Lediga jobb som Personlig assistent i Malmö

Se lediga jobb som Personlig assistent i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Personlig assistent på 67 % till tjej i Bunkeflostrand, dag och natt.

Ansök    Jan 21    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv tjej på 38 år boende i Bunkeflostrand för en tjänstgöringsgrad på 67 %. Arbetspassen är förlagda varierat dag och natt alla veckans dagar med arbetstiderna 10:00-20:00 dag och 20:00-10:00 natt, ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
Vi söker nu en personlig assistent till en aktiv tjej på 38 år boende i Bunkeflostrand för en tjänstgöringsgrad på 67 %. Arbetspassen är förlagda varierat dag och natt alla veckans dagar med arbetstiderna 10:00-20:00 dag och 20:00-10:00 natt, på natten ingår 4 timmars väntetid.
Vår kund bor i Bunkeflostrand och har enkel assistant dygnet runt. Hon behöver hjälp med allt som kan uppkomma i vardagen såsom personlig omvårdnad, måltider och hushållsuppgifter. Vår kund gillar att ha en aktiv vardag där intressen som simning, gå på stan samt att resa är en stor del i hennes liv, det är därför viktigt att du kan följa med på längre resor även utomlands.
Vi söker dig som är kvinna mellan 30-40 år och som tycker om att arbeta med människor. Det är viktigt att du har förmågan att komma med egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och behov. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse. 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timanställd som Personlig assistent till serbisk talande man centralt Malmö

SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living, har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990! Vi anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse. SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sveri... Visa mer
SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living, har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990!
Vi anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse.
SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Vi har friskvård.
Vi söker nu DIG som kan arbeta som timanställd personlig assistent vid behov i vårt kooperativ åt en äldre man bosatt centralt i Malmö. Ett absolut KRAV är att tala flytande serbiska, kroatiska eller bosniska och vi ser gärna tidigare erfarenhet av omsorg. Du kommer vara behjälplig vid omsorg, förflyttningar samt allt i hemmet förekommande uppgifter. De arbetstider som gäller när behovet uppstår är, måndag till fredag kl 13.00-16.00.
Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetssökande - information om GDPR
https://www.smilmalmo.se
Referens: 9027 Visa mindre

Vi söker en personlig assistent till en tonårstjej i Malmö, 20-40%.

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu   Jag bor i Malmö tillsamman... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu  

Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter och autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig! Utifrån ditt önskemål om tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda 20-40%. Arbetstiderna kommer vara 16.00-19.00, 2-4 dagar i veckan. Ibland kan det bli några lördagar också.

Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor, du är lyhörd, ansvarsfull och positiv. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK. 
Det är krav att du är icke- rökare, att du behärskar svenska obehindrat och att du har körkort (behörighet B).Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag på upp till 4000:- per år.  Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Tillträde omgående. 
Vid frågor om tjänsten kontakta: [email protected] 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Ung man i Bunkeflostrand söker extrapersonal och sommarvikarier.

Söker du ett Extraarbete kanske vid sidan om dina studier eller annat jobb? och/eller Sommarjobb? Då ska du passa på att söka jobb hos mig - OM du är en ansvarsfull, ordningsam person som gillar att vara aktiv i ditt arbete. Som kan ta initiativ men som är lyhörd, flexibel, lugn och tålmodig. Du gillar att både finnas till hands med personlig omsorg, stöd i kommunikation med mig och hjälper mig i kommunikation med andra. Jag använder mig av bliss, widg... Visa mer
Söker du ett Extraarbete kanske vid sidan om dina studier eller annat jobb? och/eller Sommarjobb? Då ska du passa på att söka jobb hos mig - OM du är en ansvarsfull, ordningsam person som gillar att vara aktiv i ditt arbete. Som kan ta initiativ men som är lyhörd, flexibel, lugn och tålmodig. Du gillar att både finnas till hands med personlig omsorg, stöd i kommunikation med mig och hjälper mig i kommunikation med andra. Jag använder mig av bliss, widget, bilder, ljud och miner för att kommunicera. Du behöver kunna svenska språket flytande.
Din bakgrund kan vara pedagogisk, terapeutisk, barnskötare eller vårdutbildning eller annan lämplighet eller erfarenhet av yrket.
Jag är en kille på 26 år som har en CP-skada, bor i Bunkeflostrand med mina föräldrar i egen del av huset. Jag gillar att vara aktiv och hitta på grejer. Mina intressen är musik, dans, teater, sport, bad, eller att bara ta det lugnt vara ute i naturen och på promenader.
Jag behöver hjälp med det mesta i vardagen, mat och sondmat, träning och förflyttningar, fritidsaktiviteter. Behöver också hjälp med ordning här hemma och ha koll på mina hjälpmedel. Personkemi är såklart viktigt och att du har god fysik, rökfri, körkort är ett plus. Vi har djur i huset så inga allergier.
Arbetstiderna vardagar 07.30-16.00, 16.00-20.00 el 21. På natten är det (vaken natt) från 20.00-07.30 eller 21.00-09.00. Dagtid helg 09.00-16.00 och 16.00-21.00.
Du får handledning och bredvid gång för att vi båda ska känna oss trygga. Tillträde enligt överenskommelse, gärna snarast. Du kan också välja att bara söka tjänsten som sommarvikarie.
Låter detta intressant så skicka in ett personligt brev och berätta om dig själv och Cv med referenser.
[email protected]
Märk din ansökan med
-extrapersonal 9041
- sommarjobb 9041
Eller båda.
Välkommen med din ansökan!
Mailadress [email protected]
Tillträde enligt överenskommelse
Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.
SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal. Vi har friskvård för de anställda.
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år. Vi anordnar regelbundet olika utbildningar som du som personlig assistent har god nytta av i ditt arbete som personlig assistent. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

?Är du en pigg assistent med körkort som gillar att ha kul på jobbet?

Jag är en tjej strax över 20 år som nu söker ytterligare en assistent till mitt härliga team, önskvärt är att du är kvinna. Jag bor i Bjärred utanför Lund. Jag har assistans hela dygnet, och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Du hjälper mig med allt från personlig hygien till att vara med mig och shoppa kläder, gå på bio och bada. Jag går med hjälp av mina assistenter, men ute åker jag mestadels rullstol eller med min handikappanpassade bil som du ... Visa mer
Jag är en tjej strax över 20 år som nu söker ytterligare en assistent till mitt härliga team, önskvärt är att du är kvinna. Jag bor i Bjärred utanför Lund.

Jag har assistans hela dygnet, och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Du hjälper mig med allt från personlig hygien till att vara med mig och shoppa kläder, gå på bio och bada. Jag går med hjälp av mina assistenter, men ute åker jag mestadels rullstol eller med min handikappanpassade bil som du kör. Du behöver vara i god fysisk form och vara stark i ryggen, då det innebär en del förflyttningar i arbetet. Jag behöver din hjälp när jag kommunicerar med andra. Jag gillar hästar och håller på med ridning, så du får inte vara allergisk eller rädd för djur. Ibland åker jag utomlands och då behöver jag ha assistenter med. Jag gillar också att bada, lyssna på musik och kolla på film. Jag gillar när det händer roliga saker helt enkelt!

Du som söker ska vara pigg och glad, pålitlig och noggrann samt lugn och trygg i din roll som assistent. Det är bra om du har utbildning eller erfarenhet som assistent, men det är inget krav. Du lär känna mig och går bredvid mina erfarna assistenter, så det mesta lär du dig på plats! Då du kommer behöva dokumentera krävs flytande svenska i tal och skrift.

Det är en fördel om du har möjlighet att gå bredvid och jobba vid behov redan nu i vår, men också kunna arbeta sommaren. Möjlighet finns att få en ca 70% tjänst om vi trivs bra med varandra.

Krav: Körkort och tillgång till bil.

Arbetstider: Dag, kväll, och helg och nätter kan förekomma.

Anställningsvillkor: Timvikariat med möjlighet till tjänst på ca 70%.

Tillträde: Snarast som timvikarie och kunna arbeta över sommaren.

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!

För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent till en 20-årig kille i Malmö

Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Pers... Visa mer
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans.
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en 20-årig kille boendes centralt i västra Malmö.
Killen har medfödd cerebral pares och är i behov av hjälp med sin dagliga livsföring samt med träning och aktivering. Träning är en stor del av killens liv och han behöver någon som dels kan träna med honom i hemmet men även följa med honom på gym och andra aktiviteter. Det är en fördel om du som söker är intresserad av fysisk aktivitet.
I övrigt tycker killen om att hitta på saker som att gå på bio, träffa kompisar och åka ut på aktiviteter. Han gillar även att vara hemma och spela dataspel. Om du delar hans intressen är det ett plus. Han är verbalt kommunikativ och kan själv instruera vad han önskar hjälp med. Arbetet innebär att vara killen behjälplig vid alla moment i vardagen där han behöver stöd samt vid förflyttningar och att vara behjälplig med att skapa tillgängliga miljöer så att han kan leva det liv han önskar leva.
Tjänsten innebär främst inhopp vid behov såväl dagtid som kvällstid. Viss schemaläggning framförallt eftermiddag/kväll kan bli aktuellt. Detta jobb passar därför dig perfekt som är student eller arbetar deltid och söker extra arbete. Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen att inkomma med en ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vi behöver nu förstärkning till vår assistentgrupp till en man boendes utanför Lund. Brukaren som är en man i 60-årsåldern behöver hjälp med det dagliga i livet såsom personlig hygien, matlagning och andra hushållssysslor. Förflyttningar sker med hjälp av en mover. 

Mannens intresse är naturen och fotografering. Han gillar också matlagning och går gärna på vin- och whiskeyträffar med sina vänner. Ett annat intresse som han också har är idrott och då bland annat fotboll. 

Du som assistent ska ha tidigare erfarenhet av assistentjobbet. Du ska kunna ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd och ser vad brukaren behöver. Du bör vara samhällsorienterad, ha egna synpunkter och åsikter och gilla att ha en dialog kring vad som händer i världen.

Vi ser helst kvinnliga sökanden med skinn på näsan. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tillämpar individuell lönesättning.

Arbetstiden är förlagd till dag- och kvällstid. Rekrytering sker löpande.

Vi är anslutna till kollektivavtal.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i malmö-timvikarie

Örbäck Assistans AB är ett litet familjeföretag som har verkat i branschen sedan 2010, men har totalt 30 års erfarenhet inom branschen. Vi letar nu efter en ny personlig assistent som kan stärka vårt team. Du skall kunna hoppa in vid behov på både planerade och oplanerade pass. En stor fördel är om du även kan jobba i sommar. För att passa för och trivas med den här tjänsten så skall du vara lyhörd, flexibel, glad, självständig och handlingskraftig. Erfa... Visa mer
Örbäck Assistans AB är ett litet familjeföretag som har verkat i branschen sedan 2010, men har totalt 30 års erfarenhet inom branschen.
Vi letar nu efter en ny personlig assistent som kan stärka vårt team. Du skall kunna hoppa in vid behov på både planerade och oplanerade pass. En stor fördel är om du även kan jobba i sommar.
För att passa för och trivas med den här tjänsten så skall du vara lyhörd, flexibel, glad, självständig och handlingskraftig. Erfarenhet inom vården är meriterande, men inget krav. Den personliga lämpligheten är avgörande.
Tjänsten innebär dels schemalagda pass, men även att kunna hoppa in vid behov vid t ex sjukdom eller semester.
Kunden du skall jobba hos är en kvinna i 40-års åldern med en utvecklingsstörning som lever ett aktivt och intressant liv. Hon har assistans dygnet runt, alla dagar i veckan och du skall vara bekväm med oreglbundna arbetstider.
Tjänsten skall påbörjas snarast möjligt så om du är intresserad, sök direkt! Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Personlig assistent Malmö

Ansök    Jan 20    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med MS, boende i centrala Malmö, som behöver hjälp med all daglig livsföring, såsom hygien, av- och påklädning, förflyttningar, hushållssysslor och fritidsaktiviteter. Kvinnan har sondmat och tracheostomi. Kunden söker nu personal till en tjänst på 50% med tillträde omgående. Arbetspassen är förlagda både dag, kväll, vaken natt samt helg. Möjlighet finns att arbeta upp mer tid genom att hjälpa till... Visa mer
Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna med MS, boende i centrala Malmö, som behöver hjälp med all daglig livsföring, såsom hygien, av- och påklädning, förflyttningar, hushållssysslor och fritidsaktiviteter. Kvinnan har sondmat och tracheostomi.

Kunden söker nu personal till en tjänst på 50% med tillträde omgående. Arbetspassen är förlagda både dag, kväll, vaken natt samt helg. Möjlighet finns att arbeta upp mer tid genom att hjälpa till vid t ex sjukdom och semestrar.

Då går givetvis introduktion/bredvidgång tills både du som assistent och kunden känner er trygga. Utbildning i tracheostomin och sond får du av oss.

Du som söker är kvinna i 25-55-årsåldern enligt kundens önskemål. Vi ser att du är en positiv, social person, som gillar att vara aktiv, är ansvarsfull, empatisk och lyhörd för kundens behov.

Du har ett intresse för matlagning samt öga för hur man håller kundens hem trivsamt och i ordning. Du är noggrann och förstår vikten av god hygien i arbetet då kunden är infektionskänslig. Det är ett krav att du är rökfri då vi är en rökfri arbetsplats.

Du får utbildning av oss men det är en merit om du har erfarenhet av tracheostomi och sondmatning sedan tidigare.

Störst vikt läggs dock vid att du som assistent och kunden trivs tillsammans.Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Personlig assistent, deltid, Malmö

Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi söker personlig assistenter mellan 20-30 år och ser gärna att du positiv, ansvarstagande och social. Vårdutbildnin... Visa mer
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi söker personlig assistenter mellan 20-30 år och ser gärna att du positiv, ansvarstagande och social.
Vårdutbildning och eller vårderfarenhet är meriterande men ej ett krav. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet för uppdraget.
Vi söker dig som vill arbeta två dagar i veckan samt extra vid behov som personlig assistent åt en kvinna i 60-års åldern boendes i Malmö med diagnosen MS, Stroke & afasi.
Tidigare vårderfarenhet eller vårdutbildning är meriterande men ej ett krav. Den vård som uppdraget kräver kommer du att få lära dig på plats. Vi söker en kvinnlig assistent som är empatisk, lugn, tålmodig samt vaccinerad mot COVID-19.
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.
Vi tillämpar löpande rekrytering varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Nu söker vi personlig assistent för en tjänst på 78,75% till kvinna i Malmö

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker nu en personlig assistent som kan möjliggöra vår kunds vardag!Kunden är en kvinna i 60-års åldern med neuromuskulär sjukdom. Kunden är intresserad av humaniora och kultur.Du som har hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt en vilja och intresse att utvecklas i arbetet vill inte missa den här chansen.

Nu söker vi en personlig assistent för en tjänst på 78,75%. Tillträde för tjänsten är 2022-02-19 men vi ser gärna att du är tillgänglig innan dess för upplärning. Arbetspassen är förlagda kl 09-09 med 6 timmars väntetid på natten. Det är också önskvärt att du utöver tjänsten ska kunna ställa upp vid behov vid exempelvis sjukfrånvaro.

Du kan inte vara allergisk mot hundar då kunden har två hundar. Du får gärna ha hundvana.

Du behöver ha körkort då kund har egen bil som assistent kör.

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår allt från hemmets alla vardagssysslor till att följa med på aktiviteter.

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Vidare så ser du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål. Du drivs av vetskapen att din insats gör skillnad.

Som vikarie kan du vid vissa tillfällen komma att kontaktas med kort varsel. Övriga egenskaper som eftertraktas: - Stark som person - Socialt kompetent - Ordningsam - Empatisk.

För denna tjänst krävs vaccination mot Covid-19.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god tid beställa från polismyndigheten. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 32-årig kvinna i Malmö. Behovsanställning

Ansök    Jan 19    Kooperativet Vilja    Personlig assistent
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som behovsanställd personlig assistent till en 32- årig kvinna med Retts Syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande. Brukaren har assistans dygnet runt, med vaken natt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt ... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som behovsanställd personlig assistent till en 32- årig kvinna med Retts Syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.
Brukaren har assistans dygnet runt, med vaken natt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent till kvinnan kan dina arbetsuppgifter vara allt från hushållssysslor och personlig omvårdnad till att följa med till daglig verksamhet och diverse aktiviteter utanför hemmet.
Som person är du empatisk, lyhörd och ansvarsfull. Du har ett glädjefyllt humör, kan ta initiativ samt bjuda på dig själv. Du är icke rökare och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Dokumentation ingår i arbetet.
Brukaren har intresse av kommunikation och kommunicerar med bilder och ögonpekning. Du har en vilja att lära dig mer om alternativa sätt att kommunicera och har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans och/eller pedagogiskt arbete.
För att ansöka till tjänsten maila ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer "36" i din ansökan. Visa mindre

Assistent sökes till 14-årig kille i Malmö

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig pojke i Malmö. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i veckan. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger. Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblio... Visa mer
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT
Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig pojke i Malmö. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i veckan. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger.Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblioteket, badet etc. Till arbetsuppgifterna hör att hjälpa barnet fysiskt i vardagen med bland annat matintag, toalett, kläder, lek men också att stötta med kommunikation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Passar du för tjänsten?

Du är student, gärna med ett par år kvar på din utbildning

Du är fantasifull och har lätt för att kommunicera med barn

Du är lyhörd och har tålamod

Du har goda språkkunskaper i svenska

Du har körkort

Du är rökfriOM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Timanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Eftermiddagar, kvällar och helger
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 2022-01-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Erika Kehlmeier, 010 -130 34 28

Ansökningar tas ej emot per telefon.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes åt 13-årig tjej i Oxie

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 13-årig tjej i Oxie. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i månaden. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger. Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till bibliot... Visa mer
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT
Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 13-årig tjej i Oxie. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i månaden. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger.Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblioteket, badet etc. Till arbetsuppgifterna hör att hjälpa barnet fysiskt i vardagen med bland annat matintag, toalett, kläder, lek men också att stötta med kommunikation. Du kommer även att hämta kunden i skolan, vilket gör att körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Passar du för tjänsten?

Du är student, gärna med ett par år kvar på din utbildning

Du är fantasifull och har lätt för att kommunicera med barn

Du är lyhörd och har tålamod

Du har goda språkkunskaper i svenska

Du är rökfri

Du har erfarenhet av sondmatning

Du har erfarenhet av TAKKOM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Timanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Eftermiddagar, kvällar och helger
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 2022-02-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Erika Kehlmeier, 010 -130 34 28

Ansökningar tas ej emot per telefon.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Klagshamn sökes

Hej! Jag söker nu en assistent i Malmö(Klagshamn). Jag kommer till sommaren att flytta till Beddingestrand. Jag är en glad tjej på snart 22 år som är väldigt aktiv och tycker om att göra roliga saker med mina assistenter: träffa mina kompisar, utflykter, aktiviteter, gå på teater, bada och ta en promenad med mera. Tjänsten är på 90%. Jag kör manuell rullstol och går flera promenader dagligen med rollator. Använder TACK samt teckenbilder. Kommunicerar äve... Visa mer
Hej!

Jag söker nu en assistent i Malmö(Klagshamn). Jag kommer till sommaren att flytta till Beddingestrand. Jag är en glad tjej på snart 22 år som är väldigt aktiv och tycker om att göra roliga saker med mina assistenter: träffa mina kompisar, utflykter, aktiviteter, gå på teater, bada och ta en promenad med mera.

Tjänsten är på 90%. Jag kör manuell rullstol och går flera promenader dagligen med rollator. Använder TACK samt teckenbilder. Kommunicerar även verbalt med en del ord (samt ljud och gester).Hjälpbehovet är allt från personlig hygien, på och avklädnad till att få stöttning i allt i min vardag och på fest.

Passen är förlagda dagtid (2-3 dagar i veckan 07,00-18,00) och varannan helg.

Vem är du?

Du som söker bör vara en pigg och glad tjej/kvinna med hjärtat på rätt ställe, ansvarstagande, självgående, gärna ha erfarenhet av funktionsvariationer och vara empatisk.

Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Arbetet består av allt från hjälp med personlig hygien, påklädning till hjälp att utföra fritidsaktiviteter såsom bada, gympa och bowla. Du måste vara simkunnig då jag älskar att bada. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv.

Du är lyhörd för mina behov, ha en stor social förmåga samt ha nära till skratt. Du kan svenska flytande både i tal och skrift.

Du bör vara rökfri. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Då jag är allergisk kan du inte ha pälsdjur. Du behöver ha körkort, bil finns på arbetsplatsen.

Är du den jag söker? Tveka inte, sök tjänsten! Jag ser fram emot att få träffa dig.

Jag behöver även vikarier som kan hoppa in vid sjukdom, semester och andra ledigheter.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Klippan, Jönköping, Västervik, Sundsvall och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se) Visa mindre

Arbeta som resurs i våra uppdrag

Ansök    Jan 17    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Den personliga assistentens insats är av mycket stor b... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.
Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydelse för vår uppdragsgivares totala levnadssituation. I rollen som personlig assistent hjälper du din uppdragsgivare med de delar av livet som denne själv skulle ha gjort om möjligheten fanns. Som personlig assistent blir du mycket betydelsefull i uppdragsgivarens liv.

Vi söker nu personal för arbete i vår resursgrupp. Personalen i vår resursgrupp utbildas för att kunna arbeta i ett begränsat urval av våra uppdrag och hjälper till att hålla en jämn kvalitet i den personliga assistansen även vid de tillfällen vi inte kan bemanna med ordinarie assistenter. Kvaliteten i lämnad assistans är central för oss och du assisterar därför endast uppdragsgivare som du fått adekvat bredvidgång hos och som själva för sin talan om hur assistansen vid det aktuella tillfället ska utföras.

Som personlig assistent i vår resursgrupp anger du själv vilka dagar i månaden du kan vara i beredskap. Du står i beredskap ett dygn i taget och är då beredd att inställa dig med kort varsel under detta dygn.

Vi ställer höga krav på personlig lämplighet och vi önskar att du har erfarenhet av personlig assistans.
Du som söker behöver vara rökfri.

Olika assistansuppdrag fungerar på olika sätt eftersom assistansen byggs upp kring den specifika uppdragsgivaren. För att kunna fungera bra i rollen som personlig assistent i resursgruppen behöver du därför vara flexibel och inkännande för att kunna fungera väl i flera olika assistansuppdrag. Andra personliga egenskaper vi letar efter är att du är ansvarstagande och respektfull. Visa mindre

Personlig assistent

35-årig Kille i rullstol med förvärvad hjärnskada söker personlig assistent. Behöver hjälp med allt i min vardag, dygnet runt. Mycket handlar om att vara social och aktivera mig under dagen och kväll, sköta träning, aktiviteter och uteliv. I tjänsten ingår även att sköta mitt hem, laga mat, tvätta, städa etc. Du som söker måste kunna arbeta både dagar, nätter, helger och korta pass. Erfarenheter från vårdarbete och/eller assistansarbete samt B-körkort är e... Visa mer
35-årig Kille i rullstol med förvärvad hjärnskada söker personlig assistent. Behöver hjälp med allt i min vardag, dygnet runt. Mycket handlar om att vara social och aktivera mig under dagen och kväll, sköta träning, aktiviteter och uteliv. I tjänsten ingår även att sköta mitt hem, laga mat, tvätta, städa etc. Du som söker måste kunna arbeta både dagar, nätter, helger och korta pass. Erfarenheter från vårdarbete och/eller assistansarbete samt B-körkort är ett krav. Tjänsten avser ca 50%. Visa mindre

Assistenter i området Malmö-Lund sökes till pojke i Malmö

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi o... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor och fantastiska kunder? Välkommen till Assistans för dig!

Pojke på 14 år bosatt i centrala Malmö söker fler kvinnliga assistenter! Till följd av sin funktionsnedsättning är han rullstolsburen och har ett omfattande hjälpbehov i sin vardag så som personlig omsorg, sondmatshantering, stimulans, träning, förflyttningar och aktiviteter. Adekvata hjälpmedel används dagligen.

Du som söker är flexibel, initiativtagande och ansvarstagande samt noggrann i ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska då detta krävs för att kommunikationen med killen ska fungera.

Pojken är lugn, glad, gillar att vara ute och att lyssna på musik. Han tycker om när det händer saker och har en aktiv fritid tillsammans med dig som assistent. Hund förekommer ibland i hemmet.

Vi söker i dagsläget en assistent för tjänst på ca 75%, men även assistenter för timanställning vid behov. Arbetspassen varierar, men omfattar dag förutom tid i skola och på fritids, kväll, aktiv natt och helger. Kortare arbetspass på morgonen kan förekomma.

Rekrytering och intervjuer kommer att ske fortlöpande, anställning aktuellt omgående.

Låter detta spännande och som ett arbete för dig? Skicka in din ansökan och CV och kom ihåg att beställa utdrag från belastningsregistret så att detta finns inför anställning.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent, 50 år eller äldre, sökes. Malmö

Ansök    Jan 14    Kooperativet Vilja    Personlig assistent
Kooperativet Vilja söker dig som är 50 år eller äldre, och som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna som har en förvärvad hjärnskada, apraxi och afasi. Kvinnan är i 70-års åldern, bor i Malmö och behöver hjälp med det mesta i sin vardag såsom omvårdnad och kommunikation, där det sociala samspelet är komplext. Hon tycker bland annat om musik, sång, inredning och promenader. - Du som söker bör ha erfarenhet, samt ett stort intresse av att arbeta... Visa mer
Kooperativet Vilja söker dig som är 50 år eller äldre, och som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna som har en förvärvad hjärnskada, apraxi och afasi. Kvinnan är i 70-års åldern, bor i Malmö och behöver hjälp med det mesta i sin vardag såsom omvårdnad och kommunikation, där det sociala samspelet är komplext. Hon tycker bland annat om musik, sång, inredning och promenader.
- Du som söker bör ha erfarenhet, samt ett stort intresse av att arbeta med människor.
- Du bör vara följsam, ha tålamod och vara lyhörd, där förmågan att tänka abstrakt är en tillgång.
- Du bör känna till vad lågaffektivt bemötande innebär.
- Det är viktigt att du är tydlig och trygg i dig själv och pratar samt skriver svenska obehindrat.
Vi söker dig med varierande livserfarenhet och vi ser gärna att du har starka intressen vid sidan om arbetet som personlig assistent. Det är en merit om du har vårdutbildning eller erfarenhet från vården, alternativt som personlig assistent gärna där brukaren har haft förvärvad hjärnskada. Du ska vara icke-rökare och får inte ha pälsdjursallergi då hund finns i hemmet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en behovsanställning med chans till fasta pass. Du ska kunna arbeta både dagpass, kvällspass och vaken natt. Bredvidgång påbörjas snarast.
Ange referensnummer 52 i din ansökan. Visa mindre

Sommarjobb inom personlig assistans

Ansök    Jan 14    Malmö kommun    Personlig assistent
Ref: 20213288 Arbetsuppgifter Som personlig assistent ger du stöd och service efter brukarnas behov och önskemål. Arbetsuppgifterna hos olika brukare kan därför variera. Du utför omvårdnad, stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Insatserna syftar till att främja brukarens integritet, självbestämmande och delaktighet i samhället enligt LSS-lagens intentioner. Du samverkar med brukarens nätverk, övrig personal och andra samarbetspartners.... Visa mer
Ref: 20213288

Arbetsuppgifter
Som personlig assistent ger du stöd och service efter brukarnas behov och önskemål. Arbetsuppgifterna hos olika brukare kan därför variera. Du utför omvårdnad, stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Insatserna syftar till att främja brukarens integritet, självbestämmande och delaktighet i samhället enligt LSS-lagens intentioner.
Du samverkar med brukarens nätverk, övrig personal och andra samarbetspartners.

I arbetsuppgifterna ingår också dokumentation i våra verksamhetssystem.

Verksamheten personlig assistans är en dygnet runt verksamhet och detta innebär att tjänstgöring pågår dygnet runt både vardagar och helger. Vi utför personlig assistans i hela Malmö stad. 

Kvalifikationer
För att arbeta som personlig assistent vill vi att du har avslutade och godkända studier från vård- och omsorgsprogrammet. Du kan även ha en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Har du pågående studier vid universitet/högskola eller YH inom exempelvis funktionshinderområdet, pedagogik, socialt arbete eller beteendevetenskap ser vi gärna att du söker arbete hos oss.

Det är önskvärt om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning och kunskap om LSS.

Vi söker dig som har ett professionellt bemötande, är lyhörd och utför ditt uppdrag med brukaren i fokus. Du behöver också ha god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande och ta initiativ.

Stor vikt läggs vid brukarens önskemål och behov.

Du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Om arbetsplatsen
Vill du sommarjobba på en arbetsplats där du gör skillnad varje dag?

Personlig assistans söker semestervikarier till ett uppdrag som innebär att du hjälper en person att göra det hen skulle ha gjort i det dagliga livet utan sin funktionsnedsättning. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med varierande arbetstider. Tveka inte att söka! 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Sommarjobb
Omfattning: Varierande
Antal tjänster: 15
Tillträde: Sommaren 2022

Kontakt
HR-Avdelning, rekrytering, tel:0732092793

Facklig företrädare
Kommunal Sektion 4, tel: 040-345504

Övrigt
Rekrytering sker löpande under annonstiden.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Rekrytering sker löpande under annonstiden.

Är du redan registrerad i funktionsstödsförvaltningens vikariebank och vill arbeta i sommar går det bra att kontakta din närmsta chef istället för att gå via annonsen. Visa mindre

Personliga assistenter till aktiv och humoristisk man

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Är det dig vi söker? Nu behöver vi utöka detta fantastiska team med fler personal.

Kunden är en fantastisk man i övre 50-årsåldern som behöver hjälp och stöd i sin vardag. Han tycker om att vara aktiv och är gärna ute och rör på sig. Sport är ett stort intresse så det är bra om du också gillar det. Humor och att kunna skratta tillsammans är viktigt. 

Mannen har epilepsi så har du kunskap om detta är det ett plus.

Arbetstiden är förlagd dagtid alla veckans dagar på ett rullande schema.

Då mannen talar lite otydligt är det därför viktigt att du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Aktiv och konstintresserad kvinna söker nya assistenter!

Vi söker dig som vill stötta en aktiv och självständig kvinna i hennes vardag. Kvinnan bor i en egen lägenhet och gillar en vardag fylld med cykling, konstspaning och kanske ett teaterbesök då och då. Stora intressen utöver det är det franska språket, spela piano och simning både i simhallen och havet. Att dela ett eller flera av dessa intressen är ett stort plus, men största vikt läggs på personlig kemi, så om du har egna intressen att dela med dig av upp... Visa mer
Vi söker dig som vill stötta en aktiv och självständig kvinna i hennes vardag. Kvinnan bor i en egen lägenhet och gillar en vardag fylld med cykling, konstspaning och kanske ett teaterbesök då och då. Stora intressen utöver det är det franska språket, spela piano och simning både i simhallen och havet. Att dela ett eller flera av dessa intressen är ett stort plus, men största vikt läggs på personlig kemi, så om du har egna intressen att dela med dig av uppskattas detta självklart också!Om tjänsten:

Behovet av assistans är stort i vardagen, men målet för kvinnan är att kunna vara så självständig som möjligt och det är viktigt att du som assistent också har den inställningen. Assistansen behövs i samband med sociala aktiviteter, personlig omvårdnad, träning/simning, hushållsarbete med mera. För att förflytta sig använder kvinnan olika hjälpmedel, bland annat en s.k. side by side-cykel (assistent sitter bredvid). Hemma i lägenheten används främst Maywalker och utomhus främst cykel eller rullstol.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg på tider mellan 06.45 och 24.00. Passen är vanligen mellan 7 och 9 timmar. Just nu är behovet främst att utöka gruppen med assistenter som vill vara timvikarier, men det finns också chans till fasta pass. Detta är en perfekt tjänst att kombinera med studier, deltidsjobb eller eget företag.

Om dig:

Kvinnan i fråga gillar olika typer av människor, och har därför många olika typer av assistenter. Men viktigast är att du är en lugn och trygg person som är tydlig i din kommunikation. Om du dessutom har en positiv inställning och är bra på att hitta på nya resmål eller annat kul eller kulturligt kommer ni högst troligast komma bra överens!

Krav

- simkunnig
- icke-rökare (ej under arbetstid, snus går bra)


Meriterande

- inte en badkruka
- viss erfarenhet/utbildning inom vård-/omsorgsarbete eller rehabilitering
- kulturintresserad
- plus om du kan läsa noter och/eller prata franska!


Välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Klippan, Jönköping, Västervik, Sundsvall och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se) Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Malmö / Limhamn

Ansök    Jan 13    Ekens Assistans AB    Personlig assistent
Ekens Assistans är en assistansanordnare med fokus på kvalité. Närhet, Medbestämmande och Integritet är nyckelord i vår verksamhet. Vår utgångspunkt är att alla människor har rätt att leva ett självständigt liv utifrån sina förutsättningar för att få största möjliga frihet och glädje i livet. Som anställd hos Ekens Assistans omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och friskvård. Vi söker en personlig... Visa mer
Ekens Assistans är en assistansanordnare med fokus på kvalité.
Närhet, Medbestämmande och Integritet är nyckelord i vår verksamhet.
Vår utgångspunkt är att alla människor har rätt att leva ett självständigt liv utifrån sina förutsättningar för att få största möjliga frihet och glädje i livet.

Som anställd hos Ekens Assistans omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och friskvård.

Vi söker en personlig assistent till kund i Malmö/Limhamn. Kunden önskar kvinnlig personal och beskriver behovet såhär:

"25 årig tjej bosatt på... nä, okej, jag är 45 men vette fan om jag känner mej så gammal. Medelålders? Hur gick det till?

Jag bor på Limhamn med min hund, en toypudel. Detta lilla lurv är mitt allt så du som söker måste gilla hundar.

Hur ung eller gammal du är spelar ingen roll bara personkemin mellan oss stämmer. Du ska ha humor och ha total avsaknad av fördomar. Jag hatar stress så här råder ett lugnt tempo. Du behöver ingen förkunskap, du kan ha jobbat som bagare eller bilmekaniker, bara du har ett intresse för människor.

Jag behöver hjälp med hundpromenad, på och avklädning och lite annat men inget avancerat. Inga krångliga maskiner eller mediciner.
Enkla saker egentligen, jag vet ju hur man gör, har bara tappat förmågan att utföra momentet. Typ. Jag menar, fixar du att klä på dej och bre en macka fixar du detta!"

Arbetspassen är oftast kl. 09 -22, med en paus på ca 1,5 h eftermiddagen.

Gäller ett vikariat under ett par månader med möjlighet till förlängning.

Rekrytering sker fortlöpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jag söker en flexibel och arbetsvillig personlig assistent

Hör av dig till mig om du vill arbeta med en glad arbetsgrupp. Jag har en CP skada som dock inte stoppar mig för att leva livet på bästa sätt. Jag är aktiv, glad och hoppas att du är social samt lätt att komma överens med. Arbetstiderna är dygnet runt och all vaken tid har jag dubbelassistans. Värt att veta är att arbetspassen är långa. Utbildning är inget krav då jag och mina assistenter lägger stor vikt på personlighet samt kemi. Arbetstiderna är 08:00... Visa mer
Hör av dig till mig om du vill arbeta med en glad arbetsgrupp. Jag har en CP skada som dock inte stoppar mig för att leva livet på bästa sätt. Jag är aktiv, glad och hoppas att du är social samt lätt att komma överens med. Arbetstiderna är dygnet runt och all vaken tid har jag dubbelassistans. Värt att veta är att arbetspassen är långa.
Utbildning är inget krav då jag och mina assistenter lägger stor vikt på personlighet samt kemi.
Arbetstiderna är
08:00 - 23:00, 09:00 - 08:00 dagen efter Visa mindre

Personlig assistent till Löddeköpinge, 75 % vikariat.

Ansök    Jan 13    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vi söker nu en barnkär personlig assistent för ett vikariat på 1,5 år på 75 % med start omgående. Arbetstiderna är förlagda varierat dag och kväll, 06:00-16:00, 06:00-14:30, 15:00-21:00 eller 14:00-22:00 på vardagar och helg 09:00-22:00 eller ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
Vi söker nu en barnkär personlig assistent för ett vikariat på 1,5 år på 75 % med start omgående. Arbetstiderna är förlagda varierat dag och kväll, 06:00-16:00, 06:00-14:30, 15:00-21:00 eller 14:00-22:00 på vardagar och helg 09:00-22:00 eller 09:00-21:00
Kunden är en flicka på 16 år som lever med utvecklingsstörning och är rullstolsburen. Tjänsten innebär att hjälpa flickan med sina dagliga rutiner såsom personlig omvårdnad, matsituationer, aktivering i hemmet och ta henne på aktiviteter. Hon har dubbla assistenter under sin vakna tid. På vardagarna är man med flickan i skolan.
För att trivas i rollen som hennes personliga assistent tror vi att du har viss erfarenhet av barn med funktionshinder. Du har gott tålamod, är ansvarsfull, glad och hjälpsam. Körkort är till fördel för att ta sig till arbetsplatsen. I hemmet finns en katt och du kan därför inte vara allergisk.
Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Jan 13    A-Bas Malmö HB    Personlig assistent
Hej! Jag är en kvinna som söker en ny assistent till vårt team. Och vem är jag. Jag är en kvinna som är rullstolsburen och har hjälp med alla grundläggandebehov. Samt övriga insatser. Jag är en aktiv kvinna som bor med min dotter på 13 år. Vi tar var på varje tillfälle att få hitta på och upptäcka nya mål och äventyr. Känner du att du skulle passa in så skriv gärna några rader om dig själv. Den jag söker ska ha en social kompetens Mina önskemål är att du s... Visa mer
Hej!
Jag är en kvinna som söker en ny assistent till vårt team.
Och vem är jag.
Jag är en kvinna som är rullstolsburen och har hjälp med alla grundläggandebehov. Samt övriga insatser.
Jag är en aktiv kvinna som bor med min dotter på 13 år. Vi tar var på varje tillfälle att få hitta på och upptäcka nya mål och äventyr. Känner du att du skulle passa in så skriv gärna några rader om dig själv.
Den jag söker ska ha en social kompetens
Mina önskemål är att du som söker tjänsten är intresserad av trädgård, blommor, resor, inredning, mm.
Det som jag ser som en merit är att du är självgående samt har humor för det har vi mycket i vårt team.
Endast kvinnliga sökande mellan 25-40 år .
Körkort krävs då vi är ute på mycket uppdrag.
Rökfri
Denna tjänst ligger på ca 20-25% med varierande arbetstid.
Tjänsten är i Malmö.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Personlig assistent på heltid sökes till kvinna i Oxie

Vi på Spira assistans söker nu engagerade och duktiga assistenter till en kvinna boendes strax utanför Malmö. Kvinnan är drygt 45 år och har autism, är rullstolsburen och i behov av hjälp dygnet runt. Hon är konstnärligt lagd och tycker om att måla och pyssla. Kvinnan är döv och om du kan kommunicera med dövas teckenspråk är det ett plus men inget krav, då tolk finns på plats om du inte kan teckenspråk. Förflyttning med glidbräda tillämpas och är väldigt ... Visa mer
Vi på Spira assistans söker nu engagerade och duktiga assistenter till en kvinna boendes strax utanför Malmö.
Kvinnan är drygt 45 år och har autism, är rullstolsburen och i behov av hjälp dygnet runt. Hon är konstnärligt lagd och tycker om att måla och pyssla.
Kvinnan är döv och om du kan kommunicera med dövas teckenspråk är det ett plus men inget krav, då tolk finns på plats om du inte kan teckenspråk.
Förflyttning med glidbräda tillämpas och är väldigt viktigt att kunna hantera glidbrädan. Utbildning ges på plats.
Som assistent ska du vara trygg i dig själv och har ett lugnt och respektfullt bemötande, det är fördelaktigt om du har erfarenhet av och/eller kunskap om autism. Fågel finns i hemmet.
Arbetspassen är förlagd till dagtid med dubbelassistans, kväll samt aktiv nattjänstgöring.
Vi ser gärna kvinnliga sökande i 40 års åldern och uppåt. Samt att du är rökfri.
Vi söker assistenter till heltid samt vid behov. I din ansökan skriv gärna vilken typ av tjänst du är intresserad av.
Skicka gärna din ansökan och CV till [email protected] Visa mindre

Timvikarier som personlig assistent sökes i centrala Malmö!

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker nu en personlig assistent som kan möjliggöra vår kunds vardag!

Du som har hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt en vilja och intresse att utvecklas i arbetet vill inte missa den här chansen.

Du jobbar strukturerat, sätter kundens behov i fokus och drivs av vetskapen att din insats gör skillnad.

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår allt från hemmets alla vardagssysslor till att följa med på aktiviteter.

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Vidare så ser du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Som vikarie kan du vid vissa tillfällen komma att kontaktas med kort varsel. Övriga egenskaper som eftertraktas: - Stark som person - Socialt kompetent - Ordningsam - Empatisk.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god till beställa från polismyndigheten. Visa mindre

Extra och sommarjobb som personlig assistent, möjligt med pass varje månad

Jag är en positiv kvinna i 40-årsåldern som bor i Dalby. Jag söker nu en ny personlig assistent som kan arbeta vid ordinarie assistenters frånvaro samt några schemalagda pass i månaden. Även sommarjobb! Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver stöd med alla grundläggande behov. Du ska kunna bistå mig att leva ett så normalt liv som möjligt. Jag använder mig av assistans hela dygnet både i hemmet och vid aktiviteter. Ett av mina stora intressen är ... Visa mer
Jag är en positiv kvinna i 40-årsåldern som bor i Dalby.

Jag söker nu en ny personlig assistent som kan arbeta vid ordinarie assistenters frånvaro samt några schemalagda pass i månaden. Även sommarjobb!

Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver stöd med alla grundläggande behov. Du ska kunna bistå mig att leva ett så normalt liv som möjligt. Jag använder mig av assistans hela dygnet både i hemmet och vid aktiviteter. Ett av mina stora intressen är att vara ute på promenader och jag har lätt att uppskatta små glädjeämnen i livet. Du som söker är en flexibel kvinna med god fysik. För mig är den personliga lämpligheten avgörande.

Krav för tjänsten:


• Kvinna
• Rökfri
• Tala och skriva god svenska
• Kunna arbeta såväl dag som vaken natt samt helg

Arbetstid: Arbete förekommer både dag, kväll, natt och helg. Extra vid behov samt möjlighet till några inplanerade pass varje månad. Sommarjobb under ordinarie assistenters semester.

Tillträde: Omgående eller vid överenskommelse.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1007.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi fler personliga assistenter till våra busiga tjejer i Malmö!

Deltidsarbete 35-65 procent, eller bara extrajobb - för dig som är lekfull och ansvarstagande Två tolvåriga Malmösystrar söker nu fler assistenter. Flickorna går i skolan på dagtid och behöver hjälp morgnar, eftermiddag/kväll samt på helger. De behöver din hjälp med alla grundläggande rutiner i vardagen (som t ex mat, hygien, förflyttning, av- och påklädning). Men det allra viktigaste för att passa hos oss är att du är glad, lekfull och initiativrik samtid... Visa mer
Deltidsarbete 35-65 procent, eller bara extrajobb - för dig som är lekfull och ansvarstagande
Två tolvåriga Malmösystrar söker nu fler assistenter. Flickorna går i skolan på dagtid och behöver hjälp morgnar, eftermiddag/kväll samt på helger. De behöver din hjälp med alla grundläggande rutiner i vardagen (som t ex mat, hygien, förflyttning, av- och påklädning). Men det allra viktigaste för att passa hos oss är att du är glad, lekfull och initiativrik samtidigt som du är lyhörd för tjejernas egna, olika behov och önskningar. Du ska som personlig assistent hjälpa tjejerna att fylla såväl vardag som helg med glädje, samhörighet och ett aktivt liv som gynnar dem såväl kognitivt som fysiskt (genom lek, kommunikation, samspel samt viss fysisk träning). Du ska se möjligheterna bortom fysiska och intellektuella funktionsnedsättningar, och hjälpa till att lyfta fram och stärka deras förmågor.

Båda barnen behöver hjälp med alla livsområden, men är sinsemellan mycket olika i såväl intressen som personlighet. Gemensamt för dem båda är att de är busiga, livfulla och älskar skoj, bus, fart och fläkt. Kan du se dig själv i en livlig rullstolsdans i någon annans vardagsrum? Hoppa högt på en pilatesboll med en nästan-tonåring i famnen? Kan du bjuda på lite spex och bus en vanlig grå vintereftermiddag? Då kan jobbet vara helt rätt för dig. Bland tjejernas övriga intressen finns böcker och musik, men också bad och utflykter - ibland med hela familjen, ibland bara med assistent. I jobbet ingår också att kunna följa med familjen på vissa resor (inrikes) till släkt och vänner, främst under sommaren. Du ska också känna dig rustad för att hjälpa barnen med lite ”mindre roliga” saker som de behöver - t ex stretchning och massage, plocka i ordning efter sig etc.

Barnen bor med sina föräldrar och småsyskon i en villa i Malmö. I denna speciella familj har du som assistent en betydelsefull roll för hela familjens välmående. Naturligtvis är det bara 12-åringarna du jobbar med och för, och då bara en i taget. Men för att passa hos oss behöver du klara av att befinna dig i en större och ”stimmig” familjs hemmiljö.

Kvalifikationer

Du måste inte ha någon medicinsk bakgrund. Däremot behöver du ha någon typ av erfarenhet av barn, stora eller små.

Tjejernas hem är ergonomiskt anpassat och utrustat med hjälpmedel, men en del manuella lyft och vissa andra fysiska moment ingår, särskilt vid utflykter och resor.

Du är rökfri och vaccinerad mot Covid-19.

Tjänstgöringsgrad och arbetstider

Arbetstiden är förlagt till hela dagarna på helger och lov och passen är då 6 till 9 timmar. På vardagar går tjejerna i skolan och då finns det arbetspass på tidiga morgnar samt eftermiddag/kväll.

Flera tjänster finns att söka. Dels mindre extratjänster med arbete i huvudsak på helger. Dels tjänster på 35-60 procent, där alla typer av pass ingår.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Klippan, Jönköping, Västervik, Sundsvall och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se) Visa mindre

Behovsvikarie åt en 56 årig man

Ansök    Jan 12    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans?AB ha sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionshindrade i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.?? ? Den personliga assistentens insats är av mycket sto... Visa mer
Sydassistans?AB ha sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionshindrade i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.?? ?
Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydelse för vår uppdragsgivares totala levnadssituation. I rollen som personlig assistent hjälper du din uppdragsgivare med de delar av livet som denne själv skulle ha gjort om möjligheten fanns. Som personlig assistent blir du mycket betydelsefull i uppdragsgivarens liv.

Jag är en glad och pigg 54-årig man och bor i lägenhet i västra Malmö. Jag bor själv men mina tre tonårssöner brukar hälsa på mig främst på helgerna. På grund av förvärvad hjärnskada och vänstersidig förlamning behöver jag hjälp av personlig assistans dygnet runt med sovande jour. Jag söker nu en till positiv och ansvarsfull behovsvikarie. Mitt största intresse är allt inom området flyg och jag har ett stort intresse av att bygga modellflygplan. På min fritid tycker jag också om att åka iväg och titta på fotbollsmatcher. Du kommer att hjälpa mig att förenkla min vardag, såsom att laga mat, ta hand om mitt hem, hjälpa mig att sköta min personliga hygien, ta av och ta på mig kläder, förflyttningar, följa med mig när jag ska handla, gå på aktiviteter, hjälpa mig när jag ska träna, följa med mig på läkarbesök etc. Jag har en lättare hörselnedsättning och ibland behöver du även fungera som mitt extra öra och hjälpa mig att hålla reda på tider, möten och annat som kan vara viktigt i min vardag. Jag använder rullstol både inomhus och utomhus och försöker gåträna så ofta jag kan och när tillfällen ges. Träning är viktigt för mig och jag besöker träningsgymmet ca. tre gånger per vecka.Ibland, dock inte så ofta, tycker jag det är avkopplande att röka pipa eller cigarr. Du kan därför inte vara allergisk. Visa mindre

Assistent sökes till 15-årig kille i Malmö

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig pojke i Malmö. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i veckan. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger. Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblio... Visa mer
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT
Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig pojke i Malmö. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i veckan. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger.Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblioteket, badet etc. Till arbetsuppgifterna hör att hjälpa barnet fysiskt i vardagen med bland annat matintag, toalett, kläder, lek men också att stötta med kommunikation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Passar du för tjänsten?

Du är student, gärna med ett par år kvar på din utbildning

Du är fantasifull och har lätt för att kommunicera med barn

Du är lyhörd och har tålamod

Du har goda språkkunskaper i svenska

Du är rökfri

OM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Timanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Eftermiddagar, kvällar och helger
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 2021-12-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Erika Kehlmeier, 010 -130 34 28

Ansökningar tas ej emot per telefon.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ung tjej i Svedala

Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent. SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse. SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård.... Visa mer
Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.
SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse.
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi är en IFA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personliga assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn.
Vi har kollektivavtal. Vi har friskvård.
Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Vi vänder oss till dej som tycker om att arbeta udda arbetstider, dag som natt och vardag som helg. Du trivs med att inte behöva stå i centrum men tycker om att finnas till för att få en annans liv till att bli just ett liv. En tjänst på 80 % är bra men du vill gärna ha mer och det skulle vara perfekt eftersom här är ett litet gäng som täcker upp för varandra när det behövs. Du tycker om djur. Hund och katt finns hos brukaren och drömmen är att få börja rida och vara med hästar igen. Vi söker dej som vill ha en tjänst för ett långt samarbete och målet är en för Viss tids anställning. Du tycker om att vara fysiskt aktiv och hålla samman logistiken kring en medmänniskas vardag och liv men även kunna ta lugna stunder där inget särskilt händer. Du har körkort och röker inte. Stämmer du in på vad vi söker? Välkommen då med din ansökan och bäst är med bild på dej själv
Körkort är ett krav .
Du kommer att få handledning i din roll som personlig assistent så du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter.
Skriv och berätta om dig själv, intressen, bakgrund och varför du vill jobba med detta.
I den här rekryteringen tillämpar vi ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Bifoga CV och Referenser.


Ref nr: 9061 Visa mindre

Kvinna i malmö söker personliga assistenter.

Hej! Jag är en kvinna i mina bästa år som behöver hjälp med att få vardagen att funka trots funktionsvariationerna jag har. Mina intressen är att odla i min lilla trägård, fotboll och umgås med mina vänner. Det är kul om du delar mina intressen men det är inget krav. Om mig: Något jag uppskattar är god mat. Jag tycker även om trevligt sällskap med en skopa humor. Jag uppskattar även ordning och reda och att var sak har sin plats. Jag har assistans dygne... Visa mer
Hej!

Jag är en kvinna i mina bästa år som behöver hjälp med att få vardagen att funka trots funktionsvariationerna jag har. Mina intressen är att odla i min lilla trägård, fotboll och umgås med mina vänner. Det är kul om du delar mina intressen men det är inget krav.

Om mig: Något jag uppskattar är god mat. Jag tycker även om trevligt sällskap med en skopa humor. Jag uppskattar även ordning och reda och att var sak har sin plats.

Jag har assistans dygnet alla timmar och på natten ingår det även jour. Jag kommunicerar själv i både tal och skrift. Jag sitter i rullstol så jag behöver en assistent som ska vara min förlängda arm i vardagen.

Om dig: Du är en omhändertagande person med humor som tycker som att arbeta där det finns tydliga rutiner. Helst har du erfarenhet av liknande arbete, men personlighet är viktigast.

Om tjänsten: Vi söker främst två personer som vill arbeta natt från 22:00-12:00 med jour på 5 1/2 per natt. Men vi behöver även inhoppare som vill arbeta vid behov.Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Klippan, Jönköping, Västervik, Sundsvall och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se) Visa mindre

Personlig assistent, på ca 75%, till en glad tjej i Klagshamn.

Ansök    Jan 12    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en kvinnlig?personlig assistent till?vår kund i Klagshamn?för en deltidstjänst på ca 75% vilket kan utökas med hela dagar i veckorna samt mer helgarbete om önskas/vid behov. Arbetstiderna är förlagda?till eftermiddagar på?mån-fre efte... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Vi söker nu en kvinnlig?personlig assistent till?vår kund i Klagshamn?för en deltidstjänst på ca 75% vilket kan utökas med hela dagar i veckorna samt mer helgarbete om önskas/vid behov. Arbetstiderna är förlagda?till eftermiddagar på?mån-fre efter kundens dagliga verksamhet men kan komma att utökas till även någon/några heldagar varje vecka. Kunden hämtas på daglig verksamhet i Malmö och tar sig med färdtjänst eller bil till olika aktiviteter tex gympa och bad.
Man arbetar även varannan lördag och/eller söndag mellan 8,30-16,00. 
Kunden?är en utåtriktad, glad och social tjej på 21 år. Hon tycker om sociala sammanhang och aktiviteter. Hon är intresserad av att bada, bowla, dansa, gympa,?träffa?kompisar, lyssna på musik och umgås med familjen.
Kunden använder manuell rullstol, går med stöd tex rollator och behöver hjälp med förflyttningar mellan sina hjälpmedel (ej lyft).
För att trivas i rollen som personlig assistent till denna unga tjej är du utåtriktad, självgående, social och flexibel. Du är nyfiken och tycker om att hitta på saker. Du har hjärtat på rätt ställe och har förmåga att förstå en annan människas behov. Vi ser gärna att du sedan tidigare har varit i kontakt med ungdomar med funktionshinder och har stor förståelse vad det kan innebära att leva med funktionshinder. Vi ser att du inte har några pälsdjur då kunden har allergi.
I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa?flickan?med samtlig personlig omvårdnad, matsituation,?stöd vid förflyttningar, kommunikation (TAKK, tecken som stöd och bildkommunikation) och aktiviteter. De dagar som kunden inte har några uppbokade aktiviteter efter daglig verksamhet kan arbetet innebära olika aktiviteter i/omkring hemmet. Du hjälper också kunden att hålla igång sitt kompisnätverk så hon får möjlighet att träffa sina kompisar regelbundet.
Körkort är meriterande då det finns en bil (manuell) tillgänglig på arbetsplatsen. 
Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 
Tillträde:Omgående.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikariat som personlig assistent, 14/3-8/5 på 70-75% i Bunkeflostrand

Vikariat på ca 70-75% mellan tiden 14 mars - 8 Maj (därefter kan man vara sommarvikare eller behovsanställd (det går bra att börja redan nu som behovsanställd timvikare om du har möjlighet till det.) Jag är en kille på 26 som har en CP-skada, jag söker en ansvarsfull, ordningsam person som gillar att vara aktiv i sitt arbete, som kan ta initiativ , som är lyhörd, flexibel och lugn. Kanske har du pedagogisk, terapeutisk, barnskötar- eller vårdutbildning el... Visa mer
Vikariat på ca 70-75% mellan tiden 14 mars - 8 Maj (därefter kan man vara sommarvikare eller behovsanställd (det går bra att börja redan nu som behovsanställd timvikare om du har möjlighet till det.)
Jag är en kille på 26 som har en CP-skada, jag söker en ansvarsfull, ordningsam person som gillar att vara aktiv i sitt arbete, som kan ta initiativ , som är lyhörd, flexibel och lugn.
Kanske har du pedagogisk, terapeutisk, barnskötar- eller vårdutbildning eller erfarenhet från yrket eller annan lämplig bakgrund/erfarenhet, student? Kanske har du tröttnat på stressen att jobba för många och därför hellre jobbar för en person där du får vara med och göra skillnad. Då är arbetet som personlig assistent perfekt!
Du gillar att både finnas till hands med personlig omsorg, stöd i kommunikation med mig och hjälper mig när jag ska kommunicera med andra. Jag använder mig av bliss, widget, bilder, ljud och miner för att kommunicera. Du behöver kunna svenska språket flytande.
Jag behöver hjälp med det mesta i vardagen, mat och sondmat, ordning här hemma, förflyttningar, men också hjälp på Dagligverksamhet, i fritidsaktiviteter och träning mm. Personkemi är såklart viktigt.
Jag bor i Bunkeflostrand med mina föräldrar i egen del av huset. Mina intressen är musik, dans, teater, sport, bad, bara ta det lugnt eller vara ute i naturen. God fysik och körkort är ett plus. Rökfri. Vi har djur i huset så inga allergier.
Arbetstiden är varierande tider på rullande schema. Mest dagtid, men även pass på kväll, helg, och natt (vaken natt) förekommer.
Du får handledning och utbildning löpande för att vi båda ska känna oss trygga. Som sagt, det går bra att börja som behovsanställd eller timvikarie redan nu om du kan det.
Låter detta intressant så skicka in ett personligt brev där du beskriver dig själv både lite personligt men även med Cv med tidigare erfarenheter, utbildning och referenser, gärna foto.
Märkt ref 9041 till mailadress [email protected]
Tillträde enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag 20 Februari
Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.
SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal. Vi har friskvård för de anställda.
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år. Vi anordnar regelbundet olika utbildningar som du som personlig assistent har god nytta av i ditt arbete som personlig assistent. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Deltidstjänst och behovsanställda assistenter till barn i Malmö sökes

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi o... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor och fantastiska kunder? Välkommen till Assistans för dig!

Ung kille i centrala Malmö söker fler kvinnliga assistenter! Till följd av sin funktionsnedsättning är han rullstolsburen och har ett omfattande hjälpbehov i sin vardag så som personlig omsorg, sondmatshantering, stimulans, träning, förflyttningar och aktiviteter.

Du som söker är flexibel, initiativtagande och ansvarstagande samt noggrann i ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska då detta krävs för att kommunikationen med killen ska fungera.

Killen är lugn, glad, gillar att vara ute och att lyssna på musik. Han tycker om när det händer saker och har en aktiv fritid tillsammans med dig som assistent. Hund förekommer ibland i hemmet.

Vi söker i dagsläget en assistent för tjänst på ca 75%, men även assistenter för timanställning vid behov. Arbetspassen varierar, men omfattar dag förutom tid i skola och på fritids, kväll, aktiv natt och helger. Kortare arbetspass på morgonen kan förekomma.

Rekrytering och intervjuer kommer att ske fortlöpande, anställning aktuellt omgående.

Låter detta spännande och som ett arbete för dig? Skicka in din ansökan och CV och kom ihåg att beställa utdrag från belastningsregistret så att detta finns inför anställning.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till Löddeköpinge, heltid vikariat.

Ansök    Jan 10    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vi söker nu en barnkär personlig assistent för ett vikariat på 1,5 år heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda varierat dag och kväll, 06:00-16:00, 06:00-14:30, 15:00-21:00 eller 14:00-22:00 på vardagar och helg 09:00-22:00 eller 0... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
Vi söker nu en barnkär personlig assistent för ett vikariat på 1,5 år heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda varierat dag och kväll, 06:00-16:00, 06:00-14:30, 15:00-21:00 eller 14:00-22:00 på vardagar och helg 09:00-22:00 eller 09:00-21:00
Kunden är en flicka på 16 år som lever med utvecklingsstörning och är rullstolsburen. Tjänsten innebär att hjälpa flickan med sina dagliga rutiner såsom personlig omvårdnad, matsituationer, aktivering i hemmet och ta henne på aktiviteter. Hon har dubbla assistenter under sin vakna tid. På vardagarna är man med flickan i skolan.
För att trivas i rollen som hennes personliga assistent tror vi att du har viss erfarenhet av barn med funktionshinder. Du har gott tålamod, är ansvarsfull, glad och hjälpsam. Körkort är till fördel för att ta sig till arbetsplatsen. I hemmet finns en katt och du kan därför inte vara allergisk.
Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i ... sökes

Hej, Jag är 20 år och har Downs syndrom och utvecklingsstörning. Mina närmaste beskriver mig som go´ och glad och med massor av humor. Jag gillar bus, läsa böcker och min docka Max. Jag behöver hjälp alla dagar i veckan och jag älskar att hitta på aktiviteter. En cykeltur, en tur till lekplatsen eller är bara hemma och gör lite mat eller äter med familjen. Familjen består av mamma, pappa och lillasyster, 16 år. Du ska vara en tjej och ha erfarenhet av a... Visa mer
Hej,

Jag är 20 år och har Downs syndrom och utvecklingsstörning. Mina närmaste beskriver mig som go´ och glad och med massor av humor. Jag gillar bus, läsa böcker och min docka Max.

Jag behöver hjälp alla dagar i veckan och jag älskar att hitta på aktiviteter. En cykeltur, en tur till lekplatsen eller är bara hemma och gör lite mat eller äter med familjen. Familjen består av mamma, pappa och lillasyster, 16 år.

Du ska vara en tjej och ha erfarenhet av att arbeta med människor med funktionshinder. Ett önskemål är att du kan teckenspråk eller tecken som stöd. Detta är dock inte ett måste. Du ska också vara empatisk, lyhörd, flexibel, pigg, glad och kreativ. Tålamod och social kompetens är av stor vikt.

Vi söker nu en personlig assistent som är intresserad att arbeta främst fredagar och två helger i månaden samt kunna hoppa in extra vid behov utöver det. Passen är förlagda till både dag, kväll och helg. Vi uppskattar att man har ett flexibelt tänk och kan hoppa in vid kort varsel om/när det uppstår behov. Du är rökfri och körkort.

Då det finns barn i hushållet krävs registerutdrag från Polisen som kan beställas här:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Klippan, Jönköping, Västervik, Sundsvall och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se) Visa mindre

Timvikarie som personlig assistent sökes för kvinna i Malmö

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker nu en personlig assistent som kan arbeta som timvikarie och möjliggöra vår kunds vardag!

Kunden är en kvinna i 60-års åldern med ALS. Kunden har assistans dygnet runt och du ska därför kunna arbeta alla dygnets timmar.

Det är önskvärt att du har körkort och bil då det underlättar att ta sig till och från arbetsplatsen. Du kan inte vara pälsdjurs allergiker då kunden har katt.

Du som har hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt en vilja och intresse att utvecklas i arbetet vill inte missa den här chansen.

Du jobbar strukturerat, sätter kundens behov i fokus och drivs av vetskapen att din insats gör skillnad.

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår att se till kundens behov samt vardagliga sysslor i hemmet.

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Du ser det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål. Vidare ska du arbeta aktivt, vara initiativtagande, lyhörd och ha tålamod. Det är också viktigt att du kan se människan i henne bakom sjukdomen och visa respekt. Stor vikt läggs vid personkemi!

Som vikarie kan du vid vissa tillfällen komma att kontaktas med kort varsel. Övriga egenskaper som eftertraktas: - Stark som person - Socialt kompetent - Ordningsam - Empatisk.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god till beställa från polismyndigheten. Visa mindre

Glad pojke i Malmö söker ny assistent på 75% för blandad tjänst

. En ständig skrattande pojke så söker vi nu en engagerad och ansvarsfull assistent för. 13-årig pojke med en allvarlig hjärnskada. Pojken har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Pojken är trots sina utmaningar positiv, glad och lätt att arbeta med. Arbetsuppgifterna består bl. a av att hjälpa honom med all daglig hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation, lek och träning.  Du har ... Visa mer
.

En ständig skrattande pojke så söker vi nu en engagerad och ansvarsfull assistent för.

13-årig pojke med en allvarlig hjärnskada. Pojken har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Pojken är trots sina utmaningar positiv, glad och lätt att arbeta med. Arbetsuppgifterna består bl. a av att hjälpa honom med all daglig hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation, lek och träning.  Du har möjligheten att ge honom ett värdefullt, innehållsrikt och stimulerande liv genom ett utvecklande arbete som assistent! 
  
Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande arbete med människor och barn med särskilda behov. Vår kund kan få epilepsianfall så det är ett stort plus om du har erfarenhet av detta i någon form. Du måste vara rökfri och ha god fysik då arbetet innebär många lyft under arbetspassen. Du ska vara barnkär, fantasifull, stresstålig och lugn, samt ha ett öppet, socialt och positivt sätt i ditt arbete. Personkemi med pojken och hans familj är viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.  

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
  
Tjänsten är på ca 75% med ett grundschema på fyra veckor, när pojken är ledig från skolan förekommer även assistans på dagtid, då förväntas man kunna jobba extra även dagtid. Nätterna är vaken natt.

Arbetstiderna är vardagar 15.40-22.00, nätter 22.00-09.00 samt helger 12.00-22.00 eller 09.00-22.00
  
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000:- /år, kontinuerligt utbildning.  
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta:[email protected] eller [email protected]  

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen,du beställer direkt via denna länk:
https://polisen.se/link/9153d91c55cd400890bee69ad11818be

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studievikarie som personlig assistent sökes för kvinna i Malmö

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker nu en personlig assistent för studievikariat samt inhopp, som kan möjliggöra vår kunds vardag!

Kunden är en kvinna i 60-års åldern med ALS.

Arbetspassen är förlagda 07.30-15.30 men du ska även kunna arbeta utöver detta vid behov. Kunden har assistans dygnet runt och du ska därför kunna arbeta alla dygnets timmar.

Det är önskvärt att du har körkort och bil då det underlättar att ta sig till och från arbetsplatsen. Du kan inte vara pälsdjurs allergiker då kunden har katt.

Du som har hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt en vilja och intresse att utvecklas i arbetet vill inte missa den här chansen.

Du jobbar strukturerat, sätter kundens behov i fokus och drivs av vetskapen att din insats gör skillnad.

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår att se till kundens behov samt vardagliga sysslor i hemmet.

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Du ser det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål. Vidare ska du arbeta aktivt, vara initiativtagande, lyhörd och ha tålamod. Det är också viktigt att du kan se människan i henne bakom sjukdomen och visa respekt. Stor vikt läggs vid personkemi!

Som vikarie kan du vid vissa tillfällen komma att kontaktas med kort varsel. Övriga egenskaper som eftertraktas: - Stark som person - Socialt kompetent - Ordningsam - Empatisk.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god tid beställa från polismyndigheten. Visa mindre

BRA PÅ LITE AV ALLT

Ansök    Jan 6    Eriksson, Mattias    Personlig assistent
Hej! Jag är en glad 46 årig man i rullstol som behöver hjälp i min vardag. Vill du känna att ditt arbete är betydelsefullt och att du gör skillnad så är det här arbetet för dig. Jag bor i Malmö och är bland annat intresserad av kultur, matlagning, samhällsfrågor och natur mm. Som personlig assistent hos mig har du även möjlighet att studera samtidigt som du arbetar. Du har tillgång till ett eget rum med skrivbord, dator och soffa mm när du för tillfället... Visa mer
Hej!
Jag är en glad 46 årig man i rullstol som behöver hjälp i min vardag.
Vill du känna att ditt arbete är betydelsefullt och att du gör skillnad så är det här arbetet för dig.
Jag bor i Malmö och är bland annat intresserad av kultur, matlagning, samhällsfrågor och natur mm.
Som personlig assistent hos mig har du även möjlighet att studera samtidigt som du arbetar. Du har tillgång till ett eget rum med skrivbord, dator och soffa mm när du för tillfället inte behövs.
Det krävs ingen tidigare erfarenhet av yrket. Det räcker med en bra inställning, sunt förnuft och en ansvarsfull personlighet.
Arbetsuppgifterna består av allt från vanliga hushållsuppgifter till en dag på stan.
Du kommer att hjälpa mig med att laga mat (är vegan), förflyttningar, träning, personlig hygien, städning och andra saker som behövs för en vanlig livsföring.
Det förekommer inga tunga lyft i arbetet. Vi har kollektivavtal och är rökfria.
Som timvikarie täcker du upp semesterledighet, luckor vid sjukdom och annan frånvaro vilket kan innebära inhopp med kort varsel.
Tjänsten innebär 12-timmars skift både på dag, natt och helg med chans till en större tjänst framöver.
Tycker du att det här låter intressant så skicka gärna ett mail till mig med ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv.
Vi ser gärna att du även lämnar referenser.
Välkommen att jobba hos mig som personlig assistent! Visa mindre

Personlig assistent som gillar Extrovert filmfantast sökes! 60%

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Om du dessutom gillar att fika,... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Om du dessutom gillar att fika, snacka om mode och smink är du kanske den Tilde söker. Är du dessutom hyfsat trevlig som person, drivande, skrattig och är fysiskt stark, så har du redan kammat hem flera pluspoäng. (Om du visar dig vara starkare än Tildes mamma får du enorma pluspoäng av Tilde).

Tilde, som är 16 år, bor på Limhamn och söker just nu efter ännu en person till sitt fantastiska team med supertrevliga tjejer. Du kommer vara extra muskler när hennes egna inte räcker till och hänga med på shopping på Emporia, resor, bio mm. Eftersom Tilde ser sig själv som en ”gamer” så är det meriterande om
 
du har hört talas om att onlinespel existerar och helst vet att Fortnite är ett sådant (något som härmed är löst).
Kan du dessutom sminka Tilde och sätta upp hennes hår bättre än hennes mamma (inte så svårt), så finns det goda förutsättningar för en anställning.

Vi söker någon som är intresserad av att arbeta på rullande schema 60% alternativt hoppa in på extra pass. Passen är förlagda dag, kväll och vaken natt, både vardagar och helger. 

Du behöver vara rökfri och älska djur, eftersom familjen utöver klassiska dammråttor, även har en dansksvensk gårdshund som uppskattar när även hon får vara med och leka. Vi tror att du som söker tjänsten är en tjej på ca 20-35 år som gillar att hitta på saker. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som personlig assistent, utan vi lär ut det du behöver kunna.


Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta [email protected]
 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Assistent sökes till 8 årig pojke

Vår Omtanke är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionshinder, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Just nu söker vi en personlig assistent till vår kund som är en pojke på snart 8 år. Tjän... Visa mer
Vår Omtanke är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionshinder, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans.
Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen.
Just nu söker vi en personlig assistent till vår kund som är en pojke på snart 8 år.
Tjänsten ligger på ca 80-85%. tjänsten är ett vikariat som kommer att vara som minst hela år 2022, med goda chanser till fortsatt arbete även efter detta.
Arbetsplatsen ligger på ca 20 minuters pendlingsavstånd från Malmö. Det går både tåg och buss.
Schemat ligger löpande och arbetstiderna ser ut som följer:
Mån 06.30-20.00
Tis Ledig
Ons Ledig
Tors Ledig
Fred 06.30-20.00
Lör 08.00-14.00
Sön 08.00-14.00


Mån Ledig
Tis 06.30-17.00
Ons 06.30-17.00
Tor 06.30-17.00
Fre Ledig
Lör Ledig
Sön Ledig
Sen börjar schemat om från första veckan igen.
Vi ser gärna att du är
· Klok som en uggla
· Modig som ett lejon
· Listig som en räv
· Flitig som en myra
· Pigg som en lärka
· Du får även gärna ha lite fjärilar i magen och myror i brallan ????
Erfarenhet av barn är ett +
Möjlighet att kunna hoppa in med kort varsel är ett +
Tidigare erfarenhet av personlig assistans är ett + men inget krav då vi lägger mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten.
Att behärska svenska flytande i både tal och skrift är ett krav.
Arbetsuppgifterna består av att assistera pojken kring vissa moment i hans vardag.
Man arbetar alltid tillsammans med en erfaren kollega då pojken har dubbelassistans dygnet om.
Man arbetar med honom i hans hem, men även i skolan samt vid diverse fritidsaktiviteter.
Det finns pälsdjur i hemmet så du bör inte ha någon allergi emot detta.
Det är viktigt att man behärskar svenska i både tal och skrift.
Då man arbetar med barn med funktionsnedsättning så är det ett krav att man uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Följ följande länk för att ansöka om rätt utdrag:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Beställ hem ett intyg redan idag då det ibland kan ta upp till 14 dagar innan det skickas. Detta intyg måste visas upp innan man kan börja arbeta.
Arbetet startar enligt överenskommelse. Vi har löpande rekrytering så tveka inte att skicka in din ansökan samt ditt personliga brev redan idag.
Det går bra att maila om man har generella frågor om tjänsten, men mer personlig information kan endast lämnas då man blir kallad till en arbetsintervju. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till två tvillingtjejer på 12 år

Vi söker både dig som vill arbeta extra vid behov samt dig som önskar gå på ett fast schema upp till 60%. Schemat är varierande och innebär jobb både under tidig morgon, kväll samt helger/lovdagar. Vem är jag? Vi bor i Malmö och är 12 år gamla systrar som bor hemma hos vår familj. Vi behöver hjälp med förflyttningar samt omvårdnad. Vi tycker om att vara ute och läsa böcker. Du får gärna vara lite busig för det uppskattar vi mycket. Det är bra om du har... Visa mer
Vi söker både dig som vill arbeta extra vid behov samt dig som önskar gå på ett fast schema upp till 60%.

Schemat är varierande och innebär jobb både under tidig morgon, kväll samt helger/lovdagar.

Vem är jag?

Vi bor i Malmö och är 12 år gamla systrar som bor hemma hos vår familj. Vi behöver hjälp med förflyttningar samt omvårdnad.

Vi tycker om att vara ute och läsa böcker. Du får gärna vara lite busig för det uppskattar vi mycket. Det är bra om du har barnasinnet kvar och är lite drivande och motiverande.

Vem är du?

Du som söker bör vara ansvarstagande och empatiskt och ska kunna arbeta pass som
Vardagar:
05:45-08:00
16:15-20:15
Helger:
06:30-13:00
13:00-20:15

Tiderna varierar men det är viktigt att kunna arbeta både morgon samt eftermiddagspass.

Du kommer att fungera som ett stöd för oss i vår vardag. Arbetet består av allt från hjälp med personlig hygien, påklädning till hjälp att utföra fritidsaktiviteter. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv.

Du är lyhörd för våra behov, ha en stor social förmåga samt ha nära till skratt. Du bör ha god fysik då det ibland förekommer en del fysiska arbetsmoment. Du kan svenska flytande både i tal och skrift.

Du bör vara rökfri . Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig.Tycker du att det låter intressant? Skriv några rader om dig själv och varför du tror att du skulle passa som min assistent, och skicka in det ihop med ditt cv via länken nedan. Rekrytering behöver ske omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Klippan, Jönköping, Västervik, Sundsvall och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se) Visa mindre

70 % tjänst till fantastisk flicka i Malmö söker en fräck kvinnlig personli

. Jag är en glad och sprudlande flicka på snart 9 år som bor tillsammans med min familj i Malmö. Jag tycker om att vara med där det händer grejer och hoppas att du som min assistent vill vara med och uppmuntra, heja på och se till att min vardag är trygg och stimulerande. Jag tycker om att vara utomhus, promenera, leka med min platta Vi ser gärna att assistenter är i bra fysik då en del lyft förekommer men man blir visad rätt lyftteknik. God Assistans... Visa mer
.

Jag är en glad och sprudlande flicka på snart 9 år som bor tillsammans med min familj i Malmö.
Jag tycker om att vara med där det händer grejer och hoppas att du som min assistent vill vara med och uppmuntra, heja på och se till att min vardag är trygg och stimulerande. Jag tycker om att vara utomhus, promenera, leka med min platta
Vi ser gärna att assistenter är i bra fysik då en del lyft förekommer men man blir visad rätt lyftteknik.
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se 


Flickan har en medfödd muskelsjukdom vilket gör att hon behöver hjälp av en trygg person vid min sida alltid, det är allt från att hjälpa mig bära saker, sätta på mig andningsmask och benskenor på natten samt sondmatas. På dagarna behöver jag någon som kan aktivera mig både inomhus och utomhus.
Mina intresse är sång, dans, gå på loppis och sånt som andra barn i min ålder gör.

Du som söker tjänsten som assistent hos mig ska vara snäll, pigg, trygg, positiv, flexibel och engagerad. Jag söker en kvinnlig assistent i åldern ca 20-50 år. Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare, det viktigaste är att du är engagerad och ambitiös i din yrkesroll.
Du som söker tjänsten ska vara Öppen, påhittig, ödmjuk, initiativtagande, lösningsorienterad, positiv inställning, skinn på näsan.
Egenskaper vi vill att du har är:
Tycker om barn, lyhörd, förutseende, pedagogisk, har tålamod, ärlig, rak i kommunikation, intresse av att utvecklas och lära sig mer samt prestigelös.
En fördel är om du har körkort, ett krav är att du är rökfri! Samt är vaccinerad mot covid.
Schemat är ett tvåveckors rullande grundschema med följande tider:
Vecka 1: tisdag, onsdag torsdag, fredag 14.30-19.30 samt lördag 11.00-17.00
Vecka 2: tisdag, onsdag torsdag, fredag 14.30-19.30 samt söndag 11.00-17.00
 
Vilket är en 70% tjänst

Vi har kollektivavtal med Sobona/KFS.
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
  
Tänk på att beställa ditt registerutdrag redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget. Visa mindre

Personlig Assistent deltid/vikarie Laholm

Ansök    Jan 5    A-Bas Malmö HB    Personlig assistent
Vi söker en personlig assistent till en 39-åring CP skadad man som har även epilepsi. Han bor på landet strax utanför Laholm och vill gärna ha manliga assistenter då han behöver hjälp med grundläggande behov och vid aktiviteter. Vi ser gärna sökanden över 22 år och det är en förutsättning att du är snus och rökfri, är frisk, inte allergisk mot djur, du har bra kondition och bra fysik, kan cykla och simma (hästvanna är ett plus). Han tycker mycket om djur... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till en 39-åring CP skadad man som har även epilepsi. Han bor på landet strax utanför Laholm och vill gärna ha manliga assistenter då han behöver hjälp med grundläggande behov och vid aktiviteter.


Vi ser gärna sökanden över 22 år och det är en förutsättning att du är snus och rökfri, är frisk, inte allergisk mot djur, du har bra kondition och bra fysik, kan cykla och simma (hästvanna är ett plus). Han tycker mycket om djur, att vara ute och röra på sig.
Passar du i bilden med det vi söker men saknar erfarenhet av arbete som personlig assistent? Se inte detta som hinder, sund förnuft räcker för att börja med och vi lär dig du skall göra.


Du har körkort B och tillgång till bil då brukaren bor på landet.
Brukaren söker en assistent som tycker om att resa utomlands.
Till och från aktiviteter kör du brukarens bil.


Svenska i tal och skrift.


Utdrag ifrån ur belastningsregistret.


Körkort
? B
Arbetslivserfarenhet
? Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Om anställningsvillkor
Dag-, natt- samt helgtider förekommer


Svar till : [email protected] , märk ansökan med EB Visa mindre

Är Du den jag söker som min personliga assistent?

Ansök    Jan 4    Förenade Care AB    Personlig assistent
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Syftet med personlig assistans är att den som har omfattande funktionsnedsättning ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt, med hjälp av personliga assistenter som är med delar av dagen eller hela dygnet. ARBETSUPPGIFTER Jag som är i behov av assist... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen?
Då kanske du är den vi söker!

Syftet med personlig assistans är att den som har omfattande funktionsnedsättning ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt,
med hjälp av personliga assistenter som är med delar av dagen eller hela dygnet.

ARBETSUPPGIFTER
Jag som är i behov av assistans är en kvinna på 62 år som fått en stroke. Jag sitter i rullstol och har en halvsidig förlamning och behöver stöttning med diverse saker i vardagen såsom förflyttningar, påklädning, personlig hygien och fritidsintresse. Mina intressen är bland annat shopping, matlagning, träning med mera.

Jag bor med min familj i Höllviken.

Jag söker en assistent som kan vara mina armar och ben när min kraft tar slut, och de egenskaper jag söker hos dig är:
Att du är lugn och har tålamod, speciellt i stressiga situationer eller när jag blir stressad
Att du är tolerant och lyhörd
Har integritet och respekterar mig genom att förhålla dig professionellt till det som är privat/personligt
Sätter mina behov först genom att vara mitt stöd i att ha överblick på min vardag
Har körkort

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov,
är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

KRAV
Du måste behärska svenska i tal och skrift.
Körkort är ett krav.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
2 st tjänst på ca 80 %.
Arbetstiderna kan variera mellan dag-, kväll och helgtjänstgöring.

LÖN
Avtalsenlig lön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Verksamhetschef Karolina Lindqvist
Telefon: 0739- 015 518
E-post: [email protected] Visa mindre

Personlig Assistent i Malmö

Vi på Omtanken i Skåne AB erbjuder personlig assistans med personlig service och personligt engagemang. För oss är det självklart att brukarens behov alltid sätts i första rummet. Vi utför personlig assistans med respekt för människovärde och personlig integritet. Hos oss möter du det lilla assistansbolaget med mycket hjärta, tillgänglighet och närhet. Vår värdegrund är: Våra brukare och medarbetare ska känna sig sedda och bekräftade för dem de är. Detta... Visa mer
Vi på Omtanken i Skåne AB erbjuder personlig assistans med personlig service och personligt engagemang.
För oss är det självklart att brukarens behov alltid sätts i första rummet.
Vi utför personlig assistans med respekt för människovärde och personlig integritet. Hos oss möter du det lilla assistansbolaget med mycket hjärta, tillgänglighet och närhet.

Vår värdegrund är:
Våra brukare och medarbetare ska känna sig sedda och bekräftade för dem de är. Detta ger en hög kvalitet, trygghet och skapar kontinuitet.

Vi söker en kollega till ett uppdrag i Malmö. En kvinna i 50 års åldern söker en personlig assistent som kan hjälpa henne med alla vardagliga sysslor i hemmet.

Arbetstiderna är förlagda 09:00-21:00 måndag till söndag, Det är ett rullande schema på fyra veckor med arbete varannan helg.

Den assistansberättigade har önskemål om kvinnliga sökande och krav på att den som söker har körkort och är rökfri. Du som sökande får gärna vara i hennes ålder, tycka om inredning och aktivitet utanför hemmet. Du ska även känna att det inte behöver hända något hela tiden.

Tjänsten är tillsvidare på 28 tim/vecka.

Katt finns i hemmet.

Vi svarar inte på några frågor per telefon om uppdraget på grund utav sekretess. Visa mindre

Assistent med hästvana sökes till kille utanför Lund, 50–75 %.

Ansök    Jan 4    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Till mina hästar och till mig behöver jag en assistent på deltid. Kan Du hjälpa mig med träning av mina hästar (ett sto och hennes tvååriga föl) samt mocka, ta hand om utrustning och annat som hör till, då tycker jag att du ska höra av dig! Jag ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Till mina hästar och till mig behöver jag en assistent på deltid. Kan Du hjälpa mig med träning av mina hästar (ett sto och hennes tvååriga föl) samt mocka, ta hand om utrustning och annat som hör till, då tycker jag att du ska höra av dig!

Jag är en ung man som har autism och min ork räcker inte till allt. Jag bor med min mor och mina hästar på en gård på Sandby mosse. Helst ska du kunna arbeta minst två dagar per vecka och lite mer på sommaren. vi kan diskutera hur du kan förlägga din arbetstid. Jag vill gärna att Du börjar så snart som möjligt.
Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och Visa mindre

Personlig assistent varje söndag till kille i Malmö

Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent. SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal. SMILs nyckelord är självständighe... Visa mer
Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.
SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal.
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år. Vi anordnar regelbundet olika utbildningar som du som personlig assistent har god nytta av i ditt arbete som personlig assistent. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Vem är du: Du ska kunna arbeta varje söndag kl 07.30-19.30. Du är ordningsam, lyhörd och flexibel. Du är ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från yrket. Det är mycket bra om du kan hantera en lift och är villig att lära dig hur jag kommunicerar. Du skall vara öppen för olika sociala sammanhang och du ska kunna anpassa dig till det och möjliggöra min delaktighet, vilket ibland innebär att vara mycket aktiv och social. Du måste vara rökfri och ha god fysik. Personkemi och ett intresse för jobbet är viktigt! Du måste kunna god svenska. Hos oss får du komma in i jobbet i lugn takt för det är viktigt att du och jag känner oss trygga med varandra. Du får bredvid gång och handledning i den utsträckning som krävs för att både du och jag ska känna oss trygga.
Vem är jag: Jag är en kille på 33 år, bosatt i Malmö nära havet. Jag bor tillsammans med min familj där min mamma är arbetsledare och ofta finns tillgänglig ifall du behöver handledning. Jag är rullstolsburen, har en grav CP-skada och epilepsi. Att arbeta som min personliga assistent innebär att du är med mig i mitt liv med allt vad det kan innebära. Jag är ibland ute på aktiviteter på helgerna, tycker om att promenera vid havet. Jag är på Daglig verksamhet i veckan. Jag behöver hjälp med allt inom personlig hygien, sondmatning och lite skötsel av mitt hem. Jag vill alltid vara proper.
Låter detta intressant så skicka gärna in en ansökan med ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och berättar varför just du skulle passa som min personliga assistent, så tar min arbetsledare kontakt med dig för en träff om du har de kvaliteter jag eftersöker. Bifoga även CV med referenser.
Välkommen med din ansökan!
Tillträde med introduktion snarast .
Skicka till Ref nr 9057


Vi tillämpar månadslön eller timlön Visa mindre

Assistent till ung kille i Tygelsjö

Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent. SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal. SMILs nyckelord är självständighe... Visa mer
Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.
SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal.
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år. Vi anordnar regelbundet olika utbildningar som du som personlig assistent har god nytta av i ditt arbete som personlig assistent. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från socialstyrelsen att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Vem är du: Du ska kunna hoppa in och arbeta som timanställd vid behov from januari och till juni och lärs då upp under våren för att i sommar kunna vikariera för vår ordinarie personal när de har semester under sommarmånaderna.
Du är ordningsam, lyhörd och flexibel. Du är ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från yrket. Det är bra om du kan hantera en lift och är villig att lära dig hur jag kommunicerar med widgetbilder och gester. Du skall vara öppen för olika sociala sammanhang eftersom jag är en aktiv kille och du ska kunna anpassa dig till det och möjliggöra min delaktighet, vilket ibland innebär att vara mycket aktiv och social och i andra fall kunna backa och hålla dig i "bakgrunden". Du måste vara rökfri och ha god fysik. Har du körkort på manuell växel låda, är det ett plus. Personkemi och ett intresse för jobbet är viktigt! Du måste kunna god svenska. Hos oss får du komma in i jobbet i lugn takt för det är viktigt att du och jag känner oss trygga med varandra. Du får bredvidgång och handledning i den utsträckning som krävs för att vi ska kunna uppleva det.
Vem är jag: Jag är en kille på 28 år, bosatt i Tygelsjö i egen lägenhet. Jag är rullstolsburen, har en grav CP-skada och epilepsi. Att arbeta som min personliga assistent innebär att du är med mig i mitt liv med allt vad det kan innebära. Jag är ute på aktiviteter på kvällarna och helgerna och på Daglig verksamhet vissa dagar i veckan. Jag behöver hjälp med allt inom personlig hygien, sondmatning och skötsel av mitt hem.
Låter detta intressant så skicka gärna in en ansökan med ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och berättar varför just du skulle passa som min personliga assistent, så tar min arbetsledare kontakt med dig för en träff om du har de kvaliteter jag eftersöker. Bifoga även CV med referenser.
Välkommen med din ansökan!
Tillträde med introduktion snarast.
Skicka till Ref nr 9032
#jobbjustnu
Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter! https://www.smilmalmo.se/gdpr/ Visa mindre

Personlig assistent, 50 år eller äldre, sökes. Malmö

Ansök    Dec 30    Kooperativet Vilja    Personlig assistent
Kooperativet Vilja söker dig som är 50 år eller äldre, och som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna som har en förvärvad hjärnskada, apraxi och afasi. Kvinnan är i 70-års åldern, bor i Malmö och behöver hjälp med det mesta i sin vardag såsom omvårdnad och kommunikation, där det sociala samspelet är komplext. Hon tycker bland annat om musik, sång, inredning och promenader. - Du som söker bör ha erfarenhet, samt ett stort intresse av att arbeta... Visa mer
Kooperativet Vilja söker dig som är 50 år eller äldre, och som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna som har en förvärvad hjärnskada, apraxi och afasi. Kvinnan är i 70-års åldern, bor i Malmö och behöver hjälp med det mesta i sin vardag såsom omvårdnad och kommunikation, där det sociala samspelet är komplext. Hon tycker bland annat om musik, sång, inredning och promenader.
- Du som söker bör ha erfarenhet, samt ett stort intresse av att arbeta med människor.
- Du bör vara följsam, ha tålamod och vara lyhörd, där förmågan att tänka abstrakt är en tillgång.
- Du bör känna till vad lågaffektivt bemötande innebär.
- Det är viktigt att du är tydlig och trygg i dig själv och pratar samt skriver svenska obehindrat.
Vi söker dig med varierande livserfarenhet och vi ser gärna att du har starka intressen vid sidan om arbetet som personlig assistent. Det är en merit om du har vårdutbildning eller erfarenhet från vården, alternativt som personlig assistent gärna där brukaren har haft förvärvad hjärnskada. Du ska vara icke-rökare och får inte ha pälsdjursallergi då hund finns i hemmet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en behovsanställning med chans till fasta pass. Du ska kunna arbeta både dagpass, kvällspass och vaken natt. Bredvidgång påbörjas snarast.
Ange referensnummer 52 i din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till ung kvinna i Malmö

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande. Läs mer om oss på www.albatross-pa.se Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och n... Visa mer
Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande.
Läs mer om oss på www.albatross-pa.se
Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvar och respekt. Att vara personlig assistent är ett stimulerande och utmanande arbete där din förmåga att arbeta utifrån vår brukares önskemål är helt avgörande.
Vår brukare söker en kvinnlig assistent och vi ser gärna att du som söker är över 25 år. Det är en fördel om du är bekväm med dataanvändning eftersom data är ett viktigt kommunikations- och arbetsredskap. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande.
Vår brukare är en glad, pigg och social kvinna i 25-års åldern som behöver hjälp med allt som rör hennes vardagliga liv. Hennes intressen är många och fulla av energi och aktivitet. Hon uppskattar att gå på dans, lyssna på musik, konserter och att vara ute mycket. Som hennes assistent följer du med henne på olika aktiviteter och hjälper till på hennes dagliga verksamhet. Ibland åker hon på semester vilket kan innebära att du följer med henne tillsammans med en annan assistent.
Vår brukare har mycket litet verbalt tal men kommunicerar väl via kroppsspråk, ögonkontakt och bilder.
Vi söker en ny assistent som kommer arbeta på ett fyra veckors rullande schema. Dagtid, natt, kväll och viss helg.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent Lomma

Jag är en levnadsglad tjej som nyligen fyllt 50år. . Min motorneuronsjukdom är en form av ALS vilket gör att jag behöver hjälp med det mesta i mitt vardagliga liv. Jag tycker om att hitta på saker likväl som att ta det lugnt. Jag är väldigt social och hoppas att du som söker jobbet är positiv, glad tjej som är villig att lära dig samt ha lätt för att komma överens då vissa arbetspass kräver dubbelassistans. Meriterande är om du har erfarenhet inom yrket do... Visa mer
Jag är en levnadsglad tjej som nyligen fyllt 50år. . Min motorneuronsjukdom är en form av ALS vilket gör att jag behöver hjälp med det mesta i mitt vardagliga liv. Jag tycker om att hitta på saker likväl som att ta det lugnt. Jag är väldigt social och hoppas att du som söker jobbet är positiv, glad tjej som är villig att lära dig samt ha lätt för att komma överens då vissa arbetspass kräver dubbelassistans. Meriterande är om du har erfarenhet inom yrket dock spelar personlighet och kemi stor roll. Visa mindre

Personlig assistent och biträdande arbetsledare till ung tjej i Svedala

Personlig assistent och biträdande arbetsledare 80% En av SMILs medlemmar önskar rekrytera en personlig assistent och biträdande arbetsledare i gruppen för en tjänst om 80% med utgångspunkt från Svedala. Arbetet som personlig assistent i denna tjänst innebär att assistera en 30-årig kvinna i hennes liv där det ingår träning, matlagning, vara ute i naturen, ta hand om hemmet och katten samt bistå i olika situationer utanför hemmet. Arbetspassen är förlagda... Visa mer
Personlig assistent och biträdande arbetsledare 80%
En av SMILs medlemmar önskar rekrytera en personlig assistent och biträdande arbetsledare i gruppen för en tjänst om 80% med utgångspunkt från Svedala.
Arbetet som personlig assistent i denna tjänst innebär att assistera en 30-årig kvinna i hennes liv där det ingår träning, matlagning, vara ute i naturen, ta hand om hemmet och katten samt bistå i olika situationer utanför hemmet.
Arbetspassen är förlagda runt dygnets alla timmar och ligger på vardagar och helger. Passen är företrädesvis mellan 7:00-15:00, 15:00-22:30 eller 22:30-7:00 på vardagarna och med ett par längre dag pass /nattpass på helgerna.
Dina egenskaper bör innehålla god fysik, bra organisationsförmåga, lyhördhet, ett glatt och öppet sinne samt tidigare erfarenhet som personlig assistent. Du behöver ha körkort eftersom man ibland kör i tjänsten. Du röker inte.
Då tjänsten även är tänkt att inkludera ett biträdande arbetsledarskap är det meriterande med kunskaper kring schemaläggning (gärna i Aiai), arbetstidsregler och att få med sig (leda) andra med kunskap om att det är den assistansberättigade som är i centrum för hens mål med sin personliga assistans. Ett mål för den biträdande arbetsledaren är att bidra till att skapa kontinuitet och trygghet för såväl assistansanvändare som för de personliga assistenterna i gruppen. Vi på SMILs kontor finns också med i den processen.
I arbetsuppgifterna som biträdande arbetsledare ingår bland annat att bistå assistansanvändaren i delar av rekryteringsprocessen och introduktion av nya personliga assistenter, ringa in vikarier vid behov, planera och genomföra arbetsplatsträffar samt hantera enklare personalfrågor
Under den kommande 12-månadersperioden kommer personliga assistenter, arbetsledare och assistansanvändare att erbjudas den digitala utbildningen Synka och det är efter den modellen som SMIL arbetar. Om du vill veta lite mer om det kan du gå in på https://synka.org/
Den som blir anställd kommer att vara anställd av Kooperativet SMIL. Vi är en ideell förening som startade redan 1990 som ett projekt för hur personlig assistans kan anordnas. Vi har lång och gedigen erfarenhet och är en icke vinstdrivande assistansverksamhet. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare och vår verksamhet har kollektivavtal via Fremia (tidigare KFO).
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Vi har kollektivavtal och vi har även friskvård för personalen.
Du kommer att få handledning i din roll som personlig assistent så du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter.
Stämmer detta in på dig, så skriv en ansökan och berätta om dig själv, intressen, bakgrund och varför du vill jobba med detta.
Varmt välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen tillämpar vi ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga CV och Referenser.
Ref nr: 9061
Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 32-årig kvinna i Malmö. Behovsanställning

Ansök    Dec 28    Kooperativet Vilja    Personlig assistent
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som behovsanställd personlig assistent till en 32- årig kvinna med Retts Syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande. Brukaren har assistans dygnet runt, med vaken natt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt ... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som behovsanställd personlig assistent till en 32- årig kvinna med Retts Syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.
Brukaren har assistans dygnet runt, med vaken natt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent till kvinnan kan dina arbetsuppgifter vara allt från hushållssysslor och personlig omvårdnad till att följa med till daglig verksamhet och diverse aktiviteter utanför hemmet.
Som person är du empatisk, lyhörd och ansvarsfull. Du har ett glädjefyllt humör, kan ta initiativ samt bjuda på dig själv. Du är icke rökare och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Dokumentation ingår i arbetet.
Brukaren har intresse av kommunikation och kommunicerar med bilder och ögonpekning. Du har en vilja att lära dig mer om alternativa sätt att kommunicera och har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans och/eller pedagogiskt arbete.
För att ansöka till tjänsten maila ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer "36" i din ansökan. Visa mindre

70 % tjänst till fantastisk flicka i Malmö söker en fräck kvinnlig personli

. Jag är en glad och sprudlande flicka på snart 9 år som bor tillsammans med min familj i Malmö. Jag tycker om att vara med där det händer grejer och hoppas att du som min assistent vill vara med och uppmuntra, heja på och se till att min vardag är trygg och stimulerande. Jag tycker om att vara utomhus, promenera, leka med min platta Vi ser gärna att assistenter är i bra fysik då en del lyft förekommer men man blir visad rätt lyftteknik. God Assistans... Visa mer
.

Jag är en glad och sprudlande flicka på snart 9 år som bor tillsammans med min familj i Malmö.
Jag tycker om att vara med där det händer grejer och hoppas att du som min assistent vill vara med och uppmuntra, heja på och se till att min vardag är trygg och stimulerande. Jag tycker om att vara utomhus, promenera, leka med min platta
Vi ser gärna att assistenter är i bra fysik då en del lyft förekommer men man blir visad rätt lyftteknik.
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se 


Flickan har en medfödd muskelsjukdom vilket gör att hon behöver hjälp av en trygg person vid min sida alltid, det är allt från att hjälpa mig bära saker, sätta på mig andningsmask och benskenor på natten samt sondmatas. På dagarna behöver jag någon som kan aktivera mig både inomhus och utomhus.
Mina intresse är sång, dans, gå på loppis och sånt som andra barn i min ålder gör.

Du som söker tjänsten som assistent hos mig ska vara snäll, pigg, trygg, positiv, flexibel och engagerad. Jag söker en kvinnlig assistent i åldern ca 20-50 år. Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare, det viktigaste är att du är engagerad och ambitiös i din yrkesroll.
Du som söker tjänsten ska vara Öppen, påhittig, ödmjuk, initiativtagande, lösningsorienterad, positiv inställning, skinn på näsan.
Egenskaper vi vill att du har är:
Tycker om barn, lyhörd, förutseende, pedagogisk, har tålamod, ärlig, rak i kommunikation, intresse av att utvecklas och lära sig mer samt prestigelös.
En fördel är om du har körkort, ett krav är att du är rökfri! Samt är vaccinerad mot covid.
Schemat är ett tvåveckors rullande grundschema med följande tider:
Vecka 1: tisdag, onsdag torsdag, fredag 14.30-19.30 samt lördag 11.00-17.00
Vecka 2: tisdag, onsdag torsdag, fredag 14.30-19.30 samt söndag 11.00-17.00
 
Vilket är en 70% tjänst

Vi har kollektivavtal med Sobona/KFS.
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
  
Tänk på att beställa ditt registerutdrag redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget. Visa mindre

Personlig assistent med autismkunskap till ung man med eget boende

Ansök    Dec 28    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Har du erfarenhet av och kunskap kring autism? Vi söker personliga assistenter till en 20-årig kille med autism, utvecklingstörning samt EP. Kunden bor i eget boende i Malmö. Vi söker nu ett par personer som vill jobba hos oss, vi jobbar dubbelbemannade dygnspass. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba alla veckans dagar. Passen ligger från 08:00-08:00 med 3,5 timmars väntetid på natten. Vi kräver att du som söker: • Har autismspecifik kunskap. • ... Visa mer
Har du erfarenhet av och kunskap kring autism? Vi söker personliga assistenter till en 20-årig kille med autism, utvecklingstörning samt EP. Kunden bor i eget boende i Malmö. Vi söker nu ett par personer som vill jobba hos oss, vi jobbar dubbelbemannade dygnspass. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba alla veckans dagar. Passen ligger från 08:00-08:00 med 3,5 timmars väntetid på natten.


Vi kräver att du som söker:


• Har autismspecifik kunskap.
• Tidigare har jobbat med personer med utmanande beteende.
• Har arbetat med teckenstöd.
• Är lugn, stabil och trygg i dig själv.
• Är uppmärksam, tydlig och följsam i ditt arbetssätt.
• Är engagerad, ansvarsfull, tålmodig och har stor uthållighet.
• Har stor förmåga att kontrollera och hantera dina egna känslor.
• Har ett professionellt och lågaffektivt arbetssätt
• Som söker ett meningsfullt arbete där din arbetsuppgift är att möjliggöra att assistansanvändaren får leva ett liv som andra.

Dina arbetsuppgifter är att assistera och finna det pedagogiska i alla vardagliga situationer samt att planera och genomföra olika, för assistansanvändaren, roliga och utvecklande aktiviteter. 

Din bakgrund behöver inte nödvändigtvis vara som personlig assistent utan kanske har du arbetat med personer inom autismspektrumet i någon annan typ av verksamhet. Du har ett lågaffektivt bemötande och ett förhållningssätt som bygger på respekt, empati och en strävan efter egen ökad förståelse. Du är väl förtrogen med tydliggörande pedagogik och har god insikt i den humanistiska människosyn som LSS bygger på. Du har B-körkort för manuell växellåda.

Vi har behov av en eller två personer till, är du en av dom?

Rekrytering och intervjuer sker fortlöpande så varmt välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med referensnummer 127. 

 Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Vi söker en personlig assistent till en tonårstjej i Malmö, 20-40%.

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu   Jag bor i Malmö tillsamman... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu  

Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter och autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig! Utifrån ditt önskemål om tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda 20-40%. Arbetstiderna kommer vara 16.00-19.00, 2-4 dagar i veckan. Ibland kan det bli några lördagar också.

Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor, du är lyhörd, ansvarsfull och positiv. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK. 
Det är krav att du är icke- rökare, att du behärskar svenska obehindrat och att du har körkort (behörighet B).Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag på upp till 4000:- per år.  Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Tillträde omgående. 
Vid frågor om tjänsten kontakta: [email protected] 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Limhamn, timvikariat.

Ansök    Dec 20    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent för en timanställning till vår kund boende i Limhamn. Arbetstiderna är förlagda vardagar 08:00-16:00 respektive 16:00-24:00, nattpass kan även förekomma. Vår kund är en kvinna i 70 års åldern som lever med sjuk... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Vi söker nu en personlig assistent för en timanställning till vår kund boende i Limhamn. Arbetstiderna är förlagda vardagar 08:00-16:00 respektive 16:00-24:00, nattpass kan även förekomma.
Vår kund är en kvinna i 70 års åldern som lever med sjukdomen MS.
Kunden behöver hjälp och stöttning med allt som kan uppkomma i den dagliga livsföringen så som förflyttningar, personlighygien och vardagsbestyr. Vår kund har ett stort intresse för shopping och promenader.
Vi söker dig som är lyhörd, flexibel och ansvarstagande.Vi ser även gärna att du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du är rökfri, innehar körkort och talar svenska obehindrat. Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande. I hemmet finns även en katt.
Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till tjänst på Ca 65% till glad tjej i Malmö

Beskrivning av tjänsten som Personlig assistent Vår kund i Malmö söker nu en personlig assistent som kan måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Framförallt innebär arbetat att följa med kunden till Furuboda folkhögskola i Yngsjö. Varannan vecka sker en arbetsdag i hemmet. I genomsnitt kommer du arbeta tre dagar per vecka. Tjänsten kommer innebära en tjänstgöringsgrad på ca 65%. Kunden är en tjej i 20-års åldern som bor tillsammans med sin mamma. Du so... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som Personlig assistent
Vår kund i Malmö söker nu en personlig assistent som kan måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Framförallt innebär arbetat att följa med kunden till Furuboda folkhögskola i Yngsjö. Varannan vecka sker en arbetsdag i hemmet. I genomsnitt kommer du arbeta tre dagar per vecka. Tjänsten kommer innebära en tjänstgöringsgrad på ca 65%.

Kunden är en tjej i 20-års åldern som bor tillsammans med sin mamma. Du som söker bör ha ett oerhört stort hjärta samt vara pigg, positiv och sprida bra energi omkring dig. Önskvärt är att du är intresserad av matematik, språk och dylikt då man stöttar kunden i sina studier och läxor. Meriterande är om du har en pedagogisk bakgrund eller är utbildad undersköterska och har någon erfarenhet av assistans eller annat vårdyrke sedan tidigare. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, varpå det viktigaste är att personkemin stämmer.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Tidsbegränsad anställning så länge uppdraget varar.
- Omfattning: Deltid.
- Arbetstid: Måndag, Tisdag & Onsdag : 06:45 - 16:45 I Fredagar 06:30 - 13:30. Arbetstiderna kan komma att förändras.
- Tillträde: Enligt överenskommelse dock tidigast 2022-01-17.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-01-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Adam Nodelijk, Verksamhetschef

010-130 31 89

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till pratsam kvinna i Malmö

Personlig assistent till en pratsam kvinna i Malmö Jag är en kvinna i medelåldern som bor i Västra Hamnen. Jag behöver hjälp med allt i min vardag och du fungerar som mina armar och ben. T.ex. med; hygien, mat, kläder, träning, på jobbet, köra elrullstolen på promenad, när jag träffar vänner, plantera på balkongen, reser eller bara äter en middag på den lokala restaurangen. Jag har just nu snöat in på att virka grytlappar så det gör jag så fort det finns t... Visa mer
Personlig assistent till en pratsam kvinna i Malmö
Jag är en kvinna i medelåldern som bor i Västra Hamnen. Jag behöver hjälp med allt i min vardag och du fungerar som mina armar och ben. T.ex. med; hygien, mat, kläder, träning, på jobbet, köra elrullstolen på promenad, när jag träffar vänner, plantera på balkongen, reser eller bara äter en middag på den lokala restaurangen.
Jag har just nu snöat in på att virka grytlappar så det gör jag så fort det finns tid över, gärna med en bok i öronen.
Jag vill att du är positiv, social och tålmodig. Hos mig händer alltid något annorlunda varje dag och det är du som ger mig möjlighet till att det händer.
Det är bra om du har vana vid att jobba som personlig assistent men personkemin är det viktigaste.
För arbetet krävs god fysik, ingen allergi, då vi har katt samt vara rökfri.
Jag vill att du är vaccinerad mot covid 19.
Du måste kunna jobba alla tider, d.v.s. nån journatt som är 7 timmar, kväll, helg och dag. Gärna att du även kan hoppa in vid behov och vid sjukdom. Du börjar med en provperiod på en månad som övergår till en Förvisstidsanställning så länge uppdraget varar.
Arbetstiderna är enligt rullande fyra veckors schema.
Jag har flera tjänster på gång:
Deltid 70 %
Deltid 30-40 %
Något enstaka fast pass
Timvikarie
Hos oss får du komma in i jobbet i den takt som behövs, och får handledning och utbildning löpande för att vi båda ska känna oss trygga.
Låter det intressant så skicka in ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför just du skulle passa som min personliga assistent.
Bifoga även CV med referenser.
Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.
Välkommen med din ansökan!
SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal. Vi har friskvård för de anställda.
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år. Vi anordnar regelbundet olika utbildningar som du som personlig assistent har god nytta av i ditt arbete som personlig assistent. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Ansökan skickar du till [email protected] Visa mindre

Personlig assistent till 13-årig pojke utanför Malmö 75-100 % sökes

Vi söker nu en engagerad och duktig assistent till en tonåringskille boendes i Staffanstorp. Du kommer bli en del av en välkomnande och trevlig personalgrupp som har lätt till skratt! Pojken har en utvecklingsstörning, CP och epilepsi. Han är rullstolsburen och i behov av hjälp dygnet runt. Han tycker om promenader, djur och natur, film och musik. Arbetet är omväxlande och innebär allt från hygien och omvårdnad, förflyttningar, pedagogisk och motorisk trän... Visa mer
Vi söker nu en engagerad och duktig assistent till en tonåringskille boendes i Staffanstorp. Du kommer bli en del av en välkomnande och trevlig personalgrupp som har lätt till skratt!
Pojken har en utvecklingsstörning, CP och epilepsi. Han är rullstolsburen och i behov av hjälp dygnet runt. Han tycker om promenader, djur och natur, film och musik.
Arbetet är omväxlande och innebär allt från hygien och omvårdnad, förflyttningar, pedagogisk och motorisk träning, medicinering, matning, lek och bus, kommunikation och att vara länken i möte med andra. Arbetet innebär lyft så du behöver vara i bra fysisk form.
På bra dagar vill pojken vara aktiv, och då är det ditt jobb att se till att han får ut så mycket som möjligt av sin dag. På sämre dagar krävs att du är en trygg och omhändertagande person.
Pojken önskar att hans nya assistent är en bra kompis. Humor är också en uppskattad egenskap! Du är självklart rökfri.
Arbetspassen är förlagd till dagtid med dubbelassistans, kväll samt aktiv nattjänstgöring.
Om företaget
Vi har tillstånd från Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) och har kollektivavtal med KFO.
För oss är det viktigt att vi trivs och kan lita på dig som arbetar hos oss, och det är lika viktigt att det är ömsesidigt.
Intervjuer till tjänsterna sker löpande, så varmt välkommen att söka redan nu!
Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Det är viktigt att du beställer registerutdraget redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget. Blanketten finns här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem
Mejla din ansökan och CV till [email protected] Visa mindre

Semester och timvikarie sökes till kvinna i Höör!

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker nu semestervikarie samt timvikarie.

Kunden är en kvinna i 50 års-åldern med Cerebral Pares. Vilket medför ett behov av hjälp med mycket i den dagliga livsföringen. I dina arbetsuppgifter ingår allt från hemmets alla vardagssysslor och att följa med på aktiviteter till hjälp med på- och avklädning samt hygien. Det är även viktigt att du som person har en sund relation till mat för att kunna aktivera och motivera brukaren till att äta. Detta då hon i grunden har en ätstörning.

Då kunden bor i Höör tillsammans med sin hund är det ett krav att du tål pälsdjur. Du bör ha körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

Om dig
Vi söker dig som aktivt arbetar för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Vidare så ser du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål. Att ha arbetat med assistans tidigare är meriterande. Dock inget krav då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då det är personkemin mellan kunden och assistenterna som är grunden för en bra assistans.

Som person ser vi att du är lyhörd, socialt kompetent, ordningsam och empatisk. Du jobbar strukturerat, sätter kundens behov i fokus och drivs av vetskapen att din insats gör skillnad.

Du som har hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt en vilja och intresse att utvecklas i arbetet vill inte missa den här chansen.

Du som söker behöver vara färdigvaccinerad mot Covid-19, vi kommer att begära ett vaccinationsintyg vid anställning.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god till beställa från polismyndigheten. Visa mindre

Personlig assistent till man i Kristianstad

Ansök    Dec 16    Animo Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker nu efter personlig assistent till en man boende centralt i Kristianstad. Kunden ser gärna kvinnliga sökande och att du kan arbeta varierande tider och vara flexibel till viss del. Du får gärna ha viss erfarenhet av personlig assistans eller vård sedan tidigare men det är inget krav. Du kommer att ingå i ett team av glada och sociala assistenter där samarbete och engagemang står högt på dagordningen. Noggrannhet och förmågan att vara lyhörd är andr... Visa mer
Vi söker nu efter personlig assistent till en man boende centralt i Kristianstad. Kunden ser gärna kvinnliga sökande och att du kan arbeta varierande tider och vara flexibel till viss del.
Du får gärna ha viss erfarenhet av personlig assistans eller vård sedan tidigare men det är inget krav. Du kommer att ingå i ett team av glada och sociala assistenter där samarbete och engagemang står högt på dagordningen.
Noggrannhet och förmågan att vara lyhörd är andra egenskaper som är nödvändiga samt möjlighet att arbeta enligt rullande schema dag, kväll och natt.
Du ska fungera som kundens förlängda arm och assistera honom i det dagliga livet med t.ex. måltider, hygien och aktiviteter. Inget körkort krävs. Visa mindre

Pigg och glad 9-årig flicka i Limhamn söker assistent!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu  Jag är en glad och sprudla... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu 


Jag är en glad och sprudlande flicka på 9 år som bor tillsammans med min familj i Limhamn.
Jag tycker om att vara med där det händer grejer och hoppas att du som min assistent vill vara med och uppmuntra, heja på och se till att min vardag är trygg och stimulerande. Jag tycker om att vara utomhus, promenera, leka med andra barn och att bada, och som min assistent följer du med mig till badhuset en eftermiddag i veckan därför är det är viktigt att du är simkunnig.
Jag har en ovanlig diagnos som heter Sturge Weber syndrom och celebral pares. Detta medför att jag behöver hjälp med de flesta dagliga moment så som hjälp vid bad/dusch, personlig omvårdnad, stöttning vid måltider samt vid aktiviteter i och utanför mitt hem. Jag går med rullator eller genom att armkroka dig. Jag förstår dig men har själv inget verbalt tal. Dock har jag en stark vilja och visar tydligt vad jag vill med kroppsspråk, tecken och mimik. Kan du tecken som stöd är det ett stort plus, men du ska åtminstone vara öppen för att lära dig.

Du som söker tjänsten som assistent hos mig ska vara snäll, pigg, trygg, positiv, flexibel och engagerad. Jag söker en kvinnlig assistent i åldern ca 20-30 år. Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare, det viktigaste är att du är engagerad och ambitiös i din yrkesroll.
Du som söker får gärna vara student då passen främst kommer vara varannan helg och möjligtvis något pass på kvällen mitt i veckan och lite mer pass under loven. Om tjänsten: Sysselsättningsgrad, tider på dygnet etc.

Vi har kollektivavtal med KFS. 
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här:  
  
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ 
  
Tänk på att beställa ditt registerutdrag redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget. Visa mindre

Personlig assistent sökes till natt tjänst.

Ansök    Dec 17    Förenade Care AB    Personlig assistent
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Vill du vara en del i en persons vardagsliv? Ge personen en möjlighet leva ett så normalt och självständigt liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning. Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt. Arbetsuppgifter Ku... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Vill du vara en del i en persons vardagsliv? Ge personen en möjlighet leva ett så normalt och självständigt liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning. Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifter

Kundens egna beskrivning:

Jag har en sjukdom som heter Als och jag behöver hjälp med ganska mycket i vardagen, förutom kommunikation och tankeverksamhet. Jag är rullstolsburen och förflyttar mig för det mesta med elektrisk rullstol.

Jag är en aktiv man på 39 år som bor ute på landet. Mina intressen är djur och natur men även allt som tillhör gården som jag bor på, med alla sysslor som det kan innebära. Jag behöver en assistent som inte är rädd för att ta i och som kan hjälpa mig med olika sysslor på gården. Jag bor tillsammans med min fru och våra djur.

Dagarna hos mig består av att hjälpa mig med allt möjligt för att underlätta min vardag. Du hjälper exempelvis till med personlig hygien, påklädning, matning, gården och dess sysslor etc. Ja allt för att mitt liv ska fungera.

Jag har assistenter hos mig dygnet runt, jag har idag tre assistenter men behöver fler då jag har ett större behov av assistans i min vardag.

För mig är inte vårderfarenhet ett måste men viss insikt samt ett intresse för jobbet som assistent bör du ha. Du ska inte vara rädd för att ta i eller bli lite smutsig under naglarna. Du får gärna vara glad och positiv så blir allt lite lättsammare.

Kvalifikationer

Det viktigaste i jobbet är att personkemin stämmer mellan dig och kunden. Likaså är ett självklart intresse för denna typ av arbete och att du har en social förmåga samt är ansvarstagande.

Svenska i tal och skrift är ett krav.

Utbildning kring jobbet sker hos kunden

Obs! Kunden bor på landet en bit utanför Skurup och därför är körkort och tillgång till egen bil ett krav.

Vår kund önskar en kvinnlig assistent, samt att sökande är fullvaccinerade mot Covid-19

Tjänsten är vaken natt på ca 63%

Vi söker även timanställda dag och natt. Visa mindre

Pigg, aktiv tjej i Malmö söker likasinnad assistent!

. Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska söka.   Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot katt och som är vaccinerad mot covid 19. Du ska kunna hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar med hjälp av tecken som stöd.   Själv är jag en glad 23 årig tjej som använder... Visa mer
.

Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska söka.
 
Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot katt och som är vaccinerad mot covid 19. Du ska kunna hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar med hjälp av tecken som stöd.
 
Själv är jag en glad 23 årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill på min fritid.
Kanske hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med Ipad.
 
Man jobbar dagar, kvällar och nätter ca 30 tim/vecka på ett rullande 6 veckorsschema. Men jag hoppas att du även kan vara flexibel då mina andra assistenter är lediga eller om någon är sjuk.
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan.
 
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på 30 timmar/veckan. I tjänsten ingår bemanningsansvar. Start omgående.
 
Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO. Visa mindre

Assistenter till barn i Malmö

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi o... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor och fantastiska kunder? Välkommen till Assistans för dig!

Ung kille i centrala Malmö söker fler kvinnliga assistenter! Till följd av sin funktionsnedsättning är han rullstolsburen och har ett omfattande hjälpbehov i sin vardag så som personlig omsorg, sondmatshantering, stimulans, träning, förflyttningar och aktiviteter.

Du som söker är flexibel, initiativtagande och ansvarstagande samt noggrann i ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska då detta krävs för att kommunikationen med killen ska fungera.

Killen är lugn, glad, gillar att vara ute och att lyssna på musik. Han tycker om när det händer saker och har en aktiv fritid tillsammans med dig som assistent. Hund förekommer ibland i hemmet.

Vi söker i dagsläget två assistenter för tjänst på 50-70%, men även assistenter för timanställning vid behov. Arbetspassen varierar, men omfattar i båda tjänsterna dag förutom tid i skola och på fritids, kväll, aktiv natt och helger. Kortare arbetspass på morgonen kan förekomma.

Rekrytering och intervjuer kommer att ske fortlöpande, anställning aktuellt omgående.

Låter detta spännande och som ett arbete för dig? Skicka in din ansökan och CV och kom ihåg att beställa utdrag från belastningsregistret så att detta finns inför anställning.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pigg, aktiv tjej i Malmö söker likasinnad assistent för ett vikariat

. Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska söka.   Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot katt och som är vaccinerad mot covid 19. Du ska kunna hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar med hjälp av tecken som stöd.   Själv är jag en glad 23 årig tjej som använder ... Visa mer
.

Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska söka.
 
Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot katt och som är vaccinerad mot covid 19. Du ska kunna hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar med hjälp av tecken som stöd.
 
Själv är jag en glad 23 årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill på min fritid.
Kanske hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med Ipad.
 
Man jobbar dagar, kvällar och nätter ca 30 tim/veckan (75 %) på ett rullande 6 veckorsschema. Men jag hoppas att du även kan vara flexibel då mina andra assistenter är lediga eller om någon är sjuk.
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan.
 
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är ett vikariat till och med 2022-09-01 med stor chans till förlängning. Tjänsten uppgår till 30 timmar/veckan. I Tjänsten ingår bemanningsansvar. Start omgående.
 
Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Limhamn, 60 % dag.

Ansök    Dec 8    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent för en tjänstgöringsgrad på 60 % till vår kund boende i Limhamn. Arbetstiderna är förlagda måndag, tisdag och onsdag 08:00-16:00. Finns även möjlighet att ta extra pass vid önskemål.  Vår kund är en kvinna i 70... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Vi söker nu en personlig assistent för en tjänstgöringsgrad på 60 % till vår kund boende i Limhamn. Arbetstiderna är förlagda måndag, tisdag och onsdag 08:00-16:00. Finns även möjlighet att ta extra pass vid önskemål. 
Vår kund är en kvinna i 70 års åldern som lever med sjukdomen MS.
Kunden behöver hjälp och stöttning med allt som kan uppkomma i den dagliga livsföringen så som förflyttningar, personlighygien och vardagsbestyr. Vår kund har ett stort intresse för shopping och promenader.
Vi söker dig som är lyhörd, flexibel och ansvarstagande.Vi ser även gärna att du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du är rökfri, innehar körkort och talar svenska obehindrat. Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande. I hemmet finns även en katt.
Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

PA 70 % sökes till en fantastisk liten tjej i Veberöd!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu    Jag är en glad och busig tje... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu   

Jag är en glad och busig tjej på 8 år som bor tillsammans med min mamma, pappa och min lillasyster i Veberöd. Om du kör bil så har du 28 minuters pendling från Malmö till mitt hem. Jag har vissa fysiska utmaningar men precis som de allra flesta 8-åringar så tycker jag om att busa leka och ha skoj! Jag är gärna utomhus, bläddrar i böcker, gungar eller övar på att gå eller följa med på promenader i min rullstol.  Som min assistent kommer du att ha ett jätteviktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra dessa aktiviteter för mig, men du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, matning och förflyttningar. Jag har inget talat språk så du behöver kunna vara lyhörd för mina kroppsliga signaler.  Min familj åker gärna på semester ibland, därför ser jag gärna att du kan tänka dig att följa med på någon resa någon gång om året. 

Jag söker dig som vill arbeta ca 70% med varierande arbetstider både dag, kväll och vaken natt på ett rullande 6 veckors schema. Det är en tjänst där man jobbar veckans alla dagar och det ingår varannan helg i tjänsten. Dock önskar vi en assistent som är flexibla till att schema kan komma att ändras eller att jobba mer när någon är sjuk. Att vara flexibel är av stor vikt. 

För att passa hos mig söker jag dig tjej/kvinna som är rökfri och har körkort. Jag är en aktiv tjej som tränar och behöver stimuleras med olika aktiviteter. Bland annat så vill jag vara ute och promenera i natursköna Veberöd. Så därför är det med fördel att du är fysisk stark och kan ta initiativ i min vardag.
Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare. Det är viktigare att du har en sund och trygg inställning till livet i stort men till arbetet som assistent i synnerhet. 

Skicka gärna in din ansökan omgående då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt under rekryteringstiden. Mitt assistansbolag, God Assistans, har kollektivavtal med KFS och vi erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000: - per år.  
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning.
Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  
  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
  
Tänk på att beställa ditt registerutdrag redan nu så att du kan börja prova på hos mig så fort som möjligt. Det tar ca 14 dagar att få utdraget. 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta [email protected] Visa mindre

Personlig assistent till dam i Dockan, 70% tjänst

Personlig assistent sökes på deltid 70% till rullstolsburen dam bosatt i Malmö (västra hamnen). Du kommer att arbeta dagtid vardagar månd-torsdag, 28 timmar i veckan, ca kl 9.00-16.00 de dagarna. Du som söker skall vara lyhörd, mycket självgående & ansvarstagande. Mina intressen är litteratur, konst & resor. I hemmet trivs jag med att pyssla, baka och sköta om mina blommor. Jag har en katt, så du får inte vara kattallergiker. SMIL, Samarbetsorganisation ... Visa mer
Personlig assistent sökes på deltid 70% till rullstolsburen dam bosatt i Malmö (västra hamnen).
Du kommer att arbeta dagtid vardagar månd-torsdag, 28 timmar i veckan, ca kl 9.00-16.00 de dagarna. Du som söker skall vara lyhörd, mycket självgående & ansvarstagande.
Mina intressen är litteratur, konst & resor. I hemmet trivs jag med att pyssla, baka och sköta om mina blommor. Jag har en katt, så du får inte vara kattallergiker.
SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living, har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990.
Vi anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!
SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi har friskvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn.
Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assitent

Vikariat 6 månader Tjänsten innebär dagtid kväll och helg enligt schema Start den 15-1-22 Referenser krävs från tidigare anställning Ser helst manliga sökande Du ska kunna svenska språket i tal och skrift Sedvanliga arbetsuppgifter gällande funktionshindrade Visa mer
Vikariat 6 månader
Tjänsten innebär dagtid kväll och helg enligt schema
Start den 15-1-22
Referenser krävs från tidigare anställning
Ser helst manliga sökande
Du ska kunna svenska språket i tal och skrift
Sedvanliga arbetsuppgifter gällande funktionshindrade Visa mindre

Personlig assistent, 50 år eller äldre, sökes. Malmö

Kooperativet Vilja söker dig som är 50 år eller äldre, och som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna som har en förvärvad hjärnskada, apraxi och afasi. Kvinnan är i 70-års åldern, bor i Malmö och behöver hjälp med det mesta i sin vardag såsom omvårdnad och kommunikation, där det sociala samspelet är komplext. Hon tycker bland annat om musik, sång, inredning och promenader. - Du som söker bör ha erfarenhet, samt ett stort intresse av att arbeta... Visa mer
Kooperativet Vilja söker dig som är 50 år eller äldre, och som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna som har en förvärvad hjärnskada, apraxi och afasi. Kvinnan är i 70-års åldern, bor i Malmö och behöver hjälp med det mesta i sin vardag såsom omvårdnad och kommunikation, där det sociala samspelet är komplext. Hon tycker bland annat om musik, sång, inredning och promenader.
- Du som söker bör ha erfarenhet, samt ett stort intresse av att arbeta med människor.
- Du bör vara följsam, ha tålamod och vara lyhörd, där förmågan att tänka abstrakt är en tillgång.
- Du bör känna till vad lågaffektivt bemötande innebär.
- Det är viktigt att du är tydlig och trygg i dig själv och pratar samt skriver svenska obehindrat.
Vi söker dig med varierande livserfarenhet och vi ser gärna att du har starka intressen vid sidan om arbetet som personlig assistent. Det är en merit om du har vårdutbildning eller erfarenhet från vården, alternativt som personlig assistent gärna där brukaren har haft förvärvad hjärnskada. Du ska vara icke-rökare och får inte ha pälsdjursallergi då hund finns i hemmet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en behovsanställning med chans till fasta pass. Du ska kunna arbeta både dagpass, kvällspass och vaken natt. Bredvidgång påbörjas snarast.
Ange referensnummer 52 i din ansökan. Visa mindre

Personliga assistenter till kvinna i Malmö

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vi söker nu dig som vill jobba hos denna fantastiska tjej i 40-års åldern. Du som person är trygg i din roll som personlig assistent, har en positiv livssyn, har lätt för att samarbeta och är lyhörd för kundens behov och önskemål. Kunden är öppen för förslag, är lätt att komma överens med och ser positivt på livet.

Du som söker är en tjej mellan 22 – 55 år. Du tycker om shopping och har intresse av smink, manikyr och hårvård. Du vill även hjälpa kunden med hennes vikt och tycker därför om att laga god och nyttig mat.

Kunden röker och har en katt som är hennes allt. Det är därför viktigt att du tåler både rök och pälsdjur. Har du intresse av heminredning är det ett plus. Att kunna svenska mycket väl i både tal och skrift är ett måste.

Arbetstiden är förlagd till dag-kvälls och nattid där man har jourtid. Vi har kollektivavtal med Vårdföretagarna.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig Assistent sökes för rullstolsburen flicka

Ansök    Dec 6    A-Bas Malmö HB    Personlig assistent
Hej Jag är en tjej som sitter i rullstol. Jag är i behov av hjälp med mina grundläggande och övriga behov. Är du assistenten jag söker efter? Visa mer
Hej
Jag är en tjej som sitter i rullstol. Jag är i behov av hjälp med mina grundläggande och övriga behov.
Är du assistenten jag söker efter? Visa mindre

Personlig assistent sökes till 90% Tjänst i Hjärup

Som en del av vårt team så kommer du att arbeta i Hjärup, Vårt kontor ligger på adress; Stadiongatan 65 217 62 Malmö Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållssysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar nära kunden. Erfarenhet av arbete som pe... Visa mer
Som en del av vårt team så kommer du att arbeta i Hjärup, Vårt kontor ligger på adress;
Stadiongatan 65
217 62 Malmö
Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållssysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar nära kunden. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande.


För att du ska lyckas i ditt jobb är -positiv och flexibel, två självklara egenskaper hos dig som person.


Arbetstider är förlagda på dag, kvällar, samt natt samt varannan helg. Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien till hushållssysslor. Du är med på de aktiviteter som kunden har och arbetar utifrån de önskemål och behov som finns hos kunden.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar nära kunden. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande. B-körkort är positivt men inte ett krav.


För att du ska lyckas i ditt jobb är -positiv och flexibel, två självklara egenskaper hos dig som person. Visa mindre

Assistent sökes till 8 årig pojke

Vår Omtanke är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionshinder, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Just nu söker vi en personlig assistent till vår kund som är en pojke på snart 8 år. Tjän... Visa mer
Vår Omtanke är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionshinder, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans.
Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen.
Just nu söker vi en personlig assistent till vår kund som är en pojke på snart 8 år.
Tjänsten ligger på ca 80-85%. tjänsten är ett vikariat som kommer att vara som minst hela år 2022, med goda chanser till fortsatt arbete även efter detta.
Schemat ligger löpande och arbetstiderna ser ut som följer:
Mån 06.30-20.00
Tis Ledig
Ons Ledig
Tors Ledig
Fred 06.30-20.00
Lör 08.00-14.00
Sön 08.00-14.00


Mån Ledig
Tis 06.30-17.00
Ons 06.30-17.00
Tor 06.30-17.00
Fre Ledig
Lör Ledig
Sön Ledig
Sen börjar schemat om från första veckan igen.
Vi ser gärna att du är
· Klok som en uggla
· Modig som ett lejon
· Listig som en räv
· Flitig som en myra
· Pigg som en lärka
· Du får även gärna ha lite fjärilar i magen och myror i brallan ????
Erfarenhet av barn är ett +
Möjlighet att kunna hoppa in med kort varsel är ett +
Tidigare erfarenhet av personlig assistans är ett + men inget krav då vi lägger mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten.
Att behärska svenska flytande i både tal och skrift är ett krav.
Arbetsuppgifterna består av att assistera pojken kring vissa moment i hans vardag.
Man arbetar alltid tillsammans med en erfaren kollega då pojken har dubbelassistans dygnet om.
Man arbetar med honom i hans hem, men även i skolan samt vid diverse fritidsaktiviteter.
Det finns pälsdjur i hemmet så du bör inte ha någon allergi emot detta.
Då man arbetar med barn med funktionsnedsättning så är det ett krav att man uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Följ följande länk för att ansöka om rätt utdrag:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Beställ gärna hem ett redan idag då det ibland kan ta upp till 14 dagar innan det skickas. Detta intyg måste visas upp innan man kan börja arbeta.
Arbetet startar enligt överenskommelse. Vi har löpande rekrytering så tveka inte att skicka in din ansökan samt ditt personliga brev redan idag.
Det går bra att maila om man har generella frågor om tjänsten, men mer personlig information kan endast lämnas då man blir kallad till en arbetsintervju. Visa mindre

Vill du göra skillnad i någons vardag? Vi söker just nu assistenter till...

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent För kunds räkning söker vi nu personliga assistenter som vill jobba hemma hos en av våra kvinnliga kunder i Kävlinge. Vi söker flera timvikarierande assistent, som arbetar vid behov samt vid sjukfrånvaro. Passen är vanligtvis förlagda mellan 07 - 17. Kunden är normalbegåvad och vet hur hon vill ha sin assistans. Kunden har en CP-skada samt en synskada, och behöver hjälp och stöttning i den vardagliga livsför... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
För kunds räkning söker vi nu personliga assistenter som vill jobba hemma hos en av våra kvinnliga kunder i Kävlinge. Vi söker flera timvikarierande assistent, som arbetar vid behov samt vid sjukfrånvaro. Passen är vanligtvis förlagda mellan 07 - 17. Kunden är normalbegåvad och vet hur hon vill ha sin assistans. Kunden har en CP-skada samt en synskada, och behöver hjälp och stöttning i den vardagliga livsföringen. Detta innebär att man som assistent är behjälplig i både hushållssysslor och personlig omvårdnad.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara:

- Stöttning vid aktiviteter och träning
- Städning, matlagning och bakning


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras ta egna initiativ. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag. Vi ser även över möjligheten till arbete hos våra andra kunder i Skåneregionen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

- Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av matlagning.
- Det är meriterande om du har erfarenhet från vård och omsorg och kan omsätta den erfarenheten i praktiken.
- Erfarenhet av CP-skada eller likvärdig erfarenhet är meriterande.


Du som söker tjänsten behöver ha tålamod, vara lugn, effektiv, bör kunna hantera snabba förändringar och vara trygg i din arbetsroll. Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Positivt om du har humor och är stabil, har en seriös inställning till jobbet samt ordning och reda. En hög arbetsmoral och en teknisk färdighet är meriterande för kunden. Ett krav är att du inte är allergisk mot katter. Arbetet förutsätter alltså att du som assistent har vana med katter. Du som assistent bör heller inte vara allergisk mot nötter eller skaldjur. Du som assistent måste också behärska det svenska språket i tal och skrift. Arbetsplatsen är rökfri.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Övrig information

- Anställningsform: Timanställning.
- Arbetstid: Vid behov.
- Tillträde: Omgående.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Möjlighet till arbete hos våra andra kunder finns.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Adam Nodelijk, Verksamhetschef

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Bjärred, timanställning

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Bjärred. Kunden är en kvinna i sextioårsåldern med MS som har ett stort omvårdnadsbehov. Arbetet innefattar bland annat hjälp med personlig hygien, hushållssysslor och övriga göromål som får kundens vardag att fungera. Vi ser gärna att du som söker är lyhörd, ordningsam och är trygg i dig själv och i ditt arbete. Vi erbjuder dig Vi erbjude... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Bjärred.
Kunden är en kvinna i sextioårsåldern med MS som har ett stort omvårdnadsbehov. Arbetet innefattar bland annat hjälp med personlig hygien, hushållssysslor och övriga göromål som får kundens vardag att fungera. Vi ser gärna att du som söker är lyhörd, ordningsam och är trygg i dig själv och i ditt arbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent eller undersköterska tidigare. Vi ser det också som positivt om du har arbetat med lift, sond, trakeostomi, eller respirator, detta är dock ej ett krav.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Timanställning
- Omfattning: Vid behov
- Arbetstid: Alternerande tider över hela dygnet
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-12-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Josefin Sandberg
[email protected]Erika Kehlmeier
[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent sökes till 15-årig kille i Malmö

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig pojke i Malmö. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i veckan. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger. Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblio... Visa mer
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT
Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig pojke i Malmö. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i veckan. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger.Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblioteket, badet etc. Till arbetsuppgifterna hör att hjälpa barnet fysiskt i vardagen med bland annat matintag, toalett, kläder, lek men också att stötta med kommunikation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Passar du för tjänsten?

Du är student, gärna med ett par år kvar på din utbildning

Du är fantasifull och har lätt för att kommunicera med barn

Du är lyhörd och har tålamod

Du har goda språkkunskaper i svenska

Du är rökfri

OM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Timanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Eftermiddagar, kvällar och helger
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 2021-12-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Lizzie Mattsson, 010 -130 37 62

Ansökningar tas ej emot per telefon.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du vara mitt stöd i vardagen?

Ansök    Dec 2    Förenade Care AB    Personlig assistent
Personlig assistent till kvinna i Malmö BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Syftet med personlig assistans är att den som har omfattande funktionsnedsättning ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt, med hjälp av personliga assistenter som är med delar av dagen eller hela dygnet. ARBE... Visa mer
Personlig assistent till kvinna i Malmö

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen?
Då kanske du är den vi söker!
Syftet med personlig assistans är att den som har omfattande funktionsnedsättning ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt,
med hjälp av personliga assistenter som är med delar av dagen eller hela dygnet.

ARBETSUPPGIFTER
Jag som är i behov av assistans är en kvinna på 60 år med MS sedan 30 år. Jag sitter i rullstol och har behov av hjälp med div. praktiska utföranden under dagen.
En del saker vill och kan jag utföra själv, men det varierar väldigt mycket beroende på dagsform då jag plötsligt och ofta drabbas av fatigue.
Det innebär att min ork tar slut både fysiskt och psykiskt och då behöver jag hjälp med ADL såsom planering, städning, påklädning, matlagning mm.
Jag söker dig, kvinna kring 30-40 år (om du pratar danska är det en merit) som kan vara mina armar och ben när min kraft tar slut, och de egenskaper du har är:
Att du är lugn och har tålamod, speciellt i stressiga situationer eller när jag blir stressad
Att du är tolerant och lyhörd dvs känner av mitt sinnestillstånd och anpassar dig till det.
Ej är rastlös och kan sysselsätta dig med lugna aktiviteter vissa stunder under dagen
Har integritet och respekterar mig genom att förhålla dig professionellt till det som är privat/personligt
Sätter mina behov först genom att vara mitt stöd i att ha överblick på min vardag
Har körkort och kan cykla

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov,
är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

KRAV
Du måste behärska svenska i tal och skrift.
Körkort är önskvärt.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
1 st tjänst på ca 80 - 100 %.
Arbetstiderna kan variera mellan dag-, kväll och helgtjänstgöring.

LÖN
Avtalsenlig lön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Verksamhetschef Karolina Lindqvist
Telefon: 0739- 015 518
E-post: [email protected] Visa mindre

Personlig assistent sökes till humoristisk man i Malmö.

Vi söker både dig som vill arbeta extra vid behov samt varannan helg 8-18 lördag och söndag. Vem är jag? Jag är en 40 årig man som bor i Malmö. Jag behöver hjälp med mina förflyttningar samt omvårdnad. Jag tycker om att vara utanför hemmet och hitta på olika saker såsom gå på stan eller köpcentrum. Då är det bra ifall du delar samma intressen som mig. Vem är du? Du som söker bör vara ansvarstagande och empatiskt. Du kommer att fungera som ett stöd fö... Visa mer
Vi söker både dig som vill arbeta extra vid behov samt varannan helg 8-18 lördag och söndag.

Vem är jag?

Jag är en 40 årig man som bor i Malmö. Jag behöver hjälp med mina förflyttningar samt omvårdnad.

Jag tycker om att vara utanför hemmet och hitta på olika saker såsom gå på stan eller köpcentrum. Då är det bra ifall du delar samma intressen som mig.

Vem är du?

Du som söker bör vara ansvarstagande och empatiskt.

Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Arbetet består av allt från hjälp med personlig hygien, påklädning till hjälp att utföra fritidsaktiviteter. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv.

Du är lyhörd för mina behov, ha en stor social förmåga samt ha nära till skratt. Du bör ha god fysik då det ibland förekommer en del fysiska arbetsmoment. Du kan svenska flytande både i tal och skrift.

Du bör vara rökfri under arbetstid. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Körkort är ett stort plusTycker du att det låter intressant? Skriv några rader om dig själv och varför du tror att du skulle passa som min assistent, och skicka in det ihop med ditt cv via länken nedan. Rekrytering behöver ske omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se/) Visa mindre

Vikarie inom personlig assistans i Malmö

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu    Nu söker vi drivna ti... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu   

Nu söker vi drivna timvikarier till våra härliga assistansteam i Kalmar vid ordinarie assistenters frånvaro. Studerar du och vill jobba extra? Arbetar du deltid och vill komplettera med extraarbete? Då kanske detta är något för dig? 

Vi söker dig som vill vara långvarig hos oss, därför ser vi gärna att du studerar eller har annat arbete att kombinera detta med. Du som söker är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel såsom vid ordinarie assistenters sjukfrånvaro.

Som personlig assistent arbetar du med att skapa förutsättningar för våra kunder att leva sitt liv så som de önskar. Det handlar vanligtvis om att vara behjälplig med de mest grundläggande behoven så som personlig hygien eller med kommunikation, men du kan också vara ett stöd på arbetet, i skolan och på aktiviteter utanför hemmet. Om du har ett stort hjärta, ett flexibelt förhållningssätt och brinner för människor är du en person för oss! Erfarenhet är ibland ett krav men ofta inte. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund väger ofta tyngre än erfarenhet så vi välkomnar alla typer av sökande. Det är viktigare att du har en sund och trygg inställning till livet i stort men till arbetet som assistent i synnerhet. Du ska vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av att vara personlig assistent. 

Om du har körkort och tillgång till bil så ange gärna det i din ansökan då det kan öppna upp för fler typer av uppdrag. En god förståelse för svenska språket i både tal och skrift är ett krav i samtliga av våra assistanser.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag!

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER 
Vi söker dig som kan jobba varierade arbetstider hela dygnet, alla dagar i veckan, tillträde enligt överenskommelse. Timvikarie.

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, avtalsenliga semestervillkor och ett branschens bästa och högsta friskvårdsbidrag på 4000 kr. 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
På God Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Förbered dig gärna genom att beställa ett i god tid redan när du söker tjänsten om du inte har ett sedan tidigare. Det tar ca 14 dagar att få utdraget.
Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde omgående eller efter överenskommelse, så sök omgående! Urval och intervjuer sker löpande. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Glad pojke i Malmö söker ny assistent på 70% för blandad tjänst

. Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull assistent till en 13-årig pojke med en allvarlig hjärnskada. Pojken har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Pojken är trots sina utmaningar positiv, glad och lätt att arbeta med. Arbetsuppgifterna består bl. a av att hjälpa honom med all daglig hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation, lek och träning.  Du har möjligheten att ge honom ett ... Visa mer
.

Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull assistent till en 13-årig pojke med en allvarlig hjärnskada. Pojken har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Pojken är trots sina utmaningar positiv, glad och lätt att arbeta med. Arbetsuppgifterna består bl. a av att hjälpa honom med all daglig hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation, lek och träning.  Du har möjligheten att ge honom ett värdefullt, innehållsrikt och stimulerande liv genom ett utvecklande arbete som assistent! 
  
Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande arbete med människor och barn med särskilda behov. Vår kund kan få epilepsianfall så det är ett stort plus om du har erfarenhet av detta i någon form. Du måste vara rökfri och ha god fysik då arbetet innebär många lyft under arbetspassen. Du ska vara barnkär, fantasifull, stresstålig och lugn, samt ha ett öppet, socialt och positivt sätt i ditt arbete. Personkemi med pojken och hans familj är viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.  

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
  
Tjänsten är på ca 70% med ett grundschema på fyra veckor där man även jobbar varannan helg.
När pojken är ledig från skolan och förekommer även assistans på dagtid, då förväntas man kunna jobba extra även dagtid. Nätterna är vaken natt.

Arbetstiderna är vardagar 15.40-22.00, nätter 22.00-09.00 samt helger 12.00-22.00 eller 09.00-22.00
  
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000:- /år, kontinuerligt utbildning.  
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta: [email protected] eller [email protected]

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till en livsglad kvinna i Malmö

Ansök    Dec 2    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Vi söker engagerade erfarna personliga assistenter med god tillgänglighet och flexibilitet, till en kvinna i Malmö. Du bör ha en deltidssysselsättning eller studera. Körkort är meriterande.  Vår kund bor tillsammans med sin make i Malmö (södra Malmö). Vår kund har en hjärnskada och behöver stöttning i vardagen (från att boka läkartid till att gå promenader). Vår kund har rullstol, så en god fysik krävs. Viktigt för kunden är att det hon inte kan göra själ... Visa mer
Vi söker engagerade erfarna personliga assistenter med god tillgänglighet och flexibilitet, till en kvinna i Malmö. Du bör ha en deltidssysselsättning eller studera. Körkort är meriterande. 

Vår kund bor tillsammans med sin make i Malmö (södra Malmö). Vår kund har en hjärnskada och behöver stöttning i vardagen (från att boka läkartid till att gå promenader). Vår kund har rullstol, så en god fysik krävs. Viktigt för kunden är att det hon inte kan göra själv ska förstärkas genom träning. Du ska kunna följa med på aktiviteter som Bassängträning. Gillar du te, promenader, hästar, mc, trädgårdsarbete, matlagning och musik från 70-80 tal, är det ett plus.

Arbetet är förlagt till dagtid 11-14.15 och kvällstid 18.15-22.30 (dubbelassistans 20.30-22.30) samt 22.30-7 (journatt). Vi ser helst att du kan arbeta kvällar och journätter. Arbete på helger och storhelger förekommer.  

Du behöver vara social, glad och framåt men ändå veta när du behöver ta ett steg tillbaka då assistansen till stor del utförs i hemmet. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och stabil men samtidigt ha glimten i ögat. Du bör ha förståelse att vår kund ibland har svårt att komma ihåg saker, ge en ledtråd så brukar det lossna. Meriterande om du har erfarenhet av stroke, EP-anfall och omvårdnad. Även följa med på aktiviteter utanför hemmet. Besök hos arbetsterapeut, sjukgymnast följer du med till. Förflyttning sker med lift och turner.

Startdatum är omgående och du erbjuds en timanställning. Du får introduktion. Personkemi mellan dig och kunden är det som spelar mest roll. Arbetsgruppen har löpande APT och handledning. Vi har kollektivavtal genom Vårdföretagarna och följer fastställda ob-tillägg och semesterersättningsnivåer. Utöver detta har också all personal möjlighet till friskvårdsbidrag.

Belastningsutdrag kommer efterfrågas, beställ redan nu via www.polisen.se

Välkommen med din ansökan!


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 32-årig kvinna i Malmö. Behovsanställning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som behovsanställd personlig assistent till en 32- årig kvinna med Retts Syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande. Brukaren har assistans dygnet runt, med vaken natt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt ... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som behovsanställd personlig assistent till en 32- årig kvinna med Retts Syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.
Brukaren har assistans dygnet runt, med vaken natt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent till kvinnan kan dina arbetsuppgifter vara allt från hushållssysslor och personlig omvårdnad till att följa med till daglig verksamhet och diverse aktiviteter utanför hemmet.
Som person är du empatisk, lyhörd och ansvarsfull. Du har ett glädjefyllt humör, kan ta initiativ samt bjuda på dig själv. Du är icke rökare och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Dokumentation ingår i arbetet.
Brukaren har intresse av kommunikation och kommunicerar med bilder och ögonpekning. Du har en vilja att lära dig mer om alternativa sätt att kommunicera och har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans och/eller pedagogiskt arbete.
För att ansöka till tjänsten maila ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer "36" i din ansökan. Visa mindre

Student sökes för extrajobb som personlig assistent

Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull student som vill jobba extra 1-2 helger i månaden undern terminerna samt möjlighet till stor tjänst under jul- och sommarlovet. Jobbet är till en 13-årig pojke med en allvarlig hjärnskada. Pojken har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Pojken är trots sina utmaningar positiv, glad och lätt att arbeta med. Arbetsuppgifterna består bl. a av att hjälpa honom med all... Visa mer
Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull student som vill jobba extra 1-2 helger i månaden undern terminerna samt möjlighet till stor tjänst under jul- och sommarlovet.

Jobbet är till en 13-årig pojke med en allvarlig hjärnskada. Pojken har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Pojken är trots sina utmaningar positiv, glad och lätt att arbeta med. Arbetsuppgifterna består bl. a av att hjälpa honom med all daglig hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation, lek och träning.  Du har möjligheten att ge honom ett värdefullt, innehållsrikt och stimulerande liv genom ett utvecklande arbete som assistent!
 
Tjänsten är 1-2 helger i månaden med stora möjligheter att hoppa in extra. 
Vi har ett grundschema på fyra veckor, när pojken är ledig från skolan förekommer även assistans på dagtid, då förväntas man kunna jobba extra. Nätterna är vaken natt.

Arbetstiderna är 09.00-16.00, 12.00-22.00 eller 09.00-22.00
  
Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande arbete med människor och barn med särskilda behov. Vår kund kan få epilepsianfall så det är ett stort plus om du har erfarenhet av detta i någon form. Du måste vara rökfri och ha god fysik då arbetet innebär många lyft under arbetspassen. Du ska vara barnkär, fantasifull, stresstålig och lugn, samt ha ett öppet, socialt och positivt sätt i ditt arbete. Personkemi med pojken och hans familj är viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.  

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
  
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 2000kr /år, kontinuerligt utbildning.  


Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta: [email protected] , 040-10 18 55, eller [email protected] , 040-10 18 54.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Malmö Ref.1001

Ansök    Dec 1    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Den personliga assistentens insats är av mycket stor bety... Visa mer
Sydassistans har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.
Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydelse för vår uppdragsgivares totala levnadssituation. I rollen som personlig assistent hjälper du din uppdragsgivare med de delar av livet som denne själv skulle ha gjort om möjligheten fanns. Som personlig assistent blir du mycket betydelsefull i uppdragsgivarens liv.

Kvinnan har en utvecklingsstörning och kommunikationen sker via ansiktes och kroppstolkning. Har du tidigare arbetat med denna form av skada och kommunikation så är det meriterande.

På grund av funktionsnedsättningens karaktär är det viktigt att du som assisterar pratar och skriver flytande svenska. Som assistent kommer du att vara behjälplig i den personliga omvårdnaden, med hushållssysslor och allt annat som kan förekomma i det dagliga livet.

Kvinnan tar sig fram med hjälp av rullstol. Förflyttning sker med lift men kan ibland ändå vara tungt så det är bra om du är frisk och aktiv.

Under en del vardagar är hon på daglig verksamhet med sin assistent.

Matlagning ligger henne varmt om hjärtat och först när hon blir trygg med sin assistent fungerar matsituationen. Det är därför en fördel om du hade tidigare erfarenhet av dysfagi (ät- och sväljsvårigheter).

Som den här kvinnans assistent behöver du vara positiv, trevlig, rökfri, flexibel och ansvarsfull.

Din arbetsplats är där uppdragsgivaren befinner sig.

Vi söker en assistent som arbetar dygnets alla timmar dag, kväll, helg och natt med sovande jour. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Lund

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Jag är en kvinna i 50 års ålder... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Jag är en kvinna i 50 års åldern som lever med MS och bor i utkanten av en liten by, 20 minuter med bil från Malmö. 

Jag behöver din hjälp i min vardag. Där ingår allt från att vi tar hand om familjens hem och trädgård till förflyttningar och andra praktiska ting i min vardag. Som min assistent följer du också med till mitt arbete någon gång i veckan.

För att trivas hos mig bör du vara huslig, tycka om att städa och du får gärna vara lite pedantiskt lagd :) Du bör vara serviceinriktad snarare än omsorgsinriktad för att trivas här. Du behöver inte ha någon erfarenhet av assistans eller omvårdnad sedan tidigare, utan jag lägger hellre vikt vid dina personliga egenskaper.  Körkort är ett krav och du måste också ha tillgång till bil för att kunna ta dig till mitt hem som ligger något avsides. Hos mig arbetar enbart tjejer/kvinnor. 
 
Schemat kan se olika ut vecka för vecka men i regel arbetar du som följande:

Måndag: 10-15
Tisdag: Ledig
Onsdag: 8-17
Torsdag: 8-16
Fredag: 8-15

Vad förväntar jag mig av dig? 
 
* Viktigt att du är flexibel med arbetstider
* Du behöver vara noggrann, snabb och stark
* Kan du lite om trädgård, blommor, odling och vattning så är det en tillgång
* Det är viktigt att du vill dela med dig av dig själv och ditt liv
* Du är glad och positiv samt tycker om att vara aktiv och träna
* Jag har en holistisk syn på hälsa, mat och livet i sig, och det vore trevligt om du har ett liknande förhållningssätt

 
Vad får du? 
 
* Ett roligt, stimulerande och omväxlande jobb
* Lön: Timlön sätts efter överenskommelse
* Kollektivavtal finns  
* Friskvårdbidrag: 4000 kr per år


Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan, annonsen kan komma att plockas bort innan annonstidens slut. 

För mer info: kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! 

Enligt önskemål om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med denna kund uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här:  
  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Visa mindre

Personlig assistent varje söndag till kille i Malmö

Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent. SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal. SMILs nyckelord är självständighe... Visa mer
Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.
SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal.
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år. Vi anordnar regelbundet olika utbildningar som du som personlig assistent har god nytta av i ditt arbete som personlig assistent. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se
Vem är du: Du ska kunna arbeta varje söndag kl 07.30-19.30. Du är ordningsam, lyhörd och flexibel. Du är ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från yrket. Det är mycket bra om du kan hantera en lift och är villig att lära dig hur jag kommunicerar. Du skall vara öppen för olika sociala sammanhang och du ska kunna anpassa dig till det och möjliggöra min delaktighet, vilket ibland innebär att vara mycket aktiv och social. Du måste vara rökfri och ha god fysik. Personkemi och ett intresse för jobbet är viktigt! Du måste kunna god svenska. Hos oss får du komma in i jobbet i lugn takt för det är viktigt att du och jag känner oss trygga med varandra. Du får bredvid gång och handledning i den utsträckning som krävs för att både du och jag ska känna oss trygga.
Vem är jag: Jag är en kille på 33 år, bosatt i Malmö nära havet. Jag bor tillsammans med min familj där min mamma är arbetsledare och ofta finns tillgänglig ifall du behöver handledning. Jag är rullstolsburen, har en grav CP-skada och epilepsi. Att arbeta som min personliga assistent innebär att du är med mig i mitt liv med allt vad det kan innebära. Jag är ibland ute på aktiviteter på helgerna, tycker om att promenera vid havet. Jag är på Daglig verksamhet i veckan. Jag behöver hjälp med allt inom personlig hygien, sondmatning och lite skötsel av mitt hem. Jag vill alltid vara proper.
Låter detta intressant så skicka gärna in en ansökan med ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och berättar varför just du skulle passa som min personliga assistent, så tar min arbetsledare kontakt med dig för en träff om du har de kvaliteter jag eftersöker. Bifoga även CV med referenser.
Välkommen med din ansökan!
Tillträde med introduktion snarast .
Skicka till Ref nr 9057


Vi tillämpar månadslön eller timlön Visa mindre

Personlig assistent och biträdande arbetsledare till ung tjej i Svedala

Personlig assistent och biträdande arbetsledare 80% En av SMILs medlemmar önskar rekrytera en personlig assistent och biträdande arbetsledare i gruppen för en tjänst om 80% med utgångspunkt från Svedala. Arbetet som personlig assistent i denna tjänst innebär att assistera en 30-årig kvinna i hennes liv där det ingår träning, matlagning, vara ute i naturen, ta hand om hemmet och katten samt bistå i olika situationer utanför hemmet. Arbetspassen är förlagda... Visa mer
Personlig assistent och biträdande arbetsledare 80%
En av SMILs medlemmar önskar rekrytera en personlig assistent och biträdande arbetsledare i gruppen för en tjänst om 80% med utgångspunkt från Svedala.
Arbetet som personlig assistent i denna tjänst innebär att assistera en 30-årig kvinna i hennes liv där det ingår träning, matlagning, vara ute i naturen, ta hand om hemmet och katten samt bistå i olika situationer utanför hemmet.
Arbetspassen är förlagda runt dygnets alla timmar och ligger på vardagar och helger. Passen är företrädesvis mellan 7:00-15:00, 15:00-22:30 eller 22:30-7:00 på vardagarna och med ett par längre dag pass /nattpass på helgerna.
Dina egenskaper bör innehålla god fysik, bra organisationsförmåga, lyhördhet, ett glatt och öppet sinne samt tidigare erfarenhet som personlig assistent. Du behöver ha körkort eftersom man ibland kör i tjänsten. Du röker inte.
Då tjänsten även är tänkt att inkludera ett biträdande arbetsledarskap är det meriterande med kunskaper kring schemaläggning (gärna i Aiai), arbetstidsregler och att få med sig (leda) andra med kunskap om att det är den assistansberättigade som är i centrum för hens mål med sin personliga assistans. Ett mål för den biträdande arbetsledaren är att bidra till att skapa kontinuitet och trygghet för såväl assistansanvändare som för de personliga assistenterna i gruppen. Vi på SMILs kontor finns också med i den processen.
I arbetsuppgifterna som biträdande arbetsledare ingår bland annat att bistå assistansanvändaren i delar av rekryteringsprocessen och introduktion av nya personliga assistenter, ringa in vikarier vid behov, planera och genomföra arbetsplatsträffar samt hantera enklare personalfrågor
Under den kommande 12-månadersperioden kommer personliga assistenter, arbetsledare och assistansanvändare att erbjudas den digitala utbildningen Synka och det är efter den modellen som SMIL arbetar. Om du vill veta lite mer om det kan du gå in på https://synka.org/
Den som blir anställd kommer att vara anställd av Kooperativet SMIL. Vi är en ideell förening som startade redan 1990 som ett projekt för hur personlig assistans kan anordnas. Vi har lång och gedigen erfarenhet och är en icke vinstdrivande assistansverksamhet. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare och vår verksamhet har kollektivavtal via Fremia (tidigare KFO).
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Vi har kollektivavtal och vi har även friskvård för personalen.
Du kommer att få handledning i din roll som personlig assistent så du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter.
Stämmer detta in på dig, så skriv en ansökan och berätta om dig själv, intressen, bakgrund och varför du vill jobba med detta.
Varmt välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen tillämpar vi ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga CV och Referenser.
Ref nr: 9061
Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Nov 30    A-Bas Malmö HB    Personlig assistent
Hej! Jag är en kvinna som söker en ny assistent till vårt team. Och vem är jag. Jag är en kvinna som är rullstolsburen och har hjälp med alla grundläggandebehov. Samt övriga insatser. Jag är en aktiv kvinna som bor med min dotter på 13 år. Vi tar var på varje tillfälle att få hitta på och upptäcka nya mål och äventyr. Känner du att du skulle passa in så skriv gärna några rader om dig själv. Den jag söker ska ha en social kompetens Mina önskemål är att du s... Visa mer
Hej!
Jag är en kvinna som söker en ny assistent till vårt team.
Och vem är jag.
Jag är en kvinna som är rullstolsburen och har hjälp med alla grundläggandebehov. Samt övriga insatser.
Jag är en aktiv kvinna som bor med min dotter på 13 år. Vi tar var på varje tillfälle att få hitta på och upptäcka nya mål och äventyr. Känner du att du skulle passa in så skriv gärna några rader om dig själv.
Den jag söker ska ha en social kompetens
Mina önskemål är att du som söker tjänsten är intresserad av trädgård, blommor, resor, inredning, mm.
Det som jag ser som en merit är att du är självgående samt har humor för det har vi mycket i vårt team.
Endast kvinnliga sökande mellan 25-40 år .
Körkort krävs då vi är ute på mycket uppdrag.
Rökfri
Denna tjänst ligger på ca 20-25% med varierande arbetstid.
Tjänsten är i Malmö.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Tonåring söker engagerad personlig assistent

Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull assistent till en 13-årig pojke med en allvarlig hjärnskada. Pojken har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Pojken är trots sina utmaningar positiv, glad och lätt att arbeta med. Arbetsuppgifterna består bl. a av att hjälpa honom med all daglig hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation, lek och träning.  Du har möjligheten att ge honom ett värde... Visa mer
Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull assistent till en 13-årig pojke med en allvarlig hjärnskada. Pojken har en mycket låg motorisk utvecklingsnivå och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Pojken är trots sina utmaningar positiv, glad och lätt att arbeta med. Arbetsuppgifterna består bl. a av att hjälpa honom med all daglig hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik, kommunikation, lek och träning.  Du har möjligheten att ge honom ett värdefullt, innehållsrikt och stimulerande liv genom ett utvecklande arbete som assistent!

Tjänsten är 1-2 helger i månaden med stora möjligheter att hoppa in extra. 
Vi har ett grundschema på fyra veckor, när pojken är ledig från skolan förekommer även assistans på dagtid, då förväntas man kunna jobba extra. Nätterna är vaken natt.

Arbetstiderna är 09.00-16.00, 12.00-22.00 eller 09.00-22.00
  
Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande arbete med människor och barn med särskilda behov. Vår kund kan få epilepsianfall så det är ett stort plus om du har erfarenhet av detta i någon form. Du måste vara rökfri och ha god fysik då arbetet innebär många lyft under arbetspassen. Du ska vara barnkär, fantasifull, stresstålig och lugn, samt ha ett öppet, socialt och positivt sätt i ditt arbete. Personkemi med pojken och hans familj är viktigt och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.  

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
  
Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 2000kr /år, kontinuerligt utbildning.  


Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta: [email protected] , 040-10 18 55, eller [email protected] , 040-10 18 54.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Personlig assistent sökes åt 13-årig tjej i Oxie

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 13-årig tjej i Oxie. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i månaden. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger. Det finns även möjlighet till en större tjänst i höst. Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även ... Visa mer
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT
Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 13-årig tjej i Oxie. Tjänsten är en timanställning, med ett par fasta pass i månaden. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger. Det finns även möjlighet till en större tjänst i höst.Assistansen utförs främst i kundens egen hemmiljö, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblioteket, badet etc. Till arbetsuppgifterna hör att hjälpa barnet fysiskt i vardagen med bland annat matintag, toalett, kläder, lek men också att stötta med kommunikation. Du kommer även att hämta kunden i skolan, vilket gör att körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Passar du för tjänsten?

Du är student, gärna med ett par år kvar på din utbildning

Du är fantasifull och har lätt för att kommunicera med barn

Du är lyhörd och har tålamod

Du har goda språkkunskaper i svenska

Du är rökfri

Du har erfarenhet av sondmatning

Du har erfarenhet av TAKKOM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Timanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Eftermiddagar, kvällar och helger
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 2021-12-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Lizzie Mattsson, 010 -130 37 62

Ansökningar tas ej emot per telefon.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till utåtriktad tjej i Malmö

Ansök    Nov 30    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assisten... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsvariation i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter.
Med ledorden Trygghet, Respekt och Livskvalitet arbetar vi för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt.
I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. På Sydassistans erbjuder vi våra anställda utbildningar som är relevanta för arbetet med just ni uppdragsgivare.

Sydassistans söker en kvinnlig personlig assistent till en utåtriktad tjej i 50-års åldern.
Med anledning av sitt rörelsehinder och utvecklingsstörning har vår uppdragsgivare haft assistans sedan 1995.
Assistansen utförs där uppdragsgivaren befinner sig, tex i bostaden, på daglig verksamhet, vid fritidsaktiviteter, på weekend- och semesterresor.
Du är hennes trygghet och hjälper uppdragsgivaren att leva ett så gott liv som det är möjligt efter hennes förutsättningar.
Du är behjälplig i alla situationer med personlig omvårdnad, kommunikation genom Bliss och kroppsspråk, förflyttningar mm. samt alla i hemmet förekommande sysslor.
Med ett rikt socialt liv följer ett assistansbehov med variation, det är därför viktigt att du som söker är flexibel och hela tiden har fokus på att lämna den bästa assistansen där uppdragsgivaren befinner sig.
Uppdragsgivaren önskar en kvinnlig assistent som är mogen, tålmodig, ansvarstagande, lugn och positiv!
Du behöver vidare vara rökfri och det är önskvärt att du har körkort.
Tjänsten är på ca 54% och schemat är upplagt med dygnspass och sovande jour. Du räknas också kunna vara behjälplig vid extra arbete.
Endast ansökningar med CV och personligt brev behandlas. Urval sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent deltid, Malmö

Vi söker dig som vill arbeta deltid som personlig assistent åt en kvinna i 60-års åldern boendes i Malmös västra delar med diagnosen MS. Vi ser gärna att du är empatisk, engagerad och aktiv då personen lever ett aktivt liv. Tidigare erfarenhet och eller vårdutbildning är meriterande. Arbetstiderna är: Udda veckor: Tisdagar 08-18, Lördagar 09-17 Jämna veckor: Fredagar 08-18 OBS; Katt finns i hemmet. Vi tillämpar löpnade rekrytering varpå tjänsten kan komma ... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta deltid som personlig assistent åt en kvinna i 60-års åldern boendes i Malmös västra delar med diagnosen MS.
Vi ser gärna att du är empatisk, engagerad och aktiv då personen lever ett aktivt liv.
Tidigare erfarenhet och eller vårdutbildning är meriterande.
Arbetstiderna är:
Udda veckor: Tisdagar 08-18, Lördagar 09-17
Jämna veckor: Fredagar 08-18
OBS; Katt finns i hemmet.
Vi tillämpar löpnade rekrytering varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre