Lediga jobb Norlandia Förskolor AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Norlandia Förskolor AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Förskollärare sökes till Norlandia förskolor Sagoskeppet

Vi söker nu förskollärare på vikariat till vår förskola Sagoskeppet i Malmö. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng som tillsammans gör skillnad för våra yngsta medborgare i samhället! - Vi ser fram emot din ansökan! Beskrivning av tjänsten som förskollärare: Tillsammans med dina kollegor vill vi att du driver, leder och utvecklar utbildningen enligt läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innova... Visa mer
Vi söker nu förskollärare på vikariat till vår förskola Sagoskeppet i Malmö. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng som tillsammans gör skillnad för våra yngsta medborgare i samhället! - Vi ser fram emot din ansökan!

Beskrivning av tjänsten som förskollärare: Tillsammans med dina kollegor vill vi att du driver, leder och utvecklar utbildningen enligt läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Det betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov. Lärprocesser synliggörs genom pedagogisk dokumentation i vår dokumentationsapp Prion och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande, tillgängliga och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Vi vill att du är positiv, sprider glädje och arbetsvilja, är en drivande person som inspirerar andra i det pedagogiska arbetet, tar egna initiativ och är ansvarsfull.Du kommer ingå i en arbetsgrupp med 8 kollegor, både barnskötare, kock och förskollärare och vi arbetar efter att behålla våra barngrupper enligt Skolverkets riktlinjer.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

Driva och leda ditt arbetslag tillsammans med förskollärare och barnskötare.

Fokusera på systematiskt kvalitetsarbete i samverkan med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Arbeta projektinriktat med månadsfokus utifrån läroplanen.

Vi erbjuder dig

Delaktighet i verksamhetens utformning

Kollektivavtal

Pedagogiska måltider

En varm och glädjefull arbetsplats

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Trygg och ansvarstagande som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.

Du har goda pedagogiska kunskaper och är förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.

Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.

Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Du verkar för att det skapas ett demokratiskt klimat på avdelningen och i huset.

Samarbetar med arbetslaget för att erbjuda barnen en god lärmiljö för utveckling, lek och lärande.

Visar arbetsglädje och respekt för barn, föräldrar, kollegor och ledning.

Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ca 100 förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Krav för anställning

Förskollärarlegitimation/examen

Flytande svenska i tal och skrift

Övrig information

Anställningsform: Vikariat för föräldraledig

Omfattning: Heltid, 100%

Arbetstid: Dagtid samt kvällar med personalmöten/kompetensutbildning

Tillträde: Enligt överenskommelse, från start tidig vårtermin 2024Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Sista ansökningsdag (2024-01-09)

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Johan Lagesson, Tillförordnad rektor, på +46?733 318 235 eller [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Norlandia Förskolor söker skolchef med regionsansvar

Ansök    Dec 16    Norlandia Förskolor AB    Skolchef
Norlandia Förskolor växer och vi söker nu en skolchef till region syd som vill vara med på vår spännande resa i utvecklingen av framtidens förskola. Hos oss blir du en del av ett engagerat gäng som tillsammans gör skillnad för våra yngsta medborgare i samhället! Om Norlandia Förskolor Norlandia är ett familjeägt företag som driver förskolor, äldreboenden och patienthotell med verksamheter i ett flertal länder i norra Europa. I Sverige finns Norlandia För... Visa mer
Norlandia Förskolor växer och vi söker nu en skolchef till region syd som vill vara med på vår spännande resa i utvecklingen av framtidens förskola. Hos oss blir du en del av ett engagerat gäng som tillsammans gör skillnad för våra yngsta medborgare i samhället!

Om Norlandia Förskolor

Norlandia är ett familjeägt företag som driver förskolor, äldreboenden och patienthotell med verksamheter i ett flertal länder i norra Europa. I Sverige finns Norlandia Förskolor representerade från Dalarna i norr till Skåne i syd och är idag, med snart 100 förskolor, en av de större förskoleaktörerna i landet. Våra förskolor är indelade i ett antal regioner med en ansvarig skolchef i varje region.

Vi på Norlandia Förskolor drivs av att vårt arbete gör skillnad för tusentals barn, föräldrar och medarbetare varje dag. Genom inspirerande koncept satsar vi på hållbarhet, motorisk utveckling, rörelseglädje och bra måltider. Våra koncept och vårt pedagogiska arbete är tydligt och djupt förankrade i läroplanen och i Norlandia Förskolors styrande dokument.

Vi söker nu en skolchef till region syd som idag består av 30 förskolor i södra Sverige. Här får du vara med på en spännande tillväxtresa där du blir en viktig nyckelspelare för regionens fortsatta kvalitetsutveckling och tillväxt. Vi som jobbar på Norlandia förskolor är ett engagerat och professionellt gäng med högt i tak och söker nu en ny kollega som vill vara med på vår spännande resa. Är du en lagspelare som vill vara med och bidra till framtidens förskola och som dessutom har spännande erfarenheter och kompetens? Då är du vår nya kollega!

Vi erbjuder dig

Som skolchef på Norlandia Förskolor erbjuds du en spännande och mångfacetterad roll med stort inflytande över ditt eget arbete utifrån rådande styrdokument och Norlandias vision. Hos oss blir du en del av en tillåtande kultur med korta beslutsvägar och ett nära samarbete. Du blir dessutom en del av ett team som både har roligt ihop, har högt i tak med utveckling i fokus. Självklart har vi även friskvårdsbidrag och du erbjuds även tjänstebil.

Beskrivning av tjänsten som skolchef

Du har som skolchef det yttersta ansvaret över förskolorna som ingår i din region. Du säkerställer att budget följs och att verksamheterna bedrivs med en god kvalitet och följer gällande riktlinjer och styrdokument. Du arbetar aktivt för att upprätthålla en god samverkan med befintliga uppdragsgivare och externa samarbetspartners. Du har personalansvar över regionens ca 15 rektorer vilka du även har ett tätt samarbete med. Du är på regionens förskolor och träffar rektorer och medarbetare regelbundet vilket innebär att resor ingår i tjänsten. Du har dock stor frihet att själv lägga upp ditt eget arbete.

Du arbetar nära våra övriga skolchefer men också tillsammans med våra centrala stödfunktioner som kontinuerligt bistår våra verksamheter inom kvalitet, måltid, ekonomi, HR, IT och marknad- och kommunikation.

Placeringsort är enligt överenskommelse. Vårt huvudkontor är placerat på Kungsholmen i Stockholm.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Högskole- eller universitetsexamen inom relevant utbildningsområde.

- Väl dokumenterad utbildning och erfarenhet som chef och ledare.

- Bred erfarenhet inom verksamhetsområdet.

- God kännedom om förskolan/skolans styrdokument.

- Genomgått den statliga rektorsutbildningen (meriterande).

- Erfarenhet från andra branscher (meriterande).

- Mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska.

- B-körkort.

Vem vi söker

Vi tror att du, precis som vi, är en engagerad lagspelare som drivs av att uppnå resultat med hög kvalitet. Du har ett affärsmässigt tänk och en förmåga att få saker och ting att hända. Du har en naturlig förmåga att få med dig dina medarbetare där du både kan motivera, samordna och skapa en tydlig riktningskänsla. För att lyckas i rollen tror vi dessutom att du är skicklig på att förvalta Norlandias vision med styrdokument i grunden, samtidigt som du gillar att driva förändringsarbete.Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning.

- Omfattning: Heltid

- Tillträde: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 15 januari 2023Vid frågor om rekryteringsprocessen, är du varmt välkommen att kontakta:

Vendela Zetterkvist, HR Specialist: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven och engagerad förskollärare, Norlandia förskolor Äventyrsbåten

Norlandia förskolor Äventyrsbåten ligger ett stenkast från Turning Torso i Västra Hamnen i Malmö och erbjuder nya och fräscha lokaler. Här arbetar du tillsammans med förskollärare och barnskötare. Just nu söker vi efter en driven och engagerad förskollärare som vill vara med och bidra till barns utveckling och lärande! Här har pedagogerna stor möjlighet att sätta sin prägel på verksamheten, vara med och påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finn... Visa mer
Norlandia förskolor Äventyrsbåten ligger ett stenkast från Turning Torso i Västra Hamnen i Malmö och erbjuder nya och fräscha lokaler. Här arbetar du tillsammans med förskollärare och barnskötare. Just nu söker vi efter en driven och engagerad förskollärare som vill vara med och bidra till barns utveckling och lärande!

Här har pedagogerna stor möjlighet att sätta sin prägel på verksamheten, vara med och påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finns rektor och biträdande rektor.

Beskrivning av tjänsten som förskollärare


Tillsammans med dina kollegor vill vi att du driver, leder och utvecklar utbildningen enligt läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Det betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov.

Lärprocesser synliggörs genom pedagogisk dokumentation i vår dokumentationsapp Prion och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande, tillgängliga och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Vi vill att du är positiv, sprider glädje och arbetsvilja, är en drivande person som inspirerar andra i det pedagogiska arbetet, tar egna initiativ och är ansvarsfull.

Du kommer ingå i ett arbetslag om fyra, både barnskötare och förskollärare och vi arbetar efter att behålla våra barngrupper enligt Skolverkets riktlinjer.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Driva och leda ditt block tillsammans med förskollärare och barnskötare.

- Fokusera på systematiskt kvalitetsarbete i samverkan med barn, vårdnadshavare och kollegor.

- Arbeta projektinriktat med månadsfokus utifrån läroplanen.

Vi erbjuder dig

- Delaktighet i verksamhetens utformning

- Kollektivavtal

- Pedagogiska måltider

- Möjlighet till ferietjänst

- En varm och glädjefull arbetsplatsKvalifikationer och personliga egenskaper

- Trygg och ansvarstagande som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.

- Du har goda pedagogiska kunskaper och är förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.

- Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.

- Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

- Du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

- Du verkar för att det skapas ett demokratiskt klimat på avdelningen och i huset.

- Samarbetar med arbetslaget för att erbjuda barnen en god lärmiljö för utveckling, lek och lärande.

- Visar arbetsglädje och respekt för barn, föräldrar, kollegor och ledning.Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Krav för anställning

- Förskollärarlegitimation/examen

- Flytande svenska i tal och skriftÖvrig information

- Anställningsform: tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning.

- Omfattning: Heltid, 100%

- Arbetstid: Dagtid samt kvällar med personalmöten/kompetensutbildning

- Tillträde: Enligt överenskommelse, från start tidig vårtermin 2023Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 2022-12-31OBS; Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Vid andra frågor om tjänsten kontakta:

Rektor, Cia Nilsson Söderberg ([email protected])

Bitr.rektor, Johan Lagesson ([email protected])Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare sökes till Norlandia förskolor Äventyrsbåten, Västra Hamnen,...

Ansök    Maj 11    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Norlandia förskolor Äventyrsbåten ligger beläget i Västra Hamnen i Malmö, endast ett stenkast från Turning Torso. Med vår fina närmiljö har vi nära till både hav och parker och söker vi dig som vill vara delaktig i utvecklingen av vår förskola. Här har pedagogerna stor möjlighet att sätta sin prägel på verksamheten, vara med och påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finns rektor och biträdande rektor. Välkommen till en fin gemenskap! Beskrivnin... Visa mer
Norlandia förskolor Äventyrsbåten ligger beläget i Västra Hamnen i Malmö, endast ett stenkast från Turning Torso. Med vår fina närmiljö har vi nära till både hav och parker och söker vi dig som vill vara delaktig i utvecklingen av vår förskola. Här har pedagogerna stor möjlighet att sätta sin prägel på verksamheten, vara med och påverka och få inflytande över beslut. Som stöd finns rektor och biträdande rektor.

Välkommen till en fin gemenskap!

Beskrivning av tjänsten som barnskötare
Tillsammans med dina kollegor vill vi att du är med och driver och utvecklar utbildningen enligt läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar med barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Det betyder att du är en medforskande pedagog och är lyhörd för barnens intressen och behov.

Lärprocesser synliggörs genom pedagogisk dokumentation i vår dokumentationsapp Prion och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande, tillgängliga och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på allas lika värde och att alla vill och kan. Vi vill att du är positiv, sprider glädje och arbetsvilja, är en drivande person som inspirerar andra i det pedagogiska arbetet, tar egna initiativ och är ansvarsfull.

På Äventyrsbåten arbetar vi på ett hälsofrämjande sätt. Vi vistas ute minst 2 ggr/dag oavsett väder och våra barngrupper har rörelse på schemat dagligen (gympa, yoga, hinderbana etc.). Vi har tillgång till två Cargobikes som möjliggör utflykter och nya upptäckter.

Du kommer ingå i ett arbetslag om fyra, både barnskötare och förskollärare och vi arbetar efter att behålla våra barngrupper enligt Skolverkets riktlinjer.Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Vara delaktig i att driva din avdelning tillsammans med förskollärare och barnskötare.
- Fokusera på systematiskt kvalitetsarbete i samverkan med barn, vårdnadshavare och kollegor.
- Arbeta projektinriktat med månadsfokus utifrån läroplanen.


Vi erbjuder dig
- Delaktighet i verksamhetens utformning
- Kollektivavtal
- Arbetskläder (vid tillsvidaretjänst)
- Pedagogiska måltider
- En varm och glädjefull arbetsplats
Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Trygg och ansvarstagande som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic (går att läsa mer om på vår hemsida; norlandiaforskolor.se)
- Du har goda pedagogiska kunskaper och är förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.
- Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.
- Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
- Du verkar för att det skapas ett demokratiskt klimat på avdelningen och i huset.
- Samarbetar med arbetslaget för att erbjuda barnen en god lärmiljö för utveckling, lek och lärande.
- Visar arbetsglädje och respekt för barn, föräldrar, kollegor och ledning.
Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Krav för anställning

- Barnskötarutbildning
- Flytande svenska i tal och skrift
Övrig information
- Anställningsform: tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning
- Omfattning: Heltid
- Arbetstid: Dagtid samt kvällar med personalmöten/kompetensutbildning
- Tillträde: Höstterminen 2022.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 2022-05-31

OBS; Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Vid andra frågor om tjänsten kontakta:

Rektor, Cia Nilsson Söderberg ([email protected])

Bitr.rektor, Johan Lagesson ([email protected])

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerade barnskötare sökes på flera långtidsvikariat till Norlandia fö...

Ansök    Jun 15    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Beskrivning av tjänsten som barnskötare Välkommen till Norlandia förskolor! Vårt mål är att ge barnen Livslång lust till lek och lärande. Alla barn ska trivas och utvecklas hos oss - från den dagen de kommer in genom dörren första gången till den dagen de lämnar oss! Vi söker en barnskötare som brinner för sitt yrke och barns utveckling, som vill arbeta i team och tillsammans med arbetslaget skapa en bra arbetsplats. Exempel på förekommande arbetsuppgif... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som barnskötare

Välkommen till Norlandia förskolor!

Vårt mål är att ge barnen Livslång lust till lek och lärande. Alla barn ska trivas och utvecklas hos oss - från den dagen de kommer in genom dörren första gången till den dagen de lämnar oss! Vi söker en barnskötare som brinner för sitt yrke och barns utveckling, som vill arbeta i team och tillsammans med arbetslaget skapa en bra arbetsplats.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Planering, genomförande, utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanen och Norlandias pedagogiska koncept
- Arbeta för gott samarbete med vårdnadshavare, barn och kollegor
- Utföra de arbetsuppgifter som rektorn beslutar samt i övrigt efter rektors ledning och direktiv
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder alla våra barnskötare enskild reflektionstid, kontinuerlig kompetensutveckling, pedagogiska måltider, kompetenta och professionella kollegor.

Som barnskötare arbetar du tillsammans i team med förskollärare och driver den pedagogiska verksamheten och att systematiskt arbeta med de prioriterade målen. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs det pedagogiska arbetet enligt förskolans läroplan och lokala styrdokument.

Du arbetar efter Norlandias riktlinjer/ värdegrund CARE samt inspirerar dina kollegor i vardagen.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
- God kännedom om förskolans nationella styrdokument
- Barnskötarutbildning
- God kunskap i svenska språket
- Flexibilitet
- Initiativförmåga
- Förmåga att arbeta i team
Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 90-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Allmän visstidsanställning, graviditetsvikariat.
- Omfattning: Heltid, 100%
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Från och med augusti 2022, samt okt-nov 2022


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-06-30, ansökningar tas endast emot via vår rekryteringssida.Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Cia Nilsson Söderberg, rektor Norlandia förskolor

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare sökes för långtidsvikariat på Norlandia förskolor Sagoskeppet

Ansök    Jun 10    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Beskrivning av tjänsten som barnskötare Välkommen till Norlandia förskolor Sagoskeppet! Vi är en förskola belägen på Lorensborg i Malmö. Här finns plats för 50 barn fördelat på 4 avdelningar. Som barnskötare arbetar du på en avdelning tillsammans med din närmsta kollega. Vårt mål är att ge barnen Livslång lust till lek och lärande. Alla barn ska trivas och utvecklas hos oss - från den dagen de kommer in genom dörren första gången till den dagen de lämn... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som barnskötare

Välkommen till Norlandia förskolor Sagoskeppet!

Vi är en förskola belägen på Lorensborg i Malmö.

Här finns plats för 50 barn fördelat på 4 avdelningar. Som barnskötare arbetar du på en avdelning tillsammans med din närmsta kollega.

Vårt mål är att ge barnen Livslång lust till lek och lärande. Alla barn ska trivas och utvecklas hos oss - från den dagen de kommer in genom dörren första gången till den dagen de lämnar oss! Vi söker en barnskötare som brinner för sitt yrke och barns utveckling, som vill arbeta i team och tillsammans med arbetslaget skapa en bra arbetsplats.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Planering, genomförande, utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanen och Norlandias pedagogiska koncept
- Arbeta för gott samarbete med vårdnadshavare, barn och kollegor
- Utföra de arbetsuppgifter som rektorn beslutar samt i övrigt efter rektors ledning och direktiv


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder alla våra barnskötare enskild reflektionstid, kontinuerlig kompetensutveckling, pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag och självklart kompetenta och professionella kollegor.

Som barnskötare arbetar du tillsammans i team med förskollärare och driver den pedagogiska verksamheten och att systematiskt arbeta med de prioriterade målen. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs det pedagogiska arbetet enligt förskolans läroplan och lokala styrdokument.

Du arbetar efter Norlandias riktlinjer/ värdegrund CARE samt inspirerar dina kollegor i vardagen.Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Barnskötarutbildning
- God kännedom om förskolans nationella styrdokument
- God kunskap i svenska språket
- Flexibilitet
- Initiativförmåga
- Förmåga att arbeta i team


Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Allmän visstidsanställning, graviditetsvikariat.
- Omfattning: Heltid, 100%
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Från och med augusti 2022
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-07-31, ansökningar tas endast emot via vår rekryteringssida.Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Cia Nilsson Söderberg, rektor Norlandia förskolor

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre