Lediga jobb Sigruns Consulting HB i Malmö

Se alla lediga jobb från Sigruns Consulting HB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Kantpressare sökes för uppdrag hos kund

Ansök    Jun 11    Sigruns Consulting HB    Kantpressare
Kantpressare söks för kunds räkning. Arbetet kommer att kräva resor till bl.a Göteborg där man ska agera mentor för en ny kantpressare. Erfarenhet som operatör till kantpress inom plåttillverkning. Du kan ställa in och programmera en kantpress. Du kan räkna ut bockvinklar och programmera in rätt värden i kantpressen. Erfarenhet av stansning är meriterande. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan s... Visa mer
Kantpressare söks för kunds räkning. Arbetet kommer att kräva resor till bl.a Göteborg där man ska agera mentor för en ny kantpressare.
Erfarenhet som operatör till kantpress inom plåttillverkning.
Du kan ställa in och programmera en kantpress.
Du kan räkna ut bockvinklar och programmera in rätt värden i kantpressen.
Erfarenhet av stansning är meriterande.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
Vi tar gärna emot sökande som är 66+ Visa mindre

Utbildad Elektriker

Vi söker en utbildad elektriker som kan göra mindre jobb hos kunder. Kunderna kan vara människor med rätt till Rut- och Rot-avdrag eller kortare uppdrag hos externa kunder. Ett krav är att du är ålderspensionär eller avtalspensionär och är utbildad. Visa mer
Vi söker en utbildad elektriker som kan göra mindre jobb hos kunder. Kunderna kan vara människor med rätt till Rut- och Rot-avdrag eller kortare uppdrag hos externa kunder.
Ett krav är att du är ålderspensionär eller avtalspensionär och är utbildad. Visa mindre