Lediga jobb som Montör, metallprodukter i Malmö

Se lediga jobb som Montör, metallprodukter i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning. Din p... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:

- positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete
- vara fingerfärdig och ha ett bra tempo i dig

Meriterande med elkunskap.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker just nu efter montörer till en av våra kunder i Malmö. I arbetsuppgifterna ingår det montering av kylare. I en del av arbetet arbetar man med friluftsmask på. I övrigt behöver man vara noggrann, kvalitetsmedveten erfarenhet av montering och trivas i en produktionsmiljö. Vi ser gärna att man har viss kunskap inom ritningsläsning. Arbetet är förlagt på dagtid med start snarast. Din profil Som person vill vi att du är ansvarstaga... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu efter montörer till en av våra kunder i Malmö.

I arbetsuppgifterna ingår det montering av kylare. I en del av arbetet arbetar man med friluftsmask på.
I övrigt behöver man vara noggrann, kvalitetsmedveten erfarenhet av montering och trivas i en produktionsmiljö.
Vi ser gärna att man har viss kunskap inom ritningsläsning.

Arbetet är förlagt på dagtid med start snarast.


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montörer sökes omgående för extraarbete till Lund!

Ansök    Jan 19    Performiq AB    Montör, metallprodukter
Tjänstebeskrivning & erbjudande PerformIQ söker för kunds räkning montörer för extraarbete 2-3 dagar i veckan. Vår kund har en tillverkande produktion inom det tekniska området och söker nu personer som kan arbeta hos dem i Lund. I rollen som montör kommer du att arbeta med kvalitetstestning samt i produktionen med att montera ihop kameror. Du monterar olika beslag och packar ordern så att den är redo för leverans. Du är en betydande del i kedjan mot färdi... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker för kunds räkning montörer för extraarbete 2-3 dagar i veckan. Vår kund har en tillverkande produktion inom det tekniska området och söker nu personer som kan arbeta hos dem i Lund. I rollen som montör kommer du att arbeta med kvalitetstestning samt i produktionen med att montera ihop kameror. Du monterar olika beslag och packar ordern så att den är redo för leverans. Du är en betydande del i kedjan mot färdig produkt och därför är det viktigt att du arbetar på ett högst kvalitativt sätt.

Personprofil
Vi söker dig som har kontrakt med en förening, arbetar deltid eller är student med en idrottsbakgrund. Du har ett flexibelt schema där du har möjlighet att arbeta extra ett par till flera dagar i veckan dagtid. Arbetet utförs efter behov där du både blir inringd med kort varsel men också jobbar efter schemalagda tider, dags- och veckovis.

Som person har en vilja att lära dig och har en insikt om betydelsen av ett kvalitativt arbete för att få ett gott resultat. Vi ser gärna att du är en strukturerad, ordningsam och positiv. Du tar egna initiativ samt är noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en arbetsroll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Företaget har säkerhetsklass 3 och kräver därför, från samtlig personal ett utdrag ur belastningsregistret samt bakgrundskoll att de senaste 5 åren finns dokumenterade.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid, 2-3 ggr i veckan.
Arbetstid: 7-16
Plats: Lund

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos en av våra kunder. Eventuella frågor besvaras av Anna Lindberg, konsultchef, på [email protected] Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Operatör/montör till industri i Malmö

Vi söker nu en operatörer/montör för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start omgående. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Företaget är verksamma inom tillverkning av komponenter till fordonsindustrin. På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produktionen. Arbetsuppgifter är slipning av kylare samt att bistå en annan operatör med pro... Visa mer
Vi söker nu en operatörer/montör för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start omgående. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45.

Företaget är verksamma inom tillverkning av komponenter till fordonsindustrin.

På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produktionen.

Arbetsuppgifter är slipning av kylare samt att bistå en annan operatör med provtryckning av kylare, plus eventuellt montering av kylare.

Slipning och provtryckning är ett fysiskt betungande jobb så du behöver ha en god fysik.

En del av produktionsprocessen består av lödning med flussmedel och därmed är det viktigt att du inte har någon form av allergi för att kunna klara arbetet.

Har du erfarenhet av arbete från industrin är det meriterande liksom erfarenhet av arbete med slipmaskin. Du kommer att få en introduktion och upplärning på arbetsplatsen i arbetsuppgifterna.

Det viktigaste är att du som person är händig, tekniskt intresserad, ordningsam, pålitlig, engagerad har tålamod och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner på svenska.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Visa mindre

produktionspersonal med tekniskt intresse

Ansök    Jan 11    Randstad AB    Montör, metallprodukter
Arbetsbeskrivning Har du precis tagit gymnasiexamen, är tekniskt lagd och gillar utmaningar? Då kan vi på randstad i Malmö ha ett uppdrag just för dig! Vi letar just nu efter nyexaminerade tekniker eller naturvetare som vill arbeta med både kroppen och knoppen.  Detta är en heltidstjänst där du är uthyrd av randstad i 4-6 månader med chans till anställning hos vår kund.  Ansvarsområden Vi är i behov av teknisk kunniga industriarbetare för att stötta upp ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du precis tagit gymnasiexamen, är tekniskt lagd och gillar utmaningar? Då kan vi på randstad i Malmö ha ett uppdrag just för dig! Vi letar just nu efter nyexaminerade tekniker eller naturvetare som vill arbeta med både kroppen och knoppen. 

Detta är en heltidstjänst där du är uthyrd av randstad i 4-6 månader med chans till anställning hos vår kund. 

Ansvarsområden
Vi är i behov av teknisk kunniga industriarbetare för att stötta upp serietillverkning av kompositverktyg.  Montage av spolar är manuell, och vid justeringen av värmefördelningen arbetar du både med manuell tilläggsmontage och programvara för att inspektera värmebilder. Du dokumenterar även arbetet i Microsoft Office. 
   
Arbetsuppgifterna är av varierande art och kräver god teknisk baskunskap samt hög grad av ansvar noggrannhet, och analysförmåga. Du förväntas kunna lösa komplexa och tidskrävande uppgifter på utsatt tid med kvalité och noggrannhet i fokus.  

Vår kund har utvecklat en banbrytande teknologi för snabb värmecykling av formverktyg, tekniken används bl.a. vid tillverkning av lätta och styva kompositdetaljer vilket är en nyckel för elektrifiering inom industrin. Tekniken som utvecklats under flertalet år står inför ett fasskifte där överlämning från R&D till produktion ska ske, vår kund är därför i behov av en duktig och motiverad produktionspersonal, som är intresserad av att vara med på en spännande utvecklingsresa.

Arbetstider
Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. 
Arbetstid: måndag-fredag 

Kvalifikationer
Du har en avslutad  gymnasieutbildning med en teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Och/eller  el och energi, produktion, produktutveckling, gymnasieingenjör.  Det är viktigt att du är driven, tekniskt intresserad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och i högt tempo. 
 
·  Erfarenhet från arbete eller egna projekt med inslag av händighet som exempelvis meka med bilar, sy kläder etc. 
·  Eftergymnasial teknisk eller naturvetenskaps-utbildning 

Ansökan
2022-01-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Elin Andersson, consultant manager. 
[email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Maskinmontör

Om tjänsten Vi söker en maskinmontör till en av våra kunder i Arlöv. Arbetet innebär montering av maskiner efter ritning. I arbetet kan det förekomma kabeldragning till viss del. Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund. Om företaget Företaget utvecklar, konstruerar, monterar och installerar maskiner för att konvertera pla... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en maskinmontör till en av våra kunder i Arlöv.

Arbetet innebär montering av maskiner efter ritning. I arbetet kan det förekomma kabeldragning till viss del.
Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund.

Om företaget
Företaget utvecklar, konstruerar, monterar och installerar maskiner för att konvertera plastfilm till påsar på rulle.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du som söker har ett stort intresse av att skruva och meka på fritiden, exempelvis med bilar.
Vidare ser vi att man har tidigare erfarenhet av avancerat montagearbete.
Vi tror också att man är mekanisk kunnig och har erfarenhet av ritningsläsning i dator.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu efter en montör som vill ta sig an nya utmaningar hos vår kund i Arlöv. Du kommer arbeta med enklare montagearbete där det till viss del ingår elektrisk inkoppling. I rollen kan du komma att behöva använda skruvmejsel och vinkelslip i samband med montering. Arbetet är föalgt på dagtid, med start omgående! Din profil Vi söker efter dig som är en pliktrogen person som trivs att arbeta med händerna. Vidare tror vi att du har ti... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en montör som vill ta sig an nya utmaningar hos vår kund i Arlöv.

Du kommer arbeta med enklare montagearbete där det till viss del ingår elektrisk inkoppling.
I rollen kan du komma att behöva använda skruvmejsel och vinkelslip i samband med montering.

Arbetet är föalgt på dagtid, med start omgående!


Din profil
Vi söker efter dig som är en pliktrogen person som trivs att arbeta med händerna.

Vidare tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där det ingått montagearbete.
Du som söker trivs att arbeta i grupp tillsammans med andra men du är även självgående i ditt arbete.
Du är strukturerade och tar ansvar över dina arbetsuppgifter.

Meriterande om di tidigare har arbetat med elektrisk inkoppling.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

produktionspersonal

Ansök    Dec 14    Randstad AB    Montör, metallprodukter
Arbetsbeskrivning Har du precis tagit gymnasiexamen, är tekniskt lagd och gillar utmaningar? Då kan vi på randstad i Malmö ha ett uppdrag just för dig! Vi letar just nu efter nyexaminerade tekniker eller naturvetare som vill arbeta med både kroppen och knoppen.  Detta är en heltidstjänst där du är uthyrd av randstad i 4-6 månader med chans till anställning hos vår kund.  Ansvarsområden Vi är i behov av teknisk kunniga industriarbetare för att stötta upp ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du precis tagit gymnasiexamen, är tekniskt lagd och gillar utmaningar? Då kan vi på randstad i Malmö ha ett uppdrag just för dig! Vi letar just nu efter nyexaminerade tekniker eller naturvetare som vill arbeta med både kroppen och knoppen. 

Detta är en heltidstjänst där du är uthyrd av randstad i 4-6 månader med chans till anställning hos vår kund. 

Ansvarsområden
Vi är i behov av teknisk kunniga industriarbetare för att stötta upp serietillverkning av kompositverktyg.  Montage av spolar är manuell, och vid justeringen av värmefördelningen arbetar du både med manuell tilläggsmontage och programvara för att inspektera värmebilder. Du dokumenterar även arbetet i Microsoft Office. 
   
Arbetsuppgifterna är av varierande art och kräver god teknisk baskunskap samt hög grad av ansvar noggrannhet, och analysförmåga. Du förväntas kunna lösa komplexa och tidskrävande uppgifter på utsatt tid med kvalité och noggrannhet i fokus.  

Vår kund har utvecklat en banbrytande teknologi för snabb värmecykling av formverktyg, tekniken används bl.a. vid tillverkning av lätta och styva kompositdetaljer vilket är en nyckel för elektrifiering inom industrin. Tekniken som utvecklats under flertalet år står inför ett fasskifte där överlämning från R&D till produktion ska ske, vår kund är därför i behov av en duktig och motiverad produktionspersonal, som är intresserad av att vara med på en spännande utvecklingsresa.

Arbetstider
Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. 
Arbetstid: måndag-fredag 

Kvalifikationer
Du har en avslutad  gymnasieutbildning med en teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Och/eller  el och energi, produktion, produktutveckling, gymnasieingenjör.  Det är viktigt att du är driven, tekniskt intresserad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och i högt tempo. 
 
·  Erfarenhet från arbete eller egna projekt med inslag av händighet som exempelvis meka med bilar, sy kläder etc. 
·  Eftergymnasial teknisk eller naturvetenskaps-utbildning 

Ansökan
2021.12.14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Elin Andersson, consultant manager. 
[email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Montör

KROHNE INOR har framgångsrikt utvecklat och producerat temperaturmätningsutrustning i mer än 75 år. Sedan utvecklingen av världens första huvudmonterade transmitter år 1974, har KROHNE INOR successivt byggt upp sitt rykte som ett internationellt ledande företag av temperaturgivare och signalomvandlare. Sedan INOR förvärvades av KROHNE-koncernen 2006, har KROHNE INOR rollen som kompetenscenter för temperatur inom KROHNE. Tillsammans med KROHNE koncernen, vå... Visa mer
KROHNE INOR har framgångsrikt utvecklat och producerat temperaturmätningsutrustning i mer än 75 år. Sedan utvecklingen av världens första huvudmonterade transmitter år 1974, har KROHNE INOR successivt byggt upp sitt rykte som ett internationellt ledande företag av temperaturgivare och signalomvandlare. Sedan INOR förvärvades av KROHNE-koncernen 2006, har KROHNE INOR rollen som kompetenscenter för temperatur inom KROHNE. Tillsammans med KROHNE koncernen, våra två dotterbolag i Tyskland, Finland samt partners kan vi erbjuda produkter, lösningar och service över hela världen.
Som medarbetare på KROHNE INOR får du en möjlighet att vara med i ett dynamiskt företag med spännande utveckling där kvalitet och miljö är givna begrepp för alla.

Din profil
KROHNE INOR utmärks av en varm atmosfär med utpräglad teamkänsla, där man arbetar mellan avdelningar och hjälper varandra. Vi söker en mångsidig medarbetare till vår sensormontering. Du är en driven, arbetsvillig, ansvarstagande, noggrann och flexibel personlighet som fungerar i grupp.

Dina arbetsuppgifter
Som montör i vår manteltillverkning kommer du att arbeta i en liten grupp där följande arbetsmoment sker.

· Montering av temperaturgivare
· Funktionstest

Utbildningsnivå
Du ska ha en genomförd gymnasieutbildning, gärna med industriteknisk inriktning.


Kunskapskrav
Svenska i tal och skrift
Datorvana (word & excel)


Meriterande
TIG & laser- svetsning klass 4.

Villkor
Tjänstgöringsort: Malmö
Omfattning: Heltid, provanställning (6mån) med möjlighet till tillsvidareanställning
Start: Omgående
Vill du vara en del av ett arbetslag som präglas av god sammanhållning, flexibilitet och ett starkt driv så kan tjänsten som lagerexpeditör på KROHNE INOR vara något för dig. Visa mindre

Montör

Vi söker nu verkstadsvana maskinmontörer till ett av våra kundföretag i Malmö. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av olika moment i produktionen, såsom: - Mekansikt montering av maskiner - El dragning efter elschema - Ritningsläsning. - Sågning, klippning, borrning så du kan hantera de vanliga verkstadsmaskinerna. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är väl insatt i tllverkande industri Du har erfarenhet av ritningsläsning och tekniskt m... Visa mer
Vi söker nu verkstadsvana maskinmontörer till ett av våra kundföretag i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av olika moment i produktionen, såsom:
- Mekansikt montering av maskiner
- El dragning efter elschema
- Ritningsläsning.
- Sågning, klippning, borrning så du kan hantera de vanliga verkstadsmaskinerna.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är väl insatt i tllverkande industri
Du har erfarenhet av ritningsläsning och tekniskt montagearbete.
Du är allmänt händig, har vana av verkstad och dess verktyg.
Du är noggrann och trivs med att jobba i ett högt tempo.
Erfarenhet av montering av maskiner och duktig på att se helheten för att kunna lösa problem under uppbyggnaden.
Efarenhet av material såsom glasfiber, rostfritt stål och plast ser vi som en fördel.
Som person är du positiv, lojal, drivande och tycker om att arbeta tillsammans med andra i ett lag.

Information och kontakt
Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.
Anställningen är tillsvidareanställning.
Arbetstid är dagtid
Har du frågor om tjänsten ring Magnus Nordholm 046- 540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Montör

Vi söker nu verkstadsvana maskinmontörer till ett av våra kundföretag i Malmö. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av olika moment i produktionen, såsom: - Mekansikt montering av maskiner - El dragning efter elschema - Ritningsläsning. - Sågning, klippning, borrning så du kan hantera de vanliga verkstadsmaskinerna. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är väl insatt i tllverkande industri Du har erfarenhet av ritningsläsning och tekniskt m... Visa mer
Vi söker nu verkstadsvana maskinmontörer till ett av våra kundföretag i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av olika moment i produktionen, såsom:
- Mekansikt montering av maskiner
- El dragning efter elschema
- Ritningsläsning.
- Sågning, klippning, borrning så du kan hantera de vanliga verkstadsmaskinerna.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är väl insatt i tllverkande industri
Du har erfarenhet av ritningsläsning och tekniskt montagearbete.
Du är allmänt händig, har vana av verkstad och dess verktyg.
Du är noggrann och trivs med att jobba i ett högt tempo.
Erfarenhet av montering av maskiner och duktig på att se helheten för att kunna lösa problem under uppbyggnaden.
Efarenhet av material såsom glasfiber, rostfritt stål och plast ser vi som en fördel.
Som person är du positiv, lojal, drivande och tycker om att arbeta tillsammans med andra i ett lag.

Information och kontakt
Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.
Anställningen är tillsvidareanställning.
Arbetstid är dagtid
Har du frågor om tjänsten ring Magnus Nordholm 046- 540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu efter en montör, medhjälpare till en av våra kunder i Malmö för start omgående! I dina arbetsuppgifter kommer du att vara behjälplig med hängställningar och diverse gårdsarbete. Du kommer också att få hjälpa till med att bära och vara medhjälpare i de olika arbetsuppgifterna som finns inom verksamheten. Vi söker efter dig som trivs i en varierande roll och som tycker om att arbeta fysiskt. Arbetet är förlagt på dagitd med start... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en montör, medhjälpare till en av våra kunder i Malmö för start omgående!

I dina arbetsuppgifter kommer du att vara behjälplig med hängställningar och diverse gårdsarbete. Du kommer också att få hjälpa till med att bära och vara medhjälpare i de olika arbetsuppgifterna som finns inom verksamheten.

Vi söker efter dig som trivs i en varierande roll och som tycker om att arbeta fysiskt.
Arbetet är förlagt på dagitd med start omgående.

Om företaget
Företaget arbetar med uthyrning av liftar och erbjuder ett brett sortiment av billiftar, lampliftar, höjdliftar, bomliftar, saxliftar, pelarliftar, släpvagnsliftar, specialliftar och lastbilsliftar med förare.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:

- tycker om att arbeta fysiskt.
- är en god lagspelare som trivs att arbeta i grupp.

Det är meriterande om du:

- har utbildning inom fallskydd.
- har ID06

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör sökes!

Om tjänsten Vi söker nu en montör med placering i Malmö. Du har ett genuint intresse för teknik och vill utvecklas i ett väletablerat företag med stor tillväxt. Du får ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter! Arbetet är förlagt på dagtid, med start omgående! Om företaget Metop tillverkar mätutrustning för förpacknings- och livsmedelsindustrin. Deras produktsortiment består av röntgenutrustning, a... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör med placering i Malmö.

Du har ett genuint intresse för teknik och vill utvecklas i ett väletablerat företag med stor tillväxt. Du får ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter!

Arbetet är förlagt på dagtid, med start omgående!


Om företaget
Metop tillverkar mätutrustning för förpacknings- och livsmedelsindustrin. Deras produktsortiment består av röntgenutrustning, automatiska mikroskop, vision- och mekaniska system.
Vi är världsledande inom vår bransch och levererar till nöjda kunder i 90 länder. All tillverkning och montering sker hos oss i Malmö.

Din profil
I rollen ingår följande arbetsuppgifter:

• Montering av elektronik komponenter
• Montering av mekanik komponenter

Naturligtvis lärs du upp på deras system och produkter.

Du har teknisk bakgrund och intresse och vill gärna jobba med finmekanik. Vi ser gärna att du har jobbat med montering av finmekanik/elektronik. Du har datorvana och är en serviceminded tekniker som gillar att lösa tekniska problem. Du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift. Vi har som krav att du skall kunna läsa och montera efter ritningar.

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet. Du är självständig och tar egna initiativ. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Solcellsmontörer sökes till Energimontagegruppen

Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker efter en ansvarstagande solcellsmontör till EMG. Du ska trivas i en flexibel vardag där kundfokus och förmåga att snabbt hitta lösningar bidrar till gemensamma mål. Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker efter en ansvarstagande solcellsmontör till EMG. Du ska trivas i en flexibel vardag där kundfokus och förmåga att snabbt hitta lösningar bidrar till gemensamma mål.

Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då EMG verkar i en expansiv bransch. Du kommer att vara en central del i företagets kontakt med kunderna därav värdesätter vi stor social kompetens. Du har en god fysik och är van att jobba utomhus. Arbetet kommer till stor del utföras på hög höjd. Dina arbetsuppgifter består av att följa arbetsmiljöplan, montage av byggnadsställning, montage av solceller på tak med varierande infästningsmetoder, kabelförläggning och koppling av solceller samt funktionstest.

För att lyckas väl i tjänsten krävs det att du har en hantverksbakgrund inom tex snickeri, takläggning eller ställningsbygge. Det du med självklarhet har med dig är ett genuint intresse för arbetsmiljö och fokus på kostnadseffektivitet. Branschen är smal så internutbildning kommer att ske i denna tjänst. Det viktigaste är att du har en relevant praktisk grund att stå på samt en förmåga och vilja att sätta dig in i och axla rollen på sikt. Du kommunicerar med dina kollegor på svenska så kravet är att du hanterar detta i tal och skrift. Att du har goda datakunskaper och lätt att lära dig nya system är också en förutsättning för oss.

Följande krävs för tjänsten:
B-körkort
Hantverksbakgrund

Meriterande om du har:
BE-körkort för personbil med tungt släp
Gymnasial utbildning med teknisk- eller bygginriktning.
Arbetserfarenhet inom solceller


Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är av mycket stor vikt. Du har ett stort intresse av att lära dig nya saker och att hela tiden följa med i en nischad bransch där utveckling och föränderlighet ständigt råder. Du tycker om korta och snabba puckar, du värdesätter en enkel och rak dialog i tätt samarbete med bolagets övriga medarbetare. Vidare trivs du i en roll där kundkontakter och kundfokus är en del av vardagen. Du kan driva ditt eget arbete självständigt på ett strukturerat sätt och du är initiativtagande. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat med närhet till skratt och högt i tak.

Du utgår från hemmet. Resor förkommer dagligen i tjänsten.

Du kommer vara anställd via Uniflex bemanning och uthyrd till EMG.

Tjänsten är med start omgående och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, välkommen in med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Montör till Camozzi Automation

Har du erfarenhet som montör eller har tidigare arbetat inom produktion? Då har vi tjänsten för dig som montör hos Camozzi Automation i Malmö som nu förstärker sin verksamhet. Ta chansen att bli en del av deras härliga gäng.  Rollen Som montör kommer du få arbeta med montering av produkter väldigt brett, från montering av ventiler, kopplingar och kablar till mer avancerad montering av medicinsk utrustning.  Din profil Camozzi söker en person som är van v... Visa mer
Har du erfarenhet som montör eller har tidigare arbetat inom produktion? Då har vi tjänsten för dig som montör hos Camozzi Automation i Malmö som nu förstärker sin verksamhet. Ta chansen att bli en del av deras härliga gäng. 

Rollen
Som montör kommer du få arbeta med montering av produkter väldigt brett, från montering av ventiler, kopplingar och kablar till mer avancerad montering av medicinsk utrustning. 

Din profil
Camozzi söker en person som är van vid och har erfarenhet som montör. Viktigast är att du som söker vill arbeta, är prestigelös, noggrann och kan arbeta på rutin. Du kommer arbeta med montage av flera olika delar/produkter och behöver därför vara van vid att "skruva". Erfarenhet som montör eller likvärdigt
Kan skruva och montera saker
Arbetssam
Prestigelös
Noggrann
Social och lättsam
Meriterande men ej krav:  Erfarenhet och certifikat för svarvning
Erfarenhet och kunskap inom pneumatik
Erfarenhet av ventilpaket
Intresserad? 
Är du montören vi söker? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Stefan Thorup, 0708-583305. Visa mindre

Montörer sökes till Arlöv

VÅRT ERBJUDANDE Är du positiv, rapp i steget flexibel med ett personliga driv att utvecklas då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING - Enklare montering med handverktyg - Goda r... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du positiv, rapp i steget flexibel med ett personliga driv att utvecklas då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Enklare montering med handverktyg

- Goda referenser
- Dagtid


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet som montör

- Ansvarstagande & driftig
- Tala och läsa flytande svenska


MERITERANDE

- Tidigare erfarenhet av montering
- Erfarenhet inom indsusti


DIN PROFIL

Vi söker dig som har verkstads eller industrivana, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster som montör, mekaniker, eller liknande. Vi söker dig som fungerar bra i arbetsgrupper med olika typer av människor, har självförtroendet att våga arbeta självständigt och har en positiv attityd till att lära nytt.

OM OSS

På Pema by jobandtalant är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör sökes!

Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning i Malmö en montör! Arbetet kommer innebära montering i verkstan där man själv kommer plocka sina artiklar på lagret. Du kommer arbeta efter ritnigsläsning. I arbetet kommer det även ingå en del pneumatik. Dina arbetsuppgifter kräver även att du har god datorvana. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt snarast! Om företaget Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett pneumatikpro... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning i Malmö en montör!

Arbetet kommer innebära montering i verkstan där man själv kommer plocka sina artiklar på lagret. Du kommer arbeta efter ritnigsläsning. I arbetet kommer det även ingå en del pneumatik. Dina arbetsuppgifter kräver även att du har god datorvana.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt snarast!

Om företaget
Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett pneumatikprogram för automation till svensk industri. De erbjuder marknaden ett koncept bestående av produkter, system, service och utbildning som en del av en värdeskapande process. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet som utvecklas inom ett globalt kvalitetssystem. De är certifierade i enlighet med ISO 9001:2008.

Din profil
Vi ser att du som söker är van att arbeta efter ritningar och är noggrann i ditt sätt arbeta. Vidare ser vi att du har god datorvana och behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av pneumatik, luft och kvalitetsarbete. Positivt är även om du har arbetat i SAP tidigare.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.


Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Tekniskt intresserad montör sökes!

Jobbeskrivning Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden! Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på m... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden!

Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik.


Personliga egenskaper
Vi söker en montör som är praktiskt lagd med stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du monterat, byggt eller skruvat mycket tidigare och känner dig bekväm med att använda olika typer av verktyg. Troligen har du en relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet. Vi lägger stor vikt på personliglämplighet då rätt kandidat kommer erhålla utbildning på plats.
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och självständig. Då man ofta arbetar ihop med kollegor i grupp är det viktigt att man är kommunikativ och fungerar väl i gruppdynamik.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av montering av bromsprodukter. Det kan förekomma olika typer av monteringsjobb längs med hela processen.
I arbetsprocessen finns manualer att tillgå därför är det ett stort plus om du stött på ritläsning i tidigare arbeten. Därtill krävs det att du har god förståelse i engelska då de flesta manualer, ritningar och instruktioner är på engelska.

Datorvana är ett krav då man arbetar i företagets interna ordersystem. Meriterande är det om man har erfarenhet av Excel och Word.
Rätt kandidat blir anställd hos oss på Uniflex Bemanning och uthyrd till kundföretaget. Arbetsplatsen är förlagd i Landskrona och arbetstiden är dagtid men det kan förekomma 2-skift.
Tjänsten är med start omgående och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Operatör/montör till industri i Malmö

Vi söker nu en operatörer/montör för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start omgående. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till slutet av november i nuläget men det kan bli förlängt. Företaget är verksamma inom tillverkning av komponenter till fordonsindustrin. På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produ... Visa mer
Vi söker nu en operatörer/montör för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start omgående. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till slutet av november i nuläget men det kan bli förlängt.

Företaget är verksamma inom tillverkning av komponenter till fordonsindustrin.

På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produktionen.

Arbetsuppgifter är slipning av kylare samt att bistå en annan operatör med provtryckning av kylare, plus eventuellt montering av kylare.

Slipning och provtryckning är ett fysiskt betungande jobb så du behöver ha en god fysik.

En del av produktionsprocessen består av lödning med flussmedel och därmed är det viktigt att du inte har någon form av allergi för att kunna klara arbetet.

Har du erfarenhet av arbete från industrin är det meriterande liksom erfarenhet av arbete med slipmaskin. Du kommer att få en introduktion och upplärning på arbetsplatsen i arbetsuppgifterna.

Det viktigaste är att du som person är händig, tekniskt intresserad, ordningsam, pålitlig, engagerad har tålamod och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner på svenska.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker just nu efter montörer till en av våra kunder i Malmö. I arbetsuppgifterna ingår det montering av kylare. I en del av arbetet arbetar man med friluftsmask på. I övrigt behöver man vara noggrann, kvalitetsmedveten erfarenhet av montering och trivas i en produktionsmiljö. Vi ser gärna att man har viss kunskap inom ritningsläsning. Arbetet är förlagt på dagtid med start snarast. Din profil Som person vill vi att du är ansvarstaga... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu efter montörer till en av våra kunder i Malmö.

I arbetsuppgifterna ingår det montering av kylare. I en del av arbetet arbetar man med friluftsmask på.
I övrigt behöver man vara noggrann, kvalitetsmedveten erfarenhet av montering och trivas i en produktionsmiljö.
Vi ser gärna att man har viss kunskap inom ritningsläsning.

Arbetet är förlagt på dagtid med start snarast.


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montörer sökes till vår kund i Höör

Om oss Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat... Visa mer
Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag omfattade av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter noggranna montörer till en av våra kunder i Höör. Ett monteringsjobb som kräver stor noggrannhet i kombination med ett bra tempo. Du bör vara van att hantera handverktyg och har du erfarenhet av att arbeta med maskiner är det ett plus.

Personliga kvalifikationer
- Noggrann
- Fingerfärdig
- Kan hantera verktyg
- Logiskt tänkande
- Kan hantera enformigt arbete

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Hanteras löpande

Startdatum
Så fort som möjligt

Uppdragslängd
Tillsvidare Visa mindre

Montörer sökes till vår kund i Höör

Om oss Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat... Visa mer
Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag omfattade av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter noggranna montörer till en av våra kunder i Höör. Ett monteringsjobb som kräver stor noggrannhet i kombination med ett bra tempo. Du bör vara van att hantera handverktyg och har du erfarenhet av att arbeta med maskiner är det ett plus.

Personliga kvalifikationer
- Noggrann
- Fingerfärdig
- Kan hantera verktyg
- Logiskt tänkande
- Kan hantera enformigt arbete

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Hanteras löpande

Startdatum
Så fort som möjligt

Uppdragslängd
Tillsvidare Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu efter två montörer som vill ta sig an nya utmaningar hos vår kund i Arlöv. Du kommer arbeta med enklare montagearbete där det till viss del ingår elektrisk inkoppling. I rollen kan du komma att behöva använda skruvmejsel och vinkelslip i samband med montering. Arbetet är föalgt på dagtid, med start snarast! Din profil För att trivas i rollen tror vi att du: - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där det ingått mo... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter två montörer som vill ta sig an nya utmaningar hos vår kund i Arlöv.

Du kommer arbeta med enklare montagearbete där det till viss del ingår elektrisk inkoppling.
I rollen kan du komma att behöva använda skruvmejsel och vinkelslip i samband med montering.

Arbetet är föalgt på dagtid, med start snarast!


Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du:

- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där det ingått montagearbete
- Positivt är om du har arbetat med elektrisk inkoppling sedan tidigare

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montörer till OctoFrost i Malmö

Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook. OctoFrost was established in 1999, with headquarters in Malmö, Sweden. Today, OctoFrost Group is the gl... Visa mer
Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

OctoFrost was established in 1999, with headquarters in Malmö, Sweden. Today, OctoFrost Group is the global leading supplier of machines for processing and individual quick freezing, IQF. We support the global food industry with cost-efficient and high-quality solutions for perfectly fresh-frozen products. OctoFrost is a Swedish company. The growth rate has been steady with a turnover of MSEK 160 for year 2020. We are working in the freezing process industry and have patents in the field. For more information visit www.octofrost.com

OctoFrost växer!
Vi behöver fler duktiga montörer till vår växande produktion som vill arbeta hos oss.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta inom en avancerad och fräsch industriellmiljö. Arbetsuppgifterna omfattar montering/byggande och färdigställande av våra kundanpassade frysaggregat. Arbetsuppgifterna utförs både självständigt och i team.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är van samt trivs med att arbeta självständigt, men du bör även ha god samarbetsförmåga. Naturligt för dig är att flexibelt utföra arbetsuppgifterna på ett noggrant sätt. Arbetet kräver god fysik då det ibland kan vara tungt rent fysiskt.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete inom vår produktion. OctoFrost är ett stabilt och framgångsrikt växande företag. För rätt person kommer det att finnas goda utvecklingsmöjligheter internt hos oss.  

För att passa in hos oss krävs att du:
-Har tidigare erfarenhet från verkstad eller industri.
-Är tekniskt intresserad.
-Är allmänt händig och gillar att skruva/mecka.
-Har grundläggande kunskaper inom ritningsläsning.
-Är en naturlig och glad person som ser utmaningar istället för problem.
-Vill utvecklas och söker ständigt nya kunskaper.
-Har en god fysik.
-Har gällande truckkort (A1-4, B1-4).
-Har grundläggande datorkunskaper.
-Behärskar svenska språket i tal och skrift.
-Är bosatt i närområdet samt har körkort och tillgång till bil.

Meriterande:
-Erfarenhet av materialen glasfiber, rostfritt stål
-Svetskunskap (rostfritt)
-Traversutbildning/traverskort

Arbetsort & arbetstider
Arbetet sker på vår anläggning i Malmö. Arbetstid är  dagtid kl. 08:00-17:00 (måndag-fredag). Avtal IF Metall.
Tillträde omgående enligt överenskommelse.

Ansökan
Detta är en så kallad hyrrekrytering där vi samarbetar med Ny Kollega. Efter avslutad uthyrningsperiod anställs personen vi söker efter av OctoFrost AB. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733670660. Sista ansökningsdag är den 31 oktober men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

. Visa mindre

Ledigt jobb som montör i Malmö!

Ansök    Okt 5    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar 3-6 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att arbeta som konsult I den här rollen kommer du att... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar 3-6 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsultI den här rollen kommer du att arbeta med montering. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Du kommer att arbeta på ett stort, spännande och framgångsrikt företag i Malmö som är verksamt inom tillverkningsbranschen och uppdraget kommer att vara 3-6 månader. Kunden kan tänka sig att ta över om det är rätt person.

Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med montering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du har erfarenhet av montering. Viss truckkörning kan också förekomma, så därför måste du ha erfarenhet av att ha kört truck. Arbetstiderna för detta uppdrag är förlagda måndag-fredag under förmiddagar.I övrigt söker vi dig som* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

* har truckkörkort A och B

* noggrann

* teamplayer

* flexibelErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anna Toft via e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Montör med tekniskt intresse till Landskrona!

Jobbeskrivning Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden! Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på må... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden!
Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik.


Personliga egenskaper
Vi söker en montör som är praktiskt lagd med stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du monterat, byggt eller skruvat mycket tidigare och känner dig bekväm med att använda olika typer av verktyg. Troligen har du en relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet. Vi lägger stor vikt på personliglämplighet då rätt kandidat kommer erhålla utbildning på plats.
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och självständig. Då man ofta arbetar ihop med kollegor i grupp är det viktigt att man är kommunikativ och fungerar väl i gruppdynamik.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av montering av bromsprodukter. Det kan förekomma olika typer av monteringsjobb längs med hela processen.
I arbetsprocessen finns manualer att tillgå därför är det ett stort plus om du stött på ritläsning i tidigare arbeten. Därtill krävs det att du har god förståelse i engelska då de flesta manualer, ritningar och instruktioner är på engelska.

Datorvana är ett krav då man arbetar i företagets interna ordersystem. Meriterande är det om man har erfarenhet av Excel och Word.
Rätt kandidat blir anställd hos oss på Uniflex Bemanning och uthyrd till kundföretaget. Arbetsplatsen är förlagd i Landskrona och arbetstiden är dagtid men det kan förekomma 2-skift.
Tjänsten är med start omgående och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker fler montörer till olika uppdrag

Just nu söker vi på Lernia Bemanning flera montörer och operatörer till olika uppdrag till Landskrona/Malmö omgående. Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Vi ser gärna att du har en industriell utbildning eller erfarenhet inom branschen. Vad innebär det att jobba som konsult? Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag ... Visa mer
Just nu söker vi på Lernia Bemanning flera montörer och operatörer till olika uppdrag till Landskrona/Malmö omgående. Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Vi ser gärna att du har en industriell utbildning eller erfarenhet inom branschen.

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Arbetsuppgifterna kan omfatta bland annat enklare montage. Som person gäller det helt enkelt att du är flexibel och kan anpassa dig.

Kravprofil

• Behärskar svenska i både tal och skrift
• Svenskt B-körkort
• Truckkort (A+B)
• Montörs-/operatörsvana
• Erfarenhet ifrån industribranschen eller någon industriell utbildning.
• Tekniskt intresse.

Meriterande

• Datakunskaper

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och 2-skift.

Tjänstgöringsort är Landskrona eller Malmö.

Profil

Som person känner du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser din del i helheten. Du bör vara flexibel i tanke och handling och snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter. Noggrannhet är en förutsättning för att klara av de kvalitetskrav som våra kunder ställer. Du bör ha ett tekniskt intresse vid sidan om och tycker om att montera utanför jobbet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olivia Gunnarsson via e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdag är 2021-10-17. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Montör till välrenomerat företag i Malmö

VÅRT ERBJUDANDE Är du positiv, rapp i steget flexibel med ett personliga driv att utvecklas då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder. ARBETSBESKRIVNING - Montering inom tillverkningsindustrin - Rit... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du positiv, rapp i steget flexibel med ett personliga driv att utvecklas då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Montering inom tillverkningsindustrin
- Ritningsläsning
- Goda referenser
- Dagtid


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet som montör
- Mekaniskt lagd
- Truckkort
- Ansvarstagande & driftig
- Tala och läsa flytande svenska


MERITERANDE

- Tre års erfarenhet av montering
- Mekanisk duktig
- Arbetet med montering disk/tvätt-maskin
- Tidigare erfarenhet inom el/vatten montering.


DIN PROFIL

Vi söker dig som har verkstadsvana, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster som montör, mekaniker, maskinreperatör eller liknande. Vi söker dig som fungerar bra i arbetsgrupper med olika typer av människor, har självförtroendet att våga arbeta självständigt och har en positiv attityd till att lära nytt.

OM OSS

På Pema by jobandtalant är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operatör/montör till industri i Malmö

Vi söker nu en operatörer/montör för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start omgående. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till slutet av november i nuläget men det kan bli förlängt. Företaget är verksamma inom tillverkning av komponenter till fordonsindustrin. På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produ... Visa mer
Vi söker nu en operatörer/montör för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start omgående. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till slutet av november i nuläget men det kan bli förlängt.

Företaget är verksamma inom tillverkning av komponenter till fordonsindustrin.

På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produktionen.

Arbetsuppgifter är slipning av kylare samt att bistå en annan operatör med provtryckning av kylare, plus eventuellt montering av kylare.

Slipning och provtryckning är ett fysiskt betungande jobb så du behöver ha en god fysik.

En del av produktionsprocessen består av lödning med flussmedel och därmed är det viktigt att du inte har någon form av allergi för att kunna klara arbetet.

Har du erfarenhet av arbete från industrin är det meriterande liksom erfarenhet av arbete med slipmaskin. Du kommer att få en introduktion och upplärning på arbetsplatsen i arbetsuppgifterna.

Det viktigaste är att du som person är händig, tekniskt intresserad, ordningsam, pålitlig, engagerad har tålamod och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner på svenska.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö. Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig! Arbetet är förlagt på dagtid, med start snarast! Om företaget Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95% av produkterna... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö.

Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig!

Arbetet är förlagt på dagtid, med start snarast!

Om företaget
Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95% av produkterna exporteras.
All tillverkning och montering sker hos oss i Malmö.


Din profil
Du kommer att börja med att lära upp dig på våra system och produkter.

I rollen ingår följande arbetsuppgifter:
• Montering av elektronik komponenter
• Montering av mekanik komponenter

Din bakgrund:

Tjej eller kille 25-35 som vill växa med företaget.
Du har teknisk bakgrund, intresse och vill gärna jobba med finmekanik.
Vi ser gärna att du har jobbat med montering av finmekanik/elektronik.
Du har datorvana och är en serviceminded tekniker som gillar att lösa tekniska problem.
Du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift.

Vi har som krav att du skall kunna läsa och montera efter ritningar.

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Produktionspersonal till Bodycote

Vill du arbeta inom produktionen hos en av Sveriges främsta företag inom termiska processer? Då har vi tjänsten för dig hos Bodycote Värmebehandling i Malmö.  Rollen Som produktionspersonal kommer du arbeta i ett team med arbetsuppgifter som bl.a. inkluderar flytt, påfyllning av material och vanligt förekommande arbetsuppgifter inom produktionen. Arbetet kan vara fysiskt krävande och innebär delvis tunga lyft. Arbetstider: 07:00 - 15:40  Din profil Vi se... Visa mer
Vill du arbeta inom produktionen hos en av Sveriges främsta företag inom termiska processer? Då har vi tjänsten för dig hos Bodycote Värmebehandling i Malmö. 

Rollen
Som produktionspersonal kommer du arbeta i ett team med arbetsuppgifter som bl.a. inkluderar flytt, påfyllning av material och vanligt förekommande arbetsuppgifter inom produktionen. Arbetet kan vara fysiskt krävande och innebär delvis tunga lyft.
Arbetstider: 07:00 - 15:40 

Din profil
Vi ser att du är pigg, alert, flexibel och har en hög arbetsmoral. Du gillar att arbeta i högt tempo och kan hjälpa till där det behövs. Du arbetar tillförlitligt och är punktlig. Har du tidigare erfarenhet av produktion/industri samt truckkort är det meriterande men inget krav. Du är social, trevlig och har lätt för att jobba självständigt men även i team. Utöver detta så pratar, skriver och läser du svenska flytande. 

Bra att veta:
Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult. Som TEMP-TEAM konsult erbjuds du avtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef för att säkerställa att du kommer väl tillrätta på din arbetsplats.

Intresserad? 
Är du produktionspersonalen vi söker? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Stefan Thorup, 0708-583305. Visa mindre

Montör med tekniskt intresse till Landskrona!

Jobbeskrivning Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden! Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på må... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden!
Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik.


Personliga egenskaper
Vi söker en montör som är praktiskt lagd med stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du monterat, byggt eller skruvat mycket tidigare och känner dig bekväm med att använda olika typer av verktyg. Troligen har du en relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet. Vi lägger stor vikt på personliglämplighet då rätt kandidat kommer erhålla utbildning på plats.
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och självständig. Då man ofta arbetar ihop med kollegor i grupp är det viktigt att man är kommunikativ och fungerar väl i gruppdynamik.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av montering av bromsprodukter. Det kan förekomma olika typer av monteringsjobb längs med hela processen.
I arbetsprocessen finns manualer att tillgå därför är det ett stort plus om du stött på ritläsning i tidigare arbeten. Därtill krävs det att du har god förståelse i engelska då de flesta manualer, ritningar och instruktioner är på engelska.

Datorvana är ett krav då man arbetar i företagets interna ordersystem. Meriterande är det om man har erfarenhet av Excel och Word.
Rätt kandidat blir anställd hos oss på Uniflex Bemanning och uthyrd till kundföretaget. Arbetsplatsen är förlagd i Landskrona och arbetstiden är dagtid men det kan förekomma 2-skift.
Tjänsten är med start omgående och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Montör med tekniskt intresse

Jobbeskrivning Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden! Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på må... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du en driven person som är sugen på att arbeta inom en bransch som formar en gemensam hållbar framtid? Nu har du chansen att bli en del av Faiveley Transport, en av de ledande aktörerna på järnvägsmarknaden!
Faiveley Transport Nordic AB grundades för 100 år sedan och är numera världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer som exporteras världen över! De genomför dessutom olika typer av service och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik.


Personliga egenskaper
Vi söker en montör som är praktiskt lagd med stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du monterat, byggt eller skruvat mycket tidigare och känner dig bekväm med att använda olika typer av verktyg. Troligen har du en relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet. Vi lägger stor vikt på personliglämplighet då rätt kandidat kommer erhålla utbildning på plats.
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och självständig. Då man ofta arbetar ihop med kollegor i grupp är det viktigt att man är kommunikativ och fungerar väl i gruppdynamik.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av montering av bromsprodukter. Det kan förekomma olika typer av monteringsjobb längs med hela processen.
I arbetsprocessen finns manualer att tillgå därför är det ett stort plus om du stött på ritläsning i tidigare arbeten. Därtill krävs det att du har god förståelse i engelska då de flesta manualer, ritningar och instruktioner är på engelska.

Datorvana är ett krav då man arbetar i företagets interna ordersystem. Meriterande är det om man har erfarenhet av Excel och Word.
Rätt kandidat blir anställd hos oss på Uniflex Bemanning och uthyrd till kundföretaget. Arbetsplatsen är förlagd i Landskrona och arbetstiden är dagtid men det kan förekomma 2-skift.
Tjänsten är med start omgående och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Montör till Camozzi Automation

Har du erfarenhet som montör eller har tidigare arbetat inom produktion? Då har vi tjänsten för dig som montör hos Camozzi Automation i Malmö som nu förstärker sin verksamhet. Ta chansen att bli en del av deras härliga gäng.  Rollen Som montör kommer du få arbeta med montering av produkter väldigt brett, från montering av ventiler, kopplingar och kablar till mer avancerad montering av medicinsk utrustning.  Din profil Camozzi söker en person som är van v... Visa mer
Har du erfarenhet som montör eller har tidigare arbetat inom produktion? Då har vi tjänsten för dig som montör hos Camozzi Automation i Malmö som nu förstärker sin verksamhet. Ta chansen att bli en del av deras härliga gäng. 

Rollen
Som montör kommer du få arbeta med montering av produkter väldigt brett, från montering av ventiler, kopplingar och kablar till mer avancerad montering av medicinsk utrustning. 

Din profil
Camozzi söker en person som är van vid och har erfarenhet som montör. Viktigast är att du som söker vill arbeta, är prestigelös, noggrann och kan arbeta på rutin. Du kommer arbeta med montage av flera olika delar/produkter och behöver därför vara van vid att "skruva". Erfarenhet som montör eller likvärdigt
Kan skruva och montera saker
Arbetssam
Prestigelös
Noggrann
Social och lättsam
Meriterande men ej krav:  Erfarenhet och certifikat för svarvning
Erfarenhet och kunskap inom pneumatik
Erfarenhet av ventilpaket
Intresserad? 
Är du montören vi söker? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Stefan Thorup, 0708-583305. Visa mindre

montör med tekniskt intresse

Ansök    Sep 14    Randstad AB    Montör, metallprodukter
Arbetsbeskrivning Har du en avslutad  gymnasieutbildning med teknisk inriktning som el, produktion, produktutveckling, gymnasieingenjör eller liknade och har ett stort intresse av teknik? Då kan vi på randstad i Malmö ha ett uppdrag för just dig.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, föret... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du en avslutad  gymnasieutbildning med teknisk inriktning som el, produktion, produktutveckling, gymnasieingenjör eller liknade och har ett stort intresse av teknik? Då kan vi på randstad i Malmö ha ett uppdrag för just dig. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Vår kund är i behov av teknisk kunniga industriarbetare för att starta upp serietillverkning av kompositverktyg.  Montage av spolar är manuell, och vid justeringen av värmefördelningen arbetar du både med manuell tilläggsmontage och programvara för att inspektera värmebilder. Du dokumenterar även arbetet i Microsoft Office. 
  
Arbetsuppgifterna är av varierande art och kräver god teknisk baskunskap samt hög grad av ansvar noggrannhet, och analysförmåga. Du förväntas kunna lösa komplexa och tidskrävande uppgifter på utsatt tid med kvalité och noggrannhet i fokus. 

Arbetstider
Heltid. Start omgående. 
Dagtid måndag - fredag. 

Kvalifikationer
Du har en avslutad  gymnasieutbildning med en teknisk inriktning som el, produktion, produktutveckling, gymnasieingenjör.  Det är viktigt att du är driven, tekniskt intresserad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och i högt tempo. 


·  Erfarenhet från arbete eller egna projekt med inslag av händighet som exempelvis meka med bilar, sy kläder etc. 
·  Eftergymnasial teknisk utbildning 
 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet därför ser vi även att du är en person med  
·  hög arbetsmoral 
·  noggrann 
·  självgående 
·  kvalitetsmedveten 
·  har ett fokus på detaljer samt flexibel 
·  problemlösare 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

Ansökan
 2021-09-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information:  Elin Andersson, consultant manager. 
[email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

montör med tekniskt intresse

Ansök    Aug 31    Randstad AB    Montör, metallprodukter
Arbetsbeskrivning Har du en avslutad  gymnasieutbildning med teknisk inriktning som el, produktion, produktutveckling, gymnasieingenjör eller liknade och har ett stort intresse av teknik? Då kan vi på randstad i Malmö ha ett uppdrag för just dig.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, föret... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du en avslutad  gymnasieutbildning med teknisk inriktning som el, produktion, produktutveckling, gymnasieingenjör eller liknade och har ett stort intresse av teknik? Då kan vi på randstad i Malmö ha ett uppdrag för just dig. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Vår kund är i behov av teknisk kunniga industriarbetare för att starta upp serietillverkning av kompositverktyg.  Montage av spolar är manuell, och vid justeringen av värmefördelningen arbetar du både med manuell tilläggsmontage och programvara för att inspektera värmebilder. Du dokumenterar även arbetet i Microsoft Office. 
  
Arbetsuppgifterna är av varierande art och kräver god teknisk baskunskap samt hög grad av ansvar noggrannhet, och analysförmåga. Du förväntas kunna lösa komplexa och tidskrävande uppgifter på utsatt tid med kvalité och noggrannhet i fokus. 

Arbetstider
Heltid. Start omgående. 
Dagtid måndag - fredag. 

Kvalifikationer
Du har en avslutad  gymnasieutbildning med en teknisk inriktning som el, produktion, produktutveckling, gymnasieingenjör.  Det är viktigt att du är driven, tekniskt intresserad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och i högt tempo. 


·  Erfarenhet från arbete eller egna projekt med inslag av händighet som exempelvis meka med bilar, sy kläder etc. 
·  Eftergymnasial teknisk utbildning 

 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet därför ser vi även att du är en person med  
·  hög arbetsmoral 
·  noggrann 
·  självgående 
·  kvalitetsmedveten 
·  har ett fokus på detaljer samt flexibel 
·  problemlösare 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

Ansökan
2021-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information:  Elin Andersson, consultant manager. 
[email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Vi söker montörer

Om oss Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat... Visa mer
Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker montörer till flera olika monteringsjobb vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar beroende på vart du kommer jobba. Gemensamt för tjänsterna är att du arbetar med att montera ihop komponenter av olika storlekar tillsammans med dina kollegor. Ibland arbetar du på lina vilket innebär att du monterar på löpande band, på andra avdelningar monterar du ihop större komponenter som gör arbetet mer fysiskt krävande.

Arbetstiden kan vara dagtid eller skift och vi söker för längre och kortare uppdrag hos våra kunder. Ofta börjar uppdragen med kort varsel och det är bra om du är tillgänglig omgående.

Utbildning
Gymnasial utbildning.

Erfarenhet
För att passa i den här rollen ser vi att du är en nyfiken och driven person som tar sig an sina arbetsdagar med en positiv inställning. Att hålla hög kvalitet är alltid din första prioritet samtidigt som du utför ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har arbetat som montör tidigare eller har annan praktisk erfarenhet i kombination med ett tekniskt intresse. Till vissa av tjänsterna söker vi dig som har kunskap och erfarenhet inom el och elsäkerhet. Om du har truck- eller traverskort ser vi det som meriterande.

Personliga kvalifikationer
Positiv, serviceminded som alltid ser kunden först, flexibel, anpassningsbar. Erfarenhet inom bemanningsbranschen är meriterande.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
6 månaders visstidsanställning till en början. Visa mindre

Vi söker en engagerad kantpressoperatör

Om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöt... Visa mer
Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu montörer som har några års erfarenhet av montering, Arbetet är ute hos våra kunder i Malmötrakten och det är med start omgående.

Utbildning
Utbildning är inte ett krav men teknisk gymnasieutbildning är en stor fördel.

Erfarenhet
Ett par års erfarenhet av montering är ett krav.

Personliga kvalifikationer
Positiv, teknisk, envis och villig att lära sig nya saker.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal.

Ansökan
Vi kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du söker snarast

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Vi kommer börja med att erbjuda en visstidstjänst. För rätt person finns det möjlighet att efter 6 månader gå över till kund. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv som kan börja omgående! Arbetet innebär enklarer montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning. Din profil För att trivas i rollen tror vi att du: - Positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör - är en g... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv som kan börja omgående!

Arbetet innebär enklarer montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid.


Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:

- Positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- vara fingerfärdig och ha ett bra tempo i dig

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Erfaren Maskinmontör till Ettiketto i Malmö

Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande e... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare.
Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: omgående/enligt överenskommelse

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfaren Maskinmontör till Ettiketto i Malmö

Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande e... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare.
Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: omgående/enligt överenskommelse

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Operatör/montör till industri i Malmö

Vi söker nu en operatörer/montör för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start omgående. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till slutet av oktober i nuläget men det kan bli förlängt. Företaget är verksamma inom tillverkning av komponenter till fordonsindustrin. På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produk... Visa mer
Vi söker nu en operatörer/montör för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start omgående. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till slutet av oktober i nuläget men det kan bli förlängt.

Företaget är verksamma inom tillverkning av komponenter till fordonsindustrin.

På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produktionen.

Arbetsuppgifter är slipning av kylare samt att bistå en annan operatör med provtryckning av kylare, plus eventuellt montering av kylare.

Slipning och provtryckning är ett fysiskt betungande jobb så du behöver ha en god fysik.

En del av produktionsprocessen består av lödning med flussmedel och därmed är det viktigt att du inte har någon form av allergi för att kunna klara arbetet.

Har du erfarenhet av arbete från industrin är det meriterande liksom erfarenhet av arbete med slipmaskin. Du kommer att få en introduktion och upplärning på arbetsplatsen i arbetsuppgifterna.

Det viktigaste är att du som person är händig, tekniskt intresserad, ordningsam, pålitlig, engagerad har tålamod och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner på svenska.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö. I arbetsuppgifterna ingår det att bygga olika komponenter, mekanisk montering, konstruktion. Arbetet är förlagt på dagtid, med start omgående enligt överrenskommelse. Om företaget Företaget arbetar med alla branscher, men skapar helhetslösningar för design och inredningsbranschen, HiFi branschen, förpackningsindustrin samt bilindustrin Din profil För att trivas i rollen tr... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö.

I arbetsuppgifterna ingår det att bygga olika komponenter, mekanisk montering, konstruktion.


Arbetet är förlagt på dagtid, med start omgående enligt överrenskommelse.

Om företaget
Företaget arbetar med alla branscher, men skapar helhetslösningar för design och inredningsbranschen, HiFi branschen, förpackningsindustrin samt bilindustrin

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du som person är tekniskt intresserad.
- Tycker om att arbeta med händerna och att montera.
- Är driven och engagerad i det du utför.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper!

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Produktionsmedarbetare sökes till framgångsrikt företag i Malmö!

Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Malmö! Är du den vi söker? Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande och framgångsrikt företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund har varit verksam sedan 70-talet och vid starten var målet att utforska olika sätt att förenkla och förbättra sättet att sikta. Idag anses vår kunds produkt vara en utav världens snabbaste och mest e... Visa mer
Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Malmö! Är du den vi söker?

Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande och framgångsrikt företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund har varit verksam sedan 70-talet och vid starten var målet att utforska olika sätt att förenkla och förbättra sättet att sikta. Idag anses vår kunds produkt vara en utav världens snabbaste och mest effektiva siktarsystem.

Till deras produktion söker vi nu finmekaniska montörer. Arbetsuppgifterna kommer bestå av montering av sikten där arbetet sker vid olika stationer och med olika moment. Arbetsuppgifterna kräver precision och stor noggrannhet. Det är ett arbete som utförs med hög kvalitet i ett effektivt tempo. I samband med rekryteringsprocessen kommer du som kandidat få provmontera och genomgå en gedigen bakgrundskontroll.

Tjänsten är på heltid och du kommer initialt vara anställd av StudentConsulting och hyras ut till vår kund. Det finns goda möjligheter att efter inledande konsultuppdrag bli övertagen och direkt anställd av vår kund. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten.
Arbetstiderna är förlagda på två skift måndag-fredag, varannan vecka 06.00-14.00, och varannan vecka 14.05-22.05. Förväntad start för tjänsten är under vecka 35 och kommer inledas med en grundlig introduktionsutbildning.

Din profil
Vi söker dig som är händig och har ett tekniskt intresse. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av finmotoriskt monteringsarbete, men inget krav. Som person tror vi att du är noggrann och tycker om struktur. Du är en lugn person som ändå föredrar att arbeta tempofyllt och effektivt i olika processer. Då många arbetsuppgifter är monotona tror vi att du har en bra koncentrationsförmåga och tycker om att arbeta efter tydliga instruktioner och processer.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan skicka in en ansökan redan idag, vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Montör

Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö. I arbetsuppgifterna ingår det att bygga olika komponenter, mekanisk montering, konstruktion. Arbetet är förlagt på dagtid, med start omgående enligt överrenskommelse. Om företaget Företaget arbetar med alla branscher, men skapar helhetslösningar för design och inredningsbranschen, HiFi branschen, förpackningsindustrin samt bilindustrin Din profil För att trivas i rollen tr... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö.

I arbetsuppgifterna ingår det att bygga olika komponenter, mekanisk montering, konstruktion.


Arbetet är förlagt på dagtid, med start omgående enligt överrenskommelse.

Om företaget
Företaget arbetar med alla branscher, men skapar helhetslösningar för design och inredningsbranschen, HiFi branschen, förpackningsindustrin samt bilindustrin

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du som person är tekniskt intresserad.
- Tycker om att arbeta med händerna och att montera.
- Är driven och engagerad i det du utför.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper!

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning. Din p... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du
- Har goda kunskaper i ritningsläsning
- Positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete
- Vara fingerfärdig och ha ett bra tempo i dig

Meriterande med elkunskap

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning. Din p... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du
- Har goda kunskaper i ritningsläsning
- Positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete
- Vara fingerfärdig och ha ett bra tempo i dig

Meriterande med elkunskap

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Produktionsmedarbetare sökes till framgångsrikt företag i Malmö!

Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Malmö! Är du den vi söker? Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande och framgångsrikt företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund har varit verksam sedan 70-talet och vid starten var målet att utforska olika sätt att förenkla och förbättra sättet att sikta. Idag anses vår kunds produkt vara en utav världens snabbaste och mest e... Visa mer
Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Malmö! Är du den vi söker?

Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande och framgångsrikt företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund har varit verksam sedan 70-talet och vid starten var målet att utforska olika sätt att förenkla och förbättra sättet att sikta. Idag anses vår kunds produkt vara en utav världens snabbaste och mest effektiva siktarsystem.

Till deras produktion söker vi nu finmekaniska montörer. Arbetsuppgifterna kommer bestå av montering av sikten där arbetet sker vid olika stationer och med olika moment. Arbetsuppgifterna kräver precision och stor noggrannhet. Det är ett arbete som utförs med hög kvalitet i ett effektivt tempo. I samband med rekryteringsprocessen kommer du som kandidat få provmontera och genomgå en gedigen bakgrundskontroll.

Tjänsten är på heltid och du kommer initialt vara anställd av StudentConsulting och hyras ut till vår kund. Det finns goda möjligheter att efter inledande konsultuppdrag bli övertagen och direkt anställd av vår kund. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten.
Arbetstiderna är förlagda på två skift måndag-fredag, varannan vecka 06.00-14.00, och varannan vecka 14.05-22.05. Förväntad start för tjänsten är i början av juni och kommer inledas med en grundlig introduktionsutbildning.

Din profil
Vi söker dig som är händig och har ett tekniskt intresse. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av finmotoriskt monteringsarbete, men inget krav. Som person tror vi att du är noggrann och tycker om struktur. Du är en lugn person som ändå föredrar att arbeta tempofyllt och effektivt i olika processer. Då många arbetsuppgifter är monotona tror vi att du har en bra koncentrationsförmåga och tycker om att arbeta efter tydliga instruktioner och processer.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan skicka in en ansökan redan idag, vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Resemontör

Om företaget HITSA är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller design, tillverkning och försäljning av möbler för stadsmiljö, produkter för cykelparkering och hållplatsutrustning. Företaget sysselsätter ca 100 medarbetare och är representerat i en rad europeiska länder med showroom i Stockholm, samt tillverkning i egen regi i Danmark och Lettland. Huvudkontoret finns i Kolding i Danmark. Wikan Personal hjälper oss att hitta en ny kollega som ut... Visa mer
Om företaget
HITSA är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller design, tillverkning och försäljning av möbler för stadsmiljö, produkter för cykelparkering och hållplatsutrustning. Företaget sysselsätter ca 100 medarbetare och är representerat i en rad europeiska länder med showroom i Stockholm, samt tillverkning i egen regi i Danmark och Lettland. Huvudkontoret finns i Kolding i Danmark.

Wikan Personal hjälper oss att hitta en ny kollega som utgår från vår anläggning i Arlöv. Vi är 4 st montörer idag.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett utomhusarbete där du arbetar med montering av stålkonstruktioner utifrån våra kunders önskemål.
Med hjälp av ritningsunderlag med beskrivningar om mått och beklädnad utför du monteringsarbetet ihop med kollegor.
Arbetet är på heltid och förlagt dagtid måndag-fredag kl 7.00 - 16.00 men övertid och förskjuten arbetstid kan förekomma.
Största delen av arbetet sker i Skåne samt Själland i Danmark.
Resor och 10-40 övernattningar per år ingår.
Genom internutbildning lär du dig produkter och arbetsuppgifter.
Har du C-körkort kommer du att vara en av två som bland annat kör ut material till arbetsplatserna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att trivas med arbetet är du fysiskt stark, då tunga lyft förekommer i det dagliga arbetet. Det är också viktigt att du har möjlighet att resa i tjänsten.
Vi söker dig som är ansvarsfull, driven och tycker om att arbeta i mindre team. Erfarenhet inom snickeri, plåtarbete eller annat liknande arbete är meriterande. Behärskar du grundläggande ritningsläsning är det också en merit.

B-Körkort är ett krav
C-Körkort är MYCKET meriterande
Har du erfarenhet av lyftanordningar och truckkörning är det också meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och du blir anställd av HITSA AB. Tillsättning enligt överenskommelse i augusti.
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan via www.wikan.se
Vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 31 maj 2021.

För mer information kring tjänsten och för mer information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Montörer sökes till framgångsrikt företag i Malmö!

Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Malmö! Är du den vi söker? Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande och framgångsrikt företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund har varit verksam sedan 70-talet och vid starten var målet att utforska olika sätt att förenkla och förbättra sättet att sikta. Idag anses vår kunds produkt vara en utav världens snabbaste och mest e... Visa mer
Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Malmö! Är du den vi söker?

Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande och framgångsrikt företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund har varit verksam sedan 70-talet och vid starten var målet att utforska olika sätt att förenkla och förbättra sättet att sikta. Idag anses vår kunds produkt vara en utav världens snabbaste och mest effektiva siktarsystem.

Till deras produktion söker vi nu finmekaniska montörer. Arbetsuppgifterna kommer bestå av montering av sikten där arbetet sker vid olika stationer och med olika moment. Arbetsuppgifterna kräver precision och stor noggrannhet. Det är ett arbete som utförs med hög kvalitet i ett effektivt tempo. I samband med rekryteringsprocessen kommer du som kandidat få provmontera och genomgå en gedigen bakgrundskontroll.

Tjänsten är på heltid och du kommer initialt vara anställd av StudentConsulting och hyras ut till vår kund. Det finns goda möjligheter att efter inledande konsultuppdrag bli övertagen och direkt anställd av vår kund. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten.
Arbetstiderna är förlagda på två skift måndag-fredag, 06.00-14.00 eller 14.05-22.05. Förväntad start för tjänsten är i början av juni och kommer inledas med en grundlig introduktionsutbildning.

Din profil
Vi söker dig som är händig och har ett tekniskt intresse. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av finmotoriskt monteringsarbete, men inget krav. Som person tror vi att du är noggrann och tycker om struktur. Du är en lugn person som ändå föredrar att arbeta tempofyllt och effektivt i olika processer. Då många arbetsuppgifter är monotona tror vi att du har en bra koncentrationsförmåga och tycker om att arbeta efter tydliga instruktioner och processer.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan skicka in en ansökan redan idag, vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning. Din p... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du
- Har goda kunskaper i ritningsläsning
- Positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete
- Vara fingerfärdig och ha ett bra tempo i dig

Meriterande med elkunskap

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör

Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö. Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig! Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överrenskommelse. Om företaget Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95%... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning en montör med placering i Malmö.
Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig!

Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överrenskommelse.

Om företaget
Du blir en del av ett företag grundat på 80-talet och där 95% av produkterna exporteras.
All tillverkning och montering sker hos oss i Malmö.


Din profil
Du kommer att börja med att lära upp dig på våra system och produkter.
I rollen ingår följande arbetsuppgifter:
• Montering av elektronik komponenter
• Montering av mekanik komponenter

Din bakgrund:
Tjej eller kille under 40 som vill växa med oss. Du har teknisk bakgrund och intresse och vill gärna jobba med finmekanik. Vi ser gärna att du har jobbat med montering av finmekanik/elektronik. Du har datorvana och är en serviceminded tekniker som gillar att lösa tekniska problem. Du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift.Vi har som krav att du skall kunna läsa och montera efter ritningar.

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ledigt jobb som Montör till vår kund i Malmö!

Ansök    Apr 22    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar 3-6 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att arbeta som konsult I den här rollen kommer du att ar... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar 3-6 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med montering. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Du kommer att arbeta på ett stort, spännande och framgångsrikt företag i Malmö som är verksamt inom tillverkningsbranschen och uppdraget kommer att vara 3-6 månader. Kunden kan tänka sig att ta över om det är rätt person.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med montering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du har erfarenhet av montering. Viss truckkörning kan också förekomma, därför måste du ha erfarenhet av att ha kört truck (A4, B1 och B2) Arbetstiderna för detta uppdrag är förlagda måndag-fredag under förmiddagar.I övrigt söker vi dig som

* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

* har truckkörkort A och B

* noggrann

* teamplayer

* flexibelErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anna Toft via e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Erfaren Maskinmontör till Ettiketto i Malmö

Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande e... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare.
Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: omgående/enligt överenskommelse

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning. Din p... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du
- Har goda kunskaper i ritningsläsning
- Positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete
- Vara fingerfärdig och ha ett bra tempo i dig

Meriterande med elkunskap

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

2 st. operatörer/montörer till produktion i Malmö

Om tjänsten Vi söker nu 2 st. operatörer/montörer för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start efter påsk. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till den 9:e juli men det kan eventuellt bli förlängt. Företaget är verksamma inom tillverkning av komponent till fordonsindustrin. På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera stäl... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu 2 st. operatörer/montörer för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start efter påsk. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till den 9:e juli men det kan eventuellt bli förlängt.
Företaget är verksamma inom tillverkning av komponent till fordonsindustrin.
På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produktionen.
En del av produktionsprocessen består av lödning med flussmedel och därmed är det viktigt att du inte har någon form av allergi för att kunna klara arbetet.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande.


Din profil
Har du erfarenhet av arbete från industrin är det meriterande liksom erfarenhet av arbete med slipmaskin. Du kommer att få en introduktion och upplärning på arbetsplatsen i arbetsuppgifterna.
Det viktigaste är att du som person är händig, tekniskt intresserad, ordningsam, pålitlig, engagerad har tålamod och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner på svenska.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Visa mindre

Erfaren Maskinmontör till Ettiketto i Malmö

Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande e... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare.
Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: omgående/enligt överenskommelse

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Montör till internationellt bolag i Landskrona

Ansök    Mar 5    Emploid AB    Montör, metallprodukter
Om företaget Företaget utvecklar, konstruerar och tillverkar mekaniska produkter till kunder globalt. De är placerade i Landskrona där även din arbetsplats kommer ligga. Mer specifik information om företaget kommer vid senare skede i rekryteringsprocessen. Om tjänsten I rollen som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta montage av mekaniska produkter samt provtryckning av dessa. Produkterna är av varierande storlek, vikt och svårighetsgra... Visa mer
Om företaget
Företaget utvecklar, konstruerar och tillverkar mekaniska produkter till kunder globalt. De är placerade i Landskrona där även din arbetsplats kommer ligga. Mer specifik information om företaget kommer vid senare skede i rekryteringsprocessen.
Om tjänsten
I rollen som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta montage av mekaniska produkter samt provtryckning av dessa. Produkterna är av varierande storlek, vikt och svårighetsgrad varpå du som montör kommer få underlag att följa. Du kommer ansvara för att de mekaniska produkterna monteras, testas och märks samt i vissa fall även packning av produkterna.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på initialt tre månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan påbörja tjänsten omgående.
Kompetenskrav
För att lyckas i tjänsten tror vi att du har erfarenhet av montagearbete eller erfarenhet av service och reparationer. Det är ett krav att du har erfarenhet av ritningsläsning samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Har du truckkort ses det som ett stort plus men är inget krav. Företaget har ett starkt uttalat förbättringstänk och därför är det viktigt att du vill vara med och bidra till detta.
Om dig
För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du som person är noggrann, detaljorienterad och kvalitetsmedveten. Du har förmågan att hantera periodvis hög arbetsbelastning och förstår vikten av att hålla ordning och reda i ditt dagliga arbete. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete och du förväntas således ta ett stort eget ansvar.
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Landskrona
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Montör, metall, maskin, produktion, tillverkning, Landskrona, Helsingborg, Lund Visa mindre

Montör till Kockum Sonics

Är du en duktig montör som är flexibel, driven och självgående? Trivs du med utmaningar i vardagen? Då kan det vara dig vi söker som montör till Kockum Sonics i Malmö. Rollen Som montör hos Kockum Sonics kommer du arbeta med montering av tyfoner tillsammans med ett trevligt team av kollegor. Det innebär att man får in en order, plockar ihop alla delar och monterar ihop tyfonen och slutför tester på produkten innan den skickas vidare till kund. Tyfonerna a... Visa mer
Är du en duktig montör som är flexibel, driven och självgående? Trivs du med utmaningar i vardagen? Då kan det vara dig vi söker som montör till Kockum Sonics i Malmö.

Rollen
Som montör hos Kockum Sonics kommer du arbeta med montering av tyfoner tillsammans med ett trevligt team av kollegor.
Det innebär att man får in en order, plockar ihop alla delar och monterar ihop tyfonen och slutför tester på produkten innan den skickas vidare till kund. Tyfonerna används bland annat på båtar, tåg och till civilförsvar alarm. Förutom tyfoner så kommer man även montera andra produkter där viss elkunskap är viktigt att ha med sig. Utöver montering så förekommer arbeta med rapportering och lagerhantering i form godsmottagning och packning av sändningar. Det är ca 30 personer anställda på arbetsplatsen i Malmö, du kommer arbeta i ett mindre team om 4 personer.

Din profil
Du är en montör/mekaniker med generella kunskaper. Verkstadsutbildning eller arbetserfarenhet inom liknande arbete
Generella datorkunskaper såsom excel, word och pdf
Meriterande kunskaper kan läsa maskinritningar
har arbetat med linjemontage tidigare
har truckkort
 
Bra att veta!
Du blir i utgångsläget anställd som konsult hos TEMP-TEAM där ambitionen är att gå över till kund efter avtalad period. Som konsult hos TEMP-TEAM omfattas du av gällande kollektivavtal och du erbjuds friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns där för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt!

Intresserad? 
Är du montören vi söker? Låter det spännande? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna tjänst har Kockum Sonics valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Stefan Thorup, 0708-583305 Visa mindre

2 st. operatörer/montörer till produktion i Malmö

Om tjänsten Vi söker nu 2 st. operatörer/montörer för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start efter påsk. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till den 9:e juli men det kan eventuellt bli förlängt. Företaget är verksamma inom tillverkning av komponent till fordonsindustrin. På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera stäl... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu 2 st. operatörer/montörer för uthyrningsuppdrag hos arbetsgivare i Malmö med start efter påsk. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är måndag-torsdag 7-15:45 och fredagar 7-14:45. Uppdraget sträcker sig fram till den 9:e juli men det kan eventuellt bli förlängt.
Företaget är verksamma inom tillverkning av komponent till fordonsindustrin.
På arbetsplatsen tillämpar man arbetsrotation och du kommer därmed att få jobba på flera ställen i produktionen.
En del av produktionsprocessen består av lödning med flussmedel och därmed är det viktigt att du inte har någon form av allergi för att kunna klara arbetet.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande.


Din profil
Har du erfarenhet av liknande arbete är det såklart meriterande men inte avgörande. Du kommer att få en introduktion och upplärning på arbetsplatsen i arbetsuppgifterna.
Det viktigaste 'är att du som person är ordningsam, pålitlig, engagerad har tålamod och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner på svenska.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Visa mindre

Slangmontör

Vi söker nu en slangmontör till AMAB Hydraul Om företaget AMAB Hydraul erbjuder marknadens bredaste sortiment inom hydraulik, slang- och ledningskomponenter för OEM-kunder, serviceverkstäder, maskinimportörer, eftermarknad och MRO. Vi har en stark supportorganisation med lång erfarenhet som hjälper dig att välja rätt komponenter samt att ta fram system- och konstruktionslösningar. Vi erbjuder även ett antal olika logistiska lösningar för att passa just d... Visa mer
Vi söker nu en slangmontör till AMAB Hydraul

Om företaget
AMAB Hydraul erbjuder marknadens bredaste sortiment inom hydraulik, slang- och ledningskomponenter för OEM-kunder, serviceverkstäder, maskinimportörer, eftermarknad och MRO.

Vi har en stark supportorganisation med lång erfarenhet som hjälper dig att välja rätt komponenter samt att ta fram system- och konstruktionslösningar. Vi erbjuder även ett antal olika logistiska lösningar för att passa just ditt behov.

Produkterna levereras ut från vårt huvudlager, från våra egna filialer samt från vårt distributörsnätverk som är rikstäckande och finns på ca 100 orter i Sverige.

Våra ledord är Kvalitet-Kompetens-Tillgänglighet !
Dina arbetsuppgifter
Som montör av hydraulslang kommer du främst att arbeta med montering av slangenheter i olika längder, dimensioner och antal. Du kommer att använda arbetsmaskiner för att utföra de olika arbetsmomenten som ingår i processen. Du ansvarar för att kontrollera och kvalitetssäkra varje monterad slang.
Tjänsten innebär att du kommer att jobba enskilt eller i team med olika kundordrar och du kommer att få produktionsmål för varje arbetsdag.
Arbetet är på dagtid


Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas med uppdraget bör du tycka om att jobba i ett högt tempo utan att tappa kvalitet i ditt arbete. Du trivs med, och får energi av att arbeta med kroppen.
Som person är du stresstålig och fokuserad på att nå målet. Du värdesätter noggrannhet utan att tappa tempo. Du är engagerad, flexibel och ansvarstagande. Planering och strukturering av din arbetsdag är självklarheter för dig.
Vana att arbeta med olika typer av pressmaskiner är meriterande.Information och kontakt
Tjänsten börjar som visstidsanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning.
Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För ytterligare information kontakta Thomas Falkstrand 044-5906516

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Lernia söker nya drivna medarbetare till vår uthyrningsverksamhet!

Om företaget Som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Här finns möjligheten att arbeta som uthyrd konsult eller bli rekryterad till något av alla de företag som vi sama... Visa mer
Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Här finns möjligheten att arbeta som uthyrd konsult eller bli rekryterad till något av alla de företag som vi samarbetar med. Våra konsulter är bland de nöjdaste i branschen – bli en av oss så förstår du varför.

För kommande behov söker vi nu dig som vill jobba inom industrin.

Arbetsuppgifter

Lernia söker bland annat teknikintresserade industriarbetare till våra kunder i Malmö-området med omnejd.

Som kan tänka sig jobba inom olika områden och samtidigt öka sina kunskaper genom att prova jobba på olika ställen.

Här finns möjligheten att arbeta inom exempelvis tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen.

Din bakgrund

Meriterande:

- Gymnasie med inriktning industri, automation, el, fordon eller teknik

- Truckkort

- Traverskort

- Tidigare industrierfarenhet

Krav:

- Kan arbeta skift

- Körkort och tillgång till bil

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, betrodd, ansvarstagande och självgående. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och tar initiativ när det behövs. Fungerar att arbeta ensam såväl som i grupp. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi söker drivna kollegor, som tar stolthet i det arbete man gör. Att besitta egenskaper som flexibilitet, engagemang och att vara öppensinnad, är sådant som utmärker en bra konsult, som vi hoppas att just Du har.

Då arbetsplatsen kan variera, är det en fördel om du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika förhållanden inkluderande arbetstider, uppgifter och gruppkonstellation.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid (både dagtid och skift förekommer) / inledningsvis 6 månaders visstidsanställning / Malmö med omnejd. Start omgående

För rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning efter 6 månaders visstidsanställning.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Förfrågningar som leder till tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ledigt jobb som Produktionsarbetare hos vår kund i industribranschen

Ledigt jobb som Produktionsarbetare i Malmö/Lund Just nu får vi på Lernia in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom Produktmontering. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Vad innebär det att jobba som konsult? Rollen som konsult är både utma... Visa mer
Ledigt jobb som Produktionsarbetare i Malmö/Lund

Just nu får vi på Lernia in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom Produktmontering. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt första uppdrag kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av mötet med nya människor och chansen att få lära sig nya saker varje dag!
På det här uppdraget söker vi två produktionsarbetare som trivs med att jobba med enklare montering och att arbeta med sina händer.

Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att arbeta med händerna kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Vi önskar även att du

* har truckkörkort (TPL 10)
* truckvana.

Det är meriterande om du

* har kunskaper i ritningsläsning
* har truckkörkort typ A och B
* har B-körkort
* har tillgång till egen bil.

Tillträde/omfattning/ort

Omgående/Heltid (dagtid) men krav att du kan arbeta skift/Malmö/Lund
Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Startdatum 2020-08-10 Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och l... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Startdatum 2020-08-10

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du
- Har goda kunskaper i ritningsläsning
- Positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete
- Vara fingerfärdig och ha ett bra tempo i dig

Meriterande med elkunskap

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

montörer till malmö & lund

Ansök    Okt 20    Randstad AB    Montör, metallprodukter
Arbetsbeskrivning Just nu söker vi montörer till kommande uppdrag i Malmö och Lund. Har du erfarenhet av montering eller är van vid industriarbete? Då kan vi på randstad ha ett uppdrag för just dig. Uppdraget är en del i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad och ha ett uppdrag hos vår kund. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Rands... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi montörer till kommande uppdrag i Malmö och Lund. Har du erfarenhet av montering eller är van vid industriarbete? Då kan vi på randstad ha ett uppdrag för just dig. Uppdraget är en del i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad och ha ett uppdrag hos vår kund.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I ditt uppdrag som montör kommer dina arbetsuppgifter att handla om: 


Montering av kunds produkter på line mot uppsatta mål
Förbyggande underhåll inom det egna arbetsområdet
Att bidra till att utveckla och förbättra arbetsmetoderna tillsammans med dina kollegor


Arbetstider
arbetstider.


Visstid
Heltid. Skiftarbete kan förekomma


Kvalifikationer
För att vara aktuell för ett uppdrag som montör behöver du: 


Monteringserfarenhet eller arbetslivserfarenhet från industri
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Avslutad gymnasieutbildning 
Körkort och tillgång till bil 
Truckkort A1-A4, B1-B4Meriterande 


Traverskort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2020-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Melinda Nilsson, konsultchef.
 [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Montör & Produktionstekniker

Ansök    Okt 15    Solid Tech AB    Montör, metallprodukter
Arbetsplats ort: Malmö Titel: Produktionstekniker och montör Beskrivning av arbetsuppgifter: - Montering - Paketering - Tillverkning av detaljer för möbler - Tillverkning av ljudförbättringsteknologi - Lackering av detaljer Produktionstekniker jobbar med att säkerställa driften och processen runt produktionen. Han/hon skall också säkerställa att alla produkter produceras med god kvalité. I fabriken finns ett flertal processer för t... Visa mer
Arbetsplats ort: Malmö
Titel: Produktionstekniker och montör
Beskrivning av arbetsuppgifter:
- Montering
- Paketering
- Tillverkning av detaljer för möbler
- Tillverkning av ljudförbättringsteknologi
- Lackering av detaljer
Produktionstekniker jobbar med att säkerställa driften och processen runt produktionen. Han/hon skall också säkerställa att alla produkter produceras med god kvalité. I fabriken finns ett flertal processer för tillverkning av olika produkter där ett antal olika maskiner skall hanteras. Montering, produktion och paketering är till stor del manuellt arbete som kräver noggrannhet och hantverksamhet.
I arbetet ingår även att ständigt utföra förbättring och effektivisering av produktions processer.
Beskrivning av kvalifikationer:
- Mekaniskt händig
- Ansvarsfull
- Praktisk problemlösare för effektiv produktion
- Öga för detaljer och att kunna ställa höga krav på kvalitén av de produkter som produceras
- Noggrann
- Tekniskt intresserad av maskiner och processer.
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Startdatum 2020-08-10 Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och l... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Startdatum 2020-08-10

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du
- Har goda kunskaper i ritningsläsning
- Positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete
- Vara fingerfärdig och ha ett bra tempo i dig

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Jobba som montör på välkänt företag i Landskrona!

Ansök    Jun 22    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Manpower söker just nu dig som vill arbeta som montör hos vår uppdragsgivare inom fordonsbranschen i Landskrona som är ett internationellt, spännande och välkänt företag. I rollen kommer du att arbeta med montering av olika slag tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Vad gör man som montör? Här kommer du att jobba på ett välkänt företag i Landskrona som tillverkar och utvecklar ett system för 4-hjulsdrift. D... Visa mer
Manpower söker just nu dig som vill arbeta som montör hos vår uppdragsgivare inom fordonsbranschen i Landskrona som är ett internationellt, spännande och välkänt företag. I rollen kommer du att arbeta med montering av olika slag tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Vad gör man som montör?

Här kommer du att jobba på ett välkänt företag i Landskrona som tillverkar och utvecklar ett system för 4-hjulsdrift. Dina arbetsuppgifter kan variera, där du bland annat monterar och/eller paketerar de produkter som vår kund tillverkar. Tunga lyft kan förekomma och tempot kan vara högt. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Det är viktigt att du är öppen för varierande arbetstider. Start för jobbet är omgående och du kommer arbeta heltid.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknik och är sugen på att vara en del av ett spännande företag. Som person är du noggrann och ansvarstagande. Utöver detta söker vi dig som:

* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
* Trivs med ett arbete där tunga lyft kan förekomma.
* Är minst 18 år.

Det är meriterande om du

* Har datorvana och är tekniskt lagd.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10.
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.


#jobbjustnu Visa mindre

Resemontör

Är du den händiga resemontör vi söker Om företaget VEKSØ är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller design, tillverkning och försäljning av möbler för stadsmiljö, produkter för cykelparkering och hållplatsutrustning. Företaget sysselsätter ca 100 medarbetare och är representerat i en rad europeiska länder med showroom i Stockholm, samt tillverkning i egen regi i Danmark och Lettland. Huvudkontoret finns i Kolding i Danmark. Wikan Personal hjä... Visa mer
Är du den händiga resemontör vi söker

Om företaget
VEKSØ är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller design, tillverkning och försäljning av möbler för stadsmiljö, produkter för cykelparkering och hållplatsutrustning. Företaget sysselsätter ca 100 medarbetare och är representerat i en rad europeiska länder med showroom i Stockholm, samt tillverkning i egen regi i Danmark och Lettland. Huvudkontoret finns i Kolding i Danmark.

Wikan Personal hjälper oss att hitta en ny kollega som utgår från vårt kontor i Arlöv. Vi är 5 st montörer idag.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett utomhusarbete där du arbetar med montering av stålkonstruktioner utifrån våra kunders önskemål.
Med hjälp av ritningsunderlag med beskrivningar om mått och beklädnad utför du monteringsarbetet ihop med kollegor.
Arbetet är på heltid och förlagt dagtid måndag-fredag kl 7.00 - 16.00 men övertid och förskjuten arbetstid kan förekomma.
Största delen av arbetet sker i Skåne men arbetsområdet är hela Sverige samt Själland i Danmark.
Resor och 10-40 övernattningar per år ingår.
Genom internutbildning lär du dig produkter och arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att trivas med arbetet är du fysiskt stark, då tunga lyft förekommer i det dagliga arbetet. Det är också viktigt att du har möjlighet att resa i tjänsten.
Vi söker dig som är ansvarsfull, driven och tycker om att arbeta i mindre team. Erfarenhet inom snickeri, plåtarbete eller annat liknande arbete är meriterande.
Behärskar du grundläggande ritningsläsning är det också en merit.

B-Körkort är ett krav
C-Körkort är meriterande
Har du erfarenhet av lyftanordningar och truckkörning är det också meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos VEKSÖ AB och tillsättning sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du söker tjänsten snarast möjligt, sista ansökningsdag är den 17 maj.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Studenter sökes till produktion/lager till välkänt IT-företag i Lund!

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker studenter för jobb som produktionspersonal/lagerpersonal på ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund. Arb... Visa mer
Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker studenter för jobb som produktionspersonal/lagerpersonal på ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror.

Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund.

Arbetsuppgifterna består främst av:
- Kvalitetstestning av företagets elektronikprodukter.
- Enklare monteringsarbete.
- Paketering av produkterna.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl: 07.00-16.00. För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Vi arbetar både med schemaläggning vecka för vecka men även att du kan kontaktas med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro.

Din profil
Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

- Noggrann
- Strukturerad
- Flexibel

För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna. Vi ser gärna att du är student i minst ett år framöver.

Arbetet inleds med en introduktion på 10 arbetsdagar under en 3-veckors period.

Tycker du tjänsten låter intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: produktion, lager, extrajobb, student

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning. ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.
Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du
- har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Verkstadsmontör

Vi söker nu en engagerad verkstadsmontör till ett trevligt företag i Malmö. Företaget är ledande leverantörer inom glas och fasad och strävar efter att ligga i framkant och vara nytänkande genom gedigen entreprenadserfarenhet och projekteringskunskap. Nu finns det möjlighet för dig som vill jobba inom verkstad och montage att bli en ny medarbetare i deras team! Företaget erbjuder ett klimat med familjär stämning och högt i tak där medarbetarna involveras... Visa mer
Vi söker nu en engagerad verkstadsmontör till ett trevligt företag i Malmö.


Företaget är ledande leverantörer inom glas och fasad och strävar efter att ligga i framkant och vara nytänkande genom gedigen entreprenadserfarenhet och projekteringskunskap.
Nu finns det möjlighet för dig som vill jobba inom verkstad och montage att bli en ny medarbetare i deras team! Företaget erbjuder ett klimat med familjär stämning och högt i tak där medarbetarna involveras för att skapa en härlig laganda. 
Vi söker dig som har en positiv inställning, är driven och är allmänt händig. Du är öppen för flexibilitet i arbetet och trivs i ett fartfyllt tempo. Du behöver vara hyffsat självgående och gillar att ha ordning och reda kring dig. 
Det finns krav på B-körkort och truckkort med behörighet för att köra motviktstruck.
Arbetet är förlagt på vardagar mellan 7.00-15.30.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan. 
Detta är en direktrekrytering i samverkan med PIKE Personal. Provanställning tillämpas. Visa mindre

Montörer sökes omgående för extraarbete till Lund!

Tjänstebeskrivning PerformIQ söker för kunds räkning montörer för extraarbete 2-3 dagar i veckan. Vår kund har en tillverkande produktion inom det tekniska området och söker nu en person som kan arbeta hos dem i Lund. I rollen som montör kommer du att arbeta med kvalitetstestning samt i produktionen med att montera ihop kameror. Du monterar olika beslag och packar ordern så att den är redo för leverans. Du är en betydande del i kedjan mot färdig produkt oc... Visa mer
Tjänstebeskrivning
PerformIQ söker för kunds räkning montörer för extraarbete 2-3 dagar i veckan. Vår kund har en tillverkande produktion inom det tekniska området och söker nu en person som kan arbeta hos dem i Lund. I rollen som montör kommer du att arbeta med kvalitetstestning samt i produktionen med att montera ihop kameror. Du monterar olika beslag och packar ordern så att den är redo för leverans. Du är en betydande del i kedjan mot färdig produkt och därför är det viktigt att du arbetar på ett högst kvalitativt sätt.

Krav på person
Vi söker dig som har kontrakt med en förening, arbetar deltid eller är student med en idrottsbakgrund. Du har ett flexibelt schema där du har möjlighet att arbeta extra ett par till flera dagar i veckan dagtid. Arbetet utförs efter behov där du både blir inringd med kort varsel men också jobbar efter schemalagda tider, dags- och veckovis.

Som person har en vilja att lära dig och har en insikt om betydelsen av ett kvalitativt arbete för att få ett gott resultat. Vi ser gärna att du är en strukturerad, ordningsam och positiv. Du tar egna initiativ samt är noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Ange gärna vilken idrott du har utövat i din ansökan.

Företaget har säkerhetsklass 3 och kräver därför, från samtlig personal ett utdrag ur belastningsregistret samt bakgrundskoll att de senaste 5 åren finns dokumenterade.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid, 2-3 ggr i veckan.
Arbetstid: 7-16
Plats: Lund

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos en av våra kunder. Eventuella frågor besvaras av Pauline Friis, konsultchef, på [email protected] Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Industriarbetare sökes!

Ansök    Nov 27    Lernia    Montör, metallprodukter
Om företaget Som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. För kommande behov söker vi nu dig som vill jobba inom industrin. Arbetsuppgifter Lernia söker teknikintresserade industriarbetare till våra kunder i Malmö-området med omnejd. Här ges du möjligh... Visa mer
Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

För kommande behov söker vi nu dig som vill jobba inom industrin.

Arbetsuppgifter

Lernia söker teknikintresserade industriarbetare till våra kunder i Malmö-området med omnejd.

Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen.

Din bakgrund

Meriterande:

- Gymnasie med inriktning industri, automation, el, fordon eller teknik

- Truckkort

- Traverskort

- Tidigare industrierfarenhet

Krav:

- Kan arbeta skift

- Körkort och tillgång till bil

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, pålitlig, ansvarsfull och självgående. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och tar initiativ när det behövs. Fungerar att arbeta ensam såväl som i grupp. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Då arbetsplatsen kan variera, är det en fördel om du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika förhållanden.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid (både dagtid och skift förekommer) / inledningsvis 6 månaders visstidsanställning / Malmö och omnejd.

För rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning efter 6 månaders visstidsanställning.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör som vill ta sig an nya utmaningar hos vår kund i Arlöv. Du kommer arbeta med enklare montagearbete där det till viss del ingår elektrisk inkoppling. I rollen kan du komma att behöva använda skruvmejsel och vinkelslip i samband med montering. Arbetet är förlagt på dagtid (7-16) med start snarast enligt överenskommelse. Uppdragslängden är löpande, men för rätt person finns goda möjligheter till anställning ur ett långsikti... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör som vill ta sig an nya utmaningar hos vår kund i Arlöv.

Du kommer arbeta med enklare montagearbete där det till viss del ingår elektrisk inkoppling. I rollen kan du komma att behöva använda skruvmejsel och vinkelslip i samband med montering.
Arbetet är förlagt på dagtid (7-16) med start snarast enligt överenskommelse.

Uppdragslängden är löpande, men för rätt person finns goda möjligheter till anställning ur ett långsiktigt perspektiv.

Din profil
Kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där det ingått montagearbete
- Positivt är om du har arbetat med elektrisk inkoppling sedan tidigare

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör

Vi söker nu en montör till ett företag i Malmö som gör påbyggnationer till arbetsfordon. Dina arbetsuppgifter Du kommer huvudsakligen att arbeta med att montera såväl större som mindre detaljer, utifrån enklare ritningar, i de påbyggnader som företaget tillverkar. Arbetstid är dagtid. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som är en van montör och känner dig hemma i verkstadsmiljö. Kan du svetsa är det en stor merit. Du är en noggrann, engagerad perso... Visa mer
Vi söker nu en montör till ett företag i Malmö som gör påbyggnationer till arbetsfordon.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att arbeta med att montera såväl större som mindre detaljer, utifrån enklare ritningar, i de påbyggnader som företaget tillverkar.
Arbetstid är dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är en van montör och känner dig hemma i verkstadsmiljö. Kan du svetsa är det en stor merit.
Du är en noggrann, engagerad person som inte är rädd för att arbeta fysiskt.

Information och kontakt
Ansökningarna behandlas löpande så sök så snart du har möjlighet.Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut 15/12.

För mer information kontakta Sebastian Strömberg, [email protected], 0417-77 99 85 eller Catharina Holgersson, [email protected], 0417-77 99 82.

Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal men förväntas övergå i anställning hos kunföretaget.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Nu söker vi en Ledande Montör till Malmö

Ansök    Okt 2    Logent AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten Brinner du för att leda en grupp mot uppsatt mål? Känner du att du är en given projektledare som tycker om att föregå med gott exempel och visa vägen? Då är detta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av stor montering med bult och skruv. Produkterna som monteras kan vara upp till 12 meter. Så det är meriterande om du arbetat med större montering tidigare. Du kommer hålla i morgonmöten för gruppen och lägga upp dagens ... Visa mer
Om tjänsten
Brinner du för att leda en grupp mot uppsatt mål? Känner du att du är en given projektledare som tycker om att föregå med gott exempel och visa vägen? Då är detta tjänsten för dig!
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av stor montering med bult och skruv. Produkterna som monteras kan vara upp till 12 meter. Så det är meriterande om du arbetat med större montering tidigare.
Du kommer hålla i morgonmöten för gruppen och lägga upp dagens mål utifrån gällande KPIér. Du rapporterar till produktionschefen.
Vidare kan arbetet komma att bestå av Montering och truckkörning med Ledstaplare och Motvikt samt ta emot leveranser. För att du ska lyckas i rollen som ledande montör hos vår kund krävs det att du är noggrann. Du kommer att utgå från kundens produktionsanläggning i Malmö och varorna skickas över hela världen.
Arbetstiderna är Måndag- torsdag 8-17, Fredag 8-16.


Om kunden
Kunden är belägen i Malmö och är ledande inom tillverkning inom infrysning.


Din profil
Du är en person som med enkelhet får med sig en grupp och tycker om att arbeta mot mål och sätta tempot. Vi ser att har en rak och tydlig kommunikation och att du tidigare arbetat med montering av stora maskiner. Vilket har innefattat limning, skruvning traverskörning och gärna ritningsläsning. Har du svetsat är detta meriterande.
Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig i 6 månader med goda möjligheter till att bli anställd hos kunden.
Krav:
- Svenska flytade tal och skrift
- Truckkort
- Traverskort
Meriterande:
- Svetserfarenhet TIG
- RitningsläsningserfarenhetOm Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Vill du bli vår nästa stjärna? Tveka inte att söka! Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör som vill ta sig an nya utmaningar hos vår kund i Arlöv. Du kommer arbeta med enklare montagearbete där det till viss del ingår elektrisk inkoppling. I rollen kan du komma att behöva använda skruvmejsel och vinkelslip i samband med montering. Arbetet är förlagt på dagtid (7-16) med start snarast enligt överenskommelse. Uppdragslängden är löpande, men för rätt person finns goda möjligheter till anställning ur ett långsikti... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör som vill ta sig an nya utmaningar hos vår kund i Arlöv.

Du kommer arbeta med enklare montagearbete där det till viss del ingår elektrisk inkoppling. I rollen kan du komma att behöva använda skruvmejsel och vinkelslip i samband med montering.
Arbetet är förlagt på dagtid (7-16) med start snarast enligt överenskommelse.

Uppdragslängden är löpande, men för rätt person finns goda möjligheter till anställning ur ett långsiktigt perspektiv.

Din profil
Kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där det ingått montagearbete
- Positivt är om du har arbetat med elektrisk inkoppling sedan tidigare

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Arbetare sökes i Malmö

Om företaget: B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av B3 Personal och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som konsult hos B3 Personal erbjuds du - En dedikerad konsultchef som är mån om din trivsel, utveckling och karriär - Lärorik arbetslivserfarenhet... Visa mer
Om företaget:

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av B3 Personal och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Som konsult hos B3 Personal erbjuds du

- En dedikerad konsultchef som är mån om din trivsel, utveckling och karriär
- Lärorik arbetslivserfarenhet
- Goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll
- En marknadsmässig lön

Om tjänsten:

Vi söker personal som vill arbeta med uppdrag i Malmö regionen inom bygg och montering. Företaget vi arbetar med är experter inom solcells montering och vill nu öka sina team i Malmö med start snarast möjligt med uppdrag fram till mitten på december.

Vi letar efter dig som har hög arbetsmoral, vill jobba flexibelt och som inte är rädd för att hjälpa till och komma med förslag. Vi ser gärna att du har god fysik eftersom arbetet kan innebära en del tunga lyft. Erfarenhet av monteringen eller allmän verktygsvana är ett stort plus.

Vi ser gärna att du har B-Körkort men det är inte ett krav förutsatt att du uppfyller de andra kriterierna vi söker.

Ansökan:

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör till trevligt företag i Malmö

Tjänstebeskrivning Har du ett intresse för teknik och letar efter en möjlighet till ett utvecklande arbete inom ditt favoritområde- teknik? Läs då vidare om tjänsten som montör och lägg in en ansökan redan idag! PerformIQ söker för kunds räkning en montör för ett långsiktigt samarbete. Vår kund är verksam inom storköksproduktionen. I tjänsten som montör kommer du framförallt att arbeta enskilt men nära dina kollegor med monteringen av rostfria serverings... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du ett intresse för teknik och letar efter en möjlighet till ett utvecklande arbete inom ditt favoritområde- teknik? Läs då vidare om tjänsten som montör och lägg in en ansökan redan idag!

PerformIQ söker för kunds räkning en montör för ett långsiktigt samarbete. Vår kund är verksam inom storköksproduktionen. I tjänsten som montör kommer du framförallt att arbeta enskilt men nära dina kollegor med monteringen av rostfria serveringsdiskar. Teamet består av fem personer som arbetar med montering av liknande produkter. Tjänsten passar dig som är praktiskt lagd och du har gärna viss erfarenhet av att använda verktyg, tex borrmaskin.

Krav på person
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete och trivs i en varierad roll där ditt arbete är viktigt för att slutprodukten ska nå korrekt kvalitet. Du är nyfiken och lättlärd samtidigt som du är ansvarstagande och hjälpsam. För att lyckas i rollen som montör vill vi att du känner igen dig på följande punkter:

• är praktiskt lagd med ett tekniskt intresse
• är noggrann
• arbetar med hög kvalitet

Vi ser att du som söker är en person som trivs med ett högt och kvalitativt arbetstempo samt arbetar bra i grupp. Då det kan vara svårt att ta sig med lokaltrafik är det bra om du som söker har körkort och bil. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som löneadministratör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: måndag - torsdag 07-16, fredag 07-13
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Anna Lindberg på [email protected] Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

sökord: montör, teknik, verktyg Visa mindre

Maskinmontör

Om tjänsten Vi söker en maskinmontör till en av våra kunder i Arlöv. Arbetet innebär montering av maskiner efter ritning. I arbetet kan det förekomma kabeldragning till viss del. Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Alternativt kommer du inledningsvis att vara anställd via oss på Ikett för att därefter bli anställd direkt hos kund. Om företaget Företaget utvecklar, konstr... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en maskinmontör till en av våra kunder i Arlöv.

Arbetet innebär montering av maskiner efter ritning. I arbetet kan det förekomma kabeldragning till viss del.
Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Du kommer att bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Alternativt kommer du inledningsvis att vara anställd via oss på Ikett för att därefter bli anställd direkt hos kund.

Om företaget
Företaget utvecklar, konstruerar, monterar och installerar maskiner för att konvertera plastfilm till påsar på rulle.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har tidigare erfarenhet av avancerat montagearbete och är mekaniskt kunnig
- har tidigare kunskap av ritningsläsning i dator
- har stort intresse av att skruva och meka på fritiden, exempelvis bilar

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning. ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.
Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du
- har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Resande montörer - roligt och långsiktigt projekt i butiksmiljö

Ingress om kunden Vi söker för kunds räkning riktigt engagerade och positva resemontörer för långsisktigt projekt i södra Sverige. Ingress om oss Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna l... Visa mer
Ingress om kunden
Vi söker för kunds räkning riktigt engagerade och positva resemontörer för långsisktigt projekt i södra Sverige.

Ingress om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär montering av butiksinredning för offentliga miljöer som butiker och livsmedelskedjor i hela Sverige. Vår kunds uppdrag är i huvudsak hos butiker som nyetableras eller byggs om.

Dina uppgifter innebär att montera väggar, hyllor, kylar, belysning, kassadiskar och mycket mera. Projektet kommer primärt innefatta att du och ditt team reser runt i Sveriges regioner nedanför Stockholm och bygger om butiker. Du kommer att bo borta under veckorna (vanligtvis måndag-torsdag). Du och dina arbetskamrater färdigställer butiken så att den är färdig att ta in varor. Här är det viktigt att förstå och se helheten i butiken så att slutresultatet blir bra. Stor vikt läggs vid din personlighet där du kommer långt på att vara en lagspelare.Erfarenhet
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från monteringsarbete, byggjobb, serviceyrken och/eller tidigare arbete i butik och förstår värdet av att möta kunder med hög servicegrad.
Du har ett tekniskt intresse, tycker om hantverksarbete eller andra praktiska uppgifter. Du behöver ha förmåga att läsa ritningar, samt att vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom ellära. Du som är intresserad behöver inneha B-körkort.


Personliga kvalifikationer
Vi ser att du som söker är en social, arbetssam och positiv person som är händigt lagd och tycker om att jobba med händerna och kroppen. Du värdesätter noggrannhet och vill genom ditt arbete skapa goda reslutat i ditt team. Det är viktigt att du är en lagspelare och trivs i ett tätt samarbete med andra men samtidigt driver dig själv.
Som person behöver du vara lösningsfokuserad och serviceminded eftersom man många gånger jobbar medan kunder finns i verksamheten. För att klara arbetsuppgifterna behövs god fysik och god uthållighet då arbetsdagarna är långa. Uppdragen ute hos kund försöker slutföras på ett bra sätt varje vecka vilket innebär att arbetstiden regleras veckovis. Arbetet är i huvudsak förlagt måndag - torsdag, arbetet sker över hela Sverige men i huvdsak i södra Sverige och mellansverige. Det förekommer övernattningar, upp till 3 övernattningar per vecka och teamet utgår från Halmstad varje måndag morgon.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.
Anställningen omfattar Heltid.
Tjänsten innefattar resor på veckobasis.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval i denna process och välkomnar din ansökan snarast. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Arheden på 0733-897675 alternativt på [email protected]

Startdatum
Omgående el. enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare. Uppdraget är en hyrrekrytering med långsiktighet och avsikt att övergå i en tillsvidareanställning hos kunden. Visa mindre

PRODUKTIONSMEDARBETARE INOM GRAFISK PRODUKTION SÖKES TILL STAFFANSTORP

Ansök    Aug 15    EMPLOID    Montör, metallprodukter
EMPLOID söker en kvalitetsmedveten, strukturerad och driven person till rollen som produktionsmedarbetare till vår kund i Staffanstorp.   Om företagetFöretaget är ett privatägt företag som under flera decennier i trafiksäkerhetsbranschen utvecklats till en marknadsledande aktör när det gäller innovativa produkter och system för vägmärken och vägavstängningsmaterial. De har en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation med filialer i Stockholm och G... Visa mer
EMPLOID söker en kvalitetsmedveten, strukturerad och driven person till rollen som produktionsmedarbetare till vår kund i Staffanstorp.   Om företagetFöretaget är ett privatägt företag som under flera decennier i trafiksäkerhetsbranschen utvecklats till en marknadsledande aktör när det gäller innovativa produkter och system för vägmärken och vägavstängningsmaterial. De har en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation med filialer i Stockholm och Göteborg, men huvudkontoret och produktionen är beläget i Staffanstorp. ArbetsuppgifterI rollen som produktionsmedarbetare arbetar du självständigt med laminering av vägmärken och vägavstängningsmaterial. Du kommer vara en mycket viktig pusselbit i produktionsflödet och kommer tillhöra ett härligt gäng där ni tillsammans ser till att uppsatta produktionsmål nås. I perioder är det mer hektiskt och det krävs att man har en god förmåga att behålla lugnet även under tidspress.Tjänsten är en bemanning under sex veckor med start omgående. Du kommer vara anställd av EMPLOID och arbeta som resurskonsult med goda möjligheter att bli överrekryterad. Kompetenskrav- Gymnasial utbildningsnivå- Goda kunskaper i svenska- God datorvana- Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i produktionsmiljö Personliga egenskaperFör att passa i rollen som produktionsmedarbetare är det av största vikt att du har ett högt kvalitets- och noggrannhetstänk i ditt arbete. Du utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och planerat sätt samt har även förmågan att planera arbetet för kommande tillverkningsprocesser. Det är också viktigt att du är nyfiken, initiativtagande och kommunikativ då det är ett litet bolag där alla måste visa engagemang, driv och en vilja att utveckla bolaget till nästa nivå. Övrig informationStart: Omgående Plats: StaffanstorpLön: Enligt överenskommelse Arbetstid: måndag till fredag 6.45–15.30Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!Sökord: produktionsmedarbetare, grafisk produktion, originalare, produktion, IT, Malmö, Lund, Staffanstorp, heltid, bemanning Visa mindre

Montör

Ansök    Aug 13    EssRek AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten: NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive e... Visa mer
Om tjänsten:

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

Söker du ett nytt omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andre lik!?

Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Meritande är vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

B-körkort är ett Krav.

Om arbetsgivaren:

EssRek är ett växande personaluthyrnings och rekryteringsföretag med lång branscherfarenhet. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt.

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hur du ansöker:

Har du frågor om tjänsten?

Johan Sjöstrand svarar gärna på [email protected]High five! Visa mindre

Montör

Ansök    Jul 29    EssRek AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten: NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive e... Visa mer
Om tjänsten:

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

Söker du ett nytt omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andre lik!?

Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Meritande är vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

B-körkort är ett Krav.

Om arbetsgivaren:

EssRek är ett växande personaluthyrnings och rekryteringsföretag med lång branscherfarenhet. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt.

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hur du ansöker:

Har du frågor om tjänsten?

Johan Sjöstrand svarar gärna på [email protected]High five! Visa mindre

Montör

Ansök    Aug 5    EssRek AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten: NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive e... Visa mer
Om tjänsten:

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

Söker du ett nytt omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andre lik!?

Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Meritande är vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

B-körkort är ett Krav.

Om arbetsgivaren:

EssRek är ett växande personaluthyrnings och rekryteringsföretag med lång branscherfarenhet. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt.

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hur du ansöker:

Har du frågor om tjänsten?

Johan Sjöstrand svarar gärna på [email protected]High five! Visa mindre

Montör

Ansök    Jun 17    EssRek AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten: NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive e... Visa mer
Om tjänsten:

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

Söker du ett nytt omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andre lik!?

Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Meritande är vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

B-körkort är ett Krav.

Om arbetsgivaren:

EssRek är ett växande personaluthyrnings och rekryteringsföretag med lång branscherfarenhet. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt.

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hur du ansöker:

Har du frågor om tjänsten?

Johan Sjöstrand svarar gärna på [email protected]High five! Visa mindre

Montör

Ansök    Jul 4    EssRek AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten: NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive e... Visa mer
Om tjänsten:

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

Söker du ett nytt omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andre lik!?

Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Meritande är vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

B-körkort är ett Krav.

Om arbetsgivaren:

EssRek är ett växande personaluthyrnings och rekryteringsföretag med lång branscherfarenhet. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt.

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hur du ansöker:

Har du frågor om tjänsten?

Johan Sjöstrand svarar gärna på [email protected]High five! Visa mindre

Montör i Malmö

Ansök    Jun 11    Randstad AB    Montör, metallprodukter
Montör i renrum Montör renrum i Malmö Är du lugn, ordentligt och vill arbeta på en strukturerad arbetsplats? Vi söker nu montörer till vår kund i Malmö. Montaget sker i renrum och du är en viktig del i slutproduktens kvalitet. Anställningen är långsiktig och startar med sex månaders visstidsanställning genom Randstad. Du är fullt inkluderad och en naturlig del av vardagen hos vår kund. Tjänsterna tillsätts omgående. Arbetsbeskrivning Som montör kommer ... Visa mer
Montör i renrum
Montör renrum i Malmö

Är du lugn, ordentligt och vill arbeta på en strukturerad arbetsplats? Vi söker nu montörer till vår kund i Malmö. Montaget sker i renrum och du är en viktig del i slutproduktens kvalitet. Anställningen är långsiktig och startar med sex månaders visstidsanställning genom Randstad. Du är fullt inkluderad och en naturlig del av vardagen hos vår kund. Tjänsterna tillsätts omgående.

Arbetsbeskrivning
Som montör kommer du arbeta med finmontering i renrum. Arbetet kräver precision, noggrannhet och tålamod. Montaget består av sammansättning av små komponenter, allt från elektronik till optik. Som montör är du en del av ett flöde där det finns en daglig rotation mellan de olika momenten.

Arbetsplatsen ligger i Fosie och arbetstiderna roterar på ett löpande 3-skift (dag 07:00-15:30, förmiddag 06:00-14:00 och eftermiddag 14:00-22:00).

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer
Vi ser att du har slutförd gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet av något arbete som har krävt god struktur och noggrannhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i liknande miljö (t.ex. produktion som arbetar med lean), men personliga egenskaper såsom tålamod och metodik väger tyngre. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav då all utbildning och introduktion sker på svenska.

Som person ser vi att du är lugn, punktlig och att du kan följa regler och instruktioner. Då arbetet utförs i en lugn och strukturerad renrumsmiljö så ligger det i linje med din personlighet som är ordentlig och skötsam.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-06-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jessica Nilsson, consultant manager
[email protected] Visa mindre

Ute - Montör

Ansök    Maj 15    EssRek AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten: NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive e... Visa mer
Om tjänsten:

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

Söker du ett nytt omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andre lik!?

Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Meritande är vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

B-körkort är ett Krav.

Om arbetsgivaren:

EssRek är ett växande personaluthyrnings och rekryteringsföretag med lång branscherfarenhet. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt.

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hur du ansöker:

Har du frågor om tjänsten?

Johan Sjöstrand svarar gärna på [email protected]High five! Visa mindre

Tälmontör

Ansök    Maj 3    Logent AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten Är du en person som gillar fysist krävande arbete? Då är detta tjänsten för dig. Arbetet innefattar montering av tält och annan inredning som kunden har beställt. Ni kommer vara ett glatt team som tillsammans utför detta uppdrag under de två första vecorna i juni med start 1 Juni. Om kunden Kunden är ledande inom Tältmontering och ligger i Malmö. Din profil Som person är du social och driven och inte räd för att hugga i. Arbetet kräver att... Visa mer
Om tjänsten
Är du en person som gillar fysist krävande arbete? Då är detta tjänsten för dig.
Arbetet innefattar montering av tält och annan inredning som kunden har beställt. Ni kommer vara ett glatt team som tillsammans utför detta uppdrag under de två första vecorna i juni med start 1 Juni.


Om kunden
Kunden är ledande inom Tältmontering och ligger i Malmö.

Din profil
Som person är du social och driven och inte räd för att hugga i. Arbetet kräver att du är en teamplayer med god samarbetsförmåga. Då arbetet är fysiskt krävande utgår vi från att du har en god fysik. Du uppskattar att arbeta utomhus oavsett väder.
För att trivas i rollen som konsult bör du vara positiv, nyfiken, framåt och även flexibel gällande arbetstider.

För att kunna arbeta extra på Logent AB krävs att du har en dokumenterad bisyssla (t.ex. studier eller annat jobb) på minst 50 %.

Har du BE körkort och truckkort är detta meriterande.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju. Visa mindre

Montör

Ansök    Jun 3    EssRek AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten: NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive e... Visa mer
Om tjänsten:

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

Söker du ett nytt omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andre lik!?

Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Meritande är vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

B-körkort är ett Krav.

Om arbetsgivaren:

EssRek är ett växande personaluthyrnings och rekryteringsföretag med lång branscherfarenhet. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt.

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hur du ansöker:

Har du frågor om tjänsten?

Johan Sjöstrand svarar gärna på [email protected]High five! Visa mindre

Industriarbetare till Poolteam Malmö

Poolteam växer och söker nu förstärkning till vår pooltillverkning i Fosie, Malmö. Tjänsten innebär plastsvetsning av pooler, montering av pooltillbehör och innebär fysiskt arbete. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av svetsning eller plastbearbetning. Vi söker omgående 1 st medarbetare så ansök gärna idag! Personliga egenskaper: - Noggrann - Dokumenterad erfarenhet av svetsning eller plastbearbetlning - Erfarenhet av snickeriarbete är ett plus men in... Visa mer
Poolteam växer och söker nu förstärkning till vår pooltillverkning i Fosie, Malmö.
Tjänsten innebär plastsvetsning av pooler, montering av pooltillbehör och innebär fysiskt arbete.
Tjänsten kräver att du har erfarenhet av svetsning eller plastbearbetning.

Vi söker omgående 1 st medarbetare så ansök gärna idag!

Personliga egenskaper:
- Noggrann
- Dokumenterad erfarenhet av svetsning eller plastbearbetlning
- Erfarenhet av snickeriarbete är ett plus men inget krav

Personliga egenskaper:
- Noggrann
- Dokumenterad erfarenhet av svetsning eller plastbearbetning
- Erfarenhet av snickeriarbete är ett plus men inget krav


Poolteam är Sveriges ledande varumärke inom pool-och spa branschen.
Poolteam ägs av IC Distribution som tillverkar egna pooler och pooltak i den egna fabriken belägen i Fosie.
Samt agerar som importör från Spanien, Frankrike, Australien, Tjeckien och Ungern.

www.poolteam.se Visa mindre

Ute - Montör

Ansök    Apr 23    EssRek AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten: NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive e... Visa mer
Om tjänsten:

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

Söker du ett nytt omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andre lik!?

Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Meritande är vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

B-körkort är ett Krav.

Om arbetsgivaren:

EssRek är ett växande personaluthyrnings och rekryteringsföretag med lång branscherfarenhet. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt.

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hur du ansöker:

Har du frågor om tjänsten?

Johan Sjöstrand svarar gärna på [email protected]High five! Visa mindre

Nybilsmontör sökes för omgående start

Palm & Partners söker dig som omgående kan börja arbeta som nybilsmontör hos en av våra kunder i centrala Malmö. Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst ... Visa mer
Palm & Partners söker dig som omgående kan börja arbeta som nybilsmontör hos en av våra kunder i centrala Malmö.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vår kund arbetar med att ta emot nyproducerade bilar som anländer till Sverige och förbereda dem för den svenska marknaden.Som nybilsmontör kommer dina arbetsuppgifter bestå av att i verkstad montera extrautrustning i nya privat- och företagsbilar efter slutkunds önskemål. Detta innebär dels lättare installationer som tex stänkskydd, hjulbyte och montering av dragkrok, men även svårare installationer så som montering av motorvärmare, larm, kabeldragning för extra batteri, sätesvärmare, extra belysning etc.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid, 07.00-15.45 måndag-torsdag samt fredag 07.00-14.55. Vår kund finns centralt i Malmö.

Utbildning
Fordon/teknisk utbildning är önskvärt.
B-körkort är ett krav.

Erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering.
Goda kunskaper inom el och ritningsläsning är meriterande.


Personliga kvalifikationer
För att vara lyckad i tjänsten skall du ha god fysik, vara flexibel och ansvarsfull. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete, har känsla för kvalité och tycker om att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten!

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal

Ansökan
Du söker tjänsten på vår hemsida genom att bifoga ditt CV och personliga brev via länken nedan. Tillsättning sker löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ledande montör

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är mekaniskt montage av industrifrysar. Du är hantverkare och har god verktygsvana med materialen glasfiber, rostfritt stål och plast som vi arbetar med. Du kommer ha ett tätt samarbete med ansvarig chef, projektledare, säljare och ledande montör för elektrikerna.Som ledande montör leder du montörerna i samråd, planerar och fördelar arbetet, bemannar projekt samt ansvarig för att gruppen har den utrustning som behövs.... Visa mer
Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är mekaniskt montage av industrifrysar. Du är hantverkare och har god verktygsvana med materialen glasfiber, rostfritt stål och plast som vi arbetar med. Du kommer ha ett tätt samarbete med ansvarig chef, projektledare, säljare och ledande montör för elektrikerna.Som ledande montör leder du montörerna i samråd, planerar och fördelar arbetet, bemannar projekt samt ansvarig för att gruppen har den utrustning som behövs. Du drivs av att utveckla och förbättra processerna i produktionen där uppföljning av tidsåtgång och resursbehov sker löpande. Du ser även till så att gruppen följer kvalitetskrav och dokumentation.Din bakgrundVi ser att du har några års erfarenhet av tekniskt montagearbete och har arbetat i en liknande roll eller att du vill ta nästa steg i din karriär. Du har teknisk gymnasieutbildning eller likvärdig erfarenhet och generellt goda kunskaper inom teknik (mekanik/el), samt god användare av datorn.AnsökLåter det som en intressant möjlighet? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer ske löpande. Du skickar din ansökan till [email protected] eller via ansökningsknappen nedan.Frågor? Kontakta Gulsen Bekir, HR Manager, [email protected] välkommen med din ansökan!OctoFrost was established in 1999, with headquarters in Malmö, Sweden. Today, OctoFrost Group is the global leading supplier of machines for processing and individual quick freezing, IQF. We support the global food industry with cost-efficient and high-quality solutions for perfectly fresh-frozen products. OctoFrost is a Swedish family owned company. The growth rate has been steady with a turnover of MSEK 115 for year 2017 and 100% on export. We are working in the freezing process industry and have patents in the field.www.octofrost.com Visa mindre

Ute - Montör

Ansök    Apr 4    EssRek AB    Montör, metallprodukter
Om tjänsten: NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive e... Visa mer
Om tjänsten:

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

Söker du ett nytt omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andre lik!?

Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Meritande är vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

B-körkort är ett Krav.

Om arbetsgivaren:

EssRek är ett växande personaluthyrnings och rekryteringsföretag med lång branscherfarenhet. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt.

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Hur du ansöker:

Har du frågor om tjänsten?

Johan Sjöstrand svarar gärna på [email protected]High five! Visa mindre