Lediga jobb Mechanum Sverige AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Mechanum Sverige AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Kvalitetskontrollant Malmö

Som kvalitetskontrollant har du en bred, central roll i det dagliga arbetet i skadeverkstaden Ditt fokus ligger på kvalitet och förbättringar. Du ansvarar över att gå igenom hela arbetet och avsyna reparationer samt alla steg i hanteringen av kundens ärende efter avslutat ärende. När kunder kommer med sina bilar till anläggningen är det du som ankomst kontrollerar bilar och ser över skadorna. Som kvalitetskontrollant är du den sista personen som lägger han... Visa mer
Som kvalitetskontrollant har du en bred, central roll i det dagliga arbetet i skadeverkstaden Ditt fokus ligger på kvalitet och förbättringar. Du ansvarar över att gå igenom hela arbetet och avsyna reparationer samt alla steg i hanteringen av kundens ärende efter avslutat ärende. När kunder kommer med sina bilar till anläggningen är det du som ankomst kontrollerar bilar och ser över skadorna. Som kvalitetskontrollant är du den sista personen som lägger handen på bilen innan den lämnas ut till kund och du säkerställer då att arbetet uppfyller vårt och våra samarbetspartners kvalitetslöfte.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Okulärbesiktar och funktionstestar bilar efter reparation

- Provkör bilar

- Går igenom dokumentation

- Stöttar andra funktioner vid behov, t.ex. servicevärdar

- Köra kundbilar till besiktning

Utvecklingsarbetet är hela tiden pågående och du ger hela tiden feedback till dina kollegor, följer upp och ser vad som kan förbättras i arbetet. Under dina arbetsdagar arbetar du nära plåt, lackering och skaderäknare för att säkerställa arbetet och processer.

Vi söker dig som….

- Är kvalitets- och serviceinriktad

- Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper

- Strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter

- Har ett stort personligt engagemang

- Är positiv och självgående

På vår skadeverkstad arbetar vi med flera av marknadens största bilmärken. Vi följer generalagenternas rekommendationer och instruktioner i allt arbete. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Vi erbjuder dig:

- Kvalificerande utbildning, både internt och externt

- Friskvårdsbidrag

- En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 08-17 på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 2/1-24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller

040-652 00 54 Visa mindre

Reservdelsrådgivare till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Mechanum Malmö söker nu en ny reservdelsrådgivare till sitt Volvo/Ford-team. I rollen som reservdelsrådgivare hjälper du till med beställningar i verksamheten, tar emot och förbereder kommande arbeten så allting är komplett. Du följer upp arbeten och håller god ordning samt stöttar vår... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Mechanum Malmö söker nu en ny reservdelsrådgivare till sitt Volvo/Ford-team.

I rollen som reservdelsrådgivare hjälper du till med beställningar i verksamheten, tar emot och förbereder kommande arbeten så allting är komplett. Du följer upp arbeten och håller god ordning samt stöttar vår verkstad i det dagliga arbetet kring reservdelshantering. Det är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Du arbetar med flertalet av de främst bilmärkena på marknaden i en professionell verkstadsmiljö.

För att lyckas i rollen som reservdelsrådgivare ser vi att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och brinner för att ge kunder service i toppklass. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete. På arbetsplatsen jobbar vi tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder dig vidareutbildning både internt och externt.

Vi söker dig som har en stor portion personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är positiv och ser kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete är det meriterande. Vi ser att du har viljan att lära dig och utvecklas i din roll och tillsammans med företaget.

Krav

- B-körkort

- Svenska i tal och skrift

- Tidigare arbetat med Volvo eller Ford

- Erfarenhet av att arbeta i TACDIS och Automaster

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är på heltid med placering på vår anläggning i Malmö och intervjuer kommer ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader tillämpas.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Sista ansökningsdag är 20/11-23.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Jonas Lindskog via
[email protected] eller
040-652 00 29 Visa mindre

Arbetssökande inom fordonsbranschen

Är du eller någon du känner arbetssökande och intresserad av en karriär inom fordonbranschen? Ta chansen till arbetspraktik som Bilskadereparatör på en av våra skadeverkstäder, ingen tidigare erfarenhet behövs däremot krävs B-körkort. Ökad bilförsäljning gör att verkstäder är i stort behov av fler yrkeskunniga människor och arbetspraktik kan vara en väg in till en framtid inom vår bransch. Vår Instruktör, som tidigare arbetat som skadereparatör, blir di... Visa mer
Är du eller någon du känner arbetssökande och intresserad av en karriär inom fordonbranschen?

Ta chansen till arbetspraktik som Bilskadereparatör på en av våra skadeverkstäder, ingen tidigare erfarenhet behövs däremot krävs B-körkort.

Ökad bilförsäljning gör att verkstäder är i stort behov av fler yrkeskunniga människor och arbetspraktik kan vara en väg in till en framtid inom vår bransch.

Vår Instruktör, som tidigare arbetat som skadereparatör, blir din handledare. Hans långa erfarenhet av yrket och branschen kommer ge dig de grundläggande kunskaper du behöver med målet att få en anställning hos oss.

Vi på Mechanum samarbetar med i stort sett alla stora gymnasieskolor i Göteborg och Malmö, men också med flera vuxenutbildningar. Elever får möjlighet att göra sin praktik hos oss, där vi står för en stor del av den praktiska utbildningen. Vissa har praktik i endast ett par veckor, medan andra gör merparten av sin utbildning hos oss. Varje termin tar vi emot närmare 40 elever för att säkerställa branschens fortsatta tillväxt.

Mechanum är utbildade av de bilmärken vi är auktoriserade för, vilket gör att vi representerar just den kvalitet de står för. Vår verkstad är med andra ord en förlängning av biltillverkarna själva och här finns specialister inom varje område - från drivlina till elektronik. Förtroendet har vi förtjänat genom biltillverkarnas utbildningar och genom att uppfylla deras högt ställda krav.

Är du intresserad skickar du in en intresseanmälan i form av en ansökan till oss. Vi tar då ett första samtal via telefon och är du fortfarande intresserad planerar vi in ett besök på en av våra skadeverkstäder där du får se hur en arbetsdag kan se ut och kanske möta några av dina framtida kollegor.

Har du frågor?

Kontakta Lena Svendsen via

031-340 01 47 eller

[email protected] Visa mindre

Plåtskadereparatör

I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vi söker dig som…. - Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper - Är kvalitets- och serviceinriktad - Har tidigare erfarenhet ... Visa mer
I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag.

Vi söker dig som….

- Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper

- Är kvalitets- och serviceinriktad

- Har tidigare erfarenhet från yrket

- Har ett stort personligt engagemang

- Strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter

- Är positiv och självgående

På vår skadeverkstad arbetar vi med flera av marknadens största bilmärken. Vi följer generalagenternas rekommendationer och instruktioner i allt arbete. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- Körkort

- Minst 5 års erfarenhet från yrket

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

- Kunskap och erfarenhet från arbete med Volvo

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Vi erbjuder dig:

- Kvalificerande utbildning, både internt och externt

- Friskvårdsbidrag

- En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 07-16 på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 4/12-23. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan före sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Filip Persson via

[email protected] eller

040-652 00 54 Visa mindre

Plåtskadereparatör

I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vi söker dig som…. - Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper - Är kvalitets- och serviceinriktad - Har tidigare erfarenhet ... Visa mer
I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag.

Vi söker dig som….

- Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper

- Är kvalitets- och serviceinriktad

- Har tidigare erfarenhet från yrket

- Har ett stort personligt engagemang

- Strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter

- Är positiv och självgående

På vår skadeverkstad arbetar vi med flera av marknadens största bilmärken. Vi följer generalagenternas rekommendationer och instruktioner i allt arbete. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- Körkort

- Minst 5 års erfarenhet från yrket

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

- Kunskap och erfarenhet från arbete med Volvo

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Vi erbjuder dig:

- Kvalificerande utbildning, både internt och externt

- Friskvårdsbidrag

- En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 07-16 på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 4/12-23. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan före sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Filip Persson via

[email protected] eller

040-652 00 54 Visa mindre

Reservdelsrådgivare till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Mechanum Malmö söker nu en ny reservdelsrådgivare till sitt Volvo/Ford-team. I rollen som reservdelsrådgivare hjälper du till med beställningar i verksamheten, tar emot och förbereder kommande arbeten så allting är komplett. Du följer upp arbeten och håller god ordning samt stöttar vår... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Mechanum Malmö söker nu en ny reservdelsrådgivare till sitt Volvo/Ford-team.

I rollen som reservdelsrådgivare hjälper du till med beställningar i verksamheten, tar emot och förbereder kommande arbeten så allting är komplett. Du följer upp arbeten och håller god ordning samt stöttar vår verkstad i det dagliga arbetet kring reservdelshantering. Det är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Du arbetar med flertalet av de främst bilmärkena på marknaden i en professionell verkstadsmiljö.

För att lyckas i rollen som reservdelsrådgivare ser vi att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och brinner för att ge kunder service i toppklass. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete. På arbetsplatsen jobbar vi tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder dig vidareutbildning både internt och externt.

Vi söker dig som har en stor portion personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är positiv och ser kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete är det meriterande. Vi ser att du har viljan att lära dig och utvecklas i din roll och tillsammans med företaget.

Krav

- B-körkort

- Svenska i tal och skrift

- Tidigare arbetat med Volvo eller Ford

- Erfarenhet av att arbeta i TACDIS och Automaster

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är på heltid med placering på vår anläggning i Malmö och intervjuer kommer ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader tillämpas.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Sista ansökningsdag är 20/11-23.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Jonas Lindskog via
[email protected] eller
040-652 00 29 Visa mindre

Servicerådgivare till Malmö

Vill du jobba på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig. Vår anläggning i Malmö söker nu en Servicerådgivare till vår kundmottagning. Vi söker en engagerad Servicerådgivare till vår anläggning i Malmö. I rollen ansvarar du för att ge våra kunder en unik och personlig serviceupplevelse och hjälper dem med allt som be... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig. Vår anläggning i Malmö söker nu en Servicerådgivare till vår kundmottagning.

Vi söker en engagerad Servicerådgivare till vår anläggning i Malmö. I rollen ansvarar du för att ge våra kunder en unik och personlig serviceupplevelse och hjälper dem med allt som berör deras besök. Noggrannhet och intresse för detaljer är centralt för att arbetet på bilen ska gå så smidigt som möjligt. Servicerådgivarna är med i hela kundcykeln och arbetar under delar av sin arbetsdag med att färdigställa kundärenden i olika delar och vår serviceprocess, för att sedan kunna möta kunden med ett stort kunnande. Du kommer arbeta i en stor, professionell verkstadsmiljö.

Som person är du positiv, aktiv, lösningsfokuserad, tydlig och lyhörd i kombination med ett stort engagemang. Du brinner för kundservice och försäljning och är redo att ge våra kunder service i toppklass. Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga och kan hantera kunder på ett professionellt och engagerat sätt. Arbetsuppgifterna är omväxlande, så du som person behöver vara duktig på att balansera en operativ vardag. Att du har ett brinnande intresse för kunder är en självklarhet. Har du erfarenhet av utmärkt kundservice är det ett plus. Vi ser att du har ett naturligt sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Ordning och struktur är viktig för dig och du har en hög administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens, inställning och förmågan att erbjuda och sälja våra produkter och tjänster. Du förstår att vi finns till för våra kunder och ser försäljningen som ett viktigt verktyg för att i varje kundkontakt skapa en långsiktig och entusiastisk kund.

Krav

- B-körkort

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet av servicerådgivning

- Arbetat inom kundservice/sälj

- Erfarenhet inom fordonsbranschen

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö och intervjuer kommer ske löpande. Provanställning 6 månader tillämpas.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 9/10-23

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Eva Tengzelius via
[email protected] eller
040-652 00 25 Visa mindre

Skadereparatör till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Meriterande
Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 8/9. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att ansöka.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Plåtskadereparatör till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som plåtskadereparatör på Mechanum ha... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som plåtskadereparatör på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Meriterande
Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 25/9. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att ansöka.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Skadereparatör kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 19/6-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Skadereparatör till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Meriterande
Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Tjänsten avser heltid (kvällstid) på vår skadeanläggning i Malmö med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 8/9. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att ansöka.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Reservdelsrådgivare till Malmö

Vi söker nu en reservdelsrådgivare som vill vara med och utveckla Mechanum i Malmö. Mechanum tänker bli Sveriges bästa verkstad, både i medarbetarnas och kundernas ögon. Mechanums verksamhet växer kraftigt och vi behöver bli fler medarbetare som bygger företaget starkare och bättre med kunden i centrum. Vill du vara med? Vi söker en ny reservdelsrådgivare Volvo/Ford till vår verksamhet i Malmö. Som medarbetare på reservdelsavdelningen arbetar du med flert... Visa mer
Vi söker nu en reservdelsrådgivare som vill vara med och utveckla Mechanum i Malmö. Mechanum tänker bli Sveriges bästa verkstad, både i medarbetarnas och kundernas ögon. Mechanums verksamhet växer kraftigt och vi behöver bli fler medarbetare som bygger företaget starkare och bättre med kunden i centrum. Vill du vara med?

Vi söker en ny reservdelsrådgivare Volvo/Ford till vår verksamhet i Malmö. Som medarbetare på reservdelsavdelningen arbetar du med flertalet av de främsta bilmärkena på marknaden i en professionell verkstadsmiljö.

På reservdelsavdelningen ansvarar du för att ta väl hand om beställningar och boka leveranser av reservdelar till våra kunder. Du har en stor påverkan på det dagliga resultatet genom professionellt omhändertagande av beställningar, smart planering och ett gott lagarbete. Du bidrar starkt till hur väl verksamheten presterar och säkerställer att vi lever upp till våra kunders högt ställda förväntningar på kvalitet och kundbemötande.

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-Körkort

- Tidigare arbetat med Volvo eller Ford

- Erfarenhet av att arbeta i TACDIS och Automaster

Tjänsten avser heltid på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 31/8-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Jonas Lindskog via
[email protected] eller
040-652 00 29 Visa mindre

NIO-tekniker till Malmö

Vill du arbeta på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Vill du vara en del av en nysatsning? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig. Vi söker en kunnig och passionerad fordonstekniker som vill jobba med bilmärkena NIO, BMW, Mercedes-Benz, Saab och Opel. Som tekniker på vårt företag kommer du ha ett stort ansvar för att leverera högkvalitativ service och reparationer till våra kunder. Din huvudsakliga uppgift kommer var... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Vill du vara en del av en nysatsning? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig.

Vi söker en kunnig och passionerad fordonstekniker som vill jobba med bilmärkena NIO, BMW, Mercedes-Benz, Saab och Opel. Som tekniker på vårt företag kommer du ha ett stort ansvar för att leverera högkvalitativ service och reparationer till våra kunder. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att skruva på bilarna och säkerställa att de är i toppskick.

Målet med denna tjänst är att du på sikt kommer att ingå i ett team som enbart jobbar med NIO, och du kommer att få utbildning av NIO för att bli expert på märket. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill utveckla din kompetens och karriär inom fordonsbranschen.

Dina framtida arbetsuppgifter inkluderar också att vara en personlig servicetekniker, där du har direktkontakt med kunder och ansvarar för administrativa uppgifter som att boka tider och hantera fakturor. Vi söker därför en person som har en stark servicekänsla och en hög grad av självständighet.

För att lyckas i denna roll krävs det att du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med bilar och en stark teknisk kompetens. Du ska ha ett öga för detaljer och ha en förmåga att lösa problem på ett effektivt sätt. Du behöver också vara duktig på att kommunicera med kunder och ha en positiv attityd.

Krav:

- B-körkort

- Avslutad gymnasieutbildning inom fordonsbranschen eller motsvarande utbildning

Meriterande:

- Erfarenhet från tidigare arbete med de aktuella bilmärkena

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 12/6-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten?
Kontakta Robert Johansson via
[email protected] eller
040-652 00 06 Visa mindre

Skadereparatör kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 15/5-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Skadereparatör kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 19/6-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Servicetekniker Audi, Skoda, SEAT, Cupra & Volkswagen till Malmö

Vill du jobba med några av de främsta bilmärkena på marknaden? Vill du vara en del av ett team som tillsammans utvecklas i en framtidsmiljö? Då kan Mechanum vara nästa steg i karriären för dig! Vi söker nu en servicetekniker för Audi, Skoda, Seat, CUPRA och Volkswagen till vår anläggning i Malmö. Om tjänsten Jobbet som servicetekniker är ett varierande och spännande jobb, med många olika kontaktytor och en ständig utveckling för dig och dina kompetenser.... Visa mer
Vill du jobba med några av de främsta bilmärkena på marknaden? Vill du vara en del av ett team som tillsammans utvecklas i en framtidsmiljö? Då kan Mechanum vara nästa steg i karriären för dig! Vi söker nu en servicetekniker för Audi, Skoda, Seat, CUPRA och Volkswagen till vår anläggning i Malmö.

Om tjänsten

Jobbet som servicetekniker är ett varierande och spännande jobb, med många olika kontaktytor och en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. I rollen som servicetekniker ansvarar du för att göra reparationer, service och underhållsarbeten på personbilar och transportbilar från Audi, Skoda, Seat, CUPRA och Volkswagen. För att hela tiden vara redo att möta den senaste tekniken när det gäller några av de största bilmärkena på marknaden, erbjuder vi dig vidareutbildning internt och externt. Du kommer arbeta i en stor, professionell verkstadsmiljö där vi omger oss av kvalitativa produkter och några av de största märkena inom bilbranschen.

Vi arbetar i ett lag för att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Du äger kundkontakten och det är därför viktigt att du har en bra känsla för service och alltid håller det du lovar mot kund. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service. Under arbetets gång arbetar du i nära kontakt med verkstadschefer, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen.

Vi ser att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang som är redo för en ny utmaning i din karriär. Du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Ditt arbete utförs fackmannamässigt och du är lyhörd på vad kunden har för behov och ser det som en självklarhet att följa upp hela kundprocessen från det att kunden kliver in genom verkstadsdörren - till att den kliver ut.

Vi söker dig som är en positiv och självgående servicetekniker som vill utvecklas tillsammans med Mechanum. Du har gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande förkunskaper, sätter kunden i fokus och är tekniskt lagd.

Krav:

- Fordonsteknisk utbildning

- Erfarenhet som tekniker

- B-körkort

- Svenska i tal och skrift

Meriterande:

- Kunskaper i Automaster

- Kunskaper i Elsa Pro

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 31 maj 2023. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Tatiana Feitor via
[email protected] eller
040-652 00 42 Visa mindre

Servicerådgivare NIO, BMW och Mercedes-Benz till Malmö

Vill du jobba på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig. Vår anläggning i Malmö söker nu en Servicerådgivare för BMW/MINI/Mercedes-Benz och NIO. Vi söker en engagerad Servicerådgivare till vår anläggning i Malmö. Du kommer få möjlighet att arbeta med ett spännande och växande bilmärke - NIO. I din roll kommer du stö... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig. Vår anläggning i Malmö söker nu en Servicerådgivare för BMW/MINI/Mercedes-Benz och NIO.

Vi söker en engagerad Servicerådgivare till vår anläggning i Malmö. Du kommer få möjlighet att arbeta med ett spännande och växande bilmärke - NIO. I din roll kommer du stötta upp BMW/Mercedes-Benz teamet, samtidigt som du är med och bygger upp och utvecklar vårt NIO-team. I rollen som Servicerådgivare ansvarar du för att ge våra kunder en unik och personlig serviceupplevelse och hjälper dem med allt som berör deras besök. Noggrannhet och intresse för detaljer är centralt för att arbetet på bilen ska gå så smidigt som möjligt. Servicerådgivarna är med i hela kundcykeln och arbetar under delar av sin arbetsdag med att färdigställa kundärenden i olika delar och vår serviceprocess, för att sedan kunna möta kunden med ett stort kunnande. Du kommer arbeta i en stor, professionell verkstadsmiljö.

För att trivas i den här rollen behöver du vara intresserad av ny teknik och ett nytt bilmärke. Som person är du positiv, aktiv, lösningsfokuserad, tydlig och lyhörd i kombination med ett stort engagemang. Du brinner för kundservice och försäljning och är redo att ge våra kunder service i toppklass. Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga och kan hantera kunder på ett professionellt och engagerat sätt. Arbetsuppgifterna är omväxlande, så du som person behöver vara duktig på att balansera en operativ vardag. Att du har ett brinnande intresse för kunder är en självklarhet. Har du erfarenhet av utmärkt kundservice är det ett plus. Vi ser att du har ett naturligt sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Ordning och struktur är viktig för dig och du har en hög administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens, inställning och förmågan att erbjuda och sälja våra produkter och tjänster. Du förstår att vi finns till för våra kunder och ser försäljningen som ett viktigt verktyg för att i varje kundkontakt skapa en långsiktig och entusiastisk kund.

Krav

- B-körkort

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet av servicerådgivning

- Arbetat inom kundservice/sälj

- Erfarenhet inom fordonsbranschen

- Arbetat med BMW/Mercedes-Benz tidigare

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid med placering i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas

Sista ansökningsdag är 5/6-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Jonas Gillheim via
[email protected] eller
040-652 00 24 Visa mindre

Plåtslagare kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 15/5-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Mercedes-Benz Diagnostekniker till Malmö

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person för oss! Vi på Mechanum söker nu vår nästa Felsöknings/Diagnostekniker till vårt team i Malmö. Vi erbjuder dig möjligheten att växa i din roll som tekniker och ser din personliga utveckling som vår gemensamma vinst! I rollen som Diagnostekniker ansvarar du för att på ett professionellt och service... Visa mer
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi på Mechanum söker nu vår nästa Felsöknings/Diagnostekniker till vårt team i Malmö. Vi erbjuder dig möjligheten att växa i din roll som tekniker och ser din personliga utveckling som vår gemensamma vinst!

I rollen som Diagnostekniker ansvarar du för att på ett professionellt och serviceinriktat sätt diagnostisera bilar. Du arbetar i nära samarbete med din Verkstadschef, servicerådgivare och tekniker. Vi ser gärna att du är en självgående tekniker som vill har ett helhetsansvar, eller har ambitionen att bli det. Du har några års erfarenhet som Mercedes-Benz tekniker med Diagnostik som ett meriterande plus. Som person är du framåt och handlingskraftig, du är noggrann i arbetet och hanterar stress på ett bra sätt och inte minst ser arbetet som en lagsport.

Krav

- Fordonsteknisk utbildning

- B-körkort

- Tidigare erfarenhet inom branschen

- Svenska i tal och skrift

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av teknikerarbete med Mercedes-Benz

- Kunskaper i Automaster

- Tidigare erfarenhet av diagnostikarbete

- Kunsaper i Xentry Portalen

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 31 maj 2023. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten?
Kontakta Jonas Gillheim via
[email protected] eller
040-652 00 24 Visa mindre

Tekniker till elbilsmärke i premiumsegment Malmö

Gillar du utmaningar och vill bygga något spännande tillsammans med oss? Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom en spännande bransch? Då kan du vara rätt person för oss! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som tekniker på vår anläggning i Malmö, med det kinesiska elbilsmärket i premiumsegmentet, NIO. Du kommer arbeta i ett litet team av självgående tekniker. Tjänsten innefattar utbildning för att utvidga dina expertkunskaper till... Visa mer
Gillar du utmaningar och vill bygga något spännande tillsammans med oss? Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom en spännande bransch? Då kan du vara rätt person för oss!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som tekniker på vår anläggning i Malmö, med det kinesiska elbilsmärket i premiumsegmentet, NIO. Du kommer arbeta i ett litet team av självgående tekniker. Tjänsten innefattar utbildning för att utvidga dina expertkunskaper till att bli expert på NIO.

Som tekniker arbetar du med att utföra service, reparationer och underhållsarbeten. Du jobbar i våra system för att skapa arbetsordrar, planera och fakturera. Du kommer med andra ord få ett helhetsansvar för att skapa branschens nöjdaste kunder.

Vi ser att du är en person med en stor portion personligt engagemang och ansvarskänsla, samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad, samt möter utmaningar med en positiv attityd. I ditt arbete har du ett naturligt sätt för att driva processen framåt och prioritera arbetsgången. Gentemot kunden är du lyhörd för dess behov, håller alltid vad du lovat och ser till att kundprocessen sköts korrekt. Du är strukturerad i ditt arbete, redo för en ny utmaning och brinner för kundservice i världsklass.

Krav

- B-körkort

- Svenska och engelska i tal och skrift

- Fordonsteknisk utbildning och minst tre års erfarenhet som tekniker/mekaniker

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta som Personlig Servicetekniker

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 21/4-2023. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Johanna Andersson via
[email protected] eller
040-652 00 02 Visa mindre

Plåtslagare kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Meriterande
Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 30/4-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Tekniker till elbilsmärke i premiumsegment Malmö

Gillar du utmaningar och vill bygga något spännande tillsammans med oss? Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom en spännande bransch? Då kan du vara rätt person för oss! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som tekniker på vår anläggning i Malmö, med det kinesiska elbilsmärket i premiumsegmentet, NIO. Du kommer arbeta i ett litet team av självgående tekniker. Tjänsten innefattar utbildning för att utvidga dina expertkunskaper till... Visa mer
Gillar du utmaningar och vill bygga något spännande tillsammans med oss? Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom en spännande bransch? Då kan du vara rätt person för oss!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som tekniker på vår anläggning i Malmö, med det kinesiska elbilsmärket i premiumsegmentet, NIO. Du kommer arbeta i ett litet team av självgående tekniker. Tjänsten innefattar utbildning för att utvidga dina expertkunskaper till att bli expert på NIO.

Som tekniker arbetar du med att utföra service, reparationer och underhållsarbeten. Du jobbar i våra system för att skapa arbetsordrar, planera och fakturera. Du kommer med andra ord få ett helhetsansvar för att skapa branschens nöjdaste kunder.

Vi ser att du är en person med en stor portion personligt engagemang och ansvarskänsla, samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad, samt möter utmaningar med en positiv attityd. I ditt arbete har du ett naturligt sätt för att driva processen framåt och prioritera arbetsgången. Gentemot kunden är du lyhörd för dess behov, håller alltid vad du lovat och ser till att kundprocessen sköts korrekt. Du är strukturerad i ditt arbete, redo för en ny utmaning och brinner för kundservice i världsklass.

Krav


• B-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Fordonsteknisk utbildning och minst tre års erfarenhet som tekniker/mekaniker

Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta som Personlig Servicetekniker

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 21/4-2023. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilplåtslagare kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig – och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig – och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

• Svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Fordonstekniskutbildning
• Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande

• Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 31/3-2023. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilplåtslagare kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig – och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig – och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

• Svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Fordonstekniskutbildning
• Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande

• Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 17/3-2023. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Reservdelsperson Malmö

Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig! Vår verksamhet växer kraftigt och vi söker nya medarbetare som bygger företaget starkare och bättre med kunden i centrum. Mechanum i Malmö söker nu en reservdelsperson till lagret. Som medarbetare på reservdelsavdelningen arbetar du med flertalet av de främsta bilmärken på marknaden i en professionell verkstadsmiljö... Visa mer
Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig! Vår verksamhet växer kraftigt och vi söker nya medarbetare som bygger företaget starkare och bättre med kunden i centrum.

Mechanum i Malmö söker nu en reservdelsperson till lagret. Som medarbetare på reservdelsavdelningen arbetar du med flertalet av de främsta bilmärken på marknaden i en professionell verkstadsmiljö. För den här rollen ser vi att du är kunnig på Volvo, Ford och Mercedes-Benz.

Vi ser att du är en person med en stor portion personligt engagemang och ansvarskänsla, samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du ansvarar för att ta väl hand om beställningar och boka leveranser av reservdelar till våra kunder. Din påverkan på det dagliga resultatet är stor genom ett professionellt omhändertagande av beställningar, smart planering och ett gott lagarbete. I ditt arbete har du ett naturligt sätt för att driva processen framåt och prioritera arbetsgången. Du bidrar starkt till hur väl verksamheten presterar och säkerställer att vi lever upp till våra kunders högt ställda förväntningar på kvalitet och kundbemötande. 

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 14 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Krav


• Kunskap kring Volvo/Ford/Mercedes-Benz
• Erfarenhet från branschen

Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta i Automaster och/eller TACDIS

Tjänsten innebär heltid och är en provanställning på 6 månader med möjlighet till fast anställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande,

Sista ansökningsdag är 21/11-22

 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Servicerådgivare verkstad Malmö

Vill du jobba på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig. Vår anläggning i Malmö söker nu en servicerådgivare verkstad för BMW/MINI/Mercedes-Benz. I rollen som servicerådgivare verkstad arbetar du backoffice och är verkstadschefens högra hand. Du är med i hela kundcykeln och arbetar under delar av din arbetsdag med ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Då kan Mechanum vara rätt plats för dig. Vår anläggning i Malmö söker nu en servicerådgivare verkstad för BMW/MINI/Mercedes-Benz.

I rollen som servicerådgivare verkstad arbetar du backoffice och är verkstadschefens högra hand. Du är med i hela kundcykeln och arbetar under delar av din arbetsdag med att färdigställa kundärenden i olika delar och vår serviceprocess för att sedan kunna möta kunden med ett stort kunnande. Noggrannhet och intresse för detaljer är centralt för att arbetet på bilen ska gå så smidigt som möjligt. Du kommer arbeta i en stor, professionell verkstadsmiljö.

Som person är du positiv, aktiv, tydlig och lyhörd i kombination med ett stort engagemang. Du brinner för ett bra kundbemötande och är redo att ge våra kunder service i toppklass. Arbetsuppgifterna är omväxlande, så du som person är bra på att balansera en operativ vardag.. Vi ser att du har ett naturligt sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Ordning och struktur är viktigt för dig och du har en hög administrativ förmåga.

Krav


• B-körkort
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Kunskaper i CABAS

Meriterande


• Erfarenhet av servicerådgivning
• Arbetat inom kundservice/sälj
• Erfarenhet inom fordonsbranschen
• Arbetat med BMW och/eller Mercedes-Benz tidigare

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö och intervjuer kommer ske löpande.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Sista ansökningsdag är 15/12-22. Visa mindre

Reservdelsrådgivare Grossistavdelningen Malmö

Vill du vara med och påverka och utveckla ett bilföretag i framkant? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Mechanum söker en driven reservdelsrådgivare till vår Grossistverksamhet i Malmö. Som medarbetare på grossistavdelningen arbetar du med flertalet av de främsta bilmärkena på marknaden i en professionell verkstadsmiljö. Du ansvarar för att ta väl hand om beställningar av reservdelar till externa företagskunder. Kommunika... Visa mer
Vill du vara med och påverka och utveckla ett bilföretag i framkant? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Mechanum söker en driven reservdelsrådgivare till vår Grossistverksamhet i Malmö.

Som medarbetare på grossistavdelningen arbetar du med flertalet av de främsta bilmärkena på marknaden i en professionell verkstadsmiljö. Du ansvarar för att ta väl hand om beställningar av reservdelar till externa företagskunder. Kommunikationen sker via telefon, e-post och Partslink24. Du har en stor påverkan på det dagliga resultatet genom professionellt omhändertagande av beställningar, smart planering och ett gott lagarbete. I din roll bidrar du starkt till hur väl verksamheten presterar och säkerställer att vi lever upp till våra grossistkunders högt ställda förväntningar på kvalitet och kundbemötande.

Vi söker dig som är driven med goda kunskaper i något eller några av de märken vi är auktoriserade för. Grossistverksamheten växer kraftigt och vi behöver bli fler medarbetare som bygger avdelningen starkare och med kunden i centrum. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda kundkontakter, samtidigt som du brinner för att göra det lilla extra för kunden. I ditt arbete är du lösningsorienterad, gillar att arbeta i högt tempo under stort eget ansvar och har en stor portion yrkesstolthet. Som person är du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad.

Mechanum Grossist startades upp under hösten 2017 och har växt till ett eget affärsområde. Avdelningen säljer originalreservdelar till 15 olika bilmärken och växer ständigt.

Krav


• B-körkort
• God datorvana
• Erfarenhet från något eller några av de märken vi är auktoriserade för
• God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande


• Ett par års erfarenhet som reservdelsrådgivare
• Arbetat med bilar

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten innebär heltid och är en provanställning på 6 månader med möjlighet till fast anställning, med placering i Malmö.

Intervjuer kommer ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 6/1-23

Låter tjänsten som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ford-mekaniker Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan du vara rätt person – och vi rätt plats för dig! Mechanum söker nu en Fordmekaniker till anläggningen i Malmö Om tjänsten I rollen som mekaniker arbetar du med felsökningar, service, reparationer och underhållsarbeten, samt äger och värnar om kundkontakten. Främst kommer du att arb... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan du vara rätt person – och vi rätt plats för dig! Mechanum söker nu en Fordmekaniker till anläggningen i Malmö

Om tjänsten

I rollen som mekaniker arbetar du med felsökningar, service, reparationer och underhållsarbeten, samt äger och värnar om kundkontakten. Främst kommer du att arbeta med bilmärket Ford och du arbetar i nära samarbete med verkstadschefer, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Ditt arbete är fackmässigt utfört och du säkerställer att kundernas önskemål blir åtgärdade.

Vi ser att du är en person med en stor portion personligt engagemang och ansvarskänsla, samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad, samt möter utmaningar med en positiv attityd. I ditt arbete har du ett naturligt sätt för att driva processen framåt och prioritera arbetsgången. Gentemot kunden är du lyhörd för dess behov, håller alltid vad du lovar och ser till att kundprocessen sköts korrekt.

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service. Möjlighet till utbildning internt och externt finns.

Vi söker dig som är en positiv och självgående mekaniker, som vill vara en del av ett team med inspirerande människor som tillsammans utvecklar en framtidsmiljö. Du har gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande förkunskaper, samt har ett par års erfarenhet från branschen. Du ser kundservice som en naturlig del av arbetet och är tekniskt lagd. Kunder och kollegor blir bemöter du på ett professionellt sätt och ansvarar för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Krav:


• Fordonsteknisk utbildning
• Ett par års erfarenhet från branschen
• B-körkort
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:


• Automaster
• Tidigare arbete med Ford, eller något av våra andra märken

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 14 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är heltid med placering i Malmö.

Låter detta som att det passar in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 05/12-22. Intervjuer kommer ske löpande, därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Servicetekniker Volvo Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan du vara rätt person – och vi rätt plats för dig! Mechanum söker nu en personlig servicetekniker för Volvo till anläggningen i Malmö Om tjänsten I rollen som mekaniker arbetar du med felsökningar, service, reparationer och underhållsarbeten, samt äger och värnar om kundkontakten. Fr... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan du vara rätt person – och vi rätt plats för dig! Mechanum söker nu en personlig servicetekniker för Volvo till anläggningen i Malmö

Om tjänsten

I rollen som mekaniker arbetar du med felsökningar, service, reparationer och underhållsarbeten, samt äger och värnar om kundkontakten. Främst kommer du att arbeta med bilmärket Ford och du arbetar i nära samarbete med verkstadschefer, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Ditt arbete är fackmässigt utfört och du säkerställer att kundernas önskemål blir åtgärdade.

Vi ser att du är en person med en stor portion personligt engagemang och ansvarskänsla, samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad, samt möter utmaningar med en positiv attityd. I ditt arbete har du ett naturligt sätt för att driva processen framåt och prioritera arbetsgången. Gentemot kunden är du lyhörd för dess behov, håller alltid vad du lovar och ser till att kundprocessen sköts korrekt, från tidbokning till uppföljning efter besöket.  

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service. Möjlighet till utbildning internt och externt finns.

Vi söker dig som är en positiv och självgående mekaniker, som vill vara en del av ett team med inspirerande människor som tillsammans utvecklar en framtidsmiljö. Du har gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande förkunskaper, samt har ett par års erfarenhet från branschen. Du ser kundservice som en naturlig del av arbetet och är tekniskt lagd. Kunder och kollegor blir bemöter du på ett professionellt sätt och ansvarar för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Krav:


• Fordonsteknisk utbildning
• Ett par års erfarenhet från branschen
• B-körkort
• Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska.

Meriterande:


• Automaster
• Tidigare arbete med Volvo, eller något av våra andra märken

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 14 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är heltid med placering i Malmö.

Låter detta som att det passar in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 05/12-22. Intervjuer kommer ske löpande, därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däck- och hjulmekaniker Malmö

Vill du arbeta på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder?  I rollen som däckmekaniker arbetar du med däckskifte, hjulinställning, montering och balansering. Du kommer arbeta med alla de bilmärken vi är auktoriserade för, i nära samarbete med verkstadschefer, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Vi ser att du är en person ... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? 

I rollen som däckmekaniker arbetar du med däckskifte, hjulinställning, montering och balansering. Du kommer arbeta med alla de bilmärken vi är auktoriserade för, i nära samarbete med verkstadschefer, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen.

Vi ser att du är en person med en stor portion personligt engagemang och ansvarskänsla, samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad, samt möter utmaningar med en positiv attityd. I ditt arbete har du ett naturligt sätt för att driva processen framåt och prioritera arbetsgången. Gentemot kunden är du lyhörd för dess behov, håller alltid vad du lovar och ser till att kundprocessen sköts korrekt.

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service. Möjlighet till utbildning internt och externt finns.

Vi söker dig som är en positiv och självgående däckmekaniker, som vill vara en del av ett team med inspirerande människor som tillsammans utvecklar en framtidsmiljö. Du har gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande förkunskaper, samt har ett par års erfarenhet från branschen. Du ser kundservice som en naturlig del av arbetet. Kunder och kollegor blir bemöter du på ett professionellt sätt och ansvarar för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Krav


• Kommunicera i tal och skrift på svenska.
• Körkort.
• Erfarenhet av hjulinställning.

Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och/eller Kobra.

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 13 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är heltid med placering i Malmö.

Låter detta som att det passar in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 08/11-22. Intervjuer kommer ske löpande, därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Skaderäknare

Ansök    Maj 18    Mechanum Sverige AB    Bilskadereglerare
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler! Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som skaderådgivare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina... Visa mer
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!

Vårt mål är att göra våra kunder till fans

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som skaderådgivare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service och kvalitét.

Tjänsten
Arbetet som skaderådgivare innebär att du tar emot kunder och skadeärenden, fysiskt och digitalt. Du skapar skadekalkyler och kommunicerar med försäkringsbolagen, hjälper kunden igenom processen och bokar in arbetet i en av våra skadeverkstäder. Vi arbetar med CABAS och reparerar alltid enligt biltillverkarens anvisningar.

Du arbetar i nära samarbete med plåt och lack-avdelningarna för att delta i utveckling och förbättringsarbete och du är kundfokuserad och noggrann. Du rapporterar till skadeverkstadschef. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder och vidareutbildar dig både internt och externt. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning och reda.

Vi söker dig som
Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Tidigare yrkeserfarenhet från skadereparationer, bilverkstad eller motsvarande är positivt.

Vi söker både dig om redan är rutinerad skaderådgivare eller dig som vill bli, vi kommer att erbjuda träning, utveckling och många kundmöten!

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 13 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Krav:


• B-körkort
• Svenska i tal och skrift
• Engelska i tal och skrift

Meriterande:


• Erfarenhet av skadereparationer
• Erfarenhet av Cabas
• Erfarenhet av Automaster
• Erfarenhet från kundserviceyrke

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Sista ansökningsdag 2022-06-07 och intervjuer kommer ske löpande. 

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Frågor om tjänsten? Visa mindre

Volvo Personlig Servicetekniker

Är du min nya Personliga Servicetekniker? Jag söker dig som brinner för kundservice och är utbildad bilmekaniker. Du är en lagspelare som vet att teamets framgång är beroende av att vi hjälper varandra.  Jag tror på mina medarbetare och deras vilja att lyckas, därför kommer jag att ge dig stor frihet i ditt arbete men samtidigt finnas som ett stöd för dig så att du kan utvecklas i din roll. Vill du bli en del i ett fantastiskt team? Då är Mechanum rätt ... Visa mer
Är du min nya Personliga Servicetekniker?

Jag söker dig som brinner för kundservice och är utbildad bilmekaniker. Du är en lagspelare som vet att teamets framgång är beroende av att vi hjälper varandra.  Jag tror på mina medarbetare och deras vilja att lyckas, därför kommer jag att ge dig stor frihet i ditt arbete men samtidigt finnas som ett stöd för dig så att du kan utvecklas i din roll.

Vill du bli en del i ett fantastiskt team?

Då är Mechanum rätt arbetsplats för dig!

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 märken och söker nu efter fler noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

I rollen som Mekaniker ansvarar du för att på ett professionellt och serviceinriktat sätt serva/reparera bilar. Du arbetar i nära samarbete med mig, som är Verkstadschef, min servicerådgivare och övriga tekniker och mekaniker. Vi arbetar med Personliga Servicetekniker, vilket innebär att du kommer att ha kontakt med och boka dina egna kunder.

Jag ser gärna att du är en självgående Mekaniker som vill har ett helhetsansvar, eller har ambitionen att få det. Du är intresserad av att lära dig att arbeta på ett nytt sätt med en nära relation till dina kunder. Du har några års erfarenhet av Volvo. Som person är du framåt och handlingskraftig, du är noggrann i arbetet och hanterar stress på ett bra sätt men framför allt så ser du arbetet som en lagsport.

Vi har krav på fordonsteknikerutbildning samt B-körkort.

Meriterande:


• Erfarenhet av teknikerarbete med Volvo
• Erfarenhet av Tacdis och Vida
• Erfarenhet av arbete I Volvos program
• Erfarenhet av Diagnostikarbete

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa mig, Johanna Andersson, Verkstadschef Mechanum Malmö på 040-652 00 02.

Sista ansökningsdag är 7/6 2022. Intervjuer kommer ske löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Johanna Andersson

Verkstadschef

040-652 00 02 Visa mindre

Mekaniker till nytt kinesiskt elbilsmärke i Malmö

Gillar du nya utmaningar, är självgående och vill bygga något spännande tillsammans med oss så kan du vara den person vi söker! Vi kommer bli auktoriserad verkstadspartner för ett nytt kinesiskt elbilsmärke i premiumsegmentet med mycket stora ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet. För rätt person kommer detta vara en möjlighet som sällan dyker upp. Vi söker dig som vill ... Visa mer
Gillar du nya utmaningar, är självgående och vill bygga något spännande tillsammans med oss så kan du vara den person vi söker!Vi kommer bli auktoriserad verkstadspartner för ett nytt kinesiskt elbilsmärke i premiumsegmentet med mycket stora ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet. För rätt person kommer detta vara en möjlighet som sällan dyker upp.

Vi söker dig som vill vara med att bygga något spännande tillsammans med oss. Du gillar utmaningar och att göra det lilla extra för att lösa dem. Vi söker dig som vill vara med från början på denna resa, som vill vara med och sätta rutiner och arbetssätt för att leverera service i världsklass.

Tjänsten

Du kommer arbeta i ett litet team av självgående tekniker. Du kommer få utbildning för att utvidga dina expertkunskaper till att även bli expert på detta bilmärke.

Saknar du utbildning inom högvolt? Inga problem! Vi på Mechanum utbildar dig för att bli högvoltstekniker och specialist för det specifika märket!

Som tekniker kommer du arbeta med att utföra service, reparationer och underhållsarbeten. Du kommer även arbeta i systemen för att skapa arbetsordrar, planera och fakturera. Du kommer med andra ord få ett helhetsansvar för att skapa branschens nöjdaste kunder.

Krav


• B-körkort
• Svenska i tal och skrift
• Engelska i skrift
• Fordonsteknisk utbildning och minst tre års erfarenhet som tekniker/mekaniker

Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta som personlig servicetekniker

Övrigt

Start: 2022-09-01

Lön och villkor: Enligt överenskommelse

 

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag så kontaktar vi dig för vidare dialog!

Om Mechanum

Mechanum startade 2008 i Göteborg och finns nu representerade med 6 anläggningar i Göteborg och Malmö. Mechanum är en auktoriserad verkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz som vill förändra synen på vår bransch genom att erbjuda allt kunderna behöver för sina bilar till en kvalitets- och servicenivå som de aldrig tidigare upplevt. Vi har tre affärsområden – Service, Skada och Grossist och har årligen över 55 000 besök i våra verkstäder med en omsättning som närmar sig 500 miljoner. Visa mindre

Bilplåtslagare, karosseri/skadetekniker

Bilplåtslagare, karosseri/skadetekniker Malmö Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler! Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som in... Visa mer
Bilplåtslagare, karosseri/skadetekniker Malmö

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!

Vårt mål är att göra våra kunder till fans

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service & kvalitét.

Tjänsten

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar, du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Du rapporterar till verkstadschef. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder och vidareutbildar dig både internt och externt. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning och reda. Tjänsten/tjänsterna är en tjänst dagtid 07.00-16.00, och minst en tjänst kvällstid 15.30-23.45 Mån-Tors.

Vi söker dig som:

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Vi söker en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum. Du har gått utbildning för yrket eller har motsvarande förkunskaper. Kanske har du stor erfarenhet och söker nästa utmaning?

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 13 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Krav:• Fordonstekniskutbildning
• B-körkort
• Svenska i tal och skift

Meriterande:• Tidigare erfarenhet med skadereparationer eller fordonsreparationer.
• Erfarenhet eller utbildning inom något/några av våra bilmärken.

Tjänsterna är på heltid med placering i Malmö. Sista ansökningsdag 7/6 och intervjuer kommer ske löpande.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Grossistsäljare till Mechanums Grossistavdelning

Ansök    Apr 6    Mechanum Sverige AB    Utesäljare
Grossistsäljare till Mechanums Grossistavdelning Mechanum Sverige AB söker nu ytterligare en grossistsäljare som vill vara med att utveckla och växa vår grossistaffär. Vår verksamhet växer kraftigt och vi behöver bli fler medarbetare som bygger avdelningen starkare och bättre med kunden i fokus. Vill du vara med? Vi söker dig som har ett stort driv, älskar att göra affärer och att etablera goda kundrelationer. Du kommer att arbeta på en försäljningsavdel... Visa mer
Grossistsäljare till Mechanums Grossistavdelning

Mechanum Sverige AB söker nu ytterligare en grossistsäljare som vill vara med att utveckla och växa vår grossistaffär. Vår verksamhet växer kraftigt och vi behöver bli fler medarbetare som bygger avdelningen starkare och bättre med kunden i fokus. Vill du vara med?

Vi söker dig som har ett stort driv, älskar att göra affärer och att etablera goda kundrelationer. Du kommer att arbeta på en försäljningsavdelning där våra värderingar är ansvar, engagemang och lagarbete. Viljan att utvecklas med hjälp av en coachande chef och närvarande kollegor ser vi som en självklarhet.

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda en bättre serviceupplevelse och förenkla bilägandet. Vi är idag auktoriserade för 11 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. Vi har 8 enheter och har växt till över 400 mkr i omsättning sedan starten och står inför en spännande framtid där vi ska bli bäst på kundservice och kraftigt öka vår lönsamhet och omsättning. Läs mer om oss på www.mechanum.com

Vi är inriktade på eftermarknaden med fokus på 4 affärsområden:


• Serviceverkstäder
• Skadeverkstäder
• Grossistförsäljning
• Företagsförsäljning

Tjänsten

Som medarbetare på grossistavdelningen arbetar du med flertalet av de främsta bilmärkena på marknaden i en professionell verkstadsmiljö. Mechanum Grossist startades upp under hösten 2017 och har växt till ett eget affärsområde. Omsättningen och antalet kunder ökar konstant vilket ligger helt i linje med vår plan. Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa.

Du bidrar starkt till hur väl verksamheten presterar och säkerställer att vi lever upp till våra grossistkunders högt ställda förväntningar på kvalitet och kundbemötande. Grossistverksamheten säljer originalreservdelar till 11 olika bilmärken och har i dagsläget 10 medarbetare.

Uppdraget innefattar att driva säljprocesser samt bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer med ett nära samarbete ihop med dina övriga kollegor. Du kommer att arbeta med uppsökande B2B försäljning och erbjuda speciellt anpassade lösningar för reservdelsmarknaden där bilverkstäder och skadeverkstäder är våra kunder. Rollen involverar många kontaktytor både externt och internt där mycket kommunikation kommer föras med våra reservdelsrådgivare som bearbetar beställningar/offertförfrågningar från grossistkunderna. Du kommer först och främst arbeta ute hos kunderna i Skåne med omnejd men även inne på vår anläggning i Malmö. Nya orter att bearbeta tillkommer då vi är en växande avdelning. Därför vill vi att du skall ha möjlighet att arbeta och övernatta på annan ort vid behov. Din arbetsdag präglas av att vårda befintliga kunder, bearbeta nya kunder samt avtalsskrivning.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är resultatfokuserad, kan agera professionellt, vara ödmjuk samt en god lyssnare. Vi förutsätter att du inger ett förtroende gentemot dina kunder och har förmågan att skapa och vårda goda relationer. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta i högt tempo under stort eget ansvar. Gillar att arbeta på ett företag och en avdelning som växer. Nyckeln till framgång ligger även i att du är en person med gott tålamod. I denna rekrytering lägger vi stor vikt i vem du är som person. Vi ser gärna att du är bosatt i Malmöområdet eller har ett nåbart pendlingsavstånd.

Meriterande är om du:


• Har erfarenhet/arbetat med reservdelar för något eller några av våra märken: VW, Audi, Seat, Skoda, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, Mini eller Mercedes-Benz.
• Har erfarenhet/arbetat med verkstäder och skadeverkstäder som kundgrupp i uppsökande försäljning.
• Har erfarenhet/arbetat i något eller några av följande system: Automaster, Tacdis, Kobra eller Partslink24.
• 3 till 5 års erfarenhet av B2B försäljning på fältet.
• Möjlighet till tjänsteresa med övernattning på annan ort.
• Intresse och kunskap om fordonsbranschen, bilar och reservdelar.

 

Tjänsten är på heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas) med placering i Malmö. Anställningen är på Mechanums centrala Grossistavdelning i Mölndal.

Lön: Fast grundlön med möjlighet till bonus. Förmånsbil ingår i tjänsten.

Körkort: Klass B (personbil) krävs.

Sista ansökningsdag 2021-05-31 och intervjuer kommer ske löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse med beräknat startdatum under våren eller efter semesterperioden.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan via vår hemsida redan idag!

Frågor om tjänsten? Visa mindre

Ford Servicetekniker

Är du min nya Ford Servicetekniker? Jag söker dig som brinner för kundservice och är utbildad bilmekaniker. Du är en lagspelare som vet att teamets framgång är beroende av att vi hjälper varandra.  Jag tror på mina medarbetare och deras vilja att lyckas, därför kommer jag att ge dig stor frihet i ditt arbete men samtidigt finnas som ett stöd för dig så att du kan utvecklas i din roll. Vill du bli en del i ett fantastiskt team? Då är Mechanum rätt arbetsp... Visa mer
Är du min nya Ford Servicetekniker?
Jag söker dig som brinner för kundservice och är utbildad bilmekaniker. Du är en lagspelare som vet att teamets framgång är beroende av att vi hjälper varandra.  Jag tror på mina medarbetare och deras vilja att lyckas, därför kommer jag att ge dig stor frihet i ditt arbete men samtidigt finnas som ett stöd för dig så att du kan utvecklas i din roll.

Vill du bli en del i ett fantastiskt team?

Då är Mechanum rätt arbetsplats för dig!

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 13 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

I rollen som Servicetekniker ansvarar du för att på ett professionellt och serviceinriktat sätt serva och reparera bilar. Du arbetar i nära samarbete med mig, som är Verkstadschef, min servicerådgivare och övriga tekniker och mekaniker. Vi arbetar med Personliga Servicetekniker, vilket innebär att du kommer att ha kontakt med kunder, för tilläggsförsäljning, offerter, och meddela kunderna när bilen är klar.

Jag ser gärna att du är en självgående mekaniker som vill ha ett helhetsansvar, eller har ambitionen att få det. Du är intresserad av att lära dig att arbeta på ett nytt sätt med en nära relation till dina kunder. Du har några års erfarenhet av Ford. Som person är du framåt och handlingskraftig, du är noggrann i arbetet och hanterar stress på ett bra sätt men framför allt så ser du arbetet som en lagsport.

Vi har krav på fordonsteknikerutbildning samt B-körkort.

Meriterande:


• Erfarenhet av teknikerarbete med Ford
• Erfarenhet av Tacdis.
• Erfarenhet av arbete I Fords program
• Erfarenhet av Diagnostikarbete

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa mig, Johanna Andersson, Verkstadschef Mechanum Malmö på 040-652 00 02.

Sista ansökningsdag är 7/6 2022. Intervjuer kommer ske löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verkstadschef för vårt Volvo/Ford-team

Ansök    Nov 21    Mechanum Sverige AB    Verkstadschef
Är du vår nya verkstadschef för vårt Volvo/Ford-team? Mechanum Malmö söker en teamchef till vårt Volvo/Ford-team. Är du en inspirerande ledare som har ett brinnande intresse för att utveckla människor? Vill du leda och utveckla verkstadsbranschen inom ramen för ett unikt servicekoncept? Då kan du vara rätt person! Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbj... Visa mer
Är du vår nya verkstadschef för vårt Volvo/Ford-team?

Mechanum Malmö söker en teamchef till vårt Volvo/Ford-team. Är du en inspirerande ledare som har ett brinnande intresse för att utveckla människor? Vill du leda och utveckla verkstadsbranschen inom ramen för ett unikt servicekoncept? Då kan du vara rätt person!

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som de aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 10 märken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Som verkstadschef ansvarar du för teamets prestation och utveckling. Du har en stor påverkan på det dagliga resultatet genom produktionsstyrning och planering på både kort och lång sikt. Du leder både verksamhet och människor samt säkerställer att vi lever upp till våra kunders högt ställda förväntningar på kvalitet och kundbemötande. Volvo/Ford-teamet består idag av 8 tekniker. Du har en daglig dialog med våra reservdelsmän och servicerådgivare. Du rapporterar till anläggningschefen och ingår i ledningsgruppen för anläggningen.

Vi söker dig som passionerat vill bidra till Mechanums utveckling. För att lyckas i uppdraget krävs ett aktivt, tydligt och inspirerande ledarskap i kombination med en stor portion engagemang. Som person är du värderingsstark och delar vår Mechanumkultur. Du klarar av att balansera en operativ vardag men en analytisk förmåga och förmågan att planera verksamheten på längre sikt. Att du har ett brinnande intresse för kunden är en självklarhet. Har du erfarenhet från branschen och specifikt Volvo eller Ford är det ett plus.

Tjänsten är heltid med placering i Malmö. Visa mindre

Bli en del av vårt växande team på Mechanum!

Vill du arbeta på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan du vara den vi söker! Mechanum Malmö är i en kraftig tillväxtfas. Vi har under våren byggt ut vår verkstad samt auktoriserat oss för Mercedes-Benz. Därför söker vi nu personer som vill vara med på vår spännande resa in i fra... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan du vara den vi söker!

Mechanum Malmö är i en kraftig tillväxtfas. Vi har under våren byggt ut vår verkstad samt auktoriserat oss för Mercedes-Benz. Därför söker vi nu personer som vill vara med på vår spännande resa in i framtiden.

  Vi söker:


• BMW-mekaniker
• Mercedes-mekaniker
• Ford-mekaniker
• Bilskadetekniker
• Bilglasmästare
• Däckmekaniker

Om du tror att Mechanum är rätt ställe för dig, men inte passar in på någon av tjänsterna ovan är vi öppna för spontanansökningar.

För mer information om respektive tjänst, kontakta vår servicemarknadschef i Malmö, Robert Johansson.

Skicka din ansökan idag - Vi intervjuar löpande. Visa mindre