Lediga jobb KS Städ & Fönsterputs Almvik AB i Malmö

Se alla lediga jobb från KS Städ & Fönsterputs Almvik AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

KS Städ & Fönster

Dina arbetsuppgifter inkluderar: • Ansvar för planering av utförandet av tjänster enligt kundernas avtal och önskemål • Arbete nära våra kunder och dess ansvariga inom facility management för att säkerställa att vi fullföljer våra leveranser • Ca 50–75% operativt arbete som lokalvårdare Vi söker dig som • Har dokumenterad erfarenhet av lokalvård. • Det är meriterande om du tidigare har varit teamledare, driftledare eller motsvarande. • Du behöver ha g... Visa mer
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
• Ansvar för planering av utförandet av tjänster enligt kundernas avtal och önskemål • Arbete nära våra kunder och dess ansvariga inom facility management för att säkerställa att vi fullföljer våra leveranser
• Ca 50–75% operativt arbete som lokalvårdare Vi söker dig som
• Har dokumenterad erfarenhet av lokalvård.
• Det är meriterande om du tidigare har varit teamledare, driftledare eller motsvarande.
• Du behöver ha genomgått godkänd städutbildning, exempelvis SRY eller motsvarande
• Det är meriterande om du har erfarenhet av golvvård och att köra skurmaskiner
• Tjänsten kräver att du har B-körkort (manuellt) för att kunna ta dig till och från våra kunder och dina medarbetare.
• Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba med MS Office. Som person är du
• Serviceinriktad: Genuint intresserad av service och ledarskap samt drivs av att vara med att utveckla våra leveranser.
• Relationsskapande: Bygga goda relationer både internt genom att skapa samhörighet i grupperna, såväl externt genom att ha kontinuerliga och välfungerande kunddialoger.
• Lösningsorienterad: Utmaningar kommer finnas och du har förmågan att se vägen framåt och identifiera vad som behövs göras för att komma dit.
Vi erbjuder För rätt person är vi övertygade om att det här är en spännande, rolig och utmanande roll. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi dessutom ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv.
Samtliga medarbetare på alla nivåer i företaget bidrar till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt vilket skapar en gemenskap vi är stolta över!
Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i ett snabbt växande företag med fortsatta expansionsplaner. Övrig information
• Placering: Skåne • Omfattning: 100%, tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.
• Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor.
Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer telefonavstämning och intervju. Visa mindre

Utemiljöskötare/snöröjning

Hej, Vi söker personer som kan tänka sig arbeta extra och vid behov med snöröjning i vinter! Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete. Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad. Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det vi söker just nu är timvikarier. OBS. Tiderna är varierande! Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Välkommen... Visa mer
Hej,
Vi söker personer som kan tänka sig arbeta extra och vid behov med snöröjning i vinter!
Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete. Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad.
Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Det vi söker just nu är timvikarier.
OBS. Tiderna är varierande!
Tjänsterna kommer att tillsättas omgående.
Välkommen med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra av dig Visa mindre

Arbetsledare

Om tjänsten I rollen som arbetsledare leder och motiverar du servicemedarbetaren i att utför sina tjänster på ett ändamålsenligt och säkert sätt. Som arbetsledare agera du som stöttepelare gentemot driftchefen säkerställer du att vi fullföljer våra leveranser, där fokus kommer att ligga på att vi har nöjda kunder och medarbetare. Tjänsten är varierande och innebär en del operativt arbete vilket inkluderar allt från städning, golvvård och fönsterputsning ... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som arbetsledare leder och motiverar du servicemedarbetaren i att utför sina tjänster på ett ändamålsenligt och säkert sätt. Som arbetsledare agera du som stöttepelare gentemot driftchefen säkerställer du att vi fullföljer våra leveranser, där fokus kommer att ligga på att vi har nöjda kunder och medarbetare.
Tjänsten är varierande och innebär en del operativt arbete vilket inkluderar allt från städning, golvvård och fönsterputsning men även yttermiljö. Vi utför service inom allt ifrån konferensrum, kontor, trappor mm
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
. Ansvar för planering av utförande av tjänster enligt kundens avtal och önskemål
. Arbeta nära våra kunder och dess ansvariga inom facility management för att säkerställa att vi fullföljer våran leverans
. Ca 50-70% operativt arbete ute med kunden och personal
Vi söker dig som
. Det är meriterande om du tidigare har varit teamledare, driftledare eller motsvarande.
. Du måste ha genomgått godkänd, ex SRY eller motsvarande utbildning.
. Det är meriterande om du har B körkort (manuellt) men går även med automat för att kunna ta dig till och från våra kunder och dina personal.
. Du har god svenska , i såväl tal som skrift. Det är även en meriterande om du har erfarenhet av att jobba med MS Office.
Som person är du
. Serviceinriktad: Genuint intresserad av service och ledarskap samt drivs av att vara med att utveckla våra leveranser.
. Relationsskapande: Bygga goda relationer internt genom att skapa samhörighet i grupperna, såväl externt genom att ha kontinuerliga och välfungerande kunddialoger.
. Lösningsorienterad: Utmaningar kommer finnas och du måste ha förmåga att se vägen framåt och identifiera vad som behövs göras för att nå våra mål.
Vi erbjuder
För rätt person är vi övertygade om att dt här är en spännande, rolig och utmanande roll. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi dessutom ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare på alla nivåer i företaget bidrar till nöjda kunder, hög lönsamhet och starkt tillväxt vilket skapar en gemenskap VI ÄR STOLTA över !
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare i Laholm

Hej, Vi söker lokalvårdare/städare för städning av ett köpcentrum! Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete. Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad. Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är på 25% och kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mer
Hej,
Vi söker lokalvårdare/städare för städning av ett köpcentrum!
Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete.
Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad.
Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten är på 25% och kommer att tillsättas omgående.
Välkommen med din ansökan!
Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Lokalvårdare

Hej, Vi söker lokalvårdare för trappstädning. Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete. Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad. Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker just nu timvikarier/vid behov. Vid intresse och engagemang finns möjligheter till utveckling på företaget. Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att ... Visa mer
Hej,
Vi söker lokalvårdare för trappstädning.
Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete. Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad.
Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi söker just nu timvikarier/vid behov. Vid intresse och engagemang finns möjligheter till utveckling på företaget.
Välkommen med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Kundservice

? Vi söker dig som är positiv, engagerad, ambitiös och driven, gärna med sälj i bakgrunden! Du är en social person som alltid har som ambition att göra det lilla extra för att ge kunden ett trevligt bemötande och en utmärkt service. Vi ser gärna att du är noggrann och lösningsorienterad. Att arbeta inom kundservicen kan periodvis vara hektiskt och arbetsbelastningen hög därför är det viktigt att du har förmåga att hantera hög arbetsbelastning emellanåt, st... Visa mer
?
Vi söker dig som är positiv, engagerad, ambitiös och driven, gärna med sälj i bakgrunden!
Du är en social person som alltid har som ambition att göra det lilla extra för att ge kunden ett trevligt bemötande och en utmärkt service.
Vi ser gärna att du är noggrann och lösningsorienterad. Att arbeta inom kundservicen kan periodvis vara hektiskt och arbetsbelastningen hög därför är det viktigt att du har förmåga att hantera hög arbetsbelastning emellanåt, stressiga situationer och kunder.
Vidare ingår du i ett ambitiöst team, där alla hjälps åt och stöttar varandra för att utvecklas och nå framgång. Vid engagemang och vilja finns det på sikt goda utvecklingsmöjligheter!
Tjänsten är en mix av kundservice, bokningsansvarig för fönsterputs och schemaläggning samt en del rekrytering och sälj!
Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar.
I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, vilket passar dig som tar ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter.


Vi söker dig som är:
serviceminded
har en genuin vilja av att hjälpa och har en professionell attityd
ansvarstagande
engagerad
lösningsfokuserad
flexibel
tidigare erfarenhet av kundservice/kundtjänst eller någon form av kundbemötande
erfarenhet av sälj
flytande svenska
god datavana
kan starta omgåendeKänner du igen dig i beskrivningen ovan? Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.
Vi ses! Visa mindre

Lokalvårdare

Hej, Just nu söker vi lokalvårdare/städare för trappstäd, kontorsstäd, hemstäd i Lund och Malmö. Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete. Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad. Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det vi söker just nu är timvikarier! Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan. Vi ser... Visa mer
Hej,
Just nu söker vi lokalvårdare/städare för trappstäd, kontorsstäd, hemstäd i Lund och Malmö.
Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete.
Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad.
Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Det vi söker just nu är timvikarier!
Tjänsterna kommer att tillsättas omgående.
Välkommen med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Lokalvårdare

Hej, Just nu söker vi lokalvårdare/städare för restaurangstäd i Malmö. Vi söker dig som vill ha ett rörligt, omväxlande och roligt arbete. Du bör som person vara flexibel, kund & servicefokuserad med ett leende på läpparna för att passa in i tjänsten. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det vi söker just nu är en timvikarie med stor chans till en fast tjänst. V... Visa mer
Hej,
Just nu söker vi lokalvårdare/städare för restaurangstäd i Malmö.
Vi söker dig som vill ha ett rörligt, omväxlande och roligt arbete.
Du bör som person vara flexibel, kund & servicefokuserad med ett leende på läpparna för att passa in i tjänsten.
Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Det vi söker just nu är en timvikarie med stor chans till en fast tjänst.
Varierande arbetstider inkl. helger.
Tjänsten kommer att tillsättas omgående.
Välkommen med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Utemiljöskötare/snöröjning

Hej, Vi söker personer som kan tänka sig arbeta extra och vid behov med snöröjning i vinter! Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete. Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad. Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det vi söker just nu är timvikarier. OBS. Tiderna är varierande! Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Välkommen... Visa mer
Hej,
Vi söker personer som kan tänka sig arbeta extra och vid behov med snöröjning i vinter!
Vi söker dig som vill ha ett rörligt och omväxlande arbete. Du bör vara flexibel, stresstålig och kund & servicefokuserad.
Viktigt är att kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Det vi söker just nu är timvikarier.
OBS. Tiderna är varierande!
Tjänsterna kommer att tillsättas omgående.
Välkommen med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra av dig Visa mindre

Fönsterputsare

Hej, Vi söker nu en ny kollega till vårt fönsterputs-team! Viktigt är att du är kvalitetsmedveten, serviceinriktad och har någon erfarenhet av fönsterputsning. Möjlighet till förlängning och med start omgående! Meriterande är om du har B körkort men inte ett krav. Välkommen in med ditt CV idag! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Hej,
Vi söker nu en ny kollega till vårt fönsterputs-team!
Viktigt är att du är kvalitetsmedveten, serviceinriktad och har någon erfarenhet av fönsterputsning.
Möjlighet till förlängning och med start omgående!
Meriterande är om du har B körkort men inte ett krav.
Välkommen in med ditt CV idag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare

Hej, Just nu söker vi lokalvårdare/städare i Malmö. Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken och städ/lokalvård. Det är viktigt att du är flexibel och kund/servicefokuserad. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du ska ha goda kunskaper i svenska alternativt engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten startar omgående. Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig! Öppen ... Visa mer
Hej,
Just nu söker vi lokalvårdare/städare i Malmö.
Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken och städ/lokalvård.
Det är viktigt att du är flexibel och kund/servicefokuserad.
Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Du ska ha goda kunskaper i svenska alternativt engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten startar omgående.
Välkommen med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra av dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Yttre skötsel

Hej, Vi söker nya kollegor! Vill du arbeta med härliga kollegor där du bidrar till att göra skillnad varje dag? Vi söker nu kvalitetsmedvetna, serviceinriktade kollegor till vårt härliga gäng som arbetar med yttre skötsel under grönsäsongen med möjlighet till förlängning och med start omgående! Meriterande är om du har B körkort men inte ett krav. Välkommen in med ditt CV idag! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar.... Visa mer
Hej,
Vi söker nya kollegor!
Vill du arbeta med härliga kollegor där du bidrar till att göra skillnad varje dag?
Vi söker nu kvalitetsmedvetna, serviceinriktade kollegor till vårt härliga gäng som arbetar med yttre skötsel under grönsäsongen med möjlighet till förlängning och med start omgående!
Meriterande är om du har B körkort men inte ett krav.
Välkommen in med ditt CV idag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Yttre skötsel

Hej, Vi söker nya kollegor! Vill du arbeta med härliga kollegor där du bidrar till att göra skillnad varje dag? Vi söker nu kvalitetsmedvetna, serviceinriktade kollegor till vårt härliga gäng som arbetar med yttre skötsel under grönsäsongen med möjlighet till förlängning. Meriterande är om du har B körkort men inte ett krav. Välkommen in med ditt CV idag! Visa mer
Hej,
Vi söker nya kollegor!
Vill du arbeta med härliga kollegor där du bidrar till att göra skillnad varje dag?
Vi söker nu kvalitetsmedvetna, serviceinriktade kollegor till vårt härliga gäng som arbetar med yttre skötsel under grönsäsongen med möjlighet till förlängning.
Meriterande är om du har B körkort men inte ett krav.
Välkommen in med ditt CV idag! Visa mindre

Städare/Lokalvårdare till Landskrona

Just nu söker vi lokalvårdare/städare i Landskrona. Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken och städ/lokalvård. Det är viktigt att du är flexibel och kund/servicefokuserad. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du ska ha goda kunskaper i svenska alternativt engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mer
Just nu söker vi lokalvårdare/städare i Landskrona.
Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken och städ/lokalvård.
Det är viktigt att du är flexibel och kund/servicefokuserad.
Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Du ska ha goda kunskaper i svenska alternativt engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Hemstäd/Trappstäd

Vi söker lokalvårdare/städare i Malmö. Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken och städ/lokalvård. Det är viktigt att du är flexibel och kund/servicefokuserad. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du ska ha goda kunskaper i svenska alternativt engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort är ett plus men inte ett krav. Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mer
Vi söker lokalvårdare/städare i Malmö.
Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken och städ/lokalvård.
Det är viktigt att du är flexibel och kund/servicefokuserad.
Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Du ska ha goda kunskaper i svenska alternativt engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Körkort är ett plus men inte ett krav.
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Just nu söker vi lokalvårdare/städare. Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken, städ/lokalvård eller hemstädning. Det är viktigt att du är flexibel och kund/servicefokuserad. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du ska ha goda kunskaper i svenska alternativt engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav. Visa mer
Just nu söker vi lokalvårdare/städare.
Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken, städ/lokalvård eller hemstädning. Det är viktigt att du är flexibel och kund/servicefokuserad.
Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Du ska ha goda kunskaper i svenska alternativt engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Körkort B är ett krav. Visa mindre