Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Malmö

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Är du en av Malmös bästa frisörer?

Ansök    Sep 9    Vacker Sverige AB    Frisör
Är du en hårälskare? Brinner du för frisöryrket? Vill du bli en del av VACKERS kreativa team på Emporia? Om VACKER VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett nytt butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en... Visa mer
Är du en hårälskare? Brinner du för frisöryrket? Vill du bli en del av VACKERS kreativa team på Emporia?
Om VACKER
VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett nytt butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.
Den första VACKER-butiken etablerades den 20 november 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor. VACKER vill uppgradera frisöryrket och dess utbildningar och vi förespråkar bland annat en nationell yrkes legitimation för frisörer.
Kravprofil
Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla som bokar tid hos oss får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Ditt arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du ska inspirera kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet och goda produktkunskap. Du tycker om att samarbeta i ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. Du är stresstålig, ödmjuk och älskar att jobba med service och försäljning och göra folk glada. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad, lojal och målinriktad. Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 3-4 är välkommen att söka då vi erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter, utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider.
Övrig information
Tillträde: Snarast
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Anställningsgrad: 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (Frisöravtalet)
Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Vill du läsa mer om oss som företag besök vår VACKRA hemsida www.vackerstore.se Visa mindre

Nagelterapeut / Nagelteknolog

I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra positiv, driven medarbetare till vår salong i närhet Triangeln köpcentrum / Gågatan i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar. Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man k... Visa mer
I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra positiv, driven medarbetare till vår salong i närhet Triangeln köpcentrum / Gågatan i Malmö.
Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Arbetsuppgifterna är:
Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar.
Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från Asiatisk nagelsalong
OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi mejl. Visa mindre

Nagel- och ögonfransteknolog sökes till spännande salong i stort köpcenter

I ett stort köpcenter med närhet till kollektivtrafik. Köpcentret är ett av Sveriges största! Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Vi har stort behov efter nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning. Vi har stort beh... Visa mer
I ett stort köpcenter med närhet till kollektivtrafik. Köpcentret är ett av Sveriges största! Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Vi har stort behov efter nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning.

Vi har stort behov efter nya medarbetare som har lämplig utbildning inom ögonfransförlängning och 3d microblading (ögonbryndesign). Obs krav på lämplig utbildning. Arbetserfarenhet är inget krav.

Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta.

Vi beräknar med att anställa två medarbetare till vår redan trevliga grupp!

Meriterande är om du kan behärska vietnamesiska i tal.

Intervjuer och anställning ska ske löpande. Provanställning tillämpas.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medicinsk fotvårdare

Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut. I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfaren... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut.
I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger. Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker främst behov/extra personal. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spachef Nellie Grubin via mail: [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Nagelterapeut / Nagelteknolog

Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar. Städa varje dag arbetsplatsen och sociala utrymme. OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi mail. Visa mer
Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Arbetsuppgifterna är:
Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar.
Städa varje dag arbetsplatsen och sociala utrymme.OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi mail. Visa mindre

Hud- och spaterapeut

Ansök    Aug 31    Axelsons Spa Malmö AB    Hudterapeut
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad. Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena p... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena på försäljning.
Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård, massage och vi ser gärna att du är intresserad av kroppsapparatur.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Just nu söker vi behov/extra-personal. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
För att söka tjänsten eller om du har funderingar så kan du höra av dig till [email protected] alternativt [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Frisör

Salong Shampoo Klippotek, finaste salongen i Malmö söker frisörer, vi söker också efter en salong ansvarig frisör. Du ska ha erfarenhet inom yrket och skall ha jobbat i några år. Du ska kunna jobba självständigt. Gesällbrev är ett plus Visa mer
Salong Shampoo Klippotek, finaste salongen i Malmö söker frisörer, vi söker också efter en salong ansvarig frisör.
Du ska ha erfarenhet inom yrket och skall ha jobbat i några år. Du ska kunna jobba självständigt.
Gesällbrev är ett plus Visa mindre

Frisör sökes till Malmö/Kävlinge

Ansök    Aug 29    Naser Ali, Mahmoud    Herrfrisör
Herrfrisör sökes till frisörsalong i Kävlinge. Du ska ha minst 1 års erfarenhet av frisöryrket. Som person är du skötsam, kunnig, ansvarsfull och social. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Välkommen att maila ditt cv till [email protected] Visa mer
Herrfrisör sökes till frisörsalong i Kävlinge.
Du ska ha minst 1 års erfarenhet av frisöryrket. Som person är du skötsam, kunnig, ansvarsfull och social.
Goda kunskaper i svenska är ett krav. Välkommen att maila ditt cv till [email protected] Visa mindre

Massör

Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en f... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker främst personal vid behov/extra. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spachef Nellie Grubin.
[email protected]
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Vi söker frisör til Jägersro!

Ansök    Aug 26    Raise Sweden AB    Frisör
På Nikita Hair Malmö Jägersro arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevilkor ... Visa mer
På Nikita Hair Malmö Jägersro arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Aktoriserad Hudterapeut söks i Malmö

Ansök    Aug 25    Nordic Beauty Center AB    Hudterapeut
Nordic Beauty Center söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för hudvård. Är du massör, gör vaxning, ögonfransar eller microblading mm är det ett plus om du har erfarenhet av resultatinriktad hudvård. Nordic Beauty Center är ett växande företag inom den estetiska branschen. Med kliniker i Malmö och snart i flera orter söker jämt efter duktiga personal. Du bör trivas med kundkontakt och vilja stanna inom branschen för att vä... Visa mer
Nordic Beauty Center söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för hudvård. Är du massör, gör vaxning, ögonfransar eller microblading mm är det ett plus om du har erfarenhet av resultatinriktad hudvård.
Nordic Beauty Center är ett växande företag inom den estetiska branschen. Med kliniker i Malmö och snart i flera orter söker jämt efter duktiga personal.
Du bör trivas med kundkontakt och vilja stanna inom branschen för att växa och utvecklas.
Dina arbetsuppgifter?
Du kommer att arbeta med klassiska hudvårdsbehandlingar, och även med permanent hårborttagning, journalföring, och reception. Om du har erfarenhet av andra behandlingar är det meriterande.
Intervjuer sker löpande.
Ansökan med personligt brev och cv med bild skickas till [email protected]
Tjänsten: Heltid
Tillträde är omgående.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut till Endokrinmottagning fot i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Endokrinologen har en stor öppenvårds- och dagvårdsverksamhet både i Malmö och Lund samt slutenvårdsplatser i Malmö. Specialiteten endokrinologi och diabetologi utgör ett av Skånes universitetssjukhus profilområden. Verksamhetsområdet har ett välutvecklat multidisciplinärt samarbete med andra discipliner såsom kirurgi, onkologi, njurmedicin, oftalmolog, patologi neurokirurgi, barnsjukvård, ortoped teknik med mera. Vid endokrinmot... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Endokrinologen har en stor öppenvårds- och dagvårdsverksamhet både i Malmö och Lund samt slutenvårdsplatser i Malmö. Specialiteten endokrinologi och diabetologi utgör ett av Skånes universitetssjukhus profilområden. Verksamhetsområdet har ett välutvecklat multidisciplinärt samarbete med andra discipliner såsom kirurgi, onkologi, njurmedicin, oftalmolog, patologi neurokirurgi, barnsjukvård, ortoped teknik med mera.

Vid endokrinmottagningarna i Lund och Malmö utreds och behandlas patienter med störningar i hormonbalansen avseende hypofys, sköldkörtel, binjurar, bisköldkörtlar samt patienter med insulinbehandlad diabetes.

Endokrinologi utövar en diabetesfotsårvård i världsklass där utveckling och forskning är integrerad i det dagliga arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Är du medicinsk fotterapeut med intresse för sårvård och vill ha ett intressant, ansvarsfullt och omväxlande arbete? Då är det dig vi söker till Endokrinmottagningens fotteam!

Du kommer att vara en del av vårt härliga team som består av tre fotterapeuter/undersköterskor och en sjuksköterska. I rollen som medicinsk fotterapeut har du dels egen mottagningsverksamhet, men har även en betydande roll i den läkarledda ny- och återbesöksmottagningen. Det dagliga arbetet består av enkla till avancerade behandlingar och omläggningar av diabetesfotsår, sårodling med mera. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa arbetsuppgifter och telefonrådgivning.

Hos oss lägger vi stort fokus på fortbildning och kompetensutveckling. Vi erbjuder dig ett spännande och roligt arbete!

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har godkänd utbildning till medicinsk fotterapeut. En förutsättning för tjänsten är att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift samt har intresse av och tidigare erfarenhet av sårvård. Det kan vara meriterande om du har undersköterskeutbildning med inriktning mot akutsjukvård/sjukvård och erfarenhet av IT-systemen Melior och PASiS.

För att lyckas och trivas i rollen som fotterapeut hos oss krävs det att du kan arbeta självständigt, har god samarbets- och organisationsförmåga och är flexibel. Du är trygg i din yrkesroll och van vid att göra egna bedömningar samt har förmåga att fatta egna beslut. Vi ser också att du är en person som vill bidra till förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi kommer att lägga stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Frisör

Ansök    Aug 16    Zanouba, Hasan    Frisör
Hej! Vi välkomnar vår nya kollega i rollen som Frisör/Barber. Hos oss garanterar vi trygg arbetsplats och trevlig arbetsmiljö. Tveka inte att söka jobbet hos oss!!! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej!
Vi välkomnar vår nya kollega i rollen som Frisör/Barber. Hos oss garanterar vi trygg arbetsplats och trevlig arbetsmiljö.
Tveka inte att söka jobbet hos oss!!!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut / Nagelteknolog

Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar. Städa varje dag arbetsplatsen och sociala utrymme. OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi mail. Visa mer
Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Arbetsuppgifterna är:
Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar.
Städa varje dag arbetsplatsen och sociala utrymme.OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi mail. Visa mindre

Hudterapeut/Spaterapeut

Ansök    Aug 15    Aroma spa Malmö    Hudterapeut
Jobba hos oss ! Just nu söker vi fler engagerade och positiva terapeuter till hösten ! Men ser gärna att du har möjligheten att börja din introduktion i sommar . Tjänsten avser 75% möjlighet för 100% Du som hudterapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa . Vi kommer internt att lära upp våra nyanställda i vår spautbud. Välkommen m... Visa mer
Jobba hos oss !
Just nu söker vi fler engagerade och positiva terapeuter till hösten !
Men ser gärna att du har möjligheten att börja din introduktion i sommar .
Tjänsten avser 75% möjlighet för 100%
Du som hudterapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa .
Vi kommer internt att lära upp våra nyanställda i vår spautbud.
Välkommen med din ansökan.
www.aromaspamalmo.se
Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes -Anställning!!

Ansök    Aug 9    Hairstyle By Lena    Frisör
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder. Nu söker vi en kreativ och engagerad frisör. Kompetens: Utbildning inom frisöryrket. Vi vill helst att du har någon erfarenhet och ka... Visa mer
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder.
Nu söker vi en kreativ och engagerad frisör.
Kompetens: Utbildning inom frisöryrket.
Vi vill helst att du har någon erfarenhet och kan arbeta i god takt samt stresstålig.
Du har stark servicekänsla. Det är självklart för dig att alla kunder känner sig väl bemött och omhändertagen.
Du ska kunna vara flexibel i din tillgänglighet och jobba varierade arbetstider.
#jobbjustnu Visa mindre

The Brothers Salong

Ansök    Aug 12    Ali, Abdullah    Herrfrisör
The Brothers salong är en salong mitt i Varnhem Malmö. Är två frisörer som arbetar på salongen och behöver bli fler. Önskar att du vill bli en del av vårt team. Vi söker dig som är ansvarsfull och kan jobba både självständigt och i team. Viktigast av allt söker vi dig som brinner för yrket och våra kunder Heltid Visa mer
The Brothers salong är en salong mitt i Varnhem Malmö. Är två frisörer som arbetar på salongen och behöver bli fler. Önskar att du vill bli en del av vårt team.
Vi söker dig som är ansvarsfull och kan jobba både självständigt och i team.
Viktigast av allt söker vi dig som brinner för yrket och våra kunder


Heltid Visa mindre

DIN MÖJLIGHET ATT KOMMA IN I VÅRT FINA FRISÖR TEAM

Ansök    Aug 8    Hårstudion Mik'z AB    Frisör
Kundtillströmningen, på Hårstudion Mik'z är mycket god, därför finns behov av ytterligare frisörer, efter provanställning är det fast anställning som gäller. Hur många timmar du önskar arbeta diskuterar vi oss fram till. På Mik'z finns både anställda och hyrstolar. Är något oklart hör du av dig till Ebbe Jönsson gärna på tel. 0705989635. Givetvis är det en merit om du har 1-2 års erfarenhet, men har du precis avslutat din utbildning och skall arbeta in tim... Visa mer
Kundtillströmningen, på Hårstudion Mik'z är mycket god, därför finns behov av ytterligare frisörer, efter provanställning är det fast anställning som gäller. Hur många timmar du önskar arbeta diskuterar vi oss fram till. På Mik'z finns både anställda och hyrstolar. Är något oklart hör du av dig till Ebbe Jönsson gärna på tel. 0705989635. Givetvis är det en merit om du har 1-2 års erfarenhet, men har du precis avslutat din utbildning och skall arbeta in timmar för ditt gesäll går det också bra. Mik'z har kollektivavtal, med Handels o SFF som grund. Mik'z har regelbunden utbildning för sina medarbetare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes till Hair&Co BurlövCenter

Ansök    Aug 1    Hair&Co Burlöv Center AB    Frisör
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal. Tjänsten finns ledig heltid eller deltid... Visa mer
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket.
Arbetsuppgifter:
Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase
Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten finns ledig heltid eller deltid Visa mindre

Hud- och Spaterapeut

Ansök    Jul 22    Axelsons Spa Malmö AB    Hudterapeut
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad. Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena p... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena på försäljning.
Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård, massage och vi ser gärna att du är intresserad av kroppsapparatur.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker behov/extra-personal med chans till fast tjänst för rätt person. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Ställföreträdande Spachef Nellie på [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Nikita Hair Malmö Triangeln söker frisör

Ansök    Aug 4    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmilj... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Spa terapeut

Pranari massage & beauty spa AB har etablerade sedan 2008. Vi har utvecklat sig successivt och har just nu 5 salonger öppnar runt om skåne. Spa och restaurang är vår nästa projekt och öppnar inom närmast år. Vi söker 3 thaimassör som kommer bli en del av vår teamet. Ni ska kunna jobba som teamet , kunna utföra behandlingar i professionell och väl service inriktad. Thailändska är merit. Thai och aromamassage certifierad krav. Vi tar emot en ansökan via mail... Visa mer
Pranari massage & beauty spa AB har etablerade sedan 2008. Vi har utvecklat sig successivt och har just nu 5 salonger öppnar runt om skåne. Spa och restaurang är vår nästa projekt och öppnar inom närmast år. Vi söker 3 thaimassör som kommer bli en del av vår teamet. Ni ska kunna jobba som teamet , kunna utföra behandlingar i professionell och väl service inriktad. Thailändska är merit. Thai och aromamassage certifierad krav.
Vi tar emot en ansökan via mail. Visa mindre

Nagelspecialist

Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar. Du gillar att ge service och att få kunden att känna sig välkommen och omhändertagen. Du vill bjuda på en upplevelse och ett snyggt resultat. Du ska helst ha erfarenhet som nagelteknolog men inte ett måste då vi kan lära upp dig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina... Visa mer
Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar.
Du gillar att ge service och att få kunden att känna sig välkommen och omhändertagen. Du vill bjuda på en upplevelse och ett snyggt resultat.
Du ska helst ha erfarenhet som nagelteknolog men inte ett måste då vi kan lära upp dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medicinsk Fotvård

Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut. I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfaren... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut.
I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger. Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker främst behov/extra personal, som kan komma bli fast. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Ställföreträdande Spa-chef Nellie Grubin [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss Visa mindre

Erfaren frisör sökes till frisörsalong i Gustav Adolf torg.

Ansök    Jul 4    Sn Salon AB    Frisör
Hallå, vi söker nu en erfaren frisör till män. Salongen är belagd på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Vill du bli en del av vårt team? Skicka då en ansökan! För mer information, kontakta då oss nedan. https://snsalon.com/ [email protected] 0790584098 Visa mer
Hallå, vi söker nu en erfaren frisör till män. Salongen är belagd på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Vill du bli en del av vårt team? Skicka då en ansökan!
För mer information, kontakta då oss nedan.
https://snsalon.com/
[email protected]
0790584098 Visa mindre

Nagelteknolog sökes till Diva Salong

Diva Salong är en skönhetssalong i centrum i Malmö. Då en av våra nagelteknologer ska sluta hos oss söker vi en ny. Du måste ha erfarenhet av nagelbygge och vara intresserad av att skapa fin design enligt kundens önskemål. Du måste ha minst 2 år erfarenhet. Ett plus om du talar Vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen... Visa mer
Diva Salong är en skönhetssalong i centrum i Malmö. Då en av våra nagelteknologer ska sluta hos oss söker vi en ny. Du måste ha erfarenhet av nagelbygge och vara intresserad av att skapa fin design enligt kundens önskemål. Du måste ha minst 2 år erfarenhet. Ett plus om du talar Vietnamesiska då ägarfamiljen är från Vietnam.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut/ Nagelteknolog

We are now looking for you who are nail technologist and masseur. You will need education for the job as a nail technology at least 1 year of work experience. we will assume you are polite and service minded as a person. Visa mer
We are now looking for you who are nail technologist and masseur. You will need education for the job as a nail technology at least 1 year of work experience. we will assume you are polite and service minded as a person. Visa mindre

Frisör sökes till skinsoft i Malmö

Ansök    Jul 1    Kakadost, Sewan    Frisör
Vi söker frisörer som brinner för att klippa hår och att ge en fantastiskt kundservice ! är du vår ny frisör? sök och bli en del av vårt härliga team. Vi på skinsoft söker nu en frisör på heltid eller deltid till vår salong i Malmö med start enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: -utför effektiv och kvalitetssäkrade hårklippningar. -ge en god kundservice och produktsäljare. -Arbetsitd: vardagar och helgpass enligt gällande schema.... Visa mer
Vi söker frisörer som brinner för att klippa hår och att ge en fantastiskt kundservice ! är du vår ny frisör? sök och bli en del av vårt härliga team.
Vi på skinsoft söker nu en frisör på heltid eller deltid till vår salong i Malmö med start enligt överenskommelse.
Arbetsuppgifter:
-utför effektiv och kvalitetssäkrade hårklippningar.
-ge en god kundservice och produktsäljare.
-Arbetsitd: vardagar och helgpass enligt gällande schema. Visa mindre

Vi söker frisör

Ansök    Jul 3    VASSASTRÅ AB    Frisör
Nu söker vi på Vassastrå ny frisör till vårt team. Salongen ligger i centrala malmö, väldigt nära centralstationen. Vassastrå har funnits sedan 2006 och har en stor etablerad kundkrets, därför söker vi nu en frisör till för att ha möjlighet att välkomna ännu fler kunder som vill boka på salongen. Vi är ett härligt team som brinner för service och att alltid ligga i framkant på att ge det bästa resultatet. På salongen finns både anställda och hyrstolar men ... Visa mer
Nu söker vi på Vassastrå ny frisör till vårt team.
Salongen ligger i centrala malmö, väldigt nära centralstationen. Vassastrå har funnits sedan 2006 och har en stor etablerad kundkrets, därför söker vi nu en frisör till för att ha möjlighet att välkomna ännu fler kunder som vill boka på salongen. Vi är ett härligt team som brinner för service och att alltid ligga i framkant på att ge det bästa resultatet. På salongen finns både anställda och hyrstolar men vi jobbar ändå alla i ett sammansvetsat team.
Idag är vi 5 frisörer och en hudterapeut som jobbar tillsammans. Vi söker nu en frisör som har möjlighet att jobba under sommaren med möjlighet till start omgående.
Då det vissa timmar kan behövas att man jobbar ensam i salongen är det ett krav att man har erfarenhet som frisör sedan tidigare. Det kommer förmodligen finnas chans att fortsätta som frisör på Vassastrå även efter sommaren.
Maila gärna in CV på [email protected] Visa mindre

Massör / massageterapeut

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Öppen för alla Vi fokuserar på din... Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör till vårt härliga gäng i Malmö sökes!

Ansök    Jun 13    Cutters AB    Frisör
Vi söker dig som är utbildad frisör och vill jobba hel eller deltid med start omgående! Till vår salong i Emporia behöver vi nu förstärkning med en frisör som brinner för frisöryrket och att ge professionell service! Vi på Cutters har 123 frisör salonger och fortsätter nu ett expandera och växa! vårt motto är cut hair, cut time, cut costs och det är precis det vi gör! Vi erbjuder kunder kvalitetssäkra och effektiva klipp på drop in. Vi förmedlar en känsl... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad frisör och vill jobba hel eller deltid med start omgående!

Till vår salong i Emporia behöver vi nu förstärkning med en frisör som brinner för frisöryrket och att ge professionell service!

Vi på Cutters har 123 frisör salonger och fortsätter nu ett expandera och växa! vårt motto är cut hair, cut time, cut costs och det är precis det vi gör! Vi erbjuder kunder kvalitetssäkra och effektiva klipp på drop in. Vi förmedlar en känsla av helhet till våra kunder och vi är mycket måna om detaljer - vi vill få våra kunder att känna sig som en superstjärna. Är du den vi söker så sök redan idag! ????

Arbetsuppgifter

- Utföra effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande schema.
Yrkes kvalifikationer

- Utbildning som frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetens
- Måste behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Serviceinriktad och flexibel.
- Självgående, pålitlig och ansvarsfull.
- Effektiv och korrekt.
- Gillar att arbeta i team.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- En härlig arbetsplats där man har roligt med varandra!
- Tillsvidareanställning
- Fast lön + bonus, friskvårdsbidrag och pension.
- Tät uppföljning från din närmaste ledare.
- Bra utbildning på Cutters Academy i Sverige.
- Sociala och professionella evenemang.
- Internationella karriärmöjligheter.
Om oss

Cutters är Sveriges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 123 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Frisör sökes till Hair&Co BurlövCenter

Ansök    Jun 12    Hair&Co Burlöv Center AB    Frisör
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal. Tjänsten finns ledig heltid eller deltid Öppen f... Visa mer
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket.
Arbetsuppgifter:
Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase
Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal.
Tjänsten finns ledig heltid eller deltid
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nikita Hair Malmö Triangeln söker frisör

Ansök    Jun 13    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmilj... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Frisör sökes till Malmö

Ansök    Jun 1    Naser Ali, Mahmoud    Herrfrisör
Herrfrisör sökes till frisörsalong i Kävlinge. Du ska ha minst 1 års erfarenhet av frisöryrket. Som person är du skötsam, kunnig, ansvarsfull och social. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Välkommen att maila ditt cv till [email protected] Visa mer
Herrfrisör sökes till frisörsalong i Kävlinge.
Du ska ha minst 1 års erfarenhet av frisöryrket. Som person är du skötsam, kunnig, ansvarsfull och social.
Goda kunskaper i svenska är ett krav. Välkommen att maila ditt cv till [email protected] Visa mindre

Frisör sökes till Emporia

Ansök    Jun 10    Sturegången AB    Frisör
Vi är ett frisörteam på 7st frisörer och behöver bli fler. Vi är frisörer med driv och håller ihop samt har kul på jobbet. Som företag har vi rätt strategi och jobbar mot mål. Vi utvecklar oss genom kurser i samarbete med Schwarzkopf samt följer senaste trenderna. Därför söker vi dig som har erfarenhet inom frisörbranschen och gillar att jobba i team. Du ska brinna för frisöryrket och sätta din kund i fokus. Vi ser gärna att du kan jobba flexibla timmar. T... Visa mer
Vi är ett frisörteam på 7st frisörer och behöver bli fler. Vi är frisörer med driv och håller ihop samt har kul på jobbet. Som företag har vi rätt strategi och jobbar mot mål. Vi utvecklar oss genom kurser i samarbete med Schwarzkopf samt följer senaste trenderna.
Därför söker vi dig som har erfarenhet inom frisörbranschen och gillar att jobba i team. Du ska brinna för frisöryrket och sätta din kund i fokus. Vi ser gärna att du kan jobba flexibla timmar. Tjänsten är på heltid eller deltid! Eller helgarbete med högre timlön.
Vi ser gärna att du pratar flytande svenska och engelska då vi har många internationella kunder.
Maila in ditt cv. Vi ser fram emot att få träffa dig på ett jobbintervju. Lycka till Visa mindre

Frisör sökes -Anställning!!

Ansök    Jun 12    Hairstyle By Lena    Frisör
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder. Nu söker vi en kreativ och engagerad frisör. Kompetens: Utbildning inom frisöryrket. Vi vill helst att du har någon erfarenhet och ka... Visa mer
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder.
Nu söker vi en kreativ och engagerad frisör.
Kompetens: Utbildning inom frisöryrket.
Vi vill helst att du har någon erfarenhet och kan arbeta i god takt samt stresstålig.
Du har stark servicekänsla. Det är självklart för dig att alla kunder känner sig väl bemött.
Du ska kunna vara flexibel i din tillgänglighet och jobba varierade arbetstider.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Spa terapeut

Om jobbet Vi på Norrskenhammam & spa Malmö AB behöver nu stärka upp vårt härliga team med en grym spa terapeut som ska utföra scrub, ansiktsbehandling och massage behandling. I våra väldesignade lokal, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Utbildningen är inget krav då vi kommer att utbilda all vår personal innan start. Meriterande är om du är hudterapeut, massör... Visa mer
Om jobbet
Vi på Norrskenhammam & spa Malmö AB behöver nu stärka upp vårt härliga team med en grym spa terapeut som ska utföra scrub, ansiktsbehandling och massage behandling.
I våra väldesignade lokal, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Utbildningen är inget krav då vi kommer att utbilda all vår personal innan start.
Meriterande är om du är hudterapeut, massör eller har några års erfarenhet som hudterapeut massör eller liknande samt är en fena på försäljning.
Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage och vi ser gärna att du är intresserad av kroppsapparatur.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi föredrar även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker behov/extra-personal med chans till fast tjänst för rätt person. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta oss på [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Nagelspecialist

Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar. Vi utför främst gelenaglar. Helst ska du ha erfarenhet som nagelteknolog men inte ett måste då vi kan lära upp dig. Du gillar att ge service och att få kunden känna sig välkommen och omhändertagen. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar. Vi utför främst gelenaglar.
Helst ska du ha erfarenhet som nagelteknolog men inte ett måste då vi kan lära upp dig.
Du gillar att ge service och att få kunden känna sig välkommen och omhändertagen.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut

Företag söker nu nagelterapeuter som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr... Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning... Kvalifikationer: - har stort intresse av nagelvård och skönhetvård - har känsla för service och kundbemötande ¨ -ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevlig... Visa mer
Företag söker nu nagelterapeuter som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr...
Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning...
Kvalifikationer:
- har stort intresse av nagelvård och skönhetvård
- har känsla för service och kundbemötande ¨
-ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Visa mindre

Frisör

Ansök    Maj 20    SEIF HB    Frisör
Vi behöver en erfaren herr- eller herr och damfrisör som är med stöd och redo för provet. .............. Visa mer
Vi behöver en erfaren herr- eller herr och damfrisör som är med stöd och redo för provet.
.............. Visa mindre

Medicinsk fotvårdare

Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut. I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfaren... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut.
I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger. Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker både fast personal och vid behov/extra. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Ställföreträdande Spa-chef Nellie Grubin [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Thai massage

Söker en hårt arbetande kvinna som har mycket krafter i kroppen som kan utföra thailändsk massage.( traditionell thai massage ). Öppettider Mån-fre 10:00-18:00 Lör 10:00-16:00 Visa mer
Söker en hårt arbetande kvinna som har mycket krafter i kroppen som kan utföra thailändsk massage.( traditionell thai massage ).
Öppettider
Mån-fre 10:00-18:00
Lör 10:00-16:00 Visa mindre

Skönhetssalong behöver komma igång

Ansök    Maj 17    West Poke AB    Hudterapeut
En skönhetssalong som har ledig plats man kan hyra in sig i. Salongen finns i Malmö i västra hamnen. Visa mer
En skönhetssalong som har ledig plats man kan hyra in sig i. Salongen finns i Malmö i västra hamnen. Visa mindre

Massageterapeut

Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en f... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker både fast personal och vid behov/extra. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spa-chef Nellie Grubin.
[email protected]
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Hud- och Spaterapeut

Ansök    Maj 17    Axelsons Spa Malmö AB    Hudterapeut
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad. Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena p... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena på försäljning.
Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård, massage och vi ser gärna att du är intresserad av kroppsapparatur.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker behov/extra-personal med chans till fast tjänst för rätt person. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Ställföreträdande Spachef Nellie på [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Nikita Hair Malmö Triangeln söker frisör

Ansök    Maj 12    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmilj... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Nagelterapeut & Fransstylist

Ansök    Maj 16    Y9 HAN AB    Nagelterapeut/Nagelteknolog
Om jobbet Företag söker nu nagelterapeuter och franstylist som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr... Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och fransförlängning Kvalifikationer: - har stort intresse av nagelvård och skönhetvård - har känsla för service och kundbemötande ¨ ska vara en engagerad och kunna bemöta kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bem... Visa mer
Om jobbet
Företag söker nu nagelterapeuter och franstylist som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr...
Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och fransförlängning
Kvalifikationer:
- har stort intresse av nagelvård och skönhetvård
- har känsla för service och kundbemötande ¨
ska vara en engagerad och kunna bemöta kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Visa mindre

Visstidsanställning Frisör

Ansök    Maj 11    VASSASTRÅ AB    Frisör
Nu söker vi på Vassastrå ny frisör till vårt team. Idag är vi 5 frisörer och en hudterapeut som jobbar tillsammans. Vi söker nu en frisör som har möjlighet att jobba under sommaren med möjlighet till start i maj. Då det vissa timmar kan behövas att man jobbar ensam i salongen är det ett krav att man har erfarenhet som frisör sedan tidigare. Det kommer förmodligen finnas chans att fortsätta som frisör på Vassastrå även efter sommaren. Maila gärna in CV p... Visa mer
Nu söker vi på Vassastrå ny frisör till vårt team.
Idag är vi 5 frisörer och en hudterapeut som jobbar tillsammans. Vi söker nu en frisör som har möjlighet att jobba under sommaren med möjlighet till start i maj.
Då det vissa timmar kan behövas att man jobbar ensam i salongen är det ett krav att man har erfarenhet som frisör sedan tidigare. Det kommer förmodligen finnas chans att fortsätta som frisör på Vassastrå även efter sommaren.
Maila gärna in CV på [email protected] Visa mindre

Nagelterapeut / Nagelteknolog

Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: -Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar. -Städa varje dag arbetsplatsen och sociala utrymme. Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal. B... Visa mer
Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Arbetsuppgifterna är:
-Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar.
-Städa varje dag arbetsplatsen och sociala utrymme.
Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från Asiatisk nagelsalong.
OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi email. Visa mindre

Massör extrajobb kväll/helg

Söker en massör eller massageterapeut för min naprapatklinik när jag inte är där. Gäller främst extrajobb kvällar efter 16-17 och fria tider på helger, ev någon förmiddag. Jobba så mycket du vill. Meriterande med extra kurser/inriktningar, idrottsmassage, koppning osv. Individuell provisionbaserad lön enligt överenskommelse. Visa mer
Söker en massör eller massageterapeut för min naprapatklinik när jag inte är där.
Gäller främst extrajobb kvällar efter 16-17 och fria tider på helger, ev någon förmiddag. Jobba så mycket du vill.
Meriterande med extra kurser/inriktningar, idrottsmassage, koppning osv.
Individuell provisionbaserad lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Frisör söks till skinsoft, Malmö

Ansök    Maj 9    Kakadost, Sewan    Frisör
Salong som ligger i centrala Malmö.Vi söker dig som brinner för frisör yrket och har några års erfarenhet. Anställningerbjudandet gäller 50-100 % fördelad på 3-4 vardagar i veckan samt lördagar. Du bör ha ett genuint intresse både för hårvård och trender och för försäljning. Arbetsuppgifter: klippning (Faid) ,färgning, slingor språkkunskaper: Mycket god svenska i tal och skrift, gärna också engelska. Visa mer
Salong som ligger i centrala Malmö.Vi söker dig som brinner för frisör yrket och har några års erfarenhet.
Anställningerbjudandet gäller 50-100 % fördelad på 3-4 vardagar i veckan samt lördagar. Du bör ha ett genuint intresse både för hårvård och trender och för försäljning.
Arbetsuppgifter:
klippning (Faid) ,färgning, slingor
språkkunskaper: Mycket god svenska i tal och skrift, gärna också engelska. Visa mindre

Hudterapeut

ABC Hudvård söker hudterapeut till etablerad salong på Regementsgatan i centrala Malmö. Vi söker dig som är ansvarsfull, driven samt har kunden i fokus. Du ska ha gått en SHR eller CIDESCO godkänd skola samt vara medlem och godkänd av SHR. Anställd timmar till att börja med, möjlighet till halvtid alternativt heltid. Tillträde omgående. Jag ser framemot att höra ifrån dig! Välkommen att kontakta mig på mejl: Susanne Hajabacs [email protected] ... Visa mer
ABC Hudvård söker hudterapeut till etablerad salong på Regementsgatan i centrala Malmö.
Vi söker dig som är ansvarsfull, driven samt har kunden i fokus. Du ska ha gått en SHR eller CIDESCO godkänd skola samt vara medlem och godkänd av SHR.
Anställd timmar till att börja med, möjlighet till halvtid alternativt heltid. Tillträde omgående.
Jag ser framemot att höra ifrån dig!
Välkommen att kontakta mig på mejl:
Susanne Hajabacs
[email protected]
0707191088 Visa mindre

Frisör(sommarjobb) till Basic hair i Limhamn

Ansök    Maj 5    Basic Hair Västra Hamnen    Frisör
Vi söker en duktig,serviceminded frisör till vår salong i centrala Limhamn.I första hand gäller det under sommaren men det finns stor möjlighet till tillsvidareanställning efter sommaren. Lön (fast eller grundlön+provision) Vi ser fram emot din ansökan. Visa mer
Vi söker en duktig,serviceminded frisör till vår salong i centrala Limhamn.I första hand gäller det under sommaren men det finns stor möjlighet till tillsvidareanställning efter sommaren.
Lön (fast eller grundlön+provision)


Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Thaimassöser / Thaimassage terapeuter

City Thai Spa är Malmös om inte Sveriges modernaste Thai /spa center för traditionella Thai terapeut behandlingar. Vi ligger mitt i centrala Malmö med ett par min gångväg ifrån Malmö centralstation och har idag 8st behandlingsplatser för kunder. City Thai Spa Malmö AB har funnits sedan 2015 och vi växer därav behöver vi fler thaimassörer/terapeuter. Dom vi söker ska/bör vara utbildade i Thailändsk massage samt vara diplomerade. (Helst). Samt bör även ha ... Visa mer
City Thai Spa är Malmös om inte Sveriges modernaste Thai /spa center för traditionella Thai terapeut behandlingar.
Vi ligger mitt i centrala Malmö med ett par min gångväg ifrån Malmö centralstation och har idag 8st behandlingsplatser för kunder.
City Thai Spa Malmö AB har funnits sedan 2015 och vi växer därav behöver vi fler thaimassörer/terapeuter.
Dom vi söker ska/bör vara utbildade i Thailändsk massage samt vara diplomerade. (Helst). Samt bör även ha goda egenskaper i engelska.
Vi kan även lära upp utbilda dig likaså på plats.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

frisör

Ansök    Apr 15    SA STAR AB    Herrfrisör
Herr klippning Trimma skägg. trådning hårtvätt samt städning före och efter öppning och underarbetsdag Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Herr klippning Trimma skägg. trådning
hårtvätt samt städning före och efter öppning och underarbetsdag
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes till Hair&Co BurlövCenter

Ansök    Apr 17    Hair&Co Burlöv Center AB    Frisör
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal Ett krav är att du skall kunna jobba på helger.... Visa mer
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket.
Arbetsuppgifter:
Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase
Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal
Ett krav är att du skall kunna jobba på helger. Visa mindre

Är du vår nya frisör i Malmö?

Ansök    Apr 15    Cutters AB    Frisör
Vi söker dig som är frisör och brinner för frisöryrket och att ge professionell service! Till vår salong i Emporia behöver vi nu förstärkning med en frisör som gillar att ge kvalitetssäkra och effektiva klipp till våra fantastiska kunder! Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Vi på Cutters förmedlar en känsla av helhet till våra kunder och vi är mycket måna om detaljer - vi vill få våra kunder att känna sig som en superstjärna. Är du ... Visa mer
Vi söker dig som är frisör och brinner för frisöryrket och att ge professionell service!

Till vår salong i Emporia behöver vi nu förstärkning med en frisör som gillar att ge kvalitetssäkra och effektiva klipp till våra fantastiska kunder! Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.

Vi på Cutters förmedlar en känsla av helhet till våra kunder och vi är mycket måna om detaljer - vi vill få våra kunder att känna sig som en superstjärna. Är du den vi söker så sök redan idag! ????

Arbetsuppgifter

- Utföra effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande schema.
Yrkes kvalifikationer

- Utbildning som frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetens
- Måste behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Serviceinriktad och flexibel.
- Självgående, pålitlig och ansvarsfull.
- Effektiv och korrekt.
- Gillar att arbeta i team.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- En härlig arbetsplats där man har roligt med varandra!
- Tillsvidareanställning
- Fast lön + bonus, friskvårdsbidrag och pension.
- Tät uppföljning från din närmaste ledare.
- Bra utbildning på Cutters Academy i Sverige.
- Sociala och professionella evenemang.
- Internationella karriärmöjligheter.
Om oss

Cutters är Norges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Nagelterapeut/Nagelteknolog

Nails House I Oxie söker nya medarbetare som är Nagelterapeut med erfarenhet och kan utföra ett nytt set med färg på en timme. Visa mer
Nails House I Oxie söker nya medarbetare som är Nagelterapeut med erfarenhet och kan utföra ett nytt set med färg på en timme. Visa mindre

Frisör heltid, deltid eller traineé på SKULT i Malmö.

Ansök    Apr 13    Skult Sweden AB    Frisör
SKULT är en väletablerad och expansiv frisörkedja som finns på flera orter i Sverige med 20 års erfarenhet. Och vårt koncept är enkelt, vi ska hela tiden vara uppdaterade med teknik och nytänkande, experimenterande, men hela tiden med fokus på att göra kunden nöjd. Därför har vi de bästa frisörerna. De som kan hantverket till fullo, älskar sitt yrke och att ge service. För att uppnå det skickar vi ofta våra frisörer på kurser, visningar, mässor och modesho... Visa mer
SKULT är en väletablerad och expansiv frisörkedja som finns på flera orter i Sverige med 20 års erfarenhet. Och vårt koncept är enkelt, vi ska hela tiden vara uppdaterade med teknik och nytänkande, experimenterande, men hela tiden med fokus på att göra kunden nöjd. Därför har vi de bästa frisörerna. De som kan hantverket till fullo, älskar sitt yrke och att ge service. För att uppnå det skickar vi ofta våra frisörer på kurser, visningar, mässor och modeshower som arrangeras av våra samarbetspartners. Dessutom lägger vi stor vikt på den sociala miljön i våra salonger, vilket gjort det mycket populärt att arbetas hos oss. SKULT står för Service, Kunskap, Unikt, Ledande och Trendigt. Bokstävernas betydelse i SKULT har vi definierat enligt ovan sedan starten 1996 och de stämmer lika väl överens med SKULT idag som de gjorde då.


www.skult.se
Vi vill att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är loyal, samt pliktuppfyllande. SKULT söker löpande duktiga utbildade frisörer. Hos oss är kunden alltid i centrum, vi vill därför att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Vardagen på SKULT är full med utmaningar och våra kunder ställer höga krav på att vi ska leva upp till deras förväntningar. För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor. #jobbjustnu Visa mindre

Frisör helgarbetare hög timlön

Ansök    Apr 13    Cocktail Cut AB    Frisör
Vi söker helgmedarbetare till våran salong på Emporia. På helgerna betalar vi extra hög timlön. omgående anställning. Vi anställer även om du bara kan jobba vissa helger eller en helgdag. Vi är ett bra frisör team som är engagerade i vårat arbete och har kul tillsammans. I dagsläget är vi 6st frisörer och behöver 3 medarbetare till. Välkommen att maila in ditt CV. Visa mer
Vi söker helgmedarbetare till våran salong på Emporia. På helgerna betalar vi extra hög timlön. omgående anställning. Vi anställer även om du bara kan jobba vissa helger eller en helgdag.
Vi är ett bra frisör team som är engagerade i vårat arbete och har kul tillsammans. I dagsläget är vi 6st frisörer och behöver 3 medarbetare till. Välkommen att maila in ditt CV. Visa mindre

Vi söker konsulter till ett av världens ledande lyxmärke inom skönhet

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Som uthyrd konsult ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusi... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet.

Som uthyrd konsult ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kan arbeta minst 3 dagar per vecka. Vi söker även efter konsulter som kan arbeta under semesterperioden på fast schema.

Vi förväntar oss att du är tillgänglig och flexibel när det gäller arbetstider, till exempel måste du vara beredd på kvällspass och helgpass, eftersom det är då våra kunder besöker butikerna.

Dina kompetenser- Du är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

- Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull

- Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

- Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

- Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt
om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

- Du talar svenska och engelska.


Dina ansvarsområden

- Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom våra businessdrivers

- Fokus på att rekrytera nya kunder.

- Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård.

- Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder.

- Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia
och värderingar.

- Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken.

- Lagerhantering i samråd med butikschefen.

- Inventering av kassan och rapportering till butikschefen.


Det här erbjuder vi:

- Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

- En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

- Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

- Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer

- Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller deltids arbete. Du kan också vara egenföretagare. Vi tillämpar logik och personlighetstester samt bakgrundskontroll

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Herrfrisör

Ansök    Apr 11    Lundahl, Mikaela    Frisör
Vi söker nu en duktig frisör till vår välkända salong nära Mobilia. Salongen är väletablerad med en stor kundkrets. Du behöver kunna klippa både hår och skägg. För mer info hör av dig på nummer +46 70 790 71 72 Visa mer
Vi söker nu en duktig frisör till vår välkända salong nära Mobilia. Salongen är väletablerad med en stor kundkrets. Du behöver kunna klippa både hår och skägg.
För mer info hör av dig på nummer +46 70 790 71 72 Visa mindre

Nikita Hair Malmö Triangeln söker frisör

Ansök    Apr 11    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmilj... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Hudterapeut sökes

Ansök    Apr 5    Derdeli Hudvård AB    Hudterapeut
Vi söker en självständig, ansvarsfull, initiativrik tjej som brinner för hudvård. Ser helst att du ska ha jobbat något år. Är du noggrann, lätt för att hantera alla sorters människor, glad och positiv så kan du vara den vi söker. Arbetet består av ansiktsbehandlingar, färgningar, dermapen, vaxningar, shellac, brow/lashlift, samt allt som ingår runt arbetet på en hudvårdsklinik. Visa mer
Vi söker en självständig, ansvarsfull, initiativrik tjej som brinner för hudvård. Ser helst att du ska ha jobbat något år. Är du noggrann, lätt för att hantera alla sorters människor, glad och positiv så kan du vara den vi söker. Arbetet består av ansiktsbehandlingar, färgningar, dermapen, vaxningar, shellac, brow/lashlift, samt allt som ingår runt arbetet på en hudvårdsklinik. Visa mindre

Frisör söks till helger

Ansök    Apr 4    Kakadost, Sewan    Frisör
vi söker dig som: som kan jobba helger. Brinner för sitt jobb som frisör Är stresstålig och professionell Har viljan att utveckla som frisör hos oss ska du genomföra alla slags Behandlingar som ingår i yrket. Vi på skinsoft är en väletablerad skönhetsklinik. Som ligger mitt i centrala Malmö, Gustav Adolfs torg 47. Visa mer
vi söker dig som:
som kan jobba helger.
Brinner för sitt jobb som frisör
Är stresstålig och professionell
Har viljan att utveckla
som frisör hos oss ska du genomföra alla slags Behandlingar som ingår i yrket.Vi på skinsoft är en väletablerad skönhetsklinik. Som ligger mitt i centrala Malmö, Gustav Adolfs torg 47. Visa mindre

Nikita Hair öppnar ny salong i Malmö Emporia!

Ansök    Apr 11    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på äventyret?  Under våren slår vi upp dörrarna till vår sprillans nya salong i Malmö Emporia. Till salongen söker vi en salongschef, frisörer och trainees som vill vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr! Här får du en fantastisk möjlighet att vara med och bygga upp en salong från start och ta del av gemenskapen hos Nikita Hair och alla våra team i Sverige! Vi är Sveriges bästa frisörarbetsplats! Varför då? Nikita Hair tillh... Visa mer
Vill du vara med på äventyret? 

Under våren slår vi upp dörrarna till vår sprillans nya salong i Malmö Emporia. Till salongen söker vi en salongschef, frisörer och trainees som vill vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr! Här får du en fantastisk möjlighet att vara med och bygga upp en salong från start och ta del av gemenskapen hos Nikita Hair och alla våra team i Sverige!

Vi är Sveriges bästa frisörarbetsplats! Varför då? Nikita Hair tillhör Nordens största och ledande frisörkedja med salonger i Sverige, Norge och USA. Vi satsar på utbildning och kompetensutvckling med egna Educators och nära samarbete med våra leverantörer. Dessutom finns goda karriärmöjligheter för dig som vill växa inom företaget. Hos oss får du en trygg anställning med personalförmåner så som friskvårdsbidrag, provision, personal- och familjerabatter. 

Om Nikita Hair
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 40 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge kunden ”a great feeling”!

Vänta inte med din ansökan - skicka in den redan idag! :) Visa mindre

Nagelterapeut / Nagelteknolog

Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar. Städa varje dag arbetsplatsen och sociala utrymme. Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal. Br... Visa mer
Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Malmö. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Arbetsuppgifterna är:
Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar.
Städa varje dag arbetsplatsen och sociala utrymme.

Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från Asiatisk nagelsalong.


OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi mail. Visa mindre

SPA-manager

Ansök    Mar 24    Axelsons Spa AB    Hudterapeut
SPA-manager till Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö Vill du vara med och utveckla vår anläggning på Stortorget? Har du erfarenhet som hudterapeut och arbetat en längre tid på salong eller SPA med arbetsledning i fokus? Tycker du om att jobba med försäljning och marknadsföring? Då kan en tjänst som SPA-manager på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö vara något för dig! Axelsons är Nordens äldsta och största leverantör av eftergymnasiala utbildningar inom häls... Visa mer
SPA-manager till Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö

Vill du vara med och utveckla vår anläggning på Stortorget?
Har du erfarenhet som hudterapeut och arbetat en längre tid på salong eller SPA med arbetsledning i fokus?
Tycker du om att jobba med försäljning och marknadsföring?

Då kan en tjänst som SPA-manager på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö
vara något för dig!
Axelsons är Nordens äldsta och största leverantör av eftergymnasiala utbildningar inom hälsa, friskvård och kroppsterapier och som också driver SPA-anläggningar. På Axelsons SPA samarbetar du med ett team där värme, serviceanda och driv sätter tonen för arbetsmiljön bland anställda och kunder.

Som SPA-manager har du ett omväxlande arbete där du ansvarar för den totala driften av anläggningen med personal- och ekonomiansvar. I den dagliga driften ansvarar du för coachning av terapeuter, schemaläggning, bemanning av receptionen, genomförande av behandlingar, försäljning och marknadsföring. Till din hjälp har du Stf SPA-manager på plats samt ekonomi och marknadsföringssupport från den centrala adminavdelningen.

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som ansvarig, har relevant hudvårdsutbildning med SHR och Cidesco-certifikat samt brinner för hudvård och älskar försäljning av hudvårds- och hälsoprodukter. Du är orädd och gillar att arbeta mot tydliga försäljningsmål, är självständig och tycker om att utbilda- och stötta kollegor i vardagen, så att vi tillsammans når verksamheternas mål.

Axelsons är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal.

Sök tjänsten genom att maila CV och personligt brev [email protected]
Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka din ansökan omgående! Visa mindre

Barberare

Ansök    Mar 23    3saxar i Malmö AB    Herrfrisör
3Saxar AB är en central belägen salong i hjärtat av Malmö på Davids hall. Vi är en modern salong med framåt tänk och försöker hela tiden vara i framkant. Vi söker erfaren barberare som brinner för sitt yrke och är serviceinriktad som är redo att vara med på en utvecklande resa. Följande är kunskapskrav: Hårklippning för långt & kort hår – med Sax & maskin Skägg trimning & rakning Trådning Ansiktsmassage Peruk Utbildning Gesällprov eller motsvarande... Visa mer
3Saxar AB är en central belägen salong i hjärtat av Malmö på Davids hall.
Vi är en modern salong med framåt tänk och försöker hela tiden vara i framkant.
Vi söker erfaren barberare som brinner för sitt yrke och är serviceinriktad som är redo att vara med på en utvecklande resa.


Följande är kunskapskrav:
Hårklippning för långt & kort hår – med Sax & maskin
Skägg trimning & rakning
Trådning
Ansiktsmassage
Peruk
Utbildning
Gesällprov eller motsvarande.


Är du rätt kandidat? Tveka inte att kontakta oss och ta kontakt! Visa mindre

Är du vår nya frisörstjärna i Malmö?

Ansök    Mar 21    Cutters AB    Frisör
Vi söker dig som är frisör och brinner för frisöryrket och att ge professionell service! Till vår salong i Emporia behöver vi nu förstärkning med en frisör som gillar att ge kvalitetssäkra och effektiva klipp till våra fantastiska kunder! Vi förmedlar en känsla av helhet till våra kunder och vi är mycket måna om detaljer - vi vill få våra kunder att känna sig som en superstjärna. Är du den vi söker så sök redan idag! ???? Arbetsuppgifter - Utföra effekt... Visa mer
Vi söker dig som är frisör och brinner för frisöryrket och att ge professionell service!

Till vår salong i Emporia behöver vi nu förstärkning med en frisör som gillar att ge kvalitetssäkra och effektiva klipp till våra fantastiska kunder! Vi förmedlar en känsla av helhet till våra kunder och vi är mycket måna om detaljer - vi vill få våra kunder att känna sig som en superstjärna. Är du den vi söker så sök redan idag! ????

Arbetsuppgifter

- Utföra effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Bidra till ett gott samarbete och en inkluderande arbetsmiljö.
- Efterlevnad av HMS-krav på jobbet
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och lördagspass enligt gällande skiftschema.


Yrkes kvalifikationer

- Intyg i frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetens
- Måste behärska svenska eller engelska i tal och skrift.


Personliga kvalifikationer

- Tryggt, bekvämt och serviceinriktat.
- Flexibel.
- Självgående, pålitlig och ansvarsfull.
- Effektiv och korrekt.
- Gillar att arbeta i team och är inkluderande mot andra kollegor.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- En härlig arbetsplats där man har roligt med varandra!
- Tillsvidareanställning på 80% med möjlighet till att arbeta mer.
- Fast lön + bonus, friskvårdsbidrag och pension.
- Tät uppföljning från din närmaste ledare.
- Bra utbildning på Cutters Academy i Sverige.
- Sociala och professionella evenemang.
- Internationella karriärmöjligheter.


Cutters uppmanar kandidater oavsett kön, ålder, funktionsvariation, etnisk bakgrund eller könsidentitet till att söka på våra tjänster.

Om arbetsgivaren

Cutters är Norges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Frisör sökes till Hair&Co BurlövCenter Ab

Ansök    Mar 17    Hair&Co Burlöv Center AB    Frisör
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal Ett krav är att du skall kunna jobba på helger.... Visa mer
Hair & Co Nova BurlövCenter AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket.
Arbetsuppgifter:
Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase
Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal
Ett krav är att du skall kunna jobba på helger. Visa mindre

Massageterapeut

Soluna Spa & Wellness AB är ett holistiskt spa och wellness center i centrala Malmö som erbjuder ett brett utbud av behandlingar för kropp, sinne och själ. Vi växer och söker nu i första hand en riktigt duktig massageterapeut för en deltidstjänst. Är du dessutom spa- eller hudterapeut så är det ett extra plus men inget krav, vi utbildar rätt person. Försäljningsvana och kundservicevana är också ett plus. Till vårt team söker vi dig som är positiv, noggrann... Visa mer
Soluna Spa & Wellness AB är ett holistiskt spa och wellness center i centrala Malmö som erbjuder ett brett utbud av behandlingar för kropp, sinne och själ. Vi växer och söker nu i första hand en riktigt duktig massageterapeut för en deltidstjänst. Är du dessutom spa- eller hudterapeut så är det ett extra plus men inget krav, vi utbildar rätt person. Försäljningsvana och kundservicevana är också ett plus.
Till vårt team söker vi dig som är positiv, noggrann, pålitlig, kreativ och älskar hälsa och välmående precis som vi gör. Det är viktigt att du tycker om att massera djupgående och behandlande. Du har stor kunskap och intresse för kroppens anatomi, musklernas funktioner samt eventuella skador. Du kan även ge tips och råd till dina kunder angående hur muskulära besvär kan minimeras eller undvikas. Att brinna för att hjälpa människor till en bättre hälsa är en självklarhet. Din energi, passion och engagemang är en viktig del för oss samt att du har en förmåga att känna in och se din kunds behov.
Anställningsform: Timanställning, deltid
Krav: Massageterapeut, flytande svenska i tal och skrift.
Arbetstiden är till att börja med framförallt på vissa helger och kvällar men även dagtid.
Det är viktigt för oss att du trivs, tycker tjänsten känns meningsfull och att du har möjlighet att växa och utvecklas. Vår målsättning är att tjänsten utökas på sikt.
Tillträde kommer ske snarast enligt överenskommelse.
Urval sker löpande tills vi hittar den rätta personen för vårt team.
Ansökan skickas till: [email protected]
Skriv: ”Ansökan Massageterapeut” som ämne Visa mindre

Hair&Co Nova Lund söker Frisör

Ansök    Mar 17    Hair&Co Burlöv Center AB    Frisör
Hair & Co Nova Lund AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal Ett krav är att du skall kunna jobba på helger. #jobbjust... Visa mer
Hair & Co Nova Lund AB söker en utbildad frisör till vårt team. Du ska vara serviceinriktad och brinna för frisöryrket.
Arbetsuppgifter:
Klippning, färgning och slingor samt intresse för skräddarsydda produkter och behandlingar efter kundens behov då vi jobbar med produkter från Kerastase
Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal
Ett krav är att du skall kunna jobba på helger.
#jobbjustnu
Utbildning är ett krav
Diplom eller Gymnasieutbildning Visa mindre

Skönhetsansvarig på Lyfe Nordic

Ansök    Mar 15    ABEA AB    Hudterapeut
Lyfe Nordic öppnar nu upp för ansökningar till vår senaste tjänstetitel - Säljansvarig på Skönhetsavdelningen! I samband med vårt senaste produkttillskott - Kaasen - söker vi en entusiastisk och energisk person som är villig att ta ansvar för skönhetsaspekten av Kaasen. Kaasen är en torr, trycksatt ångterapi. Applicerad lokalt stimulerar Kaasen-enheten en optimal respons från kroppen för att förbättra återhämtningen av skadade vävnader. Det finns dock en... Visa mer
Lyfe Nordic öppnar nu upp för ansökningar till vår senaste tjänstetitel - Säljansvarig på Skönhetsavdelningen! I samband med vårt senaste produkttillskott - Kaasen - söker vi en entusiastisk och energisk person som är villig att ta ansvar för skönhetsaspekten av Kaasen.


Kaasen är en torr, trycksatt ångterapi. Applicerad lokalt stimulerar Kaasen-enheten en optimal respons från kroppen för att förbättra återhämtningen av skadade vävnader. Det finns dock en annan aspekt av Kaasen: även känd som kryolipolys och "fettfrysning" - hudens yta kyls till mellan 0 och 4 °C (39 °F) på några sekunder, vilket startar processen att förstöra underliggande fettceller (apoptos) utan att skada någon annan kroppsvävnad. Fettcellerna förstörs permanent och smälts av kroppens avfallshanteringssystem. Kunder ser ofta en omedelbar tumförlust (eftersom huden också stramar åt); lämnar dem extatiska och återvänder för fler behandlingar. Processen är smärtfri och en fullständig bukskulptering tar cirka 6-8 minuter. När processen väl har startat kan den fortsätta i upp till sex månader. Dessa effekter kan användas för olika ändamål, såsom:
Cryo Body-Sculpting
Cryo-Facials
Hudstramning
Utjämning av celluliter
Psoriasis och eksem
MassagebehandlingarÄr du bekant inom skönhetsbranschen och de olika behandlingarna? Har du en bakgrund inom dermatologi eller studerar du för närvarande till hudterapeut/hudläkare? Då kanske du är den vi söker!


Vad du kommer att göra:
Leda säljaktiviteterna för Skönhetsavdelningen på Lyfe Nordic
Genomföra lead- och prospekthanteringsprocesser
Planera och genomföra workshops för potentiella kunder i olika städer över hela Sverige
Hantera affärer för att lära dig den interna säljprocessen för att avsluta dina egna affärer
Bli en del av Lyfe Nordic-teamet!Våra krav på kandidaterna:
Tidigare bakgrund inom dermatologi eller skönhetsbranschen
Har ett ärligt och naturligt intresse för försäljning, oavsett format
Behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift
Inte rädd för att ta ansvar och kan leverera på deadlines även på distans
Driven och konkurrenskraftig för framgång
Redo att arbeta i ett litet men snabbt skalbart företag
Tidigare erfarenhet av B2B försäljning är ett plus.Ersättning:
Som försäljningschef i en liten startup kommer din prestation att utvärderas per lead/försäljning och belönas med en provisionsprocent över genomsnittet. Men om prestationerna är bra och rollen blir permanent är våra löner mycket konkurrenskraftiga.


Låter detta som dig och din nästa utmaning? Ansök bara! Lyfe Nordic-teamet ser fram emot att höra från dig :) Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut

Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut. I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfaren... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym fotterapeut.
I vår välkomnande och mysiga lokal mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en medicinsk fotterapeut som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en fena på försäljning.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger. Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker både fast personal och vid behov/extra. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Ställföreträdande Spa-chef Nellie Grubin [email protected]
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Nikita Hair Malmö Triangeln söker frisör

Ansök    Mar 9    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmilj... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

ESTETIKA OCH LASER BEHANDLARE

Ansök    Mar 10    New Look Klinik Malmö    Hudterapeut
Om jobbet Vill du bli en av oss? New Look Kliniken i Malmö, är ett privat klinik med klassiska och avancerade ansikts- och kroppsbehandlingar. Verksamheten är väl inarbetad och vi har en stor och återkommande kundkrets som vi värnar mycket om. Du som HUDTERAPEUT skall ha en godkänd utbildning och kunna utföra samtliga estetiska behandlingarna . Det är det meriterande om du har jobbat med något av följande; laserbehandlingar, Tattoo och Tattoremoving, Ha... Visa mer
Om jobbet
Vill du bli en av oss?
New Look Kliniken i Malmö, är ett privat klinik med klassiska och avancerade ansikts- och kroppsbehandlingar. Verksamheten är väl inarbetad och vi har en stor och återkommande kundkrets som vi värnar mycket om.
Du som HUDTERAPEUT skall ha en godkänd utbildning och kunna utföra samtliga estetiska behandlingarna . Det är det meriterande om du har jobbat med något av följande; laserbehandlingar, Tattoo och Tattoremoving, Hair removal, prx, jetplasma, cryopen och HYFU, plasmatherapy, skincare lifting, Självklart brinner du för hudvård, precis som vi gör.
Tjänsterna är på 75%
Vi gillar att samarbeta och hjälpa varandra att lyckas så vem är du som vi söker?
Du bör vara kreativ, gilla utmaningar och ta mycket ansvar. Du har stor social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för kunderna, dina kollegor och dig själv. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Du ska kunna jobba både självständigt och tillsammans med andra i teamet. Du är flexibel och har ett brinnande intresse för det du gör.
Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra då är du rätt person för oss.
Ansökan görs till [email protected] Visa mindre

Maskörer

Malmö Opera är musikdramatikens hjärta och röst i Skåne. Huset invigdes 1944 och är centralt placerat i Öresundsregionen, bara 20 minuter från Köpenhamn. Scenen är en av de största i Europa och den amfiteaterformade salongen rymmer 1500 besökare. Vi spelar klassisk, modern och nyskriven musikdramatik. Malmö Opera har drygt 275 tillsvidareanställda och 500–700 pjäsengagerade per spelår. Under ett spelår producerar vi drygt 300 föreställningar för stora scen... Visa mer
Malmö Opera är musikdramatikens hjärta och röst i Skåne. Huset invigdes 1944 och är centralt placerat i Öresundsregionen, bara 20 minuter från Köpenhamn. Scenen är en av de största i Europa och den amfiteaterformade salongen rymmer 1500 besökare. Vi spelar klassisk, modern och nyskriven musikdramatik. Malmö Opera har drygt 275 tillsvidareanställda och 500–700 pjäsengagerade per spelår. Under ett spelår producerar vi drygt 300 föreställningar för stora scenen samt för barn-, ungdoms- och turnéverksamheterna.

Vi erbjuder dig anställning i en inspirerande miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteater i hela dess bredd. Vi tror att mångfald av kompetenser skapar de bästa förutsättningarna för Malmö Operas arbetsklimat, kreativitet och kvalitet.

Är du en kommunikativ person med känsla för kvalitet och service och har lång erfarenhet som maskör? 

Vi söker två maskörer till vår peruk- och maskavdelning - en tillsvidaretjänst och en visstidsanställning. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som maskör omfattar såväl peruk- och masktillverkning som att sminka, klippa och frisera till repetition och föreställning. Våra produktioner omfattar opera, musikal och orkesterkonserter. Vi arbetar i alternerande team och det krävs både självständigt och gemensamt arbete för att uppnå verksamhetens mål. Den enskilde maskören svarar för fullständig digital arbetsdokumentation, på både svenska och engelska. 

Tjänsten ingår i Kostym- och masksektionen med ateljéchefen för peruk- och maskavdelningen som närmsta chef. Arbetstiden är förlagd till både dagtid, kvällar och helger.

Kvalifikationer
Vi välkomnar ansökan från dig som är en positiv och kommunikativ person, med god samarbetsförmåga. Det är av stor vikt att du trivs i mötet med andra människor, då arbetet innebär stor kontaktyta med framförallt artister och designers. Då arbetet bitvis sker i högt tempo krävs det att du kan hantera hög arbetsbelastning samtidigt som du har förmågan att behålla din noggrannhet och din känsla för kvalitet och service.

För att lyckas i tjänsten krävs det att du har:


• Maskörutbildning (4 år): perukmakeri, maskmakeri/specialeffekter, klipp/frisering, skön-/karaktärsmink
• Minst 2 års yrkeserfarenhet som maskör efter utbildning
• God kunskap i stilhistoria
• God svenska och engelska i tal och skrift
• God datorvana
• Hög social kompetens

 

Anställningsförhållanden
Visstidsanställning: Tjänsten avser heltid under perioden 1 augusti t.o.m 31 december 2022.

Tillsvidareanställning: Tjänsten avser heltid fr.o.m 1 aug 2022 med 6 månaders provanställning.

 

Välkommen med din ansökan senast 2 maj 2022!

Klicka på ansök-knappen nedan och bifoga CV och personligt brev samt besvara de kompletterande frågorna.
Ansök snarast då intervjuer sker löpande.

Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker en ny butikschef till Rapide i Skåne!

Ansök    Mar 4    Rapide AB    Stylist
Nu söker vi i Rapide-familjen en ny ledare till tre av våra brynbarer i Skåne. Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar. Vi söker en ledare som har ett affärssinne och höga ambitioner att hela tiden utvecklas som ledare. För att lyckas i rollen som Brow Bar Manager på Rapide ska du ha förmågan att ins... Visa mer
Nu söker vi i Rapide-familjen en ny ledare till tre av våra brynbarer i Skåne.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Vi söker en ledare som har ett affärssinne och höga ambitioner att hela tiden utvecklas som ledare.

För att lyckas i rollen som Brow Bar Manager på Rapide ska du ha förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare att alltid bli lite bättre inom försäljning och kundmötet för varje dag som går. Du som ledare längst fram i ledet och visar vägen dit, du ska vara en förebild och vinna förtroende för dina medarbetare. Tydlighet och en flexibel kommunikation till varje medarbetare krävs för att driva resultat tillsammans som ett team. Barens framgång bygger på din förmåga att coacha andra att uppnå sin fulla potential.

Du ansvarar för att alla kunder som gästar oss möts av välmotiverade, professionella och tillgängliga stylister som vill göra ögonbryn av högsta kvalitet.

Du sätter och följer upp försäljningsmål, säkerställa att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan och tillsammans med dina medarbetare säkerställa att dina enheter är och andas Rapides vison. Den bästa skönhetsupplevelsen och den bästa arbetsupplevelse.Här får du chansen att arbeta kreativt med händerna och skapa bryn och fransar i världsklass samtidigt som du coacha och utbildar din egen personal. Du har fullt budgetansvar samt andra administrativa uppgifter.Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande

Vi söker dig som:

Brinner för skönhet

Vill leda personal till framgång

Är en lagspelare

Vill göra karriär

Drivs av ägandeskap

Brinner för utmaningar

Älskar att arbeta med utveckling av andra människor

Tänker utanför boxen och tar initiativ

Älskar kundmöten

Krav på tidigare erfarenhet inom någon typ av ledarskap eller med försäljnings strategier.Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar. Rapide Academy arrangeras av erfarna utbildningsansvariga med godkänd SHR & CIDESCO examenVi erbjuder dig:

Utbildning i behandlingar samt vårat koncept

Utbildning i ledarskap

En fantastisk arbetsplats

Utveckling som ledare

Chans till att klättraTjänsten är heltid-100% och en provanställning på 6 månader som löper vidare till en tillsvidareanställning om inget annat sägs inom 6 månaderna.

Är du den vi söker - Sök redan idag!

Rekrytering sker löpande.Varma hälsningar

Nina Josefsson

COO Visa mindre

Nikita Hair öppnar ny salong i Malmö Emporia!

Ansök    Mar 8    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på äventyret?  Under våren slår vi upp dörrarna till vår sprillans nya salong i Malmö Emporia. Till salongen söker vi en salongschef, frisörer och trainees som vill vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr! Här får du en fantastisk möjlighet att vara med och bygga upp en salong från start och ta del av gemenskapen hos Nikita Hair och alla våra team i Sverige! Vi är Sveriges bästa frisörarbetsplats! Varför då? Nikita Hair tillh... Visa mer
Vill du vara med på äventyret? 

Under våren slår vi upp dörrarna till vår sprillans nya salong i Malmö Emporia. Till salongen söker vi en salongschef, frisörer och trainees som vill vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr! Här får du en fantastisk möjlighet att vara med och bygga upp en salong från start och ta del av gemenskapen hos Nikita Hair och alla våra team i Sverige!

Vi är Sveriges bästa frisörarbetsplats! Varför då? Nikita Hair tillhör Nordens största och ledande frisörkedja med salonger i Sverige, Norge och USA. Vi satsar på utbildning och kompetensutvckling med egna Educators och nära samarbete med våra leverantörer. Dessutom finns goda karriärmöjligheter för dig som vill växa inom företaget. Hos oss får du en trygg anställning med personalförmåner så som friskvårdsbidrag, provision, personal- och familjerabatter. 

Om Nikita Hair
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 40 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge kunden ”a great feeling”!

Vänta inte med din ansökan - skicka in den redan idag! :) Visa mindre

Vi söker Stylister till region Skåneuyeswd

Ansök    Mar 4    Rapide AB    Stylist
Vill du bli en del av Rapide-familjen? Vi söker nu stylister till region Skåne. Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar. Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande Vi söker dig som: Brinner för skönhet Är en lagspelare Vill göra karriär Drivs... Visa mer
Vill du bli en del av Rapide-familjen? Vi söker nu stylister till region Skåne.

Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 18 barer runt om i Sverige. Vi specialiserar oss på trådning och vår passion är att framhäva ögonen med unika produkter och behandlingar.

Nyckelord för dig vi letar efter: Professionell, driven, nyfiken, flexibel och ansvarstagande

Vi söker dig som:

Brinner för skönhet

Är en lagspelare

Vill göra karriär

Drivs av ägandeskap

Brinner för utmaningar

Älskar kundmötenKrav på tidigare erfarenhet inom någon typ av service. Vi utbildar alla våra anställda inom våra behandlingar.

Rapide Academy arrangeras av erfarna utbildningsansvariga med godkända SHR & CIDESCO examenVi erbjuder dig:

Utbildning i behandlingar samt vårat koncept

En fantastisk arbetsplats

Utveckling

Chans till att klättra

Arbetsuppgifterna innefattar:

Att utföra frans-och brynbehandlingar som vår meny innehåller, försäljning utav vårt egna kosmetikamärke och följa de hygienregler, strukturer och policys som Rapide står för.

Tjänsten är en provanställning på 6 månader som löper vidare till en fast anställning om inget annat är sagt innan 6 månader.

Tjänst: Provanställning - 30%

Då tjänsten är på 30% kommer det krävas att man har annan sysselsättning, som studier eller annat arbete.Är du den vi söker - Sök redan idag.

Rekrytering sker löpande.Soliga hälsningar

Nina Josefsson Visa mindre

Frisör

Kayla Hair and Beauty är en stor och trevlig salong som ligger på Emporia shoppingcenter. #jobbjustnu Vi söker en erfaren frisör som brinner för sitt yrke och är serviceinriktad. Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga frisörer och naggelbyggare. Arbetsuppgifter Alla förekommande uppgifter som frisör och att få kunden att känna sig välkommen och bjuda på en upplevelse. Erfarenheter Du ska ha gedigen erfarenhet och jobbat som frisör på ... Visa mer
Kayla Hair and Beauty är en stor och trevlig salong som ligger på Emporia shoppingcenter. #jobbjustnu
Vi söker en erfaren frisör som brinner för sitt yrke och är serviceinriktad.
Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga frisörer och naggelbyggare.


Arbetsuppgifter
Alla förekommande uppgifter som frisör och att få kunden att känna sig välkommen och bjuda på en upplevelse.
Erfarenheter
Du ska ha gedigen erfarenhet och jobbat som frisör på salong sedan tidigare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massös

Arbetsuppgifter Utföra traditionell Thailändsk avslappnande- och spänningslösande kroppsmassage såsom massage exempelvis oljemassage med bl.a olika eteriska oljor bland annat Arnica Montana, örtmassage, Thailändsk örtmassage, det är en mycket gammal thailändsk traditionell massage. Massage för rygg och fot. Ansiktsmassage. Kvalifikationer Dokumenterad utbildning på traditionell Thailändsk massage, olje terapi massage samt örtmassage gärna från Wat Pho i Ba... Visa mer
Arbetsuppgifter
Utföra traditionell Thailändsk avslappnande- och spänningslösande kroppsmassage
såsom massage exempelvis oljemassage med bl.a olika eteriska oljor bland annat
Arnica Montana, örtmassage, Thailändsk örtmassage, det är en mycket gammal
thailändsk traditionell massage. Massage för rygg och fot. Ansiktsmassage.
Kvalifikationer
Dokumenterad utbildning på traditionell Thailändsk massage, olje terapi massage
samt örtmassage gärna från Wat Pho i Bangkok. Dokumenterad vana från arbete
med de olika massage teknikerna nämnda ovan. Visa mindre

Vikarierande salongschef Nikita Hair Malmö Jägersro

Ansök    Feb 22    Raise Sweden AB    Frisör
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du dessutom vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi söker en vikarierande salongschef till vår salong i Malmö Jägerso! Start så snart som möjligt enligt överenskommelse.  Vad innebär tjänsten? Som salongschef hos oss har du ett totalansvar över salongen vilket innebär ansvar över den dagliga driften, budget och personal. Du arbetar som frisör och har avsatt administrativ tid. Vem söker vi? Vi ... Visa mer
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du dessutom vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


Vi söker en vikarierande salongschef till vår salong i Malmö Jägerso! Start så snart som möjligt enligt överenskommelse. 

Vad innebär tjänsten?
Som salongschef hos oss har du ett totalansvar över salongen vilket innebär ansvar över den dagliga driften, budget och personal. Du arbetar som frisör och har avsatt administrativ tid.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en stor passion för frisöryrket och som är redo för nästa steg i din karriär! Tidigare ledarerfarenhet är ett plus, men det viktigaste är att du brinner för ditt yrke och vill utvecklas tillsammans med oss. För rätt person finns det goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Salongchefstillägg och möjlighet till bonus
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Om Nikita Hair
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 40 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig ”a great feeling”! Visa mindre

Nikita Hair Malmö Triangeln söker frisör

Ansök    Feb 8    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmilj... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair Malmö Triangeln arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Certifierad Massör

Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en f... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym massör.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet
infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där
värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en certifierad massör som kan hjälpa oss ta hand om
våra underbara kunder. Meriterande är om du har några års erfarenhet samt är en
fena på försäljning.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan
arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker både fast personal och vid behov/extra
Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet
ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spa-chef Linnea Levall
[email protected]
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Certifierad Hud- & Spaterapeut

Ansök    Feb 10    Axelsons Spa Malmö AB    Hudterapeut
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut. I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Vi söker en auktoriserad hudterapeut som är SHR-diplomerad. Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena... Visa mer
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner
sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme,
serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en auktoriserad hudterapeut som är SHR-diplomerad.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena
på försäljning.
Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar,
kroppsbehandlingar, fotvård, massage och vi ser gärna att du är intresserad av
kroppsapparatur.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid
arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder
och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan
arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker behov/extra-personal med chans till fast tjänst för
rätt person.
Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet
ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spa-chef Linnea Levall
[email protected]
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Nikita Hair - Sveriges bästa frisörarbetsplats öppnar salong Malmö Emporia

Ansök    Feb 7    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på äventyret?  Under våren slår vi upp dörrarna till vår sprillans nya salong i Malmö Emporia. Till salongen söker vi en salongschef, frisörer och trainees som vill vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr! Här får du en fantastisk möjlighet att vara med och bygga upp en salong från start och ta del av gemenskapen hos Nikita Hair och alla våra team i Sverige! Vi är Sveriges bästa frisörarbetsplats! Varför då? Nikita Hair tillh... Visa mer
Vill du vara med på äventyret? 

Under våren slår vi upp dörrarna till vår sprillans nya salong i Malmö Emporia. Till salongen söker vi en salongschef, frisörer och trainees som vill vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr! Här får du en fantastisk möjlighet att vara med och bygga upp en salong från start och ta del av gemenskapen hos Nikita Hair och alla våra team i Sverige!

Vi är Sveriges bästa frisörarbetsplats! Varför då? Nikita Hair tillhör Nordens största och ledande frisörkedja med salonger i Sverige, Norge och USA. Vi satsar på utbildning och kompetensutvckling med egna Educators och nära samarbete med våra leverantörer. Dessutom finns goda karriärmöjligheter för dig som vill växa inom företaget. Hos oss får du en trygg anställning med personalförmåner så som friskvårdsbidrag, provision, personal- och familjerabatter. 

Om Nikita Hair
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 40 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge kunden ”a great feeling”!

Vänta inte med din ansökan - skicka in den redan idag! :) Visa mindre

Massör på deltid / Receptionist

Företagspresentation Hos Wagner Kiropraktik och Hälsa träffar du välutbildad personal som lägger stort fokus på det professionella bemötandet och som arbetar med att diagnostisera, förebygga och behandlar skador, värk och andra ryggrelaterade åkommor. Tjänstebeskrivning Tjänsten är uppdelad inom två arbetsområden. För den första delen söker vi en utbildad massör som vill arbeta deltid. Du ska ha en giltig examen/godkänd utbildning och det är meriterande o... Visa mer
Företagspresentation
Hos Wagner Kiropraktik och Hälsa träffar du välutbildad personal som lägger stort fokus på det professionella bemötandet och som arbetar med att diagnostisera, förebygga och behandlar skador, värk och andra ryggrelaterade åkommor.
Tjänstebeskrivning
Tjänsten är uppdelad inom två arbetsområden.
För den första delen söker vi en utbildad massör som vill arbeta deltid.
Du ska ha en giltig examen/godkänd utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet kring att jobba med utformning och fullföljning av behandlingsplan utefter dina patienters behov.
Kvalifikationer:
- Godkänd utbildning/giltig examen
- Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift
För den andra delen söker vi en serviceinriktad person som vill arbeta i vår reception. Det är en tjänst som innefattar varierande arbetsuppgifter och där ett stort fokus ligger på det professionella bemötandet. Några av arbetsuppgifterna är välkomnande och inskrivning av patienter, sköta kommunikationen mellan kliniken och patienterna via telefon eller mail. Administrativa uppgifter som hantering av fakturor och lättare ekonomisk redovisning.
Du som arbetar i receptionen kommer vara ansiktet utåt och vara en viktig del i kommunikationen mellan personal och patienter.


Kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet inom serviceyrket, gärna receptionsarbete eller kundtjänst.
- Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift.
- Grundkunskap i datorkunskap och viss datorvana.
- Telefonvana och viss erfarenhet av administrativt arbete.


Vilka personliga egenskaper söker vi?
Vi söker personer med positiv inställning som tycker om att träffa människor och som vill ge bästa möjliga service till våra patienter. Vi söker personer som klarar av att arbeta varierande arbetstider och som kan hantera snabba förändringar. Som är stresståliga och som klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt . Vi söker personer som tycker om att jobba i team men samtidigt klarar av att jobba självständigt. Att själv kunna prioritera och organisera sina arbetsdagar och ha ett öga för detaljer.


Vem söker vi?
Den här tjänsten är till för dig som inte vill arbeta heltid som massör men som kan tänka sig kombinera två olika arbetsområden för att komma upp i heltid.
Är man enbart intresserad av att ansöka som massör eller enbart receptionist har vi separata annonser för det och ni är välkomna att söka dem tjänsterna där.


Lön/ersättning:
Beroende på erfarenhet.


Andra förmåner diskuteras på plats. Visa mindre

Frisör sökes -Anställning!!

Ansök    Feb 7    Hairstyle By Lena    Frisör
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder. Nu söker vi en kreativ och engagerad frisör. Kompetens: Utbildning inom frisöryrket. Vi vill helst att du har någon erfarenhet och ka... Visa mer
Hairstyle by Lena har funnits i Slottstaden sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö. I salongen arbetar vi kreativt med kvalitet, omtanke och rådgivning. Salongen utför alla sorters hårvård på män, kvinnor barn och äldre: klippning, permanent, färgning, uppsättningar mm. Salongen har en bra tillförsel av kunder.
Nu söker vi en kreativ och engagerad frisör.
Kompetens: Utbildning inom frisöryrket.
Vi vill helst att du har någon erfarenhet och kan arbeta i god takt samt stresstålig.
Du har stark servicekänsla. Det är självklart för dig att alla kunder känner sig väl bemött.
Du ska kunna vara flexibel i din tillgänglighet och jobba varierade arbetstider.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker Frisör/Barberare centralt Malmö

Ansök    Feb 1    Maysalreem Saloon    Frisör
Hej alla! Vi på SN salon behöver förstärkning. Vi söker en duktig frisör och även en erfaren barberare som vill bli en del av vårt team. Vi finns i centrala Malmö precis vid Gustav Adolfs Torg under namnet Sn Salon. Vi har en salong som är inriktad för kvinnor, och en som specialiserar sig för män. Vi söker dig som har mycket energi och brinner för att göra kunden nöjd. Tveka inte att höra av dig! Mvh Omar https://snsalon.com/ [email protected] eller +46 79... Visa mer
Hej alla! Vi på SN salon behöver förstärkning.
Vi söker en duktig frisör och även en erfaren barberare som vill bli en del av vårt team.
Vi finns i centrala Malmö precis vid Gustav Adolfs Torg under namnet Sn Salon. Vi har en salong som är inriktad för kvinnor, och en som specialiserar sig för män. Vi söker dig som har mycket energi och brinner för att göra kunden nöjd.
Tveka inte att höra av dig!
Mvh Omar
https://snsalon.com/
[email protected]
eller
+46 79-058 40 98 Visa mindre

Thaimassör

Vi söker nu förstärkning till Nuad Thai Health Center. Massörer med kunskap av Thailändsk traditionell massage. Thaimassage, aromamassage, fotmassage med zonterapi och ansiktsbehandling. Ett krav är certifikerad utbildning av Thailändsk traditionell massage i Thailand Visa mer
Vi söker nu förstärkning till Nuad Thai Health Center. Massörer med kunskap av Thailändsk traditionell massage. Thaimassage, aromamassage, fotmassage med zonterapi och ansiktsbehandling.
Ett krav är certifikerad utbildning av Thailändsk traditionell massage i Thailand Visa mindre

Massör på deltid eller heltid

Företagspresentation Hos Wagner Kiropraktik och Hälsa träffar du välutbildad personal som lägger stort fokus på det professionella bemötandet och som arbetar med att diagnostisera, förebygga och behandlar skador, värk och andra ryggrelaterade åkommor. Tjänstebeskrivning Vi söker en utbildad massör som vill arbeta deltid eller heltid. Du ska ha en giltig examen/godkänd utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet kring att jobba med utformning o... Visa mer
Företagspresentation
Hos Wagner Kiropraktik och Hälsa träffar du välutbildad personal som lägger stort fokus på det professionella bemötandet och som arbetar med att diagnostisera, förebygga och behandlar skador, värk och andra ryggrelaterade åkommor.


Tjänstebeskrivning
Vi söker en utbildad massör som vill arbeta deltid eller heltid.
Du ska ha en giltig examen/godkänd utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet kring att jobba med utformning och uppföljning av behandlingsplan utefter dina patienters behov.


Kvalifikationer:
- Godkänd utbildning/giltig examen
- Certifierad svensk massage/idrottsmassage är meriterande
- Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift


Vilka personliga egenskaper söker vi?
Vi söker en person med positiv inställning som tycker om att träffa människor och som vill ge bästa möjliga service till våra patienter. En person som klarar av att arbeta varierande arbetstider och som kan hantera snabba förändringar. Vi söker en person som tycker om att jobba i team men samtidigt klarar av att jobba självständigt. Att själv kunna prioritera och organisera sina arbetsdagar och ha ett öga för detaljer.
För att söka detta jobba måste du ha eller vara villig att söka;
- Egen F-skatt
- Egen patientförsäkring Visa mindre

Nagelterapeut

Företag söker nu nagelterapeuter som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr... Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning... Kvalifikationer: - har stort intresse av nagelvård och skönhetvård - har känsla för service och kundbemötande ¨ -ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevlig... Visa mer
Företag söker nu nagelterapeuter som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr...
Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning...
Kvalifikationer:
- har stort intresse av nagelvård och skönhetvård
- har känsla för service och kundbemötande ¨
-ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Visa mindre

Linh Nails i Malmö söker fransstylist

Ansök    Jan 27    Long Linh Nails Salong AB    Stylist
Linh Nails söker fransstylist! Linh Nails arbetar med produkter av hög kvalitet, allt från nagelförlängning, dekoration, manikyr, pedikyr och fransförlängning. Vi behöver nu utöka med en fransstylist. Du som söker ska ha utbildning och minst 1 års erfarenhet av fransförlängning. Visa mer
Linh Nails söker fransstylist!


Linh Nails arbetar med produkter av hög kvalitet, allt från nagelförlängning, dekoration, manikyr, pedikyr och fransförlängning.


Vi behöver nu utöka med en fransstylist. Du som söker ska ha utbildning och minst 1 års erfarenhet av fransförlängning. Visa mindre

Hudterapeut, laserterapeut eller SSK till salong

Ansök    Jan 23    Thomsen, Elisabeth    Hudterapeut
Söker hudterapeut, laserterapeut eller SSK till salongen i Malmö. OBS: Sök endast om du kan jobba kvälls- & helgtider (kvällar till 19-20 / helger både lör & sön) och på heltid 100%. Merit: Utbildning hudterapeut, SSK eller minst 1 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Utan merit: Varför vill du jobba inom skönhetsbranschen? - Bifoga det i ansökan Tjänst: 100% tillsvidareanställning, provanställning tillämpas först. Plats: Malmö Tillträde: Tidigast 28 jan... Visa mer
Söker hudterapeut, laserterapeut eller SSK till salongen i Malmö. OBS: Sök endast om du kan jobba kvälls- & helgtider (kvällar till 19-20 / helger både lör & sön) och på heltid 100%.
Merit: Utbildning hudterapeut, SSK eller minst 1 års erfarenhet inom skönhetsbranschen.
Utan merit: Varför vill du jobba inom skönhetsbranschen? - Bifoga det i ansökan
Tjänst: 100% tillsvidareanställning, provanställning tillämpas först.
Plats: Malmö
Tillträde: Tidigast 28 januari, senast 28 februari
Lön: Hud- eller laserterapeut: Enligt kollektivavtal (handels)
Lön SSK: VIKTIGT - ange löneanspråk i din ansökan
Friskvård: 5000kr/år
Arbetstider: Dagtid, Kvällstid till Kl 19-20 samt varannan helg (lör & sön) Till exempel Kl 10-19 eller 10-20.
Hudterapeut kommer jobba främst med hudvård och laserbehandling.
Laserterapeut kommer jobba främst med laserbehandling, men även t ex EmSlim, fettfrysning m fl.
SSK kommer jobba främst med injektioner och laser.
Dina arbetsuppgifter är att ta hand om kunden, behandla, ta betalt, svara kunder, städa och sedvanliga arbetsuppgifter som finns på en salong.
Läs genom ordentligt innan du ansöker om jobbet. Skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Vid frågor eller funderingar ska det skickas till [email protected]
Frågor via sociala medier, sms eller telefon hänvisas till e-postadressen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelteknolog/Manikyrist/pedikyrist

N.A.O.C Capture Beauty N.A.O.C står för Not An Ordinary Café. Ingår i koncernen N.A.O.C Invest Group AB som består av 3 delar, Café/Restaurang, Fotostudio samt Skönhetssalong. Nu söker vi ny medarbetare till vår Skönhetssalong Capture Beauty som inom kort kommer att öppnas i Malmö & Lund. Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar. Huvudarbetsuppgifterna är manikyr, pedikyr samt nagelförlängning. Helst ska du ha erf... Visa mer
N.A.O.C Capture Beauty
N.A.O.C står för Not An Ordinary Café. Ingår i koncernen N.A.O.C Invest Group AB som består av 3 delar, Café/Restaurang, Fotostudio samt Skönhetssalong.
Nu söker vi ny medarbetare till vår Skönhetssalong Capture Beauty som inom kort kommer att öppnas i Malmö & Lund. Vi söker en positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar. Huvudarbetsuppgifterna är manikyr, pedikyr samt nagelförlängning.
Helst ska du ha erfarenhet som nagelteknolog men inte ett måste då vi kan lära upp dig.
Du gillar att ge service och att få kunden känna sig välkommen och omhändertagen. Vi på N.A.OC tittar mycket på personligheten.
Välkommen med din ansökan. OBS! Vi svarar inte på ansökningar där det bara står "Jag behöver jobb" "Jag vill ha jobb" eller liknande.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
English:
N.A.O.C Capture Beauty
N.A.O.C stands for Not An Ordinary Café. Part of the N.A.O.C Invest Group AB group which consists of 3 parts, Café / Restaurant, Photo Studio and Beauty Salon.
We are now looking for a new employee for our Capture Beauty Salon, which will soon open in Malmö & Lund. We are looking for a positive and driven person who is passionate about the work that is about nails. The main tasks are manicures, pedicures and nail extensions.
Ideally, you should have experience as a nail technologist, but not a must as we can teach you.
You like to provide service and to make the customer feel welcome and taken care of. We at N.A.OC look a lot at personality.
Welcome with your application. NOTE! We do not respond to applications where it only says "I need a job" "I want a job" or similar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Makeup artist

Ansök    Jan 18    N.A.O.C Invest Group AB    Make-up artist
N.A.O.C Capture Beauty N.A.O.C står för Not An Ordinary Café. Ingår i koncernen N.A.O.C Invest Group AB som består av 3 delar, Café/Restaurang, Fotostudio samt Skönhetssalong. Nu söker vi ny medarbetare till vår Skönhetssalong Capture Beauty som inom kort kommer att öppnas i Malmö & Lund. Vad du kommer att fokusera på Som makeupartist på N.A.O.C Beauty arbetar du med att ge våra Kunder/Medlemmar/Modeller skräddarsydd sminkning och rådgivning. Vi förväntar ... Visa mer
N.A.O.C Capture Beauty
N.A.O.C står för Not An Ordinary Café. Ingår i koncernen N.A.O.C Invest Group AB som består av 3 delar, Café/Restaurang, Fotostudio samt Skönhetssalong.
Nu söker vi ny medarbetare till vår Skönhetssalong Capture Beauty som inom kort kommer att öppnas i Malmö & Lund.
Vad du kommer att fokusera på
Som makeupartist på N.A.O.C Beauty arbetar du med att ge våra Kunder/Medlemmar/Modeller skräddarsydd sminkning och rådgivning. Vi förväntar oss att du har grundläggande kunskaper inom makeup och har vetskap om vilken typ utav sminkning som passar vid användande utav studiobelysning, event mm. Du kommer även att hjälpa till/hålla i olika typer av sminkkurser för våra modeller, allt från hur man lägger en felfri bas till hur man får de bästa sotiga ögonen eller de perfekt målade läpparna. Du arbetar dessutom med personlig rådgivning och försäljning av våra olika produkter i butik. Så vi tror att du är expert (sträva att vara det iallafall) inom ditt yrke och du ska ÄLSKA konst & skönhet!
Du gillar att ge topp klass service och att få kunden känna sig välkommen och omhändertagen. Vi på N.A.OC tittar mycket på din personlig.
Välkommen med din ansökan. OBS! Vi svarar inte på ansökningar där det bara står "Jag behöver jobb" "Jag vill ha jobb" eller liknande.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
English:
N.A.O.C Capture Beauty
N.A.O.C stands for Not An Ordinary Café. Part of the N.A.O.C Invest Group AB group which consists of 3 parts, Café / Restaurant, Photo Studio and Beauty Salon.
We are now looking for a new employee for our Capture Beauty Salon, which will soon open in Malmö & Lund.
What you will focus on
As a makeup artist at N.A.O.C Beauty, you work to give our customers / members / Models tailored makeup and advice. We expect you to have basic knowledge in makeup and have knowledge of the type of make-up that is suitable for using studio lighting, events etc. You will also help / hold different types of make-up courses for our models, everything from how to apply a flawless base to how to get the best sooty eyes or the perfectly painted lips. You also work with personal advice and sales of our various products in store. So we believe that you are an expert (strive to be that at least) in your profession and you should LOVE art & beauty!
You like to provide top class service and to make the customer feel welcome and taken care of. We at N.A.O.C look a lot at your personal.
Welcome with your application. NOTE! We do not respond to applications where it only says "I need a job" "I want a job" or similar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

DIN MÖJLIGHET ATT KOMMA IN I VÅRT FINA FRISÖR TEAM

Ansök    Jan 21    Hårstudion Mik'z AB    Frisör
Kundtillströmningen, på Hårstudion Mik'z, är mycket god, därför finns behov av ytterligare 1-2 frisörer, efter provanställning är det fast anställning som gäller. Hur många timmar du önskar arbeta diskuterar vid intervju. På Mik'z finns både anställda och hyrstolar. Är något oklart får du gärna ringa 0705989635 Ebbe Jönsson Företaget har kollektivavtal och följer avtalet mellan Handels och SFF Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övri... Visa mer
Kundtillströmningen, på Hårstudion Mik'z, är mycket god, därför finns behov av ytterligare 1-2 frisörer, efter provanställning är det fast anställning som gäller. Hur många timmar du önskar arbeta diskuterar vid intervju. På Mik'z finns både anställda och hyrstolar. Är något oklart får du gärna ringa 0705989635 Ebbe Jönsson
Företaget har kollektivavtal och följer avtalet mellan Handels och SFF
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Thaimassör till M&B SPA AND WELLNESS i Malmö

Krav. Du som söker måste ha godkännande som certifierad thaimassör. Vi anställer inte utan du har en certifiering som utbildad thaimassör. Om jobbet: Vi söker 2 thaimassörer som har ca. 1 år arbetslivserfarenhet med thaimassage och som kan ingå i vårt team. Erfarenhet av IT är välkommen så du kan kontakta SPA leverantörer i Thailand, när vi behöver ytterligare thailändska produkter i företaget. Det ena jobbet vi erbjuder är ett heltid arbete på 40 timma... Visa mer
Krav. Du som söker måste ha godkännande som certifierad thaimassör. Vi anställer inte utan du har en certifiering som utbildad thaimassör.
Om jobbet: Vi söker 2 thaimassörer som har ca. 1 år arbetslivserfarenhet med thaimassage och som kan ingå i vårt team. Erfarenhet av IT är välkommen så du kan kontakta SPA leverantörer i Thailand, när vi behöver ytterligare thailändska produkter i företaget. Det ena jobbet vi erbjuder är ett heltid arbete på 40 timmar per vecka.
Det andra jobbet vi erbjuder är ett deltidsarbete på 70% arbetstid ( 28 timmar per vecka)
Ansöka via email adress. [email protected]

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre