Lediga jobb som Hantverksyrken i Malmö

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Passionerad och nyfiken Konditor

I Mersmak Kök & Catering finns Mötesplats CRC, en restaurang och café med festvåning och gästmatsalar med runt 500 gäster per dag och har dessutom hand om förtäringen till gästerna på Malmö Konferens Center. Våra ställen i Lund, Bryggan Kök & Café samt Ester Mat & Café serverar dagligen luncher och fikor till ytterligare 500 personer och alla våra ställen har festlokal och cateringverksamhet. Du älskar att baka och utmanar dig själv ständigt genom ett mode... Visa mer
I Mersmak Kök & Catering finns Mötesplats CRC, en restaurang och café med festvåning och gästmatsalar med runt 500 gäster per dag och har dessutom hand om förtäringen till gästerna på Malmö Konferens Center.
Våra ställen i Lund, Bryggan Kök & Café samt Ester Mat & Café serverar dagligen luncher och fikor till ytterligare 500 personer och alla våra ställen har festlokal och cateringverksamhet.
Du älskar att baka och utmanar dig själv ständigt genom ett modernt och nyfiket tänkande och "uppfinner" och bakar gärna attraktiv specialkost som t.ex. glutenfritt, laktosfritt och veganskt.
Du är duktig på att organisera ditt arbete och utnyttjar dina resurser optimalt både i planeringsstadiet samt under operativ drift.
Det är viktigt att vara flexibel och lösningsorienterad då ingen dag här är den andra lik.
Med start inom det närmaste behöver vi förstärka vårt team med en konditor för att bättre möta vår efterfrågan på nytänkande och spännande konferensfikor. Vi söker dig med några års erfarenhet och äkta kärlek till bakning.
Du är en lagspelare och rycker gärna in och hjälper i övrig produktion när så krävs.
Då vi har ställen både i Malmö & Lund kan arbete förekomma på alla våra ställen även om huvudplaceringen är i Malmö.
Vår högsäsong är framförallt vår, höst och vinter och den största delen av vår verksamhet är förlagd vardagar dagtid. Vi har även en del festlokalsverksamhet och cateringar på kvällar och emellanåt på helger.
Hållbarhet är viktigt för oss. Från rekrytering till servering. Detta är en konstant pågående resa som är i ständig utveckling hos oss där vi 2022 trampar gasen i botten. En resa som även alla våra anställda i högsta grad är betydelsefulla och delaktiga i.
Om ni har frågor angående tjänsten så maila [email protected]
Vi intervjuar löpande så vänta inte utan skicka din ansökan idag. Visa mindre

Låstekniker

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.Välkommen!

Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige tillsammans med ett hög motiverat team? Avarn Security Systems och distrikt Syd är mitt i en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att skydda det dyrbaraste vi har, människor. Vårt mål är att erbjuda trygghet och säkerhet i världsklass för våra kunder och för det krävs vassa medarbetare, är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige genom tjänsten som låstekniker. Som låstekniker kommer du utföra varierade installationer åt Avarn Securitys kunder.
Du kommer att tillsammans med ditt team bestående av tekniker och projektledare ingå i den nya sammanslagna avdelningen installation lås Sydväst.

Du kommer bli vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och hjälper till med deras uppkomna problem/frågeställningar på bästa tänkbara sätt. Arbetet innefattar både mekaniska och elektriska lås, dörrautomatik samt beslag.

 

Din bakgrund:

Vi söker dig som klarar av att arbeta självständigt och som sedan tidigare har jobbat minst 2 år i branschen. Vi ser att du är engagerad, nyfiken, noggrann och serviceinriktad. 


• Du har god erfarenhet inom låsbranschen.
• God produktkännedom.
• Har du Gesäll, Mästarbrev och/eller är certifierad låstekniker, är detta mycket meriterande.
• Har du även kunskaper inom passagesystem och larminstallationer är detta också meriterande.

 

Avarn erbjuder
På Avarn blir du del i ett härligt gäng där det är högt i tak och mycket god sammanhållning. Under året anordnas flera aktiviteter och events samt ett antal förmånliga samarbetsavtal som de anställda får ta del av. Vi är måna om att leverera kvalitet och håller vår personal uppdaterade med de senaste utbildningarna.


• Vi erbjuder förmånsbil enligt gällande bilpolicy.
• Vi erbjuder mobiltelefon enligt policy.
• Vi erbjuder en förmånlig portal med personalrabatter och pensionstjänst via Lifeplan.
• Vi erbjuder mycket förmånligt friskvårdsbidrag.

 

Övrigt:

Tjänsten innefattar arbete som kan omfattas av försvarssekretess och har därför krav på svenskt medborgarskap.

 

Tjänsteställe: Helsingborg eller Malmö


Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Rekryteringsprocessen
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansökan görs via vår webbsida.


 Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Ledare för team inom kundservice Optibelt i Malmö

Har du erfarenhet av ledarskap och kundservice? Ta chansen till en roll som teamleader för Optibelts skandinaviska kundservice Optibelt Skandinaviska AB i Malmö söker till den skandinaviska kundservicen en teamleader. Majoriteten av din tid kommer du arbeta operativt som kundservicemedarbetare och ha ett utökat ansvar för teamet som arbetsledare. Du blir del av ett team som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Vi är ett internationel... Visa mer
Har du erfarenhet av ledarskap och kundservice? Ta chansen till en roll som teamleader för Optibelts skandinaviska kundservice

Optibelt Skandinaviska AB i Malmö söker till den skandinaviska kundservicen en teamleader. Majoriteten av din tid kommer du arbeta operativt som kundservicemedarbetare och ha ett utökat ansvar för teamet som arbetsledare. Du blir del av ett team som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Vi är ett internationellt och tekniskt bolag där du tydligt kan bidra genom din förmåga till internt samarbete och sätt att ta ägandeskap kring att driva processförbättringar.

Ditt anställningserbjudande

Som teamleader för vår kundservice på Optibelt Skandinaviska AB i Malmö får du jobba i en liten arbetsgrupp med mycket teamkänsla. Här ges du möjlighet att arbeta med erfarna och kompetenta kollegor som tillsammans med dig kan bidra till att skapa optimerade processer inom kundservice. Majoriteten av din tid kommer du att vara operativ som kundservicemedarbetare och arbeta nära våra säljare och kunder. Våra kunder finns inom en bredd av branscher så som automotive, tillverkande industri och gruvnäringen.

Du blir del av ett stabilt internationellt bolag med huvudkontor i Tyskland. Optibelt tillverkar och säljer remtransmissioner exempelvis kilremmar och kuggremmar. Vi jobbar med produkter av hög kvalitet och befinner oss i framkant inom vår bransch. Vi samarbetar dagligen med våra tyska kollegor. Självklart får du en gedigen introduktionsutbildning kring företaget, produkterna och branschen.

Vi är ett bolag som är måna om våra anställda. Vi erbjuder därför generösa personalförmåner bland annat friskvårdsbidrag, hälsokontroller, kollektivavtal, privat sjukvårdsförsäkring och sociala arrangemang.

Dina arbetsuppgifter

• Kundservice via mejl och telefon
• Jobba i team med Optibelts utesäljare för att kunna ge bästa service till kunderna
• Arbeta med hela orderflödet från förfrågan, offert, ordererkännande, leveransbevakning till fakturering
• Kundrelaterad administration i affärssystemet (SAP)
• Arbeta med att förbättra processer och rutiner och implementera dessa i organisationen
• Arbeta nära våra centrala funktioner i Tyskland och andra delar av världen för att hitta best practice
• Arbetsleda kundservicemedarbetarna och driva arbetet inom kundservice

Värt att veta

Vi är 12 personer på Optibelt Skandinaviska AB varav 4 som arbetar inom kundservice i Malmö. Din närmaste chef är Office Manager. Rollen som Teamleader innefattar inte ett personalansvar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice (B2B). Du är van att arbeta med hela orderflödet och har erfarenhet som ledare. Du gillar att ha nära kontakt med dina kunder. Du kommer att arbeta främst med kunder i Skandinavien, men har också internationella kontakter. Därför är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav för tjänsten. Har du därtill kunskaper i tyska är det meriterande. Du har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Excel, och en god vana att arbeta i affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö med variation i uppgifter och du har en god förmåga att prioritera i ditt arbete. Då rollen innefattar många interna och externa kontakter söker vi dig med en förmåga att skapa goda relationer till andra. Du tar ansvar för att leverera inom ditt område och hjälper gärna andra vid behov. Du gillar att förbättra och förändra samt har en förmåga att påverka och leda andra för att genomföra förändringar. Genom ditt serviceinriktade och lösningsorienterade sätt strävar du alltid efter nöjda kunder.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Glasmästare / Glastekniker

Hos oss på Milessons Glas & Montage arbetar vi med allt som har med glas att göra. Allt från glasreperationer till större glasmontage. Vi är idag 11 anställda och på grund av vår kraftiga tillväxt söker vi fler kollegor till vårt team. Vi är lokaliserade i Malmö men utför arbeten över hela Skåne. Vårt sammansvetsade team består av blandade åldrar och erfarenheter. För oss är trivseln och arbetstillfredsställelsen viktig då det genomsyrar vår arbetsmiljön o... Visa mer
Hos oss på Milessons Glas & Montage arbetar vi med allt som har med glas att göra. Allt från glasreperationer till större glasmontage. Vi är idag 11 anställda och på grund av vår kraftiga tillväxt söker vi fler kollegor till vårt team. Vi är lokaliserade i Malmö men utför arbeten över hela Skåne.
Vårt sammansvetsade team består av blandade åldrar och erfarenheter. För oss är trivseln och arbetstillfredsställelsen viktig då det genomsyrar vår arbetsmiljön och hela arbetsprocessen.
Att arbeta som glasmästare/glasmontör hos oss innebär att du får dagliga ärende och hjälper våra kunder med fönsterreperationer, justeringar, glasbyten m.m. Du kommer också få arbeta på större projekt där vi monterarb.la glasräcken, inglasade balkonger, fasadpartier fönster & dörrpartier.


Vad vi söker
Vi söker någon som har erfarenhet inom bygg- eller hantverkarbranschen. Om du har erfarenhet eller utbildning inom glasbranschen är det ett plus.


Det vi lägger allra största vikt vid är hur du är som person samt vilka egenskaper du besitter när du tar dig an en arbetsuppgift. Vi söker någon som är drivande, kreativ och självständig. Vi behöver någon som inte är rädd för att ta eget initiativ, finna egna lösningar och som har en djup ansvarskänsla för sitt arbete. Våra kundrelationer är väldigt viktiga för oss så det krävs att du bemöter våra kunder och samarbetspartners med respekt och vänlighet.
Som kollega ser vi att du tar dina arbetsuppgifter på allvar och att du anstränger dig när du arbetar med andra. Det är viktigt att du är hjälpsam, respektfull och vänlig i bemötandet till dina kollegor.
Krav: B-körkort
Ansök
Vill du vara med på vår spännande resa i glasbranschen med stora utvecklingsmöjligheter? Är du vår nya kollega? Visa mindre

Glasmästare/montör sökes till expansivt bolag!

Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen? Är du en driven och handlingskraftig person? Nu hjälper vi vår kund med en direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är dock viktigare än att det går snabbt). För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterrep... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen?

Är du en driven och handlingskraftig person?

Nu hjälper vi vår kund med en direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är dock viktigare än att det går snabbt).

För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterreparationer, justeringar och glasbyten. Större projekt där monteringsarbeten av glasräcken, dörrpartier och fasadpartier samt inglasning av balkonger är också en del av dina arbetsuppgifter. Du blir en del av en organisation i tillväxt med ett starkt och familjärt team som förväntas växa ytterligare under året. Är du rätt person och har viljan finns det därför stora möjligheter att växa inom företaget och vara med och påverka i tillväxtresan framöver .

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig anställning. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av att arbete inom glas, bygg eller hantverksbranschen. Det viktigaste är dock att inställningen för arbetet är rätt. Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk.

KravRätt inställning och attityd
Fingerfärdig och driven
Positivt lagd och självständig
Hungrig på att arbeta
B-körkort


Meriterande
Tidigare arbete med glas
Vana av montering


Villkor
Start: Gärna så snart som möjligt
Ort: Malmö
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som värdesätter ett arbete där kundrelationen är prioriterat, du har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har antingen ett par års erfarenhet av branschen eller en enligt oss, likvärdig bransch. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta med ett leende på läpparna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är trevlig och serviceminded.

Tänk på att söka redan idag då rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Säljande skräddare / sömmerska till Brud och festbutik

Ansök    Sep 19    Skräddarhuset Malmö AB    Skräddare
Skräddarhuset Malmö är en unik kombination av brud och festbutik med eget skrädderi som huserar i en vacker sekelskifteslokal på Fersens väg i Malmö. Vi söker nu en skräddare med lång erfarenhet till vårt team. Skrädderiet erbjuder en bredd av tjänster, så som ändringar för bättre passform, justering av plaggets design eller nysömnad på beställning. I butiken finns ett stort utbud av konfektionssydda klänningar från svenska och internationella varumärken, ... Visa mer
Skräddarhuset Malmö är en unik kombination av brud och festbutik med eget skrädderi som huserar i en vacker sekelskifteslokal på Fersens väg i Malmö. Vi söker nu en skräddare med lång erfarenhet till vårt team.
Skrädderiet erbjuder en bredd av tjänster, så som ändringar för bättre passform, justering av plaggets design eller nysömnad på beställning. I butiken finns ett stort utbud av konfektionssydda klänningar från svenska och internationella varumärken, så som Justin Alexander, Ida Sjöstedt och By Malina. På Skräddarhuset arbetar vi med hållbarhet då vi säljer Återbruk - begagnade klänningar som vi säljer åt våra tidigare kunder, samt en egendesignad kollektion som kallas Reloved Bridal, med klänningar som vi syr och designar om, så de blir redo att älskas igen.
Vi söker en kunnig skräddare som är service minded, positiv och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den rätta klänningen. I tjänsten ingår också att svara på mail/telefon, ta hand sociala media, skylta om och hålla butiken snygg, ren och fin. Samt assistera vid inköp och bröllopsmässor.
En god kommunikation mellan skrädderiet och butiken är viktig för att samarbetet inom teamet ska fungera och vi lägger stor vikt vid kvalitét och noggrannhet. Kundens önskemål står alltid i fokus och att arbeta som skräddare på Skräddarhuset är en unik möjlighet till en varierande tjänst.
Vi söker dig som har erfarenhet av sömnad och som kan en del mönsterkonstruktion. Du är trygg i uppgiften att justera och ändra bröllopsklänningar och du är noggrann och metodisk i ditt arbete. Du är bra på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och kan hantera hektiska perioder. Du brinner för att skapa nöjda kunder och är bra på att läsa av kundernas behov. Du är prestigelös, kreativ och lösningsorienterad, samt nyfiken på att lära dig nya saker.
Gesällbrev är ett plus, men inte ett måste. Att du talar och skriver bra svenska är ett krav.
Tjänsten är 24 - 40 tim/v från 10 oktober 2022.
Arbetstiden är förlagd tisdag - lördag, eventuellt mån - fre varannan vecka. Tjänsten är på minst 60% men kan i perioder vara upp till 100% Kortare inköpsresor inom Europa kan förekomma ett par gånger per år.
Sista ansökningsdag är den 18 oktober via mejl till [email protected]
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
OBS! Om du redan har eller tänker starta ett eget registrerat företag som skräddare kan vi också tänka oss att hyra ut en plats i vårt skrädderi. För mer information vänligen mejla till [email protected] Visa mindre

Butikssäljare Bageri/Konditori

Ansök    Sep 7    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Malmö Hyllie söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livs... Visa mer
Till vår City Gross i Malmö Hyllie söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Bageri/Konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Är utbildad bagare/konditor
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Deltid, 30 tim/vecka

Anställningsform: Provanställning/Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 21 september 2022

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Temporary position: Technical Support Engineer

About Graniten Graniten is a global provider of machine solutions to the pharmaceutical manufacturing and healthcare automation sector. We have built turn-key solutions since 1992 and today we offer products ranging all the way from custom innovations to full-scale production equipment. Global pharmaceutical companies and healthcare suppliers are the testimony to our exceptional service. At Graniten, our core purpose is to empower our customers and help t... Visa mer
About Graniten

Graniten is a global provider of machine solutions to the pharmaceutical manufacturing and healthcare automation sector. We have built turn-key solutions since 1992 and today we offer products ranging all the way from custom innovations to full-scale production equipment. Global pharmaceutical companies and healthcare suppliers are the testimony to our exceptional service. At Graniten, our core purpose is to empower our customers and help them improve their production and workflow to continuously improve patient care and security. Our core values of Partnership, Passion and Teamwork, Innovation, Ownership, Continuous Improvement – these values speak to who we are and what we believe. If this sounds like the kind of team you’d like to be part of apply today and let’s work together for a bright future.
Background and skills
We are looking for a Technical Support Engineer to provide assistance to our customers and the service team.

The position is a temporary post for 12 months. You will be on top of all customer cases and with the team diagnose and troubleshoot software and hardware problems and be responsible for spare parts management. 

Ultimately, you will be a person our customers trust. They will rely on you to provide timely and accurate solutions with help of the team to their technical problems.

Responsibilities
- Research and identify solutions to software and hardware issues with the team.
- Ask customers targeted questions to quickly understand the root of the problem
- Properly escalate unresolved issues to appropriate internal teams
- Provide prompt and accurate feedback to customers
- Own KPIs relating to the supply and cost of parts
- Devise strategies and KPIs for monitoring parts consumption, regulate and prioritize supply to achieve peak performance
- Work with logistics to organize and coordinate shipments of parts both domestically and internationally.
- Follow up with clients to ensure their equipment are fully functional after troubleshooting
- Prepare accurate and timely reports
- Document technical knowledge in the form of notes and manuals
- Maintain good relationships with clients

Personal qualification
- Proven work experience as a Technical Support Engineer/Support Engineer or similar role
- Hands-on experience with industry equipment
- Ability to understand the flow in diagnosing and troubleshoot technical issues
- Excellent problem-solving and communication skills
- Ability to provide step-by-step technical help, both written and verbal
- Be able to travel a couple of weeks per year

Contact
For more information about the position, contact Freddy Viitala  

We welcome your application as soon as possible, selection is done continuously. Visa mindre

Arbetsledare inom enheten Arbetsträning och Arbetsmarknadsanställningar

Ansök    Sep 8    Malmö kommun    Förman, snickeri
Ref: 20222825 Arbetsuppgifter Arbetsmarknadsavdelningen och enheten Arbetsträning och Arbetsmarknadsanställningar söker nu en arbetsledare. Då verksamheten just nu befinner sig en omorganisation kommer tjänsten inledningsvis att vara en resursförstärkning i ett eller flera av arbetslagen. Placering kommer senare att bli i ett arbetslag inom något av områdena snickeri, fastighetsskötsel/lager och transport. Deltagarna i våra arbetslag kommer från Individ... Visa mer
Ref: 20222825

Arbetsuppgifter
Arbetsmarknadsavdelningen och enheten Arbetsträning och Arbetsmarknadsanställningar söker nu en arbetsledare. Då verksamheten just nu befinner sig en omorganisation kommer tjänsten inledningsvis att vara en resursförstärkning i ett eller flera av arbetslagen. Placering kommer senare att bli i ett arbetslag inom något av områdena snickeri, fastighetsskötsel/lager och transport.

Deltagarna i våra arbetslag kommer från Individ- och familjeomsorgen och målgruppen är Malmöbor som uppbär försörjningsstöd samt ungdomar mellan 16-29 år. 

Som arbetsledare kommer du att medverka till att arbetslösa Malmöbor genom arbetsmarknadsanställning får en möjlighet att utvecklas och stärkas i sin kompetens och därmed lättare kan få ett arbete på reguljära arbetsmarknaden eller påbörja studier. I tjänsten ingår att introducera och instruera deltagare i det dagliga arbetet inom arbetslaget samt planera, leda och fördela arbetet i arbetslaget. Du kommer ta fram och belysa deltagarnas talanger och kompetenser i syfte att öka deras möjligheter att ta ett steg vidare mot arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Du förväntas arbeta med ett språkutvecklande förhållningssätt så att deltagarna utvecklar sin kommunikativa förmåga i svenska språket. Vidare ansvarar du för säkerhet/rutiner/arbetsmiljö på arbetsplatsen. Det arbetsledande ansvaret handlar mycket om att arbetsleda deltagarna pedagogiskt och löpande anpassa arbetsupplägget efter deltagarnas förmåga och målgruppens behov. 

Du arbetar i nära samarbete med arbetsmarknadssekreterare som ansvarar för deltagarnas långsiktiga planering och uppföljning. 

Kvalifikationer
Vid sidan om fullgjord gymnasieutbildning så vill vi att du har utbildning och erfarenhet av snickeri eller fastighetsskötsel samt att du har erfarenhet av att jobba i arbetsledande funktion inom yrkesområdet snickeri eller fastighetsskötsel.

Arbetet kräver även att du har god kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete, god svenska i såväl tal som skrift, samt B-körkort för manuellt växlad bil. 

Det är meriterande om du har beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning. 

Vi söker dig som har ett respektfullt och inkludernade bemötande gentemot alla. Du har god förmåga att bygga relationer och skapar lätt förtroende hos dem som du möter. God kommunikativ- och pedagogisk förmåga är viktigt för att lyckas i tjänsten. Du ser samarbete som en viktig faktor för framgång. Du är intitiativrik, flexibel, lyhörd och nytänkande. Du är förändrings- och utvecklingsinriktad och att arbeta med service kommer naturligt för dig. 

Om arbetsplatsen
Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb
Arbetsmarknadsavdelningen är en viktig aktör på Malmös arbetsmarknad. Avdelningen medverkar till att stärka arbetssökande Malmöbors möjligheter till arbete och bidrar till att de av egen kraft, eller med hjälp av annan aktör, kan bli självförsörjande.

Information om tjänsten 
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:?Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Till intervjun får du gärna ha funderat lite kring två referenspersoner som du skulle kunna lämna uppgifter på, helst tidigare chefer. Innan anställning behöver du uppvisa en giltig ID-handling (nationellt id-kort eller pass) och relevant examensbevis.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Visa mindre

Glasmästare sökes!

Hos oss på Milessons Glas & Montage arbetar vi med allt som har med glas att göra. Allt från glasreperationer till större glasmontage. Vi är idag 11 anställda och på grund av vår kraftiga tillväxt söker vi fler kollegor till vårt team. Vi är lokaliserade i Malmö men utför arbeten över hela Skåne. Vårt sammansvetsade team består av blandade åldrar och erfarenheter. För oss är trivseln och arbetstillfredsställelsen viktig då det genomsyrar vår arbetsmiljön o... Visa mer
Hos oss på Milessons Glas & Montage arbetar vi med allt som har med glas att göra. Allt från glasreperationer till större glasmontage. Vi är idag 11 anställda och på grund av vår kraftiga tillväxt söker vi fler kollegor till vårt team. Vi är lokaliserade i Malmö men utför arbeten över hela Skåne.
Vårt sammansvetsade team består av blandade åldrar och erfarenheter. För oss är trivseln och arbetstillfredsställelsen viktig då det genomsyrar vår arbetsmiljön och hela arbetsprocessen.
Att arbeta som glasmästare/glasmontör hos oss innebär att du får dagliga ärende och hjälper våra kunder med fönsterreperationer, justeringar, glasbyten m.m. Du kommer också få arbeta på större projekt där vi monterarb.la glasräcken, inglasade balkonger, fasadpartier fönster & dörrpartier.


Vad vi söker
Vi söker någon som har erfarenhet inom bygg- eller hantverkarbranschen. Om du har erfarenhet eller utbildning inom glasbranschen är det ett plus.


Det vi lägger allra största vikt vid är hur du är som person samt vilka egenskaper du besitter när du tar dig an en arbetsuppgift. Vi söker någon som är drivande, kreativ och självständig. Vi behöver någon som inte är rädd för att ta eget initiativ, finna egna lösningar och som har en djup ansvarskänsla för sitt arbete. Våra kundrelationer är väldigt viktiga för oss så det krävs att du bemöter våra kunder och samarbetspartners med respekt och vänlighet.
Som kollega ser vi att du tar dina arbetsuppgifter på allvar och att du anstränger dig när du arbetar med andra. Det är viktigt att du är hjälpsam, respektfull och vänlig i bemötandet till dina kollegor.
Krav: B-körkort
Ansök
Vill du vara med på vår spännande resa i glasbranschen med stora utvecklingsmöjligheter? Är du vår nya kollega? Visa mindre

Dörrautomatikstekniker

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Rollen:

Som tekniker kommer du att medverka till ett tryggt och säkert södra Sverige där dina främsta uppgifter är nyinstallation av slag- och skjutdörrsdörrautomatiker. Du kommer att jobba till största del mot entreprenadskunder men även med installationer till slutkund. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter så som montage av dörrautomatiker men kan även innebära montage av lås och beslag. Du är en viktig del i relationen till våra kunder eftersom du kommer ha dagliga kundkontakter.

Din bakgrund:


• Vi ser att du är engagerad, noggrann och serviceinriktad.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet inom dörrautomatik och/eller låsbranschen samt är nyfiken på nya utmaningar.
• Har vana att samarbeta med andra i grupp.
• Har du utbildningar inom dörrautomatik är detta meriterande.
• Har du kunskaper inom passagesystem och larminstallationer är detta också meriterande.

Avarn erbjuder:


• På Avarn blir du del i ett härligt gäng med mycket god sammanhållning. Vi är måna om att leverera kvalitet och har ett uttalat mål om att vara en attraktiv arbetsplats som du vill vara på.
• Förmånsbil enligt gällande bilpolicy.
• Förmånlig portal med personalrabatter.
• Friskvårdsbidrag.
• Mobiltelefon.
• Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas därför lägger vi stor vikt på att utbilda våra medarbetare.

Övrigt:


• Tjänsten innefattar arbete som kan omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Personliga egenskaper:


• I Avarns organisation är kvalitetsmedvetenhet och högt branschkunnande utmärkande och vi ser därför att det är egenskaper som du kan identifiera dig med. Vi sätter våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete i nära relation i arbetsvardagen oavsett det gäller relation till arbetsgivare, arbetstagare, kollega eller kund.

Tjänsteställe: Malmö


Varaktighet: 


• Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

Tillträde:


• Snarast, enligt överenskommelse.
• Urval kommer ske löpande.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Ansök    Aug 30    Svenska Bussglas AB    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Malmö. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling ?... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Malmö. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus


Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

Smed, svetsare eller montör

Ansök    Aug 18    Malmö Stålteknik AB    Byggnadssmed
Om jobbet Arbetsbeskrivning Du trivs när arbetet varierar och arbetsuppgifterna ser lite olika ut. Just nu söker vi på Malmö Stålteknik nya kollegor. Vi söker dig som har erfarenhet av smide, svetsning och ritningsläsning samt kan genomföra arbetet självständigt. Körkort (B) behövs för att komma ut till montagejobben. Ansvarsområden I rollen som smed kommer arbetet dels bestå av smide och andra arbetsuppgifter såsom svetsning, slipning, borrning, sågning... Visa mer
Om jobbet
Arbetsbeskrivning
Du trivs när arbetet varierar och arbetsuppgifterna ser lite olika ut.
Just nu söker vi på Malmö Stålteknik nya kollegor. Vi söker dig som har erfarenhet av smide, svetsning och ritningsläsning samt kan genomföra arbetet självständigt. Körkort (B) behövs för att komma ut till montagejobben.


Ansvarsområden
I rollen som smed kommer arbetet dels bestå av smide och andra arbetsuppgifter såsom svetsning, slipning, borrning, sågning, målning och montering av material. Ritningsläsning är en stor del av arbetet och det är viktigt att du har kunskap och erfarenhet av att läsa av ritningar.
För att lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du tar egna initiativ och ansvar.


Kvalifikationer
- Erfarenhet som smed
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Självgående
- B-körkort


Meriterande:
- Erfarenhet av byggarbete
- Erfarenhet av att tidigare arbetat med att svetsa, borra, slipa, och måla.
- Behörigheter för heta arbete
-Språkkunskaper iranska eller polska
- Truckkort
Erfarenhet
Arbetserfarenhet är meriterande.
Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Eddie Svaneborn, [email protected]


Om företaget
Malmö Stålteknik ligger nära Spillepengen i Malmö och ägs av två bröder: Eddie och Rickard Svaneborn


Vi har lång erfarenhet av byggnads- och industrismide. 18 anställda, ett antal inhyrda samt underentreprenörer arbetar i företagets produktionsanläggning och ute på olika montageplatser.
Vi utför alla typer av arbete inom byggnadssmide, industriservice och reparationer. All personal hos oss innehar relevanta intyg för sina arbetsuppgifter. Visa mindre

Glasmästare/montör sökes till expansivt bolag!

Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen? Är du en driven och handlingskraftig person? Nu hjälper vi vår kund med en direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är dock viktigare än att det går snabbt). För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterrep... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen?

Är du en driven och handlingskraftig person?

Nu hjälper vi vår kund med en direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är dock viktigare än att det går snabbt).

För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterreparationer, justeringar och glasbyten. Större projekt där monteringsarbeten av glasräcken, dörrpartier och fasadpartier samt inglasning av balkonger är också en del av dina arbetsuppgifter. Du blir en del av en organisation i tillväxt med ett starkt och familjärt team som förväntas växa ytterligare under året. Är du rätt person och har viljan finns det därför stora möjligheter att växa inom företaget och vara med och påverka i tillväxtresan framöver .

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig anställning. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av att arbete inom glas, bygg eller hantverksbranschen. Det viktigaste är dock att inställningen för arbetet är rätt. Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk.

Krav
Rätt inställning och attityd
Fingerfärdig och driven
Positivt lagd och självständig
Hungrig på att arbeta
B-körkort


Meriterande
Tidigare arbete med glas
Vana av montering


Villkor
Start: Gärna så snart som möjligt
Ort: Malmö
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som värdesätter ett arbete där kundrelationen är prioriterat, du har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har antingen ett par års erfarenhet av branschen eller en enligt oss, likvärdig bransch. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta med ett leende på läpparna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är trevlig och serviceminded.

Tänk på att söka redan idag då rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Bagare

Ansök    Aug 18    Ziare, Jamil    Bagare/Konditor
Bagare sökes för en heltidstjänst på ett Bageri i Malmö varierande arbetstider förekommer. Försäljning och servering i butik förekommer. Visa mer
Bagare sökes för en heltidstjänst på ett Bageri i Malmö
varierande arbetstider förekommer.
Försäljning och servering i butik förekommer. Visa mindre

Sömmerska/Skräddare

För kunds räkning söker vi nu en erfaren Sömmerska/Skräddare Dina arbetsuppgifter Du kommer att få jobba med kundunika anpassningar av möbler och sängar i nyproduktion. Arbetet är en viktig del i vår leveransprocess och vad vår kund förväntar sig. Det innebär att du har stör erfarenhet av sönad, overlock, tillskärning och mönsterkonstruktion. Din bakgrund/Dina egenskaper Du har en lång och gedigen bakrund som industrisömmerska/skräddare eller motsvarande... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en erfaren Sömmerska/Skräddare

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att få jobba med kundunika anpassningar av möbler och sängar i nyproduktion. Arbetet är en viktig del i vår leveransprocess och vad vår kund förväntar sig. Det innebär att du har stör erfarenhet av sönad, overlock, tillskärning och mönsterkonstruktion.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en lång och gedigen bakrund som industrisömmerska/skräddare eller motsvarande. Du behärskar maskiner och tekniker för sömnad och har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker efter överenskommelse. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval.
Du söker tjänsten på www.wikan.se.Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Magnus Nordholm, 046-540 85 91 eller Anjé Galbe 046-540 85 94Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Optibelt i Malmö söker en teamleader kundservice

En operativ teamleader inom kundservice sökes till Optibelt i Malmö. Bli del av ett trivsamt, internationellt och tekniskt bolag! Till vår skandinaviska kundservice söker vi på Optibelt Skandinaviska AB en för oss ny roll som teamleader. Som teamleader för vår kundservice arbetar du operativt som kundservicemedarbetare med ett utökat ansvar för teamet. Du blir del av ett team som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Har du erfarenhet... Visa mer
En operativ teamleader inom kundservice sökes till Optibelt i Malmö. Bli del av ett trivsamt, internationellt och tekniskt bolag!

Till vår skandinaviska kundservice söker vi på Optibelt Skandinaviska AB en för oss ny roll som teamleader. Som teamleader för vår kundservice arbetar du operativt som kundservicemedarbetare med ett utökat ansvar för teamet. Du blir del av ett team som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Har du erfarenhet av kundservice (B2B), har förmåga leda andra, uppskattar internt samarbete och kan ta ägandeskap kring att driva processförbättringar har vi rollen för dig.

Ditt anställningserbjudande

Som teamleader för vår kundservice på Optibelt Skandinaviska AB i Malmö får du jobba i en liten arbetsgrupp med mycket teamkänsla. Här ges du möjlighet att arbeta med erfarna och kompetenta kollegor som tillsammans med dig kan bidra till att skapa optimerade processer inom kundservice. Majoriteten av din tid kommer du att vara operativ som kundservicemedarbetare och arbeta nära våra säljare och kunder. Våra kunder finns inom en bredd av branscher så som automotive, tillverkande industri och gruvnäringen.

Du blir del av ett stabilt internationellt bolag med huvudkontor i Tyskland. Optibelt tillverkar och säljer remtransmissioner exempelvis kilremmar och kuggremmar. Vi jobbar med produkter av hög kvalitet och befinner oss i framkant inom vår bransch. Vi samarbetar dagligen med våra tyska kollegor. Självklart får du en gedigen introduktionsutbildning kring företaget, produkterna och branschen.

Vi är ett bolag som är måna om våra anställda. Vi erbjuder därför generösa personalförmåner bland annat friskvårdsbidrag, hälsokontroller, kollektivavtal, privat sjukvårdsförsäkring och sociala arrangemang.

Dina arbetsuppgifter

• Kundservice via mejl och telefon
• Jobba i team med Optibelts utesäljare för att kunna ge bästa service till kunderna
• Arbeta med hela orderflödet från förfrågan, offert, ordererkännande, leveransbevakning till fakturering
• Kundrelaterad administration i affärssystemet (SAP)
• Arbeta med att förbättra processer och rutiner och implementera dessa i organisationen
• Arbeta nära våra centrala funktioner i Tyskland och andra delar av världen för att hitta best practice
• Arbetsleda kundservicemedarbetarna och driva arbetet inom kundservice

Värt att veta

Vi är 12 personer på Optibelt Skandinaviska AB varav 4 som arbetar inom kundservice i Malmö. Din närmaste chef är Office Manager. Rollen som Teamleader innefattar inte ett personalansvar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice (B2B). Du är van att arbeta med hela orderflödet. Har du erfarenhet som ledare är det meriterande, men inget krav. Du gillar att ha nära kontakt med dina kunder. Du kommer att arbeta främst med kunder i Skandinavien, men har också internationella kontakter. Därför är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav för tjänsten. Har du därtill kunskaper i tyska är det meriterande. Du har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Excel, och en god vana att arbeta i affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö med variation i uppgifter och du har en god förmåga att prioritera i ditt arbete. Då rollen innefattar många interna och externa kontakter söker vi dig med en förmåga att skapa goda relationer till andra. Du tar ansvar för att leverera inom ditt område och hjälper gärna andra vid behov. Du gillar att förbättra och förändra samt har en förmåga att påverka och leda andra för att genomföra förändringar. Genom ditt serviceinriktade och lösningsorienterade sätt strävar du alltid efter nöjda kunder.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Intresseanmälan – Konsult inom Digital Services till Malmö

Ansök    Aug 15    Sweco AB (Publ)    GIS-utvecklare
Vill du jobba med hållbar utveckling och använda din kompetens i uppdrag som gör nytta på riktigt? Har du bakgrund inom BIM- och informationssamordning, systemutveckling eller GIS och geodata? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med rätt personer och rekryterar löpande. Skicka in en intresseanmälan om du tror att det här är arbetsplatsen för dig! Varför jobba hos oss? På Sweco Digital Services får du jobba i digital framkant och utvecklas ti... Visa mer
Vill du jobba med hållbar utveckling och använda din kompetens i uppdrag som gör nytta på riktigt?

Har du bakgrund inom BIM- och informationssamordning, systemutveckling eller GIS och geodata? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med rätt personer och rekryterar löpande. Skicka in en intresseanmälan om du tror att det här är arbetsplatsen för dig!

Varför jobba hos oss?
På Sweco Digital Services får du jobba i digital framkant och utvecklas tillsammans med experter som brinner för att skapa ett smartare och hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet och lära av varandra är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för dig som lever våra värdeord nyfikenhet, engagemang och ansvar. Bland dina framtida kollegor finner du BIM-experter, digitaliseringsledare, data- och informationssamordnare, geodataexperter, FME-experter och systemutvecklare. I Stockholm sitter vi tillsammans på Swecos huvudkontor med utsikt över hela Stockholm och har mycket utbyte mellan våra kompetensområden, både professionellt och socialt.

Vill du veta mer om vilka vi är se vår film https://www.youtube.com/watch?v=kz_Y4jXo544

Din framtida roll
Som konsult inom Digital Services kommer du exempelvis att:Tillsammans med kollegor hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet.


• Utveckla kundrelationer, skapa och sälja in egna uppdrag.
• Ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på flera olika sätt till FN:s globala hållbarhetsmål.

Vi arbetar vanligtvis inom ett av våra huvudsakliga kompetensområden:


• Inom BIM- och informationssamordning jobbar du i bygg- och infrastrukturprojekt eller åt fastighetsförvaltare. Vi arbetar med allt från att designa och automatisera processer och IT-stöd för projektstyrning till CAD-/BIM-samordning och dokumenthantering.


• Inom Systemutveckling jobbar du med många olika tekniker och ramverk. Vi jobbar med hela kedjan inom systemutveckling från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och slutligen förvaltning. Du får ofta jobba med olika typer av geografiska data och kommer i kontakt med relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostGIS, Oracle Spatial eller Server samt olika typer av kartservrar och GIS-programvaror som GeoServer och ArcGIS.


• Inom GIS och geodata arbetar du med informationsbearbetning och -samordning, utformar och utför rumsliga analyser eller arbetar med dataflöden och tillgängliggörande av geodata. Vidare kan du arbeta med organisation- och verksamhetsutveckling eller IT-arkitektur kopplat till GIS och geodata. Du är bevandrad i GIS-branschen och har erfarenhet av verktyg som ArcGIS, QGIS och FME.

Inom Digital Services arbetar vi både över och i gränslandet mellan BIM- och informationssamordning, systemutveckling samt GIS och geodata. Du kan arbeta i uppdrag tillsammans med experter från andra kompetensområden eller i roller med kombinerad kompetens.

Vem är du?
Vi söker dig som:


• Vill jobba som konsult
• Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska
• Har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom något av våra kompetensområden
• Antingen är nyutexaminerad eller har flera års erfarenhet
• Är tekniskt skicklig och nyfiken på att lära dig ny teknik

Som person är du relationsskapande, har lätt för att samarbeta och vill bidra till en positiv arbetskultur. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga som gör det lätt för våra kunder att arbeta med dig. Du är även nyfiken, vill lära dig och dra nytta av ny kunskap och hitta nya affärsmöjligheter. Du brinner för att skapa lösningar som ger våra kunder och samhället bestående värde. Du är även ansvarstagande och strukturerad samt agerar enligt våra affärsetiska riktlinjer.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Denna annonsen ligger ute en längre tid då det är en intresseanmälan som kan sökas till flera av våra kompetensområden. Intervjuer sker dock löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi återkopplar alltid till samtliga sökande. 

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Emmy Axelsson, [email protected]

Gruppchef Mikael Månsson, [email protected]

Gruppchef Niklas Juntikka, [email protected]
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Baklawa bagare

Ansök    Aug 3    Abdos Multifood AB    Bagare/Konditor
Vi söker dig som är specialist inom bakning av Turkisk baklawa. Du ska ha jobbat inom det i minst 5 år och klarar att utföra hela bakningen själv. Visa mer
Vi söker dig som är specialist inom bakning av Turkisk baklawa.
Du ska ha jobbat inom det i minst 5 år och klarar att utföra hela bakningen själv. Visa mindre

Säljande skräddare / sömmerska till Brud och festbutik

Skräddarhuset Malmö är en unik kombination av brud och festbutik med eget skrädderi som huserar i en vacker sekelskifteslokal på Fersens väg i Malmö. Vi söker nu en skräddare med lång erfarenhet till vårt team. Skrädderiet erbjuder en bredd av tjänster, så som ändringar för bättre passform, justering av plaggets design eller nysömnad på beställning. I butiken finns ett stort utbud av konfektionssydda klänningar från svenska och internationella varumärken, ... Visa mer
Skräddarhuset Malmö är en unik kombination av brud och festbutik med eget skrädderi som huserar i en vacker sekelskifteslokal på Fersens väg i Malmö. Vi söker nu en skräddare med lång erfarenhet till vårt team.
Skrädderiet erbjuder en bredd av tjänster, så som ändringar för bättre passform, justering av plaggets design eller nysömnad på beställning. I butiken finns ett stort utbud av konfektionssydda klänningar från svenska och internationella varumärken, så som Justin Alexander, Ida Sjöstedt och By Malina. På Skräddarhuset arbetar vi med hållbarhet då vi säljer Återbruk - begagnade klänningar som vi säljer åt våra tidigare kunder, samt en egendesignad kollektion som kallas Reloved Bridal, med klänningar som vi syr och designar om, så de blir redo att älskas igen.
Tjänsten som säljande skräddare innebär att du förutom att utföra skrädderiarbeten också hjälper till med försäljning samt assisterar vid inköp och bröllopsmässor. En god kommunikation mellan skrädderiet och butiken är viktig för att samarbetet inom teamet ska fungera och vi lägger stor vikt vid kvalitét och noggrannhet. Kundens önskemål står alltid i fokus och att arbeta som skräddare på Skräddarhuset är en unik möjlighet till en varierande tjänst.
Vi söker dig som har erfarenhet av sömnad och som kan en del mönsterkonstruktion. Du är trygg i uppgiften att justera och ändra bröllopsklänningar och du är noggrann och metodisk i ditt arbete. Du är bra på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och kan hantera hektiska perioder. Du brinner för att skapa nöjda kunder och är bra på att läsa av kundernas behov. Du är prestigelös, kreativ och lösningsorienterad, samt nyfiken på att lära dig nya saker.
Gesällbrev är ett plus, men inte ett måste. Att du talar och skriver bra svenska är ett krav.
Tjänsten är heltid från den 1 oktober 2022.
Arbetstiden är förlagd måndag – fredag 9:30-18:15. Någon enstaka lördag 11-15 förekommer/månad. Kortare inköpsresor inom Europa kan förekomma ett par gånger per år.
Sista ansökningsdag är den 31 augusti, via mejl till [email protected]
OBS! Om du redan har eller tänker starta ett eget registrerat företag som skräddare kan vi också tänka oss att hyra ut en plats i vårt skrädderi. För mer information vänligen mejla till [email protected] Visa mindre

Vikarie till vår modellavdelning

Ansök    Aug 5    Cervident AB    Tandteknikerbiträde
Vi söker en vikarie till vår modellframställning. I arbetet ingår att framställa gipsmodeller av inkomna avtryck. Arbetet är heltid och till att börja med några veckor framåt men chansen är stor att det utvecklas till en fast anställning framöver. Löpande intervjuer då behovet är omgående. Visa mer
Vi söker en vikarie till vår modellframställning. I arbetet ingår att framställa gipsmodeller av inkomna avtryck. Arbetet är heltid och till att börja med några veckor framåt men chansen är stor att det utvecklas till en fast anställning framöver.
Löpande intervjuer då behovet är omgående. Visa mindre

Tandooribröd

Ansök    Jul 11    Abdulkarim Ahmed, Hadi    Bagare/Konditor
Hej, Vi söker bagare som kan baka tandooribröd. Välkommen med din ansökan via mejl. Anställning sker löpande. Tillsvidareanställning Visa mer
Hej,
Vi söker bagare som kan baka tandooribröd.
Välkommen med din ansökan via mejl. Anställning sker löpande.
Tillsvidareanställning Visa mindre

Montör till fabrik

Nu söker vi dig som är en noggrann och driven montör för arbete på fabrik i Malmö. Vi söker nu dig som är en duktig montör för montering av dörrar och fönster i fabrik vilka sedan ska skickas ut till företagets kunder. Företaget är ledande leverantörer inom glas och fasad och strävar efter att ligga i framkant och vara nytänkande genom gedigen entreprenadserfarenhet och projekteringskunskap. Företaget erbjuder ett klimat med högt i tak där medarbetarna in... Visa mer
Nu söker vi dig som är en noggrann och driven montör för arbete på fabrik i Malmö.
Vi söker nu dig som är en duktig montör för montering av dörrar och fönster i fabrik vilka sedan ska skickas ut till företagets kunder.
Företaget är ledande leverantörer inom glas och fasad och strävar efter att ligga i framkant och vara nytänkande genom gedigen entreprenadserfarenhet och projekteringskunskap. Företaget erbjuder ett klimat med högt i tak där medarbetarna involveras för att skapa en härlig laganda. Till verkstadsavdelningen söker vi nu dig som vill bli en del av deras team!
Arbetet består av montering av dörrar och fönster. Du behöver ha förståelse för att läsa ritningar och kunna jobba efter dessa. Grundläggande datakunskap efterfrågas.
Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete och har öga för detaljer. Du gillar att ha ordning och reda omkring dig, du räds inte fysiskt arbete, du är driven och kommer med en positiv inställning.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har god förståelse i det svenska språket både i tal och i skrift.
B-körkort krävs.
Arbetet är förlagt på vardagar mellan 7.00-15.30.
Detta är en direktrekrytering i samverkan med PIKE Personal. Provanställning tillämpas. Tjänsten förväntas tillträdas i september/oktober 2022. Beroende på semestertider kommer ansökningarna börja behandlas först under augusti månad.
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Burekbagare

Ansök    Jul 22    BUREK KING CEVAPI HB    Bagare/Konditor
Jag söker en erfaren burekbagare till mitt gatukök. Trevliga arbetskamrater där teamwork står i fokus. Du ska kunna arbeta i högt tempo och gilla att arbeta i team. Ordning och reda samt hålla rent runt din arbetsplats. Deltid (75%) Visa mer
Jag söker en erfaren burekbagare till mitt gatukök. Trevliga arbetskamrater där teamwork står i fokus. Du ska kunna arbeta i högt tempo och gilla att arbeta i team. Ordning och reda samt hålla rent runt din arbetsplats.
Deltid (75%) Visa mindre

CERTEGO i Lund/Malmö söker medarbetare till butik/verkstad!

Ansök    Jun 29    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter För oss på CERTEGO är kundbemötande A och O. Som butik/verkstads-medarbetare arbetar möter du våra kunder dagligen över disk. Kunderna kan både bestå av privatpersoner och hantverkare. Du kommer att arbeta med nyckelutlämning, cyl... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

För oss på CERTEGO är kundbemötande A och O. Som butik/verkstads-medarbetare arbetar möter du våra kunder dagligen över disk. Kunderna kan både bestå av privatpersoner och hantverkare. Du kommer att arbeta med nyckelutlämning, cylinderläggning, tagg-programmering och service och reparation av produkter som kommer in i butiken/verkstaden.Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälper varandra att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du har ett stort intresse för mekanik och teknik. Vi vill också att du är serviceminded och lägger stor vikt vid ett gott kundbemötande. Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare men det är viktigare att du har rätt inställning med en vilja att lära. Du vågar ta egna initiativ och fokuserar på lösningar.

Då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

AFRY Process Industries söker ingenjörer med intresse för processindustrin!

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Inom Processindustrin står våra kunder inför stora förändringar som drivs av nya tekniska lösningar som en del i den gröna omst... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Inom Processindustrin står våra kunder inför stora förändringar som drivs av nya tekniska lösningar som en del i den gröna omställningen. Vi på AFRY Process Industries arbetar just nu i uppstarten av ett stort EPCM projekt tillsammans med en av våra större kunder i Skåneregionen. För att möta den stora efterfrågan söker vi nu flertal ingenjörer som vill vara med och göra skillnad i våra stora projekt!
Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har ett starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom exempelvis Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC.
Vi söker flera modiga, hängivna lagspelare till Process Industries South som vill vara med oss och resan på att hjälpa våra kunder samt den gröna omställningen. Vi söker dig med kunskap inom något av dessa områden:
Elkonstruktion/Elkraft
Rörkonstruktion
Instrumentkonstruktion
Automation
Projektledare
Projektplanerare
Inköpare
Document control

Möjlig stationeringsort: Malmö, Helsingborg, Göteborg, Stenungsund


Kravspecifikation
Vi söker dig som vill vara en del av en fantastisk gemenskap där du får vara med och bidra samt forma ett vinnande team tillsammans med oss. För att lyckas i rollen har du en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsutbildning inom relevant teknikområde. Utöver detta har du minst 5 års arbetslivserfarenhet inom någon av ingenjörsdisciplinerna angivit ovan.
I rollen kommer du även ha kontakt med olika kunder och kollegor och du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person tror vi att du känner igen dig i våra värderingar där vi är modiga, hängivna och lagspelare. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team samtidigt som du trivs när du har ansvar och möjlighet att påverka.


Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontakt för ytterligare information
För frågor gällande tjänsten kontakta:
Jörgen Katz - Segment Manager Local Projects & Engineering South
[email protected]
+46 10 505 77 01
Sista ansökningsdag: 2022-08-21
Rekryteringsprocessen tar en paus under sommarsemestern och återkoppling väntas ske först efter v.34. Tack för ditt tålamod och vi önskar dig en trevlig sommar!


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Glasmästare/montör sökes till expansivt bolag!

Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen? Är du en driven och handlingskraftig person? Nu hjälper vi vår kund med en direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är dock viktigare än att det går snabbt). För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterrep... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen?

Är du en driven och handlingskraftig person?

Nu hjälper vi vår kund med en direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är dock viktigare än att det går snabbt).

För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterreparationer, justeringar och glasbyten. Större projekt där monteringsarbeten av glasräcken, dörrpartier och fasadpartier samt inglasning av balkonger är också en del av dina arbetsuppgifter. Du blir en del av en organisation i tillväxt med ett starkt och familjärt team som förväntas växa ytterligare under året. Är du rätt person och har viljan finns det därför stora möjligheter att växa inom företaget och vara med och påverka i tillväxtresan framöver .

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig anställning. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av att arbete inom glas, bygg eller hantverksbranschen. Det viktigaste är dock att inställningen för arbetet är rätt. Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk.

Krav
Rätt inställning och attityd
Fingerfärdig och driven
Positivt lagd och självständig
Hungrig på att arbeta
B-körkort


Meriterande
Tidigare arbete med glas
Vana av montering


Villkor
Start: Gärna så snart som möjligt
Ort: Malmö
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som värdesätter ett arbete där kundrelationen är prioriterat, du har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har antingen ett par års erfarenhet av branschen eller en enligt oss, likvärdig bransch. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta med ett leende på läpparna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är trevlig och serviceminded.

Tänk på att söka redan idag då rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Panelmontör till Svenska Solpanelmontage i Malmö!

Har du redan rollen som Montör, Snickare, Takläggare eller Plåtslagare eller har annan liknande roll idag och vill ta klivet in i ett framgångsrikt bolag med möjlighet till utveckling? I så fall kan du vara den vi söker! Svenska Solpanelmontage är bolaget som präglas av en familjär känsla och står för hög kvalitet. Våra kunder och samarbetspartners vill jobba med oss om och om igen, vilket är ett bevis på att vi håller den höga nivå som vi står för. Vi väx... Visa mer
Har du redan rollen som Montör, Snickare, Takläggare eller Plåtslagare eller har annan liknande roll idag och vill ta klivet in i ett framgångsrikt bolag med möjlighet till utveckling? I så fall kan du vara den vi söker! Svenska Solpanelmontage är bolaget som präglas av en familjär känsla och står för hög kvalitet. Våra kunder och samarbetspartners vill jobba med oss om och om igen, vilket är ett bevis på att vi håller den höga nivå som vi står för. Vi växer så det knakar och vi behöver fler montörer till vårt kontor i Malmö.
Lokalisering: Vårt kontor ligger i Malmö där vi utgår ifrån, men jobbet sker runt om i Skånes regioner
I rollen som Panelmontör…
blir du en av ca 30 medarbetare som tillsammans utgör Svenska Solpanelmontage och skapar vårt goda rykte i branschen. Vår huvudsyssla är montage och installation av solpaneler, där ca 75% görs på villor och resterande på exempelvis lantbruk och industri. Idag är vi sju personer i Malmö, men planen är att inom kort bli ca 15 st. Vi växer alltså så det knakar och därför finns det också möjligheter för rätt person att inom kort avancera till arbetsledare.
I din roll Panelmontör blir du en del i ett tight arbetslag på tre personer som dagligen möts upp 07.00 på kontoret för att tillsammans tar er ut till kunden som ett lag. Det ni tre som följs åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet och tillsammans installerar kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder.
I rollen ingår bland annat:
Tät dialog med din arbetsledare
Montage av byggnadsställning
Inmätning och infästning av solceller på tak
Placering, montage och koppling av solceller
Funktionstestning och driftsättningFör att lyckas som Panelmontör…
Har du byggerfarenhet av någon form, och är fullständigt trygg med att hantera de verktyg vi använder.
Har tydlig förståelse för att teamet och kunderna är viktiga, och är därmed en lagspelare och står för god service.
Att hålla tiden är en självklarhet för dig och du står för god kvalitet.
Du kommunicerar väl på svenska
Du har körkortSvenska Solapanelmontage…
grundades 2016 och är ett renodlat montage och installationsföretag med verksamhet i Skåne, Halland och Västra Götaland. Våra kunder är först och främst återförsäljare av solenergi som fokuserar på långsiktighet och kvalité. De väljer att arbeta med oss då vi kan hjälpa dem att leverera nyckelfärdiga anläggningar över ett stort område utan avkall på kvalité.
Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och bra arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi på Svenska Solpanelmontage tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning.
För att läsa mer besök oss på https://www.solpanelmontage.se/
För att söka rollen...
är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 15/7 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Vid frågor vänligen kontakta oss [email protected]
Anställning hos: Svenska Solpanelsmontage AB
Omfattning: heltid, vardagar mellan kl. 07.00-16.00
Start: enligt överenskommelse Visa mindre

Teamledare Bageri

Ansök    Jun 27    City Gross Sverige AB    Bagerichef
Till vår City Gross i Stora Bernstorp söker vi en Teamledare till vårt Bageri/konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsm... Visa mer
Till vår City Gross i Stora Bernstorp söker vi en Teamledare till vårt Bageri/konditori
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som teamledare bageri/konditori på kommer du att:??

- Arbeta med personalledning, planering och uppföljning inom ansvarsområdet.
- Arbeta med bakning, trågning, varupåfyllnad, kundbeställningar och kundservice.
- Ansvara för att skapa en god ekonomi för avdelningen.
- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning.
- Arbeta aktivt i butiken, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö samt till en lönsam avdelning.


Du rapporterar till Säljchef Färskvaror som också har personalansvaret för avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.??

Vi söker dig som:??

- Har en bageriutbildning och flera års erfarenhet från arbete i bageri.
- Har goda kunskaper i butiksekonomi, försäljning och personledning.
- Har flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, inom området färskvaror och bageri/konditori.
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


För att lyckas i rollen som Teamledare Bageri/Konditori ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller ledarskap.

Eftersom vi bakar allt från matbröd till konditorivaror så är det meriterande om du har kunskap och vana av helheten.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: 20022-08-15

Tjänstens omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning/Provanställning

Sista ansökningsdag: 2022-07-22

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Glasmästare/montör sökes till expansivt bolag!

Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen? Är du en driven och handlingskraftig person? Nu hjälper vi vår kund med en direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är dock viktigare än att det går snabbt). För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterrep... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen?

Är du en driven och handlingskraftig person?

Nu hjälper vi vår kund med en direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är dock viktigare än att det går snabbt).

För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterreparationer, justeringar och glasbyten. Större projekt där monteringsarbeten av glasräcken, dörrpartier och fasadpartier samt inglasning av balkonger är också en del av dina arbetsuppgifter. Du blir en del av en organisation i tillväxt med ett starkt och familjärt team som förväntas växa ytterligare under året. Är du rätt person och har viljan finns det därför stora möjligheter att växa inom företaget och vara med och påverka i tillväxtresan framöver .

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig anställning. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av att arbete inom glas, bygg eller hantverksbranschen. Det viktigaste är dock att inställningen för arbetet är rätt. Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk.

Krav
Rätt inställning och attityd
Fingerfärdig och driven
Positivt lagd och självständig
Hungrig på att arbeta
B-körkort


Meriterande
Tidigare arbete med glas
Vana av montering


Villkor
Start: Gärna så snart som möjligt
Ort: Malmö
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som värdesätter ett arbete där kundrelationen är prioriterat, du har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har antingen ett par års erfarenhet av branschen eller en enligt oss, likvärdig bransch. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta med ett leende på läpparna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är trevlig och serviceminded.

Tänk på att söka redan idag då rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Är du vår nästa glasmontör/glasmästare?

Om jobbet Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen? Är du en driven och handligskraftig person? Nu hjälper vi kund med direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är viktigare än att det går snabbt). För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterreparation... Visa mer
Om jobbet
Har du tidigare erfarenhet av glas, bygg eller hantverksbranschen? Är du en driven och handligskraftig person?
Nu hjälper vi kund med direktrekrytering av glasmästare/glasmontör/glastekniker, gärna med omgående start (rätt kandidat är viktigare än att det går snabbt).

För den driftiga och skötsamma finns även möjligheter att växa inom bolaget.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom fönsterreparationer, justeringar och glasbyten. Större projekt där monteringsarbeten av glasräcken, dörrpartier och fasadpartier samt inglasning av balkonger är också en del av dina arbetsuppgifter. Du blir en del av en organisation i tillväxt med ett starkt och familjärt team som förväntas växa ytterligare under året. Är du rätt person och har viljan finns det därför stora möjligheter att växa inom företaget och vara med och påverka i tillväxtresan framöver .

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig anställning. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av att arbete inom glas, bygg eller hantverksbranschen. Det viktigaste är dock att inställningen för arbetet är rätt. Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk.

Krav:
.Rätt inställning och attityd
.Fingerfärdig och driven
.Positivt lagd och självständig
.Hungrig på att arbeta
.B-körkort

Meriterande men ej krav:
.Tidigare arbete med glas
.Monteringsvana


Villkor
Start: Gärna så snart som möjligt
Ort: Malmö
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som värdesätter ett arbete där kundrelationen är prioriterat, du har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har antingen ett par års erfarenhet av branschen eller en enligt oss, likvärdig bransch. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta med ett leende på läpparna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är trevlig och serviceminded. Visa mindre

Serviceinriktade snickare som vill jobba extra

Ansök    Jun 14    Veterankraft AB    Reparationssnickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda. De flesta av våra kunder är i huvudsak äldre men även barnfamiljer som behöver hjälp med småfix eller större uppdrag. Uppdragen kan vara på allt mellan 5-30 timmar beroende på vad kunden efterfrågar.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag. Uppdraget kan innebära att t.ex. sätta upp bokhyllor, flytta tavlor, hänga upp lampor, byta bänkskiva, reparera fönsterkarmar, bygga staket, sätta i ny dörrkarm.

Du som söker ska ha egna verktyg och maskiner för att kunna utföra arbetet. Vidare har du körkort och tillgång till bil och är flytande i det svenska språket både i tal och skrift. Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri. Du har lätt för att skapa en god kundkontakt och väcka förtroende. Du är alltid noggrann och serviceinriktad och lämnar en nöjd kund efter dig.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Underhållstekniker till Skånemejerier AB

Vi söker nu underhållstekniker som vill bidra till Skånemejeriers fortsatta utvecklingsarbete. Har du erfarenhet av tekniskt underhållsarbete och är drivande och lösningsorienterad? Då ser vi fram emot din ansökan.  Arbetsbeskrivning Skånemejerier har fyra anläggningar i södra Sverige och du kommer att arbeta på mejerianläggningen i Malmö, där de tillverkar färskvaror av olika slag. I Malmö finns hela kedjan under ett och samma tak, från råvarumottagning ... Visa mer
Vi söker nu underhållstekniker som vill bidra till Skånemejeriers fortsatta utvecklingsarbete. Har du erfarenhet av tekniskt underhållsarbete och är drivande och lösningsorienterad? Då ser vi fram emot din ansökan. 

Arbetsbeskrivning
Skånemejerier har fyra anläggningar i södra Sverige och du kommer att arbeta på mejerianläggningen i Malmö, där de tillverkar färskvaror av olika slag. I Malmö finns hela kedjan under ett och samma tak, från råvarumottagning till leverans ut till kund.

Som underhållstekniker kommer du att vara en del av ett kompetent team om ca 40 kollegor, som utgör Skånemejeriers underhållsavdelning. Arbetet som underhållstekniker är brett, fritt och varierande och ställer krav på teknisk kompetens, ansvar och initiativ. Du kommer att arbeta både självständigt och i team och du har många kontaktytor både internt och externt. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär;
  Utföra såväl förebyggande som akut och avhjälpande underhåll
Utföra service och underhåll av maskiner och utrustning
Bidra i förbättringsarbete och -projekt
Medverka vid installationer av utrustning
Felsökning och driftsättning av maskiner
Arbetstiden är kontinuerligt 3-skiftsarbete på heltid. 

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av tekniskt och mekaniskt underhållsarbete i produktion, gärna inom livsmedelsbranschen. Troligtvis har du arbetat som tekniker, mekaniker eller teknisk maskinoperatör. Vi ser gärna att du har teknisk gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom underhålls- eller maskinteknik. Det är även meriterande om du har kännedom eller erfarenhet av automation och PLC-programmering.

Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Svenska behärskar du i tal och skrift och vi ser gärna att du har en god datorvana samt tidigare erfarenhet av att arbeta i underhållssystem.

Som person är du en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har viljan att lära och utvecklas och är ansvarstagande, strukturerad och säkerhetsmedveten i ditt arbete och mån om att utföra ett gott arbete.

Skånemejerier erbjuder dig
Skånemejerier erbjuder dig ett fritt och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. De har introduktionsprogram för nyanställda och arbetar med löpande kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar. Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent, vilket ger dig internationella kontaktytor samtidigt som du får arbeta med lokala frågor och processer.

Som anställd får du även ta del av Skånemejeriers förmåner, som till exempel friskvårdsbidrag, pension och försäkringar. 

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Skånemejerier med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Frida Borg på JKS Sverige på 0709-68 30 19.

På Skånemejerier arbetar de för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidater till tjänsterna kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på deras Företagshälsovård. Som en del i deras förebyggande arbete så genomför de även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Duktig och erfaren skräddare söks

Saaris är ett skrädderi sedan 1993 på Lundavägen 38 med många års erfarenhet i bakgrunden. Vi samarbetar med några kända butiker i Malmö, Lund. Vår vision är kunskap, kvalitet och service och att utveckla arbetet på bästa sätt. Vår uppdrag innehåller att ändra/ reparera kläder till en perfekt passform. Dessutom syr vi upp också dam kläder efter beställning. Som person ska du vara arbetsvillig, noggrann, punktlig, ?exibel och stresstålig, trevlig och öd... Visa mer
Saaris är ett skrädderi sedan 1993 på Lundavägen 38 med många års erfarenhet i bakgrunden. Vi samarbetar med några kända butiker i Malmö, Lund. Vår vision är kunskap, kvalitet och service och att utveckla arbetet på bästa sätt. Vår uppdrag innehåller att ändra/ reparera kläder till en perfekt passform. Dessutom syr vi upp också dam kläder efter beställning.


Som person ska du vara arbetsvillig, noggrann, punktlig, ?exibel och stresstålig, trevlig och ödmjuk.
Intresse för kläddesign och tillverkning tillsammans med kreativitet är en förutsättning för att göra ett gott arbete. På vårt skrädderi hanterar vi alla sorts kläder, arbetskläder och hemtextiler inklusive tyg, skinn, päls och Accessoarer som väska, bälte, mm. Eftersom vi samarbetar med butiker, det kommer mycket nya kostymer och Konfektion för att ändras till en perfekt passform. Vi jobbar med industri symaskiner och professionella verktyg.


Du som skräddare ska jobba med olika sorter ändringar och lagningar och är viktig att du är van vid industri symaskiner.
Erfarenhet i ÄNDRINGSKRÄDDERI är ett krav alltså du måste kunna ALLA SORTERS ÄNDRINGAR som byxor, kavaj, skjorta, klänning; och särskilt kostymer. MÅSTE ha några år erfarenhet i skrädderi/ ändringskrädderi. Du ska jobba självständigt men måste kunna anpassa dig i grupparbete också. Att behärska svenska både i tal och skrift är ett krav. Visa mindre

Duktiga, erfarna byggsmeder sökes!

Ansök    Jun 9    A-Staffing Sweden AB    Byggnadssmed
Om kunden Vi söker nu byggsmeder för trakt-jobb till flera utav våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Vi hoppas att du kan tänka dig att se mer av vad det här landet har att erbjuda utanför din hemstad. Som anställd på A-Staffing Construction har du tillgång till oss konsultchefer som finns på plats både på kontoren i Stockholm och Göteborg och ute hos våra kunder. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och ... Visa mer
Om kunden
Vi söker nu byggsmeder för trakt-jobb till flera utav våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Vi hoppas att du kan tänka dig att se mer av vad det här landet har att erbjuda utanför din hemstad. Som anställd på A-Staffing Construction har du tillgång till oss konsultchefer som finns på plats både på kontoren i Stockholm och Göteborg och ute hos våra kunder. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.

Då vi är medlemmar i Byggföretagen tillämpar vi byggavtalet på våra anställda.
Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet! Några exempel på uppdrag är renovering av skola, nyproduktion infrastruktur, nyproduktion av kontor och bostäder m.m.


Arbetsbeskrivning
I din roll som byggsmed kommer du att arbeta på olika platser i landet med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom montering av prefab. Arbetet sker självständigt eller i stora team beroende på projektets storlek.

Vi söker dig som har erfarenhet och som vill arbeta som resande byggsmed. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction.


Utbildning
Yrkesbevis är meriterande men inget krav.
B Körkort är meriterande och önskvärt.

Erfarenhet
Krävs

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Sker löpande men ansök så snart som möjligt! Visa mindre

Glasmästare sökes!

Hos oss på Milessons Glas & Montage arbetar vi med allt som har med glas att göra. Allt från glasreperationer till större glasmontage. Vi är idag 11 anställda och på grund av vår kraftiga tillväxt söker vi fler kollegor till vårt team. Vi är lokaliserade i Malmö men utför arbeten över hela Skåne. Vårt sammansvetsade team består av blandade åldrar och erfarenheter. För oss är trivseln och arbetstillfredsställelsen viktig då det genomsyrar vår arbetsmiljön o... Visa mer
Hos oss på Milessons Glas & Montage arbetar vi med allt som har med glas att göra. Allt från glasreperationer till större glasmontage. Vi är idag 11 anställda och på grund av vår kraftiga tillväxt söker vi fler kollegor till vårt team. Vi är lokaliserade i Malmö men utför arbeten över hela Skåne.
Vårt sammansvetsade team består av blandade åldrar och erfarenheter. För oss är trivseln och arbetstillfredsställelsen viktig då det genomsyrar vår arbetsmiljön och hela arbetsprocessen.
"Man träffar mycket nya människor varje dag, ingen dag är den andra lik. Kollegorna är väldigt viktiga för mig. Vi är typ som en liten familj, som ett andra hem"
- Milan, 32 år
Att arbeta som glasmästare/glasmontör hos oss innebär att du får dagliga ärende och hjälper våra kunder med fönsterreperationer, justeringar, glasbyten m.m. Du kommer också få arbeta på större projekt där vi monterarb.la glasräcken, inglasade balkonger, fasadpartier fönster & dörrpartier.


Vad vi söker
Vi söker någon som har erfarenhet inom bygg- eller hantverkarbranschen. Om du har erfarenhet eller utbildning inom glasbranschen är det ett plus.


Det vi lägger allra största vikt vid är hur du är som person samt vilka egenskaper du besitter när du tar dig an en arbetsuppgift. Vi söker någon som är drivande, kreativ och självständig. Vi behöver någon som inte är rädd för att ta eget initiativ, finna egna lösningar och som har en djup ansvarskänsla för sitt arbete. Våra kundrelationer är väldigt viktiga för oss så det krävs att du bemöter våra kunder och samarbetspartners med respekt och vänlighet.
Som kollega ser vi att du tar dina arbetsuppgifter på allvar och att du anstränger dig när du arbetar med andra. Det är viktigt att du är hjälpsam, respektfull och vänlig i bemötandet till dina kollegor.
Krav: B-körkort,
"Trevliga arbetskamrater och bra arbetsstämning! Man får utvecklas och lära sig nya saker hela tiden"
- Pernilla, 51 år
Ansök
Vill du vara med på vår spännande resa i glasbranschen med stora utvecklingsmöjligheter? Är du vår nya kollega? Visa mindre

Hej Vi söker 2-3 bagare

Vi söker personal till vårt bageri,ni kan mejla era cv till oss.Nån som är driven.Man ska baka bröd och bullar Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker personal till vårt bageri,ni kan mejla era cv till oss.Nån som är driven.Man ska baka bröd och bullar
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

IKEA Malmö are looking for a Carpenter!

WHO YOU ARE? We are looking for you who want to make everyday life better for the many people by building inspiring rooms with smart home furnishing solutions together with us at IKEA. We are looking for a problem solver who is motivated by finding areas of improvement in our way of working with focus on safety for our customers and colleagues. You have good self-insight and can plan, prioritize, and lead your work. Working together is important to us at... Visa mer
WHO YOU ARE?
We are looking for you who want to make everyday life better for the many people by building inspiring rooms with smart home furnishing solutions together with us at IKEA. We are looking for a problem solver who is motivated by finding areas of improvement in our way of working with focus on safety for our customers and colleagues.
You have good self-insight and can plan, prioritize, and lead your work. Working together is important to us at IKEA, we respect each other, we realize that we are all needed, we support each other in everyday life, and we work towards common goals. You have a strong passion for quality, home decor and embrace working task related to carpenting with enthusiasm.
We see that you are a trained carpenter and have carpentry experience, preferably from commercial activities, preferably in the construction and building industry or from exhibition installations. You are used to working broadly and have experience both of painting and of tiling.
Furthermore, we see that you have experience of working as an electrician with proven documented training or working experience, preferably you have previously worked with minor electricity connection in commercial areas.
We are a diverse team so, fluency in English is a mandatory requirement for this position.
A DAY IN YOUR LIFE WITH US
In your work as a carpenter/electrician, you will work on both our customer and co-worker areas with building / moving walls, wallpapering, painting, putting moldings, changing floors, installing tiles, installing kitchens and minor electricity connection, to present our range in the best way. At the same time as it must be nice and safe for our customers, it must be done with time efficiency, cost awareness and with consideration for people and the environment. Your work will really contribute to the customers' experience of the IKEA brand and IKEA as a company with high quality at affordable prices.
Since you work on our customer areas, even during the store's opening hours, it is important that you work with safety and order. But customer service is also a key word as you will meet customers in the department store who can ask you a question such as "Oh what a nice color - what is its number?".
IKEA Malmö also has the responsibility to look after our IKEA store by Triangeln as well as our Home Service point in Lund, upon request you will sometimes have to transport yourself to these units, therefore, you must have a driving license.
You always follow the work strategies developed together with your colleagues to implement all the store's media, such as wall constructions, flooring, painting, tiling, lighting fixture connection and kitchen installations.
You are planning and ordering the materials and resources, ensure that the right price is set with the aim of increasing efficiency and minimizing costs.
You have the ability to cocreate and work with your colleagues to ensure that the store is always in excellent condition and in shape as new.
QUESTIONS OR SUPPORT? LET’S CONNECT!
The position is full time permanent position, contract measurement is 38.25/h per week.
Your work shifts are scheduled Monday - Friday.
Start date as soon as possible.
We look forward to reading your application as soon as possible but no later than the 12th of June. We only accept applications written in English. We read applications continuously during the advertising period. For the last stage in the recruitment process we will reach out to some of you for an interview with the hiring manager for the position.
For questions about the position, please contact Nouriene Almira, [email protected]
For questions regarding the recruitment process, do not hesitate to contact the responsible recruiter Markus Meltzer, [email protected]
Warmly welcome with your application. Visa mindre

Bagare/konditor I Safsouf Konditori AB

Ansök    Maj 31    Safsouf Konditori    Bagare/Konditor
Safsouf Konditori AB i Malmö söker en bagare med mer än 5 års erfarenhet. Det är ett krav att du har kompetens inom specialkakor, såsom 3D-kakor och 9D-kakor men även kompetens inom de svenska och franska bagerierna/tårtorna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Safsouf Konditori AB i Malmö söker en bagare med mer än 5 års erfarenhet. Det är ett krav att du har kompetens inom specialkakor, såsom 3D-kakor och 9D-kakor men även kompetens inom de svenska och franska bagerierna/tårtorna.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Låssmed

Ansök    Maj 30    Ra Gruppen AB    Låssmed/Låstekniker
Nu söker vi en Låssmed för arbete med vapen- och värdeförvaring. Vi är både intresserade av dig som är låssmed och dig som har erfarenhet av värdeförvaringslås i någon form från annan bransch. RA Gruppen är i ett expansivt och spännande skede, det går väldigt bra för oss. From den 1a september 2021 ingår även Låssmedjan i Höganäs AB i RA Gruppen. För att allt ska gå i lås och för att kunna möta vår framtid på bästa sätt behöver vi utöka vårt team med fler ... Visa mer
Nu söker vi en Låssmed för arbete med vapen- och värdeförvaring. Vi är både intresserade av dig som är låssmed och dig som har erfarenhet av värdeförvaringslås i någon form från annan bransch.
RA Gruppen är i ett expansivt och spännande skede, det går väldigt bra för oss. From den 1a september 2021 ingår även Låssmedjan i Höganäs AB i RA Gruppen. För att allt ska gå i lås och för att kunna möta vår framtid på bästa sätt behöver vi utöka vårt team med fler tekniker.
Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team.
Som Låssmed/värdeförvaringstekniker på RA Låshuset jobbar du med alla typer av vapen och värdeskåplås, som ska monteras, installeras och servas. Du åker runt bland våra trevliga kunder och träffar mycket folk. Det är ett fritt och omväxlande jobb.
Då vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.
För tjänsten gäller:
* Gesällbrev och/eller Mästarbrev är meriterande
* Grundläggande datakunskaper och B-körkort
* Du har ett par års erfarenhet av liknande arbeten inom värdeförvaring/låsbranschen.
* Du har svagströms- samt elektronikkunskaper
Vad erbjuder vi?
Vi utvecklas ständigt och tycker att det både är en självklarhet och dessutom roligt. Vi vill hjälpa dig att utvecklas och trivas och vi räknar med att du vill bidra till vår utveckling. Det är en viktig del i vår företagskultur. Att ta vara på erfarenheter, tankar och idéer gör att vi lär av varandra.
Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner - till exempel friskvårdsbidrag på upp till 5000kr, Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.
Ansökan
Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum. Bifoga CV med din ansökan. För mer information är du välkommen att ringa:
Tommy Hallander Flödeschef 0431-4720531
Eva Adermark HR 021-4704220.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Smed/metallarbetare

Ansök    Maj 17    Malmö kommun    Smed
Ref: 20221279 Arbetsuppgifter Vi söker dig som har branscherfarenhet för att självständigt kunna arbeta med tillverknings- och monteringsarbete i verksamhetens varierande smidesuppdrag. Du och dina kollegor arbetar och utgår från vår smedja på Augustenborgsgatan, men är ofta ute i Malmö stad på varierande uppdrag för att utföra olika beställningar. I dina arbetsuppgifter ingår tillverkning, underhåll, plåtslageri,svetsmetoder, montering och reparationsar... Visa mer
Ref: 20221279

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har branscherfarenhet för att självständigt kunna arbeta med tillverknings- och monteringsarbete i verksamhetens varierande smidesuppdrag. Du och dina kollegor arbetar och utgår från vår smedja på Augustenborgsgatan, men är ofta ute i Malmö stad på varierande uppdrag för att utföra olika beställningar. I dina arbetsuppgifter ingår tillverkning, underhåll, plåtslageri,svetsmetoder, montering och reparationsarbete i varierande smidesuppdrag.

Du ger service till och har nära kontakt med kunden vid olika design- och specialuppdrag. Du behärskar ritningsläsning och kan omsätta beställarens skisser och ritningar till produkter. Vår kund är största del fastighets och gatukontoret och avdelningen stadsfastigheter. Som erfaren smed förväntas du behärska materialkvalitet och göra val av, utföra och säkerställa olika svetsmetoder med mig, tig och pinne.

Vi tillverkar t ex smidesdekorationer till Malmö stads uterum såsom blomsterkorgar staket och entréer, spångar/broar/trappor/gångjärn galler och belysningsarmaturer.

Beredskapsarbete kan förekomma. 

Kvalifikationer
Vi vill att du har yrkesinriktad gymnasieutbildning inom plåt och svets eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du dessutom en KY-utbildning med inriktning mot smide, utbildning i heta arbeten samt säkerhet på väg är det meriterande.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, läsa ritningar och utföra olika svetsmetoder med mig, tig och pinne och har minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser det meriterande om du har längre erfarenhet inom yrket. Du behöver kunna utföra fysiskt arbete som grävning, gjutning mm

B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav i tjänsten liksom grundläggande kunskaper i svenska, så väl i tal som skrift.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är kreativ och intresserad av att hitta nya lösningar och infallsvinklar till våra kunder. Att självständigt kunna planera dina uppdrag och hålla dig till utsatta tidplaner är också av stor betydelse. För dig är det viktigt med bra kundkontakter och att hålla en hög kvalitet. Du är noggrann och gillar att samarbeta med människor med olika bakgrund och erfarenheter.

Om arbetsplatsen
Vi är idag ca 500 anställda på Kommunteknik och omsätter 770 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag: Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster:1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Tekniker

Ansök    Maj 30    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Är du en serviceinriktad tekniker med erfarenhet av dörrautomation, larm eller passage som är sugen på din nästa utmaning? Just nu söker vi tekniker med fokus på dörrautomation till en av våra kunder, som lägger stor kraft på att utveckla sin personal. Om tjänsten ?Som tekniker hos vår kund får du ett utvecklande och ansvarsfullt arbete. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter som exempelvis driftsättning, reparation och felsökning. Andra f... Visa mer
Är du en serviceinriktad tekniker med erfarenhet av dörrautomation, larm eller passage som är sugen på din nästa utmaning? Just nu söker vi tekniker med fokus på dörrautomation till en av våra kunder, som lägger stor kraft på att utveckla sin personal.
Om tjänsten
?Som tekniker hos vår kund får du ett utvecklande och ansvarsfullt arbete. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter som exempelvis driftsättning, reparation och felsökning.
Andra förekommande arbetsuppgifter är:
Installation och underhåll av dörrautomation.
Vägledning av dina kunder i användandet av vår kunds produkter.
Se eventuella brister och förbättringsmöjligheter utifrån kundens behov.
Att dagligen bygga och utveckla kundrelationer, samt verka för merförsäljning.

Arbetet innefattar både teknisk problemlösning och kundkontakt.
Tjänstgöringsområde: Malmö/Lund med omnejd.
Vem är du som söker?
Vi tror att du är en händig person och är en fena på såväl teknik som service. Kanske har du en bakgrund som fastighetsskötare?
För att lyckas i rollen tror vi att du har en utbildning inom teknik, elektronik, el eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Har du tidigare arbetat som tekniker inom dörrautomation eller larm ser vi det som ytterst meriterande.
Vidare ser vi att du är en engagerad, lyhörd och positiv person med en god förmåga att bygga och vårda relationer. För dig är det en självklarhet att utföra varje uppdrag med krav på högsta kvalitet och säkerhet!
Tjänsten kräver B-körkort.
En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.


Anser du dig vara rätt person?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Var god ange referens: Tekniker. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag inom installationsbranschen. Med över 13 års erfarenhet har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta din nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och självklart är vi kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi. Visa mindre

Tekniker

Ansök    Maj 11    Btp Sweden AB    Låssmed/Låstekniker
Är du en serviceinriktad tekniker med erfarenhet av dörrautomation, larm eller passage som är sugen på din nästa utmaning? Just nu söker vi tekniker med fokus på dörrautomation till en av våra kunder, som lägger stor kraft på att utveckla sin personal. Om tjänsten Som tekniker hos vår kund får du ett utvecklande och ansvarsfullt arbete. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter som exempelvis driftsättning, reparation och felsökning. Andra fö... Visa mer
Är du en serviceinriktad tekniker med erfarenhet av dörrautomation, larm eller passage som är sugen på din nästa utmaning? Just nu söker vi tekniker med fokus på dörrautomation till en av våra kunder, som lägger stor kraft på att utveckla sin personal.
Om tjänsten
Som tekniker hos vår kund får du ett utvecklande och ansvarsfullt arbete. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter som exempelvis driftsättning, reparation och felsökning.
Andra förekommande arbetsuppgifter är:
Installation och underhåll av dörrautomation.
Vägledning av dina kunder i användandet av vår kunds produkter.
Se eventuella brister och förbättringsmöjligheter utifrån kundens behov.
Att dagligen bygga och utveckla kundrelationer, samt verka för merförsäljning.

Arbetet innefattar både teknisk problemlösning och kundkontakt.
Tjänstgöringsområde: Malmö/Lund med omnejd.
Vem är du som söker?
Vi tror att du är en händig person och är en fena på såväl teknik som service. Kanske har du en bakgrund som fastighetsskötare?
För att lyckas i rollen tror vi att du har en utbildning inom teknik, elektronik, el eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Har du tidigare arbetat som tekniker inom dörrautomation eller larm ser vi det som ytterst meriterande.
Vidare ser vi att du är en engagerad, lyhörd och positiv person med en god förmåga att bygga och vårda relationer. För dig är det en självklarhet att utföra varje uppdrag med krav på högsta kvalitet och säkerhet!
Tjänsten kräver B-körkort.
En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.


Anser du dig vara rätt person?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Var god ange referens: Tekniker. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag inom installationsbranschen. Med över 13 års erfarenhet har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta din nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och självklart är vi kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi. Visa mindre

Smed, svetsare eller montör

Ansök    Maj 11    Malmö Stålteknik AB    Byggnadssmed
Om jobbet Arbetsbeskrivning Du trivs när arbetet varierar och arbetsuppgifterna ser lite olika ut. Just nu söker vi på Malmö Stålteknik nya kollegor. Vi söker dig som har erfarenhet av smide, svetsning och ritningsläsning samt kan genomföra arbetet självständigt. Körkort (B) behövs för att komma ut till montagejobben. Ansvarsområden I rollen som smed kommer arbetet dels bestå av smide och andra arbetsuppgifter såsom svetsning, slipning, borrning, sågnin... Visa mer
Om jobbet
Arbetsbeskrivning
Du trivs när arbetet varierar och arbetsuppgifterna ser lite olika ut.
Just nu söker vi på Malmö Stålteknik nya kollegor. Vi söker dig som har erfarenhet av smide, svetsning och ritningsläsning samt kan genomföra arbetet självständigt. Körkort (B) behövs för att komma ut till montagejobben.


Ansvarsområden
I rollen som smed kommer arbetet dels bestå av smide och andra arbetsuppgifter såsom svetsning, slipning, borrning, sågning, målning och montering av material. Ritningsläsning är en stor del av arbetet och det är viktigt att du har kunskap och erfarenhet av att läsa av ritningar.
För att lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du tar egna initiativ och ansvar.


Kvalifikationer
- Erfarenhet som smed
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Självgående
- B-körkort


Meriterande:
- Erfarenhet av byggarbete
- Erfarenhet av att tidigare arbetat med att svetsa, borra, slipa, och måla.
- Behörigheter för heta arbete
-Språkkunskaper iranska eller ryska
- Truckkort
Erfarenhet
Arbetserfarenhet är meriterande.
Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Eddie Svaneborn, [email protected]


Om företaget
Malmö Stålteknik ligger nära Spillepengen i Malmö och ägs av två bröder: Eddie och Rickard Svaneborn


Vi har lång erfarenhet av byggnads- och industrismide. 26 anställda, ett antal inhyrda samt underentreprenörer arbetar i företagets produktionsanläggning och ute på olika montageplatser.
Vi utför alla typer av arbete inom byggnadssmide, industriservice och reparationer. All personal hos oss innehar relevanta intyg för sina arbetsuppgifter. Visa mindre

Vi söker en driven bagare/konditor

Ansök    Maj 16    Conditori Tessina AB    Bagare/Konditor
Till vårt konditori söker vi nu en driven bagare/konditor. För att kunna leverera bakverk i högsta kvalitet där allt görs från grunden letar vi efter någon med noggrannhet, kreativitet och även viss erfarenhet. Som bageri har vi varit en del i mängder av fikastunder och högtider sedan öppningen 1947. Vi bakar från grunden och varvar våra traditionella och stående bakverk med nyheter för att alltid ha ett sortiment som passar alla smaker. Vårt breda sortime... Visa mer
Till vårt konditori söker vi nu en driven bagare/konditor.
För att kunna leverera bakverk i högsta kvalitet där allt görs från grunden letar vi efter någon med noggrannhet, kreativitet och även viss erfarenhet.
Som bageri har vi varit en del i mängder av fikastunder och högtider sedan öppningen 1947. Vi bakar från grunden och varvar våra traditionella och stående bakverk med nyheter för att alltid ha ett sortiment som passar alla smaker. Vårt breda sortiment gör att du måste kunna ha många bullar i luften för att passa in hos oss.
Anställningen är heltid och intervjuer kommer att ske löpande.
Arbetet kräver kunskap svenska i tal och skrift. Visa mindre

Skrädderi och kemtvätt

Skräddare sökes heltid som har möjlighet att arbeta hos oss på Malmö kemtvätt och Skrädderi.Tidigare erfarenhet av skrädderi är meriterande och ansökande skall ha möjlighet att få särskilt stöd från arbetsförmedlingen. Vid intresse kontakta oss via mejl [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Skräddare sökes heltid som har möjlighet att arbeta hos oss på Malmö kemtvätt och Skrädderi.Tidigare erfarenhet av skrädderi är meriterande och ansökande skall ha möjlighet att få särskilt stöd från arbetsförmedlingen.
Vid intresse kontakta oss via mejl [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Autofolia söker dig som har erfarenhet av foliering.

Ansök    Maj 9    Autofolia AB    Folierare
Autofolia söker dig som har erfarenhet av foliering. Vi söker dig som är resultatinriktad, samarbetsvillig och kan ta eget ansvar. Som folierings montör kommer du möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Autofolia är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personli... Visa mer
Autofolia söker dig som har erfarenhet av foliering. Vi söker dig som är resultatinriktad, samarbetsvillig och kan ta eget ansvar.
Som folierings montör kommer du möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Autofolia är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap.


Dina arbetsuppgifter
-Planering och förberedelse av arbete
-Foliering av fordon och fastigheter - invändigt och utvändigt
-Rapportering av utfört arbete.

Din Profil:
För tjänsten krävs:
-B-Körkort
-Erfarenhet av att jobba med foliering
-God förmåga till samarbete och kommunikation
-Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.
-God fysik då arbetet är rörligt och fysiskt krävande.

Hos oss arbetar du självständigt i en lättsam miljö och får möjlighet att ge högklassig service i ett stundvis högt tempo. Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas och skaffa dig kunskap inom många olika grenar i branschen.

Har du några frågor eller funderingar kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Armin antingen via mail [email protected] alternativt på telefonnummer +46 406852790 vardagar 9 – 17. Visa mindre

Tårtmakre

Vi söker efter en tårtmakare, som har väldigt bra kunskaper och erfarenhet när det gäller att göra bröllopstårtor samt födelsedagstårtor. Den ska kunna designa tårtor med socker pasta i första plats, och göra olika figurer med tårtor mm. Personen måste ha erfarenhet att förbereda och baka turkiska desserts och glas enligt det turkiska sättet. Den ska vara utåtriktad, stresstålig och gillar att samarbeta med andra. Erfarenhet är ett måste och ett krav.... Visa mer
Vi söker efter en tårtmakare, som har väldigt bra kunskaper och erfarenhet när det gäller att göra bröllopstårtor samt födelsedagstårtor. Den ska kunna designa tårtor med socker pasta i första plats, och göra olika figurer med tårtor mm. Personen måste ha erfarenhet att förbereda och baka turkiska desserts och glas enligt det turkiska sättet.
Den ska vara utåtriktad, stresstålig och gillar att samarbeta med andra.
Erfarenhet är ett måste och ett krav. Visa mindre

MALMÖ STADSTEATER SÖKER PÅKLÄDARE

MALMÖ STADSTEATER SÖKER PÅKLÄDARE Malmö Stadsteater är en av Sveriges ledande teatrar med uppdrag att göra dramatisk teater i hela dess bredd. Vi sätter upp mellan 10–15 produktioner per år på våra tre scener – Intiman, Hipp och Studion. Kostymavdelningen består av fyra kostymkoordinatorer en skräddare en kostymserviceföreståndare och en påklädare. Avdelningen präglas av god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vi söker en påklädare för en 75% tillsvidareans... Visa mer
MALMÖ STADSTEATER SÖKER PÅKLÄDARE
Malmö Stadsteater är en av Sveriges ledande teatrar med uppdrag att göra dramatisk teater i hela dess bredd. Vi sätter upp mellan 10–15 produktioner per år på våra tre scener – Intiman, Hipp och Studion.
Kostymavdelningen består av fyra kostymkoordinatorer en skräddare en kostymserviceföreståndare och en påklädare. Avdelningen präglas av god samarbetsförmåga och lyhördhet.
Vi söker en påklädare för en 75% tillsvidareanställning till Malmö Stadsteater.
Som påklädare kommer du att aktivt ansvara för att självständigt driva påklädararbetet och kostymvård i tilldelade produktioner. Du som söker har god kunskap om kostymvård och ska kunna utföra lagnings- och sömnadsjobb under föreställningsperioderna, samt även vid behov kunna bistå skrädderiet med sömnadhjälp. Utöver ovanstående arbetsuppgifter ska du i god samverkan bidra till kostymavdelningens gemensamma arbeten och utveckling. Du schemaläggs av avdelningens kostystymserviceföreståndare som också är din närmaste kollega. Din närmaste chef är mask & kostymchefen.
Vi söker dig som har:
• Minst två års erfarenhet av påkläderi/kostymservicearbete inom teater eller liknande verksamhet.
• God fysisk förmåga att utföra arbetet.
• Goda sömnadskunskaper.
• Engelska i tal och skrift.
Vem du är…
Som person trivs du med att ingå i ett team där man både arbetar självständigt och gemensamt för att på bästa sätt förverkliga teaterns produktioner och mål. Vi söker dig som är kommunikativ, en konstruktiv problemlösare utrustad med lugn och tålamod. Du är noggrann, effektiv, serviceinriktad och van att hantera stressiga situationer och är flexibel i både vad gäller arbetssätt och arbetstider då dessa kan variera. Arbetet innebär mycket sociala kontakter med olika personalgrupper inom Malmö Stadsteater, därför är det av stor vikt att du trivs i mötet med människor.
Vi sätter värde på de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför teater, därför söker vi aktivt efter personer med erfarenheter och bakgrund som kan komplettera vårt kreativa kollektiv.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde 1 sept 2022
Varmt välkommen med din ansökan!
Frågor om tjänsten besvaras av
Mask & Kostymchef: [email protected] Facklig representant: [email protected]
Sista ansökningsdag är 31 maj
Ansökan ställs till: [email protected] Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Malmö

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två ny medarbetare till våra verkstäder i Malmö! Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbil... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi två ny medarbetare till våra verkstäder i Malmö!
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbeta på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Service Technician - Alvesta

Vestas Northern Europe AB> Region NCE > Södra Götaland Vestas Northern and Central Europe är en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland, Baltikum, Tyskland, Benelux såväl som Östra Europa samt södra delen av Afrika. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner. Vi har ett regionalt kontor i Malmö såväl som lager runtom i länderna. Service Nordics ansvarar för service ... Visa mer
Vestas Northern Europe AB> Region NCE > Södra Götaland

Vestas Northern and Central Europe är en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland, Baltikum, Tyskland, Benelux såväl som Östra Europa samt södra delen av Afrika. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner. Vi har ett regionalt kontor i Malmö såväl som lager runtom i länderna.
Service Nordics ansvarar för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vestas Northern and Central Europe strävar efter att vara den högst presterande affärsenheten inom Vestas, gällande såväl modern energi och kundnöjdhet som att vara den mest attraktiva arbetsplatsen. Med dessa ambitioner har serviceteknikern som tar hand om kundernas turbiner en viktig roll i frontlinjen av våra serviceavtal. I denna roll kommer du att få arbeta i en spännande bransch i team med engagerade medarbetare.

Ansvarsområden
Just nu söker vi en servicetekniker till Alvesta, som kommer att ingå i serviceteam med ansvar för service och underhåll av vindkraftverk i området. Vi söker dig med positiv attityd som tycker om att arbeta i team. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta säkerhet och kvalitet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgifterna tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och/eller mekanik, är serviceinriktad och affärsmässig.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal
Kundkontakt med ägare kring kommande service och tydlig rapportering av utförda åtgärder
Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager
Daglig rapportering och registrering i vårt affärssystem, SAP


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Erfarenhet eller utbildning inom el eller mekanik. Du är även villig att utveckla dina färdigheter inom områdena
God allmän datorvana
Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift
Tidigare erfarenhet som servicetekniker eller liknande arbete är meriterande
Körkort


Personliga egenskaper
The service involves travel with overnight stays for various further education as well as assistance in other areas. Thus, for this service, high flexibility in terms of travel and working hours is an absolute requirement. A requirement for obtaining employment is that you are approved for mast and pole certificates, which consist of a load ECG and medical examination, which is carried out during the recruitment process.

Interest and willingness to work:
You enjoy working in teams, communicating with other parts of the organization and you are service-oriented
You are solution-oriented, driven, structured and able to work independently
When work takes place at high altitude, it is required that you have good body physique
You have a high security mindset


We offer
Our employees are our greatest asset. In addition to a competitive salary and benefits, such as wellness allowance and quick access to specialized medical care, we invest in your development. After a thorough introductory course, we offer continuous development of your skills with a well-established degree program.

Other information
The service is based on our warehouse in Alvesta.
Application deadline: The deadline for applications is May 31. We process received applications on an ongoing basis, so don't wait with yours. We reserve the right to cancel the service if the right candidate is found before the deadline
Start-up: 1 July 2022 or by appointment
For further information, please contact Team Leder Johanna Elvklint (46) 07 331 36 082
About Vestas
Vestas is proud to be the energy industry's global partner on sustainable energy solutions. We design, manufacture, install, and service wind turbines across the globe, and we have installed more wind power than anyone else.
Vestas strives to be the most inclusive workplace in the sustainable energy industry and ensure equal opportunities for everyone regardless of the social identity. We are stronger as a company not despite our differences, but because of them, both professionally and personally. Beyond a diverse workforce, we want to ensure that all of our employees are included and actively contributing to Vestas' success and innovation. Only then can we become the global leader in sustainable energy solutions and ensure sustainability in everything we do.
At Vestas, we offer global opportunities for people with growth mindsets and the desire to make a shared and positive impact. We work in the true spirit of our corporate values: accountability, simplicity, collaboration, and passion. We expect everyone to live up to these in their day to day work – no matter what you do and where you are in the organisation. Visa mindre

Intresseanmälan – Konsult inom Digital Services till Malmö

Ansök    Maj 2    Sweco AB (Publ)    GIS-utvecklare
Vill du jobba med hållbar utveckling och använda din kompetens i uppdrag som gör nytta på riktigt? Har du bakgrund inom BIM- och informationssamordning, systemutveckling eller GIS och geodata? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med rätt personer och rekryterar löpande. Skicka in en intresseanmälan om du tror att det här är arbetsplatsen för dig! Varför jobba hos oss? På Sweco Digital Services får du jobba i digital framkant och utvecklas ti... Visa mer
Vill du jobba med hållbar utveckling och använda din kompetens i uppdrag som gör nytta på riktigt?

Har du bakgrund inom BIM- och informationssamordning, systemutveckling eller GIS och geodata? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med rätt personer och rekryterar löpande. Skicka in en intresseanmälan om du tror att det här är arbetsplatsen för dig!

Varför jobba hos oss?
På Sweco Digital Services får du jobba i digital framkant och utvecklas tillsammans med experter som brinner för att skapa ett smartare och hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet och lära av varandra är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för dig som lever våra värdeord nyfikenhet, engagemang och ansvar. Bland dina framtida kollegor finner du BIM-experter, digitaliseringsledare, data- och informationssamordnare, geodataexperter, FME-experter och systemutvecklare. I Stockholm sitter vi tillsammans på Swecos huvudkontor med utsikt över hela Stockholm och har mycket utbyte mellan våra kompetensområden, både professionellt och socialt.

Vill du veta mer om vilka vi är se vår film https://www.youtube.com/watch?v=kz_Y4jXo544

Din framtida roll
Som konsult inom Digital Services kommer du exempelvis att:Tillsammans med kollegor hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet.


• Utveckla kundrelationer, skapa och sälja in egna uppdrag.
• Ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på flera olika sätt till FN:s globala hållbarhetsmål.

Vi arbetar vanligtvis inom ett av våra huvudsakliga kompetensområden:


• Inom BIM- och informationssamordning jobbar du i bygg- och infrastrukturprojekt eller åt fastighetsförvaltare. Vi arbetar med allt från att designa och automatisera processer och IT-stöd för projektstyrning till CAD-/BIM-samordning och dokumenthantering.


• Inom Systemutveckling jobbar du med många olika tekniker och ramverk. Vi jobbar med hela kedjan inom systemutveckling från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och slutligen förvaltning. Du får ofta jobba med olika typer av geografiska data och kommer i kontakt med relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostGIS, Oracle Spatial eller Server samt olika typer av kartservrar och GIS-programvaror som GeoServer och ArcGIS.


• Inom GIS och geodata arbetar du med informationsbearbetning och -samordning, utformar och utför rumsliga analyser eller arbetar med dataflöden och tillgängliggörande av geodata. Vidare kan du arbeta med organisation- och verksamhetsutveckling eller IT-arkitektur kopplat till GIS och geodata. Du är bevandrad i GIS-branschen och har erfarenhet av verktyg som ArcGIS, QGIS och FME.

Inom Digital Services arbetar vi både över och i gränslandet mellan BIM- och informationssamordning, systemutveckling samt GIS och geodata. Du kan arbeta i uppdrag tillsammans med experter från andra kompetensområden eller i roller med kombinerad kompetens.

Vem är du?
Vi söker dig som:


• Vill jobba som konsult
• Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska
• Har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom något av våra kompetensområden
• Antingen är nyutexaminerad eller har flera års erfarenhet
• Är tekniskt skicklig och nyfiken på att lära dig ny teknik

Som person är du relationsskapande, har lätt för att samarbeta och vill bidra till en positiv arbetskultur. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga som gör det lätt för våra kunder att arbeta med dig. Du är även nyfiken, vill lära dig och dra nytta av ny kunskap och hitta nya affärsmöjligheter. Du brinner för att skapa lösningar som ger våra kunder och samhället bestående värde. Du är även ansvarstagande och strukturerad samt agerar enligt våra affärsetiska riktlinjer.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-08-14. Vi kommer gå igenom ansökningarna efter sista ansökningsdatum då vi har semesterledighet. Vi hoppas därmed på förståelse för senare återkoppling än normalt. Vi kommer återkoppla till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten? Välkommen att kontakta:

Gruppchef Emmy Axelsson, [email protected]

Gruppchef Mikael Månsson, [email protected]

Gruppchef Niklas Juntikka, [email protected]
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com. Visa mindre

Certifierad kyltekniker till Coolfors i sydvästra Skåne

Om Coolfors Sweden Coolfors Sweden AB grundades 2013 och har efter en stark utveckling blivit ett av Sveriges ledande företag inom butikskyla, med stort kunnande och brett urval av tjänster och produkter. Ledorden är flexibilitet, kundfokus och enkelhet. Om tjänsten Vi söker för en rak rekrytering dig som är en självständig och rutinerad kyltekniker med minst 3 dokumenterad erfarenhet. Företaget är snabbt växande inom butikskyla och söker en ny medarbet... Visa mer
Om Coolfors Sweden
Coolfors Sweden AB grundades 2013 och har efter en stark utveckling blivit ett av Sveriges ledande företag inom butikskyla, med stort kunnande och brett urval av tjänster och produkter. Ledorden är flexibilitet, kundfokus och enkelhet.

Om tjänsten
Vi söker för en rak rekrytering dig som är en självständig och rutinerad kyltekniker med minst 3 dokumenterad erfarenhet. Företaget är snabbt växande inom butikskyla och söker en ny medarbetare som trivs med utmaningar. I tjänsten utgår man hemifrån och arbetsområdet är främst sydvästra Skåne, men uppdrag över hela Skåne kan förekomma. Coolfors tillhandahåller servicebil samt utrustning. 

Krav för tänsten
- Kylcertifikat 
- B-körkort
- Dokumenterad arbetserfarenhet inom kylteknik
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande 
- Erfarenhet av butikskyla
- Elkunskap
- Gymnasial utbildning

Dina personliga egenskaper
För att passa som kyltekniker på Coolfors krävs det att du är rutinerad och har en stor initiativförmåga. Då arbetet innebär mycket kundkontakt läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en positiv karaktär som är nyfiken på att ta sig an utmaningar både i samarbete med kollegor och självständigt. Du är analytisk och tycker om att ha ordning och reda omkring dig.

Övrig information 
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Utgår hemifrån med uppdrag i hela Skåne
Lön: Enligt överenskommelse 

Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Coolfors Sweden AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sofia Brännerud på tel. 070-310 21 77. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. Visa mindre

Skräddare / Sömmerska / MTM

Ansök    Maj 1    Shaban, Foad    Herrskräddare
Vi är parat att välkomna en ny skicklig person att gå med oss och jobba i vår skrädderi-butik. Du bör ha goda kunskaper inom skrädderi, vara positiv och kunna ta hand om våra kunder. Som person behöver du ha känsla för god service och trivas med att arbeta i ett högt tempo i en intensiv miljö. Vi söker dig som: - Är engagerad och handlingskraftig - Har tidigare erfarenhet av skrädderi, broderi och tvätteri service. - Har kunskap om mode, trender och textil... Visa mer
Vi är parat att välkomna en ny skicklig person att gå med oss och jobba i vår skrädderi-butik. Du bör ha goda kunskaper inom skrädderi, vara positiv och kunna ta hand om våra kunder.
Som person behöver du ha känsla för god service och trivas med att arbeta i ett högt tempo i en intensiv miljö.
Vi söker dig som:
- Är engagerad och handlingskraftig
- Har tidigare erfarenhet av skrädderi, broderi och tvätteri service.
- Har kunskap om mode, trender och textilar.
- Kan arbeta kvällar och helger.
- Du behöver ha fyllt 18 år. Vi är ett skrädderi på Emporia i Malmö söker vi någon med god kunskap att utföra alla typer av skrädderi uppgifter.
Din ansökan skall skickas in via mail och innehålla cv, personligt brev samt bild.
Vi går genom ansökningarna löpande och kontaktar dig om du är intressant för tjänsten hos oss.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lärling till Ryds Glas i Malmö

Ansök    Apr 22    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen

Ryds Glas söker lärling som vill lära sig glasmästeriyrket från grunden och få möjligheten att både utbilda sig och arbeta hos Sveriges ledande glasmästeri. Vi söker dig som är vår nästa talang och som vill utvecklas med oss långsiktigt.

Att vara lärling hos Ryds Glas innebär att du utbildas inom yrket och dagligen följer med glasmästarna i våra olika arbeten. Du kommer bland annat att få lära dig om olika underhålls- eller reparationsarbeten av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar. Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar inom glas till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner och offentlig verksamhet.

Som lärling får du en lärlingsanställning och en handledare som kommer att vara ansvarig för dig under hela din lärlingsperiod. Du har tillsammans med din handledare en utbildningsplan med olika mål och delmål. Du får en utbildningsbok där vi registrerar utbildningsmoment och utbildningstimmar. Total utbildningstid är 5500 timmar innan man avlägger yrkesprovet. Efter godkänt yrkesprov kommer du att få ditt yrkesbevis och därefter arbeta egenhändigt som glasmästare hos oss.

Under utbildningen kommer du att prova på alla de olika arbetsmomenten som våra glasmästare utför. Arbetet är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga projekt är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Vem söker vi?

För att vara aktuell för lärlingsplatsen behöver du en relevant utbildningsbakgrund, vilket vanligen är ifrån bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet. Du kan antingen ha tagit studenten och jobbat något år inom hantverksyrke, alternativt ha din lärlingsperiod hos oss parallellt med dina gymnasiestudier.

Du behöver ha ett stort intresse för hantverksyrket, vara teknisk och händig. Vi ser gärna att du har provat på att arbeta med glas i någon form, alternativt samlat på dig erfarenhet ifrån andra hantverksyrken.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort driv och viljan att lära. Du ska tycka att det är roligt att samarbeta med andra och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Som person är du flexibel, ansvarstagande och bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande lärlingsarbete på Sveriges ledande glasmästeri. Du får ett anställningskontrakt och givetvis lön efter avtal. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet. Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa lärling? Välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Sök senast den 22 maj.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter HR-generalist på telefon 042-32 94 48. Varmt välkommen att söka!Sökord: lärling, glasmästarlärling, glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, hantverksbranschen, glazier. Visa mindre

Certifierad kyltekniker till Coolfors i sydvästra Skåne

Om Coolfors Sweden Coolfors Sweden AB grundades 2013 och har efter en stark utveckling blivit ett av Sveriges ledande företag inom butikskyla, med stort kunnande och brett urval av tjänster och produkter. Ledorden är flexibilitet, kundfokus och enkelhet. Om tjänsten Vi söker för en rak rekrytering dig som är en självständig och rutinerad kyltekniker med minst 3 dokumenterad erfarenhet. Företaget är snabbt växande inom butikskyla och söker en ny medarbet... Visa mer
Om Coolfors Sweden
Coolfors Sweden AB grundades 2013 och har efter en stark utveckling blivit ett av Sveriges ledande företag inom butikskyla, med stort kunnande och brett urval av tjänster och produkter. Ledorden är flexibilitet, kundfokus och enkelhet.

Om tjänsten
Vi söker för en rak rekrytering dig som är en självständig och rutinerad kyltekniker med minst 3 dokumenterad erfarenhet. Företaget är snabbt växande inom butikskyla och söker en ny medarbetare som trivs med utmaningar. I tjänsten utgår man hemifrån och arbetsområdet är främst sydvästra Skåne, men uppdrag över hela Skåne kan förekomma. Coolfors tillhandahåller servicebil samt utrustning. 

Krav för tänsten
- Kylcertifikat 
- B-körkort
- Dokumenterad arbetserfarenhet inom kylteknik
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande 
- Erfarenhet av butikskyla
- Elkunskap
- Gymnasial utbildning

Dina personliga egenskaper
För att passa som kyltekniker på Coolfors krävs det att du är rutinerad och har en stor initiativförmåga. Då arbetet innebär mycket kundkontakt läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en positiv karaktär som är nyfiken på att ta sig an utmaningar både i samarbete med kollegor och självständigt. Du är analytisk och tycker om att ha ordning och reda omkring dig.

Övrig information 
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Utgår hemifrån med uppdrag i hela Skåne
Lön: Enligt överenskommelse 

Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Coolfors Sweden AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sofia Brännerud på tel. 070-310 21 77. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. Visa mindre

Sökes kreativ bagare, konditor som vill utveckla / halvtid / Malmö /

Fast tjänst. Stiftelse och fastighetsägare med egen restaurang som finns i ett seniorboende, har funnits i 50 år. Kommunalavtal. Trygg och bra arbetsgivare. Bra lön för rätt kompetens. Mycket fint och påkostat nytt och stort kök. Vi är en lunchverksamhet. Serverar runt 200 luncher dagligen. Vi vill utveckla verksamheten med kvalitets fika därför behöver en bagare / konditor med erfarenhet som klarar av att utveckla och driva den delen. Ställer höga krav på... Visa mer
Fast tjänst. Stiftelse och fastighetsägare med egen restaurang som finns i ett seniorboende, har funnits i 50 år. Kommunalavtal. Trygg och bra arbetsgivare. Bra lön för rätt kompetens. Mycket fint och påkostat nytt och stort kök.
Vi är en lunchverksamhet. Serverar runt 200 luncher dagligen. Vi vill utveckla verksamheten med kvalitets fika därför behöver en bagare / konditor med erfarenhet som klarar av att utveckla och driva den delen.
Ställer höga krav på professionalitet och hög kvalitet på maten. Vi jobbar med färska och bra råvaror. Våra värderingar är lojalitet mot våra gäster, uppdraget, arbetsgivaren och kollegerna. Arbetsuppgifter går ut på att baka, förbereda dagens sallader, stå i lunchserveringen och daglig städning.
Anställningen är halvtid / Varannan helg dagtid mellan 7.och 16. och varje måndag och fredag har man eftermiddagspass då man bara bakar och har hela köket för sig själv / resten av veckodagarna är man ledig.
Hjärtligt välkomna ni som klarar av att utveckla vår fika del av restaurangen! Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Apr 19    Patisserie David AB    Bagare/Konditor
Pâtisserie David söker nu en bagare/konditor för perioden 1/5 (eller tidigare) - 31/8 med ev möjlighet till förlängning! Vi är ett bageri/konditori som bakar allt från grunden med bra råvaror. Hos oss är hantverk och kvalitet ledorden! Vi söker dig som är en positiv och driven bagare/konditor med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig då det ofta kan vara högt tempo! Utbildning och erfarenhet är e... Visa mer
Pâtisserie David söker nu en bagare/konditor för perioden 1/5 (eller tidigare) - 31/8 med ev möjlighet till förlängning!
Vi är ett bageri/konditori som bakar allt från grunden med bra råvaror. Hos oss är hantverk och kvalitet ledorden!
Vi söker dig som är en positiv och driven bagare/konditor med vana av att jobba i högt tempo och leverera 100% kvalitet! Du ska vara självgående och stresstålig då det ofta kan vara högt tempo!
Utbildning och erfarenhet är ett krav!
Du ska behärska både bageri och konditori.
B-Körkort är ett krav då leveranser förekommer.
Observera att vi endast tar emot ansökningar som fyller kraven!
Intervjuer sker löpande Visa mindre

Montör till Ryds Glas Malmö

Ansök    Apr 22    Ryds Glas AB    Glas- och metallmontör
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen

Ryds Glas söker ytterligare en skicklig montör till verksamhetsområdet Malmö med omnejd.

Vi är experter på glas och aluminium och våra montörer är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner, försäkringsbolag och offentlig verksamhet.

Att arbeta som montör hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, aluminiumpartier, fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning, montering och installation på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex aluminiumpartier och glas, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer etc.

Är du den vi söker?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat med glas och aluminium, balkonginglasningar, montage, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast via ansökningsknappen nedan, då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 22 maj.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter HR-generalist på telefon 042-32 94 48. Varmt välkommen att söka!

Sökord: glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, hantverksbranschen, glazier. Balkonginglasningar, montör, uterum, partier Visa mindre

Vi söker dig som vill sommarjobba inom Bageri & Konditori!

Ansök    Apr 20    Bemannica AB    Bagare/Konditor
Vi söker dig som vill arbeta i ICA-butik, med kundbemötande och service i fokus. Bemannica är ett auktoriserat bemanningsföretag som i snart tio år hjälpt ICA-butiker med deras personalbehov. Som konsult på Bemannica kommer du att jobba på olika ICA-butiker i Skåne. Du kommer att jobba varierande arbetstider. Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs i daglig interaktion med kunder. Du bör vara flexibel, energisk och trivas med ett varierat arbete dä... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i ICA-butik, med kundbemötande och service i fokus. Bemannica är ett auktoriserat bemanningsföretag som i snart tio år hjälpt ICA-butiker med deras personalbehov.

Som konsult på Bemannica kommer du att jobba på olika ICA-butiker i Skåne. Du kommer att jobba varierande arbetstider.

Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs i daglig interaktion med kunder. Du bör vara flexibel, energisk och trivas med ett varierat arbete där arbetsdagarna är fartfyllda och händelserika.

Om dig
Nu söker vi bagare & konditor för sommarjobb på ICA-Butiker i Skåne.

- Malmö
- Lund
- Löddeköpinge
- Helsingborg


Vi söker dig som har utbildning eller dokumenterad erfarenhet från bageri och konditori. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som är van vid att arbeta efter tydliga rutiner. I bageriavdelningen kommer du att arbeta tillsammans med butikens egen personal, vilket ställer krav på din samarbetsförmåga med andra i mindre grupp.

Dokumenterad erfarenhet av arbete inom bageri är meriterande. Utbildning inom bageri är också meriterande.

Arbetstider
05:00-22:00. Varierande start- och sluttider efter butikens schema/behov

Omfattning: extra, vid behov

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/).

Om oss
Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) för de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Visa mindre

Digitalization Transformation Achitect

Ansök    Apr 12    AFRY AB    Affärsarkitekt
Företagsbeskrivning AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi: Flexibla arbetstider Möjlighet att arbeta hemifrån Betald övertid enligt kollektivavtal Aktiviteter och resor med kollegorna Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag Förmånsprogram via vår partner Benify Friskvårdsbidrag Kompetensutveckling genom bl.a.... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi:
Flexibla arbetstider
Möjlighet att arbeta hemifrån
Betald övertid enligt kollektivavtal
Aktiviteter och resor med kollegorna
Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
Förmånsprogram via vår partner Benify
Friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling genom bl.a. AFRY Academy

Jobbeskrivning
Vill du vara med och designa den digitala fabriken och leda våra kunder in i framtiden?
Då är du välkommen att söka tjänsten som Digital Transformation Architect i vår starkt växande verksamhet för industriell digitalisering med placering Malmö. Vi söker dig som vill växa i denna dynamiska miljö och komplettera vårt Industrial Digitalisation Advisory team med din expertis.
AFRY har de senaste åren byggt upp en förmåga att hjälpa kunder att omsätta de nya idéerna om digitalisering och Industri 4.0 till verklighet. Den tekniska och idémässiga utvecklingen går snabbt framåt inom detta område, och det har blivit nödvändigt att kunna utnyttja kraften i digitaliseringen för att behålla och öka sin konkurrenskraft. Samtidigt så råder det brist på kunskap inom industrin kring hur man går tillväga för att lyckas med digitaliseringsprojekt. I vårt team för Industrial Digitalisation Advisory Services (IDAS) i Malmö har vi idag byggt upp en unik kompetens inom detta område. Det gäller inte bara att förstå tekniken och dess implikationer, utan också om att kunna omsätta den i verklig arkitektur och lösningar.
Vi strävar efter att hela tiden ligga i framkant, både inom det tekniska området, men även hur vi jobbar. Hos oss jobbar vi lika mycket tillsammans som ett lag, som vi jobbar enskilt. Vi tror att denna kombination bäst tar tillvara olika personers individualitet, såväl som styrkan i att vara ett lag där alla hjälper varandra.
Kravspecifikation
För att bli en i vårt team ser vi ett värde i att du som person är initiativtagande och nyfiken på så vis att du ständigt vill lära dig mer och skapa hållbara resultat för våra kunder. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga då rollen innefattar workshops där du kommer att få presentera rapporter och lösningar till våra kunder. Rollen ställer också krav på viss ledarskapsförmåga eftersom du kommer att presentera och leda kunder in i deras digitala transformation. Vi ser också gärna att du har intresse för att omsätta idéer, standarder och best practice inom digitalisering till verklighet.
Vi söker dig som (krav)
har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
har en akademisk utbildning som är relevant för tjänsten alternativt har du genom erfarenhet genererat motsvarande kunskaper
har flera års erfarenhet av att arbeta som IT-arkitekt, lösningsarkitekt, Enterprise-arkitekt eller jobbat med data management.

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper men vi värdesätter även om du redan har kompetens och erfarenhet från några av följande områden:
modern datahantering speciellt Enterprise-arkitektur för detta (exv. MDM, EAI, BI, ML/AI)
agilt arbete (Scaled Agile, SCRUM, DevOps)
kunskap inom cybersäkerhet och informationssäkerhet (ISO 27000, IEC 62443, NIST CSF)
god förståelse för Industri 4.0, Digital Twin och eller Digital Thread

Ytterligare information
Du är väkommen att kontakta oss om du har några frågor. Sista dagen för att lägga din ansökan är den 6:e april.

Nico Dima
Recruiting Manager
+46 10 505 50 27
[email protected]
LinkedIn

Martin Puhv
Recruiting Manager
+46 70 263 29 63
[email protected]
LinkedIn


Michaela Lundin
Recruitment Partner
+46 72 201 48 07
[email protected]
LinkedInAFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Låstekniker

Lås upp en ny jobbmöjlighet! Vi söker låstekniker till SafeTeam i Malmö SafeTeam är ute på en spännande tillväxtresa. Men för att våra planer ska gå i lås behöver vi utöka vårt team med en erfaren tekniker. Har du erfarenhet av installation och service av lås? Har du svagströmskunskaper? Och har du koll på produktutbudet på marknaden, till exempel ASSA, Dormakaba och Geze? Då kan det vara dig vi söker! Om SafeTeam På SafeTeam jobbar vi med allt som har me... Visa mer
Lås upp en ny jobbmöjlighet!
Vi söker låstekniker till SafeTeam i Malmö
SafeTeam är ute på en spännande tillväxtresa. Men för att våra planer ska gå i lås behöver vi utöka vårt team med en erfaren tekniker. Har du erfarenhet av installation och service av lås? Har du svagströmskunskaper? Och har du koll på produktutbudet på marknaden, till exempel ASSA, Dormakaba och Geze? Då kan det vara dig vi söker!

Om SafeTeam
På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/passersystem/), lås (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/las/) och larm (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/larm/) till kameraövervakning (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/kameraovervakning/), dörrautomatik (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/dorrautomatik/), inbrottsskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/inbrottsskydd/) och brandskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/brandskydd/). Vi är idag cirka 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder. Och vi blir allt fler.

Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner - till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Och framförallt: vi har kul på jobbet!

Om jobbet
Malmö växer och vi behöver utöka vårt kontor med en erfaren tekniker. Som låstekniker på SafeTeam jobbar du med alla typer av lås, beslag och dörrstängare som ska monteras, installeras och servas. Du jobbar även med programmering av dörrautomatik. Du åker runt bland våra trevliga kunder och träffar mycket folk. Det är ett fritt och omväxlande jobb med stora möjligheter att utvecklas.

På Fosievägen (https://www.google.com/maps/place/SafeTeam+Lås-Borgström/@55.5818375,13.0069679,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4653a14050781e4d:0xd26542a5100ebc2d!8m2!3d55.5818375!4d13.0091566) ligger både vårt Malmökontor och vår lås- och säkerhetsbutik. Här får du sällskap av drygt 20 trevliga kollegor: butikspersonal, tjänstemän som jobbar med projektering och projektledning, regionchef, koordinatorer och tekniker som utgår härifrån. Vi är ett härligt gäng som har jobbat många år tillsammans, kommer du till oss tror vi du kommer stanna. För att trivas här är du en person som bidrar till den fina laganda och positiva stämning som råder hos oss.

Om dig
Vi söker dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämning som råder hos oss. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor - du är också strukturerad och noggrann.

Du har erfarenhet som låstekniker, svagströmskunskaper och erfarenhet av låsmontage. Du kan montera och installera elbleck, ellås, motorlås och har även kunskap om dörrautomatik. Vi ser också att du trivs lika bra med att jobba självständigt som tillsammans med andra, och att du har B-körkort. Har du även gesäll- eller mästarbrev samt kunskap om passagesystem är det meriterande.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Tillträde och ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 15 juni.

Frågor?
Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till Regionchef Mirek Johansson, 040-970035, [email protected]I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter? Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy (https://jobb.safeteam.se/data-privacy) och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy (https://www.safeteam.se/integritetspolicy/). Visa mindre

Vi söker konsulter till ett av världens ledande lyxmärke inom skönhet

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Som uthyrd konsult ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusi... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet.

Som uthyrd konsult ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kan arbeta minst 3 dagar per vecka. Vi söker även efter konsulter som kan arbeta under semesterperioden på fast schema.

Vi förväntar oss att du är tillgänglig och flexibel när det gäller arbetstider, till exempel måste du vara beredd på kvällspass och helgpass, eftersom det är då våra kunder besöker butikerna.

Dina kompetenser- Du är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

- Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull

- Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

- Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

- Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt
om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

- Du talar svenska och engelska.


Dina ansvarsområden

- Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom våra businessdrivers

- Fokus på att rekrytera nya kunder.

- Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård.

- Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder.

- Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia
och värderingar.

- Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken.

- Lagerhantering i samråd med butikschefen.

- Inventering av kassan och rapportering till butikschefen.


Det här erbjuder vi:

- Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

- En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

- Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

- Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer

- Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller deltids arbete. Du kan också vara egenföretagare. Vi tillämpar logik och personlighetstester samt bakgrundskontroll

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Technical Support Engineer

About Graniten Graniten is a global provider of machine solutions to the pharmaceutical manufacturing and healthcare automation sector. We have built turn-key solutions since 1992 and today we offer products ranging all the way from custom innovations to full-scale production equipment. Global pharmaceutical companies and healthcare suppliers are the testimony to our exceptional service. At Graniten, our core purpose is to empower our customers and help t... Visa mer
About Graniten

Graniten is a global provider of machine solutions to the pharmaceutical manufacturing and healthcare automation sector. We have built turn-key solutions since 1992 and today we offer products ranging all the way from custom innovations to full-scale production equipment. Global pharmaceutical companies and healthcare suppliers are the testimony to our exceptional service. At Graniten, our core purpose is to empower our customers and help them improve their production and workflow to continuously improve patient care and security. Our core values of Partnership, Passion and Teamwork, Innovation, Ownership, Continuous Improvement – these values speak to who we are and what we believe. If this sounds like the kind of team you’d like to be part of apply today and let’s work together for a bright future.
Background And Skills
We are looking for a Technical Support Engineer to provide assistance to our customers.

You will diagnose and troubleshoot software and hardware problems and be responsible for spare parts management. 

Ultimately, you will be a person our customers trust. They will rely on you to provide timely and accurate solutions to their technical problems.

Responsibilities
- Research and identify solutions to software and hardware issues
- Ask customers targeted questions to quickly understand the root of the problem
- Properly escalate unresolved issues to appropriate internal teams
- Provide prompt and accurate feedback to customers
- Own KPIs relating to the supply and cost of parts
- Devise strategies and KPIs for monitoring parts consumption, regulate and prioritize supply to achieve peak performance
- Work with logistics to organize and coordinate shipments of parts both domestically and internationally.
- Follow up with clients to ensure their equipment are fully functional after troubleshooting
- Prepare accurate and timely reports
- Document technical knowledge in the form of notes and manuals
- Maintain good relationships with clients

Personal qualification
- Proven work experience as a Technical Support Engineer or similar role
- Hands-on experience with industry equipment
- Ability to diagnose and troubleshoot technical issues
- Excellent problem-solving and communication skills
- Ability to provide step-by-step technical help, both written and verbal
- Be able to travel a couple of weeks per year

Contact
For more information about the position, contact Freddy Viitala  

We welcome your application as soon as possible, selection is done continuously. Visa mindre

Snickare och byggarbetare

Söker en eller flera erfarna snickare samt byggarbetare för både heltids och deltids tjänster. Projekten är både inomhus och utomhus. Allt från att bygga innerväggar (gipsa, spackla, slipa, måla etc), montera kök till att bygga altaner, staket etc. Du ska kunna hitta lösningar och ha ideer om hur projekten kan utföras på bästa och snabbast sätt. Du ska kunna beräkna material och artiklar som behövs för projekten. Du ska kunna utalla dig i engelska, svenska... Visa mer
Söker en eller flera erfarna snickare samt byggarbetare för både heltids och deltids tjänster. Projekten är både inomhus och utomhus. Allt från att bygga innerväggar (gipsa, spackla, slipa, måla etc), montera kök till att bygga altaner, staket etc.
Du ska kunna hitta lösningar och ha ideer om hur projekten kan utföras på bästa och snabbast sätt.
Du ska kunna beräkna material och artiklar som behövs för projekten.
Du ska kunna utalla dig i engelska, svenska är inget krav.
Körkort B är ett krav, tillgång till firmabil är möjligt.
Arbete utförs mestadels i Malmö och närmare mindre orter.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

SPECIALIST INOM FOLERING

Vi på Din Meko Bilvård söker nu en ny kollega till vårt team i Malmö! Vi erbjuder dig en lärorik och fartfylld arbetsplats i en härlig arbetsgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa service. Kvalité, kunskap och trygghet är tre nyckelord som präglar vår verksamhet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med en platschef, en tekniker, en servicerådgivare och fyra bilvårdare. Vi förser vår personal med de senaste utbildningarna för att stän... Visa mer
Vi på Din Meko Bilvård söker nu en ny kollega till vårt team i Malmö!
Vi erbjuder dig en lärorik och fartfylld arbetsplats i en härlig arbetsgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa service. Kvalité, kunskap och trygghet är tre nyckelord som präglar vår verksamhet.
Du kommer att ingå i ett team tillsammans med en platschef, en tekniker, en servicerådgivare och fyra bilvårdare.
Vi förser vår personal med de senaste utbildningarna för att ständigt förbättra våra arbetsmetoder.
Tjänstebeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med foliering av fordon i form av PPF, färgfoliering och solfilm för fönsterrutor. Vidare uppgifter är att efterbehandla materialet med en keramisk försegling och kvalitetsgranskning.
Eftersom vi är ett team krävs även att du kan samarbeta väl med andra och är mottaglig för vägledning och instruktioner.
Vi ställer höga krav på noggrannhet och ordning och eftersträvar alltid att leverera utifrån våra kunders önskemål.
Kvalifikationer
Krav:
- Du är medveten om vad god service innebär
- Kunskap och utbildning inom stripning, foliera bilar och sätta solfilm.
- Kunskap i keramisk lackförsegling
- Hög stressnivå
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
- Stort intresse och viss erfarenhet från bilbranschen
- Erfarenhet och kunskaper om flera bilmärken.
- Arabiska språket i tal och skrift då språket förekommer bland många kunder, andra språk är också meriterande.
Personliga egenskaper
Du brinner för att ge god service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete, tar egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.
Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid din personlighet.
Din Meko Bilservice eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Visa mindre

Tandtekniskbiträdde till vår Modellavdelning sökes

Ansök    Apr 1    Nordentic AB    Tandteknikerbiträde
Tandtekniskbiträde till vår Modellavdelning sökes Vill du arbeta på en av Nordens största Modellavdelningar, då är detta är en möjlighet för dig! Vem söker vi? Vi söker dig som lockas av utmaningar och är en Team player. Du ska tåla högt tempo och kunna jobba med många saker samtidigt. Tjänsten omfattar tillverkning av arbetsmodeller inför tandtekniska produkter i både Zaiser och konventionell teknik. Praktisk erfarenhet är ett plus, men Inte ett krav. V... Visa mer
Tandtekniskbiträde till vår Modellavdelning sökes
Vill du arbeta på en av Nordens största Modellavdelningar, då är detta är en möjlighet för dig!
Vem söker vi?
Vi söker dig som lockas av utmaningar och är en Team player. Du ska tåla högt tempo och kunna jobba med många saker samtidigt.
Tjänsten omfattar tillverkning av arbetsmodeller inför tandtekniska produkter i både Zaiser och konventionell teknik.
Praktisk erfarenhet är ett plus, men Inte ett krav. Vi står för utbildning och upplärning, men vi förväntar oss att du är kvick och snabblärd.
Vi tror att Du är en positiv och lösningsorienterad person som sätter Teamet i första hand.
Vilka är vi?
Tic Frontline är ett fullservicelaboratorium beläget mitt i centrala Malmö
Vi igår i Nordentic koncern. Nordentic är Skandinaviens största aktör på den tandtekniska marknaden med fjorton dentallaboratorier i Sverige och Danmark. Koncernen tillhandahåller ett full-servicekoncept och levererar alla slags tandtekniska arbeten till mer än 2000 tandläkare, både inom den privata och offentliga tandvården. Nordentic ligger i framkant när det gäller att implementera nya tekniker och har via sin erfarna personal spetskompetens inom alla tandtekniska konstruktioner och produkter
(för mer info om oss se www.ticfrontline.se )
Vi drivs av en gemensam vision: Vi ska få Skandinavien att le!
Vad innebär rollen?
Du kommer framför allt att arbeta med framställning av gipsmodeller utifrån dentala avtryck.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en stimulerande miljö. Du kommer att få arbeta med flera olika tillverkningsmetoder av gipsbaserade material. Högt tempo, varierande arbetsuppgifter och supertrevliga och inspirerande arbetskollegor.
Vi önskar att du:
har hög servicekänsla och drivkraft
trivs att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt
trivs med en blandning av fasta och varierande arbetsuppgifter
har en önskan och driv i att vilja lära dig nya saker

Tjänsten är på 100% med start enligt överenskommelse
Du kommer att sitta med oss på Tic Frontline i Malmö.
Vi kommer ha löpande urval, med start 1 december. Skriv gärna ”Modellavdelning ” i ”mejlets rubrik.
Välkommen med din ansökan/CV till [email protected] Visa mindre

Teamledare Bageri

Ansök    Apr 4    City Gross Sverige AB    Bagerichef
Till vår City Gross i Stora Bernstorp söker vi en Teamledare till vårt Bageri/konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsm... Visa mer
Till vår City Gross i Stora Bernstorp söker vi en Teamledare till vårt Bageri/konditori
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som teamledare bageri/konditori på kommer du att:??

- Arbeta med personalledning, planering och uppföljning inom ansvarsområdet.
- Arbeta med bakning, trågning, varupåfyllnad, kundbeställningar och kundservice.
- Ansvara för att skapa en god ekonomi för avdelningen.
- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning.
- Arbeta aktivt i butiken, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö samt till en lönsam avdelning.


Du rapporterar till Säljchef Färskvaror som också har personalansvaret för avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.??

Vi söker dig som:??

- Har en bageriutbildning och flera års erfarenhet från arbete i bageri.
- Har goda kunskaper i butiksekonomi, försäljning och personledning.
- Har flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, inom området färskvaror och bageri/konditori.
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


För att lyckas i rollen som Teamledare Bageri/Konditori ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller ledarskap.

Eftersom vi bakar allt från matbröd till konditorivaror så är det meriterande om du har kunskap och vana av helheten.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: 2 maj 2022

Tjänstens omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning/Provanställning

Sista ansökningsdag: 15 april

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Bagare/Konditor

Maxi ICA Stormarknad Västra Hamnen ligger i hjärtat av ett av landets mest expansiva områden. Butiken erbjuder idag ett stort sortiment av dagligvaror och specialvaror. Vi har även ett nytänkande bageri som hänger med i trenderna och en manuell fisk&delikatess;-disk som matchar kundernas förväntningar. Nu letar vi efter en ny stjärna till bageriet. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att baka upp bröd och bakverk samt tillverka tårtor och bakelser f... Visa mer
Maxi ICA Stormarknad Västra Hamnen ligger i hjärtat av ett av landets mest expansiva områden. Butiken erbjuder idag ett stort sortiment av dagligvaror och specialvaror. Vi har även ett nytänkande bageri som hänger med i trenderna och en manuell fisk&delikatess;-disk som matchar kundernas förväntningar.

Nu letar vi efter en ny stjärna till bageriet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att baka upp bröd och bakverk samt tillverka tårtor och bakelser från grunden, kundservice, hantera beställningar med mera.

Du kommer att jobba självständigt och tillsammans med dina kollegor. Kundfokus är väldigt viktigt för oss och är centralt i ditt arbete. Vi utgår alltid från kunden först. För att lyckas i rollen behöver du kunna kombinera kvalitet och effektivitet i arbetet. Vi söker dig som vill vara med att utveckla vårt bageri och konditori fortsatt framåt.

Du måste vara minst 18 år gammal och ha en bageriutbildning i bagaget.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder.

Tveka inte att söka, hoppas vi ses!
Omfattning

Tjänsten omfattas av bageri, är på 27,30 h/vecka och innehåller varannan helg

Anställningsform: tillsvidare, 6 mån provanställning

Start: enligt överrenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval! Visa mindre

Process Control Specialist

Process Control Specialist - IKEA Industry AB IKEA Industry, part of the Inter IKEA Group, is the world’s largest producer of wooden furniture and is an integrated part of the IKEA value chain. IKEA Industry has 40 production units in 8 countries, with about 17,500 co-workers. Every year, IKEA Industry produces more than 100 million pieces of furniture for IKEA customers. Job Description We are looking for a Process Control Specialist capable of training, ... Visa mer
Process Control Specialist - IKEA Industry AB
IKEA Industry, part of the Inter IKEA Group, is the world’s largest producer of wooden furniture and is an integrated part of the IKEA value chain. IKEA Industry has 40 production units in 8 countries, with about 17,500 co-workers. Every year, IKEA Industry produces more than 100 million pieces of furniture for IKEA customers.
Job Description
We are looking for a Process Control Specialist capable of training, leading and coaching factory teams on a global basis.
IKEA Industry is since some years rolling out improved Process Control in our factories around the globe. You will support our cross functional factory teams when implementing Process Map (COPIS), FMEA, Control plans and Statistical Process Control. You will be a key player and an ambassador on this change journey.
A DAY IN YOUR LIFE WITH US
Exciting challenge for You who wants to...
Analyse current state and define future potentials in process control
Drive implementation of Process control in our Factories and at our Suppliers
Challenge and propose improvements for measuring, inspection, and control methods
Define and promote best practice in process control
Facilitate Training in Quality related topics
Co-facilitate other Lean trainings
Concept development of Quality in Every Step and Process Control within IPS
Support IKEA with specialist competence in the field of Process Control

WHO YOU ARE
We are looking for you who are enthusiastic about developing and implementing new ways of working within production. You are driven by achieving result in collaboration with others and supporting people in their change journey. You encourage people to achieve better together and an eagerness to build trust and relationships with stakeholders.
We think you will be motivated by this position if You...
Are a Process Control expert with several years of experience in implementing and managing successful projects on the shopfloor
Have a proven ability to drive improvement activities, delivering savings and develop lean thinking/concept to all levels of the organization to move them into a self-sustaining mode.
Have an educational base at Bachelor level or equivalent.
Have proven leadership skills and are a good communicator with a high drive, perseverance, and analytical skills.
Are passionate about IKEA, our vision, business idea and values and you have a constant desire for renewal.
Enjoy to work in a constantly changing work environment and with new people

TOGETHER AS A TEAM
The Quality team is a part of Operational Excellence Department at IKEA Industry. The Team’s mission is to support IKEA Industry factories and IKEA suppliers’ factories to continuous improvement by coaching and challenging, using our Process Control concept as base.
You will report to IKEA Industry Quality Manager. You will lead/work closely together with management teams, shop floor personnel and support functions around the world.
ADDITIONAL INFORMAITON
This is a full-time temporary position (14 months) located at IKEA Industry AB in Malmö, Sweden. The position requires international traveling (approx. 75 travel days/year). You need to have good communication skills in written/spoken English.
SOUNDS INTERESTING? LET'S CONNECT!
If you feel you could be the one we are looking for, please send us your application in English as soon as possible, latest until 4th April 2022. Visa mindre

Bagare, konditor eller köksbiträde med intresse för bakning, Malmö, halvtid

Seriös arbetsgivare (ett seniorboende med egen restaurang, har funnits i 50 år, följer kommunalavtal). Lunchrestaurang, lagar husmanskost, vill satsa på bakning därför söker en konditor, bagare eller köksbiträde med gediget intresse för bakning. I arbetsuppgifterna ingår alla andra förekommande uppgifter som salladsberedning, servering, städ och disk. Erfarenhet är ett krav. Anställningen är halvtid, dagtid, tjänstgöring varannan helg, provanställning infö... Visa mer
Seriös arbetsgivare (ett seniorboende med egen restaurang, har funnits i 50 år, följer kommunalavtal).
Lunchrestaurang, lagar husmanskost, vill satsa på bakning därför söker en konditor, bagare eller köksbiträde med gediget intresse för bakning. I arbetsuppgifterna ingår alla andra förekommande uppgifter som salladsberedning, servering, städ och disk. Erfarenhet är ett krav.
Anställningen är halvtid, dagtid, tjänstgöring varannan helg, provanställning inför fast tjänst.
Våra värderingar är mycket bra kvalitet på allt vi levererar, professionalitet, bra service mot våra gäster, lojalitet mot uppdraget, arbetsgivaren och kollegerna. Välkommen till ett team med stora visioner och en arbetsgivare som satsar på sina anställda. Visa mindre

Serviceinriktade snickare som vill jobba extra

Ansök    Mar 30    Veterankraft AB    Reparationssnickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda. De flesta av våra kunder är i huvudsak äldre men även barnfamiljer som behöver hjälp med småfix eller större uppdrag. Uppdragen kan vara på allt mellan 5-30 timmar beroende på vad kunden efterfrågar.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag. Uppdraget kan innebära att t.ex. sätta upp bokhyllor, flytta tavlor, hänga upp lampor, byta bänkskiva, reparera fönsterkarmar, bygga staket, sätta i ny dörrkarm.

Du som söker ska ha egna verktyg och maskiner för att kunna utföra arbetet. Vidare har du körkort och tillgång till bil och är flytande i det svenska språket både i tal och skrift. Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri. Du har lätt för att skapa en god kundkontakt och väcka förtroende. Du är alltid noggrann och serviceinriktad och lämnar en nöjd kund efter dig.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Strateg inom mänskliga rättigheter

Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsb... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.

Vi är ca 600 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker en strateg till enheten för social hållbarhet på samhällsbyggnadsavdelningen. Din arbetsplats blir på vårt kontor i Malmö, med viss möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse med arbetsgivaren. Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Enheten för social hållbarhet med ca 30 medarbetare arbetar för en socialt hållbar utveckling i Skåne med uppdrag inom främst mänskliga rättigheter, jämställdhet, folkhälsa och brottsförebyggande arbete.

Vill du veta mer om Länsstyrelsen Skåne och samhällsbyggnadsavdelningens verksamhet? Se filmerna via länken nedan.

ARBETSUPPGIFTER
Länsstyrelsen har i uppdrag att främja arbetet med mänskliga rättigheter i Skåne. Vi ska även integrera de mänskliga rättigheterna i vår egen verksamhet. Utöver det breda MR-perspektivet ingår exempelvis uppdrag om nationella minoriteter, barnets rättigheter, skyddet mot diskriminering och rasism på arbetsmarknaden. Du kommer ingå i ett team som driver, samordnar och utvecklar arbetet med jämställdhet och mänskliga rättigheter i länet. En väsentlig del av tjänsten utgörs av kunskapsfrämjande och stödjande arbete riktat till kommunerna och andra relevanta aktörer i länet. I arbetet ingår bland annat att anordna kompetenshöjande insatser för yrkesverksamma, leda och sammankalla möten och nätverk i länet samt att ta fram analyser, lägesbilder, svara på remisser och att skriva rapporter. Samverkan sker både regionalt, lokalt och nationellt. I det interna arbetet bidrar du till att utveckla, stödja och följa upp myndighetens interna arbete med mänskliga rättigheter och ett rättighetsbaserat arbetssätt.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.

KVALIFIKATIONER
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom mänskliga rättigheter, samhällsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du har en flerårig erfarenhet av att arbeta strategiskt med mänskliga rättigheter och är väl förtrogen med arbetssätt och metoder för integrering. Du har erfarenhet av utvecklingsarbete i offentlig sektor, av att stödja samverkan mellan olika aktörer och erfarenhet av att leda och driva processer. Du har kunskap och erfarenhet av att utreda, analysera och skriftligt sammanställa olika uppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barnets rättigheter och nationella minoriteter. Även erfarenhet av eller kunskaper om arbete med statistik, analys och uppföljning i digitala verktyg är meriterande, liksom en bred kunskap om sociala hållbarhetsfrågor.

Du är en initiativrik strateg med ett genuint engagemang för mänskliga rättigheter. Som person har du en förmåga att pedagogiskt förklara komplexa frågor och att skapa engagemang. Du har en personlig mognad, förmåga till helhetssyn, är självgående och har en drivkraft att utveckla det gemensamma arbetet. Vidare är du strukturerad och har en analytisk förmåga, vilket innebär att du är duktig på att organisera och följa upp eget arbete liksom resultat. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot gemensamma mål och det är därför en förutsättning att du är lyhörd och bra på att samarbeta.

Säkerhetsklassning
Länsstyrelsen har en viktig samordnande roll vid samhällsstörningar och därför ställer vi höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Vissa av våra anställningar är säkerhetsklassade och kan även innebära en krigsplacering vid myndigheten, vilket innebär att säkerhetsprövning behöver genomföras innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585).

ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

Bilglastekniker med stort eget ansvar till Carglass® Limhamn, Malmö

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Vi söker en Bilglastekniker med stort eget ansvar till en av våra verkstäder på Carglass® i Limhamn, Malmö och söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med ett brett ansvarsområde. Du gillar att arbeta inom service där kundupplevelsen är central. Du behöver också vara initiativrik och kommunikativ då dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att säkerställa hög servicekvalitet, både gällan... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Vi söker en Bilglastekniker med stort eget ansvar till en av våra verkstäder på Carglass® i Limhamn, Malmö och söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med ett brett ansvarsområde. Du gillar att arbeta inom service där kundupplevelsen är central. Du behöver också vara initiativrik och kommunikativ då dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att säkerställa hög servicekvalitet, både gällande ordning och reda såväl som korrekt genomförda servicearbeten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® till 100 % av Belron® och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i mer än 30 länder och över 25 000 anställda. Belron® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Den familjära atmosfären genomsyrar verksamheten med över 200 anställda. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Som verkstadsansvarig på Carglass® har du ett omväxlande arbete med ett brett ansvarsområde. Då detta är en ny verkstad inom Carglass® kommer du, med support av regionchef, inledningsvis att på egen hand sköta den dagliga driften av verkstaden. Din viktigaste uppgift blir att bygga upp verksamheten enligt Carglass® arbetssätt, processer och tekniker och genom lokala initiativ göra Carglass® varumärke och service uppmärksammat i området.
Du ansvarar för att på verkstadsnivå säkerställa att den dagliga driften på verkstaden sköts effektivt och kundfokuserat samt säkerställer kvaliteten i de arbeten som utförs. Du planerar och organiserar det dagliga arbetet på verkstaden samt utför stenskottslagningar och byten av fordonsglas.
I arbetsuppgifterna ingår att bygga upp verksamheten enligt Carglass® arbetssätt, processer och tekniker och genom lokala initiativ göra Carglass® varumärke och service uppmärksammat i området.
Vem är du?
Du har erfarenhet från serviceyrke med direkt kundkontakt. Du har ett stort tekniskt intresse eller fallenhet för det tekniska. Har du någon form av ledarerfarenhet är det meriterande. Du drivs av en vilja att överträffa våra kunders förväntningar, d v s säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster. Du vill utveckla dig själv och medarbetare på verkstaden och därigenom ständigt förbättra processer, rutiner och resultat. Har du någon form av ledarerfarenhet är det meriterande. Arbetet som Verkstadsansvarig kräver att du kan fatta beslut och hantera kundsituationer med gott omdöme.
Du behöver inte ha erfarenhet av reparationer eller byten av bilglas. Carglass® tillhandahåller utbildning och support för att du ska få förutsättningar att lyckas i rollen.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Ytterligare krav
Vana av dator som arbetsredskap är en förutsättning för att kunna arbeta som verkstadsansvarig. Även manuellt B-körkort är ett krav för denna tjänst.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Låter detta intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

Sömnad klippa räkna packa

Ansök    Mar 16    Gardinen den Blå AB    Ateljésömmerska
Vi är ett företag som specialsyr för våra kunder, så som gardiner kuddar sängöverkast m.m till hem och företag. Söker en sömmerska som har erfarenhet av att sy och har känsla för att arbeta med exklusiva tyger. Du bör vara noggrann och självständig: Kommer få uppläsning i början, men meningen är att du skall jobba självständigt. Vi har en egen ateljé för dig där arbete utföres. Börjar med att jobba timmar/halvtid. Möjligheter till heltid. Ser framemot att ... Visa mer
Vi är ett företag som specialsyr för våra kunder, så som gardiner kuddar sängöverkast m.m till hem och företag.
Söker en sömmerska som har erfarenhet av att sy och har känsla för att arbeta med exklusiva tyger.
Du bör vara noggrann och självständig: Kommer få uppläsning i början, men meningen är att du skall jobba självständigt. Vi har en egen ateljé för dig där arbete utföres. Börjar med att jobba timmar/halvtid. Möjligheter till heltid. Ser framemot att arbeta tillsammans med dig. Visa mindre

Kreativa finsnickare sökes för uppdrag i Malmö

Nu söker Staffhand AB efter kreativa finsnickare som är stabil i sitt handarbete.  Du kommer att arbeta efter ritningar så det är något som vi gärna ser att du kan och att du har en förmåga att arbeta med andra människor.   Att arbeta hos den här kunden kommer ge dig mer erfarenheter i livet, så passa på att söka nu direkt!   Vi ser fram emot din ansökan.  Krav - YKB - B-körkort - Dokumenterad erfarenhet Om företaget STAFFHAND AB Är ett nystartat företag... Visa mer
Nu söker Staffhand AB efter kreativa finsnickare som är stabil i sitt handarbete. 
Du kommer att arbeta efter ritningar så det är något som vi gärna ser att du kan och att du har en förmåga att arbeta med andra människor.
 
Att arbeta hos den här kunden kommer ge dig mer erfarenheter i livet, så passa på att söka nu direkt!
 
Vi ser fram emot din ansökan. 
Krav
- YKB
- B-körkort
- Dokumenterad erfarenhet


Om företaget
STAFFHAND AB
Är ett nystartat företag som grundades år 2021,
rekrytering och bemanning och
är ett fullserviceföretag som erbjuder förmånliga priser, snabba
lösningar för privatpersoner samt lokala och internationella företag.
Här rekryterar vi personal inom hotell och restaurang,
transport och logistik, bygg och anläggning samt snöröjning och halkbekämpning med mera.

Hittar du inte det jobb du sökte så finns möjlighet att göra en spontanansökan hos oss ändå!
Lägg till din ansökan idag och du kan vara ute i arbete inom kort igenom vårt system skickar vi förfrågningar om pass som kan variera allt ifrån extra till heltid.

Välkommen!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Projektledare Kullaberg

Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för sam­hällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som ut­vecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveck­ling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighe... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för sam­hällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som ut­vecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveck­ling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.
Vi är ca 600 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".
Länsstyrelsen söker en projektledare till Kullabergs naturreservat på naturvårdsenheten som är en del av miljöavdelningen. Din arbetsplats blir antingen på vårt kontor i Malmö eller i Kullaberg. Anställningen är tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Naturvårdsenheten ansvarar för förvaltning och skötsel i de tre nationalparkerna och i de cirka 270 statliga naturreservaten. Enheten samordnar också friluftslivsuppdraget, bedriver naturpedagogisk verksamhet samt guidar besökare vid våra tre naturum, på Kullaberg, Stenshuvud och Söderåsen. I enhetens arbete ingår även fastighetsförvaltning vilket omfattas av ansvar för byggnader, arrenden och nyttjanderätter på uppdrag av Naturvårdsverket.
Arbetsuppgifter
Kullabergs naturreservat har länge arbetat aktivt med hållbarhetsfrågor och är sedan 2017 den första svenska destinationen som certifierats som hållbarturismdestination enligt metoden European Charter for Sustainable Tourism in Protected Areas (ECSTPA) av EUROPARC Federation. Genom olika program och certifiering försöker den europeiska organisationen uppmuntra och stödja de insatser som görs av naturskyddade områden till att bli hållbara turismdestinationer och samarbeta med företag och researrangörer inom definitionen för en hållbar turism. Syftet är att samtliga parter arbetar hållbart i ett långsiktigt perspektiv samt stödja skyddet av regionens natur- och kulturarv.
Du kommer främst att jobba med projektsamordning samt koordinering av hållbarhetsarbete.
Inom ramen för projektsamordningen kommer du främst:
- att samordna Kullabergs Junior Ranger satsning och diplomering av guideföretag på naturum Kullaberg.
- genom koordinering av EUROPARC:s nordisk-baltiska sektion att bidra till det internationella samarbetet inom biologisk mångfald-, klimat- och miljöfrågor inom Östersjöregionen,
- att planera internationella seminarier, workshops och studieresor.
Inom ramen för hållbarhetsarbete på Kullaberg kommer du främst:
- att utveckla samverkan mellan olika aktörer för att stötta hållbar utveckling av turism.
- att självständigt driva certifieringsprocessen av företag inom EUROPARCs arbete på Kullabergs naturreservat samt att säkerställa att uppsatta mål uppfylls.
Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.
Kvalifikationer
Länsstyrelsen eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av Länsstyrelsens framgångsfaktorer.
Vi söker dig som har
- en akademisk utbildning inom miljövetenskap -teknik, beteendevetenskap och samhälle, eller en annan utbildning inom hållbar utveckling som vi kan bedöma som likvärdig.
- minst 5 års erfarenhet av projektarbete med helhetsansvar från planering till implementering och uppföljning inklusive budgetansvar.
- har kunskap och erfarenhet av internationellt samarbete inom EU samt tidigare erfarenhet av att anordna internationella seminarier, workshops och studieresor.
- erfarenhet av att ge stöd till organisationer i kvalitets-, miljö- och hållbarhetsfrågor där du har bidragit i utvecklingen av verksamhetens processer och hållbarhetsarbete.
- goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och i skrift
Vi ser det som meriterande om du har:
- erfarenhet av arbete med utveckling av personal med fokus på hållbarhet,
- erfarenhet av att koordinera samarbetsprocesser med flera aktörer inom den offentliga och privata sektorn där du visat på god förmåga att kunna styra arbetet mot ett gemensamt mål.
Som projektledare är det viktigt att du har förmåga att knyta kontakter och skapa ett väl fungerande nätverk som matchar projektets syften och dess medarbetare. Eftersom du kommer att ha mycket kontakter både inom projektet och med andra aktörer är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande, strukturerad och flexibel, med förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter.
Säkerhetsklassning
Länsstyrelsen har en viktig samordnande roll vid samhällsstörningar och därför ställer vi höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Vissa av våra anställningar är säkerhetsklassade och kan även innebära en krigsplacering vid myndigheten, vilket innebär att säkerhetsprövning behöver genomföras innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585). Visa mindre

Konditoransvarig

Ansök    Mar 2    AB Konditori Katarina    Bagare/Konditor
Konditori Katarina, när smaken får avgöra Konditori Katarina startade som ett litet familjeföretag 1959 och har därefter utvecklats för att idag ha åtta konditorier varav tre med servering. Från bageriet i Limhamn till förbutiken i Höllviken, Trelleborgs café samt våra övriga fem verksamheter runtom i Malmö. I över 60 år har vi erbjudit bakverk och bröd av högsta kvalité bakade med bara de bästa råvarorna. Råvarorna tillsammans med ett gediget hantverk och... Visa mer
Konditori Katarina, när smaken får avgöra
Konditori Katarina startade som ett litet familjeföretag 1959 och har därefter utvecklats för att idag ha åtta konditorier varav tre med servering. Från bageriet i Limhamn till förbutiken i Höllviken, Trelleborgs café samt våra övriga fem verksamheter runtom i Malmö. I över 60 år har vi erbjudit bakverk och bröd av högsta kvalité bakade med bara de bästa råvarorna. Råvarorna tillsammans med ett gediget hantverk och färskhet är naturliga delar av vårt företag och genomsyrar allt vi gör på Konditori Katarina. Allt för att vi ska kunna leva upp till kundens krav på oss, och vårt motto: Konditori Katarina, när smaken får avgöra!
Läs gärna mer om oss på vår hemsida och i våra sociala medier; www.konditorikatarina.se

Vi letar efter just dig!
Som konditoriansvarig på Konditori Katarina har du en viktig position i företaget. Vi vill att du ska planera, leda och utveckla konditoravdelningen tillsammans med vår produktionschef. Vi vill såklart att det ska finnas ett stort engagemang och intresse av att ta Konditori Katarina till nya högt uppsatta mål. Vi vill även att du är delaktig i att fortsätta utveckla vårt produktsortiment för att vi alltid ska kunna ligga i framkant.
Du ska ha en konditorutbildning och/eller motsvarande i erfarenhet. Tidigare erfarenhet av att leda en personalgrupp ser vi också som ett krav för tjänsten. I din roll som ledare är du kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Detta gör att du lätt får med dig personalen trots att det tidvis är tidspress och hög arbetsbelastning.

Dina arbetsuppgifter
Förutom traditionella uppgifter som hör till konditoryrket är du som ansvarig för avdelningen ett föredöme för dina medarbetare. Du har viljan att utveckla verksamheten tillsammans med varje individ genom coachning, feedback och uppföljning. Du ser till att rätt förutsättningar kring råvaror, personal, schema, arbetssätt och utbildning finns för att leverera till hög kvalitet och i rätt tid.
För att nå utveckling och framgång med bra resultat vill vi att du ska arbeta med ständiga förbättringar, effektiviseringar, implementering och uppföljning. Tillsammans med allt detta ovan söker vi dig med ett stort engagemang, ansvar och självklart en kärlek till konditoriets alla frestelser.
Stämmer denna annons stämmer in på dig, tveka inte då utan skicka in en ansökan till oss redan idag!
Vi ser fram emot att höra av dig!
Team Katarina

Övrigt bra att veta
Ort: Malmö
Arbetstider: Enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse
Ansökan: Skicka din ansökan till [email protected], märk din ansökan med ”konditoransvarig”. Vi kommer att hantera alla ansökningarna löpande, så sök redan idag och allra senast den 31 mars 2022. Visa mindre

Låstekniker

Lås upp en ny jobbmöjlighet! Vi söker låstekniker till SafeTeam i Malmö SafeTeam är ute på en spännande tillväxtresa. Men för att våra planer ska gå i lås behöver vi utöka vårt team med en erfaren tekniker. Har du erfarenhet av installation och service av lås? Har du svagströmskunskaper? Och har du koll på produktutbudet på marknaden, till exempel ASSA, Kaba, Dorma och Geze? Då kan det vara dig vi söker! Om SafeTeam På SafeTeam jobbar vi med allt som har ... Visa mer
Lås upp en ny jobbmöjlighet!
Vi söker låstekniker till SafeTeam i Malmö
SafeTeam är ute på en spännande tillväxtresa. Men för att våra planer ska gå i lås behöver vi utöka vårt team med en erfaren tekniker. Har du erfarenhet av installation och service av lås? Har du svagströmskunskaper? Och har du koll på produktutbudet på marknaden, till exempel ASSA, Kaba, Dorma och Geze? Då kan det vara dig vi söker!

Om SafeTeam
På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/passersystem/), lås (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/las/) och larm (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/larm/) till kameraövervakning (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/kameraovervakning/), dörrautomatik (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/dorrautomatik/), inbrottsskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/inbrottsskydd/) och brandskydd (https://www.safeteam.se/vi-erbjuder/brandskydd/). Vi är idag cirka 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder. Och vi blir allt fler.

Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner - till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Och framförallt: vi har kul på jobbet!

Om jobbet
Malmö växer och vi behöver utöka vårt kontor med en erfaren tekniker. Som låstekniker på SafeTeam jobbar du med alla typer av lås, beslag och dörrstängare som ska monteras, installeras och servas. Du jobbar även med programmering av dörrautomatik. Du åker runt bland våra trevliga kunder och träffar mycket folk. Det är ett fritt och omväxlande jobb med stora möjligheter att utvecklas.

På Fosievägen (https://www.google.com/maps/place/SafeTeam+Lås-Borgström/@55.5818375,13.0069679,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4653a14050781e4d:0xd26542a5100ebc2d!8m2!3d55.5818375!4d13.0091566) ligger både vårt Malmökontor och vår lås- och säkerhetsbutik. Här får du sällskap av drygt 20 trevliga kollegor: butikspersonal, tjänstemän som jobbar med projektering och projektledning, regionchef, koordinatorer och tekniker som utgår härifrån. Vi är ett härligt gäng som har jobbat många år tillsammans, kommer du till oss tror vi du kommer stanna. För att trivas här är du en person som bidrar till den fina laganda och positiva stämning som råder hos oss.

Om dig
Vi söker dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämning som råder hos oss. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor - du är också strukturerad och noggrann.

Du har erfarenhet som låstekniker, svagströmskunskaper och erfarenhet av låsmontage. Du kan montera och installera elbleck, ellås, motorlås och har även kunskap om dörrautomatik. Vi ser också att du trivs lika bra med att jobba självständigt som tillsammans med andra, och att du har B-körkort. Har du även gesäll- eller mästarbrev samt kunskap om passagesystem är det meriterande.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Tillträde och ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 31 mars.

Frågor?
Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till Regionchef Mirek Johansson, 040-970035, [email protected]I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter? Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy (https://jobb.safeteam.se/data-privacy) och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy (https://www.safeteam.se/integritetspolicy/). Visa mindre

Låstekniker

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Välkommen!

Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige tillsammans med ett högmotiverat team? Avarn Security Systems och distrikt Malmö är mitt i en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att skydda det dyrbaraste vi har, människor. Vårt mål är att erbjuda trygghet och säkerhet i världsklass för våra kunder och för det krävs vassa medarbetare, är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige, där dina främsta arbetsuppgifter är nyinstallation av lås, beslag och dörrautomatiker. Du kommer jobba största delen mot entreprenadkunder men även installationer till slutkund. Du kommer vara en viktig del i relationen med våra kunder.

Bakgrund:

Vi ser att du är engagerad, nyfiken, noggrann och serviceinriktad.  


• Du har erfarenhet inom låsbranschen.
• God produktkännedom
• Har du Gesäll, Mästarbrev och/eller är certifierad låstekniker, är detta mycket meriterande.
• Har du även kunskaper inom passagesystem och larminstallationer är detta också meriterande. 

Avarn erbjuder

På Avarn blir du en del i ett härligt gäng där det är högt i tak och mycket god sammanhållning. Under året anordnas flera aktiviteter och events där medarbetaren är i fokus. Vi är måna om att leverera kvalitet och håller därför vår personal uppdaterade med de senaste utbildningarna. Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas därför lägger vi stor vikt på att utbilda våra medarbetare. Vi har även en mycket förmånlig friskvårdssubvention för våra medarbetare.

 

Övrigt: Tjänsten innefattar arbete som kan omfattas av försvarssekretess och har därför krav på svenskt medborgarskap.

 

Tjänsteställe: Malmö


Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

 

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

 

Rekryteringsprocessen
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansökan görs via vår webbsida.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Projektledare lås och dörrautomatik

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Rollen:

Som projektledare kommer du att bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige där du kommer leda installationsprojekt inom områdena lås och dörrautomatik. Du kommer att ha ett helhetsansvar för dina projekt med avseende på planering, koordinering och uppföljning. Du kommer även att ansvara för ÄTA-hantering, ekonomi och resultat, avslut samt dokumentation av projekten. Du kommer att ha nära kontakt med beställare, tekniker och slutkund, samt ansvara för professionell handläggning och ledning av uppdraget.

Din bakgrund:

Du är van att arbeta mot uppsatta mål, är noggrann och kvalitetsmedveten samt kan arbeta i grupp med teamkänsla. Vi ser att du är engagerad och brinner för att uppfylla kundernas krav på kvalitet.

 


• Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet från branschen samt mycket god förståelse för de lösningar som kunderna efterfrågar.
• God produktkännedom inom lås och dörrautomatik.
• Du har god kännedom och vana att arbeta med Officepaketet.
• Du har goda kunskaper i de på marknaden vanligt förekommande system.
• Det är meriterande om du har kunskap inom entreprenadjuridik samt affärssystemet Entre
• Vi ser gärna att du även har grundläggande kunskaper inom lås.

Avarn erbjuder:

På Avarn blir du del i ett härligt gäng där det är högt i tak och mycket god sammanhållning. Under året anordnas flera aktiviteter och events samt ett antal förmånliga samarbetsavtal som de anställda får ta del av. Vi är måna om att leverera kvalitet och håller vår personal uppdaterade med de senaste utbildningarna.

 


• Vi erbjuder förmånsbil enligt gällande bilpolicy.
• Vi erbjuder mobiltelefon enligt policy
• Vi erbjuder en förmånlig portal med personalrabatter och pensionstjänst via Lifeplan
• Vi erbjuder mycket förmånligt friskvårdsbidrag samt frukt till våra medarbetare


Övrigt:

Tjänsten innefattar arbete som kan omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

I Avarns organisation är kvalitetsmedvetenhet och högt branschkunnande utmärkande och vi ser därför att det är egenskaper som du kan identifiera dig med. Vi sätter våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete i nära relation i arbetsvardagen oavsett det gäller relation till arbetsgivare, arbetstagare, kollega eller kund.

Rekryteringsprocessen:

Rekryterings sker löpande, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

 


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

St Jakobs söker Bagare/Konditor heltid Malmö

Vi söker en bagare och en konditor till St Jakobs Stenugnsbageri i Malmö Vi letar efter dig med passion och erfarenhet av yrket. Du har ett öga för detaljer och är en teamplayer som vill vara med i vårt härliga gäng. Visa mer
Vi söker en bagare och en konditor till St Jakobs Stenugnsbageri i Malmö
Vi letar efter dig med passion och erfarenhet av yrket. Du har ett öga för detaljer och är en teamplayer som vill vara med i vårt härliga gäng. Visa mindre

Processtekniker till Volvo GTT testanläggning

Processtekniker, anläggning/testceller Underhåll för Volvo GTT testanläggningar Vad betyder underhåll för dig? Att fixa gammal trasig utrustning för att fungera en vecka till eller se till att en högteknologisk utvecklingsavdelning kan leverera. Vi söker en Processtekniker som hjälper oss med service och underhåll av våra befintliga och kommande labbutrustningar. På Volvo GTT kommer du att vara en del av ett tvärfunktionellt team där alla är ansvariga oc... Visa mer
Processtekniker, anläggning/testceller Underhåll för Volvo GTT testanläggningar


Vad betyder underhåll för dig? Att fixa gammal trasig utrustning för att fungera en vecka till eller se till att en högteknologisk utvecklingsavdelning kan leverera. Vi söker en Processtekniker som hjälper oss med service och underhåll av våra befintliga och kommande labbutrustningar. På Volvo GTT kommer du att vara en del av ett tvärfunktionellt team där alla är ansvariga och stolta över produkterna och lösningarna, och där du har möjlighet att kombinera praktiska och teoretiska färdigheter. Låter detta som ett bra jobb för dig så hoppas vi att du vill ansluta dig till vårt team.


Underhåll av anläggningsprocesser och testceller är en viktig del av utvecklingsarbetet för att skapa förutsättningar för att utveckla världens bästa drivlinor för lastbilar, bussar, marin- och anläggningsmaskiner. Vårt team säkerställer labbprestanda och kvalitet genom vårt underhåll och service av utrustning och alla mediasystem för hela Malmö labbet.
I din roll som Processtekniker med fokus på testanläggningar för motor- och systemtestceller kommer du att vara en av huvudaktörerna för vårt underhållsstöd inom detta område. Eftersom vi arbetar teamorienterat kommer du aldrig att stå fristående om du står inför utmaningar som du behöver stöd för att lösa.


Underhåll av anläggningsprocesser och testceller är i en fokuserad fas både för att förbättra vårt förebyggande underhållsarbete för att nå överlägset underhåll och vara en del av våra framtida testanläggningar. Vi hoppas att du kan vara med!


Huvudansvar
I arbetet ingår att arbeta med och ha kunskap/erfarenhet inom flera olika system i en testanläggning:
Utföra förebyggande & korrigerande underhåll av olika processutrustning såsom: fläktar, pumpar, kylmaskiner, kyltorn, kompressorer i en testanläggning med testceller
Utveckla underhållsrutiner och instruktioner för förebyggande underhåll av anläggningens processutrustning och annan riggutrustning för att säkra driften
Övervakning av utrustning – inklusive regelbundna tester och säkerställande av att underhållsuppgifter utförs
Kontinuerlig utvärdering av utrustning och processer för att säkerställa att både effektivitet och kvalitet förblir hög, vilket inkluderar att modifiera och optimera utrustning och processer som redan finns på plats
Processrelaterad datainsamling och tolkning
Installation av ny utrustning
Komplettering av dokumentation för att säkerställa efterlevnad av både interna och externa regelverk och protokoll
Livscykelanalys av anläggningens processutrustning, tekniska krav och vara en del av övriga aktiviteter i utvecklingen av ny anläggnings processutrustning

Kvalifikationer och färdigheter
Utbildning BSc. Ingenjör inom energi, marin, mekatronik eller automationsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Övervakning av energisystem, inklusive uppvärmning, ventilation och luftkonditionering
PLC kommunikation & programmering (Siemens, ABB etc) för fastighets process och testceller
Erfarenhet av olika utrustningar i testanläggning (Siemens, ABB etc) och förståelse för hur de integreras. Elektriska delar i olika konditioneringssystem (bränsle, olja, kylvätska, etc.) både i anläggningsprocesssystem och testcellssystem
Praktisk erfarenhet av att läsa flödesscheman, elritningar och manualer och att förstå funktionerna utifrån dem är meriterande

Språk
Behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift

Personlighetsdrag
Bidra till en positiv atmosfär med ett öppet och ärligt förhållningssätt
Förmåga att arbeta både självständigt och i team
Lugn och strukturerad och god analytisk förmåga
Som person är du engagerad och resultatorienterad med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
Du besitter kvalitetsmedvetenhet och ansvarskänsla
Du är pragmatisk och uppskattar mycket varierande arbetsuppgifter

Vad kan vi erbjuda?
Du får en möjlighet att arbeta tillsammans med mycket duktiga kollegor i en spännande, global miljö som ger möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt. Vårt dagliga arbete utförs i en internationell miljö som ger möjlighet att interagera med mycket engagerade kollegor från olika kulturer. Lagarbete, energi, passion och respekt för individen är nyckelvärden för oss. Vi hoppas att du kommer att lära dig lika mycket av oss som vi kommer att lära av dig.


Nyfiken och vill veta mer? Kontakta mig gärna - jag ser fram emot din ansökan!
Karin Rolfsson, Chef Verkstad och Underhåll (BF63140), tel 076-9402066 Visa mindre

Teamleader inom kundservice till Optibelt i Malmö

Optibelt i Malmö söker en operativ teamleader till sin kundservice. Bli del av ett internationellt, tekniskt och trivsamt bolag! Till vår skandinaviska kundservice söker vi på Optibelt Skandinaviska AB en teamleader. Som teamleader för vår kundservice arbetar du operativt som kundservicemedarbetare med ett utökat ansvar för teamet. Du blir del av ett team som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Har du erfarenhet av kundservice (B2B)... Visa mer
Optibelt i Malmö söker en operativ teamleader till sin kundservice. Bli del av ett internationellt, tekniskt och trivsamt bolag!

Till vår skandinaviska kundservice söker vi på Optibelt Skandinaviska AB en teamleader. Som teamleader för vår kundservice arbetar du operativt som kundservicemedarbetare med ett utökat ansvar för teamet. Du blir del av ett team som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Har du erfarenhet av kundservice (B2B) för tekniska produkter, har förmåga leda andra, kan ta ägandeskap kring att driva processförbättringar och uppskattar internt samarbete har vi rollen för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som teamleader för vår kundservice på Optibelt Skandinaviska AB i Malmö får du jobba i en liten arbetsgrupp med mycket teamkänsla. Här ges du möjlighet att arbeta med erfarna och kompetenta kollegor som tillsammans med dig kan bidra till att skapa optimerade processer inom kundservice. Majoriteten av din tid kommer du att vara operativ som kundservicemedarbetare och arbeta nära våra säljare och kunder. Våra kunder finns inom en bredd av branscher så som automotive, tillverkande industri och gruvnäringen.

Du blir del av ett stabilt internationellt bolag med sitt huvudkontor i Tyskland. Vi samarbetar dagligen med våra tyska kollegor. Optibelt tillverkar och säljer remtransmissioner exempelvis kilremmar och kuggremmar. Vi jobbar med produkter av hög kvalitet och befinner oss i framkant inom vår bransch. Självklart får du en gedigen introduktionsutbildning kring företaget, produkterna och branschen.

Vi är ett bolag som är måna om våra anställda. Vi erbjuder därför generösa personalförmåner bland annat friskvårdsbidrag, hälsokontroller, kollektivavtal, privat sjukvårdsförsäkring och sociala arrangemang.

Dina arbetsuppgifter

• Kundservice via mejl och telefon
• Jobba i team med Optibelts utesäljare för att kunna ge bästa service till kunderna
• Arbeta med hela orderflödet från förfrågan, offert, ordererkännande till fakturering.
• Orderrelaterad administration i affärssystemet (SAP)
• Arbeta med att förbättra processer och rutiner och implementera dessa i organisationen
• Arbeta nära våra centrala funktioner i Tyskland och andra delar av världen för att hitta best practice
• Leda och driva arbetet inom kundservice

Värt att veta

Vi är 10 personer på Optibelt Skandinaviska AB varav 4 som arbetar inom kundservice i Malmö. Din närmaste chef är Office Manager. Rollen som Teamleader innefattar inte ett personalansvar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice (B2B) av tekniska produkter. Du är van att arbeta med hela orderflödet. Har du erfarenhet som ledare är det meriterande, men inget krav. Du gillar att ha nära kontakt med dina kunder. Du kommer att arbeta främst med kunder i Skandinavien, men har också internationella kontakter. Därför är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav för tjänsten. Har du därtill kunskaper i tyska är det meriterande. Du har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Excel, och en god vana att arbeta i affärssystem.

Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö med variation i uppgifter och du har en god förmåga att prioritera i ditt arbete. Då rollen innefattar många interna och externa kontakter söker vi dig med en förmåga att skapa goda relationer till andra. Du tar ansvar för att leverera inom ditt område och hjälper gärna andra vid behov. Du gillar att förbättra och förändra samt har en förmåga att påverka och leda andra för att genomföra förändringar. Genom ditt serviceinriktade och lösningsorienterade sätt strävar du alltid efter nöjda kunder.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Snickare

Just nu söker vi en duktig snickare med lång erfarenhet inom byggbranschen. Vi är ett byggföretag som utför alla typer av projekt runt om i Malmö. Vårt affärsidé är att skapa ett trivsam arbetsmiljö samt att utföra våra tjänster med högsta kvalité. Vi söker dig som har en god erfarenhet i rollen som snickare. Som person är du hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt. Du behöver vara initiativtagande, noggrann och flexibel i ditt sätt... Visa mer
Just nu söker vi en duktig snickare med lång erfarenhet inom byggbranschen.
Vi är ett byggföretag som utför alla typer av projekt runt om i Malmö. Vårt affärsidé är att skapa ett trivsam arbetsmiljö samt att utföra våra tjänster med högsta kvalité.
Vi söker dig som har en god erfarenhet i rollen som snickare.
Som person är du hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt. Du behöver vara initiativtagande, noggrann och flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter.
Ett krav är att du måste ha utbildningsbevis till att kunna bygga ställning samt tidigare erfarenhet med att köra med grävmaskin. Du behöver även vara språkkunnig (ukrainska, polska, ryska, engelska samt svenska är ett krav).
Låter Fönster & Byggservice Malmö AB som en arbetsplats för dig? Kan du tänka dig att stanna länge i samma företag? Hör av dig idag för mer information eller skicka in din ansökan till [email protected] Visa mindre

Snickare

Ansök    Feb 11    Istrefaj, Berat    Förman, snickeri
Dina arbetsuppgifter: Du kommer att jobba som snickare med förekommande arbete inom ny- och ombyggnation. Dina egenskaper: Du som söker ska ha några års erfarenhet av arbete som snickare, vi ser gärna att du har yrkesbevis men det är inget krav. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du självgående, initiativtagande och tar ansvar för ditt arbete. Du är samarbetsvillig o... Visa mer
Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att jobba som snickare med förekommande arbete inom ny- och ombyggnation.


Dina egenskaper:
Du som söker ska ha några års erfarenhet av arbete som snickare, vi ser gärna att du har yrkesbevis men det är inget krav. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.


Som person är du självgående, initiativtagande och tar ansvar för ditt arbete. Du är samarbetsvillig och fungerar väl med både kollegor och kunder. Visa mindre

Arbetsledare till arbetslaget Tapetsering-Textil

Ref: 20220255 Arbetsuppgifter Arbetsmarknadsavdelningen och enheten Arbetsträning och arbetsmarknadsanställningar söker nu en arbetsledare till Tapetsering-Textil. Arbetslaget har två arbetsledare, vilket innebär att du i denna tjänst kommer att arbeta i nära team med en kollega. Som arbetsledare kommer du att medverka till att arbetslösa Malmöbor genom arbetsmarknadsanställning får en möjlighet att utvecklas och stärkas i sin kompetens och därmed lätta... Visa mer
Ref: 20220255

Arbetsuppgifter
Arbetsmarknadsavdelningen och enheten Arbetsträning och arbetsmarknadsanställningar söker nu en arbetsledare till Tapetsering-Textil. Arbetslaget har två arbetsledare, vilket innebär att du i denna tjänst kommer att arbeta i nära team med en kollega.

Som arbetsledare kommer du att medverka till att arbetslösa Malmöbor genom arbetsmarknadsanställning får en möjlighet att utvecklas och stärkas i sin kompetens och därmed lättare kan få ett arbete på reguljära arbetsmarknaden eller påbörja studier. Tillsammans med den andra arbetsledaren kommer du att planera, leda och fördela arbetet i arbetslaget samt ansvara för säkerhet, rutiner och arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du förväntas ha ett stort intresse för deltagarna och arbeta med ett språkutvecklande förhållningssätt så att de utvecklar sina kommunikativa förmågor i svenska språket.

I dina arbetsuppgifter ingår även att:


• Introducera och instruera deltagarna i det dagliga arbetet inom arbetslaget.
• Ta fram och belysa deltagarnas talanger och kompetenser i syfte att öka deras möjligheter att ta ett steg vidare mot arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
• Tillsammans med den andra arbetsledaren i arbetslaget förbereda kommande flytt till nya lokaler under hösten 2022.
• Genomföra uppföljningar med arbetsmarknadssekreterare gällande deltagarnas planering.
• Lämna offerter på uppdrag och i samband med detta göra kundbesök för att göra uppmätningar och räkna på pris.
• Samarbeta tillsammans med andra arbetslag.
• Kontinuerligt arbeta med arbetsupplägget så att det anpassas efter målgruppens behov

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en fullgjord gymnasieutbildning samt utbildning eller erfarenhet av möbeltapetsering och/eller sömnad. Vi vill även att du har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift, samt B-körkort för manuellt växlad bil.

För oss är det viktigt att du har erfarenhet och ett stort intresse för att arbeta med deltagarnas utveckling mot arbetsmarknaden. Det är därför meriterande om du har:


• Erfarenhet av att vägleda personer med liten eller ingen arbetslivserfarenhet eller personer med funktionsvariationer
• Erfarenhet av att jobba i en arbetsledande funktion, gärna inom möbeltapetsering/det textila området
• God kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete
• En beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning

Som person ser vi att du som söker är lyhörd, samarbetsinriktad och har god förmåga att bygga relationer och skapa förtroende hos andra människor. Du har ett respektfullt och inkluderande bemötande gentemot alla du möter i ditt arbete, samt är kommunikativ och har en god pedagogisk förmåga. Tjänsten ställer även krav på att du är kund- och serviceinriktad samt besitter en flexibilitet som gör att du lätt kan förhålla dig till situationen. Vidare är du även initiativrik, nytänkande och tycker om att arbeta med förändring och utveckling.

Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Arbetsmarknadsavdelningen är en viktig aktör på Malmös arbetsmarknad. Avdelningen medverkar till att stärka arbetssökande malmöbors möjligheter till arbete och bidrar till att de av egen kraft, eller med hjälp av annan aktör, kan bli självförsörjande.

Verksamheterna erbjuder en bredd av olika arbetsmarknadsinsatser som till exempel arbetsträning, praktik, utbildning och anställningar. Vi samverkar tätt med andra funktioner inom arbetsmarknads- och socialförvaltningen, andra förvaltningar inom Malmö stad, externa aktörer som Arbetsförmedlingen och civilsamhället.

Vi söker nu en arbetsledare till Arbetsmarknadsavdelningens egna arbetslag med placering i arbetslaget Tapetsering-Textil. Detta arbetslag utför möbeltapersering- och sömnadsuppdrag på beställning av verksamheter inom Malmö stad. Arbetslaget utför till exempel gardinsömnad till vårdboenden, omklädning av kontorsmöbler samt tillverkning av utklädningsläder till förskolor.

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt
I denna rekrytering har vi valt att utesluta det personliga brevet i ansökningsförfarandet för att än mer säkerställa en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vi ber dig därför att endast bifoga CV i din ansökan.

Obs! Lördagen 19/2 kommer vårt rekryteringssystem vara otillgängligt på grund av en uppdatering. Ansökningsmöjligheterna kommer därför att påverkas denna dag.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Innan anställning erbjuds behöver du visa upp examensbevis från efterfrågad utbildning och id-handling: pass eller nationellt id-kort. Visa mindre

Resande Montör/Mekaniker

Ansök    Feb 8    Ikett Personalpartner AB    Byggnadssmed
Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en montör/mekaniker till vår kund som är stationerad i Ronneby trakten. Du kommer att arbeta ute på olika orter med modulbyggnation samt andra liknande uppgifter. Byggnation, service, reparation samt underhåll. Arbetsplatserna är oftast i södra samt mellersta Sverige. Arbetstiden är förlagd i möjligaste mån från måndag till torsdag där ni arbetar in fredagarna. Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Din... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu för kunds räkning en montör/mekaniker till vår kund som är stationerad i Ronneby trakten.

Du kommer att arbeta ute på olika orter med modulbyggnation samt andra liknande uppgifter.
Byggnation, service, reparation samt underhåll.
Arbetsplatserna är oftast i södra samt mellersta Sverige.

Arbetstiden är förlagd i möjligaste mån från måndag till torsdag där ni arbetar in fredagarna.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Din profil
Vi ser att du som söker har en bakgrund inom byggnation och anläggning.
Har du arbetat med montering, gjutning, rördragning, svetsning ute på bygg platser så är det en bra bakgrund.
God vana av att arbeta med olika verktyg och handmaskiner.
Lite allt i allo.
Körkort samt tillgång till bil är ett måste.
Vara okej med att sova borta måndag till torsdag

Meriterande med liftkort och Heta arbeten

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel Skåne

Ansök    Feb 2    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Hjälpmedel är ett verksamhetsområde inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4 500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmed... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Hjälpmedel är ett verksamhetsområde inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 4 500 medarbetare och har verksamhet på flertalet orter i Skåne. Hjälpmedel ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

I Skåne är ansvaret för hjälpmedelsområdet rörelse, kommunikation och kognition uppdelat mellan kommunerna och Region Skåne, där regionen ansvarar för hjälpmedel till barn/ungdomar upp till 20 års ålder och kommunerna för personer över 20 år. Undantaget är specifika hjälpmedel så som elrullstolar och vissa kommunikationshjälpmedel.

Hjälpmedelsverksamheten består av ett produktionsområde för patientnära enheter i form av mottagning, utprovning och anpassning, lager och service samt två verksamhetsövergripande enheter, stöd och support samt strategisk styrning. Verksamheten har även processgrupper tvärs över alla funktioner för att möjliggöra snabbare styrning och beslut.

Mottagningsenheterna präglas av ett respektfullt bemötande, positivt engagemang, nära samarbete och en bred kompetens. Här arbetar enhetssekreterare, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulenter tillsammans med patienten i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna två hjälpmedelstekniker till oss!

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparation, underhåll, montering, leverans, anpassning samt specialanpassning av barnhjälpmedel och elrullstolar. Du hjälper i ditt dagliga arbete människor med funktionsnedsättning att klara sin vardag, varför det är viktigt att du har ett stort intresse för människor och teknik. I rollen arbetar du i nära kontakt med hjälpmedelskonsulenter och patienter.

Ditt arbete sker både på mottagningen och hemma hos patienten. Vi arbetar övergripande i Skåne. Placeringsorten är för nuvarande Malmö/Lund.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har lägst treårig gymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt dig med annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt lägst B-körkort är också krav. För tjänsten krävs även goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt goda förmåga att dokumentera enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med medicintekniska produkter, likaså om du har erfarenhet av direkt kontakt med kund och kundservice. Därtill är grundläggande kompetens inom praktisk ellära önskvärt.

Som person ser vi att du har god problemlösningsförmåga samt att du är van vid att hantera verktyg och maskiner. Du har också god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Därtill värdesätter vi att du, precis som vi, ser ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ytbehandlare/Målare till Optimera TGM, Malmö

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 65 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder. Optimera sök... Visa mer
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 65 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.
Optimera söker just nu en ny ytbehandlare/målare till vårt snickeri och måleri Malmö. Vi söker dig som är en duktig ytbehandlare/målare med erfarenhet från sprutlackering och sprutmålning. I den här rollen är det viktigt att du själv kan strukturera det dagliga arbetet och arbeta självständigt. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag.


Om Optimera specialsnickeri (TGM):
Vi håller till i Malmö och specialtillverkar stort som smått i huvudsakligen trä, men även glas och metall (därav förkortningen Trä, Glas, Metall)
Vi producerar allt från enstaka specialprodukter till större volymer. Vår specialitet är kundanpassade lösningar producerade efter ritning och i tätt samarbete med våra kunder
TGM har eget måleri, och CNC-maskiner för all typ av CAD-bearbetning. Vi utför även renoveringsarbeten


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Sprutlackering och sprutmålning av specialtillverkad inredning
Penselmålning av t. ex. K-märkta dörrar och ommålning av köksinredning
Ansvar för att beräkna åtgång av färg och lack
Beställning av förbrukningsmaterial
Städning av lagerlokaler och övriga ytor


Dina kvalifikationer:
Erfarenhet av sprutlackering och sprutmålning
Erfarenhet av ytbehandling av trä t ex olja, hårdvaxolja, bets
Besitta mycket bra färgseende och känsla för kvalitet
Erfarenhet av arbete med konstruktioner i trä är meriterande
Erfarenhet av att hantera flera arbetsuppgifter parallellt
Erfarenhet av att själv strukturera det dagliga arbetet och att arbete självständigt
Krav på mycket god samarbetsförmåga då måleriet är en central funktion som dagligen kommunicerar med snickare/arbetsledare/säljare
Har goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska, då all kommunikation i rollen sker på svenska


Dina personliga egenskaper:
Serviceinriktad och självgående
Uppskattar högt tempo
Strukturerad och planeringsförmåga
Gott ordningssinne
KreativAnsökan
Låter det intressant?
Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV genom att följa länken och fylla i formuläret så snart som möjligt dock senast den 28 februari.
Passas på att söka nu direkt! Urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!


SGDS Gruppen erbjuder
Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.
Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.
Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.
https://www.sgdsgruppen.se/ Visa mindre

Konstinramare/Rammakare

Kort beskrivning av företaget: Miva Fine Art har två gallerier ett med kombinerad galleri och ramverkstad belägen i centrala Malmö och ett galleri i Göteborg. Vi startade vår verksamhet 1986 och har genom åren skaffat oss en mycket nöjd och trogen kundkrets tack vare vår höga kvalitet samt och fantastiska service. I våra gallerier erbjuder vi förutom våra inramnings tjänster, internationell nutids konst av några av världens största konstnärer. Vi är i beho... Visa mer
Kort beskrivning av företaget: Miva Fine Art har två gallerier ett med kombinerad galleri och ramverkstad belägen i centrala Malmö och ett galleri i Göteborg. Vi startade vår verksamhet 1986 och har genom åren skaffat oss en mycket nöjd och trogen kundkrets tack vare vår höga kvalitet samt och fantastiska service. I våra gallerier erbjuder vi förutom våra inramnings tjänster, internationell nutids konst av några av världens största konstnärer.
Vi är i behov av förstärkning av en inramare/försäljare som brinner för skapandet och hantverket som en fantastisk inramning innebär.
I din tjänst ingår även att vid behov ge kundservice och agera som konstsäljare i galleriet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inramning till våra gallerier i Göteborg samt Malmö.
Arbetet går ut på att man kapar och sätter ihop ramar i trä, sedan skär glas och passepartouter för att avslutningsvis montera det som skall ramas in. Eftersom ramverkstaden ligger i vårt galleri utgör även en del av arbetet butiksförsäljning där bland annat kundservice och kassahantering ingår. Vi arbetar alla i ett team och det är därför viktigt att du är tjänstvillig och ställer upp där din kompetens behövs.
Vi bedömer att tjänsten är fördelad ungefär 50 procent på inramning och 50 procent på försäljning och vi söker därför dig som: - har erfarenhet av arbete inom rammakeri/inramning, finsnickeri eller motsvarande - är praktisk och har god känsla för färg, form och utförande - gillar kundkontakt i det dagliga arbetet. Innehar du dessutom butiksförsäljning erfarenhet är detta extra meriterande.
Våra kunder förväntar sig hög kvalitet på vårt hantverk och mycket god service i våra gallerier. Därför tror vi att du behöver vara i din personlighet systematisk, mycket noggrann och har god prioriteringsförmåga - positiv, ödmjuk och serviceinriktad - ansvarsfull och kan ta i lite extra när så behövs. Visa mindre

Serviceinriktade snickare som vill jobba extra

Ansök    Jan 26    Veterankraft AB    Reparationssnickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda. De flesta av våra kunder är i huvudsak äldre men även barnfamiljer som behöver hjälp med småfix eller större uppdrag. Uppdragen kan vara på allt mellan 5-30 timmar beroende på vad kunden efterfrågar.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag. Uppdraget kan innebära att t.ex. sätta upp bokhyllor, flytta tavlor, hänga upp lampor, byta bänkskiva, reparera fönsterkarmar, bygga staket, sätta i ny dörrkarm.

Du som söker ska ha egna verktyg och maskiner för att kunna utföra arbetet. Vidare har du körkort och tillgång till bil och är flytande i det svenska språket både i tal och skrift. Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri. Du har lätt för att skapa en god kundkontakt och väcka förtroende. Du är alltid noggrann och serviceinriktad och lämnar en nöjd kund efter dig.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie till AkzoNobel i Stockvik

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produ... Visa mer
AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig.
Pergopak-produktionen är en del av Wood Coatings, Performance Coatings och är en ren Legoproduktion för Martinswerk GmbH i Tyskland. I Stockvik finns den enda produktionsanläggningen för Pergopak i världen. Pergopak används i färger och lacker där man vill skapa en matt yta med "Soft touch" känsla. Ett annat stort användningsområde är inom Jordbrukssektorn. Produktionen av Pergopak drivs idag av ett engagerat team på 14 stycken medarbetare.
Vad kommer du att arbeta med?
Har du ett intresse för kemi och/eller processteknik? Är du en initiativtagande och engagerad person som hade tyckt det var roligt att prova på arbetet i en produktion? Då kan du vara en av våra sommarvikarier! Under semesterperioden juni-augusti 2021 söker vi nu personal som kan arbeta i vår produktion i Stockvik.
Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Arbetsuppgifter kan vara packning av produkten i storsäck, processanalyser, kontroll av den fysiska statusen av anläggningen, egenkontroller samt utförande av operatörsunderhåll.
Vem är du?
För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga egenskaper för att trivas i tjänsten. Utöver detta vill vi gärna att du har följande kvalifikationer:
• Slutförd gymnasieutbildning
• Du behöver ha fyllt 18 år vid påbörjad anställning
• Meriterande om du har kunskaper inom kemi- eller processteknik
• Goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska
Tjänsterna avser sommarvikariat från under månaderna juni-augusti 2021. Det är viktigt att du är tillgänglig hela arbetsperioden. Som sommarvikarie arbetar du skift med följande upplägg: Två dagar dagtidsarbete (kl. 06.00-18.00) följt av två nätter (kl. 18.00-06.00) sedan är du ledig i fyra dagar.
Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta [email protected] Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Process Technician, Facility/Test cells Maintenance for Volvo GTT Test

What does maintenance mean to you? Fix old broken equipment to work for another week or ensure that a high-tech development department can deliver. We are looking for a Process Technician to help us with service and maintenance of our existing and upcoming Testing laboratories. At Volvo GTT you will be a part of a cross functional team where everyone is accountable and proud of the products and solutions, and where you have possibility to combine practical... Visa mer
What does maintenance mean to you? Fix old broken equipment to work for another week or ensure that a high-tech development department can deliver. We are looking for a Process Technician to help us with service and maintenance of our existing and upcoming Testing laboratories. At Volvo GTT you will be a part of a cross functional team where everyone is accountable and proud of the products and solutions, and where you have possibility to combine practical and theoretical skills. Does this sound like a good job for you then we are hoping you to join our team.


Facility process and test cells maintenance are an important part of the development work to create conditions to develop the world’s best powertrains for trucks, buses, marine and construction equipment. Our team ensures laboratory performance and quality through our maintenance and service of equipment and all media systems for the complete Malmö Laboratory.
In your role as Process Technician with focus on testing facilities for engine and system test cells, you will be one of the main players for our maintenance support in this area. As we work team oriented, you will never standalone if you face challenges you need support to solve.


Facility process and test cells maintenance are in a focused phase both of improving our preventive maintenance work to reach superior maintenance and be part of our future test facilities. We hope you are able to join us!


Main responsibilities


The work includes working with and having extensive knowledge/experience within several different systems in a testing Facility:

Perform preventive & corrective maintenance of various Process equipment such as: fans, pumps, cooling machines, cooling towers, compressors in a testing facility with test cells
Develop maintenance routines and instructions for preventive maintenance of Facility process equipment and other rig equipment to secure operation.
Monitoring of equipment – including regular testing and ensuring maintenance tasks are carried out
Continual evaluation of equipment and processes to ensure both efficiency and quality remain high which includes to modify and optimize equipment and processes that are already in place
Process related Data collection and interpretation
Installation of new equipment
Completion of documentation to ensure compliance with both internal and external regulations and protocols
Life cycle analysis of facility process equipment, technical requirements and be part of the other activities in the development of new Facility process equipment

Qualifications and Skills
Require education BSc. Engineer within Energy, Marine, Mechatronics or automation engineering.
Monitoring energy systems, including heating, ventilating, and air conditioning.
PLC communication & programming (Siemens, ABB etc) for Facility process and test cells.
Experience of the different equipment in testing facility (Siemens, ABB etc) and understanding of how they integrate. Electric parts in different conditioning systems (fuel, oil, coolant, etc.) both in facility process systems and test cells systems. Control and regulation of valves and controls.
Practical experience of reading flow charts and electrical drawings, manuals and to understand the functions based on them is a merit.

Language
Fluent in Swedish and English, booth written and spoken

Personal Characteristics
Contribute to a positive atmosphere with an open and honest attitude
Ability to work booth independently and in team´s
Calm and structured and good analytical skills
As a person you are committed and result oriented with good interpersonal skills and a positive attitude
You possess quality awareness and sense of responsibility
You are pragmatic and appreciate very varied tasks

What can we offer?


You get an opportunity to work together with highly skilled colleagues in an exciting, global environment which provides opportunities to develop both professionally and personally. Our daily work is performed in an international environment giving the opportunity to interact with highly committed colleagues from different cultures. Teamwork, energy, passion and respect for the individual are key values for us. We hope you will learn as much from us as we will from you.


Curious and want to know more? Please contact me - I look forward to receiving your application!
Karin Rolfsson, Manager Workshop and Maintenance (BF63140), phone 076-9402066


Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site. Visa mindre

Verkstadsansvarig bilglastekniker enmansverkstad på Limhamn/Malmö

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Carglass® grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass® Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 15 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i v... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Carglass® grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass® Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 15 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 200 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Som verkstadsansvarig på Carglass® har du ett omväxlande arbete med ett brett ansvarsområde. Då detta är en ny verkstad inom Carglass® kommer du, med support av regionchef, inledningsvis att på egen hand sköta den dagliga driften av verkstaden. Din viktigaste uppgift blir att bygga upp verksamheten enligt Carglass® arbetssätt, processer och tekniker och genom lokala initiativ göra Carglass® varumärke och service uppmärksammat i området.
Du ansvarar för att på verkstadsnivå säkerställa att den dagliga driften på verkstaden sköts effektivt och kundfokuserat samt säkerställer kvaliteten i de arbeten som utförs. Du planerar och organiserar det dagliga arbetet på verkstaden samt utför stenskottslagningar och byte av fordonsglas. Vi tillhandahåller utbildning och support till dig för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen.
Vem är du?
Du har gymnasieexamen och erfarenhet från serviceyrken med direkt kundkontakt. Har du någon form av ledarerfarenhet är det meriterande. Du drivs av en vilja att överträffa våra kunders förväntningar, d v s säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster. Du vill utveckla dig själv och framtida medarbetare på verkstaden och därigenom ständigt förbättra processer, rutiner och resultat. Arbetet som verkstadsansvarig kräver att du kan fatta beslut och hantera kundsituationer med ett gott omdöme.
Vana av dator som arbetsredskap är en förutsättning för att kunna arbeta som verkstadsansvarig. Även körkort är ett krav för denna tjänst.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Arbete på annan ort kan förekomma.
Har du några frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta oss.
Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

målare

Vi söker till Malmö en eller 2 målare / snickare med lång erfarenhet. Vi är senior företag 55 plussare , gäller säsongsarbete med omg start Timlön ca 160:- timmen Seniorkraft i Malmö Bo 0768480354 Visa mer
Vi söker till Malmö en eller 2 målare / snickare med lång erfarenhet.
Vi är senior företag 55 plussare , gäller säsongsarbete med omg start
Timlön ca 160:- timmen


Seniorkraft i Malmö


Bo
0768480354 Visa mindre

Erfaren folierare (minst 3 år)

Ansök    Jan 7    Sp Dekor AB    Folierare
CITYSIGN är ett företag som är verksamt inom visuell kommunikation och skapades för ett par år sedan som ett enmansföretag i liten skala. Idag är CITYSIGN ett snabbt växande företag som sysselsätter ett flertal anställda . Vi finns till för att hjälpa våra kunder att synas genom att leverera olika produkter, såsom bildekaler, skyltar, inomhusdekorationer och en rad andra mindre produkter. Vi söker nu en öppen, entusiastisk och flexibel medarbetare till... Visa mer
CITYSIGN är ett företag som är verksamt inom visuell kommunikation och skapades för ett par år sedan som ett enmansföretag i liten skala. Idag är CITYSIGN ett snabbt växande företag som sysselsätter ett flertal anställda .
Vi finns till för att hjälpa våra kunder att synas genom att leverera olika produkter, såsom bildekaler, skyltar, inomhusdekorationer och en rad andra mindre produkter.


Vi söker nu en öppen, entusiastisk och flexibel medarbetare till vårt unga team.
Den här tjänsten innebär dels framställning av reklammaterial, dels enklare montering men framförallt folieringar av utmanande ytor som hela bilar, bussar, båtar eller lastbilar!


För att göra ett hantverk av hög kvalitet krävs, att man är händig, tålmodig och mycket noggrann. De små detaljerna är avgörande och det är mycket viktigt att varje medlem av vårt team tar stort ansvar för sin uppgift.


I vår bransch händer saker snabbt och man måste vara flexibel och kunna hantera snabba förändringar.
Vi utför jobb överallt och detta kräver bland annat att man åker ut för att montera vid olika arbetsplatser och att du bör trivas vid miljöombyten och vara social.
Vi söker en medarbetare med minst 3 års erfarenhet inom branschen.


En del tunga lyft och obekväma arbetsställningar kan förekomma, varför det är bra att ha en god fysik. Vi kan utföra jobb i höjden och detta kräver bland annat att man inte är höjdrädd.


B körkort är ett krav


Rekrytering sker löpande innan sista ansökningsdatum Visa mindre

Makeup artist

Ansök    Jan 18    N.A.O.C Invest Group AB    Make-up artist
N.A.O.C Capture Beauty N.A.O.C står för Not An Ordinary Café. Ingår i koncernen N.A.O.C Invest Group AB som består av 3 delar, Café/Restaurang, Fotostudio samt Skönhetssalong. Nu söker vi ny medarbetare till vår Skönhetssalong Capture Beauty som inom kort kommer att öppnas i Malmö & Lund. Vad du kommer att fokusera på Som makeupartist på N.A.O.C Beauty arbetar du med att ge våra Kunder/Medlemmar/Modeller skräddarsydd sminkning och rådgivning. Vi förväntar ... Visa mer
N.A.O.C Capture Beauty
N.A.O.C står för Not An Ordinary Café. Ingår i koncernen N.A.O.C Invest Group AB som består av 3 delar, Café/Restaurang, Fotostudio samt Skönhetssalong.
Nu söker vi ny medarbetare till vår Skönhetssalong Capture Beauty som inom kort kommer att öppnas i Malmö & Lund.
Vad du kommer att fokusera på
Som makeupartist på N.A.O.C Beauty arbetar du med att ge våra Kunder/Medlemmar/Modeller skräddarsydd sminkning och rådgivning. Vi förväntar oss att du har grundläggande kunskaper inom makeup och har vetskap om vilken typ utav sminkning som passar vid användande utav studiobelysning, event mm. Du kommer även att hjälpa till/hålla i olika typer av sminkkurser för våra modeller, allt från hur man lägger en felfri bas till hur man får de bästa sotiga ögonen eller de perfekt målade läpparna. Du arbetar dessutom med personlig rådgivning och försäljning av våra olika produkter i butik. Så vi tror att du är expert (sträva att vara det iallafall) inom ditt yrke och du ska ÄLSKA konst & skönhet!
Du gillar att ge topp klass service och att få kunden känna sig välkommen och omhändertagen. Vi på N.A.OC tittar mycket på din personlig.
Välkommen med din ansökan. OBS! Vi svarar inte på ansökningar där det bara står "Jag behöver jobb" "Jag vill ha jobb" eller liknande.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
English:
N.A.O.C Capture Beauty
N.A.O.C stands for Not An Ordinary Café. Part of the N.A.O.C Invest Group AB group which consists of 3 parts, Café / Restaurant, Photo Studio and Beauty Salon.
We are now looking for a new employee for our Capture Beauty Salon, which will soon open in Malmö & Lund.
What you will focus on
As a makeup artist at N.A.O.C Beauty, you work to give our customers / members / Models tailored makeup and advice. We expect you to have basic knowledge in makeup and have knowledge of the type of make-up that is suitable for using studio lighting, events etc. You will also help / hold different types of make-up courses for our models, everything from how to apply a flawless base to how to get the best sooty eyes or the perfectly painted lips. You also work with personal advice and sales of our various products in store. So we believe that you are an expert (strive to be that at least) in your profession and you should LOVE art & beauty!
You like to provide top class service and to make the customer feel welcome and taken care of. We at N.A.O.C look a lot at your personal.
Welcome with your application. NOTE! We do not respond to applications where it only says "I need a job" "I want a job" or similar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Junior hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel Skåne i Staffanstorp

Ansök    Jan 13    REGION SKÅNE    Hjälpmedelstekniker
Gör skillnad. Varje dag. Hjälpmedel Skåne består av ungefär 140 medarbetare och är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Verksamheten förskriver hjälpmedel till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi arbetar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden och fungerande logistik påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag a... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Hjälpmedel Skåne består av ungefär 140 medarbetare och är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Vi ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som idag finansieras av Region Skåne. Verksamheten förskriver hjälpmedel till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi arbetar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden och fungerande logistik påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienter god och säker vård. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.

Verksamhetsområdet är uppdelat på flera enheter, alla med specifika processansvar kring administration, utveckling, logistik eller patientansvar. Denna tjänst finns hos logistikenheten, som ansvarar för leveranser och med egen personal hanterar vissa av de upphandlade produktflödena. För närvarande finns vi i Staffanstorp, men nya lokaler planeras. Vi blir, tillsammans med dig, totalt 17 medarbetare på enheten.

- Även om du inte jobbar med sjukvård i den vanliga bemärkelsen bidrar man lika mycket till att en människa får möjlighet att ha ett mer normalt och självständigt liv med hjälp av sitt hjälpmedel, säger Henrik, enhetschef på Hjälpmedel Skåne.


ARBETSUPPGIFTER
På grund av ett globalt säkerhetsmeddelande och återkallande av CPAP:er, ett andningshjälpmedel som till exempel används vid sömnapné, från en av våra leverantörer, behöver vi omgående, under cirka ett år förstärka vårt team med en kollega som kan hantera dessa returer.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot returnerade CPAP:er, rengöra dessa, dokumentera arbetet i vårt verksamhetssystem Sesam2 samt skicka dem vidare till leverantör.

Arbetet sker på lagret i Staffanstorp men kan även innebära viss kontakt med leverantör samt olika hjälpmedelsförskrivare runt om i Skåne.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med teknisk bakgrund, så som avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning, likvärdig utbildning eller erfarenhet. För tjänsten är det även viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift. Du har god IT-vana och navigerar enkelt i en Windows-miljö. Kunskap och erfarenhet av lagerarbete och/eller något verksamhets- eller lagersystem är speciellt meriterande för tjänsten.

När det kommer till dig som person är du ansvarstagande, snabblärd, strukturerad och noggrann person som självständigt och med en positiv attityd hanterar olika situationer på ett lösningsorienterat och effektivt sätt. Du förstår vikten av First In, First Out och kan värdera hur du bäst spenderar din tid. Då du kommer att arbeta nära kollegorna i teamet måste du ha god samarbetsförmåga och du får gärna vara med och bidrar till en god stämning. Du delar Region Skånes värderingar; Välkomnande, drivande, omtanke & respekt och de är ständigt närvarande i ditt dagliga arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i enlighet med beskrivningen ovan i vår bedömning. Då vårt behov av hjälp är omgående är det en fördel om du kan vara snabbt tillgänglig för tjänsten.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Duktig och erfaren skräddare söks

Saaris är ett skrädderi sedan 1993 på Lundavägen 38 med många års erfarenhet i bakgrunden. Vi samarbetar med några kända butiker i Malmö, Lund. Vår vision är kunskap, kvalitet och service och att utveckla arbetet på bästa sätt. Vår uppdrag innehåller att ändra/ reparera kläder till en perfekt passform. Dessutom syr vi upp också dam kläder efter beställning. Som person ska du vara arbetsvillig, noggrann, punktlig, ?exibel och stresstålig, trevlig och öd... Visa mer
Saaris är ett skrädderi sedan 1993 på Lundavägen 38 med många års erfarenhet i bakgrunden. Vi samarbetar med några kända butiker i Malmö, Lund. Vår vision är kunskap, kvalitet och service och att utveckla arbetet på bästa sätt. Vår uppdrag innehåller att ändra/ reparera kläder till en perfekt passform. Dessutom syr vi upp också dam kläder efter beställning.


Som person ska du vara arbetsvillig, noggrann, punktlig, ?exibel och stresstålig, trevlig och ödmjuk.
Intresse för kläddesign och tillverkning tillsammans med kreativitet är en förutsättning för att göra ett gott arbete. På vårt skrädderi hanterar vi alla sorts kläder, arbetskläder och hemtextiler inklusive tyg, skinn, päls och Accessoarer som väska, bälte, mm. Eftersom vi samarbetar med butiker, det kommer mycket nya kostymer och Konfektion för att ändras till en perfekt passform. Vi jobbar med industri symaskiner och professionella verktyg.


Du som skräddare ska jobba med olika sorter ändringar och lagningar och är viktig att du är van vid industri symaskiner.
Erfarenhet i ÄNDRINGSKRÄDDERI är ett krav alltså du måste kunna ALLA SORTERS ÄNDRINGAR som byxor, kavaj, skjorta, klänning; och särskilt kostymer. MÅSTE ha några år erfarenhet i skrädderi/ ändringskrädderi. Du ska jobba självständigt men måste kunna anpassa dig i grupparbete också. Att behärska svenska både i tal och skrift är ett krav. Visa mindre