Lediga jobb ArbetsCentralen Sverige AB i Malmö

Se alla lediga jobb från ArbetsCentralen Sverige AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

B-chaufförer till vår kund i Malmö

För kunds räkning söker vi nu efter distributionschaufförer med erfarenhet!   Det är en säsongsanställning med upplärning i maj, och anställning från ca v.22 – v.35.   Om tjänsten:  Vi söker chaufförer med B behörighet. Tjänsten är en anställning på deltid/heltid och vi söker dig som har: • Arbetstider: 07.00-16.00 (8-timmars pass, 5 dagar/veckan) eller 06.30-17.30 (10-timmars pass, 4 dagar/veckan)  • Placering: Utgångspunkt från Malmö med körning som tä... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu efter distributionschaufförer med erfarenhet!
 
Det är en säsongsanställning med upplärning i maj, och anställning från ca v.22 – v.35.
 
Om tjänsten: 
Vi söker chaufförer med B behörighet.

Tjänsten är en anställning på deltid/heltid och vi söker dig som har:

• Arbetstider: 07.00-16.00 (8-timmars pass, 5 dagar/veckan) eller 06.30-17.30 (10-timmars pass, 4 dagar/veckan) 
• Placering: Utgångspunkt från Malmö med körning som täcker merparten av Skåne. 
• Lön enligt avtal
 
Krav:
Erfarenhet av tidigare distributionsköring paketbil 
 
Gillar du att köra bil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, då är detta tjänsten för dig.
 
Som chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra. Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet under ansvar.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


ArbetsCentralen Sverige AB bedriver verksamhet på flera olika orter såsom Malmö, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, Osby och Borås. Vi arbetar med bemanning, rekrytering, omställning samt på uppdrag av myndigheter så som Arbetsförmedlingen. Vi utför även tjänster på uppdrag av kommuner och bedriver ett ESF-Finansierat projekt, där grunden i alla dessa är att just hjälpa arbetssökande komma ut i sysselsättning.

ArbetsCentralen Sverige AB har sedan Januari 2023 blivit auktoriserat bemanningsföretag och hyr ut konsulter till olika bemanningsuppdrag.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

PRODUKTIONSPERSONAL TILL EXAKTA - MALMÖ (NYSTARTSJOBB)

Som Produktionspersonal kommer du att arbeta i Exaktas produktion i Malmö som består av ca 100 anställda och flertalet olika avdelningar. Exakta producerar och trycker bland annat muggar, planscher, böcker samt diverse reklammaterial. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på säsong men fokus ligger på sortering och paketering av produkter innan dessa skickas iväg till kunderna. Du kommer att bli en del av ett mångkulturellt team med blandade åldrar... Visa mer
Som Produktionspersonal kommer du att arbeta i Exaktas produktion i Malmö som består av ca 100 anställda och flertalet olika avdelningar. Exakta producerar och trycker bland annat muggar, planscher, böcker samt diverse reklammaterial. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på säsong men fokus ligger på sortering och paketering av produkter innan dessa skickas iväg till kunderna. Du kommer att bli en del av ett mångkulturellt team med blandade åldrar där alla hjälps åt.

I din roll som Produktionspersonal kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Sortering och packning av produkter och material
• Scanning och registrering av material i system

 

Tjänsten som Produktionspersonal är ett konsultuppdrag. Arbetstiderna är förlagda i 2-skift.

 

Om dig
Vi söker dig som trivs med att arbeta noggrant, strukturerat och med varierande arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som gärna samarbetar med andra samtidigt som du håller ordning omkring dig. Vidare ser vi att du har en positiv inställning och en förmåga att ta egna initiativ.

Vi söker dig som är:

• Berättigad till Nystartsjobb från Arbetsförmedlingen

• God samarbetsförmåga
• Strukturerad och noggrann

 

Om Exakta
Exakta är en helhetsleverantör som erbjuder en mängd olika kommunikationslösningar. Utöver tryckeri har de även en fullskalig reklambyrå under samma tak. Företaget består av totalt ca 260 anställda, vilket gör dem till en av Sveriges ledande grafiska koncerner. De har verksamheter i Malmö, Borås, Lidköping, Karlstad, Stockholm och Hässleholm. Exakta är en ständigt lärande organisation som alltid strävar efter att ta vara på sina medarbetares kompetens och erfarenhet.


ArbetsCentralen Sverige AB bedriver verksamhet på flera olika orter såsom Malmö, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, Osby och Borås. Vi arbetar med bemanning, rekrytering, omställning samt uppdrag av myndigheter så som Arbetsförmedlingen. Vårt främsta mål är att hjälpa arbetssökande ut i sysselsättning i dessa områden. Vi utför tjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen, kommunen och bedriver ett ESF-Finansierat projekt, där grunden i alla dessa är att just hjälpa arbetssökande komma ut i sysselsättning på ett eller annat sätt.

ArbetsCentralen Sverige AB är sedan Januari 2023 ett auktoriserat bemanningsföretag och hyr ut konsulter till olika bemannings lösningar.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

C/CE chaufförer till vår kund i Malmö

För kunds räkning söker vi nu efter distributionschaufförer med C-CE körkort och med erfarenhet!   Det är en provanställning med upplärning i maj.   Om tjänsten: Vi söker chaufförer med C och CE behörighet.  Tjänsten är en anställning på deltid/heltid och vi söker dig som har: • C och CE kort  • YKB  • Arbetstider: 07.00-16.00 (8-timmars pass, 5 dagar/veckan) eller 06.30-17.30 (10-timmars pass, 4 dagar/veckan)  • Placering: Utgångspunkt från Malmö med kör... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu efter distributionschaufförer med C-CE körkort och med erfarenhet!
 
Det är en provanställning med upplärning i maj.
 
Om tjänsten:
Vi söker chaufförer med C och CE behörighet. 
Tjänsten är en anställning på deltid/heltid och vi söker dig som har:

• C och CE kort 
• YKB 
• Arbetstider: 07.00-16.00 (8-timmars pass, 5 dagar/veckan) eller 06.30-17.30 (10-timmars pass, 4 dagar/veckan) 
• Placering: Utgångspunkt från Malmö med körning som täcker merparten av Skåne. 
• Lön enligt avtal
 
Merit:
Hantering av bil + släp körningar
Tidigare distributionskörning lastbil
 
 
Gillar du att köra lastbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, då är detta tjänsten för dig.
Som chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra. Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet under ansvar.
 
Vi arbetar löpande med inkommande ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
 
Välkommen med din ansökan idag!ArbetsCentralen Sverige AB bedriver verksamhet på flera olika orter såsom Malmö, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, Osby och Borås. Vi arbetar med bemanning, rekrytering, omställning samt på uppdrag av myndigheter så som Arbetsförmedlingen. Vi utför även tjänster på uppdrag av kommuner och bedriver ett ESF-Finansierat projekt, där grunden i alla dessa är att just hjälpa arbetssökande komma ut i sysselsättning.

ArbetsCentralen Sverige AB har sedan Januari 2023 blivit auktoriserat bemanningsföretag och hyr ut konsulter till olika bemanningsuppdrag.

Krav:

Körkort:
* CE (Tung lastbil med tungt släp) Visa mindre

ArbetsCentralen söker en driven affärssäljare

Vi på ArbetsCentralen Sverige AB är i en expansionsfas och söker nu en affärsinriktad säljare till vår bemanningsenhet. Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas i en roll med stort eget ansvar. Du tillhör ett sammansvetsat team som genomsyras av professionalism och engagemang. Som affärssäljare är din främsta uppgift att skapa nya möjligheter genom att förmedla företagets tjänster. Vi söker efter dig som delar vår passion för människor och affäre... Visa mer
Vi på ArbetsCentralen Sverige AB är i en expansionsfas och söker nu en affärsinriktad säljare till vår bemanningsenhet.
Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas i en roll med stort eget ansvar. Du tillhör ett sammansvetsat team som genomsyras av professionalism och engagemang.
Som affärssäljare är din främsta uppgift att skapa nya möjligheter genom att förmedla företagets tjänster. Vi söker efter dig som delar vår passion för människor och affärer. Du har alltid kunden i fokus och är mån om att alltid uppnå, samt överträffa kundens förväntningar – i med och motvind.
Om dig
Du trivs i händelserika miljöer och har en fallenhet att snabbt anpassa dig till den person och situation du har framför dig, samt ser varje utmaning som en chans att växa och utvecklas i din roll och som person. Du är samtidigt målfokuserad och resultatorienterad, samt har en inre motor som ständigt driver dig framåt mot god leverans och prestation. Du trivs också i en nätverkande roll där du ständigt får chansen att etablera både nya bekantskaper och att bygga vidare på befintliga relationer som arbetats fram över tid. Genom din kommunikativa och förtroendeingivande approach söker sig människor till dig för att ta del av din värme, ditt engagemang och höga professionalitet.
Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat affärsinriktat, säljande och resultatorienterat
Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att driva och leda projekt och/eller team
Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, HR eller annat relevant område
Meriterande om du tidigare arbetat som ekonom och har goda kunskaper samt intresse inom ekonomi & svenskt näringsliv

Vårt erbjudande
Start: Enligt överenskommelse
Flexibla arbetstider
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Lön: Individuell lönesättning
Placeringsort: Du väljer själv utifrån våra kontor som finns i följande orter: Helsingborg, Landskrona, Malmö, Osby, Kristianstad eller Borås. Visa mindre

Handledare/jobbcoach Rusta och Matcha Malmö

ArbetsCentralen söker nu medarbetare till våra kontor i Malmö. Brinner du för arbetsmarknadsfrågor? Gillar du att samarbeta med näringslivet samt med olika parter/myndigheter? Har du erfarenhet av att arbeta med människor från olika länder och kulturer eller med människor i förändrings situationer eller kris? Då är det kanske dig vi söker. Vi söker en handledare som sedan tidigare har brett nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Någon som är väldi... Visa mer
ArbetsCentralen söker nu medarbetare till våra kontor i Malmö.
Brinner du för arbetsmarknadsfrågor? Gillar du att samarbeta med näringslivet samt med olika parter/myndigheter? Har du erfarenhet av att arbeta med människor från olika länder och kulturer eller med människor i förändrings situationer eller kris? Då är det kanske dig vi söker.
Vi söker en handledare som sedan tidigare har brett nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Någon som är väldigt social och öppen för att knyta nya kontakter, initiativtagande och har en säljande personlighet. Du ska också vara en teamplayer, strukturerad och ha en förmåga att kommunicera rakt och tydligt. Det naturliga drivet ska finnas inom dig med förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och det är meriterande om du har kunskaper i andra språk. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet.
Meriterande med arabisktalande språket
Dina arbetsuppgifter:
Som handledare kommer du att stötta och vägleda våra deltagare i deras arbetssökande. Du utgår från varje individs specifika behov och förutsättningar. Du kartlägger deltagarnas behov och planerar för de insatser och aktiviteter som kan behövas för att deltagarna ska nå sina mål. Syftet är att deltagaren ska komma ut i arbete eller påbörja studier, och detta är ditt huvudsakliga mål i ditt arbete, att Du ska matcha ut deltagarna.
Krav på utbildning/ erfarenhet:
Alternativ 1
Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena: Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.
Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheter under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under två år.
Alternativ 2
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet:
Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
Arbetsledning med personalansvar
Rekrytering
Omställningsarbete för arbetssökande
Studie- och yrkesvägledning
Handläggning i personalfrågor
Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
Arbete med social- och grupp psykologi
Karriärvägledning

ArbetsCentralen Sverige AB är ett företag där det är högt i tak och där vi välkomnar kreativitet och nytänkande. Du får en miljö där du kan umgås och trivas. Hos oss möts du av omtanke och ett äkta engagemang där vi tillsammans sätter upp strategier för att uppfylla verksamhets mål.Vi ser fram emot att få just dig som vår kollega!
Det är meriterande om du kan andra språk, såsom arabiska eller somaliska, utöver svenska och engelska.
Tillträde enligt överenskommelse och intervjuer kommer att ske löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Handledare/Jobbcoach Rusta och Matcha Malmö

ArbetsCentralen söker nu medarbetare till vårt kontor i Malmö.Brinner du för arbetsmarknadsfrågor? Gillar du att samarbeta med näringslivet samt med olika parter/myndigheter? Har du erfarenhet av att arbeta med människor från olika länder och kulturer eller med människor i förändrings situationer eller kris? Då är det kanske dig vi söker. Vi söker en handledare som sedan tidigare har brett nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Någon som är väldig... Visa mer
ArbetsCentralen söker nu medarbetare till vårt kontor i Malmö.Brinner du för arbetsmarknadsfrågor? Gillar du att samarbeta med näringslivet samt med olika parter/myndigheter? Har du erfarenhet av att arbeta med människor från olika länder och kulturer eller med människor i förändrings situationer eller kris? Då är det kanske dig vi söker.
Vi söker en handledare som sedan tidigare har brett nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Någon som är väldigt social och öppen för att knyta nya kontakter, initiativtagande och har en säljande personlighet. Du ska också vara en teamplayer, strukturerad och ha en förmåga att kommunicera rakt och tydligt. Det naturliga drivet ska finnas inom dig med förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och det är meriterande om du har kunskaper i andra språk. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet.
 
Meriterande med arabisktalande språket
 
Dina arbetsuppgifter: Som handledare kommer du att stötta och vägleda våra deltagare i deras arbetssökande. Du utgår från varje individs specifika behov och förutsättningar. Du kartlägger deltagarnas behov och planerar för de insatser och aktiviteter som kan behövas för att deltagarna ska nå sina mål. Syftet är att deltagaren ska komma ut i arbete eller påbörja studier, och detta är ditt huvudsakliga mål i ditt arbete, att Du ska matcha ut deltagarna. 
 
Krav på utbildning/ erfarenhet: Alternativ 1Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena: Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.
 
Arbetslivserfarenhet: 
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheter under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under två år.
 
Alternativ 2  Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
 
Arbetslivserfarenhet:
Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och grupp psykologi
- Karriärvägledning

 
ArbetsCentralen Sverige AB är ett företag där det är högt i tak och där vi välkomnar kreativitet och nytänkande. Du får en miljö där du kan umgås och trivas. Hos oss möts du av omtanke och ett äkta engagemang där vi tillsammans sätter upp strategier för att uppfylla verksamhets mål.
 
Vi ser fram emot att få just dig som vår kollega! 
Det är meriterande om du kan andra språk, såsom arabiska eller somaliska, utöver svenska och engelska.
Tillträde enligt överenskommelse och intervjuer kommer att ske löpande.


ArbetsCentralen Sverige AB bedriver verksamhet på flera olika orter såsom Malmö, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, Osby och Borås. Vi arbetar med bemanning, rekrytering, omställning samt uppdrag av myndigheter så som arbetsförmedlingen. Vårt främsta mål är att hjälpa arbetssökande ut i sysselsättning i dessa områden. Vi utför tjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen, kommunen och bedriver ett ESF-Finansierat projekt, där grunden i alla dessa är att just hjälpa arbetssökande komma ut i sysselsättning på ett eller annat sätt.

ArbetsCentralen Sverige AB är sedan Januari 2023 blivi auktoriserat bemanningsföretag och hyr ut konsulter till olika bemanningsuppdrag.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Handledare Rusta och Matcha

ArbetsCentralen Sverige AB söker fler medarbetare till våra kontor i Malmö. Brinner du för arbetsmarknadsfrågor? Gillar du att samarbeta med näringslivet samt med olika parter/myndigheter? Har du erfarenhet av att arbeta med människor från olika länder och kulturer eller med människor i förändrings situationer eller kris? Då är det kanske dig vi söker. Vi söker en handledare som sedan tidigare har brett nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Någo... Visa mer
ArbetsCentralen Sverige AB söker fler medarbetare till våra kontor i Malmö.
Brinner du för arbetsmarknadsfrågor? Gillar du att samarbeta med näringslivet samt med olika parter/myndigheter? Har du erfarenhet av att arbeta med människor från olika länder och kulturer eller med människor i förändrings situationer eller kris? Då är det kanske dig vi söker.
Vi söker en handledare som sedan tidigare har brett nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Någon som är väldigt social och öppen för att knyta nya kontakter, initiativtagande och har en säljande personlighet. Du ska också vara en teamplayer, strukturerad och ha en förmåga att kommunicera rakt och tydligt. Det naturliga drivet ska finnas inom dig med förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och det är meriterande om du har kunskaper i andra språk. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet.


ARBETSUPPGIFTER
Kontakt med företag inom näringslivet
Rekvirera och anskaffa lediga arbetsplatser
Matcha våra deltagare mot lediga tjänster
Dokumentera och rapportera genomförda aktiviteterArbetsCentralen Sverige AB är ett företag där det är högt i tak och där vi välkomnar kreativitet och nytänkande. Du får en miljö där du kan umgås och trivas. Hos oss möts du av omtanke och ett äkta engagemang där vi tillsammans sätter upp strategier för att uppfylla verksamhets mål.


Vi ser fram emot att få just dig som vår kollega! Är du senior så tveka inte att ansöka du också!
Det är meriterande om du kan andra språk, såsom arabiska eller somaliska, utöver svenska och engelska.
Tillträde enligt överenskommelse och intervjuer kommer att ske löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre