köping, Sundsvall, Härnösand, Västerås, Umeå. Stockholm, Norge samt Nederländerna. Planen är att expandera ytterligare.

För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten

Oral Care Gustav Adolfs Torg söker en tandsköterskekollega som önskar arbeta 80-100% eller enligt överenskommelse.

På vår klinik kommer du som tandsköterska få möjlighet att arbeta varierat. I arbetsuppgifterna ingår assistans av tandläkare såväl som administrativt arbete och sterilarbete. Vi arbetar inom team vilket innebär att du både arbetar självständigt när det behövs och tillsammans med dina kollegor.

Vi på Oral Care välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö. Du kommer varje dag att göra skillnad och bidra till en ökad livskvalité.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

6 månaders provanställning.

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Friskvård.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är en lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar problemlösare.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Känner ansvar för att våra patienter får bästa möjliga vård.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Caroli och Västra hamnen

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbet... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till våra kliniker Malmö Caroli och Västra hamnen. Tjänsten innebär att du kommer arbeta på båda klinikerna.

Klinikerna Malmö Caroli och Västra hamnen ingår i en fusion och har gemensam klinikchef. Här välkomnas du till ett gäng engagerade kollegor som erbjuder våra patienter en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Vi arbetar med teamtandvård och trivs tillsammans. Klinikerna finns centralt belägna i Malmö med goda buss- och tågförbindelser.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

TandCity söker tandsköterska

Ansök    Nov 8    TandCity Sweden AB    Tandsköterska
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team! Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yr... Visa mer
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team!
Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yrke. Du är positiv, serviceinriktad, flexibel och arbetar alltid med patienterna bästa i fokus.


Tjänsten vi erbjuder är en heltidstjänst på 100%. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som tandsköterska. Hos oss arbetar du med assistansarbete, sterilarbete och receptionsarbete. Du ska hålla god ordning och överblick kring ditt arbete för att tillsammans med tandläkaren skapa den bästa möjliga vården för våra patienter. För oss är det viktigt att du delar vår vision om att leverera Sveriges absolut bästa tandvård. Detta uppnår vi tillsammans genom att erbjuda våra patienter den högsta kvalitén och den bästa servicen.


TandCity är en toppmodern och digitaliserad klinik i en av Malmös absolut vackraste lokaler, mitt emot Malmö centralstation. Vårt fokus är att alltid leverera högsta kvalité och vi satsar hårt på att ligga i framkant när det gäller utveckling och teknologi. Vi arbetar främst med vuxna patienter och utför förutom allmäntandvård även mycket estetisk och kirurgisk tandvård. Med hög service, centralt läge och proffsig personal skapa vi en oslagbar miljö för både patienter och medarbetare.


Vi ser fram emot din ansökan!


Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång. Visa mindre

Tandsköterska sökes

Här jobbar vi med framtidens tandvård. Gamla Staden Tandvård är en liten tandvårdsklinik som ligger i hjärtat av Malmö. Hos oss kommer patienter från hela skåne för en bättre munhälsa. Just nu expanderar vi och söker därför en passionerad tandsköterska som brinner för sitt yrke och som är villig att lära sig nya saker. Vi räknar med att anställningen börjar den 5 Februari då vår nya tandläkare börjar. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande så vänta ... Visa mer
Här jobbar vi med framtidens tandvård.
Gamla Staden Tandvård är en liten tandvårdsklinik som ligger i hjärtat av Malmö. Hos oss kommer patienter från hela skåne för en bättre munhälsa.
Just nu expanderar vi och söker därför en passionerad tandsköterska som brinner för sitt yrke och som är villig att lära sig nya saker.
Vi räknar med att anställningen börjar den 5 Februari då vår nya tandläkare börjar.
Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Opus Dental söker kundtjänstmedarbetare till Malmö

Ansök    Nov 6    Odonti AB    Tandsköterska
Har du en utbildning eller erfarenhet inom tandvårdsbranschen? Känner du att det är dags att testa på något nytt, där du får utveckla en annan sida av dig själv? Om du tycker om att hjälpa andra människor, att vara personen som man vänder sig till när man behöver hjälp inom ditt kompetensområde, då har vi tjänsten för dig! Som kundtjänstmedarbetare hos oss på OPUS Dental (Journalssystem) får du inte bara en grym arbetsgivare och härliga kollegor, utan möj... Visa mer
Har du en utbildning eller erfarenhet inom tandvårdsbranschen? Känner du att det är dags att testa på något nytt, där du får utveckla en annan sida av dig själv?

Om du tycker om att hjälpa andra människor, att vara personen som man vänder sig till när man behöver hjälp inom ditt kompetensområde, då har vi tjänsten för dig! Som kundtjänstmedarbetare hos oss på OPUS Dental (Journalssystem) får du inte bara en grym arbetsgivare och härliga kollegor, utan möjlighet att lära känna en annan sida av dentalbranschen och skapa ett stort nätverk för dig själv!

Obs: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsätt innan sista ansökningsdatum 2023-12-06, så vänta inte med din ansökan.

Vi erbjuder dig

- Fast lön

- En bra och trygg arbetsplats med sund miljö, där vi värnar om din trivsel

- Årlig Kick Off utomlands

- Försäkringar, Tjänstepension, Friskvårdsbidrag m.m.

- Sociala aktiviteter (jul-, sommarfest, AW:s).

Kvalifikationer

Vi söker en kandidat som uppfyller följande kvalifikationer:

Krav - Obligatoriskt för att anses som behörig kandidat

- Tandvårdsbakgrund (gärna tandsköterska, leg. tandhygienist, produktspecialist, tandtekniker) eller relevant arbetslivserfarenhet inom liknande roll.

- Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

- God analytisk förmåga.

- God samarbetsförmåga och bra på hantera stressiga situationer som uppstår för dig eller din kund.

- Stark servicekänsla för att alltid ha nöjda kunder.

Meriterande - Önskemål, dock inget krav

- Erfarenhet att arbeta i Opus.

- Erfarenhet av arbete inom kundservice/support.

- God kännedom av Försäkringskassans regler, föreskrifter samt patientekonomi e.x. om en viss åtgärd ej blir godkänd, hur ska behandlaren lösa detta i Opus?

- Strukturerad och kvalitetsmedveten.

- Förmåga att arbeta effektivt och metodiskt ett högt arbetstempo.

- Snabblärd.

Om dig, tjänsten och arbetsbeskrivningen
Vi söker dig som har någon form av utbildning eller erfarenhet inom dentalbranschen. Dig som tycker att det är väldigt viktigt att ge kunder, patienter eller den som sträcker ut sin hand och ber om hjälp, ett väldigt bra omhändertagande och service!

För att trivas i den här tjänsten och göra ett bra jobb tror vi att det är viktigt att du är en person som är snabblärd, bra på att hantera datorer och arbeta i olika program. Att du gillar utmaningar och kan analysera olika situationer för att hitta lösningar på ett problem och vägleda kunden på andra sidan telefonen. Om du är en person som vill klättra i karriären, är vi rätt bolag för det. Vi växer ständigt och prioriterar våra medarbetare när vi får in tjänster som matchar de.

Arbetsuppgifter

- Användarstöd till kunder per telefon och mail

- Felsökning och 2:nd line support

- Utför tester på nya versioner/uppdateringar innan de lanseras

- Utbildning och demo inom tjänster som ingår i systemportfölj

- Närvara på dagliga supportmöten

Bra att veta

Du kommer att arbeta på vårt fina och moderna kontor i centrala Malmö. Våra lokaler är ljusa och anpassad för IT verksamhet. Kontoret är byggd enligt medarbetarnas önskemål om egna kontor. Tillsammans med ett stöttande team har du tätt kontakt med både kunder och medarbetare i hela organisationen. Hos oss på Opus har vi en mycket stark teamkänsla och ett öppet klimat där du kan hugga tag i närmsta chef eller VD:n via Teams, torsdagsfikat eller AW:n.

Vi har fasta och familjevänliga arbetstider är från mån-fre kl 8:00-16:30.

Om Opus Dental

Opus Systemer AS utvecklar och säljer Opus Dental och Opus Cloud - heltäckande system för privata och offentliga tandkliniker. Opus Dental har mer än 25 000 användare på över 4 500 kliniker i Norden. Opus Systems AS grundades i Norge 1993 med kontor i Oslo och har sedan dess haft en enorm utveckling. I Norge har Opus en marknadsandel på cirka 98% procent och i Sverige på runt 40%. Opus Dental finns även på den isländska och spanska marknaden.

Varför ska du välja oss?

Arbetsgivaren har ordet
På Opus strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och medarbetare på bästa möjliga sätt. Som kundtjänstmedarbetare är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Opus utveckling och tillsammans skapar vi en trygg vardag för kunder och Dig."


Ansök med eller utan CV via Odonti
I denna rekrytering samarbetar Opus Dental med Odonti (www.odonti.se), det ledande rekryteringsföretaget inom tandvård.

- Detta är en direktrekrytering (Du blir anställd av arbetsgivaren)

- Samtliga ansökningar måste ske via Odonti och dess rekryteringsverktyg, för en rättvis och lika hantering av alla kandidater i processen, samt enligt GDPR.


Obs! Direktkontakt med arbetsgivaren undanbedes vänligt men bestämt!

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare för tjänsten. Odonti kommer att genomföra de initiala intervjuerna och urvalet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet 2023-12-06, så visa ditt intresse idag!

Ansvariga rekryterare

Jashar Samadi & Van Cao

Mail: [email protected] / [email protected]
Mobil: 0709220250 / 0709220253

Om Odonti
Odonti är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom tandvård. Skapad av leg. tandvårdspersonal, för yrkesverksamma inom tandvårdsbranschen. Vi arbetar alltid i team med våra rekryteringsuppdrag och teamet består av både legitimerade tandvårdspersonal och utbildade rekryterare med gedigen erfarenhet.

Gör som dina kollegor och över 10.000 tandvårdstalanger, Connecta med oss på ???????? Odonti för att bevaka ditt drömjobb inom dentalbranschen. Vi känner den du söker!

Din profil hanteras i enlighet med GDPR och är osynlig för andra.
? www.odonti.se (www.odonti.se) ???? [email protected] ???? +46 40150115 Visa mindre

Är du vår nya tandsköterska?

Ansök    Nov 5    Nilsson Dental AB    Tandsköterska
Hos Limhamns tandläkargrupp blir du en del av ett team som tillsammans arbetar med modern tandvård med patienten i fokus. Vi är en större privat klinik som arbetar med den senaste tekniken och värnar om att ge våra patienter tandvård av högsta kvalitet. Vår målsättning är att du som medarbetare ska se fram emot att gå till jobbet varje dag, likväl våra patienter ser fram emot sitt besök hos oss. Limhamns tandläkargrupp består idag av åtta tandläkare, två t... Visa mer
Hos Limhamns tandläkargrupp blir du en del av ett team som tillsammans arbetar med modern tandvård med patienten i fokus. Vi är en större privat klinik som arbetar med den senaste tekniken och värnar om att ge våra patienter tandvård av högsta kvalitet. Vår målsättning är att du som medarbetare ska se fram emot att gå till jobbet varje dag, likväl våra patienter ser fram emot sitt besök hos oss. Limhamns tandläkargrupp består idag av åtta tandläkare, två tandhygienister samt tillhörande personal. Vår glada mentalitet och arbetsglädje brukar beskrivas som smittsam av våra patienter.
Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga tandvårdsteam i Limhamn.
Arbetsbeskrivning
Tjänsten hos oss innebär administrativt arbete i reception med patientkontakt, kallelser och tidboksplanering. Du kommer också att arbeta omväxlande med assistans, steril och omkringliggande verksamhet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i journalsystem Alma samt arbetsvana av panoramaröntgen och CBCT.På Limhamns tandläkargrupp ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas.
Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska och du får gärna ha erfarenhet av att arbeta kliniskt och i reception. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas tillsammans med oss på Limhamns tandläkargrupp.
Idag är vi ett team som jobbar nära tillsammans och vi värdesätter den starka teamkänslan. I bedömningen läggs därmed stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig information
Omfattning: Heltid (75-100 %)
Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan görs via annonsen, alternativt skickas CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Nov 6    Care Dental KH AB    Tandsköterska
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi bedriver allmäntandvård och specialisttandvård inom bettfysiologi och käkkirurgi. Vi utökar nu vår verksamhet och behöver ytterligare två tandsköterskor till vår verksamhet i Malmö. Vi välkomnar både nyutexaminerade och de med erfarenhet. Du som söker vill arbeta i en trivsam klinik med högkvalitativ vård, en organisation som drivs med teamkänsla och egenansvar. Erfarenhet är meriterande. Som tandsköterska... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska.
Vi bedriver allmäntandvård och specialisttandvård inom bettfysiologi och käkkirurgi.
Vi utökar nu vår verksamhet och behöver ytterligare två tandsköterskor till vår verksamhet i Malmö. Vi välkomnar både nyutexaminerade och de med erfarenhet.


Du som söker vill arbeta i en trivsam klinik med högkvalitativ vård, en organisation som drivs med teamkänsla och egenansvar. Erfarenhet är meriterande.
Som tandsköterska ges stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter.


Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, assistans, steril, reception, beställningar, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp, assistans vid bettfysiologiska behandlingar.
Erfarenhet journalsystemet Alma
Personliga egenskaper
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ambitiös, flexibel, positiv, empatisk och med känsla för egenansvar.


Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Välkommen att maila din ansökan samt CV med foto till [email protected]
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

Oris Dental Malmö söker Tandsköterska

Ansök    Okt 30    Oris Dental Sverige AB    Tandsköterska
Vi söker dig som är redo att utvecklas tillsammans med oss. För oss är det viktigt att du tillsammans med oss bygger förtroende och trivsel bland både kollegor och patienten. Har du förmågan att prioritera, planera och följa upp den dagliga driften både på rum och på kliniken. Trivs du att jobba i team och med personlig tandvård, då kan det vara dig vi söker till vårt team. Utöver sedvanliga tandsköterskeuppgifter fördelar vi i teamet administrativa ansva... Visa mer
Vi söker dig som är redo att utvecklas tillsammans med oss.
För oss är det viktigt att du tillsammans med oss bygger förtroende och trivsel bland både kollegor och patienten. Har du förmågan att prioritera, planera och följa upp den dagliga driften både på rum och på kliniken. Trivs du att jobba i team och med personlig tandvård, då kan det vara dig vi söker till vårt team.
Utöver sedvanliga tandsköterskeuppgifter fördelar vi i teamet administrativa ansvarsområde för att få varierande arbetsuppgifter.
På Malmö kliniken har vi ett team av, tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, en receptionist, avdelningsledare och endodonti specialist.
Mer om oss!
Oris Dental representerar en stark professionell miljö inom tandhälsa. Det är människorna som är vår framgångsfaktor, och genom kontinuerlig kompetenshöjning i form av kurser och mentorprogram för alla professioner når vi vårt slutmål; att skapa en bra arbetsplats där patienten känner sig trygg och omhändertagen. Hos oss är utbildning och kompetensutveckling centralt. Vi tror att professionellt uppdaterade, trygga och nöjda medarbetare skapar en god arbetsmiljö. Det i sin tur skapar leenden. och leenden smittar av sig. Det är vad patienterna märker! Företaget har idag över 100 kliniker i Norge och Sverige med över 1000 anställda och vi växer ständigt. 20 av dessa klinker ligger i Sverige. Vårt mål är att vara Nordens ledande tandvårdskedja, vi är verkligen stolta över att ha så många duktiga människor i teamet.
Krav
Svenska i tal och skrift
Tandsköterska utbildningÖvrigt
Intervjuer kommer att ske löpande.
Hittar vi dig som passar in i vårt team kommer tjänsten tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Hoppas att vi väckt ditt intresse!
Läs mer på https://orisdental.se/kliniker/malmo-city/ Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Specialisttandvården Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Just nu söker vi ytterligare en tandsköterska för Käk-kirurgi till vår specialisttandvårdsklinik i Malmö.

På kliniken i Malmö bedrivs idag specialisttandvård inom pedodonti, ortodonti, oral protetik, parodontologi, orofacial medicin (OFM) och käkkirurgi. Vi är en dynamisk arbetsplats med många olika kompetenser samt åldersspridning. Här får du möjlighet att växa och bidra med dina lösningar samt ditt målinriktade engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska till Sveriges finaste klinik!

Vill du arbeta med ett härligt och omtänksamt gäng som ständigt strävar efter att bli bättre och ge patienterna en fantastisk service och vård av hög kvalitet? Då ska du söka till oss! Vi har en fantastisk stämning och atmosfär hos oss bland medarbetarna trots vår storlek på 18 personer. Vi söker dig som är positiv, social, serviceinriktad, bra på att samarbeta och ambitiös. Ett gott humör och positivitet är ett krav! Det är även viktigt för oss att du är ... Visa mer
Vill du arbeta med ett härligt och omtänksamt gäng som ständigt strävar efter att bli bättre och ge patienterna en fantastisk service och vård av hög kvalitet?
Då ska du söka till oss!
Vi har en fantastisk stämning och atmosfär hos oss bland medarbetarna trots vår storlek på 18 personer.
Vi söker dig som är positiv, social, serviceinriktad, bra på att samarbeta och ambitiös. Ett gott humör och positivitet är ett krav!
Det är även viktigt för oss att du är flexibel med arbetstider, gillar teamarbete, är hjälpsam samt kan ta initiativ och egna beslut.
Vårt enda krav är att du är en utbildad tandsköterska.
Tjänsten avser en heltidstjänst.
Arbetsuppgifter:
Assistens
Delegerade kliniska arbetsuppgifter
Sterilrumsarbete
Reception (svara i tel, email, tidbokning)
Övriga administrativa arbetsuppgifter
Disk och tvättÖvrigt om kliniken:
Kliniken startades sommaren 2015 och har sedan dess utvecklats och expanderat snabbt. Idag är vi 18 medarbetare.
Vi har nyligen flyttat och finns idag vid Triangeln i nästan 600 kvm stora lokaler som är helt nyrenoverade.
Se rekryteringsvideorna nedan!
https://www.dropbox.com/scl/fi/b3txsy0plmmn7yf33zk0x/Jobbans-kan-NY-HD.MP4?rlkey=feyrzrka845wb8fgn9539vf9f&dl=0
https://www.dropbox.com/scl/fi/01fy9ajtq6o0bhqptwloi/IMG_2538.MOV?rlkey=1368r5men1ixtwkgo80w7bke9&dl=0 Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Limhamn

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Malmö, Limhamn.

På kliniken i Limhamn är vi ett team om cirka 20 kollegor. Vi har bred tandvårdskompetens och ambitionen att alltid sätta patienten i fokus samt hålla en hög servicenivå. Vi arbetar också med avancerad kirurgisk behandling med implantat. Vår klinik har goda pendlingsmöjligheter med kollektivtrafik. Vi arbetar med teamtandvård och hos oss blir du en del av många härliga kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

TandCity söker tandsköterska

Ansök    Okt 28    TandCity Sweden AB    Tandsköterska
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team! Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yr... Visa mer
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team!
Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yrke. Du är positiv, serviceinriktad, flexibel och arbetar alltid med patienterna bästa i fokus.


Tjänsten vi erbjuder är en heltidstjänst på 100%. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som tandsköterska. Hos oss arbetar du med assistansarbete, sterilarbete och receptionsarbete. Du ska hålla god ordning och överblick kring ditt arbete för att tillsammans med tandläkaren skapa den bästa möjliga vården för våra patienter. För oss är det viktigt att du delar vår vision om att leverera Sveriges absolut bästa tandvård. Detta uppnår vi tillsammans genom att erbjuda våra patienter den högsta kvalitén och den bästa servicen.


TandCity är en toppmodern och digitaliserad klinik i en av Malmös absolut vackraste lokaler, mitt emot Malmö centralstation. Vårt fokus är att alltid leverera högsta kvalité och vi satsar hårt på att ligga i framkant när det gäller utveckling och teknologi. Vi arbetar främst med vuxna patienter och utför förutom allmäntandvård även mycket estetisk och kirurgisk tandvård. Med hög service, centralt läge och proffsig personal skapa vi en oslagbar miljö för både patienter och medarbetare.


Vi ser fram emot din ansökan!


Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång. Visa mindre

Tandsköterska till Universitetstandvården

Ansök    Okt 24    Malmö Universitet    Tandsköterska
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!  Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba h... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Tandsköterska till Universitetstandvården?? 

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Anställning kommer att vara på Klinikenhet 2 som innehåller ämne Orofacial smärta och käkfunktion, Endodonti och Cariologi. Vi söker en tandsköterska som är speciellt intresserad av Endodonti/Cariologi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Klinisk assistans
• Administrationsuppgifter
• Biträda studenter och handledare vid undervisningsklinik
• Hygien och steriliseringsarbete.

Kvalifikationer??? 
För denna anställning krävs specifikt: 


• Tandsköterskeexamen
• Goda språkkunskaper i svenska så väl som engelska, både i tal och skrift
• God datorvana
• God erfarenhet av Allmäntandvård med inriktning Cariologi/Endodonti

Särskilt meriterande för denna anställning: 


• Erfarenhet av arbete med studenter i universitetsmiljö
• Erfarenhet av journalsystemet T4
• God administrativ förmåga
• Engagemang och en god sammarbetesförmåga

Tjänsten innebär självständigt arbete och ansvar. Det krävs och att man trivs med varierande arbetsuppgifter och har ett intresse av att delta i undervisningsmoment och av studentutbildning på olika nivåer.

Arbetsplats? 
Fakultet

Odontologiska fakulteten är en av fem fakulteter inom Malmö universitet. Både forskning och undervisning syftar till att förbättra oral hälsa hos hela befolkningen. Fakulteten erbjuder utbildning till tandläkare, tandhygienister och tandtekniker samt specialist- och forskarutbildning. Forskningen är temabaserad och forskare möts för att studera olika aspekter av oral hälsa och sjukdom. Fakultetens forskare ingår i både nationella och internationella samarbeten med företag, universitet och organisationer som SBU och WHO.

Universitetstandvården

Som tandsköterska anställs du i Universitetstandvården (UTV). UTV ansvarar för all klinisk verksamhet vid Odontologiska fakulteten. Vårt uppdrag är att upprätthålla en klinik som säkerställer studenternas behov av klinisk träning och ger förutsättningar för lärarnas kliniska tjänstgöring

Upplysningar??? 
Klinikenhetschef enhet 2 Cecilia Pethö tel: 0720-014913, [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2023-11-23. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts. 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten 

Övrigt??? 
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kan bli aktuell.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
Enligt överenskommelse.?? 

Fackliga företrädare??? 
SACO: Viveca Andersson-Plyming, [email protected]

SEKO: Anne Sundel, [email protected]

OFR/ST: Lutfi Zuta, [email protected]

???? 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska Imadent tandvård /Jägersro

Ansök    Okt 20    Imadent Tandvård AB    Tandsköterska
Imadent Tandvård har expanderat och öppnat sin andra klinik i Malmö - Imadent Tandvård Jägersro. Vi som jobbar här är en positiv och lättsam arbetsgrupp med bred kompetens -allmän och estetisk tandvård, protetik, kron- och broterapi samt implantatbehandlingar. Idag är vi är tre tandläkare, två tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi håller på att rekrytera en ny tandläkare tjänst och därför söker vi dig som är behörig tandsköterska med några års erfaren... Visa mer
Imadent Tandvård har expanderat och öppnat sin andra klinik i Malmö - Imadent Tandvård Jägersro. Vi som jobbar här är en positiv och lättsam arbetsgrupp med bred kompetens -allmän och estetisk tandvård, protetik, kron- och broterapi samt implantatbehandlingar. Idag är vi är tre tandläkare, två tandhygienist och tre tandsköterskor.
Vi håller på att rekrytera en ny tandläkare tjänst och därför söker vi dig som är behörig tandsköterska med några års erfarenhet såväl nyexaminerade är välkomna att söka.
Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och trivs med att arbeta i grupp. Du ser nyttan i att bidra med det du kan för att driva kliniken framåt. För dig är det en självklarhet att sätta patienten i fokus och du är mån om att vara tillmötesgående i ditt bemötande med såväl patienter som kollegor. Du strävar efter att vara en god medarbetare och vill bidra till trevlig stämning i arbetsgruppen.
Som tandsköterska på kliniken kommer du att arbeta med assistans inom barn- och vuxentandvård samt diverse delegerade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innebär alla på en allmäntandvårdsklinik, där bland steril- och receptionsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journal programmet Opus Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Bunkeflo

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Bunkeflo i Malmö.

Kliniken erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i en ljus och fräsch lokal med åtta behandlingsrum. Här utför vi all typ av tandvård, allt ifrån enklare undersökningar till avancerad implantatprotetik på både barn- och vuxenpatienter. Vi arbetar delegerat med teamtandvård och med öppet sinne för nytänkande. Kliniken i Bunkeflo har goda pendlingsmöjligheter samt parkering i närheten. Klinikerna i Bunkeflo och Hyllie ingår i en fusion och har en gemensam klinikchef.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska

Tandläkarna Rylén / Specialisttandläkarna i Malmö Rylén. Är du en tandsköterska som söker ny utmaning? Då kanske det är just dig vi vill få in i vårt team! Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för kirurgi och bettfysiologi och vi har erfarna käkkirurger som arbetar på kliniken samt en Bettfysiolog. Vi söker ytterligare en tandsköterska till vår verksamhet i Malmö, tidigare erfarenhet är meriterande. Du som söker vill arbeta i en... Visa mer
Tandläkarna Rylén / Specialisttandläkarna i Malmö Rylén.
Är du en tandsköterska som söker ny utmaning?
Då kanske det är just dig vi vill få in i vårt team!


Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för kirurgi och bettfysiologi och vi har erfarna käkkirurger som arbetar på kliniken samt en Bettfysiolog.
Vi söker ytterligare en tandsköterska till vår verksamhet i Malmö, tidigare erfarenhet är meriterande.
Du som söker vill arbeta i en organisation som drivs med teamkänsla och egenansvar. Erfarenhet inom assistans vid kirurgi och bettfysiologi är meriterande samt erfarenhet inom administrativa uppgifter.
Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, assistans, steril, reception, beställningar, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp, assistans vid bettfysiologiska behandlingar, administrativa uppgifter. Erfarenhet journalsystemet Alma.


Personliga egenskaper
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ansvarsfull, ambitiös, flexibel, positiv, empatisk och som kan arbeta både enskilt och i team.


Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Välkommen att maila din ansökan samt CV med foto till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Specialisttandvården Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Just nu söker vi en tandsköterska inom endodonti till vår specialisttandvårdsklinik i Malmö.

På kliniken i Malmö bedrivs idag specialisttandvård inom pedodonti, ortodonti, oral protetik, parodontologi, orofacial medicin (OFM) och käkkirurgi. Vi är en dynamisk arbetsplats med många olika kompetenser samt åldersspridning. Här får du möjlighet att växa och bidra med dina lösningar samt ditt målinriktade engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

TandCity söker tandsköterska

Ansök    Okt 16    TandCity Sweden AB    Tandsköterska
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team! Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yr... Visa mer
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team!
Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yrke. Du är positiv, serviceinriktad, flexibel och arbetar alltid med patienterna bästa i fokus.


Tjänsten vi erbjuder är en heltidstjänst på 100%. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som tandsköterska. Hos oss arbetar du med assistansarbete, sterilarbete och receptionsarbete. Du ska hålla god ordning och överblick kring ditt arbete för att tillsammans med tandläkaren skapa den bästa möjliga vården för våra patienter. För oss är det viktigt att du delar vår vision om att leverera Sveriges absolut bästa tandvård. Detta uppnår vi tillsammans genom att erbjuda våra patienter den högsta kvalitén och den bästa servicen.


TandCity är en toppmodern och digitaliserad klinik i en av Malmös absolut vackraste lokaler, mitt emot Malmö centralstation. Vårt fokus är att alltid leverera högsta kvalité och vi satsar hårt på att ligga i framkant när det gäller utveckling och teknologi. Vi arbetar främst med vuxna patienter och utför förutom allmäntandvård även mycket estetisk och kirurgisk tandvård. Med hög service, centralt läge och proffsig personal skapa vi en oslagbar miljö för både patienter och medarbetare.


Vi ser fram emot din ansökan!


Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Malmö gladare tillsammans med oss

Ansök    Okt 11    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Malmö, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med ... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Malmö, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Malmö gladare.
 
Vår klinik i centrala Malmö
Hos oss får du arbeta i en mycket fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror och skanner. Idag är vi ett 20-tal personer som arbetar på kliniken, varav 5 är tandläkare 1 kirurg samt 3 tandhygienister. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill jobba  i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska inom ämnet käkkirurgi, oral medicin och parodontologi

Ansök    Okt 6    Malmö Universitet    Tandsköterska
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!  Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba h... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Tillsvidare anställd tandsköterska inom ämnet käkkirurgi, oral medicin och parodontologi.

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Sedvanliga uppgifter som tandsköterska inom kirurgi.


• Biträda studenter och handledare vid studentundervisning på kliniken
• Klinisk assistans vid oralkirurgiska ingrepp och implantatbehandlingar
• Hygien- och steriliseringsarbete
• Administrativt arbete
• Kunna vara behjälplig vid forskningsarbete

Kvalifikationer??? 
För denna anställning krävs specifikt: 


• Tidigare erfarenhet som tandsköterska
• Kunskaper inom käkkirurgi och operation
• Väl förtrogen med vad sterilt och osterilt arbete innebär
• Goda kunskaper i vårdhygien

Särskilt meriterande för denna anställning: 


• Kunskaper om olika implantatsystem
• Kunskaper i journalprogrammet T4
• God datorvana

Arbetsplats? 
Odontologiska fakulteten | Malmö universitet (mau.se)

Upplysningar??? 
Klinikenhetschef Susanne Broomé, [email protected] , 040-6658517

Kliniksamordnare Monika Vrbanac, [email protected] , 040-6658451

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2023-10-27. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts. 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten  

Övrigt??? 
Tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
Enligt överenskommelse.   

Fackliga företrädare??? 
SACO: Viveca Andersson-Plyming, [email protected]

SEKO: Anne Sundel, [email protected]

OFR/ST: Lutfi Zuta, [email protected]Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården, Orofacial medicin Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbet... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik Orofacial medicin i Malmö.

Orofacial medicin Skåne söker nya medarbetare som kan tänka sig att arbeta både på Ruth Lundskogs gata samt Spårvägsgatan i Malmö. Kliniken på Ruth Lundhskogs gata ligger på sjukhusområdet där det idag bedrivs tandvård inom Orofacial medicin. Den kliniken tar i första hand emot de patienter som kräver sjukhusets närhet. På Spårvägsgatan finns idag samtliga övriga specialistområden inom tandvården representerade inklusive Orofacial medicin där vi har två rum. Det är ypperligt tillfälle för oss att nätverka med resten av specialisttandvården och vi ser att möjligheten att arbeta tätt med andra specialistområden bidrar till en kunskapsöverföring på båda håll!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Limhamn

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Malmö, Limhamn.

På kliniken i Limhamn är vi ett team om cirka 20 kollegor. Vi har bred tandvårdskompetens och ambitionen att alltid sätta patienten i fokus samt hålla en hög servicenivå. Vi arbetar också med avancerad kirurgisk behandling med implantat. Vår klinik har goda pendlingsmöjligheter med kollektivtrafik. Vi arbetar med teamtandvård och hos oss blir du en del av många härliga kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska hos Stjärntandläkarna

Ansök    Okt 2    Stjärntandläkarna AB    Tandsköterska
Är du redo för nya utmaningar? Nu kan vi erbjuda en heltidstjänst som tandsköterska hos Stjärntandläkarna i Malmö. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter som en tandsköterska har. Välkommen med din ansökan till [email protected] Tillträde enligt överenskommelse Visa mer
Är du redo för nya utmaningar? Nu kan vi erbjuda en heltidstjänst som tandsköterska hos Stjärntandläkarna i Malmö. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter som en tandsköterska har. Välkommen med din ansökan till [email protected]
Tillträde enligt överenskommelse Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Rosengård

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Vi söker dig som är tandsköterska till vår klinik i Malmö Rosengård.

På kliniken i Rosengård är vi ett engagerat team på cirka 25 kollegor som arbetar nära tillsammans. Vi erbjuder våra kunder komplett och modern tandvård och här finns även en av Folktandvården Skånes tio Tandborstkliniker, som är ett hälsofrämjande arbete för att stärka föräldrar i att ta hand om sina barns tänder. Kliniken ligger centralt belägen i Rosengårds centrum och erbjuder goda möjligheter för pendling. Vi erbjuder en varierad tjänst med möjlighet till stort kunskapsutbyte i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö, Södervärn, Bangatan

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till Malmö, Södervärn, Bangatan.

Kliniken på erbjuder vi komplett och modern tandvård, baserad på gedigen erfarenhet, kunskap och forskning med tio behandlingsrum. Här arbetar idag cirka 25 kollegor och vi utför allt ifrån enklare undersökningar till komplicerade implantatbehandlingar. Vi arbetar delegerat med teamtandvård och med öppet sinne för nytänkande. Vår klinik har goda pendlingsmöjligheter samt parkering i närheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska inom ämnet käkkirurgi och oral medicin

Ansök    Sep 22    Malmö Universitet    Tandsköterska
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!  Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba h... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss??  

Vi söker??? 
Vikarierande tandsköterska inom ämnet käkkirurgi och oral medicin.????  

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Sedvanliga uppgifter som tandsköterska inom kirurgi.


• Biträda studenter och handledare vid studentundervisning på kliniken
• Klinisk assistans vid oralkirurgiska ingrepp och implantatbehandlingar
• Hygien- och steriliseringsarbete
• Administrativt arbete
• Kunna vara behjälplig vid forskningsarbete? 

Kvalifikationer??? 
För denna anställning krävs specifikt:


• Tidigare erfarenhet som tandsköterska
• Kunskaper inom käkkirurgi och operation
• Väl förtrogen med vad sterilt och osterilt arbete innebär
• Goda kunskaper i vårdhygien

Särskilt meriterande för denna anställning:


• Kunskaper om olika implantatsystem
• Kunskaper i journalprogrammet T4
• God datorvana

Arbetsplats? 
Odontologiska fakulteten | Malmö universitet (mau.se)

Upplysningar??? 
Klinikenhetschef Susanne Broomé, [email protected], 040-6658517

Kliniksamordnare Monika Vrbanac, [email protected], 040-6658451

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.?

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2023-10-06. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts. 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten 

Övrigt??? 
Vikariat 100% till att börja med tom 24-06-15 

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
Enligt överenskommelse. 

Fackliga företrädare??? 
SACO: Viveca Andersson-Plyming, [email protected]

SEKO: Anne Sundel, [email protected]

OFR/ST: Lutfi Zuta, [email protected]

???? 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Universitetstandvården

Ansök    Sep 15    Malmö Universitet    Tandsköterska
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!  Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba h... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Tandsköterska till Universitetstandvården??? 

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Anställning kommer att vara på Klinikenhet 2 som innehåller ämne Orofacial smärta och käkfunktion, Endodonti och Cariologi. Vi söker en tandsköterska som är speciellt intresserad av Endodonti/Cariologi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Klinisk assistans
• Administrationsuppgifter
• Biträda studenter och handledare vid undervisningsklinik
• Hygien och steriliseringsarbete????? 

Kvalifikationer??? 
För denna anställning krävs specifikt: 


• Tandsköterskeexamen
• Goda språkkunskaper i svenska så väl som engelska, både i tal och skrift
• God datorvana
• God erfarenhet av ämnesområdena Endodonti och Cariologi

Särskilt meriterande för denna anställning: 


• Erfarenhet av arbete med studenter i universitetsmiljö
• Erfarenhet av journalsystemet T4
• God administrativ förmåga
• Engagerad och ha en god samarbetesförmåga

Tjänsten innebär självständigt arbete och ansvar. Det krävs och att man trivs med varierande arbetsuppgifter och har ett intresse av att delta i undervisningsmoment och av studentutbildning på olika nivåer.

Arbetsplats? 
Fakultet

Odontologiska fakulteten är en av fem fakulteter inom Malmö universitet. Både forskning och undervisning syftar till att förbättra oral hälsa hos hela befolkningen. Fakulteten erbjuder utbildning till tandläkare, tandhygienister och tandtekniker samt specialist- och forskarutbildning. Forskningen är temabaserad och forskare möts för att studera olika aspekter av oral hälsa och sjukdom. Fakultetens forskare ingår i både nationella och internationella samarbeten med företag, universitet och organisationer som SBU och WHO.

Universitetstandvården

Som tandsköterska anställs du i Universitetstandvården (UTV). UTV ansvarar för all klinisk verksamhet vid Odontologiska fakulteten. Vårt uppdrag är att upprätthålla en klinik som säkerställer studenternas behov av klinisk träning och ger förutsättningar för lärarnas kliniska tjänstgöring.

Upplysningar??? 
Klinikenhetschef enhet 2 Cecilia Pethö tel: 0720-014913, [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.????

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2023-10-08. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts. 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten 

Övrigt??? 
Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning från 2023-11-01 – 2024-05-31 på 100 %. (6 mån) med eventuell förlängning.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
2023-11-01 eller enligt överenskommelse.??

Fackliga företrädare??? 
SACO: Viveca Andersson-Plyming, [email protected]

SEKO: Anne Sundel, [email protected]

OFR/ST: Lutfi Zuta, [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Sep 14    Tandläkare Cle AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till Din Tandklinik Oxie och Tandkliniken Söder Vi söker en tandsköterska som är intresserad av att arbeta 60% på vår klinik i Oxie Malmö och 40% på kliniken som ligger i Hermodsdal brevid ICA. Du är utbildad tandsköterska och har intresse för vuxentandvård. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov. För oss är det viktigt att du är bra på att samarbeta i ditt ... Visa mer
Tandsköterska sökes till Din Tandklinik Oxie och Tandkliniken Söder
Vi söker en tandsköterska som är intresserad av att arbeta 60% på vår klinik i Oxie Malmö och 40% på kliniken som ligger i Hermodsdal brevid ICA.
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för vuxentandvård. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor.
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov. För oss är det viktigt att du är bra på att samarbeta i ditt arbete och att du kan vara flexibel.
I ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa till där det behövs.
Lyhörd, flexibel och ett positiv sätt är egenskaper vi värderar högt på kliniken.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad tandsköterska som brinner för sitt yrke. Vi erbjuder en heltidstjänst som är fördelad på 2 kliniker.
Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter, assistans, sterilarbete, receptionsarbete.


Provanställning tillämpas.
Om oss
Vi är 3 tandvårdskliniker i samma företag. Vi utför all slags allmän vuxentandvård, mycket akuttandvård. Vi har 4 allmäntandläkare på klinikerna och en käkkirurg som kommer vid behov.
Våra kliniker brukar beskrivas som trivsamma och vi är stolta över att ha väldigt nöjda kunder.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så sök redan idag.
Endast ansökan via mail:
[email protected] Visa mindre

Tandsköterska - Smile Malmö Specialisttandvård

Ansök    Sep 12    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här b... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av ca 20 anställda. Kliniken är beläget centralt i Malmö med gångavstånd till kommunikationer och centrum. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar i denna roll flera av våra specialisttandläkare på kliniken och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera specialisttandläkare i den planlagda verksamheten
- Genomföra röntgen med OPG
- Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape
- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom strukturerad, lösningsfokuserad och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar & skriver god svenska


Det är meriterande, men inget krav, om du:

- Har erfarenhet av att assistera specialisterAnställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100 %). Vi arbetar löpande med urvalet och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig. Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva urvalsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt tjänst. Vi låter inte magkänslan ta plats i vårt urval, på Smile arbetar vi objektivt och rättvist i våra rekryteringsprocesser. Som en del av detta använder vi Alva Labs arbetspsykologiska tester i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera de kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen, för en hållbar rekryteringsprocess för arbetstagare samt arbetsgivare.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Angelica Elmberg: [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Rosengård

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Vi söker dig som är tandsköterska till vår klinik i Malmö Rosengård.

På kliniken i Rosengård är vi ett engagerat team på cirka 25 kollegor som arbetar nära tillsammans. Vi erbjuder våra kunder komplett och modern tandvård och här finns även en av Folktandvården Skånes tio Tandborstkliniker, som är ett hälsofrämjande arbete för att stärka föräldrar i att ta hand om sina barns tänder. Kliniken ligger centralt belägen i Rosengårds centrum och erbjuder goda möjligheter för pendling. Vi erbjuder en varierad tjänst med möjlighet till stort kunskapsutbyte i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Sep 11    Lasermedicin Sverige AB    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till vår moderna, nyrenoverade klinik. Vi erbjuder allt inom allmäntandvård samt kirurgi och implantatbehandlingar och barntandvård. Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. Vi söker dig som är: utbildad tandsköterska, villig att ta mer ansvar ambitiös glad och social... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår moderna, nyrenoverade klinik. Vi erbjuder allt inom allmäntandvård samt kirurgi och implantatbehandlingar och barntandvård.
Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.
Vi söker dig som är:
utbildad tandsköterska,
villig att ta mer ansvar
ambitiös
glad och social, empatisk,
kommunikativ, flexibel.
Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans till tandläkare, sterilarbete, förberedning av behandlingsrum, samt administrativa uppgifter som beställningar, telefonkontakt med patienter, osv.
Krav: Flytande svenska språk i tal-och skrift
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen att maila din ansökan samt CV med foto till [email protected]. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Malmö Specialisttandvård

Ansök    Sep 7    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här b... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av ca 20 anställda. Kliniken är beläget centralt i Malmö med gångavstånd till kommunikationer och centrum. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar i denna roll flera av våra specialisttandläkare på kliniken och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera specialisttandläkare i den planlagda verksamheten
- Genomföra röntgen med OPG
- Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape
- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom strukturerad, lösningsfokuserad och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar & skriver god svenska


Det är meriterande, men inget krav, om du:

- Har erfarenhet av att assistera specialisterAnställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100 %). Vi arbetar löpande med urvalet och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Angelica Elmberg: angelica[email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Malmö Specialisttandvård

Ansök    Sep 7    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här b... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av ca 20 anställda. Kliniken är beläget centralt i Malmö med gångavstånd till kommunikationer och centrum. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar i denna roll flera av våra specialisttandläkare på kliniken och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera specialisttandläkare i den planlagda verksamheten
- Genomföra röntgen med OPG
- Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape
- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom strukturerad, lösningsfokuserad och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar & skriver god svenska


Det är meriterande, men inget krav, om du:

- Har erfarenhet av att assistera specialisterAnställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100 %). Vi arbetar löpande med urvalet och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person, till rätt tjänst. Av den anledningen använder vi Alva Labs arbetspsykologiska tester i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Angelica Elmberg: [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Receptionist med tandsköterska utbildning

Du har tandsköterskeutbildning samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium, i såväl tal som skrift. Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som en del av vårt team är du tillmötesgående med en positiv inställning och har lätt för att samarbeta. Flera språk är meriterande. Tjänsten är ett vikariat på 18 månader med möjlighet till en tillsvi... Visa mer
Du har tandsköterskeutbildning samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium, i såväl tal som skrift.
Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar.
Som en del av vårt team är du tillmötesgående med en positiv inställning och har lätt för att samarbeta. Flera språk är meriterande.
Tjänsten är ett vikariat på 18 månader med möjlighet till en tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är heltid och förlagd dagtid på vardagar. Lön enligt överenskommelse. Besök gärna vår webbsida www.iecenter.se
Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Tandsköterska 30tim/v

Tandsköterska sökes till en väl inarbetad klinik i Malmö. Arbetstiden blir ca 30tim/vecka med ledigt fredagar. "Tandhälsan Olsson&Skeppar;" är 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och en tandhygienist. Ditt arbete kommer att innebära stort personligt ansvar med skiftande arbetsuppgifter men med fokus på klinisk assistans. Vi arbetar mycket med implantatkirurgi och kompetens i detta är meriterande. Du får gärna ha flerårig erfarenhet av yrket. Vårt journalsystem ... Visa mer
Tandsköterska sökes till en väl inarbetad klinik i Malmö. Arbetstiden blir ca 30tim/vecka med ledigt fredagar.
"Tandhälsan Olsson&Skeppar;" är 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och en tandhygienist.
Ditt arbete kommer att innebära stort personligt ansvar med skiftande arbetsuppgifter men med fokus på klinisk assistans. Vi arbetar mycket med implantatkirurgi och kompetens i detta är meriterande. Du får gärna ha flerårig erfarenhet av yrket.
Vårt journalsystem är Almasoft och kliniken är i övrigt fullt digitaliserad.
Du kan läsa mer om oss på vår hemsida tandh.se
Tillträdesdag 1/1 2024 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Tandsköterska sökes till akuttandvårdsteam, Malmö Hyllie

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbet... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Vill du vara med och utveckla den akuta tandvården i Skåne? Folktandvården Skåne utvecklar nu akuttandvård på helgen för alla Skånes invånare på tre fasta kliniker: Kristianstad C, Malmö Hyllie och Helsingborg C. Detta för att Skånes invånare ska få en ännu mer jämlik och tillgänglig tandvård vid akuta besvär på helgen.

Nu söker vi dig som är tandsköterska och vill vara en del av ett av våra akuttandvårdsteam i Malmö Hyllie.

Som del av ett akuttandvårdsteam får du en särskild spetskompetens inom akuttandvård. Uppdraget innebär att du arbetar mer med vuxna patienter och att du gör skillnad för invånare från hela Skåne.

Du kommer att arbeta i arbetstidsmodellen 3+3, det vill säga arbeta i tre dagar och därefter vara ledig i tre dagar. Arbetsveckan är i snitt 34 timmar med lön som om du arbetade heltid.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i att assistera någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Du har grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter.
Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.
Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Värnhem

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik på Värnhem i Malmö.

På Värnhemskliniken är vi ett team på cirka 24 kollegor. På kliniken har vi bred tandvårdskompetens från avancerad kirurgisk behandling med implantat till barntandvård. Vår ambition är att alltid sätta kunden i fokus samt hålla en hög servicenivå. Det finns goda pendlingsmöjligheter med kollektivtrafiken då Värnhem ligger ett stenkast från Centralstationen.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Erfaren Tandsköterska til ny och topmoderne klinik i hjärtat av Limhamn

Ny och modern digitaliserad tandklinik i hjärtat av Limhamn, söker en duktig Tandsköterska. Vi öppnade kliniken i April 2021, och vi har redan jättemånga spännande behandlingar igång :) Önskar du jobba på en trevlig klinik och vara en del av vårt härliga team, så hör av dig :) önskvärt att du har ca 2 års erfarenhet och kunskap av reception och assistanse ved kirurgi . Låter detta intressant, skicka då ditt CV via mail till oss. Heltid 35-38 timmer Tjänst... Visa mer
Ny och modern digitaliserad tandklinik i hjärtat av Limhamn, söker en duktig Tandsköterska.
Vi öppnade kliniken i April 2021, och vi har redan jättemånga spännande behandlingar igång :)
Önskar du jobba på en trevlig klinik och vara en del av vårt härliga team, så hör av dig :)
önskvärt att du har ca 2 års erfarenhet och kunskap av reception och assistanse ved kirurgi .
Låter detta intressant, skicka då ditt CV via mail till oss.
Heltid 35-38 timmer
Tjänsten är omgående eller efter avtal.


Din Tand Limhamn
Idrottsgatan 30
21614 Limhamn
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Specialisttandvården Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Just nu söker vi en tandsköterska för käkkirurgi till vår specialisttandvårdsklinik i Malmö.

På kliniken i Malmö bedrivs idag specialisttandvård inom pedodonti, ortodonti, oral protetik, käkkirurgi, orofacial medicin och parodontologi.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga specialisttandtandläkare och ST-tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Du har grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Två Tandsköterskor till Malmö Tandläkarna AB

Ansök    Sep 4    Malmö Tandläkarna AB    Tandsköterska
Vi är Malmö Tandläkarna AB som söker dig som tandsköterska till vår 3-behandlingsrumsklinik. Vi letar efter en pigg, trevlig samt "flerarmad" tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje. Tidigare vana från journalsystemet OPUS är meriterande. Du bör ha god kunskap och hög kompetens med digital röntgen-tagning, god administrativ talang med kunskap och erfarenhet från reception och kvalitets säkring dessutom bör du även kunna ha kunskap och int... Visa mer
Vi är Malmö Tandläkarna AB som söker dig som tandsköterska till vår 3-behandlingsrumsklinik. Vi letar efter en pigg, trevlig samt "flerarmad" tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje. Tidigare vana från journalsystemet OPUS är meriterande.
Du bör ha god kunskap och hög kompetens med digital röntgen-tagning, god administrativ talang med kunskap och erfarenhet från reception och kvalitets säkring dessutom bör du även kunna ha kunskap och intresse för självständigt arbete med röntgen, puts och polering.


Kvalifikationer
* Tandsköterska med gärna minst 2 -års erfarenhet.
* Erfarenhet av journalsystemet Opus är meriterande.
* Du bör vara social, självständig, initiativrik, noggrann och ansvarstagande.


Arbetsuppgifter :
Tjänsten omfattar 40 tim /v.
Steril och assistans till en av våra tandläkare


Att vi hittar rätt person är viktigare för oss än det exakta antalet arbetstimmar eller önskat arbetsschema.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Limhamns Tandläkargrupp

Ansök    Aug 2    Lindstrom Dental AB    Tandsköterska
Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga tandvårdsteam i Limhamn. Vi är en större privat klinik som arbetar med den senaste tekniken och värnar om att ge våra patienter tandvård av högsta kvalitet. Arbetsbeskrivning: I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom vuxentandvård. Förutom det patientnära arbetet ingår även sterilarbete samt visst administrativt arbete. Hos oss får du en varierad arbetsdag i ett glatt och sammansvetsat t... Visa mer
Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga tandvårdsteam i Limhamn. Vi är en större privat klinik som arbetar med den senaste tekniken och värnar om att ge våra patienter tandvård av högsta kvalitet.


Arbetsbeskrivning:
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom vuxentandvård. Förutom det patientnära arbetet ingår även sterilarbete samt visst administrativt arbete. Hos oss får du en varierad arbetsdag i ett glatt och sammansvetsat team.


Utbildning och erfarenhet:
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, gärna med minst 1-2 års erfarenhet inom yrket. Du är trygg i din roll som tandsköterska och kan arbeta självständigt. För oss är det viktigt med ett tryggt, lugnt och respektfullt patientomhändertagande. Du känner ansvar, tar initiativ, är öppen för nya utmaningar och vill utvecklas inom yrket.


Vi värdesätter att du är lojal, positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta.


Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.


Anställning och information:
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar individuell lönesättning samt provanställning på 6 mån.
Vi kommer rekrytera löpande, tillsättningen kan ske innan sista ansökningsdatum.
För ansökan maila CV + personligt brev till: [email protected].
För mer information om kliniken se vår hemsidawww.limhamnstandlakargrupp.se


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska

Tandläkarna Rylén / Specialisttandläkarna i Malmö Rylén. Är du en tandsköterska som söker ny utmaning? Då kanske det är just dig vi vill få in i vårt team! Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för kirurgi och bettfysiologi och vi har erfarna käkkirurger som arbetar på kliniken samt en Bettfysiolog. Vi söker ytterligare en tandsköterska till vår verksamhet i Malmö, tidigare erfarenhet är meriterande. Du som söker vill arbeta i en... Visa mer
Tandläkarna Rylén / Specialisttandläkarna i Malmö Rylén.
Är du en tandsköterska som söker ny utmaning?
Då kanske det är just dig vi vill få in i vårt team!


Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för kirurgi och bettfysiologi och vi har erfarna käkkirurger som arbetar på kliniken samt en Bettfysiolog.
Vi söker ytterligare en tandsköterska till vår verksamhet i Malmö, tidigare erfarenhet är meriterande.
Du som söker vill arbeta i en organisation som drivs med teamkänsla och egenansvar. Erfarenhet inom assistans vid kirurgi och bettfysiologi är meriterande samt erfarenhet inom administrativa uppgifter.
Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, assistans, steril, reception, beställningar, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp, assistans vid bettfysiologiska behandlingar, administrativa uppgifter. Erfarenhet journalsystemet Alma.


Personliga egenskaper
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ansvarsfull, ambitiös, flexibel, positiv, empatisk och som kan arbeta både enskilt och i team.


Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Välkommen att maila din ansökan samt CV med foto till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska till West Dental Malmö

Ansök    Aug 12    WD Clinic AB    Tandsköterska
Välkommen till West Dental, en exklusiv nischad klinik inom högkvalitativa estetiska behandlingar. Vi är belägna i centrala Malmö och erbjuder allmäntandvård av absolut högsta standard. Nu söker vi en passionerad tandsköterska som vill vara en del av vårt växande team. Vårt Uppdrag: Hos West Dental strävar vi efter att erbjuda en högkvalitativ tandvårdsupplevelse för våra patienter. Vi är stolta över att ha en bred kompetens inom olika områden inom tandvår... Visa mer
Välkommen till West Dental, en exklusiv nischad klinik inom högkvalitativa estetiska behandlingar. Vi är belägna i centrala Malmö och erbjuder allmäntandvård av absolut högsta standard. Nu söker vi en passionerad tandsköterska som vill vara en del av vårt växande team.
Vårt Uppdrag:
Hos West Dental strävar vi efter att erbjuda en högkvalitativ tandvårdsupplevelse för våra patienter. Vi är stolta över att ha en bred kompetens inom olika områden inom tandvården, vilket möjliggör en heltäckande och skräddarsydd vård för våra patienter. Genom vår moderna utrustning och dedikerade personal skapar vi en arbetsmiljö där varje medarbetares utveckling främjas för att uppnå de bästa resultaten för våra patienter.
Vad vi söker:
Vi välkomnar både erfarna tandsköterskor och nykomlingar inom yrket att ansöka hos oss. Du som har minst 2 års erfarenhet inom allmäntandvården, särskilt inom kirurgi eller protetik, kommer att finna en plats att växa och utvecklas hos oss. Vi ser även att du har en stark önskan att både utveckla dig själv och vår verksamhet på denna moderna klinik.
Din förmåga att arbeta självständigt och flexibelt, tillsammans med din ordningssinne och noggrannhet, är av stor betydelse för oss. För att kunna kommunicera effektivt med våra patienter och kollegor är det viktigt att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift.
Dina ansvarsområden:
Som tandsköterska på West Dental kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande och inkludera assistans vid tandläkarbehandlingar, röntgentagning, digitala avtryck, profylaktiskt arbete, sterilarbete och receptionsuppgifter.
Observera att tidigare erfarenhet inom estetisk tandvård är en fördel men inte ett krav. Vi välkomnar även nyutbildade tandsköterskor med en vilja att lära och växa.
Ansökningar behandlas konfidentiellt. Vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev till oss. Vi ser fram emot att lära känna dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Malmö gladare tillsammans med oss

Ansök    Jul 31    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Malmö, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med ... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Malmö, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Malmö gladare.
 
Vår klinik i centrala Malmö
Hos oss får du arbeta i en mycket fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror och skanner. Idag är vi ett 20-tal personer som arbetar på kliniken, varav 5 är tandläkare 1 kirurg samt 3 tandhygienister. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med erfarenhet av kirurgi och vill jobba i ett ansvarsfullt arbete. I denna rollen kommer du att kunna kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra. Men det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde i september eller enligt överenskommelse.

 

Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jul 16    Lasermedicin Sverige AB    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till vår moderna, nyrenoverade klinik.Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt kirurgi och implantatbehandlingar och barntandvård. Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. Vi söker dig som är: utbildad tandsköterska, villig att ta mer ansvar ambitiös glad och socia... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår moderna, nyrenoverade klinik.Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt kirurgi och implantatbehandlingar och barntandvård.
Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.
Vi söker dig som är:
utbildad tandsköterska,
villig att ta mer ansvar
ambitiös
glad och social, empatisk,
kommunikativ, flexibel.
Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans till tandläkare, sterilarbete, förberedning av behandlingsrum, samt administrativa uppgifter som beställningar, telefonkontakt med patienter, osv.
Krav: Flytande svenska språk i tal-och skrift
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen att maila din ansökan samt CV med foto till [email protected]. Visa mindre

Tandsköterska till Tandvårdcentralen

Tandvårdcentralen AB är en fin och modern klinik med 3 behandlingsrum . Kliniken är 17 år gammal och ligger centralt belägen i Malmö och är helt digitaliserad. Personalen består av 3 tandläkare , 4 tandsköterskor( 1 av dem är endast timanställd) och VD .Vi utför alla typer av behandlingar inom vuxentandvård, akuttandvård och implantatbehandlingar. Vi är en härlig grupp, med mycket skratt och värme, som driver kliniken. Det finns goda utvecklingsmöjligheter... Visa mer
Tandvårdcentralen AB är en fin och modern klinik med 3 behandlingsrum . Kliniken är 17 år gammal och ligger centralt belägen i Malmö och är helt digitaliserad. Personalen består av 3 tandläkare , 4 tandsköterskor( 1 av dem är endast timanställd) och VD .Vi utför alla typer av behandlingar inom vuxentandvård, akuttandvård och implantatbehandlingar. Vi är en härlig grupp, med mycket skratt och värme, som driver kliniken. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, interna och externa utbildningar samt ett attraktivt förmånspaket, som man får nyttja fullt ut efter 6 månader. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska .Om du är nyutexaminerad får du introduktion och en handledare med erfarenhet.Du som söker tjänsten bör vara positiv och flexibel. För oss är det viktigt att du bidrar med stort engagemang och har ett gott patientbemötande.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
God datorvana och erfarenhet är en merit om du ska söka tjänsten. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandsköterska. Du kommer ha varierande uppgifter såsom assistans,sterilarbete och receptionsuppgifter. Visa mindre

TandCity söker tandsköterska

Ansök    Jul 3    TandCity Sweden AB    Tandsköterska
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team! Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yr... Visa mer
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team!
Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yrke. Du är positiv, serviceinriktad, flexibel och arbetar alltid med patienterna bästa i fokus.


Tjänsten vi erbjuder är en heltidstjänst på 100%. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som tandsköterska. Hos oss arbetar du med assistansarbete, sterilarbete och receptionsarbete. Du ska hålla god ordning och överblick kring ditt arbete för att tillsammans med tandläkaren skapa den bästa möjliga vården för våra patienter. För oss är det viktigt att du delar vår vision om att leverera Sveriges absolut bästa tandvård. Detta uppnår vi tillsammans genom att erbjuda våra patienter den högsta kvalitén och den bästa servicen.


TandCity är en toppmodern och digitaliserad klinik i en av Malmös absolut vackraste lokaler, mitt emot Malmö centralstation. Vårt fokus är att alltid leverera högsta kvalité och vi satsar hårt på att ligga i framkant när det gäller utveckling och teknologi. Vi arbetar främst med vuxna patienter och utför förutom allmäntandvård även mycket estetisk och kirurgisk tandvård. Med hög service, centralt läge och proffsig personal skapa vi en oslagbar miljö för både patienter och medarbetare.


Vi ser fram emot din ansökan!


Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång. Visa mindre

Smart Tandvård söker en Tandsköterska!

Välkommen med din ansökan till Smart Tandvård! Vår klinik satsar på att bygga en stark team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Därför investerar vi på att utveckla och utbilda vår personal kontinuerligt med bland annat lärorika kurser som har setts vara fördelaktiga. Vi söker dig som är som är redo att utföra de sedvanliga arbetsuppgifter som assistera tandläkare, hjälpa till i sterilrummet samt i receptionen. Du som tandsköterska har en vi... Visa mer
Välkommen med din ansökan till Smart Tandvård! Vår klinik satsar på att bygga en stark team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Därför investerar vi på att utveckla och utbilda vår personal kontinuerligt med bland annat lärorika kurser som har setts vara fördelaktiga.
Vi söker dig som är som är redo att utföra de sedvanliga arbetsuppgifter som assistera tandläkare, hjälpa till i sterilrummet samt i receptionen. Du som tandsköterska har en viktig roll för att verksamheten ska kunna drivas på bästa möjliga sätt.
Din svenska är god i såväl tal som skrift och du har datorvana. Det är meriterande om du kan kommunicera arabiska.
Båda erfarna och nyexaminerade tandsköterskor är varmt välkommna. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Malmö Specialisttandvård

Ansök    Jun 28    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här b... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles fina specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av ca 20 anställda. Kliniken är beläget centralt i Malmö med gångavstånd till kommunikationer och centrum. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en ST-tandläkare inom pedodonti i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera ST-tandläkare i den planlagda verksamheten

- Genomföra röntgen med OPG

- Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape

- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile. Eftersom du kommer att arbeta med barnpatienter ser vi även att du i ditt arbetssätt är hänsynstagande, lyhörd och trygg.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska

- Talar & skriver god svenska

Det är meriterande, men inget krav, om du:

- Har erfarenhet av barntandvårdAnställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100 %). Vi arbetar löpande med urvalet och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Angelica Elmberg: [email protected] alternativt ansvarig rekryterare Amanda Wyser: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Tandvårdcentralen

Tandvårdcentralen AB är en fin och modern klinik med 3 behandlingsrum . Kliniken är 17 år gammal och ligger centralt belägen i Malmö och är helt digitaliserad. Personalen består av 3 tandläkare , 4 tandsköterskor( 1 av dem är endast timanställd) och VD .Vi utför alla typer av behandlingar inom vuxentandvård, akuttandvård och implantatbehandlingar. Vi är en härlig grupp, med mycket skratt och värme, som driver kliniken. Det finns goda utvecklingsmöjligheter... Visa mer
Tandvårdcentralen AB är en fin och modern klinik med 3 behandlingsrum . Kliniken är 17 år gammal och ligger centralt belägen i Malmö och är helt digitaliserad. Personalen består av 3 tandläkare , 4 tandsköterskor( 1 av dem är endast timanställd) och VD .Vi utför alla typer av behandlingar inom vuxentandvård, akuttandvård och implantatbehandlingar. Vi är en härlig grupp, med mycket skratt och värme, som driver kliniken. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, interna och externa utbildningar samt ett attraktivt förmånspaket, som man får nyttja fullt ut efter 6 månader. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska .Om du är nyutexaminerad får du introduktion och en handledare med erfarenhet.Du som söker tjänsten bör vara positiv och flexibel. För oss är det viktigt att du bidrar med stort engagemang och har ett gott patientbemötande.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
God datorvana och erfarenhet är en merit om du ska söka tjänsten. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandsköterska. Du kommer ha varierande uppgifter såsom assistans,sterilarbete och receptionsuppgifter. Visa mindre

Tandsköterska Imadent tandvård /Jägersro

Ansök    Jun 26    Imadent Tandvård AB    Tandsköterska
Imadent Tandvård har expanderat och öppnat sin andra klinik i Malmö - Imadent Tandvård Jägersro. Vi som jobbar här är en positiv och lättsam arbetsgrupp med bred kompetens -allmän och estetisk tandvård, protetik, kron- och broterapi samt implantatbehandlingar. Idag är vi är tre tandläkare, två tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi håller på att rekrytera en ny tandläkare tjänst och därför söker vi dig som är behörig tandsköterska med några års erfaren... Visa mer
Imadent Tandvård har expanderat och öppnat sin andra klinik i Malmö - Imadent Tandvård Jägersro. Vi som jobbar här är en positiv och lättsam arbetsgrupp med bred kompetens -allmän och estetisk tandvård, protetik, kron- och broterapi samt implantatbehandlingar. Idag är vi är tre tandläkare, två tandhygienist och tre tandsköterskor.
Vi håller på att rekrytera en ny tandläkare tjänst och därför söker vi dig som är behörig tandsköterska med några års erfarenhet såväl nyexaminerade är välkomna att söka.
Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och trivs med att arbeta i grupp. Du ser nyttan i att bidra med det du kan för att driva kliniken framåt. För dig är det en självklarhet att sätta patienten i fokus och du är mån om att vara tillmötesgående i ditt bemötande med såväl patienter som kollegor. Du strävar efter att vara en god medarbetare och vill bidra till trevlig stämning i arbetsgruppen.
Som tandsköterska på kliniken kommer du att arbeta med assistans inom barn- och vuxentandvård samt diverse delegerade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innebär alla på en allmäntandvårdsklinik, där bland steril- och receptionsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journal programmet Opus Visa mindre

Är det just dig vi söker till vår trevliga klinik i Eslöv?

Ansök    Jun 26    Oris Dental Sverige AB    Tandsköterska
Vi utökar och söker nu en engagerad tandsköterska till vår trevliga klinik i Eslöv. Har du har god social kompetens är noggrann, effektiv och gillar att arbeta i ett expansivt team med nya utmaningar och varierande arbetsuppgifter? Gillar du att organisera och ta extra ansvar för att tillsammans med dina blivande kollegor skapa trivsel och god stämning i så väl arbetsgruppen som i kontakten med patienten? Då kan det vara just dig vi söker till vårt Eslövs ... Visa mer
Vi utökar och söker nu en engagerad tandsköterska till vår trevliga klinik i Eslöv.
Har du har god social kompetens är noggrann, effektiv och gillar att arbeta i ett expansivt team med nya utmaningar och varierande arbetsuppgifter?
Gillar du att organisera och ta extra ansvar för att tillsammans med dina blivande kollegor skapa trivsel och god stämning i så väl arbetsgruppen som i kontakten med patienten? Då kan det vara just dig vi söker till vårt Eslövs team. Kliniken har god tillgänglighet till kollektivtrafiken och parkeringsmöjlighet.
Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskesysslor så som patientadministrativa bitar, kallelser, steril arbete ect. utöver det ingår andra administrativa ansvar som fastställs tillsammans med klinik ansvarig ledare. Hos oss har alla en viktig betydelse och teamet löser alla dagar tillsammans på bästa möjliga sätt. Glädje och arbetsmoral är något vi sätt vi stort värde på.
Krav
Svenska i tal och skrift
Meriterande
B – körkort
Om oss
Fd Kockum & Kockum är nu en del av Oris Dental.
Vem är vi:
Oris Dental startades 2016 av sex välrenommerade tandvårdskliniker från olika delar av Norge som ville ta vara på potentialen av en större professionell gemenskap. Sedan dess har vi vuxit från sex till 98 kliniker och 9 laboratorier i Norge och Sverige.
Hela tiden med tandläkare i centrala positioner för att säkerställa att vår organisation drivs av beslutsfattare som sätter yrket och patienten/kunden främst. Patient och kund ska alltid känna sig förstådd och uppleva att tandbehandlingen sker på deras villkor och det är skälet till att vi på Oris Dental lägger stor vikt vid att ständigt utveckla vår kund- och patientresa. Det är också därför vi har valt "tandvård på dina villkor" som värdeord för att definiera deras upplevelse i mötet med oss från början till slut. Detsamma gäller värdeordet "dentistry reimagined" – det omfattar vår ambition att agera professionellt, tekniskt och medmänskligt.
Läs mer på www.orisdental.se.
Vår klinik i Eslöv ligger centralt belägen med gångavstånd till tågförbindelser. I vår moderna lokal har vi fyra behandlingsrum och stoltserar med ett team av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor.
Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande.
Hittar vi dig som passar in i vårt arbetsteam kommer tjänsten tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Anställningsvillkor
Heltid - Månadslön
Tillträde efter överenskommelse.
Individuell lönesättning.
Varmt välkommen att söka tjänsten om du känner att du vill bli en i vårt team, tveka inte vi ser fram emot din ansökan.
Hoppas vi ses! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Rosengård

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Vi söker dig som är tandsköterska till vår klinik i Malmö Rosengård.

På kliniken i Rosengård är vi ett engagerat team på cirka 25 kollegor som arbetar nära tillsammans. Vi erbjuder våra kunder komplett och modern tandvård och här finns även en av Folktandvården Skånes tio Tandborstkliniker, som är ett hälsofrämjande arbete för att stärka föräldrar i att ta hand om sina barns tänder. Kliniken ligger centralt belägen i Rosengårds centrum och erbjuder goda möjligheter för pendling. Vi erbjuder en varierad tjänst med möjlighet till stort kunskapsutbyte i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Arbete i reception kan förekomma.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du har kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala samt goda kunskaper i engelska. Vidare har du goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika administrativa system. Erfarenhet av att arbeta i reception är meriterande. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

För att briljera i rollen är du ansvarsfull och har en god känsla för att bemöta alla människor på ett trevligt sätt. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad och väljer att se utmaningar som möjligheter. Du är flexibel och har en förmåga att hantera stressiga situationer, du trivs med varierande arbetsuppgifter. Att arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser du som en självklarhet.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling mot att nå en position som ett färgstarkt, kunskapsdrivande och fullfjädrat serviceföretag. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar Folktandvården Skånes värderingar Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Mobilia

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbet... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi en tandsköterska till vår attraktiva och fräscha klinik i Malmö på köpcenter Mobilia.

På kliniken på Mobilia, Malmö är vi ett engagerat och glatt team på 32 kollegor som arbetar nära tillsammans. Vi erbjuder våra kunder komplett och modern tandvård och här finns även en av Folktandvården Skånes tio Tandborstkliniker, som är ett hälsofrämjande arbete för att stärka föräldrar i att ta hand om sina barns tänder. Vi erbjuder en varierad tjänst med möjlighet till stort kunskapsutbyte i vardagen med kollegor som är öppna för förändring och nytänkande.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Arbete i reception kan förekomma.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du har kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala samt goda kunskaper i engelska. Vidare har du goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika administrativa system. Erfarenhet av att arbeta i reception är meriterande. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

För att briljera i rollen är du ansvarsfull och har en god känsla för att bemöta alla människor på ett trevligt sätt. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad och väljer att se utmaningar som möjligheter. Du är flexibel och har en förmåga att hantera stressiga situationer, du trivs med varierande arbetsuppgifter. Att arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser du som en självklarhet.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling mot att nå en position som ett färgstarkt, kunskapsdrivande och fullfjädrat serviceföretag. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar Folktandvården Skånes värderingar Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov. Visa mindre

Sökes Tandsköterska

Du har tandsköterskeutbildning samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium, i såväl tal som skrift. Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som en del av vårt team är du tillmötesgående med en positiv inställning och har lätt för att samarbeta. Flera språk är meriterande. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är heltid och förlagd på v... Visa mer
Du har tandsköterskeutbildning samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium, i såväl tal som skrift.
Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar.
Som en del av vårt team är du tillmötesgående med en positiv inställning och har lätt för att samarbeta. Flera språk är meriterande.
Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är heltid och förlagd på vardagar. Lön enligt överenskommelse. Besök gärna vår webbsida www.iecenter.se
Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Specialisttandvården Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Just nu söker vi en tandsköterska för oral protetik till vår specialisttandvårdsklinik i Malmö då vi utökar vår verksamhet.

På kliniken i Malmö bedrivs idag specialisttandvård inom pedodonti, ortodonti, oral protetik och parodontologi.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska sökes

Ansök    Maj 21    Tandläkare Cle AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till Din Tandklinik Oxie Vi söker en tandsköterska som är intresserad av att arbeta på vår klinik i Oxie Malmö. Du är utbildad tandsköterska och har intresse för vuxentandvård. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov. För oss är det viktigt att du är bra på att samarbeta i ditt arbete och att du kan vara flexibel. I ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och ... Visa mer
Tandsköterska sökes till Din Tandklinik Oxie
Vi söker en tandsköterska som är intresserad av att arbeta på vår klinik i Oxie Malmö.
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för vuxentandvård. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor.
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov. För oss är det viktigt att du är bra på att samarbeta i ditt arbete och att du kan vara flexibel.
I ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa till där det behövs.
Lyhörd, flexibel och ett positiv sätt är egenskaper vi värderar högt på kliniken.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad tandsköterska som brinner för sitt yrke. Vi erbjuder en deltidstjänst på 50% , kliniken har nära till buss och tågstation.
Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter, assistans, sterilarbete, receptionsarbete. Tjänsten är på 50%.


Provanställning tillämpas.
Om oss
Vi är 3 tandvårdskliniker i samma företag. Vi utför all slags allmän vuxentandvård, mycket akuttandvård. Vi har 4 allmäntandläkare på klinikerna och en käkkirurg som kommer vid behov.
Våra kliniker brukar beskrivas som trivsamma och vi är stolta över att ha väldigt nöjda kunder.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så sök redan idag.
Endast ansökan via mail:
[email protected] Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Maj 24    Care Dental KH AB    Tandsköterska
Vi söker Dig som är utbildad tandsköterska. Vi bedriver allmäntandvård och specialisttandvård inom bettfysiologi och käkkirurgi. Vi utökar nu vår verksamhet och behöver ytterligare två tandsköterskor till vår verksamhet i Malmö. Vi välkomnar både nyutexaminerade och de med erfarenhet. Du som söker vill arbeta i en organisation som drivs med teamkänsla och egenansvar. Erfarenhet är meriterande. Arbetsuppgifter/Kvalifikationer Sedvanliga tandsköterskeupp... Visa mer
Vi söker Dig som är utbildad tandsköterska.
Vi bedriver allmäntandvård och specialisttandvård inom bettfysiologi och käkkirurgi.
Vi utökar nu vår verksamhet och behöver ytterligare två tandsköterskor till vår verksamhet i Malmö. Vi välkomnar både nyutexaminerade och de med erfarenhet.


Du som söker vill arbeta i en organisation som drivs med teamkänsla och egenansvar. Erfarenhet är meriterande.


Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, assistans, steril, reception, beställningar, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp, assistans vid bettfysiologiska behandlingar.
Erfarenhet journalsystemet Alma
Personliga egenskaper
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ambitiös, flexibel, positiv, empatisk och med känsla för egenansvar.


Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Välkommen att maila din ansökan samt CV med foto till [email protected]
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

Tandsköterska / 3 tjänster

Vi söker dig som utbildad tandsköterska till vår 3 behandlingsrum klinik. Vi letar efter dig som är Arbetsvillig ,organiserad , pigg, trevlig tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper ser vi som meriterande. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda re... Visa mer
Vi söker dig som utbildad tandsköterska till vår 3 behandlingsrum klinik. Vi letar efter dig som är Arbetsvillig ,organiserad , pigg, trevlig tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje.
Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.
Övriga språkkunskaper ser vi som meriterande. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska Luxadent Malmö

Ansök    Maj 12    Luxadent AB    Tandsköterska
Luxadent är en modern tandklinik i Hyllie, intill Emporia. Med lyxiga lokaler och toppmodern utrustning erbjuder vi våra kunder tandvård i världsklass. Vi satsar på utveckling och kompetens och vill tillsammans göra Luxadent till en referenspunkt för hur tandvården i Sverige ska vara! Luxadent har i nuläget två kliniker, i Malmö och Helsingborg. En av våra duktiga tandsköterskor går på mamma ledighet och därför söker vi nu ett vikariat på minst ett år me... Visa mer
Luxadent är en modern tandklinik i Hyllie, intill Emporia. Med lyxiga lokaler och toppmodern utrustning erbjuder vi våra kunder tandvård i världsklass. Vi satsar på utveckling och kompetens och vill tillsammans göra Luxadent till en referenspunkt för hur tandvården i Sverige ska vara!
Luxadent har i nuläget två kliniker, i Malmö och Helsingborg.


En av våra duktiga tandsköterskor går på mamma ledighet och därför söker vi nu ett vikariat på minst ett år med möjlighet till fast tjänst.
Vi söker dig som brinner för yrket och vill fortsätta utvecklas som tandsköterska. Hos oss är möjligheterna stora till utveckling där man dagligen lär sig något nytt.
Vi arbetar enbart med vuxentandvård där allmäntandvård kombineras med implantat kirurgi och estetisk tandvård.


I arbetet som tandsköterska på Luxadent ingår kliniskt arbete i rum, sköta steril och receptionsarbete.
Meriterande med minst ett års erfarenhet.
Flytande svenska i tal- och skrift.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Tandsköterska

Vi är ett företag som ständigt växer och utvecklas och nu söker vi en erfaren tandsköterska som strävar efter att ge förstklassig tandvård. Estetikcentrum är skönhetskliniken med patienten i centrum. Vi har specialister inom både plastikkirurgi, tandläkare, injektionssköterskor, massörer samt hudterapeuter. På kliniken råder en familjär stämning med vårt härliga och glada team på ca 25 personer. En arbetsplats att längta till med våra fina och moderna loka... Visa mer
Vi är ett företag som ständigt växer och utvecklas och nu söker vi en erfaren tandsköterska som strävar efter att ge förstklassig tandvård.
Estetikcentrum är skönhetskliniken med patienten i centrum. Vi har specialister inom både plastikkirurgi, tandläkare, injektionssköterskor, massörer samt hudterapeuter. På kliniken råder en familjär stämning med vårt härliga och glada team på ca 25 personer. En arbetsplats att längta till med våra fina och moderna lokaler, belägna i centrala Malmö vid Hansa Companiet.
Kliniken har två behandlingsrum och bedriver både allmäntandvård och estetisk tandvård.
Arbetsuppgifter
Assisterar tandläkare
Övergripande serviceansvar
Röntgenassistans
Sterilarbete
Administrativa uppgifter så som kallelser, tidboksplanering samt kontakt med försäkringskassan
Reception och betalningar
HälsodeklarationshanteringKvalifikationer och egenskaper
Du är utbildad tandsköterska
Ger högklassig service
Social och ödmjuk
Van att assistera allmäntandläkare
Hög samarbetsförmåga
Självgående
Trygg med arbete i journalsystem
God datorvana
Goda kunskaper i svenska, muntligt såväl som skriftligt
FörtroendeingivandeÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid 100% , schemalagd arbetstid, innefattar även kvällar och helger
Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut

Vi ser fram emot din ansökan Visa mindre

Tandsköterska till privatpraktik

Tandsköterska sökes till Triangelns tandläkargrupp i Malmö till Tandläkare Malin Boström Spehar . Heltid men även deltid kan fungera. Tillträde enligt överenskommelse. Vi är en stor klinik i centrala Malmö totalt 20 medarbetare. Vi söker dig som är noggrann flexibel, strukturerad och har en vilja att utvecklas. Erfarenhet av kirurgi är ett plus men inte ett måste. Här finns stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. En av Malmös bästa arbetsplatser ,... Visa mer
Tandsköterska sökes till Triangelns tandläkargrupp i Malmö till Tandläkare Malin Boström Spehar . Heltid men även deltid kan fungera. Tillträde enligt överenskommelse. Vi är en stor klinik i centrala Malmö totalt 20 medarbetare. Vi söker dig som är noggrann flexibel, strukturerad och har en vilja att utvecklas. Erfarenhet av kirurgi är ett plus men inte ett måste. Här finns stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. En av Malmös bästa arbetsplatser , fantastisk stämning och glada kollegor.
Vid intresse ring oss gärna 040-6112131 eller maila [email protected] Visa mindre

Tandsköterska sökes till mobil verksamhet i Malmö!

Ansök    Apr 20    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Care som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv. Oral Care befinner s... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Care som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv. Oral Care befinner sig i en expanderade fas och behöver ytterligare 1-2 tandsköterskekollegor.

Om företaget

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 450 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil tandvård för patienter i hemmet.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Sundsvall, Härnösand, Köping, Bromma, sex kliniker i Stockholmstrakten samt tre i Norge. Planen är att expandera ytterligare.

För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten

Vi söker nu 1–2 tandsköterskor till vår mobila verksamhet i Malmö som önskar arbeta 100%. Som tandsköterska på Oral Care kommer du att arbeta med att assistera en tandläkare.

En vanlig dag som tandsköterska hos oss börjar vanligen på kontoret där du förbereder dagen. Detta innebär vanligen att plocka ihop den utrustning som behövs, gå igenom journaler och resrutten för dagen. Efter detta åker du och tandläkaren ut till exempelvis ett äldreboende där du assistera tandläkaren i arbetet att utföra tandvård inom ramen för det reformerade tandvårdsstödet, det vill säga nödvändig tandvård. Efter genomförda behandlingar åker man åter till kontoret för sterilarbete, genomgång av utrustning, administration samt för att kolla upp vart färden går följande dag. Vi på Oral Care värderar flexibilitet, vi ser därför att du kan arbeta med olika tandläkare vid behov.

Vi välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Sex månaders provanställning.

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Ett spännande jobb med en rörlig arbetsplats, där ingen dag är den andra lik.
• Friskvård.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är en lösningsorienterad, flexibel.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Tycker om att arbeta med äldre.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• God kunskap i smittskydd och basala hygienrutiner.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.
• B-körkort är ett krav.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska/Receptionist

Ansök    Apr 13    Lindstrom Dental AB    Tandsköterska
Du är klinikens ansikte utåt med fokus på god service. Du kommer ansvara för patientkontakter i receptionen samt på telefon och mail. I dina arbetsuppgifter ingår också att sköta tidsbokningar, kallelser och hantera betalningar. Du kommer även vara ansvarig för andra administrativa uppdrag såsom att hantera inkomna och utgående remisser, viss verksamhetsplanering och även delta i klinikens utvecklingsarbete. Tjänsten kräver också flexibilitet, att du st... Visa mer
Du är klinikens ansikte utåt med fokus på god service.
Du kommer ansvara för patientkontakter i receptionen samt på telefon och mail.
I dina arbetsuppgifter ingår också att sköta tidsbokningar, kallelser och hantera betalningar.
Du kommer även vara ansvarig för andra administrativa uppdrag såsom att hantera inkomna och utgående remisser, viss verksamhetsplanering och även delta i klinikens utvecklingsarbete. Tjänsten kräver också flexibilitet, att du stöttar upp kliniskt vid behov och hjälper dina kollegor i deras arbete.


Vi söker dig som:
- Är utbildad tandsköterska
- Har utbildning och/eller god erfarenhet av receptionsarbete
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift, har god kommunikationsförmåga
- Har goda IT-kunskaper
- Är strukturerad och organiserad
- Är flexibel och har god samarbetsförmåga


Vi ser det som en fördel om du har:
- Goda kunskaper i engelska
- Vana att arbeta med och ha kunskap om fakturering och kassahantering
- Erfarenhet av journalsystemet Alma


Du tycker om att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks både i ditt sätt att
bemöta patienter och kollegor. Du bidrar med positiv energi och är lösningsinriktad. Du är stresstålig
och kan prioritera mellan arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till PTJ Dental Malmö

Ansök    Apr 11    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Visste du att en av tre tandvårdspatienter i Sverige träffar någon av våra tandläkare? Vi är stolta över att Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Vi söker en driven och engagerad tandsköterska till PTJ Dentals nyrenoverade verksamhet i Malmö. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar tandläkare, tandhygienister sa... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Visste du att en av tre tandvårdspatienter i Sverige träffar någon av våra tandläkare? Vi är stolta över att Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige.

Vi söker en driven och engagerad tandsköterska till PTJ Dentals nyrenoverade verksamhet i Malmö.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt.

 

Vad kan vi erbjuda dig:

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

 

- Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
- Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom PTJ Dental.
- Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
- En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
- Marknadens bästa journalsystem Frenda.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av vuxna. Vi utför all form av tandvård från allmän till avancerade dentala operationer. Förutom sedvanliga tandsköterskauppgifter får möjligheten att assistera allt från undersökningar till kirurgi.

 

Kvalifikationer
• Tandsköterskeexamen.
• God datorvana.
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. 

Övrig information
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, sök därför tjänsten redan nu. 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandsköterska / 2 Plats

i söker dig som utbildade tandsköterska till vår 3 behandlingsrum klinik. Vi letar efter en pigg, trevlig tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper ser vi som meriterande. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägge... Visa mer
i söker dig som utbildade tandsköterska till vår 3 behandlingsrum klinik. Vi letar efter en pigg, trevlig tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje
Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper ser vi som meriterande. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
• Tjänsten omfattar minst 20 tim /v.
Att vi hittar rätt person är viktigare för oss än det exakta antalet arbetstimmar eller önskat arbetsschema.
Öppen för alla!
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska Luxadent Malmö

Ansök    Mar 21    Luxadent AB    Tandsköterska
Luxadent är en modern tandklinik i Hyllie, intill Emporia. Med lyxiga lokaler och toppmodern utrustning erbjuder vi våra kunder tandvård i världsklass. Vi satsar på utveckling och kompetens och vill tillsammans göra Luxadent till en referenspunkt för hur tandvården i Sverige ska vara! Luxadent har i nuläget två kliniker, i Malmö och Helsingborg. Vi växer och söker därför ytterliggare en tandsköterska till vår klinik i Malmö. Vi söker dig som brinner för... Visa mer
Luxadent är en modern tandklinik i Hyllie, intill Emporia. Med lyxiga lokaler och toppmodern utrustning erbjuder vi våra kunder tandvård i världsklass. Vi satsar på utveckling och kompetens och vill tillsammans göra Luxadent till en referenspunkt för hur tandvården i Sverige ska vara!
Luxadent har i nuläget två kliniker, i Malmö och Helsingborg.


Vi växer och söker därför ytterliggare en tandsköterska till vår klinik i Malmö. Vi söker dig som brinner för yrket och vill fortsätta utvecklas som tandsköterska. Hos oss är möjligheterna stora till utveckling där man dagligen lär sig något nytt.
Vi arbetar enbart med vuxentandvård där allmäntandvård kombineras med implantat kirurgi och estetisk tandvård.


I arbetet som tandsköterska på Luxadent ingår kliniskt arbete i rum, sköta steril och receptionsarbete.
Meriterande med minst ett års erfarenhet.
Flytande svenska i tal- och skrift.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Gustav Adolfs torg i centrala Malmö.

Ansök    Mar 10    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Cares klinik i Malmö som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv. På ... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Cares klinik i Malmö som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv.

På vår klinik erbjuder vi allmäntandvård för patienter i alla åldrar.

Om företaget

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 450 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil tandvård för patienter i hemmet.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Härnösand, Sundsvall, Köping, sex kliniker i Stockholmstrakten samt tre i Norge. Planen är att expandera ytterligare.

För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten

Oral Care Gustav Adolfs torg söker en tandsköterskekollega som önskar arbeta 80–100% med start februari eller enligt överenskommelse. På vår klinik kommer du som tandsköterska få möjlighet att arbeta varierat. I arbetsuppgifterna ingår assistans av tandläkare såväl som administrativt arbete och sterilarbete. Vi arbetar inom team vilket innebär att du både arbetar självständigt när det behövs och tillsammans med dina kollegor.

Vi på Oral Care välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö. Du kommer varje dag att göra skillnad och bidra till en ökad livskvalité.

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Bra förmåner inklusive friskvård.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är en lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar problemlösare.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Känner ansvar för att våra patienter får bästa möjliga vård.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska till receptionen - Smile Specialisttandvård Malmö

Ansök    Mar 10    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska till recept... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska till receptionen. På kliniken erbjuder vi våra patienter specialisttandvård inom endodonti, protetik, parodontologi, pedodonti, bettfysiologi samt käkkirurgi samlat under ett tak. Här blir du en viktig del av att skapa det bästa möjliga patientbemötandet. Välkommen till oss!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

I denna tjänst som tandsköterska kommer du arbeta i team service vilket är receptionen på Smile. Hos oss på Malmö Specialisttandvård tar vi emot remisspatienter inom regionen. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem det bästa bemötandet. I rollen ingår flera administrativa uppgifter som att administrera tidsböcker i samarbete med våra behandlare, ta hand om inkommande mail och telefonsamtal samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar.

I denna tjänst är det viktigt att vara flexibel då du vid behov även kommer att assistera tandläkare i den planlagda verksamheten.

Som tandsköterska inom team service arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Receptionsarbete
- Hantera inkommande ärenden via mail och telefon
- Administration
- Vid behov assistera tandläkare


Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom strukturerad och ansvarstagande. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Innehar viss tidigare erfarenhet av att arbeta som tandsköterska
- Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i reception/med kundservice
- Meriterande om du har kunskap av tandvårdsfönstret samt Frenda
- Talar och skriver flytande svenska
Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid (100%). Start enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor
Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande i urvalet så sök redan idag.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Angelica Elmberg: [email protected] (https://app.teamtailor.com/companies/G9aYb2V1528/jobs/2532466/edit/[email protected]) alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida (https://karriar.smile.se/). Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Rosengård

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbet... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Vi söker dig som är tandsköterska till vår klinik i Malmö Rosengård.

På kliniken i Rosengård är vi ett engagerat team på cirka 25 kollegor som arbetar nära tillsammans. Vi erbjuder våra kunder komplett och modern tandvård och här finns även en av Folktandvården Skånes tio Tandborstkliniker, som är ett hälsofrämjande arbete för att stärka föräldrar i att ta hand om sina barns tänder. Kliniken ligger centralt belägen i Rosengårds centrum och erbjuder goda möjligheter för pendling. Vi erbjuder en varierad tjänst med möjlighet till stort kunskapsutbyte i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Arbete i reception kan förekomma.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du har kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala samt goda kunskaper i engelska. Vidare har du goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika administrativa system. Erfarenhet av att arbeta i reception är meriterande. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

För att briljera i rollen är du ansvarsfull och har en god känsla för att bemöta alla människor på ett trevligt sätt. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad och väljer att se utmaningar som möjligheter. Du är flexibel och har en förmåga att hantera stressiga situationer, du trivs med varierande arbetsuppgifter. Att arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser du som en självklarhet.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling mot att nå en position som ett färgstarkt, kunskapsdrivande och fullfjädrat serviceföretag. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar Folktandvården Skånes värderingar Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Orofacial medicin Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbet... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik Orofacial medicin i Malmö.

Orofacial medicin Skåne expanderar och vi söker nya medarbetare som kan tänka sig att arbeta både på Ruth Lundskogs gata samt Spårvägsgatan i Malmö. Kliniken på Ruth Lundskogs gata ligger på sjukhusområdet, där bedrivs idag tandvård inom orofacial medicin. Den kliniken kommer att finnas kvar för att ta hand om de patienter som kräver sjukhusets närhet. På Spårvägsgatan finns idag samtliga övriga specialistområden inom tandvården representerade förutom Orofacial medicin men till hösten kommer vi på Orofacial medicin ha tre behandlingsrum i dessa lokaler. Det blir ett ypperligt tillfälle för oss att nätverka med resten av specialisttandvården och ser att möjligheten att arbeta tätt med andra specialistområden kommer att bidra till en kunskapsöverföring på båda håll!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita. Har du arbetslivserfarenhet av Orofacial medicin ser vi det som meriterande.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Specialisttandvård Malmö

Ansök    Mar 7    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här blir d... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles specialistklinik i Malmö söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av framåtdrivet och kompetent tandvårdsteam. På kliniken erbjuder vi våra patienter specialisttandvård inom endodonti, protetik, parodontologi, pedodonti, bettfysiologi samt käkkirurgi samlat under ett tak. Välkommen till oss!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en specialisttandläkare i protetik i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig gärna utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska har du ett viktigt ansvar kopplat till den service och det bemötande vi ger våra patienter. Du kommer arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. I din roll kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter tillkomma.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Innehar erfarenhet från tidigare arbete som tandsköterska
- Meriterande om du assisterat specialist, gärna inom protetik, tidigare
- Talar & skriver god svenska
- Har erfarenhet av något journalsystem (på Smile arbetar vi i Frenda)
Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100 %). Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Angelica Elmberg: [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida (https://karriar.smile.se/). Visa mindre

Tandsköterska

Tandläkarna Rylén / Specialisttandläkarna i Malmö Rylén. Är du en tandsköterska som söker ny utmaning? Då kanske det är just dig vi vill få in i vårt team! Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för kirurgi och bettfysiologi och vi har erfarna käkkirurger som arbetar på kliniken samt en Bettfysiolog. Vi söker ytterligare två tandsköterskor till vår verksamhet i Malmö, tidigare erfarenhet är meriterande. Du som söker vill arbeta i ... Visa mer
Tandläkarna Rylén / Specialisttandläkarna i Malmö Rylén.
Är du en tandsköterska som söker ny utmaning?
Då kanske det är just dig vi vill få in i vårt team!


Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för kirurgi och bettfysiologi och vi har erfarna käkkirurger som arbetar på kliniken samt en Bettfysiolog.
Vi söker ytterligare två tandsköterskor till vår verksamhet i Malmö, tidigare erfarenhet är meriterande.
Du som söker vill arbeta i en organisation som drivs med teamkänsla och egenansvar. Erfarenhet inom assistans vid kirurgi och bettfysiologi är meriterande samt erfarenhet inom administrativa uppgifter.
Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, assistans, steril, reception, beställningar, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp, assistans vid bettfysiologiska behandlingar, administrativa uppgifter. Erfarenhet journalsystemet Alma.


Personliga egenskaper
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ansvarsfull, ambitiös, flexibel, positiv, empatisk och som kan arbeta både enskilt och i team.


Övrig information
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Välkommen att maila din ansökan samt CV med foto till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska sökes

Ansök    Feb 27    Tandläkare Cle AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till Din Tandklinik i Malmö Vi söker en tandsköterska som är intresserad av att arbeta på vår klinik i centrala Malmö. Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. För oss är det viktigt att du är bra på att samarbeta i ditt arbete och att du kan vara flexibel... Visa mer
Tandsköterska sökes till Din Tandklinik i Malmö
Vi söker en tandsköterska som är intresserad av att arbeta på vår klinik i centrala Malmö.
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor.
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. För oss är det viktigt att du är bra på att samarbeta i ditt arbete och att du kan vara flexibel.
I ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa till där det behövs.
Lyhörd, flexibel och ett positiv sätt är egenskaper vi värderar högt på kliniken.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad tandsköterska som brinner för sitt yrke. Vi erbjuder en heltidstjänst som finns i centrala Malmö, kliniken har nära till buss och tågstation.
Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter, assistans, sterilarbete, receptionsarbete. Tjänsten är på mellan 50-100%. Tjänsten kan anpassas efter dina behov av arbetstid men minst 20h/vecka.
Krav utbildad tandsköterska.


Provanställning tillämpas.
Om oss
Vi är 3 tandvårdskliniker i samma företag. Vi utför all slags allmän vuxentandvård, mycket akuttandvård. Vi har 4 allmäntandläkare på klinikerna och en käkkirurg som kommer vid behov.
Våra kliniker brukar beskrivas som trivsamma och vi är stolta över att ha väldigt nöjda kunder.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så sök redan idag.
Endast ansökan via mail:
[email protected] Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Malmö gladare tillsammans med oss

Ansök    Feb 23    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Malmö, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med ... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Malmö, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Malmö gladare.
 
Vår klinik i centrala Malmö
Hos oss får du arbeta i en mycket fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror och skanner. Idag är vi ett 20-tal personer som arbetar på kliniken, varav 5 är tandläkare 1 kirurg samt 3 tandhygienister. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa..
 
Det här får du på MyDentist

• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• En trevlig arbetsmiljö med god gemenskap
• Generöst friskvårdsbidrag
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar
 
Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. I denna rollen kommer du att kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde  mars/ april enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan!  Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden gått ut om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
Har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta rekryterande chef Mathias.
 
Tillsammans gör vi Sverige gladare


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 140 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska - Smile Malmö City

Ansök    Mar 1    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles härliga klinik Malmö City söker vi nu en tandsköterska. Här blir ... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till Smiles härliga klinik Malmö City söker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av 25 anställda. Hos oss värdesätter vi god gemenskap och att ha kul tillsammans. Välkommen till oss!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter genom att jobba delegerat i dialog med tandläkare. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas.

Kliniken har 10 behandlingsrum och ligger centralt i Malmö. Vi har även lustgas och digital scanner på kliniken. Hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete tillsammans med positiva kollegor som ger sitt yttersta på arbetsplatsen för patienterna.

Som tandsköterska arbetar du, liksom alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten
- Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar

- Möjlighet för utveckling genom digitala verktyg


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar & skriver god svenska
Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100 %). Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Karolina Lönnerberg: [email protected] alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida (https://karriar.smile.se/). Visa mindre

Tandsköterska sökes till mobilverksamhet i Malmö!

Ansök    Feb 22    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Care som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv. Oral Care befinner s... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Nu har du som är tandsköterska chansen att söka till Oral Care som erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv. Oral Care befinner sig i en expanderade fas och vi behöver ytterligare 1-2 tandsköterskekollegor.

Om företaget

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 400 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil tandvård för patienter i hemmet.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Sundsvall, Härnösand, sex kliniker i Stockholmstrakten samt tre i Norge. Planen är att expandera ytterligare.

För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten

Vi söker nu 1–2 tandsköterskor till vår mobila verksamhet i Malmö som önskar arbeta 100%.

Som tandsköterska på Oral Care kommer du att arbeta med att assistera en tandläkare. En vanlig dag som tandsköterska hos oss börjar vanligen på kontoret där du förbereder dagen. Detta innebär vanligen att plocka ihop den utrustning som behövs, gå igenom journaler och resrutten för dagen. Efter detta åker du och tandläkaren ut till exempelvis ett äldreboende där du assistera tandläkaren i arbetet att utföra tandvård inom ramen för det reformerade tandvårdsstödet, det vill säga nödvändig tandvård. Efter genomförda behandlingar åker man åter till kontoret för sterilarbete, genomgång av utrustning, administration samt för att kolla upp vart färden går följande dag. Vi på Oral Care värderar flexibilitet, vi ser därför att du kan arbeta med olika tandläkare vid behov.

Vi välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde våren eller enligt överenskommelse.

Sex månaders provanställning.

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Ett spännande jobb med en rörlig arbetsplats, där ingen dag är den andra lik.
• Friskvård.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är en lösningsorienterad, flexibel.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Tycker om att arbeta med äldre.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• God kunskap i smittskydd och basala hygienrutiner.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.
• B-körkort är ett krav.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska till Universitetstandvården

Ansök    Feb 6    Malmö Universitet    Tandsköterska
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Fakultet

Odontologiska fakulteten är en av fem fakulteter inom Malmö universitet. Både forskning och undervisning syftar till att förbättra oral hälsa hos hela befolkningen. Fakulteten erbjuder utbildning till tandläkare, tandhygienister och tandtekniker samt specialist- och forskarutbildning. Forskningen är temabaserad och forskare möts för att studera olika aspekter av oral hälsa och sjukdom. Fakultetens forskare ingår i både nationella och internationella samarbeten med företag, universitet och organisationer som SBU och WHO.

 

Universitetstandvården
Som tandsköterska anställs du i Universitetstandvården (UTV). UTV ansvarar för all klinisk verksamhet vid Odontologiska fakulteten. Vårt uppdrag är att upprätthålla en klinik som säkerställer studenternas behov av klinisk träning och ger förutsättningar för lärarnas kliniska tjänstgöring på specialist- och

 

Innehåll och arbetsuppgifter

Anställning kommer att vara på Klinikenhet 2 som innehåller ämne Orofacial smärta och käkfunktion, Endodonti och Cariologi. Vi söker en tandsköterska som är speciellt intresserad av Cariologi.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Klinisk assistans.

- Egna profylax patienter.

- Receptionsarbete samt övrig administration.

- Biträda studenter och handledare vid undervisningsklinik.

- Hygien och steriliseringsarbete.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen, meriterande är erfarenhet av arbete med studenter i universitetsmiljö.


God datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 är också en merit. Du bör vara intresserad av att delta i undervisningsmoment och att arbeta för ett gott samarbete inom och mellan våra kliniker på odontologiska fakulteten.

 

Tjänsten innebär självständigt arbete och ansvar. Det krävs intresse av studentutbildning på olika nivåer, flexibilitet och att man trivs med varierande arbetsuppgifter. Då arbetet kräver god kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar både svenska och engelska. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

 

 

Upplysningar

Klinikenhetschef enhet 2 Cecilia Pethö tel: 0720-014913, [email protected]

 

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 230224. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs inte din ansökan på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts. 

Ansökan skall innehålla:


• Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och övriga handlingar som du vill åberopa samt referenser och löneanspråk

 

Övrigt

Anställningen är heltids tillsvidareanställning. Provanställning kommer att tillämpas.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

 

Tillträde
Enligt överenskommelse

 

Fackliga företrädare

SACO: Viveca Andersson-Plyming [email protected]  
SEKO: [email protected]
OFR/ST: Naser Eftekharian, [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Universitetstandvården

Ansök    Feb 1    Malmö Universitet    Tandsköterska
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Fakultet

Odontologiska fakulteten är en av fem fakulteter inom Malmö universitet. Både forskning och undervisning syftar till att förbättra oral hälsa hos hela befolkningen. Fakulteten erbjuder utbildning till tandläkare, tandhygienister och tandtekniker samt specialist- och forskarutbildning. Forskningen är temabaserad och forskare möts för att studera olika aspekter av oral hälsa och sjukdom. Fakultetens forskare ingår i både nationella och internationella samarbeten med företag, universitet och organisationer som SBU och WHO.

Universitetstandvården
Som tandsköterska anställs du i Universitetstandvården (UTV). UTV ansvarar för all klinisk verksamhet vid Odontologiska fakulteten. Vårt uppdrag är att upprätthålla en klinik som säkerställer studenternas behov av klinisk träning och ger förutsättningar för lärarnas kliniska tjänstgöring på specialist- och lärarkliniker.


Innehåll och arbetsuppgifter

Anställningen kommer att vara på Klinikenhet 3 som innehåller ämnen Röntgen, Oral diagnostik,   Pedodonti och Ortodonti.

Vi söker en tandsköterska som är speciellt intresserad av röntgen.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Röntgenbildstagning på både vuxna och barn.

- Biträda studenter och tandläkare vid undervisningsklinik.

 

Övriga arbetsuppgifter

- Klinisk assistans.

- Administration.

- Hygien och steriliseringsarbete.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeexamen, meriterande är erfarenhet av arbete med studenter i universitetsmiljö.


God datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 är också en merit. Du bör vara intresserad av att delta i undervisningsmoment och att arbeta för ett gott samarbete inom och mellan våra kliniker på odontologiska fakulteten.

 

Specifikt för denna anställning är intresse för och erfarenhet av röntgen i patientnära arbete. Tjänsten innebär en möjlighet att utveckla sina röntgenkunskaper genom personlig handledning, kurser och seminarier inom ämnet. Tjänsten innebär självständigt arbete och ansvar. Det krävs intresse av studentutbildning på olika nivåer, flexibilitet och att man trivs med varierande arbetsuppgifter. Då arbetet kräver god kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar både svenska och engelska. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

 

Upplysningar

Klinikenhetschef enhet 3 Marie Nivestam tel: 040-665 70 02, [email protected]
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 230221. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs inte din ansökan på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts. 

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och övriga handlingar som du vill åberopa samt referenser och löneanspråk

 

Övrigt

Anställningen är heltids tillsvidareanställning. Provanställning kommer att tillämpas.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

 

Fackliga företrädare

SACO: Vivecka Andersson Plyming, [email protected] 040-665 84 35

SEKO: [email protected], tel. 046-222 93 66

OFR/ST: Naser Eftekharian, [email protected], tel. 040-665 76 49

 

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till en modern klinik

Ansök    Jan 25    Pequrio AB    Tandsköterska
Vill du vara med och utveckla framtidens tandvård? Vill du vara med och utveckla dig själv i ditt yrke som tandsköterska? Vi söker en trevlig, glad, ambitiös tandsköterska till vår moderna klinik som består av tre behandlingsrum. Vi som jobbar här är tre tandläkare, två tandsköterskor, en profylaxtandsköterska och en receptionist. Vårt motto är att ha patienten i centrum. Vi ska kunna erbjuda vård av högsta kvalitet. Vi använder oss av den modernaste tekni... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens tandvård?
Vill du vara med och utveckla dig själv i ditt yrke som tandsköterska?
Vi söker en trevlig, glad, ambitiös tandsköterska till vår moderna klinik som består av tre behandlingsrum.
Vi som jobbar här är tre tandläkare, två tandsköterskor, en profylaxtandsköterska och en receptionist.
Vårt motto är att ha patienten i centrum. Vi ska kunna erbjuda vård av högsta kvalitet. Vi använder oss av den modernaste tekniken. Vi lägger stor vikt på patientomhändertagande.
Vi söker just dig som kan både assistans och arbete i receptionen/sterilen.
Tjänsten är 80-100% dvs 32-40 timmar i veckan. Visa mindre

TandCity söker tandsköterska

Ansök    Jan 23    TandCity Sweden AB    Tandsköterska
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team! Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yr... Visa mer
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team!
Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yrke. Du är positiv, serviceinriktad, flexibel och arbetar alltid med patienterna bästa i fokus.


Tjänsten vi erbjuder är en heltidstjänst på 100%. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som tandsköterska. Hos oss arbetar du med assistansarbete, sterilarbete och receptionsarbete. Du ska hålla god ordning och överblick kring ditt arbete för att tillsammans med tandläkaren skapa den bästa möjliga vården för våra patienter. För oss är det viktigt att du delar vår vision om att leverera Sveriges absolut bästa tandvård. Detta uppnår vi tillsammans genom att erbjuda våra patienter den högsta kvalitén och den bästa servicen.


TandCity är en toppmodern och digitaliserad klinik i en av Malmös absolut vackraste lokaler, mitt emot Malmö centralstation. Vårt fokus är att alltid leverera högsta kvalité och vi satsar hårt på att ligga i framkant när det gäller utveckling och teknologi. Vi arbetar främst med vuxna patienter och utför förutom allmäntandvård även mycket estetisk och kirurgisk tandvård. Med hög service, centralt läge och proffsig personal skapa vi en oslagbar miljö för både patienter och medarbetare.


Vi ser fram emot din ansökan!


Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Oxie

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Malmö Oxie.

På kliniken Malmö Oxie tar vi emot patienter i alla åldrar och vi erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Vår ambition är att alltid sätta patienten i fokus samt hålla en hög servicenivå. Kliniken är centralt belägen i Oxie med en kort promenad till tågstationen och busshållplats precis utanför dörren.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska sökes till klinik i Malmö

Ansök    Jan 19    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandvårdsgruppen S:t Göran
Tandvårdsgruppen St Göran är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är fullt modern med 8 behandlingsrum där vi arbetar mycket delegerat . Klinikens ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger i ett lugnt villakvarter. Här arbetar 5 tandläkare, 6 tandsköterskor och två tandhygienister. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- deltagande i det administrativa arbetet i receptionen
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

Arbetsuppgifter
Vi söker 1-2 tandsköteskor. Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt och att du har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Malmö Bunkeflo

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Just nu söker vi en engagerad tandsköterska till vår moderna tandvårdsklinik i Malmö Bunkeflo.

Kliniken erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i en ljus och fräsch lokal med åtta behandlingsrum. Här utför vi all typ av tandvård, allt ifrån enklare undersökningar till avancerad implantatprotetik på både barn- och vuxenpatienter. Vi arbetar delegerat med teamtandvård och med öppet sinne för nytänkande. Kliniken i Bunkeflo har goda pendlingsmöjligheter samt parkering i närheten. Klinikerna i Bunkeflo och Hyllie ingår i en fusion och har en gemensam klinikchef.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Specialisttandvården Malmö

JOBBA FÖR LEENDEN! Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet. Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbe... Visa mer
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Just nu söker vi en tandsköterska inom pedodonti till vår specialisttandvårdsklinik i Malmö.

På kliniken i Malmö bedrivs idag specialisttandvård inom pedodonti, ortodonti, oral protetik, parodontologi och käkkirurgi. Vi är en dynamisk arbetsplats med många olika kompetenser samt åldersspridning. Här får du möjlighet att växa och bidra med dina lösningar samt ditt målinriktade engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska inom pedodonti arbetar du med att assistera någon av våra duktiga specialisttandläkare. Vi tar emot barn och ungdomar som remitterats till oss från tandläkare, läkare och andra vårdgivare och här finns goda möjligheter för dig att göra stor skillnad för barn med speciella behov och för deras familjer. Du utför undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling samt administrativt arbete. Även visst arbete i receptionen och arbete i desinfektionsrum kan ingå. I samarbete med sjukhusen i Malmö och Trelleborg ansvarar pedodontiavdelningen för narkosverksamheten för barn och ungdomar och även här kommer du att bidra med din kompetens.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Har du tidigare erfarenhet inom pedodonti ses det som meriterande. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov. Visa mindre

Kompetent och lyhörd tandsköterska sökes

Ansök    Jan 13    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandläkare Mårten Andréasson
Kliniken ligger centralt i Malmö med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Den ligger i ett annex med egen ingång på första våningen, högt i tak och tre behandlingsrum.
Lokalen har varit en tandläkarmottagning sedan 50-talet.
Våra patienter trivs med att de känner oss, att vi kan vara flexibla och de känner sig trygga här.
Vi ser fram emot att lära känna dig och välkomna dig till vårt team.

Arbetsuppgifter
Din uppgift ör omväxlande med assistans, sterilarbete samt receptionsarbete där du får administrativt ansvar. Vår nuvarande sköterska hjälper till och skolar in dig vid behov.

Övrig information
Vi kommer genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska, meriterande om du har några års erfarenhet inom både assistans och receptionsarbete.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, social, flexibel och hoppas du ska passa in i vårt team. Då vi är en liten enhet läggs stor vikt vid personlig lämplighet Visa mindre

Sökes Tandsköterska

Du har tandsköterskeutbildning samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium, i såväl tal som skrift. Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som en del av vårt team är du tillmötesgående med en positiv inställning och har lätt för att samarbeta. Flera språk är meriterande. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är heltid och förlagd på v... Visa mer
Du har tandsköterskeutbildning samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium, i såväl tal som skrift.
Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar.
Som en del av vårt team är du tillmötesgående med en positiv inställning och har lätt för att samarbeta. Flera språk är meriterande.
Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är heltid och förlagd på vardagar. Lön enligt överenskommelse. Besök gärna vår webbsida www.iecenter.se
Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Tandsköterska

Vi är Smart Tandvård i Skåne söker till vår 4-rumsklinik en pigg och trevlig "flerarmad" Tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje. Hon eller han bör ha god kunskap och förmåga till digital rtg tagning, god administrativ talang med kunskap och erfarenhet från reception och kvalitetssäkring samt med kunskap och intresse för självständigt arbete med rtg, puts och polering. Att vi hittar rätt person är viktigare för oss än det exakta antalet ... Visa mer
Vi är Smart Tandvård i Skåne söker till vår 4-rumsklinik en pigg och trevlig "flerarmad" Tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje.
Hon eller han bör ha god kunskap och förmåga till digital rtg tagning, god administrativ talang med kunskap och erfarenhet från reception och kvalitetssäkring samt med kunskap och intresse för självständigt arbete med rtg, puts och polering.
Att vi hittar rätt person är viktigare för oss än det exakta antalet arbetstimmar eller önskat arbetsschema.
Arbetsuppgifter :
,Tjänsten omfattar 40 tim /v.
Steril och assistans till en av våra tandläkare
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska / 2 Plats

i söker dig som utbildade tandsköterska till vår 3 behandlingsrum klinik. Vi letar efter en pigg, trevlig tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper ser vi som meriterande. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägge... Visa mer
i söker dig som utbildade tandsköterska till vår 3 behandlingsrum klinik. Vi letar efter en pigg, trevlig tandsköterska med humor, kvalitetskänsla och arbetsglädje
Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper ser vi som meriterande. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
• Tjänsten omfattar minst 20 tim /v.
Att vi hittar rätt person är viktigare för oss än det exakta antalet arbetstimmar eller önskat arbetsschema.
Öppen för alla!
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

TandCity söker tandsköterska

Ansök    Jan 10    TandCity Sweden AB    Tandsköterska
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team! Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yr... Visa mer
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team!
Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yrke. Du är positiv, serviceinriktad, flexibel och arbetar alltid med patienterna bästa i fokus.


Tjänsten vi erbjuder är en heltidstjänst på 100%. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som tandsköterska. Hos oss arbetar du med assistansarbete, sterilarbete och receptionsarbete. Du ska hålla god ordning och överblick kring ditt arbete för att tillsammans med tandläkaren skapa den bästa möjliga vården för våra patienter. För oss är det viktigt att du delar vår vision om att leverera Sveriges absolut bästa tandvård. Detta uppnår vi tillsammans genom att erbjuda våra patienter den högsta kvalitén och den bästa servicen.


TandCity är en toppmodern och digitaliserad klinik i en av Malmös absolut vackraste lokaler, mitt emot Malmö centralstation. Vårt fokus är att alltid leverera högsta kvalité och vi satsar hårt på att ligga i framkant när det gäller utveckling och teknologi. Vi arbetar främst med vuxna patienter och utför förutom allmäntandvård även mycket estetisk och kirurgisk tandvård. Med hög service, centralt läge och proffsig personal skapa vi en oslagbar miljö för både patienter och medarbetare.


Vi ser fram emot din ansökan!


Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jan 11    Lasermedicin Sverige AB    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till vår moderna, nyrenoverade klinik.Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt kirurgi och implantatbehandlingar och barntandvård. Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. Vi söker dig som är: utbildad tandsköterska, villig att ta mer ansvar ambitiös glad och socia... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår moderna, nyrenoverade klinik.Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt kirurgi och implantatbehandlingar och barntandvård.
Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.
Vi söker dig som är:
utbildad tandsköterska,
villig att ta mer ansvar
ambitiös
glad och social, empatisk,
kommunikativ, flexibel.
Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans till tandläkare, sterilarbete, förberedning av behandlingsrum, samt administrativa uppgifter som beställningar, telefonkontakt med patienter, osv.
Krav: Flytande svenska språk i tal-och skrift
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen att maila din ansökan samt CV med foto till [email protected]. Visa mindre

TandCity söker tandsköterska

Ansök    Jan 1    TandCity Sweden AB    Tandsköterska
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team! Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yr... Visa mer
Vi söker en glad och driven tandsköterska till vårt härliga team!
Vi söker dig som vill vara med och bedriva högkvalitativ tandvård på en modern och attraktiv klinik med ett eget in house tandteknikerlab. Du ska vara en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. För oss är rätt inställning viktigt och du bör därför vara en engagerad och motiverad person som brinner för ditt yrke. Du är positiv, serviceinriktad, flexibel och arbetar alltid med patienterna bästa i fokus.


Tjänsten vi erbjuder är en heltidstjänst på 100%. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som tandsköterska. Hos oss arbetar du med assistansarbete, sterilarbete och receptionsarbete. Du ska hålla god ordning och överblick kring ditt arbete för att tillsammans med tandläkaren skapa den bästa möjliga vården för våra patienter. För oss är det viktigt att du delar vår vision om att leverera Sveriges absolut bästa tandvård. Detta uppnår vi tillsammans genom att erbjuda våra patienter den högsta kvalitén och den bästa servicen.


TandCity är en toppmodern och digitaliserad klinik i en av Malmös absolut vackraste lokaler, mitt emot Malmö centralstation. Vårt fokus är att alltid leverera högsta kvalité och vi satsar hårt på att ligga i framkant när det gäller utveckling och teknologi. Vi arbetar främst med vuxna patienter och utför förutom allmäntandvård även mycket estetisk och kirurgisk tandvård. Med hög service, centralt läge och proffsig personal skapa vi en oslagbar miljö för både patienter och medarbetare.


Vi ser fram emot din ansökan!


Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång. Visa mindre