Lediga jobb Jobbpunkten AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Jobbpunkten AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Vi söker nya medarbetare till McDonald's i Trelleborg!

Ansök    Jun 3    Jobbpunkten AB    Restaurangbiträde
Är du intresserad av att arbeta som restaurangbiträde på McDonald's Trelleborg? Då har vi möjligheten för dig! Jobbpunkten bemanning, rekrytering och matchning samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. Just nu söker vi nya medarbetare till McDonald's i Trelleborg. Som restaurangbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara förberedning, tillagning och servering av mat, diskning samt viss ... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta som restaurangbiträde på McDonald's Trelleborg? Då har vi möjligheten för dig!
Jobbpunkten bemanning, rekrytering och matchning samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
Just nu söker vi nya medarbetare till McDonald's i Trelleborg.
Som restaurangbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara förberedning, tillagning och servering av mat, diskning samt viss rengöring i matsalen och köket.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna kommunicera på svenska. Flexibilitet gällande arbetstider är viktigt då varierande arbetstider kan förekomma och har rätt till anställningsstöd från Arbetsförmedlingen.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med bemanning, rekrytering och matchning.
Vi intervjuar löpande och rätt kandidat kan tillsättas innan sista dag för ansökan.
Välkomna med era ansökningar Visa mindre

Vi söker en bilvårdare till WINOX i Malmö!

Önskar du jobba som bilvårdare i Malmö? Vi har den perfekta möjligheten för dig! Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. För närvarande söker vi på uppdrag av vår kund WINOX Bilvård i Malmö som är berättigade anställningsstöd. Som bilvårdare består dina huvudsakliga uppgift av bilvårds tjänster, inklusive tvätt, polering, vaxning och rengöring. Vi söker dig som är intresserad... Visa mer
Önskar du jobba som bilvårdare i Malmö? Vi har den perfekta möjligheten för dig!
Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
För närvarande söker vi på uppdrag av vår kund WINOX Bilvård i Malmö som är berättigade anställningsstöd.
Som bilvårdare består dina huvudsakliga uppgift av bilvårds tjänster, inklusive tvätt, polering, vaxning och rengöring.


Vi söker dig som är intresserad av att rosta och köra bil. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Rostning av bilar:
Inspektera bilar för rost och skador
Säkerställa att rostade bilar möter kvalitetskrav
Använda svetsning, slipning och målning för att rosta bilar på ett säkert och effektivt sättFör att lyckas med tjänsten behöver du inneha B-körkort samt god fysik.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med bemanning, rekrytering och matchning. Visa mindre

Köksbiträde söks till Racha Falafel i Malmö

Ansök    Jun 11    Jobbpunkten AB    Köksbiträde
Är du intresserad av att arbeta som köksbiträde i Malmö? Då har vi möjligheten för dig! Vi på Jobbpunkten Bemanning, Rekrytering och Matchning samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. Just nu söker vi en kökbiträde för Falafel Racha i Malmö. Som köksbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara förberedning och tillagning av livsmedel, diskning samt viss rengöring. Vi ser gärna att du ha... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta som köksbiträde i Malmö? Då har vi möjligheten för dig!
Vi på Jobbpunkten Bemanning, Rekrytering och Matchning samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
Just nu söker vi en kökbiträde för Falafel Racha i Malmö.
Som köksbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara förberedning och tillagning av livsmedel, diskning samt viss rengöring.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna kommunicera på svenska. Flexibilitet gällande arbetstider är viktigt då varierande arbetstider kan förekomma.
Vi välkomnar en mångfald av sökande med olika bakgrund och kompetens. Har du rätt till anställningsstöd är detta meriterande. Visa mindre

Servitris/servitör till Rue Hamra Restaurang & Event AB i Malmö

Ansök    Maj 24    Jobbpunkten AB    Servitör/Servitris
Är du intresserad av att arbeta som Servitör/Servitris i Malmö? Då har vi möjligheten för dig! Vi på Jobbpunkten samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. Just nu söker vi för Rue Hamra Restaurang & Event AB en Servitör/Servitris i Malmö. Som Servitör/Servitris tar upp beställningar, serverar mat och dryck och tar hänsyn till allergier och andra specifika önskemål. Vi ser gärna att du har tidiga... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta som Servitör/Servitris i Malmö? Då har vi möjligheten för dig!
Vi på Jobbpunkten samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
Just nu söker vi för Rue Hamra Restaurang & Event AB en Servitör/Servitris i Malmö.
Som Servitör/Servitris tar upp beställningar, serverar mat och dryck och tar hänsyn till allergier och andra specifika önskemål.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna kommunicera på svenska. Flexibilitet gällande arbetstider är viktigt då varierande arbetstider kan förekomma.
Vi välkomnar en mångfald av sökande med olika bakgrund och kompetens. Har du rätt till anställningsstöd är detta meriterande.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med bemanning, rekrytering och matchning. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Feb 28    Jobbpunkten AB    Städare/Lokalvårdare
Är du intresserad av att arbeta som lokalvårdare i Malmö med omnejd? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Jobbpunkten arbetar med rekrytering och bemanning, Rusta och Matcha samt vuxenutbildning. Vi samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. Just nu söker vi, för kunds räkning, lokalvårdare till städfirma i Malmö. Som lokalvårdare är dina huvudsakliga uppgifter att torka av, damma, dammsuga, moppa g... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta som lokalvårdare i Malmö med omnejd? Då har vi tjänsten för dig!
Vi på Jobbpunkten arbetar med rekrytering och bemanning, Rusta och Matcha samt vuxenutbildning. Vi samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
Just nu söker vi, för kunds räkning, lokalvårdare till städfirma i Malmö.
Som lokalvårdare är dina huvudsakliga uppgifter att torka av, damma, dammsuga, moppa golv, tömma papperskorgar, putsa fönster mm. Detta inkluderar även mer noggrann städning av olika ytor såsom golv, väggar, fönster, kök, badrum och andra områden för att säkerställa att lokalen är i ett godtagbart skick. Kund ser gärna att man är berättigad anställningsstöd men det är inget krav.
Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Visa mindre

Lagermedarbetare/Truckförare

Ansök    Mar 25    Jobbpunkten AB    Truckförare
Om tjänsten I rollen som lagermedarbetare/truckförare kommer du att arbeta med leverans av produktionsmaterial, ta emot gods, packa upp, hantering av in- och utleveranser. Vem är du? Den vi söker ska inneha B körkort, truckkort och viss truckvana. Vi ställer krav på noggrannhet samtidigt att man ser var en arbetsinsats behövs och att man är beredd på att hjälpa till där behovet finns. För att passa in i rollen är det av stor vikt att du är flexibel, ansvar... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som lagermedarbetare/truckförare kommer du att arbeta med leverans av produktionsmaterial, ta emot gods, packa upp, hantering av in- och utleveranser.
Vem är du?
Den vi söker ska inneha B körkort, truckkort och viss truckvana. Vi ställer krav på noggrannhet samtidigt att man ser var en arbetsinsats behövs och att man är beredd på att hjälpa till där behovet finns.
För att passa in i rollen är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och du har en hög arbetsmoral.
Du kommer till ett team där det är viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga och vill lyckas tillsammans.
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vi söker en vaktmästare till privat äldreboende i Malmö!

Önskar du jobba som vaktmästare i Malmö? Vi har den perfekta möjligheten för dig! Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. För närvarande söker vi på uppdrag av vår kund en vaktmästare till deras äldreboende i Malmö. Som vaktmästare stöttar du verksamheten och arbetar med service, underhåll och reparationer av lokalen. För att lyckas med tjänsten behöver du vara händig samt inneh... Visa mer
Önskar du jobba som vaktmästare i Malmö? Vi har den perfekta möjligheten för dig!
Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
För närvarande söker vi på uppdrag av vår kund en vaktmästare till deras äldreboende i Malmö.
Som vaktmästare stöttar du verksamheten och arbetar med service, underhåll och reparationer av lokalen.
För att lyckas med tjänsten behöver du vara händig samt inneha B-körkort.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med rekrytering och bemanning, Rusta och Matcha samt vuxenutbildning. Visa mindre

Kökbiträde

Ansök    Feb 28    Jobbpunkten AB    Servitör/Servitris
Är du intresserad av att arbeta som köksbiträde/servitris i Malmö? Då har vi möjligheten för dig! Vi på Jobbpunkten arbetar med rekrytering och bemanning, Rusta och Matcha samt vuxenutbildning. Vi samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. Just nu söker vi, för kunds räkning, fyra kökbiträde/servitris till restaurang i Malmö. Som köksbiträde/servitris kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara ... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta som köksbiträde/servitris i Malmö? Då har vi möjligheten för dig!
Vi på Jobbpunkten arbetar med rekrytering och bemanning, Rusta och Matcha samt vuxenutbildning. Vi samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
Just nu söker vi, för kunds räkning, fyra kökbiträde/servitris till restaurang i Malmö.
Som köksbiträde/servitris kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara servering, förberedning och tillagning, diskning samt viss rengöring.
Vi välkomnar en mångfald av sökande med olika bakgrund och kompetens. Har du rätt till anställningsstöd är detta meriterande. Visa mindre

Handledare

Brinner du för att hjälpa människor och trivs med att ta ansvar? Vill du ingå i vårt fantastiska team och få göra skillnad för någon varje dag? Hos oss får du hjälpa arbetssökande att lyckas på resan från vision till verklighet. Jobbpunkten AB grundades 2016 och vi har sedan dess arbetat för att hjälpa människor hitta sin nästa sysselsättning, samtidigt som vi hjälpt arbetsgivare hitta sin nya medarbetare. För oss är det viktigt att hitta den perfekta matc... Visa mer
Brinner du för att hjälpa människor och trivs med att ta ansvar? Vill du ingå i vårt fantastiska team och få göra skillnad för någon varje dag?
Hos oss får du hjälpa arbetssökande att lyckas på resan från vision till verklighet.
Jobbpunkten AB grundades 2016 och vi har sedan dess arbetat för att hjälpa människor hitta sin nästa sysselsättning, samtidigt som vi hjälpt arbetsgivare hitta sin nya medarbetare. För oss är det viktigt att hitta den perfekta matchningen mellan arbetsgivare och arbetssökande eftersom vi vet att det resulterar i hållbara anställningar.
Vi arbetar på uppdrag av Arbetsförmedlingen med insatsen Rusta och Matcha och är idag en av Sveriges ledande leverantörer med totalt 15 kontor runt om i Sverige.
Vi söker nu en handledare till Malmö.
Vi erbjuder dig:
En anställning på ett dynamiskt företag inom en attraktiv bransch.
Möjlighet att påverka och utveckla Jobbpunktens verksamhet och växa tillsammans med oss.
Spännande och varierande arbetsdagar.
Chansen att arbeta med det du brinner för -att hjälpa människor.

Som handledare hos oss på Jobbpunkten kommer du att vara en viktig länk i vår organisation med stort ansvar över kontoret och att utveckla vår verksamhet i området.
Vem är du?
Vi tror att du som söker tjänsten har en genuin vilja att göra skillnad i den enskilde individens tillvaro, där du med kunskap, engagemang och viljestyrka matchar rätt person mot rätt arbete eller utbildning.
Du utmanar gärna dig själv och har en målinriktad mentalitet som är drivkraften bakom dina uppnådda resultat.
Din styrka sitter i din kommunikativa förmåga och det faller dig naturligt att bygga nya relationer och skapa förtroende med dina deltagare och samarbetspartners.
Det är en självklarhet för dig att bemöta och coacha alla dina deltagare med professionalitet, lyhördhet och ett öppet sinne. Du delar våra värderingar om alla människors lika värde.
Du har ett organiserat och effektivt sätt att arbeta och är strukturerad, oberoende och van vid att ta mycket eget ansvar.
Du får gärna ha erfarenhet från att ha arbetat som handledare tidigare och du besitter med fördel ett brett nätverk.
Dina arbetsuppgifter
Arbeta på och driva vårt kontor i Malmö.
Coacha och matcha arbetssökande mot arbete eller utbildning.
Arbeta kontinuerligt med att varva nya samarbetspartners.
Hålla i informativa och motiverande föreläsningar relaterade till arbetsmarknaden och vägen till ett arbete.
Dokumentation och administration i vårt affärssystem Workbuster och Arbetsförmedlingens verktyg Mina sidor för fristående aktörer.För att kunna arbeta som handledare hos oss behöver du också uppfylla kraven för ett av alternativen nedan:
Alternativ 1
Utbildning: Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system).
Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två år.
Alternativ 2
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar.
- Rekrytering.
- Omställningsarbete för arbetssökande.
- Studie- och yrkesvägledning.
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration).
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.
- Arbete med social- och grupp-psykologi.
- Karriärvägledning.
Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under tre år.
Stämmer det in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker flyttstädare för Nordens Måleri i Skåne AB!

Ansök    Okt 16    Jobbpunkten AB    Städare/Lokalvårdare
Önskar du jobba inom flyttstädning i Skåne? Vi har den perfekta möjligheten för dig! Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. För närvarande söker vi, på uppdrag av vår kund, fylttstädare till deras firma i hela Skåne. Som flyttstädare har du huvudsakliga uppgift är att rengöra och ordna den plats som en person eller en familj flyttar ifrån, så att den är i gott skick för nästa b... Visa mer
Önskar du jobba inom flyttstädning i Skåne? Vi har den perfekta möjligheten för dig!
Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
För närvarande söker vi, på uppdrag av vår kund, fylttstädare till deras firma i hela Skåne.
Som flyttstädare har du huvudsakliga uppgift är att rengöra och ordna den plats som en person eller en familj flyttar ifrån, så att den är i gott skick för nästa boende. Detta inkluderar en noggrann städning av olika ytor, såsom golv, väggar, fönster, kök, badrum och andra områden, för att säkerställa att bostaden är i ett godtagbart skick för nästa hyresgäst eller ägare.
För att lyckas med tjänsten behöver du ha god fysik och det är meritande om du har B-körkort.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med rekrytering och bemanning, Rusta och Matcha samt vuxenutbildning. Visa mindre

Vi söker måltidsbiträde/kökspersonal till privat äldreboende i Malmö!

Ansök    Okt 23    Jobbpunkten AB    Köksbiträde
Önskar du jobba som måltidsbiträde/kökspersonal i Malmö? Vi har den perfekta möjligheten för dig! Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. För närvarande söker vi på uppdrag av vår kund måltidsbiträde/kökspersonal till ett äldreboende i Malmö som är berättigad anställningsstöd. Som måltidsbiträde/kökspersonal ska man trivas med att arbeta i en miljö såsom ett äldreboende är och ... Visa mer
Önskar du jobba som måltidsbiträde/kökspersonal i Malmö? Vi har den perfekta möjligheten för dig!
Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
För närvarande söker vi på uppdrag av vår kund måltidsbiträde/kökspersonal till ett äldreboende i Malmö som är berättigad anställningsstöd.
Som måltidsbiträde/kökspersonal ska man trivas med att arbeta i en miljö såsom ett äldreboende är och man ska trivas med att ge service i ett kök. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är enklare tillagning och uppvärmning, servering mm.
För att lyckas med tjänsten spelar personligheten en väldigt viktig roll.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med rekrytering och bemanning, Rusta och Matcha samt vuxenutbildning. Visa mindre

Vi söker vårdbiträde till privat äldreboende i Malmö!

Ansök    Okt 23    Jobbpunkten AB    Vårdbiträde
Önskar du jobba som vårdbiträde i Malmö? Vi har den perfekta möjligheten för dig! Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. För närvarande söker vi på uppdrag av vår kund vårdbiträde till deras äldreboende i Malmö. Som vårdbiträde består dina arbetsuppgifter av dagliga rutiner som städning, tvätt och matlagning. Det kan även förekomma kontroller av temp, puls och blodtryck. För at... Visa mer
Önskar du jobba som vårdbiträde i Malmö? Vi har den perfekta möjligheten för dig!
Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
För närvarande söker vi på uppdrag av vår kund vårdbiträde till deras äldreboende i Malmö.
Som vårdbiträde består dina arbetsuppgifter av dagliga rutiner som städning, tvätt och matlagning. Det kan även förekomma kontroller av temp, puls och blodtryck.
För att lyckas med tjänsten förväntas du ha någon form av erfarenhet inom yrket alternativt erfarenhet som personlig assistent.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med rekrytering och bemanning, Rusta och Matcha samt vuxenutbildning. Visa mindre

Vi söker taxiförare Uber & Bolt!

Önskar du jobba som taxiförare i Skåne? Vi har den perfekta möjligheten för dig! Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal. För närvarande söker vi, på uppdrag av vår kund en taxiförare till deras firma i hela Skåne. Som taxiförare möter du kunder varje dag och kör mellan olika platser på beställning. Därför är det viktigt att både se till att de kommer snabbt och säkert dit de ska... Visa mer
Önskar du jobba som taxiförare i Skåne? Vi har den perfekta möjligheten för dig!
Jobbpunkten AB samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
För närvarande söker vi, på uppdrag av vår kund en taxiförare till deras firma i hela Skåne.
Som taxiförare möter du kunder varje dag och kör mellan olika platser på beställning. Därför är det viktigt att både se till att de kommer snabbt och säkert dit de ska och att bemöta kunderna på ett trevligt sätt.
Arbetstider:
Helgarbete förekommer
Måndag till fredag
Natt

Licens/certifiering:
Taxiförarlegitimation (Meriterande)

Arbetsort: Resande
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med rekrytering och bemanning, Rusta och Matcha samt vuxenutbildning. Visa mindre

Handledare som vill göra skillnad - Malmö

Nu väntar oss en fortsatt spännande resa mot Rusta och matcha 2.0! Vill du ingå i vårt fantastiska team och göra skillnad? Det vill även vi! Jobbpunkten AB grundades 2016 med en vision i siktet -bana upp vägen för arbetssökande tillbaka till arbetslivet och bidra till en mer hållbar och trygg framtid för dem. Idag är vi en av Sveriges ledande leverantörer inom Rusta och Matcha med 43 medarbetare fördelade på 15 kontor runt om i Sverige. Med helhetsperspekt... Visa mer
Nu väntar oss en fortsatt spännande resa mot Rusta och matcha 2.0!
Vill du ingå i vårt fantastiska team och göra skillnad?
Det vill även vi!
Jobbpunkten AB grundades 2016 med en vision i siktet -bana upp vägen för arbetssökande tillbaka till arbetslivet och bidra till en mer hållbar och trygg framtid för dem.
Idag är vi en av Sveriges ledande leverantörer inom Rusta och Matcha med 43 medarbetare fördelade på 15 kontor runt om i Sverige. Med helhetsperspektiv och tydliga mål hjälper vi i samarbete med Arbetsförmedlingen, arbetssökande att lyckas på resan från vision till verklighet.
Vi söker nu en ny medarbetare till våra kontor i Malmö som vill fortsätta vår resa mot Rusta och matcha 2.0.


Vi erbjuder dig
En anställning på ett dynamiskt företag inom en attraktiv bransch.
Spännande och varierande arbetsdagar omgiven av drivna och engagerade kollegor.
Chansen att arbeta med det du brinner för -att hjälpa människor.

Som handledare på Jobbpunkten kommer du att vara en viktig länk i vår organisation där vi som arbetsgivare sätter stor fokus på att du ska få rätt förutsättningar att ta plats, växa och utvecklas i din yrkesprofil.
Din anställning kommer att inledas med skräddarsydd introduktion för att ge dig en stabil grund att bygga vidare på.


Vem är du?
Vi tror att du som söker tjänsten har en genuin vilja att göra skillnad i den enskilde individens tillvaro, där du med kunskap, engagemang och viljestyrka matchar mot rätt arbete eller utbildning.
Du utmanar gärna dig själv och har en målinriktad mentalitet som är drivkraften bakom dina uppnådda resultat.
Din styrka sitter i din kommunikativa förmåga och det faller dig naturligt att bygga relationer och skapa förtroende med dina deltagare och samarbetspartners.
Begrepp som ”team” och ”teamwork” är grunden till ditt förhållningssätt och din inre motivation som bidrar till att driva ditt team och verksamheten framåt.
Du delar våra värderingar till alla människors lika värde där du bemöter och coachar dina deltagare med professionalitet, lyhördhet och ett öppet sinne.
Du har ett organiserat och effektivt sätt att arbeta, du är strukturerad och oberoende och är van att driva egna ansvarsområden.
Du besitter ett brett nätverk i Malmö med goda relationer och kan utveckla nya kontakter.

Dina arbetsuppgifter
Coacha och matcha arbetssökande till arbete eller utbildning
Arbeta kontinuerligt med att varva nya samarbetspartners
Hålla i informativa och motiverande föreläsningar relaterad till arbetsmarknaden och vägen till ett arbete
Dokumentation och administration i vårt affärssystem Workbuster och Arbetsförmedlingens verktyg Mina sidor för fristående aktörerAtt arbeta tillsammans med oss här på Jobbpunkten innebär att du får vara en del av ett starkt varumärke med fokus på kvalité och resultat.
Välkommen med din ansökan!


Krav på handledarens kompetens
Alternativ 1
Minst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, pedagogik, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid under de senaste fem (inom valfritt område).Alternativ 2
Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter; Arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete förarbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor, arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, arbete med social- och gruppsykologi, karriärvägledning, pedagogik. Visa mindre

Handledare Malmö området

Jobbpunkten har sedan vi grundades hösten år 2016 hjälpt arbetssökande ut på arbetsmarknaden. Vårt uppdrag i samarbete med Arbetsförmedlingen inom insatsen Rusta och Matcha (KROM) bygger på att hjälpa arbetssökande komma ut till arbete eller studier så snabbt som möjligt utifrån behov och förutsättningar. Vi arbetar kvalitativt och skräddarsytt där vi tänker långsiktigt och hållbart. Vi på Jobbpunkten söker nu dig som gillar att arbeta med olika individer ... Visa mer
Jobbpunkten har sedan vi grundades hösten år 2016 hjälpt arbetssökande ut på arbetsmarknaden. Vårt uppdrag i samarbete med Arbetsförmedlingen inom insatsen Rusta och Matcha (KROM) bygger på att hjälpa arbetssökande komma ut till arbete eller studier så snabbt som möjligt utifrån behov och förutsättningar. Vi arbetar kvalitativt och skräddarsytt där vi tänker långsiktigt och hållbart.
Vi på Jobbpunkten söker nu dig som gillar att arbeta med olika individer och att finna den perfekta matchningen vid en rekrytering samt ge sökande det rätta stödet och handledningen.
Som handledare har du ett trevligt bemötande och kan vägleda sökande med ett coachande förhållningssätt. Vidare är du trygg i din roll och förutom en god servicekänsla har du en personlighet där du vågar ta för dig och nätverka med olika företag.
Hos oss på Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa våra arbetssökande till att nå sysselsättning på snabbast möjliga sätt och skapa nöjda deltagare inför framtiden. Vi ställer höga krav på handledarna och vi ser att det finns en säljande tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i din roll.


Dagarna består av att coacha och handleda våra sökande mot arbetsmarknaden och med stöd från personal som arbetar med praktisk support till handledaren ser vi även att du har god datorvana och gillar administration.


Du kommer ingå i ett arbetslag med drivna handledare som brinner för sitt arbete och har högt fokus på att ständigt uppnå resultat.
För att lyckas i rollen:
Arbeta med ett coachande förhållningssätt
Hantera olika arbetsuppgifter samtidigt
Strukturerad och gilla administration
Service- och resultatinriktad
Krav på handledarens kompetens
Alternativ 1
Kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet.
Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, pedagogik, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.
Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.
Alternativ 2
Kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet.
Utbildning
Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.


Arbetslivserfarenhet:
Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter; Arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete förarbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor, arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, arbete med social- och gruppsykologi, karriärvägledning, pedagogik.
Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Individuell lönesättning enligt överenskommelse
Provanställning och tidsbegränsad anställning Visa mindre

Handledare till rusta och matcha Malmö

Om jobbet Vi på Jobbpunkten söker dig som gillar att arbeta med individanpassad utbildning och deltagaren i centrum där du ska stötta personen till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Du har ett trevligt säljande bemötande mot olika typer av individer och kan anpassa dig till rådande situationer som uppstår. Du är trygg i din roll som matchade vägledare med ett coachande förhållningssätt och gillar att nätverka och jobba med uppsökande verksamhet på... Visa mer
Om jobbet
Vi på Jobbpunkten söker dig som gillar att arbeta med individanpassad utbildning och deltagaren i centrum där du ska stötta personen till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Du har ett trevligt säljande bemötande mot olika typer av individer och kan anpassa dig till rådande situationer som uppstår. Du är trygg i din roll som matchade vägledare med ett coachande förhållningssätt och gillar att nätverka och jobba med uppsökande verksamhet på ett säljande sätt?
Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta nya kontakter samt ha ett stort lokalt nätverk med olika företag på orten!
Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa våra arbetssökande till att nå sysselsättning på snabbast möjliga sätt och skapa nöjda deltagare för framtiden.
Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arbete eller utbildning inom insatsen rusta och matcha ( KROM) som Arbetsförmedlingen har.
Vi har stora krav och vi ser att det finns en säljande tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i din roll. Dagarna består av att coacha, handleda våra deltagare, administrera, drivande, säljande förhållningssätt, uppsökande verksamhet med företag och andra samhällsfunktioner samt ha möten med dessa.
Stämmer detta in på dig läs gärna vidare ?
Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du gilla att nätverka, jobba resultatinriktat, coachande förhållningssätt och arbeta med att hitta rätt lösning.
Vara strukturerad, noggrann i ditt arbeta samt gilla administration.
Stresstålig och kunna hantera många saker samtidigt.
Flerspråkighet är meriterande.Alternativ 1 Krav på handledarens kompetens
– kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, pedagogik, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.


Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.


Alternativ 2 Krav på handledarens kompetens


– kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre årsarbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.


- Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete förarbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning- pedagogik.
Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Visa mindre

Handledare Malmö området

Om jobbet Vi på Jobbpunkten söker dig som gillar att arbeta med individanpassad utbildning och deltagaren i centrum där du ska stötta personen till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Du har ett trevligt säljande bemötande mot olika typer av individer och kan anpassa dig till rådande situationer som uppstår. Du är trygg i din roll som matchade vägledare med ett coachande förhållningssätt och gillar att nätverka och jobba med uppsökande verksamhet på... Visa mer
Om jobbet
Vi på Jobbpunkten söker dig som gillar att arbeta med individanpassad utbildning och deltagaren i centrum där du ska stötta personen till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Du har ett trevligt säljande bemötande mot olika typer av individer och kan anpassa dig till rådande situationer som uppstår. Du är trygg i din roll som matchade vägledare med ett coachande förhållningssätt och gillar att nätverka och jobba med uppsökande verksamhet på ett säljande sätt?
Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta nya kontakter samt ha ett stort lokalt nätverk med olika företag på orten!
Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa våra arbetssökande till att nå sysselsättning på snabbast möjliga sätt och skapa nöjda deltagare för framtiden.
Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arbete eller utbildning inom insatsen rusta och matcha ( KROM) som Arbetsförmedlingen har.
Vi har stora krav och vi ser att det finns en säljande tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i din roll. Dagarna består av att coacha, handleda våra deltagare, administrera, drivande, säljande förhållningssätt, uppsökande verksamhet med företag och andra samhällsfunktioner samt ha möten med dessa.
Stämmer detta in på dig läs gärna vidare ?
Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du gilla att nätverka, jobba resultatinriktat, coachande förhållningssätt och arbeta med att hitta rätt lösning.
Vara strukturerad, noggrann i ditt arbeta samt gilla administration.
Stresstålig och kunna hantera många saker samtidigt.
Flerspråkighet är meriterande.Alternativ 1 Krav på handledarens kompetens
– kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, pedagogik, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.


Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.


Alternativ 2 Krav på handledarens kompetens


– kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre årsarbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.


- Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete förarbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning- pedagogik.
Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Visa mindre

Förstärka upp Handledare i Malmö området

Om jobbet Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt på den orten. Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa v... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt på den orten.
Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa våra deltagare i alla lägen!
Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arbete och utbildning. Vi har krav och vi ser att det finns en tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i rollen. Dagarna består av att handleda våra deltagare, administrera, kontakta potentiella arbetsgivare och ha möten med de.
Meriterande om du kan slaviska språken, kurdiska och arabiska


Alternativ 1 Krav på handledarens kompetens
– kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.


Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.


Alternativ 2 Krav på handledarens kompetens


– kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre årsarbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.


- Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete förarbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning


Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Visa mindre

Förstärka upp Handledare i Malmö området

Om jobbet Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt på den orten. Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa v... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt på den orten.
Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa våra deltagare i alla lägen!
Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arbete och utbildning. Vi har krav och vi ser att det finns en tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i rollen. Dagarna består av att handleda våra deltagare, administrera, kontakta potentiella arbetsgivare och ha möten med de.
Meriterande om du kan slaviska språken, kurdiska och arabiska


Alternativ 1 Krav på handledarens kompetens
– kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.


Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.


Alternativ 2 Krav på handledarens kompetens


– kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre årsarbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.


- Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete förarbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning


Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Visa mindre

Förstärka upp Handledare i Malmö området

Om jobbet Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt på den orten. Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa v... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt på den orten.
Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa våra deltagare i alla lägen!
Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arbete och utbildning. Vi har krav och vi ser att det finns en tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i rollen. Dagarna består av att handleda våra deltagare, administrera, kontakta potentiella arbetsgivare och ha möten med de.
Meriterande om du kan arabiska, persiska och bosniska.


Alternativ 1 Krav på handledarens kompetens
– kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.


Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.


Alternativ 2 Krav på handledarens kompetens


– kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre årsarbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.


- Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete förarbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning


Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Visa mindre

Handledare till Malmö

Om jobbet Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt på den orten. Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa v... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt på den orten.
Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa våra deltagare i alla lägen!
Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arbete och utbildning. Vi har krav och vi ser att det finns en tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i rollen. Dagarna består av att handleda våra deltagare, administrera, kontakta potentiella arbetsgivare och ha möten med de.
Meriterande om du kan arabiska, persiska och annat språk.


Alternativ 1 Krav på handledarens kompetens
– kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.


Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.


Alternativ 2 Krav på handledarens kompetens


– kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre årsarbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.


- Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete förarbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning


Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Visa mindre

Handledare

Om jobbet Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar. Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha en nätverk med olika företag . Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast. Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagar... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar.
Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha en nätverk med olika företag . Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast. Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arbete och utbildning. Vi har krav och vi ser att det finns en tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i rollen. Dagarna består av att handleda våra deltagare, administrera, kontakta potentiella arbetsgivare och ha möten med de.
Meriterande om du kan arabiska och annat språk.
Alternativ 1 Krav på handledarens kompetens
– kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.


Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.


Alternativ 2 Krav på handledarens kompetens


– kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre årsarbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.


- Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete förarbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning


Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Visa mindre

Förstärka upp Handledare till Malmö

Om jobbet Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt i Malmö. Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa våra d... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar lokalt i Malmö.
Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha ett lokalt nätverk med olika företag på orten! Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast och att hjälpa våra deltagare i alla lägen!
Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arbete och utbildning. Vi har krav och vi ser att det finns en tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i rollen. Dagarna består av att handleda våra deltagare, administrera, kontakta potentiella arbetsgivare och ha möten med de.
Meriterande om du kan arabiska, persiska och annat språk.
Alternativ 1 Krav på handledarens kompetens
– kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.


Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.


Alternativ 2 Krav på handledarens kompetens


– kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre årsarbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.


- Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete förarbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning


Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Visa mindre

Handledare

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar. Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha en nätverk med olika företag . Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast. Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arb... Visa mer
Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har ett trevligt bemötande mot olika typer av individer. Du är trygg i din roll som vägledare och rådgivare och har god kännedom om hur arbetsmarknaden fungerar.
Förutom en god servicekänsla bör du ha en personlighet där du vågar ta för dig och ta kontakt och ha en nätverk med olika företag . Hos Jobbpunkten ska du se resultaten som viktigast. Vårt uppdrag bygger på att vi hjälper våra deltagare till arbete och utbildning. Vi har krav och vi ser att det finns en tävlingsinstinkt hos dig som gör att du kan växa in i rollen. Dagarna består av att handleda våra deltagare, administrera, kontakta potentiella arbetsgivare och ha möten med de.
Meriterande om du kan arabiska
Alternativ 1 Krav på handledarens kompetens
– kvalificering via tjänstespecifik utbildning och generell arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.


Arbetslivserfarenhet:
Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten.


Alternativ 2 Krav på handledarens kompetens


– kvalificering via generell utbildning och tjänstespecifik arbetslivserfarenhet Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Arbetslivserfarenhet: Minst tre årsarbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.


- Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete förarbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- ocharbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning


Personen ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Visa mindre