Lediga jobb som Personlig assistent i Malmö

Se lediga jobb som Personlig assistent i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Extra jobb/Timvikarie som personlig assistent

Nytt
Extrajobb som Personlig assistent Jag är en kvinna som bor i Västra Hamnen i Malmö och nu är en liten tjänst hos mig ledig, den består av 6 journätter i månaden + varannan lördag med möjlighet att få fler timmar vid sjukdom och semestrar. Tjänsten går väldigt bra att kombinera med studier under tiden. Jag letar också efter timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Jag behöver hjälp med allt i min vardag och du fungerar som mina armar och ben. Som min a... Visa mer
Extrajobb som Personlig assistent
Jag är en kvinna som bor i Västra Hamnen i Malmö och nu är en liten tjänst hos mig ledig, den består av 6 journätter i månaden + varannan lördag med möjlighet att få fler timmar vid sjukdom och semestrar.
Tjänsten går väldigt bra att kombinera med studier under tiden.
Jag letar också efter timvikarier som kan hoppa in med kort varsel.
Jag behöver hjälp med allt i min vardag och du fungerar som mina armar och ben. Som min assistent är du med mig i alla delar av mitt liv.
Jag vill att du är positiv, social och tålmodig. Hos mig händer alltid något annorlunda varje dag och det är du som ger mig möjlighet att det händer.
Det är en merit om du har vana vid att jobba som personlig assistent. Körkort är ett plus men inget krav.
För arbetet krävs att du är punktlig och noggrann, har god fysik, är inte allergisk då vi har katt samt att du är rökfri.
Jag vill att du är vaccinerad mot covid 19!
Du måste kunna jobba alla tider, d.v.s. nån journatt som är 7 timmar, kväll, helg och dag. Gärna att du även kan hoppa in vid behov och vid sjukdom.
Hos mig får du komma in i jobbet i den takt som behövs, och får handledning och utbildning löpande för att vi båda ska känna oss trygga.
Låter det intressant så skicka in ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför just du skulle passa som min personliga assistent.
Bifoga även CV med referenser.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansökan skickar du till [email protected]
Jag anordnar min assistans via kooperativt SMIL. Det är en brukarstyrd förening som anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år. Vi anordnar regelbundet olika utbildningar som du som personlig assistent har god nytta av i ditt arbete.
Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! “
Webbplats - www.smilmalmo.se
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Ansökan skickar du till [email protected]
Skriv referens 9064 i ämnesraden i mailet Visa mindre

Personlig assistent Eslöv

Assistent sökes till rullstolsburen kvinna i centrala Eslöv. Dina arbetsuppgifter bland mycket annat är personlig omvårdnad, städ, tvätt, inköp, medicin hantering, medverka i vattnet vid bad på allmänt badhus, sondmatning, följa med på diverse aktiviteter och vårdinrättningar, motivera. Arbetstiderna är varierande med bland annat dygnstjänstgöring med en del väntetid. Du behöver vara flexibel, kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, lätt för att anp... Visa mer
Assistent sökes till rullstolsburen kvinna i centrala Eslöv.
Dina arbetsuppgifter bland mycket annat är personlig omvårdnad, städ, tvätt, inköp, medicin hantering, medverka i vattnet vid bad på allmänt badhus, sondmatning, följa med på diverse aktiviteter och vårdinrättningar, motivera.
Arbetstiderna är varierande med bland annat dygnstjänstgöring med en del väntetid.
Du behöver vara flexibel, kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar, lätt för att anpassa dig till situationen, ha ett gott humör och god arbetsmoral. Behärska svenska språket till fullo i både skrift och tal
Tycker du att jobbet verkar intressant och att du passar in på beskrivningen är du välkommen med en skriftlig ansökan via mail som även innehåller ett personligt brev - märk din ansökan 1019. Visa mindre

Personlig assistent Åstorp

Kvinnlig assistent med hög arbetsmoral sökes till kund i Åstorp. Du ska vara ansvarsfull, självgående, lyhörd, inkännande - "känna av dagsform", inneha B-körkort för att köra kunden bil, behärskar svenska språket till fullo i tal och skrift. Arbetstiden är förlagt till dagtid måndag-fredag. I dina arbetsuppgifter ingår allt som krävs för att få vardagen att fungera. Liten hund finns i hemmet. Vi söker även vikarier som kan hoppa in med kort varsel. Rekryte... Visa mer
Kvinnlig assistent med hög arbetsmoral sökes till kund i Åstorp.
Du ska vara ansvarsfull, självgående, lyhörd, inkännande - "känna av dagsform", inneha B-körkort för att köra kunden bil, behärskar svenska språket till fullo i tal och skrift.
Arbetstiden är förlagt till dagtid måndag-fredag.
I dina arbetsuppgifter ingår allt som krävs för att få vardagen att fungera.
Liten hund finns i hemmet.
Vi söker även vikarier som kan hoppa in med kort varsel.
Rekrytering sker löpande.
Om detta stämmer in på dig och verkar vara ett jobb som passar dig är du välkommen med din ansökan och personliga brev via mail. Visa mindre

Personliga Assistenter sökes i Höllviken

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu personlig assistent till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning. Vi söker assistenter till a... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu personlig assistent till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning.

Vi söker assistenter till att arbeta dag och natt på vardagar måndag - fredag. Arbetstider är följande 08.00 - 18.00 och 18.00 - 08.00. Det innefattar jour mellan 00.00-08.00. Tjänsten är på cirka 50%. Vi söker även inhoppare vid behov.

Om dig -

Som personlig assistent önskas du vara samarbetsvillig, lyhörd, ansvarstagande, flexibel och en bra lagspelare. Viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.

- Meriterande är om du har tillgång till bil, erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg.


- Krav är att du har körkort och inte är pälsdjursallergiker då det finns hundar i hemmet.
Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) Visa mindre

Personliga Assistenter sökes i Höllviken

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu två personliga assistenter till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning. Vi söker assistenter ... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu två personliga assistenter till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning. Vi söker assistenter till att arbeta dag och natt på vardagar måndag - fredag. Arbetstider är följande 08.00 - 18.00 och 18.00 - 08.00.

Om dig -

Som personlig assistent önskas du vara samarbetsvillig, lyhörd, ansvarstagande, flexibel och en bra lagspelare. Viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.

- Meriterande är om du har tillgång till bil, erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg.


- Krav är att du har körkort och inte är pälsdjursallergiker då det finns hundar i hemmet.
Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) Visa mindre

Varm och engagerad kvinna sökes som personlig assistent till en livlig tonå

Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och ... Visa mer
Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig! Utifrån ditt önskemål om tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda 20-30%. Arbetstiderna kommer vara 16.00-19.00, måndag till onsdag. Ibland kan det bli några lördagar också.

Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor, du är lyhörd, ansvarsfull och positiv. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK. 
Det är ett krav att du är icke-rökare, att du behärskar svenska obehindrat och att du har körkort (behörighet B). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta: [email protected] 

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 
Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Oavsett om du har erfarenhet som personlig assistent eller inte så är du varmt välkommen att skicka din ansökan! Erfarenhet är väldigt meriterande men inget krav och det viktigaste är din personlighet och ditt intresse för att hjälpa andra och göra skillnad. 


Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor så är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Våra ledord är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
 

. Visa mindre

En varm och engagerad man sökes som personlig assistent på 50% till en fant

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Till en tonårskille i Malmö sök... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Till en tonårskille i Malmö söker vi nu en positiv man som vill jobba 50% som personlig assistent!

Han är en kille som älskar musik, djur och att bada i familjens pool! Ett stort plus om du därför antingen är en musikälskare, tycker att simma är härligt eller tycker om djur! Låter något av dessa intressena som något du relaterar till så har ni redan något gemensamt och då är det kanske dig vi söker efter!

Gillar du även resor och är flexibel med att hänga med på resor ibland (inget måste men definitivt en bonus)? 

Killen i fråga behöver hjälp med förflyttningar till och från sin rullstol, hjälp med personlig hygien och hjälp vid matsituationer och dylikt. Han har inget verbalt tal så har du erfarenhet av att kommunicera med TAKK och/eller bildstöd är detta en fördel men inget krav.
Han har en stor familj och har tre härliga syskon. Det är med andra ord fullt hus!
Som person förväntar vi oss att du är aktiv, pigg, positiv och initiativtagande till olika aktiviteter som passar denna killes dagsform. B-körkort är ett krav.
Då familjen både har hund och har hand om hästar så är det viktigt att du gillar djur och inte är rädd för dem.
  
Det är ett krav att du är rökfri!
Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar eller inom LSS så är det ett stort plus men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du som söker är en man och du får gärna vara i 24-35 års åldern samt behärska svenska språket mycket väl.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem) från polisens hemsida här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
Gör det gärna så fort som möjligt, eftersom det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistert. 

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Välkommen! Visa mindre

Personlig assistent i Malmö

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos bruk... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta hos en av våra kunder i Malmö, en 11-årig kille med en stor fysisk funktionsnedsättning. I din roll som assistent ingår att hjälpa och stötta killen i alla dagens aktiviteter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar. Du kommer att hjälpa till med all form av hygien och påklädning. har du tidigare erfarenheter av sondmat, ortoros, förflyttningsteknik (ergonomi) och användning av olika hjälpmedel så är det meriterande. Tunga lyft kan förekomma så god fysik krävs. Visa mindre

Positiv man sökes som personlig assistent på 50% till musik och djurintress

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Till en tonårskille i Malmö sök... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Till en tonårskille i Malmö söker vi nu en positiv man som vill jobba 50% som personlig assistent!

Han är en kille som älskar musik, djur och att bada i familjens pool! Ett stort plus om du därför också är en musikälskare och tycker att simma är härligt! Gillar du även resor och är flexibel med att hänga med på resor ibland? Då är det kanske dig vi söker efter!

Killen i fråga behöver hjälp med förflyttningar till och från sin rullstol, hjälp med personlig hygien och hjälp vid matsituationer och dylikt. Han har inget verbalt tal så har du erfarenhet av att kommunicera med TAKK och/eller bildstöd är detta en fördel men inget krav.
Han har en stor familj och har tre härliga syskon. Det är med andra ord fullt hus!
Som person förväntar vi oss att du är aktiv, pigg, positiv och initiativtagande till olika aktiviteter som passar denna killes dagsform. B-körkort är ett krav.
Då familjen både har hund och har hand om hästar så är det viktigt att du gillar djur och inte är rädd för dem.
  
Det är ett krav att du är rökfri!
Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar eller inom LSS så är det ett stort plus men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du som söker är en man och du får gärna vara i 24-35 års åldern samt behärska svenska språket mycket väl.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).
Gör det gärna så fort som möjligt, eftersom det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistert. 

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Välkommen! Visa mindre

Personlig assistent sökes till tjänst på 80% till 57 årig man

Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi har kontor i Halmstad, Hässleholm och Malmö. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till personalfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett a... Visa mer
Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi har kontor i Halmstad, Hässleholm och Malmö. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till personalfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbeten som finns då man är en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra.

Vi söker två personliga assistenter till en 57 årig man då han har fått utökad assistans. 

Vår medlem har nervsjukdomen ALS vilket innebär att hans muskler försvagas med tiden. Han berättar själv vad han vill få hjälp med och behöver därmed någon som är hans armar och ben vid samtliga praktiska moment i vardagen. Det kan vara allt från hjälp med av- och påklädnad, personlig hygien, förflyttningar och  matlagning. Arbetsplatsen är där han befinner sig men kommer mestadels vara i hemmet i Malmö där han bor tillsammans med sin fru. Han har ett stort intresse för idrott, framförallt fotboll, så är du idrottsintresserad är det ett litet plus. 

Tjänsten är på 80% med möjlighet att arbeta extra. Arbetstiderna är fördelade på ett rullande treveckorsschema där man arbetar dagtid måndag-fredag ena veckan, kväll måndag-torsdag den andra veckan och helg den tredje veckan. 

Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam och bra på att tolka signaler. Vi önskar även att du är lugn och säker i dig själv. Det är meriterande om du har:

* Tidigare erfarenhet från personlig assistans eller vård och omsorg
* Erfarenhet av ALS
* Utbildning- eller arbetserfarenhet som undersköterska

Vi kommer endast att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
 
Har du några frågor får du gärna kontakta Björn på [email protected] Visa mindre

Personliga assistenter till man i Lund

Ansök    Nov 24    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu självgående och ansvarsfulla personliga assistenter till en man i 55-års å... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu självgående och ansvarsfulla personliga assistenter till en man i 55-års åldern, boende i södra Lund. Är du lyhörd och vill ha ett meningsfullt arbete samt utgöra en del i en helt ny arbetsgrupp? I så fall kan du vara personen vi söker!

Mannen har ALS och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från kaffedrickande till personlig hygien och omvårdnad. Dina ansvarsuppgifter innefattar även förflyttningar, uppsikt över respirator, matlagning, hushållssysslor, m.m. En viktig del av arbetet är att du är inkännande och lyhörd för mannens behov och tillgodoser dessa gärna innan de uppstår. Då mannen inte alltid har orken till att kommunicera behöver du ta initiativ och vara självgående i arbetet.

Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Mannen bor tillsammans med sin fru och han tycker om frågesport, korsord och att titta på TV. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö.
Vi söker dig som är självgående och strukturerad. Du är inkännande och lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Mannen är beviljad assistans all vaken tid. Vi söker nu assistenter för timanställning.
Det kommer vara aktuellt med bredvidgång och utbildning för samtliga anställda.

För att ni skall kunna trivas tillsammans är det viktigt att du är respektfull och noga med hygien då mannen är infektionskänslig. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig, mannen och hans fru som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Meriterande är även erfarenhet av förflyttningsteknik samt andningsstöd genom respirator.

Du behöver vara rökfri samt tåla pälsdjur då katter finns i hemmet.

Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad samt beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

I denna rekryteringsprocess önskar vi motta utdrag ur belastningsregistret. Är du intresserad av tjänsten kan det därför vara bra att beställa ett redan nu på Polisen.se. Visa mindre

Personlig assistent i Oxie sökes

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu kvinnliga personliga assistenter till en kille på 10 år i Oxie. Du som personlig assistent ska hjälpa honom att leva ett aktivt liv. På dagarna är det skola och på fritiden är sport ett stort intresse. Fotboll, tennis och vara ute på aktiviteter är exempel på fritidsintressen. Även att ... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu kvinnliga personliga assistenter till en kille på 10 år i Oxie. Du som personlig assistent ska hjälpa honom att leva ett aktivt liv. På dagarna är det skola och på fritiden är sport ett stort intresse. Fotboll, tennis och vara ute på aktiviteter är exempel på fritidsintressen. Även att läsa böcker, lyssna på musik och chilla med mobilen ibland. Arbetstiderna är förlagda till assistans dygnet runt och vaken natt.

Om dig -

Vi söker dig som har vårderfarenhet, gärna erfarenhet av track. Du måste ha god arbetsmoral, passa tider, vara pålitlig och sätter kundens behov i fokus. Det är viktigt att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.

Meriterande är om du har körkort och har ett intresse för sport.

Krav är att du är rökfri.Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/)https://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Vår fina kund söker nu dig som personlig assistent

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

 

Vår helt fantastiska kund i Kävlinge söker nu två nya assistenter.

Kunden har en cp-skada där hon endast behöver assistenter som är behjälpliga som hennes armar och ben, resterande rutiner styr hon helt själv och gör det med bravur!

För kunden är det viktigt att du är lyhörd, empatisk och glad, hon önskar också att du har stor kattvana då du hjälper henne med katten.

Är du en person som lär dig snabbt, har ett glatt humör och förstår ansvaret med att vara personlig assistent?

Då längtar vi efter just ditt cv.

 

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Visa mindre

Personlig assistent i Vellinge sökes!

. Vill du jobba som personlig assistent åt mig, en 6-årig kille i Vellinge?   Eftersom jag behöver hjälp med så gott som allt så är det bra om du har erfarenhet av barn med funktionsvariationer - kanske har du t.o.m jobbat med exempelvis sondmatning eller andra hjälpmedel tidigare - men det ABSOLUT viktigaste är att du klickar med mig och min familj och har ett genuint intresse av att lära dig allt om mig och kan vara mitt trygga stöd i vardagen. (De... Visa mer
.

Vill du jobba som personlig assistent åt mig, en 6-årig kille i Vellinge?
 
Eftersom jag behöver hjälp med så gott som allt så är det bra om du har erfarenhet av barn med funktionsvariationer - kanske har du t.o.m jobbat med exempelvis sondmatning eller andra hjälpmedel tidigare - men det ABSOLUT viktigaste är att du klickar med mig och min familj och har ett genuint intresse av att lära dig allt om mig och kan vara mitt trygga stöd i vardagen.
(Det vill min mamma och pappa. JAG vill bara att du busar loss med mig och hänger med mig när jag vill vara hos mina kompisar! Gör mina vardagar lite extra roliga och mina helger superballa!
Lär mig allt du kan, så lär jag dig allt jag kan!
Hjälper du mig, så hjälper jag dig!
-Deal!?).

Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej, och det kvittar hur gammal eller ung du är (eller jo, du måste ha fyllt 18 år!) men du behöver vara lugn och initiativtagande. Inkännande och uppmärksam. Motiverande och lösningsfokuserad.
Är du dessutom genomsyrad av sunt förnuft, har ett härligt barnasinne, är ansvarsfull samtidigt som du kan bjuda på dig själv, ja då är du halvvägs i mål!

Känner du igen dig i ovan beskrivningar, då tycker jag att det är dags att du skickar in ditt CV och personliga brev nu.

Läs bara detta också först;
För att du ska känna dig trygg, så har vi självklart kollektivavtal (KFS).
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 
Du beställer själv registerutdraget från polisens hemsida här: Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
Det tar ofta tid att få utdragen, så tipset är att beställa det på studs. 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta [email protected]

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Visa mindre

Varma, glada och genuina personliga assistenter sökes!

Vi på God Assistans söker nu dig som drömmer om att arbeta inom personlig assistans! Tillsammans med ett glatt och energifyllt arbetsteam, har du möjlighet att påverka och skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Vi söker såväl killar som tjejer, unga som gamla. Tidigare erfarenhet är inget krav, men självklart meriterande. I slutändan kommer det vara personkemin mellan dig och kunden som är det avgörande! Ledorden för God Assistans är omtanke, enke... Visa mer
Vi på God Assistans söker nu dig som drömmer om att arbeta inom personlig assistans! Tillsammans med ett glatt och energifyllt arbetsteam, har du möjlighet att påverka och skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Vi söker såväl killar som tjejer, unga som gamla. Tidigare erfarenhet är inget krav, men självklart meriterande. I slutändan kommer det vara personkemin mellan dig och kunden som är det avgörande!

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och vidare har ett genuint intresse för människor. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och flexibel eftersom vi alltid strävar efter att se till kundens bästa. Utöver en god förståelse för människan, är utstrålning av empati, trygghet och värme något vi värderar högt. Därtill ser vi gärna att du är social och utåtriktad, samt har en god förmåga att bygga upp nära och trygga relationer till såväl kunden som till omgivningen.

I yrket som personlig assistent är arbetsuppgifterna varierande och omfattande. Som assistent hjälper du bland annat till med de vardagliga sysslorna så som hygien, medicinering, matning, m.m.. Utöver detta har du all möjlighet i världen att använda din kreativitet och hitta på roliga aktiviteter. Din kanske viktigaste uppgift är att förgylla personens vardag och sätta guldkant på tillvaron. Tillsammans kan ni skapa många fina och oförglömliga minnen!

Vill du bli en del av oss på God Assistans? Tveka inte med att skicka in din ansökan, gärna så fort som möjligt! Vårt enda krav är att du ska ha fyllt 18 år, samt tala flytande svenska. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på [email protected]

Ser fram emot att höra från dig!

Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent, Limhamn

Vi söker nu dig som önskar arbeta som personlig assistent till en man boendes på Limhamn. Mannen är i behov av stöd för att kunna leva det liv han önskar leva vilket innebär att vara honom behjälplig med omvårdnad, förflyttningar, vardagliga sysslor samt att komma ut på aktiviteter. Mannen kommunicerar självständigt. Arbetstiden är förlagd från klockan 09.00 till klockan 09.00 nästa dag (sovande jour 5 timmar och 20 minuter per natt). Vi söker dig som är ... Visa mer
Vi söker nu dig som önskar arbeta som personlig assistent till en man boendes på Limhamn. Mannen är i behov av stöd för att kunna leva det liv han önskar leva vilket innebär att vara honom behjälplig med omvårdnad, förflyttningar, vardagliga sysslor samt att komma ut på aktiviteter. Mannen kommunicerar självständigt.
Arbetstiden är förlagd från klockan 09.00 till klockan 09.00 nästa dag (sovande jour 5 timmar och 20 minuter per natt).
Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Visa mindre

En drömtjänst inom personlig assistans: Vi söker nu en glad, ung och aktiv

En drömtjänst inom personlig assistans ska nu tillsättas! Vill du arbeta några timmar varje vecka som personlig assistent åt en varm och go 29-årig tjej i Malmö? Tveka isåfall inte på att skicka in din ansökan! Vi söker en glad och social tjej, som vill arbeta måndag-, tisdag-, torsdag- och fredagsförmiddagar, under ca 2,5 h/pass. Du som söker ska vara ung, utåtriktad och omtänksam, och gärna bo i närheten av Malmö. Tillsammans lär ni ha några riktigt r... Visa mer
En drömtjänst inom personlig assistans ska nu tillsättas! Vill du arbeta några timmar varje vecka som personlig assistent åt en varm och go 29-årig tjej i Malmö? Tveka isåfall inte på att skicka in din ansökan!

Vi söker en glad och social tjej, som vill arbeta måndag-, tisdag-, torsdag- och fredagsförmiddagar, under ca 2,5 h/pass. Du som söker ska vara ung, utåtriktad och omtänksam, och gärna bo i närheten av Malmö. Tillsammans lär ni ha några riktigt roliga timmar ihop. Varje vecka!

Vårt enda krav är att du ska ha fyllt 18 år, samt tala flytande svenska. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på [email protected] Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Ser fram emot att höra från dig!

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent till man i Vellinge.

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Vi söker dig som varje dag vill använda din förmåga att lyssna in reflektera och ge rätt insatser för att göra livet värdefullt för vår kund. Personlig assistans handlar om engagemang för en annan människa I rollen kommer du att göra skillnad i människors liv tillsammans med oss arbeta efter vår vision -Vår bransch gör skillnad för människors liv. Vanligt förekommande arbetsuppgifter Arbetet innefattar omvår... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Vi söker dig som varje dag vill använda din förmåga att lyssna in reflektera och ge rätt insatser för att göra livet värdefullt för vår kund.
Personlig assistans handlar om engagemang för en annan människa
I rollen kommer du att göra skillnad i människors liv tillsammans med oss arbeta efter vår vision
-Vår bransch gör skillnad för människors liv.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter

Arbetet innefattar omvårdnad och som en förlängande hand i vardagen åt kunden så som matlagning städning och alla förekommande uppgifter i ett hem. Katt finns också i hemmet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvård.

Du som söker behöver ha tålamod, vara lugn och trygg i din arbetsroll och behärskar det svenska språket. Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov.Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider.Kunden har stort intresse för svenska tidskrifter. du får gärna ha lite livserfarenhet. stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: ca 85%
- Arbetstid: Mån-Sön dag, kväll och nattpass.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Johanna Carlsson Verksamhetschef 0101304373

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ung kvinna i Malmö

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande. Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss p... Visa mer
Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande.
Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se
Vår brukare är en glad, pigg och social kvinna i 30-års åldern som behöver hjälp med allt som rör hennes vardagliga liv. Hennes intressen är många och fulla av energi och aktivitet. Hon uppskattar att gå på dans, lyssna på musik, konserter och att vara ute mycket. Som hennes assistent följer du med henne på olika aktiviteter och hjälper till på hennes dagliga verksamhet. Ibland åker hon på semester vilket kan innebära att du följer med henne tillsammans med en annan assistent.
Vår brukare har mycket litet verbalt tal men kommunicerar väl via kroppsspråk, ögonkontakt och bilder.
Vår brukare söker en kvinnlig assistent och vi ser gärna att du som söker är över 25 år. Det är en fördel om du är bekväm med dataanvändning eftersom data är ett viktigt kommunikations- och arbetsredskap. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande.
Vi söker en ny assistent som vill arbeta på ett fyra veckors rullande schema där det är varierande tid dag, kväll, natt och helg. Tjänsten är på ca 20% med stora möjligheter till extra inhopp.
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvar och respekt. Att vara personlig assistent är ett stimulerande och utmanande arbete där din förmåga att arbeta utifrån vår brukares önskemål är helt avgörande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ung kvinna i Malmö

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande. Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss p... Visa mer
Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande.
Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se
Vår brukare är en glad, pigg och social kvinna i 30-års åldern som behöver hjälp med allt som rör hennes vardagliga liv. Hennes intressen är många och fulla av energi och aktivitet. Hon uppskattar att gå på dans, lyssna på musik, konserter och att vara ute mycket. Som hennes assistent följer du med henne på olika aktiviteter och hjälper till på hennes dagliga verksamhet. Ibland åker hon på semester vilket kan innebära att du följer med henne tillsammans med en annan assistent.
Vår brukare har mycket litet verbalt tal men kommunicerar väl via kroppsspråk, ögonkontakt och bilder.
Vår brukare söker en kvinnlig assistent och vi ser gärna att du som söker är över 25 år. Det är en fördel om du är bekväm med dataanvändning eftersom data är ett viktigt kommunikations- och arbetsredskap. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande.
Vi söker en ny assistent som vill arbeta på ett fyra veckors rullande schema där det är varierande tid dag, kväll, natt och helg. Tjänsten är på ca 70-80% med stora möjligheter till extra inhopp.
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvar och respekt. Att vara personlig assistent är ett stimulerande och utmanande arbete där din förmåga att arbeta utifrån vår brukares önskemål är helt avgörande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

En drömtjänst inom personlig assistans: Vi söker nu en glad, ung och aktiv

En drömtjänst inom personlig assistans ska nu tillsättas! Vill du arbeta några timmar varje vecka som personlig assistent åt en varm och go 29-årig tjej i Malmö? Tveka isåfall inte på att skicka in din ansökan! Vi söker en glad och social tjej, som vill arbeta måndag-, tisdag-, torsdag- och fredagsförmiddagar, under ca 2,5 h/pass. Du som söker ska vara ung, utåtriktad och omtänksam, och gärna bo i närheten av Malmö. Tillsammans lär ni ha några riktigt r... Visa mer
En drömtjänst inom personlig assistans ska nu tillsättas! Vill du arbeta några timmar varje vecka som personlig assistent åt en varm och go 29-årig tjej i Malmö? Tveka isåfall inte på att skicka in din ansökan!

Vi söker en glad och social tjej, som vill arbeta måndag-, tisdag-, torsdag- och fredagsförmiddagar, under ca 2,5 h/pass. Du som söker ska vara ung, utåtriktad och omtänksam, och gärna bo i närheten av Malmö. Tillsammans lär ni ha några riktigt roliga timmar ihop. Varje vecka!

Vårt enda krav är att du ska ha fyllt 18 år, samt tala flytande svenska. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på [email protected] Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Ser fram emot att höra från dig!

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Pratglada filmfantast sökes på 40% som personlig assistent till vad som kan

Så har ännu av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet. * Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… om inte ett spel precis har dragit igång på Fort... Visa mer
Så har ännu av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet.

* Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… om inte ett spel precis har dragit igång på Fortnite.
* Spelkonsoller som laggar är bland det mest irriterande som finns.
* Apropå film så är det överskattat med blodiga sekvenser. Hunger Games räknas självklart inte, eftersom den är bra.
* Svamp (tryffel undantaget) är relativt överskattat som mat.
* Om du själv får avgöra så är du ändå relativt trevlig som person.
* Hundar är sympatiska varelser, även om de skäller så fort en ny trevlig människa ringer på dörren.
* Du ser dig själv som fysiskt stark och ser det som en utmaning att se om du är starkare än Tildes mamma (det ger nämligen oerhörda pluspoäng i denna rekrytering).
* Du har ganska bra koll på att SIMS 4 och Fortnite är spel (i annat fall vet du hur du kan få fram infon på Google).


Vi söker just efter våra två nya personliga assistenter till Tilde, som går första året på gymnasiet och bor i Limhamn. Tjänsten är frm till januari på 20-40% och från och med januari övergår den till fast 40%.
Passen kommer vara förlagda både under vardagar och helger och vara på dag- och kvällstid samt natt. 

I teamet ingår ett gäng supertrevliga tjejer som ser fram emot att träffa sin nya kollega! Ditt jobb blir att agera extra muskler till Tilde, när hennes egna inte räcker till, hänga på Emporia, fika, gå på bio mm.
Ett tips inför en intervju med Tilde är att ha lite koll på skämtklipp på Youtube samt i vart fall veta att Sims är ett datorspel. Om du inte vet vad Sims går ut på, så har du i vart fall något att prata med Tilde om. 

Du behöver vara rökfri och älska djur, eftersom familjen utöver klassiska dammråttor, även har en dansksvensk gårdshund som uppskattar när även hon får vara med och busa. Vi tror att du som söker tjänsten är ca 20-35 år, är övertygad om att du är rätt för tjänsten, och dessutom gillar att hitta på saker. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som personlig assistent, utan vi lär ut det du behöver kunna.

Anställningen sker via God Assistans.
Så till det där som du måste veta. Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du behöver därför beställa ett sådant (registerutdrag enligt HVB-hem) från polisen, via länken nedan:  
  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
  
Det tar ofta tid att få utdragen, så om du har läst hela vägen hit är tipset att beställa ett utdrag på studs, så kan du fortsätta surfa information om Sims därefter (så att du kan framstå som om du har koll, även om du aldrig tidigare har hört talas om spelet). Visa mindre

Personlig assistent sökes på 50%

Jag är en snart 14-årig pojke i Dalby som har ett behov av hjälp och stöttning i min vardag. Jag har omfattande flerfunktionshinder med återkommande dagliga epilepsianfall. Jag söker nu dig som vill vara en hjälpande hand och stötta mig i min vardag! Mina intressen är skidåkning, bad, cykling, ridning, musik, promenader och mycket annat. Dessutom älskar jag att gunga! Som assistent behöver du hjälpa mig att förgylla min vardag, och gärna sätta lite extr... Visa mer
Jag är en snart 14-årig pojke i Dalby som har ett behov av hjälp och stöttning i min vardag. Jag har omfattande flerfunktionshinder med återkommande dagliga epilepsianfall. Jag söker nu dig som vill vara en hjälpande hand och stötta mig i min vardag!

Mina intressen är skidåkning, bad, cykling, ridning, musik, promenader och mycket annat. Dessutom älskar jag att gunga! Som assistent behöver du hjälpa mig att förgylla min vardag, och gärna sätta lite extra guldkant på tillvaron! Arbetet som personlig assistent är omväxlande. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att vara behjälplig med hygien och omvårdnad till förflyttningar och pedagogisk/motorisk träning. Det ingår även att hjälpa mig med medicinering, matning och såklart... En massa bus och lek! Det kan vara bra för dig att veta att min dagsform varierar (på grund av hälsoskäl). Under mina pigga och glada dagar vill jag vara aktiv och bara ha roligt! Hjälp mig att få ut så mycket som möjligt av dessa dagar, det vore jag så tacksam för. Under mina sämre dagar behöver jag istället en trygg och omhändertagande assistent. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar och alltid vill mitt bästa!Jag söker nu dig som vill bli en av mina personliga assistenter. Tillsammans med mig, min familj och övriga assistenter blir du en del av ett glatt och energifyllt arbetsteam. Du behöver vara inkännande och empatisk, samt ha en förmåga att kunna växla mellan att ta avgörande beslut till att vara min bästa kompis som jag kan busa med. Du behöver även vara stabil och trygg i dig själv. Egenskaper som kommer värderas är att du är ansvarsfull och kan följa rutiner. Men det är också viktigt att du har en god initiativförmåga!

Du behöver ha en god fysik eftersom vi måste kunna sitta på golvet och leka och träna tillsammans. Jag uppskattar om du är en social person med mycket energi. Du kommer att arbeta ensam med mig många gånger men jag hoppas även att du vill följa med på olika familjeaktiviteter, kalas och utflykter. Dessutom älskar jag och min familj att resa. Vi åker iväg 1-2 veckor per år, och du kommer såklart att vara inräknad! Vilken bonus va? Det är av stor vikt att du är flexibel och kan göra inhopp vid behov, till exempel om dina kollegor blir sjuka. Vi ger och tar för varandra! Körkort är inget krav, men väldigt uppskattat.

Info om tjänsten:
Tjänsten är på 50% och innehåller 3-4 arbetspass per vecka, såväl på vardagar som under helger. Arbetstiderna är förlagda enligt följande:
V. 1: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00 och tors 17.00-22.00
V. 2: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00 och lör 8.00-16.00
V. 3: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00, lör 8.00-16.00 och sön 8.00-16.00
V. 4: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00 och tors 17.00-22.00

Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att skriva till [email protected] Vi ser fram emot att läsa just din ansökan och önskar dig en fortsatt mysig höst sålänge!

En förutsättning för att få arbeta tillsammans med oss på God Assistans är att du kan uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret för HVB-hem. Genom att följa länken nedan beställer du enkelt ditt utdrag.

Våra ledord på God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Billesholm

Örbäck Assistans är det lilla familjeägda assistansbolaget som genom närhet, engagemang och kompetens ger sina kunder och assistenter den service och hjälp som de behöver, när de behöver det. Företaget startade 2010 och har 30 års erfarenhet av personlig assistans. Vi söker en timvikarierande personlig assistent, till en MS-sjuk 70-årig kvinna boendes i Billesholm. Det kommer att vara både schemalagda pass men framför allt akuta vakanser vid tex vab eller ... Visa mer
Örbäck Assistans är det lilla familjeägda assistansbolaget som genom närhet, engagemang och kompetens ger sina kunder och assistenter den service och hjälp som de behöver, när de behöver det. Företaget startade 2010 och har 30 års erfarenhet av personlig assistans.
Vi söker en timvikarierande personlig assistent, till en MS-sjuk 70-årig kvinna boendes i Billesholm. Det kommer att vara både schemalagda pass men framför allt akuta vakanser vid tex vab eller sjukdom. Det går utmärkt att kombinera med annat jobb eller studier.
Passen är idag förlagda 9.30-17.30 alla veckans dagar, men det kan bli ändringar i framtiden och ibland måste du kunna jobba kvällar.
Du bör vara en glad, enkel och tålmodig person som är lyhörd, flexibel och noggrann.
Du som söker får gärna ha körkort men det är inget krav och erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande. Personlig lämplighet är det viktigaste.
Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande vård- omsorgsarbete såsom dusch, toalettbesök, påklädning, förflyttningar, ta hand om hus och hem, matlagning, sjukgymnastik etc. Kunden sitter i rullstol och behöver hjälp vid förflyttningar så en del lyft förekommer. Visa mindre

Spelintresserade assistenter sökes till kund i Malmö

Ansök    Nov 16    Alter Assistans AB    Personlig assistent
Jag är en kille på 27 år med en fysisk funktionsnedsättning som gör att jag är beroende av personliga assistenter i min vardag. På min fritid gillar jag att spela datorspel, lyssna på musik, umgås med vänner, arbeta med kreativa sysslor och hitta på olika aktiviteter såsom gå på konsert eller restauranger. I vardagen behöver jag hjälp med det mesta som till exempel laga mat, av och påklädning, sköta hygien, städa, tvätta med mera. Jag söker dig i liknande ... Visa mer
Jag är en kille på 27 år med en fysisk funktionsnedsättning som gör att jag är beroende av personliga assistenter i min vardag. På min fritid gillar jag att spela datorspel, lyssna på musik, umgås med vänner, arbeta med kreativa sysslor och hitta på olika aktiviteter såsom gå på konsert eller restauranger. I vardagen behöver jag hjälp med det mesta som till exempel laga mat, av och påklädning, sköta hygien, städa, tvätta med mera. Jag söker dig i liknande ålder och som har liknande intressen, är lyhörd, gillar att samarbeta och gillar att arbeta med människor.
Vi finns där våra kunder finns. Vi kommer dit vi behövs. Vår organisation är platt och beslutsvägarna är korta, därför har vi råd att anställa duktiga assistenter och ge dem rättvisa löner. Visa mindre

Bli personlig assistent till man i Malmö, 69%.

Ansök    Nov 15    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  Vi söker nu en personlig assistent på 69% till vår manliga kund som är i 40 års åldern och bor i Malmö. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 15-19.30 samt onsdagar 8–18. Vår kund har ALS och som hans personliga assistent kommer du hjälp... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 
Vi söker nu en personlig assistent på 69% till vår manliga kund som är i 40 års åldern och bor i Malmö. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 15-19.30 samt onsdagar 8–18. Vår kund har ALS och som hans personliga assistent kommer du hjälpa till med allt som kan uppkomma i hans vardag. Du kommer vara behjälplig vid personlig omvårdnad, förflyttningar, matsituationer och dagliga hushållssysslor.
På fritiden tycker vår kund om promenader, besöka köpcenter, gå på restaurang samt bio. Han har även ett intresse för att cykla och det är en aktivitet som du som personlig assistent också kommer delta i.
Det viktigaste är att du är rätt person för arbetet och att personkemin stämmer mellan dig och kunden. Vi ser gärna att du är en glad, alert och ansvarstagande person. Det är ett krav att du som söker talar engelska obehindrat.Har du viss vana av personlig assistans är det meriterande men inte ett krav.I assistansen finns det förflyttningshjälpmedel i form av taklift. Du kommer att bli introducerad i allt som rör assistansen på plats.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiden är varierande och innebär arbete under dag och kvällstid på vardagar, 15-19.30 samt onsdagar 8-18. Tjänstgöringsgraden är på 69%.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Omgående.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

För visstidsanställd på 75 % som pers ass till ung man i Bunkeflostrand

75 % tjänst till ung man i Bunkeflostrand. Är du en ansvarsfull, ordningsam, lyhörd person som gillar att vara aktiv i ditt arbete, som kan ta initiativ och ge inspiration, men som är lyhörd och flexibel efter mina behov och önskemål. Jag är en kille på 26 år som har en CP skada, jag kommunicerar med AKK som bliss, widget, bilder, ljud och gester. Jag gillar att planera och hitta på kul saker som har med musik, teater, sport, dans och fordon att göra. Gi... Visa mer
75 % tjänst till ung man i Bunkeflostrand.
Är du en ansvarsfull, ordningsam, lyhörd person som gillar att vara aktiv i ditt arbete, som kan ta initiativ och ge inspiration, men som är lyhörd och flexibel efter mina behov och önskemål.
Jag är en kille på 26 år som har en CP skada, jag kommunicerar med AKK som bliss, widget, bilder, ljud och gester. Jag gillar att planera och hitta på kul saker som har med musik, teater, sport, dans och fordon att göra. Gillar att vara ute i naturen och ut på promenader. Jag bor i Bunkeflostrand (5 min från Hylliestation) med mina föräldrar i egen del av vårt hus.
Jag behöver hjälp med det mesta i vardagen, förflyttningar, träning, personlig omsorg, mat och sondmat. Du får också följa med på läkarbesök, till utprovningar av hjälpmedel och hjälpa mig att hålla det rent och hålla ordning här hemma.
Du är med mig på daglig verksamhet och kanske när jag är på resa och läger.
Du som söker är kanske pedagog, terapeut eller har vårdutbildning. Kanske har du erfarenhet av yrket men vill ha en större utmaning och möjlighet till utveckling. Personkemi är såklart viktigt, tillsammans utvecklas vi. Intresse för bilder och kommunikation och datorer är ett +.
Du är viktig för mig i kontakt med andra. Du måste kunna svenska språket väl och ha gott om tålamod, positiv inställning och se möjligheter istället för hinder.
Det viktiga är din inställning och intresset för jobbet.
Körkort är ett plus liksom god fysik. Vi har djur i huset så inga allergier. Rökfri.
Tjänsten är på ca 75% rullande 4 veckors schema och är mest förlagd på dagtid vardagar men även några pass på helg. (Det finns möjlighet till fler timmar vid intresse. (Det är en för visstidsanställning.) Jag har assistans hela dygnet och på natten har jag vaken natt.
Du får handledning och utbildning löpande för att vi båda ska känna oss trygga.
Låter detta intressant så skicka in ett Cv med ref och brev där du berättar om dig själv och varför du vill jobba hos mig. Märk med Fvt ref 9041
till mailadress [email protected]
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Löpande rekryteringsprocess.
Välkommen med din ansökan!
Jag anordnar min assistans via kooperativet SMIL - Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living. SMIL har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990 och det är SMIL som blir din arbetsgivare om du blir anställd som min personliga assistent.
SMIL anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse! Vi har kollektivavtal KFO/Kommunal. Vi har friskvård för de anställda.
SMILs nyckelord är självständighet, eget ansvar och god personalvård. Vi har friskvårdsbidrag två gånger per år. Vi anordnar regelbundet olika utbildningar som du som personlig assistent har god nytta av i ditt arbete som personlig assistent. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn. Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i 48 års åldern

Vi på Spira assistans söker nu engagerade och duktiga assistenter till en kvinna boendes strax utanför Malmö. Kvinnan är 48 år och har autism, är rullstolsburen och i behov av hjälp dygnet runt. Hon är konstnärligt lagd och tycker om att måla och pyssla. Kvinnan är döv och om du kan kommunicera med dövas teckenspråk är det ett plus men inget krav, då tolk finns på plats om du inte kan teckenspråk. Förflyttning med glidbräda tillämpas och är väldigt viktigt... Visa mer
Vi på Spira assistans söker nu engagerade och duktiga assistenter till en kvinna boendes strax utanför Malmö.
Kvinnan är 48 år och har autism, är rullstolsburen och i behov av hjälp dygnet runt. Hon är konstnärligt lagd och tycker om att måla och pyssla.
Kvinnan är döv och om du kan kommunicera med dövas teckenspråk är det ett plus men inget krav, då tolk finns på plats om du inte kan teckenspråk.
Förflyttning med glidbräda tillämpas och är väldigt viktigt att kunna hantera glidbrädan. Utbildning ges på plats.
Som assistent ska du vara trygg i dig själv och har ett lugnt och respektfullt bemötande, det är fördelaktigt om du har erfarenhet av och/eller kunskap om autism. Fågel finns i hemmet.
Vi ser gärna kvinnliga sökande och viktigt att du som söker är rökfri.
Vi söker assistent till heltid dagtid samt vid behov
Skicka gärna din ansökan och CV till [email protected] Visa mindre

Personlig Assistent sökes i Växjö

På Rättvis Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en brukare med en hjärnskada boendes i Växjö. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna, tandläkarbesök, assistera i stallet samt under träning ... Visa mer
På Rättvis Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en brukare med en hjärnskada boendes i Växjö. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att:
- Hjälpa till med de dagliga rutinerna, tandläkarbesök, assistera i stallet samt under träning
- Hjälpa till vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
- Tjänsten kan innebära arbetspass förlagda till huvudsakligen dagtid, men även kväll och helg under olika perioder
Om dig
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Kunden har i dagsläget pälsdjur och du bör därmed ej vara allergisk. Som person är du energisk och gillar att röra på dig så att brukaren blir smittad av ditt härliga driv till att vilja hitta på aktiviteter.
Tjänst är 100% tillsvidare
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i 70- årsåldern boende i Malmö

Ansök    Nov 14    Kooperativet Vilja    Personlig assistent
Kooperativet Vilja söker dig, trevlig och social med varierande livserfarenhet! Vi erbjuder en tjänst som personlig assistent till en kvinna som bor i Malmö tillsammans med sin lilla hund. Kvinnan är i 70 årsåldern och för att kunna skapa en god relation till henne bör du som söker vara 40 år eller äldre. Till följd av en förvärvad hjärnskada, apraxi samt afasi behöver kvinnan stöttning med det mesta i sin vardag. Det sociala samspelet kan vara komplext oc... Visa mer
Kooperativet Vilja söker dig, trevlig och social med varierande livserfarenhet!
Vi erbjuder en tjänst som personlig assistent till en kvinna som bor i Malmö tillsammans med sin lilla hund.
Kvinnan är i 70 årsåldern och för att kunna skapa en god relation till henne bör du som söker vara 40 år eller äldre.
Till följd av en förvärvad hjärnskada, apraxi samt afasi behöver kvinnan stöttning med det mesta i sin vardag. Det sociala samspelet kan vara komplext och du som assistent hjälper henne till en fungerande vardag.
För att trivas med arbetet bör du ha ett stort intresse av att arbeta med människor, vara trygg i dig själv, följsam och tålmodig. Kvinnan är intresserad av djur- och natur och uppskattar de dagliga promenaderna med sin hund.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent, från vårdyrket eller en vårdutbildning är meriterande.
Det är ett måste att du som söker är icke-rökare samt talar och skriver svenska obehindrat. Du bör inte vara pälsdjurs-allergiker eller hundrädd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är på ca 90 % beroende på hur de vakanta passen fördelas. Du ska kunna arbeta både dagpass, kvällspass och vaken natt. Bredvidgång påbörjas snarast.
Ange referensnummer 52 i din ansökan. Visa mindre

Personlig Assistent för miderårig i Malmö

Ansök    Nov 11    Ashur Assistans AB    Personlig assistent
Som personlig assistent hjälper du en person med rätt till assistans att leva det liv hen vill leva. Jobba det kan vara allt från vardagliga morgonrutiner till att utföra ett ärende på stan. Den Assistansberättigade bestämmer vad han eller hon vill göra. Vi söker nu en personlig assistent till en minderårig med särskilda behov. Som personlig assistent för ett barn ska du vara erfaren och ha kunskap om hur man arbetar med andningsapparat och sondmatning .m... Visa mer
Som personlig assistent hjälper du en person med rätt till assistans att leva det liv hen vill leva. Jobba det kan vara allt från vardagliga morgonrutiner till att utföra ett ärende på stan. Den Assistansberättigade bestämmer vad han eller hon vill göra.
Vi söker nu en personlig assistent till en minderårig med särskilda behov. Som personlig assistent för ett barn ska du vara erfaren och ha kunskap om hur man arbetar med andningsapparat och sondmatning .mm
Om oss
Ashur Assistans är sprunget ur en genuin vilja att hjälpa människor att leva ett bra liv. Företagets samlade erfarenheter, i kombination med flera års arbetslivserfarenhet inom svenska vård och omsorg
KVALIFIKATIONER
Utbildad undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Utdrag ur belastningsregistret kommer krävas.
TRYGGHET SOM ANSTÄLLD
Ashur Assistans AB är medlem i Fremia. Som anställd omfattas du av kollektivavtalet genom sjukförsäkring, livförsäkring, arbetsskadeförsäkring och tjänstepensionsavtal. Visa mindre

Personlig assistent till positiv kvinna i Svedala

Jag är en positiv kvinna i 30-årsåldern som bor själv i lägenhet i Svedala med min 3-åriga katt, plus en nykomling. Jag behöver mina assistenter dygnet runt efter en bilolycka. Jag har rullstol, pratar långsamt men är verbal. Jag drömmer om att börja rida igen. Jag kan vara väldigt aktiv när jag mår bra och är på det humöret. Jag går till gymmet och tränar, kan få för mig att dra iväg på långa promenader, spela spel. Kan även va skönt med slöa stunder fram... Visa mer
Jag är en positiv kvinna i 30-årsåldern som bor själv i lägenhet i Svedala med min 3-åriga katt, plus en nykomling. Jag behöver mina assistenter dygnet runt efter en bilolycka. Jag har rullstol, pratar långsamt men är verbal. Jag drömmer om att börja rida igen. Jag kan vara väldigt aktiv när jag mår bra och är på det humöret. Jag går till gymmet och tränar, kan få för mig att dra iväg på långa promenader, spela spel. Kan även va skönt med slöa stunder framför TV:n och kolla t.ex Idol, Lyxfällan, buskisar eller annat. Min humor kan vara ganska rå när jag är skojfrisk. Jag lyssnar gärna på musik och sjunger hellre än bra. Min musiksmak är väldigt blandad och andra säger att jag är vass på texter. Ibland har jag musiken på hög volym. Då kan det spritta till i kroppen så jag vill dansa.
Tjänsten är 80%. Vill man ha mer timmar finns det ofta möjligheter till det. På vardagar ligger passen vanligen kl. 7-15, 15-23 och natt 23-7. Helger är 12-timmars pass kl. 08-20 och natt 20-08. Vaken natt.
Körkort är ett krav .
Skriv och berätta om dig själv, intressen, bakgrund och varför du vill jobba med detta.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Bifoga CV och Referenser.
Ref nr: 9061
Jag anordnar min assistans via Kooperativet SMIL och jag är stolt över att få värva vår personal till Kooperativet SMIL som är rädd om vår personal, har ett gott fokus på både personal, brukare och uppdrag. Självklart har SMIL kollektivavtal och därmed får de personliga assistenterna exempelvis tillgång till tjänstepension.
Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se Visa mindre

Personlig assistent sökes till en glad och aktiv kille utanför Lund (70%)

Hej, Jag är en go och glad kille på 11 år, som bor tillsammans med min familj i Södra Sandby. Hit är det väldigt enkelt att ta sig med både bil och buss! Jag har autism samt ett stort omvårdnadsbehov och söker nu dig som vill hjälpa mig i min vardag. Som assistent hjälper du mig att strukturera vardagen och förbereda olika moment. Jag vill gärna vara förberedd och veta vad som väntar mig! Utöver min autism är jag lungsjuk och har en hjärnskada. Jag har... Visa mer
Hej,

Jag är en go och glad kille på 11 år, som bor tillsammans med min familj i Södra Sandby. Hit är det väldigt enkelt att ta sig med både bil och buss! Jag har autism samt ett stort omvårdnadsbehov och söker nu dig som vill hjälpa mig i min vardag. Som assistent hjälper du mig att strukturera vardagen och förbereda olika moment. Jag vill gärna vara förberedd och veta vad som väntar mig!

Utöver min autism är jag lungsjuk och har en hjärnskada. Jag har även en synskada och behöver sondmatas. Jag kämpar alltid på, och trots mina stora utmaningar är jag en väldigt levnadsglad och aktiv kille. Som min assistent arbetar du där jag befinner mig, antingen hemma hos oss eller i skolan (anpassad skolgång). Jag älskar att spela playstation/switch, Minecraft och att exprimentera bland annat. För mig är det viktigt att vi delar dessa intressen och att vi kan ha roligt tillsammans! Därutöver tycker jag om att leka i trädgården, åka till lekplatser, åka turer med lådcykeln och leka med dinosaurier. Och att baka är både gott och roligt!

För att arbeta som assistent hos mig krävs ett stort engagemang och en nyfikenhet. Det är intensiva dagar men vi har också väldigt kul ihop! Du som söker behöver behärska det svenska språket obehindrat, både i tal och skrift. Du behöver också ha körkort eftersom du kör familjens bil när vi åker på utflykter tillsammans, du och jag!

Om tjänsten:
Tjänsten motsvarar en tjänstgöringsgrad på 70%. Du arbetar enligt följande utifrån ett 4-veckors rullande schema:
5 dygn, 07.30-00-07.30 (8 timmar jour)
3 dagpass, 07.30-17.00
3 nattpass, 17.00-07.30

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan ber jag dig att skicka in en ansökan. Gärna så fort som möjligt! Jag längtar efter att få träffa dig, och kan knappt vänta! Det viktigaste för mig, och som i slutändan kommer vara det avgörande, är att personkemin mellan dig och mig stämmer! Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Felicia, [email protected]

Vi ser båda fram emot att höra från dig!

Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Malmö

Personlig Assistans - vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga a... Visa mer
Personlig Assistans - vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
Vi söker assistenter till en av våra kunder boendes i Malmö. Kunden är en 60-årig trevlig man med MS. Mannen är social och allmänt intresserad av det mesta. Du som söker tjänsten har lätt för att ta initiativ, du är social, ödmjuk och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke.
Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Kunden ser såväl kvinnliga som manliga sökande. Erfarenhet inom vård krävs.
Vi söker dig som:- Har erfarenhet av personlig assistans eller vården på annat sätt- Är rök- och tobaksfri. Behärskar det svenska språket. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och vaken natt och vi söker efter assistenter som kan arbeta ALLA de olika passen.

Vi söker en Assisten till en tjänst på 50% - 75% med chans till mer
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Övrig information
- Anställningsform: 50% - 75% med chans till mer tjänstgöringsgrad.
- Omfattning: Deltid.
- Arbetstid: Dag, kväll och vaken natt.
- Tillträde: Omgående.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

[email protected]

Verksamhetschef: Elisabeth Sjörin 010-1303114Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinna i malmö söker personliga assistenter.

Hej! Jag är en kvinna i mina bästa år som behöver hjälp med att få vardagen att funka trots funktionsvariationerna jag har. Mina intressen är att odla i min lilla trägård, fotboll och umgås med mina vänner. Det är kul om du delar mina intressen men det är inget krav. Om mig: Något jag uppskattar är god mat. Jag tycker även om trevligt sällskap med en skopa humor. Jag uppskattar även ordning och reda och att var sak har sin plats. Jag har assistans dygne... Visa mer
Hej!

Jag är en kvinna i mina bästa år som behöver hjälp med att få vardagen att funka trots funktionsvariationerna jag har. Mina intressen är att odla i min lilla trägård, fotboll och umgås med mina vänner. Det är kul om du delar mina intressen men det är inget krav.

Om mig: Något jag uppskattar är god mat. Jag tycker även om trevligt sällskap med en skopa humor. Jag uppskattar även ordning och reda och att var sak har sin plats.

Jag har assistans dygnet alla timmar och på natten ingår det även jour. Jag kommunicerar själv i både tal och skrift. Jag sitter i rullstol så jag behöver en assistent som ska vara min förlängda arm i vardagen.

Om dig: Du är en omhändertagande person med humor som tycker som att arbeta där det finns tydliga rutiner. Helst har du erfarenhet av liknande arbete, men personlighet är viktigast.

Om tjänsten: Vi söker främst vikarier som vill arbeta natt från 22:00-12:00 med jour på 5 1/2 per natt (finns möjlighet till att jobba 3-4 schemalagda nätter i månaden) samt hoppa in dag/kvällstid vid behov.Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Klippan, Jönköping, Västervik, Sundsvall och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se) Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Malmö

Personlig Assistans - vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga a... Visa mer
Personlig Assistans - vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
Vi söker assistenter till en av våra kunder boendes i Malmö. Kunden är en 60-årig trevlig man med MS. Mannen är social och allmänt intresserad av det mesta. Du som söker tjänsten har lätt för att ta initiativ, du är social, ödmjuk och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke.
Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Kunden ser såväl kvinnliga som manliga sökande. Erfarenhet inom vård krävs.
Vi söker dig som:- Har erfarenhet av personlig assistans eller vården på annat sätt- Är rök- och tobaksfri. Behärskar det svenska språket. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och vaken natt och vi söker efter assistenter som kan arbeta ALLA de olika passen.

Vi söker en Assisten till en tjänst på 50% - 75% med chans till mer
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Övrig information
- Anställningsform: 50% - 75% med chans till mer tjänstgöringsgrad.
- Omfattning: Deltid.
- Arbetstid: Dag, kväll och vaken natt.
- Tillträde: Omgående.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

[email protected]

Verksamhetschef: Elisabeth Sjörin 010-1303114Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent sökes till en 4årig flicka i Höllviken

Assistent sökes Vi söker en personlig assistent till världens soligaste och gladaste lilla flicka på fyra år i Höllviken. Flickan har en sällsynt diagnos som gör att hon har stora uppfödningssvårigheter. Det innebär att hon behöver sondmatas var tredje timme och övervakas konstant hela dygnet. Flickan är även muskelsvag och behöver daglig träning med olika träningsprogram för att stärka sin muskulatur, förmåga att äta med munnen mm. I arbetet ingår även öv... Visa mer
Assistent sökes
Vi söker en personlig assistent till världens soligaste och gladaste lilla flicka på fyra år i Höllviken. Flickan har en sällsynt diagnos som gör att hon har stora uppfödningssvårigheter. Det innebär att hon behöver sondmatas var tredje timme och övervakas konstant hela dygnet. Flickan är även muskelsvag och behöver daglig träning med olika träningsprogram för att stärka sin muskulatur, förmåga att äta med munnen mm. I arbetet ingår även övrig omvårdnad.

Tjänsten är i nuläget cirka 75 procent, men kan eventuellt utökas till heltid senare. Exakt hur arbetstiden ska schemaläggas kommer man överens om men man ska vara beredd på att tjänsten kan innebära obekväma arbetstider ibland.

Din profil
Vi söker dig som är varm, pålitlig, ansvarsfull och barnkär, och som har erfarenhet av och ett genuint intresse för att arbeta med barn. Du är lyhörd, flexibel och engagerad. Viktigast är de personliga egenskaperna och att kemin stämmer.

Vid ev. anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att efterfrågas.
Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökanVid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på https://www.nordstromassistans.se (https://www.nordstromassistans.se/?utm_source=teamtailor&utm_medium=organic&utm;_campaign=) Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 33-årig kvinna i Malmö ca 50-60%

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 33- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande. Brukaren har assistans dygnet runt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 33- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.
Brukaren har assistans dygnet runt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent till kvinnan kan dina arbetsuppgifter vara allt från hushållssysslor och personlig omvårdnad till att följa med till daglig verksamhet och diverse aktiviteter utanför hemmet.
Som person är du empatisk, lyhörd och ansvarsfull. Du har ett glädjefyllt humör, kan ta initiativ samt bjuda på dig själv. Du är icke rökare och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Dokumentation ingår i arbetet.
Brukaren har intresse av kommunikation och kommunicerar med bilder och ögonpekning. Du har en vilja att lära dig mer om alternativa sätt att kommunicera och har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans och/eller pedagogiskt arbete.
Tjänsten är på ca 50 % med möjlighet att arbeta extra. Främst dagtid men enstaka kvällspass ingår i tjänsten.
För att ansöka till tjänsten maila ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer "36" i din ansökan. Visa mindre

Kvinna i Malmö söker personliga assistenter.

Hej! Jag är en kvinna i mina bästa år som behöver hjälp med att få vardagen att funka trots funktionsvariationerna jag har. Mina intressen är att odla i min lilla trägård, fotboll och umgås med mina vänner. Det är kul om du delar mina intressen men det är inget krav. Om mig: Något jag uppskattar är god mat. Jag tycker även om trevligt sällskap med en skopa humor. Jag uppskattar även ordning och reda och att var sak har sin plats. Jag har assistans dygne... Visa mer
Hej!

Jag är en kvinna i mina bästa år som behöver hjälp med att få vardagen att funka trots funktionsvariationerna jag har. Mina intressen är att odla i min lilla trägård, fotboll och umgås med mina vänner. Det är kul om du delar mina intressen men det är inget krav.

Om mig: Något jag uppskattar är god mat. Jag tycker även om trevligt sällskap med en skopa humor. Jag uppskattar även ordning och reda och att var sak har sin plats.

Jag har assistans dygnet alla timmar och på natten ingår det även jour. Jag kommunicerar själv i både tal och skrift. Jag sitter i rullstol så jag behöver en assistent som ska vara min förlängda arm i vardagen.

Om dig: Du är en omhändertagande person med humor som tycker som att arbeta där det finns tydliga rutiner. Helst har du erfarenhet av liknande arbete, men personlighet är viktigast.

Om tjänsten: Vi söker främst vikarier som vill arbeta natt från 22:00-12:00 med jour på 5 1/2 per natt (finns möjlighet till att jobba 3-4 schemalagda nätter i månaden) samt hoppa in dag/kvällstid vid behov.Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)
Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på https://www.nordstromassistans.se (https://www.nordstromassistans.se/?utm_source=teamtailor&utm_medium=organic&utm;_campaign=) Visa mindre

Vill du jobba hos en sprallig tjej i Hörby- Sök nu.

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Vi söker dig som varje dag vill använda din förmåga att lyssna in reflektera och ge rätt insatser för att göra livet värdefullt för vår kund. Personlig assistans handlar om engagemang för en annan människa. I rollen kommer du att göra skillnad i människors liv tillsammans med oss arbeta efter vår vision -Vår bransch gör skillnad för människors liv. Vad innebär tjänsten? Vi söker en assistent till en tjej s... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent

Vi söker dig som varje dag vill använda din förmåga att lyssna in reflektera och ge rätt insatser för att göra livet värdefullt för vår kund.
Personlig assistans handlar om engagemang för en annan människa.
I rollen kommer du att göra skillnad i människors liv tillsammans med oss arbeta efter vår vision -Vår bransch gör skillnad för människors liv.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker en assistent till en tjej som är 29 år, boendes hos sina föräldrar i Hörby I arbetet med kunden är du ett stöd i vardagen vilket innebär att du är hennes förlängda armar och ben. I arbetet ingår också hjälp med matlagning, hygien och städning mm. Som assistent hos denna tjej är du ett fysiskt stöd i fritid, såsom simning, umgänge med vänner och familj mm.

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvård.

Du som söker behöver ha tålamod, vara lugn och trygg i din arbetsroll och behärskar det svenska språket. Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete. Du arbetar 24 timmars pass med sovande nattjour hemma hos familjen. Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV.

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Om Frösunda Personlig assistans.
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Deltid
- Arbetstid: Dygn
- Tillträde: Omgående.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-06-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef: Johanna carlsson 010-1304373, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Vellinge sökes!

. Vill du jobba som personlig assistent åt mig, en 6-årig kille i Vellinge?   Eftersom jag behöver hjälp med så gott som allt så är det bra om du har erfarenhet av barn med funktionsvariationer - kanske har du t.o.m jobbat med exempelvis sondmatning eller andra hjälpmedel tidigare - men det ABSOLUT viktigaste är att du klickar med mig och min familj och har ett genuint intresse av att lära dig allt om mig och kan vara mitt trygga stöd i vardagen. (De... Visa mer
.

Vill du jobba som personlig assistent åt mig, en 6-årig kille i Vellinge?
 
Eftersom jag behöver hjälp med så gott som allt så är det bra om du har erfarenhet av barn med funktionsvariationer - kanske har du t.o.m jobbat med exempelvis sondmatning eller andra hjälpmedel tidigare - men det ABSOLUT viktigaste är att du klickar med mig och min familj och har ett genuint intresse av att lära dig allt om mig och kan vara mitt trygga stöd i vardagen.
(Det vill min mamma och pappa. JAG vill bara att du busar loss med mig och hänger med mig när jag vill vara hos mina kompisar! Gör mina vardagar lite extra roliga och mina helger superballa!
Lär mig allt du kan, så lär jag dig allt jag kan!
Hjälper du mig, så hjälper jag dig!
-Deal!?).

Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej, och det kvittar hur gammal eller ung du är (eller jo, du måste ha fyllt 18 år!) men du behöver vara lugn och initiativtagande. Inkännande och uppmärksam. Motiverande och lösningsfokuserad.
Är du dessutom genomsyrad av sunt förnuft, har ett härligt barnasinne, är ansvarsfull samtidigt som du kan bjuda på dig själv, ja då är du halvvägs i mål!

Känner du igen dig i ovan beskrivningar, då tycker jag att det är dags att du skickar in ditt CV och personliga brev nu.

Läs bara detta också först;
För att du ska känna dig trygg, så har vi självklart kollektivavtal (KFS).
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 
Du beställer själv registerutdraget från polisens hemsida här: Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
Det tar ofta tid att få utdragen, så tipset är att beställa det på studs. 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta [email protected]

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Visa mindre

Assistenter sökes till en man i Malmö dag/kväll tjänst

Hej, Jag är en positiv och glad ung man på ca 30 år som är väldigt idrottsintresserad och utövar boccia på elitnivå, vilket medför att mycket av min fritid går åt träning. När jag inte spelar eller tränar tycker jag om att se på film, diskutera om allt mellan himmel och jord och umgås med människor. Sedan födseln har jag en CP-skada som gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag; träning, kommunikation, daglig hygien och sköta hemmet, jag kommun... Visa mer
Hej, Jag är en positiv och glad ung man på ca 30 år som är väldigt idrottsintresserad och utövar boccia på elitnivå, vilket medför att mycket av min fritid går åt träning. När jag inte spelar eller tränar tycker jag om att se på film, diskutera om allt mellan himmel och jord och umgås med människor. Sedan födseln har jag en CP-skada som gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag; träning, kommunikation, daglig hygien och sköta hemmet, jag kommunicerar via taldator och bliss. Vidare bor jag i egen lägenhet i anslutning till mina föräldrars hus i utkanten av Malmö. Tjänsten är ca 80% fördelat dag ock kväll. Vi söker även inhoppare vid behov.

Tiderna ser ut följande:

13.00 -22.30

16.00-22.30

07.30-16.00

Vem är du? Det är önskvärt att du är sport intresserad, men det viktigaste är att du är en varm person, talar och förstår svenska obehindrat, omtänksam person med positiv energi och nära till skratt. Det är en fördel om du har erfarenhet av vårdyrket eller av att jobba med människor sedan tidigare, men så länge du är redo att lära dig är det inget krav. Körkort är ett krav, men du behöver inte ha tillgång till bil, då det går att ta sig till mig kollektivt och jag själv har en bil. Jag ser gärna att du är rökfri. Intervjuer sker löpande, då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Vi tillämpar individuell lönesättning och är kollektivavtalsanslutna. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

70% tjänst som personlig assistent till livsglad pojke utanför Lund

. Jag är en grabb på 11 år som bor i Södra Sandby och det är lätt att ta sig hit med bil eller buss. Jag har autism, vilket innebär att jag behöver din hjälp att strukturera min vardag, förbereda varje moment så att jag vet vad som väntar mig. Det är viktigt att du har förståelse för detta sätt att arbeta. Därtill är jag lungsjuk, har en hjärnskada, synskada och sondmatas. Trots mina utmaningar är jag en levnadsglad och aktiv kille som älskar att spela ... Visa mer
.

Jag är en grabb på 11 år som bor i Södra Sandby och det är lätt att ta sig hit med bil eller buss. Jag har autism, vilket innebär att jag behöver din hjälp att strukturera min vardag, förbereda varje moment så att jag vet vad som väntar mig. Det är viktigt att du har förståelse för detta sätt att arbeta. Därtill är jag lungsjuk, har en hjärnskada, synskada och sondmatas. Trots mina utmaningar är jag en levnadsglad och aktiv kille som älskar att spela playstation/switch, experimentera, spela Minecraft, leka i trädgården, åka till lekplats, turer med lådcykel, baka, leka med dinosaurier m.m.
 
Som min assistent arbetar du där jag befinner mig, vilket oftast är hemma hos mig eller i skolan (jag har anpassad skolgång). 
 
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Att arbeta med mig kräver stort engagemang och nyfikenhet. Vi har tillsammans intensiva dagar men väldigt kul ihop. För min utvecklings skull så vill jag att du behärskar svenska språket obehindrat i både skrift och tal.
Du behöver ha körkort då du kör familjens bil när du och jag ska någonstans. 

Tjänsten på 70% innebär du arbetar på ett rullande 4 veckors schema där man jobbar 5 dygn 07.30.00-07.30 (jour 8 timmar) 3 dagpass 07.30-17.00, 3 nattpass 17.00-07.30. 

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag på upp till 4000:- per år.  

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Har du några frågor så kan du maila [email protected]

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: 
Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

70% tjänst som personlig assistent till livsglad pojke utanför Lund

. Jag är en grabb på 11 år som bor i Södra Sandby och det är lätt att ta sig hit med bil eller buss. Jag har autism, vilket innebär att jag behöver din hjälp att strukturera min vardag, förbereda varje moment så att jag vet vad som väntar mig. Det är viktigt att du har förståelse för detta sätt att arbeta. Därtill är jag lungsjuk, har en hjärnskada, synskada och sondmatas. Trots mina utmaningar är jag en levnadsglad och aktiv kille som älskar att spela ... Visa mer
.

Jag är en grabb på 11 år som bor i Södra Sandby och det är lätt att ta sig hit med bil eller buss. Jag har autism, vilket innebär att jag behöver din hjälp att strukturera min vardag, förbereda varje moment så att jag vet vad som väntar mig. Det är viktigt att du har förståelse för detta sätt att arbeta. Därtill är jag lungsjuk, har en hjärnskada, synskada och sondmatas. Trots mina utmaningar är jag en levnadsglad och aktiv kille som älskar att spela playstation/switch, experimentera, spela Minecraft, leka i trädgården, åka till lekplats, turer med lådcykel, baka, leka med dinosaurier m.m.
 
Som min assistent arbetar du där jag befinner mig, vilket oftast är hemma hos mig eller i skolan (jag har anpassad skolgång). 
 
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Att arbeta med mig kräver stort engagemang och nyfikenhet. Vi har tillsammans intensiva dagar men väldigt kul ihop. För min utvecklings skull så vill jag att du behärskar svenska språket obehindrat i både skrift och tal.
Du behöver ha körkort då du kör familjens bil när du och jag ska någonstans. 

Tjänsten på 70% innebär du arbetar på ett rullande 4 veckors schema där man jobbar 5 dygn 07.30.00-07.30 (jour 8 timmar) 3 dagpass 07.30-17.00, 3 nattpass 17.00-07.30. 

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag på upp till 4000:- per år.  

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Har du några frågor så kan du maila [email protected]

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: 
Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent sökes till 15-årig kille i Malmö - timvikarie

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig kille i Malmö. Tjänsten är en timanställning med inhopp när ordinarie assistenter blir sjuka eller vill vara lediga. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger. Kunden bor tillsammans med sin familj i centrala Malmö och assistansen utförs främst i h... Visa mer
BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM PERSONLIG ASSISTENT
Nu söker vi på Frösunda en personlig assistent till en 15-årig kille i Malmö. Tjänsten är en timanställning med inhopp när ordinarie assistenter blir sjuka eller vill vara lediga. Arbetstiderna är väl anpassade till dig som studerar eller har en annan sysselsättning, då de är förlagda på eftermiddag/kväll samt på helger.

Kunden bor tillsammans med sin familj i centrala Malmö och assistansen utförs främst i hemmet, men det ingår även att gå med på träning, på cykelpromenader, till biblioteket, badet etc. Till arbetsuppgifterna hör att hjälpa kunden fysiskt i vardagen med bland annat matintag, toalett, kläder, lek men också att stötta med kommunikation.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Passar du för tjänsten?

Du är student, gärna med ett par år kvar på din utbildning

Du är fantasifull och har lätt för att kommunicera med barn

Du är lyhörd och har tålamod

Du har goda språkkunskaper i svenska

Du är rökfriOM FRÖSUNDA PERSONLIG ASSISTANS
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Behovsanställning
- Arbetstid: Eftermiddagar, kvällar och helger

- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 2022-12-07

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Josefin Sandberg

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Varm och engagerad personlig assistent sökes till en livlig och fantastisk

Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och ... Visa mer
Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig! Utifrån ditt önskemål om tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda 20-30%. Arbetstiderna kommer vara 16.00-19.00, måndag till onsdag. Ibland kan det bli några lördagar också.

Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor, du är lyhörd, ansvarsfull och positiv. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK. 
Det är ett krav att du är icke-rökare, att du behärskar svenska obehindrat och att du har körkort (behörighet B). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta: [email protected] 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
 
Varmt välkommen!

. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Skanör!

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Jag är en kvinna på 28 år, boendes i egen lägenhet i Skanör från och med januari. Jag söker en personlig assistent som vill arbeta ca 50-75% med chans till fler timmar. Du ska i första hand kunna arbeta dagtid och kvällar men vara flexibel och öppen för att arbeta dygnspass samt helger, tidiga mornar... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.

Vad innebär tjänsten?

Jag är en kvinna på 28 år, boendes i egen lägenhet i Skanör från och med januari. Jag söker en personlig assistent som vill arbeta ca 50-75% med chans till fler timmar. Du ska i första hand kunna arbeta dagtid och kvällar men vara flexibel och öppen för att arbeta dygnspass samt helger, tidiga mornar och sena kvällar.

Jag är en glad och social person med ett stort intresse för idrott/sport. Jag har även andra intressen såsom att ta långpromenader med min hund, inredning/mode, gå på konserter/evenemang, kolla en bra serie eller bara ta en runda på stan eller en fika.

Jag behöver en assistent som kan hjälpa mig med min vardag, då jag sitter i rullstol och har en fysisk funktionsnedsättning. Som min assistent behöver du vara mina armar och ben när jag inte kan utföra sakerna själv. Arbetsuppgifterna är alltifrån förflyttningar, personlig hygien och påklädning till hushållssysslor (matlagning, inhandling, städning och tvättning) men också att bara kunna ta det lugnt och finnas till när jag ber om hjälp. Om dagarna arbetar jag som projektmedarbetare och då är självklart även min assistent med och hjälper mig med det jag behöver samt följer med på arbetsresor runtom i Sverige.

Om dig -

Jag söker dig som är tjej/kvinna runt min egen ålder 20-35 år (personkemi är det viktigaste!). Du bör vara social, lyhörd, trivas i olika situationer, arbetsvillig, relativt flexibel, punktlig, ordningsam och glad. Jag gillar ordning och reda så om du också gör det så vore det toppen! Jag ser gärna att du är rökfri och har god fysik då lyft förekommer.

Merit är såklart att du har jobbat som personlig assistent innan, men det är absolut inget krav och personlig lämplighet väger tyngre. Körkort är också ett plus!

Tjänsten är tänkt att tillsättas i januari eller enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan. Hoppas vi ses!Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på https://www.nordstromassistans.se (https://www.nordstromassistans.se/?utm_source=teamtailor&utm_medium=organic&utm;_campaign=) Visa mindre

Assistent

Vi söker här 1-2 nya medarbetare. I första hand till en deltids tidtjänst. Men söker även en som sjuk och semester vikarie. Vi söker dej som har erfarenhet att jobba som personlig assistent. Du måste vara flexibel då arbetet är lagt över dygn. Erfarenhet av tak lift är önskvärt. Du måste kunna hantera svenska språket i tal och skrift. Visa mer
Vi söker här 1-2 nya medarbetare. I första hand till en deltids tidtjänst. Men söker även en som sjuk och semester vikarie.
Vi söker dej som har erfarenhet att jobba som personlig assistent. Du måste vara flexibel då arbetet är lagt över dygn. Erfarenhet av tak lift är önskvärt.
Du måste kunna hantera svenska språket i tal och skrift. Visa mindre

Pratglada filmfantast sökes på 40% som personlig assistent till vad som kan

Så har ännu av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet. * Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… om inte ett spel precis har dragit igång på Fort... Visa mer
Så har ännu av de där sällsynta möjligheterna öppnat sig, eller det är i vart fall så vi inbillar oss att du som läser denna annons ska tänka. För att underlätta för dig att avgöra om detta nu är en fantastisk möjlighet, så har vi gjort livet enkelt för dig genom att ta fram något av en lista där du enkelt kan stämma av om du är rätt för jobbet.

* Fint väder är aldrig en ursäkt för att inte titta på film… om inte ett spel precis har dragit igång på Fortnite.
* Spelkonsoller som laggar är bland det mest irriterande som finns.
* Apropå film så är det överskattat med blodiga sekvenser. Hunger Games räknas självklart inte, eftersom den är bra.
* Svamp (tryffel undantaget) är relativt överskattat som mat.
* Om du själv får avgöra så är du ändå relativt trevlig som person.
* Hundar är sympatiska varelser, även om de skäller så fort en ny trevlig människa ringer på dörren.
* Du ser dig själv som fysiskt stark och ser det som en utmaning att se om du är starkare än Tildes mamma (det ger nämligen oerhörda pluspoäng i denna rekrytering).
* Du har ganska bra koll på att SIMS 4 och Fortnite är spel (i annat fall vet du hur du kan få fram infon på Google).


Vi söker just efter våra två nya personliga assistenter till Tilde, som går första året på gymnasiet och bor i Limhamn. Tjänsten är frm till januari på 20-40% och från och med januari övergår den till fast 40%.
Passen kommer vara förlagda både under vardagar och helger och vara på dag- och kvällstid samt natt. 

I teamet ingår ett gäng supertrevliga tjejer som ser fram emot att träffa sin nya kollega! Ditt jobb blir att agera extra muskler till Tilde, när hennes egna inte räcker till, hänga på Emporia, fika, gå på bio mm.
Ett tips inför en intervju med Tilde är att ha lite koll på skämtklipp på Youtube samt i vart fall veta att Sims är ett datorspel. Om du inte vet vad Sims går ut på, så har du i vart fall något att prata med Tilde om. 

Du behöver vara rökfri och älska djur, eftersom familjen utöver klassiska dammråttor, även har en dansksvensk gårdshund som uppskattar när även hon får vara med och busa. Vi tror att du som söker tjänsten är ca 20-35 år, är övertygad om att du är rätt för tjänsten, och dessutom gillar att hitta på saker. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som personlig assistent, utan vi lär ut det du behöver kunna.

Anställningen sker via God Assistans.
Så till det där som du måste veta. Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du behöver därför beställa ett sådant (registerutdrag enligt HVB-hem) från polisen, via länken nedan:  
  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
  
Det tar ofta tid att få utdragen, så om du har läst hela vägen hit är tipset att beställa ett utdrag på studs, så kan du fortsätta surfa information om Sims därefter (så att du kan framstå som om du har koll, även om du aldrig tidigare har hört talas om spelet). Visa mindre

Vi söker efter våra nya varma och engagerade stjärnor som personliga assist

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och som brinner för att hjälpa dem som behöver det som allra mest.  Ibland är det svårt att veta vilken av alla tjänsterna som personlig assistent man ska söka till och då kan du skicka din ansökan här så ser vi om vi har en matchande tjänst för dig hos oss! Kanske kommer du från en helt annan bransch och är nyfiken på assistansyrket och att verkligen hjälpa andra människor? Eller så jobbar du redan inom perso... Visa mer
Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och som brinner för att hjälpa dem som behöver det som allra mest. 

Ibland är det svårt att veta vilken av alla tjänsterna som personlig assistent man ska söka till och då kan du skicka din ansökan här så ser vi om vi har en matchande tjänst för dig hos oss!

Kanske kommer du från en helt annan bransch och är nyfiken på assistansyrket och att verkligen hjälpa andra människor? Eller så jobbar du redan inom personlig assistans eller liknande men känner att du inte är på helt rätt plats?

Hos oss är det viktigaste att du och kunden trivs ihop och att ni helt enkelt är en riktigt bra match! För att du ska trivas så bra som möjligt hos oss så får du vid en anställning en bra och trygg onboarding med 1-3 bredvid gångar beroende på hur många du själv känner att du behöver innan du påbörjar en anställningen officiellt (som så klart är betalda). Du får också en arbetsgivare som bryr sig och finns där bara ett telefonsamtal eller träff bort. 

Körkort B är inget krav men en merit så skriv med i din ansökan om du har körkort.

Oavsett om du har erfarenhet som personlig assistent eller inte så är du varmt välkommen att skicka din ansökan! Erfarenhet är väldigt meriterande men inget krav och det viktigaste är din personlighet och ditt intresse för att hjälpa andra och göra skillnad. 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).
Gör det gärna så fort som möjligt, eftersom det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistert. 

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor så är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT VAKEN NATT LIMHAMN

Vi söker en tjej med erfarenhet och som tycker om att jobba natt. I arbetet som personlig assistent ska du vara vaken i sinnet, observant och omhändertagande. Mjuk i tonen. Du behöver vara utbildad i trakeostomi. Arbetet är hos en medelålders kvinna som har Parkinson. Visa mer
Vi söker en tjej med erfarenhet och som tycker om att jobba natt. I arbetet som personlig assistent ska du vara vaken i sinnet, observant och omhändertagande. Mjuk i tonen.
Du behöver vara utbildad i trakeostomi.
Arbetet är hos en medelålders kvinna som har Parkinson. Visa mindre

Personlig assistent till en 20-årig kille i Malmö

Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Pers... Visa mer
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans.
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en 20-årig kille boendes centralt i västra Malmö.
Killen har medfödd cerebral pares och är i behov av hjälp med sin dagliga livsföring samt med träning och aktivering. Träning är en stor del av killens liv och han behöver någon som dels kan träna med honom i hemmet men även följa med honom på gym och andra aktiviteter. Det är en fördel om du som söker är intresserad av fysisk aktivitet.
I övrigt tycker killen om att hitta på saker som att gå på bio, träffa kompisar och åka ut på aktiviteter. Han gillar även att vara hemma och spela dataspel. Om du delar hans intressen är det ett plus. Han är verbalt kommunikativ och kan själv instruera vad han önskar hjälp med. Arbetet innebär att vara killen behjälplig vid alla moment i vardagen där han behöver stöd samt vid förflyttningar och att vara behjälplig med att skapa tillgängliga miljöer så att han kan leva det liv han önskar leva.
Tjänsten innebär främst inhopp vid behov såväl dagtid som kvällstid. Viss schemaläggning framförallt eftermiddag/kväll kan bli aktuellt. Detta jobb passar därför dig perfekt som är student eller arbetar deltid och söker extra arbete. Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen att inkomma med en ansökan! Visa mindre

Kurera Omsorg söker personlig assistent till kvinna i Oxie

Vi söker personlig assistent åt en kvinna i 40 års åldern. Arbetsplatsen ligger i Oxie. Arbetsuppgifter Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp med det kunden inte klarar av själv i vardagen. Det omfattar till exempel hushållssysslor, personlig hygien, träning, läkarbesök och fritidsaktiviteter. Kunden tycker om att pyssla, måla och att vara ute med sina hundar. Körkort är ett krav. Tillträde snarast. Är detta ett jobb för dig? Skicka in CV o... Visa mer
Vi söker personlig assistent åt en kvinna i 40 års åldern. Arbetsplatsen ligger i Oxie.
Arbetsuppgifter
Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp med det kunden inte klarar av själv i vardagen. Det omfattar till exempel hushållssysslor, personlig hygien, träning, läkarbesök och fritidsaktiviteter.
Kunden tycker om att pyssla, måla och att vara ute med sina hundar.
Körkort är ett krav.
Tillträde snarast.
Är detta ett jobb för dig?
Skicka in CV och personligt brev till:
[email protected]
Markera din ansökan med "Kreativ kvinna". Visa mindre

Varma, glada och genuina personliga assistenter sökes!

Vi på God Assistans söker nu dig som drömmer om att arbeta inom personlig assistans! Tillsammans med ett glatt och energifyllt arbetsteam, har du möjlighet att påverka och skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Vi söker såväl killar som tjejer, unga som gamla. Tidigare erfarenhet är inget krav, men självklart meriterande. I slutändan kommer det vara personkemin mellan dig och kunden som är det avgörande! Ledorden för God Assistans är omtanke, enke... Visa mer
Vi på God Assistans söker nu dig som drömmer om att arbeta inom personlig assistans! Tillsammans med ett glatt och energifyllt arbetsteam, har du möjlighet att påverka och skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Vi söker såväl killar som tjejer, unga som gamla. Tidigare erfarenhet är inget krav, men självklart meriterande. I slutändan kommer det vara personkemin mellan dig och kunden som är det avgörande!

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och vidare har ett genuint intresse för människor. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och flexibel eftersom vi alltid strävar efter att se till kundens bästa. Utöver en god förståelse för människan, är utstrålning av empati, trygghet och värme något vi värderar högt. Därtill ser vi gärna att du är social och utåtriktad, samt har en god förmåga att bygga upp nära och trygga relationer till såväl kunden som till omgivningen.

I yrket som personlig assistent är arbetsuppgifterna varierande och omfattande. Som assistent hjälper du bland annat till med de vardagliga sysslorna så som hygien, medicinering, matning, m.m.. Utöver detta har du all möjlighet i världen att använda din kreativitet och hitta på roliga aktiviteter. Din kanske viktigaste uppgift är att förgylla personens vardag och sätta guldkant på tillvaron. Tillsammans kan ni skapa många fina och oförglömliga minnen!

Vill du bli en del av oss på God Assistans? Tveka inte med att skicka in din ansökan, gärna så fort som möjligt! Vårt enda krav är att du ska ha fyllt 18 år, samt tala flytande svenska. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på [email protected]

Ser fram emot att höra från dig!

Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Personlig assistent sökes till äldre man i Malmö

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Vi söker dig som är kvinnlig assistent och vill arbeta hos vår kund i Malmö. Kunden är en man i sextiofemårsåldern som har en förvärvad hjärnskada sedan många år tillbaka. Han kallar sig själv för "100 % skåning" och bor själv i en lägenhet vid Ribersborg. Han tycker om att vara ute på promenader, är intresserad av bland annat dansbandsmusik, bilar och motorcyklar. Kunden är rullstolsburen och kommunicerar v... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent

Vi söker dig som är kvinnlig assistent och vill arbeta hos vår kund i Malmö.
Kunden är en man i sextiofemårsåldern som har en förvärvad hjärnskada sedan många år tillbaka. Han kallar sig själv för "100 % skåning" och bor själv i en lägenhet vid Ribersborg. Han tycker om att vara ute på promenader, är intresserad av bland annat dansbandsmusik, bilar och motorcyklar.
Kunden är rullstolsburen och kommunicerar via pektavla.

Arbetet innefattar bland annat hjälp med personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor såsom matlagning och städning samt övriga göromål som får kundens vardag att fungera. Vi ser gärna att du som söker är lyhörd, ordningsam och är trygg i dig själv och i ditt arbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent eller undersköterska tidigare. Har du erfarenhet av hjälpmedel såsom lift och pektavla ses det som en fördel.
Kunden har stort behov av att ha en assistent som kan vara hans språkrör i olika sammanhang och det är därför av stor vikt att du behärskar det svenska språket väl och kan föra kundens talan.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

Anställningsform: Visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar

Omfattning: Deltid ca. 60 %

Arbetstid: Varierade tider: 8.00-16.00, 17.00-22.00, 08.00-22.00

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Pia Ax
Verksamhetschef
[email protected]

Josefin Sandberg
Verksamhetschef
[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

En varm och glad personlig assistent sökes till en 14-årig pojke (Nattjänst

Vi söker nu en glad och social kille/tjej, som tycker om att arbeta med barn! En varm och go 14-årig kille, med en allvarlig hjärnskada, behöver en ny personlig assistent till sitt arbetsteam. Trots sina funktionsnedsättningar är killen väldigt glad, positiv och lätt att arbeta med. Du som söker behöver vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hjälpa till med de dagliga rutinerna så som hygien, sondmatnin... Visa mer
Vi söker nu en glad och social kille/tjej, som tycker om att arbeta med barn! En varm och go 14-årig kille, med en allvarlig hjärnskada, behöver en ny personlig assistent till sitt arbetsteam. Trots sina funktionsnedsättningar är killen väldigt glad, positiv och lätt att arbeta med. Du som söker behöver vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hjälpa till med de dagliga rutinerna så som hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik och kommunikation. Därutöver är arbetsuppgifterna att stimulera killen till ett utvecklande liv genom att bidra med inspiration, påhittighet och lekande.

Se film på Emil:
https://drive.google.com/file/d/1OUmQu2esFxTB5T16zXekMB7ryZarjh10/view

Vi ser gärna att du som söker har arbetat med barn och människor i en liknande roll tidigare, samt besitter ett genuint intresse för barn med särskilda behov. Om du har erfarenhet av epilepsi och sondmatning är detta ett stort plus i kanten! Du behöver därtill vara rökfri och ha en god fysisk förmåga eftersom en del lyft kan förekomma i arbetet.

I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Det är viktigt att personkemin stämmer mellan dig, pojken och hans familj. Barnkär, fantasifull, lugn och stresstålig är egenskaper som kommer att värderas. Därutöver uppskattar vi om du har ett öppet sinne, en känsla för integritet och en positiv inställning till ditt arbete som personlig assistent. Genom ett utvecklande arbete som personlig assistent har du möjlighet att ge killen ett värdefullt, stimulerande och innehållsrikt liv.

Tjänsten är en nattjänst på 80%, där du som assistent arbetar mellan ca 22.00-09.00 (vaken natt). Om du känner igen dig i beskrivningen ovan är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, kontakta mig på [email protected] Ser fram emot att höra från dig, och önskar dig en fortsatt fin höst sålänge!

Varma hälsningar,
God Assistans

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten.

Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

En varm och glad personlig assistent sökes till en 14-årig pojke (Nattjänst

Vi söker nu en glad och social kille/tjej, som tycker om att arbeta med barn! En varm och go 14-årig kille, med en allvarlig hjärnskada, behöver en ny personlig assistent till sitt arbetsteam. Trots sina funktionsnedsättningar är killen väldigt glad, positiv och lätt att arbeta med. Du som söker behöver vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hjälpa till med de dagliga rutinerna så som hygien, sondmatnin... Visa mer
Vi söker nu en glad och social kille/tjej, som tycker om att arbeta med barn! En varm och go 14-årig kille, med en allvarlig hjärnskada, behöver en ny personlig assistent till sitt arbetsteam. Trots sina funktionsnedsättningar är killen väldigt glad, positiv och lätt att arbeta med. Du som söker behöver vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hjälpa till med de dagliga rutinerna så som hygien, sondmatning, medicinering, sjukgymnastik och kommunikation. Därutöver är arbetsuppgifterna att stimulera killen till ett utvecklande liv genom att bidra med inspiration, påhittighet och lekande.

Vi ser gärna att du som söker har arbetat med barn och människor i en liknande roll tidigare, samt besitter ett genuint intresse för barn med särskilda behov. Om du har erfarenhet av epilepsi och sondmatning är detta ett stort plus i kanten! Du behöver därtill vara rökfri och ha en god fysisk förmåga eftersom en del lyft kan förekomma i arbetet.

I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Det är viktigt att personkemin stämmer mellan dig, pojken och hans familj. Barnkär, fantasifull, lugn och stresstålig är egenskaper som kommer att värderas. Därutöver uppskattar vi om du har ett öppet sinne, en känsla för integritet och en positiv inställning till ditt arbete som personlig assistent. Genom ett utvecklande arbete som personlig assistent har du möjlighet att ge killen ett värdefullt, stimulerande och innehållsrikt liv.

Tjänsten är en nattjänst på 80%, där du som assistent arbetar mellan ca 22.00-09.00 (vaken natt). Om du känner igen dig i beskrivningen ovan är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, vänligen kontakta mig på [email protected] Ser fram emot att höra från dig, och önskar dig en fortsatt mysig höst sålänge!

Varma hälsningar,
God Assistans

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten.

Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

. Visa mindre

Personliga Assistenter sökes i Höllviken

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu två personliga assistenter till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning. Vi söker en assisten... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu två personliga assistenter till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning.

Vi söker en assistent till att arbeta dagtid på vardagar måndag - fredag samt en assistent till att arbeta kvällar/nätter måndag - fredag.

Om dig -

Som personlig assistent önskas du vara samarbetsvillig, lyhörd, ansvarstagande, flexibel och en bra lagspelare. Viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.

- Meriterande är om du har tillgång till bil, erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg.


- Krav är att du har körkort och inte är pälsdjursallergiker då det finns hundar i hemmet.
Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) Visa mindre

Varm och engagerad personlig assistent sökes till en livlig fantastisk tonå

Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och ... Visa mer
Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig! Utifrån ditt önskemål om tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda 20-30%. Arbetstiderna kommer vara 16.00-19.00, måndag till onsdag. Ibland kan det bli några lördagar också.

Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor, du är lyhörd, ansvarsfull och positiv. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK. 
Det är ett krav att du är icke-rökare, att du behärskar svenska obehindrat och att du har körkort (behörighet B). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta: [email protected] 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
 
Varmt välkommen!

. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Arlöv

Om dig   För vår kunds räkning i Arlöv, Burlövs kommun, söker vi en personlig assistent som är lyhörd för vår kunds behov och önskemål.    För oss är det viktigt att du klickar med kunden som du ska jobba hos och att du är lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ska vara empatisk och respektera kundens integritet. Du har nära till skratt och är beredd att ta egna beslut. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att ta ett steg... Visa mer
Om dig
 
För vår kunds räkning i Arlöv, Burlövs kommun, söker vi en personlig assistent som är lyhörd för vår kunds behov och önskemål. 
 
För oss är det viktigt att du klickar med kunden som du ska jobba hos och att du är lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ska vara empatisk och respektera kundens integritet.
Du har nära till skratt och är beredd att ta egna beslut. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att ta ett steg tillbaka när det behövs. Du är duktig på att entusiasmera och tycker det är roligt med ett aktivt liv. 
 
Kunden är en ung man som bor i sin egen lägenhet och går i skolan på dagen. Dubbelbemanning dygnet runt. 
 
Vi söker nu dig som vill jobba extra som timvikarie.
Du kan jobba dag som natt och helger. Personlig assistans utförs under dygnets alla timmar. 
Har du erfarenhet av personlig assistans är det bra men inte nödvändigt för att du ska bli bli aktuell för tjänsten. Likaså är det fördelaktigt om du har erfarenhet av tracheostomi och sondmatning. 
Du blir en del av ett team som jobbar tillsammans med och för kunden.
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem men innebär också att följa med på aktiviteter utanför hemmet. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Glad tjej på 23 år i centrala Malmö behöver en assistent i sitt lilla team

. Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons!    Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna. Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar frä... Visa mer
.

Är du en pigg och flexibel tjej? Uppskattar du fart och fläkt lika mycket som chill hemma i soffan?

Då tycker jag att du ska fortsätta läsa min annons! 
 
Jag söker en rökfri tjej som inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns både katter och hundar i min närhet hemma hos folk som jag ofta vistas hos. Du ska hänga med i alla mina svängar med ett leende på läpparna.
Kan du teckenspråk eller tecken som stöd är det ett stort plus då jag kommunicerar främst med tecken som stöd.
Jag vill att du är vaccinerad mot Covid-19.
 
Själv är jag en glad 23 årig tjej som använder mig av personlig assistans för att kunna göra det jag själv vill på min fritid.
Kanske hänga vid Turning Torso, bada eller bara chilla hemma i soffan med min Ipad.
 
Som assistent i mitt team jobbar du dagar, kvällar och nätter ca 30 tim/vecka på ett rullande 6 veckorsschema. 
 
Mina assistenter är anställda i Assistans i balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning.
Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan.

Du som får tjänsten kommer troligtvis att få en kick-start med en utbildning i TAKK!
 
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på 30 timmar/veckan. I tjänsten ingår bemanningsansvar som rullar en vecka i taget på hela teamet. Arvode för bemanningsansvar utgår självklart. Start omgående.
 
Lön
Individuell lönesättning. Kollektivt anslutna. Visa mindre

Personliga Assistenter sökes i Höllviken

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu två personliga assistenter till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning. Vi söker assistenter ... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu två personliga assistenter till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning. Vi söker assistenter till att arbeta dag och natt på vardagar måndag - fredag. Arbetstider är följande 08.00 - 18.00 och 18.00 - 08.00.Om dig -

Som personlig assistent önskas du vara samarbetsvillig, lyhörd, ansvarstagande, flexibel och en bra lagspelare. Viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.

- Meriterande är om du har tillgång till bil, erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg.


- Krav är att du har körkort och inte är pälsdjursallergiker då det finns hundar i hemmet.
Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) Visa mindre

Varm och engagerad personlig assistent sökes till en livlig fantastisk tonå

Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och ... Visa mer
Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig! Utifrån ditt önskemål om tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda 20-30%. Arbetstiderna kommer vara 16.00-19.00, måndag till onsdag. Ibland kan det bli några lördagar också.

Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor, du är lyhörd, ansvarsfull och positiv. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK. 
Det är ett krav att du är icke-rökare, att du behärskar svenska obehindrat och att du har körkort (behörighet B). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta: [email protected] 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
 
Varmt välkommen!

. Visa mindre

Personlig assistent till man med autism. Malmö

Ansök    Okt 31    Kooperativet Vilja    Personlig assistent
Personlig assistent sökes till man med autism. Vi söker dig som stämmer in på följande; Jag har tidigare erfarenhet som personlig assistent. Jag känner väl till Malmö och stadens kulturliv. Jag vet vad TAKK innebär och har tidigare erfarenhet av autism. Jag är inte yngre än 25år eller äldre än 40 år. Jag har glimten i ögat, har tålamod, är kreativ och är flexibel. Jag har kreativa intressen t ex musik eller att måla. Tjänsten är till en början tidsbeg... Visa mer
Personlig assistent sökes till man med autism.
Vi söker dig som stämmer in på följande;
Jag har tidigare erfarenhet som personlig assistent.
Jag känner väl till Malmö och stadens kulturliv.
Jag vet vad TAKK innebär och har tidigare erfarenhet av autism.
Jag är inte yngre än 25år eller äldre än 40 år.
Jag har glimten i ögat, har tålamod, är kreativ och är flexibel.
Jag har kreativa intressen t ex musik eller att måla.

Tjänsten är till en början tidsbegränsad för brukarens säkerhet, men utökas till fasta pass för rätt person.
Arbetet är förlagt onsdag kl. 17,00 till torsdag kl. 14,00 med sovande jour. Samt varannan fredag kl. 15,00 till lördag kl. 15,00 med sovande jour. Brukaren bor i centrala Malmö.
Du som söker behöver inte ha medicinska kunskaper, och tjänsten innefattar inte tunga lyft. Dina arbetsuppgifter är allt som ingår i vardag så som matlagning, städning och tvätt, men även att följa med brukaren på daglig verksamhet och på fritidsaktiviteter. Du arbetar för att göra livet så nära det normala som möjligt för brukaren.
Ange referensnummer 86 i din ansökan. Visa mindre

Kurera Omsorg söker personlig assistent till man i Oxie

Personlig assistent sökes till en 41-årig man som bor i Oxie. Tjänsten är en tillsvidare anställning på ca 70%. Passen omfattar varierade arbetstider under dygnets alla timmar samt helger. Om kunden Mannen har sjukdomen Friedreich ataxia (FRDA) som är en autosomal recessiv sjukdom som påverkar både det centrala och perifera nervsystemet. Mannen sitter i rullstol och har stora problem med både tal, syn och hörsel. Kunden har dygnet runt assistans med 5 ti... Visa mer
Personlig assistent sökes till en 41-årig man som bor i Oxie.
Tjänsten är en tillsvidare anställning på ca 70%. Passen omfattar varierade arbetstider under dygnets alla timmar samt helger.
Om kunden
Mannen har sjukdomen Friedreich ataxia (FRDA) som är en autosomal recessiv sjukdom som påverkar både det centrala och perifera nervsystemet.
Mannen sitter i rullstol och har stora problem med både tal, syn och hörsel.
Kunden har dygnet runt assistans med 5 timmars jour på natten.
Du som söker
Du som söker ska vara initiativtagande, flexibel och kunna arbeta dygnets alla timmar samt veckans alla dagar.
Arbetsuppgifterna hos kunden är: Personlig hygien samt hjälp med tvätt, städ, måltider, trädgårdsarbete och diverse olika besök så som läkarbesök och aktiviteter.
Kunden har ett intresse av fotboll, hårdrock samt reptiler. Han önskar gärna att du som söker delar något av dessa intressen med honom.
Då det är ett stort uppdrag så är det meriterande att ha erfarenhet inom assistans yrket.
Det kommer infinna sig djur så som hundar och katter på arbetsplatsen så du som söker ska inte vara allergisk.
Är du intresserad, skicka då in ditt Cv och personliga brev till [email protected]
Varmt välkommen att söka!
#jobbjustnu Visa mindre

TIMVIKARIE

Ansök    Okt 31    Eriksson, Mattias    Personlig assistent
Medelålders man som behöver omsorg med diverse uppgifter i vardagen. Uppgifter som förflyttningar, påklädning, matlagning, hygien, träning och städ mm. Här arbetar vi 12 timmars skift dygnet runt med vaken natt. Du kommer att erbjudas pass med både lång och kort framförhållning. Erfarenhet som personlig assistent är en fördel men är inte ett krav. Lämna gärna referenser. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev. Fungerar samarbetet bra så kommer ... Visa mer
Medelålders man som behöver omsorg med diverse uppgifter i vardagen.
Uppgifter som förflyttningar, påklädning, matlagning, hygien, träning och städ mm.
Här arbetar vi 12 timmars skift dygnet runt med vaken natt.
Du kommer att erbjudas pass med både lång och kort framförhållning.
Erfarenhet som personlig assistent är en fördel men är inte ett krav.
Lämna gärna referenser. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev.
Fungerar samarbetet bra så kommer det lediga större tjänster längre fram. Visa mindre

Personlig assistent till 12 årig flicka.

Ansök    Okt 31    Silvia Almqvist    Personlig assistent
Om jobbet: Personlig assistent till en underbar 12 årig tjej som har epilepsi, en neuropsykiatrisk och- intellektuell funktionsnedsättning som behöver hjälp med allt i vardagen. Brukaren bor hemma hos sin familj. Din arbetsplats kommer vara både i hemmet och i skolan. Kvalifikationer: Du som söker är en alkohol, drog och rökfri kvinna som talar och skriver flytande svenska samt är minst 20 år gammal. Det är viktigt att du har tålamod, lågaffektivt bemö... Visa mer
Om jobbet:

Personlig assistent till en underbar 12 årig tjej som har epilepsi, en neuropsykiatrisk och- intellektuell funktionsnedsättning som behöver hjälp med allt i vardagen. Brukaren bor hemma hos sin familj. Din arbetsplats kommer vara både i hemmet och i skolan.

Kvalifikationer:

Du som söker är en alkohol, drog och rökfri kvinna som talar och skriver flytande svenska samt är minst 20 år gammal. Det är viktigt att du har tålamod, lågaffektivt bemötande och förståelse för människor med funktionsnedsättningar.
På grund av arbetets karaktär är det endast kvinnliga sökande som är aktuellt.
Ser gärna att du har någon form av vårdutbildning eller erfarenhet av låg affektivt bemötande eller tidigare erfarenhet som personlig assistent.
Stor vikt läggas vid personlig kemi och- lämplighet. Samt att du är en glad assistent med barnasinnet kvar.

B- körkort är inget krav, men är meriterande.
Utdrag ur belastningsregistret är ett krav.

Arbetsuppgifter:

Brukaren behöver hjälp med personlig omvårdnad så som personlig hygien, på- och avklädning, toabesök och hjälp vid måltider. Du följer med henne överallt i vardagen. Du är hennes händer, armar, ben, personen som stöttar och hjälper henne med kommunikationen i vardagen.

Arbetsmiljö:

Jobbet kan innebära lite tunga lyft. Ett låg affektivt bemötande är mycket viktigt.

Lön:

Enligt kollektivavtal.

Arbetsgivare:

Brukarens mamma är assistenters arbetsledare och det som erbjuds till en början är en timanställning.

Tillträde:

Snarast

Sök jobbet:

Ansökan senast 30 november
Kontaktperson: Silvia Almqvist
Tel: 070-9426653
E-post: [email protected] Visa mindre

Positiv man sökes som personlig assistent på 50% till en glad musikintresse

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Till en tonårskille i Malmö sök... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Till en tonårskille i Malmö söker vi nu en positiv man som vill jobba 50% som personlig assistent!

Han är en kille som älskar musik, djur och att bada i familjens pool! Ett stort plus om du därför också är en musikälskare och tycker att simma är härligt! Gillar du även resor och är flexibel med att hänga med på resor ibland? Då är det kanske dig vi söker efter!

Killen i fråga behöver hjälp med förflyttningar till och från sin rullstol, hjälp med personlig hygien och hjälp vid matsituationer och dylikt. Han har inget verbalt tal så har du erfarenhet av att kommunicera med TAKK och/eller bildstöd är detta en fördel men inget krav.
Han har en stor familj och har tre härliga syskon. Det är med andra ord fullt hus!
Som person förväntar vi oss att du är aktiv, pigg, positiv och initiativtagande till olika aktiviteter som passar denna killes dagsform. B-körkort är ett krav.
Då familjen både har hund och har hand om hästar så är det viktigt att du gillar djur och inte är rädd för dem.
  
Det är ett krav att du är rökfri!
Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar eller inom LSS så är det ett stort plus men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du som söker är en man och du får gärna vara i 24-35 års åldern samt behärska svenska språket mycket väl.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).
Gör det gärna så fort som möjligt, eftersom det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistert. 

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Välkommen! Visa mindre

Personlig assistent på 50% i Vellinge sökes!

. Vill du jobba 50 % som personlig assistent åt mig, en 6-årig kille i Vellinge?   Jag skulle vilja ha någon att hänga med på vardagar kl. 16-20 samt varannan helg kl. 10-20. När jag är ledig från skolan, som på lov och liknande, är det toppen om du kan jobba lite mer! Eftersom jag behöver hjälp med så gott som allt så är det bra om du har erfarenhet av barn med funktionsvariationer - kanske har du t.o.m jobbat med exempelvis sondmatning eller andra... Visa mer
.

Vill du jobba 50 % som personlig assistent åt mig, en 6-årig kille i Vellinge?
 
Jag skulle vilja ha någon att hänga med på vardagar kl. 16-20 samt varannan helg kl. 10-20.
När jag är ledig från skolan, som på lov och liknande, är det toppen om du kan jobba lite mer!

Eftersom jag behöver hjälp med så gott som allt så är det bra om du har erfarenhet av barn med funktionsvariationer - kanske har du t.o.m jobbat med exempelvis sondmatning eller andra hjälpmedel tidigare - men det ABSOLUT viktigaste är att du klickar med mig och min familj och har ett genuint intresse av att lära dig allt om mig och kan vara mitt trygga stöd i vardagen.
(Det vill min mamma och pappa. JAG vill bara att du busar loss med mig och hänger med mig när jag vill vara hos mina kompisar! Gör mina vardagar lite extra roliga och mina helger superballa!
Lär mig allt du kan, så lär jag dig allt jag kan!
Hjälper du mig, så hjälper jag dig!
-Deal!?).


Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej, och det kvittar hur gammal eller ung du är (eller jo, du måste ha fyllt 18 år!) men du behöver vara lugn och initiativtagande. Inkännande och uppmärksam. Motiverande och lösningsfokuserad.
Är du dessutom genomsyrad av sunt förnuft, har ett härligt barnasinne, är ansvarsfull samtidigt som du kan bjuda på dig själv, ja då är du halvvägs i mål!

Känner du igen dig i ovan beskrivningar, då tycker jag att det är dags att du skickar in ditt CV och personliga brev nu.

Läs bara detta också först;
För att du ska känna dig trygg, så har vi självklart kollektivavtal (KFS).
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 
Du beställer själv registerutdraget från polisens hemsida här: Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
Det tar ofta tid att få utdragen, så tipset är att beställa det på studs. 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta [email protected]

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Malmö

Personlig Assistans - vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga a... Visa mer
Personlig Assistans - vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
Vi söker assistenter till en av våra kunder boendes i Malmö. Kunden är en 60-årig trevlig man med MS. Mannen är social och allmänt intresserad av det mesta. Du som söker tjänsten har lätt för att ta initiativ, du är social, ödmjuk och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke.
Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Kunden ser såväl kvinnliga som manliga sökande. Erfarenhet inom vård krävs.
Vi söker dig som:- Har erfarenhet av personlig assistans eller vården på annat sätt- Är rök- och tobaksfri. Behärskar det svenska språket. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och vaken natt och vi söker efter assistenter som kan arbeta ALLA de olika passen.

Vi söker en Assisten till en tjänst på 50% - 75% med chans till mer
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Övrig information
- Anställningsform: 50% - 75% med chans till mer tjänstgöringsgrad.
- Omfattning: Deltid.
- Arbetstid: Dag, kväll och vaken natt.
- Tillträde: Omgående.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

[email protected]

Verksamhetschef: Elisabeth Sjörin 010-1303114

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter i Malmö med omnejd

Vi söker flera personliga assistenter till en kund i Malmö. Vi söker dig som har erfarenhet sen tidigare av yrket, körkort samt bil. Tjänsterna är på ca 80%-100% fördelat på dag och kväll. Rekrytering sker löpande men den personliga tillämpningen väger tyngst. Kunden är en man som sitter i rullstol, kan tala för sig själv. Han tycker om att umgås med familjen, titta på film och se på sport. Personlig kemi är det viktigaste och vi kommer att hålla rekryter... Visa mer
Vi söker flera personliga assistenter till en kund i Malmö. Vi söker dig som har erfarenhet sen tidigare av yrket, körkort samt bil. Tjänsterna är på ca 80%-100% fördelat på dag och kväll. Rekrytering sker löpande men den personliga tillämpningen väger tyngst.

Kunden är en man som sitter i rullstol, kan tala för sig själv. Han tycker om att umgås med familjen, titta på film och se på sport. Personlig kemi är det viktigaste och vi kommer att hålla rekryteringar löpande. Vid frågor eller funderingar om tjänsterna är ni varmt välkomna att höra av er.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Klippan, Jönköping, Västervik, Sundsvall och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se) Visa mindre

Personlig assistent till en 34-årig kvinna i Malmö Ref 1074

Ansök    Okt 28    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Den personliga assistentens insats är av mycket stor... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt funktionsnedsatta i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.

Den personliga assistentens insats är av mycket stor betydelse för vår uppdragsgivares totala levnadssituation. I rollen som personlig assistent hjälper du din uppdragsgivare med de delar av livet som denne själv skulle ha gjort om möjligheten fanns. Som personlig assistent blir du mycket betydelsefull i uppdragsgivarens liv.

Sydassistans söker personlig assistent till en kvinna boendes i centrala Malmö.

Önskar du ett extraknäck eller ett arbete vid sidan av ditt vanliga? Kanske studerar du och vill ha ett spännande och varierande arbete som ger extra inkomst?

Vi söker dig som är noggrann, flexibel, punktlig, positiv, lyhörd, rökfri och kan bidra till att göra vår uppdragsgivares vardag meningsfull.

Kvinnan har en CP-skada och behöver stöd och hjälp i sin vardag. Kvinnan klarar av att göra vissa saker på egen hand men behöver extra hjälp och stöd av sin personliga assistent både hemma och i samband med fritidsaktiviteter. Uppdragsgivaren behöver bland annat hjälp med att sköta sin personliga hygien, laga mat, handla, tvätta, städa och allt förekommande som kan ingå i ett hushåll. Kvinnan använder permobil som hon kör på egen hand, men behöver hjälp i samband med förflyttning. Alla förflyttningar sker med hjälp av lift.

Kvinnan tycker om att gå promenader, lyssna på musik, bowla, lägga pussel samt jobba vid sin dator.

På dagtid vistas uppdragsgivaren på daglig verksamhet och har inget behov av personlig assistans.

Arbetspassen börjar vanligtvis kl. 15.00 och slutar kl. 08.30 dagen därpå med sovande jourtid på natten. Under helger, röda dagar och vissa dagar då kvinnan är ledig från daglig verksamhet, kan arbetstiderna variera. Visa mindre

Assistenter sökes till en man i Malmö dag/kväll tjänst

Hej, Jag är en positiv och glad ung man på ca 30 år som är väldigt idrottsintresserad och utövar boccia på elitnivå, vilket medför att mycket av min fritid går åt träning. När jag inte spelar eller tränar tycker jag om att se på film, diskutera om allt mellan himmel och jord och umgås med människor. Sedan födseln har jag en CP-skada som gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag; träning, kommunikation, daglig hygien och sköta hemmet, jag kommun... Visa mer
Hej, Jag är en positiv och glad ung man på ca 30 år som är väldigt idrottsintresserad och utövar boccia på elitnivå, vilket medför att mycket av min fritid går åt träning. När jag inte spelar eller tränar tycker jag om att se på film, diskutera om allt mellan himmel och jord och umgås med människor. Sedan födseln har jag en CP-skada som gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag; träning, kommunikation, daglig hygien och sköta hemmet, jag kommunicerar via taldator och bliss. Vidare bor jag i egen lägenhet i anslutning till mina föräldrars hus i utkanten av Malmö. Tjänsten är ca 80% fördelat dag ock kväll. Vi söker även inhoppare vid behov.

Tiderna ser ut följande:

13.00 -22.30

16.00-22.30

07.30-16.00

Vem är du? Det är önskvärt att du är sport intresserad, men det viktigaste är att du är en varm person, talar och förstår svenska obehindrat, omtänksam person med positiv energi och nära till skratt. Det är en fördel om du har erfarenhet av vårdyrket eller av att jobba med människor sedan tidigare, men så länge du är redo att lära dig är det inget krav. Körkort är ett krav, men du behöver inte ha tillgång till bil, då det går att ta sig till mig kollektivt och jag själv har en bil. Jag ser gärna att du är rökfri. Intervjuer sker löpande, då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Vi tillämpar individuell lönesättning och är kollektivavtalsanslutna. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

En varm och engagerad man sökes som personlig assistent på 50% till en fant

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Till en tonårskille i Malmö sök... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Till en tonårskille i Malmö söker vi nu en positiv man som vill jobba 50% som personlig assistent!

Han är en kille som älskar musik, djur och att bada i familjens pool! Ett stort plus om du därför antingen är en musikälskare, tycker att simma är härligt eller tycker om djur! Låter något av dessa intressena som något du relaterar till så har ni redan något gemensamt och då är det kanske dig vi söker efter!

Gillar du även resor och är flexibel med att hänga med på resor ibland (inget måste men definitivt en bonus)? 

Killen i fråga behöver hjälp med förflyttningar till och från sin rullstol, hjälp med personlig hygien och hjälp vid matsituationer och dylikt. Han har inget verbalt tal så har du erfarenhet av att kommunicera med TAKK och/eller bildstöd är detta en fördel men inget krav.
Han har en stor familj och har tre härliga syskon. Det är med andra ord fullt hus!
Som person förväntar vi oss att du är aktiv, pigg, positiv och initiativtagande till olika aktiviteter som passar denna killes dagsform. B-körkort är ett krav.
Då familjen både har hund och har hand om hästar så är det viktigt att du gillar djur och inte är rädd för dem.
  
Det är ett krav att du är rökfri!
Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar eller inom LSS så är det ett stort plus men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du som söker är en man och du får gärna vara i 24-35 års åldern samt behärska svenska språket mycket väl.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem) från polisens hemsida här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
Gör det gärna så fort som möjligt, eftersom det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistert. 

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Välkommen! Visa mindre

Personlig assistent på 50% i Vellinge sökes!

. Vill du jobba 50 % som personlig assistent åt mig, en 6-årig kille i Vellinge?   Jag skulle vilja ha någon att hänga med på vardagar kl. 16-20 samt varannan helg kl. 10-20. När jag är ledig från skolan, som på lov och liknande, är det toppen om du kan jobba lite mer! Eftersom jag behöver hjälp med så gott som allt så är det bra om du har erfarenhet av barn med funktionsvariationer - kanske har du t.o.m jobbat med exempelvis sondmatning eller andra... Visa mer
.

Vill du jobba 50 % som personlig assistent åt mig, en 6-årig kille i Vellinge?
 
Jag skulle vilja ha någon att hänga med på vardagar kl. 16-20 samt varannan helg kl. 10-20.
När jag är ledig från skolan, som på lov och liknande, är det toppen om du kan jobba lite mer!

Eftersom jag behöver hjälp med så gott som allt så är det bra om du har erfarenhet av barn med funktionsvariationer - kanske har du t.o.m jobbat med exempelvis sondmatning eller andra hjälpmedel tidigare - men det ABSOLUT viktigaste är att du klickar med mig och min familj och har ett genuint intresse av att lära dig allt om mig och kan vara mitt trygga stöd i vardagen.
(Det vill min mamma och pappa. JAG vill bara att du busar loss med mig och hänger med mig när jag vill vara hos mina kompisar! Gör mina vardagar lite extra roliga och mina helger superballa!
Lär mig allt du kan, så lär jag dig allt jag kan!
Hjälper du mig, så hjälper jag dig!
-Deal!?).


Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej, och det kvittar hur gammal eller ung du är (eller jo, du måste ha fyllt 18 år!) men du behöver vara lugn och initiativtagande. Inkännande och uppmärksam. Motiverande och lösningsfokuserad.
Är du dessutom genomsyrad av sunt förnuft, har ett härligt barnasinne, är ansvarsfull samtidigt som du kan bjuda på dig själv, ja då är du halvvägs i mål!

Känner du igen dig i ovan beskrivningar, då tycker jag att det är dags att du skickar in ditt CV och personliga brev nu.

Läs bara detta också först;
För att du ska känna dig trygg, så har vi självklart kollektivavtal (KFS).
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 
Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem) från polisens hemsida här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/  
Det tar ofta tid att få utdragen, så tipset är att beställa det på studs. 

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta [email protected]

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Visa mindre

Personlig assistent i Oxie sökes

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu kvinnliga personliga assistenter till en kille på 10 år i Oxie. Du som personlig assistent ska hjälpa honom att leva ett aktivt liv. På dagarna är det skola och på fritiden är sport ett stort intresse. Fotboll, tennis och vara ute på aktiviteter är exempel på fritidsintressen. Även att ... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu kvinnliga personliga assistenter till en kille på 10 år i Oxie. Du som personlig assistent ska hjälpa honom att leva ett aktivt liv. På dagarna är det skola och på fritiden är sport ett stort intresse. Fotboll, tennis och vara ute på aktiviteter är exempel på fritidsintressen. Även att läsa böcker, lyssna på musik och chilla med mobilen ibland. Arbetstiderna är förlagda till assistans dygnet runt och vaken natt.

Om dig -

Vi söker dig som har vårderfarenhet, gärna erfarenhet av track. Du måste ha god arbetsmoral, passa tider, vara pålitlig och sätter kundens behov i fokus. Det är viktigt att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.

Meriterande är om du har körkort och har ett intresse för sport.

Krav är att du är rökfri.Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/)https://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Skanör!

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Jag är en kvinna på 28 år, boendes i egen lägenhet i Skanör från och med januari. Jag söker en personlig assistent som vill arbeta ca 50-75% med chans till fler timmar. Du ska i första hand kunna arbeta dagtid och kvällar men vara flexibel och öppen för att arbeta dygnspass samt helger, tidiga mornar... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.

Vad innebär tjänsten?

Jag är en kvinna på 28 år, boendes i egen lägenhet i Skanör från och med januari. Jag söker en personlig assistent som vill arbeta ca 50-75% med chans till fler timmar. Du ska i första hand kunna arbeta dagtid och kvällar men vara flexibel och öppen för att arbeta dygnspass samt helger, tidiga mornar och sena kvällar.

Jag är en glad och social person med ett stort intresse för idrott/sport. Jag har även andra intressen såsom att ta långpromenader med min hund, inredning/mode, gå på konserter/evenemang, kolla en bra serie eller bara ta en runda på stan eller en fika.

Jag behöver en assistent som kan hjälpa mig med min vardag, då jag sitter i rullstol och har en fysisk funktionsnedsättning. Som min assistent behöver du vara mina armar och ben när jag inte kan utföra sakerna själv. Arbetsuppgifterna är alltifrån förflyttningar, personlig hygien och påklädning till hushållssysslor (matlagning, inhandling, städning och tvättning) men också att bara kunna ta det lugnt och finnas till när jag ber om hjälp. Om dagarna arbetar jag som projektmedarbetare och då är självklart även min assistent med och hjälper mig med det jag behöver samt följer med på arbetsresor runtom i Sverige.

Om dig -

Jag söker dig som är tjej/kvinna runt min egen ålder 20-35 år (personkemi är det viktigaste!). Du bör vara social, lyhörd, trivas i olika situationer, arbetsvillig, relativt flexibel, punktlig, ordningsam och glad. Jag gillar ordning och reda så om du också gör det så vore det toppen! Jag ser gärna att du är rökfri och har god fysik då lyft förekommer.

Merit är såklart att du har jobbat som personlig assistent innan, men det är absolut inget krav och personlig lämplighet väger tyngre. Körkort är också ett plus!

Tjänsten är tänkt att tillsättas i januari eller enligt överenskommelse.

Välkommen in med din ansökan. Hoppas vi ses!Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på https://www.nordstromassistans.se (https://www.nordstromassistans.se/?utm_source=teamtailor&utm_medium=organic&utm;_campaign=) Visa mindre

Personliga Assistenter sökes i Höllviken

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu två personliga assistenter till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning. Vi söker en assisten... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu två personliga assistenter till en man i 60 års åldern som är bosatt i Höllviken. Arbetsuppgifterna, som är många och varierande, innefattar bland annat följande: hjälpa till med de dagliga rutinerna, hjälpa till vid personlig hygien, måltider och på- och avklädning.

Vi söker en assistent till att arbeta dagtid på vardagar måndag - fredag samt en assistent till att arbeta kvällar/nätter måndag - fredag.

Om dig -

Som personlig assistent önskas du vara samarbetsvillig, lyhörd, ansvarstagande, flexibel och en bra lagspelare. Viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Vilket kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.

- Meriterande är om du har tillgång till bil, erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vård och omsorg.


- Krav är att du har körkort och inte är pälsdjursallergiker då det finns hundar i hemmet.
Vid anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det går att beställa via denna länk - Belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) Visa mindre

Varm och engagerad personlig assistent sökes till en livlig tonårstjej i Ma

Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och ... Visa mer
Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig! Utifrån ditt önskemål om tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda 20-30%. Arbetstiderna kommer vara 16.00-19.00, måndag till onsdag. Ibland kan det bli några lördagar också.

Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor, du är lyhörd, ansvarsfull och positiv. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK. 
Det är ett krav att du är icke-rökare, att du behärskar svenska obehindrat och att du har körkort (behörighet B). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta: [email protected] 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
 
Varmt välkommen!

. Visa mindre

Personlig Assistent till kvinna i Malmö

Ansök    Okt 25    Albeda AB    Personlig assistent
ARBETSGIVAREN Albeda Personlig Assistans är ett assistansbolag som ger Mer Assistans för Pengarna. Vi är personliga och flexibla vilket innebär att alla kunder har helt individuella upplägg. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra lön och villkor. YRKESROLLEN Är du en glad och hjälpsam tjej i ca 30-45 års åldern som skulle trivas med att ta del av mitt pyssel- och djurrika liv? Jag är e... Visa mer
ARBETSGIVAREN
Albeda Personlig Assistans är ett assistansbolag som ger Mer Assistans för Pengarna. Vi är personliga och flexibla vilket innebär att alla kunder har helt individuella upplägg. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra lön och villkor.


YRKESROLLEN
Är du en glad och hjälpsam tjej i ca 30-45 års åldern som skulle trivas med att ta del av mitt pyssel- och djurrika liv?
Jag är en liten och nätt tjej i trettioårsåldern, bosatt i Malmö. Jag är född med en muskelsjukdom som i stor grad begränsar min fysiska förmåga, så min elrullstol har blivit mina trogna ben.
Mina dagliga intressen är mina små fyrbeningar, pyssel som t.ex Diamond Painting och att gamea. Jag gillar alltså hemmamys (har minst en serie jag följer med varje assistent), men också shopping, fika, samt vara ute i fint väder och gå på bio.
Just nu söker jag dig som är vårdande, positiv, initiativrik och flexibel, du har god moral och gärna lite humor. Lyft ingår i arbetet och du hjälper mig med allt i min vardag. Har du tidigare erfarenhet av vård eller assistentjobb är det ett plus.
Tjänsten är vanligtvis på 75% så att det finns utrymme att kunna täcka upp för arbetspass som uppstår vid någon annan assistents sjukfrånvaro eller liknande, då jag är i behov av assistans dygnet runt. Schemat består av både dag och nattpass (sovande vak). En del resande kan också ingå.
Under upplärningen går du sida vid sida med en av mina assistenter, tills vi båda känner att du är redo.
Krav:
Rökfri
Vaccinerad mot covid
Behärska svenska i tal och skrift


Önskemål:
Erfarenhet (assistent eller annat vårdyrke)
Körkort
Nattuggla
Noggrann och uppmärksam


Är detta ett jobb som passar dig får du gärna skicka CV samt ett personligt brev där du berättar om dig själv så snart som möjligt men senast 24/11 . Skicka det till: [email protected]
Referens behövs Visa mindre

Personlig Assistent till kvinna i Malmö

Ansök    Okt 25    Albeda AB    Personlig assistent
Albeda Personlig Assistans är ett assistansbolag som ger Mer Assistans för Pengarna. Vi är personliga och flexibla vilket innebär att alla kunder har helt individuella upplägg. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra lön och villkor. Vi söker en personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern. Vi söker dig som trivs med ett omvårdande yrke, är positiv, initiativrik, social och har god mor... Visa mer
Albeda Personlig Assistans är ett assistansbolag som ger Mer Assistans för Pengarna. Vi är personliga och flexibla vilket innebär att alla kunder har helt individuella upplägg. Albeda vänder sig till kunder i hela Sverige. Vi är en uppskattad och seriös arbetsgivare som erbjuder bra lön och villkor.
Vi söker en personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern. Vi söker dig som trivs med ett omvårdande yrke, är positiv, initiativrik, social och har god moral.
Som personlig assistent hjälper du till med allt i vardagen såsom matlagning, städning, tvätt, disk, hygien, inköp m m. Några av kvinnans intressen är hennes hund, musik, datorer, träna, fika, göra utflykter, resa samt att gå på konserter och bio.
Arbetsplatsen ligger vid Emporia i Malmö, mycket nära stationen Malmö Hyllie.
I det här arbetet är det viktigt med närvaro och kontinuitet samt att kunna samarbeta med andra människor. Eftersom detta är ett mycket personligt jobb är det viktigt att du verkligen vill jobba som personlig assistent och ser det som en långsiktig anställning om båda trivs med varandra.
Det är även viktigt att du är rökfri och inte är allergisk mot hundar. Det är en förutsättning att du är rörlig och har möjlighet att följa med på promenader, utflykter och andra aktiviteter.
KRAV
Kvinna 30+, rökfri, ej allergisk mot hundar, behärska svenska i tal och skrift, vaccinerad mot covid och bosatt i Malmö med omnejd
FÖRDEL
Körkort, och erfarenhet inom området
Referenser krävs
Tillträde: snarast
Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare - 75% Schemalagd arbetstid inklusive kvällar, nätter och helger. Dygnet är uppdelat i ett dagpass och ett nattpass med sovande jour.
Skicka ditt CV samt ett personligt brev där du berättar utförligt om dig själv om du tror att det här arbetet kan vara något för dig.
Skicka ansökan till: [email protected] så snart som möjligt då rekryteringsprocessen börjar omgående, dock senast 2022-11-24 Visa mindre

Positiv man sökes som personlig assistent på 50% till en glad musikintresse

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Till en tonårskille i Malmö sök... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Till en tonårskille i Malmö söker vi nu en positiv man som vill jobba 50% som personlig assistent!

Han är en kille som älskar musik, djur och att bada i familjens pool! Ett stort plus om du därför också är en musikälskare och tycker att simma är härligt! Gillar du även resor och är flexibel med att hänga med på resor ibland? Då är det kanske dig vi söker efter!

Killen i fråga behöver hjälp med förflyttningar till och från sin rullstol, hjälp med personlig hygien och hjälp vid matsituationer och dylikt. Han har inget verbalt tal så har du erfarenhet av att kommunicera med TAKK och/eller bildstöd är detta en fördel men inget krav.
Han har en stor familj och har tre härliga syskon. Det är med andra ord fullt hus!
Som person förväntar vi oss att du är aktiv, pigg, positiv och initiativtagande till olika aktiviteter som passar denna killes dagsform. B-körkort är ett krav.
Då familjen både har hund och har hand om hästar så är det viktigt att du gillar djur och inte är rädd för dem.
  
Det är ett krav att du är rökfri!
Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar eller inom LSS så är det ett stort plus men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du som söker är en man och du får gärna vara i 24-35 års åldern samt behärska svenska språket mycket väl.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).
Gör det gärna så fort som möjligt, eftersom det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistert. 

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Välkommen! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Malmö - vikarie

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande. Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till os... Visa mer
Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande.

Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se

Vår brukare är en kvinna i 50-års åldern bosatt i Malmö. Kvinnan har en utvecklingsstörning och talar med ett litet ordförråd.

Albatross Personlig Assistans AB söker nu efter en ny vikarie till vår kvinnliga brukare i Malmö. Passen du kommer hoppa in på är framförallt dygn 08-08 men alla timmar är av värde. Du kommer hoppa in vid sjukdomar och ledigheter. Visa mindre

Personliga assistenter med vårdutbildning sökes till kvinna i Falsterbo

Ansök    Okt 24    Sydassistans AB    Personlig assistent
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter. Sydassistans AB söker kvinnliga personliga assistenter till kvinna i Falste... Visa mer
Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsvariation, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.

Sydassistans AB söker kvinnliga personliga assistenter till kvinna i Falsterbo.
Vår uppdragsgivare är förlamad och behöver dubbelassistans under sin vakna tid. Hon har ett stort trädgårdsintresse, tycker om att lösa korsord, resa och tillbringa tid med sin man och hund.
Assistansen innebär att vara behjälplig i allt från intimhygien, vardagliga rutiner i hushållet och annat som kan uppkomma. Det är önskvärt att sökande har vårdutbildning.

Du som söker ska vara rökfri och bör inte vara allergisk mot pälsdjur och pollen. Det är viktigt att du är flexibel, ansvarsfull och öppen. Det ingår enstaka tyngre moment i arbetet och du bör därför inte själv ha några fysiska hinder för detta. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Resor förekommer. Personlig lämplighet är helt avgörande. Körkort är ett krav då uppdragsgivaren har egen bil som man kör.
Arbetstiderna är kl. 7.30-16, 7.30-20, kl. 16-23 och vaken natt kl. 20-07.30, vardagar och helger. Start- och sluttider är anpassade efter kollektivtrafiken och det finns goda möjligheter att åka kollektivt till arbetet från Malmö.

Endast ansökningar med CV och Personligt brev behandlas. Urval sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent Åstorp

Kvinnlig assistent med hög arbetsmoral sökes till kund i Åstorp. Du ska vara ansvarsfull, självgående, lyhörd, inkännande - "känna av dagsform", inneha B-körkort för att köra kunden bil, behärskar svenska språket till fullo i tal och skrift. Arbetstiden är förlagt till dagtid måndag-fredag. I dina arbetsuppgifter ingår allt som krävs för att få vardagen att fungera. Liten hund finns i hemmet. Vi söker även vikarier som kan hoppa in med kort varsel. Rekryte... Visa mer
Kvinnlig assistent med hög arbetsmoral sökes till kund i Åstorp.
Du ska vara ansvarsfull, självgående, lyhörd, inkännande - "känna av dagsform", inneha B-körkort för att köra kunden bil, behärskar svenska språket till fullo i tal och skrift.
Arbetstiden är förlagt till dagtid måndag-fredag.
I dina arbetsuppgifter ingår allt som krävs för att få vardagen att fungera.
Liten hund finns i hemmet.
Vi söker även vikarier som kan hoppa in med kort varsel.
Rekrytering sker löpande.
Om detta stämmer in på dig och verkar vara ett jobb som passar dig är du välkommen med din ansökan och personliga brev via mail. Visa mindre

Varm och engagerad personlig assistent sökes till en livlig tonårstjej i Ma

Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och ... Visa mer
Jag bor i Malmö tillsammans med min familj. Jag är en glad, busig och aktiv tonårstjej med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK) och förstår allt som man pratar om. Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Att även få stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig! Utifrån ditt önskemål om tjänstgöringsgrad kan vi erbjuda 20-30%. Arbetstiderna kommer vara 16.00-19.00, måndag till onsdag. Ibland kan det bli några lördagar också.

Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor, du är lyhörd, ansvarsfull och positiv. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK. 
Det är ett krav att du är icke-rökare, att du behärskar svenska obehindrat och att du har körkort (behörighet B). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta: [email protected] 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
 
Varmt välkommen!

. Visa mindre

Personlig assistent kvinna 35+

Kvinna 70+ boende i Malmö söker personlig assistent. Du ska vara kvinna och gärna 35+, inneha B-körkort för att köra kunds bil, till fullo behärska svenska språket i både tal och skrift, noggrann, lyhörd, social, flexibel, pigg på att hitta på saker, plikttrogen och gärna vara konstintresserad - estetiskt lagd. Vidare får du gärna vara intresserad av matlagning och trädgård då kvinnan bor i hus med maken i södra Malmö där arbetsplatsen är förlagd. En van b... Visa mer
Kvinna 70+ boende i Malmö söker personlig assistent.
Du ska vara kvinna och gärna 35+, inneha B-körkort för att köra kunds bil, till fullo behärska svenska språket i både tal och skrift, noggrann, lyhörd, social, flexibel, pigg på att hitta på saker, plikttrogen och gärna vara konstintresserad - estetiskt lagd. Vidare får du gärna vara intresserad av matlagning och trädgård då kvinnan bor i hus med maken i södra Malmö där arbetsplatsen är förlagd.
En van bilförare och rökfri.


Arbetstiden är vanligtvis förlagd till måndagar och tisdagar 10.00-17.00 samt 1-2 torsdagar per månad.


Om ovanstående stämmer in på dig är du välkommen med din skriftliga ansökan. Visa mindre

70% tjänst som personlig assistent till livsglad pojke utanför Lund

. Jag är en grabb på 11 år som bor i Södra Sandby och det är lätt att ta sig hit med bil eller buss. Jag har autism, vilket innebär att jag behöver din hjälp att strukturera min vardag, förbereda varje moment så att jag vet vad som väntar mig. Det är viktigt att du har förståelse för detta sätt att arbeta. Därtill är jag lungsjuk, har en hjärnskada, synskada och sondmatas. Trots mina utmaningar är jag en levnadsglad och aktiv kille som älskar att spela ... Visa mer
.

Jag är en grabb på 11 år som bor i Södra Sandby och det är lätt att ta sig hit med bil eller buss. Jag har autism, vilket innebär att jag behöver din hjälp att strukturera min vardag, förbereda varje moment så att jag vet vad som väntar mig. Det är viktigt att du har förståelse för detta sätt att arbeta. Därtill är jag lungsjuk, har en hjärnskada, synskada och sondmatas. Trots mina utmaningar är jag en levnadsglad och aktiv kille som älskar att spela playstation/switch, experimentera, spela Minecraft, leka i trädgården, åka till lekplats, turer med lådcykel, baka, leka med dinosaurier m.m.
 
Som min assistent arbetar du där jag befinner mig, vilket oftast är hemma hos mig eller i skolan (jag har anpassad skolgång). 
 
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Att arbeta med mig kräver stort engagemang och nyfikenhet. Vi har tillsammans intensiva dagar men väldigt kul ihop. För min utvecklings skull så vill jag att du behärskar svenska språket obehindrat i både skrift och tal.
Du behöver ha körkort då du kör familjens bil när du och jag ska någonstans. 

Tjänsten på 70% innebär du arbetar på ett rullande 4 veckors schema där man jobbar 5 dygn 07.30.00-07.30 (jour 8 timmar) 3 dagpass 07.30-17.00, 3 nattpass 17.00-07.30. 

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag på upp till 4000:- per år.  

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Har du några frågor så kan du maila [email protected]

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: 
Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

En drömtjänst inom personlig assistans: Vi söker nu en glad, ung och aktiv

En drömtjänst inom personlig assistans ska nu tillsättas! Vill du arbeta några timmar varje vecka som personlig assistent åt en varm och go 29-årig tjej i Malmö? Tveka isåfall inte på att skicka in din ansökan omgående! Vi söker nu en glad och social tjej, som vidare har ett genuint intresse för idrott. Uppdraget innebär bland annat att under kvällstid följa med och stötta tjejen, som under måndagar och onsdagar spelar bordtennis. Tjänsten innefattar så... Visa mer
En drömtjänst inom personlig assistans ska nu tillsättas! Vill du arbeta några timmar varje vecka som personlig assistent åt en varm och go 29-årig tjej i Malmö? Tveka isåfall inte på att skicka in din ansökan omgående!

Vi söker nu en glad och social tjej, som vidare har ett genuint intresse för idrott. Uppdraget innebär bland annat att under kvällstid följa med och stötta tjejen, som under måndagar och onsdagar spelar bordtennis. Tjänsten innefattar således en mindre tjänstgöringsgrad med följande arbetstider:
Måndagar 18.30-21.30
Onsdagar 17.30-20.30
Därtill tillkommer det arbetspass under måndag-, tisdag-, torsdag- och fredagsförmiddagar, på ca 2,5 h/fm.

I tjänsten är det din uppgift som personlig assisstent att hjälpa till med diverse förberedelser inför träningen, vara med och stötta under idrottsaktiviteten (bland annat genom att plocka bollar i hagen) samt hjälpa till med det som behövs efter att träningspasset är avslutat. Vi ser gärna att du är engagerad, ansvarsfull och utåtriktad. Det är av stor vikt att du hela tiden är närvarande och befinner dig nära tjejen för att fånga upp och hjälpa till när det behövs. Det bör tilläggas att eventuella toalettbesök kan förekomma där du som assistent behöver vara behjälplig. Du som söker ska vara en ung, pigg och glad tjej (mellan ca 20-30 år), och gärna bo i närheten av Malmö. Tillsammans lär ni ha några riktigt roliga timmar ihop. Varje vecka!

Vårt enda krav är att du ska ha fyllt 18 år, samt tala flytande svenska. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på [email protected] Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Ser fram emot att höra från dig!

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

För att kunna arbeta hos oss på God Assistans behöver du uppvisa ett utdrag för LSS. Du beställer ditt utdrag på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se) Visa mindre

Personlig assistent, Malmö

Vi söker nu dig som önskar arbeta extra vid behov som personlig assistent. Vi har behov av att anställa vikarier inom flera av våra uppdrag i Malmö. Skriv gärna i ansökan om du har speciella önskemål vad gäller anställning och arbetstider. Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande. Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsätt... Visa mer
Vi söker nu dig som önskar arbeta extra vid behov som personlig assistent. Vi har behov av att anställa vikarier inom flera av våra uppdrag i Malmö. Skriv gärna i ansökan om du har speciella önskemål vad gäller anställning och arbetstider.
Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande.
Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sundholmen Personlig Assistans AB är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att erbjuda en individuellt utformad, personlig och professionell helhetslösning inom personlig assistans. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans. Visa mindre

Personlig assistent sökes på 50%

Jag är en snart 14-årig pojke i Dalby som har ett behov av hjälp och stöttning i min vardag. Jag har omfattande flerfunktionshinder med återkommande dagliga epilepsianfall. Jag söker nu dig som vill vara en hjälpande hand och stötta mig i min vardag! Mina intressen är skidåkning, bad, cykling, ridning, musik, promenader och mycket annat. Dessutom älskar jag att gunga! Som assistent behöver du hjälpa mig att förgylla min vardag, och gärna sätta lite extr... Visa mer
Jag är en snart 14-årig pojke i Dalby som har ett behov av hjälp och stöttning i min vardag. Jag har omfattande flerfunktionshinder med återkommande dagliga epilepsianfall. Jag söker nu dig som vill vara en hjälpande hand och stötta mig i min vardag!

Mina intressen är skidåkning, bad, cykling, ridning, musik, promenader och mycket annat. Dessutom älskar jag att gunga! Som assistent behöver du hjälpa mig att förgylla min vardag, och gärna sätta lite extra guldkant på tillvaron! Arbetet som personlig assistent är omväxlande. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att vara behjälplig med hygien och omvårdnad till förflyttningar och pedagogisk/motorisk träning. Det ingår även att hjälpa mig med medicinering, matning och såklart... En massa bus och lek! Det kan vara bra för dig att veta att min dagsform varierar (på grund av hälsoskäl). Under mina pigga och glada dagar vill jag vara aktiv och bara ha roligt! Hjälp mig att få ut så mycket som möjligt av dessa dagar, det vore jag så tacksam för. Under mina sämre dagar behöver jag istället en trygg och omhändertagande assistent. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar och alltid vill mitt bästa!
Jag söker nu dig som vill bli en av mina personliga assistenter. Tillsammans med mig, min familj och övriga assistenter blir du en del av ett glatt och energifyllt arbetsteam. Du behöver vara inkännande och empatisk, samt ha en förmåga att kunna växla mellan att ta avgörande beslut till att vara min bästa kompis som jag kan busa med. Du behöver även vara stabil och trygg i dig själv. Egenskaper som kommer värderas är att du är ansvarsfull och kan följa rutiner. Men det är också viktigt att du har en god initiativförmåga!

Du behöver ha en god fysik eftersom vi måste kunna sitta på golvet och leka och träna tillsammans. Jag uppskattar om du är en social person med mycket energi. Du kommer att arbeta ensam med mig många gånger men jag hoppas även att du vill följa med på olika familjeaktiviteter, kalas och utflykter. Dessutom älskar jag och min familj att resa. Vi åker iväg 1-2 veckor per år, och du kommer såklart att vara inräknad! Vilken bonus va? Det är av stor vikt att du är flexibel och kan göra inhopp vid behov, till exempel om dina kollegor blir sjuka. Vi ger och tar för varandra! Körkort är inget krav, men väldigt uppskattat.

Info om tjänsten:
Tjänsten är på 50% och innehåller 3-4 arbetspass per vecka, såväl på vardagar som under helger. Arbetstiderna är förlagda enligt följande:
V. 1: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00 och tors 17.00-22.00
V. 2: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00 och lör 8.00-16.00
V. 3: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00, lör 8.00-16.00 och sön 8.00-16.00
V. 4: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00 och tors 17.00-22.00

Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att skriva till [email protected] Vi ser fram emot att läsa just din ansökan och önskar dig en fortsatt mysig höst sålänge!

En förutsättning för att få arbeta tillsammans med oss på God Assistans är att du kan uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret för HVB-hem. Genom att följa länken nedan beställer du enkelt ditt utdrag.

Våra ledord på God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

En drömtjänst inom personlig assistans: Vi söker nu en glad, ung och aktiv

En drömtjänst inom personlig assistans ska nu tillsättas! Vill du arbeta några timmar varje vecka som personlig assistent åt en varm och go 29-årig tjej i Malmö? Tveka isåfall inte på att skicka in din ansökan omgående! Vi söker nu en glad och social tjej, som vidare har ett genuint intresse för idrott. Uppdraget innebär bland annat att under kvällstid följa med och stötta tjejen, som under måndagar och onsdagar spelar bordtennis. Tjänsten innefattar så... Visa mer
En drömtjänst inom personlig assistans ska nu tillsättas! Vill du arbeta några timmar varje vecka som personlig assistent åt en varm och go 29-årig tjej i Malmö? Tveka isåfall inte på att skicka in din ansökan omgående!

Vi söker nu en glad och social tjej, som vidare har ett genuint intresse för idrott. Uppdraget innebär bland annat att under kvällstid följa med och stötta tjejen, som under måndagar och onsdagar spelar bordtennis. Tjänsten innefattar således en mindre tjänstgöringsgrad med följande arbetstider:
Måndagar 18.30-21.30
Onsdagar 17.30-20.30
Därtill tillkommer det arbetspass under måndag-, tisdag-, torsdag- och fredagsförmiddagar, på ca 2,5 h/fm.

I tjänsten är det din uppgift som personlig assisstent att hjälpa till med diverse förberedelser inför träningen, vara med och stötta under idrottsaktiviteten (bland annat genom att plocka bollar i hagen) samt hjälpa till med det som behövs efter att träningspasset är avslutat. Vi ser gärna att du är engagerad, ansvarsfull och utåtriktad. Det är av stor vikt att du hela tiden är närvarande och befinner dig nära tjejen för att fånga upp och hjälpa till när det behövs. Det bör tilläggas att eventuella toalettbesök kan förekomma där du som assistent behöver vara behjälplig. Du som söker ska vara en ung, pigg och glad tjej (mellan ca 20-30 år), och gärna bo i närheten av Malmö. Tillsammans lär ni ha några riktigt roliga timmar ihop. Varje vecka!

Vårt enda krav är att du ska ha fyllt 18 år, samt tala flytande svenska. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på [email protected] Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Ser fram emot att höra från dig!

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

75-80% dagtidstjänst som personlig assistent

Jag är en snart 14-årig pojke i Dalby som har ett behov av hjälp och stöttning i min vardag. Jag har omfattande flerfunktionshinder med återkommande dagliga epilepsianfall. Jag söker nu dig som vill vara en hjälpande hand och stötta mig i min vardag! Mina intressen är skidåkning, bad, cykling, ridning, musik, promenader och mycket annat. Dessutom älskar jag att gunga! Som assistent behöver du hjälpa mig att förgylla min vardag, och gärna sätta lite extra ... Visa mer
Jag är en snart 14-årig pojke i Dalby som har ett behov av hjälp och stöttning i min vardag. Jag har omfattande flerfunktionshinder med återkommande dagliga epilepsianfall. Jag söker nu dig som vill vara en hjälpande hand och stötta mig i min vardag!

Mina intressen är skidåkning, bad, cykling, ridning, musik, promenader och mycket annat. Dessutom älskar jag att gunga! Som assistent behöver du hjälpa mig att förgylla min vardag, och gärna sätta lite extra guldkant på tillvaron! Arbetet som personlig assistent är omväxlande. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att vara behjälplig med hygien och omvårdnad till förflyttningar och pedagogisk/motorisk träning. Det ingår även att hjälpa mig med medicinering, matning och såklart... En massa bus och lek! Det kan vara bra för dig att känna till att min dagsform varierar (på grund av hälsoskäl). Under mina pigga och glada dagar vill jag vara aktiv och bara ha roligt! Hjälp mig att få ut så mycket som möjligt av dessa dagar, det vore jag så tacksam för. Under mina sämre dagar behöver jag istället en trygg och omhändertagande assistent. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar och alltid vill mitt bästa!
Jag söker nu dig som vill bli en av mina personliga assistenter. Tillsammans med mig, min familj och övriga assistenter blir du en del av ett glatt och energifyllt arbetsteam. Du behöver vara inkännande och empatisk, samt ha en förmåga att kunna växla mellan att ta avgörande beslut till att vara min bästa kompis som jag kan busa med. Du behöver även vara stabil och trygg i dig själv. Egenskaper som kommer värderas är att du är ansvarsfull och kan följa rutiner. Men det är också viktigt att du har en god initiativförmåga!

Du behöver ha en god fysik eftersom vi måste kunna sitta på golvet och leka och träna tillsammans. Jag uppskattar om du är en social person med mycket energi. Du kommer att arbeta ensam med mig många gånger men jag hoppas även att du vill följa med på olika familjeaktiviteter, kalas och utflykter. Dessutom älskar jag och min familj att resa. Vi åker iväg 1-2 veckor per år, och du kommer såklart att vara inräknad! Vilken bonus va? Det är av stor vikt att du är flexibel och kan göra inhopp vid behov, till exempel om dina kollegor blir sjuka. Vi ger och tar för varandra! Körkort är inget krav, men väldigt uppskattat.

Info om tjänsten:
Tjänsten innefattar 75-80% utifrån ett 4-veckors rullande schema (3-4 arbetspass/vecka). Arbetstiderna är förlagda enligt följande:
Vardagar 07.00-16.30
Helger 08.00-16.00

Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att skriva till [email protected] Vi ser fram emot att läsa just din ansökan och önskar dig en fortsatt mysig höst sålänge!

En förutsättning för att få arbeta tillsammans med oss på God Assistans är att du kan uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret för HVB-hem. Genom att följa länken nedan beställer du enkelt ditt utdrag.

Våra ledord på God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).


. Visa mindre

En glad och barnkär personlig assistent sökes till Veberöd (Nattjänst)

Är du en go och glad tjej som drömmer om att arbeta med barn? Vi söker nu en ung, energifylld och genuin personlig assistent till en 9-årig tjej i Veberöd. Flickan som söker en ny personlig assistent är glad, busig och väldigt lekfull! Att vara utomhus, gunga, ta promenader och bläddra i böcker är bara några exempel på roliga aktiviteter som utförs under dagarna. Familjen älskar dessutom att ibland kunna åka iväg på semestrar, och ser gärna att du som a... Visa mer
Är du en go och glad tjej som drömmer om att arbeta med barn? Vi söker nu en ung, energifylld och genuin personlig assistent till en 9-årig tjej i Veberöd.

Flickan som söker en ny personlig assistent är glad, busig och väldigt lekfull! Att vara utomhus, gunga, ta promenader och bläddra i böcker är bara några exempel på roliga aktiviteter som utförs under dagarna. Familjen älskar dessutom att ibland kunna åka iväg på semestrar, och ser gärna att du som assistent hänger med här! Det är viktigt att du som söker är lyhörd för flickans kroppsliga signaler eftersom verbal kommunikation inte är möjligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av nattarbete sedan tidigare, och för att passa in i profilen vi söker behöver du därtill vara rökfri och ha körkort.

Genom ett utvecklande arbete som personlig assistent har du möjlighet att ge tjejen ett tryggt och meningsfullt liv. Personkemi är av stor betydele och tillsammans hoppas vi att ni kan skapa glädje, engagemang och livslust.

Tjänsten är en nattjänst på ca 70-75%. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv, barnkär samt har en positiv inställning till livet. Vidare bör du som söker ha ett öppet sinne och en känsla för integritet. I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.
 
­­­­­­En förutsättning för att få arbeta tillsammans med oss på God Assistans är att du kan uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret för HVB-hem. Genom att följa länken nedan beställer du enkelt ditt utdrag och får detta hemskickat.
 
Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in en ansökan till oss så fort som möjligt.
 
Du är varmt välkommen att kontakta mig på [email protected] vid ytterligare frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan och önskar dig en fortsatt mysig höst!
 
Varma hälsningar,
God Assistans
 
Våra ledord på God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Varma, glada och genuina personliga assistenter sökes!

Vi på God Assistans söker nu dig som drömmer om att arbeta inom personlig assistans! Tillsammans med ett glatt och energifyllt arbetsteam, har du möjlighet att påverka och skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Vi söker såväl killar som tjejer, unga som gamla. Tidigare erfarenhet är inget krav, men självklart meriterande. I slutändan kommer det vara personkemin mellan dig och kunden som är det avgörande! Ledorden för God Assistans är omtanke, enke... Visa mer
Vi på God Assistans söker nu dig som drömmer om att arbeta inom personlig assistans! Tillsammans med ett glatt och energifyllt arbetsteam, har du möjlighet att påverka och skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Vi söker såväl killar som tjejer, unga som gamla. Tidigare erfarenhet är inget krav, men självklart meriterande. I slutändan kommer det vara personkemin mellan dig och kunden som är det avgörande!

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och vidare har ett genuint intresse för människor. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och flexibel eftersom vi alltid strävar efter att se till kundens bästa. Utöver en god förståelse för människan, är utstrålning av empati, trygghet och värme något vi värderar högt. Därtill ser vi gärna att du är social och utåtriktad, samt har en god förmåga att bygga upp nära och trygga relationer till såväl kunden som till omgivningen.

I yrket som personlig assistent är arbetsuppgifterna varierande och omfattande. Som assistent hjälper du bland annat till med de vardagliga sysslorna så som hygien, medicinering, matning, m.m.. Utöver detta har du all möjlighet i världen att använda din kreativitet och hitta på roliga aktiviteter. Din kanske viktigaste uppgift är att förgylla personens vardag och sätta guldkant på tillvaron. Tillsammans kan ni skapa många fina och oförglömliga minnen!

Vill du bli en del av oss på God Assistans? Tveka inte med att skicka in din ansökan, gärna så fort som möjligt! Vårt enda krav är att du ska ha fyllt 18 år, samt tala flytande svenska. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på [email protected]

Ser fram emot att höra från dig!

Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

En go och barnkär personlig assistent sökes till en 9-årig flicka i Veberöd

Är du en go och glad tjej som drömmer om att arbeta med barn? Vi söker nu en ung, energifylld och genuin personlig assistent till en 9-årig tjej i Veberöd. Du kommer tillsammans med ett ungt och glatt arbetsteam sätta guldkant på flickans vardag! Flickan som söker en ny personlig assistent är glad, busig och väldigt lekfull! Att vara utomhus, gunga, ta promenader och bläddra i böcker tillsammans är bara några exempel på roliga aktiviteter som kommer ing... Visa mer
Är du en go och glad tjej som drömmer om att arbeta med barn? Vi söker nu en ung, energifylld och genuin personlig assistent till en 9-årig tjej i Veberöd. Du kommer tillsammans med ett ungt och glatt arbetsteam sätta guldkant på flickans vardag!

Flickan som söker en ny personlig assistent är glad, busig och väldigt lekfull! Att vara utomhus, gunga, ta promenader och bläddra i böcker tillsammans är bara några exempel på roliga aktiviteter som kommer ingå i dina arbetsuppgifter. Dessutom älskar familjen att ibland kunna åka iväg på semester, och ser gärna att du som assistent hänger med! Som personlig assistent kommer ditt arbete vara otroligt betydelsefullt för att samtliga aktiviteter ska bli möjliga och genomförbara för flickan! Du kommer därutöver vara en enorm trygghet för tjejen genom att vara behjälplig med den personliga hygienen, sondmatning och förflyttningar (som kräver en hel del tunga lyft). Det är viktigt att du som söker är lyhörd för flickans kroppsliga signaler eftersom verbal kommunikation inte är möjligt. Genom ett utvecklande arbete som personlig assistent har du möjlighet att ge tjejen ett värdefullt och innehållsrikt liv. Tillsammans skapar ni ett liv fyllt med glädje, engagemang och livslust!
 
Familjen bor i Veberöd och består av mamma, pappa och två döttrar. För att passa in i profilen vi efterlyser behöver du vara rökfri och ha körkort.
Arbetstiderna varierar och innehåller såväl dag- som nattpass och med arbete varannan helg. Tjänsten motsvarar ca 70%. Om du har erfarenhet av nattarbete sedan tidigare är det såklart meriterande, men inget krav! Det viktigaste är att du är stabil och trygg i dig själv, barnkär samt har en sund och positiv inställning i livet och till arbetet som personlig assistent. Vidare bör du som söker ha ett öppet sinne och en känsla för integritet. I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Personkemin mellan dig och flickan kommer i slutändan vara det avgörande!
 
­­­­­­En förutsättning för att få arbeta tillsammans med oss på God Assistans är att du kan uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret för HVB-hem. Genom att följa länken nedan beställer du enkelt ditt utdrag och får detta hemskickat.
 
Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in en ansökan till oss så fort som möjligt.
 
Du är varmt välkommen att kontakta mig på [email protected] vid ytterligare frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan och önskar dig en fortsatt mysig höst!
 
Varma hälsningar,
God Assistans
 
Våra ledord på God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se). Visa mindre

Positiv man sökes som personlig assistent på 50% till en glad musikintresse

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Till en tonårskille i Malmö sök... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Till en tonårskille i Malmö söker vi nu en positiv man som vill jobba 50% som personlig assistent!

Han är en kille som älskar musik, djur och att bada i familjens pool! Ett stort plus om du därför också är en musikälskare och tycker att simma är härligt! Gillar du även resor och är flexibel med att hänga med på resor ibland? Då är det kanske dig vi söker efter!

Killen i fråga behöver hjälp med förflyttningar till och från sin rullstol, hjälp med personlig hygien och hjälp vid matsituationer och dylikt. Han har inget verbalt tal så har du erfarenhet av att kommunicera med TAKK och/eller bildstöd är detta en fördel men inget krav.
Han har en stor familj och har tre härliga syskon. Det är med andra ord fullt hus!
Som person förväntar vi oss att du är aktiv, pigg, positiv och initiativtagande till olika aktiviteter som passar denna killes dagsform. B-körkort är ett krav.
Då familjen både har hund och har hand om hästar så är det viktigt att du gillar djur och inte är rädd för dem.
  
Det är ett krav att du är rökfri!
Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar eller inom LSS så är det ett stort plus men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du som söker är en man och du får gärna vara i 24-35 års åldern samt behärska svenska språket mycket väl.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem) från polisens hemsida här:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
Gör det gärna så fort som möjligt, eftersom det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistert. 

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Välkommen! Visa mindre

Student och vill jobba vid sidan om studierna? Vi söker efter våra varma oc

Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och som brinner för att hjälpa dem som behöver det som allra mest. Eftersom många av våra tjänster är på deltid kan detta passa dig som är student perfekt! Kanske kommer du från en helt annan bransch och är nyfiken på assistansyrket och att verkligen hjälpa andra människor? Eller så jobbar du redan inom personlig assistans eller liknande men känner att du inte är på helt rätt plats? Hos oss är det viktigaste ... Visa mer
Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och som brinner för att hjälpa dem som behöver det som allra mest. Eftersom många av våra tjänster är på deltid kan detta passa dig som är student perfekt!

Kanske kommer du från en helt annan bransch och är nyfiken på assistansyrket och att verkligen hjälpa andra människor? Eller så jobbar du redan inom personlig assistans eller liknande men känner att du inte är på helt rätt plats?

Hos oss är det viktigaste att du och kunden trivs ihop och att ni helt enkelt är en riktigt bra match! För att du ska trivas så bra som möjligt hos oss så får du vid en anställning en bra och trygg onboarding med 1-3 bredvid gångar beroende på hur många du själv känner att du behöver innan du påbörjar en anställningen officiellt (som så klart är betalda). Du får också en arbetsgivare som bryr sig och finns där bara ett telefonsamtal eller träff bort. 

Körkort B är inget krav men en merit så skriv med i din ansökan om du har körkort.

Oavsett om du har erfarenhet som personlig assistent eller inte så är du varmt välkommen att skicka din ansökan! Erfarenhet är väldigt meriterande men inget krav och det viktigaste är din personlighet och ditt intresse för att hjälpa andra och göra skillnad. 


Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor så är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. Visa mindre

Vi söker personliga assistenter till värdefullt uppdrag

Ansök    Okt 21    Malmö kommun    Personlig assistent
Ref: 20223350 Arbetsuppgifter Som personlig assistent ger du stöd och service efter brukarnas behov, önskemål och stöttar  en person med funktionsnedsättning till en aktiv, social och meningsfull fritid. Du utför omvårdnad, stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Insatserna syftar till att främja brukarens integritet, självbestämmande och delaktighet i samhället enligt LSS-lagens intentioner. Du samverkar med brukarens nätverk, övrig per... Visa mer
Ref: 20223350

Arbetsuppgifter
Som personlig assistent ger du stöd och service efter brukarnas behov, önskemål och stöttar  en person med funktionsnedsättning till en aktiv, social och meningsfull fritid.

Du utför omvårdnad, stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Insatserna syftar till att främja brukarens integritet, självbestämmande och delaktighet i samhället enligt LSS-lagens intentioner.

Du samverkar med brukarens nätverk, övrig personal och andra samarbetspartner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutade och godkända gymnasiestudier, gärna att du har genomgått omvårdnadsprogrammet på gymnasiet och/eller har en  högskoleutbildning inom beteendevetenskap, pedagogik, socialt arbete, psykiatri eller omvårdnad. För att vara aktuell till denna tjänsten har du tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder, det är meriterande om du arbetat med personer med förvärvad hjärnskada.

Vi söker dig som har ett professionellt bemötande, uppskattar punktlighet, har ett öppet sinne, är lyhörd och utför ditt uppdrag med brukaren i fokus. I denna tjänsten behöver du ha god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande och ta initiativ. Du ska även ha ett öppet sinne och vara social samt vara flexibel.

För att vara aktuell till denna tjänsten behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt att du har erfarenhet av omvårdnad. Det är meriterande om du är intresserad av odling och plantering, laga mat samt att du gillar att vara ute och upptäcka nya platser. 

Hänsyn kommer också tas till brukarens speciella önskemål och behov.

Om arbetsplatsen
I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 
Information om tjänsten
Anställningsform: 2 tillsvidare dag/kväll, 1 tillsvidare natt,  1 vikariat natt.

Omfattning: 100%

Antal tjänster: 4

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

Positiv man sökes som personlig assistent på 50% till musik och djurintress

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Till en tonårskille i Malmö sök... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Till en tonårskille i Malmö söker vi nu en positiv man som vill jobba 50% som personlig assistent!

Han är en kille som älskar musik, djur och att bada i familjens pool! Ett stort plus om du därför också är en musikälskare och tycker att simma är härligt! Gillar du även resor och är flexibel med att hänga med på resor ibland? Då är det kanske dig vi söker efter!

Killen i fråga behöver hjälp med förflyttningar till och från sin rullstol, hjälp med personlig hygien och hjälp vid matsituationer och dylikt. Han har inget verbalt tal så har du erfarenhet av att kommunicera med TAKK och/eller bildstöd är detta en fördel men inget krav.
Han har en stor familj och har tre härliga syskon. Det är med andra ord fullt hus!
Som person förväntar vi oss att du är aktiv, pigg, positiv och initiativtagande till olika aktiviteter som passar denna killes dagsform. B-körkort är ett krav.
Då familjen både har hund och har hand om hästar så är det viktigt att du gillar djur och inte är rädd för dem.
  
Det är ett krav att du är rökfri!
Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar eller inom LSS så är det ett stort plus men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du som söker är en man och du får gärna vara i 24-35 års åldern samt behärska svenska språket mycket väl.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).
Gör det gärna så fort som möjligt, eftersom det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistert. 

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Välkommen! Visa mindre