Lediga jobb som Industriell tillverkning i Malmö

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Sveriges fräschaste tryckeri söker en produktionsmedarbetare

Sveriges ledande tryckerikedja söker en vikarierande produktionsmedarbetare till vårt splitter nya tryckeri i centrala Malmö Företaget JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med flera tryckerier runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt och lönsamt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971. JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka... Visa mer
Sveriges ledande tryckerikedja söker en vikarierande produktionsmedarbetare till vårt splitter nya tryckeri i centrala Malmö


Företaget
JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med flera tryckerier runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt och lönsamt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971.
JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka till företagets fortsatt positiva utveckling. Vi är stolta över att vara ett av branschens mest jämställda företag med en jämn fördelning mellan könen, även i chefsbefattningar.
För oss som arbetar på JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.


Arbetsplatsen
Vårt nya tryckeri ligger i bästa centrala läge på Södra promenaden, precis vid kanalen. Vi tar emot våra kunder i den ljusa expo-/mottagningsdelen och har egen digital produktion av trycksaker och storformat. Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med många arbetskamrater runt om i landet. Hos oss arbetar du i en miljö där kreativitet, delaktighet och ambition uppmuntras.


Tjänsten
Utöver digitaltryckning och efterbehandling av trycksaker ges du möjlighet att delta i många av tryckeriets processer. Från kundkontakt till leverans av den färdiga trycksaken. Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.


Personen vi söker
Du tycker om att ta ansvar och är en vän av ordning och reda. Kvalitet och effektivitet styr ditt arbetssätt. Du är en positiv och engagerad person som lätt får kontakt med andra människor. Du har förmåga att jobba självständigt och ta egna initiativ men uppskattar att vara en del i lag.


Tidigare erfarenheter
Du har tidigare jobbat med digitaltryck och tillhörande rip-programvara. Erfarenhet av grafisk produktion är ett krav. Kunskap i Adobe CC är en merit.


Tjänsten är ett sjukvikariat på minst 3 månader med möjlighet till förlängning
Tillsättning omgående
Lön enligt avtal
Sista ansökningsdag 14 oktober 2022Är det dig vi beskriver ovan?


Skicka ditt CV och personliga brev till:
[email protected]
www.justnu.se Visa mindre

Erfaren montör till kund i Fosie

Har du tidigare erfarenhet av montering och lagerarbete? Är du driven, teknisk och handlingskraftig som person? Till vår kund i Malmö söker vi nu vår nästa montör med omgående uppstart. Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning där du är uthyrd till kundföretaget. Den driftiga och skötsamma blir övertagen av kund efter sex månader. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktion. Montering är en stor del av... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av montering och lagerarbete? Är du driven, teknisk och handlingskraftig som person?

Till vår kund i Malmö söker vi nu vår nästa montör med omgående uppstart.

Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning där du är uthyrd till kundföretaget. Den driftiga och skötsamma blir övertagen av kund efter sex månader.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktion. Montering är en stor del av arbetsuppgifterna. Du blir en del av ett härligt team och förväntas vara delaktig i flera arbetsmoment på arbetsplatsen.

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig anställning. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi ser att du tidigare har erfarenhet av arbete inom produktion (montering) och/eller lager samt att du har rätt inställning för arbetet. Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk.

Krav:Rätt inställning och vilja
Fingerfärdig och driven
Positivt lagd och självgående
Hungrig på att arbeta i högt tempo
Truckkort A+B
Tidigare erfarenhet av montering


Meriterande:
B-körkort och tillgång till bil
Tekniskt intresse
Elektronisk montering


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö
Arbetstider: Måndag-fredag 7.00-15.30
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som trivs att arbeta i ett högt tempo, har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har ett par års erfarenhet av branschen och känner dig motiverad och redo för arbetet. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är driven, positivt lagd, har hög arbetsmoral och är serviceminded.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

IT intresserad produktionsmedarbetare sökes till välkänt IT-företag i Lund!

Är du IT intresserad och trivs med att arbeta i en produktion? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en IT intresserad produktionsmedarbetare till ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund. Arbetsuppgifterna består främst av: - Kvalit... Visa mer
Är du IT intresserad och trivs med att arbeta i en produktion? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en IT intresserad produktionsmedarbetare till ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror.
Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund.

Arbetsuppgifterna består främst av:
- Kvalitetstestning av företagets elektronikprodukter.
- Enklare monteringsarbete.
- Paketering av produkterna.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl: 07.00-16.00.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Tjänsten beräknas börja i slutet av detta år eller i början av nästa år. Vi arbetar löpande med urval så sök redan idag.

Din profil
Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

- Noggrann
- Strukturerad
- Flexibel
- IT intresse

Tycker du tjänsten låter intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Nu söker vi en processoperatör sökes till Skånemejerier!

Är du studerande med ett intresse för produktion och livsmedelsindustrin? Har du tidigare erfarenhet av arbete som processoperatör/maskinoperatör och känner att du vill kombinera studier med extrajobb? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu processoperatör till vår kund Skånemejerier som ligger i Fosie. Arbetsuppgifterna består av att övervaka processen och tillverka livsmedelsprodukter till rätt mängd och kvalitet. Det ingår även att leverera pro... Visa mer
Är du studerande med ett intresse för produktion och livsmedelsindustrin? Har du tidigare erfarenhet av arbete som processoperatör/maskinoperatör och känner att du vill kombinera studier med extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu processoperatör till vår kund Skånemejerier som ligger i Fosie.

Arbetsuppgifterna består av att övervaka processen och tillverka livsmedelsprodukter till rätt mängd och kvalitet. Det ingår även att leverera produkterna på utsatt tid samt kontroll av processutrustningen under drift. Arbetet som processoperatör är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt, men även att du är kvalitets- och hygienmedveten.

För att vara aktuell för tjänsten skall du vara student på högskola, Komvux eller universitet och ha minst två år kvar av studier. Då tjänsten innefattar skiftarbete måste du vara tillgänglig för arbete alla tider på dygnet, du behöver ha ett flexibelt schema i skolan och vilja arbeta ca tre pass i veckan.

Du kommer vara anställd hos Studentconsulting och uthyrd till kund.

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad produceras ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidat till tjänsten kommer därför att bli ombedd att presentera ett utdrag ur belastningsregistret samt genomföra ett drogtest. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Din profil
Vi efterfrågar dig som är stresstålig, strukturerad, noggrann, förändringsbenägen och har en god samarbetsförmåga. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska och ett intresse för data och teknik. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses detta som mycket meriterande.

Låter detta som ett jobba för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Maskinoperatör/produktionsarbetare på heltid sökes till Skånemejerier

Nu söker vi dig som har ett intresse inom produktion och är redo att anta en spännande utmaning på Skånemejerier! Är du den vi söker? Till en utav våra största kunder Skånemejerier söker vi nu efter maskinoperatör/produktionsmedarbetare för omgående start. Dina arbetsuppgifter kommer vara: - Tillverka och förpacka våra mejeriprodukter, till rätt mängd och kvalitet - Leverera våra produkter på utsatt tid - Kontrollera utrustningen under drift - Assistera... Visa mer
Nu söker vi dig som har ett intresse inom produktion och är redo att anta en spännande utmaning på Skånemejerier! Är du den vi söker?

Till en utav våra största kunder Skånemejerier söker vi nu efter maskinoperatör/produktionsmedarbetare för omgående start. Dina arbetsuppgifter kommer vara:
- Tillverka och förpacka våra mejeriprodukter, till rätt mängd och kvalitet
- Leverera våra produkter på utsatt tid
- Kontrollera utrustningen under drift
- Assistera och underlätta för din kollegor
- Städ och underhåll av maskiner

Det krävs att du kan jobba i skift och helger, då tillverkningen sker dygnet runt alla dagar i veckan. Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till Skånemejerier.

Din profil
Arbetet som maskinoperatör är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt samt att man är kvalitets- och hygienmedveten. Vi tror att du är noggrann och tycker om att arbeta både i team och enskilt. Vi tror att du trivs med fysiskt och monotont arbete. Har du truckkort A+B ses detta som mycket meriterande.

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde och pendlingen dit är begränsad. Om du bor utanför Malmö ser vi därför att du har tillgång till egen bil.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Studerande produktionsmedarbetare/maskinoperatör sökes till Skånemejerier!

Är du studerande eller ska påbörja dina studier i höst? Letar du efter ett långsiktigt extrajobb? Vi söker nu studerande maskinoperatörer/produktionsmedarbetare till Skånemejerier. Ett fartfyllt jobb med mycket ansvar! Dina arbetsuppgifter kommer vara: - Tillverka och förpacka våra mejeriprodukter, till rätt mängd och kvalitet - Leverera våra produkter på utsatt tid - Kontrollera utrustningen under drift - Assistera och underlätta för din kollegor - ... Visa mer
Är du studerande eller ska påbörja dina studier i höst? Letar du efter ett långsiktigt extrajobb? Vi söker nu studerande maskinoperatörer/produktionsmedarbetare till Skånemejerier. Ett fartfyllt jobb med mycket ansvar!

Dina arbetsuppgifter kommer vara:

- Tillverka och förpacka våra mejeriprodukter, till rätt mängd och kvalitet
- Leverera våra produkter på utsatt tid
- Kontrollera utrustningen under drift
- Assistera och underlätta för din kollegor
- Städ och underhåll av maskiner

Det krävs att du kan jobba i skift och helger, då tillverkningen sker dygnet runt alla dagar i veckan. Vi gör löpande urval och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Som student ska du kunna jobba minst 3 dagar i veckan och vara flexibel med arbetstider.

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av deras färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad producerar de ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.

Din profil
Arbetet som maskinoperatör och produktionsmedarbetare är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt samt att man är kvalitets- och hygienmedveten. Vi tror att du är noggrann och tycker om att arbeta både i team och enskilt. Vi tror att du trivs med fysiskt och monotont arbete. Truckkort A+B är ett krav. Du ska vara studerande på universitet, högskolan eller Komvux och ha minst 2 år kvar av dina studier.

Vår kunds produktionsanläggning ligger i Fosie industriområde och pendlingen dit är begränsad. Om du bor utanför Malmö ser vi därför att du har tillgång till egen bil.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Däckmontörer till säsong Höst

Däckmontörer till säsong Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice. Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från... Visa mer
Däckmontörer till säsong
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Vilka är vi?
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.
Vad kommer du att få göra?
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara att ge däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar tvätt av däck, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Vem är du?
Du är serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. I norra Sverige startar höstsäsongen oftast i mitten av oktober och söderut någon vecka senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Vianor vill spegla mångfalden i samhället så alla ansökningar är välkomna.
Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs! Visa mindre

Erfaren montör av tunga fordon sökes till vår kund i Malmö

VÅRT ERBJUDANDE Till vår kund CE Enginering solutions söker vi en montör för ett omgående uppdrag som kan leda till anställning. CE Enginering solutions är ett oberoende lösningsbaserat företag och medlem i Volvokoncernen, en av världens ledande leverantörer av anläggningsmaskiner. De erbjuder speciella applikationslösningar där maskinerna kan modifieras till en slutprodukt som exakt uppfyller specifika krav. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö me... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Till vår kund CE Enginering solutions söker vi en montör för ett omgående uppdrag som kan leda till anställning. CE Enginering solutions är ett oberoende lösningsbaserat företag och medlem i Volvokoncernen, en av världens ledande leverantörer av anläggningsmaskiner. De erbjuder speciella applikationslösningar där maskinerna kan modifieras till en slutprodukt som exakt uppfyller specifika krav. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Montering och modifiering av tunga fordon

- Montering efter ritning

- Arbetstiderna är förlagda under dagtid

- Uppdraget kan leda till tillsvidareanställning

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet som montör

- Mekaniskt lagd

- Ansvarstagande & driftig

- Tala och läsa flytande svenska då instruktioner av ritning kan ske både i tal och skrift

MERITERANDE

- Erfarenhet som montör av tungafordon

- Erfarenhet av hydrauliksystem

- Engelska i tal och skrift

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

Vi söker dig som har verkstadsvana, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster som montör, mekaniker, maskinreparatör eller liknande. Vi söker dig som fungerar bra i arbetsgrupper med olika typer av människor, har självförtroendet att våga arbeta självständigt och har en positiv attityd till att lära nytt.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckmontörer till säsong Höst

Däckmontörer till säsong Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice. Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från... Visa mer
Däckmontörer till säsong
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Vilka är vi?
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.
Vad kommer du att få göra?
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara att ge däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar tvätt av däck, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Vem är du?
Du är serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. I norra Sverige startar höstsäsongen oftast i mitten av oktober och söderut någon vecka senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Vianor vill spegla mångfalden i samhället så alla ansökningar är välkomna.
Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs! Visa mindre

Solcellsmontör till KP - Sveriges ledande solenergidistributör

Ansök    Sep 20    OK-Q8 AB    Elmontör
Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa och hjälpa till i omställningen till ett smartare och mer hållbart energi-samhälle? Är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och trivs att arbeta fysiskt i utomhusmiljö? Se hit! KP, Sveriges ledande distributör av solenergi, söker nu flera engagerade solcellsmontörer för att stärka våra team i Väst och Syd. Om rollen Som Solcellsmontör hos KP är din huvudsakliga uppgift att montera högkvalitativa solcellssy... Visa mer
Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa och hjälpa till i omställningen till ett smartare och mer hållbart energi-samhälle? Är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och trivs att arbeta fysiskt i utomhusmiljö? Se hit! KP, Sveriges ledande distributör av solenergi, söker nu flera engagerade solcellsmontörer för att stärka våra team i Väst och Syd.

Om rollen

Som Solcellsmontör hos KP är din huvudsakliga uppgift att montera högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem och system inom elbilsladdning. Det är ett rörligt arbete där arbetet främst sker ute hos våra kunder. Du kommer ingå i ett team där ett nära samarbete är nyckeln till ett resultat i världsklass. Resejobb kan till viss del förekomma.

I rollen ingår att:

- Montage av byggnadsställning
- Montage av solceller
- Kabelförläggning
- Funktionstest och driftsättning

Tjänsten utgår ifrån antingen Göteborg eller Malmö.
Om dig

Vi är på jakt efter dig som brinner för att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen. Du är en noggrann, lösningsorienterad och ansvarsfull lagspelare. Arbetet kräver att du är praktiskt lagd och har en god fysik då det förekommer tunga lyft. Det är en fördel om du är van vid att arbeta i utomhusmiljö och på höga höjder.

Utöver detta ser vi att du har:

- Meriterande med tidigare erfarenhet inom installationsarbete, snickeri eller takläggning
- Förmåga att arbeta självständigt
- God samarbetsförmåga
- God kommunikationsförmåga i svenska
- Giltigt B-körkort är ett krav, meriterande med BE-behörighet


KP är Sveriges ledande distributör inom solenergi, laddinfrastruktur och energilagring och en del av OKQ8-koncernen. Vi levererar produkter och system till hundratals återförsäljare i Norden. Vi tillhandahåller därtill ett omfattande utbud av signifikanta tjänster såsom digitala verktyg, projekteringsassistans, utbildningar, installation-as-a-service och teknisk support. Genom KP:s uttalade fokus på logistik-, transport- och lagerprocesser tillses snabba leveranser med god leveransprecision av både enskilda produkter såväl som av kompletta system.

Vi har en tydlig vision att forma morgondagens samhälle genom att leverera hållbar energi idag – För dig, för vår planet och för nästa generation. KPs uppdrag är att hjälpa energibranschen att accelerera omställningen genom att leverera avancerade produkter och tjänster på ett enkelt och pålitligt sätt. Vi möjliggör detta genom vår tydliga kundcentrering, våra agila arbetssätt och att varje dag verka efter våra värderingar; Passion - Vi har passion för vad vi gör och för att det har betydelse på riktigt, Enkelhet - Vi strävar efter att förenkla i allt vi gör, Tillsammans - Vi testar nytt och lär oss tillsammans. Därför blir vi snabbare, modigare och skapar större värde.

Vad vi erbjuder dig:
Hos oss blir du en del av en tillväxtbransch där du får lära dig att arbeta mer agilt och ta beslut. Du får arbeta med engagerade kollegor som brinner för den hållbara utvecklingen lika mycket som du gör. Du kommer få möjlighet att utveckla dig själv inom rollen och vara med och forma vårt företags framtid och varumärke. Du erbjuds även flertalet förmåner i form av bland annat tjänstepension, ersättning vid föräldraledighet, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag mm.

Varmt välkommen till oss! Visa mindre

Elektronikmontör med omgående start i Malmö.

VÅRT ERBJUDANDE Vi söker dig som vill jobba som elektronikmontör inom tillverkning av elskåp samt utrustande av undercentraler och montering av specifika komponenter. All utrustning ska konstrueras, provas och tillverkas med största noggrannhet. ARBETSBESKRIVNING - Bidra till att arbetet utförs enligt överenskommen tidsplan och i rätt omfattning enligt kundens kravspecifikation. - Du kommer att få möjlighet att jobba både som bistående ledande montör me... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker dig som vill jobba som elektronikmontör inom tillverkning av elskåp samt utrustande av undercentraler och montering av specifika komponenter. All utrustning ska konstrueras, provas och tillverkas med största noggrannhet.

ARBETSBESKRIVNING

- Bidra till att arbetet utförs enligt överenskommen tidsplan och i rätt omfattning enligt kundens kravspecifikation.
- Du kommer att få möjlighet att jobba både som bistående ledande montör men efter tid även ledande montör i våra olika projekt.
- Montage av elkomponenter till undercentraler och elskåp.
- Dagtid måndag-tors 06.45-16.00, fredag 06.45-12.00.
- Start omgående


DINA KVALIFIKATIONER

- En stark vilja att lära sig och utvecklas
- Goda referenser
- Flytande svenska i tal och skrift för att tillgodose säkerhetsinformation
- B-körkort
- Du har minst gymnasial elutbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet


MERITERANDE

- Goda kunskaper att koppla utifrån el-scheman.
- Meriterande är om du har arbetat med montering av elkomponenter tidigare.
- Utbildning inom el eller montage.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer
- är bekväm med ett snabbt arbetstempo
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse
OM OSS

Jobandtalent grundades 2009 av Juan Urdiales och Felipe Navio i Madrid, Spanien. Jobandtalent är världsledande inom digital bemanning, tack vare en unik jobbmatchningsteknik och marknadens modernaste personalhanteringstjänster. Vår behovsanpassade marknadsplats för bemanningstjänster har visionen att revolutionera arbetsmarknaden och att göra den mer tillgänglig för alla genom att minska friktionen som finns i dagens sök- och rekryteringsprocesser

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker fler operatörer inom läkemedelsindustrin

Ansök    Sep 20    Emploid AB    Maskinoperatör, läkemedel
Om företaget EMPLOID har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning fler förpackningsoperatörer till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget växer, och behöver utöka sin produktionsavdelning med fler operatörer. Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via oss på EMPLOID, med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget därefter. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen. EMPLOID är me... Visa mer
Om företaget
EMPLOID har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning fler förpackningsoperatörer till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget växer, och behöver utöka sin produktionsavdelning med fler operatörer.
Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via oss på EMPLOID, med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget därefter. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om tjänsten
I rollen som förpackningsoperatör kommer du arbeta med etikettering, packning och montage av läkemedel där arbetet utförs i renrum enligt gällande GMP-regler. Tjänsten ställer höga krav på kvalitet, dokumentation och produktionshygien, och du kommer vara en del i det löpande förbättringsarbetet.
Specificerat kommer du arbeta med:
- Etikettering, montering och packning av läkemedelsprodukter
- Dokumentation av arbetet i enlighet med gällande GMP-regler
- Granskning av tillverkningsordrar och städning av förpackningslinjer
Om dig
Vi söker dig som har arbetat-, eller arbetar i en produktionsmiljö, inom läkemedelsindustrin är meriterande. Därutöver är det viktigt med:
- Avslutad gymnasial utbildning
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift
I den här rekryteringen läggs det stor vikt vid dina personliga egenskaper där det förväntas att du är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta i team och har en öppen och positiv inställning till nya arbetsuppgifter. Du är noggrann, kan följa skrivna instruktioner och trivs med att arbeta i en kvalitetsstyrd verksamhet. Du har ett stort personligt driv där du strävar efter att hela tiden bli bättre och har ett stort intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00
Lön: Enligt rådande kollektivavtal


Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.


Välkommen med din ansökan!


Sökord: produktion, läkemedel, industri, GMP, pharma, operatör, konsultuppdrag, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg Visa mindre

Processoperatör

Ansök    Sep 19    Lantmännen ek för    Spannmålsarbetare
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. I Malmö finns en anläggning för hantering av spannmål. Vi söker nu en processoperatör som vill arbeta med oss! Det här kommer du att göra Som processoperatör i produktionen har du ett variera... Visa mer
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. I Malmö finns en anläggning för hantering av spannmål. Vi söker nu en processoperatör som vill arbeta med oss!

Det här kommer du att göra

Som processoperatör i produktionen har du ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera spannmål vilket innebär mottagning, torkning, rensning och utlastning samt förbättrings- och hygienarbete. Arbetet innebär mycket kontakter, både interna men också med våra kunder. Spannmålshanteringen är livsmedelklassad och det finns därför höga krav på att upprätthålla kvaliteten i enighet med gällande krav. Arbetet innehåller både självständigt arbete som arbete i grupp. Skiftarbete under skördeperioden, ca v. 29–35.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Genomgått 3-årigt gymnasium eller har motsvarande kunskaper
- Erfarenhet av arbete inom någon form av process
- Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system
- Lätt för att läsa in och förstå anvisningar

Du är:

- Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ
- Kvalitetsmedveten
- Kommunikativ
- Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Malmö och du rapporterar direkt till driftschefen för Spannmål.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 9 oktober 2022. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Stefan Andersson, Driftschef Spannmål Malmö på tel. 010-556 93 49.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Noggrann lödare till produktionsbolag

Ansök    Sep 19    Scania Bemanning AB    Mjuklödare
Är du en noggrann och strukturerad person? Har du tidigare erfarenhet med lödning inom elektronikproduktion? Har du kanske även viljan att prestera i ett härligt team? Till vår kund i Malmö söker vi nu en driven person till deras produktion med uppstart inom kort. Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och sedan uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma blir kundföretaget blir din nästa arbetsgivare. Om kundföretaget Vår kund ä... Visa mer
Är du en noggrann och strukturerad person? Har du tidigare erfarenhet med lödning inom elektronikproduktion? Har du kanske även viljan att prestera i ett härligt team?


Till vår kund i Malmö söker vi nu en driven person till deras produktion med uppstart inom kort.

Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och sedan uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma blir kundföretaget blir din nästa arbetsgivare.

Om kundföretaget
Vår kund är en internationell tillverkare och systemleverantör inom elektronikindustrin. Företagets produktionsenhet ligger i Malmö. Företaget erbjuder konkurrenskraftig lön, goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

Arbetsuppgifter
Efter introduktion och upplärning förväntas man kunna utföra arbete i mikroskop, mjuklöda samt arbeta med härdplaster. Detta behöver man klara av att göra i ett högt tempo då det finns mycket att göra. Tillsammans med sina kollegor arbetar man mot att klara av kvalitetsmål och en viss leveransprecision. För att klara av rollen krävs det att man har god läsförmåga, är kommunikativ och tycker om att arbeta strukturerat enligt den standard som finns.

Krav:Rätt inställning och vilja
Tidigare arbete med lödning (gärna inom elektronikproduktion)
God läsförståelse
Bekväm med att arbeta mot styrda målMeriterande:
Tidigare arbetat med mikroskop
Certifikat inom lödning
Elektronikproduktion
Goda kunskaper av Engelska


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal (GFL)

Din profil
Vi söker dig som trivs att arbeta mot styrda mål. Du har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har även ett par års erfarenhet av branschen och är praktiskt lagd. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför även att du som söker är trevlig och fungerar bra i grupp.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Malmö (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du student eller jobbar du på 50%? Sök extrajobb hos oss i Malmö!

Ansök    Sep 16    Boxflow Staffing Syd AB    Packare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Vi söker dig som idag studerar på 50 % eller har en annan huvudsaklig ... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker dig som idag studerar på 50 % eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Arbetstiderna kan variera men är främst lagda på vardagarna måndag-fredag. Vi ser gärna att du som söker har en tillgänglighet på 2-3 dagar i veckan. Då det förekommer en del tunga lyft krävs det att du är fysiskt uthållig och inte rädd för att ta i, arbetet kräver ett högt tempo! Arbetet kan mycket väl leda till andra utvecklingsmöjligheter både hos oss och kund.

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Paketering
- Truckkörning
- Containertömning


Meriterande

- Truckkort
- Körkort och bil
- Tidigare erfarenhet av lager
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Elektronikmöntör till kund i Lund

Ansök    Sep 16    Scania Bemanning AB    Elektronikmontör
Är du en noggrann och teknisk person som vill prestera i ett härligt team? Har du tidigare erfarenhet inom elektronikmontering? Har du kanske även arbetat med selektivlödning? Till välkänt företag i Lund söker vi nu en driven person för elektronikproduktion med uppstart inom kort. Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och sedan uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma blir kundföretaget blir din nästa arbetsgivare. Om kundför... Visa mer
Är du en noggrann och teknisk person som vill prestera i ett härligt team? Har du tidigare erfarenhet inom elektronikmontering? Har du kanske även arbetat med selektivlödning?


Till välkänt företag i Lund söker vi nu en driven person för elektronikproduktion med uppstart inom kort.

Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och sedan uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma blir kundföretaget blir din nästa arbetsgivare.

Om kundföretaget
Företagets produktionsenhet ligger i Lund och är en kontraktstillverkare inom EMS-branschen (Electronic Manufacturing Services). Produktionen når flera verksamhetsområden så som bland annat medicin och industribranschen. Det är ett mindre företag som präglas av korta beslutsvägar och stora möjligheter. Företaget erbjuder konkurrenskraftig lön, goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

Arbetsuppgifter
Efter introduktion och eventuell upplärning förväntas man kunna arbeta med manuell komponentsbestyckning av kretskort, kablagearbete, handlödning samt avsyning av monterings- och lödresultat av olika elektronikprodukter ämnade för främst industri-, men även medicinbruk.

För att klara av rollen krävs det att man har grundläggande kännedom om elektroniska komponenter (typer, kapslar och märkning). Man behöver även goda kunskaper och kunskap av att löda både med blyat samt blyfritt lod.


Krav:Rätt inställning och vilja
Erfarenhet av montering av elektronikprodukter
God kännedom om elektroniska komponenter
Erfarenhet av lödning (gärna mjuklödning)
Goda kunskaper av svenska både i tal och skrift
Genuint elektroniskt intresse
God synMeriterande:
Erfarenhet av elektronikproduktion
Certifierad enl. IPC-A-610
Övriga IPC certifieringar
Arbetat med SPI, AOI, AXI eller annan automatisk avsyning
Tidigare arbeten på komponentnivå som tex reparatör eller servicetekniker.
Lödcertifikat


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Lund
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som trivs att arbeta mot styrda mål. Du har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har även ett par års erfarenhet av branschen och är praktiskt lagd. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför även att du som söker är trevlig och fungerar bra i grupp.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processoperatör spannmål, Malmö

Ansök    Sep 16    Lantmännen ek för    Spannmålsarbetare
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. I Falkenberg finns en anläggning för hantering av spannmål. Vi söker nu en processoperatör som vill arbeta med oss! Det här kommer du att göra Som processoperatör i produktionen har du et... Visa mer
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. I Falkenberg finns en anläggning för hantering av spannmål. Vi söker nu en processoperatör som vill arbeta med oss!

Det här kommer du att göra

Som processoperatör i produktionen har du ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera spannmål vilket innebär mottagning, torkning, rensning och utlastning samt förbättrings- och hygienarbete. Arbetet innebär mycket kontakter, både interna men också med våra kunder. Spannmålshanteringen är livsmedelklassad och det finns därför höga krav på att upprätthålla kvaliteten i enighet med gällande krav. Arbetet innehåller både självständigt arbete som arbete i grupp. Skiftarbete under skördeperioden, ca v. 29–35.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Genomgått 3-årigt gymnasium eller har motsvarande kunskaper
- Erfarenhet av arbete inom någon form av process
- Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system
- Lätt för att läsa in och förstå anvisningar

Du är:

- Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ
- Kvalitetsmedveten
- Kommunikativ
- Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Malmö och du rapporterar direkt till driftschefen för Spannmål.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 9 oktober 2022. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Stefan Andersson, Driftschef Spannmål Malmö på tel. 010-556 93 49.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Lagerarbetare och returhanterare för uthyrningsmaskiner

Ansök    Sep 16    Uniflex Sverige AB    Fordonsmontör
Vi på Uniflex söker nu efter en engagerad och ansvarstagande returhanterare för en heltidstjänst här i Malmö! Du kommer bli anställd av Uniflex bemanning och hyras ut till kund på heltid. För rätt kandidat finns goda möjligheter till övertag av kund! Om tjänsten Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag – fredag med arbetsplats i Malmö. Dina arbetsuppgifter i huvudsak I arbetet ... Visa mer
Vi på Uniflex söker nu efter en engagerad och ansvarstagande returhanterare för en heltidstjänst här i Malmö!
Du kommer bli anställd av Uniflex bemanning och hyras ut till kund på heltid. För rätt kandidat finns goda möjligheter till övertag av kund!


Om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag – fredag med arbetsplats i Malmö.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I arbetet kommer du att stöta på flera olika uppgifter men i huvudsak kommer du arbeta med att ta emot olika typer av maskiner och verktyg som har varit uthyrda till olika kunder. Du kommer att utföra kontroller, administrera produkterna i systemet samt att sköta in- och utleveranser på lagret. Du kommer även att utföra enklare mekaniska arbeten.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är en lagspelare och lätt för att samarbeta med andra människor men som samtidigt är bekväm med enskilt arbete. Du utför ditt arbete med noggrannhet, är driven och positiv och ser möjligheterna med att arbeta inom ett stort företag med bra möjligheter till att växa och utvecklas internt i företaget.

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Du bör vara stresstålig, ordningsam och kunna prioritera ditt arbeta vid in- och utleveranser. Du måste vara bra på att ge god service till kunderna. En del mekaniskt arbete förekommer så det är bra om du är en händig person. Du måste ha en hyfsat god fysik då det förekommer en hel del lyft.

Krav för tjänsten som montör:
*Truckkort och körvana på motvikt och staplare
*Tekniskt intresse och händig
* God verktygsvana
* God svenska i tal och skrift

Meriterande:
• B-körkortIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Teamledare sökes till Saint-Gobain Sekurit i Eslöv

VÅRT ERBJUDANDE Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion som maskinoperatör? Är du tekniskt intresserad? Känner du dig bekväm med att leda andra? Då kan du vara stjärnan vi söker! Till vår kund Sekurit (en del av Saint-Gobain koncernen) i Eslöv söker vi nu driven och engagerad teamledare. Tjänsten är förlagd på 3-skift och är en heltidstjänst. På Saint-Gobain Sekurit i Eslöv produceras och tillverkas glasrutor som sedan används inom ... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDEHar du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion som maskinoperatör? Är du tekniskt intresserad? Känner du dig bekväm med att leda andra? Då kan du vara stjärnan vi söker!Till vår kund Sekurit (en del av Saint-Gobain koncernen) i Eslöv söker vi nu driven och engagerad teamledare. Tjänsten är förlagd på 3-skift och är en heltidstjänst.

På Saint-Gobain Sekurit i Eslöv produceras och tillverkas glasrutor som sedan används inom fordonsindustrin. Företaget har mer än 90 års erfarenhet av bilglasproduktion och med högautomatiserad tillverkningsprocess kan de leverera färdiga produkter till stora fordonstillverkare så som Volvo, Volkswagen, Skoda, Ford, Jaguar, och många fler.

ARBETSBESKRIVNING

Du arbetar aktivt tillsammans med övriga medarbetare för att säkerställa att maskinerna når de mål som sätts upp, alltid i enlighet med gällande säkerhetsföreskrifter och med rätt kvalitet. Tillsammans med ditt team genomför du löpande kontroller i processerna och säkerställer att även de genomför sina kontroller. Du arbetar med stöd av supportteamet, vilket innefattar arbetsledare, tekniker och produktionschef.

Som arbetande teamledare har du inget formellt personalansvar men rollen innebär samordning av maskinteamet och det är därför viktigt att du har erfarenhet och/eller fallenhet för att leda, utbilda och delegera. Du planerar löpande bemanningen på ditt skift tillsammans med övriga supportteamet och ser till att rätt person är på rätt plats efter rådande förutsättningar.

Du är inte främmande för att själv delta i arbetet när behov för detta uppstår. Du agerar i sådana fall enligt den prioritet som kommunicerats via våra dagliga kanaler. Det innebär att du fortfarande har ansvar för att utföra de uppgifter som är en stående prioritet.

Som teamledare ska du bland annat:

- Säkerställa att informationsflödet som bestämts följs

- Genomföra löpande kontroller i processerna och hålla löpande avstämningar med ditt team

- Du skapar förutsättningar för att ditt team ska lyckas med sina uppgifter genom att lyfta upp utbildningsbehov

DINA KVALIFIKATIONER- Erfarenhet av industri, verkstadsarbete eller någon typ av producerande verksamhet. Förståelse för hur en produktion fungerar

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Möjlighet att arbeta skift, och flexibilitet kring arbetstider då skiften kan komma att ändras med tiden

- Goda datorkunskaper

- Erfarenhet av ledarskap i arbetet

- Bra tekniska kunskaperOM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operatörer till Saint-Gobain Sekurit i Eslöv

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. Till vår kund Sekurit (en del av Saint-Gobain koncernen... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Till vår kund Sekurit (en del av Saint-Gobain koncernen) i Eslöv söker vi nu drivna och engagerade operatörer.

På Saint-Gobain Sekurit i Eslöv produceras och tillverkas glasrutor som sedan används inom fordonsindustrin. Företaget har mer än 90 års erfarenhet av bilglasproduktion och med högautomatiserad tillverkningsprocess kan de leverera färdiga produkter till stora fordonstillverkare så som Volvo, Volkswagen, Skoda, Ford, Jaguar, och många fler.

ARBETSBESKRIVNING

Som operatör på Sekurit är du en viktig del i att processen rullar på och fungerar effektivt. Du kommer bland annat:

- övervaka processen
- styra och operera maskinerna
- utföra kvalitetskontroller
- dokumentera
- bidra till förbättringsåtgärder
Arbetet kräver hög noggrannhet. Eftersom processen är högautomatiserad kommer du arbeta mycket med det digitala, men i kombination med vissa "hands on" moment där du behöver vara tekniskt lagt samt kunna hantera diverse verktyg.

- Arbetet är förlagt på 3- eller 4-skift. Skiften kan komma att ändras med tiden varpå det är viktigt att du är flexibel kring arbetstiderna.
- Tjänsten är på heltid och tillsvidare (inleds med 6 månaders visstidsanställning)
- Start omgående

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av industri, verkstadsarbete eller någon typ av producerande verksamhet. Förståelse för hur en produktion fungerar.
- Goda referenser från tidigare arbeten
- Körkort och tillgång till bil
- Goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
- Möjlighet att arbeta skift, och flexibilitet kring arbetstider då skiften kan komma att ändras med tiden.
- Goda datorkunskaper


MERITERANDE

- Erfarenhet av tidigare arbete som maskinoperatör, gärna inom bilindustrin eller glastillverkning
- Truckkort


- DIN PROFIL


För att lyckas och trivas i rollen så ser vi att du:

- har viljan att utvecklas och växa i din roll
- är engagerad och driven i ditt arbete
- är initiativtagande
- är flexibel och inte rädd för att växla arbetsuppgifter när så behövs
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.


OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi fylla ett flertal heltidstjänster till ett väletablerat företag i Jäg...

Är du noggrann, kvalitetsmedveten och har en god koncentrationsförmåga? Då har vi uppdraget för dig! Today Consulting söker montörer för heltidsuppdrag i Jägersro, Malmö. Vår kund är verksam inom tillverkningsbranschen och arbetsuppgifterna består av preciserad hopsättning av mindre komponenter i olika steg. Arbetet sker i ren och trivsam miljö. Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är vardagar tvåskift 06:00-14:20 och 14:20-22:40. Fredagar är arbetstid... Visa mer
Är du noggrann, kvalitetsmedveten och har en god koncentrationsförmåga?

Då har vi uppdraget för dig!
Today Consulting söker montörer för heltidsuppdrag i Jägersro, Malmö.
Vår kund är verksam inom tillverkningsbranschen och arbetsuppgifterna består av preciserad hopsättning av mindre komponenter i olika steg. Arbetet sker i ren och trivsam miljö.
Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är vardagar tvåskift 06:00-14:20 och 14:20-22:40.
Fredagar är arbetstiden 06:00-12:00 och 12:00-18:00.

Vem söker vi?

Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet, högt tempo och tålamod då monteringen innehåller små delar som behöver placeras på exakta positioner. Du ska tycka om att arbeta strukturerat, ha en stark vilja och en positiv inställning. Att tycka om praktiska uppgifter och att använda sig av olika redskap är en förutsättning för att lyckas i rollen.
Eftersom vi eftersträvar en jämställd arbetsplats vill vi uppmuntra även kvinnliga sökande.

Ingen erfarenhet krävs, utbildning sker på plats.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man arbetar i ett team.

Krav:

Flytande kunskaper i svenska tal/skrift

Fyllt 18 år

Prickfritt belastningsregister

Du kommer anställas på heltid utav Today Consulting och för rätt person finns goda chanser att övergå till tillsvidareanställning hos kund.
Lön enligt avtal. Kollektivavtalet är IF-Metall.

Today Consulting

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.

Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag. Visa mindre

Produktionsmedarbetare Livsmedel Malmö- omgående start

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med k... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. 

Trivs du i en grövre miljö och är fysisk stark? Har du tidigare erfarenheter från livsmedelsindustrin eller som maskinoperatör? Då kan detta vara ett jobb för dig! 

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom livsmedelsindustrin som maskinoperatör hos vår kund i Malmö. Du kommer arbeta fysiskt med satser inom produktionen, ta fram råvaror efter recept, datummärka samt väga upp för både automatisk och manuell fyllning. Du kommer arbeta i en miljö som skiftar mycket i temperatur från 6+ till 25+ och ibland varmare. Tjänsten är på heltid och varaktigheten är löpande framåt med goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Du ska vara tillgänglig för 2-skift vilket innebär morgon (04:00-12:00) och eftermiddag (12:00-20:00). 

Vem är du?
Som person är du ambitiös, är inte rädd för att ta i och van vid högt tempo. Du är fysiskt stark och kan tänka dig att arbeta i en grövre miljö. Du ska kunna samarbeta med dina kollegor. Du skall ha en stark arbetsmoral samt en god förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för det dagliga arbetet. 

Krav för tjänsten är:
* Kunna arbeta med alla typer av livsmedel, exempelvis kötthantering
* Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
* Kunskaper kring hygienstandard
* Flytande svenska i tal och skrift
* Kunna arbeta angivna tider 
* Meriterande är om du har vana från livsmedelsindustri eller annan produktion

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster. Visa mindre

Processkemister till produktion inom läkemedel - PolyPeptide group

Kemiutbildad personal till produktion inom läkemedel - PolyPeptide group Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som... Visa mer
Kemiutbildad personal till produktion inom läkemedel - PolyPeptide group

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.


Vill du jobba inom läkemedelsindustrin som processkemist? Har du bakgrund inom kemi och biologi? Då kanske detta är en tjänst för dig!
 


Om tjänsten:
Trivs du i produktionsmiljö, besitter relevant utbildning inom området, har ett brinnande intresse för kemi kan det vara just dig vi söker. Som del av produktionen är du i hjärtat av PolyPeptides verksamhet och arbetet erbjuder både varierande rutinuppgifter blandat med möjlighet att delta i olika projekt. PolyPeptide är kontraktstillverkare med ambitionen att anpassa sig efter olika kunders behov vilket kräver ständig utveckling och flexibilitet. Kvalitet är ett av PolyPeptides grundvärderingar och det är med kvalitet i fokus du närmar dig ditt arbete. Som person måste du vara noggrann, ansvarstagande och besitter kemiförståelse. Arbetet är till största del i team där ni tillsammans arbetar med storskalig såväl som småskalig produktion av läkemedelssubstanser. Tjänsten kommer tillsättas omgående eller med senast start i början av oktober.

Krav för tjänsten: 
* Du har några års arbetslivserfarenhet av processarbete främst inom läke- eller livsmedelsindustrin, eller övrig kvalitativ kemiindustri, samt har en kemibakgrund från en utbildning.
* Vara tillgänglig för skift dagtid, eftermiddag och helg.
* Du har arbetet med olika kvalitetssystem - meriterande är om du arbetat med GMP. 
* Du ser produktionen som den del av verksamheten där det händer grejer och brinner för att optimera processer utifrån de kvalitetssystem och rutiner som styr verksamheten.
*  Du trivs med variationen mellan att arbeta ”hands on” men även att ta dig tiden att dokumentera processer och händelser.
* Du har relevant eftergymnasial utbildning samt intresse och erfarenhet av arbete i en regulatoriskt styrd industri.
* Vidare krävs god förmåga till dokumentation, god förståelse för kemi samt kunskap att arbeta enligt GMP standarder.


Vem är du?
Du har efter några års arbetserfarenhet kommit fram till att produktion är den del av verksamheten där du trivs och vill utvecklas. Du letar efter en ny utmaning och en arbetsplats där det är högt till tak, samarbete och erfarenhetsutbyte värderas högt och där det finns en stark tro på möjligheten att förbättra och påverka processer i takt med att företaget växer. Personliga egenskaper som efterfrågas bygger på Polypeptides värderingar- Quality- Trust- Innovation-. Du är ansvarstagande och noggrann - du ser samarbete som självklart och bygger relationer utifrån förtroende och tillit - du är teknisk och flexibel och hittar lösningar utifrån de förutsättningar som finns.  Som person beskriver du dig som nyfiken, öppen och positiv inför människor och utmaningar du möter, du tror att det mesta går att lösa om man bara arbetar tillsammans och lyfter blicken när så behövs.
 

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.  Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Processbemanning på 0727-240074.

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Studenter sökes till produktion/lager till välkänt IT-företag i Lund!

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare i Lund? Har du intresse för IT/teknik? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en IT intresserad student för jobb som produktionspersonal/lagerpersonal på ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. Företagets... Visa mer
Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare i Lund? Har du intresse för IT/teknik? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en IT intresserad student för jobb som produktionspersonal/lagerpersonal på ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror.

Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund.

Arbetsuppgifterna består främst av:
- Kvalitetstestning av företagets elektronikprodukter.
- Enklare monteringsarbete.
- Paketering av produkterna.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl: 07.00-16.00. För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Vi arbetar både med schemaläggning vecka för vecka men även att du kan kontaktas med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro.

Tjänsten beräknas börja omgående och fortlöper framåt.

Din profil
Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

- Noggrann
- Strukturerad
- Flexibel
- IT intresse

För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna. Vi ser gärna att du är student i minst 1,5 år framöver.

Arbetet inleds med en introduktion på 10 arbetsdagar under en 3-veckors period.

Tycker du tjänsten låter intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Operatör till GMP-produktion i Malmö

Operatör till GMP-produktion i Malmö  Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd ho... Visa mer
Operatör till GMP-produktion i Malmö 

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag.

Vill du jobba inom läkemedelsindustrin som operatör? Har du bakgrund inom kemi och biologi? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Till GMP-produktion i Malmö med högt ställda krav på kvalitet och tillämpande av GMP regler, dokumentation, produktionshygien och samarbete söker vi dig som är intresserad av att anta rollen som operatör. Arbetet består av 2 skift (dag/kväll) varför det är viktigt att du kan och vill arbeta skift.

Som operatör arbetar du i aseptisk miljö vilket sätter höga kvar på hygientänk och noggrannhet. Arbetet kan innebära längre perioder av stillastående arbete. Dina arbetsuppgifter består bla av,

* Packning av utrustning & autoklavering: Förarbetet inför en fyllning
* Montera fyllnadslinjen enligt instruktioner (SOP), Maskindelar
* Fyllning - Linjeproduktion
* IPC kontroller
* Provuttag enligt arbetsdokumentation
* Dokumentering av arbetet
* Förbättringsarbete på avdelningen


Det är ett krav att du slutfört gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion, renrumsarbete, datorvana, maskintekniskt intresse och vana, någon form av förbättringsarbete. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift (minst svenska 3).
Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel då vissa instruktioner är på engelska.

Du kommer inledningsvis vara anställd av Processbemanning men tanken är att du på sikt kommer gå över i en anställning hos uppdragsgivaren. Då tjänsten är tänkt att börja omgående ser vi gärna att ansöker snarast och vi kommer tillämpa löpande rekrytering. Vid eventuella frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Processbemanning på tel. 042-210299. Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Malmö (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren montör till kund inom fordonsindustrin sökes till Malmö

VÅRT ERBJUDANDE Till vår kund söker vi en erfaren montör för ett omgående uppdrag som kan leda till anställning. Kunden arbetar inom fordonsindustrin med att montera ihop maskiner som underhåller 2-takt och 4-takts dieselmotorer - ett stort internationellt företag med verkstäder i stora delar av världen. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierande arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra ... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Till vår kund söker vi en erfaren montör för ett omgående uppdrag som kan leda till anställning. Kunden arbetar inom fordonsindustrin med att montera ihop maskiner som underhåller 2-takt och 4-takts dieselmotorer - ett stort internationellt företag med verkstäder i stora delar av världen. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierande arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Montering av maskiner för underhållning av dieselmotorer

- Arbetstiderna är förlagda under dagtid

- Uppdraget kan leda till tillsvidareanställning

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet som montör

- Mekaniskt lagd

- Ansvarstagande & driftig

- Tala och läsa flytande svenska då instruktioner av ritning kan ske både i tal och skrift

MERITERANDE

- Kompetens som bilmekaniker

- Engelska i tal och skrift

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

Vi söker dig som har verkstadsvana, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster som montör, bilmekaniker eller liknande. Vi söker dig som fungerar bra i arbetsgrupper med olika typer av människor, har självförtroendet att våga arbeta självständigt och har en positiv attityd till att lära nytt.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Livsmedelsproduktion 3-skift - Malmö

Vill du jobba inom livsmedelsbranschen och tidigare erfarenhet av produktion? Då kan detta vara ett jobb för just dig!  Om tjänsten: Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som produktionsarbetare hos en av våra livsmedelskunder i Malmö. Tjänsten är på heltid under hösten, med start omgående. Du kommer få 2-veckors upplärning på plats för att därefter arbeta i deras rullpack med tillverkning av bland annat risgrynsgröt. Som produktionsarbe... Visa mer
Vill du jobba inom livsmedelsbranschen och tidigare erfarenhet av produktion? Då kan detta vara ett jobb för just dig! 

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som produktionsarbetare hos en av våra livsmedelskunder i Malmö. Tjänsten är på heltid under hösten, med start omgående. Du kommer få 2-veckors upplärning på plats för att därefter arbeta i deras rullpack med tillverkning av bland annat risgrynsgröt. Som produktionsarbetare är du en del av produktionen och hanterar maskiner, blandning, paketering, truckkörning (A) och etikettsättning. Eftersom produktionen är inom livsmedel är det viktigt att du trivs en renrumsmiljö, samt att du är rök och snusfri. Arbetstiden är förlagd till 3-skift vilket innebär både morgon, nätter och helger.

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är positiv och glad, framåt, självgående och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt med ett eget driv eller att samarbeta tillsammans med andra på arbetsplatsen. Ledorden ansvarstagande, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Du har inga problem med tunga lyft utan har god förmåga att ta i när det behövs.

Krav för tjänsten är:
- Körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till din arbetsplats
- Svenska i tal och skrift 
- Tillgänglig för skiftarbete (3-skift inkl. natt)
- Rök och snusfri

Meriterande för tjänsten: 
- Produktionsvana
- Truckkort A1-A4
- Erfarenhet av arbete inom livsmedelsproduktion

Låter detta intressant? 
Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Läs gärna mer om oss på processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Visa mindre

Teknisk Operatör till Livsmedelsindustri i Malmö

Om tjänsten Vår kund tillverkar konfektyr och tillhör en global livsmedelskoncern. De letar nu efter en Teknisk Operatör med förståelse för PLC till deras produktion. Tjänsten är baserad i Fosie i Malmö. Som Teknisk Operatör kommer du att ansvara för att den nya linjen levererar ut produkter enligt dagligt uppsatta mål. Du är en del av produktionen samtidigt som du övervakar och ser till att maskinen är i gång. Med hjälp av ett helhetstänk i produktionsti... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund tillverkar konfektyr och tillhör en global livsmedelskoncern. De letar nu efter en Teknisk Operatör med förståelse för PLC till deras produktion. Tjänsten är baserad i Fosie i Malmö.

Som Teknisk Operatör kommer du att ansvara för att den nya linjen levererar ut produkter enligt dagligt uppsatta mål. Du är en del av produktionen samtidigt som du övervakar och ser till att maskinen är i gång. Med hjälp av ett helhetstänk i produktionstillverkningen så arbetar du i hela flödet med maskinen. Maskinen du arbetar med är helautomatiserad och därför krävs förståelse för och tidigare erfarenhet av PLC.

I din roll som Operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Övervakning och nödvändig justering av maskinen
• Bidra till produktionsflödet

Tjänsten som Teknisk Operatör är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 06.45-15.45 och start sker omgående efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har en bakgrund som tekniker eller ingenjör och som har erfarenhet från arbete inom produktion. För att lyckas i rollen har du förståelse för PLC samt ett intresse för teknik och produktionsarbete. Som person är du en problemlösare med en helhetsförståelse för avancerade produktionslinjer. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och du drivs av individuellt uppsatta mål.

Viktigt för tjänsten är:

• Bakgrund som tekniker eller ingenjör
• Förståelse för PLC
• Flytande svenska i tal och skrift
• GMP och erfarenhet från livsmedel är meriterande men inget krav

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Julia Olander via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, Livsmedel, Teknik, Teknisk Operatör, Operatör, Adecco, Industri, Livsmedelsproduktion, Malmö, Fosie Visa mindre

Noggrann lödare till produktionsbolag

Ansök    Sep 12    Scania Bemanning AB    Mjuklödare
Är du en noggrann och strukturerad person? Har du tidigare erfarenhet med lödning inom elektronikproduktion? Har du kanske även viljan att prestera i ett härligt team? Till vår kund i Malmö söker vi nu en driven person till deras produktion med uppstart inom kort. Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och sedan uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma blir kundföretaget blir din nästa arbetsgivare. Om kundföretaget Vår kund ä... Visa mer
Är du en noggrann och strukturerad person? Har du tidigare erfarenhet med lödning inom elektronikproduktion? Har du kanske även viljan att prestera i ett härligt team?


Till vår kund i Malmö söker vi nu en driven person till deras produktion med uppstart inom kort.

Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och sedan uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma blir kundföretaget blir din nästa arbetsgivare.

Om kundföretaget
Vår kund är en internationell tillverkare och systemleverantör inom elektronikindustrin. Företagets produktionsenhet ligger i Malmö. Företaget erbjuder konkurrenskraftig lön, goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

Arbetsuppgifter
Efter introduktion och upplärning förväntas man kunna utföra arbete i mikroskop, mjuklöda samt arbeta med härdplaster. Detta behöver man klara av att göra i ett högt tempo då det finns mycket att göra. Tillsammans med sina kollegor arbetar man mot att klara av kvalitetsmål och en viss leveransprecision. För att klara av rollen krävs det att man har god läsförmåga, är kommunikativ och tycker om att arbeta strukturerat enligt den standard som finns.

Krav:Rätt inställning och vilja
Tidigare arbete med lödning (gärna inom elektronikproduktion)
God läsförståelse
Bekväm med att arbeta mot styrda målMeriterande:
Tidigare arbetat med mikroskop
Certifikat inom lödning
Elektronikproduktion
Goda kunskaper av Engelska


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal (GFL)

Din profil
Vi söker dig som trivs att arbeta mot styrda mål. Du har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har även ett par års erfarenhet av branschen och är praktiskt lagd. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför även att du som söker är trevlig och fungerar bra i grupp.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du student eller jobbar du på 50%? Sök extrajobb hos oss i Malmö!

Ansök    Sep 12    Boxflow Staffing Syd AB    Packare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Vi söker dig som idag studerar på 50 % eller har en annan huvudsaklig ... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker dig som idag studerar på 50 % eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Här arbetar du på lager eller terminal i Malmö ute hos våra väletablerade kunder. Arbetstiderna kan variera men är främst lagda på vardagarna måndag-fredag. Vi ser gärna att du som söker har en tillgänglighet på 2-3 dagar i veckan. Då det förekommer en del tunga lyft krävs det att du är fysiskt uthållig och inte rädd för att ta i, arbetet kräver ett högt tempo!

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Paketering
- Truckkörning
- Containertömning


-

Meriterande

- Truckkort
- Körkort och bil
- Tidigare erfarenhet av lager
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

IT intresserad produktionsmedarbetare sökes till välkänt IT-företag i Lund!

Är du IT intresserad och trivs med att arbeta i en produktion? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en IT intresserad produktionsmedarbetare till ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund. Arbetsuppgifterna består främst av: - Kvalit... Visa mer
Är du IT intresserad och trivs med att arbeta i en produktion? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en IT intresserad produktionsmedarbetare till ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror.
Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund.

Arbetsuppgifterna består främst av:
- Kvalitetstestning av företagets elektronikprodukter.
- Enklare monteringsarbete.
- Paketering av produkterna.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl: 07.00-16.00.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Tjänsten beräknas börja i slutet av detta år eller i början av nästa år. Vi arbetar löpande med urval så sök redan idag.

Din profil
Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

- Noggrann
- Strukturerad
- Flexibel
- IT intresse

Tycker du tjänsten låter intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Malmö (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektronikmontör med omgående start i Malmö.

VÅRT ERBJUDANDE Vi söker dig som vill jobba som elektronikmontör inom tillverkning av elskåp samt utrustande av undercentraler och montering av specifika komponenter. All utrustning ska konstrueras, provas och tillverkas med största noggrannhet. ARBETSBESKRIVNING - Bidra till att arbetet utförs enligt överenskommen tidsplan och i rätt omfattning enligt kundens kravspecifikation. - Du kommer att få möjlighet att jobba både som bistående ledande montör me... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker dig som vill jobba som elektronikmontör inom tillverkning av elskåp samt utrustande av undercentraler och montering av specifika komponenter. All utrustning ska konstrueras, provas och tillverkas med största noggrannhet.

ARBETSBESKRIVNING

- Bidra till att arbetet utförs enligt överenskommen tidsplan och i rätt omfattning enligt kundens kravspecifikation.
- Du kommer att få möjlighet att jobba både som bistående ledande montör men efter tid även ledande montör i våra olika projekt.
- Montage av elkomponenter till undercentraler och elskåp.
- Dagtid måndag-tors 06.45-16.00, fredag 06.45-12.00.
- Start omgående


DINA KVALIFIKATIONER

- En stark vilja att lära sig och utvecklas
- Goda referenser
- Flytande svenska i tal och skrift för att tillgodose säkerhetsinformation
- B-körkort
- Du har minst gymnasial elutbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet


MERITERANDE

- Goda kunskaper att koppla utifrån el-scheman.
- Meriterande är om du har arbetat med montering av elkomponenter tidigare.
- Utbildning inom el eller montage.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer
- är bekväm med ett snabbt arbetstempo
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse
OM OSS

Jobandtalent grundades 2009 av Juan Urdiales och Felipe Navio i Madrid, Spanien. Jobandtalent är världsledande inom digital bemanning, tack vare en unik jobbmatchningsteknik och marknadens modernaste personalhanteringstjänster. Vår behovsanpassade marknadsplats för bemanningstjänster har visionen att revolutionera arbetsmarknaden och att göra den mer tillgänglig för alla genom att minska friktionen som finns i dagens sök- och rekryteringsprocesser

ANSÖKAN

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ledigt jobb som Teknisk Operatör på spännande företag i Malmö!

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Vad går arbetet som konsult ut på?... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Malmö där du kommer att arbeta med underhåll, problemlösning och reparationer på maskiner inom tillvekningsproduktion. Mer specifikt innebär det att du som teknisk operatör arbetar med att driva, övervaka, underhålla och justera maskinen du arbetar på, samt andra produktionslinjer där det behövs på ett säkert och effektivt sätt. I det ingår även att utföra reparationer och planerat underhåll av maskiner och utrustning, samt att stödja produktionsenheten med tekniska lösningar och ständiga förbättringar. Du behöver även ha kännedom om och tillämpa de lagar och rutiner som krävs inom aktuellt arbetsområde. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med arbetet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med tillverkningen av en spännande produkt. Du gillar tekniskt underhåll och reparationer av tillverkningsmaskiner samtidigt som du är noggrann och kvalitetsfokuserad. Du har en förmåga att arbeta både självständigt eller i grupp och tar ansvar för det dagliga arbetet med ett lösningsfokuserat tankesätt. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

I övrigt krävs det att du:

*har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet

*har erfarenhet av tillverkningsproduktion

*har grundläggande färdigheter i att förstå och tala engelska

*behärskar svenska i tal och skrift

*har B-körkort och tillgång till bil

Det är meriterande om du:

*har erfarenhet som tekniker inom tillverkningsproduktion

*har el-kunskap

*har svets-, svarv- och fräskunskap

Arbetet är förlagt på 3-skift.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Andersson på telefonnummer: 040 660 63 49 eller via e-post: [email protected]

Sök tjänsten idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kyltekniker sökes till nytt bolag!

Är du noggrann och strukturerad som person? Har du drivet att vara med på resan med att starta upp ett nytt bolag? I så fall, fortsätt läs! Till vår kund i Malmö söker vi nu en driven person som vill vara med företagets uppstart inom service, underhåll, och installation av värmepumpar och kylanläggningar. Arbetsuppgifter Då du kommer vara första personen på plats i bolaget kommer en häftig och varierande roll att skapas - runt och med dig. För det drif... Visa mer
Är du noggrann och strukturerad som person? Har du drivet att vara med på resan med att starta upp ett nytt bolag? I så fall, fortsätt läs!


Till vår kund i Malmö söker vi nu en driven person som vill vara med företagets uppstart inom service, underhåll, och installation av värmepumpar och kylanläggningar.

Arbetsuppgifter
Då du kommer vara första personen på plats i bolaget kommer en häftig och varierande roll att skapas - runt och med dig. För det driftige kommer det även att finnas möjligheter att växa inom företaget i ett senare skede. Arbetet kommer att vara varierande och du kommer att jobba med många olika typer av anläggningar. Sedvanliga arbetsuppgifter så som installation, håltagning och rördragning tillhör det dagliga arbetet.

Företaget kommer att rikta in sig mot privatpersoner och ser det som ytterst viktigt att man är trevlig, noggrann och ordningsam.

Krav:Rätt inställning och vilja
Tidigare arbete som kyltekniker
Behärskar svenska språket i tal och skrift
Bekväm med att sätta upp och arbeta mot styrda mål
Körkort
Kylcertifikat
Erfarenhet inom elMeriterande:
Tidigare arbetat med ledande roll
Styr- och reglerteknisk utbildning
Goda kunskaper av Engelska
Tillgång till bil


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö med omnejd
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det höga krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i den framtida gruppen. Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du företaget med din höga servicekänsla.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Blandning av kryddor

Ansök    Sep 8    Solina Sweden AB    Kvarnarbetare
Yrkesbenämning: Produktionsmedarbetare Antal lediga platser: 3 st vikariat. Arbetsuppgifter: Packning av kryddor, Blanda kryddor efter recept. Krav på kompetens/erfarenheter/utbildning : Svenska i tal och skrift. Körkort? Traktorkort? Truckkort? Hjullastare? Truckkort önskas inget krav Varaktighet; tillsvidare/säsong/ visstid. 3 st vikariat. När är det tillträde? Snarast Arbetsdrift: dagtid/schemalagd arbetstid, även helger? kvällstid? 1 st 07-16 må-fre. 2... Visa mer
Yrkesbenämning: Produktionsmedarbetare
Antal lediga platser: 3 st vikariat.
Arbetsuppgifter: Packning av kryddor, Blanda kryddor efter recept.
Krav på kompetens/erfarenheter/utbildning : Svenska i tal och skrift.
Körkort? Traktorkort? Truckkort? Hjullastare? Truckkort önskas inget krav
Varaktighet; tillsvidare/säsong/ visstid. 3 st vikariat.
När är det tillträde? Snarast
Arbetsdrift: dagtid/schemalagd arbetstid, även helger? kvällstid? 1 st 07-16 må-fre. 2 st 15:45-02:00 Må-tors
Heltid/deltid? Heltid
Löneform: fast lön el ackord? Månadslön enligt avtal
Har ni kollektivavtal el följer ni avtalsenliga löner? Livs kollektivavtal
Krävs körkort? Tillgång till egen bil?
Ev max körtid till jobbet
Finns det annars möjlighet till buss/tåg till arbetsplatsen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Mekanik-/Box build-montör inom elektronikbranchen sökes

Ansök    Sep 6    Inission Malmö AB    Elektronikmontör
Om jobbet Platsbeskrivning Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Borås, Munkfors, Västerås, Malmö, Tallinn, Trondheim, Lohja och även ett säljbolag i Kö... Visa mer
Om jobbet
Platsbeskrivning
Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Borås, Munkfors, Västerås, Malmö, Tallinn, Trondheim, Lohja och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 1.150 mkr och har ca 585 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.
Mekanik-/Box build-montör
Vi söker nya medarbetare till vårt team i Inission Malmö AB som har en omsättning om drygt 130 mkr, cirka 60 anställda och som har en stark tillväxt.
Vi söker dig som gillar högt tempo, är driven, tycker om att arbeta i team och sätter laget före jaget. Har du dessutom lätt för att samarbeta, är noggrann och drivs av förbättringsarbete då är du den vi söker. Dina arbetsuppgifter innefattar, mekanisk montering, box-build, funktionstest samt packning av produkter.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Löd- och IPC-certifikat är meriterande. Visa mindre

Verkstadsoptiker

Ansök    Sep 6    Carl Zeiss Vision AB    Glasögonslipare
Carl Zeiss Vision är ett av de ledande företagen på den optiska marknaden. Carl Zeiss Vision Nordics har huvudkontor i Malmö, omsätter ca 13 miljoner EUR och har 45 anställda. Företaget ingår i ett av världens största optikföretag, Carl Zeiss AG, med huvudkontor i Tyskland. Koncernen omsätter 7,5 miljarder EUR och har 35 000 anställda i världen. Till huvudkontoret i Malmö söker vi en Verkstadsoptiker Inslipingsavdelningen är en central del i vår... Visa mer
Carl Zeiss Vision är ett av de ledande företagen på den optiska marknaden. Carl Zeiss Vision Nordics har huvudkontor i Malmö, omsätter ca 13 miljoner EUR och har 45 anställda. Företaget ingår i ett av världens största optikföretag, Carl Zeiss AG, med huvudkontor i Tyskland. Koncernen omsätter 7,5 miljarder EUR och har 35 000 anställda i världen.
Till huvudkontoret i Malmö söker vi en
Verkstadsoptiker
Inslipingsavdelningen är en central del i vår verksamhet och en av våra viktigaste servicefunktioner. De huvudsakliga uppgifterna är att slipa in och montera glasögonglas i bågar. Vår verkstad är utrustad med våra moderna slipmaskiner från MEI och Nidek.
Vi söker dig som är verkstadsoptiker eller med erfarenhet från optikbranschen och verkstadsarbetet. Vi ser helst att du har ett par års erfarenhet som verkstadsoptiker. Du är noggrann, målinriktad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba i team och det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo. Visa mindre

Servicetekniker för truckar till STILL

Ansök    Sep 6    Temp-Team Sverige AB    Fordonsmontör
Är du STILLs nya servicetekniker? Som servicetekniker kommer du arbeta i deras verkstadsteam med placering på huvudkontoret i Malmö. Teamets uppgift är att färdigställa nya fabrikstruckar genom montering av kundanpassade tekniklösningar samt att säkerställa driften av STILLs totala hyresflotta genom att serva, reparera och underhålla alla hyrtruckar samt att rekonditionera begagnade truckar som skall vidare ut på marknaden. Rollen Som servicetekniker komm... Visa mer
Är du STILLs nya servicetekniker? Som servicetekniker kommer du arbeta i deras verkstadsteam med placering på huvudkontoret i Malmö. Teamets uppgift är att färdigställa nya fabrikstruckar genom montering av kundanpassade tekniklösningar samt att säkerställa driften av STILLs totala hyresflotta genom att serva, reparera och underhålla alla hyrtruckar samt att rekonditionera begagnade truckar som skall vidare ut på marknaden.

Rollen
Som servicetekniker kommer du till arbetet klockan 07:00 på morgonen och har en plan redo över dina "jobb" för dagen. Du kommer arbeta inom fyra olika områden, färdigställning för hyra, demo, begagnat och montering av nya truckar. Du kommer ha ett eget verkstadsbås med dina verktyg. Arbetet sker på både diesel- och elmaskiner. 

Arbetstider: Mån-tors 07:00-15:42, fredagar 07:00-14:12, 30 minuters lunch.

Din profil 
Du har tidigare arbetat som servicetekniker, verkstadstekniker eller teknisk montör och har goda kunskaper i mekanik och hydraulik. 
Du är noggrann, ansvarstagande och har en god servicekänsla.
Du är också van vid datorer då arbetet innebär en del arbete i datoriserade system. 
I detta arbetet känner du dig bekväm i att kunna ta beslut och vara självgående. 

Krav God kännedom av programmering och hydraulik
Svenska i tal och skrift
Engelska (all dokumentation är på engelska) 
God datorvana
Utbildning eller relevant erfarenhet för tjänsten
Erfarenhet från maskinbranschen
Truckvana
Meriterande Tyska
El-förståelse och kunskap inom el-schemaläsning
Travers, heta arbeten och truckkort kommer utbildas på plats. Har du det sedan tidigare är det en fördel
B-körkort

Bra att veta!
Detta är en rekrytering till STILL Sverige AB. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?
Är du serviceteknikern vi söker? Låter det spännande? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna tjänst har STILL Sverige AB valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Stefan Thorup, 0708-583305. Visa mindre

Maskinoperatör inom livsmedelsindustrin sökes i Malmö.

VÅRT ERBJUDANDE Som maskinoperatör på paketeringen är det viktigt att följa uppsatta rutiner och scheman. Kvalitetskontroller och stickprover är en mycket viktigt del av arbetet som säkerställer att produkterna har rätt värden. Även hygienkontroller samt skötsel av maskiner och övrig utrustning ingår i arbetsuppgifterna. Emellanåt kan arbetet vara fysiskt tungt men det finns bra hjälpmedel till hands. ARBETSBESKRIVNING - I rollen som maskinoperatör komm... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Som maskinoperatör på paketeringen är det viktigt att följa uppsatta rutiner och scheman. Kvalitetskontroller och stickprover är en mycket viktigt del av arbetet som säkerställer att produkterna har rätt värden. Även hygienkontroller samt skötsel av maskiner och övrig utrustning ingår i arbetsuppgifterna. Emellanåt kan arbetet vara fysiskt tungt men det finns bra hjälpmedel till hands.

ARBETSBESKRIVNING

- I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta i en processtyrd livsmedelsproduktion.
- Sysslor som kommer förekomma är påfyllnad av material, kontroll av systemet, förpackning samt städning enligt fasta rutiner.
- Du ansvar för övervakning av packprocessen.
- Du kontrollerar, kvalitetssäkrar samt dokumenterar varje arbetsmoment.


- Hantering av maskiner samt utförande av felsökning och enklare underhåll vid behov.
- Tjänsten innefattar även en del truckkörning samt vid behov vara till hjälpa på lagret.


DINA KVALIFIKATIONER

- Du skall kunna arbeta i skift.
- Tidigare erfarenhet inom industri och produktion, gärna från livsmedelsbranschen.
- Tekniskt intresse.
- OBS - Ej gluten eller dammallergi - OBS.
- Truckkort


MERITERANDE

- Erfarenhet av livsmedelsproduktion/hantering av livsmedel

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Har ett engagemang och ett driv som syns i ditt arbete
- Har ett stort intresse för produktion och att få vara en del av produktionskedjan från råvara till färdig produkt
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt.
- Du har en nyfikenhet, ställer relevanta frågor, viljan att utvecklas i din roll
- Är en lagspelare som fungerar bra ihop med dina kollegor
- Är noggrann och har respekt för rutiner/regler och arbetssättet som råder på din arbetsplats.


ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör till Etikettföretag - Malmö

Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kol... Visa mer
Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag. 

Är du på jakt efter jobb som maskinoperatör i Malmöområdet? Då kan detta vara ett jobb för dig!
 
Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör hos en av våra kunder. Tjänsten är på heltid och varaktigheten är fram till augusti (stor chans till förlängning). Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion som maskinoperatör. Du är en del i produktionen och du ställer in maskiner, övervakar, tar fram material, avhjälper färre problem och korrigerar mindre fel.  Arbetstiden är förlagd till 2-skift (dag och kväll) på vardagarna. 

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är positiv och glad, framåt, självgående och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt med ett eget driv eller att samarbeta tillsammans med andra på arbetsplatsen. Ledorden ansvarstagande, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Arbetet utförs i ett tryckeri och därför är det extra viktigt att du har bra färgseende och att du är mycket fingerfärdig. 

Krav för tjänsten är:
- Produktionsvana
- Dokumentationsvana
- Tekniskt intresserad
- Svenska och engelska i tal och skrift 
- Tillgänglig för skiftarbete (dag och kväll)
- Goda kunskaper i matematik

Meriterande för tjänsten:
- Körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till din arbetsplats

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

CNC-operatör - Staffanstorp

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi en CNC-operatör till vår kund i Staffanstorp. Du komm... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi en CNC-operatör till vår kund i Staffanstorp. Du kommer att tillhöra ett familjärt team med erfarna och kompetenta kollegor som tillsammans erbjuder ett brett utbud av tjänster inom smidesbranschen.

Arbetet är förlagd måndag-fredag under dagtid.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av olika moment som bland annat innefattar programmering, fräsning och svarvning.

Profil & bakgrund

Som person tror vi att du är självständig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och har öga för detaljer.

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha tidigare erfarenhet som CNC-operatör och kunna programmera.

Ytterligare behöver du kunna behärska svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av fräsning och svarvning.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör till Etikettföretag- Arlöv

. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning me... Visa mer
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag. 
Vill du jobba som maskinoperatör med varierande arbetsuppgifter? Har du intresse för det grafiska och intresserad av att arbeta inom produktion? Då kan detta jobb vara perfekt för dig!
 
Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör (efterbearbetningsmaskiner) och digitaltryckare hos en av våra kunder. Tjänsten är på heltid och varaktigheten är långsiktig. Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion som maskinoperatör. Du är en del i produktionen och du ställer in maskiner, övervakar, tar fram material, avhjälper färre problem och korrigerar mindre fel. Arbetstiden är förlagd till 2-skift (dag och kväll) på vardagarna. 

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är positiv och glad, framåt, självgående och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt med ett eget driv eller att samarbeta tillsammans med andra på arbetsplatsen. Ledorden ansvarstagande, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Arbetet utförs i ett tryckeri och därför är det extra viktigt att du har bra färgseende och att du är mycket fingerfärdig. 

Krav för tjänsten är: 
- Tekniskt intresserad
- Svenska i tal och skrift 
- Tillgänglig för skiftarbete (dag och kväll)

Meriterande för tjänsten:
- Körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till din arbetsplats
- Dokumentationsvana
- Produktionsvana
- Tidigare erfarenhet av stansmaskiner 

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Montör sökes till framgångsrikt företag i Malmö

Ansök    Sep 5    Today Consulting AB    Plastmontör
Är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har en god koncentrationsförmåga? Då har vi uppdraget för dig! Today Consulting söker montörer för heltidsuppdrag i Jägersro, Malmö. Vår kund är verksam inom tillverkningsbranschen och arbetsuppgifterna består av preciserad montering av mindre komponenter. Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är tvåskift. Vem söker vi? Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet, högt tempo och tålamod då monteringen innehåller små ... Visa mer
Är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har en god koncentrationsförmåga?

Då har vi uppdraget för dig!
Today Consulting söker montörer för heltidsuppdrag i Jägersro, Malmö.
Vår kund är verksam inom tillverkningsbranschen och arbetsuppgifterna består av preciserad montering av mindre komponenter.
Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är tvåskift.

Vem söker vi?

Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet, högt tempo och tålamod då monteringen innehåller små delar som behöver placeras på exakta positioner. Du ska tycka om att arbeta strukturerat, ha en stark vilja och en positiv inställning. Att tycka om praktiska uppgifter och att arbeta monotont är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav montering, samt lödning.

Krav:

Flytande kunskaper i svenska tal/skrift

Fyllt 18 år

Prickfritt belastningsregisterDu kommer anställas på heltid utav Today Consulting och för rätt person finns goda chanser att övergå till fast anställning hos kund.

Today Consulting

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.

Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag. Visa mindre

Butikssäljare till vår köttavdelning

Ansök    Sep 5    Show Mat i Rosengård AB    Styckare
Bli en del av vår fräscha och inbjudande köttavdelning som säljer butikstyckat Halal kött. Som butikssäljare av kött arbetar du både med kunder samt - Arbeta med butiksstyckning, paketering, varupåfyllnad och uppföljning Du ska ha lust att arbeta i en butik och med försäljning. Endast seriösa ansökningar. Visa mer
Bli en del av vår fräscha och inbjudande köttavdelning som säljer butikstyckat Halal kött.
Som butikssäljare av kött arbetar du både med kunder samt
- Arbeta med butiksstyckning, paketering, varupåfyllnad och uppföljning
Du ska ha lust att arbeta i en butik och med försäljning.
Endast seriösa ansökningar. Visa mindre

Maskinoperatör/produktionsarbetare på heltid sökes till Skånemejerier

Nu söker vi dig som har ett intresse inom produktion och är redo att anta en spännande utmaning på Skånemejerier! Är du den vi söker? Till en utav våra största kunder Skånemejerier söker vi nu efter maskinoperatör/produktionsmedarbetare för omgående start. Dina arbetsuppgifter kommer vara: - Tillverka och förpacka våra mejeriprodukter, till rätt mängd och kvalitet - Leverera våra produkter på utsatt tid - Kontrollera utrustningen under drift - Assistera... Visa mer
Nu söker vi dig som har ett intresse inom produktion och är redo att anta en spännande utmaning på Skånemejerier! Är du den vi söker?

Till en utav våra största kunder Skånemejerier söker vi nu efter maskinoperatör/produktionsmedarbetare för omgående start. Dina arbetsuppgifter kommer vara:
- Tillverka och förpacka våra mejeriprodukter, till rätt mängd och kvalitet
- Leverera våra produkter på utsatt tid
- Kontrollera utrustningen under drift
- Assistera och underlätta för din kollegor
- Städ och underhåll av maskiner

Det krävs att du kan jobba i skift och helger, då tillverkningen sker dygnet runt alla dagar i veckan. Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till Skånemejerier.

Din profil
Arbetet som maskinoperatör är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt samt att man är kvalitets- och hygienmedveten. Vi tror att du är noggrann och tycker om att arbeta både i team och enskilt. Vi tror att du trivs med fysiskt och monotont arbete. Har du truckkort A+B ses detta som mycket meriterande.

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde och pendlingen dit är begränsad. Om du bor utanför Malmö ser vi därför att du har tillgång till egen bil.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Maskinoperatör

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är det dags att testa något nytt och vara en viktig del i en produktionslinje? Läs då vidare för att få mer information om den spännande tjänsten som maskinoperatör inom läkemedelsbranschen! PerformIQ söker för kunds räkning flera maskinoperatörer för ett längre uppdrag i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel. I tjänsten som maskinoperatör kommer du att arbeta i produktionen.... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är det dags att testa något nytt och vara en viktig del i en produktionslinje? Läs då vidare för att få mer information om den spännande tjänsten som maskinoperatör inom läkemedelsbranschen!

PerformIQ söker för kunds räkning flera maskinoperatörer för ett längre uppdrag i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel. I tjänsten som maskinoperatör kommer du att arbeta i produktionen. Här har du goda chanser att bli en av de som får möjlighet att växa med företaget i detta, men även kommande projekt. I rollen som maskinoperatör ges du möjlighet att arbeta i glatt och positivt arbetslag där alla strävar efter att nå de mål som företaget har och där din goda förmåga till samarbete gör dig till en likasinnad kollega.

Som maskinoperatör är du en del av produktionslinjen och ska på ett noggrant men effektivt sätt följa de instruktioner som finns där kvalitet är ett nyckelord i hela processen. Det kan förekomma vissa manuella arbetsmoment i produktionen då hela kedjan inte ännu är helt automatiserad. I rollen som maskinoperatör ingår även mycket dokumentation och du behöver därför känna dig trygg i att läsa och förstå instruktioner på svenska.

Personprofil
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete och trivs med att arbeta praktiskt. Det är du själv som avgör din utvecklingskurva då det finns möjligheter att få utökade, mer avancerade, arbetsuppgifter om du visar intresse och driv.

För att lyckas i rollen känner du igen dig på följande punkter:

• Goda språkkunskaper i svenska
• Har ett effektivt och kvalitativt arbetssätt
• Är lojal och arbetsam
• Har en god samarbetsförmåga

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom läkemedelsbranschen men det är meriterande med tidigare arbete utifrån GMP-standard. Dina personliga egenskaper väger tungt i denna process. Arbetet sker i skift och du måste därför kunna arbeta 3-skift vilket innebär rullande schema med varierande arbetstider på dygnets alla timmar, även enbart nattskift kan bli aktuellt.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, goda möjligheter till överrekrytering
Arbetstid: 3-skift

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Konsultchef Maria Appeltofft på [email protected] Information om kundföretaget uppges vid intervju. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Deltidsarbete på natt till terminal på Sturup

Ansök    Sep 2    Performiq AB    Packare
Tjänstebeskrivning & erbjudande För kunds räkning söker PerformIQ en terminalarbetare/sorterare som vill arbeta på ett globalt logistikföretag. Företaget hanterar dagligen stora mängder av paket som ska vidare i landet samt övriga Europa. Du kommer att arbeta med bland annat sortering och lastning tillsammans med andra medarbetare på företaget. Du kommer att arbeta på en terminal på Sturups flygplats. Arbetet innebär sortering av paket samt vid behov av- ... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
För kunds räkning söker PerformIQ en terminalarbetare/sorterare som vill arbeta på ett globalt logistikföretag. Företaget hanterar dagligen stora mängder av paket som ska vidare i landet samt övriga Europa. Du kommer att arbeta med bland annat sortering och lastning tillsammans med andra medarbetare på företaget.

Du kommer att arbeta på en terminal på Sturups flygplats. Arbetet innebär sortering av paket samt vid behov av- och pålastning samt eventuell truckkörning. Arbetsplatsen kännetecknas av en stark gemenskap och alla hjälps åt för att bli klara i tid. Arbetstiden är nattid och det finns möjlighet till att jobba 3-4 dagar i veckan. Arbetet kräver stor effektivitet samtidigt som man inte tummar på noggrannheten. Körkort och bil är ett krav då bussförbindelser saknas. För att kunna arbeta på flygplatsen behövs ett godkännande av Transportstyrelsen. Ansökan ska omfatta en redogörelse av anställningar, studier och andra väsentliga uppgifter. Denna ansökan genomförs av PerformIQ.

Personprofil
Ett grundläggande krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel:

• Du har ett kontrakt med en förening
• Du arbetar deltid (minst 50%)
• Du är en student (studietakt minst 50%).

Du som söker är flexibel och kan ställa upp med kort varsel om behovet finns. Som person är du positiv och trivs med att jobba mot mål. Det är av största vikt att du är noggrann och gillar att jobba i högt tempo. Din fysik ska vara god då paketen bitvis kan vara tunga. Det är även viktigt att du trivs med att jobba i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Det är meriterande om du har truckkort A+B samt erfarenhet av truckkörning med ledstaplare och motvikstruck.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som terminalarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Måndag-fredag natt 03.15 - 09.00
Plats: Sturups flygplats

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av PerformIQ:s konsultchef Jesper Wahlgren på [email protected] Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Malmö (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verkstadstekniker

Om tjänsten Wennstrom Fuel Systems AB söker en Verkstadstekniker till Malmö. Trivs du med att arbeta i team, och som gärna ställer upp och hjälper dina kollegor? Är du tekniskt intresserad, flexibel och nyfiken på att få lära dig nya saker? Samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten och har ett tydligt kundfokus? Då kanske detta är jobbet för dig! Som verkstadstekniker bidrar du till att produkter och reservdelar kan levereras på överenskommen... Visa mer
Om tjänsten
Wennstrom Fuel Systems AB söker en Verkstadstekniker till Malmö.

Trivs du med att arbeta i team, och som gärna ställer upp och hjälper dina kollegor? Är du tekniskt intresserad, flexibel och nyfiken på att få lära dig nya saker?
Samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten och har ett tydligt kundfokus? Då kanske detta är jobbet för dig!

Som verkstadstekniker bidrar du till att produkter och reservdelar kan levereras på överenskommen tid och att vi uppfyller de kvalitetskrav som är ställda.
På serviceverkstaden i Malmö ansvarar vi för reparationer, montering, tillverkning och testning av våra reservdelar och produkter.

I dina arbetsuppgifter ingår b.la

Att servar utrustning inom el, elektronik, mekanik.
Kontrollera, reparera, mekaniska och elektroniska reservdelar
Iordningställa bl.a. pumpar, terminaler, laddstolpar, flödesmätare och räkneverk.
Arbeta med lagerhantering såsom lagerläggning, plockning och inventering.
Vara behjäplig med truckkörning vid t.ex.lastning och lossning.
Transportera produkter mellan lager, eller till kunder.
Samt vid behov stötta fältservice.

Start: enligt överenskommelse.
Vi behandlar inkommande ansökningar löpande.
Om företaget
Wennstrom Fuel System AB är en av Sveriges ledande leverantör av utrustningoch service till drivmedelsanläggningar, depåer och processindustrin.
Tillgänglighet, engagemang och öppenhet är deras värdegrund och präglar dessarbete.
Ett företag som vill leverera lösningar som gör skillnad för säkerhet och miljö.
Du kommer att arbeta i ett genuint företag som är inne i en förändring.
Äldre drivmedel minskar i omfattning och nytt som ladd-infrastruktur för elfordonär på stark frammarsch. Wennstrom har sedan lång tid erfarenhet av service pådrivmedelsanläggningar.
Nu tar vi stora steg mot att utöka vår gedigna service inom E-mobility.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av några av arbetsuppgifterna ovan vidare ser vi att:

- du trivs att arbeta i team.
- du har elkunskaper och är tekniskt intresserad
- du har erfarenhet av reparationer, montering
- du är flexibel och gillar nya utmaningar.
- du är nogrann, ansvars,- och initiativtagande.

Krav för tjänsten är B-körkort.Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Extrajobb som maskinoperatör

Är du en driven och tekniskt intresserad person som studerar eller har en annan sysselsättning på 50% och letar efter ett extrajobb? Då har vi tjänsten för dig! Om tjänsten Vi är nu på jakt efter maskinoperatörer och produktionsassistenter som vill arbeta extra inom produktion hos vår kund i Fosie. Är du student och vill få möjligheten att arbeta på ett ställe som ständigt är i utveckling samtidigt som du får värdefull erfarenhet att ta med dig ut i arbet... Visa mer
Är du en driven och tekniskt intresserad person som studerar eller har en annan sysselsättning på 50% och letar efter ett extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Vi är nu på jakt efter maskinoperatörer och produktionsassistenter som vill arbeta extra inom produktion hos vår kund i Fosie. Är du student och vill få möjligheten att arbeta på ett ställe som ständigt är i utveckling samtidigt som du får värdefull erfarenhet att ta med dig ut i arbetslivet, då kan du vara den vi söker!

Som maskinoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att övervaka produktionen, framställa produkter enligt produktionsschema samt anpassa maskinerna efter behov.
Rollen som produktionsassistent innehåller diverse arbetsuppgifter inom produktion, så som omarbete, packning och paketering samt enklare hantering av maskiner.

Arbetstiderna är förlagda i 3-skift, veckodagar, och man bör vara tillgänglig för att jobba både förmiddag, eftermiddag och natt. För arbetet ser vi att du är tillgänglig dels ca 2 veckor fulltid för upplärning och därefter minst 2 dagar i veckan för att jobba extra.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett roligt och utmanade extrajobb och som trivs med att ta ansvar. Det är meriterande om du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter samt har körkort och tillgång till bil. För att vara aktuell för rollen krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% samt ett flexibelt schema då behov hos kunden kan uppstå med kort varsel.

Vidare ser vi att du är ambitiös, noggrann och kvalitetsmedveten, tekniskt intresserad samt trivs bra med att arbeta i team med andra.

Viktigt för tjänsten:
- Studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kan intyga detta
- Flexibelt schema
- Tillgänglig för 2 veckors upplärning samt minst 2 dagar i veckan

- Tekniskt intresserad och nogrann

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, Livsmedel, Livsmedeloperatör, maskinoperatör, produktionsassistent, Adecco, Industri, Livsmedelsproduktion, Malmö, extrajobb, student, maskin, teknik Visa mindre

Ställverksmontör till Schneider Electric i Arlöv

Till vår kund Schneider Electric söker vi erfarna montörer för produktion av deras ställverk. Du blir anställd av oss på Uniflex och uthyrd till Schneider Electric. Uppdraget är på heltid och startar v 9-13. Schneider Electrics syfte är att bidra till att göra det möjligt för alla att få ut det mesta av vår energi och våra resurser genom att skapa framsteg och hållbarhet för alla. Dina arbetsuppgifter - Utföra kvalitativt mekaniskt och elektriskt montage... Visa mer
Till vår kund Schneider Electric söker vi erfarna montörer för produktion av deras ställverk. Du blir anställd av oss på Uniflex och uthyrd till Schneider Electric. Uppdraget är på heltid och startar v 9-13.

Schneider Electrics syfte är att bidra till att göra det möjligt för alla att få ut det mesta av vår energi och våra resurser genom att skapa framsteg och hållbarhet för alla.

Dina arbetsuppgifter
- Utföra kvalitativt mekaniskt och elektriskt montagearbete i enlighet med rutiner och instruktioner. Du kommer primärt utföra
mekaniskt montage men det kan även förekomma en del elektriskt montage i form av så kallad "trådning".
- Vara delaktig i förbättringsarbete, 5S och SIM på avdelningen.

Schneider erbjuder dig ett omväxlande arbete med frihet under ansvar i ett glatt gäng med möjlighet att vara med att påverka och förbättra deras produktivitet och utveckling. Hos Schneider är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!
Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll. Du behöver kunna läsa och förstå ritningar samt montera efter dessa. Du är van att hantera olika handverktyg och är noggrann i ditt arbete. Erfarenhet av ”trådning” och förståelse för elektriska kretsschema/ kopplingstabeller är ett plus. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska, du ska gilla att arbeta i ett stundtals högt tempo och ibland i obekväma arbetsställningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, rör dig fysiskt obehindrat, har egen drivkraft, engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Om du nyligen avslutat någon form av mekaniker eller el-utbildning men saknar relevant arbetslivserfarenhet, tveka inte att söka tjänsten ändå.

Vi intervjuar löpande och första startdatum är måndag v 9 så välkommen in med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Kantpressare

Ansök    Aug 31    Ikett Personalpartner AB    Kantpressare
Om tjänsten Vi söker nu efter en kantpressare till en av våra kunder i Malmö. Vi söker dig med stort intresse för verkstadsarbete så som plåtbearbetning, klippning, bockning, stansning m.m. Du kommer att arbeta med plåtbearbetning i företagets kantpress. Arbetet är förlagt på 2-skift. Med start enligt överenskommelse. Om företaget Företaget är en resurs för företag med löpande behov av plåtbearbetning och plåtprodukter. De levererar legoarbete av ens... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en kantpressare till en av våra kunder i Malmö.

Vi söker dig med stort intresse för verkstadsarbete så som plåtbearbetning, klippning, bockning, stansning m.m.
Du kommer att arbeta med plåtbearbetning i företagets kantpress.

Arbetet är förlagt på 2-skift.
Med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Företaget är en resurs för företag med löpande behov av plåtbearbetning och plåtprodukter. De levererar legoarbete av enskilda detaljer till färdiga produkter och koncept.

Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare arbetat inom industrin, tillverkningsindustri.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som kantpressare, har du dessutom tidigare erfarenhet av fleroperationsmaskiner ser vi det som mycket meriterande.

I övrigt ser vi att du som person vär ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Malmö (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör inom läkemedel

Kort om tjänsten Brinner du för produktion? Trivs du med att jobba inom tillverkningsindustrin? Ser du dig själv som en person som vill göra skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig - Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som maskinoperatör, produktionspersonal och inom förpackning. Om verksamheten SEVER Pharma Solutions ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav ... Visa mer
Kort om tjänsten
Brinner du för produktion? Trivs du med att jobba inom tillverkningsindustrin? Ser du dig själv som en person som vill göra skillnad?
Då kan vi ha jobbet för dig - Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som maskinoperatör, produktionspersonal och inom förpackning.


Om verksamheten
SEVER Pharma Solutions ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 280 personer. För mera information om företaget se vår hemsida www.severpharmasolutions.com. Här kan du också läsa mer om vårt nyligen genomförda namnbyte, från QPharma AB till SEVER Pharma Solutions.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. SEVER fortsätter expandera och erbjuder många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter.


Mer om tjänsten
Du kommer arbeta som maskinoperatör, med start i Augusti. Sever Pharma Solutions producerar läkemedel vilket ställer höga krav på dig som medarbetare när det kommer till säkerhet.

Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 6 månader, därefter finns det goda chanser till förlängning. För rätt person finns det stora möjligheter att bli anställd direkt hos Sever Pharma Solutions Jobbet kommer innebära skiftarbete. ( 3-5- skift )

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
-Underhåll av maskin
-Fylla på material
-Avsyna produkter
-Väga upp material
-Lösa problem som uppkommer
-Kvalitétskontroll
-Dokumentation i batchprotokoll

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör, produktionsmedarbetare eller motsvarande. Du är tekniskt lagd och tycker om att lösa problem. Vidare är du flexibel, lättlärd och noggrann. Då arbetet kan vara tungt bör du gilla att ta i och inte ha något problem med att arbeta i ett högt tempo. Har du tidigare jobbat inom GMP och LEAN är det klart meriterande.
Du skall även vara trygg med att läsa och skriva svenska obehindrat då alla instruktioner och protokoll är på svenska.Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Operatör

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är det dags att testa något nytt och vara en viktig del i en produktionslinje? Läs då vidare för mer information om den spännande tjänsten som operatör inom läkemedelsbranschen! PerformIQ söker för kunds räkning flera operatörer för ett längre uppdrag i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel. I tjänsten som operatör kommer du att arbeta i glatt och positivt arbetslag där alla ... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är det dags att testa något nytt och vara en viktig del i en produktionslinje? Läs då vidare för mer information om den spännande tjänsten som operatör inom läkemedelsbranschen!

PerformIQ söker för kunds räkning flera operatörer för ett längre uppdrag i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel. I tjänsten som operatör kommer du att arbeta i glatt och positivt arbetslag där alla strävar efter att nå de mål som företaget har och där din goda förmåga till samarbete gör dig till en likasinnad kollega.

Som operatör är du en del av produktionslinjen och ska på ett noggrant men effektivt sätt följa de instruktioner som finns där kvalitet är ett nyckelord i hela processen. Det kan förekomma vissa manuella arbetsmoment i produktionen då hela kedjan inte ännu är helt automatiserad. I rollen som operatör ingår även mycket dokumentation och du behöver därför känna dig trygg i att läsa och förstå instruktioner på svenska.

Personprofil
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete och trivs med att arbeta praktiskt. Det är du själv som avgör din utvecklingskurva då det finns möjligheter att få utökade, mer avancerade, arbetsuppgifter om du visar intresse och driv.

För att lyckas i rollen känner du igen dig på följande punkter:

• Goda språkkunskaper i svenska
• Har ett effektivt och kvalitativt arbetssätt
• Är lojal och arbetsam
• Har en god samarbetsförmåga

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom läkemedelsbranschen men det är meriterande med tidigare arbete utifrån GMP-standard. Dina personliga egenskaper väger tungt i denna process. Arbetet sker i skift och du måste därför kunna arbeta 2-skift vilket innebär rullande schema med varierande arbetstider kväll, och dagtid. Nattarbete kan förekomma.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, goda möjligheter till överrekrytering
Arbetstid: 2-skift, samt även natt beroende på avdelning

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Konsultchef Maria Appeltofft på [email protected] Information om kundföretaget uppges vid intervju. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Studerande produktionsmedarbetare/maskinoperatör sökes till Skånemejerier!

Är du studerande eller ska påbörja dina studier till höst? Letar du efter ett långsiktigt extrajobb? Vi söker nu studerande maskinoperatörer/produktionsmedarbetare till Skånemejerier. Ett fartfyllt jobb med mycket ansvar! Dina arbetsuppgifter kommer vara: - Tillverka och förpacka våra mejeriprodukter, till rätt mängd och kvalitet - Leverera våra produkter på utsatt tid - Kontrollera utrustningen under drift - Assistera och underlätta för din kollegor ... Visa mer
Är du studerande eller ska påbörja dina studier till höst? Letar du efter ett långsiktigt extrajobb? Vi söker nu studerande maskinoperatörer/produktionsmedarbetare till Skånemejerier. Ett fartfyllt jobb med mycket ansvar!

Dina arbetsuppgifter kommer vara:

- Tillverka och förpacka våra mejeriprodukter, till rätt mängd och kvalitet
- Leverera våra produkter på utsatt tid
- Kontrollera utrustningen under drift
- Assistera och underlätta för din kollegor
- Städ och underhåll av maskiner

Det krävs att du kan jobba i skift och helger, då tillverkningen sker dygnet runt alla dagar i veckan. Vi gör löpande urval och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Som student ska du kunna jobba minst 3 dagar i veckan och vara flexibel med arbetstider.

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av deras färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad producerar de ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.

Din profil
Arbetet som maskinoperatör och produktionsmedarbetare är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt samt att man är kvalitets- och hygienmedveten. Vi tror att du är noggrann och tycker om att arbeta både i team och enskilt. Vi tror att du trivs med fysiskt och monotont arbete. Truckkort A+B är ett krav. Du ska vara studerande på universitet, högskolan eller Komvux och ha minst 2 år kvar av dina studier.

Vår kunds produktionsanläggning ligger i Fosie industriområde och pendlingen dit är begränsad. Om du bor utanför Malmö ser vi därför att du har tillgång till egen bil.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Nu söker vi en processoperatör sökes till Skånemejerier!

Är du studerande med ett intresse för produktion och livsmedelsindustrin? Har du tidigare erfarenhet av arbete som processoperatör/maskinoperatör och känner att du vill kombinera studier med extrajobb? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu processoperatör till vår kund Skånemejerier som ligger i Fosie. Arbetsuppgifterna består av att övervaka processen och tillverka livsmedelsprodukter till rätt mängd och kvalitet. Det ingår även att leverera pro... Visa mer
Är du studerande med ett intresse för produktion och livsmedelsindustrin? Har du tidigare erfarenhet av arbete som processoperatör/maskinoperatör och känner att du vill kombinera studier med extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu processoperatör till vår kund Skånemejerier som ligger i Fosie.

Arbetsuppgifterna består av att övervaka processen och tillverka livsmedelsprodukter till rätt mängd och kvalitet. Det ingår även att leverera produkterna på utsatt tid samt kontroll av processutrustningen under drift. Arbetet som processoperatör är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt, men även att du är kvalitets- och hygienmedveten.

För att vara aktuell för tjänsten skall du vara student på högskola, Komvux eller universitet och ha minst två år kvar av studier. Då tjänsten innefattar skiftarbete måste du vara tillgänglig för arbete alla tider på dygnet, du behöver ha ett flexibelt schema i skolan och vilja arbeta ca tre pass i veckan.

Du kommer vara anställd hos Studentconsulting och uthyrd till kund.

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad produceras ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.
Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent.

Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidat till tjänsten kommer därför att bli ombedd att presentera ett utdrag ur belastningsregistret samt genomföra ett drogtest. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Din profil
Vi efterfrågar dig som är stresstålig, strukturerad, noggrann, förändringsbenägen och har en god samarbetsförmåga. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska och ett intresse för data och teknik. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses detta som mycket meriterande.

Låter detta som ett jobba för dig? Sök då reda idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Avsynare till läkemedelsproduktion- Malmö

. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

Är du en noggrann person som vill göra skillnad? Kan du starta omgående och har tidigare erfarenhet inom läkemedelsproduktion? Då kan detta vara ett jobb för just dig! 

Till GMP-produktion i Malmö med högt ställda krav på kvalitet och tillämpande av GMP regler, dokumentation, produktionshygien och samarbete söker vi dig som är intresserad av att anta rollen som avsyningsoperatör. Arbetet består av 2-skift (dag/kväll) varför det är viktigt att du kan och vill arbeta skift.

Avsyningen sker antingen genom manuell handavsyning eller på semiautomatiska avsyningsmaskiner respektive helautomatisk maskin. För att jobba som avsynare måste man klara certifieringsprov för varje produkt.  

* Avsyning för hand
* Avsyning med semiautomatisk maskin
* Avsyning med helautomatisk maskin
* Provuttag under avsyning
* Förberedelser material före avsyning samt packning efter avsyning
* Hjälpa till kring övrigt arbete på avdelningen (fylla på material på avdelningen, förflytta material mellan avdelningar, hjälpa till på fyllningslinjerna vid behov osv)
* Dokumentering av arbetet
* Förbättringsarbete på avdelningen


Det är ett krav att du slutfört gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion, renrumsarbete, datorvana, maskintekniskt intresse och vana, någon form av förbättringsarbete. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift (minst svenska 3). Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel.

Du kommer inledningsvis vara anställd av Processbemanning men tanken är att du på sikt kommer gå över i en anställning hos uppdragsgivaren. Då tjänsten är tänkt att börja omgående ser vi gärna att ansöker snarast och vi kommer tillämpa löpande rekrytering. Vid eventuella frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Processbemanning på tel. 042-210299. Visa mindre

TIG-svetsare till Regstans

Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa på ett tillverkande bolag i Malmö? Vi söker nu en TIG-svetsare till Regstans! Regstans Produktion AB är ett tillverkande företag och legoleverantör till välkända svenska industriföretag. Under varumärkena Masterlite, Tectoflow och Tectopower tillverkar vi även egna produkter. Vi arbetar främst inom tunnplåt med stansning, bockning, svetsning och montering. Som legoleverantör är vi stolta över att kunna bi... Visa mer
Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa på ett tillverkande bolag i Malmö? Vi söker nu en TIG-svetsare till Regstans!

Regstans Produktion AB är ett tillverkande företag och legoleverantör till välkända svenska industriföretag. Under varumärkena Masterlite, Tectoflow och Tectopower tillverkar vi även egna produkter. Vi arbetar främst inom tunnplåt med stansning, bockning, svetsning och montering.

Som legoleverantör är vi stolta över att kunna bidra till att produktionsanpassa kundernas produkter. Vi är gärna med tidigt i utvecklingsfasen för att bidra med vårt produktionskunnande eller vidareutveckling av en redan befintlig produkt.

Läs mer på: www.regstans.se

Om rollen
I rollen som TIG-svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att svetsa 1mm kallvalsad plåt.  

Regstans Produktion AB ligger i Malmö och tjänsten är förlagd på heltid, måndag till fredag 2-skift: 06:00-14:00 och 14:00-22:00

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från industrin och för att axla rollen krävs det att du tidigare arbetat som TIG-svetsare. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad. Då du kommer arbeta självständigt krävs det att du har lätt för att ta till dig instruktioner samt att utifrån dessa kunna fatta beslut. Svenska är ett krav.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Då sommaren är här kan din ansökan komma att behandlas först under vecka 33.


Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också. Visa mindre

Maskinoperatör

Om tjänsten Vi söker nu efter maskinoperatörer till en av våra kunder i Malmö. Här välkomnas du till en ren produktionsmiljö, där det till stor del är automatiserade maskiner. I ditt arbete tillsammans med dina kollegor ansvara du för att produktionen flyter på som planerat. Du arbetar med b.la påfyllning av material, granskning av detaljer på färdiga produkter tillsammans med paketering. Även kvalitetsgranskning tillsammans med enklare inställningar... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter maskinoperatörer till en av våra kunder i Malmö.

Här välkomnas du till en ren produktionsmiljö, där det till stor del är automatiserade maskiner.

I ditt arbete tillsammans med dina kollegor ansvara du för att produktionen flyter på som planerat. Du arbetar med b.la påfyllning av material, granskning av detaljer på färdiga produkter tillsammans med paketering.

Även kvalitetsgranskning tillsammans med enklare inställningar på maskinerna förekommer.

Arbetet är förlagt på ständigt nattskift.
Start: snarast enligt överenskommelse.Din profil
Du som söker har kanske tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör eller liknande? Vi kommer vid denna rekrytering lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då vilja och engagemang är av stor betydelse.

I övrigt ser vi att du som söker:

- har gymnasieutbildning och behärskar svenska samt gärna även viss engelska
- har grundläggande datorkunskaper för att kunna rapportera i system
- är van att arbeta strukturerat och effektivt då arbetet kräver högt tempo
- meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta natt.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montörer sökes

Ansök    Aug 29    Prowork Göteborg AB    Motormontör
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och som är på jakt efter en ny utmaning. Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll. Det är högst meriterande om du tidigare jobbat inom den här branschen men det är absolut inget krav. Du är välkommen att söka jobbet antingen genom vårt formulär hör e... Visa mer
Vi letar efter dig som har erfarenhet av tekniska installationer/montörsarbete och som är på jakt efter en ny utmaning.
Vår kund arbetar primärt med installationer och underhåll av hjultvättsanordningar så därför ser vi gärna att du som söker jobbet har ett intresse för teknik och underhåll.
Det är högst meriterande om du tidigare jobbat inom den här branschen men det är absolut inget krav.
Du är välkommen att söka jobbet antingen genom vårt formulär hör eller genom att maila mig direkt.
[email protected] Visa mindre

Kantpressare sökes till vår kund i centrala Malmö!

Ansök    Aug 29    Veldi Bemanning AB    Kantpressare
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att bli övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Malmö söker vi nu en erfaren kantpressare som är driven och trivs inom tillverkningsindustrin.
Som kantpressare kommer du att arbeta med stansning och pressning av plåtdetaljer. Arbetet innehåller planering, viss programmering och produktion på kantpressavdelningen.
För att lyckas i denna roll krävs det att du är noggrann och tekniskt kunnig, är duktig på att förstå och läsa ritningar samt förstå slutprodukten.

Din profil
Kravprofil för denna tjänst är:
• Erfarenhet av att ha jobbat som kantpressare
• Erfarenhet inom ritningsläsning
• Svenska i tal och skrift

-Arbetstiden är förlagd 2-skift, varannan vecka dag/kväll
-Tjänsten är på heltid, med start omgående.

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Jacob och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida. Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Malmö (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker svetsare för långsiktigt samarbete

Ansök    Aug 26    Prowork Göteborg AB    Svetsare, manuell
Nu söker vi svetsare med erfarenhet från "Plåtis" världen som är intresserade av att påbörja en resa hos ett pålitligt och gediget företag med utgångspunkt i Malmö. Det är viktigt att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och är duktig på att kommunicera eftersom arbetsmiljön och känslan av att trivas med sitt arbete är oerhört viktigt för dina nya kollegor och chefer. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen. Är det här nå... Visa mer
Nu söker vi svetsare med erfarenhet från "Plåtis" världen som är intresserade av att påbörja en resa hos ett pålitligt och gediget företag med utgångspunkt i Malmö.
Det är viktigt att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och är duktig på att kommunicera eftersom arbetsmiljön och känslan av att trivas med sitt arbete är oerhört viktigt för dina nya kollegor och chefer.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen.
Är det här något som ser spännande ut är du välkommen med din ansökan antingen genom vårt formulär eller med ett mail direkt till mig.
[email protected] Visa mindre

Kantpressare till Regstans

Ansök    Aug 26    OnePartnerGroup Skåne AB    Kantpressare
Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa på ett tillverkande bolag i Malmö? Vi söker nu en kantpressoperatör till Regstans! Regstans Produktion AB är ett tillverkande företag och legoleverantör till välkända svenska industriföretag. Under varumärkena Masterlite, Tectoflow och Tectopower tillverkar vi även egna produkter. Vi arbetar främst inom tunnplåt med stansning, bockning, svetsning och montering. Som legoleverantör är vi stolta över att kun... Visa mer
Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa på ett tillverkande bolag i Malmö? Vi söker nu en kantpressoperatör till Regstans!

Regstans Produktion AB är ett tillverkande företag och legoleverantör till välkända svenska industriföretag. Under varumärkena Masterlite, Tectoflow och Tectopower tillverkar vi även egna produkter. Vi arbetar främst inom tunnplåt med stansning, bockning, svetsning och montering.

Som legoleverantör är vi stolta över att kunna bidra till att produktionsanpassa kundernas produkter. Vi är gärna med tidigt i utvecklingsfasen för att bidra med vårt produktionskunnande eller vidareutveckling av en redan befintlig produkt.

Läs mer på: www.regstans.se

Om rollen
I rollen som kantpressoperatör hos Regstans formar du metalldetaljer efter ritning i en pressmaskin och du arbetar både med ställ- och körningen av maskinen.

Regstans Produktion AB ligger i Malmö och tjänsten är förlagd på heltid, måndag till fredag under tvåskift. Start under hösten 2022, enligt överenskommelse.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från industrin och för att axla rollen krävs det att du tidigare arbetat som kantpressoperatör. Du har vana från ritningsläsning och mätteknik och kan hantera programmering i olika styrsystem. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad. Då du kommer arbeta självständigt krävs det att du har lätt för att ta till dig instruktioner samt att utifrån dessa kunna fatta beslut. Svenska är ett krav.

Ansökan
Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Elin Fröjd på [email protected] eller på 070-763 12 93. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Då sommaren är här kan din ansökan komma att behandlas först under vecka 33.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!


Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också. Visa mindre

Studerande produktionsassistent till Granuldisk i Malmö

Är du student och söker ett deltidsjobb inom produktion? Är du dessutom social och gillar att arbeta fysiskt? Då kan detta vara jobbet för dig! Hos Granuldisk kommer du ingå i ett glatt och hjälpsamt team som produktionsassistent. Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Granuldisk utvecklar smarta, hållbara och ekonomiska tvättlösningar som syftar till att spara det viktigaste elementet - vattnet. Granulteknike... Visa mer
Är du student och söker ett deltidsjobb inom produktion? Är du dessutom social och gillar att arbeta fysiskt? Då kan detta vara jobbet för dig! Hos Granuldisk kommer du ingå i ett glatt och hjälpsamt team som produktionsassistent. Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Granuldisk utvecklar smarta, hållbara och ekonomiska tvättlösningar som syftar till att spara det viktigaste elementet - vattnet. Granultekniken tillsammans med höga temperaturer ger ett hygieniskt rent resultat på bara några få minuter. Produkter återspeglar hög kvalitet vad gäller design, funktionalitet och användarvänlighet på lång sikt. Du kommer att jobba i produktionen och ingå i ett team om 15 kollegor där man värdesätter en god stämning på jobbet. För att du ska få bästa förutsättning att komma in i ditt arbete får du en introduktion av nära kollegor. Tjänsten är förlagd på 2 dagar i veckan och tillsammans med din närmtsa chef kommer ni överens om vilka dagar som passar.

#

Du erbjuds

#


* Ett konsultuppdrag på deltid som planerar att sträcka sig till årskiftet, eventuellt finns möjlighet till förlängning om behovet kvarstår.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Ganduldisk produkter skyddas av en plastfilm, ditt jobb är att beskära denna plastfilm inför montering. Påfyllning av granulat och packetering av servicekit kan också förekomma.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå med minst 1 års studier kvar
- Kan jobba 2 dagar i veckan
- Kommunicerar obehindrat på svenska

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av montering samt har truckkort A+B.

Som person ser vi gärna att du är:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Har en god samarbetsförmåga


För att trivas och lyckas i rollen är det även viktigt att du besitter en god social kompetens.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 2 vardagar i veckan, 7-15.30
* Plats: Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du läsa mer om Granuldisk kan du besöka deras hemsida här! Visa mindre

Modellmakare

Vi söker en kunnig och intresserad modellmakare till vår modellavdelning Malmö. Arbetet består främst av CNC-fräsning av modeller i blockmaterial till vårt metallgjuteri men också en del handarbete och putsning. Ev. kan 3D-printning bli aktuellt. Produkter, skyltar och modeller för offentlig utsmyckning. Kunskaper i CNC-programmering och beredning i CAD-program är en fördel. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar... Visa mer
Vi söker en kunnig och intresserad modellmakare till vår modellavdelning Malmö.
Arbetet består främst av CNC-fräsning av modeller i blockmaterial till vårt metallgjuteri men också en del handarbete och putsning. Ev. kan 3D-printning bli aktuellt.
Produkter, skyltar och modeller för offentlig utsmyckning.
Kunskaper i CNC-programmering och beredning i CAD-program är en fördel.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Malmö (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör/Mekanisk montör

Om tjänsten Ikett söker nu efter en montör, finmekaniker, maskinbyggare till en av våra kunder i Malmö. Vi söker efter dig med känsla för kvalitét och förståelse för maskiner. Här erbjuds du möjligheten att arbeta med flera olika varianter av maskiner. I ditt arbete tar du fram olika kundanpassade verktyg som behövs för att sedan slipa, svarva båtmotorer åt kund. Start omgående, eller enligt överenskommelse. Din profil Du som söker är teknisk, noggra... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu efter en montör, finmekaniker, maskinbyggare till en av våra kunder i Malmö.

Vi söker efter dig med känsla för kvalitét och förståelse för maskiner. Här erbjuds du möjligheten att arbeta med flera olika varianter av maskiner.
I ditt arbete tar du fram olika kundanpassade verktyg som behövs för att sedan slipa, svarva båtmotorer åt kund.

Start omgående, eller enligt överenskommelse.

Din profil
Du som söker är teknisk, noggrann och tänker utanför boxen. Du är finurlig och har förståelse för hur olika delar hänger samman.
Vidare tror vi att du tidigare arberar som montör, mekanisk montör eller med finmekanik.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller erfarenhet som mekaniker.
Har du tidigare arbetet med båtmotorer ser vi det som mycket meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Produktionsmedarbetare sökes till framgångsrikt företag i Malmö!

Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Malmö! Är du den vi söker? Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande och framgångsrikt företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund har varit verksam sedan 70-talet och vid starten var målet att utforska olika sätt att förenkla och förbättra sättet att sikta. Idag anses vår kunds produkt vara en utav världens snabbaste och mest e... Visa mer
Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Malmö! Är du den vi söker?

Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande och framgångsrikt företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund har varit verksam sedan 70-talet och vid starten var målet att utforska olika sätt att förenkla och förbättra sättet att sikta. Idag anses vår kunds produkt vara en utav världens snabbaste och mest effektiva siktarsystem.

Till deras produktion söker vi nu finmekaniska montörer. Arbetsuppgifterna kommer bestå av montering av sikten där arbetet sker vid olika stationer och med olika moment. Arbetsuppgifterna kräver precision och stor noggrannhet. Det är ett arbete som utförs med hög kvalitet i ett effektivt tempo. I samband med rekryteringsprocessen kommer du som kandidat få provmontera och genomgå en gedigen bakgrundskontroll.

Tjänsten är på heltid och du kommer initialt vara anställd av StudentConsulting och hyras ut till vår kund. Det finns goda möjligheter att efter inledande konsultuppdrag bli övertagen och direkt anställd av vår kund. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten.
Arbetstiderna är förlagda på två skift måndag-fredag, varannan vecka 06.00-14.20, och varannan vecka 14.20-22.40. Förväntad start för tjänsten är i slutet av augusti och kommer inledas med en grundlig introduktionsutbildning.

Din profil
Vi söker dig som är händig och har ett tekniskt intresse. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av finmotoriskt monteringsarbete, men inget krav. Som person tror vi att du är noggrann och tycker om struktur. Du är en lugn person som ändå föredrar att arbeta tempofyllt och effektivt i olika processer. Då många arbetsuppgifter är monotona tror vi att du har en bra koncentrationsförmåga och tycker om att arbeta efter tydliga instruktioner och processer.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan skicka in en ansökan redan idag, vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Montör/Godsmottagare till Eaton

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som kon... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Eaton.

Om företaget:

Eaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden. Utbudet av tjänster och produkter är stort, allt från elektriska produkter och system till hydrauliska och tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet. 2020 hade Eaton globalt en omsättning på 21,6 miljarder dollar, ca 100 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som montör/godsmottagare är du en del av ett litet familjärt team varav du är supporterande till befintlig personal samt arbetar nära en kollega. Dina ansvarsområden omfattar främst förberedande arbete inför bland annat utleveranser av lagd order. Du arbetar också dagligen med förbättringsarbeten och är proaktiv i ditt arbete i förebyggande syfte. Enklare montering av elskåp och mellanspänningsställverk kan förekomma.
• Förberedelser av bland annat kablar
• Lättare montering
• Godshantering
• Förbereda pallar inför utleverans

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i svenska
• Meriterande med relevant tidigare arbetslivserfarenhet
• Meriterande med truckkort B behörighet
För att trivas i rollen och hos Eaton är du van vid att självständigt driva ditt arbete framåt. Lika mycket som du trivs med att arbeta självständigt är du bekväm med att ha kontakt med kollegor, kunder och annan personal på arbetsplatsen. Vi ser att du är en positiv och öppen person som inte är rädd för att ta i på arbetet. Vidare har du ett stort tekniskt intresse samt är lösningsfokuserad, noggrann och dedikerad i det du gör.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Eatons kontor i Arlöv, Malmö
Lön: Enligt kollektivavtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Terminal, terminalarbete, lager, lagerarbete, montör, truck, truckkörning, gods, godshantering, godsmottagning, montering, elskåp, mellanspänningsställverk, frakt, transport, heltid, Malmö, Arlöv, Skåne Visa mindre

Operatörer till Saint-Gobain Sekurit i Eslöv

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. Till vår kund Sekurit (en del av Saint-Gobain koncernen... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Till vår kund Sekurit (en del av Saint-Gobain koncernen) i Eslöv söker vi nu drivna och engagerade operatörer.

På Saint-Gobain Sekurit i Eslöv produceras och tillverkas glasrutor som sedan används inom fordonsindustrin. Företaget har mer än 90 års erfarenhet av bilglasproduktion och med högautomatiserad tillverkningsprocess kan de leverera färdiga produkter till stora fordonstillverkare så som Volvo, Volkswagen, Skoda, Ford, Jaguar, och många fler.

ARBETSBESKRIVNING

Som operatör på Sekurit är du en viktig del i att processen rullar på och fungerar effektivt. Du kommer bland annat:

- övervaka processen
- styra och operera maskinerna
- utföra kvalitetskontroller
- dokumentera
- bidra till förbättringsåtgärder
Arbetet kräver hög noggrannhet. Eftersom processen är högautomatiserad kommer du arbeta mycket med det digitala, men i kombination med vissa "hands on" moment där du behöver vara tekniskt lagt samt kunna hantera diverse verktyg.

- Arbetet är förlagt på 3- eller 4-skift. Skiften kan komma att ändras med tiden varpå det är viktigt att du är flexibel kring arbetstiderna.
- Tjänsten är på heltid och tillsvidare (inleds med 6 månaders visstidsanställning)
- Start omgående

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av industri, verkstadsarbete eller någon typ av producerande verksamhet. Förståelse för hur en produktion fungerar.
- Goda referenser från tidigare arbeten
- Körkort och tillgång till bil
- Goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
- Möjlighet att arbeta skift, och flexibilitet kring arbetstider då skiften kan komma att ändras med tiden.
- Goda datorkunskaper


MERITERANDE

- Erfarenhet av tidigare arbete som maskinoperatör, gärna inom bilindustrin eller glastillverkning
- Truckkort


- DIN PROFIL


För att lyckas och trivas i rollen så ser vi att du:

- har viljan att utvecklas och växa i din roll
- är engagerad och driven i ditt arbete
- är initiativtagande
- är flexibel och inte rädd för att växla arbetsuppgifter när så behövs
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.


OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare till Malmö

Till vår produktionsenhet i Malmö söker vi nu en produktionsmedarbetare! Arbetsuppgifter Bearbeta metall-, plåt- och arbetsstycken till detaljer som ingår i Bevegos produktion Hantera de styrsystem som kontrollerar maskinernas aktivitet Säkerställa att utfört arbete sker med fokus på hög kvalitet Lasta, sortera och sammanställa gods Genomföra daglig tillsyn vid användning av maskiner Aktivt medverka i arbetet med produktionsförbättringar Kvalifikationer D... Visa mer
Till vår produktionsenhet i Malmö söker vi nu en produktionsmedarbetare!
Arbetsuppgifter
Bearbeta metall-, plåt- och arbetsstycken till detaljer som ingår i Bevegos produktion
Hantera de styrsystem som kontrollerar maskinernas aktivitet
Säkerställa att utfört arbete sker med fokus på hög kvalitet
Lasta, sortera och sammanställa gods
Genomföra daglig tillsyn vid användning av maskiner
Aktivt medverka i arbetet med produktionsförbättringar

Kvalifikationer
Du som söker har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Har du dessutom jobbat inom ventilationsbranschen eller plåtslageri tidigare är det ett stort plus. Vi tror också att du har en fullgjord gymnasieutbildning, förmodligen med teknisk inriktning. Kunskaper i ritningsläsning är meriterande.
Du är praktiskt lagd, tycker om att arbeta i producerande verksamhet och har ett stort engagemang. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för dina uppgifter. Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att förstå svenska i och med att våra säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner med mera endast finns på svenska.
Truckkörning förekommer, varför truckkort är meriterande.
Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande.
Upplysningar lämnas av Platschef Mikael Bengtsson, på telefon: 040-31 17 50 Visa mindre

Konstgjutare

Rosengrens & Nilsson tillverkar skulpturer och konstverk av brons och aluminium runt om i världen. Vi söker till våra nya projekt kunniga och intresserade Konstgjutare eller formare till vårt konstgjuteri i Malmö. Arbetet består främst med handformning av sandformar samt gjutning i brons och aluminium. Det kan även krävas en del efterbearbetning med slipning och putsning. Ev. svetsning Eftersom arbetet är ganska avancerat inleds arbetet med en prakt... Visa mer
Rosengrens & Nilsson tillverkar skulpturer och konstverk av brons och aluminium runt om i världen.
Vi söker till våra nya projekt kunniga och intresserade Konstgjutare eller formare till vårt konstgjuteri i Malmö.
Arbetet består främst med handformning av sandformar samt gjutning i brons och aluminium. Det kan även krävas en del efterbearbetning med slipning och putsning. Ev. svetsning
Eftersom arbetet är ganska avancerat inleds arbetet med en praktikperiod
Kunskaper och erfarenheter inom yrket är en fördel.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker livsmedelsarbetare som vill arbeta extra!

Ansök    Aug 23    Atria Sweden AB    Maskinoperatör, fisk
Nu söker vi dig som vill arbeta extra som livsmedelsarbetare till vår produktion i Malmö! Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Arboga och Ridderheims. Jobbet innebär arbete i vår produktion och att tillaga eller förpacka våra fantastiska produkter. Det kan innebära att skiva, förpacka, väga och packetera charkprodukter som exempelvis skinka, salami och rostbiff. För att vi ska trivas tillsammans bidrar du till vårt ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta extra som livsmedelsarbetare till vår produktion i Malmö!
Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Arboga och Ridderheims.
Jobbet innebär arbete i vår produktion och att tillaga eller förpacka våra fantastiska produkter. Det kan innebära att skiva, förpacka, väga och packetera charkprodukter som exempelvis skinka, salami och rostbiff. För att vi ska trivas tillsammans bidrar du till vårt team genom att vara noggrann, handlingskraftig och flexibel. Du trivs med att arbeta i livsmedelsprocuderande produktion och är prestigelös. Och självklart gillar du gott samarbete och god mat!
Just nu söker vi medarbetare till vår avdelning som skivar och packeterar våra charkprodukter. Arbete på eller i anslutning till våra andra avdelningar kan ske.
Jobbet är vid behov med start omgående och kan variera i längd och omfattning, perfekt för dig som är tillgänglig för tidsbegränsade anställningar, söker erfarenhet eller vill ha ett extrajobb vid sidan om studierna. Vi söker dig som är minst 18 år.
Generell info
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, vid behov
Arbetstid: Främst dagtid (06:00-14:50 mån-fre) men även kvällstid (14:30-00:00 mån-tors) eller 2-skift kan förekomma
Arbetsplats: Skogholmsgatan 12, 213 76 Malmö


Meriterande med truckkort och erfarenhet av livsmedel. Fördelaktigen har du körkort och tillgång till bil, då anläggningen är placerad ute i Fosie, Malmö, och bussförbindelser är svåra.
Ansökan
Urval sker löpande och vi behandlar din ansökan efterhand.
Vi ser fram emot din ansökan!
Första ansökningsdatum: 23 augusti 2022
Typ av anställning: Extrajobb
Vi letar efter följande saker från kandidater:
Svenska
Matglad
Lagspelare
Kommunikation
Samarbetsförmåga
Ansvarsfull
Lojal

Förmåner
Gruppförsäkring
Kollektivavtal
Personalbutik
Stugor i sälen
friskvård
Företagshälsovård
gym
massageAtria
Passionate People create inspiring Food!
På Atria älskar vi god mat! Vi är stolta över att Sibylla, Ridderheims, Lithells, Lönneberga, Arbogapastej och många fler av Sveriges mest traditionsrika varumärken har samlats hos oss.
Vill du arbeta på ett ansvarstagande matföretag med spännande varumärken som ligger konsumenten varmt om hjärtat, är det hos oss du ska jobba!
Atria är ett ledande matföretag med en rad välkända varumärken som Sibylla, Lithells, Ridderheims, Lönneberga, Arbogapastej och TZAY. Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Atria Sweden ingår i den internationella livsmedelskoncernen Atria Abp. Visa mindre

Operatörer sökes för heltidsuppdrag till ett globalt företag i Malmö!

Har du ett stort intresse för produktion och trivs med att arbeta inom tillverkningsindustrin? Är du en driven person som är redo för nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för just dig! Just nu söker vi dig som tidigare arbetat inom produktion, förpackning alternativt som maskinoperatör för ett heltidsuppdrag i Malmö! Om verksamheten: Vår kund är ett internationellt företag som har både huvudkontor och all produktion belägen i Malmö. I produktions... Visa mer
Har du ett stort intresse för produktion och trivs med att arbeta inom tillverkningsindustrin? Är du en driven person som är redo för nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för just dig!

Just nu söker vi dig som tidigare arbetat inom produktion, förpackning alternativt som maskinoperatör för ett heltidsuppdrag i Malmö!

Om verksamheten:
Vår kund är ett internationellt företag som har både huvudkontor och all produktion belägen i Malmö. I produktionsanläggningen skapas produkter som bidrar till friska leende världen över. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill ansvara för att produktionen flyter på. Du kommer att arbeta med påfyllning av material, paketering, genomföra kvalitetsgranskningar på produkterna samt utföra en del maskinarbete.

Om tjänsten:
Arbetet är förlagt på två skift, ena vecka arbetar du 06.00-14.00 och andra veckan arbetar du 14.00-23.00. För dig som är en nattuggla finns det även ett ständigt nattskift 23.00-06.00. I rollen som operatör hos kunden kommer du att få arbeta med automatiserade maskiner i en fin produktionsmiljö. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer bland annat vara följande:
- Påfyllning av råmaterial
- Granskning av detaljer
- Sortering och paketeringsarbete
- Enklare inställningar av maskiner
- Dokumentation

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
- Har gymnasieutbildning
- Besitter grundläggande datorkunskaper
- Behärskar svenska i både tal och skrift

Din profil
Vi söker någon med tidigare erfarenhet av produktion, som maskinoperatör eller med förpackning. Vi ser även att du är tekniskt lagd, att du har ett intresse för maskiner och ett stort driv. Som person är du är noggrann, ansvarfull och flexibel i ditt arbete och att du trivs med att ha många bollar i luften. Förutom ovannämnda egenskaper ser vi även att du inte har några problem med att arbeta i högt tempo och att du hanterar stress på ett strukturerat sätt.

Du kommer anställas av StudentConsulting men hyras ut till vår kund i Fosie. Tjänsten är på heltid och det finns goda möjligheter att få en direkt anställning av vår kund efter sex månader. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Sensormontör

KROHNE INOR söker montör KROHNE INOR har framgångsrikt utvecklat och producerat temperaturmätningsutrustning i mer än 80 år. Sedan utvecklingen av världens första huvudmonterade transmitter år 1974, har KROHNE INOR successivt byggt upp sitt rykte som ett internationellt ledande företag av temperaturgivare och signalomvandlare. Sedan INOR förvärvades av KROHNE-koncernen 2006, har KROHNE INOR rollen som kompetenscenter för temperatur inom KROHNE. Tillsa... Visa mer
KROHNE INOR söker montörKROHNE INOR har framgångsrikt utvecklat och producerat temperaturmätningsutrustning i mer än 80 år. Sedan utvecklingen av världens första huvudmonterade transmitter år 1974, har KROHNE INOR successivt byggt upp sitt rykte som ett internationellt ledande företag av temperaturgivare och signalomvandlare. Sedan INOR förvärvades av KROHNE-koncernen 2006, har KROHNE INOR rollen som kompetenscenter för temperatur inom KROHNE. Tillsammans med KROHNE koncernen, våra två dotterbolag i Tyskland, Finland samt partners kan vi erbjuda produkter, lösningar och service över hela världen.


Som medarbetare på KROHNE INOR får du en möjlighet att vara med i ett dynamiskt företag med spännande utveckling där kvalitet och miljö är givna begrepp för alla.

Din profil
KROHNE INOR utmärks av en varm atmosfär med utpräglad teamkänsla, där man arbetar mellan avdelningar och hjälper varandra. Vi söker en mångsidig medarbetare till vår sensormontering. Du är en driven, arbetsvillig, ansvarstagande, noggrann och flexibel personlighet som fungerar i grupp.


Dina arbetsuppgifter
Som montör i vår sensortillverkning kommer du att arbeta i en liten grupp med sensormontage.
Utbildningsnivå
Du ska ha en genomförd gymnasieutbildning, gärna med industriteknisk inriktning.


Kunskapskrav
Svenska i tal och skrift
Datorvana (word & excel)


Meriterande
TIG & laser- svetsning klass 4.


Villkor
Tjänstgöringsort: Malmö
Omfattning: Heltid, provanställning (6mån) med möjlighet till tillsvidareanställning
Start: Omgående
Vill du vara en del av ett arbetslag som präglas av god sammanhållning, flexibilitet och ett starkt driv så kan tjänsten som lagerexpeditör på KROHNE INOR vara något för dig.


Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast Visa mindre

Svetsare (TIG)

Om tjänsten Vi söker nu efter en TIG-svetsare till en av våra kunder i Arlöv. Vi söker dig som har enfarnehet av att svetsa i TIG, tunnplåt. Du arbetar främst i rostfritt material 0,7 - 3 mm, men även svetsning i svart och aluminium kan även förekomma. Arbetet är förlagt på dagtid med svart enligt överenskommelse. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av TIG - svetsning. Du som söker har goda kunskaper i att arbeta efter ritning. Du som söker ä... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en TIG-svetsare till en av våra kunder i Arlöv.

Vi söker dig som har enfarnehet av att svetsa i TIG, tunnplåt.
Du arbetar främst i rostfritt material 0,7 - 3 mm, men även svetsning i svart och aluminium kan även förekomma.

Arbetet är förlagt på dagtid med svart enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av TIG - svetsning. Du som söker har goda kunskaper i att arbeta efter ritning.
Du som söker är ambitiös, glad och positiv som har ett intresse för metallers egenskaper.

Vidare tror vi att du:

- har tidigare erfarenhet som svetsare.
- trivs i en verkstadmiljö.
- du fungerar väl i grupp, bidrar med en positiv inställning och strävar alltid efter att lämna ifrån dig ett bra jobb

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Produktionsarbetare - Atria Malmö

. Om Atria Sweden: Atria Sweden är ett av Europas ledande matföretag med välkända varumärken såsom Sibylla, Ridderheims, Lithells och Lönneberga. Atria står för produktion samt försäljning olika kött-och charkprodukter, risgrynsgröt, ärtsoppa och måltidslösningar. Atrias ledord är "Good food-better mood" vilket innefattar hela livsmedelskedjan, från produktion till konsumenternas bord. Med sitt huvudkontor i Sundbyberg och produktions- och utvecklingsan... Visa mer
.

Om Atria Sweden:
Atria Sweden är ett av Europas ledande matföretag med välkända varumärken såsom Sibylla, Ridderheims, Lithells och Lönneberga. Atria står för produktion samt försäljning olika kött-och charkprodukter, risgrynsgröt, ärtsoppa och måltidslösningar. Atrias ledord är "Good food-better mood" vilket innefattar hela livsmedelskedjan, från produktion till konsumenternas bord. Med sitt huvudkontor i Sundbyberg och produktions- och utvecklingsanläggning i Malmö har Atria fullt fokus på att leverera matglädje.

                                       
Vill du jobba inom livsmedelsbranschen och tidigare erfarenhet av produktion? Då kan detta vara ett jobb för just dig! 

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som produktionsarbetare hos en av våra kunder, Atria i Malmö. Tjänsten är på heltid under hösten, med start mitten av september fram till december ut. Du kommer få 2-veckors upplärning på plats för att därefter arbeta i deras rullpack med tillverkning av bland annat risgrynsgröt. Som produktionsarbetare är du en del av produktionen och hanterar maskiner, blandning, paketering, truckkörning (A) och etikettsättning. Eftersom produktionen är inom livsmedel är det viktigt att du trivs en renrumsmiljö, samt att du är rök och snusfri. Arbetstiden är förlagd till 3-skift vilket innebär både morgon, nätter och helger.


Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är positiv och glad, framåt, självgående och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt med ett eget driv eller att samarbeta tillsammans med andra på arbetsplatsen. Ledorden ansvarstagande, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Du har inga problem med tunga lyft utan har god förmåga att ta i när det behövs.

Krav för tjänsten är:
- Körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till din arbetsplats
- Svenska i tal och skrift 
- Tillgänglig för skiftarbete (3-skift inkl. natt)
- Rök och snusfri

Meriterande för tjänsten: 
- Produktionsvana
- Truckkort A1-A4
- Erfarenhet av arbete inom livsmedelsproduktion

Låter detta intressant? 
Atria Sweden har valt att samarbeta med Processbemanning i denna rekrytering. Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Läs gärna mer om oss på processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Visa mindre

Mekanisk montör för uppdrag på heltid i Malmö

Ansök    Aug 23    Uniflex Sverige AB    Elmontör
Till vår kund Schneider Electric söker vi erfarna montörer för produktion av deras ställverk. Du blir anställd av oss på Uniflex och uthyrd till Schneider Electric. Uppdraget är på heltid med start omgående. Schneider Electrics syfte är att bidra till att göra det möjligt för alla att få ut det mesta av vår energi och våra resurser genom att skapa framsteg och hållbarhet för alla. Om tjänsten Schneider erbjuder dig ett omväxlande arbete med frihet under... Visa mer
Till vår kund Schneider Electric söker vi erfarna montörer för produktion av deras ställverk. Du blir anställd av oss på Uniflex och uthyrd till Schneider Electric. Uppdraget är på heltid med start omgående.

Schneider Electrics syfte är att bidra till att göra det möjligt för alla att få ut det mesta av vår energi och våra resurser genom att skapa framsteg och hållbarhet för alla.


Om tjänsten
Schneider erbjuder dig ett omväxlande arbete med frihet under ansvar i ett glatt gäng med möjlighet att vara med att påverka och förbättra deras produktivitet och utveckling. Hos Schneider är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter
- Utföra kvalitativt mekaniskt och elektriskt montagearbete i enlighet med rutiner och instruktioner. Du kommer primärt utföra
mekaniskt montage men det kan även förekomma en del elektriskt montage i form av så kallad "trådning".
- Vara delaktig i förbättringsarbete, 5S och SIM på avdelningen.


Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll. Du behöver kunna läsa och förstå ritningar samt montera efter dessa. Du är van att hantera olika handverktyg och är noggrann i ditt arbete. Erfarenhet av ”trådning” och förståelse för elektriska kretsschema/ kopplingstabeller är ett plus. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska, du ska gilla att arbeta i ett stundtals högt tempo och ibland i obekväma arbetsställningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, rör dig fysiskt obehindrat, har egen drivkraft, engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Om du nyligen avslutat någon form av mekaniker eller el-utbildning men saknar relevant arbetslivserfarenhet, tveka inte att söka tjänsten ändå.Vi intervjuar löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Livsmedelsarbetare/Operatör till kund i Malmö

Ansök    Aug 22    Manpower AB    Maskinoperatör, kött
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i livsmedelsindustrin i Fosie, Malmö. Vår kund är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken. Du kommer att vara en viktig del i produktionen. Är du en resultatinriktad person som är på jakt efter ett nytt jobb? Då kan det vara dig vi söker! Välkommen med din ansökan! Ditt uppdrag som livsmedelsarbetare På ditt uppdrag hos vår kund kommer dina arbet... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i livsmedelsindustrin i Fosie, Malmö. Vår kund är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken. Du kommer att vara en viktig del i produktionen. Är du en resultatinriktad person som är på jakt efter ett nytt jobb? Då kan det vara dig vi söker! Välkommen med din ansökan!

Ditt uppdrag som livsmedelsarbetare

På ditt uppdrag hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter variera och det finns olika avdelningar på fabriken som du kan komma att jobba på. Du kan komma att arbeta både i produktionen och lagret.

Dagliga arbetet innefattar:

Skiva och paketera skinka

Ta hand om maskinerna, påfyllning av råvaror och material

Truckkörning om du innehar truckkort

Arbeta i olika datorsystem

Vem söker vi?

Vi söker dig med en fallenhet för råvaruhantering och som har erfarenhet av livsmedelstillverkning. Du ska känna dig bekväm med att hantera olika sorters kött. Du är väldigt tillmötesgående, prestigelös och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Uppdraget startar omgående. Du kan komma att jobba förmiddag eller eftermiddag.Krav på dig som söker

*har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

*klarar av fysiskt arbete

Det är även meriterande för tjänsten om du har

*erfarenhet från livsmedel och tillverkningsbranschen

*har B-körkort och tillgång till egen bil

*har truckkort

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Andersson via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Nu söker vi montörer till vår kund i Malmö

Om OnePartnerGroup: OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. Om rollen: Vår kund i Malmö expanderar och behöver därför hjäl... Visa mer
Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Om rollen:
Vår kund i Malmö expanderar och behöver därför hjälp av fler hungriga montörer!
Som montör kommer du att hantera lättare arbetsuppgifter med hjälp av verktyg som bl.a. skruvdragare. Som person ska du vara allmänt "händig" och kunna skruva ihop varor i följd av monteringsanvisningar.
Man kommer att arbeta inomhus för montering av belysningsutrustning, golvvärmeskåp mm. eventuellt utomhus för packning av ställage till solcellsparker och montering av EVCF-fundament. Utomhusjobbet är fysiskt.
Merit: Erfarenhet av arbete som montör är meriterande


Arbetstiderna är
mån- fre 07.00- 16.00Vi hanterar ansökningar löpande och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!
Med hänsyn till GDPR-lagen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen Visa mindre

Erfaren montör av tunga fordon sökes till vår kund i Malmö

VÅRT ERBJUDANDE Till vår kund CE Enginering solutions söker vi en montör för ett omgående uppdrag som kan leda till anställning. CE Enginering solutions är ett oberoende lösningsbaserat företag och medlem i Volvokoncernen, en av världens ledande leverantörer av anläggningsmaskiner. De erbjuder speciella applikationslösningar där maskinerna kan modifieras till en slutprodukt som exakt uppfyller specifika krav. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö me... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Till vår kund CE Enginering solutions söker vi en montör för ett omgående uppdrag som kan leda till anställning. CE Enginering solutions är ett oberoende lösningsbaserat företag och medlem i Volvokoncernen, en av världens ledande leverantörer av anläggningsmaskiner. De erbjuder speciella applikationslösningar där maskinerna kan modifieras till en slutprodukt som exakt uppfyller specifika krav. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Montering och modifiering av tunga fordon

- Montering efter ritning

- Arbetstiderna är förlagda under dagtid

- Uppdraget kan leda till tillsvidareanställning

DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet som montör

- Mekaniskt lagd

- Ansvarstagande & driftig

- Tala och läsa flytande svenska då instruktioner av ritning kan ske både i tal och skrift

MERITERANDE

- Erfarenhet som montör av tungafordon

- Erfarenhet av hydrauliksystem

- Engelska i tal och skrift

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

Vi söker dig som har verkstadsvana, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster som montör, mekaniker, maskinreparatör eller liknande. Vi söker dig som fungerar bra i arbetsgrupper med olika typer av människor, har självförtroendet att våga arbeta självständigt och har en positiv attityd till att lära nytt.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör sökes till framgångsrikt företag i Malmö

Ansök    Aug 22    Today Consulting AB    Plastmontör
Är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har en god koncentrationsförmåga? Då har vi uppdraget för dig! Today Consulting söker montörer för heltidsuppdrag i Jägersro, Malmö. Vår kund är verksam inom tillverkningsbranschen och arbetsuppgifterna består av preciserad montering av mindre komponenter. Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är tvåskift. Vem söker vi? Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet, högt tempo och tålamod då monteringen innehåller små ... Visa mer
Är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har en god koncentrationsförmåga?

Då har vi uppdraget för dig!
Today Consulting söker montörer för heltidsuppdrag i Jägersro, Malmö.
Vår kund är verksam inom tillverkningsbranschen och arbetsuppgifterna består av preciserad montering av mindre komponenter.
Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är tvåskift.

Vem söker vi?

Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet, högt tempo och tålamod då monteringen innehåller små delar som behöver placeras på exakta positioner. Du ska tycka om att arbeta strukturerat, ha en stark vilja och en positiv inställning. Att tycka om praktiska uppgifter och att arbeta monotont är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav montering, samt lödning.

Krav:

Flytande kunskaper i svenska tal/skrift

Fyllt 18 år

Prickfritt belastningsregisterDu kommer anställas på heltid utav Today Consulting och för rätt person finns goda chanser att övergå till fast anställning hos kund.

Today Consulting

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.

Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag. Visa mindre

Nu söker vi montörer till vår kund i Malmö

Om OnePartnerGroup: OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. Om rollen: Vår kund i Malmö expanderar och behöver därför hjäl... Visa mer
Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Om rollen:
Vår kund i Malmö expanderar och behöver därför hjälp av fler hungriga montörer med start redan på onsdag den 24/8-2022!
Som montör kommer du att hantera lättare arbetsuppgifter med hjälp av verktyg som bl.a. skruvdragare. Som person ska du vara allmänt "händig" och kunna skruva ihop varor i följd av monteringsanvisningar.
Man kommer att arbeta inomhus för montering av belysningsutrustning, golvvärmeskåp mm. eventuellt utomhus för packning av ställage till solcellsparker och montering av EVCF-fundament. Utomhusjobbet är fysiskt.
Merit: Erfarenhet av arbete som montör är meriterande


Arbetstiderna är
mån- fre 07.00- 16.00Vi hanterar ansökningar löpande och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!
Med hänsyn till GDPR-lagen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen Visa mindre

Lernia Bemanning söker engagerade svetsare till kund i Malmöregionen!

Ansök    Aug 19    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Lernia Bemanning söker engagerade svetsare till kund i Malmöregionen! Just nu söker vi på Lernia drivna och säkerhetsmedvetna svetsare för uppdrag hos kund strax utanför Malmö. Kunden är en spännande, internationell industrikoncern som erbjuder ett utvecklande arbete. Fördelen med att vara anställd hos oss på Lernia är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som du får chansen att arbeta med kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppg... Visa mer
Lernia Bemanning söker engagerade svetsare till kund i Malmöregionen!

Just nu söker vi på Lernia drivna och säkerhetsmedvetna svetsare för uppdrag hos kund strax utanför Malmö. Kunden är en spännande, internationell industrikoncern som erbjuder ett utvecklande arbete. Fördelen med att vara anställd hos oss på Lernia är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som du får chansen att arbeta med kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär huvudsakligen rensning av gjutgods. Rensningen görs genom svetsning (MMA) och slipning, och till arbetet kommer också truck-och traverskörning. Kunden prioriterar säkerheten högt, och försöker aktivt och ständigt förbättra arbetet som utförs i enlighet med Lean Production. Du kommer att vara del av ett team som genomsyras av ett arbetsklimat där man stöttar och ställer upp för varandra och gör sitt bästa i sitt arbete.

Formell kompetens

Eftersom alla arbetsmoment sker i team, tar vi stor hänsyn till social kompetens i urvalet. Med hänsyn till kundens höga säkerhetstänk är det också viktigt att du har en god kommunikationsförmåga på svenska, och att säkerhet är viktigt även för dig.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av svetsning, industriarbete eller annan bakgrund som vi anser vara relevant. Har du truck- och traverskort är det starkt meriterande. För att bli aktuell för tjänsten krävs att du kan arbeta skifttider (4-skift).

Personliga egenskaper

Om du gärna jobbar fysiskt med kroppen så är det dig vi söker. Med fysiskt arbete menar vi att du trivs i ett arbete som ibland är fysiskt krävande. Samarbetsförmåga, engagemang, flexibilitet och punktlighet är egenskaper som vi värderar högt. Du är en god lagspelare och lär dig gärna nya moment som arbetet kräver. Vi ser att du är van vid att arbeta i ett högt tempo, eftersom arbetet stundtals är stressigt. Om du gärna utmanas av och vill jobba i en tuff men häftig miljö där du får chansen att utvecklas såväl personligt som professionellt- då är det dig vi söker!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningen är på heltid, 4-skift, i Malmöregionen.
Anställningen är en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Susanne Moe på 072-254 11 54 eller Hanna Åkesson på 072-254 11 39. På grund av GDPR tar vi inte emot CV via mail utan hänvisar till vår hemsida. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, sök därför redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Juniora montörer - Malmö

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten För vår kund i centrala Malmö söker vi nu teknikintresserade montöre... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

För vår kund i centrala Malmö söker vi nu teknikintresserade montörer för heltidstjänst med start omgående.
Då start är omgående kommer intervjuer hållas löpande.

Arbetsuppgifter pack

Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande och bestå i att registrera produkter i system, packa upp och ner varor, felsöka och reparera elektroniska produkter (mobiltelefoner och annan elektronik) samt att rapportera alla utförda arbetsuppgifter.

Profil & bakgrund

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är meriterande om är en duktig administratör, har ett visst tekniskt intresse och är snabblärd.
Andra bra egenskaper att ha för tjänsten är:

- Struktuerad
- Flexibel
- Nyfiken på att lära dig nya saker
- Har lätt för att jobba både enskilt och i grupp
- Bra på att ta konstruktiv kritik Visa mindre

Drivna CNC-operatörer sökes till kund i Malmöregionen

Drivna CNC-operatörer sökes till kund i Malmöregionen Just nu söker vi på Lernia drivna och säkerhetsmedvetna CNC-operatörer för uppdrag hos kund strax utanför Malmö. Kunden är en spännande, internationell industrikoncern som erbjuder ett utvecklande arbete. Fördelen med att vara anställd hos oss på Lernia är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som du får chansen att arbeta med kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Att... Visa mer
Drivna CNC-operatörer sökes till kund i Malmöregionen

Just nu söker vi på Lernia drivna och säkerhetsmedvetna CNC-operatörer för uppdrag hos kund strax utanför Malmö. Kunden är en spännande, internationell industrikoncern som erbjuder ett utvecklande arbete. Fördelen med att vara anställd hos oss på Lernia är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som du får chansen att arbeta med kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att vara konsult inom CNC-bearbetning via oss på Lernia är roligt och utvecklande! I detta uppdrag kommer du främst att arbeta med CNC-styrda maskiner. Du kommer att bearbeta stora detaljer i maskinen som styrs av Siemens styrsystem. Det blir din uppgift att rigga maskinen, få detaljen på plats samt att kontrollera att den färdigställda produkten lever upp till kundens kvalitetskrav.

Din profil

För att trivas i detta uppdrag ser vi att du har en utbildning inom CNC-området, samt några års erfarenhet av maskinabearbetning med dig i ryggsäcken. Dina kunskaper i ritningsläsning är goda, och du kan hantera flera olika mättekniker. Har du truck-och traverskort ser vi det som meriterande, men det är inget krav för att bli aktuell för tjänsten. För att vara aktuell för tjänsten krävs däremot att du kan arbeta skifttider (3-eller 4-skift).

Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker är nyfiken, driven och engagerad. Säkerheten är alltid din högsta prioritet, eftersom en viktig del av arbetet är att rigga maskinen med stor noggrannhet. Din samarbetsförmåga är god och du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp. Då kunden prioriterar säkerhet högt är det också av stor vikt att du har god kommunikationsförmåga på svenska.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Inledningsvis 6 månaders visstidsanställning. Därefter finns mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning. Du arbetar skifttider (3-eller 4-skift) där helg och nattarbete kan förekomma. Du blir anställd hos Lernia men spenderar dina arbetsdagar hos vår kund strax utanför Malmö.

Tillträdesdag

Omgående, enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via www.lernia.se. Vid övriga frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Åkesson på 072-254 11 39 eller Susanne Moe på 072-254 11 54.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Resande anläggare!

Om tjänsten Tillsammans med Wennström Solutions & Service AB söker vi nu efter en resande anläggare till Malmö. Vi söker dig som vill följa med på projekt runt om i Södra Sverige. Vi erbjuder en omväxlande roll där du får upptäcka platser du inte varit på tidigare. Det är en heltidstjänst och din placering är i Malmö. Som installations/entreprenadmontör arbetar man oftast två och två i ett projekt, där man samarbetar och ställer upp för varandra. Rollen ... Visa mer
Om tjänsten
Tillsammans med Wennström Solutions & Service AB söker vi nu efter en resande anläggare till Malmö.

Vi söker dig som vill följa med på projekt runt om i Södra Sverige. Vi erbjuder en omväxlande roll där du får upptäcka platser du inte varit på tidigare. Det är en heltidstjänst och din placering är i Malmö.

Som installations/entreprenadmontör arbetar man oftast två och två i ett projekt, där man samarbetar och ställer upp för varandra. Rollen är mycket omväxlande och vi täcker geografiskt område som sträcker sig från Stockholm och söderut.

Tjänsten innefattar en hel del resor i tjänsten, resorna sträcker sig ofta mellan måndag och torsdag kväll, då de flesta väljer att jobba in fredagen under veckan.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att bygga om tankstationer/depåer enligt de regler och förordningar som finns att förhålla sig till.
Det kan vara allt från att byta ut galvaniserade rör som ligger i marken till att byta ut tankar, montera pumpar & laddstationer eller byta transformatorer.

Det är viktigt för oss är att du är säker och trygg på arbetet. Därför ger vi dig utbildning i hur det är att arbeta på en drivmedelsanläggning, och elanläggningar.


Om företaget
Wennstrom Fuel System AB är en av Sveriges ledande leverantör av utrustning och service till drivmedelsanläggningar, depåer och processindustrin. Tillgänglighet, engagemang och öppenhet är deras värdegrund och präglar dess arbete. Ett företag som vill leverera lösningar som gör skillnad för säkerhet och miljö.

Du kommer att arbeta i ett genuint företag som är inne i en förändring. Äldre drivmedel minskar i omfattning och nytt som ladd-infrastruktur för elfordon är på stark frammarsch. Wennstrom har sedan lång tid erfarenhet av service på drivmedelsanläggningar. Nu tar vi stora steg mot att utöka vår gedigna service inom E-mobility.


Din profil
Du ska kunna hantera verktyg som skruvdragare, laser, padda och bilmaskin samt kunna blanda en säck betong och koppla en kabel. Förmodligen är skruva och fixa lika mycket ett fritidsintresse som ett jobb. Du trivs med att arbeta fysiskt.

Du ska även trivas med ett jobb på fält då arbetet utförs inom en radie på cirka 30 mil från Malmö.

Eftersom vi jobbar med brandfarliga och explosiva varor samt el så krävs det att du är mycket noggrann och att du inte lämnar något åt slumpen.
Ett absolut krav är att du kan svenska i tal och skrift.

Meriterande anses vara om du har:

- BE-körkort.
- Datorvana.
- Kan läsa och följa ritningar.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Malmö (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen, hösten 2022, söker vi nu däckskiftare med placering hos våra kunder i Malmö. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Skånes mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma, såsom lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar och dylikt. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Planerade utbildningsdatum är i slutet av september.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är:
- Punktlig
- Villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder

Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära sig något inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Karl Andersson på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior underhållstekniker till Skånemejerier AB

Vi söker en junior underhållstekniker som vill bidra till Skånemejeriers fortsatta utvecklingsarbete. Är du tekniskt orienterad, drivande och lösningsorienterad som person? Då ser vi fram emot din ansökan.  Arbetsbeskrivning Skånemejerier har fyra anläggningar i södra Sverige och du kommer att arbeta på mejerianläggningen i Malmö, där vi tillverkar färskvaror av olika slag. I Malmö finns hela kedjan under ett och samma tak, från råvarumottagning till leve... Visa mer
Vi söker en junior underhållstekniker som vill bidra till Skånemejeriers fortsatta utvecklingsarbete. Är du tekniskt orienterad, drivande och lösningsorienterad som person? Då ser vi fram emot din ansökan. 

Arbetsbeskrivning
Skånemejerier har fyra anläggningar i södra Sverige och du kommer att arbeta på mejerianläggningen i Malmö, där vi tillverkar färskvaror av olika slag. I Malmö finns hela kedjan under ett och samma tak, från råvarumottagning till leverans ut till kund.

Som underhållstekniker kommer du att vara en del av ett kompetent team om ca 40 kollegor, som utgör Skånemejeriers underhållsavdelning. Arbetet som underhållstekniker är brett, fritt och varierande och ställer krav på teknisk förståelse och kompetens, ansvar och initiativ. Du kommer att arbeta både självständigt och i team och du har många kontaktytor både internt och externt. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär;
  Utföra såväl förebyggande som akut och avhjälpande underhåll
Utföra service och underhåll av maskiner och utrustning
Medverka vid installationer av utrustning
Felsökning och driftsättning av maskiner
Arbetstiden är kontinuerligt 3-skiftsarbete på heltid.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en god teknisk förståelse och kompetens och gärna erfarenhet av tekniskt och mekaniskt underhållsarbete. Troligtvis har du arbetat som teknisk maskinoperatör, tekniker eller mekaniker, med fördel i produktionsmiljö. Vi ser gärna att du har teknisk gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom underhålls- eller maskinteknik. Det är även meriterande om du har kännedom om eller erfarenhet av automation och PLC-programmering.

Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Svenska behärskar du i tal och skrift och vi ser gärna att du har en god datorvana.

Som person är du en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har viljan att lära och utvecklas och är ansvarstagande, strukturerad och säkerhetsmedveten i ditt arbete och mån om att utföra ett gott arbete.

Skånemejerier erbjuder dig
Skånemejerier erbjuder dig ett fritt och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. De har introduktionsprogram för nyanställda och arbetar med löpande kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar. Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent, vilket ger dig internationella kontaktytor samtidigt som du får arbeta med lokala frågor och processer.

Som anställd får du även ta del av Skånemejeriers förmåner, som till exempel friskvårdsbidrag, pension och försäkringar. 

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Skånemejerier med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Frida Borg på JKS Sverige på 0709-68 30 19.

På Skånemejerier arbetar de för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidater till tjänsterna kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på deras Företagshälsovård. Som en del i deras förebyggande arbete så genomför de även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckmontör

Kenneths Däck är en av Malmös största fristående däckverkstäder. Vi säljer alla däckmärken och har ett mycket populärt däckhotell. Intresset för våra produkter och tjänster ökar ständig och vi söker därför nu fler däckmontörer. Vi ser att du som däckmontör är social och serviceinriktad med en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor. Du bör trivas i ett periodvis högt tempo och ha en hög stressnivå. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att montera nya... Visa mer
Kenneths Däck är en av Malmös största fristående däckverkstäder. Vi säljer alla däckmärken och har ett mycket populärt däckhotell. Intresset för våra produkter och tjänster ökar ständig och vi söker därför nu fler däckmontörer.
Vi ser att du som däckmontör är social och serviceinriktad med en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor. Du bör trivas i ett periodvis högt tempo och ha en hög stressnivå.
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att montera nya däck och fälgar, hjulskifte, hjulinställning, däckreparation och lagerarbete. Du har en hel del kundkontakt. Visa mindre

Montör!

Om tjänsten Vi söker nu efter en montör till förmonteringen hos en av våra kunder i Malmöområdet. Vi söker efter dig som är initiativtagande och med en positiv inställning tar du dig ann eventuella uppkommande problem. Du har tidigare arbetat utifrån arbetsinstruktioner eller har en god förmåga att kunna se och lära av dina kollegor. I ditt arbete kommer du att utifrån ritningar arbeta med enklare förmontering av industrimaskiner i stål. Då du hämtar... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en montör till förmonteringen hos en av våra kunder i Malmöområdet.

Vi söker efter dig som är initiativtagande och med en positiv inställning tar du dig ann eventuella uppkommande problem. Du har tidigare arbetat utifrån arbetsinstruktioner eller har en god förmåga att kunna se och lära av dina kollegor.

I ditt arbete kommer du att utifrån ritningar arbeta med enklare förmontering av industrimaskiner i stål.

Då du hämtar och fyller på material på egen hand krävs det att du har truckkort med behörighet A och B.

Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.


Om företaget
Företaget är verksamma inom grovdiskteknik till kommersiella kök över hela världen.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du som söker har tidigare erfarenhet inom montering.

I övrigt tror vi att du:
- Har vana av versktads,- industrimiljö.
- Har erfarenhet av ritningsläsning.
- Har truckkort A och B.
- Har en positiv inställning och är initiativtagande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Studenter sökes till produktion/lager till välkänt IT-företag i Lund!

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare i Lund? Har du intresse för IT/teknik? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en IT intresserad student för jobb som produktionspersonal/lagerpersonal på ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. Företagets... Visa mer
Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare i Lund? Har du intresse för IT/teknik? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en IT intresserad student för jobb som produktionspersonal/lagerpersonal på ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror.

Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund.

Arbetsuppgifterna består främst av:
- Kvalitetstestning av företagets elektronikprodukter.
- Enklare monteringsarbete.
- Paketering av produkterna.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl: 07.00-16.00. För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Vi arbetar både med schemaläggning vecka för vecka men även att du kan kontaktas med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro.

Tjänsten beräknas börja omgående och fortlöper framåt.

Din profil
Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

- Noggrann
- Strukturerad
- Flexibel
- IT intresse

För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna. Vi ser gärna att du är student i minst 1,5 år framöver.

Arbetet inleds med en introduktion på 10 arbetsdagar under en 3-veckors period.

Tycker du tjänsten låter intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Production of supplements / Tillverkning av kosttillskott / English Below

Please see English below. Email only. Do not call. - Ring inte. Endast e-post. Thank you. Tack. Om jobbet: Vi söker en ny medarbetare till vår produktionsvdelning för flytande kosttillskott. Hos oss går kvalitet före kvanitet, vi söker därför dig som är nogrann och exakt. Obs! Du behöver inte tidigare erfarenhet. Det är en merit men inte ett krav. Vi är för tillfället ett team bestående av 9 personer varav 6 kvinnor och 3 män. Arbetsbeskrivning: Som produk... Visa mer
Please see English below. Email only. Do not call. - Ring inte. Endast e-post. Thank you. Tack.
Om jobbet:
Vi söker en ny medarbetare till vår produktionsvdelning för flytande kosttillskott. Hos oss går kvalitet före kvanitet, vi söker därför dig som är nogrann och exakt.
Obs! Du behöver inte tidigare erfarenhet. Det är en merit men inte ett krav. Vi är för tillfället ett team bestående av 9 personer varav 6 kvinnor och 3 män.
Arbetsbeskrivning:
Som produktionsmedarbetare kommer du delta i tillverkning, buteljering, etikettering och emballering av våra produkter. Vi tillverkar kosttillskot/multivitaminer i flytande form. TIllsammans med gruppen ansvarar du för att ordning och renlighet hålls i de aktuella produktionslokalerna. Arbetsutrustning används för att minska manuell hantering, tyngre lyft förekommer. Arbetet är förlagt dagtid, ca 35-40h/veckan.
Arbetsuppgifter:
Delta i tillverkning av företagets produkter.
Bidra till att produktionens planering efterföljs.
Delta i fyllnings- samt paketeringsarbetet.
Säkerställa att produkterna hanteras på korrekt sätt och är i fullgott skick vid utleverans.
Bidra till att produktionen flyter på felfritt.
Hantera och rengör material och produkter i samband med tillverkning.Meriterande kvalifikationer:
Praktisk erfarenhet av tillverkning av kosttillskott, läkemedel eller kosmetiska produkter.
Erfarenhet från produktion
Kunskaper i engelska.
Erfarenhet av övervakning vid maskiner och underhåll av maskiner.Swedish Nutra:
Swedish Nutra är ett Malmöbaserat familjeföretag som producerar kosttillskott i Östra Hamnen. Vi är ett växande företag med distribution över hela världen. Vi erbjuder en varm och trevlig arbetsmiljö och är mycket måna om att varje enskild individ trivs. Här erbjuds en initiativrik miljö med goda möjligheter att utvecklas och växa i sin arbetsroll. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.
Lön och anställningsvillkor
Enligt ök.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: [email protected]
Skicka ansökan till:
[email protected]
Ansökan bör innehålla
CV
Personligt brevStartdatum
Omgående
Sista ansökningsdatum
Intervjuprocessen sker löpande, anställning kan komma att ske under rekryteringsperioden.
English
Apply by Email only. Do not call. - Thank you.
About the job:
We are looking for a new employee for our production department for liquid food supplements. With us, quality takes precedence over quantity, so we are looking for you to be accurate and precise.
Note: You do not need prior experience. It´s a merit but not a requirement. We are currently a crew of 6 women and 3 men working in production.
Job description:
As a production employee, you will participate in the manufacturing, bottling, labeling and packaging of our products. We manufacture dietary supplements / multivitamins in liquid form. Together with the group, you are responsible for maintaining order and cleanliness in the relevant production premises. This is a full-time job and our production runs during the daytime.
Tasks:
Participate in the manufacturing of the company's products.
Participate in the filling and packaging of products.
Ensure that the products are handled correctly and are in perfect condition upon delivery.
Contribute to the production flowing efficiently.
Handle and clean materials and products in connection with manufacturing.
Meritorious qualifications:
Practical experience in the manufacturing of dietary supplements, medicines or cosmetic products.
Experience in production.
Knowledge of English.
Experience monitoring machines and maintenance of machines.
Swedish Nutra:
Swedish Nutra is a Malmö-based family company that produces dietary supplements in Östra Hamnen. We are a growing company with distribution all over the world. We offer a warm and pleasant work environment and care that each individual thrives. Swedish Nutra offers an enterprising environment with good opportunities to develop and grow in the work role.
Contact information:
If you have questions about the position or the recruitment process, you are warmly welcome to contact: [email protected]
Send the application to:
[email protected]
The application should include:
CV
Personal letter
Start date: Immediately
#jobbjustnu Visa mindre

Nu söker vi Montör till vår kund i Malmö

Ansök    Aug 16    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar 6 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att arbeta som konsult I den här rollen kommer du att a... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar 6 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsultI den här rollen kommer du att arbeta med förmontering. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med montering av mindre komponenter. Truckkörning är också en del av din vardag då du hämtar material själv. Du kommer att arbeta på ett stort, spännande och framgångsrikt företag i Malmö som är verksamt inom tillverkningsbranschen och uppdraget kommer att vara 3-6 månader. Kunden kan tänka sig att ta över om det är rätt person.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med montering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du har erfarenhet av montering. Arbetstiderna för detta uppdrag är förlagda måndag-fredag klockan 7:00-15:30.I övrigt söker vi dig som* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

* tekniskt lagd

* kan lyfta tungt (25-30 kg)

* har truckkörkort A1-A4 och B1-B3

* noggrann

* kan följa en arbetsinstruktion t ex hur komponenten ska skruvas i osv

* teamplayer

* flexibelErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anna Toft via e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Juniora montörer - Malmö

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten För vår kund i centrala Malmö söker vi nu teknikintresserade montöre... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

För vår kund i centrala Malmö söker vi nu teknikintresserade montörer för heltidstjänst med start omgående.
Då start är omgående kommer intervjuer hållas löpande.

Arbetsuppgifter pack

Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande och bestå i att registrera produkter i system, packa upp och ner varor, felsöka och reparera elektroniska produkter (mobiltelefoner och annan elektronik) samt att rapportera alla utförda arbetsuppgifter.

Profil & bakgrund

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är meriterande om är en duktig administratör, har ett visst tekniskt intresse och är snabblärd.
Andra bra egenskaper att ha för tjänsten är:

- Struktuerad
- Flexibel
- Nyfiken på att lära dig nya saker
- Har lätt för att jobba både enskilt och i grupp
- Bra på att ta konstruktiv kritik Visa mindre