Lediga jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Malmö

Se lediga jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Leverantörsutvecklare inom Inköp Motor

Vi söker en Leverantörsutvecklare inom Inköp Motor som är en av Trygg-Hansas största inköpskategorier, med bas i Malmö. Om tjänsten Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att stödja och utveckla vårt verkstadsnätverk som både kan vara VSG eller allbil. Du kommer att få en stor möjlighet att påverka vårt framtida processarbete tillsammans med dina kollegor. En stor del av arbetet är kvalitetsuppföljning där du ska säkerhetsställa att våra leverantör... Visa mer
Vi söker en Leverantörsutvecklare inom Inköp Motor som är en av Trygg-Hansas största inköpskategorier, med bas i Malmö.

Om tjänsten

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att stödja och utveckla vårt verkstadsnätverk som både kan vara VSG eller allbil. Du kommer att få en stor möjlighet att påverka vårt framtida processarbete tillsammans med dina kollegor.

En stor del av arbetet är kvalitetsuppföljning där du ska säkerhetsställa att våra leverantörer delar vårt miljömässigt gröna synsätt, följer vår uppförandekod och levererar på våra avtalade KPI’er. Men då vi ständigt vill utvecklas är en annan stor del att identifiera förbättringsområden och säkerhetsställa att vi aktivt arbetar för att säkra och implementera optimala processer.

Rollen bjuder på många kontaktytor både internt, inom den egna organisationen och externt med våra leverantörer. I denna roll kommer du skratta ofta men även kunna bemästra utmaningar då vi arbetar inom en komplex miljö.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar nedan men ej begränsat till:

- Stödja ansvarig inköpare i upphandlingsprocesser, i detta arbete ser man över nuvarande situation; vad fungerar, vad behöver förbättras.
- Ta ett operativt ansvar och ägandeskap för leverantörsnätverkets leverans inom din/dina regioner vilket innefattar bl.a förbättringsarbete, audits, verkstadsbesök.
- Vi arbetar aktivt för att höja vår kundnöjdhet och vår förväntan på dig är att du skall driva detta arbete tillsammans med våra leverantörer.
- Självständigt och tillsammans i projektgrupp kunna driva projekt inom process optimering för att öka verkstädernas leverans.
- Vara SRM (supplier relationship management) ansvarig för utvalda inköpskategorier, utöver vårt verkstadsnätverk.
- Säkerhetsställa att våra system alltid är uppdaterade med korrekt information enligt våra policys och guidelines.
- Skapa och analysera statistik som du sen kan förvandla till underhållande Powerpoints.


Teamet idag består av 10 personer som alla finns där för varandra och som med fullt engagemang kommer stötta dig för att lyckas i din nya roll.

I denna roll är du placerad i Malmö men förväntas resa i tjänsten till andra regioner inom ditt arbete. Resor kan även förekomma till de andra nordiska länderna.

Din profil

För att du ska trivas i denna roll så är det viktigt att du har flera års erfarenhet av motorbranschen, är tekniskt kunnig och har stor förståelse för verkstadsprocesser inklusive olika reparationsmetoder. Utöver det har du givetvis ett stort intresse av inköp samt förmåga att verka i en matrisorganisation med den komplexitet som det innebär.

Vårt stora engagemang gör att vi hela tiden har mycket på gång, så du bör gilla högt tempo med skiftande uppgifter samt ha förmåga att driva parallella projekt framåt. För att lyckas ser vi därför att du är strukturerad, har en stark egen drivkraft och förmåga att ta beslut hur du skall prioritera din tid.

Utöver svenska så är det fördelaktigt om du även har goda kunskaper i engelska och förstår danska. Du bör också ha god systemvana och lätt för att sätta dig in i nya system.

Vi erbjuder

Förutom en massa härliga förmåner du får som anställd inom Trygg-Hansa så erbjuder denna roll möjligheten till att:

- Utvecklas till att bli en stjärna inom förändringsarbete
- Bli en expert inom kommunikation och hur man säljer in sitt budskap då alla dina nya idéer, metoder och lösningar behöver förankras internt och externt
- Bli ännu bättre på problemlösning
- I framtiden kommer du kunna kalla dig "strukturgeneral" i ditt CV
- Din telefonbok kommer vara fullproppad med värdefulla kontakter inom motorbranschen.


Viktigt att säga att vi har kul i teamet, vi utmanas dagligen och har högt satta målställningar men vi skrattar ofta, vi har högt i tak och teamet är uppskattat både externt och internt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken. Då urvalet sker löpande, ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2022-12-11.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Maria Eriksson på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fackliga representanter:

Akademikerföreningen: Lena Darin, 070-168 28 44
Forena: Simon Basdajian, 010-219 10 80

Om oss

Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828 och ingår i dag i Tryg Forsikring Skandinaviens största skadeförsäkringskoncern. Vi ger människor möjlighet att leva sina liv fullt ut och skapar trygga förutsättningar för företag att växa. Vi erbjuder mer än bara försäkringar. Den 1 april 2022 blev Trygg-Hansa och Moderna Försäkringar ett bolag under det gemensamma varumärket Trygg-Hansa där även Atlantica och Bilsport & MC ingår.

Vi har god kunskap om vad våra kunder råkar ut för och vad som skapar oro och osäkerhet. Den kunskapen använder vi för att förebygga skador i livets alla skeden. Ett exempel är vårt arbete för ungas psykiska hälsa. Som engagerad partner till Avicii Arena ökar vi medvetenheten om dessa frågor. Vi bidrar även till att Bris kan hålla öppet dygnet runt. Vattensäkerhet ligger också Trygg-Hansa varmt om hjärtat. Sedan 1959 finns vår ikoniska livboj vid över 80 000 vattennära platser över hela landet. Vi vill att så många barn som möjligt ska lära sig att simma och känna sig trygga vid vatten. Vi stöttar Svenska Livräddningssällskapet men även Babybojen och våra årliga vattensäkerhetskampanjer ingår i vårt arbete med vattensäkerhet. För oss är detta ett sätt att bidra till en tryggare framtid och ett hållbart samhälle.

Läs mer om Trygg-Hansa (https://www.trygghansa.se/)

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/TryggHansa/) och Linkedin (https://www.linkedin.com/company/trygg-hansa)

Vill du veta mer om hur vår ansökningsprocess går till?? Så här rekryterar vi. (https://www.trygghansa.se/om-trygghansa/jobb-och-karriar/lediga-jobb)

https://www.trygghansa.se/om-trygghansa/jobb-och-karriar/lediga-jobb) Visa mindre

Fordonstekniker sökes till MECA

Vi på Din Meko Bilservice Ab söker nu en ny kollega till vårt team i Malmö! Vi erbjuder dig en lärorik och fartfylld arbetsplats i en härlig arbetsgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa service. Kvalité, kunskap och trygghet är tre nyckelord som präglar vår verksamhet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med en platschef, en tekniker, en servicerådgivare och fyra bilvårdare. Vi förser vår personal med de senaste utbildningarna för at... Visa mer
Vi på Din Meko Bilservice Ab söker nu en ny kollega till vårt team i Malmö!
Vi erbjuder dig en lärorik och fartfylld arbetsplats i en härlig arbetsgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa service. Kvalité, kunskap och trygghet är tre nyckelord som präglar vår verksamhet.
Du kommer att ingå i ett team tillsammans med en platschef, en tekniker, en servicerådgivare och fyra bilvårdare.
Vi förser vår personal med de senaste utbildningarna för att ständigt förbättra våra arbetsmetoder.
Tjänstebeskrivning:
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad i Malmö. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar av de flesta bilmärken. För att vara aktuell för rollen ser vi att du har
Kvalifikationer
Krav:
- Du är medveten om vad god service innebär
- Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
- Dokumenterad relevant utbildning.
- God administrativ förmåga och datorvana med Autocom, Bosch, Autel
- Hög stressnivå
- Svenska språket i både tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
- Stort intresse och viss erfarenhet från bilbranschen
- Erfarenhet och kunskaper om flera bilmärken.
- Arabiska språket i tal och skrift då språket förekommer bland många kunder, andra språk är också meriterande.
Personliga egenskaper
Du brinner för att ge god service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete, tar egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Visa mindre

Teknisk support lantbruksmaskiner

Arbetsbeskrivning Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner. Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med bå... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige.

Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor.
Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner.
Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med både våra återförsäljare och leverantörer.

I dina ansvarsområden ingår:

• Teknisk support per telefon och e-mail samt fältsupport av de ca 30 återförsäljarna
• Teknisk support både för och eftermarknad
• Utbildning av Deutz-Fahr återförsäljarna
• Uppföljning och återrapportering av produkterna till Deutz-Fahr

Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Placeringsort är i första hand Staffanstorp men även andra kan vara möjliga

Tjänsten innebär ca 40-60 övernattningar per år. Du kommer att ingå i ett team med ca tio medarbetare som arbetar med teknisk support, garantiadministration och utbildning. Du rapporterar till Servicemarknadschefen.


Din Profil
Du har en god teknisk kompetens om lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar.

Du har tidigare arbetat med service- och produktfrågor inom lantbruksektorn eller närliggande bransch. Du jobbar troligen redan idag som mekaniker/tekniker eller inom ”Teknisk Support” gällande lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Du har goda kunskaper inom hydraulik, elektronik och IT/data samt i engelska och Office-paketet.

Tidigare erfarenhet av återförsäljarverksamhet och/eller utbildning inom teknikområdet är meriterande.

För att vara framgångsrik inom ”Teknisk support Lantbruksmaskiner” inom Söderberg & Haak tror vi att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och ödmjuk i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt, och det ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande, därför är det meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form.

B-körkort krävs för tjänsten.


Om företaget
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, och DALBO
Söderberg & Haak ägs till 100 % koncernen Mellby Gård AB som omsatte ca 11,2 miljarder kr under 2021. Läs mer på https://sodhaak.se/


Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på [email protected] Visa mindre

Autorekrytering söker fordonstekniker till kund i Malmö

Arbetsbeskrivning Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik? Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Din Profil För den här rollen ser vi gärna dig med... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik?
Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.


Din Profil
För den här rollen ser vi gärna dig med tidigare erfarenhet som mekaniker, gärna med erfarenhet av diagnostik i någon form. Arbetsplatsen ger mycket frihet under ansvar där vi förutsätter att du kan jobba självständigt i längden. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Därmed kommer även stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort samt behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Frågor besvaras av rekryterare Isak Jogre på [email protected]
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningsdatum löpt ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk support lantbruksmaskiner

Arbetsbeskrivning Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner. Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller både Krone- och Amazone-sortimentet och du har löpande kon... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige.

Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor.
Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner.
Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller både Krone- och Amazone-sortimentet och du har löpande kontakter med både våra återförsäljare och leverantörer.

I dina ansvarsområden ingår:

• Teknisk support per telefon och e-mail samt fältsupport av de ca 30 återförsäljarna
• Teknisk support både för och eftermarknad
• Utbildning av Krone- och Amazone återförsäljarna
• Uppföljning och återrapportering av produkterna till Krone- och Amazone


Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Placeringsort är i första hand Staffanstorp men även andra kan vara möjliga

Tjänsten innebär ca 40-50 övernattningar per år. Du kommer att ingå i ett team med ca tio medarbetare som arbetar med teknisk support, garantiadministration och utbildning. Du rapporterar till Servicemarknadschefen.


Din Profil
Du har en god teknisk kompetens om lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar.

Du har tidigare arbetat med service- och produktfrågor inom lantbruksektorn eller närliggande bransch. Du jobbar troligen redan idag som mekaniker/tekniker eller inom ”Teknisk Support” gällande lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Du har goda kunskaper inom hydraulik, elektronik och IT/data samt i engelska och Office-paketet.

Tidigare erfarenhet av återförsäljarverksamhet och/eller utbildning inom teknikområdet är meriterande.

För att vara framgångsrik inom ”Teknisk support Lantbruksmaskiner” inom Söderberg & Haak tror vi att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och ödmjuk i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt, och det ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande, därför är det meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form.

B-körkort krävs för tjänsten.


Om företaget
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, och DALBO
Söderberg & Haak ägs till 100 % koncernen Mellby Gård AB som omsatte ca 11,2 miljarder kr under 2021. Läs mer på https://sodhaak.se/


Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på [email protected] Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum så tveka inte att skicka in din ansökan idag. Visa mindre

Teknisk support lantbruksmaskiner

Arbetsbeskrivning Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner. Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med bå... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige.

Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor.
Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner.
Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med både våra återförsäljare och leverantörer.

I dina ansvarsområden ingår:

• Teknisk support per telefon och e-mail samt fältsupport av de ca 30 återförsäljarna
• Teknisk support både för och eftermarknad
• Utbildning av Deutz-Fahr återförsäljarna
• Uppföljning och återrapportering av produkterna till Deutz-Fahr

Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Placeringsort är i första hand Staffanstorp men även andra kan vara möjliga

Tjänsten innebär ca 40-60 övernattningar per år. Du kommer att ingå i ett team med ca tio medarbetare som arbetar med teknisk support, garantiadministration och utbildning. Du rapporterar till Servicemarknadschefen.


Din Profil
Du har en god teknisk kompetens om lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar.

Du har tidigare arbetat med service- och produktfrågor inom lantbruksektorn eller närliggande bransch. Du jobbar troligen redan idag som mekaniker/tekniker eller inom ”Teknisk Support” gällande lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Du har goda kunskaper inom hydraulik, elektronik och IT/data samt i engelska och Office-paketet.

Tidigare erfarenhet av återförsäljarverksamhet och/eller utbildning inom teknikområdet är meriterande.

För att vara framgångsrik inom ”Teknisk support Lantbruksmaskiner” inom Söderberg & Haak tror vi att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och ödmjuk i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt, och det ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande, därför är det meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form.

B-körkort krävs för tjänsten.


Om företaget
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, och DALBO
Söderberg & Haak ägs till 100 % koncernen Mellby Gård AB som omsatte ca 11,2 miljarder kr under 2021. Läs mer på https://sodhaak.se/


Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på [email protected] Visa mindre

Erfaren billackerare till Werksta Malmö Bernstorp

Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som billackerare i vår fina anläggning i Malmö Bernstorp för bl.a. Porsche och Tesla mfl Du kommer att arbeta med: Ett team av flera duktiga billackerare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Du samarbetar med övriga medarbetare för att skapa goda resultat, glada kunder och up... Visa mer
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som billackerare i vår fina anläggning i Malmö Bernstorp för bl.a. Porsche och Tesla mfl

Du kommer att arbeta med:

Ett team av flera duktiga billackerare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Du samarbetar med övriga medarbetare för att skapa goda resultat, glada kunder och uppfylla fastställda mål.

Du ska kunna utföra samtliga steg i lackprocessen såsom maskering, slipning, grundning och målning i lackbox.

Din profil:

- Utbildad billackerare med dokumenterad erfarenhet från skadebranschen
- Kvalitetsmedveten och effektiv
- Det är viktigt att du tycker om att utvecklas då våra modellprogram ständigt utvecklas.
- B-körkort


Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta regionchef Johan Rennerfelt, 0703-41 82 86. Werksta Malmö Bernstorp är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 21 verkstäder med ca 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare. Visa mindre

Bilmekaniker, Bilvård

Arbete i Bilverkstad och biltvätt Finns arbetsplats i malmö/ Jägersro Jag söker en bilmekaniker. Jag söker en bilvårdare. Polering. Repor. Biltvätt Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Arbete i Bilverkstad och biltvätt
Finns arbetsplats i malmö/ Jägersro
Jag söker en bilmekaniker.
Jag söker en bilvårdare.
Polering. Repor.
Biltvätt


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Autorekrytering söker fordonstekniker till kund i Malmö

Arbetsbeskrivning Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik? Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Din Profil För den här rollen ser vi gärna dig med... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik?
Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.


Din Profil
För den här rollen ser vi gärna dig med tidigare erfarenhet som mekaniker, gärna med erfarenhet av diagnostik i någon form. Arbetsplatsen ger mycket frihet under ansvar där vi förutsätter att du kan jobba självständigt i längden. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Därmed kommer även stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort samt behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Frågor besvaras av rekryterare Isak Jogre på [email protected]
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningsdatum löpt ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Autorekrytering söker fordonstekniker till kund i Malmö

Arbetsbeskrivning Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik? Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Din Profil För den här rollen ser vi gärna dig med... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik?
Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.


Din Profil
För den här rollen ser vi gärna dig med tidigare erfarenhet som mekaniker, gärna med erfarenhet av diagnostik i någon form. Arbetsplatsen ger mycket frihet under ansvar där vi förutsätter att du kan jobba självständigt i längden. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Därmed kommer även stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort samt behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Frågor besvaras av rekryterare Isak Jogre på [email protected]
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningsdatum löpt ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniker

Vi söker nu vår nästa personbilstekniker som kommer att vara med och bidra till Volkswagen Lund fortsatta framgång. Är det du? Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Arbetsuppgifter Din... Visa mer
Vi söker nu vår nästa personbilstekniker som kommer att vara med och bidra till Volkswagen Lund fortsatta framgång. Är det du?

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tekniker att utföra service, reparationer och felsökningar.

Du arbetar självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat samt att nå en fem-stjärnig kundnöjdhet, likväl att ni alla är med och bidrar till en trivsam och välfungerande arbetsplats.    

Inom Din Bil och Volkswagen Lund ska vi alltid säkerställa kvalitét och noggrannhet i vårt arbete för att nå en hög kundnöjdhet samt återkommande kunder. Du arbetar i enlighet med våra processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg.

Din erfarenhet

Du som söker har tre-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du ska även ha minst tre års dokumenterad arbetserfarenhet som tekniker på auktoriserad märkesverkstad. Har du Högvoltsteknisk utbildning är det mycket meriterande. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god data- och systemvana. Har du kunskaper i Elsa, Automaster & Odis är det starkt meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. B-körkort, manuell växellåda är ett krav.

Din profil

Driven, strukturerad och noggrann är egenskaper som beskriver dig som tekniker och du har ett stort tekniskt intresse för bilar samt en god känsla för service. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité i ditt arbete, även i perioder med ett högt arbetstempo. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål med kvalitét samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

Är du vår nya kollega? Välkommen med din ansökan snarast, då vi tillämpar löpande urval. Sista dagen för ansökan den 8 december 2022

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CS / Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. Visa mindre

Autorekrytering söker fordonstekniker till kund i Malmö

Arbetsbeskrivning Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik? Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Din Profil För den här rollen ser vi gärna dig med... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik?
Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.


Din Profil
För den här rollen ser vi gärna dig med tidigare erfarenhet som mekaniker, gärna med erfarenhet av diagnostik i någon form. Arbetsplatsen ger mycket frihet under ansvar där vi förutsätter att du kan jobba självständigt i längden. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Därmed kommer även stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort samt behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Frågor besvaras av rekryterare Isak Jogre på [email protected]
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningsdatum löpt ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk support lantbruksmaskiner

Arbetsbeskrivning Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner. Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller både Krone- och Amazone-sortimentet och du har löpande kon... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige.

Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor.
Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner.
Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller både Krone- och Amazone-sortimentet och du har löpande kontakter med både våra återförsäljare och leverantörer.

I dina ansvarsområden ingår:

• Teknisk support per telefon och e-mail samt fältsupport av de ca 30 återförsäljarna
• Teknisk support både för och eftermarknad
• Utbildning av Krone- och Amazone återförsäljarna
• Uppföljning och återrapportering av produkterna till Krone- och Amazone


Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Placeringsort är i första hand Staffanstorp men även andra kan vara möjliga

Tjänsten innebär ca 40-50 övernattningar per år. Du kommer att ingå i ett team med ca tio medarbetare som arbetar med teknisk support, garantiadministration och utbildning. Du rapporterar till Servicemarknadschefen.


Din Profil
Du har en god teknisk kompetens om lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar.

Du har tidigare arbetat med service- och produktfrågor inom lantbruksektorn eller närliggande bransch. Du jobbar troligen redan idag som mekaniker/tekniker eller inom ”Teknisk Support” gällande lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Du har goda kunskaper inom hydraulik, elektronik och IT/data samt i engelska och Office-paketet.

Tidigare erfarenhet av återförsäljarverksamhet och/eller utbildning inom teknikområdet är meriterande.

För att vara framgångsrik inom ”Teknisk support Lantbruksmaskiner” inom Söderberg & Haak tror vi att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och ödmjuk i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt, och det ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande, därför är det meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form.

B-körkort krävs för tjänsten.


Om företaget
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, och DALBO
Söderberg & Haak ägs till 100 % koncernen Mellby Gård AB som omsatte ca 11,2 miljarder kr under 2021. Läs mer på https://sodhaak.se/


Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på [email protected] Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum så tveka inte att skicka in din ansökan idag. Visa mindre

Vi söker en erfaren och driven mekaniker

Palfinger tillhandahåller kranar och lastväxlare och din uppgift består av service, felsökning och reparation av dessa. Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – du kan vara bil, buss eller lastbilsmekaniker. Du ska ha ett stort intresse av att meka och en vilja att lära dig ännu mera. Viktigt att du har  kännedom om fordonselektronik och fordonshydraulik. Arbetet innebär även kontakt med kunder och därför är det viktigt att du som... Visa mer
Palfinger tillhandahåller kranar och lastväxlare och din uppgift består av service, felsökning och reparation av dessa.
Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – du kan vara bil, buss eller lastbilsmekaniker. Du ska ha ett stort intresse av att meka och en vilja att lära dig ännu mera. Viktigt att du har  kännedom om fordonselektronik och fordonshydraulik. Arbetet innebär även kontakt med kunder och därför är det viktigt att du som person är utåtriktad och trivs med att ge service. Du kommer att ingå i ett gäng med god sammanhållning där det förväntas att man ställer upp för sina kollegor för att skapa en bra arbetsmiljö för alla.

Kunden erbjuder kontinuerlig utbildning och ett varierat arbete hos en trygg arbetsgivare – Palfinger. 

Du kan söka via formuläret i annonsen eller maila mig direkt på: [email protected] Visa mindre

Skaderådgivare till WerkstaMalmö Bernstorp

Vill du vara vårt ansikte utåt? Har du dessutom en positiv inställning och en hög servicekänsla och vill hjälpa våra kunder? Då kan det bli du som blir Werksta Malmö Bernstorps nya Skaderådgivare/Kundmottagare. Vi är auktoriserade för Tesla och Porsche men reparerar även andra bilmärken. Vi utför både Plåt, Plast, Glas och Lackarbeten här. Du är strukturerad, kan planera, prioritera och hålla koll på många saker samtidigt. Du arbetar systematisk, noggran... Visa mer
Vill du vara vårt ansikte utåt? Har du dessutom en positiv inställning och en hög servicekänsla och vill hjälpa våra kunder? Då kan det bli du som blir Werksta Malmö Bernstorps nya Skaderådgivare/Kundmottagare.

Vi är auktoriserade för Tesla och Porsche men reparerar även andra bilmärken. Vi utför både Plåt, Plast, Glas och Lackarbeten här.

Du är strukturerad, kan planera, prioritera och hålla koll på många saker samtidigt. Du arbetar systematisk, noggrant och prestigelöst. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet.

Om dig

Stor vikt läggs vid din personlighet. Det är viktigt att du är en serviceinriktad, glad person med en stor portion social kompetens. Du ser möjligheter i allt och är lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans i ett Team och är flexibel.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Körkort är ett krav och datorvana krävs. Goda kunskaper i Cabas är ett krav och erfarenhet från liknande arbete är mycket meriterande.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav. Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Interjuver sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Du kommer b la att arbeta med:

Ett team av duktiga medarbetare. Kunden är i fokus från det att bilen kommer in för reparation tills dess att den lämnar byggnaden med högsta kvalitet.

- Boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar
- Svara i telefon och på mail
- Ha kommunikation med kunden och dina kollegor
- Övrig administration såsom slutredigering och fakturering etc.
- Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in kunder
- Vara andra enheter behjälplig


Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du blir del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Du blir också en del i ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och som expanderar och satsar framåt - Vår vision är att ”Vi är förstahandsvalet, betrodda av våra kunder och partners och älskade av våra medarbetare. Vi leder branschens utveckling och föregår med gott exempel.”

Varmt Välkommen att bli en i vårt gäng!

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Regionchef Johan Rennerfelt 0703-418286 Regionchef Pia Berlin 08 - 506 141 25

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Koncernen Werksta

Werksta Malmö Bernsorp är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 21 verkstäder med ca 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen ca 30 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare. Visa mindre

Autorekrytering söker fordonstekniker till kund i Malmö

Arbetsbeskrivning Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik? Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Din Profil För den här rollen ser vi gärna dig med... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik?
Då är det dig vi söker som fordonstekniker till vår kund i Malmö. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.


Din Profil
För den här rollen ser vi gärna dig med tidigare erfarenhet som mekaniker, gärna med erfarenhet av diagnostik i någon form. Arbetsplatsen ger mycket frihet under ansvar där vi förutsätter att du kan jobba självständigt i längden. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Därmed kommer även stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort samt behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Kontaktuppgifter
Frågor besvaras av rekryterare Isak Jogre på [email protected]
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningsdatum löpt ut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk support lantbruksmaskiner

Arbetsbeskrivning Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner. Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med bå... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige.

Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor.
Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner.
Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med både våra återförsäljare och leverantörer.

I dina ansvarsområden ingår:

• Teknisk support per telefon och e-mail samt fältsupport av de ca 30 återförsäljarna
• Teknisk support både för och eftermarknad
• Utbildning av Deutz-Fahr återförsäljarna
• Uppföljning och återrapportering av produkterna till Deutz-Fahr

Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Placeringsort är i första hand Staffanstorp men även andra kan vara möjliga

Tjänsten innebär ca 40-60 övernattningar per år. Du kommer att ingå i ett team med ca tio medarbetare som arbetar med teknisk support, garantiadministration och utbildning. Du rapporterar till Servicemarknadschefen.


Din Profil
Du har en god teknisk kompetens om lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar.

Du har tidigare arbetat med service- och produktfrågor inom lantbruksektorn eller närliggande bransch. Du jobbar troligen redan idag som mekaniker/tekniker eller inom ”Teknisk Support” gällande lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Du har goda kunskaper inom hydraulik, elektronik och IT/data samt i engelska och Office-paketet.

Tidigare erfarenhet av återförsäljarverksamhet och/eller utbildning inom teknikområdet är meriterande.

För att vara framgångsrik inom ”Teknisk support Lantbruksmaskiner” inom Söderberg & Haak tror vi att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och ödmjuk i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt, och det ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande, därför är det meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form.

B-körkort krävs för tjänsten.


Om företaget
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, och DALBO
Söderberg & Haak ägs till 100 % koncernen Mellby Gård AB som omsatte ca 11,2 miljarder kr under 2021. Läs mer på https://sodhaak.se/


Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på [email protected] Visa mindre

Däckbytare sökes i Malmö

För kunds räkning söker vi nu en däckbytare i Malmö. OM TJÄNSTEN Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta däck på bilarna som kommer in till verkstaden. OM DIG SOM SÖKER Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Du ska gilla att ge bra service. Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du kan både jobba ensam och i grupp, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en däckbytare i Malmö.

OM TJÄNSTEN

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta däck på bilarna som kommer in till verkstaden.

OM DIG SOM SÖKER

Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Du ska gilla att ge bra service. Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du kan både jobba ensam och i grupp, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en god stämning bland dina arbetskamrater.

B-körkort är meriterande, goda kunskaper i svenska är ett krav. Det är även meriterande med fordonsutbildning samt tidigare erfarenhet av däckskifte.

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

ÖVRIGA VILLKOR

Uppdraget sträcker sig från 31/10 till 16/12 ca, och är på heltid. För rätt person finns det eventuellt möjlighet att jobba hos någon av våra andra kunder därefter.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och i Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig. Visa mindre

Reservdelsspecialist

Nu söker vi en bilmekaniker som ska impotera bilreservdelar . Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som bilmekaniker och mest att impotera resevdelar från olika länder. våra kund kommer att innebära att du arbetar med service och försöka hitta rätt och bra kvality resrvdelar. Du kommer att arbeta tillsammans med andra mekaniker som ger dig stöd i ditt arbete. Din bakgrund/Dina egenskaper För denna tjänst söker vi dig som har: - Fordonsteknisk utbildn... Visa mer
Nu söker vi en bilmekaniker som ska impotera bilreservdelar .
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som bilmekaniker och mest att impotera resevdelar från olika länder. våra kund kommer att innebära att du arbetar med service och försöka hitta rätt och bra kvality resrvdelar. Du kommer att arbeta tillsammans med andra mekaniker som ger dig stöd i ditt arbete.
Din bakgrund/Dina egenskaper
För denna tjänst söker vi dig som har:
- Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande nån tecknical utbildning som kan impotera resevdelar från Visa mindre

Däck- och hjulmekaniker Malmö

Vill du arbeta på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder?  I rollen som däckmekaniker arbetar du med däckskifte, hjulinställning, montering och balansering. Du kommer arbeta med alla de bilmärken vi är auktoriserade för, i nära samarbete med verkstadschefer, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Vi ser att du är en person ... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? 

I rollen som däckmekaniker arbetar du med däckskifte, hjulinställning, montering och balansering. Du kommer arbeta med alla de bilmärken vi är auktoriserade för, i nära samarbete med verkstadschefer, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen.

Vi ser att du är en person med en stor portion personligt engagemang och ansvarskänsla, samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad, samt möter utmaningar med en positiv attityd. I ditt arbete har du ett naturligt sätt för att driva processen framåt och prioritera arbetsgången. Gentemot kunden är du lyhörd för dess behov, håller alltid vad du lovar och ser till att kundprocessen sköts korrekt.

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service. Möjlighet till utbildning internt och externt finns.

Vi söker dig som är en positiv och självgående däckmekaniker, som vill vara en del av ett team med inspirerande människor som tillsammans utvecklar en framtidsmiljö. Du har gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande förkunskaper, samt har ett par års erfarenhet från branschen. Du ser kundservice som en naturlig del av arbetet. Kunder och kollegor blir bemöter du på ett professionellt sätt och ansvarar för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Krav


• Kommunicera i tal och skrift på svenska.
• Körkort.
• Erfarenhet av hjulinställning.

Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och/eller Kobra.

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 13 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är heltid med placering i Malmö.

Låter detta som att det passar in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 08/11-22. Intervjuer kommer ske löpande, därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personlig Servicetekniker Volvo Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan du vara rätt person – och vi rätt plats för dig! Mechanum söker nu en personlig servicetekniker för Volvo till anläggningen i Malmö Om tjänsten I rollen som mekaniker arbetar du med felsökningar, service, reparationer och underhållsarbeten, samt äger och värnar om kundkontakten. Fr... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan du vara rätt person – och vi rätt plats för dig! Mechanum söker nu en personlig servicetekniker för Volvo till anläggningen i Malmö

Om tjänsten

I rollen som mekaniker arbetar du med felsökningar, service, reparationer och underhållsarbeten, samt äger och värnar om kundkontakten. Främst kommer du att arbeta med bilmärket Ford och du arbetar i nära samarbete med verkstadschefer, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Ditt arbete är fackmässigt utfört och du säkerställer att kundernas önskemål blir åtgärdade.

Vi ser att du är en person med en stor portion personligt engagemang och ansvarskänsla, samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad, samt möter utmaningar med en positiv attityd. I ditt arbete har du ett naturligt sätt för att driva processen framåt och prioritera arbetsgången. Gentemot kunden är du lyhörd för dess behov, håller alltid vad du lovar och ser till att kundprocessen sköts korrekt, från tidbokning till uppföljning efter besöket.  

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service. Möjlighet till utbildning internt och externt finns.

Vi söker dig som är en positiv och självgående mekaniker, som vill vara en del av ett team med inspirerande människor som tillsammans utvecklar en framtidsmiljö. Du har gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande förkunskaper, samt har ett par års erfarenhet från branschen. Du ser kundservice som en naturlig del av arbetet och är tekniskt lagd. Kunder och kollegor blir bemöter du på ett professionellt sätt och ansvarar för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Krav:


• Fordonsteknisk utbildning
• Ett par års erfarenhet från branschen
• B-körkort
• Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska.

Meriterande:


• Automaster
• Tidigare arbete med Volvo, eller något av våra andra märken

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 14 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är heltid med placering i Malmö.

Låter detta som att det passar in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 05/12-22. Intervjuer kommer ske löpande, därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Transportbilsmekaniker

Om rollen  Som en del av vår expansion framåt söker vi en Transportbiltekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtg... Visa mer
Om rollen 
Som en del av vår expansion framåt söker vi en Transportbiltekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som Transportbilteknikererhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.  
Det bilvarumärke/märken du främst kommer att arbeta med är Fiat, Citroen och Ford. 
Din profil  
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.  
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.  
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav. 
Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.  
Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Händiga däckskiftare sökes för säsongsarbete.

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong! ARBETSBESKRIVNING - Utföra hjulskifte på personbilar - Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder - Jobbet utförs på dagtid mån-fre - Arbetsstart i mitten på oktober. DINA KVALIFIKATIONER - B-körkort - Bra humör och god arbetsmoral MERITERANDE - T... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong!

ARBETSBESKRIVNING

- Utföra hjulskifte på personbilar
- Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder
- Jobbet utförs på dagtid mån-fre
- Arbetsstart i mitten på oktober.


DINA KVALIFIKATIONER

- B-körkort
- Bra humör och god arbetsmoral


MERITERANDE

- Tidigare jobbat på däckverkstad
- Truckkort
- Erfarenhet av hjulskifte


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har möjlighet att jobba heltid från mitten av Oktober till början December.
- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ford-mekaniker Malmö

Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan du vara rätt person – och vi rätt plats för dig! Mechanum söker nu en Fordmekaniker till anläggningen i Malmö Om tjänsten I rollen som mekaniker arbetar du med felsökningar, service, reparationer och underhållsarbeten, samt äger och värnar om kundkontakten. Främst kommer du att arb... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då kan du vara rätt person – och vi rätt plats för dig! Mechanum söker nu en Fordmekaniker till anläggningen i Malmö

Om tjänsten

I rollen som mekaniker arbetar du med felsökningar, service, reparationer och underhållsarbeten, samt äger och värnar om kundkontakten. Främst kommer du att arbeta med bilmärket Ford och du arbetar i nära samarbete med verkstadschefer, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Ditt arbete är fackmässigt utfört och du säkerställer att kundernas önskemål blir åtgärdade.

Vi ser att du är en person med en stor portion personligt engagemang och ansvarskänsla, samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad, samt möter utmaningar med en positiv attityd. I ditt arbete har du ett naturligt sätt för att driva processen framåt och prioritera arbetsgången. Gentemot kunden är du lyhörd för dess behov, håller alltid vad du lovar och ser till att kundprocessen sköts korrekt.

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service. Möjlighet till utbildning internt och externt finns.

Vi söker dig som är en positiv och självgående mekaniker, som vill vara en del av ett team med inspirerande människor som tillsammans utvecklar en framtidsmiljö. Du har gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande förkunskaper, samt har ett par års erfarenhet från branschen. Du ser kundservice som en naturlig del av arbetet och är tekniskt lagd. Kunder och kollegor blir bemöter du på ett professionellt sätt och ansvarar för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Krav:


• Fordonsteknisk utbildning
• Ett par års erfarenhet från branschen
• B-körkort
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:


• Automaster
• Tidigare arbete med Ford, eller något av våra andra märken

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 14 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är heltid med placering i Malmö.

Låter detta som att det passar in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 05/12-22. Intervjuer kommer ske löpande, därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilmekaniker i Helsingborg

Hej, Minimum 2 år erfarenhet. Arbetslplats är i Helsingborg inte i Malmö men personer från Malmö är välkomna. Mvh Danne Visa mer
Hej,
Minimum 2 år erfarenhet. Arbetslplats är i Helsingborg inte i Malmö men personer från Malmö är välkomna.


Mvh Danne Visa mindre

Mekonomen bilverkstad moränen söker duktiga mekaniker #jobbjustnu

Hej Mekonomenbilverkstad moränen söker 2 duktiga erfarna bilmekaniker, du ska kunna hantera stress och är noggran och kan tala svenska,engelska. stämmer det på dig tveka inte att höra av dig till: [email protected] 040295040 Visa mer
Hej


Mekonomenbilverkstad moränen söker 2 duktiga erfarna bilmekaniker, du ska kunna hantera stress och är noggran och kan tala svenska,engelska.


stämmer det på dig tveka inte att höra av dig till:


[email protected]
040295040 Visa mindre

Fälttekniker inom saxliftar, bomliftar, teleskåpstruckar mm

Vi hjälper Haulotte Scandinavia att rekrytera en fälttekniker till deras teknikteam för arbete i södra Sverige. Hualotte är ett av världens största företag inom branschen. Svenska huvudkontoret ligger i Mölndal söder om Göteborg. Lämplig bostadsort är Malmöregionen. Du kommer att arbeta ute på fältet efter en introduktionsdel som sker på företaget. Tillträde snarast. Arbetsuppgifter Arbetet innefattar allt servicearbete på både nya och begagande lift... Visa mer
Vi hjälper Haulotte Scandinavia att rekrytera en fälttekniker till deras teknikteam för arbete i södra Sverige.

Hualotte är ett av världens största företag inom branschen. Svenska huvudkontoret ligger i Mölndal söder om Göteborg.

Lämplig bostadsort är Malmöregionen.

Du kommer att arbeta ute på fältet efter en introduktionsdel som sker på företaget.

Tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar allt servicearbete på både nya och begagande lifter/truckar av olika slag. Det blir mer och mer eldrift men det förekommer även en hel del dieseldrift.

Dig vi söker

Du har en teknisk utbildningsbakgrund inom fordon, teknik ellar annan lämplig utbildning för ändamålet.

Du har några års erfarenhet inom området eller annan lämplig teknikbakgrund.

Du är självgående och inte rädd för kundkontakter.

du har kunskap om elektronik och hydraulik samt läsa scheman till detta.

Du ska kunna sälja in deras tjänster med reparation/service både i fält och i verkstad.

Du har datorvana då man använder detta när man felsöker maskiner.

B-körkort.

Engelska i tal och skrift då detta är koncernspråket och all felsökning mm är på engelska.

Stort tekniskt intresse är ett plus.

Bra villkor

Gedigen introduktion

Tillgång till servicebil

Bra förmåner

Ansökan

Stämmer detta in på dig så vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt. 

I denna rekrytering samarbetar Haulotte med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson

FMR Rekrytering på 0707-899606.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Teknisk support till Söderberg & Haak

Arbetsbeskrivning Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner. Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med bå... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige.

Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor.
Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner.
Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med både våra återförsäljare och leverantörer.

I dina ansvarsområden ingår:

• Teknisk support per telefon och e-mail samt fältsupport av de ca 30 återförsäljarna
• Teknisk support både för och eftermarknad
• Utbildning av Deutz-Fahr återförsäljarna
• Uppföljning och återrapportering av produkterna till Deutz-Fahr

Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Placeringsort är i första hand Staffanstorp men även andra kan vara möjliga

Tjänsten innebär ca 40-60 övernattningar per år. Du kommer att ingå i ett team med ca tio medarbetare som arbetar med teknisk support, garantiadministration och utbildning. Du rapporterar till Servicemarknadschefen.


Din Profil
Du har en god teknisk kompetens om lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar.

Du har tidigare arbetat med service- och produktfrågor inom lantbruksektorn eller närliggande bransch. Du jobbar troligen redan idag som mekaniker/tekniker eller inom ”Teknisk Support” gällande lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Du har goda kunskaper inom hydraulik, elektronik och IT/data samt i engelska och Office-paketet.

Tidigare erfarenhet av återförsäljarverksamhet och/eller utbildning inom teknikområdet är meriterande.

För att vara framgångsrik inom ”Teknisk support Lantbruksmaskiner” inom Söderberg & Haak tror vi att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och ödmjuk i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt, och det ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande, därför är det meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form.

B-körkort krävs för tjänsten.


Om företaget
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, och DALBO
Söderberg & Haak ägs till 100 % koncernen Mellby Gård AB som omsatte ca 11,2 miljarder kr under 2021. Läs mer på https://sodhaak.se/


Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på [email protected] Visa mindre

Teknisk support lantbruksmaskiner

Arbetsbeskrivning Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner. Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller både Krone- och Amazone-sortimentet och du har löpande kon... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige.

Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor.
Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner.
Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller både Krone- och Amazone-sortimentet och du har löpande kontakter med både våra återförsäljare och leverantörer.

I dina ansvarsområden ingår:

• Teknisk support per telefon och e-mail samt fältsupport av de ca 30 återförsäljarna
• Teknisk support både för och eftermarknad
• Utbildning av Krone- och Amazone återförsäljarna
• Uppföljning och återrapportering av produkterna till Krone- och Amazone


Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Placeringsort är i första hand Staffanstorp men även andra kan vara möjliga

Tjänsten innebär ca 40-50 övernattningar per år. Du kommer att ingå i ett team med ca tio medarbetare som arbetar med teknisk support, garantiadministration och utbildning. Du rapporterar till Servicemarknadschefen.


Din Profil
Du har en god teknisk kompetens om lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar.

Du har tidigare arbetat med service- och produktfrågor inom lantbruksektorn eller närliggande bransch. Du jobbar troligen redan idag som mekaniker/tekniker eller inom ”Teknisk Support” gällande lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Du har goda kunskaper inom hydraulik, elektronik och IT/data samt i engelska och Office-paketet.

Tidigare erfarenhet av återförsäljarverksamhet och/eller utbildning inom teknikområdet är meriterande.

För att vara framgångsrik inom ”Teknisk support Lantbruksmaskiner” inom Söderberg & Haak tror vi att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och ödmjuk i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt, och det ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande, därför är det meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form.

B-körkort krävs för tjänsten.


Om företaget
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, och DALBO
Söderberg & Haak ägs till 100 % koncernen Mellby Gård AB som omsatte ca 11,2 miljarder kr under 2021. Läs mer på https://sodhaak.se/


Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på [email protected] Tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum så tveka inte att skicka in din ansökan idag. Visa mindre

BILMEKANIKER

Vi söker en bilmekaniker till ett varierande arbete. Din vardag kommer att bestå av: felsökning, service, däck och reparationer på moderna samt äldre bilar i trevlig arbetsplats med trevliga kollegor och arbetsmiljö. Du kommer även att hantera kundmottagning i kortare perioder. Egenskaper vi värdesätter/kräver hos dig är att du: kan utföra jobbet självständigt är målinriktad är samarbetsvillig är serviceorienterad är flexibel är noggrann är ansvarstagande ... Visa mer
Vi söker en bilmekaniker till ett varierande arbete.
Din vardag kommer att bestå av: felsökning, service, däck och reparationer på moderna samt äldre bilar i trevlig arbetsplats med trevliga kollegor och arbetsmiljö. Du kommer även att hantera kundmottagning i kortare perioder.
Egenskaper vi värdesätter/kräver hos dig är att du:
kan utföra jobbet självständigt
är målinriktad
är samarbetsvillig
är serviceorienterad
är flexibel
är noggrann
är ansvarstagande

Förmåner:
Fora försäkringar
Tjänstepension


Krav:
Utbildning
Erfarenhet
Kunskaper
Språk: Svenska, Engelska
Ac kunskap meriterande

Välkommen att söka jobb hos oss! Visa mindre

Mekaniker

Nu söker vi en mekaniker till vårt team på Audi Malmö. Driven, flexibel och engagerad bör vara egenskaper som stämmer in på dig i din roll som både mekaniker, kollega och medarbetare. Här får du möjlighet att arbeta med ett av världens mest kända varumärke. Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av... Visa mer
Nu söker vi en mekaniker till vårt team på Audi Malmö.

Driven, flexibel och engagerad bör vara egenskaper som stämmer in på dig i din roll som både mekaniker, kollega och medarbetare. Här får du möjlighet att arbeta med ett av världens mest kända varumärke.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med ett av Sveriges starkaste team som består av duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som mekaniker kommer du främst att utföra service, underhåll på bilar samt uppdatering på bilar, men felsökning och reparationer kan också förekomma. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda ekonomiska och kvalitetsmål samt nå en fem-stjärnig kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ och trivsam teamanda på en väl fungerande arbetsplats.    

Kvalifikationer     

Vi ser att du har tre-årig fordonsteknisk utbildning alt. eftergymnasial utbildning inom fordon samt minst ett års arbetserfarenhet av arbete som mekaniker. Har du även arbetat med något av våra bilmärken och även arbetat med Odis ser vi det som starkt meriterande. Om du inte har erfarenhet av våra system ser vi att du snabbt kan sätt dig i dem.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska samt engelska. Som krav skall du ha god system- och datorvana samt B-körkort, manuell växel.

Personliga egenskaper      

Du har ett tekniskt intresse för bilar och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du bör vara noggrann och öppen för förändringar för att kunna anpassa dig efter nya instruktioner, ny teknik och information samt nya bilmodeller som kommer.

Du är van vid att hantera perioder med ett högt arbetstempo och låter inte skiftande arbetstempo påverka kvaliteten i ditt arbete. Du är en lagspelare och arbetar självgående men också tillsammans i ditt team för att uppnå uppsatta mål både för dig, teamet samt hela anläggningen.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag,  25 september 2022

 

 

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Händiga däckskiftare sökes.

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong! ARBETSBESKRIVNING - Utföra hjulskifte på personbilar - Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder - Jobbet utförs på dagtid mån-fre - Arbetsstart i slutet oktober. DINA KVALIFIKATIONER - Erfarenhet av hjulskifte - Bra humör och god arbetsmoral - B-kö... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong!

ARBETSBESKRIVNING

- Utföra hjulskifte på personbilar
- Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder
- Jobbet utförs på dagtid mån-fre
- Arbetsstart i slutet oktober.


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av hjulskifte
- Bra humör och god arbetsmoral
- B-körkort


MERITERANDE

- Tidigare jobbat på däckverkstad
- Truckkort


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har möjlighet att jobba heltid från slutet av Oktober till början December.
- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk support lantbruksmaskiner

Arbetsbeskrivning Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner. Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med bå... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söderberg & Haak Maskin AB i Staffanstorp söker en medarbetare inom ”Teknisk Support Lantbruksmaskiner” inriktad mot bolagets återförsäljare i Sverige.

Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med många kontaktytor.
Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande lantbruksmaskiner.
Du kommer arbeta med service, produkt och utbildningsfrågor när det gäller Deutz-Fahr sortimentet och du har löpande kontakter med både våra återförsäljare och leverantörer.

I dina ansvarsområden ingår:

• Teknisk support per telefon och e-mail samt fältsupport av de ca 30 återförsäljarna
• Teknisk support både för och eftermarknad
• Utbildning av Deutz-Fahr återförsäljarna
• Uppföljning och återrapportering av produkterna till Deutz-Fahr

Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Placeringsort är i första hand Staffanstorp men även andra kan vara möjliga

Tjänsten innebär ca 40-60 övernattningar per år. Du kommer att ingå i ett team med ca tio medarbetare som arbetar med teknisk support, garantiadministration och utbildning. Du rapporterar till Servicemarknadschefen.


Din Profil
Du har en god teknisk kompetens om lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar.

Du har tidigare arbetat med service- och produktfrågor inom lantbruksektorn eller närliggande bransch. Du jobbar troligen redan idag som mekaniker/tekniker eller inom ”Teknisk Support” gällande lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Du har goda kunskaper inom hydraulik, elektronik och IT/data samt i engelska och Office-paketet.

Tidigare erfarenhet av återförsäljarverksamhet och/eller utbildning inom teknikområdet är meriterande.

För att vara framgångsrik inom ”Teknisk support Lantbruksmaskiner” inom Söderberg & Haak tror vi att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och ödmjuk i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt, och det ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande, därför är det meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form.

B-körkort krävs för tjänsten.


Om företaget
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, och DALBO
Söderberg & Haak ägs till 100 % koncernen Mellby Gård AB som omsatte ca 11,2 miljarder kr under 2021. Läs mer på https://sodhaak.se/


Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på [email protected] Visa mindre

Bilplåtslagare till Werksta Malmö Bernstorp fd House of Paint

Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i vår fina anläggning i Malmö Bernstorp för bl.a. Porsche och Tesla mfl Din profil Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har... Visa mer
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i vår fina anläggning i Malmö Bernstorp för bl.a. Porsche och Tesla mfl

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna platschef Anton Namawar, 040-631 11 31.

Koncernen Werksta
Werksta Malmö Bernstorp fd House of Paint AB är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja sedan juni 2022. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare. Visa mindre

Copy of Erfaren billackerare till Werksta Malmö Hamn

Vi expanderar och har byggt en helt ny, fräsch och modern verkstad i Malmö. Vill du vara en del i vår spännande expansion? Vi söker en positiv och självgående person som vill vara med och utvecklas med oss. Du kommer att arbeta med: Ett team av flera duktiga billackerare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Du samarbetar med övriga meda... Visa mer
Vi expanderar och har byggt en helt ny, fräsch och modern verkstad i Malmö. Vill du vara en del i vår spännande expansion? Vi söker en positiv och självgående person som vill vara med och utvecklas med oss.

Du kommer att arbeta med:

Ett team av flera duktiga billackerare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Du samarbetar med övriga medarbetare för att skapa goda resultat, glada kunder och uppfylla fastställda mål.

Du ska kunna utföra samtliga steg i lackprocessen såsom maskering, slipning, grundning och målning i lackbox.

Din profil:

- Utbildad billackerare med dokumenterad erfarenhet från skadebranschen
- Kvalitetsmedveten och effektiv
- Det är viktigt att du tycker om att utvecklas då våra modellprogram ständigt utvecklas.
- B-körkort


Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta Magnus Knöös, 040-183645 (tel:070-254 65 94).

Werksta Malmö Hamn är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare. Visa mindre

Bilmekaniker/bilservice

Vi söker en ny medarbetare till bilservice till vår verkstad! Tjänsten innefattar bilservice, felsökning och enklare reparationer av person- och transportbilar av dem vanligaste märkena. Som person är du självgående, noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till bilservice till vår verkstad!
Tjänsten innefattar bilservice, felsökning och enklare reparationer av person- och transportbilar av dem vanligaste märkena.
Som person är du självgående, noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Visa mindre

LEVERANSTEKNIKER

LEVERANSTEKNIKER Nu söker vi en leveranstekniker Vi söker nu dig som har ett stort intresse för att börja jobba på vår leveransavdelning på verkstaden. Då vi har fått ett rejält lyft av nybilsförsäljning, så måste vi förstärka upp avdelningen med ytterligare en leveranstekniker för framtiden. Meriterande är om du har gått fordonsteknisk utbildning och även har några års erfarenhet på en verkstad. Vi söker efter en person som är positiv och med en stark la... Visa mer
LEVERANSTEKNIKER
Nu söker vi en leveranstekniker
Vi söker nu dig som har ett stort intresse för att börja jobba på vår leveransavdelning på verkstaden. Då vi har fått ett rejält lyft av nybilsförsäljning, så måste vi förstärka upp avdelningen med ytterligare en leveranstekniker för framtiden.
Meriterande är om du har gått fordonsteknisk utbildning och även har några års erfarenhet på en verkstad.
Vi söker efter en person som är positiv och med en stark laganda. Du kommer att jobba på Nordens största Peugeot-anläggning. Tjänsten kräver B-körkort samt svenska i tal och skrift.
Välkommen med din ansökan.
Skicka ditt CV och personliga brev.
6 månaders provanställning. Visa mindre

Mekaniker söker för omgående tjänst

Vi är en familjedriven Mekonomen Verkstad, belägna i Oljehamnen. Som just nu vill utöka familjen med ytterligare en Mekaniker. Vi söker dig som vill ha mer än en arbetsplats. Vi vill att du som börjar jobba hos oss är lika mån om verkstaden, kunderna och dina medarbetare som vi är. När du kommer till oss, ska det inte kännas som du åker till ditt arbete utan till ditt andra hem. Vi söker dig som har ett gott sinne för humor, är driven, gillar att utveckla... Visa mer
Vi är en familjedriven Mekonomen Verkstad, belägna i Oljehamnen.
Som just nu vill utöka familjen med ytterligare en Mekaniker.
Vi söker dig som vill ha mer än en arbetsplats.
Vi vill att du som börjar jobba hos oss är lika mån om verkstaden, kunderna och dina medarbetare som vi är. När du kommer till oss, ska det inte kännas som du åker till ditt arbete utan till ditt andra hem.
Vi söker dig som har ett gott sinne för humor, är driven, gillar att utvecklas och ta dig an vilka utmaningar som du kan tänkas stöta på i ditt yrke.
Vi söker dig som vill ta dig vidare till nästa steg i ditt yrke och vidare utvecklas tillsammans med oss och vår verksamhet.
Dig som brinner för resultat och strävar alltid efter att utföra ditt arbete med toppkvalite.
Vi ser att du är flexibel, nogrann med ditt arbete och sätter kunden i första hand.
Vi söker dig som är teknisk kunnig, Vi ser att du som arbetar hos oss har ett gott sinne för affärer och kundrelationer.. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena. Visa mindre

Mekaniker

Nu söker vi en mekaniker till vårt team på Volkswagen Malmö. Driven, flexibel och engagerad bör vara egenskaper som stämmer in på dig i din roll som både mekaniker, kollega och medarbetare. Här får du möjlighet att arbeta med ett av världens mest kända varumärke. Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även män... Visa mer
Nu söker vi en mekaniker till vårt team på Volkswagen Malmö. Driven, flexibel och engagerad bör vara egenskaper som stämmer in på dig i din roll som både mekaniker, kollega och medarbetare. Här får du möjlighet att arbeta med ett av världens mest kända varumärke.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med ett av Sveriges starkaste team som består av duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning
Som mekaniker kommer du främst att utföra service, underhåll på bilar samt uppdatering på bilar, men felsökning och reparationer kan också förekomma. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda ekonomiska och kvalitetsmål samt nå en fem-stjärnig kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ och trivsam teamanda på en väl fungerande arbetsplats.

Kvalifikationer
Vi ser att du har tre-årig fordonsteknisk utbildning alt. eftergymnasial utbildning inom fordon samt minst ett års arbetserfarenhet av arbete som mekaniker. Har du även arbetat med något av våra bilmärken och även arbetat i Automaster eller Odis ser vi det som starkt meriterande. Om du inte har erfarenhet av våra system ser vi att du snabbt kan sätt dig i dem.
Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska samt engelska. Som krav skall du ha god system- och datorvana samt B-körkort, manuell växellåda.

Personliga egenskaper
Du har ett tekniskt intresse för bilar och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du bör vara noggrann och öppen för förändringar för att kunna anpassa dig efter nya instruktioner, ny teknik och information samt nya bilmodeller som kommer.
Du är van vid att hantera perioder med ett högt arbetstempo och låter inte skiftande arbetstempo påverka kvaliteten i ditt arbete. Du är en lagspelare och arbetar självgående men också tillsammans i ditt team för att uppnå uppsatta mål både för dig, teamet samt hela anläggningen.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Mekaniker sökes till Malmö

Om företaget Företaget är ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden. Produkterna gör att dina kompetenser inom mekanik kommer att sättas på prov. Du får en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Mer information om företaget kommer senare under processen. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos vår kund. Om tjänsten Som mekaniker är du på plats hos företagets anläggning i Mal... Visa mer
Om företaget
Företaget är ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden. Produkterna gör att dina kompetenser inom mekanik kommer att sättas på prov. Du får en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Mer information om företaget kommer senare under processen. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos vår kund.
Om tjänsten
Som mekaniker är du på plats hos företagets anläggning i Malmö och arbetar med löpande service, reparation och underhållsarbete på egen hand och tillsammans med ditt team. Du kommer också att arbeta med akut felavhjälpning, främst med en mekanisk inriktning. I rollen förekommer även montage och nyinstallation samt övrig administration som tillkommer. Mer konkret arbetar du med:
· Löpande service, underhåll och planerat reparationsarbete med mekanisk inriktning
· Akut felavhjälpning där du felsöker och reparerar olika mekaniska fel
· Montage och nyinstallation
Kompetenskrav
För att lyckas i rollen ska du ha ett stort intresse för teknik, mekanik och en vilja att lära dig mer. Du behöver även ha:
· Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, underhållstekniker eller mekaniker
· Erfarenhet av service, installation och felsökning inom mekanik och maskinelektronik
· Goda kunskaper i svenska
Som person är du lösningsorienterad och har förmågan ta ansvar för att driva ditt eget arbete framåt självständigt. Du är ödmjuk och mån om att ha ett gott samarbete med dina kollegor. För att lyckas i rollen som tekniker så är det viktigt att du har rätt driv och inställning samt intresse för att utvecklas och vilja lära dig mer.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Arbetstider: 7–16
Lön: Enligt kollektivavtal
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig maila [email protected] Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Servicetekniker, tekniker, reparation, installatör, mekaniker, mekanik, fordonsmekaniker, malmö, Visa mindre

Fordonstekniker

Vår anläggning i Malmö söker nu en fordonstekniker som främst sak arbeta med att utföra service på Nissan, Opel och Isuzubilar. Felsökning och andra arbetsuppgifter kan förekomma. Visa mer
Vår anläggning i Malmö söker nu en fordonstekniker som främst sak arbeta med att utföra service på Nissan, Opel och Isuzubilar. Felsökning och andra arbetsuppgifter kan förekomma. Visa mindre

Fordonstekniker till Euromaster i Malmö

Nu förstärker vi vårt team i Malmö med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. I verkstaden på Sångleksgatan i Malmö, arbetar ett sammansvetsat team om 9 personer inklusive Platschefen med däck och bilservice för personbilar och lastvagnar. Vi driver en fullserviceverkstad där du bland annat kommer utföra felsökningar och reparationer på l... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Malmö med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

I verkstaden på Sångleksgatan i Malmö, arbetar ett sammansvetsat team om 9 personer inklusive Platschefen med däck och bilservice för personbilar och lastvagnar. Vi driver en fullserviceverkstad där du bland annat kommer utföra felsökningar och reparationer på lätta fordon. Bilservice kommer att vara ditt fokusområden men du stöttar även i arbetet med däckservice.
Vi söker dig som:

-
Har tidigare erfarenhet som fordonstekniker

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

-
Innehar B-körkort

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Tidigare haft kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

-
Har datorvana och erfarenhet av administration är meriterande


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Plåtslagare/Skadereperatör

Din bil Syd, Volkswagen Malmö Söker en Plåtslagare/Skadereparatör Är du en driven Plåtslagare som motiveras av att jobba med kvalitet och duktiga kollegor i en märkesverkstad med den senaste tekniken? Då kan du vara en av de tekniker vi söker! Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst fr... Visa mer
Din bil Syd, Volkswagen Malmö
Söker en
Plåtslagare/Skadereparatör
Är du en driven Plåtslagare som motiveras av att jobba med kvalitet och duktiga kollegor i en märkesverkstad med den senaste tekniken? Då kan du vara en av de tekniker vi söker!
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.
Tjänstebeskrivning:
Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.
Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer, det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort (manuell växellåda) är ett krav.
Personliga egenskaper
Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Som person är du driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan senast den 20 augusti 2022.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Din Bil Gruppen och VW Malmö eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre

Fordonstekniker

Om rollen  Som en del av Ford Malmös expansiva fas söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit ... Visa mer
Om rollen 
Som en del av Ford Malmös expansiva fas söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.  

Din profil  
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.  
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.  
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.  

Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Mekaniker till nytt kinesiskt elbilsmärke i Malmö

Gillar du nya utmaningar, är självgående och vill bygga något spännande tillsammans med oss så kan du vara den person vi söker! Vi kommer bli auktoriserad verkstadspartner för ett nytt kinesiskt elbilsmärke i premiumsegmentet med mycket stora ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet. För rätt person kommer detta vara en möjlighet som sällan dyker upp. Vi söker dig som vill ... Visa mer
Gillar du nya utmaningar, är självgående och vill bygga något spännande tillsammans med oss så kan du vara den person vi söker!Vi kommer bli auktoriserad verkstadspartner för ett nytt kinesiskt elbilsmärke i premiumsegmentet med mycket stora ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet. För rätt person kommer detta vara en möjlighet som sällan dyker upp.

Vi söker dig som vill vara med att bygga något spännande tillsammans med oss. Du gillar utmaningar och att göra det lilla extra för att lösa dem. Vi söker dig som vill vara med från början på denna resa, som vill vara med och sätta rutiner och arbetssätt för att leverera service i världsklass.

Tjänsten

Du kommer arbeta i ett litet team av självgående tekniker. Du kommer få utbildning för att utvidga dina expertkunskaper till att även bli expert på detta bilmärke.

Saknar du utbildning inom högvolt? Inga problem! Vi på Mechanum utbildar dig för att bli högvoltstekniker och specialist för det specifika märket!

Som tekniker kommer du arbeta med att utföra service, reparationer och underhållsarbeten. Du kommer även arbeta i systemen för att skapa arbetsordrar, planera och fakturera. Du kommer med andra ord få ett helhetsansvar för att skapa branschens nöjdaste kunder.

Krav


• B-körkort
• Svenska i tal och skrift
• Engelska i skrift
• Fordonsteknisk utbildning och minst tre års erfarenhet som tekniker/mekaniker

Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta som personlig servicetekniker

Övrigt

Start: 2022-09-01

Lön och villkor: Enligt överenskommelse

 

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag så kontaktar vi dig för vidare dialog!

Om Mechanum

Mechanum startade 2008 i Göteborg och finns nu representerade med 6 anläggningar i Göteborg och Malmö. Mechanum är en auktoriserad verkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz som vill förändra synen på vår bransch genom att erbjuda allt kunderna behöver för sina bilar till en kvalitets- och servicenivå som de aldrig tidigare upplevt. Vi har tre affärsområden – Service, Skada och Grossist och har årligen över 55 000 besök i våra verkstäder med en omsättning som närmar sig 500 miljoner. Visa mindre

Mekaniker till Hinz

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hinz.

Om företaget:

Hinz Försäljnings AB är generalagent för Palfinger i Sverige som är världsledande på lastbilskranar, skogskranar och lastväxlare. Företaget har ett brett sortiment, lång erfarenhet och en hög servicenivå. Hinz följer kunden genom hela processen så länge man är ägare till en Palfinger-modell för att man ska kunna utnyttja sin produkt på bästa sätt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som mekaniker hos Hinz kommer du att ingå i ett team på fem personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att kretsa kring service och reparation av kranar och lastbilskranar. Inom respektive ärende du hanterar kommer det även att förekomma viss kundkontakt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet och/eller intresse för mekanik
• God datorvana
• Utbildning inom mekanik är meriterande, men inte obligatoriskt
• Lastbilskörkort är meriterande, men inte obligatoriskt

Som person är du lösningsorienterad och serviceinriktad, du vill alltid hitta de bästa lösningarna för dina kollegor och för kunden. Vidare är du noggrann och har enkelt för att skapa struktur i ditt arbete, du trivs med arbetsuppgifter där du får arbeta administrativt och sätta dig in i olika system. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du mån om att se till gruppens bästa och bidra till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare är du en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mekaniker, kranar, lastbilskranar, lastväxlare, fordon, hydryualik, elektronik, heltid, Malmö Visa mindre

Mekaniker till Hinz

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hinz.

Om företaget:

Hinz Försäljnings AB är generalagent för Palfinger i Sverige som är världsledande på lastbilskranar, skogskranar och lastväxlare. Företaget har ett brett sortiment, lång erfarenhet och en hög servicenivå. Hinz följer kunden genom hela processen så länge man är ägare till en Palfinger-modell för att man ska kunna utnyttja sin produkt på bästa sätt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som mekaniker hos Hinz kommer du att ingå i ett team på fem personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att kretsa kring service och reparation av kranar och lastbilskranar. Inom respektive ärende du hanterar kommer det även att förekomma viss kundkontakt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Intresse eller erfarenhet av mekanik
• God datorvana
• Lastbilskörkort är meriterande, men inte obligatoriskt

Som person är du lösningsorienterad och serviceinriktad, du vill alltid hitta de bästa lösningarna för dina kollegor och för kunden. Vidare är du noggrann och har enkelt för att skapa struktur i ditt arbete, du trivs med arbetsuppgifter där du får arbeta administrativt och sätta dig in i olika system. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du mån om att se till gruppens bästa och bidra till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare är du en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mekaniker, kranar, lastbilskranar, lastväxlare, fordon, hydryualik, elektronik, heltid, Malmö Visa mindre

Billackerare

Equip Auto AB i Malmö har varit verksamma i Malmö sedan 1989. Vi Vi har behov av en erfaren billackerare som blir en del av vårt team i Malmö. Många av våra jobb är mindre skador så du ska klara av hela processen från besiktning av skador till spackling och lackering. Lackarbeten utförs både till privatpersoner och till försäkringbolag. Erfarenhet av Cabas är en merit. I första hand är tjänsten en anställning men olika upplägg för driften av lackeringen k... Visa mer
Equip Auto AB i Malmö har varit verksamma i Malmö sedan 1989. Vi Vi har behov av en erfaren billackerare som blir en del av vårt team i Malmö. Många av våra jobb är mindre skador så du ska klara av hela processen från besiktning av skador till spackling och lackering.
Lackarbeten utförs både till privatpersoner och till försäkringbolag. Erfarenhet av Cabas är en merit.
I första hand är tjänsten en anställning men olika upplägg för driften av lackeringen kan diskuteras. Visa mindre

Mekaniker till Hinz

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hinz.

Om företaget:

Hinz Försäljnings AB är generalagent för Palfinger i Sverige som är världsledande på lastbilskranar, skogskranar och lastväxlare. Företaget har ett brett sortiment, lång erfarenhet och en hög servicenivå. Hinz följer kunden genom hela processen så länge man är ägare till en Palfinger-modell för att man ska kunna utnyttja sin produkt på bästa sätt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som mekaniker hos Hinz kommer du att ingå i ett team på fem personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att kretsa kring service och reparation av kranar och lastbilskranar. Inom respektive ärende du hanterar kommer det även att förekomma viss kundkontakt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet och/eller intresse för mekanik
• God datorvana
• Utbildning inom mekanik är meriterande, men inte obligatoriskt
• Lastbilskörkort är meriterande, men inte obligatoriskt

Som person är du lösningsorienterad och serviceinriktad, du vill alltid hitta de bästa lösningarna för dina kollegor och för kunden. Vidare är du noggrann och har enkelt för att skapa struktur i ditt arbete, du trivs med arbetsuppgifter där du får arbeta administrativt och sätta dig in i olika system. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du mån om att se till gruppens bästa och bidra till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare är du en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mekaniker, kranar, lastbilskranar, lastväxlare, fordon, hydryualik, elektronik, heltid, Malmö Visa mindre

Ford Servicetekniker

Är du min nya Ford Servicetekniker? Jag söker dig som brinner för kundservice och är utbildad bilmekaniker. Du är en lagspelare som vet att teamets framgång är beroende av att vi hjälper varandra.  Jag tror på mina medarbetare och deras vilja att lyckas, därför kommer jag att ge dig stor frihet i ditt arbete men samtidigt finnas som ett stöd för dig så att du kan utvecklas i din roll. Vill du bli en del i ett fantastiskt team? Då är Mechanum rätt arbetsp... Visa mer
Är du min nya Ford Servicetekniker?
Jag söker dig som brinner för kundservice och är utbildad bilmekaniker. Du är en lagspelare som vet att teamets framgång är beroende av att vi hjälper varandra.  Jag tror på mina medarbetare och deras vilja att lyckas, därför kommer jag att ge dig stor frihet i ditt arbete men samtidigt finnas som ett stöd för dig så att du kan utvecklas i din roll.

Vill du bli en del i ett fantastiskt team?

Då är Mechanum rätt arbetsplats för dig!

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 13 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

I rollen som Servicetekniker ansvarar du för att på ett professionellt och serviceinriktat sätt serva och reparera bilar. Du arbetar i nära samarbete med mig, som är Verkstadschef, min servicerådgivare och övriga tekniker och mekaniker. Vi arbetar med Personliga Servicetekniker, vilket innebär att du kommer att ha kontakt med kunder, för tilläggsförsäljning, offerter, och meddela kunderna när bilen är klar.

Jag ser gärna att du är en självgående mekaniker som vill ha ett helhetsansvar, eller har ambitionen att få det. Du är intresserad av att lära dig att arbeta på ett nytt sätt med en nära relation till dina kunder. Du har några års erfarenhet av Ford. Som person är du framåt och handlingskraftig, du är noggrann i arbetet och hanterar stress på ett bra sätt men framför allt så ser du arbetet som en lagsport.

Vi har krav på fordonsteknikerutbildning samt B-körkort.

Meriterande:


• Erfarenhet av teknikerarbete med Ford
• Erfarenhet av Tacdis.
• Erfarenhet av arbete I Fords program
• Erfarenhet av Diagnostikarbete

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa mig, Johanna Andersson, Verkstadschef Mechanum Malmö på 040-652 00 02.

Sista ansökningsdag är 7/6 2022. Intervjuer kommer ske löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Volvo Personlig Servicetekniker

Är du min nya Personliga Servicetekniker? Jag söker dig som brinner för kundservice och är utbildad bilmekaniker. Du är en lagspelare som vet att teamets framgång är beroende av att vi hjälper varandra.  Jag tror på mina medarbetare och deras vilja att lyckas, därför kommer jag att ge dig stor frihet i ditt arbete men samtidigt finnas som ett stöd för dig så att du kan utvecklas i din roll. Vill du bli en del i ett fantastiskt team? Då är Mechanum rätt ... Visa mer
Är du min nya Personliga Servicetekniker?

Jag söker dig som brinner för kundservice och är utbildad bilmekaniker. Du är en lagspelare som vet att teamets framgång är beroende av att vi hjälper varandra.  Jag tror på mina medarbetare och deras vilja att lyckas, därför kommer jag att ge dig stor frihet i ditt arbete men samtidigt finnas som ett stöd för dig så att du kan utvecklas i din roll.

Vill du bli en del i ett fantastiskt team?

Då är Mechanum rätt arbetsplats för dig!

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 märken och söker nu efter fler noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

I rollen som Mekaniker ansvarar du för att på ett professionellt och serviceinriktat sätt serva/reparera bilar. Du arbetar i nära samarbete med mig, som är Verkstadschef, min servicerådgivare och övriga tekniker och mekaniker. Vi arbetar med Personliga Servicetekniker, vilket innebär att du kommer att ha kontakt med och boka dina egna kunder.

Jag ser gärna att du är en självgående Mekaniker som vill har ett helhetsansvar, eller har ambitionen att få det. Du är intresserad av att lära dig att arbeta på ett nytt sätt med en nära relation till dina kunder. Du har några års erfarenhet av Volvo. Som person är du framåt och handlingskraftig, du är noggrann i arbetet och hanterar stress på ett bra sätt men framför allt så ser du arbetet som en lagsport.

Vi har krav på fordonsteknikerutbildning samt B-körkort.

Meriterande:


• Erfarenhet av teknikerarbete med Volvo
• Erfarenhet av Tacdis och Vida
• Erfarenhet av arbete I Volvos program
• Erfarenhet av Diagnostikarbete

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa mig, Johanna Andersson, Verkstadschef Mechanum Malmö på 040-652 00 02.

Sista ansökningsdag är 7/6 2022. Intervjuer kommer ske löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Johanna Andersson

Verkstadschef

040-652 00 02 Visa mindre

Bilmekaniker hos Speedy Bilservice Malmö

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att serva, felsöka samt reparera fordon av alla årsmodeller och märken. Vi ser därför gärna att du är självgående Om dig Vi söker en person som kan trivas i en grupp med högt i tak Ha ett brinnande intresse för bilar och teknik Gillar utmaningar och vill utvecklas Finner det viktigt med gemenskap och kan samarbeta i grupp men samtidigt är en självgående tekniker Innehar B-körkort Flytande Svenska i tal och skrift Utbi... Visa mer
I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att serva, felsöka samt reparera fordon av alla årsmodeller och märken. Vi ser därför gärna att du är självgående
Om dig

Vi söker en person som kan trivas i en grupp med högt i tak
Ha ett brinnande intresse för bilar och teknik
Gillar utmaningar och vill utvecklas
Finner det viktigt med gemenskap och kan samarbeta i grupp men samtidigt är en självgående tekniker
Innehar B-körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Utbildad personbilstekniker

Meriterande är vidareutbildningar som:
Elbilskompetens samt elhybrid
Och andra vidareutbildningar inom fordonsteknik

Speedy är Sveriges mest omtyckta bilverkstadskedja. Speedy Bilservice erbjuder snabb och effektiv bilservice och kvalificerade bilreparationer. Bilverkstadskedjan har fått ett fantastiskt snittbetyg på 4,7 av 5 av sina kunder. Vi tror på bra bemötande, ärlighet och tillgänglighet. Speedy Bilservice är en del av Mekonomen Group med Nordens ledande bilverkstadskedjor. Visa mindre

Ta chansen att jobba som fordonskontrollant via Lernia Bemanning!

Kvalitetsmedveten ”fordonskontrollant” sökes till vår kund i Malmö Nu finns äntligen möjligheten att jobba som fordonskontrollant via Lernia Bemanning! Missa inte chansen! Är du en noggrann, självgående och kvalitetsmedveten person som drivs av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som fordonskontrollant hos vår kund vara hel... Visa mer
Kvalitetsmedveten ”fordonskontrollant” sökes till vår kund i Malmö
Nu finns äntligen möjligheten att jobba som fordonskontrollant via Lernia Bemanning! Missa inte chansen!

Är du en noggrann, självgående och kvalitetsmedveten person som drivs av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som fordonskontrollant hos vår kund vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om rollen som Fordonskontrollant
Som fordonskontrollant kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom en spännande bransch inom fordonsindustrin. Ditt uppdrag kommer att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att noggrant kontrollera att nya bilar som ska färdigställas till kund är säkra och se till att allt är på sin plats.

Vem söker vi?
Till rollen som fordonskontrollant söker vi framförallt dig som är en organiserad och lyhörd person som motiveras av att få ta stort eget ansvar, har förmågan att kontrollera varje fordon mycket noga och som kan ge kunder riktigt bra service. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har ett intresse för och kunskap om bilar, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har haft en liknande roll tidigare.

Vi önskar även att du
* har B-körkort

* behärskar det svenska språket i tal och skrift

* har ett fordonsintresse.

Om kunden
Kunden är ett internationellt, stort och innovativt företag som är verksamt inom logistik- och transportbranschen. Företagets lokaler är trevliga och luftiga och ligger Malmö. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av en god laganda.

Hur du ansöker
För att ansöka till tjänsten klickar du på länken "sök tjänsten" ovan, där fyller du i dina uppgifter. Observera att vi inte kommer gå vidare med ansökningar som inte uppfyller krav om körkort.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Debora (Debbie) Gröhn på e-post: [email protected]
Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka din ansökan idag!

Lernia är vägen framåt
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Mekaniker till Hinz

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hinz.

Om företaget:

Hinz Försäljnings AB är generalagent för Palfinger i Sverige som är världsledande på lastbilskranar, skogskranar och lastväxlare. Företaget har ett brett sortiment, lång erfarenhet och en hög servicenivå. Hinz följer kunden genom hela processen så länge man är ägare till en Palfinger-modell för att man ska kunna utnyttja sin produkt på bästa sätt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som mekaniker hos Hinz kommer du att ingå i ett team på fem personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att kretsa kring service och reparation av kranar och lastbilskranar. Inom respektive ärende du hanterar kommer det även att förekomma viss kundkontakt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet och/eller intresse för mekanik
• God datorvana
• Utbildning inom mekanik är meriterande, men inte obligatoriskt
• Lastbilskörkort är meriterande, men inte obligatoriskt

Som person är du lösningsorienterad och serviceinriktad, du vill alltid hitta de bästa lösningarna för dina kollegor och för kunden. Vidare är du noggrann och har enkelt för att skapa struktur i ditt arbete, du trivs med arbetsuppgifter där du får arbeta administrativt och sätta dig in i olika system. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du mån om att se till gruppens bästa och bidra till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare är du en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mekaniker, kranar, lastbilskranar, lastväxlare, fordon, hydryualik, elektronik, heltid, Malmö Visa mindre

TEKNIKER/MEKANIKER! TILL NORDENS STÖRSTA PEUGEOT FULLSERVICEANLÄGGNING.

Vi behöver förstärka vår verkstad. Vi söker nu efter en tekniker/mekaniker för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda reparationer, felsökningar och service i verkstaden. Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning och ett gediget intresse för bilar, samt erfarenhet gällande mekaniskt arbete du som söker får gärna ha arbetat som tekniker/mekaniker tidigare. B-körkor... Visa mer
Vi behöver förstärka vår verkstad.
Vi söker nu efter en tekniker/mekaniker för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda reparationer, felsökningar och service i verkstaden.
Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning och ett gediget intresse för bilar, samt erfarenhet gällande mekaniskt arbete du som söker får gärna ha arbetat som tekniker/mekaniker tidigare.
B-körkort är ett krav.
Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.
Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning i nordens största Peugeot anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid.
Möjlighet att arbeta på Nordens största Peugeot fullserviceanläggning som ligger i framkant när det gäller kundnöjdhet inom service och där du som medarbetare ges goda möjligheter till personligutveckling och vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxt. Visa mindre

Bilmekaniker - inriktning Mercedes

En ny medarbetare sökes till vår fristående Mercedes verkstad. Som mekaniker kommer du att serva och reparera Mercedes personbilar. Vi söker dig som prioriterar god service och lägger all fokus på kvalitet. Tillträde: snarast Visa mer
En ny medarbetare sökes till vår fristående Mercedes verkstad.
Som mekaniker kommer du att serva och reparera Mercedes personbilar.
Vi söker dig som prioriterar god service och lägger all fokus på kvalitet.
Tillträde: snarast Visa mindre

bilmekaniker

vi vill ha en självgående mekaniker som tycker om att jobba på en mindre arbetsplats. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och att du har den erfarenhet och kunskap som efterfrågas. vi har blandat arbeta med bilservice och byta av bromsbelägg och skivor och vi har även biltvätt . Visa mer
vi vill ha en självgående mekaniker som tycker om att jobba på en mindre arbetsplats. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och att du har den erfarenhet och kunskap som efterfrågas.
vi har blandat arbeta med bilservice och byta av bromsbelägg och skivor och vi har även biltvätt . Visa mindre

Personlig Servicetekniker Ford Malmö

Om rollen  Till vår nya Ford anläggning i Malmö söker vi personbilstekniker. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga ... Visa mer
Om rollen 
Till vår nya Ford anläggning i Malmö söker vi personbilstekniker. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.  
Din profil  
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Har du erfarenhet av att arbeta som personlig servicetekniker (PST) är det meriterande.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.  
Våra ledord är Trygghet, Trovärdighet och Tillgänglighet. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom ditt engagemang och din kompetens – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav. 
Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.  
Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportbilsmekaniker

Om rollen  Som en del av vår expansion framåt söker vi en Transportbiltekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtg... Visa mer
Om rollen 
Som en del av vår expansion framåt söker vi en Transportbiltekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som Transportbilteknikererhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.  
Det bilvarumärke/märken du främst kommer att arbeta med är Fiat  Citroen och Ford§ 

Din profil  
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.  
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.  
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   
B- körkort är ett krav. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.  

Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

bil mekanik

Vi har egen verkstad för reparation, underhåll och service för våra bilar. vi söker den som kan bilservice . Vi söker en duktig och har lite som erfaren bilmekaniker och som kan sedvanliga bil underhåll och reparationer samt kan arbete med olika bilmodeller. Visa mer
Vi har egen verkstad för reparation, underhåll och service för våra bilar. vi söker den som kan bilservice . Vi söker en duktig och har lite som erfaren bilmekaniker och som kan sedvanliga bil underhåll och reparationer samt kan arbete med olika bilmodeller. Visa mindre

Bilmekaniker sökes omgående till Malmö

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och f... Visa mer
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

• Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

• Dokumenterad relevant utbildning

• Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

• God administrativ förmåga och datorvana

• Goda kommunikativa egenskaper

• Ett gott kundbemötande

• Minst B körkort är ett krav

•AC utbildning är ett plus

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet. Visa mindre

Spännande möjlighet som fordonskontrollant via Lernia Bemanning!

Kvalitetsmedveten ”fordonskontrollant” sökes till vår kund i Malmö Nu finns äntligen möjligheten att jobba som fordonskontrollant via Lernia Bemanning! Missa inte chansen! Är du en noggrann, självgående och kvalitetsmedveten person som drivs av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som fordonskontrollant hos vår kund vara he... Visa mer
Kvalitetsmedveten ”fordonskontrollant” sökes till vår kund i Malmö

Nu finns äntligen möjligheten att jobba som fordonskontrollant via Lernia Bemanning! Missa inte chansen!

Är du en noggrann, självgående och kvalitetsmedveten person som drivs av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som fordonskontrollant hos vår kund vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om rollen som Fordonskontrollant

Som fordonskontrollant kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom en spännande bransch inom fordonsindustrin. Ditt uppdrag kommer att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att noggrant kontrollera att nya bilar som ska färdigställas till kund är säkra och se till att allt är på sin plats.

Vem söker vi?

Till rollen som fordonskontrollant söker vi framförallt dig som är en organiserad och lyhörd person som motiveras av att få ta stort eget ansvar, har förmågan att kontrollera varje fordon mycket noga och som kan ge kunder riktigt bra service. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har ett intresse för och kunskap om bilar, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har haft en liknande roll tidigare.

Vi önskar även att du

* har B-körkort

* behärskar det svenska språket i tal och skrift

* har ett fordonsintresse.

Om kunden

Kunden är ett internationellt, stort och innovativt företag som är verksamt inom logistik- och transportbranschen. Företagets lokaler är trevliga och luftiga och ligger Malmö. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av en god laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Däckbytare sökes i Malmö

För kunds räkning söker vi nu en däckbytare i Malmö. OM TJÄNSTEN Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta däck på bilarna som kommer in till verkstaden. OM DIG SOM SÖKER Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Du ska gilla att ge bra service. Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du kan både jobba ensam och i grupp, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en däckbytare i Malmö.

OM TJÄNSTEN

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta däck på bilarna som kommer in till verkstaden.

OM DIG SOM SÖKER

Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Du ska gilla att ge bra service. Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du kan både jobba ensam och i grupp, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en god stämning bland dina arbetskamrater.

B-körkort är meriterande, goda kunskaper i svenska är ett krav. Det är även meriterande med fordonsutbildning samt tidigare erfarenhet av däckskifte.

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

ÖVRIGA VILLKOR

Uppdraget sträcker sig till 24 april, och är på heltid. För rätt person finns det eventuellt möjlighet att jobba hos någon av våra andra kunder därefter.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och i Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Bilplåtslagare till Werksta Malmö Hamn

Vi expanderar och bygger en helt ny, fräsch och modern verkstad i Malmö. Vill du vara en del i vår spännande expansion? Vi söker en positiv och självgående person som vill vara med och utvecklas med oss. Din profil Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens... Visa mer
Vi expanderar och bygger en helt ny, fräsch och modern verkstad i Malmö. Vill du vara en del i vår spännande expansion? Vi söker en positiv och självgående person som vill vara med och utvecklas med oss.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på dina arbetsuppgifter;
- Byta och rikta karossdetaljer
- Svetsa, limma och nita
- Demontering och montering
- Samverka med skaderådgivare, lackerare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Vi erbjuder dig
Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Jimmy Bysell på tel: (https://www.werksta.se/arbeta-pa-werksta/werksta-stockholm-vastberga-soker-bilplatslagare/#08-556 755 30)

Koncernen Werksta
Werksta Malmö Hamn är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare. Visa mindre

Tekniker/Mekaniker

Har du en passion för bilar och brinner för att ge kundservice utöver det extra? Vill du arbeta med drivna kollegor och ett premiumvarumärke? Då ska du söka jobbet hos oss som tekniker!   Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. ... Visa mer
Har du en passion för bilar och brinner för att ge kundservice utöver det extra? Vill du arbeta med drivna kollegor och ett premiumvarumärke? Då ska du söka jobbet hos oss som tekniker!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida .  

 

Tjänstebeskrivning

Det arbete vi erbjuder i vår moderna verkstad innebär att du kommer att arbeta i ett fokuserat team bestående av flera duktiga kollegor. Du kommer arbeta självständigt bland annat med felsökning, elektronik, reparationer och service.

 

Kvalifikationer

Krav:

Fordonsteknisk utbildning
Dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar
Du ska känna dig bekväm i rollen som mekaniker och kunna arbeta självständigt.
Erfarenhet av både felsökning och servicearbeten.
Du har minst B-körkort med manuell växellåda
Datorvana.
Svenska språket i både tal och skrift samt engelska.
 

Meriterande:

Erfarenhet av att arbete med något av våra märken (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi).
Innehar du titeln Master Technician är det mycket meriterade.
Personliga egenskaper

Det är en självklarhet att du har ett stort intresse för bilar och god känsla för service. Du är flexibel, intresserad av att fortsätta att lära, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Du levererar alltid kvalitet.

Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer, så inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach för att göra kunden nöjd ser vi som en självklarhet.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast den 3 april 2022. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Däckbytare sökes i Malmö

För kunds räkning söker vi nu en däckbytare i Malmö. OM TJÄNSTEN Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta däck på bilarna som kommer in till verkstaden. OM DIG SOM SÖKER Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Du ska gilla att ge bra service. Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du kan både jobba ensam och i grupp, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en däckbytare i Malmö.

OM TJÄNSTEN

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta däck på bilarna som kommer in till verkstaden.

OM DIG SOM SÖKER

Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Du ska gilla att ge bra service. Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du kan både jobba ensam och i grupp, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en god stämning bland dina arbetskamrater.

B-körkort är meriterande, goda kunskaper i svenska är ett krav. Det är även meriterande med fordonsutbildning samt tidigare erfarenhet av däckskifte.TILLTRÄDE

19 mars.

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Uppdraget sträcker sig till 24 april, och är på heltid. För rätt person finns det eventuellt möjlighet att jobba hos någon av våra andra kunder därefter.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Däckskiftare till säsongsjobb

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong! ARBETSBESKRIVNING - Utföra hjulskifte på personbilar - Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder - Jobbet utförs på dagtid mån-fre - Arbetsstart i slutet på Mars DINA KVALIFIKATIONER - Erfarenhet av hjulskifte - Bra humör och god arbetsmoral - B-kör... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong!

ARBETSBESKRIVNING

- Utföra hjulskifte på personbilar
- Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder
- Jobbet utförs på dagtid mån-fre
- Arbetsstart i slutet på Mars


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av hjulskifte
- Bra humör och god arbetsmoral
- B-körkort


MERITERANDE

- Tidigare jobbat på däckverkstad
- Truckkort


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har möjlighet att jobba heltid från mitten på Mars till slutet på April.
- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fordonstekniker

Har du en passion för bilar och brinner för att ge kundservice utöver det extra? Vill du arbeta med drivna kollegor och ett premiumvarumärke? Då ska du söka jobbet hos oss som tekniker! Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du... Visa mer
Har du en passion för bilar och brinner för att ge kundservice utöver det extra? Vill du arbeta med drivna kollegor och ett premiumvarumärke? Då ska du söka jobbet hos oss som tekniker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning
Det arbete vi erbjuder i vår moderna verkstad innebär att du kommer att arbeta i ett fokuserat team bestående av flera duktiga kollegor. Du kommer arbeta självständigt bland annat med felsökning, elektronik, reparationer och service.

Kvalifikationer
Krav:
· Fordonsteknisk utbildning
· Dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar
· Du ska känna dig bekväm i rollen som mekaniker och kunna arbeta självständigt.
· Erfarenhet av både felsökning och servicearbeten.
· Du har minst B-körkort med manuell växellåda
· Datorvana.
· Svenska språket i både tal och skrift samt engelska.
Meriterande:
· Erfarenhet av att arbete med något av märken Volkswagen, Seat, Skoda, Audi.
· Innehar du titeln Master Technician är det mycket meriterade.
Personliga egenskaper
Det är en självklarhet att du har ett bil intresse och god känsla för service. Du är flexibel, intresserad av att fortsätta att lära, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Du levererar alltid kvalitet.
Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer, så inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach för att göra kunden nöjd ser vi som en självklarhet.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast den 20 Mars 2022. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning Visa mindre

Kombinerad fält- och servicetekniker till Maskinia i Staffanstorp

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält!

Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskinerna i verkstaden samt att montera tillbehör på nya maskiner, men även vara ute på fält och hjälpa kunderna på plats. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Hos Maskinia hjälps alla på verkstaden till med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagarna. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur och högt i tak, där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker av tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad och få arbeta med frihet under ansvar. Vi utför mycket arbeten ute hos kund så service och förmågan att möta kund oerhört viktig men även samarbetet med kollegorna.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

•En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon med hydraulik
•Goda kunskaper inom el och hydraulik
•Datorvana
•Körkort B
Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 2011 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2019 omsatte företaget 425 MSEK och har budgeterat för 550 MSEK år 2021. Vi har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.

Läs gärna mer om oss här: https://www.maskinia.se/Kontaktuppgifter
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Karl Andersson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilmekaniker

Are you a trained car mechanic or have similar professional experience and are looking for a family workplace and are willing to give that little extra to lift our business? Then maybe it's you we're looking for! We invest forward and then need committed mechanics for our company. We offer you an exciting work environment with good development opportunities and an attractive salary system. Main tasks As a car mechanic with us, you perform service and car... Visa mer
Are you a trained car mechanic or have similar professional experience and are looking for a family workplace and are willing to give that little extra to lift our business? Then maybe it's you we're looking for!
We invest forward and then need committed mechanics for our company. We offer you an exciting work environment with good development opportunities and an attractive salary system.


Main tasks
As a car mechanic with us, you perform service and car repairs quickly and efficiently and with professional judgment. You should also have the experince of tyre change.


Your profile
As a person, you are driven and ambitious. You enjoy solving problems and can work independently when needed.
We are looking for you who have a few years' experience as a car mechanic and that you may also work as a car mechanic today. It is important that you are efficient, independent and have a good ability to prioritize.


The employment is part-time. The position may be filled before the last application day, we are happy to receive your application as soon as possible.
If you have any questions about the service, you are welcome to send an email. Visa mindre

Bilmekaniker

Arena Personal söker nu en bilmekaniker för kunds räkning! Tjänsten innebär att du självständigt genomför service, reparationer och felsökningar på personbil och transportbilar av alla bilmärken Vi söker dig som klarar det mesta såsom kamremsbyte, växellådsbyte, motorbyte, göra felsökningar och har goda kunskaper inom bilelektronik. Placeringsort: Malmö Omfattning: Heltid Om oss på Arena Personal: Arena Personal är experter på rekrytering och bemanni... Visa mer
Arena Personal söker nu en bilmekaniker för kunds räkning!

Tjänsten innebär att du självständigt genomför service, reparationer och felsökningar på personbil och transportbilar av alla bilmärken

Vi söker dig som klarar det mesta såsom kamremsbyte, växellådsbyte, motorbyte, göra felsökningar och har goda kunskaper inom bilelektronik.

Placeringsort: Malmö

Omfattning: Heltid

Om oss på Arena Personal:

Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal sedan många år tillbaka. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden.

Vi är även ett värderingsstyrt företag med värdeorden: Personlig, Engagerad och Professionell.

Människorna i ett företag är den viktigaste resursen, därför är varje individ unik för Arena Personal. Visa mindre

Däckskiftare till säsongsjobb

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong! ARBETSBESKRIVNING - Utföra hjulskifte på personbilar - Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder - Jobbet utförs på dagtid mån-fre - Arbetsstart i slutet på Mars DINA KVALIFIKATIONER - Erfarenhet av hjulskifte - Bra humör och god arbetsmoral - B-kör... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong!

ARBETSBESKRIVNING

- Utföra hjulskifte på personbilar
- Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder
- Jobbet utförs på dagtid mån-fre
- Arbetsstart i slutet på Mars


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av hjulskifte
- Bra humör och god arbetsmoral
- B-körkort


MERITERANDE

- Tidigare jobbat på däckverkstad
- Truckkort


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har möjlighet att jobba heltid från mitten på Mars till slutet på April.
- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kombinerad fält- och servicetekniker till Maskinia i Staffanstorp

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält!

Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskinerna i verkstaden samt att montera tillbehör på nya maskiner, men även vara ute på fält och hjälpa kunderna på plats. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Hos Maskinia hjälps alla på verkstaden till med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagarna. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur och högt i tak, där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker av tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad och få arbeta med frihet under ansvar. Vi utför mycket arbeten ute hos kund så service och förmågan att möta kund oerhört viktig men även samarbetet med kollegorna.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

•En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon med hydraulik
•Goda kunskaper inom el och hydraulik
•Datorvana
•Körkort B
Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 2011 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2019 omsatte företaget 425 MSEK och har budgeterat för 550 MSEK år 2021. Vi har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.

Läs gärna mer om oss här: https://www.maskinia.se/Kontaktuppgifter
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Karl Andersson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare till säsongsjobb

VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong! ARBETSBESKRIVNING - Utföra hjulskifte på personbilar - Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder - Jobbet utförs på dagtid mån-fre - Arbetsstart i slutet på Mars DINA KVALIFIKATIONER - Erfarenhet av hjulskifte - Bra humör och god arbetsmoral - B-kör... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en snabbrörlig miljö där det är högt tempo med fysikt arbete? Varför inte ta chansen att söka ett säsongsjobb som däckskiftare till kommande säsong!

ARBETSBESKRIVNING

- Utföra hjulskifte på personbilar
- Bidra med god service till kunderna på däckverkstäder
- Jobbet utförs på dagtid mån-fre
- Arbetsstart i slutet på Mars


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av hjulskifte
- Bra humör och god arbetsmoral
- B-körkort


MERITERANDE

- Tidigare jobbat på däckverkstad
- Truckkort


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har möjlighet att jobba heltid från mitten på oktober till slutet på November.
- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilmekaniker

Bilmekaniker sökes till Pontus Bilverkstad AB i Malmö. Pontus Bilverkstad söker nu en driven och kunnig mekaniker. Vi servar och reparerar alla bilmärken, både äldre och nyare modeller. Du bör därför besitta en bred kunskap och vara självgående. För att vara aktuell för rollen ser vi att du har/är: Känsla för service och kundnöjdhet. Samarbetsvillig och kan ta instruktioner. Flexibel Noggrann Ansvarstagande Krav: Dokumenterad erfarenhet som bilmekani... Visa mer
Bilmekaniker sökes till Pontus Bilverkstad AB i Malmö.


Pontus Bilverkstad söker nu en driven och kunnig mekaniker.
Vi servar och reparerar alla bilmärken, både äldre och nyare modeller.
Du bör därför besitta en bred kunskap och vara självgående.


För att vara aktuell för rollen ser vi att du har/är:
Känsla för service och kundnöjdhet.
Samarbetsvillig och kan ta instruktioner.
Flexibel
Noggrann
Ansvarstagande


Krav:
Dokumenterad erfarenhet som bilmekaniker.
Språk: Svenska, Engelska
Datorvana
Körkort B


Om anställningen:
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts snarast.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Månadslön
Pontus Bilverkstad AB ligger i Fosie Industriområde, Stenyxegatan 10 i Malmö.


Vid intresse maila CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Kombinerad fält- och servicetekniker till Maskinia i Staffanstorp

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält!

Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskinerna i verkstaden samt att montera tillbehör på nya maskiner, men även vara ute på fält och hjälpa kunderna på plats. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Hos Maskinia hjälps alla på verkstaden till med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagarna. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur och högt i tak, där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker av tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad och få arbeta med frihet under ansvar. Vi utför mycket arbeten ute hos kund så service och förmågan att möta kund oerhört viktig men även samarbetet med kollegorna.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

•En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon med hydraulik
•Goda kunskaper inom el och hydraulik
•Datorvana
•Körkort B
Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 2011 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2019 omsatte företaget 425 MSEK och har budgeterat för 550 MSEK år 2021. Vi har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.

Läs gärna mer om oss här: https://www.maskinia.se/Kontaktuppgifter
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Karl Andersson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekaniker som vill sadla om till representant för Wallmek’s specialverktyg

Wallmek är ett företag med 21 anställda som utvecklar och säljer unika specialverktyg för fordonsreparationer. Vi står för idé och design fram till färdig produkt till slutkund. Produkterna ligger i segmentet hydraulik och pneumatik. Wallmek startades 1978 och är representerat i Europa och Nordamerika. Vi är certifierade för ISO:9001-2015. Wallmek i Kungälv AB ingår i Teqnion-koncernen. Du kommer att ingå i ett engagerat team där varje representant har ans... Visa mer
Wallmek är ett företag med 21 anställda som utvecklar och säljer unika specialverktyg för fordonsreparationer. Vi står för idé och design fram till färdig produkt till slutkund. Produkterna ligger i segmentet hydraulik och pneumatik. Wallmek startades 1978 och är representerat i Europa och Nordamerika. Vi är certifierade för ISO:9001-2015. Wallmek i Kungälv AB ingår i Teqnion-koncernen.
Du kommer att ingå i ett engagerat team där varje representant har ansvar för ett geografiskt område. Nu söker vi representant till:
Område - Skåne, Blekinge samt delar av Kalmar län. Du utgår ifrån hemmet.
Du kommer i din anställning att representera Wallmek och sälja samt visa hur våra specialdesignade verktyg används vid kontakter med kunder i ditt område. Detta sker via besök, telefon, e-mail och mässor. Våra kunder är fordonstillverkare, bil och lastbilsverkstäder, bildemonteringar, reservdelskedjor och verktygsåterförsäljare.
Huvudkontoret finns i Kungälv där du regelbundet är med på utbildning, personalmöten, utbyter erfarenheter och nya idéer. Arbetet innebär ca. 25 övernattningar om året beroende på var du bor. Verktygsbuss dator, telefon samt läsplatta kommer att ställas till ditt förfogande. Du kommer att utbildas och förberedas väl innan arbetet påbörjas.
Kvalifikationer
Du är händig och har verkstadsbakgrund samt känner till hur en verkstad fungerar. Du är målmedveten, lyhörd för kunders behov och skall kunna planera ditt arbete självständigt.
Engagemang och förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du skall behärska Svenska i tal och skrift. Engelska eller annat europeiskt språk är meriterande. Erfarenhet som mekaniker, verkmästare är positivt.
B-Körkort är ett krav för tjänsten.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett företag med trevlig stämning och goda framtidsutsikter. Bli en i Teamet du med!
Fast månadslön.
Förmåner: Friskvård, 4 utbildningstillfällen/år, 2 Kick-offer/år samt sjukvårdsförsäkring.
Ansökan: Vill du veta mer om tjänsten kontakta Simon Berntson på tel. 0703-728911.
Skicka ansökningarna med CV och personligt brev samt eventuellt löneanspråk till [email protected] snarast. Intevjuer sker löpande. Visa mindre

Bilglastekniker / tekniker / montör till Carglass®

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som kon... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Carglass®.

Om företaget:

Carglass® har verksamhet i mer än 30 länder och över 27 000 anställda. Sedan april 2002 ägs Carglass® till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern. I hjärtat av allt dem gör är deras åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Dem vill göra skillnad för kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att Carglass® vuxit och idag är över 240 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos dem är du en person som värdesätter deras grundläggande värderingar, omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Carglass® är stolta över att deras duktiga medarbetare har olika bakgrund, ålder, kön och nationalitet! Men kanske viktigast av allt erbjuder de ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Arbetsuppgifter:

Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor, kalibrera kamerautrustning i bilar samt bemöta kunder på verkstaden. Därtill dokumenterar du i ett ärendehanteringssystem. Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar deras kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med deras service.

Du arbetar i verkstaden och tillsammans med dina kollegor sköter ni driften under 6 månader för att stötta upp under högsäsong. De första veckorna arbetar du nära ordinarie bilglastekniker för att lära dig grunderna, därefter arbetar du mestadels självständigt med ovanstående arbetsuppgifter.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med teknisk, it- eller fordonsinriktning
• Tekniskt intresse och god datorvana
• B-körkort
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
I rollen som bilglastekniker hos Carglass® är de personliga egenskaperna och tekniska intresset av största vikt. Vi ser att du som söker är en ”do’er” och kan ta stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Därtill är du en person som har ett positivt mindset och alltid sätter kunden först. Du trivs med att arbeta under högt tempo, men tummar naturligtvis aldrig på kvaliteten. Slutligen har du en god struktur i ditt arbete och arbetar noggrant i dina ärenden och sköter en god dokumentation i systemen.

Övrig information:

Start: 1 Mars
Plats: Malmö eller Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, Carglass, bilglas, reparation, montör, teknik, glas, glastekniker, servicetekniker, Stockholm, kundservice, kunder, bilar, fordon, fordonstekniker, bilmekaniker, bilverkstad, team, studenten, heltid, stockholm, kungsägen, service, fordonsmekaniker Visa mindre

Bilmekaniker till verkstaden på Kommunteknik

Ref: 20220122 Arbetsuppgifter Vi söker en ny medarbetare till vårt team på Kommuntekniks verkstad. Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta med felsökningar samt fordonselektronik. Har du ett stort intresse av detta så kommer du bidra till att vårt team blir komplett. Vår verkstad utför reparationer av personbilar, gräsklippare, lastbilar, vinterfordon och diverse andra maskiner. Beredskapsarbete för vinterverksamhet förekommer. Du kommer ingå i... Visa mer
Ref: 20220122

Arbetsuppgifter
Vi söker en ny medarbetare till vårt team på Kommuntekniks verkstad. Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta med felsökningar samt fordonselektronik. Har du ett stort intresse av detta så kommer du bidra till att vårt team blir komplett.

Vår verkstad utför reparationer av personbilar, gräsklippare, lastbilar, vinterfordon och diverse andra maskiner. Beredskapsarbete för vinterverksamhet förekommer. Du kommer ingå i ett team på 8 mekaniker. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer ha kundkontakt med både interna och externa kunder. Som bilmekaniker hos oss utför du självständigt förekommande reparationer, underhåll och service av personbilar och andra fordon som t.ex. små elbilar.

Vår målsättning är att utföra arbete av god kvalitét för att få nöjda kunder!

Kvalifikationer
Vi söker dig som:


• har fordonsteknisk utbildning alternativt annan gymnasieutbildning kompletterad med en bred arbetslivserfarenhet inom området.
• har goda kunskaper om läsning av elscheman, felsökning med diagnosutrustning och multimeter
• har goda kunskaper om fordonselektronik
• har god allmän datorkunskap
• kan tillgodogöra dig teknisk information i verkstadsprogram
• ha körkort B för manuellt växlad bil.

Vi ser gärna att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet från verkstadsbranschen där du har tillgodogjort dig ovanstående. Det är ett plus om du även har utbildning inom Ransomes gräsklippare. Vi ser det även som ett plus om du tidigare har arbetat med ODIS/ERWIN/BOSCH, har erfarenhet och kompetens inom elbilar och gasbilar och har behörighet för körkort BE samt truckkort.

För oss är det viktigt att du har goda tekniska kunskaper och intresse och förmåga att själv söka information och utvecklas inom yrket. Du ska kunna arbeta självständigt samtidigt som du ska trivas i en grupp där man arbetar nära varandra. Du gillar att jobba och samtala med människor med olika bakgrund och erfarenheter. Du ska kunna hålla tidplaner och följa arbetsplatsens säkerhetsföreskrifter.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Vi är idag över 500 anställda på Kommunteknik och omsätter 770 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag:

Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

BILMEKANIKER / FELSÖKNINGSTEKNIKER

Vi söker en bilmekaniker/felsökningstekniker till ett varierande arbete. Din vardag kommer att bestå av: felsökning, service, däck och reparationer på moderna samt äldre bilar i trevlig arbetsplats med trevliga kollegor och arbetsmiljö. Du kommer även att hantera kundmottagning i kortare perioder. Egenskaper vi värdesätter/kräver hos dig är att du: kan utföra jobbet självständigt är målinriktad är samarbetsvillig är serviceorienterad är flexibel är nog... Visa mer
Vi söker en bilmekaniker/felsökningstekniker till ett varierande arbete.
Din vardag kommer att bestå av: felsökning, service, däck och reparationer på moderna samt äldre bilar i trevlig arbetsplats med trevliga kollegor och arbetsmiljö. Du kommer även att hantera kundmottagning i kortare perioder.
Egenskaper vi värdesätter/kräver hos dig är att du:
kan utföra jobbet självständigt
är målinriktad
är samarbetsvillig
är serviceorienterad
är flexibel
är noggrann
är ansvarstagande

Fora försäkringar samt attraktiv lön ingår.
Krav:
Utbildning
Erfarenhet
Kunskaper
Språk: Svenska, Engelska
Ac kunskap meriterande

Välkommen att söka hos oss! Visa mindre

Servicemekaniker lastbilspåbyggnader- JOAB Malmö

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland. JOAB är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa lå... Visa mer
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland. JOAB är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder.Beskrivning
Vi behöver utöka vår bemanning och söker nu en kompetent servicemekaniker till vår serviceverkstad i Malmö.

Här jobbar man tillsammans som ett team och hjälper och stöttar varandra. Självklart sätter vi kunden i fokus.

Om tjänsten

Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader. (lastväxlare, liftdumpers, kranar, sopbilar) Arbetet innehåller problemlösning inom mekanik, hydraulik, styr & regler och fordonselektronik. Arbetet sker mestadels i vår verkstad men arbete i fält förekommer. Kvällsarbete/ skift kan vara aktuellt.

Vi söker dig som har kunskap, erfarenhet och intresse för att skruva och underhålla. Vi arbetar i självstyrande team så du behöver vara en lagspelare. Du trivs med samarbete och ställer gärna upp för dina arbetskollegor. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden som ska få den service som förväntas, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

Kvalifikationer - önskemål

- Fordonsteknisk utbildning- eller motsvarande kunskaper
- Fordons el
- Kunskap inom Hydraulik, pneumatik
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande - ej krav

- Krankunskaper 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av vårt serviceteam där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling. Kollektivavtal - Teknikföretagen IF Metall. Förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård. mm

Välkommen med din ansökan, vi anställer och intervjuar löpande 

JOAB strävar efter att vara marknadsledande inom service för renhållningsfordon, lastväxlare, liftdumpers och kranar på den svenska marknaden, samt att ha ett brett kontaktnät med Auktoriserade Service Partners på marknader där vi levererar våra utrustningar. Visa mindre

Kombinerad fält- och servicetekniker till Maskinia i Staffanstorp

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält!

Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskinerna i verkstaden samt att montera tillbehör på nya maskiner, men även vara ute på fält och hjälpa kunderna på plats. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Hos Maskinia hjälps alla på verkstaden till med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagarna. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur och högt i tak, där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker av tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad och få arbeta med frihet under ansvar. Vi utför mycket arbeten ute hos kund så service och förmågan att möta kund oerhört viktig men även samarbetet med kollegorna.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

•En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon med hydraulik
•Goda kunskaper inom el och hydraulik
•Datorvana
•Körkort B
Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 2011 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2019 omsatte företaget 425 MSEK och har budgeterat för 550 MSEK år 2021. Vi har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.

Läs gärna mer om oss här: https://www.maskinia.se/Kontaktuppgifter
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Karl Andersson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilglastekniker / tekniker / montör till Carglass®

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som kon... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Carglass®.

Om företaget:

Carglass® har verksamhet i mer än 30 länder och över 27 000 anställda. Sedan april 2002 ägs Carglass® till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern. I hjärtat av allt dem gör är deras åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Dem vill göra skillnad för kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att Carglass® vuxit och idag är över 240 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos dem är du en person som värdesätter deras grundläggande värderingar, omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Carglass® är stolta över att deras duktiga medarbetare har olika bakgrund, ålder, kön och nationalitet! Men kanske viktigast av allt erbjuder de ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Arbetsuppgifter:

Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor, kalibrera kamerautrustning i bilar samt bemöta kunder på verkstaden. Därtill dokumenterar du i ett ärendehanteringssystem. Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar deras kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med deras service.

Du arbetar i verkstaden och tillsammans med dina kollegor sköter ni driften under 6 månader för att stötta upp under högsäsong. De första veckorna arbetar du nära ordinarie bilglastekniker för att lära dig grunderna, därefter arbetar du mestadels självständigt med ovanstående arbetsuppgifter.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med teknisk, it- eller fordonsinriktning
• Tekniskt intresse och god datorvana
• B-körkort
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
I rollen som bilglastekniker hos Carglass® är de personliga egenskaperna och tekniska intresset av största vikt. Vi ser att du som söker är en ”do’er” och kan ta stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Därtill är du en person som har ett positivt mindset och alltid sätter kunden först. Du trivs med att arbeta under högt tempo, men tummar naturligtvis aldrig på kvaliteten. Slutligen har du en god struktur i ditt arbete och arbetar noggrant i dina ärenden och sköter en god dokumentation i systemen.

Övrig information:

Start: 1 Mars
Plats: Malmö eller Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, Carglass, bilglas, reparation, montör, teknik, glas, glastekniker, servicetekniker, Stockholm, kundservice, kunder, bilar, fordon, fordonstekniker, bilmekaniker, bilverkstad, team, studenten, heltid, stockholm, kungsägen, service, fordonsmekaniker Visa mindre

Elfordonstekniker till SHIFT Electric Mobility i Malmö?

The electromobility industry is new - and ours to build. Want to do the journey with us? ???? Hej! Jag heter Filip och jag är din framtida ledare! Idag är vi ett fantastiskt team på 20 tekniker inom elbussar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu söker vi en kollega i Skåne - som vill fortsätta att utveckla elfordonsbranschen tillsammans med oss! Vi är en entreprenöriell organisation och ett ambitiöst team, där vi uppmuntrar till utveckling varje dag. ... Visa mer
The electromobility industry is new - and ours to build. Want to do the journey with us? ????
Hej!
Jag heter Filip och jag är din framtida ledare! Idag är vi ett fantastiskt team på 20 tekniker inom elbussar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu söker vi en kollega i Skåne - som vill fortsätta att utveckla elfordonsbranschen tillsammans med oss!
Vi är en entreprenöriell organisation och ett ambitiöst team, där vi uppmuntrar till utveckling varje dag. Här får du en spännande och flexibel roll och start-up-känslan, men samtidigt arbetade du med elbussar från världens största tillverkare av elfordon, BYD.
Så, vill du arbeta med ett spännande varumärke i ständig utveckling och med den senaste tekniken? -> Fortsätt läsa! ????
Det är här det börjar, med våra värderingar:
???? Dare – we dare to take steps no others have taken before and be pioneers in a new industry. We encourage our colleagues to take decisions by themselves, develop their own competences and knowledge, to believe in themselves, think outside the box and do things differently.
????Care – our customers is our number one priority; we treat them like kings. We encourage our colleagues to take care customers, colleagues, work quality but also to celebrate their incredible colleagues.
???? Share – we believe in knowledge. As a pioneer in our industry, we constantly share our knowledge and expertise with our colleagues to constantly support self-development.
Delar du de värderingarna och vill följa med på vår tillväxtresa?
Om SHIFT Electric Mobility:
Under de närmsta fem åren kommer de flesta tyngre fordonen i innerstäder i Europa att vara eldrivna. Med innovativa och hållbarhetssäkra handlingar skiftar vi tankesättet på eftermarknaden för elfordon. Vi på SHIFT erbjuder våra kunder expertis inom EV i form av teknisk support, reservdelsförsörjning, EV-träning och utbildning till elektriska fordon i hela Norden.
Vi har sätet och huvudkontor i Tenhult där lager, support och management sitter, men våra tekniker är spridda runt om i Norden. Vår mobilitet och att finnas där kunden finns är djupt begrundat i företaget, och är bland annat det som gör att vi sticker ut på marknaden. Ur ett konkurrensperspektiv är vi i dagsläget ensamma om att leverera dessa typer av tjänster i Sverige, med 100% fokus på tunga elfordon.
Idag finns vi aktiva inom bussbranschen och jobbar både med bussoperatörer i Norden samt olika tillverkare från Asiatiska marknaden. Vi finns aktivt i 35 städer och underhåller över 500 fordon.
För oss är hållbarhet vår mission samt professionellt entreprenörskap vår passion. Vi drivs av att vara banbrytande och tänka utanför boxen. Vill du vara med och förändra industrin för eldrivna fordon? Varmt välkommen till SHIFT Electric Mobility!
På SHIFT Electric Mobility erbjuder vi dig:
Här får du arbeta med spännande varumärken i snabb utvecklingstakt, med den senaste tekniken. Vi arbetar och lever efter värderingarna - Care, Share and Dare, i allt vi gör.
Du får också:
Förmånsbil
Ett flexibelt arbete
Utbildning inom högspänning och säkerhet i elfordon
Arbeta i team i en kompetent och professionell miljö, med en bra blandning av juniora och seniora kollegor

Till att börja med kommer du att kunna följa en av våra tekniker i en månad innan du själv ger dig ut på fältet. Du får även utbildningar (vi vill att du ständigt ska utvecklas - för att bli vår expert på elfordon!).
Om rollen som Elfordonstekniker:
Hos oss får du vara med och utvecklas – och revolutionera elfordonsbranschen med oss! Rollen som elfordonstekniker inom elbussar hos oss är inte som ett ”vanligt” tekniker- eller mekanikerarbete, där du arbetar i en verkstad eller garage. Här utgår du hemifrån och tar varje dag din servicebil ut till våra kunder, där du utför dina arbeten i deras verkstäder.
Du kommer att vara vår expert när det kommer till kunskap inom elbil, buss och/eller lastbil. Vi förväntar oss att du är driven och villig att lära dig mer och hela tiden utvecklas, tillsammans med oss och våra kunder.
I rollen som Elfordonstekniker arbetar du på våra kunders bussdepåer och ansvarar för:
Att identifiera fel och reparera dem (oavsett storlek eller orsak till felet) hos våra kunder i Skåneregionen.
Elarbeten, diagnos och felsökning av elbussar
Mekaniskt arbete, diagnos, teknisk support till kund och genomföra reparation på elbussar
Reservdelshantering och montering
Administration och rapportskrivning (en viktig del av ditt arbete!)

Vem är du?
Du är driven, vill vara med och utveckla saker och är inte rädd för utmaningar! Den ena dagen på SHIFT är inte den andra lik - och därför tror vi att du är en person som inte är rädd för att få nya utmaningar varje dag, utan att i förväg veta hur dagen eller problemen kommer att se ut när du kommer till kunden.
Vi vill även att du har en mekanisk bakgrund och stort intresse för ny teknik och fordon. Du är trygg i din kompetens och har inga problem att ta ansvar. Du tar emot dem med stolthet – och levererar alltid resultat!
Din bakgrund:
Arbetslivserfarenhet och kunskap som mekaniker (gärna som bussmekaniker eller lastbilsmekaniker, men inget krav)
Detaljfokuserad
Flexibel
Hög arbetsmoral
B-körkortVi gillar att hitta på saker tillsammans!
Work hard…play hard! Varje år gör vi olika personalaktiviteter tillsammans, där alla våra medarbetare från hela Norden träffas på ett och samma ställe. Och vi gillar just att umgås, spendera tid tillsammans för middagar och förhoppningsvis (post covid) ha fester och annat roligt tillsammans, precis som en stor familj. Ibland tävlar vi i gokart, reser jorden runt eller deltar i Formel-E-tävlingar.
Varje år reser vi till en hemlig destination för vår årliga kick-off tillsammans (Förra året åkte vi till Marrakech för att se Grand E-prix!)
Lite annan information som kan vara bra att veta om:
Start: ASAP, men vi väntar på rätt kandidat!
Arbetsplats: Skåne (du är förmodligen bosatt i närheten av Malmö eller Helsingborg)
Förmåner:
THE WHOLE SHEBANG!
Förmånsbil
Förmånligt pensionspaket
Försäkringar
Årlig Kick Off, resor, AW:s, sommar- och julfester (i början av 2020 var vi på Formula E i Marrakech)
Telefon
Dator
Friskvårdsbidrag

Är detta du eller någon du känner?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt här nedan! ???????? Visa mindre

Autoservice söker tekniker

Brinner du för bilar och mekanik och vill ta nästa steg i karriären? Vår kund söker nu Dig som vill utföra servicearbeten och olika typer av reparationer på personbilar, lätta lastbilar samt husbilar. Din profil Vi söker dig med fordonstekniks bakgrund som är van att arbeta i verkstad. Du är självgående men tycker även om att tillhöra ett team. Kvalifikationer För att vara aktuell för rollen ser vi att du har: • Ett brinnande teknik- och fordonsmekanis... Visa mer
Brinner du för bilar och mekanik och vill ta nästa steg i karriären?
Vår kund söker nu Dig som vill utföra servicearbeten och olika typer av reparationer på personbilar, lätta lastbilar samt husbilar.


Din profil
Vi söker dig med fordonstekniks bakgrund som är van att arbeta i verkstad. Du är självgående men tycker även om att tillhöra ett team.
Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:
• Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
• Dokumenterad relevant utbildning
• Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
• God administrativ förmåga och datorvana
• Goda kommunikativa egenskaper
• Ett gott kundbemötande
Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bil intresse och har känsla för service.
Minst B körkort är ett krav.
God kunskap i svenska tal och skrift
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.
Kontaktuppgifter
Frågor om tjänsten ring Birgitta Cato 0704-209600, [email protected]
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kombinerad fält- och servicetekniker till Maskinia i Staffanstorp

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält!

Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskinerna i verkstaden samt att montera tillbehör på nya maskiner, men även vara ute på fält och hjälpa kunderna på plats. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Hos Maskinia hjälps alla på verkstaden till med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagarna. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur och högt i tak, där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker av tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad och få arbeta med frihet under ansvar. Vi utför mycket arbeten ute hos kund så service och förmågan att möta kund oerhört viktig men även samarbetet med kollegorna.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

•En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon med hydraulik
•Goda kunskaper inom el och hydraulik
•Datorvana
•Körkort B
Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 2011 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2019 omsatte företaget 425 MSEK och har budgeterat för 550 MSEK år 2021. Vi har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.

Läs gärna mer om oss här: https://www.maskinia.se/Kontaktuppgifter
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Karl Andersson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilglastekniker / tekniker / montör till Carglass®

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som kon... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Carglass®.

Om företaget:

Carglass® har verksamhet i mer än 30 länder och över 27 000 anställda. Sedan april 2002 ägs Carglass® till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern. I hjärtat av allt dem gör är deras åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Dem vill göra skillnad för kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att Carglass® vuxit och idag är över 240 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos dem är du en person som värdesätter deras grundläggande värderingar, omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Carglass® är stolta över att deras duktiga medarbetare har olika bakgrund, ålder, kön och nationalitet! Men kanske viktigast av allt erbjuder de ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Arbetsuppgifter:

Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor, kalibrera kamerautrustning i bilar samt bemöta kunder på verkstaden. Därtill dokumenterar du i ett ärendehanteringssystem. Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar deras kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med deras service.

Du arbetar i verkstaden och tillsammans med dina kollegor sköter ni driften under 4 månader för att stötta upp under högsäsong. De första veckorna arbetar du nära ordinarie bilglastekniker för att lära dig grunderna, därefter arbetar du mestadels självständigt med ovanstående arbetsuppgifter.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med teknisk, it- eller fordonsinriktning
• Tekniskt intresse och god datorvana
• B-körkort
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
I rollen som bilglastekniker hos Carglass® är de personliga egenskaperna och tekniska intresset av största vikt. Vi ser att du som söker är en ”do’er” och kan ta stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Därtill är du en person som har ett positivt mindset och alltid sätter kunden först. Du trivs med att arbeta under högt tempo, men tummar naturligtvis aldrig på kvaliteten. Slutligen har du en god struktur i ditt arbete och arbetar noggrant i dina ärenden och sköter en god dokumentation i systemen.

Övrig information:

Start: 1 Mars
Plats: Malmö eller Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, Carglass, bilglas, reparation, montör, teknik, glas, glastekniker, servicetekniker, Stockholm, kundservice, kunder, bilar, fordon, fordonstekniker, bilmekaniker, bilverkstad, team, studenten, heltid, stockholm, kungsägen, service, fordonsmekaniker Visa mindre

BILMEKANIKER SÖKES!

BILMEKANIKER SÖKES! Är du en fullfjädrad bilmekaniker som letar efter en ny utmaning? Eller är du kanske utbildad bilmekaniker som skulle vilja lära dig yrket på plats? Kontakta oss på [email protected] eller på 070-4565101 så diskuterar vi vidare hur din framtid hos oss skulle se ut! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
BILMEKANIKER SÖKES!
Är du en fullfjädrad bilmekaniker som letar efter en ny utmaning? Eller är du kanske utbildad bilmekaniker som skulle vilja lära dig yrket på plats? Kontakta oss på [email protected] eller på 070-4565101 så diskuterar vi vidare hur din framtid hos oss skulle se ut!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bilmekaniker sökes omgående till Malmö

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och f... Visa mer
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

• Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

• Dokumenterad relevant utbildning

• Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

• God administrativ förmåga och datorvana

• Goda kommunikativa egenskaper

• Ett gott kundbemötande

•AC utbildning är ett plus

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdfMekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet. Visa mindre

Service engineer

Vi söker en Fordonstekniker till vår framtida anläggning i Malmö. Om Me & Joy Industrial AB För oss på Me & Joy industrial AB är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Bolag är en ny etablerat i ... Visa mer
Vi söker en Fordonstekniker till vår framtida anläggning i Malmö.
Om Me & Joy Industrial AB
För oss på Me & Joy industrial AB är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Bolag är en ny etablerat i Sverige med sina kinesiska rötter och planerer att etablera dyra bilar teknikservice så som Porsche och andra liknande dyra bil varumärken.
Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Me & Joy Industrial AB. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.
Om tjänsten
Som Fordonstekniker kommer du att ingå att etablera bolag. Vår planerat verkstad i malmö kommer att ha varumärkena Porsche och dyra bil teknikarbete.
Om dig
Vi är på jakt efter en tekniker med fordonsteknisk utbildning och har du några års erfarenhet att arbeta med Porsche och dyra bil hantering teknik är det meriterande.
Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och viljan att hela tiden bli bättre. Ett positivt sätt och en god förståelse för vad kunden förväntar sig av en Sveriges största bilhandlare krävs för tjänsten. Har du certifikat eller vidareutbildningar ses det självklart som en merit. Visa mindre

Kombinerad fält- och servicetekniker till Maskinia i Staffanstorp

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält!

Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskinerna i verkstaden samt att montera tillbehör på nya maskiner, men även vara ute på fält och hjälpa kunderna på plats. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Hos Maskinia hjälps alla på verkstaden till med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagarna. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur och högt i tak, där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker av tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad och få arbeta med frihet under ansvar. Vi utför mycket arbeten ute hos kund så service och förmågan att möta kund oerhört viktig men även samarbetet med kollegorna.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

•En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon med hydraulik
•Goda kunskaper inom el och hydraulik
•Datorvana
•Körkort B
Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 2011 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2019 omsatte företaget 425 MSEK och har budgeterat för 550 MSEK år 2021. Vi har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.

Läs gärna mer om oss här: https://www.maskinia.se/Kontaktuppgifter
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Karl Andersson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elfordonstekniker till SHIFT Electric Mobility i Skåne ?

The electromobility industry is new - and ours to build. Want to do the journey with us? ???? Hej! Jag heter Filip och jag är din framtida ledare! Idag är vi ett fantastiskt team på 20 tekniker inom elbussar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu söker vi en kollega i Skåne - som vill fortsätta att utveckla elfordonsbranschen tillsammans med oss! Vi är en entreprenöriell organisation och ett ambitiöst team, där vi uppmuntrar till utveckling varje dag. ... Visa mer
The electromobility industry is new - and ours to build. Want to do the journey with us? ????
Hej!
Jag heter Filip och jag är din framtida ledare! Idag är vi ett fantastiskt team på 20 tekniker inom elbussar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu söker vi en kollega i Skåne - som vill fortsätta att utveckla elfordonsbranschen tillsammans med oss!
Vi är en entreprenöriell organisation och ett ambitiöst team, där vi uppmuntrar till utveckling varje dag. Här får du en spännande och flexibel roll och start-up-känslan, men samtidigt arbetade du med elbussar från världens största tillverkare av elfordon, BYD.
Så, vill du arbeta med ett spännande varumärke i ständig utveckling och med den senaste tekniken? -> Fortsätt läsa! ????
Det är här det börjar, med våra värderingar:
???? Dare – we dare to take steps no others have taken before and be pioneers in a new industry. We encourage our colleagues to take decisions by themselves, develop their own competences and knowledge, to believe in themselves, think outside the box and do things differently.
????Care – our customers is our number one priority; we treat them like kings. We encourage our colleagues to take care customers, colleagues, work quality but also to celebrate their incredible colleagues.
???? Share – we believe in knowledge. As a pioneer in our industry, we constantly share our knowledge and expertise with our colleagues to constantly support self-development.
Delar du de värderingarna och vill följa med på vår tillväxtresa?
Om SHIFT Electric Mobility:
Under de närmsta fem åren kommer de flesta tyngre fordonen i innerstäder i Europa att vara eldrivna. Med innovativa och hållbarhetssäkra handlingar skiftar vi tankesättet på eftermarknaden för elfordon. Vi på SHIFT erbjuder våra kunder expertis inom EV i form av teknisk support, reservdelsförsörjning, EV-träning och utbildning till elektriska fordon i hela Norden.
Vi har sätet och huvudkontor i Tenhult där lager, support och management sitter, men våra tekniker är spridda runt om i Norden. Vår mobilitet och att finnas där kunden finns är djupt begrundat i företaget, och är bland annat det som gör att vi sticker ut på marknaden. Ur ett konkurrensperspektiv är vi i dagsläget ensamma om att leverera dessa typer av tjänster i Sverige, med 100% fokus på tunga elfordon.
Idag finns vi aktiva inom bussbranschen och jobbar både med bussoperatörer i Norden samt olika tillverkare från Asiatiska marknaden. Vi finns aktivt i 35 städer och underhåller över 500 fordon.
För oss är hållbarhet vår mission samt professionellt entreprenörskap vår passion. Vi drivs av att vara banbrytande och tänka utanför boxen. Vill du vara med och förändra industrin för eldrivna fordon? Varmt välkommen till SHIFT Electric Mobility!
På SHIFT Electric Mobility erbjuder vi dig:
Här får du arbeta med spännande varumärken i snabb utvecklingstakt, med den senaste tekniken. Vi arbetar och lever efter värderingarna - Care, Share and Dare, i allt vi gör.
Du får också:
Förmånsbil
Ett flexibelt arbete
Utbildning inom högspänning och säkerhet i elfordon
Arbeta i team i en kompetent och professionell miljö, med en bra blandning av juniora och seniora kollegor

Till att börja med kommer du att kunna följa en av våra tekniker i en månad innan du själv ger dig ut på fältet. Du får även utbildningar (vi vill att du ständigt ska utvecklas - för att bli vår expert på elfordon!).
Om rollen som Elfordonstekniker:
Hos oss får du vara med och utvecklas – och revolutionera elfordonsbranschen med oss! Rollen som elfordonstekniker inom elbussar hos oss är inte som ett ”vanligt” tekniker- eller mekanikerarbete, där du arbetar i en verkstad eller garage. Här utgår du hemifrån och tar varje dag din servicebil ut till våra kunder, där du utför dina arbeten i deras verkstäder.
Du kommer att vara vår expert när det kommer till kunskap inom elbil, buss och/eller lastbil. Vi förväntar oss att du är driven och villig att lära dig mer och hela tiden utvecklas, tillsammans med oss och våra kunder.
I rollen som Elfordonstekniker arbetar du på våra kunders bussdepåer och ansvarar för:
Att identifiera fel och reparera dem (oavsett storlek eller orsak till felet) hos våra kunder i Skåneregionen.
Elarbeten, diagnos och felsökning av elbussar
Mekaniskt arbete, diagnos, teknisk support till kund och genomföra reparation på elbussar
Reservdelshantering och montering
Administration och rapportskrivning (en viktig del av ditt arbete!)

Vem är du?
Du är driven, vill vara med och utveckla saker och är inte rädd för utmaningar! Den ena dagen på SHIFT är inte den andra lik - och därför tror vi att du är en person som inte är rädd för att få nya utmaningar varje dag, utan att i förväg veta hur dagen eller problemen kommer att se ut när du kommer till kunden.
Vi vill även att du har en mekanisk bakgrund och stort intresse för ny teknik och fordon. Du är trygg i din kompetens och har inga problem att ta ansvar. Du tar emot dem med stolthet – och levererar alltid resultat!
Din bakgrund:
Arbetslivserfarenhet och kunskap som mekaniker (gärna som bussmekaniker eller lastbilsmekaniker, men inget krav)
Detaljfokuserad
Flexibel
Hög arbetsmoral
B-körkortVi gillar att hitta på saker tillsammans!
Work hard…play hard! Varje år gör vi olika personalaktiviteter tillsammans, där alla våra medarbetare från hela Norden träffas på ett och samma ställe. Och vi gillar just att umgås, spendera tid tillsammans för middagar och förhoppningsvis (post covid) ha fester och annat roligt tillsammans, precis som en stor familj. Ibland tävlar vi i gokart, reser jorden runt eller deltar i Formel-E-tävlingar.
Varje år reser vi till en hemlig destination för vår årliga kick-off tillsammans (Förra året åkte vi till Marrakech för att se Grand E-prix!)
Lite annan information som kan vara bra att veta om:
Start: ASAP, men vi väntar på rätt kandidat!
Arbetsplats: Skåne (du är förmodligen bosatt i närheten av Malmö eller Helsingborg)
Förmåner:
THE WHOLE SHEBANG!
Förmånsbil
Förmånligt pensionspaket
Försäkringar
Årlig Kick Off, resor, AW:s, sommar- och julfester (i början av 2020 var vi på Formula E i Marrakech)
Telefon
Dator
Friskvårdsbidrag

Är detta du eller någon du känner?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt här nedan! ???????? Visa mindre

Kylmöntör/Mekaniker

Södra Sveriges snabbast växande företag inom transportkylservice söker dig som har erfarenhet från att ha arbetat som fordonsmekaniker. Hos oss på BM Transportkylservice får du möjlighet att både meka och lära dig allt om kylaggregat till lätt och tunga lastbilar. Vi på BM Transportkylservice är ett härligt gäng som brinner för våra kunder och för varandra. Fredagslunch, frukost och träningsbidrag är några exempel på hur vi tar hand om våra anställda. ... Visa mer
Södra Sveriges snabbast växande företag inom transportkylservice söker dig som har erfarenhet från att ha arbetat som fordonsmekaniker.
Hos oss på BM Transportkylservice får du möjlighet att både meka och lära dig allt om kylaggregat till lätt och tunga lastbilar.
Vi på BM Transportkylservice är ett härligt gäng som brinner för våra kunder och för varandra. Fredagslunch, frukost och träningsbidrag är några exempel på hur vi tar hand om våra anställda.

Vi växer kraftigt tillsammans med Carrier och söker dig som vill arbeta med montering, reparationer och service av kylaggregat på lastbilar/transportbilar/släp/trailers.

Vi söker dig med:
- 1-5 års erfarenhet från mekaniskt arbete eller liknande
- Stora vana av att arbeta självständigt
- Goda el- och styr/regler kunskaper är ett plus
- B-körkort
- Datorvana i PC-miljö ser vi som en självklarhet

Din personlighet:
- Du är noggrann och engagerad
- Du har ett genuint tekniskt intresse och vill dela med dig av ditt kunnande samt även lära av och tillsammans med dina kollegor

Besök oss på bmtransportkylservice.seÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tekniker

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.Har du en passion för bilar och brinner för att ge kundservice utöver det extra? Vill du ar... Visa mer
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.Har du en passion för bilar och brinner för att ge kundservice utöver det extra? Vill du arbeta med drivna kollegor och ett premiumvarumärke?
Då ska du söka jobbet hos oss som tekniker!
Tjänstebeskrivning
Det arbete vi erbjuder i vår moderna verkstad innebär att du kommer att arbeta i ett fokuserat team bestående av flera duktiga kollegor. Du kommer arbeta självständigt bland annat med felsökning, elektronik, reparationer och service.
Kvalifikationer
Krav:
· Fordonsteknisk utbildning.
· Dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med person- eller lätta transportbilar.
· Du ska känna dig bekväm i rollen som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.
· Erfarenhet av både felsökning och servicearbeten.
· Du har minst B-körkort. (Manuell växellåda är ett krav)
· Datorvana.
· Svenska språket i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.
Meriterande:
· Erfarenhet av att arbete med något av våra märken (Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Seat, Skoda och Audi).
· HVT-utbildning.
· Innehar du titeln Master Technician är det mycket meriterade.
Personliga egenskaper
Det är en självklarhet att du har ett gediget intresse för bilar och god känsla för service. Du är flexibel, intresserad av att fortsätta att lära, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Du levererar alltid kvalitet. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer, så inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach för att göra kunden nöjd ser vi som en självklarhet.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Ansökan:
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast den: 2021-12-30. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Tekniker till specialtransporter

Ref: 20213237 Arbetsuppgifter Specialtransporter kör färdtjänstresor åt funktionshindrade som sitter i rullstol till bland annat skolor, dagverksamheter och fritidsaktiviteter. För detta ändamål har vi 39 fordon, 19 bussar och 20 mindre fordon. Vi är idag ett team på 53 personer varav 42 arbetar som färdtjänstförare och övriga i beställningsfunktion och trafikledning. Tjänsten är en kombinationstjänst där den största delen i tjänsten är som fordonsansvar... Visa mer
Ref: 20213237

Arbetsuppgifter
Specialtransporter kör färdtjänstresor åt funktionshindrade som sitter i rullstol till bland annat skolor, dagverksamheter och fritidsaktiviteter. För detta ändamål har vi 39 fordon, 19 bussar och 20 mindre fordon. Vi är idag ett team på 53 personer varav 42 arbetar som färdtjänstförare och övriga i beställningsfunktion och trafikledning. Tjänsten är en kombinationstjänst där den största delen i tjänsten är som fordonsansvarig, där utöver ingår det att vid behov köra färdtjänst. Det ingår även viss fastighetsskötsel av Specialtransporters fastighet. Fördelningen mellan de olika rollerna kan variera över tid.

I rollen som fordonsansvarig kommer du att:


• Se till så att fordonen blir besiktigade och är godkända för körning, genom att fortlöpande planera service, reparationer och besiktning.
• Etablera kontakter med service- och underhållsföretagen vid fel och problem med fordonen.
• Planera och sköta däckbyte på fordonen två gånger om året, samt vid behov.
• Dokumentera åtgärder på fordonen, såsom till exempel besiktning och service.
• Hjälpa färdtjänstförarna lösa enklare problem, såsom till exempel byte av lampor, problem med liftar med mera.
• Vara kontaktperson gentemot försäkringsbolaget vid fordonsskador.
• Vara kontaktperson gentemot VISAB som är ägare av fordonen.
• Följa upp fakturering kopplat till åtagande samt attestera i vårt ekonomisyetm EKOT.

 I rollen som färdtjänstförare kommer du att


• Utföra transporter (till sjukhus, dagverksamheter och fritidsaktiviteter med mera) av funktionshindrade brukare som sitter i rullstol samt utföra skolkörning till förskola, grundskola och gymnasium.

I rollen som fastighetsskötare kommer du att:


• Sköta om inne- och utemiljön med bland annat renhållning, belysning och kontroller som efterfrågas av hyresvärden.
• Göra felanmälan till fastighetsägaren.
• Se till att kaffe- och vattenmaskin fungerar samt vara behjälplig med disk och tvätt.
• SBA ansvarig, som bland annat boka in översyn av brandsläckare och skyltning av utrymningsvägar.   

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning samt YKB (minst 35 timmar). För att vara aktuell för rollen behöver du också ha körkort D-behörighet (busskort) och arbetslivserfarenhet från färdtjänst/specialfordon. Utöver detta ser vi att du har god datorvana och arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift är också krav för tjänsten. Det är ett stort plus om du har fordonsteknisk utbildning och/ eller arbetslivserfarenhet av fastighetsskötsel och fordonsservice. Även arbetslivserfarenhet som ledsagare eller arbete med funktionshindrade barn eller brukare är meriterande för tjänsten.

Som person har du lätt för att lära dig och är praktisk lagd samt har ett stort intresse för fordon och fordonsteknik. För att trivas i rollen ser vi att du är bekväm med att arbeta självständigt samtidigt som du också gärna arbetar efter vissa givna ramar. Några av dina styrkor är att se vad som behöver göras samt att planera och prioritera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du är flexibel och kan skifta mellan olika arbetsuppgifter när verksamheten behöver det och har inga problem med att anpassa dig till förändringar. Du sätter höga krav på att leverera tjänster med kvalitet och god service och förstår verksamhetens uppdrag och mål. Utöver detta har du lätt för bygga nätverk och skapa relationer med andra, såväl inom som utom organisationen.Om arbetsplatsen
Kommuntjänster har drygt 600 anställda inom sex olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service för alla, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-03-01 eller enligt överenskommelse

Övrigt
I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.
 
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Kombinerad fält- och servicetekniker till Maskinia i Staffanstorp

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält!

Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskinerna i verkstaden samt att montera tillbehör på nya maskiner, men även vara ute på fält och hjälpa kunderna på plats. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Hos Maskinia hjälps alla på verkstaden till med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagarna. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur och högt i tak, där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker av tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad och få arbeta med frihet under ansvar. Vi utför mycket arbeten ute hos kund så service och förmågan att möta kund oerhört viktig men även samarbetet med kollegorna.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

•En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon med hydraulik
•Goda kunskaper inom el och hydraulik
•Datorvana
•Körkort B
Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 2011 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2019 omsatte företaget 425 MSEK och har budgeterat för 550 MSEK år 2021. Vi har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.

Läs gärna mer om oss här: https://www.maskinia.se/Kontaktuppgifter
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Karl Andersson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kombinerad fält- och servicetekniker till Maskinia i Staffanstorp

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av tunga fordon och trivs med kundkontakt? Maskinia i Staffanstorp söker nu dig som vill jobba kombinerat som Servicetekniker i verkstad och ute på fält!

Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba med maskinerna i verkstaden samt att montera tillbehör på nya maskiner, men även vara ute på fält och hjälpa kunderna på plats. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Hos Maskinia hjälps alla på verkstaden till med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagarna. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur och högt i tak, där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker av tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad och få arbeta med frihet under ansvar. Vi utför mycket arbeten ute hos kund så service och förmågan att möta kund oerhört viktig men även samarbetet med kollegorna.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

•En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon med hydraulik
•Goda kunskaper inom el och hydraulik
•Datorvana
•Körkort B
Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 2011 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2019 omsatte företaget 425 MSEK och har budgeterat för 550 MSEK år 2021. Vi har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.

Läs gärna mer om oss här: https://www.maskinia.se/Kontaktuppgifter
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Karl Andersson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vid behov tekniker för Bzzt Malmö

Det ha?r a?r Bzzt! Vi ko?r sma?, eldrivna taxipodar och elmopeder fo?r korta resor och transporter i city (i Stockholm, Göteborg och Malmö). Ma?nniskor, prylar, mat och annat som beho?ver susa fram snabbt, billigt och utsla?ppsfritt genom stan a?ker med oss. (Bzzt a?r ett av endast tva? taxibolag och en handfull budfirmor) som fa?r anva?nda Naturskyddsfo?reningens symbol Bra Miljo?val.) Va?r ide?, mission eller master plan a?r att kicka fossilbilarna ur st... Visa mer
Det ha?r a?r Bzzt!
Vi ko?r sma?, eldrivna taxipodar och elmopeder fo?r korta resor och transporter i city (i Stockholm, Göteborg och Malmö). Ma?nniskor, prylar, mat och annat som beho?ver susa fram snabbt, billigt och utsla?ppsfritt genom stan a?ker med oss. (Bzzt a?r ett av endast tva? taxibolag och en handfull budfirmor) som fa?r anva?nda Naturskyddsfo?reningens symbol Bra Miljo?val.)
Va?r ide?, mission eller master plan a?r att kicka fossilbilarna ur stan. (Det a?r sa?klart inte gjort i en handva?ndning, men ta?nk vad mycket ba?ttre allt kommer att bli na?r vi har lyckats. Friskare luft, mindre buller och mindre tra?ngsel. Hurra!)
Va?r taxiapp a?r nedladdad en bra bit o?ver hundratusen ga?nger i Stockholm och vi har ocksa? bud- och matleveranssamarbeten med ett ga?ng fo?retag som har fattat va?rdet av ha?llbara transporter. Sedan vi lanserade bolaget 2017 har vi gjort knappt 400 000 resor och nu har vi besta?mt oss fo?r att ta va?r verksamhet till nya sta?der och har alltså kört igång i både Göteborg och Malmö. Ha?ftigt tycker vi! Vi har ba?de ambitionen och potentialen att go?ra klimatnytta pa? riktigt.
Nu undrar du kanske hur det a?r att jobba ha?r. Bra! Vi a?r en brokig samling ma?nniskor som jobbar och trivs superbra ihop. Om du a?r en glad och energisk typ som fa?r saker att ha?nda sa? kommer du att passa in fint.


Vem är du?
I Stockholm har vi två heltidsanställda tekniker (med totalt 50 fordon) och nu letar vi efter en vid behovs tekniker för Malmö som idag är en liten mindre skala (totalt 14 fordon). Vi tror att du kanske är under utbildning, teknik intresserad eller ser detta som ett roligt extra jobb vid sidan av. Arbetet är vid behov per timme kopplat till fordonsflottan idag men tjänsten kan komma att växa med bolaget när vi nu ska bli stora i Malmö.


Jobbet.
• Utföra service, reparationer, felsökning och underhåll av våra fordon, tekniska delar och utrymmen
• Implementera fordon, tekniska delar, funktioner, garage med mera
• Ha koll på inventarier och köpa in delar
• Kommunicera med leverantörer
• Bibehålla uppsatta rutiner och instruktioner, samt vid behov ta fram nya
• Genomföra projekt och förbättringar


För att klara av jobbet behöver du.
• Vara tillmötesgående i alla ärenden och problem
• Bibehålla en god och säker arbetsmiljö
• Samarbeta med övriga avdelningar
• Vara självgående
• Hålla en god kommunikation med sina kollegor
• Hålla sig uppdaterad och vara väl insatt i våra rutiner och instruktioner
• Arbeta kostnadseffektivt och miljömedvetet
• Arbeta med ständigt förbättringsarbete för att utveckla vår service och bolag
• Levererar med hög kvalitet och på uppsatta mål Visa mindre

Medarbetare till världens mest omtalade elbilsföretag

Nu har du möjligheten att jobba för en av de största elbilsleverantörerna i Sverige och internationellt! Vi söker dig som kan starta omgående och arbeta heltid december ut hos vår kund i Malmö. Du måste ha B-körkort. Arbetsuppgifter: Hjälpa till med enklare underhåll av elbilarna Hjälpa till med att köra elbilarna till respektive plats på parkeringen Lyfta undan däck och städa bilarna Supporta teamet du arbetar tillsammans med i andra arbetsuppgifter... Visa mer
Nu har du möjligheten att jobba för en av de största elbilsleverantörerna i Sverige och internationellt!

Vi söker dig som kan starta omgående och arbeta heltid december ut hos vår kund i Malmö. Du måste ha B-körkort.


Arbetsuppgifter: Hjälpa till med enklare underhåll av elbilarna
Hjälpa till med att köra elbilarna till respektive plats på parkeringen
Lyfta undan däck och städa bilarna
Supporta teamet du arbetar tillsammans med i andra arbetsuppgifter 
Dina arbetsuppgifter kan variera från dag till dag. 
Arbetstid är kl 08.00-17.00, men räkna tiderna kan variera och innefatta kvällar och helger.

Om dig:
Arbetsuppgifterna kräver ingen förkunskap men vi ser gärna att du är ansvarstagande och flexibel med arbetstider. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och bilar samt är lite händig. Du är bra på att prioritera olika arbetsuppgifter och är en riktig teamplayer. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och har en fallenhet för problemlösning. Du kan snabbt sätta dig in i arbetsuppgifter och räds inte för att hjälpa till där det behövs.

Krav:
B-körkort.

Vi erbjuder:
För uppdraget kommer du att vara anställd hos oss på JKS Sverige och uthyrd som konsult till kund. Du får möjligheten att arbeta för ett tekniskt och miljömedvetet elbilsföretag som utvecklar innovativa produkter. Arbetstempot är högt och uppdraget kan ge dig värdefulla kompetenser och erfarenheter. 

Hur du ansöker:
Sök uppdraget via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Har du frågor om uppdraget eller om JKS är du givetvis välkommen att kontakta Elisabeth Widéen på 040-12 12 25.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen. 
Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete. Visa mindre

Mekaniker till företag i Malmö!

Om tjänsten Som Mekaniker hos vår kund kommer du att arbeta med service och felsökning av fordon i verkstad. Du tillhör ett team i verkstaden som är utrustad med alla moderna hjälpmedel som du behöver. Utöver detta kommer du även att jobba med på byggnationer och service på efterfordon. I rollen finns det goda möjligheter till personlig utveckling både gällande kompetens och ansvarsområden.  Tjänsten som Mekaniker är en fastanställning på heltid med start... Visa mer
Om tjänsten
Som Mekaniker hos vår kund kommer du att arbeta med service och felsökning av fordon i verkstad. Du tillhör ett team i verkstaden som är utrustad med alla moderna hjälpmedel som du behöver. Utöver detta kommer du även att jobba med på byggnationer och service på efterfordon. I rollen finns det goda möjligheter till personlig utveckling både gällande kompetens och ansvarsområden. 

Tjänsten som Mekaniker är en fastanställning på heltid med start omgående efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd vardagar 07-16.  

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Mekaniker. Det är meriterande om du har gymnasial utbildning från fordonsprogrammet. Vidare är du som person drivande och positiv samt en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ samtidigt som du trivs med att arbeta i team. 

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet som mekaniker
- B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Lastbilsmekaniker, Verkstad, Fordon, Teknik, Reperation, Malmö, Adecco Visa mindre