Lediga jobb Kirsebergs Plåt & Mekaniska Verkstad AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Kirsebergs Plåt & Mekaniska Verkstad AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

CAD-Konstruktör / Orderberedare sökes

CAD-Konstruktör / Orderberedare sökes Kirsebergs Plåt & Mekaniska Verkstad AB kan med hjälp av en avancerad laserskärningsanläggning erbjuda en mycket hög kapacitet och kvalitet, korta leveranstider och bra priser på laserskärning av stål, rostfritt, aluminium-, koppar- och mässinglegeringar. Företaget befinner sig just nu i en expansiv fas och behöver fler medarbetare. Vem är du? Gärna dokumenterad erfarenhet från mekanisk verkstad eller liknande. Du har ... Visa mer
CAD-Konstruktör / Orderberedare sökes
Kirsebergs Plåt & Mekaniska Verkstad AB kan med hjälp av en avancerad laserskärningsanläggning erbjuda en mycket hög kapacitet och kvalitet, korta leveranstider och bra priser på laserskärning av stål, rostfritt, aluminium-, koppar- och mässinglegeringar.
Företaget befinner sig just nu i en expansiv fas och behöver fler medarbetare.
Vem är du?
Gärna dokumenterad erfarenhet från mekanisk verkstad eller liknande.
Du har en teknisk bakgrund med erfarenhet av konstruktion i SolidWorks, gärna med inriktning på plåtutbredning.
Erfarenhet av laserskärning och Pyramid Business Studio (Affärssystem) eller liknande system är ett plus.
Du bör ha lätt för att samarbeta, arbeta självständigt och vara stresstålig.
Noggrannhet och hög arbetsmoral ser vi som en självklarhet.
Vana att arbeta med dator krävs.
Krav på programkunskap: SolidWorks (3D) och gärna Pyramid Business Studio (Affärssystem) eller liknande.
Goda kunskaper i både Svenska och Engelska.
Dina arbetsuppgifter blir att via ritningar/kunders önskemål framställa detaljer via CAD till våran lasermaskin och även vid behov bereda kundordrar i vårt affärssystem.
Arbetstid/Varaktighet.
Tillsvidare. Tillträde snarast. Heltid. Dagtid.
OBS: OM du uppfyller ovanstående kriterier är du välkommen att lämna din ansökan ENDAST via e-mail till: [email protected]
Välkommen ! Visa mindre

Verkstadsarbetare / Kantare / Svetsare

Kirsebergs Plåt & Mekaniska Verkstad AB är ett väletablerat företag som framför allt har plåtslagerier, stora och medelstora industrier som kunder. Företaget har ett tiotal anställda och är beläget i Öresundsregionen Malmö. Vi kan med hjälp av en avancerad laserskärnings- och kantpressningsanläggning erbjuda en mycket hög kapacitet och kvalitet, korta leveranstider och bra priser på laserskärning av stål, rostfritt, aluminium-, koppar- och mässinglegeringa... Visa mer
Kirsebergs Plåt & Mekaniska Verkstad AB är ett väletablerat företag som framför allt har plåtslagerier, stora och medelstora industrier som kunder. Företaget har ett tiotal anställda och är beläget i Öresundsregionen Malmö.
Vi kan med hjälp av en avancerad laserskärnings- och kantpressningsanläggning erbjuda en mycket hög kapacitet och kvalitet, korta leveranstider och bra priser på laserskärning av stål, rostfritt, aluminium-, koppar- och mässinglegeringar. För plåtdetaljer som kräver svarvning och/eller fräsning kan vi även erbjuda detta som komplement.
Det spelar ingen roll om det är prototyper, stora serier, små serier eller enstycksbitar. Vi har den utrustning som krävs för kostnadseffektiva lösningar.
Vårt motto är: Att alltid sträva efter att ligga i framkant med ny teknik. Med hög produktionshastighet och precisionsutrustning kan vi alltid erbjuda kunden god kvalitet och minskade leveranstider. Vem är du?
Då vi nu befinner oss i en expansiv fas söker vi dig som har en dokumenterad erfarenhet från mekanisk industriell verkstad eller liknande och vi ser även att du har en teknisk bakgrund med erfarenhet av verkstadsarbete som t.ex. kantning/svetsning och eller annat förekommande arbete i en verkstad.
Du bör kunna ritningsläsning och ha lätt för att samarbeta, arbeta självständigt och vara stresstålig.
Noggrannhet och en hög arbetsmoral ser vi som en självklarhet.
Viss vana med att arbeta med dator krävs.
Dina arbetsuppgifter blir för närvarande att hjälpa till lite överallt, där det kan behövas i vår verkstad.
Meriterande om du kan svetsa och eller kanta detaljer utifrån ritningar för att kunna framställa våra kunders önskemål. Visa mindre