Lediga jobb Barnmorskegruppen Mama Mia AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Barnmorskegruppen Mama Mia AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

BVC-Sjuksköterska, Mama Mia Malmö

Vill du bli en del av en trevlig arbetsgrupp på Mama Mia BVC? Vi är en härlig, modern och stabil BVC-mottagning. Vår mottagning växer och vi söker nu en ny kollega som vill vara med och fortsätta driva och utveckla vår mottagning tillsammans med oss.    Mama Mia står för att välkomna alla familjer till oss, bland annat genom att ligga i framkant i frågor gällande HBTQI+.    Arbetsuppgifter: Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne med det nationella barnhäl... Visa mer
Vill du bli en del av en trevlig arbetsgrupp på Mama Mia BVC? Vi är en härlig, modern och stabil BVC-mottagning. Vår mottagning växer och vi söker nu en ny kollega som vill vara med och fortsätta driva och utveckla vår mottagning tillsammans med oss. 

 

Mama Mia står för att välkomna alla familjer till oss, bland annat genom att ligga i framkant i frågor gällande HBTQI+. 
 
Arbetsuppgifter:
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne med det nationella barnhälsovårdprogrammet. Du arbetar självständigt men har alltid medarbetare nära att samarbeta med och bolla saker tillsammans med. Rollen som BVC-sjuksköterska är varierad med allt från vaccinationer, hembesök, läkarmottagningar, utvecklingsbedömningar och framförallt stöd till föräldrar i en av livets viktigaste faser.
 
Kvalifikationer:
Du behöver vara specialistutbildad sjuksköterska antigen som barn- och ungdomssjuksköterska eller distriktsjuksköterska. Tidigare arbete på BVC eller med barn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlighet och personliga egenskaper samt ett engagemang för barnhälsovård. För dig som arbetar på BVC erbjuds du kontinuerligt utbildningar för att stärka din kompetens inom barnhälsovården. Vi använder PMO som journalsystem och arbetar både med fysiska och digitala besök. Att förstå och göra dig förstådd på Svenska och Engelska är ett krav. 
 
Vi erbjuder dig:
Vi är en modern mottagning med många spännande projekt på gång. På vår mottagning är du med och påverkar och formar arbetsplatsen, vi är alla viktiga och tillsammans driver vi verksamheten framåt. Det finns möjlighet till att fokusera på just ditt specialintresse inom barnhälsovård! 
 
Vi är en arbetsplats som erbjuder både det självständiga arbetet och teamkänslan. 

 

Anställning och ansökan:
Vi söker dig som önskar en tillsvidare-anställning om cirka 75-80% tjänstgöring. Vi tillämpar provanställning de första 6 månaderna. Tillträde: september 2024 men diskussion kan göras rörande detta. Mama Mia har kollektivavtal. 
 
Välkommen med din ansökan! 
Ansökningar tas emot löpande. 
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Verksamhetschef Susanne Brögger Filtenborg
 
Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
 
https://mamamia.sevardutbud#barnavardscentral
Mama Mia är en del av Prima Vård Sverige. Vi finns på många platser i Skåne och arbetar alltid tätt tillsammans med Mama Mias barnmorskemottagningar. Visa mindre

Lönespecialist till Prima Vård i Malmö

Har du en förkärlek för siffror och en passion för lönehantering? Tycker du om att arbeta brett och ansvara för hela lönekedjan? Då ser vi fram emot att välkomna dig till oss!   Vad erbjuds du?  Vi erbjuder dig en självständig roll med stort eget ansvar, där dina idéer om förbättring och effektivisering alltid är välkomna. Du kommer arbeta med hela löneprocessen och blir ansvarig för flera bolag inom Affärsområde Primärvård. Du kommer stötta våra ledare oc... Visa mer
Har du en förkärlek för siffror och en passion för lönehantering? Tycker du om att arbeta brett och ansvara för hela lönekedjan? Då ser vi fram emot att välkomna dig till oss!
 
Vad erbjuds du? 
Vi erbjuder dig en självständig roll med stort eget ansvar, där dina idéer om förbättring och effektivisering alltid är välkomna. Du kommer arbeta med hela löneprocessen och blir ansvarig för flera bolag inom Affärsområde Primärvård. Du kommer stötta våra ledare och medarbetare i en framåtlutad organisation. 
 
Vi arbetar i lönesystemet Agda. 
 
Rollen som lönespecialist är ett roligt och omväxlande arbete inom en viktig samhällsfunktion. Inom Prima Vård-koncernen hanterar vi löner för cirka 2800 medarbetare. Prima Vård är ett av de snabbast växande vårdbolagen i Sverige och som lönespecialist kommer du arbeta med sedvanligt lönearbete och aktivt arbeta med att utveckla våra löneprocesser. 
 
Placering för denna tjänst är på vårt kontor vid Malmö Centralstation. 
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som tycker det är himla roligt med lön!   
 
©       Har tidigare erfarenhet av löneadministration och är en fena på detaljer. 
©       Har fokus på ditt självledarskap. 
©       Har en passion för att hitta smarta sätt att arbeta/effektivisering. 
©       Är en problemlösare som ser möjligheter där andra ser hinder.
©       Gillar att hjälpa kollegor.
©       Är en stark kommunikatör som kan förklara komplexa lönefrågor på ett enkelt sätt. 
©       Starkt meriterande att ha erfarenhet av lönesystemet Agda. 
 
Anställning och ansökan:
Avtalad visstidsanställning till årets slut 2024-12-31, 100%. För rätt person finns det möjlighet till förlängning.
 
Tillträde enligt överenskommelse och placering är på vårt kontor vid Malmö centralstation. Prima Vård har kollektivavtal via Vårdföretagarna.
 
Har du fler frågor så får du gärna kontakta Lönechef Nina Ollikainen på mailadress [email protected] alternativt 0767-767820
 
Urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser varmt fram emot din ansökan

 
#Lönespecialist #Lön #Agda #Lönesystem #Empatisk #Enagerad #KompetentPrima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Ps. Visste du att vi även investerat i Sms-livräddare för att fler människor i Sverige ska kunna få hjälp av en frivillig livräddare vid hjärtstopp? Läs gärna vidare här: https://www.smslivraddare.se/ Visa mindre

Barnmorska till Mama Mia Västra Hamnen/Malmö BMM

Är du barnmorska med erfarenhet från mödravård? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord: Empatisk, Engagerad, Kompetent? Gillar du att jobba i team, är flexibel, glad och positiv. Varmt välkommen med Din ansökan!   Om Dig... Du är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mödrahälsovård och preventivmedelsrådgivning. Som person är du ansvarstagande, självständig, van att strukturera ditt eget arbete och har en... Visa mer
Är du barnmorska med erfarenhet från mödravård? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord: Empatisk, Engagerad, Kompetent? Gillar du att jobba i team, är flexibel, glad och positiv. Varmt välkommen med Din ansökan!

 

Om Dig...

Du är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mödrahälsovård och preventivmedelsrådgivning. Som person är du ansvarstagande, självständig, van att strukturera ditt eget arbete och har en god samarbetsförmåga. Ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot dina besökare och medarbetare är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Villkor...

Urval och intervjuer komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att söka!

 

Anställning och ansökan...

Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%.

Tillträde enligt överenskommelse, men gärna från 1 november 2023.

Har Du frågor är Du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Åsa Brink

010-188 52 40 eller [email protected]

 

Varmt välkommen med Din ansökan!

 


Mama Mia är en del av Prima Vård. Mama Mia finns i flera städer över hela Skåne samt andra delar av Sverige.

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Ultraljudsbarnmorska till Mama Mia Malmö

Varmt välkommen till oss på Mama Mia,   Är du ultraljudsbarnmorska? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?   Mama Mia Malmö växer och vi behöver förstärka vårt ultraljudsteam med ytterligare ultraljudsbarnmorskor. Vill du bli vår nya kollega och vara med att utveckla Mama Mias ultraljudsmottagning i Malmö? Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och fort... Visa mer
Varmt välkommen till oss på Mama Mia,
 
Är du ultraljudsbarnmorska? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?
 
Mama Mia Malmö växer och vi behöver förstärka vårt ultraljudsteam med ytterligare ultraljudsbarnmorskor. Vill du bli vår nya kollega och vara med att utveckla Mama Mias ultraljudsmottagning i Malmö?
Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och fortbilda oss tillsammans med kompetenta specialistläkare. 
 
Dina arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som ultraljudsbarnmorska. Du arbetar i nära samarbete med Mama Mias ultraljudsbarnmorskor och enhetschefen inom ultraljud. Du arbetar också mycket nära våra barnmorskor på våra barnmorskemottagningar inom Mama Mia Skåne.
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ultraljudskompetens. Du har några års arbetslivserfarenhet inom ultraljud och det är meriterande om du har KUB-certifiering.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående och prestigelös, du är även flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamhet. Då ditt arbete är självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete, samtidigt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, timanställning, visstidsanställning
 
Omfattning: efter överenskommelse, Både heltid och deltid är intressant. 
 
Mama Mia har kollektivavtal.
 
Tillträde enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Regionchef Ultraljud Skåne Sofie Andrésen, [email protected] 
Mobil: 0761–876437.
Ënhetschef ultraljud: Anna Steiner, [email protected]
HR-ansvarig Johanna Andersson, [email protected]Välkommen till Mama Mia. Var du än befinner dig i livet.

Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsovård.

Mama Mia startades 1988 av Christina Wahlström och finns nu i Stockholm, Skåne och Uppsala. Vi har sedan start strävat efter att alltid sätta människan i första rum och att ständigt förändra och utveckla verksamheten för ökad tillgänglighet, kvalitet och av tjänster.

Mama Mia verkar för- och sätter mångfald i främsta rummet. Vi möter små barn, unga och vuxna. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss och varandra.

Vårt mål är att våra besökare ska känna sig hemma hos oss. Våra mottagningar är hemtrevliga och vi som jobbar på Mama Mia skapar, med vår kunskap, professionalitet och empati, en lugn och varm atmosfär.

Vårt sätt att möta varje person ska kännas vänligt, tillgängligt, välkomnande och tryggt oavsett om man får kontakt med oss via telefon, i ett digitalt möte eller på en mottagning. Vi stannar upp och ser människan i alla situationer.

Vår organisation är platt, det gör att vi snabbt kommer till beslut och undviker onödiga hierarkier. Vi lyssnar in individuella behov på arbetsplatsen, värnar den goda kommunikationen och individuell och gemensam utveckling.

Mama Mia är ett av fyra affärsområden inom Prima Vård, ett ledande svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Visa mindre

BVC Sjuksköterska Mama Mia Malmö

Vill du bli en del av en trevlig arbetsgrupp på en väletablerad BVC- mottagning? Mama Mia Malmö BVC söker dig som brinner för barn och deras rättigheter. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi behöver förstärkning i sommar och söker nu BVC-sköterska under maj, juni, juli och augusti med möjlighet till förlängning.     Arbetsuppgifter: Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne med det nationella barnhälsovårdprogrammet. Du arbetar självständigt men har allti... Visa mer
Vill du bli en del av en trevlig arbetsgrupp på en väletablerad BVC- mottagning? Mama Mia Malmö BVC söker dig som brinner för barn och deras rättigheter. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi behöver förstärkning i sommar och söker nu BVC-sköterska under maj, juni, juli och augusti med möjlighet till förlängning.  
 
Arbetsuppgifter:
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne med det nationella barnhälsovårdprogrammet. Du arbetar självständigt men har alltid flera medarbetare nära att samarbeta och bolla saker med. Rollen som BVC sjuksköterska är varierad med allt från vaccinationer, hembesök, läkarmottagningar, utvecklingsbedömningar och framförallt stöd till föräldrar i en av livets viktigaste faser. 


Kvalifikationer:
Du behöver vara specialistutbildad sjuksköterska med vidareutbildning i barn- och ungdom alternativt distrikt. Tidigare arbete på BVC eller med barn är meriterande men inget krav.
 
Vi använder journalsystemet PMO och arbetar med både fysiska och digitala besök. Att förstå och göra dig förstådd på Svenska och Engelska är ett krav. 
 
Vi erbjuder dig:
Vi är en modern mottagning med många spännande projekt på gång. På vår mottagning är du med och påverkar och formar arbetsplatsen, vi är alla viktiga och tillsammans driver vi verksamheten framåt. 
 
Vi är en arbetsplats som erbjuder både det självständiga arbetet och teamkänslan. På Mama Mia i Malmö har vi ett tätt samarbete med Mama Mia Malmös  barnmorskemottagning som finns i samma lokaler, vilket är väldigt uppskattat av både medarbetare och patienter. 

Anställning och ansökan:Vikariat eller timanställning. Tjänstgöringsgrad på 75-100%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Mama Mia har kollektivavtal. 
 
Välkommen med din ansökan! 
Ansökningar tas emot löpande. 
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Verksamhetschef Kristina Munkhammar
[email protected]
040-6190112
 
 
Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Om mottagningen:
Vi driver vår verksamhet i lokaler på Storgatan 5 samt Östra varvsgata 4 i Malmö.
 
 


Mama Mia är en del av Prima Vård.

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Ultraljudsbarnmorska till Mama Mia Malmö

Varmt välkommen till oss på Mama Mia Ultraljudsmottagning,   Är du ultraljudsbarnmorska? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Vi är idag 4 ultraljudsbarnmorskor och tillsammans gör vi omkring 2500 ultraljud varje år. Vi har mottagningar i Malmö och Helsingborg. Nu söker vi en femte kollega.   Mama Mia Malmö växer och vi behöver förstärka vårt ultraljudst... Visa mer
Varmt välkommen till oss på Mama Mia Ultraljudsmottagning,
 
Är du ultraljudsbarnmorska? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Vi är idag 4 ultraljudsbarnmorskor och tillsammans gör vi omkring 2500 ultraljud varje år. Vi har mottagningar i Malmö och Helsingborg. Nu söker vi en femte kollega.
 
Mama Mia Malmö växer och vi behöver förstärka vårt ultraljudsteam med ytterligare ultraljudsbarnmorskor. Vill du bli vår nya kollega och vara med att utveckla Mama Mias ultraljudsmottagning i Malmö?Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och fortbilda oss tillsammans med kompetenta specialistläkare. 
 
Dina arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som ultraljudsbarnmorska. Du arbetar i nära samarbete med Mama Mias ultraljudsbarnmorskor och enhetschefen inom ultraljud. Du arbetar också mycket nära våra barnmorskor på våra barnmorskemottagningar inom Mama Mia Skåne.
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ultraljudskompetens. Du har några års arbetslivserfarenhet inom ultraljud och det är meriterande om du har KUB-certifiering.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående och prestigelös, du är även flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamhet. Då ditt arbete är självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete, samtidigt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, timanställning, visstidsanställning
 
Omfattning: efter överenskommelse, Både heltid och deltid är intressant. 
 
Mama Mia har kollektivavtal.
 
Tillträde enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Regionchef Ultraljud Skåne Sofie Andrésen, [email protected] 
Mobil: 0761–876437.
Ënhetschef ultraljud: Anna Steiner, [email protected]
HR-ansvarig Johanna Andersson, [email protected]Välkommen till Mama Mia. Var du än befinner dig i livet.

Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsovård.

Mama Mia startades 1988 av Christina Wahlström och finns nu i Stockholm, Skåne och Uppsala. Vi har sedan start strävat efter att alltid sätta människan i första rum och att ständigt förändra och utveckla verksamheten för ökad tillgänglighet, kvalitet och av tjänster.

Mama Mia verkar för- och sätter mångfald i främsta rummet. Vi möter små barn, unga och vuxna. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss och varandra.

Vårt mål är att våra besökare ska känna sig hemma hos oss. Våra mottagningar är hemtrevliga och vi som jobbar på Mama Mia skapar, med vår kunskap, professionalitet och empati, en lugn och varm atmosfär.

Vårt sätt att möta varje person ska kännas vänligt, tillgängligt, välkomnande och tryggt oavsett om man får kontakt med oss via telefon, i ett digitalt möte eller på en mottagning. Vi stannar upp och ser människan i alla situationer.

Vår organisation är platt, det gör att vi snabbt kommer till beslut och undviker onödiga hierarkier. Vi lyssnar in individuella behov på arbetsplatsen, värnar den goda kommunikationen och individuell och gemensam utveckling.

Mama Mia är ett av fyra affärsområden inom Prima Vård, ett ledande svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Mama Mia Skåne i Malmö

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk Primärvård som grundades 2001. Vi delar upp verksamheten i områdena Barn-och kvinnosjukvård, Husläkarmottagning, Digital vård, Psykisk Hälsa och Företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi har idag cirka 50 vårdenheter och omkring 300,000 listade patienter i fem regioner. I Lideta Hälsovård ingår o... Visa mer
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk Primärvård som grundades 2001. Vi delar upp verksamheten i områdena Barn-och kvinnosjukvård, Husläkarmottagning, Digital vård, Psykisk Hälsa och Företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi har idag cirka 50 vårdenheter och omkring 300,000 listade patienter i fem regioner. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia grundades 1988 och är idag Skandinaviens enskilt största bolag inom barn- och kvinnosjukvård med mottagningar i Stockholm och Skåne. Mama Mias verksamhet omfattar mödravård, gynekologi, preventivmedelsrådgivning, obstetriska ultraljud, barnavårdscentral samt barn-och ungdomsmedicinsk mottagning.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare/administratör till Mama Mia Skåne, med placering i Malmö. Tycker du om att arbeta administrativt med digitala verktyg och vill bli vår nyckelperson inom hälso- och sjukvårdsadministration? Då är detta rätt tjänst för dig!
 
Arbetsuppgifter:
Rollen innebär ett varierande arbete såsom medicinsk dokumentation och diagnosklassifikation men även rådgivning per telefon, pasisregistreringar och i framtiden utskrift av diktat. Du tar även emot patienter och är därmed ansiktet utåt för vår mottagning.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som är glad, flexibel och positiv samt trivs i mötet med patienten.  Du brinner för att ge patienterna en utmärkt service och ett trevligt bemötande. Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och digitala verktyg är önskvärt. Har du kännedom i journalsystemet PMO och PASiS är det meriterande men inget krav. God vana och goda kunskaper i Office-paketet är en förutsättning för att du ska vara framgångsrik i rollen.
Vår arbetsplats har patienten i fokus och strävar efter att ge bästa möjliga vård. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Du kommer att mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vår arbetsmiljö är härlig med ljusa, fräscha och fina lokaler.
Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla kompetenser är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!
 
Mer om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras inom ramarna för 80–100%. Tillträde 16 augusti eller enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Louise Rabe / [email protected]
 
Om Mama Mia
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.
Mama Mia finns på flera platser i Skåne. Vi har flera mottagningar i Helsingborg, en i Malmö, en i Trelleborg. Mama Mia ingår i vårdkoncernen Lideta. Visa mindre

Barnsjuksköterska till Mama Mia BVC Malmö

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk primärvård som grundades 2001 av allmänläkaren Simon Larsson. Idag är Lideta Sveriges tredje största privata aktör inom svensk primärvård med cirka 50 vårdenheter, omkring 300,000 listade patienter i fem regioner och ca 2000 medarbetare. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som grundades 1988 av barnmorskan Christina Wahlström och är idag Skandinaviens största bolag inom barn- och kvinnos... Visa mer
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk primärvård som grundades 2001 av allmänläkaren Simon Larsson. Idag är Lideta Sveriges tredje största privata aktör inom svensk primärvård med cirka 50 vårdenheter, omkring 300,000 listade patienter i fem regioner och ca 2000 medarbetare. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som grundades 1988 av barnmorskan Christina Wahlström och är idag Skandinaviens största bolag inom barn- och kvinnosjukvård. Nyligen förvärvades även vårdbolaget Prima, en av Sveriges största vårdgivare inom barn- och vuxenpsykiatri. I Lideta ingår även BrolinWestrell, branschledande inom krishantering, ledarskap och personalstöd, LARO Sund inom beroendevård samt hemsjukvårdsbolaget Sjöströms Hemservice.

Är du utbildad barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska och har erfarenhet av att arbeta inom barnsjukvården? Identifierar du dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du kundfokuserad, flexibel, självgående och prestigelös?


Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga team på Mama Mia BVC Malmö. Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan!


Dina arbetsuppgifter:
I rollen som BVC-sjuksköterska arbetar du självständigt med alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BVC. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete och schema rörande inskrivna barn på mottagningen.


Du kommer rapportera till mig Jeanette Cervin som är barnsjuksköterska och Verksamhetschef för Mama Mia BVC Malmö och Trelleborg.

Din profil:
Vi söker dig som är utbildad barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska med ambitionen att arbeta inom BVC. Du har tidigare erfarenhet från arbete i liknande verksamhet och du är driven med en stark vilja att utvecklas. Har du erfarenhet av att arbeta som skolsköterska eller barnsjuksköterska från neonatal eller liknande kan du också vara aktuell för rollen. Erfarenhet från sjuksköterskearbete med barn är ett krav. Kunskaper i systemet PMO är något vi ser som meriterande.


Som person är du engagerad, empatisk, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara självgående, driven och ansvarstagande samt van att själv strukturera upp ditt arbete. Även om rollen till stor del innebär självständigt arbete är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och alltid arbetar för ditt team, din mottagning och för Mama Mia.


Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.


Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Jeanette Cervin, [email protected]


Om Mama Mia
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.


Hos Mama Mia är det du och ditt barn som bestämmer. Ju mindre du har att oroa dig för, desto lättare är det att vara förälder.
På Mama Mia bemöts både barnen och föräldrarna med stor respekt. Du och ditt barn får den tid ni behöver för samtal hos sköterskan och även undersökning av läkaren. Vi erbjuder kostnadsfria föräldragrupper för alla inskrivna på BVC.
Mama Mia finns på flera platser i Skåne. Vi har flera mottagningar i Helsingborg, en i Malmö, en i Trelleborg. Visa mindre

Mama Mia Skåne växer och söker nu ytterligare en Ultraljudsbarnmorska

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner. Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig,... Visa mer
Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Mama Mia Skåne växer och behöver nu förstärka ultraljudsteamet med ytterligare en ultraljudsbarnmorska. Våra ultraljudsmottagningar ligger i Malmö och Helsingborg och här utförs idag cirka 5500 ultraljud per år.
 
Varför skulle just Du vilja bli en del av vårt team? 
Vi erbjuder en spännande tjänst som ultraljudsbarnmorska med stor möjlighet att påverka framtidens ultraljudsmottagning inom Mama Mia Skåne. Du erbjuds arbeta nära tillsammans med vårt ultraljudsteam om tre ultraljudsbarnmorskor, som idag arbetar i Malmö och Helsingborg, där det i ditt arbete alltid kommer finnas en ultraljudskollega till hands i det dagliga arbetet.
Vi ser det som en självklarhet att kontinuerligt utveckla och fortbilda oss. Vi jobbar i nära samarbete med våra barnmorskemottagningar, både offentliga och privata inom Region Skåne. Vår medicinskt ansvariga läkare är ultraljudsspecialist.   
 
Mama Mia arbetar utifrån värdeorden empatisk, engagerad och kompetent, vilka ska genomsyra allt arbete vi gör i organisationen, från kontakt med kunder, kontakt med externa aktörer till arbetet med våra medarbetare. Känner du igen dig i våra värdeord, har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och är intresserad av att arbeta i vårt team? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som ultraljudsbarnmorska inom Mama Mia Skåne!
 
Dina arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som ultraljudsbarnmorska. Du arbetar i nära samarbete med Mama Mias ultraljudsbarnmorskor och enhetschefen inom ultraljud. Du har ett nära samarbete med våra barnmorskor på Mama Mia Skånes barnmorskemottagningar.
 
Placering:
Mama Mia Malmö. 
 
Din Profil:
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ultraljudskompetens. Du har några års arbetslivserfarenhet inom ultraljud och vi ser gärna att du har KUB-certifiering.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående. Du är flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamhet. Då ditt arbete är självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete, samtidigt är det viktigt att du ha en god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia. 
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, minst 60%
Mama Mia har kollektivavtal
Tillträde enligt överenskommelse
 
Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta:
Enhetschef: Anna Steiner Ultraljudsbarnmorska i Mama Mia Skåne, tel: 0731548040, [email protected]
Regionchef: Sofie Andrésen Barnmorska Mama Mia Skåne, tel: 0761-876437, [email protected]
HR ansvarig Emelie Hägerström [email protected]
 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnmorska till Mama Mia i Malmö

Är du barnmorska med erfarenhet från mödravård? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Mama Mia Malmö behöver nu förstärka teamet med en barnmorska. Vill du bli vår nya kollega och vara med och utveckla vår fantastiska mottagning? Dina arbetsuppgifter: På Mama Mia Malmö kommer du att arbeta i vårt barnmorsketeam där du arbetar väldigt självständigt med m... Visa mer
Är du barnmorska med erfarenhet från mödravård? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?
Mama Mia Malmö behöver nu förstärka teamet med en barnmorska. Vill du bli vår nya kollega och vara med och utveckla vår fantastiska mottagning?
Dina arbetsuppgifter:
På Mama Mia Malmö kommer du att arbeta i vårt barnmorsketeam där du arbetar väldigt självständigt med mödravård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. Du har möjlighet att själv styra ditt arbete och schema.
Din profil:
Vi söker dig som gärna har erfarenhet från mödravård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.
Anställning:
Tillträde med start omgående. Vikariat på 1 år med goda möjligheter till förlängning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat men vi ser gärna att du kan arbeta 100%. Mama Mia har kollektivavtal via Vårdföretagarna. Urval och intervjuer sker löpande.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Louise Rabe [email protected]
Välkommen in med din ansökan. Vi är nyfikna på dig!


#jobbjustnu #barnmorska #mamamia #malmö Visa mindre