Lediga jobb som Naturbruk i Malmö

Se lediga jobb som Naturbruk i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Hundskötare till Hyllie Hundcenter

Hyllie Hundcenter AB är ett femstjärnigt hunddagis i Malmö med en tydlig vision: att erbjuda hundarna precis vad dem förtjänar - det absolut bästa! Vi söker nu ännu en hundskötare till vårt glada team. Du kommer att utföra praktiska sysslor så som städning, utfodring, aktivering, kundkontakt och annan skötsel utav anläggningen. Vi söker dig som: Har god hunderfarenhet (krävs!) Har ett stort djurintresse Har god städvana Föredrar ett högt tempo Tar egna in... Visa mer
Hyllie Hundcenter AB är ett femstjärnigt hunddagis i Malmö med en tydlig vision: att erbjuda hundarna precis vad dem förtjänar - det absolut bästa!
Vi söker nu ännu en hundskötare till vårt glada team. Du kommer att utföra praktiska sysslor så som städning, utfodring, aktivering, kundkontakt och annan skötsel utav anläggningen.
Vi söker dig som:
Har god hunderfarenhet (krävs!)
Har ett stort djurintresse
Har god städvana
Föredrar ett högt tempo
Tar egna initiativ
Inte har några problem med att samarbeta Visa mindre

Protes Tandtekniker med digitalt intresse

Ansök    Sep 12    Dental Syd Service AB    Tandtekniker
Protestandtekniker med digitalt intresse till DentalSyd Vi söker nu en tandtekniker som vill leda utvecklingen inom det digitala hos oss på protesavdelningen till vårt lab i Malmö Vi ser mer än gärna att du har 5 års arbetslivserfarenhet inom protes. Du måste kunna hantera allt från individuella skedar,bitningar, tanduppsättningar och färdigställningar oavsett konstruktionstyp. att utforma delproteser och helproteser är en stor del av din vardag på lab. ... Visa mer
Protestandtekniker med digitalt intresse till DentalSyd


Vi söker nu en tandtekniker som vill leda utvecklingen inom det digitala hos oss på protesavdelningen till vårt lab i Malmö
Vi ser mer än gärna att du har 5 års arbetslivserfarenhet inom protes.
Du måste kunna hantera allt från individuella skedar,bitningar, tanduppsättningar och färdigställningar oavsett konstruktionstyp. att utforma delproteser och helproteser är en stor del av din vardag på lab. Du är med i processen från början till slut, från den individuella skeden till det färdiga arbetet oavsett om det är i analog eller digital miljö. Ett plus är om du har erfarenhet av 3-shape/exocad då vi alltmer går över till digital prododuktion av våra arbeten på protesavdelningen.
Vi är i dagsläget 6 st på avdelningen och ser fram emot att få en kollega till :)
Välkommen med din ansökan
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Richard Galambos på mail via:
[email protected] Visa mindre

Product Owner till AFRY X

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är 17 000 hängivna experter som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Som Product Owner kommer du tillhöra AFRY X, vår division som erbjuder tjänster och rådgivning inom digitalisering, industriell Internet of Things (IoT), artificiell intelligens, design och cybersäkerhet. Med hjälp av digitalisering hjälper vi våra kunder a... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är 17 000 hängivna experter som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Som Product Owner kommer du tillhöra AFRY X, vår division som erbjuder tjänster och rådgivning inom digitalisering, industriell Internet of Things (IoT), artificiell intelligens, design och cybersäkerhet. Med hjälp av digitalisering hjälper vi våra kunder att snabba på omställningen till ett mer hållbart samhälle. AFRY X South är i dagsläget ca 100 medarbetare med bred kompetens som täcker allt från mjukvaruutveckling till projektledning och test.
Jobbeskrivning
I rollen som produktägare kommer du ha ett övergripande ansvar för en produkt under hela dess livscykel. Du kommer få ta rollen som spindeln i nätet och hantera olika intressenters önskemål, krav och behov. Det kommer då vara upp dig till att prioritera dessa och hålla backlogen uppdaterad.
Som konsult hos oss ligger fokus på att hjälpa våra kunder med hållbara och långsiktiga lösningar. Hos oss går laget före jaget, du kommer att ingå i ett team av trevliga kollegor som i sann AFRY-anda lever och lär våra värdeord: Brave, Devoted, teamplayer! I rollen som produktägare hos oss får du även ta del av AFRY´s bredd, vi jobbar i alla typer av branscher och erbjuder dig chansen att ta dig an många spännande projekt.
Kravspecifikation
Vi söker dig som:
Är certifierad/utbildad Scrum Master eller agil produktägare samt har erfarenhet av mjukvaruprojekt i minst ett par år
Relevant teknisk utbildningsbakgrund eller erfarenhet som bedöms likvärdig
Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
Erfarenhet som teknisk projektledare eller mjukvaruutvecklare
SAFe

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har en förmåga att jobba självständigt och ta egna initiativ. Eftersom du kommer ha en roll med många kontaktytor är det även viktigt att du trivs med att samarbeta med många och olika typer av människor.
Ytterligare information
Kontakt för frågor:


Lisa Wikefeldt
Market Area Manager - Digital Advisory
[email protected]
Stina Haugland
Recruitment Partner
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Dogman söker en Hundfrisör till vår salong i Malmö på Stora Bernstorp!

Ansök    Aug 31    AB Dogman    Hundtrimmare
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående, noggrann och kunna bemöta kunderna på ett trevligt och professionellt sätt då vår salong är belägen längst in i butiken. Vem är du? Vi söker en utbildad trimmare eller en person med erfarenhet från yrket. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gi... Visa mer
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående, noggrann och kunna bemöta kunderna på ett trevligt och professionellt sätt då vår salong är belägen längst in i butiken.
Vem är du?
Vi söker en utbildad trimmare eller en person med erfarenhet från yrket. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft.
Profil & Bakgrund
Du har
En mogen inställning till kundservice
En teamorienterad stil
Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt
En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa
Utbildning eller erfarenhet från hundfrisöryrket

Vad erbjuder Dogman
Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.
Anställningsform: Provanställning 10-20h/veckan med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Dogman Stora Bernstorp Malmö
Tillträde: Snarast
Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.
Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."
Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.
Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"
Ansökan
Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nathalie Andersen, Butikschef, på mail [email protected] Visa mindre

Dagis fröken för fyrabenta:)

Hos oss arbetar vi med hjärtat och har en bra sammanhållning mellan dom 8 anställda vi har idag. det finns ansvariga på plats samt handledare då vi har anställda med behov samt nysvensk arbetskraft. Vi söker ngn som är van vid att röra på sig ,aktivera hundar samt duktig på att städa. Arbetet är i rörelse hela 8 h per dag förutom din timmes lunch. Vi cyklar med hundar,pw och leker samt socialiserar och myser. Lite om oss på Limhamnshunddagis. Vi är ett f... Visa mer
Hos oss arbetar vi med hjärtat och har en bra sammanhållning mellan dom 8 anställda vi har idag.
det finns ansvariga på plats samt handledare då vi har anställda med behov samt nysvensk arbetskraft.
Vi söker ngn som är van vid att röra på sig ,aktivera hundar samt duktig på att städa.
Arbetet är i rörelse hela 8 h per dag förutom din timmes lunch.
Vi cyklar med hundar,pw och leker samt socialiserar och myser.
Lite om oss på Limhamnshunddagis.

Vi är ett familje företag som öppnade 2005 i liten skala.

Camilla är välutbildad med en tandhygenist utbildning i grunden och har även arbetat med tandvård för hundar.

Camilla har alltid älskat hundar och hennes dröm var att arbeta med dom på heltid .

Camilla har uppfödning på Papillon ,fransk bulldog Cane Corso samt Dogue de bordeaux så hennes erfarenhet och kunskap är mycket bred gällande stora och små hund raser.

Camilla har drivit hundskola mellan 2005-2009 baserat på immi och Jeppe stridh vilket hon är utbildad inom båda genrerna.

Men då hunddagiset och hundpensionatet växt och numera innefattar 8 heltids anställda samt att hennes egen familj utöver hundarna även innefattar 3 små barn har hon valt att fokusera på hunddagis och hundpensionat.

Hur fungerar det då på Limhamnshunddagis ?!

-Våra öppet tider är normalt 7-18 men kan vid överenskommelse vara andra tider.

-Inlämningstider är mellan 7-9.
-Utlämningstider mellan 15-18.

En dag på Limhamnshunddagis kan se ut följande sätt:

-Man kan välja mellan 2 koppelrundor /dag.
-Man kan välja cykel tur…Detta görs i samråd med ägaren
-Man kan välja lek i hagarna så länge vädret tillåter mellan 1-6 h/dag.
(Det innebär att hundarna har eget skydd som dom kan vila i samt så finns det olika grupper av hundar som tex:
-Valp gruppen
-Pensionärs gruppen.
-Tonårs gruppen
-Enstaka gruppen(är oftast en hane och flera tikar)
-Löp gruppen(vi har 6 löprum)
-Pensionatsgruppen.

-Hos oss är det alltid bemannat med minst 3 i personalen i lekhagarna för vi värdesätter säkerheten högt och vill att hundarna lämnas ut i samma skick som dom lämnades in på morgonen.

Vid middagstid äter dom hundar som har lunch med sig sen vilar man minst 1 h för att undvika risk för tarmvred.

Hos Limhamnshunddagis är det lugnt och harmoniskt med 800 kv inomhus med avslappningsmusik i högtalarna samt att dom flesta hundar sitter med en kompis för den sociala kontakten.

Vi har valt att ha ett så öppet hunddagis som det är möjligt då vi inte tror på att stänga in hundar i ljud isolerade rum utan möjlighet till att se sina grannar.
Vi har också valt att i mesta mån ha ett möblerat hunddagis med samma känsla som hemma,dvs soffor ,fårtöljer och sängar.

Vi städar och tvättar hela dagiset varje dag mellan 15-18 el vid behov under dagen.
Vi använder bakterie dödande medel som rekommenderas av Länstyrelsen och följer deras rekommendationer för att vi ska ha det så trivsamt som det är möjligt.

Vi bokar alltid ett besök för visning och samtal om hur det fungerar hos oss innan man börjar på dagis.

Alla hundar funkar givetvis inte tillsammans men vi brukar kunna hjälpa till i de flesta fall och få alla hundar att passa in och känna sig välkomna!

Hundar som har ngt extra såsom tex kroniska sjukdomar,epilepsi,njur problem el annat,har vi erfarenhet av att ge sprutor och medicin.


Tack för att ni tog er tid att läsa lite om oss och hoppas vi ses…
Välkommen att söka.

Camilla och George med personal….
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Markförvaltare till stadsfastigheter

Ansök    Sep 9    Malmö kommun    Landskapsingenjör
Ref: 20222855   Arbetsuppgifter Vi söker nu en markförvaltare till fastighetsförvaltningsenheten på Stadsfastigheter. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till juni 2024. Fastighetsförvaltningsenheten ansvarar för förvaltning och fastighetsutveckling av Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg samt kultur och fritid. Enhetens uppdrag är att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler och utemiljöer samt bibehålla fastigheternas f... Visa mer
Ref: 20222855

 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en markförvaltare till fastighetsförvaltningsenheten på Stadsfastigheter. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till juni 2024. Fastighetsförvaltningsenheten ansvarar för förvaltning och fastighetsutveckling av Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg samt kultur och fritid. Enhetens uppdrag är att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler och utemiljöer samt bibehålla fastigheternas funktionella värden. Inom enheten arbetar cirka 80 medarbetare, fördelade på 6 sektioner som förvaltar cirka 600 fastigheter.

Som markförvaltare ska du förvalta mark i del av stadsfastigheters fastighetsbestånd enligt upphandlad funktionsentreprenad för utemiljö. Du kommer vara delaktig i att gemensamt med övriga markförvaltare utveckla markförvaltningen vid stadsfastigheter samt att utveckla fastighetsbeståndet vad gäller en långsiktig hållbar utemiljö. Dina arbetsuppgifter innefattar även att vara rådgivande och beslutande avseende markfrågor i nybyggnads- och ombyggnadsprojekt samt att granska handlingar och ritningar. I rollen som markförvaltare kommer du representera markförvaltningen vid kundmöten, interna möten samt övrig representation i forum rörande markytor inom Malmö stad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleexamen om minst 180 hp, exempelvis landskapsingenjör, alternativt annan utbildning inom drift och underhåll av utemiljö eller markanläggning som bedöms likvärdig. Du har även minst 1 års arbetslivserfarenhet inom området samt erfarenhet inom drift och underhåll av utemiljö och/eller entreprenör samt markanläggning. Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift är krav för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av LOU och erfarenhet av granskning av ritningar och handlingar. Det är även ett plus om du innehar kunskap inom Auto-CAD och projektering för markanläggning. Det är meriterande med erfarenhet av förskolegårdar med hänsyn till lekvärdesfaktor, grönytefaktor och biologisk mångfald.

Ett jobb som markförvaltare hos oss innebär många kontakter, både internt och externt, vilket kräver en god kommunikativ förmåga samt förmåga att bygga relationer. Det är därför viktigt att du tycker om att samarbeta, samtidigt som du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ser vi att du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera ditt arbete samt har förmågan att identifiera vilka resurser som krävs. I rollen uppstår ibland oförutsedda händelser, vilket innebär att det är viktigt att du som person är lösningsfokuserad samt tar initiativ till utveckling och förbättringar i arbetet.

Du har förståelse av att arbeta i en organisation som är målstyrd och som påverkas av politiska beslut och mål.

Om arbetsplatsen
Stadsfastigheters 150 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,8 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra lokalnyttjares behov av väl fungerande lokaler.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Trädgårdsanläggare / läggare av marksten

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten. Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns l... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten.
Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
Du bör vara i bra fysisk kondition och vara socialt lagd då vi har mycket kundkontakt.
Körkort för personbil är ett krav. BE ett plus. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Tandtekniker till CAD/CAM och avtagbart

Ansök    Aug 1    Cervident AB    Tandtekniker
Cervident söker en utbildad tandtekniker för arbete på CAD/CAM i kombination med avtagbar protetik. Cervident ligger i framkant vad gäller CAD/CAM med egen CAD-avdelning samt egna fräsmaskiner och lasersintringsmaskin. Visa mer
Cervident söker en utbildad tandtekniker för arbete på CAD/CAM i kombination med avtagbar protetik. Cervident ligger i framkant vad gäller CAD/CAM med egen CAD-avdelning samt egna fräsmaskiner och lasersintringsmaskin. Visa mindre

Gruppledare till vår trädgårdsavdelning

Vi söker nu en arbetande gruppledare till vår trädgårdsavdelning! Vi bedömer att cirka 30-40 % av din tid går åt till planering, kundbesök och arbetsledning. Under högsäsong består gruppen av 8 - 12 personer. Arbetsuppgifter: Besöka kunder för att bedöma tidsåtgång och att beräkna projekt. Planera och fördela arbetet för hela trädgårdsgruppen. Deltaga i schemaläggning. Uppföljning och kontroll av utförda uppdrag. Genomföra inköp av material, verktyg och tr... Visa mer
Vi söker nu en arbetande gruppledare till vår trädgårdsavdelning! Vi bedömer att cirka 30-40 % av din tid går åt till planering, kundbesök och arbetsledning. Under högsäsong består gruppen av 8 - 12 personer.
Arbetsuppgifter:
Besöka kunder för att bedöma tidsåtgång och att beräkna projekt.
Planera och fördela arbetet för hela trädgårdsgruppen. Deltaga i schemaläggning.
Uppföljning och kontroll av utförda uppdrag.
Genomföra inköp av material, verktyg och trädgårdsmaskiner.
Ge instruktioner och utbildning till personal.
Deltaga i det dagliga arbetet (60-70 % av arbetstiden).

Tjänsten ställer stora krav på beslutsfattande och att leda och inspirera gruppen.
Vår trädgårdsavdelning utgår från Malmö varje dag. För tjänsten krävs minst 3 års erfarenhet av trädgårdsarbete, gärna med arbetsledande funktion
Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna, en god fysik är därför ett måste. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet och det är därför är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket.


Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!
Märk din ansökan med "gruppledare".
?Om God Service i Sverige AB
God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. God Service erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård och ledsagning. Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.
God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i sydvästra Skåne med kontor i Malmö. Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag. Vår målsättning är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar till alla slags RUT-tjänster och olika tjänster till företag.
http://www.godservice.se Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen sker löpande, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Logistik- & inköpskoordinator till Scheidt & Bachmann i Malmö

Vill du arbeta i en internationell koncern där du har goda utvecklingsmöjligheter? Är du lösningsorienterad och vill arbeta i en bred roll inom logistik, inköp och produktion? Då är du varmt välkommen med din ansökan till Scheidt & Bachmanns nya tjänst som Logistik-& inköpskoordinator! Om tjänsten Som Logistik-och inköpskoordinator är du en nyckelperson för produktion och lager gällande beställningsprocess och orderhantering. Du har en självständig roll d... Visa mer
Vill du arbeta i en internationell koncern där du har goda utvecklingsmöjligheter? Är du lösningsorienterad och vill arbeta i en bred roll inom logistik, inköp och produktion? Då är du varmt välkommen med din ansökan till Scheidt & Bachmanns nya tjänst som Logistik-& inköpskoordinator!

Om tjänsten
Som Logistik-och inköpskoordinator är du en nyckelperson för produktion och lager gällande beställningsprocess och orderhantering. Du har en självständig roll där du i nära samarbete med lageransvarig ansvarar för den dagliga logistiken. Du kommer att se till att ni följer moderbolagets standarder, men samtidigt ser du förbättringsprojekt som ett roligt inslag i din vardag. Affärssystemet SAP är ett verktyg du trivs att arbeta med då all daglig orderhantering sker i detta affärssystem. Här behandlar du exempelvis kundorder, kontrollerar och importerar BOM-listor samt hanterar leveranser och inköp.

Du trivs i en roll där du vid tekniska förändringar får organisera och omarbeta både produktion och lager. Givetvis ser du med spänning fram emot att få organisera den årliga inventeringen av lagret.

Hos Scheidt & Bachmann Sverige AB är det viktigt att du ska få en så bra start som möjligt och därför kommer du få deltaga på en grundlig onboarding i Tyskland, på moderbolaget. Därefter erbjuds det även tillfälliga tjänsteresor till moderbolaget i Tyskland.

Du kommer att arbeta på Malmös komponentlager, som även är moderbolagets externlager. Teamet idag har ett nära samarbete och skapar tillsammans förutsättningarna för att detta växande dotterbolag drivs framåt.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
• Orderhantering i SAP
• Förbättringsprojekt i syfte att optimera beställningsprocess
• Skapa nyckelindikatorer för kontroll av beställningsprocess
• Skapande, frisläppande och behandling av produktionsorder.
• Hantering av leveranser

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med logistik, order eller inköpsprocesser. Du har långvarig erfarenhet av materialhantering, produktionsstyrning och trivs att göra förbättringar med hjälp av LEAN-metoden. Du har även erfarenhet av att arbeta med produktion i ett industriföretag.

För att lyckas i tjänsten har du en eftergymnasial utbildning, gärna inom logistik, inköp, ekonomi eller Supply chain. Alternativt har du likvärdig kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Om du pratar och skriver tyska är detta meriterande. Scheidt & Bachmann Sverige AB kommer att erbjuda Truckkörkort om du inte redan innehar ett sådant.

Som person är du prestigelös, hjälper gärna dina kollegor och är drivande i det dagliga arbetet. Genom ditt kommunikativa sätt har du förmågan att bygga förtroendefulla relationer. Därtill besitter du en förmåga av logiskt- och analytiskt tänkande och har lätt för att organisera och strukturera upp ditt arbete.
Vidare är du ansvarstagande, proaktiv och känner dig bekväm att följa fastställda rutiner och standarder samtidigt som du gärna kommer med egna initiativ och förbättringsförslag. Genom ett lösningsorienterat förhållningssätt har du en förmåga att ständigt agera med förtagets och kundens bästa i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
• Tidigare erfarenhet av orderhantering i SAP (gärna MM-modulen).
• Goda färdigheter i MS Office program (Särskilt Excel).
• Goda kunskaper i engelska språket i både tal och skrift.
• B-körkort.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag och tjänsten är placerad i Malmö. Tjänsten som Logistik- och inköpskoordinator är en direktrekrytering till Scheidt & Bachmann Sverige AB med start enligt överenskommelse.

Om Scheidt & Bachmann Sverige AB
Som medlem av den internationella Scheidt & Bachmann koncernen erbjuder Scheidt & Bachmann Sverige AB helhetstjänster rörande signalsystem (signalling) och intelligenta biljettsystem (Fare collection systems) för den skandinaviska marknaden. Bolaget handhar varsamt projekt från planering till realisering samt tillhandahåller lokal service & support av hårdvara och mjukvara. Oavsett om det rör sig om signalställverk och vägskyddsanläggningar för produkterna (ZSB 2000 / BUES 2000) är Scheidt & Bachmann det rätta valet för järnvägsverksamheten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Danlarén på [email protected] alternativt via Adecco 010 – 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistikkoordinator, Logistikansvarig, Inköpsansvarig, Operativ inköpare, Strategisk inköpare, Lager, Produktion, Järnväg, Malmö, Adecco, Rekrytering, Lagerchef, Organisering, Scheidt & Bachmann Sverige AB Visa mindre

Djurvårdare

Om arbetsplatsen Djurkirurgen på Limhamn är en liten, privat klinik med stora kompetenser. Vi har eget laboratorium, röntgen, ultraljud, modern tand- och operationsavdelning. Vi kan hjälpa våra patienter med allt från vaccination till medicinska utredningar, tand, operationer och akutsjukvård. Vi tar huvudsakligen emot hundar och katter. Om jobbet: Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du som djurvårdare har möjlighet att själv i samråd med chefssköterska ... Visa mer
Om arbetsplatsen
Djurkirurgen på Limhamn är en liten, privat klinik med stora kompetenser. Vi har eget laboratorium, röntgen, ultraljud, modern tand- och operationsavdelning. Vi kan hjälpa våra patienter med allt från vaccination till medicinska utredningar, tand, operationer och akutsjukvård. Vi tar huvudsakligen emot hundar och katter.
Om jobbet:
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du som djurvårdare har möjlighet att själv i samråd med chefssköterska och klinikchef utforma din framtid hos oss. Vi kan hjälpa våra patienter med allt från vaccination till medicinska utredningar, tand, operationer och akutsjukvård.
Arbetsuppgifter
Vi söker en djurvårdare på nivå 2 eller 3. Utbildning och erfarenhet inom djurvård är en fördel, men vi kan också vara intresserad av en oerfaren person med positiv inställning, som är bra till kommunikation och som framför allt trivs med att jobba med djur och deras ägarna. Alla dagar är olika hos oss, men dagligen har vi många patienter och djurägare som ska tas hand om, vi har konsultations rum som ska städas efter varje patient och vi har inneliggande patienter som behöver rena burar, mat, dricka och rastas. Under en typisk arbetsdag assisterar du veterinärerna, förbereder inför operation, tar blodprov och röntgenbilder, utför labb analys, städar, svarar på telefon och vid behöv hjälper till i reception.
Omfattning:
Tjänster avser 100% tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning de första sex månaderna.
Varmt välkommen med din ansökan!
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare till markskötsel

Ref: 20221914 Arbetsuppgifter Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växt... Visa mer
Ref: 20221914

Arbetsuppgifter
Enheten markskötsel på Kommunteknik sköter idag drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Enhetens samlade uppdrag innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har även ett eget växthus där vi driver upp annueller och ansvarar för plantering av Malmö stads blomsterprogram.

Med bakgrund att enheten från och med januari 2023 kommer få ett utökat uppdrag gentemot vår partner Stadsfastigheter söker vi nu två arbetsledare samt ett vikariat.

Sektionen som totalt sett kommer omfatta ca 45 medarbetare kommer genom ett partnerskap med Stadsfastigheter utföra drift och underhåll av utemiljön på förskolor, skolor och gymnasier i hela Malmö.

Som arbetsledare har du ett tillitsbaserat arbetssätt vilket genomsyrar alla delar av uppdraget, både mot medarbetare och stadsfastigheter. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för ett antal yrkesarbetare ute i driften och rapporterar till sektionschefen som är en del av markskötsels ledningsgrupp. Du deltar även i genomförandet av processer och verksamhetens ständiga utveckling.

I rollen ingår även visst administrativt arbete såsom fakturering och ekonomiuppföljning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

En avslutad gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Dokumenterad ledarerfarenhet eller andra arbetslivserfarenheter som kan prövas som likvärdiga.

God administrativ förmåga.

Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Goda kunskaper i Office-paketet och god datorvana.

Meriterande är ifall du har:

Högskoleutbildning eller andra kompletterande utbildningar inom relevant område, såsom exempelvis landskapsingenjör.

Erfarenhet av att navigera i en stor organisation med hög komplexitet.

Erfarenhet av storskalig grönyteskötsel.

Genom ett tillitsbaserat ledarskap stödjer och motiverar du dina medarbetare samt ger dem ansvar och möjlighet att utvecklas. Det är viktigt att du trivs i mötet med människor och känner dig trygg i ledarrollen som innebär att fatta tydliga beslut, kommunicera på ett rakt och tydligt sätt samtidigt som du ska vara lyhörd för såväl dina medarbetare som våra samarbetspartners behov.

För oss är det viktigt att du är en lagspelare och att samarbete sker i nära dialog. Att du planerar aktiviteter och projekt effektivt och i god tid ser vi som en förutsättning.

B-körkort för manuellt växlad bil och goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift är en förutsättning för tjänsten.

Om arbetsplatsen
Enheten markskötsel tillhör avdelningen kommunteknik på serviceförvaltningen som arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 700 miljoner kronor. 

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb 


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning/vikariat, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2 tillsvidare och 1 vikariat på 12 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse

Obekväma arbetstider och beredskap kan förekomma.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

Vi kommer arbeta med löpande urval Visa mindre

Bettskenor/Ortodonti Tandtekniker

Ansök    Jun 23    Dental Syd Service AB    Tandtekniker
Bettskenor/Ortodonti-tandtekniker till DentalSyd Vi söker nu en Bettskene/Ortodonti tandtekniker till vårt lab i Malmö. Du måste har erfarenhet av att arbeta i cad-miljö med både exocad och 3shape. Du måste kunna hantera Design av bettskenor i och ha ett intresse för att utvecklas inom ortodonti. Viktigt är också att du kan hantera arbete enligt "den gamla sättet", dvs att vaxa bettskenor och pressa dem i varmpolymeriserat material. Du är med i processen... Visa mer
Bettskenor/Ortodonti-tandtekniker till DentalSyd


Vi söker nu en Bettskene/Ortodonti tandtekniker till vårt lab i Malmö.
Du måste har erfarenhet av att arbeta i cad-miljö med både exocad och 3shape.
Du måste kunna hantera Design av bettskenor i och ha ett intresse för att utvecklas inom ortodonti. Viktigt är också att du kan hantera arbete enligt "den gamla sättet", dvs att vaxa bettskenor och pressa dem i varmpolymeriserat material. Du är med i processen från början till slut.
Vi är i dagsläget 2 st som arbetar med betsskenor och Ortodonti på lab.
Välkommen med din ansökan
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Richard Galambos på mail via:
[email protected] Visa mindre

Operativ Inköpare till Elbogen Electric AB

Om tjänsten Som Operativ Inköpare kommer du ansvara över hela ledet från att lägga inköpsorder till att följa upp leveranser och matcha fakturor. Tillsammans med två andra inköpare hanterar ni det vardagliga avropet och materialplaneringen. Du ansvarar för att affärssystemet är uppdaterat med rätt uppgifter som ledtider och att leveranser är matchat med rätt faktura. Vidare är du med och bidrar till förändringar för att utveckla inköpsfunktionen. I rollen... Visa mer
Om tjänsten
Som Operativ Inköpare kommer du ansvara över hela ledet från att lägga inköpsorder till att följa upp leveranser och matcha fakturor. Tillsammans med två andra inköpare hanterar ni det vardagliga avropet och materialplaneringen. Du ansvarar för att affärssystemet är uppdaterat med rätt uppgifter som ledtider och att leveranser är matchat med rätt faktura. Vidare är du med och bidrar till förändringar för att utveckla inköpsfunktionen.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Inköps- och leveransbevakning
• Säkerställa att varor köps in mot avtalat pris, tillgänglighet och att produkter är i enlighet med avtalad kvalitet och specifikationer
• Rapportera in information och ser till att rätt uppgifter är uppdaterat i affärssystemet
• Daglig kontakt med leverantörer

Tjänsten inleds som konsultuppdrag för Adecco Sweden AB, som på sikt förväntas övergå till en tillsvidareanställning hos kund. Arbetet är på heltid med viss tillämpning av flextid mellan 08:00-17:00. Kontoret ligger i Malmö. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom inköp alternativt relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll vi bedömer likvärdig. Du har minst 1–2 års erfarenhet av liknande arbete och en förståelse för orderflödet och inköpsprocessen. Det är meriterande om du har erfarenhet av en producerande verksamhet, men ej ett krav. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Som person har du en god samarbetsförmåga och lätt för att bygga relationer med både interna och externa parter. Du är strukturerad och har en affärsmässighet som säkerställer att materialflödet flyter på och kan möta verksamhetens behov.

Viktigt för tjänsten är:
• Tidigare erfarenhet av materialplanering eller inköp
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystem
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Elbogen Electric AB
Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar. Genom vår gemensamma erfarenhet, kunskap och nära samarbete med våra kunder och leverantörer i branschen levererar vi en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov. Elbogen Electric är verksam inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad elutrustning. Vi erbjuder allt från mindre elcentraler och kopplingslådor till kompletta kraftentrepenader upp till 24kV. Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö. Elbogen Electric levererar både kunskap och tjänster med rådgivning, utformning, byggnation och drift av kundernas automation och eldistribution. Vi kan erbjuda våra kunder kompletta lösningar innehållande såväl konstruktion, tillverkning, montage och driftsättning inom både automation, kraftförsörjning och plåttillverkning.

Om ansökan
Urval sker löpande, så dröj ej med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Liridona Brahimi via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpare, Inköp, orderhantering, Supply chain, logistik, Adecco, Malmö, Skåne, operativ inköpare Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen sker löpande, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes

Huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av plantering och skörd av grönsaker. Anställningen påbörjas nu och till 15/8 Blåklint plockning till midsommar bunting av lök skörda salladslök skörda krondill Härligt utomhus jobb för den rätta personen Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av plantering och skörd av grönsaker. Anställningen påbörjas nu och till 15/8 Blåklint plockning till midsommar
bunting av lök skörda salladslök skörda krondill
Härligt utomhus jobb för den rätta personen


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du trädbeskärare? Hör av dig till oss!

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre, ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veter... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre, ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag. Vi får in många uppdrag som att beskära träd. Vi beskär fruktträd då det är säsong för det. Har du tidigare erfarenhet av beskäring? Har du allmän kunskap om trädgård? Sök då redan idag till oss i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Beskära olika sorters fruktträd t.ex. äppleträd, plommonträd, päronträd och körsbärsträd m.m

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Du som söker är flytande i svenska språket både i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Bredablick!

Om oss Vill du vara med och utveckla Bredablick i Skåne? Vi på Bredablick Förvaltning är stolta över att förvalta hållbara bostäder och bostadsområden. Just nu söker vi trädgårdsarbetare för arbete under säsongen 2022. Om tjänsten Som trädgårdsarbetare får du vara med att ansvara för utemiljön och trädgårdarna runt olika bostadsrätter i Malmö och Lund med omnejd. Vi söker dig som - Har relevant utbildning och erfarenhet av trädgårdsskötsel - Besitter god... Visa mer
Om oss
Vill du vara med och utveckla Bredablick i Skåne? Vi på Bredablick Förvaltning är stolta över att förvalta hållbara bostäder och bostadsområden. Just nu söker vi trädgårdsarbetare för arbete under säsongen 2022.

Om tjänsten
Som trädgårdsarbetare får du vara med att ansvara för utemiljön och trädgårdarna runt olika bostadsrätter i Malmö och Lund med omnejd.

Vi söker dig som
- Har relevant utbildning och erfarenhet av trädgårdsskötsel
- Besitter god växtkännedom och har kunskap om beskärning, plantering och växtbäddar
- B-körkort är ett krav för tjänsten
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift


Det är meriterande om du har giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare samt även en vana av att köra med släpvagn.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är:

- Serviceinriktad
- Initiativtagande
- Kan arbeta både självständigt och i team


Ditt engagemang och din kompetens gör att du kan bidra till att skapa fantastiska utemiljöer till våra kunders glädje. Vi tar fram trädgårdarnas allra bästa sida!

Övrig information
- Placering: Malmö/Lund, med omnejd
- Omfattning: Heltid, 01/06 - 31/10 2022.


Om oss
Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom förvaltning, projektledning samt facility services. Vi är ca 600 anställda som representerar Bredablick runt om i landet. Vi är en organisation utan glastak, där befordringar inte bestäms av ålder eller år i företaget utan av vad just du bidrar med. Vi kan ge dig en språngbräda till en häftig karriär och möjlighet att påverka på ett tidigt stadium om du ger oss ditt engagemang. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare på alla nivåer i företaget har engagemang i att bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt.

Ta nu chansen och följ med på vår spännande resa!

Låter det intressant? Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Häst- och stallskötare / Arbetsryttare

Ansök    Jun 1    Ramallo, Ricardo    Djurskötare, häst
I dagsläget har vi ett stall på Jägersro Galopp med ca 15 hästar. Då vi utökar vår verksamhet behöver vi därför anställa en ny medarbetare till vårt redan befintliga team. Verksamheten innefattar främst träning och tävling av galopphästar, men även inridning av de yngsta hästarna innan de är klara för att börja tränas. Vi söker dig med stor erfarenhet av galopphästar. Vi ser det som en stor fördel om du arbetat med galopphästar utomlands. Du ska vara ans... Visa mer
I dagsläget har vi ett stall på Jägersro Galopp med ca 15 hästar. Då vi utökar vår verksamhet behöver vi därför anställa en ny medarbetare till vårt redan befintliga team. Verksamheten innefattar främst träning och tävling av galopphästar, men även inridning av de yngsta hästarna innan de är klara för att börja tränas. Vi söker dig med stor erfarenhet av galopphästar. Vi ser det som en stor fördel om du arbetat med galopphästar utomlands.


Du ska vara ansvarsfull, ordentlig och trevlig. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära ridning samt skötsel av såväl hästarna som stallet. Du ska vara socialt utåtriktad och kunna ta hand om våra hästägare på bästa sätt.


Arbetet sker tillsammans med övriga teamet. Abetsplatsen är främst vårt stall på Jägersro Galopp, men resor till andra tävlingsbanor främst i Skandinaven kan förekomma. Arbetstiderna kan vara oregelbundna och arbete på kvällar och helger förekommer. Visa mindre

Hundfrisör

Vi söker dig som är utbildad hundfrisör och brinner för att arbeta med djur och service! Till vår salong söker sig hund-och kattägare från hela Skåne med en väl inarbetad kundkrets. Vi håller hög kvalité på vårt arbete och service. Vi arbetar långsiktigt och bygger relationer med djurägare i ett öppet och ärligt klimat med djurets välbefinnande i fokus! Vi söker dig som är serviceinriktad, effektiv, noggrann och med goda kunskaper inom hundfrisering. Du sk... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad hundfrisör och brinner för att arbeta med djur och service!
Till vår salong söker sig hund-och kattägare från hela Skåne med en väl inarbetad kundkrets. Vi håller hög kvalité på vårt arbete och service. Vi arbetar långsiktigt och bygger relationer med djurägare i ett öppet och ärligt klimat med djurets välbefinnande i fokus!
Vi söker dig som är serviceinriktad, effektiv, noggrann och med goda kunskaper inom hundfrisering. Du ska kunna klippa alla de vanligare raserna i vardagsfrisyrer. Kunskaper i trimning är meriterande. Vi tar även emot katter för klippning och pälsvård under förutsättning att de är lätthanterade. Om du inte har erfarenhet av kattklippning kan vidareutbildning ske i tjänsten.
Din arbetsplats kommer vara i en topputrustad, mycket fräsch och modern salong med all utrustning du kan tänka dig såsom elektriska trimbord, badkar, kvalitetsprodukter och arbetsredskap.
Tjänsten avser heltidstjänst med fast lön. Även deltid eller timanställning kan diskuteras.
Lön baseras på erfarenhet och personliga kvalifikationer. Kollektivavtal finns!
Förmåner :
FORA försäkring (avtalspension, föräldrapenningstillägg mm)
Friskvård 5000 kr per år (skatteverkets maxbelopp)
Möjlighet att medta egen hund under förutsättning att det fungerar på arbetsplatsen
20% personalrabatt vid köp i företagets djurbutik
Medlemskap i Sveriges hundfrisörer


Bifoga före-och efterbilder av ditt arbete i din ansökan.
Det går även bra att ansöka direkt via vår hemsida www.petsalon.se Visa mindre

Carpentry work for private houses

Jobbjustnu:En hungarian company in Malmö looking service orientated, trustworthy, skilful people for carpentry service for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have practice in this type of work, for exampel:renovation, and installation of fences, wooden terraces, pergolas, doors, windows, kitchen furnitures. Apply only if on days when there is no snickare work, you are willing to do some other work around the house. The wo... Visa mer
Jobbjustnu:En hungarian company in Malmö looking service orientated, trustworthy, skilful people for carpentry service for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have practice in this type of work, for exampel:renovation, and installation of fences, wooden terraces, pergolas, doors, windows, kitchen furnitures. Apply only if on days when there is no snickare work, you are willing to do some other work around the house.
The working language is English, Swedish and/or Hungarian. Understanding the Swedish language proficiency is beneficial.
If you have an own car you can use it, we can pay reimbursements.
If you want to apply for the job please write about yourself, and put in it a photo:
[email protected]
Viva Partners Sverige AB
www.brilantservice.se Visa mindre

Dogman söker en Hundfrisör till vår salong i Malmö på Stora Bernstorp!

Ansök    Maj 30    AB Dogman    Hundtrimmare
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och kunna bemöta kunderna i butiken då vår salong ligger längst ner i vår butik. Vem är du? Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är m... Visa mer
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och kunna bemöta kunderna i butiken då vår salong ligger längst ner i vår butik.
Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft.
Profil & Bakgrund
Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning eller dokumenterad erfarenhet. Du har
En mogen inställning till kundservice
En teamorienterad stil
Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt
En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

Vad erbjuder Dogman
Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.
Anställningsform: Provanställning 20h/veckan med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Stora Bernstorp Malmö
Tillträde: Snarast
Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.
Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."
Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.
Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"
Ansökan
Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nathalie Andersen, Butikschef, på mail [email protected]
Tjänsten tillsätts löpande. Visa mindre

Trädgårdsarbetare för privata hus

Jobbjustnu:En hungarian company in Malmö looking service orientated, trustworthy, skilful people for gardens care service for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have practice in this type of work, for exampel pruning of fruit tree, cutting of hedges , weeds and moss removal, mowing, planting, grass-cutting. Apply only if on days when there is no garden work, you are willing to do some other work around the house. The work... Visa mer
Jobbjustnu:En hungarian company in Malmö looking service orientated, trustworthy, skilful people for gardens care service for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have practice in this type of work, for exampel pruning of fruit tree, cutting of hedges , weeds and moss removal, mowing, planting, grass-cutting. Apply only if on days when there is no garden work, you are willing to do some other work around the house.
The working language is English, Swedish and/or Hungarian. Understanding the Swedish language proficiency is beneficial.
If you have an own car you can use it, we can pay reimbursements.
If you want to apply for the job please write about yourself, and put in it a photo:[email protected]
Viva Partners Sverige AB
www.brilantservice.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CAD/CAM Tandtekniker

Ansök    Maj 30    Teknodont AB    Tandtekniker
Tandtekniker se hit! Vi söker just Dig! Vem är du? Vi tänker oss att du har några års erfarenhet av att arbeta med 3Shape och Exocad. Du kommer att ingå i vår CAD/CAM-avdelning som idag är inne i ett expansivt skede. Dina arbetsuppgifter blir att designa allt från bettskenor till komplicerade implantatarbeten och du får möjlighet att följa hela arbetsflödet då vi naturligtvis har ett eget fräs/printcentra. Nyfiken på oss? Gå in på vår hemsida för att läsa... Visa mer
Tandtekniker se hit!
Vi söker just Dig!
Vem är du? Vi tänker oss att du har några års erfarenhet av att arbeta med 3Shape och Exocad.
Du kommer att ingå i vår CAD/CAM-avdelning som idag är inne i ett expansivt skede.
Dina arbetsuppgifter blir att designa allt från bettskenor till komplicerade implantatarbeten och du får möjlighet att följa hela arbetsflödet då vi naturligtvis har ett eget fräs/printcentra.
Nyfiken på oss?
Gå in på vår hemsida för att läsa mer .
Självklart finns kollektivavtal och friskvård.
Vill du ingå i vårt härliga team så kontaktar du
Sven-Alfred Börjeson Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Växtodlingsrådgivare / Teknisk support

Brinner du för att utveckla svenskt lantbruk och trivs i en rådgivande roll? I rollen som Växtodlingsrådgivare och Teknisk support på Lantmännens odlingsrådgivning får du en möjlighet att bidra till ett hållbart jordbruk, från jord till bord. Det här kommer du att göra I rollen som Växtodlingsrådgivare/Teknisk support ingår du i ett team om tio personer där du kommer ansvara för Region Syd. Du arbetar mot Säljare och Produktchefer i olika frågor rörande... Visa mer
Brinner du för att utveckla svenskt lantbruk och trivs i en rådgivande roll? I rollen som Växtodlingsrådgivare och Teknisk support på Lantmännens odlingsrådgivning får du en möjlighet att bidra till ett hållbart jordbruk, från jord till bord.

Det här kommer du att göra

I rollen som Växtodlingsrådgivare/Teknisk support ingår du i ett team om tio personer där du kommer ansvara för Region Syd. Du arbetar mot Säljare och Produktchefer i olika frågor rörande växtodling och kommer att vara den som har övergripande koll på fältläget för att anpassa strategier utifrån nuvarande förutsättningar. Du arbetar också med att ta fram upptaktmaterial inför säljstarter och skriver växtodlingsbrevet Växtline Syd. Vidare kommer du att vara delaktig i våra strategiförsök, från start till mål, genom utförande, utvärdering och rapportskrivning.

Vi är på en spännande utvecklingsresa vad gäller precisionsodling där du kommer att vara delaktig i att utveckla konceptet Smart Farming. Genom drönare och styrfiler vill vi öka våra skördar och få ett mer hållbart jordbruk. Här kan du läsa mer om precisionsodling i praktiken: https://www.lantmannenlantbruk...
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Erfarenhet från en roll som Växtodlingsrådgivare/säljare
- Kunskap om och ett brinnande intresse för det svenska lantbruket
- Intresse för och gärna kunskap om precisionsodling
- En eftergymnasial utbildning inom den agrara näringen, t.ex. Agronom, Lantmästare eller Agrotekniker
- Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska
- B-körkort

Du är:

- Nytänkade, kreativ och modig och vågar testa och driva nya vägar framåt
- Trivs i en roll där du får möjlighet att stötta och utveckla andra
- Relationsskapande och samarbetsinriktad – du utvecklar med enkelhet positiva relationer
- Van vid att organisera, prioritera och arbeta självständigt

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad på något av våra kontor i Skåne och rapporterar till Chef Odlingsrådgivning.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 15/6. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Camilla Persson, på mail [email protected], eller telefon 010-5561959. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acqusition Specialist Johanna Leijon, [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Bredablick!

Om oss Vill du vara med och utveckla Bredablick i Skåne? Vi på Bredablick Förvaltning är stolta över att förvalta hållbara bostäder och bostadsområden. Just nu söker vi trädgårdsarbetare för arbete under säsongen 2022. Om tjänsten Som trädgårdsarbetare får du vara med att ansvara för utemiljön och trädgårdarna runt olika bostadsrätter i Malmö och Lund med omnejd. Vi söker dig som - Har relevant utbildning och erfarenhet av trädgårdsskötsel - Besitter god... Visa mer
Om oss
Vill du vara med och utveckla Bredablick i Skåne? Vi på Bredablick Förvaltning är stolta över att förvalta hållbara bostäder och bostadsområden. Just nu söker vi trädgårdsarbetare för arbete under säsongen 2022.

Om tjänsten
Som trädgårdsarbetare får du vara med att ansvara för utemiljön och trädgårdarna runt olika bostadsrätter i Malmö och Lund med omnejd.

Vi söker dig som
- Har relevant utbildning och erfarenhet av trädgårdsskötsel
- Besitter god växtkännedom och har kunskap om beskärning, plantering och växtbäddar
- B-körkort är ett krav för tjänsten
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift


Det är meriterande om du har giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare samt även en vana av att köra med släpvagn.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är:

- Serviceinriktad
- Initiativtagande
- Kan arbeta både självständigt och i team


Ditt engagemang och din kompetens gör att du kan bidra till att skapa fantastiska utemiljöer till våra kunders glädje. Vi tar fram trädgårdarnas allra bästa sida!

Övrig information
- Placering: Malmö/Lund, med omnejd
- Omfattning: Heltid, 01/06 - 31/10 2022.


Om oss
Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom förvaltning, projektledning samt facility services. Vi är ca 600 anställda som representerar Bredablick runt om i landet. Vi är en organisation utan glastak, där befordringar inte bestäms av ålder eller år i företaget utan av vad just du bidrar med. Vi kan ge dig en språngbräda till en häftig karriär och möjlighet att påverka på ett tidigt stadium om du ger oss ditt engagemang. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare på alla nivåer i företaget har engagemang i att bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt.

Ta nu chansen och följ med på vår spännande resa!

Låter det intressant? Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Molaris söker erfaren tandtekniker!

Ansök    Maj 24    Molaris AB    Tandtekniker
Molaris kombinerar cutting edge digital teknik med familjeföretagets närhet till kunden. I vårt moderna laboratorium i Malmö arbetar några av södra Sveriges mest erfarna tandtekniker för att tillgodose våra kunders krav. Vår unika kombination av teknik och erfarenhet gör oss kompetenta i allt från Ortodonti till Digital Smile Design. Dessutom är vi ett av få tandtekniska laboratorium som är kvalitetscertifierade enligt ISO-9001 och miljöcertifierade enligt... Visa mer
Molaris kombinerar cutting edge digital teknik med familjeföretagets närhet till kunden. I vårt moderna laboratorium i Malmö arbetar några av södra Sveriges mest erfarna tandtekniker för att tillgodose våra kunders krav. Vår unika kombination av teknik och erfarenhet gör oss kompetenta i allt från Ortodonti till Digital Smile Design. Dessutom är vi ett av få tandtekniska laboratorium som är kvalitetscertifierade enligt ISO-9001 och miljöcertifierade enligt ISO-14001.
Vi utvecklas ständigt och söker nu dig som är erfaren och rutinerad tandtekniker inom CadCam, protes, underkonstruktion och ortodonti. Viktigt för oss är även att du tycker om att jobba såväl självständigt som i team och vill ha struktur i ditt arbete. Vi ser gärna att du behärskar det svenska språket. Besök gärna vår hemsida www.molaris.se för att läsa mer om vår verksamhet.
Du är välkommen att mejla oss din ansökan med personligt brev och CV till [email protected] senast 2022-06-15
Har du några frågor om jobbet är du välkommen att ringa Molaris VD, Jan Tirehkar, 0705-481708
Heltid – tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning – fast lön Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Behovsanställd tandtekniker sökes

Ansök    Maj 19    Cervident AB    Tandtekniker
Vi söker en person som kan hoppa in vid behov och stötta på protesavdelningen samt på modellavdelningen. Körkort önskvärt. Nuvarande uppskattat behov är ca 2 arbetsdagar/vecka. Visa mer
Vi söker en person som kan hoppa in vid behov och stötta på protesavdelningen samt på modellavdelningen. Körkort önskvärt. Nuvarande uppskattat behov är ca 2 arbetsdagar/vecka. Visa mindre

Project technichian Fire and safety

Projekttekniker inom Brand o säkerhet till Siemens Malmö  Siemens är på resan mot den digitala och hållbara framtiden – vill du hänga med och samtidigt få utveckling inom marknadens senaste tekniska tjänster och lösningar? Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90 % av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Hur upplever du det rum du sitter i just nu? Är det behaglig temperatur? Skulle du säga att du är trygg med att endast behör... Visa mer
Projekttekniker inom Brand o säkerhet till Siemens Malmö

 Siemens är på resan mot den digitala och hållbara framtiden – vill du hänga med och samtidigt få utveckling inom marknadens senaste tekniska tjänster och lösningar?

Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90 % av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Hur upplever du det rum du sitter i just nu? Är det behaglig temperatur? Skulle du säga att du är trygg med att endast behöriga kan komma in? Hur fungerar brandlarmet om olyckan skulle vara framme? Vilken miljöpåverkan har byggnaden på vår omvärld och nästa generations framtid?

Vi genomgår just nu en spännande utveckling på Siemens där vi tillsammans går mot en digital och hållbar framtid. Vi utvecklar energieffektiva, smarta och trygga lösningar för att våra samhällen ska bli mer hållbara idag och för kommande generationer.

Vi söker nu med nyfikenhet fler drivna eldsjälar till våra team i Malmö som vill göra skillnad på riktigt!

 Utmaningen

I rollen som projekttekniker inom brandlarm jobbar du med våra moderna brandlarmsystem och bidrar till att vi ständigt utvecklar vårt sätt att arbeta till exempel genom att använda olika fjärrlösningar eller fjärruppkopplingar för att öka flexibiliteten. Du arbetar nära projektledare och övrigt team gällande nyinstallationer och ombyggnationer hos våra kunder. Du kommer utvecklas till att bli en av de mest kunniga på våra system, både vad gäller överordnade system och konfigurering/driftsättning av brandlarm.

Vi jobbar med flertalet stora kunder som ser vårt arbete som en långsiktig investering till exempel sjukhus, universitet, läkemedelsindustrin, flygplatser, gallerior, stora fastighetsägare och industrier. Då vi jobbar ute hos slutkund är det ofta du tillsammans med projektledare som konsulterar kunden i Siemens erbjudande för att utveckla sin anläggning, med nya avancerade tekniska lösningarna.

Som ny hos oss välkomnas du med ett ordentligt introduktionsprogram med utbildning, mentorskap och vägledning.

Vem är du?

För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakt och att skapa kundrelationer. Du känner ett genuint intresse för att leverera god service och att hjälpa kunderna utvecklas inom den senaste tekniken/tjänsterna. Förmågan att självständigt kunna planera dina dagar och göra prioriteringar är också viktigt då tempot kan vara högt. Du har minst några års arbetslivserfarenhet gärna inom brandlarm och goda IT/datakunskaper.  Du är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker för att höja din kompetens. Dina kollegor och din närmsta ledare kommer vara till god hjälp där och stötta dig när du räcker ut en hand.

Körkort behövs i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt innehar svenskt medborgarskap. Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.

Vad erbjuder vi?

På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vi värdesätter varje individs olikheter och möjlighet till utveckling och erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Flexibiliteten ger våra medarbetare möjlighet att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil m.fl.

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #Wecreateenviromentsthatcare 

Om Siemens

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och r... Visa mindre

Miljövärd på Rosengård fastigheter

Är du intresserad av att jobba med människor, service och fastigheter i ett glatt gäng? Är du ordningsam och har god fysik? Då är du kanske den vi söker till rollen som Miljövärd hos Rosengård Fastighets AB. Rosengård Fastighets AB vill förverkliga idén om ett mer integrerat Malmö. Visionen är ett Rosengård som alla i Malmö är stolta över. Sedan oktober 2017 äger och förvaltar vi 1680 bostadslägenheter i områdena Törnrosen och delar av Örtagården. Befintl... Visa mer
Är du intresserad av att jobba med människor, service och fastigheter i ett glatt gäng? Är du ordningsam och har god fysik? Då är du kanske den vi söker till rollen som Miljövärd hos Rosengård Fastighets AB.
Rosengård Fastighets AB vill förverkliga idén om ett mer integrerat Malmö. Visionen är ett Rosengård som alla i Malmö är stolta över. Sedan oktober 2017 äger och förvaltar vi 1680 bostadslägenheter i områdena Törnrosen och delar av Örtagården. Befintliga bostäder ska utvecklas och integreras med stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah.
Rosengård Fastighets AB ägs till lika delar av MKB Fastighets AB, Fastighets AB Balder, Heimstaden AB och Victoriahem AB.
Besök gärna hemsidan www.rosengardfastigheter.se för att läsa mer om oss.
Arbetsuppgifter
Tillsammans med ytterligare en miljövärd arbetar du för att utemiljön runt våra fastigheter ska hållas ren och snygg. Det innebär upplockning av större grovsopor så som möbler men även att gå runt med städvagn och plocka skärp. Som miljövärd avlastar du även fastighetsreparatörerna, i mån av tid, med enklare reparationsarbete.
Kvalifikationer
Vi söker dig som behärskar svenska i tal och ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du behöver ha kunskaper i att hantera en smartphone för att kunna kommunicera med kollegor och ta emot enstaka felanmälningar.
Du är en viktig del i vårt arbete för att skapa en bra boendemiljö för våra hyresgäster.
Du är duktig på att samarbeta och är prestigelös. Du har god förmåga att planera och genomföra din arbetsdag tillsammans med din närmaste arbetskamrat. Då arbetet emellanåt kan kännas utmanande behöver du ha tålamod och ett gott humör.
Arbetet innebär utomhusvistelse året om och innehåller tunga lyft så du behöver ha både ergonomikunskaper och god fysik. Körkort är ett krav för att utföra arbetet. Dock ej egen bil.
Att ställa upp för andra faller sig naturligt för dig. Vi har ett öppet synsätt och arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Erbjudande
Tjänsten är en visstidsanställning under ca ett år med inledande 6 månader. Tillsättning sker så snart det är möjligt. Vi ger dig en möjlighet att utvecklas i ett företag med expansionsplaner. Du får chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid samt påverka Rosengård och Malmö. På riktigt.
Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan, CV, personligt brev samt referenser, senast den 25 maj 2022 till [email protected] Skriv Miljövärd i rubriken på mailet.
Har du frågor om tjänsten går det bra att maila till samma adress, [email protected] Visa mindre

Sommarjobb som kyrkogårdsarbetare till Kyrkogårdsförvaltningen i Malmö

Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt. Dessutom består förvaltningen av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. Vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 230 medarbetare under högs... Visa mer
Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt. Dessutom består förvaltningen av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. Vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 230 medarbetare under högsäsong.

Du kommer att kontaktas senast vecka 17 ifall du blir aktuell för jobbet!

Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt. Dessutom består förvaltningen av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. Vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 230 medarbetare under högsäsong.

Kyrkogårdsförvaltningen, Svenska kyrkan Malmö söker sommarpersonal juni-augusti.

Vad innebär tjänsten?

Som sommarpersonal på kyrkogården förväntas du utföra alla förekommande arbetsuppgifter. Detta kan bland annat vara plantering, bevattning, gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning. Vi använder flertalet större och mindre maskiner och det dagliga underhållet av dessa ingår i arbetsuppgifterna. Vi arbetar i grupper, i vissa fall även självständigt under perioder. Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor, att tilldelade arbetsuppgifter utförs på ett korrekt och säkert sätt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom den gröna sektorn. Du gillar att både arbeta i grupp och självständigt. Du är serviceinriktad och har en känsla för noggrannhet. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd att hugga i när det behövs. Arbetet kan vara fysiskt krävande stundtals. Du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar och har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse. Du måste ha fyllt 18 år för att arbeta som kyrkogårdsarbetare. Då våra kyrkogårdar är fördelade över stora ytor använder vi tjänstecykeln för att ta oss fram. Därför behöver du kunna cykla!

Övrigt

Vårt huvuduppdrag är gravsättningar. Våra kyrkogårdar är mångkulturella, både ovan och under jord. Det är viktigt för oss med en mix av medarbetare.

Om du inte hört något av oss senast v 17, så är alla våra ferieplatser redan tillsatta.

Arbetstagarrepresentanter: Annika Johansson, Kommunal 040-27 94 45
Anna-Carin Forsman, Naturvetarna 040- 27 94 29

Välkommen med din ansökan! Vi tar emot ansökningar endast via länken nedan.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
     

Kontaktperson

Åsa Malmborg

Kyrkogårdsmästare distrikt 3

[email protected]

Anna Jeppsson

Kyrkogårdsmästare distrikt 1

[email protected]

Rebecka Hansson

Kyrkogårdsmästare distrikt 2

[email protected] Visa mindre

Trädgårdsanläggare / läggare av marksten

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten. Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns l... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och träarbeten.
Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
Du bör vara i bra fysisk kondition och vara socialt lagd då vi har mycket kundkontakt.
Körkort för personbil är ett krav. BE ett plus. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Skötselarbetare med specialistkompetens inom motorsåg och beskärningsarbete

Ref: 20221300 Arbetsuppgifter Kommuntekniks enhet Markskötsel söker skötselarbetare med specialistkompetens inom motorsåg och beskärning. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med grönyteskötsel och renhållningsarbete inom Malmö Stad. Skötseln innefattas bland annat av manuell renhållning, ogräsrensning i planteringar och på grus- och asfal... Visa mer
Ref: 20221300

Arbetsuppgifter
Kommuntekniks enhet Markskötsel söker skötselarbetare med specialistkompetens inom motorsåg och beskärning. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med grönyteskötsel och renhållningsarbete inom Malmö Stad.

Skötseln innefattas bland annat av manuell renhållning, ogräsrensning i planteringar och på grus- och asfaltytor, gräsvård, beskärning av buskar och träd samt viss plantering av träd, buskar och perenner med mera. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Vi ser att du har minst tre års arbetslivserfarenhet från trädgårdsbranschen, såsom park- och grönyteskötsel och renhållningsarbete alternativt annan relevant erfarenhet. Du har också arbetslivserfarenhet från arbete med motorsåg och beskärningsarbete. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har utbildning motorsåg A och B. 

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra, samt en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete, vilket kräver din förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att ta egna initiativ utifrån uppdragsbeskrivningen.

Vi ser det som meriterande om du har har liftutildning (utbildningsbevis för mobil arbetsplattform).

Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil och grundläggande kunskaper i svenska språket. Du måste förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

Om arbetsplatsen
Vi är idag ca 500 anställda på Kommunteknik och omsätter 770 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag: Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Carpentry work for private houses

Jobbjustnu:En hungarian company in Malmö looking service orientated, trustworthy, skilful people for carpentry service for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have practice in this type of work, for exampel:renovation, and installation of fences, wooden terraces, pergolas, doors, windows, kitchen furnitures. Apply only if on days when there is no snickare work, you are willing to do some other work around the house. The wo... Visa mer
Jobbjustnu:En hungarian company in Malmö looking service orientated, trustworthy, skilful people for carpentry service for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have practice in this type of work, for exampel:renovation, and installation of fences, wooden terraces, pergolas, doors, windows, kitchen furnitures. Apply only if on days when there is no snickare work, you are willing to do some other work around the house.
The working language is English, Swedish and/or Hungarian. Understanding the Swedish language proficiency is beneficial.
If you have an own car you can use it, we can pay reimbursements.
If you want to apply for the job please write about yourself, and put in it a photo:
[email protected]
Viva Partners Sverige AB
www.brilantservice.se Visa mindre

Project Manager Aquaculture, WA3RM

Ansök    Apr 22    A-Search AB    Vattenbrukare
WA3RM WA3RM works to develop and finance ‘regenerative’ operations that reuse residual flows from major industries. These may be based on resources such as surplus heat and CO2, but also about other flows, such as industrial sludge and wastewater. We call this “waste-to-X”. We focus on large, energy-intensive, industries with well-developed and efficient operations. These produce a steady flow of surplus streams that represent challenges in terms of sust... Visa mer
WA3RM

WA3RM works to develop and finance ‘regenerative’ operations that reuse residual flows from major industries. These may be based on resources such as surplus heat and CO2, but also about other flows, such as industrial sludge and wastewater. We call this “waste-to-X”.

We focus on large, energy-intensive, industries with well-developed and efficient operations. These produce a steady flow of surplus streams that represent challenges in terms of sustainability and that are often costly for the industry to handle within its own sphere. These flows can represent important resources for external actors, which is one of the core aspects of WA3RM’s offering.

WA3RM’s business concept is to capture surplus streams from major industries and use these to create and finance regenerative, often food-producing businesses where the circular element is dominant.

Job description
As Project Manager Aquaculture, you will run projects for aquaculture together with customers / potential tenants within for example fish farm industry.

Main tasks:

Identification and qualification of aquaculture projects
Setting up requirements specification of facility - Initial budgeting of projects - Develop a basis for purchasing solutions for the facility
Project management together with the operations team until commissioning of the facility
Improvement and development of facilities together with the operations team

Education

You have a higher education in a technical field.

Personal traits
We are looking for someone who is passionate about sustainability and energy and who is motivated by analyzing and understanding the customer's needs.

You have worked with complex projects before and are able to capture new business opportunities.

WA3RM Offers
At WA3RM, you are offered the opportunity to work with solutions in sustainability and energy that are at the forefront in the industry. You get a great opportunity to be a part of development projects and innovative solutions.

You are offered the opportunity to be part of an expansive company and work with colleagues who are passionate about what they do.

Within WA3RM, there are great development opportunities as the company has clear strategies and goals to grow.

Application
If you have questions you’re welcome to contact A-Talent Search recruiter Maria Lindahl, 070- 9176757 or [email protected] Visa mindre

Lefa Yttre Miljö AB växer och vi söker Trädgårdsarbetare Tv Tjänst 100%

Lefa Yttre Miljö AB, som är en viktig del av Sesabgruppen, är specialiserad på skötsel av grönytor samt gaturenhållning åt kommuner och företag sommar som vinter. Genom att hålla den yttre miljön ren, trivsam och därmed trygg och effektiv är själva grunden i verksamheten. Lefa Yttre Miljö AB har sin verksamhets främst i Skåne. Lefa Yttre Miljö AB ägs av moderbolaget Sesab Holding AB där även Sesab Service AB ingår. Koncernen omsätter 117 miljoner kronor oc... Visa mer
Lefa Yttre Miljö AB, som är en viktig del av Sesabgruppen, är specialiserad på skötsel av grönytor samt gaturenhållning åt kommuner och företag sommar som vinter. Genom att hålla den yttre miljön ren, trivsam och därmed trygg och effektiv är själva grunden i verksamheten. Lefa Yttre Miljö AB har sin verksamhets främst i Skåne.
Lefa Yttre Miljö AB ägs av moderbolaget Sesab Holding AB där även Sesab Service AB ingår. Koncernen omsätter 117 miljoner kronor och har 350 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och regionkontor finns i Helsingborg, Halmstad och Göteborg.
Kvalitet och miljöhänsyn är varje medarbetares angelägenhet och vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001.
Trädgårdsarbetare till Lefa Yttre Miljö AB. Vi söker dig som vill vara med och växa med företaget. Som person skall du vara nyfiken och vilja utvecklas till att bli oersättlig för företaget och våra kunder.
Som trädgårdsarbetare hos Lefa arbetar du främst med att rensa orgräs, klippa gräs och buskar, planterar och beskär träd och buskar. Uppdragen varierar beroende på uppdragsgivare vilka främst är Kommuner, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Kundkontakter är en del av vardagen och du blir Lefas ansikte utåt under uppdragen.
Din Profil
Du är ansvarstagande. Du har dokumenterad erfarenhet av park- och trädgårdsskötsel. Erfarenhet av maskinpark för grönytearbete är ett krav samt att du kan utföra enklare service på maskinerna. Du har dokumenterad erfarenhet av röjsåg, motorsåg och skylift.
Du har lägst gymnasiekompetens och det är meriterande med trädgårdsutbildning.
Vi arbetar med löpande intervjuer och besvarar endast de som möter våra ansökningskrav, så välkommen med ansökan. Visa mindre

Project Manager Horticulture, WA3RM

Ansök    Apr 22    A-Search AB    Hortonom
WA3RM WA3RM works to develop and finance ‘regenerative’ operations that reuse residual flows from major industries. These may be based on resources such as surplus heat and CO2, but also about other flows, such as industrial sludge and wastewater. We call this “waste-to-X”. We focus on large, energy-intensive, industries with well-developed and efficient operations. These produce a steady flow of surplus streams that represent challenges in terms of sust... Visa mer
WA3RM

WA3RM works to develop and finance ‘regenerative’ operations that reuse residual flows from major industries. These may be based on resources such as surplus heat and CO2, but also about other flows, such as industrial sludge and wastewater. We call this “waste-to-X”.

We focus on large, energy-intensive, industries with well-developed and efficient operations. These produce a steady flow of surplus streams that represent challenges in terms of sustainability and that are often costly for the industry to handle within its own sphere. These flows can represent important resources for external actors, which is one of the core aspects of WA3RM’s offering.

WA3RM’s business concept is to capture surplus streams from major industries and use these to create and finance regenerative, often food-producing businesses where the circular element is dominant.

Job description
As Project Manager Horticulture, you will run projects for greenhouses together with customers / potential tenants.

Main tasks:

Identification and qualification of greenhouse projects
Setting up requirements specification of facility '
Initial budgeting of projects -
Develop a basis for purchasing solutions for the facility
Project management together with the operations team until commissioning of the facility
Improvement and development of facilities together with the operations team

Experience

We are looking for candidates with a technical education and work experience in greenhouse facilities and/or experience from projects in heating / air / lighting. We value an experience of running large projects in industry and technology.

You are fluent in English, written and spoken.

Education
You have a higher education in a technical field.

Personal traits
We are looking for someone who is passionate about sustainability and energy and who is motivated by analyzing and understanding the customer's needs.

You have worked with complex projects before and are able to capture new business opportunities.

WA3RM Offers
At WA3RM, you are offered the opportunity to work with solutions in sustainability and energy that are at the forefront in the industry. You get a great opportunity to be a part of development projects and innovative solutions.

You are offered the opportunity to be part of an expansive company and work with colleagues who are passionate about what they do.

Within WA3RM, there are great development opportunities as the company has clear strategies and goals to grow.

Application
If you have questions you’re welcome to contact A-Talent Search recruiter Maria Lindahl, 070- 9176757 or [email protected] Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Protes Tandtekniker

Ansök    Apr 19    Dental Syd Service AB    Tandtekniker
Protestandtekniker till DentalSyd Vi söker nu en tandtekniker på protesavdelningen till vårt lab i Malmö. Vi ser mer än gärna att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom protes. Du måste kunna hantera allt från individuella skedar,bitningar, tanduppsättningar och färdigställningar oavsett konstruktionstyp. att utforma delproteser och helproteser är en stor del av din vardag på lab. Du är med i processen från början till slut, från den individuella ... Visa mer
Protestandtekniker till DentalSyd


Vi söker nu en tandtekniker på protesavdelningen till vårt lab i Malmö.
Vi ser mer än gärna att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom protes.
Du måste kunna hantera allt från individuella skedar,bitningar, tanduppsättningar och färdigställningar oavsett konstruktionstyp. att utforma delproteser och helproteser är en stor del av din vardag på lab. Du är med i processen från början till slut, från den individuella skeden till det färdiga arbetet oavsett om det är i analog eller digital miljö. Ett plus är om du har erfarenhet av 3-shape/exocad då vi alltmer går över till digital prododuktion av våra arbeten på protesavdelningen.
Vi är i dagsläget 6 st på avdelningen och ser fram emot att få en kollega till :)
Välkommen med din ansökan
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Richard Galambos på mail via:
[email protected] Visa mindre

Markanläggare

Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, är driven, noggrann och ansvarstagande. Arbetet består av olika moment inom mark och anläggning, allt ifrån grundarbete, stenläggning, schaktarbeten, finplanering. För att vara anläggningsarbetare hos oss krävs: · minst B-körkort, · behärskar flytande svenska i tal och skrift Du har god arbetsmoral, du som person är social och gärna arbetar både självständigt och i team. Du är ansvarsfull och kan jobba ... Visa mer
Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, är driven, noggrann och ansvarstagande. Arbetet består av olika moment inom mark och anläggning, allt ifrån grundarbete, stenläggning, schaktarbeten, finplanering.
För att vara anläggningsarbetare hos oss krävs:
· minst B-körkort,
· behärskar flytande svenska i tal och skrift

Du har god arbetsmoral, du som person är social och gärna arbetar både självständigt och i team. Du är ansvarsfull och kan jobba hårt med ett tempo som håller för dagen.
Det är meriterande med tidigare arbetserfarenhet av liknande arbete.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ortodontitekniker

Ansök    Apr 7    Nordentic AB    Tandtekniker
Ortodontitekniker sökes till TIC FRONTLINE. Vill du arbeta med Ortodonti? Då är detta är en möjlighet för dig! Vem söker vi? Vi söker dig som jobbar med ortodonti. Du har en tandteknikerutbildning och minst 2 års erfarenhet av yrkeslivet. Troligtvis arbetar du i dag som ortodontitekniker. Vi tror att du är positiv, trivs att ta stort eget ansvar inom en organisation med många kontaktytor och högt tempo. Du är en lösningsorienterad person som vill var... Visa mer
Ortodontitekniker sökes till TIC FRONTLINE.
Vill du arbeta med Ortodonti? Då är detta är en möjlighet för dig!


Vem söker vi?
Vi söker dig som jobbar med ortodonti. Du har en tandteknikerutbildning och minst 2 års erfarenhet av yrkeslivet.
Troligtvis arbetar du i dag som ortodontitekniker.
Vi tror att du är positiv, trivs att ta stort eget ansvar inom en organisation med många kontaktytor och högt tempo. Du är en lösningsorienterad person som vill vara med och bidra till avdelningen samt Tic frontlines förändringsresa.
Vilka är vi?
Tic Frontline är ett fullservicelaboratorium beläget mitt i centrala Malmö. Vi ingår i Nordentic koncern och producerar all slags apparatur på den tandtekniska marknaden.
Nordentic är Skandinaviens största aktör på den tandtekniska marknaden med elva dentallaboratorier i Sverige och Danmark. Koncernen tillhandahåller ett full-servicekoncept och levererar alla slags tandtekniska arbeten till mer än 2000 tandläkare, både inom den privata och offentliga tandvården.
Nordentic ligger i framkant när det gäller att implementera nya tekniker och har via sin erfarna personal spetskompetens inom alla tandtekniska konstruktioner och produkter.
För mer information om oss besök vår hemsida:
www.ticfrontline.se
Vi drivs av en gemensam mission: Vi ska få Skandinavien att le.
Vad innebär rollen?
Du kommer framför allt att arbeta med ortodonti. Det innebär att du skall kunna ta ansvar och leverera all sorts ortodontiapparaturer.
Du kommer välkomnas till en avdelning som består av tolv medarbetare.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en stimulerande miljö. Du kommer att få arbeta med flera olika ortodonti apparaturer.
Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor.
Vi önskar att du:
har hög servicekänsla och drivkraft
har erfarenhet
trivs att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt
trivs med en blandning av fasta och varierande arbetsuppgifter
har en önskan och driv i att vilja lära sig nya saker

Tjänsten är på 100% med start omgående
Du kommer att sitta med oss på Tic Frontline i Malmö.
Välkommen med din ansökan/CV till [email protected] Vi kommer ha löpande urval, med start 24 januari. Skriv gärna ”Ortodontitekniker” i ”mailets rubrik. Visa mindre

Snickare, plattsättare, målare, Trädgårdsmästare

Ledigt jobb som Snickare, plattsättare, målare, Trädgårdsmästare i Malmö Är du en noggrann, självgående och professionell person som drivs av att ge kunder riktigt bra service, att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar? Vill du vara en viktig del som mästare inom ett expansivt och nytänkande företag? Då kan jobbet vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen som Snickare, plattsättare, målare eller trädgårdsmästa... Visa mer
Ledigt jobb som Snickare, plattsättare, målare, Trädgårdsmästare i Malmö

Är du en noggrann, självgående och professionell person som drivs av att ge kunder riktigt bra service, att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar? Vill du vara en viktig del som mästare inom ett expansivt och nytänkande företag? Då kan jobbet vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Snickare, plattsättare, målare eller trädgårdsmästare kommer du bland annat att arbeta med anläggning, plattsättning, målning, skötsel och underhåll. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på plats.

Är du den vi söker?
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, mångsidig och professionell. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom dessa områden vilka du erhållit antigen från arbetslivet eller studier.

Kvalifikationer:
B-körkort
Arbetslivserfarenheter
Goda kunskaper på svenska och engelska

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Hästskötare

Vi driver ett galoppstall inne på Jägersro Trav & Galopp i Malmö. I arbetet ingår tungt stallarbete och hästskötsel i ett högt tempo. Varierande dagar och timmar. Visa mer
Vi driver ett galoppstall inne på Jägersro Trav & Galopp i Malmö.
I arbetet ingår tungt stallarbete och hästskötsel i ett högt tempo.
Varierande dagar och timmar. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Arbetskraft Öresund AB är medlem i Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller alla gängse krav. www.arbetskraftoresund.se Om dig Du ska vara noggrann, och det är viktigt att du kan arbeta i team. Vidare är du positiv och har lätt för att kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flex... Visa mer
Arbetskraft Öresund AB är medlem i Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller alla gängse krav.
www.arbetskraftoresund.se
Om dig
Du ska vara noggrann, och det är viktigt att du kan arbeta i team. Vidare är du positiv och har lätt för att kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du ska förstå svenska och B-körkort är ett krav.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är Trädgårdsarbetare, med eller utan yrkesbevis för omgående start. Arbetsuppgifterna kan variera. Visa mindre

Park- och trädgårdsarbetare

Meriterande arbetslivserfarenhet - Trädgårdsarbete, anläggning. Språk krav - Svenska eller engelska. VG Bemanning AB är ett bemanningsföretag i Malmö. Tillsammans med våra kundföretag runt om i Skåne söker vi nu 4 duktiga park- och trädgårdsarbetare. Du kommer att arbeta utomhus med gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, häckklippning och mindre anläggningsarbete. Jobbet är på hel- eller deltid. Vi erbjuder lön och försäkringar enligt kollektiva... Visa mer
Meriterande arbetslivserfarenhet - Trädgårdsarbete, anläggning.
Språk krav - Svenska eller engelska.
VG Bemanning AB är ett bemanningsföretag i Malmö. Tillsammans med våra kundföretag runt om i Skåne söker vi nu 4 duktiga park- och trädgårdsarbetare. Du kommer att arbeta utomhus med gräsklippning, skötsel av planteringar, trimning, häckklippning och mindre anläggningsarbete. Jobbet är på hel- eller deltid.
Vi erbjuder lön och försäkringar enligt kollektivavtal.
Meriterande är om du har erfarenhet av olika trädgårdsmaskiner. Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Vi söker två landskapsingenjörer!

Ansök    Apr 4    Malmö kommun    Landskapsingenjör
Ref: 20220944 Arbetsuppgifter Att arbeta som landskapsingenjör inom Malmö stad är omväxlade, utmanande och utvecklande. Hos oss arbetar du i en beställarroll gentemot våra entreprenörer där du blir en nyckelspelare i arbetet att skapa samsyn kring uppsatta kvalitetskrav och i uppföljningsarbetet av dem. Du kommer att ha ett huvudfokus på förvaltning av Malmö stads offentliga platsmark som inkluderar bland annat gator, parker, torg och stränder,  samt des... Visa mer
Ref: 20220944

Arbetsuppgifter
Att arbeta som landskapsingenjör inom Malmö stad är omväxlade, utmanande och utvecklande. Hos oss arbetar du i en beställarroll gentemot våra entreprenörer där du blir en nyckelspelare i arbetet att skapa samsyn kring uppsatta kvalitetskrav och i uppföljningsarbetet av dem. Du kommer att ha ett huvudfokus på förvaltning av Malmö stads offentliga platsmark som inkluderar bland annat gator, parker, torg och stränder,  samt dess ytor och utrustning. Våra ytor har stora värden som behöver god omsorg men det finns bra möjligheter att genom god förvaltning öka bland annat attraktionen, tillgängligheten och tryggheten för besökare. I din roll kommer du ha ansvaret för en del av de geografiska områden som enheten ansvarar för.

En betydande del av det dagliga arbetet omfattar uppföljning av drift, planering och beställning samt uppföljning av diverse underhållsarbeten och investeringar i bland annat parker, gaturummet och inom renhållningsområdet. Inom ramen för arbetet med uppföljningen av drift och underhåll har du också ett ekonomiskt ansvar. Andra uppgifter inom den egna förvaltningen är handläggning av ärenden från allmänheten och politiken, projektdeltagande, samt att vara en stödjande och rådgivande resurs inom ditt område. 

Dialog med allmänheten, där både medborgare och föreningsliv ingår, är en viktig del och tjänsten innebär både arbete vid skrivbordet och ute i fält. Mycket av arbetet sker i samarbete med kollegor inom den egna förvaltningen, med kommunens förvaltningsentreprenör samt med andra förvaltningar och instanser. En av de annonserade tjänsterna har också rollen att ansvara för garantiytorna under garantitiden. Det innebär att delta på besiktningar, utföra tillsyn, ta fram eventuella åtgärdsförslag och ha ekonomiansvar. Garantiansvarig hanterar kundtjänstärenden, samt har kontakter med olika intressenter internt och externt.

Vinterberedskap kan även ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad landskapsingenjör inriktad mot drift och underhåll av offentliga utemiljöer eller har annan motsvarande högskoleexamen med inriktning som arbetsgivaren bedömer som relevant.

Du har erfarenhet av arbete med att planera och ansvara för drift och underhåll av både grönytor och hårdgjorda ytor med tillhörande utrustning.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från offentlig sektor som beställare inom tjänsternas område.

Uppdraget innebär mycket kontakt och samarbete med både interna och externa kontakter, därför krävs det att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med människor i olika roller och på olika nivåer. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Det är viktigt att du som person har initiativkraft och driv samt att du har god förmåga att planera och följa upp ditt arbete och den verksamhet som du tillsammans med teamet ansvarar för. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en god samarbetsförmåga och lätt för att lyssna in andras perspektiv. Rollen som landskapsingenjör ställer krav på samordning i verksamheten och att du som person ska kunna hantera flera olika processer samtidigt såväl som att prioritera och fatta beslut under press.

Då uppdraget innebär att ibland röra sig mellan olika delar av Malmö krävs det att du har körkort och cykelvana.

Om arbetsplatsen
På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m. 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Växthusarbetare

Växthusarbetare sökes till grönsaksodling av gurka utanför Malmö Arbetsuppgifter är skördearbete, skötsel av plantor samt förpackning av gurka Det är en fördel om du har praktisk erfarenhet av växthusarbete, men inget krav Lön enligt avtal tillsättning sker löpande från vecka 10 Skicka in ansökan till: [email protected] Visa mer
Växthusarbetare sökes till grönsaksodling av gurka utanför Malmö
Arbetsuppgifter är skördearbete, skötsel av plantor samt förpackning av gurka
Det är en fördel om du har praktisk erfarenhet av växthusarbete, men inget krav
Lön enligt avtal
tillsättning sker löpande från vecka 10
Skicka in ansökan till: [email protected] Visa mindre

Trädgårdspersonal

Vi behöver utöka vår trädgårdsavdelning med två duktiga personer under säsongen 2022! Dina arbetsuppgifter kommer innefatta diverse trädgårdsskötsel så som gräsklippning, plantering, ogräsbekämpning, beskärning av träd och buskar, röjning samt rensning av plattbeläggningar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna, en god fysik är därför ett måste. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet och det är därför är v... Visa mer
Vi behöver utöka vår trädgårdsavdelning med två duktiga personer under säsongen 2022!
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta diverse trädgårdsskötsel så som gräsklippning, plantering, ogräsbekämpning, beskärning av träd och buskar, röjning samt rensning av plattbeläggningar.
Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna, en god fysik är därför ett måste.
Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet och det är därför är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket.
Hos oss arbetar man oftast i team om minst två personer, men det kan förekomma att man arbetar i ensam stundtals vid mindre jobb. Vi anställer för säsongen till oktober 2022 med chans till förlängning.


Vår trädgårdsavdelningen utgår från Malmö varje dag. För tjänsten krävs minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, B-körkort samt att man talar och skriver svenska obehindrat.


Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!
Märk din ansökan med "Trädgård"


Om God Service i Sverige AB
God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. God Service erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård och ledsagning.
Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.
God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i sydvästra Skåne med kontor i Malmö. Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag. Vår målsättning är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar till alla slags RUT-tjänster och olika tjänster till företag.
http://www.godservice.se Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Hej vi söker en medarbetare inom trädgård , du skall kunna jobba i grupp och klara dig ensam, krav av erfarenhet och B - körkort . Skick in ansökan via mejl så återkommer vi. Visa mer
Hej vi söker en medarbetare inom trädgård , du skall kunna jobba i grupp och klara dig ensam, krav av erfarenhet och B - körkort .
Skick in ansökan via mejl så återkommer vi. Visa mindre

Trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel

Kom i Jobb i syd AB bemannar företag inom trädgård, bygg och anläggning och söker nu dig som är öppen för nya utmaningar inom dessa tjänster. Vi ger dig möjligheten att komma i kontakt med nya arbetsgivare. Du bör ha erfaren het inom anläggning och trädgårdsarbete. Visa mer
Kom i Jobb i syd AB bemannar företag inom trädgård, bygg och anläggning och söker nu dig som är öppen för nya utmaningar inom dessa tjänster. Vi ger dig möjligheten att komma i kontakt med nya arbetsgivare.
Du bör ha erfaren het inom anläggning och trädgårdsarbete. Visa mindre

Trädgårdsarbetare för privata hus

Jobbjustnu:En hungarian company in Malmö looking service orientated, trustworthy, skilful people for gardens care service for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have practice in this type of work, for exampel pruning of fruit tree, cutting of hedges , weeds and moss removal, mowing, planting, grass-cutting. Apply only if on days when there is no garden work, you are willing to do some other work around the house. The work... Visa mer
Jobbjustnu:En hungarian company in Malmö looking service orientated, trustworthy, skilful people for gardens care service for private houses for the season. Our expectation of the candidate is to have practice in this type of work, for exampel pruning of fruit tree, cutting of hedges , weeds and moss removal, mowing, planting, grass-cutting. Apply only if on days when there is no garden work, you are willing to do some other work around the house.
The working language is English, Swedish and/or Hungarian. Understanding the Swedish language proficiency is beneficial.
If you have an own car you can use it, we can pay reimbursements.
If you want to apply for the job please write about yourself, and put in it a photo:[email protected]
Viva Partners Sverige AB
www.brilantservice.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fastighetsvärderare inom Skog & Lantbruk, Region Syd

Ansök    Mar 14    Svefa AB    Skogsbruksrådgivare
Vill du jobba med fastighetsvärdering inom skog och lantbruk, ha en varierande vardag och vara en del av ett välkänt bolag i branschen? Då är detta jobb för dig! Här varvar vi fältdagar med kontorsarbete och drivs av att leverera på högsta kvalitet till våra kunder. Läs mer om jobbet nedan! Som konsult inom Skog & Lantbruk kommer du vara en del av ett rikstäckande team som är ledande i landet inom rådgivning kring fastighetsvärdering, fastighetsrätt och m... Visa mer
Vill du jobba med fastighetsvärdering inom skog och lantbruk, ha en varierande vardag och vara en del av ett välkänt bolag i branschen? Då är detta jobb för dig! Här varvar vi fältdagar med kontorsarbete och drivs av att leverera på högsta kvalitet till våra kunder. Läs mer om jobbet nedan!

Som konsult inom Skog & Lantbruk kommer du vara en del av ett rikstäckande team som är ledande i landet inom rådgivning kring fastighetsvärdering, fastighetsrätt och markåtkomstfrågor. Just nu rekryterar vi till Region Syd och du har möjlighet att utgå från något av våra kontor i antingen Malmö, Göteborg, Jönköping, Halmstad eller Karlskrona.

Vi erbjuder

På Svefa blir du en del av en prestigelös kultur som alltid törstar efter kunskap och drivs av att vara förstahandsvalet i branschen. Vi är ett värderingsstyrt företag där kulturen präglas av engagemang, kundfokus och hög integritet.

Som konsult erbjuds du en stor variation av arbetsuppgifter, hög grad av frihet under ansvar och stor möjlighet till att påverka din arbetssituation. Här får du möjlighet att utvecklas både inom ditt kunskapsområde och inom affärsutveckling. Du blir dessutom en del av ett unikt nätverk med kollegor som hjälps åt, utvecklar och lär av varandra.

Om jobbet

Som fastighetsvärderare kommer du jobba brett inom skogs- och lantbruksvärdering, det innebär att du:

- gör marknadsvärderingar av skog- och lantbruksfastigheter i samband med överlåtelse eller kreditbedömningar
- gör intrångsvärderingar vid infrastrukturinsatser eller vid skyddande av natur
- sköter värdering vid klyvning av fastigheter eller i samband med olika former av exploatering


Som konsult på Svefa har du egna kunduppdrag som du driver parallellt, men det förekommer också att du samarbetar med dina kollegor i större projekt. Affärsområdet Skog & Lantbruk består av 30 kollegor, stationerade över hela landet.

Våra kunder är ofta inom offentlig sektor - ex Naturvårdsverket, Trafikverket, kommuner - men kan också vara inom privat sektor - ex banker, ledningsägare och skogsbolag.

Din hemmaplan blir i Region Syd med utgångspunkt från något av våra kontor i Malmö, Göteborg, Jönköping, Halmstad eller Karlskrona, men uppdrag kan förekomma i hela landet. Samarbeten inom den lokala marknaden, affärsområdet och hela bolaget är viktigt och en del av Svefas kultur och arbetssätt.

Din bakgrund och person

För den här rollen tror vi att du är utbildad inom skog och lantbruk och har yrkeserfarenhet inom området. Mer konkret tror vi att du:

- har jobbat med värdering kopplat till infrastruktur, såsom väg, järnväg eller ledningar
- har erfarenhet av virkesköp, skoglig förvaltning eller värdering/rådgivning rörande skog och skogsbruk
- har erfarenhet av skogsbruksplanläggning, avverkningsplanering eller naturvärdesbedömning
- har B-körkort (eftersom fältarbete och kundbesök är en del av vardagen)


Om du dessutom har jobbat med fältinventering är det meriterande. Eftersom vi jobbar med lantbruksfastighetens samtliga delar ser vi också erfarenheter från hela lantbruksområdet som meriterande.

Som person tror vi att det här jobbet passar dig som gillar att bygga långsiktiga kundrelationer och är duktig på att vårda befintliga kontakter såväl som att bygga nya. Vi tror också att du trivs med att ta stort eget ansvar över dina projekt som du på ett strukturerat sätt driver från start till mål.

Du rapporterar till affärschefen för region Syd. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lars Munther, Affärschef Syd, 010-603 86 88 eller på [email protected]

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt. Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utf... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars/April 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Trädgårdsskötare/Fastighetsskötare sökes

Om tjänsten På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel. Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter ka... Visa mer
Om tjänsten
På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel.

Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag. du kommer att arbeta med allt förekommande arbete inom grönyteskötsel till att vara den närmaste kontakten för hyresgästerna. Du kommer att arbeta antingen självständigt eller i grupp. Uppgiften går ut på att skapa en trivsam miljö för boende genom god service och noggrann fastighetsskötsel.

Arbetstid: Dagtid, måndag – fredag 07-16
Tillträde: Mars/April 2022
Anställningsform: visstidsanställning

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under jan/februari 2022, så sök redan idag!


Vi söker dig som
För tjänsten behöver man vara en person som präglas av att vara social, driven och väldigt serviceinriktade. Förutom det behöver man vara en teknisk och händig person som är kreativ och duktig på problemlösning

Vi ser gärna att du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har en utbildning som bedöms relevant för tjänsten.

Krav:
B Körkort
Erfarenhet eller utbildning inom olika växtarter och hur man behandlar respektive växt.


Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi utför ett löpande och tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Protestekniker

Ansök    Mar 8    Nordentic AB    Tandtekniker
Protestekniker till vår Protes avdelning sökes Vill du arbeta med framställning av alla typer av protesarbeten? Då är detta är en möjlighet för dig! Vem söker vi? Vi söker dig som är en erfaren Protestekniker. Du har en Tandtekniskutbildning i kombination med minst 5 års erfarenhet av avtagbar protetik. Troligtvis arbetar du i dag som Protestekniker. Vi tror att du är positiv, trivs med att ta ett stort eget ansvar inom en organisation med många konta... Visa mer
Protestekniker till vår Protes avdelning sökes
Vill du arbeta med framställning av alla typer av protesarbeten? Då är detta är en möjlighet för dig!
Vem söker vi?
Vi söker dig som är en erfaren Protestekniker. Du har en Tandtekniskutbildning i kombination med minst 5 års erfarenhet av avtagbar protetik. Troligtvis arbetar du i dag som Protestekniker.
Vi tror att du är positiv, trivs med att ta ett stort eget ansvar inom en organisation med många kontaktytor och högt tempo. Du är en lösningsorienterad person som vill vara med och bidra till Tic Frontlines förändringsresa.
Vilka är vi?
Tic Frontline är ett fullservicelaboratorium beläget mitt i centrala Malmö. Vi ingår i Nordentic koncern och producerar allt på den tandtekniska marknaden. Nordentic är Skandinaviens största aktör på den tandtekniska marknaden med elva dentallaboratorier i Sverige och Danmark. Koncernen tillhandahåller ett full-servicekoncept och levererar arbeten till mer än 2000 tandläkare, både inom den privata och offentliga tandvården. Nordentic ligger i framkant när det gäller att implementera nya tekniker och har via vår erfarna personal spetskompetens inom alla tandtekniska konstruktioner och produkter. För mer information om oss se vår hemsida: www.ticfrontline.se
Vi drivs av en gemensam vision: Vi ska få Skandinavien att le!
Vad innebär rollen?
Du kommer att få producera alla typer av arbeten inom Avtagbarprotetik. Vi är på väg att digitalisera även vår Protes avdelning och med det innebär det design och cad av part och helproteser.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en simulerande miljö. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor.

MAKING SCANDINAVIA SMILE
Vi önskar att du:har hög servicekänsla och drivkraft
har erfarenhet
trivs att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt
trivs med en blandning av fasta och varierande arbetsuppgifter
har en önskan och driv i att vilja lära sig nya saker

Tjänsten är på 100% med start omgående. Du kommer att sitta med oss på Tic Frontline i Malmö (Bellevuevägen 46)
Välkommen med din ansökan/CV till [email protected] . Vi kommer ha löpande urval, med start 4 april. Skriv gärna ” Protestekniker ” i ”mejlets rubrik. Visa mindre

Trädgårdsexpert

Vi på Prevog söker nu fler trädgårdskunniga till vår trädgårdsavdelning. Prevog strävar efter en platt organisation för att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga i ett större sammanhang. Allas arbetsuppgifter är lika betydelsefulla för att resultat till kund ska bli optimalt. Vi lägger stor vikt vid att vara en arbetsgivare som man gärna stannar hos länge. Att möta medarbetaren där den befinner sig, utifrån preferensramar, livserfarenhet, bakgrund... Visa mer
Vi på Prevog söker nu fler trädgårdskunniga till vår trädgårdsavdelning.
Prevog strävar efter en platt organisation för att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga i ett större sammanhang. Allas arbetsuppgifter är lika betydelsefulla för att resultat till kund ska bli optimalt. Vi lägger stor vikt vid att vara en arbetsgivare som man gärna stannar hos länge. Att möta medarbetaren där den befinner sig, utifrån preferensramar, livserfarenhet, bakgrund osv, är en utmaning som vi med glädje och stolthet antar.
Tjänsten innefattar kvalificerad beskärning, plantering, gräsklippning, ogräsrensning, renhållning. Odling av växter såsom blommor, frukt eller bär, samt anläggningsarbete.
B-körkort samt relevanta utbildningar är meriterande, exempelvis Röjsåg, Motorsåg, Lift m.m. Visa mindre

Säsongsanställda naturvårdare/skötselarbetare till Malmö stads naturområden

Ref: 20220486 Arbetsuppgifter Kommuntekniks enhet markskötsel söker personalförstärkning till sektionen Naturområden med start våren 2022. Du är med och säkerställer såväl renhållning som skötsel av våra naturområden i Malmö stad.  Du kommer vara med och utföra slåtter av äng, byggandet av faunadepåer och insektshotell och liknande naturvårdande uppgifter. Centrala arbetsuppgifter är också manuell renhållning, ogräsrensning i planteringar, gräsvård, bes... Visa mer
Ref: 20220486

Arbetsuppgifter
Kommuntekniks enhet markskötsel söker personalförstärkning till sektionen Naturområden med start våren 2022. Du är med och säkerställer såväl renhållning som skötsel av våra naturområden i Malmö stad. 

Du kommer vara med och utföra slåtter av äng, byggandet av faunadepåer och insektshotell och liknande naturvårdande uppgifter. Centrala arbetsuppgifter är också manuell renhållning, ogräsrensning i planteringar, gräsvård, beskärning av buskar och träd samt viss plantering av träd och buskar.  Du kommer ingå i ett mindre arbetslag vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete. Skiftarbete kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad utbildning och erfarenhet inom Naturvård/ekologi/skogsbruk eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från naturvård/ekologi/skogsbruk eller annan relevant erfarenhet inom branchen.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra, samt en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete, vilket kräver att du har en förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att du tar egna initiativ utifrån uppdragsbeskrivningen.

Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil och grundläggande kunskaper i svenska språket. Du måste förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

Om arbetsplatsen
Vi är idag mer än 500 anställda på Kommunteknik och omsätter över 700 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag: Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fem avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: 1 april eller enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Trädgårdsskötare/Fastighetsskötare sökes

Om tjänsten På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel. Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter ka... Visa mer
Om tjänsten
På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel.

Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag. du kommer att arbeta med allt förekommande arbete inom grönyteskötsel till att vara den närmaste kontakten för hyresgästerna. Du kommer att arbeta antingen självständigt eller i grupp. Uppgiften går ut på att skapa en trivsam miljö för boende genom god service och noggrann fastighetsskötsel.

Arbetstid: Dagtid, måndag – fredag 07-16
Tillträde: Mars/April 2022
Anställningsform: visstidsanställning

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under jan/februari 2022, så sök redan idag!


Vi söker dig som
För tjänsten behöver man vara en person som präglas av att vara social, driven och väldigt serviceinriktade. Förutom det behöver man vara en teknisk och händig person som är kreativ och duktig på problemlösning

Vi ser gärna att du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har en utbildning som bedöms relevant för tjänsten.

Krav:
B Körkort
Erfarenhet eller utbildning inom olika växtarter och hur man behandlar respektive växt.


Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi utför ett löpande och tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars/April 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Anläggare

Mark & Miljö Projekt arbetar med allt från att anlägga utemiljöer till att bygga miljöhus och täta garagebjälklag. Projekt som kräver olika färdigheter. Eftersom vi vill göra så mycket som möjligt i egen regi omfattar Mark & Miljö idag en ganska brokig skara kompetenser. Den gemensamma nämnaren är att Mark & Miljö har en professionell och välutbildad personalstyrka där man har möjlighet att utvecklas och växa. Du har yrkeslivserfarenhet inom trädgårdsanläg... Visa mer
Mark & Miljö Projekt arbetar med allt från att anlägga utemiljöer till att bygga miljöhus och täta garagebjälklag. Projekt som kräver olika färdigheter. Eftersom vi vill göra så mycket som möjligt i egen regi omfattar Mark & Miljö idag en ganska brokig skara kompetenser. Den gemensamma nämnaren är att Mark & Miljö har en professionell och välutbildad personalstyrka där man har möjlighet att utvecklas och växa. Du har yrkeslivserfarenhet inom trädgårdsanläggning/markentreprenad och troligen även formell utbildning. Förarbevis för grävmaskin och/eller hjullastare är meriterande liksom B-körkort.

Som person tror vi du är handlingskraftig, ansvarsfull och trivs att arbeta tillsammans med andra. Drivkraften att lämna efter sig ett arbetsresultat av hög kvalité är en förutsättning.
Vi söker engagerade och kompetenta Anläggare till våra projekt i Malmö med omnejd. Beroende på projektens inriktning och omfattning får du arbeta med allt från att lägga plattor, bygga murar, sätta brunnar, dränera, plantera till att reparera och underhålla. Visa mindre

Trädgårdsanläggare / läggare av marksten

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning, läggning av marksten, grävmaskiner och är allmänt händig. Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri och monteringsarbeten. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsanläggning, läggning av marksten, grävmaskiner och är allmänt händig.
Du ska ha kunskap om hur man gör underarbeten för läggning av marksten och gräsmattor samt en grundläggande kunskap om snickeri och monteringsarbeten. Har du haft ledande roller i tidigare jobb är detta ett plus.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
Du bör vara i bra fysisk kondition och vara socialt lagd då vi har mycket kundkontakt.
Körkort för personbil är ett krav. BE ett plus. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utf... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars/April 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Trädgårdsskötare/Fastighetsskötare sökes

Om tjänsten På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel. Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter ka... Visa mer
Om tjänsten
På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel.

Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag. du kommer att arbeta med allt förekommande arbete inom grönyteskötsel till att vara den närmaste kontakten för hyresgästerna. Du kommer att arbeta antingen självständigt eller i grupp. Uppgiften går ut på att skapa en trivsam miljö för boende genom god service och noggrann fastighetsskötsel.

Arbetstid: Dagtid, måndag – fredag 07-16
Tillträde: Mars/April 2022
Anställningsform: visstidsanställning

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under jan/februari 2022, så sök redan idag!


Vi söker dig som
För tjänsten behöver man vara en person som präglas av att vara social, driven och väldigt serviceinriktade. Förutom det behöver man vara en teknisk och händig person som är kreativ och duktig på problemlösning

Vi ser gärna att du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har en utbildning som bedöms relevant för tjänsten.

Krav:
B Körkort
Erfarenhet eller utbildning inom olika växtarter och hur man behandlar respektive växt.


Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi utför ett löpande och tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Kulturpedagog med fokus på kreativt skapande sökes!

Ansök    Feb 24    Malmö kommun    Mediepedagog
Ref: 20220340 Arbetsuppgifter Nu söker Biblioteken i Malmö en kulturpedagog för arbete med fokus på kreativt skapande! Du kommer att ingå i arbetslaget för Medialab och samarbeta med KRUT. Bägge verksamheterna är två kreativa mötesplatser med placering på Malmö stadsbibliotek. Uppdraget innebär att arbeta pedagogiskt med skapande verksamhet, både digitalt och analogt. Du kommer att arbeta målgruppsanpassat med delaktighet i fokus. Tillsammans med våra a... Visa mer
Ref: 20220340

Arbetsuppgifter
Nu söker Biblioteken i Malmö en kulturpedagog för arbete med fokus på kreativt skapande!

Du kommer att ingå i arbetslaget för Medialab och samarbeta med KRUT. Bägge verksamheterna är två kreativa mötesplatser med placering på Malmö stadsbibliotek. Uppdraget innebär att arbeta pedagogiskt med skapande verksamhet, både digitalt och analogt. Du kommer att arbeta målgruppsanpassat med delaktighet i fokus. Tillsammans med våra användare utvecklar du verksamheten på Medialab och KRUT samt skapar en trygg och kreativ mötesplats. I uppdraget ingår också att aktivt söka nya samarbetspartners, arbeta nätverkande samt omvärldsspaning.

Som anställd på Biblioteken i Malmö kommer du också att möta Malmöbon i övrig biblioteksverksamhet.

Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


• Utbildning inom media, kultur och pedagogik eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet av digitalt och analogt kreativt skapande
• Erfarenhet av att initiera, planera och driva utvecklingsarbete
• Erfarenhet av att ha arbetat med att möta människor inom t ex service eller annan utåtriktad verksamhet
• God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• B-körkort
• Erfarenhet av arbete med delaktighet, unga och unga vuxna och/eller nätverkande arbete
• Kunskap i musikproduktion
• Kunskaper i något annat av Malmös stora språk

För att ha förutsättning att lyckas och trivas med uppdraget ser vi att du behöver vara självgående, strukturerad och nyfiken,  lyhörd och prestigelös. Du behöver ha god förmåga att samarbeta med såväl med kollegor som externa kontakter. Sist men inte minst behöver du ha en god kommunikativ förmåga och vara bra på att bemöta olika typer av människor i alla åldrar. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Med anledning av att tjänsten innebär möte med unga och unga vuxna kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras innan eventuellt erbjudande om anställning. 

Om arbetsplatsen
Medialab på Malmö stadsbibliotek är ett kreativt rum och en mötesplats för skapande malmöbor. Här finns tillgång till analoga och digitala verktyg för att utvecklas i sitt kreativa skapande. Verksamheten bygger på medskapande och utvecklas i nära samarbete med användare, föreningar, organisationer och andra kulturaktörer i staden.

Krut finns på våning 3 i Ljusets kalender på Stadsbiblioteket. Det är en kreativ mötesplats för unga och unga vuxna 14–30 år som vill arrangera, skapa eller förändra. Krut arbetar medskapande i nära samarbete med unga, föreningar och andra samarbetspartners. Vår förhoppning är att Krut skapar möten mellan människor med olika bakgrunder, förutsättningar och livssituationer.

Biblioteken i Malmö är av Kulturförvaltningens sju avdelningar. Kulturförvaltningen skapar möjligheter för Malmöbor och besökare att ta del av eller själva skapa kultur. Vi är stadens puls och möjliggör möten för upplevelser, berättelser, kunskaper och diskussioner. För oss handlar det om kulturell allemansrätt. Vill du vara med? Som medarbetare hos oss har du förmånen att verka i en stad som sjuder av skaparglädje, påhittighet och upplevelser. Kultur i Malmö gör skillnad!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid (40h/v) enligt schema
Antal tjänster: 1
Tillträde: 1 maj eller enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Visa mindre

Chef Odlingsrådgivning

Vill du vara med och driva Lantmännen Lantbruks odlingsrådgivning framåt och tillsammans med ditt team se till att området utvecklas och tar sig an nya områden? Har du ett stort intresse för lantbruk? Då är detta något för dig! Här får du möjligheten att leda ett erfaret gäng med specialister och vara med på en utvecklingsresa. I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den... Visa mer
Vill du vara med och driva Lantmännen Lantbruks odlingsrådgivning framåt och tillsammans med ditt team se till att området utvecklas och tar sig an nya områden? Har du ett stort intresse för lantbruk? Då är detta något för dig! Här får du möjligheten att leda ett erfaret gäng med specialister och vara med på en utvecklingsresa.

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Det här kommer du att göra

Som Chef Odlingsrådgivning leder du ett engagerat team med nio specialister. Ansvarsområdet i teamet är uppdelat på växtodlingsrådgivning direkt till våra lantbrukskunder och teknisk support till säljarna och produktcheferna. Varje person i teamet har sina specialistområden och/eller regionala områden. Förutom att leda teamet kommer ditt främsta ansvar vara att utveckla odlingsrådgivningsaffären framåt. Tillsammans med ditt team utarbetar och verkställer du långsiktiga planer i syfte att nå uppnådda mål. Du kommer dessutom ha en central roll i Lantmännens strategiska fokusområde SMART Farming där du med kundens behov i fokus utvecklar lösningar och erbjudanden för ett mer hållbart, produktivt och lönsamt lantbruk. Vidare kommer du också arbeta med teknisk support.

Placeringsort för tjänsten är flexibel. Du rapporter till Växtodlingschefen.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Ett genuint intresse för att utveckla och arbeta nära lantbruket
- Någon form av eftergymnasial lantbruksutbildning eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området
- Erfarenhet av att utveckla ett affärsområde
- Erfarenhet av att leda ett team
- Erfarenhet av precisionsodling är meriterande

Du är:

- Nytänkande och kreativ och kommer med originella idéer för att utveckla affären framåt
- Relationsskapande och utvecklar med enkelhet effektiva och positiva arbetsrelationer
- En tydlig ledare som är inlyssnande och har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap
- Motivationsskapande och entusiasmerar och uppmuntrar andra att framgångsrikt uppnå mål
- Resultatorienterad med stort eget driv och har fokus på att uppnå resultat

Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt, men senast den 20/3. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acqusition Specialist, Johanna Olsson, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Trädgårdsmästare säsong 2022

Trädgårdsarbete säsong 2022, krav körkort BE. Lön efter avtal. Självgående. Ett individuellt och omväxlande arbete. Visa mer
Trädgårdsarbete säsong 2022, krav körkort BE. Lön efter avtal. Självgående. Ett individuellt och omväxlande arbete. Visa mindre

Trädgårdsarbetare - Malmö

Är du skicklig på att arbeta med händerna? Motiveras du av ett aktivt arbete? Om ja, så är du välkommen att söka till oss på The Buddy Company för att bli Runner. Vi söker dig som vill jobba extra under sommaren med trädgårdstjänster, vilket inkluderar allt från plantering, gräsklippning, bevattning, stenläggning, beskärning av buskar med mera. Genom att buda i vår app sätter du själv upp ditt eget schema och tar uppdrag när du har tid. Vi ställer inga kr... Visa mer
Är du skicklig på att arbeta med händerna? Motiveras du av ett aktivt arbete? Om ja, så är du välkommen att söka till oss på The Buddy Company för att bli Runner.
Vi söker dig som vill jobba extra under sommaren med trädgårdstjänster, vilket inkluderar allt från plantering, gräsklippning, bevattning, stenläggning, beskärning av buskar med mera.
Genom att buda i vår app sätter du själv upp ditt eget schema och tar uppdrag när du har tid. Vi ställer inga krav på hur många uppdrag du ska uppnå.
Det finns även stora möjligheter att ta uppdrag inom flertal andra områden som t.ex. möbelmontering, hänga & borra, flytt & reperation.
TaskRunner är sedan 2021 en del av The Buddy Company som tillhandahåller samtliga tjänster som nämns ovan.
Så vad krävs för att bli Runner eller Handyman hos oss?
Du har fyllt 18 år.
Du är redo att utföra uppdrag i ditt närområde (eller varför inte i en annan stad om du ändå har vägarna förbi?).
Du har svenskt ID, bankkonto & personnummer.
Du är skicklig på att utföra trädgårdstjänster så som plantering, gräsklippning och bevattning.
Du är ansvarsfull vilket bl.a. innebär att du kommer i tid, har med dig rätt verktyg och kommunicerar tydligt med alla klienter.


Skulle något hända dig under arbetet eller skulle någonting gå sönder så har vi en såklart en försäkring (via IF).
Hur du får betalt:
TaskRunner tillhandahåller säkra utbetalningar via tjänsten Gigapay.
Betalningar sker säkert via vår app. All uppdrag betalas i förskott när du blir anlitad.
Du har pengarna direkt på kontot efter att uppdragsgivaren har godkänt uppdraget.
Om uppdraget inte kan utföras på grund av olika omständigheter återbetalas uppdragsgivaren pengarna enligt överenskommelse.
Självklart betalar vi arbetsgivaravgift och A-skatt åt dig, så du kan spendera pengarna du tjänat i fred. Vi drar en förmedlingsavgift på 25% per utfört uppdrag.
Vill du hänga med på vår resa? Då ser vi gärna att du ansöker om att bli Runner hos oss. I kombination med att du söker tjänsten här kan du också skapa ett konto i appen TaskrunnerPRO - För runners.
Ladda ned appen för iPhone: https://apple.co/3bUt4EO
Ladda ned appen för Android: https://bit.ly/3uk1M0Y

Om du vill läsa mer om hur det är att vara Runner kan du besöka oss på https://taskrunner.se/runners/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Personalförstärkning inom Markskötsel sommar 2022

Ref: 20213429 Arbetsuppgifter Kommuntekniks enhet Markskötsel söker personalförstärkning till sommaren 2022. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med park- och grönyteskötsel, renhållningsarbete samt köra traktor och gräsklippare.  Skötseln innefattas bl.a. av ogräsrensning, manuell- och maskinell renhållning, skötsel av gräsytor, buskar o... Visa mer
Ref: 20213429

Arbetsuppgifter
Kommuntekniks enhet Markskötsel söker personalförstärkning till sommaren 2022. Hos oss är du med och sköter Malmös utemiljö: parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader. Vi söker dig som vill arbeta med park- och grönyteskötsel, renhållningsarbete samt köra traktor och gräsklippare. 

Skötseln innefattas bl.a. av ogräsrensning, manuell- och maskinell renhållning, skötsel av gräsytor, buskar och träd, grus- och asfaltytor, gräsklippning samt viss plantering av träd, buskar och perenner med mera. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag vilket kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer relevant för tjänsten.

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från trädgårdsbranschen såsom park- och grönyteskötsel och/ eller renhållningsarbete eller annan relevant erfarenhet. För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra, samt en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra traktor samt gräsklippare.

Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete, vilket kräver din förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att ta egna initiativ utifrån uppdragsbeskrivningen.

Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil och grundläggande kunskaper i svenska språket. Du måste förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

Om arbetsplatsen
Avdelningen kommunteknik på serviceförvaltningen arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 700 miljoner kronor.

Inom avdelningen kommunteknik finns enheten markskötsel som sköter drift och underhåll på allmän platsmark i hela Malmö på uppdrag av fastighets- och gatukontoret samt drift och underhåll på delar av tomtmarken i staden på uppdrag av stadsfastigheter. Uppdragen innefattar bland annat tömning av papperskorgar, skräpplockning, ogräsrensning, gatusopning, beskärning av buskar och träd samt plantering. Enheten har ett eget växthus där man driver upp annueller och ansvarar för plantering av Malmö stads blomsterprogram. Enheten utför även utsmyckningar i samband med jul.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 10-15
Tillträde:Enligt överenskommelse 
Övrigt Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Åkgräsklipparförare sökes!

Om tjänsten Vår kund erbjuder de bästa lösningarna inom parkarbete och skötsel av grönytor i Malmö med omnejd. Kundföretaget har en väl etablerad verksamhet inom drift och underhåll samt inom bygg- och markanläggning. Arbetsbeskrivning Som åkgräsklippare förare eller trägårdstraktor förare kommer du att arbeta självständigt men arbeta uppdragsmässigt i grupp. Du kommer att förflytta dig runt i Malmö för att klippa gräset, på ett effektivt och noggrant sät... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund erbjuder de bästa lösningarna inom parkarbete och skötsel av grönytor i Malmö med omnejd. Kundföretaget har en väl etablerad verksamhet inom drift och underhåll samt inom bygg- och markanläggning.

Arbetsbeskrivning
Som åkgräsklippare förare eller trägårdstraktor förare kommer du att arbeta självständigt men arbeta uppdragsmässigt i grupp. Du kommer att förflytta dig runt i Malmö för att klippa gräset, på ett effektivt och noggrant sätt inom fastighetsområden och grönytor placerad runt om i Malmö. Främst arbetar du med att köra åkgräsklipparen, men det kan även förekomma arbete med att blåsa, trimma och renhålla.
Arbetstiderna: 07–16 mån - fred
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt mitten av april 2022


Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för manuellväxlad bil
Minst 12 månaders erfarenhet av att köra en åkgräsklippare

Förutom ovanstående kraven söker vi dig som tar ansvar för att sköta sitt arbete på egen hand och inte har svårt för att fullfölja arbetet och avsluta uppdraget under angiven period. Vi ser gärna att du är självdriven, prestigelös, social, älskar att arbeta under tidspress och tar ditt ansvar för att göra ett bra utfört arbete.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Timavlönade djurvårdare/akvarietekniker

Ansök    Feb 16    Malmö kommun    Djurvårdare
Ref: 20220286 Arbetsuppgifter Till vårt välbesökta och uppskattade akvarium söker vi nu timavlönade djurvårdare/ akvarietekniker som kan hoppa in och arbeta vid tillfälligt hög arbetsbelastning eller när ordinarie personal är frånvarande på grund av semester, sjukdom, föräldraledighet m.m. Som djurvårdare/akvarietekniker arbetar du med driften av akvarieanläggningen och skötsel av såväl inhemska som tropiska fiskar, kräldjur, fåglar och mindre däggdjur. ... Visa mer
Ref: 20220286

Arbetsuppgifter
Till vårt välbesökta och uppskattade akvarium söker vi nu timavlönade djurvårdare/ akvarietekniker som kan hoppa in och arbeta vid tillfälligt hög arbetsbelastning eller när ordinarie personal är frånvarande på grund av semester, sjukdom, föräldraledighet m.m. Som djurvårdare/akvarietekniker arbetar du med driften av akvarieanläggningen och skötsel av såväl inhemska som tropiska fiskar, kräldjur, fåglar och mindre däggdjur. Arbetet innebär främst praktiskt arbete men innefattar ibland en del dokumentation i form av djurregister och informationstexter. Djurvårdare/akvarietekniker deltar även i skapandet av tillfälliga utställningar och andra arrangemang samt är behjälpliga i den pedagogiska verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning med inriktning på djur och natur. Det är viktigt att du har ett genuint intresse och erfarenhet från skötsel av reptiler och groddjur eller skötsel av akvarium sedan tidigare. Det är meriterande om du har en utbildning och kompetens inom djurvård, djur i park, marinbiologi eller liknande.

Vi ser gärna att du som söker är intresserad av miljö- och bevarandefrågor då vår verksamhet har en tydlig inriktning gällande dessa frågor.

Arbetet kräver att du är noggrann, serviceinriktad och kan arbeta självständigt samt ha förmåga till problemlösning samtidigt som du kan samarbeta och smälta in i gruppen. Körkort är ett plus.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete vid en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. 

Om arbetsplatsen
Malmö bubblar av kreativitet, skaparglädje och av upplevelser. Ambitionsnivån är hög och siktet är inställt på att Malmö inom några år ska kunna kvalificera sig till kulturhuvudstad. Malmö är Sveriges snabbast växande stad och stadens rika kulturliv är en viktig del i att skapa den attraktiva staden. Med utgångspunkt i konst, kultur och kreativt skapande ska kulturen utveckla och berika hela Malmö. Fler malmöbor ska involveras, bli hörda och aktiveras genom konst och kultur i vår stad. Malmö Museer är en viktig mötesplats för såväl malmöborna som besökare från hela världen. Med cirka 400 000 besökare årligen är Malmö Museer södra Sveriges mest besökta museum. Malmö Museer är en del av Kulturförvaltningen i Malmö stad men också ett av tre regionmuseer som med medel och uppdrag från Region Skåne.

Kulturförvaltningen svarar för stadens övergripande planering inom kultursektorn. Kulturförvaltningen bedriver verksamhet inom Malmö Konsthall, Malmö Konstmuseum, Malmö Kulturskola, Malmö Museer, Stadsarkivet, Biblioteken i Malmö och Kulturarrangemang och mötesplatser.

Akvariet är en del av Malmö muséer där besökare kommer för att ta del av ett fantastiskt djurliv i form av inhemska liksom tropiska fiskar, kräldjur, fåglar och mindre däggdjur.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad timavlönad anställning
Omfattning: Intermittent/deltid
Antal tjänster: 3-5
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Visa mindre

Trädgårdsskötare/Fastighetsskötare sökes

Om tjänsten På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel. Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter ka... Visa mer
Om tjänsten
På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel.

Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag. du kommer att arbeta med allt förekommande arbete inom grönyteskötsel till att vara den närmaste kontakten för hyresgästerna. Du kommer att arbeta antingen självständigt eller i grupp. Uppgiften går ut på att skapa en trivsam miljö för boende genom god service och noggrann fastighetsskötsel.

Arbetstid: Dagtid, måndag – fredag 07-16
Tillträde: Mars/April 2022
Anställningsform: visstidsanställning

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under jan/februari 2022, så sök redan idag!


Vi söker dig som
För tjänsten behöver man vara en person som präglas av att vara social, driven och väldigt serviceinriktade. Förutom det behöver man vara en teknisk och händig person som är kreativ och duktig på problemlösning

Vi ser gärna att du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har en utbildning som bedöms relevant för tjänsten.

Krav:
B Körkort
Erfarenhet eller utbildning inom olika växtarter och hur man behandlar respektive växt.


Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi utför ett löpande och tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utf... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars/April 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Växthusarbetare

Växthusarbetare sökes till grönsaksodling av gurka utanför Malmö Arbetsuppgifter är skördearbete, skötsel av plantor samt förpackning av gurka Det är en fördel om du har praktisk erfarenhet av växthusarbete eller någon utbildning inom yrket, men det är inte något krav Grundläggande svenska är ett krav Lön enligt avtal tillsättning sker löpande från vecka 11 Skicka in ansökan till: [email protected] Visa mer
Växthusarbetare sökes till grönsaksodling av gurka utanför Malmö
Arbetsuppgifter är skördearbete, skötsel av plantor samt förpackning av gurka
Det är en fördel om du har praktisk erfarenhet av växthusarbete eller någon utbildning inom yrket, men det är inte något krav
Grundläggande svenska är ett krav
Lön enligt avtal
tillsättning sker löpande från vecka 11
Skicka in ansökan till: [email protected] Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Arbetande arbetsledare inom trädgårdsanläggning

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att leda arbete och utföra alla olika delar inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och byggnation av murar. Tjänsten kräver god fysik då det är ett stort focus på läggning av marksten, gräsmattor, byggnation av murar och grävning av alla de slag. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av: hantera laser och GPS för utsättning av arbetsytan. Du bör vara s... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att leda arbete och utföra alla olika delar inom trädgårdsanläggning som läggning av marksten och byggnation av murar. Tjänsten kräver god fysik då det är ett stort focus på läggning av marksten, gräsmattor, byggnation av murar och grävning av alla de slag.
Tjänsten kräver att du har erfarenhet av: hantera laser och GPS för utsättning av arbetsytan. Du bör vara social då ditt arbete som arbetsledare kommer innehålla mycket kontakt med kunder och leverantörer.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
Körkort för personbil är ett krav. BE ett plus. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Arbete tomatodling Växthus

W-P Grönt är ett litet företag så det är viktigt att du ni kan alla förekommande arbeten i en modern tomatodling.Vi ser att du minst har erfarenhet från modern tomatodling i några år.Företaget är på 25000 kvm och finns i Malmö och Burlövs kommun Anställning från 25 april -24 okt. Visa mer
W-P Grönt är ett litet företag så det är viktigt att du ni kan alla förekommande arbeten i en modern tomatodling.Vi ser att du minst har erfarenhet från modern tomatodling i några år.Företaget är på 25000 kvm och finns i Malmö och Burlövs kommun Anställning från 25 april -24 okt. Visa mindre

Chef Markskötsel HSB Malmö

På uppdrag av HSB Malmö söker Isaksson Rekrytering Bemanning en driven och engagerad Chef för markskötsel. Vi söker Dig som brinner för att underhålla och utveckla markskötseln samt utveckla dina medarbetare. Du drivs troligen av att kunna påverka och att verkligen göra skillnad för dina hyresgäster. Är du den vi söker? Om tjänsten Som Chef för markskötsel har du ett ansvarsfullt och spännande uppdrag att leda och utveckla verksamheten med tydligt fokus ... Visa mer
På uppdrag av HSB Malmö söker Isaksson Rekrytering Bemanning en driven och engagerad Chef för markskötsel. Vi söker Dig som brinner för att underhålla och utveckla markskötseln samt utveckla dina medarbetare. Du drivs troligen av att kunna påverka och att verkligen göra skillnad för dina hyresgäster. Är du den vi söker?

Om tjänsten
Som Chef för markskötsel har du ett ansvarsfullt och spännande uppdrag att leda och utveckla verksamheten med tydligt fokus på kvalitet och kund. Du har arbetslednings- och personalansvar för fastanställda samt säsongsanställd markskötselpersonal. Du har resultatansvar för din enhet samt befogenhet att bemanna verksamheten utifrån budget och uppdrag. Att vara Chef för markskötsel på HSB innebär även att du är processägare för processer inom verksamhetsområdet samt att du har ansvar och befogenheter i enlighet med gällande attest och beslutsmandatliggare för att du på bästa sätt ska kunna driva din verksamhet mot de gemensamma målen.

Dagligt förekommande arbetsuppgifter för dig som Chef för markskötsel är bl a;

Leda och samordna den dagliga operativa verksamheten inom Markskötsel


Förvalta och utveckla kundrelationer


Arbeta med, säkerställda och utveckla kvaliteten i utförda tjänster


Utveckla verksamheten i linje med affärsplanen


Ekonomisk uppföljning


Presentera investeringsbehovKvalifikationer
Vi söker Dig vars största intresse är att utveckla markskötseln och som drivs av att verkligen göra skillnad för medlemmarna i bostadsrättsföreningarna samt för hyresgästerna i vårt eget hyresbestånd. Du har ett närvarande ledarskap och besitter förmågan att skapa engagemang i gruppen. Vi tror att du är prestigelös, bjuder in till samtal och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vi tror också att du är strukturerad och har förmågan att prioritera. Du är handlingskraftig, tar initiativ och gillar att driva förändring till förbättring. Du har gymnasial/ eftergymnasial utbildning inom mark och grönyta eller motsvarande samt minst tre års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i rollen som ledare med personalansvar.

Du är självgående och ansvarsfull och har kunskap och erfarenhet av följande:

Erfarenhet av och kunskap om grön- och markskötsel samt växter


Erfarenhet av ekonomi kopplat till budget, redovisning, uppföljning, lönesättning mm.


Ledarskap och personalfrågor


Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet avföljande:

Drift Anläggning inom markskötsel


Serviceyrke/ kundbemötande


SäljFör att trivas som Chef för markskötsel hos oss tror du att Du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt. Du är serviceinriktad och sätter stort värde på affärsmässighet. Som person är du lösningsfokuserad, prestigelös och stresstålig. Stämmer det här in på dig? Tveka inte utan ta kontakt med oss redan idag då vi arbetar med löpande urval i processen.

Vi erbjuder
HSB Malmö som bildades 1925 är en av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar. Med fler än 50 000 medlemmar är vi en av de mer tongivande. Verksamheten bedrivs som en medlemsägd kooperativ ekonomisk förening i sex kommuner – Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge. Utöver att HSB Malmö äger drygt 2 300 hyresrätter och förvaltar över 30 000 bostadsrätter, erbjuds administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. Vi är idag cirka 160 anställda inom våra affärsområden Fastigheter, Medlem och Förvaltning. HSB Malmö har vunnit utmärkelse som excellent arbetsgivare 2021 då vi uppnått mycket fina resultat i Nyckeltalsinstitutets jämställdhetsindex JÄMIX 2020. Vi värdesätter olika perspektiv och strävar åt att spegla den mångfald som finns i samhället. Vi har ett stort utbyte, kollegor emellan och samarbetar för att lyfta varandra. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder. Vi på HSB Malmö tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag samt tillgång till Benify förmånsportal.
Är du redo för nästa steg och känner att detta är tjänsten för dig, är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar HSB Malmö med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Är du redo för nästa steg och känner att detta är tjänsten för dig, är du varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92. Visa mindre

Protestekniker till CTS/kundavdelning

Ansök    Feb 3    Nordentic AB    Tandtekniker
Vem söker vi? Vi söker dig som är bekväm med att arbeta nära våra kunder. Du har en Tandtekniskutbildning i kombination med minst 5 års erfarenhet av avtagbar protetik. Troligtvis arbetar du i dag som Protestekniker. Vi tror att du är positiv, trivs med att ta ett stort eget ansvar inom en organisation med många kontaktytor och högt tempo. Du är en lösningsorienterad person som vill vara med och bidra till Tic Frontlines förändringsresa. Vilka är vi? ... Visa mer
Vem söker vi?
Vi söker dig som är bekväm med att arbeta nära våra kunder. Du har en Tandtekniskutbildning i kombination med minst 5 års erfarenhet av avtagbar protetik. Troligtvis arbetar du i dag som Protestekniker.
Vi tror att du är positiv, trivs med att ta ett stort eget ansvar inom en organisation med många kontaktytor och högt tempo. Du är en lösningsorienterad person som vill vara med och bidra till Tic Frontlines förändringsresa.
Vilka är vi?
Tic Frontline är ett fullservicelaboratorium beläget mitt i centrala Malmö. Vi ingår i Nordentic koncern och producerar allt på den tandtekniska marknaden. Nordentic är Skandinaviens största aktör på den tandtekniska marknaden med elva dentallaboratorier i Sverige och Danmark. Koncernen tillhandahåller ett full-servicekoncept och levererar arbeten till mer än 2000 tandläkare, både inom den privata och offentliga tandvården. Nordentic ligger i framkant när det gäller att implementera nya tekniker och har via vår erfarna personal spetskompetens inom alla tandtekniska konstruktioner och produkter. För mer information om oss se vår hemsida: www.ticfrontline.se
Vi drivs av en gemensam vision: Vi ska få Skandinavien att le!
Vad innebär rollen?
Du kommer framförallt att arbeta med Customer Technikal Support (CTS). Det innebär att du registrerar och terapiplanerar arbeten i vårt ERP system, Monitor. Du kommer även vara högst delaktig i kundevent och ha mycket kundkontakt. Du kommer inte att arbeta praktiskt som protestekniker.
Du kommer arbeta i en självständig roll, men ingå i vårt CTS-team bestående av sex personer..
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en simulerande miljö. Du kommer att få arbeta med flera olika kunder och kontaktytor. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor.


Vi önskar att du:
har hög servicekänsla och drivkraft
har erfarenhet
trivs att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt
trivs med en blandning av fasta och varierande arbetsuppgifter
har en önskan och driv i att vilja lära sig nya saker
kan du danska är det ett absolut plus!

Tjänsten är på 100% med start omgående. Du kommer att sitta med oss på Tic Frontline i Malmö (Bellevuevägen 46)
Välkommen med din ansökan/CV till [email protected] . Vi kommer ha löpande urval, med start 1 december. Skriv gärna ” Protestekniker CTS” i ”mejlets rubrik. Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Transportansvarig inom trädgårdsanläggning med BE-kort

LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att transportera tunga maskiner och material på släp och innehar BE körkort. Tjänsten kräver god fysik då det är ett stort focus på trädgårdsanläggning av marksten, gräsmattor, byggnation av murar och grävning av alla de slag. Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls. Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum oc... Visa mer
LN Resurs AB är ett företag på framfart i sydvästra Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att transportera tunga maskiner och material på släp och innehar BE körkort. Tjänsten kräver god fysik då det är ett stort focus på trädgårdsanläggning av marksten, gräsmattor, byggnation av murar och grävning av alla de slag.
Vårt måtto är att antingen gör vi det bra eller inte alls.
Vi utgår dagligen från kontoret i Limhamn där det finns lager, omklädningsrum och fikarum.
BE körkort är ett krav för denna tjänsten då du kommer ansvara för transport av grävmaskiner och hämta material med vårt 2,7tons släp. Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsbolag, företag, Brfer och privatpersoner. Vi vill att du utvecklas och har kul på jobbet :) Visa mindre

Affärsdriven Kundansvarig med intresse för att skapa gröna affärer sökes ti

Biototal arbetar för hållbara lösningar mellan stad och land, där vi ombesörjer att till synes förbrukade resurser kommer till nytta i kretsloppet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Vårt fokus ligger i att hitta effektiva systemlösningar mot våra kunder, där vi bidrar med kunskap och erfarenhet inom miljö, kemi, biologi och agronomi som våra frä... Visa mer
Biototal arbetar för hållbara lösningar mellan stad och land, där vi ombesörjer att till synes förbrukade resurser kommer till nytta i kretsloppet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Vårt fokus ligger i att hitta effektiva systemlösningar mot våra kunder, där vi bidrar med kunskap och erfarenhet inom miljö, kemi, biologi och agronomi som våra främsta verktyg i arbetet.

Om Biototal och Mewab

Inom Biototal och Mewab arbetar vi för hållbara lösningar mellan stad och land, där vi ombesörjer att till synes förbrukade resurser kommer till nytta i kretsloppet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Våra produkter bidrar tydligt till ökad bördighet.

Vi expanderar som företag och söker därav en kollega till en helt ny tjänst i Skåne. Du kommer att arbeta med uppgifter i båda bolagen. Vill du arbeta i ett spännande företag som ligger i framkant gällande cirkulär ekonomi och där du får arbeta med att vidareutveckla och skapa nya affärer? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Som Kundansvarig blir du del av ett team av kundansvariga. Arbetet som Kundansvarig innebär en varierad vardag av självständigt arbete mot kund men där du har stöd i ett kunnigt och intresserat team av likasinnade. Du fungerar som mellanhand till våra kunder - lantbrukare, reningsverk, industrier och biogasanläggningar. Du ansvarar för egna kunder, vilket innebär att både bearbeta nya kunder men också att upprätthålla och utveckla befintlig kundbas samt att utveckla relationer med myndigheter, entreprenörer och transportörer.

Din tjänst fördelas mellan kontoret och ute i fält. Du förmedlar t.ex. kontakter och sköter hanteringen gällande restprodukter, i huvudsak slam, biogödsel, kalk och kompost för återföring i kretsloppet. I det dagliga arbetet har du löpande kontakt med våra lantbrukskunder, spridarentreprenörer samt transportörer ute i fält.

Du utgår från ett kontor i södra Sverige och ditt arbetsfält är framförallt Skåne. Då resor inom södra Sverige förekommer, samt resor mellan våra kontor och ibland med övernattning, krävs B-körkort. Tjänstebil ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Din profil

För att passa för tjänsten har du dokumenterad erfarenhet av försäljning, eller på annat sätt arbetat med att bygga upp långsiktiga kundrelationer i en rådgivande funktion mot lantbrukare. Har du erfarenhet av koordinerande uppgifter inom transportsektorn eller på annat sätt arbetat inom lantbruk är det starkt meriterande för tjänsten. Du har dokumenterat goda kunskaper inom agronomi och en grundläggande förståelse för de bakomliggande processerna inom växtnäring. Du har troligtvis en högskoleexamen som agronom, lantmästare, gårdsmästare eller agrotekniker, alternativt har du förvärvat motsvarande praktiska kunskaper inom växtodling på annat sätt. Du har god förmåga att förmedla ett budskap i såväl tal som skrift. Du har vana att hantera Officepaketet och digitala verktyg.

Du trivs i en roll där du både ges möjlighet att arbeta i fält samt med planering och dokumentation. Du har en positiv inställning, du är flexibel och du har förmågan att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som också brinner för att tillsammans med dig, skapa långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag där vi internt stöttar varandra i att hitta hållbara affärsupplägg. Vi värnar om trivsel och samarbete genom hela organisationen.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten besvaras dessa av Per Nilsson, Affärsområdeschef Biototal, tfn. 0708-46 99 01 samt Lars Wadmark, Affärsutvecklare Mewab, tfn 0739-20 17 12. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Elina Åsberg, HR-konsult, tfn 070-323 68 20. Rekryteringsprocessen sker med stöd av vår partner Paragera. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten tillsätts så snart vi funnit rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan, så snart som möjligt, men senast 2022-03-06.

I denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler, vilket gör att vi undanber oss kontakter av säljare i syfte att sälja annons- eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Utemiljö skötsel Malmö - Landskrona

OM MLB Mark – Lek – Beskärning AB, Vi bygger och vårdar er utemiljö sedan 2000 då företaget etablerades i Malmö. 2013 etablerades MLB i Mälardalen med sonen Torbjörn i spetsen. MLB har 20 st servicebilar med varierande storlek för uppdrag stora som små, därtill kommer specialmaskiner så som t ex. stubbfräs, gräsklippare, traktorer, släpar, häcksaxar och mycket mer för att hantera stora som små projekt kostnadseffektivt och professionellt. Till detta har vi... Visa mer
OM MLB
Mark – Lek – Beskärning AB,
Vi bygger och vårdar er utemiljö sedan 2000 då företaget etablerades i Malmö.
2013 etablerades MLB i Mälardalen med sonen Torbjörn i spetsen.
MLB har 20 st servicebilar med varierande storlek för uppdrag stora som små, därtill kommer specialmaskiner så som t ex. stubbfräs, gräsklippare, traktorer, släpar, häcksaxar och mycket mer för att hantera stora som små projekt kostnadseffektivt och professionellt. Till detta har vi ca 30 kompetenta medarbetare som bemannar denna utrustning
Skapar och vårdar
MLB har kunder inom bostadsrättsföreningar, bostadsföretag och fastighets- och förvaltningsbolagOm tjänsten Skötsel Malmö-Landskrona
Vi söker dig som vill arbeta med skötsel och underhåll av utemiljö trivs i ett härligt gäng utomhus.Kan du hantera maskiner är det ett plus , annars utbildar vi dig.Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga eftersom vi oftast jobbar i grupp, tycker om att jobba fysiskt och kan ta eget ansvar.
Erfarenhet/utbildning ett plus
- Svenska i tal och skrift
-Ni som har driv och tycker om utemiljö
Körkort B krav
Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Skicka din ansökan med ett bifogat CVVi arbetar med löpande urval


#jobbjustnu #mlbsverige
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsarbetare - utemiljö

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under sommarsäsongen 2022 med start i början av april.

Vi söker personer som arbetar i skötselgrupper samt förare till gräsklippning och heat weed.

Vad ska du göra?
För skötselgrupperna består arbetsuppgifterna huvudsakligen av ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på föreningarna.
De som klipper gräset har en runda som man ansvarar för att det skall vara utfört varje vecka. När det är tid över hjälper man till i någon av skötselgrupperna. Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Tidrapportering och övriga administrativa bitar utförs vid datorn och på mobilen.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Eftersom delar av ditt arbete sker vid datorn krävs datorvana.

Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2022-02-28. 

Endast ansökningar inskickade via vår hemsida kommer att behandlas. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta Jörn Enoksen via maildadress: [email protected]

                                           
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Markarbetare, stensättare mm.

Vi saknar dig, självgående stensättare!    Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal.  Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.   Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm.  Det är ofta ett tungt och krävande jobb.   Du är vår nya pusselbit.  • Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.   ... Visa mer
Vi saknar dig, självgående stensättare! 
 
Vårt företag växer och vi behöver utöka med personal. 
Vi gör väldigt varierande arbete inom anläggning och markarbeten.  
Stensättnig, dränering, gräva och bygga pool, varierande trädgårdsarbete, bygga lekplatser mm. 
Det är ofta ett tungt och krävande jobb.
 
Du är vår nya pusselbit. 

• Du har erfarenhet av jobbet. Vi kräver inte att du är skolutbildad men dock att du har bra med erfarenhet. Minst några år.  
• Du kan representera vårt företag utåt. 
• Du är positiv och representativ i alla lägen. 
• Du är alltid mån om att prestera ditt yttersta och tar arbetet på största allvar.
• Du besitter kunskap av att skapa i sten och singel mm. 
• Körkort är ett krav. 
• Du har tidigare avlagt ytor, stenbelagt gårdar samt gång- och körytor. 
• Du är inte rädd för att ta i och du är i god fysik, för jobb som kräver detta. 
• Du respekterar dina arbetskamrater. 
• Du håller tider och kan ha möjlighet att jobba extra om det kniper. 
• Du talar, skriver och förstår svenska mycket väl.
 
Vi erbjuder heltidsarbete. Vi har kollektivavtal. 
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Alla arbetssökningar skall dock sökas här och inte per melj. 
 


Markentreprenad “En grund att lita på ”
Mark & Sten Entreprenad Sverige AB är de senast tillskott i vårt och en komplettering till verksamheterna Bygg-och Riv-entreprenad. Vi noterade att flera av våra uppdragsgivare även efterfrågade mark-och anläggningsarbeten och på den vägen tillkom Mark-Sten Entreprenad. Här specialiserar vi oss på mark-& anläggnings arbeten, t.ex. stenläggning, grundläggning och dräneringsarbeten m.m.
Uppdrag kommer från både företag och privata kunder. För företag kan det röra sig om nya innergårdar till BRF, dränering o.s.v. Privatkunder har mycket variation. Dränering, men även grävning för plintar inför bygge, bygga pooler mm.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utf... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars/April 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Trädgårdsskötare/Fastighetsskötare sökes

Om tjänsten På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel. Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter ka... Visa mer
Om tjänsten
På uppdrag utav kund söker vi personer med lång erfarenhet utav trädgårdsskötsel.

Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag. du kommer att arbeta med allt förekommande arbete inom grönyteskötsel till att vara den närmaste kontakten för hyresgästerna. Du kommer att arbeta antingen självständigt eller i grupp. Uppgiften går ut på att skapa en trivsam miljö för boende genom god service och noggrann fastighetsskötsel.

Arbetstid: Dagtid, måndag – fredag 07-16
Tillträde: Mars/April 2022
Anställningsform: visstidsanställning

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under jan/februari 2022, så sök redan idag!


Vi söker dig som
För tjänsten behöver man vara en person som präglas av att vara social, driven och väldigt serviceinriktade. Förutom det behöver man vara en teknisk och händig person som är kreativ och duktig på problemlösning

Vi ser gärna att du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har en utbildning som bedöms relevant för tjänsten.

Krav:
B Körkort
Erfarenhet eller utbildning inom olika växtarter och hur man behandlar respektive växt.


Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi utför ett löpande och tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Åkgräsklipparförare sökes!

Om tjänsten Vår kund erbjuder de bästa lösningarna inom parkarbete och skötsel av grönytor i Malmö med omnejd. Kundföretaget har en väl etablerad verksamhet inom drift och underhåll samt inom bygg- och markanläggning. Arbetsbeskrivning Som åkgräsklippare förare eller trägårdstraktor förare kommer du att arbeta självständigt men arbeta uppdragsmässigt i grupp. Du kommer att förflytta dig runt i Malmö för att klippa gräset, på ett effektivt och noggrant sät... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund erbjuder de bästa lösningarna inom parkarbete och skötsel av grönytor i Malmö med omnejd. Kundföretaget har en väl etablerad verksamhet inom drift och underhåll samt inom bygg- och markanläggning.

Arbetsbeskrivning
Som åkgräsklippare förare eller trägårdstraktor förare kommer du att arbeta självständigt men arbeta uppdragsmässigt i grupp. Du kommer att förflytta dig runt i Malmö för att klippa gräset, på ett effektivt och noggrant sätt inom fastighetsområden och grönytor placerad runt om i Malmö. Främst arbetar du med att köra åkgräsklipparen, men det kan även förekomma arbete med att blåsa, trimma och renhålla.
Arbetstiderna: 07–16 mån - fred
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt mitten av april 2022


Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för manuellväxlad bil
Minst 12 månaders erfarenhet av att köra en åkgräsklippare

Förutom ovanstående kraven söker vi dig som tar ansvar för att sköta sitt arbete på egen hand och inte har svårt för att fullfölja arbetet och avsluta uppdraget under angiven period. Vi ser gärna att du är självdriven, prestigelös, social, älskar att arbeta under tidspress och tar ditt ansvar för att göra ett bra utfört arbete.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre