Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Malmö

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Städ- och puts personal

Vi är ett företag som erbjuder hushållsnära tjänster såsom städning i alla dess former samt fönsterputs till privatpersoner, företag och föreningar. Vi utgår ifrån Malmö, våra kunder bor i Malmö, Lund, Trelleborg med omnejd. Vår styrka är noggrannhet – vi städar bättre än andra - och detta måste spegla sig hos vår personal. Vi behöver utöka vår personalstyrka nu med någon som besitter dessa kunskaper. Våra krav är - B körkort (då våra kunder bor utspr... Visa mer
Vi är ett företag som erbjuder hushållsnära tjänster såsom städning i alla dess former samt fönsterputs till privatpersoner, företag och föreningar. Vi utgår ifrån Malmö, våra kunder bor i Malmö, Lund, Trelleborg med omnejd.
Vår styrka är noggrannhet – vi städar bättre än andra - och detta måste spegla sig hos vår personal. Vi behöver utöka vår personalstyrka nu med någon som besitter dessa kunskaper.
Våra krav är
- B körkort (då våra kunder bor utspritt)
- prata och förstå svenska (våra kunder förstår ofta inget annat)
- städerfarenhet
- kan putsa fönster med hastighet
- serviceminded
- noggrann
- god fysik (det är tufft att städa – använder muskler du inte vet att du har)
Vi är ett litet företag där alla hjälper alla, där vi värdesätter lojalitet, noggrannhet och tittar mycket på personlig lämplighet. Måste fungera med våra kunder. Till en början är det behovsanställning.
Om du inte uppfyller våra krav så är vi tacksamma om du inte söker just denna tjänst – då vi inte tummar på våra krav. Vi kommer även begäran in papper ifrån belastningsregistret, så ha gärna det förberett, samt bifoga gärna referens omgående.
Maila ditt personliga brev och cv till [email protected] Visa mindre

VI SÖKER STÄDARE / STÄDERSKOR

Ansök    Sep 15    CR i Malmö AB    Städare/Lokalvårdare
ClockRent söker städare / städerskor lokalvård till vår verksamhet i Malmö. Har du erfarenhet av städning så är det ett plus. Vi söker dig som är flexibel, stresstålig, Körkort, och har god samarbetsförmåga, Visstidsanställning som kan leda till fast anställning Vi söker medarbetare som bor i Malmö eller närheten av Malmöstad eftersom städningarna utföres där. Ska kunna jobba dagar / kvällar / Helger Du måste kunna förstå och göra dig förstådd i Svenska sp... Visa mer
ClockRent söker städare / städerskor lokalvård till vår verksamhet i Malmö. Har du erfarenhet av städning så är det ett plus.
Vi söker dig som är flexibel, stresstålig, Körkort, och har god samarbetsförmåga,
Visstidsanställning som kan leda till fast anställning
Vi söker medarbetare som bor i Malmö eller närheten av Malmöstad eftersom städningarna utföres där.
Ska kunna jobba dagar / kvällar / Helger
Du måste kunna förstå och göra dig förstådd i Svenska språket då vi har mycket kundkontakter
Du ska mejla ett CV samt ett Personligt brev till oss
OBS Ansökan besvaras enbart via mejl till [email protected] - EJ PÅ TELEFON, eller oväntat besök på vårt kontor
Med märkning ( Arbetssökande - ClockRent )
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städerska hemstädning

Vi söker en erfaren städerska som vet hur man städar inom hemstädning. Erfarenhet och självgående är något vi söker och är viktigt. Vi är ett stabilt och trevlig städ företag i Malmö att jobba för. Vi har ett fackligt avtal och vill att du skall trivas och må bra med oss. Svenska eller engelska är ett krav, samt att du bor i Malmö eller i dess absoluta närhet. Börja med att skicka en presentation om dig själv och en CV, så kontaktar vi dig för en eventuell... Visa mer
Vi söker en erfaren städerska som vet hur man städar inom hemstädning.
Erfarenhet och självgående är något vi söker och är viktigt.
Vi är ett stabilt och trevlig städ företag i Malmö att jobba för. Vi har ett fackligt avtal och vill att du skall trivas och må bra med oss.
Svenska eller engelska är ett krav, samt att du bor i Malmö eller i dess absoluta närhet.
Börja med att skicka en presentation om dig själv och en CV, så kontaktar vi dig för en eventuell intervju.
Skicka till: [email protected]
MVH Visa mindre

Lokalvårdare/städerska med eget driv!

Ansök    Sep 14    3T Sverige AB    Städare/Lokalvårdare
Älskar du att uppnå det bästa? Har du körkort och vill stanna tryggt i ett företag länge?    I så fall är du kanske den vi söker!  Vi utökar våra uppdrag och behöver därav stärka vårt team.  Vi söker dig som är punktlig, representativ, älskar att nå slutresultat och  drar dig inte för att hugga i. Du är själgående och jobbat med städ förut.  Du är stolt över ditt yrke och har ett ödmjukt bemötande.  Körkort är ett måste! Du kan tala bra svenska.   Stämmer ... Visa mer
Älskar du att uppnå det bästa? Har du körkort och vill stanna tryggt i ett företag länge? 
 
I så fall är du kanske den vi söker! 
Vi utökar våra uppdrag och behöver därav stärka vårt team. 
Vi söker dig som är punktlig, representativ, älskar att nå slutresultat och 
drar dig inte för att hugga i. Du är själgående och jobbat med städ förut. 
Du är stolt över ditt yrke och har ett ödmjukt bemötande. 
Körkort är ett måste! Du kan tala bra svenska.
 
Stämmer ovansående på dig så tveka inte att söka. 
I nuläget söker vi på timmar men tanken är att anställa på heltid. 
Vi ser gärna kvinnliga sökande då de flesta som söker är män. 
 
Referenser och körkort krävs.
 
 
 
 


Cleaning Solution “Vi har bara nöjda kunder”
Cleaning Solution sköter alla våra städuppdrag inom koncernen men utför även städuppdrag åt såväl andra byggföretag som åt privatpersoner. Cleaning Solution utför all sorts städuppdrag, t.ex. kontors städ, bodstädning, slutstädning på byggarbetsplatser men städning av privatbostäder. Vi har haft slutstädnings uppdrag av större byggföretag såsom skola på 5400kvm, äldreboende på 3400kvm, 48 lägenheter, gym, kontorsbyggnad samt grovkök…m.m.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Nu söker hylliebadet en lokalvårdare!

Ansök    Sep 13    Malmö kommun    Städare/Lokalvårdare
Ref: 20222845 Arbetsuppgifter Till vår sektion på Hylliebadet söker vi nu en lokalvårdare. Aktuell tjänst är en tillsvidareanställning. Vi söker dig som vill vara med och se till att vårt badhus är rent och modernt vilket i sin tur skapar förutsättningar att bedriva verksamheten på ett bra sätt. Som lokalvårdare ansvarar du tillsammans med dina kollegor i teamet för att vår inre miljö hålls ren, fräsch och trivsam. Med din yrkeskunskap inom städ och ... Visa mer
Ref: 20222845

Arbetsuppgifter
Till vår sektion på Hylliebadet söker vi nu en lokalvårdare. Aktuell tjänst är en tillsvidareanställning.

Vi söker dig som vill vara med och se till att vårt badhus är rent och modernt vilket i sin tur skapar förutsättningar att bedriva verksamheten på ett bra sätt. Som lokalvårdare ansvarar du tillsammans med dina kollegor i teamet för att vår inre miljö hålls ren, fräsch och trivsam. Med din yrkeskunskap inom städ och ergonomi har du god kännedom om hur lokaler och material hanteras på bästa sätt. I rollen kommer du dessutom få vara med och utveckla våra städrutiner och bidra till att kompetensutveckla befintlig personal inom städ.

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasieexamen eller annan utbildning som kan bedömas som likvärdig. Vi ser att du har god erfarenhet av lokalvård och/eller fastighetsskötsel, alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig. Har du erfarenhet av ett servicerelaterat yrke och haft kundkontakt ser vi detta som meriterande. En förutsättning är också att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav för tjänsten. Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på badenheten och därför kommer de kandidater som kallas på intervju att få genomföra ett simtest.

Som person trivs du med att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du är välorganiserad, har ett öga för detaljer och bidrar till ett gott samarbete i arbetsgruppen. Tjänsten ställer krav på att kunna bemöta kunder och därför ser vi att du är servicemedveten. Sist men inte minst är du säkerhetsmedveten, ansvarskännande och står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om arbetsplatsen
Arbetsplatsen – Hylliebadet

Med sina över 300 000 besökare årligen är Hylliebadet en av de mest attraktiva mötesplatserna i Malmö. Badet är Malmös nyaste och ett av Sveriges mest energisnåla bad. En flexibel och toppmodern anläggning med två undervisningsbassänger, en 50-metersbassäng, familjedel, gym/friskvårdsyta, relaxavdelning, konferensytor och kafé. Ambitionen är att badet ska vara ett modernt och stilrent familjebad, med en mångfald av verksamheter och arrangemang. Kännetecknet för de cirka 40 medarbetare som arbetar på badet är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus.


Fritidsförvaltningen – en aktiv förvaltning

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall – välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Med stöd i lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning. Detta då arbetet innebär kontakt med barn och unga. Länk till utdraget för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg. 

Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet. Visa mindre

Erfaren Städare med B-körkort sökes för hemstäd!

Kölnan Städ & Flytt tillhandahåller flytt och städtjänster till privatpersoner och företag i Skåne. Vi söker nu en heltidsanställd motsvarande 100% tjänst med start omgående. Vi ser att sökande har B-körkort då det är ett krav. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och just nu söker vi fler som vill utvecklas med oss. Vi arbetar alltid efter våra värdeord där vi strävar efter att vara engagerade, noggranna, respektfulla och inkluderande med kvalitets... Visa mer
Kölnan Städ & Flytt tillhandahåller flytt och städtjänster till privatpersoner och företag i Skåne.
Vi söker nu en heltidsanställd motsvarande 100% tjänst med start omgående. Vi ser att sökande har B-körkort då det är ett krav.
Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och just nu söker vi fler som vill utvecklas med oss. Vi arbetar alltid efter våra värdeord där vi strävar efter att vara engagerade, noggranna, respektfulla och inkluderande med kvalitetsfokus både internt och externt.
Vår städverksamhet har varit igång i fyra års tid och nu när vi växer behöver vi dig som vill vara med på vår resa framåt.
Vi söker dig som är nogrann och social, samt gillar det fysiska arbetet. Du ska vara självgående, ansvarsfull samt ha en god känsla för kundkontakt och service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hemstäd sedan tidigare.
Arbetsuppgifterna består av men är inte begränsade till hemstäd, flyttstäd, storstäd och kontorsstäd. Arbetet utgår från Malmö och sker hos kunder i sydvästra Skåne.
Vi ställer stora krav på ordning och reda, punktlighet och lyhördhet.
Vi erbjuder ett flexibelt schema med varierande antal timmar. Arbetstiderna är i regel förlagda måndag-fredag mellan 08:00-17:00 men kan variera beroende på antal uppdrag. Helg och kvällsarbete kan förekomma.
Utdrag ur belastningsregister kommer begäras vid anställning.
Det finns väldigt stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad, ansvarstagande och visar framfötterna från start då verksamheten är i ständig utveckling och vi har en offensiv plan för framtiden.
Vi ser fram emot din ansökan. #jobbjustnu Visa mindre

Städare - Cleaner - ????????????? (Malmö) ????

Ansök    Sep 12    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
English and Ukrainian further down] Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ?? Du arbetar på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rut... Visa mer
English and Ukrainian further down]

Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ??

Du arbetar på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rutiner och våra kunder finns lättillgängligt i våra system som du ser genom telefonen.

För att få en tillsvidareanställning hos oss behöver du ha hög kompetens inom städning, ha god arbetsmoral, ställa upp för dina kollegor och kommunicera professionellt. Då vi erbjuder grundutbildning i samband med anställning har vi förväntningar på att du tar ansvar för när du behöver ytterligare utbildning eller stöd för att kunna leverera i hög kvalitet. Vi kräver utdrag ur belastningsregistret ifrån polisen.

Vi erbjuder en provanställning som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning.

Våra fördelar:

- Trygg anställning genom provanställning som övergår i tillsvidareanställning
- Kollektivavtal Kommunal Hemserviceföretag
- ISO 9001- och 14001-certifierade
- Personalförsäkring
- Ansvarsförsäkring
- Tjänstepension
- Friskvårdsbidrag 1 500 kr
- Bidrag till bra inneskor
- Bonus vid rekrytering av duktiga städare
- Underbara kollegor
---

As a cleaner at Hembry, you are responsible for ensuring that your recurring home cleaning customers are satisfied! ??

You work on weekdays between 08:00 and 17:00. In order for you to have the right conditions to do a good job, we deliver professional and ergonomic equipment to the customer at the start. You also get work clothes, Service ID, support from your colleagues and your area manager and a grant to buy good indoor shoes. Clear information about procedures and our customers is easily accessible in our systems that you see through the phone.

To get permanent employment with us, you need to have high competence in cleaning, have a good work ethic, stand up for your colleagues and communicate professionally. As we offer basic training in connection with employment, we expect you to take responsibility for when you need further training or support to be able to deliver in high quality. We require extracts from the charge register from the police.

We offer a trial employment which after 6 months turns into permanent employment.

Our benefits:

- Secure employment through probationary employment which turns into permanent employment
- Collective agreement Municipal Hemserviceföretat
- ISO 9001 and 14001 certified
- Personnel insurance
- Liability insurance
- Service pension
- Health care allowance SEK 1,500
- Contribution to good indoor shoes
- Bonus when recruiting skilled cleaners
- Wonderful colleagues
---

? ????????????? Xembry, ?? ????????????? ?? ??, ??? ???? ???????? ???????, ??? ?????????? ??????????? ?????, ???? ??????????!

? ???????? ? 8:00 ?? 17:00. ??? ????, ??? ? ??? ???? ?????????? ????? ??? ??????? ??????, ?? ??? ?????? ??????? ??????????? ????????? ?????????? ??????????? ??????????. ????? ?? ????????? ??????? ????, ??????????? ?????, ????????? ??? ????? ?? ????????? ???????????? ?? ????????? ???????? ?????????? ??????. ????? ?????????? ??? ??????? ?? ????? ???????? ????? ???????? ? ????? ????????, ??? ?? ?????? ???????? ?? ????????.

???? ??, ?? ?????????????, ??????? ???? ???????? ?????, ???? ?? ???????? ???? ????????? ?????????????? ? ??? ?????. ??? ????, ??? ???????? ? ??? ???????? ??????, ?? ??????? ???? ??????? ?????? ??????????? ? ??????????, ?????? ??????? ?????, ???????? ?? ????? ????? ? ?????????? ????????????. ?? ????????, ?? ?? ?????? ?????? ? ????????????? ?????????? ???? ?????? ? ??? ???, ???? ??? ???????? ???? ????????? ?????? ??? ???? ?????????. ????? ?? ????’?????? ??????? ?????? ??????? ??? ??????????? ? ???????.

? ?????????? ?????? ? ?????????????? ????????, ??? ????? 6 ??????? ????????????? ? ???????? ??????

??? ????????:

- ??????????? ???????????????? ?????? ??????????????? ???????, ???? ???????????? ?? ???????? ??????
- ??????????? ??????? Kommunal Hemserviceföretag
- ?????????? ISO 9001 and 14001
- ??????????? ?????????
- ??????????? ????????????????
- ?????????? ??????
- ???????? ?? ???????????? 1500 ????????? ????
- ?????? ?? ????? ???????? ??????
- ????? ??? ?????? ?????????????? ?????????????
- ?????? ?????? Visa mindre

Extrajobb som helgstädare på Fair Play Tennisklubb

Vill du ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Är du 18 år fyllda samt ansvarsfull och noggrann? - Då är det dig vi söker! Vi söker nu dig som vill arbeta extra på söndagsmorgnar med att städa hos Fair Play Tennisklubb på Erikslustvägen i västra Malmö. Fair Play Tennisklubb är Sveriges största tennisklubb med cirka 3 100 medlemmar. Man driver en bred verksamhet för alla åldrar och nivåer på System Verification Fair Play Stadion som varje vecka har 9 000... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Är du 18 år fyllda samt ansvarsfull och noggrann? - Då är det dig vi söker!

Vi söker nu dig som vill arbeta extra på söndagsmorgnar med att städa hos Fair Play Tennisklubb på Erikslustvägen i västra Malmö. Fair Play Tennisklubb är Sveriges största tennisklubb med cirka 3 100 medlemmar. Man driver en bred verksamhet för alla åldrar och nivåer på System Verification Fair Play Stadion som varje vecka har 9 000 besökare. Vi söker dig som vill ingå i ett härligt personalteam som brinner för sport och tennis, där du med dina arbetsuppgifter kommer att bidra till trivseln i hallen.

Arbetet innebär är att städa banor, omklädningsrum, toaletter mm enligt ett specifikt arbetsschema. Arbetstiden är söndagar kl 06:00 – 09:00, och det är ett krav att du kan arbeta denna dag och tid. Det kan även finnas möjlighet att arbeta andra dagar/tider efter behov. Lönen är på 120 kr/tim inkl semesterersättning.

Du kommer att bli anställd direkt av Fair Play Tennisklubb och ingå i driftteamet för stadions drift och skötsel.

Din profil
- Studerar på gymnasiet eller eftergymnasial utbildning och vill arbeta extra
- Är 18 år fyllda
- Är ansvarsfull och pålitlig
- Noggrann och mån om att göra ett bra jobb

Vi söker dig som ser långsiktigt på extrajobbet. För att vara aktuell för tjänsten behöver du starta omgående, varför vi gärna vill få in din ansökan så snart som möjligt via länken på www.studentconsulting.com.
Urval för tjänsten sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Driftsansvarig Niklas Kjellsson, [email protected]

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Städare/ Lokalvårdare

Marish Hemservice AB startar nu upp sin verksamhet i Malmö och söker omgående städpersonal. Erbjudande På Marish Hemservice erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Marish. ... Visa mer
Marish Hemservice AB startar nu upp sin verksamhet i Malmö och söker omgående städpersonal.
Erbjudande
På Marish Hemservice erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Marish. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med din närmaste arbetsledare eller teamledare.
Vi arbetar mot uppsatta mål och det är när vi lever efter vår värdegrund som vi tillsammans når våra mål. Det är alla medarbetare på Marish Hemservice som gör jobbet! På grund av dig och ditt engagemang kommer vi tillsammans att uppnå våra mål.

Om tjänsten
Vi söker nu städare med inriktning mot Hemstäd. Timanställning med möjlighet till fast anställning. Provanställning på 6 månader tillämpas.
Som städare på Marish Hemservice kommer dina arbetsuppgifter bestå av städning, mesta dels hos hemstädskunder lokaliserade i och runt om Malmö men det kan även förekomma städning hos företag, flyttstädningar samt trappstädning .
Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor.
Om Dig
För att lyckas i detta jobb är du serviceinriktad och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för vårt företag. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga. Du kan jobba tillsammans med andra men även på egen hand.
Det är mycket meriterande om du har:
Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Du innehar B-körkort och Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.


Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Lokalvårdare

Vi är en arbetsplats som vill vara en gemensam och glad arbetsplats även om ditt arbete är självständigt . Du ska: - vilja vara med i vårt team - vara trevlig, glad och hjälpsam mot dina kolleger - vara service-minded - ta stort ansvar för ditt arbete - bidra till företagets utveckling och goda anseende - vara grym på att städa TPL Rengörings Teknik söker personal för städuppdrag till kontor omklädningsrum toaletter Du som söker ska trivs med att städa ... Visa mer
Vi är en arbetsplats som vill vara en gemensam och glad arbetsplats även om ditt arbete är självständigt . Du ska:
- vilja vara med i vårt team
- vara trevlig, glad och hjälpsam mot dina kolleger
- vara service-minded
- ta stort ansvar för ditt arbete
- bidra till företagets utveckling och goda anseende
- vara grym på att städa


TPL Rengörings Teknik söker personal för städuppdrag till kontor omklädningsrum toaletter
Du som söker ska trivs med att städa i och har ett öga för extra god service och noggrannhet.
Din svenska i tal och skrift skall vara tillräckligt god för att ge våra kunder service samt ha B Körkort


Tider Mån-Fre 19.00-22.30
Start omgående Visa mindre

Lokalvårdare/städare

Hej, vi behöver 3 personer till lokalvård/städning i Malmö samt grannkommuner. Arbetsuppgifter omfattar flyttstädning, byggstädning samt städning av olika platser och kontur. Vi söker dig som är positiv samt klarar av olika situationer som ibland kan vara stressiga. Det är viktigt att du är flexibel. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Hej, vi behöver 3 personer till lokalvård/städning i Malmö samt grannkommuner. Arbetsuppgifter omfattar flyttstädning, byggstädning samt städning av olika platser och kontur. Vi söker dig som är positiv samt klarar av olika situationer som ibland kan vara stressiga. Det är viktigt att du är flexibel.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Arbetsgivare: MB flytt & städ Om bolaget: MB flytt och städ har levererat flytt och städtjänster sedan år 2015. Sedan starten har bolaget stadigt växt och utökat sin kundkrets och omsättning till att idag vara ett av de seriösa och pålitliga bolag Malmö har att erbjuda. Kombinationen av flyttjänster och städtjänster har varit lockande för både privatkunder och företagskunder som önskar en smidig helhetslösning med möjlighet att fortsätta samarbetet efter f... Visa mer
Arbetsgivare: MB flytt & städ
Om bolaget:
MB flytt och städ har levererat flytt och städtjänster sedan år 2015.
Sedan starten har bolaget stadigt växt och utökat sin kundkrets och omsättning till att idag vara ett av de seriösa och pålitliga bolag Malmö har att erbjuda.
Kombinationen av flyttjänster och städtjänster har varit lockande för både privatkunder och företagskunder som önskar en smidig helhetslösning med möjlighet att fortsätta samarbetet efter flytten eller att avsluta samarbetet med en flyttstädning av den gamla lokalen eller hemmet.
Vårt starka fokus att lösa kundens problem har skapat goda och långa relationer.
Vi behandlar våra kunders ägodelar som om de vore våra egna och lägger verkligen ner vår själ i att flytten ska gå så smidigt och snabbt som möjligt för kunden.
Det har vi kunnat göra på grund av att vi alltid levererar vad vi lovar och på grund av att vi lyssnar till våra kunder.
Det är en stentuff bransch vi verkar i och en flytt- eller städfirma överlever inte utan goda vitsord och recensioner från våra kunder, det kan nämligen räcka med ett dåligt jobb för att vi ska bli av med vårt goda rykte. Det är vi medvetna om och därför lämnar vi ingen kund utan att se till att allt fungerat enligt de punkter som vi kommit överens om. Det kallas yrkesstolthet.
Arbetsbeskrivning:
Nu söker vi en lokalvårdare med erfarenhet av lokalvård i form av hushållsnära tjänster samt språkkunskaper inom serbo-kroatiska som kan fylla ett behov vi har för att bemöta kundernas önskemål.
Din arbetsdag kommer huvudsakligen att bestå av kundbesök där du genom din insats hjälper kunden att få ett rent hem.
Lokalvård hos företagskunder och flyttstäd kan förekomma.
Arbetstiden är måndag – fredag kl. 07:00 – 17:00
Viss övertid och helgarbete kan förekomma, beroende på omständigheter. Visa mindre

Lokalvårdare Nöjeskvarteret Malmborgen AB

Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse. Till vår verksamhet söker vi nu en ... Visa mer
Nöjeskvarteret Malmborgen AB i centrala Malmö har som ambition att tillgodose en helhetsupplevelse avseende nöjen till våra gäster genom våra olika inriktningar. Hos oss hittar man allt från pub, restauranger, nattklubbar, vinkällare, festvåningar, gatukök samt vår fina uteservering Gränden på sommaren. Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra vad gäller miljö, service samt gastronomisk upplevelse.
Till vår verksamhet söker vi nu en ambitiös och engagerad lokalvårdare för primärt S:t Markus Vinkällare och våra nattklubbar. Vi ser gärna att du arbetat med lokalvård sedan tidigare, och ett plus är om du har erfarenhet kring detta inom restaurang och storkök.
Meriterande är om du har en utbildning inom lokalvård och erfarenhet kring diskning. Du har en god kännedom om olika städprodukter och hur dessa ska tillämpas på bästa sätt.
Som person är du noggrann, pålitlig och har ett öga för detaljer. Du är även självgående och inte rädd för att ta initiativ.
För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som på sikt kan leda till ett totalansvar för våra samtliga enheter lokalvård. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus-och rökfri.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas inom en relativ snar framtid. Arbete är deltid ca 20 timmar per vecka.
För frågor, kontakta: [email protected]
Vänligen märk er ansökan ”Lokalvårdare NKM 2022”
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Personal till hemstädning

Ansök    Sep 1    Glada Hem AB    Städare/Lokalvårdare
glada hem erbjuder: - hemstädning - flyttstädning - storstädning - fönsterputsning Vi hjälper våra kunder att frigöra tid i vardagen, genom att hjälpa dem i deras hem. Vill du jobba i ett team, som stöttar varandra till att göra ett gott arbete, då är glada hem rätt för dig. Du som söker ska • Behärska svenska eller engelska språket • Vara noggrann, strukturerad och utåtriktad • Gärna ha arbetat med städning och vara stolt i din yrkesroll • Stort plus om... Visa mer
glada hem erbjuder:
- hemstädning
- flyttstädning
- storstädning
- fönsterputsning
Vi hjälper våra kunder att frigöra tid i vardagen, genom att hjälpa dem i deras hem. Vill du jobba i ett team, som stöttar varandra till att göra ett gott arbete, då är glada hem rätt för dig.


Du som söker ska
• Behärska svenska eller engelska språket
• Vara noggrann, strukturerad och utåtriktad
• Gärna ha arbetat med städning och vara stolt i din yrkesroll
• Stort plus om du kan utföra fönsterputsning och/eller strykning
• Ha manuellt B-körkort


Vill du göra andra människor glada?
glada hem AB är företaget som bryr sig om sina kunder. Vi hjälper familjer att ta hand om sin vardag och vi gör det med stor glädje
Sedan 2008 arbetar vi på glada hem med hushållsnära tjänster, medarbetarna är ett ungt team som tycker om att hjälpa till och göra det där lilla extra.
Vi söker dig som är bäst på att städa, har körkort och är mycket ordningsam och ansvarsfull. För att kunna kommunicera med personal, kunder och kunna läsa säkerhetsföreskrifter krävs det att du talar/läser svenska eller engelska. Vi ser gärna att du trivs i yrket som Servicemedarbetare och gärna vill växa i rollen.


Vi utgår från Malmö och arbetar i sydvästra Skåne.
Arbetstiderna är mellan 6.00 - 17.00 måndag - fredag, varierande tider, dock alltid på schema med god framförhållning.
Urval sker löpande då tjänsten ska tillsättas omgående
#jobbjustnu Visa mindre

Lokalvårdare Malmö

Ansök    Aug 30    Ledeb AB    Städare/Lokalvårdare
Drivs du av möjligheten att få ha ansvar över leverans och medarbetare inom ett specifikt tjänsteområde? Att få vara med och leda ett team som ska bygga upp något från start hos en av Skånes mest snabbväxande privata arbetsgivare? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på LEDEB AB Vi erbjuder jobb hos en ny spännande kund och man är varmt välkommen att söka in till oss. Vad du kommer att jobba med? LEDEBs leverans inom tjänsteområde Lokal... Visa mer
Drivs du av möjligheten att få ha ansvar över leverans och medarbetare inom ett specifikt tjänsteområde? Att få vara med och leda ett team som ska bygga upp något från start hos en av Skånes mest snabbväxande privata arbetsgivare? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på LEDEB AB
Vi erbjuder jobb hos en ny spännande kund och man är varmt välkommen att söka in till oss.
Vad du kommer att jobba med?
LEDEBs leverans inom tjänsteområde Lokalvård kommer att innefatta en omfattande lokalvårds leverans. Tjänsten omfattar städning och alla aktiviteter som krävs för att hålla lokalerna rena, fräscha och ge ett välvårdat intryck.
Dina erfarenheter och kvalifikationer:
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av Lokalvård. Du behöver ha genomgått godkänd städutbildning exempelvis SRY eller motsvarande , INSTA 800 Certifikat.
Man ska ha bott i Sverige under en längre tid.
Vara ostraffad och ha ett rent belastningsregister.
Behöver inte körkort men det är en fördel.
Du har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Vem du är som person?
Brinner för service - För att trivas i denna roll behöver du genuint brinna för service och älskar de vardagliga utmaningar som uppstår. Du levererar det som utlovas och har förmågan att skapa starka kundrelationer.


LEDEBs värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa
Har vi väckt ditt intresse?
Är du genuint intresserad av service och ledarskap samt drivs av att vara med och skapa något från start? Då är detta en tjänst för dig. Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Visa mindre

Städare Tomelilla

Städning av kontorslokaler och lab, 5ggr/vecka, måndag-fredag, kl. 10:00-15:30 i Tomelilla. Dammsugning & moppning av golv, tömning av papperskorgar, avtorkning av möbler & inredning, städning av kök & toaletter med där tillhörande uppgifter. Visa mer
Städning av kontorslokaler och lab, 5ggr/vecka, måndag-fredag, kl. 10:00-15:30 i Tomelilla. Dammsugning & moppning av golv, tömning av papperskorgar, avtorkning av möbler & inredning, städning av kök & toaletter med där tillhörande uppgifter. Visa mindre

????????????? ????

Ansök    Aug 30    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
????????????? ??’?? – ?????? ??????? ???? ?????????? – ?? ?????????? ???????????? ????? ?????????? – ???????? ??? ????????? ?????????? ????????? ??????? ?????: 5 ???????????? – ????????????? ? ???????? 1-2 ???? ???? – ????????, ?????????? ??? ?????? – ?? ????????????? Xembry, ?? ????????????? ?? ??, ??? ???? ???????? ???????, ??? ?????????? ??????????? ?????, ???? ??????????! ?? ???????? ? 8:00 ?? 17:00. ??? ????, ??? ? ??? ???? ?????????? ????? ??? ????... Visa mer
?????????????
??’?? – ?????? ??????? ????
?????????? – ?? ?????????? ????????????
????? ?????????? – ???????? ??? ????????? ??????????
????????? ??????? ?????: 5
???????????? – ????????????? ? ???????? 1-2 ????
???? – ????????, ??????????
??? ?????? – ?? ????????????? Xembry, ?? ????????????? ?? ??, ??? ???? ???????? ???????, ??? ?????????? ??????????? ?????, ???? ??????????!


?? ???????? ? 8:00 ?? 17:00. ??? ????, ??? ? ??? ???? ?????????? ????? ??? ??????? ??????, ?? ??? ?????? ??????? ??????????? ????????? ?????????? ??????????? ??????????. ????? ?? ????????? ??????? ????, ??????????? ?????, ????????? ??? ????? ?? ????????? ???????????? ?? ????????? ???????? ?????????? ??????. ????? ?????????? ??? ??????? ?? ????? ???????? ????? ???????? ? ????? ????????, ??? ?? ?????? ???????? ?? ????????.
? ???? ??, ?? ?????????????, ??????? ???? ???????? ?????, ???? ?? ???????? ???? ????????? ?????????????? ? ??? ?????. ??? ????, ??? ???????? ? ??? ???????? ??????, ?? ??????? ???? ??????? ?????? ??????????? ? ??????????, ?????? ??????? ?????, ???????? ?? ????? ????? ? ?????????? ????????????. ?? ????????, ?? ?? ?????? ?????? ? ????????????? ?????????? ???? ?????? ? ??? ???, ???? ??? ???????? ???? ????????? ?????? ??? ???? ?????????. ????? ?? ????’?????? ??????? ?????? ??????? ??? ??????????? ? ???????.


?? ?????????? ?????? ? ?????????????? ????????, ??? ????? 6 ??????? ????????????? ? ???????? ??????


???? ????????:
-??????????? ???????????????? ?????? ??????????????? ???????, ???? ???????????? ?? ???????? ??????
- ??????????? ??????? Kommunal Hemserviceföretag
-?????????? ISO 9001 and 14001
- ??????????? ?????????
- ??????????? ????????????????
- ?????????? ??????
- ???????? ?? ???????????? 1500 ????????? ????
- ?????? ?? ????? ???????? ??????
- ????? ??? ?????? ?????????????? ?????????????
- ?????? ??????


? ??????????? ??????? ????? ?????? ????? ???? https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNKefXJRoBP6SxLi14R1WuB6RHATko1vWsAjJ9vcvWVYP7YA/viewform Visa mindre

Cleaner in Malmö ????

Ansök    Aug 30    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
As a cleaner at Hembry, you are responsible for ensuring that your returning home cleaning customers are satisfied! ?? You work in Malmö on weekdays within the hours 08: 00-17: 00. In order for you to have the right conditions to do a good job, we deliver professional and ergonomic equipment to the customer at the start. You also get work clothes, Service ID, support from your colleagues and your area manager and grants to buy good indoor shoes. Clear info... Visa mer
As a cleaner at Hembry, you are responsible for ensuring that your returning home cleaning customers are satisfied! ??
You work in Malmö on weekdays within the hours 08: 00-17: 00. In order for you to have the right conditions to do a good job, we deliver professional and ergonomic equipment to the customer at the start. You also get work clothes, Service ID, support from your colleagues and your area manager and grants to buy good indoor shoes. Clear information about routines and our customers is easily accessible in our systems that you see through the phone.
With us, you as a cleaner should be best treated and get the best conditions. That is why we only recruit and employ the best cleaners in the industry. To get a permanent job with us, you need to have a high level of competence in cleaning, have a good work ethic, stand up for your colleagues and communicate professionally. As we offer basic education in connection with employment, we expect you to take responsibility for when you need further education or support to be able to deliver in high quality. We demand extracts from the criminal record from the police.
We offer a probationary employment (provanställning) that after 6 months turns into permanent employment.
Our benefits:
Secure employment through probationary employment that is transferred to permanent employment
Collective agreement Kommunal Hemserviceföretag
ISO 9001 and 14001 certified
Personnel insurance
Liability insurance
Occupational pension
Wellness allowance SEK 1 500
Contribution to good indoor shoes
Bonus when recruiting skilled cleaners
Wonderful colleaguesWe look forward to your application through https://tinyurl.com/jz6cuyy3 ???? Visa mindre

Städare i Malmö ????

Ansök    Aug 30    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ?? Du arbetar i Malmö på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rutiner och våra kunder finns lät... Visa mer
Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ?? Du arbetar i Malmö på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rutiner och våra kunder finns lättillgängligt i våra system som du ser genom telefonen.
Hos oss ska du som städare bli bäst behandlad och få bäst villkor. Därför rekryterar och anställer vi enbart de bästa städarna i branschen. För att få en tillsvidareanställning hos oss behöver du ha hög kompetens inom städning, ha god arbetsmoral, ställa upp för dina kollegor och kommunicera professionellt. Då vi erbjuder grundutbildning i samband med anställning har vi förväntningar på att du tar ansvar för när du behöver ytterligare utbildning eller stöd för att kunna leverera i hög kvalitet. Vi kräver utdrag ur belastningsregistret ifrån polisen.
Vi erbjuder en provanställning som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning.
Våra fördelar:
Trygg anställning genom provanställning som övergår i tillsvidareanställning
Kollektivavtal Kommunal Hemserviceföretag
ISO 9001- och 14001-certifierade
Personalförsäkring
Ansvarsförsäkring
Tjänstepension
Friskvårdsbidrag 1 500 kr
Bidrag till bra inneskor
Bonus vid rekrytering av duktiga städare
Underbara kollegor

Vi ser fram emot din ansökan genom https://tinyurl.com/jz6cuyy3 ????
#jobbjustnu Visa mindre

Städare sökes omgående!

Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne. OBS!!!! VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT söker någon med erfarenhet av städning Beskrivning Just nu söker vi omgående en... Visa mer
Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne.
OBS!!!!
VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT
söker någon med erfarenhet av städning


Beskrivning
Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt trevliga team. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet är förlagt under dagtid på vardagar.


Kvalifikationer
Vi söker nu dig som kan ge god service, är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera på svenska eller engelska. Vi tror att du liksom vi tycker om att arbeta med städning och service samt drivs av att göra kunder nöjda!


Körkort krävs, då du kommer att använda våra företagsbilar


Du ska kunna prata svenska (krav)


Tjänsten: 75%


Mejla oss din ansökan på [email protected] Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Ansök    Aug 29    Swedin Trade AB    Städare/Lokalvårdare
Vi på HejStäd har lång erfarenhet av olika typer av städtjänster och vi jobbar ständigt med att hålla hög kvalité. Vi söker dig som helst har erfarenhet av städning och då gärna hemstädning, flyttstädning, lokalstädning. Finns det inte erfarenhet lär vi gärna upp, det viktigaste är motivationen och viljan att arbeta. B-körkort är meriterande. Krav: Svenska och/eller engelska i tal. Visa mer
Vi på HejStäd har lång erfarenhet av olika typer av städtjänster och vi jobbar ständigt med att hålla hög kvalité.
Vi söker dig som helst har erfarenhet av städning och då gärna hemstädning, flyttstädning, lokalstädning.
Finns det inte erfarenhet lär vi gärna upp, det viktigaste är motivationen och viljan att arbeta.
B-körkort är meriterande.
Krav: Svenska och/eller engelska i tal. Visa mindre

Städare sökes omgående!

Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne. OBS!!!! VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT Beskrivning Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt t... Visa mer
Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne.
OBS!!!!
VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT


Beskrivning
Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt trevliga team. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet är förlagt under dagtid på vardagar.


Kvalifikationer
Vi söker nu dig som kan ge god service, är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera på svenska eller engelska. Vi tror att du liksom vi tycker om att arbeta med städning och service samt drivs av att göra kunder nöjda!


Körkort krävs, då du kommer att använda våra företagsbilar


Du ska kunna prata svenska (krav)


Tjänsten: 75%


Mejla oss din ansökan på [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare

Gullviks städ har funnits i flera år och vårt motto är nöjda kunder och du bidrar direkt till detta genom ditt ansvarstagande i arbetet samt en god ordning som är en självklarhet för att kunna genomföra ett gott arbete. Företagets arbetsområde är inom Skåne. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har lätt att skapa goda relationer med såväl kunder som personal. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och du ska ha en god förmåga att arb... Visa mer
Gullviks städ har funnits i flera år och vårt motto är nöjda kunder och du bidrar direkt till detta genom ditt ansvarstagande i arbetet samt en god ordning som är en självklarhet för att kunna genomföra ett gott arbete.
Företagets arbetsområde är inom Skåne. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och har lätt att skapa goda relationer med såväl kunder som personal. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och du ska ha en god förmåga att arbeta självständigt. Till vår verksamhet söker vi två morgonpigga lokalvårdare. Erfarenhet av städarbete eller andra servicetjänster är meriterande. Visa mindre

Erfaren Städare med B-körkort sökes för hemstäd!

Kölnan Städ & Flytt tillhandahåller flytt och städtjänster till privatpersoner och företag i Skåne. Vi söker nu en heltidsanställd motsvarande 100% tjänst med start omgående. Vi ser att sökande har B-körkort då det är ett krav. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och just nu söker vi fler som vill utvecklas med oss. Vi arbetar alltid efter våra värdeord där vi strävar efter att vara engagerade, noggranna, respektfulla och inkluderande med kvalitets... Visa mer
Kölnan Städ & Flytt tillhandahåller flytt och städtjänster till privatpersoner och företag i Skåne.
Vi söker nu en heltidsanställd motsvarande 100% tjänst med start omgående. Vi ser att sökande har B-körkort då det är ett krav.
Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och just nu söker vi fler som vill utvecklas med oss. Vi arbetar alltid efter våra värdeord där vi strävar efter att vara engagerade, noggranna, respektfulla och inkluderande med kvalitetsfokus både internt och externt.
Vår städverksamhet har varit igång i fyra års tid och nu när vi växer behöver vi dig som vill vara med på vår resa framåt.
Vi söker dig som är nogrann och social, samt gillar det fysiska arbetet. Du ska vara självgående, ansvarsfull samt ha en god känsla för kundkontakt och service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hemstäd sedan tidigare.
Arbetsuppgifterna består av men är inte begränsade till hemstäd, flyttstäd, storstäd och kontorsstäd. Arbetet utgår från Malmö och sker hos kunder i sydvästra Skåne.
Vi ställer stora krav på ordning och reda, punktlighet och lyhördhet.
Vi erbjuder ett flexibelt schema med varierande antal timmar. Arbetstiderna är i regel förlagda måndag-fredag mellan 08:00-17:00 men kan variera beroende på antal uppdrag. Helg och kvällsarbete kan förekomma.
Utdrag ur belastningsregister kommer begäras vid anställning.
Det finns väldigt stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad, ansvarstagande och visar framfötterna från start då verksamheten är i ständig utveckling och vi har en offensiv plan för framtiden.
Vi ser fram emot din ansökan. #jobbjustnu Visa mindre

Forenede Service söker Gruppledare till Malmö

Forenede Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1300 medarbetare. Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi må vara ett ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet ... Visa mer
Forenede Service är Nordens största familjeägda servicekoncern med verksamhet i Danmark och Sverige. Vi är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998 där vi idag har cirka 1300 medarbetare.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi må vara ett ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där man bryr sig om varandra och där trivsel och engagemang är i fokus. Hos oss är alla jobb lika viktiga och vi står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärsutveckling.


Om rollen

Som gruppledare är du tillsammans med ansvarig serviceledare en nyckelperson för att säkerställa en välfungerande leverans till våra kunder. Du är behjälplig med att fördela arbetet bland medarbetarna och för att säkerställa att servicen verkställs på ett korrekt sätt. Tjänsten består till stor del i att stötta verksamheten på fält genom kontakt med personal och våra kunder.

Bland dina huvudarbetsuppgifter hör bland annat:


• Leda medarbetare i deras arbete genom att motivera och entusiasmera
• Introducera nya medarbetare
• Utföra kvalitetskontroller och andra praktiska moment
• Ha daglig kontakt med kund
• Utföra städarbeten när så krävs
• Schemaläggning och ringa in vikarier vid behov
• Leverera och beställa material
• Vikariera för serviceledaren, vid behov

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Om dig

Du som söker har lämpligtvis tidigare erfarenhet av olika slags städtjänster och gärna yrkesutbildning (SRY eller PRYL samt INSTA nivå 3). Du har god kommunikationsförmåga, en positiv inställning när det blir mycket att göra och har förmåga att planera ditt arbete. Du har tidigare erfarenhet av att leda människor och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Att vara serviceinriktad och ansvarsfull är självklart för dig.

Goda IT-kunskaper är ett krav.

Körkort ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Forenede Service har vi högt i tak, nära till beslutsprocessen samt trevliga, ambitiösa och målinriktade kollegor. Vi är ett multikulturellt företag där människor och service står i centrum. Vi har en god sammanhållning och hanterar framgångar och motgångar tillsammans.

Som anställd hos Forenede Service finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Samtliga anställda erbjuds friskvårdsbidrag, olika personalrabatter och nyanställda utbildas i vår gruppledarskola för att få rätt förutsättningar i den nya rollen.

Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning.

Som en del i rekryteringsprocessen, för de roller som kräver det, kan vi komma att göra en bakgrundskontroll från belastningsregistret. Urval sker löpande.

Vill du bli en del av oss? I så fall, välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Städare/Lokalvårdare - Malmö

Om Vardagshjälten Vardagshälten är ett städföretag utöver det vanliga! För oss är Trygghet, Kvalitet och Omtanke viktigt i ALLT vi gör! Både när det gäller våra kunder men även för vår personal. Vi som arbetar på Vardagshjälten drivs av kunskap, inspiration, omtanke och perfektion i det vi gör. Vi har ett viktigt uppdrag, som handlar om att ge bästa tänkbara service till alla våra kunder. Som Vardagshjälte är du ansiktet utåt och vår kundspecialist som... Visa mer
Om Vardagshjälten

Vardagshälten är ett städföretag utöver det vanliga!

För oss är Trygghet, Kvalitet och Omtanke viktigt i ALLT vi gör! Både när det gäller våra kunder men även för vår personal.

Vi som arbetar på Vardagshjälten drivs av kunskap, inspiration, omtanke och perfektion i det vi gör. Vi har ett viktigt uppdrag, som handlar om att ge bästa tänkbara service till alla våra kunder.

Som Vardagshjälte är du ansiktet utåt och vår kundspecialist som ser till att kunden får den service och kvalitet som Vi står för. Därför är det viktigt att du jobbar efter Vardagshjältens värderingar och krav. Vår målsättning är att alltid leverera kvalitet i kombination med hög service till alla våra kunder. Du kommer att jobba självständigt ute hos kunderna och det kräver att du kan ta egna initiativ.

Vi är måna om våra kunder och deras önskemål, vi försöker alltid ha hjärtat med i allt vi gör. För oss är det viktigt att kunden trivs med oss. Vår målsättning är att kunden alltid ska känna sig helt nöjd efter att vi har varit hos dem.

HUR ÄR DU SOM PERSON?
Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull, flexibel och som vill ge det ”lilla extra” till varje kund och som ser till att möta varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss. Erfarenhet av servicebranschen är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du brinner för att städa och att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

Vardagshjältens upptagningsområde är främst västra Skåne med huvudkontor i Landskrona. Vardagshjälten är ett företag som förenklar vardagen för både privatpersoner och företag. Vi har ha ett brett utbud av tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdshjälp och seniorservice. Vi som arbetar på Vardagshjälten drivs av kunskap, inspiration, omtanke och perfektion i det vi gör.

Krav: KÖRKORT!!

ARBETSUPPGIFTER
Det dagliga arbetet som innebär att du arbetar i kundens hem, alternativt i kontorsmiljö därför är det viktigt att du känner ansvar och kan arbeta självständigt.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara städning till både företag och privatpersoner.

Men även våra övriga tjänster inom hemservice som grönyteskötsel och trädgårdsarbete ingår.

KRAV
Du har fyllt 20 år och har gymnasiekompetens eller motsvarande. Arbetet ställer krav på en god fysik eftersom en del tunga lyft förekommer.

B-körkort. Visa mindre

Lokalvårdare

Scapa Företagsservice AB befinner sig i en expansiv fas och söker nu dig som t ex är student eller har annan huvudanställning för behovsanställning som lokalvårdare i Malmö Om Scapa Företagsservice AB Scapa är ett innovativt serviceföretag som inriktar sig mot företagsmarknaden. Vi brinner för att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi lyckas med detta genom vårt sätt att koor... Visa mer
Scapa Företagsservice AB befinner sig i en expansiv fas och söker nu
dig som t ex är student eller har annan huvudanställning för behovsanställning som lokalvårdare i Malmö

Om Scapa Företagsservice AB
Scapa är ett innovativt serviceföretag som inriktar sig mot företagsmarknaden. Vi brinner för att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi lyckas med detta genom vårt sätt att koordinera och kundanpassa våra servicetjänster med tillhörande produkter.
Vårt servicekoncept byggs upp av våra fyra affärsområden:
· Vaktmästeriservice
· Kaffeservice
· Städ- och Hygiensservice
· Inredning och Teknik
Våra kunder är allt från ägarledda fåmansbolag, till börsnoterade större bolag - vi gör ingen skillnad. Vår prestigelösa företagskultur kommer från vår platta organisation. Stämningen är familjär och beslutsvägarna korta. Oberoende roll inom företaget så jobbar vi alla för att säkerställa högsta upplevda kundnöjdhet.

Vi söker dig som

I rollen som lokalvårdare hos oss utför du olika städuppdrag ute hos våra kunder, vilka i huvudsak är företag. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kontorsstädning och att du gillar att ge service av högsta kvalitet. Vidare tror vi att du är lösningsfokuserad, relationsskapande med hög social kompetens.
Då stor del av arbetet innebär kommunikation så är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.


Placering: Malmö
Omfattning: vid behov
Lön: enligt överenskommelse
Tillträde: snarast


Frågor om tjänsten besvaras av Hannah Sallhag 0735–034046 eller Linda Ohlander 0701-473305
Sök tjänsten genom att maila CV och personligt brev till [email protected] senast 11 september 2022. Märk ditt mail med ”Lokalvårdare” i ämnesraden.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare

Lokalvårdare/ servicepersonal till Malmö BioRent Skandinavien AB är städföretaget med miljön i fokus. Vi städar och arbetar med dem bäst anpassade rengöringsmedel och städtekniker till våra kunder. BioRent utför diverse städuppdrag till företag och privat kunder. V hjälper dem med olika typer av städning, fönsterputsning, taktvätt och fasadtvätt. Vi söker nu lokalvårdare som kan jobba med att utföra städ till företag och privatpersoner i Malmö med omnejd. ... Visa mer
Lokalvårdare/ servicepersonal till Malmö
BioRent Skandinavien AB är städföretaget med miljön i fokus.
Vi städar och arbetar med dem bäst anpassade rengöringsmedel och städtekniker till våra kunder.
BioRent utför diverse städuppdrag till företag och privat kunder.
V hjälper dem med olika typer av städning, fönsterputsning, taktvätt och fasadtvätt.
Vi söker nu lokalvårdare som kan jobba med att utföra städ till företag och privatpersoner i Malmö med omnejd. Eftersom företaget är i en expansiv fas finns det stor utvecklingspotential för våra blivande anställda
Dina arbetsuppgifter.
På BioRent arbetar vi utifrån våra värdeord Trygghet, Kvalité, Miljötänk och Ansvar.
Detta har bidragit till att våra tjänster och kvalitet är i världsklass.
Som lokalvårdare på BioRent har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service genom våra professionella städtjänster.
Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.


Din profil
Lokalvårdare på BioRent söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara extra noggrann och punktlig är viktigt för dig.
Ni har hög kompetens inom olika städ områden, ha god arbetsmoral, ställa upp för dina kollegor och kommunicerar professionellt.
Då vi erbjuder grundutbildning i samband med anställningen har vi förväntningarna att ni jobbar efter BioRent Standar hos era kunder.
Utöver detta ser vi att vår nya medarbetare har:
Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare.
Talar och förstår svenska i tal och skrift.
God social förmåga
Körkort


Vi erbjuder våra anställda
BioRent har ett tydligt mål att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det självklart att erbjuda bra villkor för våra medarbetare.
Trygg anställning genom provanställning som övergår till tillsvidareanställning.
Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring.
Friskvårdbidrag 1 500kr.
Firmabil.
Goda möjligheter att utvecklas och växa inom BioRent.
Underbara kolleger.


Vill du vara med på vår resa?
Skicka in din Ansökan idag.
Välkommen till BioRent Skandinavien AB Visa mindre

Är du vår nya Lokalvårdare med öga för detaljer?

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers uppl... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Sibbarp-Malmö har bra kommunikationer in till centrala Malmö. Vår destination är vackert belägen vid Öresund och hit kommer gäster från hela världen. Tillsammans med dina kollegor i butiken, bistron, receptionen och städet får du vara med och sprida glädje och gemenskap till våra gäster och förgylla deras vistelse på vår destination.

Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är vår städpersonal och här vill vi nu anställa två ny stjärnor.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på First Camp är du den som säkerställer att vi håller en hög standard och renlighet i våra stugor, servicehus och andra faciliteter. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar städ och rengöring men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare sedan tidigare och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom området ser vi även det som positivt, men det är inget krav.

Vi lägger mycket vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar och ser att du behöver vara en väldigt noggrann, strukturerad och ordningsam person för att passa in på tjänsten. Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Att du har öga för detaljer är för oss en självklarhet och du ser även de minsta avvikelser och ställer dessa tillrätta för att våra gäster ska få den bästa upplevelsen, alltid. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster. 

Vad erbjuder vi dig?   
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:  

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster 

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta växa med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor & Ansökan
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid och innefattas av kollektivavtal. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Lokalvårdare

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

 

Arbetsplats
Anställningarna är placerade på enheten för Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd.

 

Innehåll och arbetsuppgifter

Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom lokalvård. Hygienstädning av odontologiska fakultetens kliniker kan förekomma vilket ställer stora krav på din noggrannhet. Det ingår även städning av kontor och gemensamma utrymmen i universitetets lokaler. I arbetet använder vi oss av städmaskiner.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad utbildning (SRY eller motsvarande) och erfarenhet inom lokalvård, gärna inom klinisk verksamhet. Du skall ha erfarenhet av att använda städmaskiner. Vi tror att du är glad och positiv, ansvarsfull, noggrann, tycker om servicearbete samt har mycket god samarbetsförmåga. En förutsättning för att klara ditt arbete är att du kan läsa och skriva på svenska.

 

 

Upplysningar

Eva-Marie Strandh, lokalvårdschef, tel 040-665 85 68.

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2022-08-31.

Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs din ansökan inte på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan ska innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten.

 

Övrigt

4 anställningar avses i denna annons:

3 tillsvidareanställningar om vardera 100%

1 visstidsanställningar 2022-10-01 till och med 2022-12-31 omfattande 75%

Är du endast intresserad av någon av anställningarna ber vi dig ange det i din ansökan.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning. Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Fackliga företrädare

SACO: [email protected]

SEKO: [email protected]  

OFR: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare

Vi är en arbetsplats som vill vara en gemensam och glad arbetsplats även om ditt arbete är självständigt . Du ska: - vilja vara med i vårt team - vara trevlig, glad och hjälpsam mot dina kolleger - vara service-minded - ta stort ansvar för ditt arbete - bidra till företagets utveckling och goda anseende - vara grym på att städa TPL Rengörings Teknik söker personal för städuppdrag till kontor omklädningsrum toaletter Du som söker ska trivs med att städa ... Visa mer
Vi är en arbetsplats som vill vara en gemensam och glad arbetsplats även om ditt arbete är självständigt . Du ska:
- vilja vara med i vårt team
- vara trevlig, glad och hjälpsam mot dina kolleger
- vara service-minded
- ta stort ansvar för ditt arbete
- bidra till företagets utveckling och goda anseende
- vara grym på att städa


TPL Rengörings Teknik söker personal för städuppdrag till kontor omklädningsrum toaletter
Du som söker ska trivs med att städa i och har ett öga för extra god service och noggrannhet.
Din svenska i tal och skrift skall vara tillräckligt god för att ge våra kunder service samt ha B Körkort
18 timmar i veckan i Malmö
Mån-Fre 19.00-22.30 Mån-Fre
Start omgående Visa mindre

Städare/ Lokalvårdare

Marish Hemservice AB startar nu upp sin verksamhet i Malmö och söker omgående städpersonal. Erbjudande På Marish Hemservice erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Marish. ... Visa mer
Marish Hemservice AB startar nu upp sin verksamhet i Malmö och söker omgående städpersonal.
Erbjudande
På Marish Hemservice erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Marish. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med din närmaste arbetsledare eller teamledare.
Vi arbetar mot uppsatta mål och det är när vi lever efter vår värdegrund som vi tillsammans når våra mål. Det är alla medarbetare på Marish Hemservice som gör jobbet! På grund av dig och ditt engagemang kommer vi tillsammans att uppnå våra mål.

Om tjänsten
Vi söker nu städare med inriktning mot Hemstäd. Timanställning med möjlighet till fast anställning. Provanställning på 6 månader tillämpas.
Som städare på Marish Hemservice kommer dina arbetsuppgifter bestå av städning, mesta dels hos hemstädskunder lokaliserade i och runt om Malmö men det kan även förekomma städning hos företag, flyttstädningar samt trappstädning .
Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor.
Om Dig
För att lyckas i detta jobb är du serviceinriktad och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för vårt företag. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga. Du kan jobba tillsammans med andra men även på egen hand.
Det är mycket meriterande om du har:
Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Du innehar B-körkort och Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.


Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Nu söker vi städare

Söker personal för deltidsarbete. Lokalvård i butik/kontor/trappor. Tidigare erfarenhet är en stor fördel. Ärlighet och noggrannhet är egenskaper som krävs. Visa mer
Söker personal för deltidsarbete.
Lokalvård i butik/kontor/trappor.
Tidigare erfarenhet är en stor fördel. Ärlighet och noggrannhet är egenskaper som krävs. Visa mindre

Timavlönad lokalvårdare inom hemstädning Malmö

Söker du en behovsanställning? Kanske studerar du och har viljan och tiden att jobba extra? Se hit! Vi levererar städservice och andra hushållsnära tjänster över hela Sverige. Vi är medlemmar i Almega Hemserviceföretagen och har fullständigt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tror på flexibilitet, professionell personlig service och vikten av att alltid sätta kundens bästa i centrum. Våra tjänster och vår service bygger på goda relationer, professionellt... Visa mer
Söker du en behovsanställning? Kanske studerar du och har viljan och tiden att jobba extra? Se hit!
Vi levererar städservice och andra hushållsnära tjänster över hela Sverige.
Vi är medlemmar i Almega Hemserviceföretagen och har fullständigt kollektivavtal och bra förmåner.
Vi tror på flexibilitet, professionell personlig service och vikten av att alltid sätta kundens bästa i centrum.
Våra tjänster och vår service bygger på goda relationer, professionellt bemötande och utförande. Vi söker dig som är en driven och serviceinriktad person med god erfarenhet av städbranschen.
Som person är du noggrann, lojal och pålitlig.
Du är i grunden en glad och positiv person och tar gärna egna initiativ.
Att arbeta i grupp eller ensam är inget problem för dig.
Gillar du ordning och reda, gillar du att städa helt enkelt?
I så fall har du en viktig roll hos oss.
EC Life är ett snabbt växande företag och vi behöver nu förstärka vårt lokalvårdsteam i Malmö.
Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!
Meriterande om du har B-körkort men inget krav.
Skicka din ansökan redan idag till [email protected] Visa mindre

Home cleaners - Hemfrid Skåne

Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more. Now we are looking for home cleaners in Skåne. Your work assignments As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility. Your work tasks include: - Vacuum and dusting - ... Visa mer
Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more.

Now we are looking for home cleaners in Skåne.

Your work assignments

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting
- Mopping floors and clean surfaces
- Wash clothes, ironing and folding
- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy
- Change the sheets and make the bed


Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience from a service profession
- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent
- You speak and understands basic Swedish or English
- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17


We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Wellness grant
- Training within home cleaning services with focus on your development
- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!


Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Hemstädare - Hemfrid Skåne

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi Hemstädare i Skåne. Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Dammsuga och damma -... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Hemstädare i Skåne.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma
- Moppa golv och rengöra ytor
- Stryka, vika och ev. tvätta kläder
- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
- Byta lakan och bädda


Din profil

Som Hemstädare söker dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Städare och diskare i Malmö!

Ansök    Aug 11    PPS Foods AB    Städare/Lokalvårdare
Domino’s Sweden Supply Chain söker en medarbetare som vill vara med i vår expansion i Sverige. Som städare tar du ansvar för att hålla våra produktionslokaler rena. Du har även ansvar för att diska våra degbrickor. Det är en deltid tjänst där man jobbar 3 dagar i veckan men kan även leda till en heltidtjänst. Vi söker 2 kandidater som har god arbetsmoral, är noggranna, energiska och punktliga.   Vad du kan förvänta dig av Domino’s   • En säker arbetsplats ... Visa mer
Domino’s Sweden Supply Chain söker en medarbetare som vill vara med i vår expansion i Sverige.
Som städare tar du ansvar för att hålla våra produktionslokaler rena. Du har även ansvar för att diska våra degbrickor. Det är en deltid tjänst där man jobbar 3 dagar i veckan men kan även leda till en heltidtjänst. Vi söker 2 kandidater som har god arbetsmoral, är noggranna, energiska och punktliga.
 
Vad du kan förvänta dig av Domino’s
 
• En säker arbetsplats
• Professionell och stödjande ledning
• Lön enligt kollektivavtal
 
Krav
 
• God förståelse i Svenska och Engelska
• Noggran 
 
 Placeringsort: Malmö

Ansökan mottages på: [email protected]Domino’s Sweden Supply Chain startade tillsammans med Domino’s Pizza Sverige 2016 i Malmö.
Med ansvaret för all logistik samt produktion av deg för Domino’s Pizza Sverige.

Domino’s Pizza Sverige öppnade sin första restaurang officiellt den 14 januari 2017 med en Grand Opening på Mobilia i Malmö. Under 2017 öppnades ytterligare 4 restauranger i Malmö. 2018 började expansionen utöver Malmö med restauranger i Lund, Helsingborg samt Halmstad. Under åren 2019-2020 fortsatte expansionen till Göteborg, där Domino´s nu har 6 restauranger. Visa mindre

Gruppledare med delat ansvar

Ansök    Aug 11    Delco AB    Städare/Lokalvårdare
Delco AB söker nu gruppledare (obs ej arbetsledare) på deltid med möjlighet till heltid. Gruppledaren kommer att ha sina fasta städ timmar hos kunder som han/hon har ansvar för. Därefter kommer administrativ arbete så som kvalitetskontroller ute hos kunder, körning av material, uppstart av jobb och arbeta med schema tillsammans med sin arbetsledare. Eftersom körkort är ett krav skicka gärna din ansöka ENDAST om du har körkort. Visa mer
Delco AB söker nu gruppledare (obs ej arbetsledare) på deltid med möjlighet till heltid.
Gruppledaren kommer att ha sina fasta städ timmar hos kunder som han/hon har ansvar för. Därefter kommer administrativ arbete så som kvalitetskontroller ute hos kunder, körning av material, uppstart av jobb och arbeta med schema tillsammans med sin arbetsledare.
Eftersom körkort är ett krav skicka gärna din ansöka ENDAST om du har körkort. Visa mindre

Städare sökes på timanställning för hemstäd & flyttstäd!

Kölnan Städ & Flytt tillhandahåller flytt och städtjänster till privatpersoner och företag i Skåne. Vi söker nu en timanställda med start omgående. Passar perfekt till dig som vill ha ett extra jobb men även dig som vill påbörja en timanställning med stor möjlighet till en heltidstjänst. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och just nu söker vi fler som vill utvecklas med oss. Vi arbetar alltid efter våra värdeord där vi strävar efter att vara enga... Visa mer
Kölnan Städ & Flytt tillhandahåller flytt och städtjänster till privatpersoner och företag i Skåne.
Vi söker nu en timanställda med start omgående. Passar perfekt till dig som vill ha ett extra jobb men även dig som vill påbörja en timanställning med stor möjlighet till en heltidstjänst.
Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och just nu söker vi fler som vill utvecklas med oss. Vi arbetar alltid efter våra värdeord där vi strävar efter att vara engagerade, noggranna, respektfulla och inkluderande med kvalitetsfokus både internt och externt.
Vår städverksamhet har varit igång i fyra års tid och nu när vi växer behöver vi dig som vill vara med på vår resa framåt.
Vi söker dig som är nogrann och social, samt gillar det fysiska arbetet. Du ska vara självgående, ansvarsfull samt ha en god känsla för kundkontakt och service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hemstäd sedan tidigare.
Arbetsuppgifterna består av men är inte begränsade till hemstäd, flyttstäd, storstäd och kontorsstäd. Arbetet utgår från Malmö och sker hos kunder i sydvästra Skåne.
Vi ställer stora krav på ordning och reda, punktlighet och lyhördhet.
Vi erbjuder ett flexibelt schema med varierande antal timmar. Arbetstiderna är i regel förlagda måndag-fredag mellan 08:00-17:00 men kan variera beroende på antal uppdrag. Helg och kvällsarbete kan förekomma.
Utdrag ur belastningsregister kommer begäras vid anställning.
Det finns väldigt stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad, ansvarstagande och visar framfötterna från start då verksamheten är i ständig utveckling och vi har en offensiv plan för framtiden.
Vi ser fram emot din ansökan. #jobbjustnu Visa mindre

Lokalvårdare till Bredablick Facility Services!

Vill du vara med på vår resa att bli kundernas förstahandsval när det kommer till Facility Services? Bredablick Facility Services storsatsar och växer så det knakar. Vi behöver stärka upp teamet med lokalvårdare och det både tillsvidare och vid behov. Låter det intressant, då är det dig vi söker! Om tjänsten I tjänsten som lokalvårdare hos Bredablick Facility Services ingår daglig städning kontor, hygienutrymmen och industrier. I det här fallet söker vi ... Visa mer
Vill du vara med på vår resa att bli kundernas förstahandsval när det kommer till Facility Services? Bredablick Facility Services storsatsar och växer så det knakar. Vi behöver stärka upp teamet med lokalvårdare och det både tillsvidare och vid behov. Låter det intressant, då är det dig vi söker!

Om tjänsten
I tjänsten som lokalvårdare hos Bredablick Facility Services ingår daglig städning kontor, hygienutrymmen och industrier. I det här fallet söker vi någon som arbetar mot våra gymlokaler. Städning utförs enligt fastställda schema där du växlar mellan arbete enskilt och i team.

Vi söker dig som

- Har minst ett års erfarenhet från arbete med lokalvård eller andra serviceyrken.

- Har utbildning och är certifierad med inriktning på städservice enligt Servicebranschens yrkesnämnd, SRY-utbildning eller annan likvärdig utbildning.

- Körkort är ett krav och det är meriterande om du har tillgång till egen bil.

- Förstår och kan svenska i både tal och i skrift.

- Kan hantera en telefon då denna används som arbetsverktyg för både kommunikation och rapportering.


För att trivas i rollen tror vi att du som person är

- Serviceinriktad och har en yrkesstolthet utöver det vanliga - du tar ansvar och är en lagspelare!

- Du har lätt för att skapa kontakt med både kunder och kollegor och motiveras även av detta. Tillsammans med dina kollegor på Bredablick samt kunden kommer du ständigt att arbeta med utveckling och förbättring av våra tjänster.

- Det viktigaste är dock din attityd och vilja att lära dig - om du ger oss ditt engagemang kommer vi att ge dig utveckling!


Om oss
Bredablick Facility Services erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vi arbetar med kompetens- och karriärutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas som individ. Då Bredablickgruppen är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av vår verksamhet.

Start: Omgående
Placeringsort: Främst Malmö/Lund-regionen
Omfattning: Finns möjlighet till både tillsvidareanställning på heltid och vid behov

Vill du också vara med och bidra till lokalvård i hög klass? Ansök redan idag! Visa mindre

Lokalvårdare/städare sökes

Vi söker dig som har erfarenhet av hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Perfekt städ har omdömen som pålitliga, punktliga och flexibla, därför söker vi dig med dessa nämnda egenskaper. Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning.
Perfekt städ har omdömen som pålitliga, punktliga och flexibla, därför söker vi dig med dessa nämnda egenskaper. Visa mindre

Lokalvårdare med körkort

Maid For Västra Hamnen AB söker omgående städare/lokalvårdare. Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken, lokalvård eller hemstädning. Arbetet kräver att du är flexibel, service- och kundfokuserad. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Arbetstiden är förlagd mellan 8:00-16:00 måndag till fredag. Utdrag ur belastningsregister kommer begäras vid anställning. Visa mer
Maid For Västra Hamnen AB söker omgående städare/lokalvårdare.
Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken, lokalvård eller hemstädning.
Arbetet kräver att du är flexibel, service- och kundfokuserad. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Arbetstiden är förlagd mellan 8:00-16:00 måndag till fredag.
Utdrag ur belastningsregister kommer begäras vid anställning. Visa mindre

Lokalvårdare till Malmö

Vi söker nu duktiga lokalvårdare/städare som vill jobba deltid med att utföra städningar hemma hos privatpersoner. Du som söker har tidigare erfarenhet inom privathemsstädning alternativt hotellstädning, samt talar och förstår svenska obehindrat. Det är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket. Hos oss arbetar man oftast ensam hos privatpersoner och på större städningar arbetar ni i grupp. I Malmö åker man buss eller cyklar ... Visa mer
Vi söker nu duktiga lokalvårdare/städare som vill jobba deltid med att utföra städningar hemma hos privatpersoner.
Du som söker har tidigare erfarenhet inom privathemsstädning alternativt hotellstädning, samt talar och förstår svenska obehindrat. Det är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket.
Hos oss arbetar man oftast ensam hos privatpersoner och på större städningar arbetar ni i grupp. I Malmö åker man buss eller cyklar mellan sina kunder och det är viktigt att detta är något man är bekväm med.


God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. God Service erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård och ledsagning.
Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta till största delen hemstädning hos privatpersoner men det kan även förekomma flyttstädningar, storstädningar eller företagsstädningar såsom byggstädningar och kontorsstädningar.
God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i sydvästra Skåne med kontor i Malmö. Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag. Vår målsättning är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar till alla slags RUT-tjänster och olika tjänster till företag. Visa mindre

Hemstädare - Hemfrid Skåne

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi Hemstädare i Skåne. Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Dammsuga och damma -... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Hemstädare i Skåne.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma
- Moppa golv och rengöra ytor
- Stryka, vika och ev. tvätta kläder
- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
- Byta lakan och bädda


Din profil

Som Hemstädare söker dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Är du vår nya lokalvårdsstjärna?

Genom en anställning hos oss på iClean by Schön blir du en del i ett härligt team med högt i tak och stark teamkänsla. Idag är vi över 50 medarbetare på företaget men vi utvecklas ständigt och behöver stötta upp vårt ordinarie gäng med ytterligare en stark stjärna. Som lokalvårdare hos oss utför du de flesta typer av lokalvård, både städning hos olika företag samt trappstädning. Du förväntas utföra tjänsterna med högsta kvalitet och service i åtanke. Du få... Visa mer
Genom en anställning hos oss på iClean by Schön blir du en del i ett härligt team med högt i tak och stark teamkänsla. Idag är vi över 50 medarbetare på företaget men vi utvecklas ständigt och behöver stötta upp vårt ordinarie gäng med ytterligare en stark stjärna.
Som lokalvårdare hos oss utför du de flesta typer av lokalvård, både städning hos olika företag samt trappstädning. Du förväntas utföra tjänsterna med högsta kvalitet och service i åtanke. Du får all utrustning som behövs för att utföra tjänsterna.
Som person ska du ha ett brinnande intresse för service och lokalvård och tycker om att göra det där lilla extra, gärna för både kund och dina kollegor. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. För oss är det viktigt att du är flexibel och är beredd att ställa upp där det behövs. Du måste vara noggrann, effektiv och lyhörd gentemot kunders önskemål.
Din arbetsdag inleds oftast ute hos kund. Du utgår i denna tjänst primärt från Malmö men kan även komma att starta din dag i Skurup och har hela Skåne som ditt arbetsområde. Du kommer vara ansvarig för de uppdrag du tilldelas.


Du måste ha;
- Körkort B
- God servicevana
- Erfarenhet av branschen/liknande roll
- Tala svenska eller engelska


Du erbjuds;
- Ett stimulerande och självständigt arbete
- Utvecklingsmöjligheter i bolaget
- Kollektivavtal
- Trygghet i en fast anställning
- Sociala aktiviteter


Anställningsform: Visstidsanställning 40-60%
Anställningsstart: Snarast
Ansökan
Vill du bli en del av iClean? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Inför rekryteringen har iClean tagit ställning till diverse rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt, men vänligt, kontakt av mediasäljare, rekryteringsbolag eller liknande vid denna rekrytering.


Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vid frågor som rör tjänsten, kontakta:
Affärsområdeschef Martin Hansson, 0733987559
Din ansökan skickar du till [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

????????????? ????

Ansök    Aug 1    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
????????????? ??’?? – ?????? ??????? ???? ?????????? – ?? ?????????? ???????????? ????? ?????????? – ???????? ??? ????????? ?????????? ????????? ??????? ?????: 5 ???????????? – ????????????? ? ???????? 1-2 ???? ???? – ????????, ?????????? ??? ?????? – ?? ????????????? Xembry, ?? ????????????? ?? ??, ??? ???? ???????? ???????, ??? ?????????? ??????????? ?????, ???? ??????????! ?? ???????? ? 8:00 ?? 17:00. ??? ????, ??? ? ??? ???? ?????????? ????? ??? ????... Visa mer
?????????????
??’?? – ?????? ??????? ????
?????????? – ?? ?????????? ????????????
????? ?????????? – ???????? ??? ????????? ??????????
????????? ??????? ?????: 5
???????????? – ????????????? ? ???????? 1-2 ????
???? – ????????, ??????????
??? ?????? – ?? ????????????? Xembry, ?? ????????????? ?? ??, ??? ???? ???????? ???????, ??? ?????????? ??????????? ?????, ???? ??????????!


?? ???????? ? 8:00 ?? 17:00. ??? ????, ??? ? ??? ???? ?????????? ????? ??? ??????? ??????, ?? ??? ?????? ??????? ??????????? ????????? ?????????? ??????????? ??????????. ????? ?? ????????? ??????? ????, ??????????? ?????, ????????? ??? ????? ?? ????????? ???????????? ?? ????????? ???????? ?????????? ??????. ????? ?????????? ??? ??????? ?? ????? ???????? ????? ???????? ? ????? ????????, ??? ?? ?????? ???????? ?? ????????.
? ???? ??, ?? ?????????????, ??????? ???? ???????? ?????, ???? ?? ???????? ???? ????????? ?????????????? ? ??? ?????. ??? ????, ??? ???????? ? ??? ???????? ??????, ?? ??????? ???? ??????? ?????? ??????????? ? ??????????, ?????? ??????? ?????, ???????? ?? ????? ????? ? ?????????? ????????????. ?? ????????, ?? ?? ?????? ?????? ? ????????????? ?????????? ???? ?????? ? ??? ???, ???? ??? ???????? ???? ????????? ?????? ??? ???? ?????????. ????? ?? ????’?????? ??????? ?????? ??????? ??? ??????????? ? ???????.


?? ?????????? ?????? ? ?????????????? ????????, ??? ????? 6 ??????? ????????????? ? ???????? ??????


???? ????????:
-??????????? ???????????????? ?????? ??????????????? ???????, ???? ???????????? ?? ???????? ??????
- ??????????? ??????? Kommunal Hemserviceföretag
-?????????? ISO 9001 and 14001
- ??????????? ?????????
- ??????????? ????????????????
- ?????????? ??????
- ???????? ?? ???????????? 1500 ????????? ????
- ?????? ?? ????? ???????? ??????
- ????? ??? ?????? ?????????????? ?????????????
- ?????? ??????


? ??????????? ??????? ????? ?????? ????? ???? https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNKefXJRoBP6SxLi14R1WuB6RHATko1vWsAjJ9vcvWVYP7YA/viewform Visa mindre

Städpersonal

Personalutökning! Nu behöver vi utöka vår personalstyrka ännu mer. Vi är ett företag inom hushållsnära tjänster som erbjuder städning (hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning och trappstädning) och fönsterputsning till företag, privatkunder och föreningar. Vi utgår från vårt kontor i Malmö och har kunder utspritt lite överallt inom en radie på 5-6 mil runt om Malmö. Vi erbjuder 2 st tjänster på halvtid med möjlighet att utöka tiden efter... Visa mer
Personalutökning!
Nu behöver vi utöka vår personalstyrka ännu mer. Vi är ett företag inom hushållsnära tjänster som erbjuder städning (hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning och trappstädning) och fönsterputsning till företag, privatkunder och föreningar. Vi utgår från vårt kontor i Malmö och har kunder utspritt lite överallt inom en radie på 5-6 mil runt om Malmö.
Vi erbjuder 2 st tjänster på halvtid med möjlighet att utöka tiden efter hand. 1 tjänst tillsätts aug/sep och den andra ungefär sep/okt – arbetstid måndag – fredag ca 8,00-17,00 – inga helgdagar – första hand privatstädning och flyttstädning.
Vi behöver även 3 st tjänster á 2 tim/dag mån-fre utanför kontorstider – kontorsstädning.
För att vår verksamhet ska fungera så har vi några krav på dig som vi ska anställa – B-körkort, kan prata och förstå svenska, serviceminded och noggrann.
För att man ska klara av och orka med jobbet behöver man även ha en god fysik, då det är riktigt tufft att städa privata hem.
Extra merit är det om du har erfarenhet av städning i privata hem samt om du kan putsa fönster med en hög hastighet och ett gott resultat.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du ska bli omtyckt av våra kunder och fungera i vårt gäng. Vi kommer att begära in papper ifrån belastningsregistret, så det är bra om det är förberett.
Lämna gärna referens då även detta kommer att kontrolleras.
Skicka din ansökan till [email protected]
Undanber oss ansökningar där man inte uppfyller våra krav eller inte är intresserad av att jobba.
Facebooksida : https://www.facebook.com/profile.php?id=100039883335856
Hemsida : https://icab.nu/ Visa mindre

Cleaner in Malmö ????

Ansök    Aug 1    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
As a cleaner at Hembry, you are responsible for ensuring that your returning home cleaning customers are satisfied! ?? You work in Malmö on weekdays within the hours 08: 00-17: 00. In order for you to have the right conditions to do a good job, we deliver professional and ergonomic equipment to the customer at the start. You also get work clothes, Service ID, support from your colleagues and your area manager and grants to buy good indoor shoes. Clear info... Visa mer
As a cleaner at Hembry, you are responsible for ensuring that your returning home cleaning customers are satisfied! ??
You work in Malmö on weekdays within the hours 08: 00-17: 00. In order for you to have the right conditions to do a good job, we deliver professional and ergonomic equipment to the customer at the start. You also get work clothes, Service ID, support from your colleagues and your area manager and grants to buy good indoor shoes. Clear information about routines and our customers is easily accessible in our systems that you see through the phone.
With us, you as a cleaner should be best treated and get the best conditions. That is why we only recruit and employ the best cleaners in the industry. To get a permanent job with us, you need to have a high level of competence in cleaning, have a good work ethic, stand up for your colleagues and communicate professionally. As we offer basic education in connection with employment, we expect you to take responsibility for when you need further education or support to be able to deliver in high quality. We demand extracts from the criminal record from the police.
We offer a probationary employment (provanställning) that after 6 months turns into permanent employment.
Our benefits:
Secure employment through probationary employment that is transferred to permanent employment
Collective agreement Kommunal Hemserviceföretag
ISO 9001 and 14001 certified
Personnel insurance
Liability insurance
Occupational pension
Wellness allowance SEK 1 500
Contribution to good indoor shoes
Bonus when recruiting skilled cleaners
Wonderful colleaguesWe look forward to your application through https://tinyurl.com/jz6cuyy3 ???? Visa mindre

Städare i Malmö ????

Ansök    Aug 1    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ?? Du arbetar i Malmö på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rutiner och våra kunder finns lät... Visa mer
Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ?? Du arbetar i Malmö på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rutiner och våra kunder finns lättillgängligt i våra system som du ser genom telefonen.
Hos oss ska du som städare bli bäst behandlad och få bäst villkor. Därför rekryterar och anställer vi enbart de bästa städarna i branschen. För att få en tillsvidareanställning hos oss behöver du ha hög kompetens inom städning, ha god arbetsmoral, ställa upp för dina kollegor och kommunicera professionellt. Då vi erbjuder grundutbildning i samband med anställning har vi förväntningar på att du tar ansvar för när du behöver ytterligare utbildning eller stöd för att kunna leverera i hög kvalitet. Vi kräver utdrag ur belastningsregistret ifrån polisen.
Vi erbjuder en provanställning som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning.
Våra fördelar:
Trygg anställning genom provanställning som övergår i tillsvidareanställning
Kollektivavtal Kommunal Hemserviceföretag
ISO 9001- och 14001-certifierade
Personalförsäkring
Ansvarsförsäkring
Tjänstepension
Friskvårdsbidrag 1 500 kr
Bidrag till bra inneskor
Bonus vid rekrytering av duktiga städare
Underbara kollegor

Vi ser fram emot din ansökan genom https://tinyurl.com/jz6cuyy3 ????
#jobbjustnu Visa mindre

Städare/lokalvårdare

Ansök    Jul 30    A&M Städ AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker en ansvarsfulla och duktig städerska för städning av privata hem och kontor, samt trapp- och flyttstäd. Vi söker dig som är självständig, noggrann och punktlig. Du ska vara lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du ska ha grundläggande kunskaper i svenska språket. Erfarenhet att arbetat med städningen är ett krav eller har gått i städutbildningen. Du ska tycka om att städa och ge våra kunder absolut bästa service... Visa mer
Vi söker en ansvarsfulla och duktig städerska för städning av privata hem och kontor, samt trapp- och flyttstäd.
Vi söker dig som är självständig, noggrann och punktlig. Du ska vara lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du ska ha grundläggande kunskaper i svenska språket. Erfarenhet att arbetat med städningen är ett krav eller har gått i städutbildningen. Du ska tycka om att städa och ge våra kunder absolut bästa service. Du ska inte vara djurrädd.
Anställningen är 50 % att börja med. Arbetet sker i området Malmö-Lund. Du kommer att jobba med städuppdrag hos privata kunder samt hos företag. Kvälls och helgarbete kan förekomma.


Vi erbjuder:
omväxlande arbetsuppgifter,
bil och bra städutrustning
50-75% arbete
marknadsmässig lönUtdrag från brottsregister kommer att begäras in vid anställning. Du kan börja ganska omgående.
B körkort är ett merit men inget måste. Visa mindre

Städpersonal

Ansök    Jul 28    Karlsson, Nina    Städare/Lokalvårdare
Personal sökes för hemstädning i MALMÖ. Nord Clean söker dig som brinner för att ge förstklassig service samtidigt som du har ett öga för kvalitét. För att du ska passa in bör du vara en person som brinner för att få klienterna 100% nöjda. Du bör vara självgående driven person med skinn på näsan och som älskar glädje. Arbetstiderna är helgfriavardagar mellan 8-17. Anställningsform och lön utefter erfarenhet. Tillträde enligt överenskommelse. Maila gärna di... Visa mer
Personal sökes för hemstädning i MALMÖ.
Nord Clean söker dig som brinner för att ge förstklassig service samtidigt som du har ett öga för kvalitét.
För att du ska passa in bör du vara en person som brinner för att få klienterna 100% nöjda. Du bör vara självgående driven person med skinn på näsan och som älskar glädje.
Arbetstiderna är helgfriavardagar mellan 8-17. Anställningsform och lön utefter erfarenhet. Tillträde enligt överenskommelse.
Maila gärna ditt CV om du passar in på ovanstående beskrivning. Visa mindre

Lokalvårdare

Vi växer ständigt och är nu på jakt efter en duktig medarbetare. Just nu söker vi en erfaren duktig lokalvårdare, Vi söker dig med hög arbetsmoral och ett öga för detaljer då en del av arbetet utförs i privatbostäder. Vi ser att du är glad och positiv och tycker om att arbeta, sprider en positiv anda runt dina arbetskamrater och är en teamplayer. Krav: Körkort B, talar svenska eller engelska. OBS! Skriv i din ansökan om du har körkort. Varmt välkommen med ... Visa mer
Vi växer ständigt och är nu på jakt efter en duktig medarbetare.
Just nu söker vi en erfaren duktig lokalvårdare,
Vi söker dig med hög arbetsmoral och ett öga för detaljer då en del av arbetet utförs i privatbostäder.
Vi ser att du är glad och positiv och tycker om att arbeta, sprider en positiv anda runt dina arbetskamrater och är en teamplayer.
Krav: Körkort B, talar svenska eller engelska.
OBS! Skriv i din ansökan om du har körkort.
Varmt välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Teamledare inom Lokalvård MALMÖ

Om oss Candeo Städservice AB har funnits sedan 1989. Våra ledord är flexibilitet, noggrannhet och samarbete. Vi vill att kunden ska kunna ha fullt fokus på sin kärnverksamhet i friska och välstädade lokaler. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster och kostnadseffektiva lösningar. Med modern städteknologi tillgodoser vi på bästa sätt varje uppdragsgivares behov. Våra medarbetare Personalen är vår största tillgång. Så enkelt är det. Genom att värna om vår arbet... Visa mer
Om oss
Candeo Städservice AB har funnits sedan 1989. Våra ledord är flexibilitet, noggrannhet och samarbete.
Vi vill att kunden ska kunna ha fullt fokus på sin kärnverksamhet i friska och välstädade lokaler. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster och kostnadseffektiva lösningar. Med modern städteknologi tillgodoser vi på bästa sätt varje uppdragsgivares behov.
Våra medarbetare
Personalen är vår största tillgång. Så enkelt är det. Genom att värna om vår arbetsmiljö och bygga starka team som utvecklar varandra vill vi att varje medarbetare känner stolthet över sitt yrke och tar ansvar för sin arbetsuppgift.
Det ska kännas tryggt att jobba med oss, därför har vi självklart kollektivavtal.
Kvalifikationer, vem är du?
Du är serviceinriktad och tycker det är roligt att ta initiativ och lösa problem som uppstår. Du är inte främmande för att leda och motivera dina medarbetare. Du tycker det är viktigt med nära kontakt med kunder, personal och andra aktörer. Vi tror också att du är strukturerad och ser helhetsperspektivet för att kunna leda, planera och organisera den dagliga driften på våra städ-projekt.
Även om arbetet kräver struktur behöver du ha förmågan att vara flexibel. Att gå från kundbesök till att snabbt rycka in och självständigt eller i grupp hjälpa till med lokalvård kan vara ett exempel på din arbetsdag.
Även om du har ett aktivt samarbete med våra övriga avdelningar och personal på företaget så är det du som är ansvarig för teamets resultat, detta ansvar trivs du med.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Leda, planera och organisera den dagliga driften
- Kundvård, kundkontroller och kundbesök
- Personalledning
- Städ/lokalvård
Krav:
- Erfarenhet från lokalvård och internservice
- Goda kunskaper i det svenska språket
- B-körkort
Meriterande:
- Gymnasial utbildning
- Datorvana, kunskap i Office 365
- Städutbildning typ PRYL, SRY-yrkesbevis eller liknande
- Utbildning i Nordisk Standard, INSTA 800:2018, system för fastställande och bedömning av städkvalité Visa mindre

Städar til private hem

EverClean Skåne ökar och vi behövs därför flere anställde. Har du erfarenhet med städning av private hem och tycker du om att omgås kunder. Så er det du som vi behövs. Skicka en ansökning med dit CV til oss redan idag. EverClean Skåne is growing and therefor we need more employees. Do you have experience in cleaning private homes and do you have a professionel adn nice attitude around customers, then it might be you that we are looking for. Send us your ... Visa mer
EverClean Skåne ökar och vi behövs därför flere anställde.
Har du erfarenhet med städning av private hem och tycker du om att omgås kunder. Så er det du som vi behövs.
Skicka en ansökning med dit CV til oss redan idag.


EverClean Skåne is growing and therefor we need more employees.
Do you have experience in cleaning private homes and do you have a professionel adn nice attitude around customers, then it might be you that we are looking for.
Send us your application and resume today. Visa mindre

Ultra Clean AB Söker Lokalvårdare i Malmö med omnejd.

Ultra Clean söker lokalvårdare inom Malmö med omnejd som extra vid behov Bor du inom Malmö, Lund med omnejd , har körkort och brinner för lokalvård? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi medarbetare som vill arbeta som lokalvårdare hos oss med våra kunder inom Malmö med omnejd. Anställningsform: Extra vid behov Tjänstgöringsgraden: Extra vid behov Arbete på  dagtid, kvällar och helger. Flexibilitet gällande arbetstider är ett krav. Om arbetsgi... Visa mer
Ultra Clean söker lokalvårdare inom Malmö med omnejd som extra vid behov

Bor du inom Malmö, Lund med omnejd , har körkort och brinner för lokalvård? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi medarbetare som vill arbeta som lokalvårdare hos oss med våra kunder inom Malmö med omnejd.

Anställningsform: Extra vid behov

Tjänstgöringsgraden: Extra vid behov

Arbete på  dagtid, kvällar och helger. Flexibilitet gällande arbetstider är ett krav.


Om arbetsgivaren

I nästan trettio år har Ultra Clean levererat sin serviceverksamhet och har många nöjda kunder som varit med från starten. Vi är närmare 200 medarbetare, specialiserade inom lokalvårdsuppdrag och fastighetsservice som vi kombinerar på ett unikt sätt med andra servicetjänster. Vårt fokus har alltid varit kunden och kvalitet i kombination med effektiv serviceleverans. Våra ledmotiv är: lyssna på vad kunden vill, visa att vi tar ansvar och hålla vad vi lovar. Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Våra anställda har tystnadsplikt.
Ultra Clean är medlem i Svenskt Näringsliv och våra anställda omfattas av kollektivavtal genom Almega, Unionen, SEKO, Fastighetsanställdas förbund och Kommunal Läs mer om oss på https://ultraclean.se/ 

Lön enligt kollektivavtalet.Krav för denna tjänsten:
* I denna tjänsten söker vi någon som har erfarenhet av lokalvård, gärna storstädning, fönsterputs och golvvård
* Du som söker ska vara självgående och serviceinriktad
* Tala och skriva svenska obehindrat
* Det är meriterande om du är utbildad i INSTA 800, SRY eller har någon golvvårdsutbildning
* Körkort är ett krav, tillgång till egen bil är inget krav men en fördel.
* Flexibilitet med möjlighet att arbeta på dagtid, kvällstid och helger är ett krav

För att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt kommer vi även att erbjuda utbildning inom det stödområde du arbetar samt Ultra Cleans internutbildning.Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi tar alltså endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Frågor besvaras av Susanne Abrahamsson via e-post på mailto: [email protected]

Tillträde enligt överenskommelse, urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

JENSEN JPS AB Malmö söker personal till kvällsstäd

Tycker du om att städa och göra rent? Är du serviceinriktad, engagerad, flexibel och noggrann? Sök till oss! Vi söker nu kvällspersonal till vår skola i Malmö! Kvalifikationer Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag och har erfarenhet av professionell städning. Du talar god svenska och kan förstå samt göra dig förstådd. Inget krav på körkort. Anställningsform Tjänsten är en tillsvidareanställning (inledande provanställning), med ... Visa mer
Tycker du om att städa och göra rent? Är du serviceinriktad, engagerad, flexibel och noggrann? Sök till oss! Vi söker nu kvällspersonal till vår skola i Malmö!

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag och har erfarenhet av professionell städning. Du talar god svenska och kan förstå samt göra dig förstådd. Inget krav på körkort.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning (inledande provanställning), med en sysselsättningsgrad på ca 50% (4tim per dag). Placering i Malmö. Tillträde för tjänsten 2022-08-08 eller enligt överrenskommelse.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. 

Inom skola måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. 

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta driftschef Dimitrios Contocanis på [email protected] alt. 072 384 01 06.  

Varmt välkommen med din ansökan! 


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda drygt 13 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola (start 2005), grundskola (start 2008), gymnasium (start 2003), vuxenutbildning (start 1996) och yrkeshögskola (start 1999). JENSEN education har knappt 900 medarbetare och omsätter 1000 MSEK. Visa mindre

Städare Lokalvårdare

Städpersonal behövs till hemstädning, kontorsstädning m.m. Denna personen måste kunna samarbeta med andra utan problem eller konflikt. Initiativ och ansvar är också viktig för rollen. Krav är körkort kategorien B . Språket - svenska eller polska eller ryska. Visa mer
Städpersonal behövs till hemstädning, kontorsstädning m.m.
Denna personen måste kunna samarbeta med andra utan problem eller konflikt.
Initiativ och ansvar är också viktig för rollen.
Krav är körkort kategorien B .
Språket - svenska eller polska eller ryska. Visa mindre

Hemstädare deltid i Malmö

Ansök    Jul 20    Städpulsen AB    Städare/Lokalvårdare
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning och andra hushållsnära tjänster. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel och material samtidigt minskar vi förbrukningen av kemikalier och vatten. Vi minskar klimatpåverkan genom att undvika transporter och åker kommunalt där det går och i sista hand använda fordon med mindre klimatpåverkan när vi dagligen möter våra kunder. Vi har idag ca 150 medarbetare ... Visa mer
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning och andra hushållsnära tjänster. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel och material samtidigt minskar vi förbrukningen av kemikalier och vatten. Vi minskar klimatpåverkan genom att undvika transporter och åker kommunalt där det går och i sista hand använda fordon med mindre klimatpåverkan när vi dagligen möter våra kunder.Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.Beskrivning
Vi söker ny nya kollegor i Malmö med omnejd som vill jobba deltid med hemstädning hos våra kunder.

Vi ser gärna att du pluggar eller liknande samtidigt som du har en anställning hos oss.

För att jobba hos oss är det viktigt att du har sinne för detaljer, är självgående, vågar ta initiativ och brinner för kvalitet. Vi värderar positiv attityd och god service eftersom du som anställd hos oss kommer att bli en del av våra kunders vardag.Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med städning hemma hos privatpersoner. Vissa dagar hos flera kunder andra dagar hos en och samma kund. Mellan kunderna tar du dig med kollektivtrafiken eller med bil.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du:

* Kan arbeta ensam och i grupp

* Kan arbeta i ett hem där det kan finnas husdjur så som hund och katt

* Talar svenska eller engelska för att kunna kommunicera med kunderna och läsa instruktioner

* Har tidigare erfarenhet av hemstädning

* Har dator/telefonvana för att kunna läsa digitala scheman och instruktioner


Stämmer detta in på dig? Sök direkt, då intervjuer och rekrytering sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!Villkor
Arbetstiderna är varierande mellan 8-17, vardagar samt vissa helger. Vi letar efter personer som kan jobba deltid ca 20 timmar i veckan. Visa mindre

Städare

Södra Städbolaget AB är ett nybildat serviceföretag med kunden i fokus. Vi utför primärt flyttstädningar och hemstädningar, men även kontorsstäd, storstäd, byggstäd, fönsterputsning, strykning, trappstäd och andra specialjobb kan förekomma. Vi söker dig som tycker om att städa professionellt och har en stolthet i det. Du ska vara motiverad, ansvarsfull, noggrann i din städning och plikttrogen. I varje städuppdrag ingår att ta hand om dina städredskap före ... Visa mer
Södra Städbolaget AB är ett nybildat serviceföretag med kunden i fokus. Vi utför primärt flyttstädningar och hemstädningar, men även kontorsstäd, storstäd, byggstäd, fönsterputsning, strykning, trappstäd och andra specialjobb kan förekomma.
Vi söker dig som tycker om att städa professionellt och har en stolthet i det. Du ska vara motiverad, ansvarsfull, noggrann i din städning och plikttrogen.
I varje städuppdrag ingår att ta hand om dina städredskap före och efter utfört uppdrag.
Arbetet kan ske på egen hand såväl som tillsammans med en kollega. Du behöver inte kunna svenska, men engelska är ett krav. Företaget har sin bas i Malmö och du utgår också därifrån.
Arbetstiderna kan vara oregelbundna då vi försöker rätta oss efter kundens önskemål. Kväll/helgjobb kan förekomma. Timlön efter överenskommelse.
CV och rekommendationsbrev för dina två senaste jobb ses som en fördel.
Kontakta oss gärna för mer information.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hemstädare deltid i Malmö

Ansök    Jul 20    Städpulsen AB    Städare/Lokalvårdare
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning och andra hushållsnära tjänster. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel och material samtidigt minskar vi förbrukningen av kemikalier och vatten. Vi minskar klimatpåverkan genom att undvika transporter och åker kommunalt där det går och i sista hand använda fordon med mindre klimatpåverkan när vi dagligen möter våra kunder. Vi har idag ca 150 medarbetare ... Visa mer
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning och andra hushållsnära tjänster. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel och material samtidigt minskar vi förbrukningen av kemikalier och vatten. Vi minskar klimatpåverkan genom att undvika transporter och åker kommunalt där det går och i sista hand använda fordon med mindre klimatpåverkan när vi dagligen möter våra kunder.Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.Beskrivning
Vi söker ny nya kollegor i Malmö med omnejd som vill jobba deltid med hemstädning hos våra kunder.

Vi ser gärna att du pluggar eller liknande samtidigt som du har en anställning hos oss.

För att jobba hos oss är det viktigt att du har sinne för detaljer, är självgående, vågar ta initiativ och brinner för kvalitet. Vi värderar positiv attityd och god service eftersom du som anställd hos oss kommer att bli en del av våra kunders vardag.Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med städning hemma hos privatpersoner. Vissa dagar hos flera kunder andra dagar hos en och samma kund. Mellan kunderna tar du dig med kollektivtrafiken eller med bil.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du:

* Kan arbeta ensam och i grupp

* Kan arbeta i ett hem där det kan finnas husdjur så som hund och katt

* Talar svenska eller engelska för att kunna kommunicera med kunderna och läsa instruktioner

* Har tidigare erfarenhet av hemstädning

* Har dator/telefonvana för att kunna läsa digitala scheman och instruktioner


Stämmer detta in på dig? Sök direkt, då intervjuer och rekrytering sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!Villkor
Arbetstiderna är varierande mellan 8-17, vardagar samt vissa helger. Vi letar efter personer som kan jobba deltid ca 20 timmar i veckan. Visa mindre

Timavlönade lokalvårdare till Heleneholms gymnasium

Ansök    Jul 18    Malmö kommun    Städare/Lokalvårdare
Ref: 20221774 Arbetsuppgifter Vi söker nu lokalvårdare för timanställning under höstterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Som lokalvårdare hos oss kommer ditt arbete bestå av dagligt underhåll av lokaler och tillhörande utrymmen inom skolan. Du ansvarar för renhållningen på skolan och har daglig kontakt med såväl personal som elever i verksamheten.  Du kommer ingå i ett arbetslag med andra lokalvårdare. Tillsammans med dina kollegor i teamet ans... Visa mer
Ref: 20221774

Arbetsuppgifter
Vi söker nu lokalvårdare för timanställning under höstterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Som lokalvårdare hos oss kommer ditt arbete bestå av dagligt underhåll av lokaler och tillhörande utrymmen inom skolan. Du ansvarar för renhållningen på skolan och har daglig kontakt med såväl personal som elever i verksamheten. 

Du kommer ingå i ett arbetslag med andra lokalvårdare. Tillsammans med dina kollegor i teamet ansvarar du för att skolans miljö hålls ren, fräsch och trivsam. I uppdraget ingår det även att hantera städmaskiner, källsortering och material såsom kemikalier inom städ. Du har med din yrkeskunskap inom städ god kännedom om hur lokaler och material hanteras på bästa sätt.

Genom en god och positiv relation med våra elever skapas förståelse så att eleverna kan vara med och bidra till en ren och trivsam miljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en fullgjord grundskoleutbildning. Det är ett krav att du har erfarenhet av och kunskap om städutrustning, källsortering och materialkunskap exempelvis miljövänliga städmedel, vilka medel som passar till olika typer av golv med mera. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som lokalvårdare inom skola och trivs med att arbeta i en skolmiljö. Goda språkkunskaper i svenska är ett krav för att kunna ta del av information inom verksamhetens olika digitala plattformar, kommunicera och läsa anvisningar. För tjänsten är det också viktgt att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att samarbeta med andra eftersom du kommer att uteslutande arbeta i team tillsammans med andra lokalvårdare. 

Som person är du serviceinriktad, samarbetsvillig har gott bemötande och tycker om att arbeta i skolmiljö med elever och lärare. Du är noggrann och ser till att verksamhetens utrymmen håller en god standard. Vidare ser vi gärna till att du är strukturerad, kan prioritera dina arbetsuppgifter samt strukturera arbetet utefter detta. Du ska självständigt kunna organisera och ta ansvar för arbetet i samarbete med arbetskamrater och annan personal. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Vi arbetar med löpande urval för denna rekrytering så skicka gärna din ansökan redan idag. Tillsättning sker först efter sista ansökningsdatum. 

Om arbetsplatsen
På Heleneholms gymnasium finns de två IM-programmen Individuellt alternativ och Språkintroduktion. Här arbetar ca 60 medarbetare med att hjälpa våra elever att nå sina mål. Våra ca. 400 elever kommer från många olika länder och kulturer. Hos oss får du lärare, förstelärare, specialpedagoger, elevassistenter, kuratorer, skolsköterskor, SYV och skolledning som dina närmsta kollegor. Tillsammans utvecklar vi en förstklassig gymnasieskola och ger våra elever kraft att växa. Heleneholms gymnasium är en nystartad gymnasieenhet i en klassisk byggnad på Munkhättegatan 1.  

På Individuellt alternativ läser gymnasieelever som inte är klara med grundskolan för att uppnå gymnasiebehörighet. På Heleneholms gymnasium samlar vi de elever som har kortast väg kvar till att bli klara.   

På språkintroduktionen finns nyanlända elever som studerar på grund- och fortsättningsnivå. Målsättningen för eleverna är att skaffa sig kunskaper och erfarenheter för att ta sig vidare till nästa nivå, komma in på nationellt program, förbereda sig för andra studievägar eller få förankring på arbetsmarknaden.   

Du kan läsa mer om oss på malmo.se/heleneholm 

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning, under HT22
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och gymnasiesärskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 
 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
 
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Städare sökes omgående!

Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne. OBS!!!! VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT Beskrivning Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt t... Visa mer
Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne.
OBS!!!!
VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT


Beskrivning
Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt trevliga team. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet är förlagt under dagtid på vardagar.


Kvalifikationer
Vi söker nu dig som kan ge god service, är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera på svenska eller engelska. Vi tror att du liksom vi tycker om att arbeta med städning och service samt drivs av att göra kunder nöjda!


Körkort krävs, då du kommer att använda våra företagsbilar


Du ska kunna prata svenska (krav)


Tjänsten: 75%


Mejla oss din ansökan på [email protected] Visa mindre

Hemstädare - Hemfrid Skåne

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi Hemstädare i Skåne. Dina arbetsuppgifter På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass! Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom vår... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Hemstädare i Skåne.

Dina arbetsuppgifter

På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass!

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma
- Moppa golv och rengöra ytor
- Stryka, vika och ev. tvätta kläder
- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
- Byta lakan och bädda


Din profil

Som Hemstädare söker dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Städare sökes omgående!

Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne. OBS!!!! VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT Beskrivning Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt t... Visa mer
Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne.
OBS!!!!
VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT


Beskrivning
Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt trevliga team. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet är förlagt under dagtid på vardagar.


Kvalifikationer
Vi söker nu dig som kan ge god service, är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera på svenska eller engelska. Vi tror att du liksom vi tycker om att arbeta med städning och service samt drivs av att göra kunder nöjda!


Körkort krävs, då du kommer att använda våra företagsbilar


Du ska kunna prata svenska (krav)


Tjänsten: 75%


Mejla oss din ansökan på [email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare sökes omgående!

Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne. OBS söker någon med erfarenhet av städning Beskrivning Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt tr... Visa mer
Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne.
OBS
söker någon med erfarenhet av städning
Beskrivning
Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt trevliga team. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet är förlagt under dagtid på vardagar.


Kvalifikationer
Vi söker nu dig som kan ge god service, är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera på svenska eller engelska. Vi tror att du liksom vi tycker om att arbeta med städning och service samt drivs av att göra kunder nöjda!


Körkort (Krav), då du kommer att använda våra företagsbilar


Du ska kunna prata svenska (krav)


Tjänsten: 75%


Mejla oss din ansökan på [email protected] Visa mindre

Städare sökes omgående!

Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne. OBS!!!! VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT Beskrivning Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt t... Visa mer
Happy Cleaning Skåne är ett Malmöbaserat klimatsmart städföretag som har höga ambitioner när det gäller att ge våra kunder god service och samtidigt värna vår miljö. För oss är det viktigt att vår personal trivs och är lika engagerade i verksamheten som vi är. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning för privat personer överallt i Skåne.
OBS!!!!
VÄNLIGEN ENDAST OM DU HAR KÖRKORT


Beskrivning
Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt trevliga team. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet är förlagt under dagtid på vardagar.


Kvalifikationer
Vi söker nu dig som kan ge god service, är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera på svenska eller engelska. Vi tror att du liksom vi tycker om att arbeta med städning och service samt drivs av att göra kunder nöjda!


Körkort krävs, då du kommer att använda våra företagsbilar


Du ska kunna prata svenska (krav)


Tjänsten: 75%


Mejla oss din ansökan på [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare

Lokalvårdare/ servicepersonal till Malmö BioRent Skandinavien AB är städföretaget med miljön i fokus. Vi städar och arbetar med dem bäst anpassade rengöringsmedel och städtekniker till våra kunder. BioRent utför diverse städuppdrag till företag och privat kunder. V hjälper dem med olika typer av städning, fönsterputsning, taktvätt och fasadtvätt. Vi söker nu lokalvårdare som kan jobba med att utföra städ till företag och privatpersoner i Malmö med omnejd. ... Visa mer
Lokalvårdare/ servicepersonal till Malmö
BioRent Skandinavien AB är städföretaget med miljön i fokus.
Vi städar och arbetar med dem bäst anpassade rengöringsmedel och städtekniker till våra kunder.
BioRent utför diverse städuppdrag till företag och privat kunder.
V hjälper dem med olika typer av städning, fönsterputsning, taktvätt och fasadtvätt.
Vi söker nu lokalvårdare som kan jobba med att utföra städ till företag och privatpersoner i Malmö med omnejd. Eftersom företaget är i en expansiv fas finns det stor utvecklingspotential för våra blivande anställda
Dina arbetsuppgifter.
På BioRent arbetar vi utifrån våra värdeord Trygghet, Kvalité, Miljötänk och Ansvar.
Detta har bidragit till att våra tjänster och kvalitet är i världsklass.
Som lokalvårdare på BioRent har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service genom våra professionella städtjänster.
Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.


Din profil
Lokalvårdare på BioRent söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara extra noggrann och punktlig är viktigt för dig.
Ni har hög kompetens inom olika städ områden, ha god arbetsmoral, ställa upp för dina kollegor och kommunicerar professionellt.
Då vi erbjuder grundutbildning i samband med anställningen har vi förväntningarna att ni jobbar efter BioRent Standar hos era kunder.
Utöver detta ser vi att vår nya medarbetare har:
Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare.
Talar och förstår svenska i tal och skrift.
God social förmåga
Körkort


Vi erbjuder våra anställda
BioRent har ett tydligt mål att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det självklart att erbjuda bra villkor för våra medarbetare.
Trygg anställning genom provanställning som övergår till tillsvidareanställning.
Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring.
Friskvårdbidrag 1 500kr.
Firmabil.
Goda möjligheter att utvecklas och växa inom BioRent.
Underbara kolleger.


Vill du vara med på vår resa?
Skicka in din Ansökan idag.
Välkommen till BioRent Skandinavien AB Visa mindre

Hemstädare - Hemfrid Skåne

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi Hemstädare i Skåne. Dina arbetsuppgifter På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass! Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom vår... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Hemstädare i Skåne.

Dina arbetsuppgifter

På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass!

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma
- Moppa golv och rengöra ytor
- Stryka, vika och ev. tvätta kläder
- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
- Byta lakan och bädda


Din profil

Som Hemstädare söker dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Service Host till Scandic S:t Jörgen, heltid

Scandic S:t Jörgen är ett modernt och trevligt hotell mitt i Malmös stadskärna. Hotellet är stort med ett varierat gästutbud – från affärsresenärer och konferenser till idrottsgrupper och events. Vi har ett väl utvecklat samarbete med övriga Scandichotell i Malmö vilket gör att utvecklingsmöjligheterna på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng som är stolta över vår arbetsplats, vi ser efter varandra och gör vårt yt... Visa mer
Scandic S:t Jörgen är ett modernt och trevligt hotell mitt i Malmös stadskärna. Hotellet är stort med ett varierat gästutbud – från affärsresenärer och konferenser till idrottsgrupper och events.

Vi har ett väl utvecklat samarbete med övriga Scandichotell i Malmö vilket gör att utvecklingsmöjligheterna på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng som är stolta över vår arbetsplats, vi ser efter varandra och gör vårt yttersta för att alla ska trivas på vårt spännande hotell. Genom precis detta arbetssätt skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en ?Service? Host ?till? hotellet Scandic S:t Jörgen. ??

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är din roll som Service Host?

- Förmedla gott värdskap till våra gäster
- Städning av hotellrum, korridor, pentry samt allmänna utrymmen på hotellet
- Hålla rent på anvisade ytor och bidra till den allmänna ordningen i hotellets lokaler
- Hantera tvätt och fylla på förråd
- Välkomnar och är värd för hotellets gäster
- Hjälper gäster med bagagehantering
- Reparation och rengöring av möbler och inredning
- Enklare fastighetsskötsel på våra hotellrum
- Möblering och förberedelse av konferenslokaler
- Brandskyddsarbete
- Ansvar för miljörum
- Hantera gods och tvättvagnar
- Lokalvård av gemensamma utrymmen, konferenslokaler samt relaxutrymmen

Vem är du?

- Några års erfarenhet från liknande arbete
- God social förmåga
- Prestigelös lagspelare
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska.
- Datorvana
- Hög förmåga att ge riktigt bra service
- Bra fysik då tunga lyft kan förekomma
- Händig
- Kunskap om fastighetsskötsel
- Bra fysik då tunga lyft förekommer

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

????????????? ????

Ansök    Jul 4    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
????????????? ??’?? – ?????? ??????? ???? ?????????? – ?? ?????????? ???????????? ????? ?????????? – ???????? ??? ????????? ?????????? ????????? ??????? ?????: 5 ???????????? – ????????????? ? ???????? 1-2 ???? ???? – ????????, ?????????? ??? ?????? – ?? ????????????? Xembry, ?? ????????????? ?? ??, ??? ???? ???????? ???????, ??? ?????????? ??????????? ?????, ???? ??????????! ?? ???????? ? 8:00 ?? 17:00. ??? ????, ??? ? ??? ???? ?????????? ????? ??? ????... Visa mer
?????????????
??’?? – ?????? ??????? ????
?????????? – ?? ?????????? ????????????
????? ?????????? – ???????? ??? ????????? ??????????
????????? ??????? ?????: 5
???????????? – ????????????? ? ???????? 1-2 ????
???? – ????????, ??????????
??? ?????? – ?? ????????????? Xembry, ?? ????????????? ?? ??, ??? ???? ???????? ???????, ??? ?????????? ??????????? ?????, ???? ??????????!


?? ???????? ? 8:00 ?? 17:00. ??? ????, ??? ? ??? ???? ?????????? ????? ??? ??????? ??????, ?? ??? ?????? ??????? ??????????? ????????? ?????????? ??????????? ??????????. ????? ?? ????????? ??????? ????, ??????????? ?????, ????????? ??? ????? ?? ????????? ???????????? ?? ????????? ???????? ?????????? ??????. ????? ?????????? ??? ??????? ?? ????? ???????? ????? ???????? ? ????? ????????, ??? ?? ?????? ???????? ?? ????????.
? ???? ??, ?? ?????????????, ??????? ???? ???????? ?????, ???? ?? ???????? ???? ????????? ?????????????? ? ??? ?????. ??? ????, ??? ???????? ? ??? ???????? ??????, ?? ??????? ???? ??????? ?????? ??????????? ? ??????????, ?????? ??????? ?????, ???????? ?? ????? ????? ? ?????????? ????????????. ?? ????????, ?? ?? ?????? ?????? ? ????????????? ?????????? ???? ?????? ? ??? ???, ???? ??? ???????? ???? ????????? ?????? ??? ???? ?????????. ????? ?? ????’?????? ??????? ?????? ??????? ??? ??????????? ? ???????.


?? ?????????? ?????? ? ?????????????? ????????, ??? ????? 6 ??????? ????????????? ? ???????? ??????


???? ????????:
-??????????? ???????????????? ?????? ??????????????? ???????, ???? ???????????? ?? ???????? ??????
- ??????????? ??????? Kommunal Hemserviceföretag
-?????????? ISO 9001 and 14001
- ??????????? ?????????
- ??????????? ????????????????
- ?????????? ??????
- ???????? ?? ???????????? 1500 ????????? ????
- ?????? ?? ????? ???????? ??????
- ????? ??? ?????? ?????????????? ?????????????
- ?????? ??????


? ??????????? ??????? ????? ?????? ????? ???? https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNKefXJRoBP6SxLi14R1WuB6RHATko1vWsAjJ9vcvWVYP7YA/viewform Visa mindre

Städ och transport

Vi söker en noggrann, ordningsam, ansvarsfull och lojal medarbetare, som har minst två års erfarenhet inom branschen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt transport av material till olika arbetsställe och att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete Våra krav att du ska kunna upprätthålla epoxi, akrylat och polyuretans språkkunskaper: engelska, serbiska och ungerska B körkort... Visa mer
Vi söker en noggrann, ordningsam, ansvarsfull och lojal medarbetare, som har minst två års erfarenhet inom branschen.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt transport av material till olika arbetsställe och att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete
Våra krav
att du ska kunna upprätthålla epoxi, akrylat och polyuretans
språkkunskaper: engelska, serbiska och ungerska
B körkort Visa mindre

Cleaner in Malmö ????

Ansök    Jul 4    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
As a cleaner at Hembry, you are responsible for ensuring that your returning home cleaning customers are satisfied! ?? You work in Malmö on weekdays within the hours 08: 00-17: 00. In order for you to have the right conditions to do a good job, we deliver professional and ergonomic equipment to the customer at the start. You also get work clothes, Service ID, support from your colleagues and your area manager and grants to buy good indoor shoes. Clear info... Visa mer
As a cleaner at Hembry, you are responsible for ensuring that your returning home cleaning customers are satisfied! ??
You work in Malmö on weekdays within the hours 08: 00-17: 00. In order for you to have the right conditions to do a good job, we deliver professional and ergonomic equipment to the customer at the start. You also get work clothes, Service ID, support from your colleagues and your area manager and grants to buy good indoor shoes. Clear information about routines and our customers is easily accessible in our systems that you see through the phone.
With us, you as a cleaner should be best treated and get the best conditions. That is why we only recruit and employ the best cleaners in the industry. To get a permanent job with us, you need to have a high level of competence in cleaning, have a good work ethic, stand up for your colleagues and communicate professionally. As we offer basic education in connection with employment, we expect you to take responsibility for when you need further education or support to be able to deliver in high quality. We demand extracts from the criminal record from the police.
We offer a probationary employment (provanställning) that after 6 months turns into permanent employment.
Our benefits:
Secure employment through probationary employment that is transferred to permanent employment
Collective agreement Kommunal Hemserviceföretag
ISO 9001 and 14001 certified
Personnel insurance
Liability insurance
Occupational pension
Wellness allowance SEK 1 500
Contribution to good indoor shoes
Bonus when recruiting skilled cleaners
Wonderful colleaguesWe look forward to your application through https://tinyurl.com/jz6cuyy3 ???? Visa mindre

Home cleaners - Hemfrid Skåne

Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more. Now we are looking for home cleaners in Skåne. Your work assignments At Hemfrid, we work based on our core values Innovative, Knowledgeable and Big Heart. This has contributed to our world-class quality and service culture! As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your cu... Visa mer
Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more.

Now we are looking for home cleaners in Skåne.

Your work assignments

At Hemfrid, we work based on our core values Innovative, Knowledgeable and Big Heart. This has contributed to our world-class quality and service culture!

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting
- Mopping floors and clean surfaces
- Wash clothes, ironing and folding
- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy
- Change the sheets and make the bed


Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience from a service profession
- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent
- You speak and understands basic Swedish or English
- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17


We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Wellness grant
- Training within home cleaning services with focus on your development
- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!


Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Städare i Malmö ????

Ansök    Jul 4    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ?? Du arbetar i Malmö på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rutiner och våra kunder finns lät... Visa mer
Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ?? Du arbetar i Malmö på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rutiner och våra kunder finns lättillgängligt i våra system som du ser genom telefonen.
Hos oss ska du som städare bli bäst behandlad och få bäst villkor. Därför rekryterar och anställer vi enbart de bästa städarna i branschen. För att få en tillsvidareanställning hos oss behöver du ha hög kompetens inom städning, ha god arbetsmoral, ställa upp för dina kollegor och kommunicera professionellt. Då vi erbjuder grundutbildning i samband med anställning har vi förväntningar på att du tar ansvar för när du behöver ytterligare utbildning eller stöd för att kunna leverera i hög kvalitet. Vi kräver utdrag ur belastningsregistret ifrån polisen.
Vi erbjuder en provanställning som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning.
Våra fördelar:
Trygg anställning genom provanställning som övergår i tillsvidareanställning
Kollektivavtal Kommunal Hemserviceföretag
ISO 9001- och 14001-certifierade
Personalförsäkring
Ansvarsförsäkring
Tjänstepension
Friskvårdsbidrag 1 500 kr
Bidrag till bra inneskor
Bonus vid rekrytering av duktiga städare
Underbara kollegor

Vi ser fram emot din ansökan genom https://tinyurl.com/jz6cuyy3 ????
#jobbjustnu Visa mindre

Städare/ Lokalvårdare

Marish Hemservice AB startar nu upp sin verksamhet i Malmö och söker omgående städpersonal. Erbjudande På Marish Hemservice erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Marish. ... Visa mer
Marish Hemservice AB startar nu upp sin verksamhet i Malmö och söker omgående städpersonal.
Erbjudande
På Marish Hemservice erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Marish. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med din närmaste arbetsledare eller teamledare.
Vi arbetar mot uppsatta mål och det är när vi lever efter vår värdegrund som vi tillsammans når våra mål. Det är alla medarbetare på Marish Hemservice som gör jobbet! På grund av dig och ditt engagemang kommer vi tillsammans att uppnå våra mål.

Om tjänsten
Vi söker nu städare med inriktning mot Hemstäd. Timanställning med möjlighet till fast anställning. Provanställning på 6 månader tillämpas.
Som städare på Marish Hemservice kommer dina arbetsuppgifter bestå av städning, mesta dels hos hemstädskunder lokaliserade i och runt om Malmö men det kan även förekomma städning hos företag, flyttstädningar samt trappstädning .
Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor.
Om Dig
För att lyckas i detta jobb är du serviceinriktad och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för vårt företag. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga. Du kan jobba tillsammans med andra men även på egen hand.
Det är mycket meriterande om du har:
Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Du innehar B-körkort och Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.


Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Städdagen/lokalvårdare

Vi söker just dig som är samarbetsvillig samt självständig städare. Vi behöver akut en duktig städare som kommer utvecklas tillsammans med oss. Krav: B- Körkort Visa mer
Vi söker just dig som är samarbetsvillig samt självständig städare. Vi behöver akut en duktig städare som kommer utvecklas tillsammans med oss.
Krav: B- Körkort Visa mindre

Lokalvårdare till Malmö

Vi söker nu duktiga lokalvårdare/städare som vill jobba deltid med att utföra städningar hemma hos privatpersoner. Du som söker har tidigare erfarenhet inom privathemsstädning alternativt hotellstädning, samt talar och förstår svenska obehindrat. Det är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket. Hos oss arbetar man oftast ensam hos privatpersoner och på större städningar arbetar ni i grupp. I Malmö åker man buss eller cyklar ... Visa mer
Vi söker nu duktiga lokalvårdare/städare som vill jobba deltid med att utföra städningar hemma hos privatpersoner.
Du som söker har tidigare erfarenhet inom privathemsstädning alternativt hotellstädning, samt talar och förstår svenska obehindrat. Det är viktigt att du har god social förmåga samt att du tycker om serviceyrket.
Hos oss arbetar man oftast ensam hos privatpersoner och på större städningar arbetar ni i grupp. I Malmö åker man buss eller cyklar mellan sina kunder och det är viktigt att detta är något man är bekväm med.


God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. God Service erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård och ledsagning.
Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta till största delen hemstädning hos privatpersoner men det kan även förekomma flyttstädningar, storstädningar eller företagsstädningar såsom byggstädningar och kontorsstädningar.
God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i sydvästra Skåne med kontor i Malmö. Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag. Vår målsättning är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar till alla slags RUT-tjänster och olika tjänster till företag. Visa mindre

Lokalvårdare till ISS Trafikverket i Malmö

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår nya verksamhet vid Trafikverket i Malmö söker vi på ISS engagerade och positiva lokalvårdare som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på ISS!

Om rollen
Som Lokalvårdare har du och dina kollegor en viktig roll i att ansvara för helhetsupplevelsen i kundens lokaler. Tillsammans skapar ni en miljö som förmedlar en säker, attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vistas på för de anställda och alla besökare. Du arbetar främst med städning av kundens lokaler, samt även andra arbetsuppgifter som kan förekomma såsom konferensservice, påfyllning av vatten/kaffemaskiner och skötsel av växter.

Vi söker flera tjänster på heltid och deltid, tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att People make places. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. Gymnasieutbildning är ett krav.

Om Trafikverket
Trafikverket är en svensk myndighet med ansvar för den långsiktiga planeringen av infrastruktur för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. En del av kundens verksamhet omfattas av säkerhetsskyddslagen, vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kan komma att genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 31 augusti. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. semesterperiod. Detta innebär att urval kan komma att ske efter semesterperioden. Planerad anställningsstart är den 1 november, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Vi vill göra dig uppmärksam på att vi skickar en länk med tester till dig så snart du har ansökt till tjänsten. Detta mail hamnar ibland i skräpposten, håll därför gärna utkik där. Vid eventuella frågor om processen, kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ultra Clean söker sommarvikariat som lokalvårdare i Malmö med omnejd.

Ultra Clean söker sommarvikariat som lokalvårdare inom Malmö med omnejd. Bor du inom skåneregionen med omnejd , har körkort och brinner för lokalvård? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi medarbetare som vill arbeta som lokalvårdare hos oss med våra kunder inom malmö med omnejd. Anställningsform: Vikariat Tjänstgöringsgraden: 50-100% Arbete på  dagtid, kvällar och helger. Flexibilitet gällande arbetstider är ett krav. Om arbetsgivaren I näst... Visa mer
Ultra Clean söker sommarvikariat som lokalvårdare inom Malmö med omnejd.

Bor du inom skåneregionen med omnejd , har körkort och brinner för lokalvård? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi medarbetare som vill arbeta som lokalvårdare hos oss med våra kunder inom malmö med omnejd.

Anställningsform: Vikariat

Tjänstgöringsgraden: 50-100%

Arbete på  dagtid, kvällar och helger. Flexibilitet gällande arbetstider är ett krav.


Om arbetsgivaren

I nästan trettio år har Ultra Clean levererat sin serviceverksamhet och har många nöjda kunder som varit med från starten. Vi är närmare 200 medarbetare, specialiserade inom lokalvårdsuppdrag och fastighetsservice som vi kombinerar på ett unikt sätt med andra servicetjänster. Vårt fokus har alltid varit kunden och kvalitet i kombination med effektiv serviceleverans. Våra ledmotiv är: lyssna på vad kunden vill, visa att vi tar ansvar och hålla vad vi lovar. Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Våra anställda har tystnadsplikt.
Ultra Clean är medlem i Svenskt Näringsliv och våra anställda omfattas av kollektivavtal genom Almega, Unionen, SEKO, Fastighetsanställdas förbund och Kommunal Läs mer om oss på https://ultraclean.se/ 

Lön enligt kollektivavtalet.Krav för denna tjänsten:
* I denna tjänsten söker vi någon som har erfarenhet av lokalvård,  storstädning, fönsterputs och golvvård
* Du som söker ska vara självgående och serviceinriktad
* Tala och skriva svenska obehindrat
* Det är meriterande om du är utbildad i INSTA 800, SRY eller har någon golvvårdsutbildning
* Körkort är ett krav, tillgång till egen bil är inget krav men en fördel.
* Flexibilitet med möjlighet att arbeta på dagtid, kvällstid och helger är ett krav

För att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt kommer vi även att erbjuda utbildning inom det stödområde du arbetar samt Ultra Cleans internutbildning.Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi tar alltså endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Frågor besvaras av Susanne Abrahamsson via e-post på mailto: [email protected]

Tillträde enligt överenskommelse, urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Städare

Ansök    Jun 21    Esos Bygg AB    Städare/Lokalvårdare
Esos Bygg är ett byggföretag beläget i Malmö. Vi utför alla uppdrag inom bygg såsom badrums- kök-, husrenoveringar, ombyggnation, tillbyggnation samt nybygget. Nu söker vi en engagerade medarbetare och en ny kollega inom städ. Din uppgift är städning hos privata kunder: dammsugning, avtorkning av damm, skura/polera golv, putsa fönster, mm Vi söker dig med tidigare erfarenhet av rengöring och städning som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete. Arb... Visa mer
Esos Bygg är ett byggföretag beläget i Malmö. Vi utför alla uppdrag inom bygg såsom badrums- kök-, husrenoveringar, ombyggnation, tillbyggnation samt nybygget.


Nu söker vi en engagerade medarbetare och en ny kollega inom städ. Din uppgift är städning hos privata kunder: dammsugning, avtorkning av damm, skura/polera golv, putsa fönster, mm


Vi söker dig med tidigare erfarenhet av rengöring och städning som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete.


Arbetsuppgifter
Som städare arbetar du i olika typer av uppdrag hemma hos privata kunder efter renoveringen.


Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder som innefattar företag och privathushåll.


Du arbetar främst hemma hos privata kunder.


Kvalifikationer
Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet av till exempel städning, och lokalvård
• Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift eller åtminstone på engelska.
• Är mångsidig och arbetsvillig
• Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
• Har B-körkort


Utbildning, erfarenhet och att du är händig och har erfarenhet av fysiskt arbete inom närliggande verksamhet ser vi som en förutsättning.


Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss.


Du är även ansvarstagande och ordningsam och kan upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot våra kunder.


Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet.


Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att söka så snart som möjligt.


Vi undanber oss direktkontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster Visa mindre

Home cleaners - Hemfrid Skåne

Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more. Now we are looking for home cleaners in Skåne. Your work assignments At Hemfrid, we work based on our core values Innovative, Knowledgeable and Big Heart. This has contributed to our world-class quality and service culture! As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your cu... Visa mer
Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more.

Now we are looking for home cleaners in Skåne.

Your work assignments

At Hemfrid, we work based on our core values Innovative, Knowledgeable and Big Heart. This has contributed to our world-class quality and service culture!

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting
- Mopping floors and clean surfaces
- Wash clothes, ironing and folding
- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy
- Change the sheets and make the bed


Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience from a service profession
- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent
- You speak and understands basic Swedish or English
- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17


We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Wellness grant
- Training within home cleaning services with focus on your development
- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!


Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Hemstädare - Hemfrid Skåne

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi Hemstädare i Skåne. Dina arbetsuppgifter På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass! Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom vår... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Hemstädare i Skåne.

Dina arbetsuppgifter

På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass!

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma
- Moppa golv och rengöra ytor
- Stryka, vika och ev. tvätta kläder
- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
- Byta lakan och bädda


Din profil

Som Hemstädare söker dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

lokalvårdare

Snabbt och Skinande rent i Malmö AB Vi arbetar med olika tjänster inom städbranschen till privatpersoner, företag, kontorsstäd, byggstäd, Trappstädning och samt butiksstäd. För privat utföra vi veckostädning, storstädning, fönsterputsning, flyttstädning och bärhjälp. Arbetstid: Arbetsdagen börjar i Malmö där du hämtar en bil, nycklar till kunderna samt produkter du behöver. Du åker sedan runt till de olika kunderna du ska städa hos under dagen och avsl... Visa mer
Snabbt och Skinande rent i Malmö AB


Vi arbetar med olika tjänster inom städbranschen till privatpersoner, företag, kontorsstäd, byggstäd, Trappstädning och samt butiksstäd.
För privat utföra vi veckostädning, storstädning, fönsterputsning, flyttstädning och bärhjälp.


Arbetstid:
Arbetsdagen börjar i Malmö där du hämtar en bil, nycklar till kunderna samt produkter du behöver. Du åker sedan runt till de olika kunderna du ska städa hos under dagen och avslutar dagen med att återlämna bilen i Malmö.


Arbetstiden är 8 timmar. Arbetsdagarna börjar Kl 07:30 eller 8:00 enligt dagsschemat.


Tjänsten startar omgående så snart vi har hittat rätt kandidat.


Detta söker vi:
Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och tycker om att städa. Det är krav med B-körkort i tjänsten. Visa mindre

House cleaner to Malmö

Ansök    Jun 20    Just Arrived AB    Städare/Lokalvårdare
We are looking for several people to work as house cleaners for a company called Glada Hem. Glada Hem is a cleaning company that offers several different cleaning services. In the role as house cleaner, you go around to around several houses daily and handle the overall cleaning. This is a part-time position but with a good chance to work full-time (employment rate will be between 70-100%). The company is based in Limhamn, Malmö. You will be provided wit... Visa mer
We are looking for several people to work as house cleaners for a company called Glada Hem. Glada Hem is a cleaning company that offers several different cleaning services.

In the role as house cleaner, you go around to around several houses daily and handle the overall cleaning.

This is a part-time position but with a good chance to work full-time (employment rate will be between 70-100%). The company is based in Limhamn, Malmö. You will be provided with a company car and other gear that you might need.

Requirements for this position:

- Previous experience with cleaning or motivated to learn
- Swedish or English skills, speaking, and understanding
- A driving license class B is a requirement
- Flexible and positive person with a strong ability to deliver quality service to customers
- Attention to details


Merits:

- Knowledge in window cleaning
- Knowledge in ironing clothes and garments Visa mindre

????????????? ????

Ansök    Jun 17    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
????????????? ??’?? – ?????? ??????? ???? ?????????? – ?? ?????????? ???????????? ????? ?????????? – ???????? ??? ????????? ?????????? ????????? ??????? ?????: 5 ???????????? – ????????????? ? ???????? 1-2 ???? ???? – ????????, ?????????? ??? ?????? – ?? ????????????? Xembry, ?? ????????????? ?? ??, ??? ???? ???????? ???????, ??? ?????????? ??????????? ?????, ???? ??????????! ?? ???????? ? 8:00 ?? 17:00. ??? ????, ??? ? ??? ???? ?????????? ????? ??? ????... Visa mer
?????????????
??’?? – ?????? ??????? ????
?????????? – ?? ?????????? ????????????
????? ?????????? – ???????? ??? ????????? ??????????
????????? ??????? ?????: 5
???????????? – ????????????? ? ???????? 1-2 ????
???? – ????????, ??????????
??? ?????? – ?? ????????????? Xembry, ?? ????????????? ?? ??, ??? ???? ???????? ???????, ??? ?????????? ??????????? ?????, ???? ??????????!


?? ???????? ? 8:00 ?? 17:00. ??? ????, ??? ? ??? ???? ?????????? ????? ??? ??????? ??????, ?? ??? ?????? ??????? ??????????? ????????? ?????????? ??????????? ??????????. ????? ?? ????????? ??????? ????, ??????????? ?????, ????????? ??? ????? ?? ????????? ???????????? ?? ????????? ???????? ?????????? ??????. ????? ?????????? ??? ??????? ?? ????? ???????? ????? ???????? ? ????? ????????, ??? ?? ?????? ???????? ?? ????????.
? ???? ??, ?? ?????????????, ??????? ???? ???????? ?????, ???? ?? ???????? ???? ????????? ?????????????? ? ??? ?????. ??? ????, ??? ???????? ? ??? ???????? ??????, ?? ??????? ???? ??????? ?????? ??????????? ? ??????????, ?????? ??????? ?????, ???????? ?? ????? ????? ? ?????????? ????????????. ?? ????????, ?? ?? ?????? ?????? ? ????????????? ?????????? ???? ?????? ? ??? ???, ???? ??? ???????? ???? ????????? ?????? ??? ???? ?????????. ????? ?? ????’?????? ??????? ?????? ??????? ??? ??????????? ? ???????.


?? ?????????? ?????? ? ?????????????? ????????, ??? ????? 6 ??????? ????????????? ? ???????? ??????


???? ????????:
-??????????? ???????????????? ?????? ??????????????? ???????, ???? ???????????? ?? ???????? ??????
- ??????????? ??????? Kommunal Hemserviceföretag
-?????????? ISO 9001 and 14001
- ??????????? ?????????
- ??????????? ????????????????
- ?????????? ??????
- ???????? ?? ???????????? 1500 ????????? ????
- ?????? ?? ????? ???????? ??????
- ????? ??? ?????? ?????????????? ?????????????
- ?????? ??????


? ??????????? ??????? ????? ?????? ????? ???? https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNKefXJRoBP6SxLi14R1WuB6RHATko1vWsAjJ9vcvWVYP7YA/viewform Visa mindre

Är du en fena på Städning och fönsterputsning?

Vi söker till vår kund dig som är duktig på städning, hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, trappstädning och fönsterputsning. Har du dokumenterad erfarenhet av städning, och vill arbeta med ett omväxlande arbete sök denna tjänst. Har du erfarenhet av fönsterputsning ? Kraven vi har är Erfarenhet av städning / fönsterputsning körkort Egen bil, ( arbetet kan starta från hemmet) God Svenska Vår kunds huvudkontor finns i Malmö, och vi tror att du... Visa mer
Vi söker till vår kund dig som är duktig på städning, hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, trappstädning och fönsterputsning.

Har du dokumenterad erfarenhet av städning, och vill arbeta med ett omväxlande arbete sök denna tjänst.

Har du erfarenhet av fönsterputsning ?

Kraven vi har är

Erfarenhet av städning / fönsterputsning

körkort
Egen bil, ( arbetet kan starta från hemmet)
God Svenska

Vår kunds huvudkontor finns i Malmö, och vi tror att du bor i Malmö/Lund området.

Söker du arbete inom städning / fönsterputsning sök redan idag Visa mindre

Städare i Malmö, ingen erfarenhet krävs.

Vi på Arbetsstart AB har fått i uppdrag från kund att hitta 5 städare till ett större städföretag beläget i Malmö. Städföretaget utför städning och lokalvård på olika platser i närliggande område. Du behöver ej ha erfarenhet från liknande jobb. Dock meriterande. Tjänsterna tillsätts löpande så ansök redan idag. Visa mer
Vi på Arbetsstart AB har fått i uppdrag från kund att hitta 5 städare till ett större städföretag beläget i Malmö. Städföretaget utför städning och lokalvård på olika platser i närliggande område.

Du behöver ej ha erfarenhet från liknande jobb. Dock meriterande.

Tjänsterna tillsätts löpande så ansök redan idag. Visa mindre

Cleaner in Malmö ????

Ansök    Jun 15    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
As a cleaner at Hembry, you are responsible for ensuring that your returning home cleaning customers are satisfied! ?? You work in Malmö on weekdays within the hours 08: 00-17: 00. In order for you to have the right conditions to do a good job, we deliver professional and ergonomic equipment to the customer at the start. You also get work clothes, Service ID, support from your colleagues and your area manager and grants to buy good indoor shoes. Clear info... Visa mer
As a cleaner at Hembry, you are responsible for ensuring that your returning home cleaning customers are satisfied! ??
You work in Malmö on weekdays within the hours 08: 00-17: 00. In order for you to have the right conditions to do a good job, we deliver professional and ergonomic equipment to the customer at the start. You also get work clothes, Service ID, support from your colleagues and your area manager and grants to buy good indoor shoes. Clear information about routines and our customers is easily accessible in our systems that you see through the phone.
With us, you as a cleaner should be best treated and get the best conditions. That is why we only recruit and employ the best cleaners in the industry. To get a permanent job with us, you need to have a high level of competence in cleaning, have a good work ethic, stand up for your colleagues and communicate professionally. As we offer basic education in connection with employment, we expect you to take responsibility for when you need further education or support to be able to deliver in high quality. We demand extracts from the criminal record from the police.
We offer a probationary employment (provanställning) that after 6 months turns into permanent employment.
Our benefits:
Secure employment through probationary employment that is transferred to permanent employment
Collective agreement Kommunal Hemserviceföretag
ISO 9001 and 14001 certified
Personnel insurance
Liability insurance
Occupational pension
Wellness allowance SEK 1 500
Contribution to good indoor shoes
Bonus when recruiting skilled cleaners
Wonderful colleaguesWe look forward to your application through https://tinyurl.com/jz6cuyy3 ???? Visa mindre

VI SÖKER STÄDARE / STÄDERSKOR

Ansök    Jun 15    CR i Malmö AB    Städare/Lokalvårdare
ClockRent söker städare / städerskor lokalvård till vår verksamhet i Malmö. Har du erfarenhet av städning så är det ett plus. Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och har god samarbetsförmåga, Visstidsanställning som kan leda till fast anställning Vi söker medarbetare som bor i Malmö eller närheten av Malmöstad eftersom städningarna utföres där. Ska kunna jobba dagar / kvällar / Helger Du måste kunna förstå och göra dig förstådd i Svenska språket då ... Visa mer
ClockRent söker städare / städerskor lokalvård till vår verksamhet i Malmö. Har du erfarenhet av städning så är det ett plus.
Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och har god samarbetsförmåga,
Visstidsanställning som kan leda till fast anställning
Vi söker medarbetare som bor i Malmö eller närheten av Malmöstad eftersom städningarna utföres där.
Ska kunna jobba dagar / kvällar / Helger
Du måste kunna förstå och göra dig förstådd i Svenska språket då vi har mycket kundkontakter
Du ska mejla ett CV samt ett Personligt brev till oss
OBS Ansökan besvaras enbart via mejl till [email protected] - EJ PÅ TELEFON, eller oväntat besök på vårt kontor
Med märkning ( Arbetssökande - ClockRent )
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare/ Servicepesonal

Biorent Skandinavien AB är ett familjeägt städföretag vars största fokus ligger på att leverera miljövänliga och kvalitativa städtjänster till företag samt privat personer. Vår personal har grundläggande relevant utbildning och är noggranna, effektiva med ett trevligt bemötande. Just nu söker vi medarbetare som kommer mest att arbeta med hemstädning, byggstädning samt företagsstädning. Vi söker personer med det lilla extra, som brinner för den här type... Visa mer
Biorent Skandinavien AB är ett familjeägt städföretag vars största fokus ligger på att leverera miljövänliga och kvalitativa städtjänster till företag samt privat personer. Vår personal har grundläggande relevant utbildning och är noggranna, effektiva med ett trevligt bemötande.


Just nu söker vi medarbetare som kommer mest att arbeta med hemstädning, byggstädning samt företagsstädning.


Vi söker personer med det lilla extra, som brinner för den här typen av serviceyrke och kan gå in som timanställda med ganska kort varsel. Vidare kan dessa timanställningar komma att leda till heltidsarbete. Eftersom företaget är i en expansiv fas finns det stor utvecklingspotential för våra blivande anställda.


Beskrivning av kvalifikationer:
Vi kräver att våra anställda har genomgått relevant utbildning och har erfarenhet av lokalvård.
Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med kunder är det viktigt att du har god svenska i tal och skrift.


Körkort och tillgång till egen bil är ett plus. Vid körning i tjänsten utbetalas avdragsgill milersättning.


Ansök via mail: [email protected]


Information: www.biorent.se
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

Städare i Malmö ????

Ansök    Jun 15    Hembry AB    Städare/Lokalvårdare
Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ?? Du arbetar i Malmö på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rutiner och våra kunder finns lät... Visa mer
Som städare på Hembry ansvarar du för att dina återkommande hemstädningskunder är nöjda! ?? Du arbetar i Malmö på vardagar inom tiden 08:00-17:00. För att du ska ha rätt förutsättningar att göra ett bra arbete levererar vi professionell och ergonomisk utrustning till kunden vid start. Du får även arbetskläder, Service-ID, stöd av dina kollegor och din områdeschef och bidrag till att köpa bra inneskor. Tydlig information om rutiner och våra kunder finns lättillgängligt i våra system som du ser genom telefonen.
Hos oss ska du som städare bli bäst behandlad och få bäst villkor. Därför rekryterar och anställer vi enbart de bästa städarna i branschen. För att få en tillsvidareanställning hos oss behöver du ha hög kompetens inom städning, ha god arbetsmoral, ställa upp för dina kollegor och kommunicera professionellt. Då vi erbjuder grundutbildning i samband med anställning har vi förväntningar på att du tar ansvar för när du behöver ytterligare utbildning eller stöd för att kunna leverera i hög kvalitet. Vi kräver utdrag ur belastningsregistret ifrån polisen.
Vi erbjuder en provanställning som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning.
Våra fördelar:
Trygg anställning genom provanställning som övergår i tillsvidareanställning
Kollektivavtal Kommunal Hemserviceföretag
ISO 9001- och 14001-certifierade
Personalförsäkring
Ansvarsförsäkring
Tjänstepension
Friskvårdsbidrag 1 500 kr
Bidrag till bra inneskor
Bonus vid rekrytering av duktiga städare
Underbara kollegor

Vi ser fram emot din ansökan genom https://tinyurl.com/jz6cuyy3 ????
#jobbjustnu Visa mindre

Cleaning staff for Malmö/Lund

Ansök    Jun 13    Qvickstep AB    Städare/Lokalvårdare
#jobbjustnu Qvickstep AB is a home cleaning company with 14 employees from different parts of the world. All staff work out in the field on their own during the day. We usually meet in the morning / afternoon. We offer: Individually designed education. Union agreement. Responsibility insurance, health insurance, pension insurance. Supervisor / Support available all day. Opportunity for wellness allowance. Financial contribution to mobile. Helpful colleague... Visa mer
#jobbjustnu
Qvickstep AB is a home cleaning company with 14 employees from different parts of the world. All staff work out in the field on their own during the day. We usually meet in the morning / afternoon.
We offer:
Individually designed education.
Union agreement.
Responsibility insurance, health insurance, pension insurance.
Supervisor / Support available all day.
Opportunity for wellness allowance.
Financial contribution to mobile.
Helpful colleagues.This time we are looking for you who love to clean and do nice with our customers! You are happy to do the little extra that our customers appreciate extra much and you feel proud of your work.
You must have good social skills and feel comfortable in the meeting with our customers. We also want you to be service-oriented, responsible and reliable.
Good knowledge of Swedish or English is required, as customer contacts are common and work management are in Swedish / English.
Qvickstep AB is looking for a person in home cleaning for cleaning in private homes in Malmö/Lund. You get around to your customers by car or bus.
Due to time constraints, we do not have time to respond to all applications.
Welcome with your application! Visa mindre

Erfaren Lokalvårdare/städare

Vi söker efter dig som är erfaren med fokus på effektivitet och noggrannhet i utfört arbete, inte minst att vara en lagspelare! Arbetet består av restaurang och nattklubbstädningar i centrala Malmö, arbetstiderna är morgnar samt helger där helgerna har högst belastning. Tjänsten som erbjuds är 50-70%. Samtliga kunder är inom gångavstånd, körkort är inget krav. Tidigare styrkt erfarenhet med referenser samt goda kunskaper i svenska är ett krav. Lön enligt ö... Visa mer
Vi söker efter dig som är erfaren med fokus på effektivitet och noggrannhet i utfört arbete, inte minst att vara en lagspelare!
Arbetet består av restaurang och nattklubbstädningar i centrala Malmö, arbetstiderna är morgnar samt helger där helgerna har högst belastning.
Tjänsten som erbjuds är 50-70%. Samtliga kunder är inom gångavstånd, körkort är inget krav.
Tidigare styrkt erfarenhet med referenser samt goda kunskaper i svenska är ett krav.
Lön enligt överenskommelse.
För information om företaget vänligen:
www.gkstad.se Visa mindre

Hemstädare i Malmö

Ansök    Jun 13    Städpulsen AB    Städare/Lokalvårdare
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning och andra hushållsnära tjänster. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel och material samtidigt minskar vi förbrukningen av kemikalier och vatten. Vi minskar klimatpåverkan genom att undvika transporter och åker kommunalt där det går och i sista hand använda fordon med mindre klimatpåverkan när vi dagligen möter våra kunder. Vi har idag ca 150 medarbetare ... Visa mer
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning och andra hushållsnära tjänster. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel och material samtidigt minskar vi förbrukningen av kemikalier och vatten. Vi minskar klimatpåverkan genom att undvika transporter och åker kommunalt där det går och i sista hand använda fordon med mindre klimatpåverkan när vi dagligen möter våra kunder.Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.Beskrivning
Vi söker ny nya kollegor i Malmö med omnejd som vill jobba med hemstädning hos våra kunder.

För att jobba hos oss är det viktigt att du har sinne för detaljer, är självgående, vågar ta initiativ och brinner för kvalitet. Vi värderar positiv attityd och god service eftersom du som anställd hos oss kommer att bli en del av våra kunders vardag.Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med städning hemma hos privatpersoner. Vissa dagar hos flera kunder andra dagar hos en och samma kund. Mellan kunderna tar du dig med kollektivtrafiken eller med bil.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du:

* Kan arbeta ensam och i grupp

* Kan arbeta i ett hem där det kan finnas husdjur så som hund och katt

* Talar svenska eller engelska för att kunna kommunicera med kunderna och läsa instruktioner

* Har tidigare erfarenhet av hemstädning

* Har dator/telefonvana för att kunna läsa digitala scheman och instruktioner


Stämmer detta in på dig? Sök direkt, då intervjuer och rekrytering sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!Villkor
Arbetstiderna är mellan 8-17, vardagar. Vi letar efter personer som kan jobba deltid mellan 50-75% i veckan. Visa mindre

Lokalvård/ städ

Vi söker medarbetare för städtjänster i Malmö och omkrets. Du ska ha god kunskap om städteknik / städkvalitet. Du är noggran, flexibel och ansvarsvarsfull. Vi tror att du har en god social läggning, ordning och reda och lätt för att samarbeta med kollegor. Körkort är meriterande Ansök enkelt genom att skicka ditt CV och brev på mail. Ring inte vi kan inte bedöma genom ett telefonsamtal. Vi svarar till dem ansökningarna som låter intressanta för oss.... Visa mer
Vi söker medarbetare för städtjänster i Malmö och omkrets.
Du ska ha god kunskap om städteknik / städkvalitet.
Du är noggran, flexibel och ansvarsvarsfull. Vi tror att du har en god social läggning, ordning och reda och lätt för att samarbeta med kollegor.
Körkort är meriterande
Ansök enkelt genom att skicka ditt CV och brev på mail. Ring inte vi kan inte bedöma genom ett telefonsamtal. Vi svarar till dem ansökningarna som låter intressanta för oss. Visa mindre

Hemstädning/Kontorsstädning

Ansök    Jun 10    ASSI Service AB    Städare/Lokalvårdare
Hej Är du intresserad att jobba som Lokalvårdare. Vi söker dig som har körkort och erfarenheten inom hemstädning och kontorsstädning. Vi jobbar i grupp och ditt del av jobbet är att köra bil och utföra en del av städning. Arbetstid är från 07-16 (lördag/söndag du är ledig) cirka 7-8 timmar per dag. Omgående anställning möjligt. Visa mer
Hej
Är du intresserad att jobba som Lokalvårdare. Vi söker dig som har körkort och erfarenheten inom hemstädning och kontorsstädning. Vi jobbar i grupp och ditt del av jobbet är att köra bil och utföra en del av städning. Arbetstid är från 07-16 (lördag/söndag du är ledig) cirka 7-8 timmar per dag.
Omgående anställning möjligt. Visa mindre

Hemstädare - Hemfrid Skåne

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi Hemstädare i Skåne. Dina arbetsuppgifter På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass! Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom vår... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Hemstädare i Skåne.

Dina arbetsuppgifter

På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass!

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma
- Moppa golv och rengöra ytor
- Stryka, vika och ev. tvätta kläder
- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
- Byta lakan och bädda


Din profil

Som Hemstädare söker dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Medarbetare inom hushållsnära tjänster

Ansök    Jun 9    Davego AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker en lojal och ansvarsfull medarbetare inom kategorin hushållsnära tjänster. Tjänsterna är deltidsanställning med chans till heltid. I arbetsuppgifterna kan det ingå hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, samt kontorsstädning, byggstädning, jourstädning till våra kunder i Skåneregionen. - Vi söker dig som har ett exceptionellt kundbemötande och ett vasst öga för helheten. - Vi ser gärna att du behärskar det svenska eller engelska... Visa mer
Vi söker en lojal och ansvarsfull medarbetare inom kategorin hushållsnära tjänster. Tjänsterna är deltidsanställning med chans till heltid.
I arbetsuppgifterna kan det ingå hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, samt kontorsstädning, byggstädning, jourstädning till våra kunder i Skåneregionen.
- Vi söker dig som har ett exceptionellt kundbemötande och ett vasst öga för helheten.
- Vi ser gärna att du behärskar det svenska eller engelska språket då det är viktigt att kunna hålla en bra kommunikation.
OBS! Körkort är ett krav.
Vi på Davego strävar efter en platt organisation för att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga i ett större sammanhang. Allas arbetsuppgifter är lika betydelsefulla för att resultat till kund ska bli optimalt. Vi lägger stor vikt vid att vara en arbetsgivare som man gärna stannar hos länge. Att möta medarbetaren där den befinner sig, utifrån preferensramar, livserfarenhet, bakgrund osv, är en utmaning som vi med glädje och stolthet antar.
Hos oss är alla välkomna att söka arbete. Visa mindre

Hemstädning/Kontorstädning

Ansök    Jun 10    Palm Städ HB    Städare/Lokalvårdare
Hej Vi söker duktiga medarbetare som gillar att städa. Vi utför jobb hos privat kunder samt företag. Det gäller mest hemstädning och kontorsstädning. Vi jobbar i grupp. Visa mer
Hej
Vi söker duktiga medarbetare som gillar att städa. Vi utför jobb hos privat kunder samt företag. Det gäller mest hemstädning och kontorsstädning. Vi jobbar i grupp. Visa mindre

Lokalvårdare malmö

Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö. Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och material leveranser, uthyrning av entrémattor och kaffe maskiner. Vill du läsa mer om oss gå till: http://www.tristarab.se Söker ansvarsfulla medarbetare som lokalvårdare. Du är e... Visa mer
Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö.
Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och material leveranser, uthyrning av entrémattor och kaffe maskiner.
Vill du läsa mer om oss gå till:
http://www.tristarab.se Söker ansvarsfulla medarbetare som lokalvårdare. Du är en gladlynt person som tycker om att städa och hålla ordning. Är noggrann, engagerad, lyhörd, ärlig samt har en hög servicenivå och stor ansvarskänsla. Du har blick för kvalitet och lätt för att kommunicera.
Arbetet kan kräva högt tempo, varför du bör vara stresstålig, tycka om att arbeta självständigt, kunna planera, och ej vara rädd för förändringar i dagens arbete. Du ser möjligheter istället för problem.
För att kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, säkerhetsdatablad samt kommunicera med våra kunder, skall du ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. SRY- el PRYL utbildning ses som en merit. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Du skall:


Vara bosatt i staden/orten.
Detta kräver att du kan ta dig till de olika arbetsplatserna på egen hand.


Mejla in foto, meritlista i form av vilka utbildningar och tidigare arbetsplatser.
De ansökningar som inte är kompletta kommer ej att granskas.
Tjänsten innebär att utföra daglig lokalvård som att torka golv, städa toaletter, lunch rum, kontor, putsa fönster, stor städning, hemstäd, flyttstäd, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning m.m. hos våra kunder.


Butiksstäd 3-5 dagara i veckan. 2,75 timmar per tillfälle. Arbetstid 07:00-09:45 Visa mindre