Lediga jobb som Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör i Malmö

Se lediga jobb som Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Mekaniker/plåtslagare till välbetalt jobb i Danmark!

Om tjänsten Har du ett brinnande intresse för arbete med lastbilar och bussar? Vill du vara en del av ett engagerat team som brinner för att ge god service till sina kunder? Då kan det här vara jobbet för dig! Vi söker just nu efter en engagerad mekaniker med erfarenhet som plåtslagare/bilsplåtslagare till vår kund i Greve, Danmark! Du kommer i denna tjänst få utföra plåt och skadearbete, inklusive restaurering, på lastbilar och bussar. Som plåtslagare bö... Visa mer
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för arbete med lastbilar och bussar? Vill du vara en del av ett engagerat team som brinner för att ge god service till sina kunder? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vi söker just nu efter en engagerad mekaniker med erfarenhet som plåtslagare/bilsplåtslagare till vår kund i Greve, Danmark! Du kommer i denna tjänst få utföra plåt och skadearbete, inklusive restaurering, på lastbilar och bussar. Som plåtslagare bör du kunna göra en bedömning av skador på fordonen samt redovisa för dessa.

Arbetet är förlagt lokalt på företagets anläggning i Greve, Danmark. Här kommer du ingå i ett sammansvetsat team på 40 mekaniker vars mål är att skapa en spännande och lärorik arbetsplats.

Önskad starttid: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetet är förlagt på dagtid.
Förmånliga löner erbjuds.


Om företaget
MAN Truck & Bus är en internationell koncern och en av de ledande tillverkarna av kommersiella fordon i Europa. MAN Truck & Bus Danmark A/S är ett dotterbolag till MAN Group och en del av VW Group. Företaget bedriver verksamhet på flera orter i Danmark och behöver stärka sitt team med mekaniker/plåtslagare på verkstaden i Greve. Företaget säljer, underhåller och servar lastbilar, skåpbilar och bussar i många olika modeller och har totalt 250 anställda i sin verksamhet i landet.

MAN Truck & Bus har ett stort fokus på trivsel och samarbete. Här arbetar de anställda i ett sammansvetsat team vars mål är att skapa en trygg, givande och lärorik arbetsplats. Att ställa upp för varandra och finnas där för företagets kunder är av stor vikt.


Din profil
Vi ser gärna att du som ansöker besitter följande erfarenheter och egenskaper:
• Du har tidigare erfarenhet som plåtslagare/bilplåtslagare, samt att du har arbetat med tunga fordon.
• Du har genomfört någon form av fordonsteknisk utbildning med inriktning mekanik och/eller plåtarbete.
• Du har tidigare erfarenhet av arbete med värdering av skador på fordon, skadereparation, samt har utfört plåtarbeten och restaurering.
• Du har en stark vilja att utföra ditt arbete med god kvalité, noggrannhet och har en förmåga att ge god service till företagets kunder.
• Du har en god datorvana.
• Du föredrar variation i ditt arbete och har en vilja att utvecklas i din roll.
• Du bör vara beredd att pendla till Sjælland, Danmark eller eventuellt flytta dit på sikt.
• Du bör ha körkort B och tillgång till bil om du ej kan tänka dig annan typ av pendling.
• Kunskap i danska, alternativt engelska är fördelaktigt.
• Har du körkort för stora/tunga fordon och/eller truckkort är det en fördel, men inget krav.

Om du vill bli en del av teamet på MAN truck & bus Danmark, tveka inte att skicka in en ansökan!

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Skadereparatör kvällstid

I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vi söker dig som…. Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper Är kvalitets- och serviceinriktad Har tidigare erfarenhet från ... Visa mer
I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag.
Vi söker dig som….
Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper
Är kvalitets- och serviceinriktad
Har tidigare erfarenhet från yrket
Har ett stort personligt engagemang
Strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter
Är positiv och självgående

På vår skadeverkstad arbetar vi med flera av marknadens största bilmärken. Vi följer generalagenternas rekommendationer och instruktioner i allt arbete. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation.
Krav
Svenska i tal och skrift
B-körkort
Fordonstekniskutbildning
Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.
Vi erbjuder dig:
Kvalificerande utbildning, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15-23:30) på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas
Sista ansökningsdag är 14/6–24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Linn Lönnberg [email protected] eller 040-652 00 18 Visa mindre

Skadetekniker

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet! Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden fr... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!
Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.
ArbetsuppgifterSom Skadetekniker får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, riktbänk-arbeten och diverse glasarbeten. Du levererar ett fackmässigt utfört arbete och säkerställer att kunders önskemål blir åtgärdade. Nyckelkompetenser/förmågor:
Fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri
Erfarenhet som bilplåtslagare på en skadeverkstad
Teknisk kunnig och kunskap kring skadekalkylering
B-körkort
Du är noggrann, ansvarstagande och sinne för form
Du trivs med att arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta

Även du som inte har så mycket erfarenhet men är driven och vill lära dig mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet. Är du en serviceinriktad, social och positiv person kommer du passa in mycket bra hos oss!
Varför jobba med oss? Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.
Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se Visa mindre

Mekaniker/plåtslagare till välbetalt jobb i Danmark!

Om tjänsten Har du ett brinnande intresse för arbete med lastbilar och bussar? Vill du vara en del av ett engagerat team som brinner för att ge god service till sina kunder? Då kan det här vara jobbet för dig! Vi söker just nu efter en engagerad mekaniker med erfarenhet som plåtslagare/bilsplåtslagare till vår kund i Greve, Danmark! Du kommer i denna tjänst få utföra plåt och skadearbete, inklusive restaurering, på lastbilar och bussar. Som plåtslagare bö... Visa mer
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för arbete med lastbilar och bussar? Vill du vara en del av ett engagerat team som brinner för att ge god service till sina kunder? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vi söker just nu efter en engagerad mekaniker med erfarenhet som plåtslagare/bilsplåtslagare till vår kund i Greve, Danmark! Du kommer i denna tjänst få utföra plåt och skadearbete, inklusive restaurering, på lastbilar och bussar. Som plåtslagare bör du kunna göra en bedömning av skador på fordonen samt redovisa för dessa.

Arbetet är förlagt lokalt på företagets anläggning i Greve, Danmark. Här kommer du ingå i ett sammansvetsat team på 40 mekaniker vars mål är att skapa en spännande och lärorik arbetsplats.

Önskad starttid: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetet är förlagt på dagtid.
Förmånliga löner erbjuds.


Om företaget
MAN Truck & Bus är en internationell koncern och en av de ledande tillverkarna av kommersiella fordon i Europa. MAN Truck & Bus Danmark A/S är ett dotterbolag till MAN Group och en del av VW Group. Företaget bedriver verksamhet på flera orter i Danmark och behöver stärka sitt team med mekaniker/plåtslagare på verkstaden i Greve. Företaget säljer, underhåller och servar lastbilar, skåpbilar och bussar i många olika modeller och har totalt 250 anställda i sin verksamhet i landet.

MAN Truck & Bus har ett stort fokus på trivsel och samarbete. Här arbetar de anställda i ett sammansvetsat team vars mål är att skapa en trygg, givande och lärorik arbetsplats. Att ställa upp för varandra och finnas där för företagets kunder är av stor vikt.


Din profil
Vi ser gärna att du som ansöker besitter följande erfarenheter och egenskaper:
• Du har tidigare erfarenhet som plåtslagare/bilplåtslagare, samt att du har arbetat med tunga fordon.
• Du har genomfört någon form av fordonsteknisk utbildning med inriktning mekanik och/eller plåtarbete.
• Du har tidigare erfarenhet av arbete med värdering av skador på fordon, skadereparation, samt har utfört plåtarbeten och restaurering.
• Du har en stark vilja att utföra ditt arbete med god kvalité, noggrannhet och har en förmåga att ge god service till företagets kunder.
• Du har en god datorvana.
• Du föredrar variation i ditt arbete och har en vilja att utvecklas i din roll.
• Du bör vara beredd att pendla till Sjælland, Danmark eller eventuellt flytta dit på sikt.
• Du bör ha körkort B och tillgång till bil om du ej kan tänka dig annan typ av pendling.
• Kunskap i danska, alternativt engelska är fördelaktigt.
• Har du körkort för stora/tunga fordon och/eller truckkort är det en fördel, men inget krav.

Om du vill bli en del av teamet på MAN truck & bus Danmark, tveka inte att skicka in en ansökan!

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Mekaniker/plåtslagare till välbetalt jobb i Danmark!

Om tjänsten Har du ett brinnande intresse för arbete med lastbilar och bussar? Vill du vara en del av ett engagerat team som brinner för att ge god service till sina kunder? Då kan det här vara jobbet för dig! Vi söker just nu efter en engagerad mekaniker med erfarenhet som plåtslagare/bilsplåtslagare till vår kund i Greve, Danmark! Du kommer i denna tjänst få utföra plåt och skadearbete, inklusive restaurering, på lastbilar och bussar. Som plåtslagare bö... Visa mer
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för arbete med lastbilar och bussar? Vill du vara en del av ett engagerat team som brinner för att ge god service till sina kunder? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vi söker just nu efter en engagerad mekaniker med erfarenhet som plåtslagare/bilsplåtslagare till vår kund i Greve, Danmark! Du kommer i denna tjänst få utföra plåt och skadearbete, inklusive restaurering, på lastbilar och bussar. Som plåtslagare bör du kunna göra en bedömning av skador på fordonen samt redovisa för dessa.

Arbetet är förlagt lokalt på företagets anläggning i Greve, Danmark. Här kommer du ingå i ett sammansvetsat team på 40 mekaniker vars mål är att skapa en spännande och lärorik arbetsplats.

Önskad starttid: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetet är förlagt på dagtid.
Förmånliga löner erbjuds.


Om företaget
MAN Truck & Bus är en internationell koncern och en av de ledande tillverkarna av kommersiella fordon i Europa. MAN Truck & Bus Danmark A/S är ett dotterbolag till MAN Group och en del av VW Group. Företaget bedriver verksamhet på flera orter i Danmark och behöver stärka sitt team med mekaniker/plåtslagare på verkstaden i Greve. Företaget säljer, underhåller och servar lastbilar, skåpbilar och bussar i många olika modeller och har totalt 250 anställda i sin verksamhet i landet.

MAN Truck & Bus har ett stort fokus på trivsel och samarbete. Här arbetar de anställda i ett sammansvetsat team vars mål är att skapa en trygg, givande och lärorik arbetsplats. Att ställa upp för varandra och finnas där för företagets kunder är av stor vikt.


Din profil
Vi ser gärna att du som ansöker besitter följande erfarenheter och egenskaper:
• Du har tidigare erfarenhet som plåtslagare/bilplåtslagare, samt att du har arbetat med tunga fordon.
• Du har genomfört någon form av fordonsteknisk utbildning med inriktning mekanik och/eller plåtarbete.
• Du har tidigare erfarenhet av arbete med värdering av skador på fordon, skadereparation, samt har utfört plåtarbeten och restaurering.
• Du har en stark vilja att utföra ditt arbete med god kvalité, noggrannhet och har en förmåga att ge god service till företagets kunder.
• Du har en god datorvana.
• Du föredrar variation i ditt arbete och har en vilja att utvecklas i din roll.
• Du bör vara beredd att pendla till Sjælland, Danmark eller eventuellt flytta dit på sikt.
• Du bör ha körkort B och tillgång till bil om du ej kan tänka dig annan typ av pendling.
• Kunskap i danska, alternativt engelska är fördelaktigt.
• Har du körkort för stora/tunga fordon och/eller truckkort är det en fördel, men inget krav.

Om du vill bli en del av teamet på MAN truck & bus Danmark, tveka inte att skicka in en ansökan!

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Mekaniker/plåtslagare till välbetalt jobb i Danmark!

Om tjänsten Har du ett brinnande intresse för arbete med lastbilar och bussar? Vill du vara en del av ett engagerat team som brinner för att ge god service till sina kunder? Då kan det här vara jobbet för dig! Vi söker just nu efter en engagerad mekaniker med erfarenhet som plåtslagare/bilsplåtslagare till vår kund i Greve, Danmark! Du kommer i denna tjänst få utföra plåt och skadearbete, inklusive restaurering, på lastbilar och bussar. Som plåtslagare bö... Visa mer
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för arbete med lastbilar och bussar? Vill du vara en del av ett engagerat team som brinner för att ge god service till sina kunder? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vi söker just nu efter en engagerad mekaniker med erfarenhet som plåtslagare/bilsplåtslagare till vår kund i Greve, Danmark! Du kommer i denna tjänst få utföra plåt och skadearbete, inklusive restaurering, på lastbilar och bussar. Som plåtslagare bör du kunna göra en bedömning av skador på fordonen samt redovisa för dessa.

Arbetet är förlagt lokalt på företagets anläggning i Greve, Danmark. Här kommer du ingå i ett sammansvetsat team på 40 mekaniker vars mål är att skapa en spännande och lärorik arbetsplats.

Önskad starttid: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetet är förlagt på dagtid.
Förmånliga löner erbjuds.


Om företaget
MAN Truck & Bus är en internationell koncern och en av de ledande tillverkarna av kommersiella fordon i Europa. MAN Truck & Bus Danmark A/S är ett dotterbolag till MAN Group och en del av VW Group. Företaget bedriver verksamhet på flera orter i Danmark och behöver stärka sitt team med mekaniker/plåtslagare på verkstaden i Greve. Företaget säljer, underhåller och servar lastbilar, skåpbilar och bussar i många olika modeller och har totalt 250 anställda i sin verksamhet i landet.

MAN Truck & Bus har ett stort fokus på trivsel och samarbete. Här arbetar de anställda i ett sammansvetsat team vars mål är att skapa en trygg, givande och lärorik arbetsplats. Att ställa upp för varandra och finnas där för företagets kunder är av stor vikt.


Din profil
Vi ser gärna att du som ansöker besitter följande erfarenheter och egenskaper:
• Du har tidigare erfarenhet som plåtslagare/bilplåtslagare, samt att du har arbetat med tunga fordon.
• Du har genomfört någon form av fordonsteknisk utbildning med inriktning mekanik och/eller plåtarbete.
• Du har tidigare erfarenhet av arbete med värdering av skador på fordon, skadereparation, samt har utfört plåtarbeten och restaurering.
• Du har en stark vilja att utföra ditt arbete med god kvalité, noggrannhet och har en förmåga att ge god service till företagets kunder.
• Du har en god datorvana.
• Du föredrar variation i ditt arbete och har en vilja att utvecklas i din roll.
• Du bör vara beredd att pendla till Sjælland, Danmark eller eventuellt flytta dit på sikt.
• Du bör ha körkort B och tillgång till bil om du ej kan tänka dig annan typ av pendling.
• Kunskap i danska, alternativt engelska är fördelaktigt.
• Har du körkort för stora/tunga fordon och/eller truckkort är det en fördel, men inget krav.

Om du vill bli en del av teamet på MAN truck & bus Danmark, tveka inte att skicka in en ansökan!

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Arbetssökande inom fordonsbranschen

Är du eller någon du känner arbetssökande och intresserad av en karriär inom fordonbranschen? Ta chansen till arbetspraktik som Bilskadereparatör på en av våra skadeverkstäder, ingen tidigare erfarenhet behövs däremot krävs B-körkort. Ökad bilförsäljning gör att verkstäder är i stort behov av fler yrkeskunniga människor och arbetspraktik kan vara en väg in till en framtid inom vår bransch. Vår Instruktör, som tidigare arbetat som skadereparatör, blir di... Visa mer
Är du eller någon du känner arbetssökande och intresserad av en karriär inom fordonbranschen?

Ta chansen till arbetspraktik som Bilskadereparatör på en av våra skadeverkstäder, ingen tidigare erfarenhet behövs däremot krävs B-körkort.

Ökad bilförsäljning gör att verkstäder är i stort behov av fler yrkeskunniga människor och arbetspraktik kan vara en väg in till en framtid inom vår bransch.

Vår Instruktör, som tidigare arbetat som skadereparatör, blir din handledare. Hans långa erfarenhet av yrket och branschen kommer ge dig de grundläggande kunskaper du behöver med målet att få en anställning hos oss.

Vi på Mechanum samarbetar med i stort sett alla stora gymnasieskolor i Göteborg och Malmö, men också med flera vuxenutbildningar. Elever får möjlighet att göra sin praktik hos oss, där vi står för en stor del av den praktiska utbildningen. Vissa har praktik i endast ett par veckor, medan andra gör merparten av sin utbildning hos oss. Varje termin tar vi emot närmare 40 elever för att säkerställa branschens fortsatta tillväxt.

Mechanum är utbildade av de bilmärken vi är auktoriserade för, vilket gör att vi representerar just den kvalitet de står för. Vår verkstad är med andra ord en förlängning av biltillverkarna själva och här finns specialister inom varje område - från drivlina till elektronik. Förtroendet har vi förtjänat genom biltillverkarnas utbildningar och genom att uppfylla deras högt ställda krav.

Är du intresserad skickar du in en intresseanmälan i form av en ansökan till oss. Vi tar då ett första samtal via telefon och är du fortfarande intresserad planerar vi in ett besök på en av våra skadeverkstäder där du får se hur en arbetsdag kan se ut och kanske möta några av dina framtida kollegor.

Har du frågor?

Kontakta Lena Svendsen via

031-340 01 47 eller

[email protected] Visa mindre

Vi söker bilplåtslagare till Autoklinik Fosie!

Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och har yrkeserfarenhet inom bilplåtslageri? Då ska du söka jobbet som bilplåtslagare/skadereparatör hos vår skadeverkstad Malmö! Autoklinik är en bilskadeverkstad i Malmö. Vi söker efter dig som vill vara en del av vårt team av skickliga lackerare och bilskadetekniker. Hos oss kommer du att arbeta med att reparera krockskadade bilar. Vi gillar utmaningar, och vi gillar... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och har yrkeserfarenhet inom bilplåtslageri? Då ska du söka jobbet som bilplåtslagare/skadereparatör hos vår skadeverkstad Malmö!
Autoklinik är en bilskadeverkstad i Malmö. Vi söker efter dig som vill vara en del av vårt team av skickliga lackerare och bilskadetekniker.
Hos oss kommer du att arbeta med att reparera krockskadade bilar. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.
På Autoklinik kommer du att få bra möjligheter att utvecklas på jobbet. Våra chefer är bra på att ge feedback och finns där för att stötta dig i din utveckling. Vi kommer att kunna hjälpa dig att hitta boende om du börja jobba hos oss.
Vad behöver du för att söka jobbet?
Vi söker dig som tycker om att ge riktigt bra service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. Hos oss är ingen dag den andra lik, vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar komma med förslag och testa nya idéer. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra för att arbetet ska fungera så bra som möjligt. Vi söker dig med erfarenhet av arbete som bilplåtslagare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har ett stort engagemang i det du gör samt att du är nyfiken på och vill lära dig nya saker.
I övrigt krävs det:
B-ko?rkort (manuell)Skicka din ansökan till Håkan Lindgren, [email protected]
Vi arbetar aktivt med va?ra rekryteringsprocesser och tillsa?tter tja?nster lo?pande. Va?nta da?rfo?r inte med att skicka in din anso?kan. Vi ser fram emot att ho?ra fra?n dig! Visa mindre

Kvalitetskontrollant Malmö

Som kvalitetskontrollant har du en bred, central roll i det dagliga arbetet i skadeverkstaden Ditt fokus ligger på kvalitet och förbättringar. Du ansvarar över att gå igenom hela arbetet och avsyna reparationer samt alla steg i hanteringen av kundens ärende efter avslutat ärende. När kunder kommer med sina bilar till anläggningen är det du som ankomst kontrollerar bilar och ser över skadorna. Som kvalitetskontrollant är du den sista personen som lägger han... Visa mer
Som kvalitetskontrollant har du en bred, central roll i det dagliga arbetet i skadeverkstaden Ditt fokus ligger på kvalitet och förbättringar. Du ansvarar över att gå igenom hela arbetet och avsyna reparationer samt alla steg i hanteringen av kundens ärende efter avslutat ärende. När kunder kommer med sina bilar till anläggningen är det du som ankomst kontrollerar bilar och ser över skadorna. Som kvalitetskontrollant är du den sista personen som lägger handen på bilen innan den lämnas ut till kund och du säkerställer då att arbetet uppfyller vårt och våra samarbetspartners kvalitetslöfte.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Okulärbesiktar och funktionstestar bilar efter reparation

- Provkör bilar

- Går igenom dokumentation

- Stöttar andra funktioner vid behov, t.ex. servicevärdar

- Köra kundbilar till besiktning

Utvecklingsarbetet är hela tiden pågående och du ger hela tiden feedback till dina kollegor, följer upp och ser vad som kan förbättras i arbetet. Under dina arbetsdagar arbetar du nära plåt, lackering och skaderäknare för att säkerställa arbetet och processer.

Vi söker dig som….

- Är kvalitets- och serviceinriktad

- Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper

- Strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter

- Har ett stort personligt engagemang

- Är positiv och självgående

På vår skadeverkstad arbetar vi med flera av marknadens största bilmärken. Vi följer generalagenternas rekommendationer och instruktioner i allt arbete. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Vi erbjuder dig:

- Kvalificerande utbildning, både internt och externt

- Friskvårdsbidrag

- En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 08-17 på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 2/1-24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller

040-652 00 54 Visa mindre

Plåtskadereparatör

I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vi söker dig som…. - Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper - Är kvalitets- och serviceinriktad - Har tidigare erfarenhet ... Visa mer
I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag.

Vi söker dig som….

- Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper

- Är kvalitets- och serviceinriktad

- Har tidigare erfarenhet från yrket

- Har ett stort personligt engagemang

- Strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter

- Är positiv och självgående

På vår skadeverkstad arbetar vi med flera av marknadens största bilmärken. Vi följer generalagenternas rekommendationer och instruktioner i allt arbete. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- Körkort

- Minst 5 års erfarenhet från yrket

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

- Kunskap och erfarenhet från arbete med Volvo

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Vi erbjuder dig:

- Kvalificerande utbildning, både internt och externt

- Friskvårdsbidrag

- En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 07-16 på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 4/12-23. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan före sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Filip Persson via

[email protected] eller

040-652 00 54 Visa mindre

Bilplåtslagare

Fullskaliga bilskadeanläggning. Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. 99% Försäkringsjobb Endast yrkeserfarenhet önskas! Minimum 2års dokumenterad erfarenhets som bilplåtslagare ·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom k... Visa mer
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
99% Försäkringsjobb
Endast yrkeserfarenhet önskas!
Minimum 2års dokumenterad erfarenhets som bilplåtslagare
·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer.


Omgående start!


Vi önskar enbart ansökan via [email protected] Visa mindre

Plåtskadereparatör

I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vi söker dig som…. - Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper - Är kvalitets- och serviceinriktad - Har tidigare erfarenhet ... Visa mer
I din roll som plåtskadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag.

Vi söker dig som….

- Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper

- Är kvalitets- och serviceinriktad

- Har tidigare erfarenhet från yrket

- Har ett stort personligt engagemang

- Strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter

- Är positiv och självgående

På vår skadeverkstad arbetar vi med flera av marknadens största bilmärken. Vi följer generalagenternas rekommendationer och instruktioner i allt arbete. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- Körkort

- Minst 5 års erfarenhet från yrket

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

- Kunskap och erfarenhet från arbete med Volvo

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Vi erbjuder dig:

- Kvalificerande utbildning, både internt och externt

- Friskvårdsbidrag

- En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 07-16 på vår anläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 4/12-23. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan före sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Filip Persson via

[email protected] eller

040-652 00 54 Visa mindre

Bilplåtslagare / Skadetekniker

Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till oss på Bilia i Malmö. Bilia växer och behöver fler engagerade medarbetare. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. Det här erbjuder vi En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss få... Visa mer
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till oss på Bilia i Malmö. Bilia växer och behöver fler engagerade medarbetare. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och tillsammans med andra. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach.


Vad vi önskar av dig

Du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot skadereparation alternativt plåtslagarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom skadereparation och är kunnig inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.  


Anställningsform, omfattning, placeringsort 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilia i Malmö. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.  


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till välkänd kund i Malmö

Arbetsbeskrivning Vi söker en bilplåtslagare/skadereparatör. I rollen kommer du att arbeta med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna på en bilskadeverkstad såsom reparation av krockskadade bilar, plåtarbeten och reparation av kaross, riktbänk-arbeten och olika reparationsarbeten. Du blir en del av ett professionellt serviceteam med kundfokus och laganda, Din Profil Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri/bilplåtslagare... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en bilplåtslagare/skadereparatör. I rollen kommer du att arbeta med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna på en bilskadeverkstad såsom reparation av krockskadade bilar, plåtarbeten och reparation av kaross, riktbänk-arbeten och olika reparationsarbeten.

Du blir en del av ett professionellt serviceteam med kundfokus och laganda,

Din Profil
Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri/bilplåtslagare.
Du har tidigare arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad.
Meriterande om du har kunskaper i skadekalkylering. B-körkort är ett krav.
Vidare är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare.

Om företaget
Autorekrytering är företaget för dig som arbetar eller vill arbeta i motorbranschen. Vi arbetar med alla typer av kunder inom branschen så som, Generalagenter/importörer, Leasingbolag, Återförsäljare, Verkstäder, Reservdelsföretag mm. Detta uppdrag är ett konsultuppdrag till att börja med men kan leda till fast anställning hos kund.

Kontaktuppgifter
Urval sker löpande för tjänsten och frågor besvaras av Isak Jogre på [email protected] Visa mindre

AWtech Bilskadecenter söker ny plåtslagare.

AWtech Bilskadecenter AB är ett företag som ca 24 år gammalt och ägnar sig åt bilskadereparationer åt försäkringsbolag mm. Vi har idag 10 anställda. Du som söker tjänsten ska kunna jobba i grupp, kunna samarbeta, kunna fatta egna beslut samt vara stresstålig och kunna arbeta mot "Deadlines". Företaget utför mestadels plåt och lackerings reparationer på bilar åt dom ledande försäkringsbolagen samt bilsäljande företag i Malmöområdet. Vi monterar även solfilm... Visa mer
AWtech Bilskadecenter AB är ett företag som ca 24 år gammalt och ägnar sig åt bilskadereparationer åt försäkringsbolag mm. Vi har idag 10 anställda. Du som söker tjänsten ska kunna jobba i grupp, kunna samarbeta, kunna fatta egna beslut samt vara stresstålig och kunna arbeta mot "Deadlines". Företaget utför mestadels plåt och lackerings reparationer på bilar åt dom ledande försäkringsbolagen samt bilsäljande företag i Malmöområdet. Vi monterar även solfilm och dekor och utför även rekonditioneringar.


Vi har vid flertalet tillfällen blivit utnämnda till "Årets Bilverkstad" utav våra uppdragsgivare.


Vi ser att du som söker denna tjänsten har en flerårig erfarenhet av bilplåtslageri samt riktbänkserfarenhet. Vi arbetar idag med en 10 tons Car-O-Liner bänk. Du ska även kunna byta bakskärmar, trösklar, dörrar mm. Ytterligare erfarenhet med mekaniskt kunnande kring bilar är önskvärt.


AWtech Bilskadecenter befinner sig idag i en expansiv fas då vi nyligen byggt en ny verkstad belägen vid Bernstorp i Malmö. Visa mindre

Skadereparatör till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Meriterande
Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 8/9. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att ansöka.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Plåtskadereparatör till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som plåtskadereparatör på Mechanum ha... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som plåtskadereparatör på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Meriterande
Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 25/9. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att ansöka.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Vi söker bilplåtslagare och lackerare!

Är du bilskadetekniker eller lackerare och vill ha ett praktiskt jobb med varierande arbetsuppgifter? Vill du jobba på en erkänd bilskadeverkstad i framkant, där du får möjligheten att arbeta med premiumbilar? Då ska du jobba hos oss på Autoklinik. Autoklinik är en bilskadeverkstad i Malmö. Vi söker efter dig som vill vara en del av vårt team av skickliga lackerare och bilskadetekniker. Ditt dagliga arbete kommer att bestå av förberedelser, plåtslagning e... Visa mer
Är du bilskadetekniker eller lackerare och vill ha ett praktiskt jobb med varierande arbetsuppgifter? Vill du jobba på en erkänd bilskadeverkstad i framkant, där du får möjligheten att arbeta med premiumbilar? Då ska du jobba hos oss på Autoklinik.
Autoklinik är en bilskadeverkstad i Malmö. Vi söker efter dig som vill vara en del av vårt team av skickliga lackerare och bilskadetekniker.
Ditt dagliga arbete kommer att bestå av förberedelser, plåtslagning eller lackering, putsning, och kvalitetskontroll. Vi erbjuder arbete i en trevlig miljö med ett bra kamratskap.
På Autoklinik kommer du att få bra möjligheter att utvecklas på jobbet. Våra chefer är bra på att ge feedback och finns där för att stötta dig i din utveckling. Vi kommer att kunna hjälpa dig att hitta boende om du börjar jobba hos oss.
Vad behöver du för att söka jobbet?
Du behöver vara bekväm med att arbeta i en miljö där det är mycket som händer och där ingen dag är den andra lik. Det är viktigt att du är en ”doer” – att du gillar att få saker gjorda – och att du gillar att samarbeta med dina kollegor.
Formella krav:
Grundläggande engelska
Minst 18 år och gärna B-körkort
Kunskap från arbete med, eller erfarenhet från, bilplåtskador och/eller lackeringVi håller intervjuer löpande, på telefon och digitala möten, så tveka inte att skicka oss din ansökan – gör det idag!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skadereparatör kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 19/6-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Bilskadereperatör/billackerare

Fullskaliga bilskadeanläggning. Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. Endast med yrkeserfarenhet önskas! ·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer. Visa mer
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
Endast med yrkeserfarenhet önskas!
·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer. Visa mindre

Skadereparatör till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Meriterande
Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Tjänsten avser heltid (kvällstid) på vår skadeanläggning i Malmö med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 8/9. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inget CV för att ansöka.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Automera AB söker en Skadereparatör

Vi expanderar och behöver stärka upp vår skadeverkstad med duktiga skadereparatörer som vill vara en del av vårt kompetenta och erfarna team! Är det dig vi söker? Varmt välkommen att läsa vidare nedan och skicka din ansökan, redan idag! Vilka är vi? Automera AB är en modern bilverkstad i Malmö som erbjuder alla typer av reparationsarbeten inom bilplåt och lackering. Vår organisation kännetecknas av verksamhetskompetens, ett professionellt förhållningssätt ... Visa mer
Vi expanderar och behöver stärka upp vår skadeverkstad med duktiga skadereparatörer som vill vara en del av vårt kompetenta och erfarna team! Är det dig vi söker? Varmt välkommen att läsa vidare nedan och skicka din ansökan, redan idag!
Vilka är vi?
Automera AB är en modern bilverkstad i Malmö som erbjuder alla typer av reparationsarbeten inom bilplåt och lackering. Vår organisation kännetecknas av verksamhetskompetens, ett professionellt förhållningssätt och kvalitet. Hos oss är det kunden som står i fokus och vårt arbete präglas alltid av engagemang, ansvar och tillgänglighet. Vi följer gällande branschregler och är kvalificerade inom KBV (Kontrollerad Bilverkstad).
Arbetsuppgifter
Som skadereparatör/bilplåtslagare arbetar du med att reparera bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Vi söker dig som arbetar självständigt och utför de tilldelade arbetsuppgifterna i tid och med hög kvalité. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden.
Du kommer att ingå i ett team som består av flera duktiga skadereparatörer som tillsammans strävar efter att göra våra kunder mycket nöjda när de lämnar sin bil hos oss!
Personliga egenskaper
För oss på Automera AB är det viktigt med rätt person på rätt plats. Din kompetens och personlighet är därför avgörande för tjänsten.
Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot bilskadereparation eller motsvarande. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god servicekänsla samt är fokuserad på långsiktiga och goda relationer med både arbetskollegor och kunder. Du trivs bra med att arbeta självständigt men också tycker om att vara en del av en grupp där alla jobbar mot gemensamma mål.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har följande kvalifikationer:
Genomförd fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri eller motsvarande utbildning/erfarenhet
Erfarenhet av arbete som skadereparatör/bilplåtslagare
Du behärskar svenska väl i både tal och skrift
B-körkort manuell växellådaI denna rekrytering läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skadereparatör kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 15/5-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Skadereparatör kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som skadereparatör ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som skadereparatör på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 19/6-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Plåtslagare kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 15/5-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Bilplåtslagare / Skadetekniker

Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Vi växer i regionen och söker skadetekniker till vår anläggning i Malmö. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. Det här erbjuder vi En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innova... Visa mer
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Vi växer i regionen och söker skadetekniker till vår anläggning i Malmö. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och tillsammans med andra. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach.


Vad vi önskar av dig

Du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot skadereparation alternativt plåtslagarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom skadereparation och är kunnig inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.  


Anställningsform, omfattning, placeringsort 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilia i Malmö. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.  


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilplåtslagare/Bilskadereparatör

Fullskaliga bilskadeanläggning. Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. Endast bilplåtslagare med yrkeserfarenhet önskas! ?·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer. Visa mer
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
Endast bilplåtslagare med yrkeserfarenhet önskas!
?·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer. Visa mindre

Plåtslagare kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig - och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

- Svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonstekniskutbildning

- Tidigare erfarenhet från yrket

- Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Meriterande
Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 30/4-23. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Filip Persson via
[email protected] eller
040-652 00 54 Visa mindre

Automera AB Malmö söker en Bilplåtslagare/Bilskadereparatör

Vilka är vi? Automera AB är en modern skade- och lackverkstad som kännetecknas av verksamhetskompetens och kvalitet. Vi jobbar med den senaste vattenbaserade färgtekniken, som både ger oss utmärk kvalité och är bra för miljön! Dessutom ligger vi alltid i framkant när det gäller uppdateringar genom online uppkoppling. För oss är det viktigt med kundfokus, ansvar och engagemang. Besök oss gärna för mer information ! Arbetsuppgifter Som Bilplåtslagare/Bilskad... Visa mer
Vilka är vi?
Automera AB är en modern skade- och lackverkstad som kännetecknas av verksamhetskompetens och kvalitet. Vi jobbar med den senaste vattenbaserade färgtekniken, som både ger oss utmärk kvalité och är bra för miljön! Dessutom ligger vi alltid i framkant när det gäller uppdateringar genom online uppkoppling. För oss är det viktigt med kundfokus, ansvar och engagemang. Besök oss gärna för mer information !
Arbetsuppgifter
Som Bilplåtslagare/Bilskadereparatör arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Vi söker en medarbetare som arbetar självständigt och utför de tilldelade arbetsuppgifterna i tid och med hög kvalité.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot bilskadereparation eller motsvarande. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god servicekänsla samt är fokuserad på långsiktiga och goda relationer med både arbetskollegor och uppdragsgivare. Du trivs bra med att arbeta självständigt men också tycker om att vara en del av en grupp där alla jobbar mot gemensamma mål.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provanställning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Mercedes-Benz söker en Plåtslagare

Mercedes-Benz Malmö söker Plåtslagare Mercedes-Benz Malmö söker nu en plåtslagare till vår verkstad. Här ges du chansen att både arbeta med världens bästa fordon men också på en fantastisk arbetsplats. Även om våra produkter är de bästa i världen, är det medarbetarna och kundupplevelsen som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi arbetar varje dag för att bli No.1 i Sverige och vill ge våra kunder en känsla som lever upp till vårt motto Das Beste oder ni... Visa mer
Mercedes-Benz Malmö söker PlåtslagareMercedes-Benz Malmö söker nu en plåtslagare till vår verkstad. Här ges du chansen att både arbeta med världens bästa fordon men också på en fantastisk arbetsplats. Även om våra produkter är de bästa i världen, är det medarbetarna och kundupplevelsen som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi arbetar varje dag för att bli No.1 i Sverige och vill ge våra kunder en känsla som lever upp till vårt motto Das Beste oder nichts.Om jobbetSom plåtslagare på MB Malmö utför du reparationer och tillhörande arbete av skadade fordon. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av riktning, ytbehandling, slipning, spackling och svetsning. Utöver detta kommer du även att jobba med plåtskador. Vi hanterar både person-och transportbilar, majoriteten av dessa är inte äldre än tre år. Vill du specialisera dig inom vissa typer av arbeten eller skador hjälper vi dig gärna att nå dit. I vårt utbildningscenter kan man även så småningom bli certifierad Plåtslagare.Vi är Sveriges enda fullservice anläggning och tillsammans är vi cirka 140 medarbetare. Vi servrar, hyr ut och säljer både Transportbilar och Personbilar. På Skadeverkstaden är vi 13 st medarbetare och du kommer jobbatillsammans med 6 st Plåtslagare. Om digFör dig är det naturligt att arbeta självständigt och enligt arbetsorder för dina fordon. Du är stolt över din kunskap och levererar alltid högsta kvalité på ditt arbete. Att vara noggrann och hjälpsam ser du som en självklarhet. Du lockas av att arbeta på en relativt stor verkstad där gemenskap, nöjda kunder och goda resultat står i fokus.Mer specifikt tror vi att du som söker har:- Fordonsteknisk utbildning

- B-körkortUtöver detta ser vi det som extra meriterande om du:- Har erfarenhet av plåtarbete i en auktoriserad verkstad

- Tidigare arbetat med Mercedes-Benz

- Har systemkunskap från Kobra eller CAB PlanOm ossPå MB Malmö sätter vi medarbetarna vid ratten. Vi tror att det är du och dina 140st kollegor som är nyckeln till att våra kunder får samma elegans i sin service som vi har i våra fordon! Vi tror att när våra medarbetare trivs, trivs också våra kunder. På MB Malmö arbetar vi efter tanken att alla anställda är en VD, en VD som tillsammans med sina VD-kollegor jobbar för att nå vårt gemensamma mål om att bli No. 1 i Sverige på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet. Vi är på god väg, men hoppas att du vill hjälpa oss nå hela vägen. Vi har haft stigande resultat år på år och detta är inget vi vill ändra på.Mer infoVill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mentor Krasniqi 0406717061. Har du några frågor om rekryteringsprocessen så hör av dig till Evelina Hofstedt på tel. 0722027268.Ansök nu!Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan senast 11/4. Visa mindre

Vi söker bilplåtslagare och lackerare!

Är du bilskadetekniker eller lackerare och vill ha ett praktiskt jobb med varierande arbetsuppgifter? Vill du jobba på en erkänd bilskadeverkstad i framkant, där du får möjligheten att arbeta med premiumbilar? Då ska du jobba hos oss på Autoklinik. Autoklinik är en bilskadeverkstad i Malmö. Vi söker efter dig som vill vara en del av vårt team av skickliga lackerare och bilskadetekniker. Ditt dagliga arbete kommer att bestå av förberedelser, plåtslagning e... Visa mer
Är du bilskadetekniker eller lackerare och vill ha ett praktiskt jobb med varierande arbetsuppgifter? Vill du jobba på en erkänd bilskadeverkstad i framkant, där du får möjligheten att arbeta med premiumbilar? Då ska du jobba hos oss på Autoklinik.
Autoklinik är en bilskadeverkstad i Malmö. Vi söker efter dig som vill vara en del av vårt team av skickliga lackerare och bilskadetekniker.
Ditt dagliga arbete kommer att bestå av förberedelser, plåtslagning eller lackering, putsning, och kvalitetskontroll. Vi erbjuder arbete i en trevlig miljö med ett bra kamratskap.
På Autoklinik kommer du att få bra möjligheter att utvecklas på jobbet. Våra chefer är bra på att ge feedback och finns där för att stötta dig i din utveckling. Vi kommer att kunna hjälpa dig att hitta boende om du börjar jobba hos oss.
Vad behöver du för att söka jobbet?
Du behöver vara bekväm med att arbeta i en miljö där det är mycket som händer och där ingen dag är den andra lik. Det är viktigt att du är en ”doer” – att du gillar att få saker gjorda – och att du gillar att samarbeta med dina kollegor.
Formella krav:
Grundläggande engelska
Minst 18 år och gärna B-körkort
Kunskap från arbete med, eller erfarenhet från, bilplåtskador och/eller lackeringVi håller intervjuer löpande, på telefon och digitala möten, så tveka inte att skicka oss din ansökan – gör det idag!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bilplåtslagare kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig – och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig – och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

• Svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Fordonstekniskutbildning
• Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande

• Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 17/3-2023. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilplåtslagare kvällstid till Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig – och du rätt person för oss. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då kan vi vara rätt plats för dig – och du rätt person för oss.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Som bilplåtslagare på Mechanum har du ett varierande arbete där alla typer av bilskadereparationer ingår, för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation. Vi erbjuder dig fortlöpande kvalificerad utbildning, både internt och externt.

Som person ser vi att du är kvalitets- och serviceinriktad, har ett stort personligt engagemang samtidigt som du alltid strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum, samt skapa en god kamratskap på arbetsplatsen. Du har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet från yrket.

Krav

• Svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Fordonstekniskutbildning
• Tidigare erfarenhet från yrket

Meriterande

• Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten avser heltid (kvällstid 15:30-23:45, måndag-torsdag) på vår skadeanläggning i Malmö, med start enligt överenskommelse. Lönetillägg 25% för kvällsarbete. Provanställning 6 månader tillämpas. Till en början arbetar du heltid eller delvis på dagspasset. När du vet hur organisationen ser ut går du över till kvällspasset.

Sista ansökningsdag är 31/3-2023. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Din Meko Bilvård söker en talangfull Bil lackerare

Vi på Din Meko Bilvård i Sverige AB söker en talangfull billackerare att gå med oss i vår Lackavdelning. Vi erbjuder en lärande och livlig arbetsmiljö tillsammans med ett samarbetsvilligt och dedikerat team. Vår verksamhet präglas av nyckelord som Kvalitet, kunskap och trygghet Som Plåtslagare kommer du att samarbeta med en Platschef, en Tekniker, en Servicerådgivare samt fyra Bilvårdare för att tillhandahålla kunden med den bästa servicen i branschen. ... Visa mer
Vi på Din Meko Bilvård i Sverige AB söker en talangfull billackerare att gå med oss i vår Lackavdelning.
Vi erbjuder en lärande och livlig arbetsmiljö tillsammans med ett samarbetsvilligt och dedikerat team.


Vår verksamhet präglas av nyckelord som Kvalitet, kunskap och trygghet
Som Plåtslagare kommer du att samarbeta med en Platschef, en
Tekniker, en Servicerådgivare samt fyra Bilvårdare för att tillhandahålla
kunden med den bästa servicen i branschen.


Vi satsar på att ständigt förbättra våra arbetsmetoder genom att förse vår personal med de senaste utbildningarna.


Du har en god förståelse för kvalitet och form och en förmåga att utföra lackning, slipning, plastreparationer samt av maskering och avsyning av skadade bilar.
För att passa för denna roll bör du ha B-körkort, en
gymnasieutbildning med inriktning mot karosseri och lackering samt god dator-
och systemvana. Erfarenhet av arbete inom lackering är meriterande.
Arbetsuppgifterna innefattar förberedande arbeten såsom lackning, slipning, plastreparationer samt av maskering och polering av skadade bilar.


Har tidigare erfarenhet av PDR (Paint Dent repair)


Även om du inte har massor av erfarenhet, har du fortfarande goda möjligheter att utföra arbetet på ett tillfredsställande sätt. Vi söker dig som har en passion för service och ett positivt synsätt, samt förmågan att samarbeta med andra och göra det lilla extra för att tillfredsställa kunden eller hjälpa en kollega. Visa mindre

Din Meko Bilvård söker en talangfull Plåtslagare

Vi på Din Meko Bilvård i Sverige AB söker en talangfull Plåtslagare att gå med oss i vår Lackavdelning. Vi erbjuder en lärande och livlig arbetsmiljö tillsammans med ett samarbetsvilligt och dedikerat team. Vår verksamhet präglas av nyckelord som Kvalitet, kunskap och trygghet Som Plåtslagare kommer du att samarbeta med en Platschef, en Tekniker, en Servicerådgivare samt fyra Bilvårdare för att tillhandahålla kunden med den bästa servicen i branschen. ... Visa mer
Vi på Din Meko Bilvård i Sverige AB söker en talangfull Plåtslagare att gå med oss i vår Lackavdelning.
Vi erbjuder en lärande och livlig arbetsmiljö tillsammans med ett samarbetsvilligt och dedikerat team.


Vår verksamhet präglas av nyckelord som Kvalitet, kunskap och trygghet
Som Plåtslagare kommer du att samarbeta med en Platschef, en
Tekniker, en Servicerådgivare samt fyra Bilvårdare för att tillhandahålla
kunden med den bästa servicen i branschen.


Vi satsar på att ständigt förbättra våra arbetsmetoder genom att förse vår personal med de senaste utbildningarna.


Du har en god förståelse för kvalitet och form och en förmåga att utföra lackning, slipning, plastreparationer samt av maskering och avsyning av skadade bilar.
För att passa för denna roll bör du ha B-körkort, en
gymnasieutbildning med inriktning mot karosseri och lackering samt god dator-
och systemvana. Erfarenhet av arbete inom lackering är meriterande.
Arbetsuppgifterna innefattar förberedande arbeten såsom lackning, slipning, plastreparationer samt av maskering och polering av skadade bilar.


Har tidigare erfarenhet av PDR (Paint Dent repair)


Även om du inte har massor av erfarenhet, har du fortfarande goda möjligheter att utföra arbetet på ett tillfredsställande sätt. Vi söker dig som har en passion för service och ett positivt synsätt, samt förmågan att samarbeta med andra och göra det lilla extra för att tillfredsställa kunden eller hjälpa en kollega.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Mercedes-Benz Malmö söker en Lackerare

Mercedes-Benz Malmö söker Lackerare Vill du ta klivet in på MB Malmö? Har du tidigare erfarenhet som Lackerare och vill följa med vår resa mot att bli No.1? Då är detta den perfekta möjligheten för dig. MB Malmö söker nu en Lackerare som vill ta chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. För oss på MB Malmö är framgång en lagsport. Om jobbet På MB Malmö är vi cirka 140 medarbetare och vi alla delar samma vision –... Visa mer
Mercedes-Benz Malmö söker Lackerare
Vill du ta klivet in på MB Malmö? Har du tidigare erfarenhet som Lackerare och vill följa med vår resa mot att bli No.1? Då är detta den perfekta möjligheten för dig. MB Malmö söker nu en Lackerare som vill ta chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. För oss på MB Malmö är framgång en lagsport.
Om jobbet
På MB Malmö är vi cirka 140 medarbetare och vi alla delar samma vision – att bli No.1 i branschen. Vi servar, hyr ut och säljer både Transportbilar och Personbilar. Utöver detta har vi även vår Skadeverkstad med både plåt, skadebesiktning och lackering. Här är vi fyra lackerare, sex plåtslagare och skadespecialister.
Som Lackerare på MB Malmö kommer du främst reparera plast och lackera skadade fordon och vi hanterar både person- och transportbilar, majoriteten av dessa är inte äldre än 3 år. Vi värdesätter din personliga såväl som professionella utveckling och vill du specialisera dig inom vissa typer av arbeten eller skador hjälper vi dig gärna att nå dit.

Huvudsakliga arbetsmoment Lackerare
Vi söker dig som tycker om att arbeta inom samtliga steg i lackprocessen, såsom spackling, grundning, slipning, lackering, polering och liknande kompetenser som behövs för att färdigställa ett skadat fordon!
Om Dig
Vi tror att du som söker:
Är utbildad Lackerare, Skadereparatör eller motsvarande
Innehar B-körkort
Vidare ser vi det som extra meriterande om du:
Besitter erfarenhet från lackering och plastarbete i en auktoriserad verkstad
Har tidigare erfarenhet av arbete med Mercedes-Benz
Har systemkunskap från Kobra eller CAB Plan
Som person är stolt över dina kunskaper och arbetar med noggrannhet i allt du gör. Kvalité och nöjda kunder är en självklarhet i ditt arbete. Samarbete och gemenskap är viktigt för att du ska trivas på din arbetsplats. Vidare trivs du i att arbeta med frihet att påverka dina arbetsordrar och planering. Vi ser fram emot sökande med olika bakgrund!
Om företaget
På MB Malmö sätter vi medarbetarna vid ratten. Vi tror att det är du och dina 140st kollegor som är nyckeln till att våra kunder får samma elegans i sin service som vi har i våra fordon! Vi tror att när våra medarbetare trivs, trivs också våra kunder. På MB Malmö arbetar vi efter tanken att alla anställda är en VD, en VD som tillsammans med sina VD-kollegor jobbar för att nå vårt gemensamma mål om att bli No. 1 i Sverige på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet. Vi är på god väg, men hoppas att du vill hjälpa oss nå hela vägen. Vi har haft stigande resultat år på år och detta är inget vi vill ändra på.
Mer info 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mentor Krasniqi 0406717061 Har du frågor om rekryteringsprocessen så hör av dig till Axel Stigmar HR på tel. 040-679 72 31.    
Ansök nu!   
Ansöker gör du via länken nedan. Varmt välkommen med din ansökan senast tisdag 28/2. Visa mindre

Bilskadereparatör/plåtslagare

Vi söker personal till vår plåtavdelning! Är du en självgående, noggrann och ansvarstagande person som gillar att arbeta i team? Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket och gärna har erfarenhet av strukturskador. Vi arbetar med alla bilmärken. Du måste kunna tala, läsa och förstå reparationsanvisningar på svenska. Anställningen är en heltidstjänst med start omgående. Tjänsten tillsätts löpande Visa mer
Vi söker personal till vår plåtavdelning! Är du en självgående, noggrann och ansvarstagande person som gillar att arbeta i team? Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket och gärna har erfarenhet av strukturskador. Vi arbetar med alla bilmärken. Du måste kunna tala, läsa och förstå reparationsanvisningar på svenska.
Anställningen är en heltidstjänst med start omgående. Tjänsten tillsätts löpande Visa mindre

Mercedes-Benz Malmö söker en Lackerare

Mercedes-Benz Malmö söker Lackerare Vill du ta klivet in på MB Malmö? Har du tidigare erfarenhet som Lackerare och vill följa med vår resa mot att bli No.1? Då är detta den perfekta möjligheten för dig. MB Malmö söker nu en Lackerare som vill ta chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. För oss på MB Malmö är framgång en lagsport. Om jobbet På MB Malmö är vi cirka 140 medarbetare och vi alla delar samma vision... Visa mer
Mercedes-Benz Malmö söker Lackerare

Vill du ta klivet in på MB Malmö? Har du tidigare erfarenhet som Lackerare och vill följa med vår resa mot att bli No.1? Då är detta den perfekta möjligheten för dig. MB Malmö söker nu en Lackerare som vill ta chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. För oss på MB Malmö är framgång en lagsport.

Om jobbet

På MB Malmö är vi cirka 140 medarbetare och vi alla delar samma vision – att bli No.1 i branschen. Vi servar, hyr ut och säljer både Transportbilar och Personbilar. Utöver detta har vi även vår Skadeverkstad med både plåt, skadebesiktning och lackering. Här är vi fyra lackerare, sex plåtslagare och skadespecialister.

Som Lackerare på MB Malmö kommer du främst reparera plast och lackera skadade fordon och vi hanterar både person- och transportbilar, majoriteten av dessa är inte äldre än 3 år. Vi värdesätter din personliga såväl som professionella utveckling och vill du specialisera dig inom vissa typer av arbeten eller skador hjälper vi dig gärna att nå dit.

Huvudsakliga arbetsmoment Lackerare

Vi söker dig som tycker om att arbeta inom samtliga steg i lackprocessen, såsom spackling, grundning, slipning, lackering, polering och liknande kompetenser som behövs för att färdigställa ett skadat fordon!
Om Dig

Vi tror att du som söker:

- Är utbildad Lackerare, Skadereparatör eller motsvarande
- Innehar B-körkort

Vidare ser vi det som extra meriterande om du:

- Besitter erfarenhet från lackering och plastarbete i en auktoriserad verkstad
- Har tidigare erfarenhet av arbete med Mercedes-Benz
- Har systemkunskap från Kobra eller CAB

Som person är stolt över dina kunskaper och arbetar med noggrannhet i allt du gör. Kvalité och nöjda kunder är en självklarhet i ditt arbete. Samarbete och gemenskap är viktigt för att du ska trivas på din arbetsplats. Vidare trivs du i att arbeta med frihet att påverka dina arbetsordrar och planering. Vi ser fram emot sökande med olika bakgrund!

Om företaget

På MB Malmö sätter vi medarbetarna vid ratten. Vi tror att det är du och dina 140st kollegor som är nyckeln till att våra kunder får samma elegans i sin service som vi har i våra fordon! Vi tror att när våra medarbetare trivs, trivs också våra kunder. På MB Malmö arbetar vi efter tanken att alla anställda är en VD, en VD som tillsammans med sina VD-kollegor jobbar för att nå vårt gemensamma mål om att bli No. 1 i Sverige på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet. Vi är på god väg, men hoppas att du vill hjälpa oss nå hela vägen. Vi har haft stigande resultat år på år och detta är inget vi vill ändra på.

Mer info 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mentor Krasniqi 0406717061 Har du frågor om rekryteringsprocessen så hör av dig till Axel Stigmar HR på tel. 040-679 72 31.    
Ansök nu! 

Ansöker gör du via länken nedan. Varmt välkommen med din ansökan senast tisdag 28/2. Visa mindre

Plåtslagare/Lackerare

Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 15 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon. Verkstaden i Malmö är koncernens största verkstad och servar 30–40 fordon/dag och är bemannad från 05 till 00:30, vilket gör att vi nu söker en... Visa mer
Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 15 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon. Verkstaden i Malmö är koncernens största verkstad och servar 30–40 fordon/dag och är bemannad från 05 till 00:30, vilket gör att vi nu söker en teamledare till kvällsskiftet.

Det pågår en förändring inom bussbranschen där allt fler fordon blir eldrivna. Vi har än så länge 84st elbussar från BYD. Övriga fordonsflottan består främst av Mercedes, men även från MAN, Scania, Setra och Volvo. Extern trafik som hanteras av våra serviceverkstäder är 80% lastbilar som används inom distribution, övriga 20% är bussar. Lastbilarna som servas är främst från Mercedes men det är även här en variation. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon.


Din arbetsroll
Du kommer att planera arbetet tillsammans med verkstadsansvarig/teamledare och du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta på obehindrat. Som medarbetare på Mekka Service i Malmö är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa kunden och den interna kunden, Bergkvarabuss. Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet. Exempel på skador som hanteras är byte av plåtsektioner, reparation av plåtskador samt lackering. Vid skador på rutor sker antingen ett byte eller eventuellt en reparation av befintlig ruta.


Din profil
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att prioritera och självständigt lösa problem.

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet från fordonsbranschen och jobbat med plåt och lack tidigare.
- God svenska
- B-körkort

Det är meriterande om du har:
- Mekanisk kunskap
- Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå, eller motsvarande. Alternativt erfarenhet av fordonstekniskt arbete.<
- Engelska


Klicka härför att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!


Sista ansökningsdag
Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.  Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan.

Mekka Service är på väg in i en helt ny tid – välkommen att kliva ombord! Visa mindre

Automera AB Malmö söker en Bilplåtslagare/Bilskadereparatör

Vilka är vi? Automera AB är en modern skade- och lackverkstad som kännetecknas av verksamhetskompetens och kvalitet. Vi jobbar med den senaste vattenbaserade färgtekniken, som både ger oss utmärk kvalité och är bra för miljön! Dessutom ligger vi alltid i framkant när det gäller uppdateringar genom online uppkoppling. För oss är det viktigt med kundfokus, ansvar och engagemang. Besök oss gärna för mer information ! Arbetsuppgifter Som Bilplåtslagare/Bilskad... Visa mer
Vilka är vi?
Automera AB är en modern skade- och lackverkstad som kännetecknas av verksamhetskompetens och kvalitet. Vi jobbar med den senaste vattenbaserade färgtekniken, som både ger oss utmärk kvalité och är bra för miljön! Dessutom ligger vi alltid i framkant när det gäller uppdateringar genom online uppkoppling. För oss är det viktigt med kundfokus, ansvar och engagemang. Besök oss gärna för mer information !
Arbetsuppgifter
Som Bilplåtslagare/Bilskadereparatör arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Vi söker en medarbetare som arbetar självständigt och utför de tilldelade arbetsuppgifterna i tid och med hög kvalité.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot bilskadereparation eller motsvarande. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god servicekänsla samt är fokuserad på långsiktiga och goda relationer med både arbetskollegor och uppdragsgivare. Du trivs bra med att arbeta självständigt men också tycker om att vara en del av en grupp där alla jobbar mot gemensamma mål.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provanställning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

SKADEREGLERARE / SKADEHANDLÄGGARE

SKADEREGLERARE! SKADEREGLERARE / SKADEHANDLÄGGARE TILL MALMÖ BILCENTRUM. Skadereglerare till vår skadeverkstad. Den centrala uppgiften är att jobba med kundbemötande, rådgivning och administrativt jobb. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar och skadeberäkningar, boka och planera jobb till plåttekniker samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärder samt priskalkyler och offerter till kund och försäkringsbolag. Det ingår i... Visa mer
SKADEREGLERARE!
SKADEREGLERARE / SKADEHANDLÄGGARE TILL MALMÖ BILCENTRUM.
Skadereglerare till vår skadeverkstad. Den centrala uppgiften är att jobba med kundbemötande, rådgivning och administrativt jobb. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar och skadeberäkningar, boka och planera jobb till plåttekniker samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärder samt priskalkyler och offerter till kund och försäkringsbolag. Det ingår i rollen att fördela inbokade arbeten till verkstaden på ett så effektivt sätt att avtalade leveranstider infrias till kunden och försäkringsbolag.
Vi är i behov av en skadehandläggare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete såsom mekaniker eller skadereparatör och har god förståelse för verkstadens alla processer. Fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet från bilbranschen är meriterande. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap, gärna med erfarenhet av affärssystemen Cabas & Kobra som vi använder idag.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Du strävar efter att skapa goda relationer med både kunder, medarbetare och försäkringsbolag. Då arbetsuppgifterna är många så innebär det en del planering och administration. B-Körkort är ett krav och behärska det svenska språket både i tal och skrift.
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är på heltid.
6 månaders provanställning.
Skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Plåtslagare/Lackerare

Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 15 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon. Verkstaden i Malmö är koncernens största verkstad och servar 30–40 fordon/dag och är bemannad från 05 till 00:30, vilket gör att vi nu söker en... Visa mer
Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 15 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon. Verkstaden i Malmö är koncernens största verkstad och servar 30–40 fordon/dag och är bemannad från 05 till 00:30, vilket gör att vi nu söker en teamledare till kvällsskiftet.

Det pågår en förändring inom bussbranschen där allt fler fordon blir eldrivna. Vi har än så länge har vi 84st elbussar från BYD. Övriga fordonsflottan består främst av Mercedes, men även från MAN, Scania, Setra och Volvo. Extern trafik som hanteras av våra serviceverkstäder är 80% lastbilar som används inom distribution, övriga 20% är bussar. Lastbilarna som servas är främst från Mercedes men det är även här en variation. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon.


Din arbetsroll
Du kommer att planera arbetet tillsammans med verkstadsansvarig/teamledare och du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta på obehindrat. Som medarbetare på Mekka Service i Malmö är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa kunden och den interna kunden, Bergkvarabuss. Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet. Exempel på skador som hanteras är byte av plåtsektioner, reparation av plåtskador samt lackering. Vid skador på rutor sker antingen ett byte eller eventuellt en reparation av befintlig ruta.


Din profil
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att prioritera och självständigt lösa problem.

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet från fordonsbranschen och jobbat med plåt och lack tidigare.
- God svenska
- B-körkort

Det är meriterande om du har:
- Mekanisk kunskap
- Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå, eller motsvarande. Alternativt erfarenhet av fordonstekniskt arbete.<
- Engelska


Klicka härför att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!


Sista ansökningsdag
Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.  Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan.

Mekka Service är på väg in i en helt ny tid – välkommen att kliva ombord! Visa mindre

Plåtslagare/Lackerare

Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1500 fordon samt 17 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder. Verkstadsorganisationen, som går under varumärket Mekka Service, utför service och reparationer på koncernens fordonsflotta, men utför också arbete för externa kunder. Vi söker nu efter lackerare/plåtslagare till vår verkstad i Malmö. Arbetsuppgifter På vår verkstad har vi ett team som arbetar med skador och uppdraget innebär att hålla vår fordon... Visa mer
Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1500 fordon samt 17 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder. Verkstadsorganisationen, som går under varumärket Mekka Service, utför service och reparationer på koncernens fordonsflotta, men utför också arbete för externa kunder. Vi söker nu efter lackerare/plåtslagare till vår verkstad i Malmö.
Arbetsuppgifter
På vår verkstad har vi ett team som arbetar med skador och uppdraget innebär att hålla vår fordonsflotta skadefri samt att hjälpa våra externa kunder på bästa sätt vid skadehantering. Att arbeta med skador kan t.ex. handla om att byta plåtsektioner eller reparera plåtskador samt lackering. Vid skador i rutor sker byte eller eventuellt reparation av befintlig ruta.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av plåt och lack. Har du dessutom erfarenhet av fordonsbranschen är det ett stort plus. I samband med eventuella byten av plåtsektioner kan viss mekanisk kunskap vara fördelaktig. I koncernen använder vi oss främst av svenska, men vi ser gärna att du även har viss kunskap i engelska.
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara initiativrik, noggrann och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att självständigt lösa problem.
Provanställning kan komma att tillämpas. Urval sker löpande.
Mekka Service är påväg in i en helt ny tid – välkommen att kliva ombord!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bilplåtslagare och billackerare sökes

Vi söker erfarna seriösa eller kunniga kollegor som är bilplåtslagare och billackerare med erfarenhet för direkt anställning . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker erfarna seriösa eller kunniga kollegor som är bilplåtslagare och billackerare med erfarenhet för direkt anställning .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Mercedes-Benz Malmö söker en Plåtslagare och en Lackerare

Mercedes-Benz Malmö söker en Plåtslagare och en Lackerare! Är du Malmös bästa Plåtslagare eller Lackerare? Har du det som krävs för att leva enligt vårt motto Das beste oder nichts? Hos MB Malmö får du chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. Vi har två stycken pensionsavgångar och behöver därför förstärka vår verkstad med nya Stjärnor, är du en av dessa?   Om jobbet   MB Malmö är Sveriges enda fullserviceanlä... Visa mer
Mercedes-Benz Malmö söker en Plåtslagare och en Lackerare!
Är du Malmös bästa Plåtslagare eller Lackerare? Har du det som krävs för att leva enligt vårt motto Das beste oder nichts? Hos MB Malmö får du chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. Vi har två stycken pensionsavgångar och behöver därför förstärka vår verkstad med nya Stjärnor, är du en av dessa?  

Om jobbet  
MB Malmö är Sveriges enda fullserviceanläggning och vi är cirka 140 medarbetare. Vi är ett helägt dotterbolag inom koncernen Mercedes-Benz AG. Vi servar, hyr ut och säljer både Transportbilar och Personbilar. I vår Skadeverkstad arbetar vi med både plåt och lackering. Här är vi 13st medarbetare, varav 6 st Plåtslagare. Vår Skadeverkstad utför reparationer och tillhörande arbete av skadade fordon. Vi har interna Skadespecialister (3st) som hjälper oss beräkna kostnader, kalkyler och hantera kontakt med försäkringsbolag. Vi hanterar både personbilar och transportbilar, majoriteten av dessa är inte äldre än 3 år.

Huvudsakliga arbetsmoment Plåtslagare
Riktning, ytbehandling, slipning, spackling och svetsning är några typer av arbetsmoment som du kommer utföra. Du kommer även att jobba med plastskador.

Huvudsakliga arbetsmoment Lackerare
Som Lackerare kommer du arbeta med maskering, målning, polering, lackering, slipning, limning, blanda färg och liknande kompetenser som behövs för att färdigställa ett skadat fordon.

Även om våra produkter är de bästa i världen, är det medarbetarna och kundupplevelsen som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi arbetar varje dag för att bli No.1 i Sverige och vill ge våra kunder en känsla som lever upp till vårt motto Das Beste oder nichts. Vill du specialisera dig inom vissa typer av arbeten eller skador hjälper vi dig gärna att nå dit. I vårt utbildningscenter kan man bli certifierad Plåtslagare inom Mercedes-Benz.

Om Dig  
Vi tror att du som söker är utbildad Plåtslagare, Lackerare eller annan fordonsteknisk utbildning. B-körkort är ett krav för tjänsten. Erfarenhet från plåtarbete/lackering i en auktoriserad verkstad är meriterande, och arbete med Mercedes-Benz är ett stort plus. Då vi främst arbetar med bilmodeller från de senaste åren är erfarenhet från sådana modeller positivt. Systemkunskap från Kobra, Cabas eller CAB Plan är också en styrka. 

För att trivas hos oss på MB Malmö trivs du med att arbeta självständigt och enligt arbetsorder för dina fordon. Du är duktig på att dokumentera vilket arbete du utfört och är van att kommunicera med Skadespecialister, Reservdelsspecialister och andra relevanta parter.

Du är stolt över din kunskap och levererar alltid hög kvalité på ditt arbete. Våra kunder har höga förväntningar och du älskar att överträffa dessa. Noggrannhet och hjälpsamhet är en självklarhet för dig. Du lockas av att arbeta på en relativt stor verkstad, där struktur, nöjda kunder och goda resultat står i fokus. Vi ser fram emot sökande med olika bakgrund!

Om oss
På MB Malmö sätter vi medarbetarna i fokus. Vi tror att när våra medarbetare trivs, trivs också våra kunder. Hos oss är gemenskap och självständighet vägen till framgång. Framgång är en lagsport och vi arbetar varje dag för att hjälpa varandra. Vårt mål är att bli No.1 i Sverige på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet. Vi har haft stigande resultat år på år och hoppas att du vill hjälpa oss nå hela vägen!

Mer info 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Artan Grainca 0406717062. Har du frågor om rekryteringsprocessen så hör av dig till Axel Stigmar HR på tel. 040-679 72 31.    

Ansök nu!   
Ansöker gör du via länken nedan, ange vilken av de två rollerna du söker. Varmt välkommen med din ansökan senast söndag 15/6. Vi hanterar ansökningarna löpande.  

#LI-POST Visa mindre

Bilplåtslagare, karosseri/skadetekniker

Bilplåtslagare, karosseri/skadetekniker Malmö Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler! Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som in... Visa mer
Bilplåtslagare, karosseri/skadetekniker Malmö

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!

Vårt mål är att göra våra kunder till fans

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service & kvalitét.

Tjänsten

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar, du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Du rapporterar till verkstadschef. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder och vidareutbildar dig både internt och externt. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning och reda. Tjänsten/tjänsterna är en tjänst dagtid 07.00-16.00, och minst en tjänst kvällstid 15.30-23.45 Mån-Tors.

Vi söker dig som:

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Vi söker en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum. Du har gått utbildning för yrket eller har motsvarande förkunskaper. Kanske har du stor erfarenhet och söker nästa utmaning?

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 13 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Krav:• Fordonstekniskutbildning
• B-körkort
• Svenska i tal och skift

Meriterande:• Tidigare erfarenhet med skadereparationer eller fordonsreparationer.
• Erfarenhet eller utbildning inom något/några av våra bilmärken.

Tjänsterna är på heltid med placering i Malmö. Sista ansökningsdag 7/6 och intervjuer kommer ske löpande.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Bilplåtslagare

Bilplåtslagare Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker en bilplåtslagare till Bilia Toyota i Malmö. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.     Huvudsakliga arbetsuppgifter   Som bilplåtslagare arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, gör... Visa mer
Bilplåtslagare
Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker en bilplåtslagare till Bilia Toyota i Malmö. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.    
Huvudsakliga arbetsuppgifter  
Som bilplåtslagare arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Att självständigt söka efter information och reparationsmetoder har en avgörande betydelse för att kunna leverera säkra reparationer.  
Du utför förekommande arbeten inom angiven tid och med hög kvalitét. I arbetet samverkar du med planering, bildelsmän och skaderäknare för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.
Vad vi önskar av dig
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot plåtslagare eller motsvarande. Det är en meriterande om du har varit i en liknande befattning. Körkort B är ett krav.  ?
Personliga egenskaper  
Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service. Vi tror att du är energisk men samtidigt noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.  ?
Det här erbjuder Bilia
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.
Anställningsform, omfattning, placeringsort  
Anställningen är tillsvidare och på heltid på till Bilia Toyota i Malmö. Frågor besvaras av rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilplåtslagare

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Toyota satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en Skadetekniker till Bilia Toyota i Malmö. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.    Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Skadetekniker arbetar d... Visa mer
Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Toyota satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en Skadetekniker till Bilia Toyota i Malmö. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.   
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Att självständigt söka efter information och reparationsmetoder har en avgörande betydelse för att kunna leverera säkra reparationer.

Du utför förekommande arbeten inom angiven tid och med fackmannamässig kvalitet. I arbetet samverkar du med planering, bildelsrådgivare och skaderäknare för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot plåtslagare eller motsvarande. Det är en meriterande om du har varit i en liknande befattning. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning och placering på Bilia Toyotas anläggning i Malmö. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!   
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mercedes-Benz Malmö söker Plåtslagare och Lackerare!

Vill du ta klivet in på MB Malmö? Är du Malmös bästa Plåtslagare eller Lackerare? Har du det som krävs för att leva enligt vårt motto Das beste oder nichts? Hos MB Malmö får du chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. För oss på MB Malmö är framgång en lagsport. Om jobbet   MB Malmö är Sveriges enda fullserviceanläggning och vi är cirka 140 medarbetare. Vi är ett helägt dotterbolag inom koncernen Daimler. Vi ... Visa mer
Vill du ta klivet in på MB Malmö? Är du Malmös bästa Plåtslagare eller Lackerare? Har du det som krävs för att leva enligt vårt motto Das beste oder nichts? Hos MB Malmö får du chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. För oss på MB Malmö är framgång en lagsport.


Om jobbet  

MB Malmö är Sveriges enda fullserviceanläggning och vi är cirka 140 medarbetare. Vi är ett helägt dotterbolag inom koncernen Daimler. Vi servar, hyr ut och säljer både Transportbilar, Lastbilar och Personbilar. Utöver detta har vi även vår Skadeverkstad med både plåt och lackering. Här är vi 13st medarbetare, varav 6 st Plåtslagare. Vår Skadeverkstad utför reparationer och tillhörande arbete av skadade fordon. Vi har interna Skadespecialister som hjälper oss beräkna kostnader, kalkyler och hantera kontakt med försäkringsbolag. Vi hanterar både person- och transportbilar, majoriteten av dessa är inte äldre än 3 år.

Huvudsakliga arbetsmoment Plåtslagare
Riktning, ytbehandling, slipning, spackling och svetsning är några typer av arbetsmoment som du kommer utföra.

Huvudsakliga arbetsmoment Lackerare
Som Lackerare kommer du arbeta med maskering, målning, polering, lackering, slipning, limning, blanda färg och liknande kompetenser som behövs för att färdigställa ett skadat fordon. Du kommer även att jobba med plastskador.

Även om våra produkter är de bästa i världen, är det medarbetarna och kundupplevelsen som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi arbetar varje dag för att bli No.1 i Sverige och vill ge våra kunder en känsla som lever upp till vårt motto, Det bästsa eller inget. Vill du specialisera dig inom vissa typer av arbeten eller skador hjälper vi dig gärna att nå dit. I vårt utbildningscenter kan man även så småningom bli certifierad Plåtslagare av Daimler.

Om Dig  

Vi tror att du som söker är utbildad Plåtslagare, Lackerare, plastreparatör eller annan fordonsteknisk utbildning. B-körkort är ett krav för tjänsten. Erfarenhet från plåtarbete/lackering/plastreparation i en auktoriserad verkstad är meriterande, och arbete med Mercedes-Benz är också ett plus. Då vi främst arbetar med bilmodeller från de senaste åren är erfarenhet från sådana modeller positivt. Systemkunskap från Kobra, Cabas eller CAB Plan är också en styrka. 

För dig är det naturligt att arbeta självständigt och enligt arbetsorder för dina fordon. Du är duktig på att dokumentera vilket arbete du utfört och förstår att det är viktigt för våra Skadespecialister.

Du är stolt över din kunskap och levererar alltid hög kvalité på ditt arbete. Våra kunder har höga förväntningar och du älskar att överträffa dessa. Noggrannhet och hjälpsamhet är en självklarhet för dig. Du lockas av att arbeta på en relativt stor verkstad, där struktur, hjälpsamhet, nöjda kunder och goda resultat står i fokus. Vi ser fram emot sökande med olika bakgrund!


Om oss
På MB Malmö sätter vi medarbetarna vid ratten. Vi tror att det är du och dina 140st kollegor som är nyckeln till att våra kunder får samma elegans i sin service som vi har i våra fordon! Vi tror att när våra medarbetare trivs, trivs också våra kunder. På MB Malmö arbetar vi efter tanken att alla anställda är en VD, en VD som tillsammans med sina VD-kollegor jobbar för att nå vårt gemensamma mål om att bli No. 1 i Sverige på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet. Vi är på god väg, men hoppas att du vill hjälpa oss nå hela vägen. Vi har haft stigande resultat år på år och detta är inget vi vill ändra på. 

Mer info 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Artan Grainca 0406717062. Har du frågor om rekryteringsprocessen så hör av dig till Axel Stigmar HR på tel. 040-679 72 31.    

Ansök nu!   
Ansöker gör du via länken nedan. Varmt välkommen med din ansökan senast söndag 9/1. Vi hanterar ansökningarna löpande.  

#LI-POST Visa mindre

Skadetekniker

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Toyota satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en Skadetekniker till Bilia Toyota i Malmö. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.    Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Skadetekniker arbetar d... Visa mer
Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Toyota satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en Skadetekniker till Bilia Toyota i Malmö. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.   
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Att självständigt söka efter information och reparationsmetoder har en avgörande betydelse för att kunna leverera säkra reparationer.

Du utför förekommande arbeten inom angiven tid och med fackmannamässig kvalitet. I arbetet samverkar du med planering, bildelsrådgivare och skaderäknare för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot plåtslagare eller motsvarande. Det är en meriterande om du har varit i en liknande befattning. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning och placering på Bilia Toyotas anläggning i Malmö. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!   
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare sökes till Nobina i Malmö

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Lund är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverig... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Lund är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 350 medarbetare och 119 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Skåne.  

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete som sker både i grupp och enskilt, med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat få genomföra karosserireparationer, foliering och inredningsreparationer.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till utveckling som person och plåtslagare/mekaniker. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!  

Personliga egenskaper och utbildning  
För den här tjänsten söker vi dig har B-behörighet för bil och plåtslagarutbildning eller motsvarande erfarenhet samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi tror att du har god datorvana då vi använder datorn både med diagnosprogramvaror och för arbetsorderhantering. Har du fordonsteknisk utbildning, erfarenhet av fordons-el eller D-behörighet för buss så är detta meriterande. 

Utöver detta tror vi att du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Att du är utåtriktad och flexibel och tycker om människor. I våra verkstäder håller vi ordning och reda så proffsighet och noggrannhet värderas högt.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på arbetstidsmått. Individuell lönesättning tillämpas.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Orfeas Fotiadis, e-post: [email protected] alt.  
tel. 072-967 02 42 

Facklig kontaktperson:  
Carita Alenius, e-post: [email protected] alt.  
tel. 0708-79 49 46 

Ansökan
Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande. Visa mindre

Skadereparatör/Malmö

Vi söker dig som har en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skadereparatör inom fordonsbranschen alternativt med motsvarande erfarenhet. Vi reparerar fordon i yrkestrafiken som lastbilar och lätta lastbilar. Som en skadereparatör hos oss i Malmö kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer på fordon. Då vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karaktär... Visa mer
Vi söker dig som har en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skadereparatör inom fordonsbranschen alternativt med motsvarande erfarenhet.
Vi reparerar fordon i yrkestrafiken som lastbilar och lätta lastbilar. Som en skadereparatör hos oss i Malmö kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer på fordon.
Då vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karaktär. Tjänsten ingår i ett arbetsteam på fullserviceanläggningen.
Sandströms Center erbjuder god arbetsmiljö där vi värnar om våra medarbetare, personlig utveckling och kompetensnivån för att på så sätt säkra fortsatt expansion och kunna erbjuda vår personal bästa möjliga villkor och utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Mercedes-Benz Malmö söker Plåtslagare

Mercedes-Benz Malmö söker Plåtslagare! Vill du ta nästa kliv som Plåtslagare? Har du det som krävs för att leva enligt vårt motto Das beste oder nichts? Hos MB Malmö får du chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. För oss på MB Malmö är framgång en lagsport. Om jobbet   MB Malmö är Sveriges enda fullserviceanläggning och vi är cirka 160 medarbetare. Vi servar, hyr ut och säljer både Transportbilar, Lastbilar ... Visa mer
Mercedes-Benz Malmö söker Plåtslagare!
Vill du ta nästa kliv som Plåtslagare? Har du det som krävs för att leva enligt vårt motto Das beste oder nichts? Hos MB Malmö får du chansen att arbeta med världens bästa fordon, men också på en fantastisk arbetsplats. För oss på MB Malmö är framgång en lagsport.


Om jobbet  

MB Malmö är Sveriges enda fullserviceanläggning och vi är cirka 160 medarbetare. Vi servar, hyr ut och säljer både Transportbilar, Lastbilar och Personbilar. Utöver detta har vi även vår Skadeverkstad med både plåt och lackering. Här är vi 13st medarbetare, varav 5st Plåtslagare.

Som Plåtslagare på MB Malmö utför du reparationer och tillhörande arbete av skadade fordon. Du kommer även att jobba med plastskador. Vi hanterar både person- och transportbilar, majoriteten av dessa är inte äldre än 3 år. Vill du specialisera dig inom vissa typer av arbeten eller skador hjälper vi dig gärna att nå dit. I vårt utbildningscenter kan man även så småningom bli certifierad Plåtslagare av Daimler.

Även om våra produkter är de bästa i världen, är det medarbetarna och kundupplevelsen som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi arbetar varje dag för att bli No.1 i Sverige och vill ge våra kunder en känsla som lever upp till vårt motto Das Beste oder nichts.


Om Dig  

Vi tror att du som söker är utbildad Plåtslagare eller motsvarande. B-körkort är ett krav för tjänsten. Erfarenhet från plåtarbete i en auktoriserad verkstad är meriterande, och arbete med Mercedes-Benz är också ett plus. Då vi främst arbetar med bilmodeller från de senaste åren är erfarenhet från sådana modeller positivt. Systemkunskap från Kobra eller CAB Plan är också en styrka.  

För dig är det naturligt att arbeta självständigt och enligt arbetsorder för dina fordon. Du är stolt över din kunskap och levererar alltid hög kvalité på ditt arbete. Våra kunder har höga förväntningar och du älskar att överträffa dessa. Noggrannhet och hjälpsamhet är en självklarhet för dig. Du lockas av att arbeta på en relativt stor verkstad gemenskap, nöjda kunder och goda resultat står i fokus. Vi ser fram emot sökande med olika bakgrund!


Om oss
På MB Malmö sätter vi medarbetarna vid ratten. Vi tror att det är du och dina 160st kollegor som är nyckeln till att våra kunder får samma elegans i sin service som vi har i våra fordon! Vi tror att när våra medarbetare trivs, trivs också våra kunder. På MB Malmö arbetar vi efter tanken att alla anställda är en VD, en VD som tillsammans med sina VD-kollegor jobbar för att nå vårt gemensamma mål om att bli No. 1 i Sverige på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet. Vi är på god väg, men hoppas att du vill hjälpa oss nå hela vägen.    

MB Malmö erbjuder dig en mycket spännande framtid i ett kundfokuserat och globalt företag. Vi har haft stigande resultat år på år och detta är inget vi vill ändra på. MB Malmö erbjuder mycket goda individuella utvecklings- och karriärmöjligheter.

Mer info 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Artan Grainca 0406717062. Har du frågor om rekryteringsprocessen så hör av dig till Axel Stigmar HR på tel. 040-679 72 31.    

Ansök nu!   
Ansöker gör du via länken nedan. Varmt välkommen med din ansökan senast söndag 14/3. Vi hanterar ansökningarna löpande.  

#LI-POST Visa mindre

Bilplåtslagare

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en duktig skadetekniker till vår anläggning i Malmö. Är du en driven skadetekniker som är redo för nya utmaningar? Är du kundorienterad och beredd att ge det lilla extra för att göra ett bra arbete? Då är det kanske dig vi söker. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill... Visa mer
Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en duktig skadetekniker till vår anläggning i Malmö. Är du en driven skadetekniker som är redo för nya utmaningar? Är du kundorienterad och beredd att ge det lilla extra för att göra ett bra arbete? Då är det kanske dig vi söker. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med oss på den resan. 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför självständigt förekommande arbete inom angiven tid och med fackmannamässig kvalitét. I arbetet samverkar du med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. 
Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot skadereparation alternativt plåtslagarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom skadereparation och goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.  
Personliga egenskaper
Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Malmö. Tillträde sker enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande! 
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Mekaniker - inriktning fordon

Vi söker nu mekaniker till BM Transportkylservice i Malmö. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att reparera, serva och underhålla, mestadels, tyngre fordon. Arbetstid dagtid, men beredskap kan förekomma. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som har någon form av erfarenhet och/eller utbildning inom el, kyla, fordon eller verkstad. Du behöver inte tidigare jobbat som bilmekaniker, men du har ett stort intresse för denna typen av arbete. Informati... Visa mer
Vi söker nu mekaniker till BM Transportkylservice i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att reparera, serva och underhålla, mestadels, tyngre fordon.
Arbetstid dagtid, men beredskap kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har någon form av erfarenhet och/eller utbildning inom el, kyla, fordon eller verkstad. Du behöver inte tidigare jobbat som bilmekaniker, men du har ett stort intresse för denna typen av arbete.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, [email protected], 0417-77 99 82 eller Sebastian Strömberg, [email protected], 0417-77 99 85

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Tjänsterna börjar med en provanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos BM Transportkylservice. Visa mindre

Skadereparatör/Malmö

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för ... Visa mer
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.


Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.


Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 200 miljoner.


Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se. Du har troligen en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skadereparatör inom fordonsbranschen.


Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.


Är trygg i dig själv, prestigelös och har ett gott ordningssinne.


Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer av fordonsskador.


Vi reparerar skador på lätta och tunga fordon i yrkestrafik. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen också av en växlande karaktär.


Erfarenhet från laminering och plastarbete är meriterande för tjänsten. Visa mindre

Skadereparatör/Malmö

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för ... Visa mer
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.


Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.


Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 165 miljoner.


Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se. Du har troligen en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skadereparatör inom fordonsbranschen.


Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.


Är trygg i dig själv, prestigelös och har ett gott ordningssinne.


Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer av fordonsskador.


Vi reparerar skador på lätta och tunga fordon i yrkestrafik. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen också av en växlande karaktär.


Erfarenhet från laminering och plastarbete är meriterande för tjänsten. Visa mindre

Werksta Malmö söker bilplåtslagare, bli en av oss! #jobbjustnu

Hos oss på Werksta Malmö utför vi skadereparationer på bland annat Citroën, Iveco, Izuzu, Subaru och Suzuki. Vi söker en erfaren och serviceinriktad bilplåtslagare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Vi erbjuder dig: En anställning i en organisation där våra värdeord är: - Människor - Kvalitet - Ärlighet - Respekt Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Att få vara med på en sp... Visa mer
Hos oss på Werksta Malmö utför vi skadereparationer på bland annat Citroën, Iveco, Izuzu, Subaru och Suzuki. Vi söker en erfaren och serviceinriktad bilplåtslagare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov.

Vi erbjuder dig:
En anställning i en organisation där våra värdeord är:

- Människor
- Kvalitet
- Ärlighet
- Respekt

Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Att få vara med på en spännande resa i en organisation under utveckling
Ljusa fina lokaler och god arbetsmiljö
Kontinuerlig utveckling och utbildning


Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare men även dig som är i början av din karriär och vill vara med och utvecklas med oss. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Det är viktigt att du behärskar svenska väl i tal och skrift .Det är en förutsättning för att kunna tyda våra reparationsanvisningar och för obligatoriska utbildningar.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med flera olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på dina arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer
- Svetsa, limma och nita
- Demontering och montering
- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat


Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.

Koncernen Werksta
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare. www.werksta.se (http://www.werksta.se) Visa mindre

Vi söker bilplåtslagare med gedigen erfarenhet och hantverksskicklighet

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING - Bilplåtslageri DINA KVALIFIKATION... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Bilplåtslageri

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av bilplåtslageri
- Goda referenser.
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Yrkesbevis.
- Liftkort
- Heta Arbeten
- Säkra lyft.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilplåtslagare med erfarenhet av kundkontakter

Equip Auto AB i Malmö har varit verksamma i Malmö sedan 1989. Vi erbjuder bilvårdstjänster och skadereperationer till företag och privatkunder i närområdet. Du är utbildad eller har erfarenhet av bilplåtslageri, spackling och förberedande lackeringsarbeten. Erfarenhet inom lackering är en merit. Vi behov ska du också vara beredd att rycka in och hjälpa till med annat inom vårt tjänsteutbud. Arbetet innebär även en del kundkontakter, besiktningar, tele... Visa mer
Equip Auto AB i Malmö har varit verksamma i Malmö sedan 1989. Vi erbjuder bilvårdstjänster och skadereperationer till företag och privatkunder i närområdet. Du är utbildad eller har erfarenhet av bilplåtslageri, spackling och förberedande lackeringsarbeten. Erfarenhet inom lackering är en merit.


Vi behov ska du också vara beredd att rycka in och hjälpa till med annat inom vårt tjänsteutbud.


Arbetet innebär även en del kundkontakter, besiktningar, telefonkontakter och bokningar varför goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.


#jobbjustnu Visa mindre

Skadereparatör/Malmö

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för ... Visa mer
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.


Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.


Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 165 miljoner.


Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se. Du har troligen en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skadereparatör inom fordonsbranschen.


Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.


Är trygg i dig själv, prestigelös och har ett gott ordningssinne.


Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer av fordonsskador.


Vi reparerar skador på lätta och tunga fordon i yrkestrafik. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen också av en växlande karaktär.


Erfarenhet från laminering och plastarbete är meriterande för tjänsten. Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skadereparatör/Malmö

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för ... Visa mer
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.


Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.


Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 165 miljoner.


Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se. Du har troligen en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skadereparatör inom fordonsbranschen.


Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.


Är trygg i dig själv, prestigelös och har ett gott ordningssinne.


Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer av fordonsskador.


Vi reparerar skador på lätta och tunga fordon i yrkestrafik. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen också av en växlande karaktär.


Erfarenhet från laminering och plastarbete är meriterande för tjänsten. Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare till bilverkstad!

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar. Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med... Visa mer
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Vi söker nu duktiga och engagerade plåtslagare som vill jobba under stort eget ansvar.
Här finns möjligheten att jobba med ett stort varumärke med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. 
Du som söker har ett servicetänk och agerar utefter kundens behov.
 
Du har förståelsen för att man slutför alla jobb till 100% och ser servicen mot kund bakom alla uppdrag.
Här jobbar man i team med stort eget inflytande på sin egen arbetsvardag. 
Kvalitet är ett huvudsakligt tänk genom hela arbetet. 
 
Arbetstiderna är huvudsakligen 7-16. 
Du som söker har en utbildning i bagaget och har något eller några års erfarenhet ifrån en auktoriserad plåtverkstad. 
Du har god kännedom kring de större bilmärken som finns. 
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skadereparatör / Malmö

Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer av fordonsskador. Vi reparerar skador på lätta och tunga fordon i yrkestrafik. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen också av en växlande karaktär. Erfarenhet från laminering och plastarbete är meriterande för tjänsten. Du har troligen en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skaderepara... Visa mer
Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer av fordonsskador.

Vi reparerar skador på lätta och tunga fordon i yrkestrafik. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen också av en växlande karaktär.

Erfarenhet från laminering och plastarbete är meriterande för tjänsten.


Du har troligen en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skadereparatör inom fordonsbranschen.

Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.

Är trygg i dig själv, prestigelös och har ett gott ordningssinne.Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.

Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.

Vi är idag cirka 80 anställda i koncernen med en omsättning runt 140 miljoner.

Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se. Visa mindre

Plåtslagare

Din Bil Syd, Volkswagen LundSöker en PlåtslagareÄr du en driven Plåtslagare som motiveras av att jobba med kvalitet och duktiga kollegor i en märkesverkstad med den senaste tekniken? Då kan du vara en av de tekniker vi söker! Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade... Visa mer
Din Bil Syd, Volkswagen LundSöker en PlåtslagareÄr du en driven Plåtslagare som motiveras av att jobba med kvalitet och duktiga kollegor i en märkesverkstad med den senaste tekniken? Då kan du vara en av de tekniker vi söker! Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.Om tjänstenDu kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.KvalifikationerDu som söker har fordonsteknisk utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer, det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.Personliga egenskaperVi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Som person är du driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.AnsökanKänner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida https://dinbil.easycruit.com/ senast 16 juni. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.Som anställd hos oss sök jobbet via "Internansökan", där du uppger referensnummer SYVW19-33-72 i "övriga uppgifter".VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre