Lediga jobb N & M Medical AB i Malmö

Se alla lediga jobb från N & M Medical AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Leg. sjuksköterska till Vårdcentralen Burlöv

Vårdcentralen Burlöv finns i nyrenoverade lokaler inne på Burlöv Center Vi söker dig som är öppen, glad, driven och trygg i din roll. Lön enligt överenskommelse. Förmåner och flexibilitet i arbetstider utlovas. Visa mer
Vårdcentralen Burlöv finns i nyrenoverade lokaler inne på Burlöv Center
Vi söker dig som är öppen, glad, driven och trygg i din roll.
Lön enligt överenskommelse. Förmåner och flexibilitet i arbetstider utlovas. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentralen Burlöv

I februari 2022 öppnades Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu ytterligare en undersköterska till vårt team. Tjänsten är en heltidstjänst. Placeringen är på labb och i reception. Tidigare erfarenhet från vårdcentral är ett krav. Då vårdcentralen är relativt nyöppnad kommer du ha möjligheten att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor. Vi söker dig med erfarenhet från vårdcentral. Som person önskar att du är driven och e... Visa mer
I februari 2022 öppnades Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu ytterligare en undersköterska till vårt team.
Tjänsten är en heltidstjänst. Placeringen är på labb och i reception.
Tidigare erfarenhet från vårdcentral är ett krav.
Då vårdcentralen är relativt nyöppnad kommer du ha möjligheten att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor.
Vi söker dig med erfarenhet från vårdcentral. Som person önskar att du är driven och engagerad i din arbetsplats samt en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.
Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Psykoterapeut/psykolog till Vårdcentralen Burlöv 50%

Ansök    Maj 26    N & M Medical AB    Psykolog
Vi söker en psykoterapeut eller psykolog till vårt glada team. Vi slog upp dörrarna till våra sprillans nya lokaler den första februari 2022 och har nu cirka 3800 listade patienter. Bland våra underbara kollegor är det högt i tak och vi samarbetar över professionernas gränser med patienten i fokus. Vi önskar att du är noggrann, självgående och initiativtagande samt att du är en god kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat. Lön enligt överenskommelse.... Visa mer
Vi söker en psykoterapeut eller psykolog till vårt glada team. Vi slog upp dörrarna till våra sprillans nya lokaler den första februari 2022 och har nu cirka 3800 listade patienter.
Bland våra underbara kollegor är det högt i tak och vi samarbetar över professionernas gränser med patienten i fokus.
Vi önskar att du är noggrann, självgående och initiativtagande samt att du är en god kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat.
Lön enligt överenskommelse. Möjlighet till att öka tjänsten vid behov. Visa mindre

Underläkare till Vårdcentralen Burlöv

Ansök    Sep 29    N & M Medical AB    Läkare
Den första februari 2022 öppnades Vårdcentralen Burlöv. Vi har idag nästan 3000 listade patienter. Vi söker en underläkare till vårt team. Läkarteamet består idag av specialister i allmänmedicin, specialist i urologi och legitimerade läkare. Som person önskar vi att du är driven och engagerad i din arbetsplats samt en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat. Lön enligt överenskommelse. Möjlighet finns för ST-tjänst i framtiden. Handledning ingår.... Visa mer
Den första februari 2022 öppnades Vårdcentralen Burlöv. Vi har idag nästan 3000 listade patienter. Vi söker en underläkare till vårt team.
Läkarteamet består idag av specialister i allmänmedicin, specialist i urologi och legitimerade läkare.
Som person önskar vi att du är driven och engagerad i din arbetsplats samt en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.
Lön enligt överenskommelse. Möjlighet finns för ST-tjänst i framtiden. Handledning ingår. Visa mindre

Timanställd undersköterska till sommaren 2022 på Vårdcentralen Burlöv

I februari 2022 öppnades Vårdcentralen Burlöv. Vi behöver en timanställd undersköterska med fast schema under sommaren, med möjlighet till förlängning. Tidigare erfarenhet från vårdcentral är meriterande. Arbetsuppgifterna innefattar arbete på vårt lab, att assistera kollegor samt arbete i reception. Arbetstiderna är måndag till fredag 08-17 och anställningen sträcker sig från 1/6 till 31/8 med möjlighet till förlängning. Som person önskar att du är drive... Visa mer
I februari 2022 öppnades Vårdcentralen Burlöv. Vi behöver en timanställd undersköterska med fast schema under sommaren, med möjlighet till förlängning.
Tidigare erfarenhet från vårdcentral är meriterande.
Arbetsuppgifterna innefattar arbete på vårt lab, att assistera kollegor samt arbete i reception. Arbetstiderna är måndag till fredag 08-17 och anställningen sträcker sig från 1/6 till 31/8 med möjlighet till förlängning.
Som person önskar att du är driven och att du kan arbeta väl både självständigt och i team samt att du är en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.
Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Distriktläkare till Vårdcentralen Burlöv

Ansök    Sep 29    N & M Medical AB    Läkare
Distriktsläkare I februari 2022 slog vi upp dörrarna till Vårdcentralen Burlöv inne på Burlöv Center i Arlöv. Vi har idag över 2800 listade patienter. Hos oss kommer du att arbeta i nyrenoverade lokaler installerade med högkvalitativ medicinsk utrustning. Vi söker nu en distriktsläkare till vårt trevliga team. Kvalifikationer Vi söker dig som är distriktsläkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du är trygg i din yrkesroll, pedagogisk, nyfik... Visa mer
Distriktsläkare
I februari 2022 slog vi upp dörrarna till Vårdcentralen Burlöv inne på Burlöv Center i Arlöv. Vi har idag över 2800 listade patienter. Hos oss kommer du att arbeta i nyrenoverade lokaler installerade med högkvalitativ medicinsk utrustning.
Vi söker nu en distriktsläkare till vårt trevliga team.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktsläkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du är trygg i din yrkesroll, pedagogisk, nyfiken samt tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.
Vi ser fram emot din ansökan och gläds åt att kunna erbjuda en arbetsplats som ger möjlighet till att få vara med och påverka från start.


Varmt välkommen med din ansökan.
Intervjuer kan komma att ske löpande.


Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin till Vårdcentralen Burlöv

Ansök    Okt 11    N & M Medical AB    Specialistläkare
I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en läkarkollega inom allmänmedicin till vårt team. Tjänsten är en heltidstjänst. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjligheten att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor. Vi söker dig med erfarenhet från vårdcentral. Som person önskar att du är driven och engagerad i din arbetsplats s... Visa mer
I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en läkarkollega inom allmänmedicin till vårt team.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center.
Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjligheten att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor.
Vi söker dig med erfarenhet från vårdcentral. Som person önskar att du är driven och engagerad i din arbetsplats samt en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.
Lön enligt överenskommelse


Låter intresserat? Hör av dig till verksamhetschef Dr.Mohammed Alghazali på 0766511166.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast Vårdcentralen Burlöv

februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en distriktsköterska som enhetschef till vårt team. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor. Tjänsten är en heltidstjänst. Som person önskar vi att du är driven, tålmodig, trygg i din roll och engagerad i din arbetsplats. Du skall ... Visa mer
februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en distriktsköterska som enhetschef till vårt team.


Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor.


Tjänsten är en heltidstjänst.


Som person önskar vi att du är driven, tålmodig, trygg i din roll och engagerad i din arbetsplats. Du skall vara en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat. Visa mindre

Leg.Läkare / ST läkare Vårdcentralen Burlöv

Ansök    Sep 23    N & M Medical AB    Läkare
I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en läkarkollega inom allmänmedicin till vårt team. Tjänsten är en heltidstjänst. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjligheten att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor. Vi söker dig som är legitimerad läkare. Som person önskar att du är driven och engagerad i din arbetsplats samt en... Visa mer
I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en läkarkollega inom allmänmedicin till vårt team.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center.
Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjligheten att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor.
Vi söker dig som är legitimerad läkare. Som person önskar att du är driven och engagerad i din arbetsplats samt en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.
Lön enligt överenskommelse. Möjlighet finns för ST-tjänst i framtiden.


Låter intresserat? Hör av dig till verksamhetschef Dr.Mohammed Alghazali på 0766511166. Visa mindre

Psykolog

Ansök    Sep 8    N & M Medical AB    Psykolog
I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker en legitimerad psykolog till vårt team. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor. Tjänsten är en deltidstjänst på 50%. Erfarenhet från tidigare arbete på vårdcentral är meriterande. Du kommer arbeta relativt självständigt och behöver därf... Visa mer
I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker en legitimerad psykolog till vårt team.


Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor.
Tjänsten är en deltidstjänst på 50%. Erfarenhet från tidigare arbete på vårdcentral är meriterande. Du kommer arbeta relativt självständigt och behöver därför vara trygg i din yrkesroll.
Som person önskar vi att du är driven, strukturerad, tålmodig och engagerad i din arbetsplats. Du skall vara en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.


Lön enligt överenskommelse.


Låter vår annons intressant? Hör av dig till Dr. Mohammed Alghazali på nummer 076-651 11 66 vid frågor. Visa mindre

Distriktssköterska Vårdcentralen Burlöv

Ansök    Sep 1    N & M Medical AB    Distriktssköterska
Om jobbet I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en distriktsköterska till vårt team. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi söker dig som är distriktssköterska med erfarenhet från primärvården, gärna från primärvården i Skåne. Som pers... Visa mer
Om jobbet
I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en distriktsköterska till vårt team.


Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor.


Tjänsten är en heltidstjänst. Vi söker dig som är distriktssköterska med erfarenhet från primärvården, gärna från primärvården i Skåne.
Som person önskar vi att du är driven, tålmodig, trygg i din roll och engagerad i din arbetsplats. Du skall vara en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.


Lön enligt överenskommelse.


Låter vår annons intressant? Hör av dig till Dr. Mohammed Alghazali på nummer 076-651 11 66 Visa mindre

Medicinsk sekreterare VC Burlöv

I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker en medicinsk sekreterare till vårt team. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, erfarenhet från tidigare arbete på vårdcentral är meriterande. Du kommer arbeta rela... Visa mer
I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker en medicinsk sekreterare till vårt team.
Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, erfarenhet från tidigare arbete på vårdcentral är meriterande. Du kommer arbeta relativt självständigt och behöver därför vara trygg i din yrkesroll.
Som person önskar vi att du är driven, strukturerad, tålmodig och engagerad i din arbetsplats. Du skall vara en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.
Lön enligt överenskommelse.
Låter vår annons intressant? Hör av dig till Dr. Mohammed Alghazali på nummer 076-651 11 66. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin till Vårdcentralen Burlöv

Ansök    Jul 3    N & M Medical AB    Specialistläkare
I januari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en läkarkollega inom allmänmedicin till vårt team. Tjänsten är en heltidstjänst. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjligheten att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor. Vi söker dig med erfarenhet från vårdcentral. Son person önskar att du är driven och engagerad i din arbetsplats sa... Visa mer
I januari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en läkarkollega inom allmänmedicin till vårt team.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center.
Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjligheten att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor.
Vi söker dig med erfarenhet från vårdcentral. Son person önskar att du är driven och engagerad i din arbetsplats samt en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.
Lön enligt överenskommelse


Låter intresserat? Hör av dig till verksamhetschef Dr.Mohammed Alghazali på 0766511166.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Enhetschef Vårdcentralen Burlöv

I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en duktig enhetschef till vårt team med tidigare erfarenhet från tidigare liknande uppdrag. Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi söker dig som är distriktssköterska med erfarenhet från tidigare ch... Visa mer
I februari 2022 öppnar Vårdcentralen Burlöv. Vi söker nu en duktig enhetschef till vårt team med tidigare erfarenhet från tidigare liknande uppdrag.


Vårdcentralen kommer finnas i nyrenoverade lokaler på Burlöv Center. Då vårdcentralen är nyöppnad kommer du ha möjlighet att vara med och forma och utveckla arbetsplatsen tillsammans med dina nya kollegor.


Tjänsten är en heltidstjänst. Vi söker dig som är distriktssköterska med erfarenhet från tidigare chefsposition, gärna från vårdcentral. Du kommer bland annat arbeta med bemanning, schemaläggning samt ledning av verksamheten tillsammans med Vårdcentralen Burlövs verksamhetschef.


Som person önskar vi att du är driven, tålmodig, trygg i din roll och engagerad i din arbetsplats. Du skall vara en god kollega som bidrar till ett bra arbetsklimat.


Lön enligt överenskommelse. Visa mindre