Lediga jobb som Upphandlare i Malmö

Se lediga jobb som Upphandlare i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Anbudskoordinator till ett 3 månader långt uppdrag - start asap

Ansök    Jan 14    Experis AB    Upphandlare
Vår kund har en kommande vakans på ungefär tre månader och då rollen som anbudskoordinater är viktig för deras verksamhet så söker de nu en anbudskoordinator som kan hoppa in och stötta dem under dessa månader. Det här är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer att vara anställd av eller underkonsult till oss på Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare som är ett stort välkänt livsmedelsföretag med huvudkontor i Malmö. Så har du erfarenhet av... Visa mer
Vår kund har en kommande vakans på ungefär tre månader och då rollen som anbudskoordinater är viktig för deras verksamhet så söker de nu en anbudskoordinator som kan hoppa in och stötta dem under dessa månader.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer att vara anställd av eller underkonsult till oss på Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare som är ett stort välkänt livsmedelsföretag med huvudkontor i Malmö.

Så har du erfarenhet av offentlig upphandling (gärna av livsmedel), är en duktig administratör och råkar vara tillgänglig - läs då vidare nedan!

Start - så snart som möjligt
Uppdragets längd - ca 3 månader (heltid)
Placering - huvudkontoret är i Malmö men det kan även fungera om du sitter på distans

Om tjänsten
Som anbudskoordinator så kommer du att jobba självständigt som projektledare för offentliga upphandlingar. Du är med från början i processen med att analysera förfrågningsunderlag och de villkor som anges i dessa med målet att lämna kvalitetssäkrade och vinnande anbud tillsammans med övriga involverade från organisationen. Du arbetar i nära samarbete med företagets anbudschef och din roll är bl.a. att granska inkomna anbud och ta fram de produkter som efterfrågas och säkerställa om/ att dessa uppfyller alla kraven i anbudet. (UHM-krav) Du förser sedan anbudschefen med ett korrekt underlag för ert kommande anbudssvar. Det handlar om många produkter och många olika typer av krav så du kommer ha kontakt med kollegor, leverantörer och grossister för att hitta rätt och korrekt information för alla efterfrågade produkter. Till din hjälp har du såklart även affärssystem att såväl söka information i som att underhålla och uppdatera befintlig information i.

Anbudskoordinatorn är spindeln i nätet inom anbudsprocessen och är en nyckelperson för en framgångsrik anbudsverksamhet varför vår kund också ser det som extra viktigt att hitta någon som kan hjälpa dem under deras vakans.

Om dig
Vi söker dig som har fallenhet för administration, god systemvana och såväl ett intresse som dokumenterad erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling. Har du tidigare erfarenheter från livsmedelsbranschen och dess olika produktkrav så är det meriterande.

I arbetet med offentliga upphandlingar ställs höga krav på att den information som förmedlas i anbudssvaret/ offerten är korrekt samt följer de ställda kraven. Det är därför viktigt att du som person är noggrann, har ett öga för detaljer och att du är driven och kan ta egna initiativ för att söka efter den information du behöver.

Välkommen med din ansökan!
Vi arbetar med löpande urval och denna tjänst kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda många spännande lediga jobb för att hjälpa dig bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltids- eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Projektinköpare till Malmö

Ansök    Jan 14    Experis AB    Upphandlare
Har du erfarenhet av projektinköp och ansvarat för upphandlingar? Trivs du i en roll med många kontaktytor? Låter det spännande att få chansen att arbeta med Projektinköp på ett välkänt företag inom kärnkraftsbraschen? Vår kund i Malmö behöver förstärkning och söker nu en erfaren och initiativtagande inköpare. Är det du? Sök då tjänsten redan i dag! Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start enligt överenskommelse. För rätt person ser v... Visa mer
Har du erfarenhet av projektinköp och ansvarat för upphandlingar? Trivs du i en roll med många kontaktytor? Låter det spännande att få chansen att arbeta med Projektinköp på ett välkänt företag inom kärnkraftsbraschen? Vår kund i Malmö behöver förstärkning och söker nu en erfaren och initiativtagande inköpare. Är det du? Sök då tjänsten redan i dag!

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start enligt överenskommelse. För rätt person ser vi fram emot ett långt samarbete och du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som Projektinköpare

Som Projektinköpare kommer du att ingå i ett större och långsiktigt projekt i syfte att avveckla två kärnkraftverk. Du ansvarar, driver och samordnar upphandlingar inom projektet i samråd med organisationen utifrån kundens inköpsstrategi, arbetssätt och inköpspolicy.

Arbetet är både stimulerande och utmanande med ett omfattande kontaktnät både internt och externt och även internationellt.

Som projektinköpare kommer du att ingå i ett team med kompetenta och drivna medarbetare och rapportera till inköpschefen.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet som inköpare och är väl förtrogen med att driva en upphandling från start till mål. Som person är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att lösa de uppgifter som kommer till dig. Arbetet bygger på samarbete inom och mellan olika funktioner. Du har därför stor förmåga att kommunicera och samarbeta för att i inköpsteamet uppnå det bästa resultatet i rätt tid.

Vi tror också att du är drivande med tydligt affärsfokus och god analytisk förmåga. Ditt arbete präglas av gott affärsmannaskap och noggrannhet. Det är av vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och att du har förmåga att verka i en internationell organisation.

Du har:

* Flera års erfarenhet av inköp samt förtrogen i att driva större upphandlingar
* Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
* Goda kunskaper i MS Office
* Kunskaper i SAP är meriterande

Meriterande är om du tidigare har erfarenhet från bygg-, anläggningssektorn och entreprenader.Vad kan Jefferson Wells göra för dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom Ekonomi, HR, Executive, Inköp, Logistik, Marknad, Försäljning och Ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.Sök tjänsten i dag!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi har tyvärr inte möjlighet att emot ansökningar via mail, men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Carl-Johan Andersson på [email protected] Visa mindre

Anbudskoordinator

Ansök    Jan 14    Emploid AB    Upphandlare
Om företaget Företaget är verksamma inom food service och levererar högkvalitativa produkter till både storkök och livsmedelsgrossister över hela världen. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader med start omgående där anställning sker hos EMPLOID. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer informat... Visa mer
Om företaget
Företaget är verksamma inom food service och levererar högkvalitativa produkter till både storkök och livsmedelsgrossister över hela världen. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader med start omgående där anställning sker hos EMPLOID.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se.
Om tjänsten
I rollen som anbudskoordinator har du en viktig roll i offert- och anbudsarbetet där du arbetar direkt under företagets Tender Manager. Tillsammans hanterar ni offentliga upphandlingar där du har en supporterande roll med tyngdpunkt på administration. Du kommer ha kontakt med grossister och arbetar utifrån Lagen om offentlig upphandling samt de branschspecifika UHM-kraven. Utöver detta fungerar du som stöd i upphandlingsprocessen gentemot företagets säljare. Mer konkret innefattar arbetsuppgifterna:
– Ta emot, hantera och administrera anbud
– Offerering utifrån produktportföljen
– Söka efter information i företagets produkt- och artikeldatabas
– Hantering av tilläggsförfrågningar på offentliga avtal
– Uppdatera information i företagets CRM-system
Om dig
Vi söker dig som har fallenhet för administration, god systemvana och ett intresse för att arbeta med offentlig upphandling inom food service. Du har goda kunskaper om LOU samt erfarenhet av att arbeta i enlighet med UHM-krav. Utöver detta krävs:
– Dokumenterad erfarenhet av offentlig upphandling
– Erfarenhet av CRM-system och pris-och artikeldatabaser
– Goda kunskaper i Excel
– Flytande i svenska och engelska
I arbetet med offentlig upphandling ställs höga krav på att den information som förmedlas i samband med anbud och offerering är korrekt samt följer de krav som är ställda. Därför är det viktigt att du som person har förmågan att självständigt söka efter information, att du är noggrann i ditt arbete samt har ett öga för detaljer. Du är lösningsorienterad och känner dig trygg i att hitta lösningar som får processen om offentlig upphandling att löpa på i enlighet med de krav och tidsramar som finns uppsatta.
Övrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Uppdragets längd: 3 månader
Arbetstider: mån-fre 08.00-16.30, home office
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: tender management, offentlig upphandling, anbud, anbudskoordinator, offerthantering, LOU, prisadministration, artikeladministration, avtalsutvecklare, rekrytering, Malmö, Lund, Helsingborg Visa mindre

Upphandlare till sektion Tjänster

Ansök    Nov 9    Malmö kommun    Upphandlare
Ref: 20212790 Arbetsuppgifter Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket i regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi och upphandlingsarbete. Arbetet innefattar också en aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning. Du kommer ansvara för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning sker affärsstrategiskt med en innovativ och strukturerad ansats. I rollen som... Visa mer
Ref: 20212790

Arbetsuppgifter
Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket i regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi och upphandlingsarbete. Arbetet innefattar också en aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning.
Du kommer ansvara för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning sker affärsstrategiskt med en innovativ och strukturerad ansats. I rollen som upphandlare fungerar du också som stöd till verksamheterna i upphandlingsfrågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi/juridik eller annat område som arbetsgivaren finner relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av strategiskt inköp och/eller offentlig upphandling. Arbetsuppgifterna förutsätter en förmåga att leda sig själv och andra i de projekt man driver och ansvarar för. Du bör vara noggrann, strukturerad och analytisk med förmåga att omsätta analyser och mål i strategiska affärsupplägg vilket möjliggör utveckling, effektivisering och besparingsmöjligheter i stadens upphandlingar och avtal.

 För att nå framgång i rollen bör du vara lösningsfokuserad och pragmatisk. Du är intresserad av din omvärld och föreslår ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga. Arbetsuppgifterna förutsätter att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt, hålla i möten och ibland även genomföra presentationer inför publik.

Upphandlingsarbetet kräver samarbete med olika funktioner och du ska ha både vilja och god förmåga att underhålla och utveckla relationer med kollegor, beställare, leverantörer och andra intressenter. Upphandlingsenheten består av personer med olika erfarenheter och kompetensprofiler. Vi eftersträvar prestigelöshet där vi delar med oss av erfarenheter och utvecklas tillsammans.

Om arbetsplatsen
Upphandlingsenheten, som är en enhet inom Ekonomiavdelningen på Stadskontoret, har ett övergripande ansvar att vägleda all upphandlingsverksamhet i Malmö stad och dess bolag. Enheten ansvarar för genomförandet av kommunövergripande ramavtal men arbetar även med förvaltningsspecifika upphandlingsärenden. Upphandlingsenheten består i dagsläget av totalt 35 personer varav de flesta är upphandlare med självständigt ansvar för specifika avtalsområden. Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Upphandlingsenheten består av engagerade, drivna och kompetenta medarbetare och du ges möjlighet till inspirerande kollegial arbetsmiljö med löpande kompetensutveckling inom relevanta områden. Vi sitter i centrala Malmö med bara fem minuters promenad till tåg- och busstationer vid Triangeln. Här finns både affärer och lunchrestauranger alldeles runt hörnet

Stadskontoret är kommunstyrelsens förvaltning och stödjer kommunstyrelsen i uppdraget att leda, samordna och följa upp stadens arbete. Vi arbetar nära stadens ledning och identifierar behov, analyserar, föreslår alternativ och bidrar med kraft till förändring i frågor som är viktiga för vår organisation, vår stad och vår samhällsutveckling — alltid med Malmös bästa för ögonen.  Stadskontoret stödjer också kommunfullmäktige som har ett helhetsansvar för Malmö stad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1-2
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Visa mindre

Assisterande upphandlare med affärsintresse sökes!

Ansök    Nov 24    Grit Academy AB    Upphandlare
Vill du vara med på en tillväxtresa inom studievärlden och göra inverkan på riktigt? Läs mer om denna roll och ansök! Om Grit Academy Grit Academy är ett utvecklingsföretag med fokus på kunskap och beteende för att främja mer kompetens och driv på arbetsmarknaden. Om du vill hamna i en kontext där du kan vara med och skapa och påverka en verksamhet utöver det vanliga, då är detta något för dig! Om rollen Som vår assisterande Bid manager/anbudsansvarig ... Visa mer
Vill du vara med på en tillväxtresa inom studievärlden och göra inverkan på riktigt? Läs mer om denna roll och ansök!
Om Grit Academy
Grit Academy är ett utvecklingsföretag med fokus på kunskap och beteende för att främja mer kompetens och driv på arbetsmarknaden. Om du vill hamna i en kontext där du kan vara med och skapa och påverka en verksamhet utöver det vanliga, då är detta något för dig!


Om rollen
Som vår assisterande Bid manager/anbudsansvarig kommer du att arbeta med offentlig upphandling inom utbildning och kompetensutveckling.
Denna tjänst passar utmärkt för dig som studerar juridik/ekonomi med intresse för offfentlig upphandling (LOU) och har ett genuint intresse att göra affärer.
Rollen är en viktig del i kärnteamet på skolan och du kommer att arbeta nära vår VD.


Ansvarsområden i urval:
· Ta fram underlag och skriva offentliga upphandlingar inom utbildning och kompetensutveckling.
· Ansvar för uppföljning och kvalitetskontroll
· Researcharbete och skriva ansökningar
Kandidatprofil och kvalifikationer
Vi söker en blivande bid manager/anbudsansvarig som är en ”doer”. Som person är du proaktiv, strukturerad och engagerad. Du är också en lagspelare och är bra på att arbeta med nätverk. Du behöver ha ett starkt självdriv och intresse för att kontinuerligt utveckla och förbättra vårt kvalitetsarbete och expansion. Att du har både ett analytiskt sinne och en stark kommunikativ förmåga såväl muntlig som skriftligt är avgörande för rollen.


Du har:
· Erfarenhet, arbete eller studier, av offentlig upphandling
· Erfarenhet av researcharbete och att självständigt söka information och underlag för rapporter och texter.
· Vana att producera texter mot myndigheter.
· Mycket god datorvana.
· Mycket goda svenskkunskaper, både skriftligt och muntligt
Sysselsättningsgraden kan anpassas. Goda möjligheter till heltidsanställning.
Vi beaktar och svarar endast på seriösa ansökningar. Visa mindre

Anbudskoordinator

Ansök    Jan 13    Emploid AB    Upphandlare
Om företaget Företaget är verksamma inom food service och levererar högkvalitativa produkter till både storkök och livsmedelsgrossister över hela världen. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader med start omgående där anställning sker hos EMPLOID. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer informat... Visa mer
Om företaget
Företaget är verksamma inom food service och levererar högkvalitativa produkter till både storkök och livsmedelsgrossister över hela världen. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader med start omgående där anställning sker hos EMPLOID.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se.
Om tjänsten
I rollen som anbudskoordinator har du en viktig roll i offert- och anbudsarbetet där du arbetar direkt under företagets Tender Manager. Tillsammans hanterar ni offentliga upphandlingar där du har en supporterande roll med tyngdpunkt på administration. Du kommer ha kontakt med grossister och arbetar utifrån Lagen om offentlig upphandling samt de branschspecifika UHM-kraven. Utöver detta fungerar du som stöd i upphandlingsprocessen gentemot företagets säljare. Mer konkret innefattar arbetsuppgifterna:
– Ta emot, hantera och administrera anbud
– Offerering utifrån produktportföljen
– Söka efter information i företagets produkt- och artikeldatabas
– Hantering av tilläggsförfrågningar på offentliga avtal
– Uppdatera information i företagets CRM-system
Om dig
Vi söker dig som har fallenhet för administration, god systemvana och ett intresse för att arbeta med offentlig upphandling inom food service. Du har goda kunskaper om LOU samt erfarenhet av att arbeta i enlighet med UHM-krav. Utöver detta krävs:
– Dokumenterad erfarenhet av offentlig upphandling
– Erfarenhet av CRM-system och pris-och artikeldatabaser
– Goda kunskaper i Excel
– Flytande i svenska och engelska
I arbetet med offentlig upphandling ställs höga krav på att den information som förmedlas i samband med anbud och offerering är korrekt samt följer de krav som är ställda. Därför är det viktigt att du som person har förmågan att självständigt söka efter information, att du är noggrann i ditt arbete samt har ett öga för detaljer. Du är lösningsorienterad och känner dig trygg i att hitta lösningar som får processen om offentlig upphandling att löpa på i enlighet med de krav och tidsramar som finns uppsatta.
Övrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Uppdragets längd: 3 månader
Arbetstider: mån-fre 08.00-16.30, home office
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: tender management, offentlig upphandling, anbud, anbudskoordinator, offerthantering, LOU, prisadministration, artikeladministration, avtalsutvecklare, rekrytering, Malmö, Lund, Helsingborg Visa mindre

Vi söker en upphandlare med intresse för entreprenader!

Ansök    Okt 21    Malmö kommun    Upphandlare
Ref: 20212759 Arbetsuppgifter Att forma och ta hand om ett växande Malmö är bland det roligaste du kan göra! Det vi på fastighets- och gatukontoret gör är synligt och engagerar Malmöbon. Vår verksamhet spänner över ett brett fält: allt från att anlägga och underhålla gator, torg och parker till att ordna arrangemang i stadsmiljön. Tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor på upphandlings- och entreprenadenheten blir du en viktig del i byggandet ... Visa mer
Ref: 20212759

Arbetsuppgifter
Att forma och ta hand om ett växande Malmö är bland det roligaste du kan göra! Det vi på fastighets- och gatukontoret gör är synligt och engagerar Malmöbon. Vår verksamhet spänner över ett brett fält: allt från att anlägga och underhålla gator, torg och parker till att ordna arrangemang i stadsmiljön. Tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor på upphandlings- och entreprenadenheten blir du en viktig del i byggandet av det framtida Malmö. Vi?är specialiserade på inköp av?tekniska konsulttjänster, tjänster för stadens arrangemang?samt drift- och anläggningsentreprenader.?? 

Du?planerar, leder, genomför och följer upp våra upphandlingar?med målet?att göra goda affärer. Du?har ett självständigt ansvar för upphandlingsprocessen och arbetar med att genomföra upphandlingar från behovsanalys till avtalsteckning. Du?är?den främsta kontakten för kollegor i?ansvarig verksamhet och?för potentiella leverantörer och du har ett nära samarbete med många andra yrkeskategorier. 

Hos oss kommer du att upphandla både ramavtal och kontrakt avseende konsulttjänster, varor och entreprenader för den offentliga miljön. Genom att gå in i ombudsrollen under avtalstiden så kommer du också att svara för uppföljningen av kontrakten. Som beställarens ombud företräder du staden och har både ansvaret och befogenheten att med bindande verkan träffa ekonomiska och andra uppgörelser med våra leverantörer.?? 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning med inriktning?mot?upphandling?och inköp. Har du ytterligare utbildning med teknisk inriktning som är relevant för tjänsten, exempelvis?inom anläggning, så är detta meriterande.? 

Du har arbetslivserfarenhet av?självständigt arbete med?upphandlingar?inom ramen för lagen om offentlig upphandling (LOU) från en roll såsom inköpare, upphandlare, entreprenadingenjör eller motsvarande.? 

Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av ABK09, AB04, ABT06 och AMA. Har du?erfarenhet av att arbeta med avtalsuppföljning och/eller om du har erfarenhet som ombud vid genomförande av kontrakt så är detta meriterande. Om du har erfarenhet av upphandlingar kopplat till entreprenadområdet är detta också meriterande.? 

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat och analytiskt arbetssätt parallellt med en förmåga att skapa och bibehålla?goda?samarbeten. Då tjänsten har många interna och externa kontakter är det viktigt du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du behärskar svenska i både tal och skrift på ett korrekt och obehindrat sätt.? 

Du trivs när du får arbeta med flera parallella projekt och tilltalas av möjligheten att göra skillnad.?Arbetet innebär ett stort ansvar med många befogenheter som ställer krav på affärsmässighet, integritet, noggrannhet och lojalitet. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.? 

Välkommen att söka detta stimulerande jobb, med en dynamisk omgivning och med många trevliga kollegor!? 

Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m. 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Category Purchasing Manager Packaging

Ansök    Okt 15    Technogarden AB    Upphandlare
Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Vi är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om våra medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Vi brukar säga att ”det vi bakar ska vi kunna ge till våra barn”. Idag bakar och säljer vi ca 60 olika produkter och våra goda, fär... Visa mer
Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Vi är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om våra medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Vi brukar säga att ”det vi bakar ska vi kunna ge till våra barn”. Idag bakar och säljer vi ca 60 olika produkter och våra goda, färska bröd hittar du i alla svenska matbutiker men också i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. I Sverige har vi medarbetare över hela landet, för att varje dag kunna förse butiker och konsumenter med färskt bröd. Läs mer på (http://www.pagen.se/) www.pagen.se (http://www.pagen.se)

Vill du påverka Pågens framtid?
Pågen bakar för framtida generationer och satsar nu för framtiden. Som Category Purchasing Manager Packaging ansvarar du för att utveckla, samordna, organisera och hålla ihop värdekedjan för en funktionell och hållbar förpackningsstrategi inom Pågen.

Arbetsbeskrivning
Rollen innebär att ansvara för att definiera, kommunicera och säkerställa implementering av Pågens förpackningsstrategi samt driva projekt och innovation. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Definiera inköpskarta och marknadsstrategi
- Ansvara för inköp av förpackningsmaterial - primär och sekundär
- Identifiera och implementera affärspartners i nära samarbete med interna och externa uppdragsgivare
- Utveckla befintlig leverantörsportfölj och upprätthålla strategiskt partnerskap med nya leverantörer
- Hantera leverantörsrelationer, förhandlingar och kontrakt
- Driva innovation och produktutveckling samt bidra till Pågens hållbarhetsmål
- Representera Pågen och medverka i olika förpackningsnätverk
- Eftersom vi är på en fantastisk tillväxtresa så ska du vara bekväm med att anpassa inköpsprocessen utifrån situation och risk samt vara högst involverad i att definiera din roll.Resor förekommer i tjänsten och man förväntas vara 1-2 dagar i Göteborg per månad. Likaså förekommer besök hos leverantörer utifrån projektens behov.

Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi och minst 5 års erfarenhet av förpackningsutveckling och strategiskt inköpsarbete inom teknik eller industri. Du besitter kunskap och erfarenhet att kravställa tryckteknik, material mm för att säkerställa bästa kvalité.

För att lyckas i rollen tror vi att du är positiv och utåtriktad med drivkraft att ta egna initiativ, leda förändring samtidigt som du är en prestigelös lagspelare. Dessutom är du flexibel och en naturlig nätverkare som kan skapa goda relationer både internt och externt. Du har en god kommunikativ förmåga och är trygg i dig själv och ditt hantverk samt besitter förmågan att förklara, vinna förtroende och få människor med dig. Du trivs i en organisation med ett högt tempo och kan hålla huvudet kallt under press samt får saker att hända.

Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna. Hos oss har du möjlighet att kunna ta stort ansvar, påverka och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter. Du får möjlighet att utforma din tjänst och strategin för våra framtida förpackningar.

Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jörgen Björkman, 0739-80 83 95. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Category Purchasing Manager CAPEX/OPEX till Pågen i Malmö

Ansök    Okt 8    Technogarden AB    Upphandlare
Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Vi är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om våra medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Vi brukar säga att ”det vi bakar ska vi kunna ge till våra barn”. Idag bakar och säljer vi ca 60 olika produkter och våra goda, fär... Visa mer
Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Vi är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878. Vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om våra medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Vi brukar säga att ”det vi bakar ska vi kunna ge till våra barn”. Idag bakar och säljer vi ca 60 olika produkter och våra goda, färska bröd hittar du i alla svenska matbutiker men också i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. I Sverige har vi medarbetare över hela landet, för att varje dag kunna förse butiker och konsumenter med färskt bröd. Läs mer på (http://www.pagen.se/) www.pagen.se (http://www.pagen.se)

Vill du påverka Pågens framtid?
Pågen bakar för framtida generationer och satsar nu för framtiden med ett nytt bageri i Landskrona som blir det största och modernaste i Europa. Som Category Purchasing Manager Capex/Opex ansvarar du för att samordna, organisera och sätta bra strukturer för inköp och investeringar i det nya bageriet.

Arbetsbeskrivning
Rollen innebär att ansvara för att definiera, kommunicera och säkerställa implementering av inköpsstrategin inom bageri- och teknikprojekt genom att sourca, utvärdera och förhandla och upprätta avtal med leverantörer samt följa upp och utveckla relationer. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvara för inköp av teknikrelaterade produkter, processteknisk utrustning och tjänster för våra bagerier och definiera inköpsstrategi
- I nära samarbete med projekt- och teknikorganisationer i våra bagerier leda inköpsarbetet och ansvara för upphandling, leverantörsutvärdering och avtal
- Utveckla leverantörsbasen samt leverantörsrelationer, förhandlingar och kontrakt
- Genom leverantörsbasen driva innovation och produktutveckling samt bidra till Pågens hållbarhetsmål
- Eftersom vi är på en fantastisk tillväxtresa så ska du vara bekväm med att anpassa inköpsprocessen utifrån situation och risk samt vara högst involverad i att definiera din roll.Resor förekommer i tjänsten och man förväntas vara 1-2 dagar i Göteborg per månad. Likaså förekommer besök hos leverantörer i Europa utifrån projektens behov.

Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi och minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete inom teknik eller industri.

För att lyckas i rollen tror vi att du är positiv och utåtriktad med drivkraft att ta egna initiativ, driva förändring och få saker att hända samtidigt som du är en prestigelös lagspelare. Dessutom är du flexibel och en naturlig nätverkare som kan skapa goda relationer både internt och externt. Du har en god kommunikativ förmåga och är trygg i dig själv och ditt hantverk samt en förmåga att förklara, vinna förtroende och få människor med dig. Du trivs i en organisation med ett högt tempo och kan hålla huvudet kallt under press samt få saker att hända.

Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna. Hos oss har du möjlighet att kunna ta stort ansvar, påverka och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jörgen Björkman, 0739-80 83 95. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior Bid Manager

Ansök    Sep 30    Experis AB    Upphandlare
RWE is looking for full time Junior Bid Manager within the Offshore Wind Bid Management Team. At RWE you will have a dynamic job where relationships building, hands-on decision making and progression will be an integrated part of your daily work. In this role you will lead the business case development, optioneering and optimisation of early stage offshore wind development projects across the globe. You will work within the project's bid workstream t... Visa mer
RWE is looking for full time Junior Bid Manager within the Offshore Wind Bid Management Team. At RWE you will have a dynamic job where relationships building, hands-on decision making and progression will be an integrated part of your daily work.

In this role you will lead the business case development, optioneering and optimisation of early stage offshore wind development projects across the globe. You will work within the project's bid workstream to determine and evaluate an envelope of cases, determine trends, analyse trade-offs and identify most effective options. You will collate, acquire and generate business intelligence in order to provide strategic direction for the project and the continuous optimisation of its business case. You can expect to support floating wind and green hydrogen project's as well as fixed bottom offshore wind. Working with the Bid manager you will support bid submissions during competitive tenders and associated bid workstream activities.

The Bid Management team is your home team comprising of all global Casebook Managers and Bid Managers. You will be assigned into project teams in regions globally within the matrix organisation. Responding to the company's growth pipeline your project(s) maybe situated in your home country or further afield.

This is an exciting role within RWE and the successful applicant will be a key member of a team with ambitious growth targets. We are offering you, a self-confident and independent commercial project manager the possibility to leverage your existing skill-sets to further enhance the capabilities of RWE Renewables in the highly competitive area of offshore wind lease and/or route to market auctions.

Key Responsibilities:

As a Junior Bid Manager you will;

* Drive and analyse the business case development, optioneering and optimisation of early stage offshore wind development projects
* Co-ordinate across the project team the Casebook: a structured overview of all relevant project business cases assumptions.
* Determine and evaluate an envelope of cases, determine trends, analyse trade-offs and identify most effective options.
* Contribute to the identification of strategic levers and implementation thereof into the project's business case to increase the competitiveness and deliverability of the bid.
* Support each project with optimal wind farm concept selection and optimization through economic analysis of design options
* Site Prospecting: Coordination of all inputs to enable ranking of possible site locations. Holistic risk and opportunity analysis of site options (e.g. permitting, grid access. Calculation of LCOEs to enable comparison of prospective sites.
* Support bid workstream to prepare and submit tender documentation and bid(s) ensuring submissions achieve compliance with the tender regulations and internal governance processes.
* Ensure best practice approaches, tools are shared across and transferred into bid projects.Your Experience & Skills:

* Fluency in speaking and writing English and another Scandinavian language is mandatory.
* Degree in business administration, engineering, renewable energy or similar numeric subject is expected.
* Track record of relevant professional experience in projects which should include developing business cases, optioneering, data analysis.
* Flair for handling & manipulating data to forecast, derive trends and test sensitivities.
* Interest in offshore wind tenders, business growth & competitive appetite.
* Excellent communication skills with proven ability to persuade, challenge and build credibility based on personally derived recommendations.
* Hands-on experience of optioneering.
* Computational literacy including handling large data sets is mandatory. Proficiency in VBA modelling or similar would be advantageous.
* General understanding of the components of offshore wind assets including cost drivers and key risks and opportunities is desirable.
* Ability to develop tools, processes and facilitate best practice & knowledge sharing.
* Any previous experience in floating wind or offshore green hydrogen would be advantageous.
* Appetite to take personal responsibility for driving own development & career growth, broadening your professional competencies, skills and own learnings across commercial, technical, legal and policy fields.
* A flexible approach as some international travel and attending meetings outside home time zone can be expected.

In this role, you will be located at our Nordic headquarters in Malmö, the office is located right by the station Triangeln so there are good commuting opportunities to the office.

If you have any questions about the role, please contact the recruiting manager, James Kruimer Harris:
Mail: [email protected]

Union contact information:
Unionen, Marius Chard Uscilo, +46 706289094

We value diversity and therefore welcome all applications, irrespective of gender, disability, nationality, ethnic and social background, religion and beliefs, age or sexual orientation and identity. Visa mindre

vikarierande Kategorichef till vårt Servicekontor i Malmö

Ansök    Sep 28    Granngården AB    Upphandlare
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv. Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern beläge... Visa mer
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern belägen i Lilleström, Norge. Granngårdens huvudkontor, även kallat servicekontor, är placerat i Malmö nära Beijers park. Granngården har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år.

Vår tro är att vi alla har en bonde i själen, och att hemodlat är vår tids stora jordbruksreform. Vår ambition inom Granngården är att skapa den bästa jordnära kundupplevelsen. Nu letar vi på Granngården efter dig som vill jobba på vårt Servicekontor i Malmö som Kategorichef. Läs mer om tjänsten och sök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Vi söker efter en Nordisk kategorichef för häst och ryttare till Granngårdens servicekontor i Malmö. Tjänsten är ett vikariat på 13 månader med start i december 2021.

Som Nordisk Kategorichef för häst och ryttare, har du fullt lönsamhetsansvar för det egna kategoriområdet. Du ansvarar för att etablera och vidhålla aktuell kategori- och sortimentsstrategi. Det innebär att omsätta affärsplaner och övergripande strategier till strategier för kategorin och verkställa genom ett färdigt sortiment. Rollen innebär att genomföra sortimentsplanering och leverantörsförhandlingar inom den egna kategorin. Det innebär även att du ansvarar för att förhandla kampanjartiklar till marknadsföringsaktiviteter, säkra sortimentstyrning över hela året samt hämta grunddata från leverantör. Du kommer att arbeta tillsammans med din nordiska kollega i ett kommersiellt team i syfte att optimera gemensamma affärer. Det är viktigt att du i rollen har god marknadsförståelse och konkurrentinsikt. I rollen ingår även ansvar för Granngårdens egna märkesvaror inom kategorin. Resor ingår i jobbet

Rollen rapporterar till Nordisk Affärsområdeschef Lantdjur

För att lyckas i rollen som nordisk kategorichef behöver du vara analytisk, vara duktig på att förhandla, affärsdriven och van att ta eget ansvar. Det är viktigt att kunna arbeta självständigt liksom att enkelt kunna samarbeta både innanför och utanför teamet. Att kunna planera framåt och samtidigt verka ”här och nu” är viktigt, då långsiktigt arbete sker parallellt med arbete som har kort framförhållning. Det är stor fördel att ha bakgrund från retail.

Arbetslivserfarenhet

1-3 års erfarenhet som kategorichef eller strategisk inköpare, alternativt inköps/förhandlingsvana och konceptutveckling.

Kandidat eller magisterexamen inom ekonomi, alternativt 5 år som strategisk inköpare.

Goda språkkunskaper i engelska

God datorvana – officeprogram samt analysverktyg (excel är mycket viktigt)

Meriterande att ha flerårig erfarenhet av sälj/marknadsföring samt språkkunskaper utöver engelska

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad, vara duktig på att prioritera samt har initiativförmåga och drivkraft. Då rollen innebär förhandlingar med externa leverantörer och samarbeten inom organisationen ställer det krav på att trivas i olika sociala sammanhang och att vara bekväm i att ställa krav. Självklart kan intresse för hästar och hästsport också vara en stor fördel.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som ledare inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med våra ledord:

Jordnära
Engagerad
Kundfokuserad
Vinnare
Granngården arbetar strategiskt för att bidra till en hållbar utveckling. Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Vi vet att en bredare mångfald skapar grunden för en bättre utveckling, både individuellt och som organisation och strävar efter att stärka vår mångfald i alla våra nyrekryteringar.

Tillträde:  Enligt överenskommelse.

Anställning:  Heltid, vikariat. Granngården tillämpar provanställning de 6 första månaderna.

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen och maila [email protected]  

Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast den 31 oktober. Vi arbetar löpande med urvalet så kom in med din ansökan så snart som möjligt! Vi tar endast emot ansökningar via länken "Ansök nu" nedan.

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta på Granngården, gå in på nedan länk: 

https://www.granngarden.se/om-oss/jobba-hos-oss Visa mindre

Bid Manager - Anbudsansvarig i Malmö

Ansök    Okt 7    Experis AB    Upphandlare
Här får du chansen att var med i vår kunds framgångsresa! Nu söker vi en Bid Manager - Anbudsansvarig till framgångsrik kund inom den medicintekniska branschen. Är du en fena på att värdera skrivna dokument och siffermaterial? Har du erfarenhet från anbudshandläggning? Låter det som dig? Vänta inte utan ansök redan idag! Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och varar minst 6 månader. Du kommer vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vå... Visa mer
Här får du chansen att var med i vår kunds framgångsresa! Nu söker vi en Bid Manager - Anbudsansvarig till framgångsrik kund inom den medicintekniska branschen. Är du en fena på att värdera skrivna dokument och siffermaterial? Har du erfarenhet från anbudshandläggning? Låter det som dig? Vänta inte utan ansök redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och varar minst 6 månader. Du kommer vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare.Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som anbudsansvarig kommer du ansvara för att driva anbudsprocessen från start till slut i nära samarbete med försäljnings- och marknadsteamet samt country manager. Vår kund är ett framgångsrikt företag inom medicinteknik och merparten av deras försäljning sker via offentliga upphandlingar. Du kommer arbeta tätt tillsammans med din kollega och verka i ett större inköpsteam.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Analysera förfrågningsunderlag, avtal samt uppföljning av tilldelningsbeslut inklusive kundkontakter.
* Utarbeta kvalitativa anbud med relevant prissättning och texter
* Arbeta med kalkyler och prissättning
* Intern koordinering av anbudsprocessen och sammanställning av allt material till ett vinnande anbud
* Bevaka kommande och annonserade upphandlingar samt tilldelningsbeslut, inklusive kundkontakter i samband med detta.
* Löpande avtalsvård i ERP systemet.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från upphandling/ anbudshandläggning gärna mot offentlig upphandling. Du har en god förmåga att granska och värdera skriven information och kan formulera dig i tal och skrift på ett bra sätt.

* Erfarenhet av upphandling/ anbudshandläggning
* Erfarenhet från offentlig upphandling samt LOU (meriterande)
* God administrativ förmåga
* God förmåga att värdera skrivna dokument och siffermaterial
* Erfarenhet från ERP system
* God kunskap i Excel samt övriga Officeprogram.
* Svenska och engelska, i tal och skrift

Som person är du strukturerad, noggrann och har ett stort intresse för att arbeta med i projektform. Du kommer att arbeta i flera projekt parallellt och även ha många interna samt externa kontakter vilket du trivs med. Vidare är du framåtlutat, positiv och van att arbeta självständigt.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom Ekonomi, HR, Executive, Inköp, Logistik, Marknad, Försäljning och Ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att mejla ansvarig konsultchef Carl-Johan Andersson på [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Senior Strategic Purchaser

Ansök    Sep 16    Aimpoint AB    Upphandlare
Aimpoint AB är det företag som skapade och utvecklade rödpunktsiktet, vilket vi idag är världsledande leverantör av. Aimpoints sikten används på den civila jakt- och skyttemarknaden samt av polis och militär. Företaget har 250 anställda och omsätter ca: 1 MDKR. Försäljningen i USA sker via vårt amerikanska dotterbolag, Aimpoint Inc. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och alla våra produkter är tillverkade i Sverige. Våra produktionsenheter finns i Malmö och ... Visa mer
Aimpoint AB är det företag som skapade och utvecklade rödpunktsiktet, vilket vi idag är världsledande leverantör av. Aimpoints sikten används på den civila jakt- och skyttemarknaden samt av polis och militär. Företaget har 250 anställda och omsätter ca: 1 MDKR. Försäljningen i USA sker via vårt amerikanska dotterbolag, Aimpoint Inc.

Vårt huvudkontor ligger i Malmö och alla våra produkter är tillverkade i Sverige. Våra produktionsenheter finns i Malmö och Gällivare.

Aimpoint är ett företag inom Sandberg Development-koncernen. För mer information om företaget, besök gärna www.aimpoint.se (http://www.aimpoint.se/)

Senior Strategic Purchaser

Vi söker en erfaren inköpare och förhandlare som vill bidra med sin kunskap om förhandlingar och strategiskt inköp men som även har ett starkt tankesätt/intresse för teknik.

I din vardag arbetar du med att genomföra upphandlingar, förhandla avtal och representera inköp i utvecklingsprojekt. Du ansvarar för den kommersiella kontakten, inköpspriser, leveransupplägg och kapacitetssäkring för ett utvalt sortiment av komponenter och materielområden. Leverantörerna finns främst i Sverige och Europa men även i Asien, vilket innebär resor. Mestadels inom Sverige och Europa, men en del resor kommer även gå till Asien. På Supply Chain, som ingår i Operations, är vi idag 10 kollegor, där du kommer att ingå i ett team med andra strategiska- och operativa inköpare. Du kommer agera rådgivare inom både inköp och övriga delar av organisationen.

Vardagen innehåller även den normala uppföljningen och utvärderingen av befintliga leverantörer.

I din roll kommer du att vara en av de personer som ansvarar för strategiskt inköpsarbete inom mekanik, elektronik och optik. Exempel på arbetsuppgifter som ligger inom ditt område:

- Förhandla, upprätta och bevaka kommersiella avtal med nya och befintliga leverantörer.
- Arbeta proaktivt med upphandlingar.
- Utveckla och optimera relationer med befintliga leverantörer.
- Agera projektledare i strategiska inköpsprojekt.
- Vara aktiv projektmedlem i vår produktutvecklingsprocess.
- Kvalitetssäkra leverantörer tillsammans med vår SQA/QA-avdelning.
För att trivas och lyckas i denna roll:

Bör du vara en driven förhandlare med lång erfarenhet av internationellt inköp för tillverkande industri, där du har en relevant utbildning och erfarenhet.

Vara flytande i engelska och svenska både i tal och skrift, samt inneha B körkort.

I din karaktär ligger att vara driven och orädd för ovana situationer. Du har en självklar förmåga att prioritera med leverans och kvalitet i fokus. Du är van sedan tidigare att arbeta tvärfunktionellt med andra enheter inom företaget så som till exempel R&D, Quality, Operations eller Marketing.

Övriga egenskaper vi värdesätter är förmåga att arbeta självständigt och i grupp, initiativförmåga och engagemang. Att ha förmågan att arbeta kreativt, analytiskt och strukturerat i problemlösande miljö ser vi som en självklarhet för rollen.Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Du ansöker till tjänsten genom vår karriärhemsida.

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta:

Senior Recruiting Specialist Joacim Larsson 0709-792757

Då vi arbetar med löpande urval önskar vi ha din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Upphandlare, sektion varor

Ansök    Jul 5    Malmö kommun    Upphandlare
Ref: 20211933 Arbetsuppgifter Nu söker vi två upphandlare till sektionen för varuupphandlingar. Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i upphandlingsarbete genom hela processen vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete. En stor del av arbetet kommer att bestå av aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning. Du kommer ansvara för att upphandlingar och avtalsuppföljning sker affärsst... Visa mer
Ref: 20211933

Arbetsuppgifter
Nu söker vi två upphandlare till sektionen för varuupphandlingar. Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i upphandlingsarbete genom hela processen vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete. En stor del av arbetet kommer att bestå av aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning.

Du kommer ansvara för att upphandlingar och avtalsuppföljning sker affärsstrategiskt med en hållbar samt innovativ inriktning. Du fungerar även som internstöd i upphandlingsfrågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/juridik eller annat område som arbetsgivaren finner relevant för uppdraget. Vi söker dig som företrädesvis tidigare arbetat med strategiskt inköp eller med offentlig upphandling. Vi ser det som meriterande om du arbetat inom upphandling/inköp och har erfarenhet av LOU.

Du hittar praktiska lösningar på en rad olika problem och kan på ett strukturerat sätt hantera flera parallella projekt samtidigt. Du är driven, har ett stort intresse för affärer och är en god kommunikatör. Du har mycket god förmåga att underhålla och utveckla relationer med beställare, leverantörsmarknad och övriga intressenter.

Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan jobba självständigt. Du bör vara en person med god analytisk förmåga, vara noggrann och ha ett strukturerat arbetssätt.

Upphandlingsenheten består av personer med olika bakgrund och med olika kompetensprofil. Vår kultur präglas av lärande där vi delar med oss av erfarenheter och utvecklas tillsammans. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig obehindrat i både tal och skrift. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig muntligt, hålla i möten och ibland även genomföra presentationer inför andra.

Om arbetsplatsen
Upphandlingsenheten som, är en enhet inom Ekonomiavdelningen på Stadskontoret, har ett övergripande ansvar att vägleda all upphandlingsverksamhet i Malmö stad och dess bolag. Enheten ansvarar för genomförandet av kommunövergripande ramavtal men arbetar även med förvaltningsspecifika upphandlingsärenden. Upphandlingsenheten består i dagsläget av totalt 35 personer varav de flesta är upphandlare med självständigt ansvar för specifika avtalsområden.

Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Upphandlingsenheten består av engagerade, drivna och kompetenta medarbetare och du ges möjlighet till inspirerande kollegial arbetsmiljö med löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Vi sitter i centrala Malmö med bara fem minuters promenad till tåg- och busstationer vid Triangeln. Här finns både affärer och lunchrestauranger alldeles runt hörnet.

Stadskontoret är kommunstyrelsens förvaltning och stödjer kommunstyrelsen i uppdraget att leda, samordna och följa upp stadens arbete. Vi arbetar nära stadens ledning och identifierar behov, analyserar, föreslår alternativ och bidrar med kraft till förändring i frågor som är viktiga för vår organisation, vår stad och vår samhällsutveckling — alltid med Malmös bästa för ögonen.  Stadskontoret stödjer också kommunfullmäktige som har ett helhetsansvar för Malmö stad.

Med stolthet arbetar vi i demokratins tjänst, för alla som lever och verkar i Malmö. Tillsammans med kollegor i staden, Malmöbor och aktörer i vår omvärld bidrar vi gemensamt till att skapa en trygg och hållbar stad präglad av vilja, öppenhet och mänsklig värme.

Stadskontoret består av sex olika avdelningar och har sammanlagt ca 330 personer anställda. Våra avdelningar arbetar inom ett brett spektrum av områden och förvaltningen har många medarbetare med en hög specialistkompetens.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Assisterande upphandlare med affärsintresse sökes!

Ansök    Sep 21    Grit Academy AB    Upphandlare
Vill du vara med på en tillväxtresa inom studievärlden och göra inverkan på riktigt? Läs mer om denna roll och ansök! Om Grit Academy Grit Academy är ett utvecklingsföretag med fokus på kunskap och beteende för att främja mer kompetens och driv på arbetsmarknaden. Om du vill hamna i en kontext där du kan vara med och skapa och påverka en verksamhet utöver det vanliga, då är detta något för dig! Om rollen Som vår assisterande Bid manager/anbudsansvarig... Visa mer
Vill du vara med på en tillväxtresa inom studievärlden och göra inverkan på riktigt? Läs mer om denna roll och ansök!

Om Grit Academy
Grit Academy är ett utvecklingsföretag med fokus på kunskap och beteende för att främja mer kompetens och driv på arbetsmarknaden. Om du vill hamna i en kontext där du kan vara med och skapa och påverka en verksamhet utöver det vanliga, då är detta något för dig!


Om rollen
Som vår assisterande Bid manager/anbudsansvarig kommer du att arbeta med offentlig upphandling inom utbildning och kompetensutveckling.
Denna tjänst passar utmärkt för dig som studerar juridik/ekonomi med intresse för offfentlig upphandling (LOU) och har ett genuint intresse att göra affärer.
Rollen är en viktig del i kärnteamet på skolan och du kommer att arbeta nära vår VD.


Ansvarsområden i urval:
· Ta fram underlag och skriva offentliga upphandlingar inom utbildning och kompetensutveckling.
· Ansvar för uppföljning och kvalitetskontroll
· Researcharbete och skriva ansökningar
Kandidatprofil och kvalifikationer
Vi söker en blivande bid manager/anbudsansvarig som är en ”doer”. Som person är du proaktiv, strukturerad och engagerad. Du är också en lagspelare och är bra på att arbeta med nätverk. Du behöver ha ett starkt självdriv och intresse för att kontinuerligt utveckla och förbättra vårt kvalitetsarbete och expansion. Att du har både ett analytiskt sinne och en stark kommunikativ förmåga såväl muntlig som skriftligt är avgörande för rollen.


Du har:
· Erfarenhet, arbete eller studier, av offentlig upphandling
· Erfarenhet av researcharbete och att självständigt söka information och underlag för rapporter och texter.
· Vana att producera texter mot myndigheter.
· Mycket god datorvana.
· Mycket goda svenskkunskaper, både skriftligt och muntligt
Sysselsättningsgraden kan anpassas. Goda möjligheter till heltidsanställning. Visa mindre

Vikarierande upphandlare med avtalsansvar till Upphandlingsenheten

Ansök    Jun 2    Malmö kommun    Upphandlare
Ref: 20211584 Arbetsuppgifter Vi söker nu en vikarierande upphandlare med avtalsansvar. Du kommer att arbeta självständigt, samt i team med stadens experter inom området. Du är van vid leverantörsdialog och är affärsmässig i ditt sätt att resonera och kommunicera. I ditt arbete ingår bland annat följande: • Att arbeta med styrning av Malmö stads inköp av möbler, både ur ett helhetsperspektiv samt för olika delområden. • Att tillsammans med experter in... Visa mer
Ref: 20211584

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en vikarierande upphandlare med avtalsansvar. Du kommer att arbeta självständigt, samt i team med stadens experter inom området. Du är van vid leverantörsdialog och är affärsmässig i ditt sätt att resonera och kommunicera.

I ditt arbete ingår bland annat följande:


• Att arbeta med styrning av Malmö stads inköp av möbler, både ur ett helhetsperspektiv samt för olika delområden.
• Att tillsammans med experter inom området följa upp ingångna ramavtal och att agera proaktivt.
• Att tillsammans med e-handelskoordinator göra möbler enkla att beställa i e-handelssystemet
• Att utbilda verksamheterna i beställningsprocessen samt tillgängligt sortiment
• Att stödja och vägleda Malmö stads beställare i olika avtalsfrågor.

Som avtalsansvarig för området möbler och inredning förvaltar du en egen avtalsportfölj. I ditt ansvar ligger att följa upp att våra leverantörer fullföljer sina åtaganden i enlighet med avtalade villkor, att stödja våra beställare vid brister i leveransen eller vid sortimentsfrågor. Dessutom ingår att följa upp faktisk inköpsvolym i förhållande till på förhand uppskattad volym samt att göra regelbundna analyser för att hitta trender och skapa underlag till strategier för kommande upphandlingar. Noggrannhet, ett intresse för siffror och analysarbete är egenskaper som kommer väl till pass i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, inköp eller logistik, eller annan för rollen relevant utbildning och erfarenhet av affärsförvaltning från offentlig sektor eller privata bolag, från inköpssidan eller leverantörssidan. 

Du hittar praktiska lösningar på olika problem och kan på ett strukturerat sätt hantera flera parallella uppgifter samtidigt. Du är driven, har ett stort intresse för affärer och är en god kommunikatör. Du har mycket god förmåga att underhålla och utveckla relationer med beställare, leverantörsmarknad och övriga intressenter. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Upphandlingsenheten består av personer med olika bakgrund och med olika kompetensprofil. Vår kultur präglas av lärande där vi delar med oss av erfarenheter och utvecklas tillsammans. Du har goda kunskaper i svenska språket och uttrycker dig obehindrat i både tal och skrift. Du har dessutom en god förmåga att uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt, hålla i möten och ibland även genomföra presentationer inför andra.

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Vid rekryteringen kan vi komma att kalla till intervju redan under annonsering, vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsplatsen
Upphandlingsenheten som, är en enhet inom Ekonomiavdelningen på Stadskontoret, har ett övergripande ansvar att vägleda all upphandlingsverksamhet i Malmö stad och dess bolag. Enheten ansvarar för genomförandet av kommunövergripande ramavtal men arbetar även med förvaltningsspecifika upphandlingsärenden. Upphandlingsenheten består i dagsläget av totalt 32 personer varav de flesta är upphandlare med självständigt ansvar för specifika avtalsområden.

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform: Visstidsanställning, 12 mån
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Junior Upphandlare till Skånetrafiken i Hässleholm

Ansök    Jun 17    REGION SKÅNE    Upphandlare
Gör skillnad. Varje dag. För oss handlar kollektivtrafik om så mycket mer än resor. Tillsammans med våra resenärer binder vi samman människor och platser varje dag och bidrar på det viset till en välfungerande infrastruktur som möjliggör utvecklingen av städer och regioner där människor kan bo och leva med livskvalitet. Vi möjliggör en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsmarknad och en vardag där människor får mer tid över till familj, vänner och intres... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

För oss handlar kollektivtrafik om så mycket mer än resor. Tillsammans med våra resenärer binder vi samman människor och platser varje dag och bidrar på det viset till en välfungerande infrastruktur som möjliggör utvecklingen av städer och regioner där människor kan bo och leva med livskvalitet. Vi möjliggör en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsmarknad och en vardag där människor får mer tid över till familj, vänner och intressen. Tillsammans med en lång rad engagerade medarbetare söker vi nu dig som vill vara med och skapa värde genom att driva utvecklingen av Skåne och leda oss i arbetet med att nå våra mål.

Region Skåne har genom en rad beslut visat att man vill fortsätta utveckla kollektivtrafiken. Inom en snar framtid kommer vi till exempel att starta upp ett antal Stadsexpresser och regionala superbussar där tåg inte finns och vi arbetar aktivt med att utveckla kollektivtrafiken på landsbygden. Av Skånetrafiken 6,5 miljarder är 5 miljarder är upphandlad verksamhet. 40% av verksamheten är skattefinansierade och 60% kommer från verksamhetens intäkter.

Enheten affär och inköp har uppdraget att, med kunden i fokus och med stor affärsmässighet, handla upp tjänster och utforma attraktiva avtal gällande kollektivtrafiken i Skåne. Vi har en central roll inom Skånetrafiken och ingår i avdelningen för strategi och affär. Enheten består av nio medarbetare med funktioner så som upphandlare, upphandlingsspecialister och upphandlingsstrateger samt två affärsutvecklare. Vi är affärsmässiga och har ett stort kunnande inom inköp och upphandling.


ARBETSUPPGIFTER
För den aktuella rollen kommer fokus att vara på mindre upphandlingar, direktupphandlingar, avrop, sekretessbedömningar samt administrativt stöd för att underlätta för och stödja Skånetrafikens medarbetare. En viktig del av tjänsten är även uppföljning och analys av avtalsanvändning och avtalstrohet och löpande utvärdera användarvänlighet och service mot verksamheten.

Du arbetar nära verksamheten som är beställare av upphandlingstjänsterna. I detta arbete säkerhetsställer upphandlaren att man fångar verksamhetens behov och är ett aktivt stöd. Att ha kunden i fokus är centralt för rollen och enheten.

Du har ett stort engagemang och intresse för inköp och upphandlingar samt för att underlätta och skapa struktur för andra i deras arbetsuppgifter. Du är intresserad av och ser kopplingen mellan marknadens, kundens och verksamhetens behov och kan skapa avtal med dessa delar i fokus.

Du ansvarar för att processer och instruktioner följs och även utvecklas. Du är även ansvarig för genomförandet, vilket innebär stor frihet och ansvar där den egna förmågan att se möjligheter är viktig.

KVALIFIKATIONER
Gällande den formella kompetensen välkomnar vi dig som har universitets eller högskoleutbildning, med fördel inom juridik, ekonomi eller inköp, alternativt annan utbildning inom inköp och upphandling.

Vidare ser vi att du har kunskap om och förståelse för upphandlingslagstiftningen, offentlig förvaltning och angränsande lagstiftning, så som offentlighet och sekretess.
Har du tidigare genomfört upphandlingar enligt upphandlingslagstiftningen eller arbetat med instruktioner, processer och processutveckling ser vi det som meriterande, men intresse för den offentliga affären är viktigare än faktisk erfarenhet.

Du har förmågan att formulera dig klart och tydligt och med din pedagogiska förmåga kan du göra det komplexa enkelt. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att överblicka och administrera en stor mängd data, men även se detaljer och dess relation till helheten. Som person är du drivande, utvecklingsorienterad och tänker i nya banor. Att du är en prestigelös teamspelare och van vid att arbeta i en föränderlig miljö är en förutsättning för att du ska trivas i rollen.

Upphandlingsteamet har en viktig och central roll i Skånetrafikens expansiva resa framåt och vi erbjuder en kvalificerad och utvecklande roll i ett engagerat team.
På Skånetrafiken lever vi våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt och det ser vi gärna att du också gör!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vikarierande Upphandlare till MKB!

Ansök    Mar 31    Experis AB    Upphandlare
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision "Hem för var och en" och delar du vår övertygelse lovar vi dig ett roligt jobb med möjlighet att göra skillnad och att utvecklas. Om rollen Vi erbjuder ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. ... Visa mer
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision "Hem för var och en" och delar du vår övertygelse lovar vi dig ett roligt jobb med möjlighet att göra skillnad och att utvecklas.

Om rollen
Vi erbjuder ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Du blir en del av en upphandlingsenhet som präglas av ansvarstagande, generositet och höga ambitioner. I rollen som upphandlare kommer du huvudsakligen att genomföra upphandlingar, bygga upp strukturer och arbeta med processer kring inköp.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med:

* Genomföra upphandlingar
* Stötta verksamheten, FKU, avrop
* Bygga upp strukturer och processer från operativt till strategiskt, helhetssyn
* Kvalitetssäkra och utveckla våra inköp, kvalitetsfokus
* Arbeta med Affärsfokus, koll på juridiken men fokus på affären

Tjänsten är placerad inom upphandlingsenheten på MKB där du kommer rapportera till upphandlingschefen och arbeta nära fyra upphandlare och en upphandlingsassistent.
Avdelningen arbetar brett med upphandlingar och har ett nära samarbete med bolagets jurister i olika juridiska ärenden.
På upphandlingsenheten arbetar vi även nära avdelningar inom MKB beroende på vilket projekt/uppdrag vi arbetar med.

Din profil
För att du ska lyckas och få de bästa förutsättningarna i denna roll så tror vi att du har en tidigare erfarenhet av upphandling och framförallt LOU.
Du kan ha en högskoleutbildning eller YH-Utbildning med inriktning Inköp/Upphandling, alternativt har du skapat dig en bred erfarenhet inom detta område i tidigare arbete.

Som person har du en analytisk förmåga samt är van vid att samarbeta både externt och internt för att uppnå det bästa resultatet.
Du har en förmåga att kunna förstå affären och se den från olika infallsvinklar för att optimera och effektivisera den i största möjliga grad.

Flexibilitet och service är några av dina nyckelord och du har lätt för att anpassa dig efter situationer där du måste ställa om, lösa problem och hantera uppgifter omgående.

Då detta till viss del är en administrativ tjänst så är det viktigt att se värdet av kvalitetssäkrad information. Vi söker dig som är digitalt intresserad med god erfarenhet av Officepaketet, har du dessutom erfarenhet av Tendsign så är det meriterande.

Denna tjänst är ett tidsbegränsat vikariat på 12 månader med goda möjligheter till förlängning!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar MKB med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Ekelöf på, [email protected] eller Magnus Aarenstrup på [email protected]

I denna rekrytering hanterar vi ansökningar löpande, så sök gärna rollen snarast!

Om MKB
Vi arbetar utifrån sex strategier; Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.
Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.
Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.
Vi är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 25 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av mer än 40 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är vi det största fastighetsbolaget i Malmö. Visa mindre

Självständig upphandlare till expanderande företag!

Ansök    Dec 30    Gigstep AB    Upphandlare
Arbeta på ett företag där du varje dag gör skillnad för människor i utsatta arbeten runt om i världen! Vi söker nu en upphandlare som är redo att starta ett längre uppdrag omgående. Det är ett måste att du sen tidigare har erfarenhet av svenska upphandlingar, har du även erfarenhet av upphandlingar inom Europa så är detta även grymt. Det är viktigt att du alltid vill leverera upphandlingar med toppkvalité och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att ... Visa mer
Arbeta på ett företag där du varje dag gör skillnad för människor i utsatta arbeten runt om i världen!

Vi söker nu en upphandlare som är redo att starta ett längre uppdrag omgående. Det är ett måste att du sen tidigare har erfarenhet av svenska upphandlingar, har du även erfarenhet av upphandlingar inom Europa så är detta även grymt. Det är viktigt att du alltid vill leverera upphandlingar med toppkvalité och kan arbeta självständigt.

Det är viktigt att du tar ansvaret över alla upphandlingar som ni ska svara på. Detta genom att ha koll på läget, vara strukturerad och vilja vinna dem varje gång. Helt enkelt för att du vet att ni är den bästa och smidigaste samarbetspartnern. I varje steg du och dina kollegor tar gör ni smarta, analytiska och strategiska val.

Nedan punkter tror vi tror symboliserar dig:

Analytisk ? Strategisk ? Stresstålig ? Målmedveten ? God samarbetsförmåga ? Strukturerad ? Disciplinerad ? Lösningsorienterad ? Nyfiken

Det är ett krav att du är flytande i svenska i både tal och skrift. Mycket av kontakten med externa partners och samarbetspartners sker på engelska, därför är det också ett krav att du är flytande i det också i både tal och skrift. Talar du även andra språk som franska och spanska så blir vi superglada!

Företaget har kontor i Malmö men det finns även möjlighet att arbeta mycket på distans

Vi vågar lova att du inte blir besviken när du får reda på ännu mer om tjänsten och vilka produkter du kommer arbeta med. Visa mindre

Bid manager/anbudsgivare

Ansök    Mar 27    Grit Academy AB    Upphandlare
Vill du vara med på en tillväxtresa inom studievärlden och göra inverkan på riktigt? Läs mer om denna roll och ansök! Om Grit Academy Grit Academy är ett utvecklingsföretag med fokus på kunskap och beteende för att främja mer kompetens och driv på arbetsmarknaden. Om du vill hamna i en kontext där du kan vara med och skapa och påverka en verksamhet utöver det vanliga, då är detta något för dig! Om rollen Som vår Bid manager/anbudsansvarig kommer du at... Visa mer
Vill du vara med på en tillväxtresa inom studievärlden och göra inverkan på riktigt? Läs mer om denna roll och ansök!

Om Grit Academy
Grit Academy är ett utvecklingsföretag med fokus på kunskap och beteende för att främja mer kompetens och driv på arbetsmarknaden. Om du vill hamna i en kontext där du kan vara med och skapa och påverka en verksamhet utöver det vanliga, då är detta något för dig!


Om rollen
Som vår Bid manager/anbudsansvarig kommer du att ansvara för och driva våra ansökningsprocesser och offentliga upphandlingar inom utbildning och kompetensutveckling.
Rollen är en viktig del i kärnteamet på skolan och du kommer att arbeta nära vår VD.


Ansvarsområden i urval:
· Ansvar för att ta fram underlag och skriva offentliga upphandlingar inom utbildning och kompetensutveckling.
· Ansvar för uppföljning och kvalitetskontroll
· Arbete med direkt upphandlingar
· Researcharbete och äska medel
· Hålla föreläsningar.
Kandidatprofil och kvalifikationer
Vi söker en blivande bid manager/anbudsansvarig som är en ”doer”. Som person är du proaktiv, strukturerad och engagerad. Du är också en lagspelare och är bra på att arbeta med nätverk. Du behöver ha ett starkt självdriv och intresse för att kontinuerligt utveckla och förbättra vårt kvalitetsarbete och expansion. Att du har både ett analytiskt sinne och en stark kommunikativ förmåga såväl muntlig som skriftligt är avgörande för rollen.


Du har:
· Erfarenhet av att arbeta med anbud och skriva upphandlingar
· Erfarenhet av researcharbete och att självständigt söka information och underlag för rapporter och texter.
· Vana att producera texter mot myndigheter.
· Mycket god datorvana.
· Mycket goda svenskkunskaper, både skriftligt och muntligt
Sysselsättningsgraden kan anpassas. Goda möjligheter till heltidsanställning. Visa mindre

Vikarierande Upphandlare

Ansök    Mar 31    MKB Fastighets AB    Upphandlare
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig ett roligt jobb med möjlighet att göra skillnad och att utvecklas. Om rollen Vi erbjuder ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. ... Visa mer
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig ett roligt jobb med möjlighet att göra skillnad och att utvecklas.

Om rollen
Vi erbjuder ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Du blir en del av en upphandlingsenhet som präglas av ansvarstagande, generositet och höga ambitioner. I rollen som upphandlare kommer du huvudsakligen att genomföra upphandlingar, bygga upp strukturer och arbeta med processer kring inköp.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med:

- Genomföra upphandlingar
- Stötta verksamheten, FKU, avrop
- Bygga upp strukturer och processer från operativt till strategiskt, helhetssyn
- Kvalitetssäkra och utveckla våra inköp, kvalitetsfokus
- Arbeta med Affärsfokus, koll på juridiken men fokus på affären


Tjänsten är placerad inom upphandlingsenheten på MKB där du kommer rapportera till upphandlingschefen och arbeta nära fyra upphandlare och en upphandlingsassistent.
Avdelningen arbetar brett med upphandlingar och har ett nära samarbete med bolagets jurister i olika juridiska ärenden.
På upphandlingsenheten arbetar vi även nära avdelningar inom MKB beroende på vilket projekt/uppdrag vi arbetar med.

Din profil
För att du ska lyckas och få de bästa förutsättningarna i denna roll så tror vi att du har en tidigare erfarenhet av upphandling och framförallt LOU.
Du kan ha en högskoleutbildning eller YH-Utbildning med inriktning Inköp/Upphandling, alternativt har du skapat dig en bred erfarenhet inom detta område i tidigare arbete.

Som person har du en analytisk förmåga samt är van vid att samarbeta både externt och internt för att uppnå det bästa resultatet.
Du har en förmåga att kunna förstå affären och se den från olika infallsvinklar för att optimera och effektivisera den i största möjliga grad.

Flexibilitet och service är några av dina nyckelord och du har lätt för att anpassa dig efter situationer där du måste ställa om, lösa problem och hantera uppgifter omgående.

Då detta till viss del är en administrativ tjänst så är det viktigt att se värdet av kvalitetssäkrad information. Vi söker dig som är digitalt intresserad med god erfarenhet av Officepaketet, har du dessutom erfarenhet av Tendsign så är det meriterande.

Denna tjänst är ett tidsbegränsat vikariat på 12 månader med goda möjligheter till förlängning!

Om MKB
Vi arbetar utifrån sex strategier; Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.

Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Vi är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 25 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av mer än 40 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är vi det största fastighetsbolaget i Malmö. Visa mindre

Upphandlare till VA SYDs Upphandlingsenhet

Ansök    Nov 13    Va Syd    Upphandlare
Brinner du för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta och formar morgondagens VA-infrastruktur? Har du som ambition att utveckla den goda offentliga affären, med fokus på hållbara och effektiva upphandlingar? Då kan du bli vår nästa upphandlare!  Det här handlar jobbet om I rollen som upphandlare ansvarar du för att leda och driva upphandlingsarbetet genom hela upphandlingsprocessen i samarbete med kollegor med andra expertkompetenser. Du ansva... Visa mer
Brinner du för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta och formar morgondagens VA-infrastruktur? Har du som ambition att utveckla den goda offentliga affären, med fokus på hållbara och effektiva upphandlingar? Då kan du bli vår nästa upphandlare! 

Det här handlar jobbet om I rollen som upphandlare ansvarar du för att leda och driva upphandlingsarbetet genom hela upphandlingsprocessen i samarbete med kollegor med andra expertkompetenser. Du ansvarar för framtagande av upphandlingsdokumenten och av administrativa föreskrifter vid entreprenad- och konsultupphandlingar. Du kommer i huvudsak jobba aktivt med VA SYDs behov av entreprenadinköp, inköp av varor och tjänster men också med stöd och råd i upphandlings- och kontraktsfrågor till verksamheten. Detta gör du utifrån strategier, policys och gällande lagstiftning. Du kommer även bistå med stöd i implementering och uppföljning av upphandlade avtal/kontrakt.  Du är delaktig i att vidareutveckla effektiva arbetsprocesser, metoder och våra mallar. 

Vi erbjuder Vi söker nu förstärkning till VA SYDs upphandlingsenhet, som är en del av Ekonomiavdelningen. I nära samarbete med verksamheten, upp handlar vi avtal för anläggnings- och byggent reprenader, konsulter samt andra tjänster och varor.  Du komm er till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. Idag är vi sex kvalificerade kollegor med kompletterande kompetenser inom olika områden. Vi vågar prova nya arbetssätt tillsammans och hjälps åt att lyfta varandra och varandras arbete. D u ges mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling. VA SYD erbjuder bland annat flextid, en friskvårdstimme i veckan under arbetstid och friskvårdsbidrag. Vi arbetar i fina, ljusa lokaler nära Malmö centralstation.

Vem är du? 
Som upphandlare är det viktigt att du är a ffärsmässig och kommunikativ då du kommer att ha ett stort kontaktnät internt och externt. Du motiveras av ett skapa och upprätthålla goda relationer och trivs med att ha ett varierat arbete. Det är lätt för dig att tänka nytt och leverera upphandlingar med hög kvalité efter verksamhetens behov, från början till slut. Du behöver kunna planera och arbeta självständigt. Vi förväntar oss att du är lösningsorienterat vid förändringar och kan bidra med egna idéer och t ankar om kontinuerlig förbättring av våra arbetssätt. Du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att ta egna initiativ och fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Vi söker dig som står bakom vår miljöidentitet och våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll.

Dina erfarenheter Vi söker dig som har:

arbetserfarenhet av att leda upphandlingar inom flera olika områden enligt LUF eller LOU
eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi, juridik (eller motsvarande)
god kommunikativ förmåga i både tal och skrift i svenska 
svenskt medborgarskap (tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll)
Utöver detta är det meriterande ifall du har god kunskap och  erfarenhet  av branschstandarden  AMA samt AB, ABT och ABK. B-körkort är inte ett krav, men underlättar när du behöver ta dig till våra anläggningar och entreprenader.I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan - och berätta varför du vill arbeta hos VA SYD och bli en miljöhjälte! 

Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år.  Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.  

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål: Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025   
Övrig information På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00.  För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat. Visa mindre

Public Bid Manager till marknadsledande Foxway

Ansök    Nov 25    Bravura Sverige AB    Upphandlare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Foxway.

Om företaget:

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.Arbetsuppgifter:

I rollen som Public Bid Manager är ditt primära ansvar att projektleda anbud från att en upphandling kommer ut till att ett avtal ska skrivas. Det gör du genom att driva och projektleda säljresurser, stötta partnerledet med produktrelaterad information och hantera projektlösningar. Därtill jobbar du med projektstyrning tillsammans med samarbetspartner, egna resurser och slutkunder. Du kommer att tillhöra anbudsgruppen samt ha ett nära samarbete med bolagets samtliga kollegor för att säkerställa rätt kvalitet och innehåll. Du förväntas också hålla dig uppdaterad kring skolvärlden, samhällsutveckling, ny teknik, miljö, säkerhet, hållbarhet och pedagogik. Du kommer att arbeta inom områdena utbildning, kommun och statlig sektor. Med hjälp av digitalisering hjälper Foxway skolor, förskolor och kommuner att utveckla lärandet, de hjälper även kommuner att digitalisera vården och välfärdssektorn samt företag inom statlig sektor att skapa en smartare och effektivare arbetsplats.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom offentlig upphandling, juridik, ekonomi eller motsvarande
• Minst 3 års erfarenhet av offentlig upphandling
• Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi tror att du som söker är en utåtriktad och driven person som inte räds för att fatta egna beslut. Du motiveras av att ha många olika kontaktytor, har förmågan att leda såväl människor som projekt och trivs i samarbetet med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du motiveras av affärer och har intresset samt förmågan att förstå affärsmässiga principer. Avslutningsvis tror vi att du som söker är en noggrann person som alltid kommer förberedd och har lätt för att skapa och hålla struktur

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Public Bid Manager, anbudsansvarig, public, offentlig, bid, anbud, ansvarig, offentlig sektor, skola, vård, omsorg, myndighet, upphandling, avtal, affärer Visa mindre

Vi söker dig med intresse för anbud och upphandling!

Ansök    Dec 24    Gigstep AB    Upphandlare
Arbeta på ett företag där du varje dag gör skillnad för människor i utsatta arbeten runt om i världen! Stöd och hjälp finns att få i rollen, men det är viktigt att du tar ansvaret över alla upphandlingar som ni ska svara på. Detta genom att ha koll på läget, vara strukturerad och vilja vinna dem varje gång. Helt enkelt för att du vet att ni är den bästa och smidigaste samarbetspartnern. I varje steg du och dina kollegor tar gör ni smarta, analytiska och s... Visa mer
Arbeta på ett företag där du varje dag gör skillnad för människor i utsatta arbeten runt om i världen!

Stöd och hjälp finns att få i rollen, men det är viktigt att du tar ansvaret över alla upphandlingar som ni ska svara på. Detta genom att ha koll på läget, vara strukturerad och vilja vinna dem varje gång. Helt enkelt för att du vet att ni är den bästa och smidigaste samarbetspartnern. I varje steg du och dina kollegor tar gör ni smarta, analytiska och strategiska val.

Vi är flexibla med vad du har för erfarenhet, MEN det är viktigt att du alltid vill leverera upphandlingar med toppkvalité. Du kanske har arbetat med upphandlingar tidigare, men även andra relevanta jobb kan vara intressanta som tidigare erfarenhet. Kanske har du arbetat med inköp eller annat administrativt, och blivit mer och mer intresserad av upphandlingsförfarandet genom åren - toppen säger vi! Det är ett krav att du är flytande i svenska i både tal och skrift. Mycket av kontakten med externa partners och samarbetspartners sker på engelska, därför är det också ett krav att du är flytande i det också i både tal och skrift.

Nedan punkter tror vi tror symboliserar dig:

Analytisk ? Strategisk ? Stresstålig ? Målmedveten ? God samarbetsförmåga ? Strukturerad ? Disciplinerad ? Lösningsorienterad ? NyfikenVi vågar lova att du inte blir besviken när du får reda på ännu mer om tjänsten och vilka produkter du kommer arbeta med. Visa mindre

Bid Manager & Innesäljare

Ansök    Okt 14    S-Group Solutions AB    Upphandlare
S-GROUP Solutions är ett respekterat och lönsamt produktföretag inom IT, specialiserat på verksamhetsnära GIS-lösningar för kommuner och VA-organisationer. Våra egenutvecklade produkter är verksamhetskritiska för mer än hälften av Sveriges kommuner. Produkterna bygger på världens mest använda GIS-plattform, ArcGIS från Esri Inc. Vårt systerföretag, Esri Sverige, är distributör på den svenska marknaden. Med delar av hela vår produktportfölj finns vi i fler ... Visa mer
S-GROUP Solutions är ett respekterat och lönsamt produktföretag inom IT, specialiserat på verksamhetsnära GIS-lösningar för kommuner och VA-organisationer. Våra egenutvecklade produkter är verksamhetskritiska för mer än hälften av Sveriges kommuner. Produkterna bygger på världens mest använda GIS-plattform, ArcGIS från Esri Inc. Vårt systerföretag, Esri Sverige, är distributör på den svenska marknaden. Med delar av hela vår produktportfölj finns vi i fler än 220 svenska kommuner.

Vi växer och söker nu en kombinera tjänst som Bid Manager och innesäljare.

Vem letar vi efter?

Har du ett stort engagemang och några års erfarenhet av LOU och B2B försäljning inom IT?? Älskar du kundkontakter och att hitta affärsmöjligheter och lösningar på kundernas problem? Är du en lagspelare som trivs med högt tempo och att ha många bollar i luften? Vill du vara en nyckelperson i att driva anbudsarbete, öka försäljningen och skapandet av kundnöjdhet? Då passar du utmärkt som Bid Manager/innesäljare hos oss! Vi behöver förstärka innessäljteamet med ytterligare medarbetare. Våra innesäljare är ett viktigt nav i arbetet med att få nöjda kunder och länken mellan vår produktutveckling, marknadsavdelning och tekniskt säljstöd.

Då arbetet innebär många kundkontakter behöver vi någon som är strukturerad och har ett högt driv. Har du erfarenhet av kommunalteknisk verksamhet eller är bekant med ArcGIS och/eller GEOSECMA så är det meriterande men inte nödvändigt. Vi tror nämligen att alla kan lära sig om viljan finns och givetvis kommer vi att stötta dig så att du kan växa och utvecklas.

Vi tror att du är en ambitiös och målmedveten person. För att trivas i rollen måste du vara utåtriktad, ha ett sinne för affärer och tycka att dialog med människor är utvecklande.

Givetvis har du lätt för att skapa och behålla?goda relationer med både kunder och kollegor. Du arbetar strukturerat, resultatorienterat och tar eget ansvar för att driva arbetet och leverera i tid. Du känner dig lika bekväm att kommunicera på svenska som engelska i såväl tal som skrift.?

Vad ska du göra?

Vi ser att tjänsten kommer att fördelas 50/50 mellan rollen som Bid Manager och att stötta upp vårt innesäljteam. Som Bid Manager projektleder du upphandlingsteamet i arbetet med att ta fram det mest fördelaktiga anbudssvaret för företaget i relevanta upphandlingar. Du behöver hålla dig ajour med nödvändig kompetens om LOU, vår produktportfölj, företagets säljstrategier och kundernas verksamhet.

Som innesäljare jobbar du med att driva försäljning av produkter och tjänster i syftet att stödja våra kunder i deras användning av våra programvaror. Med produkter avses moderna och effektiva IT-stöd för offentliga verksamheter och med tjänster avses till exempel utbildningar, projektstöd eller installation av nya releaser . Kundkontakten sker främst via telefon och mail. Arbetet sker i nära samarbete med vår marknadsavdelning och tekniskt köpstöd.

Kvalifikationer

- Erfarenhet från B2B försäljning inom IT-industrin?
- Kännedom om LOU? och erfarenhet från offentliga upphandlingar
- Förmåga att leverera ändamålsenliga, professionellt producerade anbudssvar, inom uppsatta tidsramar?


- Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.?

Vi erbjuder

Vi värnar om en kultur av engagemang där vi kan erbjuda såväl våra medarbetare som kunder goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men har även mod att testa nya vägar.

Våra specialister - hjärtat i vår verksamhet

Att arbeta som specialist hos oss innebär är att du är, eller strävar mot att bli, bland de bästa i Sverige inom ditt specifika område. Till din hjälp i den strävan är du omgiven av människor som alla är fokuserade på en sak: att skapa värde för våra kunder och samhället i stort. Vi lyckas med vårt uppdrag därför att det inte bara handlar om att utveckla den egna kompetensen, det handlar också om att dela med sig av de idéer och den kunskap man har, för att kunna bli kreativa tillsammans. Vi vet att du kommer att trivas hos oss ?

Ansökan

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med placering i Malmö eller Karlskrona. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.?Sista ansökningsdag 2020-11-15.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Josefine Järdemar på 076-760 98 11eller Sofie Troije, HR-konsult på? (mailto:[email protected])?

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?

Besök oss gärna på vår?hemsida, följ med bakom kulisserna på?Twitter. Är du filmfantast kolla in på?YouTube. Givetvis finns vi även på?LinkedIn. Visa mindre

Upphandlare, IT

Ansök    Okt 9    Malmö kommun    Upphandlare
Ref: 20202257 Arbetsuppgifter Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning. Du kommer vara länken mellan verksamhet och teknik och arbetet förutsätter ett bra samarbete bl.a. med IT- och digitaliseringsfunktioner på Malmö sta... Visa mer
Ref: 20202257

Arbetsuppgifter
Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning.

Du kommer vara länken mellan verksamhet och teknik och arbetet förutsätter ett bra samarbete bl.a. med IT- och digitaliseringsfunktioner på Malmö stads förvaltningar och samordnande IT-funktioner på Serviceförvaltningen. Du kommer ansvara för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning sker affärsstrategiskt med en innovativ och strukturerad ansats.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/juridik/teknik eller annat område som arbetsgivaren finner relevant för uppdraget. Vi söker dig som företrädesvis tidigare arbetat med strategiskt inköp eller med offentlig upphandling. Vi ser det som meriterande om du arbetat inom IT och/eller projektledning samt har erfarenhet av LOU

Du hittar praktiska lösningar på en rad olika problem och kan på ett strukturerat sätt hantera flera parallella projekt samtidigt. Du är driven, har ett stort intresse för affären och är en god kommunikatör. Du har mycket god förmåga att underhålla och utveckla relationer med beställare, leverantörsmarknad och övriga intressenter. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Upphandlingsenheten består av personer med olika bakgrund och med olika kompetensprofil. Vår kultur präglas av lärande där vi delar med oss av erfarenheter och utvecklas tillsammans.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig obehindrat i både tal och skrift. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig muntligt, hålla i möten och ibland även genomföra presentationer inför andra.

Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt förhållningssätt till dig själv och din omgivning.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om arbetsplatsen
Upphandlingsenheten, som är en enhet inom Ekonomiavdelningen på Stadskontoret, har ett övergripande ansvar att vägleda all upphandlingsverksamhet i Malmö stad och dess bolag. Enheten ansvarar för genomförandet av kommunövergripande ramavtal men arbetar även med verksamhetsspecifika upphandlingsärenden. Upphandlingsenheten består i dagsläget av totalt 32 personer varav de flesta är upphandlare med självständigt ansvar för specifika avtalsområden. Arbetet på enheten bedrivs utifrån en kategoristyrd arbetsmetod.

Vi söker nu en affärsinriktad IT-upphandlare med kommersiellt driv. Du kommer tillhöra sektionen för IT och rapportera till sektionschefen för IT.

Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Upphandlingsenheten består av engagerade, drivna och kompetenta medarbetare och du ges möjlighet till inspirerande kollegial arbetsmiljö med löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Vi sitter i centrala Malmö med bara fem minuters promenad till tåg- och busstationer vid Triangeln. Här finns både affärer och lunchrestauranger alldeles runt hörnet.


I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning:100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.  ?


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Upphandlare till MKB Fastighets AB

Ansök    Sep 25    Poolia Sverige AB    Upphandlare
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats! Om tjänsten Vill du vara med och göra morgondagen lite bättre för en stor del av Malmöborna? MKB har startat en ambitiö... Visa mer
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Om tjänsten
Vill du vara med och göra morgondagen lite bättre för en stor del av Malmöborna? MKB har startat en ambitiös resa inom digitalisering med mål att öka värdet både för våra kunder och vår verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med på den resan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds en utvecklande tjänst i ett kvalificerat team som har ett tydligt affärsfokus med många interna och externa kontakter. Det är viktigt att ha en god förståelse för MKBs affär och se affärsnyttan i de avtal vi tecknar.

Arbetsuppgifterna består bland annat av förstudier inför upphandling, behovs- och marknadsanalys samt framtagande av upphandlingsdokumentation och utvärderingsmodell. Du arbetar med att omsätta behov till affär och avtalsvillkor. Du samordnar framtagande av upphandlingsdokumentation samt leder och samordnar anbudsutvärdering och medverkar i förhandling och implementering av avtal.

Du kommer att ha ett nära samarbete med avdelningen som arbetar med IT och digitalisering och vara en aktiv del av affärsutveckling och verksamhetsutveckling. IT ansvarar för traditionella IT leveranser som drift och support samt drift och energi och du kommer att bli en viktig spelare i arbetet med att kravställa samt upphandla morgondagens digitala lösningar.

Som upphandlare kommer du förutom att genomföra upphandlingar även bygga upp strukturer och processer inom inköps-/upphandlingsområdet.

Dina viktigaste arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att vara:

• Genomföra upphandlingar och stödja vid förnyad konkurrensutsättning och avrop
• Utveckla avtal och affärer i linje med MKBs övergripande mål och planer
• Kvalitetssäkra upphandlingar, upphandlingsdokument och utvärderingsmodeller
• Delta i det strategiska utvecklingsarbetet där MKB kommer att styra om från ett operativt till ett mer strategiskt arbetssätt baserat på långsiktighet och helhetssyn
• Ansvara för IT-området och ytterligare ett eller flera specialistområden inom avdelningen

Du ingår i en avdelning med ytterligare fyra upphandlare, en inköpscontroller samt en arkivarie och en registrator. Tjänsten rapporterar till upphandlingschefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas efter din nuvarande uppsägningstid.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, eller av oss likvärdig bedömd utbildning, och minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Att du har erfarenhet av att jobba med offentlig upphandling, LOU.

Det är en fördel om du har jobbat med inköpsstrategier, innovationsvänlig / utvecklingsfrämjande upphandling, kategoristyrning och/eller spendanalyser.

Det är också positivt om du är van vid upphandlingar av IT-relaterad karaktär. Har du tidigare erfarenhet av att driva upphandlingar i projektform är det meriterande. Har du dessutom arbetat med IT-/digitaliseringsprojekt ser vi det som en fördel.

Tjänsten kräver integritet, omdöme och professionalism.

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du är:

• Lagspelare som ser fördelarna med att ta ett gemensamt ansvar för avdelningens och MKBs utveckling genom att samverka både internt och externt
• Driven och strukturerad person som kan föra processen framåt, vara en lyhörd kravställare som kan sätta sig in i och förstå verksamhetens behov samt kunna konkretisera och omsätta behoven i avtal och affär
• Prestigelös
• Innovations- och utvecklingsorienterad

Om verksamheten
MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med 319 anställda. Med drygt 24 500 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 39,3 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Läs mer på mkbfastighet.se Visa mindre

Inköps- & Upphandlingskoordinator till Øresundsbro Konsortiet.

Ansök    Jul 3    Experis AB    Upphandlare
Är du en erfaren Inköpare eller Upphandlare som vill arbeta på ett företag där du får möjligheten att agera och driva ett utvecklingsarbete inom inköp och upphandling? Nu söker vi dig som har en bred affärsmässig kompetens, är en utpräglad samarbetsmänniska och har förmågan att driva Øresundsbro konsortiets upphandlingar. Om Rollen Øresundsbro konsortiet ägs till lika delar av den svenska och danska staten, varför vårt interna regelverk för anskaffning ä... Visa mer
Är du en erfaren Inköpare eller Upphandlare som vill arbeta på ett företag där du får möjligheten att agera och driva ett utvecklingsarbete inom inköp och upphandling?
Nu söker vi dig som har en bred affärsmässig kompetens, är en utpräglad samarbetsmänniska och har förmågan att driva Øresundsbro konsortiets upphandlingar.

Om Rollen

Øresundsbro konsortiet ägs till lika delar av den svenska och danska staten, varför vårt interna regelverk för anskaffning är utformat på sådant sätt att båda ländernas regelverk för offentlig upphandling efterlevs.
Vi har en decentraliserad inköpsverksamhet, som i korthet innebär att verksamheten och respektive ansvarig del av organisationen själv ansvarar för sin anskaffning.
Inköpskoordinatorns huvudsakliga uppgift är att stödja organisationens anskaffningsverksamhet så att detta genomförs på ett affärsmässigt sätt, i enlighet med interna styrdokument och relevant lagstiftning.
Detta görs dels genom att bistå med erfarenhet och kunskap avseende affärsmässigt inköpsarbete och regelverket kring offentlig upphandling, dels genom deltagande i upphandlingsprocesser, som i flertalet fall genomförs som funktions-/innovationsupphandlingar.

Utöver ovan arbetsuppgifter kommer du bland annat att arbeta med:

* Ansvara för att förfrågningsunderlag och utvärderingsmodell är utformat på ett ändamålsenligt sätt för upphandlingsobjekt.
* Ansvara för att upphandlingar i övrigt genomförs i enlighet med regelverket och för att främja Øresundsbro Konsortiets övergripande mål.
* Ansvara för internutbildning i inköp och upphandling för organisationen
* Driva utveckling/uppdateraring av våra interna riktlinjer och föreskrifter samt är systemägare av vårt upphandlingssystem (TendSign)
* Ansvara för Øresundsbro Konsortiet inköpsportal där inköpsprocesser beskrivs och uppdateras.

Därutöver förväntas inköpskoordinatorn arbeta med avtals- och leverantörsuppföljning, löpande rapportering till ledningen av måltal, samt tillsammans med interna och externa medarbetare och konsulter bidra till utvecklingen av Øresundsbro Konsortiets strategiska arbete inom inköpsområdet och utvecklande av best practice.

I tjänsten rapporterar du till anläggningsdirektören och är placerad på Øresundsbro konsortiets kontor på Lernacken i Malmö.

Den vi söker

För att ha de bästa förutsättningarna för rollen tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp och upphandling samt är väl förtrogen med LOU och/eller Udbudsloven samt avtalsrätt.

Du har en vana från en inköps- och upphandlingsorganisation och har genomfört ett flertal olika typer av upphandlingar, helst inom både tjänste- varu- och entreprenadområdet samt har vana vid leverantörsuppföljning och affärsförhandlingar.
Du har en stor vana vid att arbeta i olika typer av system, och i övrigt har du en god datorvana och behärskar Office-paketet, Share Point, Teams samt har lätt att lära nya system för leverantörsuppföljning och dylikt. Vidare krävs god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska eller danska och engelska, samt i vart fall en grundläggande förståelse för det andra språket danska eller svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av inköpsarbete på strategisk nivå, såsom exempelvis kategoristyrning, samt har erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete inom inköpsområdet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Då tjänsten är såväl operativ som rådgivande förutsätts inköpskoordinatorn vara en social person som uppskattar många kontaktytor både inom och utom organisationen, samt är serviceinriktad och genuint intresserad av att göra goda affärer. Vidare bör du ha en personlighet som gör att människor följer dina råd och gärna samarbetar med dig.

Som person vill du lära dig nya produktmarknader och intressenter. I ditt upphandlingsarbete är du strukturerad och analytisk för att beslut ska kunna fattas med utgångspunkt i fakta och även i övrigt bidra till att Øresundsbro Konsortiet fortsatt betraktas som en seriös marknadsaktör. Det är viktigt att du trivs med fokus på utveckling och att vara pådrivande för att projekt blir färdiga i rätt tid med rätt kvalitet. Du är bekväm med att delta i professionella diskussioner där du förväntas bidra med din kompetens. Då Øresundsbro Konsortiet önskar fortsatt utveckla sin inköpsverksamhet är det viktigt att du är kreativ och gärna provar nya lösningar.

Vi erbjuder

Som anställd på Øresundsbro Konsortiet erbjuder vi dig en unik svensk/dansk arbetsplats som utgör navet i en pulserande region där du är med och påverkar utvecklingen.

Vi hanterar ansökningar löpande, sök gärna tjänsten senast söndag 9e Augusti.

Ansökan och kontakt

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Frågor kring tjänsten besvaras av Experis rekryteringskonsult Christopher Weeks [email protected] eller Magnus Aarenstrup [email protected]

Om Øresundsbro Konsortiet

För att läsa mer om Øresundsbro Konsortiet tryck HÄR. Visa mindre

Upphandlare/inköpare

MTM:s vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Vi är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier som arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Detta utifrån vars och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag? Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet. Du utgår... Visa mer
MTM:s vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Vi är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier som arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Detta utifrån vars och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag?

Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet. Du utgår från läsarens behov och ser till helheten. Du är samarbetsinriktad, generös med din kunskap, prestigelös och nyfiken på nya utmaningar. För dig är ett positivt och inkluderande arbetsklimat viktigt. Med hänsyn till en förändrad omvärld och användarnas behov är det även viktigt att du välkomnar utveckling och förändring. Den nyligen genomförda omlokaliseringen till Malmö förutsätter att du har ett flexibelt förhållningssätt.

Om befattningen
Upphandlaren styr, leder och utvecklar myndighetens strategiska inköps- och upphandlingsprocesser. I rollen arbetar du för att säkerställa att myndigheten följer LOU med flera regelverk. Ett särskilt fokus läggs på att upphandlingar följer den nationella upphandlingsstrategin gällande innovationer och hållbarhet. Som upphandlare genomför du självständigt olika typer av upphandlingar, ramavtals- och objektupphandlingar. Du deltar oftast i hela upphandlingsprocessen, vilket innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och avtalsuppföljning. Du ger stöd och utbildning i inköps- och upphandlingsfrågor samt i frågor om avtal. Systemförvaltning av avtals- och upphandlingssystem ingår. Du ansvarar för att myndigheten följer upp hållbarhetskrav. Upphandlaren samarbetar nära verksjuristen och med ansvariga för olika produkter och tjänster.

I rollen ingår även att delta i omfattande förändringsarbete i samverkan med andra delar av myndigheten. Vidare ingår att, utifrån verksamhetens behov, arbeta med andra vid myndigheten förekommande arbetsuppgifter.

Om dig
Vi söker dig somhar en yrkeshögskoleutbildning med inriktning offentlig upphandling alternativt högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller juridik med inriktning upphandling eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdighar flera års erfarenhet av upphandlinghar tidigare erfarenhet av arbete med utveckling av inköps- och upphandlingsprocesserhar god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska 

Det är meriterande om duhar arbetat i offentlig sektorhar erfarenhet av GDPR och CSR 

För att trivas i rollen ser vi att du är tillmötesgående, vill ge stöd och har förmåga att leverera lösningar. Ett krav är att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Du ska vara intresserad av att underhålla din specialistkunskap och att vara en kunskapsresurs för andra. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och skapa relationer både inom och utom myndigheten. Du ska också ha förmåga att se till helheten och se möjligheter i förändringar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättning av befattningen.

Om arbetsgivaren
MTM erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Som arbetstagare vid MTM och i staten arbetar du på medborgarnas uppdrag – ett viktigt och ansvarsfullt åtagande. Som anställd på MTM känner du till och följer de lagar och regler som gäller i verksamheten, agerar sakligt och opartiskt, respekterar öppenhet och yttrandefrihet, behandlar alla lika och med respekt samt förenar service med effektivitet. Som medarbetare på MTM förväntas att du är öppen för nya idéer och välkomnar samverkan med andra. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera arbete och privatliv.

Tjänsten är placerad vid kontoret i centrala Malmö. Tjänsteresor förekommer vid behov.

Om anställningen
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Den inleds med 6 månaders provanställning. MTM tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Rekryterande chef, Jesper Svensson, 040-653 27 58, [email protected]

Fackliga representanter;

Hillevi Andreasson, SACO, 040-653 27 11, [email protected]

Andreas Lindén, ST, 08-790 51 04, [email protected]

Ansökan
Du är välkommen att registrera din ansökan senast den 2 september 2020. Ange diarienummer MTM 2020/413 i din ansökan.

Besök gärna www.mtm.se för mer information om myndighetens verksamhet.

 

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Affärsinriktad upphandlare till MKB Fastighets AB

Ansök    Aug 3    Poolia Sverige AB    Upphandlare
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats! Om tjänsten Vill du vara med och göra morgondagen lite bättre för en stor del av Malmöborna? MKB har startat en ambitiö... Visa mer
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Om tjänsten
Vill du vara med och göra morgondagen lite bättre för en stor del av Malmöborna? MKB har startat en ambitiös resa inom digitalisering med mål att öka värdet både för våra kunder och vår verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med på den resan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds en utvecklande tjänst i ett kvalificerat team som har ett tydligt affärsfokus med många interna och externa kontakter. Det är viktigt att ha en god förståelse för MKBs affär och se affärsnyttan i de avtal vi tecknar.

Arbetsuppgifterna består bland annat av förstudier inför upphandling, behovs- och marknadsanalys samt framtagande av upphandlingsdokumentation och utvärderingsmodell. Du arbetar med att omsätta behov till affär och avtalsvillkor. Du samordnar framtagande av upphandlingsdokumentation samt leder och samordnar anbudsutvärdering och medverkar i förhandling och implementering av avtal.

Du kommer att ha ett nära samarbete med avdelningen som arbetar med IT och digitalisering och vara en aktiv del av affärsutveckling och verksamhetsutveckling. IT ansvarar för traditionella IT leveranser som drift och support samt drift och energi och du kommer att bli en viktig spelare i arbetet med att kravställa samt upphandla morgondagens digitala lösningar.

Som upphandlare kommer du förutom att genomföra upphandlingar även bygga upp strukturer och processer inom inköps-/upphandlingsområdet.

Dina viktigaste arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att vara:

• Genomföra upphandlingar och stödja vid förnyad konkurrensutsättning och avrop
• Utveckla avtal och affärer i linje med MKBs övergripande mål och planer
• Kvalitetssäkra upphandlingar, upphandlingsdokument och utvärderingsmodeller
• Delta i det strategiska utvecklingsarbetet där MKB kommer att styra om från ett operativt till ett mer strategiskt arbetssätt baserat på långsiktighet och helhetssyn
• Ansvara för IT-området och ytterligare ett eller flera specialistområden inom avdelningen

Du ingår i en avdelning med ytterligare fyra upphandlare, en inköpscontroller samt en arkivarie och en registrator. Tjänsten rapporterar till upphandlingschefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas efter din nuvarande uppsägningstid.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, eller av oss likvärdig bedömd utbildning, och minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Att du har erfarenhet av att jobba med offentlig upphandling, LOU.

Det är positivt om du är van vid upphandlingar av IT-relaterad karaktär. Har du tidigare erfarenhet av att driva upphandlingar i projektform är det meriterande. Har du dessutom arbetat med IT-/digitaliseringsprojekt ser vi det som en fördel.

Det är även en fördel om du har jobbat med inköpsstrategier, innovationsvänlig/utvecklingsfrämjande upphandling, kategoristyrning och/eller spendanalyser.

Tjänsten kräver integritet, omdöme och professionalism.

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du är:

• Lagspelare som ser fördelarna med att ta ett gemensamt ansvar för avdelningens och MKBs utveckling genom att samverka både internt och externt
• Driven och strukturerad person som kan föra processen framåt, vara en lyhörd kravställare som kan sätta sig in i och förstå verksamhetens behov samt kunna konkretisera och omsätta behoven i avtal och affär
• Prestigelös
• Innovations- och utvecklingsorienterad

Om verksamheten
MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med 319 anställda. Med drygt 24 500 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 39,3 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Läs mer på mkbfastighet.se Visa mindre

Upphandlingsansvarig

Ansök    Jun 8    Feldtmann Group HB    Upphandlare
Taxi sydväst AB söker nu en erfaren upphandlingsansvarig med start 1 Augusti på 100%. Som upphandlingsansvarig ansvarar du för främst för upphandlingar som görs samt kommande upphandlingar och företräder företaget på möten och liknande samt är ett ansikte utåt. I dina dagliga arbetsuppgifter kommer du även få jobba med miljöfrågor, vidareutveckla miljöpolicyn och kunna se till att kraven som ställs, uppfylls. Du ska ha mycket god erfarenhet av upphandlin... Visa mer
Taxi sydväst AB söker nu en erfaren upphandlingsansvarig med start 1 Augusti på 100%.
Som upphandlingsansvarig ansvarar du för främst för upphandlingar som görs samt kommande upphandlingar och företräder företaget på möten och liknande samt är ett ansikte utåt. I dina dagliga arbetsuppgifter kommer du även få jobba med miljöfrågor, vidareutveckla miljöpolicyn och kunna se till att kraven som ställs, uppfylls.
Du ska ha mycket god erfarenhet av upphandlingar, även offentliga och känna dig bekväm med kontakten med olika myndigheter etc. Taxi sydväst AB är även ISO-certifierade och med det ställs höga krav och detta är något du ska ha erfarenhet av sen tidigare.
Din profil:
För att lyckas i din roll är det viktigt att du är självgående, kan ta egna initiativ och är strukturerad. Du har en gedigen erfarenhet av speciellt upphandlingar och drivs av nya utmaningar.
Du är kommunikativ och social och trivs med många olika kontaktytor samt att du är en person som alltid arbetar noggrant och kvalitetsmedvetet.
Taxisydväst är ett bolag som kör samhällsbetald trafik och har idag runt 70 anställda och omsätter drygt 70-80 miljoner kr.


Känner du att detta kan vara något för dig?
Denna rekrytering görs i samarbete med Feldtmann Group. Vid frågor kontakta Amalia Adriansson, [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Ansökan kan komma att stängas inan utsatt datum. #jobbjustnu Visa mindre

Säkerhetssamordnare sökes till Myndighet inom transportbranschen i Malmö!

Är du utbildad inom en teknisk ingenjörs- eller universitetsutbildning med inriktning mot kvalitetsstyrning eller signalteknik? Har du minst ett års erfarenhet av att arbeta med säkerhetssamordning eller säkerhetshandläggning? Läs mer nedan! Vår kund jobbar för att skapa värdefulla förutsättningar för tillväxt, välfärd och utveckling av samhället. Hos vår kund kommer du att jobba i samarbete med engagerade och professionella kollegor för att tillsammans k... Visa mer
Är du utbildad inom en teknisk ingenjörs- eller universitetsutbildning med inriktning mot kvalitetsstyrning eller signalteknik? Har du minst ett års erfarenhet av att arbeta med säkerhetssamordning eller säkerhetshandläggning? Läs mer nedan!

Vår kund jobbar för att skapa värdefulla förutsättningar för tillväxt, välfärd och utveckling av samhället. Hos vår kund kommer du att jobba i samarbete med engagerade och professionella kollegor för att tillsammans kunna bidra med ett tillgängligt, säkert och miljömässigt hållbart transportsystem.

Som säkerhetssamordnare hos vår kund erbjuds du ett varierande och spännande uppdrag i en produktiv miljö. I rollen arbetar du med att analysera, utveckla, implementera och följa upp arbetet med säkerhet. Därför ser vi gärna att du har minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:
- Har en teknisk ingenjörs- eller universitetsutbildning med inriktning mot kvalitetsstyrning eller signalteknik, alternativt annan likvärdig utbildning.
- Har minst ett års erfarenhet av att arbeta med säkerhetssamordning eller som säkerhetshandläggare inom TSS/GOP
- Har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med TSD och dess tillhörande direktiv och förordningar
- Har kunskap om dokumenthanteringssystemen PDB, IDA, PPI

Din profil
Du bör vara pedagogiskt lagd för att kunna informera, utbilda och förändra. Det är viktigt att du i rollen kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vidare ser vi gärna att du är
lösningsorienterad, självgående och kan få medarbetare delaktiga.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult uthyrd till vår kund.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vi söker en upphandlare med intresse för entreprenader!

Ansök    Jun 17    Malmö kommun    Upphandlare
Ref: 20201509 Arbetsuppgifter Tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor på upphandlings- och entreprenadenheten blir du en viktig del i byggandet av det framtida Malmö. Vi har en stor variation på de upphandlingar som vi ansvarar för men framförallt köper vi tjänster för stadens arrangemang, tekniska konsulttjänster samt drift- och anläggningsentreprenader. Vi arbetar också som stadens ombud i genomförandet av våra entreprenader. Tjänsten som upp... Visa mer
Ref: 20201509 Arbetsuppgifter
Tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor på upphandlings- och entreprenadenheten blir du en viktig del i byggandet av det framtida Malmö. Vi har en stor variation på de upphandlingar som vi ansvarar för men framförallt köper vi tjänster för stadens arrangemang, tekniska konsulttjänster samt drift- och anläggningsentreprenader. Vi arbetar också som stadens ombud i genomförandet av våra entreprenader.

Tjänsten som upphandlare innebär att du bistår hela förvaltningen med olika typer av upphandlingar, både ramavtal och kontrakt där du arbetar med allt ifrån behovsanalys till skrivet avtal. Hos oss ser vi det som en styrka att vi svarar för avtalsuppföljningen genom att gå in i ombudsrollen vid genomförandet av kontrakten.

Det finns alltså möjlighet för dig som upphandlare att även agera som Malmö stads ombud i våra entreprenader. Som beställarens ombud företräder du kommunen och har både ansvaret och befogenheten att med bindande verkan träffa ekonomiska och andra uppgörelser med våra leverantörer. Arbetet innebär att med stort ansvar delta i hela genomförandeprocessen.

Vad erbjuder vid dig?

Du får möjlighet att bli en del i en social och kollegial arbetsmiljö där du ingår i ett engagerat team med många olika kompetenser. Vi ser våra medarbetare som vår största resurs och det är viktigt att du får rätt förutsättningar redan från start, därför finns det möjlighet att ha en handledare som stöttar dig i arbetet där du behöver det.

Vi ser det som en självklarhet att vi kompletterar och utvecklar de delar av din kompetens som behövs för att du ska kunna lyckas i respektive roll.

Kvalifikationer
Vi söker nu en ny medarbetare med utbildning och erfarenhet inom upphandling och inköp. Har du relevant utbildning med teknisk inriktning, exempelvis mot bygg eller entreprenad så är detta meriterande. Likaså om du har för tjänsten relevant utbildning på högskolenivå.

Du har arbetslivserfarenhet av upphandlingar inom ramen för lagen om offentlig upphandling (LOU) från en roll såsom inköpare, upphandlare, entreprenadingenjör eller motsvarande. Om du har erfarenhet av upphandlingar kopplat till entreprenadområdet och/eller relevanta erfarenheter från byggbranschen är detta meriterande.

Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av ABK09 , AB04, ABT06 och AMA och det är även meriterande om du har erfarenhet av förhandlingar, avtalsskrivning eller avtalsuppföljning.

För tjänsten behöver du kunskaper i LOU, har du mycket goda kunskaper är detta meriterande. 

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat och analytiskt arbetssätt parallellt med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Arbetet innebär ett stort ansvar med många befogenheter som ställer krav på affärsmässighet, integritet, noggrannhet och lojalitet.

Det är viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift på ett korrekt och obehindrat sätt.

Välkommen att söka detta stimulerande jobb, med en dynamisk omgivning och med många trevliga kollegor!

Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m. 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Upphandlare

Ansök    Feb 4    Malmö stad    Upphandlare
Ref: 20200141 Arbetsuppgifter Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Stadsfatigheter består av engagerade och kompetenta medarbetare och du ges löpande kompetensutveckling inom relevanta områden. Du ska som upphandlare arbeta självständig som projektledare och bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och ... Visa mer
Ref: 20200141

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Stadsfatigheter består av engagerade och kompetenta medarbetare och du ges löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Du ska som upphandlare arbeta självständig som projektledare och bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning.

Vi söker nu en ny medarbetare med erfarenhet av upphandling och inköp. Vi ser att du har ett stort intresse av komplexa processer inom offentlig verksamhet. På stadsfastigheter kommer du självständigt ansvara för upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning.

Kvalifikationer
Vi vill att du har en för uppdraget relevant akademisk utbildning inom ekonomi, juridik eller teknik. Inköps- eller upphandlingserfarenhet från offentlig sektor ser vi som meriterande. Meriterande är också om du har arbetat i de IT-system vi använder oss av inom stadens upphandlingsverktyg (Ekot och Visma TendSign).

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat sätt att arbeta och en analytisk och pedagogisk förmåga parallellt med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Det är viktigt att du kan behärska det svenska skriftspråket på ett korrekt och obehindrat sätt. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig muntligt, hålla i möten och ibland även genomföra presentationer inför publik.

Du måste tycka om att driva dina ärenden självständigt samtidigt som du måste tycka om att leda arbetsgrupper inom dina projekt och att arbeta i olika sammansättningar av kompetenser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och/eller processledning.

Om arbetsplatsen
Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Stadsfastigheters 130 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen  ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.  ?


Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Upphandlare, Inköpsenheten, kategoriteam Personal och kommunikation, Malmö

Ekonomiavdelningen söker nu ytterligare upphandlare till inköpsenheten, du kommer att arbeta i ljusa och lättillgängliga lokaler med goda parkeringsmöjligheter i Malmö. Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en upphandlare till vårt team, på inköpsenheten inom kategoriteam personal och kommunikation som är driven, serviceinriktad och gillar att arbeta med utveckling. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och f... Visa mer
Ekonomiavdelningen söker nu ytterligare upphandlare till inköpsenheten, du kommer att arbeta i ljusa och lättillgängliga lokaler med goda parkeringsmöjligheter i Malmö.
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en upphandlare till vårt team, på inköpsenheten inom kategoriteam personal och kommunikation som är driven, serviceinriktad och gillar att arbeta med utveckling. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. 
Beskrivning av arbetsplatsen
Inköpsenheten ansvarar för all anskaffning inom Polismyndigheten på både nationell och regional nivå. Inköpsverksamheten omfattar det strategiska inköpsarbetet baserat på kategoristyrning, upphandlingsverksamhet, den centrala lagerhanteringen och hanteringen av inköpsärenden. Polisen anskaffar årligen varor och tjänster för drygt 3,5 miljarder kronor.
Arbetsuppgifter
I rollen som upphandlare ansvarar du för att genomföra kvalificerade upphandlingar inom områdena Personal och Kommunikation, främst tjänster, men andra arbetsuppgifter kan komma att vara aktuella såsom avtalsuppföljning och kategoristrategier.
Kvalifikationer 
Detta är en möjlighet för dig som:
akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot upphandling/inköp, ekonomi, juridik eller annan, för tjänsten, relevant utbildning
några års erfarenhet av upphandlingar med inriktning på offentlig upphandling (LOU) och offentlig sektor i närtid
god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även:
erfarenhet av arbete i stor inköpsorganisation
erfarenhet av arbete enligt kategoristyrd arbetsmetod för inköp
erfarenhet av projektbaserat arbetssätt

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara driven och serviceinriktad, vi ser även att du tar egna initiativ och gillar utveckling. Rollen som upphandlare ställer krav på att du kan arbeta självständigt och driva dina egna ärenden samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Vidare har du en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt samt har förmåga att arbeta utvecklingsinriktat.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Kontaktpersoner 
Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Susanna Andersson, tfn: 010-5617199
Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult, e-post [email protected]
Facklig företrädare
Fredrik Bergh/SACO tfn 010-563 91 37
Sofia Ask/Polisförbundet, tfn 010-563 87 10
Johan Gertz/Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92
Karna Tillheden/SEKO Polisen, tfn 0732-490 422
Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Malmö
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Upphandlare/Ekonomiavdelningen/Inköpsenheten
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till [email protected] senast söndagen den 2 mars 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Märk din ansökan med ref.nr A075.303/2020 upphandlare till inköpsenheten i Malmö i mailets ärendemening. Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med ref.nr A075.303/2020 via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm.
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Varmt välkommen med din ansökan!
Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

Upphandlare

Ansök    Maj 25    Malmö kommun    Upphandlare
Ref: 20201277 Arbetsuppgifter   Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Stadsfatigheter består av engagerade och kompetenta medarbetare och du ges löpande kompetensutveckling inom relevanta områden. Du ska som upphandlare arbeta självständig som projektledare och bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete oc... Visa mer
Ref: 20201277 Arbetsuppgifter
 

Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Stadsfatigheter består av engagerade och kompetenta medarbetare och du ges löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Du ska som upphandlare arbeta självständig som projektledare och bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning.

Vi söker nu en ny medarbetare med erfarenhet av upphandling och inköp. Vi ser att du har ett stort intresse av komplexa processer inom offentlig verksamhet. På stadsfastigheter kommer du självständigt ansvara för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning framför allt av ramavtal inom stadsfastigheter.

Du kommer driva driva dina ärenden självständigt samtidigt som du leder arbetsgrupper inom dina projekt.

Kvalifikationer
Vi vill att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik eller teknik. Vi ser också att du har arbetslivserfarenhet inom upphandlings- eller inköpserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom ramen för LOU. Meriterande är också om du har arbetat i de IT-system vi använder oss av inom stadens upphandlingsverktyg (EKOT och Visma TendSign).

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat sätt att arbeta och en analytisk och pedagogisk förmåga parallellt med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Det är viktigt att du kan behärska det svenska språket på ett korrekt och obehindrat sätt. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt då du kommer hålla i möten och ibland även genomföra prestationer inför publik.


Om arbetsplatsen
Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Stadsfastigheters 130 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen  ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.  ?


Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Upphandlare, område tjänster

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.

Upphandlingsenheten, som är en enhet inom Ekonomiavdelningen på Stadskontoret, har ett övergripande ansvar att vägleda all upphandlingsverksamhet i Malmö stad och dess bolag. Enheten ansvarar för genomförandet av kommunövergripande ramavtal men arbetar även med verksamhetsspecifika upphandlingsärenden. Upphandlingsenheten består i dagsläget av totalt 28 personer varav de flesta är upphandlare med självständigt ansvar för specifika avtalsområden. Arbetet på enheten bedrivs utifrån en kategoristyrd arbetsmetod.

Vi söker nu en affärsinriktad upphandlare med kommersiellt driv till vår sektion för upphandling av tjänster.

Läs gärna om hur en av våra medarbetare beskriver arbetet och arbetsplatsen
https://malmo.se/Service/Om-Malmo-stad/Jobb-och-praktik/Malmo-stad-som-arbetsgivare/Medarbetare-har-ordet/Upphandlare.html

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Upphandlingsenheten består av engagerade, drivna och kompetenta medarbetare och du ges möjlighet till inspirerande kollegial arbetsmiljö och löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning.

Vi söker nu en ny medarbetare med erfarenhet av inköp och upphandling, företrädesvis inom området tjänster. Vi ser att du har ett stort intresse av komplexa affärsprocesser inom offentlig verksamhet. På upphandlingsenheten i Malmö stad kommer du självständigt ansvara för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning sker affärsstrategiskt med en innovativ och strukturerad ansats.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en för uppdraget relevant akademisk utbildning inom ekonomi/juridik/teknik eller avslutad eftergymnasial utbildning. Inköps- eller upphandlingserfarenhet från offentlig sektor ser vi som meriterande. Meriterande är också om du har arbetat i de IT-system vi använder oss av på upphandlingsenheten (Raindance/Marknadsplatsen och Visma TendSign).

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat sätt att arbeta och en analytisk och pedagogisk förmåga parallellt med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.
Det är viktigt att du kan behärska det svenska skriftspråket på ett korrekt och obehindrat sätt. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig muntligt, hålla i möten och ibland även genomföra presentationer inför publik.

Du måste tycka om att driva dina ärenden självständigt samtidigt som du måste tycka om att leda arbetsgrupper inom dina projekt och att arbeta i olika sammansättningar av kompetenser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och/eller processledning.


ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Upphandlare, Stadskontoret, Upphandlingsenheten

Ansök    Jan 16    Malmö stad, Stadskontoret    Upphandlare
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.

Upphandlingsenheten, som är en enhet inom Ekonomiavdelningen på Stadskontoret, har ett övergripande ansvar att vägleda all upphandlingsverksamhet i Malmö stad och dess bolag. Enheten ansvarar för genomförandet av kommunövergripande ramavtal men arbetar även med verksamhetsspecifika upphandlingsärenden. Upphandlingsenheten består i dagsläget av totalt 26 personer varav de flesta är upphandlare med självständigt ansvar för specifika avtalsområden. Arbetet på enheten bedrivs utifrån en kategoristyrd arbetsmetod.

Vi söker nu flera affärsinriktade upphandlare med kommersiellt driv som är intresserade av att upphandla antingen olika typer av tjänster, varor eller IT-system.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Upphandlingsenheten består av engagerade, drivna och kompetenta medarbetare och du ges möjlighet till inspirerande kollegial arbetsmiljö och löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning.

Upphandlingsenheten växer ständigt och söker därför efter nya medarbetare med erfarenhet av inköp och upphandling. Vi ser att du som söker har ett stort intresse av komplexa affärsprocesser inom offentlig verksamhet. På upphandlingsenheten i Malmö stad ansvarar man självständigt för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning sker affärsstrategiskt med en innovativ och strukturerad ansats.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en för uppdraget relevant akademisk utbildning inom ekonomi/juridik/teknik eller avslutad eftergymnasial utbildning. Inköps- eller upphandlingserfarenhet från offentlig sektor ser vi som meriterande. Meriterande är också om du har arbetat i de IT-system vi använder oss av på upphandlingsenheten (Raindance/Marknadsplatsen och Visma TendSign).

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat sätt att arbeta och en analytisk och pedagogisk förmåga parallellt med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Det är viktigt att du kan behärska det svenska skriftspråket på ett korrekt och obehindrat sätt. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig muntligt, hålla i möten och ibland även genomföra presentationer inför publik.

Du måste tycka om att driva dina ärenden självständigt samtidigt som du måste tycka om att leda arbetsgrupper inom dina projekt och att arbeta i olika sammansättningar av kompetenser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och/eller processledning.


ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Upphandlare / Strategisk Inköpare till Sysav-koncernen, i Malmö

Ansök    Jan 22    PAf Rekrytering AB    Upphandlare
Om Sysav Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och ... Visa mer
Om Sysav
Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som 2019 omsatte ca en miljard kronor.
Se: www.sysav.se

Om tjänsten
Enheten Upphandling och Inköp tillhör avdelningen för Ekonomi & Inköp och består i dagsläget av fyra personer. Enhetens huvudsakliga uppgift är att driva hela upphandlingsprocesser och att vara ett stöd till Sysavs samtliga verksamhetsområden inom offentlig upphandling, direktupphandling, avtalsfrågor och juridik.

Nu söker vi en erfaren upphandlare som vill vara med att driva och utveckla ett hållbart upphandlingsarbete.

Dina övergripande arbetsuppgifter kommer att vara att ta fram avtal och driva förhandlingar inom området för offentlig upphandling; ta fram förfrågningsunderlag, utvärdera anbud samt genomföra marknadsanalyser och leverantörsuppföljningar. En viktig del av arbetet består i att löpande föra en utvecklande dialog med leverantörer och våra verksamheter/verksamhetsområden, både före och efter avslutad upphandling. Du förväntas vara drivande i utvecklingen av vårt kategoribaserade inköp och där ansvara för att, tillsammans med verksamheten, ta fram mål, strategier samt löpande analysera och utveckla dina kategorier.

Du förväntas ta en ledande position och har därmed stora möjligheter att påverka, utvecklas och driva inom dina ansvarsområden. Du rapporterar direkt till Inköpschefen och du är placerad på Sysavs huvudkontor, i Malmö.

Kompetens/Egenskaper
Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning och flera års yrkeserfarenhet inom en liknande befattning, där du ansvarat för såväl operativt som strategiskt upphandlings- och inköpsarbete. Det är positivt om du är van vid upphandlingar inom tjänster, IT (Infrastruktur, Affärssystem). Har du dessutom en teknisk bakgrund/förståelse (anläggningsprojekt) ser vi det som en fördel. Erfarenhet av att utforma, implementera och utveckla ett kategoribaserat upphandlingsarbete är också meriterande. Naturligtvis ser vi positivt på ev. tidigare erfarenhet inom LOU / LUF, men det är inte ett krav.
Vi ser gärna att du är en erfaren användare av inköpssystem (t.ex. Visma Proceedo) och är van vid stödsystem för upphandling. (t.ex. Visma TendSign). Har du dessutom haft en roll som inneburit ett systemansvar (Superuser), är det meriterande. Du behärskar naturligtvis Officepaketet mycket väl, har B-körkort, och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska

Som person har du ett genuint intresse av ditt yrkesområde och ser möjligheter och utmaningar som något positivt. Du är affärsmässig, analytisk, kommunikativ och inspirerande. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete, är tydligt samarbetsinriktad, och driver dina projekt framåt på ett tydligt och resultatorienterat sätt.

Kontakt och Ansökan
Vi samarbetar med PAf Rekrytering i denna rekrytering. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via denna länk: http://bit.ly/2GeDj6J eller på www.pafrekrytering.se. Efter fullgjord registrering finns du i PAf:s databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell.

Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

Sista ansökningsdag: 2020-02-24.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PAf Rekrytering, i Malmö:
Björn P Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: [email protected]

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

Välkommen med din ansökan.

Sökord: Inköpare / upphandling / upphandlare / strategisk inköpare / LOU / LUF / ramavtal / inköp / IT / Visa mindre

Upphandlare och entreprenadombud till Fastighets- och gatukontoret

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv fö... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.


ARBETSUPPGIFTER
Upphandlings- och entreprenadenheten ansvarar för samtliga upphandlingar en stor variation från varor och tjänster för stadens arrangemang till tekniska konsulttjänster och anläggningsentreprenader - som görs inom fastighets- och gatukontoret. Vi arbetar också som stadens ombud i genomförandet av våra entreprenader.

Tjänsten som upphandlare och entreprenadombud är en omväxlande och övergripande tjänst på beställarsidan. Du blir en viktig del i byggandet av det framtida Malmö. Eftersom tjänsten innefattar både att genomföra upphandlingar och att vara Malmö stads ombud i genomförandet av projektering och anläggning behöver du ha gedigen erfarenhet av antingen rollen som upphandlare och/eller av entreprenadombudsrollen.

Hos oss ser vi det som en självklarhet att vi kompletterar och utvecklar de delar i din kompetens som behövs för att du ska kunna lyckas i båda rollerna.

Upphandlingarna avser både ramavtal och kontrakt där du arbetar med allt ifrån behovsanalys till skrivet avtal. När upphandlingarna är genomförda har du möjlighet att i ombudsrollen få vara med i genomförandet av kontrakten. I rollen som beställarens ombud företräder du kommunen och har befogenhet att med bindande verkan träffa ekonomiska och andra uppgörelser med våra leverantörer. Arbetet innebär att med stort ansvar delta i hela genomförandeprocessen.

Enheten består av engagerade och kompetenta medarbetare och du får möjlighet att bli en del i en kollegial arbetsmiljö där du samarbetar med många olika kompetenser.

Vi kan erbjuda många spännande arbetsuppgifter i en dynamisk omgivning där vi också erbjuder löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kommer ifrån en bakgrund som upphandlare, entreprenadombud eller bådadera. Oavsett bakgrund är du affärsinriktad och har flerårig erfarenhet av ditt område.
Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande meriter förvärvade på annat sätt.

Om din bakgrund ligger inom upphandling, så har du flera års erfarenhet antingen inom offentlig verksamhet eller inom näringslivet. Erfarenhet av upphandlingar inom ramen för lagen om offentlig upphandling (LOU) är ett krav.

Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av relevanta regelverk som ABK09, AB04, ABT06 och AMA. Har du erfarenhet inom upphandling av entreprenader är även detta meriterande.

Har du istället en bakgrund som entreprenadombud eller motsvarande så har du flera års relevant erfarenhet från byggbranschen. Det är meriterande med goda kunskaper om och erfarenhet av LOU så väl som inom upphandling av entreprenader.

Oavsett vilken bakgrund du kommer ifrån är erfarenhet av förhandlingar, avtalsskrivning och avtalsuppföljning meriterande.

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Arbetet innebär ett stort ansvar med många befogenheter varför vi också ställer krav på affärsmässighet, integritet, noggrannhet och lojalitet.

Det är viktigt att du kan behärska svenska i både tal och skrift på ett korrekt och obehindrat sätt.

Kraven är höga men vi utlovar ett stimulerande jobb med många trevliga kollegor.
Välkommen till oss!

ÖVRIGT
I den här rekryteringen kan vi komma att tillämpa löpande intervjuer.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Technogarden söker omgående en Entreprenadinköpare

Ansök    Okt 21    Technogarden    Upphandlare
Technogarden söker med kort varsel en entreprenadinköpare till uppdrag i Malmö. Som konsult kommer du att tillhöra vårt kontor i Malmö. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Karlstad, Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg och Lund. För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se) Personliga egenskaper Du trivs och får energi av att jobba i ett flexibelt och värderingsstyrt företag med mycket ... Visa mer
Technogarden söker med kort varsel en entreprenadinköpare till uppdrag i Malmö. Som konsult kommer du att tillhöra vårt kontor i Malmö. Technogarden finns förutom i Malmö, även i Karlstad, Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg och Lund.

För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)

Personliga egenskaper

Du trivs och får energi av att jobba i ett flexibelt och värderingsstyrt företag med mycket engagemang, framåtanda och ambitiösa mål! Du gillar att ta egna initiativ och driva förbättringar i din vardag samt gillar samarbete med andra delar i företaget. Kanske har du en akademisk utbildning som byggingenjör eller jurist.

Krav

Du har du en vana av att leda och driva upphandlingar samt omförhandlingar. Vidare tror vi att du är en vass förhandlare med erfarenhet av entreprenadupphandlingar under AB04 och ABT06.

Erfarenhet av LOU och markentreprenad är meriterande.

Ansökan

Ansök med CV och personligt brev snarast dock senast 24/10!

Om du har frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Josefin Lindborg på [email protected]

Observera att vi pga. GDPR inte tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Ledigt jobb som projektledare inom Supply Chain

Ansök    Sep 27    Experis AB    Upphandlare
Vi på Experis söker just nu en projektledare till vår uppdragsgivare i Köpenhamn. Har du goda kunskaper inom management och logistik och erfarenhet av att leda större logistikprojekt? Söker du en ny och spännande utmaning som kan innebära ett stort steg framåt i karriären? Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex till nio månader med start omgående. Placeringsort är Köpenhamn och resekostnader kommer att ingå i arvodet till v... Visa mer
Vi på Experis söker just nu en projektledare till vår uppdragsgivare i Köpenhamn. Har du goda kunskaper inom management och logistik och erfarenhet av att leda större logistikprojekt? Söker du en ny och spännande utmaning som kan innebära ett stort steg framåt i karriären? Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex till nio månader med start omgående. Placeringsort är Köpenhamn och resekostnader kommer att ingå i arvodet till viss mån. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du framförallt leda ett projekt där kunden byter logistikpartner. Kunden verkar på en global marknad och du kommer både att arbeta intern med att implementera nya process för logistikhantering samt löpande kontakt med externa partners.

Du kommer bland annat att:

* vara den drivande kraften för projektet
* se till att projektet håller tidsplanen
* följa upp leveransen
* koordinera och stötta kontraktsansvarig med att ta in relevant information från organisationen
* implementera nya processer inom Supply Chain
* intern och extern kommunikation

Den vi söker

Du har en utbildning inom management och logistik samt erfarenhet av att leda större logistikprojekt. Du har förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och på engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att medverka i stora logistikprojekt. Som person är du framförallt engagerad och initiativtagande och du drivs av koordinera och leda projekt.

Vi söker dig som:

* har arbetat med logistikfrågor inom en global koncern
* tidigare haft ledande befattningar (exempelvis Projektledare)
* har god kunskap i affärs- logistiksystem
* kan kommunicera på olika nivåer
* behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är även meriterande om du:

* har erfarenhet av Navision (Affärssystem)
* arbetat mot fabriker i Asien

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Johan Andersson på telefonnummer 040-6606301 eller e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Visa mindre

Konsult inom entreprenadupphandling i Skåne

SOCAB Swedish Office Consulting AB är ett av de snabbast växande företagen inom offentlig upphandling med huvudkontor i Stockholm.Vi är just nu inne i en stor utvecklingsfas och etableringen i Skåne är i full gång. Om du bor i Skåne och gillar ett fritt och flexibelt arbete under ansvar så är det konsult du ska bli.Som konsult hos SOCAB är du mer än en konsult, du är en del i vårt team och vi arbetar tillsammans för att utveckla morgondagens konsultbolag, ... Visa mer
SOCAB Swedish Office Consulting AB är ett av de snabbast växande företagen inom offentlig upphandling med huvudkontor i Stockholm.Vi är just nu inne i en stor utvecklingsfas och etableringen i Skåne är i full gång. Om du bor i Skåne och gillar ett fritt och flexibelt arbete under ansvar så är det konsult du ska bli.Som konsult hos SOCAB är du mer än en konsult, du är en del i vårt team och vi arbetar tillsammans för att utveckla morgondagens konsultbolag, vi vill alltid framåt och vi vill alltid bli ännu bättre. För att trivas hos oss behöver du vara intresserad av att bygga nya relationer samt vara engagerad och drivande som person. Vi tror att nedan kvalifikationer stämmer överens på dig,· Du strävar alltid efter gott resultat och har ett lyhört sinne· Examen inom juridik, ekonomi eller teknik eller YH/KY-utbildning inom offentlig upphandling eller motsvarande.· Du har minst tre års erfarenhet av entreprenadupphandling enligt LOU/LUF samt kunskap kring kvalificerat inköps- och upphandlingsarbete.. Du har god kunskap om bygg- och anläggningsbranschens allmänna bestämmelser så som AB04, ABT, ABK, AMA systemet.· Du formulerar dig väl i tal och skrift. Du är kommunikativ· Det är meriterande om du har ett stort nätverk inom offentlig verksamhet· FörhandlingsvanaHar du tidigare erfarenhet av att jobba som konsult är även det meriterande. Är du redo för att hänga med oss på denna spännande resa så sök redan idag. Spännande kunder, fantastiska kollegor och roliga AWs väntar på dig.Besök oss gärna på www.socab.se Visa mindre

IT-upphandlare

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.

Upphandlingsenheten, som är en enhet inom Ekonomiavdelningen på Stadskontoret, har ett övergripande ansvar att vägleda all upphandlingsverksamhet i Malmö stad och dess bolag. Enheten ansvarar för genomförandet av kommunövergripande ramavtal men arbetar även med verksamhetsspecifika upphandlingsärenden. Upphandlingsenheten består i dagsläget av totalt 28 personer varav de flesta är upphandlare med självständigt ansvar för specifika avtalsområden. Arbetet på enheten bedrivs utifrån en kategoristyrd arbetsmetod.

Vi söker nu en affärsinriktad IT-upphandlare med kommersiellt driv.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Upphandlingsenheten består av engagerade, drivna och kompetenta medarbetare och du ges möjlighet till inspirerande kollegial arbetsmiljö och löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning.

Vi söker personer med erfarenhet av inköp av IT-relaterade varor och tjänster och som har ett intresse för komplexa affärsprocesser. Du kommer vara länken mellan verksamhet och teknik och arbetet förutsätter ett bra samarbete bl.a. med IT- och digitaliseringsfunktioner på Malmö stads förvaltningar och centrala IT. Du kommer ansvara för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning sker affärsstrategiskt med en innovativ och strukturerad ansats.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en för uppdraget relevant akademisk utbildning inom ekonomi/juridik/teknik eller avslutad eftergymnasial utbildning förslagsvis på IT-området samt har ett genuint intresse för IT-produkter och tjänster. Inköps- eller upphandlingserfarenhet liksom erfarenhet av att arbeta i offentlig sektor är meriterande. Meriterande är också om du har arbetat i de IT-system vi använder oss av på upphandlingsenheten (Raindance/Marknadsplatsen och Visma TendSign).

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat sätt att arbeta och en analytisk och pedagogisk förmåga parallellt med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Det är viktigt att du kan behärska det svenska skriftspråket på ett korrekt och obehindrat sätt. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig muntligt, hålla i möten och ibland även genomföra presentationer inför publik.

Du måste tycka om att driva dina ärenden självständigt samtidigt som du måste tycka om att leda arbetsgrupper inom dina projekt och att arbeta i olika sammansättningar av kompetenser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och/eller processledning.


ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Upphandlare med LOU-erfarenhet

Ansök    Sep 16    Poolia Malmö AB    Upphandlare
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats! Om tjänsten Poolia söker nu för rekrytering till MKB Fastighets AB en Upphandlare med LOU-erfarenhet. Tjänsten är på he... Visa mer
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Om tjänsten
Poolia söker nu för rekrytering till MKB Fastighets AB en Upphandlare med LOU-erfarenhet. Tjänsten är på heltid och startdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta i ett av Sverige ledande fastighetsbolag med upphandling, inköp och avtalsfrågor? Trivs du med att arbeta nära verksamheten och skapa affärsnytta och mervärden för chefer och medarbetare inom upphandlingsområdet? Då kan detta vara jobbet som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds en utvecklande och varierande tjänst där du kommer att ingå i ett team med två andra erfarna upphandlare, en inköpscontroller och upphandlingschef. Tjänsten innebär många kontakter både internt och externt.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:

• Planera, driva och genomföra upphandlingar för bolagets förvaltningsverksamhet men även bistå bolagets tekniska projektledare med entreprenadupphandlingar.
• Stödja och fungera som rådgivare för chefer och medarbetare inom upphandlings-, inköps- och avtalsområdena.
• Ansvara för att göra större avrop (”Förnyad konkurrensutsättning”).

Vem är du?
Du har troligen utbildning från högskola/universitet eller YH/KY. Du bör ha minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet av offentlig upphandling. Har du tidigare erfarenhet av entreprenadupphandlingar med kunskap om AB 04 och ABT 06 är det värdefullt.

Du arbetar troligen idag som upphandlare eller inköpare i en liknande roll inom kommunalt bolag, kommun, landsting eller stat alternativt hos leverantör som arbetar med den offentliga sektorn eller på konsultbolag.

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du är:

• Affärsmässig
• Målfokuserad
• Ansvarstagande
• Lösningsorienterad med god samarbetsförmåga

Om verksamheten
MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda.

Med drygt 23 800 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 35,5 miljarder kronor, och med cirka en tredjedel av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre värderingar; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Dessutom har vi jättegott kaffe!

Läs mer på https://mkbfastighet.se/ Visa mindre

Account Manager Hållbara Transporter

Account Manager Hållbara Transporter E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi är med och driver omställningen, vi förnyar Sverige och vi vill att vår omtanke om framtiden genomsyrar varje dags arbete. Vi gör nu vår största satsning någonsin och sätter som mål att vi senast år 2025 bara ska leverera och producera 100% förny... Visa mer
Account Manager Hållbara Transporter
E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi är med och driver omställningen, vi förnyar Sverige och vi vill att vår omtanke om framtiden genomsyrar varje dags arbete. Vi gör nu vår största satsning någonsin och sätter som mål att vi senast år 2025 bara ska leverera och producera 100% förnybar och återvunnen energi. Ett stort uppdrag, och för att kunna nå dit vill vi knyta kloka och passionerade människor till oss som vill göra skillnad för morgondagen.

Sveriges samlade transporter är den sektor som står inför stört utmaningar när det gäller att ställa om från fossilt till förnybart. På E.ON jobbar vi med biogas till fordonsmarknaden, en betydande och växande affär, inte minst för att våra produkter skapar flera nyttor i vår vardag. Nu söker vi en positiv och framåt säljare som, på samma sätt som vi, är övertygad om att vi måste leva med naturens kraft, inte på dess bekostnad.

I din roll som säljare kommer du att ansvara för hela säljprocessen, från tidig bearbetning till avtal. Kunderna består delvis av kommuner och regioner samt delvis av privata transportintensiva aktörer. Samtliga kunder är på något sätt köpare eller användare av fordon, transporter eller drivmedel. Du kommer att ha en framträdande roll i att skräddarsy innovativa lösningar efter kundens behov. Det betyder att du bör kunna skapa dig en förståelse av kundens nuläge och ha en förmåga att skapa värde samt engagera och konkretisera kundens möjliga hållbara framtid.

Du kommer att ingå i ett team med positiva, drivna och ansvarsfulla kollegor som brinner för våra barns framtid. Vi ser därför gärna att du är utåtriktad, entusiastisk och uppskattar ett lärande samarbete såväl inom din grupp som mellan din grupp och andra avdelningar. E.ON är ett företag som möjliggör för såväl karriär och personlig utveckling som för fritid och familjeliv. Medarbetare på E.ON ska kunna kombinera framstående prestationer i arbetet med självförverkligande upptåg.

För att trivas och prestera i rollen så tror vi att du behöver vara nyfiken, initiativrik och resultatfokuserad. Du trivs med säljuppdraget och gillar att med innovativa lösningar hjälpa kunden att nå sina mål. Du har troligen viss analytisk förmåga och ett gott mått strategiskt tänkande som du förenar med ditt engagemang för en förnybar framtid för att förstärka erbjudandet till kunden.

Vi ser framför oss en person som gillar att träffa nya människor och som tycker om att prestera inför en grupp. Du agerar alltid kundorienterat och är en god kommunikatör som ger förtroende genom att vara påläst och professionell. Tjänsten kräver ett par års erfarenhet av sälj i B2B-segmentet, rollen är placerad i Stockholm och B-körkort är ett krav. Uppdraget genomförs främst i Stockholmsregionen men kan sträcka sig ut i landet.

Kan du motivera och sälja in att du är rätt för jobbet trots frånvaro av något vi beskrivit ovan så är det till din fördel.


Alla är lika olika och alla är välkomna på E.ON! På E.ON arbetar vi aktivt för en ökad mångfald och jämställdhet, för att vi vet att det föder goda resultat. Därför är just DU intressant för oss.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Petra Bosson, +46 725 285063 Visa mindre

Upphandlare

MTM:s vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Vi är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier som arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Detta utifrån vars och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag? Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet. Du utgå... Visa mer
MTM:s vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Vi är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier som arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Detta utifrån vars och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag?

Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet. Du utgår från läsarens behov och ser till helheten. Du är samarbetsinriktad, generös med din kunskap, prestigelös och nyfiken på nya utmaningar. För dig är ett positivt och inkluderande arbetsklimat viktigt. Med hänsyn till en förändrad omvärld och användarnas behov är det även viktigt att du välkomnar utveckling och förändring. Det pågående omlokaliseringsarbetet, där myndigheten från den 1 januari 2020 finns i Malmö, innebär att det är en förutsättning att du har ett flexibelt förhållningssätt.


Om befattningen
Upphandlaren styr, leder och utvecklar myndighetens strategiska inköps- och upphandlingsprocesser. I rollen arbetar man för att säkerställa att myndigheten följer LOU med flera regelverk. Ett särskilt fokus läggs på att upphandlingar följer den nationella upphandlingsstrategin gällande innovationer och hållbarhet. Som upphandlare genomför du självständigt olika typer av upphandlingar, ramavtals- och objektupphandlingar. Du deltar oftast i hela upphandlingsprocessen, vilket innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och avtalsuppföljning. Du ger stöd och utbildning i inköps- och upphandlingsfrågor samt i frågor om avtal. Systemförvaltning av avtals- och upphandlingssystem ingår. Du ansvarar för att myndigheten följer upp hållbarhetskrav. Upphandlaren samarbetar nära verksjuristen.

I rollen ingår även att delta i omfattande förändringsarbete i samverkan med andra delar av myndigheten. Vidare ingår att, utifrån verksamhetens behov, arbeta med andra vid myndigheten förekommande arbetsuppgifter.

Om dig
Du ska ha yrkeshögskoleutbildning med inriktning offentlig upphandling alternativt högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller juridisk med inriktning mot upphandling. Du kan också ha tillägnat dig kunskaper om upphandling som bedöms likvärdiga teoretisk utbildning. Omfattande erfarenhet av upphandling är ett krav i tjänsten. Du ska ha arbetat med utveckling av inköps- och upphandlingsprocesser. Vi ställer också krav på att du har genomfört upphandlingar på engelska. Har du arbetat i offentlig sektor är det meriterande. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Har du erfarenhet av GDPR och CSR är det meriterande.

Vi söker dig som är tillmötesgående, vill ge stöd och har förmåga att leverera lösningar. Ett krav är att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Du ska vara intresserad av att underhålla din specialistkunskap och att vara en kunskapsresurs för andra. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och skapa relationer både inom och utom myndigheten. Du ska också ha förmåga att se till helheten och se möjligheter i förändringar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättning av befattningen.

Om arbetsgivaren
MTM erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Som arbetstagare vid MTM och i staten arbetar du på medborgarnas uppdrag – ett viktigt och ansvarsfullt åtagande. Som anställd på MTM känner du till och följer de lagar och regler som gäller i verksamheten, agerar sakligt och opartiskt, respekterar öppenhet och yttrandefrihet, behandlar alla lika och med respekt samt förenar service med effektivitet. Som medarbetare på MTM förväntas att du är öppen för nya idéer och välkomnar samverkan med andra. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera arbete och privatliv.

Myndigheten ska ha omlokaliserat hela sin verksamhet till Malmö 1 januari 2020. Den aktuella tjänsten är placerad vid kontoret i Malmö men innebär under omlokaliseringsperioden tjänsteresor till Stockholm.

Om anställningen
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Den inleds med 6 månaders provanställning. MTM tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 

Kontaktpersoner
Renée Jardland, 08-580 027 16, [email protected]
Marie Ivarsson, 08-580 02 752, [email protected]

Facklig representant, Jens Chreisti, SACO, 08-580 02 736, [email protected]
Facklig representant, Tom Weegar, ST, 08-580 02 828, [email protected]

Ansökan
Du är välkommen att registrera din ansökan senast den 18 augusti 2019. Ange diarienummer MTM 2019/454 i din ansökan.

Inledande intervjuer planeras till vecka 36.

Besök gärna www.mtm.se för mer information om myndighetens verksamhet.

 

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Upphandlingsansvarig / Projektledare

Ansök    Jun 26    QuickStep Team AB    Upphandlare
QuickStep Team AB söker en Upphandlingsansvarig/-strateg med placering i Malmö med ansvar för Upphandlingar och den strategiska utvecklingen av kommunens/ myndighet upphandlingar. Som upphandlingsansvarig för kommande upphandlingar kommer du att få ett självständigt, omväxlande och stimulerande arbete. Arbetet innefattar hela upphandlingsprocessen från marknadsundersökning, upprättande av förfrågningsunderlag i samarbete med beställare, annonsering, utvärd... Visa mer
QuickStep Team AB söker en Upphandlingsansvarig/-strateg med placering i Malmö med ansvar för Upphandlingar och den strategiska utvecklingen av kommunens/ myndighet upphandlingar. Som upphandlingsansvarig för kommande upphandlingar kommer du att få ett självständigt, omväxlande och stimulerande arbete. Arbetet innefattar hela upphandlingsprocessen från marknadsundersökning, upprättande av förfrågningsunderlag i samarbete med beställare, annonsering, utvärdering av inkomna anbud, förhandling och avtalsskrivning till att delta i uppföljning och förvaltning av avtal i vår avtalsdatabas. Som upphandlingsverktyg använder vi TendSign och andra upphandlings verktyg. Arbetsuppgifter: Som Upphandlingsansvarig/-strateg driver och utvecklar du upphandlings- och inköpsverksamheten så att den är effektiv, rationell och välfungerande med målet att ge bästa stöd och service till verksamheterna. Du har fokus på affärsmässighet och goda affärer. Du genomför samordnade upphandlingar. En viktig uppgift är att bidra till utvecklingen. I dina arbetsuppgifter har också ingått att ansvara för ekonomin (budget & koordinator & projektledare)Kompetenser: Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling och projektanalys samt goda kunskaper om lagen om offentlig upphandling.  Du brinner för att genomföra upphandlingar och tilltalas av att driva projekt. Som person är du strukturerad, analytisk, flexibel och prestigelös. För att passa i rollen tror vi även att du är social och utåtriktad och tycker att samarbete med kollegor. God kommunikativ förmåga, såväl skriftlig som muntlig är en förutsättning. Vi förutsätter att du har eftergymnasial utbildning som är relevant för området, dokumenterade kunskaper inom olika delar av upphandlingsområdet samt att du är intresserad av upphandlingsjuridik och följer viktiga domslut. Det är viktigt att du kan ta egna beslut och att du är noggrann i ditt arbete. För att trivas hos oss uppskattar du en varierad arbetssituation där du är drivande och kan prioritera mellan flera olika arbetsuppgifter. Trivs i samarbete med andra men har också förmåga att arbeta självständigt, driva projekt och hitta lösningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan!Om oss: QuickStep Team AB jobbar på uppdrag av Arbetsförmedlingen där vi stöttar och handleder arbetssökande, tar fram deras potential och starka sidor för att tillsammans nå varje individs måluppfyllelse; ett nytt arbete eller en ny utbildning som i framtiden leder till drömjobbet.Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Upphandlingssamordnare

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv fö... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.

Upphandlings- och entreprenadenheten har det övergripande ansvaret för upphandlingsverksamheten på fastighets- och gatukontoret. Vi handlar upp varor, tjänster och anläggningsentreprenader. På enheten tar vi fram förfrågningsunderlag, genomför upphandlingar och följer upp upphandlade avtal. Vi är 18 medarbetare som arbetar som upphandlare och som beställarens ombud vid genomförandet av de upphandlade projekten.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som upphandlingssamordnare bidrar du både med administrativt stöd till enheten och med din medverkan i upphandlingsprocesserna.

Du blir en viktig resurs i samordningen och administrationen kring de upphandlingar som görs på enheten.

Med hjälp av ramavtalsansvarig kommer du att genomföra avrop på våra ramavtal. På sikt genomför du dessa avrop självständigt.
Du kommer även att få hjälpa verksamheten med direktupphandlingar.

Tillsammans med ansvarig upphandlare och ekonomienheten, är du delaktig i avtalsuppföljning och erfarenhetsåterföring.

Du får en roll med att planera och på annat sätt administrera leverantörsdagar och andra gemensamma aktiviteter. Med stöd av fastighets- och gatukontorets arkivarie hanterar du enhetens arkiv.

I dina arbetsuppgifter använder du aktivt vårt projekthanteringssystem samt upphandlingsverktyget Tendsign.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskolekompetens med lämplig inriktning, exempelvis inköp/upphandling, juridik eller ekonomi.

Det är en fördel om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter, framför allt med administration kopplat till inköp eller upphandling samt om du har arbetat inom offentlig förvaltning.

Kunskap om LOU (Lagen om offentlig upphandling) och erfarenhet av elektroniska inköps- och upphandlingsverktyg är meriterande.

Det är inte nödvändigt att du i dagsläget behärskar hela upphandlingsprocessen, men på sikt kommer du att kunna utvecklas och självständigt genomföra kompletta upphandlingar.

Du är strukturerad i ditt sätt att ta dig an dina uppgifter och du behärskar svenska i tal och skrift på ett korrekt och obehindrat sätt. Du har förmåga att hålla samman flera parallella arbetsprocesser utan att tappa några trådar.

Att kunna skapa och behålla goda interna och externa relationer är en nödvändighet och därför tror vi att du är utåtriktad och har en god social förmåga. Du är också initiativtagande med en vilja att utveckla både dig själv och den verksamhet du arbetar inom.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Upphandlare med entreprenadkompetens

Ansök    Jun 11    Poolia Malmö AB    Upphandlare
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på! Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som både är utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats! Om tjänsten Poolia söker nu för rekrytering till MKB Fastighets AB en Upphandlare med entreprenadkompetens. Tjänsten är... Visa mer
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på! Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som både är utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Om tjänsten
Poolia söker nu för rekrytering till MKB Fastighets AB en Upphandlare med entreprenadkompetens. Tjänsten är på heltid och startdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta i ett av Sverige ledande fastighetsbolag med upphandling, inköp och avtalsfrågor? Trivs du med att arbeta nära verksamheten och skapa affärsnytta och mervärden för chefer och medarbetare inom upphandlingsområdet? Då kan detta vara jobbet som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds en utvecklande och varierande tjänst där du kommer att ingå i ett team med två andra erfarna upphandlare, en inköpscontroller och upphandlingschef. Tjänsten innebär många kontakter både internt och externt.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:

• Planera, driva och genomföra upphandlingar för bolagets förvaltningsverksamhet men även bistå bolagets tekniska projektledare med entreprenadupphandlingar.
• Stödja och fungera som rådgivare för chefer och medarbetare inom upphandlings-, inköps- och avtalsområdena.
• Ansvara för att göra större avrop (”Förnyad konkurrensutsättning”).

Vem är du?
Du har troligen utbildning från högskola/universitet eller YH/KY. Du bör ha minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet av offentlig upphandling samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar med kunskap om AB 04 och ABT 06.

Du arbetar troligen idag som upphandlare eller inköpare i en liknande roll inom kommunalt bolag, kommun, landsting eller stat alternativt hos leverantör som arbetar med den offentliga sektorn eller på konsultbolag.

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du är:

• Affärsmässig
• Målfokuserad
• Ansvarstagande
• Lösningsorienterad med god samarbetsförmåga

Om verksamheten
MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 33 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö. MKB arbetar aktivt med jämställdhet – och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget. Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre värderingar; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Dessutom har vi jättegott kaffe! Läs mer på https://mkbfastighet.se/ Visa mindre

Upphandlare , Stadskontoret , Upphandlingsenheten

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.

Upphandlingsenheten, som är en enhet inom Ekonomiavdelningen på Stadskontoret, har ett övergripande ansvar att vägleda all upphandlingsverksamhet i Malmö stad och dess bolag. Enheten ansvarar för genomförandet av kommunövergripande ramavtal men arbetar även med verksamhetsspecifika upphandlingsärenden. Upphandlingsenheten består i dagsläget av totalt 27 personer varav de flesta är upphandlare med självständigt ansvar för specifika avtalsområden. Arbetet på enheten bedrivs utifrån en kategoristyrd arbetsmetod.

Vi söker nu affärsinriktade upphandlare med kommersiellt driv.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv miljö med stor framåtanda. Upphandlingsenheten består av engagerade och kompetenta medarbetare och du ges möjlighet till inspirerande kollegial arbetsmiljö och löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Du kommer, som självständig projektledare, bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar: behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning. Du kommer ansvara för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning sker på ett affärsmässigt sätt och med ett strategisk samt innovativt fokus.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en för uppdraget relevant akademisk utbildning eller motsvarande meriter förvärvade på annat sätt. Inköps- eller upphandlingserfarenhet liksom erfarenhet av att arbeta i offentlig sektor är meriterande.

Vi söker i första hand en person som är intresserad av att hantera stadens livsmedelsavtal. Vi ser det som meriterande om du tidigare har genomfört upphandlingar av livsmedel eller har annan typ av yrkeserfarenhet/utbildning inom livsmedelsområdet.

Vi söker utöver detta även en generalist som kan hantera olika typer av upphandlingar och avtal. Vi ser det som meriterande om du har genomfört upphandlingar tidigare.

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat sätt att arbeta, är analytisk, har en pedagogisk förmåga och lätt för att skapa och bibehålla goda relationer.

Det är viktigt att du kan behärska det svenska skriftspråket på ett korrekt och obehindrat sätt. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig muntligt, hålla i möten och ibland även genomföra kortare presentationer inför publik.

Du ska trivas i att driva dina ärenden självständigt samtidigt som du tycker om att leda arbetsgrupper inom dina projekt och att arbeta i olika sammansättningar av kompetenser. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av projekt- och/eller processledning.

Har du arbetat med de IT-system vi använder oss av (Raindance/Marknadsplatsen och Visma TendSign) är det också meriterande.


ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Manager Forward Optimization

Manager Forward Optimization At E.ON we are all different, but we have one thing in common: we are passionate about our vison – to produce and deliver 100 % renewable and recycled energy by 2025. It’s not an easy target to meet and in order to succeed we need people who want to make a difference. Our department Energy Economics is looking for a new manager for our Forward Optimization team. Main objective for the team is to trade and optimize our forw... Visa mer
Manager Forward Optimization
At E.ON we are all different, but we have one thing in common: we are passionate about our vison – to produce and deliver 100 % renewable and recycled energy by 2025. It’s not an easy target to meet and in order to succeed we need people who want to make a difference.

Our department Energy Economics is looking for a new manager for our Forward Optimization team. Main objective for the team is to trade and optimize our forward gas and power positions. Energy Economics is EON Nordic's wholesale energy trading, optimization and portfolio management team. This is a unit with a clear ambition to excel in what we do and now we going to excel in green energy. We offer you the chance to shape and develop our business and EON's future.

Main responsibilities:


Lead your team of traders, optimizers and analysts
Challenge and develop the front-to-end business model from customer to settlement
Be proactive in customer interfaces and develop new products
Change the business model to fit a digital future
Implement new ways of working to develop your team and lead a cultural change
Make sure PnL-targets and KPI:s are fulfilled
Be part of the Energy Economics management team


We believe the future is digital and we are passionate about automation, digitalization and business development and we hope you agree with us. We also belive you are business oriented, always looking for customer satisfaction and adding value. You manage to be first in line to support and contribute to your team.

We think you have an agile mindset and like to work cross-functionally and hands-on. You are an empatic leader whom are passionate about change management, and with a trustworthy and forward looking way you find new ways of developing the team.

To thrive and be successful in the role we think that you have a Financial or Technical University degree – or adequate, experience from Nordic or European physical energy markets is meriting. It is favorable if you have experience or are curious about algorithmic trading and robotics and other similar tools.

We are all different and everyone is welcome at E.ON! At E.ON, we are actively working for increased diversity and gender equality, because we know that it produces good results. That's why you're interesting to us.

 

If you have questions related to the role, please contact:
Hiring manager: Michael Bayer +46 703 559432 Visa mindre

Upphandlare inom entreprenad till VA SYD

Ansök    Maj 17    VA SYD    Upphandlare
VA SYD driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget genom att rena, kvalitetssäkra och leverera dricksvatten och ta hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år. På VA... Visa mer
VA SYD driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget genom att rena, kvalitetssäkra och leverera dricksvatten och ta hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år.

På VA SYD arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. 2018 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet.ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta inom ett av de viktigaste områdena inom infrastruktur? Vår ambition är att utveckla den goda offentliga affären, med fokus på hållbara och effektiva upphandlingar. Nu söker vi en engagerad upphandlare inom entreprenad till vår nya Upphandlingsenhet.

Arbetsuppgifterna är varierande inom upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU/ LUF), vilket innebär allt från att skriva förfrågningsunderlag/AF, granska upphandlingsdokument, utvärdera till att medverka i olika utredningsuppdrag. Du kommer även medverka på start- och byggmöten som representant för upphandling och ekonomi. Verksamheten hos oss bedrivs ofta i projektform där du kommer att arbeta tillsammans med kollegor med andra expertkompetenser.

Rollen innebär att du har ett brett kontaktnät såväl internt som externt och tillsammans fungerar Upphandlingsenheten som rådgivare för verksamheterna och kollegor i upphandlingsfrågor för hela förbundet. Din sociala kompetens och affärsmässighet väger därför tungt.

I september 2018 bildades Upphandlingsenheten på VA SYD och vårt uppdrag är att centralisera upphandlingsarbetet inom hela organisationen. I dagsläget är vi fem medarbetare och 2020 är målet att vara sju. Upphandlingsenheten är placerad under Ekonomiavdelningen som har ca 20 medarbetare.

VA SYD erbjuder bland annat flextid, kompetensutveckling, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi arbetar i nyrenoverade lokaler nära Malmö centralstation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självständig, engagerad och utåtriktad och har som mål att göra goda, sunda affärer åt VA SYD vilket sker genom upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU/ LUF).

För att vara kvalificerad för tjänsten ska du ha dokumenterade kunskaper i LOU/LUF samt gärna även ha erfarenhet av AB 04 och ABT 06. Tidigare erfarenhet från arbete med offentlig upphandling är ett krav. Du trivs med att arbeta strukturerat, ha flera bollar i luften samtidigt, sammanställa resultat och analysera. En positiv attityd, god argumentationsteknik och samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten, liksom att kunna uttrycka sig tydligt på svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande.

Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet av olika elektroniska upphandlingssystem, avtalsdatabaser, inköpsanalyssystem etc.

För att kunna bidra till att våra upphandlingar ger optimal affärsnytta ser vi gärna att du som söker är kvalitets- och målmedveten. Du ska vara lyhörd och ha förmåga att själv planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Som person är du noggrann, självständig, utåtriktad och värnar om goda relationer inom arbetet.

Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med VA SYDs kärnvärden: miljö, engagemang, kvalitet och lyhördhet.

Vi hoppas du vill bli en av oss och vara med och utveckla upphandling inom VA SYD.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan!


ÖVRIGT
VA SYD befinner sig i en expansiv fas, eftersom befolkningen i sydvästra Skåne växer och våra samhällen förtätas och byggs ut. Viktiga samhällsfunktioner som vattenförsörjning, avloppshantering och avfallsinsamling är självklara förutsättningar för ett hållbart samhälle. Förutom befolkningstillväxten bidrar bland annat även klimatförändringar och nya lagkrav till att dessa samhällsfunktioner står inför stora utmaningar. Därför har VA SYD ambitiösa strategiska mål från 2019:

- Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
- Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
- Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
- Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
- Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
- Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

http://www.vasyd.se Visa mindre

Algorithmic Trader

Algorithmic Trader Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Inom Energy Economics förvaltar vi E.ONs råvarurelaterade risker för våra interna bolag och våra kunders konsumtion- och produktionsflöde. De övergripande ansva... Visa mer
Algorithmic Trader
Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark.

Inom Energy Economics förvaltar vi E.ONs råvarurelaterade risker för våra interna bolag och våra kunders konsumtion- och produktionsflöde. De övergripande ansvarsområdena omfattar handel, förvaltning, riskhantering och administration för energirelaterade råvaror som el, gas och miljöprodukter.

Vi har nu tagit steget och infört en ny tjänst i vårt team, i rollen som Algorithmic Trader hoppas vi att du kommer ta stora kliv med vår utveckling av algoritmisk handel. Du kommer tillsammans med erfarna och glada kollegor hjälpa vår affär genom att accelerera oss mot automatisering av vår handel. Viktiga delar av jobbet är driva implantering av nya arbetssätt, titta på risker, utföra affärsnära analyser och genom det utveckla den kvantitativa spelplanen på E.ON.

Ax-plock av viktiga arbetsuppgifter


Simulera priser och data
Riskbedömningar
Utveckla algoritmer och strategier som kan exekveras i marknaden
Driva fram beslutsstöd med hjälp av avancerad analys som AI / ML


Vi hoppas att du som läser detta har en övertygelse om att framtiden är digital samtidigt som du även har ett stort intresse inom automatisering, data science och affärsutveckling. Vi önskar vidare att du tycker om problemlösning, älskar att söka, och kanske framförallt att hitta, kreativa lösningar på en ständigt föränderlig marknad.

Med ditt analytiska och förändringsdrivna sinne bidrar du till vårt arbete med att bli riktigt bra på avancerade algoritmer och datahantering, vilket vi också ser som en absolut nödvändighet för att vara konkurrenskraftiga framöver. Du har troligtvis en examen inom matematik eller statistik. Vi arbetar teamorienterat men vi önskar ändå att du med lätthet tar tag i utmaningar på egen hand. Du behöver ha intresse av statistik, prissättning och modellering samt programmeringskunskaper.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Michael Bayer, +46 703 559432

För frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta:
Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188
Anders Berghman, Akademikerna, +46 706 535822
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778 Visa mindre

Manager Forward Optimization

Manager Forward Optimization At E.ON we are all different, but we have one thing in common: we are passionate about our vison – to produce and deliver 100 % renewable and recycled energy by 2025. It’s not an easy target to meet and in order to succeed we need people who want to make a difference. Our department Energy Economics in Malmö is looking for a new manager for our Forward Optimization team. Main objective for the team is to trade and opti... Visa mer
Manager Forward Optimization
At E.ON we are all different, but we have one thing in common: we are passionate about our vison – to produce and deliver 100 % renewable and recycled energy by 2025. It’s not an easy target to meet and in order to succeed we need people who want to make a difference.

Our department Energy Economics in Malmö is looking for a new manager for our Forward Optimization team. Main objective for the team is to trade and optimize our forward gas and power positions. Energy Economics is EON Nordic's wholesale energy trading, optimization and portfolio management team. This is a unit with a clear ambition to excel in what we do and now we going to excel in green energy. We offer you the chance to shape and develop our business and EON's future.

Main responsibilities:  


Lead a team of traders, optimizers and analysts
Challenge and develop the front-to-end business model from customer to settlement
Look for new business opportunities and new ways of adding value
Be proactive in customer interfaces and develop new products
Change the business model to fit a digital future
Implement new ways of working to develop your team and lead a cultural change
 Make sure PnL-targets and KPI:s are fulfilled
Be part of the Energy Economics management team


We believe the future is digital and we are passionate about automation, digitalization and business development and we think you agree with us. You are business oriented, always looking for customer satisfaction and adding value. Y ou manage to be first in line to support and contribute to your team. We think you have an agile mindset and like to work cross-functionally and hands-on. You are passionate about change management, and with a trustworthy and forward looking way you find new ways of developing the team.

To be successful in the role we think that you have a Financial or Technical University degree – or adequate, and experience from Nordic or European physical energy markets. It is highly favorable if you have experience from algorithmic trading and robotics and other similar tools.

We are all different and everyone is welcome at E.ON! At E.ON, we are actively working for increased diversity and gender equality, because we know that it produces good results. That's why you're interesting to us.

 

If you have questions related to the role, please contact:
Hiring manager: Michael Bayer +46 703 55 94 32 Visa mindre

Manpower söker Tender Coordinator för kunds räkning

Ansök    Maj 2    Manpower AB    Upphandlare
Just nu söker vi på Manpower en ny stjärna inom service och administration till vår kund i Malmö. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med drivna, erfarna och ödmjuka kollegor! Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med möjlighet till vidare anställning hos kund. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad i... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower en ny stjärna inom service och administration till vår kund i Malmö. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med drivna, erfarna och ödmjuka kollegor!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med möjlighet till vidare anställning hos kund. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär jobbet som Tender Coordinator/Anbudskoordinator?

I rollen kommer du främst att ansvara för att bevaka, koordinera, utveckla och driva upphandlingsprocessen i de nordiska länderna. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar mellan 8 och 17.

Du kommer bland annat att:

* bevak, koordinera, utveckla och driva upphandlingsprocessen i de Sverige, Norge och Danmark
* viss support till sälj- och kundserviceavdelningen
* ansvar för upphandlingsdokumentation, aktivering av avtal samt att dessa följs upp
* support till berörda avtalspartner
* administration av kundens CRM system, hjälpmedelsdatabaser och beställningssystem
* koordinering och samordning med den globala produktorganisationen
* vid behov hantera kundärenden via e-post och telefon samt orderbehandling, kundregistrering, reklamationer, hyresadministration och fakturafrågor

Den vi söker

Vi söker dig som är genuin, kunnig och engagerad. Du är en hjälpsam person som brinner för utvecklingsarbete. Vidare tror vi att du är lagspelare och affärsmässig i din yrkesroll och att du motiveras av önskan att leverera kvalitet i allt du gör, möjligheten att få komma in i ett starkt team och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:

* har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt har god förståelse i de nordiska språken
* flera års erfarenhet av administrativa uppgifter
* goda kunskaper i MS Office och Excel
* har utbildning inom ekonomi, juridik eller motsvarande

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Granberg på telefonnummer 040-6606335 eller e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Account Manager Hållbara Transporter

Account Manager Hållbara Transporter E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi är med och driver omställningen, vi förnyar Sverige och vi vill att vår omtanke om framtiden genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi gör nu vår största satsning någonsin med vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi s... Visa mer
Account Manager Hållbara Transporter
E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi är med och driver omställningen, vi förnyar Sverige och vi vill att vår omtanke om framtiden genomsyrar vårt arbete varje dag. Vi gör nu vår största satsning någonsin med vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Ett stort uppdrag, och för att kunna nå vårt mål vill vi knyta kloka och passionerade människor till oss som vill göra skillnad för morgondagen.

I din roll som säljare kommer du att ansvara för hela säljprocessen, från tidig bearbetning till avtal. Kunderna kan bestå av kommuner eller regioner, men majoriteten av arbetet ligger idag på företagsmarknaden. Samtliga kunder är på något sätt köpare eller användare av fordon, transporter eller drivmedel. Du kommer att ha en framträdande roll i att skräddarsy innovativa lösningar efter kundens behov. Det betyder att du bör kunna skapa dig en förståelse av kundens nuläge och ha en förmåga att skapa värde, engagera och konkretisera kundens möjliga hållbara framtid.

Du kommer att ingå i ett team med engagerade, positiva och ansvarsfulla kollegor som brinner för våra barns framtid. Vi ser därför gärna att du är utåtriktad, entusiastisk samt uppskattar ett lärande samarbete såväl inom din grupp som mellan din grupp och andra avdelningar. E.ON är ett företag som möjliggör för såväl karriär och personlig utveckling som för fritid och familjeliv. Medarbetare på E.ON ska kunna kombinera framstående prestationer i arbetet med självförverkligande upptåg.

För att trivas och prestera i rollen så tror vi att du behöver vara nyfiken, initiativrik och ha ett stort fokus på resultat. Du trivs med säljuppdraget och gillar att med innovativa lösningar hjälpa kunden att nå sina mål. Du är lyhörd med god analytisk förmåga och ett strategiskt tänk som du förenar med din entusiasm för en förnybar framtid för att ytterligare stärka erbjudandet till kunden.

Vi ser framför oss en person som älskar att träffa nya människor samt tycker om att presentera och prestera inför andra. Du agerar alltid med kunden i fokus och är en god kommunikatör som ger förtroende genom att vara påläst och professionell.

Uppdraget har sitt fokus främst i Skåne men kan även sträcka sig längre ut i landet, så du kommer såklart ha en bil som drivs av biogas i den här tjänsten.

Kan du motivera och sälja in att du är rätt för jobbet trots frånvaro av något vi beskrivit ovan så är det till din fördel.


Alla är lika olika och alla är välkomna på E.ON! På E.ON arbetar vi aktivt för en ökad mångfald och jämställdhet, för att vi vet att det föder goda resultat. Därför är just DU intressant för oss.


För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Petra Bosson, +46 725 285063 Visa mindre

Upphandlare med entreprenadkompetens

Ansök    Apr 4    Poolia Malmö AB    Upphandlare
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på! Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som både är utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats! Om tjänsten Poolia söker nu för rekrytering till MKB Fastighets AB en Upphandlare med entreprenadkompetens. Tjänsten... Visa mer
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på! Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som både är utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Om tjänsten
Poolia söker nu för rekrytering till MKB Fastighets AB en Upphandlare med entreprenadkompetens. Tjänsten är på heltid och startdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta i ett av Sverige ledande fastighetsbolag med upphandling, inköp och avtalsfrågor? Trivs du med att arbeta nära verksamheten och skapa affärsnytta och mervärden för chefer och medarbetare inom upphandlingsområdet? Då kan detta vara jobbet som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds en utvecklande och varierande tjänst där du kommer att ingå i ett team med två andra erfarna upphandlare, en inköpscontroller och upphandlingschef. Tjänsten innebär många kontakter både internt och externt.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:

• Planera, driva och genomföra upphandlingar för bolagets förvaltningsverksamhet men även bistå bolagets tekniska projektledare med entreprenadupphandlingar.
• Stödja och fungera som rådgivare för chefer och medarbetare inom upphandlings-, inköps- och avtalsområdena.
• Ansvara för att göra större avrop (”Förnyad konkurrensutsättning”).

Vem är du?
Du har troligen utbildning från högskola/universitet eller YH/KY. Du bör ha minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet av offentlig upphandling samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar med kunskap om AB 04 och ABT 06.

Du arbetar troligen idag som upphandlare eller inköpare i en liknande roll inom kommunalt bolag, kommun, landsting eller stat alternativt hos leverantör som arbetar med den offentliga sektorn eller på konsultbolag.

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du är:

• Affärsmässig
• Målfokuserad
• Ansvarstagande
• Lösningsorienterad med god samarbetsförmåga

Om verksamheten
MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 33 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö. MKB arbetar aktivt med jämställdhet – och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget. Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre värderingar; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Dessutom har vi jättegott kaffe! Läs mer på https://mkbfastighet.se/ Visa mindre

Upphandlare

Ansök    Apr 5    Länsstyrelsen Skåne    Upphandlare
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsb... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.

Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker en upphandlare till Länsstyrelsens upphandlingsfunktion. Din arbetsplats blir på vårt kontor i centrala Malmö. Anställningen är tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

På Länsstyrelsens upphandlingsfunktion är vi idag fem medarbetare, en inköpare, en inköpsassistent, två upphandlare och en upphandlingsjurist. Då den ena upphandlaren går i pension söker vi nu en ersättare.

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne? Se filmerna via länken nedan.

ARBETSUPPGIFTER
Som upphandlare är ditt uppdrag att göra goda affärer åt Länsstyrelsen och staten/medborgarna. En viktig del i ditt arbete är att genomföra upphandlingar från behovsanalys till avtalsuppföljning.

Du kommer även att i nära samarbete med övriga kollegor arbeta med att genomföra direktupphandlingar, avrop från ramavtal, förnyade konkurrensutsättningar, uppföljning av avtal, beställningsrutiner, internutbildning av personal samt medverka i övergången till E-handel. I tjänsten ingår också visst övrigt administrativt arbete.

KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Till den här rollen söker vi dig som har relevant utbildning inom upphandling, exempelvis en KY-utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har också tidigare arbetserfarenhet inom upphandlingsarbete.

Utöver ovan ställda krav är det meriterande om du har:
• erfarenhet av upphandlingsarbete i offentlig verksamhet (LOU) ,
• vana vid att genomföra upphandlingar från behovsanalys till avtalsuppföljning,
• erfarenhet av att arbeta som projektledare i upphandlingar och
• vana vid att arbeta i upphandlingsdatabaser.
Arbetet ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.

Vi förväntar oss att du som medarbetare på Länsstyrelsen tar ansvar för ditt arbete och ditt resultat i förhållande till uppsatta mål, samtidigt som du hjälper dina kollegor och bidrar till arbetsgruppens samlade arbete. En förutsättning för detta är att du är bra på att både samarbeta och kommunicera med andra.

För att fullt ut kunna bidra till verksamhetens resultat kan du sätta dina arbetsuppgifter i ett större sammanhang och prioritera utifrån detta. Du klarar av att arbeta med en väl avvägd balans mellan kvalitet, tids- och resursåtgång.

Vår komplexa verksamhet ställer krav på att du kan se frågor ur olika perspektiv för att kunna fatta rätt beslut. Vi arbetar ständigt med att bli mer effektiva och du förväntas aktivt delta i detta arbete och bidra till vår verksamhetsutveckling.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/skane/dataskydd. Visa mindre

Upphandlingschef till MKB Fastighets AB

Ansök    Mar 14    PerformIQ Work AB    Upphandlare
Tjänstebeskrivning Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats. Har du flerårig erfarenhet av arbete med offentlig upphandling och vill vara med och utveckla MKB... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats.

Har du flerårig erfarenhet av arbete med offentlig upphandling och vill vara med och utveckla MKB:s affär? Är du en erfaren ledare som värnar om medarbetarna som den viktigaste tillgången för verksamhetens framgång? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som upphandlingschef till MKB Fastighets AB.

Tjänsten är på heltid och startdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

ARBETSUPPGIFTER
MKB har dagligdags ett stort behov av upphandlade varor, tjänster och entreprenader för att bedriva en fastighetsförvaltande verksamhet. Vi söker nu en upphandlingschef som ska leda MKB:s upphandlingsgrupp i detta arbete. Som upphandlingschef ansvarar du också för bolagets arkiv-och diariefunktion som t.ex. ansvarar för hanteringen av förfrågningar kring allmän handling. I rollen som upphandlingschef ingår personalansvar för sex medarbetare såväl som budget-och verksamhetsansvar.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:
• Bedriva strategisk och operativ ledning och uppföljning av verksamheterna med fokus på goda affärer och hög kundnytta
• Säkerställa att upphandlingar sker enligt plan och att tillsammans med medarbetarna planera för kommande behov.
• Bedriva ett aktivt utvecklingsarbete avseende rutiner och processer för verksamheterna.
• Skapa förståelse för och utbilda MKBs organisation i offentlig upphandling och offentligrättsliga frågor.

Som upphandlingschef arbetar du nära vår bolagsjurist, administrativ chef och övriga stabsfunktioner inom bolaget.

Krav på person
UTBILDNING/ERFARENHET
Vi söker dig som är en erfaren ledare och är trygg i ditt ledarskap. För att lyckas i rollen som upphandlingschef ser vi att du har:
• Flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete med upphandling
• Mycket goda kunskaper i lagen om offentlig upphandling och övriga lagar/regler inom offentlig verksamhet, till exempel offentlighets- och sekretesslagen.
• Akademisk examen eller motsvarande inom juridik/ekonomi eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

Som person är du drivande, strukturerad och analytisk och är mån om att leverera ett resultat med hög affärsmässighet och god kundnöjdhet. Du är en tydlig kommunikatör i både tal och skrift. Då tjänsten har många olika kontaktytor ställs krav på god samarbetsförmåga, prestigelöshet och förmåga att bygga och underhålla relationer.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Huvudkontoret i Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 0733-537504. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 33 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Dessutom har vi jättegott kaffe!

Sökord: Upphandlingschef, upphandling, juridik, LOU, ledarskap, ledare, personalansvar, MKB, fastighet Visa mindre

Upphandlare , Stadskontoret , Upphandlingsenheten

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, ... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stadskontoret har, som kommunstyrelsens förvaltning, en samordnande roll i förhållande till övriga förvaltningar inom Malmö stad. Stadskontorets centrala uppgiftsområde är policy-, strategi-, och utvecklingsfrågor samt uppföljning/utvärdering.

Upphandlingsenheten, som är en enhet inom Ekonomiavdelningen på Stadskontoret, har ett övergripande ansvar att vägleda all upphandlingsverksamhet i Malmö stad och dess bolag. Enheten ansvarar för genomförandet av kommunövergripande ramavtal men arbetar även med verksamhetsspecifika upphandlingsärenden. Upphandlingsenheten består i dagsläget av totalt 27 personer varav de flesta är upphandlare med självständigt ansvar för specifika avtalsområden. Arbetet på enheten bedrivs utifrån en kategoristyrd arbetsmetod.

Vi söker nu affärsinriktade upphandlare med kommersiellt driv.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Upphandlingsenheten består av engagerade och kompetenta medarbetare och du ges möjlighet till inspirerande kollegial arbetsmiljö och löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Du ska som självständig projektledare bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning. Du kommer ansvara för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning sker på ett affärsmässigt sätt och med en strategisk och innovativ blick.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en för uppdraget relevant akademisk utbildning eller motsvarande meriter förvärvade på annat sätt. Inköps- eller upphandlingserfarenhet liksom erfarenhet av att arbeta i offentlig sektor är meriterande. Har du arbetat med de IT-system vi använder oss av (Raindance/Marknadsplatsen och Visma TendSign) är det också meriterande.

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat sätt att arbeta och en analytisk och pedagogisk förmåga parallellt med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Det är viktigt att du kan behärska det svenska skriftspråket på ett korrekt och obehindrat sätt. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig muntligt, hålla i möten och ibland även genomföra kortare presentationer inför publik.

Du måste tycka om att driva dina ärenden självständigt samtidigt som du måste tycka om att leda arbetsgrupper inom dina projekt och att arbeta i olika sammansättningar av kompetenser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och/eller processledning.


ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre