Lediga jobb Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Receptionist till hudklinik i Malmö

Vill du arbeta med ett team av hudspecialister i ett expansivt företag där service, hög kompetens och arbetsglädje är i fokus? Då är du varmt välkommen som kollega i vårt engagerade team på Diagnostiskt Centrum Hud! Diagnostiskt Centrum Hud är en framgångsrik hudmottagning som finns i Sveriges tre största regioner. Den här tjänsten gäller klinikerna både i Hyllie och inne i City. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi dig som kan bemöta patienter på ett exem... Visa mer
Vill du arbeta med ett team av hudspecialister i ett expansivt företag där service, hög kompetens och arbetsglädje är i fokus? Då är du varmt välkommen som kollega i vårt engagerade team på Diagnostiskt Centrum Hud!

Diagnostiskt Centrum Hud är en framgångsrik hudmottagning som finns i Sveriges tre största regioner. Den här tjänsten gäller klinikerna både i Hyllie och inne i City.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi dig som kan bemöta patienter på ett exemplariskt sätt i vår reception och vill jobba extra vid behov. Tjänsten kan komma att utökas vid behov. Vi har ett behov av en flexibel receptionist som kan stärka upp vår bemanning på klinikerna i Hyllie och City, vi arbetar över gränserna.

Vi ser att du kan hantera bokningar i journalsystem och har kassavana. Det är meriterande om du har arbetat inom vården. Vi ställer krav på att våra anställda respekterar det sekretessregelverk som styr hur vi hanterar patientuppgifter. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med kollegor från olika yrkeskategorier och du möter nya utmaningar med ett leende på läpparna.

Behovet är ca 2 dagar/vecka men kan bli mer vid behov vid sjukdomar och semesterledigheter.

Tillträde så fort som möjligt

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av Melior och Pasis - Meriterande Visa mindre

Behörig Undersköterska och Hudterapeut till Hudklinik City/Hyllie

Vill du arbeta med ett team av hudspecialister i ett expansivt företag där service, hög kompetens och arbetsglädje står i fokus? Då är detta arbetsplatsen för dig! Vi söker nu en undersköterska som även är hudterapeut i grunden till vårt engagerade team på Diagnostiskt Centrum Hud i Malmö City och Hyllie! ARBETSUPPGIFTER Diagnostiskt Centrum Hud är en framgångsrik hudmottagning som finns på flera orter i Sverige. Vi erbjuder specialiserad sjukvård för ... Visa mer
Vill du arbeta med ett team av hudspecialister i ett expansivt företag där service, hög kompetens och arbetsglädje står i fokus? Då är detta arbetsplatsen för dig! Vi söker nu en undersköterska som även är hudterapeut i grunden till vårt engagerade team på Diagnostiskt Centrum Hud i Malmö City och Hyllie!

ARBETSUPPGIFTER
Diagnostiskt Centrum Hud är en framgångsrik hudmottagning som finns på flera orter i Sverige. Vi erbjuder specialiserad sjukvård för alla typer av hudsjukdomar och utför även mindre operationer på plats. Vi letar efter dig som vill jobba 100 % fördelat på våra två kliniker, dels som undersköterska på DC hud men även på vår estetiska mottagning som hudterapeut med estetiska behandlingar. Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i ett team med flera andra undersköterskor och arbeta såväl kliniskt som administrativt. Vi erbjuder dig ett mycket gott arbetsklimat, bra förmåner och stimulerande arbetsuppgifter.
Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Ansökan tas endast emot via Visma recruit, ansökningar via mejl hanteras ej.

KVALIFIKATIONER
Krav för dig som söker är utbildning både som Undersköterska och Hudterapeut. Visa mindre

Undersköterska till hudklinik i Malmö Hyllie, deltid

ARBETSUPPGIFTER Vi ser att du har undersköterskeutbildning, är van att jobba i team och har mycket god kommunikationsförmåga. Du kommer att arbeta nära läkare både på mottagning och operation. Sterilhantering ingår i dina arbetsuppgifter. Erfarenhet av hudspecialiteten eller mottagningsarbete är meriterande. Övriga arbetsuppgifter kan innefatta bokning av patienter, journalföring, bevakning av remisser, kallelser samt beställning av produkter. Vi erbjuder ... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi ser att du har undersköterskeutbildning, är van att jobba i team och har mycket god kommunikationsförmåga. Du kommer att arbeta nära läkare både på mottagning och operation. Sterilhantering ingår i dina arbetsuppgifter. Erfarenhet av hudspecialiteten eller mottagningsarbete är meriterande. Övriga arbetsuppgifter kan innefatta bokning av patienter, journalföring, bevakning av remisser, kallelser samt beställning av produkter. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat och fina förmåner.
Arbetstiderna är helgfria vardagar måndag-fredag 08:00-14:00.

KVALIFIKATIONER
Undersköterska

ÖVRIGT
Ansökan via mejl kommer inte behandlas utan endast ansökningar via länken.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum, urval sker löpande. Visa mindre