Lediga jobb som Transport i Malmö

Se lediga jobb som Transport i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Returhanterare

Ansök    Jun 17    MADLADY AB    Lagerarbetare
Nytt
OM ROLLEN: Vi behöver dig för att få flödet av verksamheten att fungera. Du kommer att hantera inkomna returer som behöver vikas om, packas om och administreras. DEN VI SÖKER: Är pigg och arbetar i rask takt utan att kompromissa kvalitén. Har datorvana, MAC. Är stresstålig. Har god analytisk förmåga och är driven av resultat. Ha tidigare erfarenhet inom lager och packning är meriterande men inget krav. Attityd och hunger går före erfarenhet! OM BOLAGET: M... Visa mer
OM ROLLEN:
Vi behöver dig för att få flödet av verksamheten att fungera. Du kommer att hantera inkomna returer som behöver vikas om, packas om och administreras.
DEN VI SÖKER:
Är pigg och arbetar i rask takt utan att kompromissa kvalitén.
Har datorvana, MAC.
Är stresstålig.
Har god analytisk förmåga och är driven av resultat.
Ha tidigare erfarenhet inom lager och packning är meriterande men inget krav. Attityd och hunger går före erfarenhet!

OM BOLAGET:
MADLADY.se är mer än bara en e-handelsplats, vi säljer inte produkter, vi skapar en kultur. Vår nisch är byxor i olika längder, oavsett längd ska man kunna hitta ett par byxor som passar.
Omfattning: Säsong
Tillgänglighet: Omedelbar
Placering: Malmö
Sista dag att ansöka: Löpande ansökningar
Så ansöker du: Maila till [email protected] med ditt CV och personligt brev. Visa mindre

Extrajobb på lager i Malmö

Ansök    Jun 17    Logent AB    Lagerarbetare
Nytt
Vår kund är ett av världens ledande företag inom medicinteknik och drivs av att förbättra vården. De levererar produkter som inkluderar utrustning, hjälpmedel, implantat och verktyg som används inom vården. Arbetsplatsen är belägen på Svågertorp i moderna lokaler. Om tjänsten Arbetsuppgifterna består av truckkörning,orderplock och returhantering. Arbetstiderna varierar mellan måndag-fredag,09.50-16.45 samt 12.30-16.45. Din profil Vi söker dig som... Triv... Visa mer
Vår kund är ett av världens ledande företag inom medicinteknik och drivs av att förbättra vården. De levererar produkter som inkluderar utrustning, hjälpmedel, implantat och verktyg som används inom vården. Arbetsplatsen är belägen på Svågertorp i moderna lokaler.
Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av truckkörning,orderplock och returhantering. Arbetstiderna varierar mellan måndag-fredag,09.50-16.45 samt 12.30-16.45.
Din profil
Vi söker dig som...
Trivs bra med att arbeta både i grupp och självständigt
Har en positiv inställning och är flexibel (då arbetsuppgifterna kan variera)
Vill och kan arbeta 2-3 dagar i veckan

Vi ser också att du som söker är engagerad och driven. Att leverera med hög kvalité är en självklarhet för dig. Som person är du noggrann och trivs när det är ordning.Krav:
Truckkort, behörighet B1-B3 samt erfarenhet av truckkörning
Annan huvudsaklig syssla på minst 50%
Behärska svenska och engelska i tal och skriftOm ansökan

Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten redan idag! Urvalet sker löpande. Visa mindre

Söker nu C och CE chaufförer till ett större speditionsbolag.

Nytt
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav. Detta måste ni däremot inneha: Fullt godk... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav.

Detta måste ni däremot inneha:

Fullt godkänd YKB

Godkänd ADR utbildning (dock behövs ej farligt gods)

Vi ser fram emot era ansökningar och kommer att behandla dom efterhand. Visa mindre

Flytt- och röjningspersonal till auktionshus i Malmö

Nytt
Sikö Auktioner erbjuder helhetslösningar för hela hem och dödsbon. Det innebär att vi hämtar det som kan säljas i ett hem och därefter tömmer och städar bostaden – ett eftertraktat koncept som anpassas efter varje kunds behov. Vi söker nu en ny medarbetare till vår Röj och töm-avdelning i Malmö, den avdelning som sköter den praktiska delen av våra helhetslösningar. Det är ett fysiskt krävande arbete med högt tempo och tunga lyft. Vi söker dig som är i go... Visa mer
Sikö Auktioner erbjuder helhetslösningar för hela hem och dödsbon. Det innebär att vi hämtar det som kan säljas i ett hem och därefter tömmer och städar bostaden – ett eftertraktat koncept som anpassas efter varje kunds behov.
Vi söker nu en ny medarbetare till vår Röj och töm-avdelning i Malmö, den avdelning som sköter den praktiska delen av våra helhetslösningar. Det är ett fysiskt krävande arbete med högt tempo och tunga lyft.
Vi söker dig som är i god fysisk form, noggrann, handlingskraftig, lösningsorienterad och arbetar väl i grupp. Tidigare erfarenhet av arbete inom lager, flytt och/eller logistik är meriterande. B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du är en van förare av lätt lastbil eller bil med släpvagn. Kunskap om antikviteter och auktionsvärlden är inte relevant.
Tjänsten är på behovsbasis med timpenning och med tillträde omgående.
Arbetsuppgifter i korthet:
· Hämta auktionsföremål. När våra värderingsmän valt ut allt som är säljbart i ett hem så transporteras detta till auktionshuset. I detta arbete är det viktigt att klara av tunga lyft och samtidigt kunna hantera ömtåliga föremål varsamt och emballera dem vid behov.
· Tömma bostäder och lokaler och källsortera det som inte ska säljas. När de säljbara föremålen är hämtade ska resten sorteras och lämnas till återvinning. Antingen packas godset i företagets lastbil och körs till återvinningsstationen eller så kastas det i containrar som ställts utanför lokalen.
· Organisera och magasinera föremål i vårt auktionshus. När säljbart gods hämtats ska detta på ett tydligt och platseffektivt sätt ställas på plats i våra lokaler i väntan på vidare hantering.
· Lastning och lossning av interntransporter. En gång per vecka körs interntransporter mellan våra filialer. På morgonen lastas en lastbil i Malmö och på eftermiddagen lossas den. Arbetet kan innebära tunga lyft men också noggrannhet och varsam hantering.
· Ställa objekt på plats och hålla ordning i visningslokalen. När möbler och andra skrymmande föremål skrivits in och fotograferas så ska de placeras i vår visningslokal enligt ett bestämt system. Efter att kunder tittat på eller hämtat objekt i visningslokalen kan det bli stökigt och objekten kan behöva flyttas runt eller rättas till. I lokalen finns också ett soprum som regelbundet töms och städas.
· Städa och underhålla arbetsfordon
· Samarbete och nära kommunikation med företagets administratör och värderingsmän. Kommunikationen sköts dels muntligt på plats eller via telefon, dels skriftligen via en app i företagets telefoner samt i pappersform.


Arbetsmiljö:
Arbetet utförs främst i dödsbon som ser de väldigt olika ut. De kan vara stora eller små, välstädade eller grovt nedsmutsade. Hämtningar kan ske på markplan eller högt upp i ett hus, med eller utan hiss, med goda parkeringsmöjligheter eller dåliga sådana med lång bärsträcka som följd etc. Hemmen kan innehålla allt från lätta små figuriner till stora tunga möbler. Det är alltså viktigt att vara stark, flexibel och tålig för att passa för tjänsten. Visa mindre

Tycker du om att ge god service? Nu söker vi bussförare till Malmö!

Nytt
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Malmö består av ca 850 medarbetare och vi kör ... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.

Trafikområde Malmö består av ca 850 medarbetare och vi kör varje dag ca 250 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Malmö.
Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Detta söker vi hos dig
Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.
Vi dig som:
Du har D-körkort och giltigt YKB.
Kan arbeta under oregelbundna tider.
Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Har du D-körkort men inte giltig YKB? Hör av dig till oss så kan vi hjälpa till med detta!
Detta erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. Du gillar att ge service - du är en nyckelspelare i stadens rörelse och samhällets välfärd!
Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling 
Nobina välkomnar alla
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning.
Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Sök jobbet hos oss i Malmö!
Om tjänsten  
Vi erbjuder anställningsform heltidsanställning med provanställning sex månader, vi erbjuder även deltid och behovsanställningar.
Lön enligt kollektivavtal.  
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. För att gå vidare i processen så måste du få ett godkänt resultat. Observera att vi inte alltid har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Sara Edestrand på [email protected]
Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: 28 juli 2024. Urval sker löpande.
Har du inte de kvalifikationer som vi skriver här ovanför men vill arbeta som bussförare? 
Nobina anordnar bussförarutbildningar på utvalda orter. Klicka här för att se om det finns någon sökbar utbildning just nu. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare till välkänd kund i Malmö

Ansök    Jun 17    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Nytt
Vår vision är simpel; Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterSedvanligt arbete inom lager så som plock, pack ochKrav• Tidigare erfarenhet av plock/pack• Truckkort, behörighet A och B• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftMeriterande• Truckkort, behörighet D• B-körkort och tillgång ti... Visa mer
Vår vision är simpel; Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterSedvanligt arbete inom lager så som plock, pack ochKrav• Tidigare erfarenhet av plock/pack• Truckkort, behörighet A och B• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftMeriterande• Truckkort, behörighet D• B-körkort och tillgång till bilVillkorStart: Enligt överenskommelseOrt: MalmöArbetstider: 07.00-16.00 ev. kvällsskiftOmfattning: Heltid/deltidDin profilSom person är du pålitlig, närvarande och arbetsam. Du drivs av att prestera och har en inre tävlingsmänniska som alltid vill utvecklas.AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfarna truckförare sökes för sommaruppdrag i Malmö

Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö. I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by vo... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö.

I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by voice. Har du tidigare erfarenhet av pic by voice är detta meriterande. Du tar emot inkommande gods och placerar på rätt plats på lagret samt säkerställer korrekt inlagring i datasystem och hanterar övrig dokumentation, samt packar beställningar enligt specifikationer. Du säkerställer att lagret är välorganiserat för att underlätta en effektiv arbetsmiljö.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager samt erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck och har ett giltigt truckkort. Du bör kunna uppvisa tidigare erfarenhet och goda referenser. Som person är du pålitlig, har förmågan att arbeta noggrant och fokuserat även under tidspress, har god kommunikationsförmåga och kan samarbeta med andra. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du kan utnyttja dina färdigheter och samtidigt utvecklas inom lagerhantering.

Tjänsten är ett sommaruppdrag med start 1 juli och pågår fram till den 16 augusti. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag kl. 7.00-15.50. För att vara aktuell för uppdraget behöver du kunna arbeta heltid under hela tidsperioden.

Om du är ansvarsfull, kunnig och har den nödvändiga behörigheten, är detta en perfekt möjlighet för dig att ta dig an utmaningen och bli en viktig del av vårt team.

Vänligen skicka in ditt uppdaterade CV och beskriv din relevanta erfarenhet i din ansökan. Ansökningar kommer att behandlas löpande, och endast kvalificerade kandidater kommer att kontaktas för vidare process. Visa mindre

Kranbilschaufför senior Malmö

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:     Vi söker nu en erfaren social kranbils chaufför till Malmö för fast anställning. Om Företaget: Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Malmö regionen. Vår ambition är a... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

 

Vi söker nu en erfaren social kranbils chaufför till Malmö för fast anställning.

Om Företaget:

Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Malmö regionen. Vår ambition är att ligga i framkant med utveckling av produkter och tjänster för framtidens transportsektor. Vi värnar om vår moder jord och vi vill att även nästa generation ska kunna vistas och leva utan att riskera att bli sjuka.

Om Tjänsten

Du kommer utföra brädgårds transporter men även mark entreprenad transporter till våra kunder i och runt runt om Malmö.

Som arbetsverktyg har du nya fordon bestående av kranbilar i storlek från C-kort

till 3 axliga Kranbilar. Du hanterar vanliga småkranar från 5 TM upp till 26 TM.

Vid samtliga tillfällen kranar utöver 26 TM används erbjuder vi internutbildning,

men även extern utbildning förekommer.

Även kranar med jibb används så det är meriterande om du kan det..
Om dig

Du innehar körkort för lastbil minst klass C.

Digitalt färdskrivarkort.

Färdig YKB.

God lokalkännedom då stadstrafik är en stor del av arbetsuppgifterna.

Stor vana av att manövrera en kran.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

I denna rekrytering använder vi oss av experter på Bemanning Sverige som gärna svarar på dina frågor angående tjänsten!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du vara med och göra skillnad? - Sök till Flygledarutbildningen

Ansök    Jun 17    Luftfartsverket    Flygledare
Nytt
Vi siktar högre för en flygledning i världsklass! Jobbet som flygledare är ett spännande och varierande yrke, där du är mitt i händelsernas centrum. Ingen dag är den andra lik. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att flygtrafiken flyter på i Sveriges luftrum och guidar piloter från världens alla hörn på ett säkert, välordnat och effektivt sätt med minsta möjliga påverkan på miljön. Ett stimulerande jobb som innebär ansvar med fokus på att se till... Visa mer
Vi siktar högre för en flygledning i världsklass!
Jobbet som flygledare är ett spännande och varierande yrke, där du är mitt i händelsernas centrum. Ingen dag är den andra lik. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att flygtrafiken flyter på i Sveriges luftrum och guidar piloter från världens alla hörn på ett säkert, välordnat och effektivt sätt med minsta möjliga påverkan på miljön. Ett stimulerande jobb som innebär ansvar med fokus på att se till att alla är säkra i vårt luftrum.
 
"Man får en bra grund att stå på under utbildningen och vågar lita på sig själv och sina beslut"

Amanda elev på flygledarutbildningen
 
"Man får lära sig att man kan mer än man tror"

Bilbo elev flygledarutbildningen 

Har du vad som krävs?
Det har du om du är en person som gillar att ta ansvar och som har en förmåga att hålla koll på och hantera många saker i snabb följd. Flygledarjobbet passar dig som har en god uppfattningsförmåga, kan hålla huvudet kallt i stressade situationer och fatta snabba beslut. Är du dessutom bra på att samarbeta och har en bra planeringsförmåga då är flygledare verkligen något för dig.

Hur blir jag flygledare?
För att bli flygledare går du vår utbildning på cirka 2,5 år där första delen genomförs på Entry Point North som ligger i Malmö Hyllie.

Om du uppfyller de formella kraven kommer du att bjudas in till att göra våra kognitiva urvalstester. Du måste klara dessa och vår kompetensbaserade intervju för att bli antagen till utbildningen. Efter godkänd utbildning erbjuds du ett jobb på ett av LFVs torn eller radarcentraler runt om i Sverige. Läs mer om utbildningen här Flygledarutbildning

Uppfyller jag kraven?
De krav och kvalifikationer du behöver uppfylla kan du läsa mer om här:  Behörighetskrav

Hur ser processen ut?
Uppfyller du våra grundkrav kommer du att få ett e-mail med en inbjudan till urvalstest. Kolla gärna din skräppost då det händer att email fastnar där ibland. Om vi måste begränsa antalet testplatser kommer vi att bjuda in dem som ansökt först, så vänta inte med att söka. Det är viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg för annars kommer du inte att komma i fråga för tester.

För de kandidater som går vidare i urvalsprocessen är Fas 1 testerna är planerade till v 37 och 38 2024 och fas 2 tester till v 40 och 41. Testerna genomförs på plats i Malmö eller Stockholm och man sitter 12-18 testdeltagare tillsammans i en datorsal. 

De personliga intervjuerna kommer troligen att hållas i oktober och november. Du kan läsa mer om våra tester och vårt urvalsförfarande på vår hemsida Urvalstester.

Utbildningen är planerad att starta i februari 2025.

Krav på svenskt medborgarskap kan komma att ställas för vissa tjänsteställen på LFV. Visa mindre

Sommarjobb i Malmö: Terminalarbetare sökes!

Letar du efter ett sommarjobb som ger dig en givande och fysiskt aktiv arbetsdag? Vi söker studenter som är redo att ta sig an utmaningen som terminalarbetare under sommaren i Malmö! Arbetsuppgifter: - Lastning och lossning av paket - Sortering och hantering av paket - Övriga terminalrelaterade uppgifter Vi erbjuder: Jobb på heltid eller uppemot emot heltid under hela sommaren Flexibel schemalösning, bokningar med både kort varsel och förbestämda pass ö... Visa mer
Letar du efter ett sommarjobb som ger dig en givande och fysiskt aktiv arbetsdag? Vi söker studenter som är redo att ta sig an utmaningen som terminalarbetare under sommaren i Malmö!

Arbetsuppgifter:
- Lastning och lossning av paket
- Sortering och hantering av paket
- Övriga terminalrelaterade uppgifter


Vi erbjuder:
Jobb på heltid eller uppemot emot heltid under hela sommaren
Flexibel schemalösning, bokningar med både kort varsel och förbestämda pass över sommaren
Möjlighet att arbeta i ett dynamiskt och energifyllt team
Erfarenhet inom logistik och terminalhantering
Konkurrenskraftig lön
Fortsatt extrajobb under terminerna

Din profil
Krav:
- Tillgänglig för heltidsarbete under hela sommaren
- Fysiskt stark och redo för tungt arbete
- Teamplayer med god kommunikationsförmåga
- Flexibel och pålitlig

Meriterande:
- Att du är student i nuläget och att du kommer studera på en CSN-berättigad utbildning på minst 50% till hösten.
- Att du vill jobba extra i höst och kommande terminer + somrar.
- Tidigare erfarenhet av lager-/terminalarbete eller annat fysiskt arbeteAnsökan:
Var noga med att inkludera relevant erfarenhet och varför du är den perfekta kandidaten för detta sommarjobb!

Ta chansen att få en aktiv och givande sommar genom att bli en del av vårt terminalteam i Malmö! Sök idag och låt oss tillsammans göra sommaren minnesvärd och produktiv.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Logistikkoordinator

Ansök    Jun 14    Emploid AB    Transportplanerare
Om företaget Emploid har fått förnyat förtroende, och hjälper nu Unilin Nordic AB i deras rekryteringsprocess! Unilin, med varumärken så som Pergo och Quikstep i ryggen, är ett av världens marknadsledande golvföretag. Det är över 30 år sedan Pergo uppfann laminatgolvet, där Unilin idag tillhandahåller allt från nya laminatprodukter och vinylgolv, till naturliga och vackra trägolv. Unilin har sitt nordiska huvudkontor placerat i Malmö, var de har avdelning... Visa mer
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och hjälper nu Unilin Nordic AB i deras rekryteringsprocess! Unilin, med varumärken så som Pergo och Quikstep i ryggen, är ett av världens marknadsledande golvföretag. Det är över 30 år sedan Pergo uppfann laminatgolvet, där Unilin idag tillhandahåller allt från nya laminatprodukter och vinylgolv, till naturliga och vackra trägolv. Unilin har sitt nordiska huvudkontor placerat i Malmö, var de har avdelningar för finans, marknad, shipping och kundservice. Läs gärna mer om Unilin här: www.unilin.com, och Pergo här: www.pergogolv.se.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig från den 15/8-24 t.o.m. 15/1-25

EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se

Om rollen

Nu har du chansen att prova på en spännande roll som logistikkoordinator där du kommer ha en viktig roll i att säkerställa leveranser och varuflöden till Unilins kunder på den nordiska marknaden. Tjänsten är ett konsultuppdrag för ett föräldravikariat som sträcker sig under perioden 15/8–24 - 15/1–25. Du kommer bli en del av ett team på fem personer och rapporterar till logistikchefen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Godsplanering i SAP

- Kontakt med transportörer för bokning av transporter

- Intern kontakt med kundserviceavdelningen och transportavdelningen i Belgien gällande transporter

Om dig

För att trivas i rollen som logistikkoordinator har du en hög servicenivå och förmågan att arbeta strukturerat. Du har därmed god planeringsförmåga och har en arbetsmetodik som genomsyras av ordning och reda för att säkerställa att godsplaneringen utförs på ett så korrekt sätt som möjligt och i enlighet med de tidsplaner som finns uppställda. Som person är du även öppen och flexibel, och har därmed inga problem att snabbt ställa om när arbetsuppgifter kommer från sidan som kräver ditt fulla fokus. Ett nära och gott samarbete med dina kollegor är för dig en självklarhet, där du förstår-, och tar din roll i teamet, samtidigt som du självständigt kan ta dig an och slutföra dina arbetsuppgifter.

För tjänsten är det viktigt med:

- Gymnasial utbildning

- Erfarenhet inom kundtjänst, logistik eller transportplanering

- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem samt kunskaper i Excel

- Flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska

Övrig information

Start: 15/8–24 t.o.m. 15/1–25

Plats: Malmö, Hyllie

Arbetstider: 8.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse 

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterar på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: logistikkoordinator, logistik, supply chain, transportplanering, godsplanering, kundtjänst, kundservice, kundsupport, service, B2B, customer service, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg Visa mindre

Lagerarbetare till Malmö

Ansök    Jun 14    Areco Profiles AB    Lagerarbetare
Tjänsten: I rollen som lagerarbetare kommer du att sammanställa plockorders till kunder, lasta och lossa lastbilar, göra in och utleveranser och ansvara för att det sker i en systematisk ordning i enlighet med de rutiner som finns tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning dagtid alternativt skiftgång dag/kväll. Dina kvalifikationer · Truckkort samt truckvana krävs · Dokumenterad erfarenhet av lagerarbete · Traver... Visa mer
Tjänsten:
I rollen som lagerarbetare kommer du att sammanställa plockorders till kunder, lasta och lossa lastbilar, göra in och utleveranser och ansvara för att det sker i en systematisk ordning i enlighet med de rutiner som finns tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning dagtid alternativt skiftgång dag/kväll.
Dina kvalifikationer
· Truckkort samt truckvana krävs
· Dokumenterad erfarenhet av lagerarbete
· Traverskort meriterande
· Systemkunnig, helst Pyramid men inget krav


Vi erbjuder:
Du blir en del utav ett branschledande familjeägt företag med goda värdegrunder som hela tiden strävar mot att utvecklas och expandera i snabb takt. Vi arbetar i fräscha nya lokaler och har en god sammanhållning. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och attraktiva förmåner.
Ansökan och kontakt:
Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected]. Vid frågor ring Roger Borg på 0700 45 01 24.
Välkommen med din ansökan!
Kort om företaget
Areco Industry är ett framgångsrikt företag och en viktig leverantör av stålprodukter till främst den nordiska industrin, men levererar även till industrikunder i övriga Europa. Bolaget ingår i Areco-koncernen och består av tre försäljningsområden. Försäljning av coils från eget lager, försäljning av slittade band, och formatplåt från vårt eget stålservicecenter i Malmö, samt försäljning av specialstål, band, plåt, tråd, smide, gjutgods och rör. Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Studenter sökes för nattjobb inom lager i Malmö

Ansök    Jun 14    Uniflex Sverige AB    Truckförare
Nu söker vi på Uniflex lagerarbetare som kan jobba natt parallellt med studierna. Arbetspassen kommer vara förlagda på natten så det är viktigt att man kommer kunna arbeta från med start 22.30 eller senare och fram till 03.00-07.30. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Arbetsuppgifterna kommer bestå av klassiskt lagerarbete som pakethantering, pack och plock samt uppkast. Främst kommer man att arbeta på paketbanan men även truckkörning kan förekomma för de ... Visa mer
Nu söker vi på Uniflex lagerarbetare som kan jobba natt parallellt med studierna. Arbetspassen kommer vara förlagda på natten så det är viktigt att man kommer kunna arbeta från med start 22.30 eller senare och fram till 03.00-07.30.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna kommer bestå av klassiskt lagerarbete som pakethantering, pack och plock samt uppkast. Främst kommer man att arbeta på paketbanan men även truckkörning kan förekomma för de som har truckkort. Detta är dock inget krav för tjänsten.

Vem är du?
Vi söker dig som för tillfället studerar omkring 50 % eller att du har ett annat deltidsarbete på mer än 20h/vecka (50%).

Som person är du arbetsvillig och van vid att arbeta med ett högt tempo. Det är ett fysisk krävande och tungt arbete och ställer därför krav på att du som person är väl förberedd på att stå upp och arbeta med kroppen hela passet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete.

I övrigt ser vi helst att du kan jobba minst 3 vardagar i veckan.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.
På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Jobb för studenter som fordonsförflyttare

Vi nu ett stort antal studenter som trivs med att jobba utomhus i alla väder och vi ser helst att du kan börja jobba omgående. För att vara aktuell för denna tjänst måste du studera på minst 50 %. Om tjänsten Axess Logistics arbetar med att ta emot nyproducerade bilar. När bilarna når svensk mark ska bilarna kontrolleras och färdigställas för transport till slutkund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag-torsdag mellan 07.00-15.45, samt fredag 0... Visa mer
Vi nu ett stort antal studenter som trivs med att jobba utomhus i alla väder och vi ser helst att du kan börja jobba omgående.
För att vara aktuell för denna tjänst måste du studera på minst 50 %.


Om tjänsten
Axess Logistics arbetar med att ta emot nyproducerade bilar. När bilarna når svensk mark ska bilarna kontrolleras och färdigställas för transport till slutkund.
Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag-torsdag mellan 07.00-15.45, samt fredag 07.00-14.55.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att transportera/förflytta bilar inom deras område nere i Östra hamnen. Utöver detta kommer du även att kontrollera så att inga synliga skador finns på bilarna.

Vem är du?
Du ska ha haft körkort i minst 1 år och vara en van bilförare och en mästare på parkering.
Har du tidigare jobbat inom någon form av transport så som budbilsförare är det klart meriterande.
Att du är ansvarstagande och förstår vikten av säker körning vad gäller fordonet, dig själv och din omgivning ser vi som en självklarhet.

I övrigt ser vi helst att du kan jobba minst 3 vardagar i veckan.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Taxichaufför Heltid

Söker nu en trevlig och utåtriktad person som brinner för serviceyrket. För att lyckas i denna tjänst ska du vara lyhörd, empatisk, serviceminded samt ha förmågan att bjuda på dig själv på ett professionellt sätt. Du kommer köra för Taxi Malmö som är det snabbast växande taxiföretaget i Malmö. Företaget är mycket omtyckt med en stor kundkrets och med en erfaren, tillmötesgående ledning. Vad vi erbjuder: Möjlighet att styra sitt eget schema Provision på 45%... Visa mer
Söker nu en trevlig och utåtriktad person som brinner för serviceyrket. För att lyckas i denna tjänst ska du vara lyhörd, empatisk, serviceminded samt ha förmågan att bjuda på dig själv på ett professionellt sätt.
Du kommer köra för Taxi Malmö som är det snabbast växande taxiföretaget i Malmö. Företaget är mycket omtyckt med en stor kundkrets och med en erfaren, tillmötesgående ledning.
Vad vi erbjuder:
Möjlighet att styra sitt eget schema
Provision på 45% av inkörd summa
Stiliga arbetskläder (skjorta, pullover, jacka)
Trevliga och hjälpsamma arbetskamrater

Krav på dig som anställd:
Taxiförarlegitimation samt B-körkort
Svenska flytande i tal och skrift
Proper, utvilad och fräsch inför varje pass
Genomgå utbildning och krav på uppförande enligt Taxi Malmö

Erfarenhet är inget krav men meriterande. Visa mindre

Lastbilschaufför inom distribution - Skåne

Att jobba på Job&Talent; På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. Vem söker vi? Vi söker lastbilschaufförer som ä... Visa mer
Att jobba på Job&Talent;
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.
Vem söker vi?
Vi söker lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba med olika typer av körningar inomdistribution. Det kan vara livsmedelsdistribution, styckegods och övriga typer av leveranser.
Vi söker personer som kan utgå och arbeta hos vår kunder runtom i Skåne. Körningarna kan ske runtom i olika delar av Skåne, där du kommer att utgå ifrån olika orter beroende på vart du bor och vilken kund som har behov.
Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gillar att röra på dig ochhar ett trevligt kundbemötande!
Arbetstider:
Arbetstiderna variera beroende på hos vilken av våra kunder man arbetar hos, men vanligast är dagtid med start någon gång mellan 05.00 - 07.00 och man jobbar 8 timmar. Andra tider kan förekomma.
Vi erbjuder:
Ett flexibelt arbete med möjlighet till ett varierat arbete inom olika branscher med olika typer av körningar som ger dig omväxling samt bred erfarenhet inom olika områden. Vanligt förekommande är möjlighet att längre fram gå över i anställning hos någon av våra kunder. För dig som är flexibel och gillar omväxling i arbetet, finns också goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos Job&Talent; efter sedvanlig provanställning på 6 månader.
Krav:
C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
Du kan svenska obehindrat

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil
Tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatser som ligger avsides
ADR-grund
CE-körkort
Krankort över 18 ton

Tillsättning:
Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra kunder.
Vid en tillsvidareanställning hos Job&Talent; kommer du också att ha tillgång till friskvårdsbidrag.
Grundlönen baseras på en snittlön som de ordinarie chaufförerna har hos det åkeri du arbetar hos. Ob-tillägg och övertidsersättning är vanligast enligt transports kollektivavtal, men andra kollektivavtal kan förekomma då vi även här utgår efter det kollektivavtal som våra kunder har.
VÅRT ERBJUDANDE
På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. Visa mindre

Studerande terminalarbetare sökes till välkänt logistikföretag i Malmö!

Är du på jakt efter en ny utmaning att kombinera med dina studier? Gillar du arbete i högt tempo och med stark laganda? Då har vi det perfekta jobbet till dig! Vi söker nu dig som vill arbeta som terminalarbetare på ett välkänt transportföretag i Malmö. Dina arbetsuppgifter är framförallt sortering av gods och paket. Vissa administrativa arbetsuppgifter som scanning och registreringar i system kan ingå i tjänsten. Arbetstiderna varierar och det kan finn... Visa mer
Är du på jakt efter en ny utmaning att kombinera med dina studier? Gillar du arbete i högt tempo och med stark laganda? Då har vi det perfekta jobbet till dig!

Vi söker nu dig som vill arbeta som terminalarbetare på ett välkänt transportföretag i Malmö.

Dina arbetsuppgifter är framförallt sortering av gods och paket. Vissa administrativa arbetsuppgifter som scanning och registreringar i system kan ingå i tjänsten.

Arbetstiderna varierar och det kan finnas arbetspass både på dagen, kvällen och natten. Vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider både på förhand men också med kortare varsel så det är viktigt att du är flexibel och tillgänglig för att arbeta de olika tiderna.

Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting uthyrd till vårt kundföretag under uppdragsperioden. Vi söker dig som är flexibel med start då det kan bli aktuellt att starta relativt omgående. Under sommaren finns det chans att arbeta upp emot heltid och eftersommaren, under terminerna, behöver du kunna jobba minst 2-3 pass i veckan.

Din profil
Det är meriterande om du tidigare jobbat med terminalarbete eller på lager, men inget krav. Det viktigaste för att lyckas i tjänsten är din inställning och vilja att göra ett bra jobb! Du ska vara arbetsvillig och inte rädd för att ta i och arbeta fysiskt. Arbetet ställer krav på stresstålighet och att du är motiverad till att jobba snabbt och effektivt. Du är noggrann, flexibel och trivs att jobba i ett härligt arbetslag!

För att vara aktuell till tjänsten behöver du studera på minst 50% i minst 1,5 år framöver.

Vi söker dig som vill arbeta minst 2 dagar i veckan och är okej med att arbeta olika tider på dygnet. Är du intresserad? Sök då tjänsten omgående då vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Söker nu C och CE chaufförer till ett större speditionsbolag.

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav. Detta måste ni däremot inneha: Fullt godk... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav.

Detta måste ni däremot inneha:

Fullt godkänd YKB

Godkänd ADR utbildning (dock behövs ej farligt gods)

Vi ser fram emot era ansökningar och kommer att behandla dom efterhand. Visa mindre

Erfarna truckförare sökes för sommaruppdrag i Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö. I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by vo... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö.

I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by voice. Har du tidigare erfarenhet av pic by voice är detta meriterande. Du tar emot inkommande gods och placerar på rätt plats på lagret samt säkerställer korrekt inlagring i datasystem och hanterar övrig dokumentation, samt packar beställningar enligt specifikationer. Du säkerställer att lagret är välorganiserat för att underlätta en effektiv arbetsmiljö.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager samt erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck och har ett giltigt truckkort. Du bör kunna uppvisa tidigare erfarenhet och goda referenser. Som person är du pålitlig, har förmågan att arbeta noggrant och fokuserat även under tidspress, har god kommunikationsförmåga och kan samarbeta med andra. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du kan utnyttja dina färdigheter och samtidigt utvecklas inom lagerhantering.

Tjänsten är ett sommaruppdrag med start 1 juli och pågår fram till den 16 augusti. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag kl. 7.00-15.50. För att vara aktuell för uppdraget behöver du kunna arbeta heltid under hela tidsperioden.

Om du är ansvarsfull, kunnig och har den nödvändiga behörigheten, är detta en perfekt möjlighet för dig att ta dig an utmaningen och bli en viktig del av vårt team.

Vänligen skicka in ditt uppdaterade CV och beskriv din relevanta erfarenhet i din ansökan. Ansökningar kommer att behandlas löpande, och endast kvalificerade kandidater kommer att kontaktas för vidare process. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jun 12    YunExpress Nordic AB    Lagerarbetare
About this company YunExpress is one of the world's leading logistics providers, delivering seamless solutions to the global cross-border e-commerce sector. In 2020, the European headquarters of YunExpress was established in the Netherlands, which works in close partnership with local operations in over 30 European countries, with subsidiaries running in 21 of them. Beginning operations in Sweden in 2020, YunExpress Nordic offers quality-assured logisti... Visa mer
About this company
YunExpress is one of the world's leading logistics providers, delivering seamless solutions to the global cross-border e-commerce sector. In 2020, the European headquarters of YunExpress was established in the Netherlands, which works in close partnership with local operations in over 30 European countries, with subsidiaries running in 21 of them.

Beginning operations in Sweden in 2020, YunExpress Nordic offers quality-assured logistics services to, from and throughout the Nordic region. We take complete responsibility for our clients, from order to final delivery with the technology platforms.
About this role
YunExpress Nordic is now looking for two experienced warehouse worker for the office in Malmö. The daily work is primarily about working with order picking both with and without forklift, material filling, unloading and loading trucks. Truck driving and data work in the pyramid computer system occur daily.
Your main duties consist of:
Skill required-has a forklift license
Skill required-have a B driving license
Computer skills are meritorious
Good oral and written proficiency in English
Industry experience of working in warehouse and order management
Experienced cultural diversity in the workplace

About you
We want you to be responsible, goal-oriented, flexible, positive and have a good ability to cooperate. It is important that you are stress-resistant and can work both efficiently and strategically. We attach the greatest importance to your personality and willingness to develop and learn new things!
Apply
We look forward to your application, we do not accept applications via e-mail! We will be interviewing candidates for this position on an ongoing basis and please send in your CV today!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE chaufför Helsingborg

Ansök    Jun 11    Rm Frakt AB    Distributionsförare
Vi söker en chaufför till RM Frakt med utgångspunkt från Helsingborg. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är varierande. Dagtid, kvällstid samt helger förekommer på fast schema. Du kommer arbeta för vår kund, och därför även vara ansiktet utåt för vårt företag. Därför söker vi dig som är driven, ansvarstagande, flexibel och med hög känsla för service. För att passa in i rollen som chaufför behöver du uppfylla målen nedan. CE-KÖRKORT DIGITALT FÖRARKORT TRU... Visa mer
Vi söker en chaufför till RM Frakt med utgångspunkt från Helsingborg. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är varierande. Dagtid, kvällstid samt helger förekommer på fast schema.
Du kommer arbeta för vår kund, och därför även vara ansiktet utåt för vårt företag.
Därför söker vi dig som är driven, ansvarstagande, flexibel och med hög känsla för service.
För att passa in i rollen som chaufför behöver du uppfylla målen nedan.
CE-KÖRKORT
DIGITALT FÖRARKORT
TRUCKKORT
YKB
ERFARENHET MED KYL TRANSPORTERVi ser gärna att du har några års erfarenhet.
Vi söker 1 chaufför som kan starta omgående.
Tillsvidare med provanställning.
Lön enligt kollektivavtal.
Tillsättningen kommer ske löpande så tveka inte med din ansökan. Visa mindre

Studerande truckförare/lagermedarbetare sökes för extrajobb i Malmö!

Vill du ha ett arbete som truckförare? Är du noggrann och har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare? Då har vi jobbet för dig! Nu söker StudentConsulting en ny truckförare till vår kund i Malmö. Vår kund tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter, samt erbjuder teknologi till flygindustrin och andra privata och statliga kunder. Företaget grundades 1880 och deras huvudkontor ligger i Broomfield, Colorado. I Sverige har... Visa mer
Vill du ha ett arbete som truckförare? Är du noggrann och har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare? Då har vi jobbet för dig!

Nu söker StudentConsulting en ny truckförare till vår kund i Malmö. Vår kund tillverkar metallförpackningar för drycker, livsmedel och hushållsprodukter, samt erbjuder teknologi till flygindustrin och andra privata och statliga kunder. Företaget grundades 1880 och deras huvudkontor ligger i Broomfield, Colorado. I Sverige har de en dryckesburksfabrik som är placerad i Malmö, ute i Fosie.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av truckkörning där du hanterar höga pallar med aluminiumburkar med hjälp av truck. Då dessa pallarna är väldigt höga krävs det också att du använder en speciell kamera i arbetet som är placerad på trucken. Du kommer främst att köra motviktstruck (B1) samt ledstaplare (A2).

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha ett flexibelt schema och erfarenhet av truckkörning, samt behöver du vara student på minst 50 % på högskola, universitet eller Komvux. Du kommer arbeta olika tider då passen är förlagda mellan 06:00 - 14:00, 14:00 - 22:00 samt 22:00 - 06:00.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men vara uthyrd till vår kund.

Din profil
.Detta söker vi:För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
* Har truckkort A+B och erfarenhet av att köra motviktstruck.
* Har B-körkort och tillgång till bil.
* Behärskar svenska språket väl i både tal och skrift samt ha grundläggande kunskaper i engelska

Som person är du:
* Van vid högt tempo
* Positiv, engagerad, flexibel och ansvarstagande
* Säkerhets- och kvalitetsmedveten
* En teamplayer

Låter detta som något för dig? Sök du tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Ta chansen - bli en säljande distributör i sommar på Pågen!

Ansök    Jun 11    Pågen AB    Distributionsförare
Sommarjobb - Säljare / Distributör till Pågen i Malmö   Pågen söker nu en vikarierande säljande distributör med C-körkort till Sveriges största säljkår - en stark och engagerad organisation som varje dag förser landets butiker och konsumenter med färskt bröd.   Vad erbjuder vi dig? Du erbjuds ett roligt, självständigt och resultatinriktat jobb där du blir en del av ett engagerat team med stark gemenskap. Du kommer få en social, händelserik och varie... Visa mer
Sommarjobb - Säljare / Distributör till Pågen i Malmö


 

Pågen söker nu en vikarierande säljande distributör med C-körkort till Sveriges största säljkår - en stark och engagerad organisation som varje dag förser landets butiker och konsumenter med färskt bröd.

 

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds ett roligt, självständigt och resultatinriktat jobb där du blir en del av ett engagerat team med stark gemenskap. Du kommer få en social, händelserik och varierande vardag där du arbetar med välkända produkter som Lingongrova, Pågenlimpa och Gifflar. Ditt arbete innebär frihet men även stort ansvar, och du kommer tillhöra ett starkt och framgångsrikt familjeföretag som har en ständig vilja att utvecklas.

 

Vad innebär rollen?

I ditt arbete i Pågens säljkår är ditt övergripande ansvar att varje dag förse våra kunder och butiker med våra färska kvalitetsprodukter. Du blir en del av ett engagerat team men arbetar självständigt. Du får ett arbete som är både omväxlande, rörligt och roligt då det innehåller variation mellan såväl sälj- som distributionssysslor. Du har många kontaktytor, främst med de kunder du besöker varje dag, men även med dina kollegor.

 

Vem är du?

För att lyckas och trivas behöver du vara social och tycka om en varierad och händelserik dag där du får ta stort eget ansvar. Du är lyhörd och har lätt för att bygga förtroende. Du behöver vara flexibel och ha god planeringsförmåga och struktur med fokus på kvalitet och effektivitet i alla delar av ditt arbete.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift och tjänsten förutsätter att du har C-körkort och YKB (Yrkeskompetensbevis). Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, gärna inom livsmedel.

 

Sök!

Vi behöver förstärkning till vår distribuerande säljkår under vecka 26-33 och därför behöver du kunna vara tillgänglig under dessa veckor. Om detta tidbegränsade uppdrag låter intressant så är du varmt välkommen med din ansökan senast 7 Juni 2024, men skicka din ansökan redan nu då urval görs löpande. För information om tjänsten är du välkommen att kontakta säljplanerare Tobias Svensson via mejl på [email protected]

 

Om Pågen

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, medarbetare, konsumenter och om våra gemensamma resurser. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt, och med Sveriges största säljkår, förser Pågen varje dag både exportmarknader och landets butiker med färskt bröd. Mer information hittar du på www.pagen.se.

 

Se mer av hur vi jobbar! Sveriges största säljkår - Bli en av ossMeddelande till alla bemannings- och rekryteringsföretag

Inför varje rekrytering tar Pågen ställning till relevanta rekryteringskanaler. Därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Tack!


Se mer om jobbet hos Sveriges största säljkår: https://www.youtube.com/watch?v=nuiC9SUD1EA Visa mindre

Orderplockare sökes för extrajobb i Malmö

Ansök    Jun 10    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Vi söker just nu extramedarbetare till vår kund i Malmö. Du kommer att arbeta som orderplockare ute i kundens lager. Arbetstiderna kan komma att variera men är på dagtid och arbetet är förlagt måndag till fredag. Tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och letar efter ett roligt extrajobb! Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen orderplock och paketering. Övriga uppgifter såsom inplastning av pall och ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu extramedarbetare till vår kund i Malmö. Du kommer att arbeta som orderplockare ute i kundens lager. Arbetstiderna kan komma att variera men är på dagtid och arbetet är förlagt måndag till fredag. Tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och letar efter ett roligt extrajobb!
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen orderplock och paketering. Övriga uppgifter såsom inplastning av pall och sortering av gods kan även förekomma. Orderplockssystemet som används är pick by voice. Du plockar främst med vagn men även truckkörning kan förekomma. Således behöver du ha truckkort med behörighet D1 för att vara aktuell för tjänsten.
• Orderplock• Paketering• Sortering av gods
Profil & bakgrund
För att lyckas i din roll tror vi att du tidigare har arbetat med orderplock och har du erfarenhet av Pick By Voice ses detta som meriterande. Som person är du noggrann och systematisk i ditt arbete och har tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer med högt tempo. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha behörighet för truck A1-A4, B1-B4 + D1. Vidare är det krav på svenska i tal & skrift.
Krav
Truckkort A1-A4, B1-B4 + D1
Svenska i tal & skrift


Observera att vi inte tar emot ansökningar via telefon eller e-post. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Provisionslön 50% !! Taxiförare Uber och Bolt KVÄLL PASS

Ansök    Jun 10    Debes, Nader    Taxiförare/Taxichaufför
Just nu söker vi en Taxiförare för UBER och Bolt till omgående Tillträde jobb !! Tjänsten är Heltid minst 5 Dagar i veckan och är kväll pass som börjar från kl 17:00 Lönen är 50%!! efter Bolt och Uber Avgiften Ansök : Ring på 070-490 12 57 Krav: Taxilegitimation. positiv och glad, kund fokus. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Just nu söker vi en Taxiförare för UBER och Bolt till omgående Tillträde jobb !!
Tjänsten är Heltid minst 5 Dagar i veckan och är kväll pass som börjar från kl 17:00
Lönen är 50%!! efter Bolt och Uber Avgiften


Ansök : Ring på 070-490 12 57
Krav: Taxilegitimation. positiv och glad, kund fokus.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Studerande truckförare/orderplockare sökes till sommarjobb!

Är du en student med truckkort som söker sommarjobb? Vill du arbeta med truckkörning/orderplock? Då har vi tjänsten för dig Dina arbetsuppgifter kommer bestå av både truckkörning men även godsmottagning samt administrativt arbete. Du kommer även plocka olika artiklar på ett höglager. Vi söker dig som är intresserad av ett extraarbete vid sidan av dina studier och som har möjlighet att arbeta minst två pass i veckan under terminerna. Under sommaren ska du ... Visa mer
Är du en student med truckkort som söker sommarjobb? Vill du arbeta med truckkörning/orderplock? Då har vi tjänsten för dig

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av både truckkörning men även godsmottagning samt administrativt arbete. Du kommer även plocka olika artiklar på ett höglager. Vi söker dig som är intresserad av ett extraarbete vid sidan av dina studier och som har möjlighet att arbeta minst två pass i veckan under terminerna. Under sommaren ska du kunna arbeta upp mot heltid. Upplärningen kommer att vara under 5 dagar och då är det under tiderna 08:00 - 16:45. Vi söker någon som studerar i minst 1,5 år framåt.

Arbetsuppgifter:
- Truckkörning
- Orderplock
- Packning av varor
- Registrera ankommande gods

Under sommaren kommer behovet vara upp mot heltid där du arbetar både dagtid samt kvällstid.
På dagtid är arbetstiderna 08.00-16.45 måndag-fredag.
Kvällstiderna är 13:30-20:30 alternativt 16:00-20:30 måndag-fredag.

Under tiden du studerar arbetar du utifrån din tillgänglighet. Du väljer själv vilka dagar du vill lägga dig tillgänglig på, du lägger in detta på onsdagen inför kommande vecka. Bokningarna kommer sedan med kort varsel så det är viktigt att du är flexibel och att det fungerar med din livsstil.

Vi jobbar löpande med urval och vi kommer tillsätta tjänsten när vi har hittat rätt kandidat. Tjänsten kommer tillsättas omgående så sök redan idag! l. Tjänsten startar omgående med introduktion.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänsten krävs noggrannhet, ett eget driv, samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Krav för tjänsten är truckkort A+B samt B-körkort.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Kranbilschaufför senior Malmö

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:     Vi söker nu en erfaren social kranbils chaufför till Malmö för fast anställning. Om Företaget: Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Malmö regionen. Vår ambition är a... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

 

Vi söker nu en erfaren social kranbils chaufför till Malmö för fast anställning.

Om Företaget:

Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Malmö regionen. Vår ambition är att ligga i framkant med utveckling av produkter och tjänster för framtidens transportsektor. Vi värnar om vår moder jord och vi vill att även nästa generation ska kunna vistas och leva utan att riskera att bli sjuka.

Om Tjänsten

Du kommer utföra brädgårds transporter men även mark entreprenad transporter till våra kunder i och runt runt om Malmö.

Som arbetsverktyg har du nya fordon bestående av kranbilar i storlek från C-kort

till 3 axliga Kranbilar. Du hanterar vanliga småkranar från 5 TM upp till 26 TM.

Vid samtliga tillfällen kranar utöver 26 TM används erbjuder vi internutbildning,

men även extern utbildning förekommer.

Även kranar med jibb används så det är meriterande om du kan det..
Om dig

Du innehar körkort för lastbil minst klass C.

Digitalt färdskrivarkort.

Färdig YKB.

God lokalkännedom då stadstrafik är en stor del av arbetsuppgifterna.

Stor vana av att manövrera en kran.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

I denna rekrytering använder vi oss av experter på Bemanning Sverige som gärna svarar på dina frågor angående tjänsten!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare, Malmö

Ansök    Jun 10    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Vår vision är simpel; Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterSedvanligt arbete inom lager så som plock, pack ochKrav• Tidigare erfarenhet av plock/pack• Truckkort, behörighet A och B• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftMeriterande• Truckkort, behörighet D• B-körkort och tillgång ti... Visa mer
Vår vision är simpel; Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterSedvanligt arbete inom lager så som plock, pack ochKrav• Tidigare erfarenhet av plock/pack• Truckkort, behörighet A och B• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftMeriterande• Truckkort, behörighet D• B-körkort och tillgång till bilVillkorStart: Enligt överenskommelseOrt: MalmöArbetstider: 07.00-16.00Omfattning: Heltid/deltidDin profilSom person är du pålitlig, närvarande och arbetsam. Du drivs av att prestera och har en inre tävlingsmänniska som alltid vill utvecklas.AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Reservdelsperson

Ansök    Jun 10    Mechanum Sverige AB    Lagerarbetare
Reservdelsperson Malmö Vill du vara en del av ett dynamiskt team och utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Mechanums verksamhet växer och vi behöver bli fler medarbetare som bygger företaget starkare. Mechanums reservdelsavdelning växer och nu söker vi en ny reservdelsperson till vårt team. Som reservdelsperson på vårt lager i Malmö hjälper du vår grossistavdelning med uppackning av reservdelar på morgonen. Du ansvarar för att ta väl ha... Visa mer
Reservdelsperson Malmö
Vill du vara en del av ett dynamiskt team och utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Mechanums verksamhet växer och vi behöver bli fler medarbetare som bygger företaget starkare.
Mechanums reservdelsavdelning växer och nu söker vi en ny reservdelsperson till vårt team. Som reservdelsperson på vårt lager i Malmö hjälper du vår grossistavdelning med uppackning av reservdelar på morgonen. Du ansvarar för att ta väl hand om beställningar och boka leveranser av reservdelar till våra kunder. Din påverkan på det dagliga resultatet är stort genom ett professionellt omhändertagande av beställningar, smart planering och ett gott lagarbete.
Vi söker dig som…
Är van vid att ha flera bollar i luften
Har en naturlig drivkraft där du kan ta egna initiativ och kan hantera ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten.
Har lätt för att ta till dig information
Är kommunikativ
Bra på att hantera stress
Är en noggrann medarbetare och en lagspelare
Är strukturerad, flexibel och gillar att ha ordning och reda

Du bidrar starkt till hur väl verksamheten presterar och säkerställer att vi lever upp till våra kunders högt ställda förväntningar på kvalitet och kundbemötande.
Krav
B-körkort
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Truckkort
Tidigare arbetat med något av bilmärkena Volvo/Ford/Saab/Opel/BMW/Mercedes-Benz
Arbetat i Automaster eller TACDIS
Erfarenhet från tidigare lagerarbete

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.
Vi erbjuder dig:
Kvalificerande utbildning, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd vardagar 7-16 på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.
Sista ansökningsdag är 14/7–24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Jonas Lindskog [email protected] eller 040-652 00 29 Visa mindre

Special Task Coordinator (53668)

Do you thrive when interacting with and coordinating for internal and external stakeholders? Are you interested in new technology and have vast planning skills? Then this position is for you! We are looking for a Special Task Coordinator for Vestas. Region NCE > Region NCE > Planning Main Component North & West Special Task Coordination N&W Vestas Northern and West is a sales business unit covering Scandinavia, UK, Ireland. The Special Task Coordination ... Visa mer
Do you thrive when interacting with and coordinating for internal and external stakeholders? Are you interested in new technology and have vast planning skills? Then this position is for you! We are looking for a Special Task Coordinator for Vestas.

Region NCE > Region NCE > Planning Main Component North & West Special Task Coordination N&W Vestas Northern and West is a sales business unit covering Scandinavia, UK, Ireland. The Special Task Coordination department in N&W is responsible for coordinating the major component exchange on the wind turbines within the UK and Nordic countries.

Responsibilities
Allocating and directing resources
Ensuring work orders have been set up for all incoming jobs
Prioritising open work orders within defined company rules and guidelines
Ensuring effective internal communication of both planned and unplanned activities
Creating a comprehensive weekly package of prepared work orders for each service team
Escalating issues regarding possible overload and shortage of work, make recommendations for an effective use of resourcesQualifications
Attention to detail
Great planning and coordination skills
A systematic approach with good analytical and problem-solving skills
An ability to maintain focus and to handle varying workloads in busy periods
Clear and concise oral and written communication skills, as you will be dealing with several stakeholders
Leadership skills and ability to assign tasks and instruct others effectively
As a person we believe you're confident and proactiveCompetencies
Experience of workload and project planning
Extensive knowledge of MS Office and in-house database management (experience with planning tools such as SAP is considered a beneficial addition
Proven ability to evaluate the upcoming trends and workload
Good communication skills in English


What we offer
We offer an exciting job with great opportunities for professional and personal development in an inspiring, hard-working, and international work environment in the renewable energy sector. We highly value initiative, responsibility and the right balance between creativity and quality in all solutions. You will have good opportunities to build your career in Vestas, when demonstrating aspiration, capacity, and potential.

Additional information
Your primary work location will be Malmö, Sweden. You could expect some travel activity, approximately 5 days per year.
If the above match your skills and qualifications, please apply no later than 06.07.2024. Please note: We do amend or withdraw our jobs and reserve the right to do so at any time, including prior to the advertised closing date.
For additional information about the position, please contact: Recruiter Rebecka Thorell at [email protected] Visa mindre

Söker nu C och CE chaufförer till ett större speditionsbolag.

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav. Detta måste ni däremot inneha: Fullt godk... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav.

Detta måste ni däremot inneha:

Fullt godkänd YKB

Godkänd ADR utbildning (dock behövs ej farligt gods)

Vi ser fram emot era ansökningar och kommer att behandla dom efterhand. Visa mindre

Taxiförare Uber och Bolt KVÄLL PASS

Just nu söker vi en Taxiförare för UBER och Bolt till omgående Tillträde jobb !! Tjänsten är Heltid minst 5 Dager i veckan och är kväll pass som börja från kl 17:00 Lönen är 45% efter Bolt och Uber Avgiften Ansök på: Mail eller Ring på 070-4901257 Krav: Taxilegitimation. positiv och glad, kund fokus. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Just nu söker vi en Taxiförare för UBER och Bolt till omgående Tillträde jobb !!
Tjänsten är Heltid minst 5 Dager i veckan och är kväll pass som börja från kl 17:00
Lönen är 45% efter Bolt och Uber Avgiften


Ansök på: Mail eller Ring på 070-4901257
Krav: Taxilegitimation. positiv och glad, kund fokus.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Truckförare sökes till vår kund i staffanstorp

Ansök    Jun 7    Adecco Sweden AB    Truckförare
Om tjänsten Vi på Adecco söker nu en truckförare till vår kund i Staffanstorp. Arbetstiderna är förlagda till dagtid med start omgående. Detta är en heltidstjänst, och du kommer att bli anställd hos Adecco. Arbetsuppgifter: - Körning och hantering av truck - Hantering av in- och utleveranser i affärssystem Om dig Vi söker dig med tidigare erfarenhet som truckförare (motviktstruck) med fokus på in- och utleveranser. Vi kräver ett giltigt truckkort då hant... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Adecco söker nu en truckförare till vår kund i Staffanstorp. Arbetstiderna är förlagda till dagtid med start omgående. Detta är en heltidstjänst, och du kommer att bli anställd hos Adecco.

Arbetsuppgifter:
- Körning och hantering av truck
- Hantering av in- och utleveranser i affärssystem

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som truckförare (motviktstruck) med fokus på in- och utleveranser. Vi kräver ett giltigt truckkort då hantering av material och varor är en central del av arbetet. Det är också nödvändigt med ett B-körkort för att kunna pendla till och från arbetet då vi saknar allmänna kommunikationsmedel till vår plats. Utbildning samt erfarenhet av hantering och transport av farligt gods är en fördel, liksom kunskap om att sköta in- och utleveranser i affärssystem för att underlätta våra processer. Utöver leveranser kan arbetet innefatta lättare produktionsuppgifter vid behov. Vi värdesätter ordningsamhet och noggrannhet samt förmågan att hålla ordning på arbetsplatsen. Att vara samarbetsvillig och initiativrik är viktigt då vi är ett team som arbetar nära varandra.

Viktigt för tjänsten:
- Kunna arbeta dagtid.
- Flytande svenska i tal och skrift
- Truckkort och erfarenhet av truckkörning av motviktstruck.

Meriterande
- Farligt Gods utbilning för Litium Batterier

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare till BAT Fiedler och Lundgren

Ansök    Jun 7    Adecco Sweden AB    Truckförare
Om tjänsten Vi söker en dedikerad individ som är redo att ta sig an rollen som Lagermedarbetare hos BAT Fiedler och Lundgren. Som Lagermedarbetare kommer du att spela en central roll i deras lager. Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera att hantera inkommande och utgående varor, säkerställa en effektiv logistik och samarbeta nära teamet för att upprätthålla högsta standard.  I din roll kommer du att: - Hantera inkommande och utgående varor - Säkerstä... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en dedikerad individ som är redo att ta sig an rollen som Lagermedarbetare hos BAT Fiedler och Lundgren. Som Lagermedarbetare kommer du att spela en central roll i deras lager. Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera att hantera inkommande och utgående varor, säkerställa en effektiv logistik och samarbeta nära teamet för att upprätthålla högsta standard. 

I din roll kommer du att:
- Hantera inkommande och utgående varor
- Säkerställa en effektiv logistik och lagerhållning
- Samarbeta nära teamet för att optimera arbetsflödet

Tjänsten är på heltid och inleds med ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt kandidat finns det goda möjligheter till en fast anställning hos kund. BAT tillämpar 5-skift. BAT har semester stängt v.29-31.

Om dig
Vi söker dig som är en nyfiken och pålitlig lagspelare. Du är öppen för att ta ansvar och är redo att lära dig och växa i din roll. Vi uppskattar hög integritet och moral i vårt team. Tidigare erfarenhet inom lager eller logistik är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort
- Svenska i tal och skrift
- God problemlösningsförmåga
- Initiativtagande

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet som lagermedarbetare
- Tidigare erfarenhet inom logistik

Vi värdesätter personlig lämplighet högt i vårt urvalsarbete. För att säkerställa en noggrann bedömning använder vi personlighetstest samt videointervjuer i vår urvalsprocess. En bakgrundskontroll kommer att utföras på alla slutkandidater i rekryteringsprocessen.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare för tjänsten Tilde Fridholm via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare för extraarbete på terminal

Ansök    Jun 7    Adecco Sweden AB    Truckförare
Om tjänsten Som Truckförare hos vår kund kommer du framförallt att arbeta med truckkörning samt data i terminal och lagermiljö. Arbetsuppgifterna kan även komma att innefatta paketering, sortering, lastning och lossning. Arbetet är förlagt på vardagar mellan ca kl. 15-20.15. Vi är ute efter någon som är tillgänglig flera dagar i veckan, är lättlärd och framför allt har goda kunskaper inom data. Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med start omgå... Visa mer
Om tjänsten
Som Truckförare hos vår kund kommer du framförallt att arbeta med truckkörning samt data i terminal och lagermiljö. Arbetsuppgifterna kan även komma att innefatta paketering, sortering, lastning och lossning. Arbetet är förlagt på vardagar mellan ca kl. 15-20.15. Vi är ute efter någon som är tillgänglig flera dagar i veckan, är lättlärd och framför allt har goda kunskaper inom data.

Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en bred erfarenhet av truckkörning. Det är meriterande om du har kört truck i terminalmiljö. Vidare ser vi att genom din prestiglöshet och servicekänsla kommer trivas bra i rollen. Du förstår vikten av ansvar och försiktigthet när du kör truck.

Viktigt för tjänsten är:

- Truckkort A+B
- Bred erfarenhet av att köra truck
- Goda kunskaper i svenska språket
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Vi söker personal som kommer att arbeta deltid och därför krävs det att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten. Du ska kunna uppvisa ett giltligt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josephine Lee via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfarna truckförare sökes för sommaruppdrag i Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö. I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by vo... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö.

I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by voice. Har du tidigare erfarenhet av pic by voice är detta meriterande. Du tar emot inkommande gods och placerar på rätt plats på lagret samt säkerställer korrekt inlagring i datasystem och hanterar övrig dokumentation, samt packar beställningar enligt specifikationer. Du säkerställer att lagret är välorganiserat för att underlätta en effektiv arbetsmiljö.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager samt erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck och har ett giltigt truckkort. Du bör kunna uppvisa tidigare erfarenhet och goda referenser. Som person är du pålitlig, har förmågan att arbeta noggrant och fokuserat även under tidspress, har god kommunikationsförmåga och kan samarbeta med andra. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du kan utnyttja dina färdigheter och samtidigt utvecklas inom lagerhantering.

Tjänsten är ett sommaruppdrag med start 1 juli och pågår fram till den 16 augusti. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag kl. 7.00-15.50. För att vara aktuell för uppdraget behöver du kunna arbeta heltid under hela tidsperioden.

Om du är ansvarsfull, kunnig och har den nödvändiga behörigheten, är detta en perfekt möjlighet för dig att ta dig an utmaningen och bli en viktig del av vårt team.

Vänligen skicka in ditt uppdaterade CV och beskriv din relevanta erfarenhet i din ansökan. Ansökningar kommer att behandlas löpande, och endast kvalificerade kandidater kommer att kontaktas för vidare process. Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Erfarna truckförare till kund i Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för uppdrag hos kund i Malmö. Det krävs en del fysiskt arbete. Du skall ha erfarenhet av truckkörning och främst motviktstruck (1,5 - 3T), ibland är det komplicerade omlastningar. Har du erfarenhet av cross-docking eller omlastning av järnvägsvagnar är det ett plus. Du är en trygg person som är kreativ i att lösa din uppgift på ett säkert och kvalitativt sätt.

Lön: Enligt kollektivavtal
Omfattning: Heltid (Initialt 3 månader med möjlighet till fortsättning)
Arbetstid: Mån - Fre, 07:00 - 16:00Din profil
Vi ser gärna att du har en hög arbetsmoral, gillar att samarbeta och en positiv energi att tillföra. Vi söker dig som är ambitiös, kunnig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du har lagervana sedan tidigare och är en riktigt skicklig truckförare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För att vara aktuell för rollen behöver du:
- Behärska svenska i både tal och skrift
- Ha truckkort samt god erfarenhet av truckkörning B1,motvikt 1,5 - 3T) på minst 6 månader.
- Ha erfarenhet av lagerarbete, terminal eller dylikt
- Ha god fysik och klara av tunga lyft

Meriterande:
- Körkort och tillgång till bil

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Bilbärgare sommar och timmar

Ansök    Jun 6    Sydjouren Skåne AB    Bilbärgare
Vi söker ansvarstagande och kunniga chaufförer till att köra bärgningsbil. C-körkort, flytande svenska och hög moral är krav. Du måste kunna arbeta efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen för att det ska fungera med passningen. För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan snarast. Urval sk... Visa mer
Vi söker ansvarstagande och kunniga chaufförer till att köra bärgningsbil. C-körkort, flytande svenska och hög moral är krav.
Du måste kunna arbeta efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen för att det ska fungera med passningen.
För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande.
Arbetstid: Vid heltid schemalagd arbetstid 40 timmar/vecka plus passning
Anställningsform: Timanställning.
Lön: Lön enligt avtal
Skicka ansökan med CV och personligt brev där du berättar varför du vill jobba hos oss till: [email protected]. Visa mindre

Taxiförare sökes, heltid (Uber & Bolt)

Ansök    Jun 5    Vinka    Taxiförare/Taxichaufför
Vi söker förare på heltid Skicka ansökan till 0732671009 Tjänsten är i Malmö Provisionslön 50% eller enligt överenskommelse Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker förare på heltid
Skicka ansökan till 0732671009
Tjänsten är i Malmö
Provisionslön 50% eller enligt överenskommelse
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren C-förare till renhållningsuppdrag - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
Om Processbemanning AB:


Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du utbildad C-chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö? Då är du kanske nästa tillskott till det härliga teamet hos vår kund i Malmö.

Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor!

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i södra och västra Skåne (utgångspunkten är i Malmö). Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp inom åkeriverksamheten. De material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mestadels under dagtid, men 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment vilka ställer krav på noggrannhet, ansvarstagande och stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll som C-chaufför. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt; du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis (YKB) och förarkort
* Gymnasial utbildning
* Goda språkkunskaper - att kunna uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift
* Meriterande: Tidigare erfarenhet som renhållningsförare


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Vid frågor om tjänsten når du oss på 042 21 02 99 (vardagar kl. 08-17). Visa mindre

Renhållningsförare i Malmö - Stena Recycling

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
Om Processbemanning AB:


Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du utbildad C-chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö? 
Just nu söker vi en chaufför för vår kunds räkning. Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor!

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i södra och västra Skåne (utgångspunkten är i Malmö). Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp inom åkeriverksamheten. De material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mestadels under dagtid, men 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment vilka ställer krav på noggrannhet, ansvarstagande och stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll som C-chaufför. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt; du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 

* Innehav av C-körkort, giltigt yrkeskompetensbevis (YKB) och förarkort
* Minst 1 års arbetserfarenhet som C-förare
* Goda språkkunskaper - att kunna uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift
* Meriterande: Tidigare erfarenhet som renhållningsförare


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Vid frågor om tjänsten når du oss på 042 21 02 99 (vardagar kl. 08-17). Visa mindre

Kranbilschaufför senior Malmö

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:     Vi söker nu en erfaren social kranbils chaufför till Malmö för fast anställning. Om Företaget: Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Malmö regionen. Vår ambition är a... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

 

Vi söker nu en erfaren social kranbils chaufför till Malmö för fast anställning.

Om Företaget:

Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Malmö regionen. Vår ambition är att ligga i framkant med utveckling av produkter och tjänster för framtidens transportsektor. Vi värnar om vår moder jord och vi vill att även nästa generation ska kunna vistas och leva utan att riskera att bli sjuka.

Om Tjänsten

Du kommer utföra brädgårds transporter men även mark entreprenad transporter till våra kunder i och runt runt om Malmö.

Som arbetsverktyg har du nya fordon bestående av kranbilar i storlek från C-kort

till 3 axliga Kranbilar. Du hanterar vanliga småkranar från 5 TM upp till 26 TM.

Vid samtliga tillfällen kranar utöver 26 TM används erbjuder vi internutbildning,

men även extern utbildning förekommer.

Även kranar med jibb används så det är meriterande om du kan det..
Om dig

Du innehar körkort för lastbil minst klass C.

Digitalt färdskrivarkort.

Färdig YKB.

God lokalkännedom då stadstrafik är en stor del av arbetsuppgifterna.

Stor vana av att manövrera en kran.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

I denna rekrytering använder vi oss av experter på Bemanning Sverige som gärna svarar på dina frågor angående tjänsten!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare sökes till kund i Arlöv - Sommarjobb

Ansök    Jun 4    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om tjänsten Vi söker en konsult för ett kortare uppdrag till vår kund i Arlöv V.26–33. Tjänsten är på heltid med arbetstider 07:00-16:00 måndag till torsdag samt 07:00-14:45 på fredagar. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av truckkörning samt tidigare erfarenhet av traktorkörning. Du kommer att vara anställd som konsult genom oss på Boxflow under perioden. Tjänsten passar dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som söker ett spännade somm... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en konsult för ett kortare uppdrag till vår kund i Arlöv V.26–33. Tjänsten är på heltid med arbetstider 07:00-16:00 måndag till torsdag samt 07:00-14:45 på fredagar. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av truckkörning samt tidigare erfarenhet av traktorkörning. Du kommer att vara anställd som konsult genom oss på Boxflow under perioden. Tjänsten passar dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som söker ett spännade sommarjobb!
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar truckkörning, främst motviktstruck men andra truckar såsom plock - & skjutstativstruck kan förekomma. Du kommer att arbeta främst med hantering av lagergods och vara behjälplig vid in och utleverans. På arbetsplatsen förekommer även körning av traktor.
Truckkörning
Körning av traktor
Inleverans & utleverans
Sortering av gods
Dokumentation/registrering av gods

Profil & bakgrund
För att lyckas i rollen som truckförare tror vi att du har väldigt god erfarenhet av truckkörning och främst av motviktstruck. Du som person är noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du en person som trivs i en varierande roll och är väldigt självgående! För att vara aktuell för rollen behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket i tal samt skrift. Har du erfarenhet av traktor eller har tidigare tagit traktorkort är detta ytterst meriterande.
Krav
Erfarenhet av truckkörning (motvikt, skjutstativ & plocktruck)
Svenska i tal & skrift
Truckkort A1-A4, B1-B4


Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller via telefon.


Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Lagerpersonal till Malmö lager

Reduna Group AB är en retail byrå som samlar butiksmarknadsföring, social media, produktion, design och logistik under ett och samma tak sammanlänkat i ett onlinebaserat rapporteringssystem. Reduna Group är en av de ledande trademarketing-byrån inom elektronik och dator- och tvspels-branschen och har under de senaste åren vuxit inom ytterligare branscher. Reduna arbetar idag med flera marknadsledande varumärken i Norden så som Electronic Arts, Playstation,... Visa mer
Reduna Group AB är en retail byrå som samlar butiksmarknadsföring, social media, produktion, design och logistik under ett och samma tak sammanlänkat i ett onlinebaserat rapporteringssystem. Reduna Group är en av de ledande trademarketing-byrån inom elektronik och dator- och tvspels-branschen och har under de senaste åren vuxit inom ytterligare branscher. Reduna arbetar idag med flera marknadsledande varumärken i Norden så som Electronic Arts, Playstation, Microsoft, Acer, Elgiganten, Logitech m.fl. Trivas du i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter.
Är du en en strukturerad och proaktiv person som kan planera och omprioritera ditt arbete utefter behov. Vidare skall du vara noggrann och ansvarsfull och kan hantera många saker samtidigt. Du är orädd att ta dig an nya utmaningar och lär dig av dina misstag för att ständigt bli bättre och utvecklas.
Vidare är du hungrig på ny kunskap och drivs av att utvecklas inom företaget.
Reduna är ett tempofylld och växande företag som sätter stor fokus på kvalitet och kundservice.
I denna roll arbetar du med att assistera på Redunas kontor och lager i Göteborg.
Du kommer bl.a jobba med:
• Lager
• Support via telefon och forum för Redunas fältpersonal i deras dagliga arbete
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Visa mindre

Vi söker studerande lagerarbetare till Skånemejeriers kyllager!

Vi söker nu dig som studerar, söker ett långsiktigt extrajobb och vill bli en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyl StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Företaget satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork. Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att ... Visa mer
Vi söker nu dig som studerar, söker ett långsiktigt extrajobb och vill bli en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyl

StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Företaget satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork.

Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att plocka ordrar till Skånemejeriers kunder med hjälp av Pick by Voice. Detta betyder att du kommer få direkta instruktioner från en öronsnäcka under arbetets gång.

Det krävs att du kan jobba i skift och helger, då tillverkningen sker dygnet runt alla dagar i veckan. Vi gör löpande urval och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Som student ska du kunna jobba minst 3 dagar i veckan och vara flexibel med arbetstider. Vi ser även att du kan jobba upp till heltid i sommar!


Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad produceras ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Din profil
- du som söker skall vara studerande minst 2 år fram
- du ska ha hög arbetsmoral
- du ska vara punktlig och noggrann
- du bör ha ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel
- erfarenhet av lager- eller produktionsarbete sedan innan är meriterande men det är ännu viktigare att du har viljan att göra ett bra jobb
- som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete.

Det är meriterande om du har truckkort men inget krav. Du ska ha möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet.

Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Studerande truckförare sökes till Skånemejeriers höglager!

Är du student och innehar truckkort (B3, A2 och A4)? Just nu letar vi efter en ny stjärna som vill bli en del av teamet på Skånemejerier! Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att lasta och lossa företagets produkter med hjälp av truck. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som paketering, utkörning av pallar samt orderplock. Arbetspassen kommer att vara treskift vilket innebär att du ska kunna vara flexibel i ditt arbete samtidigt som... Visa mer
Är du student och innehar truckkort (B3, A2 och A4)? Just nu letar vi efter en ny stjärna som vill bli en del av teamet på Skånemejerier!

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att lasta och lossa företagets produkter med hjälp av truck. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som paketering, utkörning av pallar samt orderplock. Arbetspassen kommer att vara treskift vilket innebär att du ska kunna vara flexibel i ditt arbete samtidigt som du klarar av att hålla ett högt tempo. Arbete utan truck kan också förekomma.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande på högskola, universitet eller Komvux och vara flexibel så du kan jobba såväl dag, kväll som natt.
Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av deras färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad producerar de ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidat till tjänsten kommer därför att bli ombedd att presentera ett utdrag ur belastningsregistret och genomföra ett drogtest. Som en del i deras förebyggande arbete så genomför de även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Din profil
- Innehar truckkort B3, A2 och A4
- Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo
- Är positiv, flexibel och har en stark arbetsvilja
- Studerar på minst 50% i minst 2 år framöver
- Kan jobba minst 3 pass/vecka
- kan jobba upp mot heltid i sommar

Företaget ligger i Fosie industriområde i Malmö. Om du inte bor i Malmö är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik.

Intresserad? Sök då tjänsten redan idag! Vi gör löpande urval och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Söker nu C och CE chaufförer till ett större speditionsbolag.

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav. Detta måste ni däremot inneha: Fullt godk... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav.

Detta måste ni däremot inneha:

Fullt godkänd YKB

Godkänd ADR utbildning (dock behövs ej farligt gods)

Vi ser fram emot era ansökningar och kommer att behandla dom efterhand. Visa mindre

B-chaufför sökes för extrajobb i Malmö!

Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du intresserad av att jobba som budbilschaufför? Då har vi uppdraget för dig! Nu söker vi efter fler budbilschaufförer som söker extrajobb med start omgående. Vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till vår kund i Malmö. Arbetsuppgifterna består av att leverera bud hem till kund efter en förutbestämd rutt. Arbetstiderna kan variera men är oftast förlagda måndag... Visa mer
Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du intresserad av att jobba som budbilschaufför? Då har vi uppdraget för dig!

Nu söker vi efter fler budbilschaufförer som söker extrajobb med start omgående.

Vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till vår kund i Malmö. Arbetsuppgifterna består av att leverera bud hem till kund efter en förutbestämd rutt.

Arbetstiderna kan variera men är oftast förlagda måndag-fredag, 16:30-21:30. Vi ser gärna att du som söker är tillgänglig minst två pass i veckan. Tjänsten förväntas starta omgående och är långsiktig.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig, serviceinriktad samt har god teknisk förståelse. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Malmö med omnejd. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.
Du som söker är gärna flexibel och kan arbeta eftermiddagar/kvällar på vardagar.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Budbilschaufför

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har B-körkort . Om du arbetet med liknande arbetsuppgifter sedan innan ses det som meriterande. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta under högt tempo och är bra på att prestera under stress. Vi söker dig som är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har B-körkort . Om du arbetet med liknande arbetsup... Visa mer
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har B-körkort . Om du arbetet med liknande arbetsuppgifter sedan innan ses det som meriterande. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta under högt tempo och är bra på att prestera under stress.
Vi söker dig som är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet.


För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har B-körkort . Om du arbetet med liknande arbetsuppgifter sedan innan ses det som meriterande. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta under högt tempo och är bra på att prestera under stress. Vi söker dig som har B-körkort och god körvana, du kommer arbeta med distribution och dina primära arbetsuppgifter kommer vara:
- Sortera och packar bilen i Malmö.
- Köra och lämna ut paket till privatpersoner i Skåne och samtidigt ge kunden allra bästa tänkbara service. Visa mindre

Lastbilschaufför sökes omgående

Ansök    Maj 31    OhhSwe AB    Distributionsförare
Lastbilschaufför Sökes akut! Om Oss Vi är en väletablerad transportfirma med över 17års erfarenhet i branschen. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa transportlösningar till våra kunder och söker nu en engagerad och pålitlig lastbilschaufför som vill bli en del av vårt professionella team. Dina Arbetsuppgifter - Leverera gods på ett säkert och effektivt sätt till våra kunder. - Planera rutter för att säkerställa snabba och punktliga leveranser. - ... Visa mer
Lastbilschaufför Sökes akut!
Om Oss
Vi är en väletablerad transportfirma med över 17års erfarenhet i branschen. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa transportlösningar till våra kunder och söker nu en engagerad och pålitlig lastbilschaufför som vill bli en del av vårt professionella team.


Dina Arbetsuppgifter
- Leverera gods på ett säkert och effektivt sätt till våra kunder.
- Planera rutter för att säkerställa snabba och punktliga leveranser.
- Underhålla och kontrollera lastbilen för att säkerställa att den är i gott skick.
- Följa gällande trafikregler och säkerhetsföreskrifter.
- Hålla god kommunikation med trafikledningen och kunder.
Kvalifikationer
- CE-körkort och giltigt YKB (yrkeskompetensbevis).
- Minst 2 års erfarenhet av att köra lastbil.
- God lokalkännedom och erfarenhet av att navigera med GPS.
- Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar.
- Flexibilitet och villighet att arbeta oregelbundna arbetstider vid behov.


#### Vi Erbjuder
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Modern fordonsflotta med regelbunden service och underhåll.
- Möjlighet till vidareutbildning och karriärutveckling inom företaget.
- En trygg och stabil arbetsmiljö med trevliga kollegor.
Låter detta som något för dig? Skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du blir en del av vårt team!


Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt företag där du kan utvecklas och trivas. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfarna truckförare sökes för sommaruppdrag i Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö. I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by vo... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö.

I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by voice. Har du tidigare erfarenhet av pic by voice är detta meriterande. Du tar emot inkommande gods och placerar på rätt plats på lagret samt säkerställer korrekt inlagring i datasystem och hanterar övrig dokumentation, samt packar beställningar enligt specifikationer. Du säkerställer att lagret är välorganiserat för att underlätta en effektiv arbetsmiljö.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager samt erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck och har ett giltigt truckkort. Du bör kunna uppvisa tidigare erfarenhet och goda referenser. Som person är du pålitlig, har förmågan att arbeta noggrant och fokuserat även under tidspress, har god kommunikationsförmåga och kan samarbeta med andra. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du kan utnyttja dina färdigheter och samtidigt utvecklas inom lagerhantering.

Tjänsten är ett sommaruppdrag med start 1 juli och pågår fram till den 16 augusti. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag kl. 7.00-15.50. För att vara aktuell för uppdraget behöver du kunna arbeta heltid under hela tidsperioden.

Om du är ansvarsfull, kunnig och har den nödvändiga behörigheten, är detta en perfekt möjlighet för dig att ta dig an utmaningen och bli en viktig del av vårt team.

Vänligen skicka in ditt uppdaterade CV och beskriv din relevanta erfarenhet i din ansökan. Ansökningar kommer att behandlas löpande, och endast kvalificerade kandidater kommer att kontaktas för vidare process. Visa mindre

Kranbils chaufför Malmö

Vi söker nu en erfaren social kranbils chaufför till Malmö för fast anställning. Om Företaget: Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Malmö regionen. Vår ambition är att ligga i framkant med utveckling av produkter och tjänster för framtidens transportsektor. Vi värnar om vår moder jord och vi vill att även nästa generation ska kunna vistas och leva utan att riskera att b... Visa mer
Vi söker nu en erfaren social kranbils chaufför till Malmö för fast anställning.
Om Företaget:
Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Malmö regionen. Vår ambition är att ligga i framkant med utveckling av produkter och tjänster för framtidens transportsektor. Vi värnar om vår moder jord och vi vill att även nästa generation ska kunna vistas och leva utan att riskera att bli sjuka.
Om TjänstenDu kommer utföra brädgårds transporter men även mark entreprenad transporter till våra kunder i och runt runt om Malmö.
Som arbetsverktyg har du nya fordon bestående av kranbilar i storlek från C-kort
till 3 axliga Kranbilar. Du hanterar vanliga små kranar från 5 TM upp till 26 TM.
Vid samtliga tillfällen kranar utöver 26 TM används erbjuder vi internutbildning,
men även extern utbildning förekommer. Samtvi använder även kranar med jibb så det är meriterande om du kan det..
Om digDu innehar körkort för lastbil minst klass C.
Digitalt färdskrivarkort.
Färdig YKB.
God lokalkännedom då stadstrafik är en stor del av arbetsuppgifterna.
Stor vana av att manövrera en kran.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
I denna rekrytering använder vi oss av experter på Bemanning Sverige som gärna svarar på dina frågor angående tjänsten!
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Trafikledare ADR i Malmö

Trafikledare för ADR-trafik – gasen i botten, nu kör vi! En föränderlig verksamhet fylld med utvecklingsmöjligheter, enorm laganda och ett hållbart arbetsliv. Hört talas om uttrycket att vara “spindeln i nätet”? Precis så kan vår nästa trafikledare titulera sig; en nyckelperson för vår ADR-trafik. Frågan är bara, är det du? Vad gör en trafikledare på Börjes? Det här är en roll som ger dig stor möjlighet till utveckling. Rollen innebär bland annat trafikled... Visa mer
Trafikledare för ADR-trafik – gasen i botten, nu kör vi!
En föränderlig verksamhet fylld med utvecklingsmöjligheter, enorm laganda och ett hållbart arbetsliv. Hört talas om uttrycket att vara “spindeln i nätet”? Precis så kan vår nästa trafikledare titulera sig; en nyckelperson för vår ADR-trafik. Frågan är bara, är det du?
Vad gör en trafikledare på Börjes?
Det här är en roll som ger dig stor möjlighet till utveckling. Rollen innebär bland annat trafikledning av mer projektbaserade transporter med höga krav på kvalitet, säkerhet, kommunikation och service. Du kommer vara en viktig kugge i hjulet som planerar, samordnar och följer upp godsflöden och transporter. Trafikledaren är viktig i alla led, i hela transportkedjan; från försäljning och offert till tillståndsansökningar och utföranden. Därtill innebär rollen ett tätt samarbete med våra kunder, där din uppgift blir att utveckla och förbättra transportlösningar.
Vårt sammansvetsade team längtar efter att bli fler! Ett gäng av erfarna, kundfokuserade och hjälpsamma transportledare söker nästa tillskott till vårt nya starka team som vi nu skapar i Malmö.
Vem är du?
Vi är nyfikna på att veta mer om dig! Vi hoppas att du är villig att lära dig nya saker, utmana dig själv samtidigt som du gillar att hålla ett högt tempo – jobbet kräver nämligen mycket självständigt arbete, där du tar viktiga beslut som har stor påverkan på kundnöjdhet och ekonomi.
Vi söker dig som har erfarenhet av transportbranschen, transportledning, speditör och/eller har en utbildning inom transportledning, logistik eller liknande. Du är serviceminded och förstår hur man driver utveckling tillsammans och genom andra. Du bör lätt kunna kommunicera på engelska och kan du dessutom tyska är det en merit då tjänsten innebär trafikledning av internationella transporter med både svenska och tyska chaufförer. Men kanske det viktigaste av allt; en match med dina personliga egenskaper och att dina värderingar stämmer överens med våra!
Fler saker som gör livet extra trevligt hos oss:
På Börjes jobbar vi aktivt med vår företagskultur för att hålla våra värdehandlingar levande i vår vardag. Vi erbjuder hög delaktighet och påverkan till att skapa en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetslivför just dig. Här är även några förmåner som våra medarbetare får ta del av:
Idrottsevenemang som vi sponsrar
Karriärcoaching
Friskvårdsbidrag och hälsoundersökning
Förmånscykel
Börjes många olika årliga traditioner, vi är bra på att fira!
Aktiviteter och friskvårdsutmaningarBörjes Logistik & Spedition
Vi är ett familjeägt företag med huvudkontor i Nybro, en filial i Erfurt, Tyskland samt kontor i norska Drammen. Våra kunder är industri- / handelsföretag och myndigheter med verksamhet i Norden och övriga Europa. Med egna fordon, fasta underleverantörer och ett väletablerat nätverk har vi både organisationen och resurserna för komplicerade transportuppdrag och helhetslösningar. Tillsammans med våra systerbolag Emotion Logistics AB och Börjes Miljötransporter AB är vi en komplett logistikpartner. Vi är totalt över 350 anställda med en omsättning på över 750 MSEK.
Denna tjänst är placerad i Malmö där vi nu öppnar ett filialkontor. Tjänsten är heltid, måndag till fredag och tills vidare. Vår vision är att vi ska bli Europas attraktivaste logistikföretag för såväl våra kunder som medarbetare. Vill du bli en av oss?
Vi hanterar och gör löpande urval på ansökningarna, så vänta inte med att ansöka!
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras innan anställning. Anställningen förutsätter en godkänd säkerhetsprövning. Svenskt medborgarskap krävs.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Uber/ Bolt förare

Ansök    Maj 30    TALAL-TRADE    Taxiförare/Taxichaufför
Vi erbjuder dig ett pass dagligen från kl 19:00 till kl 07:00 Vi erbjuder dig en provision inkomst på 50% av ditt inkört summa d.v.s halva beloppet som du har samlat efter momsen och bolt avgiften. Du får full utbetalning av din dricks och bonus beloppet. Bilen hämtas och lämnas från Augustenborg i Malmö. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vi erbjuder dig ett pass dagligen från kl 19:00 till kl 07:00
Vi erbjuder dig en provision inkomst på 50% av ditt inkört summa d.v.s halva beloppet som du har samlat efter momsen och bolt avgiften.
Du får full utbetalning av din dricks och bonus beloppet.
Bilen hämtas och lämnas från Augustenborg i Malmö.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lagerarbetare

Söker både Heltids och deltids Lagerarbetare/Fastighetsskötare till Soldiers Inc. - Vill du fortsätta befästa kunskaper och förmågor som att leda andra och dig själv i en föränderlig omgivning? - Trivs du med att arbeta på ett strukturerat och situationsanpassat sätt? - Drivs du av att arbeta i olika gruppkonstellationer där vi tillsammans löser uppkomna problem med hjälp av uppdragstaktik? Soldiers Incorporated utför och genomför arbeten primärt inom tre ... Visa mer
Söker både Heltids och deltids Lagerarbetare/Fastighetsskötare till Soldiers Inc.
- Vill du fortsätta befästa kunskaper och förmågor som att leda andra och dig själv i en föränderlig omgivning?
- Trivs du med att arbeta på ett strukturerat och situationsanpassat sätt?
- Drivs du av att arbeta i olika gruppkonstellationer där vi tillsammans löser uppkomna problem med hjälp av uppdragstaktik?
Soldiers Incorporated utför och genomför arbeten primärt inom tre verksamhetsområden. Dessa är lagerarbete, grönskötsel, och fastighetsskötsel.
Alla som har fullgjort allmän värnplikt ska ses som ett starkt rekryterings eller anställningsunderlag då i sort sett alla militära kunskaper är översättningsbara i civil kontext. Vi ska vara ett naturlig val som arbetsgivare för personer som har fullgjort allmän värnplikt.
Fullgjord värnplikt är meriterande.
Dina arbetsområden:
Lagerarbete
Fastighetsskötsel
Grönskötsel

Arbetsuppgifterna varierar med säsong och åt vilken kund jobbet görs.
Tjänsten är förlagd till dagtid 07:00-16:00 Visa mindre

C-chaufförer sökes till ett välmående logistikföretag i sommar!

Är du en skicklig C-chaufför som älskar känslan av frihet på vägarna? Då är detta din chans att gå med i ett roligt team och ge din karriär en rejäl skjuts! Vi söker en dedikerad individ för att ta på sig rollen som distributionsförare i sommar till ett världsledande logistikföretag beläget i Fosie. Vår kund är en seriös och välmående organisation där kvalitet och service står i fokus. Start för tjänsten beräknas ske omgående och kommer sträcka sig över h... Visa mer
Är du en skicklig C-chaufför som älskar känslan av frihet på vägarna? Då är detta din chans att gå med i ett roligt team och ge din karriär en rejäl skjuts!

Vi söker en dedikerad individ för att ta på sig rollen som distributionsförare i sommar till ett världsledande logistikföretag beläget i Fosie. Vår kund är en seriös och välmående organisation där kvalitet och service står i fokus. Start för tjänsten beräknas ske omgående och kommer sträcka sig över hela sommaren, med chans till förlängning.

I din roll som lastbilschaufför kommer du bland annat arbeta med att:
- Hämta och leverera gods
- Kundservice till mestadels företagskunder men privatkunder kan även förekomma.
- Längre körningar i hela södra Sverige samt stadskörning i Malmö

Arbetstiden heltid och är förlagd dagtid, mån-fre.

Din profil
???? C-KÖRKORT: En förutsättning för att hantera vår kunds distributionsfordon. Du behöver även giltigt YKB samt digitalt förarkort. ADR är meriterande.

???? ANSVARSFULL OCH PÅLITLIG: Som distributionsförare kommer du att vara ansiktet utåt för vår kunds verksamhet. Vi söker därför individer som är engagerade, ansvarsfulla och pålitliga.

???? FYSISK STYRKA: En del tunga lyft kan förekomma, så god fysisk form är viktigt.

???? SVENSKA: Du behöver kunna kommunicera på svenska.


Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Är du redo för ett roligt jobb som lastbilschaufför på en seriös och utvecklande arbetsplats? Ansök då redan idag då vi håller intervjuer löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Skåpbilschaufför, Malmö

Ansök    Maj 30    PostNord Group AB    Paketbilsförare
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.   Du & Vi & Jobbet Som skåpbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneut... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som skåpbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 66% med start omgående. Dina arbetstider kommer att vara förlagda måndag till fredag kl. 16.30-21.30 samt lördagar kl. 9.30-14.30 Vi tillämpar 6 månaders provanställning.                                                                                                              

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen
- B-körkort samt vana av att köra bil
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

För att söka det här jobbet behöver du varken förbereda CV eller personligt brev. Vi vill lära känna dig bättre än så och därför får du istället svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5–10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet eller högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/om-oss/karriar/fragor-och-svar/facklig-kontakt Visa mindre

Anslut dig till vår resa |Bli Tågvärd hos SJ i Malmö

Ansök    Maj 30    SJ AB    Tågvärd/Tågvärdinna
Välkommen till SJ, där varje resa börjar med ett leende! Hos oss blir du en del av ett team av 1000 engagerade och professionella kollegor som tillsammans skapar extraordinära reseupplevelser. Vi tror på en balanserad och hållbar arbetsplats där du inte bara har möjlighet att växa professionellt utan även personligen. Är du redo att vara med och forma framtiden för hur vi reser? Hoppa på tåget med oss! Din nya roll Rollen som Tågvärd är en trafiksäkerhet... Visa mer
Välkommen till SJ, där varje resa börjar med ett leende! Hos oss blir du en del av ett team av 1000 engagerade och professionella kollegor som tillsammans skapar extraordinära reseupplevelser. Vi tror på en balanserad och hållbar arbetsplats där du inte bara har möjlighet att växa professionellt utan även personligen. Är du redo att vara med och forma framtiden för hur vi reser? Hoppa på tåget med oss!

Din nya roll
Rollen som Tågvärd är en trafiksäkerhetstjänst vilket innebär att du kommer ha ansvaret för att säkerställa passagerarnas säkerhet och välbefinnande genom att övervaka och hantera säkerhetsföreskrifter ombord. Dina uppgifter inkluderar att hantera nödsituationer, utföra säkerhetskontroller ut- och invändigt vid klargörning av tågsätt inför avgång, ge tydlig information till passagerarna och samarbeta nära med lokförare och annan tågpersonal för att upprätthålla en säker och effektiv drift.

Som Tågvärd är du våra resenärers första intryck och en ambassadör för vår service. Ditt arbetsområde är brett och innebär allt från att leverera förstklassig service som skapar minnesvärda upplevelser för alla ombord, till att ansvara för säkerheten under resans gång, inklusive vid på- och avstigningar. Vidare omfattar ditt arbete hantering av försäljning och servering i bistron, samt aktiv kommunikation med resenärerna, både direkt och via högtalarutrop.

Vem är du?
Denna roll kräver en stark digital vana då du dagligen kommer använda digitala verktyg för att utföra dina arbetsuppgifter och det är avgörande att du kan hantera dessa effektivt. Din förmåga att snabbt anpassa dig till nya teknologier och digitala system är av största vikt, eftersom mycket av både det dagliga arbetet och din utbildning kommer att involvera tekniska aspekter ombord på tåget.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och kan hantera de utmaningar som arbete på egen hand ibland innebär. Du är en lösningsorienterad person som trivs i sociala sammanhang och har en naturlig förmåga att sprida positiv energi. Din förmåga att hantera stressiga situationer och uppfylla högt ställda säkerhetskrav kommer regelbundet att sättas på prov.

Tjänsten innebär skiftarbete, vilket inkluderar arbete under helger och kan innebära övernattningar på olika orter. Eftersom dina arbetsdagar kan börja och sluta vid tider när kollektivtrafiken inte är i drift, är det viktigt att du självständigt kan ta dig till och från din stationeringsort.

Du är minst 20 år gammal vid anställningens början, detta då du ska kunna hantera alkohol i Bistroserveringen ombord på tågen (alkohollagen kap 8, 18§). Du ska även ha en fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, validerad enligt UHR eller relevant arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Eventuella ytterligare språkkunskaper är meriterande.

För att arbeta som tågvärd måste du uppfylla EU:s hälsokrav för järnvägspersonal, läs mer om detta: https://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/till-dig-i-branschen/trafikmedicin/halsokrav-for-personal-med-sakerhetskritiska-uppgifter/ 

Inledande utbildning
Din anställning inleds med en betald heltidsutbildning som äger rum i Malmö, med enstaka tillfällen i Stockholm, den pågår under de första 9-10 veckorna. Utbildningen inkluderar trafiksäkerhet och hantering av oförutsedda händelser, vilket förbereder dig för olika situationer som kan uppstå under arbetet. Utbildningen är både teoretisk och praktisk, där du får lära dig att använda digitala verktyg ombord, erbjuda utmärkt service och förstå fordonens tekniska aspekter. Dessutom får du en djupgående förståelse för de lagar och bestämmelser som är relevanta för järnvägsbranschen och din framtida roll hos oss. Utbildningen avslutas med en examination.

En resa av möjligheter och förmåner som gör skillnadAnsök nu!
Skicka in din ansökan redan idag, bifoga ditt CV och gymnasieintyg. Gör det så snart som möjligt men absolut senast den 19 juni. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kan du besöka vår FAQ: https://jeffersonwells.manpowergroup.se/sj-7. Besvaras inte dina frågor där, vänligen kontakta Jefferson Wells (en del av Manpower Group) på [email protected] 

Går du vidare till intervju med SJs gruppchefer ska du vara tillgänglig för en fysisk intervju vid ett av dessa tillfällen: v.34-35

Rekryteringsprocessen
I rekryteringsprocessen använder vi oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet eftersom de ger oss möjligheten att bedöma kandidaterna i processen objektivt. Alla kandidater får samma chans att visa sin potential i det första steget av rekryteringsprocessen, vilket är viktigt för att hålla rekryteringsprocessen fri från diskriminering. Vi genomför även en CV-granskning, bakgrundskontroll, referenstagning, kompetensbaserad intervju och ett hälso- och drogtest för att kunna göra en samlad bedömning.

SJ för människor närmare varandra, varje dag.
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg. Visa mindre

Biltransportör - Malmö

Ansök    Maj 29    UngdomsKraft AB    Testförare
Om uppdraget:Som biltransportör hos Ungdomskraft kommer du att hämta bilar ute hos kunder (Privatpersoner, företag, bilhandlare) utgångspunkt i Malmö. Bilarna kommer sedan att köras till vår samarbetsparter vars anläggning ligger i Falkenberg. Du kommer att jobba självständigt.Arbetstiderna är mån-fre 08:30-17:30 Tycker du om att köra bil och samtidigt leverera grym service, sök!Vill du jobba med personer i din ålder?Ungdomskrafts medarbetare är i åldrarna... Visa mer
Om uppdraget:Som biltransportör hos Ungdomskraft kommer du att hämta bilar ute hos kunder (Privatpersoner, företag, bilhandlare) utgångspunkt i Malmö. Bilarna kommer sedan att köras till vår samarbetsparter vars anläggning ligger i Falkenberg. Du kommer att jobba självständigt.Arbetstiderna är mån-fre 08:30-17:30
Tycker du om att köra bil och samtidigt leverera grym service, sök!Vill du jobba med personer i din ålder?Ungdomskrafts medarbetare är i åldrarna 18-27 år gamla. Vi tycker det ska vara roligt att jobba och må bra på sin arbetsplats. Därför är aktiviteter utanför arbetet en viktig del av Ungdomskraft, så du kan träffa nya vänner men även utbyta erfarenheter med dina kollegor.Vem söker vi?Vi på Ungdomskraft förstår att alla inte har ett perfekt CV i början av sin karriär och väljer därför personlighet före vad som står på pappret. Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel och arbetsvillig. Du ska tycka om att arbeta självständigt samt ta eget ansvar i ditt arbete.Dinprofil:-B-körkort (Meritande)-Talar och förstår svenska flytande-Bilintresse-Godkänt belastningsregisterOm UngdomskraftUngdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft.Läs mer om oss:www.ungdomskraft.com Visa mindre

Trafikledare

I Malmö finns vårt operation center för skol- och beställningstrafik och trafikledarna bemnannar avdelningen dygnet runt, årets alla dagar. Vi söker nu två duktiga trafikledare till vårt team i Arlöv. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara en utmaning för dig!  Arbetsuppgifter: Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och... Visa mer
I Malmö finns vårt operation center för skol- och beställningstrafik och trafikledarna bemnannar avdelningen dygnet runt, årets alla dagar. Vi söker nu två duktiga trafikledare till vårt team i Arlöv. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara en utmaning för dig! 

Arbetsuppgifter:
Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Eftersom arbestiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. 

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har utbildning inom logistik eller transport eller kanske är mitt i din utbildning. Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Part-time staff in Malmo

Ansök    Maj 29    YunExpress Nordic AB    Lagerarbetare
Om jobbet Warehouse Operationer Associate -Part-time (Hourly) We are currently seeking flexible Warehouse Operationer Associates to join our team! About the Role. As a Warehouse Operationer. you will play a crucial role in ensuring the smooth and efficient operation of our warehouse. You will be responsible for a variety of tasks, including: Coordinatinginbound and outbound shipments Operation Scanning Packets (scanning and processing incoming packages) Op... Visa mer
Om jobbet
Warehouse Operationer Associate -Part-time (Hourly)
We are currently seeking flexible Warehouse Operationer Associates to join our team!
About the Role.
As a Warehouse Operationer. you will play a crucial role in ensuring the smooth and efficient operation of our warehouse. You will be responsible for a variety of tasks, including:
Coordinatinginbound and outbound shipments
Operation Scanning Packets (scanning and processing incoming packages)
Operating as a Quality Inspector (inspecting, sorting, and packagingreturned customeritems)

Schedule:
Your workday will begin with preparing for the day's inbound shipments. You and your colleagues will sort through the day's packages and arrange for quality inspections.
Requirements:
No work visa required
Business-level knowledge of English in speech and writting
Basic computer skills

Employment Type:
This position is a temporary, hourly position.We are happy to see you working full days during the day.
Hourly wage:
Salary/hour: 140 (incl.12% vacation pay), internship 1 month 120 (incl.12% vacation pay).
To Apply:
Please send your CV and a cover letter to(email) Please apply online or by email. No walk-in accepted.
We are an equal opportunities employer and value diversity at our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color,national origin, gender sexual orientation, age,marital status, v. Visa mindre

Trafikkoordinator till DB Cargo Full Loads Solutions

Ansök    Maj 29    Bravura Sverige AB    Trafikkoordinator
Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DB Cargo Full Load Solutions. Om företaget: DB Cargo Full Load Solutions är en del av Deutsche Bahn, s... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DB Cargo Full Load Solutions.

Om företaget:

DB Cargo Full Load Solutions är en del av Deutsche Bahn, som erbjuder multimodala transporter inom Europa samt till och från Asien. DB Cargo tillhandahåller branschexpertis inom olika transportalternativ som inkluderar konventionella järnvägstransporter, intermodala transportlösningar samt väg- och sjötransporter. För DB Cargo är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du blir en del av ett europeiskt logistiknätverk med över 30 000 kollegor över hela Europa. DB Cargo tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Tjänsten är placerad i Malmö där du kommer bli del av ett ambitiöst, drivet och familjärt team.

Arbetsuppgifter:

Som trafikkoordinator har du en central roll i att säkerställa våra transporter från start till mål. Du ansvarar för att uppdatera och följa upp transportdata, hantera avvikelser och informerar kunden om eventuella problem. Du planerar, bokar och följer upp transporter för att hitta de mest kostnads- och miljöeffektiva transportlösningarna. Vid orderläggning ansvarar du även för att samla in nödvändig information som behövs för transporten och administrerar därefter detta i systemet. Du arbetar aktivt för att optimera transporterna enligt kundernas önskemål och arbetar med att löpande lösa de utmaningar som uppstår genom att säkerställa att kedjan löper på. Därtill kommer du att arbeta med fakturering, kontering av fakturor och ekonomisk uppföljning av transporter. Du arbetar i nära samarbete med kollegor där ni aktivt arbetar med att upprätthålla kundnöjdhet.

• Administration i trafikledningssystem, rapportering och dokumentation
• Daglig kundkontakt via telefon och mejl samt andra aktörer i transportkedjan
• Orderhantering och hantering av leveranskedjan

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom transport, logistik
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom området
• God dator- och systemvana samt kunskap i Office-paketet (meriterande med kunskap i Excel)
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Vi söker dig som trivs i en roll med breda kontaktytor och som trivs med att arbeta i högt tempo. Du har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur och ordning i ditt arbete. Med ditt engagemang, nyfikenhet och driv tar du egna initiativ och är mån om att lära dig för att utvecklas. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Du är prestigelös och stöttar gärna dina kollegor där det behövs. Slutligen ser vi att du är serviceinriktad och mån om att hålla god kvalité i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, [email protected] eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nattförare sökes!

Nattförare sökes för omgående heltid/deltids anställning. Vi utgår från Malmö och kör på uppdrag runtom Skåne. Krav: Taxiförarlegitimation! telefonummer: +46 73-761 20 83 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Nattförare sökes för omgående heltid/deltids anställning. Vi utgår från Malmö och kör på uppdrag runtom Skåne.
Krav: Taxiförarlegitimation!


telefonummer: +46 73-761 20 83
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Taxichaufför

Vi söker dig som tycker om att köra bil , möta människor och ge god service. Vi kan hjälpa er med utbildning och ni kan få stor erfarenhet med oss. telefonnummer: 0723101016 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som tycker om att köra bil , möta människor och ge god service.
Vi kan hjälpa er med utbildning och ni kan få stor erfarenhet med oss.


telefonnummer: 0723101016
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Chaufför till rangering

Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö,... Visa mer
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis.
Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott.
Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Om rollenVi söker nu en chaufför till rangering på Skånemejeriers anläggning i Malmö.Som rangerare spelar du en nyckelroll i transportflödet på Skånemejerier genomatt ge service till flera olika delar av vår verksamhet.Om du har erfarenhet av rangering eller distributionmed bakgavellyft, är det här en fantastisk möjlighet för dig!
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Körning av distributionsbilar/trailers för att säkerställa interna flödenExempelvis flytta trailers mellan olika delar av anläggningen så som lager och verkstad, köra upp bilar för lastning och köra tankar till tankhallen

Noggrann hantering av gods och säkerställande av korrekt lastning och lossning.
Säkerställa att höga servicestandarder och säkerhetskravupprätthålls

Detta är en deltidstjänst vid behov och arbetet är förlagt främst dagar och kvällar. Även arbete på natt kan förekomma.

Vem söker vi? Som rangerare är du länken mellan våra avdelningaroch din känsla för service och förmåga att samarbeta är därför extra viktig. Då du dagligen löser problem och servar verksamhetens olika behov avtransportförutsätter vi att du är en initiativtagande person med god förmåga att planera din dag och prioritera dina arbetsuppgifter. Hos oss kommer säkerheten alltid först och därför söker vi dig som lägger vikt vid att utföra arbetsuppgifterna på ett ansvarsfullt och säkert sätt.
Vi är stolta över att ha dig som kollega och vill att du ska känna dig stolt över att jobba hos just oss!
Krav
C-körkort
Kunskaper i svenska
Arbetslivserfarenhet som lastbilschaufför

Meriterande
CE-körkort
YKB
Truckkort
Erfarenhet av rangering


Information och ansökanVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Khaled El Eina, Arbetsledare Transport, via mail [email protected].
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Astrid Nordén, HR Partner, via mail [email protected].
Har du frågor till vår fackliga representant, kontakta Mats Thörnblad, ordförande Livs, via mail mats.thö[email protected].
Låter det som en spännande tjänst och du har de erfarenheter vi söker så tveka inte att höra av dig med din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senastden 2024-06-28.
På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester. Visa mindre

Lastbilschaufför

Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö,... Visa mer
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis.
Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott.
Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Om rollenVi söker en driven lastbilschaufför som vill vara en del av vårt dynamiska team inom mejeridistribution. Som distributionschaufför spelar du en nyckelroll i att leverera högkvalitativa mejeriprodukt till våra kunder. Om du har erfarenhet av att köra distributionsbilar med bakgavellyft, är det här en fantastisk möjlighet för dig!
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Körning av distributionsbil, både C och CE med bakgavellyft för att säkerställa smidiga och punktliga leveranser av våra mejeriprodukter
Hantering av gods med noggrannhet och säkerställande av korrekt lastning och lossning.
Säkerställa att höga servicestandarder upprätthålls genom att ge utmärkt kundservice vid leveranser.

Arbetet är förlagt på dagtid på såväl vardagar som helger.

Vem söker vi? Vi söker dig med god känsla för kunddialog samt har service i blodet. Som distributionschaufför är du den första och sista länken till våra kunder och din känsla för service och förmåga att samarbeta är därför extra viktig. Då du dagligen möter kunder och samarbetspartners förutsätter vi att du är social person som förstår vikten av att leverera en produkt och tjänst i tid med ett trevligt bemötande. Vi är stolta över att ha dig som kollega och vill att du ska känna dig stolt över att jobba hos just oss!
Krav
C-körkort
YKB
Kunskaper i svenska

Meriterande
CE-körkort
Truckkort


Information och ansökanVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rami Baitty, Transport Operations Manager, via mail [email protected].
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Astrid Nordén, HR Partner, via mail [email protected].
Har du frågor till vår fackliga representant, kontakta Mats Thörnblad, ordförande Livs, via mail mats.thö[email protected].
Låter det som en spännande tjänst och du har de erfarenheter vi söker så tveka inte att höra av dig med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval.
På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester. Visa mindre

Erfaren flyttpersonal med B-körkort sökes

Kölnan Städ & Flytt tillhandahåller flytt och städtjänster till privatpersoner och företag i Skåne. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och just nu söker vi fler som vill utvecklas med oss. Vi arbetar alltid efter våra värdeord där vi strävar efter att vara engagerade, noggranna, respektfulla och inkluderande med kvalitetsfokus både internt och externt. Vi söker dig som tidigare arbetat med flytt och framförallt flyttar åt privatpersoner. Du ska va... Visa mer
Kölnan Städ & Flytt tillhandahåller flytt och städtjänster till privatpersoner och företag i Skåne.
Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och just nu söker vi fler som vill utvecklas med oss. Vi arbetar alltid efter våra värdeord där vi strävar efter att vara engagerade, noggranna, respektfulla och inkluderande med kvalitetsfokus både internt och externt.
Vi söker dig som tidigare arbetat med flytt och framförallt flyttar åt privatpersoner. Du ska vara social med god fysisk förmåga och gilla att arbeta i grupp. Du ska vara självgående, lösningsorienterad, ansvarsfull, ha goda kunskaper i det svenska språket samt ha en god känsla för kundkontakt och service. Det är en fördel om du är tävlingsinriktad och har sysslat med lagsport tidigare men inget krav.
Arbetsuppgifterna består av, men är inte begränsade till, bärhjälp, packhjälp, emballering, lastning, körning, lossning och säkring i lastbil. Arbetet utgår från Malmö och sker hos kunder i sydvästra Skåne.
B-körkort är ett krav.
Vi ställer stora krav på ordning och reda, punktlighet och lyhördhet.
Vi erbjuder ett flexibelt schema med varierande antal timmar. Arbetstiderna är i regel förlagda måndag-fredag mellan 08:00-17:00 men kan variera. Helg och kvällsarbete kan förekomma.
Utdrag ur belastningsregister kommer begäras vid anställning.
Det finns väldigt stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad, ansvarstagande, har ledaregenskaper och visar framfötterna.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Söker nu C och CE chaufförer till ett större speditionsbolag.

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav. Detta måste ni däremot inneha: Fullt godk... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav.

Detta måste ni däremot inneha:

Fullt godkänd YKB

Godkänd ADR utbildning (dock behövs ej farligt gods)

Vi ser fram emot era ansökningar och kommer att behandla dom efterhand. Visa mindre

Flyttpersonal - Malmö - Deltid & sommarjobb

Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. När du ingår i vår flytt- och transport del får du hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det... Visa mer
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt- och transport del får du hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
Körkort B - Manuell
Erfarenhet av att köra lätt lastbil

Arbetstider: Varierande dagar och tider mellan mån-fre 07.00-16.00
Under våren kommer det vara varierande, från juni till augusti i princip heltid.
Plats: Malmö
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Vi erbjuder:
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv.
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Budbilsförarae

Ansök    Maj 28    MG Allservice AB    Budbilsförare
MG Allservice AB är ett dynamiskt logistikföretag som specialiserar sig på hemleveranser inom Skåne län och Östergötland. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder snabb, säker och pålitlig service, och nu söker vu engagerad budbilschaufför för att förstärka vårt team. Som budbilschaufför med fokus på hemleveranser kommer du att vara ansvarig för att leverera paket direkt till kundernas dörrar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: . Lasta själv ... Visa mer
MG Allservice AB är ett dynamiskt logistikföretag som specialiserar sig på hemleveranser inom Skåne län och Östergötland. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder snabb, säker och pålitlig service, och nu söker vu engagerad budbilschaufför för att förstärka vårt team.


Som budbilschaufför med fokus på hemleveranser kommer du att vara ansvarig för att leverera paket direkt till kundernas dörrar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
. Lasta själv dina paket från terminalen på ett säkert sätt
. Leverera paket till kunder på ett vänligt och professionellt sätt
. Hantera eventuella kundfrågor eller problem med hjälp av trafik controll


Kvalifikationer:
. Körkort B ( manuell)
. Erfarenhet av bud- eller leveransarbete är meriterande men inte ett krav
. God lokalkännedom om Malmö stad
. Utmärkt tidshanteringsförmåga och förmåga att arbeta självständigt
. Fysisk förmåga att hantera tunga lyft
. Förmåga med att hantera GPS och andra appar


Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Erfarna truckförare sökes för sommaruppdrag i Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö. I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by vo... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker två erfarna truckförare med erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck för sommaruppdrag hos vår kund i Malmö.

I denna rollen använder du dina färdigheter för att säkert och effektivt utföra plockning med höglyftande plocktruck via pic by voice. Har du tidigare erfarenhet av pic by voice är detta meriterande. Du tar emot inkommande gods och placerar på rätt plats på lagret samt säkerställer korrekt inlagring i datasystem och hanterar övrig dokumentation, samt packar beställningar enligt specifikationer. Du säkerställer att lagret är välorganiserat för att underlätta en effektiv arbetsmiljö.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager samt erfarenhet av att köra höglyftande plocktruck och har ett giltigt truckkort. Du bör kunna uppvisa tidigare erfarenhet och goda referenser. Som person är du pålitlig, har förmågan att arbeta noggrant och fokuserat även under tidspress, har god kommunikationsförmåga och kan samarbeta med andra. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du kan utnyttja dina färdigheter och samtidigt utvecklas inom lagerhantering.

Tjänsten är ett sommaruppdrag med start 1 juli och pågår fram till den 16 augusti. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag kl. 7.00-15.50. För att vara aktuell för uppdraget behöver du kunna arbeta heltid under hela tidsperioden.

Om du är ansvarsfull, kunnig och har den nödvändiga behörigheten, är detta en perfekt möjlighet för dig att ta dig an utmaningen och bli en viktig del av vårt team.

Vänligen skicka in ditt uppdaterade CV och beskriv din relevanta erfarenhet i din ansökan. Ansökningar kommer att behandlas löpande, och endast kvalificerade kandidater kommer att kontaktas för vidare process. Visa mindre

Vill du köra våra toppmoderna elbussar i Malmö stad?

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Malmö består av ca 800 medarbetare och vi kör ... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.

Trafikområde Malmö består av ca 800 medarbetare och vi kör varje dag ca 250 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.
Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vi i Trafikområde Malmö erbjuder följande: 
Semestergaranti på önskemål som inkommer minst 2 månader innan (gäller ej storhelger och huvudsemester)
Nya toppmoderna elbussar
Max en rast om dagen 
Ramtid 10:15 för 90% av tjänsterna
Egen trafikskola där vi utbildar kommande kollegor till bussförare
Vi jobbar ständigt med personalbefrämjande åtgärder


Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 
Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. Du är alltså mer än bara en bussförare - du är en nyckelspelare i stadens rörelse och samhällets välfärd!
För att lyckas i rollen som bussförare på Nobina söker vi dig som är utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Övriga krav:
Du har D-körkort
Du har ett giltigt YKB
Du behärskar svenska i tal och skrift


Saknar du YKB? Hör av dig till oss så kan vi hjälpa till med detta!
 
Vi erbjuder
Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.
 
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Om tjänsten  
Vi erbjuder anställningsform heltidsanställning med provanställning sex månader, vi erbjuder även deltid och behovsanställningar. 
Lön enligt kollektivavtal, ingångslön för närvarande 28.000 kr/mån, plus eventuell ob-tillägg.
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen
Kontakta rekryteringsansvariga [email protected] eller [email protected] 
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: 2024-06-16. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så vänta inte med din ansökan!
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. För att gå vidare i processen måste du få ett godkänt resultat i samtliga tester. 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare och lagermedarbetare till Malmö sökes.

Ansök    Maj 27    Jobandtalent Sweden AB    Lagerarbetare
Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. VÅRT ERBJUDANDE Vi vill ge dig möjligheten a... Visa mer
Att jobba på Jobandtalent
På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.
VÅRT ERBJUDANDE
Vi vill ge dig möjligheten att visa intresse för att jobbasom truckförare och lagermedarbetare i Malmö med omnejd, detta då Job&Talent; fortsätter att expandera och får fler förfrågningar från olika kunder inom lager & logistik branschen. Annonsen är en spontanansökan vilket innebär att vi kommer hålla intervjuer löpande i kombination med att behoven skall tillsättas hos olika uppdragsgivare i området. Det innebär att när vi har haft en intervju med dig och matchat dig mot rätt uppdrag, kan vi enkelt & snabbt få ut dig i arbete.
ARBETSBESKRIVNING
Truckkörning
Lastning & Lossning
Orderplock
Sedvanliga arbetsuppgifter inom lageryrket.

DINA KVALIFIKATIONER
Truckkort A-B är ett KRAV för tjänsten
Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
Du bör kunna arbeta under varierande arbetstider (skiftgång)
Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.

MERITERANDE
D1 truckkort efterfrågas

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent; Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
Besitter en hög servicenivå.
Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
Trivs att arbeta både självständigt såväl som i grupp.

Om Jobandtalent
Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare för extraarbete på terminal

Ansök    Maj 27    Adecco Sweden AB    Truckförare
Om tjänsten Som Truckförare hos vår kund kommer du framförallt att arbeta med truckkörning samt data i terminal och lagermiljö. Arbetsuppgifterna kan även komma att innefatta paketering, sortering, lastning och lossning. Arbetet är förlagt på vardagar mellan ca kl. 07.00 - 11.00. Vi är ute efter någon som är tillgänglig flera dagar i veckan, är lättlärd och framför allt har goda kunskaper inom data.  Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med star... Visa mer
Om tjänsten
Som Truckförare hos vår kund kommer du framförallt att arbeta med truckkörning samt data i terminal och lagermiljö. Arbetsuppgifterna kan även komma att innefatta paketering, sortering, lastning och lossning. Arbetet är förlagt på vardagar mellan ca kl. 07.00 - 11.00. Vi är ute efter någon som är tillgänglig flera dagar i veckan, är lättlärd och framför allt har goda kunskaper inom data. 

Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående och att du är tillgänglig att arbeta mellan den 1 juli till den 9 augusti. 

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning samt gärna har erfarenhet av att använda dig av en handdator. Det är meriterande om du har kört truck i terminalmiljö. Vidare ser vi att genom din prestiglöshet och servicekänsla kommer trivas bra i rollen. Du förstår vikten av ansvar och försiktigthet när du kör truck.

Viktigt för tjänsten är:

- Truckkort A+B
- Erfarenhet av att köra truck
- Goda kunskaper i svenska språket
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Vi söker personal som kommer att arbeta deltid och därför krävs det att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten. Du ska kunna uppvisa ett giltligt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josephine Lee via [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållsplanerare Malmö

Ansök    Maj 27    Nobina Sverige AB    Lagerplanerare
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sveri... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 260 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö.

Vi erbjuder:
Vi ger dig möjligheten att utvecklas professionellt i en utmanande roll och stimulerande miljö som kombinerar människor, ekonomi och teknik.  
Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till utveckling som person och mekaniker. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!  

Om tjänsten:
I rollen som underhållsplanerare kommer du till huvudsak arbeta med att se till att vi löpande utför rätt underhållsarbeten i rätt tid genom en god arbetsorderplanering. Du följer arbetsorder från start till slut vilket utöver planering och prioritering innefattar kvalitetssäkring och rapportering av avslut samt uppföljning och efterkontroll. I rollen kommer du även vara med att analysera och koordinera kvalitetsärenden som kan härröras från leverantör. I det arbetet organiserar och genomför du utredningar samt kommunicerar kvalitetsproblem, både till leverantör och internt till berörda funktioner. Vidare samverkar du med Lageransvarig och ska stötta för att säkerställa tillgängligheten av material och registervård , inköp, Inventering och ekonomi. 
Underhållsteamet/verkstad/fordonsvård i Malmö består idag av 100 personer. Tillsammans ansvarar ni för att säkerställa leveransen av bussar till vår trafik i Malmö. Du kommer att rapportera till Underhållschefen. 
 
Om dig:
För denna tjänst söker vi dig som har god teknisk förståelse och som har förmåga att organisera, planera och prioritera. Vidare är du en noggrann person med känsla för detaljer som gillar att analysera flöden och effektivisera processer. Denna roll ställer krav på såväl interna som externa kontaktytor varför vi ser att du är en person som har mycket god servicekänsla och som har lätt för att samarbeta. 

Du har mångårig erfarenhet från en likvärdig roll, förslagsvis som servicerådgivare, verkstadsplanerare, lageransvarig, lagerchef verkmästare i fordonsbranschen. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som arbetat med planering, kvalitet och logistik i andra branscher och som har ett tekniskt kunnande. Har du en teknisk utbildning i grunden så är det starkt meriterande. ”Ekonomiskt” tänk är av stor vikt.
Tjänsten förutsätter goda datorkunskaper, att du har B-körkort, helst D-kort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en ny, varierande och utmanande tjänst där din insats kommer ha direkt påverkan för vår verkstads fortsatta framgång. 
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter! 

Övrigt
Tjänsten är på heltid, provanställning tillämpas. Individuell lönesättning. 
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande. 
 
Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Jimmy Nilsson, e-post: [email protected] tel. 0701-872132 
 
Ansökan  
Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande. Visa mindre

TaxiFörare/Vellinge Taxi

Vi växer ständigt och nu är vi efter Taxiförare I Malmö. Vi behöver taxi chuafför för Vellinge Taxi. Taxiförare Leg är ett krav och man ska va service inriktat och kan hantera stress och man ska va punktligt. Ni är välkomman att skicka in era CV .. Vi hörs och vi ses Visa mer
Vi växer ständigt och nu är vi efter Taxiförare I Malmö.
Vi behöver taxi chuafför för Vellinge Taxi.
Taxiförare Leg är ett krav och man ska va service inriktat och kan hantera stress och man ska va punktligt.
Ni är välkomman att skicka in era CV .. Vi hörs och vi ses Visa mindre

Lageransvarig Arlöv

Ansök    Maj 27    Nobina Sverige AB    Lagerplanerare
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Malmö är ett av Nobina 17 trafikområden i Sveri... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället.
Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Malmö är ett av Nobina 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 260 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö.

Vi erbjuder  
Vi ger dig möjligheten att utvecklas professionellt i en utmanande roll och stimulerande miljö som kombinerar människor, ekonomi och teknik.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till utveckling som person. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!  

Ansvarsområden:
Ansvarig för kontering och granskning av fakturor tillhörande Underhållet
Ansvarig för att reservdelar köps in kostnadseffektivt och enligt fastlagda rutiner
Säkerställa löpande att inskrivning av reservdelar sker och att lagersaldon är korrekta
Ansvarig för att säkerställa att fordonsleverantörer samt andra reservdelsleverantörer tillhandahåller rätt artiklar i konsignationslager i samråd med Underhållsledningen
Ansvarar för att inventeringar utförs enligt bolagets policys
Ansvarar för att reservdelslager optimeras löpande
Ansvarar för registervård lager (inkurans, skrotning, beställningspunkter samt maxsaldon)
Arbeta aktivt med 5S lager
Samarbeta med SQA ansvarig för att ge förutsättningar/material att driva SQA

Personliga egenskaper och utbildning:
Teknisk kompetens 
God datavana 
Gott ordningssinne 
Noggrann 
Förmåga att förutse ekonomiska effekter 
Förmåga att organisera och prioritera 
Kommunikativ 
Stor ansvarskänsla 
Gymnasiekompetens eller motsvarande 
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Hanterar Svenska i tal och skrift, även goda kundskaper i engelska är önskvärt.
B-körkort

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid. Individuell lönesättning tillämpas.  
Urval sker löpande.

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Jimmy Nilsson, e-post: [email protected] tel. 0701-872132 Visa mindre

Erfaren lastbilsförare - Stena Recycling

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
Om Processbemanning AB:


Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du utbildad C-chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö? Då är du kanske nästa tillskott till det härliga teamet hos vår kund i Malmö.

Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor!

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i södra och västra Skåne (utgångspunkten är i Malmö). Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp inom åkeriverksamheten. De material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mestadels under dagtid, men 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment vilka ställer krav på noggrannhet, ansvarstagande och stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll som C-chaufför. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt; du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis (YKB) och förarkort
* Gymnasial utbildning
* Goda språkkunskaper - att kunna uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift
* Meriterande: Tidigare erfarenhet som renhållningsförare


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Vid frågor om tjänsten når du oss på 042 21 02 99 (vardagar kl. 08-17). Visa mindre

Extrajobb som Terminalarbetare

Ansök    Maj 24    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Just nu söker vi arbetsvilliga och stresståliga personer till vår kund i Arlöv där du kommer jobba som terminalmedarbetare. Som terminalarbetare arbetar du på en paketbana där du sorterar och hanterar paket. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan ca kl. 10.00-19.30 och vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba två-tre pass varje vecka. I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Pak... Visa mer
Om tjänsten
Just nu söker vi arbetsvilliga och stresståliga personer till vår kund i Arlöv där du kommer jobba som terminalmedarbetare. Som terminalarbetare arbetar du på en paketbana där du sorterar och hanterar paket. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan ca kl. 10.00-19.30 och vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba två-tre pass varje vecka.

I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Pakethantering och sortering
- Lager- och terminalarbete

Tjänsten som Terminalarbetare är ett konsultuppdrag vid behov. Eftersom uppdraget är en behovsanställning är det ett krav att du har en annan sysselsättning på minst 50% som du kan uppvisa intyg på.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller industri är detta meriterande.

Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, serviceminded och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är prestigelös och har god arbetsmoral.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Hög arbetsmoral
- Flexibilitet
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter i stundtals högt tempo
- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
- Tillgänglig 2-3 dagar i veckan mellan ca 10:00 - 19:30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josephine Lee via [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller industri är detta meriterande.

Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, serviceminded och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är prestigelös och har god arbetsmoral.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Hög arbetsmoral
- Flexibilitet
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter i stundtals högt tempo
- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
- Tillgänglig 2-3 dagar i veckan mellan ca 10:00 - 19:30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ellen Nilsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Visa mindre

Lagermedarbetare med truckkort

Ansök    Maj 24    Logent AB    Truckförare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare hos vår kund i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgifter orderplock med skjutstativstruck. Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult. Huvudsakliga arbetsuppgifter är: Truckkörning Orderplock Sortering och kontroller Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag kl. 07:00-16:00. Start omgående. Vad söker vi? Du är ansvarst... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare hos vår kund i Staffanstorp. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgifter orderplock med skjutstativstruck.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Truckkörning
Orderplock
Sortering och kontroller

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag kl. 07:00-16:00. Start omgående.
Vad söker vi?
Du är ansvarstagande
Du utför ditt arbete med stor noggrannhet
Du är engagerad och vill utvecklas
God samarbetsförmåga

Krav:
Körkort och tillgång till bil
Behärska svenska och engelskai tal och skrift
Truckkort och god truckerfarenhet av B3

Om ansökan:
Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE- Chaufförer

Till transport företag SB Transport Skåne AB i Malmö söker vi ansvarsfulla CE-chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket då vi utökar verksamheten med flera dragbilar. Vill du vara en del av vår dynamiska team? Vi söker en erfaren lastbilschaufför med CE-körkort, digitalt förarkort, YKB och ADR-certifikat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera körning måndag till fredag med dragbil och trailer inom Sverige. Vi värdesätter noggran... Visa mer
Till transport företag SB Transport Skåne AB i Malmö söker vi ansvarsfulla CE-chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket då vi utökar verksamheten med flera dragbilar.
Vill du vara en del av vår dynamiska team? Vi söker en erfaren lastbilschaufför med CE-körkort, digitalt förarkort, YKB och ADR-certifikat.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera körning måndag till fredag med dragbil och trailer inom Sverige. Vi värdesätter noggrannhet och professionalism i hanteringen av fordon, färdskrivare, godssäkring och transportdokumentation.
Vi kan erbjuda dig en positiv och inkluderande arbetsplats där respekt, samarbete och flexibilitet är de ledorden.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du kör trafiksäkert och har förmågan att planera din körning väl så att rätt gods levereras i rätt tid hos rätt kund.
Vi letar efter en ansvarsfull och skicklig lastbilschaufför som trivs med att leverera säkra och effektiva transporter, och som kan ta nästa steg i sin karriär genom att gå med i vårt team.
Om det låter som du, så är du precis den vi letar efter!


Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected].


Kvalifikationer:
? CE-körkort
? Fullständig YKB
? Digitalt förarkort
? Du talar och skriver svenska/engelska obehindrat
? Du har god vana av koppla på/av trailer
? ADR
Om oss:
SB Transport Skåne AB har varit verksamt sedan 2019, vi distribuerar olika sorters gods i hela
Sverige med utgångspunkt i Malmö, Karlskrona och Södertälje. Vi är ca 15 heltidsanställda och våra fordon rullar dag som natt under årets alla vardagar. Visa mindre

Deltidspersonal till Malmö

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre.
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Söker nu C och CE chaufförer till ett större speditionsbolag.

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav. Detta måste ni däremot inneha: Fullt godk... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav.

Detta måste ni däremot inneha:

Fullt godkänd YKB

Godkänd ADR utbildning (dock behövs ej farligt gods)

Vi ser fram emot era ansökningar och kommer att behandla dom efterhand. Visa mindre

Containerlossare - deltid

Ansök    Maj 23    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera. Krav- Fysiskt st... Visa mer
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera.
Krav- Fysiskt stark (tunga lyft ärofta förekommande)- Tidigareerfarenhet av containerlossning- Förstå och göra sig förstådd i det svenska språket- Tillgänglig för arbete minst 3 dagar i veckan- Klara av arbete i högt tempo- Truckkort
Meriterande- B-körkort och tillgång till bil
VillkorStart: OmgåendeOrt: Malmö med omnejdArbetstider: DagtidOmfattning: Deltid
Din profilSom person är du handlingskraftig och tycker om ett fysiskt arbete.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning. En hög arbetsmoral och viljan att lära sig kommer man långt med.
AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mandarin talande produkthanterare i Malmö

Vi på Easy Asia Trading AB importerar Asiatiska matvaror och säljer till restauranger i södra Sverige. Vi söker nu en produkthanterare/koordinator som talar flytande Mandarin och svenska/engelska. -I ditt arbete kommer du ha hand om de importer utav Kinesiska matvaror. -Ha hand om ut/inleveranser utav dessa varor -Samtala med Kinesiska leverantörer -Koordinera de Kinesiska produkterna Krav -flytande Mandarin i tal och skrift -Meriterande om du talar ... Visa mer
Vi på Easy Asia Trading AB importerar Asiatiska matvaror och säljer till restauranger i södra Sverige.


Vi söker nu en produkthanterare/koordinator som talar flytande Mandarin och svenska/engelska.


-I ditt arbete kommer du ha hand om de importer utav Kinesiska matvaror.
-Ha hand om ut/inleveranser utav dessa varor
-Samtala med Kinesiska leverantörer
-Koordinera de Kinesiska produkterna


Krav
-flytande Mandarin i tal och skrift
-Meriterande om du talar engelska/svenska


Tjänsten är på 100% och anställs omgående


Om ni är intresserade vänligen maila CV och personligt brev till [email protected]
(Skicka endast in ansökan om ni passar in på våra krav)


RING EJ IN TILL OSS


Med vänliga hälsningar
Christer Visa mindre

Söker nu C och CE chaufförer till ett större speditionsbolag.

Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav. Detta måste ni däremot inneha: Fullt godkänd YKB Godkänd ADR utbildning (dock behövs ej farligt gods) Vi ser fram emot era ansökningar och kommer att behandla dom efterhand. Visa mer
Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav.
Detta måste ni däremot inneha:
Fullt godkänd YKB
Godkänd ADR utbildning (dock behövs ej farligt gods)

Vi ser fram emot era ansökningar och kommer att behandla dom efterhand. Visa mindre

CE chaufförer sökes till Luleå omgående!

Vill du bli en del av ett ledande logistikföretag med närmare 400 000 anställda? Trivs du med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider? Då kan det vara dig vi söker! Till ett av världens ledande logistikföretag, söker vi nu driftiga och serviceinriktade CE chaufförer. Som CE chaufför på detta uppdrag kommer du att arbeta med b.la. lastning, lossning och transport av gods på längre sträckor. Du kommer att utgå från Luleå oc... Visa mer
Vill du bli en del av ett ledande logistikföretag med närmare 400 000 anställda? Trivs du med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider? Då kan det vara dig vi söker!

Till ett av världens ledande logistikföretag, söker vi nu driftiga och serviceinriktade CE chaufförer. Som CE chaufför på detta uppdrag kommer du att arbeta med b.la. lastning, lossning och transport av gods på längre sträckor. Du kommer att utgå från Luleå och köra både uppåt och nedåt i vårt vackra land.

Du kommer att vara anställd i 6 månader som konsult hos oss på SC transport - vilka är en del av StudentConsulting Group - och arbeta hos uppdragsgivaren. Efter väl utfört arbete finns stora chanser till överrekrytering direkt till företaget. Arbetstiderna är förlagda under dag- och kvällstid. Eftersom körningarna är långa så räcker det att köra 2 pass i veckan för att komma upp i en 40-timmars arbetsvecka. Start på uppdraget är omgående.

Du är varmt välkommen att söka tjänsten även om du är bosatt en bit bort. Vi är vana vid att fixa det mesta och lever efter mottot: ”Ingenting är omöjligt”

Din profil
- CE körkort och vana av att köra med släp
- Giltigt YKB
- ADR Grund
- God kommunikationsförmåga i det svenska språket

Som person är du driven, ambitiös och tar ansvar för ditt arbete. Du förstår vikten av god service och räds inte utmaningar. Har du tidigare erfarenhet av transportyrket är det starkt meriterande. Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuellt.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att ta kontakt med oss, på: [email protected]

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på
www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

Lagermedarbetare på heltid sökes omgående till ett blomsterlager i Malmö!

Är du effektiv och tycker om att arbeta i ett högt tempo? Då har vi tjänsten för dig! Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av att sortera blommor, skapa buketter, bygga ihop burar, flytta på kartonger. Övriga arbetsuppgifter består av att packa upp och plocka blommor på ett löpande band utefter de beställningar som görs. Allt eftersom kommer mer ansvar att läggas till, så som att ha kontakt med beställare och företagets egna säljare. Då truc... Visa mer
Är du effektiv och tycker om att arbeta i ett högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av att sortera blommor, skapa buketter, bygga ihop burar, flytta på kartonger. Övriga arbetsuppgifter består av att packa upp och plocka blommor på ett löpande band utefter de beställningar som görs. Allt eftersom kommer mer ansvar att läggas till, så som att ha kontakt med beställare och företagets egna säljare.

Då truckkörning är en del av arbetet krävs det att du innehar truckkort A+B.

Arbetstiderna är förlagda under vardagar dagtid 7:00-15:30. Arbetsplatsen är belägen i Fosie, Malmö.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund och tjänsten startar omgående med goda chanser att gå över till en tillsvidareanställning direkt hos kunden efter 6 månader. Vi letar därför efter någon som ser långsiktigt på tjänsten.

Låter detta uppdrag intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Din profil
Som person är du strukturerad och en god lagspelare. Du behöver ha en positiv inställning samt att du bör trivas med att arbeta i högt tempo. Vidare ser vi att du är en initiativtagande person som hela tiden försöker hålla koll på vad som behöver göras.

- Trivs att arbeta i högt tempo
- Datavana
- OK med fysiskt tungt arbete då det kan förekomma
- God organisationsförmåga
- En god lagspelare
- Initiativrik
- Krav på hög nivå av svenska samt en OK nivå av engelska
-Truckkort A+B

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

EXTRAJOBB CE Chaufför Scania Transportlaboratorium

Ansök    Maj 22    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du en person som trivs bakom ratten, har intresse för långkörningar och samtidigt vill vara med och bidra till utvecklingen av framtidens lastbilar? Vi letar just nu efter chaufförer för extrajobb till Scania Transportlaboratorium. Det här är en fantastisk möjlighet att delta i ett spännande uppdrag och växa tillsammans med oss. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team! Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och Sc... Visa mer
Är du en person som trivs bakom ratten, har intresse för långkörningar och samtidigt vill vara med och bidra till utvecklingen av framtidens lastbilar? Vi letar just nu efter chaufförer för extrajobb till Scania Transportlaboratorium. Det här är en fantastisk möjlighet att delta i ett spännande uppdrag och växa tillsammans med oss. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och Scania. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos Scania. Detta är ett extrajobb som kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Ladda gärna upp ditt sysselsättningsintyg i samband med din ansökan!

Arbetstider varierar och är förlagda dagtid, kväll och natt under både vardagar och helger. Övernattningar förekommer.

Om jobbet

Scania är ett branschledande, innovativt företag som är välkänt världen över. Scanias transportlaboratorium används för en del av Scanias egna interna transportbehov.

Din anställningsort kommer att vara Malmö men du kommer att utgå från Ishøj (Köpenhamn) och köra till Götaström eller Swolle (Nederländerna). Du kommer inte att lasta själv men är ansvarig för att lasten är förankrad på ett säkert sätt. En stor del av ditt arbete kommer att vara att testa och utvärdera nya lastbilar, en del har inte kommit ut på marknaden än. Arbetstider varierar och är förlagda dagtid, kväll och natt under både vardagar och helger. Du kommer att ha tillgång till eget rum vid övernattning.

Kvalifikationer

För att du ska lyckas väl i det här uppdraget är det viktigt att du är ansvarfull och kan vara självgående i din yrkesroll. Du har ett flexibelt förhållningssätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du en fallenhet för service och tycker om kontakten med andra människor. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap. Du som chaufför kommer att vara med och testa ny teknik under körningarna och det är viktigt att du har ett intresse för utveckling.

Därutöver söker vi dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% så som studier, deltidsarbete mm
* Kan arbeta extra under dagtid, kvällstid, natt på vardagar och helger
* Har ett CE körkort
* Har ett giltigt YKB
* Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
* Du har tillgång till egen bil
* Du har giltigt pass
* Du har en god datorvana

Vi ser det som meriterande om du har ADR, truckkort och tidigare har arbetat med lastbilskörning eller service.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Malmö
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid, kväll och natt under både vardagar och helger. Övernattningar förekommer.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Flyttpersonal - Malmö - Deltid & sommarjobb

Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. När du ingår i vår flytt- och transport del får du hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det... Visa mer
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt- och transport del får du hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
Körkort B - Manuell
Erfarenhet av att köra lätt lastbil

Arbetstider: Varierande dagar och tider mellan mån-fre 07.00-16.00
Under våren kommer det vara varierande, från juni till augusti i princip heltid.
Plats: Malmö
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Vi erbjuder:
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv.
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Kvalitetskontrollanter till vår kund i Fosie

Ansök    Maj 22    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Vi söker nu noggranna och arbetsvilliga medarbetare för arbete inom returhantering. Arbetsuppgifterna är enkla men viktiga och består av att ta emot retursedlar, granska produkterna och sedan skicka iväg dem igen. Om tjänsten Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot och hantera retursedlar, granska och bedöma produkter samt skicka iväg godkända returer. Du kommer också att fylla i retursedlar i vårt system och använda Excel för vissa ... Visa mer
Vi söker nu noggranna och arbetsvilliga medarbetare för arbete inom returhantering. Arbetsuppgifterna är enkla men viktiga och består av att ta emot retursedlar, granska produkterna och sedan skicka iväg dem igen.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot och hantera retursedlar, granska och bedöma produkter samt skicka iväg godkända returer. Du kommer också att fylla i retursedlar i vårt system och använda Excel för vissa uppgifter. Arbetstiderna är initialt dagtid 08:00-17:00, men det kan bli aktuellt med 2-skift.

Om dig
För denna tjänst söker vi dig som har datorvana, särskilt med Excel, och som har hög arbetsmoral och är tålmodig. Du bör vara villig att utföra monotona arbetsuppgifter och det är meriterande om du har truckkort. Det är viktigt att du kan göra dig förstådd på engelska. Arbetsspråket är engelska.

Start för tjänsten är omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte på att
kontakta ansvarig rekryterare för tjänsten: 

Alice Persson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal till framtida uppdrag i Södra Skåne

Ansök    Maj 22    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Är du intresserad av att arbeta inom produktionsbranschen? Då kan vi ha uppdrag till dig framöver! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta på heltid hos någon av våra kunder inom produktion i Södra Skåne. Våra kunders vanligt förekommande tjänster är: Maskinoperatör, Truckförare, Lagerpersonal och Servicetekniker. Vi har kunder baserade i Malmö med omnejd, bland annat Lund, Eslöv, Staffanstorp samt Arlöv och därför är körkort och tillgång till bil ... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta inom produktionsbranschen? Då kan vi ha uppdrag till dig framöver!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta på heltid hos någon av våra kunder inom produktion i Södra Skåne. Våra kunders vanligt förekommande tjänster är: Maskinoperatör, Truckförare, Lagerpersonal och Servicetekniker. Vi har kunder baserade i Malmö med omnejd, bland annat Lund, Eslöv, Staffanstorp samt Arlöv och därför är körkort och tillgång till bil fördelaktigt. Många av våra kunders produktioner är aktiva dygnet runt vilket innebär att arbetet ofta är förlagt i skiftgångar på dygnets alla timmar.

Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater att arbeta efter givna instruktioner samt uppsatta produktionsmål. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina kollegor där arbetsglädje och engagemang är viktiga faktorer. Du kommer att ha en arbetsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha kontakt med din konsultchef på Adecco. Vi gör regelbundna uppföljningar så att du trivs på din arbetsplats.

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet från produktion, lager eller industri samt ett intresse för branschen kommer att trivas här. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta av. Likaså din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsantällning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan det även finnas möjlighet att bli direktanställd hos någon av våra kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Skicka in ditt CV och personliga brev genom att ansöka via annonsen. Vi är nyfikna på vad du har gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Vi tar inte emot CV via mail, utan ansök direkt genom systemet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största Rekryterings- och Bemanningsföretag har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Terminalarbetare sökes för extrajobb på ett spännande företag i Malmö!

Är du student eller har ett annat jobb och söker ett roligt och fartfyllt arbete på lager med omgående start? Har du möjlighet att jobba kvällar? Sök då redan idag! Tjänsten är ett extrajobb vid sidan av dina studier alternativt annan huvudsaklig sysselsättning. Tjänsten är på ett lager i Malmö där du arbetar med plock och packning av varor. Arbetstiderna är måndag-fredag 16.00-18.00. Du förväntas kunna arbeta samtliga dagar. Meriterande: - Truckkort B... Visa mer
Är du student eller har ett annat jobb och söker ett roligt och fartfyllt arbete på lager med omgående start? Har du möjlighet att jobba kvällar? Sök då redan idag!

Tjänsten är ett extrajobb vid sidan av dina studier alternativt annan huvudsaklig sysselsättning. Tjänsten är på ett lager i Malmö där du arbetar med plock och packning av varor.

Arbetstiderna är måndag-fredag 16.00-18.00. Du förväntas kunna arbeta samtliga dagar.

Meriterande:
- Truckkort B5-B6.
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- Arbetat i systemet Astro.


Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta tjänsten så fått vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!


Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Din profil
Vi söker dig som är student på minst 50% alternativt en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Busschaufförer

Ansök    Maj 22    Berliko AB    Bussförare/Busschaufför
Busschaufförer sökes Erfarenhet & yrkeskompetens YKB utbildning är ett krav Ansvar för säker och bekväm transport av passagerare Kräver noggrannhet, goda körfärdigheter och en stark känsla för säkerhet och service Visa mer
Busschaufförer sökes
Erfarenhet & yrkeskompetens
YKB utbildning är ett krav
Ansvar för säker och bekväm transport av passagerare
Kräver noggrannhet, goda körfärdigheter och en stark känsla för säkerhet och service Visa mindre

Lagermedarbetare för extra- och sommarjobb till Polypeptide

Ansök    Maj 21    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Söker du ett meriterande jobb att ha vid sidan om studierna? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i lager och innehar truckkort? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som lagermedarbetare till PolyPeptide! Start är omgående, så skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu studenter som vill arbeta som lagermedarbetare hos PolyPeptide. PolyPeptide-koncernen är en av världens ledande och största tillverkare av peptider och t... Visa mer
Söker du ett meriterande jobb att ha vid sidan om studierna? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i lager och innehar truckkort? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som lagermedarbetare till PolyPeptide! Start är omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu studenter som vill arbeta som lagermedarbetare hos PolyPeptide. PolyPeptide-koncernen är en av världens ledande och största tillverkare av peptider och tillverkar över en tredjedel av alla peptidläkemedel i världen. Sverigeproduktionen finns i Limhamn.

Du erbjuds
- Ett meriterande extrajobb
- En grundlig upplärning och utbildning
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som lagermedarbetare kommer du sköta och kontrollera hanteringen av lagret, i samarbete med övriga kollegor i supply-chain teamet samt i tätt samarbete med PolyPeptides produktion. Du kommer till exempel att- Byta behållare för lösningsmedel- Kontrollera tömningar av waste tankar- Plock av utensilier till produktionen.


VI SÖKER DIG SOM
- Truckkort, B
- Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1.5 kvar av dina studier
- Talar och skriver svenska obehindrat för intern kommunikation och dokumentation
- Kan jobba minst 2 dagar i veckan under terminerna
- Kan jobba heltid under sommaren

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Kvalitetsmedveten

Övrig information
- Start: Omgående
- Omfattning: Under terminerna beräknas du jobba ca 2 dagar i veckan, helger eller efter överenskommelse. Under sommaren förväntas du kunna jobba heltid.
- Placering: Limhamn, Malmö

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Containerlossare - deltid

Ansök    Maj 21    Scania Bemanning AB    Lagerarbetare
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera.Krav- Fysiskt stark... Visa mer
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.ArbetsuppgifterVi söker just nu fysiskt starka personer till containerlossning i Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av containerlossning. Andra vanligt förekommande uppgifter är bl.a.lasta, plocka, packa och emballera.Krav- Fysiskt stark (tunga lyft ärofta förekommande)- Tidigareerfarenhet av containerlossning- Förstå och göra sig förstådd i det svenska språket- Tillgänglig för arbete minst 3 dagar i veckan- Klara av arbete i högt tempo- Truckkort
Meriterande- B-körkort och tillgång till bilVillkorStart: OmgåendeOrt: Malmö med omnejdArbetstider: DagtidOmfattning: DeltidDin profilSom person är du handlingskraftig och tycker om ett fysiskt arbete.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning. En hög arbetsmoral och viljan att lära sig kommer man långt med.AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Flyttpersonal - Malmö - Deltid & sommarjobb

Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. När du ingår i vår flytt- och transport del får du hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det... Visa mer
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt- och transport del får du hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
Körkort B - Manuell
Erfarenhet av att köra lätt lastbil

Arbetstider: Varierande dagar och tider mellan mån-fre 07.00-16.00
Under våren kommer det vara varierande, från juni till augusti i princip heltid.
Plats: Malmö
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Vi erbjuder:
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv.
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Sommarjobba på godsmottagning i Malmö

Ansök    Maj 21    Logent AB    Godsmottagare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare hos vår kund inom byggdetaljeri Malmö.Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult under sommarmånaderna, med möjlighet till förlängning. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Godsmottagning Truckkörning Sortering, kontroll och påfyllning av varor Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl. 07:00-15:50. Vad söker vi? Du är ansvarstagande Du utför ditt arbete m... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare hos vår kund inom byggdetaljeri Malmö.Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult under sommarmånaderna, med möjlighet till förlängning.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Godsmottagning
Truckkörning
Sortering, kontroll och påfyllning av varor

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl. 07:00-15:50.
Vad söker vi?
Du är ansvarstagande
Du utför ditt arbete med stor noggrannhet
Du har godsamarbetsförmåga och gillar att arbeta i team

Krav:
Körkort
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Truckkort och god truckerfarenhet av skjutstativtruck (B3)

Om ansökan:
Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre