Lediga jobb Gigstep AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Gigstep AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Junior IT-projektledare som vill pendla sökes för uppdrag i 3 månader

Ansök    Jun 17    Gigstep AB    IT-strateg
Nytt
Nu är det dags att vidareutveckla företagets ERP-system (M3) samt migrera de fysiska servrarna till M365. I dessa projekt behöver företaget hjälp av dig! Du kommer att planera, leda och följa upp projektet gällande ERP-systemet M3. På ditt bord kommer även hanteringen av migreringen från fysiska servrar till M365 ligga. Till viss del behöver du stötta supportteknikerna med vissa ärenden och delvis leda gruppen. Prestigelös är alltså en viktig egen... Visa mer
Nu är det dags att vidareutveckla företagets ERP-system (M3) samt migrera de fysiska servrarna till M365. I dessa projekt behöver företaget hjälp av dig!
Du kommer att planera, leda och följa upp projektet gällande ERP-systemet M3. På ditt bord kommer även hanteringen av migreringen från fysiska servrar till M365 ligga. Till viss del behöver du stötta supportteknikerna med vissa ärenden och delvis leda gruppen. Prestigelös är alltså en viktig egenskap, då ni arbetar tätt tillsammans som ett team. Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och är van vid att arbeta både självständigt och i team.
Du behöver ha erfarenhet av att leda IT-projekt tidigare. Kunskap och erfarenhet av migrering till M365 är ett krav. Vi ser gärna att du även har goda kunskaper inom AD, Cloud/Windows-miljöer, AWS, PowerShell samt nätverk.
Omfattning: 3 månader, 100%
Plats: Närheten av Kivik
Start: Omgående
Körkort: Det är ett krav
Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Onsite-tekniker sökes till bolag i Malmö

Nytt
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska IT. För oss är IT-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för den! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom IT med din känsla för service i en perfekt mix. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska IT. För oss är IT-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för den!
Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom IT med din känsla för service i en perfekt mix.
Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på nedanstående punkter:
- Active Directory- DNS, DHCP, TCP/IP- Citrix- Windows Operativsystem- Outlook & Exchang- MS Office & O365- Skrivare & skrivarhantering- Hårdvarurelaterade frågor
Det genuina IT-intresset är ett måste. Vi vill gärna att du har arbetat med IT-support tidigare. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.
Välkommen in i ett härligt gäng där humor blandas med stort fokus för att ge god service åt kunderna!Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Gigstep men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget är med 6 månader till att börja med.Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Teknisk Projektledare till bolag i Malmö

Ansök    Jun 11    Gigstep AB    Projektledare, IT
För vår kunds räkning letar vi nu efter dig som vill axla rollen som development lead/teknisk projektledare. I rollen kommer du ha en nyckelroll i arbetet med kundens digitala tjänst SAMS. Låter det spännande? Fortsätt läsa!Tjänsten använder sig av satellitdata och AI för att identifiera var och hur skogligt underhåll ska ske på ett sätt som både minimerar risker och bidrar till biologisk mångfald. SAMS är utvecklat i Sverige och har blivit utvald som glob... Visa mer
För vår kunds räkning letar vi nu efter dig som vill axla rollen som development lead/teknisk projektledare. I rollen kommer du ha en nyckelroll i arbetet med kundens digitala tjänst SAMS. Låter det spännande? Fortsätt läsa!Tjänsten använder sig av satellitdata och AI för att identifiera var och hur skogligt underhåll ska ske på ett sätt som både minimerar risker och bidrar till biologisk mångfald. SAMS är utvecklat i Sverige och har blivit utvald som global lösning för E:on-koncernen inom s k "Ecological Corridor Management". Som development lead kommer man att arbeta med skalningen av tjänsten till andra länder för både utveckling och förvaltning.
I rollen ingår följande ansvarsområden:
Samarbeta nära produktägaren för att skapa transparens kring utvecklingsprioriteringar.
Ansvara för den övergripande tekniska utvecklingsprocessen, inklusive planering, implementering, testning och integration av externa data.
Hantera Agila processer (agera Scrum Master, hantera user stories, leda agila möten och workshops etc.).
Främja effektiv kommunikation inom utvecklingsteamet och sköta prioritering av det dagliga arbetet.
Identifiera tekniska utmaningar under utvecklingen och initiera lämpliga åtgärder för att hantera dem.
Releasehantering: Validera att ny funktionalitet uppfyller kvalitets-, prestanda- och funktionella krav och övervaka produktionssättning.
Ta emot supportförfrågningar från första/andra linjen och förmedla vidare till rätt mottagare.

Specifik färdighet som fordras:
Erfarenhet av scrum och agila ramverk
Erfarenhet av att leda utvecklingsarbete. Meriterande med kunskap om molntjänster och mjukvarutvecklingsprocesser som CI/CD.
God kommunikationsförmåga - förmåga att formulera koncept för personer med varierande teknisk bakgrund

Detaljer:
Start konsultuppdrag: 2024-09-15
Slut konsultuppdrag: 2025-03-15

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

IT-NÖRD med intresse för SERVICE sökes

Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix. Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras te... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det!
Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix.
Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras tech-relaterade problem. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på några av nedanstående punkter:
- Active Directory
- DNS, DHCP, TCP/IP
- Citrix
- Windows Operativsystem
- Outlook & Exchange
- MS Office & O365
- Skrivare & skrivarhantering
- Hårdvarurelaterade frågor
Det genuina tech-intresset är ett måste. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus, dock inget krav. Vi vill helst att du har pluggat något inom IT, och då gärna ha tyckt om nätverkskurserna lite extra. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.
Välkommen in i vårt härliga gäng där humor blandas med goda kakor och stort fokus på att ge god service åt kunderna! Visa mindre

Vi behöver juniora IT-supportekniker! Titta hit!

Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare. En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Varje dag hanter... Visa mer
Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare.
En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik.
Varje dag hanterar du ärende från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.Krav-Svenska och engelska flytande!- Kännedom om Active Directory, Windows Server, Basic nätverk, felsökningMeriterande om-Du har arbetat i servicedesk sedan tidigare- Har ett härligt driv och är prestigelös och flexibel- Har en vidareutbildning exempelvis från YH eller Universitet
Vi letar efter dig som brinner för IT och service. Du har troligtvis en IT-utbildning i grunden. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av 1st line support sedan tidigare. Vi ser gärna att du har kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter. Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.
Joina oss! Visa mindre

Civilingenjörer - se hit!

Nu söker vi dig som har enCivilingenjörsexamen inom datateknik, elektronikdesign, teknisk fysik, elektroteknik eller motsvarande för kommande gig! För dessa roller söker vi digsom är resultatinriktad och har god analytisk förmåga. Du tar ansvar för ditt arbete som du effektivt driver vidare på ett strukturerat sätt för att leverera efterfrågade resultat i tid. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och samarbetar på ett bra och konstruktivt sätt med så... Visa mer
Nu söker vi dig som har enCivilingenjörsexamen inom datateknik, elektronikdesign, teknisk fysik, elektroteknik eller motsvarande för kommande gig!
För dessa roller söker vi digsom är resultatinriktad och har god analytisk förmåga. Du tar ansvar för ditt arbete som du effektivt driver vidare på ett strukturerat sätt för att leverera efterfrågade resultat i tid. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och samarbetar på ett bra och konstruktivt sätt med såväl kollegor som uppdragsgivare. Eftersom vi arbetar med fleraglobala bolag är det även viktigt att dukommunicerar väl både på svenska och engelska. Nyexaminerad eller några års erfarenhet!
Utöver ovanstående kompetens bör du också ha god förståelse för:
Något eller flera utvecklingsspråk så som C, C++, C#,Java, Python mm.
Ha engod teknisk förståelse och ett genuint intresse till att utvecklas ännu mer.
Tycka att det är kul att ta till dig ny information för att kunna utvecklas i ditt arbete.
Projektledning i en teknisk befattning/område.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom ett eller flera av hårdvarunära programmering samtmjukvaruutveckling för styrning av extern elektronik och hårdvara.
Att jobba som konsult hos oss på Gigstep är perfekt för dig som är nyexaminerad och vill komma in på coola och spännande tekniska företag, men även för dig som har jobbat några år och vill ta nästa steg i karriären. Vi samarbetar med olika företag runt om i Sverige och främst i Malmö/Lund området.
Vill du höra mer om våra gig? Välkommen med ditt CV redan idag! Visa mindre

Serviceminded 1st line supporttekniker till kund i Malmö

Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa!Om tjänstenVarje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt sä... Visa mer
Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa!Om tjänstenVarje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt sätt med en enastående service. Vi ser alltså att du är flexibel och kan ta i med hårdhandskarna när detta krävs för att få saker och ting gjorda. En annan viktig aspekt i arbetet är din administrationsförmåga. Du jobbar ständigt med att dokumentera vad som sker i kundcasen och här är du flitig på att notera.Vi letar efter digsom har en gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom IT. Har du gått på en yrkeshögskola och haft LIA? Strålande! Du behöver varaflytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.Har du arbetat i eller har kännedom om Active Directory (AD), Basic nätverk (DHCP/DNS, IP/TCP), ServiceNow och felsökning så är det starkt meriterande! Vår kund arbetar främst med Windows, har du erfarenhet av Linux så är det också meriterande!Hos oss får du möjligheten att växa både som person och i din professionella roll. Vi är ett härligt gäng människor som kompletterar varandra på olika sätt. Vi hoppas att du är nästa pusselbit som vi saknar!Om ossDu kommer att bli anställd av oss på Gigstep som konsult. Vi månar om våra konsulter och har kontinuerliga dialoger där vi diskuterar hur du trivs, vilka förbättringsmöjligheter som finns och hur du kan utvecklas på bästa sätt! Genom vår kund får du även möjlighet att spetsa till dina IT-kunskaper, dels genom erfarenheten som kommer med arbetet men även genom att ta diverse olika certifikat. För oss är det viktigt att ha KUL på jobbet. Därför har vi konsultaktiviteter av varierande slag som vi hoppas att du vill vara med på!Vi tillämpar löpande rekrytering - annonsen kan alltså bli stängd innan utgångsdatum. Visa mindre

Projektledare sökes för implementation av ITSM-system

Ansök    Jun 5    Gigstep AB    Processansvarig, ITIL
Detta implementationsprojekt ska migrera hanteringen av IT-ärende och IT-tjänstehantering från nuvarande ITSM-system till det nya. Projektet är i kommunal verksamhet. Giggaren ska leda projektet genom samtliga faser. Från at ett direktiv skapas till det att en slutrapport är godkänd. Vi ser som krav att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av projektledning samt att du har erfarenhet av olika ITSM-verktyg och kravarbete kring detta. Även erfarenhet av ... Visa mer
Detta implementationsprojekt ska migrera hanteringen av IT-ärende och IT-tjänstehantering från nuvarande ITSM-system till det nya. Projektet är i kommunal verksamhet.
Giggaren ska leda projektet genom samtliga faser. Från at ett direktiv skapas till det att en slutrapport är godkänd.
Vi ser som krav att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av projektledning samt att du har erfarenhet av olika ITSM-verktyg och kravarbete kring detta. Även erfarenhet av projektledning för implementation av ITSM-lösningar är ett måste för rollen. Till sist är det även ett krav att du har erfarenhet kring upphandling i offentlig verksamhet.
Det är vidare starkt meriterande om du har kunskap kring ITIL, Agile, DevOps samt integration mellan ITSM-system och andra system så som telefonilösningar, AD, Azure med flera. Kunskap om förvaltning av ett ITSM-verktyg ger också ett plus i kantent.
Start: 1 juli 2024
Slut: 30 juni 2025 (Finns möjlighet till förlängning på 18 månader)
Omfattning: 100%
Placering: Malmö (flexibilitet till visst arbete remote finns)
Vänt inte med din ansökan - urval sker löpande! Visa mindre

Erfaren mjukvaruutvecklare!

Ansök    Jun 7    Gigstep AB    Mjukvaruutvecklare
- Är du en innovativ mjukvaruingenjör med en nyfikenhet att utforska nya möjligheter och expertis för att driva innovation? I så fall har vi den perfekta möjligheten för dig! Här kommer du attspecialisera digpå att utveckla system som är avgörande för produktionen, inklusive mjukvara för montering, testning och datainsamling. Med kundens system som körs dygnet runt kommer ni i teametfungerar som det centrala navet för all produktionsdata på företaget. Som ... Visa mer
- Är du en innovativ mjukvaruingenjör med en nyfikenhet att utforska nya möjligheter och expertis för att driva innovation?
I så fall har vi den perfekta möjligheten för dig!
Här kommer du attspecialisera digpå att utveckla system som är avgörande för produktionen, inklusive mjukvara för montering, testning och datainsamling. Med kundens system som körs dygnet runt kommer ni i teametfungerar som det centrala navet för all produktionsdata på företaget.
Som mjukvaruingenjör kommer du att få användning avdin expertis för att arbeta i projekt och handleda mer juniora kollegorDu kommer att samarbeta nära med en dynamisk gruppmed fokus på att implementera och integrera komponenter från olika team för att skapa komplexa system. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära utveckling av mjukvara för maskiner, ta ansvar för projekt och främja samarbete mellan andra avdelningar som man kommer i kontakt med.
Exempel på arbetsuppgifter:
Utveckla mjukvara för maskiner och integrera olika komponenter till sammanhängande system.
Ta ansvar för projekt och dela ansvaret för deras framgångsrika genomförande.
Påverka tekniska beslut och bidra till avdelningens riktning.
Delta i hela utvecklingsprocessen, från idé till design och underhåll!

Vem är du då?
För att passa in i rollen tror vi att du är en nyfiken och driven person som brinner för innovation. Du går igång på komplexa tekniska utmaningar och dessutom har tidigare dokumenterad erfarenhet från en likande roll. Du har erfarenhet från att ha jobbat ianvändarvänliga system och producera högkvalitativ ochunderhållbar kod.
Utöver det har du också:
En masterexamen
Erfarenhet av C#, .NET, TestStand, och Git.
Erfarenhet av utveckling av produktions- och tillverkningssystem är ett plus.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

IT-NÖRD med intresse för SERVICE sökes

Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix. Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras te... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det!
Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix.
Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras tech-relaterade problem. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på några av nedanstående punkter:
- Active Directory
- DNS, DHCP, TCP/IP
- Citrix
- Windows Operativsystem
- Outlook & Exchange
- MS Office & O365
- Skrivare & skrivarhantering
- Hårdvarurelaterade frågor
Det genuina tech-intresset är ett måste. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus, dock inget krav. Vi vill helst att du har pluggat något inom IT, och då gärna ha tyckt om nätverkskurserna lite extra. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.
Välkommen in i vårt härliga gäng där humor blandas med goda kakor och stort fokus på att ge god service åt kunderna! Visa mindre

Sommajobba som IT-supporttekniker

Vi har företag i vårt nätverk som flaggat för att de troligtvis behöver hjälp av grymma IT-supporttekniker i sommar! Du behöver kunna arbeta stora delar avjuni, juli och augusti. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då det är extremt viktigt att du är: "Service minded" = du är där för att hjälpa användarna "Smart" = instruktioner kommer att ges och behöver följas "Ordentlig" = ordning och reda är a och o för dessa gig "Driftig" = du behöver var ... Visa mer
Vi har företag i vårt nätverk som flaggat för att de troligtvis behöver hjälp av grymma IT-supporttekniker i sommar!
Du behöver kunna arbeta stora delar avjuni, juli och augusti. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då det är extremt viktigt att du är:
"Service minded" = du är där för att hjälpa användarna
"Smart" = instruktioner kommer att ges och behöver följas
"Ordentlig" = ordning och reda är a och o för dessa gig
"Driftig" = du behöver var pålitlig och en person som teamet kan lita på
"Trevlig" = vem vill inte ha en trevlig kollega?
Körkort...? Det är starkt meriterande! (Har du inte körkort? Sök ändå!)
Erfarenhet och utbildning...? Vi tror att du har någon form av teknisk bakgrund och har har minst 1 års arbetslivserfarenhet.Det är starkt meriterande om du studerar någon typ av eftergymnasial utbildning.
Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Vi behöver juniora IT-supportekniker! Titta hit!

Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare. En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Varje dag hanter... Visa mer
Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare.
En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik.
Varje dag hanterar du ärende från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.Krav-Svenska och engelska flytande!- Kännedom om Active Directory, Windows Server, Basic nätverk, felsökningMeriterande om-Du har arbetat i servicedesk sedan tidigare- Har ett härligt driv och är prestigelös och flexibel- Har en vidareutbildning exempelvis från YH eller Universitet
Vi letar efter dig som brinner för IT och service. Du har troligtvis en IT-utbildning i grunden. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av 1st line support sedan tidigare. Vi ser gärna att du har kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter. Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.
Joina oss! Visa mindre

Rekryterande Gig Manager till Gigstep i Malmö

Är du redo att joina Malmös - coolaste, trevligaste, roligaste, framgångsrikaste, snyggaste(?), ballaste, ödmjukaste start-up... Superlativen haglar . Ditt fokus kommer vara att träffa potentiella giggare (kandidater), intervjua dem och sedan matcha dem med rätt gig (uppdrag). Innan detta har du troligtvis format en annons och gjort telefonavstämningar. Efter intervjun är det referenstagning som gäller och att sälja in kandidatens kompetens till kontaktper... Visa mer
Är du redo att joina Malmös - coolaste, trevligaste, roligaste, framgångsrikaste, snyggaste(?), ballaste, ödmjukaste start-up... Superlativen haglar .
Ditt fokus kommer vara att träffa potentiella giggare (kandidater), intervjua dem och sedan matcha dem med rätt gig (uppdrag). Innan detta har du troligtvis format en annons och gjort telefonavstämningar. Efter intervjun är det referenstagning som gäller och att sälja in kandidatens kompetens till kontaktpersonen på företaget. Under intervjun är det du som presenterar giget som världens chans till kandidaten!
Det roligaste med jobbet? Enkelt att svara på. Du ger personer chansen att bygga sin kunskapsbank och att arbeta med det de brinner för. Coolt eller hur?
Som person gillar du att träffa människor. Du är en person med härlig energi som får saker att hända. Vi tror nämligen att det är en framgångsfaktor för bästa bemötande av kandidater och kunder. Flexibilitet och affärsfokus är också viktiga egenskaper! Din kommunikativa förmåga på såväl svenska som engelska är mycket bra.Det gäller i såväl tal som skrift.Vi tror att du har eller snart har en examen inom HR eller systemvetenskap, men utmana oss gärna. Det är starkt meriterande om du har arbetat med rekrytering tidigare.
Start efter sommaren. Urval sker löpande!
Välkommen in i gänget. Vi lovar att det kommer bli kul! (Och utmanande, men mest kul. Vi hjälps åt och når framgång tillsammans.) Visa mindre

Erfaren mjukvaruutvecklare!

Ansök    Maj 22    Gigstep AB    Mjukvaruutvecklare
- Är du en innovativ mjukvaruingenjör med en nyfikenhet att utforska nya möjligheter och expertis för att driva innovation? I så fall har vi den perfekta möjligheten för dig! Här kommer du attspecialisera digpå att utveckla system som är avgörande för produktionen, inklusive mjukvara för montering, testning och datainsamling. Med kundens system som körs dygnet runt kommer ni i teametfungerar som det centrala navet för all produktionsdata på företaget. Som ... Visa mer
- Är du en innovativ mjukvaruingenjör med en nyfikenhet att utforska nya möjligheter och expertis för att driva innovation?
I så fall har vi den perfekta möjligheten för dig!
Här kommer du attspecialisera digpå att utveckla system som är avgörande för produktionen, inklusive mjukvara för montering, testning och datainsamling. Med kundens system som körs dygnet runt kommer ni i teametfungerar som det centrala navet för all produktionsdata på företaget.
Som mjukvaruingenjör kommer du att få användning avdin expertis för att arbeta i projekt och handleda mer juniora kollegorDu kommer att samarbeta nära med en dynamisk gruppmed fokus på att implementera och integrera komponenter från olika team för att skapa komplexa system. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära utveckling av mjukvara för maskiner, ta ansvar för projekt och främja samarbete mellan andra avdelningar som man kommer i kontakt med.
Exempel på arbetsuppgifter:
Utveckla mjukvara för maskiner och integrera olika komponenter till sammanhängande system.
Ta ansvar för projekt och dela ansvaret för deras framgångsrika genomförande.
Påverka tekniska beslut och bidra till avdelningens riktning.
Delta i hela utvecklingsprocessen, från idé till design och underhåll!

Vem är du då?
För att passa in i rollen tror vi att du är en nyfiken och driven person som brinner för innovation. Du går igång på komplexa tekniska utmaningar och dessutom har tidigare dokumenterad erfarenhet från en likande roll. Du har erfarenhet från att ha jobbat ianvändarvänliga system och producera högkvalitativ ochunderhållbar kod.
Utöver det har du också:
En masterexamen
Erfarenhet av C#, .NET, TestStand, och Git.
Erfarenhet av utveckling av produktions- och tillverkningssystem är ett plus.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare - se hit!

Ansök    Maj 29    Gigstep AB    Kundtjänstmedarbetare
Är du en noggrann och serviceminded kundtjänstmedarbetare som också har ett lite kittlande intresse för IT? Perfekt!Just nu letar vi i proaktivt syfte efter dig som vill jobba med kundtjänst! Vi har fått nys om att en kund vi samarbetar med eventuellt kommer få behov av en resurs med start i sommar! Du kommer dagligen att ha kontakt med kunder som ringer eller mejlar in med sina frågor, felanmälningar, ärenden, eller beställningar. Du kan tex ha arbetat ad... Visa mer
Är du en noggrann och serviceminded kundtjänstmedarbetare som också har ett lite kittlande intresse för IT? Perfekt!Just nu letar vi i proaktivt syfte efter dig som vill jobba med kundtjänst! Vi har fått nys om att en kund vi samarbetar med eventuellt kommer få behov av en resurs med start i sommar!
Du kommer dagligen att ha kontakt med kunder som ringer eller mejlar in med sina frågor, felanmälningar, ärenden, eller beställningar.
Du kan tex ha arbetat administrativt eller i en kundtjänst, varit den IT intresserade butikssäljaren eller varit den andra sökt hjälp av när de haft administrativa eller IT relaterade utmaningar. Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och tycker om att lösa ärenden. Det något slitna uttrycket "spindeln i nätet" är relevant här och du är en person som trivs med att vara den som har koll på läget. Din datorvana är mycket hög och du trivs i en miljö som är tempoväxlande.
Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service. Det är högt tempo i denna tjänsten och det är därför viktigt att du trivs i en miljö där det hela tiden händer oförutsedda saker. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på utmaningar varje dag.Krav: Flytande svenska och engelska i tal och skriftArbetat med kundtjänst och/eller service sedan tidigare


Om det här stämmer in på dig, skicka in din ansökan redan idag!
Vi tillämpa löpande urval och kan därför komma att ta ned annonsen tidigare än utsatt slutdatum. Visa mindre

Gigga som lönekonsult i Helsingborg (2-3 dagar remote/vecka)

Uppdraget är i Helsingborg och du kan arbeta hemifrån 2-3 dagar/vecka. Omfattningen är några månader, med start omgående. Om det kliar i dina administrativa fingrar och lönehjärna när du läser nedan uppdragsbeskrivning så kan det faktiskt vara dig vi letar efter! Om uppdragetVår kunds löneavdelning är en central funktion som ansvarar för lönehantering för ungefär 1100 medarbetare inom koncernen. I koncernen arbetar såväl kollektivanställda som tjänstemän. ... Visa mer
Uppdraget är i Helsingborg och du kan arbeta hemifrån 2-3 dagar/vecka.
Omfattningen är några månader, med start omgående.
Om det kliar i dina administrativa fingrar och lönehjärna när du läser nedan uppdragsbeskrivning så kan det faktiskt vara dig vi letar efter! Om uppdragetVår kunds löneavdelning är en central funktion som ansvarar för lönehantering för ungefär 1100 medarbetare inom koncernen. I koncernen arbetar såväl kollektivanställda som tjänstemän. Avtal som Unionen Almega Tjänstemannaavtal, Transportavtalet BA och Tjänstemannaavtalet transport tillämpas! Full rulle helt enkelt! Du har ansvar för lönerna för några bolag och du besvarar även lönerelaterade frågor över både telefon och email. Här behöver du verkligen uppskatta dialoger med chefer och medarbetare och hitta energi i det! Huvudsakliga arbetsuppgifter- Lönekörning & löneberäkning i Agda- Tolka lagar och avtal- Extern rapportering och kontakt med myndigheter som exempelvis Skatteverket och Kronofogden. - Framtagning, analys och inrapportering av statistik- Inrapportering och kontroll av löneunderlag i Agda respektive TransPAOm du tycker att tjänsten låter spännande borde du ansöka direkt! Tänkt start är i slutet av månadsskiftet och uppdraget pågår primärt i några månader framöver. Vill du veta mer och ha chansen att landa gigget? Sök direkt så berättar vi mer!
Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Mjukvarutestare - se hit!

Ansök    Maj 21    Gigstep AB    Mjukvaruutvecklare
Nu söker vi en testare för Produktionssystem! Här kommer du få vara en viktig del i företagets utvecklingsteam där du kommer säkerställa kvalitén både långsiktigt och kortsiktigt. Om jobbet: Att jobba som Testare kommer du vara en del i avdelningens utvecklingsteam och bidra med allt från möten, diskussioner till testning med mål och ambition att säkerställa utveckla kvalitén för produktionen. Exempel på arbetsuppgifter: Kontinuerligt testa av ny funk... Visa mer
Nu söker vi en testare för Produktionssystem!
Här kommer du få vara en viktig del i företagets utvecklingsteam där du kommer säkerställa kvalitén både långsiktigt och kortsiktigt.
Om jobbet:
Att jobba som Testare kommer du vara en del i avdelningens utvecklingsteam och bidra med allt från möten, diskussioner till testning med mål och ambition att säkerställa utveckla kvalitén för produktionen.
Exempel på arbetsuppgifter:
Kontinuerligt testa av ny funktionalitet som levereras av utvecklar
Arbeta för att kontinuerligt förbättra kvalitén
Verifiera och validera en ny release som är på väg ut och ge information till releaseansvarig
Ge förbättringsförslag till hur systemet fungerar
Arbeta nära med andra team och kunder internt

Det här är en roll för dig som vill utvecklas som testare och person då det finns stor erfarenhet inom QA teamet som du kommer kunna dra nytta av. Du kommer ingå i en avdelning på ca 20 personer som är uppdelat på 4 team där ni utvecklar testsystem och testmaskiner som används i tillverkningen av företagets olika produkter. Tillsammans med teamet kommer du ha möjlighet att forma rollen för att ge så mycket värde som möjligt till kvalitetsarbetet. Du kommer jobba nära både hårdvara och mjukvara.
Vem är du?
För att passa in i den här rollen ska du som söker ha en civilingenjörsexamen eller motsvarande och jobbat några år.Du är dessutom noggrann, kommunikativ och engagerad. Du har en positiv inverkan på andra, och som person bidrar du till ett fint arbetsklimat där man arbetar tillsammans. Du har läst flera kurser inom mjukvaruutveckling och har lätt för att se logiska samband.
Du bör ha erfarenhet av av nedanstående:
Mjukvarutestning
C#
Databaser/
GIT eller liknande versionshanteringssystem

Stämmer detta in på dig? - Perfekt, skicka in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Starta din IT-karriär med ett utrullningsgig i Södra Skåne med start 27e...

Ett antal medarbetare ska byta in sina gamla datorer och Ipads och här behöver dedin hjälp! Ett sådant stort datorbyte kräver noggrannhet och ett bra bemötande till användarna som du kommer möta face2face. Start: Måndagen den27 maj Slut: Troligtvis 31 juni (Obs! Slutdatum kanändras). Placering: Kommun i Södra Skåne Kvalifikationer som eftersöks: Som sagt noggrann och serviceminded är viktigt. Det är starkt meriterande om du har varit med vid ett datorbyte ... Visa mer
Ett antal medarbetare ska byta in sina gamla datorer och Ipads och här behöver dedin hjälp! Ett sådant stort datorbyte kräver noggrannhet och ett bra bemötande till användarna som du kommer möta face2face.
Start: Måndagen den27 maj
Slut: Troligtvis 31 juni (Obs! Slutdatum kanändras).
Placering: Kommun i Södra Skåne
Kvalifikationer som eftersöks: Som sagt noggrann och serviceminded är viktigt. Det är starkt meriterande om du har varit med vid ett datorbyte tidigare. Har du arbetat i rollermed fokus påkundservice och kundbemötande är detta också meriterande.
Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Vi behöver juniora IT-supportekniker! Titta hit!

Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare. En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Varje dag hanter... Visa mer
Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare.
En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik.
Varje dag hanterar du ärende från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.Krav-Svenska och engelska flytande!- Kännedom om Active Directory, Windows Server, Basic nätverk, felsökningMeriterande om-Du har arbetat i servicedesk sedan tidigare- Har ett härligt driv och är prestigelös och flexibel- Har en vidareutbildning exempelvis från YH eller Universitet
Vi letar efter dig som brinner för IT och service. Du har troligtvis en IT-utbildning i grunden. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av 1st line support sedan tidigare. Vi ser gärna att du har kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter. Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.
Joina oss! Visa mindre

Campaign manager sökes för gig på 50% distans

Ansök    Maj 10    Gigstep AB    Marknadsanalytiker
Uppdragsperiod: 3 juni 2024-31 maj 2025 Företaget har placering i Lund, men du kan arbeta helt remote! Du kommer skapa, sköta och förbättra kampanjer från början till slut. En del i ditt arbete kommer att vara finjusteringar för att nå målen som är uppsatta. Målgruppsanalyser, rapportering, tänka nytt och annorlunda är din grej! Du kommer ha kontakt med byråer samt interna intressenter. Du behöver ha en examen inom marknadsföring eller liknande samt minst ... Visa mer
Uppdragsperiod: 3 juni 2024-31 maj 2025
Företaget har placering i Lund, men du kan arbeta helt remote!
Du kommer skapa, sköta och förbättra kampanjer från början till slut. En del i ditt arbete kommer att vara finjusteringar för att nå målen som är uppsatta. Målgruppsanalyser, rapportering, tänka nytt och annorlunda är din grej! Du kommer ha kontakt med byråer samt interna intressenter.
Du behöver ha en examen inom marknadsföring eller liknande samt minst 5 års erfarenhet inom B2B marknadsföring. Har du erfarenhet från livsmedels- eller förpackningsindustrin är det starkt meriterande. Du behöver vara trygg i att arbeta med både svenska och engelska som språk. Dina kontaktytor kommer tillhöra olika tidszoner och det kan därför vara att föredra att du är van vid att arbeta på det viset.
Snabba puckar! Skicka därför in din ansökan omedelbums. Visa mindre

Kunskap om Microsoft Purview? Se hit för gig i Malmö!

Vi söker en giggare med erfarenhet och kunskap om Microsoft Purview för gig i Malmö. Obs! Det kan bli tal om anställning direkt på företaget efter en tid! Start: omgående Omfattning: 100% Du kommer ingå i ett projekt som har fokus på att konfigurera en modell för M365 som uppfyller företagets krav på säker informationshantering. I projektet deltar experter inom området. Under projektets gång kommer du att bygga upp en djup insikt i komplexiteten och kunska... Visa mer
Vi söker en giggare med erfarenhet och kunskap om Microsoft Purview för gig i Malmö.
Obs! Det kan bli tal om anställning direkt på företaget efter en tid!
Start: omgående
Omfattning: 100%
Du kommer ingå i ett projekt som har fokus på att konfigurera en modell för M365 som uppfyller företagets krav på säker informationshantering. I projektet deltar experter inom området. Under projektets gång kommer du att bygga upp en djup insikt i komplexiteten och kunskap i konfiguration samt bakgrunden till besluten. Din uppgift kommer senare vara att förvalta och utveckla M365-delen i klienten tillsammans med övriga tekniker i förvaltningsorganisationen.
Som giggare beskrivs du som - ÖDMJUK, TÅLMODIG, NOGRANN.
Din attityd är inkluderande och du har en förmåga att skapa goda relationer.
Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Som vanligt - snabba ryck! Visa mindre

ITSM Specialist för gig 3-5 månader i Malmö

Ansök    Maj 7    Gigstep AB    Processansvarig, ITIL
Är du redo för nästa Gig som ITSM Specialist? Start omgående, placering centrala Malmö,semester under juli och uppdragslängd på 3-5 månader. Som ITSM specialist kommer du tillhöra ett stort internationellt team. Du kommer arbeta strategiskt med nuvarande utmaningar i processen, men även operativt med dagliga aktiviteter. Du behöver ha ITIL 4 certifikatet, gärna ha arbetat med ServiceNow i närtid och vara trygg med att kommunicera på både svenska och engels... Visa mer
Är du redo för nästa Gig som ITSM Specialist?
Start omgående, placering centrala Malmö,semester under juli och uppdragslängd på 3-5 månader.
Som ITSM specialist kommer du tillhöra ett stort internationellt team. Du kommer arbeta strategiskt med nuvarande utmaningar i processen, men även operativt med dagliga aktiviteter.
Du behöver ha ITIL 4 certifikatet, gärna ha arbetat med ServiceNow i närtid och vara trygg med att kommunicera på både svenska och engelska. För att vara aktuell behöver du ha arbetat i liknande roll tidigare.
Ditt fokus ligger på användarna, du är initiativtagande och lösningsorienterad.
Snabba puckar med start omgående. Vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Embedded-utvecklare med erfarenhet av C och Assembly!

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt vill arbeta i projekt tillsammans med ett öppet och socialt team? Vi söker Embedded-utvecklare till en av våra kunder i Malmö. Om tjänsten: Här kommer du att arbeta i ett team tillsammans med kreativa och engagerade kollegor som driver utveckling och underhåll företagets produkter. Genom agila arbetssätt ser ni till att levererar bästa möjliga kvalitet på företagets produkter. Du kommer att arbeta i et... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt vill arbeta i projekt tillsammans med ett öppet och socialt team? Vi söker Embedded-utvecklare till en av våra kunder i Malmö.
Om tjänsten:
Här kommer du att arbeta i ett team tillsammans med kreativa och engagerade kollegor som driver utveckling och underhåll företagets produkter. Genom agila arbetssätt ser ni till att levererar bästa möjliga kvalitet på företagets produkter.
Du kommer att arbeta i ett väldigt kompetent och tekniskt starkt team som värdesätter individuell utveckling, laganda, positivitet. Tillsammans ansvarar ni för möjliggöra nya produktfunktioner och lösa komplexa problem som uppstår på vägen. Med det sagt så kommer du vara med och optimera företagets inbyggda system från start till lansering.
Om dig:
Du brinner för att utveckla nya produkter och lösningar, från att det är ett koncept tills det är lanserat. Du har ett stort intresse för nya tekniker och har en stor vilja att ständigt lära dig ännu mer. Du har förtroende i din kompetens men är samtidigt prestigelös och tar till dig allt du kan lära dig.
Utöver ovanstående krävs det även att du har:
Några års arbetslivserfarenhet inom embedded-utveckling
Du är bekväm i dina programmeringskunskaper inom embedded, så som C och Assembly.Har du även erfarenhet av C++ och Python är det såklart meriterande!


Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

HSEQ-koordinator med placering i Vuollerim (Utanför Boden)

För vår kunds räkning letar vi efter dig som vill jobba som HSEQ-koordinator/Miljösamordnare. Det här är en god chans för dig som trivs med det praktiska arbetet ute på fältet i kombination med planering, tillsyn och analysarbete. Om tjänsten I tjänsten kommer ditt övergripande ansvarsområde innebära att ha ständiga uppföljningar inom miljöinspektion för att säkerställa att miljölagar, regler och företagspolicys efterföljs. Du kommer också att identifiera ... Visa mer
För vår kunds räkning letar vi efter dig som vill jobba som HSEQ-koordinator/Miljösamordnare. Det här är en god chans för dig som trivs med det praktiska arbetet ute på fältet i kombination med planering, tillsyn och analysarbete. Om tjänsten I tjänsten kommer ditt övergripande ansvarsområde innebära att ha ständiga uppföljningar inom miljöinspektion för att säkerställa att miljölagar, regler och företagspolicys efterföljs. Du kommer också att identifiera områden som kan vara av speciellt miljöskydd och göra kartläggningar kring hur projektet kan komma att påverka platsen. I tjänsten kommer du att använda GIS för att kartlägga och hantera data från observationer och ha detta som underlag. Övriga uppgifter som ingår är att utveckla och uppdatera nödplaner ifall arbetsmiljöarbetet skulle fallera eller en kritisk situation uppstår. Du kommer även att aktivt utbilda och skapa medvetenhet hos de anställda. Kvalifikationer* Universitetsutbildning inom miljövetenskap, ekologi eller motsvarande.* Erfarenhet av miljöarbete i fält inom konstruktionsindustrin.* Ha erfarenhet av systematiskt arbete inom miljöfrågor.* Omfattande förförståelse kring miljölagar som exempelvis att applicera gällande lagar, normer och standarder inom diverse områden. * Förståelse för GIS och Microsoft Office Suite* Användning av ATVs och andra fältredskap på ett säkert sätt.* Goda kommunikationsfärdigheter både skriftlig och muntligt på svenska och engelska Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Dutch-speaking - IT Support

We are looking for a Dutch-speaking consultant to join one of our custumersIT Service Desk. Our agents support co-workers and vendors with IT-related problems and requests, functioning as the first point of contact. They resolve issues, address complaints, and escalate complex matters to the appropriate departments. Problem-solving and communication will be your focus in your daily work.You should be able to work onsite at our Helsingborg office 100% of yo... Visa mer
We are looking for a Dutch-speaking consultant to join one of our custumersIT Service Desk. Our agents support co-workers and vendors with IT-related problems and requests, functioning as the first point of contact. They resolve issues, address complaints, and escalate complex matters to the appropriate departments. Problem-solving and communication will be your focus in your daily work.You should be able to work onsite at our Helsingborg office 100% of your work time, temporary opportunities to work remotely might be available. This is a full-time position, and you should be able to work during our working hours. We work in nine-hour shifts between 07:00-19:00 from Monday to Sunday. so your work would involve shifts during weekends as well on a rotational basis.
The team you would join consists of a group of individuals who are passionate about providing consumer centric IT Support with a personal flair. They take great pride in helping our colleagues around the globe to keep the lights on and allowing the business to continue. They focus on quality and seek opportunities to develop and upskill. Sharing laughter and fun during team sessions is also very important.
We are currently specifically looking for someone who speak fluent Dutch, and we are very much looking after personality traits such as eagerness to learn, flexibility and being communicative. Have you for example previously worked within customer service and have a curiosity for working within IT? Great! Have you previously worked within an IT environment as 1st line support? Super!
Please include a cover letter together with your CV when sending us your application. Visa mindre

Vi behöver juniora IT-supportekniker! Titta hit!

Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare. En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Varje dag hanter... Visa mer
Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare.
En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik.
Varje dag hanterar du ärende från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.Krav-Svenska och engelska flytande!- Kännedom om Active Directory, Windows Server, Basic nätverk, felsökningMeriterande om-Du har arbetat i servicedesk sedan tidigare- Har ett härligt driv och är prestigelös och flexibel- Har en vidareutbildning exempelvis från YH eller Universitet
Vi letar efter dig som brinner för IT och service. Du har troligtvis en IT-utbildning i grunden. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av 1st line support sedan tidigare. Vi ser gärna att du har kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter. Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.
Joina oss! Visa mindre

Tar du studenten till sommaren och vill jobba med IT? SE HIT!

Världens chans för dig med IT-intresse är här! Knipförsta platsen på prispallen och joina en framgångsrik servicedesk i centrala Malmö! Tar du studenten till sommar och har läst en gymnasieutbildning inom IT? Toppen,då är det dig vi söker! Den här tjänsten är perfekt för dig som vill kickstarta din karriär inom IT! Det här gigget börjar 1 augusti - Klockrent för dig somvill vara lite ledig i sommar och vila upp dig innan du påbörjar din karriär inom it.Var... Visa mer
Världens chans för dig med IT-intresse är här! Knipförsta platsen på prispallen och joina en framgångsrik servicedesk i centrala Malmö!
Tar du studenten till sommar och har läst en gymnasieutbildning inom IT? Toppen,då är det dig vi söker! Den här tjänsten är perfekt för dig som vill kickstarta din karriär inom IT! Det här gigget börjar 1 augusti - Klockrent för dig somvill vara lite ledig i sommar och vila upp dig innan du påbörjar din karriär inom it.Vardagen speglas av hjälpsamhet och teamwork! Detta i en kombo av tempoväxlingar! För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Att ta steget in i IT-sfären via oss på Gigstep är det många som gjort innan dig. På arbetsplatsen finns goda utvecklingsmöjligheter och vi på Gigstep följer dig och är ditt bollplank genom hela din resa via oss.Arbetsplatsen ligger i centrala Malmö så oavsett om du bor i Malmö,pendlar med tåg eller buss såär det smidigt att ta sig.
Varje dag hanterar du ärenden från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.
Vi ser gärna att du har fått kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Office365, Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter från din utbildning. Du behöver också kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska!Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.
Trots att start inte är förrän 1 augusti kommer vi att göra löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi vill komma i kontakt med dig redan idag! Tänk vad skönt att redan ha jobbet fixat och kunna slappna av och fokusera på sista tiden i skolan! Visa mindre

Administrativ stjärna till företag i Malmö!

Ansök    Apr 19    Gigstep AB    Backofficepersonal
Nu söker vi dig som älskar struktur i kombination med administration inom HR till ett företag i Malmö. För det här uppdraget kommer du ingå iett projekt där ditt fokus kommer ligga på det administrativa. Teamet du kommer att tillhöra harolika erfarenhet, men en sak har ni gemensamt - ni är alla galet professionella, noggranna och serviceminded! Vi söker efter dig som har tidigare erfarenheter av att jobba administrativt och i en koordinerande roll. Du har ... Visa mer
Nu söker vi dig som älskar struktur i kombination med administration inom HR till ett företag i Malmö.
För det här uppdraget kommer du ingå iett projekt där ditt fokus kommer ligga på det administrativa. Teamet du kommer att tillhöra harolika erfarenhet, men en sak har ni gemensamt - ni är alla galet professionella, noggranna och serviceminded!
Vi söker efter dig som har tidigare erfarenheter av att jobba administrativt och i en koordinerande roll. Du har en god systemvana och har tidigare jobbat med Excel, Word, Powerpoint, ja hela office-paketet helt enkelt. Som person är du ordningsam och strukturerad. Du är självgående och initiativtagande. Du förstår helt enkeltatt kommunikation är A & O för ett gott samarbete.
Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir anställd av Gigstep som konsult och arbetar ute hos vår kund. Gigget pågår i 6 månadermen det finns mycket stora möjligheter till förlängning om du gjort ett grymt jobb!
Urval och intervjuer sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

IT-NÖRD med intresse för SERVICE sökes

Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix. Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras te... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det!
Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix.
Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras tech-relaterade problem. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på några av nedanstående punkter:
- Active Directory
- DNS, DHCP, TCP/IP
- Citrix
- Windows Operativsystem
- Outlook & Exchange
- MS Office & O365
- Skrivare & skrivarhantering
- Hårdvarurelaterade frågor
Det genuina tech-intresset är ett måste. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus, dock inget krav. Vi vill helst att du har pluggat något inom IT, och då gärna ha tyckt om nätverkskurserna lite extra. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.
Välkommen in i vårt härliga gäng där humor blandas med goda kakor och stort fokus på att ge god service åt kunderna! Visa mindre

Serviceminded 1st line supporttekniker till kund i Malmö

Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa!Om tjänstenVarje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt sä... Visa mer
Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa!Om tjänstenVarje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt sätt med en enastående service. Vi ser alltså att du är flexibel och kan ta i med hårdhandskarna när detta krävs för att få saker och ting gjorda. En annan viktig aspekt i arbetet är din administrationsförmåga. Du jobbar ständigt med att dokumentera vad som sker i kundcasen och här är du flitig på att notera.Vi letar efter digsom har en gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom IT. Har du gått på en yrkeshögskola och haft LIA? Strålande! Du behöver varaflytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.Har du arbetat i eller har kännedom om Active Directory (AD), Basic nätverk (DHCP/DNS, IP/TCP), ServiceNow och felsökning så är det starkt meriterande! Vår kund arbetar främst med Windows, har du erfarenhet av Linux så är det också meriterande!Hos oss får du möjligheten att växa både som person och i din professionella roll. Vi är ett härligt gäng människor som kompletterar varandra på olika sätt. Vi hoppas att du är nästa pusselbit som vi saknar!Om ossDu kommer att bli anställd av oss på Gigstep som konsult. Vi månar om våra konsulter och har kontinuerliga dialoger där vi diskuterar hur du trivs, vilka förbättringsmöjligheter som finns och hur du kan utvecklas på bästa sätt! Genom vår kund får du även möjlighet att spetsa till dina IT-kunskaper, dels genom erfarenheten som kommer med arbetet men även genom att ta diverse olika certifikat. För oss är det viktigt att ha KUL på jobbet. Därför har vi konsultaktiviteter av varierande slag som vi hoppas att du vill vara med på!Vi tillämpar löpande rekrytering - annonsen kan alltså bli stängd innan utgångsdatum. Visa mindre

Vi behöver juniora IT-supportekniker! Titta hit!

Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare. En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Varje dag hanter... Visa mer
Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare.
En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärendeni Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik.
Varje dag hanterar du ärende från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.Krav-Svenska och engelska flytande!- Kännedom om Active Directory, Windows Server, Basic nätverk, felsökningMeriterande om-Du har arbetat i servicedesk sedan tidigare- Har ett härligt driv och är prestigelös och flexibel- Har en vidareutbildning exempelvis från YH eller Universitet
Vi letar efter dig som brinner för IT och service. Du har troligtvis en IT-utbildning i grunden. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av 1st line support sedan tidigare. Vi ser gärna att du har kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter. Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.
Joina oss! Visa mindre

IT-NÖRD med intresse för SERVICE sökes

Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix. Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras te... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det!
Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix.
Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras tech-relaterade problem. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på några av nedanstående punkter:
- Active Directory
- DNS, DHCP, TCP/IP
- Citrix
- Windows Operativsystem
- Outlook & Exchange
- MS Office & O365
- Skrivare & skrivarhantering
- Hårdvarurelaterade frågor
Det genuina tech-intresset är ett måste. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus, dock inget krav. Vi vill helst att du har pluggat något inom IT, och då gärna ha tyckt om nätverkskurserna lite extra. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.
Välkommen in i vårt härliga gäng där humor blandas med goda kakor och stort fokus på att ge god service åt kunderna! Visa mindre

Tar du studenten till sommaren och vill jobba med IT? SE HIT!

Världens chans för dig med IT-intresse är här! Knipförsta platsen på prispallen och joina en framgångsrik servicedesk i centrala Malmö! Tar du studenten till sommar och har läst en gymnasieutbildning inom IT? Toppen,då är det dig vi söker! Den här tjänsten är perfekt för dig som vill kickstarta din karriär inom IT! Det här gigget börjar 1 augusti - Klockrent för dig somvill vara lite ledig i sommar och vila upp dig innan du påbörjar din karriär inom it.Var... Visa mer
Världens chans för dig med IT-intresse är här! Knipförsta platsen på prispallen och joina en framgångsrik servicedesk i centrala Malmö!
Tar du studenten till sommar och har läst en gymnasieutbildning inom IT? Toppen,då är det dig vi söker! Den här tjänsten är perfekt för dig som vill kickstarta din karriär inom IT! Det här gigget börjar 1 augusti - Klockrent för dig somvill vara lite ledig i sommar och vila upp dig innan du påbörjar din karriär inom it.Vardagen speglas av hjälpsamhet och teamwork! Detta i en kombo av tempoväxlingar! För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Att ta steget in i IT-sfären via oss på Gigstep är det många som gjort innan dig. På arbetsplatsen finns goda utvecklingsmöjligheter och vi på Gigstep följer dig och är ditt bollplank genom hela din resa via oss.Arbetsplatsen ligger i centrala Malmö så oavsett om du bor i Malmö,pendlar med tåg eller buss såär det smidigt att ta sig.
Varje dag hanterar du ärenden från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.
Vi ser gärna att du har fått kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Office365, Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter från din utbildning. Du behöver också kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska!Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.
Trots att start inte är förrän 1 augusti kommer vi att göra löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi vill komma i kontakt med dig redan idag! Tänk vad skönt att redan ha jobbet fixat och kunna slappna av och fokusera på sista tiden i skolan! Visa mindre

Redovisningsekonom till Malmö!

Ansök    Apr 10    Gigstep AB    Redovisningsekonom
Vi söker nu dig som vill ta dig an ett nytt gig. Vi är på jakt efter redovisningsekonomer som vill påbörja en ny resa. Arbetsuppgifter Du kommer att ha stor bredd i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du hantera löpande bokföring, fakturering, avstämningar, momsdeklarationer och inkomstdeklarationer, månadsbokslut, eventuellt löner samt övriga arbetsuppgifter kopplade till redovisning. Det kan också förekomma likviditetsprognoser och... Visa mer
Vi söker nu dig som vill ta dig an ett nytt gig. Vi är på jakt efter redovisningsekonomer som vill påbörja en ny resa.
Arbetsuppgifter
Du kommer att ha stor bredd i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor kommer du hantera löpande bokföring, fakturering, avstämningar, momsdeklarationer och inkomstdeklarationer, månadsbokslut, eventuellt löner samt övriga arbetsuppgifter kopplade till redovisning. Det kan också förekomma likviditetsprognoser och ekonomisk rådgivning i rollen. Om digVi söker dig som är social och utåtriktad och som har ett genuint intresse för kvalificerad administration, redovisning och inte minst att stödja och ge service. Du är analytisk och lösningsorienterad med en god förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. En av dina starkaste drivkrafter är att lösa problem och ha kul på jobbet. Du trivs med att samarbeta och är duktig på att skapa förtroendefulla och stabila relationer. Vidare är du utvecklingsorienterad och motiveras av att få väl fungerande processer på plats.Vi söker både juniora men även seniora mederfarenhet från brett arbete på ekonomiavdelning eller Redovisningsbyrå. Du är van att jobba i olika system och du hanterar Excel väl. Du kommunicerar utan problem på både svenska och engelska.I den här rollen är din personlighet och drivkraft det allra viktigaste! Visa mindre

Spansktalande IT-support till företag i Skåne

Nu letar vi efter dig som vill jobba med IT-support på ett företag i Skåne.I tjänsten kommer du att arbeta i en servicedesk mot den europeiska marknaden. Du kommer att supportera användare genom hela kedjan från inkommande samtal till att problemet är löst. Det här gör du med lätthet och på ett serviceinriktat sätt!Som person är du serviceminded, resultatinriktad och har lätt för att hantera administrativa it-system. Det är meriterande om du arbetat i en s... Visa mer
Nu letar vi efter dig som vill jobba med IT-support på ett företag i Skåne.I tjänsten kommer du att arbeta i en servicedesk mot den europeiska marknaden. Du kommer att supportera användare genom hela kedjan från inkommande samtal till att problemet är löst. Det här gör du med lätthet och på ett serviceinriktat sätt!Som person är du serviceminded, resultatinriktad och har lätt för att hantera administrativa it-system. Det är meriterande om du arbetat i en servicedesk-miljö tidigare. Har du dessutom kännedom eller erfarenhet av att arbeta med AD, Microsoft 365, ServiceNow och nätverk så är det kanon!Krav:- Du kommunicerar flytande påspanska, svenska och engelska- Har möjlighet att arbeta på kontoret några dagar i veckan

Vi ser fram emot dina ansökan!

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Vi söker ekonomiassistenter till Malmö!

Ansök    Apr 10    Gigstep AB    Ekonomiassistent
Vi söker nu efter drivna och strukturerade ekonomiassistenter till företag iMalmö! Brinner du för ekonomi?Har du koll på ekonomiflödet och dess olika delar och är så gott som självgående inom kund/leverantörsreskontra?Isåfall är detta rollen för dig. Dagliga arbetsuppgifter: - Frågor relaterade till kundfakturor och kundfordringar- Kunduppföljning- Kontoavstämningar och manuella inbetalningar- Fakturering- Skapa och uppdatera kundbasdata- Delta i månadsbok... Visa mer
Vi söker nu efter drivna och strukturerade ekonomiassistenter till företag iMalmö!
Brinner du för ekonomi?Har du koll på ekonomiflödet och dess olika delar och är så gott som självgående inom kund/leverantörsreskontra?Isåfall är detta rollen för dig.
Dagliga arbetsuppgifter:
- Frågor relaterade till kundfakturor och kundfordringar- Kunduppföljning- Kontoavstämningar och manuella inbetalningar- Fakturering- Skapa och uppdatera kundbasdata- Delta i månadsbokslutsprocessen- Initiera, anta och driva kontinuerliga förbättringar genom implementering av moderna verktyg eller metoder så som automatisering, analys, datamodellering, etc.- Andra vanliga arbetsuppgifter i samband med allmän redovisning
Önskvärda erfarenheter:
Erfarenhet av leverantörsreskontra och kundfordringar.Bokslut samt erfarenhet av Excel.Kandidatexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning inom ekonomi. Visa mindre

Ekonomiassistent & Receptionist i en kombo - det perfekta sommarvikariatet!

Ansök    Apr 9    Gigstep AB    Ekonomiassistent
Ett fint företag i Malmö behöver hjälp av dig i sommar! Om du är tillgänglig från vecka 25 till vecka 33 är det kanon!Uppdraget är på heltid. Självklart kommer du få några dagars upplärning av befintlig personal och du kommer att få arbeta med växeln, allmänna kontorssysslor och hjälpa till med leverantörsreskontra.Eventuellt tillkommer andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som finns på en ekonomiavdelning, så som exempelvis avstämning vid månadsboks... Visa mer
Ett fint företag i Malmö behöver hjälp av dig i sommar! Om du är tillgänglig från vecka 25 till vecka 33 är det kanon!Uppdraget är på heltid.
Självklart kommer du få några dagars upplärning av befintlig personal och du kommer att få arbeta med växeln, allmänna kontorssysslor och hjälpa till med leverantörsreskontra.Eventuellt tillkommer andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som finns på en ekonomiavdelning, så som exempelvis avstämning vid månadsbokslut, in- och utbetalningar med mera.
Det är viktigt att du är prestigelös i att göra olika arbetsuppgifter, då du även kommer ansvara för att ta emot mindre leveranser och eventuella besökande. Det är också viktigt att du är flexibel och kan hantera många olika puckar. Att vara serviceminded är en självklarhet för dig!
Ett plus i kanten är att du har en utbildning i ekonom och/eller har någon erfarenhet sedan tidigare. Du kanske studerar och är på jakt efter ett sommarjobb inom din bransch?
Tänk dig att tillbringa sommaren på ett företag där omtanke, vänlighet och service är starka ledord!

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Data Protection Officer till bolag i Malmö!

Ansök    Apr 3    Gigstep AB    Datasäkerhetsansvarig
Vi på Gigstepletar nu efter en Data Protection Officersom vill vara en del av ett information securityteam! Arbetsuppgifter:I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundensIT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området Security management.Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsområde. Bol... Visa mer
Vi på Gigstepletar nu efter en Data Protection Officersom vill vara en del av ett information securityteam!
Arbetsuppgifter:I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundensIT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området Security management.Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsområde. Bolaget är stolta över att vara ISO27001-certifierade och arbetar ständigt för att säkerställa data- och informationssäkerhet.Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:• Samarbeten med IT-avdelningen för att säkerställa att IT-miljöerna uppfyller kraven för informations- och driftsäkerhet.• Utföra risk- och sårbarhetsanalyser.• Hantera och utreda säkerhetsincidenter när de uppstår.• Förankra säkerhetsarbetet inom organisationen och se till att användarna följer regler och föreskrifter inom IT & Informationssäkerhet.• Ha nordiskt ansvar för GDPR och ISO27001-arbetet samt certifiering.• Självständigt driva ditt ansvarsområde ochhålla dig uppdaterad om de senaste metoderna och teknikerna.
Om dig:Du harminst fem års erfarenhet av arbete inom IT- och informationssäkerhet.Du har förmågan att självständigt driva IT-arbetet i en komplex organisation och hantera olika intressenters krav och behov.Du är engagerad ochhar ett operativt och strategiskt förhållningssätt samt är skicklig på att bygga förtroende och relationer.Placering är på kunds kontor i Malmö!Start är omgående men vi är lite flexibla. Visa mindre

Löneadministratör till Malmö!

Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör! I rollenkommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support.Här kommer du att erbjudas en arbetsplats i spännande och växande miljö med utvecklingspotential för rätt person. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare för företaget och bidra till företagets utvecklingsresa framåt. Du tillsammans med kollegor kommer at... Visa mer
Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör!
I rollenkommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support.Här kommer du att erbjudas en arbetsplats i spännande och växande miljö med utvecklingspotential för rätt person. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare för företaget och bidra till företagets utvecklingsresa framåt.
Du tillsammans med kollegor kommer att fokusera på:
Besvara frågor och ge stöd till anställda, chefer och HR-kollegor angående löne- och relaterade ärenden.
Hantera skatteavdrag och rapportering för att säkerställa efterlevnad av skatteregler.
Administrera nyanställdas data i lönesystemet, skapa avtal och uppdatera förändringar i anställningsinformation.
Genomföra fakturering och kontroller, hantera semester och ATF-kompensation samt utföra relaterade interna kontroller.
Rapportera till externa parter inom relaterade områden (t.ex. Försäkringskassan, Skatteverket).
Säkerställa förbättringar av arbetssätt och driva kontinuerliga förbättringar tillsammans med kollegor

Krav
Erfarenhet av lönearbete
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Nyfiken och initiativtagande

Utöver kraven ovan tror vi också att du som person är du driven och motiverad till att utvecklas tillsammans med företaget.Du trivs att driva processer framåt och är inte rädd för att ta egna intuitiv. Du har ett strukturerat arbetssätt och är både ansvarsfull och väldigt noggrann. Dessutom tror vi att du skulle beskriva dig själv som en lagspelare med god kommunikativ förmåga.
Startdatum: 1 April 2024
Slutdatum: 20 Mars 2025
Omfattning: 100%
Ort: Malmö, möjlighet till visst distansarbete finns.
Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Tar du studenten till sommaren och vill jobba med IT? SE HIT!

Världens chans för dig med IT-intresse är här! Knip första platsen på prispallen och joina en framgångsrik servicedesk i centrala Malmö! Tar du studenten till sommar och har läst en gymnasieutbildning inom IT? Toppen, då är det dig vi söker! Den här tjänsten är perfekt för dig som vill kickstarta din karriär inom IT! Det här gigget börjar 1 augusti - Klockrent för dig som vill vara lite ledig i sommar och vila upp dig innan du påbörjar din karriär inom it... Visa mer
Världens chans för dig med IT-intresse är här! Knip första platsen på prispallen och joina en framgångsrik servicedesk i centrala Malmö!

Tar du studenten till sommar och har läst en gymnasieutbildning inom IT? Toppen, då är det dig vi söker! Den här tjänsten är perfekt för dig som vill kickstarta din karriär inom IT! Det här gigget börjar 1 augusti - Klockrent för dig som vill vara lite ledig i sommar och vila upp dig innan du påbörjar din karriär inom it.

Vardagen speglas av hjälpsamhet och teamwork! Detta i en kombo av tempoväxlingar! För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Att ta steget in i IT-sfären via oss på Gigstep är det många som gjort innan dig. På arbetsplatsen finns goda utvecklingsmöjligheter och vi på Gigstep följer dig och är ditt bollplank genom hela din resa via oss. Arbetsplatsen ligger i centrala Malmö så oavsett om du bor i Malmö, pendlar med tåg eller buss så är det smidigt att ta sig.

Varje dag hanterar du ärenden från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.

Vi ser gärna att du har fått kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Office365, Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter från din utbildning.

Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.

Trots att start inte är förrän 1 augusti kommer vi att göra löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi vill komma i kontakt med dig redan idag! Tänk vad skönt att redan ha jobbet fixat och kunna slappna av och fokusera på sista tiden i skolan! Visa mindre

Data Protection Officer till bolag i Malmö!

Ansök    Mar 27    Gigstep AB    Datasäkerhetsansvarig
Vi på Gigstepletar nu efter en Data Protection Officersom vill vara en del av ett information securityteam! Arbetsuppgifter:I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundensIT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området Security management.Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsområde. Bol... Visa mer
Vi på Gigstepletar nu efter en Data Protection Officersom vill vara en del av ett information securityteam!
Arbetsuppgifter:I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundensIT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området Security management.Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsområde. Bolaget är stolta över att vara ISO27001-certifierade och arbetar ständigt för att säkerställa data- och informationssäkerhet.Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:• Samarbeten med IT-avdelningen för att säkerställa att IT-miljöerna uppfyller kraven för informations- och driftsäkerhet.• Utföra risk- och sårbarhetsanalyser.• Hantera och utreda säkerhetsincidenter när de uppstår.• Förankra säkerhetsarbetet inom organisationen och se till att användarna följer regler och föreskrifter inom IT & Informationssäkerhet.• Ha nordiskt ansvar för GDPR och ISO27001-arbetet samt certifiering.• Självständigt driva ditt ansvarsområde ochhålla dig uppdaterad om de senaste metoderna och teknikerna.
Om dig:Du harminst fem års erfarenhet av arbete inom IT- och informationssäkerhet.Du har förmågan att självständigt driva IT-arbetet i en komplex organisation och hantera olika intressenters krav och behov.Du är engagerad ochhar ett operativt och strategiskt förhållningssätt samt är skicklig på att bygga förtroende och relationer.Placering är på kunds kontor i Malmö!Start är omgående men vi är lite flexibla. Visa mindre

Löneadministratör till Malmö!

Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör! I rollen kommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support. Här kommer du att erbjudas en arbetsplats i spännande och växande miljö med utvecklingspotential för rätt person. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare för företaget och bidra till företagets utvecklingsresa framåt. Du tillsammans med kollegor kommer... Visa mer
Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör!

I rollen kommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support. Här kommer du att erbjudas en arbetsplats i spännande och växande miljö med utvecklingspotential för rätt person. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare för företaget och bidra till företagets utvecklingsresa framåt.

Du tillsammans med kollegor kommer att fokusera på:

- Besvara frågor och ge stöd till anställda, chefer och HR-kollegor angående löne- och relaterade ärenden.

- Hantera skatteavdrag och rapportering för att säkerställa efterlevnad av skatteregler.

- Administrera nyanställdas data i lönesystemet, skapa avtal och uppdatera förändringar i anställningsinformation.

- Genomföra fakturering och kontroller, hantera semester och ATF-kompensation samt utföra relaterade interna kontroller.

- Rapportera till externa parter inom relaterade områden (t.ex. Försäkringskassan, Skatteverket).

- Säkerställa förbättringar av arbetssätt och driva kontinuerliga förbättringar tillsammans med kollegor

Krav

- Erfarenhet av lönearbete

- Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt

- Nyfiken och initiativtagande

Utöver kraven ovan tror vi också att du som person är du driven och motiverad till att utvecklas tillsammans med företaget. Du trivs att driva processer framåt och är inte rädd för att ta egna intuitiv. Du har ett strukturerat arbetssätt och är både ansvarsfull och väldigt noggrann. Dessutom tror vi att du skulle beskriva dig själv som en lagspelare med god kommunikativ förmåga.

Startdatum: 1 April 2024

Slutdatum: 20 Mars 2025

Omfattning: 100%

Ort: Malmö, möjlighet till visst distansarbete finns.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Giggare sökes för uppdrag inom reception!

Vi söker dig som för vår kunds räkning kan arbeta tre dagar i månaden med administration inom reception på ett företag i Landskrona. Arbetstiderna är förlagda den sista i varje månad samt de två första dagarna i månaden. Det här uppdraget är med start omgående och fram till sommaren. Under sommaren behöver kunden din hjälp fem veckor på heltid för att täcka semesterbehovet därav är denna tjänsten perfekt för dig som studerar. Veckorna som det gäller är ve... Visa mer
Vi söker dig som för vår kunds räkning kan arbeta tre dagar i månaden med administration inom reception på ett företag i Landskrona.

Arbetstiderna är förlagda den sista i varje månad samt de två första dagarna i månaden. Det här uppdraget är med start omgående och fram till sommaren. Under sommaren behöver kunden din hjälp fem veckor på heltid för att täcka semesterbehovet därav är denna tjänsten perfekt för dig som studerar. Veckorna som det gäller är vecka 28 till 32. Efter sommaren går du tillbaka på ditt tim-schema om tre dagar i månaden. Det kan komma att bli fler timmar utifrån behov.

För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har grundläggande kunskaper inom IT och en generell förståelse för system. Att du är lättlärd och snabbt snappar upp ny information. Vi ser också att du har vana av administration och reception samt tycker att ett sådant arbete är kul och stimulerande. Du ska ha ett öga för detaljer och kunna arbeta strukturerat i ett högt tempo.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Generellt receptionsarbete (ordning och reda, fylla på kaffemaskin, svara på mail och i telefon med mera).

- Ta emot förare som ska lasta gods

- Skriva ut dokument så som fraktsedlar

- Säkerställa att tidsbokningar med förare följs

- Fylla i excelfiler och lagerflyttar i SAP.

Arbetsplatsen är i Landskrona och sker endast på plats med ingen möjlighet till distansarbete.

Är du taggad på att börja jobba lite extra redan nu och samtidigt kirra sommarjobbet?

Tveka då inte på att söka tjänsten! Visa mindre

Webbutvecklare inom PHP och Wordpress

Ansök    Mar 20    Gigstep AB    Webmaster
Nu slår vi på stora trumman och söker en webbutvecklare inom Wordpress och PHP till en av våra kunder i Malmö Wordpress-utvecklare med en passion för teknik och ett sug på nya karriärmöjligheter. Som en del av vårt team kommer du att arbeta i en miljö som värdesätter nyfikenhet, lärande och personlig tillväxt, vilket ger dig chansen att ständigt förbättra dina färdigheter och arbeta med de senaste teknologierna. Teamet du kommer ingå i ansvarar för att u... Visa mer
Nu slår vi på stora trumman och söker en webbutvecklare inom Wordpress och PHP till en av våra kunder i Malmö

Wordpress-utvecklare med en passion för teknik och ett sug på nya karriärmöjligheter.

Som en del av vårt team kommer du att arbeta i en miljö som värdesätter nyfikenhet, lärande och personlig tillväxt, vilket ger dig chansen att ständigt förbättra dina färdigheter och arbeta med de senaste teknologierna. Teamet du kommer ingå i ansvarar för att utveckla och underhålla flera CMS-insatser som tillsammans bildar den externa webben. Du kommer arbeta och interagera med flera olika applikationer och får då testa olika tekniker och vara med och påverka hur utvecklingen drivs framåt.

Det uppmuntras att ta initiativ och våga ta på dig nya saker. Det är toppen om du kommer med egna idéer och gillar att bidra till teamet. Företaget vill ligga i framkant när det gäller nya arbetssätt och teknologier och sträva efter en kultur där alla kan vara sig själva, vara kreativa och innovativa varje dag.

Vi letar efter dig som gillar att arbeta i ett team och har ett stort passion för teknik. Det viktiga är att du är motiverad och har viljan att lära dig. Som person är du öppen, nyfiken och lyhörd. Du är ansvarstagande och kan enkelt se vilka uppgifter som ska prioriteras. För oss är det viktigt att vara driven och att teamet tillsammans tillför energi och inspirerar varandra.

Du har en examen från universitetet/högskola där du har studerat något område inom programmering. Du bör även ha som goda kunskaper i PHP och webbutvecklingsspråken så som Wordpress, HTML, CSS och Javascript. Grundläggande kunskap i Linux är att föredra, självklart ok om du labbat hemma med Linux. Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Vi ser fram emot din ansökan.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Löneadministratör till Malmö!

Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör! I rollen kommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support. Här kommer du att erbjudas en arbetsplats i spännande och växande miljö med utvecklingspotential för rätt person. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare för företaget och bidra till företagets utvecklingsresa framåt. Du tillsammans med kollegor kommer... Visa mer
Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör!

I rollen kommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support. Här kommer du att erbjudas en arbetsplats i spännande och växande miljö med utvecklingspotential för rätt person. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare för företaget och bidra till företagets utvecklingsresa framåt.

Du tillsammans med kollegor kommer att fokusera på:

- Hantera administrativa uppgifter i lönesystem SAP.

- Besvara frågor och ge stöd till anställda, chefer och HR-kollegor angående löne- och relaterade ärenden.

- Hantera skatteavdrag och rapportering för att säkerställa efterlevnad av skatteregler.

- Administrera nyanställdas data i lönesystemet, skapa avtal och uppdatera förändringar i anställningsinformation.

- Genomföra fakturering och kontroller, hantera semester och ATF-kompensation samt utföra relaterade interna kontroller.

- Rapportera till externa parter inom relaterade områden (t.ex. Försäkringskassan, Skatteverket).

- Säkerställa förbättringar av arbetssätt och driva kontinuerliga förbättringar tillsammans med kollegor

Krav

- Erfarenhet av lönearbete

- Erfarenhet av SAP som lönesystem

- Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt

- Nyfiken och initiativtagande

Utöver kraven ovan tror vi också att du som person är du driven och motiverad till att utvecklas tillsammans med företaget. Du trivs att driva processer framåt och är inte rädd för att ta egna intuitiv. Du har ett strukturerat arbetssätt och är både ansvarsfull och väldigt noggrann. Dessutom tror vi att du skulle beskriva dig själv som en lagspelare med god kommunikativ förmåga.

Startdatum: 1 April 2024

Slutdatum: 20 Mars 2025

Omfattning: 100%

Ort: Malmö, möjlighet till visst distansarbete finns.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

IT-NÖRD med intresse för SERVICE sökes

Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix. Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras ... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det!

Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix.

Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras tech-relaterade problem. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på några av nedanstående punkter:

- Active Directory

- DNS, DHCP, TCP/IP

- Citrix

- Windows Operativsystem

- Outlook & Exchange

- MS Office & O365

- Skrivare & skrivarhantering

- Hårdvarurelaterade frågor

Det genuina tech-intresset är ett måste. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus, dock inget krav. Vi vill helst att du har pluggat något inom IT, och då gärna ha tyckt om nätverkskurserna lite extra. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.

Välkommen in i vårt härliga gäng där humor blandas med goda kakor och stort fokus på att ge god service åt kunderna! Visa mindre

Vi behöver juniora IT-supportekniker! Titta hit!

Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare. En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärenden i Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Varje dag han... Visa mer
Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare.

En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärenden i Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik.

Varje dag hanterar du ärende från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.

Krav
- Svenska och engelska flytande!
- Kännedom om Active Directory, Windows Server, Basic nätverk, felsökning

Meriterande om
- Du har arbetat i servicedesk sedan tidigare
- Har ett härligt driv och är prestigelös och flexibel
- Har en vidareutbildning exempelvis från YH eller Universitet

Vi letar efter dig som brinner för IT och service. Du har troligtvis en IT-utbildning i grunden. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av 1st line support sedan tidigare. Vi ser gärna att du har kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter. Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.

Joina oss! Visa mindre

Serviceminded 1st line supporttekniker till kund i Malmö

Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa! Om tjänsten Varje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt... Visa mer
Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa!

Om tjänsten
Varje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt sätt med en enastående service. Vi ser alltså att du är flexibel och kan ta i med hårdhandskarna när detta krävs för att få saker och ting gjorda. En annan viktig aspekt i arbetet är din administrationsförmåga. Du jobbar ständigt med att dokumentera vad som sker i kundcasen och här är du flitig på att notera.

Vi letar efter dig som har en gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom IT. Har du gått på en yrkeshögskola och haft LIA? Strålande! Du behöver vara flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du arbetat i eller har kännedom om Active Directory (AD), Basic nätverk (DHCP/DNS, IP/TCP), ServiceNow och felsökning så är det starkt meriterande! Vår kund arbetar främst med Windows, har du erfarenhet av Linux så är det också meriterande!

Hos oss får du möjligheten att växa både som person och i din professionella roll. Vi är ett härligt gäng människor som kompletterar varandra på olika sätt. Vi hoppas att du är nästa pusselbit som vi saknar!

Om oss
Du kommer att bli anställd av oss på Gigstep som konsult. Vi månar om våra konsulter och har kontinuerliga dialoger där vi diskuterar hur du trivs, vilka förbättringsmöjligheter som finns och hur du kan utvecklas på bästa sätt! Genom vår kund får du även möjlighet att spetsa till dina IT-kunskaper, dels genom erfarenheten som kommer med arbetet men även genom att ta diverse olika certifikat. För oss är det viktigt att ha KUL på jobbet. Därför har vi konsultaktiviteter av varierande slag som vi hoppas att du vill vara med på!

Vi tillämpar löpande rekrytering - annonsen kan alltså bli stängd innan utgångsdatum. Visa mindre

Löneadministratör till Malmö!

Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör! I rollen kommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support. Här kommer du att erbjudas en arbetsplats i spännande och växande miljö med utvecklingspotential för rätt person. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare för företaget och bidra till företagets utvecklingsresa framåt. Du tillsammans med kollegor kommer... Visa mer
Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör!

I rollen kommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support. Här kommer du att erbjudas en arbetsplats i spännande och växande miljö med utvecklingspotential för rätt person. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare för företaget och bidra till företagets utvecklingsresa framåt.

Du tillsammans med kollegor kommer att fokusera på:

- Hantera administrativa uppgifter i lönesystem SAP.

- Besvara frågor och ge stöd till anställda, chefer och HR-kollegor angående löne- och relaterade ärenden.

- Hantera skatteavdrag och rapportering för att säkerställa efterlevnad av skatteregler.

- Administrera nyanställdas data i lönesystemet, skapa avtal och uppdatera förändringar i anställningsinformation.

- Genomföra fakturering och kontroller, hantera semester och ATF-kompensation samt utföra relaterade interna kontroller.

- Rapportera till externa parter inom relaterade områden (t.ex. Försäkringskassan, Skatteverket).

- Säkerställa förbättringar av arbetssätt och driva kontinuerliga förbättringar tillsammans med kollegor

Krav

- Erfarenhet av lönearbete

- Erfarenhet av SAP som lönesystem

- Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt

- Nyfiken och initiativtagande

Utöver kraven ovan tror vi också att du som person är du driven och motiverad till att utvecklas tillsammans med företaget. Du trivs att driva processer framåt och är inte rädd för att ta egna intuitiv. Du har ett strukturerat arbetssätt och är både ansvarsfull och väldigt noggrann. Dessutom tror vi att du skulle beskriva dig själv som en lagspelare med god kommunikativ förmåga.

Startdatum: 1 April 2024

Slutdatum: 20 Mars 2025

Omfattning: 100%

Ort: Malmö, möjlighet till visst distansarbete finns.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Giggare sökes för uppdrag inom reception!

Vi söker dig som för vår kunds räkning kan arbeta tre dagar i månaden med administration inom reception på ett företag i Landskrona. Arbetstiderna är förlagda den sista i varje månad samt de två första dagarna i månaden. Det här uppdraget är med start omgående och fram till sommaren. Under sommaren behöver kunden din hjälp fem veckor på heltid för att täcka semesterbehovet därav är denna tjänsten perfekt för dig som studerar. Veckorna som det gäller är ve... Visa mer
Vi söker dig som för vår kunds räkning kan arbeta tre dagar i månaden med administration inom reception på ett företag i Landskrona.

Arbetstiderna är förlagda den sista i varje månad samt de två första dagarna i månaden. Det här uppdraget är med start omgående och fram till sommaren. Under sommaren behöver kunden din hjälp fem veckor på heltid för att täcka semesterbehovet därav är denna tjänsten perfekt för dig som studerar. Veckorna som det gäller är vecka 28 till 32. Efter sommaren går du tillbaka på ditt tim-schema om tre dagar i månaden. Det kan komma att bli fler timmar utifrån behov.

För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har grundläggande kunskaper inom IT och en generell förståelse för system. Att du är lättlärd och snabbt snappar upp ny information. Vi ser också att du har vana av administration och reception samt tycker att ett sådant arbete är kul och stimulerande. Du ska ha ett öga för detaljer och kunna arbeta strukturerat i ett högt tempo.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Generellt receptionsarbete (ordning och reda, fylla på kaffemaskin, svara på mail och i telefon med mera).

- Ta emot förare som ska lasta gods

- Skriva ut dokument så som fraktsedlar

- Säkerställa att tidsbokningar med förare följs

- Fylla i excelfiler och lagerflyttar i SAP.

Arbetsplatsen är i Landskrona och sker endast på plats med ingen möjlighet till distansarbete.

Är du taggad på att börja jobba lite extra redan nu och samtidigt kirra sommarjobbet?

Tveka då inte på att söka tjänsten! Visa mindre

Embedded-utvecklare med erfarenhet av C och Assembly!

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt vill arbeta i projekt tillsammans med ett öppet och socialt team? Vi söker Embedded-utvecklare till en av våra kunder i Malmö. Om tjänsten: Här kommer du att arbeta i ett team tillsammans med kreativa och engagerade kollegor som driver utveckling och underhåll företagets produkter. Genom agila arbetssätt ser ni till att levererar bästa möjliga kvalitet på företagets produkter. Du kommer att arbeta i e... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt vill arbeta i projekt tillsammans med ett öppet och socialt team? Vi söker Embedded-utvecklare till en av våra kunder i Malmö.

Om tjänsten:

Här kommer du att arbeta i ett team tillsammans med kreativa och engagerade kollegor som driver utveckling och underhåll företagets produkter. Genom agila arbetssätt ser ni till att levererar bästa möjliga kvalitet på företagets produkter.

Du kommer att arbeta i ett väldigt kompetent och tekniskt starkt team som värdesätter individuell utveckling, laganda, positivitet. Tillsammans ansvarar ni för möjliggöra nya produktfunktioner och lösa komplexa problem som uppstår på vägen. Med det sagt så kommer du vara med och optimera företagets inbyggda system från start till lansering.

Om dig:

Du brinner för att utveckla nya produkter och lösningar, från att det är ett koncept tills det är lanserat. Du har ett stort intresse för nya tekniker och har en stor vilja att ständigt lära dig ännu mer. Du har förtroende i din kompetens men är samtidigt prestigelös och tar till dig allt du kan lära dig.

Utöver ovanstående krävs det även att du har:

- Några års arbetslivserfarenhet inom embedded-utveckling

- Du är bekväm i dina programmeringskunskaper inom embedded, så som C och Assembly. Har du även erfarenhet av C++ och Python är det såklart meriterande!

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Data Protection Officer till bolag i Malmö!

Ansök    Mar 8    Gigstep AB    Datasäkerhetsansvarig
Vi på Gigstep letar nu efter en Data Protection Officer som vill vara en del av ett information security team! Arbetsuppgifter: I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundens IT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området Security management. Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsomr... Visa mer
Vi på Gigstep letar nu efter en Data Protection Officer som vill vara en del av ett information security team!

Arbetsuppgifter:
I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundens IT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området Security management.

Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsområde. Bolaget är stolta över att vara ISO27001-certifierade och arbetar ständigt för att säkerställa data- och informationssäkerhet.

Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Samarbeten med IT-avdelningen för att säkerställa att IT-miljöerna uppfyller kraven för informations- och driftsäkerhet.
Utföra risk- och sårbarhetsanalyser.
Hantera och utreda säkerhetsincidenter när de uppstår.
Förankra säkerhetsarbetet inom organisationen och se till att användarna följer regler och föreskrifter inom IT & Informationssäkerhet.
Ha nordiskt ansvar för GDPR och ISO27001-arbetet samt certifiering.
Självständigt driva ditt ansvarsområde och hålla dig uppdaterad om de senaste metoderna och teknikerna.

Om dig:
Du har minst fem års erfarenhet av arbete inom IT- och informationssäkerhet.
Du har förmågan att självständigt driva IT-arbetet i en komplex organisation och hantera olika intressenters krav och behov.
Du är engagerad och har ett operativt och strategiskt förhållningssätt samt är skicklig på att bygga förtroende och relationer.

Placering är på kunds kontor i Malmö!
Start är omgående men vi är lite flexibla. Visa mindre

Grafisk designer- se hit!

Ansök    Mar 15    Gigstep AB    Industridesigner
Är du en person med passion för kreativ problemlösning? Vill du arbeta i en miljö där du kommer att samarbeta med både interna och externa team? Då kan du vara den vi letar efter! Vi letar nu efter en grafisk designer till vår kund i Malmö som har erfarenhet av Adobe (Creative suite), Photoshop, Illustrator, InDesign och After Effects. Du har en stor förståelse och erfarenhet av Illustration och grafisk design samtligt som du har en stark förmåga att skap... Visa mer
Är du en person med passion för kreativ problemlösning? Vill du arbeta i en miljö där du kommer att samarbeta med både interna och externa team? Då kan du vara den vi letar efter!

Vi letar nu efter en grafisk designer till vår kund i Malmö som har erfarenhet av Adobe (Creative suite), Photoshop, Illustrator, InDesign och After Effects. Du har en stor förståelse och erfarenhet av Illustration och grafisk design samtligt som du har en stark förmåga att skapa otroliga presentationer i Powerpoint!

Här kommer du dagligen att samarbeta både med interna och externa kunder och team för att lösa kreativa utmaningar. Du kommer att ansvara för att driva möten och projekt för att i tillslut kunna leverera det allra bästa.

Utöver det kommer du att jobba med företagets varumärken och även förbättra de befintliga varumärkeskoncepten för att effektivt kommunicera företagets kunders budskap. Här kommer du att skapa bilder i 2D, designa mallar för Microsoft Office, använda InDesign och skapa animerad grafik.

Start: Omgående

Omfattning: vi är öppna för olika typer av lösningar, allt från deltid, underkonsulter till heltid.

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan!

Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

IT- Architect med erfarenhet av enterprice till företag i Malmö

Ansök    Mar 14    Gigstep AB    Infrastrukturarkitekt
Nu letar vi efter en arkitekter till en av våra kunder i Malmö. I den här rollen kommer du att få jobba i en spännande och varierande roll där du kommer att agera som en länk mellan affärsprocess och IT lösning för organisationen. Här kommer du ha stor möjlighet att påverka och dela med dig samt lära för de andra i teamet. Som person har du stor passion och driv att utvecklas och lyckas. Oavsett om du är specialist eller generalist inom området så kan de... Visa mer
Nu letar vi efter en arkitekter till en av våra kunder i Malmö.

I den här rollen kommer du att få jobba i en spännande och varierande roll där du kommer att agera som en länk mellan affärsprocess och IT lösning för organisationen.

Här kommer du ha stor möjlighet att påverka och dela med dig samt lära för de andra i teamet. Som person har du stor passion och driv att utvecklas och lyckas. Oavsett om du är specialist eller generalist inom området så kan detta vara relevant för den här tjänsten.

För att passa in i den här tjänsten bör du även ha erfarenhet av:

- Skapa, designa och implementera arkitekturmodeller som möter upp mot organisationens strategier och mål

- Samverka med och styra/leda utvecklingsteam

- Utföra analyser och skapa beslutsunderlag gällande vägval för IT lösningar

- Löpande utvärdera IT driften och föreslå förbättringar samt identifiera kunskapsbehov

- Agera som länk mellan affärsprocess och IT lösning för organisationen

- Säkra kravuppfyllnad mot befintliga och nya affärer

- Genomföra IT utveckling

Vi ser också att du som söker har god förståelse av både engelska och svenska!

Start: Omgående

Om gigget:

Det här är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det här på Gigstep. Du kommer inledningsvis bli anställd av oss på Gigstep för att gå över till företaget efter 6 månader.

Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker Löneadministratör till bolag i Malmö!

Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör! Bor du i närheten av Malmö med omnejd och älskar löner så har vi gigget till dig. Om tjänsten Du kommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support. Du tillsammans med kollegor kommer att fokusera på: - Hantera administrativa uppgifter i lönesystem SAP. - Besvara frågor och ge stöd till anställda, chefer och HR... Visa mer
Nu letar vi med ljus och lykta efter dig som arbetat/arbetar som löneadminstratör!
Bor du i närheten av Malmö med omnejd och älskar löner så har vi gigget till dig.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team av 5 Lönespecialister/administratörer och HR-generalist inom avdelningen HR Support.

Du tillsammans med kollegor kommer att fokusera på:

- Hantera administrativa uppgifter i lönesystem SAP.

- Besvara frågor och ge stöd till anställda, chefer och HR-kollegor angående löne- och relaterade ärenden.

- Hantera skatteavdrag och rapportering för att säkerställa efterlevnad av skatteregler.

- Administrera nyanställdas data i lönesystemet, skapa avtal och uppdatera förändringar i anställningsinformation.

- Genomföra fakturering och kontroller, hantera semester och ATF-kompensation samt utföra relaterade interna kontroller.

- Rapportera till externa parter inom relaterade områden (t.ex. Försäkringskassan, Skatteverket).

- Säkerställa förbättringar av arbetssätt och driva kontinuerliga förbättringar tillsammans med kollegor

Krav

- Erfaenhet av lönearbete

- Erfarenhet av SAP som lönesystem

- Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt

- Nyfiken och intiativtagande

Startdatum: 1 April 2024

Slutdatum: 20 Mars 2025

Omfattning: 100%

Ort: Malmö, möjlighet till visst distansarbete finns.

Vi ser fram emot din ansökan!

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Giggare sökes för uppdrag inom reception!

Vi söker dig som för vår kunds räkning kan arbeta tre dagar i månaden med administration inom reception på ett företag i Landskrona. Arbetstiderna är förlagda den sista i varje månad samt de två första dagarna i månaden. Det här uppdraget är med start omgående och fram till sommaren. Under sommaren behöver kunden din hjälp fem veckor på heltid för att täcka semesterbehovet därav är denna tjänsten perfekt för dig som studerar. Veckorna som det gäller är ve... Visa mer
Vi söker dig som för vår kunds räkning kan arbeta tre dagar i månaden med administration inom reception på ett företag i Landskrona.

Arbetstiderna är förlagda den sista i varje månad samt de två första dagarna i månaden. Det här uppdraget är med start omgående och fram till sommaren. Under sommaren behöver kunden din hjälp fem veckor på heltid för att täcka semesterbehovet därav är denna tjänsten perfekt för dig som studerar. Veckorna som det gäller är vecka 28 till 32. Efter sommaren går du tillbaka på ditt tim-schema om tre dagar i månaden. Det kan komma att bli fler timmar utifrån behov.

För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har grundläggande kunskaper inom IT och en generell förståelse för system. Att du är lättlärd och snabbt snappar upp ny information. Vi ser också att du har vana av administration och reception samt tycker att ett sådant arbete är kul och stimulerande. Du ska ha ett öga för detaljer och kunna arbeta strukturerat i ett högt tempo.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Generellt receptionsarbete (ordning och reda, fylla på kaffemaskin, svara på mail och i telefon med mera).

- Ta emot förare som ska lasta gods

- Skriva ut dokument så som fraktsedlar

- Säkerställa att tidsbokningar med förare följs

- Fylla i excelfiler och lagerflyttar i SAP.

Arbetsplatsen är i Landskrona och sker endast på plats med ingen möjlighet till distansarbete.

Är du taggad på att börja jobba lite extra redan nu och samtidigt kirra sommarjobbet?

Tveka då inte på att söka tjänsten! Visa mindre

Jobba som IT-konsult hos oss!

Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en giggare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund. Om rollen som IT-konsult I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna expertis och... Visa mer
Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en giggare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund.

Om rollen som IT-konsult

I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna expertis och erfarenhet som återfinns idag. I en blandning av förvaltning mot befintliga kunder, löpande kunduppdrag och ny implementation kommer du att hitta din roll som flexibel konsult hos vår kund.

Hos oss rekryteras du inte alltid till en specifik detaljstyrd roll, utan snarare för din kompetens och potential. Det innebär att du kan arbeta självständigt, i ett team eller i olika projektuppdrag. Uppgifterna är varierande beroende på det område du är specialiserad inom, men kan innefatta implementation av nya kunder, konfiguration av system, rådgivning och teknisk dokumentation.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för dig som IT-konsult är att leverera kundnöjdhet. Kundnöjdhet skapar vi genom att vara adaptiva, lyhörda och tekniskt kompetenta. Vi sätter stort värde på att vara i framkant vad gäller tekniskt kunnande - likväl som att coacha och förmedla allt bra som ny teknik för med sig.

Om dig

Vi söker dig som är villig att ta nästa steg i karriären och vill bidra med ditt kunnande och din breda kompetens för att underlätta för företagets kunder. Du är kundfokuserad, känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på flera nivåer. Vi ser även att du är lösnings- och resultatorienterad och brinner för att ge kunder service i toppklass.

För att passa i rollen som konsult så har du ett starkt driv, trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att förändra och utvecklas. Då en hel del tid är ute hos kund ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta, men att du även klarar självständigt arbete.

Du bör ha arbetat som konsult i några år och förstå branschens grundläggande spelregler, alternativt att du har erfarenhet av en liknande roll. Vi önskar även att du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom dessa områden:

- Microsoft Endpoint Manager - ConfigMgr (SCCM) och/eller Intune

- Windows OS (felsökning, funktioner mm)

- Erfarenhet inom Office 365

- Kunskap om klientrelaterade tjänster såsom AD/AAD, File och Print

- Klientmanagering

- Sharepoint

- Incident-, Problem- och Change Management enligt ITIL

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna prata och skriva flytande på både svenska och engelska.

Eget ansvar och viljan att själv driva din egen vardag.

Som person drivs du av att ge bra service, är den som har koll på läget och älskar IT. Du är nyfiken, söker nya utmaningar och arbetar för långsiktiga relationer. Du ska även kunna ta egna initiativ och vara självgående i ditt arbete.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Malmö

Körkort är ett krav då vid tillfällen kommer jobba ute hos kund

Det här är ett konsultuppdrag via oss på Gigstep där du blir anställd som konsult hos oss de första sex månaderna och därefter är ambitionen att du ska gå över i anställning hos kunden.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Data Protection Officer till bolag i Malmö!

Ansök    Mar 4    Gigstep AB    Datasäkerhetsansvarig
Vi på Gigstep letar nu efter en Data Protection Officer som vill vara en del av ett information security team! Arbetsuppgifter: I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundens IT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området Security management. Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsomr... Visa mer
Vi på Gigstep letar nu efter en Data Protection Officer som vill vara en del av ett information security team!

Arbetsuppgifter:
I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundens IT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området Security management.

Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsområde. Bolaget är stolta över att vara ISO27001-certifierade och arbetar ständigt för att säkerställa data- och informationssäkerhet.

Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Samarbeten med IT-avdelningen för att säkerställa att IT-miljöerna uppfyller kraven för informations- och driftsäkerhet.
Utföra risk- och sårbarhetsanalyser.
Hantera och utreda säkerhetsincidenter när de uppstår.
Förankra säkerhetsarbetet inom organisationen och se till att användarna följer regler och föreskrifter inom IT & Informationssäkerhet.
Ha nordiskt ansvar för GDPR och ISO27001-arbetet samt certifiering.
Självständigt driva ditt ansvarsområde och hålla dig uppdaterad om de senaste metoderna och teknikerna.

Om dig:
Du har minst fem års erfarenhet av arbete inom IT- och informationssäkerhet.
Du har förmågan att självständigt driva IT-arbetet i en komplex organisation och hantera olika intressenters krav och behov.
Du är engagerad och har ett operativt och strategiskt förhållningssätt samt är skicklig på att bygga förtroende och relationer.

Placering är på kunds kontor i Malmö!
Start är omgående men vi är lite flexibla. Visa mindre

Student sökes för uppdrag inom reception!

Vi söker dig som för vår kunds räkning kan arbeta tre dagar i månaden med administration inom reception på ett företag i Landskrona. Arbetstiderna är förlagda den sista i varje månad samt de två första dagarna i månaden. Det här uppdraget är med start omgående och fram till sommaren. Under sommaren behöver kunden din hjälp fem veckor på heltid för att täcka semesterbehovet därav är denna tjänsten perfekt för dig som studerar. Veckorna som det gäller är ve... Visa mer
Vi söker dig som för vår kunds räkning kan arbeta tre dagar i månaden med administration inom reception på ett företag i Landskrona.

Arbetstiderna är förlagda den sista i varje månad samt de två första dagarna i månaden. Det här uppdraget är med start omgående och fram till sommaren. Under sommaren behöver kunden din hjälp fem veckor på heltid för att täcka semesterbehovet därav är denna tjänsten perfekt för dig som studerar. Veckorna som det gäller är vecka 28 till 32.

För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har grundläggande kunskaper inom IT och en generell förståelse för IT-system. Att du är lättlärd och snabbt snappar upp ny information. Vi ser också att du har vana av administration och tycker att ett sådant arbete är kul och stimulerande. Du ska ha ett öga för detaljer och kunna arbeta strukturerat i ett högt tempo.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Generellt receptionsarbete (ordning och reda, fylla på kaffemaskin, svara på mail och i telefon med mera).

- Ta emot förare som ska lasta gods

- Skriva ut dokument så som fraktsedlar

- Säkerställa att tidsbokningar med förare följs

- Fylla i excelfiler och lagerflyttar i SAP.

Arbetsplatsen är i Landskrona och sker endast på plats med ingen möjlighet till distansarbete.

Är du taggad på att börja jobba lite extra redan nu och samtidigt kirra sommarjobbet?

Tveka då inte på att söka tjänsten! Visa mindre

Rekryterare till globalt företag till Hyllie!

I rollen som rekryterarande konsulte kommer du att vara en nyckelspelare i att säkerställa att vår kund attraherar och väljer de bästa kandidaterna. Du kommer arbeta nära chefer för att driva hela rekryteringsprocessen, från att skapa engagerande annonser till att identifiera och presentera de mest kvalificerade kandidaterna. Huvudsakliga ansvarsområden: - Skriva arbetsannonser - Publicering av annonser på relevanta plattformar - Ringa telefonintervjue... Visa mer
I rollen som rekryterarande konsulte kommer du att vara en nyckelspelare i att säkerställa att vår kund attraherar och väljer de bästa kandidaterna. Du kommer arbeta nära chefer för att driva hela rekryteringsprocessen, från att skapa engagerande annonser till att identifiera och presentera de mest kvalificerade kandidaterna.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Skriva arbetsannonser

- Publicering av annonser på relevanta plattformar

- Ringa telefonintervjuer

- Skriva kandidatpresentationer

- Administrativa uppgifter kopplade till rekryteringsprocessen

Kvalifikationer:

- Eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande

- Erfarenhet av självständigt arbete inom rekrytering

- Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)

- Serviceinriktad och strukturerad

- Förmåga att hantera flera uppgifter parallellt

- Kommunikativ med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer

- Digital kompetens, förmåga att snabbt lära sig nya system

- Meriterande: Erfarenhet av Success Factors (SAP)

Om dig:
Vi letar efter en positiv och proaktiv lagspelare med ett genuint intresse för människor. Du trivs i en dynamisk miljö och är redo att bidra till framgången hos i vår kunds HR-team.

Gigget:
Här kommer du att jobba i en global organisation och du kommer att bli en del av ett dedikerat HR-team. Kunden är placerad i moderna lokaler i Malmö och uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med möjlighet till förlängning.

Din ansökan behöver vara på engelska och delar av rekryteringsprocessen kan komma att hållas på engelska.

Då vår kund är en stor aktör i energibranschen kommer vi att göra bakgrundskontroll på kandidat innan anställning påbörjas.

Vi jobbar med löpande urval så om det låter som att det är dig vi söker: välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

DPO till bolag i Malmö!

Ansök    Feb 29    Gigstep AB    Datasäkerhetsansvarig
Vi på Gigstep letar nu efter en Data Protection Officer som vill vara en del av ett information security team! Arbetsuppgifter: I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundens IT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området security management. Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsomr... Visa mer
Vi på Gigstep letar nu efter en Data Protection Officer som vill vara en del av ett information security team!

Arbetsuppgifter:
I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundens IT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området security management.

Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsområde. Bolaget är stolta över att vara ISO27001-certifierade och arbetar ständigt för att säkerställa data- och informationssäkerhet.

Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Samarbeten med IT-avdelningen för att säkerställa att IT-miljöerna uppfyller kraven för informations- och driftsäkerhet.
Utföra risk- och sårbarhetsanalyser.
Hantera och utreda säkerhetsincidenter när de uppstår.
Förankra säkerhetsarbetet inom organisationen och se till att användarna följer regler och föreskrifter inom IT & Informationssäkerhet.
Ha nordiskt ansvar för GDPR och ISO27001-arbetet samt certifiering.
Självständigt driva ditt ansvarsområde och hålla dig uppdaterad om de senaste metoderna och teknikerna.

Om dig:
Du har minst fem års erfarenhet av arbete inom IT- och informationssäkerhet.
Du har förmågan att självständigt driva IT-arbetet i en komplex organisation och hantera olika intressenters krav och behov.
Du är engagerad och har ett operativt och strategiskt förhållningssätt samt är skicklig på att bygga förtroende och relationer.

Placering är på kunds kontor i Malmö!
Start är omgående men vi är lite flexibla. Visa mindre

Processledare till IT-bolag i Malmö!

Ansök    Feb 28    Gigstep AB    Systemadministratör
Som Processledare för Problem Management-processen har du ett helhetsansvar som innefattar förbättringsarbete, utbilda i metoder samt att leda det dagliga arbetet inom processen. Detta i en härlig mix med Incident management. Vilket innebär att du kommer driva arbetet med incidenthantering från hela organisationen. Som processledare för Problem och Incident management kommer du att: - Driva och koordinera problemutredningar samt incidenter - Utveckla oc... Visa mer
Som Processledare för Problem Management-processen har du ett helhetsansvar som innefattar förbättringsarbete, utbilda i metoder samt att leda det dagliga arbetet inom processen. Detta i en härlig mix med Incident management. Vilket innebär att du kommer driva arbetet med incidenthantering från hela organisationen.

Som processledare för Problem och Incident management kommer du att:

- Driva och koordinera problemutredningar samt incidenter

- Utveckla och driva förbättringsarbeten inom interna processer

- Styra, delegera och följa upp arbete inom processerna

- Utbilda och stötta verksamheten i processerna och hjälpande metoder.

Du är en god förhandlare och duktig på att lösa eventuella konflikter. Analytisk, noggrann och handlingskraftig är något som symboliserar dig. Likväl som en god kommunikativ förmåga! Öga för detaljer, ordning och reda och en förmåga att se helheten. Det är du!

Kanske har du arbetat som processledare eller processägare tidigare och/eller är utbildad i problemlösningsmetodiker.

Viktigast är att du har erfarenhet av arbete inom IT. Det är bra om du är certifierad i ITIL och har praktiskt erfarenhet av att ha arbetat med det. Självklart har du även en god vana att arbeta i ärendehanteringssystem.

Placering är Malmö och startdatum är flexibelt men gärna så snart som möjligt.
Omfattning är 100% och uppdraget löper tillsvidare. Visa mindre

DPO till bolag i Malmö!

Ansök    Feb 29    Gigstep AB    Datasäkerhetsansvarig
Vi på Gigstep letar nu efter en Data Protection Officer som vill vara en del av ett information security team! Arbetsuppgifter: I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundens IT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området security management. Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsomr... Visa mer
Vi på Gigstep letar nu efter en Data Protection Officer som vill vara en del av ett information security team!

Arbetsuppgifter:
I rollen som DPO kommer du att ansvara för att säkerställa att kraven på kundens IT- och informationssäkerhet uppfylls. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva verksamheten framåt inom området security management.

Denna roll är mångfacetterad och ger dig möjlighet att självständigt planera och påverka inom ditt ansvarsområde. Bolaget är stolta över att vara ISO27001-certifierade och arbetar ständigt för att säkerställa data- och informationssäkerhet.

Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Samarbeten med IT-avdelningen för att säkerställa att IT-miljöerna uppfyller kraven för informations- och driftsäkerhet.
Utföra risk- och sårbarhetsanalyser.
Hantera och utreda säkerhetsincidenter när de uppstår.
Förankra säkerhetsarbetet inom organisationen och se till att användarna följer regler och föreskrifter inom IT & Informationssäkerhet.
Ha nordiskt ansvar för GDPR och ISO27001-arbetet samt certifiering.
Självständigt driva ditt ansvarsområde och hålla dig uppdaterad om de senaste metoderna och teknikerna.

Om dig:
Du har minst fem års erfarenhet av arbete inom IT- och informationssäkerhet.
Du har förmågan att självständigt driva IT-arbetet i en komplex organisation och hantera olika intressenters krav och behov.
Du är engagerad och har ett operativt och strategiskt förhållningssätt samt är skicklig på att bygga förtroende och relationer.

Placering är på kunds kontor i Malmö!
Start är omgående men vi är lite flexibla. Visa mindre

Cloud Architect med erfarenhet av Azure!

Ansök    Feb 27    Gigstep AB    Infrastrukturarkitekt
Nu letar vi efter en Cloud arkitekter till en av våra kunder i Malmö. I den här rollen kommer du att få jobba i en spännande och varierande roll där du kommer att att säkerställa och hantera migrationsprocesser och säkerheten av företagets cloud-tjänster. Du kommer vara nyckeln till att göra övergången till en mogen och produktiv cloud-miljö smidig för företagets kunder. Du kommer att jobba i ett team på 5 personer där din roll kommer ha stor betydelse. ... Visa mer
Nu letar vi efter en Cloud arkitekter till en av våra kunder i Malmö.

I den här rollen kommer du att få jobba i en spännande och varierande roll där du kommer att att säkerställa och hantera migrationsprocesser och säkerheten av företagets cloud-tjänster. Du kommer vara nyckeln till att göra övergången till en mogen och produktiv cloud-miljö smidig för företagets kunder.

Du kommer att jobba i ett team på 5 personer där din roll kommer ha stor betydelse. Här kommer du ha stor möjlighet att påverka och dela med dig samt lära för de andra i teamet. Som person har du stor passion och driv att utvecklas och lyckas. Oavsett om du är specialist eller generalist inom området så kan detta vara relevant för den här tjänsten.

För att passa in i den här tjänsten bör du även ha erfarenhet av:

Företagslösningarkitektur, integrationsarkitektur, molnarkitektur.
TOGAF, SAFE eller motsvarande.
Devops, mikrotjänster, nätverk, säkerhet, identitet och åtkomst, containrar, Kubernetes.
Ackreditering inom: Azure Solution Architect Expert, Azure Architect, Azure-administratör och ett urval av andra.

Vi ser också att du som söker har god förståelse av både engelska och svenska!

Start: Omgående (flexibelt för rätt kandidat)

Så om du är redo för nästa steg i din karriär och vill vara en del av ett inspirerande team som strävar efter att förändra spelplanen för cloud-tekniken - Välkommen med din ansökan (redan idag)! Visa mindre

Processledare till IT-bolag i Malmö!

Ansök    Feb 28    Gigstep AB    Systemadministratör
Som Processledare för Problem Management-processen har du ett helhetsansvar som innefattar förbättringsarbete, utbilda i metoder samt att leda det dagliga arbetet inom processen. Detta i en härlig mix med Incident management. Vilket innebär att du kommer driva arbetet med incidenthantering från hela organisationen. Som processledare för Problem och Incident management kommer du att: - Driva och koordinera problemutredningar samt incidenter - Utveckla oc... Visa mer
Som Processledare för Problem Management-processen har du ett helhetsansvar som innefattar förbättringsarbete, utbilda i metoder samt att leda det dagliga arbetet inom processen. Detta i en härlig mix med Incident management. Vilket innebär att du kommer driva arbetet med incidenthantering från hela organisationen.

Som processledare för Problem och Incident management kommer du att:

- Driva och koordinera problemutredningar samt incidenter

- Utveckla och driva förbättringsarbeten inom interna processer

- Styra, delegera och följa upp arbete inom processerna

- Utbilda och stötta verksamheten i processerna och hjälpande metoder.

Du är en god förhandlare och duktig på att lösa eventuella konflikter. Analytisk, noggrann och handlingskraftig är något som symboliserar dig. Likväl som en god kommunikativ förmåga! Öga för detaljer, ordning och reda och en förmåga att se helheten. Det är du!

Kanske har du arbetat som processledare eller processägare tidigare och/eller är utbildad i problemlösningsmetodiker.

Viktigast är att du har erfarenhet av arbete inom IT. Det är bra om du är certifierad i ITIL och har praktiskt erfarenhet av att ha arbetat med det. Självklart har du även en god vana att arbeta i ärendehanteringssystem.

Placering är Malmö och startdatum är flexibelt men gärna så snart som möjligt.
Omfattning är 100% och uppdraget löper tillsvidare. Visa mindre

Java-utvecklare sökes till konsultbolag!

Vi letar just nu efter drivna Javautvecklare med ett par års erfarenhet till en av våra kunder i Malmö! Det är med andra toppen om du har koll på några av följande tekniker: - Spring framework - JPA/ Hybernate - JEE - Maven/ Gradle - - No - AWS - erfarenhet av molnlösningar Har du dessutom erfarenhet av Java 8 eller senare blir vi imponerade! Här har du en arbetsplats där du kommer få expandera din kompetens, utvecklas och bli bättre för varje d... Visa mer
Vi letar just nu efter drivna Javautvecklare med ett par års erfarenhet till en av våra kunder i Malmö!

Det är med andra toppen om du har koll på några av följande tekniker:

- Spring framework

- JPA/ Hybernate

- JEE

- Maven/ Gradle

-

- No

- AWS - erfarenhet av molnlösningar

Har du dessutom erfarenhet av Java 8 eller senare blir vi imponerade!

Här har du en arbetsplats där du kommer få expandera din kompetens, utvecklas och bli bättre för varje dag, samtidigt som du har kul på jobbet. Det är nämligen ett av företagets ledord.

Du kommer alltid att jobba med kunniga engagerade kollegor i ett agilt team som ser till att kunden får de bästa lösningarna. Ta chansen att jobba på en fantastisk arbetsplats som verkligen satsar på sina anställda samtidigt som du får möjligheten att bredda ditt CV. Visa mindre

Jobba extra som Bokare för Elmätarbyte!

Ansök    Feb 21    Gigstep AB    Besöksbokare/Kundbokare
Vi söker efter engagerade individer som vill ansluta sig till vårt team med bokare för elmätarbyte. Som en del av vår kunds projekt, kommer du att vara den kritiska länken mellan teamet och fastighetsägare och se till att över 4500 elmätare byts ut på ett smidigt och effektivt sätt under en utsatt period. Med tillgång till ett välstrukturerat manus och flexibla arbetsmöjligheter, kan du enkelt anpassa arbetet till din nuvarande livsstil, oavsett om du är ... Visa mer
Vi söker efter engagerade individer som vill ansluta sig till vårt team med bokare för elmätarbyte.

Som en del av vår kunds projekt, kommer du att vara den kritiska länken mellan teamet och fastighetsägare och se till att över 4500 elmätare byts ut på ett smidigt och effektivt sätt under en utsatt period. Med tillgång till ett välstrukturerat manus och flexibla arbetsmöjligheter, kan du enkelt anpassa arbetet till din nuvarande livsstil, oavsett om du är student, arbetar deltids eller letar efter en extra inkomstkälla. En supermöjlighet helt enkelt!

Om tjänsten
Som bokare för elmätarbyte är din huvudsakliga uppgift att ta kontakt med fastighetsägare för att boka in bytet av elmätare. Du kommer att ha tillgång till manus för att vägleda dig genom samtalen. Efter att du har bokat in ett byte ansvarar du för att vidarebefordra informationen till administratören som sedan ansvarar för att boka upp installationstekniker eller mättekniker.

Om dig
Vi ser gärna att du är serviceinriktad och har förmågan att hantera olika typer av samtal i telefon. En gnutta tålamod vid ej-svar skadar inte heller att ha! Vi vill gärna att du är självständig, kan planera din tid och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du ska också känna dig bekväm med att arbeta i denna tjänst parallellt med andra sysselsättningar som exempelvis studier eller annat deltidsarbete då tjänsten är timbaserad.

Ett krav är att du pratar och skriver flytande svenska och engelska!
Det kommer även att göras en bakgrundskontroll i samband med anställning där du inte får lov att ha något registrerat i ditt belastningsregister eller liknande.

Meriterande är att:
Ha erfarenhet av telefonarbete sedan tidigare.

Bor i närheten av Malmö, Helsingborg, Säffle, Karlstad eller kan arbeta på distans.

Flexibilitet med arbetsmängd (10-40 timmar i veckan).

Bekväm med att arbeta parallellt med andra sysselsättningar såsom studier eller deltidsarbete.

Om du tycker att det låter spännande så vänta inte med din ansökan! Vi genomför löpande rekrytering i denna process och kan komma att ta ned annonsen innan slutdatum. Visa mindre

Projektledare med utvecklarbakgrund till företag i Malmö

Ansök    Feb 12    Gigstep AB    Projektledare, IT
Vi söker just nu en erfaren och målinriktad projektledare med utvecklarbakgrund till ett spännande företag i Malmö. Som projektledare kommer du att ansvara för att planera, organisera, leda och kontrollera utvecklings- och förbättringsarbetet inom deras Apron R&D-team. Du kommer att samarbeta med olika intressenter inom organisationen och spela en nyckelroll i att skapa integrerade lösningar för att optimera flygplatsverksamheten. Din roll kommer att innef... Visa mer
Vi söker just nu en erfaren och målinriktad projektledare med utvecklarbakgrund till ett spännande företag i Malmö. Som projektledare kommer du att ansvara för att planera, organisera, leda och kontrollera utvecklings- och förbättringsarbetet inom deras Apron R&D-team. Du kommer att samarbeta med olika intressenter inom organisationen och spela en nyckelroll i att skapa integrerade lösningar för att optimera flygplatsverksamheten. Din roll kommer att innefatta att hantera projektresurser, samordna med intressenter, rapportera projektstatus och delta som teknisk expert vid kundbesök och presentationer

Krav:

- Masterexamen eller motsvarande erfarenhet

- Erfarenhet av agil projektledning och elektromekaniska enheter

- Kompetens inom trådbundna och trådlösa nätverkstopologier

- Erfarenhet av riskbedömning och riskhantering

- Erfarenhet av personalhantering inklusive kompetenshantering, kommunikationsteknik och relaterade verktyg

- Kunskap om designverktyg och metodik

- Flytande i både engelska och svenska

IT-färdigheter:

- Windows-miljö

- Microsoft Azure-plattform

- Sharepoint-applikationer

- Confluence & Jira

- Olika ramverk för mjukvaror

För att passa in i rollen har du erfarenhet av projektledning, goda kommunikationsfärdigheter och brinner för att utveckla integrerade lösningar. Dessutom är du resultatinriktad, kreativ och kan tänka utanför boxen. Visa mindre

Redovisningsekonom till gig utanför Lund!

Ansök    Feb 6    Gigstep AB    Redovisningsekonom
Vi söker nu dig som vill ta dig an ett nytt gig. Vi är på jakt efter redovisningsekonomer som vill påbörja en ny resa. Arbetsuppgifter Du kommer att ha stor bredd i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen kommer du hantera löpande bokföring, fakturering, avstämningar, momsdeklarationer och inkomstdeklarationer, månadsbokslut, eventuellt löner samt övriga arbetsuppgifter kopplade till redovisning. Det kan också förekomma likvidi... Visa mer
Vi söker nu dig som vill ta dig an ett nytt gig. Vi är på jakt efter redovisningsekonomer som vill påbörja en ny resa.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha stor bredd i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen kommer du hantera löpande bokföring, fakturering, avstämningar, momsdeklarationer och inkomstdeklarationer, månadsbokslut, eventuellt löner samt övriga arbetsuppgifter kopplade till redovisning. Det kan också förekomma likviditetsprognoser och ekonomisk rådgivning i rollen.

Om dig

Vi söker dig som är social och utåtriktad och som har ett genuint intresse för kvalificerad administration, redovisning och inte minst att stödja och ge service. Du är analytisk och lösningsorienterad med en god förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. En av dina starkaste drivkrafter är att lösa problem och ha kul på jobbet. Du trivs med att samarbeta och är duktig på att skapa förtroendefulla och stabila relationer. Vidare är du utvecklingsorienterad och motiveras av att få väl fungerande processer på plats.

Vi tänker oss att du har en teoretisk grund i ekonomi. Du har minst 3-5 års erfarenhet från brett arbete på ekonomiavdelning eller Redovisningsbyrå. Du är van att jobba i olika system och du hanterar Excel väl. Du kommunicerar utan problem på både svenska och engelska.

I den här rollen är din personlighet och drivkraft det allra viktigaste! Visa mindre

Financial Planning Analyst till gig i Malmö!

Ansök    Feb 6    Gigstep AB    Finansiell controller
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller. Om jobbet: Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av kundens globala policyer och f... Visa mer
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller.

Om jobbet:
Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av
kundens globala policyer och finansiella analyser. Tillsammans med ett gediget team av Financial planning-analytiker kommer du att jobba tillsammans för att hålla budget i de olika projekten. Du rapporterar till en Financial Planning Manager och arbetar nära ett brett spektrum av intressenter i organisationen för att lösa ständigt föränderliga ekonomiska utmaningar.

Erfarenhet av tidigare liknande roller är ett krav och gärna att du har jobbat minst 5 år i branschen. Vi ser också att du har en kandidat inom ekonomi eller en civilekonomutbildning med dig in i det här gigget.

Exempel på arbetsuppgifter:

Skapa, underhålla och utmana finansiella prognoser för kundens projekt (kostnader såväl som intäkter).
Skapa och upprätthålla finansiella prognoser
Kommunicera med olika intressenter på ett tydligt och kortfattat sätt.
Bygga, underhålla och förbättra flera interna processer samt säkerställa effektivitet, noggrannhet och efterlevnad.

Gigget
Uppdraget startar någon gång i mars och är ett föräldrarvikariat som kommer löpa mellan mars 2024 till sommaren 2025. Ett långt uppdrag där du kommer hinna lära dig massor! Du blir anställd som konsult via oss på Gigstep men arbetar ute hos kunden.

Möjlighet att jobba på distans finns, kunden ser gärna att du är på kontoret minst tre dagar i veckan.

Kunden sitter i centrala Malmö.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka in att söka tjänsten redan idag! Då vi behöver tillsätta tjänsten snarast kommer urval att göras löpande och tillsättning kommer förmodligen att ske innan sista dag för annonsen så skynda på och skicka in din ansökan! Visa mindre

Financial Planning Analyst till gig i Malmö!

Ansök    Feb 6    Gigstep AB    Finansiell controller
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller. Om jobbet: Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av kundens globala policyer och f... Visa mer
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller.

Om jobbet:
Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av
kundens globala policyer och finansiella analyser. Tillsammans med ett gediget team av Financial planning-analytiker kommer du att jobba tillsammans för att hålla budget i de olika projekten. Du rapporterar till en Financial Planning Manager och arbetar nära ett brett spektrum av intressenter i organisationen för att lösa ständigt föränderliga ekonomiska utmaningar.

Erfarenhet av tidigare liknande roller är ett krav och gärna att du har jobbat minst 5 år i branschen. Vi ser också att du har en kandidat inom ekonomi eller en civilekonomutbildning med dig in i det här gigget.

Exempel på arbetsuppgifter:

Skapa, underhålla och utmana finansiella prognoser för kundens projekt (kostnader såväl som intäkter).
Skapa och upprätthålla finansiella prognoser
Kommunicera med olika intressenter på ett tydligt och kortfattat sätt.
Bygga, underhålla och förbättra flera interna processer samt säkerställa effektivitet, noggrannhet och efterlevnad.

Gigget
Uppdraget startar någon gång i mars och är ett föräldrarvikariat som kommer löpa mellan mars 2024 till sommaren 2025. Ett långt uppdrag där du kommer hinna lära dig massor! Du blir anställd som konsult via oss på Gigstep men arbetar ute hos kunden.

Möjlighet att jobba på distans finns, kunden ser gärna att du är på kontoret minst tre dagar i veckan.

Kunden sitter i centrala Malmö.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka in att söka tjänsten redan idag! Då vi behöver tillsätta tjänsten snarast kommer urval att göras löpande och tillsättning kommer förmodligen att ske innan sista dag för annonsen så skynda på och skicka in din ansökan! Visa mindre

Financial Planning Analyst till gig i Malmö!

Ansök    Feb 6    Gigstep AB    Finansiell controller
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller. Om jobbet: Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av kundens globala policyer och f... Visa mer
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller.

Om jobbet:
Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av
kundens globala policyer och finansiella analyser. Tillsammans med ett gediget team av Financial planning-analytiker kommer du att jobba tillsammans för att hålla budget i de olika projekten. Du rapporterar till en Financial Planning Manager och arbetar nära ett brett spektrum av intressenter i organisationen för att lösa ständigt föränderliga ekonomiska utmaningar.

Erfarenhet av tidigare liknande roller är ett krav och gärna att du har jobbat minst 5 år i branschen. Vi ser också att du har en kandidat inom ekonomi eller en civilekonomutbildning med dig in i det här gigget.

Exempel på arbetsuppgifter:

Skapa, underhålla och utmana finansiella prognoser för kundens projekt (kostnader såväl som intäkter).
Skapa och upprätthålla finansiella prognoser
Kommunicera med olika intressenter på ett tydligt och kortfattat sätt.
Bygga, underhålla och förbättra flera interna processer samt säkerställa effektivitet, noggrannhet och efterlevnad.

Gigget
Uppdraget startar någon gång i mars och är ett föräldrarvikariat som kommer löpa mellan mars 2024 till sommaren 2025. Ett långt uppdrag där du kommer hinna lära dig massor! Du blir anställd som konsult via oss på Gigstep men arbetar ute hos kunden.

Möjlighet att jobba på distans finns, kunden ser gärna att du är på kontoret minst tre dagar i veckan.

Kunden sitter i centrala Malmö.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka in att söka tjänsten redan idag! Då vi behöver tillsätta tjänsten snarast kommer urval att göras löpande och tillsättning kommer förmodligen att ske innan sista dag för annonsen så skynda på och skicka in din ansökan! Visa mindre

Vi behöver juniora IT-supportekniker! Titta hit!

Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare. En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärenden i Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Varje dag han... Visa mer
Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare.

En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärenden i Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik.

Varje dag hanterar du ärende från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.

Krav
- Svenska och engelska flytande!
- Kännedom om Active Directory, Windows Server, Basic nätverk, felsökning

Meriterande om
- Du har arbetat i servicedesk sedan tidigare
- Har ett härligt driv och är prestigelös och flexibel

Vi letar efter dig som brinner för IT och service. Du har troligtvis en IT-utbildning i grunden. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av 1st line support sedan tidigare. Vi ser gärna att du har kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter. Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.

Joina oss! Visa mindre

Financial Planning Analyst till gig i Malmö!

Ansök    Feb 6    Gigstep AB    Finansiell controller
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller. Om jobbet: Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av kundens globala policyer och f... Visa mer
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller.

Om jobbet:
Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av
kundens globala policyer och finansiella analyser. Tillsammans med ett gediget team av Financial planning-analytiker kommer du att jobba tillsammans för att hålla budget i de olika projekten. Du rapporterar till en Financial Planning Manager och arbetar nära ett brett spektrum av intressenter i organisationen för att lösa ständigt föränderliga ekonomiska utmaningar.

Erfarenhet av tidigare liknande roller är ett krav och gärna att du har jobbat minst 5 år i branschen. Vi ser också att du har en kandidat inom ekonomi eller en civilekonomutbildning med dig in i det här gigget.

Exempel på arbetsuppgifter:

Skapa, underhålla och utmana finansiella prognoser för kundens projekt (kostnader såväl som intäkter).
Skapa och upprätthålla finansiella prognoser
Kommunicera med olika intressenter på ett tydligt och kortfattat sätt.
Bygga, underhålla och förbättra flera interna processer samt säkerställa effektivitet, noggrannhet och efterlevnad.

Gigget
Uppdraget startar någon gång i mars och är ett föräldrarvikariat som kommer löpa mellan mars 2024 till sommaren 2025. Ett långt uppdrag där du kommer hinna lära dig massor! Du blir anställd som konsult via oss på Gigstep men arbetar ute hos kunden.

Möjlighet att jobba på distans finns, kunden ser gärna att du är på kontoret minst tre dagar i veckan.

Kunden sitter i centrala Malmö.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka in att söka tjänsten redan idag! Då vi behöver tillsätta tjänsten snarast kommer urval att göras löpande och tillsättning kommer förmodligen att ske innan sista dag för annonsen så skynda på och skicka in din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till gig utanför Lund!

Ansök    Feb 6    Gigstep AB    Redovisningsekonom
Vi söker nu dig som vill ta dig an ett nytt gig. Vi är på jakt efter redovisningsekonomer som vill påbörja en ny resa. Arbetsuppgifter Du kommer att ha stor bredd i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen kommer du hantera löpande bokföring, fakturering, avstämningar, momsdeklarationer och inkomstdeklarationer, månadsbokslut, eventuellt löner samt övriga arbetsuppgifter kopplade till redovisning. Det kan också förekomma likvidi... Visa mer
Vi söker nu dig som vill ta dig an ett nytt gig. Vi är på jakt efter redovisningsekonomer som vill påbörja en ny resa.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha stor bredd i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen kommer du hantera löpande bokföring, fakturering, avstämningar, momsdeklarationer och inkomstdeklarationer, månadsbokslut, eventuellt löner samt övriga arbetsuppgifter kopplade till redovisning. Det kan också förekomma likviditetsprognoser och ekonomisk rådgivning i rollen.

Om dig

Vi söker dig som är social och utåtriktad och som har ett genuint intresse för kvalificerad administration, redovisning och inte minst att stödja och ge service. Du är analytisk och lösningsorienterad med en god förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. En av dina starkaste drivkrafter är att lösa problem och ha kul på jobbet. Du trivs med att samarbeta och är duktig på att skapa förtroendefulla och stabila relationer. Vidare är du utvecklingsorienterad och motiveras av att få väl fungerande processer på plats.

Vi tänker oss att du har en teoretisk grund i ekonomi. Du har minst 3-5 års erfarenhet från brett arbete på ekonomiavdelning eller Redovisningsbyrå. Du är van att jobba i olika system och du hanterar Excel väl. Du kommunicerar utan problem på både svenska och engelska.

I den här rollen är din personlighet och drivkraft det allra viktigaste! Visa mindre

Redovisningsekonom till gig utanför Lund!

Ansök    Feb 6    Gigstep AB    Redovisningsekonom
Vi söker nu dig som vill ta dig an ett nytt gig. Vi är på jakt efter redovisningsekonomer som vill påbörja en ny resa. Arbetsuppgifter Du kommer att ha stor bredd i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen kommer du hantera löpande bokföring, fakturering, avstämningar, momsdeklarationer och inkomstdeklarationer, månadsbokslut, eventuellt löner samt övriga arbetsuppgifter kopplade till redovisning. Det kan också förekomma likvidi... Visa mer
Vi söker nu dig som vill ta dig an ett nytt gig. Vi är på jakt efter redovisningsekonomer som vill påbörja en ny resa.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha stor bredd i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen kommer du hantera löpande bokföring, fakturering, avstämningar, momsdeklarationer och inkomstdeklarationer, månadsbokslut, eventuellt löner samt övriga arbetsuppgifter kopplade till redovisning. Det kan också förekomma likviditetsprognoser och ekonomisk rådgivning i rollen.

Om dig

Vi söker dig som är social och utåtriktad och som har ett genuint intresse för kvalificerad administration, redovisning och inte minst att stödja och ge service. Du är analytisk och lösningsorienterad med en god förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. En av dina starkaste drivkrafter är att lösa problem och ha kul på jobbet. Du trivs med att samarbeta och är duktig på att skapa förtroendefulla och stabila relationer. Vidare är du utvecklingsorienterad och motiveras av att få väl fungerande processer på plats.

Vi tänker oss att du har en teoretisk grund i ekonomi. Du har minst 3-5 års erfarenhet från brett arbete på ekonomiavdelning eller Redovisningsbyrå. Du är van att jobba i olika system och du hanterar Excel väl. Du kommunicerar utan problem på både svenska och engelska.

I den här rollen är din personlighet och drivkraft det allra viktigaste! Visa mindre

IT-NÖRD med intresse för SERVICE sökes

Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix. Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras ... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det!

Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix.

Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras tech-relaterade problem. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på några av nedanstående punkter:

- Active Directory

- DNS, DHCP, TCP/IP

- Citrix

- Windows Operativsystem

- Outlook & Exchange

- MS Office & O365

- Skrivare & skrivarhantering

- Hårdvarurelaterade frågor

Det genuina tech-intresset är ett måste. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus, dock inget krav. Vi vill helst att du har pluggat något inom IT, och då gärna ha tyckt om nätverkskurserna lite extra. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.

Välkommen in i vårt härliga gäng där humor blandas med goda kakor och stort fokus på att ge god service åt kunderna! Visa mindre

Serviceminded 1st line supporttekniker till kund i Malmö

Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa! Om tjänsten Varje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt... Visa mer
Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa!

Om tjänsten
Varje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt sätt med en enastående service. Vi ser alltså att du är flexibel och kan ta i med hårdhandskarna när detta krävs för att få saker och ting gjorda. En annan viktig aspekt i arbetet är din administrationsförmåga. Du jobbar ständigt med att dokumentera vad som sker i kundcasen och här är du flitig på att notera.

Vi letar efter dig som har en gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom IT. Har du gått på en yrkeshögskola och haft LIA? Strålande! Du behöver vara flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du arbetat i eller har kännedom om Active Directory (AD), Basic nätverk (DHCP/DNS, IP/TCP), ServiceNow och felsökning så är det starkt meriterande! Vår kund arbetar främst med Windows, har du erfarenhet av Linux så är det också meriterande!

Hos oss får du möjligheten att växa både som person och i din professionella roll. Vi är ett härligt gäng människor som kompletterar varandra på olika sätt. Vi hoppas att du är nästa pusselbit som vi saknar!

Om oss
Du kommer att bli anställd av oss på Gigstep som konsult. Vi månar om våra konsulter och har kontinuerliga dialoger där vi diskuterar hur du trivs, vilka förbättringsmöjligheter som finns och hur du kan utvecklas på bästa sätt! Genom vår kund får du även möjlighet att spetsa till dina IT-kunskaper, dels genom erfarenheten som kommer med arbetet men även genom att ta diverse olika certifikat. För oss är det viktigt att ha KUL på jobbet. Därför har vi konsultaktiviteter av varierande slag som vi hoppas att du vill vara med på!

Vi tillämpar löpande rekrytering - annonsen kan alltså bli stängd innan utgångsdatum. Visa mindre

Fullstack-utvecklare till företag i Malmö!

I den här rollen som fullstack-utvecklare kommer du att ansvara för att planera, utveckla och underhålla vår kunds mjukvarusystem som styr och kontrollerar drivmedelsanläggningar och integrerar sig med externa tredjepartsapplikationer. Här kommer du få en överblick över den befintliga backend-strukturen för att sen arbeta i olika projekt relaterade till företagets kunder och samarbetspartners. Målet är att utveckla en tjänst där det krävs erfarenhet inom ... Visa mer
I den här rollen som fullstack-utvecklare kommer du att ansvara för att planera, utveckla och underhålla vår kunds mjukvarusystem som styr och kontrollerar drivmedelsanläggningar och integrerar sig med externa tredjepartsapplikationer.

Här kommer du få en överblick över den befintliga backend-strukturen för att sen arbeta i olika projekt relaterade till företagets kunder och samarbetspartners. Målet är att utveckla en tjänst där det krävs erfarenhet inom backend, frontend och kunskap inom analys, design, implementering, testning och dokumentation. Här uppmuntras det såklart till att bidra med egna förslag och Idéer för att förbättra system och rutiner.

Hos vår kunds utvecklingsavdelning fokuseras det på att skapa och förbättra både lösningar inom hårdvara och mjukvara. De konstruerar och förbättrar komponenter samtidigt som det säkerställs att hårdvaran uppfyller olika funktionella och regulatoriska krav. Man kommer att jobba med C# i Visual Studio med ramverken ASP.NET, .NET 6, MVC, Web Services och WinForms. Dessutom kommer du att få jobba med HTML, CSS och MS .

Du kommer att jobba i ett agilt team där ni säkerställer att företagets mjukvaruulösningar passar tillsammans med hårdvaran och uppfyller de krav som finns.

För den här tjänsten krävs det även att du har:

- Minst en kandidatexamen

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll

- Erfarenhet av C#, .NET, HTML, CSS, och Javascript

- Erfarenhet av responsiv design och förståelse för UX-design principer

- Erfarenhet av att skapa och hantera integrationer samt designa API:er

- Kompetens inom databashantering och optimering, företrädesvis -databaser

Det är dessutom ett stort plus om du har jobbat med molnlösningar i Azure och system arkitektur.

Vi letar efter dig som är nyfiken och engagerad. För att trivas i rollen krävs det dessutom att du har en god kommunikativ förmåga samt att på ett lättförståeligt sätt kunna förklara tekniska koncept. Du bör vara en problemlösare av rang och går igång på tekniska utmaningar. Självklart ser vi även att du har en god samarbetsförmåga och tycker det är roliga att dela med dig av din kunskap till dina kollegor.

Om gigget:

Det här är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det här på Gigstep. Du kommer inledningsvis bli anställd av oss på Gigstep för att gå över till företaget efter 6 månader. Visa mindre

Financial Planning Analyst till gig i Malmö!

Ansök    Feb 5    Gigstep AB    Finansiell controller
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller. Om jobbet: Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av kundens globala policyer och f... Visa mer
Nu söker vi på Gigstep efter dig som vill in i en fartfylld bransch där nya saker händer hela tiden! Rollen är en blandning mellan business- & Financial controller.

Om jobbet:
Som finansiell controller hos kunden kommer du att spela en viktig roll i kundens finance-avdelning. Du kommer arbeta med att tillhandahålla viktiga finansiella tjänster med allt från budgetering och prognostisering till att upprätthålla efterlevnad av
kundens globala policyer och finansiella analyser. Tillsammans med ett gediget team av Financial planning-analytiker kommer du att jobba tillsammans för att hålla budget i de olika projekten. Du rapporterar till en Financial Planning Manager och arbetar nära ett brett spektrum av intressenter i organisationen för att lösa ständigt föränderliga ekonomiska utmaningar.

Erfarenhet av tidigare liknande roller är ett krav och gärna att du har jobbat minst tre år branschen. Vi ser också att du har en kandidat inom ekonomi eller en civilekonomutbildning med dig in i det här gigget.

Exempel på arbetsuppgifter:

Skapa, underhålla och utmana finansiella prognoser för kundens projekt (kostnader såväl som intäkter).
Skapa och upprätthålla finansiella prognoser
Kommunicera med olika intressenter på ett tydligt och kortfattat sätt.
Bygga, underhålla och förbättra flera interna processer samt säkerställa effektivitet, noggrannhet och efterlevnad.

Gigget
Uppdraget startar någon gång i mars och är ett föräldrarvikariat som kommer löpa mellan mars 2024 till sommaren 2025. Ett långt uppdrag där du kommer hinna lära dig massor! Du blir anställd som konsult via oss på Gigstep men arbetar ute hos kunden.

Möjlighet att jobba på distans finns, kunden ser gärna att du är på kontoret minst tre dagar i veckan.

Kunden sitter i centrala Malmö.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka in att söka tjänsten redan idag! Då vi behöver tillsätta tjänsten snarast kommer urval att göras löpande och tillsättning kommer förmodligen att ske innan sista dag för annonsen så skynda på och skicka in din ansökan! Visa mindre

Business controller sökes till framtida uppdrag!

Ansök    Feb 5    Gigstep AB    Business controller
Är du en riktig fena på att analysera och problemlösa i en fartfylld miljö? Har du en kandidat- eller magisterexamen i ekonomi, redovisning eller relaterat område? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer inom kort få möjligheten att erbjuda dig ett gig som controller. Vi söker dig som är självgående med en positiv inställning. Du har en viss skicklighet i Excel och trivs i en verksamhetsnära roll. Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta:... Visa mer
Är du en riktig
fena på att analysera och problemlösa i en fartfylld miljö? Har du en kandidat- eller magisterexamen i ekonomi,
redovisning eller relaterat område? Då är du varmt välkommen med din
ansökan!

Vi kommer inom kort få
möjligheten att erbjuda dig ett gig som controller. Vi söker dig
som är självgående med en positiv inställning. Du har en viss skicklighet i Excel och trivs i en verksamhetsnära
roll.

Dina
arbetsuppgifter kan komma att innefatta:

- Automatisering med Excel, VBA-makron av uppgifter och -frågor

- Utveckling av rapporter och
instrumentpaneler med Power BI

- Förberedning av periodiseringar och identifiering och förklaring
av avvikelser

- Samarbeten olika team emellan för
att säkerställa att allt ser rätt ut

- Assistera vid upprättandet av
årsbudgetar och ekonomiska rapporter

- Års- och månadsbokslut

- Övrigt analysarbete av olika KPI:er

Meriterande
om du:

- Har tidigare erfarenhet från
liknande roll

- Kunskaper i Power BI, excel och

- Grundläggande förståelse för
ekonomisk analys, rapportering och planering

Bra att veta om du söker tjänsten är att urval och återkoppling kan komma att dröja då annonsen är publicerad ur ett proaktivt syfte. Vi ser denna annons som en intresseanmälan för dig som är sugen på nytt inom området.

Har du frågor så tveka inte på att höra av dig! Visa mindre

Onsite-tekniker sökes till bolag i Malmö

Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska IT. För oss är IT-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för den! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom IT med din känsla för service i en perfekt mix. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du h... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska IT. För oss är IT-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för den!

Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom IT med din känsla för service i en perfekt mix.

Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på nedanstående punkter:

- Active Directory
- DNS, DHCP, TCP/IP
- Citrix
- Windows Operativsystem
- Outlook & Exchang
- MS Office & O365
- Skrivare & skrivarhantering
- Hårdvarurelaterade frågor

Det genuina IT-intresset är ett måste. Vi vill gärna att du har arbetat med IT-support tidigare. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.

Välkommen in i ett härligt gäng där humor blandas med stort fokus för att ge god service åt kunderna!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Gigstep men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget är med 6 månader till att börja med.

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Onsite-tekniker sökes till bolag i Malmö

Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska IT. För oss är IT-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för den! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom IT med din känsla för service i en perfekt mix. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du h... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska IT. För oss är IT-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för den!

Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom IT med din känsla för service i en perfekt mix.

Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på nedanstående punkter:

- Active Directory
- DNS, DHCP, TCP/IP
- Citrix
- Windows Operativsystem
- Outlook & Exchang
- MS Office & O365
- Skrivare & skrivarhantering
- Hårdvarurelaterade frågor

Det genuina IT-intresset är ett måste. Vi vill gärna att du har arbetat med IT-support tidigare. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.

Välkommen in i ett härligt gäng där humor blandas med stort fokus för att ge god service åt kunderna!

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Gigstep men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget är med 6 månader till att börja med.

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Javautvecklare med erfarenhet av AWS!

Ansök    Jan 17    Gigstep AB    Mjukvaruutvecklare
Nu söker vi en erfaren backend-utvecklare som vill vara med med och utveckla tjänster för att ge bättre utbildning till alla elever runt om i Sverige! Om tjänsten: Här kommer du bli en del av företagets utvecklingsteam där du kommer att ansvara för att bygga och underhålla företagets applikationer. Du kommer jobba som del i ett team med åtta utvecklare där alla hjälps åt och bidrar med sina styrkor. Du kommer även vara med och diskutera nya produkter oc... Visa mer
Nu söker vi en erfaren backend-utvecklare som vill vara med med och utveckla tjänster för att ge bättre utbildning till alla elever runt om i Sverige!

Om tjänsten:

Här kommer du bli en del av företagets utvecklingsteam där du kommer att ansvara för att bygga och underhålla företagets applikationer. Du kommer jobba som del i ett team med åtta utvecklare där alla hjälps åt och bidrar med sina styrkor. Du kommer även vara med och diskutera nya produkter och funktioner på idéstadiet, samt planera och estimera implementation med produktägare och UX. Teamet ansvarar för sin kod och alla bidrar med initiativ och idéer för löpande förbättringar

Vem är du?

Vi letar efter någon som trivs på ett mindre bolag med ett litet team som har stora ramar. Vi har variation på arbetsdagarna, mycket frihet och strävar hela tiden efter att vara lagom organiserade. Här anpassar ni er hela tiden efter teamet och situationen, och axlar olika roller och ansvarsområden inom teamet allt eftersom. Du är nyfiken på helheten och pratar gärna med kollegor från customer success, sälj, redaktion eller marknadsavdelningen. Företaget tror att ju mer teamet vet om helheten desto troligare är det att ni utvecklar rätt saker.

Utöver ovanstående ser vi även att du har:

- Minst ett års erfarenhet av mjukvaruutveckling

- Erfarenhet av java

- Erfarenhet av Git, GitHub Actions, Maven och Spring Boot

- RESTful och GraphQL API:er

- Postgre och databaser

- Erfarenhet av AWS

Om gigget:

Det här är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Med det sagt kommer du bli anställd som konsult hos oss, för att eventuellt gå över till företaget efter det.

Vi jobbar med löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Nätverkstekniker sökes!

Ansök    Jan 15    Gigstep AB    Nätverkstekniker
Som medarbetare i ett Networking-team får du möjlighet att vara expert tillsammans med engagerade kollegor som brinner för sitt jobb! Du har möjligheten att inspirera människor därute och din roll i det arbetet är otroligt viktigt! Vi tror att du idag antingen arbetar som nätverksingenjör eller nätverkstekniker och vill ta nästa steg i karriären, alternativt att du är intresserad av att få lära dig allt kring det. Du behärskar svenska och engelska flytand... Visa mer
Som medarbetare i ett Networking-team får du möjlighet att vara expert tillsammans med engagerade kollegor som brinner för sitt jobb! Du har möjligheten att inspirera människor därute och din roll i det arbetet är otroligt viktigt!

Vi tror att du idag antingen arbetar som nätverksingenjör eller nätverkstekniker och vill ta nästa steg i karriären, alternativt att du är intresserad av att få lära dig allt kring det. Du behärskar svenska och engelska flytande.

Som nätverkstekniker varierar dina arbetsuppgifter beroende på det specifika uppdraget. Som nätverkstekniker arbetar du för att leverera en effektiv IT-miljö för slutkunds räkning. Detta inkluderar antingen support för existerande miljöer, eller deltagande i planering, uppsättande och konfiguration av nätverksinfrastruktur hos kund. Oavsett är din roll självständig och omväxlande, där du får möjlighet att leverera och/eller supportera innovativa och marknadsledande IT-lösningar till slutkunder.

Vi söker dig som har kompetens inom:

- Routing, LAN, WLAN och brandväggar (främst Cisco, men även andra välkända leverantörer förekommer).
- IP/VPN
- CCNA/CCNP
- Routing/Switching

Du ska helst ha 1-3 års erfarenhet från liknande roll, men vi är öppna för förslag. Sök ändå!

Trivs du bäst i självständiga roller där du får stort utrymme att styra ditt arbete? Om det är sant, och du dessutom gillar kundkontakt, är social och kommunikativ - då kommer detta bli toppen. Notera att rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceminded 1st line supporttekniker till kund i Malmö

Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa! Om tjänsten Varje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt... Visa mer
Är du på jakt efter ditt första IT-jobb? Kanske är det så att du arbetat ett tag men känner att du vill testa en annan miljö men med liknande arbetsuppgifter? Då borde du fortsätta läsa!

Om tjänsten
Varje dag hanterar du ärende från kunder främst via telefon men också via mail och chatt. Arbetsuppgifterna går i linje med kundunika händelser och därav arbetar du i varierande tempo. Den röda linjen i tjänsten är att du bemöter kunderna på ett professionellt sätt med en enastående service. Vi ser alltså att du är flexibel och kan ta i med hårdhandskarna när detta krävs för att få saker och ting gjorda. En annan viktig aspekt i arbetet är din administrationsförmåga. Du jobbar ständigt med att dokumentera vad som sker i kundcasen och här är du flitig på att notera.

Vi letar efter dig som har en gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom IT. Har du gått på en yrkeshögskola och haft LIA? Strålande! Du behöver vara flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du arbetat i eller har kännedom om Active Directory (AD), Basic nätverk (DHCP/DNS, IP/TCP), ServiceNow och felsökning så är det starkt meriterande! Vår kund arbetar främst med Windows, har du erfarenhet av Linux så är det också meriterande!

Hos oss får du möjligheten att växa både som person och i din professionella roll. Vi är ett härligt gäng människor som kompletterar varandra på olika sätt. Vi hoppas att du är nästa pusselbit som vi saknar!

Om oss
Du kommer att bli anställd av oss på Gigstep som konsult. Vi månar om våra konsulter och har kontinuerliga dialoger där vi diskuterar hur du trivs, vilka förbättringsmöjligheter som finns och hur du kan utvecklas på bästa sätt! Genom vår kund får du även möjlighet att spetsa till dina IT-kunskaper, dels genom erfarenheten som kommer med arbetet men även genom att ta diverse olika certifikat. För oss är det viktigt att ha KUL på jobbet. Därför har vi konsultaktiviteter av varierande slag som vi hoppas att du vill vara med på!

Vi tillämpar löpande rekrytering - annonsen kan alltså bli stängd innan utgångsdatum. Visa mindre

Jobba som IT-konsult!

Ansök    Jan 15    Gigstep AB    IT-tekniker/Datatekniker
Älskar du IT och brinner för problemlösning? Gigstep söker nu en duktig och serviceälskande IT-konsult. Körkort är ett kvar då det kan bli en del resande i tjänsten. Som IT-konsult arbetar du dels med IT-support på plats ute hos kund men också på plats på kontoret. Här får du möta alla typer av användare och på ett pedagogiskt vis hjälpa dem med problemlösning av IT-relaterade problem. Det kan vara allt ifrån att installera nya datorer, upplåsning av kon... Visa mer
Älskar du IT och brinner för problemlösning?

Gigstep söker nu en duktig och serviceälskande IT-konsult. Körkort är ett kvar då det kan bli en del resande i tjänsten.

Som IT-konsult arbetar du dels med IT-support på plats ute hos kund men också på plats på kontoret. Här får du möta alla typer av användare och på ett pedagogiskt vis hjälpa dem med problemlösning av IT-relaterade problem. Det kan vara allt ifrån att installera nya datorer, upplåsning av konton, koppla skrivare, uppgradera programvaror till att felsöka befintliga datorers hård- och mjukvara. Ingen dag är den andra lik!

Felsökning kommer bli din vardag, det är något du behöver älska för att trivas i rollen!

Vi tror (mest hoppas) på att du uppfyller följande önskemål:

- Minst tre års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen

- Ett par års erfarenhet av Microsoft 365, servrar, nätverk och brandväggar är ett krav. Har du också en certifiering inom något av ovan områdena är det kanon!

- Du har tidigare arbetat med kunder och service på något sätt. Kanske har du tidigare varit i en servicedesk.

- Du är grym på engelska och talar/skriver svenska på modersmålsnivå.

Omfattning: 100%
Start: Under våren Visa mindre

Business controller sökes till framtida uppdrag!

Ansök    Jan 12    Gigstep AB    Business controller
Är du en riktig fena på att analysera och problemlösa i en fartfylld miljö? Har du en kandidat- eller magisterexamen i ekonomi, redovisning eller relaterat område? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer inom kort få möjligheten att erbjuda dig ett gig som controller. Vi söker dig som är självgående med en positiv inställning. Du har en viss skicklighet i Excel och trivs i en verksamhetsnära roll. Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta:... Visa mer
Är du en riktig
fena på att analysera och problemlösa i en fartfylld miljö? Har du en kandidat- eller magisterexamen i ekonomi,
redovisning eller relaterat område? Då är du varmt välkommen med din
ansökan!

Vi kommer inom kort få
möjligheten att erbjuda dig ett gig som controller. Vi söker dig
som är självgående med en positiv inställning. Du har en viss skicklighet i Excel och trivs i en verksamhetsnära
roll.

Dina
arbetsuppgifter kan komma att innefatta:

- Automatisering med Excel, VBA-makron av uppgifter och -frågor

- Utveckling av rapporter och
instrumentpaneler med Power BI

- Förberedning av periodiseringar och identifiering och förklaring
av avvikelser

- Samarbeten olika team emellan för
att säkerställa att allt ser rätt ut

- Assistera vid upprättandet av
årsbudgetar och ekonomiska rapporter

- Års- och månadsbokslut

- Övrigt analysarbete av olika KPI:er

Meriterande
om du:

- Har tidigare erfarenhet från
liknande roll

- Kunskaper i Power BI, excel och

- Grundläggande förståelse för
ekonomisk analys, rapportering och planering

Bra att veta om du söker tjänsten är att urval och återkoppling kan komma att dröja då annonsen är publicerad ur ett proaktivt syfte. Vi ser denna annons som en intresseanmälan för dig som är sugen på nytt inom området.

Har du frågor så tveka inte på att höra av dig! Visa mindre

Jobba som IT-support efter studenten/examen!

Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare. En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärenden i Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik. Varje dag han... Visa mer
Gillar du IT och har förmågan att läsa mellan raderna och ställa riktade följdfrågor? Kanon, då måste du läsa vidare.

En trevlig helpdesk med fokus på Firstline ärenden i Malmö söker nu dig som kollega. Vardagen speglas av hjälpsamhet, och teamwork, detta i en kombo av tempoväxlingar. För att lyckas behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och driven. Självklart är det också viktigt att du har ett genuint intresse för IT och teknik.

Varje dag hanterar du ärende från kunder via telefon, chatt samt e-post. Det är ett växlande tempo där vardagen styrs av händelser i kundens miljö, trots detta håller ni alltid en hög kvalitet och servicenivå.

Vi letar efter dig som brinner för IT och service. Du har troligtvis en IT-utbildning i grunden. Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet av 1st line support sedan tidigare. Vi ser gärna att du har kännedom om exempelvis Active Directory, Windows 7/10, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Felsökning, Ärendehantering samt Mobila enheter. Det är viktigt att du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.

Joina oss! Visa mindre

IT-NÖRD med intresse för SERVICE sökes

Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det! Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix. Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras ... Visa mer
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska tech. Kanske lika mycket som Kakmonstret älskar kakor... För oss är tech-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för det!

Du kommer ingå i ett kompetent team där du kommer lära dig massor. Där du kommer kunna kombinera dina kunskaper inom tech med din känsla för service i en underbar mix.

Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras tech-relaterade problem. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på några av nedanstående punkter:

- Active Directory

- DNS, DHCP, TCP/IP

- Citrix

- Windows Operativsystem

- Outlook & Exchange

- MS Office & O365

- Skrivare & skrivarhantering

- Hårdvarurelaterade frågor

Det genuina tech-intresset är ett måste. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus, dock inget krav. Vi vill helst att du har pluggat något inom IT, och då gärna ha tyckt om nätverkskurserna lite extra. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.

Välkommen in i vårt härliga gäng där humor blandas med goda kakor och stort fokus på att ge god service åt kunderna! Visa mindre

Inköpsadministratör - se hit!

Vi på Gigstep letar nu efter dig som vill göra karriär på ett bolag med stora möjligheter till utveckling. Troligtvis har du läst en utbildning inom inköp eller har jobbat något år som inköpare och känner dig redo för ditt nästa kliv! Här kommer du att ha en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att grotta ner dig i olika system för att strukturera upp och försäkra att all data är kvalitetssäkrad samt användbar för verksamheten. Du lämnar in... Visa mer
Vi på Gigstep letar nu efter dig som vill göra karriär på ett bolag med stora möjligheter till utveckling. Troligtvis har du läst en utbildning inom inköp eller har jobbat något år som inköpare och känner dig redo för ditt nästa kliv!

Här kommer du att ha en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att grotta ner dig i olika system för att strukturera upp och försäkra att all data är kvalitetssäkrad samt användbar för verksamheten.

Du lämnar inget åt slumpen utan ser alltid till att följa upp dina arbetsuppgifter och du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera ditt arbete utefter vad som bör prioriteras.

Som person har du ett sinne för detaljer, motiveras av att ta egna initiativ och trivs i en roll där du får samarbeta med andra. Du är en fena på kommunikation då du i den här rollen kommunicerar både med kollegorna men även andra intressenter som berörs i inköpskedjan. Du är noggrann och förstår hur man prioriterar även i stressade situationer.

Du har en god systemvana och har tidigare jobbat med Excel, Word, Powerpoint, ja hela office-paketet helt enkelt. Rollen kräver även ett stort driv och vilja att lära dig nya saker. Dessutom kommer din kommunikativa förmåga spela stor roll då du kommer att samarbeta internt med andra avdelningar inom företaget.

Utöver ovanstående krävs det även att du är flytande både i svenska och engelska!

Om Gigget
Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos vår kund. Visa mindre

Ta nästa kliv och bli IT-konsult hos oss!

Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en erfaren medarbetare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund. Om rollen som IT-konsult I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna ... Visa mer
Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en erfaren medarbetare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund.

Om rollen som IT-konsult

I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna expertis och erfarenhet som återfinns idag. I en blandning av förvaltning mot befintliga kunder, löpande kunduppdrag och ny implementation kommer du att hitta din roll som flexibel konsult hos vår kund.

Hos oss rekryteras du inte alltid till en specifik detaljstyrd roll, utan snarare för din kompetens och potential. Det innebär att du kan arbeta självständigt, i ett team eller i olika projektuppdrag. Uppgifterna är varierande beroende på det område du är specialiserad inom, men kan innefatta implementation av nya kunder, konfiguration av system, rådgivning och teknisk dokumentation.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för dig som IT-konsult är att leverera kundnöjdhet. Kundnöjdhet skapar vi genom att vara adaptiva, lyhörda och tekniskt kompetenta. Vi sätter stort värde på att vara i framkant vad gäller tekniskt kunnande - likväl som att coacha och förmedla allt bra som ny teknik för med sig.

Om dig

Vi söker dig som är villig att ta nästa steg i karriären och vill bidra med ditt kunnande och din breda kompetens för att underlätta för företagets kunder. Du är kundfokuserad, känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på flera nivåer. Vi ser även att du är lösnings- och resultatorienterad och brinner för att ge kunder service i toppklass.

För att passa i rollen som konsult så har du ett starkt driv, trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att förändra och utvecklas. Då en hel del tid är ute hos kund ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta, men att du även klarar självständigt arbete.

Du bör ha arbetat som konsult i några år och förstå branschens grundläggande spelregler, alternativt att du har erfarenhet av en liknande roll. Vi önskar även att du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom dessa områden:

- Microsoft Endpoint Manager - ConfigMgr (SCCM) och/eller Intune

- Windows OS (felsökning, funktioner mm)

- Erfarenhet inom Office 365

- Kunskap om klientrelaterade tjänster såsom AD/AAD, File och Print

- Klientmanagering

- Sharepoint

- Incident-, Problem- och Change Management enligt ITIL

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna prata och skriva flytande på både svenska och engelska.

Eget ansvar och viljan att själv driva din egen vardag.

Som person drivs du av att ge bra service, är den som har koll på läget och älskar IT. Du är nyfiken, söker nya utmaningar och arbetar för långsiktiga relationer. Du ska även kunna ta egna initiativ och vara självgående i ditt arbete.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Malmö

Körkort är ett krav då vid tillfällen kommer jobba ute hos kund

Det här är ett konsultuppdrag via oss på Gigstep där du blir anställd som konsult hos oss de första sex månaderna och därefter är ambitionen att du ska gå över i anställning hos kunden.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ta nästa kliv och bli IT-konsult hos oss!

Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en erfaren medarbetare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund. Om rollen som IT-konsult I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna ... Visa mer
Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en erfaren medarbetare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund.

Om rollen som IT-konsult

I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna expertis och erfarenhet som återfinns idag. I en blandning av förvaltning mot befintliga kunder, löpande kunduppdrag och ny implementation kommer du att hitta din roll som flexibel konsult hos vår kund.

Hos oss rekryteras du inte alltid till en specifik detaljstyrd roll, utan snarare för din kompetens och potential. Det innebär att du kan arbeta självständigt, i ett team eller i olika projektuppdrag. Uppgifterna är varierande beroende på det område du är specialiserad inom, men kan innefatta implementation av nya kunder, konfiguration av system, rådgivning och teknisk dokumentation.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för dig som IT-konsult är att leverera kundnöjdhet. Kundnöjdhet skapar vi genom att vara adaptiva, lyhörda och tekniskt kompetenta. Vi sätter stort värde på att vara i framkant vad gäller tekniskt kunnande - likväl som att coacha och förmedla allt bra som ny teknik för med sig.

Om dig

Vi söker dig som är villig att ta nästa steg i karriären och vill bidra med ditt kunnande och din breda kompetens för att underlätta för företagets kunder. Du är kundfokuserad, känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på flera nivåer. Vi ser även att du är lösnings- och resultatorienterad och brinner för att ge kunder service i toppklass.

För att passa i rollen som konsult så har du ett starkt driv, trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att förändra och utvecklas. Då en hel del tid är ute hos kund ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta, men att du även klarar självständigt arbete.

Du bör ha arbetat som konsult i några år och förstå branschens grundläggande spelregler, alternativt att du har erfarenhet av en liknande roll. Vi önskar även att du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom dessa områden:

- Microsoft Endpoint Manager - ConfigMgr (SCCM) och/eller Intune

- Windows OS (felsökning, funktioner mm)

- Erfarenhet inom Office 365

- Kunskap om klientrelaterade tjänster såsom AD/AAD, File och Print

- Klientmanagering

- Sharepoint

- Incident-, Problem- och Change Management enligt ITIL

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna prata och skriva flytande på både svenska och engelska.

Eget ansvar och viljan att själv driva din egen vardag.

Som person drivs du av att ge bra service, är den som har koll på läget och älskar IT. Du är nyfiken, söker nya utmaningar och arbetar för långsiktiga relationer. Du ska även kunna ta egna initiativ och vara självgående i ditt arbete.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Malmö

Körkort är ett krav då vid tillfällen kommer jobba ute hos kund

Det här är ett konsultuppdrag via oss på Gigstep där du blir anställd som konsult hos oss de första sex månaderna och därefter är ambitionen att du ska gå över i anställning hos kunden.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ta nästa kliv och bli IT-konsult hos oss!

Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en erfaren medarbetare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund. Om rollen som IT-konsult I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna ... Visa mer
Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en erfaren medarbetare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund.

Om rollen som IT-konsult

I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna expertis och erfarenhet som återfinns idag. I en blandning av förvaltning mot befintliga kunder, löpande kunduppdrag och ny implementation kommer du att hitta din roll som flexibel konsult hos vår kund.

Hos oss rekryteras du inte alltid till en specifik detaljstyrd roll, utan snarare för din kompetens och potential. Det innebär att du kan arbeta självständigt, i ett team eller i olika projektuppdrag. Uppgifterna är varierande beroende på det område du är specialiserad inom, men kan innefatta implementation av nya kunder, konfiguration av system, rådgivning och teknisk dokumentation.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för dig som IT-konsult är att leverera kundnöjdhet. Kundnöjdhet skapar vi genom att vara adaptiva, lyhörda och tekniskt kompetenta. Vi sätter stort värde på att vara i framkant vad gäller tekniskt kunnande - likväl som att coacha och förmedla allt bra som ny teknik för med sig.

Om dig

Vi söker dig som är villig att ta nästa steg i karriären och vill bidra med ditt kunnande och din breda kompetens för att underlätta för företagets kunder. Du är kundfokuserad, känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på flera nivåer. Vi ser även att du är lösnings- och resultatorienterad och brinner för att ge kunder service i toppklass.

För att passa i rollen som konsult så har du ett starkt driv, trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att förändra och utvecklas. Då en hel del tid är ute hos kund ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta, men att du även klarar självständigt arbete.

Du bör ha arbetat som konsult i några år och förstå branschens grundläggande spelregler, alternativt att du har erfarenhet av en liknande roll. Vi önskar även att du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom dessa områden:

- Microsoft Endpoint Manager - ConfigMgr (SCCM) och/eller Intune

- Windows OS (felsökning, funktioner mm)

- Erfarenhet inom Office 365

- Kunskap om klientrelaterade tjänster såsom AD/AAD, File och Print

- Klientmanagering

- Sharepoint

- Incident-, Problem- och Change Management enligt ITIL

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna prata och skriva flytande på både svenska och engelska.

Eget ansvar och viljan att själv driva din egen vardag.

Som person drivs du av att ge bra service, är den som har koll på läget och älskar IT. Du är nyfiken, söker nya utmaningar och arbetar för långsiktiga relationer. Du ska även kunna ta egna initiativ och vara självgående i ditt arbete.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Malmö

Körkort är ett krav då vid tillfällen kommer jobba ute hos kund

Det här är ett konsultuppdrag via oss på Gigstep där du blir anställd som konsult hos oss de första sex månaderna och därefter är ambitionen att du ska gå över i anställning hos kunden.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ta nästa kliv och bli IT-konsult hos oss!

Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en erfaren medarbetare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund. Om rollen som IT-konsult I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna ... Visa mer
Är du en erfaren IT-konsult med ett stort kundfokus och social kompetens. Då kan den här rollen vara för dig. Nu söker vi en erfaren medarbetare till vår kund i Malmö. Vi letar efter en driven, kompetent och engagerad konsult som vill forma framtiden inom IT och digitalisering tillsammans med vår kund.

Om rollen som IT-konsult

I din roll hos kunden kommer du ingå i deras fantastiska formation av konsulter och medarbetare och utgöra en del av den gedigna expertis och erfarenhet som återfinns idag. I en blandning av förvaltning mot befintliga kunder, löpande kunduppdrag och ny implementation kommer du att hitta din roll som flexibel konsult hos vår kund.

Hos oss rekryteras du inte alltid till en specifik detaljstyrd roll, utan snarare för din kompetens och potential. Det innebär att du kan arbeta självständigt, i ett team eller i olika projektuppdrag. Uppgifterna är varierande beroende på det område du är specialiserad inom, men kan innefatta implementation av nya kunder, konfiguration av system, rådgivning och teknisk dokumentation.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för dig som IT-konsult är att leverera kundnöjdhet. Kundnöjdhet skapar vi genom att vara adaptiva, lyhörda och tekniskt kompetenta. Vi sätter stort värde på att vara i framkant vad gäller tekniskt kunnande - likväl som att coacha och förmedla allt bra som ny teknik för med sig.

Om dig

Vi söker dig som är villig att ta nästa steg i karriären och vill bidra med ditt kunnande och din breda kompetens för att underlätta för företagets kunder. Du är kundfokuserad, känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på flera nivåer. Vi ser även att du är lösnings- och resultatorienterad och brinner för att ge kunder service i toppklass.

För att passa i rollen som konsult så har du ett starkt driv, trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att förändra och utvecklas. Då en hel del tid är ute hos kund ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta, men att du även klarar självständigt arbete.

Du bör ha arbetat som konsult i några år och förstå branschens grundläggande spelregler, alternativt att du har erfarenhet av en liknande roll. Vi önskar även att du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom dessa områden:

- Microsoft Endpoint Manager - ConfigMgr (SCCM) och/eller Intune

- Windows OS (felsökning, funktioner mm)

- Erfarenhet inom Office 365

- Kunskap om klientrelaterade tjänster såsom AD/AAD, File och Print

- Klientmanagering

- Sharepoint

- Incident-, Problem- och Change Management enligt ITIL

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna prata och skriva flytande på både svenska och engelska.

Eget ansvar och viljan att själv driva din egen vardag.

Som person drivs du av att ge bra service, är den som har koll på läget och älskar IT. Du är nyfiken, söker nya utmaningar och arbetar för långsiktiga relationer. Du ska även kunna ta egna initiativ och vara självgående i ditt arbete.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Malmö

Körkort är ett krav då vid tillfällen kommer jobba ute hos kund

Det här är ett konsultuppdrag via oss på Gigstep där du blir anställd som konsult hos oss de första sex månaderna och därefter är ambitionen att du ska gå över i anställning hos kunden.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Inköpsadministratör - se hit!

Vi på Gigstep letar nu efter dig som vill göra karriär på ett bolag med stora möjligheter till utveckling. Troligtvis har du läst en utbildning inom inköp eller har jobbat något år som inköpare och känner dig redo för ditt nästa kliv. Oavsett vad så är här chansen för dig! Här kommer du att ha en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att grotta ner dig i olika system för att strukturera upp och försäkra att all data är kvalitetssäkrad samt an... Visa mer
Vi på Gigstep letar nu efter dig som vill göra karriär på ett bolag med stora möjligheter till utveckling. Troligtvis har du läst en utbildning inom inköp eller har jobbat något år som inköpare och känner dig redo för ditt nästa kliv. Oavsett vad så är här chansen för dig!

Här kommer du att ha en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att grotta ner dig i olika system för att strukturera upp och försäkra att all data är kvalitetssäkrad samt användbar för verksamheten.

Du lämnar inget åt slumpen utan ser alltid till att följa upp dina arbetsuppgifter och du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera ditt arbete utefter vad som bör prioriteras.

Som person har du ett sinne för detaljer, motiveras av att ta egna initiativ och trivs i en roll där du får samarbeta med andra. Du är en fena på kommunikation då du i den här rollen kommunicerar både med kollegorna men även andra intressenter som berörs i inköpskedjan. Du är noggrann och förstår hur man prioriterar även i stressade situationer.

Du har en god systemvana och har tidigare jobbat med Excel, Word, Powerpoint, ja hela office-paketet helt enkelt. Rollen kräver även ett stort driv och vilja att lära dig nya saker. Dessutom kommer din kommunikativa förmåga spela stor roll då du kommer att samarbeta internt med andra avdelningar inom företaget.

Utöver ovanstående krävs det även att du är flytande både i svenska och engelska!

Om Gigget
Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos vår kund. Visa mindre

HR Business Partner till stort företag i Malmö!

Ansök    Dec 20    Gigstep AB    HR-konsult/PA-konsult
Hos kunden arbetar de aktivt med inkludering vilket är avgörande för att driva verksamheten framåt. De vill att just du ska känna dig välkommen! De strävar även efter att skapa en trygg arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling. De fortsätter hela tiden att utmana sig själva för att skapa en välkomnande arbetsplats, där de hoppas att du kommer att trivas. Uppdragsbeskrivning: Du blir en del utav HR-teamet inom ett... Visa mer
Hos kunden arbetar de aktivt med inkludering vilket är avgörande för att driva verksamheten framåt.

De vill att just du ska känna dig välkommen! De strävar även efter att skapa en trygg arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling. De fortsätter hela tiden att utmana sig själva för att skapa en välkomnande arbetsplats, där de hoppas att du kommer att trivas.

Uppdragsbeskrivning:

Du blir en del utav HR-teamet inom ett dedikerat affärsområde där du rapporterar till Head of HR som ingår i affärsområdets ledningsteam.

Inom affärsområdet ansvarar teamet för all beställarens försäljning till privatkunder och mindre företag. De har en trading verksamhet, kundserviceverksamhet samt backoffice-funktion som säkerställer kvalitén i deras fakturering och kreditfrågor mm. De jobbar även med kundupplevelser och systematiskt förbättringsarbete. Du som konsult kommer även vara ansvarig för HR-frågor kopplat till dotterbolag där en del utav supporten är manuell och görs i Excel.

Inom affärsområdet har beställande organisation ca 500 medarbetare utspridda på olika orter vilket innebär att en del resor kan komma att ingå i tjänsten.

I rollen som HR Business partner förväntas du:

- Vara en operativ och strategisk HR-partner till delar utav affären

- Driva projekt och initiativ relaterade till kultur, kompetensutveckling och strategiskt kompetensarbete, hållbar prestation, organisationsutveckling, retentionfrågor, talent management, utveckling utav arbetsklimat mm.

- Ge vägledning, samverka men samtidigt ta ansvar för att driva frågor självständigt

- Under första halvan utav 2024 vara delaktig i ett organisatoriskt förändringsarbete i delar utav deras affär, för dessa affärer kommer du även ha ditt särskilda HR-Business partner fokus.

- Koordinera återkommande HR-aktiviteter som lönerevision och potential- och prestationsutvärdering. Stötta chefer i förbättringsarbete utifrån identifierade områden.

- Stötta och coacha chefer i deras roll som ledare samt med personalrelaterade frågor

- Samverka med kunden fackliga parter samt stötta chefer i arbetsrättsliga frågor

- Ge stöd och samarbeta med andra HR kollegor.

- Förbereda kvartalsvisa HR-rapporter och presentationer för HR Board, Leadership teams eller fackliga organisationer

Kompetenskrav:

- Akademisk examen inom HR eller motsvarande områden

- Minst 5 års relevant erfarenhet utav liknande arbete

- Erfarenhet utav att leda och driva projekt

- Identifiera, sätta och följa upp relevanta HR-KPI:er för verksamheten

- Som person inger du förtroende och är pedagogisk, du är en stark samarbetspartner samtidigt som du vågar stötta, driva och utmana för verksamhetens bästa.

- Då en del utav arbetet med våra dotterbolag är manuell krävs god kunskap i excel

Uppdragsperiod 01 feb 2024 till 01 sep 2024 - chans till förlängning finns. Visa mindre

HR Business Partner till stort företag i Malmö!

Ansök    Dec 19    Gigstep AB    HR-konsult/PA-konsult
Hos kunden arbetar de aktivt med inkludering vilket är avgörande för att driva verksamheten framåt. De vill att just du ska känna dig välkommen! De strävar även efter att skapa en trygg arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling. De fortsätter hela tiden att utmana sig själva för att skapa en välkomnande arbetsplats, där de hoppas att du kommer att trivas. Uppdragsbeskrivning: Du blir en del utav HR-teamet inom ett... Visa mer
Hos kunden arbetar de aktivt med inkludering vilket är avgörande för att driva verksamheten framåt.

De vill att just du ska känna dig välkommen! De strävar även efter att skapa en trygg arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling. De fortsätter hela tiden att utmana sig själva för att skapa en välkomnande arbetsplats, där de hoppas att du kommer att trivas.

Uppdragsbeskrivning:

Du blir en del utav HR-teamet inom ett dedikerat affärsområde där du rapporterar till Head of HR som ingår i affärsområdets ledningsteam.

Inom affärsområdet ansvarar teamet för all beställarens försäljning till privatkunder och mindre företag. De har en trading verksamhet, kundserviceverksamhet samt backoffice-funktion som säkerställer kvalitén i deras fakturering och kreditfrågor mm. De jobbar även med kundupplevelser och systematiskt förbättringsarbete. Du som konsult kommer även vara ansvarig för HR-frågor kopplat till dotterbolag där en del utav supporten är manuell och görs i Excel.

Inom affärsområdet har beställande organisation ca 500 medarbetare utspridda på olika orter vilket innebär att en del resor kan komma att ingå i tjänsten.

I rollen som HR Business partner förväntas du:

- Vara en operativ och strategisk HR-partner till delar utav affären

- Driva projekt och initiativ relaterade till kultur, kompetensutveckling och strategiskt kompetensarbete, hållbar prestation, organisationsutveckling, retentionfrågor, talent management, utveckling utav arbetsklimat mm.

- Ge vägledning, samverka men samtidigt ta ansvar för att driva frågor självständigt

- Under första halvan utav 2024 vara delaktig i ett organisatoriskt förändringsarbete i delar utav deras affär, för dessa affärer kommer du även ha ditt särskilda HR-Business partner fokus.

- Koordinera återkommande HR-aktiviteter som lönerevision och potential- och prestationsutvärdering. Stötta chefer i förbättringsarbete utifrån identifierade områden.

- Stötta och coacha chefer i deras roll som ledare samt med personalrelaterade frågor

- Samverka med kunden fackliga parter samt stötta chefer i arbetsrättsliga frågor

- Ge stöd och samarbeta med andra HR kollegor.

- Förbereda kvartalsvisa HR-rapporter och presentationer för HR Board, Leadership teams eller fackliga organisationer

Kompetenskrav:

- Akademisk examen inom HR eller motsvarande områden

- Minst 5 års relevant erfarenhet utav liknande arbete

- Erfarenhet utav att leda och driva projekt

- Identifiera, sätta och följa upp relevanta HR-KPI:er för verksamheten

- Som person inger du förtroende och är pedagogisk, du är en stark samarbetspartner samtidigt som du vågar stötta, driva och utmana för verksamhetens bästa.

- Då en del utav arbetet med våra dotterbolag är manuell krävs god kunskap i excel

Uppdragsperiod 01 feb 2024 till 01 sep 2024 - chans till förlängning finns. Visa mindre

Sourcing administratör till spännande företag!

I den här rollen som Sourcing Administratör kommer du att att tillhöra vår kunds avdelning. Här kommer du att ha en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att grotta ner dig i olika system för att strukturera upp och försäkra att all data är kvalitetssäkrad samt användbar för verksamheten. Vi tror att du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera ditt arbete utefter vad som bör prioriteras. ... Visa mer
I den här rollen som Sourcing Administratör kommer du att att tillhöra vår kunds avdelning. Här kommer du att ha en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att grotta ner dig i olika system för att strukturera upp och försäkra att all data är kvalitetssäkrad samt användbar för verksamheten.

Vi tror att du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera ditt arbete utefter vad som bör prioriteras.

Som person har du ett sinne för detaljer, motiveras av att ta egna initiativ och trivs i en roll där du får samarbeta med andra. Du har en god systemvana och har tidigare jobbat med Excel, Word, Powerpoint, ja hela office-paketet helt enkelt. Rollen kräver även ett stort driv och vilja att lära dig nya saker. Dessutom kommer din kommunikativa förmåga spela stor roll då du kommer att samarbeta internt med andra avdelningar inom företaget.

Utöver ovanstående krävs det även att du är flytande både i svenska och engelska!

Om Gigget
Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos vår kund. Visa mindre

HR Business Partner till stort företag i Malmö!

Ansök    Dec 18    Gigstep AB    HR-konsult/PA-konsult
Hos kunden arbetar de aktivt med inkludering vilket är avgörande för att driva verksamheten framåt. De vill att just du ska känna dig välkommen! De strävar även efter att skapa en trygg arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling. De fortsätter hela tiden att utmana sig själva för att skapa en välkomnande arbetsplats, där de hoppas att du kommer att trivas. Uppdragsbeskrivning: Du blir en del utav HR-teamet inom ett... Visa mer
Hos kunden arbetar de aktivt med inkludering vilket är avgörande för att driva verksamheten framåt.

De vill att just du ska känna dig välkommen! De strävar även efter att skapa en trygg arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling. De fortsätter hela tiden att utmana sig själva för att skapa en välkomnande arbetsplats, där de hoppas att du kommer att trivas.

Uppdragsbeskrivning:

Du blir en del utav HR-teamet inom ett dedikerat affärsområde där du rapporterar till Head of HR som ingår i affärsområdets ledningsteam.

Inom affärsområdet ansvarar teamet för all beställarens försäljning till privatkunder och mindre företag. De har en trading verksamhet, kundserviceverksamhet samt backoffice-funktion som säkerställer kvalitén i deras fakturering och kreditfrågor mm. De jobbar även med kundupplevelser och systematiskt förbättringsarbete. Du som konsult kommer även vara ansvarig för HR-frågor kopplat till dotterbolag där en del utav supporten är manuell och görs i Excel.

Inom affärsområdet har beställande organisation ca 500 medarbetare utspridda på olika orter vilket innebär att en del resor kan komma att ingå i tjänsten.

I rollen som HR Business partner förväntas du:

- Vara en operativ och strategisk HR-partner till delar utav affären

- Driva projekt och initiativ relaterade till kultur, kompetensutveckling och strategiskt kompetensarbete, hållbar prestation, organisationsutveckling, retentionfrågor, talent management, utveckling utav arbetsklimat mm.

- Ge vägledning, samverka men samtidigt ta ansvar för att driva frågor självständigt

- Under första halvan utav 2024 vara delaktig i ett organisatoriskt förändringsarbete i delar utav deras affär, för dessa affärer kommer du även ha ditt särskilda HR-Business partner fokus.

- Koordinera återkommande HR-aktiviteter som lönerevision och potential- och prestationsutvärdering. Stötta chefer i förbättringsarbete utifrån identifierade områden.

- Stötta och coacha chefer i deras roll som ledare samt med personalrelaterade frågor

- Samverka med kunden fackliga parter samt stötta chefer i arbetsrättsliga frågor

- Ge stöd och samarbeta med andra HR kollegor.

- Förbereda kvartalsvisa HR-rapporter och presentationer för HR Board, Leadership teams eller fackliga organisationer

Kompetenskrav:

- Akademisk examen inom HR eller motsvarande områden

- Minst 5 års relevant erfarenhet utav liknande arbete

- Erfarenhet utav att leda och driva projekt

- Identifiera, sätta och följa upp relevanta HR-KPI:er för verksamheten

- Som person inger du förtroende och är pedagogisk, du är en stark samarbetspartner samtidigt som du vågar stötta, driva och utmana för verksamhetens bästa.

- Då en del utav arbetet med våra dotterbolag är manuell krävs god kunskap i excel

Uppdragsperiod 01 feb 2024 till 01 sep 2024 - chans till förlängning finns. Visa mindre