Lediga jobb Mark & Miljö Projekt i Sverige AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Mark & Miljö Projekt i Sverige AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Anläggare

Mark & Miljö Projekt arbetar med allt från att anlägga utemiljöer till att bygga miljöhus och täta garagebjälklag. Projekt som kräver olika färdigheter. Eftersom vi vill göra så mycket som möjligt i egen regi omfattar Mark & Miljö idag en ganska brokig skara kompetenser. Den gemensamma nämnaren är att Mark & Miljö har en professionell och välutbildad personalstyrka där man har möjlighet att utvecklas och växa. Du har yrkeslivserfarenhet inom trädgårdsanläg... Visa mer
Mark & Miljö Projekt arbetar med allt från att anlägga utemiljöer till att bygga miljöhus och täta garagebjälklag. Projekt som kräver olika färdigheter. Eftersom vi vill göra så mycket som möjligt i egen regi omfattar Mark & Miljö idag en ganska brokig skara kompetenser. Den gemensamma nämnaren är att Mark & Miljö har en professionell och välutbildad personalstyrka där man har möjlighet att utvecklas och växa. Du har yrkeslivserfarenhet inom trädgårdsanläggning/markentreprenad och troligen även formell utbildning. Förarbevis för grävmaskin och/eller hjullastare är meriterande liksom B-körkort.

Som person tror vi du är handlingskraftig, ansvarsfull och trivs att arbeta tillsammans med andra. Drivkraften att lämna efter sig ett arbetsresultat av hög kvalité är en förutsättning.
Vi söker engagerade och kompetenta Anläggare till våra projekt i Malmö med omnejd. Beroende på projektens inriktning och omfattning får du arbeta med allt från att lägga plattor, bygga murar, sätta brunnar, dränera, plantera till att reparera och underhålla. Visa mindre