Lediga jobb Retail Knowledge Sweden AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Retail Knowledge Sweden AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Butiksmedarbetare julextra - Malmö

Nu rekryterar vi medarbetare till vår bemanningspool i Malmö. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar hos våra kunder. För att trivas som butiksmedarbetare hos våra kunder tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Arbetet består av att assistera butikspersonalen, vika och galja kläder, ta fram varor från lagret, hjälpa till med leveranser och ... Visa mer
Nu rekryterar vi medarbetare till vår bemanningspool i Malmö. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar hos våra kunder.

För att trivas som butiksmedarbetare hos våra kunder tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Arbetet består av att assistera butikspersonalen, vika och galja kläder, ta fram varor från lagret, hjälpa till med leveranser och välkomna kunder. Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel om det behövs.

Vi söker dig som:

- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Är ansvarstagande och drivs av att bidra till en positiv upplevelse, både för kollegor och kunder

- Trivs att arbeta i ett högt tempo


Vad erbjuder vi?

- Ett flexibelt arbete, som ger dig möjlighet att kombinera med t ex studier
- Möjlighet att få arbeta i butik och lära dig mer om hur det fungerar inom den typen av verksamhet

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum. Visa mindre

Store Manager Tefal OBH Nordica Emporia

Ansök    Nov 21    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Vi söker efter dig som vill vara med och utveckla våran fina butik på Emporia tillsammans med ett härligt team! Vi letar efter en driven person som brinner för försäljning, har flera års erfarenhet av detaljhandel och rollen som butikschef. För att lyckas i denna position krävs att du kan arbeta både operationellt och strategiskt, samt att du är duktig på att leda och motivera ditt team. Vi har ett brett sortiment av allt du behöver inom matlagning, från... Visa mer
Vi söker efter dig som vill vara med och utveckla våran fina butik på Emporia tillsammans med ett härligt team!

Vi letar efter en driven person som brinner för försäljning, har flera års erfarenhet av detaljhandel och rollen som butikschef. För att lyckas i denna position krävs att du kan arbeta både operationellt och strategiskt, samt att du är duktig på att leda och motivera ditt team.

Vi har ett brett sortiment av allt du behöver inom matlagning, från flera av våra kända varumärken samt även produkter inom hårvård samt strykjärn.

Du kommer ingå i ett team med 10 andra butikschefer så du har ett brett nätverk där du kan få support och inspiration.

Då vi har öppet 7 dagar i veckan förekommer även tjänstgöring på helger vid behov.

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som har minst 3-4 års erfarenhet av butiksarbete och har verkat i rollen som butikschef tidigare
- Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för matlagning och våra produkter
- Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl och är duktig på att kommunicera
- Tjänsten kräver att du inte bara är en bra säljare utan även är strukturerad och kan hantera administrativt arbete
- Erfarenhet av att arbeta med nyckeltal, bonusmål, kalkylera marginal samt kampanjplanering
- Vi söker en butikschef som tar ansvar och initiativ för att förbättra butiken, både för processer och utseendemässigt
- Det ingår en del lyft så du måste vara frisk i rygg och villig att hjälpa till när vi får leveranser
- En glad, säljande personlighet som kan hantera alla typer av kunder är en grundförutsättning för oss

I denna process tillämpar vi Logik & Personlighetstest.

Om tjänsten:

Start: Snarast enligt överenskommelse

Placering: Emporia Malmö

Anställningstyp: Heltid, tillsvidare

I den här rekryteringen samarbetar vi med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Tina Pascotto: [email protected].

Urval, intervjuer och tester sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan.

OM BOLAGET:

Groupe SEB Nordic is a subsidiary of Groupe SEB International, global leader in the manufacturing of small domestic appliances and cookware. Groupe SEB Nordic develops, distributes, and sells innovative and exciting products under the brand names OBH Nordica, Tefal, Emsa, WMF, Krups, and Lagostina. Its turnover has multiplied ten-fold since its first listing on the stock market in 1975 and two-fold over the last 10 years (turnover 2020: €7 billions).

OBH Nordica's turnover amounts to approximately 750 million SEK and have about 150 employees based across Nordics, of which over a third are working at the headquarters in Sundbyberg outside Stockholm. Since fall 2015 OBH Nordica is a part of global leader Groupe SEB. Visa mindre

Senior Store Manager - Twilfit By Change, Emporia

Ansök    Nov 20    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Brinner du för personlig försäljning, kundservice, ledarskap och coaching? Är du en resultatinriktad ledare, van att leda team mot satta mål och har flerårig erfarenhet av liknande roll inom detaljhandeln? Då är du den Senior Store Manager vi söker till en av våra största butiker, TWILFT BY CHANGE Emporia. KAN DU LEDA, SÄLJA OCH SKAPA EN BRA ATMOSFÄR? Vi söker efter en butikschef som är driven, engagerad och kan coacha sina medarbetare till att skapa f... Visa mer
Brinner du för personlig försäljning, kundservice, ledarskap och coaching?

Är du en resultatinriktad ledare, van att leda team mot satta mål och har flerårig erfarenhet av liknande roll inom detaljhandeln?

Då är du den Senior Store Manager vi söker till en av våra största butiker, TWILFT BY CHANGE Emporia.

KAN DU LEDA, SÄLJA OCH SKAPA EN BRA ATMOSFÄR?

Vi söker efter en butikschef som är driven, engagerad och kan coacha sina medarbetare till att skapa förstklassig köpupplevelse för våra kunder. Som ledare är du en motiverande, inspirerande förebild som tänker affärsmässigt och har god ekonomisk kunskap. Som butikschef på Twilfit by Change kommer du vara en viktig del av vårt uppdrag, att hjälpa våra kunder att känna sig bekväma och vackra i våra underkläder.

För att lyckas som Store Manager hos oss

- drivs du av att skapa resultat både genom dina medarbetare, men också genom dina egna insatser.

- är du en erfaren ledare som utvecklar dina medarbetare genom coaching, feedback och uppföljning för att butikens mål och KPI:er ska nås.

- har du goda kunskaper inom försäljning och kundservice, är både själv en duktig säljare och leder ditt team att genom personlig försäljning och aktiv kundkontakt ta hand om våra kunder.

- är du en person med positiv energi och med omtanke om kunden vilket gör att du kan skapa en bekväm miljö i intima situationer.

- jobbar du aktivt med nyckeltal för att leda både ditt team i rätt riktning

På Twilfit by CHANGE inser vi att det är våra duktiga Store Managers, som genom sitt dagliga engagemang skapar värde för både våra kunder, medarbetare och företaget. Därför är det också helt naturligt att du som Store Manager får möjlighet att ta del av det resultat som du skapat. Du är driven, målinriktad och driver butiken som om den vore din "egen". I gengäld erbjuder vi dig möjligheten att få ta del av 25-50% butikens vinst.

VAD KRÄVS FÖR ATT VARA BUTIKSCHEF?

När du anställs som Butikschef i en Twilfit by Change underklädesbutik får du ett brett utbud av stöd och service, såsom HR rådgivning, rapporter, budgetar, IT -lösningar, som hjälper dig i ditt dagliga arbete så att du kan fokusera på försäljning och att coacha dina medarbetare.

Som Senior Store Manager förväntar vi oss att du tar det fulla ansvaret för butikens dagliga verksamhet så att butiksmålen kan uppnås:

- Personalplanering och optimal schemaläggning

- Ledning och coachning av dina medarbetare.

- Säljträning

- Uppfylla dagliga försäljnings- och KPI-mål

- Se till att butikens uttryck alltid följer gällande riktlinjer

- Administrativa uppgifter och håller alla deadlines

- Dialog med huvudkontoret

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV OSS?

På TWILFIT BY CHANGE är vi mycket fokuserade och måna om din framgång, eftersom vi vet att framgången för vår verksamhet beror på dina resultat. Därför kan du förvänta dig en grundlig rekryteringsprocess, vi vill göra en så bra matchning som bara möjligt. Du kommer att få en ordentlig onboarding så du är utrustad och utbildad i att driva din butik framgångsrikt och leverera de förväntade resultaten. Förutom en fast månadslön, har du möjlighet att få bonus och därmed uppnå vinstdelning i förhållande till de resultat du skapar. Som Senior Store Manager kan du förvänta dig en viktig roll i ett ambitiöst och framgångsrikt företag.

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

Välkommen in med din ansökan redan idag genom att klicka på "ansök". Vi håller löpande intervjuer för tjänsten.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tatjana Jovanovic, Recruiter Twilfit by Change, via mail [email protected]

Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145720&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true) Visa mindre

Säljare till J Lindeberg i Hansagallerian, Malmö!

DRIVEN SÄLJARE 5-8 H/V SÖKES TILL J LINDEBERG PÅ HANSAGALLERIAN I MALMÖ Vi söker nu efter en passionerad och driven säljare till vår butik på Hansagallerian i centrala Malmö. Tillsammans med övriga teammedlemmar kommer man att ha ansvaret för att maximera försäljningen i butik, samt öka konsumenternas kunskap om J Lindeberg och varumärkets stilar. För att lyckas i denna roll anser vi att man måste ha en stor passion för mode och trender. Man ska älska ku... Visa mer
DRIVEN SÄLJARE 5-8 H/V SÖKES TILL J LINDEBERG PÅ HANSAGALLERIAN I MALMÖ

Vi söker nu efter en passionerad och driven säljare till vår butik på Hansagallerian i centrala Malmö. Tillsammans med övriga teammedlemmar kommer man att ha ansvaret för att maximera försäljningen i butik, samt öka konsumenternas kunskap om J Lindeberg och varumärkets stilar.

För att lyckas i denna roll anser vi att man måste ha en stor passion för mode och trender. Man ska älska kundservice och tycka om sociala interaktioner. Vidare behöver man också trivas med att arbeta i en mycket dynamisk och flexibel miljö, samt vara duktig på att hålla många bollar i luften samtidigt.

Med den här tjänsten erbjuds man möjligheten att arbeta med ett globalt livsstilsvarumärke i en lärande miljö där man får möjlighet att växa. Anställningen sker i bolaget Marty Group, där även koncepten MARTY och OSCAR JACOBSON (Hansagallerian) ingår, och innefattar både vardags och helgjobb enligt överenskommet grundschema.

Om tjänsten:

Titel: Säljare

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna

Rapporterar till: Butikschef

Tjänsteställe: Hansagallerian, Malmö

Anställningstid: 5-8 h/veckan

Förmåner: Pension och försäkringar enligt avtal med Handelsanställdas förbund

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Märk ämnesraden i din ansökan med ”JL - HANSA”.

Sista ansökningsdag är söndag 29 oktober.

Önskat startdatum för tjänsten är omgående, och vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikschef till Twilfit by Change Malmö

Ansök    Okt 25    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Är du en ledare som kan sprida arbetsglädje, utveckla och motivera ditt team till att nå fatastiska resultat, då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi letar efter en resultatinriktad Butikschef som är engagerad och kan skapa den perfekta upplevelsen för våra kunder och medarbetare. Som Butikschef på Twilfit by Change kommer du att vara en viktig del av vårt uppdrag, att hjälpa våra kunder att känna sig bekväma och vackra i våra underkläder, oavse... Visa mer
Är du en ledare som kan sprida arbetsglädje, utveckla och motivera ditt team till att nå fatastiska resultat, då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats!

Vi letar efter en resultatinriktad Butikschef som är engagerad och kan skapa den perfekta upplevelsen för våra kunder och medarbetare. Som Butikschef på Twilfit by Change kommer du att vara en viktig del av vårt uppdrag, att hjälpa våra kunder att känna sig bekväma och vackra i våra underkläder, oavsett storlek.

På Twilfit by Change inser vi att det är våra duktiga Butikschefer, som genom sitt dagliga engagemang skapar värde för både våra kunder, medarbetare och företaget. Därför är det också helt naturligt att du som Butikschef får del av det värdeskapande som du skapar. På Twilfit by Change förväntar vi oss att du driver butiken som om den vore din "egen". I gengäld erbjuder vi dig möjligheten att få ta del av 25-50% av butikens vinst

KAN DU LEDA, SÄLJA OCH SKAPA EN BRA ATMOSFÄR?

Vi söker dig som är framgångsrik i din roll som Butikschef eller ledare från en liknande position. Du har skapat dina resultat genom att motivera och inspirera ditt team med din personlighet och genom att visa dem vägen.

Vi förväntar oss att du:

- Drivs av att skapa resultat både genom dina medarbetare, men också genom dina egna insatser.

- En erfaren ledare som kan coacha och inspirera för utveckla medarbetarna till att nå utmanande mål.

- Mycket duktig på att ge goda råd till dina kunder - en förmåga du har fått från positioner inom kundservice, försäljning eller liknande.

- Är en person med positiv energi och med omtanke om kunden vilket gör att du kan skapa en bekväm miljö i intima situationer.

- Är en erfaren ledare med några års erfarenhet från tidigare ledande positioner.

VAD KRÄVS FÖR ATT VARA BUTIKSCHEF?

När du anställs som Butikschef i en Twilfit by Change underklädesbutik kommer du att få ett brett utbud av stöd och service, såsom HR rådgivning, rapporter, budgetar, IT lösningar, som hjälper dig i ditt dagliga arbete så att du kan fokusera på försäljning och coacha dina medarbetarna.

Som Butikschef förväntar vi oss att du tar det fulla ansvaret för butikens dagliga verksamhet så att butiksmålen kan uppnås:

- Personalplanering

- Ledning och coachning av dina medarbetare.

- Säljträning

- Uppfylla dagliga försäljnings- och KPI-mål

- Se till att butikens uttryck alltid följer gällande riktlinjer.

- Administrativa uppgifter

- Dialog med huvudkontoret

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV OSS?

På Twilfit by Change är vi mycket fokuserade på din framgång, eftersom vi vet att framgången för vår verksamhet beror på dina resultat. Därför kan du förvänta dig en grundlig rekryteringsprocess, vi vill göra en så bra matchning som bara möjligt. Du kommer att få en ordentlig onbording, så att du är utrustad för att driva din butik framgångsrikt och leverera de förväntade resultaten. Förutom en fast lön, har du möjlighet att få bonus och därmed uppnå vinstdelning i förhållande till de resultat du skapar. Du kan förvänta dig att spela en viktig roll i ett ambitiöst och framgångsrikt företag.

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

Skynda dig och skicka en ansökan genom att klicka på "ansök". Vi håller regelbundna intervjuer för tjänsten, så ansök idag snarare än imorgon.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Borg, [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Butikschef vikariat J Lindeberg Hansagallerian

VIK. BUTIKSCHEF - J LINDEBERG, HANSAGALLERIAN, MALMÖ I samarbete med Marty Group driver J Lindeberg en butik i Hansagallerian, Malmö. Dit söker vi nu en vikarierande butikschef. Vikariatet är initialt på 12 månader, men det finns efter det goda möjligheter till en fortsättningen inom bolaget. Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör, och som motiverar människor i din närhet. Du är välorganiserad och lösningsorienterad, samt bra på a... Visa mer
VIK. BUTIKSCHEF - J LINDEBERG, HANSAGALLERIAN, MALMÖ

I samarbete med Marty Group driver J Lindeberg en butik i Hansagallerian, Malmö. Dit söker vi nu en vikarierande butikschef. Vikariatet är initialt på 12 månader, men det finns efter det goda möjligheter till en fortsättningen inom bolaget.

Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör, och som motiverar människor i din närhet. Du är välorganiserad och lösningsorienterad, samt bra på att fatta snabba beslut som du sedan verkställer. Du älskar att kavla upp ärmarna och din positiva attityd gör att du aldrig räds för att anta nya utmaningar.

I rollen som vikarierande butikschef har du ansvaret för allt som rör försäljning, daglig drift, administration, personal, schemaläggning och planering. Din ambition måste vara att göra butiken bättre varje dag.

Du ansvarar för att leda och uppmuntra personalen till att nå bäst möjliga försäljning på ett positivt och proaktivt sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även planering och utförande av kampanjer och säljaktiviteter, samt ständigt förbättra servicegraden för hela ditt team.

Målsättningen är ingen annan än att erbjuda konsumenten en upplevelse i absoluta världsklass! Allt i enlighet med Martys och J Lindebergs riktlinjer. I tjänsten rapporterar man till bolagets operativa chef.

Är du redo för utmaningen?

Vi erbjuder:

- Ett spännande, dynamiskt och utvecklande jobb på ett av Skandinaviens ledande varumärken inom mode.

- Stort ansvar med möjligheter att påverka utvecklingen i butiken.

- Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.

- Ett självständigt och ansvarsfullt arbete.

Dina egenskaper:

- Självgående och ansvarstagande.

- Utåtriktad, prestigelös och strukturerad.

- Lätt för att lära och hantera IT-system.

- Ett brinnande intresse för herrmode.

- Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av personalansvar och ledarskap.

Om tjänsten:

Titel: Vik. Butikschef

Anställning: Vikariat - 12 månader

Rapporterar till: Operativ chef - Marty Group

Tjänsteställe: Malmö, Hansagallerian

Anställningstid: 30-35 h/v

Förmåner: Pension och försäkringar enligt Handels

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Sista ansökningsdag är 26 november.

Märk ämnesraden i din ansökan med: ”Vik. Butikschef, JL - Hansa”

Önskat startdatum för tjänsten enligt överenskommelse, dock senast 1 januari 2024. Vi intervjuar löpande, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt slutdatum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Senior Store Manager Twilfit by Change Malmö

SENIOR STORE MANAGER Brinner du för personlig försäljning, kundservice, ledarskap och coaching? Är du resultatinriktad, van att leda team mot satta mål och har flerårig erfarenhet av liknande roll inom detaljhandeln? Då är du den Senior Store Manager vi söker till en av våra största butiker, EMPORIA, Malmö KAN DU LEDA, SÄLJA OCH SKAPA EN BRA ATMOSFÄR? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda team och nå försäljningsresultat. S... Visa mer
SENIOR STORE MANAGER

Brinner du för personlig försäljning, kundservice, ledarskap och coaching?

Är du resultatinriktad, van att leda team mot satta mål och har flerårig erfarenhet av liknande roll inom detaljhandeln?

Då är du den Senior Store Manager vi söker till en av våra största butiker, EMPORIA, Malmö

KAN DU LEDA, SÄLJA OCH SKAPA EN BRA ATMOSFÄR?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda team och nå försäljningsresultat. Som ledare är du en motiverande, inspirerande förebild som tänker affärsmässigt och har god ekonomisk kunskap.

För att lyckas som Store Manager hos oss

- drivs du av att skapa resultat både genom dina medarbetare, men också genom dina egna insatser.
- är du en erfaren ledare som utvecklar dina medarbetare genom coaching, uppföljning, feedback och tydlig kravställning för att butikens mål och KPI:er ska nås
- har du goda kunskaper inom försäljning och kundservice och drivs av att se ditt team ge butikens besökare en härlig köpupplevelse genom aktiv kundkontakt och fokus på personlig försäljning.
- har du en positiv energi ochett mindset att ingenting är omöjligt.
- jobbar du aktivt med siffror och nyckeltal för att leda både ditt team och butiken i rätt riktning

På Twilfit by CHANGE inser vi att det är våra duktiga Store Managers, som genom sitt dagliga engagemang skapar värde för både våra kunder, medarbetare och företaget. Därför är det också helt naturligt att du som Store Manager får möjlighet att ta del av det värdeskapande som du åstadkommit. Du är driven, målinriktad och driver butiken som om den vore din "egen". I gengäld erbjuder vi dig möjligheten att få ta del av 25-50% butikens vinst.

VAD KRÄVS FÖR ATT VARA BUTIKSCHEF?
När du anställs som Butikschef i en Twilfit by Change underklädesbutik får du ett brett utbud av stöd och service, såsom HR - rådgivning, rapporter, budgetar, IT -lösningar, som hjälper dig i ditt dagliga arbete så att du kan fokusera på försäljning och att coacha dina medarbetare.

Som Senior Store Manager förväntar vi oss att du tar det fulla ansvaret för butikens dagliga verksamhet så att butiksmålen kan uppnås:

- Personalplanering
- Ledning och coaching av dina medarbetare.
- Säljträning
- Uppfylla dagliga försäljnings- och KPI-mål
- Se till att butiksmiljön alltid följer gällande riktlinjer.
- Administrativa uppgifter
- Dialog med huvudkontoret

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV OSS?
På TWILFIT BY CHANGE är vi mycket fokuserade och måna om din framgång, eftersom vi vet att framgången för vår verksamhet beror på dina resultat. Därför kan du förvänta dig en grundlig rekryteringsprocess, så vi är säkra på att vi gör en bra matchning. Du kommer att få en ordentlig och givande onboarding så du är rustad och utbildad i att driva din butik och leverera de förväntade resultaten. Förutom en fast månadslön, har du möjlighet att få bonus och därmed uppnå vinstdelning i förhållande till de resultat du skapar. Som Senior Store Manager kan du förvänta dig en nyckelroll i ett ambitiöst och framgångsrikt företag.

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

Välkommen in med din ansökan redan idag genom att klicka på "ansök". Vi håller löpande intervjuer för tjänsten.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tatjana Jovanovic, Recruiter Twilfit by Change, via mail [email protected] Visa mindre

Säljare till Marty i Hansagallerian, Malmö!

Marty söker en ny säljare till vår butik på Hansagallerian i Malmö! Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har nio butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Oscar Jacobson, Stenströms, Busnel, Sand, Hansen & Jacob och NN07 för att nämna några. Just nu söker vi efter en säljare, som med engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person måste m... Visa mer
Marty söker en ny säljare till vår butik på Hansagallerian i Malmö!

Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har nio butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Oscar Jacobson, Stenströms, Busnel, Sand, Hansen & Jacob och NN07 för att nämna några.

Just nu söker vi efter en säljare, som med engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person måste man ha en positiv, ödmjuk inställning, och vara en självgående, flexibel lagspelare med stort driv för försäljning. Tidigare erfarenhet inom mode/detaljhandeln, samt att man har fyllt 18 år är kriterier för att söka tjänsten.

Tjänsten är på 5-8 h/v, och inkluderar arbete både på vardagar och helger, enligt överenskommet/rullande schema. Dessutom kommer det att finnas goda möjligheter till extra arbetspass löpande.

Arbetsuppgifter - urval

- Försäljning.

- Att supportera alla kunder på bästa sätt.

- Hantering in/utleveranser av varor.

- Visual Merchandising.

Nödvändiga egenskaper - urval

- Passion för service och kundbemötande i världsklass.

- Driv av att kämpa mot gemensamma försäljningsmål och KPI:er.

- En prestigelös och positiv inställning med laget i största fokus.

Anställningsvillkor

Titel: Säljare

Anställningstyp: Tillsvidare anställning / provanställning 6 mån

Anställningsgrad: 5-8 h/v

Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund

Anställningsstart: Omgående

Sista ansökningsdag sön 15 oktober.

Vänta inte med din ansökan, tjänsten kan bli tillsatt innan utsatt slutdatum. Visa mindre

Personal shopper - Twilfit by Change Malmö

Brinner du för personlig försäljning och kundservice? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker just nu Personal Shoppers till Twilfit by Change Malmö. Vi söker dig som vill jobba extra hos oss både helger och även vardagar, Black week, Jul etc Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers? - Du motiveras av att ge service och personlig försäljning till våra kunder - Du älskar kundmötet och strävar alltid efter att ge den bästa köpupplevelsen... Visa mer
Brinner du för personlig försäljning och kundservice? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker just nu Personal Shoppers till Twilfit by Change Malmö.

Vi söker dig som vill jobba extra hos oss både helger och även vardagar, Black week, Jul etc

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av att ge service och personlig försäljning till våra kunder
- Du älskar kundmötet och strävar alltid efter att ge den bästa köpupplevelsen till våra besökare.
- Du är social, framåt och har en god energi som smittar av sig
- Du är en inspirerande säljare som får kunden att känna sig väl omhändertagen och speciell
- Du är flexibel och är en teamplayer som har lätt för att samarbeta med andra och motiveras av att teamet når gemensamma mål
- Du vill utvecklas inom din roll och trivs med induviduella mål

Vad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner.

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen in med din ansökan redan idag. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Intervjuer hålls löpande Visa mindre

Butikschef Twilfit by Change Malmö

Butikschef till Twilfit by Change Malmö Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra... Visa mer
Butikschef till Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta på resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion, som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert?

Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi söker just nu flera butikchefer till några av våra butiker i Malmö

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikchefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underklädes- koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikschef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar sig själv och sitt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har ideer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder

Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra mer om dig och hur du kommer att hantera uppgiften och hur du uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt via ansökningslänk.

Intervjuer kommer att hålls löpande så tveka inte med din ansökan. Ansökningar som skickas via mail kommer inte att beaktas.


Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145492&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true) Visa mindre

Butiksmedarbetare, Clas Ohlson

Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson. För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik. Observera a... Visa mer
Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson.

För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik. Observera att tjänsten inte innefattar arbete i kassan.

Vi söker dig som:

- Är prestigelös, snabb, effektiv och noggrann

- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan vara tillgänglig för arbete minst 3 pass per vecka, med start 0700 på morgonen
- Har erfarenhet av arbete i butik


Vad erbjuder vi?

- Ett flexibelt arbete, du anger själv när du är tillgänglig för arbete. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2 vardagar samt en helgdag i veckan, minst 6 timmar under butikens verksamhet
- Möjlighet att få arbeta i butik
- Arbete hos en kund med ett brett och intressant sortiment
Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Läs mer om Clas Ohlson HÄR (https://www.clasohlson.com/se/)

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Du kan också vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Butiksmedarbetare, Clas Ohlson

Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson. För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik. Observera a... Visa mer
Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson.

För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik. Observera att tjänsten inte innefattar arbete i kassan.

Vi söker dig som:

- Är prestigelös, snabb, effektiv och noggrann

- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan vara tillgänglig för arbete minst 3 pass per vecka, med start 0700 på morgonen
- Har erfarenhet av arbete i butik


Vad erbjuder vi?

- Ett flexibelt arbete, du anger själv när du är tillgänglig för arbete. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2 vardagar samt en helgdag i veckan, minst 6 timmar under butikens verksamhet
- Möjlighet att få arbeta i butik
- Arbete hos en kund med ett brett och intressant sortiment
Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Läs mer om Clas Ohlson HÄR (https://www.clasohlson.com/se/)

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Du kan också vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Butikschef till Marty Group i Hansagallerian, Malmö!

Marty Group söker efter en ny butikschef till Hansagallerian i Malmö! Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör, och som motiverar människor i din närhet. Du är mycket välorganiserad och lösningsorienterad, samt bra på att fatta snabba beslut som du sedan verkställer. Du älskar att kavla upp ärmarna och din positiva attityd gör att du aldrig räds för att anta nya utmaningar. Du är van att vara en ledare för större personalgrupper (>10... Visa mer
Marty Group söker efter en ny butikschef till Hansagallerian i Malmö!

Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör, och som motiverar människor i din närhet. Du är mycket välorganiserad och lösningsorienterad, samt bra på att fatta snabba beslut som du sedan verkställer. Du älskar att kavla upp ärmarna och din positiva attityd gör att du aldrig räds för att anta nya utmaningar. Du är van att vara en ledare för större personalgrupper (>10 pers), just detta ser vi som extra meriterande.

I rollen som butikschef har du ansvaret för allt som rör försäljning, daglig drift, administration, personal, schemaläggning och planering. Din ambition ska vara att göra butiken bättre varje dag.

Du ansvarar för att leda och uppmuntra personalen till att nå bäst möjliga försäljning, på ett positivt och proaktivt sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även planering och utförande av kampanjer och säljaktiviteter, samt att ständigt förbättra servicegraden för hela ditt team.

Marty Hansa är bolagets största butik, där även ansvaret för en fristående Oscar Jacobson-yta ingår. Just samarbetet med Oscar Jacobson byggs på en partnerskapsmodell, där guidelines, kommersiellt tänkande och uppföljning är av största vikt.

Målsättningen är ingen annan än att erbjuda konsumenten en upplevelse i absoluta världsklass! Allt i enlighet med Martys riktlinjer. I tjänsten rapporterar man till bolagets regionchef Skåne.

Är du redo för utmaningen att bli Martys nästa butikschef?

Vi erbjuder:

-Ett spännande, dynamiskt och utvecklande jobb på ett bolag i medvind.

- Stort ansvar med möjligheter att påverka utvecklingen i butiken.

- Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.

- Ett självständigt och ansvarsfullt arbete.

Dina egenskaper:

- Brinnande intresse för försäljning och KPI:er

- Självgående och ansvarstagande.

- Utåtriktad, prestigelös och strukturerad.

- Lätt för att lära och hantera IT-system.

- Intresse för mode.

- Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av personalansvar och ledarskap.

Om tjänsten:

Titel: Butikschef

Anställning: Tillsvidare, med provanställning 6 månader

Rapporterar till: Regionchef

Tjänsteställe: Hansagallerian, Malmö

Anställningsform: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Förmåner: Pension och försäkringar enligt Handels riktlinjer

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Märk ämnesraden i din ansökan med: ”Butikschef HANSA”

Önskat startdatum för tjänsten är under september månad, eller enligt överenskommelse. Vi planerar att genomföra första rundan av intervjuer under V 32, därefter uppföljande samtal med utvalda kandidater under V 33.

Sista ansökningsdag är 6 augusti. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatta datum, så vänta inte med din ansökan!

Marty Visa mindre

Personal shoppers Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu Personal Shoppers Sommarextra till Malmö

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande


Vad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145482&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true) Visa mindre

Personal shoppers - Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shopper på deltid 20 timmar till Twilfit by Change Mobilia och 24h Stora Nygatan

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande


Vad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145448&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true) Visa mindre

Varuuppackning och orderplock, Clas Ohlson

Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson. För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik. Vi söker d... Visa mer
Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson.

För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik.

Vi söker dig som:

- Är prestigelös, snabb, effektiv och noggrann

- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan vara tillgänglig för arbete minst 3 pass per vecka, med start 0700 på morgonen

- Har erfarenhet av arbete i butik

Vad erbjuder vi?

- Ett flexibelt arbete, du anger själv när du är tillgänglig för arbete. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2 vardagar samt en helgdag i veckan, minst 6 timmar under butikens verksamhet

- Möjlighet att få arbeta i butik

- Arbete hos en kund med ett brett och intressant sortimentStart: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Läs mer om Clas Ohlson HÄR (https://www.clasohlson.com/se/)

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Du kan också vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Butiksmedarbetare, Clas Ohlson

Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson. För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik. Observera a... Visa mer
Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson.

För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik. Observera att tjänsten inte innefattar arbete i kassan.

Vi söker dig som:

- Är prestigelös, snabb, effektiv och noggrann

- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan vara tillgänglig för arbete minst 3 pass per vecka, med start 0700 på morgonen

- Har erfarenhet av arbete i butik

Vad erbjuder vi?

- Ett flexibelt arbete, du anger själv när du är tillgänglig för arbete. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2 vardagar samt en helgdag i veckan, minst 6 timmar under butikens verksamhet

- Möjlighet att få arbeta i butik

- Arbete hos en kund med ett brett och intressant sortimentStart: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Läs mer om Clas Ohlson HÄR (https://www.clasohlson.com/se/)

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Du kan också vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Butiksmedarbetare, Clas Ohlson

Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson. För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik. Observera a... Visa mer
Nu söker vi butiksmedarbetare till Clas Ohlson Malmö, Mobilia. Du är anställd av oss på Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson.

För att trivas i rollen som butiksmedarbetare, tror vi att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som butiksmedarbetare hos Clas Ohlson i Mobilia så kommer du att fylla på varor i butiken samt packa webbordrar. Du kommer att vistas både på lager och i butik. Observera att tjänsten inte innefattar arbete i kassan.

Vi söker dig som:

- Är prestigelös, snabb, effektiv och noggrann

- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan vara tillgänglig för arbete minst 3 pass per vecka, med start 0700 på morgonen

- Har erfarenhet av arbete i butik

Vad erbjuder vi?

- Ett flexibelt arbete, du anger själv när du är tillgänglig för arbete. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2 vardagar samt en helgdag i veckan, minst 6 timmar under butikens verksamhet

- Möjlighet att få arbeta i butik

- Arbete hos en kund med ett brett och intressant sortimentStart: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Läs mer om Clas Ohlson HÄR (https://www.clasohlson.com/se/)

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Du kan också vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Butikschef Twilfit by Change Malmö Nova Lund

Vi söker nu Butikschef till Twilfit by Change Malmö/Nova Lund Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljn... Visa mer
Vi söker nu Butikschef till Twilfit by Change Malmö/Nova Lund

Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta på resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion, som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert?

Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi söker just nu en butikschef till vår butik i Malmö/Nova Lund

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikschefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underklädes- koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikschef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar sig själv och sitt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har idéer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder

Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra mer om dig och hur du kommer att hantera uppgiften och hur du uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt via ansökningslänk, Intervjuer kommer att hålls löpande så tveka inte med din ansökan. Ansökningar som skickas via mail kommer inte att beaktas.


Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145418&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true) Visa mindre

Butikssäljare - Tefal OBH Nordica, Emporia

Är du en person som brinner för det personliga mötet och tycker om att inspirera och vägleda dina kunder? Då är detta tjänsten för dig! Tefal OBH Nordica söker nu efter en driven butikssäljare på 21 h i veckan och som vill bli en del av ett härligt team. Vi söker efter dig som trivs med att jobba med personlig försäljning och att alltid ge kunderna den bästa servicen. Att jobba som butikssäljare är något som du trivs med och du är en lagspelare som har lä... Visa mer
Är du en person som brinner för det personliga mötet och tycker om att inspirera och vägleda dina kunder? Då är detta tjänsten för dig!
Tefal OBH Nordica söker nu efter en driven butikssäljare på 21 h i veckan och som vill bli en del av ett härligt team.

Vi söker efter dig som trivs med att jobba med personlig försäljning och att alltid ge kunderna den bästa servicen. Att jobba som butikssäljare är något som du trivs med och du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kolleger. Som person är du lösnings orienterad och har alltid kunden i fokus. Här kommer du ingå i ett team med härliga människor som tillsammans strävar efter att tillsammans utveckla både sig själva och butiken. Du är en person som tar stort ansvar och tycker om att sprida härlig energi omkring dig som ger kunderna ett härligt välkomnande.

KVALIFIKATIONER

- Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från detaljhandeln

- Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för matlagning och våra produkter

- Det är viktigt att du hanterar det svenska språket väl och är duktig på att kommunicera

- Det ingår en del lyft så du måste vara frisk i rygg och villig att hjälpa till när vi får leveranser

- En glad, säljande personlighet som kan hantera alla typer av kunder är en grundförutsättning för oss

MER OM Tefal OBH Nordica
Läs mer om oss här (https://www.obhnordica.se/)

Info om tjänsten

Anställningsform: 21 h i veckan
Placering: Emporia
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Tefal OBH Nordica med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof [email protected]
Urval, tester och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan.

Följ oss gärna på Instagram (https://www.instagram.com/retailknowledge.rekrytering/) Visa mindre

Personal Shoppers till Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu Personal Shoppers på deltid samt sommarextra till Malmö med omnejd

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underklädesbranschen är meriterande


Vad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Driven säljare 20 H/V sökes till J Lindeberg i Hansagallerian, Malmö

Vi söker nu efter ytterligare en passionerad och driven säljare till vår butik i centrala Malmö. Tillsammans med övriga teammedlemmar kommer man att ha ansvaret för att maximera försäljningen i butik, samt öka konsumenternas kunskap om J Lindeberg och varumärkets stilar. För att lyckas i denna roll anser vi att man måste ha en stor passion för mode och trender. Man ska älska kundservice och tycker om sociala interaktioner. Vidare behöver man också trivas ... Visa mer
Vi söker nu efter ytterligare en passionerad och driven säljare till vår butik i centrala Malmö. Tillsammans med övriga teammedlemmar kommer man att ha ansvaret för att maximera försäljningen i butik, samt öka konsumenternas kunskap om J Lindeberg och varumärkets stilar.

För att lyckas i denna roll anser vi att man måste ha en stor passion för mode och trender. Man ska älska kundservice och tycker om sociala interaktioner. Vidare behöver man också trivas med att arbeta i en mycket dynamisk och flexibel miljö, samt vara duktig på att hålla många bollar i luften samtidigt.

Med den här tjänsten erbjuds man möjligheten att arbeta med ett globalt livsstilsvarumärke i en lärande miljö där man får möjlighet att växa. Anställningen sker i bolaget Marty Group, där även koncepten MARTY och OSCAR JACOBSON (Hansagallerian) ingår.

Om tjänsten:

Titel: Säljare

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna

Rapporterar till: Butikschef

Tjänsteställe: Hansagallerian, Malmö

Anställningstid: 20 h/veckan

Förmåner: Pension och försäkringar enligt avtal med Handelsanställdas förbund

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Märk ämnesraden i din ansökan med ”JL20 - HANSA”.

Sista ansökningsdag är söndag 19 mars.

Önskat startdatum för tjänsten är omgående, och vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personal shopper 20 tim sökes till Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers på deltid 20 timmar till Twilfit by Change Malmö

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande


Vad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145290&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true) Visa mindre

Åhlens City Malmö söker butikssäljare

InWear, Part Two, Saint Tropez, Soaked in Luxury och Matinique är alla märken som ägs av den danska modekoncernen DK Company. www.dkcompany.com (http://www.dkcompany.com) Vår flagshipbutik på Åhlens City i Malmö söker en driven butikssäljare med utökat ansvar. Om du brinner för att skapa en fantastisk upplevelse för kunden och trivs med att sälja och dessutom gillar utmaningar, då har vi jobbet för dig. I en av Malmös mest trafikerade butiker kan du va... Visa mer
InWear, Part Two, Saint Tropez, Soaked in Luxury och Matinique är alla märken som ägs av den danska modekoncernen DK Company.

www.dkcompany.com (http://www.dkcompany.com)

Vår flagshipbutik på Åhlens City i Malmö söker en driven butikssäljare med utökat ansvar.

Om du brinner för att skapa en fantastisk upplevelse för kunden och trivs med att sälja och dessutom gillar utmaningar, då har vi jobbet för dig.

I en av Malmös mest trafikerade butiker kan du vara med och göra skillnad. Det blir en fartfylld vardag med högt tempo. Ingen dag är den andra lik, men målet är detsamma, att ge kunderna den bästa upplevelsen.

Vi värdesätter dig som är:

- Säljdriven och glad

- Öppen för att utvecklas och ta eget ansvar

- Erfarenhet av personligt sälj, gärna från mode

- Självständig och van att ta ansvar

- Villig att jobba i grupp mot uppsatta mål

Hos oss blir du en del av en engagerad grupp som tillsammans skapar positiv stämning som smittar av sig på kunderna.

Vi erbjuder dig:

- Självständigt arbete som butikssäljare med utökat ansvar - vilket innebär att driva försäljning mot budget, säkerställa att VM guidelines efterföljs, följa upp butikens sortiment.

- En utmanande och rolig vardag

- Arbete i en verksamhet med positiv utveckling

- Tillsvidareanställning 38 t/v

Utöver arbetet som butikssäljare innebär tjänsten även varupåfyllning, uppackning, lagerarbete, beställning av varor och rapportering till regionchef i Linköping.

Låter det spännande? Maila din ansökan till Iida Bojmar, [email protected]

Tillträde snarast, intervjuerna sker löpande.

Maila CV och personligt brev till: Iida Bojmar, [email protected] Visa mindre

Säljare till Marty och Oscar Jacobson i Hansagallerian, Malmö!

Marty och Oscar Jacobson söker två helgextra säljare till våra butiker i Hansagallerian, Malmö! Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har nio butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Oscar Jacobson, Stenströms, Busnel, Sand, Hansen & Jacob och NN07 för att nämna några. Just nu söker vi två nya säljare, som med engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och var... Visa mer
Marty och Oscar Jacobson söker två helgextra säljare till våra butiker i Hansagallerian, Malmö!

Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har nio butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Oscar Jacobson, Stenströms, Busnel, Sand, Hansen & Jacob och NN07 för att nämna några.

Just nu söker vi två nya säljare, som med engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person måste man ha en positiv, ödmjuk inställning, och vara en självgående, flexibel lagspelare med stort driv för försäljning. Tidigare erfarenhet inom mode/detaljhandeln är ett önskemål, likaså är det ett krav att man har fyllt 18 år.

Arbetsuppgifter - urval

- Försäljning.

- Att supportera alla kunder på bästa sätt.

- Hantering in/utleveranser av varor.

- Visual Merchandising.

Nödvändiga egenskaper - urval

- Passion för service och kundbemötande i världsklass.

- Driv av att kämpa mot gemensamma försäljningsmål och KPI:er.

- En prestigelös och positiv inställning med laget i största fokus.

Anställningsvillkor

Titel: Säljare

Anställningstyp: Helgextra, tillsvidare med sex månaders provanställning

Anställningsgrad: 5 h / veckan

Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund

Anställningsstart: Omgående

Skicka in CV och personligt brev till [email protected] senast 19 mars.

Vänta inte, urval görs löpande och tjänsterna kan tillsättas innan utsatt datum.

Skriv ”HANSA - HELGEXTRA” i ämnesraden.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Drivna säljare sökes till J Lindeberg i Hansagallerian, Malmö

Vi söker nu efter två stycken passionerade och drivna säljare till vår butik i centrala Malmö. Tillsammans med övriga teammedlemmar kommer man att ha ansvaret för att maximera försäljningen i butik, samt öka konsumenternas kunskap om J Lindeberg och varumärkets stilar. För att lyckas i denna roll anser vi att man måste ha en stor passion för mode och trender. Man ska älska kundservice och tycker om sociala interaktioner. Vidare behöver man också trivas me... Visa mer
Vi söker nu efter två stycken passionerade och drivna säljare till vår butik i centrala Malmö. Tillsammans med övriga teammedlemmar kommer man att ha ansvaret för att maximera försäljningen i butik, samt öka konsumenternas kunskap om J Lindeberg och varumärkets stilar.

För att lyckas i denna roll anser vi att man måste ha en stor passion för mode och trender. Man ska älska kundservice och tycker om sociala interaktioner. Vidare behöver man också trivas med att arbeta i en mycket dynamisk och flexibel miljö, samt vara duktig på att hålla många bollar i luften samtidigt.

Med den här tjänsten erbjuds man möjligheten att arbeta med ett globalt livsstilsvarumärke i en lärande miljö där man får möjlighet att växa. Anställningen sker i bolaget Marty Group, där även koncepten MARTY och OSCAR JACOBSON (Hansagallerian) ingår.

Om tjänsterna:

Titel: Säljare

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna

Rapporterar till: Butikschef

Tjänsteställe: Hansagallerian, Malmö

Anställningstid: 5-10 h/veckan

Förmåner: Pension och försäkringar enligt avtal med Handelsanställdas förbund

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Märk ämnesraden i din ansökan med ”JL - HANSA”.

Sista ansökningsdag är söndag 19 mars.

Önskat startdatum för tjänsterna är omgående, och vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande säljare till Marty Group i Hansagallerian, Malmö!

Marty Group söker en vikarierande säljare till vår butik i Hansagallerian, Malmö! Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har åtta butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och NN07 för att nämna några. Just nu söker vi en vikarierande säljare, som med engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärk... Visa mer
Marty Group söker en vikarierande säljare till vår butik i Hansagallerian, Malmö!

Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har åtta butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och NN07 för att nämna några.

Just nu söker vi en vikarierande säljare, som med engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person måste man ha en positiv, ödmjuk inställning, och vara en självgående, flexibel lagspelare med stort driv för försäljning. Tidigare erfarenhet inom mode/detaljhandeln är ett önskemål, likaså är det ett krav att man har fyllt 18 år.

Arbetsuppgifter - urval

- Försäljning.

- Att supportera alla kunder på bästa sätt.

- Hantering in/utleveranser av varor.

- Visual Merchandising.

Nödvändiga egenskaper - urval

- Passion för service och kundbemötande i världsklass.

- Driv av att kämpa mot gemensamma försäljningsmål och KPI:er.

- En prestigelös och positiv inställning med laget i största fokus.

Anställningsvillkor

Titel: Säljare

Anställningstyp: Vikariat

Anställningsgrad: 20 h / veckan

Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund

Period: Omgående - 31 augusti 2023

Skicka in CV och personligt brev till [email protected] senast 19 mars.

Vänta inte, urval görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt datum.

Skriv ”HANSA - VIK” i ämnesraden.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Butikssäljare till Chanel

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel. Som säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel.

Som säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Malmö.

Dina kompetenser- Du är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter

- Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull

- Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem

- Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget

- Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet

- Du talar svenska och engelska

Dina ansvarsområden

- Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

- Fokus på att rekrytera nya kunder

- Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

- Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

- Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

- Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

- Lagerhantering i samråd med butikschefen

- Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

- Arbete på ett av världens ledande lyxmärken

- En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team

- Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare

- Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer

- Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som eftergymnasiala studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Åhlens City Malmö söker butikssäljare

InWear, Part Two, Saint Tropez, Soaked in Luxury och Matinique är alla klädmärken som ägs av den danska modekoncernen DK Company. www.dkcompany.com (http://www.dkcompany.com) Vår DK Company avdelning på Åhlens City i Malmö söker nu en engagerad butikssäljare på 5 tim/v och extra vid behov för våra varumärken. Om du brinner för att självständigt jobba med danskt mode och skapa en fantastisk upplevelse för våra kunder, då kan detta vara ditt drömjobb. DK ... Visa mer
InWear, Part Two, Saint Tropez, Soaked in Luxury och Matinique är alla klädmärken som ägs av den danska modekoncernen DK Company.

www.dkcompany.com (http://www.dkcompany.com)

Vår DK Company avdelning på Åhlens City i Malmö söker nu en engagerad butikssäljare på 5 tim/v och extra vid behov för våra varumärken.

Om du brinner för att självständigt jobba med danskt mode och skapa en fantastisk upplevelse för våra kunder, då kan detta vara ditt drömjobb. DK Company söker en ansvarstagande butikssäljare som vill arbeta med både dam och herrmode.

Arbetsuppgifter

Sälj och rådgivning till alla våra kunder.

Vi har många kollektionsdropp som innebär en stor del uppackning, hålla ordning på lagret och påfyllning i butiken.

Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt, inventeringar m.m.

Personprofil

Du är modeintresserad och har koll på kommande trender, är resultatorienterad och är en driven säljare som brinner för service och mötet med kunden.

Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ.

Du trivs med högt tempo och kan hantera många saker samtidigt.

Tjänstens omfattning

5 h/v, samt extra vid behov. Arbetet är förlagt på vardagar, kvällar och helger.

Intervjuer sker löpande. Tillträde 1/3-23 enligt överenskommelse.

Maila CV och personligt brev till: Iida Bojmar, [email protected] Visa mindre

Butikschef J Lindeberg i Hansagallerian, Malmö

I samarbete med Marty Group satsar J Lindeberg vidare med butiken i Hansagallerian. Därför söker vi nu efter en ny butikschef. Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör, och som motiverar människor i din närhet. Du är välorganiserad och lösningsorienterad samt bra på att fatta snabba beslut som du sedan verkställer. Du älskar att kavla upp ärmarna och din positiva attityd gör att du aldrig räds för att anta nya utmaningar. I rollen s... Visa mer
I samarbete med Marty Group satsar J Lindeberg vidare med butiken i Hansagallerian. Därför söker vi nu efter en ny butikschef.

Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör, och som motiverar människor i din närhet. Du är välorganiserad och lösningsorienterad samt bra på att fatta snabba beslut som du sedan verkställer. Du älskar att kavla upp ärmarna och din positiva attityd gör att du aldrig räds för att anta nya utmaningar.

I rollen som butikschef har du ansvaret för allt som rör försäljning, daglig drift, administration, personal, schemaläggning och planering. Din ambition måste vara att göra butiken bättre varje dag.

Du ansvarar för att leda och uppmuntra personalen till att nå bäst möjliga försäljning på ett positivt och proaktivt sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även planering och utförande av kampanjer och säljaktiviteter, samt ständigt förbättra servicegraden för hela ditt team.

Målsättningen är ingen annan än att erbjuda konsumenten en upplevelse i absoluta världsklass! Allt i enlighet med Martys och J Lindebergs riktlinjer. I tjänsten rapporterar man till bolagets operativa chef.

Är du redo för utmaningen att bli Martys och J Lindebergs nästa butikschef?

Vi erbjuder:

- Ett spännande, dynamiskt och utvecklande jobb på ett av Skandinaviens ledande varumärken inom mode.

- Stort ansvar med möjligheter att påverka utvecklingen i butiken.

- Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.

- Ett självständigt och ansvarsfullt arbete.

Dina egenskaper:

- Självgående och ansvarstagande.

- Utåtriktad, prestigelös och strukturerad.

- Lätt för att lära och hantera IT-system.

- Ett brinnande intresse för herrmode.

- Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av personalansvar och ledarskap.

Om tjänsten:

Titel: Butikschef

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna

Rapporterar till: Operativ chef - Marty Group

Tjänsteställe: Malmö, Hansagallerian

Anställningstid: 30-35 h/v

Förmåner: Pension och försäkringar enligt avtal med Handelsanställdas Förbund

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Sista ansökningsdag är 19 mars.

Märk ämnesraden i din ansökan med: ”Butikschef, JL - Hansa”

Önskat startdatum för tjänsten är snarast möjligt, och vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sales Coach Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja med över 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja med över 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Brinner du för att få ditt säljteam att prestera?

Vi växer och letar efter en passionerad och resultatorienterad Sales Coach

Har du gedigen erfarenhet av försäljning, personalutveckling inom retail och har tidigare skapat extraordinära resultat? Är du själv en passionerad säljare och kan få ett team att prestera på en hög nivå - varje dag?

Vill du ha ett jobb i ett internationellt detaljhandelsföretag med framgång i flera länder? Då kan just du vara vår nästa Sales Coach.

På Twilfit by Change Lingerie erbjuder vi högkvalitativa produkter, ett storleksspann med 88 olika bh-storlekar samt en oslagbar personlig service.

Vi har mycket stora ambitioner för framtiden och söker nu därför ytterligare en driven Sales Coach som kommer leda, träna och utveckla teamet för att ge den bästa kundupplevelsen, samt följa upp våra KPI:s och leverera höga resultat.

Nyckelroll i försäljning och personalutveckling.

Du erbjuds en absolut nyckelroll och kommer att stå i fokus för våra säljare då du leder och inspirerar ditt team, skapar en bra arbetsmiljö samtidigt som du presterar och levererar resultat. Detta uppnås genom att du fysiskt besöker ”dina” butiker där du säljtränar och coachar anställda på plats.

Du har ett engagemang utöver det vanliga och lyckas smitta av dig till våra säljare med arbetsglädje, samt vilja och förmåga att sälja och ta hand om våra kunder. Du är en driven kommunikatör som lyckas förmedla både mjuka värden och företagets KPI:er. Du rapporterar till Sales Manager.

Vi förväntar oss att du känner igen dig i följande:

- Dokumenterad coachning och ledarskapsförmåga


- Erfarenhet inom detaljhandel och stor passion för försäljning och personlig kundservice


- Utmärkt organisatorisk förmåga, du kommer behöva kunna hantera utmaningar och prioritera uppgifter i olika utvecklingsstadier


- Driven av resultat kan du arbeta i en miljö med höga krav i ett snabbrörligt företag med ett entreprenöriellt affärstänk

Kan arbeta under egen handledning och tycker om att arbeta och interagera med bredare team


En stark lagspelare med hög social kompetens som bidrar med positiv energi och kreativitet


- Är innovativ, nyfiken och ivrig att lära


- Är en flexibel och närvarande ledare


- God kommunikationsförmåga och är flytande i svenska och engelska, både skriftligt och i tal


- Goda kunskaper i Excel

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en nyckelposition i ett internationellt, innovativt och konkurrenskraftigt detaljhandelsföretag med ambitiös tillväxt. En dynamisk miljö med möjligheter att påverka din professionella utveckling. Tjänsten startar enligt överenskommelse

Vi är på en spännande resa, välkommen till oss! Visa mindre

Orderplockare, Clas Ohlson - Malmö

Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool för Clas Ohlsons lager i Malmö. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson. För att trivas i rollen som orderplockare på lager tror vi du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som orderplockare utöver butikens öppettider och kommer vistas både på lager och i butik. Då tjänsten är en ... Visa mer
Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool för Clas Ohlsons lager i Malmö. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Clas Ohlson.

För att trivas i rollen som orderplockare på lager tror vi du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som orderplockare utöver butikens öppettider och kommer vistas både på lager och i butik.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter behov och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst 1 år
- Är prestigelös, snabb, effektiv och noggrann
- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 3 pass per vecka
- Kunna vara på plats i butiken från kl. 07.00

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Du kan också vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Butikschef Twilfit by Change Malmö

Butikschef till Twilfit by Change Malmö Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra... Visa mer
Butikschef till Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert? Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi söker just nu en butikschef till vår butik i Malmö

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikschefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underkläders koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikschef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar dig själv och ditt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har idéer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder

Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra mer om dig och hur du kommer att hantera uppgiften och hur du uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt via ansökningslänk, Intervjuer kommer att hålls löpande så tveka inte med din ansökan. Ansökningar som skickas via mail kommer inte att beaktas.


Skicka ansökan (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145248&DepartmentId=18973&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true) Visa mindre

Operativ butikschef Höganäs Kakel Malmö/Helsingborg

Ansök    Dec 8    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Är du en handlingskraftig och trygg individ med en klar vision om hur du är och vill vara som ledare och chef? Har du erfarenhet av såväl butiksdrift som kundbearbetning inom B2B? Ser du utvecklingsmöjligheter där ingen annan gör? Då är det just dig vi söker för tjänsten som butikschef hos oss på Höganäs Kakel i Malmö/Helsingborg! Höganäs Kakel grundades 1886 och är branschens, tillika ett av Sveriges äldsta företag. Hög servicenivå, kvalitativt kakel och... Visa mer
Är du en handlingskraftig och trygg individ med en klar vision om hur du är och vill vara som ledare och chef? Har du erfarenhet av såväl butiksdrift som kundbearbetning inom B2B? Ser du utvecklingsmöjligheter där ingen annan gör? Då är det just dig vi söker för tjänsten som butikschef hos oss på Höganäs Kakel i Malmö/Helsingborg!

Höganäs Kakel grundades 1886 och är branschens, tillika ett av Sveriges äldsta företag. Hög servicenivå, kvalitativt kakel och klinker, pålitliga produkter inom bruk och tätskikt och ett stort hållbarhetsfokus är våra största kännetecken.

Höganäs Kakels huvudkontor och huvudlager ligger i Helsingborg i Skåne. Utöver verksamheten på huvudkontoret har vi nio Höganäs Kakel-butiker runt om i Sverige, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. På Höganäs Kakel ser vi möjligheter och framtidssäkrar nu med ytterligare personal i hela verksamheten. Vi vill främst utöka vårt säljfokus inför nästa år och söker därför dig som vill vara med och utveckla och utforma denna resa tillsammans med oss!

Om rollen

För tjänsten som butikschef på Höganäs Kakel är arbetet uppdelat på två butiker: Malmö och Helsingborg. Du kommer utgå från Malmö-butiken, där du jobbar fyra dagar i veckan. Den sista dagen spenderar du i butiken i Helsingborg. Vi söker dig som på ett effektivt, dynamiskt och lugnt sätt kan axla både rollen som butikschef och säljare. Ditt huvudsakliga fokus kommer ligga på butiksdrift med medföljande ledarskap, den lite mindre delen på aktiv kundbearbetning inom B2B.

I alla lägen är du en kommunikativ och rättvis ledare som förstår vikten av att ge dina medarbetare rätt förutsättningar för att de ska lyckas i sina respektive roller. Du är starkt resultatdriven och har en fingertoppskänsla för vilka åtgärder och beslut som behöver fattas för att nå dina och butikernas uppsatta mål, ekonomiska som operativa. Du leder, planerar och exekverar alltid med sunda värderingar och klara mål och du förstår att kundnöjdhet och försäljning går hand i hand.

Butikerna i Malmö och Helsingborg består av två delar: en konsumentbutik för privatkunder och en proffsbutik för plattsättare och yrkesverksamma. Våra kunder är allt från den enskilda plattsättaren till rikstäckande entreprenörer. Gällande kundbearbetning förväntas du arbeta nära projektsäljarna i regionen och gemensamt bearbeta marknaden i ert område; att aktivt skapa och fördjupa era och butikernas relationer med våra små och mellanstora plattsättare. Reaktivera inaktiva kunder, hitta nya och underhålla de befintliga med anpassad kommunikation och relevanta erbjudande.Om dig


- Du är en person som har lätt för att skapa relationer både med kunder och kollegor - och du älskar att göra det!

- Du har mångårig erfarenhet av ledarskap, men du behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet från att vara butikschef. Det är meriterande, men det viktigaste för oss är att du har god självkännedom och ett tryggt, coachande ledarskap.

- Du har erfarenhet av butiksdrift med allt vad det innebär från lager-, system- och personalhantering.

- Du är en fena på att planera, sätta upp och jobba mot uppsatta mål och du är lika duktig på att motivera din personal att vilja vara ”med på tåget” och ge allt i varje given situation.

- Du har ett inneboende driv att hela tiden leta efter utvecklingsmöjligheter - både för försäljningen, butiken och dig själv.

- Du är en nyfiken och kommunikativ säljare som förstår vikten av att anpassa kommunikation och erbjudande efter kundens utmaningar och befintliga situation.

Dina erfarenheter och kompetenser

- Mångårig erfarenhet av ledarskap med en klar vision av din egen ledarstil.

- Erfarenhet av butiksdrift och planering, med en mycket god förmåga att prioritera för att driva försäljning och kundnöjdhet.

- Erfarenhet av både rådgivande försäljning och uppsökande försäljning.

- Mycket god social kompetens och vana av att möta olika sorters människor.

- God datorvana. Du behärskar Microsoft Office-paketet och du har lätt för att lära dig andra programvaror och system.
Flytande svenska i tal och skrift.

- Goda kunskaper i engelska.

- Talar och skriver flytande svenska

Meriterande kompetenser

- Tidigare erfarenhet av butikschefsrollen, gärna inom bygg/fackhandel

- Truckkort (A och/eller B)

- Tidigare erfarenhet av affärssystemet IFS

MER OM Höganäs Kakel
Läs mer om oss här (https://www.hoganaskakel.se/)

Info om tjänsten

Anställningsform: Heltid, helgarbete samt kvällsarbete kan förekomma, provanställning om 6 månader tillämpas
Placering: Malmö/Helsingborg
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Höganäs Kakel med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof [email protected]
Urval, tester och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan.

Följ oss gärna på Instagram (https://www.instagram.com/retailknowledge.rekrytering/) Visa mindre

Nu söker lyxmärket Chanel en kundfokuserad säljare inom skönhet!

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel. Som uthyrd säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produk... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel.

Som uthyrd säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Malmö.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Butikschef Twilfit by Change Malmö

Butikschef till Twilfit by Change Malmö Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra... Visa mer
Butikschef till Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och i dag har vi fler än 200 butiker i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga försäljningspotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Drömjobbet är ledigt!

Är du en energifylld, engagerad ledare med passion som sprider arbetsglädje och entusiasm och kan få ditt team att prestera på en hög nivå? Motiveras du av att dina insatser och enastående resultat också syns i ditt lönekuvert? Vill du ha en karriär med utvecklingsmöjligheter och inte bara ett jobb?


Då är Twilfit by Change din nästa arbetsplats! Vi söker just nu en butikschef till vår butik i Malmö.

Vi tror att utveckling är en av de största drivkrafterna och nyckeln till individuell och gemensam framgång. Vår extraordinära karriärplan har olika riktningar och vägar för våra butikschefer. Som butikschef på Twilfit by Change har du möjlighet att få 25% av vinsten.

I din roll som butikschef ansvarar du för att hantera din butik enligt Twilfit by Changes underkläders koncept. Du kommer därför att ha stort inflytande och dina ansträngningar kommer att vara avgörande för din butiks goda resultat. Du kommer att vara en värdefull ambassadör med den viktiga uppgiften att motivera och utveckla dina medarbetare till att skapa enastående resultat och unika kundupplevelser som är vad vi är kända för. Vi tar kunden på allvar med vårt rika utbud av underkläder och över 88 olika bh-storlekar är din expertis och serviceinställning avgörande för att kunden ska hitta sin perfekta passform och bh-storlek. Vårt uppdrag är perfekt passform och komfort. Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

En framgångsrik butikschef hos oss:

- Har ett stort driv, är en ambitiös och engagerande ledare som ser möjligheter, utvecklar dig själv och ditt team till att skapa enastående resultat - Varje dag!
- Är fokuserad och proaktiv, brinner för försäljning och fantastiska kundupplevelser, har idéer för försäljningsutveckling tex genom kundevent eller andra försäljningsaktiviteter.
- Driver sin butik med konstant fokus på KPI:er och budget.
- Har tidigare drivit butiker framgångsrikt och förstår att hårt arbete lönar sig.
- Har IT- färdigheter och kan lära sig nya system och metoder


Vi har ambitioner för framtiden och vill ha dig i teamet. Visa mindre

Marty Group söker en vikarierande säljare till vår butik i Hansagalleria...

Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har åtta butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och NN07 för att nämna några. Just nu söker vi en vikarierande säljare, som med engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person måste man ha en positiv, ödmjuk inställning, och vara en självgående... Visa mer
Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har åtta butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och NN07 för att nämna några.

Just nu söker vi en vikarierande säljare, som med engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person måste man ha en positiv, ödmjuk inställning, och vara en självgående, flexibel lagspelare med stort driv för försäljning. Tidigare erfarenhet inom mode/detaljhandeln är ett krav, likaså att man har fyllt 18 år.

Det finns även en plan på att kunna erbjuda fortsatt anställning efter avslutat vikariat, initialt för resterande månader 2023.

Arbetsuppgifter - urval

- Försäljning.

- Att supportera alla kunder på bästa sätt.

- Hantering in/utleveranser av varor.

- Visual Merchandising.

Nödvändiga egenskaper - urval

- Passion för service och kundbemötande i världsklass.

- Driv av att kämpa mot gemensamma försäljningsmål och KPI:er.

- En prestigelös och positiv inställning med laget i största fokus.

Anställningsvillkor

Titel: Säljare
Anställningstyp: Vikariat, med möjlighet till förlängning.
Anställningsgrad: 15-20 h/veckan
Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund
Period: Omgående - 31 augusti 2023

Skicka in CV och personligt brev till [email protected] senast 27 november. Vänta inte, urval görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt datum.

Skriv HANSA i ämnesraden.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Expansion & Retail manager för Tretti (Whiteaway Group)

Är du en skicklig Retailer med skandinavisk erfarenhet? Är du van att jobba i kommersiella bolag och att knyta kontakter? Trivs du i ett jobb under stor frihet och med lika stora förväntningar? Kanske är det du som kan utveckla den fulla potentialen i WhiteAway Groups franchisekoncept i Sverige. På WhiteAway Group är vi vitvaru-nördar som älskar att göra kunder nöjda. Det gör vi genom ett antal webshoppar och en kedja av franchisebutiker i Danmark, Norge ... Visa mer
Är du en skicklig Retailer med skandinavisk erfarenhet? Är du van att jobba i kommersiella bolag och att knyta kontakter? Trivs du i ett jobb under stor frihet och med lika stora förväntningar? Kanske är det du som kan utveckla den fulla potentialen i WhiteAway Groups franchisekoncept i Sverige.

På WhiteAway Group är vi vitvaru-nördar som älskar att göra kunder nöjda. Det gör vi genom ett antal webshoppar och en kedja av franchisebutiker i Danmark, Norge och Sverige. Våra butiker i Danmark och Norge bär stolt Skousen-namnet och i Sverige står det Tretti på fasaden. Varumärken som är kända för god rådgivning och toppservice. I alla länder är det de oberoende butiksägarna som driver verksamheten med stöd av ett kompetent och professionellt team på huvudkontoret i Århus, Danmark. Vi letar nu efter nästa medlem i Expansionsteamet. Du kommer att rapportera till Chief Retail Officer Michael Oversø och ha ett nära samarbete med vår Expansion Manager i Danmark.

Tjänsten kommer att innebära resor till huvudkontoret i Danmark samt resor i Sverige i samband med potentiella platser och möten med potentiella franchisetagare.

Vi erbjuder en ganska fantastisk arbetsplats, inklusive:

- Ett utmanande arbete i en dynamisk miljö med högt i tak, där dina idéer kan bli verklighet
- En innovativ företagskultur som framgångsrikt omfattar detaljhandel och e-handel
- Möjligheter till personlig utveckling
- Centralt inflytande på Expansionsresan i WhiteAway-gruppen
- Attraktiva ramar för jobbet: flexibla timmar, sjukförsäkring, gym, aktiv personalförening. Bara för att nämna några.


Tjänsten kan man säga är indelad i två olika delar.

Till en början så är det mycket fokus på att ha en dialog med nya potentiella franchisetagare. Även att ständigt arbeta med analys, bedömning och avtalsförhandling i samband med nya etableringar. I takt med att butiksbeståndet ökar kommer tjänsten mer att gå över till en Retail Manager roll där det är mycket fokus på att vägleda franchisetagarna i den dagliga driften för att säkerställa en hög kvalitet och vara deras närmsta support.Mål och fokus

- Du kommer att mätas på din förmåga att öppna nya, sunda butiker, intäkter och total EBITDA
- Ditt fokus kommer initialt att vara södra Sverige med ett strategiskt mål att etablera butiker tillsammans med nya franchisetagare. Det starka varumärket Tretti har en fantastisk potential där vi ständigt behöver följa utvecklingen på marknaden.


Dina erfarenheter och kompetenser

- Gedigen erfarenhet av detaljhandel och franchise
- Har erfarenhet av butiksöppningar
- En people person som kan sälja drömmen om att äga en butik, bygga relationer och jobba över gränserna
- Har erfarenhet av expansion samt att bedöma lägen för nya butiker


MER OM Tretti
Läs mer om oss här (https://www.tretti.se/?branded_search&gclsrc=aw.ds&gclid=EAIaIQobChMIw8vrpZ2y-gIVEgfmCh0V1A-SEAAYAiAAEgKcWPD_BwE)

Info om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Placering: Du utgår från hemmet men önskvärt är Södra Sverige
Tillträde: Enligt överenskommelse

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Tretti/White Away Group med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof [email protected]
Urval, tester och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan.

Följ oss gärna på Instagram (https://www.instagram.com/retailknowledge.rekrytering/) Visa mindre

Orderplockare, Retail Knowledge

Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool för plock av webbordrar. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar ute hos vår kund. För att trivas i rollen som orderplockare på lager tror vi du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som orderplockare utöver butikens öppettider och kommer vistas både på lager och i butik. Man ska vara tillgänglig... Visa mer
Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool för plock av webbordrar. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar ute hos vår kund.

För att trivas i rollen som orderplockare på lager tror vi du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som orderplockare utöver butikens öppettider och kommer vistas både på lager och i butik. Man ska vara tillgänglig för utbildning omgående.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter behov och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
- Är prestigelös, snabb, effektiv och noggrann
- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 3 pass per vecka,
- Kunna vara på plats i butiken från kl. 07.00

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Du kan också vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående, tidsbegränsat till och med mitten på januari
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Jobba som butikssäljare med oss på Chanel - Retail Knowledge

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund. Detta uppdrag är under en dag, den 15/11 2022, men möjlighet finns att arbeta vidare, antingen hos kunden eller hos oss på Retail Knowledge. Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice oc... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Detta uppdrag är under en dag, den 15/11 2022, men möjlighet finns att arbeta vidare, antingen hos kunden eller hos oss på Retail Knowledge.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift är att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och kunskap om varumärkets produkter och historia strävar du efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden under en dag.

Dina kompetenser

Du är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jagetDina ansvarsområden

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefenDet här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken

En unik arbetsplats

Utbildning inom dofter, makeup och hudvård

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Datum för uppdrag: 15/11 2022, heldag under butikernas ordinarie öppettider.

Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning. Vid fortsatt anställning så behöver man vara tillgänglig tre dagar i veckan, varav två vardagar och en helgdag, minimum sex timmar under butikernas ordinarie öppettider.

Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfarenhet. Visa mindre

Nu söker lyxmärket Chanel en kundfokuserad säljare inom skönhet!

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel. Som uthyrd säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produk... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel.

Som uthyrd säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Malmö.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Personal shopper sökes på 10 & 20 tim till Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers på deltid 10 och 20 timmar till Malmö

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Nu söker vi en kundfokuserad säljare till ett ledande lyxmärke inom skönhet

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund. Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets ... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Malmö.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Nu söker lyxmärket Chanel en kundfokuserad säljare inom skönhet!

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel. Som uthyrd säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produk... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos Chanel.

Som uthyrd säljare ska du representera Chanel och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Malmö.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Jobba med ett ledande lyxvarumärke för en dag

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund. Detta uppdrag är under en dag, den 15/11 2022, men möjlighet finns att arbeta vidare, antingen hos kunden eller hos oss på Retail Knowledge. Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice oc... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Detta uppdrag är under en dag, den 15/11 2022, men möjlighet finns att arbeta vidare, antingen hos kunden eller hos oss på Retail Knowledge.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift är att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och kunskap om varumärkets produkter och historia strävar du efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden under en dag.

Dina kompetenser

Du är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jagetDina ansvarsområden

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefenDet här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken

En unik arbetsplats

Utbildning inom dofter, makeup och hudvård

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Datum för uppdrag: 15/11 2022, heldag under butikernas ordinarie öppettider.

Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning. Vid fortsatt anställning så behöver man vara tillgänglig tre dagar i veckan, varav två vardagar och en helgdag, minimum sex timmar under butikernas ordinarie öppettider.

Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfarenhet. Visa mindre

Nu söker vi en kundfokuserad säljare till ett ledande lyxmärke inom skönhet

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund. Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets ... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Stockholm.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Nu söker vi en kundfokuserad säljare till ett ledande lyxmärke inom skönhet

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund. Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets ... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Malmö.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Nu söker vi en kundfokuserad säljare till ett ledande lyxmärke inom skönhet

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund. Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets ... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar hos vår kund.

Som uthyrd säljare ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kunna arbeta minst 3 dagar per vecka, under butikens ordinarie öppettider. Du behöver vara tillgänglig för arbete i samtliga av kundens butiker i Malmö.

Dina kompetenserDu är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

Du talar svenska och engelska.

Dina ansvarsområden

Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom vår kunds businessdrivers

Fokus på att rekrytera nya kunder

Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård

Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder

Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia och värderingar

Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken

Lagerhantering i samråd med butikschefen

Inventering av kassan och rapportering till butikschefen

Det här erbjuder vi:

Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer.

Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Personal shopper 20 tim till Twilfit by Change Malmö/Lund

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers på deltid 20 timmar Malmö/Lund

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Inventering - Retail Knowledge, Malmö

Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool på Retail Knowledge. Du anställs av oss och kommer att inventera på uppdrag hos vår kund. Vi söker dig som: - Är fokuserad - Gillar att räkna och strukturera - Har inventerat förut - Kan vara på plats kl 06.45 Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb. Du kan också ha ett eget företag eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ... Visa mer
Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool på Retail Knowledge. Du anställs av oss och kommer att inventera på uppdrag hos vår kund.

Vi söker dig som:

- Är fokuserad
- Gillar att räkna och strukturera
- Har inventerat förut
- Kan vara på plats kl 06.45

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb. Du kan också ha ett eget företag eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Datum för inventering: 5/9 - 2022, datumet kan komma att ändras
Tid: kl 07.00 -12.00 (man behöver vara på plats 06.45)
Plats: Malmö, Södergatan (butiken Mulberry)
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

[email protected]

Välkommen in med din ansökan!Om Retail Knowledge

Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 400 anställda över hela Sverige och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal. Visa mindre

Inventering - Retail Knowledge, Malmö

Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool på Retail Knowledge. Du anställs av oss och kommer att inventera på uppdrag hos vår kund. Vi söker dig som: - Är fokuserad - Gillar att räkna och strukturera - Har inventerat förut - Kan vara på plats kl 06.45 Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb. Du kan också ha ett eget företag eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ... Visa mer
Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool på Retail Knowledge. Du anställs av oss och kommer att inventera på uppdrag hos vår kund.

Vi söker dig som:

- Är fokuserad
- Gillar att räkna och strukturera
- Har inventerat förut
- Kan vara på plats kl 06.45

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb. Du kan också ha ett eget företag eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Datum för inventering: 5/9 - 2022, datumet kan komma att ändras
Tid: kl 07.00 -12.00 (man behöver vara på plats 06.45)
Plats: Malmö, Södergatan (butiken Mulberry)
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

[email protected]

Välkommen in med din ansökan!Om Retail Knowledge

Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 400 anställda över hela Sverige och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal. Visa mindre

Bemanningspool Zara, Malmö - Retail Knowledge

Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara. För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar. Då tjänsten är en beho... Visa mer
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara.

För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel och resa till samtliga butiker i Malmö.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har ett deltidsarbete i minst ett år framåt. Du kan också vara egen företagare

- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan

- Är tillgänglig för arbete under sommarmånaderna

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående.
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum. Visa mindre

Personal shopper sökes till Twilfit by Change Malmö/Lund

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers 20h/deltid till våra butiker i Malmö/Lund.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Butikssäljare - Marty/Oscar Jacobson - Hansagallerian, Malmö

Marty driver tillsammans med Oscar Jacobson en modebutik i Hansagallerian sedan en tid tillbaka. Nu behöver vi utöka teamet ytterligare. Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare, med kunden i fokus. Du älskar att kavla upp ärmarna och din attityd gör att kollegor och kunder alltid känner sig inspirerade och välkomna. Ditt intresse för sömnad och Made to Measure är väldigt stort, detta är extra viktigt då vi säljer mycket konfektion i just H... Visa mer
Marty driver tillsammans med Oscar Jacobson en modebutik i Hansagallerian sedan en tid tillbaka. Nu behöver vi utöka teamet ytterligare.

Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare, med kunden i fokus. Du älskar att kavla upp ärmarna och din attityd gör att kollegor och kunder alltid känner sig inspirerade och välkomna. Ditt intresse för sömnad och Made to Measure är väldigt stort, detta är extra viktigt då vi säljer mycket konfektion i just Hansa-butiken.

Målsättningen är ingen annan än att erbjuda konsumenten en upplevelse i absoluta världsklass! Allt i enlighet med Martys och Oscar Jacobsons riktlinjer. I tjänsten rapporterar man till butikschefen.

Vi erbjuder:

- Ett spännande, dynamiskt och utvecklande jobb på ett av Skandinaviens ledande varumärken inom herrstil.
- En positiv arbetsplats med högt tempo.
- Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.


Dina egenskaper:

- Självgående och ansvarstagande.
- Utåtriktad, prestigelös och positiv.
- Lätt för att lära och hantera kassasystem.
- Ett brinnande intresse för konfektion och mode.


Om tjänsten:

Titel: Säljare

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna

Rapporterar till: Butikschef

Tjänsteställe: Malmö, Hansagallerian

Anställningstid: 30 h/veckan

Förmåner: Pension och försäkringar enligt avtal med Handelsanställdas förbund

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected].

Sista ansökningsdag är sön 14 augusti.

Märk ämnesraden i din ansökan med: ”Marty/Oscar Jacobson - Hansa”

Önskat startdatum för tjänsten är 15 augusti och vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikssäljare - DK Company, Åhlens City Malmö

InWear, Part Two, Saint Tropez, Ichi, Soaked in Luxury och Matinique är alla klädmärken som ägs av den danska modekoncernen DK Company. www.dkcompany.com (http://www.dkcompany.com) Vår avdelning på Åhlens City i Malmö söker nu en engagerad butikssäljare. Om du brinner för att självständigt jobba med danskt mode och skapa en fantastisk upplevelse för våra kunder, då kan detta vara ditt drömjobb. DK Company söker en ansvarstagande butikssäljare som vill a... Visa mer
InWear, Part Two, Saint Tropez, Ichi, Soaked in Luxury och Matinique är alla klädmärken som ägs av den danska modekoncernen DK Company.

www.dkcompany.com (http://www.dkcompany.com)

Vår avdelning på Åhlens City i Malmö söker nu en engagerad butikssäljare.

Om du brinner för att självständigt jobba med danskt mode och skapa en fantastisk upplevelse för våra kunder, då kan detta vara ditt drömjobb. DK Company söker en ansvarstagande butikssäljare som vill arbeta med både dam och herrmode.

Vi söker dig som är:

- En ansvarstagande butikssäljare
- Villig att lära och ta eget ansvar
- Känsla för att skapa långvariga kundrelationer
- Erfarenhet av personligt sälj, gärna från mode
- Kunnig och har öga för Visual Merchandising


Hos oss blir du en del av en engagerad grupp som tillsammans skapar positiv stämning som smittar av sig på kunderna.

Vi erbjuder dig:

- Självständighet
- Personlig träning och utveckling och förståelse för service på hög nivå
- En utmanande vardag
- Arbete som leverantörsantälld på Åhlens i Malmö
- Vikariat för föräldraledighet 27 t/v ca 1 år kan bli förlängt
- Du kommer att rapportera till till regionschef i Linköping


Som butikssäljare på DK Company du bli en del av ett team där kraven på försäljning och kundupplevelse är höga. Arbetet innebär även att ta del av de dagliga rutinerna som varupåfyllning, uppackning, lagerarbete, beställning av varor och visual merchandising. Arbetsuppgifterna är många och om du har lust att bli en del av vårt engagerade team skicka snarast en ansökan till Iida Bojmar, [email protected]

Tillträde juli eller enl ök, intervjuerna sker löpande. Visa mindre

Butikssäljare - DK Company, Åhlens City Malmö

InWear, Part Two, Saint Tropez, Ichi, Soaked in Luxury och Matinique är alla klädmärken som ägs av den danska modekoncernen DK Company. www.dkcompany.com (http://www.dkcompany.com) Vår DK Company avdelning på Åhlens City i Malmö söker nu en engagerad butikssäljare med ansvar för våra varumärken. Om du brinner för att självständigt jobba med danskt mode och skapa en fantastisk upplevelse för våra kunder, då kan detta vara ditt drömjobb. DK Company söker ... Visa mer
InWear, Part Two, Saint Tropez, Ichi, Soaked in Luxury och Matinique är alla klädmärken som ägs av den danska modekoncernen DK Company.

www.dkcompany.com (http://www.dkcompany.com)

Vår DK Company avdelning på Åhlens City i Malmö söker nu en engagerad butikssäljare med ansvar för våra varumärken.

Om du brinner för att självständigt jobba med danskt mode och skapa en fantastisk upplevelse för våra kunder, då kan detta vara ditt drömjobb. DK Company söker en ansvarstagande butikssäljare som vill arbeta med både dam och herrmode.

Vi söker dig som är:

- En ansvarstagande butikssäljare
- Villig att lära och ta eget ansvar
- Känsla för att skapa långvariga kundrelationer
- Erfarenhet av personligt sälj, gärna från mode
- Kunnig och har öga för Visual Merchandising


Hos oss blir du en del av en engagerad grupp som tillsammans skapar positiv stämning som smittar av sig på kunderna.

Vi erbjuder dig:

- Självständighet
- Personlig träning och utveckling och förståelse för service på hög nivå
- En utmanande vardag
- Arbete som leverantörsantälld på Åhlens i Malmö
- Vikariat för föräldraledighet 33 t/v ca 1 år kan bli förlängt
- Du kommer att rapportera till till regionschef i LinköpingSom butikssäljare och ansvarig för våra varumärken på vår DK Company avdelning på Åhlens i Malmö blir du en del av ett team där kraven på försäljning och kundupplevelse är höga. Arbetet innebär även att ta del av de dagliga rutinerna som varupåfyllning, uppackning, lagerarbete, beställning av varor och visual merchandising. Arbetsuppgifterna är många och om du har lust att bli en del av vårt engagerade team skicka snarast en ansökan till Iida Bojmar, [email protected]

Tillträde juli/augusti eller enl ök, intervjuerna sker löpande. Visa mindre

Bemanningspool Zara, Malmö - Retail Knowledge

Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara. För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar. Då tjänsten är en beho... Visa mer
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara.

För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel och resa till samtliga butiker i Malmö.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har ett deltidsarbete i minst ett år framåt. Du kan också vara egen företagare

- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan

- Är tillgänglig för arbete under sommarmånaderna

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående.
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum. Visa mindre

Bemanningspool Zara, Malmö - Retail Knowledge

Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara. För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar. Då tjänsten är en beho... Visa mer
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara.

För att trivas i Zaras bemanningspool tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Har du jobbat i butik förut så är det en fördel. Merparten av arbetet är förlagt till butikens lager där du kommer att packa upp varor och galga kläder, men visst arbete ute i butiken kan förekomma, så du behöver vara flexibel och anpassningsbar.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel och resa till samtliga butiker i Malmö.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har ett deltidsarbete i minst ett år framåt. Du kan också vara egen företagare

- Kan arbeta under butikstider, morgon, kväll och helg

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan

- Är tillgänglig för arbete under sommarmånaderna

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, deltidsjobb, eller eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Omgående.
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum. Visa mindre

Butikssäljare - Marty/Oscar Jacobson - Hansagallerian, Malmö

I samarbete med Marty öppnade Oscar Jacobson en ny modebutik i Hansagallerian under mars månad. Starten har varit fantastisk, så därför behöver vi nu utöka teamet ytterligare med en ny stjärnsäljare, som med passion för försäljning och service vill vara en del av butikens framtid. Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare, med kunden i fokus. Du älskar att kavla upp ärmarna och din attityd gör att kollegor och kunder alltid känner sig inspir... Visa mer
I samarbete med Marty öppnade Oscar Jacobson en ny modebutik i Hansagallerian under mars månad. Starten har varit fantastisk, så därför behöver vi nu utöka teamet ytterligare med en ny stjärnsäljare, som med passion för försäljning och service vill vara en del av butikens framtid.

Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare, med kunden i fokus. Du älskar att kavla upp ärmarna och din attityd gör att kollegor och kunder alltid känner sig inspirerade och välkomna.

Målsättningen är ingen annan än att erbjuda konsumenten en upplevelse i absoluta världsklass! Allt i enlighet med Martys och Oscar Jacobsons riktlinjer. I tjänsten rapporterar man till butikschefen.

Vi erbjuder:

- Ett spännande, dynamiskt och utvecklande jobb på ett av Skandinaviens ledande varumärken inom herrstil.
- En positiv arbetsplats med högt tempo.
- Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.


Dina egenskaper:

- Självgående och ansvarstagande.
- Utåtriktad, prestigelös och positiv.
- Lätt för att lära och hantera kassasystem.
- Ett brinnande intresse för mode.


Om tjänsten:

Titel: Säljare

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna

Rapporterar till: Butikschef

Tjänsteställe: Malmö, Hansagallerian

Anställningstid: 15-20 h/veckan

Förmåner: Pension och försäkringar enligt avtal med Handelsanställdas förbund

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Märk ämnesraden i din ansökan med: ”Marty/Oscar Jacobson - Hansa”

Önskat startdatum för tjänsten är omgående, och vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Store Manager Tefal OBH Nordica Emporia

Ansök    Maj 2    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Vi expanderar och öppnar i höst vår 11:e butik på Emporia i Malmö. Vi söker därför efter dig som vill vara med från början och utveckla denna butik tillsammans med ditt team! Vi letar efter en driven person som brinner för försäljning, har flera års erfarenhet av detaljhandel och då gärna några år i rollen som butikschef. För att lyckas i denna position krävs att du kan arbeta både operationellt och strategiskt, samt att du är duktig på att leda och motiv... Visa mer
Vi expanderar och öppnar i höst vår 11:e butik på Emporia i Malmö. Vi söker därför efter dig som vill vara med från början och utveckla denna butik tillsammans med ditt team!

Vi letar efter en driven person som brinner för försäljning, har flera års erfarenhet av detaljhandel och då gärna några år i rollen som butikschef. För att lyckas i denna position krävs att du kan arbeta både operationellt och strategiskt, samt att du är duktig på att leda och motivera ditt team.

Vi har ett brett sortiment av allt du behöver inom matlagning, från flera av våra kända varumärken samt även produkter inom hårvård samt strykjärn.

Du kommer ingå i ett team med 10 andra butikschefer så du har ett brett nätverk där du kan få support och inspiration.

Då vi har öppet 7 dagar i veckan förekommer även tjänstgöring på helger vid behov.

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som har minst 3-4 års erfarenhet av butiksarbete, helst som butikschef eller liknande
- Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för matlagning och våra produkter
- Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl och är duktig på att kommunicera
- Tjänsten kräver att du inte bara är en bra säljare utan även är strukturerad och kan hantera administrativt arbete
- Erfarenhet av att arbeta mot KPI:s, bonusmål, kalkylera marginal samt kampanjplanering
- Vi söker en butikschef som tar ansvar och initiativ för att förbättra butiken, både för processer och utseendemässigt
- Det ingår en del lyft så du måste vara frisk i rygg och villig att hjälpa till när vi får leveranser
- En glad, säljande personlighet som kan hantera alla typer av kunder är en grundförutsättning för oss


I denna process tillämpar vi Logik & Personlighetstest.

Om tjänsten:

Start: 22 Augusti

Placering: Emporia Malmö

Anställningstyp: Heltid, tillsvidare

I den här rekryteringen samarbetar vi med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof [email protected] Urval, intervjuer och tester sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan.

OM BOLAGET:

Groupe SEB Nordic is a subsidiary of Groupe SEB International, global leader in the manufacturing of small domestic appliances and cookware. Groupe SEB Nordic develops, distributes, and sells innovative and exciting products under the brand names OBH Nordica, Tefal, Emsa, WMF, Krups, and Lagostina. Its turnover has multiplied ten-fold since its first listing on the stock market in 1975 and two-fold over the last 10 years (turnover 2020: €7 billions).

OBH Nordica's turnover amounts to approximately 750 million SEK and have about 150 employees based across Nordics, of which over a third are working at the headquarters in Sundbyberg outside Stockholm. Since fall 2015 OBH Nordica is a part of global leader Groupe SEB. Visa mindre

Butikchef sökes till Twilfit by Change Malmö/Lund

Ansök    Apr 25    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan til... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till Malmö/Lund

Ansvaret som butikschef:

Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?

De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång

De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar

De kan lära sig nya system och metoder

De har IT-färdigheter

De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder

Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Personal shopper sökes till Twilfit by Change Malmö/Lund

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers 20h/deltid till våra butiker i Malmö/Lund.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

We are searching for consultants to one of the world´s leading luxury br...

We are searching for passionate consultants in the beauty industry at one of the world´s leading luxury brands in Malmö! As a hired consultant, you must represent the brand and have a passion for beauty, customer service and sales. Your main task is to represent the brand and its values. With a high level of service and solid knowledge of the brand´s products and history, you constantly strive to create exclusive experiences for the customer. As the posi... Visa mer
We are searching for passionate consultants in the beauty industry at one of the world´s leading luxury brands in Malmö!

As a hired consultant, you must represent the brand and have a passion for beauty, customer service and sales. Your main task is to represent the brand and its values. With a high level of service and solid knowledge of the brand´s products and history, you constantly strive to create exclusive experiences for the customer.

As the position is a needs employment, your are booked on assignment and must therefore be able to show up at short notice and be able to work at least 3 days a week. We are also looking for consultants who can work during the summer period on a full time schedule.

We expect you to be available and flexible when it comes to working hours, for example, you must be prepared for evening shifts and weekend shifts, as this is when our customers visit the storesQualifications:

- You are a skilled seller with a flair for selling exclusive beauty products.

- You are flexible, self-motivated and responsible

- You take responsibility for your tasks and complete them

- You are a team player who knows how to put the team in front of the self

- You are a trained makeup artist or beautician, or have learned everything
about products and technologies through your passion for beauty

- You speak Swedish and English.Your responsibilities:

- To achieve set sales goals through our business drivers

- Focus on recruiting new customers.

- Give advice on products in fragrances, makeup and skin care.

- Offer makeup consultations for our customers.

- Create exclusive customer experiences by communicating the brand's history and values.

- Prepare, clean, open / close the store.

- Inventory management in consultation with the store manager.

- Inventory of the cash register and reporting to the store manager.

This is what we offer:

- Work on one of the world's leading luxury brands

- A unique workplace where you become part of a dynamic team

- Three days of intensive training in fragrances, makeup and skin care by the brand's internal product trainers

- Continuous training and follow-up of both news and campaigns

- Flexible working hours and a good working environment.

It is a requirement under our collective agreements that you have another main occupation such as studies or part-time work. You can also be self-employed. We apply logic and personality tests as well as background checks. In this recruitment, we collaborate with Retail Knowledge and the responsible recruiter is Gunilla Wånglin [email protected] . Selection, interviews and tests take place on an ongoing basis.

Welcome with your application!Retail Knowledge is one of Sweden's leading companies in recruitment / sourcing and staffing of operational and strategic services to retail chains and brand suppliers, both Swedish and international companies since 2002. We have a well-developed network with an understanding of the market and business acumen with a strong commitment to our customers. needs, -our main priority is to achieve our customers' goals through our passion, knowledge and experiences. Visa mindre

Vi söker konsulter till ett av världens ledande lyxmärke inom skönhet

Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet. Som uthyrd konsult ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusi... Visa mer
Vi söker till vår bemanningspool i Malmö efter passionerade konsulter inom skönhetsbranschen för uppdrag på ett av världens ledande lyxmärken inom skönhet.

Som uthyrd konsult ska du representera varumärket och ha en passion för skönhet, kundservice och försäljning. Din främsta uppgift att representera varumärket och dess värderingar. Med hög servicenivå och gedigna kunskaper om varumärkets produkter och historia strävar du ständigt efter att skapa exklusiva upplevelser för kunden.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut på uppdrag och ska därför kunna ställa upp på kort varsel och kan arbeta minst 3 dagar per vecka. Vi söker även efter konsulter som kan arbeta under semesterperioden på fast schema.

Vi förväntar oss att du är tillgänglig och flexibel när det gäller arbetstider, till exempel måste du vara beredd på kvällspass och helgpass, eftersom det är då våra kunder besöker butikerna.

Dina kompetenser- Du är en skicklig säljare med känsla för att sälja exklusiva skönhetsprodukter.

- Du är flexibel, självmotiverad och ansvarsfull

- Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem.

- Du är en lagspelare som vet hur man sätter laget framför jaget.

- Du är utbildad makeupartist eller kosmetolog, alternativt har lärt dig allt
om produkter och tekniker genom din passion för skönhet.

- Du talar svenska och engelska.


Dina ansvarsområden

- Att uppnå uppsatta försäljningsmål genom våra businessdrivers

- Fokus på att rekrytera nya kunder.

- Ge råd om produkter inom dofter, makeup och hudvård.

- Erbjuda makeup-konsultationer för våra kunder.

- Skapa exklusiva kundupplevelser genom att förmedla varumärkets historia
och värderingar.

- Förbereda, städa, öppningar/stängningar butiken.

- Lagerhantering i samråd med butikschefen.

- Inventering av kassan och rapportering till butikschefen.


Det här erbjuder vi:

- Arbete på ett av världens ledande lyxmärken.

- En unik arbetsplats där du blir en del av ett dynamiskt team.

- Tre dagars intensiv utbildning inom dofter, makeup och hudvård av varumärkets interna produktutbildare.

- Kontinuerliga utbildning och uppföljning av såväl nyheter samt kampanjer

- Flexibla arbetstider och en bra arbetsmiljö.Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller deltids arbete. Du kan också vara egenföretagare. Vi tillämpar logik och personlighetstester samt bakgrundskontroll

Retail Knowledge är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering/sourcing och bemanning av operativa och strategiska tjänster till detaljhandelskedjor och varumärkesleverantörer, både svenska och internationella företag sedan 2002. Vi har ett välutvecklat nätverk med förståelse för marknaden och affärsmannaskapet med ett starkt engagemang för våra kunders behov, -vår främsta prioritet är att nå våra kunders mål genom vår passion, kunskap och erfaren Visa mindre

Marty Group söker säljare till vår butik i Hansagallerian, Malmö!

Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang. Vi söker just nu efter nya stjärnsäljare, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person bör man utstråla mycket energi, ha en positiv och ödmjuk inställning och vara ... Visa mer
Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang.

Vi söker just nu efter nya stjärnsäljare, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person bör man utstråla mycket energi, ha en positiv och ödmjuk inställning och vara en självgående, flexibel lagspelare med stort driv för försäljning. Erfarenhet inom t.ex. mode/detaljhandeln är ett extra plus.

Arbetsuppgifter - urval

- Försäljning.

- Att supportera alla kunder på bästa sätt.

- Hantering in/utleveranser av varor.

- Visual Merchandising.

Nödvändiga egenskaper - urval

- Passion för service och kundbemötande i världsklass.

- Driv av att kämpa mot gemensamma försäljningsmål och KPI:er.

- En prestigelös och positiv instäl

lning med laget i största fokus.

Anställningsvillkor

1
Titel: Säljare
Anställningstyp: Tillsvidare/timanställning med inledande 6 månaders provanställning
Anställningsgrad: 20 h/veckan
Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund
Start: April, eller efter överenskommelse

2
Titel: Säljare

Anställningstyp: Vikariat

Tidsbestämd period: 2022.05.16 - 2023.08.31 (ca 15 ½ månader)

Anställningsgrad: 20 h/veckan

Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund

Start: Juni

Skicka in CV och personligt brev till [email protected] senast 24 april.

Skriv HANSA, samt vilken roll som ansöks till, i ämnesraden.

Vi jobbar med löpande urval, och tjänsterna kan bli tillsatta innan utsatt slutdatum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Marty Group söker sommarpersonal till vår butik i Höllviken!

Marty Group söker sommarpersonal till vår butik i Höllviken! Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang. Vi söker just nu efter extrapersonal, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person bör man utstråla myc... Visa mer
Marty Group söker sommarpersonal till vår butik i Höllviken!

Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang.

Vi söker just nu efter extrapersonal, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person bör man utstråla mycket energi, ha en positiv och ödmjuk inställning och vara en självgående, flexibel lagspelare med stort driv för försäljning. Erfarenhet inom t.ex. mode/detaljhandeln är ett extra plus.

Arbetsuppgifter - urval

- Försäljning.

- Att supportera alla kunder på bästa sätt.

- Hantering in/utleveranser av varor.

- Visual Merchandising.

Nödvändiga egenskaper - urval

- Passion för service och kundbemötande i världsklass.

- Driv av att kämpa mot gemensamma försäljningsmål och KPI:er.

- En prestigelös och positiv inställning med laget i största fokus.

Anställningsvillkor
Titel: Säljare
Anställningstyp: Sommarextra / vikariat
Anställningsgrad: 20 h/v
Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund
Period: 1/6 - 31/8

Skicka in CV och personligt brev till [email protected] senast 24 april.

Skriv HÖLLVIKEN i ämnesraden.

Vi jobbar med löpande urval, och tjänsten kan bli tillsatt innan utsatt slutdatum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Marty Group söker säljare till vår butik i Skanör!

Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang. Vi söker just nu efter nya stjärnsäljare, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person bör man utstråla mycket energi, ha en positiv och ödmjuk inställning och vara ... Visa mer
Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker öppna i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang.

Vi söker just nu efter nya stjärnsäljare, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person bör man utstråla mycket energi, ha en positiv och ödmjuk inställning och vara en självgående, flexibel lagspelare med stort driv för försäljning. Erfarenhet inom t.ex. mode/detaljhandeln är ett extra plus.Arbetsuppgifter - urval

- Försäljning.

- Att supportera alla kunder på bästa sätt.

- Hantering in/utleveranser av varor.

- Visual Merchandising.Nödvändiga egenskaper - urval

- Passion för service och kundbemötande i världsklass.

- Driv av att kämpa mot gemensamma försäljningsmål och KPI:er.

- En prestigelös och positiv inställning med laget i största fokus.Anställningsvillkor

Titel: Säljare

Anställningstyp: Tillsvidare/timanställning med inledande 6 månaders provanställning

Anställningsgrad: 15-20 h/veckan (tills vidare)

5 h/veckan (helgextra/sommarpersonal)

Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund
Start: April, eller efter överenskommelse

Skicka in CV och personligt brev till [email protected] senast 18 april.

Skriv SKANÖR, samt vilken roll som ansöks till, i ämnesraden.

Vi jobbar med löpande urval, och tjänsterna kan bli tillsatta innan utsatt slutdatum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Marty Group söker butikschef till vår enhet i Skanör!

Ansök    Mar 29    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör som motiverar människor i din närhet. Du är välorganiserad och lösningsorienterad samt bra på att fatta snabba beslut som du sedan verkställer. Du älskar att kavla upp ärmarna och din positiva attityd gör att du aldrig räds för att anta nya utmaningar. I rollen som butikschef har du ansvaret för allt som rör försäljning, daglig drift, administration, personal, schemaläggning och planering. Din... Visa mer
Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör som motiverar människor i din närhet. Du är välorganiserad och lösningsorienterad samt bra på att fatta snabba beslut som du sedan verkställer. Du älskar att kavla upp ärmarna och din positiva attityd gör att du aldrig räds för att anta nya utmaningar.

I rollen som butikschef har du ansvaret för allt som rör försäljning, daglig drift, administration, personal, schemaläggning och planering. Din ambition är att göra butiken bättre varje dag.

Du ansvarar för att leda och uppmuntra personalen till att nå bäst möjliga försäljning på ett positivt och proaktivt sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även planering och utförande av kampanjer och säljaktiviteter, samt ständigt förbättra servicegraden för hela ditt team.

Målsättningen är ingen annan än att erbjuda konsumenten en upplevelse i absoluta världsklass! Allt i enlighet med Martys riktlinjer. I tjänsten rapporterar man till bolagets regionchef Skåne.

Är du redo för utmaningen att bli Martys nästa butikschef?

Vi erbjuder:

- Ett spännande, dynamiskt och utvecklande jobb på ett bolag i medvind.
- Stort ansvar med möjligheter att påverka utvecklingen i butiken.
- Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.
- Ett självständigt och ansvarsfullt arbete.


Dina egenskaper:

- Självgående och ansvarstagande.
- Utåtriktad, prestigelös och strukturerad.
- Lätt för att lära och hantera IT-system.
- Ett brinnande intresse för mode.
- Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av personalansvar och ledarskap.


Om tjänsten:

Titel: Butikschef

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna

Rapporterar till: Regionchef

Tjänsteställe: Mellangatan 62, Skanör

Anställningstid: 35 h/v

Lön: Enligt överenskommelse

Förmåner: Pension och försäkringar enligt avtal med Handelsanställdas förbund

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Märk ämnesraden i din ansökan med: ”Butikschef, Skanör”

Önskat startdatum för tjänsten är omgående och vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är 18 april.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven Butikssäljare till Höganäs Kakel - Malmö

Har du ett stort engagemang, en kundservicenivå som är otroligt hög och vill driva den här butiken framåt tillsammans med oss? Då är du varmt välkommen att söka denna tjänst! Tjänsten är på 100% fördelat på varannan lördag samt vardagar. Vi har ökat vår säljfocus och söker därför dig som brinner för försäljning och vill vara med på denna resa tillsammans med oss på Höganäs Kakel! Som butikssäljare brinner du för försäljning samt att alltid leverera den b... Visa mer
Har du ett stort engagemang, en kundservicenivå som är otroligt hög och vill driva den här butiken framåt tillsammans med oss? Då är du varmt välkommen att söka denna tjänst!

Tjänsten är på 100% fördelat på varannan lördag samt vardagar. Vi har ökat vår säljfocus och söker därför dig som brinner för försäljning och vill vara med på denna resa tillsammans med oss på Höganäs Kakel!

Som butikssäljare brinner du för försäljning samt att alltid leverera den bästa servicen. Våra kunder på Höganäs Kakel är både proffs och konsumenter, så det är viktigt att snabbt kunna anpassa sitt sälj efter kundernas behov. Har du kunskap och erfarenhet inom kakel och klinker ser vi det som en merit, men inget vi kräver.

Du är en person som har lätt för att skapa relationer både med kunder och kollegor.
Du förstår vikten av att vara en pålitlig säljare som kan vägleda kunderna till rätt val genom hela köpprocessen.

Att jobba mot högt satta mål och att hela tiden vilja utveckla butiken, köpupplevelsen och dig själv ser du som en självklarhet.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Heltid
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Månadslön samt OB
Placeringsort: Malmö
Start datum: Omgående, enligt överenskommelse

Vi tillämpar logik & personlighetstester i vårat urval och har intervjuer löpande. Denna tjänst kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 6 april, så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof, [email protected].

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Personal shopper sökes till Twilfit by Change Malmö

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers 20h/deltid till vår butik i Malmö.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Store Manager sökes till Twilfit by Change Malmö/Lund

Ansök    Mar 1    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan til... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till Malmö/Lund

Ansvaret som butikschef:

Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?

De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång

De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar

De kan lära sig nya system och metoder

De har IT-färdigheter

De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder

Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Säljare till L'occitane Malmö

L'OCCITANE visar upp det bästa Provence har att erbjuda med en unik skönhet. Varje dag överlåter vi oss själva till vårt åtagande att bevara den andlöst vackra naturen runt oss som aldrig upphör att förvåna. L’Occitane gör naturliga skönhetsprodukter med huvudsakligen ekologiskt odlade ingredienser. Vi driver fler än 1500 butiker världen över där vi säljer våra dofter, ansiktsvård-, kroppsvård- och hårvårdsprodukter. Nu söker vi säljare till vår butik på ... Visa mer
L'OCCITANE visar upp det bästa Provence har att erbjuda med en unik skönhet.
Varje dag överlåter vi oss själva till vårt åtagande att bevara den andlöst vackra naturen runt oss som aldrig upphör att förvåna. L’Occitane gör naturliga skönhetsprodukter med huvudsakligen ekologiskt odlade ingredienser. Vi driver fler än 1500 butiker världen över där vi säljer våra dofter, ansiktsvård-, kroppsvård- och hårvårdsprodukter.

Nu söker vi säljare till vår butik på Triangeln i Malmö. Tjänsten är på deltid, 15-20h i veckan, med möjlighet till fler timmar framöver. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats, med högt i tak och stor gemenskap.

Vi söker dig med stort intresse för hudvård och som trivs med att vara en stjärna på butiksgolvet där du knyter starka kundrelationer och alltid strävar efter att ge fantastisk service och upplevelse till våra kunder. Att ständigt hitta nya sätt för att öka kundflöde och försäljning till butiken ser du som en naturlig del i jobbet och är inte rädd för att prova nya säljtekniker. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål, utveckla dina kunskaper, är bra på att ta initiativ och bidra till en härlig stämning i teamet

Primära arbetsuppgifter:

- Försäljning och produktrådgivning
- Skapa goda kundrelationer.
- Demos, handmassage och mini facials.
- Mottag av leveranser och upplockning av varor.
- Produktplacering/Visual merchandising.
- Deltagande i planering och genomförande av event.


Vem vi söker:

- Resultatinriktad, ansvarstagande och driven.
- Flexibel och lösningsorienterad.
- God förmåga att organsiera och priotera.
- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Flerspråkig är meriterande.
- Öppen och mottaglig för förändringar och feed-back.
- Självgående och iniativtagande.
- God förståelse av nyckeltal.
- Glädjespridare med mycket energi.


L’OCCITANE är en arbetsgivare för lika möjligheter. Det innebär att när vi fattar beslut om våra medarbetares karriärer hos oss är vårt främsta övervägande deras förmåga att utföra sitt arbete och utvecklas i sina roller. Ett sätt som vi arbetar med förändring är genom att skapa en mer mångsidig, inkluderande arbetsplats och organisationskultur. Som en del av detta är vi dedikerade i att bygga en miljö, fri från diskriminering och trakasserier, där alla känner sig respekterade och värderade. Vi rekryterar positiva personer som delar våra värderingar och vårt engagemang för hållbarhet.

Övrig information:
Tillträde: Omgående / enligt överenskommelse
Omfattning: 15-20h i veckan.
Anställningsform: tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader.
Lön: Enligt kollektivavtal

Ansökan:
Låter detta intressant, skicka din ansökan till [email protected] senast den 31 mars 2022.
Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Personal shopper sökes till Twilfit by Change Malmö/Lund

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi ... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers deltid och extra till vår butik i Malmö/Lund.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Oscar Jacobson, Hansagallerian - Malmö

I samarbete med Marty öppnar Oscar Jacobson en ny modebutik i Hansagallerian i slutet mars. Därför söker vi nu efter nya stjärnsäljare, som med passion för försäljning och service vill vara en del av butikens framtid. Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare, med kunden i fokus. Du älskar att kavla upp ärmarna och din attityd gör att kollegor och kunder alltid känner sig inspirerade och välkomna. Målsättningen är ingen annan än att erbjuda... Visa mer
I samarbete med Marty öppnar Oscar Jacobson en ny modebutik i Hansagallerian i slutet mars. Därför söker vi nu efter nya stjärnsäljare, som med passion för försäljning och service vill vara en del av butikens framtid.

Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare, med kunden i fokus. Du älskar att kavla upp ärmarna och din attityd gör att kollegor och kunder alltid känner sig inspirerade och välkomna.

Målsättningen är ingen annan än att erbjuda konsumenten en upplevelse i absoluta världsklass! Allt i enlighet med Martys och Oscar Jacobsons riktlinjer. I tjänsten rapporterar man till butikschefen.

Vi erbjuder:

- Ett spännande, dynamiskt och utvecklande jobb på ett av Skandinaviens ledande varumärken inom herrstil.
- En positiv arbetsplats med högt tempo.
- Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.


Dina egenskaper:

- Självgående och ansvarstagande.
- Utåtriktad, prestigelös och positiv.
- Lätt för att lära och hantera kassasystem.
- Ett brinnande intresse för mode.


Om tjänsten:

Titel: Säljare

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna

Rapporterar till: Butikschef

Tjänsteställe: Malmö, Hansagallerian

Anställningstid: 20-25 h/veckan

Förmåner: Pension och försäkringar enligt avtal med Handelsanställdas förbund

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Märk ämnesraden i din ansökan med: ”Säljare, Oscar Jacobson - Hansa”

Önskat startdatum för tjänsten i slutet mars och vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Oscar Jacobson, Hansagallerian – Malmö

Ansök    Feb 22    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
I samarbete med Marty satsar Oscar Jacobson med en ny butik i Hansa-gallerian inom kort. Därför söker vi nu efter en ny butikschef, till en öppning i slutet av mars. Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör som motiverar människor i din närhet. Du är välorganiserad och lösningsorienterad samt bra på att fatta snabba beslut som du sedan verkställer. Du älskar att kavla upp ärmarna och din positiva attityd gör att du aldrig räds för at... Visa mer
I samarbete med Marty satsar Oscar Jacobson med en ny butik i Hansa-gallerian inom kort. Därför söker vi nu efter en ny butikschef, till en öppning i slutet av mars.

Vi söker dig som är en resultat och serviceinriktad inspiratör som motiverar människor i din närhet. Du är välorganiserad och lösningsorienterad samt bra på att fatta snabba beslut som du sedan verkställer. Du älskar att kavla upp ärmarna och din positiva attityd gör att du aldrig räds för att anta nya utmaningar.

I rollen som butikschef har du ansvaret för allt som rör försäljning, daglig drift, administration, personal, schemaläggning och planering. Din ambition är att göra butiken bättre varje dag.

Du ansvarar för att leda och uppmuntra personalen till att nå bäst möjliga försäljning på ett positivt och proaktivt sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även planering och utförande av kampanjer och säljaktiviteter, samt ständigt förbättra servicegraden för hela ditt team.

Målsättningen är ingen annan än att erbjuda konsumenten en upplevelse i absoluta världsklass! Allt i enlighet med Martys och Oscar Jacobsons riktlinjer. I tjänsten rapporterar man till bolagets operativa chef.

Är du redo för utmaningen att bli Martys och Oscar Jacobsons nästa butikschef?

Vi erbjuder:

- Ett spännande, dynamiskt och utvecklande jobb på ett av Skandinaviens ledande varumärken inom herrstil.
- Stort ansvar med möjligheter att påverka utvecklingen i butiken.
- Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.
- Ett självständigt och ansvarsfullt arbete.


Dina egenskaper:

- Självgående och ansvarstagande.
- Utåtriktad, prestigelös och strukturerad.
- Lätt för att lära och hantera IT-system.
- Ett brinnande intresse för herrmode.
- Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av personalansvar och ledarskap.


Om tjänsten:

Titel: Butikschef

Anställning: Tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna

Rapporterar till: Operativ chef

Tjänsteställe: Malmö, Hansagallerian

Anställningstid: 35 h/v

Förmåner: Pension och försäkringar enligt avtal med Handelsanställdas förbund

Ansökan med CV och personligt brev mailas till: [email protected]

Märk ämnesraden i din ansökan med: ”Butikschef, Oscar Jacobson - Hansa”

Önskat startdatum för tjänsten i slutet mars och vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är 13 mars.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Store Manager - Twilfit by Change, Malmö/Lund

Ansök    Dec 22    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan til... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till Malmö/Lund

Ansvaret som butikschef:

Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?

De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång

De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar

De kan lära sig nya system och metoder

De har IT-färdigheter

De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder

Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Friluftsvaror söker en ny butikschef - Thevea Brands Group, Malmö

Ansök    Dec 22    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Brinner du för service? Älskar du Outdoor-världen; friluftslivet, naturen och äventyret? Vill du vara med och göra Outdoor-upplevelser tillgängliga för både den kommande entusiasten och proffsäventyraren? Nu söker vi en butikschef till vår butik i Fosie. Friluftsvaror har över 52 års erfarenhet av tält, ryggsäckar, sovsäckar och alla tillhörande produkter. Det är ett spännande koncept och vår ambition är att värna om naturen och miljön. Friluftsvaror är e... Visa mer
Brinner du för service? Älskar du Outdoor-världen; friluftslivet, naturen och äventyret? Vill du vara med och göra Outdoor-upplevelser tillgängliga för både den kommande entusiasten och proffsäventyraren? Nu söker vi en butikschef till vår butik i Fosie.

Friluftsvaror har över 52 års erfarenhet av tält, ryggsäckar, sovsäckar och alla tillhörande produkter. Det är ett spännande koncept och vår ambition är att värna om naturen och miljön. Friluftsvaror är en del av Thevea Brands Group, ett multibrand-företag som verkar för en aktiv livsstil inom friluftsliv och sport. Varumärkesportföljen består av Tretorn, Racqet, Adidas, Friluftsvaror, Toalson, Visent och Fjällmark.

Som butikschef kommer du ha fullt driftansvar för allt som har med butiken att göra vilket innebär att du måste ha en entreprenöriellt driv samt trivas med utmaningen att du skapar dina egna förutsättningar.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Vi förväntar oss att du uppskattar försäljning och är van att inspirera dina kolleger. I din tjänst ingår att driva butiken efter Friluftsvarors koncept, löpande se över sortiment, utveckla säljarna och vara en inspiratör och förebild. I rollen ingår även att ansvara för att följa upp nyckeltal, hålla budget samt vara aktiv i vad som händer och sker i branschen. Som butikschef kommer du ta fullt driftansvar för allt som har med butiken att göra vilket innebär att du måste ha en entreprenöriellt driv samt trivas med utmaningen att du skapar dina egna förutsättningar.

Vi tror att du är en service-minded butikschef som gillar att vara operativ i din roll, samtidigt som du är duktig på att analysera siffror och att tänka strategiskt utifrån din butiksekonomi. Vi vill att du som butikschef leder och utvecklar butiken med ett stort engagemang. Till det är du en duktig säljcoach som gärna leder genom att vara ett bra föredöme, såväl som i säljandet och kontakten med kund. Vi fokuserar mycket på mötet med kunden; vi skapar en upplevelse, inspirerar och delar med oss av erfarenhet och kunskap.

Du har flera års erfarenhet från detaljhandeln, erfarenhet av en liknande roll och du har ett stort intresse för Outdoor-världen; friluftslivet, naturen och äventyret.

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månader provanställning
Anställningsgrad: Heltid
Löneform: Fast
Start: Enligt överenskommelse

I detta urval tillämpar vi logik- och personlighetstest!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Marty Group söker säljare till våra butiker i Hansagallerian och Höllviken!

Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang. Vi söker nu efter nya stjärnsäljare, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person bör man utstråla mycket energi, ha en positiv och ödmjuk inställning och vara en självgåe... Visa mer
Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Busnel, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang.

Vi söker nu efter nya stjärnsäljare, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person bör man utstråla mycket energi, ha en positiv och ödmjuk inställning och vara en självgående, flexibel lagspelare med stort driv för försäljning. Erfarenhet inom t.ex. mode/detaljhandeln är ett extra plus.

Arbetsuppgifter - urval

- Försäljning.

- Att supportera alla kunder på bästa sätt.

- Hantering in/utleveranser av varor.

- Visual Merchandising.

Nödvändiga egenskaper - urval

- Passion för service och kundbemötande i världsklass.

- Driv av att kämpa mot gemensamma försäljningsmål och KPI:er.

- En prestigelös och positiv inställning med laget i största fokus.

Anställningsvillkor

Titel: Säljare
Anställningstyp: Tillsvidare/timanställning med inledande 6 månaders provanställning
Anställningsgrad: 5-10 h/veckan // helgextra
Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund
Start: Omgående, eller efter överenskommelse

Skicka in CV och personligt brev till [email protected] senast 7 februari.

Skriv HANSA och/eller HÖLLVIKEN i ämnesraden.

Vi jobbar med löpande urval, och tjänsterna kan bli tillsatta innan utsatt slutdatum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare – Byggfabriken, Malmö

Kundtjänstmedarbetare - Byggfabriken, Malmö Som kundtjänstmedarbetare är du vårt ansikte utåt in till Byggfabriken! Som kundtjänstmedarbetare på Byggfabriken är du ansiktet utåt för våra kunder och övriga samarbetspartners, det kräver att du har en god kommunikativ förmåga och en hög social kompetens. Du är självklart lösningsorienterad då du kommer att hantera inkommande mejl och samtal från kunder med olika kundserviceärenden. Vi tror även att du är va... Visa mer
Kundtjänstmedarbetare - Byggfabriken, Malmö
Som kundtjänstmedarbetare är du vårt ansikte utåt in till Byggfabriken!

Som kundtjänstmedarbetare på Byggfabriken är du ansiktet utåt för våra kunder och övriga samarbetspartners, det kräver att du har en god kommunikativ förmåga och en hög social kompetens. Du är självklart lösningsorienterad då du kommer att hantera inkommande mejl och samtal från kunder med olika kundserviceärenden.

Vi tror även att du är van vid att arbeta målmedvetet och strukturerat och kan prioritera eller omprioritera om det behövs. Som kundtjänstmedarbetare ställs man för olika problemlösningar varje dag vilket är utmaningen och det kräver att du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör. Att jobba med att hålla deadlines är något som är självklart för dig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

- Inkommande mejl och telefonförfrågningar från våra kunder och samarbetspartners.
- Innesäljare såsom orderhantering, kundbeställningar, offerter och returer.
- Logistik och fraktärenden
- Kundreklamationer


Vi tror att den här tjänsten passar dig som

- Har en god kommunikativ förmåga.
- Har en passion för kundservice och en drivkraft att alltid sträva efter nöjda kunder.
- Har kundtjänstbakgrund.
- Har erfarenhet av affärssystemet Pyramid eller motsvarande.
- Arbetat inom logistik. (inte ett krav)
- Behärskar engelska i tal och skrift.


Om oss

Byggfabriken är en alternativ järn- bygg- och inredningshandel med ett specialiserat sortiment för byggnadsvård och renovering. Vi är nördar inom allt från funkis till sekelskifte. Byggfabriken bedriver e-handel och har fyra fysiska butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret med snickeri och lagerbutik ligger i Malmö. På huvudkontoret är vi cirka 25-tal anställda, inkluderat snickeriet.

Som kundtjänstmedarbetare ingår man i säljkontoret (hubben).

Anställningsvillkor:
Titel: Kundtjänstmedarbetare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningsgrad: Heltid, vi tillämpar flextid
Löneform: Fast, tjänstemannaavtal
Placering: Malmö
Start: Omgående

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet senast den 5 december. Du söker enkelt genom att bifoga ditt cv samt besvara urvalsfrågor. Urvalsfrågorna är baserade på kravprofilen som beskrivs i annonsen. Vi kommer i ett första steg se till dina tidigare arbetslivserfarenheter utifrån tjänsten och därefter dina inneboende personliga förutsättningar med hjälp av arbetspsykologiska testverktyg. Hela rekryteringsprocessen beräknas vara klar i mitten av december. I den här rekryteringen samarbetar vi med Retail Knowledge. Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Byggfabriken eller om du vill få referens på blivande chef kontakta ansvarig rekryterare Gunilla Wånglin så förmedlar hon den kontakten.

Retail Knowledge arbetar med kompetensbaserad rekrytering. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gunilla Wånglin [email protected] Tel 0708540422. Visa mindre

Kontorsassistent Retail Knowledge

Retail Knowledge söker en driven och noggrann kontorsmedarbetare! Nu söker vi en poolare för kunds räkning. Som kontorsassistent kommer du ansvara för att varannan vecka åka till ett kontor i centrala Malmö och inventera, beställa samt packa upp kontorsmaterial. Detta ska utföras under kontorstid valfri vardag varannan vecka, men kunden ser gärna att man har fasta dagar. Som uthyrd till våra bemanningspooler så kommer du ha förtur på andra uppdrag. Tjän... Visa mer
Retail Knowledge söker en driven och noggrann kontorsmedarbetare!

Nu söker vi en poolare för kunds räkning.

Som kontorsassistent kommer du ansvara för att varannan vecka åka till ett kontor i centrala Malmö och inventera, beställa samt packa upp kontorsmaterial. Detta ska utföras under kontorstid valfri vardag varannan vecka, men kunden ser gärna att man har fasta dagar.

Som uthyrd till våra bemanningspooler så kommer du ha förtur på andra uppdrag. Tjänsten är en behovsanställning, och du bokas ut efter uppdrag.

Som person är du noggrann, skötsam, positiv, serviceinriktad och passar tider. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är noggrann och kan följa instruktioner

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: under vecka 2, alternativt 3 2022
Omfattning: Tre timmar varannan vecka.
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (http://www.retailknowledge.se) (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare michael.kutsudakis @retailknowledge.se (mailto:[email protected])

Välkommen in med din ansökan!

Välkommen in med din ansökan! OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Retail Knowledges bedriver en uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Visa mindre

Personal shopper - Twilfit, Malmö/Lund

Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder ... Visa mer
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu deltid/vid behov till våra butiker i Malmö och Lund.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Butikssäljare, Deltid - Peak Performance, Malmö

Vi söker efter en energifylld och kundorienterad butikssäljare till vår butik i Malmö på Södergatan. Tjänsten innefattar 3 timmar per vecka med fokus på helger men kan även förekomma vardagar. Vi anställer löpande. Arbetet innebär, - Ge hög service till våra kunder och skapa långvariga relationer med dem. - Lyssna, inspirera och hjälpa kunden att hitta de rätta produkterna. Butikssäljaruppgifter såsom försäljning, kassaavslut, varupåfyllnad, städning, k... Visa mer
Vi söker efter en energifylld och kundorienterad butikssäljare till vår butik i Malmö på Södergatan. Tjänsten innefattar 3 timmar per vecka med fokus på helger men kan även förekomma vardagar.

Vi anställer löpande.

Arbetet innebär,

- Ge hög service till våra kunder och skapa långvariga relationer med dem.
- Lyssna, inspirera och hjälpa kunden att hitta de rätta produkterna. Butikssäljaruppgifter såsom försäljning, kassaavslut, varupåfyllnad, städning, klädvård och lagerarbete.
- Vara proaktiv i arbetet med att hålla butiken och lagret rent och snyggt.
- Assistera VM med det visuella utseendet i butiken.


Vi kan erbjuda dig,

- Ett spännande jobb med möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för mötet med andra människor & som tidigare har arbetat med personlig försäljning av kläder. Självklart delar du vårt och våra kunders intresse för skidåkning, golf, löpning och mode. Du är en utåtriktad person som inte räds att ta kontakt med kunden. Du är samtidigt en prestigelös teamplayer som liksom vi anser att delad framgång är dubbel framgång. Vidare är du ordningsam och noggrann men har även förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om företaget

Born in the Swedish mountains out of love for skiing in remote, untouched terrain. Our passion for adventure and nature runs deep. Peak Performance is for like-minded souls, with an urge to explore wild and beautiful places, both near and far, from the mountains to the city. Together with friends or alone, to clear our heads and reconnect with nature, commuting to work or simply hanging out.

As for our products, they all have the same purpose - empower the freedom to be adventurous, and living everyday life to the fullest, 365 days a year. Whether it be horizontally or vertically, on skis, bikes or your own two feet, they offer the optimal balance of progressive style & performance. We call it life quality products.

Our Scandinavian heritage is present in everything we do and our commitment to doing better things in a better way is our never-ending responsibility.

For memories, stories, products and adventures that will withstand the test of time. Visa mindre

Butikssäljare - Marty Group, Malmö och Höllviken

Marty Group söker säljare till våra butiker i Hansagallerian, Malmö, och till Toppengallerian i Höllviken! Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang. Vi söker nu nya stjärnsäljare, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som pe... Visa mer
Marty Group söker säljare till våra butiker i Hansagallerian, Malmö, och till Toppengallerian i Höllviken!

Marty är ett modekoncept inom premiumsegmentet, som i dagsläget har sex butiker i Skåne, Stockholm och Uppsala. Bland våra mest välkända varumärken hittas Stenströms, Sand, Oscar Jacobson, Hansen & Jacob och Boomerang.

Vi söker nu nya stjärnsäljare, som med stort engagemang och passion för service är en länk mellan våra kunder och varumärken. Som person måste man utstråla mycket energi, ha en positiv inställning till livet i allmänhet och vara en självgående lagspelare med driv för försäljning. Erfarenhet inom t.ex. mode/detaljhandeln är ett extra plus.

Arbetsuppgifter - urval
- Försäljning.
- Att supportera alla kunder på samma sätt.
- Hantering in/utleveranser av varor.
- Visual Merchandising.

Nödvändiga egenskaper - urval
- Passion för service och kundbemötande i världsklass.
- Driv av att kämpa mot gemensamma försäljningsmål och KPI:er.
- En prestigelös och positiv inställning med laget i största fokus.

Anställningsvillkor

Hansagallerian, Malmö

Titel: Säljare
Anställningstyp: Tillsvidare/timanställning med inledande 6 månaders provanställning
Anställningsgrad: 15-20 h/veckan
Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund
Start: Omgående, eller efter överenskommelse

Toppengallerian, Höllviken

Titel: Säljare
Anställningstyp: Tillsvidare/timanställning med inledande 6 månaders provanställning
Anställningsgrad: 10-15 h/veckan
Lön/pension/försäkring: Kollektivavtal genom Handelsanställdas Förbund
Start: Omgående, eller efter överenskommelse

Skicka in CV och personligt brev till [email protected] senast 31 oktober. Märk ansökan med MALMÖ eller HÖLLVIKEN i ämnesraden. 

Vi jobbar med löpande urval, och tjänsterna kan bli tillsatta innan utsatt slutdatum.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Säljare till L’Occitane Malmö

L'OCCITANE visar upp det bästa Provence har att erbjuda med en unik skönhet. Varje dag överlåter vi oss själva till vårt åtagande att bevara den andlöst vackra naturen runt oss som aldrig upphör att förvåna. L’Occitane gör naturliga skönhetsprodukter med huvudsakligen ekologiskt odlade ingredienser. Vi driver fler än 1500 butiker världen över där vi säljer våra dofter, ansiktsvård-, kroppsvård- och hårvårdsprodukter. Nu söker vi en säljare till vår butik ... Visa mer
L'OCCITANE visar upp det bästa Provence har att erbjuda med en unik skönhet.
Varje dag överlåter vi oss själva till vårt åtagande att bevara den andlöst vackra naturen runt oss som aldrig upphör att förvåna. L’Occitane gör naturliga skönhetsprodukter med huvudsakligen ekologiskt odlade ingredienser. Vi driver fler än 1500 butiker världen över där vi säljer våra dofter, ansiktsvård-, kroppsvård- och hårvårdsprodukter.

Nu söker vi en säljare till vår butik i Triangeln Malmö. Tjänsten är på deltid, 10-15h i veckan, tom sista januari 2022. För rätt person finns det stor möjlighet till förlängning/fast anställning och fler timmar framöver. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats, med högt i tak och stor gemenskap.

Vi söker dig med stort intresse för hudvård och som trivs med att vara en stjärna på butiksgolvet där du knyter starka kundrelationer och alltid strävar efter att ge fantastisk service och upplevelse till våra kunder. Att ständigt hitta nya sätt för att öka kundflöde och försäljning till butiken ser du som en naturlig del i jobbet och är inte rädd för att prova nya säljtekniker. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål, utveckla dina kunskaper, är bra på att ta initiativ och bidra till en härlig stämning i teamet

Primära arbetsuppgifter:

- Försäljning och produktrådgivning
- Skapa goda kundrelationer.
- Demos, handmassage och mini facials.
- Mottag av leveranser och upplockning av varor.
- Produktplacering/Visual merchandising.
- Deltagande i planering och genomförande av event.


Vem vi söker:

- Resultatinriktad, ansvarstagande och driven.
- Flexibel och lösningsorienterad.
- God förmåga att organsiera och priotera.
- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Flerspråkig är meriterande.
- Öppen och mottaglig för förändringar och feed-back.
- Självgående och iniativtagande.
- God förståelse av nyckeltal.
- Glädjespridare med mycket energi.
- Har retailbakgrund, minst 1 år.


L’OCCITANE är en arbetsgivare för lika möjligheter. Det innebär att när vi fattar beslut om våra medarbetares karriärer hos oss är vårt främsta övervägande deras förmåga att utföra sitt arbete och utvecklas i sina roller. Ett sätt som vi arbetar med förändring är genom att skapa en mer mångsidig, inkluderande arbetsplats och organisationskultur. Som en del av detta är vi dedikerade i att bygga en miljö, fri från diskriminering och trakasserier, där alla känner sig respekterade och uppskattade. Vi rekryterar positiva personer som delar våra grundvärderingar och vårt engagemang för hållbarhet.

Övrig information:
Tillträde: Omgående / enligt överenskommelse
Omfattning: 10-15h i veckan.
Anställningsform: Visstidsanställning under julen, tom 31 januari 2021, med stor möjlighet till förlängning.
Lön: Enligt kollektivavtal

Ansökan:
Låter detta intressant, skicka din ansökan till [email protected] senast den 5 december 2021, vänligen uppge ”Malmö” ämnesraden för att säkerställa att du kommer med i urvalsprocessen. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Store Manager - Twilfit, Malmö

Ansök    Okt 1    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan til... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu butikschef till våra butiker i Malmö området.

Ansvaret som butikschef:
Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?
- De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång
- De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
- De kan lära sig nya system och metoder
- De har IT-färdigheter
- De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Store Manager - Twilfit, Linköping

Ansök    Okt 1    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan til... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en vikarierande butikschef till vår butik i Linköping.

Ansvaret som butikschef:
Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?
- De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång
- De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
- De kan lära sig nya system och metoder
- De har IT-färdigheter
- De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra/större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Personal Shopper - Twilfit, Malmö/Lund

Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder ... Visa mer
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu deltid/vid behov till våra butiker i Malmö och Lund.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
? Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Personal Shopper - Twilfit, Malmö/Lund

Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder ... Visa mer
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu deltid/vid behov till våra butiker i Malmö och Lund.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.
Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Butiksmedarbetare bemanningspool - Zara, Malmö

Retail Knowledge söker: Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara! För att trivas i rollen som butiksmedarbetare på Retail Knowledge tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Vi ser även att du ska vara snabb och effektiv med ett öga för detaljer. Som uthyrd via vår bemanningspool för Zara så arbetar du i alla deras butiker i din region. Arbetssysslorna innebär att se till att butiken är p... Visa mer
Retail Knowledge söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara!

För att trivas i rollen som butiksmedarbetare på Retail Knowledge tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Vi ser även att du ska vara snabb och effektiv med ett öga för detaljer.

Som uthyrd via vår bemanningspool för Zara så arbetar du i alla deras butiker i din region. Arbetssysslorna innebär att se till att butiken är påfylld och i ordning, tömma provrum samt att ge service i världsklass till kunderna. Det förekommer en hel del lagerarbete så som prismärka, larma och packa upp varor.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Älskar att ge god service
- Är driven, snabb och effektiv 
- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Har intresse för mode och inredning
- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan 

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsjobb. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Pelli: [email protected]

Välkommen in med din ansökan!

Retail Knowledge har en uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal. Visa mindre

Store Manager - Twilfit, Malmö

Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan til... Visa mer
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu butikschef till våra butiker i Malmö området.

Ansvaret som butikschef:
Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.
Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssiffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?
- De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång
- De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
- De kan lära sig nya system och metoder
- De har IT-färdigheter
- De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Personal Shopper - Twilfit, Malmö/Lund

Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder ... Visa mer
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu Personal Shopper till vår butik i Malmö.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Butiksmedarbetare bemanningspool - Zara, Malmö

Retail Knowledge söker: Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara! För att trivas i rollen som butiksmedarbetare på Retail Knowledge tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Vi ser även att du ska vara snabb och effektiv med ett öga för detaljer. Som uthyrd via vår bemanningspool för Zara så arbetar du i alla deras butiker i din region. Arbetssysslorna innebär att se till att butiken är p... Visa mer
Retail Knowledge söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara!

För att trivas i rollen som butiksmedarbetare på Retail Knowledge tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Vi ser även att du ska vara snabb och effektiv med ett öga för detaljer.

Som uthyrd via vår bemanningspool för Zara så arbetar du i alla deras butiker i din region. Arbetssysslorna innebär att se till att butiken är påfylld och i ordning, tömma provrum samt att ge service i världsklass till kunderna. Det förekommer en hel del lagerarbete så som prismärka, larma och packa upp varor.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Älskar att ge god service
- Är driven, snabb och effektiv 
- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Har intresse för mode och inredning
- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan 

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsjobb. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Pelli: [email protected]

Välkommen in med din ansökan!

Retail Knowledge har en uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal. Visa mindre

Butikssäljare (Bemanningspool) - Retail Knowledge, Malmö

Retail Knowledge söker: Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool!  Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden. Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare både i k... Visa mer
Retail Knowledge söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool! 

Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare både i kassan och på golvet. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du är vidare modeintresserad, har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Kan arbeta minst 1 dag i veckan.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö 
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare [email protected]

Välkommen in med din ansökan!

Om Retail Knowledge

Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 400 anställda över hela Sverige och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal. Visa mindre

Personal Shopper - Twilfit, Malmö

Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder ... Visa mer
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu deltid/vid behov till vår butik i Malmö

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt Visa mindre

Butikssäljare sommarvikariat- Retail Knowledge, Köpenhamn

Butikssäljare med fokus på försäljning och kundservice i världsklass som gör skillnad Vår uppdragsgivare är ett Stockholmsbaserat modehus med verksamheter i hela världen inom premiumsegmentet med tvärvetenskapligt synsätt med intresse för samtida kultur. Kollektionerna omfattar herr- och damkläder, skor, accessoarer och denim. Som Säljare så kommer du ansvara för att säkra hela kundupplevelsen med fokus på att ta hand om varje kund genom att bygga relati... Visa mer
Butikssäljare med fokus på försäljning och kundservice i världsklass som gör skillnad

Vår uppdragsgivare är ett Stockholmsbaserat modehus med verksamheter i hela världen inom premiumsegmentet med tvärvetenskapligt synsätt med intresse för samtida kultur. Kollektionerna omfattar herr- och damkläder, skor, accessoarer och denim.

Som Säljare så kommer du ansvara för att säkra hela kundupplevelsen med fokus på att ta hand om varje kund genom att bygga relation och driva försäljning, samt genom att säkra en hög nivå på alla operativa processer i butiken som Visual display, påfyllning, och lagerhantering av produkt med högsta varuvård.

Visst vill du anta utmaningen och vara med och utveckla service och försäljning och vara ambassadör för varumärket i centrala Köpenhamn under begränsad tid!

Vi söker dig: som har en passion för mode och som drivs av försäljning och resultat , och att skapa relation till kund. Du behöver vara social och utåtriktad och du bör ha minst 3 års erfarenhet av Retail och vara självgående som säljare och våga utmana dig själv för att förstå kundens behov.
Du behöver kunna arbeta i högt tempo i en dynamisk miljö där kundens upplevelse ligger i prioritet, och du behöver kunna erbjuda flexibilitet i arbetstid.

Följande tjänster under perioden 21 juni – 31:a Aug.

2 heltidtjänster 100%
2 deltidstjänster 50-80%
2 deltidstjänster 40-50%

De första 5 dagarna kommer du att genomgå utbildning och träning

Start: Omgående
Omfattning: enligt ovan
Plats: Köpenhamn City
Lön: Timlön enligt kollektivavtal enligt svenska normer
Övrigt: Månadskort och Metrokort disponerar du utan kostnad mellan Malmö-Köpenhamn
En förutsättning är att du förstår och/eller talar danska samt talar svenska och engelska flytande.

Vi tar endast emot ansökningar via annonslänken

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare [email protected]

Välkommen in med din ansökan!

Om Retail Knowledge

Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 400 anställda över hela Sverige och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal. Visa mindre

Butiksmedarbetare bemanningspool - Zara, Malmö

Retail Knowledge söker: Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara! För att trivas i rollen som butiksmedarbetare på Retail Knowledge tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Vi ser även att du ska vara snabb och effektiv med ett öga för detaljer. Som uthyrd via vår bemanningspool för Zara så arbetar du i alla deras butiker i din region. Arbetssysslorna innebär att se till att butiken är p... Visa mer
Retail Knowledge söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara!

För att trivas i rollen som butiksmedarbetare på Retail Knowledge tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Vi ser även att du ska vara snabb och effektiv med ett öga för detaljer.

Som uthyrd via vår bemanningspool för Zara så arbetar du i alla deras butiker i din region. Arbetssysslorna innebär att se till att butiken är påfylld och i ordning, tömma provrum samt att ge service i världsklass till kunderna. Det förekommer en hel del lagerarbete så som prismärka, larma och packa upp varor.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Älskar att ge god service
- Är driven, snabb och effektiv 
- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Har intresse för mode och inredning
- Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan 

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsjobb. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Pelli: [email protected]

Välkommen in med din ansökan!

Retail Knowledge har en uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal. Visa mindre

Store Manager - Change, Malmö/Lund

Ansök    Jun 1    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Varje dag på Twilfit och Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan ti... Visa mer
Varje dag på Twilfit och Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en Store Managers till Malmö/Lund

Ansvaret som Store Manager :
Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?
- De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång
- De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
- De kan lära sig nya system och metoder
- De har IT-färdigheter
- De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Butikspersonal bemanningspool-Clas Ohlson, Malmö

Butikssäljare (bemanningspool) – Clas Ohlson, Malmö Retail Knowledge söker: Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för uppdrag hos Clas Ohlson. Som Poolare är du anställd av oss, Retail Knowledge och jobbar på uppdrag hos vår kund Clas Ohlson. Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkra... Visa mer
Butikssäljare (bemanningspool) – Clas Ohlson, Malmö

Retail Knowledge söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för uppdrag hos Clas Ohlson. Som Poolare är du anställd av oss, Retail Knowledge och jobbar på uppdrag hos vår kund Clas Ohlson.

Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson. På ett serviceinriktat sätt tar du aktivt kontakt och skapar kundmöten, svarar på frågor och berättar om våra produkter. I din roll ingår det också att arbeta i kassa och vara en del av varuflödet i form av påfyllning.

För att uppnå detta arbetar du bland annat med att:
• Vara tillgänglig och kontakta kunder proaktivt samt alltid sträva efter att ge kundservice i världsklass
• Ha inställningen att göra varje kund nöjd, oavsett situation, inom givna ramar
• Delta i samtliga arbetsuppgifter i butiken samt följa rutiner och arbetssätt
• Medverka till att utveckla kundmötet, butiksrutiner och arbetsuppgifter
• Vara delaktig i att butiksytor, lager och kontor är städade och i god ordning

Vem söker vi?
• Avklarad gymnasieutbildning, meriterande med utbildning inom Handel- och administration
• Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av våra produktkategorier är meriterande
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos Clas Ohlson
• Du ska vara flexibel då du kan komma att arbeta i alla Clas Ohlsons butiker i ditt område
• Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år

Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder och drivs av att få arbeta med försäljning. Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos Clas Ohlson ser vi det som viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Ett krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, beskriv detta tydligt i din ansökan.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Malmö
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se. Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Inga ansökningar kan skickas direkt till Clas Ohlson. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare [email protected]

Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 400 anställda över hela Sverige och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

Om Clas Ohlson

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.
Är du redo? Visa mindre

Personal Shopper - Twilfit, Malmö

Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder ... Visa mer
Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu deltid/vid behov till vår butik i Malmö

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. 

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre

Store Managers söker till Malmö - Twilfit/Change, Malmö

Ansök    Apr 19    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Varje dag på Twilfit och Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan ti... Visa mer
Varje dag på Twilfit och Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?
Vi expanderar för närvarande vår verksamhet i Sverige och söker därför butikschefer i Malmö med omnejd.

Ansvaret som butikschef:
Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.
Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.
Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?
• De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång
• De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
• De kan lära sig nya system och metoder
• De har IT-färdigheter
• De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Visa mindre