Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Malmö

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Lastbilschaufför

Nytt
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål - att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och milj... Visa mer
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis.

Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål - att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott.

Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Om rollen
Vi söker en driven lastbilschaufför som vill vara en del av vårt dynamiska team inom mejeridistribution. Som distributionschaufför spelar du en nyckelroll i att leverera högkvalitativa mejeriprodukt till våra kunder. Om du har erfarenhet av att köra distributionsbilar med bakgavellyft, är det här en fantastisk möjlighet för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Körning av distributionsbil, både C och CE med bakgavellyft för att säkerställa smidiga och punktliga leveranser av våra mejeriprodukter

- Hantering av gods med noggrannhet och säkerställande av korrekt lastning och lossning.

- Säkerställa att höga servicestandarder upprätthålls genom att ge utmärkt kundservice vid leveranser.

Arbetet är förlagt på dagtid på såväl vardagar som helger.

Vem söker vi?
Vi söker dig med god känsla för kunddialog samt har service i blodet. Som distributionschaufför är du den första och sista länken till våra kunder och din känsla för service och förmåga att samarbeta är därför extra viktig. Då du dagligen möter kunder och samarbetspartners förutsätter vi att du är social person som förstår vikten av att leverera en produkt och tjänst i tid med ett trevligt bemötande. Vi är stolta över att ha dig som kollega och vill att du ska känna dig stolt över att jobba hos just oss!

Krav

- C-körkort

- YKB

- Kunskaper i svenska

Meriterande

- CE-körkort

Information och ansökan
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jerry Holbank, Transport Operations Manager, via mail jerry.holbank @skanemejerier.se (mailto:[email protected]).

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sofia Kronmann, HR Partner, via mail Sofia.kr[email protected] (mailto:[email protected]).

Har du frågor till vår fackliga representant, kontakta Mats Thörnblad, ordförande Livs, via mail mats.thör[email protected] (mailto:mats.thö[email protected]).

Låter det som en spännande tjänst och du har de erfarenheter vi söker så tveka inte att höra av dig med din ansökan.

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester. Visa mindre

Servicepersonal/Fordonsförflyttare till kund i Malmö

Nytt
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: VÅRT ERBJUDANDE På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
VÅRT ERBJUDANDE

På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.  Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

Till vår kund inom fordonslogistik söker vi nu en fordonsförflyttare som kommer att ta emot nylevererade bilar samt flytta befintliga bilar inom området för att få ihop logistiken. Arbetet kan även innefatta avsyning (detektera och rapportera transportskador), enklare montering likt regskylt, byta lampor och biltvätt.

Vår kund hanterar en mängd olika typer av bilar, både små och medelstora skåpbilar samt personbilar från olika tillverkare.

DINA KVALIFIKATIONER

Du har B-körkort och är en skicklig förare då området ibland kan vara trångt och du behöver även vara van vid att parkera på olika vis.

MERITERANDE

Tidigare erfarenhet av fordonsförflyttning/transport

Utbildning eller erfarenhet av fordons- montering, -service eller -teknik


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;
är ansvarsfull har god känsla för detaljer.

har en hög servicenivå.


OM OSS

Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför med C-kort och YKB

Movator AB har funnits sedan 1990 och hette tidigare Marko Kaj Moving. Movator Sydväst har kontor i Göteborg och Malmö. Vi utför leveranser och installationer åt vitvarukedjor samt serviceutbyten åt vitvarutillverkare. Du ska vara positiv, händig, noggrann och ha god fysisk eftersom arbetet emellanåt är fysiskt tungt. Du som söker tjänsten är serviceminded, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Erfarenhet från från flyttjobb är meriterande.... Visa mer
Movator AB har funnits sedan 1990 och hette tidigare Marko Kaj Moving. Movator Sydväst har kontor i Göteborg och Malmö. Vi utför leveranser och installationer åt vitvarukedjor samt serviceutbyten åt vitvarutillverkare.
Du ska vara positiv, händig, noggrann och ha god fysisk eftersom arbetet emellanåt är fysiskt tungt. Du som söker tjänsten är serviceminded, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Erfarenhet från från flyttjobb är meriterande. Visa mindre

C-Chaufför (Miljöarbetare)

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.Är du vår nya medarbetare till vår verksamhet i Malm... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.Är du vår nya medarbetare till vår verksamhet i Malmö?

Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. 

Vi söker nu dig som trivs med ett självständigt ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat - vi söker nu en chaufför (miljöarbetare) med start så snart som möjligt.

Vad vi erbjuder dig


• Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
• En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
• Anställningsvillkor med marknadsanpassade löner, kollektivavtal, pension, utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag osv.
• Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med hantering och hämtning av avfall, farligt avfall, och styckegods i olika former. Det kan vara allt från elektronikburar till smittförande avfall. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.  

I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning. Det är viktigt att arbetet utförs säkert och håller hög kvalitet och servicenivå.

Din profil

Du som söker tjänsten innehar C-behörighet. 

Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB).

Du har giltig ADR för styckegods.

För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift.

Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsteställe: Malmö

Heltid 40tim/vecka, schemalagda arbetstider, måndag-fredag

Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2023-11-12.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta nedan kontaktperson.

Välkommen med din ansökan! 

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2022 omsatte koncernen ca 8,7 miljarder SEK. Visa mindre

Driftledare

Ansök    Nov 21    Sydjouren Skåne AB    Bilbärgare
Sydjouren Skåne arbetar med bärgning i Skåne med utgångspunkt från Malmö. Vi är anslutna till Viking och får de flesta av våra uppdrag genom dem. Tjänsten som Driftledare innebär att du arbetar som bärgare tillsammans med den personal som du också arbetsleder i nära samarbete med företagets VD. Du är VDs förlängda arm på plats och ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt VDs önskemål. Du behöver ha en bakgrund från bärgning, transportlogistik eller lik... Visa mer
Sydjouren Skåne arbetar med bärgning i Skåne med utgångspunkt från Malmö. Vi är anslutna till Viking och får de flesta av våra uppdrag genom dem.
Tjänsten som Driftledare innebär att du arbetar som bärgare tillsammans med den personal som du också arbetsleder i nära samarbete med företagets VD. Du är VDs förlängda arm på plats och ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt VDs önskemål.
Du behöver ha en bakgrund från bärgning, transportlogistik eller liknande samt gärna från mekanisk verkstad. Du behöver ha tidigare erfarenhet av att leda personal, helst från liknande miljöer.
Som person är du drivande, ansvarstagande och kan hantera många typer av frågor samtidigt. Du tar tag i problem och driver utveckling med en rak, tydlig och ärlig kommunikation både internt och externt. När verksamheten kräver det kör du bärgningsuppdrag på samma villkor som övriga chaufförer.
Du måste kunna svenska och vara bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Gott omdöme är nödvändigt liksom förmåga att ta ekonomiskt ansvar och driva en verksamhet affärsmässigt. Körkort C är ett krav, CE en merit. Eftersom bärgningen måste fungera dygnet runt alla dagar om året måste du kunna arbeta även utanför kontorstid.
För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

CE- Chaufforer

Ansök    Nov 19    AELS AB    Distributionsförare
CE- Chaufforer CE Driver – Trailertrucking Kommun: Trelleborg Kort fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: 6 månader eller längre Anställningsform: Provanställning – tillsvidareanställning "först-till-kvarnen" Om du har adr kan vi erbjuda dig internationella rutter. Om jobbet: Vi samarbetar med LKW Walter och DFDS är baserade i Trelleborg Vi söker nu förare som innehar CE och UKB eller kod 95, som brinner för att köra bil, är engagerade i arbetet... Visa mer
CE- Chaufforer
CE Driver – Trailertrucking
Kommun: Trelleborg
Kort fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Provanställning – tillsvidareanställning
"först-till-kvarnen"
Om du har adr kan vi erbjuda dig internationella rutter.


Om jobbet:
Vi samarbetar med LKW Walter och DFDS är baserade i Trelleborg
Vi söker nu förare som innehar CE och UKB eller kod 95, som brinner för att köra bil, är engagerade i arbetet och är villiga att emellanåt arbeta över timmar, beroende på leveranserna.
AELS AB är ett ungt och mycket ambitiöst företag, som arbetar med stora logistikföretag.
Krav: Körkort med behörighet CE YKB Digitalt körkort.
Om anställningen
Lön
Lön enligt överenskommelse - attraktiv lön -beroende på körda kilometer
Anställningsvillkor
Provanställning och Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Var är arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Trelleborgs kommun i Skåne län medan leveranser av släpvagnar sker över hela Sverige
Tel: 076 186 66 77 Visa mindre

Yrkesförare

Ansök    Okt 30    Godis Landet    Distributionsförare
NORDIC BEST CRAFT AB söker 2 chaufförer med ERFARENHET av kyl & frys-transporter för fasta uppdrag. Arbetsuppgifter: Distribution och körning i Skåne. Vi söker personer som är stresståliga, har god lokalkännedom och har ERFARENHET av arbete inom distribution. Det krävs: C-körkort YKB ADR & truck…… ej krav Digitalt förare kort Lön enligt kollektivavtal Kontakt: Endast via Mail till: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte d... Visa mer
NORDIC BEST CRAFT AB söker 2 chaufförer med ERFARENHET av kyl & frys-transporter för fasta uppdrag.
Arbetsuppgifter:
Distribution och körning i Skåne. Vi söker personer som är stresståliga, har god lokalkännedom och har ERFARENHET av arbete inom distribution.
Det krävs:
C-körkort
YKB
ADR & truck…… ej krav
Digitalt förare kort
Lön enligt kollektivavtal
Kontakt:
Endast via Mail till:
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

C-chaufförer sökes till företag i Malmö för ett långsiktigt behov!

Har du C-kort och vill ha en långvarig anställning på ett välkänt företag? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande. Vi söker nu C-chaufförer till vår kund som är ett av Europas ledande återvinningsföretag. Du kommer samla in för kundens räkning material för återvinning runt om i Malmö. Du kommer göra detta tillsammans med en sammansvetsad arbetsgrupp i åkeriverksam... Visa mer
Har du C-kort och vill ha en långvarig anställning på ett välkänt företag? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande.

Vi söker nu C-chaufförer till vår kund som är ett av Europas ledande återvinningsföretag. Du kommer samla in för kundens räkning material för återvinning runt om i Malmö. Du kommer göra detta tillsammans med en sammansvetsad arbetsgrupp i åkeriverksamheten. Det material som insamlas är bland annat glas, metall, plast, tidning och Kartong.

Tiderna du arbetar är främst under dagtid 05:30 - 16:15, mån-fre. Vissa veckor kommer du jobba 8h-pass mån-fre och andra veckor kan det förekomma 10h-pass men då är arbetsveckan enbart 4 dagar. Kollektivtrafik går inte till anläggningen denna tid så du behöver kunna ta dig dit på ett annat sätt.

Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har en stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och bli uthyrd till vår kund. Behovet sträcker sig över hela året och det finns en stor chans att bli direkt anställd hos vår kund efter några månader för fortsatt heltidsarbete.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Din profil
Vi söker dig med:

- B & C-körkort
- Giltig YKB
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period
- Gymnasialutbildning inom området
- Goda språkkunskaper, kunna utrycka dig väl i svenska i båda tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Assistansbolaget Rescue Europe AB söker C-chaufför till Bärgningsbil

Assistansbolaget Rescue Europe AB söker Bärgare med C-kort i Malmö Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/bargare-till-assistansbolaget-malmo/903 Visa mer
Assistansbolaget Rescue Europe AB söker Bärgare med C-kort i Malmö
Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/bargare-till-assistansbolaget-malmo/903 Visa mindre

Fjärrbilsförare

Malmö Kran & Transport AB söker en fjärrbilsförare som kan ligga ute under veckorna. Bilen rullar i hela Sverige Bilen utgår från Malmö. Arbetsuppgifter: - Lastning & lossning - Truck körning - Lastbil med släp - CE-behörighet - Yrkeskompetensbevis (YKB) - ADR-intyg (meriterande) - Behärskar Svenska språket - Truckkort (meriterande) Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anp... Visa mer
Malmö Kran & Transport AB söker en fjärrbilsförare som kan ligga ute under veckorna.
Bilen rullar i hela Sverige
Bilen utgår från Malmö.
Arbetsuppgifter:


- Lastning & lossning


- Truck körning


- Lastbil med släp
- CE-behörighet


- Yrkeskompetensbevis (YKB)


- ADR-intyg (meriterande)


- Behärskar Svenska språket


- Truckkort (meriterande)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lätt lastbils chaufför

Malmö Kran & Transport Ab Söker en Chaufför med B - behörighet. Start omgående. Tjänsten är heltid Du kommer att transportera byggvaror för kunds räkning. Bilen kan stationeras i Malmö, Helsingborg, Ängelholm. För mer info om tjänsten tveka inte att maila. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Malmö Kran & Transport Ab
Söker en Chaufför med B - behörighet.
Start omgående.
Tjänsten är heltid
Du kommer att transportera byggvaror för kunds räkning.
Bilen kan stationeras i Malmö, Helsingborg, Ängelholm.
För mer info om tjänsten tveka inte att maila.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serviceman sökes i Malmö

Motiveras du av att ge service i världsklass samt att ha frihet under ansvar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en serviceman till vår kund i Arlöv. Du kommer vara anställd som konsult via Lernia de första sex månaderna, därefter finns det stor chans till rekrytering direkt hos kund. Här får du ett jobb som bjuder på fria variationsrika arbetsdagar med mycket ansvarstagande. Är du rätt person för detta? Välkommen me... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass samt att ha frihet under ansvar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en serviceman till vår kund i Arlöv.

Du kommer vara anställd som konsult via Lernia de första sex månaderna, därefter finns det stor chans till rekrytering direkt hos kund. Här får du ett jobb som bjuder på fria variationsrika arbetsdagar med mycket ansvarstagande. Är du rätt person för detta? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning!

Om tjänsten

Denna tjänsten innebär att köra ut till företagets olika kunder och byta ut deras smutsiga entrémattor mot nya. Du kör och byter mattorna på egen hand, vilket kräver en god fysisk förmåga då mattorna kan vara tunga. I denna rollen blir du ansiktet utåt för företaget du jobbar på och därför är det viktigt att du har ett gott bemötande gentemot kunderna du träffar.

B-körkort är ett krav.

Du utgår ifrån depån i Arlöv. Det är ett dagtidsarbete.

Är du vår nya serviceman?

Vi på Lernia Bemanning söker dig som brinner för hög kundnöjdhet samt bra service.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt samt att du kan ta egna initiativ. Vidare fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt. Sist men inte minst utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrket sedan tidigare, samt är en van och trygg bilförare.

Om kunden

Kunden är ett framgångsrikt företag som verkar inom tvättindustrin. De arbetar huvudsakligen med tvätt av arbetskläder samt entrémattor.

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi tar ej emot ansökningar via e-post, ansökan görs via vår annons.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: Till att börja med 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till längre anställning och övergång till kund.

Placeringsort: Arlöv

Krav för denna tjänsten är B-körkort

På kunds begäran kan vi komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Visa mindre

Sopbilschaufför Stena Recycling - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
Om Processbemanning AB:


Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö? Då kan denna tjänst på Stena Recycling vara något för dig!


Just nu söker vi chaufförer för vår kunds räkning. Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i bland annat Malmö, Lund, Lomma. Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp i åkeriverksamheten. Material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mån-fre kvällsskift eller dagskift, 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis, YKB
* Gymnasial utbildning inom området
* Goda språkkunskaper, kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete är meriterande


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Bärgningschaufför

Ansök    Okt 10    Sydjouren Skåne AB    Bilbärgare
Har du jobbat som yrkesförare i minst fem år? Vi söker ansvarstagande och kunniga chaufförer till att köra bärgningsbil. C-körkort, flytande svenska och hög moral är krav. Du måste kunna arbeta efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen för att det ska fungera med passningen. För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistre... Visa mer
Har du jobbat som yrkesförare i minst fem år? Vi söker ansvarstagande och kunniga chaufförer till att köra bärgningsbil. C-körkort, flytande svenska och hög moral är krav.
Du måste kunna arbeta efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen för att det ska fungera med passningen.
För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 15 december 2023. Urval sker löpande.
Arbetstid: Schemalagd arbetstid 40 timmar/vecka plus passning
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning, alternativt timanställning.
Lön: Lön enligt avtal
Skicka ansökan med CV och personligt brev där du berättar varför du vill jobba hos oss till: [email protected]. Visa mindre

Bärgare till Assistansbolaget (Malmö)

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.     VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS S... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.

 

 

VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team. 

 

Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

 

Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.

 

 

KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS• Körkortsbehörighet C och YKB

• Goda fordonskunskaper

• Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens

• Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig

• Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team

• God svenska i tal och skrift

• God förståelse för engelska


 


VI ERBJUDER• Helt ny klimatvänlig fordonsflotta

• Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt

• En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat

• Självständigt arbete med frihet under ansvar

• God lön och förmånliga villkor.


 


ANSTÄLLNING

Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader. 

 


ARBETSTIDER
Arbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.

 

 

LÖN
Vi erbjuder fast lön.

 

 

Varmt välkommen in med din ansökan! 

 

Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Visa mindre

Chaufför med C-kort och YKB

Movator AB har funnits sedan 1990 och hette tidigare Marko Kaj Moving. Movator Sydväst har kontor i Göteborg och Malmö. Vi utför leveranser och installationer åt vitvarukedjor samt serviceutbyten åt vitvarutillverkare. Du ska vara positiv, händig, noggrann och ha god fysisk eftersom arbetet emellanåt är fysiskt tungt. Du som söker tjänsten är serviceminded, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Erfarenhet från från flyttjobb är meriterande.... Visa mer
Movator AB har funnits sedan 1990 och hette tidigare Marko Kaj Moving. Movator Sydväst har kontor i Göteborg och Malmö. Vi utför leveranser och installationer åt vitvarukedjor samt serviceutbyten åt vitvarutillverkare.
Du ska vara positiv, händig, noggrann och ha god fysisk eftersom arbetet emellanåt är fysiskt tungt. Du som söker tjänsten är serviceminded, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Erfarenhet från från flyttjobb är meriterande. Visa mindre

Serviceman sökes för heltidsarbete i Malmö!

Motiveras du av att ge service i världsklass samt att ha frihet under ansvar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en serviceman till vår kund i Arlöv. Du kommer vara anställd som konsult via Lernia de första sex månaderna, därefter finns det stor chans till rekrytering direkt hos kund. Här får du ett jobb som bjuder på fria variationsrika arbetsdagar med mycket ansvarstagande. Är du rätt person för detta? Välkommen me... Visa mer
Motiveras du av att ge service i världsklass samt att ha frihet under ansvar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en serviceman till vår kund i Arlöv.

Du kommer vara anställd som konsult via Lernia de första sex månaderna, därefter finns det stor chans till rekrytering direkt hos kund. Här får du ett jobb som bjuder på fria variationsrika arbetsdagar med mycket ansvarstagande. Är du rätt person för detta? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning!

Om tjänsten

Denna tjänsten innebär att köra ut till företagets olika kunder och byta ut deras smutsiga entrémattor mot nya. Du kör och byter mattorna på egen hand, vilket kräver en god fysisk förmåga då mattorna kan vara tunga. I denna rollen blir du ansiktet utåt för företaget du jobbar på och därför är det viktigt att du har ett gott bemötande gentemot kunderna du träffar.

B-körkort är ett krav.

Du utgår ifrån depån i Arlöv. Det är ett dagtidsarbete.

Är du vår nya serviceman?

Vi på Lernia Bemanning söker dig som brinner för hög kundnöjdhet samt bra service.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt samt att du kan ta egna initiativ. Vidare fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt. Sist men inte minst utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrket sedan tidigare, samt är en van och trygg bilförare.

Om Kunden

Kunden är ett framgångsrikt företag som verkar inom tvättindustrin. De arbetar huvudsakligen med tvätt av arbetskläder samt entrémattor.

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi tar ej emot ansökningar via e-post, ansökan görs via vår annons.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: Till att börja med 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till längre anställning och övergång till kund.

Placeringsort: Arlöv

Krav för denna tjänsten är B-körkort

På kunds begäran kan vi komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar Visa mindre

Renhållningschaufför till Stena Recycling - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
Om Processbemanning AB:


Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö?  Då kan denna tjänst på Stena Recycling vara något för dig!


Just nu söker vi chaufförer för vår kunds räkning. Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i Malmö. Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp i åkeriverksamheten. Material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mestadels under dagtid, 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis, YKB
* Gymnasial utbildning inom området
* Goda språkkunskaper, kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete är meriterande


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Distributionschaufför till Hr Björkmans Entrémattor AB

Ansök    Sep 27    JKS Sverige AB    Distributionsförare
Till Hr Björkmans Entrémattor i Malmö söker vi en serviceinriktad och ansvarstagande distributionschaufför. Arbetsuppgifter  Din primära uppgift blir att hämta och lämna entrémattor hos företagets kunder i Skåne. Arbetet innebär daglig kundkontakt och kräver att du är serviceorienterad och trivs i kontakten med kunder. Du har en nära dialog med produktion och kundtjänst och informerar om förändringar och avvikelser. Arbetet är fysiskt krävande och det ing... Visa mer
Till Hr Björkmans Entrémattor i Malmö söker vi en serviceinriktad och ansvarstagande distributionschaufför.

Arbetsuppgifter 
Din primära uppgift blir att hämta och lämna entrémattor hos företagets kunder i Skåne. Arbetet innebär daglig kundkontakt och kräver att du är serviceorienterad och trivs i kontakten med kunder. Du har en nära dialog med produktion och kundtjänst och informerar om förändringar och avvikelser. Arbetet är fysiskt krävande och det ingår viss lagerhantering samt vård av distributionsbil. Du är även behjälplig i produktionen vid behov. 

Du blir en del av teamet från dag ett och du kommer att ha tillgång till den utrustning och kunskap som du behöver för att utföra arbetet på bästa sätt. Tjänsten inleds med en introduktion, där du får lära dig mer om företaget och arbetsuppgifterna.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid 07.00-16.00 mån-fre, där viss flexibilitet med arbetstider krävs. 

Tjänsten ska tillsättas omgående och är en tillsvidaretjänst med inledande provanställning hos vår kund.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i en roll med mycket ansvar och självständigt arbete. Du är serviceinriktad och tycker om att köra bil och möta kunder, och du förstår vikten av ett gott kundbemötande och god service. Du har ett par års arbetslivserfarenhet, inte nödvändigtvis som chaufför, men vi ser gärna att du har arbetat i en fysiskt krävande roll tidigare samt att du är van vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. God lokalkännedom är meriterande.  

Som person är du strukturerad, självgående och engagerad och du tar stort ansvar för ditt arbete. Du är beredd att ta dig an de arbetsuppgifter som krävs för att få arbetet utfört och kunderna nöjda. Du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad och kan hantera stressfyllda situationer och tidspress. Förmågan att samarbeta och hantera förändringar är också viktig i tjänsten. 

B-körkort och god fysik är ett krav i tjänsten samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du truckkort för ledstaplare är det meriterande.???????

Hr Björkmans Entrémattor erbjuder dig
På Hr Björkmans Entrémattor kommer du att arbeta i ett tryggt, väletablerat och framgångsrikt företag, i tillväxt och med starkt miljöfokus. Du kommer att tillhöra ett rutinerat team med engagerade och positiva kollegor. I tjänsten ingår tjänstepension, försäkringspaket och friskvårdsbidrag.

Ansökan
I den här rekryteringen har Hr Björkmans Entrémattor valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer 040 12 12 25, vid frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

C-chaufförer sökes till företag i Malmö för ett långsiktigt behov!

Har du C-kort och vill ha en långvarig anställning på ett välkänt företag? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande. Vi söker nu C-chaufförer till vår kund som är ett av Europas ledande återvinningsföretag. Du kommer samla in för kundens räkning material för återvinning runt om i Malmö. Du kommer göra detta tillsammans med en sammansvetsad arbetsgrupp i åkeriverksam... Visa mer
Har du C-kort och vill ha en långvarig anställning på ett välkänt företag? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande.

Vi söker nu C-chaufförer till vår kund som är ett av Europas ledande återvinningsföretag. Du kommer samla in för kundens räkning material för återvinning runt om i Malmö. Du kommer göra detta tillsammans med en sammansvetsad arbetsgrupp i åkeriverksamheten. Det material som insamlas är bland annat glas, metall, plast, tidning och Kartong.

Tiderna du arbetar är främst under dagtid 05:30 - 16:15, mån-fre. Vissa veckor kommer du jobba 8h-pass mån-fre och andra veckor kan det förekomma 10h-pass men då är arbetsveckan enbart 4 dagar. Kollektivtrafik går inte till anläggningen denna tid så du behöver kunna ta dig dit på ett annat sätt.

Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har en stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och bli uthyrd till vår kund. Behovet sträcker sig över hela året och det finns en stor chans att bli direkt anställd hos vår kund efter några månader för fortsatt heltidsarbete.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Din profil
Vi söker dig med:

- B & C-körkort
- Giltig YKB
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period
- Gymnasialutbildning inom området
- Goda språkkunskaper, kunna utrycka dig väl i svenska i båda tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Erfarna CE Chaufförer Sökes i Malmö

Arbetsbeskrivning: I rollen som CE-chaufför hos oss blir du en central del av vårt team, där du bär ansvar för att säkert och effektivt leverera varor för våra kunder. Du kommer att bli delaktig i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö, där varje dag innebär nya utmaningar. Din insats blir avgörande för att säkerställa att våra kunder erhåller sina leveranser enligt schema, vilket gör din roll till en kritisk del av vår verksamhet. Ditt arbete kommer att... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
I rollen som CE-chaufför hos oss blir du en central del av vårt team, där du bär ansvar för att säkert och effektivt leverera varor för våra kunder. Du kommer att bli delaktig i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö, där varje dag innebär nya utmaningar. Din insats blir avgörande för att säkerställa att våra kunder erhåller sina leveranser enligt schema, vilket gör din roll till en kritisk del av vår verksamhet. Ditt arbete kommer att innefatta flexibla arbetspass, med möjlighet till såväl dag-, kvälls- som helgarbete.
Kvalifikationer:
CE-körkort och YKB (Yrkeskompetensbevis)
Minst två års erfarenhet som lastbilschaufför
God förmåga att kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt
Färdskrivarkort
ADR-certifikat är en merit
Du är självgående, ansvarstagande och noggrann
God fysisk hälsa då arbetet kan vara fysiskt krävande

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön baserat på erfarenhet och kompetens
En säker och stabil anställning i ett växande företag
En roll där du kan göra skillnad och bidra till företagets framgång
Möjlighet till fortbildning och karriärutveckling

Om du tror att du passar in i denna roll och vill bli en del av vårt dynamiska team, skicka in ditt CV och personligt brev till oss snarast.
Företaget är en jämställd arbetsplats och värdesätter mångfald. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Observera att vi kommer att intervjua kandidater löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Företaget:
Vi är ett etablerat och växande bemanningsföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder tjänster till en mängd olika branscher över hela landet och vi söker nu en erfaren och pålitlig CE-chaufför för att utöka vårt team. Visa mindre

CE- Chaufforer

Ansök    Sep 23    AELS AB    Distributionsförare
CE- Chaufforer CE Driver – Trailertrucking Kommun: Trelleborg Kort fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: 6 månader eller längre Anställningsform: Provanställning – tillsvidareanställning "först-till-kvarnen" Om du har adr kan vi erbjuda dig internationella rutter. Om jobbet: Vi samarbetar med LKW Walter och DFDS är baserade i Trelleborg Vi söker nu förare som innehar CE och UKB eller kod 95, som brinner för att köra bil, är engagerade i arbetet... Visa mer
CE- Chaufforer
CE Driver – Trailertrucking
Kommun: Trelleborg
Kort fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Provanställning – tillsvidareanställning
"först-till-kvarnen"
Om du har adr kan vi erbjuda dig internationella rutter.


Om jobbet:
Vi samarbetar med LKW Walter och DFDS är baserade i Trelleborg
Vi söker nu förare som innehar CE och UKB eller kod 95, som brinner för att köra bil, är engagerade i arbetet och är villiga att emellanåt arbeta över timmar, beroende på leveranserna.
AELS AB är ett ungt och mycket ambitiöst företag, som arbetar med stora logistikföretag.
Krav: Körkort med behörighet CE YKB Digitalt körkort.
Om anställningen
Lön
Lön enligt överenskommelse - attraktiv lön -beroende på körda kilometer
Anställningsvillkor
Provanställning och Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Var är arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Trelleborgs kommun i Skåne län medan leveranser av släpvagnar sker över hela Sverige Visa mindre

Vi söker chaufförer som brinner för att ge våra kunder det lilla extra!

Sorundahallarna specialiserar sig inom olika delar av Martin & Serveras erbjudande. Vi utgörs av Grönsakshallen, Fiskhallen och Fällmans kött. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.Vårt företag: Vi har en stark relation med våra kunder och leverantörer och strävar efter att överträffa deras förväntningar varje dag. Som en av våra chaufförer kommer du att vara ansiktet utåt och bygga nära relationer med våra ... Visa mer
Sorundahallarna specialiserar sig inom olika delar av Martin & Serveras erbjudande. Vi utgörs av Grönsakshallen, Fiskhallen och Fällmans kött. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.Vårt företag: Vi har en stark relation med våra kunder och leverantörer och strävar efter att överträffa deras förväntningar varje dag. Som en av våra chaufförer kommer du att vara ansiktet utåt och bygga nära relationer med våra kunder. Ditt arbete kommer att påverka hur vi uppfattas, så vi söker dig med stort kundfokus, positiv energi och förmågan att lösa eventuella problem som kan uppstå, som till exempel brist på en vara vid leveransen.

Dina arbetsuppgifter:


• Körning med C-behörighet
• Varierande arbetstider från 02:30 till 16:00
• Arbete var tredje lördag
• Leverera varor och bygga nära relationer med kunder
• Problemlösning och flexibilitet

Vi söker dig som har:


• Tidigare erfarenhet av chaufförsjobb
• Körkort med behörighet C samt YKB och digitalt förarbevis
• Goda kunskaper i svenska då du behöver kommunicera med våra kunder
• En stark samarbetsförmåga och vilja att hjälpa kollegor
• Erfarenhet av att tidigare ha arbetat med frukt & grönt är ett plus

Vad erbjuder vi:


• Ett arbete med frihet att fatta beslut när saker inte går enligt plan
• En familjär, handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation med korta beslutsvägar
• Friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe

Sista ansökningsdatum: 15 oktober 2023 (urval görs löpande)

För frågor om tjänsten, kontakta Jeanette Sjöstrand via [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder som är allt från offentlig måltidsverksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor till det lokala bageriet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda. Visa mindre

Vi söker chaufförer som brinner för att ge våra kunder det lilla extra!

Sorundahallarna specialiserar sig inom olika delar av Martin & Serveras erbjudande. Vi utgörs av Grönsakshallen, Fiskhallen och Fällmans kött. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.Vårt företag: Vi har en stark relation med våra kunder och leverantörer och strävar efter att överträffa deras förväntningar varje dag. Som en av våra chaufförer kommer du att vara ansiktet utåt och bygga nära relationer med våra ... Visa mer
Sorundahallarna specialiserar sig inom olika delar av Martin & Serveras erbjudande. Vi utgörs av Grönsakshallen, Fiskhallen och Fällmans kött. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.Vårt företag: Vi har en stark relation med våra kunder och leverantörer och strävar efter att överträffa deras förväntningar varje dag. Som en av våra chaufförer kommer du att vara ansiktet utåt och bygga nära relationer med våra kunder. Ditt arbete kommer att påverka hur vi uppfattas, så vi söker dig med stort kundfokus, positiv energi och förmågan att lösa eventuella problem som kan uppstå, som till exempel brist på en vara vid leveransen.

Dina arbetsuppgifter:


• Körning med B-behörighet
• Varierande arbetstider mellan 02:30 till 16:00
• Arbete var tredje lördag
• Leverera varor och bygga nära relationer med kunder
• Problemlösning och flexibilitet

Vi söker dig som har:


• Tidigare erfarenhet av chaufförsjobb
• Körkort med behörighet B
• Goda kunskaper i svenska då du behöver kommunicera med våra leverantörer
• En stark samarbetsförmåga och vilja att hjälpa kollegor
• Erfarenhet av att tidigare ha arbetat med frukt & grönt är ett plus

Vad erbjuder vi:


• Ett arbete med frihet att fatta beslut när saker inte går enligt plan
• En familjär, handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation med korta beslutsvägar
• Friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe

Sista ansökningsdatum: 15 oktober 2023 (urval görs löpande)

För frågor om tjänsten, kontakta Jeanette Sjöstrand via [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C/CE-chaufförer sökes på deltid till kund i Malmö!

Är du student och brinner du för att köra lastbil och bidra med god kundkontakt och service? Då kan vårt kommande uppdrag vara just för dig! Just nu söker vi efter C/CE-chaufförer som vill arbeta extra eller på deltid till vår kund i centrala Malmö! Vår kund levererar livsmedel till några av Sveriges starkaste restaurangkedjor. Deras uppdrag innebär höga krav på punktlighet, samarbete och kvalitet. Du kommer bli en viktig del i hela kedjan eftersom du kom... Visa mer
Är du student och brinner du för att köra lastbil och bidra med god kundkontakt och service? Då kan vårt kommande uppdrag vara just för dig! Just nu söker vi efter C/CE-chaufförer som vill arbeta extra eller på deltid till vår kund i centrala Malmö!

Vår kund levererar livsmedel till några av Sveriges starkaste restaurangkedjor. Deras uppdrag innebär höga krav på punktlighet, samarbete och kvalitet. Du kommer bli en viktig del i hela kedjan eftersom du kommer bli kundens ansikte utåt. Tiderna varierar mellan 04.00-18.00 måndag till lördag. En vanlig arbetstid kan till exempel vara 05.00-14.00 beroende på hur behovet ser ut.

Vanliga arbetsuppgifter som C eller CE-chaufför hos vår kund kommer bland annat innebära:

- Ansvara för säker och effektiv transport av gods.
- Lastning och lossning av varor.
- Utföra körningar enligt planerad rutt och tidsschema.
- Utföra en daglig inspektion av fordonet och rapportera eventuella fel eller problem.
- Följa alla gällande trafikregler och säkerhetsföreskrifter.
- Samarbeta med kundens team för att säkerställa en smidig logistik och leveransprocess

Din profil
För att bli aktuell för tjänsten som C eller CE-chaufför hos vår kund behöver du uppfylla följande krav:
• C/CE-behörighet (dokumenterad erfarenhet är meriterande)
• YKB
• ADR
• Digitalt färdskrivarkort
• Truckkort (meriterande)
• God svenska i tal och skrift (minimumkrav tydligt göra sig förstådd och förstå)
Erfarenhet från tidigare chaufförsjobb med kyl- och frys transporter är meriterande.

Låter tjänsten som någon skulle passa dig? Tveka in på att söka redan idag då vi löpande arbetar med urval!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE Lastbilschaufför Staffanstorp | Extrajobb

Ansök    Sep 18    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Har du CE körkort, giltigt YKB och är redo för att anta nya utmaningar? Har du erfarenhet av CE körning och av balkning? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Just nu söker vi dig med CE- behörighet till Tommy Nordbergh i Staffanstorp. Här får du chansen att arbeta för ett stort åkeri och samtidigt ha goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan redan idag Det här är ett sama... Visa mer
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Har du CE körkort, giltigt YKB och är redo för att anta nya utmaningar? Har du erfarenhet av CE körning och av balkning? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Just nu söker vi dig med CE- behörighet till Tommy Nordbergh i Staffanstorp. Här får du chansen att arbeta för ett stort åkeri och samtidigt ha goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan redan idag

Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Detta är ett konsultuppdrag på deltid där vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

Om jobbet

Tommy Nordbergh är ett stort åkeri som bedriver verksamhet på flera orter runt om i landet. De erbjuder dig som chaufför antingen distribution eller fjärrkörning på dagtid, kvällstid eller natt. Som CE-chaufför kommer du att köra med bil och släp. Här erbjuds du nya och moderna fordon och goda utvecklingsmöjligheter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE körkort och erfarenhet av att köra med bil och släp
* Har erfarenhet av balkning
* YKB
* Digitalt förarkort
* ADR 1.3
* Truckkort A1-4
* Du hanterar svenska och/eller engelska i tal och skriftVi ser det som meriterande om du har vana vid kyl och frys och dubbeldäckare/dubbelplan.

För att passa in hos Tommy Nordbergh ser vi att du är flexibel och ansvarsfull. Du är duktig på att hantera alla olika typer av människor och kan vårda kundrelationerna. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Staffanstorp
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

CE Lastbilschaufförer till Tommy Nordbergh Staffanstorp!

Ansök    Sep 18    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Har du CE körkort, giltigt YKB och är redo för att anta nya utmaningar? Har du erfarenhet av CE körning och av balkning? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Just nu söker vi dig med CE körkort och erfarenhet av balkning till Tommy Nordbergh i Staffanstorp. Här får du chansen att arbeta för ett stort åkeri och samtidigt ha goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan redan idag! Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. ... Visa mer
Har du CE körkort, giltigt YKB och är redo för att anta nya utmaningar? Har du erfarenhet av CE körning och av balkning? Då kan vi ha rätt jobb för dig! Just nu söker vi dig med CE körkort och erfarenhet av balkning till Tommy Nordbergh i Staffanstorp. Här får du chansen att arbeta för ett stort åkeri och samtidigt ha goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Det här är ett konsultuppdrag där du får en 6 månaders visstidsanställning hos oss på Manpower med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällstid och natt.

Om jobbet

Tommy Nordbergh är ett stort åkeri som bedriver verksamhet på flera orter runt om i landet. De erbjuder dig som chaufför antingen distribution eller fjärrkörning på dagtid, kvällstid eller natt. Som CE-chaufför kommer du att köra med bil och släp. Här erbjuds du nya och moderna fordon och goda utvecklingsmöjligheter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE körkort och erfarenhet av att köra med bil och släp
* Har erfarenhet av balkning
* YKB
* Digitalt förarkort
* ADR 1.3
* Truckkort A1-4
* Du hanterar svenska och/eller engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har vana vid kyl och frys och dubbeldäckare/dubbelplan.

För att passa in hos Tommy Nordbergh ser vi att du är flexibel och ansvarsfull. Du är duktig på att hantera alla olika typer av människor och kan vårda kundrelationerna. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Staffanstorp
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Lastbilschaufför CE-behörighet till Transport och Fordon, Stora Bernstorp

Ansök    Sep 13    REGION SKÅNE    Distributionsförare
Gör skillnad. Varje dag. Transport och Fordon är ett område inom Regionservice, vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil St. Bernstorp, Last- och Skåpbilar St. Bernstorp, samt Lastbil och budbil övriga orter. Utveckling av transporter inom Region Skåne är en del av uppdraget. Å... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Transport och Fordon är ett område inom Regionservice, vars uppdrag är att utföra externa transporter av gods, tvätt, post med mera. Enheten ansvarar för godstransporter till Region Skånes sjukhus samt vårdenheter runt om i Skåne. Åkeriet är fördelat på tre enheter, Budbil St. Bernstorp, Last- och Skåpbilar St. Bernstorp, samt Lastbil och budbil övriga orter. Utveckling av transporter inom Region Skåne är en del av uppdraget.

Åkeriet har cirka 80 medarbetare och är en enhet som präglas av god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Åkeriet ligger sedan 2021 på St Bernstorp i Burlöv


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lastbilschaufför med CE-behörighet för en tillsvidareanställning. I rollen som lastbilschaufför har du många olika kontaktytor och samarbetar bland annat med godsmottagningar på sjukhus/vårdcentraler samt leverantörer av gods och tvätt. Du har även nära kontakt med kunder, både i form av vårdinrättningar och patienter.

De dagliga arbetsuppgifterna består av att distribuera tvätt, förråd, hjälpmedel och annat. Du ansvarar även för fordonsvård och översyn av den bil du kör och ansvarar för. Utöver detta kan tjänstgöring på specialfordon, såsom mobil blodgivarenhet och mobil ungdomsmottagning förekomma. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid på vardagar, men kvälls- och helgpass kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst avslutad gymnasieutbildning, CE-körkort, YKB och förarkort. Du behärskar svenska i tal och skrift och har god lokalkännedom om Skåne. Erfarenhet av att köra distribution, släp eller ADR-utbildning, är meriterande.

Då rollen som lastbilschaufför ställer höga krav på eget ansvar är det viktigt att du är självgående, ansvarsfull samt kan lösa uppkomna problem. Då du kommer ha många kontaktytor och samarbeten är det även viktigt att du är flexibel och anpassningsbar.
Provanställning kan bli aktuellt. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lastbilschaufför/ distributionsförare

En vikarierande lastbilschaufför söks för distribution av frukt och grönt, under perioden 2023-09-29 - 2023-10-18 med startpunkt i Malmö. Erfarenhet av distribution körning, meriterande. YKB truckkort krävs. Visa mer
En vikarierande lastbilschaufför söks för distribution av frukt och grönt, under perioden 2023-09-29 - 2023-10-18 med startpunkt i Malmö.
Erfarenhet av distribution körning, meriterande.
YKB truckkort krävs. Visa mindre

CE chaufför Helsingborg

Ansök    Sep 11    Rm Frakt AB    Distributionsförare
Vi söker en chaufför till RM Frakt med utgångspunkt från Helsingborg. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är varierande. Dagtid, kvällstid samt helger förekommer. Du kommer arbeta för vår kund ICA, och därför även vara ansiktet utåt för vårt företag. Därför söker vi dig som är driven, ansvarstagande, flexibel och med hög känsla för service. För att passa in i rollen som chaufför behöver du uppfylla målen nedan. CE-KÖRKORT DIGITALT FÖRARKORT TRUCKKORT YKB ... Visa mer
Vi söker en chaufför till RM Frakt med utgångspunkt från Helsingborg. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är varierande. Dagtid, kvällstid samt helger förekommer.
Du kommer arbeta för vår kund ICA, och därför även vara ansiktet utåt för vårt företag.
Därför söker vi dig som är driven, ansvarstagande, flexibel och med hög känsla för service.
För att passa in i rollen som chaufför behöver du uppfylla målen nedan.
CE-KÖRKORT
DIGITALT FÖRARKORT
TRUCKKORT
YKB
ERFARENHET MED KYL TRANSPORTERVi ser gärna att du har några års erfarenhet.
Vi söker 1 chaufför som kan starta omgående.
Tillsvidare med provanställning.
Lön enligt kollektivavtal.
Tillsättningen kommer ske löpande så tveka inte med din ansökan. Visa mindre

C-korts Chaufför för distribution Sökes

Ansök    Sep 6    Simons Åkeri AB    Distributionsförare
Vi söker dig som vill ha en fast runda i Skåne som distributions chaufför. En och samma bil som du kör med och som du håller ren och städad. Bilen står parkerad i oljehamnen. Dagen börjar och avslutas där. Du som person är engagerad och dedikerad i ditt arbete och är hörsam. Merparten som du jobbar för företaget och representerar en större agent, därav grävs en hög grad av service gentemot kunderna. YKB är ett krav att du har. Arbetstider: Vardagar 06.00-1... Visa mer
Vi söker dig som vill ha en fast runda i Skåne som distributions chaufför. En och samma bil som du kör med och som du håller ren och städad. Bilen står parkerad i oljehamnen. Dagen börjar och avslutas där.
Du som person är engagerad och dedikerad i ditt arbete och är hörsam. Merparten som du jobbar för företaget och representerar en större agent, därav grävs en hög grad av service gentemot kunderna.
YKB är ett krav att du har.
Arbetstider: Vardagar 06.00-15.00
Maila för fler frågor.
Tjänsten tillsätts 1 Oktober.
Lön enligt kollektivavtalet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

C-korts Chaufför

Ansök    Sep 4    A & J Åkeri AB    Distributionsförare
Vi söker nu en medarbetare till A & J Åkeri AB i Malmö. Arbetet utförs under dagtid med en arbetstid på 40 timmar i veckan. Du kommer arbeta både själv och i samarbete med kollegor. Vi har flera olika uppdrag och därför kan arbetsuppgifterna och typ av körning variera. Majoriteten utav leveranserna sker inom Malmö området med omnejd. Ser gärna att du som söker har erfarenhet av distributionskörning och har giltigt YKB. Dagen påbörjas och avslutas i oljeham... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare till A & J Åkeri AB i Malmö. Arbetet utförs under dagtid med en arbetstid på 40 timmar i veckan. Du kommer arbeta både själv och i samarbete med kollegor. Vi har flera olika uppdrag och därför kan arbetsuppgifterna och typ av körning variera. Majoriteten utav leveranserna sker inom Malmö området med omnejd.
Ser gärna att du som söker har erfarenhet av distributionskörning och har giltigt YKB. Dagen påbörjas och avslutas i oljehamnen i Malmö. Visa mindre

Distributionsförare sökes C-Kort

Hej! AB Malmö Europa Trading söker en chaufför för distributionskörning lokalt och regionalt. Godset som transporteras är i huvudsak pallat gods, en del lyft förekommer. Du ska kunna planera och ha kundkontakt. Jobbet kräver också övernattning ca 10 gånger per år vid längre körning. Du utgår från Malmö. Visa mer
Hej!


AB Malmö Europa Trading söker en chaufför för distributionskörning lokalt och regionalt.
Godset som transporteras är i huvudsak pallat gods, en del lyft förekommer.
Du ska kunna planera och ha kundkontakt.
Jobbet kräver också övernattning ca 10 gånger per år vid längre körning.
Du utgår från Malmö. Visa mindre

Daglots/Partigods CE chaufför sökes omgående i Malmö.

Vi på Mälardalens Logistik Bemanning AB söker nu för kunds räkning 4 stycken CE daglots/Partigods chaufförer. Du bör/ska inneha erfarenhet av att köra lastbil med släp (körskola) räknas ej! och kommer ej att meriteras. Du ser här nedanför vilka krav/kriterier du måste/bör ha för att söka denna tjänst: CE Behörighet. Gilltig YKB/ADR. Erfarenhet av daglots/partigods. Erfarenhet av CE körning. Detta är ett krav från kund. Bo i eller med omnejd till Malmö, då ... Visa mer
Vi på Mälardalens Logistik Bemanning AB söker nu för kunds räkning 4 stycken CE daglots/Partigods chaufförer. Du bör/ska inneha erfarenhet av att köra lastbil med släp (körskola) räknas ej! och kommer ej att meriteras. Du ser här nedanför vilka krav/kriterier du måste/bör ha för att söka denna tjänst:
CE Behörighet.
Gilltig YKB/ADR.
Erfarenhet av daglots/partigods.
Erfarenhet av CE körning. Detta är ett krav från kund.
Bo i eller med omnejd till Malmö, då jobbet är förlagt därifrån.
Kunna det svenska språket/skrift utantill då man talar dels med kunder och transportansvarige.
Ha ett socialt leverne.
Driven och serviceinriktad.


Har du dessa egenskaper, vänligen maila oss Ditt CV samt ditt Personliga brev.
[email protected]
Vi undanbeder personer som INTE har dessa egenskaper att INTE söka tjänsten. Visa mindre

Malmö: Chaufför C-kort

Vi rek ryterar en Chaufför till Tech Trans Om jobbet Vi söker C-korts chaufför i Malmö. Transporterna sker lokalt, fjärr och en del utrikes. Så det är väldigt varierande gällande typerna av körning, allt från citytransporter till långväga transporter. Vi hanterar endast oemballerad elektronik i form av kopieringsmaskiner, tryckerimaskiner, sjukhusutrustning samt säkerhetsprodukter. I arbetet ingår viss installation/kontroll av produkterna vid leverans, s... Visa mer
Vi rek ryterar en Chaufför till Tech Trans

Om jobbet

Vi söker C-korts chaufför i Malmö. Transporterna sker lokalt, fjärr och en del utrikes. Så det är väldigt varierande gällande typerna av körning, allt från citytransporter till långväga transporter. Vi hanterar endast oemballerad elektronik i form av kopieringsmaskiner, tryckerimaskiner, sjukhusutrustning samt säkerhetsprodukter. I arbetet ingår viss installation/kontroll av produkterna vid leverans, så tekniskt intresse är ett krav. Vi har extremt låg skadestatistik och tänker fortsätta leverera denna höga kvalitet vilket innebär att vi är endast intresserade av personal som har högt kvalitetstänk samt är försiktiga med kundernas egendom. Vissa leveranser kräver fysisk handpåläggning så man får inte vara rädd för att ta i. Vi är ett sammansvetsat gäng med en platt organisation för en enkel och snabb kommunikation inom företaget, så tycker du om att vara med och påverka din arbetsplats så är detta en möjlighet. Internutbildning sker på arbetsplatsen löpande för våra typer av transporter. Har du E-kort så är det meriterande.

Så, vill du arbeta med Malmös i särklass trevligaste arbetskamrater, skicka in ditt CV och berätta varför just du kan komplettera och förgylla våra dagar.

Vi söker arbetsvilliga och utvecklingsorienterade personer som kan både köra lastbil, hantera oemballerad elektronik samt bemöta kunder exemplariskt.

Om Tech Trans

Tech Trans är ett företag specialiserat på hantering av främst känslig elektronisk utrustning. Vi transporterar, konfigurerar, installerar, lagerhåller och återvinner.

Genom våra helhetslösningar hjälper vi idag många distributörer och återförsäljare med stora delar av produktlogistiken. Det kan vara allt från att lagerhålla och förkonfigurera deras tekniska produkter till att leverera, installera och även driftsätta dem ute på plats hos slutkunderna.


Några av våra vanligaste uppdragstyper idag är:
• Lagerhållning, konfigurering och leverans av print och kopieringsutrustning (MFP)
• Installation av bankomater och annan känslig bankutrustning
• Installation och flytt av Repro/tryckeriutrustning
• Transport och installation av medicinsk specialutrustning som exempelvis hela röntgenanläggningar

Vi levererar våra tjänster dagligen över hela Sverige och efter behov även i övriga Europa.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Visa mindre

Säljande distributör sökes till RÅSAFT - Malmö(Skåne/Danmark)

Vi är juicepressare som brinner för riktigt bra juice – Vi kallar den RÅSAFT! Om Loviseberg Råsaft Råsaft är pressad från grunden av 100% färska frukter och grönsaker utan pastörisering eller behandling. Vi kompromissar inte på smak, färg eller näringsämnen. Allt är rå-pressat i vårt eget presseri i Loviseberg, utanför Stockholm. Idag är vi ca. 100 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors. Vi är på en spännande tillväxtresa mot att... Visa mer
Vi är juicepressare som brinner för riktigt bra juice – Vi kallar den RÅSAFT!
Om Loviseberg Råsaft
Råsaft är pressad från grunden av 100% färska frukter och grönsaker utan pastörisering eller behandling. Vi kompromissar inte på smak, färg eller näringsämnen. Allt är rå-pressat i vårt eget presseri i Loviseberg, utanför Stockholm. Idag är vi ca. 100 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors. Vi är på en spännande tillväxtresa mot att revolutionera juicemarknaden. Under 2022 startade vi upp i Finland och under våren 2023 startade vi även upp i Danmark.
Rollen som säljande distributör
Du kommer aldrig har tråkigt på jobbet! Vi erbjuder ett arbete du kan vara stolt över. Med en grym produkt i centrum består jobbet av en intressant blandning av arbetsuppgifter med frihet under ansvar och utrymme för egna initiativ.
Tre gånger i veckan pressar vi färsk juice och besöker därefter våra kunder helt efter deras behov.
Vi utgår från Malmö men kör till hela Skåne och stora delar av Själland.
Tjänsterna som just nu behöver tillsättas omfattar 50% eller 75%, med god möjlighet att jobba extrapass. På 50% jobbar du 2 dagar i veckan och på 75% jobbar du 3 dagar
Du börjar vid 5 på morgonen och arbetspasset är planerat till 10 timmar. Tiderna inom distribution är något flexibla och varierar beroende på trafik och situation. Ibland kan du sluta tidigare och ibland blir det övertid.
Du ansvarar för en region/zon av kunder. Du ansvarar för försäljningsutvecklingen i dina butiker. I teamet ingår en grupp av andra säljinriktade distributörer som hjälper varandra för att nå gemensamma och individuella mål och arbetsuppgifter. Ni arbetar självständigt men med stöd av varandra och i ledning av teamledare, sambandscentral och i samarbete med sälj-avdelningen.
I rollen som säljande distributör är det viktigaste att du är en genuint trevlig, ansvarstagande samt en driven person.
Vi strävar efter hög effektivitet men samtidigt för att nå högsta kvalitet i hantering och service. Du kommer att arbeta med sälj, i form av aktiv konsultation för att hjälpa kunden att nå optimal försäljning samt minimalt med svinn då vi arbetar med en extremt känslig produkt med kort hållbarhet.
Vi söker dig som är:
Passionerad
Innovativ
Positiv
Lagspelare
Meriterande är om du har erfarenhet inom sälj, service, distribution eller tidigare arbetserfarenheter inom DVH eller färskvarorVi ser fram emot din ansökan snarast möjligt!
Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Lastbilschaufför till Tommy Nordbergh i Staffanstorp

Ansök    Aug 21    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Har du ett CE körkort, ett giltigt YKB och vill ha ett arbete med variationsrika arbetsdagar? Känner du dig redo för nya utmaningar? Här får du chansen att arbeta för ett stort åkeri och samtidigt ha goda utvecklingsmöjligheter! Just nu söker vi dig med CE- behörighet till Tommy Nordbergh i Staffanstorp. Välkommen in med din ansökan redan idag! Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Det här är ett konsultuppdrag där du får en... Visa mer
Har du ett CE körkort, ett giltigt YKB och vill ha ett arbete med variationsrika arbetsdagar? Känner du dig redo för nya utmaningar? Här får du chansen att arbeta för ett stort åkeri och samtidigt ha goda utvecklingsmöjligheter! Just nu söker vi dig med CE- behörighet till Tommy Nordbergh i Staffanstorp. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Det här är ett konsultuppdrag där du får en 6 månaders visstidsanställning hos oss på Manpower med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, kvällstid och natt.

Om jobbet

Tommy Nordbergh är ett stort åkeri som bedriver verksamhet på flera orter runt om i landet. De erbjuder dig som chaufför antingen distribution eller fjärrkörning på dagtid, kvällstid eller natt. Som CE-chaufför kommer du att köra med bil och släp. Här erbjuds du nya och moderna fordon och goda utvecklingsmöjligheter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE körkort
* YKB
* Digitalt förarkort
* ADR 1.3
* Truckkort A1-4
* Du hanterar svenska och/eller engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med lastbilskörning eller service.

För att passa in hos Tommy Nordbergh ser vi att du är flexibel och ansvarsfull. Du är duktig på att hantera alla olika typer av människor och kan vårda kundrelationerna. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Staffanstorp
Tillsättning: Med överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Chaufför till Malmö

Nu söker vi en chaufför till Malmö. Vi söker dig som har någon vana från storkök. Dina arbetsuppgifter köra ut skolmaten i värmevagnar till våra skolor i Skåne med omnejd. Vem söker vi? Du är en pigg, glad, trevlig & tillmötesgående person som är självgående och har god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös och du tar dig med glädje an både stora och små uppgifter. Det är av största vikt att du är engagerad i ditt arbete och har en positiv och har... Visa mer
Nu söker vi en chaufför till Malmö.
Vi söker dig som har någon vana från storkök. Dina arbetsuppgifter köra ut skolmaten i värmevagnar till våra skolor i Skåne med omnejd.
Vem söker vi?
Du är en pigg, glad, trevlig & tillmötesgående person som är självgående och har god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös och du tar dig med glädje an både stora och små uppgifter.
Det är av största vikt att du är engagerad i ditt arbete och har en positiv och har en lösnings orienterad inställning. För att lyckas i rollen bör du ha både hög stressförmåga då det förekommer perioder med hög arbetsbelastning. Det är en merit om du tidigare har erfarenhet av arbete i matleveranser och storköksvana.
Arbetsuppgifter
God kännedom om livsmedelslagen och gällande livsmedelshygien.
Utkörning och lastning i bilar med värmevagnar.

Personliga egenskaper
Flexibel och självgående
Aktiv
God servicekänsla
Noggrann

Kvalifikationer
Minst några års erfarenhet
Erfarenhet/kännedom om livsmedelshantering
Tala och skriva svenska obehindrat
B-körkort är ett krav

Villkor
Start: enligt överenskommelse
Yrkestitel: Chaufför
Arbetstiderna är Måndag - Fredag
Löneform, månadslön
Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen när vi har de kandidater vi behöver.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobba som lastbilschaufför hos Tommy Nordbergh!

Ansök    Aug 21    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Har du ett CE körkort och ett giltigt YKB? Just nu söker vi dig med CE- behörighet som vill arbeta extra till Tommy Nordbergh i Staffanstorp. Här får du chansen att arbeta för ett stort åkeri och samtidigt ha goda utvecklingsmöjligheter! Välkommen in med din ansökan redan idag! Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Detta är ett konsultuppdrag på deltid... Visa mer
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Har du ett CE körkort och ett giltigt YKB? Just nu söker vi dig med CE- behörighet som vill arbeta extra till Tommy Nordbergh i Staffanstorp. Här får du chansen att arbeta för ett stort åkeri och samtidigt ha goda utvecklingsmöjligheter! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Det här är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tommy Nordbergh. Detta är ett konsultuppdrag på deltid där vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

Om jobbet

Tommy Nordbergh är ett stort åkeri som bedriver verksamhet på flera orter runt om i landet. De erbjuder dig som chaufför antingen distribution eller fjärrkörning på dagtid, kvällstid eller natt. Som CE-chaufför kommer du att köra med bil och släp. Här erbjuds du nya och moderna fordon och goda utvecklingsmöjligheter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE körkort
* YKB
* Digitalt förarkort
* ADR 1.3
* Truckkort A1-4
* Du hanterar svenska och/eller engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med lastbilskörning eller service.

För att passa in hos Tommy Nordbergh ser vi att du är flexibel och ansvarsfull. Du är duktig på att hantera alla olika typer av människor och kan vårda kundrelationerna. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Staffanstorp
Tillsättning: Med överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Morgonpigga C-chaufförer till Svensk Cater i Malmö

Letar du efter en ny arbetsplats att trivas på? Lockas du av att får möjligt att provsmaka det du levererar? Just nu söker vi 2 chaufförer med C-körkort och YKB till Svensk Cater i Malmö under perioden juni till september. Som chaufför på Svensk Cater kommer du att arbeta på ett trivsamt företag som är mån om sina anställda. Du erbjuds måltidsersättning och tillvaron förgylls när leverantörer kommer och lagar middag på plats. Du kommer ingå i ett team på ... Visa mer
Letar du efter en ny arbetsplats att trivas på? Lockas du av att får möjligt att provsmaka det du levererar? Just nu söker vi 2 chaufförer med C-körkort och YKB till Svensk Cater i Malmö under perioden juni till september.

Som chaufför på Svensk Cater kommer du att arbeta på ett trivsamt företag som är mån om sina anställda. Du erbjuds måltidsersättning och tillvaron förgylls när leverantörer kommer och lagar middag på plats. Du kommer ingå i ett team på 9 chaufförer och kommer ansvara för att leverera till restauranger inom Malmö- och Lund området. Du kommer att ha mellan 15–20 stopp per dag och mycket av arbetet består av att bygga och upprätthålla en god kontakt med företagets kunder.
Vi söker dig som är social och serviceminded i ditt bemötande. Vidare krävs det att du är morgonpigg då din arbetsdag börjar 06:00 samt att du är noggrann och gillar att arbeta i ett högt tempo. 

Krav för tjänsten: Har C-körkort och YKB
Har erfarenhet som chaufför och trivs med att köra större fordon
Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult med avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en personlig kontakt för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter i form av förlängt uppdrag och du får värdefulla meriter från ett företag som har över 50 års erfarenhet inom branschen.

Uppdragstid: omgående till och med v.35
Arbetstid: Mån-fre 06:00-14:30, helgarbete kan förekomma

Intresserad?
Är du C-chauffören vi söker? Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Maria Appeltofft på [email protected]. Visa mindre

Bilbärgare till Sydjouren Skåne

Ansök    Aug 15    Sydjouren Skåne AB    Bilbärgare
Vi behöver anställa ytterligare bärgningschaufförer och söker dig som har C-körkort samt intresse av och kunskap om fordon. Erfarenhet av bärgning eller utlandstransporter är en stark merit. E-körkort är en merit liksom om du har djupare fordonskunskaper. Du behöver ha en livssituation som möjliggör arbete efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen fö... Visa mer
Vi behöver anställa ytterligare bärgningschaufförer och söker dig som har C-körkort samt intresse av och kunskap om fordon. Erfarenhet av bärgning eller utlandstransporter är en stark merit. E-körkort är en merit liksom om du har djupare fordonskunskaper.
Du behöver ha en livssituation som möjliggör arbete efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen för att det ska fungera med passningen.
Du måste vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt eftersom du oftast jobbar ensam. Varje uppdrag innebär kundkontakt så du måste gilla att träffa folk, ha gott omdöme och kunna tala och skriva svenska.
Mycket av arbetet utförs i trafik, tex på olycksplatser, så det är nödvändigt att du är stabil i pressade situationer. Du behöver också vara bra på problemlösning och trivas med ett flexibelt arbete där inte två dagar är likadana.
Sydjouren Skåne AB arbetar med bärgning i Skåne med utgångspunkt från Malmö och Helsingborg. Vi är anslutna till Viking och får de flesta av våra uppdrag genom dem.
För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 15 september 2023. Urval sker löpande.
Arbetstid: Schemalagd arbetstid 40 timmar/vecka plus passning
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning, alternativt timanställning.
Lön: Lön enligt avtal
Skicka ansökan med CV och personligt brev där du berättar varför du vill jobba hos oss till: [email protected]. Visa mindre

C E Lastbil chaufför

Ansök    Aug 18    Famline AB    Fjärrbilsförare
Fjärrbilsförare CE sökes med utgångspunkt Malmö. Tjänsten påbörjas September 2023 enligt överenskommelse. 4 arbetsveckor/månad med mycket varierande uppdrag. Övernattning i hytten ingår i arbetet. Du tilldelas eget ekipage. Som arbetstagare bör du vara mycket självständig med känsla för planering. Du är bekväm med varierande uppdrag och dagar som är sig lika. Du är mycket tålmodig och noggrann i ditt arbete. Fast lön enligt överenskommelse. K... Visa mer
Fjärrbilsförare CE sökes med utgångspunkt Malmö.


Tjänsten påbörjas September 2023 enligt överenskommelse.


4 arbetsveckor/månad med mycket varierande uppdrag. Övernattning i hytten ingår i arbetet. Du tilldelas eget ekipage.


Som arbetstagare bör du vara mycket självständig med känsla för planering. Du är bekväm med varierande uppdrag och dagar som är sig lika. Du är mycket tålmodig och noggrann i ditt arbete.


Fast lön enligt överenskommelse.


Krav
- Svenska i tal & skrift
- CE
- truckkort
- giltigt YKB
- Förarkort
- Yrkeskompetens minimum 2år (Fjärrbilsförare)
- Referenser Visa mindre

C/CE-chaufförer sökes till diverse uppdrag i Skåne med omnejd!

VÅRT ERBJUDANDE På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området logistik. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa ... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området logistik. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Vi vill ge dig möjligheten att visa intresse för att jobba som C/CE-chaufför i Skåne med omnejd, detta då Jobandtalent fortsätter att expandera och får fler förfrågningar från olika kunder inom logistikbranschen. Detta är en spontanansökan vilket innebär att vi kommer hålla intervjuer löpande i kombination med att behoven skall tillsättas hos olika uppdragsgivare i området. Det innebär att när vi har haft en intervju med dig och matchat dig mot rätt uppdrag, kan vi enkelt & snabbt få ut dig i arbete.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som trivs allra bäst framför ratten och gillar att vara ute på vägarna. Du får gärna ha tidigare erfarenhet som C/CE- chaufför i olika uppdrag inom logistikbranschen. Du gillar att arbeta självständigt, tar ansvar för att ditt arbete utförs noggrant och säkert, och är duktig på att hålla dig till tidsplaner.

KRAV

- C/CE-körkort

- YKB

- Digitalt förarkort

- God svenska

- God fysik

- Kunna jobba skift

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Du kommer att vara anställd av Jobandtalent och uthyrd till kund. Tjänsten startar med en sedvanlig visstidsanställning/provanställning på 6 månader.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba extra som serviceman i Malmö!

Trivs du med ett rörligt och självständigt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig! Just nu söker vi en serviceman för timanställning! Om tjänsten Det här jobbet innebär att köra ut till olika kunder i Malmö-området och byta ut deras smutsiga entrémattor mot nya. Du kör ut och hämtar mattorna på egen hand, vilket kräver en god fysisk förmåga då mattorna kan vara tunga. I denna roll blir du ansiktet utåt för företaget du jobbar på och därför är det vikti... Visa mer
Trivs du med ett rörligt och självständigt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig! Just nu söker vi en serviceman för timanställning!

Om tjänsten

Det här jobbet innebär att köra ut till olika kunder i Malmö-området och byta ut deras smutsiga entrémattor mot nya. Du kör ut och hämtar mattorna på egen hand, vilket kräver en god fysisk förmåga då mattorna kan vara tunga. I denna roll blir du ansiktet utåt för företaget du jobbar på och därför är det viktigt att du har ett gott bemötande gentemot kunderna du träffar.

B-körkort är ett krav.

DU utgår ifrån depån i Arlöv.

Detta är ett extrajobb. Du ska kunna jobba en kväll i veckan måndag-torsdag, kl. 16-21.

Är du vår nya serviceman?

Vi på Lernia Bemanning söker dig som brinner för hög kundnöjdhet samt bra service.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt samt att du kan ta egna initiativ. Vidare fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt. Sist men inte minst utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrket sedan tidigare, samt är en van och trygg bilförare.

För att bli aktuell för detta uppdrag krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker dig som kanske har en annan anställning, men vill jobba lite extra. Du ska kunna jobba 1 kväll/vecka från mitten av september tom mars nästa år.

Om Kunden

Kunden är ett framgångsrikt företag som verkar inom tvättindustrin. De arbetar huvudsakligen med tvätt av arbetskläder samt entrémattor.

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vid frågor kontakta Lina Nilsson Sjöholm, 072-204 85 21, eller [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: September - mars

Placeringsort: Arlöv

Krav för denna tjänsten är B-körkort. På kunds förfrågan kan vi också komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Larvkransförare

Ansök    Aug 8    PEAB AB    Bygg- och anläggningsförare
Nu söker vi på Bärarlaget/Ralling en förare till fackverksburen larvkran med utgångsort Malmö eller Helsingborg. Om tjänsten Som larvkransförare hos oss på Bärarelaget/Ralling är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att lyfta olika sorters gods hos våra kunder. I arbetet ingår även översyn och underhåll av din mobilkran. Arbetet utförs ute hos våra kunder inom bygg, anläggning och industri. Om dig Vi söker dig som trivs med att ta egna initiativ och har f... Visa mer
Nu söker vi på Bärarlaget/Ralling en förare till fackverksburen larvkran med utgångsort Malmö eller Helsingborg.

Om tjänsten

Som larvkransförare hos oss på Bärarelaget/Ralling är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att lyfta olika sorters gods hos våra kunder. I arbetet ingår även översyn och underhåll av din mobilkran. Arbetet utförs ute hos våra kunder inom bygg, anläggning och industri.

Om dig

Vi söker dig som trivs med att ta egna initiativ och har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet som förare av larvkran ställer även höga krav på flexibilitet, koncentration, kundkänsla och koordinationsförmåga.

Du behöver ha:

- Erfarenhet som mobilkransförare
- C-körkort

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kim Engman, depåchef Bärarelaget, på 0709-767460 [email protected] alternativt Henrik Grahn depåchef Ralling 0709767442 [email protected] Visa mindre

Lastväxlare / Schaktbil med ev beredskap C kort

Vi är ett företag som satsar på hög service, nöjda kunder och lojala anställda. Företaget grundades 2006 och är ett etablerat åkeri med Skåne län som arbetsfält. Ta chansen att arbeta i ett seriöst företag med trevliga arbetskamrater, frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Som person är du noggrann, ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så det är viktigt att du har en god s... Visa mer
Vi är ett företag som satsar på hög service, nöjda kunder och lojala anställda. Företaget grundades 2006 och är ett etablerat åkeri med Skåne län som arbetsfält.
Ta chansen att arbeta i ett seriöst företag med trevliga arbetskamrater, frihet under ansvar och
goda utvecklingsmöjligheter.
Som person är du noggrann, ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så det är viktigt att du har en god servicekänsla.
Du ska ha förståelse för vikten av skötsel av fordonet och att du som chaufför är företagets ansikte ut mot kund/beställare.
Arbetstider varierar mellan tidig morgon och sen eftermiddag, Vissa kvällar och helger med viss Beredskap innebär att vid behov snabbt kunna rycka in och börja arbeta med kort varsel.
Vi emotser skriftlig ansökan per email.
Du måste ha minst C-körkort och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att köra lastväxlare, schaktbil. YKB är du klar med sedan tidigare.
Företaget utför transporter via lastbilscentral.
Vi sätter stort värde på din personlighet. Du ska tycka om ditt arbete och vilja förbättra både dig och företaget
Vi ser gärna personer med lokal förankring.
Du som söker ska behärska det Svenska språket både i tal och skrift bra med tanke på att vi konstant är i behov utav språket och kommunikationen. Visa mindre

Chaufförer till Mathems lager i Arlöv, Malmö Deltid

För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna l... Visa mer
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Just nu söker vi chaufförer för deltidstjänster som vill stärka upp vårt trevliga och positiva team! Om du gillar att köra bil, träffa kunder och få vara ute i nya, spännande miljöer varje dag tror vi att detta är jobbet för dig.

Varför ska du jobba hos oss?

Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa med oss. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor. Visste du att vi var först i norra Europa med att köpa in en helt eldriven lätt lastbil?

Vad kommer du att få göra?

Som chaufför hos Mathem är du vårt ansikte utåt och ansvarar tillsammans med vår lagerpersonal för att kunden får hem hela, fräscha och korrekta varor. Tillsammans utgör Ni de viktigaste delarna för att leverera den bästa upplevelsen till kunden.

Våra chaufförers huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta leveranserna hem till våra kunder. Arbetsdagen börjar på vårt lager. Här träffar du arbetsledningen och dina kollegor samt hämtar ut nyckeln till den färdiglastade bilen du ska köra för dagen.

Under en arbetsdag möter du som chaufför mellan 25-40 kunder. Ingen dag är den andra lik och som chaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker ofta inne i city men även i mindre tätbebyggda områden. Till sin hjälp har chauffören en handdator med en förprogrammerad GPS med ruttlistan för dagen. Rutterna sätts med hänsyn till det leveransintervall kunderna har valt.

Vad krävs för rollen?

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla nedanstående krav:

- Inneha B-körkort, minst 2 år

- God fysik, då tjänsten innebär både tunga lyft och att gå i trappor

- God nivå av svenska, kommunikation via telefon sker dagligen

- Körvana från större fordon (lätt lastbil alt. skåpbil)

Personliga egenskaper

För att vara aktuell bör du vara trygg bakom ratten, oavsett om du befinner dig i ett trångt villakvarter eller mitt i rusningstid inne i city. Du är ett trafikföredöme och har ett stort säkerhetstänk samt visar mycket hänsyn till dina medtrafikanter. Vidare är du ansvarstagande och självgående.

Du gillar att jobba fysiskt och trivs på en tempofylld arbetsplats där det händer mycket. Då arbetsdagarna kan se mycket olika ut bör du dessutom vara flexibel, punktlig, stresstålig samt problemlösande. Det är även viktigt att du gillar att träffa kunder och leverera hög service. Som medarbetare hos oss har du ständigt kontakt med andra, det är därför viktigt att vara en god kommunikatör.

Övrig information

Plats: Arlöv, Malmö

Omfattning: Deltid 15 h/v-20 h/v (motsvarande 37-50 %) Observera att det ordinarie schemat enbart kommer att förläggas på vardagar och inte helger.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal (Lager & E-handel)

Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Som ett led i vårat arbete för en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess har vi i valt att samarbeta med Hubert.ai som är en virtuell rekryteringsassistent och hjälper till med urvalsprocessen. Du kommer via mail att bli inbjuden in till en chattbaserad intervju så snart du skickat in en ansökan till denna tjänst. Var därför noggrann med att ange din korrekta mailadress så att inbjudan hittar rätt.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår även som en del i rekryteringsprocessen för denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

C/E yrkesförare (malmö)

Bussa Göran Åkeri AB söker just nu kunniga C/E yrkesförare med erfarenhet inom distribution, vi söker dig som har driv samt är en mästare på problemlösning. Vi utgår från Malmö och levererar mat över hela Skåne. Vi ser till att maten håller samma goda kvalitet från punkt A till punkt B. Då vi är ansiktet utåt ser vi att du har servicemind och är en god lagspelare samt bemästrar det svenska språket. Arbetet kräver att du har truckbehörighet för minst A2 &... Visa mer
Bussa Göran Åkeri AB söker just nu kunniga C/E yrkesförare med erfarenhet inom distribution, vi söker dig som har driv samt är en mästare på problemlösning.
Vi utgår från Malmö och levererar mat över hela Skåne. Vi ser till att maten håller samma goda kvalitet från punkt A till punkt B. Då vi är ansiktet utåt ser vi att du har servicemind och är en god lagspelare samt bemästrar det svenska språket.
Arbetet kräver att du har truckbehörighet för minst A2 & A4, godkänd YKB och giltigt färdskrivarkort. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har vana att framföra samt backa bil och släp självständigt.


Maila ditt CV, personligt brev samt kontaktuppgifter till Andreas: [email protected]
Ha gärna 1-2 referenser tillgängliga.


Start: Omgående / enligt överenskommelse.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Anställningsform: Timanställning (schema månadsvis). Visa mindre

CE- Chaufforer

Ansök    Jul 24    AELS AB    Distributionsförare
CE- Chaufforer CE Driver – Trailertrucking Kommun: Trelleborg Kort fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: 6 månader eller längre Anställningsform: Provanställning – tillsvidareanställning "först-till-kvarnen" Om du har adr kan vi erbjuda dig internationella rutter. Om jobbet: Vi samarbetar med LKW Walter och DFDS är baserade i Trelleborg Vi söker nu förare som innehar CE och UKB eller kod 95, som brinner för att köra bil, är engagerade i arbetet... Visa mer
CE- Chaufforer
CE Driver – Trailertrucking
Kommun: Trelleborg
Kort fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Provanställning – tillsvidareanställning
"först-till-kvarnen"
Om du har adr kan vi erbjuda dig internationella rutter.


Om jobbet:
Vi samarbetar med LKW Walter och DFDS är baserade i Trelleborg
Vi söker nu förare som innehar CE och UKB eller kod 95, som brinner för att köra bil, är engagerade i arbetet och är villiga att emellanåt arbeta över timmar, beroende på leveranserna.
AELS AB är ett ungt och mycket ambitiöst företag, som arbetar med stora logistikföretag.
Krav: Körkort med behörighet CE YKB Digitalt körkort.
Om anställningen
Lön
Lön enligt överenskommelse - attraktiv lön -beroende på körda kilometer
Anställningsvillkor
Provanställning och Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Var är arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Trelleborgs kommun i Skåne län medan leveranser av släpvagnar sker över hela Sverige Visa mindre

Yrkesförare

Ansök    Jul 22    Godis Landet    Distributionsförare
NORDIC BEST CRAFT AB söker 2 chaufförer med ERFARENHET av kyl & frys-transporter för fasta uppdrag. Arbetsuppgifter: Distribution och körning i Skåne. Vi söker personer som är stresståliga, har god lokalkännedom och har ERFARENHET av arbete inom distribution. Det krävs: C-körkort YKB ADR & truck…… ej krav Digitalt förare kort Lön enligt kollektivavtal Kontakt: Endast via Mail till: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte d... Visa mer
NORDIC BEST CRAFT AB söker 2 chaufförer med ERFARENHET av kyl & frys-transporter för fasta uppdrag.
Arbetsuppgifter:
Distribution och körning i Skåne. Vi söker personer som är stresståliga, har god lokalkännedom och har ERFARENHET av arbete inom distribution.
Det krävs:
C-körkort
YKB
ADR & truck…… ej krav
Digitalt förare kort
Lön enligt kollektivavtal
Kontakt:
Endast via Mail till:
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Rent a Tent söker tältmontörer

Ansök    Jul 20    Rentera Syd AB    Distributionsförare
Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Vi söker nu 5 st anställda till vårt lager i Malmö. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund. För att passa in hos oss ska du vara positiv och flexibel samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ska ... Visa mer
Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Vi söker nu 5 st anställda till vårt lager i Malmö.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund.
För att passa in hos oss ska du vara positiv och flexibel samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ska du även vara serviceinriktad och social.
Arbetet som tältmontör innebär hårt fysiskt arbetet. Med anledning av detta bör du ha en god fysik och vara beredd på att ta i.
Goda kunskaper i svenska eller engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Arbetstid/varaktighet
Behovsanställning löpande från augusti, slutdatum är flexibelt.
Ansökan
Ansökan tas endast emot via vår hemsida https://rentatent.se/rekrytering/malmo Visa mindre

Rekryteringsutbildning - Bli lastbilsförare

-Arbeta som lastbilsförare! -Är du intresserad av ett framtidsyrke! Trenden är tydlig att antalet transporter ökar och därmed också behovet av fler lastbilsförare med C/CE-körkort! Arbetsförmedlingen, OnePartnerGroup i Skåne AB och Yrkesakademin samarbetar kring en rekryteringsutbildning av lastbilsförare. Rekryteringsutbildningen innebär: - Yrkesutbildning som leder till heltidsanställning hos OnePartnerGroup i direkt anslutning ... Visa mer
-Arbeta som lastbilsförare!
-Är du intresserad av ett framtidsyrke!

Trenden är tydlig att antalet transporter ökar och därmed också behovet av fler lastbilsförare med C/CE-körkort!
Arbetsförmedlingen, OnePartnerGroup i Skåne AB och Yrkesakademin samarbetar kring en rekryteringsutbildning av lastbilsförare.
Rekryteringsutbildningen innebär:
- Yrkesutbildning som leder till heltidsanställning hos OnePartnerGroup i direkt anslutning till avslutad utbildning (under förutsättning att du fullföljer och blir godkänd på utbildningen)
- Arbetsförmedlingen betalar utbildningen
- Du kan ha rätt till ersättning när du går utbildningen i form av aktivitetsstöd via Försäkringskassan
- Du kan ha möjlighet att få hjälp med ersättning för resor till utbildningen
Rekryteringsutbildningen startar i augusti 2023 vid Yrkesakademin i Malmö.
Krav: för att bli aktuell för rekryteringsutbildningen är du arbetslös och inskriven vid Arbetsförmedlingen, har svenskt B-körkort för manuell växellåda samt fyllt 21 år. Du
ska inte ha några belastningar som gör att du inte kan få körkortstillstånd Du talar och förstår svenska motsvarande SFI c-nivå.
Du som är intresserad går in och anmäler du dig på länken:
https://www.recruto.se/apps/listings/view/id/60422
Sedan blir du kallad till ett informationsmöte tillsammans med Arbetsförmedlingen, OnePartnerGroup och Yrkesakademin.
Hälsningar
Arbetsförmedlingen i samarbete med OnePartnerGroup och YrkesAkademin Visa mindre

CE-chaufförer sökes för storkund i Malmö - Snabb anställning

Jobb-ID 231143 Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu CE-chaufförer för uppdrag i Malmö. Uppdraget är en fjärrkörning där du kommer köra gods från Malmö till Helsingborg. Arbetet sker på kvällstid och du kommer jobba en del övertidstimmar. Kunden är en ledande aktör inom åkeribranschen i Sverige som växer och behöver därför nya rutinerade chaufförer. Anställningen är en visstidsanställning under sommaren med goda möjligheter till förlängning. Vi til... Visa mer
Jobb-ID
231143

Jobbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu CE-chaufförer för uppdrag i Malmö. Uppdraget är en fjärrkörning där du kommer köra gods från Malmö till Helsingborg. Arbetet sker på kvällstid och du kommer jobba en del övertidstimmar. Kunden är en ledande aktör inom åkeribranschen i Sverige som växer och behöver därför nya rutinerade chaufförer. Anställningen är en visstidsanställning under sommaren med goda möjligheter till förlängning. Vi tillsätter tjänsten löpandes. så sök jobbet redan idag.

Villkor
Startdatum: Löpande rekrytering, omgående anställning
Ort: Malmö - Helsingborg
Arbetstider: Kväll
Omfattning: 100%

KOMPETENSKRAV

- CE-behörighet

- Giltigt YKB

- Digitalt förarbevis

- Behärskar svenska i tal och skrift

- God vana i att backa med släp

- Vana vid lastning och lossning

- Meriterande ifall du behärskar engelska

- Meriterande med ADR

- Meriterande med truckvana

DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods utgående från Malmö. Du utgår från kundens terminal i Malmö och kör därefter till Helsingborg. Du kommer att vara anställd hos oss på Reko Consulting och vara uthyrd till vår kund.

OM FÖRETAGET
Kunden är en välkänd aktör inom åkeribranschen som erbjuder lager och logistik för olika målgrupper. Företagets huvudkontor ligger i Skåne och företaget har kontor, leveranser och kunder i hela landet. Vår samarbetspartner är ett familjärt bolag som verkat i många år och är ett igenkänt varumärke i området. Företaget tar heder i sin noggrannhet och fokus på kvalité i sina produkter och tjänster.

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen behöver du ha tidigare erfarenhet som en lastbilschaufför. Det är viktigt att du som person är noggrann och ansvarstagande då mycket av jobbet sker på eget ansvar. Du behöver vara van vid att köra långa sträckor då transport mellan städer och regioner ingår i arbetet.

OM OSS
Som anställd på Reko Consulting kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Reko Consulting får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Reko arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Reko för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att a... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.
 
Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.
 
Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Kranbilsförare

Ansök    Jul 12    Malmö kommun    Kranbilsförare
Ref: 20231849 Arbetsuppgifter Vi söker kranbilsförare för att utföra anläggningstransporter med lastbil inom Malmö stad. Du kommer att ingå i ett arbetslag om ca ett femtontal chaufförer, transportsamordnare och sektionschef. Ledningen stödjer och förser dig med nya uppdrag och följer upp att kundbeställningarna levereras och utgör länken mellan kunden och dig. Du ska trivas med att vara ett av våra ansikten utåt och representera Malmö stad på ett trevl... Visa mer
Ref: 20231849

Arbetsuppgifter
Vi söker kranbilsförare för att utföra anläggningstransporter med lastbil inom Malmö stad. Du kommer att ingå i ett arbetslag om ca ett femtontal chaufförer, transportsamordnare och sektionschef. Ledningen stödjer och förser dig med nya uppdrag och följer upp att kundbeställningarna levereras och utgör länken mellan kunden och dig.

Du ska trivas med att vara ett av våra ansikten utåt och representera Malmö stad på ett trevligt och vänligt sätt i kontakten med Malmöborna och våra kunder. Du kommer att få jobba med en modern och miljöanpassad fordonspark och vår ambition är att våra chaufförer ska kunna köra flera av våra fordon och bemästra inte enbart transporter med lastbil i kombination med kran och skopkörning utan även lastväxlare, schaktbil, sågbil, potthålslagning med asfaltsaggregat på lastbilen mm.

Kvalifikationer
För att kunna söka tjänsten skall du ha:


• Gymnasieutbildning inom transport, entreprenad eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.
• minst 1 års erfarenhet av bygg- och anläggningstransporter
• minst C-körkort
• giltig YKB
• säkerhet på väg
• krankort över 18 tonmeter
• mycket god erfarenhet av arbete med kran och skopa
• goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift
• goda kunskaper samt minst 1 års erfarenhet av arbete med lastväxlare.

Det är meriterande om du har:


• genomgått vidareutbildning inom fordonstrafik, som till exempel sågbil, arbete på väg, CEkörkort, truckkort och maskinförarutbildning samt har erfarenhet av arbete med schaktbil.
• minst 3 års dokumenterad erfarenhet av belysningsarbete i stadsmiljö, det vill säga kunskap och erfarenhet av stolpsättning, utbyte av befintlig stolpe, armaturbyten, kunna hantera trumlyft, kunna utföra kabelfelsgrävning samt även kunna förstå ritningsunderlag (ledningskoll och dylikt) på det som skall utföras, vi vill gärna att du har genomgått ESA utbildning.
• erfarenhet av att ha bistått med kabeldragning samt varit behjälplig vid diverse installationer.
• Truckkort samt utbildning i heta arbeten.

För att klara din arbetsroll hos oss måste du kunna visa prov på noggrannhet och ordningssinne, samt kunna ta ansvar för dina uppdrag och våra gemensamma fordon och redskap. Samtidigt ska du också ha förmågan att anpassa dig till ändrade förhållanden. Jobbet kräver flertalet in och ursteg ur lastbilen, varför god fysik krävs.

Om arbetsplatsen
Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Vi kommer kalla till intervju löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Driftiga Chaufförer med C och C/E behörighet sökes

Ansök    Jul 13    Hrx Sverige AB    Distributionsförare
HRX Sverige AB söker distributionschaufför till vårt kontor i Malmö. Vi arbetar med internationella expresstrafiker med hög kvalitet till och från Finland, Baltikum och Polen och arbetsuppgifterna består i att hantera gods på vår terminal, distribuera och hämta in sändningar lokalt i Skåne och Köpenhamnsområdet. Eftersom vi arbetar med internationella transporter är det bra om du kan kommunicera med utländska chaufförer på engelska. En del omlastning, loss... Visa mer
HRX Sverige AB söker distributionschaufför till vårt kontor i Malmö. Vi arbetar med internationella expresstrafiker med hög kvalitet till och från Finland, Baltikum och Polen och arbetsuppgifterna består i att hantera gods på vår terminal, distribuera och hämta in sändningar lokalt i Skåne och Köpenhamnsområdet.
Eftersom vi arbetar med internationella transporter är det bra om du kan kommunicera med utländska chaufförer på engelska.
En del omlastning, lossning och lastning av gods förekommer på terminalen där det är viktigt att man är behjälplig, så är det meriterande om du har truckkort.
Serviceminded, ordningssam och problemlösare är tre viktiga egenskaper som vi värdesätter högt. Vi arbetar med appar för att ta emot körorderna, registrera hämtningar och leveranser samt se till att allting kvitteras på ett korrekt sätt.
Hör av dig med en ansökan snarast möjligt, så hör vi av oss till utvalda för en intervju innan en eventuell anställning.
Vi tillämpar provanställning. Visa mindre

C-Chaufför / Montör

Ansök    Jul 13    Wikan Personal AB    Distributionsförare
C-chaufför / Montör Om företaget HITSA är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller design, tillverkning och försäljning av möbler för stadsmiljö, produkter för cykelparkering och hållplatsutrustning. Företaget sysselsätter ca 100 medarbetare och är representerat i en rad europeiska länder med showroom i Stockholm, samt tillverkning i egen regi i Danmark och Lettland. Huvudkontoret finns i Kolding i Danmark. Wikan Personal hjälper oss att hitta... Visa mer
C-chaufför / Montör

Om företaget
HITSA är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller design, tillverkning och försäljning av möbler för stadsmiljö, produkter för cykelparkering och hållplatsutrustning. Företaget sysselsätter ca 100 medarbetare och är representerat i en rad europeiska länder med showroom i Stockholm, samt tillverkning i egen regi i Danmark och Lettland. Huvudkontoret finns i Kolding i Danmark.

Wikan Personal hjälper oss att hitta en ny kollega som utgår från vår anläggning i Arlöv

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder en varierande tjänst som innehåller både arbetsuppgifter som C-chaufför och som montör. Det är utomhusarbete där du tillsammans med kollegor lastar material och kör till arbetsplatsen där ni arbetar vidare med montering av stålkonstruktioner utifrån våra kunders önskemål.
Med hjälp av ritningsunderlag med beskrivningar om mått och beklädnad utför du monteringsarbetet ihop med teamet.
Arbetet är på heltid och förlagt dagtid måndag-fredag kl 7.00 - 16.00 men övertid och förskjuten arbetstid kan förekomma.
Största delen av arbetet sker i Skåne samt Själland i Danmark.
Resor och 10-40 övernattningar per år ingår.
Genom internutbildning lär du dig produkter och arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att trivas med arbetet är du fysiskt stark, då tunga lyft förekommer i det dagliga arbetet. Det är också viktigt att du har möjlighet att resa i tjänsten.
Vi söker dig som är ansvarsfull, driven och tycker om att arbeta i mindre team. Erfarenhet inom snickeri, plåtarbete eller annat liknande arbete är meriterande. Behärskar du grundläggande ritningsläsning är det också en merit.

B- och C- körkort är ett krav.

Har du erfarenhet av lyftanordningar och truckkörning är det också meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och du blir anställd av HITSA AB. Tillsättning enligt överenskommelse i augusti/september.
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan via www.wikan.se
Vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 13 augusti.

För mer information kring tjänsten och för mer information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.

 

Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.

 

Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Chaufför till Pantamera i Malmö

Ohlssons kör på uppdrag av Returpack och hämtar in PET-flaskor och aluminiumburkar från butiker i stora delar av landet. Vi kör med 2-facksbilar enligt planerade turer som rullar på dagtid, måndag till söndag. Vi söker nu en chaufför som kan köra bilen som utgår från Malmö Du måste ha minst C-körkort och YKB samt tidigare erfarenhet av att köra lastbil. Som person är du noggrann, ansvarsfull och kan arbeta självständigt. Då du kommer att ha mycket kont... Visa mer
Ohlssons kör på uppdrag av Returpack och hämtar in PET-flaskor och aluminiumburkar från butiker i stora delar av landet. Vi kör med 2-facksbilar enligt planerade turer som rullar på dagtid, måndag till söndag.
Vi söker nu en chaufför som kan köra bilen som utgår från Malmö

Du måste ha minst C-körkort och YKB samt tidigare erfarenhet av att köra lastbil. Som person är du noggrann, ansvarsfull och kan arbeta självständigt. Då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och en servicekänsla som sätter kunden i fokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Om du vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Roy Strandh på 010-45 00 200.

Vi tillämpar fortlöpande urval så ansök snarast.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Kranbils Förare

Carlstedts Entreprenad Söker förare för körning med Kranbil. Fast körning för kund inom Bygghandel. Brädgårdsbil Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande körning. Tjänsten är heltid , du kommer bli erbjuden en tillsvidareanställning efter provperiod på 6 månader. Bilen är stationerad utanför Lund Visa mer
Carlstedts Entreprenad
Söker förare för körning med Kranbil.
Fast körning för kund inom Bygghandel.
Brädgårdsbil
Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande körning.
Tjänsten är heltid , du kommer bli erbjuden en tillsvidareanställning efter provperiod på 6 månader.
Bilen är stationerad utanför Lund Visa mindre

Yrkesförare med C/CE Kort?

Ansök    Jul 3    MK Manning AB    Distributionsförare
Gillar du att vara ute på vägarna samt vara en ambassadör utåt? LÄS VIDARE! Vi söker nu flera drivna och glada lastbilschaufförer för flera olika kundföretag. Vi erbjuder ett varierande jobb med stort kundfokus därav lägger vi stor vikt vid att man är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Arbetet består av att lasta och leverera gods runt om i Skåne, med utgångspunkt Malmö. Kvalifikationer C-kort eller CE-kort med tillhörande YKB ADR Digitalt... Visa mer
Gillar du att vara ute på vägarna samt vara en ambassadör utåt? LÄS VIDARE!

Vi söker nu flera drivna och glada lastbilschaufförer för flera olika kundföretag.

Vi erbjuder ett varierande jobb med stort kundfokus därav lägger vi stor vikt vid att man är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.
Arbetet består av att lasta och leverera gods runt om i Skåne, med utgångspunkt Malmö.

Kvalifikationer C-kort eller CE-kort med tillhörande YKB
ADR
Digitalt förarkort
Behärskar svenska språket
Meriterande Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Stresstålig
God fysik då tunga lyft kan förekomma
Om anställningen Placeringsort: Malmö
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal
Anställningsform: Tillsvidare
Om ansökningsprocessen

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

CE-Chafför

Ansök    Jul 6    Simons Åkeri AB    Fjärrbilsförare
24 meters ekipage Samma bil och släp varje dag Mån-fre ibland utgång söndag med 1-3 övernattningar/ Vecka Lön enligt kollektivavtal Söker dig som har erfarenhet av att köra långt, tungt och länge. Klassisk Fjärrbilskörning för dig som vet vad det innebär så ligger det på 2-7,8 stopp om dagen Vi letar efter rätt person som passar in i företaget. Visa mer
24 meters ekipage
Samma bil och släp varje dag
Mån-fre ibland utgång söndag med 1-3 övernattningar/ Vecka
Lön enligt kollektivavtal
Söker dig som har erfarenhet av att köra långt, tungt och länge.
Klassisk Fjärrbilskörning för dig som vet vad det innebär så ligger det på 2-7,8 stopp om dagen
Vi letar efter rätt person som passar in i företaget. Visa mindre

Lastbilschaufför

Söker omgående en chaufför för varierande körningar med bil+släp och även trailer körningar med olika uppdrag för våra kunder med fokus på Skåne,Halland men även lite längre körningar med någon övernattning. Meriterande är flexiblitet,omtänksamhet om gods kunder och fordon. Svenska språket i tal skrift är ett måste. Visa mer
Söker omgående en chaufför för varierande körningar med bil+släp och även trailer körningar med olika uppdrag för våra kunder med fokus på Skåne,Halland men även lite längre körningar med någon övernattning. Meriterande är flexiblitet,omtänksamhet om gods kunder och fordon. Svenska språket i tal skrift är ett måste. Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.

 

Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.

 

Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Chaufför/Flyttgubbe

Vi är ett företag som ständigt expanderar. Ingen erfarenhet krävs. Vi ser gärna att ni har B och C körkort, men inget krav. Vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift när du jobbar mycket med kundkontakter. Hos oss varierar arbetsuppgifterna. Privatflytt och företagsflytt är vår huvudsakliga syssla. Ingen dag är densamma. Tjänsten innefattar mycket tunga lyft och en del obekväma arbetstider. Visa mer
Vi är ett företag som ständigt expanderar. Ingen erfarenhet krävs.
Vi ser gärna att ni har B och C körkort, men inget krav.
Vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift när du jobbar mycket med kundkontakter.
Hos oss varierar arbetsuppgifterna.
Privatflytt och företagsflytt är vår huvudsakliga syssla.
Ingen dag är densamma.
Tjänsten innefattar mycket tunga lyft och en del obekväma arbetstider. Visa mindre

Säkerhetschaufför med känsla för service!

Ansök    Jun 28    Sekretesso AB    Distributionsförare
Nu finns chansen till ett riktigt spännande jobb som säkerhetschaufför hos oss på Sekretesso AB. Vi är på jakt efter en servicestjärna som gillar ansvar, är lyhörd mot kund och som gärna axlar rollen som företagets ansikte utåt, helst med glimten i ögat. Om oss: Sekretesso erbjuder säkerhetsdestruktion till företag och organisationer i Södra Sverige. Vi ser till att företagshemligheter, personuppgifter och annan konfidentiell information i fysisk form ... Visa mer
Nu finns chansen till ett riktigt spännande jobb som säkerhetschaufför hos oss på Sekretesso AB.
Vi är på jakt efter en servicestjärna som gillar ansvar, är lyhörd mot kund och som gärna axlar rollen som företagets ansikte utåt, helst med glimten i ögat.


Om oss:
Sekretesso erbjuder säkerhetsdestruktion till företag och organisationer i Södra Sverige. Vi ser till att företagshemligheter, personuppgifter och annan konfidentiell information i fysisk form hanteras och förstörs på ett tryggt och säkert sätt. Våra tjänster riktar sig till bolag som vill vara säkra på att kritisk information inte hamnar i fel händer, tjänsterna är ett smart komplement till GDPR.


Dina arbetsuppgifter
Som säkerhetschaufför ansvarar du för att hämta samt leverera sekretesskärl till angivna destinationer runt om i hela Skåne samt delar av Hallands Län. Merparten av leveranserna sker direkt till kunders våningsplan där rutiner och arbetssätt är av stor vikt för att leveransen ska bli i toppklass vid varje tillfälle. Utöver de dagliga leveranserna kommer du vara en viktig del i alla våra tillfälliga uppdrag där vi hjälper kunderna med allt från mindre arkivrensningar till större projekt där vi hjälper våra kunder med helhetslösningar som exempelvis kan innebära att flytta ett helt arkiv.
Vidare kommer du även hålla kontakten med några av våra leverantörer och samarbetspartners för att vara länken i det dagliga arbetet med dessa.


Vem söker vi?
Vi söker dig som verkligen brinner för att ge bästa möjliga service varje dag. Detta blir särskilt viktigt eftersom du kommer vara företagets ansikte utåt vilket gör att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och därmed ser dina leveranser som en möjlighet att leverera riktigt bra service vid varje möte med kunderna. Som person är du mycket social, ansvarstagande och framför allt lösningsorienterad. Arbetet är tidvis fysiskt krävande, vilket är något du trivs med.
Tidigare har du förmodligen arbetat med någon form av budbilsleverans, exempelvis inom kaffe/ vatten/ mat-leveranser, återvinning eller liknande.
Meriterande om du har god lokalkännedom samt vana vid att parkera vid diverse lastzoner runt om i de olika städerna som uppdraget syftar till. Likaså har du vana vid att köra lätt lastbil.
Du som söker är medveten om att arbetet kräver utdrag från Polismyndighetens belastningsregister.
Giltigt B-körkort är ett krav.


Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Chaufför till Stena Recycling - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med ... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö?  Då kan denna tjänst på Stena Recycling vara något för dig!


Just nu söker vi chaufförer för vår kunds räkning. Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i Malmö. Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp i åkeriverksamheten. Material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mestadels under dagtid, 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis, YKB
* Gymnasial utbildning inom området
* Goda språkkunskaper, kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete är meriterande


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att a... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.
 
Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.
 
Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Lastbilschaufför/ distributionsförare

Lastbilschaufförer söks med C körkort och Ykb. Tjänstgöringsgrad 80 % fast (dagtid) distribution av frukt och grönt. Timmastälning (nattid/ dagtid) distribution av tidningar. Erfarenhet från yrket ses som meriterande. Du som söker behöver vara ansvarstagande men också ha lätthet för servicarbete. Start omgående. Visa mer
Lastbilschaufförer söks med C körkort och Ykb.
Tjänstgöringsgrad 80 % fast (dagtid) distribution av frukt och grönt.
Timmastälning (nattid/ dagtid) distribution av tidningar.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.
Du som söker behöver vara ansvarstagande men också ha lätthet för servicarbete.
Start omgående. Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att a... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.
 
Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.
 
Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Lastbilschaufför

Ansök    Jun 17    Paskalev, Toni    Fjärrbilsförare
Vi söker chaufför med CE körkort. Vi anställer på heltid, tillsvidareanställning Trailerdragning från Malmö/Trelleborg måndag-fredag • Med och utan övernattningar Vi ser gärna att du har: • Bra planering • CE körkort • YKB Språk: engelska och något av Balkan-språken. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker chaufför med CE körkort. Vi anställer på heltid, tillsvidareanställning
Trailerdragning från Malmö/Trelleborg måndag-fredag
• Med och utan övernattningar
Vi ser gärna att du har:
• Bra planering
• CE körkort
• YKB
Språk: engelska och något av Balkan-språken.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastväxlarchaufför

Vi söker nu en Lastväxlarchaufför till en av våra kunder i Malmö Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har viljan och rätt inställning och vill arbeta som Lastväxlarchaufför. Du kommer att hämta och leverera containrar mellan företaget och återvinningsstation. Din bakgrund/Dina egenskaper - Du har erfarenhet av att köra lastväxlare. - Du har körkort med C-behörighet. Och YKB som är giltigt. - Du brinner och eller har ett stort intresse av att köra maskin... Visa mer
Vi söker nu en Lastväxlarchaufför till en av våra kunder i Malmö

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har viljan och rätt inställning och vill arbeta som Lastväxlarchaufför.
Du kommer att hämta och leverera containrar mellan företaget och återvinningsstation.

Din bakgrund/Dina egenskaper
- Du har erfarenhet av att köra lastväxlare.
- Du har körkort med C-behörighet. Och YKB som är giltigt.
- Du brinner och eller har ett stort intresse av att köra maskiner och har en ambition om att jobba med detta i framtiden.
- Du är en person som trivs i lagarbetet på arbetsplatsen som är bra på att kommunicera tydligt i det viktiga samspelet med övrig personal.

Information och kontakt
Arbetet är dagtid, måndag-fredag.
Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.
Vid frågor kontakta Johan Persson 046-5408593.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

C- Chaufför sökes

Hejsan! Nu söker vi på Edon Gashi Transport AB en sansad C chaufför i Malmö med väldigt goda chanser till en tillsvidare anställning om allting går bra. Våra bilar utgår ifrån Malmö och vi sysslar med distrubitionskörningar runt om i skåne med utgångspunkt Malmö. Jobbet går ut på att vara ute på fältet och köra löst, det vill säga man har ingen fast runda utan man får olika uppdrag varje dag som varierar och ibland kan det bli slingkörning runt i skåne. Er... Visa mer
Hejsan!
Nu söker vi på Edon Gashi Transport AB en sansad C chaufför i Malmö med väldigt goda chanser till en tillsvidare anställning om allting går bra.
Våra bilar utgår ifrån Malmö och vi sysslar med distrubitionskörningar runt om i skåne med utgångspunkt Malmö. Jobbet går ut på att vara ute på fältet och köra löst, det vill säga man har ingen fast runda utan man får olika uppdrag varje dag som varierar och ibland kan det bli slingkörning runt i skåne. Erfarenhet är bra att ha och gärna men inget krav, det viktigaste är att du som söker skall vara seriös med arbetet och engagera dig och passa arbetstiderna. Jag värdesätter engagemang och viljan att jobba högt.
Startdatum enligt överenskommelse
Fast Månadslön


krav
YKB
Truck
Digitalt färdskrivarkort


Tjänst
Provanställning med god möjlighet till Fastanställning om allt går bra.


Maila din ansökan till [email protected] så tar vi det därifrån inledningsvis


Med vänliga hälsningar
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Rent a Tent söker tältmontörer

Ansök    Jun 14    Rentera Syd AB    Distributionsförare
Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Vi söker nu 5 st anställda till vårt lager i Malmö. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund. För att passa in hos oss ska du vara positiv och flexibel samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ska ... Visa mer
Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Vi söker nu 5 st anställda till vårt lager i Malmö.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund.
För att passa in hos oss ska du vara positiv och flexibel samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ska du även vara serviceinriktad och social.
Arbetet som tältmontör innebär hårt fysiskt arbetet. Med anledning av detta bör du ha en god fysik och vara beredd på att ta i.
Goda kunskaper i svenska eller engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Arbetstid/varaktighet
Behovsanställning löpande från augusti, slutdatum är flexibelt.
Ansökan
Ansökan tas endast emot via vår hemsida https://rentatent.se/rekrytering/malmo Visa mindre

Sopbilschaufför Stena Recycling - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med ... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö? Då kan denna tjänst på Stena Recycling vara något för dig!


Just nu söker vi chaufförer för vår kunds räkning. Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i bland annat Malmö, Lund, Lomma. Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp i åkeriverksamheten. Material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mån-fre kvällsskift eller dagskift, 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis, YKB
* Gymnasial utbildning inom området
* Goda språkkunskaper, kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete är meriterande


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att a... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.
 
Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.
 
Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Morgonpigga C-chaufförer till Svensk Cater i Malmö

Letar du efter en ny arbetsplats att trivas på? Lockas du av att får möjligt att provsmaka det du levererar? Just nu söker vi 2 chaufförer med C-körkort och YKB till Svensk Cater i Malmö under perioden juni till september. Som chaufför på Svensk Cater kommer du att arbeta på ett trivsamt företag som är mån om sina anställda. Du erbjuds måltidsersättning och tillvaron förgylls när leverantörer kommer och lagar middag på plats. Du kommer ingå i ett team på ... Visa mer
Letar du efter en ny arbetsplats att trivas på? Lockas du av att får möjligt att provsmaka det du levererar? Just nu söker vi 2 chaufförer med C-körkort och YKB till Svensk Cater i Malmö under perioden juni till september.

Som chaufför på Svensk Cater kommer du att arbeta på ett trivsamt företag som är mån om sina anställda. Du erbjuds måltidsersättning och tillvaron förgylls när leverantörer kommer och lagar middag på plats. Du kommer ingå i ett team på 9 chaufförer och kommer ansvara för att leverera till restauranger inom Malmö- och Lund området. Du kommer att ha mellan 15–20 stopp per dag och mycket av arbetet består av att bygga och upprätthålla en god kontakt med företagets kunder.
Vi söker dig som är social och serviceminded i ditt bemötande. Vidare krävs det att du är morgonpigg då din arbetsdag börjar 06:00 samt att du är noggrann och gillar att arbeta i ett högt tempo. 

Krav för tjänsten: Har C-körkort och YKB
Har erfarenhet som chaufför och trivs med att köra större fordon
Bra att veta!
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult med avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en personlig kontakt för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter i form av förlängt uppdrag och du får värdefulla meriter från ett företag som har över 50 års erfarenhet inom branschen.

Uppdragstid: omgående till och med v.35
Arbetstid: Mån-fre 06:00-14:30, helgarbete kan förekomma

Intresserad?
Är du C-chauffören vi söker? Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Maria Appeltofft på [email protected]. Visa mindre

CE chaufför Helsingborg

Ansök    Jun 9    Rm Frakt AB    Distributionsförare
Vi söker en chaufför till RM Frakt med utgångspunkt från Helsingborg. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är enligt fast schema. Dagtid, kvällstid samt helger förekommer. Du kommer arbeta för vår kund ICA, och därför även vara ansiktet utåt för vårt företag. Därför söker vi dig som är driven, ansvarstagande, flexibel och med hög känsla för service. För att passa in i rollen som chaufför behöver du uppfylla målen nedan. CE-KÖRKORT DIGITALT FÖRARKORT TRUCKK... Visa mer
Vi söker en chaufför till RM Frakt med utgångspunkt från Helsingborg. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är enligt fast schema. Dagtid, kvällstid samt helger förekommer.
Du kommer arbeta för vår kund ICA, och därför även vara ansiktet utåt för vårt företag.
Därför söker vi dig som är driven, ansvarstagande, flexibel och med hög känsla för service.
För att passa in i rollen som chaufför behöver du uppfylla målen nedan.
CE-KÖRKORT
DIGITALT FÖRARKORT
TRUCKKORT
YKB
ERFARENHET MED KYL TRANSPORTERVi ser gärna att du har några års erfarenhet.
Vi söker 1 chaufför som kan starta omgående.
Tillsvidare med provanställning.
Lön enligt kollektivavtal.
Tillsättningen kommer ske löpande så tveka inte med din ansökan. Visa mindre

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes till Malmö!

Beskrivning Vi söker nu C- och CE-chaufförer till sommarperioden 2023. Det finns även väldigt goda möjligheter till förlängning efter perioden. Dina arbetsuppgifter: I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Malmö. Som chaufför kommer du att distribuera paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på s... Visa mer
Beskrivning
Vi söker nu C- och CE-chaufförer till sommarperioden 2023. Det finns även väldigt goda möjligheter till förlängning efter perioden.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Malmö. Som chaufför kommer du att distribuera paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Arbetstider som lastbilschaufför hos vår kund är förlagda på dagtid, kväll och natt.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C/CE- behörighet, men ingen erfarenhet krävs. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kundföretaget på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i södra Skåne med omnejd så är det ett stort plus!
Krav:
C- eller CE – behörighet
YKB Digitalt Förarkort
God svenska i tal och skrift
Rent utdrag från belastningsregistret
Villkor
Start: Under våren enligt överenskommelse 
Ort: Malmö
Arbetstider: Dagtid, kväll och natt
Omfattning: Heltid
Lön enligt kollektivavtal
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregistret.
Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

C Lastbil förare

Hej Söker C Lastbil förare tillsvidare jobb omgående. Vi utför jobb till Bring express Malmö. Heltid jobb Fastlön Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej
Söker C Lastbil förare tillsvidare jobb omgående.
Vi utför jobb till Bring express Malmö.
Heltid jobb
Fastlön
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lagerarbetare/C-bilschaufför Malmö

C-bilschaufför/Lagerarbetare Malmö Lundagrossisten grundades år 1977 och bedriver B2B-försäljning av artiklar inom värme, vatten och sanitet. Vi är idag en av Sveriges ledande VVS-grossister med en årlig omsättning på över 1,7 miljarder kronor och fler än 200 medarbetare. Våra kunder är uteslutande professionella rörinstallatörer med ett stort och kontinuerligt materialbehov. Vi finns representerade från Malmö i söder till Gävle i norr, genom våra 19 styck... Visa mer
C-bilschaufför/Lagerarbetare Malmö
Lundagrossisten grundades år 1977 och bedriver B2B-försäljning av artiklar inom värme, vatten och sanitet. Vi är idag en av Sveriges ledande VVS-grossister med en årlig omsättning på över 1,7 miljarder kronor och fler än 200 medarbetare. Våra kunder är uteslutande professionella rörinstallatörer med ett stort och kontinuerligt materialbehov. Vi finns representerade från Malmö i söder till Gävle i norr, genom våra 19 stycken fullstorterade hämtlager med över 16 000 lagerlagda artiklar. Vi är just nu inne i en expansiv fas och har därför ett stort rekryteringsbehov.
Ett omväxlande jobb hos en trygg och långsiktig arbetsgivare!
På Lundagrossisten lär du dig en bransch, ett företag och ett yrke från grunden, där praktiskt arbete varvas med interna utbildningar inom bland annat VVS, försäljning och vårt affärssystem. Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar långsiktiga arbetsrelationer och är stolta över att kunna säga att vi sedan starten 1977 aldrig har varslat eller permitterat någon medarbetare på grund av arbetsbrist!

Relevanta egenskaper och förkunskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett effektivt tempo och med många kontakter. Du arbetar med samtliga delar i den dagliga driften, såsom försäljning och lagerarbete, men med ansvar som C-bilschaufför levererar du även dagligen VVS-material till våra kunders arbetsplatser med vår egen lastbil. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning. Vi ser gärna att du har ett intresse av teknik, bygg eller mekanik.

Omfattning                   Heltid

Anställningsform         Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ingångslön                   Fast månadslön

 

C-körkort är ett krav och YKB är meriterande. 

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 25 juni 2023. Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att a... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.
 
Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.
 
Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

TopWork söker C-chaufför

TopWork söker C-chaufför för körning till kund i Malmö.   Vår kund växer och söker nya chaufförer. Körningarna utgår från Malmö för att sedan ta körningar i Skåne län.   Vi söker dig som har erfarenhet av lastbilskörning och giltligt YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Uppdraget kommer... Visa mer
TopWork söker C-chaufför för körning till kund i Malmö.
 
Vår kund växer och söker nya chaufförer. Körningarna utgår från Malmö för att sedan ta körningar i Skåne län.
 
Vi söker dig som har erfarenhet av lastbilskörning och giltligt YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Uppdraget kommer att starta i maj. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
 
 


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* CE (Tung lastbil med tungt släp) Visa mindre

Yrkesförare

Ansök    Jun 2    Godis Landet    Distributionsförare
NORDIC BEST CRAFT AB söker 3 chaufförer med ERFARENHET av kyl & frys-transporter för fasta uppdrag. Arbetsuppgifter Distribution och körning i Skåne. Vi söker personer som är stresståliga, har god lokalkännedom och har ERFARENHET av arbete inom distribution. Det krävs: C-körkort YKB ADR & truck…… ej krav Digitalt förare kort Lön enligt kollektivavtal Kontakt: Endast via Mail till: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte di... Visa mer
NORDIC BEST CRAFT AB söker 3 chaufförer med ERFARENHET av kyl & frys-transporter för fasta uppdrag.
Arbetsuppgifter
Distribution och körning i Skåne. Vi söker personer som är stresståliga, har god lokalkännedom och har ERFARENHET av arbete inom distribution.
Det krävs:
C-körkort
YKB
ADR & truck…… ej krav
Digitalt förare kort
Lön enligt kollektivavtal
Kontakt:
Endast via Mail till:
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför

Ansök    Jun 1    AMGakeri AB    Fjärrbilsförare
Vi söker en erfaren och ansvarsfull CE-chaufför, YKB. Vi söker dig som kan ta egna initiativ. Vi söker noggranna, strukturerade och lösningsorienterade individer. Du kommer att finna motivation i att tillhandahålla kvalitetsservice och trivs med att arbeta självständigt samt i grupp. Lätt att samarbeta med och villig att hjälpa ditt team när det behövs. Du kommer att få ta ett stort personligt ansvar och se till att?arbetsuppgifterna utförs korrekt. Har n... Visa mer
Vi söker en erfaren och ansvarsfull CE-chaufför, YKB. Vi söker dig som kan ta egna initiativ.
Vi söker noggranna, strukturerade och lösningsorienterade individer. Du kommer att finna motivation i att tillhandahålla kvalitetsservice och trivs med att arbeta självständigt samt i grupp.
Lätt att samarbeta med och villig att hjälpa ditt team när det behövs. Du kommer att få ta ett stort personligt ansvar och se till att?arbetsuppgifterna utförs korrekt.
Har ni några frågor tveka inte på att ta kontakt med oss via mail eller telefonnummer. Visa mindre

Renhållningschaufför

Vi söker nu för kunds räkning renhållningschaufförer som ska köra i Malmö kommun. Dina arbetsuppgifter Renhållningschaufför med rutter i Malmö med omnejd. Du kommer att samla in industi/hushållsavfall i 2-fack/4-facksbil. Registrering i handdator. Vara företagets ansikte ut mot kunderna. Vårda och rengöra ditt arbetsfordon. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker har en bakgrund som lastbilschaufför och du får gärna ha kört renhållningsbil eller likna... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning renhållningschaufförer som ska köra i Malmö kommun.

Dina arbetsuppgifter
Renhållningschaufför med rutter i Malmö med omnejd.
Du kommer att samla in industi/hushållsavfall i 2-fack/4-facksbil.
Registrering i handdator.
Vara företagets ansikte ut mot kunderna.
Vårda och rengöra ditt arbetsfordon.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bakgrund som lastbilschaufför och du får gärna ha kört renhållningsbil eller liknande.
Meriterande om du kört bakgavellastare.
Krav är C-kort och YKB.
Du har viss kunskap och erfarenhet av registrering i dator.
Som person är du en stark lagspelare, social, flexibel och serviceorienterad. Du får inte heller vara rädd för att hugga i.

Information och kontakt
Arbetstid är heltid, mån-fred. Arbetet är förlagt på dagtid.
Uppdraget är ett sommarjobb start omgående och varar till minst augusti ut. Men kan även bli en tillsvidareanställning.
Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag.
Har du frågor angående tjänsten kontakt Johan Persson.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Sommarjobba hos Gasum!

Är du student, har körkort och på jakt efter ett sommarjobb som ger lite extra klirr i kassan? Då kan detta arbete som chaufför och tankassistent vara något för dig! OM TJÄNSTEN Vi söker nu dig som vill vara med och arbeta för Gasum i arbetet med att minska bränsleförbrukningen och utsläppen från transporter. I denna roll kommer du arbeta på Gasums tankstationer och dina arbetsuppgifter kommer innefatta att välkomna och assistera inkommande chaufförer nä... Visa mer
Är du student, har körkort och på jakt efter ett sommarjobb som ger lite extra klirr i kassan? Då kan detta arbete som chaufför och tankassistent vara något för dig!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu dig som vill vara med och arbeta för Gasum i arbetet med att minska bränsleförbrukningen och utsläppen från transporter. I denna roll kommer du arbeta på Gasums tankstationer och dina arbetsuppgifter kommer innefatta att välkomna och assistera inkommande chaufförer när de ska tanka fordon med gas. Med din service hjälper du därmed till att förhindra att gas spills ut i onödan, att chauffören känner sig trygg och får en bra upplevelse. Arbetet kommer ske på olika tankstationer hos Gasum och du kommer enkelt kunna transportera dig mellan stationerna med hjälp av hyrbil. Arbetet kommer vara förlagt under måndag till fredag vecka 27-30 mellan kl 9-17.

Detta är en roll för dig som är serviceminded och som enkelt kan ta kontakt med nya människor. En roll där du får vara med och bidra med ett mer miljövänligt drivmedelsalternativ med mindre klimatpåverkan på samhället!

Du erbjuds
- Ett sommarjobb med eventuell möjlighet till fortsatt arbete under terminerna
- En gedigen introduktion och utbildning till arbetet

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på universitet/högskola och tar examen tidigast år 2024
- Innehar B-körkort
- Kan arbeta samtliga veckor 27-30
- Kan kommunicera flytande på både svenska och engelska, då båda språken används i arbetet

Det är meriterande om du
- Studerar en teknisk utbildning
- Tidigare har arbetat inom service

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Självgående
- Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Energiföretaget Gasum är en nordisk expert inom gassektorn och på energimarknaden. Företaget erbjuder renare energi för kombinerad värme- och kraftproduktion och industrin, såväl som renare bränslelösningar för sjö- och landtransporter. Användning av gas minskar våra kunders eget koldioxidavtryck och i sin tur koldioxidavtrycket för deras kunder. Tillsammans med våra samarbetspartners bygger Gasum en bro i riktning mot en kolneutral framtid, till lands och till sjöss.

Gasum främjar samarbete inom cirkulär ekonomi och är en ledande biogasleverantör och en ledande behandlare av biologiskt avfall. Vi är även den ledande aktören inom flytande naturgas (LNG) på den nordiska marknaden. Gasumkoncernen har runt 350 anställda i Finland, Norge och Sverige. Företagets vinst 2018 uppgick till totalt 1 177 miljoner euro. Gasum är ett statsägt företag.

Vill du veta ytterligare information om Gasum? Då kan du läsa mer om företaget här! Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att a... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.
 
Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.
 
Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!
 
 


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

C-chaufförer sökes till företag i Staffanstorp för sommarjobb!

Har du C-kort? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande. Vi söker nu C-chaufförer till vår kund som är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Kundföretaget ser avfall som en resurs och brinner för att hitta de bästa lösningarna gällande sophantering för ett miljövänligt och miljömedvetet samhälle. Du kommer för kundens räkning köra deras fordo... Visa mer
Har du C-kort? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande.

Vi söker nu C-chaufförer till vår kund som är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Kundföretaget ser avfall som en resurs och brinner för att hitta de bästa lösningarna gällande sophantering för ett miljövänligt och miljömedvetet samhälle. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Skåne.

Behovet kommer vara från i början av juni till slutet av augusti och arbetstiderna är 06:00-15:00, måndag till fredag.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och bli uthyrd till vår kund. Behovet är till en början över sommaren men det finns en väldigt stor chans till förlängning och att bli direkt anställd hos vår kund efter augusti för fortsatt heltidsarbete.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Din profil
Vi söker dig med:
- C-körkort
- Giltig YKB för aktuell period
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period

Meriterande om du har:
- Utbildning inom ADR, hantering av farligt gods
- Tidigare erfarenhet som C-chaufför

Du som söker behöver vara ansvarstagande och en person som tycker om att arbeta självständigt. Du behöver även vara bekväm med fysiskt arbete.

Vill du bli en del av en familjär arbetsplats där respekt och en gnutta humor är en självklar del av det dagliga arbetet. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

C-chaufförer sökes till företag i Malmö för ett långsiktigt behov!

Har du C-kort och vill ha en långvarig anställning på ett välkänt företag? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande. Vi söker nu C-chaufförer till vår kund som är ett av Sveriges främsta transport- och serviceföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon och leverera kyl- och frysvaror till restauranger och butiker runt om i Skåne. Behovet kommer vara fr... Visa mer
Har du C-kort och vill ha en långvarig anställning på ett välkänt företag? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande.

Vi söker nu C-chaufförer till vår kund som är ett av Sveriges främsta transport- och serviceföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon och leverera kyl- och frysvaror till restauranger och butiker runt om i Skåne.

Behovet kommer vara från i början av juni och framåt. Tiderna du kör är från 06:30-15:30, måndag till fredag.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och bli uthyrd till vår kund. Behovet sträcker sig över hela året och det finns en stor chans att bli direkt anställd hos vår kund efter några månader för fortsatt heltidsarbete.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Din profil
Vi söker dig med:
- C-körkort
- Giltig YKB för aktuell period
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period

Meriterande om du har:
- Erfarenhet av att köra kyl- och frysvaror
- Tidigare erfarenhet som C-chaufför

Du som söker behöver vara ansvarstagande och en person som tycker om att arbeta självständigt. Du behöver även vara bekväm med fysiskt arbete.

Vill du bli en del av en familjär arbetsplats där respekt och en gnutta humor är en självklar del av det dagliga arbetet. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE - Chaufför sökes för sommarjobb!

Vi söker dig som trivs med att köra längre sträckor och är flexibel med arbetstider. Erfarenhet krävs för jobbet! Om detta stämmer in på dig, sök nu! Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods. Du utgår från Malmö och kör långdistansköringar. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under natt tid och under veckans alla dagar, förvä... Visa mer
Vi söker dig som trivs med att köra längre sträckor och är flexibel med arbetstider. Erfarenhet krävs för jobbet! Om detta stämmer in på dig, sök nu!

Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods. Du utgår från Malmö och kör långdistansköringar.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under natt tid och under veckans alla dagar, förväntad arbetsperiod är Juni - Augusti.

Du är varmt välkommen att söka tjänsten även om du är bosatt en bit bort. Vi är vana vid att fixa det mesta och lever efter mottot: Ingenting är omöjligt!

Din profil
Krav för tjänsten är:
- CE körkort
- Giltigt YKB

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom transportyrket.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Kranbils Förare

Carlstedts Entreprenad Svedala AB Söker förare för körning med Kranbil/last växlare Varierande arbetsuppgifter som Växlar jobb och kran jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra Kran & Skopa Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande körning. Tjänsten är heltid , du kommer bli erbjuden en tillsvidareanställning efter provperiod på 6 månader. Våra bilar utgår från Malmö (Fosie) Visa mer
Carlstedts Entreprenad Svedala AB
Söker förare för körning med Kranbil/last växlare
Varierande arbetsuppgifter som Växlar jobb och kran jobb.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra Kran & Skopa
Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande körning.
Tjänsten är heltid , du kommer bli erbjuden en tillsvidareanställning efter provperiod på 6 månader.
Våra bilar utgår från Malmö (Fosie) Visa mindre

Distribution förare Ikea hemleverans

distributions chaufför sökes för Ikea hemleverans tungt jobb det krävs att man är van vid att bära tunga lyft .mycket springande i trappor krävs att man är fysiskt motiverad att jobba med tungt arbete vid mer frågor hör gärna av er det är en heltidstjänst . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
distributions chaufför sökes för Ikea hemleverans tungt jobb det krävs att man är van vid att bära tunga lyft .mycket springande i trappor krävs att man är fysiskt motiverad att jobba med tungt arbete vid mer frågor hör gärna av er det är en heltidstjänst .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att a... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.
 
Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.
 
Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

TopWork söker C-chaufför...

...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.     Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.   Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att a... Visa mer
...för arbete med renhållning i Malmö under sommaren t.o.m. v 35 med start redan nu.  
 
Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl.
 
Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.
 
Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare. Tjänsten är förlagd i Malmö så det är även meriterande om du har god lokalkännedom. Arbetet är ett sommaruppdrag med start redan nu. Arbetstiden inleds kl. 06:30-15:30. Övertid kan förekomma.  
 
Välkommen med din ansökan redan idag!TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Kundmottagare/C-kortschaufför

Sysav bidrar till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Vi omhändertar avfall, avgiftar, förädlar och för tillbaka resurser till samhället. Vi skapar också insikt kring hållbar konsumtion och visar vägen för branschen genom innovativa lösningar. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner. Vill du arbeta som kundmottagare/C-kortschauffö... Visa mer
Sysav bidrar till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Vi omhändertar avfall, avgiftar, förädlar och för tillbaka resurser till samhället. Vi skapar också insikt kring hållbar konsumtion och visar vägen för branschen genom innovativa lösningar. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.Vill du arbeta som kundmottagare/C-kortschaufför i en organisation där miljö, hållbarhet och innovation står i centrum? Sysav har just nu en ledig tjänst kopplat till anläggningen för specialavfall och djurkremering i Malmö.

 

Varför arbeta på Sysav?
På Sysav bidrar du till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Hos oss får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras. Balans mellan arbete och fritid, är viktigt för många av våra medarbetare och därför även för oss. Förutom friskvårdsbidrag, får du tillgång till en förmånlig sjukvårdsförsäkring och vår Förmånsportal, samt gratis pensionsrådgivning.

 

Ditt team
Som kundmottagare/C-kortschaufför tillhör du enheten specialavfall och djurkremering på Sysavs energiavdelning. Enheten även av en chaufför/maskinskötare och en kundmottagare i riskavfallsmottagningen vilka också rapporterar till driftledaren.

 

Din roll
I rollen ingår ätt vara behjälplig i djurkremeringens kundmottagning och att vid driftledarens frånvaro ersätta denne eller kundmottagaren på riskavfallsmottagningen. Leverans av riskavfallsemballage till kunder.

Hämtning av gods, specialavfall till förbränning, djur från veterinärkliniker, kliniskt riskavfall från sjukhus, vårdinrättningar och läkemedelsföretag samt sektretesshandlingar i hela Skåne enligt körschema när ordinarie chaufför är frånvarande.

Arbetet kan vara fysiskt krävande då tunga lyft ibland förekommer vid hämtningar och vid hantering av större djur vid anläggningen.

I det dagliga arbetet ingår också start/stopp av kremeringsugnar, regelbunden tvätt och skötsel av lastbil samt enklare fastighets- och trädgårdsarbete de dagar som inte är fullt bokade för transporter.

Rasterna under dagen måste i viss utsträckning anpassas efter transporterna och heldagsturer förekommer.

 

För att trivas är det viktigt att du är


• prestigelös
• noggrann
• strukturerad
• samarbetsorienterad 

 

Viktiga kvalifikationer


• C-körkort
• ADR
• Digitalt förarkort
• Ykb 

 

Meriterande


• Allmän teknisk kännedom
• God lokalkännedom i Skåne
• Datorvana

 

 

Om ansökan
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald av erfarenheter, identiteter och bakgrunder och därför ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

 

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 23-06-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 

Anställningsform
Tillsvidare, heltid.

 

Ort
Malmö

 

Mer information
Vänligen kontakta driftledare Lasse Nilsson på 040–6351880 eller [email protected] vid eventuella frågor gällande tjänsten. Visa mindre

Chaufför till Martin & Servera i Malmö (semestervik)

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder, tillsammans med ett härligt gäng glada kollegor. Vad kommer du att göra? Som chaufför tar du ansvar för effektiv och professionell distribution av varor till våra kunder i Malmö med omnejd. Arbetet innefattar lastning av varor, lossning hos kund samt återtagande av bland annat rullpallar och frysskåp. Det förekommer även ett visst rangeringsarbete. Vad söker vi ... Visa mer
Vi söker nu dig som vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder, tillsammans med ett härligt gäng glada kollegor.

Vad kommer du att göra?
Som chaufför tar du ansvar för effektiv och professionell distribution av varor till våra kunder i Malmö med omnejd. Arbetet innefattar lastning av varor, lossning hos kund samt återtagande av bland annat rullpallar och frysskåp. Det förekommer även ett visst rangeringsarbete.

Vad söker vi hos dig?
Du träffar våra kunder dagligen och det ställer höga krav på trevligt bemötande, servicevilja, engagemang och en väl utvecklad samarbetsförmåga.


• Du har körkort med C-behörighet.
• Du har giltigt yrkeskompetensbevis
• Du har digitalt förarkort

 Har du erfarenhet av att distribuera livsmedel och dessutom en god lokalkännedom ser vi det som meriterande.

Din arbetsplats
På rangeringen i Malmö är vi ca 30 kollegor och här blir du en del av ett flitigt gäng med humor, värme och god stämning. Vi hjälper varandra och ser till att humöret är på topp även när saker inte går precis som man tänkt sig.

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att våra policys efterlevs utför vi därför slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

Urvalsprocessen
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Som en del i rekryteringsprocessen för att säkerställa en trygg och säker arbetsplats genomför vi även bakgrundskontroller.

Anställningsform: Semestervikariat
Sysselsättningsgrad: Heltid, 40h/vecka
Arbetstider: Måndag-Fredag 05:00-13:45
Tillträde: Maj/juni
Antal lediga befattningar: 1
Bolag: Martin & Servera Logistik AB
Adress: Blidögatan 27, 211 24 Malmö
Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Jimmi Lindoff, Terminalchef: 072-71 72 283, för frågor om urvalsprocessen kontakta Josefine, HR-partner: [email protected]
Sista ansökningsdag: 2023-05-30

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder som är allt från offentlig måltidsverksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor till det lokala bageriet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda. Visa mindre

C-chaufför till livsmedelsföretag i Malmö

Om kunden Kunden är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. Kunden är navet för merparten av produktleveranserna inom koncernen. Från fyra lage... Visa mer
Om kunden
Kunden är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Kunden är navet för merparten av produktleveranserna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till våra kunder runt om i landet. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.

Arbetsuppgifter

- Som C-chaufför hos kunden är din huvudsakliga arbetsuppgift att se till att restauranger-och storköksspecialister får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Till restauranger-och storköksspecialisterna levererar du alla sorters livsmedel. I och med att du lastar varorna på lagret och sedan lossar varorna kan arbetet vara tungt och fysiskt krävande.

-
Lön: Enligt kollektivavtal.

Arbetstider

- Tjänsten är på heltid.

- Arbetet är på dagtid. Kl. 06:00-14:00.

- Betald introduktion med handledare första veckan.

Personliga egenskaper/kvalifikationer
- Hög servicekänsla.

- Sparsam och miljömedveten körning.

- Bra sinne för ordning och noggrannhet.

- Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt korrekt.

- Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Behörighetskrav

- C-kort

- Giltigt YKB

- ADR 1.3

Om tjänsten

- En heltidsanställning med start omgående.

- Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.

Varmt välkommen! Visa mindre

Lastbilschaufförer till kund i Malmö

Ansök    Maj 19    Manpower AB    Distributionsförare
Söker du ett spännande jobb som lastbilschaufför? Trivs du med en nära kundkontakt och att få ha frihet under ansvar? Nu söker vi lastbilschaufförer med C-behörighet till vår kund i Malmö. Vi erbjuder nu alla våra C-chaufförer att eventuellt få ta sitt CE-körkort via oss efter sommaren! Välkommen med din ansökan redan idag! Du kommer att vara anställd hos oss på Manpower men arbeta hos vår kund. i Malmö. Vi erbjuder alla våra C-chaufförer möjligheten att ... Visa mer
Söker du ett spännande jobb som lastbilschaufför? Trivs du med en nära kundkontakt och att få ha frihet under ansvar? Nu söker vi lastbilschaufförer med C-behörighet till vår kund i Malmö. Vi erbjuder nu alla våra C-chaufförer att eventuellt få ta sitt CE-körkort via oss efter sommaren! Välkommen med din ansökan redan idag!

Du kommer att vara anställd hos oss på Manpower men arbeta hos vår kund. i Malmö. Vi erbjuder alla våra C-chaufförer möjligheten att eventuellt få ta sitt CE-körkort genom oss efter sommaren. De olika arbetstiderna är: 04:30-13:00 eller 08:00-16:60, måndag till fredag. Kunden har även ett längre skift, 03:15-16:45, där man istället arbetar tre dagar i veckan.Att arbeta som lastbilschaufför hos kunden

Vår kund kör mattransporter till skolor och restauranger. Du kommer att köra distribution i Malmö med omnejd. Arbetet innebär mycket kontakt med kunder och det gäller därför att du kan leverera en god service och kan vårda kundrelationerna. Som lastbilschaufför hos vår kund är du deras ansiktet utåt.Är det dig vi söker?

För att du ska lyckas i uppdraget behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt, ta ansvar över ditt arbete och vilja utföra det noggrant. Du har lätt för att prata med alla människor och en genuin vilja till att alltid leverera en god service. Vidare är en självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Du bör ha en god fysik då det kan förekomma tunga lyft.

Krav för tjänsten

* C-körkort
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* Digitalt förarkort
* Du hanterar svenska väl i tal och skrift

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

C-Chaufför sökes

Hejsan! Nu söker vi på Malmö lots en sansad C chaufför i Malmö med väldigt goda chanser till en tillsvidare anställning om allting går bra. Våra bilar utgår ifrån Malmö och vi sysslar med distrubitionskörningar runt om i skåne med utgångspunkt Malmö. Jobbet går ut på att vara ute på fältet och köra löst, det vill säga man har ingen fast runda utan man får olika uppdrag varje dag som varierar och ibland kan det bli slingkörning runt i skåne. Erfarenhet är b... Visa mer
Hejsan!
Nu söker vi på Malmö lots en sansad C chaufför i Malmö med väldigt goda chanser till en tillsvidare anställning om allting går bra.
Våra bilar utgår ifrån Malmö och vi sysslar med distrubitionskörningar runt om i skåne med utgångspunkt Malmö. Jobbet går ut på att vara ute på fältet och köra löst, det vill säga man har ingen fast runda utan man får olika uppdrag varje dag som varierar och ibland kan det bli slingkörning runt i skåne. Erfarenhet är bra att ha och gärna men inget krav, det viktigaste är att du som söker skall vara seriös med arbetet och engagera dig och passa arbetstiderna. Jag värdesätter engagemang och viljan att jobba högt.
Startdatum enligt överenskommelse
Fast Månadslön


krav
YKB
ADR grund inte 1.3
Truck
Digitalt färdskrivarkort


Tjänst
Provanställning med god möjlighet till Fastanställning om allt går bra.


Maila din ansökan till [email protected] så tar vi det därifrån inledningsvis


Med vänliga hälsningar Visa mindre