Lediga jobb som Personlig assistent i Malmö

Se lediga jobb som Personlig assistent i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Kurera Omsorg söker personlig assistent till humoristisk kvinna

Nytt
Om jobbet Vi söker personliga assistenter åt en glad och humoristisk kvinna i 60-års åldern. Vi söker assistenter som är bekväma att jobba dag/kväll både mitt i veckan och helger. Tjänsten kommer börja som en timanställning med stor chans för fasta pass och en så länge assistansuppdraget varar-anställning. De fasta passen motsvarar 17h/v. Arbetsuppgifter Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp med det kunden inte klarar av själv i vardage... Visa mer
Om jobbet

Vi söker personliga assistenter åt en glad och humoristisk kvinna i 60-års åldern.

Vi söker assistenter som är bekväma att jobba dag/kväll både mitt i veckan och helger. Tjänsten kommer börja som en timanställning med stor chans för fasta pass och en så länge assistansuppdraget varar-anställning. De fasta passen motsvarar 17h/v.

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp med det kunden inte klarar av själv i vardagen. Det omfattar till exempel hushållssysslor, personlig hygien, träning, läkarbesök och fritidsaktiviteter. 

Du som personlig assistent bör vara duktig på svenska i tal och skrift då kundens tal är försämrat. Du kommer behöva hjälpa kunden att kommunicera i både tal och skrift.

Kunden ser gärna att de som söker tjänsten är


• Lyhörd
• Kvinnor
• Nära till skratt Visa mindre

Kurera omsorg söker personliga assistenter till tvillingtjejer i Malmö

Nytt
Om jobbet Till en början ca 35% schemarad, en natt/månad samt inhoppare vid behov.    Kunderna Dessa glada tjejer är 25 år och bor tillsammans med sin mamma i en villa i Malmö. De är som ler och långhalm och som assistenter till de båda tjejerna har man sin kollega och den andra tvillingen runt sig mestadels av tiden, vilket skapar en dynamisk vardag. På dagarna går tjejerna på Daglig verksamhet utan assistans, vilket innebär att arbetstiden är förlagd eft... Visa mer
Om jobbet
Till en början ca 35% schemarad, en natt/månad samt inhoppare vid behov. 
 
Kunderna
Dessa glada tjejer är 25 år och bor tillsammans med sin mamma i en villa i Malmö. De är som ler och långhalm och som assistenter till de båda tjejerna har man sin kollega och den andra tvillingen runt sig mestadels av tiden, vilket skapar en dynamisk vardag. På dagarna går tjejerna på Daglig verksamhet utan assistans, vilket innebär att arbetstiden är förlagd eftermiddagar fram till sänggående, samt helg. Det ingår visst nattarbete ibland och då är det sovande jour.
 
Båda tjejerna använder rullstol och kommunicerar via bilder och kroppsspråk.
 
Kundernas intresse
Tjejerna älskar att vara ute, träffa andra människor och delta i olika aktiviteter. De tycker om djur, musik, att fika och sociala sammanhang.
 
Arbetsuppgifter
Som assistent hjälper du till med personlig hygien, hushållsbestyr, träning samt att vara ute på aktiviteter.
 
Du som söker
Åldesspannet 23-30 år har varit en bra ålder på våra assistenter hittills. Vi söker dig som har glimten i ögat, är social och som har lätt för att se en annan människas behov. Du behöver kunna prata svenska så att tjejerna lätt kan förstå. Du ska tycka om att vara fysiskt aktiv och att klä dig efter väder. Du ska gärna vara påhittig, glad, lyhörd och ödmjuk.
 
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
Om Kurera Omsorg
Kurera Omsorg är ett ungt och modernt omsorgsföretag med tre verksamhetsgrenar; Personlig Assistans, Familjehem och Öppenvård & Boende. Kurera Omsorg har sitt huvudkontor i Malmö samt ett kontor med personlig assistans i Västervik.

Att vara tre verksamhetsgrenar ger goda synergieffekter. Samtliga våra medarbetare arbetar med socialt arbete men ur olika vinklar, med olika bakgrund. Våra medarbetare betyder allt för oss. Utan engagerade och nytänkande medarbetare är vi ingenting. Därför tar vi rekryteringar på största allvar och bryr oss om vår personal, under hela anställningstiden hos oss. Vi är tillgängliga för ärliga samtal och vill veta hur vi kan utvecklas att bli bättre. Alltid med målet att våra kunder också ska ha det så bra som möjligt hos oss.

Kurera Omsorg kan även erbjuda sociala arbetslösningar som andra omsorgsföretag har svårare att utföra. Vi har till exempel familjehemsplaceringar med personlig assistans och vi har möjlighet till att skapa praktikplatser och jobb för placerade ungdomar och unga vuxna.  Hos oss finns specialkompetenser och en vi har en unik vårdfläta för barn, ungdomar och vuxna.

På Kurera Omsorg strävar vi efter att utföra vårt arbete med engagemang, ansvar, nytänkande och glädje. Vi vill göra skillnad och bryr oss på riktigt.

Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvård. Som assistent har du ett tätt samarbete med din närmaste chef och regelbundna möten med din arbetsgrupp.

Är detta ett jobb för dig?
Tveka in att ansöka nu. Lycka till! Visa mindre

En glad, framåt och energifylld assistent sökes till vår tjej i Malmö (35%)

Nytt
Så har ännu en av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet. * Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… Om inte ett spel precis har dragit igång på F... Visa mer
Så har ännu en av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet.

* Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… Om inte ett spel precis har dragit igång på Fortnite.
* Spelkonsoller som laggar är bland det mest irriterande som finns.
* Apropå film så är det överskattat med blodiga sekvenser. Hunger Games räknas självklart inte, eftersom den är bra.
* Svamp (tryffel undantaget) är definitivt överskattat som mat.
* Om du själv får avgöra så är du ändå relativt trevlig som person.
* Hundar är sympatiska varelser, även om de skäller så fort någon, fåglar inkluderat, råkar röra sig utanför huset.
* Du ser dig själv som fysiskt stark och ser det som en utmaning att se om du är starkare än Tildes mamma (det ger nämligen oerhörda pluspoäng i denna rekrytering).
* Du har ganska bra koll på att SIMS 4 och Fortnite är spel (i annat fall vet du hur du kan få fram infon på Google).
Vi söker just nu efter vår nya personliga assistent till Tilde, som börjar andra året på gymnasiet och bor i Limhamn. (För den inbitne Limhamnsbon har vi därmed avslöjat att vi inte är ursprungliga Limhamnsbor, eftersom vi annars i annonsen skrivit att vi bor på Limhamn…). Passen kommer vara förlagda under både vardagar och helger samt innefatta både dagtid, kvällar och nätter. Tjänstgöringsgraden kommer ligga runt 35%.

I teamet ingår ett gäng supertrevliga tjejer som ser fram emot att träffa sin nya kollega! Ditt jobb blir att agera extra muskler till Tilde när hennes egna inte räcker till, hänga på Emporia, fika, gå på bio, m.m.
Ett tips inför en intervju med Tilde är att ha lite koll på skämtklipp på Youtube samt i vart fall veta att SIMS är ett datorspel. Om du inte vet vad SIMS går ut på, så har du i vart fall något att prata med Tilde om!

Du behöver vara rökfri och älska djur, eftersom familjen utöver klassiska dammråttor även har en dansksvensk gårdshund som uppskattar när även hon får vara med och busa! Vi tror att du som söker tjänsten är ca 20-35 år, är övertygad om att du är rätt för tjänsten och dessutom tycker om att hitta på saker. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet inom personlig assistans, utan vi lär ut det du behöver kunna.
 
Vi ser fram emot att läsa just din ansökan och ber dig skicka in denna snarast möjligt! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Vid frågor är du varmt välkommen att maila till [email protected].
 
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

En glad, framåt och energifylld assistent sökes till vår tjej i Malmö (35%)

Nytt
Så har ännu en av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet. Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… Om inte ett spel precis har dragit igång på For... Visa mer
Så har ännu en av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet.Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… Om inte ett spel precis har dragit igång på Fortnite.
Spelkonsoller som laggar är bland det mest irriterande som finns.
Apropå film så är det överskattat med blodiga sekvenser. Hunger Games räknas självklart inte, eftersom den är bra.
Svamp (tryffel undantaget) är definitivt överskattat som mat.
Om du själv får avgöra så är du ändå relativt trevlig som person.
Hundar är sympatiska varelser, även om de skäller så fort någon, fåglar inkluderat, råkar röra sig utanför huset.
Du ser dig själv som fysiskt stark och ser det som en utmaning att se om du är starkare än Tildes mamma (det ger nämligen oerhörda pluspoäng i denna rekrytering).
Du har ganska bra koll på att SIMS 4 och Fortnite är spel (i annat fall vet du hur du kan få fram infon på Google).


Vi söker just nu efter vår nya personliga assistent till Tilde, som börjar andra året på gymnasiet och bor i Limhamn. (För den inbitne Limhamnsbon har vi därmed avslöjat att vi inte är ursprungliga Limhamnsbor, eftersom vi annars i annonsen skrivit att vi bor på Limhamn…). Passen kommer vara förlagda under både vardagar och helger samt innefatta både dagtid, kvällar och nätter. Tjänstgöringsgraden kommer ligga runt 35%.

I teamet ingår ett gäng supertrevliga tjejer som ser fram emot att träffa sin nya kollega! Ditt jobb blir att agera extra muskler till Tilde när hennes egna inte räcker till, hänga på Emporia, fika, gå på bio, m.m.
Ett tips inför en intervju med Tilde är att ha lite koll på skämtklipp på Youtube samt i vart fall veta att SIMS är ett datorspel. Om du inte vet vad SIMS går ut på, så har du i vart fall något att prata med Tilde om!

Du behöver vara rökfri och älska djur, eftersom familjen utöver klassiska dammråttor även har en dansksvensk gårdshund som uppskattar när även hon får vara med och busa! Vi tror att du som söker tjänsten är ca 20-35 år, är övertygad om att du är rätt för tjänsten och dessutom tycker om att hitta på saker. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet inom personlig assistans, utan vi lär ut det du behöver kunna.
Vi ser fram emot att läsa just din ansökan och ber dig skicka in denna snarast möjligt! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor är du varmt välkommen att maila till [email protected].
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent till 11-årig pojke utanför Malmö

Nytt
Move & Walk Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckli... Visa mer
Move & Walk

Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckling och trygg anställning genom kollektivavtal mellan Almega/Vårdförbundet och Kommunal. Läs mer om oss på www.movewalk.se .

Enligt gällande lagstiftning behöver du visa upp ett registerutdrag från polisen innan anställning. utdraget får vara max ett år gammalt och handläggningstiden är upp till två veckor. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Vi på Move & Walk söker en personlig assistent med möjlighet att arbeta dagtid samt kvällar.

Kunden är en pojke på 11 år som bor tillsammans med sin familj i Staffanstorp, 10 minuters promenad från busshållplatsen Storgatan.

Pojken tränar dagligen konduktiv pedagogik och det är en fördel om du som assistent har ett intresse för träning och kroppens motoriska utveckling. Vi förväntar oss att du som personlig assistent kommer att arbeta enligt konduktiv pedagogik.

Du som assistent behöver ofta vistas på golvet tillsammans med pojken och i arbetet ingår manuella lyft. Du behöver därför vara stark i kroppen och tex inte ha några rygg eller knäproblem. Utbildning inom konduktiv pedagogik tillhandahålls kontinuerligt.

Pojken är döv men kan pga motoriska problem inte själv teckna. Som assistent behöver du därför ha intresse av att lära dig använda alternativ kommunikation och teckenspråk om du inte redan kan detta. Även om pojken inte har något talat språk är han mycket kommunikativ. Han påkallar uppmärksamhet med olika ljud och berättar vad han vill med ljud, blickar, ansiktsmimik och med en kommunikationskarta. I lugna miljöer kan pojken uppfatta talat språk med hjälp av en avancerad hörapparat.

Som personlig assistent hos pojken är det viktigt att du respekterar hans infektionskänslighet, tex stannar hemma vid sjukdom och att du är noga med handhygienen, och att du är både rök- och snusfri. Pojken badar regelbundet i varmvattenbassäng så du måste vara simkunnig och tåla klor.

Assistansen utförs där pojken befinner sig och är därför till största delen förlagd i hemmet eller i skolan, men kan också vara tex vid sjukhusbesök och fritidsaktiviteter. Det förekommer resor i arbetet.

Vi letar nu efter någon som kan ta egna initiativ och är lösningsfokuserad men som alltid har kunden i fokus och inte själv behöver ta plats. Personkemi är viktigt. I hemmet finns pälsdjursallergi men tänker du på vilka kläder du har på arbetet brukar det inte innebära några problem. Arbetspassen är förlagda blandat med dagpass, kvällspass och var fjärde helg.

Introduktion genomförs snarast möjligt eller efter överenskommelse. Gruppen täcker tillsammans frånvaro av olika slag och det är därför viktigt att du är flexibel. Tjänsten är en deltidsanställning som kommer att ligga på cirka 70%. Start omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT TILL MALMÖ

Ansök    Sep 20    Silvia Almqvist    Personlig assistent
Nytt
Brukaren bor hemma hos sin familj och är 13- årig flicka som har epilepsi, en neuropsykiatrisk och- intellektuell funktionsnedsättning som behöver hjälp med allt i vardagen söker personlig assistent. Arbetsplatsen är i hemmet och i skolan. Kvalifikationer: På grund av arbetets karaktär är endast kvinnliga sökande som är aktuellt. Du som söker ska vara kvinna som är alkohol, drog och rökfri samt att du talar, skriver flytande svenska och är minst 20 ... Visa mer
Brukaren bor hemma hos sin familj och är 13- årig flicka som har epilepsi, en neuropsykiatrisk och- intellektuell funktionsnedsättning som behöver hjälp med allt i vardagen söker personlig assistent.
Arbetsplatsen är i hemmet och i skolan.

Kvalifikationer:

På grund av arbetets karaktär är endast kvinnliga sökande som är aktuellt.
Du som söker ska vara kvinna som är alkohol, drog och rökfri samt att du talar, skriver flytande svenska och är minst 20 år gammal.
Det är meriterande att du har tålamod, låg affektivt bemötande och förståelse för människor med funktionsnedsättningar.

Arbetsuppgifter:

Brukaren behöver hjälp med personlig omvårdnad så som personlig hygien, på- och avklädning, toabesök och hjälp vid måltider.
Du hjälper henne i hennes vardag genom att vara hennes händer, armar, ben samt personen som stöttar och hjälper henne i hennes kommunikation.
Den personliga assistenten följer med henne överallt i hennes vardag.

Arbetsmiljö:

Jobbet kan innebära lite tunga lyft men ett låg affektivt bemötande är viktigt.


Lön:
Enligt kollektivavtal

Arbetsgivare:
Brukarens mamma är assistentens arbetsledare och det som erbjuds är en timanställning.

Anställningsvillkor:

50 -100% visstidsanställning

Tillträde:
Snarast

Arbetsplats:
Malmö

Kvalifikationer:
Ser gärna sökande med någon form av vårdutbildning eller erfarenhet av låg affektivt bemötande eller tidigare erfarenhet som personlig assistent, gärna att du har arbetat med barn eller vuxna som har någon form neuropsykiatrisk och- intellektuell funktionsnedsättning som tex inom autismspektrum.
Det är meriterande att du har tålamod, låg affektivt bemötande och förståelse för människor med funktionsnedsättningar.
Stor vikt läggas vid personlig kemi och- lämplighet samt en glad assistent med barnasinnet kvar.
B- körkort är inget krav, men är meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret är ett krav.

Sök jobbet
Ansökan senast 22 oktober
Kontaktperson: Silvia Almqvist
Tel: 070-9426653
E-post: [email protected] Visa mindre

Sökes personlig assistent till 13-årig flicka

Ansök    Sep 20    Silvia Almqvist    Personlig assistent
Nytt
Sökes personlig assistent till 13-årig flicka Kommun: Malmö Om jobbet: Brukaren bor hemma hos sin familj och är 13- årig flicka som har epilepsi, en neuropsykiatrisk och- intellektuell funktionsnedsättning som behöver hjälp med allt i vardagen söker personlig assistent. Arbetsplatsen är i hemmet och i skolan. Kvalifikationer: På grund av arbetets karaktär är endast kvinnliga sökande som är aktuellt. Du som söker ska vara kvinna som är alkohol, dr... Visa mer
Sökes personlig assistent till 13-årig flicka

Kommun: Malmö
Om jobbet:

Brukaren bor hemma hos sin familj och är 13- årig flicka som har epilepsi, en neuropsykiatrisk och- intellektuell funktionsnedsättning som behöver hjälp med allt i vardagen söker personlig assistent.
Arbetsplatsen är i hemmet och i skolan.

Kvalifikationer:

På grund av arbetets karaktär är endast kvinnliga sökande som är aktuellt.
Du som söker ska vara kvinna som är alkohol, drog och rökfri samt att du talar, skriver flytande svenska och är minst 20 år gammal.
Det är meriterande att du har tålamod, låg affektivt bemötande och förståelse för människor med funktionsnedsättningar.

Arbetsuppgifter:

Brukaren behöver hjälp med personlig omvårdnad så som personlig hygien, på- och avklädning, toabesök och hjälp vid måltider.
Du hjälper henne i hennes vardag genom att vara hennes händer, armar, ben samt personen som stöttar och hjälper henne i hennes kommunikationen.
Den personliga assistenten följer med henne överallt i hennes vardag.

Arbetsmiljö:

Jobbet kan innebära lite tunga lyft men ett låg affektivt bemötande är viktigt.


Lön:
Enligt kollektivavtal

Arbetsgivare:
Brukarens mamma är assistenters arbetsledare och det som erbjuds är en timanställning.

Anställningsvillkor:

50 -100% visstidsanställning

Tillträde:
Snarast

Arbetsplats:
Malmö

Kvalifikationer:
Ser gärna sökande med någon form av vårdutbildning eller erfarenhet av låg affektivt bemötande eller tidigare erfarenhet som personlig assistent, gärna att du har arbetat med barn eller vuxna som har någon form neuropsykiatrisk och- intellektuell funktionsnedsättning som tex inom autismspektrum.
Det är meriterande att du har tålamod, låg affektivt bemötande och förståelse för människor med funktionsnedsättningar.
Stor vikt läggas vid personlig kemi och- lämplighet samt en glad assistent med barnasinnet kvar.
B- körkort är inget krav, men är meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret är ett krav.

Sök jobbet
Ansökan senast 22 oktober
Kontaktperson: Silvia Almqvist
Tel: 070-9426653
E-post: [email protected] Visa mindre

Personlig assistent, Malmö

Nytt
Vi söker nu dig som önskar arbeta som personlig assistent till en kvinna boendes i västra Malmö. Kvinnan har MS och är i behov av stöd för att kunna leva det liv hon önskar leva vilket innebär att vara henne behjälplig med de vardagliga sysslorna, förflyttningar samt att komma ut på aktiviteter. Hon bor i en lägenhet tillsammans med sin man och deras lilla hund. Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Har du tidigare erfarenhet... Visa mer
Vi söker nu dig som önskar arbeta som personlig assistent till en kvinna boendes i västra Malmö. Kvinnan har MS och är i behov av stöd för att kunna leva det liv hon önskar leva vilket innebär att vara henne behjälplig med de vardagliga sysslorna, förflyttningar samt att komma ut på aktiviteter. Hon bor i en lägenhet tillsammans med sin man och deras lilla hund.
Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande. Vi ser gärna att du är rökfri.
Arbetspassen är förlagda antingen 08.00 - 15.00 eller 17.00 - 22 på vardagar samt 08.00 - 15.00 på helger.
Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna centralt i Malmö

Nytt
Kvinnliga personliga assistenter sökes Befinner du dig i åldern 40-65 och har svenska som modersmål är dessa rader något för dig. Ett annat stort plus är om du älskar att laga mat, dock vanlig husmanskost. För mig är hemmets skötsel viktig. Du måste vara lyhörd och trygg i dig själv. Någon form av vårdutbildning är ett plus. Jag är en positiv kvinna som är nyfiken på livet trots att jag har kommit upp i åren. Behöver all hjälp i min livsföring. Kommunicera... Visa mer
Kvinnliga personliga assistenter sökes
Befinner du dig i åldern 40-65 och har svenska som modersmål är dessa rader något för dig. Ett annat stort plus är om du älskar att laga mat, dock vanlig husmanskost. För mig är hemmets skötsel viktig. Du måste vara lyhörd och trygg i dig själv. Någon form av vårdutbildning är ett plus.
Jag är en positiv kvinna som är nyfiken på livet trots att jag har kommit upp i åren. Behöver all hjälp i min livsföring. Kommunicerar via en bokstavsplatta. Har haft assistans sedan 1985. Har flera akademiska poäng.
Du blir timanställd men om vår kemi stämmer finns det möjlighet till en tjänst. Dina arbetstider är förlagda till dag och helg.
Du blir anställd av kooperativet SMIL och jag är din arbetsledare.
Sök nu så ses vi kanske snart!
[email protected]
Ref nr: "Behovsanställning"
? Löpande rekryteringsprocess.
Jag anordnar min assistans via kooperativet Smil och jag är stolt över att få värva vår personal till kooperativet Smil som är rädd om vår personal, har har ett gott fokus på både personal, brukare och uppdrag. Självklart har smil kollektivavtal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension.
Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Personlig assistent vid behov till ung man i Bunkeflostrand.

Personlig assistent till ung man i Bunkeflostrand Behovsanställning Söker Dig som är intresserad av tim/behovs anställning, med eventuellt några fasta schemarader per månad. Kanske är Du student som är framåt och känner att detta kan vara ett meningsfullt arbete. Eller har du kanske erfarenhet som kan vara en tillgång i min assistentgrupp och för mig på kort eller lång sikt. Jag är en kille på 27 år som har en CP-skada, bor i Bunkeflostrand med mina f... Visa mer
Personlig assistent till ung man i Bunkeflostrand
Behovsanställning
Söker Dig som är intresserad av tim/behovs anställning, med eventuellt några fasta schemarader per månad.
Kanske är Du student som är framåt och känner att detta kan vara ett meningsfullt arbete. Eller har du kanske erfarenhet som kan vara en tillgång i min assistentgrupp och för mig på kort eller lång sikt.
Jag är en kille på 27 år som har en CP-skada, bor i Bunkeflostrand med mina föräldrar i egen del av huset. Jag behöver hjälp med allt i vardagen, och på daglig verksamhet. Personlig omvårdnad, förflyttningar och träning. Mat och sondmat.
Du kommer vara mitt stöd i kommunikation och kontakter med andra. Då jag använder mig av Bliss och Widget symboler, ljud och kroppsspråk för att kommunicera, så behöver du ha tålamod och intresse av att stödja mig på min väg och utveckling. Du behöver kunna svenska språket väl.
Jag gillar att planera och hitta på grejer. Ibland tar jag det lugnt eller är ute i naturen. Musik är ett stort intresse, allt från klassiskt, rock, folk, visor, dansbands mm. Gillar att gå på konsert, teater, och att dansa även om jag sitter i ”rulle”. Sport är också kul. Ibland reser jag eller är på läger.
Det kan vara en fördel om du har erfarenhet från omsorg, vård, socialt arbete, pedagog, terapeut eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av liftar och olika hjälpmedel är det ett +. Du skall vara en ansvarsfull, positiv och ordningsam person, som är lyhörd för mina behov. Kunna ta initiativ till saker och gilla att vara aktiv under din arbetsdag i samspel med mig och ibland andra.
Personkemi är såklart viktigt och att du har god fysik, det är bra om det funkar för dig att sitta på golvet. Körkort är ett plus. Rökfri. Vi har djur i huset så inga allergier.
Arbetstiderna kan vara,
Helger 09.00-16.00, 16.00-21.00, 21.00-09.00. Vardagar 07.30-16.00, 16.00-20.00, 20.00-07.30. På natt är det (vakennatt). Ibland har jag dubbelassistans.
Du får handledning och utbildning löpande för att vi båda ska känna oss trygga. Tillträde enligt överenskommelse.
Innan anställning påbörjas ser vi gärna att du visar utdrag ur https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan med Personligt brev, CV och referenser. Löpande urval.
Märk ansökan med ”why not” 9041 .
som du skickar till
mailadress [email protected]
Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.
SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Självklart har SMIL kollektivavtal med Fremia/kommunal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år. Vi anordnar regelbundet olika utbildningar som du som personlig assistent har god nytta av i ditt arbete som personlig assistent. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Vi söker en personlig assistent i Malmö

Ansök    Sep 15    VlPe Assistans    Personlig assistent
Vi söker nu en glad och motiverad KVINNLIG personlig assistent i 30-50 årsåldern. Kunden är en rullstolsburen man i 50-årsåldern som sedan en lång tid tillbaka lever med en total slapp pares orsakad av en stroke. Han är bosatt i Malmö, intresserad av bilar och business samt värderar humor högt. Om tjänsten: Som personlig assistent kommer du vara till hjälp där mannens fysiska funktionsnedsättning sätter gränser. Arbetet innefattar bland annat hjälp med p... Visa mer
Vi söker nu en glad och motiverad KVINNLIG personlig assistent i 30-50 årsåldern.
Kunden är en rullstolsburen man i 50-årsåldern som sedan en lång tid tillbaka lever med en total slapp pares orsakad av en stroke. Han är bosatt i Malmö, intresserad av bilar och business samt värderar humor högt.

Om tjänsten:
Som personlig assistent kommer du vara till hjälp där mannens fysiska funktionsnedsättning sätter gränser. Arbetet innefattar bland annat hjälp med persolig hygien, omvårdnad, förlyttningar med hjälp av mobil lift och hyshållssysslor såsom matlagning och städning. Du kommer även vara med på mannens fritidsaktiviteter och dagliga verksamhet så som rehabilitering och fysioterapi.
Du ska kunna arbeta både dagpass, kvällspass och vaken natt. Assistansen är fördelad på tre olika skift: 09.00-21.00, 09.00-22.00 och 22.00-09.00.

Personliga egenskaper:
Då du ofta kommer fungera som kundens språkrör i olika sammanhang, ser vi dig vara pålitlig, lyhörd och uppmärksam på kundens behov.
Som person är du ansvarsfull, tålmodig, trygg i dig själv och har ett genuint intresse för vård och omsorg. Du är positiv och social och trivs med att arbeta med människor.

Kvalifikationer:
Vård- och omsorgsprogrammet, eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer som likvärdig.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent eller undersökteraska tidigare.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Personliga assistenter till ung kille i Malmö

Vi på Omtanken i Skåne AB erbjuder personlig assistans med personlig service och personligt engagemang. För oss är det självklart att brukarens behov alltid sätts i första rummet. Vi utför personlig assistans med respekt för människovärde och personlig integritet. Hos oss möter du det lilla assistansbolaget med mycket hjärta, tillgänglighet och närhet. Vår värdegrund är: Våra brukare och medarbetare ska känna sig sedda och bekräftade för dem de är. Detta... Visa mer
Vi på Omtanken i Skåne AB erbjuder personlig assistans med personlig service och personligt engagemang.
För oss är det självklart att brukarens behov alltid sätts i första rummet.
Vi utför personlig assistans med respekt för människovärde och personlig integritet. Hos oss möter du det lilla assistansbolaget med mycket hjärta, tillgänglighet och närhet.

Vår värdegrund är:
Våra brukare och medarbetare ska känna sig sedda och bekräftade för dem de är. Detta ger en hög kvalitet, trygghet och skapar kontinuitet.

Vill du lära dig nya saker och få möjligheten att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter då är det dig vi söker.

Vi behöver tim anställda vid behov som kan hoppa in med kort varsel och även vid planerad ledighet för ordinarie personal.

Alla pass är dygnspass med dubbelbemaning. Och man börjar 8.00 - 8.00 alla dagar i veckan.

Du kommer få möjligheten att hjälpa vår kund att få ha sin vardag så berikad som möjligt. Vi jobbar ständigt på att hitta lösningar där det finns problem för att komma vidare med rutiner, aktiviteter, vardag och allt annat som ingår i assistansen.

I arbetsuppgifterna ingår allt som rör kunden personligen till handla och städa samt sköta trädgården till viss del.

Det är ett önskemål att du kan takk. Men ett krav att vilja använda sig tecken och att man har ett intresse att lära sig mer.

Krav på körkort till manuell bil finns eftersom kunden åker bil varje dag minst en gång om dagen.

Du ska kunna jobba lågaffektivt veta vad det innebär.

Du behöver ha kunskap om autism och ep. Vi har kontinuerligt utbildningar och vi följer upp med alla anställda under året.

Handledning till alla personalgrupper och täta personalmöten.

Verkar detta rätt för dig så tveka inte att söka. Visa mindre

Timvikarie sökes till kvinna i centrala Malmö Ref. 1096

Ansök    Sep 14    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.? ? Den personliga assistentens insats är av mycket st... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.?
?
Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydelse för vår uppdragsgivares totala levnadssituation. I rollen som personlig assistent hjälper du din uppdragsgivare med de delar av livet som denne själv skulle ha gjort om möjligheten fanns. Som personlig assistent blir du mycket betydelsefull i uppdragsgivarens liv.

Jag är en kvinna i?79-års åldern, boendes i centrala Malmö tillsammans med min man och som på grund av stroke behöver personlig assistans. Jag söker behovsvikarier som kan arbeta då mina ordinarie assistenter blir sjuka eller har semester.
Du kommer att assistera mig i mitt hem och hjälpa mig med det som jag själv inte klarar av. Jag använder rullstol och behöver hjälp med förflyttningar. Du kommer bland annat att assistera mig vid personlig hygien, av och påklädnad, när jag behöver handla, när jag går promenader eller på marknader, följa med mig på läkarbesök, hjälpa mig med lättare matlagning samt annat som jag behöver i min vardag. Du kan också i vissa fall behöva hjälpa mig att tolka och bli förstådd.
Jag söker dig som är fysiskt stark, har en positiv inställning, är flexibel och har empatisk förmåga.?
Arbetstiderna är förlagda under dag och kvällstid. Visa mindre

Assistent på schemarad till man i Trelleborg

Omtanken Assistans anordnar personlig assistans för personer som har en funktionsnedsättning och har beviljats assistans enligt LSS eller SFB. Vi strävar efter att vara en verksamhet där alla trivs, både kunder och anhöriga samt personal. För att uppnå detta fokuserar vi på kvalitet istället för kvantitet. Vi vill att alla inom Omtanken ska känna gemenskap och därför ser vi till att ha ett nära samarbete i alla led. Vi söker nu assistenter på schemarad för... Visa mer
Omtanken Assistans anordnar personlig assistans för personer som har en funktionsnedsättning och har beviljats assistans enligt LSS eller SFB. Vi strävar efter att vara en verksamhet där alla trivs, både kunder och anhöriga samt personal. För att uppnå detta fokuserar vi på kvalitet istället för kvantitet. Vi vill att alla inom Omtanken ska känna gemenskap och därför ser vi till att ha ett nära samarbete i alla led.
Vi söker nu assistenter på schemarad för eftermiddag/natt-tjänst, pass dagtid kan förekomma, samt timvikarier till en av vår manliga kunder i Trelleborg.


Beskrivning av arbetet:
Vi söker dig som vill bli en ny assistent i teamet runt vår kund i Trelleborg
Kunden är glad och gillar när det händer saker. Promenader är en stor del av vardagen så att du själv gillar att röra på dig är ett plus.
Måndag till fredag så deltar kunden på daglig verksamhet där han deltar i olika aktiviteter. Du som assistent fortsätter sen eftermiddagen/kvällen i kundens hem. Där behöver du hjälpa till med matlagning, handling och andra hushållssysslor. Ni kan även ta en kvällspromenad tillsammans eller kolla på någon film.
Du som söker bör ha en ansvarskänsla för helheten i kundens liv. Du behöver vara med och läsa av kunden samt att hjälpa till i kommunikationen med andra. Kunden är autistisk så vikten av att hålla sig till rutiner blir viktigt. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter som att sköta hygien och ta ansvar för kundens omvårdnad. Förflyttningar sker med hjälp av lyft.
Du kommer främst arbeta eftermiddag/natt men det kommer finnas behov att även kunna täcka tid mellan kl 9-16.
Introduktion behöver ske omgående
Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev.
Arbetstider:
Du som assistent:
Vi söker dig som är lugn och glad. Du som söker bör ha en ansvarskänsla för helheten i kundens liv. Du behöver vara med och läsa av kunden samt att hjälpa till i kommunikationen med andra. Visa mindre

Kurera Omsorg söker personliga assistenter till en pojke i Tollarp

Om Jobbet Kurera Omsorg har fått en assistanskund som är familjehemsplacerad och vi är i behov av assistenter med start omgående. Kunden har assistans dygnet runt med uppehåll för skola på vardagar. Han vistas är på korttidsboende tre helger i månaden, utan assistans. Arbetet under nattetid är vaken tillsyn. Kunden Kunden är en 8 år gammal pojke med diagnos IF, autism och ADHD. Han är mycket aktiv och behöver konstant tillsyn. Kunden kan röra sig själ... Visa mer
Om Jobbet

Kurera Omsorg har fått en assistanskund som är familjehemsplacerad och vi är i behov av assistenter med start omgående.

Kunden har assistans dygnet runt med uppehåll för skola på vardagar. Han vistas är på korttidsboende tre helger i månaden, utan assistans.

Arbetet under nattetid är vaken tillsyn.

Kunden

Kunden är en 8 år gammal pojke med diagnos IF, autism och ADHD. Han är mycket aktiv och behöver konstant tillsyn. Kunden kan röra sig själv och äta själv.

Hans intressen är musik, trummor och såpbubblor.

Pojken har inget talspråk utan kommunicerar begränsat med kroppsspråk.  

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp med det kunden inte klarar av själv i vardagen. Det omfattar till exempel personlig hygien, träning och fritidsaktiviteter. Att arbeta som personlig assistent kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation.

Du som söker

Du som söker bör vara lugn, positiv och kunna agera lågaffektivt.

Då det finns hund i hemmet är det till fördel om man gillar hundar och ej är allergisk.

Körkort är ett krav.

Erfarenhet efterfrågas

Utdrag från belastningsregistret kommer behöver innan man får jobba hos kunden. Om du är intresserad kan du redan nu begär ett utdrag. Detta specifika utdrag heter "Barn med funktionsnedsättning".

Är detta ett jobb för dig? Sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Kurera omsorg söker personliga assistenter till en aktiv ung man i Malmö

Hej! Nu är det så att jag söker en ny personlig assistent. Jag söker dig som är mellan 18–30 år. Jag har både killar och tjejer i min assistentgrupp, så alla är välkomna att söka. Tjänsten kommer vara ca. 50% Arbetstiderna kommer variera och det är vardagar, helger och nätter. Och det är ett plus om du är flexibel och kan hoppa in vid behov. Jag är 26 år som har en muskelsjukdom vilket gör att jag använder elrullstol. Jag behöver hjälp med det me... Visa mer
Hej!

Nu är det så att jag söker en ny personlig assistent. Jag söker dig som är mellan 18–30 år. Jag har både killar och tjejer i min assistentgrupp, så alla är välkomna att söka.

Tjänsten kommer vara ca. 50%

Arbetstiderna kommer variera och det är vardagar, helger och nätter. Och det är ett plus om du är flexibel och kan hoppa in vid behov.

Jag är 26 år som har en muskelsjukdom vilket gör att jag använder elrullstol. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag som är fysiskt krävande. Jag bor inne i centrala Malmö i egen lägenhet, där mina assistenter har ett eget rum. Jag har en egen anpassad bil som jag kör själv, men som också går att köra som vanligt. Men det är inget krav på att du ska ha körkort.
Mina intressen är sport, spela dator umgås med vänner. Men gillar också att hitta på spontana saker. Det kan vara allt från att göra en spontan utflykt men också bara gå ut o äta på restaurang.
Jag reser också en del, vilket jag tycker är väldigt kul. Dom flesta av mina resor brukar vara till soliga Spanien!


Det är också viktigt att du inte är allergisk då jag har en liten hund som följer med mig överallt

För mig är personkemin det viktigaste.  Jag kräver inga tidigare erfarenheter som personlig assistent, dock är det alltid meriterande.

Låter detta jobb intressant och du vill komma till en arbetsplats jag garanterar du kommer trivas på, så sök idag! Visa mindre

Assistent sökes till tonårig kille - 40-50 % vikariat

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker en engagerad och positiv... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker en engagerad och positiv kvinnlig assistent med erfarenhet och mognad för att stötta och vara en betydelsefull del av livet för vår charmiga 16-åriga son.

Som assistent hos oss får du möjligheten att vara en pålitlig och ärlig förebild i vår sons vardag. Vi värdesätter noggrannhet, punktlighet och flexibilitet för att kunna anpassa dig efter hans behov. Det är viktigt att du inte röker och är tålig mot pälsdjur, då vi ibland har en hund i hemmet.

Vår familj är bosatt i vackra Malmö, och vår son behöver hjälp med alla aspekter av sin vardag, inklusive sondmatning, personlig hygien samt att klä på och av sig. Under dagtid går han i skolan utan assistent.

Vi söker en vikarie på ca 40-50% i minst i månad med möjlighet till fler timmar. Vi söker även timvikarier.
 
Vi letar efter erfarna assistenter med livserfarenhet och insikt som kan ge vår son den bästa möjliga omsorgen och stödet. Din värdefulla erfarenhet kommer att göra skillnad i hans liv och hjälpa honom att utvecklas.

Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Observera att ett belastningsregisterintyg inte får vara äldre än 6 månader och är ett krav.

Kom och bli en del av vårt team, där din erfarenhet kan göra skillnad för vår charmiga son.


Välkommen med din ansökan!


Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag för alla som jobbar med barn.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

För att styrka din rätt att arbeta i Sverige behöver du kunna uppvisa svenskt pass/personbevis, uppehållskort (EU) eller uppehålls- och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU). Visa mindre

Kurera Omsorg söker personliga assistenter till en Kvinna i Staffanstorp

Vi söker personliga assistenter till vår kund i Staffanstorp.  Arbetspassen är dygnspass med väntetid på natten. Kunden Vi söker personliga assistenter till en kvinna i 50 års åldern. Kvinnan var med om en olycka som orsakade en hjärnskada och hon är därför rullstolsburen. Hennes intressen är inredning, trädgård och promenader. Talet har blivit påverkat av hjärnskadan vilket gör det extra viktigt att man är lyhörd. Arbetsuppgifter Som personlig assist... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till vår kund i Staffanstorp. 

Arbetspassen är dygnspass med väntetid på natten.

Kunden

Vi söker personliga assistenter till en kvinna i 50 års åldern. Kvinnan var med om en olycka som orsakade en hjärnskada och hon är därför rullstolsburen. Hennes intressen är inredning, trädgård och promenader. Talet har blivit påverkat av hjärnskadan vilket gör det extra viktigt att man är lyhörd.

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp med det kunden inte klarar av själv i vardagen. Det omfattar till exempel hushållssysslor, matlagning, personlig hygien och fritidsaktiviteter. Att arbeta som personlig assistent kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människans situation.

Du som söker

Du som söker ska vara lugn, lyhörd, flexibel och ansvarsfull. Har du erfarenhet från att ha arbetat som personlig assistent tidigare är det en stor merit. Då du och kunden kommer ha ett nära arbete ihop så läggs en stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Assistent sökes till en levnadsglad kille med ett hjärta utav guld!

Är du en Malmö FF-supporter? Gött, då har du redan hälften vunnit! Vi söker nu en öppen, glad och omtänksam personlig assistent till en 14-årig kille bosatt i Malmö. Killen har ett stort hjärta och en otrolig livslust. Här talar vi verkligen om glädje inför livet! Killen har flerfunktionshinder och sitter (permanent) i rullstol. Hjälpmedel som lift, badstol, arbetsstol, m.m. förekommer på arbetsplatsen för att underlätta arbetet som assistent. Då k... Visa mer
Är du en Malmö FF-supporter? Gött, då har du redan hälften vunnit!
Vi söker nu en öppen, glad och omtänksam personlig assistent till en 14-årig kille bosatt i Malmö. Killen har ett stort hjärta och en otrolig livslust. Här talar vi verkligen om glädje inför livet!
Killen har flerfunktionshinder och sitter (permanent) i rullstol. Hjälpmedel som lift, badstol, arbetsstol, m.m. förekommer på arbetsplatsen för att underlätta arbetet som assistent. Då killen har en del talsvårigheter gäller det för dig som assistent att hitta ett alternativt kommunikationssätt - Små, små tecken kan vara otroligt betydelsefulla! Ni kommer under tidens gång lära känna varandra både innan och utan, det behöver du inte oroa dig för!
Killen älskar sport, att spela sällskapsspel, umgås med vänner och fika. Även att åka buss! Det sociala är en viktig aspekt i detta uppdrag då killen föredrar att vara social och ha roligt tillsammans! Som assistent behöver du ge lite extra stöttning i form av att bistå som en trygghet. Någon vi alltid kan lita på och som ser till att allting alltid sker utifrån killens bästa. För dig handlar uppdraget i sitt yttersta om att ge killen en fungerande, utvecklande och meningsfull vardag! Och du, vi arbetar alltid som ett team.
Dina arbetsuppgifter innefattar assistans i killens dagliga aktiviteter, förflyttningar (med hjälp av hjälpmedel), kommunikation (som tidigare nämnts) och såklart - att hitta på och följa med på en massa roliga aktiviteter och utflykter! Ett stort ansvar hos dig ligger i att se till att killen får en så trygg och strukturerad miljö som möjligt. Detta vore vi, familjen och killen evigt tacksamma för - men bör för dig vara mer eller mindre en självklarhet!
Du som söker denna tjänst bör vara ansvarsfull, pålitlig och seriös. Det är viktigt att du är punktlig och kan passa tider då detta är av stor betydelse för oss. Vi söker dig som åldersmässigt är något yngre, gärna kille/man. Du behöver vara fysiskt stark och beredd på att hjälpa till där det behövs. Du ska ha en positiv inställning till livet i allmänhet samt vara empatisk och inkännande. Erfarenhet inom vården är meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du håller på Malmö FF! Skämt åsido, störst vikt kommer för oss läggas vid personlig lämplighet samt inställningen och viljan i att göra skillnad för en annan persons faktiska liv. Du har nu genom ett utvecklande arbete som personlig assistent möjlighet att ge denna kille ett betydelsefullt, värdefullt och innehållsrikt liv - fyllt med glädje och livslust.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att maila till [email protected]. Tjänsten ligger på 50% med arbetstider måndag-fredag 16.00-20.00. Bättre än såhär blir det inte!
Vi ser fram emot att höra från dig!
OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent sökes till en glad tjej i Vellinge! (Dygnspass)

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Jag är en 22-årig tjej som bor tillsammans med min mamma och vår hund i Vellinge. Jag behöver nu en ny assistent som kan följa med mig på allt roligt jag gör i min vardag! På dagarna går jag på daglig verksamhet i Vellinge, där sjunger vi och dansar, spelar musik och teater. Som assistent kommer du att följa med mig dit och även till mina andra aktiviteter jag har. Du kommer även att hjälpa mig med allt som ... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent

Jag är en 22-årig tjej som bor tillsammans med min mamma och vår hund i Vellinge.
Jag behöver nu en ny assistent som kan följa med mig på allt roligt jag gör i min vardag! På dagarna går jag på daglig verksamhet i Vellinge, där sjunger vi och dansar, spelar musik och teater.
Som assistent kommer du att följa med mig dit och även till mina andra aktiviteter jag har. Du kommer även att hjälpa mig med allt som får min vardag att fungera såsom omvårdnad, personlig hygien, hushållsarbete och sondmatning.
Jag är väldigt social och tycker om att hitta på många olika saker, mina intressen är bland annat musik, dans, djur och bad. Jag behöver ha en assistent som kan vara mitt språkrör då jag själv har svårt att kommunicera med andra och som är pigg och glad och tycker om att hitta på nya saker precis som jag. Jag behöver dig som har lätt för att ta initiativ, är fylld av energi, är lyhörd, ordentlig och omtänksam.
Är du en person som skrattar mycket, är lekfull och trivs i arbetet att stötta och hjälpa människor? Då är detta jobbet för dig!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

- Jag ser gärna att du som söker är en tjej från ca. 20 år och uppåt
- Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med barn är meriterande men inget krav
- Du som söker måste vara rökfri
- Körkort B är samt tillgång till bil är ett krav


Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar
- Omfattning: 7 dygnspass på 4 veckors schema
- Arbetstid: Dygnspass kl.07.00 - 07.00 (jour på natten kl.00.00 - 07.00)
- Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi avböjer kontakt från tredje-parts rekryterare.

Sista ansökningsdag 2023-09-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Josefin Sandberg, Verksamhetschef
[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent - Arbeta som resurs i våra uppdrag

Ansök    Sep 13    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Den personliga assistentens insats är av mycket stor b... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.
Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydelse för vår uppdragsgivares totala levnadssituation. I rollen som personlig assistent hjälper du din uppdragsgivare med de delar av livet som denne själv skulle ha gjort om möjligheten fanns. Som personlig assistent blir du mycket betydelsefull i uppdragsgivarens liv.

Vi söker nu personliga assistenter för arbete i vår resursgrupp. Personalen i vår resursgrupp utbildas för att kunna arbeta i ett begränsat antal av våra uppdrag och hjälper till att upprätthålla en jämn kvalitet i den personliga assistansen vid de tillfällen vi inte kan bemanna med ordinarie assistenter. Kvaliteten i lämnad assistans är central för oss och du assisterar därför endast uppdragsgivare som själva för sin talan om hur assistansen vid det aktuella tillfället ska utföras och som du fått adekvat bredvidgång hos.

Som personlig assistent i vår resursgrupp anger du själv vilka dagar i månaden du kan vara i beredskap. Du står i beredskap ett dygn i taget och är då beredd att inställa dig med kort varsel under detta dygn. vilket därmed behöver fungera i din nuvarande vardag.

Vi ställer höga krav på personlig lämplighet och vi önskar att du har erfarenhet av personlig assistans.

Du som söker behöver vara rökfri.

Olika assistansuppdrag fungerar på olika sätt eftersom assistansen byggs upp kring den specifika uppdragsgivaren. För att kunna fungera bra i rollen som personlig assistent i vår resursgrupp behöver du därför vara flexibel och inkännande för att kunna fungera väl i flera olika assistansuppdrag. Andra personliga egenskaper vi letar efter är att du är ansvarstagande och respektfull. Visa mindre

Personlig assistent sökes till 21-årig tjej i Eslöv (50-60%)

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt nya assistentteam hos en 21-årig tjej i Eslöv! Vad innebär den här tjänsten? I detta uppdrag arbetar du hos en 21-årig tjej som bor i en villa i Eslöv tillsammans med sin mamma och sina hundar. Kunden är kortväxt, stelopererad, har en utvecklingsförsening samt epilepsi. Hon är rullstolsburen och behöver hjälp med alla ADL-moment för att klara av sin vardag. Det innebär exempelvis hjälp vid alla förflyttnin... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt nya assistentteam hos en 21-årig tjej i Eslöv!

Vad innebär den här tjänsten?

I detta uppdrag arbetar du hos en 21-årig tjej som bor i en villa i Eslöv tillsammans med sin mamma och sina hundar. Kunden är kortväxt, stelopererad, har en utvecklingsförsening samt epilepsi. Hon är rullstolsburen och behöver hjälp med alla ADL-moment för att klara av sin vardag. Det innebär exempelvis hjälp vid alla förflyttningar, personlig hygien, matsituationer, sjukgymnastiska övningar, aktiviteter etc. Hon behöver även hjälp med exempelvis matlagning samt att sköta hemmets sysslor så som städning och tvätt. Då hon inte har någon verbal kommunikation behöver hon hjälp med att kommunicera. Här är det viktigt att som assistent vara lyhörd och lära sig tolka signaler i kroppsspråk och mimik. Det är viktigt att du som assistent är lyhörd och hela tiden utgår från kunden i alla situationer, att du involverar henne i samtal och pratar med henne även om du inte får något svar tillbaka.

Tre dagar i veckan går hon på daglig verksamhet 09,30-14 och då är du som assistent med där. I övrigt tycker hon om att rida och att bada när tillfälle ges samt att vara med sina hundar och sin familj.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, självgående, positiv och flexibel. Det är en fördel om du har god fysik då en del tyngre moment ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du är initiativtagande och kan se och tänka utanför boxen. Viktigt att du vill utgå från kundens förmåga, möjligheter och önskemål. Familjens krav är att du som söker tycker om hundar, är rökfri samt gärna att du har körkort.

Har du erfarenhet av assistans eller annat vård- och omsorgsarbete är det en fördel men det är inget krav, personkemin samt din inställning är det viktigaste.

Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav)

Du behöver:

- Tåla och tycka om hundar

- Vara rökfri

- Fördel om du har körkort

Övrig information

Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar

Omfattning: Ca 50-60%. Mestadels dagtid men någon kväll kan förekomma samt helg.

Arbetstider: Dagpass 08:00-15:50, kvällspass 15:00-22:05, helgpass 07:55-20:05 (med reservation för att tiderna kan ändras något)

Tillträde: 2023-10-01 med inskolning innan dess.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Inför anställning begär vi in utdrag från belastningsregistret. Inför eventuell intervju önskar vi att du har beställt hem ett utdrag. Det gör du på polisens hemsida. Det utdrag du ska beställa är det som heter "Blankett för arbete med barn med funktionsnedsättning".

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Ellen Hagström, Verksamhetschef

010 130 35 79

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personligt assistent

Ansök    Sep 13    Basimfar, Mahshid    Personlig assistent
Är du någon som brinner för att göra skillnad i en annans människas liv? Har du ett hjärta av guld, en lyhördhet för andra människors behov och en förmåga att anpassa dig efter olika situationer? Då kan detta vara jobbet för dig! Om uppdraget: Vi söker en personlig assistent till en fantastisk kvinna med funktionsnedsättning. Som hennes förlängda arm kommer du att spela en central roll i att göra hennes dagliga liv och fritidsaktiviteter smidiga och menin... Visa mer
Är du någon som brinner för att göra skillnad i en annans människas liv? Har du ett hjärta av guld, en lyhördhet för andra människors behov och en förmåga att anpassa dig efter olika situationer? Då kan detta vara jobbet för dig!
Om uppdraget:
Vi söker en personlig assistent till en fantastisk kvinna med funktionsnedsättning. Som hennes förlängda arm kommer du att spela en central roll i att göra hennes dagliga liv och fritidsaktiviteter smidiga och meningsfulla. Vare sig det är vardagssysslor, en utflykt till parken eller deltagande i föreningslivet, blir du en del av hennes äventyr!
Ditt arbete:
Bistå med dagliga aktiviteter baserat på hennes behov och önskemål.
Underlätta deltagande i fritidsaktiviteter och föreningsliv.
Anpassa dig efter varierande arbetsmiljöer eftersom din arbetsplats är där kunden befinner sig.
Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom liknande områden.
Du är flexibel, pålitlig och har förmågan att tänka på fötterna.
Du förstår vikten av integritet och diskretion.
Du är beredd att arbeta deltid, inklusive kvällar och helgdagar.
Vad erbjuder vi?
Möjligheten att göra verklig skillnad i någons liv.
En dynamisk arbetsmiljö med varierande uppgifter.
Anställning enligt Fremias kollektivavtal.
Ett team av stödjande och engagerade kollegor.
Om du är den vi söker, vänta inte! Skicka in din ansökan idag och börja ett meningsfullt kapitel i din karriär. Visa mindre

Personligassistent

Ansök    Sep 13    Famac Assistans AB    Personlig assistent
Hej! Jag är i behov av timvikarier som kan hoppa in och jobba när mina ordinarie assistenter blir sjuk. Jag har hjälp med alla grundläggande behov mm. Dem om jag söker ska ha erfarenhet av vården då jag har grov astma samt emfysem andvänder andningsmaskin. Erfarenhet av kateter är ett plus. Jag söker endast kvinnliga assistenter. Svenska i tal och skrift är viktigt då jag har mycket kontakt med sjukvården. Katt finns i hemmet. Mina intressen är film och k... Visa mer
Hej!
Jag är i behov av timvikarier som kan hoppa in och jobba när mina ordinarie assistenter blir sjuk.
Jag har hjälp med alla grundläggande behov mm.
Dem om jag söker ska ha erfarenhet av vården då jag har grov astma samt emfysem andvänder andningsmaskin. Erfarenhet av kateter är ett plus.
Jag söker endast kvinnliga assistenter.
Svenska i tal och skrift är viktigt då jag har mycket kontakt med sjukvården.
Katt finns i hemmet.
Mina intressen är film och konst.
Lön enligt kollektivavtalet. Visa mindre

Personlig assistent till 15-årig glada tjej i Malmö!

Vi söker en kvinnlig assistent till vår 15-åriga dotter som älskar äventyr och hålligång men även att vara hemma med familjen. Vår dotter är en underbar tjej som älskar att busa. Hennes största intresse är att bada, både på badhus och hemma i badkaret. Några andra stora intresse är musik, att vara ute och att busa och skoja. I rollen som vår dotters assistent hjälper du henne med allt i hennes vardag. Både lek & aktiviteter, träning, kommunikation och om... Visa mer
Vi söker en kvinnlig assistent till vår 15-åriga dotter som älskar äventyr och hålligång men även att vara hemma med familjen.
Vår dotter är en underbar tjej som älskar att busa. Hennes största intresse är att bada, både på badhus och hemma i badkaret. Några andra stora intresse är musik, att vara ute och att busa och skoja.
I rollen som vår dotters assistent hjälper du henne med allt i hennes vardag. Både lek & aktiviteter, träning, kommunikation och omvårdnad.
Vår dotter har inget talat språk men kommunicerar med ljud, kroppsspråk och några egna tecken.
Omvårdnaden består bl. a av att hjälpa henne med måltider, sondmatning, hygien, medicinering, inhalationer, andningsgymnastik, förflyttning och träning.
Vi söker dig som är barnkär, lekfull, påhittig, lyhörd, pålitlig och alltid ser till vår dotters bästa. Då arbetet är i vårt hem vill vi att du även ska vara lyhörd för resten av familjen och ha en positiv inställning.
Erfarenhet av barn/ungdomar med flerfunktionsnedsättning och epilepsi är meriterat men störst vikt läggs vid personlig lämplighet och att du och vår dotter trivs tillsammans.
Arbetstiderna är fördelat på eftermiddagar, kvällar, nätter och helger eftersom dottern är i skolan på dagtid. Timanställning.
Katt och kanin finns i hemmet.
Vi vill att du noga tänker igenom vad tjänsten innebär och har som avsikt att stanna en längre tid då kontinuitet är viktigt för vår dotter.
Vid ansökan skriv ett personligt brev eller spela in en video där du berättar lite om dig själv och dina erfarenheter av att jobba som personlig assistent.
OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Malmö - dygnspass

Ansök    Sep 13    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för ett timanställning med chans att arbeta 4-5 stycken dygnspass i månaden. På natten ingår 9,5 timmars väntetid.  Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa til... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  


Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för ett timanställning med chans att arbeta 4-5 stycken dygnspass i månaden. På natten ingår 9,5 timmars väntetid. 


Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med allt som kan förekomma i kundens dagliga livsföring. Detta innebär personlig omvårdnad, daglig skötsel av hem, hushåll samt matlagning men även att följa med kunden på aktiviteter. Kundens intressen är musik, promenader och matlagning.


Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande. Du är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser möjligheter i stället för problem. Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt kunskap om och erfarenhet av att arbeta med autistiska personer är meriterande.


Tjänstgöringsgrad och arbetstider: Timanställning med chans till 4-5 stycken dygnspass per månad under. Arbetstiderna är förlagda 15.00-15.00 alla veckans dagar. 


Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  


Tillträde: Enligt överenskommelse.
Att jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent åt 27-årig kvinna i Malmö

Ansök    Sep 12    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariationer i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så bra liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter Vi söker assistent åt en 27-årig tjej som... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariationer i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så bra liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter

Vi söker assistent åt en 27-årig tjej som bor med sin familj i Malmö. Hon har en utvecklingsstörning, cp-skada, epilepsi och är rullstolsburen och behöver därför hjälp med i stort sett allt. Uppdragsgivarens kommunikation sker med hjälp av ögon, ansiktsuttryck och övrigt kroppsspråk och hon försöker alltid vara så tydlig det går med vad hon vill och inte vill.
Nu söker uppdragsgivaren dig positiva, kvinnliga assistent som är lugn och trygg med god social kompetens som vill och kan hjälpa henne med allt som ingår i assistansjobbet. Tjänsten är på tim/behov med ett fast pass/vecka i botten.
Favoritsysselsättningarna för uppdragsgivaren är i första hand musik och natur, då hon älskar promenader med sin assistent i alla typer av väder.
Erfarenhet av assistans och epilepsi är meriterande. Du ska vara rökfri. Visa mindre

Vi söker nu en öppen, barnkär och omtänksam personlig assistent (57%)

Hej, Jag är en glad och busig 6-årig kille som bor tillsammans med min pappa i Staffanstorp, och min mamma i Bunkeflostrand. Du kommer dock bara att jobba i Bunkeflostrand! Jag söker nu en varm, trygg och glad assistent som vill bli en del av mitt arbetsteam. Trots mina fysiska utmaningar älskar jag att leva livet - Så snälla, fyll mina dagar med glädje, bus och lek! Som assistent hjälper du mig med alla mina vardagliga sysslor så som förflyttningar, p... Visa mer
Hej,
Jag är en glad och busig 6-årig kille som bor tillsammans med min pappa i Staffanstorp, och min mamma i Bunkeflostrand. Du kommer dock bara att jobba i Bunkeflostrand! Jag söker nu en varm, trygg och glad assistent som vill bli en del av mitt arbetsteam. Trots mina fysiska utmaningar älskar jag att leva livet - Så snälla, fyll mina dagar med glädje, bus och lek! Som assistent hjälper du mig med alla mina vardagliga sysslor så som förflyttningar, personlig hygien, omvårdnad, träning, sondmatning och såklart, en massa bus och lek! Du och jag kommer ju bli bästa kompisar! Eftersom min syn är dålig, behöver jag dig vid min sida. En ständig trygghet!
Tjänsten motsvarar ca 50% och du som assistent kommer arbeta hos mig dagtid (ca 7.00-16.00) i Bunkeflostrand (varannan vecka). Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna, ung eller gammal. Vi ser dock gärna att du har lite erfarenhet kring omvårdnad sedan tidigare. Ett krav från vår sida är att du behärskar det svenska språket obehindrat samt är helt rökfri. Vi uppskattar och värdesätter alltid flexibilitet högt.
Du som söker ska vara trygg, snäll och ha en positiv inställning till livet i allmänhet. Det är viktigt att du är engagerad och ambitiös i ditt arbete, och kan anpassa dig efter mina behov. Genom ett utvecklande arbete inom personlig assistans har du nu möjlighet att ge mig ett värdefullt och innehållsrikt liv, fyllt med glädje och livslust. Och du, jag lovar... Vi kommer dela många härliga skratt (och säkerligen tårar) ihop!
Vid frågor är du varmt välkommen att maila till [email protected]. Vi ser gärna att du är vaccinerad mot Covid-19.
Vi ser fram emot att höra från dig!
OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Vi söker nu en öppen, barnkär och omtänksam personlig assistent (57%)

Hej, Jag är en glad och busig 6-årig kille som bor tillsammans med min pappa i Staffanstorp, och min mamma i Bunkeflostrand. Du kommer dock bara att jobba i Bunkeflostrand! Jag söker nu en varm, trygg och glad nattmänniska (tjej) som vill bli en del av mitt arbetsteam. Trots mina fysiska utmaningar älskar jag att leva livet - Så snälla, fyll mina dagar och nätter med glädje, lugn och trygghet! Som assistent hjälper du mig med vardagliga sysslor så som ... Visa mer
Hej,
Jag är en glad och busig 6-årig kille som bor tillsammans med min pappa i Staffanstorp, och min mamma i Bunkeflostrand. Du kommer dock bara att jobba i Bunkeflostrand! Jag söker nu en varm, trygg och glad nattmänniska (tjej) som vill bli en del av mitt arbetsteam. Trots mina fysiska utmaningar älskar jag att leva livet - Så snälla, fyll mina dagar och nätter med glädje, lugn och trygghet! Som assistent hjälper du mig med vardagliga sysslor så som förflyttningar, personlig hygien, omvårdnad och sondmatning. Du och jag kommer bli bästa vänner! Eftersom min syn är dålig, behöver jag dig vid min sida. Min ständiga trygghet!
Tjänsten motsvarar ca 37% och är en nattjänst där du jobbar varannan vecka. Du som assistent kommer arbeta hos mig i Bunkeflostrand. Vi söker en tjej/kvinna, och ålder spelar ingen roll. Vi ser gärna att du har lite erfarenhet kring omvårdnad sedan tidigare. Ett krav från vår sida är därutöver att du behärskar det svenska språket obehindrat samt är helt rökfri. Vi uppskattar och värdesätter alltid flexibilitet högt.
Du som söker ska vara lugn, snäll och ha en positiv inställning till livet i allmänhet. Det är viktigt att du är engagerad i ditt arbete och kan anpassa dig efter mina behov. Och en sak till, jag lovar... Vi kommer dela många härliga skratt (och säkerligen tårar) ihop!
Vid frågor är du varmt välkommen att maila till [email protected]. Vi ser gärna att du är vaccinerad mot Covid-19.
Vi ser fram emot att höra från dig!
OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Malmö ref 1015

Ansök    Sep 12    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariationer i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare ska kunna leva ett liv på sina egna villkor efter behag. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydels... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariationer i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare ska kunna leva ett liv på sina egna villkor efter behag. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.
Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydelse för våra uppdragsgivares totala levnadssituation. I rollen som personlig assistent hjälper du din uppdragsgivare med de delar av livet som denne själv skulle ha gjort om möjligheten fanns.

Vi söker personlig assistent för arbete med positiv, social kvinna som bor på egen hand centralt i Malmö. Uppdragsgivaren kommunicerar verbalt. Hon har ryggmärgsbråck och tar sig fram med rullstol. Som assistent kommer du att hjälpa uppdragsgivaren där det behövs i hennes dagliga livsföring i hemmet och var helst hon befinner sig. Det omfattar allt ifrån intim-hygien till stöd i sociala situationer.
Du som söker bör vara en positiv och lugn kvinna, gärna i 25-50 årsåldern.
Arbetstiderna är förlagda dagar, kvällar och helger. I schemat ingår jour/vila under natten.

Endast ansökningar med CV och Personligt brev behandlas. Urval sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent - SLUV på 55 % - till en härlig tjej i Oxie.

Ansök    Sep 8    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker nu en personlig assistent till vår härliga kund som är en tjej på 23 år med autism och måttlig utvecklingsstörning boende i Oxie. Tjänsten är på 55 % och arbetstiderna är tisdagar och torsdagar kl 14.00-23.00 samt varannan söndag kl 14.00-23.00. Arbetet kommer att vara förlagt b... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker nu en personlig assistent till vår härliga kund som är en tjej på 23 år med autism och måttlig utvecklingsstörning boende i Oxie.

Tjänsten är på 55 % och arbetstiderna är tisdagar och torsdagar kl 14.00-23.00 samt varannan söndag kl 14.00-23.00.


Arbetet kommer att vara förlagt både i kundens hem och där hon har sina aktiviteter. Vår kund är mycket aktiv och som assistent här bör du vara alert och trivas med fysisk aktivitet. Kund är intresserad av långa promenader, gympa, fika på café eller gå på restaurang, simma och åka på resor. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att hjälpa kunden med personlig omvårdnad, matsituationer och övriga aktiviteter i och utanför hemmet.


För att trivas i rollen som personlig assistent tror vi att du är glad, pigg, trygg, omtänksam och ansvarsfull. Du tycker om när det händer saker och vill bidra till en aktiv assistans. Viktigast är dock personkemin.Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta hand om personer med autism. Kund trivs bäst med kvinnliga assistenter och vi välkomnar därför kvinnliga sökanden.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid och kvällstid på vardag och helg. Arbetstider 14:00-23:00. SLUV 55 %

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar.En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Falsterbo

Ansök    Sep 8    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Sydassistans AB söker personlig assistenter till kvinna i Falsterbo. Vår u... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.

Sydassistans AB söker personlig assistenter till kvinna i Falsterbo.
Vår uppdragsgivare är förlamad och behöver dubbelassistans under sin vakna tid. Hon har ett stort trädgårdsintresse, tycker om att lösa korsord, resa och tillbringa tid med sin man och hund.
Assistansen innebär att vara behjälplig i allt från intimhygien, vardagliga rutiner i hushållet och annat som kan uppkomma. Det är önskvärt att sökande har vårdutbildning.

Du som söker ska vara rökfri och bör inte vara allergisk mot pälsdjur och pollen. Det är viktigt att du är flexibel, ansvarsfull och öppen. Det ingår enstaka tyngre moment i arbetet och du bör därför inte själv ha några fysiska hinder för detta. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Resor förekommer i arbetet. Personlig lämplighet är helt avgörande. Körkort är ett krav då uppdragsgivaren har egen bil som man kör.
Arbetstiderna är kl. 7.30-16, 7.30-20, kl. 16-23, 20-07.30 och 22-07.30. Det finns goda möjligheter att åka kollektivt till arbetet från Malmö.

Endast ansökningar med CV och Personligt brev behandlas. Urval sker löpande. Visa mindre

Bli en av assistenterna i mitt teamet.

Ansök    Sep 11    Forenede Care AB    Personlig assistent
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet. Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållan... Visa mer
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.

Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om.

Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang.

Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor.

Jag söker fler personliga assistenter
Jag är en gay man på 55 år och bor på Sorgenfri i Malmö. Tidigare har jag arbetat som undersköterska, studerade sen vidare på Högskola till Studie-yrkesvägledare och jobbade på Arbetsförmedlingen men har de senaste åren varit hemma. Jag har en neuromuskulär sjukdom och behöver hjälp med det mesta i vardagen, förutom kommunikation. Jag är rullstolsburen och har både manuell och elektrisk rullstol. Jag är alltid kopplad till en andningsventilator, framöver trakeostomi.

Alla förflyttningar sker med lift. Allt från upptagning på morgonen till förflyttningar mellan rullstolar.

Dagarna hos mig består av att hjälpa mig med allt möjligt för att underlätta min vardag. Du hjälper exempelvis till med personlig hygien, påklädning, matning, etc. Du och jag sköter om allt i hemmet.

Utanför hemmet träffar jag främst vänner och familj, handlar, teater, går på Mff matcher. Såklart tar vi promenader etc. när vädret tillåter och lusten faller på. Tycker om att läsa böcker, är samhällsintresserad och har en humanistisk syn på livet och samhället.

Vad jag önskar av dig är att du gärna får ha körkort, då jag inte kör bil längre. Du ska ha lätt att lära arbetsmetoder, rutiner, vara flexibel och ha förmåga att smälta in med mig i mitt hem där det är högt i tak, din positiva personlighet och livsinställning är såklart viktigt för mig även att du ser ser vikten av ditt arbete och samhällsintresserad. Det förekommer fysiskt tunga moment men ju mer rutiner man lär sig ju mindre blir belastningen.

Jag har assistenter hos mig dygnet runt, assistenterna har jour på nätterna för tillfället, kommer bli vaken natt framöver. Jag har idag sex assistenter i åldersspannet 20-40, både killar och tjejer. För mig är inte vårderfarenhet ett måste men viss insikt samt ett intresse för jobbet som assistent bör du ha.

Det finns inför hösten möjlighet till del/heltid tillsvidare och tim och man är schemalagd 24x7. Perfekt jobb för student, pensionär utfyllnad av annat jobb och ålder 18 och uppåt. Man går bredvid tills du och jag känner det funkar. Jag nyttjar mig av HSA, Hela Sveriges assistans som assistansanordnare och jag fungerar själv som arbetsledare för de som jobbar hos mig.

Skicka meriter och personligt brev. [email protected]

Rollen som personlig assistent
Som personlig assistent företräder du Hela Sveriges Assistans.

I rollen som personlig assistent kommer du att göra en webbutbildning om hur det är att arbeta som personlig assistent.

Du ska tillsammans med kunden och dina kollegor verka för god kvalitet samt följa företagets värderingar och policys.

Som personlig assistent ansvarar du för att ta del av information som huvudkontoret skickar ut, samt vid behov söka information som finns tillgänglig på hemsidan. I övriga frågor vänder du dig till din arbetsledare eller huvudkontoret.

I din roll som personlig assistent ingår att:
- alltid ha kunden i fokus.
- vara uppdaterad om genomförandeplanen som kan ges muntligen av kund, alternativt finnas nedskriven på plats eller i HSA tid.
- ta del av de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på plats och följa dessa.
- dokumentera och läsa dokumentation enligt rutinen i uppdraget.


Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda genomför en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård Visa mindre

Personlig assistent till härlig kille i Lund

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande. Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss p... Visa mer
Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande.
Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se
Vi söker nu en personlig assistent till en ung kille i Lund.
För att fungera som ett bra stöd för vår brukare behöver du vara villig att lära dig mycket och se långsiktigt på arbetet eftersom att kontinuitet är mycket viktigt.
Att arbeta som personlig assistent är ett utmanande och fantastiskt roligt arbete. Det ställer höga krav på ansvar, flexibilitet och respekt. Det är helt avgörande att du har en nyfikenhet i att lära känna våra brukare och är öppen inför deras behov.
Du kommer som personlig assistent att hjälpa vår brukare med allt han behöver hjälp med i sitt dagliga liv. Du kommer vara behjälplig pojken både i hemmet och på utflykter.
Du kommer arbeta ungefär en helg i månaden till varannan helg 10.00-16.00.
Hund finns i hemmet.
Utdrag ut belastningsregistret krävs. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 34-årig kvinna boende i Malmö

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 34- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande. Brukaren har assistans dygnet runt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 34- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.
Brukaren har assistans dygnet runt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent till kvinnan kan dina arbetsuppgifter vara allt från hushållssysslor och personlig omvårdnad till att följa med till daglig verksamhet och diverse aktiviteter utanför hemmet.
Som person är du empatisk, lyhörd och ansvarsfull. Du har ett glädjefyllt humör, kan ta initiativ samt bjuda på dig själv. Du är icke rökare och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Dokumentation ingår i arbetet.
Brukaren har intresse av kommunikation och kommunicerar med bilder och ögonpekning. Du har en vilja att lära dig mer om alternativa sätt att kommunicera och har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans och/eller pedagogiskt arbete.
Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 45 %. Passen är fördelade på eftermiddagar/kvällar och dagtid varannan helg.
För att ansöka till tjänsten maila ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer "36" i din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Svedala

Jag är en positiv kvinna i 30-årsåldern som bor själv i lägenhet i Svedala med min 3-åriga katt, plus en nykomling. Jag behöver mina assistenter dygnet runt efter en bilolycka. Jag har rullstol, pratar långsamt men är verbal. Jag drömmer om att börja rida igen. Jag kan vara väldigt aktiv när jag mår bra och är på det humöret. Jag går till gymmet och tränar, kan få för mig att dra iväg på långa promenader, spela spel. Kan även va skönt med slöa stunder fram... Visa mer
Jag är en positiv kvinna i 30-årsåldern som bor själv i lägenhet i Svedala med min 3-åriga katt, plus en nykomling. Jag behöver mina assistenter dygnet runt efter en bilolycka. Jag har rullstol, pratar långsamt men är verbal. Jag drömmer om att börja rida igen. Jag kan vara väldigt aktiv när jag mår bra och är på det humöret. Jag går till gymmet och tränar, kan få för mig att dra iväg på långa promenader, spela spel. Kan även va skönt med slöa stunder framför TV:n och kolla t.ex Idol, Lyxfällan, buskisar eller annat. Min humor kan vara ganska rå när jag är skojfrisk. Jag lyssnar gärna på musik och sjunger hellre än bra. Min musiksmak är väldigt blandad och andra säger att jag är vass på texter. Ibland har jag musiken på hög volym. Då kan det spritta till i kroppen så jag vill dansa.
Nu behöver jag rekrytera 1-2 personer. Jag kommer att ha vakanta schemarader på ca 30 timmar per vecka beroende på hur tjänsten tillsätts. Arbetstiden är på vardagar vanligen förlagd kl. 7-15, 15-23 och natt 23-7. Helger är 12-timmars pass kl. 08-20 och natt 20-08. Vaken natt.
Körkort är ett krav .
Skriv och berätta om dig själv, intressen, bakgrund och varför du vill jobba med detta.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Bifoga CV och Referenser.
Ref nr: 9061
Jag anordnar min assistans via Kooperativet SMIL och jag är stolt över att få värva vår personal till Kooperativet SMIL som är rädd om vår personal, har ett gott fokus på både personal, brukare och uppdrag. Självklart har SMIL kollektivavtal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension.
Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Personlig assistent, ref. 1048; Sydassistans AB; Malmö

Ansök    Sep 7    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariationer i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare ska kunna leva ett liv på sina egna villkor efter behag. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydel... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariationer i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare ska kunna leva ett liv på sina egna villkor efter behag. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.

Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydelse för vår uppdragsgivares totala levnadssituation. I rollen som personlig assistent hjälper du din uppdragsgivare med de delar av livet som denne själv skulle ha gjort om möjligheten fanns.

Vi söker omgående personlig assistent för möjlig tjänst hos 47-årig kvinna. Uppdragsgivaren bor i marklägenhet i Limhamn tillsammans med sin katt. Hon har cerebral pares, är rullstolsburen och som assistent kommer du att hjälpa uppdragsgivaren med allt praktiskt som rör det dagliga livet i hemmet och var helst hon befinner sig.
Du som söker är rökfri kvinna och bör vara flexibel, positiv och lugn. Gärna med lite livserfarenhet och gilla djur i allmänhet och katter i synnerhet. Eftersom uppdragsgivaren just har katt är det viktigt att du inte är allergisk. Uppdragsgivaren väljer själv ut bland sökande kandidater och håller i intervjun på vårt kontor om du blir utvald till det.
Tjänsten är på drygt 60% men med möjlighet till mer.
Arbetstiderna är förlagda dagar, kvällar och helger. I schemat ingår jour med vila under natten.
Endast kompletta ansökningar med CV och Personligt brev behandlas. Urval sker löpande. Visa mindre

Assistenter till man med strokeskada Bjärred

Vi på Omtanken i Skåne AB erbjuder personlig assistans med personlig service och personligt engagemang. För oss är det självklart att brukarens behov alltid sätts i första rummet. Vi utför personlig assistans med respekt för människovärde och personlig integritet. Hos oss möter du det lilla assistansbolaget med mycket hjärta, tillgänglighet och närhet. Vår värdegrund är: Våra brukare och medarbetare ska känna sig sedda och bekräftade för dem de är. Detta... Visa mer
Vi på Omtanken i Skåne AB erbjuder personlig assistans med personlig service och personligt engagemang.
För oss är det självklart att brukarens behov alltid sätts i första rummet.
Vi utför personlig assistans med respekt för människovärde och personlig integritet. Hos oss möter du det lilla assistansbolaget med mycket hjärta, tillgänglighet och närhet.

Vår värdegrund är:
Våra brukare och medarbetare ska känna sig sedda och bekräftade för dem de är. Detta ger en hög kvalitet, trygghet och skapar kontinuitet.

Nu söker vi assistenter till en manlig kund i Bjärred. Du som söker ska ha god förmåga av att lyssna in kunden och ha tålamod.

Arbetspassen är förlagda måndag till fredag cirka 08:00-17:00.

Vi ser helst sökande med erfarenhet av assistans men personkemin är det viktigaste för vår kund. Att ha arbetat med stroke och afasi är meriterande.

Vi söker en person som har möjlighet att hjälpa mannen med de vardagliga sysslorna styrda efter kundens behov. Timanställningen kan bli förlängt och resultera i en tillsvidare anställning.

Arbetet innebär inga tunga lyft.
Du ska vara van vid hantering av medicin.
Körkort är ett krav. Visa mindre

36. Kvinnlig personlig assistent sökes till 34-årig kvinna i Limhamn

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 34- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande. Brukaren har assistans dygnet runt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assis... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 34- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.Brukaren har assistans dygnet runt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent till kvinnan kan dina arbetsuppgifter vara allt från hushållssysslor och personlig omvårdnad till att följa med till daglig verksamhet och diverse aktiviteter utanför hemmet.


Som person är du empatisk, lyhörd och ansvarsfull. Du har ett glädjefyllt humör, kan ta initiativ samt bjuda på dig själv. Du är icke rökare och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Dokumentation ingår i arbetet.


Brukaren har intresse av kommunikation och kommunicerar med bilder och ögonpekning. Du har en vilja att lära dig mer om alternativa sätt att kommunicera och har ett stort intresse av att arbeta med människor.


Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans och/eller pedagogiskt arbete.


Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 45 %. Passen är fördelade på eftermiddagar/kvällar och dagtid varannan helg.


För att ansöka till tjänsten maila ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer "36" i din ansökan. Visa mindre

Man i Malmö söker personliga assistenter

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund i Malmö. Vad innebär den här tjänsten? Nu söker vi personliga assistenter till vår kund i Malmö. Kunden är en man som har MS och behov av hjälp och stöd med samtliga moment i vardagen. Han har personlig assistans dygnet runt med dubbelbemanning stora delar av dagen. Mannen behöver hjälp med alla fysiska moment så som förflyttningar, påklä... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund i Malmö.

Vad innebär den här tjänsten?

Nu söker vi personliga assistenter till vår kund i Malmö. Kunden är en man som har MS och behov av hjälp och stöd med samtliga moment i vardagen. Han har personlig assistans dygnet runt med dubbelbemanning stora delar av dagen. Mannen behöver hjälp med alla fysiska moment så som förflyttningar, påklädnad, toalettbesök, dusch, matlagning, gymnastik, föra mat och dricka till munnen samt sköta allt i hemmet.

Mannen är social och allmänt intresserad av det mesta, däribland kultur och sport.

Anställningen börjar som en timanställning och för rätt person finns möjlighet till en tjänst på ca 70%.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Du som söker tjänsten har lätt för att ta initiativ, du är social, ödmjuk och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke.

Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Erfarenhet inom vård krävs.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och vaken natt. Både vardag och helg.

- har erfarenhet av vård och omsorg.

- Är rökfri

Övrig information

Anställningsform: Timanställning till en början med möjlighet till tjänst på ca 70%

Omfattning: Deltid.

Arbetstider: Dag, kväll och vaken natt, såväl vardag som helg.

Tillträde: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Ellen Hagström, Verksamhetschef

010 130 35 79

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent ca 50%

En tjänst mestadels förlagd runt varannan helg med längre pass. Ca 50% med möjlighet till extra tid. Arbetet förekommer både dag, kväll, natt, vardag och helg. Jag är en kvinna på 47 år bosatt i Dalby. Jag söker en assistent som kan jobba några pass i månaden på schema mest förlagd varannan helg. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver stöd med alla grundläggande behov. Du ska kunna bistå mig att leva ett så normalt liv som möjligt. Jag använder... Visa mer
En tjänst mestadels förlagd runt varannan helg med längre pass. Ca 50% med möjlighet till extra tid. Arbetet förekommer både dag, kväll, natt, vardag och helg.

Jag är en kvinna på 47 år bosatt i Dalby.

Jag söker en assistent som kan jobba några pass i månaden på schema mest förlagd varannan helg.

Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver stöd med alla grundläggande behov. Du ska kunna bistå mig att leva ett så normalt liv som möjligt. Jag använder mig av vaken assistans hela dygnet både i hemmet och på aktiviteter. Ett av mina stora intressen är att vara ute på promenader och jag har lätt för att uppskatta små glädjeämnen i livet.

Du som söker är en flexibel kvinna med god fysik. För mig är den personliga lämpligheten avgörande.

Krav för tjänsten:
Kvinna
Rökfri
Tala och skriva god svenska
Kunna arbeta såväl dag som vaken natt samt helg

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1007

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Ansök    Sep 7    Leasee AB    Personlig assistent
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många ha... Visa mer
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många hamnar i det tråkiga valet att antingen tacka ja till ett erbjudande de inte känner sig fullt nöjda med, eller att börja om samma krävande process igen.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Personlig assistent sökes för timanställning, några fasta pass i månaden!

Jag söker dig som vill jobba extra hos mig när ordinarie assistenter är sjuka eller har semester. Möjlighet till schemalagd tid finns främst på helg. Du kommer oftast att arbeta långa pass när du arbetar, förlagd på dag/kväll/natt, vardagar samt helger. Introduktion förlagd efter överenskommelse. Jag som söker är en kvinna på 47 år bosatt i Dalby. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver stöd med alla grundläggande behov. Du ska kunna bistå mig at... Visa mer
Jag söker dig som vill jobba extra hos mig när ordinarie assistenter är sjuka eller har semester. Möjlighet till schemalagd tid finns främst på helg. Du kommer oftast att arbeta långa pass när du arbetar, förlagd på dag/kväll/natt, vardagar samt helger. Introduktion förlagd efter överenskommelse.

Jag som söker är en kvinna på 47 år bosatt i Dalby.

Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver stöd med alla grundläggande behov. Du ska kunna bistå mig att leva ett så normalt liv som möjligt. Jag använder mig av vaken assistans hela dygnet, både i hemmet och på aktiviteter. Ett av mina stora intressen är att vara ute på promenader och jag har lätt för att uppskatta små glädjeämnen i livet.

Jag ser gärna att du som söker är en flexibel kvinna med god fysik. För mig är den personliga lämpligheten avgörande.

Krav för tjänsten:
Kvinna
Rökfri
Tala och skriva god svenska
Kunna arbeta såväl dag som vaken natt samt helg

Tillträde: Omgående eller vid överenskommelse

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1007

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig assistent vid behov sökes till ung och aktiv tjej i Malmö

AP Omvårdnadsgruppen är det lilla omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat! Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån brukarens behov skapa en god vård och omsorg. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.apomvardnadsgruppen.se VI SÖKER EN GLAD OCH HÄRLIG ASSISTENT TILL VÅR HÄRLIGA KUND ARBETSUPPGIFTER * Följa med till skolan och vara ett stöd för eleven. Detta kan innebära att hjälpa eleven med skolarbete, följa med på... Visa mer
AP Omvårdnadsgruppen är det lilla omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat! Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån brukarens behov skapa en god vård och omsorg. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.apomvardnadsgruppen.se

VI SÖKER EN GLAD OCH HÄRLIG ASSISTENT TILL VÅR HÄRLIGA KUND

ARBETSUPPGIFTER

* Följa med till skolan och vara ett stöd för eleven. Detta kan innebära att hjälpa eleven med skolarbete, följa med på utflykter och delta i skolaktiviteter.

* Göra olika aktiviteter med kunden. Kunden tycker om att exempelvis lägga pussel och läsa böcker, så det är viktigt att du tycker om liknande aktiviteter och hittar även gärna på andra aktiviteter med kunden.

* Få en fungerande vardag. Detta kan innebära att hjälpa kunden med att komma i tid till skolan, laga mat och städa.

KVALIFIKATIONER

* Rökfri och parfymfri då kunden har svår astma.

* Ingen erfarenhet krävs. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Kunden vill att assistenten ska istället anpassa sig efter hennes livsstil och behov.

* Du får gärna vara en kvinna från 20 år och uppåt.

* Flytande svenska i tal och skrift

ANSTÄLLNING

* 10,5 timmar i veckan + hoppa in vid behov. Kunden behöver en personlig assistent som kan arbeta 10,5 timmar i veckan. Kunden kan också behöva hjälp vid andra tider, så det är viktigt att du är flexibel.

* Kunden bor i Malmö

* Arbetstider: De arbetstider som är aktuella hos kunden är vardagar (Förutom tisdagar) 05 - 06, 06.45 – 17.30 och 19.00 – 23.00. Tisdagar har kunden assistans 09.30 – 13.30.

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra uppdragsgivare. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/blanketter---hvb-hem-familjehem/

LÖN
Hos hos oss på AP Omvårdnadsgruppen får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

NÄR KAN DU BÖRJA?
Vi arbetar med löpande rekrytering.
Introduktion kan ske per omgående, bara ett registerutdrag finns att lämna.

Är du den vi söker eller känner du någon lämplig till detta arbete?

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Personlig assistent vid behov sökes till vår fina kund i Höllviken

AP Omvårdnadsgruppen är det lilla omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat! Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån brukarens behov skapa en god vård och omsorg. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.apomvardnadsgruppen.se VEM ÄR DU? Vi ser gärna att du är mellan 25-50 år, kan svenska och har tillgång till bil samt är rökfri. Vill du jobba i en härlig atmosfär där du känner dig uppskattad för varenda insats du gör?... Visa mer
AP Omvårdnadsgruppen är det lilla omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat! Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån brukarens behov skapa en god vård och omsorg. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.apomvardnadsgruppen.se

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du är mellan 25-50 år, kan svenska och har tillgång till bil samt är rökfri.

Vill du jobba i en härlig atmosfär där du känner dig uppskattad för varenda insats du gör?
Vill du komma till en arbetsplats där du stortrivs på grund av alla fina kollegor, kund och anhöriga?
Är du den som kan bemöta storm med lugn?
Då har du kommit rätt, för detta uppdrag vill man definitivt inte mista, denna härliga kund söker nu en stjärna som ska tillhöra den underbara assistansteamet. Detta är ett roligt uppdrag för människor som gillar att hålla sig aktiva genom att följa med kunden på olika uppdrag.

Söker du ett jobb vid sidan av en annan sysselsättning eller vill ha ett jobb du kan hoppa in till då och då? Detta är då perfekt för dig.

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra uppdragsgivare. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/blanketter---hvb-hem-familjehem/

LÖN
Hos hos oss på AP Omvårdnadsgruppen får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

NÄR KAN DU BÖRJA?
Vi arbetar med löpande rekrytering.
Introduktion kan ske per omgående, bara ett registerutdrag finns att lämna.

Är du den vi söker eller känner du någon lämplig till detta arbete?

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Två härliga tjejer sökes till bästa uppdraget på 40% vardera

. Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons!    Jag söker två härliga, rökfria tjejer som hänger med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Jag kommunicerar mest med tecken som stöd och självklart är det ett plus om du har erfarenhet av det, MEN har du inte det så sök ändå för tecken som stöd får du i så fall lära dig.   Själv är jag en... Visa mer
.

Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan?

Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons! 
 
Jag söker två härliga, rökfria tjejer som hänger med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Jag kommunicerar mest med tecken som stöd och självklart är det ett plus om du har erfarenhet av det, MEN har du inte det så sök ändå för tecken som stöd får du i så fall lära dig.
 
Själv är jag en glad 25 årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill i mitt liv. 
Vissa dagar är jag på daglig verksamhet, på min fritid gillar jag att hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med min Ipad.
 
Jag söker två assistenter om 40% vardera och erbjuder längre pass, ca 12 h med sovande jour nattetid både vardag och helg.
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och ut- och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan.

 
Arbetstid/Varaktighet
I tjänsten kan bemanningsansvar ingå som rullar en vecka i taget på hela teamet. Arvode för bemanningsansvar utgår självklart. Start omgående.
 
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivt anslutna. Visa mindre

Skånetös på snart 25 år vill ha en pigg och glad assistent på deltid, runt

. Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons!    Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främ... Visa mer
.

Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan?

Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons! 
 
Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främst med tecken som stöd.
Jag vill att du är vaccinerad mot Covid-19.
 
Själv är jag en glad 23 årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill på min fritid.
Kanske hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med min Ipad.
 
Jag söker en assistent på deltid (ca 70%) och erbjuder längre pass, ca 18-24 h med sovande jour nattetid. 
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och ut- och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan.

Meriterande om du har erfarenhet av TAKK
 
Arbetstid/Varaktighet
I tjänsten kan bemanningsansvar ingå som rullar en vecka i taget på hela teamet. Arvode för bemanningsansvar utgår självklart. Start omgående.
 
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivt anslutna. Visa mindre

Personlig assistent Malmö

Kvinna 70+ boende i Malmö söker personlig assistent. Du ska vara kvinna och gärna 35+, inneha B-körkort för att köra kunds bil, till fullo behärska svenska språket i både tal och skrift, noggrann, lyhörd, social, flexibel, pigg på att hitta på saker, plikttrogen och gärna vara konstintresserad - estetiskt lagd, hög arbetsmoral, frisk och fullt arbetsför. Vidare får du gärna vara intresserad av matlagning och trädgård då kvinnan bor i hus med maken i södra ... Visa mer
Kvinna 70+ boende i Malmö söker personlig assistent.
Du ska vara kvinna och gärna 35+, inneha B-körkort för att köra kunds bil, till fullo behärska svenska språket i både tal och skrift, noggrann, lyhörd, social, flexibel, pigg på att hitta på saker, plikttrogen och gärna vara konstintresserad - estetiskt lagd, hög arbetsmoral, frisk och fullt arbetsför. Vidare får du gärna vara intresserad av matlagning och trädgård då kvinnan bor i hus med maken i södra Malmö där arbetsplatsen är förlagd.
En van bilförare och rökfri.


Schemalagd arbetstid ca. 15-20 timmar/vecka


Om ovanstående stämmer in på dig är du välkommen med din skriftliga ansökan. Visa mindre

Tjänst hos tonårskille i Malmö

Nu söker vi en ny stjärna till en av våra kunder i Malmö, till en 80% tjänst där passen är kl 16.00-200 på vardagar och 14.00-22.00 på helger. Kunden är en tonårskille som sitter i rullstol och behöver hjälp med alla ADL behov. Han saknar syn och tal så du som assistent behöver därför vara lyhörd och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Självskadebeteende kan förekomma så det är viktigt att du i sådana situat... Visa mer
Nu söker vi en ny stjärna till en av våra kunder i Malmö, till en 80% tjänst där passen är kl 16.00-200 på vardagar och 14.00-22.00 på helger.

Kunden är en tonårskille som sitter i rullstol och behöver hjälp med alla ADL behov. Han saknar syn och tal så du som assistent behöver därför vara lyhörd och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Självskadebeteende kan förekomma så det är viktigt att du i sådana situationer kan behålla ett lugn.
Till den här tjänsten söker vi en kvinna som kan börja arbeta omgående. Visa mindre

Assistent som är pratglad sökes till kille i Tygelsjö

Ansök    Sep 4    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker nu en timvikarierande personlig assistent som har lätt för att prata och syntolka... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker nu en timvikarierande personlig assistent som har lätt för att prata och syntolka åt en 19-årig kille i Tygelsjö. Killen bor tillsammans med sin familj i en villa och i hemmet finns också en mindre hund.

Till följd av sina funktionsvariationer har killen behov av hjälp att genomföra aktiviteter så som träning, bada och vara ute i naturen på sin fritid. Han behöver också hjälp med personlig omsorg och hygien, förflyttningar, samt stöd och hjälp i samband med måltider och kommunikation. Som assistent behöver du hjälpa killen att syntolka omvärlden då han är blind, därav är det viktigt att du har lätt för att prata och berätta om vad som sker i omgivningen för att killen ska hänga med i vad som sker. Killen har inget talat språk och som assistent behöver en också tolka vad killen vill eller vill förmedla. Innan du börjar arbeta själv med killen får du en ordentlig introduktion för att lära känna killen och lära dig hantera olika situationer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, trygg och lugn som person. Du ska ha lust och vilja att arbeta med en ungdom som har omfattande funktionsvariationer. Du är med fördel stark för att klara av att hjälpa killen vid förflyttningar och du har en positiv utstrålning. Liknande erfarenhet är bra men inte nödvändigt för uppdraget. Personlig lämplighet och interaktion med killen är däremot viktigt.

Körkort är ett krav då du kommer att köra familjens anpassade bil vid aktiviteter.

Arbetstiderna varierar mellan morgon, dag och kväll, såväl på vardagar som på helgdagar. Vi erbjuder dig en arbetsplats i en härlig familj med varierande arbetsuppgifter. Tillsättning omgående enligt överenskommelse. Visa mindre

Timvikarie sökes till en glad tjej i Vellinge! (Dygnspass)

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Jag är en 22-årig tjej som bor tillsammans med min mamma och vår hund i Vellinge. Jag behöver nu en vikarie som kan följa med mig på allt roligt jag gör i min vardag! På dagarna går jag på daglig verksamhet i Vellinge, där vi sjunger och dansar, spelar musik och teater. Som assistent kommer du att följa med mig dit och även till mina andra aktiviteter jag har. Du kommer även att hjälpa mig med allt som får m... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent

Jag är en 22-årig tjej som bor tillsammans med min mamma och vår hund i Vellinge.
Jag behöver nu en vikarie som kan följa med mig på allt roligt jag gör i min vardag! På dagarna går jag på daglig verksamhet i Vellinge, där vi sjunger och dansar, spelar musik och teater.
Som assistent kommer du att följa med mig dit och även till mina andra aktiviteter jag har. Du kommer även att hjälpa mig med allt som får min vardag att fungera såsom omvårdnad, personlig hygien, hushållsarbete och sondmatning.
Jag är väldigt social och tycker om att hitta på många olika saker, mina intressen är bland annat musik, dans, djur och bad. Jag behöver ha en assistent som kan vara mitt språkrör då jag själv har svårt att kommunicera med andra och som är pigg och glad och tycker om att hitta på nya saker precis som jag. Jag behöver dig som har lätt för att ta initiativ, är fylld av energi, är lyhörd, ordentlig och omtänksam. Jobbet som vikarie kan passa perfekt för dig som till exempel pluggar och vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna. Under sommaren finns stort utrymme för att få jobba mer.

Så är du en person som skrattar mycket, är lekfull och trivs i arbetet att stötta och hjälpa människor? Då är detta jobbet för dig!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

- Jag ser gärna att du som söker är en tjej från ca. 20 år och uppåt
- Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med barn är meriterande men inget krav
- Du som söker måste vara rökfri
- Körkort B och tillgång till egen bil är en stor fördel


Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Behovsanställning
- Omfattning: Ev. 1-2 fasta pass/månad, i övrigt inhopp vid sjukvakanser, semestrar etc.
- Arbetstid: Dygnspass kl.07.00 - 07.00 (jour på natten kl.00.00 - 07.00)
- Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi avböjer kontakt från tredje-parts rekryterare.

Sista ansökningsdag 2023-09-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Josefin Sandberg, Verksamhetschef
[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent 75% + timvikarie

Ansök    Sep 3    Eriksson, Mattias    Personlig assistent
Assistans till en 48-årig man med vanligt förekommande arbetsuppgifter i vardagen som ledsagning, påklädning, matlagning, förflyttningar, hygien, träning och städ mm. Arbetet är fördelat på två 12 timmars skift dygnet runt med vaken natt från kl 7-19 respektive kl 19-7. Tjänsten på 75% är på en egen schemarad från och med nu och framåt. Arbetet är varierat med lugna dagar i hemmet och andra dagar med aktiviteter. Det förekommer även resor i arbetet. Tillgå... Visa mer
Assistans till en 48-årig man med vanligt förekommande arbetsuppgifter i vardagen som ledsagning, påklädning, matlagning, förflyttningar, hygien, träning och städ mm.
Arbetet är fördelat på två 12 timmars skift dygnet runt med vaken natt från kl 7-19 respektive kl 19-7.
Tjänsten på 75% är på en egen schemarad från och med nu och framåt.
Arbetet är varierat med lugna dagar i hemmet och andra dagar med aktiviteter.
Det förekommer även resor i arbetet.
Tillgång till eget rum och arbetet kan kombineras med exempelvis studier på distans som inte kräver obligatorisk närvaro.
Timvikariat från nu och framåt
Som timvikarie kommer du att erbjudas arbetspass med både lång och kort framförhållning.
Erfarenhet som personlig assistent är en fördel men inte ett krav.
Vill du känna att du gör ett arbete som gör skillnad och betyder något så är det här något för dig.
Lämna gärna referenser. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du berättar mer om dig själv.
Fungerar samarbetet bra så finns det chans till en fast anställning med en egen schemarad längre fram Visa mindre

Personlig assistent Limhamn

Vi letar efter en kvinna med goda kunskap inom personlig assistans. Tjänsten är kväll/natt på ca 70 %, fast schema. (vaken natt) Arbetet är till en medelålders kvinna som har Parkinson P. Hon är levnadsglad och älskar att träna. Bor själv, har inga djur. Det viktigaste är att se personen bakom sin sjukdom för att kunna göra ett bra arbete fylld med respekt och förståelse. Vi värdesätter ansvar och att man själv är frisk som söker. Du ska vara kvinna som sö... Visa mer
Vi letar efter en kvinna med goda kunskap inom personlig assistans. Tjänsten är kväll/natt på ca 70 %, fast schema. (vaken natt)
Arbetet är till en medelålders kvinna som har Parkinson P. Hon är levnadsglad och älskar att träna. Bor själv, har inga djur.
Det viktigaste är att se personen bakom sin sjukdom för att kunna göra ett bra arbete fylld med respekt och förståelse. Vi värdesätter ansvar och att man själv är frisk som söker. Du ska vara kvinna som söker tjänsten och du ska vara rökfri.
Kommunikation är en stor viktig grundsten i arbetet.
Du ska helst har kunskap om sondmat och vara utbildad i trakeostomi. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Malmö (extra)

Vad innebär tjänsten? Vi söker nu en personlig assistent till en man i 45 års ålder som är bosatt i Malmö. Han sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Arbetsuppgifterna är många och varierande men innefattar bland annat följande, dagliga rutiner, tunga lyft, personlig hygien, måltider, på- och avklädning. Kommunikationen sker via tecken, sms eller enstaka ord. Då det sker en del förflyttningar så är det bra ifall du är fysiskt stark ... Visa mer
Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en personlig assistent till en man i 45 års ålder som är bosatt i Malmö. Han sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Arbetsuppgifterna är många och varierande men innefattar bland annat följande, dagliga rutiner, tunga lyft, personlig hygien, måltider, på- och avklädning. Kommunikationen sker via tecken, sms eller enstaka ord. Då det sker en del förflyttningar så är det bra ifall du är fysiskt stark och klarar av detta. Han tycker om att shoppa, fika, vara ute och träffa vänner och familj, så det är med fördel att du uppskattar att följa med på olika typer av aktiviteter.

Tjänsten är extra vid behov och fördelat på dag, kväll, natt och helger.
Arbetstiderna ser ut följande: 18.00 - 08.00 (sovande jour), på helgerna kan det även förekomma att man arbetar 08.00 - 18.00 därav är det viktigt att man är positiv till att arbeta alla tider om dygnet.

Om dig -

Som personlig assistent ser vi gärna att du är samarbetsvillig, trygg i dig själv, tålig, lyhörd, ansvarstagande, flexibel och en bra lagspelare. Viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.

- Meriterande är om du har god fysisk då tunga lyft förekommer.

- Krav är att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg. Du ska kunna behärska svenska språket väl både i tal och skrift men kan du även spanska är detta ett stort plus!

Omfattning: Extra vid behov.
Tillträde: Enligt överenskommelse.Rekryteringsprocessen
Din ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)För dig med anställningsstöd
Nordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Nordström Assistans
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på https://www.nordstromassistans.se (https://www.nordstromassistans.se/?utm_source=teamtailor&utm_medium=organic&utm;_campaign=) Visa mindre

Ung kille söker personlig assistenter

Ansök    Sep 1    Bellans Assistans    Personlig assistent
Glad 21 åren kille söker personligt assistans hemma. Du som person bör vara lugn, trygg och barnkär person. Du har lätt samarbete och tycker om att jobba. Killen söker personligt assistenter som kan hjälpa honom i sin vardag. Killen är har kraftigt hjärna skada som hjälper honom med allt förflyta mata m,m. Det inbär att arbeta en hel del omvårdnad. Killen bor tillsammans med sin familj i huset i familjen finnas bland annat en pojke två lillasyster som ocks... Visa mer
Glad 21 åren kille söker personligt assistans hemma.
Du som person bör vara lugn, trygg och barnkär person. Du har lätt samarbete och tycker om att jobba.
Killen söker personligt assistenter som kan hjälpa honom i sin vardag.
Killen är har kraftigt hjärna skada som hjälper honom med allt förflyta mata m,m. Det inbär att arbeta en hel del omvårdnad.
Killen bor tillsammans med sin familj i huset i familjen finnas bland annat en pojke två lillasyster som också är nyfiken och vill vara med ibland ,därför vi ser att du som söker är barnkär.
Han har assistans en hel del . Arbetstiderna är därför förlagda på dag ,kväll och nattetid så vi ser gärna att du som söker kan tänka dig att jobba oregelbundna tider varken natt och är flexibel.
Vi söker nu dog som vill jobba extra med chans till förläggning och eventuell fast schema om det fungera bra.
Erfarenhet är dock ingen krav, har du rätt personlighet kan vi utbilda dig.
Viktigt att du har nära till samt är pedagogisk då både muskel träning ingår i arbetsuppgifterna.
Om det här verkar intressant så tveka inte - skicka in ditt personliga brev samt CV.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker dig som vill jobba som assistent hos kvinna i 40-års åldern

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent på Limhamn! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga l... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent på Limhamn!

Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vad innebär den här tjänsten?

Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till vår kund på Limhamn. Kunden är en kvinna i 40 års ålder som har ALS och behov av hjälp och stöd med samtliga moment i vardagen.

Kvinnan behöver hjälp med alla fysiska moment så som förflyttningar, påklädnad, toalettbesök, dusch, matlagning samt hushållsarbete.

Vår kund bor tillsammans med sin man och två barn, i familjen finns det även en hund som är en stor del av familjen. Kvinnan har ett stort intresse av att skriva, rita och fotografera och har alltid varit kreativt lagd. Att ha ordning i hemmet och i livet är viktigt för vår kund. Vår kund söker kvinnliga personliga assistenter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Du som söker tjänsten har lätt för att ta initiativ, du är social, ödmjuk och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke.

Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Erfarenhet inom vård krävs.

Krav:

- Rökfri

- Körkort

- Kan tala och förstå det svenska språket.

- Har erfarenhet av vård och omsorg.

- Ej allergisk mot pälsdjur.Övrig information

Anställningsform: Visstidsanställd, så länge assistansuppdraget varar.

Omfattning: Ca 70-90%

Arbetstider: Dag, kväll och såväl vardag som helg.

Tillträde: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Mimmi Fast, Verksamhetschef

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kurera omsorg söker personliga assistenter till en underbar pojke i Malmö

Omfattning: varierande initialt Anställningsform: Så länge uppdraget varar Om arbetsplatsen Vår kund, som är en pojke på 4 år, bor växelvis hos mamma och pappa på Värnhem respektive i Limhamn. Det finns bra bussförbindelser till båda hemmen. Initialt är arbetstiden inte helt fastställd, men troligtvis kommer assistenterna att hämta pojken från förskolan och sedan vara i hemmet fram till läggning, samt arbeta under helgerna. Anställningsformen blir til... Visa mer
Omfattning: varierande initialt
Anställningsform: Så länge uppdraget varar

Om arbetsplatsen

Vår kund, som är en pojke på 4 år, bor växelvis hos mamma och pappa på Värnhem respektive i Limhamn. Det finns bra bussförbindelser till båda hemmen.

Initialt är arbetstiden inte helt fastställd, men troligtvis kommer assistenterna att hämta pojken från förskolan och sedan vara i hemmet fram till läggning, samt arbeta under helgerna.

Anställningsformen blir till en början så länge uppdraget varar på en lägre sysselsättningsgrad.

Du kommer att arbeta ensam då det är enkelassistans.

Rökning, parfym och allergi?

Kunden 

Pojken tycker om att vara ute på lekplats och bada i badhus. Han behöver hjälp med persolig hygien, träning, aktivering, matning samt att övervaka ev epileptiska anfall. 

Kunden går inte själv utan använder rullstol. Han kommunicerar inte genom tal utan försöker visa vad han vill med kroppsspråk och ljud. Därför gäller det att assistenten är lyhörd och väldigt uppmärksam på vad han vill och behöver.

Arbetsuppgifter 

Bilkörning med familjen bil kan bli aktuellt varpå det är ett önskemål att du har körkort.

Du som söker 

Vi vill att du som söker har barnasinnet kvar samt en hög ansvarskänsla. Vi vill även att du är snäll, lugn och glad.

Har du erfarenhet av barn och kan Tecken som alternativ kommunikation (TAKK) är det ett stort plus. Du ska inte vara rädd för att ta i lite, då pojken behöver mycket träning i vardagen. 

Då vår kund är minderårig kommer vi att kräva ett utdrag ur belastningsregistret så det får du gärna beställa så fort du är aktuell för intervju.

Om Kurera Omsorg
Kurera Omsorg är ett ungt och modernt omsorgsföretag med tre verksamhetsgrenar; Personlig Assistans, Familjehem och Öppenvård & Boende. Kurera Omsorg har sitt huvudkontor i Malmö samt ett kontor med personlig assistans i Västervik.

Att vara tre verksamhetsgrenar ger goda synergieffekter. Samtliga våra medarbetare arbetar med socialt arbete men ur olika vinklar, med olika bakgrund. Våra medarbetare betyder allt för oss. Utan engagerade och nytänkande medarbetare är vi ingenting. Därför tar vi rekryteringar på största allvar och bryr oss om vår personal, under hela anställningstiden hos oss. Vi är tillgängliga för ärliga samtal och vill veta hur vi kan utvecklas att bli bättre. Alltid med målet att våra kunder också ska ha det så bra som möjligt hos oss.

Kurera Omsorg kan även erbjuda sociala arbetslösningar som andra omsorgsföretag har svårare att utföra. Vi har till exempel familjehemsplaceringar med personlig assistans och vi har möjlighet till att skapa praktikplatser och jobb för placerade ungdomar och unga vuxna.  Hos oss finns specialkompetenser och en vi har en unik vårdfläta för barn, ungdomar och vuxna.

På Kurera Omsorg strävar vi efter att utföra vårt arbete med engagemang, ansvar, nytänkande och glädje. Vi vill göra skillnad och bryr oss på riktigt.

Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvård. Som assistent har du en tät samarbete med din närmaste chef och regelbundna möten med din arbetsgrupp.

Är detta ett jobb för dig?
Tveka in att ansöka nu. Lycka till! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Malmö - dygnspass

Ansök    Aug 30    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för ett timanställning med chans att arbeta 4-5 stycken dygnspass i månaden. På natten ingår 9,5 timmars väntetid.  Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa til... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  


Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för ett timanställning med chans att arbeta 4-5 stycken dygnspass i månaden. På natten ingår 9,5 timmars väntetid. 


Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med allt som kan förekomma i kundens dagliga livsföring. Detta innebär personlig omvårdnad, daglig skötsel av hem, hushåll samt matlagning men även att följa med kunden på aktiviteter. Kundens intressen är musik, promenader och matlagning.


Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande. Du är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser möjligheter i stället för problem. Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt kunskap om och erfarenhet av att arbeta med autistiska personer är meriterande.


Tjänstgöringsgrad och arbetstider: Timanställning med chans till 4-5 stycken dygnspass per månad under. Arbetstiderna är förlagda 15.00-15.00 alla veckans dagar. 


Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  


Tillträde: Enligt överenskommelse.
Att jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter på 50% och timvikarier till man i Lund

Ansök    Aug 29    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu självgående och ansvarsfulla personliga assistenter till en man i 55-års å... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu självgående och ansvarsfulla personliga assistenter till en man i 55-års åldern, boende i södra Lund. Är du lyhörd och vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Mannen har ALS och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från kaffedrickande till personlig hygien och omvårdnad. Dina ansvarsuppgifter innefattar även förflyttningar, uppsikt över respirator, matlagning, hushållssysslor, m.m. En viktig del av arbetet är att du är inkännande och lyhörd för mannens behov och tillgodoser dessa gärna innan de uppstår. Då mannen inte alltid har orken till att kommunicera behöver du ta initiativ och vara självgående i arbetet.

Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Mannen bor tillsammans med sin fru och han tycker om frågesport, korsord och att titta på TV. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.
Vi söker dig som är självgående och strukturerad. Du är inkännande och lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Mannen är beviljad assistans all vaken tid. Vi söker nu assistenter för schemarad på ca 50% och timanställda.
Det kommer vara aktuellt med bredvidgång och utbildning för samtliga anställda.

För att ni skall kunna trivas tillsammans är det viktigt att du är respektfull och noga med hygien då mannen är infektionskänslig. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig, mannen och hans fru som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Meriterande är även erfarenhet av förflyttningsteknik samt andningsstöd genom respirator.

Du behöver vara rökfri samt tåla pälsdjur då katter finns i hemmet.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

I denna rekryteringsprocess önskar vi motta utdrag ur belastningsregistret. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu på Polisen.se. Visa mindre

Vi söker en varm och engagerad assistent till vår tonårstjej på Limhamn

Hej, Vill du bli min personliga assistent? Jag söker nu en öppen, energifylld och omhändertagande person som vill bli en del av mitt underbara arbetsteam! Du kommer tillsammans med ett glatt och härligt assistentgäng sätta guldkant på min vardag! Jag är en aktiv, glad och något busig tonårstjej som bor på Limhamn tillsammans med min familj. Jag har balans- och koordinationssvårigheter och även autism. Detta medför att jag kommunicerar via gester, l... Visa mer
Hej,
Vill du bli min personliga assistent? Jag söker nu en öppen, energifylld och omhändertagande person som vill bli en del av mitt underbara arbetsteam! Du kommer tillsammans med ett glatt och härligt assistentgäng sätta guldkant på min vardag!
Jag är en aktiv, glad och något busig tonårstjej som bor på Limhamn tillsammans med min familj. Jag har balans- och koordinationssvårigheter och även autism. Detta medför att jag kommunicerar via gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK). Men se upp, för jag förstår allt vi pratar om!
Jag tycker om att utvecklas och lära mig nytt. Jag behöver dig (en assistent) som har energi till att lära mig mer inom skolämnena. Det är betydelsefullt för oss alla om du har en bakgrund eller tidigare erfarenhet inom pedagogiskt arbete/utbildning.
Jag älskar att röra på mig! Lek och aktivitet är en stor del av min vardag. Även arbetet i sig innefattar mycket rörelse. Du behöver på så sätt ha en relativt god fysik. Du som söker ska vara trygg, varm och omtänksam. Du ska alltid vilja mitt bästa! Tidigare erfarenhet är inget krav, men det är viktigt att du är engagerad och ambitiös i ditt arbete. (I rollen som assistent är det av stor vikt att du visar respekt gentemot både mig och min familj.) Jag söker vidare dig som är lyhörd, positiv och vågar ta ansvar. Jag önskar samtidigt att du har ditt barnasinne kvar. Det är viktigt att du kan tänka utanför boxen och vågar bjuda på dig själv! Du och jag ska ju hitta på en massa skoj tillsammans. Både genom lek och lärande, men även genom mina stora intressen så som bad, lek och idrott. Jag lovar, vi kommer dela så många skratt (och säkert tårar) ihop - Du och jag!
Du behöver hjälpa mig med bland annat personlig hygien, av- och påklädnad, måltider samt utveckling av min kommunikation. Jag önskar att du alltid ser till mitt bästa och försöker skapa en så aktiv och glad vardag som möjligt. Fyll gärna mina dagar med sådant som jag älskar! Jag vill att mitt - precis som ditt liv, ska kännas både meningsfullt, utvecklande och glädjefyllt! Tjänstgöringsgraden kommer ligga runt 20% (med möjlighet till mer utifrån vad du önskar). Arbetstiderna är förlagda under tisdagar och onsdagar, ca 16.00-19.30. Ibland kan någon helgdag (lördag) förekomma, då ser vi till att hitta på något riktigt roligt!
För att söka tjänsten finns det vissa krav du behöver uppfylla:

- Vaccination mot Covid-19

- Körkort

- Tala det svenska språket obehindrat

- Rökfri

Meriterande:

- Erfarenhet inom pedagogiskt arbete/utbildning

- Erfarenhet/Intresse av TAKK (tecken som stöd)

- Erfarenhet av autism
Hos mig arbetar vi som ett team, vi hjälps alltid åt! Det handlar om att ge och ta för varandra vilket vi hoppas är en självklarhet även hos dig!
Vid frågor är du varmt välkommen att maila till min rekryterare, [email protected]. Vi ser båda så mycket fram emot att höra från dig och kan knappt vänta tills vi får träffa dig igen!
Många bamsekramar från oss!
OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT

Ansök    Aug 28    Basimfar, Mahshid    Personlig assistent
Personlig Assistent Sökes till Inspirerande Uppdrag Är du någon som brinner för att göra skillnad i en annans människas liv? Har du ett hjärta av guld, en lyhördhet för andra människors behov och en förmåga att anpassa dig efter olika situationer? Då kan detta vara jobbet för dig! Om uppdraget: Vi söker en personlig assistent till en fantastisk kvinna med funktionsnedsättning. Som hennes förlängda arm kommer du att spela en central roll i att göra hennes d... Visa mer
Personlig Assistent Sökes till Inspirerande Uppdrag
Är du någon som brinner för att göra skillnad i en annans människas liv? Har du ett hjärta av guld, en lyhördhet för andra människors behov och en förmåga att anpassa dig efter olika situationer? Då kan detta vara jobbet för dig!
Om uppdraget:
Vi söker en personlig assistent till en fantastisk kvinna med funktionsnedsättning. Som hennes förlängda arm kommer du att spela en central roll i att göra hennes dagliga liv och fritidsaktiviteter smidiga och meningsfulla. Vare sig det är vardagssysslor, en utflykt till parken eller deltagande i föreningslivet, blir du en del av hennes äventyr!

Ditt arbete:
Bistå med dagliga aktiviteter baserat på hennes behov och önskemål.
Underlätta deltagande i fritidsaktiviteter och föreningsliv.
Anpassa dig efter varierande arbetsmiljöer eftersom din arbetsplats är där kunden befinner sig.

Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom liknande områden.
Du är flexibel, pålitlig och har förmågan att tänka på fötterna.
Du förstår vikten av integritet och diskretion.
Du är beredd att arbeta deltid, inklusive kvällar och helgdagar.

Vad erbjuder vi?
Möjligheten att göra verklig skillnad i någons liv.
En dynamisk arbetsmiljö med varierande uppgifter.
Anställning enligt Fremias kollektivavtal.
Ett team av stödjande och engagerade kollegor.

Om du är den vi söker, vänta inte! Skicka in din ansökan idag och börja ett meningsfullt kapitel i din karriär. Visa mindre

Personlig assistent, Dalby, dag + natt

Vår kund i Dalby behöver dels fler personal till sitt team av personlig assistenter under en ordinarie assistents föräldraledighet samt dels en person till en mindre natttjänst på 2 nätter varannan vecka. Hos denna brukare behövs assistenter under dygnets alla timmar med dubbelbemanning en stor del av dagen. Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare men du behöver vara lyhörd och alert samt fungera bra under kväll/nattetid. Du kommer att ... Visa mer
Vår kund i Dalby behöver dels fler personal till sitt team av personlig assistenter under en ordinarie assistents föräldraledighet samt dels en person till en mindre natttjänst på 2 nätter varannan vecka.
Hos denna brukare behövs assistenter under dygnets alla timmar med dubbelbemanning en stor del av dagen.
Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare men du behöver vara lyhörd och alert samt fungera bra under kväll/nattetid. Du kommer att arbeta i en familj där du är en viktig pusselbit för att få vardagen att fungera.
Kunden har ALS och är förlamad. Han önskar leva ett så aktivt liv som möjligt, vilket du kan bli en del av.
Vi söker två personlig assistenter som kan arbeta natt.
Tjänst nummer 1 är ett föräldravikariat mellan
2023-10-03 - 2024-04-30.
Arbetstiderna är förlagda på följande tider:
Dagspass på onsdag & tordsdagar mellan klockan 06:00-18:30. Nattpass vardagar mellan klockan 18:30-07:30 samt helger mellan klockan 19:30-08:30. Denna tjänst är på 96%.
Tjänst nummer 2 är förlagd varannan vecka på måndagar och tisdagar mellan klockan 18:30-07:30 med chans till extraarbete på nattetid vid behov. Denna tjänst är på 31,25%
Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes UTDRAG KRÄVS UR BELASTNINGSREGISTRET

Ansök    Aug 28    Saki Assistans AB    Personlig assistent
Saki Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar Inflytande, Närhet, Flexibilitet och Förståelse arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Vi söker dig som är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. ... Visa mer
Saki Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar Inflytande, Närhet, Flexibilitet och Förståelse arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Vi söker dig som är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser möjligheter istället för problem.
Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem.
Vi söker en kvinnlig personlig assistent till en tjej bosatt i Malmö anställningen är från 1 november 2023. Du assisterar/hjälper kunden med de grundläggande och övriga behoven. Arbetet innebär:
-stöd och hjälp i förflyttningar och rehabiliterande träning
-hjälp med städning, matning och matlagning och allt annat, som ingår i kundens liv i alla vardagliga situationer i hemmet/utomhus till promenader utomhus.
Tjänsten är på deltid och tjänsten är provanställning som kan leda till tillsvidareanställning.
Den lediga tjänsten är följande:
• Dag, kväll, natt, helg deltid
Du som person är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet.
Kvalifikationer
-En fördel är om du är Bosnisktalande och har grundläggande kunskaper i svenska eller engelska språket.
-Erfarenhet av arbete som personlig assistent
-Erfarenheten och kunskap om Larsens syndrom
-Kunskap och erfarenhet av epilepsi är ett krav
-Arbete med utvecklingsstörning minst 1 år
-Kunskap i Word och Excel.
Utdrag ur belastningsregistret krävs för dig som ska arbeta med barn med funktionsnedsättning innan arbetet påbörjas. Du kan beställa det från följande länk
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse .
Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent sökes till en kvinna med MS i Malmö

Kurera Omsorg Personlig assistent Kommun: Malmö Omfattning: Deltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning   Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande • Personlig assistent - 1-2 års erfarenhet   Om jobbet Om kunden: Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med MS, boende i centrala Malmö, som behöver hjälp med all daglig livsföring, såsom hygien, av- och påklädning, för... Visa mer
Kurera Omsorg

Personlig assistent
Kommun: Malmö

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Meriterande


• Personlig assistent - 1-2 års erfarenhet
 


Om jobbet

Om kunden:

Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med MS, boende i centrala Malmö, som behöver hjälp med all daglig livsföring, såsom hygien, av- och påklädning, förflyttningar, hushållssysslor och fritidsaktiviteter. Kvinnan har sondmat och tracheostomi.

Om arbetet:

Kunden söker nu personal till en tjänst på 50% med tillträde omgående. Arbetspassen är förlagda både dag, kväll, vaken natt samt helg. Möjlighet finns att arbeta upp mer tid genom att hjälpa till vid t ex sjukdom och semestrar.

Då går givetvis introduktion/bredvidgång tills både du som assistent och kunden känner er trygga. Utbildning i tracheostomin och sond får du av oss.

Du som söker:

Kunden önskar gärna att du som söker är en kvinna i 25-55-årsåldern. Vi ser att du är en positiv, social person, som gillar att vara aktiv, är ansvarsfull, empatisk och lyhörd för kundens behov.

Du har ett intresse för matlagning samt öga för hur man håller kundens hem trivsamt och i ordning. Du är noggrann och förstår vikten av god hygien i arbetet då kunden är infektionskänslig. Det är ett krav att du är rökfri då vi är en rökfri arbetsplats.

Du får utbildning av oss men det är en merit om du har erfarenhet av tracheostomi och sondmatning sedan tidigare.

Störst vikt läggs dock vid att du som assistent och kunden trivs tillsammans.

Känner du att du stämmer överens med vad vi söker är du välkommen att ansöka!
Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast timlön Visa mindre

Personlig assistent - SLUV på 55 % - till en härlig tjej i Oxie.

Ansök    Aug 25    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker nu en personlig assistent till vår härliga kund som är en tjej på 23 år med autism och måttlig utvecklingsstörning boende i Oxie. Tjänsten är på 55 % och arbetstiderna är tisdagar och torsdagar kl 14.00-23.00 samt varannan söndag kl 14.00-23.00. Arbetet kommer att vara förlagt b... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker nu en personlig assistent till vår härliga kund som är en tjej på 23 år med autism och måttlig utvecklingsstörning boende i Oxie.

Tjänsten är på 55 % och arbetstiderna är tisdagar och torsdagar kl 14.00-23.00 samt varannan söndag kl 14.00-23.00.


Arbetet kommer att vara förlagt både i kundens hem och där hon har sina aktiviteter. Vår kund är mycket aktiv och som assistent här bör du vara alert och trivas med fysisk aktivitet. Kund är intresserad av långa promenader, gympa, fika på café eller gå på restaurang, simma och åka på resor. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att hjälpa kunden med personlig omvårdnad, matsituationer och övriga aktiviteter i och utanför hemmet.


För att trivas i rollen som personlig assistent tror vi att du är glad, pigg, trygg, omtänksam och ansvarsfull. Du tycker om när det händer saker och vill bidra till en aktiv assistans. Viktigast är dock personkemin.Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta hand om personer med autism. Kund trivs bäst med kvinnliga assistenter och vi välkomnar därför kvinnliga sökanden.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid och kvällstid på vardag och helg. Arbetstider 14:00-23:00. SLUV 55 %

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar.En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timanställd personlig assistent till aktiv 30-årig kille i Malmö

Personlig assistent till aktiv kille i Malmö Om jobbet Vi söker en personlig assistent som kan arbeta på timmar hos en 30-årig kille i Malmö. Särskilt viktigt är att du som söker har ett mjukt sätt och kan vara vägledande vid utmanande beteende. För att detta ska bli ett långvarigt, tryggt uppdrag är min övertygelse att du som söker bör vara en lugn och stabil person. Arbetsuppgifterna kan variera lite från dag till dag beroende av min dagsform. Jag ser de... Visa mer
Personlig assistent till aktiv kille i Malmö
Om jobbet
Vi söker en personlig assistent som kan arbeta på timmar hos en 30-årig kille i Malmö. Särskilt viktigt är att du som söker har ett mjukt sätt och kan vara vägledande vid utmanande beteende. För att detta ska bli ett långvarigt, tryggt uppdrag är min övertygelse att du som söker bör vara en lugn och stabil person. Arbetsuppgifterna kan variera lite från dag till dag beroende av min dagsform. Jag ser det som självklart att man är förberedd på att kunna göra saker oavsett väderlek. En förutsättning för tjänsten är att din kropp inte hämmar dig. Jag bor i en marklägenhet där en mindre trädgård ingår och sköts av mig som hyresgäst. Det är vi tillsammans som ser till att hålla ordning i mitt lilla hem och på min lilla tomt. En personlig assistent behöver ibland kunna dra sig tillbaka och inte alltid ta plats, det är av yttersta vikt att du förstår varför det är viktigt i vissa situationer och att du inte tar illa upp. Jag kan med ditt stöd leva ett vanligt liv.
Vi söker dig som med kort varsel kan infinna sig på arbetet. Schemat är förlagt under dagtid, kväll samt varje helg och du kommer att ha en behovsanställning och alla pass kan bli aktuella beroende av om nån blir sjuk eller tar semester. Du får gärna gå i skolan och behöva ett extra jobb.
Du får introduktion så att du känner dig trygg.
SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living, har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990. Vi anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!
SMIL har kollektivavtal med Fremia/kommunal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år och ger personalen möjligheter till utbildning man har användning av i sitt yrke som personlig assistent. SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till pojke i Malmö

Örbäck Assistans AB är ett litet familjeföretag som har verkat i branschen sedan 2010, men har totalt 30 års erfarenhet inom branschen. En av assistenterna i gruppen skall plugga och vi söker därför en ny personlig assistent till en funktionshindrad 14-årig kille boendes i centrala Malmö. Killen bor varannan vecka hos sin mamma och varannan vecka hos sin pappa och arbetet kommer inledningsvis vara förlagt hos mamman. Du skall kunna arbeta eftermiddagar/kv... Visa mer
Örbäck Assistans AB är ett litet familjeföretag som har verkat i branschen sedan 2010, men har totalt 30 års erfarenhet inom branschen.
En av assistenterna i gruppen skall plugga och vi söker därför en ny personlig assistent till en funktionshindrad 14-årig kille boendes i centrala Malmö.
Killen bor varannan vecka hos sin mamma och varannan vecka hos sin pappa och arbetet kommer inledningsvis vara förlagt hos mamman. Du skall kunna arbeta eftermiddagar/kvällar ex 15-20.30 samt dagtid på helger. Antal timmar är i genomsnitt 11tim/vecka varannan vecka. Så en liten tjänst som är optimal att kombinera med studier eller annat arbete.
I arbetsuppgifterna ingår det att ge honom sondmat, byta blöja och ta hand om övrig omvårdnad. Det ingår även sjukgymnastik och annan träning bland annat i kommunikation. Utöver det är det mycket lek, sång och musik och att genom leken stimulera honom till att intressera sig och lära sig nya saker.
Hund och katt finns i hemmet, så pälsallergi är ingen bra kombination.
Vi kommer att begära in registerutdrag från polismyndigheten så beställ ett sådant direkt (det tar lite tid att få) om du har tänkt att söka tjänsten, dessa skall uppvisas i obrutet kuvert vid intervjutillfället.
Skicka in ansökan omgående om du är intresserad, vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Billinge på 40h/v eller två på 20h/v

Personlig assistent sökes till Billinge på 40h/v men det kan istället bli aktuellt att anställa två personer på vardera 20h/v. Arbetet är på dagtid måndag-torsdag. Att du inte behöver röka på arbetstid, är jätte viktigt! Här finns en kvinna född 1970. För att detta ska bli långvarigt, tryggt och bra är min övertygelse den att du är en lugn och stabil person. Du ser framemot ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna till stor del bygger på vad jag en vis... Visa mer
Personlig assistent sökes till Billinge på 40h/v men det kan istället bli aktuellt att anställa två personer på vardera 20h/v. Arbetet är på dagtid måndag-torsdag.
Att du inte behöver röka på arbetstid, är jätte viktigt!
Här finns en kvinna född 1970. För att detta ska bli långvarigt, tryggt och bra är min övertygelse den att du är en lugn och stabil person. Du ser framemot ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna till stor del bygger på vad jag en viss dag behöver prioritera. Det är en stor fördel för mig om du är van att ta tag i lite av varje. Under din arbetsdag är det ovillkorligen min planering som gäller, jag styr skutan och du hänger på. Det jag ber dig om är värdefullt för mig och vill jag i något sammanhang ha råd av dig så ber jag om det. Det är viktigt för mig att du är en person som hanterar att ta en dag i sänder och som, liksom jag, uppskattar glädjen i att vara spontan. Jag ser det som självklart att man är förberedd på att kunna göra saker oavsett väderlek. Det kan innebära att man tänker till gällande skor och kläder inför sin arbetsdag. Jag har en katt så päls allergiker, liksom personer som är rädda för katter går bort. Jag röker inte och förutsätter att ni som söker den här tjänsten inte heller är rökare. Att lära känna varandra är en process som måste få lov att ta tid och jag uppskattar verkligen samtal som syftar till att stärka och utveckla vår unika relation. Det är mycket viktigt för mig att vi tillsammans arbetar på att skapa trivsel för oss båda den tid vi tillbringar tillsammans och mitt mål är att du ska se fram emot nästa arbetsdag. En förutsättning för tjänsten är att din kropp inte hämmar dig. Jag måste kunna lita på att jag får det stöd jag behöver varje dag, vad det än handlar om och oavsett vem som arbetar. Jag bor i en marklägenhet där en mindre trädgård ingår och sköts av mig som hyresgäst. Jag kör även en handikappanpassad personbil. Det är vi tillsammans som ser till att hålla i ordning i mitt hem, på min tomt och vi ser till att bilen är fylld med bensin och spolarvätska. Vi dammsuger ur bilen och tvättar av den några ggr/halvår. En personlig assistent behöver ibland kunna dra sig tillbaka och inte alltid ta plats, det är av yttersta vikt att du förstår varför det är viktigt i vissa situationer och att du inte tar illa upp. Jag kan med ditt stöd leva ett vanligt liv och jag förväntar mig att du ser på mig likadant som du ser på andra vuxna medelålders människor. Att assistera och stödja är för mig inte liktydigt med att vårda. Självklart innebär arbetet hos mig att jag även behöver ditt stöd för att sköta mig själv men jag har full koll och tar eget ansvar kring allt som behövs för att jag ska må bra. Jag har gott om sunt förnuft samtidigt som jag har en stark integritet. Att vara beroende av dig för att kunna uppnå ett värdefullt liv är inte självklart enkelt. Med tid når vi ödmjukt tillsammans fram till någonting som förhoppningsvis skapar trygghet för mig. Mina intressen är många och varierar efter årstid. Jag är uppfinningsrik och utrustad med mycket tålamod men jag är inte någon tuffing. Jag välkomnar både män och kvinnor att söka tjänst. Du ska ha körkort och bil för att kunna komma till din arbetsplats då mitt schema oftast inte stämmer med busstiderna.
Du får introduktion så att du känner dig trygg.
SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living, har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990. Vi anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!
SMIL har kollektivavtal med Fremia/kommunal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år och ger personalen möjligheter till utbildning man har användning av i sitt yrke som personlig assistent. SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Ange ref nr: 100% eller 50%
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timanställda Personliga assistenter till kvinna i Billinge sökes

Timanställda Personliga assistenter sökes till kvinna i Billinge Rökare undanbedes... Här finns en kvinna född 1970. För att detta ska bli långvarigt, tryggt och bra är min övertygelse den att du är en lugn och stabil person. Du ser framemot ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna till stor del bygger på vad jag en viss dag behöver prioritera. Det är en stor fördel för mig om du är van att ta tag i lite av varje. Under din arbetsdag är det ovillkorlig... Visa mer
Timanställda Personliga assistenter sökes till kvinna i Billinge
Rökare undanbedes...
Här finns en kvinna född 1970. För att detta ska bli långvarigt, tryggt och bra är min övertygelse den att du är en lugn och stabil person. Du ser framemot ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna till stor del bygger på vad jag en viss dag behöver prioritera. Det är en stor fördel för mig om du är van att ta tag i lite av varje. Under din arbetsdag är det ovillkorligen min planering som gäller, jag styr skutan och du hänger på. Det jag ber dig om är värdefullt för mig och vill jag i något sammanhang ha råd av dig så ber jag om det. Det är viktigt för mig att du är en person som hanterar att ta en dag i sänder och som, liksom jag, uppskattar glädjen i att vara spontan. Jag ser det som självklart att man är förberedd på att kunna göra saker oavsett väderlek. Det kan innebära att man tänker till gällande skor och kläder inför sin arbetsdag. Jag har en katt så päls allergiker, liksom personer som är rädda för katter går bort. Jag röker inte och förutsätter att ni som söker den här tjänsten inte heller är rökare. Att lära känna varandra är en process som måste få lov att ta tid och jag uppskattar verkligen samtal som syftar till att stärka och utveckla vår unika relation. Det är mycket viktigt för mig att vi tillsammans arbetar på att skapa trivsel för oss båda den tid vi tillbringar tillsammans och mitt mål är att du ska se fram emot nästa arbetsdag. En förutsättning för tjänsten är att din kropp inte hämmar dig. Jag måste kunna lita på att jag får det stöd jag behöver varje dag, vad det än handlar om och oavsett vem som arbetar. Jag bor i en marklägenhet där en mindre trädgård ingår och sköts av mig som hyresgäst. Jag kör även en handikappanpassad personbil. Det är vi tillsammans som ser till att hålla i ordning i mitt hem, på min tomt och vi ser till att bilen är fylld med bensin och spolarvätska. Vi dammsuger ur bilen och tvättar av den några ggr/halvår. En personlig assistent behöver ibland kunna dra sig tillbaka och inte alltid ta plats, det är av yttersta vikt att du förstår varför det är viktigt i vissa situationer och att du inte tar illa upp. Jag kan med ditt stöd leva ett vanligt liv och jag förväntar mig att du ser på mig likadant som du ser på andra vuxna medelålders människor. Att assistera och stödja är för mig inte liktydigt med att vårda. Självklart innebär arbetet hos mig att jag även behöver ditt stöd för att sköta mig själv men jag har full koll och tar eget ansvar kring allt som behövs för att jag ska må bra. Jag har gott om sunt förnuft samtidigt som jag har en stark integritet. Att vara beroende av dig för att kunna uppnå ett värdefullt liv är inte självklart enkelt. Med tid når vi ödmjukt tillsammans fram till någonting som förhoppningsvis skapar trygghet för mig. Mina intressen är många och varierar efter årstid. Jag är uppfinningsrik och utrustad med mycket tålamod men jag är inte någon tuffing. Jag välkomnar både män och kvinnor att söka tjänst. Du ska ha körkort och bil för att kunna komma till din arbetsplats då mitt schema oftast inte stämmer med busstiderna.
Du får introduktion så att du känner dig trygg.
SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living, har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990. Vi anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!
SMIL har kollektivavtal med Fremia/kommunal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år och ger personalen möjligheter till utbildning man har användning av i sitt yrke som personlig assistent. SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Ange ref nr: Timanställd
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi två medarbetare inom personlig assistans

Ansök    Aug 24    Malmö kommun    Personlig assistent
Ref: 20232041 Arbetsuppgifter Som personlig assistent bidrar du med att den enskildes specifika styrkor, intressen och individuella behov tillgodoses med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Arbetet som personlig assistent handlar om att ge stöd och omsorg i vardagliga livssituationer. Arbetsuppgifterna kan handla om allt ifrån personlig hygien, måltider, städning, tvätt, hjälp med förflyttningar till och från rullstol samt till en ... Visa mer
Ref: 20232041

Arbetsuppgifter
Som personlig assistent bidrar du med att den enskildes specifika styrkor, intressen och individuella behov tillgodoses med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Arbetet som personlig assistent handlar om att ge stöd och omsorg i vardagliga livssituationer. Arbetsuppgifterna kan handla om allt ifrån personlig hygien, måltider, städning, tvätt, hjälp med förflyttningar till och från rullstol samt till en aktiv fritid. I arbetsuppgifterna ingår också att samverka med den enskildes nätverk, övrig personal samt andra professioner och samarbetspartners.

I din roll som personlig assistent är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt genom att bland annat vara lyhörd och flexibel inför behov och önskemål. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att samarbeta, ta egna initiativ och samtidigt följa upprättade rutiner. I din roll som personlig assistent ansvarar du också för att följa genomförandeplaner och handlingsplaner vilka utgör grunden i arbetet med att kvalitetssäkra den enskildes individuella behov.

Du kan komma att utföra kortare insatser hos flera personer under ett och samma arbetspass alternativt att hela ditt arbetspass är hos en och samma person. Då tjänsten innebär arbete hos flera personer ställer arbetet krav på flexibilitet och en god förmåga att anpassa sig till olika personer och situationer. Tjänsten innebär arbete med tidbank, vilket innebär att en del av arbetstiden inte är schemalagd utan fullgörs när verksamheten har behov. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg samt att det förekommer viss nattjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har omvårdnads-, pedagogisk- eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning alternativt tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Då tjänsten innebär en del ensamarbete behöver du vara trygg i dig själv samt kunna ta ansvar och fatta beslut i olika situationer som uppstår. Vi ser också att du är utvecklingsinriktad och gillar att lära nytt. Dokumentation och kommunikation är en viktig del i vårt dagliga arbetet därför behöver du ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt datorvana då dokumentation sker digitalt i Lifecare

Det kan förekomma bilkörning i tjänsten därför är det meriterande om du har B-körkort. Du behöver också vara simkunnig då detta är en regelbunden aktivitet samt ska du kunna cykla. 

 

Om arbetsplatsen
Vi erbjuder ett varierande arbete med olika arbetstider och du kommer att arbeta i en personlig assistans-grupp. På din arbetsplats arbetar du för allas rätt att fungera olika. Genom stöd, service och omvårdnad möjliggör vi tillsammans att Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning kan leva ett självständigt och gott liv. 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2

Tillträde: Tillträde efter överrenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Visa mindre

Student sökes till tjänst som personlig assistent

Ansök    Aug 23    Ikassistans AB    Personlig assistent
Är du STUDENT i Malmö eller Lund och vill ha ett extra jobb under studietiden inklusive sommarloven? Brinner du för att stödja personer som är i behov av extra stöd. Är omvårdnad glädjande för dig? Är du strukturerad, glad, tillförlitlig och pratar flytande svenska. Då tror vi att du passar för denna tjänst. Vi är ett glatt arbetslag som behöver utökas med ytterligare en personlig assistent. Vi söker en person som kan arbeta varannan helg och en kväll och ... Visa mer
Är du STUDENT i Malmö eller Lund och vill ha ett extra jobb under studietiden inklusive sommarloven? Brinner du för att stödja personer som är i behov av extra stöd. Är omvårdnad glädjande för dig? Är du strukturerad, glad, tillförlitlig och pratar flytande svenska. Då tror vi att du passar för denna tjänst. Vi är ett glatt arbetslag som behöver utökas med ytterligare en personlig assistent.
Vi söker en person som kan arbeta varannan helg och en kväll och journatt mitt i veckan samt inhopp vid behov, därför efterfrågar vi en student. Sovande jour i brukarens hem är aktuellt.
Arbetet som personlig assistent innebär full omvårdnad dvs personlig hygien, handräckning, hushållssysslor, matlagning och aktiviteter. Du får äran att hjälpa en glad och rolig 28-årig kvinna som har en intellektuell funktionsnedsättning och kommunikationssvårigheter. Du som söker måste vara pålitlig och ansvarsfull. Tidigare erfarenheter eller vårdutbildning meriteras men är inget krav då personlig lämplighet prioriteras. Eftersom kvinnan är blind betyder hörseln desto mer vilket innebär att du som söker behöver tala svenska obehindrat för att kunna kommunicera med henne. Bad är en förekommande aktivitet eftersom uppdragsgivaren älskar denna aktivitet. Katt finns i boendet. Rökfri under arbetstid. Uppdragsgivaren önskar enbart kvinnliga assistenter. Individuell introduktion ges i samband med tjänstens tillträde. Bra buss- och tågförbindelser till arbetsplatsen.
Du får gärna vara i början av din utbildning och ha som mål att ha ett och samma arbete under studietiden, under förutsättning att vi trivs tillsammans, då uppdragsgivaren är i behov av kontinuitet. Kollektivavtal finns. Tillträde omgående.
Läs gärna mer om Ikassistans på hemsidan, ikassistans.se.
Mejla din ansökan, intervjuer sker fortlöpande. Endast ansökningar från studenter med personligt brev och CV besvaras. Kontaktperson: Marianne Holmgren, 0705-884232.
Ansökan skickas till [email protected]. Visa mindre

Tjänst i Malmö till yngre tjej

Nu söker jag en assistent som kan arbeta med mig efter skola och fritids. Jag är en tjej på 15 år som behöver hjälp med allt som rör min dag. Jag är blind och sitter i rullstol och har behov av hjälp i samband med aktiviteter, mat, förflyttning och hygiensituationer. Jag  bor växelvis hos min mamma och pappa och under veckorna har jag assistans efter skoltid.  Måndag till och med fredag arbetar min assistent från eftermiddag till kväll och på helgen är a... Visa mer
Nu söker jag en assistent som kan arbeta med mig efter skola och fritids. Jag är en tjej på 15 år som behöver hjälp med allt som rör min dag. Jag är blind och sitter i rullstol och har behov av hjälp i samband med aktiviteter, mat, förflyttning och hygiensituationer. Jag  bor växelvis hos min mamma och pappa och under veckorna har jag assistans efter skoltid. 


Måndag till och med fredag arbetar min assistent från eftermiddag till kväll och på helgen är arbetspassen från ca 10.30-19.00. 


Som assistent hos mig behöver du ha nära till humor och skratt, vara påhittig och ha ett lekfullt sätt gentemot mig.  Arbetetet innefattar en del promenader efter skolan, men också att leka och aktivera mig hemma i mitt rum. Jag tycker om att träffa vänner och bekanta, vilket också kan vara en del i arbetet med mig. Jag tycker också om att leka med bollar, spela på instrument och kommunicera med humor och glimten i ögat. Det är viktigt som assistent att du vågar vara lite tokig. 


Just nu behöver jag hitta en assistent som kan arbeta 2-4 pass i veckan. Tjänsten innefattar en tjänstgöringsgrad på ca 25%.


Jag hoppas att du tar tillfället i akt och söker detta jobb som är ett av dem bästa man kan ha. 


Ser framemot din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till man i Kävlinge

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande. Läs mer om oss på www.albatross-pa.se Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och n... Visa mer
Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande. Läs mer om oss på www.albatross-pa.se Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se
Albatross Personlig Assistans AB söker en personlig assistent till en aktiv rullstolsburen man boendes strax utanför Kävlinge. Brukaren önskar manliga assistenter.
Till denna tjänst söker vi dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Viktigt att du är en självgående person som är intresserad, tålmodig och trygg i dig själv.
Det är ett krav att du har körkort, är i god fysisk form och rökfri.
Dina arbetsuppgifter är att vara behjälplig vid olika dagliga sysslor och göromål i och utanför hemmet.
Tjänsten är på ca 80%. Passen är 08-17 eller 17-08. Tillträde omgående.
Alla ansökningar som skickas till Albatross Personlig Assistans AB kan komma att läsas av företrädare för företaget, brukare eller företrädare för brukaren. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista publiceringsdatum och då tar vi bort annonsen. Visa mindre

Personlig assistent till ung kvinna i Malmö

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat och individuellt bemötande. Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till os... Visa mer
Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat och individuellt bemötande.
Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se
Jag är en glad, pigg och social tjej i 30-års åldern som behöver hjälp med allt som rör mitt vardagliga liv. Jag har många intressen och uppskattar aktiviteter av olika slag.
Jag tycker om att dansa, älskar musik och går gärna på konserter. Att vara ute mycket och att se och uppleva nya platser är ngt jag tycker mycket om.
Jag simmar regelbundet både i bassäng och hav så du behöver vara simkunnig.
Som min assistent följer du med mig på olika aktiviteter och hjälper mig på min dagliga verksamhet. Ibland åker jag på semester vilket kan innebära att du följer med mig tillsammans med en annan assistent.
Jag har mycket litet verbalt tal men kommunicerar väl via kroppsspråk, ögonkontakt och bilder. Du behöver kunna hjälpa mig att tolka, läsa av och förstå.
Jag söker en kvinnlig assistent och jag ser gärna att du som söker är över 25 år. Det är en fördel om du är bekväm med dataanvändning eftersom data är ett viktigt kommunikations- och arbetsredskap hos mig. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande.
Jag söker en ny assistent som vill arbeta på ett fyra veckors rullande schema där det är varierande tid dag, kväll, natt och helg. Tjänsten är på ca 70% med stora möjligheter till extra inhopp.
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvar och respekt. Att vara personlig assistent är ett stimulerande och utmanande arbete där din förmåga att arbeta utifrån vår brukares önskemål är helt avgörande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 11-årig pojke utanför Malmö

Move & Walk Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckli... Visa mer
Move & Walk

Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckling och trygg anställning genom kollektivavtal mellan Almega/Vårdförbundet och Kommunal. Läs mer om oss på www.movewalk.se .

Enligt gällande lagstiftning behöver du visa upp ett registerutdrag från polisen innan anställning. utdraget får vara max ett år gammalt och handläggningstiden är upp till två veckor. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Vi på Move & Walk söker en personlig assistent med möjlighet att arbeta dagtid samt kvällar.

Kunden är en pojke på 11 år som bor tillsammans med sin familj i Staffanstorp, 10 minuters promenad från busshållplatsen Storgatan.

Pojken tränar dagligen konduktiv pedagogik och det är en fördel om du som assistent har ett intresse för träning och kroppens motoriska utveckling. Vi förväntar oss att du som personlig assistent kommer att arbeta enligt konduktiv pedagogik.

Du som assistent behöver ofta vistas på golvet tillsammans med pojken och i arbetet ingår manuella lyft. Du behöver därför vara stark i kroppen och tex inte ha några rygg eller knäproblem. Utbildning inom konduktiv pedagogik tillhandahålls kontinuerligt.

Pojken är döv men kan pga motoriska problem inte själv teckna. Som assistent behöver du därför ha intresse av att lära dig använda alternativ kommunikation och teckenspråk om du inte redan kan detta. Även om pojken inte har något talat språk är han mycket kommunikativ. Han påkallar uppmärksamhet med olika ljud och berättar vad han vill med ljud, blickar, ansiktsmimik och med en kommunikationskarta. I lugna miljöer kan pojken uppfatta talat språk med hjälp av en avancerad hörapparat.

Som personlig assistent hos pojken är det viktigt att du respekterar hans infektionskänslighet, tex stannar hemma vid sjukdom och att du är noga med handhygienen, och att du är både rök- och snusfri. Pojken badar regelbundet i varmvattenbassäng så du måste vara simkunnig och tåla klor.

Assistansen utförs där pojken befinner sig och är därför till största delen förlagd i hemmet eller i skolan, men kan också vara tex vid sjukhusbesök och fritidsaktiviteter. Det förekommer resor i arbetet.

Vi letar nu efter någon som kan ta egna initiativ och är lösningsfokuserad men som alltid har kunden i fokus och inte själv behöver ta plats. Personkemi är viktigt. I hemmet finns pälsdjursallergi men tänker du på vilka kläder du har på arbetet brukar det inte innebära några problem. Arbetspassen är förlagda blandat med dagpass, kvällspass och var fjärde helg.

Introduktion genomförs snarast möjligt eller efter överenskommelse. Gruppen täcker tillsammans frånvaro av olika slag och det är därför viktigt att du är flexibel. Tjänsten är en deltidsanställning som kommer att ligga på cirka 70%. Start omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Skånetös på snart 25 år vill ha en pigg och glad assistent på deltid, runt

. Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons!    Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främ... Visa mer
.

Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan?

Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons! 
 
Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främst med tecken som stöd.
Jag vill att du är vaccinerad mot Covid-19.
 
Själv är jag en glad 23 årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill på min fritid.
Kanske hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med min Ipad.
 
Jag söker en assistent på deltid (ca 70%) och erbjuder längre pass, ca 18-24 h med sovande jour nattetid. 
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och ut- och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan.

Meriterande om du har erfarenhet av TAKK
 
Arbetstid/Varaktighet
I tjänsten kan bemanningsansvar ingå som rullar en vecka i taget på hela teamet. Arvode för bemanningsansvar utgår självklart. Start omgående.
 
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivt anslutna. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Malmö

Som en dela av vårt team så kommer du att arbeta i Malmö, Vårt kontor ligger på adress; Helmfeltsgatan 2 211 48 Malmö Vem är jag? Jag är en positiv och social kvinna i Malmö som tycker om att resa och göra utflykter. På grund av min stroke så behöver du som assistent hjälpa mig med lite av varje i min vardag ex handräckning, matlagning och att fixa och dona i hushållet. Jag kommunicerar på egen hand. Vem är du? Jag söker dig som är trevlig, lättsam, ordn... Visa mer
Som en dela av vårt team så kommer du att arbeta i Malmö, Vårt kontor ligger på adress;


Helmfeltsgatan 2
211 48 Malmö
Vem är jag? Jag är en positiv och social kvinna i Malmö som tycker om att resa och göra utflykter. På grund av min stroke så behöver du som assistent hjälpa mig med lite av varje i min vardag ex handräckning, matlagning och att fixa och dona i hushållet. Jag kommunicerar på egen hand. Vem är du? Jag söker dig som är trevlig, lättsam, ordningsam, vill åka med mig på resor och utflykter. Det är ett plus i kanten om du gillar att laga mat och att fixa och dona i ett hushåll.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar nära kunden. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande.


För att du ska lyckas i ditt jobb är -positiv och flexibel, två självklara egenskaper hos dig som person.


Arbetstider är förlagda på dag samt helg i bland.Schema raden vi erbjuder ligger på ca
35-40 timmar i veckan.
Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållssysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar nära kunden. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande. B-körkort är positivt men inte ett krav.


För att du ska lyckas i ditt jobb är -positiv och flexibel, två självklara egenskaper hos dig som person.


Arbetstider är förlagda på dagtid och samt helger ibland. Visa mindre

Extrajobba som Personlig assistent (timvikarie)

Nu söker vi nya vikarier vid behov, som kan arbeta i vårt team. Som en dela av vårt team så kommer du att arbeta i Malmö, Vårt kontor ligger på adress; Helmfeltsgatan 2 211 48 Malmö Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållssysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden. Vi lägger stor vikt vid personlig... Visa mer
Nu söker vi nya vikarier vid behov, som kan arbeta i vårt team.


Som en dela av vårt team så kommer du att arbeta i Malmö, Vårt kontor ligger på adress;


Helmfeltsgatan 2
211 48 Malmö


Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållssysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar nära kunden. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande.


För att du ska lyckas i ditt jobb är -positiv och flexibel, två självklara egenskaper hos dig som person.


Arbetstider är förlagda på dag kväll, natt samt helger. Visa mindre

Man i Malmö söker personlig assistent

Till vår kund i Malmö söker vi nu en personlig assistent! Kunden är en man i övre 60-årsåldern med en förvärvad hjärnskada. Han är rullstolsburen och har inget verbalt tal utan kommunicerar genom att bokstavera på en pektavla. Han behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, matsituationer, sköta hemmet, läkarbesök, ut och handla etc. Han bor i egen lägenhet i centralare delarna av Malmö. Vi söker dig som är självgående, initiativtagande, positiv o... Visa mer
Till vår kund i Malmö söker vi nu en personlig assistent!
Kunden är en man i övre 60-årsåldern med en förvärvad hjärnskada. Han är rullstolsburen och har inget verbalt tal utan kommunicerar genom att bokstavera på en pektavla. Han behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, matsituationer, sköta hemmet, läkarbesök, ut och handla etc. Han bor i egen lägenhet i centralare delarna av Malmö.

Vi söker dig som är självgående, initiativtagande, positiv och lojal. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annat vård- och omsorgsarbete är det positivt men inget krav.

Du ska vara rökfri.

Arbetstiderna är förlagda till dag och kväll samt helg.

Arbetstiderna är dag 08:00-16:00, kväll 17:00-22:00 samt helg 08:00-22:00.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar

- Omfattning: Deltid ca 70%

- Arbetstid: Dag 08:00-16:00, kväll 17:00-22:00 samt helg 08:00-22:00.

- Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-09-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Ellen Hagström, Verksamhetschef

010 130 35 79

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till 15-årig kille i Malmö - timvikarie

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig kille i Malmö. Tjänsten är en timanställning med inhopp när ordinarie assistenter blir sjuka eller vill vara lediga. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger. Kunden bor tillsammans med sin familj i centrala Malmö och assistansen utförs främst i h... Visa mer
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT
Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig kille i Malmö. Tjänsten är en timanställning med inhopp när ordinarie assistenter blir sjuka eller vill vara lediga. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger.

Kunden bor tillsammans med sin familj i centrala Malmö och assistansen utförs främst i hemmet, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblioteket, badet etc. Till arbetsuppgifterna hör att hjälpa kunden fysiskt i vardagen med bland annat matintag, toalett, kläder, lek men också att stötta med kommunikation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Passar du för tjänsten?

Du är student, gärna med ett par år kvar på din utbildning

Du är fantasifull och har lätt för att kommunicera med barn

Du är lyhörd och har tålamod

Du har goda språkkunskaper i svenska

Du är rökfriOM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Behovsanställning
- Arbetstid: Eftermiddagar, kvällar och helger

- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 2023-09-20

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Josefin Sandberg

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba som timvikarie i Malmö/Lund med omnejd och gör skillnad på riktigt.

Ansök    Aug 22    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker nu ett antal assistenter som timvikarier till våra kunder i Malmö och Lund med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förf... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker nu ett antal assistenter som timvikarier till våra kunder i Malmö och Lund med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbete och träning.


För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning.


Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du utföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter. Utbildningen syftar till att skapa trygghet.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär tim vid behov med varierade arbetstider.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Anställningen är en timanställning vid behov.En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, heltid, Vellinge

Sundholmen Personlig Assistans är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Till en av våra kunder, en man boendes i Vellinge kommun, söker vi nu en personlig assistent. Till följd ... Visa mer
Sundholmen Personlig Assistans är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans.
Till en av våra kunder, en man boendes i Vellinge kommun, söker vi nu en personlig assistent.
Till följd av en medfödd muskelsjukdom är mannen i behov av hjälp och stöd i sin vardag med de grundläggande behoven samt övrig hjälp för att kunna leva det aktiva liv han önskar leva. Han kommunicerar självständigt och instruerar själv vad han önskar hjälp med. Mannen som söker en ny assistent är i 45-års åldern och boende på landet i Vellinge kommun.
Han är social, positiv och har många intressen. För att arbeta en heltidstjänst hos denna person är det är ett krav att du som söker har körkort på manuellt växlad bil då han ofta önskar åka ut på aktiviteter med sin bil. Då han bor på en gård som ligger på landsbygden är det även nödvändigt att du som söker har bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt trakealkanyl är meriterande men inget krav. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. I övrigt sökes en person som är handlingskraftig, praktiskt lagd samt beredd att anpassa sig efter mannens behov.
Du kommer att arbeta enligt ett varierande schema med arbetstider förlagda såväl dagtid som kvällstid och helg.
Tjänsten är på 100%.
Även en mindre tjänst kan vara möjlig då det finns möjlighet till flexibilitet i schemaläggningen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till levnadsglad kvinna i Malmö

Ansök    Aug 18    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi letar nu efter fler assistenter som vill arbeta extra alternativt heltid hos en ung och... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi letar nu efter fler assistenter som vill arbeta extra alternativt heltid hos en ung och levnadsglad kvinna. Du kanske vill ta ett sabbatsår från studier elller bara prova något nytt. Kvinnan bor på somrarna i Falsterbo och kommer framåt hösten flytta in till Malmö. Även under vinterhalvåret kommer hon att tillbringa vissa helger och veckor i Falsterbo.

Kvinnan är aktiv och tycker om att resa, gå på konserter, fika på stan, titta på serier och film samt är modeintresserad. Kvinnan är rullstolsburen och för sin egen talan. Som hennes assistent hjälper du henne med sådant som förflyttningar, personlig hygien, stöd vid träning (stretchprogram och bad), hundpromenader, vanligt förekommande hushållssysslor och annat som hör det vardagliga livet till.
OBS: Hon har en hund tillsammans med sin pappa som hon passar emellanåt och då blir det hundpromenader en naturlig del av vardagen.

Vi söker dig som kan skämta och bjuda på dig själv, är trygg och initiativtagande samt uppskattar att vara aktiv. Personkemin mellan dig och kvinnan är viktigt. Det är även viktigt att du är rökfri, har hundvana och inte är allergisk mot hundar. Det är meriterande att du är flexibel och kan följa med på resor som ingår i tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta allt från heltid till några dagar i veckan, eller ett par dagar per månad, beskriv gärna dina önskemål kring tjänstgöringsgrad i din ansökan. Arbetspassen är förlagda dagtid, kväll och natt. Schemat läggs tillsammans med kvinnan.

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du hade passat till tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi letar efter en energifylld och glad assistent till en tjej i Malmö (35%)

Så har ännu en av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet. Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… Om inte ett spel precis har dragit igång på For... Visa mer
Så har ännu en av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet.Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… Om inte ett spel precis har dragit igång på Fortnite.
Spelkonsoller som laggar är bland det mest irriterande som finns.
Apropå film så är det överskattat med blodiga sekvenser. Hunger Games räknas självklart inte, eftersom den är bra.
Svamp (tryffel undantaget) är definitivt överskattat som mat.
Om du själv får avgöra så är du ändå relativt trevlig som person.
Hundar är sympatiska varelser, även om de skäller så fort någon, fåglar inkluderat, råkar röra sig utanför huset.

Du ser dig själv som fysiskt stark och ser det som en utmaning att se om du är starkare än Tildes mamma (det ger nämligen oerhörda pluspoäng i denna rekrytering).
Du har ganska bra koll på att SIMS 4 och Fortnite är spel (i annat fall vet du hur du kan få fram infon på Google).


Vi söker just nu efter vår nya personliga assistent till Tilde, som börjar andra året på gymnasiet och bor i Limhamn. (För den inbitne Limhamnsbon har vi därmed avslöjat att vi inte är ursprungliga Limhamnsbor, eftersom vi annars i annonsen skrivit att vi bor på Limhamn…). Passen kommer vara förlagda under både vardagar och helger samt innefatta både dagtid, kvällar och nätter. Tjänstgöringsgraden kommer ligga runt 35%.

I teamet ingår ett gäng supertrevliga tjejer som ser fram emot att träffa sin nya kollega! Ditt jobb blir att agera extra muskler till Tilde när hennes egna inte räcker till, hänga på Emporia, fika, gå på bio, m.m.
Ett tips inför en intervju med Tilde är att ha lite koll på skämtklipp på Youtube samt i vart fall veta att SIMS är ett datorspel. Om du inte vet vad SIMS går ut på, så har du i vart fall något att prata med Tilde om!

Du behöver vara rökfri och älska djur, eftersom familjen utöver klassiska dammråttor även har en dansksvensk gårdshund som uppskattar när även hon får vara med och busa! Vi tror att du som söker tjänsten är ca 20-35 år, är övertygad om att du är rätt för tjänsten och dessutom tycker om att hitta på saker. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet inom personlig assistans, utan vi lär ut det du behöver kunna.
Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!
Vid frågor är du varmt välkommen att maila till [email protected].
OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Malmö - dygnspass

Ansök    Aug 18    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för ett timanställning med chans att arbeta 4-5 stycken dygnspass i månaden. På natten ingår 9,5 timmars väntetid.  Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa til... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  


Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för ett timanställning med chans att arbeta 4-5 stycken dygnspass i månaden. På natten ingår 9,5 timmars väntetid. 


Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med allt som kan förekomma i kundens dagliga livsföring. Detta innebär personlig omvårdnad, daglig skötsel av hem, hushåll samt matlagning men även att följa med kunden på aktiviteter. Kundens intressen är musik, promenader och matlagning.


Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande. Du är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser möjligheter i stället för problem. Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt kunskap om och erfarenhet av att arbeta med autistiska personer är meriterande.


Tjänstgöringsgrad och arbetstider: Timanställning med chans till 4-5 stycken dygnspass per månad under. Arbetstiderna är förlagda 15.00-15.00 alla veckans dagar. 


Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  


Tillträde: Enligt överenskommelse.
Att jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent till en aktiv ung MFF supporter i Malmö

Ansök    Aug 17    Forenede Care AB    Personlig assistent
Nu söker vi en ny assistent till 30 årig kille i centrala Malmö. Mannen är rullstolsburen men har ett talat språk och är mycket aktiv med träning och i det sociala livet. Livet för honom är MFF och tatueringar, kan ni dela det intresset? Arbetet är på 50 % och kan vara dagtid/kvällar och helger. Du kommer ha ett fast schema att utgå ifrån. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa honom i hemmet och i aktiviteter. Ni kommer röra er mycket runt i staden, gå på... Visa mer
Nu söker vi en ny assistent till 30 årig kille i centrala Malmö. Mannen är rullstolsburen men har ett talat språk och är mycket aktiv med träning och i det sociala livet. Livet för honom är MFF och tatueringar, kan ni dela det intresset?

Arbetet är på 50 % och kan vara dagtid/kvällar och helger. Du kommer ha ett fast schema att utgå ifrån. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa honom i hemmet och i aktiviteter. Ni kommer röra er mycket runt i staden, gå på fotbollsmatcher, och träna på gym. Uppdraget som assistent hos killen är roligt, utmanande och mycket givande. Hund finns i hemmet.

Är detta något som lockar dig? Tveka inte att skicka in din ansökan, eller om du har frågor kontakta mig. Visa mindre

Två härliga tjejer sökes till bästa uppdraget på 40% vardera

. Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons!    Jag söker två härliga, rökfria tjejer som hänger med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Jag kommunicerar mest med tecken som stöd och självklart är det ett plus om du har erfarenhet av det, MEN har du inte det så sök ändå för tecken som stöd får du i så fall lära dig.   Själv är jag en... Visa mer
.

Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan?

Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons! 
 
Jag söker två härliga, rökfria tjejer som hänger med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Jag kommunicerar mest med tecken som stöd och självklart är det ett plus om du har erfarenhet av det, MEN har du inte det så sök ändå för tecken som stöd får du i så fall lära dig.
 
Själv är jag en glad 25 årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill i mitt liv. 
Vissa dagar är jag på daglig verksamhet, på min fritid gillar jag att hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med min Ipad.
 
Jag söker två assistenter om 40% vardera och erbjuder längre pass, ca 12 h med sovande jour nattetid både vardag och helg.
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och ut- och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan.

 
Arbetstid/Varaktighet
I tjänsten kan bemanningsansvar ingå som rullar en vecka i taget på hela teamet. Arvode för bemanningsansvar utgår självklart. Start omgående.
 
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivt anslutna. Visa mindre

Personlig assistent i Kävlinge

Örbäck Assistans är det lilla familjeägda assistansbolaget som genom närhet, engagemang och kompetens ger sina kunder och assistenter den service och hjälp som de behöver, när de behöver det. Företaget startade 2010 och har 35 års erfarenhet av personlig assistans. Vi söker nu efter ett antal nya personliga assistenter till en ny kund. Kunden bor i Kävlinge och har MS. Erfarenhet av diagnosen är ett plus men inte ett krav. Tiderna kommer att vara förlagda... Visa mer
Örbäck Assistans är det lilla familjeägda assistansbolaget som genom närhet, engagemang och kompetens ger sina kunder och assistenter den service och hjälp som de behöver, när de behöver det. Företaget startade 2010 och har 35 års erfarenhet av personlig assistans.
Vi söker nu efter ett antal nya personliga assistenter till en ny kund. Kunden bor i Kävlinge och har MS. Erfarenhet av diagnosen är ett plus men inte ett krav. Tiderna kommer att vara förlagda på dagtid till största del, tiderna är inte helt satta ännu men 9-18 el 9-19 diskuteras och assistans utförs alla dagar i veckan. Schemat är inte fastställt så det finns stora möjligheter att påverka schema samt tjänstgöringsgrad. Önskvärt är två assistenter på vardera 75-80%.
Kunden har ett stort vård- samt omsorgsbehov, så arbetsuppgifterna spänner över livets alla delar från dusch och hygien till utevistelse och matlagning.
Du som assistent skall vara glad, positiv, självgående, flexibel, lyhörd och kunna strukturera upp och organisera vardagen på ett bra sätt så att både måsten och guldkorn får utrymme.
Tveka inte att söka denna tjänst, rekrytering kommer att påbörjas omgående. Visa mindre

Skånetös på snart 25 år vill ha en pigg och glad assistent på deltid, runt

. Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons!    Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främ... Visa mer
.

Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan?

Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons! 
 
Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främst med tecken som stöd.
Jag vill att du är vaccinerad mot Covid-19.
 
Själv är jag en glad 23 årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill på min fritid.
Kanske hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med min Ipad.
 
Jag söker en assistent på deltid (ca 70%) och erbjuder längre pass, ca 18-24 h med sovande jour nattetid. 
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och ut- och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan.

Meriterande om du har erfarenhet av TAKK
 
Arbetstid/Varaktighet
I tjänsten kan bemanningsansvar ingå som rullar en vecka i taget på hela teamet. Arvode för bemanningsansvar utgår självklart. Start omgående.
 
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivt anslutna. Visa mindre

Personlig assistent, Limhamn

Vi söker dig som önskar arbeta som personlig assistent till en man boendes på Limhamn. Mannen är i behov av stöd för att kunna leva det liv han önskar leva vilket innebär att vara honom behjälplig med omvårdnad, förflyttningar, träning, vardagliga sysslor samt att komma ut på aktiviteter. Mannen kommunicerar självständigt. Tjänsten har en arbetstid som är förlagd från klockan 09.00 till klockan 09.00 nästa dag (sovande jour 5 timmar och 20 minuter per natt... Visa mer
Vi söker dig som önskar arbeta som personlig assistent till en man boendes på Limhamn. Mannen är i behov av stöd för att kunna leva det liv han önskar leva vilket innebär att vara honom behjälplig med omvårdnad, förflyttningar, träning, vardagliga sysslor samt att komma ut på aktiviteter. Mannen kommunicerar självständigt.
Tjänsten har en arbetstid som är förlagd från klockan 09.00 till klockan 09.00 nästa dag (sovande jour 5 timmar och 20 minuter per natt) samt mellan klockan 09:00-15:00.
Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Malmö - dygnspass

Ansök    Aug 16    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för ett timanställning med chans att arbeta 4-5 stycken dygnspass i månaden. På natten ingår 9,5 timmars väntetid.  Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa til... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  


Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund boende i centrala Malmö för ett timanställning med chans att arbeta 4-5 stycken dygnspass i månaden. På natten ingår 9,5 timmars väntetid. 


Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med allt som kan förekomma i kundens dagliga livsföring. Detta innebär personlig omvårdnad, daglig skötsel av hem, hushåll samt matlagning men även att följa med kunden på aktiviteter. Kundens intressen är musik, promenader och matlagning.


Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande. Du är lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser möjligheter i stället för problem. Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt kunskap om och erfarenhet av att arbeta med autistiska personer är meriterande.


Tjänstgöringsgrad och arbetstider: Timanställning med chans till 4-5 stycken dygnspass per månad under. Arbetstiderna är förlagda 15.00-15.00 alla veckans dagar. 


Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  


Tillträde: Enligt överenskommelse.
Att jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du en varm och glad kille som vill vara assistent i Malmö (50%)?

Vi letar efter en öppen, positiv och engagerad personlig assistent (kille/man) till vår tonårskille i Malmö! Killen har ett stort intresse för djur, musik och såklart, att bada. Delar du dessa intressen har du redan hälften vunnit! Killen som söker assistent bor tillsammans med sin familj i ett stort hus i Malmö. Han har tre fantastiska syskon, och det är med andra ord full rulle hela tiden! Av dig som person förväntar vi oss en ansvarsfull, positiv o... Visa mer
Vi letar efter en öppen, positiv och engagerad personlig assistent (kille/man) till vår tonårskille i Malmö! Killen har ett stort intresse för djur, musik och såklart, att bada. Delar du dessa intressen har du redan hälften vunnit!
Killen som söker assistent bor tillsammans med sin familj i ett stort hus i Malmö. Han har tre fantastiska syskon, och det är med andra ord full rulle hela tiden! Av dig som person förväntar vi oss en ansvarsfull, positiv och ordningsam assistent. Någon som alltid kan vara en trygg punkt i killens vardag. Du får gärna vara fylld av energi och våga bjuda på dig själv! Beroende på killens dagsform behöver du vara anpassningsbar och ta initiativ till olika aktiviteter som känns passande. Vi ser det därför som fördelaktigt om du är både flexibel och har en god initiativförmåga.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat förflyttningar (till och från rullstolen), personlig hygien samt extra hjälp vid matsituationer och liknande. Då killen inte har något tal ser vi det som ett stort plus om du har erfarenhet av TAKK/bildstöd (men inget krav). Har du tidigare erfarenhet av arbete med barn/ungdomar alternativt inom LSS är detta också ett stort plus, men störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker är kille/man mellan 25-35-års åldern. Du behöver behärska det svenska språket väl, vara rökfri samt ha körkort. Eftersom familjen har hund och även tar hand om hästar är det viktigt att du inte är allergisk/rädd. Vad som tidigare inte nämnts är att familjen gärna reser iväg på semestrar där du som assistent ibland får möjlighet att följa med. Som assistent har du möjlighet att uppmuntra, heja på och se till att killens vardag blir så trygg, utvecklande och meningsfull som möjligt. I hemmet, på aktiviteter eller på resande fot - Du skapar tryggheten!
Vi söker dig som är varm och omtänksam, och alltid ser till människans bästa! Som assistent får du ett utvecklande arbete genom att se till att killen får ett så värdefullt och innehållsrikt liv som möjligt, fyllt med glädje och livslust! Tillsammans med familj och övriga assistenter skapar ni ett fantastiskt arbetsteam runt omkring killen. Vi utlovar många härliga skratt tillsammans, men kan heller inte lova att dina gränser aldrig testas. Det hör såklart till! Men oroa dig inte, här får du bara värme, kärlek och glädje tillbaka!
Arbetstiderna är förlagda under em/kvällar på vardagar samt vissa helgdagar. Tjänstgöringsgraden ligger runt 50%, med möjlighet till att hoppa in extra vid behov. Vi värdesätter och uppskattar alltid flexibilitet.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att maila till [email protected].
Vi ser fram emot att höra från dig!
OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.
Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent, Malmö

Vi söker nu dig som önskar arbeta extra vid behov som personlig assistent till en kvinna i 65-års åldern boendes i centrala Malmö. Kvinnan har diagnos MS och är i behov av stöd för att kunna leva det liv hon önskar leva. Förutom hjälp med de grundläggande behoven är kvinnan i behov av hjälp med med de vardagliga sysslorna, förflyttningar samt att komma ut på aktiviteter. Kvinnan är kulturintresserad och önskar delta på evenemang, föreläsningar och gå på ut... Visa mer
Vi söker nu dig som önskar arbeta extra vid behov som personlig assistent till en kvinna i 65-års åldern boendes i centrala Malmö. Kvinnan har diagnos MS och är i behov av stöd för att kunna leva det liv hon önskar leva. Förutom hjälp med de grundläggande behoven är kvinnan i behov av hjälp med med de vardagliga sysslorna, förflyttningar samt att komma ut på aktiviteter. Kvinnan är kulturintresserad och önskar delta på evenemang, föreläsningar och gå på utställningar och museer.
Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande.
Arbetspassen är förlagda antingen 09.00 - 19.00 eller 19 - 09 (ibland 19 - 11) varav 6,67 timmar är jour.
Vi söker en eller två personlig assistenter som vill arbeta vid behov.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Visa mindre

Kvinna i Helsingborg

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Jag, en kvinna på 51 år sökerdig som vill arbeta som personlig assistent i Helsingborg och som har tidigare erfarenhet av yrket samt ett genuint intresse för personer inom autismspektrat.

Vi lägger stor vikt på din förståelse, empati och att du är närvarande. Dessa egenskaper hjälper mig till en fungerande vardag och personlig utveckling.

Som person är du lugn,stabil och trygg i din roll som assistent. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativsförmåga.

Det är viktigt att personkemin stämmer och att du är rökfri.

Arbetstiderna varierar och är förlagda dag, kväll, natt och helg.

 

Vi söker nu två nya medarbetare till vår kompetenta assistentgrupp. Den ena tjänsten är på heltid med start  1 januari 2023.

Vi söker även dig som redan nu vill gå in och arbeta extra. Detta kan i förlängningen leda till ett långtidsvikariat.

Vi tillämpar individuell lönesättning och är anslutna till kollektivavtal.

Rekrytering sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan.

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark. Visa mindre

1års vikariat för mamma ledighet + fast tjänst 40%

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker en engagerad och positiv... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker en engagerad och positiv kvinnlig assistent med erfarenhet och mognad för att stötta och vara en betydelsefull del av livet för vår charmiga 16-åriga son.

Som assistent hos oss får du möjligheten att vara en pålitlig och ärlig förebild i vår sons vardag. Vi värdesätter noggrannhet, punktlighet och flexibilitet för att kunna anpassa dig efter hans behov. Det är viktigt att du inte röker och är tålig mot pälsdjur, då vi ibland har en hund i hemmet.

Vår familj är bosatt i vackra Malmö, och vår son behöver hjälp med alla aspekter av sin vardag, inklusive sondmatning, personlig hygien samt att klä på och av sig. Under dagtid går han i skolan utan assistent.

Vi söker dig som kan vara vikarie på 75% för en assistent som ska vara mammaledig i minst 1 år. De kan finnas goda förutsättningar att vikariatet kan bli en tillsvidaranställning.
Vi söker också en assistent på fast  tillsvidare anställning på 40%, både dessa tjänster kan innebära att du får täcka upp för kollegor vid sjukdom och ledigheter. 

Vi letar efter erfarna assistenter med livserfarenhet och insikt som kan ge vår son den bästa möjliga omsorgen och stödet. Din värdefulla erfarenhet kommer att göra skillnad i hans liv och hjälpa honom att utvecklas.

Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Observera att ett belastningsregisterintyg inte får vara äldre än 6 månader och är ett krav.

Kom och bli en del av vårt team, där din erfarenhet kan göra skillnad för vår charmiga son.


Välkommen med din ansökan!


Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag för alla som jobbar med barn.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

För att styrka din rätt att arbeta i Sverige behöver du kunna uppvisa svenskt pass/personbevis, uppehållskort (EU) eller uppehålls- och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU). Visa mindre

Personlig Assistent - Malmö

Ansök    Aug 14    Albeda AB    Personlig assistent
Albeda Personlig Assistans är ett personligt och flexibelt assistansbolag. Alla kunder har individuella upplägg anpassade efter just deras livssituation. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra lön och villkor. Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern. Vi söker dig som trivs med ett omvårdande yrke, är positiv, initiativrik, social och har god moral. Som personlig as... Visa mer
Albeda Personlig Assistans är ett personligt och flexibelt assistansbolag. Alla kunder har individuella upplägg anpassade efter just deras livssituation. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra lön och villkor.
Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern. Vi söker dig som trivs med ett omvårdande yrke, är positiv, initiativrik, social och har god moral.
Som personlig assistent hjälper du till med allt i vardagen såsom matlagning, städning, hygien, inköp, aktiviteter m m. Kvinnan lever ett aktivt liv och några intressen är hennes hund, musik, datorer, träna, fika, göra utflykter, resa samt att gå på konserter och bio.
I det här arbetet är det viktigt med närvaro och kontinuitet samt att kunna samarbeta med andra människor.
KRAV
Kvinna 30+, rökfri, ej allergisk mot hundar, behärska svenska i tal och skrift, vaccinerad mot covid och bosatt i Malmö med omnejd.
Det är en förutsättning att du är rörlig och har möjlighet att följa med på promenader, utflykter och andra aktiviteter.
FÖRDEL
Körkort
Erfarenhet inom området är bra men då detta är ett mycket personligt jobb är det också viktigt att du vill jobba som personlig assistent/vårdande yrke och ser det som en långsiktig anställning om båda trivs med varandra.
Referenser krävs
Tillträde: snarast
Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare 50% - 80% (finns möjliget till olika upplägg)
Schemalagd arbetstid inklusive kvällar, nätter och helger. Du arbetar dygn med sovande jour på natten.
Skicka ditt CV samt ett personligt brev där du berättar utförligt om dig själv om du tror att det här arbetet kan vara något för dig.
Skicka ansökan till: [email protected] så snart som möjligt då rekryteringsprocessen börjar omgående, dock senast 2023-09-13 Visa mindre

Personlig assistent till flicka

Vi söker personlig assistent till 13-årig flicka, arbetsplatsen är förlagd till Limhamn, men kommer på sikt att bli i Tygelsjö med familjen. Här söker vi endast kvinnor, gärna medelålders och med erfarenhet av arbete med barn och i familj. Du kan tala, läsa och förstå svenska obehindrat. Du har hög arbetsmoral, är tålmodig, lyhörd och noggrann, intresserad av ditt arbete och ser det som långsiktigt, har förmåga att se vad som behöver göras och ta egna init... Visa mer
Vi söker personlig assistent till 13-årig flicka, arbetsplatsen är förlagd till Limhamn, men kommer på sikt att bli i Tygelsjö med familjen.
Här söker vi endast kvinnor, gärna medelålders och med erfarenhet av arbete med barn och i familj. Du kan tala, läsa och förstå svenska obehindrat. Du har hög arbetsmoral, är tålmodig, lyhörd och noggrann, intresserad av ditt arbete och ser det som långsiktigt, har förmåga att se vad som behöver göras och ta egna initiativ, har bra fysik och frisk i övrigt, du förstår också vikten av flexibilitet i arbetsgruppen.
I arbetet ingår att hjälpa med allt som händer under dygnet såsom andningshjälp, personlig omvårdnad, sond, medicinering, medverka under skoltid, följa träningsprogram, daglig rehabilitering, aktivt deltaga i samtliga aktiviteter såsom ridning, bad med mera beroende på hur dagen ser ut.
Vi söker dag, kväll och nattpersonal med varierande tjänstgöringsgrad, du ska kunna jobba dag/kväll alt. kväll/natt. Tillträde löpande.
Välkommen med din ansökan via mail som vi vill innehåller både CV och ett personligt brev, minst två aktuella referenser och om du söker tjänsten beställ samtidigt ett utdrag ur belastningsregistret för att påskynda processen.
Rökning under arbetstid är inte tillåtet. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Billinge på 40h/v

Personlig assistent sökes till Billinge på 40h/v men det kan även bli aktuellt att anställa två personer på vardera 20h/v. Arbetet är på dagtid måndag-torsdag. Här finns en kvinna född 1970. För att detta ska bli långvarigt, tryggt och bra är min övertygelse den att du är en lugn och stabil person. Du ser framemot ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna till stor del bygger på vad jag en viss dag behöver prioritera. Det är en stor fördel för mig om du... Visa mer
Personlig assistent sökes till Billinge på 40h/v men det kan även bli aktuellt att anställa två personer på vardera 20h/v. Arbetet är på dagtid måndag-torsdag.
Här finns en kvinna född 1970. För att detta ska bli långvarigt, tryggt och bra är min övertygelse den att du är en lugn och stabil person. Du ser framemot ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna till stor del bygger på vad jag en viss dag behöver prioritera. Det är en stor fördel för mig om du är van att ta tag i lite av varje. Under din arbetsdag är det ovillkorligen min planering som gäller, jag styr skutan och du hänger på. Det jag ber dig om är värdefullt för mig och vill jag i något sammanhang ha råd av dig så ber jag om det. Det är viktigt för mig att du är en person som hanterar att ta en dag i sänder och som, liksom jag, uppskattar glädjen i att vara spontan. Jag ser det som självklart att man är förberedd på att kunna göra saker oavsett väderlek. Det kan innebära att man tänker till gällande skor och kläder inför sin arbetsdag. Jag har en katt så päls allergiker, liksom personer som är rädda för katter går bort. Jag röker inte och förutsätter att ni som söker den här tjänsten inte heller är rökare. Att lära känna varandra är en process som måste få lov att ta tid och jag uppskattar verkligen samtal som syftar till att stärka och utveckla vår unika relation. Det är mycket viktigt för mig att vi tillsammans arbetar på att skapa trivsel för oss båda den tid vi tillbringar tillsammans och mitt mål är att du ska se fram emot nästa arbetsdag. En förutsättning för tjänsten är att din kropp inte hämmar dig. Jag måste kunna lita på att jag får det stöd jag behöver varje dag, vad det än handlar om och oavsett vem som arbetar. Jag bor i en marklägenhet där en mindre trädgård ingår och sköts av mig som hyresgäst. Jag kör även en handikappanpassad personbil. Det är vi tillsammans som ser till att hålla i ordning i mitt hem, på min tomt och vi ser till att bilen är fylld med bensin och spolarvätska. Vi dammsuger ur bilen och tvättar av den några ggr/halvår. En personlig assistent behöver ibland kunna dra sig tillbaka och inte alltid ta plats, det är av yttersta vikt att du förstår varför det är viktigt i vissa situationer och att du inte tar illa upp. Jag kan med ditt stöd leva ett vanligt liv och jag förväntar mig att du ser på mig likadant som du ser på andra vuxna medelålders människor. Att assistera och stödja är för mig inte liktydigt med att vårda. Självklart innebär arbetet hos mig att jag även behöver ditt stöd för att sköta mig själv men jag har full koll och tar eget ansvar kring allt som behövs för att jag ska må bra. Jag har gott om sunt förnuft samtidigt som jag har en stark integritet. Att vara beroende av dig för att kunna uppnå ett värdefullt liv är inte självklart enkelt. Med tid når vi ödmjukt tillsammans fram till någonting som förhoppningsvis skapar trygghet för mig. Mina intressen är många och varierar efter årstid. Jag är uppfinningsrik och utrustad med mycket tålamod men jag är inte någon tuffing. Jag välkomnar både män och kvinnor att söka tjänst. Du ska ha körkort och bil för att kunna komma till din arbetsplats då mitt schema oftast inte stämmer med busstiderna.
Du får introduktion så att du känner dig trygg.
SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living, har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990. Vi anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!
SMIL har kollektivavtal med Fremia/kommunal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år och ger personalen möjligheter till utbildning man har användning av i sitt yrke som personlig assistent. SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Ange ref nr: 100%
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ung kvinna i Lund

Vi söker en kvinnlig assistent med hög arbetsmoral och ett glatt humör samt B-körkort till ung kvinna i Lund med egen bil. Varierande och aktiva dagar med mycket kul, ibland resor som du behöver följa med på. Behöver hjälp med bl.a. kateter (RIK), stomi, CPAP och såklart personlig omvårdnad till din hjälp har du både golv- och tak lift samt glidbräda. Du behärskar svenska språket till fullo i både tal och skrift, är flexibel, självgående, ansvarstagande, h... Visa mer
Vi söker en kvinnlig assistent med hög arbetsmoral och ett glatt humör samt B-körkort till ung kvinna i Lund med egen bil. Varierande och aktiva dagar med mycket kul, ibland resor som du behöver följa med på. Behöver hjälp med bl.a. kateter (RIK), stomi, CPAP och såklart personlig omvårdnad till din hjälp har du både golv- och tak lift samt glidbräda.
Du behärskar svenska språket till fullo i både tal och skrift, är flexibel, självgående, ansvarstagande, har ett genuint intresse för ditt arbete men framförallt en hög arbetsmoral.
Här arbetar man lite längre pass antingen dagpass (08.00-19.00) eller nattpass (19.00-08.00). Under dagen följer du med på samtliga aktiviteter men tillsammans utför ni även sysslor såsom städ, matlagning, inköp, tvätt, följer med till olika vårdinrättningar, utflykter, konserter med mycket mera, ringer samtal.
Ett arbete med stor variation i vardagen på en trivsam arbetsplats med trevliga kollegor.
Ingen rökning under arbetstid.
Vi söker assistent för arbete på fast schema ca 6 dagpass och 6 nattpass per månad och uppskattar flexibilitet vid oplanerade vakanser.
Välkommen att mail din ansökan tillsammans med ett personligt brev och aktuella referenser. Visa mindre

Personlig assistent: Timvikarie med chans till fasta pass.

Dina arbetsuppgifter Jag är en tjej på 22 år som bor hos mina föräldrar i Oxie. Jag har en psykisk utvecklingsstörning med autism. Det är viktigt för mig att ha en struktur i min vardag. Jag är även blind vilket gör att jag är väldigt beroende av att ha någon vid min sida som vägleder mig. Jag tycker om att lyssna på musik. Går gärna på badhuset och tycker om att hitta på saker, resa och göra utflykter. Det är viktigt för mig att ha någon som kan hjälpa mi... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Jag är en tjej på 22 år som bor hos mina föräldrar i Oxie. Jag har en psykisk utvecklingsstörning med autism. Det är viktigt för mig att ha en struktur i min vardag. Jag är även blind vilket gör att jag är väldigt beroende av att ha någon vid min sida som vägleder mig.
Jag tycker om att lyssna på musik. Går gärna på badhuset och tycker om att hitta på saker, resa och göra utflykter. Det är viktigt för mig att ha någon som kan hjälpa mig att finna saker att göra. Jag talar både svenska och polska så mitt önskemål är att du hanterar båda språken.
Just nu är jag i behov av en assistent som kan hoppa in som vikarie, men det kan även finnas chans till fasta pass framöver.
Det är viktigt att du behärskar språken polska och svenska.


Det är viktigt att du anger dina fritidsintressen
Övrigt
Lön, ersättning och förmåner
Kollektivavtal finns mellan Fremia och kommunal.
Ansökan ska innehålla: personligt brev, meritförteckning, referenser och eventuella lönekrav. Vi önskar även att se ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Skicka din ansökan till [email protected] och ange refnr: 2023-222 Visa mindre