Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Malmö

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker en Front Office Manager till Scandic Malmö City, heltid

Ansök    Feb 23    Scandic Hotels AB    Receptionschef
Nytt
Scandic Malmö City ligger som namnet antyder mycket centralt- vid kanalen med närhet till Gustav Adolfs Torg såväl som Malmös shoppingstråk. Hotellets restaurang är en naturlig mötesplats för våra inresta gäster. Med gäster från världens alla hörn skapar vi dagligen goda relationer med våra gäster. Vår gästnöjdhet är vår prioritet och vi har en mycket stark servicekultur hos oss-en servicekultur som möjliggörs av att vi också har nöjda medarbetare som är... Visa mer
Scandic Malmö City ligger som namnet antyder mycket centralt- vid kanalen med närhet till Gustav Adolfs Torg såväl som Malmös shoppingstråk. Hotellets restaurang är en naturlig mötesplats för våra inresta gäster. Med gäster från världens alla hörn skapar vi dagligen goda relationer med våra gäster.

Vår gästnöjdhet är vår prioritet och vi har en mycket stark servicekultur hos oss-en servicekultur som möjliggörs av att vi också har nöjda medarbetare som är stolta över sin arbetsplats och ser möjligheterna att fortsätta utvecklas.

Vi söker en Front Office Manager till Scandic Malmö City.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Front Office Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Vad innebär rollen?

I denna roll som Front Office Manager ansvarar du för
* Front Office där du har det övergripande ansvaret för att våra gäster får service i världsklass från incheck till utcheck. Det innebär att säkra att du tillsammans med ditt team ser till att gästen alltid är i fokus.

Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som Front Office Manager är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Du ingår i hotellets ledningsgrupp vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för hela hotellet.

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning med vikariat på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal som kan tänka sig att jobba kvällar och helger under vår högsäsong ( mars- september). det är en timanställning på minst 30 timmar/vecka som kan leda till en fastanställning. Som serveringspersonal skall du vara en stresstålig och positiv person, då du är vårt ansikte utåt. Det är viktigt att du har en hög arbetsmoral och att du är samarbetsvillig. Vi vill gärna att du har erfarenhet som serveringspersonal. Tycker du att d... Visa mer
Vi söker serveringspersonal som kan tänka sig att jobba kvällar och helger under vår högsäsong ( mars- september). det är en timanställning på minst 30 timmar/vecka som kan leda till en fastanställning.


Som serveringspersonal skall du vara en stresstålig och positiv person, då du är vårt ansikte utåt. Det är viktigt att du har en hög arbetsmoral och att du är samarbetsvillig.


Vi vill gärna att du har erfarenhet som serveringspersonal.


Tycker du att detta är något för dig så tveka inte att skicka in ditt CV. Visa mindre

Restaurangchef ????

Ansök    Feb 22    M Dryck & Konsult AB    Hovmästare
Nytt
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arb... Visa mer
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Grunder inom restaurang
Driva utveckling
Har god råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ ådra
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att inspirera och coacha andra människor
- Noggrann i ditt arbete
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Agil i ditt tänkande

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

KOCKAR SÖKES TILL BJERREDSSALTSÖBAD & RESTAURANG

Ansök    Feb 21    Stinakalle AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som älskar att laga mat. kan hantera stress. Du skall vara strukturerad, kunna jobba i ett team såväl som enskilt. Du kan hantera stress, jobba både helg och kväll. Jobbet är heltid. Visa mer
Vi söker dig som älskar att laga mat. kan hantera stress. Du skall vara strukturerad, kunna jobba i ett team såväl som enskilt. Du kan hantera stress, jobba både helg och kväll. Jobbet är heltid. Visa mindre

kassa/städpersonal

Ansök    Feb 21    Stinakalle AB    Restaurangbiträde
Tjänsten innefattar både kassatjänst och städtjänst ( ca2timmar om dagen). Vi söker två personer. fulltids arbete sökes. Visa mer
Tjänsten innefattar både kassatjänst och städtjänst ( ca2timmar om dagen). Vi söker två personer. fulltids arbete sökes. Visa mindre

Köksbiträde med Balkan erfarenhet/ yrkeskompetens

Ansök    Feb 20    Sverige Burek House AB    Köksbiträde
Du är en flexibel och ödmjuk person. Utvecklingsinriktad och har lätt för att samarbeta. Viktigt att du är social och tar till dig kritik samt initiativtagande. Kvalifikationer: Du har yrkeserfarenhet/kompetens som köksbiträde med Balkan bakgrund. Som köksbiträdet arbetar du med att plocka fram och förbereda maten innan den tillagas i köket. Du hjälper kockarna och deltar även i enklare matlagning och ibland även tillagar hela måltider när kockarna inte är... Visa mer
Du är en flexibel och ödmjuk person. Utvecklingsinriktad och har lätt för att samarbeta. Viktigt att du är social och tar till dig kritik samt initiativtagande.
Kvalifikationer: Du har yrkeserfarenhet/kompetens som köksbiträde med Balkan bakgrund. Som köksbiträdet arbetar du med att plocka fram och förbereda maten innan den tillagas i köket. Du hjälper kockarna och deltar även i enklare matlagning och ibland även tillagar hela måltider när kockarna inte är på plats. Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna.
Yrkeserfarenhet inom branschen är ett krav.
Arbetstiderna är varierande enligt schema. Arbetet bedrivs självständigt under högt tempo. Visa mindre

Alc Servis, extra vid annan ordinarie anställning. Lön dagen efter!

Ansök    Feb 20    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. Servitör / servitris / servis Jobba när du vill, som ... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

Servitör / servitris / servis

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

Börja jobba direkt efter intervjuFLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare till Höllviken DT

Välkommen till Burger King Höllviken DT Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, ... Visa mer
Välkommen till Burger King Höllviken DT

Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!
Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.
Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!


Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?
Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?
Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?
Nu har du chansen – sök jobbet idag!

Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Servitör

Vi söker en engagerad och passionerad servitör till vår lyxiga restaurang. Vi serverar en al carte meny med orientalisk mat av högsta kvalitet och strävar efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Som servitör hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvara för att ge en förstklassig service till våra gäster. Arbetstider är främst kvällar, vi söker därför någon som är flexibel och kan arbeta under kvällstid. Vi ser gärna att du ä... Visa mer
Vi söker en engagerad och passionerad servitör till vår lyxiga restaurang. Vi serverar en al carte meny med orientalisk mat av högsta kvalitet och strävar efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse.
Som servitör hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvara för att ge en förstklassig service till våra gäster. Arbetstider är främst kvällar, vi söker därför någon som är flexibel och kan arbeta under kvällstid.
Vi ser gärna att du är hjälpsam, även om du inte har mycket erfarenhet inom restaurangbranschen. Det är viktigt att du kan kommunicera på antingen svenska, englska eller danska för att kunna ge bästa möjliga service till våra gäster.
Om du är en serviceinriktad person med ett öga för detaljer och ett leende på läpparna, så kan du vara den vi letar efter!
Ansök nu för att bli en del av vårt fantastiska team och bidra till att skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster. Skicka ditt CV till följande e-postadress:
[email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Servis för våra uppdrag under våren, lön efter avslutat pass!

Ansök    Feb 19    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN! På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. Servitör / servitris / servis Jobba när du vill, som du vill (is... Visa mer
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

Servitör / servitris / servis

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

Börja jobba direkt efter intervjuFLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita. Visa mindre

Kock

Arbetsbeskrivning: Du har ett genuint intresse för mat och smakkombinationer. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Här lagar vi maten från grunden och det krävs att du har goda kunskaper i klassisk svensk matlagning. I dina arbetsuppgifter ingår att tillaga luncher och à la carte. Du arbetar på egen hand och tillsammans. Du har stort ansvar och du kan leverera under högt tryck vid våra... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
Du har ett genuint intresse för mat och smakkombinationer. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Här lagar vi maten från grunden och det krävs att du har goda kunskaper i klassisk svensk matlagning. I dina arbetsuppgifter ingår att tillaga luncher och à la carte. Du arbetar på egen hand och tillsammans. Du har stort ansvar och du kan leverera under högt tryck vid våra högsäsonger samt vara kreativ under lugnare perioder. Arbetstiderna varierar och schemat innebär dag kväll och helg. Köket städar och diskar självfallet sina ytor och lokaler samt hjälper arbetskamrater på andra avdelningar. Du talar och skriver svenska obehindrat.
Lönnesättningen är individuell.
Märk ansökan med Kock och skicka till [email protected] Visa mindre

Serveringspersonal sökes

Du som söker ska vara engagerad, nyfiken, positiv gilla att jobba med människor och service minded. Vi förväntar oss att du har erfarenhet i restaurangbranschen. I ditt arbete kommer det att ingå dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ett ansvar som är förknippade med servering,kassa, och kundkontakt.Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagda till dagar, kvällar, helger och storhelger. Visa mer
Du som söker ska vara engagerad, nyfiken, positiv gilla att jobba med människor och service minded. Vi förväntar oss att du har erfarenhet i restaurangbranschen.
I ditt arbete kommer det att ingå dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ett ansvar som är förknippade med servering,kassa, och kundkontakt.Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagda till dagar, kvällar, helger och storhelger. Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 18    Gerdes & Lönnqvist AB    Chefskock
Vi på Public Eatery, Bunkeflostrand behöver förstärkning i vårt team och hoppas på att hitta vår stjärna i köket som vill vara med och föra restaurangen framåt genom att sätta sin prägel på såväl utbud som koncept. Vi söker en glädjespridare som vill vara en del av ett team men som ändå gillar att jobba självständigt och effektivt då man ofta är ensamt ansvarig för köket. Du är den som ger lite extra kärlek åt upplägget på tallriken och känner stolthet öve... Visa mer
Vi på Public Eatery, Bunkeflostrand behöver förstärkning i vårt team och hoppas på att hitta vår stjärna i köket som vill vara med och föra restaurangen framåt genom att sätta sin prägel på såväl utbud som koncept.
Vi söker en glädjespridare som vill vara en del av ett team men som ändå gillar att jobba självständigt och effektivt då man ofta är ensamt ansvarig för köket. Du är den som ger lite extra kärlek åt upplägget på tallriken och känner stolthet över att din arbetsplats är välskött. Du är väl förtrogen med egenkontrollsprogrammet och har tidigare erfarenhet av att ansvara för inköp.
Vi serverar idag löjromstoast & Flankstek såväl som Street food och smashed burgers men vill satsa mer på vällagade smårätter. Vi är ett litet team med de fördelar och nackdelar det innebär. Personlighet och flexibilitet är viktigt såväl som öga för helhet och detalj.
Vi erbjuder en schysst arbetsplats, följer kollektivavtal, lyssnar på teamets tankar och välkomnar eget initiativtagande.
Arbetspassen är just nu främst kvällstid och helger men möjlighet till dagtid finns så småningom. Viktigt är att man kan både vardagar och helger. Tjänsten ska tillträdas så fort det är möjligt.
Tror du att det är dig vi söker? Skicka in ett CV där det framgår var du jobbat tidigare, hur mycket och hur länge samt ett personligt brev där du motiverar varför du passar in hos oss samt berättar vad du vill få ut av att jobba hos oss.
Vi tar endast emot ansökningar via mail och ber er att inte kontakta enheten då personalen på plats tyvärr inte kan svara på frågor om tjänsten. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Feb 19    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Rosegarden Malmö söker nya kockar

Rosegarden Malmö is a well known Asian restaurant in Sweden and the member of the Rosegarden Group, the group is a restaurants chain that is running over 17 restaurants throughout Sweden. The restaurants gain their popularity through serving different kinds of asian cuisine. As an employees, you are not required to have previous experiences in the food industry, though it would be a merit. Since employees will receive basic training at the work place, thus... Visa mer
Rosegarden Malmö is a well known Asian restaurant in Sweden and the member of the Rosegarden Group, the group is a restaurants chain that is running over 17 restaurants throughout Sweden. The restaurants gain their popularity through serving different kinds of asian cuisine.
As an employees, you are not required to have previous experiences in the food industry, though it would be a merit. Since employees will receive basic training at the work place, thus we prefer candidates with a desire to work in the the kitchen, who are willing to learn and cooperate with different people. Daily tasks are usually completed by a team, thus good communication skills, personalities are important factors.
As a cook, you are expected to participate in the daily operation of the kitchen. Daily tasks includes maintenance of sanitary, preparation of basic food materials and products organizing, etc. You will need to work in a team with several other cooks or assistants in the restaurant.
Finally, we do not have any specific requirement in terms of language or education background, however, candidates who speaks Vietnamese or Chinese would be a big merit.
Please send your application with a personal letter and CV to: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare Jägersro DT

Välkommen till Burger King Jägersro DT! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar serv... Visa mer
Välkommen till Burger King Jägersro DT!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Kock heltid/deltid/extra

Brunchoteket ligger på Stortorget i Malmö och på Rådhustorget i Helsingborg. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu kockar för anställning. Vi söker heltid, deltid samt extra för våra restauranger i Malmö och Helsingborg. Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper: - Tidigare erfarenhet som kock - Är beredd att arbeta i skift - Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt - Noggrann och arb... Visa mer
Brunchoteket ligger på Stortorget i Malmö och på Rådhustorget i Helsingborg. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu kockar för anställning. Vi söker heltid, deltid samt extra för våra restauranger i Malmö och Helsingborg.
Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper:
- Tidigare erfarenhet som kock
- Är beredd att arbeta i skift
- Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt
- Noggrann och arbetar bra i team
Din främsta arbetsuppgifter är att förbereda och laga maträtter för bordservering och avhämtningen med allt vad det innebär. Vi lagar i stort sett allt i köket från grunden.
Vi har sedan tidigare två restauranger i Göteborg. Vill du vara med och utveckla vårt brunchkoncept i Malmö och Helsingborg? Maila då ditt cv till oss! Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Scandic i Malmö söker sommarjobbare till Receptionen!

Ansök    Feb 17    Scandic Hotels AB    Hotellreceptionist
Välkommen till en rolig och fartfylld sommar på Scandic i Malmö! Under sommaren besöker gäster från världens alla hörn hjärtat av Skåne! Med våra 6 hotell i Malmö - vägg i vägg med populära shoppingstråk, ett stenkast från Centralstationen, precis vid E 6:an, några minuters bilfärd från Malmö flygplats - tar vi emot tusentals förväntansfulla gäster. Nu söker vi dig som vill vara med i sommar, redo att ge gästerna en oförglömlig upplevelse och få dom att ... Visa mer
Välkommen till en rolig och fartfylld sommar på Scandic i Malmö!

Under sommaren besöker gäster från världens alla hörn hjärtat av Skåne! Med våra 6 hotell i Malmö - vägg i vägg med populära shoppingstråk, ett stenkast från Centralstationen, precis vid E 6:an, några minuters bilfärd från Malmö flygplats - tar vi emot tusentals förväntansfulla gäster.

Nu söker vi dig som vill vara med i sommar, redo att ge gästerna en oförglömlig upplevelse och få dom att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner väskorna i lobbyn!

Arbetet i receptionen innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet. Allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger). Du måste ha fyllt 18 år och för att passa i rollen tror vi att du har en god social förmåga och kan hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Du behöver kunna arbeta samtliga veckor mellan vecka 27 och vecka 32 och gärna även övriga veckor i juni och augusti.

Varmt välkommen med din ansökan via knappen ANSÖK NU högst upp på den här sidan! Vi kommer att kontakta dig om du är aktuell för en ledig tjänst i sommar på något av våra 6 Malmö-hotell.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet!


BRING YOUR CULTURE, BUILD OURS.

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO

BE YOU

BE CARING

BE BOLD Visa mindre

Scandic i Malmö söker sommarjobbare till restaurang och bar!

Ansök    Feb 17    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Välkommen till en rolig och fartfylld sommar på Scandic i Malmö! Under sommaren besöker gäster från världens alla hörn hjärtat av Skåne! Med våra 6 hotell i Malmö - vägg i vägg med populära shoppingstråk, ett stenkast från Centralstationen, precis vid E 6:an, några minuters bilfärd från Malmö flygplats - tar vi emot tusentals förväntansfulla gäster. Nu söker vi dig som vill vara med i sommar, redo att ge gästerna en oförglömlig upplevelse och få dom att ... Visa mer
Välkommen till en rolig och fartfylld sommar på Scandic i Malmö!

Under sommaren besöker gäster från världens alla hörn hjärtat av Skåne! Med våra 6 hotell i Malmö - vägg i vägg med populära shoppingstråk, ett stenkast från Centralstationen, precis vid E 6:an, några minuters bilfärd från Malmö flygplats - tar vi emot tusentals förväntansfulla gäster.

Nu söker vi dig som vill vara med i sommar, redo att ge gästerna en oförglömlig upplevelse och få dom att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner väskorna i lobbyn! Du behöver kunna arbeta samtliga veckor mellan vecka 27 och 32 och gärna även övriga veckor i juni och augusti.

I din roll är du och dina kollegor i teamet värdar på hotellet, tillsammans skapar ni gästupplevelser i världsklass och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in i hotellrestaurangen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för betalningar. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov.

För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare med stort intresse för att ge den bästa servicen åt hotellets gäster. Eftersom du hanterar kassa och alkohol måste du ha fyllt 18 år.

Varmt välkommen med din ansökan via knappen ANSÖK NU högst upp på den här sidan! Vi kommer att kontakta dig om du är aktuell för en ledig tjänst i sommar på något av våra 6 Malmö-hotell.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet!


BRING YOUR CULTURE, BUILD OURS.

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO

BE YOU

BE CARING

BE BOLD Visa mindre

Breakfast host (Frukostvärd/Frukostvärdinna) Scandic Malmö City, varannan h

Scandic Malmö City ligger som namnet antyder mycket centralt- vid kanalen med närhet till Gustav Adolfs Torg såväl som Malmös shoppingstråk. Hotellets restaurang är en naturlig mötesplats för våra inresta gäster. Med gäster från världens alla hörn skapar vi dagligen goda relationer med våra gäster. Vår gästnöjdhet är vår prioritet och vi har en mycket stark servicekultur hos oss-en servicekultur som möjliggörs av att vi också har nöjda medarbetare som är... Visa mer
Scandic Malmö City ligger som namnet antyder mycket centralt- vid kanalen med närhet till Gustav Adolfs Torg såväl som Malmös shoppingstråk. Hotellets restaurang är en naturlig mötesplats för våra inresta gäster. Med gäster från världens alla hörn skapar vi dagligen goda relationer med våra gäster.

Vår gästnöjdhet är vår prioritet och vi har en mycket stark servicekultur hos oss-en servicekultur som möjliggörs av att vi också har nöjda medarbetare som är stolta över sin arbetsplats och ser möjligheterna att fortsätta utvecklas.

Nu söker vi en Breakfast host (Frukostvärd/Frukostvärdinna) till Scandic Malmö City.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Du jobbar i vår frukostservering där du tar emot gäster, plockar disk, fyller på bufféer mm.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servering

Ansök    Feb 16    REST. LILLEBROR HB    Bartender
Vi söker en trevlig personal för vår verksamhet. Personen måste kunna jobbet och har erfarenhet. Det är viktigt att vara social, och kunna hantera olika situationer. Visa mer
Vi söker en trevlig personal för vår verksamhet. Personen måste kunna jobbet och har erfarenhet.
Det är viktigt att vara social, och kunna hantera olika situationer. Visa mindre

Söker nya stjärnor till servisen

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba med några av Malmös alla olika evenemang och restauranger. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter, Hos oss är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och har ett stort servicetänk med en positiv attityd. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar med bemanning. Hos oss får du bestämma över sina egna tid... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba med några av Malmös alla olika evenemang och restauranger. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter, Hos oss är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och har ett stort servicetänk med en positiv attityd.

Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar med bemanning. Hos oss får du bestämma över sina egna tider, inget evenemang är den andra lik så du ska ha lätt att följa och förstå instruktioner. Du ska ha tidigare erfarenhet och kunna grunderna inom servering.
Vi håller interna utbildningar och jobbar ständig med att utveckla våran personal.

Vem är du
Vi söker dig som brinner för service och kvalité, du är noggrann och gör alltid det lilla extra.
Vi ser även att du har erfarenhet inom servering sen tidigare där du är ordningsam, ansvarsfull, ambitiös och har ett öga för detaljer.

Körkort är meriterande

Lön
Enligt avtal och erfarenhet.


Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 16    Sheikh.S AB    Köksbiträde
Behöver två duktiga Köksbiträden som kan jobba heltid.Det är fordel om han kan prata Hindi eller Punjabi också. Mer info kommer på intervju. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Behöver två duktiga Köksbiträden som kan jobba heltid.Det är fordel om han kan prata Hindi eller Punjabi också.
Mer info kommer på intervju.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker nya stjärnor till servisen

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba med några av Malmös alla olika evenemang och restauranger. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter, Hos oss är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och har ett stort servicetänk med en positiv attityd. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar med bemanning. Hos oss får du bestämma över sina egna tid... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba med några av Malmös alla olika evenemang och restauranger. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter, Hos oss är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och har ett stort servicetänk med en positiv attityd.

Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar med bemanning. Hos oss får du bestämma över sina egna tider, inget evenemang är den andra lik så du ska ha lätt att följa och förstå instruktioner. Du ska ha tidigare erfarenhet och kunna grunderna inom servering.
Vi håller interna utbildningar och jobbar ständig med att utveckla våran personal.

Vem är du
Vi söker dig som brinner för service och kvalité, du är noggrann och gör alltid det lilla extra.
Vi ser även att du har erfarenhet inom servering sen tidigare där du är ordningsam, ansvarsfull, ambitiös och har ett öga för detaljer.

Körkort är meriterande

Lön
Enligt avtal och erfarenhet.


Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Hotellreceptionist

Är du en erfaren och engagerad receptionist som trivs i en mångsidig arbetsmiljö? Just nu söker vi en kvalificerad kandidat för en tillsvidareanställning på 50% vid vår reception Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar smidig in- och utcheckning, försäljning av extra tjänster, bokningar samt att se till att lobbyn och receptionsområdet alltid är i utmärkt skick. Vi söker någon som är noggrann, ansvarsfull och har en förmåga att hantera stressiga situa... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad receptionist som trivs i en mångsidig arbetsmiljö? Just nu söker vi en kvalificerad kandidat för en tillsvidareanställning på 50% vid vår reception
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar smidig in- och utcheckning, försäljning av extra tjänster, bokningar samt att se till att lobbyn och receptionsområdet alltid är i utmärkt skick.
Vi söker någon som är noggrann, ansvarsfull och har en förmåga att hantera stressiga situationer med ett leende. Din serviceinriktade attityd är avgörande, och du är alltid redo att ge våra gäster ett vänligt och professionellt bemötande. Erfarenhet av arbete inom hotellreception och utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Om du har tidigare erfarenhet av att använda hotellsystemet StayNTouch, ser vi det som en fördel.
Vi tillämpar kollektivavtal mellan Visita och HRF.
Om du känner att du matchar våra krav och kan leverera en upplevelse som överensstämmer med vårt motto: "Kvalitet, god service och det lilla extra," ser vi fram emot att ta emot din ansökan.
Om du är intresserad och vill vara en del av vårt team, vänligen skicka din ansökan till: [email protected]. Visa mindre

Serveringspersonal med Ledarförmåga!

Om Rollen: I denna rollen kommer du att ha en nyckelposition i vårt team. Du kommer att ansvara för att leda och koordinera serveringspersonalens arbete, säkerställa att alla arbetar mot gemensamma mål och upprätthålla hög servicenivå. Du kommer att vara ansiktet utåt för vårt team och spela en avgörande roll i att skapa en välkomnande och effektiv arbetsmiljö. Viktiga Egenskaper: - Starka ledaregenskaper och förmåga att motivera och inspirera ditt team.... Visa mer
Om Rollen:
I denna rollen kommer du att ha en nyckelposition i vårt team. Du kommer att ansvara för att leda och koordinera serveringspersonalens arbete, säkerställa att alla arbetar mot gemensamma mål och upprätthålla hög servicenivå. Du kommer att vara ansiktet utåt för vårt team och spela en avgörande roll i att skapa en välkomnande och effektiv arbetsmiljö.

Viktiga Egenskaper:

- Starka ledaregenskaper och förmåga att motivera och inspirera ditt team.

- Utmärkt serviceförmåga och känsla för detaljer.

- Förmåga att arbeta i ett högt tempo och hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet av en liknande roll inom restaurangbranschen är mycket meriterande.

- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska.

- Flexibilitet med arbetstider och förmåga att arbeta både dag- och kvällspass.

Vi erbjuder en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper och servicekunskaper. Om du är den drivna och engagerade person vi söker, skicka in din ansökan idag!

Anställningsform
Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.

Lön
Enligt avtal och erfarenhet.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Servitris/Servitör till Restaurang Namdo

Vi söker en utåtriktad person som är strukturerad och har passion för service. Vi har ofta högt tempo och du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid. Vi söker behovsanställda men beroende på situation kan du få arbeta 15-20h/vecka. Krav: Du ska kunna arbeta både kvällar och helger Du är tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan Du talar flytande svenska och engelska, övriga språk är meritera... Visa mer
Vi söker en utåtriktad person som är strukturerad och har passion för service. Vi har ofta högt tempo och du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid. Vi söker behovsanställda men beroende på situation kan du få arbeta 15-20h/vecka.
Krav:
Du ska kunna arbeta både kvällar och helger
Du är tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan
Du talar flytande svenska och engelska, övriga språk är meriterande

Meriterande om du har erfarenhet av:
Kassa
Servering
Ta beställning
Bar
Bokningssystem
Rutiner i restaurangNam ?ô är ett familjeföretag som grundades år 1965 av farfar Tiêu M?u i Can Tho, Vietnam. Beläget mitt i Malmö på gamla väster – bara ett stenkast från lilla torg – med både mat och inredning som tar dig (och oss) hela vägen tillbaka till Vietnam. Visa mindre

Hotellreceptionist

Erfaren nattreceptionist sökes! Vi söker nu ny nattreceptionist till vårt härliga receptionteam omgående. Tjänsten är deltid på ca 75% och du jobbar 7 nätter, ledig 7 nätter. Arbetet i vår reception består av in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av bokningar samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Du som kommer jobba i vårt hotell är noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett ... Visa mer
Erfaren nattreceptionist sökes!
Vi söker nu ny nattreceptionist till vårt härliga receptionteam omgående. Tjänsten är deltid på ca 75% och du jobbar 7 nätter, ledig 7 nätter.
Arbetet i vår reception består av in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av bokningar samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.
Du som kommer jobba i vårt hotell är noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du har förmågan att bjuda på ett leende, även i stressade situationer. Erfarenhet av arbete i hotellreception och mycket goda kunskaper, tal och skrift i svenska och engelska är ett krav. Har du tidigare arbetet i hotellsystemet StayNTouch är det starkt meriterande.
Kollektivavtal mellan Visita och HRF samt 6 månaders provanställning tillämpas.
Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: - Kvalitet, god service och kan erbjuda det lilla extra för våra gäster så ser vi fram emot din ansökan.
Låter detta intressant maila oss : [email protected] Visa mindre

Hotellreceptionist

Spännande möjlighet: Erfaren receptionist sökes! Tjänsten är på 50%. Moment Hotels i Malmö letar efter en kompetent och engagerad receptionist som vill vara en del av vårt team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar smidig in- och utcheckning, försäljning av extra tjänster, bokningar samt att se till att lobbyn och receptionsområdet alltid är i utmärkt skick. Vi söker någon som är noggrann, ansvarsfull och har en förmåga att hantera stressiga situat... Visa mer
Spännande möjlighet: Erfaren receptionist sökes! Tjänsten är på 50%.
Moment Hotels i Malmö letar efter en kompetent och engagerad receptionist som vill vara en del av vårt team.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar smidig in- och utcheckning, försäljning av extra tjänster, bokningar samt att se till att lobbyn och receptionsområdet alltid är i utmärkt skick.
Vi söker någon som är noggrann, ansvarsfull och har en förmåga att hantera stressiga situationer med ett leende. Din serviceinriktade attityd är avgörande, och du är alltid redo att ge våra gäster ett vänligt och professionellt bemötande. Erfarenhet av arbete inom hotellreception och utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Om du har tidigare erfarenhet av att använda hotellsystemet StayNTouch, ser vi det som en fördel. För denna position krävs att du är minst 20 år då ensamarbete under nattetid förekommer.
Vi tillämpar kollektivavtal mellan Visita och HRF.
Om du känner att du matchar våra krav och kan leverera en upplevelse som överensstämmer med vårt motto: "Kvalitet, god service och det lilla extra," ser vi fram emot att ta emot din ansökan.
Om du är intresserad och vill vara en del av vårt team, vänligen skicka din ansökan till: [email protected]. Visa mindre

ChopChop Svågertorp söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Feb 14    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Svågertorp söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Svågertorp - Extra Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 41 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaura... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Svågertorp söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Svågertorp - Extra
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 41 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi 3 personer som vill jobba extra, arbetet är förlagd på, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Svågertorp - Extra
När börjar tjänsten? enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
3st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Köksbiträde - Sommaren 2024

Ansök    Feb 15    Nrg Pizza AB    Köksbiträde
Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra och är redo att arbeta under sommaren 2024! Med ett leende, stolthet och i ett högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra hä... Visa mer
Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra och är redo att arbeta under sommaren 2024!
Med ett leende, stolthet och i ett högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar.

Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner.

Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor.
Dina arbetsuppgifter:
Preparering och tillagning av pizzor samt annan mat
Diskning, städning och planering av ditt arbete
Vi önskar att du är noggrann och ansvarstagande samt förstår vikten i våra tydliga rutiner och policys kring matsäkerhet.

Vi utbildar dig internt så du behöver ingen tidigare erfarenhet.
Denna tjänst innebär arbete mestadels under sommaren 2024 med chans till förlängning.

Vi erbjuder an trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor och givande utbildning.
Lön enligt HRF gröna avtal. Visa mindre

servitörer till vårens event

Vi söker servitörer. Du kommer vara uthyrd hos våra kunder. Jobbet är varierande ibland dagtid men mest kvällstid. Du skall ha vana att jobba i högt tempo och ha kassa vana. Både bankett servering men även a la carte så det är bra om du har erfarenhet av både. Vi tittar mycket på personlig lämplighet. Du ska brinna för service och ha lätt för att samarbeta. Passar dig som har ett annat arbete eller pluggar. Visa mer
Vi söker servitörer. Du kommer vara uthyrd hos våra kunder. Jobbet är varierande ibland dagtid men mest kvällstid. Du skall ha vana att jobba i högt tempo och ha kassa vana. Både bankett servering men även a la carte så det är bra om du har erfarenhet av både.
Vi tittar mycket på personlig lämplighet. Du ska brinna för service och ha lätt för att samarbeta. Passar dig som har ett annat arbete eller pluggar. Visa mindre

Restaurangmedarbetare Malmö, Baltzarsgatan

Ansök    Feb 14    Holy Greens AB    Restaurangbiträde
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: - Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. - Kollektivavtal - för att säkerställa schyssta arbetsvillkor. - En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor. - Friskvård. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: deltid 50-90% Plats: Baltza... Visa mer
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld!

Vi erbjuder:

- Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget.

- Kollektivavtal - för att säkerställa schyssta arbetsvillkor.

- En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor.

- Friskvård.

Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIG INFORMATION

Anställningsgrad: deltid 50-90%

Plats: Baltzarsgatan 26, Malmö

Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal

Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna.Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tilsatt innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Cafébiträde/Kallskänka

Du ska brinna för café/fika-kultur och gilla att ge service. Hollandia producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna. Vi är ett klassiskt europeiskt Caféhus och våra kunder kommer från hela världen. Här serveras även vin&sprit; och vi är även ett kafferosteri. Vi söker någon med dokumenterad kallskänkserfarenhet. Vi gillar det vi gör! Det erbjuds bra lön och en trevlig arbetsmiljö samt kul arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal. Erfarenhet av lik... Visa mer
Du ska brinna för café/fika-kultur och gilla att ge service. Hollandia producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna. Vi är ett klassiskt europeiskt Caféhus och våra kunder kommer från hela världen. Här serveras även vin&sprit; och vi är även ett kafferosteri. Vi söker någon med dokumenterad kallskänkserfarenhet.
Vi gillar det vi gör!
Det erbjuds bra lön och en trevlig arbetsmiljö samt kul arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav.
Alla åldrar är såklart välkomna att söka. Vi ser fram emot ta del av din ansökan. Visa mindre

Servicepersonal ombord Finnlines färjor från Malmö

Det är dags att se framåt mot sommaren! Under våren och sommaren har vi behov av extrapersonal som kan täcka upp vid ledigheter. Det kan finnas chans till fast anställning under hösten! Ombord på våra fartyg mellan Malmö-Travemünde är vi inte så många inom Servicepersonalen, och det innebär att du måste vara flexibel och kunna arbeta med det mesta. Vi har härliga team ombord som varit med länge och som tar emot dig och lär upp dig. Under dina arbetspass bo... Visa mer
Det är dags att se framåt mot sommaren! Under våren och sommaren har vi behov av extrapersonal som kan täcka upp vid ledigheter. Det kan finnas chans till fast anställning under hösten!
Ombord på våra fartyg mellan Malmö-Travemünde är vi inte så många inom Servicepersonalen, och det innebär att du måste vara flexibel och kunna arbeta med det mesta. Vi har härliga team ombord som varit med länge och som tar emot dig och lär upp dig.
Under dina arbetspass bor du ombord under upp till två veckor.
Förutom vanliga arbetsuppgifter, skall alla ombord vara utbildade att ingå i vår säkerhetsorganisationen ombord. Säkerhetsutbildningarna är planerade att äga rum under våren. Vissa börjar redan i slutet av april.
God service och bra säkerhet är viktigt hos oss!
Rederibranschen är en spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester eller reser i sitt arbete och alla förväntar de sig bästa service och en säker transport.
Vi kommer behöva sommarvikarier under vår och sommar: i restaurang, cafeteria och i hotellet. Du bör vara minst 22 år och ha arbetslivserfarenhet. Vi vill gärna att du bor i närområdet, finns tillgänglig för säkerhetsutbildningar under våren, och att du trivs att arbeta i team i högt tempo.
Många av våra resanden är tysktalande, därför är det en merit att prata tyska. Svenska och engelska är krav med hänvisning till arbets- och säkerhetsspråk.
Har du: Basic Safety. Crowdmanagement, Sjöfartsskydd, Friskintyg- kan du komma igång att jobba direkt!
Välkommen med din ansökan. Vid intervjun berättar vi mer!
Vi anställer löpande, så vänta inte med att söka! Visa mindre

Ribersborgs kallbadhus söker kock

Ansök    Feb 14    Hekajo AB    Kock, à la carte
Välkommen till den underbara arbetsplatsen 200 meter ut i havet! Här på Ribersborgs kallbadhus får du möjligheten att vara en del av en av Malmös största mötesplatser, där vi välkomnar många turister varje dag. Vi är stolta över att vara Sveriges största kallbadhus, och vi söker nu en engagerad, driven och noggrann kock att bli en del av vårt fantastiska team. På Ribersborgs kallbadhus finner du två avdelningar, herr- och damsida, med stora utomhus bassäng... Visa mer
Välkommen till den underbara arbetsplatsen 200 meter ut i havet! Här på Ribersborgs kallbadhus får du möjligheten att vara en del av en av Malmös största mötesplatser, där vi välkomnar många turister varje dag. Vi är stolta över att vara Sveriges största kallbadhus, och vi söker nu en engagerad, driven och noggrann kock att bli en del av vårt fantastiska team.
På Ribersborgs kallbadhus finner du två avdelningar, herr- och damsida, med stora utomhus bassänger. Vi erbjuder även en vedeldad bastu och en torrbastu på varje sida av anläggningen, samt en gemensam fuktbastu. För att ge våra gäster en helt avkopplande upplevelse erbjuder vi också massage och spa.
Vår restaurang, som har ca 100 platser inomhus och 100 platser utomhus, är platsen där vi värnar om matlagning från grunden. Vi kombinerar hantverket med snabb service och erbjuder en stor del av svensk husmanskost i en härlig havsmiljö. Tempot är ofta högt, vilket ger dig möjligheten att utvecklas och växa som kock.
Vi söker dig som har en grundläggande restaurangutbildning och gärna några års erfarenhet från yrket. Du brinner för matlagning och sprider glädje med ditt humör. Du har en vilja att utvecklas som kock och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har lätt för att ta till dig information och är välorganiserad.
Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom matlagning. Du har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som kock och känner dig trygg i din yrkesroll. Du är passionerad för mat och matlagning, och att arbeta i ett kök är det roligaste du vet.
Arbetsuppgifterna innefattar alla dagliga rutiner och ansvar som är förknippade med en kock-tjänst, såsom matlagning, lokalvård, beställningar, disk, kontroll och planering av menyer. Arbetet är varierande och du kommer att ha schemalagda arbetspass på dagar, kvällar och helger. Det är ett oerhört roligt och omväxlande arbete! Du kommer att vara en del av ett team som värdesätter en god stämning på jobbet, och det är viktigt att du kan bidra positivt till teamet.
Vi erbjuder dig en spännande och unik arbetsplats 200 meter ut i havet. Här kommer du att få möjlighet att arbeta i en fantastisk miljö och vara en del av vårt team som präglas av positiv energi och trevliga människor.
Vi ser fram emot att få möta dig och välkomna dig till Ribersborgs kallbadhus! #jobbjustnu Visa mindre

Cafébiträde/Barista

Du ska brinna för café/fika-kultur och gilla att ge service. Hollandia producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna. Vi är ett klassiskt europeiskt Caféhus och våra kunder kommer från hela världen. Här serveras även vin&sprit; och vi är även ett kafferosteri. Vi gillar det vi gör! Det erbjuds bra lön och en trevlig arbetsmiljö samt kul arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav. Alla åldrar är såk... Visa mer
Du ska brinna för café/fika-kultur och gilla att ge service. Hollandia producerar allt från grunden och med de bästa råvarorna. Vi är ett klassiskt europeiskt Caféhus och våra kunder kommer från hela världen. Här serveras även vin&sprit; och vi är även ett kafferosteri.
Vi gillar det vi gör!
Det erbjuds bra lön och en trevlig arbetsmiljö samt kul arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav.
Alla åldrar är såklart välkomna att söka. Vi ser fram emot ta del av din ansökan. Visa mindre

VAPIANO I MALMÖ SÖKER RESTAURANGBITRÄDE

Ansök    Feb 12    GLR Sverige AB    Restaurangbiträde
VAPIANO SÖKER RESTAURANGBITRÄDE Just nu söker vi köksbiträden och serveringspersonal till vår fina restaurang. Här serveras vår handgjorda pasta, frasiga pizza, italienskt kaffe, dolci och drinkar. Att älska mat, dryck och att leverera en gästservice i toppklass är ett måste, men vi ställer inga krav på dina förkunskaper. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför meriterande men absolut inget krav - Det är din attityd och inställn... Visa mer
VAPIANO SÖKER RESTAURANGBITRÄDE
Just nu söker vi köksbiträden och serveringspersonal till vår fina restaurang. Här serveras vår handgjorda pasta, frasiga pizza, italienskt kaffe, dolci och drinkar. Att älska mat, dryck och att leverera en gästservice i toppklass är ett måste, men vi ställer inga krav på dina förkunskaper. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför meriterande men absolut inget krav - Det är din attityd och inställning som är det viktiga, resten får du lära dig på plats. Vapiano är en plats att utvecklas och växa på.
Vem är du?
Tempotålig: Precis som hos andra restauranger går det undan i vår restaurang. Du behöver trivas och vara bekväm med högt tempo.
Lagspelare: Även om du har dina egna arbetsuppgifter är du samtidigt en del av ett lag. En väl fungerande restaurang och gästupplevelse sker alltid i samspel med kollegorna. Du är därför självständig men samtidigt en sann lagspelare.
Gästbesatt: Gästens upplevelse är allt för dig! Det spelar ingen roll vilket jobb man har på Vapiano, om man städar, plockar disk, lagar maten, serverar eller står i baren. Alla medarbetare är lika viktiga och för oss alla är gästen allra viktigast. Vi brinner för gästen, varje gäst ska lämna oss med en nöjd och glad känsla.
Flexibel: Vår bransch är inget för dig som älskar 9-17. För att bli en del av teamet krävs det att du är flexibel och kan arbeta varierat såsom kvällar, helger och vardagar (krav att jobba varannan helg).
Vilka är vi?
Gästbesatta matnördar. Vi brinner för att göra italiensk matpassion tillgänglig för alla, att skapa en mötesplats över mat- & dryck som är inkluderande och kravlös. Vi tar inte oss själva på så stort allvar, vi har nära till skratt, men vi kompromissar inte med smaker eller gästbemötande – det tar vi alltid på största allvar.
Älskar olika. Hos oss är verkligen alla välkomna, såväl bland våra gäster som våra medarbetare. Du kan älska vem du vill, tycka eller inte tycka om religion, politik, favoritfärger etc. Vi älskar olika! Det enda vi har nolltolerans för är när dina åsikter kränker och nedvärderar andra, det går bort hos oss.
Reko. För oss är lön och försäkringar enligt kollektivavtal en självklarhet. Alltid.Om tjänsten

Tjänsten omfattar deltid. Vi tillämpar provanställning de första 6 månaderna.
Sök jobbet direkt i mobilen utan CV på endast några minuter. Vi prioriterar de kandidater som svarar videofrågorna som är sista steget i ansökan.
Om Vapiano

Konceptet grundades i Tyskland 2002 och hösten 2007 etablerades Vapiano i Sverige. Vi är alltså inte en restaurang med italienska rötter, hos oss hittar man snarare en salig blandning av nationaliteter och bakgrunder – vår mångfald är något vi är oerhört stolta över! Det som förenar oss är dock en genuin gemensam nämnare; vår kompromisslösa mission att göra vår passion för italienskt mathantverk och kravlöst umgänge tillgängligt för alla!
I dagsläget har Vapiano Sverige 6 restauranger; 4 i Stockholmsområdet, 1 i Göteborg och 1 i Malmö. Visa mindre

Diskare, Lunchrestaurang, Malmö

Ansök    Feb 13    Västra Hamnen Ubåtshallen AB    Diskare
Ubåtshallen Restaurang & Catering söker en diskare under vardagar 3 timmar om dagen under och efter lunchtid. Anställning påbörjas i mitten av mars. Jobbet är en tidsbegränsad anställning på ca 1 månad. Visa mer
Ubåtshallen Restaurang & Catering söker en diskare under vardagar 3 timmar om dagen under och efter lunchtid.
Anställning påbörjas i mitten av mars.
Jobbet är en tidsbegränsad anställning på ca 1 månad. Visa mindre

Fusion Sushi i Limhamn söker sushikock med erfarenhet

Ansök    Feb 13    Funsion Sushi AB    Restaurangbiträde
Fusion Sushi söker en sushikock för omgående anställning. Arbetsuppgifter: förbereda och tillaga sushi Kvalifikationer: minst 1-2 års erfarenhet krävs Välkommen med din ansökan via mail: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Fusion Sushi söker en sushikock för omgående anställning.


Arbetsuppgifter:
förbereda och tillaga sushi


Kvalifikationer:
minst 1-2 års erfarenhet krävs


Välkommen med din ansökan via mail: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Vi söker efter fler medarbetare till våra enheter i Malmö. (Restaurang Gustav Adolf samt Restaurang Nils) Anställningen avser heltidstjänst. Anställningen gäller tillsvidare. Erfarenhet är ett krav, självgående kock. Vi arbetar med ett varierande schema då vi har öppet både lunch samt kväll. Välkommen att söka via vår mailadress. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsp... Visa mer
Vi söker efter fler medarbetare till våra enheter i Malmö. (Restaurang Gustav Adolf samt Restaurang Nils) Anställningen avser heltidstjänst. Anställningen gäller tillsvidare.
Erfarenhet är ett krav, självgående kock. Vi arbetar med ett varierande schema då vi har öppet både lunch samt kväll.
Välkommen att söka via vår mailadress.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

kock/restaurangbiträde/barista

Ansök    Feb 12    Spazio Centralen AB    Kock, storhushåll
Hej! Vi söker två medarbetare till Spazio på Malmö central. Vi är en Italiensk restaurang som har ett kanonläge i Malmö centralstation. Vi serverar italiensk mat, pasta, pizza, kaffe, kakor samt delikatesser Maten lagas med hög kvalité och med ett spännande nytänkt. Vi serverar hemgjord pasta och supergoda Italienska pizzor. Självklart med de bästa råvarorna. Vi söker nu medarbetare /restaurangbiträde/pizzabagare eller kock med en del erfarenhet inom detta... Visa mer
Hej!
Vi söker två medarbetare till Spazio på Malmö central. Vi är en Italiensk restaurang som har ett kanonläge i Malmö centralstation. Vi serverar italiensk mat, pasta, pizza, kaffe, kakor samt delikatesser
Maten lagas med hög kvalité och med ett spännande nytänkt. Vi serverar hemgjord pasta och supergoda Italienska pizzor. Självklart med de bästa råvarorna.
Vi söker nu medarbetare /restaurangbiträde/pizzabagare eller kock med en del erfarenhet inom detta eller barista.
Kvalifikationer:
Du har en del erfarenhet inom barista, cafe, storkök/pizza och restaurang. Kommunikativ svenska, engelska, italienska eller persiska.
Meriterande om du inskriven på arbetsförmedlingen och uppfyller kraven på nystartsjobb/introduktionsjobb men det är inget krav.
Personliga egenskaper
Effektiv och arbetar bra i ett högt tempo
Ansvarsfull och självständig men med god samarbetsförmåga
Engagerad med ett stort intresse för det italienska köket
Vi erbjuder
En god och utvecklande arbetsmiljö med kvalitet i fokus, trevliga medarbetare och lön efter överenskommelse, möjlighet till fast anställning.
Skicka ditt cv till angiven mejladress. Gärna ett foto på dig också om det är ok eller kom förbi oss och lämna ditt CV.
Lön: hög
skicka din ansökan till mejladressen nedan.
[email protected]


https://spazio.nu/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ChopChop Lockarp söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Feb 12    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Lockarp söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Lockarp. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 41 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktn... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Lockarp söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Lockarp.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 41 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi dig som vill jobba extra efter skolan på kvällar och helger (ca 5-10h/vecka). Arbetet är förlagd på kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Lockarp .
När börjar tjänsterna? utbildningen börjar enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
5st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Restaurangbiträde

Vi söker dig som vill arbeta deltid några pass i veckan, Du kommer vara uthyrd till våra kunder som kan vara personalmatsalar. skolor , restauranger osv. Främst i Malmö Lund området Disk samt köksarbete. Sallad matberedning o hjälp åt kocken. Du måste ha en annan sysselsättning också. Ha ett utdrag ur belastningsregistret Viktigt att du är punktlig. flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du måste prata och förstå svenska och helst även engelska... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta deltid några pass i veckan, Du kommer vara uthyrd till våra kunder som kan vara personalmatsalar. skolor , restauranger osv. Främst i Malmö Lund området Disk samt köksarbete. Sallad matberedning o hjälp åt kocken.
Du måste ha en annan sysselsättning också. Ha ett utdrag ur belastningsregistret
Viktigt att du är punktlig. flexibel och ha lätt för att
samarbeta. Du måste prata och förstå svenska och helst även engelska Visa mindre

Kock

Heltidsanställning med start senast 1 maj. Tisdag-Lördag Kock Du ska ha hand en station som du sköter individuellt. Vi söker dig som brinner för kockyrket och som gillar att jobba kväll. Du ska ha jobbat minst 5 år med a lá carte. Du gillar att utvecklas med jobbet. Viktigt att kunna jobba individuellt men även i team. Kolla menyn www.karl-mikael.com innan du söker. Vi behöver endast ansökningar från kockar som känner att de klarar standarden på menyn. Res... Visa mer
Heltidsanställning med start senast 1 maj.
Tisdag-Lördag
Kock
Du ska ha hand en station som du sköter individuellt.
Vi söker dig som brinner för kockyrket och som gillar att jobba kväll. Du ska ha jobbat minst 5 år med a lá carte.
Du gillar att utvecklas med jobbet.
Viktigt att kunna jobba individuellt men även i team.
Kolla menyn www.karl-mikael.com innan du söker. Vi behöver endast ansökningar från kockar som känner att de klarar standarden på menyn.
Restaurangen ligger 7min från Malmö C. Inget körkort behövs.
Vi är medlemmar i visita. Avtalsenlig lön.
Skicka ditt cv och berätta lite om dig själv.
Skriv även vart du har jobbat innan och lämna referenser.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Bowl Maker & Prepp

Ansök    Feb 11    Böru AB    Köksbiträde
Boru är ett restaurangkoncept som startades 2018 på Kärleksgatan 1 i Malmö. Restaurangen serverar Asian fusion i skål - inte snabbmat men bra mat så snabbt vi kan - där förberedelser är nyckeln för att kunna leverera högkvalitativ mat på kort tid. Boru ska vara en restaurangupplevelse utöver det vanliga, snabbt och enkelt men med mycket själ, glädje och smak. En plats där människor serveras vällagad mat och möts av positiv energi. Det är inget krav på erfa... Visa mer
Boru är ett restaurangkoncept som startades 2018 på Kärleksgatan 1 i Malmö. Restaurangen serverar Asian fusion i skål - inte snabbmat men bra mat så snabbt vi kan - där förberedelser är nyckeln för att kunna leverera högkvalitativ mat på kort tid. Boru ska vara en restaurangupplevelse utöver det vanliga, snabbt och enkelt men med mycket själ, glädje och smak. En plats där människor serveras vällagad mat och möts av positiv energi.
Det är inget krav på erfarenhet av asiatiska köket, viktigare att ha ett intresse samt förstå vikten av kvalitet och bemötande. Tjänsten inkluderar sedvanliga arbetsuppgifter i restaurangköket så som service, beställningar, matberedning, kassa, disk, städning och rutinuppföljning.
Vi ser gärna att du har:
God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
God samarbetsförmåga
Noggrann, strukturerad och systematisk
Förmåga att kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
Positiv attitydVarierande arbetstider förekommer. Visa mindre

Diskare, städare

Ansök    Feb 9    Osteria di la AB    Diskare
Är du spindeln i vårt restaurang nät? Vi söker en hårt arbetande diskare och städare. Under högsäsong är det långa tunga varma pass.Vi ser gärna att du kan kommunicera på svenska eller engelska. Du kommer behövs på många olika stationer på restaurangen, främst diska och städ. Du är trevlig och har inga problem att jobba hårt, du ser vad som behöver göras och gör det. Är du rätt person? Visa mer
Är du spindeln i vårt restaurang nät?
Vi söker en hårt arbetande diskare och städare. Under högsäsong är det långa tunga varma pass.Vi ser gärna att du kan kommunicera på svenska eller engelska. Du kommer behövs på många olika stationer på restaurangen, främst diska och städ. Du är trevlig och har inga problem att jobba hårt, du ser vad som behöver göras och gör det. Är du rätt person? Visa mindre

Asiatisk Kock

Ansök    Feb 10    Nguyen, Khanh    Kock, à la carte
Vi söker nu 2 personer på heltid som vill jobba som kock/ köksmästare. Det krävs att du är noggrann, serviceinriktad, ansvarsfull och kunna hantera stretsamma situationer. Tjänsten som kock/ köksmästare innebär att du lagar mat tillsammans med erfarna kollegor på en av Malmö mest eftertraktade restauranger. Om du är snabb, och har ett brinnande intresse för matlagning kommer du att trivas hos oss! Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet av att a... Visa mer
Vi söker nu 2 personer på heltid som vill jobba som kock/ köksmästare. Det krävs att du är noggrann, serviceinriktad, ansvarsfull och kunna hantera stretsamma situationer.
Tjänsten som kock/ köksmästare innebär att du lagar mat tillsammans med erfarna kollegor på en av Malmö mest eftertraktade restauranger. Om du är snabb, och har ett brinnande intresse för matlagning kommer du att trivas hos oss!
Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som kock och som nu är villig att satsa för att få en snabb utvecklingskurva inom yrket.
Arbetstiderna är varierande, kvällar och helger. Anställningen är en tillsvidareanställning, på heltid, med tillsättning omgående.
Vi tillhandahåller arbetskläder, som anställd på Khanh Restaurang kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etcetera
Välkommen med din ansökan! Meriterande kunskaper i Vietnamesiska


We are now looking for 2 people who is willing to work full-time as a Chef. You will need to be thorough, service-oriented, responsible, and able to handle stressful situations.
The position as a chef means that you will cook together with experienced colleagues at one of Malmoe's most sought-after restaurants. If you’re fast, have a burning interest in cooking, you will enjoy yourself with us!
We are looking for people who have at least 2 years of experience of working as a chef and who are now willing to invest to get a fast development curve in the profession.
Working hours vary, evenings and weekends. The employment is a permanent employment, full-time, with immediate appointment.
We provide workwear, as an employee at Khanh Restaurant you can feel safe. All of our services are covered by collective agreements, which gives you contractual terms regarding holidays, salary, pension, sick leave, etc.
Welcome with your application! We would greatly benefit if you can speak Vietnamese.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

POKÉ & RAMED NOODLE BAR

Ansök    Feb 11    Matkultur Malmö AB    Köksbiträde
Utåt, Framåt och Vill utvecklas? Vi söker den som arbetat med service, och söker anställning heltid. Jobbar helger, och är flexibel. Tycker om asiatisk mat och musik. Intresserad? Maila ditt CV och skriv När var din senaste anställning, tidslängd Om du har rätt till lönestöd - nystartsjobb? Eller Introduktionsanställning? Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplat... Visa mer
Utåt, Framåt och Vill utvecklas? Vi söker den som arbetat med service, och söker anställning heltid. Jobbar helger, och är flexibel. Tycker om asiatisk mat och musik.


Intresserad? Maila ditt CV och skriv
När var din senaste anställning, tidslängd
Om du har rätt till lönestöd - nystartsjobb? Eller Introduktionsanställning?Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarvikarierande kockar och köksbiträden till måltidsenheten HVOF!

Ansök    Feb 9    Malmö kommun    Köksbiträde
Ref: 20240194 Vi söker flera vikarier som vill arbeta som kock eller köksbiträden i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2024!   God, vällagad och näringsriktig mat är en viktig del av omvårdnaden och välbefinnandet hos matgäster inom hälsa- vård och omsorgsförvaltningen. Varje dag är viktigast och mat är både höjdpunkter och guldstunder.  Dina arbetsuppgifter kommer att vara: Som kock på våra enheter har du varierande och utvecklande ... Visa mer
Ref: 20240194

Vi söker flera vikarier som vill arbeta som kock eller köksbiträden i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2024!  

God, vällagad och näringsriktig mat är en viktig del av omvårdnaden och välbefinnandet hos matgäster inom hälsa- vård och omsorgsförvaltningen. Varje dag är viktigast och mat är både höjdpunkter och guldstunder. 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
Som kock på våra enheter har du varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du jobbar dagtid och vissa helger där du lagar mat och hanterar en bred variation av mat och specialkost. I arbetsuppgifterna ingår egenkontroller, beställningar, att ta emot varuleveranser med mera. Även städning och renhållning av kökets utrymmen ingår i arbetsuppgifterna.

Som köksbiträde har du varierande och omväxlande arbetsuppgifter i köken. Du jobbar dagtid och vissa helger med varuhantering, salladsberedning, matlagning, packning, servering, disk och städning av kökslokaler. I våra seniorrestauranger arbetar du också med kundkontakter och kassahantering.

Vi erbjuder ett meningsfullt och viktigt arbete i köket inom äldreomsorgen!

Detta behöver vi av dig: 
Ålder: För att vara aktuell för jobb hos oss ska du ha fyllt 18 år. 

Vill du arbeta som kock? Då söker vi dig som är utbildad kock med avslutad 3-årig (alt. 2-årig äldre) gymnasieutbildning med inriktning restaurang och livsmedelsprogrammet eller eftergymnasial utbildning till kock som bedöms likvärdig. Yrkeserfarenhet och grundläggande kunskaper inom specialkost är meriterande.

Vill du arbeta som köksbiträde? Då söker vi dig som har dokumenterad utbildning inom livsmedel/kök. Saknar du detta vill vi att du har gymnasieutbildning och minst 1 års arbetslivserfarenhet som köksbiträde. Tidigare arbetslivserfarenhet från stora kök och/eller restaurangverksamheter samt utbildning eller kunskap inom specialkost är meriterande.

Språk: Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är ansvarstagande och har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalité i ett högt tempo. Du ska vara van att arbeta både själv och i en grupp samt vara serviceinriktad.

Övrigt: Du behöver ha grundläggande datorvana, vilket innebär att du exempelvis ska kunna göra varubeställningar via inköpsportalen, kunna rapportera i ett lönesystem, hålla dig uppdaterad via mejl och teams, använda kostdataprogram och digital egenkontroll. 

Om vår arbetsplats:
Som kock inom Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen har du matgäster som behöver omsorg i form av näringsriktig, lagad mat, varje dag, året om.

Måltidsenheten har ca 55 medarbetare som i 8 kök dagligen lagar och serverar mat till äldre. Det är både till dem som har sitt hem i särskilt boende eller dem som besöker någon av våra restauranger på mötesplatserna. Även matlådor till matgäster inom hemtjänsten tillhandahålls från måltidsenheten. 

Du är underställd sektionschefen som ansvarar för flera kök. I köken arbetar allt från 1–10 medarbetare beroende på kökets storlek och i kökets team ingår kockar och biträden. Vårt mål är nöjda matgäster vilket kräver en ständig dialog, varierande menyer och öppenhet mot alla våra gäster.

Utdrag ur belastningsregister:
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Detta ber vi om eftersom att det är viktigt för oss att veta vem du är. Utdraget vi vill se är "kontroll av egna uppgifter" och du behöver själv begära ut det via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett 

När du fått ditt utdrag visar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen kan ta flera veckor, så beställ utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Information om tjänsten:
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, timvikariat eller månadsvikairat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 8 kockar, 6 köksbiträden
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökningar hanteras löpande under ansökningstiden, och vi rekryterar utifrån verksamheternas behov. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Övrigt om Malmö stad:  
Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 

Malmö stad har varit finskt förvaltningsområde sedan 2015. Det betyder att kommunen har en speciell skyldighet enligt minoritetslagen att informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda tjänster på deras modersmål och skydda och främja deras språk och kultur. Det är meriterande om du kan finska eftersom kommunen är ett finskt förvaltningsområde.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Visa mindre

Service Host, Front of House (Reception/Receptionist), Scandic Triangeln, e

Ansök    Feb 9    Scandic Hotels AB    Hotellreceptionist
Nu söker vi två stycken Dag & Kväll Receptionister vi behov. Perfekt för dig som redan har annat jobb men vill jobba mer. eller kanske studerar... ** ** Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvar... Visa mer
Nu söker vi två stycken Dag & Kväll Receptionister vi behov.

Perfekt för dig som redan har annat jobb men vill jobba mer. eller kanske studerar... **
**

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar inom ansvarsområdet Front of House är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Ser till att gästens önskemål uppfylls. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i backfikan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. Din arbetsplats är vår lobby. För det är där du möter flest gäster. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning.

Arbetet i Front of House innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Scorpio och hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet. Allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger). För natt personal måste du trivas med att vara vaken när alla andra sover.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.
Din närmsta chef kommer vara receptionschefen.
En tjänst omfattar dag/kväll & en tjänst natt jobb.

Vi tillämpar provanställning.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!
Tidigare receptionsjobb är önskar men inte nödvändigt

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Bugerflippare till snabbmats service!

Ansök    Feb 9    FRAM Bemanning AB    Köksbiträde
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. ????? Biträde med erfarenhet från snabbmatsservice Ext... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

????? Biträde med erfarenhet från snabbmatsservice

Extra vid evenemang

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

Börja jobba direkt efter intervjuFLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita. Visa mindre

MAX Emporia söker medarbetare som vill växa med MAX

Ansök    Feb 8    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Service Host, Front of House (Reception/Receptionist), Scandic Triangeln, d

Ansök    Feb 9    Scandic Hotels AB    Hotellreceptionist
Nu söker vi en Service Host (Receptionist) till hotellet Scandic Triangeln med 75% Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid ... Visa mer
Nu söker vi en Service Host (Receptionist) till hotellet Scandic Triangeln med 75%

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar inom ansvarsområdet Front of House är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Ser till att gästens önskemål uppfylls. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i backfikan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. Din arbetsplats är vår lobby. För det är där du möter flest gäster. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning.

Arbetet i Front of House innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Scorpio och hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet. Allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger).

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid (75%).

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Restaurangansvarig

Ansök    Feb 8    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Önskad kompetens och erfarenhet - Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen - Du brinner för att sätta gästen i centrum - Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar - Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning - Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål - Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi - Du har ett stort intresse för restaurangbranschen oc... Visa mer
Önskad kompetens och erfarenhet

- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen

- Du brinner för att sätta gästen i centrum

- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar

- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning

- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål

- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi

- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

Personalfrågor

Schemaläggning

Systematisk utvärdering och utveckling

Hygien och egenkontroll

Inköp och inventering

Kassahantering

AdministrationDu ska vidhålla

- hög kvalité på våra produkter

- hög servicenivå gentemot gäster

- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment Visa mindre

Kock till Restaurang Food & Co Boplatsen i Malmö

Ansök    Feb 7    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svin... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Restaurang Food & Co Boplatsen

Restaurang F & Co Boplatsen ligger ABB Business Center i Malmö. Här serverar vi frukost & lunch. Vi erbjuder även ett brett utbud till konferenser och mindre möten, samt ordnar och levererar catering inom området.

Våra öppettider är 8:00-14:30 och lunchen serveras mellan 11:00-13:30.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Erfaren Barback

Ansök    Feb 7    Liquid Event i Malmö AB    Diskare
Obs! Ansökningar tas endast på mail. Som barback ska du vara kapabel att alltid vara i rörelse mellan golvet, disken och fylla på barer. Det är ett tungt jobb men även väldigt roligt om man gör det rätt. Ni kommer alltid vara i rörelse med både gäster, personal och olika arbetsytor. Vi ser framemot att träffa dig! Stark och uthållig Gärna ha grundläggande förståelse i de olika alkohol sorterna som finns (rom, vodka etc) God energi och vilja jobba med ett t... Visa mer
Obs! Ansökningar tas endast på mail.
Som barback ska du vara kapabel att alltid vara i rörelse mellan golvet, disken och fylla på barer. Det är ett tungt jobb men även väldigt roligt om man gör det rätt. Ni kommer alltid vara i rörelse med både gäster, personal och olika arbetsytor. Vi ser framemot att träffa dig!
Stark och uthållig
Gärna ha grundläggande förståelse i de olika alkohol sorterna som finns (rom, vodka etc)
God energi och vilja jobba med ett team, både lokalt i disken men även tillsammans med baren!Passen är lagda på helgerna, majoriteten är från 23.30 - 05.00. Finns även vardagspass från 19:00.
Obs! Ansökningar tas endast på mail. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 7    Chen Xi HB    Köksbiträde
Hej Vi är en asiatisk restaurang ligger i bulltofta Malmlö. Och nu söker vi en personal inom köket, det kan vara jättebra om du har erfarenhet men inte krävs. Jobbet innehåller att fritera, grilla. Om du är intresserad kan kontakta maill: [email protected], vi hörs vidare Visa mer
Hej
Vi är en asiatisk restaurang ligger i bulltofta Malmlö. Och nu söker vi en personal inom köket, det kan vara jättebra om du har erfarenhet men inte krävs. Jobbet innehåller att fritera, grilla.
Om du är intresserad kan kontakta maill: [email protected], vi hörs vidare Visa mindre

servitör/servitris

Restaurant Steakhouse ligger på lilla torg i Malmö. Där många turister kommer för att avnjuta den fine miljön. Vi serverar allt från husmanskost till kreativa a la carte- rätter. Vi söker dig som vill jobba med oss och utvecklas både som person och i sin yrkesroll. Du ska ha hand om bokningar och den dagliga driften i vår uteservering. Största delen av året jobbar vi kväll och helgar. Disk och städning ingår även i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som bl... Visa mer
Restaurant Steakhouse ligger på lilla torg i Malmö.
Där många turister kommer för att avnjuta den fine miljön.
Vi serverar allt från husmanskost till kreativa a la carte- rätter.
Vi söker dig som vill jobba med oss och utvecklas både som person och i sin yrkesroll.
Du ska ha hand om bokningar och den dagliga driften i vår uteservering.
Största delen av året jobbar vi kväll och helgar.
Disk och städning ingår även i dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som bl.a. följande egenskaper.
Initiativtagare.
Ansvarfull.
Hög arbetsmoral.
Hanterar stress.
Serviceinriktad.
Social.
Lagspelare. Visa mindre

kock

Restaurant Steakhouse ligger på lilla torg i Malmö. Där många turister kommer för att avnjuta den fine miljön. Vi serverar allt från husmanskost till kreativa a la carte- rätter. Vi söker dig som vill jobba med oss och utvecklas både som person och i sin yrkesroll. Du ska ha hand om prep, grill, ala carté och den dagliga servis i köket. Största delen av året jobbar vi kväll och helgar. Disk och städning ingår även i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som b... Visa mer
Restaurant Steakhouse ligger på lilla torg i Malmö.
Där många turister kommer för att avnjuta den fine miljön.
Vi serverar allt från husmanskost till kreativa a la carte- rätter.
Vi söker dig som vill jobba med oss och utvecklas både som person och i sin yrkesroll.
Du ska ha hand om prep, grill, ala carté och den dagliga servis i köket.
Största delen av året jobbar vi kväll och helgar.
Disk och städning ingår även i dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som bl.a. följande egenskaper.
Dokumenterat kock utbildning
Initiativtagare.
ansvarfull.
Hög arbetsmoral.
Hanterar stress.
Serviceinriktad.
Social.
Lagspelare. Visa mindre

Gateau söker deltidspersonal till vår butik på Caroli

Gateau söker deltidspersonal till Gateau Caroli Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvald... Visa mer
Gateau söker deltidspersonal till Gateau Caroli

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu en serviceinriktad medarbetare till vår butik på Caroli.

I tjänsten kommer du att:
Aktivt medverka i butikens team på ett sätt som skapar en positiv försäljningstillväxt. Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt-och företagskunskap. Vi söker dig som ser långsiktigt på att jobba hos oss på Gateau. Som deltid och heltidspersonal arbetar du på dagtid och kan därför inte studera på gymnasiet samtidigt. Du behöver vara 18 år för att arbeta hos oss. Dessutom behöver du kunna vara tillgänglig varannan helg då passen är förlagda efter butikens öppetider och behov.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet inom service och försäljning. Vi söker personal som brinner för försäljning, är serviceinriktade, sociala och har gärna ett intresse för bröd och bakning.

Mer information och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning deltid med placering på Caroli.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Emma Lindén, [email protected].

Välkommen med din ansökan senast 29/2. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller i butiken.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra ca 5 000 engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter, vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Nordeuropa och export till ytterligare ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2022 uppgick till 1,1 miljarder euro.

Northern Magic. Made Real.

Följ gärna Fazer på LinkedIn Visa mindre

Servicemedarbetare och Bartender

Vi söker nu erfarna och entusiastiska servitris/servitörer samt bartenders inför den kommande sommarsäsongen. Tjänsterna börjar som extraanställning vid behov och utökas till 75% beroende på verksamhetens behov och önskemål. Om oss: Mando Steakhouse är en välkänd institution här i Malmö och vår positiva Mando-anda genomsyrar både vår personal och våra gäster. Trots att det ofta är full fart hos oss, upprätthåller vi en välorganiserad arbetsstruktur. Dina k... Visa mer
Vi söker nu erfarna och entusiastiska servitris/servitörer samt bartenders inför den kommande sommarsäsongen. Tjänsterna börjar som extraanställning vid behov och utökas till 75% beroende på verksamhetens behov och önskemål.
Om oss:
Mando Steakhouse är en välkänd institution här i Malmö och vår positiva Mando-anda genomsyrar både vår personal och våra gäster. Trots att det ofta är full fart hos oss, upprätthåller vi en välorganiserad arbetsstruktur.
Dina kvalifikationer:
Vi letar efter dig som brinner för service och gläds åt att sätta gästens upplevelse i fokus. Vi värdesätter en positiv teamorienterad inställning och söker en kamrat och lagspelare som även kan ta egna initiativ. Du skall kunna vara flexibel och beredd att arbeta under högtryck med glädje. Tidigare erfarenhet inom à la carte-restaurangmiljö är önskvärd. Vi är stolta över vårt goda rykte och strävar efter hållbar utveckling med höga krav på hygien. Vi tillämpar kollektivavtal, vilket vi anser vara av stor vikt.
Arbetsuppgifter:
Servitris/servitör:
Välkomna och omhänderta gäster under deras vistelse.
Skapa en positiv och gästvänlig atmosfär.
Merförsäljning.
Säkerställa en smidig, positiv och effektiv service.
Ansvar för miljö- och arbetsområden.
Följa företagets riktlinjer
Utbildning och utveckling

Bartender:
Förbereda och servera drycker enligt Mandos riktlinjer.
Skapa nya olika typer och drinkar/cocktails.
Skapa en trivsam atmosfär vid bardisken.
Merförsäljning.
Säkerställa en smidig, positiv och effektiv service.
Ansvar för miljö- och arbetsområden.
Följa företagets riktlinjer.
Utbildning och utveckling.
Vara behjälplig i service vid behov.


Anställningsvillkor:
Börjar som extraanställning, med möjlighet att öka till 75% anställning baserat på prestation och behov.


Om du delar vår passion för service och tror att du skulle passa in i vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan och CV till [email protected].
Vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till Mando-familjen! Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Öresund Funkis!

Ref: 20240259 Har du ett stort intresse för friskvård och service? Vill du jobba med att se till att alla malmöbor har möjlighet att få en meningsfull fritid och är tillgänglig mellan 15 maj och 2 september? Då har vi sommarjobbet för dig! Just nu söker vi efter sommarvikarier till vår verksamhet Öresund Funkis. Arbetsuppgifter På Öresund Funkis kommer du att jobba med att ge god service till verksamhetens besökare. Du  bemannar vårt kafé, städar lokale... Visa mer
Ref: 20240259

Har du ett stort intresse för friskvård och service? Vill du jobba med att se till att alla malmöbor har möjlighet att få en meningsfull fritid och är tillgänglig mellan 15 maj och 2 september? Då har vi sommarjobbet för dig! Just nu söker vi efter sommarvikarier till vår verksamhet Öresund Funkis.

Arbetsuppgifter
På Öresund Funkis kommer du att jobba med att ge god service till verksamhetens besökare. Du  bemannar vårt kafé, städar lokalerna så att de är rena och fräscha samt planerar och håller i aktiviteter för våra besökare.

En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att underlätta för de personer som besöker oss. Då många av besökarna har olika typer av funktionsnedsättningar kan det vara så att du behöver hjälpa dem med många olika typer av uppgifter. Detta är något du behöver vara bered på och kunna hantera.

Arbetstiden är schemalagd vilket innefattar dag, kväll- och helgtjänstgöring. Du kommer att bli anställd på deltid men det kommer att finnas stora möjligheter att ta extra arbetspass.

Kvalifikationer
För anställning krävs att du har gymnasieexamen, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du tidigare arbetat med människor i en serviceinriktad verksamhet, till exempel i ett kafé, gym eller med lokalvård, ser vi detta som meriterande. Har du erfarenhet av att ha arbetat med människor med någon typ av funktionsnedsättning ser vi detta som ett stort plus.  

Du har även goda IT-kunskaper samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska Det är meriterande om du har B-körkort för manuellt växlad bil.

För att trivas i rollen ser vi att du är en serviceinriktad person som har lätt att ta kontakt och bygga relationer med våra besökare. Du är bekväm med att möta och hjälpa med människor med olika förutsättningar. Vidare vill vi att du är flexibel, stresstålig samt har ett stort tålamod. Att trivas med att arbeta i team och att vara en god ambassadör ser du som en självklarhet.

Då arbetet på Öresund Funkis sker nära havet behöver du vara simkunnig för att få en tjänst hos oss, du kommer därför att få genomföra ett simtest om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Om arbetsplatsen
Öresunds Funkis – badet utan hinder, är en mötesplats vid havet som erbjuder en tillgänglighetsanpassad strandmiljö. Under hela sommarhalvåret fylls verksamheten med besökare som njuter av strand, sol och bad. Öresund funkis är en del av fritidsförvaltningens bad-och rekreationsenhet. I enheten ingår det även baden Hylliebadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet, Oxievångsbadet samt rekreationsområdena Bulltofta friluftsområde och Torups friluftsgård. Ambitionen är att enhetens verksamheter tillsammans ska erbjuda de drygt 400 000 Malmöborna som årligen besöker oss en mångfald av verksamheter och arrangemang. Kännetecknet för de medarbetare som arbetar på enheten är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus.

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 4
Tillträde: 240515 eller enligt överenskommelse 

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Då medarbetare på Öresund Funkis kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det blir aktuellt med anställning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Visa mindre

Helg- och sommarjobb servering/butik Limhamns Fiskrökeri

Limhamns Fiskrökeri är ett familjeägt företag, belägen på Strandgatan 17B i Limhamn, i gemytlig hamnmiljö. Vi har uppnått 75-årsjubileum, vilket förmodligen gör oss till en av de äldsta affärsverksamheterna i området. Vi säljer färsk fisk, rökt fisk från eget rökeri, sillinläggningar, skaldjur och delikatesser. Kombinationen av butik med restaurang, gör att vi kan erbjuda även lunchmenyer året om samt a la carte meny under sommarhalvåret. Våra ledord är ma... Visa mer
Limhamns Fiskrökeri är ett familjeägt företag, belägen på Strandgatan 17B i Limhamn, i gemytlig hamnmiljö. Vi har uppnått 75-årsjubileum, vilket förmodligen gör oss till en av de äldsta affärsverksamheterna i området. Vi säljer färsk fisk, rökt fisk från eget rökeri, sillinläggningar, skaldjur och delikatesser. Kombinationen av butik med restaurang, gör att vi kan erbjuda även lunchmenyer året om samt a la carte meny under sommarhalvåret. Våra ledord är matupplevelse och kvalitet.
Inför högsäsongen vår/sommar söker vi helg-och sommarjobbare som förstärkning till vår restaurang och butik, allt för att ge service, bemöta och ge våra gäster goda upplevelser av att besöka oss.
De medarbetare vi söker skall dela våra värderingar kring lagarbete, ansvar och arbetsinsatser mot våra mål.
Gillar du, kan du och vill du arbeta i högt tempo och hålla många bollar i luften samtidigt?
Gillar du, vill du och kan du servera våra gäster, ta emot bordsbeställningar och ge god service ?
Gillar du , vill du och kan du arbeta både helger och vardagar efter schema och vid behov?
Vi erbjuder introduktion, god sammanhållning och ett härligt team, utöver ett roligt och lärorikt arbete.
En merit är att du har erfarenhet/utbildning inom butik/servering med goda resultat. Ett krav är att du är ansvarstagande, strukturerad, noggrann och har planerings- och prioriteringsförmåga. Att samarbeta och ha en god kommunikation, är en självklarhet såväl med arbetskamrater som med våra gäster. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Känner du igen dig i beskrivningen, är du välkommen med din ansökan! Motivera i din ansökan varför du söker jobbet, berätta om dina tidigare arbeten/studier och vad du kan tillföra i vår verksamhet.
Arbetstid varierande och schemalagd. Du ska kunna arbeta helger.
Observera, endast skriftlig ansökan innehållande personligt brev och CV, till angiven mejladress. Vi behandlar inte ansökningar som inte uppfyller detta.
Mejla din ansökan till:
[email protected] senast den 1 mars
Vi har ingen möjlighet at besvara frågor om tjänsten i telefon, vilket vi ber dig respektera.
Löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan omgående om du är intresserad av jobbet. Tillträde omgående. Visa mindre

MAX Svågertorp söker medarbetare

Ansök    Feb 5    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Torstens Smakar Mera Triangeln

Ansök    Feb 5    Torstens Smakar Mera AB    Chefskock
Vi söker en engagerad och erfaren lunchkock som vill bli en del av vårt team på heltid. Vår restaurang är stolt över att servera välsmakande och nyskapande luncher med en bas i svensk husmanskost. Vi värdesätter kvalitet och innovation i vår matlagning och söker en kock som delar vår passion. Din profil: Du har minst 3 års erfarenhet från köksarbete, helst med specialisering inom husmanskost. Du är självständig, kan ta egna initiativ och hantera kökets flö... Visa mer
Vi söker en engagerad och erfaren lunchkock som vill bli en del av vårt team på heltid. Vår restaurang är stolt över att servera välsmakande och nyskapande luncher med en bas i svensk husmanskost. Vi värdesätter kvalitet och innovation i vår matlagning och söker en kock som delar vår passion.
Din profil:
Du har minst 3 års erfarenhet från köksarbete, helst med specialisering inom husmanskost.
Du är självständig, kan ta egna initiativ och hantera kökets flöden under lunchrusningen.
Du är kreativ och har ett öga för att modernisera traditionella rätter.
Du trivs i en teamorienterad miljö och bidrar med positiv energi till arbetsplatsen.Ansvarsområden:
Förberedelse och tillagning av högkvalitativa lunchrätter med fokus på husmanskost.
Bidra till menyns planering och utveckling med innovativa idéer.
Upprätthålla och övervaka kökets hygien- och säkerhetsstandarder.
Sköta lagerhantering och beställningar för lunchservice. Visa mindre

Kockar sökes till våra skolresturanger!

Ansök    Feb 5    Malmö kommun    Kock, storhushåll
Ref: 20240244 Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara med och utveckla maten i skolan! Skolrestauranger har omkring 400 anställda och serverar dagligen närmare 45 000 portioner mat, som tillagas i ett 90-tal restauranger. Vårt mål är nöjda matgäster och detta kräver en ständig dialog och öppenhet mot alla våra gäster, stora som små. Inom skolrestauranger arbetar kockar, restaurangbiträden, dietister och måltidsutvecklare tillsammans för att barnen s... Visa mer
Ref: 20240244

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och utveckla maten i skolan!

Skolrestauranger har omkring 400 anställda och serverar dagligen närmare 45 000 portioner mat, som tillagas i ett 90-tal restauranger. Vårt mål är nöjda matgäster och detta kräver en ständig dialog och öppenhet mot alla våra gäster, stora som små.

Inom skolrestauranger arbetar kockar, restaurangbiträden, dietister och måltidsutvecklare tillsammans för att barnen ska få den bästa möjliga måltidsupplevelsen varje dag.

Som kock hos oss arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, såsom tillagning, planering, servering och hantering av all kost inklusive specialkost. Du arbetar även med varumottagning, diskning och städning av kök samt administrativa uppgifter. Det ingår även egenkontroll samt arbetsmiljöarbete. Vi arbetar dagtid, måndag till fredag.

Vi erbjuder både tillsvidareanställning och vikariat. 

Kvalifikationer
Som person tycker du om att arbeta i team, har god samarbetsförmåga och anpassar dig lätt till förändringar. Du behöver ha god datorvana, vilket innebär att exempelvis kunna rapportera i ett lönesystem, hålla dig uppdaterad via mejl och teams, använda kostdataprogram och digital egenkontroll. Du förstår vikten av att följa instruktioner och säkerhetskrav som arbetet medför. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Du har dokumenterad kockutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt samt minst två års arbetslivserfarenhet som kock. Saknar du utbildning måste du ha minst fem års arbetslivserfarenhet som kock. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från storkök samt meriterande med utbildning eller kunskap inom specialkost. 

Om arbetsplatsen
Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning samt vikariat, provanställning kan komma att tillämpas. 
Omfattning: Heltid, eventuellt deltid för vikariat
Antal tjänster: 6
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad har en lagstadgad skyldighet att säkerställa att alla som anställs och som ska arbeta i vår organisation har ett giltigt arbetstillstånd.
 
Eftersom arbetet sker i skolan krävs det också att du uppvisar ett belastningsregister innan vi kan ingå en eventuell anställning Övrigt arbete med barn, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
 
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
 
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Visa mindre

MAX Emporia söker driftledare

Ansök    Feb 5    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Nattklubbs bartender

Ansök    Feb 5    Liquid Event i Malmö AB    Bartender
Babel söker nu en bartender för att komplettera vårt arbetslag! Främst behöver vi dig varje helg i vimlet på nattklubben bakom baren. Du kan jobba snabbt och effektivt, hålla en härlig service trots stressande situationer! Du ska ha erfarenhet inom branschen och ha övergripande kunskaper om hur en nattklubbsbar fungerar. Vi hoppas även på att du är en lagspelare som passar i vårt team. Meriterande om du gått alkohol på krogen/narkotika på krogen utbildning... Visa mer
Babel söker nu en bartender för att komplettera vårt arbetslag! Främst behöver vi dig varje helg i vimlet på nattklubben bakom baren. Du kan jobba snabbt och effektivt, hålla en härlig service trots stressande situationer!
Du ska ha erfarenhet inom branschen och ha övergripande kunskaper om hur en nattklubbsbar fungerar. Vi hoppas även på att du är en lagspelare som passar i vårt team.
Meriterande om du gått alkohol på krogen/narkotika på krogen utbildningen via Malmö Stad.
KassavanaVi söker Dig som:
Alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet
Hög arbetsmoral
Arbetar snabbt, metodiskt och är stresstålig
Har blicken högt och alltid har gästen i fokus
Bidrar till god team-anda med dina medarbetare
Har goda kunskaper i svenska och/eller engelska i tal och skriftFinns även chans att jobba vardagspass emellanåt.
Vi behöver att du kan arbeta 3 av 4 helger i månaden samt helg-dagar.
Med start i februari. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes till våra skolresturanger!

Ansök    Feb 5    Malmö kommun    Restaurangbiträde
Ref: 20240254 Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara med och utveckla maten i skolan! Skolrestauranger har omkring 400 anställda och serverar dagligen närmare 45 000 portioner mat, som tillagas i ett 90-tal restauranger. Vårt mål är nöjda matgäster och detta kräver en ständig dialog och öppenhet mot alla våra gäster, stora som små. Inom skolrestauranger arbetar kockar, restaurangbiträden, dietister och måltidsutvecklare tillsammans för att barnen s... Visa mer
Ref: 20240254

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och utveckla maten i skolan!

Skolrestauranger har omkring 400 anställda och serverar dagligen närmare 45 000 portioner mat, som tillagas i ett 90-tal restauranger. Vårt mål är nöjda matgäster och detta kräver en ständig dialog och öppenhet mot alla våra gäster, stora som små.

Inom skolrestauranger arbetar kockar, restaurangbiträden, dietister och måltidsutvecklare tillsammans för att barnen ska få den bästa möjliga måltiden. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, såsom servering, salladsberedning, matberedning och viss matlagning. Diskning, städning av kök, varumottagning och enkla administrativa uppgifter är tillsammans med egenkontroll samt arbetsmiljöarbetet andra arbetsuppgifter som ingår i rollen. Vi arbetar dagtid, måndag till fredag, med målsättningen att barnen i Malmö ska få den bästa möjliga måltidsupplevelsen varje dag.

Vi erbjuder både tillsvidareanställning och vikariat. 

Kvalifikationer
Du har dokumenterad utbildning inom livsmedel/kök eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt samt minst 1 års arbetslivserfarenhet som restaurangbiträde/ekonomibiträde. Saknar du utbildning måste du ha minst tre års arbetslivserfarenhet som restaurangbiträde/ekonomibiträde. Tidigare arbetslivserfarenhet från storkök samt utbildning eller kunskap inom specialkost är meriterande.

Som person tycker du om att arbeta i team, har god samarbetsförmåga och anpassar dig lätt till förändringar. Du behöver ha god datorvana, vilket innebär att exempelvis kunna rapportera i ett lönesystem, hålla dig uppdaterad via mejl och teams, använda kostdataprogram och digital egenkontroll. Du förstår vikten av att följa instruktioner och säkerhetskrav som arbetet medför. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Om arbetsplatsen
Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning samt vikariat. Provanställning kan komma att tillämpas.
Omfattning: Heltid, eventuellt deltid för vikariat. 
Antal tjänster: 5
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad har en lagstadgad skyldighet att säkerställa att alla som anställs och som ska arbeta i vår organisation har ett giltigt arbetstillstånd.
 
Eftersom arbetet sker i skolan krävs det också att du uppvisar ett belastningsregister innan vi kan ingå en eventuell anställning Övrigt arbete med barn, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
 
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
 
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Visa mindre

Servitris/servitör sökes!

Vi söker en serviceinriktad person som är samarbetsvillig, stresstålig och är snabblärd. Du bör kunna flytande svenska och bra kinesiska för att underlätta kommunikationen med kockarna som endast talar kinesiska. Dina arbetsuppgifter som servitris/servitör kan till exempel vara att ta emot beställningar, servera gäster, plocka bort disk från borden. I arbetsuppgifterna ingår också att diska, städa mm. Visa mer
Vi söker en serviceinriktad person som är samarbetsvillig, stresstålig och är snabblärd. Du bör kunna flytande svenska och bra kinesiska för att underlätta kommunikationen med kockarna som endast talar kinesiska.
Dina arbetsuppgifter som servitris/servitör kan till exempel vara att ta emot beställningar, servera gäster, plocka bort disk från borden. I arbetsuppgifterna ingår också att diska, städa mm. Visa mindre

Sushikock sökes

Ansök    Feb 5    Sugoi City AB    Specialkock
Sugoi är ett företag med 7 restauranger varav tre i Helsingborg en i Lund, en i Malmö, en i Landskrona och en i Höganäs. Företaget etablerades 2011 och har haft konstant tillväxt sedan starten. Sugoi är ett företag som ser en stolthet i förse våra gäster med klimatsmart sushi av bästa kvalitet med enbart MSC och ASC certifierad fisk till priser som alla har råd med. Hållbarhet, renlighet, effektivitet och service allt till ett bra pris är vårt motto. Vi sö... Visa mer
Sugoi är ett företag med 7 restauranger varav tre i Helsingborg en i Lund, en i Malmö, en i Landskrona och en i Höganäs. Företaget etablerades 2011 och har haft konstant tillväxt sedan starten.
Sugoi är ett företag som ser en stolthet i förse våra gäster med klimatsmart sushi av bästa kvalitet med enbart MSC och ASC certifierad fisk till priser som alla har råd med.
Hållbarhet, renlighet, effektivitet och service allt till ett bra pris är vårt motto.
Vi söker nu en medarbetare som ska jobba på vår enhet på Nobelvägen i Malmö
Som person bör du vara glad, serviceinriktad, noggrann och snabb lärd samt ha ett genuint intresse för mat och kvalité.
Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med sushi.
Arbetsuppgifterna består av matlagning av sushi, varma rätter, såser och sallader samt andra i kök förekommande arbetsuppgifter. Visa mindre

Servitris sökes omgående

Vi på Bistro Royal söker nu en ny medarbetare. För att passa in hos oss behöver du vara driven och kunna arbeta självständigt med en bred variation av arbetsuppgifter. Rätt personlighet är viktigare än utbildning då vi tänker lära upp dig inom alla arbetsområden. Vi söker dig som är en glad, flexibel, läraktig och positiv person som gärna vill arbeta inom områdena slakt, styckning, försäljning och planering. Du blir en i teamet och vi hjälps åt. Du behöver... Visa mer
Vi på Bistro Royal söker nu en ny medarbetare.
För att passa in hos oss behöver du vara driven och kunna arbeta självständigt med en bred variation av arbetsuppgifter.
Rätt personlighet är viktigare än utbildning då vi tänker lära upp dig inom alla arbetsområden.
Vi söker dig som är en glad, flexibel, läraktig och positiv person som gärna vill arbeta inom områdena slakt, styckning, försäljning och planering.
Du blir en i teamet och vi hjälps åt.
Du behöver en stor social kompetens då arbetet innefattar mycket kontakt med kunder.
3 års erfarenhet är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sushichef

Ansök    Feb 2    Gerdes & Lönnqvist AB    Specialkock
Hej! Vi på Team Oki Doki i Bunkeflostrand söker en ny medlem till vårt härliga gäng. Vi satsar på bra råvaror och gediget hantverk och söker någon med erfarenhet till en tjänst på ca 50%. Arbetet innebär kvällar/helger, både stressiga och lugna perioder och kräver kunskaper i att filea fisk, tillagning av konventionella japanska rätter såsom sushi, udon, tempura och gyoza samt att hålla tidsramar. Självklart gillar du att hålla rent runtomkring dig och a... Visa mer
Hej!
Vi på Team Oki Doki i Bunkeflostrand söker en ny medlem till vårt härliga gäng.
Vi satsar på bra råvaror och gediget hantverk och söker någon med erfarenhet till en tjänst på ca 50%.
Arbetet innebär kvällar/helger, både stressiga och lugna perioder och kräver kunskaper i att filea fisk, tillagning av konventionella japanska rätter såsom sushi, udon, tempura och gyoza samt att hålla tidsramar.
Självklart gillar du att hålla rent runtomkring dig och att vara en glädjespridare bland dina kollegor.
Låter det intressant? Välkommen att maila in din ansökan - men vänta inte till sista dagen - vi rekryterar löpande! Visa mindre

Konferensvärd/värdinna till stort konsultbolag i Malmö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om tjänsten Är du en riktig glädjespridare som brinner för service och gillar nya utmaningar? Under våren 2024 kommer vi tillsätta en rad roliga tjänster inom kontor, reception och konferens för att bygga upp ett motiverat serviceteam hos en av Coors nya... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om tjänsten
Är du en riktig glädjespridare som brinner för service och gillar nya
utmaningar?

Under våren 2024 kommer vi tillsätta en rad roliga tjänster inom kontor, reception och konferens för att bygga upp ett motiverat serviceteam hos en av Coors nyaste kunder. Sweco är ett av Europas ledande konsultföretag inom arkitektur och teknik med kontor på flera håll i landet. Den här tjänsten är placerad på Swecos fina kontor i Malmö.

I den här rollen står du för ett varmt och välkomnande värdskap där du och ditt team ansvarar för konferens- och mötesservice som överträffar förväntningar! Med professionalitet och ett öga för detaljer lägger du grunden för ett positivt och minnesvärt intryck och skapar förutsättningar för givande möten och samarbeten.

I samarbete med vårt moderbolag Coor söker vi nu en driven och engagerad konferensvärd/värdinna som vill vara med på en spännande resa??från start!

I dina ansvarsområden ingår bland annat:

Ta emot och planera inför bokningar

Ansvara för att konferensrum är iordningställda inför varje möte/konferens

Se till att material etc. finns tillgängligt i konferensrummet

Ansvara för att konferensteknik fungerar genom att kontinuerligt kontrollera projektor och annan utrustning

Mail och telefonkontakt med beställare och leverantörer

Konferensrelaterad cateringservice (ex. frukost, lunch, fika)

Stötta receptionen vid behovVem är du
Med din välkomnande personlighet, initiativförmåga och strukturerade arbetssätt gör du alltid det lilla extra för att leverera förstklassig service. Du är en flexibel doer och är orädd inför nya utmaningar. Du är tillmötesgående och professionell i kontakt med kollegor och gäster samt har förmågan att se behov innan de uppstår. Att växla mellan olika arbetsuppgifter ger dig energi och en naturlig känsla för service är en av dina styrkor. Troligtvis har du viss erfarenhet av restaurang eller café och är mån om att leverera service med hög kvalité.

Självklart ska du också ha roligt på jobbet?– arbetsglädje syns och sprids! För att lyckas med detta tror vi att du är en utåtriktad?lagspelare och gillar att utvecklas tillsammans med andra. Tillsammans med dig vill vi skapa en levande och dynamisk arbetsplats där du och ditt team är de främsta ambassadörerna!

Vi ser att du har

Tidigare jobbat med service

Goda kunskaper av Office-paketet samt datavana

Goda kunskaper i Svenska och Engelska


Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning hos Coor med placering på Swecos kontor i Malmö. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är mån till fre kontorstider. Start för tjänsten är i slutet på april.

Vi utför bakgrundkontroller på slutkandidat innan anställning.

Coor erbjuder
Här får du en roll med stor frihet under ansvar i en välkomnande miljö i stark partnerskapsanda. Medarbetarna är Coors?viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Vår ambition är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel, du är mycket mer än så. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Om Middlepoint
Vi vet att ett personligt och positivt bemötande är grunden till en god serviceupplevelse. Med omtanke och värdskap som röd tråd har Middlepoint levererat högklassig arbetsplats- och frontdeskservice sedan starten 2009. Vi är ISO-certifierade inom kvalité (9001), miljö (14001) och arbetsmiljö (45001) och är ett helägt dotterbolag till Coor. Genom noga och omsorgsfullt utvalda medarbetare skapar vi välkomnande miljöer där vi kan hålla fokus på alla detaljer och göra det lilla extra. Hos oss är kunderna mittpunkten.

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in ditt cv och personliga brev.

Följ oss på Instagram för att se mer av vad som händer hos oss:

http://instagram.com/middlepoi...

Vännerna på Middlepoint! Visa mindre

Restaurangbiträde

RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, ... Visa mer
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb.

Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder.

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.

Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.

Våra kunder är väletablerade restauranger i centrala stan med bra arbetsvillkor och engagerad personal.

För att arbeta med restaurangbiträde krävs ingen tidigare erfarenhet men vi ser gärna att du:

- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet

Ansvar

- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten
- Viss städ och disk

Sök tjänsten snabbt och lätt på www.recnet.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till anstalten Tygelsjö

Ansök    Feb 2    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Tygelsjös verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/tygels... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Tygelsjös verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/tygelsjo/#om

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat planering, inköp, tillagning av måltider, men även städning av kökets lokaler, disk och egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Som kock lagar du i första hand mat till de intagna på anstalten men också till personalen. Du kommer även arbeta med att handleda och vägleda klienter som jobbar i köket. Tillagning av specialkost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i
kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• B-körkort

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost


ÖVRIGT
Intervju 1 planeras att hållas 28/2 samt 29/2. Går man sedan vidare så kommer en andra intervju att hållas den 1/3. Det är viktigt att man kan intervjuas under dessa dagar.

Vänligen notera att närmsta busshållplats ligger cirka två kilometer från anstalten .

Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Skiftledare

Om tjänsten Som Skiftledare rapporterar ni till butikschefen. Men ni har det yttersta ansvaret för butiken när butikschefen inte är på plats. Ansvaret innefattar personal, hygien, underhåll, beställningar, budget och resultat. Du ska utbilda och utveckla din arbetsgrupp för att leverera; en bra kundservice, god hygien och uppnå butikens sälj & kostnadsmål. I den dagliga driften ingår ansvar för underhåll av samtliga maskiner och utrustning. Tjänsten innefa... Visa mer
Om tjänsten
Som Skiftledare rapporterar ni till butikschefen. Men ni har det yttersta ansvaret för butiken när butikschefen inte är på plats. Ansvaret innefattar personal, hygien, underhåll, beställningar, budget och resultat. Du ska utbilda och utveckla din arbetsgrupp för att leverera; en bra kundservice, god hygien och uppnå butikens sälj & kostnadsmål. I den dagliga driften ingår ansvar för underhåll av samtliga maskiner och utrustning. Tjänsten innefattar ca 35h / vecka.

Om dig:
Vi söker dig som har en passion för ledarskap, att sälja och att möta kunden på bästa sätt. Med ett högt engagemang strävar du mot att nå butikens mål tillsammans med dina medarbetare och du är duktig på att skapa delaktighet och teamkänsla i gruppen. Du delar Yogiboosts värderingar och brinner för att se dina medarbetare växa, då du anser att det är lika viktigt att de presterar och utvecklas som att du gör det.

Du trivs med att arbeta i ett högt temo och är van vid att ta egna initiativ. Du agerar snabbt på säljmöjligheter och följer löpande upp och analyserar verksamhetens resultat. Som person är du relationsskapande, social och vågar komma med egna förslag för att främja butikens utveckling.

Vi ser att du har erfarenhet från att arbeta i butik- eller caféverksamhet. Vi kommer att till stor del utgå från din personliga lämplighet för tjänsten och förväntar oss att du har viljan och förmågan till vidare utveckling inom Yogiboost.

Ansök redan idag om du känner att denna tjänst är för dig. Det tar bara några minuter att skapa en ansökan och du får möjlighet att där du verkligen kan visa vem du är, din energi och vad du tycker är viktigt när det gäller service och ledarskap!
Om dig Om oss & tjänsten Visa mindre

Vi söker dig som vill jobba med friskvård och service i sommar!

Ref: 20240236 Arbetsuppgifter Är du ute efter ett sommarjobb och finns tillgänglig mellan 1 juni- 31 augusti? Då har du chansen att jobba som ekonomibiträde på våra anläggningar på fritidsförvaltningen! Vi söker sommarvikarier till följande anläggningar; Bulltofta motionscenter, Torups friluftsgård samt Hylliebadets kafé. När du arbetar som ekonomibiträde på våra anläggningar kommer du bland annat att jobba med att sälja träningskort, kassahantering, ti... Visa mer
Ref: 20240236

Arbetsuppgifter
Är du ute efter ett sommarjobb och finns tillgänglig mellan 1 juni- 31 augusti? Då har du chansen att jobba som ekonomibiträde på våra anläggningar på fritidsförvaltningen!

Vi söker sommarvikarier till följande anläggningar; Bulltofta motionscenter, Torups friluftsgård samt Hylliebadets kafé. När du arbetar som ekonomibiträde på våra anläggningar kommer du bland annat att jobba med att sälja träningskort, kassahantering, tillreda enklare maträtter, leda träningsgrupper, hantera bokningar samt att städa och sköta om våra anläggningar så att det är rent och snyggt för besökarna.

Beroende på var du blir placerad kan arbetsuppgifterna variera för att passa verksamheten.

Arbetstid kvällar och helger förekommer.

Kvalifikationer
Om du vill arbeta hos oss behöver du ha en gymnasieexamen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig. Om du är intresserad av att arbeta på Hylliebadets kafé har vi även som krav att du ska vara simkunnigt.

Har du eftergymnasial utbildning inom service, friskvård, hotell och restaurang, eller annan utbildning  ser vi detta som meriterande.

Du har arbetslivserfarenhet som bedöms som relevant för tjänsterna, till exempel erfarenhet av att arbeta i kafé, gym eller med friskvård. Har du tidigare arbetat med lokalvård eller  arrangemangsverksamhet ser vi detta som meriterande. Har du B-körkort för manuellt växlad bil ses detta som meriterande.

Då du kommer att använda dator i jobbet behöver du också ha grundläggande IT-kunskaper för att vara aktuell för tjänsterna.

Du behöver också har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

För att trivas på våra anläggningar är du en person som får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Att möta våra besökare och ge service till dem är något som du känner dig bekväm med. Du är också flexibel och har lätt att anpassa dig utefter nya förutsättningar.

Om arbetsplatsen
På fritidsförvaltningens bad- och rekreationsenhet drivs fem bad - Hylliebadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet, Oxievångsbadet och Öresund Funkis. Ambitionen är att baden tillsammans ska erbjuda de drygt 400 000 Malmöborna som årligen besöker oss en mångfald av verksamheter och arrangemang. Kännetecknet för de medarbetare som arbetar på baden är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. På badenheten finns även rekreationsanläggningarna Bulltofta motionscenter och Torups friluftsgård. På anläggningarna finns gym, kafé och bastu som drivs av medarbetarna. På båda områdena arbetar man med att erbjuda malmöbon förutsättningar till en hälsosam fritid med fokus på friskvård och friluftsliv.

Fritidsförvaltningen

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 10
Tillträde: 240601 eller enligt överenskommelse 

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens bad- och rekreationsenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Subway Sandwich Artists / Restaurangbiträde Malmö

Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid. Du behöver kunna prata och förstå svenska bra. Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av likna... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo.
Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid.
Du behöver kunna prata och förstå svenska bra.
Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.
Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas.
För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.
Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg då söker vi dig som kan arbeta alla tider på dygnet.
Givetvis har vi kollektivavtal med avtalsenliga villkor.
Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Suverän Kock sökes

Nu söker vi ännu en kock som vill jobba här hos oss på A&B Utveckling som uthyrd till våra kunder. Ena veckan kan du laga mat på en skola, nästa vecka på ett bröllop på ett slott o tredje veckan på en a la carte restaurang eller personalmatsal. Du ska brinna för matlagning vara träffsäker i din smaksättning. Kunna både a la carte och storhushåll. Lätt för att samarbeta o vilja ha ett flexibelt arbete. Mest dagtid men ibland kvällstid samt ibland varannan h... Visa mer
Nu söker vi ännu en kock som vill jobba här hos oss på A&B Utveckling som uthyrd till våra kunder. Ena veckan kan du laga mat på en skola, nästa vecka på ett bröllop på ett slott o tredje veckan på en a la carte restaurang eller personalmatsal. Du ska brinna för matlagning vara träffsäker i din smaksättning.
Kunna både a la carte och storhushåll. Lätt för att samarbeta o vilja ha ett flexibelt arbete. Mest dagtid men ibland kvällstid samt ibland varannan helg . Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en härlig organisation med bra kolleger. Friskvårdsbidrag så klart. Individuell lönesättning. Bil och körkort behövs eftersom du jobbar mest i Malmö Lund området men också på andra platser i Skåne Visa mindre

Är du vår bistroansvariga till First Camp Sibbarp - Malmö sommar 2024?

First Camp Sibbarp-Malmö har bra kommunikationer in till centrala Malmö. Vår destination är vackert belägen vid Öresund och hit kommer gäster från hela världen. Tillsammans med dina kollegor i butiken, bistron, receptionen och städet får du vara med och sprida glädje och gemenskap till våra gäster och förgylla deras vistelse på vår destination. Bistroansvarig till First Camp  Vill du vara kapten för vårt bistrokoncept? Vara med och skapa måltider f... Visa mer
First Camp Sibbarp-Malmö har bra kommunikationer in till centrala Malmö. Vår destination är vackert belägen vid Öresund och hit kommer gäster från hela världen. Tillsammans med dina kollegor i butiken, bistron, receptionen och städet får du vara med och sprida glädje och gemenskap till våra gäster och förgylla deras vistelse på vår destination.

Bistroansvarig till First Camp 
Vill du vara kapten för vårt bistrokoncept? Vara med och skapa måltider för svängande blodsockernivåer? Genom din passion för mat ser du till att ingen gäst blir hangry och gör semestern ännu mer minnesvärd! 

Vilka är First Camp? 
Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja.

Vårt mål är omöjligt att nå utan mätta och nöjda gäster. Därför behöver vi serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vi vill skapa luncher med det lilla extra och kvällar med guldkant och våra destinationer är därför helt beroende av välfungerande bistros. 

Vad innebär rollen? 
Som bistroansvarig är du ytterst ansvarig för smidiga arbetsflöden enligt vårt bistrokoncept. Du deltar aktivt i alla uppgifter i bistron, inklusive matlagning enligt vårt koncept, servering, försäljning av drycker samt disk och städning. I rollen ingår att fördela arbetsuppgifter mellan bistropersonalen, prioritera uppgifter, beställa råvaror och se till att hantering och tillagning av mat följer våra standarder. Du kommer även att främja försäljningen och hjälpa till med att utbilda nya bistromedarbetare.  

Utöver ditt huvudansvar inom bistron förväntas du vara flexibel och kunna hoppa in och stötta andra områden vid behov. Vi arbetar alltid efter principen att gästernas behov sätts främst och vi hjälps åt att lösa eventuella utmaningar. 

Vem Söker Vi? 
Vi uppskattar om du har tidigare erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller snabbmatsställen. Har du en utbildning inom hotell- och restaurang är det ett plus, men inget krav. Vi värdesätter personlighet och söker kollegor som kan sprida glädje till både gäster och medarbetare. Att ha ett positivt förhållningssätt även i stressiga situationer, snabbt kunna anpassa sig till förändringar och uppskatta tydliga arbetsrutiner är viktiga egenskaper. Om du har erfarenhet av utbildning av personal är det ett plus.

Vi förväntar oss att du kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska för att ta emot instruktioner och interagera med våra gäster. Att ge det lilla extra för bästa möjliga service är en självklarhet för dig, är självgående och att du kan arbeta i ett team.

Du måste vara över 20 år för att vara aktuell för rollen.  

Vad Erbjuder Vi? 
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid. 

Villkor 
Vi söker en bistroansvarig för sommarsäsongen 2024. Rollen är en säsongsanställning på heltid (40 timmar/vecka) under vecka 25-32 samt eventuellt helger från maj och helger i slutet av augusti. Tjänsten inkluderar arbetstider på kvällar och helger, i enlighet med kollektivavtal för hotell- och restaurangbranschen. Under våren erbjuder vi en utbildning som vi gärna ser att du deltar i. 

Ansökan 
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan snarast.  

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Visa mindre

Är du vår bistroansvariga till First Camp Sibbarp - Malmö sommar 2024?

First Camp Sibbarp-Malmö har bra kommunikationer in till centrala Malmö. Vår destination är vackert belägen vid Öresund och hit kommer gäster från hela världen. Tillsammans med dina kollegor i butiken, bistron, receptionen och städet får du vara med och sprida glädje och gemenskap till våra gäster och förgylla deras vistelse på vår destination. Bistroansvarig till First Camp  Vill du vara kapten för vårt bistrokoncept? Vara med och skapa måltider f... Visa mer
First Camp Sibbarp-Malmö har bra kommunikationer in till centrala Malmö. Vår destination är vackert belägen vid Öresund och hit kommer gäster från hela världen. Tillsammans med dina kollegor i butiken, bistron, receptionen och städet får du vara med och sprida glädje och gemenskap till våra gäster och förgylla deras vistelse på vår destination.

Bistroansvarig till First Camp 
Vill du vara kapten för vårt bistrokoncept? Vara med och skapa måltider för svängande blodsockernivåer? Genom din passion för mat ser du till att ingen gäst blir hangry och gör semestern ännu mer minnesvärd! 

Vilka är First Camp? 
Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja.

Vårt mål är omöjligt att nå utan mätta och nöjda gäster. Därför behöver vi serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vi vill skapa luncher med det lilla extra och kvällar med guldkant och våra destinationer är därför helt beroende av välfungerande bistros. 

Vad innebär rollen? 
Som bistroansvarig är du ytterst ansvarig för smidiga arbetsflöden enligt vårt bistrokoncept. Du deltar aktivt i alla uppgifter i bistron, inklusive matlagning enligt vårt koncept, servering, försäljning av drycker samt disk och städning. I rollen ingår att fördela arbetsuppgifter mellan bistropersonalen, prioritera uppgifter, beställa råvaror och se till att hantering och tillagning av mat följer våra standarder. Du kommer även att främja försäljningen och hjälpa till med att utbilda nya bistromedarbetare.  

Utöver ditt huvudansvar inom bistron förväntas du vara flexibel och kunna hoppa in och stötta andra områden vid behov. Vi arbetar alltid efter principen att gästernas behov sätts främst och vi hjälps åt att lösa eventuella utmaningar. 

Vem Söker Vi? 
Vi uppskattar om du har tidigare erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller snabbmatsställen. Har du en utbildning inom hotell- och restaurang är det ett plus, men inget krav. Vi värdesätter personlighet och söker kollegor som kan sprida glädje till både gäster och medarbetare. Att ha ett positivt förhållningssätt även i stressiga situationer, snabbt kunna anpassa sig till förändringar och uppskatta tydliga arbetsrutiner är viktiga egenskaper. Om du har erfarenhet av utbildning av personal är det ett plus.

Vi förväntar oss att du kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska för att ta emot instruktioner och interagera med våra gäster. Att ge det lilla extra för bästa möjliga service är en självklarhet för dig, är självgående och att du kan arbeta i ett team.

Du måste vara över 20 år för att vara aktuell för rollen.  

Vad Erbjuder Vi? 
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid. 

Villkor 
Vi söker en bistroansvarig för sommarsäsongen 2024.Rollen är en säsongsanställning på heltid (40 timmar/vecka) under vecka 25-32 samt eventuellt helger från maj och helger i slutet av augusti. Tjänsten inkluderar arbetstider på kvällar och helger, i enlighet med kollektivavtal för hotell- och restaurangbranschen. Under våren erbjuder vi en utbildning som vi gärna ser att du deltar i. 

Ansökan 
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan snarast.  

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Visa mindre

Food truck på festivaler-Malmö

Vi är ett ambulerande cateringföretag som åker runt på div festivaler och event och serverar tidsenlig street food. Vi söker nu några glada och flitiga personer i Malmö med omnejd för att bemanna våran ena truck som mest kommer vara närvarande i södra Sverige. Vi utlovar en spännande sommar som kommer berika er äventyrliga sida! För mer info, skicka en ansökan så återkopplar vi Visa mer
Vi är ett ambulerande cateringföretag som åker runt på div festivaler och event och serverar tidsenlig street food.
Vi söker nu några glada och flitiga personer i Malmö med omnejd för att bemanna våran ena truck som mest kommer vara närvarande i södra Sverige. Vi utlovar en spännande sommar som kommer berika er äventyrliga sida!
För mer info, skicka en ansökan så återkopplar vi Visa mindre

PIZZABAGARE

Ansök    Jan 30    Makking AB    Pizzabagare
Makking söker pizzabagare. Sökande ska ha arbetat inom branschen i minst 1-2 år. På Makking serveras pizza och andra snabbmatsprodukter Visa mer
Makking söker pizzabagare.
Sökande ska ha arbetat inom branschen i minst 1-2 år.
På Makking serveras pizza och andra snabbmatsprodukter Visa mindre

Söker nya stjärnor till servisen

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba med några av Malmös alla olika evenemang och restauranger. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter, Hos oss är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och har ett stort servicetänk med en positiv attityd. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar med bemanning. Hos oss får du bestämma över sina egna tid... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba med några av Malmös alla olika evenemang och restauranger. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter, Hos oss är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och har ett stort servicetänk med en positiv attityd.

Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar med bemanning. Hos oss får du bestämma över sina egna tider, inget evenemang är den andra lik så du ska ha lätt att följa och förstå instruktioner. Du ska ha tidigare erfarenhet och kunna grunderna inom servering.
Vi håller interna utbildningar och jobbar ständig med att utveckla våran personal.

Vem är du
Vi söker dig som brinner för service och kvalité, du är noggrann och gör alltid det lilla extra.
Vi ser även att du har erfarenhet inom servering sen tidigare där du är ordningsam, ansvarsfull, ambitiös och har ett öga för detaljer.

Körkort är meriterande

Lön
Enligt avtal och erfarenhet.


Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Vin intresserad service personal sökes

Karl-Mikael växer och vi måste rekrytera mer servicepersonal. Vi söker någon som vill jobba lite extra, främst fredagar och lördagar. Du har jobbat några år i branschen. Självgående, säljande, vinkunnig och intresserad av mat och vin i kombination. Flytande i svenska är ett krav, även engelska är viktigt då vi har många utländska gäster som besöker oss. Timanställning som kan ändras till fast anställning. Vi söker dig som brinner för serviceyrket och som... Visa mer
Karl-Mikael växer och vi måste rekrytera mer servicepersonal. Vi söker någon som vill jobba lite extra, främst fredagar och lördagar.
Du har jobbat några år i branschen.
Självgående, säljande, vinkunnig och intresserad av mat och vin i kombination.
Flytande i svenska är ett krav, även engelska är viktigt då vi har många utländska gäster som besöker oss.
Timanställning som kan ändras till fast anställning.
Vi söker dig som brinner för serviceyrket och som gillar att jobba kväll. Du ska ha jobbat minst 2 år med a lá carte och gillar att utvecklas med jobbet.
Viktigt att kunna jobba individuellt men även i team.
Kvalité är det vi står för så viktigt att du också känner samma sak för kunden.
Vinkunskap är ett måste.
Restaurangen ligger 7min från Malmö C.
Skicka ditt cv och berätta lite om dig själv.
Nämn gärna referenser.
Vi är medlemmar i Visita och tillämpar deras kollektivavtal. Visa mindre

Serveringspersonal med Ledarförmåga!

Om Rollen: I denna rollen kommer du att ha en nyckelposition i vårt team. Du kommer att ansvara för att leda och koordinera serveringspersonalens arbete, säkerställa att alla arbetar mot gemensamma mål och upprätthålla hög servicenivå. Du kommer att vara ansiktet utåt för vårt team och spela en avgörande roll i att skapa en välkomnande och effektiv arbetsmiljö. Viktiga Egenskaper: - Starka ledaregenskaper och förmåga att motivera och inspirera ditt team.... Visa mer
Om Rollen:
I denna rollen kommer du att ha en nyckelposition i vårt team. Du kommer att ansvara för att leda och koordinera serveringspersonalens arbete, säkerställa att alla arbetar mot gemensamma mål och upprätthålla hög servicenivå. Du kommer att vara ansiktet utåt för vårt team och spela en avgörande roll i att skapa en välkomnande och effektiv arbetsmiljö.

Viktiga Egenskaper:

- Starka ledaregenskaper och förmåga att motivera och inspirera ditt team.

- Utmärkt serviceförmåga och känsla för detaljer.

- Förmåga att arbeta i ett högt tempo och hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet av en liknande roll inom restaurangbranschen är mycket meriterande.

- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska.

- Flexibilitet med arbetstider och förmåga att arbeta både dag- och kvällspass.

Vi erbjuder en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper och servicekunskaper. Om du är den drivna och engagerade person vi söker, skicka in din ansökan idag!

Anställningsform
Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.

Lön
Enligt avtal och erfarenhet.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Hovmästare till Jensens Bøfhus i Malmö City - Deltid

Ansök    Jan 29    Jensen's Böfhus AB    Hovmästare
Hovmästare till Jensens Bøfhus i Malmö City - Deltid  Som hovmästare på Jensens Bøfhus kommer du att vara en del av ett fantastiskt ledarteam med flera års erfarenhet som lever och andas service. Vi arbetar gemensamt mot att skapa en miljö för att alla ska trivas och kunna göra sitt bästa för att skapa en upplevelse av god service och hög kvalitet till våra gäster. Just nu söker vi någon som vill vara en del av oss, någon som vill utvecklas och som triv... Visa mer
Hovmästare till Jensens Bøfhus i Malmö City - Deltid 

Som hovmästare på Jensens Bøfhus kommer du att vara en del av ett fantastiskt ledarteam med flera års erfarenhet som lever och andas service.

Vi arbetar gemensamt mot att skapa en miljö för att alla ska trivas och kunna göra sitt bästa för att skapa en upplevelse av god service och hög kvalitet till våra gäster.

Just nu söker vi någon som vill vara en del av oss, någon som vill utvecklas och som trivs med service och ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av restaurang och har haft en ansvarsroll sedan tidigare.

Din profil:

Du har ett leende som smittar och ett brinnande intresse av att ge gästen bästa möjliga service.  
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att fokusera och prioritera rätt.
Du är inte rädd för att fatta snabba beslut i tidskänsliga situationer.
Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta varannan helg.
Du är ambitiös och engagerad.
Då du kommer att stå som en serveringsansvarig person krävs det att du fyllt 20 år för att söka tjänsten
  Din roll i ledarteamet innefattar ansvar för att:

Ta emot gäster i restaurangen, hantera bokningar samt leda medarbetarna i det dagliga arbetet och fördela arbetsuppgifter.
Se till att Jensens Bøfhus' koncept och servicestandarder efterlevs som led i att ge alla gäster en bra upplevelse.
Lära upp och träna nya medarbetare.
Kontrollera kvaliteten på Jensens Bøfhus’ produkter, samt se till att våra standarder för rengöring samt hygien efterlevs både i restaurangen och i köket.
Genom att styra den dagliga driften av restaurangen se till att verksamhetens ekonomiska målsättningar nås.
Hoppas vi hörs snart, 

Nicole, Restaurangchef på Jensens Böfhus Malmö City.

Jensens Bøfhus är ett väletablerat företag med goda arbetsrutiner och kollektivavtal. Vi erbjuder flexibilitet avseende schema/arbetstider. Dessutom är du, som anställd hos oss, alltid garanterad tillgång till en arbetsplats med bra sammanhållning och god ton mellan glada kollegor.

Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande totalt 5 restauranger i Malmö, Stockholm och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på www.jensens.com Visa mindre

Fartygskockar till Finnlines i MAlmö

Finnlines söker nu kockar till våra härliga team i köket. Som fartygskock hos Finnlines arbetar du i ett litet team i köket där samarbete och kommunikation är viktiga delar för att alla ska trivas. Som fartygskock kommer du att jobba nära dina kollegor i ett högt arbetstempo där fokus ligger på att passagerare ska få en god matupplevelse. Utöver buffé till våra passagerare kommer du att tillaga mat till all personal som arbetar ombord på fartyget. Arbetsu... Visa mer
Finnlines söker nu kockar till våra härliga team i köket. Som fartygskock hos Finnlines arbetar du i ett litet team i köket där samarbete och kommunikation är viktiga delar för att alla ska trivas.
Som fartygskock kommer du att jobba nära dina kollegor i ett högt arbetstempo där fokus ligger på att passagerare ska få en god matupplevelse. Utöver buffé till våra passagerare kommer du att tillaga mat till all personal som arbetar ombord på fartyget. Arbetsuppgifterna fördelas inom teamet och består bland annat av förberedelse och tillagning av varma och kalla rätter till vår buffé ombord, samt tillredning av personalmat.
Vi lägger stor vikt vid att du har goda kunskaper inom egenkontroll, kökshygien, daglig planering och köksekonomi. Samtliga kockar hos oss deltar i arbetet med beställningar.
Du har genomgått kockutbildning och bör ha arbetat som kock minst 3-5 år. Vi ser gärna att du är kreativ, tycker om att jobba både inom varma- och kalla sidan samt kan laga god husmanskost.
Rederibranschen är en spännande bransch att arbeta inom. Vi arbetar med passagerare som är på väg på semester eller reser i sitt arbete och alla förväntar de sig bästa service och en säker transport. Vi söker Dig som kan tänka Dig jobba både korta och lite längre perioder hos oss!


Ordinarie personal arbetar två veckor ombord och är ledig två osv. Vid vikariat kan det förekomma andra scheman. Under dina tjänstgöringsperioder bor du ombord.
Lika viktigt som att passageraren ska uppleva god och hälsosam mat, är att de känner sig trygga och säkra när de reser med våra fartyg. Alla ombord ingår därför i vår säkerhetsorganisation och inför en anställning kommer du att genomgå en säkerhetsutbildning för att du ska kunna känna dig trygg i din roll och ha rätt kunskaper.
Inom sjöfarten finns krav på att du är Fartygskock. Det innebär att du med intyg från din kockutbildning söker ut ett certifikat hos Transportstyrelsen.
Utöver det behöver du ha:
Full Basic intyg
HACCP-intyg
Kunskap om egenkontroll
Kunskap om köksekonomi
Hygienkunskaper i ett kök

Vi vill gärna att du bor i närområdet!
Om organisationen
Finnlines är ett ledande Rederi för Roro- och passagerartrafik i Östersjön, Nordsjön och Biscayabukten. Bolagets passagerarfartyg erbjuder tjänster från Finland till Tyskland och via Åland till Sverige samt från Sverige till Tyskland. Finnlines är en del av Grimaldi-Group.
Välkommen in med en ansökan redan idag med komplett CV, vi anställer löpande. Visa mindre

Sushi Rebellion söker serveringspersonal

Ansök    Jan 29    Attic Salt AB    Servitör/Servitris
Vi behöver förstärka med fler fantastiska servitörer/servitriser till vår restaurang i Malmö City. Det är ett roligt jobb med högt tempo och tidigare erfarenhet av att arbeta i en välbesökt a la carte-restaurang är ett plus. Jobbet förutsätter att du kan arbeta kvällar och helger. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi behöver förstärka med fler fantastiska servitörer/servitriser till vår restaurang i Malmö City. Det är ett roligt jobb med högt tempo och tidigare erfarenhet av att arbeta i en välbesökt a la carte-restaurang är ett plus. Jobbet förutsätter att du kan arbeta kvällar och helger.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitris

Ansök    Jan 28    Papa Joe AB    Restaurangbiträde
Personal till Papa Joe's Restaurang Bunkeflostrand: Vi söker omgående serveringspersonal att ta hand om våra trevliga gäster. Du vill ge bästa servicen och är inte rädd för hjälpa till med det mesta i restaurangen. Är Du positiv, stresstålig och serviceinriktad lär vi Dig resten. Arbetstiderna är varierande. Ni når oss per email: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa r... Visa mer
Personal till Papa Joe's Restaurang Bunkeflostrand:
Vi söker omgående serveringspersonal att ta hand om våra trevliga gäster. Du vill ge bästa servicen och är inte rädd för hjälpa till med det mesta i restaurangen. Är Du positiv, stresstålig och serviceinriktad lär vi Dig resten.
Arbetstiderna är varierande.
Ni når oss per email: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang

Ansök    Jan 28    Papa Joe AB    Köksbiträde
Kök Personal till Papa Joe's Restaurang Bunkeflostrand: Vi söker omgående pizzabagare/kock med minst 2-4 års erfarenhet. Du vill ge bästa servicen och är inte rädd för hjälpa till med det mesta i restaurangen. Är Du positiv, stresstålig och serviceinriktad Arbetstiderna är varierande. Ni når oss per email: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatse... Visa mer
Kök Personal till Papa Joe's Restaurang Bunkeflostrand:
Vi söker omgående pizzabagare/kock med minst 2-4 års erfarenhet. Du vill ge bästa servicen och är inte rädd för hjälpa till med det mesta i restaurangen. Är Du positiv, stresstålig och serviceinriktad Arbetstiderna är varierande.
Ni når oss per email: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

RESTAURANG PERSONAL SÖKES

Hej! Snabbt & Gott i Malmö söker personal omgående! Heltid. -Tillsvidareanställning. Vi är i stort behov av personal nu! Så är du glad positiv och vill komma till ett jobb med trevliga arbetskollegor så har du hittat rätt! Gäller både dagar/kvällar o helger! Svenska språket är ett krav (vänligen respektera detta) Ring gärna på 0723258880 endast dagtid. Fackligt anslutna!! #jobbjustnu Visa mer
Hej!
Snabbt & Gott i Malmö söker personal omgående!
Heltid. -Tillsvidareanställning.
Vi är i stort behov av personal nu!
Så är du glad positiv och vill komma till ett jobb med trevliga arbetskollegor så har du hittat rätt!
Gäller både dagar/kvällar o helger!
Svenska språket är ett krav (vänligen respektera detta)
Ring gärna på 0723258880 endast dagtid.


Fackligt anslutna!!


#jobbjustnu Visa mindre

Kock till Mässrestauranger på Malmömässan

Ansök    Jan 25    Mässrestauranger AB    Kock, à la carte
Vi söker dig älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör. Vår verksamhet Verksamheten består utav två permanenta restauranger vid mässor och stora arrangemang byggs allt ifrån caféer, fastfood-enheter till moderna à la carte restauranger upp i Malmömässans lokaler. Förutom våra restaurangkoncept drive... Visa mer
Vi söker dig älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör.
Vår verksamhet
Verksamheten består utav två permanenta restauranger vid mässor och stora arrangemang byggs allt ifrån caféer, fastfood-enheter till moderna à la carte restauranger upp i Malmömässans lokaler. Förutom våra restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av liknande roll och är bra på att samarbeta och driftig som person. Andra personliga egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständigt och att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Du brinner för det du gör och är smaksäker.
Vi erbjuder
En verksamhet som är varierande och mycket omväxlande. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är Kravmärkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi.


Anställning:
Anställningen är ett vikariat perioden 2024-03-01—2024-05-31 med god möjlighet till förlängning. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst) men vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid.
Välkommen att skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Martin Rosvall-Hansson på mail: [email protected]
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på ”sök detta jobb”
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker i början av februari, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Community Host - Malmö

Community Host till United Spaces Malmö Är du en social superhjälte med service ut i fingerspetsarna? Vill du vara med och skapa den bästa kund- och besökarupplevelsen i hela coworking-branschen? Då är det dig vi söker till rollen som Community Host hos United Spaces Malmö. Välkommen till oss på United Spaces! Medan en officiell beskrivning av oss kanske vore ”en av Sveriges ledande aktörer inom coworking” skulle vi nog hellre kalla oss nördar på allt som ... Visa mer
Community Host till United Spaces Malmö
Är du en social superhjälte med service ut i fingerspetsarna? Vill du vara med och skapa den bästa kund- och besökarupplevelsen i hela coworking-branschen? Då är det dig vi söker till rollen som Community Host hos United Spaces Malmö.
Välkommen till oss på United Spaces! Medan en officiell beskrivning av oss kanske vore ”en av Sveriges ledande aktörer inom coworking” skulle vi nog hellre kalla oss nördar på allt som har med skräddarsydd arbetsmiljö, service och community att göra. Därför vågar vi lova varenda en av våra 4 000 medlemmar att United Spaces är den bästa arbetsplatsen för just dem. Inte bara för att få jobbet gjort utan för att inspireras, växa och ha kul tillsammans. ”Come grow with us”, som vi brukar säga.
Vad innebär rollen?
Som Community Host har du det viktigaste uppdraget på hela United Spaces: att ta hand om våra kunder och besökare på ett så fint sätt att de upplever oss som stans bästa ställe att jobba, nätverka och växa på. Tillsammans med övriga Community Hosts ansvarar du för den dagliga driften och servicen på ANGE VART: att nyfiket, proaktivt och omsorgsfullt se till att allting funkar och är i toppskick, att alla får den hjälp de behöver och att de verkligen drar nytta av allt det vi har att erbjuda. Hurdå? Jo, bland annat genom att:
Verksamhet/kundupplevelse: Drifta anläggningen och leverera service på bästa tänkbara sätt utifrån kundernas upplevelse, behov och våra gemensamma mål och rutiner
Resultat: Hålla koll på vad vi ska åstadkomma, hur det går för oss och utifrån det ta reda på hur du bidrar till att vi når våra mål inom alla delar av ditt uppdrag
Etablering/försäljning: Bidra till försäljning genom att vara nyfiken och lyhörd för behov och nya möjligheter, samarbeta med teamet kring dem och genomföra olika typer av aktiviteter
Ledarskap: Leda dig själv mot dina egna och våra gemensamma mål, vara en omtänksam och hjälpsam kollega, ta en aktiv roll i vår utveckling och proaktivt utveckla din egen kompetens
Ambassadörskap: Bidra till att skapa intresse och förtroende för United Spaces, våra ägare Castellum och branschen i stort, bygga goda relationer med kunder, besökare och kollegor

Vilket team har du omkring dig och hur jobbar ni?
Till din hjälp i allt detta har du ett fantastiskt kärnteam: En Community Host, er närmsta chef som är Community Manager och en säljare för anläggningen som ni samarbetar tajt med. Arbetstiden för Community Hosts är dagtid måndag till fredag, därutöver kan någon kväll eller helg förekomma beroende på bokningar.
Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är en oslagbar relationsbyggare med talang för att få människor omkring dig att trivas och ha kul tillsammans. Du har verkligen service ut i fingerspetsarna – med såväl prestigelösheten, samarbetsdrivet och struktursinnet som krävs för att skapa en oförglömlig kundupplevelse. Du är också en konstant nyfiken typ som älskar att ställa frågor, lyssna och fundera på hur vi kan hjälpa våra kunder ännu lite mer. Självklart är du också en problemlösare som drivs av att göra saker lite bättre och smartare – varje dag. Vi tror också att du:
Har minst två års erfarenhet av liknande roll inom service, handel eller närliggande bransch
Har bevisad förmåga att leda dig själv mot gemensamma och individuella mål
Har erfarenhet av och intresse för att bedriva sälj inom ramen för serviceuppdraget
Lockas av tanken på att aktivt hjälpa våra medlemmar att växa

Är det dig vi letar efter?
I så fall erbjuder vi inte bara branschens bästa kollegor och mest spännande utvecklingsresa, utan också kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en hel rad andra saker. Hör av dig snart - så berättar vi mer! Visa mindre

Café- och Restaurangbiträde till Mässrestauranger i Malmömässan

Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service inifrån och ut där gäster och mat är i fokus. Vår verksamhet: Vi driver två permanenta restauranger som ligger i Malmömässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck ... Visa mer
Mässrestauranger i Malmö, Hyllie, söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs och gillar att arbeta med service inifrån och ut där gäster och mat är i fokus.
Vår verksamhet:
Vi driver två permanenta restauranger som ligger i Malmömässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi bygger upp pop-up caféer/restauranger vid behov ute i hallarna. Den här variationen och allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande, utmanande och utvecklande.
Kvalifikationer för tjänsten:
För att arbeta extra hos oss bör du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och gästkontakt. Meriterande om du har kassavana. Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och bidra till en trevlig upplevelse för våra gäster,
Vi är ett litet team som har ett tätt samarbete där alla tar ansvar för det egna arbetet och hjälper varandra när det behövs. Vårt ledord ”service inifrån och ut” är viktigt för oss och bygger vår teamkänsla.
Du talar svenska och engelska obehindrat.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter. Visa mindre

Frukostkock, Malmö Arena Hotel (behovsanställning)

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska mötes- och evenemangsområden. Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och... Visa mer
Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska mötes- och evenemangsområden. Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och bidra till att leverera en förstklassig service till våra gäster? Har du service ut i fingerspetsarna och brinner för att överträffa gästens förväntningar? Då är du den vi söker!Som frukostkock ansvarar du för att förbereda och tillaga frukost till hotellets gäster. Du kvalitetssäkrar hotellets frukost och jobbar i nära samarbete med serveringspersonalen från restaurangen. Du ingår i ett mindre team i en organisation med högt tempo.

Arbetet sker på både vardagar och helger på tiderna 05.15 till 14.00. Du rapporterar till vår Breakfast Manager. Tjänsten är en timanställning med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt ök.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort matintresse och som har några års erfarenhet av att arbeta som kock. Din energinivå är hög och du brinner för dina uppgifter i köket. Du är morgonpigg, självgående, flexibel, social, lyhörd och glad. Du har verktyg för att hantera stress och arbetar proaktivt och noggrant.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29. Du ansöker via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Hittar vi rätt kandidat för jobbet kan annonsen komma att försvinna tidigare.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Breakfast Manager
Jelena Brankovic på [email protected]. Visa mindre