Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Malmö

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Betald lastbilsutbildning med garanterat jobb i Malmö!

Ansök    Sep 19    Manpower AB    Distributionsförare
Just nu har du en unik möjlighet till att få gå en betald utbildning för att bli lastbilschaufför. Du får även ett säkrat jobb efter utbildningen. Har du en passion för transportbranschen och ett driv att vilja utvecklas? Är du ansvarsfull och motiverad? Vill du utvecklas i en bransch där det finns stora jobbmöjligheter? Välkommen med din ansökan redan idag! Att vara lastbilschaufför på Manpower Vi på Manpower startar ett nytt karriärprogram då vi ser att... Visa mer
Just nu har du en unik möjlighet till att få gå en betald utbildning för att bli lastbilschaufför. Du får även ett säkrat jobb efter utbildningen. Har du en passion för transportbranschen och ett driv att vilja utvecklas? Är du ansvarsfull och motiverad? Vill du utvecklas i en bransch där det finns stora jobbmöjligheter? Välkommen med din ansökan redan idag!

Att vara lastbilschaufför på Manpower
Vi på Manpower startar ett nytt karriärprogram då vi ser att det behövs fler lastbilschaufförer i Sverige. Under de kommande tio åren kommer landets åkerier att behöva anställa 50 000 nya lastbilschaufförer. Efter din utbildning är du garanterad ett jobb hos oss. Du blir anställd av oss på Manpower och kommer att arbeta som lastbilschaufför hos en av våra kunder. Du kommer att bli matchad mot ett uppdrag. Som lastbilschaufför finns det en mängd valmöjligheter och som konsult hos oss behöver du vara öppen för att jobba med alla typer av körningar och skift. Hos oss får du en god start på din nya karriär!

Vad får du av att gå Manpower Drivers Academy?
Du får en unik möjlighet till att gå en betald utbildning för att ta behörigheterna för att köra lastbil i yrkesmässig trafik. Du får ta ditt C-körkort (körkort för tung lastbil) samt YKB (Yrkeskompetensbevis). Yrkeskompetensbevis krävs för att få köra tunga fordon i yrkesmässig trafik. Du får lön under hela utbildningsprogrammet!

Hur ser Manpower Drivers Academy ut?
* Utbildningen vara i 6-8 veckor
* Teori i 16 dagar på distans
* 17 timmars körning
* 3 dagar med praktiska övningar i grupp för YKB
* 10 timmars YKB körning
* Teoriprov för C-körkort
* Kunskapsprov för YKB
* Körprov

Hos oss får alla nödvändiga kompetenser på kort tid och du är garanterad jobb efter din utbildning! Utbildningen kommer vara intensiv och kräver att du är motiverad till att utvecklas.

Vem är du?
För att var aktuell för programmet behöver du behärska svenska obehindrat i tal och skrift. Du är bosatt i Malmö eller i närheten. Du har tidigare arbetat inom lager och logistik, som budbilsförare, taxichaufför eller liknande jobb inom transportbranschen. För att kunna ta C-körkort behöver du tidigare ha B-körkort.

Du har ett brinnande intresse för transportbranschen och viljan att lära dig mer. Det är viktigt att du ser en långsiktighet i yrket som lastbilschaufför. Du är självständig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och har en stor känsla för ansvar då oväntade saker kan ske. Därutöver känner dig bekväm med att arbeta ensam, har en god fysik och kan planera din tid. Till sist har du också en fallenhet för service och är öppen för skiftarbete.

Kursstart: Mitten av oktober.

Studietid: Heltid i 6 veckor.

Plats för utbildning och uppdrag: Utbildningen kommer att vara belägen hos YrkesAkademin i Malmö. Uppdragen efter utbildningen kommer att vara i närheten av Malmö.

Hur ser rekryteringsprocessen ut?
* Du skickar in din ansökan
* Vi går igenom din ansökan
* Vi gör en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret
* Vi ringer upp dig för en telefonintervju
* Du har en videointervju med den konsultchef du kommer att få som chef hos Manpower
* Vi ringer dina referenser
* Du får genomföra ett digitalt test som mäter din förmåga att följa instruktioner, uppmärksamhet på detaljer och numerisk slutledningsförmåga
* Du får besked om anställning och en plats i karriärprogrammet
* Du blir matchad mot lämpligt uppdrag

Platserna kan fyllas under ansökningstiden då vi rekryterar löpande, ansök därför så snart som möjligt för att säkra din plats.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl eller telefon. Vid frågor om karriärprogrammet är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom på mejl [email protected]

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Visa mindre

C-kort chaufför till Malmö Airport

Prodea (https://www.prodea.se/) är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi bemannar och rekryterar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida eller en unik hisspitch men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder och kanske världens bästa kollegor. Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa vår... Visa mer
Prodea (https://www.prodea.se/) är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi bemannar och rekryterar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida eller en unik hisspitch men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder och kanske världens bästa kollegor.

Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa våra tjänster, utmanar de stora trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen och det är därför vi i år hamnade på 10e plats i ????Di Gasell???? vilket vi är mycket stolta för.

Nu söker vi chaufförer med C-körkort till vår kund i Malmö Airport.

Du kommer att arbeta som lastbilschaufför med arbetsuppgifter så som att lasta och lossa gods/utrustning på lastbilar. Köra/frakta gods m.m.

Krav.

- Flytande svenska och engelska.
- Läs och skrivförståelse på svenska och engelska.
- C-körkort samt giltigt YKB.
- Du måste kunna styrka vad du har gjort de senaste 5 åren.
- Du måste vara i god fysik.
- God förståelse för service.
Du som har kommit så här långt har säkert massor med frågor!

Uppfyller du grundkraven? Har du erfarenhet inom yrket, trivs du med fysiska arbetsuppgifter och är du dessutom en höjdare på god service?

Känner du igen dig så ansök nu så återkopplar vi inom kort och berättar mer om tjänsten. Visa mindre

Extrajobb för studenter inom återvinning/miljö!

Nu söker vi dig som som har möjlighet att jobba extra inom återvinningsbranschen i Malmö! Vi söker nu dig som har möjlighet att arbeta extra hos vår kund som är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Du kommer arbeta att åka med en chaufför och assistera vid inhämtningen av återvinningsbart material. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 06.00-15:00 men även kvällspass kan förekomma. Vi ser helst att du ska vara tillgänglig för ut... Visa mer
Nu söker vi dig som som har möjlighet att jobba extra inom återvinningsbranschen i Malmö!

Vi söker nu dig som har möjlighet att arbeta extra hos vår kund som är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö.

Du kommer arbeta att åka med en chaufför och assistera vid inhämtningen av återvinningsbart material.

Arbetstiderna är främst måndag-fredag 06.00-15:00 men även kvällspass kan förekomma. Vi ser helst att du ska vara tillgänglig för utbokning minst 2 dagar i veckan.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund som är belägen i Östra Hamnen i Malmö.

Din profil
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och är sugen på att ta ett första steg ut i arbetslivet.
Vi tror att du är i början av dina studier och är sugen på att arbeta extra vid sidan. Du som söker är en effektiv och noggrann person som tycker om att vara aktiv och har god samarbetsförmåga. Vi tror att du är van att arbeta fysiskt och inte har några problem med en del tunga lyft.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte utan skicka in din ansöka så fort som möjligt, vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

C1-kortschaufförer till Hemfrids Flyttservice – Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Att packa ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Flyttmedarbetare med C1-kort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Att packa ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Chaufför till storkök i Malmö

Skolfood i Malmö erbjuder nu en tjänst som innefattar att som chaufför leverera skolmat från vårt kök i Malmö till våra skolor enligt en kör runda. Dina arbetsuppgifter är lastning och packning av värme vagnar. Vem söker vi? Du är en pigg, glad, trevlig & tillmötesgående person som är självgående och har god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös och du tar dig med glädje an både stora och små uppgifter. För oss är du ansiktet utåt till våra kund... Visa mer
Skolfood i Malmö erbjuder nu en tjänst som innefattar att som chaufför leverera skolmat från vårt kök i Malmö till våra skolor enligt en kör runda.
Dina arbetsuppgifter är lastning och packning av värme vagnar.
Vem söker vi?
Du är en pigg, glad, trevlig & tillmötesgående person som är självgående och har god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös och du tar dig med glädje an både stora och små uppgifter. För oss är du ansiktet utåt till våra kunder
Det är av största vikt att du är engagerad i ditt arbete och har en positiv och lösnings orienterad inställning. För att lyckas i rollen bör du ha både hög stress tröskel och stor kapacitet då det förekommer perioder med hög arbetsbelastning.
Personliga egenskaper
Flexibel och självgående
Aktiv
God servicekänsla
Noggrann


Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetstider: måndag - fredag Visa mindre

Chaufförer med C1-körkort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna fl... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna flyttbil. Du kommer hjälpa till med att lasta in möbler och kartonger och även övernattningar på andra orter i Sverige förekommer. Vid övernattning erbjuder vi bra standard på hotell.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Resor förekommer i arbetet
Din profil

Till rollen söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som chaufför inom flytt är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Serviceman

Serviceman Motiveras du av att ge service i världsklass samt att ha frihet under ansvar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en serviceman med start 1/10 2022 fram till och med 31/3 2023 med möjlighet till förlängning. Här får du ett jobb som bjuder på fria variationsrika arbetsdagar med mycket ansvarstagande. Är du rätt person för detta? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning! Om jobbet som serviceman... Visa mer
Serviceman

Motiveras du av att ge service i världsklass samt att ha frihet under ansvar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en serviceman med start 1/10 2022 fram till och med 31/3 2023 med möjlighet till förlängning. Här får du ett jobb som bjuder på fria variationsrika arbetsdagar med mycket ansvarstagande. Är du rätt person för detta? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning!

Om jobbet som serviceman

- du har fasta distributionsturer till företagskunder i Malmö med omnejd

- leveranserna av entrémattor kräver god fysik då man hos vissa kunder får ta trapporna

- kan planera ditt jobb för att inte ”springa” i onödan

- du är företagets ansikte utåt både hos kund men även på vägarna

Är du Vår nya serviceman?

Vi på Lernia Bemanning söker dig som brinner för hög kundnöjdhet samt bra service.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt samt att du kan ta egna initiativ. Vidare fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt. Sist men inte minst utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrket sedan tidigare.

Om Kunden

Kunden är ett framgångsrikt företag som verkar inom tvätt industrin. De arbetar huvudsakligen med tvätt av arbetskläder samt entrémattor.

Intresserad?

Kontakta Sara Thörn Möller 072 254 64 45 [email protected]

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan

Övrigt

Uppdragslängd: Säsong ( 2022.10.01-2023.03.31 ) med möjligheter till förlängning alt övertag till kund för rätt person.

Placeringsort: Arlöv

Krav för denna tjänsten är B-körkort

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar Visa mindre

Lastbilschaufför nattdistribution

Ansök    Sep 14    Bud & Co Malmö    Distributionsförare
God lokalkännedom av Skåne eller eventuellt bra inlärningsförmåga. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft förekommer så det är viktigt att du har god fysik. Du ska kunna börja omgående. Vana vid distribution är ett krav. C körtkort är ett krav. Vi utökar så söker en lastbilschaufför för natt-distribution till fasta mottagare i Malmö och Lund. Felfri svenska i tal/skrift är ett krav pga av kundkontakt samt kontakt med transportledning, innehaft k... Visa mer
God lokalkännedom av Skåne eller eventuellt bra inlärningsförmåga.
Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft förekommer så det är viktigt att du har god fysik.
Du ska kunna börja omgående. Vana vid distribution är ett krav.
C körtkort är ett krav. Vi utökar så söker en lastbilschaufför för natt-distribution till fasta mottagare i Malmö och Lund.
Felfri svenska i tal/skrift är ett krav pga av kundkontakt samt kontakt med transportledning, innehaft körkort minst 5 år samt kunna visa upp ett rent straffregister. Arbetstid är Måndag - Fredag ca 23.45-08.00. Visa mindre

Rent a Tent söker tältmontörer

Ansök    Sep 1    Rentera Syd AB    Distributionsförare
Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Vi söker nu 3 st anställda till vårt lager i Malmö. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund. För att passa in hos oss ska du vara positiv och flexibel samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ska ... Visa mer
Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Vi söker nu 3 st anställda till vårt lager i Malmö.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund.
För att passa in hos oss ska du vara positiv och flexibel samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ska du även vara serviceinriktad och social.
Arbetet som tältmontör innebär hårt fysiskt arbetet. Med anledning av detta bör du ha en god fysik och vara beredd på att ta i.
Goda kunskaper i svenska eller engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Arbetstid/varaktighet
Behovsanställning löpande från den 1 september, slutdatum är flexibelt.
Ansökan
Ansökan tas endast emot via vår hemsida https://rentatent.se/rekrytering/malmo Visa mindre

Teknisk chaufför till TLS Group

TLS Group AB söker Teknisk Chaufför med C-kort i Malmö Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/teknisk-chauffor/107 Vill du vara en del av teamet hos en av branschens ledande inom transport och installation av teknisk utrustning och ömtåligt gods? Kan du ge kunderna en fantastisk upplevelse och säkerställa kvalitet och punktlighet i ditt arbete?? Då ska du ta chansen och bli teknisk chaufför hos TLS Group. Om jobbet... Visa mer
TLS Group AB söker Teknisk Chaufför med C-kort i Malmö


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/teknisk-chauffor/107


Vill du vara en del av teamet hos en av branschens ledande inom transport och installation av teknisk utrustning och ömtåligt gods? Kan du ge kunderna en fantastisk upplevelse och säkerställa kvalitet och punktlighet i ditt arbete?? Då ska du ta chansen och bli teknisk chaufför hos TLS Group.


Om jobbet


Din primära uppgift är att leverera och installera teknisk utrustning hos våra kunder, se till att den fungerar ordentligt, instruera kunden i användning och eventuellt ta med begagnad utrustning i retur. Därtill kommer flyttuppgifter i samband med exempelvis företagsflytt.


Vad vi förväntar oss


Det är viktigt att du har en god teknisk förståelse så att du snabbt kan tillägna dig kunskaper och färdigheter om den utrustning du ska arbeta med. Dessutom lägger vi vikt vid att du förstår betydelsen av en korrekt och riktig hantering och montering av utrustningen, att du håller vad du lovar och att du kan leverera förstklassig service ute hos kunden.


Dessutom är det viktigt att du:


· Kan leva med och hålla varierande arbetstider
· Är noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig
· Har överblick och är handlingskraftig
· Kan arbeta självständigt med respekt för att du är en del av ett team
· Har minst C-körkort
· Talar och skriver svenska på hög nivå
· Är van att arbeta med dator och surfplatta
· Är beredd att presentera utdrag ur belastningsregistret
Vad vi erbjuder


· En arbetsplats där stämningen är hög och varje dag präglas av en hög energinivå.
· Kompetenta och tillmötesgående kollegor som alltid är redo att hjälpa dig.
· Arbetskläder, verktyg, surfplatta och annan nödvändig utrustning.
· En grundlig introduktion och upplärning där du får gå vid sidan om en erfaren montör.
Om du kan se dig själv på jobbet ska du skynda dig att skicka din ansökan med bifogat CV och relevanta bilagor
Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Lastbilsförare till Skåneföretag

Sweden BG Logistik är ett företag beläget i Malmö. Verksamheten är stabil och bedriver transport av gods. Sweden BG Logistik är redo att utöka teamet med en lastbilsförare. Rollen som lastbilsförare innebär att vara en del av vårt team och transportera gods. Du kommer att ha delvis kontakt med såväl kunder som kollegor. I arbetsuppgifterna ingår att hämta och lämna trailer, lasta och lossa gods till olika destinationer samt att varsamt ta hand om lastbile... Visa mer
Sweden BG Logistik är ett företag beläget i Malmö. Verksamheten är stabil och bedriver transport av gods. Sweden BG Logistik är redo att utöka teamet med en lastbilsförare.
Rollen som lastbilsförare innebär att vara en del av vårt team och transportera gods. Du kommer att ha delvis kontakt med såväl kunder som kollegor. I arbetsuppgifterna ingår att hämta och lämna trailer, lasta och lossa gods till olika destinationer samt att varsamt ta hand om lastbilen. Som lastbilsförare krävs det att du är orienterad och stresstålig.
Vi söker dig som är intresserad av vår bransch och/eller har erfarenhet av att transportera gods. Du är en person som är initiativtagande och engagerad. De personliga egenskaperna vi gärna ser att du har är att ha en positiv inställning, samarbetsförmåga, förmågan att se helhetsperspektivet och ett stort kundfokus. Du är alltid serviceinriktad och vill hitta den mest optimala lösningen för kunden. Du har med fördel med dit ett C-körkort och besitter kompetens i flera språk.
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, 100 %. Helgtjänstgöring kan förekomma i tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan sker genom att mejla din ansökan och CV till följande mailadress: [email protected] management
Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2022.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Izabela Pandeva via [email protected] management
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Betongbilschaufför till Malmö

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som betongbilschaufför i Malmö. Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder samt att du har erfarenhet av att köra tunga fordon, då har vi på 2Complete tjänsten för dig. I rollen som betongbilschaufför kommer du att leverera betong till företagets kunder. Du kommer att ansvara för ditt eget fordon och all utrustning. Vi ser att du trivs med varierat arbete där det vid behov krävs det lilla extra för att g... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som betongbilschaufför i Malmö. Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder samt att du har erfarenhet av att köra tunga fordon, då har vi på 2Complete tjänsten för dig. I rollen som betongbilschaufför kommer du att leverera betong till företagets kunder. Du kommer att ansvara för ditt eget fordon och all utrustning. Vi ser att du trivs med varierat arbete där det vid behov krävs det lilla extra för att göra kunden nöjd.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, utgångspunkten kommer vara från företagets fabrik utanför Malmö. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av företaget.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker en person som arbetat med att köra tunga fordon i minst 1-3 år, du har C-körkort samt YKB. Har du erfarenhet av att arbeta med kundkontakt är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, du är ordningsam, lojal och ansvarstagande. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och trivs med att samarbeta med kollegor.

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

C-kort chaufför till Malmö Airport

Prodea (https://www.prodea.se/) är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi bemannar och rekryterar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida eller en unik hisspitch men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder och kanske världens bästa kollegor. Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa vår... Visa mer
Prodea (https://www.prodea.se/) är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi bemannar och rekryterar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida eller en unik hisspitch men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder och kanske världens bästa kollegor.

Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa våra tjänster, utmanar de stora trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen och det är därför vi i år hamnade på 10e plats i ????Di Gasell???? vilket vi är mycket stolta för.

Nu söker vi chaufförer med C-körkort till vår kund i Malmö Airport.

Du kommer att arbeta som lastbilschaufför med arbetsuppgifter så som att lasta och lossa gods/utrustning på lastbilar. Köra/frakta gods m.m.

Krav.

- Flytande svenska och engelska.
- Läs och skrivförståelse på svenska och engelska.
- C-körkort samt giltigt YKB.
- Du måste kunna styrka vad du har gjort de senaste 5 åren.
- Du måste vara i god fysik.
- God förståelse för service.
Du som har kommit så här långt har säkert massor med frågor!

Uppfyller du grundkraven? Har du erfarenhet inom yrket, trivs du med fysiska arbetsuppgifter och är du dessutom en höjdare på god service?

Känner du igen dig så ansök nu så återkopplar vi inom kort och berättar mer om tjänsten. Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes för extrajobb till Scania i Malmö

Ansök    Aug 31    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Har du CE-körkort och är du på jakt efter ett extrajobb som är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Trivs du med långkörningar och vill du samtidigt vara med och testa nya lastbilsmodeller? Just nu söker vi på Manpower dig som vill jobba extra hos vår populära kund Scania Transportlaboratorium AB i Malmö. Välkommen med din ansökan till oss redan idag! Vad går arbetet som lastbilschaufför hos Scania ut på? Du kommer att bli anställd av oss på Manp... Visa mer
Har du CE-körkort och är du på jakt efter ett extrajobb som är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Trivs du med långkörningar och vill du samtidigt vara med och testa nya lastbilsmodeller? Just nu söker vi på Manpower dig som vill jobba extra hos vår populära kund Scania Transportlaboratorium AB i Malmö. Välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Vad går arbetet som lastbilschaufför hos Scania ut på?

Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta hos vår kund Scania Transportlaboratorium AB. Din anställningsort kommer att vara Malmö men du kommer att utgå från Ishøj (Köpenhamn) och köra till Götaström eller Swolle (Nederländerna). Du kommer inte att lasta själv men är ansvarig för att lasten är förankrad på ett säkert sätt. En stor del av ditt arbete kommer att vara att testa och utvärdera nya lastbilar, en del har inte kommit ut på marknaden än. Arbetstiderna är varierande och förlagda på dag, kväll, natt samt helg. Du kommer att ha tillgång till eget rum på plats vid övernattning.

Vem är du?

Vi söker dig som kan arbeta extra minst 2 dagar i veckan. Du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är ansvarsfull, engagerad och trivs med att arbeta självständigt. Du som chaufför kommer att vara med och testa ny teknik under körningarna och det är viktigt att du har ett intresse för utveckling. Vi ser helst att du bor i närområdet så att du kan ta dig till Ishøj i Danmark snabbt.

Krav för tjänsten

* Du har CE-körkort
* Du har giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
* Du behärskar svenska väl i tal och skrift
* Du kan göra dig förstådd på engelska
* Du har tillgång till egen bil
* Du har digitalt färdskrivarkort
* Du har giltigt pass
* Du har en god datorvana

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med semitrailerkoppling/ körning.

I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övrig arbetsmarknad. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare övre hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och långt sikt. Visa mindre

Roger Erikssons Transport söker CE chaufförer i Ystad, Malmö & Helsingborg

Roger Erikssons Transport söker CE chaufförer i Ystad, Malmö & Helsingborg Se hela annonsen och ansök: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/roger-erikssons-transport-soker-ce-chaufforer/145 Vi har fått fler uppdrag hos våra kunder och utökat vår fordonsflotta, så vi behöver fler chaufförer för lotsning i Skåne och även fjärrtransport med utgångs ort Helsingborg, Malmö och Ystad. Du ska ha YKB, CE Körkort och truckkort. Roger Eriksson Transport & Spedi... Visa mer
Roger Erikssons Transport söker CE chaufförer i Ystad, Malmö & Helsingborg
Se hela annonsen och ansök:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/roger-erikssons-transport-soker-ce-chaufforer/145


Vi har fått fler uppdrag hos våra kunder och utökat vår fordonsflotta, så vi behöver fler chaufförer för lotsning i Skåne och även fjärrtransport med utgångs ort Helsingborg, Malmö och Ystad. Du ska ha YKB, CE Körkort och truckkort.
Roger Eriksson Transport & Spedition AB har idag ett stort antal lastbilar som trafikerar befintliga rutter i Nordeuropa. Bolaget har 30 anställda och har sina lokaler i Ystads hamn och Tomelilla
Ansökan sker via www.forartjanst.se Visa mindre

Lastbilsförare

Ansök    Aug 27    Godis Landet    Distributionsförare
Godislandet söker 3 chaufförer med ERFARENHET av kyl & frys-transporter Arbetsuppgifter Distribution och körning i Skåne. Vi söker personer som är stresståliga, har god lokalkännedom och har ERFARENHET av arbete inom distribution. KRAV: C- eller CE-behörighet YKB ADR och truckkort är önskvärt, men ej krav. BECE fordras Tills vidare Enligt överenskommelse 100% Varaktighet: Förhandlas med arbetsgivare Arbetstider: Förhandlas med arbetsgivare Fast månads- vec... Visa mer
Godislandet söker 3 chaufförer med ERFARENHET av kyl & frys-transporter
Arbetsuppgifter
Distribution och körning i Skåne. Vi söker personer som är stresståliga, har god lokalkännedom och har ERFARENHET av arbete inom distribution.
KRAV:
C- eller CE-behörighet
YKB
ADR och truckkort är önskvärt, men ej krav.
BECE fordras
Tills vidare
Enligt överenskommelse
100%
Varaktighet: Förhandlas med arbetsgivare Arbetstider: Förhandlas med arbetsgivare
Fast månads- vecko- eller timlön Kollektivavtal finns och lön enligt avtal
Ansökan :
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Havilog Transport söker C alt CE-chaufför i Malmö

Havilog Transport söker C-/CE-chaufför i Malmö Se hela annonsen: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/cce-chauffor-till-havi-i-malmo/573 Arbetstiderna kan variera mellan tidig morgon och sen kväll och möjligheter finns till 3, 4 och 5 dagars schema, heltid eller deltid. Vi levererar livsmedel till några av Sveriges starkaste restaurangkedjor. Vårt uppdrag för våra kunder ställer höga krav på både punktlighet, samarbete och kvalitet. Du är en vikt... Visa mer
Havilog Transport söker C-/CE-chaufför i Malmö


Se hela annonsen:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/cce-chauffor-till-havi-i-malmo/573


Arbetstiderna kan variera mellan tidig morgon och sen kväll och möjligheter finns till
3, 4 och 5 dagars schema, heltid eller deltid.


Vi levererar livsmedel till några av Sveriges starkaste restaurangkedjor. Vårt uppdrag för
våra kunder ställer höga krav på både punktlighet, samarbete och kvalitet. Du är en
viktig del i den kedjan då du är vårt ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår förutom att
att köra distributionsbil också terminalarbete och att ta hand om bilen du är tilldelad.


Din profil:


Du tycker om kundkontakt och att ta ansvar. Du håller ordning och reda på utrustning
och du tycker om ”snyggt & prydligt”. Du tänker säkerhet och värnar om miljön.
Du förstår att kvalitet är viktigt och att hamburgaren som du levererar skall ätas av en
betalande gäst.


Krav:


-C/CE-behörighet (dokumenterad erfarenhet är meriterande)


-YKB (vidareutbildning bekostas av HAVI)


-ADR (vidareutbildning bekostas av HAVI)


-Digitalt färdskrivarkort


-Truckkort (meriterande)


-God svenska i tal och skrift (minimumkrav tydligt göra sig förstådd och förstå)


Erfarenhet från tidigare chaufförsjobb med kyl- och frys transporter är meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökanden .


En anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken,
arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, jobbar alltid med en modern
vagnpark från Scania, samt erbjuder goda personalförmåner. Kollektivavtal finns.


Din ansökan vill vi ha senast 11:e september 2022.
Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du
frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

C1-kortschaufförer till Hemfrids Flyttservice – Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Att packa ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Lastväxlare / Schaktbil med ev beredskap C kort

Vi är ett företag som satsar på hög service, nöjda kunder och lojala anställda. Företaget grundades 2006 och är ett etablerat åkeri med Skåne län som arbetsfält. Ta chansen att arbeta i ett seriöst företag med trevliga arbetskamrater, frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Som person är du noggrann, ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så det är viktigt att du har en god s... Visa mer
Vi är ett företag som satsar på hög service, nöjda kunder och lojala anställda. Företaget grundades 2006 och är ett etablerat åkeri med Skåne län som arbetsfält.
Ta chansen att arbeta i ett seriöst företag med trevliga arbetskamrater, frihet under ansvar och
goda utvecklingsmöjligheter.
Som person är du noggrann, ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så det är viktigt att du har en god servicekänsla.
Du ska ha förståelse för vikten av skötsel av fordonet och att du som chaufför är företagets ansikte ut mot kund/beställare.
Arbetstider varierar mellan tidig morgon och sen eftermiddag, Vissa kvällar och helger med viss Beredskap innebär att vid behov snabbt kunna rycka in och börja arbeta med kort varsel.
Vi emotser skriftlig ansökan per email.
Du måste ha minst C-körkort och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att köra lastväxlare, schaktbil. YKB är du klar med sedan tidigare.
Företaget utför transporter via lastbilscentral.
Vi sätter stort värde på din personlighet. Du ska tycka om ditt arbete och vilja förbättra både dig och företaget
Vi ser gärna personer med lokal förankring.
Du som söker ska behärska det Svenska språket både i tal och skrift bra med tanke på att vi konstant är i behov utav språket och kommunikationen. Visa mindre

Ledigt jobb som Lastbilschaufför till Newrest på Sturup!

Ansök    Aug 19    Manpower AB    Distributionsförare
Är du en självgående, noggrann och serviceinriktad person som är ute efter ett nytt spännande jobb? Är du nyfiken på hur det är att jobba inom flygindustrin? Då har vi jobbet för dig! Vi har just nu ett omgående behov av Lastbilschaufförer till Newrest på Sturup i Malmö! Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag Om Newrest Newrest är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i 57 länder. Vi är en av de världsledande aktörerna inom cat... Visa mer
Är du en självgående, noggrann och serviceinriktad person som är ute efter ett nytt spännande jobb? Är du nyfiken på hur det är att jobba inom flygindustrin? Då har vi jobbet för dig! Vi har just nu ett omgående behov av Lastbilschaufförer till Newrest på Sturup i Malmö! Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag

Om Newrest

Newrest är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i 57 länder. Vi är en av de världsledande aktörerna inom cateringlogistik och den enda aktören som är verksam inom alla sektorer av catering. Våra 29 500 engagerade och begåvade medarbetare gör vad som krävs för att erbjuda konsumenterna balanserade och välsmakande måltider samtidigt som de noggrant respekterar hygien- och livsmedelssäkerhetsstandarder.

Vill du läsa mer om Newrest: Klicka in här https://www.newrest.eu/

Vad gör du som Lastbilschaufför?

Som Lastbilschaufför kommer du att ansvara för att pentryutrustningen med måltider anländer till flygplanen på ett säkert sätt. Det är ett varierande arbete och du kommer bland annat att:

* Lasta & lossa mat och utrustning på lastbilar.

* Kontrollera att rätt mängd vagnar & skåp levereras till flygplanen innan avgång.

* Frakta mat och utrustning med hjälp av en highloader in till planen.

* Installera skyddsanordningar för att förhindra skador på föremålen som transporteras.

* Hjälpa till med upplärningen av nya kollegor.

Arbetstiderna är förlagda på dag och kvällstid. Det är ett fysiskt och fartfyllt jobb där arbetsmiljön är varierande utomhus och inomhus och det är viktigt att du trivs med det. Vid lastning på flygplanen förekommer det arbete på hög höjd. Du arbetar både självständigt och tillsammans med härliga kollegor!

För den här tjänsten kommer en del av introduktionen eventuellt ske utomlands. Tjänsten startar under juni vilket innebär att det inte kommer vara aktuellt att ta semester under sommaren.

Vem söker vi?

För den här rollen söker vi dig som är punktlig och kvalitetsmedveten, det är väldigt viktigt att rätt material levereras i rätt tid och med rätt kvalitet. Du är en säkerhetsmedveten person som förstår vikten av att arbeta på ett flexibelt och noggrant sätt. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom flygindustrin, men det är inget krav.

Vi söker dig som:

* Har B- & C-körkort.

* Har truckkort.

* Behärskar svenska & engelska obehindrat i både tal och skrift.

* Har en god fysik, då det förekommer tunga lyft.

* Kan jobba varierande arbetstider dag, kväll & helg.

* Har god förmåga att hantera teknisk utrustning.

Det är även meriterande om du har:

* Erfarenhet av att jobba med HACCP.

* Erfarenhet av truckkörning.

Hur söker jag jobbet?

Att ansöka är enkelt! Klicka bara på ansök-knappen och följ instruktionerna. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. Urval och tillsättningar av tjänsten sker löpande, det innebär att annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdagen. Har du frågor gällande tjänsten är du mer än välkommen att kontakta mig på [email protected]

Rekryteringen sköts av Manpower AB men du blir anställd av Newrest.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Arlanda är en säkerhetsklassad arbetsplats. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess flertalet olika bakgrundskontroller inför eventuell anställning.

* Bakgrundskontroll 5 år tillbaka i tiden. Luckor på mer än 29 dagar kräver intyg.

* Utdrag ur brotts- och belastningsregistret

* Muntlig säkerhetsprövning vid intervjutillfället som också skickas vidare till SÄPO. Visa mindre

Är du C chaufför med YKB? Vi har intressant jobb för dig

Nu söker vi C och CE chaufförer med YKB för växande kunds räkning i Malmöområdet. Om du letar nya utmaningar inom yrket och har flera års erfarenhet av jobbet så vill vi gärna höra av dig för att ta reda på om just du är rätt person. Vår kund behöver engagerad, pålitlig och positiv personal så om du kombinerar detta med den erfarenhet vi söker så är detta jobbet för dig. Visa mer
Nu söker vi C och CE chaufförer med YKB för växande kunds räkning i Malmöområdet. Om du letar nya utmaningar inom yrket och har flera års erfarenhet av jobbet så vill vi gärna höra av dig för att ta reda på om just du är rätt person. Vår kund behöver engagerad, pålitlig och positiv personal så om du kombinerar detta med den erfarenhet vi söker så är detta jobbet för dig. Visa mindre

Chaufförer med C1-körkort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna fl... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna flyttbil. Du kommer hjälpa till med att lasta in möbler och kartonger och även övernattningar på andra orter i Sverige förekommer. Vid övernattning erbjuder vi bra standard på hotell.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Resor förekommer i arbetet
Din profil

Till rollen söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som chaufför inom flytt är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Flyttmedarbetare med C1-kort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Att packa ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

C-Korts Chaufför för distribution sökes

Ansök    Aug 16    Simons Åkeri AB    Distributionsförare
Vi är ett härligt gäng i ett åkeri som håller på att utvecklas just nu och söker en person som brinner för jobbet. Jobbet består av lastning, lossning och körning på egen hand. Rundan består av en fast Krets och man utgår från Malmö. Vi söker dig som vill ha en fast runda i Skåne som distributions chaufför. En och samma bil som du kör med och som du håller ren och städad. Bilen står parkerad i oljehamnen. Dagen börjar och avslutas där. Du har C-körkort me... Visa mer
Vi är ett härligt gäng i ett åkeri som håller på att utvecklas just nu och söker en person som brinner för jobbet.
Jobbet består av lastning, lossning och körning på egen hand.
Rundan består av en fast Krets och man utgår från Malmö.
Vi söker dig som vill ha en fast runda i Skåne som distributions chaufför. En och samma bil som du kör med och som du håller ren och städad. Bilen står parkerad i oljehamnen. Dagen börjar och avslutas där.
Du har C-körkort med tillhörande YKB utbildning. Du är noggrann och lyhörd i ditt arbete. Du skall kunna hantera handtruck säckakärra och inte vara rädd för att ta i ibland. Du trivs med att vilja lära dig och visa intresse för ditt jobb. Då det förekommer mycket kontakt med kunder är det viktigt att du är trevlig och social då du representerar ett stort företag. Du skall kunna lägga en runda själv och kunna skapa överblick. Lastning sker på egen hand. Du är självständig och kan visa gott bemötande mot kunder.
Mycket god fysik krävs för detta jobbet och gott lokal sinne är meriterande.
Arbetstider: ca 05.30-14.30
Maila för fler frågor.
Tjänsten tillsätts i höst.
Lön enligt kollektivavtalet. Visa mindre

Ledigt jobb som Lastbilschaufför på Malmö Airport!

Ansök    Aug 12    Manpower AB    Distributionsförare
Just nu söker Newrest dig som är på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och drivs av att ge service i världsklass! Är du dessutom nyfiken på flygindustrin? Då kan du vara den vi söker till rollen som Lastbilschaufför till Malmö flygplats! ???????Här finns goda möjligheter att utvecklas och avancera i din yrkesroll. Vill du vara med på Newrests resa? Välkommen med din ansökan! Om Newrest Newrest är specialister på cateringlogist... Visa mer
Just nu söker Newrest dig som är på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och drivs av att ge service i världsklass! Är du dessutom nyfiken på flygindustrin? Då kan du vara den vi söker till rollen som Lastbilschaufför till Malmö flygplats! ???????Här finns goda möjligheter att utvecklas och avancera i din yrkesroll. Vill du vara med på Newrests resa? Välkommen med din ansökan!

Om Newrest

Newrest är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i 57 länder. Vi är en av de världsledande aktörerna inom cateringlogistik och den enda aktören som är verksam inom alla sektorer av catering. Våra 29 500 engagerade och begåvade medarbetare gör vad som krävs för att erbjuda konsumenterna balanserade och välsmakande måltider samtidigt som de noggrant respekterar hygien- och livsmedelssäkerhetsstandarder.På Newrests hemsida https://www.newrest.eu/ kan du läsa mer om deras verksamhet.Jobbet som Lastbilschaufför

Rollen som Lastbilschaufför är både rolig, utvecklande och stundtals utmanande. Ditt huvudsakliga ansvar är att på ett säkert sätt se till så att pentryutrustningen med måltider anländer till flygplanen. Det är ett fartfyllt och fysiskt krävande arbete där dina arbetsuppgifter bland annat inkluderar att:* Lasta & lossa mat och utrustning på lastbilar.
* Kontrollera att rätt mängd vagnar & skåp levereras till flygplanen innan avgång.
* Frakta mat och utrustning med hjälp av en highloader in till planen.
* Installera skyddsanordningar för att förhindra skador på föremålen som transporteras.
* Hjälpa till med upplärningen av nya kollegor.För den här tjänsten kommer en del av introduktionen eventuellt ske utomlands.Är du Newrests nya Lastbilschaufför?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en ambitiös inställning till ditt jobb och gör alltid ditt bästa för att uppnå så bra resultat som möjligt. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda, med stor noggrannhet och är van vid att ta egna initiativ och stort ansvar. Vi tror att du är en serviceminded person som ser vad som behöver göras och att du fokuserar på att hitta lösningar.Newrest söker dig som har:

* B & C-körkort.
* mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
* kan jobba dag, kväll, natt och helg.
* har en god fysik, då det förekommer tunga lyft.

Det är även väldigt meriterande ifall du har erfarenhet av att jobba med HACCP.Intresserad?

Ansvarig för den här processen är Felicia Lindgren. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringen sköts av Manpower Talent Solutions men du blir anställd av Newrest.

Vi ser fram emot din ansökan!Arlanda är en säkerhetsklassad arbetsplats. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess flertalet olika bakgrundskontroller inför eventuell anställning.

* Bakgrundskontroll 5 år tillbaka i tiden. Luckor på mer än 29 dagar kräver intyg.
* Utdrag ur brotts- och belastningsregistret.
* Muntlig säkerhetsprövning vid intervjutillfället som också skickas vidare till SÄPO.Övrigt

Placeringsort: Malmö Flygplats, Malmö.

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning Visa mindre

Chaufför sökes med lägst C Behörighet.

Vi söker chaufför för distributionskörning av främst pallat gods i Malmö samt Skåne och Halland. Bilen utgår ifrån Malmö. Du skall ha lägst C-behörighet, CE är ett plus. Vi söker dig som är självgående och driven. Tjänsten kan tillträdas omgående. Vill du veta mer om arbetet så tveka inte att höra av dig. Visa mer
Vi söker chaufför för distributionskörning av främst pallat gods i Malmö samt Skåne och Halland.
Bilen utgår ifrån Malmö.
Du skall ha lägst C-behörighet, CE är ett plus.
Vi söker dig som är självgående och driven.
Tjänsten kan tillträdas omgående.
Vill du veta mer om arbetet så tveka inte att höra av dig. Visa mindre

C1-kortschaufförer till Hemfrids Flyttservice – Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Att packa ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Chaufförer med C1-körkort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna fl... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna flyttbil. Du kommer hjälpa till med att lasta in möbler och kartonger och även övernattningar på andra orter i Sverige förekommer. Vid övernattning erbjuder vi bra standard på hotell.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Resor förekommer i arbetet
Din profil

Till rollen söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som chaufför inom flytt är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Flyttmedarbetare med C1-kort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Att packa ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

TopWork söker Renhållningschaufför...

...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.     Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta ... Visa mer
...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.  
 
Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen. Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare.
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Kranbilsförare

Ansök    Aug 7    Burlövs Kranbilar AB    Kranbilsförare
Vi söker dig som är duktigt och tar hand om din lastbil som det vore eget. Arbetsuppgifter: Körningar och arbete med kranbil. Grus, schakt, och ibland pallgods körningar. Meriterande om du har kranvanna tidigare men inga krav! Meriterande om du har krankort: annars fixar vi det! Mestadels lokala transporter, Måndag- fredag mellan 7-16 Krav : BC Körkort, Ykb bevis Lön enligt transportavtalet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga f... Visa mer
Vi söker dig som är duktigt och tar hand om din lastbil som det vore eget.
Arbetsuppgifter: Körningar och arbete med kranbil. Grus, schakt, och ibland pallgods körningar.
Meriterande om du har kranvanna tidigare men inga krav!
Meriterande om du har krankort: annars fixar vi det!
Mestadels lokala transporter, Måndag- fredag mellan 7-16
Krav : BC Körkort, Ykb bevis
Lön enligt transportavtalet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför nattdistribution

Ansök    Aug 6    Bud & Co Malmö    Distributionsförare
Vi är ett mindre åkeri som opererar i Skåneregionen och har specialiserat oss på in-night delivery Vi söker dig som är mogen i ditt körsätt och behandlar ditt arbetsfordon som det vore ditt andra hem. God lokalkännedom av Skåne eller eventuellt bra inlärningsförmåga. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft förekommer så det är viktigt att du har god fysik. Du ska kunna börja omgående. Vana vid distribution är ett krav. C körtkort är ett krav. Vi ... Visa mer
Vi är ett mindre åkeri som opererar i Skåneregionen och har specialiserat oss på in-night delivery
Vi söker dig som är mogen i ditt körsätt och behandlar ditt arbetsfordon som det vore ditt andra hem.
God lokalkännedom av Skåne eller eventuellt bra inlärningsförmåga.
Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft förekommer så det är viktigt att du har god fysik.
Du ska kunna börja omgående. Vana vid distribution är ett krav.
C körtkort är ett krav. Vi utökar så söker en lastbilschaufför för natt-distribution till fasta mottagare i Malmö och Lund.
Felfri svenska i tal/skrift är ett krav pga av kundkontakt samt kontakt med transportledning, innehaft körkort minst 5 år samt kunna visa upp ett rent straffregister. Arbetstid är Måndag - Fredag ca 23.45-07.00. Visa mindre

CE-Chaufför

Ansök    Aug 6    Bud & Co Malmö    Fjärrbilsförare
Chaufför till trailerdragre sökes till fast körning mellan Malmö och Göteborg. Körningen är från terminal till terminal och inga lassningar eller lossningar. Skriv GTO i din ansökan och du ska kunna börja omgående. Arbetstiderna är mellan ca 14:30 -23.30 Visa mer
Chaufför till trailerdragre sökes till fast körning mellan Malmö och Göteborg.
Körningen är från terminal till terminal och inga lassningar eller lossningar.
Skriv GTO i din ansökan och du ska kunna börja omgående.
Arbetstiderna är mellan ca 14:30 -23.30 Visa mindre

Nu söker vi fler bärgare i Malmö!

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vill du bli en del av Assistansbolagets rikstäckande nätverk av bärgare med Sveriges mest moderna fordonsflotta? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektivisera... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vill du bli en del av Assistansbolagets rikstäckande nätverk av bärgare med Sveriges mest moderna fordonsflotta? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder. Vill du bli en del av det svenska teamet som revolutionerar och digitaliserar vägassistansbranschen? Läs mer och ansök idag!
VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Arbetet innebär ett högt tempo vilket kräver att du är stresstålig samtidigt som du bibehåller ett starkt kundfokus i allt du utför. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team. Du har mycket tät kontakt med regionchefen i den del av landet du bor och verkar, och i daglig kontakt med vår räddningscentral.
Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.
Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.
KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS
Körkortsbehörighet C och YKB
Goda fordonskunskaper
Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens
Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig
Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team
God svenska i tal och skrift
God förståelse för engelskaVI ERBJUDER
Helt ny klimatvänlig fordonsflotta
Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt
En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat
Självständigt arbete med frihet under ansvar
God lön och förmånliga villkorANSTÄLLNING
Tillsvidareanställning med en provanställning om 6 månader.ARBETSTIDER
Arbetstider enligt schema med skift både dagtid och nattetid med jour.
LÖN
Vi erbjuder fast lön.
PLACERING
Malmö
OM ASSISTANSBOLAGET
Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg, en sammansättning av professionella personer som är handplockade för sin gedigna kunskap inom de olika områden där vi verkar. Vi är en gemenskap och arbetar efter samma motto – handlingskraft och kundfokus! Här står digitalisering i centrum när vi varje dag vidareutvecklar våra produkter och tjänster.
Ansökan
Välkommen med din ansökan till: [email protected], märk din ansökan med ”Bärgare Malmö”.
Välkommen med din ansökan – lycka till! Visa mindre

C-kort chaufför till Malmö Airport

Prodea (https://www.prodea.se/) är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi bemannar och rekryterar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida eller en unik hisspitch men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder och kanske världens bästa kollegor. Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa vår... Visa mer
Prodea (https://www.prodea.se/) är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi bemannar och rekryterar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida eller en unik hisspitch men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder och kanske världens bästa kollegor.

Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa våra tjänster, utmanar de stora trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen och det är därför vi i år hamnade på 10e plats i ????Di Gasell???? vilket vi är mycket stolta för.

Nu söker vi chaufförer med C-körkort till vår kund i Malmö Airport.

Du kommer att arbeta som lastbilschaufför med arbetsuppgifter så som att lasta och lossa gods/utrustning på lastbilar. Köra/frakta gods m.m.

Krav.

- Flytande svenska och engelska.
- Läs och skrivförståelse på svenska och engelska.
- C-körkort samt giltigt YKB.
- Du måste kunna styrka vad du har gjort de senaste 5 åren.
- Du måste vara i god fysik.
- God förståelse för service.
Du som har kommit så här långt har säkert massor med frågor!

Uppfyller du grundkraven? Har du erfarenhet inom yrket, trivs du med fysiska arbetsuppgifter och är du dessutom en höjdare på god service?

Känner du igen dig så ansök nu så återkopplar vi inom kort och berättar mer om tjänsten. Visa mindre

C1-kortschaufförer till Hemfrids Flyttservice – Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Att packa ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Flyttmedarbetare med C1-kort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Att packa ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Chaufförer med C1-körkort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna fl... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna flyttbil. Du kommer hjälpa till med att lasta in möbler och kartonger och även övernattningar på andra orter i Sverige förekommer. Vid övernattning erbjuder vi bra standard på hotell.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Resor förekommer i arbetet
Din profil

Till rollen söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som chaufför inom flytt är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Sopbilschaufför Stena Recycling - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med ... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö? Då kan denna tjänst på Stena Recycling vara något för dig!


Just nu söker vi chaufförer för vår kunds räkning. Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i bland annat Malmö, Lund, Lomma. Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp i åkeriverksamheten. Material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mån-fre kvällsskift eller dagskift, 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis, YKB
* Gymnasial utbildning inom området
* Goda språkkunskaper, kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete är meriterande


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Betongbilschaufför till Malmö

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som betongbilschaufför i Malmö. Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder samt att du har erfarenhet av att köra tunga fordon, då har vi på 2Complete tjänsten för dig. I rollen som betongbilschaufför kommer du att leverera betong till företagets kunder. Du kommer att ansvara för ditt eget fordon och all utrustning. Vi ser att du trivs med varierat arbete där det vid behov krävs det lilla extra för att g... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som betongbilschaufför i Malmö. Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder samt att du har erfarenhet av att köra tunga fordon, då har vi på 2Complete tjänsten för dig. I rollen som betongbilschaufför kommer du att leverera betong till företagets kunder. Du kommer att ansvara för ditt eget fordon och all utrustning. Vi ser att du trivs med varierat arbete där det vid behov krävs det lilla extra för att göra kunden nöjd.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, utgångspunkten kommer vara från företagets fabrik utanför Malmö. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av företaget.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker en person som arbetat med att köra tunga fordon i minst 1-3 år, du har C-körkort samt YKB. Har du erfarenhet av att arbeta med kundkontakt är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, du är ordningsam, lojal och ansvarstagande. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och trivs med att samarbeta med kollegor.

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Distributionsförare

Vi söker en ansvarig och ordentlig extra budbilsförare vid behov / vikarie. Utgångsplats är Malmö. Arbetsuppgifterna innebär att du kör lättlastbil åt utgångsplatser till adresser i Skåne. Lastning och lossning ingår i arbetsuppgifterna. Du ska tryggt och säkert kunna köra en lättlastbil, ta hand om frakt och bil samt erbjuda bra service till kunden. Behörighet som krävs är B-körkort. Språk: God svenska i tal är krav då vi jobbar mycket med kundkontakt. Er... Visa mer
Vi söker en ansvarig och ordentlig extra budbilsförare vid behov / vikarie.
Utgångsplats är Malmö.
Arbetsuppgifterna innebär att du kör lättlastbil åt utgångsplatser till adresser i Skåne. Lastning och lossning ingår i arbetsuppgifterna. Du ska tryggt och säkert kunna köra en lättlastbil, ta hand om frakt och bil samt erbjuda bra service till kunden.
Behörighet som krävs är B-körkort.
Språk: God svenska i tal är krav då vi jobbar mycket med kundkontakt.
Erfarenhet inom transport och distribution är Krav!
Vi söker en ordentlig och trevlig person som skapar goda relationer till både lager personal samt kunder. Därför är det mycket viktigt att du är kommunikativ och tillmötesgående.
Vi söker dig som vill verkligen jobba och kämpa när det krävs!
Du som söker får obligatoriskt ha erfarenhet av budbilskörning/ distributionskörning av vitvaror samt kunna känna bra till att köra i Skåne. Dessutom måste du kunna jobba med säckkärra.
Vi erbjuder ett mycket omväxlande och varierande arbete inom transportbranschen samt stabilt jobb och fast lön.
Välkommen med din ansökan via telefon - 0704966567! Visa mindre

Chaufförer med C1-körkort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna fl... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna flyttbil. Du kommer hjälpa till med att lasta in möbler och kartonger och även övernattningar på andra orter i Sverige förekommer. Vid övernattning erbjuder vi bra standard på hotell.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Resor förekommer i arbetet
Din profil

Till rollen söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som chaufför inom flytt är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Flyttmedarbetare med C1-kort - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Att packa ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

C1-kortschaufförer till Hemfrids Flyttservice – Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass! Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass!

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Ledigt jobb som Lastbilschaufför i Malmö!

Ansök    Jul 22    Manpower AB    Distributionsförare
Är du en självgående, noggrann och serviceinriktad person som är ute efter ett nytt spännande jobb? Är du nyfiken på hur det är att jobba inom flygindustrin? Då har vi jobbet för dig! Vi har just nu ett omgående behov av Lastbilschaufförer till Newrest på Sturup i Malmö! Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag ??Om Newrest Newrest är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i 57 länder. Vi är en av de världsledande aktörerna ino... Visa mer
Är du en självgående, noggrann och serviceinriktad person som är ute efter ett nytt spännande jobb? Är du nyfiken på hur det är att jobba inom flygindustrin? Då har vi jobbet för dig! Vi har just nu ett omgående behov av Lastbilschaufförer till Newrest på Sturup i Malmö! Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag

??Om NewrestNewrest är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i 57 länder. Vi är en av de världsledande aktörerna inom cateringlogistik och den enda aktören som är verksam inom alla sektorer av catering. Våra 29 500 engagerade och begåvade medarbetare gör vad som krävs för att erbjuda konsumenterna balanserade och välsmakande måltider samtidigt som de noggrant respekterar hygien- och livsmedelssäkerhetsstandarder.

Vill du läsa mer om Newrest: Klicka in här https://www.newrest.eu/Vad gör du som Lastbilschaufför?Som Lastbilschaufför kommer du att ansvara för att pentryutrustningen med måltider anländer till flygplanen på ett säkert sätt. Det är ett varierande arbete och du kommer bland annat att:

* Lasta & lossa mat och utrustning på lastbilar.

* Kontrollera att rätt mängd vagnar & skåp levereras till flygplanen innan avgång.

* Frakta mat och utrustning med hjälp av en highloader in till planen.

* Installera skyddsanordningar för att förhindra skador på föremålen som transporteras.

* Hjälpa till med upplärningen av nya kollegor.Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och natt. Det är ett fysiskt och fartfyllt jobb där arbetsmiljön är varierande utomhus och inomhus och det är viktigt att du trivs med det. Vid lastning på flygplanen förekommer det arbete på hög höjd. Du arbetar både självständigt och tillsammans med härliga kollegor!Vem söker vi?

För den här rollen söker vi dig som är punktlig och kvalitetsmedveten, det är väldigt viktigt att rätt material levereras i rätt tid och med rätt kvalitet. Du är en säkerhetsmedveten person som förstår vikten av att arbeta på ett flexibelt och noggrant sätt. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom flygindustrin, men det är inget krav.

Vi söker dig som:

* Har B- & C-körkort.

* Har truckkort A2 och B1.

* Behärskar svenska & engelska obehindrat i både tal och skrift.

* Har en god fysik, då det förekommer tunga lyft.

* Kan jobba varierande arbetstider dag, kväll, natt & helg.

* Har god förmåga att hantera teknisk utrustning.Det är även meriterande om du har:

* Erfarenhet av att jobba med HACCP.

* Erfarenhet av truckkörning.Hur söker jag jobbet?

Att ansöka är enkelt! Klicka bara på ansök-knappen och följ instruktionerna. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. Urval och tillsättningar av tjänsten sker löpande, det innebär att annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdagen. Har du frågor gällande tjänsten är du mer än välkommen att kontakta mig på [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!Sturup är en säkerhetsklassad arbetsplats. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess flertalet olika bakgrundskontroller inför eventuell anställning.

* Bakgrundskontroll 5 år tillbaka i tiden. Luckor på mer än 29 dagar kräver intyg.

* Utdrag ur brotts- och belastningsregistret

* Muntlig säkerhetsprövning vid intervjutillfället som också skickas vidare till SÄPO. Visa mindre

Ramppersonal/flyttpersonal

Hej, Vi på Vissa flytt och städ AB söker nu efter en ny medarbetare. Vi söker efter en medarbetare som klarar av och gillar fysiskt arbete. Viktigt är att man har en socialförmåga och att man har lätt att samarbeta. Som flyttpersonal är det väldigt viktigt att kunden och kundens behov är i fokus. Det vi gör idag är: Flytt, bärhjälp, packning, montering m.m. för privatpersoner och företag. Tjänsten avser arbetsledarroll i ny grupp då expandering är aktuellt... Visa mer
Hej,
Vi på Vissa flytt och städ AB söker nu efter en ny medarbetare.
Vi söker efter en medarbetare som klarar av och gillar fysiskt arbete. Viktigt är att man har en socialförmåga och att man har lätt att samarbeta. Som flyttpersonal är det väldigt viktigt att kunden och kundens behov är i fokus. Det vi gör idag är: Flytt, bärhjälp, packning, montering m.m. för privatpersoner och företag. Tjänsten avser arbetsledarroll i ny grupp då expandering är aktuellt.
Kvalifikationer:
Hög arbetsmoral
Fysiskt aktiv
B-körkort (krav) Visa mindre

Budbilsförare

Ansök    Jul 25    Instabox Group AB    Distributionsförare
Om oss Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Vi tycker att det ska vara okrångligt att handla på nätet och erbjuder därför våra kunder ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Vår resa startade i Stockholm 2015 och har redan tagit oss runt Norden, Nederländerna & detta är bara början! På Instabox är du välkommen för den du är, så länge du motiveras av ... Visa mer
Om oss
Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Vi tycker att det ska vara okrångligt att handla på nätet och erbjuder därför våra kunder ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Vår resa startade i Stockholm 2015 och har redan tagit oss runt Norden, Nederländerna & detta är bara början!

På Instabox är du välkommen för den du är, så länge du motiveras av att ständigt utmana marknaden tillsammans med oss. Vi har en passion för innovation och älskar när våra anställda känner detsamma. Fler och fler kunder och samarbetspartners ser värdet i vår okrångliga lösning. Det gör att vi växer mycket snabbt. Därför är vi på jakt efter bra chaufförer och det är där du kommer in i bilden!

Om jobbet
Vi har kommit till den punkten då vi växt så pass mycket att vi behöver utöka vårt team i hjärtat av vår verksamhet - produktionen. Låt oss därför presentera rollen som budbilschaufför med B-körkort! Att arbeta som budbilschaufför hos oss innebär mer än att du är bra på att köra bil. Vi söker dig som också tycker om att ge bra service.

Jobbet är på deltid och arbetstiderna kommer att variera mellan kl. 08-23 efter ett rullande schema veckans alla dagar. Du kommer att utgå från vår hubb i Malmö där du kör och levererar paket till våra skåp som står i vårt distrikt vilket sträcker sig från Lund till Trelleborg.

Om dig som söker
För att lyckas i den här rollen bör du vara en person som älskar service eftersom du kommer att komma i kontakt med våra kunder. Hos oss trivs du om du triggas av en arbetsmiljö i ständig rörelse och med snabba förändringar. Vi söker dig som gillar att jobba efter uppsatta deadlines för att säkerställa att våra paket kommer fram till rätt plats på rätt tid.

Du är pålitlig, noggrann ut i fingerspetsarna och personen som löser problem på ett okrångligt sätt. Hos oss är teamwork väldigt viktigt för att vi ska fortsätta utmana, så ser vi väldigt gärna att du drivs och motiveras mycket av att samarbeta. Sist men inte minst är du såklart taggad på att vara med och skapa Sveriges okrångligaste fraktalternativ!

Krav
- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Tidigare erfarenhet från serviceyrken
- B-körkort

Meriterande
- C/CE -körkort
- Idrottsbakgrund, helst lagsport
- Tekniskt intresse

Övrigt
Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Vi erbjuder dig
Vi kan lova dig att du kommer få möjligheten till personlig utveckling på Instabox. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer väldigt mycket vilket gör att rätt personer kan erbjudas andra utvecklingsmöjligheter snabbt.

Vår resa är en del av målet, därför är det av största vikt att vi gör den fantastisk, tillsammans. Som anställd hos oss erbjuder vi även dig såklart en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag efter 6 månader samt pension för dig som är 25+ via FORA, men mer om det tar vi i ett senare skede….

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes till företag i Malmö!

Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare. Start är omgående och arbetsti... Visa mer
Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare.


Start är omgående och arbetstiderna är 06:00-15:00.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter uthyrd till vår kund.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Din profil
Vi söker dig med:
- C-körkort
- Giltig YKB för aktuell period
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period

Meriterande om du har:
- Utbildning inom ADR, hantering av farligt gods
- Tidigare erfarenhet som C-chaufför

Du som söker behöver vara ansvarstagande och en person som tycker om att arbeta självständigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lastbilschaufför / C Chaufför sökes Malmö/distrubition runtom skåne !

Ansök    Jul 21    Karres Åkeri AB    Distributionsförare
Hejsan! Nu söker vi på Karres Åkeri en sansad C chaufför i Malmö med väldigt goda chanser till en tillsvidare anställning om allting går bra. Våra bilar utgår ifrån Malmö och vi sysslar med distrubitionskörningar runt om i skåne med utgångspunkt Malmö. Jobbet går ut på att vara ute på fältet och köra löst, det vill säga man har ingen fast runda utan man får olika uppdrag varje dag som varierar och ibland kan det bli slingkörning runt i skåne. Erfarenhet är... Visa mer
Hejsan!
Nu söker vi på Karres Åkeri en sansad C chaufför i Malmö med väldigt goda chanser till en tillsvidare anställning om allting går bra.
Våra bilar utgår ifrån Malmö och vi sysslar med distrubitionskörningar runt om i skåne med utgångspunkt Malmö. Jobbet går ut på att vara ute på fältet och köra löst, det vill säga man har ingen fast runda utan man får olika uppdrag varje dag som varierar och ibland kan det bli slingkörning runt i skåne.
Erfarenhet är bra att ha och gärna men inget krav, det viktigaste är att du som söker skall vara seriös med arbetet och engagera dig och passa arbetstiderna. Jag värdesätter engagemang och viljan att jobba högt.
Startdatum 1 Augusti
Fast Månadslön mm


krav
YKB
ADR
Truck
Digitalt färdskrivarkortTjänst
Provanställning med god möjlighet till Fastanställning om allt går bra.

Maila din ansökan till [email protected] så tar vi det därifrån eller ring om du är seriös.


Med vänliga hälsningar karim 0737399439 Visa mindre

Vi söker lastbilschaufförer till PostNord i Malmö

Ansök    Jul 20    Manpower AB    Distributionsförare
Just nu söker vi på Manpower dig som är på jakt efter ett jobb som bjuder på nya utmaningar och som drivs av att ge en god service. Vill du samtidigt bidra till en viktig samhällsfunktion? Då har vi jobbet för dig. Välkommen med din ansökan redan idag! #JobbJustNu Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du blir anställd av oss på Manpower men arbetar ute hos kunden. Du får en visstidsanställning på sex månader till en början... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som är på jakt efter ett jobb som bjuder på nya utmaningar och som drivs av att ge en god service. Vill du samtidigt bidra till en viktig samhällsfunktion? Då har vi jobbet för dig. Välkommen med din ansökan redan idag! #JobbJustNu

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du blir anställd av oss på Manpower men arbetar ute hos kunden. Du får en visstidsanställning på sex månader till en början. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning efter det. Hos oss på Manpower får du en trygg anställning med goda förmåner.

Att jobba som lastbilschaufför hos PostNord

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag. De ansvarar för en viktig samhällsfunktion, de säkerställer postservicen till företag och privatpersoner. Ditt jobb som lastbilschaufför är en viktig del. Du kommer att arbeta med att köra distribution runt om Malmö. Du kommer att leverera paket och pall till och från PostNords kunder. Arbetet innebär mycket kontakt med kunder och det gäller därför att du kan leverera en god service och kan vårda kundrelationerna. Som lastbilschaufför hos PostNord är du ansiktet utåt och en viktig länk i distributionskedjan.Är det dig vi söker?

För att lyckas i den här rollen har du ett flexibelt förhållningssätt och är ansvarsfull i din yrkesroll. Du är självgående och ser vad som behöver göras. Vidare har du en fallenhet för service och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Vi söker dig som

* Har C/CE- körkort
* Har YKB
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Det är meriterande för tjänsten om du tidigare arbetat med lastbilskörning eller med service.I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess att genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e- learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida på e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som vi hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du Visa mindre

TopWork söker Renhållningschaufför...

...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.     Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta ... Visa mer
...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.  
 
Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen. Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare.
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Sommarjobb medåkare sopbilschaufför - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med ... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Vill du sommarjobba hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö? Då kan denna tjänst på Stena Recycling vara något för dig!

Just nu söker vi sommarjobbare för vår kunds räkning. Du kommer ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor. Vi söker personer som kan starta 1/8-22.

Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta som en medåkare/springare. Arbetet går ut på att åka med i olika fordon i Malmö och samla upp olika material. Området är uppdelat på olika verksamheter: Glas, Plast/Metall, Tidning/Kartong. Som springare hoppar man av vid varje stopp och hämtar in kärl enligt ett körschema tillsammans med chauffören. Under färden förbereder springaren nycklar inför nästa stopp samt rapporterar in avvikelser genom en Ipad.

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B 
* Goda språkkunskaper, kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Ta steget och bli teknikkonsult genom M3CS unika konsultprogram!

Vill du i framtiden arbeta inom ERP området med ett av världens största affärssystem och ha en roll som både fokuserar på verksamhet och applikationen så är detta program något för dig. Vi söker dig som vill vidareutvecklas till teknikkonsult genom M3CS unika program, med start i januari. På M3CS välkomnas du till ett familjärt och välmående bolag där din kompetens och utvecklingspotential står i fokus. OM TJÄNSTEN Programmet syftar till att du under s... Visa mer
Vill du i framtiden arbeta inom ERP området med ett av världens största affärssystem och ha en roll som både fokuserar på verksamhet och applikationen så är detta program något för dig. Vi söker dig som vill vidareutvecklas till teknikkonsult genom M3CS unika program, med start i januari. På M3CS välkomnas du till ett familjärt och välmående bolag där din kompetens och utvecklingspotential står i fokus.

OM TJÄNSTEN
Programmet syftar till att du under sex månader utbildas inom affärssystemet Infor M3 för att du därefter ska kunna arbeta som teknikkonsult i både nationella och internationella kundprojekt. Utbildningsblocken kommer att hållas på M3CS kontor i Linköping, Stockholm, Göteborg och Malmö, där du får träffa andra kollegor inom programmet och bygga ett nätverk inom M3CS.

Så här beskriver en medarbetare företagskulturen och hur det är att arbeta på M3CS

Mitt jobb som affärskonsult är kul och utmanade och jag har fantastiska kollegor där vi har kul tillsammans både i arbetet och privat. Det är alltid en härlig och familjär stämning på kontoret och våra samarbeten kännetecknas av en ödmjukhet och respekt för varandras specialistkompetens, där vi hjälps åt för att stärka varandra i arbetet.

Du erbjuds


* En unik möjlighet till vidareutveckling där du efter avslutat utbildningsprogram blir teknikkonsult på ett familjärt och välmående bolag.
* Goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter inom bolaget där du erbjuds möjligheten att gå utbildningar och ta olika certifieringar.
* Ett företag med härlig organisationskultur som kännetecknas av goda samarbeten med kollegor och där man gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans.
* En roll med bra lönevillkor och förmåner. På M3CS erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via M3CS Förmånsportal, företagshälsovård, flexibilitet i arbetet samt möjlighet till bonus i din roll.


ARBETSUPPGIFTER
Som teknikkonsult kommer du vara med på kundens digitala resa när de väljer att byta eller uppgradera sitt affärssystem. Du kommer exempelvis att:


* Arbeta med att sätta upp systemlösningar för Infor M3 hos kund.
* Arbeta med installation och konfiguration av kundernas systemlösningar.
* Supportera kunder i deras affärssystemlösning och i integrationer mot andra system.
* Bli teknisk specialist inom installation, konfiguration och underhåll av systemlösningar.


Så här beskriver M3CS teknik- och supportansvarig rollen:

Det är en intressant roll där vi hjälper våra kunder att sätta upp deras tekniska lösningar för affärssystemet och i förlängningen hjälper vi dem att effektivisera sina verksamheter. Det roligaste i rollen är att vi får arbeta kundnära och tillsammans med kundens IT-organisation implementera och utveckla deras systemlösningar.

VI SÖKER DIG SOM
- Antingen har en eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis inom systemvetenskap, datavetenskap eller Cloud och infrastruktur. Alternativt har arbetslivserfarenhet från en teknisk roll, exempelvis som supporttekniker, systemtekniker eller systemadministratör.
- Det är en fördel om du har erfarenhet av att installera och underhålla mjukvara, gärna Microsofts produkter. Har du även erfarenhet inom exempelvis servrar, servrar, brandväggar och IT-säkerhet är det ett stort plus.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Har B-körkort.

Det är även meriterande med:


* Arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
* Tidigare erfarenhet av Infor M3.


Som person är du: ansvarstagande, problemlösande, resultatinriktad, kommunikativ, pedagogisk, lyhörd samt har en god samarbetsförmåga

Övrig information


* Start: Mitten av januari 2023.
* Placering: Malmö, Linköping, Stockholm och Göteborg
* Resor: Det förekommer resor i de projekt som kräver detta.
* Omfattning: Heltid, tills vidare med inledande provanställning.
* Rekryteringsprocessen och frågor kring denna hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
M3CS är ett svenskt konsultföretag som grundades 2020. Vi är idag över 80 anställda med fokus på att implementera och sälja affärssystemet Infor M3 / CloudSuite med best of breed produkter som exempelvis Novacura, iCore, Medius, Vince, Extend, etc. Vår vision är att bli det självklara valet för alla M3 kunder. För att uppnå detta vill vi optimera nyttan av kundernas M3 lösning genom att erbjuda de bästa konsulterna, expertisen och branschkunskapen. Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes till företag i Malmö!

Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare. Start är omgående och arbetsti... Visa mer
Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare.


Start är omgående och arbetstiderna är 06:00-15:00.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter uthyrd till vår kund.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Din profil
Vi söker dig med:
- C-körkort
- Giltig YKB för aktuell period
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period

Meriterande om du har:
- Utbildning inom ADR, hantering av farligt gods
- Tidigare erfarenhet som C-chaufför

Du som söker behöver vara ansvarstagande och en person som tycker om att arbeta självständigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Säljare med C-körkort

Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsk... Visa mer
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på (http://www.polfarskt.se/).Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.Relationsskapande Säljare med C-körkort

Nu söker vi en Säljare med C-körkort som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du fokuserar på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs C-körkort.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval dock senast 30 augusti 2022. Vid eventuella frågor kontakta Mikael Malmberg VD på tel 070-837 33 00, [email protected] eller Peter Kristensen Säljchef på tel 070-837 77 77, [email protected] Visa mindre

TopWork söker Renhållningschaufför...

...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.     Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta ... Visa mer
...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.  
 
Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen. Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare.
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Lastbilschaufför C Malmö, vikariat

Ansök    Jul 12    PostNord Group AB    Distributionsförare
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.   Du & Vi & Jobbet Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneut... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 100. Anställningen startar v.29 och pågår fram till v.39. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid/kvällstid eller nattid. 

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket och pall.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- C-körkort
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga Visa mindre

Betongbilschaufför till Malmö

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som betongbilschaufför i Malmö. Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder samt att du har erfarenhet av att köra tunga fordon, då har vi på 2Complete tjänsten för dig. I rollen som betongbilschaufför kommer du att leverera betong till företagets kunder. Du kommer att ansvara för ditt eget fordon och all utrustning. Vi ser att du trivs med varierat arbete där det vid behov krävs det lilla extra för att g... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som betongbilschaufför i Malmö. Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder samt att du har erfarenhet av att köra tunga fordon, då har vi på 2Complete tjänsten för dig. I rollen som betongbilschaufför kommer du att leverera betong till företagets kunder. Du kommer att ansvara för ditt eget fordon och all utrustning. Vi ser att du trivs med varierat arbete där det vid behov krävs det lilla extra för att göra kunden nöjd.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, utgångspunkten kommer vara från företagets fabrik utanför Malmö. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av företaget.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker en person som arbetat med att köra tunga fordon i minst 1-3 år, du har C-körkort samt YKB. Har du erfarenhet av att arbeta med kundkontakt är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, du är ordningsam, lojal och ansvarstagande. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och trivs med att samarbeta med kollegor.

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Säljare med C-körkort

Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsk... Visa mer
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på (http://www.polfarskt.se/).Nu tar Polfärskt nästa steg, vill du vara med på resan?

Polfärskt har genom åren byggt upp en framgångsrik organisation för att sälja och samdistribuera bröd från olika bagerier. Vår lokala förankring och det starka entreprenörskap som genomsyrar hela vår organisation kombinerat med den stordrift vi får genom samordnad kedjedrift har gjort oss framgångsrika på marknaden.Relationsskapande Säljare med C-körkort

Nu söker vi en Säljare med C-körkort som drivs av frihet och ansvar. En tjänst där du får jobba med att bygga relationer, utveckla kunder och där du själv kan påverka dina förtjänstmöjligheter. Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!Om tjänsten

Som säljare hos oss tar du ansvar för att vi levererar rätt bröd, i rätt mängd, på rätt plats, i rätt tid, till de livsmedelsbutiker du har ansvar för. Du är serviceinriktad och målfokuserad samt bygger relationer med våra kunder. Du fokuserar på att skapa förtroende och hjälpa våra kunder att driva sin försäljning/lönsamhet och sälja produkter ur sin butik. Du presenterar nyheter, ger förslag på lämpligt sortiment samt ansvarar för aktiviteter och kampanjer i butik.Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som är social och utåtriktad samtidigt som du är resultatorienterad med ambition att lyckas. I din vardag kommer du möta många människor ute i livsmedelsbutikerna. Att skapa kontakt och bygga relationer är något du trivs med. Samtidigt drivs du av att skapa resultat, utmanas och nå nya mål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller i livsmedelsbutik tidigare. Då detta är en roll där du kör en av våra brödbilar krävs C-körkort.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett sammanhang med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som har roligt tillsammans!Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast då vi gör ett löpande urval dock senast 30 augusti 2022. Vid eventuella frågor kontakta Mikael Malmberg VD på tel 070-837 33 00, [email protected] eller Peter Kristensen Säljchef på tel 070-837 77 77, [email protected] Visa mindre

Chaufförer - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna fl... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna flyttbil. Du kommer hjälpa till med att lasta in möbler och kartonger och även övernattningar på andra orter i Sverige förekommer. Vid övernattning erbjuder vi bra standard på hotell.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Resor förekommer i arbetet
Din profil

Till rollen söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som chaufför inom flytt är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

C1-kortschaufförer till Hemfrids Flyttservice – Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass! Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flyttpersonal med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass!

Som Flyttpersonal på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att packa kundens saker i kartonger
- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Bära in kundens saker samt placera dem på önskad plats
Din profil

Som Flyttpersonal söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som Flyttpersonal är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes till företag i Malmö!

Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare. Start är omgående och arbetsti... Visa mer
Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare.


Start är omgående och arbetstiderna är 06:00-15:00.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter uthyrd till vår kund.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Din profil
Vi söker dig med:
- C-körkort
- Giltig YKB för aktuell period
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period

Meriterande om du har:
- Utbildning inom ADR, hantering av farligt gods
- Tidigare erfarenhet som C-chaufför

Du som söker behöver vara ansvarstagande och en person som tycker om att arbeta självständigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lastbilschaufför (C) Malmö, Sommarvikariat

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.   Du & Vi & Jobbet Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneut... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är ett sommarvikariat med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar omgående och pågår fram till och med vecka 34. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket och pall.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- C-körkort
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga Visa mindre

Nu söker vi fler bärgare i Malmö!

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vill du bli en del av Assistansbolagets rikstäckande nätverk av bärgare med Sveriges mest moderna fordonsflotta? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektivisera... Visa mer
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vill du bli en del av Assistansbolagets rikstäckande nätverk av bärgare med Sveriges mest moderna fordonsflotta? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder. Vill du bli en del av det svenska teamet som revolutionerar och digitaliserar vägassistansbranschen? Läs mer och ansök idag!
VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Arbetet innebär ett högt tempo vilket kräver att du är stresstålig samtidigt som du bibehåller ett starkt kundfokus i allt du utför. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team. Du har mycket tät kontakt med regionchefen i den del av landet du bor och verkar, och i daglig kontakt med vår räddningscentral.
Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.
Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.
KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS
Körkortsbehörighet C och YKB
Goda fordonskunskaper
Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens
Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig
Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team
God svenska i tal och skrift
God förståelse för engelskaVI ERBJUDER
Helt ny klimatvänlig fordonsflotta
Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt
En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat
Självständigt arbete med frihet under ansvar
God lön och förmånliga villkor.ANSTÄLLNING
Tillsvidareanställning med en provanställning om 6 månader.ARBETSTIDER
Arbetstider enligt schema med skift både dagtid och nattetid med jour.
LÖN
Vi erbjuder fast lön.
PLACERING
Malmö
OM ASSISTANSBOLAGET
Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg, en sammansättning av professionella personer som är handplockade för sin gedigna kunskap inom de olika områden där vi verkar. Vi är en gemenskap och arbetar efter samma motto – handlingskraft och kundfokus! Här står digitalisering i centrum när vi varje dag vidareutvecklar våra produkter och tjänster.
Ansökan
Välkommen med din ansökan till: [email protected], märk din ansökan med ”Bärgare Malmö”.
Välkommen med din ansökan – lycka till! Visa mindre

Chaufför med C-körkort

Om oss Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Vi tycker att det ska vara okrångligt att handla på nätet och erbjuder därför våra kunder ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Vår resa startade i Stockholm 2015 och har redan tagit oss runt Norden och detta är bara början! På Instabox är du välkommen för den du är, så länge du motiveras av att ständigt ... Visa mer
Om oss
Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Vi tycker att det ska vara okrångligt att handla på nätet och erbjuder därför våra kunder ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Vår resa startade i Stockholm 2015 och har redan tagit oss runt Norden och detta är bara början!

På Instabox är du välkommen för den du är, så länge du motiveras av att ständigt utmana marknaden tillsammans med oss. Vi har en passion för innovation och älskar när våra anställda känner detsamma. Fler och fler kunder och samarbetspartners ser värdet i vår okrångliga lösning. Det gör att vi växer mycket snabbt. Därför är vi på jakt efter bra chaufförer och det är där du kommer in i bilden!

Om jobbet
Vi har kommit till den punkten då vi växt så pass mycket att vi behöver utöka vårt team i hjärtat av vår verksamhet - produktionen. Låt oss därför presentera rollen som Chaufför med C-körkort! Att arbeta som Chaufför hos oss innebär mer än att du är bra på att köra bil. Vi söker dig som också tycker om att ge bra service.

Jobbet är på heltid och arbetstiderna kommer att variera på hela dygnet & arbete sker även på helger. Du kommer att utgå från vår hubb i Malmö. Arbetsuppgifterna består av upphämtning av gods hos våra e-handlare och körning mellan terminaler samt paketskåp.

Om dig som söker
För att lyckas i den här rollen bör du vara en person som älskar att köra bil! Hos oss trivs du om du triggas av en arbetsmiljö i ständig rörelse och med snabba förändringar. Vi söker dig som gillar att jobba efter uppsatta deadlines för att säkerställa att våra paket kommer fram till rätt plats på rätt tid. Du är pålitlig, noggrann ut i fingerspetsarna och personen som löser problem på ett okrångligt sätt. Hos oss är teamwork väldigt viktigt för att vi ska fortsätta växa, så vi ser gärna att du motiveras av att samarbeta. Sist men inte minst är du såklart taggad på att vara med och skapa Sveriges okrångligaste fraktalternativ!

Krav

- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Tidigare erfarenhet från serviceyrken
- C-körkort, YKB och Digitalt förarkort
- Snabb tillgänglighet


Meriterande

- CE-körkort
- Idrottsbakgrund, helst lagsport
- Tekniskt intresse


Övrigt
Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller (https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/).

Vi erbjuder dig
Vi kan lova dig att du kommer få möjligheten till personlig utveckling på Instabox. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer väldigt mycket vilket gör att rätt personer kan erbjudas andra utvecklingsmöjligheter snabbt. Vår resa är en del av målet, därför är det av största vikt att vi gör den fantastisk, tillsammans.
Som anställd hos oss erbjuder vi även dig såklart en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag efter 6 månader samt pension för dig som är 25+ via FORA, men mer om det tar vi i ett senare skede….
Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

TopWork söker Renhållningschaufför...

...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.     Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta ... Visa mer
...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.  
 
Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen. Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare.
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

TopWork söker Renhållningschaufför...

...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.     Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta ... Visa mer
...för arbete med renhållning och avfallshantering i Malmö med omnejd. Uppdraget utgår från Malmö.  
 
Vi söker dig som kan arbeta som renhållningschaufför. Du som söker ska ha C-kort och YKB. Vi ser att du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har vidare hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen. Meriterande är om du kört renhållningbil eller liknande tidigare.
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil) Visa mindre

Chaufför - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med ... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag i Malmö?  Då kan detta vara tjänsten för dig!

Just nu söker vi chaufförer för vår kunds räkning. Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i Malmös innerstad. Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp i åkeriverksamheten.  Material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong. Arbetet sker mestadels under dagtid. Tillträde omgående. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis, YKB
* Gymnasial utbildning inom området
* Goda språkkunskaper, kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete är meriterande


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

C & CE Chaufförer Helsingborg & Malmö

Ansök    Jul 5    HGS ProStaff AB    Distributionsförare
Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga C & CE chaufförer. Jobbet är i Helsingborg & Malmö. Vi har en mängd olika körningar dag som natt. Arbetstiderna är heltid och lönen är bra. Vi söker någon som är pålitlig, flexibel och har ett service-tänk. Om du är intresserad och tycker att detta jobbet låter som nått för dig, hör av dig direkt. Vi söker dig med C & CE-körkort som har vanan inne att ratta omkring med ett 24m ekipage alternativt vanlig lastbil på S... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker duktiga C & CE chaufförer. Jobbet är i Helsingborg & Malmö. Vi har en mängd olika körningar dag som natt.
Arbetstiderna är heltid och lönen är bra. Vi söker någon som är pålitlig, flexibel och har ett service-tänk.
Om du är intresserad och tycker att detta jobbet låter som nått för dig, hör av dig direkt.

Vi söker dig med C & CE-körkort som har vanan inne att ratta omkring med ett 24m ekipage alternativt vanlig lastbil på Skånes alla vägar.
Du kommer att vara anställd av oss på HGS ProStaff Syd AB på heltid men utföra arbetet ute hos våra kunder.
Vi erbjuder både fasta och varierade körningar. Det kan vara allt ifrån styckegods till kyl- och frystransporter och partigods.

» Utgångsort Malmö & Helsingborg
» Dag- & kvällspass

Din profil
Du som söker behöver YKB och CE körkort.
Ska kunna förstå svenska i tal och skrift.
Meriterande är erfarenhet från distributionskörning sen innan.

Krav
Vi är ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal.
Vi betalar över kollektivavtal och är ett härligt gäng som hjälps åt i vått och torrt.


Om företaget
HGS ProStaff Group är ett bemanning & rekryteringsföretag verksamt inom ett antal branscher och orter.

Om oss
Vi söker även löpande Chaufförer i hela skåne så lägg ert CV till
Per-Anders på [email protected]

Uppge gärna vad du kört innan och vilka referenser vi kan ta kontakt med.
Maila: [email protected] Visa mindre

C/CE Chaufför Extrajobb

Ansök    Jul 5    HGS ProStaff AB    Fjärrbilsförare
Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods till/från kunder i Skåne. Vi har en mängd olika typer av körningar. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på HGS ProStaff Group och vara uthyrd till vår kund. Du väljer själv när du vill jobba. Arbetstider kan variera och våra kunder har behov både dagtid och kvällstid. Denna tjänsten är aktuell på deltid vid behov, så tveka inte att söka om d... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods till/från kunder i Skåne. Vi har en mängd olika typer av körningar.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på HGS ProStaff Group och vara uthyrd till vår kund. Du väljer själv när du vill jobba.

Arbetstider kan variera och våra kunder har behov både dagtid och kvällstid.

Denna tjänsten är aktuell på deltid vid behov, så tveka inte att söka om din profil överensstämmer med punkterna nedan.

Din profil
För att lyckas i det här jobbet behöver du vara lösningsfokuserad, engagerad och ha vana av att köra lastbil alternativt bil & släp/trailer. Nedan kännetecknar kandidaten:
*Älskar utmaningar och inte vara rädd för att ta i
*Visar engagemang och uthållighet
*Är strukturerad och ordningsam
*Brinner för att kollegor och kunder är nöjda

Krav
Kommunicerar väl och är tydlig med svenska i tal och skrift
C/CE-körkort
Giltigt YKB, ADR, digitalt förarkort

Om företaget
HGS ProStaff Competence AB är en del av HGS ProStaff Group AB och är verksamma i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och närliggande orter. Visa mindre

Kranbilsförare

Ansök    Jul 5    Malmö kommun    Kranbilsförare
Ref: 20222240 Arbetsuppgifter Vi söker två Kranbilsförare för att utföra anläggningstransporter med lastbil inom Malmö stad. Du kommer att ingå i ett arbetslag om ca ett femtontal chaufförer, transportsamordnare och sektionschef. Ledningen stödjer och förser dig med nya uppdrag och följer upp att kundbeställningarna levereras och utgör länken mellan kunden och dig. Du ska trivas med att vara ett av våra ansikten utåt och representera Malmö stad på ett t... Visa mer
Ref: 20222240

Arbetsuppgifter
Vi söker två Kranbilsförare för att utföra anläggningstransporter med lastbil inom Malmö stad. Du kommer att ingå i ett arbetslag om ca ett femtontal chaufförer, transportsamordnare och sektionschef. Ledningen stödjer och förser dig med nya uppdrag och följer upp att kundbeställningarna levereras och utgör länken mellan kunden och dig.

Du ska trivas med att vara ett av våra ansikten utåt och representera Malmö stad på ett trevligt och vänligt sätt i kontakten med Malmöborna och våra kunder. Du kommer att få jobba med en modern och miljöanpassad fordonspark och vår ambition är att våra chaufförer ska kunna köra flera av våra fordon och bemästra inte enbart transporter med lastbil i kombination med kran och skopkörning utan även lastväxlare, schaktbil, sågbil, potthålslagning med asfaltsaggregat på lastbilen mm.

Kvalifikationer
För att kunna söka tjänsten skall du ha:


• Gymnasieutbildning inom transport, entreprenad eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.
• minst 1 års erfarenhet av bygg- och anläggningstransporter
• minst C-körkort
• giltig YKB
• säkerhet på väg
• krankort över 18 tonmeter
• mycket god erfarenhet av arbete med kran och skopa
• goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift
• goda kunskaper samt minst 1 års erfarenhet av arbete med lastväxlare.

Det är meriterande om du har:


• genomgått vidareutbildning inom fordonstrafik, som till exempel sågbil, arbete på väg, CEkörkort, truckkort och maskinförarutbildning samt har erfarenhet av arbete med schaktbil.
• minst 3 års dokumenterad erfarenhet av belysningsarbete i stadsmiljö, det vill säga kunskap och erfarenhet av stolpsättning, utbyte av befintlig stolpe, armaturbyten, kunna hantera trumlyft, kunna utföra kabelfelsgrävning samt även kunna förstå ritningsunderlag (ledningskoll och dylikt) på det som skall utföras, vi vill gärna att du har genomgått ESA utbildning.
• erfarenhet av att ha bistått med kabeldragning samt varit behjälplig vid diverse installationer.
• Truckkort samt utbildning i heta arbeten.

För att klara din arbetsroll hos oss måste du kunna visa prov på noggrannhet och ordningssinne, samt kunna ta ansvar för dina uppdrag och våra gemensamma fordon och redskap. Samtidigt ska du också ha förmågan att anpassa dig till ändrade förhållanden.

Om arbetsplatsen
Vi är idag över 500 anställda på Kommunteknik och omsätter 770 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag:

Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Vi kommer kalla till intervju löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Kranbilschaufför

Ansök    Jun 30    Saferoad Sverige AB    Kranbilsförare
Till Saferoad i Malmö söker vi nu en erfaren kranbilschaufför till vårt glada och positiva gäng. Vi söker dig som är van att arbeta i föränderlig miljö, samt är självgående. Som person är du trygg i din arbetsroll och van att arbeta självständigt men även i team. Du är driven och har ett strukturerat arbetssätt samt är en social person. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete på en marknad med stor potential. Arbetsuppgifter: Göra trafiket... Visa mer
Till Saferoad i Malmö söker vi nu en erfaren kranbilschaufför till vårt glada och positiva gäng. Vi söker dig som är van att arbeta i föränderlig miljö, samt är självgående. Som person är du trygg i din arbetsroll och van att arbeta självständigt men även i team. Du är driven och har ett strukturerat arbetssätt samt är en social person.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete på en marknad med stor potential.
Arbetsuppgifter:
Göra trafiketableringar
Lasta och köra ut material till kunder
TMA-körning

Krav:
Krankörkort över 18t/m, YKB, C-körkort,
Samt att du har flerårig erfarenhet av krankörning.
Meriterande:
Trafikverkets kravkurs för arbete på väg, 1.1-1.3.
Omfattning:
Tillsvidareanställning
Placeringsort:
Malmö
Låter detta intressant för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Skicka din ansökan (CV och meritförteckning) till: Markus Sande
[email protected]
0735-962162
Ange referens Kranförare Malmö.
Frågor besvaras av: Martin Nilsson
[email protected]
0735-962162
Vi går efter kollektivavtal med seko, Väg & Ban.
Tillträde enligt överenskommelse.
#jobbjustnu Visa mindre

Sopbilschaufför Stena Recycling - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med ... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö? Då kan denna tjänst på Stena Recycling vara något för dig!


Just nu söker vi chaufförer för vår kunds räkning. Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i bland annat Malmö, Lund, Lomma. Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp i åkeriverksamheten. Material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mån-fre kvällsskift eller dagskift, 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver noggrannhet, ansvarstagande stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis, YKB
* Gymnasial utbildning inom området
* Goda språkkunskaper, kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av återvinningsarbete är meriterande


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Lastbilsförare CE

Ansök    Jul 5    Frank Bussresor AB    Fjärrbilsförare
CE lastbilsförare sökes. Tillsvidare anställning. Meriterande: CE YKB Tillgång till personbil Arbete i Skåne Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
CE lastbilsförare sökes.
Tillsvidare anställning.
Meriterande:
CE
YKB
Tillgång till personbil
Arbete i Skåne
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

C-korts chaufförer till kund

C-chaufförer till kund Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Nav1rekrytering C-chaufförer till vår kund. Här får du chansen att jobba i ett kompetent och stöttande team med kollegor som har roligt tillsammans. Vill du vara med på vår resa? Välkommen med din ansökan till oss på Nav1rekrytering! Om jobbet som chaufför Som chaufför hos o... Visa mer
C-chaufförer till kund
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Nav1rekrytering C-chaufförer till vår kund. Här får du chansen att jobba i ett kompetent och stöttande team med kollegor som har roligt tillsammans. Vill du vara med på vår resa? Välkommen med din ansökan till oss på Nav1rekrytering!


Om jobbet som chaufför
Som chaufför hos oss kommer du att arbeta med distributionskörning av gods till privat och företagskunder. Du lastar godset på vår terminal och levererar sedan varorna på ett säkert sätt till våra kunder. Väl på plats lossar du godset samt rapporterar leveransen i vårt system. Körningar sker i områden som emellanåt kan vara tätbebyggt.


Är du vår nya chaufför?
Vi söker dig som har C-körkort och god lokalkännedom. Vidare är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Att vara noggrann och punktligt samt sköta transport, färdmedel och gods med aktsamhet ser du som en självklarhet i ditt yrkesutövande. Ett krav är att du har godkänd YKB, truckkort samt digitalt färdskrivarkort.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av transportbranschen och då i synnerhet distribution.


Om företaget
Vår kund är en väletablerad arbetsgivare på marknaden och har funnits sedan 1996. Kunden finns i städerna Stockholm, Uppsala, Västerås, Göteborg, Norrköping/Linköping samt i Malmö. 

Övrigt
Placering: Malmö
Period: Tillsvidare


Intresserad?
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Alexandra Lönn via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0708 380 371.

Det första steget i den här rekryteringsprocessen för dig som kandidat är att bli uppringd för en telefonintervju. Därefter kommer du att bli kallad till en intervju på plats hos oss. Till sist väntar också referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

B-chaufför till företag i Malmö med start omgående!

Är du i början på din karriär och har precis kommit in i arbetslivet eller är du en student som söker efter extrajobb vid sidan av dina studier? Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas tillsammans med ett växande företag? Då har vi rätt tjänst för dig. Om tjänsten För kundsräkning söker vi nu efter distributörer för start omgående hos kund. Som distributör har du en viktig roll inom företaget då du är företagets ansikte ut mot kunderna. Din... Visa mer
Är du i början på din karriär och har precis kommit in i arbetslivet eller är du en student som söker efter extrajobb vid sidan av dina studier? Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas tillsammans med ett växande företag? Då har vi rätt tjänst för dig.Om tjänsten
För kundsräkning söker vi nu efter distributörer för start omgående hos kund. Som distributör har du en viktig roll inom företaget då du är företagets ansikte ut mot kunderna. Dina arbetsuppgifter består av att distribuera produkter till kunder i området och utföra den service som ingår på plats hos kunderna. Det geografiska arbetsområdet är Malmö med omnejd.

Vi letar även efter konsulter som kan ingå i timpoolen och arbeta vid behov vid sidan av sina studier eller liknande. Tjänsten kommer vara heltid på sommaren och deltid framåt och vi letar efter någon som vill vara med långsikigt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsupggfiter kommer bestå av att köra och leverera gods till kunder runt om i Malmö men även i Skåne. Det förekommer även enklare lageruppgfiter i samband med att lasta bilarna innan man kör iväg.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i tjänsten som distributör behöver du ha stort intresse för service. Du trivs med att utveckla befintliga kunder och är en klippa på att vårda kundrelationer. Som person är du utåtriktad och sprider en positiv energi runtomkring dig. Du kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs i en roll där du hanterar många bollar i luften samtidigt. I tjänsten kommer det förekomma en del tunga lyft och ställer därför krav på god fysisk form.

Krav för tjänsten är B-körkort samt att man kan tala svenska. Stor viktigt kommer läggas vid personlig lämplighet och engagemang. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet från liknande tjänster eller branscher sedan tidigare men inget måste.Tjänsten är en rekrytering och rätt kandidat kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Det är en heltidstjänst tillsvidare med start omgående. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Lastväxlarchaufför

Ansök    Jun 29    Wikan Personal AB    Renhållningsförare
Vi söker nu en Lastväxlarchaufför till en av våra kunder i Malmö Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har viljan och rätt inställning och vill arbeta som Lastväxlarchaufför. Du kommer att hämta och leverera containrar till kunder. Din bakgrund/Dina egenskaper - Ett krav är att du har körkort med CE-behörighet. - Du brinner och eller har ett stort intresse av att köra maskiner och har en ambition om att jobba med detta i framtiden. - Du är en person som... Visa mer
Vi söker nu en Lastväxlarchaufför till en av våra kunder i Malmö

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har viljan och rätt inställning och vill arbeta som Lastväxlarchaufför.
Du kommer att hämta och leverera containrar till kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
- Ett krav är att du har körkort med CE-behörighet.
- Du brinner och eller har ett stort intresse av att köra maskiner och har en ambition om att jobba med detta i framtiden.
- Du är en person som trivs i lagarbetet på arbetsplatsen som är bra på att kommunicera tydligt i det viktiga samspelet med övrig personal.
- Du behåller ditt lugn även i svårare och stressigare situationer.

Information och kontakt
Arbetet är dagtid, måndag-fredag.
Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.
Anställningen börjar som ett sommarvikariat men finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Lastbilschaufför / C Chaufför sökes Malmö

Ansök    Jun 21    Karres Åkeri AB    Distributionsförare
Hejsan! Nu söker vi på Karres Åkeri en sansad C chaufför i Malmö med väldigt goda chanser till en tillsvidare anställning om allting går bra. Våra bilar utgår ifrån Malmö och vi sysslar med distrubitionskörningar runt om i skåne med utgångspunkt Malmö. Jobbet går ut på att vara ute på fältet och köra löst, det vill säga man har ingen fast runda utan man får olika uppdrag varje dag som varierar och ibland kan det bli slingkörning runt i skåne. Erfarenhet är... Visa mer
Hejsan!
Nu söker vi på Karres Åkeri en sansad C chaufför i Malmö med väldigt goda chanser till en tillsvidare anställning om allting går bra.
Våra bilar utgår ifrån Malmö och vi sysslar med distrubitionskörningar runt om i skåne med utgångspunkt Malmö. Jobbet går ut på att vara ute på fältet och köra löst, det vill säga man har ingen fast runda utan man får olika uppdrag varje dag som varierar och ibland kan det bli slingkörning runt i skåne.
Erfarenhet är bra att ha och gärna men inget krav, det viktigaste är att du som söker skall vara seriös med arbetet och engagera dig och passa arbetstiderna. Jag värdesätter engagemang och viljan att jobba högt.


krav
YKB
ADR
Truck
Digitalt färdskrivarkortTjänst
Provanställning med god möjlighet till Fastanställning om allt går bra.

Maila din ansökan till [email protected] så tar vi det därifrån


Med vänliga hälsningar karim 0737399439 Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes till företag i Malmö!

Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare. Start är omgående och arbetsti... Visa mer
Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare.


Start är omgående och arbetstiderna är 06:00-15:00.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter uthyrd till vår kund.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Din profil
Vi söker dig med:
- C-körkort
- Giltig YKB för aktuell period
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period

Meriterande om du har:
- Utbildning inom ADR, hantering av farligt gods
- Tidigare erfarenhet som C-chaufför

Du som söker behöver vara ansvarstagande och en person som tycker om att arbeta självständigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

PostNord i Malmö utökar nu sitt team med lastbilschaufförer

Ansök    Jun 27    Manpower AB    Distributionsförare
Motiveras du av att jobba med människor och av att bidra till ett mer hållbart samhälle? Trivs du samtidigt i transportbranschen och söker nya utmaningar? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer till PostNord. Vill du vara med på PostNords resa mot en hållbar vardag? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du blir anställd av oss på Manpower men arbet... Visa mer
Motiveras du av att jobba med människor och av att bidra till ett mer hållbart samhälle? Trivs du samtidigt i transportbranschen och söker nya utmaningar? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer till PostNord. Vill du vara med på PostNords resa mot en hållbar vardag? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du blir anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos kund. Du får en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.Om rollen som lastbilschaufför

Som lastbilschaufför hos PostNord kommer du att köra distribution och köra leverenaser till PostNords kunder. Det kan vara körningar till terminaler, utlämningsställen, företag och privatpersoner. Du kommer att lasta gods och köra leveranser runt om Malmö. Leverera och hämta paket och pall till och från kunder. Tunga lyft kan förekomma.Är du rätt för rollen som lastbilschaufför?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du sätter kundens bästa i första hand. Det är också viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i din yrkesroll. Du är självgående och ser vad som behöver göras. Dessutom känner du ett stort engagemang för ditt arbete.

Krav

* Du har C/CE körkort
* Du har YKB (yrkeskompetensbevis)
* Du hanterar svenska väl i tal och skriftDet är meriterande för tjänsten om du tidigare arbetat med lastbilskörning eller med service.

I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom på e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Fjärrchaufför till Schenker Åkeri i Malmö

Ansök    Jun 17    Schenker AB    Fjärrbilsförare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 17 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår ve... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 17 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget och bli en del av Sveriges bästa åkeri? Tveka inte att skicka in din ansökan!Dessutom erbjuder vi:


* Måltidskuponger, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Arbetsuppgifter:


* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning - CE-Lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Din profil:

I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?


* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.

Har du även truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsort är i Malmö.
Omfattningen är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Adnon Bajrami, Transportchef, via [email protected]
Skicka gärna din ansökan senast 14 juli. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nordanå Transport AB söker CE-chaufförer i Malmö

Nordanå Transport AB söker fler medarbetare Se hela annonsen och ansök här: https://www.forartjanst.se/akeri/nordana-transport-aktiebolag Nordanå Transport AB söker fler medarbetare Vi söker CE chaufför med placering i Malmö, meriterande om du har truckkort, ADR 1.3 och giltigt YKB. Vi finnas i fräscha lokaler på Kosterögatan/Styrsögatan i Malmö hamn. Vi är en arbetsplats med bra trafikledning, moderna system och moderna fordon. Som anställd på Norda... Visa mer
Nordanå Transport AB söker fler medarbetare
Se hela annonsen och ansök här:
https://www.forartjanst.se/akeri/nordana-transport-aktiebolag


Nordanå Transport AB söker fler medarbetare


Vi söker CE chaufför med placering i Malmö, meriterande om du har truckkort, ADR 1.3 och giltigt YKB.
Vi finnas i fräscha lokaler på Kosterögatan/Styrsögatan i Malmö hamn. Vi är en arbetsplats med bra trafikledning, moderna system och moderna fordon. Som anställd på Nordanå Transport så försöker vi ta hänsyn till din sociala situation och har möjligheter att anpassa arbetstider (huvuddelen av arbetstiden är förlagd inom 05.00-17.00) så man har en möjlighet att få ihop livets pussel. Här på Nordanå Transport siktar vi på ett hållbart arbetsliv.
Naturligtvis har vi kollektivavtal samt erbjuder Företagshälsovård, friskvårdsbidrag, utbildning och möjlighet till vinstdelning. Vi har mobilt intranät med tydliga policys där den anställde enkelt kan kommunicera önskemål om t ex ledighet samt föreslå förbättringar. På Nordanå Transport arbetar man som ett team och alla är lika viktiga för vår verksamhet.


Vi kör idag dragbilar med olika typer av trailers - både thermo och kapelltrailers samt containerchassie. Vi har mestadels regionaldistribution vilket betyder att våra medarbetare kommer hem på eftermiddagen/tidig kväll, så övernattning i lastbilen förekommer normalt inte. Mycket av körningen är inom livsmedelsdistribution (pallgods vilket vi lossar/lastar själv), men vi kör även byggmaterial, trävaror och annat förekommande gods. Våra största kunder är Coop, Fredricsons Trä och PostNord men vi kör till alla som önskar en schysst och hållbar transport.
Vi värdesätter ordning och reda samt medarbetare som ser sin viktiga del i helheten. Därför är det viktigt att sökande är en person som vill lyckas och komma framåt. Välkommen med din ansökan och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Ansök direkt till åkerierna via www.forartjanst.se Visa mindre

Betongbilschaufför till Malmö

Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som betongbilschaufför i Malmö. Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder samt att du har erfarenhet av att köra tunga fordon, då har vi på 2Complete tjänsten för dig. I rollen som betongbilschaufför kommer du att leverera betong till företagets kunder. Du kommer att ansvara för ditt eget fordon och all utrustning. Vi ser att du trivs med varierat arbete där det vid behov krävs det lilla extra för att g... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som betongbilschaufför i Malmö. Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder samt att du har erfarenhet av att köra tunga fordon, då har vi på 2Complete tjänsten för dig. I rollen som betongbilschaufför kommer du att leverera betong till företagets kunder. Du kommer att ansvara för ditt eget fordon och all utrustning. Vi ser att du trivs med varierat arbete där det vid behov krävs det lilla extra för att göra kunden nöjd.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, utgångspunkten kommer vara från företagets fabrik utanför Malmö. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av företaget.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker en person som arbetat med att köra tunga fordon i minst 1-3 år, du har C-körkort samt YKB. Har du erfarenhet av att arbeta med kundkontakt är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, du är ordningsam, lojal och ansvarstagande. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och trivs med att samarbeta med kollegor.

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

B-chaufför till företag i Malmö med start omgående!

Är du i början på din karriär och har precis kommit in i arbetslivet eller är du en student som söker efter extrajobb vid sidan av dina studier? Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas tillsammans med ett växande företag? Då har vi rätt tjänst för dig. Om tjänsten För kundsräkning söker vi nu efter distributörer för start omgående hos kund. Som distributör har du en viktig roll inom företaget då du är företagets ansikte ut mot kunderna. Din... Visa mer
Är du i början på din karriär och har precis kommit in i arbetslivet eller är du en student som söker efter extrajobb vid sidan av dina studier? Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas tillsammans med ett växande företag? Då har vi rätt tjänst för dig.Om tjänsten
För kundsräkning söker vi nu efter distributörer för start omgående hos kund. Som distributör har du en viktig roll inom företaget då du är företagets ansikte ut mot kunderna. Dina arbetsuppgifter består av att distribuera produkter till kunder i området och utföra den service som ingår på plats hos kunderna. Det geografiska arbetsområdet är Malmö med omnejd.

Vi letar även efter konsulter som kan ingå i timpoolen och arbeta vid behov vid sidan av sina studier eller liknande. Tjänsten kommer vara heltid på sommaren och deltid framåt och vi letar efter någon som vill vara med långsikigt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsupggfiter kommer bestå av att köra och leverera gods till kunder runt om i Malmö men även i Skåne. Det förekommer även enklare lageruppgfiter i samband med att lasta bilarna innan man kör iväg.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i tjänsten som distributör behöver du ha stort intresse för service. Du trivs med att utveckla befintliga kunder och är en klippa på att vårda kundrelationer. Som person är du utåtriktad och sprider en positiv energi runtomkring dig. Du kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs i en roll där du hanterar många bollar i luften samtidigt. I tjänsten kommer det förekomma en del tunga lyft och ställer därför krav på god fysisk form.

Krav för tjänsten är B-körkort samt att man kan tala svenska. Stor viktigt kommer läggas vid personlig lämplighet och engagemang. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet från liknande tjänster eller branscher sedan tidigare men inget måste.Tjänsten är en rekrytering och rätt kandidat kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Det är en heltidstjänst tillsvidare med start omgående. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

C- och CE-chaufförer för heltidstjänst med omgående start!

Är du en van C- eller CE-chaufför och letar efter din nästa utmaning? Vill du vara med och utvecklas i ett växande företag? V ihar tjänsten för dig. Om tjänsten Uppdraget startar omgående och inleds med en provanställning. Du kommer att hämta och distribuera olika sorters gods kunder med lastbil. I arbetet kommer du dagligen att hantera kundkontakt. Då du kommer att köra mestadels i södra Skåne är det en fördel om du har bra lokalkännedom i området. A... Visa mer
Är du en van C- eller CE-chaufför och letar efter din nästa utmaning? Vill du vara med och utvecklas i ett växande företag? V ihar tjänsten för dig.


Om tjänsten
Uppdraget startar omgående och inleds med en provanställning. Du kommer att hämta och distribuera olika sorters gods kunder med lastbil. I arbetet kommer du dagligen att hantera kundkontakt. Då du kommer att köra mestadels i södra Skåne är det en fördel om du har bra lokalkännedom i området.

Arbetstiderna kan variera men är i regel dagtid, måndag - fredag.

Vem är du?

Du som söker har tidigare erfarenhet av chaufförsyrket. Du har körkort C/CE, giltigt YKB samt digitalt förarkort. Du kommunicerar obehindrat i det svenska språket.
Det är stundtals ett mycket högt tempo och du behöver ha ett strategiskt och effektivt arbetssätt.
Truckkort är meriterande.

Som person är du en driven person som är självgående i ditt arbete. Du är noga med att utföra ett arbete som uppnår hög kvalitet.

Vi kallar aktuella kandidater till intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

CE-chaufförer sökes för att köra linjetrafik i sommar!

Vill du bli en del av ett ledande logistikföretag med närmare 400 000 anställda? Trivs du med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider? Då kan det vara dig vi söker! Till ett av världens ledande logistikföretag, söker vi nu 2st driftiga och positiva CE chaufförer. Med verksamhet i 220 länder, erbjuder vår samarbetspartner integrerade tjänster och anpassade lösningar för hantering av transport av brev, varor och information... Visa mer
Vill du bli en del av ett ledande logistikföretag med närmare 400 000 anställda? Trivs du med att köra längre sträckor inom linjetrafik och är flexibel med arbetstider? Då kan det vara dig vi söker!

Till ett av världens ledande logistikföretag, söker vi nu 2st driftiga och positiva CE chaufförer. Med verksamhet i 220 länder, erbjuder vår samarbetspartner integrerade tjänster och anpassade lösningar för hantering av transport av brev, varor och information. Som CE chaufför på detta uppdrag kommer du att arbeta med b.la. lastning, lossning och transport av gods på längre sträckor. Du kommer att utgå från Malmö och köra uppåt i vårt vackra land.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på SC transport - vilka är en del av StudentConsulting Group - och vara uthyrd till vår kund under sommarhalvåret. Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Du är varmt välkommen att söka tjänsten även om du är bosatt en bit bort. Vi är vana vid att fixa det mesta och lever efter mottot: Ingenting är omöjligt!

Din profil
Krav för tjänsten är:

- CE körkort och vana av att köra med släp
- Giltigt YKB
- ADR
- God kommunikationsförmåga i det svenska språket

Som person är du driven, ambitiös och tar ansvar för ditt arbete. Du förstår vikten av god service och räds inte utmaningar. Har du tidigare erfarenhet av transportyrket är det starkt meriterande. Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuellt.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att ta en kontakt med oss, på: [email protected]

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

Chaufförer - Hemfrid Malmö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö. Dina arbetsuppgifter Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna fl... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi chaufförer med C1-körkort i Malmö.Dina arbetsuppgifter

Som chaufför på Hemfrid har du en viktig roll - att ge våra kunder bästa service och hjälpa dem med deras flyttar till sina nya hem. Du jobbar i team om 2-4 personer. Den största delen av ditt arbete kommer du köra hemfrids egna flyttbil. Du kommer hjälpa till med att lasta in möbler och kartonger och även övernattningar på andra orter i Sverige förekommer. Vid övernattning erbjuder vi bra standard på hotell.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Bära kartonger och möbler
- Lasta och säkra lasten på ett säkert sätt så att inga föremål skadas under transport
- Transport av kundens bohag till ny adress
- Resor förekommer i arbetet
Din profil

Till rollen söker vi dig som tycker om att samarbeta med dina kollegor och jobba i team. Arbetet som chaufför inom flytt är fysiskt krävande och vi söker dig som trivs i ett sådant arbete. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Vi ser även att du är flexibel och har en positiv attityd samt att du drivs av kvalitet och nöjda kunder.

Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

Utöver detta ser vi att du:

- Giltigt körkort med behörighet C1
- Starkt meriterande om du har giltigt Yrkeskompetensbevis för förare (YKB)
- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som lastbilschaufför, flyttpersonal, inom lager, transport eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelskaVi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 80% sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom Flyttservice, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

CE-chaufför sökes heltid malmö

Hej! Nu är vi i behov utav en chaufför med start omgående CE-chaufför i malmö. Jobbet är schakt Erfarenhet är ett krav stresstålig bör man vara då jobbet kan variera. Jobbet är mycket självständigt. lön enligt kollektiv Arbetstider 06:30- 16:00 kan förekomma övertid. Stationeringsort Kyrkheddinge Provanställning 6 månader som övergår till tillsvidare för rätt person. Tjänsten kommer att tillsättas löpande. Visa mer
Hej!
Nu är vi i behov utav en chaufför med start omgående
CE-chaufför i malmö.
Jobbet är schakt
Erfarenhet är ett krav
stresstålig bör man vara då jobbet kan variera. Jobbet är mycket självständigt.
lön enligt kollektiv
Arbetstider 06:30- 16:00 kan förekomma övertid.
Stationeringsort Kyrkheddinge
Provanställning 6 månader som övergår till tillsvidare för rätt person.
Tjänsten kommer att tillsättas löpande. Visa mindre

C- & CE-chaufförer sökes omgående (distribution)

Till vår kund söker vi nu chaufför med giltigt YKB (och gärna ADR) med start senast till sommaren! Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och är uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma är chanserna mycket goda att bli övertagen av kund. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen och med lastbilar och släpvagnar av nyare årsmodeller med modern utrustning. Kunden är specialist på styckgods och p... Visa mer
Till vår kund söker vi nu chaufför med giltigt YKB (och gärna ADR) med start senast till sommaren!

Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och är uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma är chanserna mycket goda att bli övertagen av kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen och med lastbilar och släpvagnar av nyare årsmodeller med modern utrustning. Kunden är specialist på styckgods och partitransporter där man kör både tempererade- samt andra transporter som kräver hög tillförlitlighet och mycket hög kvalité.

Du blir en del av ett stort team och med rätt personlighet och vilja så finns det goda chanser att bli det permanent!

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig anställning. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av transportarbete eller har rätt inställning för arbetet. Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk.

Krav:
.C och/eller CE körkort
.Giltigt YKB
.Digitalt förarbevis

Meriterande:
.Giltig ADR
.Flexibel gällande dag och kväll/nattpass


Din profil
Vi söker dig som trivs på vägen, har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har gärna ett par års erfarenhet av branschen eller känner dig redo för arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är trevlig och serviceminded. Visa mindre

Krandepån söker förare till kranbil

Ansök    Jun 14    Krandepån Södra AB    Kranbilsförare
Krandepån söker förare till kranbil med lastväxlare! Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av mestadels kranbilskörning men också lastväxlarkörning både med och utan släp. Du kommer att transportera allt ifrån byggmateriel till entreprenadmaskiner samt utrustning till våra mobilkranar. Uppdrag med skopa, grip eller pallgaffel är vanligt förekommande. Du kommer att arbeta i en grupp av medarbetare där det krävs att alla hjälps åt för att uppnå resultat, och... Visa mer
Krandepån söker förare till kranbil med lastväxlare!
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av mestadels kranbilskörning men också lastväxlarkörning både med och utan släp.
Du kommer att transportera allt ifrån byggmateriel till entreprenadmaskiner samt utrustning till våra mobilkranar.
Uppdrag med skopa, grip eller pallgaffel är vanligt förekommande.
Du kommer att arbeta i en grupp av medarbetare där det krävs att alla hjälps åt för att uppnå resultat, och därför är det viktigt att kunna samarbeta och att du har en vilja att söka lösningar.
Utöver dessa uppgifter, har du även som ansvar att utföra daglig tillsyn på fordonet och enklare typer av reparationer och smörjning.
Du svarar även för att avrapportera eventuella fel och avvikelser till din transportledare.
Placeringen är i Malmö och dina arbetstider kommer att vara mellan 07–16.


Följande krav gäller för denna tjänst:
CE-körkort
YKB
Yrkesbevis fordonsmonterad kran >18 t/m
Du talar flytande svenska
Erfarenhet av lastväxlare


Meriterande:
Erfarenhet av lika eller motsvarande körning
Erfarenhet av kranbilar
Erfarenhet av tunghantering samt mobilkransverksamhet


Låter detta som något för dig?
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan och motivering till varför detta är en tjänst just för dig!
Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Serviceminded Chaufför

Är du en chaufför som vill leverera service i världsklass och arbeta i ett av Sveriges 500 största företag? Vi söker nu chaufförer som är intresserade av sommarjobb. Anläggningen i Limhamn ingår i affärsområdet Hotell & Restaurang som levererar hyr-och tvättlösningar för hotell, restauranger, caféer och andra företag inom besöksnäringen. Affärsområdet erbjuder såväl personalkläder som linne och frotté. Utöver hyrlösningar erbjuds även kring tjänster i for... Visa mer
Är du en chaufför som vill leverera service i världsklass och arbeta i ett av Sveriges 500 största företag? Vi söker nu chaufförer som är intresserade av sommarjobb.
Anläggningen i Limhamn ingår i affärsområdet Hotell & Restaurang som levererar hyr-och tvättlösningar för hotell, restauranger, caféer och andra företag inom besöksnäringen. Affärsområdet erbjuder såväl personalkläder som linne och frotté. Utöver hyrlösningar erbjuds även kring tjänster i form av smarta logistiklösningar.
Till vår anläggning i Limhamn söker vi en engagerad och serviceminded person som vill arbeta under sommaren då våra ordinarie chaufförer har semester.
Tjänsten:
Du kommer serva våra kunder med textilier genom fasta distributionsturer.
Du kommer som en del av vårt distributionsteam aktivt verka för optimal service både mot våra kunder och internt.
Du kommer dagligen att besöka våra kunder och skapa långsiktiga kundrelationer.Din profil:
För oss är det viktigt att du har en positiv attityd och bra bemötande mot kund. Du är flexibel och inte rädd för att hugga i. Arbetet är till stora delar självständigt så det krävs ett stort eget ansvar för din arbetsdag.
En del av arbetet är fysiskt krävande så det krävs god allmänfysik.
Krav:
C-Körkort. Plus om du även har CE-körkort.
YKB
Gymnasial utbildning
Svenska i tal och skrift.Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.
Vi lever efter de värderingar som alltid utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra- Att vara en förebild- Integritet- Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.
Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut, så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Förare

Vi söker en erfaren distributionsförare både för Malmö område och utanför Malmö. Vi behöver en förare med B-körkort. Du behöver vara flexibel och vara bered att arbete både tidigt på morgonen samt senare på eftermiddag. Arbetet kan vara indelad i två skifte under dagen. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anp... Visa mer
Vi söker en erfaren distributionsförare både för Malmö område och utanför Malmö. Vi behöver en förare med B-körkort. Du behöver vara flexibel och vara bered att arbete både tidigt på morgonen samt senare på eftermiddag. Arbetet kan vara indelad i två skifte under dagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes till Postnord i Malmö!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C/CE behörighet till Postnord i Malmö. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär. År du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Läs då vidare! Tjänsten kommer vara hos Postnord i Malmö där man lämnar paket till företag runtom i hela Skåne. Start omgående. Arbetet varar fram tills slutet av augusti med stor chans till förlängning. Detta är en heltidstjänst där arbetstid... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C/CE behörighet till Postnord i Malmö. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär. År du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Läs då vidare!

Tjänsten kommer vara hos Postnord i Malmö där man lämnar paket till företag runtom i hela Skåne. Start omgående. Arbetet varar fram tills slutet av augusti med stor chans till förlängning.

Detta är en heltidstjänst där arbetstiderna främst innefattar dagtid, men även kväll och natt.

Din profil
Du som söker måste ha körkort, antingen med behörighet C eller CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis för att vara aktuell för tjänsten.

Meriterande
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.

Du som söker behöver vara ansvarstagande men också ha en lätthet för servicearbete.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sommarvikariat /Lastbilschaufför

Ansök    Jun 10    Nassim AB    Distributionsförare
Hej Vi söker Sommarvikariat / Lastbilschaufför under juli månad för att distribuera våra varor Tjänsten är 100% men kan även anpassas till 75% som kan förlängas om allting fungerar bra. Vid mer information maila till [email protected] eller ring 0704-138111 Visa mer
Hej
Vi söker Sommarvikariat / Lastbilschaufför under juli månad för att distribuera våra varor
Tjänsten är 100% men kan även anpassas till 75% som kan förlängas om allting fungerar bra.
Vid mer information maila till [email protected] eller ring 0704-138111 Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes till företag i Malmö!

Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare. Start är omgående och arbetstid... Visa mer
Har du C-kort och vill jobba som lastbilschaufför? Är du dessutom självgående noggrann och trivs bra på vägarna? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu C-chaufförer till ett välkänt renhållningsföretag. Du kommer för kundens räkning köra deras fordon för avfallshantering runt om i Malmö med omnejd. Du ska därför känna dig bekväm med att köra i centrala Malmö och meriterande om du har god vana av att köra sedan tidigare.

Start är omgående och arbetstiderna är 06:00-15:00.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter uthyrd till vår kund.

Sök redan idag om detta låter som en tjänst för dig!

Din profil
Vi söker dig med:
- C-körkort
- Giltig YKB för aktuell period
- Giltigt digitalt förarkort för aktuell period

Meriterande om du har:
- Utbildning inom ADR, hantering av farligt gods
- Tidigare erfarenhet som C-chaufför

Du som söker behöver vara ansvarstagande och en person som tycker om att arbeta självständigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Säljande distributör Malmö 75%

Vi söker en säljande distributör med garanti om minst 75% till vårt team i Malmö Letar du efter en arbetsplats där du kan vara stolt att gå till jobbet? En arbetsplats som bryter ny mark med en helt unik produkt och utvecklas genom innovativa lösningar och hållbara mål? Som anställd hos oss på 75% jobbar du endast 3 dagar i veckan. Vi startade Loviseberg presseri AB med ambitionen att pressa världens bästa juicer! RÅSAFT är i särklass den godaste och lyxig... Visa mer
Vi söker en säljande distributör med garanti om minst 75% till vårt team i Malmö
Letar du efter en arbetsplats där du kan vara stolt att gå till jobbet? En arbetsplats som bryter ny mark med en helt unik produkt och utvecklas genom innovativa lösningar och hållbara mål? Som anställd hos oss på 75% jobbar du endast 3 dagar i veckan.
Vi startade Loviseberg presseri AB med ambitionen att pressa världens bästa juicer! RÅSAFT är i särklass den godaste och lyxigaste juicen på marknaden och vi gör allt själva från grunden av färska frukter och grönsaker. Vår råsaft är kallpressad och helt obehandlad vilket är i det närmaste helt unikt och något vi är väldigt stolta över!
Idag är vi ca. 70 personer i Sverige, inom allt ifrån inköp, produktion, distribution till försäljning och fortsätter att växa kraftigt så nu behöver vi fler kollegor som kan stärka teamet.
Din sociala förmåga är stark och du är den optimistiska problemlösaren.
Du behöver vara i god fysisk form och klara av att hantera dina uppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt under långa arbetsdagar.
Du jobbar lika bra självständigt som i grupp.
Du är ansvarstagande och strukturerad.
Du är målinriktad.
Du är morgonpigg av naturen då distributionspassen börjar klockan 05.
Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Som säljande distributör på Loviseberg kommer du ingå i ett mindre team med säljinriktade distributörer. Din personliga energi i kombination med ditt driv är avgörande faktorer för hur du lyckas leverera starka resultat och bygga affärsrelationer.
Du kommer att jobba i ett team som hjälper varandra för att nå gemensamma och individuella mål, och vardagsuppgifter.
Du arbetar med frihet under ansvar, där du ansvarar för en region /zon av kunder.
Arbetet utförs med lätt lastbil, (B-kort). Våra distributionsbilar har endast manuell växellåda, vilket kräver B-körkort för manuell växellåda.
Arbetet omfattas av kollektivavtal genom Livs.se
Se www.RÅSAFT.se för mer information om oss. Visa mindre

Säljande distributör Malmö Sommarjobb

Vi söker en säljande distributörer till sommaren med en anställning efter överenskommelse. Letar du efter en arbetsplats där du kan vara stolt att gå till jobbet? En arbetsplats som bryter ny mark med en helt unik produkt och utvecklas genom innovativa lösningar och hållbara mål? Som anställd hos oss på 75% jobbar du endast 3 dagar i veckan. Vi startade Loviseberg presseri AB med ambitionen att pressa världens bästa juicer! RÅSAFT är i särklass den godaste... Visa mer
Vi söker en säljande distributörer till sommaren med en anställning efter överenskommelse.
Letar du efter en arbetsplats där du kan vara stolt att gå till jobbet? En arbetsplats som bryter ny mark med en helt unik produkt och utvecklas genom innovativa lösningar och hållbara mål? Som anställd hos oss på 75% jobbar du endast 3 dagar i veckan.
Vi startade Loviseberg presseri AB med ambitionen att pressa världens bästa juicer! RÅSAFT är i särklass den godaste och lyxigaste juicen på marknaden och vi gör allt själva från grunden av färska frukter och grönsaker. Vår råsaft är kallpressad och helt obehandlad vilket är i det närmaste helt unikt och något vi är väldigt stolta över!
Idag är vi ca. 70 personer i Sverige, inom allt ifrån inköp, produktion, distribution till försäljning och fortsätter att växa kraftigt så nu behöver vi fler kollegor som kan stärka teamet.
Din sociala förmåga är stark och du är den optimistiska problemlösaren.
Du behöver vara i god fysisk form och klara av att hantera dina uppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt under långa arbetsdagar.
Du jobbar lika bra självständigt som i grupp.
Du är ansvarstagande och strukturerad.
Du är målinriktad.
Du är morgonpigg av naturen då distributionspassen börjar klockan 05.
Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.


Som säljande distributör på Loviseberg kommer du ingå i ett mindre team med säljinriktade distributörer. Din personliga energi i kombination med ditt driv är avgörande faktorer för hur du lyckas leverera starka resultat och bygga affärsrelationer.
Du kommer att jobba i ett team som hjälper varandra för att nå gemensamma och individuella mål, och vardagsuppgifter.
Du arbetar med frihet under ansvar, där du ansvarar för en region /zon av kunder.
Arbetet utförs med lätt lastbil, (B-kort). Våra distributionsbilar har endast manuell växellåda, vilket kräver B-körkort för manuell växellåda.
Anställningen omfattas av kollektivavtal genom Livs.se
Se www.RÅSAFT.se för mer information om oss. Visa mindre

Är du lastbilschaufför med ADR tank behörighet?

Har du ADR tank behörighet och söker jobb i Malmö i sommar? Vill du köra lastbil för farligt gods och samtidigt jobba med kundkontakt? Då kanske det är dig vi söker! Nu söker vi C-chaufförer med ADR tank behörighet som vill jobba hos Sveriges främsta företag inom återvinning och miljö. Arbetsuppgifterna innefattar att hantera farligt avfall och ansvara för den dagliga kontakten med kunder. Arbetstiderna är måndag-fredag mellan kl 06:00-15:00. Behovet ... Visa mer
Har du ADR tank behörighet och söker jobb i Malmö i sommar? Vill du köra lastbil för farligt gods och samtidigt jobba med kundkontakt? Då kanske det är dig vi söker!

Nu söker vi C-chaufförer med ADR tank behörighet som vill jobba hos Sveriges främsta företag inom återvinning och miljö.
Arbetsuppgifterna innefattar att hantera farligt avfall och ansvara för den dagliga kontakten med kunder.

Arbetstiderna är måndag-fredag mellan kl 06:00-15:00.

Behovet kommer vara från början av juni och sträcker sig över sommaren med stor chans till förlängning.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter uthyrd till vår kund.

Din profil
Vi söker dig med:
- C kort
- YKB
- Digitalt förarkort
- ADR tank behörighet

Erfarenhet av lastbilskörning och hantering av farligt gods är meriterande.

Du som söker behöver vara ansvarstagande och en person som tycker om att arbeta självständigt och sköta den dagliga kundkontakten.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lastbilschaufförer

Ansök    Jun 8    PEAB AB    Bygg- och anläggningsförare
Vi på Peab Bemanning satsar för fullt och söker nu en professionell och samarbetsvillig lastbilschaufför som vill vara med och bidra till våra projekt i Växjö och Oskarshamn. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss! Vad ingår i jobbet? Att arbeta som lastbilschaufför hos oss innebär spännande arbetsdagar med fokus på betongtransport. I dina arbetsuppgi... Visa mer
Vi på Peab Bemanning satsar för fullt och söker nu en professionell och samarbetsvillig lastbilschaufför som vill vara med och bidra till våra projekt i Växjö och Oskarshamn. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vad ingår i jobbet?

Att arbeta som lastbilschaufför hos oss innebär spännande arbetsdagar med fokus på betongtransport. I dina arbetsuppgifter ingår att leverera betong till våra kunder inom regionen samt ansvara för betongbilens underhåll. Utöver det kommer du att lasta och lossa betong till våra kunder efter beställning samt utföra varierande uppdrag inom olika entreprenadprojekt. Du arbetar dagtid.

I jobbet ingår även att

- utföra daglig skötsel på betongbilen

- utföra främst korta men även längre körningar.

Om dig

Vi söker dig som:

- har goda kunskaper i engelska i tal och skrift

- har minst tre års erfarenhet av arbete som maskinförare och byggbranschen

- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- har YKB

- har C-körkort

- har CE-körkort.

Rollen som lastbilschaufför kräver att du är professionell och samarbetsvillig i ditt arbete. Din självständighet gör att du jobbar bra på egen hand när arbetet kräver det. Vidare är du en kommunikativ person som är engagerad och gärna vill utvecklas inom ditt område. Du är lugn och trevlig i ditt bemötande med kunder och ser till så att de blir nöjda med vår service.

På Peab Bemanning är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har lastbilserfarenhet och har erfarenhet av betong- eller byggbranschen.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som lastbilschaufför hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Justyna Ostrowicka på telefonnummer: +48 605 235 133 eller via e-post: [email protected]

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid Visa mindre