Lediga jobb som Servitör/Servitris i Malmö

Se lediga jobb som Servitör/Servitris i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Serveringspersonal till Residenset

Nytt
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsb... Visa mer
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som utvecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveckling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år.

Vi är drygt 650 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad. Vår vision är "Det bästa för Skånes människor, djur och natur. Idag och imorgon".

Länsstyrelsen söker serveringspersonal, cirka tre medarbetare, till länsledningens kansli. Din arbetsplats blir på Residenset i Malmö. Anställningen är en särskild visstidsanställning på tolv månader. Anställningen är intermittent, det vill säga att du kommer att arbeta vid behov. Tillträde enligt överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER
Som serveringspersonal på Residenset i Malmö kommer du att arbeta med diverse olika events och arrangemang i samband med landshövdingens representationer. Det kan röra sig om mindre tillställningar så som luncher och fikor till större mingel, middagar och tillställningar.

Som serveringspersonal ingår förutom förberedelser och servering även iordningställande och städning.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån din sakkompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv och initiativtagande med ett trevligt bemötande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och har en känsla för service och finess. Du har en förmåga att prioritera och ta ansvar för ditt arbete. Du förstår vikten av ett gott samarbete och bidrar till en god gruppdynamik.

Då anställningen är intermittent ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Säkerhetsklassning
Länsstyrelsen har en viktig samordnande roll vid samhällsstörningar och därför ställer vi höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Vissa av våra anställningar är säkerhetsklassade och kan även innebära en krigsplacering vid myndigheten, vilket innebär att säkerhetsprövning behöver genomföras innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585).


ÖVRIGT
Vi ber dig söka anställningen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Du hittar information om hur Länsstyrelsen Skåne behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/dataskydd. Visa mindre

Servicepersonal Brödernas Hyllie

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servicepersonal som kan jobba 25-50% till vår enhet i Hyllie! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servicepersonal som kan jobba 25-50% till vår enhet i Hyllie!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 80 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Servitör/Servitris - Deltid

Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Vi söker serveringspersonal inför framtiden. Så vi söker nu, kalla det vad du vill men här är vad vi tänker oss. Du har: Respekt för alla människor Erfarenhet av livsmedelshantering och service. Noggranhet, hög arbetsmoral, tillgänglighet och flexibilitet. Du är mins 20 år Vi är en dynamisk arbetsplats där yrkesstolthet och smarbete och glädje värderas h... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Vi söker serveringspersonal inför framtiden. Så vi söker nu, kalla det vad du vill men här är vad vi tänker oss.
Du har:
Respekt för alla människor
Erfarenhet av livsmedelshantering och service.
Noggranhet, hög arbetsmoral, tillgänglighet och flexibilitet.
Du är mins 20 år
Vi är en dynamisk arbetsplats där yrkesstolthet och smarbete och glädje värderas högt. Låter detta som du skulle hänga med oss så skicka en ansökan. Visa mindre

Servitris

Ansök    Nov 24    Osteria Qui AB    Servitör/Servitris
Vi på Osteria Qui söker en passionerad servitris/servitör som vill leverera världens bästa upplevelse till våra gäster. Vill du bli del av ett härlig team? Vi söker dig som vill satsa hos oss fullhjärtat och ha detta som din huvudsakliga sysselsättning. Vi söker även dig som vill kombierna detta med annan sysselsättning som exempel studier. Arbetet gäller främst kvällar och helger. Vad erbjuder du oss? Du är glad och positiv person som smittar av sig till ... Visa mer
Vi på Osteria Qui söker en passionerad servitris/servitör som vill leverera världens bästa upplevelse till våra gäster.
Vill du bli del av ett härlig team? Vi söker dig som vill satsa hos oss fullhjärtat och ha detta som din huvudsakliga sysselsättning. Vi söker även dig som vill kombierna detta med annan sysselsättning som exempel studier. Arbetet gäller främst kvällar och helger.
Vad erbjuder du oss?
Du är glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster. Du drivs av försäljning och älskar att ta ansvar. Du älskar när allt är i toppskick. Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet.
Vad erbjuder vi dej?
En bra lön till rätt person, Inga sena nätter.
I ansökan skicka med ett foto på dig själv. Visa mindre

Servitör Festvåning Privé

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår festvåning som är en del a... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren.
Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse.
Till vår festvåning som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu flera ambitiösa och engagerade serveringspersonal till våra julbord perioden 21/11-22/12-2022. Under denna perioden finns det arbete heltid då vi har öppet lunch, kväll samt söndagar hela dagen.
Arbetet omfattar primärt traditionell servering där gästen sätts i fokus. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck och speciellt vin, samt att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Vi ser gärna att du har arbetat med servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. Vidare är du en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren eller en av våra nattklubbar som ett komplement. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll.
Tjänster är för heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Vänligen märk er ansökan ”Servitris/servitör S:t Markus Vinkällare Julbord 2022”
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För mer info, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/Servitris - Deltid

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Vi söker serveringspersonal inför framtiden. Så vi söker nu, kalla det vad du vill men här är vad vi tänker oss. Du har: Respekt för alla människor Erfarenhet av livsmedelshantering och service. Noggranhet, hög arbetsmoral, tillgänglighet och flexibilitet. Du är mins 20 år Vi är en dynamisk arbetsplats där yrkesstolthet och smarbete och glädje värderas h... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Vi söker serveringspersonal inför framtiden. Så vi söker nu, kalla det vad du vill men här är vad vi tänker oss.
Du har:
Respekt för alla människor
Erfarenhet av livsmedelshantering och service.
Noggranhet, hög arbetsmoral, tillgänglighet och flexibilitet.
Du är mins 20 år
Vi är en dynamisk arbetsplats där yrkesstolthet och smarbete och glädje värderas högt. Låter detta som du skulle hänga med oss så skicka en ansökan. Visa mindre

Servitör/Servitris - Deltid

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Vi söker serveringspersonal inför framtiden. Så vi söker nu, kalla det vad du vill men här är vad vi tänker oss. Du har: Respekt för alla människor Erfarenhet av livsmedelshantering och service. Noggranhet, hög arbetsmoral, tillgänglighet och flexibilitet. Du är mins 20 år Vi är en dynamisk arbetsplats där yrkesstolthet och smarbete och glädje värderas h... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Vi söker serveringspersonal inför framtiden. Så vi söker nu, kalla det vad du vill men här är vad vi tänker oss.
Du har:
Respekt för alla människor
Erfarenhet av livsmedelshantering och service.
Noggranhet, hög arbetsmoral, tillgänglighet och flexibilitet.
Du är mins 20 år
Vi är en dynamisk arbetsplats där yrkesstolthet och smarbete och glädje värderas högt. Låter detta som du skulle hänga med oss så skicka en ansökan. Visa mindre

Servera på höstens events & happenings - lön 48 timmar efter avslutat pa...

Ansök    Nov 23    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG FRAM raketen har tagit Malmö med STROM och målet är att skapa Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

FRAM raketen har tagit Malmö med STROM och målet är att skapa Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

EXTRA SOM SERVIS PÅ DINA VILLKOR

Vi söker dig som vill ha MALMÖS roligaste extrajobb inom restaurang och events. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du skapar samtidigt ett stort nätverk och ges möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Du bestämmer själv hur du vill arbeta; flexibelt, spontant och när du kan ??

TJÄNSTEN

Vi söker dig som har någon erfarenhet av servering och älskar att jobba med människor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger. Vi håller interna utbildningar löpande och matchar dig mot uppdragen skräddarsydda för just dig och din kunskapsnivå.

Extra anställning med möjlighet till fast anställning

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, som du vill

Utbildning inom mat, dryck och service

Lön 48 timmar efter avslutat pass (om man vill )

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell-mäss och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Perfekt extra arbete vid sidan av studier eller heltid om du vill

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan Visa mindre

Älskade servitörer välkomna FRAM ??

Ansök    Nov 23    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter d... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR ????

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Start omgående

Friskvård

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Utbildning inom mat, dryck och service

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan (bild frivilligt) Visa mindre

Serveringspersonal

Västra station är en restaurang för alla resenärer. Stationsbyggnaden uppfördes 1897 och var slutstationen på ”grevebanan” där både människor och varor färdades mellan Malmö och Ystad i nästan åttio år. Västra station slog upp dörrarna igen i april 2018. Men inte för att vänta på tåget. Nej, nu väntar vi på matresor utöver det vanliga. Här kan du och dina vänner sitta ner i lugn och ro. Är du på väg till en föreläsning eller vill du bara äta en riktigt go... Visa mer
Västra station är en restaurang för alla resenärer. Stationsbyggnaden uppfördes 1897 och var slutstationen på ”grevebanan” där både människor och varor färdades mellan Malmö och Ystad i nästan åttio år.
Västra station slog upp dörrarna igen i april 2018. Men inte för att vänta på tåget. Nej, nu väntar vi på matresor utöver det vanliga. Här kan du och dina vänner sitta ner i lugn och ro. Är du på väg till en föreläsning eller vill du bara äta en riktigt god måltid – lunch eller middag?
Du som söker är engagerad, nyfiken och trivs bra i ett högt tempo. Vi förväntar oss att du har erfarenhet i restaurangbranschen och är över 20 år. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och gillar att ha gästen i fokus.
Du håller en hög kvalitét i ditt arbete, har nära till skratt och tar ett aktivt ansvar för dina uppgifter. Du är driven och noggrann, gillar ordning och reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor.


Vi söker den som har:
Brinnande intresse för service.
Vilja att utvecklas inom yrket.
Förmåga att jobba i högt tempo och är stresstålig
Lätt att ta till sig information.
Tempot hos oss är ibland högt, ett personligt driv och engagemang är viktigt.
Tjänsten beräknas tillsättas i augusti.
I ditt arbete kommer det att ingå alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med en servering. Kassa, kundkontakt, servering, alkohol utskänkning är en del av uppgifterna. Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagt till dagar, kvällar och helger. Ett oerhört roligt och omväxlande arbete! Du kommer att ingå i ett team som värdesätter en god stämning på jobbet. Visa mindre

Servering på havet

Ansök    Nov 17    Hekajo AB    Servitör/Servitris
Du finner denna underbara arbetsplats 200 meter ut i havet. Hos oss hittar du två avdelningar ( herr och damsida) med stora utomhusbassänger (havsbassänger). Det finns 1st vedeldad bastu samt 1st torrbastu på respektive sida av anläggningen samt en gemensam fuktbastu. Här erbjuder dessutom massage och spa. I juni 1898 invigdes det kallbadhuset vid Ribersborg i Malmö och är idag Sveriges största kallbadhus. Restaurangen har ca 100 platser inomhus och 100 pl... Visa mer
Du finner denna underbara arbetsplats 200 meter ut i havet. Hos oss hittar du två avdelningar ( herr och damsida) med stora utomhusbassänger (havsbassänger). Det finns 1st vedeldad bastu samt 1st torrbastu på respektive sida av anläggningen samt en gemensam fuktbastu. Här erbjuder dessutom massage och spa. I juni 1898 invigdes det kallbadhuset vid Ribersborg i Malmö och är idag Sveriges största kallbadhus.
Restaurangen har ca 100 platser inomhus och 100 platser utomhus. Ribersborgs kallbadhus är idag en av Malmös största mötesplatser med mycket turister. Vi värnar om att våra besökare skall få god service. Maten är gjord från grunden med råvaror som är av högsta kvalité. Tempot kan ofta vara högt speciellt under helger och högsäsong.
Du som söker är engagerad, driven och noggrann, gillar ordning och reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor.
Vi söker den som har:
Brinnande intresse för service.
Vilja att utvecklas inom yrket och hos oss.
Förmåga att jobba i högt tempo och är stresstålig
Lätt att ta till sig information.
Har ett personligt driv och engagemang är viktigt.
Du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet är trygg i din yrkesroll.
I ditt arbete kommer det att ingå alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med en serveringstjänst. Kassa, kundkontakt, disk, alkoholutskänkning är en del av uppgifterna. Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagt till dagar, kvällar och helger. Ett oerhört roligt och omväxlande arbete! Du kommer att ingå i ett team som värdesätter en god stämning på jobbet.
Vi erbjuder en spännande och unik arbetsplats 200 meter ut i havet! Visa mindre

Serveringspersonal till världskända ICEHOTEL

Ansök    Nov 16    Carotte Staff AB    Servitör/Servitris
Om kunden ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och makalös arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med spännande aktiviteter i spektakulära omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smak... Visa mer
Om kunden

ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och makalös arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med spännande aktiviteter i spektakulära omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom.

Om tjänsten

ICEHOTEL letar nu efter sina nya serveringsstjärnor. Restaurangerna är en essentiell del i upplevelsen som hotellet vill ge sina gäster, vilket innebär en mycket hög kvalitet och service i världsklass. Som servitör/servitris har du en viktig roll i att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Med en positiv attityd kommer du att arbeta i de olika restaurangerna samt konferenser, event och bröllop. Det är stundvis högt tryck och stundvis perioder av lugn, du bör uppskatta båda delarna för att trivas i rollen.
Med ditt relationsskapande sätt genererar du ett angenämt klimat för både kollegor och gäster att vistas i.

Primära ansvarsområden

Du kommer att vara en del av ett team med brinnande passion för mat och dryck. Dina arbetsuppgifter inkluderar att duka fantastiska bord, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, servera mat och dryck, kassahantering och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Vi söker dig som

- Har god erfarenhet som a la carteservis
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Brinner för att skapa goda relationer
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: 40h/ vecka säsong t.o.m 30:e april 2023
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på [email protected] Visa mindre

Waiter/Waitress

Ansök    Nov 15    Osteria Qui AB    Servitör/Servitris
Waiter/Waitress We are looking for a skilled Waiter or Waitress to take orders and deliver food and beverages to our customers. 15-20 h a week. The right Waiter/Waitress uplifts the dining experience for customers. We are looking for someone who will have the patience, personality and perseverance to thrive in this role. You should also be a team player and be able to effectively communicate with our Kitchen Staff to make sure orders are accurate and deliv... Visa mer
Waiter/Waitress
We are looking for a skilled Waiter or Waitress to take orders and deliver food and beverages to our customers. 15-20 h a week.
The right Waiter/Waitress uplifts the dining experience for customers. We are looking for someone who will have the patience, personality and perseverance to thrive in this role. You should also be a team player and be able to effectively communicate with our Kitchen Staff to make sure orders are accurate and delivered promptly.
Keep in mind that Waiter/Waitress duties may require working in shifts and/or occasionally during weekends and holidays.
Ultimately, it is the duty of our Waiters/Waitresses to provide an excellent overall dining experience for our guests.
Responsibilities
· Greet and escort customers to their tables
· Present menu and provide detailed information when asked (e.g. about portions, ingredients or potential food allergies)
· Prepare tables by setting up linens, silverware and glasses
· Waiter/Waitress responsibilities include greeting and serving customers, providing detailed information on menus, multi-tasking various front-of-the-house duties and collecting the bill. If you are able to perform well in fast-paced environments, we’d like to meet you. To be a successful Waiter or Waitress, you should be polite with our customers and make sure they enjoy their meals providing excellent wait service to ensure satisfaction
· Taking customer orders and delivering food and beverages
· Making menu recommendations, answering questions and sharing additional information with restaurant patrons.
Requirements
· Proven work experience as a Waiter or Waitress
· Hands-on experience with cash register and ordering information system·
Attentiveness and patience for customers
Active listening and effective communication skills
· Team spirit
· Flexibility to work in shifts
Are you the right person? Then send in a CV and photo of yourself and age.
Feel free to send your latest reference. Write Serving Staff in the subject line.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde

RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, ... Visa mer
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb.

Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder.

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.

Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.

Våra kunder är väletablerade restauranger i centrala stan med bra arbetsvillkor och engagerad personal.

För att arbeta med restaurangbiträde krävs ingen tidigare erfarenhet men vi ser gärna att du:

- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet

Ansvar

- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten
- Viss städ och disk

Sök tjänsten snabbt och lätt på www.recnet.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba på hotell och restaurang?

Söker du nytt jobb? Är du studerande eller arbetar du deltid och känner att du vill jobba mer? Gillar du mötet mellan människor och bidrar med engagemang och energi till en arbetsplats? Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av jobb inom hotell, restaurang eller café, men det är inget krav. Ladda ner appCruit, sök jobb eller bli rekryterad som serveringspersonal för varierande tjänster på schyssta hotell och restauranger. appCruit ger dig kraft... Visa mer
Söker du nytt jobb? Är du studerande eller arbetar du deltid och känner att du vill jobba mer?
Gillar du mötet mellan människor och bidrar med engagemang och energi till en arbetsplats?
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av jobb inom hotell, restaurang eller café, men det är inget krav.
Ladda ner appCruit, sök jobb eller bli rekryterad som serveringspersonal för varierande tjänster på schyssta hotell och restauranger.
appCruit ger dig kraften och friheten att upptäcka nya karriärmöjligheter, var och när du vill!
appCruit ger dig all information som du behöver för att välja rätt jobb.
appCruit - a job matching community made to put people first. Visa mindre

Serveringspersonal - Extra

Good Morning+ Malmö är ett hotell med 259 rum. Vi har 12 konferenslokaler och en av dessa rymmer upp till 400 personer. Hotellet har stor spridning på sin kundbas vilket gör vardagen händelserik, utmanade och rolig för dig som jobbar här. Vi lägger stort fokus på helheten, där samspelet mellan avdelningar är av stor vikt. Good Morning+ Malmö ingår i Ligula Hospitality Group AB. Beskrivning Nu söker vi serveringspersonal till vårt glada team: Därför b... Visa mer
Good Morning+ Malmö är ett hotell med 259 rum. Vi har 12 konferenslokaler och en av dessa rymmer upp till 400 personer. Hotellet har stor spridning på sin kundbas vilket gör vardagen händelserik, utmanade och rolig för dig som jobbar här. Vi lägger stort fokus på helheten, där samspelet mellan avdelningar är av stor vikt. Good Morning+ Malmö ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Nu söker vi serveringspersonal till vårt glada team:

Därför behöver du vara utåtriktad, initiativtagande, säljande, effektiv och ha ett glatt humör.

Som serveringspersonal är du ansiktet utåt för oss och vi lägger stor vikt vid hög servicenivå, entusiasm och personlig lämplighet.

 

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar bland annat traditionell servering, användning av kassasystemet Trivec samt gästbemötande. Tjänsten innebär arbete på dagar, kvällar och helger.Kvalifikationer
- Är ordningsam, effektiv, punktlig, serviceminded och har hög arbetsmoral.
- Stresstålig. Då tempot stundvis är högt behöver du förmågan att kunna ha många bollar i luften samtidigt och prioritera rätt. Detta gör du naturligt med ett leende på läpparna.
- Har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad då du många gånger arbetar själv.
- Har minst ett års erfarenhet inom servering och barkunskap.
- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare ett språk är meriterande.
- Är positiv och vill ha roligt på jobbet!!

Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt team och i ett växande företag! Ta chansen och skicka din ansökan idag!

Villkor
Anställningen är enstaka dagar vid behov.
Intervjuer sker löpande och anställning av tjänsten sker så snart som möjligt.Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Servitör Julbord S:t Markus Vinkällare

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vink... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren.
Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse.
Till vår Restaurang S:t Markus Vinkällare som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu flera ambitiösa och engagerade serveringspersonal till våra julbord perioden 21/11-22/12-2022. Under denna perioden finns det arbete heltid då vi har öppet lunch, kväll samt söndagar hela dagen.
Arbetet omfattar primärt traditionell servering där gästen sätts i fokus. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck och speciellt vin, samt att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Vi ser gärna att du har arbetat med servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet. Du bör ha kunskap utav vin och kunna förmedla denna kunskap till våra gäster.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. Vidare är du en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren eller en av våra nattklubbar som ett komplement. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll.
Tjänster är för heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Vänligen märk er ansökan ”Servitris/servitör S:t Markus Vinkällare Julbord 2022”
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För mer info, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitris sökes omgående

Jag söker servitriser omgående som vill jobba heltid. Lunch, kvällar och helger. Jag söker dig med lång erfarenhet, självgående, snabblärd, social, glad prick som brinner för sitt jobb. Vi hjälps åt att hålla rent och snyggt i restaurangen En självklarhet att kunna bära tallrikar och servera alkohol tidigare. Kunna bordsservering. Duktig försäljare som inte är rädd för att stå och prata då vi lägger stor fokus i att "lära känna" gästen. Att prata svenska f... Visa mer
Jag söker servitriser omgående som vill jobba heltid.
Lunch, kvällar och helger.
Jag söker dig med lång erfarenhet, självgående, snabblärd, social, glad prick som brinner för sitt jobb.
Vi hjälps åt att hålla rent och snyggt i restaurangen
En självklarhet att kunna bära tallrikar och servera alkohol tidigare.
Kunna bordsservering.
Duktig försäljare som inte är rädd för att stå och prata då vi lägger stor fokus i att "lära känna" gästen.
Att prata svenska flytande är obligatoriskt, samt kunna förstå och göra sig förstådd på engelska då vi har många turister.
Att kunna fler språk är självklart en merit.
6 års erfarenhet är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitris/servitör

Extra personal! Vi söker dig som brinner för serviceyrket och som gillar att jobba kväll. Du ska ha jobbat minst 2 år med a lá carte och gillar att utvecklas med jobbet. Viktigt att kunna jobba individuellt men även i team. Kvalité är det vi står för så viktigt att du också känner samma sak för kunden. Vinkunskap är ett stort + Restaurangen ligger 7min från Malmö C. Skicka ditt cv och berätta lite om dig själv. Nämn gärna referenser.... Visa mer
Extra personal!
Vi söker dig som brinner för serviceyrket och som gillar att jobba kväll. Du ska ha jobbat minst 2 år med a lá carte och gillar att utvecklas med jobbet. Viktigt att kunna jobba individuellt men även i team.
Kvalité är det vi står för så viktigt att du också känner samma sak för kunden.
Vinkunskap är ett stort +
Restaurangen ligger 7min från Malmö C.
Skicka ditt cv och berätta lite om dig själv. Nämn gärna referenser. Visa mindre

Vill du jobba på hotell och restaurang?

Söker du nytt jobb? Är du studerande eller arbetar du deltid och känner att du vill jobba mer? Gillar du mötet mellan människor och bidrar med engagemang och energi till en arbetsplats? Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av jobb inom hotell, restaurang eller café, men det är inget krav. Ladda ner appCruit, sök jobb eller bli rekryterad som serveringspersonal för varierande tjänster på schyssta hotell och restauranger. appCruit ger dig kraft... Visa mer
Söker du nytt jobb? Är du studerande eller arbetar du deltid och känner att du vill jobba mer?
Gillar du mötet mellan människor och bidrar med engagemang och energi till en arbetsplats?
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av jobb inom hotell, restaurang eller café, men det är inget krav.
Ladda ner appCruit, sök jobb eller bli rekryterad som serveringspersonal för varierande tjänster på schyssta hotell och restauranger.
appCruit ger dig kraften och friheten att upptäcka nya karriärmöjligheter, var och när du vill!
appCruit ger dig all information som du behöver för att välja rätt jobb.
appCruit - a job matching community made to put people first. Visa mindre

Älskade servitörer välkomna FRAM ??

Ansök    Nov 3    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter d... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR ????

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Start omgående

Friskvård

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Utbildning inom mat, dryck och service

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan (bild frivilligt) Visa mindre

Vill du jobba på hotell och restaurang?

Söker du nytt jobb? Är du studerande eller arbetar du deltid och känner att du vill jobba mer? Gillar du mötet mellan människor och bidrar med engagemang och energi till en arbetsplats? Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av jobb inom hotell, restaurang eller café, men det är inget krav. Ladda ner appCruit, sök jobb eller bli rekryterad som serveringspersonal för varierande tjänster på schyssta hotell och restauranger. appCruit ger dig kraft... Visa mer
Söker du nytt jobb? Är du studerande eller arbetar du deltid och känner att du vill jobba mer?
Gillar du mötet mellan människor och bidrar med engagemang och energi till en arbetsplats?
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av jobb inom hotell, restaurang eller café, men det är inget krav.
Ladda ner appCruit, sök jobb eller bli rekryterad som serveringspersonal för varierande tjänster på schyssta hotell och restauranger.
appCruit ger dig kraften och friheten att upptäcka nya karriärmöjligheter, var och när du vill!
appCruit ger dig all information som du behöver för att välja rätt jobb.
appCruit - a job matching community made to put people first. Visa mindre

Serveringspersonal på heltid/deltid/extra

Vi söker nu serveringspersonal, främst på heltid och deltid samt extra vid behov, det vill säga en timanställning till vår restaurang i Malmö. Du ska gärna tidigare ha jobbat som servitör/servitris för att kunna söka denna tjänst. Som person ser vi gärna att du är prestigelös, tydlig, ödmjuk och du är en lyhörd lagspelare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan hantera gäster m... Visa mer
Vi söker nu serveringspersonal, främst på heltid och deltid samt extra vid behov, det vill säga en timanställning till vår restaurang i Malmö.
Du ska gärna tidigare ha jobbat som servitör/servitris för att kunna söka denna tjänst.
Som person ser vi gärna att du är prestigelös, tydlig, ödmjuk och du är en lyhörd lagspelare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan hantera gäster med glimten i ögat även om tempot är högt samt att du är social och trevlig.
Vi har sedan tidigare två restauranger i Göteborg. Vill du vara med när vi etablerar vårt brunchkoncept i Malmö? Maila då ditt cv till oss!
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Servera på höstens events & happenings , lön 48 timmar efter avslutat p...

Ansök    Nov 3    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG FRAM raketen har tagit Malmö med STROM och målet är att skapa Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

FRAM raketen har tagit Malmö med STROM och målet är att skapa Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

EXTRA SOM SERVIS PÅ DINA VILLKOR

Vi söker dig som vill ha MALMÖS roligaste extrajobb inom restaurang och events. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du skapar samtidigt ett stort nätverk och ges möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Du bestämmer själv hur du vill arbeta; flexibelt, spontant och när du kan ??

TJÄNSTEN

Vi söker dig som har någon erfarenhet av servering och älskar att jobba med människor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger. Vi håller interna utbildningar löpande och matchar dig mot uppdragen skräddarsydda för just dig och din kunskapsnivå.

Extraanställning med möjlighet till fast anställning

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, som du vill

Utbildning inom mat, dryck och service

Lön 48 timmar efter avslutat pass (om man vill )

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell-mäss och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Perfekt extra arbete vid sidan av studier eller heltid om du vill

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan Visa mindre

Vass serveringspersonal till mysig restaurang

Vi söker extra förstärkning till vår mysiga restaurang på vackra Katrinetorps Landeri. Vi söker dig med möjlighet att ta eget ansvar, vara exceptionellt trevlig mot våra glada och ofta återkommande gäster och som gillar högt tempo och massor av energi! Vi utlovar en exceptionellt trevlig arbetsplats med Malmös bästa mat. Vi behöver hjälp vardagar och helg och diskuterar gärna med rätt person hur många timmar som kan bli aktuellt. Till oss kan du köra bil, ... Visa mer
Vi söker extra förstärkning till vår mysiga restaurang på vackra Katrinetorps Landeri. Vi söker dig med möjlighet att ta eget ansvar, vara exceptionellt trevlig mot våra glada och ofta återkommande gäster och som gillar högt tempo och massor av energi! Vi utlovar en exceptionellt trevlig arbetsplats med Malmös bästa mat. Vi behöver hjälp vardagar och helg och diskuterar gärna med rätt person hur många timmar som kan bli aktuellt.
Till oss kan du köra bil, eller cykla om du bor i Malmö. Det går även buss med några minuters promenad.
Endast ansökningar via mail. Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal, du kommer vara uthyrd hos våra kunder. Jobbet är varierande både dagtid & kvällstid, erfarenhet av al a carte krävs. Du skall ha vana att jobba i högt tempo och ha kassa vana. Bil & körkort är en fördel. Våra kunder finns i Skåne. Intervjuer sker löpande. Visa mer
Vi söker serveringspersonal, du kommer vara uthyrd hos våra kunder. Jobbet är varierande både dagtid & kvällstid, erfarenhet av al a carte krävs. Du skall ha vana att jobba i högt tempo och ha kassa vana. Bil & körkort är en fördel. Våra kunder finns i Skåne.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Wanted Waiter/waitress for the south indian restaurant

Ansök    Okt 19    Kadai AB    Servitör/Servitris
Want to work in an elegant setting for fresh, healthy, and unique styled food presentations. Join us!! We are looking for a skilled Waiter or Waitress to take orders and deliver food and beverages to our customers. The right Waiter/Waitress uplifts the dining experience for customers. This would be someone who will have the patience, personality and perseverance to thrive in this role. Waiter/Waitress responsibilities include greeting and serving customers... Visa mer
Want to work in an elegant setting for fresh, healthy, and unique
styled food presentations. Join us!!
We are looking for a skilled Waiter or Waitress to take orders and deliver food and
beverages to our customers.
The right Waiter/Waitress uplifts the dining experience for customers. This would be
someone who will have the patience, personality and perseverance to thrive in this role.
Waiter/Waitress responsibilities include greeting and serving customers, providing
detailed information on menus, multi-tasking various front-of-the-house duties and collecting the bill.
If you are able to perform well in such an environment, we'd like to meet you.
To be a successful Waiter or Waitress, you should be polite with our customers and make sure they enjoy their meals.
You should also be a team player and be able to effectively communicate with us
Kitchen Staff to make sure orders are accurate and delivered promptly.
Keep in mind that Waiter/Waitress duties may require working in shifts and/or
during weekends and holidays.
Ultimately, it is the duty of our Waiters/Waitresses to provide excellent overall dining
experience. Guests should walk away not only with their palate satisfied, but with a pleasant
memory of their time with us


Apply if you think you satisfy most of the below questions set,
Do you have knowledge about South Indian food?
Do you have previous experience being a waiter/waitress?
Do you know Swedish well? Not fussy about any given task?
Are you a quick learner & will multi task?
Are you a team player? Have excellent listening skills?
Do you choose patience even when someone annoys you?
Are you passionate about the service industry?
Living close to the restaurant?
Send in your resume to [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitris/Servitör Cafe Ceder - Orientalisk Restaurang Malmö

Vi på restaurang Ceder söker en servitris/servitör för omgående anställning. Restaurang Ceder är en libanesisk restaurang i centrala Malmö. Dina erfarenheter och personliga egenskaper som vi vill se hos dig som medarbetare är: - Att vara bekant med serveringen är ett måste. - En glad och positiv person som alltid ska kunna ge en bra service till kunderna. - Öppen och lätt att samarbeta med. - Är noggrann, ansvarsfull och uppmärksam i arbetet. Vi förväntar ... Visa mer
Vi på restaurang Ceder söker en servitris/servitör för omgående anställning.
Restaurang Ceder är en libanesisk restaurang i centrala Malmö.
Dina erfarenheter och personliga egenskaper som vi vill se hos dig som medarbetare är:
- Att vara bekant med serveringen är ett måste.
- En glad och positiv person som alltid ska kunna ge en bra service till kunderna.
- Öppen och lätt att samarbeta med.
- Är noggrann, ansvarsfull och uppmärksam i arbetet.
Vi förväntar oss att du som söker ska vara service van, ha bra kundbemötande och ska ha jobbat inom restaurangbranschen förut. Att kunna jobba självständigt är ett måste. Visa mindre

Restaurangbiträde

RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, ... Visa mer
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb.

Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder.

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.

Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.

Våra kunder är väletablerade restauranger i centrala stan med bra arbetsvillkor och engagerad personal.

För att arbeta med restaurangbiträde krävs ingen tidigare erfarenhet men vi ser gärna att du:

- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet

Ansvar

- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten
- Viss städ och disk

Sök tjänsten snabbt och lätt på www.recnet.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal, du kommer vara uthyrd hos våra kunder. Jobbet är varierande både dagtid & kvällstid, erfarenhet av al a carte krävs. Du skall ha vana att jobba i högt tempo och ha kassa vana. Bil & körkort är en fördel. Våra kunder finns i Skåne. Intervjuer sker löpande. Visa mer
Vi söker serveringspersonal, du kommer vara uthyrd hos våra kunder. Jobbet är varierande både dagtid & kvällstid, erfarenhet av al a carte krävs. Du skall ha vana att jobba i högt tempo och ha kassa vana. Bil & körkort är en fördel. Våra kunder finns i Skåne.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Servitris/servitör 12,5-25%

Är du över 18 år och pluggar på gymnasiet, högskola eller dylikt och söker ett arbete du kan kombinera med dina studier? Då har vi arbetet för dig! Värd/värdinna på 12,5-25% till Jensen’s Bøfhus på Emporia  Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och mot... Visa mer
Är du över 18 år och pluggar på gymnasiet, högskola eller dylikt och söker ett arbete du kan kombinera med dina studier? Då har vi arbetet för dig!

Värd/värdinna på 12,5-25% till Jensen’s Bøfhus på Emporia 

Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.

På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice.

Du kommer att utbildas internt genom våra strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytande samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.

Din profil:

Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service.
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
Tjänsten:

Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck.
Avdukning och bordsuppdukning.
Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.
Ta emot bordsbokningar.
Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.
Vi erbjuder:

Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter fyraveckorsscheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider.
Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner.
Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept i ett företag med god ekonomi.

Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Norge och Sverige. I Sverige finns det för närvarande i alt 5 restauranger i Malmö, Stockholm och Jönköping,.?Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.com

? Visa mindre

Servicemedarbetare sökes till Jensens Bøfhus på Emporia

Värd/värdinna på 50% till Jensen’s Bøfhus på Emporia  Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice. Du kommer att utbildas internt genom våra strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan oc... Visa mer
Värd/värdinna på 50% till Jensen’s Bøfhus på Emporia 

Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.

På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice.

Du kommer att utbildas internt genom våra strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytande samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.

Din profil:

Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service.
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
Tjänsten:

Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck.
Avdukning och bordsuppdukning.
Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.
Ta emot bordsbokningar.
Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.
Vi erbjuder:

Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter fyraveckorsscheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider.
Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner.
Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept i ett företag med god ekonomi.

Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Norge och Sverige. I Sverige finns det för närvarande i alt 5 restauranger i Malmö, Stockholm och Jönköping,.?Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.com

? Visa mindre

servitör

Ansök    Okt 11    Gyllenkant AB    Servitör/Servitris
Erfaren servitris med förmåga att tala flytande engelska då vårt vardagliga språk är engelska sökes. Visa mer
Erfaren servitris med förmåga att tala flytande engelska då vårt vardagliga språk är engelska sökes. Visa mindre

Servitör/servitris på heltid till Brunchoteket

I samband med att vi på Brunchoteket öppnar en restaurang i Malmö på Stortorget i oktober söker vi serveringspersonal till vårt team både på heltid och deltid. Vi har sedan tidigare två restauranger i Göteborg. Vill du vara med när vi etablerar vårt brunchkoncept i Malmö? Maila då ditt cv till oss! Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mer
I samband med att vi på Brunchoteket öppnar en restaurang i Malmö på Stortorget i oktober söker vi serveringspersonal till vårt team både på heltid och deltid.
Vi har sedan tidigare två restauranger i Göteborg. Vill du vara med när vi etablerar vårt brunchkoncept i Malmö? Maila då ditt cv till oss!
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Servitör Julbord S:t Markus Vinkällare

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vink... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren.
Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse.
Till vår Restaurang S:t Markus Vinkällare som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu flera ambitiösa och engagerade serveringspersonal till våra julbord perioden 21/11-22/12-2022. Under denna perioden finns det arbete heltid då vi har öppet lunch, kväll samt söndagar hela dagen.
Arbetet omfattar primärt traditionell servering där gästen sätts i fokus. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck och speciellt vin, samt att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Vi ser gärna att du har arbetat med servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet. Du bör ha kunskap utav vin och kunna förmedla denna kunskap till våra gäster.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. Vidare är du en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren eller en av våra nattklubbar som ett komplement. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll.
Tjänster är för heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Vänligen märk er ansökan ”Servitris/servitör S:t Markus Vinkällare Julbord 2022”
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För mer info, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal

Vill du bli en del av en spännande värld i ett hus som aldrig sover? Vi söker nu dig som vill jobba extra som bar och serveringspersonal. Välkommen till Casino Cosmopol - en helt ovanlig arbetsplats. Med stort fokus på ansvar får du tillsammans med oss möjlighet att bjuda våra gäster på minnesvärda upplevelser. Du - en nyckelperson Som Servitör/Servitris är din uppgift att med förstklassig service servera mat och dryck till våra gäster. Här får du arbeta ... Visa mer
Vill du bli en del av en spännande värld i ett hus som aldrig sover? Vi söker nu dig som vill jobba extra som bar och serveringspersonal. Välkommen till Casino Cosmopol - en helt ovanlig arbetsplats. Med stort fokus på ansvar får du tillsammans med oss möjlighet att bjuda våra gäster på minnesvärda upplevelser.

Du - en nyckelperson
Som Servitör/Servitris är din uppgift att med förstklassig service servera mat och dryck till våra gäster. Här får du arbeta i en omväxlande miljö då casinot bjuder in till många spännande event under året. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Självständigt ansvara för mat- och dryckesbeställningar
- À la carte servering och svara på gästens frågor kring vår meny
- Ansvarsfylld alkoholservering
- Ansvara för att restaurangen alltid är presentabel och inbjudande


Vi söker dig som

- Är serviceminded och självgående i ditt arbete
- Har goda dryckeskunskaper, inklusive goda vinkunskaper
- Är noggrann och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt
- Kan leverera på topp även när det är mycket att göra
- Har goda kunskaper i svenska och engelska


Dina erfarenheter
Du har minst 1 års erfarenhet av självständigt arbete i bar och à la carteservering. Utbildning från restaurangskola samt kunskap i ett tredje språk är meriterande.

Vårt erbjudande
Detta är en tjänst på deltid/extra vid behov. Hos oss kan du vänta dig ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare som värnar om dig, och ger bra anställningsvillkor och förmåner.

Våra casinon är som världen utanför - fyllda av människor från världens alla hörn, med olika bakgrund, kultur, språk och erfarenheter. För att trivas i vår gemenskap förutsätter vi att du är lika öppen och inkluderande som vi på Casino Cosmopol är.

Vi har öppet kl. 16-02, (16-04 på helger) varje dag, året om. Det innebär att du jobbar varierande arbetstider, med fokus på natt och helg.

Vill du bli en av oss?
Fyll i formuläret nedan, bifoga cv och personligt brev. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi värdesätter trygghet och därför genomgår alla medarbetare en säkerhetsintervju innan anställning. Alla som arbetar hos oss måste vara 20 år fyllda. Har du frågor? Kontakta: Pernilla Johansson via mail [email protected]

Om oss
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.

Här kan du läsa mer om Casino Cosmopol: www.casinocosmopol.se (https://www.casinocosmopol.se/stockholm/om-casino-cosmopol) Visa mindre

Servera på höstens events & happenings , lön 48 timmar efter avslutat p...

Ansök    Sep 27    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG FRAM raketen har tagit Malmö med STROM och målet är att skapa Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

FRAM raketen har tagit Malmö med STROM och målet är att skapa Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

EXTRA SOM SERVIS PÅ DINA VILLKOR

Vi söker dig som vill ha MALMÖS roligaste extrajobb inom restaurang och events. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du skapar samtidigt ett stort nätverk och ges möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Du bestämmer själv hur du vill arbeta; flexibelt, spontant och när du kan ??

TJÄNSTEN

Vi söker dig som har någon erfarenhet av servering och älskar att jobba med människor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger. Vi håller interna utbildningar löpande och matchar dig mot uppdragen skräddarsydda för just dig och din kunskapsnivå.

Extraanställning med möjlighet till fast anställning

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, som du vill

Utbildning inom mat, dryck och service

Lön 48 timmar efter avslutat pass (om man vill )

FLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell-mäss och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Perfekt extra arbete vid sidan av studier eller heltid om du vill

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal, du kommer vara uthyrd hos våra kunder. Jobbet är varierande både dagtid & kvällstid, erfarenhet av al a carte krävs. Du skall ha vana att jobba i högt tempo och ha kassa vana. Bil & körkort är en fördel. Våra kunder finns i Skåne. Intervjuer sker löpande. Visa mer
Vi söker serveringspersonal, du kommer vara uthyrd hos våra kunder. Jobbet är varierande både dagtid & kvällstid, erfarenhet av al a carte krävs. Du skall ha vana att jobba i högt tempo och ha kassa vana. Bil & körkort är en fördel. Våra kunder finns i Skåne.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Servitris/Servitör Cafe Ceder - Orientalisk Restaurang Malmö

Vi på restaurang Ceder söker en servitris/servitör för omgående anställning. Restaurang Ceder är en libanesisk restaurang i centrala Malmö. Dina erfarenheter och personliga egenskaper som vi vill se hos dig som medarbetare är: - Att vara bekant med serveringen är ett måste. - En glad och positiv person som alltid ska kunna ge en bra service till kunderna. - Öppen och lätt att samarbeta med. - Är noggrann, ansvarsfull och uppmärksam i arbetet. Vi förväntar ... Visa mer
Vi på restaurang Ceder söker en servitris/servitör för omgående anställning.
Restaurang Ceder är en libanesisk restaurang i centrala Malmö.
Dina erfarenheter och personliga egenskaper som vi vill se hos dig som medarbetare är:
- Att vara bekant med serveringen är ett måste.
- En glad och positiv person som alltid ska kunna ge en bra service till kunderna.
- Öppen och lätt att samarbeta med.
- Är noggrann, ansvarsfull och uppmärksam i arbetet.
Vi förväntar oss att du som söker ska vara service van, ha bra kundbemötande och ska ha jobbat inom restaurangbranschen förut. Att kunna jobba självständigt är ett måste. Visa mindre

Servitör/Servitris till karaokebar i malmö

Erfaren serveringspersonal sökes omgående. Du måste ha erfarenhet och kunna jobba självgående. Du ska kunna ha en bra överblick hela tiden över restaurangen och inte vara rädd för att ta beslut. Bra kundbemötande är viktigt. Du kommer att jobba i ett bra sammansvetsat gäng som brinner för musik och framförallt karaoke. Vi har fantastiskt roligt på vår arbetsplats och ser fram emot att få välkomna dig likasinnad i vårt gäng. Visa mer
Erfaren serveringspersonal sökes omgående.
Du måste ha erfarenhet och kunna jobba självgående.
Du ska kunna ha en bra överblick hela tiden över restaurangen och inte vara rädd för att ta beslut.
Bra kundbemötande är viktigt.
Du kommer att jobba i ett bra sammansvetsat gäng som brinner för musik och framförallt karaoke. Vi har fantastiskt roligt på vår arbetsplats och ser fram emot att få välkomna dig likasinnad i vårt gäng. Visa mindre

Servitris/Servitör Restaurang Elysée

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang Elysée som är e... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse.
Till vår Restaurang Elysée som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar Fondue och klassisk à la carte, söker vi nu ambitiös och engagerade serveringspersonal.
Arbetet omfattar primärt traditionell servering där gästen sätts i fokus. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck samt att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Vi ser gärna att du har arbetat med servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. Vidare är du en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren eller en av våra nattklubbar som ett komplement. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll.
Tjänster är för heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Vänligen märk er ansökan ”Servitris/servitör Elysée 2022”
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För mer info, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitris/Servitör S:t Markus Vinkällare

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vink... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren.
Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vinkällare som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu ambitiös och engagerade serveringspersonal med start till sensommaren.
Arbetet omfattar primärt traditionell servering där gästen sätts i fokus. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck och speciellt vin, samt att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Vi ser gärna att du har arbetat med servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet. Du bör ha kunskap utav vin och kunna förmedla denna kunskap till våra gäster.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. Vidare är du en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren eller en av våra nattklubbar som ett komplement. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll.
Tjänster är för heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Vänligen märk er ansökan ”Servitris/servitör S:t Markus Vinkällare 2022”
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För mer info, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lunchpersonal

Ansök    Sep 24    Osteria Qui AB    Servitör/Servitris
Lunchpersonal Vi söker en duktig tjej eller kille //restaurangbiträde för att ta emot beställningar i kassan och leverera mat och dryck till våra kunder. Rätt servitör/servitris/ restaurangbiträde som lyfter upplevelsen för kunderna. Vi söker dig som har tålamod, personlighet och uthållighet för att trivas i denna roll. Du bör också vara en lagspelare och kunna kommunicera effektivt med vår kökspersonal för att säkerställa att beställningar är korrekta oc... Visa mer
Lunchpersonal
Vi söker en duktig tjej eller kille //restaurangbiträde för att ta emot beställningar i kassan och leverera mat och dryck till våra kunder.
Rätt servitör/servitris/ restaurangbiträde som lyfter upplevelsen för kunderna. Vi söker dig som har tålamod, personlighet och uthållighet för att trivas i denna roll. Du bör också vara en lagspelare och kunna kommunicera effektivt med vår kökspersonal för att säkerställa att beställningar är korrekta och levereras snabbt.
I slutändan är det våra servitörers/servitrisers/restaurangbiträdets plikt att ge våra gäster en utmärkt matupplevelse.
Presentera meny och ge detaljerad information när du blir tillfrågad (t.ex. om portioner, ingredienser eller potentiella matallergier)
Personen i fråga ansvar inkluderar att välkomna och betjäna kunder, tillhandahålla detaljerad information om menyer, ta betalt i kassan och med din kollega servera maten vid bordet. Vi serverar även en mycket trevlig salladsbuffé som ingår till lunchgästerna. Italienskt kaffe erbjuder vi även gästerna. 2 personer arbetar i servicen på lunchen då ingår även disken.
Krav: Beprövad arbetslivserfarenhet som restaurangbiträde eller servitris praktisk erfarenhet av kassaregister och uppmärksamhet och tålamod för kunder. Aktivt lyssnande och effektiv kommunikationsförmåga. Laganda. Följ alla relevanta miljö och hälsa regler. Ge utmärkt kundservice till gäster. Informera kunder om dagens specialerbjudanden. Kontrollera kundernas ID för att säkerställa att de uppfyller minimiåldern för konsumtion av alkoholhaltiga drycker. Kommunicera beställningsinformation till kökspersonalen. Vi söker endast personer som kan bra svenska.
Är du rätt person? Skicka sedan in CV och bild på dig själv och ålder.
Skicka gärna din senaste referens. Skriv lunchpersonal i ämnesraden.
Vi beaktar inga ansökningar utan foto och cv
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

NYA STJÄRNOR TILL SERVISEN - OCCO DINNER CLUB

Ansök    Sep 20    Zynca AB    Servitör/Servitris
Zynca söker i samarbete med OCCO Dinner Club servicepersonal. OCCO har restauranger i Västerås och Marbella och Malmö. Dem är kända för sin fantastiska mat, den inbjudande inredningen och deras oklanderliga service i världsklass. Här erbjuds rätt person en spännande och utvecklande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. OCCO´s mål är att ge sina gäster absolut bästa möjliga service. Dem levererar en känsla av ett genuint och personligt bemötande, i ... Visa mer
Zynca söker i samarbete med OCCO Dinner Club servicepersonal.
OCCO har restauranger i Västerås och Marbella och Malmö. Dem är kända för sin fantastiska mat, den inbjudande inredningen och deras oklanderliga service i världsklass.
Här erbjuds rätt person en spännande och utvecklande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. OCCO´s mål är att ge sina gäster absolut bästa möjliga service. Dem levererar en känsla av ett genuint och personligt bemötande, i kombination med en oförglömlig matupplevelse.
Vi söker sevispersonal till restaurangen som är fullbokad varje fredag och lördag så det är viktigt att du kan arbeta helger kväll. Du har erfarenhet från restaurang med bordsservering i minst 2 år (cafe, kiosk, snabbmatsrestaurang räknas ej)
Kunna bära brickor med dryck.
Kunna bära brickor med tallrikar / mat.
Kunna duka av ett bord snabbt och effektivt.
Kunna öppna vinflaskor med kork och servera vin på korrekt sätt.
Ha kunskap om klassiska sprit/vin/cocktails.Du förstår att det är viktigt att se ren, fräsch och välklädd på ditt arbete. Du har bra och trevligt kundbemötande Du ska vara en social person med leende. Du pratar flytande svenska eller engelska (tal och skrift)
På OCCO Dinner Club arbetar du i ett stort team med ambitiösa, drivna och professionella kollegor. OCCO teamet är som en familj där personalen ställer upp för varandra.
Du behövs snarast. Skicka din ansökan innehållande CV BILD personligt brev på mail [email protected] märk din ansökan med ”SERVIS”
Vi accepterar ENDAST kompletta ansökningar med CV. BILD. Personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen notera att vi förbehåller oss rätten att endast svara på de ansökningar vi finner intressanta för tjänsten Visa mindre

Serveringspersonal till höstens event, konserter & banketter

Ansök    Sep 19    Carotte Staff AB    Servitör/Servitris
Om tjänsten Vi söker driven och utåtriktad serveringspersonal som vill arbeta extra på spännande arbetsplatser. Vart du jobbar kan variera från storslagna konserter, banketter, festivaler, företagsfester, nylanseringar och restauranger. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid. Självklart är du redan en stjärna på service, men för att få uppleva vår härliga företagskultur får du gå vår egna Carotte Academy; Där får du möjlighet att lära känna din... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad serveringspersonal som vill arbeta extra på spännande arbetsplatser. Vart du jobbar kan variera från storslagna konserter, banketter, festivaler, företagsfester, nylanseringar och restauranger. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid.

Självklart är du redan en stjärna på service, men för att få uppleva vår härliga företagskultur får du gå vår egna Carotte Academy; Där får du möjlighet att lära känna dina nya kollegor, lära dig om Carottes historia och våra värdegrunder.

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang
- Festlokal
- Bankett
- Konserter


Vi söker dig som

- Älskar att leverera kvalitativ service i världsklass
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv och ödmjuk attityd
- Är flexibel och prestigelös
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Malmö

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl Visa mindre

Servitris/servitör

Vi söker dig som brinner för serviceyrket och som gillar att jobba kväll. Du ska ha jobbat minst 5 år med a lá carte och gillar att utvecklas med jobbet. Viktigt att kunna jobba individuellt men även i team. Onsdag-lördag kväll. Kvalité är det vi står för så viktigt att du också känner samma sak för kunden. Vinkunskap är ett stort + Restaurangen ligger 7min från Malmö C. Skicka ditt cv och berätta lite om dig själv. Nämn gärna referenser.... Visa mer
Vi söker dig som brinner för serviceyrket och som gillar att jobba kväll. Du ska ha jobbat minst 5 år med a lá carte och gillar att utvecklas med jobbet. Viktigt att kunna jobba individuellt men även i team. Onsdag-lördag kväll.
Kvalité är det vi står för så viktigt att du också känner samma sak för kunden.
Vinkunskap är ett stort +
Restaurangen ligger 7min från Malmö C.
Skicka ditt cv och berätta lite om dig själv. Nämn gärna referenser. Visa mindre

O'Learys söker servispersonal

O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som ... Visa mer
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som servispersonal gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som den del av ett team.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar, och har kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående efter överenskommelse


OMFATTNING: 75%


ARBETSTIDER: helger och kvällar


PLATS: O ´Learys Entré Malmö


VI ERBJUDER DIG:


KONTAKT: Ulrika Näsman

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på (http://www.olearystrademark.com/) Visa mindre

Restaurangbiträde

RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, ... Visa mer
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb.

Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder.

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.

Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.

Våra kunder är väletablerade restauranger i centrala stan med bra arbetsvillkor och engagerad personal.

För att arbeta med restaurangbiträde krävs ingen tidigare erfarenhet men vi ser gärna att du:

- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet

Ansvar

- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten
- Viss städ och disk

Sök tjänsten snabbt och lätt på www.recnet.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitris

Om jobbet Little Italy i Limhamn AB är en pizzeria och restaurang med italiensk mat. Vi söker nu en servitris på heltid. Vi vill ge våra gäster en underbar upplevelse av mat för all sinnen av högsta kvalité. Vår ambition är att ständigt erbjuda en hög servicenivå och vi strävar efter att sätta gästen i centrum och tillhandahålla en trevlig miljö. Vi vill att du: * har erfarenhet av servitrisyrket. * har höga krav på hygien. * har hög arbetsmoral. * Vi välk... Visa mer
Om jobbet
Little Italy i Limhamn AB är en pizzeria och restaurang med italiensk mat.
Vi söker nu en servitris på heltid.
Vi vill ge våra gäster en underbar upplevelse av mat för all sinnen av högsta kvalité.
Vår ambition är att ständigt erbjuda en hög servicenivå och vi strävar efter att sätta gästen i centrum och tillhandahålla en trevlig miljö.
Vi vill att du:
* har erfarenhet av servitrisyrket.
* har höga krav på hygien.
* har hög arbetsmoral.
* Vi välkomnar även sökande med någon form av anställningsstöd
Vi har öppet måndag till söndag kl. 11 till 22.
Start omgående. Visa mindre

Servicepersonal över 20 år Brödernas Hyllie

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter personal som kan jobba 25-50% och är över 20 år! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associera... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter personal som kan jobba 25-50% och är över 20 år!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 80 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Älskade servitörer välkomna FRAM ??

Ansök    Sep 15    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter d... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR ????

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Start omgående

Friskvård

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Utbildning inom mat, dryck och service

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan (bild frivilligt) Visa mindre

Servitörer sökes heltid !

Ansök    Sep 1    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter d... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR ????

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både dagtid kvällar och helger.Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Start omgående

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, Fast månadslön

Utbildning inom mat, dryck och service

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående eller när du vill
Lön: månadslön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan Visa mindre

Barpersonal Pickwick Pub

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår pub Pickwick som är en del ... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse.
Till vår pub Pickwick som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, söker vi nu ambitiösa och engagerade bar- och serveringspersonal.
Arbetet omfattar primärt traditionellt bar- och serveringsarbete där gästen sätts i fokus. Vi ser gärna att du arbetat med bar- och servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck och att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Meriterande är om du har en god vetskap kring dryck och brinner för att kunna sprida din kunskap till våra gäster.
Vi ser gärna att du finner det stimulerande att arrangera samt presentera Quiz som är ett populärt inslag på Pickwick.
Då många av våra gäster är engelsktalande ser vi gärna att du behärskar engelska i tal och skrift.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
Skicka ett CV och gärna en tillhörande bild på dig.
Vi söker heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal.
Vänligen märk er ansökan "Bar- och serveringspersonal Pickwick 2022"
För frågor, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Älskade servitörer välkomna FRAM ?????????

Ansök    Sep 1    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter d... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR ????

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Start omgående

Friskvård

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Utbildning inom mat, dryck och service

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan (bild frivilligt) Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Aug 31    Urban Turban AB    Servitör/Servitris
Hej, Nu söker vi en glad, social och arbetsvillig tjej eller kille till vår Indisk Restaurang - Urban Turban. Bra om du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen men det är ej ett måste om du har rätt inställning och vill lära dig jobbet. Jobbet innefattar främst kvällar och helger. För rätt person finns mycket timmar. Gärna 18 år fyllda då vi har alkoholservering. Maila din ansökan till [email protected] och berätta lite om dig själv och ... Visa mer
Hej,
Nu söker vi en glad, social och arbetsvillig tjej eller kille till vår Indisk Restaurang - Urban Turban.
Bra om du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen men det är ej ett måste om du har rätt inställning och vill lära dig jobbet.
Jobbet innefattar främst kvällar och helger. För rätt person finns mycket timmar.
Gärna 18 år fyllda då vi har alkoholservering.
Maila din ansökan till [email protected] och berätta lite om dig själv och dina tidigare jobberfarenheter Visa mindre

Sushi Rebellion söker serveringspersonal

Ansök    Aug 29    Attic Salt AB    Servitör/Servitris
Sushi Rebellion är i ett starkt expansionsskede och söker därför fler fantastiska servitörer, kassapersonal och servitriser till vårt team i Malmö. Det är ett roligt jobb med högt tempo och tidigare erfarenhet av att arbeta i en välbesökt restaurang är ett plus. Vi ser dock mycket på personlighet och förutsättningar att utvecklas så har du rätt attityd är du välkommen att söka. Jobbet förutsätter att du kan arbeta kvällar och helger.... Visa mer
Sushi Rebellion är i ett starkt expansionsskede och söker därför fler fantastiska servitörer, kassapersonal och servitriser till vårt team i Malmö. Det är ett roligt jobb med högt tempo och tidigare erfarenhet av att arbeta i en välbesökt restaurang är ett plus. Vi ser dock mycket på personlighet och förutsättningar att utvecklas så har du rätt attityd är du välkommen att söka. Jobbet förutsätter att du kan arbeta kvällar och helger. Visa mindre

Serveringspersonal - Azalee restaurang och karaoke bar i malmö

Erfaren serveringspersonal sökes omgående. Du måste ha erfarenhet och kunna jobba självgående. Du ska kunna ha en bra överblick hela tiden över restaurangen och inte vara rädd för att ta beslut. Bra kundbemötande är viktigt. Du kommer att jobba i ett bra samansvetsat gäng som brinner för musik och framförallt karaoke. Vi har fantastiskt roligt på vår arbetsplats och ser fram emot att få välkomna dig likasinnad i vårt gäng. Våra öppettider: Mån-tis 17-01 on... Visa mer
Erfaren serveringspersonal sökes omgående.
Du måste ha erfarenhet och kunna jobba självgående.
Du ska kunna ha en bra överblick hela tiden över restaurangen och inte vara rädd för att ta beslut.
Bra kundbemötande är viktigt.
Du kommer att jobba i ett bra samansvetsat gäng som brinner för musik och framförallt karaoke. Vi har fantastiskt roligt på vår arbetsplats och ser fram emot att få välkomna dig likasinnad i vårt gäng.
Våra öppettider: Mån-tis 17-01 ons - tors 17-02 fredag-lördag 17-03 Söndag - stängt Visa mindre

VERSATILE WAITER & GAME GURU

Ansök    Aug 27    Brads spelcafé AB    Servitör/Servitris
The job As versatile waiter & game guru you are responsible for making sure our guests have the best time possible and you are the face of Brads spelcafé during our opening hours. You work closely with and under the responsibility of both co-founders. Your main missions & tasks will be: table & bar service: you’ll take orders behind the bar and if needed at the tables. You’ll bring out food and drinks to the tables give recommendation about games to the g... Visa mer
The job
As versatile waiter & game guru you are responsible for making sure our guests have the best time possible and you are the face of Brads spelcafé during our opening hours. You work closely with and under the responsibility of both co-founders.
Your main missions & tasks will be:
table & bar service: you’ll take orders behind the bar and if needed at the tables. You’ll bring out food and drinks to the tables
give recommendation about games to the guests
help guests with the rules
make drinks
clean the bar and serving area after closing time

This is a dynamic workplace so there might be additional tasks, according to the activity and most of them shared among the team. For instance (but not limited to):
dishwashing
help with food prepping
helping out in the kitchen during opening hours when needed
helping out with setting up the venue (events), running some errands when needed (buying missing ingredients, decorations for events etc.)
helping out before/during/after events

What we are looking for/ who you are:
We believe in transferable skills so you do not need to have any experience of service or kitchen!
You are over 18 and can work evenings and weekends
You speak English, it is a plus if you also speak Swedish
You are adaptable and you can deal with unexpected situations
You are willing to help and are good at listening and guiding people
You are good at explaining and adapting to your audience. It is a plus if you are used to explaining board game rules
You can deal with stress and high tempo (even though we want to make sure we are a sustainable workplace, it sometimes happens!)
It is a plus if you feel comfortable in the kitchen
and above all: you are nice and open-minded ^^

We are looking for several hourly employees that need to be good at following directions and go from one task to another. There is also a possibility to work both as a waiter and as a cook depending on the schedule: if you are interested in both working as a waiter/waitress and as a cook, feel free to also feel in our other application here.
We also hope to be able to make some hourly positions evolve into more stable employment (part or full time). In that case, it is a plus if:
you already have some knowledge about service/restaurants/café etc.
you are not afraid of taking responsibilities and are good at making decisions
You have a creative mind and ideas for how we could make Brads spelcafé grow

Who are we?
Brads spelcafé is the first board game café in Malmö! We serve drinks, sharing platters and snack food and provide games for people to gather around and share meaningful moments. We welcome social parties, families and heavy board game fans alike. We help everybody find the game that fits their mood and help out with rules.
Right now we are in the opening phase: after a few months of pop up, we bought a venue and are now working towards the opening. We hope it will be during September but haven’t fixed a precise opening date yet.
Brads spelcafé is made of 2 co-founders: Elsa, who is also the head chef and Ambre, marketing & event chief. Behind the bar and in the kitchen, you’ll be under Elsa’s management. On the other side of the bar, on the service side you’ll be under Ambre’s.
You will join us in the very beginning of our adventure so we’ll try out things together and you need to be ready to join a team where all processes are not fixed yet, where things might be a bit wobbly and where tasks might be updated and adapted according to the activity. We want to build a team where everybody can participate in building the project and making it thrive. In the beginning we will only hire for hourly positions to account for this, but we aim to turn that into more stable positions for the right people. Flexibility is a big plus!

How to apply:
Deadline: 4/9 but we review applications continuously so apply as soon as you can :).
We believe in transferable skills. In order to reduce the bias we ask you to apply by filling in a form instead of sending a CV and motivation letter. Click on "ansök här" to access it or go to https://www.brads.se/open-positions/. If you are selected for an interview, we will book a quick call to explain to you how the interview will go and decide on a date together. We will try to get back to you and book interviews around week 36.
We will send a confirmation email after reception of your application. Please do not ask how it is going, except if you haven’t received the confirmation email: we read and answer all applications !
Looking forward to hearing from you!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal till höstens event, konserter & banketter

Ansök    Aug 26    Carotte Staff AB    Servitör/Servitris
Om tjänsten Vi söker driven och utåtriktad serveringspersonal som vill arbeta extra på spännande arbetsplatser. Vart du jobbar kan variera från storslagna konserter, banketter, festivaler, företagsfester, nylanseringar och restauranger. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid. Självklart är du redan en stjärna på service, men för att få uppleva vår härliga företagskultur får du gå vår egna Carotte Academy; Där får du möjlighet att lära känna din... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad serveringspersonal som vill arbeta extra på spännande arbetsplatser. Vart du jobbar kan variera från storslagna konserter, banketter, festivaler, företagsfester, nylanseringar och restauranger. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid.

Självklart är du redan en stjärna på service, men för att få uppleva vår härliga företagskultur får du gå vår egna Carotte Academy; Där får du möjlighet att lära känna dina nya kollegor, lära dig om Carottes historia och våra värdegrunder.

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang
- Festlokal
- Bankett
- Konserter


Vi söker dig som

- Älskar att leverera kvalitativ service i världsklass
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv och ödmjuk attityd
- Är flexibel och prestigelös
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Malmö

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl Visa mindre

Serviceinriktade studenter till Malmö Arena

Trivs du med högt tempo, är stresstålig och älskar att arbeta med service? Just nu letar vi efter studenter som vill arbeta med servering på Malmö Arenas hockeymatcher och olika event. Välkommen in med din ansökan idag! OM TJÄNSTEN I denna roll kommer du att ingå i en studentpool som hjälper till med att servera mat och dryck till gästerna i Malmö Arenas restauranger. Start för uppdraget är i september och du kommer att jobba cirka 3-5 pass per månad, be... Visa mer
Trivs du med högt tempo, är stresstålig och älskar att arbeta med service? Just nu letar vi efter studenter som vill arbeta med servering på Malmö Arenas hockeymatcher och olika event. Välkommen in med din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN
I denna roll kommer du att ingå i en studentpool som hjälper till med att servera mat och dryck till gästerna i Malmö Arenas restauranger. Start för uppdraget är i september och du kommer att jobba cirka 3-5 pass per månad, beroende på hur matcher och event ligger fördelade. De allra flesta arbetstillfällena kommer vara 6-8 timmar och ligga på eftermiddagar, kvällar och helger.

För att trivas med detta jobb tror vi att du är social, trevlig och är duktig på att bemöta olika typer av människor. Du tycker om att jobba i högt tempo och blir inte stressad när det är mycket att göra. Du jobbar också snabbt och effektivt och ser vad som behöver göras utan att någon säger till dig. Du har vana av att jobba i restaurang- eller eventbranschen och ger alltid bästa tänkbara service.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Servera mat och dryck till gästerna i restaurangen under arenans hockeymatcher och olika event
- Förbereda restaurangen innan gästerna kommer samt löpande plocka disk under arbetspasset
- Ge god service och svara på eventuella frågor

VI SÖKER DIG SOM
- Är student på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier
- Har erfarenhet av att arbeta i restaurang- eller servicebranschen
- Är flytande i svenska i tal och skrift
- Har flexibelt schema och kan ställa upp med kort varsel

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Självgående
* Har samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: September
* Omfattning: 3-5 pass/månad
* Placering: Malmö Arena, Hyllie
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Malmö Arena här! Visa mindre

Servitör/Servitris till restaurang Zushi Malmö

Ansök    Aug 25    T-L Sushi AB    Servitör/Servitris
Våran ambition är att alltid sätta gästen i centrum och erbjuda god mat med bra service! - Ta emot beställningar och svara på gästens frågor kring vår meny - Servera mat och dryck - Ansvara för att restaurangen alltid är presentabel och inbjudande - Säkerställa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster Du vet även att för att ett team ska lyckas måste alla jobba tillsammans och hjälpas åt så gott vi kan. Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett samma... Visa mer
Våran ambition är att alltid sätta gästen i centrum och erbjuda god mat med bra service!
- Ta emot beställningar och svara på gästens frågor kring vår meny
- Servera mat och dryck
- Ansvara för att restaurangen alltid är presentabel och inbjudande
- Säkerställa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster
Du vet även att för att ett team ska lyckas måste alla jobba tillsammans och hjälpas åt så gott vi kan.
Vad erbjuder vi?
Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Hos oss får du möjlighet att arbeta på en unik arbetsplats med extra allt där en skön fusion av japansk mat, drycker samt härliga arbetskollegor.
Vem är du?
• Du är en framåt person som alltid sätter gästen i första rummet
• Du är en problemlösare som inte är rädd för att bjuda på dig själv
• Du är serviceinriktad, noggrann, flexibel och strukturerad
• Du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt
• Du har en betydande erfarenhet från servering
• Du ska vara stresstålig och alltid ha ett leende på läpparna
Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för oss. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck och människor.
Kvalifikation:
-Minimum 1-2 års av erfarenhet av att jobba inom serviceyrket.
-Mellan 18 - 30 år för att söka jobbet.
Goda kunskaper av drycker är klart meriterande.
Vad kan du förväntar dig?
Deltidstimmar: 30-75%
Jobbtyp: Deltid.
Kvällsarbete, kan kombinera med studier.


Låter det här som något för dig? Lämna in din ansökan till oss genom mejl på [email protected] med ett personligt brev, CV tillsammans med en bild.
Markera ansökan med "Service 2022".
Rekryteringen kommer att ske löpande.
Om du har ytterligare frågor angående positionen, vänligen kontakta mig på mejl. Visa mindre

Servitriser och servitörer sökes till Mascot på Möllan!

Ansök    Aug 22    Mascot AB    Servitör/Servitris
Har du lite erfarenhet av att ha arbetat i servis och är sugen på ett extraknäck? Vi söker just nu några lagspelare som kan backa upp övriga i höst. Detta är ett perfekt arbete att kombinera din studier med! OBS! Ett krav för tjänsten är att du INTE har ett arbete till som är lika helgbaserat som vi är, då vi främst behöver helgpersonal. Vi söker dig som tycker om att jobba i en fartfylld miljö och tål högt tempo och att leverera en restaurangupplevelse i... Visa mer
Har du lite erfarenhet av att ha arbetat i servis och är sugen på ett extraknäck? Vi söker just nu några lagspelare som kan backa upp övriga i höst. Detta är ett perfekt arbete att kombinera din studier med!
OBS! Ett krav för tjänsten är att du INTE har ett arbete till som är lika helgbaserat som vi är, då vi främst behöver helgpersonal.
Vi söker dig som tycker om att jobba i en fartfylld miljö och tål högt tempo och att leverera en restaurangupplevelse i världsklass. Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt.Vi söker dig med flexibelt schema som kan hoppa in med kort varsel.
Om allt här ovan stämmer in på dig, så ska du söka dig till oss på Restaurang Mascot! Vi är ett företag med cirka 25 anställda och letar efter dig som kan bidra till den härliga stämning som redan finns på Möllevångstorget - tveka inte att höra av dig oss om du känner dig manad!
Vi ser helst att introduktion/provjobb startar omgående.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

servitör / servitris

Ansök    Aug 23    Singh, Paramjot    Servitör/Servitris
söker servitörer så snart som möjligt looking for waiter as soon as possible restaurant tandoori house malmo Visa mer
söker servitörer så snart som möjligt looking for waiter as soon as possible restaurant tandoori house malmo Visa mindre

Hamburgarrestaurang, Serveringspersonal

Dockside Burgers & Bar söker en person till servisen. Dockside är en restaurang i Västra Hamnen/Dockan som serverar svenska, ekologiska, hemgjorda burgare gjorda på gräsbetat kött. Vi älskar verkligen burgare på Dockside, vi gör alla våra tillbehör från grunden och varje månad så komponerar vi en speciell månadsburgare som är mycket uppskattad. Vi behöver utöka vårt härliga gäng med en glad och pigg servitris/servitör som har ett par års erfarenhet av att ... Visa mer
Dockside Burgers & Bar söker en person till servisen.
Dockside är en restaurang i Västra Hamnen/Dockan som serverar svenska, ekologiska, hemgjorda burgare gjorda på gräsbetat kött.
Vi älskar verkligen burgare på Dockside, vi gör alla våra tillbehör från grunden och varje månad så komponerar vi en speciell månadsburgare som är mycket uppskattad.
Vi behöver utöka vårt härliga gäng med en glad och pigg servitris/servitör som har ett par års erfarenhet av att servera. I arbetet ingår servering, kassahantering, diskning och städning.
Kontraktet är på 20 timmar i veckan. Arbetet är förlagt till luncher, kvällar och helger.
Vem söker vi:
- Du är ansiktet utåt för Dockside och vi vill att du har ett genuint intresse av människor och förstår värdet av att ge varje gäst en trevlig upplevelse.
- Du måste ha ett par års erfarenhet av servering.
- Du måste vara självgående och ha vana av att ta eget ansvar.
- Kunna jobba kvällar och helger.
Barista och barerfarenhet är ett plus.
-Vara minst 20 år eller äldre så du kan vara serveringsansvarig
Skicka personligt brev och cv till [email protected] Visa mindre

Restaurangbiträde

RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, ... Visa mer
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb.

Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder.

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.

Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.

Våra kunder är väletablerade restauranger i centrala stan med bra arbetsvillkor och engagerad personal.

För att arbeta med restaurangbiträde krävs ingen tidigare erfarenhet men vi ser gärna att du:

- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet

Ansvar

- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten
- Viss städ och disk

Sök tjänsten snabbt och lätt på www.recnet.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitris / Servitör

Paulibron Restaurang AB söker en engagerad och glad medarbetare. Vi bedriver restaurangverksamhet och nu söker vi en Servitris / Servitör. Du kommer att arbeta med att ta emot beställningar och servera mat och dryck för våra gäster och även utföra alla andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök och restaurang, Tidigare arbetslivserfarenhet av yrket är ett krav. Som person är du positiv, trevlig samt har god samarbetsförmåga. För att kunn... Visa mer
Paulibron Restaurang AB söker en engagerad och glad medarbetare. Vi bedriver restaurangverksamhet och nu söker vi en Servitris / Servitör.


Du kommer att arbeta med att ta emot beställningar och servera mat och dryck för våra gäster och även utföra alla andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök och restaurang, Tidigare arbetslivserfarenhet av yrket är ett krav.


Som person är du positiv, trevlig samt har god samarbetsförmåga. För att kunna kommunicera med våra kunder samt kollegor bör du ha bra kunskaper i svenska.


Arbetstiderna är varierande och kan omfatta både dag- och kvällstid, vardagar och helger.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitris/Servitör S:t Markus Vinkällare

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vink... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren.
Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vinkällare som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu ambitiös och engagerade serveringspersonal med start till sensommaren.
Arbetet omfattar primärt traditionell servering där gästen sätts i fokus. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck och speciellt vin, samt att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Vi ser gärna att du har arbetat med servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet. Du bör ha kunskap utav vin och kunna förmedla denna kunskap till våra gäster.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. Vidare är du en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren eller en av våra nattklubbar som ett komplement. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll.
Tjänster är för heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Vänligen märk er ansökan ”Servitris/servitör S:t Markus Vinkällare 2022”
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För mer info, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitris/Servitör S:t Markus Vinkällare

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vink... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren.
Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vinkällare som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu ambitiös och engagerade serveringspersonal med start till sensommaren.
Arbetet omfattar primärt traditionell servering där gästen sätts i fokus. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck och speciellt vin, samt att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Vi ser gärna att du har arbetat med servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet. Du bör ha kunskap utav vin och kunna förmedla denna kunskap till våra gäster.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. Vidare är du en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren eller en av våra nattklubbar som ett komplement. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll.
Tjänster är för heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Vänligen märk er ansökan ”Servitris/servitör S:t Markus Vinkällare 2022”
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För mer info, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal

Sep/Okt 2022 expanderar Limhamns kött & vilt! Vi öppnar en ny restaurang och butik nere vid Fiskehamnen på Limhamn, Strandvägen 17. Ett attraktivt och växande område som vi tror mycket på i framtiden. Vi kommer att ha ett välsorterat sortiment med fokus på närproducerat, en lunchrestaurang med klassisk husmanskost och kvällsserveringen kommer att servera à la carte med inriktning på kött med råvaran i fokus. Dessutom kommer vi att ha en fantastisk uteserve... Visa mer
Sep/Okt 2022 expanderar Limhamns kött & vilt! Vi öppnar en ny restaurang och butik nere vid Fiskehamnen på Limhamn, Strandvägen 17. Ett attraktivt och växande område som vi tror mycket på i framtiden. Vi kommer att ha ett välsorterat sortiment med fokus på närproducerat, en lunchrestaurang med klassisk husmanskost och kvällsserveringen kommer att servera à la carte med inriktning på kött med råvaran i fokus. Dessutom kommer vi att ha en fantastisk uteservering på sommarhalvåret där grillning kommer vara ett givet inslag.
Vi har stor passion och kärlek för god mat! Vi arbetar med noga utvalda råvaror från lokala producenter. Våra ledord är att vi med kunskap, kvalitet och positiv attityd skapar rätt förutsättningar för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. För oss är det vårt personliga möte med kunden det vi värdesätter högst, vi söker dig som vill vara med och skapa en upplevelse ut över det vanliga för våra kunder.
Vi söker servispersonal till vår restaurang, både heltids och deltidstjänster. Arbetstiden är fördelad på på dag och kvällstid samt helger.
Vi söker dig som:
har erfarenhet av matsalsarbete
du brinner för service och mötet med gäster
gärna har kunskap i drycker samt mat och vin i kombination
gillar att arbeta i ett högt tempo
är noggrann och ordningssam
har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.Dina arbetsuppgifter är framför allt:
försäljning och servering av mat och dryck
hålla ordning och reda i matsalen
arbeta med merförsäljning Visa mindre

Serveringspersonal

Hej! Snart öppnas Mahalle på Adelgatan 4 i Malmö och det söks efter duktiga erfarna servitriser/servitörer. Vi söker även efter en som kan stå i vår juicebar. Erfarenhet krävs och att den sökande är över 18 år. Du ska kunna jobba självständigt samt i team. Vi söker dig som är glad, ordningsam, tydlig och ambitiös. Du är samarbetsvillig, stresstålig. Vi söker dig med tidigare erfarenheter samt stor vikt på personlighet då du kommer vara ett ansikte utåt. ... Visa mer
Hej!
Snart öppnas Mahalle på Adelgatan 4 i Malmö och det söks efter duktiga erfarna servitriser/servitörer. Vi söker även efter en som kan stå i vår juicebar.
Erfarenhet krävs och att den sökande är över 18 år. Du ska kunna jobba självständigt samt i team. Vi söker dig som är glad, ordningsam, tydlig och ambitiös. Du är samarbetsvillig, stresstålig. Vi söker dig med tidigare erfarenheter samt stor vikt på personlighet då du kommer vara ett ansikte utåt. Vi söker heltid/ deltid med lön och anställning enligt överenskommelse.
Mahalles historia
Mahalle kör 6 restauranger i Köpenhamn, som ligger utspridda över Köpenhamn K, Frederiksberg och Nørrebro. Vår första restaurang öppnade på Birkegade, Köpenhamn N, 2015. Det stod snabbt klart att den libanesiska restaurangen fångade Köpenhamns restauranggästers uppmärksamhet, varför Mahalle såg sitt snitt expandera med ytterligare restauranger i Köpenhamns stadsbild. Vår mat kännetecknas av att vara libanesisk tapas, där det mesta av maten serveras kall som sallader och hummus (upp till 80 % av portionerna). Den sista delen som tillagas är falafel, halloumi och några libanesiska specialiteter. Samma koncept som i Köpenhamn https://mahalle.dk/
Maila gärna dit cv till [email protected] Visa mindre

Servitris / Servitör

Ansök    Aug 10    Mongol Yurt AB    Servitör/Servitris
Hej, Vi på Restaurang Gerege (koreanskt köket) söker en serveringspersonal som kan jobba på lunch servering (mån-fre 10.00-15.00). Vi söker dig som är en glad och utåtriktad person och kunna jobba självständigt, vara stresstålig, pålitlig, initiativrik och ge kunderna ett trevligt bemötande. Skicka gärna ditt CV till [email protected] och märk din ansökan med "serveringspersonal". Visa mer
Hej,
Vi på Restaurang Gerege (koreanskt köket) söker en serveringspersonal som kan jobba på lunch servering (mån-fre 10.00-15.00). Vi söker dig som är en glad och utåtriktad person och kunna jobba självständigt, vara stresstålig, pålitlig, initiativrik och ge kunderna ett trevligt bemötande. Skicka gärna ditt CV till [email protected] och märk din ansökan med "serveringspersonal". Visa mindre

Servitris sökes omgående

Jag söker servitriser omgående som vill jobba heltid. Lunch, kvällar och helger. Jag söker dig med lång erfarenhet, självgående, snabblärd, social, glad prick som brinner för sitt jobb. Vi hjälps åt att hålla rent och snyggt i restaurangen En självklarhet att kunna bära tallrikar och servera alkohol tidigare. Kunna bordsservering. Duktig försäljare som inte är rädd för att stå och prata då vi lägger stor fokus i att "lära känna" gästen. Att prata svenska f... Visa mer
Jag söker servitriser omgående som vill jobba heltid.
Lunch, kvällar och helger.
Jag söker dig med lång erfarenhet, självgående, snabblärd, social, glad prick som brinner för sitt jobb.
Vi hjälps åt att hålla rent och snyggt i restaurangen
En självklarhet att kunna bära tallrikar och servera alkohol tidigare.
Kunna bordsservering.
Duktig försäljare som inte är rädd för att stå och prata då vi lägger stor fokus i att "lära känna" gästen.
Att prata svenska flytande är obligatoriskt, samt kunna förstå och göra sig förstådd på engelska då vi har många turister.
Att kunna fler språk är självklart en merit.
4 års erfarenhet är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicemedarbetare sökes till Jensen’s Bøfhus på Emporia

Kan du springa maraton med ett leende på läpparna? Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus på Emporia Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice. Du kommer att utbildas internt genom våra strukturerade ... Visa mer
Kan du springa maraton med ett leende på läpparna?

Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus på Emporia

Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.

På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice.

Du kommer att utbildas internt genom våra strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytande samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.

Din profil:

Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service.
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
Tjänsten:

Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck.
Avdukning och bordsuppdukning.
Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.
Ta emot bordsbokningar.
Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.
Vi erbjuder:

Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter fyraveckorsscheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider.
Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner.
Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept i ett företag med god ekonomi.

Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Norge och Sverige. I Sverige finns det för närvarande i alt 5 restauranger i Malmö, Stockholm och Jönköping,.?Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.com

? Visa mindre

Lunchpersonal

Ansök    Aug 6    Osteria Qui AB    Servitör/Servitris
Servitör/Servitris lunchtid Vi söker en duktig servitör eller servitris/ restaurangbiträde för att ta emot beställningar i kassan och leverera mat och dryck till våra kunder. Rätt servitör/servitris/ restaurangbiträde som lyfter upplevelsen för kunderna. Vi söker dig som har tålamod, personlighet och uthållighet för att trivas i denna roll. Du bör också vara en lagspelare och kunna kommunicera effektivt med vår kökspersonal för att säkerställa att beställn... Visa mer
Servitör/Servitris lunchtid
Vi söker en duktig servitör eller servitris/ restaurangbiträde för att ta emot beställningar i kassan och leverera mat och dryck till våra kunder.
Rätt servitör/servitris/ restaurangbiträde som lyfter upplevelsen för kunderna. Vi söker dig som har tålamod, personlighet och uthållighet för att trivas i denna roll. Du bör också vara en lagspelare och kunna kommunicera effektivt med vår kökspersonal för att säkerställa att beställningar är korrekta och levereras snabbt.
I slutändan är det våra servitörers/servitrisers/restaurangbiträdets plikt att ge våra gäster en utmärkt matupplevelse.
Presentera meny och ge detaljerad information när du blir tillfrågad (t.ex. om portioner, ingredienser eller potentiella matallergier)
Personen i fråga ansvar inkluderar att välkomna och betjäna kunder, tillhandahålla detaljerad information om menyer, ta betalt i kassan och med din kollega servera maten vid bordet. Vi serverar även en mycket trevlig salladsbuffé som ingår till lunchgästerna. Italienskt kaffe erbjuder vi även gästerna. 2 personer arbetar i servicen på lunchen då ingår även disken.
Krav: Beprövad arbetslivserfarenhet som restaurangbiträde eller servitris praktisk erfarenhet av kassaregister och uppmärksamhet och tålamod för kunder. Aktivt lyssnande och effektiv kommunikationsförmåga. Laganda. Följ alla relevanta miljö och hälsa regler. Ge utmärkt kundservice till gäster. Informera kunder om dagens specialerbjudanden. Kontrollera kundernas ID för att säkerställa att de uppfyller minimiåldern för konsumtion av alkoholhaltiga drycker. Kommunicera beställningsinformation till kökspersonalen. Vi söker endast personer som kan bra svenska.
Är du rätt person? Skicka sedan in CV och bild på dig själv och ålder.
Skicka gärna din senaste referens. Skriv lunchpersonal i ämnesraden.
Vi beaktar inga ansökningar utan foto och cv
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker extra personal. Under sommaren Aug- sept behöver vi extra vid behov. Till hösten finns det även en halvtidstjänst. Ett intresse för mat & dryck samt erfarenhet av branschen är ett måste. Metro är en kvällsrestaurang så arbetstimmarna är kvällar och helger. Erfarenhet av branschen är ett krav. Skicka ditt cv till [email protected] eller kom in och prata med oss! Hoppas vi ses! Visa mer
Vi söker extra personal. Under sommaren Aug- sept behöver vi extra vid behov. Till hösten finns det även en halvtidstjänst. Ett intresse för mat & dryck samt erfarenhet av branschen är ett måste. Metro är en kvällsrestaurang så arbetstimmarna är kvällar och helger. Erfarenhet av branschen är ett krav.
Skicka ditt cv till [email protected] eller kom in och prata med oss!
Hoppas vi ses! Visa mindre

Servitör/Servitris med gästfokus,Extra

Vill Du vara en del av ett glatt team med serviceminded kollegor? Är Du flexibel och vill jobba extra kvällar och helger? Har Du glimten i ögat och leendet på läpparna så är en plats i teamet för Dig. Visa mer
Vill Du vara en del av ett glatt team med serviceminded kollegor?
Är Du flexibel och vill jobba extra kvällar och helger? Har Du glimten i ögat och leendet på läpparna så är en plats i teamet för Dig. Visa mindre

HAI SÖKER SERVISPERSONAL

Ansök    Aug 3    Zynca AB    Servitör/Servitris
Nu söker Zynca i samarbete Restaurang HAI servispersonal. Om Zynca: Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling! Zyncas digitala plattform kopplar samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!? Om HAI: Hai är en av Malmös mest välkända sushirestauranger som även serverar spännande varmrätter inspirerande av det japanska köket. Vi söker dig: Som har dokumenterad erfarenhet av a´la carte restaurang. Har minst 2 års erfarenhet av bordsserver... Visa mer
Nu söker Zynca i samarbete Restaurang HAI servispersonal.
Om Zynca: Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling! Zyncas digitala plattform kopplar samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!?
Om HAI: Hai är en av Malmös mest välkända sushirestauranger som även serverar spännande varmrätter inspirerande av det japanska köket.
Vi söker dig:
Som har dokumenterad erfarenhet av a´la carte restaurang.
Har minst 2 års erfarenhet av bordsservering
Vinkunskap, bära flera tallrikar etc.
Du vill lära dig det du inte kan och har lätt för att lära dig.
Du talar bra svenska eller bra engelskaDu är:
stresstålig
social, trevlig och älskar service
flexibel och gillar ordning och reda
självgående och hugger när det behövs
en teamplayerVi behöver dig snarast! Skicka gärna din ansökan med CV Brev och Bild till ansvarig rekryterare [email protected]
Vi förbehåller oss rätten att endast svara de kandidater som går vidare i intervjuprocess.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitör/Servitris med gästfokus

Äntligen! Vill Du bli en del av ett härligt, målmedvetet team? Är det viktigt för Dig med service, att ha gästen i fokus, bra råvaror, glada kollegor och vill Du jobba i en fantastisk miljö med ett hus som är 500år? Äntligen har vi en plats för Dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Tjänsten är heltid/deltid med varierande arbetstider, dvs dag/kväll och helger. Utbildning och erfarenhet är meriterande. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, i... Visa mer
Äntligen!
Vill Du bli en del av ett härligt, målmedvetet team?
Är det viktigt för Dig med service, att ha gästen i fokus, bra råvaror, glada kollegor och vill Du jobba i en fantastisk miljö med ett hus som är 500år?
Äntligen har vi en plats för Dig som vill utvecklas tillsammans med oss.
Tjänsten är heltid/deltid med varierande arbetstider, dvs dag/kväll och helger.


Utbildning och erfarenhet är meriterande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal

Malmö Opera är musikdramatikens hjärta och röst i Skåne. Huset invigdes 1944 och är centralt placerat i Öresundsregionen, bara 20 minuter från Köpenhamn. Scenen är en av de största i Europa och den amfiteaterformade salongen rymmer 1500 besökare. Vi spelar klassisk, modern och nyskriven musikdramatik. Malmö Opera har drygt 275 tillsvidareanställda och 500–700 pjäsengagerade per spelår. Under ett spelår producerar vi drygt 300 föreställningar för stora scen... Visa mer
Malmö Opera är musikdramatikens hjärta och röst i Skåne. Huset invigdes 1944 och är centralt placerat i Öresundsregionen, bara 20 minuter från Köpenhamn. Scenen är en av de största i Europa och den amfiteaterformade salongen rymmer 1500 besökare. Vi spelar klassisk, modern och nyskriven musikdramatik. Malmö Opera har drygt 275 tillsvidareanställda och 500–700 pjäsengagerade per spelår. Under ett spelår producerar vi drygt 300 föreställningar för stora scenen samt för barn-, ungdoms- och turnéverksamheterna.

Vi erbjuder dig anställning i en inspirerande miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa optimala förutsättningar för att vår publik ska få ta del av musikteater i hela dess bredd. Vi tror att mångfald av kompetenser skapar de bästa förutsättningarna för Malmö Operas arbetsklimat, kreativitet och kvalitet.

Är du en skicklig servitör/servitris som älskar service och mötet med människor? Vill du arbeta i en spännande miljö i Malmös största scenkonsthus?
Nu söker vi serveringspersonal till Malmö Operas restaurang Operagrillen. Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning
Som serveringspersonal arbetar du inom Arrangemangsavdelningen som ansvarar för de publika delarna och omfattar restaurang Operagrillen, foajéservering, samt vår interna personalmatsal. Avdelningen har drygt tio tillsvidareanställda. I Operagrillen har vi öppet för lunch, middagar vid föreställningskvällar samt bokningar för event, fester och privata arrangemang. 

Tjänsten är direkt underställd Arrangemangschefen. I tjänsten ingår, förutom sedvanliga serveringsuppgifter även att säkerställa den dagliga driften och servicen mot såväl gäster som medarbetare. Vidare har du stängnings- och kassaansvar samt arbetar i baren efter föreställningar. Arbetstimmarna är varierande på dag-  och kvällstid och är förlagda med fokus på när vi har förställningar, vilket innebär alla veckodagar. Då Malmö Opera håller stängt delar av sommarmånaderna förläggs också restaurangens huvudsemester till denna period.


Kvalifikationer
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Då tjänsten ställer höga krav på flexibilitet, ansvarsfullhet och en mycket bra känsla för service, ser vi att du som söker besitter dessa egenskaper. Du är en kommunikativ och prestigelös person som trivs med att arbeta i grupp i ett högt tempo. Vidare tror vi att du är en resultatinriktad person med god samarbetsförmåga som ser till både gästernas och verksamhetens behov. Har du erfarenhet av att arbeta med både à la carte-servering och i bar är det meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har en spetskompetens inom yrkesområdet.

Vi söker dig som har:• Genomgången relevant utbildning inom hotell och restaurang
• Flerårig dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst
• Förmåga att ta beslut och visa gott omdöme
• Mycket god samarbetsförmåga och hög servicenivå
• Dryckeskunskaper

 

Anställningsförhållanden
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av 6 månaders provanställning. Tillträde 1 september 2022 eller efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti!
Ansök snarast då intervjuer sker löpande. 

Klicka på ansök-knappen nedan och fyll i ansökningsformuläret samt bifoga ditt CV och personligt brev.

Observera att vi inte tar emot ansökningar per epost. Visa mindre

SERVIS TILL OCCO MALMÖ

Ansök    Aug 3    Zynca AB    Servitör/Servitris
Zynca söker i samarbete med OCCO Dinner Club servicepersonal. OCCO har restauranger i Västerås och Marbella och Malmö. Dem är kända för sin fantastiska mat, den inbjudande inredningen och deras oklanderliga service i världsklass. Här erbjuds rätt person en spännande och utvecklande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. OCCO´s mål är att ge sina gäster absolut bästa möjliga service. Dem levererar en känsla av ett genuint och personligt bemötande, i ... Visa mer
Zynca söker i samarbete med OCCO Dinner Club servicepersonal.
OCCO har restauranger i Västerås och Marbella och Malmö. Dem är kända för sin fantastiska mat, den inbjudande inredningen och deras oklanderliga service i världsklass.
Här erbjuds rätt person en spännande och utvecklande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. OCCO´s mål är att ge sina gäster absolut bästa möjliga service. Dem levererar en känsla av ett genuint och personligt bemötande, i kombination med en oförglömlig matupplevelse.
Vi söker sevispersonal till restaurangen som är fullbokad varje fredag och lördag så det är viktigt att du kan arbeta helger kväll. Du har erfarenhet från restaurang med bordsservering i minst 2 år (cafe, kiosk, snabbmatsrestaurang räknas ej)
Kunna bära brickor med dryck.
Kunna bära brickor med tallrikar / mat.
Kunna duka av ett bord snabbt och effektivt.
Kunna öppna vinflaskor med kork och servera vin på korrekt sätt.
Ha kunskap om klassiska sprit/vin/cocktails.Du förstår att det är viktigt att se ren, fräsch och välklädd på ditt arbete. Du har bra och trevligt kundbemötande Du ska vara en social person med leende. Du pratar flytande svenska eller engelska (tal och skrift)
På OCCO Dinner Club arbetar du i ett stort team med ambitiösa, drivna och professionella kollegor. OCCO teamet är som en familj där personalen ställer upp för varandra.
Du behövs snarast. Skicka din ansökan innehållande CV BILD personligt brev på mail [email protected] märk din ansökan med ”SERVIS”
Vi accepterar ENDAST kompletta ansökningar med CV. BILD. Personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen notera att vi förbehåller oss rätten att endast svara på de ansökningar vi finner intressanta för tjänsten Visa mindre

Serveringspersonal

Västra station är en restaurang för alla resenärer. Stationsbyggnaden uppfördes 1897 och var slutstationen på ”grevebanan” där både människor och varor färdades mellan Malmö och Ystad i nästan åttio år. Västra station slog upp dörrarna igen i april 2018. Men inte för att vänta på tåget. Nej, nu väntar vi på matresor utöver det vanliga. Här kan du och dina vänner sitta ner i lugn och ro. Är du på väg till en föreläsning eller vill du bara äta en riktigt go... Visa mer
Västra station är en restaurang för alla resenärer. Stationsbyggnaden uppfördes 1897 och var slutstationen på ”grevebanan” där både människor och varor färdades mellan Malmö och Ystad i nästan åttio år.
Västra station slog upp dörrarna igen i april 2018. Men inte för att vänta på tåget. Nej, nu väntar vi på matresor utöver det vanliga. Här kan du och dina vänner sitta ner i lugn och ro. Är du på väg till en föreläsning eller vill du bara äta en riktigt god måltid – lunch eller middag?
Du som söker är engagerad, nyfiken och trivs bra i ett högt tempo. Vi förväntar oss att du har erfarenhet i restaurangbranschen och är över 20 år. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och gillar att ha gästen i fokus.
Du håller en hög kvalitét i ditt arbete, har nära till skratt och tar ett aktivt ansvar för dina uppgifter. Du är driven och noggrann, gillar ordning och reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor.


Vi söker den som har:
Brinnande intresse för service.
Vilja att utvecklas inom yrket.
Förmåga att jobba i högt tempo och är stresstålig
Lätt att ta till sig information.
Tempot hos oss är ibland högt, ett personligt driv och engagemang är viktigt.
Tjänsten beräknas tillsättas i augusti.
I ditt arbete kommer det att ingå alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med en servering. Kassa, kundkontakt, servering, alkohol utskänkning är en del av uppgifterna. Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagt till dagar, kvällar och helger. Ett oerhört roligt och omväxlande arbete! Du kommer att ingå i ett team som värdesätter en god stämning på jobbet. Visa mindre

Ala carte servitörer sökes, fast, timmar, vad passar dig?

Ansök    Aug 1    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter d... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR ????

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både dagtid kvällar och helger.Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Start omgående

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, Fast månadslön

Utbildning inom mat, dryck och service

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående eller när du vill
Lön: månadslön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan Visa mindre

Servitris/servitör/runners

Servitris/servitör/runner Restaurang Quê söker en servitris/servitör som har god känsla för service och vill arbeta i en modern vietnamesisk restaurang. Vi tar väl hand om våra gäster och pratar gärna om mat och dryck. Vi serverar endast avsmakningsmenyer under kvällstid vardag och helger, personen vi söker bör tycka om att jobba inom fine dining och ha en stolthet för sitt yrke och service. Vi ser gärna att du är vill utvecklas inom yrket och är villi... Visa mer
Servitris/servitör/runner

Restaurang Quê söker en servitris/servitör som har god känsla för service och vill arbeta i en modern vietnamesisk restaurang. Vi tar väl hand om våra gäster och pratar gärna om mat och dryck.
Vi serverar endast avsmakningsmenyer under kvällstid vardag och helger, personen vi söker bör tycka om att jobba inom fine dining och ha en stolthet för sitt yrke och service.
Vi ser gärna att du är vill utvecklas inom yrket och är villig att börja från ingångsnivå. Du behöver vara bekväm med att hantera servis och klara ett högt tempo. Det finns en viss flexibilitet i arbetstiderna men det är viktigt att ställa upp vid behov.

Vi ser gärna att ni har följande för tjänsten:
• Någon yrkeserfarenhet
• Du har god samarbetsförmåga.
• Stresstålig
Du kommer främst att jobba med en servitör/servitris som är ansvarig för servicen och hjälpa denna med olika arbetsuppgifter.
t.ex.
*att hjälpa till och servera mat
*duka av och duka om borden
*diska tallrikar, bestick m.m
*du ska även kunna meny samt kunna presentera maten för gästerna Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Aug 2    Spill AB    Servitör/Servitris
Vi söker servicepersonal till vår lunchrestaurang. Personen vi söker ska vara positiv, problemlösare, öppen för det som behövs göras på en restaurang dvs allt från att städa, förbereda för lunch, vara självgående, stå i kassan, packa upp varor, köra konferenser men också hjälpa till i kök och disk vid behov. Arbetstiderna är till största delen vardagar från 8-15.30 men kan också innebära vissa kvällar vid event och beställningar.... Visa mer
Vi söker servicepersonal till vår lunchrestaurang. Personen vi söker ska vara positiv, problemlösare, öppen för det som behövs göras på en restaurang dvs allt från att städa, förbereda för lunch, vara självgående, stå i kassan, packa upp varor, köra konferenser men också hjälpa till i kök och disk vid behov.
Arbetstiderna är till största delen vardagar från 8-15.30 men kan också innebära vissa kvällar vid event och beställningar. Visa mindre

Sushi Rebellion söker serveringspersonal

Ansök    Jul 29    Attic Salt AB    Servitör/Servitris
Sushi Rebellion är i ett starkt expansionsskede och söker därför fler fantastiska servitörer/kassaperonal och servitriser till vårt team i Malmö. Det är ett roligt jobb med högt tempo och tidigare erfarenhet av att arbeta i en välbesökt restaurang är ett plus. Vi ser dock mycket på personlighet och förutsättningar att utvecklas så har du rätt attityd är du välkommen att söka. Jobbet förutsätter att du kan arbeta kvällar och helger. Visa mer
Sushi Rebellion är i ett starkt expansionsskede och söker därför fler fantastiska servitörer/kassaperonal och servitriser till vårt team i Malmö. Det är ett roligt jobb med högt tempo och tidigare erfarenhet av att arbeta i en välbesökt restaurang är ett plus. Vi ser dock mycket på personlighet och förutsättningar att utvecklas så har du rätt attityd är du välkommen att söka. Jobbet förutsätter att du kan arbeta kvällar och helger. Visa mindre

Serveringspersonal - Omgående - Azalee i Malmö

Erfaren serveringspersonal sökes omgående. Du måste ha erfarenhet av restaurangbranschen och vi ser gärna att du har haft någon form av ansvarsuppgift på tidigare jobb. Vi söker dig som kan hålla igång och inte tappar fokus när det blir mycket att göra. Vi tänker långsiktigt och är engagerade, intresserade i vårt jobb och sätter alltid gästen i centrum. Våra öppettider just nu är: Mån-tors 16-01 fredag-lördag 16-03 Söndag - stängt Visa mer
Erfaren serveringspersonal sökes omgående.
Du måste ha erfarenhet av restaurangbranschen och vi ser gärna att du har haft någon form av ansvarsuppgift på tidigare jobb.
Vi söker dig som kan hålla igång och inte tappar fokus när det blir mycket att göra.
Vi tänker långsiktigt och är engagerade, intresserade i vårt jobb och sätter alltid gästen i centrum.
Våra öppettider just nu är: Mån-tors 16-01 fredag-lördag 16-03 Söndag - stängt Visa mindre

Värdar, garderob och nya stjärnor till event!

Ansök    Aug 1    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter d... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR ????

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som vill jobba som värd, värdinna, garderob, servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.


Jobba när du vill, som du vill (ish)

Utbildning inom mat, dryck och service

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse vi ser gärna att du har en annan huvudsysselsättning
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan (bild är frivilligt) Visa mindre

Vi söker servitör/servitris

Ansök    Jul 26    Restaurang Namu AB    Servitör/Servitris
Vi söker Servitör/Servitris! Vi är Namu – där passionen för koreanska smaker möter våra fina skånska lokala råvaror. I en härlig, inbjudande miljö erbjuder vi våra gäster en fantastisk smakupplevelse av både mat och dryck samt personlig och hjärtlig service. Vi söker drivna medarbetare som tillsammans med oss vill vara med det fortsatta arbetet att utveckla vårt spännande restaurangkoncept. Så klart brinner du för mat, dryck, människor och service. Vi s... Visa mer
Vi söker Servitör/Servitris!
Vi är Namu – där passionen för koreanska smaker möter våra fina skånska lokala råvaror. I en härlig, inbjudande miljö erbjuder vi våra gäster en fantastisk smakupplevelse av både mat och dryck samt personlig och hjärtlig service.
Vi söker drivna medarbetare som tillsammans med oss vill vara med det fortsatta arbetet att utveckla vårt spännande restaurangkoncept. Så klart brinner du för mat, dryck, människor och service.
Vi ser det som en självklarhet att ge god service med kunskap, respekt och lyhördhet.
Du serverar, ger service i restaurang och ansvarar för gästens trivsel. Du har lätt för att samarbeta, har respekt för dina gäster/kollegor och deras olikheter.
Du ansvarar över försäljning av mat och dryck i restaurangen samt gästernas trivsel. Du bidrar till ett bra samarbete mellan arbetskollegor och har ett stort intresse för mat och dryck. Du känner ett stort ansvar för dina gäster och som en del i arbetsteamet har du respekt för både gäster och arbetskollegor samt deras olikheter.
Ditt arbete kommer att vara omväxlande och ger dig möjligheter att utvecklas och vara delaktig.
Vi vill att du:
- är öppen, social och service-minded.
- är stresstålig och samtidigt säljinriktad och snabb
- har minst 1 års erfarenhet av servisyrket
- behärskar engelska flytande
- är organisatorisk

Det är ett plus om du:
- har någon utbildning inom mat och/eller vin/sprit.
Vi går löpande igenom ansökningarna och ser gärna din ansökan så fort som möjligt.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Restaurangbiträde

RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, ... Visa mer
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb.

Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder.

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.

Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.

Våra kunder är väletablerade restauranger i centrala stan med bra arbetsvillkor och engagerad personal.

För att arbeta med restaurangbiträde krävs ingen tidigare erfarenhet men vi ser gärna att du:

- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet

Ansvar

- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten
- Viss städ och disk

Sök tjänsten snabbt och lätt på www.recnet.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal sökes

Du som söker ska vara engagerad, nyfiken och trivs bra att arbeta i ett högt tempo. Vi förväntar oss att du har erfarenhet i restaurangbranschen. Du ska har en naturlig fallenhet för serviceyrket och gillar att ha gästen i fokus. Du ska hålla en hög kvalitet i ditt arbete, ha nära till skratt och tar ett aktivt ansvar för dina uppgifter.Vi söker dig som är driven, engagerad och noggrann. Vi gillar ordning & reda och vill jobba med likasinnade på en stabil ... Visa mer
Du som söker ska vara engagerad, nyfiken och trivs bra att arbeta i ett högt tempo. Vi förväntar oss att du har erfarenhet i restaurangbranschen. Du ska har en naturlig fallenhet för serviceyrket och gillar att ha gästen i fokus.
Du ska hålla en hög kvalitet i ditt arbete, ha nära till skratt och tar ett aktivt ansvar för dina uppgifter.Vi söker dig som är driven, engagerad och noggrann. Vi gillar ordning & reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor. På victors har vi både lunch oc à la carte. Vi har även olika evenemang såsom kräftskiva,oktoberfest, halloween, gåsamiddag,julbord, nyårsfest etc.
Vi söker dig som har:


-Brinnande intresse för yrket


-Viljan att vilja utvecklas inom yrket


-Förmågan att kunna arbeta i högt tempo och är stresstålig


-Lätt att ta till sig information


-Att kunna vara en teamplayer


-Punklighet


Tempot hos oss är högt, så ett personligt driv och engagemang är viktigt.
I ditt arbete kommer det att ingå dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ett ansvar som är förknippade med servering,kassa, kundkontakt, är den del av uppgifterna, etc. Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagda till dagar, kvällar, helger och storhelger.


Vi har öppet:
Våra öppetider är
Mån-tors 11.00-01.00
Fre-lör 11.00-02.00
Sön 11.00-01.00 Visa mindre

Eatery Social Taqueria söker - Waiter Extra vid behov

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! EATERY SOCIAL TAQUERIA Eatery Social transporterar människor i Malmö till gato... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

EATERY SOCIAL TAQUERIA
Eatery Social transporterar människor i Malmö till gatorna i Mexiko, New York och Los Angeles. I vår livfulla restaurang i Malmö erbjuds en härlig blandning av mat, dryck och stämning från den Latinamerikanska gatukulturen! Den varma gästvänliga kulturen där maten utgör en del av både festens och vardagens gemenskap är grunden i den Latinamerikanska kulturen. Det är just den härliga kulturen vi vill att du ska få uppleva hos oss!

EATERY SOCIAL TAQUERIA SÖKER - WAITER

Som waiter på EATERY SOCIAL TAQUERIA (EST) är du vår serveringsstjärna som håller högsta service- och kompetensnivå och därmed ser till att gästen alltid blir korrekt serverade. Du arbetar aktivit med merförsäljning och håller dig uppdaterad med aktuella menyer samt dryck.

Kvalifikationer och egenskaper:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll som waiter inom á la carte.
Du är nytänkande och brinner för vår bransch och för att leverera utsökta måltider till våra gäster.
Tjänsten passar perfekt att kombinera med studier då arbetstiderna är förlagt till kvällar och helg.
Vi ser att du minst behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är på timmar vid behov.

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng drivna kollegor där den ena dagen inte är den andra lika, lön enligt kollektivavtal med schysta villkor och naturligtvis får du ta del av våra personalförmåner när du anställs hos oss.

Anställningsgrad: Timmar vid behov

Arbetstider: Huvudsakligen kvällar, vardag/helg

Tillträde: Löpande

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Restaurang Manager: [email protected]

Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik.
Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.
Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Läs mer om oss på

Linkedin: Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Instagram: @clarionmalmolive

Facebook: Clarion Hotel Malmö Live

About Clarion Malmö Live

Clarion Hotel & Congress Malmö Live reser sig 85 meter över marken och är Sydsveriges största hotell. Under samma tak som Malmö Live Konserthus, med 444 hotellrum, ett stort antal digitala som fysiska mötesmöjligheter, Kitchen & Table, Eatery Social Taqueria, The Terrace och mycket mer är vi en mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Vår självklara målsättning är att Clarion Hotel & Congress Malmö Live ska ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Inom Nordic Choice Hotels har vi en kultur byggd på energi, mod och begeistring. Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. Vi söker därför personliga och överraskande kollegor fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga.

Vi kallar det "Clarion Living - Not just Staying".

På Clarion Malmö Live arbetar vi prestigelöst i en flexibel organisation och hjälper varandra där det behövs - på så sätt ökar vi livskvaliteten för våra gäster och för våra kollegor. Visa mindre

Kitchen & Table söker - Waiter

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! KITCHEN & TABLE MALMÖ Denna uppskattade mötesplats, där Malmös lokala invånare... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

KITCHEN & TABLE MALMÖ

Denna uppskattade mötesplats, där Malmös lokala invånare och globala resenärer förenas genom sin kärlek till mat. På restaurang Kitchen & Table kan gästerna njuta av unika smakkombinationer, samtidigt som de får en fantastisk utsikt över Öresund, Köpenhamn och det livliga stadslivet i Malmö.

KITCHEN & TABLE MALMÖ SÖKER - WAITER

Som waiter på Kitchen & Table är du vår serveringsstjärna som håller högsta service- och kompetensnivå och därmed ser till att gästen alltid blir korrekt serverade. Du arbetar aktivit med merförsäljning och håller dig uppdaterad med aktuella menyer samt dryck.

Kvalifikationer och egenskaper:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll som waiter inom á la carte.
Du är nytänkande och brinner för vår bransch och för att leverera utsökta måltider till våra gäster.
Vi ser att du minst behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är på 50% tillsvidare

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng drivna kollegor där den ena dagen inte är den andra lika, lön enligt kollektivavtal med schysta villkor och naturligtvis får du ta del av våra personalförmåner när du anställs hos oss.

Anställningsgrad: Deltid 50%

Arbetstider: Huvudsakligen kvällar, vardag/helg

Tillträde: Aug/Sep

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Restaurang Manager: [email protected]

Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik.
Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.
Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Läs mer om oss på

Linkedin: Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Instagram: @kitchenandtablemalmo

Facebook: Kitchen & Table

About Clarion Malmö Live

Clarion Hotel & Congress Malmö Live reser sig 85 meter över marken och är Sydsveriges största hotell. Under samma tak som Malmö Live Konserthus, med 444 hotellrum, ett stort antal digitala som fysiska mötesmöjligheter, Kitchen & Table, Eatery Social Taqueria, The Terrace och mycket mer är vi en mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Vår självklara målsättning är att Clarion Hotel & Congress Malmö Live ska ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Inom Nordic Choice Hotels har vi en kultur byggd på energi, mod och begeistring. Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. Vi söker därför personliga och överraskande kollegor fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga.

Vi kallar det "Clarion Living - Not just Staying".

På Clarion Malmö Live arbetar vi prestigelöst i en flexibel organisation och hjälper varandra där det behövs - på så sätt ökar vi livskvaliteten för våra gäster och för våra kollegor. Visa mindre

Barback / Runner / Diskplock

Du som söker ska vara engagerad, nyfiken trivas att jobba i högt tempo. Vi söker dig som är driven, engagerad och noggrann. Vi gillar ordning & reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor. På victors har vi både lunch och à la carte. Vi har även olika evenemang såsom kräftskiva,oktoberfest, halloween, gåsamiddag,julbord, nyårsfest etc. Vi söker dig som har: -Viljan att vilja utv... Visa mer
Du som söker ska vara engagerad, nyfiken trivas att jobba i högt tempo.
Vi söker dig som är driven, engagerad och noggrann. Vi gillar ordning & reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor. På victors har vi både lunch och à la carte. Vi har även olika evenemang såsom kräftskiva,oktoberfest, halloween, gåsamiddag,julbord, nyårsfest etc.
Vi söker dig som har:


-Viljan att vilja utvecklas inom yrket


-Förmågan att kunna arbeta i högt tempo och är stresstålig


-Lätt att ta till sig information


-Att kunna vara en teamplayer


-Punklighet


Tempot hos oss är högt, så ett personligt driv och engagemang är viktigt.
I ditt arbete kommer det att ingå dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ett ansvar som är förknippade med servering och kundkontakt.Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagda till dagar, kvällar, helger och storhelger.


Vi har öppet:
Våra öppetider är
Mån-tors 11.00-01.00
Fre-lör 11.00-02.00
Sön 11.00-01.00 Visa mindre

Servitris/Servitör

Vi söker dig som har känsla för service, social kompetens och kan ge en personlig upplevelse till våra gäster på Kockeriet by Tareq Taylor. Vi är en fine-dining restaurang som serverar fasta menyer och bjuder våra gäster på upplevelser med både mat och dryck, för alla sinnen. Du är bra på att hantera stress och kan jobba i ett högt tempo, bidrar med god stämning både bland dina kollegor och till gästerna. Intresse för mat och dryck är ett krav. Vi erbj... Visa mer
Vi söker dig som har känsla för service, social kompetens och kan ge en personlig upplevelse till våra gäster på Kockeriet by Tareq Taylor.
Vi är en fine-dining restaurang som serverar fasta menyer och bjuder våra gäster på upplevelser med både mat och dryck, för alla sinnen.
Du är bra på att hantera stress och kan jobba i ett högt tempo, bidrar med god stämning både bland dina kollegor och till gästerna.
Intresse för mat och dryck är ett krav.
Vi erbjuder en fartfylld och rolig arbetsplats med nära samarbete mellan matsal och kök.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Servitris/servitör - extra

Servitris/servitör till Jensens Bøfhus i Malmö City Teamet på Jensens Böfhus i Malmö City är på jakt att utvidga vår familj med fler härliga servitriser och servitörer. Vi söker den som vill jobba lite extra, främst helger och kvällar ca 10/h i veckan. Som servitris/servitör hos oss är du ansiktet utåt för gästerna, därför är det otroligt viktigt att du i alla situationer erbjuder enastående service och att du tillför en god stämning, för likväl gäster som... Visa mer
Servitris/servitör till Jensens Bøfhus i Malmö City Teamet på Jensens Böfhus i Malmö City är på jakt att utvidga vår familj med fler härliga servitriser och servitörer. Vi söker den som vill jobba lite extra, främst helger och kvällar ca 10/h i veckan. Som servitris/servitör hos oss är du ansiktet utåt för gästerna, därför är det otroligt viktigt att du i alla situationer erbjuder enastående service och att du tillför en god stämning, för likväl gäster som kollegor.

Vem är du?:

Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service.
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
Tjänsten inefattar:

Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck.
Avdukning och bordsuppdukning.
Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.
Ta emot bordsbokningar.
Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.
Vi erbjuder:

Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter fyraveckorsscheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider.
Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner.
Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept i ett företag med god ekonomi.

Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande totalt 5 restauranger i Stockholm, Malmö och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på www.jensens.se Visa mindre

Servitris/Servitör Restaurang Elysée

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang Elysée som är en... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang Elysée som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar Fondue och klassisk à la carte, söker vi nu ambitiös och engagerade serveringspersonal.
Arbetet omfattar primärt traditionell servering där gästen sätts i fokus. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck samt att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Vi ser gärna att du har arbetat med servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. Vidare är du en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren eller en av våra nattklubbar som ett komplement. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll.
Tjänster är för heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Vänligen märk er ansökan ”Servitris/servitör Elysée 2022”
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För mer info, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitris/Servitör S:t Markus Vinkällare

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vink... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren.
Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår Restaurang S:t Markus Vinkällare som är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, och som primärt serverar buffé och klassisk à la carte, söker vi nu ambitiös och engagerade serveringspersonal med start till sensommaren.
Arbetet omfattar primärt traditionell servering där gästen sätts i fokus. Du finner det intressant att hålla dig à jour med både mat och dryck och speciellt vin, samt att kunna förmedla dessa på bästa sätt till våra gäster. Vi ser gärna att du har arbetat med servering sedan tidigare samt har kassaerfarenhet. Du bör ha kunskap utav vin och kunna förmedla denna kunskap till våra gäster.
Som person är du glad, ambitiös, stresstålig och pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa service. Vidare är du en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.
Möjlighet finns att även arbeta på någon av våra andra inriktningar inom Nöjeskvarteret Malmborgen såsom Gränden på sommaren eller en av våra nattklubbar som ett komplement. För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till en mer senior roll.
Tjänster är för heltid, deltid samt vid behov.
Lön enligt kollektivavtal. Vänligen skicka ditt CV och gärna en bild på dig.
Vänligen märk er ansökan ”Servitris/servitör S:t Markus Vinkällare 2022”
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid.
För mer info, kontakta: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Event personal sökes till Malmös event och happenings ????????????????

Ansök    Jul 13    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter d... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR ????

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som vill jobba som värd, värdinna, garderob, servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både kvällar och helger.Tillsvidareanställning, heltid deltid extra bestäm själv

Friskvård

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Utbildning inom mat, dryck och service

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående
Lön: Timlön enl överenskommelse vi ser gärna att du har en annan huvudsysselsättning
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan (bild är frivilligt) Visa mindre

Servitris/Servitör/Servihen

Leve-bröd Bouchon söker en medarbetare i matsalen. Vi är ett gäng på runt tio personer med stort intresse för mat, dryck och service. Atmosfären är ambitiös utan att vara pretentiös, respektfull och ärlig. Våra öppettider är alla kvällar i veckan. Tjänsten är 75% och tillträdet 1 september. Vi har kollektivavtal och erbjuder en schysst lön. Kan detta vara något för dig eller känner du någon som skulle vara intresserad? Välkommen till Team Bouchon. Bouchon ... Visa mer
Leve-bröd
Bouchon söker en medarbetare i matsalen. Vi är ett gäng på runt tio personer med stort intresse för mat, dryck och service. Atmosfären är ambitiös utan att vara pretentiös, respektfull och ärlig. Våra öppettider är alla kvällar i veckan. Tjänsten är 75% och tillträdet 1 september. Vi har kollektivavtal och erbjuder en schysst lön. Kan detta vara något för dig eller känner du någon som skulle vara intresserad? Välkommen till Team Bouchon.
Bouchon är en liten kvarterskrog mitt i Malmö, väl dold nära stadshuset, ett stenkast från Triangeln. Genom köket på Bouchon flödar ständigt lokala råvaror och franska delikatesser. Köksmästare Dennis Gustafsson anammar filosofin och traditionen från Lyon, men låter råvaror, humör och väder bestämma vad som serveras.
Vinlistan erbjuder viner från Europa med tyngdpunkt på Frankrike och är väl balanserad mellan konventionellt och biodynamiskt producerade viner.
Från baren serverar vi Kronenbourg 1664 som fatöl. Vi tillhandahåller även ett bra urval av alkoholfria drycker och här finner du ett brett sortiment av olika destillat samt en liten men väl vald cocktaillista. Visa mindre

Ala carte servitörer sökes heltid

Ansök    Jul 13    FRAM Bemanning AB    Servitör/Servitris
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter d... Visa mer
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM! ????

JOBBA MED DET DU ÄLSKAR - PÅ DINA VILLKOR ????

På FRAM kan du jobba med det du älskar utan att känna dig pressad till att jobba mer än du känner för när det blir för mycket att göra på jobbet. Vill du jobba mycket? Inga problem. Vill du jobba lite mindre och ha tid över till familj eller vänner? Inga problem. Vi lägger stort fokus på att du ska känna att ditt arbete passar ditt liv.

PROFIL

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servitör eller servitris. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika energigivande arbetsplatser och restauranger tillsammans med dina goa kollegor. Du är flexibel och kan jobba både dagtid kvällar och helger.Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Start omgående

Friskvård

Betalda resor till och från jobbet

Jobba när du vill, Fast månadslön

Utbildning inom mat, dryck och service

FRAM AKADEMIN

Vi värderar personlig och yrkesmässig utveckling högt, därför har vi skapat FRAM Akademin där vi utbildar nya kollegor och ger dig möjligheten till att utvecklas, lära dig nya spännande saker och att skaffa nya kunskaper inom allt från serveringsteknik och försäljning till vin och cocktails.

FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart anslutna till kollektivavtal.

ANSÖKAN

Start: Omgående eller när du vill
Lön: månadslön enl överenskommelse
Ansökan: Bifoga CV och bild på dig själv i ansökan Visa mindre