Lediga jobb som Personlig assistent i Malmö

Se lediga jobb som Personlig assistent i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Pratglada assistenter till kille i Tygelsjö sökes

Ansök    Jun 17    Humana AB    Personlig assistent
Nytt
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker nu en till två personliga assistenter som har lätt för att prata och syntolka åt ... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker nu en till två personliga assistenter som har lätt för att prata och syntolka åt en 19-årig kille i Tygelsjö. Killen bor tillsammans med sin familj i en villa och i hemmet finns också en mindre hund.

Till följd av sina funktionsvariationer har killen behov av hjälp att genomföra aktiviteter så som träning, bada och vara ute i naturen på sin fritid. Han behöver också hjälp med personlig omsorg och hygien, förflyttningar, samt stöd och hjälp i samband med måltider och kommunikation. Som assistent behöver du hjälpa killen att syntolka omvärlden då han är blind, därav är det viktigt att du har lätt för att prata och berätta om vad som sker i omgivningen för att killen ska hänga med i vad som sker. Killen har inget talat språk och som assistent behöver en också tolka vad killen vill eller vill förmedla. Innan du börjar arbeta själv med killen får du en ordentlig introduktion för att lära känna killen och lära dig hantera olika situationer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, trygg och lugn som person. Du ska ha lust och vilja att arbeta med en ungdom som har omfattande funktionsvariationer. Du är med fördel stark för att klara av att hjälpa killen vid förflyttningar och du har en positiv utstrålning. Liknande erfarenhet är bra men inte nödvändigt för uppdraget. Personlig lämplighet och interaktion med killen är däremot viktigt.

Vi erbjuder timanställning men för rätt person finns det möjlighet till schemarader på 75%.

Arbetstiderna varierar mellan morgon, dag och kväll, såväl på vardagar som på helgdagar. Vi erbjuder dig en arbetsplats i en härlig familj med varierande arbetsuppgifter. Tillsättning omgående enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Malmö

Ansök    Jun 17    Sydassistans AB    Personlig assistent
Nytt
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariationer i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så bra och rikt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Sydassistans följer kollektivavtal... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariationer i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så bra och rikt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.
Sydassistans följer kollektivavtal för personliga assistenter som tecknats av Fremia och Kommunal.
För att söka tjänsten vill vi att du skickar ditt CV och ett personligt brev.

Sydassistans söker personlig assistent till en 38-årig kvinna boendes i Malmö.
Vi söker dig som är lugn, flexibel, positiv och kan bidra till att göra vår uppdragsgivares
vardag meningsfull. Vi söker dig som kan arbeta både dagtid, kvällar, helger och vakna
nätter.
Uppdragsgivaren har på grund av sina funktionsnedsättningar behov av assistans dygnet
runt. Kvinnan har utvecklingsstörning, autism samt besväras av svårbehandlad epilepsi.
Kvinnan har inget verbalt språk och kommunicerar genom att visa och peka. Du behöver
därför hjälpa kvinnan att tolka och förstå i olika sammanhang.
Assistansen innebär att vara behjälplig i allt från intimhygien, vardagliga rutiner i hushållet
såsom städning, matlagning, inköp, följa med till läkarbesök, promenader eller liknande.
Du som söker tjänsten ska ha ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Som
personlig assistent måste du vara flexibel, eftersom arbetet betyder att du hjälper en
annan människa att leva sitt liv på sitt eget sätt. Vi vill att du är lyhörd, positiv och pålitlig.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med människor med autism samt
erfarenhet inom epilepsi. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till en tjej i Malmö! Vikariat

Ansök    Jun 15    Saki Assistans AB    Personlig assistent
Saki Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar Inflytande, Närhet, Flexibilitet och Förståelse arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Vi söker dig som är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. ... Visa mer
Saki Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar Inflytande, Närhet, Flexibilitet och Förståelse arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Vi söker dig som är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser möjligheter istället för problem.
Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem.
Saki Assistans söker kvinnlig vikarie till en tjej bosatt i Malmö som kan hoppa in och arbeta enstaka pass vid behov. Som assistent är du en avgörande förutsättning för att kundens liv, hälsa och vardag fungerar. Arbetsplatsen är kundens hem och utanför hemmet. Du assisterar kunden med de grundläggande behoven och i andra vardagliga sammanhang som tex allt från personlig hygien,i alla vardagliga situationer i hemmet/utomhus till promenader utomhus.. Du bör vara beredd att arbeta nära kunden och ge ett professionellt stöd i nära och stundtals intima situationer.
Vår kund söker personlig assistent där du kommer arbeta när ordinarie personal är sjuka, på semester eller lediga.
Arbetstiderna är förlagda på dygnets alla timmar.
Anställningen kan leda till fast tjänst.
Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent sökes till tjej i Klagshamn

Jag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 23 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går pådaglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att to... Visa mer
Jag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 23 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går pådaglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att tolka. Hjälpbehovet är allt från personlig hygien, på och avklädning till och att få stöttning i allt i min vardag och på helg. Jag förflyttar mig med hjälp av ditt stöd dvs inga lyft. Jag bor med min familj; föräldrar och tonårssyskon. Passen är förlagda dagtid (07.00-18.00) måndagar, onsdagarvarje vecka samt varannan torsdag. Arbetstiderna är även förlagda på helger.
Vem är du?Du som söker bör vara en pigg och glad person med hjärtat på rätt ställe, ansvarstagande och självgående men som ändå kan smälta in i min familj. Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv. Du är lyhörd för mina behov, har en stor social förmåga samt har nära till skratt & bus. Du kan svenska flytande både i tal och skrift. Du bör vara rökfri. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Då jag är allergisk kan du inte ha pälsdjur.
Meriterande är om du har körkort, tillgång till egen bil och erfarenhet av arbete som personlig assistent.
Krav är att du är rökfri och du kan inte ha pälsdjur då jag är allergisk.

Omfattning: Deltid, ca 80% samt extra vid behov.Tillträde:Omgående.Är du den jag söker? Tveka inte, sök tjänsten! Jag ser fram emot att få träffa dig. Jag behöver även vikarier som kan hoppa in vid sjukdom, semester och andra ledigheter.


RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Personlig assistent sökes i Klagshamn

Vi söker nu en personlig assistent som kan börja arbeta i mitten av augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicera... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent som kan börja arbeta i mitten av augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att tolka. Hjälpbehovet är allt från personlig hygien, på och avklädning till och att få stöttning i allt i min vardag och på helg. Jag förflyttar mig med hjälp av ditt stöd dvs inga lyft. Jag bor med min familj; föräldrar och tonårssyskon.
ArbetstiderPassenär förlagda dagtid 07.00-18.00 samt 8:30-16:30. Du arbetar ena veckan måndag, onsdag, fredag samt lördag. Andra veckan arbetar du måndag, onsdag och söndag.Under helgen är arbetstiderna 8:30-16.00.
Vem är du?Du som söker bör vara en pigg och glad person med hjärtat på rätt ställe, ansvarstagande och självgående men som ändå kan smälta in i min familj. Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv. Du är lyhörd för mina behov, har en stor social förmåga samt har nära till skratt & bus. Du kan svenska flytande både i tal och skrift. Du bör vara rökfri. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Då jag är allergisk kan du inte ha pälsdjur.
Meriterande är om du har körkort, tillgång till egen bil och erfarenhet av arbete som personlig assistent.
Krav är att du är rökfri och du kan inte ha pälsdjur då jag är allergisk.

Omfattning:Ca80% tillsvidaretjänstTillträde:AugustiÄr du den jag söker? Tveka inte, sök tjänsten! Jag ser fram emot att få träffa dig.
Rekryteringsprocessen
Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Personal med energi och ansvarskänsla sökes

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

13-åriga Malmösystrar söker lekfulla och ansvarstagande assistenter - halvtid eller helgtjänst


Kan du se dig själv i en livlig rullstolsdans i vardagsrummet? Hoppa högt på en pilatesboll tillsammans med en 13-åring?


Då kan jobbet hos våra tvillingtjejer vara helt rätt för dig! Tjejerna är olika i både intressen och personlighet. Gemensamt för dem är att de är livfulla och älskar skoj, bus, fart och fläkt.

Bland tjejernas övriga intressen finns böcker och musik, men också bad och utflykter – ibland med hela familjen, ibland bara med assistent.


Barnen bor med föräldrar och småsyskon i en villa i Malmö. Som assistent har du en betydelsefull roll för hela familjen, men du jobbar bara med 13-åringarna (och då bara en i taget). En uppskattad sak bland våra assistenter är att du oftast har en kollega du jobbar samtidigt med.

För att trivas hos oss behöver du klara av att befinna dig i en stor, annorlunda och ”stimmig” familjs hemmiljö, samt känna dig fysiskt rustad för vissa lyft.


Du måste inte ha någon medicinsk bakgrund. Däremot behöver du ha någon typ av erfarenhet av barn, stora eller små. Det allra viktigaste för att passa hos oss är att du är lekfull och initiativrik samtidigt som du är lyhörd för tjejernas behov och önskningar. Du ska som personlig assistent hjälpa tjejerna att uppleva glädje, samhörighet och bidra till att de har ett aktivt liv. Du ska se möjligheterna bortom fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar, och hjälpa till att lyfta fram och stärka deras förmågor.

 

Tjänstgöringsgrad och arbetstider

Arbetstiden är förlagd till hela dagar helger och lov. Passen är då 6 till 9 timmar långa. På vardagar går tjejerna i skolan och då finns det arbetspass tidiga morgnar samt eftermiddag/kväll kl 16-20.

Vi söker assistenter till en mindre tjänst med främst helgarbete, samt en tjänst på cirka halvtid där alla typer av pass ingår i schemat – helg, morgon samt eftermiddag/kväll. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till kunder i Malmö och Arlöv

Vi söker nu för två av våra kunders räkning sommarvikarier som vill arbeta och en givande sommar i Malmö och Arlöv. Efter sommaren kan det vara aktuellt med förlängning och möjlighet till fast schemarad finns.    I Malmö, Bunkeflostrand, söker en charmig kille i 20-årsåldern en personlig assistent som är mogen, påhittig och behärskar det svenska språket. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi och sondmatning är del fördelaktigt men inte ett krav för att bl... Visa mer
Vi söker nu för två av våra kunders räkning sommarvikarier som vill arbeta och en givande sommar i Malmö och Arlöv. Efter sommaren kan det vara aktuellt med förlängning och möjlighet till fast schemarad finns. 
 
I Malmö, Bunkeflostrand, söker en charmig kille i 20-årsåldern en personlig assistent som är mogen, påhittig och behärskar det svenska språket. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi och sondmatning är del fördelaktigt men inte ett krav för att bli aktuell för tjänsten. Arbetstiderna är under dagtid måndag till söndag under ojämna veckor.
 
I Arlöv söker en kille i 20-årsåldern med mycket humor personliga assistenter som önskar jobba längre pass. Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av tracheostomi, sondmatning och RIK men det är inte ett krav för att bli aktuell för tjänsten. Du har nära till skratt, bra behärskning av det svenska språket och samarbetar väl med dina kollegor. Dubbelassistans bedrivs under alla dygnets timmar.  
 
Vi sätter stort värde på personkemi samt en hög arbetsmoral. Monument Assistans erbjuder gedigen introduktion och utbildning på plats. Tunga lyft med hjälpmedel och omvårdnadsarbete förekommer på båda arbetsplatserna. Det finns stor möjlighet att kombinera arbete hos de båda kunderna. Rekrytering sker löpande och du som söker tjänsten är tillgänglig omgående. 
 
Välkommen att kontakta Monument Assistans om du har frågor om tjänsten!


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personlig assistent sökes i Klagshamn

Vi söker nu en personlig assistent som kan börja arbeta i mitten av augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicera... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent som kan börja arbeta i mitten av augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att tolka. Hjälpbehovet är allt från personlig hygien, på och avklädning till och att få stöttning i allt i min vardag och på helg. Jag förflyttar mig med hjälp av ditt stöd dvs inga lyft. Jag bor med min familj; föräldrar och tonårssyskon.
ArbetstiderPassenär förlagda dagtid 07.00-18.00 samt 8:30-16:30. Du arbetar ena veckan måndag, onsdag, fredag samt lördag. Andra veckan arbetar du måndag, onsdag och söndag.Under helgen är arbetstiderna 8:30-16.00.
Vem är du?Du som söker bör vara en pigg och glad person med hjärtat på rätt ställe, ansvarstagande och självgående men som ändå kan smälta in i min familj. Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv. Du är lyhörd för mina behov, har en stor social förmåga samt har nära till skratt & bus. Du kan svenska flytande både i tal och skrift. Du bör vara rökfri. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Då jag är allergisk kan du inte ha pälsdjur.
Meriterande är om du har körkort, tillgång till egen bil och erfarenhet av arbete som personlig assistent.
Krav är att du är rökfri och du kan inte ha pälsdjur då jag är allergisk.

Omfattning:Ca80% fast tjänstTillträde:AugustiÄr du den jag söker? Tveka inte, sök tjänsten! Jag ser fram emot att få träffa dig.
Rekryteringsprocessen
Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Personlig assistent sökes i Malmö

Vad innebär tjänsten? Vi söker nu en personlig assistent till en man i 45 års ålder som är bosatt i Malmö. Han sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Arbetsuppgifterna är många och varierande men innefattar bland annat följande, dagliga rutiner, tunga lyft, personlig hygien, måltider, på- och avklädning. Kommunikationen sker via tecken, sms eller enstaka ord. Då det sker en del förflyttningar så är det bra ifall du är fysiskt stark o... Visa mer
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en personlig assistent till en man i 45 års ålder som är bosatt i Malmö. Han sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Arbetsuppgifterna är många och varierande men innefattar bland annat följande, dagliga rutiner, tunga lyft, personlig hygien, måltider, på- och avklädning. Kommunikationen sker via tecken, sms eller enstaka ord. Då det sker en del förflyttningar så är det bra ifall du är fysiskt stark och klarar av detta. Han tycker om att shoppa, fika, vara ute och träffa vänner och familj, så det är med fördel att du uppskattar att följa med på olika typer av aktiviteter.
Tjänsten är extra vid behov och fördelat på dag, kväll och helger. Nätter kan förekomma (sovande jour).Arbetstiderna ser ut följande: 08.00 - 18.00 främst på helger, det kan även förekomma att man arbetar nätter 18.00 - 08.00 därav är det viktigt att man är positiv till att arbeta alla tider om dygnet.
Om dig -
Som personlig assistent ser vi gärna att du är samarbetsvillig, trygg i dig själv, tålig, lyhörd, ansvarstagande, flexibel och en bra lagspelare. Viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.
Meriterande är om du har god fysisk då tunga lyft förekommer.
Krav är att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg. Du ska kunna behärska svenska språket väl både i tal och skrift men kan du även spanska är detta ett stort plus!

Omfattning: Extra vid behov.Tillträde: Enligt överenskommelse.RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Vi söker nu assistenter till kvinna i Sösdala

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

 

Är det dig vi söker till vår kund i Sösdala?

Vår kund Bor med sin man och två barn och en katt.

En kvinna med mycket humor, som vill ha ordning i hemmet och behöver hjälp och stöd i det mesta. 

vad krävs då av dig? förutom ett hjärta av guld och humor så är det lojalitet, arbetsmoral och god sammarbetsvilja. erfarenhet av MS är en merit

Arbetspassen är heldagar Visa mindre

Kvinna i Veberöd söker assistenter

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker dig som har "hjärtat på rätt plats" och brinner för att hjälpa andra människor till att leva ett så självständigt, meningsfullt liv som möjligt.

Kvinnan vi söker personliga assistenter till är boende utanför Veberöd. Hos denna kvinna är det viktigt att du som söker inte är rädd för hundar då kvinnan har flera hundar i sitt hem.

En fördel är om du som söker tycker om att vistas utomhus i naturen samt att du är rökfri.

Har du tidigare arbetat med människor är det ett plus, i övrigt önskar vi att du är lyhörd, ödmjuk samt har humor! Vi prioriterar att personkemin stämmer överens mellan assistenterna och kunderna för uppdraget.

Vill du veta mer och känner att detta kan vara något för dig tveka inte på att höra av dig till oss. Visa mindre

Personlig assistent till ungdomlig man i Malmö

Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se ____________________________________________________________________________________ Albatross Personlig Assistans AB söker en personlig assistent till en rullstolsburen, social, pigg och glad kille i 35-års åldern. Mannen har en ett medfött handikapp som utveckl... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se
____________________________________________________________________________________
Albatross Personlig Assistans AB söker en personlig assistent till en rullstolsburen, social, pigg och glad kille i 35-års åldern. Mannen har en ett medfött handikapp som utvecklingsstörning och rörelsehinder. Han behöver hjälp med allt i hans dagliga liv. Han pratar gärna, men har ett begränsat verbalt tal. Annars kommunicerar han väl via kroppsspråk och ögonkontakt. Han går på daglig verksamhet om dagarna och hans intressen är att gå på olika sorters musikarrangemang, bio m.m. Mannen behöver hjälp på daglig verksamhet, i sin vardag samt på fritidsaktiviteter.
Mannen har dygnet runt assistans med sovande jour. Tjänsten är ett vikariat på 1,5 år och tjänstgöringsgraden är på ca 71% och arbetet är förlagt under dygnets alla timmar med start under augusti.
Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande. Du bör vara påhittig, självständig, flexibel och samtidigt kunna arbeta i team.
Dina ansökningshandlingar läses av personal på Albatross Personlig Assistans AB samt av brukarens anhöriga. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista publiceringsdatum och då tar vi bort annonsen. Visa mindre

26-årig tjej i Malmö söker personlig assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt.

Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela min vardag. Det innebär allt från att hjälpa mig sköta mitt hem, lösa problem med mina hjälpmedel, träna mig och hålla ordning på alla möten och aktiviteter jag behöver gå på.

I mitt hem är det ordning och reda som råder, vilket innebär att du måste tycka om struktur och vara duktig på att följa rutiner och dokumentera. Därför måste dina språkkunskaper i svenska vara goda.

Jag behöver stöd i min kommunikation med andra vilket innebär att du måste vara lyhörd och kunna tolka det jag vill och kunna förmedla information.

Det förekommer en del lyft och träning på golvet så du behöver ha god fysik. Jag bor i egen lägenhet och behöver därför också hjälp med städning, tvätt, handla och laga mat. Du ska kunna företräda mina intressen i min dagliga verksamhet och i sjukvården.

På fritiden badar jag och därför kan du inte vara allergisk mot klor.

Då jag saknar verbalt språk är samspelet mellan oss extra viktigt. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent eller utbildning inom området med flerfunktionshinder så är det meriterande.

Både tidigare arbete och utbildning ska kunna verifieras. Avgörande för anställning är personliga kvalifikationer och lämplighet.

Arbetstiden är fördelat på både dag, eftermiddag/natt och helg. Du bör också kunna hoppa in som vikarie vid sjukdom, semester och annan ledighet.

Arbetstid: Timanställning med fasta pass en helg/månad, samt extra vid behov. Tillträde till tjänsten startar med betald introduktion omgående liksom fortbildning och friskvård. Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal.

Annonsens ID nummer: 23682

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Klagshamn

Vi söker nu en personlig assistent som kan börja arbeta i mitten av augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicera... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent som kan börja arbeta i mitten av augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att tolka. Hjälpbehovet är allt från personlig hygien, på och avklädning till och att få stöttning i allt i min vardag och på helg. Jag förflyttar mig med hjälp av ditt stöd dvs inga lyft. Jag bor med min familj; föräldrar och tonårssyskon.
ArbetstiderPassenär förlagda dagtid 07.00-18.00 samt 8:30-16:30. Du arbetar ena veckan måndag, onsdag, fredag samt lördag. Andra veckan arbetar du måndag, onsdag och söndag.Under helgen är arbetstiderna 8:30-16.00.
Vem är du?Du som söker bör vara en pigg och glad person med hjärtat på rätt ställe, ansvarstagande och självgående men som ändå kan smälta in i min familj. Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv. Du är lyhörd för mina behov, har en stor social förmåga samt har nära till skratt & bus. Du kan svenska flytande både i tal och skrift. Du bör vara rökfri. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Då jag är allergisk kan du inte ha pälsdjur.
Meriterande är om du har körkort, tillgång till egen bil och erfarenhet av arbete som personlig assistent.
Krav är att du är rökfri och du kan inte ha pälsdjur då jag är allergisk.

Omfattning:Ca80% fast tjänstTillträde:AugustiÄr du den jag söker? Tveka inte, sök tjänsten! Jag ser fram emot att få träffa dig.
Rekryteringsprocessen
Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Personlig assistent, Malmö

Vi söker dig som önskar arbeta som personlig assistent till en 17-årig tjej som bor tillsammans med sin mamma i en lägenhet i Malmö. Tjejen är i behov av stöd med all daglig livsföring samt med kommunikation, aktivering, stöttning och motivering. Den finns rutiner avseende toalettbesök och blöjbyte. Tjejen har fysisk och mental funktionsvariation samt diagnos autism. Hon använder rullstol och behöver hjälp med samtliga förflyttningar, hon kan gå kortare st... Visa mer
Vi söker dig som önskar arbeta som personlig assistent till en 17-årig tjej som bor tillsammans med sin mamma i en lägenhet i Malmö. Tjejen är i behov av stöd med all daglig livsföring samt med kommunikation, aktivering, stöttning och motivering. Den finns rutiner avseende toalettbesök och blöjbyte. Tjejen har fysisk och mental funktionsvariation samt diagnos autism. Hon använder rullstol och behöver hjälp med samtliga förflyttningar, hon kan gå kortare sträckor med levande stöd. Som kommunikationshjälpmedel används AKK och TAKK. Hon kommunicerar med sina olika ljud och det krävs att man är uppmärksam och har stor lyhördhet. Det är önskvärt att du som söker har erfarenhet av att arbeta med människor med diagnos autism, tydliggörande pedagogik samt AKK och TAKK.
Tjejen gillar sällskap, musik, bildböcker, natur och djur. Hon är vanligtvis glad och har sina stunder under dagen då hon är i behov av vila. Det är viktigt för henne att känna sig trygg och lyssnad på. Ibland kan hon fastna i sina ticks och ljud och kan bli väldigt orolig om hon inte känner sig förstådd.
Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Egenskaper som värdesätts för denna tjänst är närvaro, lugn, empati samt att du är bra på att samarbeta. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande.
Tjänsten innebär inhopp vid behov med goda möjligheter till fasta tider på schema. På vardagar är arbetstiderna förlagda eftermiddag/kväll och natt med sovande jour. Helger och lediga dagar är arbetstiderna förlagda hela dygnet med sovande jour. Som tjejens personliga assistent ledsagar man henne till och från skolan, man arbetar inte under skoltid.
Vänligen ange referensnummer när du söker tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sundholmen Personlig Assistans är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Visa mindre

Personlig assistent vaken natt till kille i Malmö

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande.... Visa mer
Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på vivida.se och följ oss på facebook.com/vividaassistans och instagram.com/vivida.se.


Det här erbjuder vi dig - Om jobbet
Vår kund, en pojke som bor med familj i centrala Malmö söker nu assistenter för arbete 75-100%. Han behöver hjälp med övervakning, hygien, omvårdnad, förflyttningar, sjukgymnastik och stimulans. Du kommer att arbeta i hans hem i Malmö och finnas med i personens vardag. Hjälpmedel får du en genomgång kring under introduktionen, men har du tidigare erfarenhet är det alltid ett plus.
Som person bör du vara lyhörd, stabil, stark, glad, positiv, och ha förmåga att ta egna initiativ.
Du ska vara en positiv och rak person som är trygg och har viljan att göra ett bra jobb. Vi önskar vidare att du har ett stort intresse av människor, språk, friskvård samt förmåga att arbeta vaken natt. Det är ett krav att du tidigare arbetat i någons annans hem, men det viktigaste är förstås din personlighet. Att du är rökfri är ett önskemål.
Krav för tjänsten
Arbetstiden är förlagd vaken natt. Arbete på både helg och vardag förekommer.
Ansökan och tillträde
Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande. Märk ansökan med referens: ”PA-PAK-MALMÖ”. Du ansöker via e-post skriv då referensen i ämnes raden. Sista ansökningsdag 20240630 Tillträde omgående löpande urval kommer att ske.
Ansökan till tjänsten skickar du via mail till: [email protected]
(Utdrag ur belastningsregistret)
På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag för du via denna länk: http://www.polisen.se/Service/Registerutdrag/
Registerutdraget du ska använda heter; LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Nu söker vi personliga assistenter, ledsagare, kontaktpersoner och avlös...

Är du en person som vill tillgodose en annan människas liv med särskilda insatser? Då kan du vara precis den som vi på Nordström Assistans söker! Vi söker ständigt efter nya personliga assistenter, ledsagare, avlösare och kontaktpersoner. Vi har tjänster med både olika stora tjänstgöringsgrader och arbetstider bland annat dag, kvällar, nätter, dygn och helger. Personlig Assistent - Alla våra kunder är unika och har olika behov som behövs tillgodoses med ... Visa mer
Är du en person som vill tillgodose en annan människas liv med särskilda insatser? Då kan du vara precis den som vi på Nordström Assistans söker!
Vi söker ständigt efter nya personliga assistenter, ledsagare, avlösare och kontaktpersoner. Vi har tjänster med både olika stora tjänstgöringsgrader och arbetstider bland annat dag, kvällar, nätter, dygn och helger.
Personlig Assistent - Alla våra kunder är unika och har olika behov som behövs tillgodoses med särskilda insatser. Arbetsuppgifter kan därav variera men kan till exempel vara att hjälpa till med dagliga rutiner, personlig hygien, av-och påklädning samt måltider.
Ledsagare - Att arbeta som ledsagare innebär att vara ett stöd i kundens vardagliga aktiviteter. Din uppgift kan till exempel vara att gå på bio, fika eller gå och träna med kunden.
Avlösare - Att arbeta som avlösare innebär att avlasta föräldrarna i hemmet så de har möjlighet att gå på till exempel föräldramöten, umgås med annat syskon eller gå på egen aktivitet.
Kontaktperson - Att vara en kontaktperson innebär att underlätta för den enskilde att leva ett självständigt liv genom att minska social isolering, ge hjälp till att kunna delta i fritidsaktiviteter samt ge råd i vardagssituationer. Vid anställning som kontaktperson utbetalas ett fast arvode från kommunen.

Om dig -
Vi ser gärna att du är en person som drivs av att arbeta med andra människor och som är empatisk, flexibel, lyhörd, ansvarstagande, samarbetsvillig och en bra lagspelare.
Låter detta intressant för dig?Varmt välkommen med din ansökan för en chans till en intervju!RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Hästvan i Allerum

Du ska vara hästvan tjej/kvinna som kan hjälpa kunden i stallet och med ridningen ett par dagar i veckan - dressyrinriktad pararyttare. Inneha B-körkort och vid behov kunna köra manuell bil. Behärska svenska språket tull fullo i både tal och skrift. Pigg, glad och frisk, kunna ta egna initiativ men även följa de rutiner som finns, du jobbar ensam men kunna samarbeta väl med dina kollegor, gärna ha erfarenhet av EP. Kunden bor i litet hus så förutom personl... Visa mer
Du ska vara hästvan tjej/kvinna som kan hjälpa kunden i stallet och med ridningen ett par dagar i veckan - dressyrinriktad pararyttare. Inneha B-körkort och vid behov kunna köra manuell bil. Behärska svenska språket tull fullo i både tal och skrift. Pigg, glad och frisk, kunna ta egna initiativ men även följa de rutiner som finns, du jobbar ensam men kunna samarbeta väl med dina kollegor, gärna ha erfarenhet av EP. Kunden bor i litet hus så förutom personlig omvårdnad och medfölja till olika aktiviteter/vårdinrättningar ingår även allt som behövs göras i ett hem i dina arbetsuppgifter. Du behöver också ha förmågan att motivera, hjälpa till att prioritera och ibland styra upp dagen.
Vi uppskattar flexibilitet och att man inom gruppen gemensamt löser planerade och oplanerade vakanser.
Arbetet är hos ung rullstolsburen tjej och lift finns.
Små hundar finns i hemmet.
Tjänsten är på ca 50%, arbetstiderna är i dagsläget förlagda till måndag-fredag samt söndag 08.30-16.30.
Rekrytering sker löpande, personkemin är viktigast, arbetet lär du dig genom att gå bredvid van personal.
Välkommen med din ansökan, bifoga CV, PB samt aktuella referenser. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till kvinna i Falsterbo

Ansök    Jun 7    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Sydassistans AB söker personlig assistenter till kvinna i Falsterbo. Vår u... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.

Sydassistans AB söker personlig assistenter till kvinna i Falsterbo.
Vår uppdragsgivare är förlamad och behöver dubbelassistans under sin vakna tid. Hon har ett stort trädgårdsintresse, tycker om att lösa korsord, resa och tillbringa tid med sin man och hund.
Assistansen innebär att vara behjälplig i allt från intimhygien, vardagliga rutiner i hushållet och annat som kan uppkomma. Det är önskvärt att sökande har vårdutbildning.

Du som söker ska vara rökfri och bör inte vara allergisk mot pälsdjur och pollen. Det är viktigt att du är flexibel, ansvarsfull och öppen. Det ingår enstaka tyngre moment i arbetet och du bör därför inte själv ha några fysiska hinder för detta. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Resor förekommer i arbetet. Personlig lämplighet är helt avgörande. Körkort är ett krav då uppdragsgivaren har egen bil som man kör.
Arbetstiderna är kl. 7.30-16, 7.30-20, kl. 16-23, 20-07.30 och 22-07.30. Vi söker både timanställda och en deltidsanställd.

Det finns goda möjligheter att åka kollektivt till arbetet från Malmö.

Endast ansökningar med CV och Personligt brev behandlas. Urval sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Klagshamn

Vi söker nu en personlig assistent som vill börja arbeta i augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en ... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent som vill börja arbeta i augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att tolka. Hjälpbehovet är allt från personlig hygien, på och avklädning till och att få stöttning i allt i min vardag och på helg. Jag förflyttar mig med hjälp av ditt stöd dvs inga lyft. Jag bor med min familj; föräldrar och tonårssyskon. Passen är förlagda dagtid (07.00-18.00) måndagar, onsdagar varje vecka samt varannan torsdag. Arbetstiderna är även förlagda på helger.
Vem är du?Du som söker bör vara en pigg och glad person med hjärtat på rätt ställe, ansvarstagande och självgående men som ändå kan smälta in i min familj. Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv. Du är lyhörd för mina behov, har en stor social förmåga samt har nära till skratt & bus. Du kan svenska flytande både i tal och skrift. Du bör vara rökfri. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Då jag är allergisk kan du inte ha pälsdjur.
Meriterande är om du har körkort, tillgång till egen bil och erfarenhet av arbete som personlig assistent.
Krav är att du är rökfri och du kan inte ha pälsdjur då jag är allergisk.

Omfattning: Deltid, ca 80% samt extra vid behov.Tillträde:AugustiÄr du den jag söker? Tveka inte, sök tjänsten! Jag ser fram emot att få träffa dig. Jag behöver även vikarier som kan hoppa in vid sjukdom, semester och andra ledigheter.
Rekryteringsprocessen
Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

26-årig tjej i Malmö söker personlig assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt.

Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela min vardag. Det innebär allt från att hjälpa mig sköta mitt hem, lösa problem med mina hjälpmedel, träna mig och hålla ordning på alla möten och aktiviteter jag behöver gå på.

I mitt hem är det ordning och reda som råder, vilket innebär att du måste tycka om struktur och vara duktig på att följa rutiner och dokumentera. Därför måste dina språkkunskaper i svenska vara goda.

Jag behöver stöd i min kommunikation med andra vilket innebär att du måste vara lyhörd och kunna tolka det jag vill och kunna förmedla information.

Det förekommer en del lyft och träning på golvet så du behöver ha god fysik. Jag bor i egen lägenhet och behöver därför också hjälp med städning, tvätt, handla och laga mat. Du ska kunna företräda mina intressen i min dagliga verksamhet och i sjukvården.

På fritiden badar jag och därför kan du inte vara allergisk mot klor.

Då jag saknar verbalt språk är samspelet mellan oss extra viktigt. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent eller utbildning inom området med flerfunktionshinder så är det meriterande.

Både tidigare arbete och utbildning ska kunna verifieras. Avgörande för anställning är personliga kvalifikationer och lämplighet.

Arbetstiden är fördelat på både dag, eftermiddag/natt och helg. Du bör också kunna hoppa in som vikarie vid sjukdom, semester och annan ledighet.

Arbetstid: Timanställning med fasta pass en helg/månad, samt extra vid behov. Tillträde till tjänsten startar med betald introduktion omgående liksom fortbildning och friskvård. Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal.

Annonsens ID nummer: 23682

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Vår kvinnliga kund i Skillinge söker assistenter

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vill du vara en del av en unik och trevlig arbetsmiljö? Vi söker nu en personlig assistent för en varmhjärtad kund med mycket humor som är bosatt i underbara Skillinge. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav. Har du en stor portion humor och är ordningsam, kan detta vara den perfekta möjligheten för dig!

Arbetsuppgifter:


• Personlig omvårdnad och hygienassistent
• Följa med på utflykter och aktiviteter
• Underlätta vid möten och ärenden
• Hjälp med måltider och kosthållning
• Skapa en positiv och trivsam atmosfär

Kvalifikationer:


• Körkort och tillgång till egen bil
• Erfarenhet av personlig assistans är meriterande
• Positiv attityd och en stor portion humor
• Ordningssam och noggrann i ditt arbete
• Flexibilitet och anpassningsförmåga

Vi erbjuder:


• En givande och meningsfull arbetsmiljö
• Arbete i en positiv och stöttande atmosfär
• Möjlighet att skapa verklig skillnad i vardagen för en varmhjärtad individ

Arbetstid: Tjänsten är på deltid med varierande arbetsdagar. Arbetstiderna kommer överenskommas med hänsyn till både assistentens och kundens behov.

Ansökan: Skicka ditt CV och ett personligt brev där du delar med dig av din personlighet och varför du är lämplig för rollen. 

Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och varmhjärtad personlig assistent till vårt team för att skapa positiva och meningsfulla stunder i vår kunds vardag.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes i Klagshamn

Vi söker nu en personlig assistent som vill börja arbeta i augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en ... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent som vill börja arbeta i augusti.Om vår kundJag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 24 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går på daglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att tolka. Hjälpbehovet är allt från personlig hygien, på och avklädning till och att få stöttning i allt i min vardag och på helg. Jag förflyttar mig med hjälp av ditt stöd dvs inga lyft. Jag bor med min familj; föräldrar och tonårssyskon. Passen är förlagda dagtid (07.00-18.00) måndagar, onsdagar varje vecka samt varannan torsdag. Arbetstiderna är även förlagda på helger.
Vem är du?Du som söker bör vara en pigg och glad person med hjärtat på rätt ställe, ansvarstagande och självgående men som ändå kan smälta in i min familj. Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv. Du är lyhörd för mina behov, har en stor social förmåga samt har nära till skratt & bus. Du kan svenska flytande både i tal och skrift. Du bör vara rökfri. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Då jag är allergisk kan du inte ha pälsdjur.
Meriterande är om du har körkort, tillgång till egen bil och erfarenhet av arbete som personlig assistent.
Krav är att du är rökfri och du kan inte ha pälsdjur då jag är allergisk.

Omfattning: Deltid, ca 80% samt extra vid behov.Tillträde:AugustiÄr du den jag söker? Tveka inte, sök tjänsten! Jag ser fram emot att få träffa dig. Jag behöver även vikarier som kan hoppa in vid sjukdom, semester och andra ledigheter.
Rekryteringsprocessen
Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Särnmark söker personliga assistenter i Malmö med omnejd

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker nu personliga assistenter till kunder som bor i Malmö med omnejd

Om jobbet som personlig assistent 

Som personlig assistent arbetar du nära en person med funktionsnedsättning i dennes dagliga liv. Du assisterar och stöttar personen både i vardagen och på fritiden. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och dina arbetsuppgifter innebär övergripande att du assisterar kunden så att kunden får förutsättningar att leva det liv som hen önskar.

Arbetsuppgifter 

Dina arbetsuppgifter beror på kundens behov och livsstil. De kan innebära allt ifrån personlig hygien, assistans vid förflyttningar, hushållarbete, matlagning till att assistera kunden på jobbet eller vid aktiviteter utanför hemmet. 

Vi söker dig som: 

Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. På Särnmark får du alltid introduktion hos kunden samt tillgång till utbildning  om rollen som personlig assistent.

Om anställningen 

Vi söker både personal för schemarader med anställningsform För viss tid så länge assistansuppdraget varar och timvikarier, löneformen är timlön. Arbestiderna varierar utifrån kundens behov: dag, kväll, natt (aktiv samt jour), vardag som helg. 

Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal Personlig assistans, Vårdföretagarna - Kommunal.

Så här ansöker du

Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" längst ned till höger på sidan och svara på ett antal urvalsfrågor. Du ska även bifoga ditt CV. Du behöver inte bifoga något personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Assistent 75% + timvikarie

Ansök    Jun 2    Eriksson, Mattias    Personlig assistent
Assistans till en 48-årig man med vanligt förekommande arbetsuppgifter i vardagen som ledsagning, påklädning, matlagning, förflyttningar, hygien, träning och städ mm. Arbetet är fördelat på två 12 timmars skift dygnet runt med vaken natt från kl 7-19 respektive kl 19-7. Tjänsten på 75% är på en egen schemarad från och med nu och framåt. Arbetet är varierat med lugna dagar i hemmet och andra dagar med aktiviteter. Det förekommer även resor i arbetet, en del... Visa mer
Assistans till en 48-årig man med vanligt förekommande arbetsuppgifter i vardagen som ledsagning, påklädning, matlagning, förflyttningar, hygien, träning och städ mm.
Arbetet är fördelat på två 12 timmars skift dygnet runt med vaken natt från kl 7-19 respektive kl 19-7.
Tjänsten på 75% är på en egen schemarad från och med nu och framåt.
Arbetet är varierat med lugna dagar i hemmet och andra dagar med aktiviteter.
Det förekommer även resor i arbetet, en del tunga lyft och fysiskt krävande arbetsmoment emellanåt.
Tillgång till eget rum och arbetet kan kombineras med exempelvis studier på distans som inte kräver obligatorisk närvaro.
Timvikariat är från nu och framåt
Som timvikarie kommer du att erbjudas arbetspass med både lång och kort framförhållning.
Erfarenhet som personlig assistent är en fördel men inte ett krav.
Vill du känna att du gör ett arbete som gör skillnad och betyder något så är det här något för dig.
Lämna gärna referenser. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du berättar mer om dig själv.
Fungerar samarbetet bra som timvikarie så finns det chans till en fast anställning med en egen schemarad längre fram Visa mindre

Extra arbete som personlig assistent i Malmö

Ansök    Jun 3    Forenede Care AB    Personlig assistent
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet. Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden... Visa mer
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om.
Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang.
Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor.
Jag söker fler personliga assistenter
Jag är en gay man på 56 år och bor i Malmö Har arbetat inom hälsa och sjukvården och arbetsförmedlingen. Jag har en neuromuskulär sjukdom och behöver hjälp med det mesta i vardagen, förutom kommunikation. Jag är alltid kopplad till en andningsventilator och trakeostomi.
Alla förflyttningar sker med lift. Allt från upptagning på morgonen till förflyttningar mellan rullstolar.
Arbetet består av att hjälpa mig med allt möjligt för att underlätta min vardag. Du hjälper exempelvis till med personlig hygien, påklädning, matning, trakeostomi. Du och jag sköter om hemmet.
Utanför hemmet träffar jag främst vänner och familj, handlar, teater, går på Mff matcher. Vi tar promenader etc. när vädret tillåter. Tycker om att läsa böcker, är samhällsintresserad och har en humanistisk syn på livet och samhället.
Vad jag önskar av dig är att du gärna har körkort.. Du ska ha lätt att lära arbetsmetoder, rutiner, vara flexibel och ha förmåga att smälta in med mig i mitt hem.. Det förekommer fysiskt tunga moment men ju mer rutiner man lär sig ju mindre blir belastningen.
Jag har assistenter hos mig dygnet runt, jag har idag 7 assistenter i åldersspannet 20-40 ca och både killar och tjejer. Ni jobbar både singel och dubbel. För mig är inte vårderfarenhet ett måste men ett intresse för jobbet som assistent bör du ha. Det finns idag timanställning och man är schemalagd 24x7. Perfekt jobb för student, pensionär utfyllnad av annat jobb och ålder 20 och uppåt. Man går bredvid tills du och jag känner det funkar utbildning kringtrakeostomi sker hos mig. Jag nyttjar mig av HSA, Hela Sveriges assistans som assistansanordnare och fungerar själv som arbetsledare för de som jobbar hos mig. Övriga krav
Körkort
Ansökan
[email protected]
eller via länk.
Rollen som personlig assistent
Som personlig assistent företräder du Hela Sveriges Assistans.
I rollen som personlig assistent kommer du att göra en webbutbildning om hur det är att arbeta som personlig assistent.
Du ska tillsammans med kunden och dina kollegor verka för god kvalitet samt följa företagets värderingar och policys.
Som personlig assistent ansvarar du för att ta del av information som huvudkontoret skickar ut, samt vid behov söka information som finns tillgänglig på hemsidan. I övriga frågor vänder du dig till din arbetsledare eller huvudkontoret.
I din roll som personlig assistent ingår att: alltid ha kunden i fokus.
vara uppdaterad om genomförandeplanen som kan ges muntligen av kund, alternativt finnas nedskriven på plats eller i HSA tid.
ta del av de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på plats och följa dessa.
dokumentera och läsa dokumentation enligt rutinen i uppdraget.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda genomför en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.
Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård Visa mindre

Vi söker teckenspråkskunniga personliga assistenter till vår kund i Malmö.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Spira Assistans! Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår uppdragsgivare i Malmö. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. Arbetstiderna är idag fördelade så att man arbetar ca 10 timmar om dagen, varannan vecka. Vår uppdragsgivare är en glad och positiv 37 årig... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Spira Assistans!
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår uppdragsgivare i Malmö.
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren.
Arbetstiderna är idag fördelade så att man arbetar ca 10 timmar om dagen, varannan vecka.
Vår uppdragsgivare är en glad och positiv 37 årig döv man med cerebral pares och behöver någon som kan hjälpa honom att leva sitt liv så som han vill. Kunden tycker om att vara aktiv och hitta på olika saker eller bara ta en runda på stan. Gillar att träna.
Hans intressen är bland annat brädspel, simning, bastubad, datorer och att umgås med vänner.


Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Vara behjälplig med personlig omvårdnad och förflyttningar.
· Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning (bra matlagningskunskaper är meriterande) och övriga sedvanliga personlig assistans uppgifter.
· Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet,
· Träna med kunden (simning, gym)


Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.


Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.
Du är lyhörd, ödmjuk och tålmodig. Positiv och motiverande. Det uppskattas också om du har humor och kan skoja till det!


Krav:
- Goda kunskaper i teckenspråk


Meriterande:
- Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.
- Erfarenhet av arbete som personlig assistent.
- Vara social samt ha ett positiv inställning.
- Helst manliga personliga assistenter


Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

En varm och trygg assistent sökes till tonårstjej på Limhamn!

Hej, Vill du bli min personliga assistent? Jag söker nu en glad, positiv och energifylld person som vill bli en del av mitt underbara arbetsteam! Du kommer tillsammans med ett glatt och härligt assistentgäng sätta guldkant på min vardag! Jag är en aktiv, glad och något busig tonårstjej som bor på Limhamn tillsammans med min familj. Jag har balans- och koordinationssvårigheter och även autism. Detta medför att jag kommunicerar via gester, ljud och digital... Visa mer
Hej,

Vill du bli min personliga assistent? Jag söker nu en glad, positiv och energifylld person som vill bli en del av mitt underbara arbetsteam! Du kommer tillsammans med ett glatt och härligt assistentgäng sätta guldkant på min vardag!

Jag är en aktiv, glad och något busig tonårstjej som bor på Limhamn tillsammans med min familj. Jag har balans- och koordinationssvårigheter och även autism. Detta medför att jag kommunicerar via gester, ljud och digitala medel (bland annat iPaden). Jag tycker om att utvecklas och vill gärna lära mig nytt! Det är på så sätt betydelsefullt för oss alla om du har en bakgrund eller tidigare erfarenhet inom pedagogiskt arbete/utbildning. Jag ser gärna att du som assistent har energi till att lära mig mer inom bland annat skolämnena.

Jag älskar att röra på mig! Lek och aktivitet är en stor del av min vardag. Även arbetet i sig innefattar mycket rörelse och du behöver på så sätt ha en relativt god fysik. Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är viktigt att du är engagerad och ambitiös i ditt arbete. (I rollen som assistent är det av stor vikt att du visar respekt gentemot både mig och min familj.) Jag söker vidare dig som är positiv, har lite humor och vågar ta eget ansvar. Jag önskar samtidigt att du har ditt barnasinne kvar - Det är viktigt att kunna tänka utanför boxen, hitta kreativa lösningar och våga bjuda på sig själv!

Du behöver hjälpa mig med bland annat personlig hygien, av- och påklädnad, måltider samt utveckling av min kommunikation. Jag önskar att du alltid ser till mitt bästa och försöker skapa en så aktiv och glad vardag som möjligt för mig. Jag vill att mitt - precis som ditt liv, ska kännas både meningsfullt, utvecklande och glädjefyllt! Vi kommer ha många roliga stunder ihop. Både genom lek och lärande, men även genom mina stora intressen så som bad, rörelsegympa, disco och andra fritidsintressen.

Tjänstgöringsgraden kommer ligga upp mot 50% med start snarast möjligt. Du kommer arbeta 3 vardagar/vecka (mån-fre) samt en helgdag (något längre arbetspass). Em-/Kvällspassen ligger mellan kl. 16.05-19.30 medan helgpassen ligger mellan ca kl. 11.00-17.00 (dock flexibelt).

För att söka tjänsten finns det vissa krav du behöver uppfylla:
- Vaccination mot Covid-19
- Körkort
- Tala det svenska språket obehindrat
- Rökfri
Meriterande:
- Erfarenhet inom pedagogiskt arbete/utbildning
- Erfarenhet/Intresse av TAKK (tecken som stöd)
- Erfarenhet av autism

Vid frågor är du varmt välkommen att maila till min rekryterare, [email protected]. Vi ser båda så mycket fram emot att höra från dig och kan knappt vänta tills vi får träffa dig!

OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

Vi kommer också att begära ett personbevis. Du beställer det här, Beställ personbevis | Skatteverket (anställning). Visa mindre

Personlig assistent till vikariepool i Malmö/Lund med omnejd

Ansök    Maj 31    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi på Humana söker en personlig assistent till vår vikariepool i Malmö/Lund med omnejd. Att vara en del i vår vikariepool innebär att du är timanställd hos oss och kommer att få möjlighet att arbeta hos våra kunder vid semester, annan frånvaro och även inhopp vid behov. Om tjänsten Som assist... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi på Humana söker en personlig assistent till vår vikariepool i Malmö/Lund med omnejd. Att vara en del i vår vikariepool innebär att du är timanställd hos oss och kommer att få möjlighet att arbeta hos våra kunder vid semester, annan frånvaro och även inhopp vid behov.
Om tjänsten
Som assistent kommer du att hjälpa kunden med allt som uppstår i dennes vardag. Det är kundens individuella behov som styr arbetsdagen och arbetetsplatsen kan vara i hemmet eller där kunden befinner sig.  

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad och förflyttningar
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader, utflykter eller handla
- stötta och träna kunden kring kommunikation
- träna och simma med kunden
Arbetstid: Arbetstiderna varierar och kan förekomma under dagtid, kvällstid samt nattid under både vardagar och helger
Tjänstgöringsgrad: Timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.
För att trivas som personlig assistent är det viktigt att det finns bra personkemi mellan assistenten och kunden.
Varje kund är unik och det är kundens individuella behov som styr vad du ska göra och hur arbetstiderna ser ut.
Vi söker dig som är anpassningsbar, engagerad och flexibel. För att trivas i rollen bör du ha erfarenhet inom vården sedan tidigare och/eller har erfarenhet av arbete som personlig assistent.

Krav:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Erfarenhet inom vården sedan tidigare och/eller har erfarenhet av arbete som personlig assistent

Meriterande:
- B-körkort och bil
I samband med anställning kommer du som assistent att genomföra en digital utbildning samt introduktion hos kunden du ska arbeta hos.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

26-årig tjej i Malmö söker personlig assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt.

Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela min vardag. Det innebär allt från att hjälpa mig sköta mitt hem, lösa problem med mina hjälpmedel, träna mig och hålla ordning på alla möten och aktiviteter jag behöver gå på.

I mitt hem är det ordning och reda som råder, vilket innebär att du måste tycka om struktur och vara duktig på att följa rutiner och dokumentera. Därför måste dina språkkunskaper i svenska vara goda.

Jag behöver stöd i min kommunikation med andra vilket innebär att du måste vara lyhörd och kunna tolka det jag vill och kunna förmedla information.

Det förekommer en del lyft och träning på golvet så du behöver ha god fysik. Jag bor i egen lägenhet och behöver därför också hjälp med städning, tvätt, handla och laga mat. Du ska kunna företräda mina intressen i min dagliga verksamhet och i sjukvården.

På fritiden badar jag och därför kan du inte vara allergisk mot klor.

Då jag saknar verbalt språk är samspelet mellan oss extra viktigt. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent eller utbildning inom området med flerfunktionshinder så är det meriterande.

Både tidigare arbete och utbildning ska kunna verifieras. Avgörande för anställning är personliga kvalifikationer och lämplighet.

Arbetstiden är fördelat på både dag, eftermiddag/natt och helg. Du bör också kunna hoppa in som vikarie vid sjukdom, semester och annan ledighet.

Arbetstid: Timanställning med fasta pass en helg/månad, samt extra vid behov. Tillträde till tjänsten startar med betald introduktion omgående liksom fortbildning och friskvård. Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal.

Annonsens ID nummer: 23682

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Kvinna söker assistent för träning och vardagssysslor!

Ansök    Maj 31    Passal AB    Personlig assistent
Lite om mig: Jag är en 47-årig kvinna boendes i Möllevången i Malmö och yrkesverksam som socionom. Jag har reumatism vilket lett till en fysisk funktionsnedsättning som medför ett praktiskt hjälpbehov. Just nu söker jag en assistent för hjälp några dagar i veckan. Göromål jag kan behöva hjälp med under ett arbetspass är hjälp vid handling, hushållssysslor, ärenden, personlig omvårdnad mm. Jag behöver även assistans i bland i samband med min träning. Ja... Visa mer
Lite om mig:


Jag är en 47-årig kvinna boendes i Möllevången i Malmö och yrkesverksam som socionom. Jag har reumatism vilket lett till en fysisk funktionsnedsättning som medför ett praktiskt hjälpbehov. Just nu söker jag en assistent för hjälp några dagar i veckan. Göromål jag kan behöva hjälp med under ett arbetspass är hjälp vid handling, hushållssysslor, ärenden, personlig omvårdnad mm. Jag behöver även assistans i bland i samband med min träning. Jag bassängtränar tre gånger i veckan där du hjälper mig med bland annat ombyte och handräckning. Behöver även hjälp med stretchning.
 
Om dig jag söker:
Det är viktigt att du är en lugn, lyhörd och flexibel person. Det är också viktigt att du är i god fysisk form så att du kan bistå mig med den hjälp jag behöver i samband med träningen. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom personlig assistans, det viktigaste är personlig lämplighet. Om du kan hantera en symaskin och kan hjälpa mig att sy, är det en fördel men inget krav. Du bör behärska svenska språket väl alternativt ha mycket goda kunskaper i engelska.
 
Tjänstens upplägg:
Arbete måndagar, onsdagar och lördagar på ett fast, rullande schema. Arbetstiden på vardagar är 8-14 och helg 9-13. Tjänsten är ett vikariat som varar i 1-6 månader.
 
Vi arbetar med löpande urval. Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 1072
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Glad och lugn tjej som vill jobba extra helg och kväll + sovande natt hos

Är du en glad och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons!    Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främst... Visa mer
Är du en glad och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan?


Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons! 
 
Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främst med tecken som stöd.
Jag vill att du är vaccinerad mot Covid-19.
 
Själv är jag en glad 25-årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill på min fritid.
Kanske hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med min Ipad.
Jag bor i centrala Malmö, dit du tar dig lätt med cykel eller buss beroende på var du bor.
 
Jag söker en assistent på deltid/extra vid behov och erbjuder oftast längre pass, ca 18-24 h med sovande jour nattetid. Ibland kan passen vara kortare och innebära jobb enbart kväll + natt.
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och ut- och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan!

Meriterande om du har erfarenhet av TAKK
 
Arbetstid/Varaktighet
Start omgående. Jag hoppas att vårt samarbete ska bli långsiktigt då det tar tid att lära känna mig ordentligt.
Du blir del av ett litet och härligt gäng som har ett utmärkt samarbete och som funnits länge i mitt liv. 
 
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivt anslutna Kommunal - Fremia Visa mindre

Personlig assistent till kille i Malmö, SLUV 37,5%

Ansök    Maj 30    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Malmö. Tjänsten är en SLUV på 37,5%. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 13:00-16:00. Tillträde sker omgående enligt överenskommelse.  Vår kund är en kille i 20-årsåldern med autism. Han har ingen verbal ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Malmö. Tjänsten är en SLUV på 37,5%. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 13:00-16:00. Tillträde sker omgående enligt överenskommelse. 
Vår kund är en kille i 20-årsåldern med autism. Han har ingen verbal kommunikation utan kommunicerar med hjälp av kroppsspråk och enstaka ljud. 
Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad. 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet såsom exempelvis promenader. 
Arbetstid: Måndag till fredag kl. 13:00-16:00.
Tjänstgöringsgrad: SLUV på 37,5%.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse. 

Vem är du?
Vi söker dig som är lugn, tålmodig, noggrann och samarbetsvillig. Vidare bör du vara alert och lyhörd. 

Krav: 
- Tala arabiska och svenska. 
- Vara rökfri. 

Meriterande:
- Erfarenhet av att arbeta med personer med autism.  

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till tjej i Malmö, SLUV 12%

Ansök    Maj 30    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Malmö. Tjänsten är en SLUV på 12%. Arbetstiderna är förlagda på tisdagar kl. 17:00-21:00 samt torsdagar kl. 15:00-17:00. Tillträde sker omgående enligt överenskommelse.  Vår kund är en tjej i 25-årsåldern som tycker... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Malmö. Tjänsten är en SLUV på 12%. Arbetstiderna är förlagda på tisdagar kl. 17:00-21:00 samt torsdagar kl. 15:00-17:00. Tillträde sker omgående enligt överenskommelse. 
Vår kund är en tjej i 25-årsåldern som tycker om att hitta på olika aktiviteter. Arbetsuppgifterna innebär att följa med kunden till simningen på tisdagar samt gymmet på torsdagar. 
Arbetstid: Tisdagar kl. 17:00-21:00 samt torsdagar kl. 15:00-17:00.
Tjänstgöringsgrad: SLUV på 12%. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse. 

Vem är du?
Vi söker dig som är lugn och lyhörd. Vidare bör du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kurera omsorg söker personliga assistenter till en aktiv kvinna i Malmö

Omfattning: Timanställning med chans till fasta pass.  Anställningsform: Så länge uppdraget varar Om arbetsplatsen Kurera Omsorg söker personliga assistenter till en härig glad och aktiv kvinna i Malmö.  Då kunden har assistans under dygnets alla timmar så är tiderna förlagda både under dag, kväll samt natt. Kunden har även dubbelbemanning till stor del av hela dagen.   Under ett dygn finns där 3 olika arbetspass och arbetstiderna är: 1. 08:45-17:30, 2... Visa mer
Omfattning: Timanställning med chans till fasta pass. 
Anställningsform: Så länge uppdraget varar

Om arbetsplatsen

Kurera Omsorg söker personliga assistenter till en härig glad och aktiv kvinna i Malmö. 

Då kunden har assistans under dygnets alla timmar så är tiderna förlagda både under dag, kväll samt natt. Kunden har även dubbelbemanning till stor del av hela dagen.  

Under ett dygn finns där 3 olika arbetspass och arbetstiderna är: 1. 08:45-17:30, 2. 13:00-22:00, 3. 21:00-12:00. (jour på natten) 

Arbetsplatsen ligger i Malmö och har bra och nära bussförbindelser. 

Tjänsten är en timanställning med chans till fasta pass i grundschemat. Tiderna varierande med både dag, kväll samt nattpass. Helgarbete förekommer. 

Kunden 

Kunden är en kvinna på 57 år som älskar musik, hon värdesätter skönhet och uttrycker det genom att njuta av att måla naglarna, sminka sig, färga håret och ta hand om sin hud med nogrann ansiktsvård. Kunden trivs med att vara aktiv och utforska olika aktiviteter och platser när hon är ute. Hon vill gärna komma ut minst en gång om dagen och ser gärna till att avnjuta en del konserter när möjligheterna finns. 

Hon har en stor framilj som står henne väldigt nära så besök till eller av släktingar är något som förekommer ofta.

År 2003 råkade kunden ut för en kraftig stroké där hon låg i koma många månader efteråt. Detta gjorde att hennes tal och syn samt fysik försämrades kraftigt. Hon är förlamad på vänster sida av hela kroppen och sitter därför i rullstol. Då kundens tal blev kraftigt påverkad så kan det vara svårt att förstå henne. Hon håller just nu på att få till sig hjälpmedel till att kunna föra sin egen talan på ett lättare sätt. Hennes stroke gjorde även att hon fick tugg och svälj svårigheter och tar därför största delen av sin näring genom en peg på magen. 

Kunden har taklift hemma i både vardagsrum och sovrum och kommer snart få till sig en ståbräda. 

 Arbetsuppgifter 

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp med det kunden inte klarar av själv i vardagen. Det omfattar till exempel hushållssysslor, personlig hygien, träning, läkarbesök och fritidsaktiviteter. Att arbeta som personlig assistent kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människans situation.

Du behöver ha hög arbetsmoral, noggrann och har en hand för detaljer. Du ska kunna skriva och tala flytande svenska. 

Du behöver vara fokuserad och lyhörd under ditt arbetspass. Det är viktigt att du kan skilja på privatliv och arbetsliv. kunden ser helst att du är mellan 25-50 års åldern och hon vill helst endast ha kvinnor. Har du erfarenhet av assistansyrket eller utbildning med vårdinriktning så är det meriternade. 

 

Om Kurera Omsorg

Kurera Omsorg är ett ungt och modernt omsorgsföretag med tre verksamhetsgrenar; Personlig Assistans, Familjehem och Öppenvård & Boende. Kurera Omsorg har sitt huvudkontor i Malmö samt ett kontor med personlig assistans i Västervik.

Att vara tre verksamhetsgrenar ger goda synergieffekter. Samtliga våra medarbetare arbetar med socialt arbete men ur olika vinklar, med olika bakgrund. Våra medarbetare betyder allt för oss. Utan engagerade och nytänkande medarbetare är vi ingenting. Därför tar vi rekryteringar på största allvar och bryr oss om vår personal, under hela anställningstiden hos oss. Vi är tillgängliga för ärliga samtal och vill veta hur vi kan utvecklas att bli bättre. Alltid med målet att våra kunder också ska ha det så bra som möjligt hos oss.

Kurera Omsorg kan även erbjuda sociala arbetslösningar som andra omsorgsföretag har svårare att utföra. Vi har till exempel familjehemsplaceringar med personlig assistans och vi har möjlighet till att skapa praktikplatser och jobb för placerade ungdomar och unga vuxna.  Hos oss finns specialkompetenser och en vi har en unik vårdfläta för barn, ungdomar och vuxna.

På Kurera Omsorg strävar vi efter att utföra vårt arbete med engagemang, ansvar, nytänkande och glädje. Vi vill göra skillnad och bryr oss på riktigt.

Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvård. Som assistent har du en tät samarbete med din närmaste chef och regelbundna möten med din arbetsgrupp.

Är detta ett jobb för dig?
Vill du arbeta och stödja en person som älskar att sprida glädje och positivitet, då är denna kunden rätt för dig! Hon har alltid glimten i ögat är en källa till positiv energi och glädje. 

Rekrytering är omgående så skicka gärna in ditt cv och personliga brev. 

Tveka in att ansöka nu. Lycka till! Visa mindre

Personlig assistent till kille i Oxie, sommarvikariat

Ansök    Maj 29    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Oxie. Tjänsten är ett sommarvikariat under vecka 28-32 med cirka 1-3 arbetspass per vecka. Det finns även möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiderna varierar och är förlagda under dagtid och kvälls... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Oxie. Tjänsten är ett sommarvikariat under vecka 28-32 med cirka 1-3 arbetspass per vecka. Det finns även möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiderna varierar och är förlagda under dagtid och kvällstid på både vardagar och helger. Exempel på arbetstider är kl. 14:00-21:00, kl. 16:00-21:00, kl. 08:00-16:00, kl. 10:00-14:00 samt kl. 14:00-16:00. 
Vår kund är en aktiv man i ständig rörelse som tillbringar mycket av sin tid utomhus. Han tycker om att cykla, gunga och gå promenader. Kunden har epilepsi, autism och behöver ständig tillsyn. 
Om tjänsten
I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet
- stötta och träna kunden kring kommunikation
Arbetstid: Varierande och är förlagda under dagtid och kvällstid på både vardagar och helger. Exempel på arbetstider är kl. 14:00-21:00, kl. 16:00-21:00, kl. 08:00-16:00, kl. 10:00-14:00 samt kl. 14:00-16:00. 
Tjänstgöringsgrad: Sommarvikariat vecka 28-32 med cirka 1-3 arbetspass per vecka. Det finns även möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse 

Vem är du?
Vi söker dig som är aktiv och tycker om att vara utomhus. Vidare bör du vara ansvarstagande, noggrann, positiv, flexibel och ödmjuk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Krav 
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift,. 
- Kan arbeta i ett hem med hundar. 

Meriterande
- Har erfarenhet av att arbeta med personer med autism och epilepsi. 
- Goda kunskaper i matlagning. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kurera Omsorg söker personlig assistent till en kvinna i centrala Malmö.

Om jobbet Vi söker nu personliga assistenter till en härlig kvinna i centrala Malmö.  Omfattning för tjänsten är: Deltidstjänst på ca 60-70%. Arbetstiderna är förlagda under dag, kväll samt natttid i form av jour. De tider som kommer vara mest tillgängliga i ett fast grunschema är nattpass som är jour.  Anställningsform: Så länge uppdraget varar.  Tjänsten kommer starta först efter sommaren runt den 1/8 men intervjuer kommer ske löpande fram tills dess... Visa mer
Om jobbet

Vi söker nu personliga assistenter till en härlig kvinna i centrala Malmö. 

Omfattning för tjänsten är: Deltidstjänst på ca 60-70%. Arbetstiderna är förlagda under dag, kväll samt natttid i form av jour. De tider som kommer vara mest tillgängliga i ett fast grunschema är nattpass som är jour. 

Anställningsform: Så länge uppdraget varar. 

Tjänsten kommer starta först efter sommaren runt den 1/8 men intervjuer kommer ske löpande fram tills dess. 

Om kunden:

Kunden är en rullstolsburen kvinna som drabbats av en stroke. Hennes intressen är film och serier, så gå på bio gör hon gärna ofta. Kunden har tidigare arbetat som florist så intresset för växter och blommor ligger henne varm om hjärtat. Hon tycker också mycket om djur och har inga problem med att ha hundar hemma hos sig. Du som söker får gärna ha hund och får även ta med denna till arbetet.

Du som söker:

Som assistent så är du kundens förlängda armar och ben och ska stödja henne i hennes vardag med det hon själv inte klara av. Detta kan vara allt från hygien till vardagliga aktiviteter som att handla, städa, gå på bio eller åka iväg till vellingeblomman som kunden älskar att besöka.

Du som söker ska kunna arbeta varierat under dygnets alla timmar. Kvinnan har assistans 24 timmar om dygnet med viss del jour på natten samt en del dubbelbemanning under dagtid.

Är detta ett jobb för dig?

Ansök idag! Visa mindre

Kurera Omsorg söker assistent till en kvinna i centrala Malmö

Om jobbet Vi söker nu personliga assistenter till en härlig kvinna i centrala Malmö.  Omfattning för tjänsten är: Deltidstjänst på ca 60-70%. Arbetstiderna är förlagda under dag, kväll samt natttid i form av jour. De tider som kommer vara mest tillgängliga i ett fast grunschema är nattpass som är jour.  Anställningsform: Så länge uppdraget varar.  Tjänsten kommer starta först efter sommaren runt den 1/8 men intervjuer kommer ske löpande fram tills dess... Visa mer
Om jobbet

Vi söker nu personliga assistenter till en härlig kvinna i centrala Malmö. 

Omfattning för tjänsten är: Deltidstjänst på ca 60-70%. Arbetstiderna är förlagda under dag, kväll samt natttid i form av jour. De tider som kommer vara mest tillgängliga i ett fast grunschema är nattpass som är jour. 

Anställningsform: Så länge uppdraget varar. 

Tjänsten kommer starta först efter sommaren runt den 1/8 men intervjuer kommer ske löpande fram tills dess. 

Om kunden:

Kunden är en rullstolsburen kvinna som drabbats av en stroke. Hennes intressen är film och serier, så gå på bio gör hon gärna ofta. Kunden har tidigare arbetat som florist så intresset för växter och blommor ligger henne varm om hjärtat. Hon tycker också mycket om djur och har inga problem med att ha hundar hemma hos sig. Du som söker får gärna ha hund och får även ta med denna till arbetet.

Du som söker:

Som assistent så är du kundens förlängda armar och ben och ska stödja henne i hennes vardag med det hon själv inte klara av. Detta kan vara allt från hygien till vardagliga aktiviteter som att handla, städa, gå på bio eller åka iväg till vellingeblomman som kunden älskar att besöka.

Du som söker ska kunna arbeta varierat under dygnets alla timmar. Kvinnan har assistans 24 timmar om dygnet med viss del jour på natten samt en del dubbelbemanning under dagtid.

Är detta ett jobb för dig?

Ansök idag! Visa mindre

Världens roligaste assistansjobb för dig som är pigg och aktiv

Vill du vara med oss? En familj, kollektivavtal, schyssta villkor och trevliga kollegor? Vi söker nu en engagerad och duktig assistent till en tonåringskille boendes i Staffanstorp, 10 min från Malmö. Pojken har en utvecklingsstörning, CP och epilepsi. Han är rullstolsburen och i behov av hjälp dygnet runt. Han tycker om promenader, djur och natur, film och musik. Arbetet är omväxlande och innebär allt från hygien och omvårdnad, förflyttningar, pedagogisk... Visa mer
Vill du vara med oss? En familj, kollektivavtal, schyssta villkor och trevliga kollegor?
Vi söker nu en engagerad och duktig assistent till en tonåringskille boendes i Staffanstorp, 10 min från Malmö.
Pojken har en utvecklingsstörning, CP och epilepsi. Han är rullstolsburen och i behov av hjälp dygnet runt. Han tycker om promenader, djur och natur, film och musik.
Arbetet är omväxlande och innebär allt från hygien och omvårdnad, förflyttningar, pedagogisk och motorisk träning, medicinering, matning, lek och bus, kommunikation och att vara länken i möte med andra. Arbetet innebär lyft så du behöver vara i bra fysisk form.
På bra dagar vill pojken vara aktiv, och då är det ditt jobb att se till att han får ut så mycket som möjligt av sin dag. På sämre dagar krävs att du är en trygg och omhändertagande person.
Pojken önskar att hans nya assistent är en bra kompis. Humor är också en uppskattad egenskap! Du är självklart rökfri.
Arbetspassen är förlagd till dagtid med dubbelassistans, kväll samt aktiv nattjänstgöring.
Om företaget
Vi har tillstånd från Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) och har kollektivavtal med KFO.
För oss är det viktigt att vi trivs och kan lita på dig som arbetar hos oss, och det är lika viktigt att det är ömsesidigt.
Intervjuer till tjänsterna sker löpande, så varmt välkommen att söka redan nu!
Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Det är viktigt att du beställer registerutdraget redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget. Blanketten finns här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem
Mejla din ansökan och CV till [email protected]. Visa mindre

Personlig assistent till man i Skanör

Nu söker vi fler assistenter till en medelålders man bosatt i Skanör. Mannen är förlamad från bröstkorgen och ned efter en olycka, och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Som person ser vi gärna att du är ordningsam, gillar att laga mat, har humor och framför allt att du har hjärtat på rätta stället. Har du dessutom ett intresse av jakt, fiske, och musik så kommer ni att ha mycket att prata om. Arbetspassen är förlagda 07:00-16:00, 15:00-23:0... Visa mer
Nu söker vi fler assistenter till en medelålders man bosatt i Skanör.

Mannen är förlamad från bröstkorgen och ned efter en olycka, och behöver hjälp med det mesta i sin vardag.

Som person ser vi gärna att du är ordningsam, gillar att laga mat, har humor och framför allt att du har hjärtat på rätta stället.

Har du dessutom ett intresse av jakt, fiske, och musik så kommer ni att ha mycket att prata om.

Arbetspassen är förlagda 07:00-16:00, 15:00-23:00 och 21:00-09:00

Observera att det inte finns någon ledig nattjänst.

Här krävs det att du har tidigare erfarenhet av vårdyrket.

Här finns möjlighet till en fast tjänst med tjänstegrad efter överenskommelse, men vi söker även dig som vill vara vikarie.

Start omgående, i början kommer din arbetsplats att vara på sjukhuset i Malmö, efter det i mannens hem i Skanör.

Från Malmö tar det ca 30 minuter med bil till Skanör och det går även att åka kollektivtrafik dit.
Svenska i tal och skrift

Tidigare erfarenhet av vårdyrke

På Björka är vi alla ett team med ett och samma mål – att leverera den bästa assistansen för dig.

För oss är du som kund eller anställd aldrig en i mängden. Vi vet vem du är när du kontaktar oss.

Det viktigaste för oss är dialogen med kunder och anställda. Det är nyckeln till en välfungerande assistans.

Du kan alltid nå oss, och vi återkommer alltid om vi var upptagna.

Vi ligger i absoluta framkanten avseende de system som används för att göra arbetet så effektivt som möjligt för dig. Visa mindre

Personlig assistent natt Kävlinge

Hos kvinnan finns stor energisk hund som behöver promeneras. Dina arbetstider är förlagda till måndag-onsdag 21.00-07.30 med strax under 7 timmars jour, "eget" rum finns. Välkommen med din ansökan till [email protected] du bifogar CV, PB och aktuella referenser, rekrytering sker löpande och tjänsten tillsätts omgående genom en timanställning men om det känns rätt kan den på sikt övergå till en "fast". Visa mer
Hos kvinnan finns stor energisk hund som behöver promeneras. Dina arbetstider är förlagda till måndag-onsdag 21.00-07.30 med strax under 7 timmars jour, "eget" rum finns.
Välkommen med din ansökan till [email protected] du bifogar CV, PB och aktuella referenser, rekrytering sker löpande och tjänsten tillsätts omgående genom en timanställning men om det känns rätt kan den på sikt övergå till en "fast". Visa mindre

Trevlig man i Genarp

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

trevlig man i Genarp söker assistent till sin redan fantasiska grupp.

 

Tjänsten har varierande arbetspass och tider och är förlagd dag och kväll.

Intressen är många och arbetet är i fantastisk miljö.

Körkort är ett stort plus men inget krav

Vill du veta mer hjärtligt välkommen att skriv ett par rader och berätta om dig själv. Visa mindre

26-årig tjej i Malmö söker personlig assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt.

Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela min vardag. Det innebär allt från att hjälpa mig sköta mitt hem, lösa problem med mina hjälpmedel, träna mig och hålla ordning på alla möten och aktiviteter jag behöver gå på.

I mitt hem är det ordning och reda som råder, vilket innebär att du måste tycka om struktur och vara duktig på att följa rutiner och dokumentera. Därför måste dina språkkunskaper i svenska vara goda.

Jag behöver stöd i min kommunikation med andra vilket innebär att du måste vara lyhörd och kunna tolka det jag vill och kunna förmedla information.

Det förekommer en del lyft och träning på golvet så du behöver ha god fysik. Jag bor i egen lägenhet och behöver därför också hjälp med städning, tvätt, handla och laga mat. Du ska kunna företräda mina intressen i min dagliga verksamhet och i sjukvården.

På fritiden badar jag och därför kan du inte vara allergisk mot klor.

Då jag saknar verbalt språk är samspelet mellan oss extra viktigt. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent eller utbildning inom området med flerfunktionshinder så är det meriterande.

Både tidigare arbete och utbildning ska kunna verifieras. Avgörande för anställning är personliga kvalifikationer och lämplighet.

Arbetstiden är fördelat på både dag, eftermiddag/natt och helg. Du bör också kunna hoppa in som vikarie vid sjukdom, semester och annan ledighet.

Arbetstid: Timanställning med fasta pass en helg/månad, samt extra vid behov. Tillträde till tjänsten startar med betald introduktion omgående liksom fortbildning och friskvård. Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal.

Annonsens ID nummer: 23682

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Personlig assistent Klippan

Här jobbar du 6 dygn med jour per månad hos en ung tjej i Klippan med eget boende. Du behärskar svenska språket till fullo i både tal och skrift, ska ha körkort, stort tålamod, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, flexibel, van att arbeta med hjälpmedel och se det som långsiktigt. Rekrytering sker löpande och tjänsten tillsätts omgående, du mailar din ansökan till [email protected] och bifogar CV, PB samt aktuella referenser.... Visa mer
Här jobbar du 6 dygn med jour per månad hos en ung tjej i Klippan med eget boende.
Du behärskar svenska språket till fullo i både tal och skrift, ska ha körkort, stort tålamod, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, flexibel, van att arbeta med hjälpmedel och se det som långsiktigt.
Rekrytering sker löpande och tjänsten tillsätts omgående, du mailar din ansökan till [email protected] och bifogar CV, PB samt aktuella referenser. Visa mindre

Sommarjobb hos 24 årig kille i Malmö!

Ansök    Maj 24    Forenede Care AB    Personlig assistent
Hallå... Här har ni mig!! Jag är en social ung man på snart 24år. MFF är laget som jag hejar på i alla lägen. Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. På fritiden gillar jag att titta på fotboll, både live och på TV. Mina favoritlag är Sveriges bästa lag Malmö FF och Liverpool. Jag spelar också datorspel, främst FIFA och sitter mycket framför datorn. Jag kommunicerar med hjälp av det internationella språket Bliss. Både analogt och digitalt. Jag använde... Visa mer
Hallå... Här har ni mig!!
Jag är en social ung man på snart 24år. MFF är laget som jag hejar på i alla lägen. Jag bor i Malmö tillsammans med min familj.
På fritiden gillar jag att titta på fotboll, både live och på TV. Mina favoritlag är Sveriges bästa lag Malmö FF och Liverpool. Jag spelar också datorspel, främst FIFA och sitter mycket framför datorn.
Jag kommunicerar med hjälp av det internationella språket Bliss. Både analogt och digitalt. Jag använder en lampa som sitter på mina glasögon. Lampan pekar på olika symboler på en blisstavla. Jag behöver en assistent bredvid mig som kan tolka vad jag vill säga. Via datorn finns andra hjälpmedel såsom talsyntes.mm
Jag sitter i rullstol och kör permobil. Har mycket spasticitet i kroppen. Viljan till att komma ut i en arbetsmiljö och kunna bidra med mitt glada humör och min livserfarenhet är starkare än mitt funktionshinder.
Har varit ute på vård skolor och informerat om min situation och olika hjälpmedel. Vilket har varit väldigt uppskattat.
Det finns mycket mer att berätta, men det tar jag över en intervju.
Schema80-100% över sommaren och vid behov framöver.
Arbetstiderna varierar dag/kväll, natt och helgtjänstgöring.Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om.
Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang.
Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkorRollen som personlig assistent
Som personlig assistent företräder du Hela Sveriges Assistans.
I rollen som personlig assistent kommer du att göra en webbutbildning om hur det är att arbeta som personlig assistent.
Du ska tillsammans med kunden och dina kollegor verka för god kvalitet samt följa företagets värderingar och policys.
Som personlig assistent ansvarar du för att ta del av information som huvudkontoret skickar ut, samt vid behov söka information som finns tillgänglig på hemsidan. I övriga frågor vänder du dig till din arbetsledare eller huvudkontoret.
I din roll som personlig assistent ingår att: alltid ha kunden i fokus.
vara uppdaterad om genomförandeplanen som kan ges muntligen av kund, alternativt finnas nedskriven på plats eller i HSA tid.
ta del av de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på plats och följa dessa.
dokumentera och läsa dokumentation enligt rutinen i uppdraget.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda genomför en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.
Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård
vänligen sök tjänsten via annonsen och inte via mail till kontoret ,då dessa mail lätt hamnar i skräppost Visa mindre

Personlig assistent till 50-åring man

Vi söker dig som vill ha ett jobb där du gör skillnad - varje dag. På Tindra försöker vi alltid matcha rätt person till rätt team för bästa möjliga assistans hos våra uppdragsgivare. Här söker vi en man, du är intresserad av matlagning, MFF och motor! Du är en trygg person med humor och skinn på näsan. Det är en fördel om du arbetat som personlig assistent eller liknande. Mannen (uppdragsgivaren) behöver hjälp med alla moment under dagen som förflyttninga... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett jobb där du gör skillnad - varje dag.
På Tindra försöker vi alltid matcha rätt person till rätt team för bästa möjliga assistans hos våra uppdragsgivare.
Här söker vi en man, du är intresserad av matlagning, MFF och motor! Du är en trygg person med humor och skinn på näsan.
Det är en fördel om du arbetat som personlig assistent eller liknande. Mannen (uppdragsgivaren) behöver hjälp med alla moment under dagen som förflyttningar, på- och avklädning, hygien.
Du pratar och förstår svenska perfekt (mannen har en synnedsättning och du tolkar omvärlden åt honom)
Arbetspassen är vardagar 14-01:00 och helg 15-02:00. Vi söker dig som vill hoppa in vid behov och täcka upp vid frånvaro - det finns möjlighet till en tjänst längre fram.
Skicka din ansökan redan nu, [email protected].
Kort om Tindra
Vår policy är att ge en bra och personlig service till våra uppdragsgivare med utgångspunkten att alla människor har rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsnedsättning.
Hos Tindra börjar din anställning med en tät dialog under introduktionen. Vi vill säkerställa att du trivs och utvecklas i ditt arbete. De månatliga arbetsplatsträffarna fyller en viktig funktion i din och arbetslagets fortsatta utveckling.
Din anställning omfattas av Fremias kollektivavtal för personliga assistenter. Tindra är mån om sin personal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till samtliga anställda. Vi vill att du stortrivs, utvecklas och stannar länge hos oss.
Vill du veta mer? Läs gärna vidare på www.tindraassistans.se, ta en titt på vår Facebook, Tindra personlig assistans eller slå oss en signal. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna på Limhamn Ref. 1020

Ansök    Maj 24    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assisten... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter.
Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt.
I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. På Sydassistans erbjuder vi våra anställda utbildningar som är relevanta för arbetet med just ni uppdragsgivare.

Behovsvikarie (vid sjukdom, semester och annan typ av frånvaro) sökes.

Kvinna av årgång ironiska generationen (70 talist) boende på Limhamn.
Jag behöver hjälp med det mesta i vardagen, allt från personlig hygien till tvätt, städ, matlagning och inköp.
Du som assistent hänger även med på fikabesök, shopping och hundpromenader.
I hemmet finns en mindre hund som är mitt ett-och-allt så du måste tycka om hundar och djur över lag.
Det är bra om du fixar både aktiva utomhusdagar och lata soff-häng dagar då kroppen strejkar.

Du som söker är 35+ med erfarenhet inom vårdyrket och har mycket humor.
Rökare eller inte spelar ingen roll, bara inte inomhus.
Inget körkort krävs.


Arbetspassen är förlagda enligt följande Juni-augusti: 8.00-11.30 samt 14.00-22.00.
Övrig tid på året är arbetspassen förlagda enligt följande:
8.00-16.00 samt 18.30-22.00.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna utanför Malmö

Vi söker dig som vill ha ett jobb där du gör skillnad - varje dag. På Tindra försöker vi alltid matcha rätt person till rätt team för bästa möjliga assistans hos våra uppdragsgivare. Här söker vi en kvinna i 40-60-års åldern med körkort. Du pratar och förstår svenska perfekt (uppdragsgivaren har en hörselskada och behöver hjälp att tolka sin omgivning). Du är en trygg kvinna med humor och skinn på näsan. Det är en fördel om du arbetat som personlig assis... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett jobb där du gör skillnad - varje dag.
På Tindra försöker vi alltid matcha rätt person till rätt team för bästa möjliga assistans hos våra uppdragsgivare.
Här söker vi en kvinna i 40-60-års åldern med körkort. Du pratar och förstår svenska perfekt (uppdragsgivaren har en hörselskada och behöver hjälp att tolka sin omgivning).
Du är en trygg kvinna med humor och skinn på näsan.
Det är en fördel om du arbetat som personlig assistent eller liknande. Kvinnan behöver hjälp med olika moment under dagen som förflyttningar, på- och avklädning, viss hygien och matlagning.
Arbetspassen är varierande ca 6-21:00 eller 9-18:30. Vi söker dig som vill hoppa in vid behov och täcka upp vid frånvaro - det finns möjlighet till en tjänst längre fram.
Skicka din ansökan redan nu, [email protected].
Kort om Tindra
Vår policy är att ge en bra och personlig service till våra uppdragsgivare med utgångspunkten att alla människor har rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsnedsättning.
Hos Tindra börjar din anställning med en tät dialog under introduktionen. Vi vill säkerställa att du trivs och utvecklas i ditt arbete. De månatliga arbetsplatsträffarna fyller en viktig funktion i din och arbetslagets fortsatta utveckling.
Din anställning omfattas av Fremias kollektivavtal för personliga assistenter. Tindra är mån om sin personal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till samtliga anställda. Vi vill att du stortrivs, utvecklas och stannar länge hos oss.
Vill du veta mer? Läs gärna vidare på www.tindraassistans.se, ta en titt på vår Facebook, Tindra personlig assistans eller slå oss en signal. Visa mindre

Personlig Assistent till kvinna i Malmö

Ansök    Maj 22    Albeda AB    Personlig assistent
Albeda Personlig Assistans är ett assistansbolag som ger Mer Assistans för Pengarna. Vi är personliga och flexibla vilket innebär att alla kunder har helt individuella upplägg. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra villkor. Vi letar efter dig som vill jobba lite extra då och då som Personlig assistent till en kvinna i 40-års åldern i Malmö. Vi behöver komplettera vår grupp med en extra... Visa mer
Albeda Personlig Assistans är ett assistansbolag som ger Mer Assistans för Pengarna. Vi är personliga och flexibla vilket innebär att alla kunder har helt individuella upplägg. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra villkor.


Vi letar efter dig som vill jobba lite extra då och då som Personlig assistent till en kvinna i 40-års åldern i Malmö.
Vi behöver komplettera vår grupp med en extra resurs som kan arbeta timmar vid behov. I genomsnitt handlar det om ca 10% - 20%.
Vi söker dig som är omvårdande, lugn, trygg, tydlig och stabil samt kan arbeta självständigt.
Det är viktigt att du är initiativrik och gillar att göra saker som utflykter och promenader.
Du ska självständigt kunna leta upp och föreslå dagliga aktiviteter anpassade efter väder och säsong. Det är alltså en förutsättning att du är rörlig och har fysisk möjlighet att genomföra olika aktiviteter.

Krav
- Minst 30 år
- Behärska svenska i tal och skrift

Har du utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård eller assistentjobb är det en fördel.
Det är viktigt att kunna samarbeta med andra människor då arbetet innebär nära kontakt med kollegor och familj.
Då hjälp behövs dygnet runt uppskattas flexibilitet för att kunna täcka upp för arbetspass som uppstår vid någon annan assistents frånvaro.
Tillträde: Snarast
Arbetstid/Varaktighet: Vid behov ca 10% - 20%
Arbetstid: Dagpass och nattpass
Tror du att det här kan vara något för dig så skicka ditt CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv. Skicka ansökan till:
[email protected]
Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 16:e juni. Visa mindre

Sommarvikarie som personlig assistent hos en kul kille

Söker du en rolig, varierande och utvecklande tjänst som sommarvikarie? Titta hit! Vår medlem/assistansanvändaren söker efter en man eller kvinna mellan 20-40 år som vill komma och jobba som personlig assistent. Det rör sig om ca 25-30h per vecka. Assistansanvändaren är en kul kille med nära till skratt som gillar att vara ute med sin el moppe. Han är 30 år gammal. Han är rullstolsburen. Han behöver assistans med alla praktiska saker i vardagen - toalet... Visa mer
Söker du en rolig, varierande och utvecklande tjänst som sommarvikarie? Titta hit!
Vår medlem/assistansanvändaren söker efter en man eller kvinna mellan 20-40 år som vill komma och jobba som personlig assistent. Det rör sig om ca 25-30h per vecka.
Assistansanvändaren är en kul kille med nära till skratt som gillar att vara ute med sin el moppe. Han är 30 år gammal. Han är rullstolsburen. Han behöver assistans med alla praktiska saker i vardagen - toalettbesök, dusch, lite lätt matlagning med mera. Vår medlem gillar att skriva böcker så det är bra om du då kan vara behjälplig på datorn.
Du jobbar hos assistansanvändaren som bor hemma hos sina föräldrar. Du jobbar även ibland utanför hemmet. I hemmet finns det en katt.
Vi söker dig som har lätt att anpassa dig efter olika situationer, skiftande arbetsuppgifter, skiftande arbetsmiljö och arbetstider. Du behöver ha en god grundfysik. God svenska är ett krav samt är det Viktigt att vara ansvarsfull, in lyssnande och påhittig. Det är bra om du är lite datakunnig och inte är allergisk mot katt.
Resor med övernattning kan ingå vid enstaka tillfällen. .
Personkemin mellan dig och assistansanvändaren är central.
Kooperativet SMIL har anordnat personlig assistans i Malmö med omnejd sedan 1990. Vi är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!
Självklart har SMIL kollektivavtal med Fremia/kommunal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år och ger personalen möjligheter till utbildning man har användning av i sitt yrke som personlig assistent. SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Personlig assistent, Malmö

Vi söker nu dig som önskar arbeta som personlig assistent till en kvinna boendes i västra Malmö. Kvinnan har MS och är i behov av stöd för att kunna leva det liv hon önskar leva vilket innebär att vara henne behjälplig med de vardagliga sysslorna, förflyttningar samt att komma ut på aktiviteter. Kvinnan är mycket trevlig och kan kommunicera självständigt. Hennes stora intressen är växter och inredning. Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba... Visa mer
Vi söker nu dig som önskar arbeta som personlig assistent till en kvinna boendes i västra Malmö. Kvinnan har MS och är i behov av stöd för att kunna leva det liv hon önskar leva vilket innebär att vara henne behjälplig med de vardagliga sysslorna, förflyttningar samt att komma ut på aktiviteter. Kvinnan är mycket trevlig och kan kommunicera självständigt. Hennes stora intressen är växter och inredning.
Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande. Vi ser gärna att du är rökfri.
Arbetspassen är förlagda antingen 08.00 - 15.00 eller 17.00 - 22 på vardagar samt 08.00 - 15.00 på helger. Tjänstgöringsgraden är flexibel och schema kommer att läggas upp tillsammans med dig som blir aktuell för tjänsten.
Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Visa mindre

Vi söker teckenspråkskunniga personliga assistenter till vår kund i Malmö.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Spira Assistans! Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår uppdragsgivare i Malmö. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. Arbetstiderna är idag fördelade så att man arbetar ca 10 timmar om dagen, varannan vecka. Vår uppdragsgivare är en glad och positiv 37 årig... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Spira Assistans!
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår uppdragsgivare i Malmö.
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren.
Arbetstiderna är idag fördelade så att man arbetar ca 10 timmar om dagen, varannan vecka.
Vår uppdragsgivare är en glad och positiv 37 årig döv man med cerebral pares och behöver någon som kan hjälpa honom att leva sitt liv så som han vill. Kunden tycker om att vara aktiv och hitta på olika saker eller bara ta en runda på stan. Gillar att träna.
Hans intressen är bland annat brädspel, simning, bastubad, datorer och att umgås med vänner.


Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Vara behjälplig med personlig omvårdnad och förflyttningar.
· Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning (bra matlagningskunskaper är meriterande) och övriga sedvanliga personlig assistans uppgifter.
· Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet,
· Träna med kunden (simning, gym)


Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.


Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.
Du är lyhörd, ödmjuk och tålmodig. Positiv och motiverande. Det uppskattas också om du har humor och kan skoja till det!


Krav:
- Goda kunskaper i teckenspråk


Meriterande:
- Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.
- Erfarenhet av arbete som personlig assistent.
- Vara social samt ha ett positiv inställning.
- Helst manliga personliga assistenter


Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Personlig assistent sökes till en glad 7-åring i Malmö!

Vi söker nu en engagerad, varm och glad assistent till en fin pojke på 7 år i Malmö. Vill du bli en del av vårt assistansteam, tveka inte med att skicka in din ansökan! Pojken bor på Solbacken tillsammans med sina föräldrar, storebror och en liten hund. Det är en glad och lekfull pojke som älskar allt som har med tåg att göra. Bollar och bad är också aktiviteter som alltid går hem! Han är rullstolsburen och har ingen syn, han behöver således hjälp med ... Visa mer
Vi söker nu en engagerad, varm och glad assistent till en fin pojke på 7 år i Malmö. Vill du bli en del av vårt assistansteam, tveka inte med att skicka in din ansökan!Pojken bor på Solbacken tillsammans med sina föräldrar, storebror och en liten hund. Det är en glad och lekfull pojke som älskar allt som har med tåg att göra. Bollar och bad är också aktiviteter som alltid går hem! Han är rullstolsburen och har ingen syn, han behöver således hjälp med det mesta i sin vardag. Som assistent till den här pojken inkluderar dina arbetsuppgifter allt från personlig hygien, lyft/förflyttningar, matning (sond och vanlig mat) och medicinering till lek, bus, träning och roliga utflykter. I detta uppdrag får du mycket glädje tillbaka!Vi söker dig som har erfarenhet av barn med funktionsvariation (privat alt. genom arbetslivserfarenhet). Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet kring sondmatning och medicinhantering sedan tidigare, och likaså ser vi det som meriterande om du har utbildning inom vård och omsorg. Det viktigaste är dock att du har ett stort engagemang och att din personlighet stämmer överens med vad pojken och familjen behöver. Resten lär du dig på plats! Egenskaper vi kommer leta efter i just denna rekrytering är en positiv attityd, lyhördhet inför pojkens behov och en god kommunikationsförmåga. Då pojken inte har möjlighet att uttrycka sig verbalt behöver du som assistent lära dig att förstå, tolka och föra hans talan. Vi ser också gärna att du är ansvarstagande och noggrann då medicinering och hjälpmedel behöver utföras på rätt sätt. Allt för pojkens säkerhet! En del hjälpmedel finns att tillgå i hemmet men det förekommer en del lyft. Vi ser därför gärna att du har en god fysik.Vi söker dig som vill arbeta ett längre arbetspass en helgdag varannan helg (ca 10-12 h). Därtill ser vi det alltid som fördelaktigt om du är flexibel och har möjlighet att ställa upp vid behov.För denna tjänst behöver du vara vaccinerad mot Covid-19 samt rökfri.
OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).
Vi kommer också att begära ett personbevis. Du beställer det här, Beställ personbevis | Skatteverket (anställning). Visa mindre

Kurera omsorg söker personliga assistenter till en aktiv ung man i Malmö

Hej! Nu är det så att jag söker en ny personlig assistent vid behov och lite mer under sommaren. Passar perfekt för dig som studerar och känner att du vill jobba extra ibland, eller om vill komplettera timmar för från ett annat arbete. Sen finns det chans till fasta pass i framtiden i schemat. Jag söker dig som är mellan 18–30 år. Jag har både killar och tjejer i min assistentgrupp, så alla är välkomna att söka. Arbetstiderna kommer variera och d... Visa mer
Hej!

Nu är det så att jag söker en ny personlig assistent vid behov och lite mer under sommaren. Passar perfekt för dig som studerar och känner att du vill jobba extra ibland, eller om vill komplettera timmar för från ett annat arbete. Sen finns det chans till fasta pass i framtiden i schemat.

Jag söker dig som är mellan 18–30 år. Jag har både killar och tjejer i min assistentgrupp, så alla är välkomna att söka.
Arbetstiderna kommer variera och det är vardagar, helger och nätter. Och det är ett plus om du är flexibel och kan hoppa in vid behov.

Jag är 27 år som har en muskelsjukdom vilket gör att jag använder elrullstol. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag som är fysiskt krävande. Jag bor inne i centrala Malmö i egen lägenhet, där mina assistenter har ett eget rum. Jag har en egen anpassad bil som jag kör själv, men som också går att köra som vanligt. Men det är inget krav på att du ska ha körkort.
Mina intressen är sport, spela dator umgås med vänner. Men gillar också att hitta på spontana saker. Det kan vara allt från att göra en spontan utflykt men också bara gå ut o äta på restaurang.
Jag reser också en del, vilket jag tycker är väldigt kul. Dom flesta av mina resor brukar vara till soliga Spanien!


Det är också viktigt att du inte är allergisk då jag har en liten hund som följer med mig överallt

För mig är personkemin det viktigaste.  Jag kräver inga tidigare erfarenheter som personlig assistent, dock är det alltid meriterande.

Låter detta jobb intressant och du vill komma till en arbetsplats jag garanterar du kommer trivas på, så sök idag! Visa mindre

Personlig assistent sökes

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker dig som har tålamod och som har förmågan att läsa av vad individen behöver hjälp med. Brukaren är en man med psykisk utvecklingsstörning med betydande beteendestörningar. Han saknar möjlighet till kommunikation. Detta innebär att han har... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Vi söker dig som har tålamod och som har förmågan att läsa av vad individen behöver hjälp med. Brukaren är en man med psykisk utvecklingsstörning med betydande beteendestörningar. Han saknar möjlighet till kommunikation. Detta innebär att han har skapat sig sitt eget språk och behöver dig som assistent för att kunna guida honom i sin vardag och minska risken för hans självskadebeteende. Det händer att han blir utåtagerande och det är därför bra om du är trygg i dig själv samt att du har ett låg affektivt förhållningssätt.


Du kommer arbeta i brukarens hem och vara behjälplig i alla vardagliga situationer såsom matlagning, tvätt, städning och personlig hygien.
Brukaren är i behov av tillsyn vilket innebär att du alltid behöver vistas i samma rum som brukaren. Arbetet ställer stora krav på tålamod utifrån att brukaren saknar kommunikation. Visa mindre

Personlig assistent till ung man i Bunkeflostrand sommar/ev tjänst i höst

Jag är en kille på 28 år som har en Cp-skada. Jag kommunicerar med Bliss/widget- kommunikationskarta, ljud och kroppsspråk och du blir mitt stöd i kontakter med andra. Du måste kunna svenska språket väl och vara lyhörd, inkännande för mina behov och vilja. Vissa dagar är jag på dagverksamhet där du är min personliga assistent. Jag behöver också hjälp med personlig omvårdnad, mat och sondmat, hjälp vid förflyttningar och träning. Tvätt, hålla ordning på mi... Visa mer
Jag är en kille på 28 år som har en Cp-skada. Jag kommunicerar med Bliss/widget- kommunikationskarta, ljud och kroppsspråk och du blir mitt stöd i kontakter med andra. Du måste kunna svenska språket väl och vara lyhörd, inkännande för mina behov och vilja. Vissa dagar är jag på dagverksamhet där du är min personliga assistent.
Jag behöver också hjälp med personlig omvårdnad, mat och sondmat, hjälp vid förflyttningar och träning. Tvätt, hålla ordning på mina grejer och hjälpmedel ingår också.
Jag bor i Bunkeflostrand med mina föräldrar i stor egen del av huset.
Jag gillar att planera och hitta på saker. Musik är ett stort intresse. Går gärna på konserter, teater eller kollar på sport. Dansa är också kul även om jag ”sitter i rulle”.
Du behöver vara ordningssam, lugn och tålmodig men också framåt kunna ta initiativ, ha idéer och gilla att vara aktiv under din arbetsdag.
Kanske har du utbildning från vård och omsorg, pedagog, socialt arbete, arbetsterapeut, fysioterapeut eller media- kommunikation eller lämplig erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av liftar och olika hjälpmedel är det ett + liksom om du gillar att sjunga och spelar något instrument.
Personkemi är såklart viktigt och att du har god fysik . Körkort är ett plus. Rökfri. Vi har djur i huset så inga allergier.
För ”rätt person” finns chans till fast schemarad till hösten eller att fortsätta som timanställd vid behov.
Jag har assistans dygnet runt med vaken natt. Vi har rullande 4 veckors schema, vanliga arbetstider är:
Vardag: dag 07.30-16.10 kväll 16.00-20.10 natt 20.00-07.40,
Helg: dag 09.00-16.00 kväll 16.00-21.10 natt 21.00-09.10 (månd slutar 07.40)
Ibland har jag dubbelassistans.
Du får handledning och utbildning löpande för att vi båda ska känna oss trygga. Tillträde enligt överrenskommelse.
Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan med Personligt brev, CV och referenser. Löpande urval.
Märk ansökan med 9041-sommar. Visa mindre

Personlig assistent i Bunkeflostrand

Ansök    Maj 17    Assistans Arken AB    Personlig assistent
Arbetet är hos en kvinna i 60 årsåldern, som bor med sin man, och som har drabbats av Parkinson sedan åtta år tillbaka och behöver nu assistans. I arbetet ingår bland annat omvårdnad, sondmatning och medicinering. Tvätt, städ, matlagning etc Vi önskar att du som söker är en lugn, ansvarsfull och noggrann kvinna och att du har ett respektfullt sätt. Bra närvaro och är rökfri. Gärna i åldern runt 50-60 år! Visa mer
Arbetet är hos en kvinna i 60 årsåldern, som bor med sin man, och som har drabbats av Parkinson sedan åtta år tillbaka och behöver nu assistans.
I arbetet ingår bland annat omvårdnad, sondmatning och medicinering. Tvätt, städ, matlagning etc
Vi önskar att du som söker är en lugn, ansvarsfull och noggrann kvinna och att du har ett respektfullt sätt. Bra närvaro och är rökfri.
Gärna i åldern runt 50-60 år! Visa mindre

Kurera omsorg söker personliga assistenter till tvillingtjejer i Malmö

Hej, Vi är sociala tvillingflickor på 26 år som bor hemma hos vår mamma i ett radhus i centrala Malmö. Vi har ett par fasta aktiviteter varje vecka så som bad på hylliebadet i en varm sluten bassäng. Sen går vi även på gympa där vi har massor kompisar, där kommer vi tillsammans umgås med våra kompisar och deras assistenter. Utöver våra fasta aktiviteter så kommer du som assistent tillsammans med oss planera aktiviteter så som utflykter / bio / strandhän... Visa mer
Hej,

Vi är sociala tvillingflickor på 26 år som bor hemma hos vår mamma i ett radhus i centrala Malmö.

Vi har ett par fasta aktiviteter varje vecka så som bad på hylliebadet i en varm sluten bassäng. Sen går vi även på gympa där vi har massor kompisar, där kommer vi tillsammans umgås med våra kompisar och deras assistenter.
Utöver våra fasta aktiviteter så kommer du som assistent tillsammans med oss planera aktiviteter så som utflykter / bio / strandhäng /
fika, vi tycker om att prova på nya saker så det är bra om du som assistent är initiativtagande.

Schemat är förlagt måndag-fredag kl. 14:00 -20:00, dygnspass med sovande jour kl. 11:30-11:30, lördagar och söndagar kl. 11:00 -19:00.
Våra fyra underbara assistenter har jobbat hos oss i flera år och du kommer aldrig jobba ensam, utan du har alltid en erfaren assistent vid din sida som kan stötta dig i ditt arbete.

Vi söker just DIG som är en tjej mellan 22-30 år, vi ser helst att du har någon sorts erfarenhet inom vården. Om du saknar erfarenhet och är villig till att lära dig är våra assistenter tillsammans med mamma beredda på att handleda dig.

Dina egenskaper: kreativ, omsorgsfull, glad och tålmodig.

Tjänsten är 80 h/månaden varar 2 dygn och resterande dagspass. Tjänsten är tillsvidare
med start snarast. Bredvidgång kommer att vara utöver dessa timmar.
Lön enligt kollektivavtal fremia.
Vi ser fram emot din ansökan!
Om Kurera Omsorg
Kurera Omsorg är ett ungt och modernt omsorgsföretag med tre verksamhetsgrenar; Personlig Assistans, Familjehem och Öppenvård & Boende. Kurera Omsorg har sitt huvudkontor i Malmö samt ett kontor med personlig assistans i Västervik.

Att vara tre verksamhetsgrenar ger goda synergieffekter. Samtliga våra medarbetare arbetar med socialt arbete men ur olika vinklar, med olika bakgrund. Våra medarbetare betyder allt för oss. Utan engagerade och nytänkande medarbetare är vi ingenting. Därför tar vi rekryteringar på största allvar och bryr oss om vår personal, under hela anställningstiden hos oss. Vi är tillgängliga för ärliga samtal och vill veta hur vi kan utvecklas att bli bättre. Alltid med målet att våra kunder också ska ha det så bra som möjligt hos oss.

Kurera Omsorg kan även erbjuda sociala arbetslösningar som andra omsorgsföretag har svårare att utföra. Vi har till exempel familjehemsplaceringar med personlig assistans och vi har möjlighet till att skapa praktikplatser och jobb för placerade ungdomar och unga vuxna.  Hos oss finns specialkompetenser och en vi har en unik vårdfläta för barn, ungdomar och vuxna.

På Kurera Omsorg strävar vi efter att utföra vårt arbete med engagemang, ansvar, nytänkande och glädje. Vi vill göra skillnad och bryr oss på riktigt.

Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvård. Som assistent har du ett tätt samarbete med din närmaste chef och regelbundna möten med din arbetsgrupp.

Är detta ett jobb för dig?
Tveka in att ansöka nu. Lycka till! Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Malmö, extra vid behov.

Ansök    Maj 17    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten: Vi söker en ansvarsfull och engagerad personlig assistent till en man i 50-års åldern som bor i Malmö. Uppdragsgivaren är en aktiv man med ett intresse för kultur, politik och god mat. Vardagen varierar och innefattar bland annat personlig omvårdnad, assistans med förflyttningar och hushållsarbete men även att följa med på olika aktiviteter. Om du har tidigare erfarenhet från vårdsektorn och ett stort hjärta för att hjälpa andra, är detta tjän... Visa mer
Om tjänsten: Vi söker en ansvarsfull och engagerad personlig assistent till en man i 50-års åldern som bor i Malmö. Uppdragsgivaren är en aktiv man med ett intresse för kultur, politik och god mat. Vardagen varierar och innefattar bland annat personlig omvårdnad, assistans med förflyttningar och hushållsarbete men även att följa med på olika aktiviteter. Om du har tidigare erfarenhet från vårdsektorn och ett stort hjärta för att hjälpa andra, är detta tjänsten för dig!
Om dig: Du är en person med stor ansvarskänsla som värdesätter integritet och respekt i ditt arbete. Du är rökfri och har förmågan att hantera ansvar som inkluderar sondmatning, hygien, och medicinering. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och kan möta de skiftande behoven i uppdragsgivarens liv med tålamod och engagemang.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet från vårdsektorn
Är ansvarsfull och rökfri
Är flexibel och anpassningsbar till varierande arbetstider och behov
Kan hantera medicinering och personlig omvårdnad

Omfattning: Tjänsten är en extraanställning vid behov.
Tillträde: Omgående
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med gällande kollektivavtal.
Villkor för anställning: Identifiering och arbetsrätt i Sverige kommer att kontrolleras. Bank-id krävs för undertecknande av anställningskontrakt och tidrapporter. En webbaserad introduktionsutbildning ska genomföras inom en månad efter anställningens start.
Rekryteringsprocessen: Vi hanterar ansökningar löpande och intervjuer sker fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut om vi hittar rätt person, så vänta inte med din ansökan! Bakgrundskontroller kan förekomma i våra rekryteringar och polisutdrag begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till aktiv 36 årig man

Beskrivning av tjänsten Vi söker en driftig, aktiv person som har erfarenhet av epilepsi. Nån som är lugn och trygg i sig själv och på eget initiativ kan styra upp och ta med kund på olika aktiviteter. Exempel på förekommande arbetsuppgifter Aktiviteter med kund Grundläggande behov såsom; personlig hygien Hantera epileptiska anfall Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntra... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vi söker en driftig, aktiv person som har erfarenhet av epilepsi. Nån som är lugn och trygg i sig själv och på eget initiativ kan styra upp och ta med kund på olika aktiviteter.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter
Aktiviteter med kund
Grundläggande behov såsom; personlig hygien
Hantera epileptiska anfall


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.
Utbildning, erfarenhetoch personliga egenskaper Erfarenhet av personlig assistans
Social
Självgående
Driftig


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är enansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.
Övrig information Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid ca 70%
Arbetstid: Varannan helg + varje fredag och måndag
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag: 2024-06-20
Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Verksamhetschef
[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes UTDRAG KRÄVS UR BELASTNINGSREGISTRET

Ansök    Maj 16    Saki Assistans AB    Personlig assistent
Saki Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar Inflytande, Närhet, Flexibilitet och Förståelse arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Vi söker dig som är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. ... Visa mer
Saki Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar Inflytande, Närhet, Flexibilitet och Förståelse arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Vi söker dig som är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser möjligheter istället för problem.
Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem.
Vi söker en kvinnlig personlig assistent till en tjej bosatt i Malmö anställningen är från 1 juni 2024. Du assisterar/hjälper kunden med de grundläggande och övriga behoven. Arbetet innebär:
-stöd och hjälp i förflyttningar och rehabiliterande träning
-hjälp med städning, matning och matlagning och allt annat, som ingår i kundens liv i alla vardagliga situationer i hemmet/utomhus till promenader utomhus.
- Du kommer jobba dagpass men det förekommer kvälls- och nattpass.
Tjänsten är på deltid och tjänsten är tillsvidareanställning.
Den lediga tjänsten är följande:
• Dag, kväll, natt, helg deltid
Du som person är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet.
Kvalifikationer
-En fördel är om du är Bosnisktalande och har grundläggande kunskaper i svenska eller engelska språket.
-Erfarenhet av arbete som personlig assistent minst 2 år
-Erfarenheten och kunskap om Larsens syndrom
-Kunskap och erfarenhet av epilepsi är ett krav
-Arbete med utvecklingsstörning minst 2 år
-Intyg att du är klar med utbildning/kurs som personlig assistent
-Erfarenhet av organisation samt kunskaper av systemen Aiai
-Har erfarenhet av att ha arbetat med olika hjälpmedel tidigare
-Kunskap i Word och Excel.
Utdrag ur belastningsregistret krävs för dig som ska arbeta med barn med funktionsnedsättning innan arbetet påbörjas. Du kan beställa det från följande länk
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse .
Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Visa mindre

26-årig tjej i Malmö söker personlig assistent

Om rollen: Jag är en 26-årig tjej som bor i egen lägenhet i Malmö. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp med alla delar av vardagen. Till exempel går jag på daglig verksamhet, badar, kommunicerar och tränar med hjälp av mina assistenter. För att min vardag ska fungera behövs ordning och reda. Därför är det viktigt att du är ansvarstagande, mogen, duktig på att följa rutiner och dokumentera. Kanske är du student, egenföretagare eller ... Visa mer
Om rollen:
Jag är en 26-årig tjej som bor i egen lägenhet i Malmö. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp med alla delar av vardagen. Till exempel går jag på daglig verksamhet, badar, kommunicerar och tränar med hjälp av mina assistenter.

För att min vardag ska fungera behövs ordning och reda. Därför är det viktigt att du är ansvarstagande, mogen, duktig på att följa rutiner och dokumentera. Kanske är du student, egenföretagare eller har annan huvudsysselsättning?

Krav för tjänsten:

- Inte allergi mot klor
- Bra svenska
- Ansvarstagande
- God fysik

Meriterande:

- Erfarenhet som personlig assistent
- Relevant utbildning

Arbetstider: Dag, kväll, helg, vaken natt (jag har assistans dygnet runt)
Omfattning: 1 schemalagd helg/månad, därutöver extra vid behov
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren:
Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Annonsens ID-nummer: 236829


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Bli Armar och Ben för en Person med ALS i Anderslöv: Personlig Assistans

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Västervik, Loftahammar, Karlstad och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Gör Skillnad i En Annans Liv! Vi söker nu flera engage... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Västervik, Loftahammar, Karlstad och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Gör Skillnad i En Annans Liv! Vi söker nu flera engagerade och empatiska personliga assistenter till en man, 41 år, bosatt i Anderslöv. Som personlig assistent kommer du att vara en central del i hans vardag, vilket ger dig möjligheten att verkligen påverka och förbättra livskvaliteten för en annan person.

Om Uppdragsgivaren: Vår uppdragsgivare är rullstolsburen och kämpar mot ALS, Amyotrofisk Lateralskleros, en neurodegenerativ sjukdom som gradvis förlamar musklerna. ALS är en mycket utmanande sjukdom som kan påverka många aspekter av en persons liv, inklusive rörelseförmåga, tal och andning. Uppdragsgivarens nedsatta fysiska förmåga påverkar INTE hans kognitiva förmåga! Och har en stark vilja att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetsuppgifterna inkluderar allt från personlig omvårdnad och medicinering till att ge känslomässigt stöd och skapa en positiv och stöttande atmosfär.

Krav och Önskemål för Assistenter:
Lyhördhet och rutinuppföljning
Tålamod och kommunikationsförmåga
Ödmjukhet och empati
Inga djurallergier eller pollenallergi
Rökfrihet
Körkort och bil
Flytande svenska
Meriterande erfarenhet inom vård


Anställningsvillkor: Vi söker både heltids- och deltidsassistenter för att täcka upp för dubbelassistans dygnet runt. Arbetspassen är 12 timmar och följer följande scheman:
Dagpass: 07.15 - 19.15, 07.30 - 19.30
Nattpass: 19.15 - 07.15, 19.30 - 07.30


Ansökan: Om du är redo att ta dig an en meningsfull och utmanande roll där du gör verklig skillnad i någon annans liv, så är detta din chans att göra det. Skicka din ansökan redan idag och bli en del av vårt dedikerade team!
OBS!!!! Vänligen skriv följande i ämnesraden i din ansökan: PA Anderslöv. Visa mindre

Tillsvidareanställning hos kund i Oxie

Omtanken är ett familjeägt assistansbolag med kontor i natursköna Veberöd, tillhörande Lunds kommun. Hos oss är det dina önskemål som formar vår service. Det är du som bestämmer hur din personliga assistans ska utformas inom de ramar och riktlinjer som finns för assistans. Därför strävar vi som assistansbolag alltid mot att personlig assistans ska ges med respekt för människovärde och personlig integritet. Vi arbetar för kontinuerliga träffar och aktivitet... Visa mer
Omtanken är ett familjeägt assistansbolag med kontor i natursköna Veberöd, tillhörande Lunds kommun.
Hos oss är det dina önskemål som formar vår service. Det är du som bestämmer hur din personliga assistans ska utformas inom de ramar och riktlinjer som finns för assistans. Därför strävar vi som assistansbolag alltid mot att personlig assistans ska ges med respekt för människovärde och personlig integritet. Vi arbetar för kontinuerliga träffar och aktiviteter för både assistansanvändare och anställda.

Vi är den familjära assistansanordnaren där kvalitet är viktigare än kvantitet för våra assistansanvändare.

Vill du arbeta hos en man med som älskar aktiviteter, kortspel och sport? Kunden är väldigt aktiv och tränar och tävlar mycket. Man tar sig till dom olika aktiviteterna med färdtjänst.

Vår kund behöver assistans efter en stroke. Han sitter i rullstol men kan gå med trepunkstöd hemma. Han har EP som ibland visar sig i tysta anfall vilket gör att man måste vara mycket uppmärksam och närvarande.

Det är mycket humor och värme i uppdraget, men kan det kan även vara en del utmaningar på grund utav kundens hjärnskada.

Det är väldigt viktigt att man utför alla arbetsuppgifter enligt rutiner och är lyhörd för kundens behov och önskemål. Visa mindre

Personlig assistent vid behov till man i Malmö

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistenthos vår kund i Malmö! Vad innebär den härtjänsten? Nu söker vi en personligassistent till vår kund i Malmö. Kunden är en man som har MS och behov av hjälp och stöd med samtliga moment i vardagen. Han har personlig assistans dygnet runt med dubbelbemanning delar avdagen. Mannenbehöver hjälp med alla fysiska moment så som förflyttningar, påklädnad, toalett... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistenthos vår kund i Malmö!
Vad innebär den härtjänsten?
Nu söker vi en personligassistent till vår kund i Malmö. Kunden är en man som har MS och behov av hjälp och stöd med samtliga moment i vardagen. Han har personlig assistans dygnet runt med dubbelbemanning delar avdagen. Mannenbehöver hjälp med alla fysiska moment så som förflyttningar, påklädnad, toalettbesök, dusch, matlagning, gymnastik,föra mat och dricka till munnen samt sköta allt i hemmet.
Mannen är social och allmänt intresserad av det mesta, däribland kultur och sport.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.
Du som söker tjänsten har lätt för att ta initiativ, du är social, ödmjuk och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke.
Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Erfarenhet inom vård krävs.
Vi ser gärna att du:
har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och vaken natt. Både vardag och helg.
har erfarenhet av vård och omsorg.
är rökfri

Övrig information
Anställningsform: Timanställning
Omfattning: Vid behov, vi ser gärna att du kan jobba även under sommaren.
Arbetstider: Dag, kväll och vaken natt såväl vardag som helg.
Tillträde: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt.
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag:2024-06-15
Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Ellen Hagström, Verksamhetschef
010 130 35 79
[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarassistent sökes till kille i Dalby!

Vi söker nu en lugn, barnkär och ansvarsfull sommarassistent till vår 15-åriga kille i Dalby. Du kommer att arbeta under juni-augusti på en tjänstgöringsgrad motsvarande ca 70-80%. Arbetstiderna är kombinerade dag-, kvälls- och nattetid (med vakna nätter). Killen är 15 år och bor tillsammans med sin familj i Dalby. Han har omfattande flerfunktionshinder med återkommande dagliga epilepsianfall. Du som assistent behöver finnas där som en trygghet och hjä... Visa mer
Vi söker nu en lugn, barnkär och ansvarsfull sommarassistent till vår 15-åriga kille i Dalby. Du kommer att arbeta under juni-augusti på en tjänstgöringsgrad motsvarande ca 70-80%. Arbetstiderna är kombinerade dag-, kvälls- och nattetid (med vakna nätter).
Killen är 15 år och bor tillsammans med sin familj i Dalby. Han har omfattande flerfunktionshinder med återkommande dagliga epilepsianfall. Du som assistent behöver finnas där som en trygghet och hjälpande hand för honom!
Det är en glad och härlig kille att ha att göra med. De största intressena är bland annat skidåkning, bad, cykling, ridning och musik. Beroende på killens dagsform (som är varierande) är det av stor vikt att du som assistent är anpassningsbar. Vi söker dig som är varm och trygg och helst har lite erfarenhet inom vården sedan tidigare. Du behöver vara inkännande och empatisk, samt ha en förmåga att kunna växla mellan att ta dem avgörande besluten och vara killens bästa kompis! Att vara ansvarsfull och kunna följa rutiner är en förutsättning för tjänsten. Trots att du som assistent behöver vara lugn uppskattar killen om du är framåt, social och har rätt energi i dig (vid rätt tillfälle). Det handlar till största del om sunt förnuft! Vi ser gärna att du är flexibel och ibland kan göra inhopp med kort varsel, t.ex. vid sjukdom och liknande. Vi ger och tar alltid för varandra! Rökfri och vaccination mot Corona är ett krav.
Genom ett utvecklande och otroligt värdefullt arbete som personlig assistent har du nu möjlighet att ge denna kille ett innehållsrikt liv fyllt av livslust, trygghet och glädje!
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta [email protected]. Vi ser fram emot att få in just din ansökan!
OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).
Vi kommer också att begära ett personbevis. Du beställer det här, Beställ personbevis | Skatteverket (anställning). Visa mindre

26-årig tjej i Malmö söker personlig assistent

Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela min vardag. Det innebär allt från att hjälpa mig sköta mitt hem, lösa problem med mina hjälpmedel, träna mig och hålla ordning på alla möten och aktiviteter jag behöver gå på. I mitt hem är det ord... Visa mer
Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt.

Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela min vardag. Det innebär allt från att hjälpa mig sköta mitt hem, lösa problem med mina hjälpmedel, träna mig och hålla ordning på alla möten och aktiviteter jag behöver gå på.

I mitt hem är det ordning och reda som råder, vilket innebär att du måste tycka om struktur och vara duktig på att följa rutiner och dokumentera. Därför måste dina språkkunskaper i svenska vara goda.

Jag behöver stöd i min kommunikation med andra vilket innebär att du måste vara lyhörd och kunna tolka det jag vill och kunna förmedla information.

Det förekommer en del lyft och träning på golvet så du behöver ha god fysik. Jag bor i egen lägenhet och behöver därför också hjälp med städning, tvätt, handla och laga mat. Du ska kunna företräda mina intressen i min dagliga verksamhet och i sjukvården.

På fritiden badar jag och därför kan du inte vara allergisk mot klor.

Då jag saknar verbalt språk är samspelet mellan oss extra viktigt. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent eller utbildning inom området med flerfunktionshinder så är det meriterande.

Både tidigare arbete och utbildning ska kunna verifieras. Avgörande för anställning är personliga kvalifikationer och lämplighet.

Arbetstiden är fördelat på både dag, eftermiddag/natt och helg. Du bör också kunna hoppa in som vikarie vid sjukdom, semester och annan ledighet.

Arbetstid: Timanställning med fasta pass en helg/månad, samt extra vid behov. Tillträde till tjänsten startar med betald introduktion omgående liksom fortbildning och friskvård. Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal.

Annonsens ID nummer: 23682

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent till 13 årig pojke i Malmö

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos bruk... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
I detta uppdrags krävs det att du lämnar belastningsregister från polisen. Viktigt att det är rätt utdrag som gäller för arbete med barn med funktionsnedsättning.
Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta hos en av våra kunder i Malmö, en 13-årig kille med en stor fysisk funktionsnedsättning. I din roll som assistent ingår att hjälpa och stötta killen i alla dagens aktiviteter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar. Du kommer att hjälpa till med all form av hygien och påklädning. har du tidigare erfarenheter av sondmat, ortos, förflyttningsteknik (ergonomi) och användning av olika hjälpmedel så är det meriterande. Tunga lyft kan förekomma så god fysik krävs. Visa mindre

Trygg och glad assistent sökes - sommarvikarie till man i Malmö

Ansök    Maj 14    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Sydassistans AB söker en personlig assistent till en... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.

Sydassistans AB söker en personlig assistent till en man i 70-års åldern, boendes i Limhamn.

Arbetspassen är varierande, 7.45-17 ,10-17 17-22.45 och 22.45-7.45, veckans alla dagar. Delar av tiden är dubbelassistans.
Mannen har assistans dygnet runt med vaken natt.

Vi söker dig som är positiv, lugn och lyhörd men också initiativrik och har en god portion humor.
Uppdragsgivaren har en förlamning från bröstet och nedåt vilket innebär att han behöver hjälp med att laga mat, att äta, sköta sin hygien, toalettbesök, förflyttningar, hjälp med fritidsaktiviteter och annan allmän handräckning. Uppdragsgivaren tränar mycket och därför är det ett plus om du har någon erfarenhet av sjukgymnastik och kroppens anatomi. Andra intressen är familjen, sport, musik och konst & design.

Vår uppdragsgivare har en bil som assistenten kör och därför är B-körkort ett krav.

Endast ansökningar med CV och personligt brev behandlas. Urval sker löpande. Visa mindre

Kurera omsorg söker personliga assistenter till sommaren 2024

Omfattning: Varierande Anställningsform: Vid behov   Om arbetsplatsen Våra olika arbetsplatser/kunder finns runt om i Skåne. Arbetstiderna kommer att variera under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Det kan röra sig om jourtid eller vaken natt. Både ensamarbete och dubbelbemanning kan förekomma men ensamarbete är vanligast förekommande. Introduktion ges av ordinarie assistenter, för respektive kund. Kunden  Våra kunder har olika hjälpbehov... Visa mer
Omfattning: Varierande
Anställningsform: Vid behov

 

Om arbetsplatsen

Våra olika arbetsplatser/kunder finns runt om i Skåne. Arbetstiderna kommer att variera under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Det kan röra sig om jourtid eller vaken natt.

Både ensamarbete och dubbelbemanning kan förekomma men ensamarbete är vanligast förekommande.

Introduktion ges av ordinarie assistenter, för respektive kund.

Kunden 

Våra kunder har olika hjälpbehov, intressen och familjesituationer. Vi har kunder med medfödd funktionsvariation eller de som förvärvat en skada senare i livet, vuxna som barn. Vi matchar ansökningarna som inkommer utifrån hur vi känner våra kunder.

Arbetsuppgifter 

Arbetsuppgifterna som förekommer varierar utifrån kundernas behov av hjälp, intressen och vardagssituation. Det är vanligt att hjälp med personlig hygien behövs.

Du som söker 

Vi söker lojala, glada, flexibla och lösningsorienterade personer med ett stort hjärta för andra människor.

För arbete med barn behöver du uppvisa ett belasningsregister för arbete med barn med funktionsnedsättning inom LSS.

Om Kurera Omsorg
Kurera Omsorg är ett ungt och modernt omsorgsföretag med tre verksamhetsgrenar; Personlig Assistans, Familjehem och Öppenvård & Boende. Kurera Omsorg har sitt huvudkontor i Malmö samt ett kontor med personlig assistans i Västervik.

Att vara tre verksamhetsgrenar ger goda synergieffekter. Samtliga våra medarbetare arbetar med socialt arbete men ur olika vinklar, med olika bakgrund. Våra medarbetare betyder allt för oss. Utan engagerade och nytänkande medarbetare är vi ingenting. Därför tar vi rekryteringar på största allvar och bryr oss om vår personal, under hela anställningstiden hos oss. Vi är tillgängliga för ärliga samtal och vill veta hur vi kan utvecklas att bli bättre. Alltid med målet att våra kunder också ska ha det så bra som möjligt hos oss.

Kurera Omsorg kan även erbjuda sociala arbetslösningar som andra omsorgsföretag har svårare att utföra. Vi har till exempel familjehemsplaceringar med personlig assistans och vi har möjlighet till att skapa praktikplatser och jobb för placerade ungdomar och unga vuxna.  Hos oss finns specialkompetenser och en vi har en unik vårdfläta för barn, ungdomar och vuxna.

På Kurera Omsorg strävar vi efter att utföra vårt arbete med engagemang, ansvar, nytänkande och glädje. Vi vill göra skillnad och bryr oss på riktigt.

Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvård. Som assistent har du en tät samarbete med din närmaste chef och regelbundna möten med din arbetsgrupp.

Är detta ett jobb för dig?
Tveka in att ansöka nu. Vi rekryterar löpande. Lycka till! Visa mindre

26-årig tjej i Malmö söker personlig assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en tjej på 26 år som nu söker en vikarierande personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt.

Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, för mig och hela min vardag. Det innebär allt från att hjälpa mig sköta mitt hem, lösa problem med mina hjälpmedel, träna mig och hålla ordning på alla möten och aktiviteter jag behöver gå på.

I mitt hem är det ordning och reda som råder, vilket innebär att du måste tycka om struktur och vara duktig på att följa rutiner och dokumentera. Därför måste dina språkkunskaper i svenska vara goda.

Jag behöver stöd i min kommunikation med andra vilket innebär att du måste vara lyhörd och kunna tolka det jag vill och kunna förmedla information.

Det förekommer en del lyft och träning på golvet så du behöver ha god fysik. Jag bor i egen lägenhet och behöver därför också hjälp med städning, tvätt, handla och laga mat. Du ska kunna företräda mina intressen i min dagliga verksamhet och i sjukvården.

På fritiden badar jag och därför kan du inte vara allergisk mot klor.

Då jag saknar verbalt språk är samspelet mellan oss extra viktigt. Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent eller utbildning inom området med flerfunktionshinder så är det meriterande.

Både tidigare arbete och utbildning ska kunna verifieras. Avgörande för anställning är personliga kvalifikationer och lämplighet.

Arbetstiden är fördelat på både dag, eftermiddag/natt och helg. Du bör också kunna hoppa in som vikarie vid sjukdom, semester och annan ledighet.

Arbetstid: Timanställning med fasta pass en helg/månad, samt extra vid behov. Tillträde till tjänsten startar med betald introduktion omgående liksom fortbildning och friskvård. Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal.

Annonsens ID nummer: 23682

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Personlig assistent sökes till tjej i Klagshamn

Jag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 23 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går pådaglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att to... Visa mer
Jag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 23 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går pådaglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att tolka. Hjälpbehovet är allt från personlig hygien, på och avklädning till och att få stöttning i allt i min vardag och på helg. Jag förflyttar mig med hjälp av ditt stöd dvs inga lyft. Jag bor med min familj; föräldrar och tonårssyskon. Passen är förlagda dagtid (07.00-18.00) måndagar, onsdagarvarje vecka samt varannan torsdag. Arbetstiderna är även förlagda på helger.
Vem är du?Du som söker bör vara en pigg och glad person med hjärtat på rätt ställe, ansvarstagande och självgående men som ändå kan smälta in i min familj. Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv. Du är lyhörd för mina behov, har en stor social förmåga samt har nära till skratt & bus. Du kan svenska flytande både i tal och skrift. Du bör vara rökfri. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Då jag är allergisk kan du inte ha pälsdjur.
Meriterande är om du har körkort, tillgång till egen bil och erfarenhet av arbete som personlig assistent.
Krav är att du är rökfri och du kan inte ha pälsdjur då jag är allergisk.

Omfattning: Deltid, ca 80% samt extra vid behov.Tillträde:Omgående.Är du den jag söker? Tveka inte, sök tjänsten! Jag ser fram emot att få träffa dig. Jag behöver även vikarier som kan hoppa in vid sjukdom, semester och andra ledigheter.


RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 34-årig kvinna boende i Malmö, sommarvik.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 34- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande. Brukaren har assistans dygnet runt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 34- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.
Brukaren har assistans dygnet runt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent till kvinnan kan dina arbetsuppgifter vara allt från hushållssysslor och personlig omvårdnad till att följa med till daglig verksamhet och diverse aktiviteter utanför hemmet.
Som person är du empatisk, lyhörd och ansvarsfull. Du har ett glädjefyllt humör, kan ta initiativ samt bjuda på dig själv. Du är icke rökare och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Dokumentation ingår i arbetet.
Brukaren har intresse av kommunikation och kommunicerar med bilder och ögonpekning. Du har en vilja att lära dig mer om alternativa sätt att kommunicera och har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans och/eller pedagogiskt arbete.
Tjänsten är ett sommarvikariat på minst 35 % under juni, juli och augusti. Bredvidgång kan påbörjas omgående. Passen är fördelade på eftermiddagar/kvällar och dagtid varannan helg.
För att ansöka till tjänsten maila ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer "36" i din ansökan. Visa mindre

Personlig Assistent till man i centrala Malmö

Ansök    Maj 7    Albeda AB    Personlig assistent
Företaget: Albeda Personlig Assistans är ett personligt och flexibelt assistansbolag. Alla kunder har individuella upplägg anpassade efter just deras livssituation. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra villkor. Jobbet: Jag är en man i 60-års åldern som är bosatt i centrala Malmö. I sviterna efter en hjärntumör har jag nu en begränsad fysisk förmåga och behöver tillsyn dygnet runt och hjä... Visa mer
Företaget: Albeda Personlig Assistans är ett personligt och flexibelt assistansbolag. Alla kunder har individuella upplägg anpassade efter just deras livssituation. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra villkor.
Jobbet: Jag är en man i 60-års åldern som är bosatt i centrala Malmö. I sviterna efter en hjärntumör har jag nu en begränsad fysisk förmåga och behöver tillsyn dygnet runt och hjälp med det mesta i vardagen såsom hygien, förflyttningar, aktiviteter och utflykter, tvätt m m.
Jag söker nu assistent som vill jobba lite extra timmar och som kan hoppa in vid behov. Jag ser gärna att du är man och mellan 45 och 60 år.
Jag söker dig som trivs med ett omvårdande yrke, är positiv, social och har god moral. Jag gillar att följa med i samhällsutveckling och ha intressanta diskussioner och skulle uppskatta om du delar det intresset.
I det här arbetet är det viktigt med närvaro och kontinuitet samt att kunna samarbeta med andra människor.

KRAV
Behärska svenska i tal och skrift
Ej allergisk mot katt
Rökfri

FÖRDEL
Man 45 -60 år
Erfarenhet från vårdbranschen är en fördel.
Detta är ett mycket personligt jobb vilket innebär att det är viktigt att du verkligen vill och trivs med att jobba som personlig assistent/vårdande yrke.
Referenser krävs
Tillträde: Snarast
Arbetstid/Varaktighet: Extra vid behov ca 5% - 15%
Schemalagd arbetstid inklusive kvällar och helger.
Om du tror att det här arbetet kan vara något för dig ser vi gärna att du skickar ditt CV samt ett personligt brev där du berättar utförligt om dig själv.
Skicka ansökan till: [email protected] så snart som möjligt då rekryteringsprocessen börjar omgående, dock senast 2024-05-31 Visa mindre

Sommarjobb Oxie

Härlig familj söker assistenter. Vi söker dig som vill sommarjobba under perioden 1 juli till sista juli men även kan jobba extra vid behov hos en familj med tre barn med funktionsvariationer. Du kommer givetvis att bara jobba med ett av barnen men ni kommer att vara tre assistenter som jobbar samtidigt med vars sitt barn. Barnen är två pojkar och en flicka i åldrarna 15, 14 och 7 år. Familjen bor i ett stort hus som är handikappanpassat för deras behov ... Visa mer
Härlig familj söker assistenter.

Vi söker dig som vill sommarjobba under perioden 1 juli till sista juli men även kan jobba extra vid behov hos en familj med tre barn med funktionsvariationer.
Du kommer givetvis att bara jobba med ett av barnen men ni kommer att vara tre assistenter som jobbar samtidigt med vars sitt barn.
Barnen är två pojkar och en flicka i åldrarna 15, 14 och 7 år.
Familjen bor i ett stort hus som är handikappanpassat för deras behov och taklyftar finns att tillgå vid förflyttningar.
Du som söker bör ha lite erfarenhet av assistans och sondmatning. Tillgång till körkort är bra då familjen bor i Oxie.
Du får ej vara rökare eller ha hund. Visa mindre

Spelintresserad kille söker personliga assistenter

Jag är en kille på 28 år som söker fler personliga assistenter! Du kommer att vara mina extra armar under stor del av mina dagar, där jag behöver hjälp med matlagning, personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, hänga med mig till olika event samt studier. Men också så mycket mer! På min fritid gillar jag att spela datorspel, främst Counter-Strike eller något mysigt singleplayer äventyr. Gillar också musik, fotboll, att umgås med vänner eller ... Visa mer
Jag är en kille på 28 år som söker fler personliga assistenter! Du kommer att vara mina extra armar under stor del av mina dagar, där jag behöver hjälp med matlagning, personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, hänga med mig till olika event samt studier. Men också så mycket mer!
På min fritid gillar jag att spela datorspel, främst Counter-Strike eller något mysigt singleplayer äventyr. Gillar också musik, fotboll, att umgås med vänner eller besöka något kul event eller konsert! Nu till hösten ska jag även börja studera till spelutvecklare.
Jag söker dig som är kille i åldern 20-40 och som har lätt att förstå och arbeta med människor. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha liknande intressen som mig. Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent tidigare eller bland människor, du bör gärna också vara rökfri.
Alter Assistans vision är att vara nära. Hela vår organisation är uppbyggd på närhet till kunder och medarbetare. Tillsammans planerar, genomför, utvärderar och förbättrar vi kundens situation. Närheten är en stor fördel, korta beslutsvägar är en förutsättning för omedelbara insatser och korrekta beslut. Ju närmare kunden man är desto större insikt har man om de behov som finns och vardagens beslut blir lätta att ta, för såväl våra assistenter som för våra gruppledare. Tillgängligheten är stor. Det finns en stor kunskapsbank att ta del av. Det är tryggt att i vardagen vara nära den kompetensen.
Vi finns där våra kunder finns. Vi kommer dit vi behövs. Vår organisation är platt och beslutsvägarna är korta, därför har vi råd att anställa duktiga assistenter och ge dem rättvisa löner.
Som anställd hos Alter Assistans omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och friskvård.
Löpande urval sker. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent för aktiv kvinna i hjärtat av Malmö!

Ansök    Maj 7    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för extrajobb med chans till två dygnspass i månaden vid överenskommelse. Finns även chans till mer pass under sommarmånaderna. På natten ingår 9,5 timmars vänt... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för extrajobb med chans till två dygnspass i månaden vid överenskommelse. Finns även chans till mer pass under sommarmånaderna. På natten ingår 9,5 timmars väntetid. 
Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med allt som kan förekomma i kundens dagliga livsföring. Detta innebär personlig omvårdnad, daglig skötsel av hem, hushåll samt matlagning men även att följa med kunden på aktiviteter. Kundens intressen är musik, promenader och matlagning.
Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande. Du är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser möjligheter i stället för problem. Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt kunskap om och erfarenhet av att arbeta med autistiska personer är meriterande.
Tjänstgöringsgrad och arbetstider: Timvikariat med chans till två dygnspass per månad och mer under sommaren. Arbetstiderna är förlagda 15.00-15.00 alla veckans dagar. 
Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie - personlig assistent till naturintresserad ung man i Lund, 7

Har du tålamod, humor och spelar kanske ett instrument? Tycker du om att odla och följa det som växer i trädgården och på min lott? Jag är en kreativ kille i 30 års-åldern med flera funktionsnedsättningar och sjukdomar, som söker en sommarvikarie. Det är meriterande om du delar mitt intresse för djur och natur då jag ofta är ute i skog och mark med kameran. I arbetet ingår att assistera mig i mitt vardagsliv hemma, i sommarstugan, när jag träffar kompisar... Visa mer
Har du tålamod, humor och spelar kanske ett instrument? Tycker du om att odla och följa det som växer i trädgården och på min lott?

Jag är en kreativ kille i 30 års-åldern med flera funktionsnedsättningar och sjukdomar, som söker en sommarvikarie. Det är meriterande om du delar mitt intresse för djur och natur då jag ofta är ute i skog och mark med kameran. I arbetet ingår att assistera mig i mitt vardagsliv hemma, i sommarstugan, när jag träffar kompisar och vid mina intressen.

Du som söker är lyhörd, lugn och noggrann och har en positiv syn på livet. I ditt arbete som min assistent stöttar du mig att leva såsom jag själv önskar och behöver. Vi ser gärna att du är rök- och snusfri, du behöver förstå och tala svenska flytande. Fint om du inte har några husdjur hemma då jag har svår allergi. Körkort är önskvärt då jag vill använda min bil för utflykter.

Vi erbjuder dig en välplanerad, betald introduktion. Arbetet hos mig kan ge dig mycket ny kunskap och utveckla dig som människa.

Omfattning och tillträde: Jag söker dig som vill vikariera i sommar 75 - 100 % timanställning dag, kväll och helg, med tillträde enl. överenskommelse. Det kommer också att finnas möjlighet att arbeta som timanställd vikarie i höst, helger och semestrar.

Vi tar löpande kontakt med intressanta kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Annonsens ID nummer:236292Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personal med energi och ansvarskänsla sökes

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

13-åriga Malmösystrar söker lekfulla och ansvarstagande assistenter - halvtid eller helgtjänst


Kan du se dig själv i en livlig rullstolsdans i vardagsrummet? Hoppa högt på en pilatesboll tillsammans med en 13-åring?


Då kan jobbet hos våra tvillingtjejer vara helt rätt för dig! Tjejerna är olika i både intressen och personlighet. Gemensamt för dem är att de är livfulla och älskar skoj, bus, fart och fläkt.

Bland tjejernas övriga intressen finns böcker och musik, men också bad och utflykter – ibland med hela familjen, ibland bara med assistent.


Barnen bor med föräldrar och småsyskon i en villa i Malmö. Som assistent har du en betydelsefull roll för hela familjen, men du jobbar bara med 13-åringarna (och då bara en i taget). En uppskattad sak bland våra assistenter är att du oftast har en kollega du jobbar samtidigt med.

För att trivas hos oss behöver du klara av att befinna dig i en stor, annorlunda och ”stimmig” familjs hemmiljö, samt känna dig fysiskt rustad för vissa lyft.


Du måste inte ha någon medicinsk bakgrund. Däremot behöver du ha någon typ av erfarenhet av barn, stora eller små. Det allra viktigaste för att passa hos oss är att du är lekfull och initiativrik samtidigt som du är lyhörd för tjejernas behov och önskningar. Du ska som personlig assistent hjälpa tjejerna att uppleva glädje, samhörighet och bidra till att de har ett aktivt liv. Du ska se möjligheterna bortom fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar, och hjälpa till att lyfta fram och stärka deras förmågor.

 

Tjänstgöringsgrad och arbetstider

Arbetstiden är förlagd till hela dagar helger och lov. Passen är då 6 till 9 timmar långa. På vardagar går tjejerna i skolan och då finns det arbetspass tidiga morgnar samt eftermiddag/kväll kl 16-20.

Vi söker assistenter till en mindre tjänst med främst helgarbete, samt en tjänst på cirka halvtid där alla typer av pass ingår i schemat – helg, morgon samt eftermiddag/kväll. Visa mindre

Bästa sommarjobbet, personlig assistent i Dalby

Jag är en kvinna bosatt i Dalby som har flera stora funktionsnedsättningar. Jag behöver nu anställa en engagerad personlig assistent. Jag söker en flexibel och lyhörd kvinna som kan arbeta i sommar ca 75-100% samt gärna kunna hoppa in extra vid ordinarie personliga assistenters semester och sjukdom fortsatt under hösten. Finns även chans till mindre tjänst till hösten. Du kommer arbeta på schema under sommaren. Introduktionen kommer att ske under våren! ... Visa mer
Jag är en kvinna bosatt i Dalby som har flera stora funktionsnedsättningar. Jag behöver nu anställa en engagerad personlig assistent. Jag söker en flexibel och lyhörd kvinna som kan arbeta i sommar ca 75-100% samt gärna kunna hoppa in extra vid ordinarie personliga assistenters semester och sjukdom fortsatt under hösten. Finns även chans till mindre tjänst till hösten.

Du kommer arbeta på schema under sommaren. Introduktionen kommer att ske under våren!

Du ska kunna arbeta både dag, kväll, natt och helg. Du behöver vara rökfri och ha god fysik.

Min vardag består av mycket träning för att bibehålla min rörlighet i kroppen. Jag gillar att uppleva musik men även att vara ute i naturen. Jag uppskattar dom små glädjeämnena i livet!

Jag har vaken assistans hela dygnet och behöver hjälp med allt praktiskt som rör min vardag. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats kommer vara där jag befinner mig. För mig är den personliga lämpligheten avgörande.

Jag ser framemot att få veta mer om dig så tveka inte att höra av dig!

Arbetstid : Arbetspass på schema i sommar (Dag, kväll, natt och helg)

Tillträde: omgående enligt överenskommelse

Annonsens ID nummer: 235033

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Semestervikarie inom personlig assistans

Semestervikarie sökes Till man på 49 år Behöver hjälp med all daglig livsföring Uppstigning påklädning dusch Matlagning Tycker om att vistas ute är en glad positiv person Du är en positiv person med båda fötterna på jorden Tjänsten är på heltid Visa mer
Semestervikarie sökes
Till man på 49 år
Behöver hjälp med all daglig livsföring
Uppstigning påklädning dusch
Matlagning
Tycker om att vistas ute
är en glad positiv person
Du är en positiv person med båda fötterna på jorden
Tjänsten är på heltid Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en 13-årig tjej i Tygelsjö

Jag söker fler assistenter till min assistentgrupp, som är väldigt betydelsefull för mig. Jag som söker nya stjärnor är en tjej på 13 år som för fyra år sedan drabbades av en hjärntumör. Efter mycket kämpande råkade jag ut för en olycka som gjorde att jag fick ytterligare hjälpbehov. Jag behöver nu hjälp med det mesta i min vardag såsom personlig hygien, förflyttningar, medicinering, sondmatning och av hålla koll på min andningsmaskin, som jag har på natte... Visa mer
Jag söker fler assistenter till min assistentgrupp, som är väldigt betydelsefull för mig. Jag som söker nya stjärnor är en tjej på 13 år som för fyra år sedan drabbades av en hjärntumör. Efter mycket kämpande råkade jag ut för en olycka som gjorde att jag fick ytterligare hjälpbehov. Jag behöver nu hjälp med det mesta i min vardag såsom personlig hygien, förflyttningar, medicinering, sondmatning och av hålla koll på min andningsmaskin, som jag har på natten. Utöver dessa basala hjälpbehov vill jag ha hjälp att utvecklas att bli starkare genom träning och att stimuleras. Allt för att få innehållsrika och givande dagar!
Jag behöver personer runt mig som är beredda att ta ett stort ansvar över mina medicinska behov men som också har barnasinnet och energin till att hitta på många roliga saker med mig. Jag vill vara aktiv, vara utomhus och leka en del på golvet där jag kan röra mig mer fritt. Jag älskar att bada och är på simhallen flera gånger i veckan. Ibland rider jag också och jag älskar att sitta på hästryggen i naturen. Jag är en glad tjej med mycket humor och jag älskar musik och dans. Det värsta jag vet är att ha tråkigt. Jag vill att du är lyhörd för vad jag vill då jag inte kommunicerar så mycket i tal utan med mest med kroppsspråk och känslor, men jag lär mig mer och mer varje dag. Du behöver därför vara ödmjuk och inkännande som person med genuint intresse av att hjälpa mig bli bättre. Jag blir extra glad om du har stor förmåga att också kunna ta egna initiativ och tänka utanför boxen.
Beskrivning av tjänsten som personligassistentKunden har ett stort omvårdnadsbehov och har dubbelassistans all tid förutom när hon är i skolan där hon har enkelassistans.
Vi söker nu assistenter både till större och mindrefasta tjänster samt behovsvikarier som kan arbeta vid vakanser och lov.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker är en tjej från ca. 25 år och uppåt.
Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller erfarenhet utav att ha arbetat med barnär meriterande men inget krav.
Du som söker måste vara rökfri.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.
Övrig information
Anställningsform: Visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar samt timanställning
Omfattning: Deltidstjänster samt vikarier för inhopp vid behov
Arbetstid: Exempelvis: Dagpass 7-15. Kvällspass 14-21, Nattpass 21-07
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi avböjer kontakt från tredje-parts rekryterare.
Sista ansökningsdag 2024-05-31
Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Pia Ax, Verksamhetschef [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kille i Oxie, sommarvikariat

Ansök    Maj 3    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Oxie. Tjänsten är ett sommarvikariat under vecka 22-23 samt 28-32 med cirka 1-3 arbetspass per vecka. Det finns även möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiderna varierar och är förlagda under dagtid... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Oxie. Tjänsten är ett sommarvikariat under vecka 22-23 samt 28-32 med cirka 1-3 arbetspass per vecka. Det finns även möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetstiderna varierar och är förlagda under dagtid och kvällstid på både vardagar och helger. Exempel på arbetstider är kl. 14:00-21:00, kl. 16:00-21:00, kl. 08:00-16:00, kl. 10:00-14:00 samt kl. 14:00-16:00. 
Vår kund är en aktiv man i ständig rörelse som tillbringar mycket av sin tid utomhus. Han tycker om att cykla, gunga och gå promenader. Kunden har epilepsi, autism och behöver ständig tillsyn. 
Om tjänsten
I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet
- stötta och träna kunden kring kommunikation
Arbetstid: Varierande och är förlagda under dagtid och kvällstid på både vardagar och helger. Exempel på arbetstider är kl. 14:00-21:00, kl. 16:00-21:00, kl. 08:00-16:00, kl. 10:00-14:00 samt kl. 14:00-16:00. 
Tjänstgöringsgrad: Sommarvikariat vecka 22-23 samt 28-32 med cirka 1-3 arbetspass per vecka. Det finns även möjlighet att arbeta som timvikarie vid behov.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse 

Vem är du?
Vi söker dig som är aktiv och tycker om att vara utomhus. Vidare bör du vara ansvarstagande, noggrann, positiv, flexibel och ödmjuk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Krav 
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift,. 
- Kan arbeta i ett hem med hundar. 

Meriterande
- Har erfarenhet av att arbeta med personer med autism och epilepsi. 
- Goda kunskaper i matlagning. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent Malmö.

Ansök    Maj 3    Forenede Care AB    Personlig assistent
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet. Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden... Visa mer
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om.
Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang.
Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor.
Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!
Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.
Arbetsuppgifter
Assistenterna hjälper dels till med grundläggande behov som personlig omvårdnad, påklädning, stöttning med att äta och att kommunicera. Assistans innefattar även stöd och hjälp med hushållsarbete, utöva fritidsaktiviteter/träning, umgås med släkt och vänner samt att vara delaktig i samhället m.m.
Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela uppdragsgivarens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Det är viktigt att du förstår att du har birollen och att det är uppdragsgivaren som har personlig assistans och har huvudrollen.
Utbildning eller pågående studier inom vård och omsorg eller beteendevetenskapliga ämnen är meriterande.
Personliga egenskaper efterfrågas utifrån uppdragsgivarens önskemål.
KRAV
Du måste behärska svenska i tal och skrift.
Körkort är meriterande
Att du kan cykla är meriterande
Arbetstid/Varaktighet Sommarvikariat samt timanställning vid behov. Arbetstiderna kan variera mellan dag-, kväll-, natt och helgtjänstgöring.
Lön Timlön. Kollektivavtal finns.
Rollen som personlig assistent
Som personlig assistent företräder du Hela Sveriges Assistans.
I rollen som personlig assistent kommer du att göra en webbutbildning om hur det är att arbeta som personlig assistent.
Du ska tillsammans med kunden och dina kollegor verka för god kvalitet samt följa företagets värderingar och policys.
Som personlig assistent ansvarar du för att ta del av information som huvudkontoret skickar ut, samt vid behov söka information som finns tillgänglig på hemsidan. I övriga frågor vänder du dig till din arbetsledare eller huvudkontoret.
I din roll som personlig assistent ingår att: alltid ha kunden i fokus.
vara uppdaterad om genomförandeplanen som kan ges muntligen av kund, alternativt finnas nedskriven på plats eller i HSA tid.
ta del av de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på plats och följa dessa.
dokumentera och läsa dokumentation enligt rutinen i uppdraget.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda genomför en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.
Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård
Sista ansökningsdag
Ange datum år-månad-dag Visa mindre

Personlig assistent sökes till tjej i Klagshamn

Jag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 23 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går pådaglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att to... Visa mer
Jag söker nu en personlig assistent i Klagshamn. Jag är en tjej på 23 år som är väldigt glad och aktiv. Jag tycker om att göra roliga saker med mina assistenter; gillar att träffa mina kompisar, promenera med rollator, gå på teater, gå på disco, lyssna på musik, bada & gympa. Jag går pådaglig verksamhet ca 2 dagar i veckan. Jag kör också manuell rullstol och kommunicerar via en del ord, gester och tecken som stöd (TAKK) och assistenterna hjälper mig att tolka. Hjälpbehovet är allt från personlig hygien, på och avklädning till och att få stöttning i allt i min vardag och på helg. Jag förflyttar mig med hjälp av ditt stöd dvs inga lyft. Jag bor med min familj; föräldrar och tonårssyskon. Passen är förlagda dagtid (07.00-18.00) måndagar, onsdagarvarje vecka samt varannan torsdag. Arbetstiderna är även förlagda på helger.
Vem är du?Du som söker bör vara en pigg och glad person med hjärtat på rätt ställe, ansvarstagande och självgående men som ändå kan smälta in i min familj. Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv. Du är lyhörd för mina behov, har en stor social förmåga samt har nära till skratt & bus. Du kan svenska flytande både i tal och skrift. Du bör vara rökfri. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Då jag är allergisk kan du inte ha pälsdjur.
Meriterande är om du har körkort, tillgång till egen bil och erfarenhet av arbete som personlig assistent.
Krav är att du är rökfri och du kan inte ha pälsdjur då jag är allergisk.

Omfattning: Deltid, ca 80% samt extra vid behov.Tillträde:Omgående.Är du den jag söker? Tveka inte, sök tjänsten! Jag ser fram emot att få träffa dig. Jag behöver även vikarier som kan hoppa in vid sjukdom, semester och andra ledigheter.


RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

En varm och glad assistent sökes till kille i Malmö!

Vi letar efter en öppen, positiv och engagerad person, som vill arbeta inom personlig assistans hos vår tonårskille i Malmö! Killen har ett stort intresse för djur, musik och såklart, att bada. Delar du dessa intresse med honom har du redan hälften vunnit! Killen som söker en assistent bor tillsammans med sin familj i Malmö. Han har tre fantastiska syskon, och det är med andra ord full rulle hela tiden! Av dig som person förväntar vi oss en ansvarsfull, ... Visa mer
Vi letar efter en öppen, positiv och engagerad person, som vill arbeta inom personlig assistans hos vår tonårskille i Malmö! Killen har ett stort intresse för djur, musik och såklart, att bada. Delar du dessa intresse med honom har du redan hälften vunnit!

Killen som söker en assistent bor tillsammans med sin familj i Malmö. Han har tre fantastiska syskon, och det är med andra ord full rulle hela tiden! Av dig som person förväntar vi oss en ansvarsfull, positiv och ordningsam assistent. Någon som alltid kan vara en trygg punkt i killens vardag. Beroende på killens dagsform behöver du vara anpassningsbar och ta initiativ till olika aktiviteter som känns passande. Vi ser det därför som fördelaktigt om du är både flexibel och har en god initiativförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat förflyttningar (till och från rullstolen), personlig hygien samt extra hjälp vid matsituationer och liknande. Då killen inte har något tal ser vi det som ett stort plus om du har erfarenhet av TAKK/bildstöd (men inget krav). Har du tidigare erfarenhet av arbete med barn/ungdomar alternativt inom LSS är detta också ett stort plus, men störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker är mellan 25-35-års åldern. Du behöver behärska det svenska språket väl, vara rökfri, simkunnig, ha en god fysik (på grund av lyft) samt ha körkort. Eftersom familjen har hund och även tar hand om hästar är det viktigt att du inte är allergisk/rädd. Vad som tidigare inte nämnts är att familjen gärna reser iväg på semestrar där du som assistent ibland får möjlighet att följa med. Som assistent har du möjlighet att uppmuntra, heja på och se till att killens vardag blir så trygg, utvecklande och meningsfull som möjligt. I hemmet, på aktiviteter eller på resande fot - Du skapar tryggheten!

Tjänsten kommer ligga på 50% (med möjlighet att hoppa in extra vid behov) där du som assistent arbetar måndag till torsdag, 15.15-20.15. (Vissa helger kan förekomma i överenskommelse med familjen.) Längre arbetsdagar förekommer under lov (ca 10.00-18.00). Vi uppskattar och värdesätter alltid flexibilitet högt.

Vi söker dig som är varm, omtänksam och alltid ser till människans bästa! Du får gärna vara fylld av energi och våga bjuda på dig själv! Tillsammans med familj och övriga assistenter skapas ett fantastiskt arbetsteam runtom killen och vi kan utlova många härliga skratt tillsammans! Vi kan dock inte lova att dina gränser aldrig testas, detta hör en tonåring till! Men oroa dig inte, här får du bara värme, kärlek och massa, massa glädje tillbaka!

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att maila till [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

Vi kommer också att begära ett personbevis. Du beställer det här, Beställ personbevis | Skatteverket (anställning). Visa mindre

Personlig assistent, Malmö

Vi söker nu dig som önskar arbeta extra vid behov som personlig assistent till en kvinna i 65-års åldern boendes i centrala Malmö. Kvinnan har diagnos MS och är i behov av stöd för att kunna leva det liv hon önskar leva. Förutom hjälp med de grundläggande behoven är kvinnan i behov av hjälp med med de vardagliga sysslorna, förflyttningar samt att komma ut på aktiviteter. Kvinnan är kulturintresserad och önskar delta på evenemang, föreläsningar och gå på ut... Visa mer
Vi söker nu dig som önskar arbeta extra vid behov som personlig assistent till en kvinna i 65-års åldern boendes i centrala Malmö. Kvinnan har diagnos MS och är i behov av stöd för att kunna leva det liv hon önskar leva. Förutom hjälp med de grundläggande behoven är kvinnan i behov av hjälp med med de vardagliga sysslorna, förflyttningar samt att komma ut på aktiviteter. Kvinnan är kulturintresserad och önskar delta på evenemang, föreläsningar och gå på utställningar och museer.
Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande.
Arbetspassen är förlagda antingen 09.00 - 19.00 eller 19 - 09 (sovande jour).
Vi söker en eller två personlig assistenter som vill arbeta vid behov.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Visa mindre

Personlig assistent till kille i Malmö - sommarvikarie

Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se ____________________________________________________________________________________ Albatross Personlig Assistans AB söker en personlig assistent till en rullstolsburen, social, pigg och glad kille i 35-års åldern. Mannen har en ett medfött handikapp som utveckl... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se
____________________________________________________________________________________
Albatross Personlig Assistans AB söker en personlig assistent till en rullstolsburen, social, pigg och glad kille i 35-års åldern. Mannen har en ett medfött handikapp som utvecklingsstörning och rörelsehinder. Han behöver hjälp med allt i hans dagliga liv. Han pratar gärna, men har ett begränsat verbalt tal. Annars kommunicerar han väl via kroppsspråk och ögonkontakt. Han går på daglig verksamhet om dagarna och hans intressen är att gå på olika sorters musikarrangemang, bio m.m. Mannen behöver hjälp på daglig verksamhet, i sin vardag samt på fritidsaktiviteter.
Vi söker dig som vill arbeta extra i sommar. Är ca 80-100% från mitten av juni till mitten av augusti. Det är en stor fördel om du också kan arbeta som vikarie efter sommaren. Perfekt att kombinera med exempelvis studier.
Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande. Du bör vara påhittig, självständig, flexibel och samtidigt kunna arbeta i team.
Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande. Mannen har dygnet runt assistans med sovande jour. Tjänsten är på ca 80-100% under sommaren och arbetet är förlagt under dygnets alla timmar med start i mitten av juni med bredvidgång innan.
Dina ansökningshandlingar läses av personal på Albatross Personlig Assistans AB samt av brukarens anhöriga. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista publiceringsdatum och då tar vi bort annonsen. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i västra Malmö Ref. 1123

Ansök    Maj 3    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assisten... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter.
Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt.
I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. På Sydassistans erbjuder vi våra anställda utbildningar som är relevanta för arbetet med just ni uppdragsgivare.

Jag är en kvinna som bor i lägenhet i Västra Malmö och som på grund av min MS behöver personlig assistans dygnet runt med sovande jour. Du kommer bland annat att assistera mig i mitt hem med alla förekommande sysslor, att hjälpa mig med matlagning, hjälpa mig med hygiensituationer, följa med mig till sjukgymnasten, tandläkarbesök och läkarbesök. Eftersom jag sitter i rullstol behöver jag även hjälp vid förflyttningar. Alla förflyttningar sker med hjälpmedel.

Jag är rökare och du kan därför inte vara allergisk.

Jag söker dig som kan arbeta i sommar men även är intresserad utav en 80% tjänst hos mig. Arbetstiderna är förlagda 8-16 och 16-08 med sovande jour, du arbetar varannan helg och då förekommer även dygnspass.

Jag vill att du som söker är positiv, flexibel och intresserad av att hjälpa mig i min vardag. Visa mindre

Personlig assistent till man i Lomma

Ansök    Maj 2    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assisten... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter.
Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt.
I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. På Sydassistans erbjuder vi våra anställda utbildningar som är relevanta för arbetet med just din uppdragsgivare.

Just nu rekryterar vi personliga assistenter till en av våra uppdragsgivare i Lomma, en man i yngre medelåldern med lång erfarenhet av personlig assistans.
Som personlig assistent till honom har du en spännande och utmanande funktion i hans vardag. Vår uppdragsgivare behöver dig som genom handräckning och motiverande insatser utgör det mänskliga stöd han behöver för att kunna leva ett gott liv trots sina diagnosticerade funktionsvariationer.
Till din hjälp har du, utöver vår arbetsledning, en engagerad god man, handledning vid behov samt en mängd bakgrundsinformation som ligger till grund för att du ska kunna ge honom adekvat hjälp och stöd.
Dina arbetsuppgifter spänner över ett brett register, från att tillsammans med uppdragsgivaren utföra de vardagliga hushållssysslorna i hans hem till att arbeta motiverande med hälsa och fritid.
Schemat är uppbyggt av dygnspass med jour nattetid. Arbetet går därför ofta att kombinera med exempelvis en egen verksamhet av något slag eftersom antalet arbetspass per vecka är begränsat.
Som personlig assistent i detta uppdrag måste du vara självmedveten och gränsdragande i handling samt inneha pondus och lugn. Att du sätter tydliga gränser mellan privat- och arbetsliv är av största vikt för att er professionella relation ska få möjlighet att utvecklas långvarigt. Stort plus om du är intresserad av matlagning då uppdragsgivaren på grund av diabetes behöver stöd i att göra vällagad mat.
Utbildning eller erfarenheter inom psykiatrisk vård är meriterande, men rätt inställning till yrkesrollen är i kombination med din personlighet viktigast.

Omfattning
1 Tjänst på tim/behov, dygnspass.
1 Sjuk- och sommarvikarie
Endast korrekta ansökningar med CV och personligt brev behandlas. Urval sker löpande. Visa mindre

Assistent

Vi söker här 1 ny medarbetare. I första hand till sjuk och semester vikarie. Söker här 1 ny medarbetare till en kvinna i rullstol med i funktionsnedsättning. Assistansen ligger i Oxe. Du som söker bör vara kvinna, kunna hantera svenska i tal och skrift.En stor merit är om du är flexibel då assistansen ligger under dygnets alla timmar. Då mycket av assistansen är ensamarbete bör du som söker vara självgående. Vi söker dej som har erfarenhet att jobba som... Visa mer
Vi söker här 1 ny medarbetare. I första hand till sjuk och semester vikarie.
Söker här 1 ny medarbetare till en kvinna i rullstol med i funktionsnedsättning. Assistansen ligger i Oxe. Du som söker bör vara kvinna, kunna hantera svenska i tal och skrift.En stor merit är om du är flexibel då assistansen ligger under dygnets alla timmar. Då mycket av assistansen är ensamarbete bör du som söker vara självgående.
Vi söker dej som har erfarenhet att jobba som personlig assistent. Erfarenhet av tak lift är önskvärt. Visa mindre

Glad och lugn tjej som vill jobba extra helg och kväll + sovande natt hos

Är du en glad och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons!    Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främst... Visa mer
Är du en glad och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan?


Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons! 
 
Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främst med tecken som stöd.
Jag vill att du är vaccinerad mot Covid-19.
 
Själv är jag en glad 25-årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill på min fritid.
Kanske hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med min Ipad.
Jag bor i centrala Malmö, dit du tar dig lätt med cykel eller buss beroende på var du bor.
 
Jag söker en assistent på deltid/extra vid behov och erbjuder oftast längre pass, ca 18-24 h med sovande jour nattetid. Ibland kan passen vara kortare och innebära jobb enbart kväll + natt.
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och ut- och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan!

Meriterande om du har erfarenhet av TAKK
 
Arbetstid/Varaktighet
Start omgående. Jag hoppas att vårt samarbete ska bli långsiktigt då det tar tid att lära känna mig ordentligt.
Du blir del av ett litet och härligt gäng som har ett utmärkt samarbete och som funnits länge i mitt liv. 
 
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivt anslutna Kommunal - Fremia Visa mindre

Personlig assistent i Lund - (dubbel ass.) vik med möjlig tjänst därefter

En av våra medlemmar, en 25-årig kvinna i Lund, söker nya medarbetare. Vår medlem, som har en cp-skada och intellektuell funktionsnedsättning, söker personliga assistenter för vikariat under sommaren men med möjlighet till en schemalagd tjänst därefter. Vår medlem önskar kvinnliga sökanden utifrån respekt för sin intima integritet. Din roll som personlig assistent till vår medlem innebär att aktivt hjälpa och stödja henne i dagliga aktiviteter i den miljö ... Visa mer
En av våra medlemmar, en 25-årig kvinna i Lund, söker nya medarbetare.
Vår medlem, som har en cp-skada och intellektuell funktionsnedsättning, söker personliga assistenter för vikariat under sommaren men med möjlighet till en schemalagd tjänst därefter. Vår medlem önskar kvinnliga sökanden utifrån respekt för sin intima integritet.
Din roll som personlig assistent till vår medlem innebär att aktivt hjälpa och stödja henne i dagliga aktiviteter i den miljö hon befinner sig i. Det innebär bland annat stöd med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttning, sondmatning och träning enligt specialprogram.
Du som söker ska vara lugn och ansvarstagande och kunna arbeta enligt en modell som är skräddarsydd för assistansanvändaren. Du kommer få en god introduktion av arbetsledare på plats.
Då vår medlem inte har något verbalt språk är det viktigt att du är observant och har förmåga att tyda kroppsspråk.
Du ska vara påhittig och aktiv och ska kunna organisera och strukturera ditt arbete.
Vår medlem har dubbel assistans så du kommer att arbeta tillsammans med andra personliga assistenter och det är viktigt att det samarbetet fungerar väl men att du också har vår medlem i fokus och samarbetar med henne.
Du ska vara rökfri. Visa mindre

Assistenter till liten kille i Trelleborg

Ansök    Apr 26    Forenede Care AB    Personlig assistent
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet. Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden... Visa mer
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om.
Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang.
Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor.
Vi söker flera assistenter, är du en av dem?
Assistentansökan
Om mig
Jag är en 2 månaders kille som har Treacher Collins och track. Jag bor i centrala Trelleborg tillsammans med min familj som består av mamma, pappa och två syskon på 11 och 7 år.
Om dig
Jag söker dig, som har ett stort hjärta och nära till skratt. Jag vill att du som söker är en påhittig person med barnasinnet kvar. Du är snäll, omtänksam och trygg i dig själv. Du ska vara initiativrik, noggrann och ansvarstagande.
Din uppgift blir att assistera mig i och utanför hemmet, i nära anslutning till familjemedlemmar, släkt och vänner. Det är därför viktigt att du är flexibel och lyhörd. Du ska kunna samarbeta, då jag behöver dubbelassistans dygnets alla timmar, med vaken natt.
Krav
Du som assistent ska kunna behärska det svenska språket mycket väl i tal.
Du som assistent ska vara rökfri under arbetspasset.

Meriterande
Det är en fördel men inget krav, om du som assistent har erfarenhet kring att jobba med track.
Det är en fördel men inget krav, om du som assistent har erfarenhet kring att jobba med mindre barn.

Störst vikt kommer läggas vid personkemi
Sök jobbet om du är intresserad av att vara en del av min och min familjs varierande och aktiva vardag.
Du kommer att få utbildning i alla delar kring mina hjälpbehov och rutiner.
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
Tjg 75 – 100%
Varierande arbetstider dag/kväll/helg och natt
Exempel:
Dagpass 08-20
Nattpass 20-08
Så länge uppdraget varar
Timanställning
Sommarjobb
Ange i din ansökan vilken typ av tjänst du söker.
Rollen som personlig assistent
Som personlig assistent företräder du Hela Sveriges Assistans.
I rollen som personlig assistent kommer du att göra en webbutbildning om hur det är att arbeta som personlig assistent.
Du ska tillsammans med kunden och dina kollegor verka för god kvalitet samt följa företagets värderingar och policys.
Som personlig assistent ansvarar du för att ta del av information som huvudkontoret skickar ut, samt vid behov söka information som finns tillgänglig på hemsidan. I övriga frågor vänder du dig till din arbetsledare eller huvudkontoret.
I din roll som personlig assistent ingår att: alltid ha kunden i fokus.
vara uppdaterad om genomförandeplanen som kan ges muntligen av kund, alternativt finnas nedskriven på plats eller i HSA tid.
ta del av de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på plats och följa dessa.
dokumentera och läsa dokumentation enligt rutinen i uppdraget.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda genomför en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.
Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård
Sista ansökningsdag
Vi behandlar ansökningarna löpande.
Ansökning sker via länk.
Skicka inte mail då det ofta hamnar i skräppost och vi missar er ansökan. Visa mindre

Sommar jobb som Personlig assistent (timvikarie)

Nu söker vi nya sommar vikarier vid behov, som kan arbeta i vårt team. Som en dela av vårt team så kommer du att arbeta i Malmö, Vårt kontor ligger på adress; Helmfeltsgatan 2 211 48 Malmö Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållssysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden. Vi lägger stor vikt vid pe... Visa mer
Nu söker vi nya sommar vikarier vid behov, som kan arbeta i vårt team.


Som en dela av vårt team så kommer du att arbeta i Malmö, Vårt kontor ligger på adress;


Helmfeltsgatan 2
211 48 Malmö


Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållssysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar nära kunden. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande.


För att du ska lyckas i ditt jobb är -positiv och flexibel, två självklara egenskaper hos dig som person.


Arbetstider är förlagda på dag kväll, natt samt helger. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Höllviken

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Om vår kundJag är en glad och lite ängslig kille i 30 års åldern som behöver hjälp i min vardag. Jag bor själv utanför Höllviken ochsöker dig som vill jobba upp till 80-100%.Hos mig arbetar vi dygnspass, 8.00-8.00 med väntetid på natten. Äventyr och aktivitet gillar jag, men behöver struktur då jag kan bli orolig och självd... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.
Om vår kundJag är en glad och lite ängslig kille i 30 års åldern som behöver hjälp i min vardag. Jag bor själv utanför Höllviken ochsöker dig som vill jobba upp till 80-100%.Hos mig arbetar vi dygnspass, 8.00-8.00 med väntetid på natten.
Äventyr och aktivitet gillar jag, men behöver struktur då jag kan bli orolig och självdestruktiv, jag är glad för att åka tåg och buss, gillar även att cykla och vara ute men tycker även om att bada, pyssla, måla, dansa, lyssna på musik och äta på restaurang. Jag går på daglig verksamhet en dag i veckan.För mig är det viktigt att det är ordning o reda då jag gillar struktur och planering i förväg.
Jag använder mig av både tal och teckenspråk (utbildning sker på företaget), samt schema bilder.Fullt rörlig, men behöver stöd och uppmuntran i vardagen.Jag vill ha ordning på saker och ting, och gillar hemmasysslor.
Körkort och egen bil till arbetsplatsen behövs. Brukaren har egen bil.Katt finns i huset.
Om digJag söker dig som har körkort och tillgång till egen bil. Ej pälsdjursallergier då katt finns i hemmet.
Tillträde:OmgåendeOmfattning:80-100% vikariat fram till 2024-12-30


RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Timanställd personlig assistent till glad musikant

Söker du en rolig, varierande och utvecklande tjänst som timanställd? Titta hit! Vår medlem/assistansanvändaren söker efter en man mellan 20-30 år som vill komma och jobba som personlig assistent. Assistansanvändren är en kul kille med nära till skratt som älskar musik, sjunger och spelar och är politiskt aktiv. Han är snart 28 år. Han är rullstolsburen och har en hörselskada. Han behöver assistans med alla praktiska saker i vardagen - toalettbesök, dusch,... Visa mer
Söker du en rolig, varierande och utvecklande tjänst som timanställd? Titta hit!
Vår medlem/assistansanvändaren söker efter en man mellan 20-30 år som vill komma och jobba som personlig assistent.
Assistansanvändren är en kul kille med nära till skratt som älskar musik, sjunger och spelar och är politiskt aktiv. Han är snart 28 år. Han är rullstolsburen och har en hörselskada. Han behöver assistans med alla praktiska saker i vardagen - toalettbesök, dusch, matlagning med mera.
Du jobbar hos assistansanvändaren som bor hemma hos sina föräldrar. Du jobbar även mycket utanför hemmet. I hemmet finns det katter och en hund.
Vi söker dig som har lätt att anpassa dig efter olika situationer, skiftande arbetsuppgifter, skiftande arbetsmiljö och arbetstider. Du behöver ha en god grundfysik. Att vara simkunnig är ett krav liksom god svenska. Viktigt att vara ansvarsfull, inlyssnande och påhittig.
Körkort är meriterande.
Resor med övernattning kan ingå.
Personkemin mellan dig och assistansanvändaren är central.
Kooperativet SMIL har anordnat personlig assistans i Malmö med omnejd sedan 1990. Vi är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!
Självklart har SMIL kollektivavtal med Fremia/kommunal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år och ger personalen möjligheter till utbildning man har användning av i sitt yrke som personlig assistent. SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i västra Malmö Ref. 1123

Ansök    Apr 26    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assisten... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter.
Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt.
I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. På Sydassistans erbjuder vi våra anställda utbildningar som är relevanta för arbetet med just ni uppdragsgivare.

Jag är en kvinna som bor i lägenhet i Västra Malmö och som på grund av min MS behöver personlig assistans dygnet runt med sovande jour. Du kommer bland annat att assistera mig i mitt hem med alla förekommande sysslor, att hjälpa mig med matlagning, hjälpa mig med hygiensituationer, följa med mig till sjukgymnasten, tandläkarbesök och läkarbesök. Eftersom jag sitter i rullstol behöver jag även hjälp vid förflyttningar. Alla förflyttningar sker med hjälpmedel.

Jag är rökare och du kan därför inte vara allergisk.

Jag söker dig som kan arbeta i sommar men även är intresserad utav en 80% tjänst hos mig. Arbetstiderna är förlagda 8-16 och 16-08 med sovande jour, du arbetar varannan helg och då förekommer även dygnspass.

Jag vill att du som söker är positiv, flexibel och intresserad av att hjälpa mig i min vardag. Visa mindre

Möjligheter till visstidsanställning hos kund i Åkarp. Endast kvinnliga ...

Personlig Assistans – vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.Vår bransch gör skillnad för människor –på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att... Visa mer
Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.Vår bransch gör skillnad för människor –på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu fler timvikariertill en av våra kunder boendes i Åkarp, nära Malmö. Kunden är en kvinna i 70-års åldern som bor i ett hus i Åkarp tillsammans med sin man. Kundenhar efter en stroke i maj 2012 en förlamning i vänster kroppshalva som skapar ett stort hinder i vardagen. Paret har även en stuga i Fjälkinge som de bor under senare vår och sommarperioden. Du ska kunna arbeta både i Åkarp och i Fjälkinge.Du skaI arbetet medkunden är du ett stöd i vardagen där du exempelvis hjälper till med hygien, städning och matlagning. Du som söker arbete hos denna kunden behöver vara trygg, ansvarstagande, ödmjuk, nyfiken och ha förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, flexibel vad gäller schema och arbetstider. Har du arbetat inom assistans tidigare ses detta som meriterande. Vi söker en timvikarie som både kanarbeta dag/kväll. Det är krav att du har körkort, bil och en fördel ombor i närliggande område till kunden.

Övrig information
Anställningsform: Timanställning
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: 08.30 - 20.30 eller 08.30-18
Tillträde: Inskolning påbörjas omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Martin Ahlroth, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier vid behov i SMIL - möjlig förlängning i höst

SMIL har assistansberättigade medlemmar i Malmö med omnejd. Under sommaren händer det att vi snabbt behöver en person som kan hoppa in för ett eller flera arbetspass. Har du möjlighet att hoppa in vid behov och kanske till och med har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent kan det vara dig vi söker. Ibland leder ett inhopp på sommaren till fortsatt anställning under hösten. Att arbeta som personlig assistent innebär att bistå en annan person med... Visa mer
SMIL har assistansberättigade medlemmar i Malmö med omnejd. Under sommaren händer det att vi snabbt behöver en person som kan hoppa in för ett eller flera arbetspass.
Har du möjlighet att hoppa in vid behov och kanske till och med har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent kan det vara dig vi söker.
Ibland leder ett inhopp på sommaren till fortsatt anställning under hösten.
Att arbeta som personlig assistent innebär att bistå en annan person med det hen inte kan till följd av sin funktionsnedsättning. Du kan genom din assistans låta en annan person leva ett liv som alla andra i jämförbar ålder.
Arbetsuppgifterna kan variera från att bistå vid matsituationer, städa och fixa i lägenheten, assistans vid toalett och dusch till att spela boule eller bada.
Du som söker ska både ha lite skinn på näsan och stå upp för den du arbetar för men även kunna backa för att låta assistansanvändaren vara huvudpersonen i sitt liv.
Låter detta som ett jobb för dig hoppas vi att du hör av dig till oss.
SMIL har kollektivavtal Fremia-Kommunal och är även en IfA godkänd verksamhet. Vi har anordnat personlig assistans sedan 1990 och är ett koopertiv utan vinstintresse. Visa mindre