Lediga jobb som Industrirörmontör i Malmö

Se lediga jobb som Industrirörmontör i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Lagspelande montör sökes!

Kort om tjänsten Vill du jobba i ett härligt team där alla hjälps åt och lyfter varandra? Vill du jobba i ett familjärt företag som ser ljust på framtiden? Är du händig, social och ser laget före jaget? Då är det kanske dig vi söker! Om verksamheten Glas In har tillverkat glaspartier i Malmö sedan 1986. Det startade med tillverkning av balkonginglasningar, men allt eftersom kundernas önskemål ändrats har det tillkommit nya produkter. Företaget har sitt hu... Visa mer
Kort om tjänsten
Vill du jobba i ett härligt team där alla hjälps åt och lyfter varandra? Vill du jobba i ett familjärt företag som ser ljust på framtiden? Är du händig, social och ser laget före jaget? Då är det kanske dig vi söker!

Om verksamheten
Glas In har tillverkat glaspartier i Malmö sedan 1986. Det startade med tillverkning av balkonginglasningar, men allt eftersom kundernas önskemål ändrats har det tillkommit nya produkter. Företaget har sitt huvudkontor samt produktion i Oxie utanför Malmö och är i dagsläget 12 anställda där 8 personer jobbar i produktionen.

Glas In är ett familjärt företag där alla hjälps åt och tillsammans bildar ett starkt team. Företaget genomsyras av glädje, engagemang och värme. Idag tillverkar företaget allt från oisolerade partier till helisolerade fasadpartier. Även rumsavdelningar, glasräcken, glastak, aluminiumstommar med mera.


Mer om tjänsten
Vi söker dig som vill jobba som montör i Oxie och i det fantastiska teamet hos Glas In. Tjänsten innebär metallbearbetning för hand, montering, lastning samt möjligheten att utföra CNC-arbete för rätt person. Arbetet är fysiskt och tunga lyft förekommer vilket kräver att du som person har god fysik. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående och är förlagd till dagtid, måndag till fredag 07.00-16.00. Du får en sex månaders visstidsanställning hos oss på Dreamwork och blir uthyrd till kund. För rätt person finns det därefter goda möjligheter att bli övertagen av kund.

Övriga krav för tjänsten är:
- Körkort + egen bil
- God förmåga att uttrycka dig i Svenska, både tal och skrift
- Snus- och rökfri

Truckkort samt om du tidigare har jobbat i verkstad eller med montage ses som meriterande.


Din profil
För att trivas i rollen som montör i produktionsteamet krävs det att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna. Du är van att jobba i ett team och ställer alltid upp för andra när det behövs. Som person tror vi att du är nyfiken, lättlärd, driven och social. Du är även praktiskt lagd och ser dig själv som ”händig”.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Montör

Kort om tjänsten För kunds räkning söker vi med start omgående en montör för ett heltidsuppdrag. Företaget vi söker till är Primozone Production AB i Löddeköpinge. Vår kund utvecklar och tillverkar ozongeneratorer för vattenrening på ett miljövänligt sätt Företaget grundades år 2000 och ägs idag av Westfal-Larsen Technology. About the job Arbetsuppgifterna innefattar montering av företagets tekniska produkter. En del av arbetsuppgifterna kommer också bes... Visa mer
Kort om tjänsten
För kunds räkning söker vi med start omgående en montör för ett heltidsuppdrag. Företaget vi söker till är Primozone Production AB i Löddeköpinge. Vår kund utvecklar och tillverkar ozongeneratorer för vattenrening på ett miljövänligt sätt
Företaget grundades år 2000 och ägs idag av Westfal-Larsen Technology.


About the job
Arbetsuppgifterna innefattar montering av företagets tekniska produkter. En del av arbetsuppgifterna kommer också bestå av att packa mindre emballage.

Mer om tjänsten
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00-16.00.
Du får en sex månaders visstidsanställning hos oss på Dreamwork och blir uthyrd till kund.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta med montering där vissa av arbetsuppgifterna är lite mer monotona. Vi vill att du som söker är noggrann, kvalitetsmedveten och lättlärd. Vidare är du prestigelös, har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och rätt inställning. Har du tidigare erfarenhet av montering är det meriterande men absolut inget krav då du kommer att bli upplärd på plats. Har du truckkort är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket då en del av dina dagliga arbetsuppgifter består av att skriva rapporter.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Svetsare

Vi på C.A.G Svets och montage AB Bygg VVS och Industri VVS söker en eller flera Licens svetsare i Tig i rostfritt och svart Rör. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på C.A.G Svets och montage AB Bygg VVS och Industri VVS söker en eller flera Licens svetsare i Tig i rostfritt och svart Rör.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Industrirörläggare till Skåne

Drivs du av varierande och utmanande arbetsuppgifter och vill vara med på vår framgångsresa? Nu söker vi dig som är rörläggare med erfarenhet från industrin, helst petroleum- och/eller energisektorn, och vill arbeta med kollegor i alla åldrar och med olika erfarenheter. Arbetsuppgifter: Som rörläggare hos oss på Jernbro kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av ... Visa mer
Drivs du av varierande och utmanande arbetsuppgifter och vill vara med på vår framgångsresa? Nu söker vi dig som är rörläggare med erfarenhet från industrin, helst petroleum- och/eller energisektorn, och vill arbeta med kollegor i alla åldrar och med olika erfarenheter.

Arbetsuppgifter:

Som rörläggare hos oss på Jernbro kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Eftersom det mesta arbetet är ute hos kund, är det viktigt att du är som dina kollegor: positiv, samarbetsvillig och tar ansvar för ditt arbete.

 Kvalifikationer och egenskaper

Du ska ha bra erfarenheter av att leda, planera och utföra rördragningar av rörledningar av större dimensioner. Dessutom ska du ha erfarenhet av TIG svetsning, både svart och rostfritt, samt behärska ritningsläsning. Eftersom det mesta arbetet är ute hos kund är det viktigt att du som person är flexibel, noggrann, initiativtagande, ansvarsfull och kundfokuserad.

Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Jernbro erbjuder dig

Jernbro är ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter, såväl i Skåne som i övriga Sverige. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser. Samtidigt lägger Jernbro stor vikt vid dina personliga egenskaper, och förutsätter att du lever efter vårt ledord, respekt. Respekt för kompetens, kollegor, kund och arbetsmiljö.  

Kontakt och ansökan

Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför gärna in din ansökan redan idag, dock senast 31 augusti. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Sami Järvenpää, tfn: 0104830985.

Annonstiden inkluderar semesterperioden så svar på eventuella frågor kan dröja. Vi återkommer så snart vi kan.

Varmt välkommen med din ansökan!


Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp. I koncernen ingår, förutom Jernbro Industrial Services AB, även dotterbolagen GISAB och Svenska GMK AB.
Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Läs mer på www.2secure.se Visa mindre

Montörer för kommande uppdrag i Malmö!

Ansök    Jun 28    Veldi Bemanning AB    Industrirörmontör
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund är under stor tillväxtfas och söker därför nu nya medarbetare för montering av enklare art.
I detta uppdrag blir du anställd av Veldi Bemanning AB med uttalad möjlighet att övergå till kundföretaget efter uppdragstiden.
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Har du erfarenhet av att jobba som montör? Eller kanske ett brinnande intresse för att montera ihop saker? Nu söker vår kund en positivt inställd medarbetare som är öppen för ny kunskap och trivs med samarbete.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter enklare monteringsanvisning, sätta ihop höljet för bland annat kylskåp, armaturer, strålkastare med mera.
Du behöver kunna hantera en skruvdragare och ha en teknisk förståelse.

Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i denna rekrytering och för en jämnare könsfördelning ser man gärna kvinnliga sökanden.

Vidare ser vi att du har:

Gymnasieutbildning
Tekniskt intresse
Flytande svenska i tal och skrift

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Jacob och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida. Visa mindre

Montör

Kort om tjänsten För kunds räkning söker vi med start omgående en montör för ett heltidsuppdrag. Företaget vi söker till är Primozone Production AB i Löddeköpinge. Vår kund utvecklar och tillverkar ozongeneratorer för vattenrening på ett miljövänligt sätt Företaget grundades år 2000 och ägs idag av Westfal-Larsen Technology. About the job Arbetsuppgifterna innefattar montering av företagets tekniska produkter. En del av arbetsuppgifterna kommer också bes... Visa mer
Kort om tjänsten
För kunds räkning söker vi med start omgående en montör för ett heltidsuppdrag. Företaget vi söker till är Primozone Production AB i Löddeköpinge. Vår kund utvecklar och tillverkar ozongeneratorer för vattenrening på ett miljövänligt sätt
Företaget grundades år 2000 och ägs idag av Westfal-Larsen Technology.


About the job
Arbetsuppgifterna innefattar montering av företagets tekniska produkter. En del av arbetsuppgifterna kommer också bestå av att packa mindre emballage.

Mer om tjänsten
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00-16.00.
Du får en sex månaders visstidsanställning hos oss på Dreamwork och blir uthyrd till kund.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta med montering där vissa av arbetsuppgifterna är lite mer monotona. Vi vill att du som söker är noggrann, kvalitetsmedveten och lättlärd. Vidare är du prestigelös, har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och rätt inställning. Har du tidigare erfarenhet av montering är det meriterande men absolut inget krav då du kommer att bli upplärd på plats. Har du truckkort är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket då en del av dina dagliga arbetsuppgifter består av att skriva rapporter.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Erfaren montör sökes

Kort om tjänsten Är du en erfaren montör och redo för nya utmaningar? Är du en lagspelare av rang och är van vid fysiskt tunga lyft? Då är det kanske dig vi söker! Om verksamheten NOA är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning, med hög precision och ytfinhet. Vi monterar taktade flöden av komplexa maskiner eller styrda v... Visa mer
Kort om tjänsten
Är du en erfaren montör och redo för nya utmaningar? Är du en lagspelare av rang och är van vid fysiskt tunga lyft? Då är det kanske dig vi söker!

Om verksamheten
NOA är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning, med hög precision och ytfinhet. Vi monterar taktade flöden av komplexa maskiner eller styrda volymmontage, men även stora och små prototypmontage där vi ombesörjer hela projekt oavsett produkternas komplexitet.

Mer om tjänsten
Vi söker nu en ny medarbetare till vår kund NOA Mekaniska AB i Malmö. Du kommer bli anställd hos oss på Dreamwork och arbeta i vår kunds lokaler. För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av montering samt förståelse för 3D-ritningar. Dina arbetsuppgifter kommer främst innefatta montering av stora maskiner utifrån en ritning.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, 07.00-16.00, måndag till fredag med start omgående och minst tre månader framåt med stor chans till förlängning. OBS! Du måste kunna jobba hela sommaren.


Din profil
Du som söker tjänsten är en positiv, driven och flexibel person som är van vid att samarbeta. Du trivs med att jobba i grupp och har en god samarbetsförmåga men kan också kan arbeta självständigt. Då fysiskt krävande arbetsuppgifter förekommer bör du ha god fysik.

B-körkort samt goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav. Truckkort A+B samt traverskort är meriterande.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Erfaren Rörkonstruktör

Ansök    Maj 31    AFRY AB    Industrirörmontör
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY Process Industries har nu etablerat en nystartad multidisciplinär sektion i Malmö & Helsingborg med fokus på att expan... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


AFRY Process Industries har nu etablerat en nystartad multidisciplinär sektion i Malmö & Helsingborg med fokus på att expandera AFRYs verksamhet inom Processindustrin i Skåne - Bli en del av teamet!
För att stärka vår satsning i Skåne behöver vi utöka vår verksamhet med Erfarna Rörkonstruktörer. Eftersom vi etablerat en ny sektion ges du som medarbetare möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team från grunden!
I din roll som erfaren rörkonstruktör är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar att ta fram den processtekniska lösningen och funktionen, välja komponenter och material, rita flödesscheman, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram tillverknings och installation underlag.
I din roll som rörkonstruktör agerar du stöd i utvecklingen av gruppen och du kommer ha en stor påverkan på utformning av teamet i nära samarbete med sektionschef. Du kommer bland annat vara behjälplig med att bygga upp teamet, sälja in nya lösningar till kund samt stöttar våra offertspecialister med din kunskap. Övriga arbetsområden inkluderar att aktivt delta i våra projekt samt både internt och externt ute hos kund.
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta på plats ute hos kund i kundens projektorganisation, eller så ingår du i något av våra In-houseprojekt och utgår från våra egna kontor i Malmö eller Helsingborg. Vi i segmentet befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu fler engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom processindustrin!


Kravspecifikation


I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!
Vi söker dig som har:
En teknisk utbildning från universitet, högskola, YH eller arbetat dig till motsvarande kunskap.
Minst 3 års erfarenhet inom rörkonstruktion.
Tidigare erfarenhet inom projekt och uppdrag från rör- och anläggningskonstruktion främst inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.
Erfarenhet av programvaror som Aveva E3D, Plant3D, PDMS eller AutoCAD.

Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor till kund förekommer i tjänsten.


Ytterligare information


Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har redan ett väldigt starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom exempelvis Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC. Nu vill vi sprida oss hela vägen ner till Skåne och söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss!
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
För frågor gällande tjänsten kontakta sektionschef Kristina Jagne:
[email protected]
+46 725 14 08 78
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Frida Ottosson:
[email protected]
+46 10 505 32 24
Sista ansökningsdag: 2022-06-30
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Montörer för kommande uppdrag i Malmö!

Ansök    Jun 10    Veldi Bemanning AB    Industrirörmontör
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund är under stor tillväxtfas och söker därför nu nya medarbetare för montering av enklare art.
I detta uppdrag blir du anställd av Veldi Bemanning AB med uttalad möjlighet att övergå till kundföretaget efter uppdragstiden.
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Har du erfarenhet av att jobba som montör? Eller kanske ett brinnande intresse för att montera ihop saker? Nu söker vår kund en positivt inställd medarbetare som är öppen för ny kunskap och trivs med samarbete.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter enklare monteringsanvisning, sätta ihop höljet för bland annat kylskåp, armaturer, strålkastare med mera.
Du behöver kunna hantera en skruvdragare och ha en teknisk förståelse.

Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i denna rekrytering och för en jämnare könsfördelning ser man gärna kvinnliga sökanden.

Vidare ser vi att du har:

Gymnasieutbildning
Tekniskt intresse
Flytande svenska i tal och skrift

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Jacob och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida. Visa mindre

Läkemedelstekniker till APL i Malmö!

Vi letar efter dig som trivs med att arbeta inom tillverkning och som har ett intresse för läkemedelsbranschen. Har du tidigare arbetat i tillverkning får du här möjlighet att lära dig en ny roll från grunden! Om du drivs av att jobba mot mål och gärna tar ansvar kan du vara helt rätt person för oss, skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN APL är ett av Europas ledande företag inom utveckling, analys och tillverkning av extempore, lagerberedningar ... Visa mer
Vi letar efter dig som trivs med att arbeta inom tillverkning och som har ett intresse för läkemedelsbranschen. Har du tidigare arbetat i tillverkning får du här möjlighet att lära dig en ny roll från grunden! Om du drivs av att jobba mot mål och gärna tar ansvar kan du vara helt rätt person för oss, skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
APL är ett av Europas ledande företag inom utveckling, analys och tillverkning av extempore, lagerberedningar och kontraktstillverkning. Du kommer här in i en grupp med 17 läkemedelstekniker som har god sammanhållning och har roligt på jobbet.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett företag med ett viktigt samhällsuppdrag – i förlängningen räddar du liv.
* Hjälpsamma kollegor, en familjär stämning samt en varierad och bred roll.
* I denna tjänst blir du anställd av Academic Work och jobbar hos APL, uppdraget är initialt på 6 månader, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet finns möjlighet till en eventuell överrekrytering.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Innan anställning kommer du att få göra ett alkohol-/drogtest och du ska även lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.


ARBETSUPPGIFTER
Som läkemedelstekniker kommer du arbeta med att bereda, blanda, fylla, etikettera och packa läkemedel i renhetsklass D. Arbetsuppgifterna utförs både manuellt och med olika fyllningsmaskiner. Du deltar även i dagliga möten samt veckomöten.

Du kommer till exempel att:
* Hantera kemikalier, väga, mäta och blanda
* Jobba på tillverkningslinje och hantera maskiner
* Hantera förpackningsmaterialet och förpackning
* Utföra dokumentation och beräkningar

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom naturvetenskap eller teknik
* Är flytande i det svenska och engelska språket då dokumentation utförs på båda dessa språk
* Har ett intresse för teknik
* Har erfarenhet av att arbeta i inom tillverkning, gärna i en operatörsroll

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom läkemedelsbranschen och har erfarenhet att ha jobbat med LEAN (förbättringsarbete och effektiviseringsarbete).

Som person är du:
* Noggrann
* Ansvarstagande
* Måldriven

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Arbetstider: Initialt 07:00-16:00, men det kommer att kunna innefatta vissa pass som infaller under andra arbetstider efter att upplärning är klar
* Placering: Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och APLs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på www.apl.se Visa mindre

Operatörer till Lantmännen Cerealia!

Har du ett stort intresse för mat och vill jobba för ett förmånligt företag under våren och sommaren 2022? Som processoperatör för Lantmännen Cerealia agerar du nyckelperson i produktionsflödet av några av Sveriges mest folkkära och omtyckta spannmålsprodukter. SÖK NU och var med mitt i processen från jord till bord! OM TJÄNSTEN Lantmännen Cerealia ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 19 000 svenska lantbrukare, med verksamheter i hela ... Visa mer
Har du ett stort intresse för mat och vill jobba för ett förmånligt företag under våren och sommaren 2022? Som processoperatör för Lantmännen Cerealia agerar du nyckelperson i produktionsflödet av några av Sveriges mest folkkära och omtyckta spannmålsprodukter. SÖK NU och var med mitt i processen från jord till bord!

OM TJÄNSTEN
Lantmännen Cerealia ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 19 000 svenska lantbrukare, med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. På Lantmännen Cerealia utvecklar, producerar och marknadsförs ett stort sortiment av hälsosamma och näringsrika produkter med basen i Nordiska spannmål. Med klassiska varumärken som Kungsörnen, AXA och START! har de några av Sveriges mest folkkära och omtyckta produkter.

För Lantmännen Cerealia i Malmös räkning söker nu vi på Academic Work operatörer som, med start i april och maj, ska bli nyckelpersoner för deras produktionslinje av olika sorters spannmål - från kvarn till paketering.#

Du erbjuds


* Ett konsultuppdrag på 4-6 månader (beroende på vilken del av produktionen man opererar).
* En unik chans att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.


Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
På Lantmännen Cerealia finns det olika avdelningar i produktionen av de spannmålsbaserade produkterna. Det finns först och främst en spannmålssilo och en kvarn som bevarar kontra maler alla grundprodukterna (spannmålen). Därefter hamnar produkten i en mjölsilo innan den går vidare till paketeringsavdelningen där mjölet/ det malda spannmålet portioneras i sina respektive förpackningar och transporteringskärl.

Var och en av dessa avdelningar har en viktig funktion och position i produktionen. Ditt ansvar som operatör är att säkerställa att produktionsprocessen flyter på och går som planerat. Typiska arbetsuppgifter kan vara att städa, köra truck och felsöka maskiner - uppgifterna kan variera beroende på vilken avdelning du ansvarar för.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial examen exempelvis maskinteknik alt. arbetslivserfarenhet som opertör eller av liknande arbetsuppgifter
- Har truckkort A1 eller B2 med tillhörande utbildningsintyg
- Är uthållig och kan ta ansvar i att upprätthålla regler & riktlinjer avseende hygien och säkerhet

#

Övrig information


* Start: April och Maj
* Omfattning: Heltid 4-6 månader
* Placering: Bassängkajen 14, Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företag här! Visa mindre

Industrirörläggare till Skåne

Jernbro lndustrial Services är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och omsätter 1,4 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till... Visa mer
Jernbro lndustrial Services är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och omsätter 1,4 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder, där våra 900 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp.

Drivs du av varierande och utmanande arbetsuppgifter och vill vara med på vår framgångsresa? Nu söker vi dig som är rörläggare med erfarenhet från industrin, helst petroleum- och/eller energisektorn, och vill arbeta med kollegor i alla åldrar och med olika erfarenheter.

Arbetsuppgifter:

Som rörläggare hos oss på Jernbro kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Eftersom det mesta arbetet är ute hos kund, är det viktigt att du är som dina kollegor: positiv, samarbetsvillig och tar ansvar för ditt arbete.

 Kvalifikationer och egenskaper

Du ska ha bra erfarenheter av att leda, planera och utföra rördragningar av rörledningar av större dimensioner. Dessutom ska du ha erfarenhet av TIG svetsning, både svart och rostfritt, samt behärska ritningsläsning. Eftersom det mesta arbetet är ute hos kund är det viktigt att du som person är flexibel, noggrann, initiativtagande, ansvarsfull och kundfokuserad.

Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Jernbro erbjuder dig

Jernbro är ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter, såväl i Skåne som i övriga Sverige. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser. Samtidigt lägger Jernbro stor vikt vid dina personliga egenskaper, och förutsätter att du lever efter vårt ledord, respekt. Respekt för kompetens, kollegor, kund och arbetsmiljö.  

Kontakt och ansökan

Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför gärna in din ansökan redan idag, dock senast 10 juni. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Sami Järvenpää, tfn: 0707- 92 22 11

Varmt välkommen med din ansökan!


Jernbro lndustrial Services är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och omsätter 1,4 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder, där våra 900 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp.
Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Läs mer på www.2secure.se Visa mindre

Arbetsledare Malmö

Power Heat fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu nya engagerade kollegor som vill vara med där det händer. Strävar du alltid efter att idag vara lite bättre än igår och att våga utmana dig själv? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan till tjänsten som arbetsledare inom industrirörsinstallationer! Om jobbet Hos oss kommer du mötas av kvalificerade och spännande installationsprojekt inom alla branscher där du har stora möjligheter ... Visa mer
Power Heat fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu nya engagerade kollegor som vill vara med där det händer.

Strävar du alltid efter att idag vara lite bättre än igår och att våga utmana dig själv? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan till tjänsten som arbetsledare inom industrirörsinstallationer!

Om jobbet
Hos oss kommer du mötas av kvalificerade och spännande installationsprojekt inom alla branscher där du har stora möjligheter att bredda och fördjupa din erfarenhet och kunskapsbank.

I rollen som arbetsledare är du spindeln i nätet och du ansvarar för installationsuppdrag hela vägen från kundbearbetning, försäljning, planering till genomförande. Du har ansvar för att uppdragen genomförs korrekt med avseende på säkerhet, teknik och kvalitet samt i rätt tid. Som arbetsledare hos Power Heat kommer du ha stort ansvar under frihet och du kommer ha stora möjligheter att själv sätta prägel på din vardag.

Då vi på Power Heat bl.a. även har egen tillverkning av tankar och kärl, processmoduler, plattformar, maskindelar etc. ingår det i ditt jobb att ständigt söka möjligheter att erbjuda mervärden i form av bredare leveranser till kunden.

Vem är du?
Vi tror att du har någon form av teknisk gymnasial utbildning och att du själv jobbat eller jobbar som industrirörsmontör eller svetsare. Du har erfarenhet från att leda personal antingen som direkt arbetsledare eller t.ex. som ledande montör.

Vi förväntar oss att du har hög kompetens gällande svetsning, dels genom praktiskt arbete men även teoretisk kompetens avseende att läsa WPS, hantera svetsdokumentation i projekt och till viss del kunna stödja din personal kring svetstekniska frågor.

Du har sannolikt ett stort nätverk både bland relevanta kunder och andra aktörer i branschen samt att du trivs med att aktivt odla dina kontakter och nätverk.

Som person är du social, framåtriktad och affärsorienterad. Du har förmågan att förstå kundens behov och ser dig själv som en problemlösare. Du har även förmågan att motivera dina medarbetare och är starkt bidragande till ett positivt arbetsklimat baserat på moderna arbetssätt och värderingar.

Då rollen som arbetsledare även innefattar arbete i affärssystem samt kalkyl- och offertarbete är det viktigt att du har mycket goda kunskaper kring datoranvändning. En av de viktigaste komponenterna i ditt arbete kommer vara kommunikation, vilket innebär att mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift är ett krav.

Vi erbjuder
Du kommer ingå i ett team bestående av arbetsledare och projektledare i ett av södra Sveriges främsta industrirörsföretag. Vi erbjuder våra kunder det mest kompletta serviceutbudet inom industrirörsinstallationer där du kommer vara en viktig del med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi har bra förmåner för våra anställda som förutom kollektivavtal bl.a. innehåller friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, tjänstepension m.m.

Om företaget
Power Heat är en snabbt växande koncern med säte i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar inom industrirörsinstallationer och mekanisk tillverkning, sprinklerinstallationer, bygg- och byggservice, konsulttjänster inom energieffektivisering, VVS och byggnadsautomation samt leveranser av helprefabricerade stomsystem i betong.

Kontaktuppgifter för frågor
I den här rekryteringen samarbetar vi med Prima Rekrytering AB som ansvarar för hela processen. Vid frågor kontaktar du Per Grytter – VD och Seniorkonsult.

Telefon: +46 760 253 596

Mail: [email protected] Visa mindre

Projektledare solceller

Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och meda... Visa mer
Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.

PROJEKTLEDARE - SOLCELLER

Military Work står i begrepp att sjösätta ett nytt koncept beståendes av leverans av kompletta, professionella team till solcellsbranschen. Vi letar nu efter dig med militär bakgrund och erfarenhet från solcellsbranschen för att bygga och utveckla denna verksamheten.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer bli ansvarig för etableringen av Military Works solcellsavdelning som är under uppbyggnad. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

• Utbildning av montörer
• Projektering & Offerering
• Inköp
• Arbetsledning 
• Vara delaktig i rekryteringen av ditt team.

Krav:

• Genomförd militär grundutbildning.

• B-körkort.

• Erfarenhet av montering & installation av solceller.

Vem är du?

Du besitter hög personlig integritet och professionalism. Du trivs med att vara en problemlösare och finner stor glädje i att leverera ett bra resultat. Din naturliga inställning är att det alltid finns något att åtgärda eller utveckla till det bättre. Du värderar arbetsplatssäkerhet högt och är duktig på att kommunicera och samordna med kollegor och kunder. Vi är övertygade om att du har fallenhet och intresse för ledarskap och pedagogik. Denna tjänsten är starten på ett nytt affärsområde inom Military Work och utvecklingsmöjligheterna är mycket goda.

Vad vi erbjuder

• Möjligheten att skapa något riktigt bra från grunden
• Goda möjligheter till utveckling.
• Förmånen att arbeta med kompetenta människor med rätt attityd.

Intressant? Sök snarast dock senast 17/2. Visa mindre

INDUSTRIARBETARE / UNDERHÅLLSARBETARE TILL MALMÖ ELLER HELSINGBORG

Ansök    Jun 23    Emploid AB    Industrirörmontör
Om företaget Företaget består av fyra verksamhetsområden, stålbyggnation, industrirör, el och mekaniskt underhåll. Dom arbetar med svets- och monteringsarbeten på plats hos kunder och har även en egen verkstad till smidesarbeten. Deras kunder är oljebolag, avfallsanläggningar, byggföretag, processindustri och energiföretag. Företaget har cirka 50 anställda som mestadels arbetar ute hos sina kunder som främst är placerade i Skåne, men kan även förekomma i ö... Visa mer
Om företaget
Företaget består av fyra verksamhetsområden, stålbyggnation, industrirör, el och mekaniskt underhåll. Dom arbetar med svets- och monteringsarbeten på plats hos kunder och har även en egen verkstad till smidesarbeten. Deras kunder är oljebolag, avfallsanläggningar, byggföretag, processindustri och energiföretag.
Företaget har cirka 50 anställda som mestadels arbetar ute hos sina kunder som främst är placerade i Skåne, men kan även förekomma i övriga Sydsverige.
Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med övrig personal ge service till driftorganisationen och arbeta med underhåll av produktionsutrustningen inom det mekaniska området. Arbetet kommer innehålla montage, svets, installation och elarbeten. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av både förebyggande och avhjälpande underhåll samt förbättringsarbete. Du kommer ha tillgång egen servicebil och arbeta i
Kompetenskrav
- Erfarenhet av omfattande mekaniskt industriarbete och montage
- Meriterande med erfarenhet av TIG-svetsning av rör samt ritningsläsning
- Meriterande med erfarenhet av elarbeten inom industrin
- Engelska i tal och skrift meriterande med god förståelse i svenska
- Körkort B
Personliga egenskaper
För att passa i rollen är det av största vikt att du har ett högt kvalitets-, säkerhets- och noggrannhetstänk i ditt arbete. Du utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och planerat sätt samt har även förmågan att planera arbetet. Vidare trivs du med att arbeta ute hos kund där service och bra bemötande värdesätts.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö eller Helsingborg beroende på vad som passar bäst för din del
Lön: Enligt Kollektivavtal
Arbetstid: måndag till fredag 7–16, beredskap kan förekomma


Om du är intresserad av tjänsten maila din intresseanmälan (gärna med ett CV) till [email protected] - 0793 – 02 42 62
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!


Sökord: Industri, industriarbetare, mekanik, mekaniker, svetsare, rörsvetsare, industrielektriker, TIG, MIG, Malmö, Helsingborg, rekrytering, tillsvidare, Visa mindre

Arbetsledare Malmö

Power Heat fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu nya engagerade kollegor som vill vara med där det händer. Strävar du alltid efter att idag vara lite bättre än igår och att våga utmana dig själv? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan till tjänsten som arbetsledare inom industrirörsinstallationer! Om jobbet Hos oss kommer du mötas av kvalificerade och spännande installationsprojekt inom alla branscher där du har stora möjligheter ... Visa mer
Power Heat fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu nya engagerade kollegor som vill vara med där det händer.

Strävar du alltid efter att idag vara lite bättre än igår och att våga utmana dig själv? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan till tjänsten som arbetsledare inom industrirörsinstallationer!

Om jobbet
Hos oss kommer du mötas av kvalificerade och spännande installationsprojekt inom alla branscher där du har stora möjligheter att bredda och fördjupa din erfarenhet och kunskapsbank.

I rollen som arbetsledare är du spindeln i nätet och du ansvarar för installationsuppdrag hela vägen från kundbearbetning, försäljning, planering till genomförande. Du har ansvar för att uppdragen genomförs korrekt med avseende på säkerhet, teknik och kvalitet samt i rätt tid. Som arbetsledare hos Power Heat kommer du ha stort ansvar under frihet och du kommer ha stora möjligheter att själv sätta prägel på din vardag.

Då vi på Power Heat bl.a. även har egen tillverkning av tankar och kärl, processmoduler, plattformar, maskindelar etc. ingår det i ditt jobb att ständigt söka möjligheter att erbjuda mervärden i form av bredare leveranser till kunden.

Vem är du?
Vi tror att du har någon form av teknisk gymnasial utbildning och att du själv jobbat eller jobbar som industrirörsmontör eller svetsare. Du har erfarenhet från att leda personal antingen som direkt arbetsledare eller t.ex. som ledande montör.

Vi förväntar oss att du har hög kompetens gällande svetsning, dels genom praktiskt arbete men även teoretisk kompetens avseende att läsa WPS, hantera svetsdokumentation i projekt och till viss del kunna stödja din personal kring svetstekniska frågor.

Du har sannolikt ett stort nätverk både bland relevanta kunder och andra aktörer i branschen samt att du trivs med att aktivt odla dina kontakter och nätverk.

Som person är du social, framåtriktad och affärsorienterad. Du har förmågan att förstå kundens behov och ser dig själv som en problemlösare. Du har även förmågan att motivera dina medarbetare och är starkt bidragande till ett positivt arbetsklimat baserat på moderna arbetssätt och värderingar.

Då rollen som arbetsledare även innefattar arbete i affärssystem samt kalkyl- och offertarbete är det viktigt att du har mycket goda kunskaper kring datoranvändning. En av de viktigaste komponenterna i ditt arbete kommer vara kommunikation, vilket innebär att mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift är ett krav.

Vi erbjuder
Du kommer ingå i ett team bestående av arbetsledare och projektledare i ett av södra Sveriges främsta industrirörsföretag. Vi erbjuder våra kunder det mest kompletta serviceutbudet inom industrirörsinstallationer där du kommer vara en viktig del med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi har bra förmåner för våra anställda som förutom kollektivavtal bl.a. innehåller friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, tjänstepension m.m.

Om företaget
Power Heat är en snabbt växande koncern med säte i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar inom industrirörsinstallationer och mekanisk tillverkning, sprinklerinstallationer, bygg- och byggservice, konsulttjänster inom energieffektivisering, VVS och byggnadsautomation samt leveranser av helprefabricerade stomsystem i betong.

Kontaktuppgifter för frågor
I den här rekryteringen samarbetar vi med Prima Rekrytering AB som ansvarar för hela processen. Vid frågor kontaktar du Per Grytter – VD och Seniorkonsult.

Telefon: +46 760 253 596

Mail: [email protected] Visa mindre

Läkemedelsoperatör till en av Europas största tillverkare i Malmö!

Ansök    Okt 30    Academic Work    Industrirörmontör
Vi letar efter dig som trivs med att arbeta inom produktion och som har ett intresse för läkemedelsbranschen. Det är inget krav på någon tidigare erfarenhet, här får du möjlighet att lära dig en ny roll från grunden! Om du är noggrann, flexibel och självgående kan du vara helt rätt person för oss, skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker ett antal läkemedelsoperatörer till en kund i Malmö som behöver fylla på teamen i sin produkt... Visa mer
Vi letar efter dig som trivs med att arbeta inom produktion och som har ett intresse för läkemedelsbranschen. Det är inget krav på någon tidigare erfarenhet, här får du möjlighet att lära dig en ny roll från grunden! Om du är noggrann, flexibel och självgående kan du vara helt rätt person för oss, skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker ett antal läkemedelsoperatörer till en kund i Malmö som behöver fylla på teamen i sin produktion.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid under sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som läkemedelsoperatör kommer du arbeta med fyllning, etikettering och packning av färdigproducerade läkemedel vid en linje. Du kommer att få arbeta på olika delar av linjen beroende på marknadsbehovet, vilket ger dig ett varierat arbete.

Du kommer till exempel att:
* Förbereda förpackningar
* Säkerställa att förpackningarna fylls på rätt sätt
* Etikettera förpackningar
* Kvalitetsgranska de klara förpackningarna och sedan packettera dem i kartonger
* Utföra dokumentation

Tjänsten passar dig som har ett intresse för läkemedelsbranschen och som på sikt är flexibel och trivs med att arbeta i skift.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom naturvetenskap eller teknik
* Är flytande i det svenska och engelska språket då dokumentation utförs på båda dessa språk
* Har ett intresse för teknik
* Har en praktisk ådra med känsla för en del montering

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom produktion eller läkemedelsbranschen och har erfarenhet att ha jobbat med LEAN (förbättringsarbete och effektiviseringsarbete).

Som person är du noggrann och förstår vikten av att detaljerna blir rätt, detta är extra viktigt inom just läkemedelsbranschen då produkterna påverkar folks hälsa. Du är självgående i ditt arbete och vågar ta för dig. Finns det utrymme för det så är du inte främmande för egna initiativ för att driva arbetet framåt. Då behovet förändras kan du komma att behöva byta linje, det är därför viktigt att du som person är flexibel och kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbt.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Arbetstider: Initialt 07:30-16:00, men det kommer att kunna innefatta tvåskiftsarbete i framtiden vilket innebär veckor av arbete mellan 14.00 - 22.00.
* Placering: Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Arbetsledare Malmö

Power Heat fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu nya engagerade kollegor som vill vara med där det händer. Strävar du alltid efter att idag vara lite bättre än igår och att våga utmana dig själv? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan till tjänsten som arbetsledare inom industrirörsinstallationer! Om jobbet Hos oss kommer du mötas av kvalificerade och spännande installationsprojekt inom alla branscher där du har stora möjligheter ... Visa mer
Power Heat fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu nya engagerade kollegor som vill vara med där det händer.

Strävar du alltid efter att idag vara lite bättre än igår och att våga utmana dig själv? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan till tjänsten som arbetsledare inom industrirörsinstallationer!

Om jobbet
Hos oss kommer du mötas av kvalificerade och spännande installationsprojekt inom alla branscher där du har stora möjligheter att bredda och fördjupa din erfarenhet och kunskapsbank.

I rollen som arbetsledare är du spindeln i nätet och du ansvarar för installationsuppdrag hela vägen från kundbearbetning, försäljning, planering till genomförande. Du har ansvar för att uppdragen genomförs korrekt med avseende på säkerhet, teknik och kvalitet samt i rätt tid. Som arbetsledare hos Power Heat kommer du ha stort ansvar under frihet och du kommer ha stora möjligheter att själv sätta prägel på din vardag.

Då vi på Power Heat bl.a. även har egen tillverkning av tankar och kärl, processmoduler, plattformar, maskindelar etc. ingår det i ditt jobb att ständigt söka möjligheter att erbjuda mervärden i form av bredare leveranser till kunden.

Vem är du?
Vi tror att du har någon form av teknisk gymnasial utbildning och att du själv jobbat eller jobbar som industrirörsmontör eller svetsare. Du har erfarenhet från att leda personal antingen som direkt arbetsledare eller t.ex. som ledande montör.

Vi förväntar oss att du har hög kompetens gällande svetsning, dels genom praktiskt arbete men även teoretisk kompetens avseende att läsa WPS, hantera svetsdokumentation i projekt och till viss del kunna stödja din personal kring svetstekniska frågor.

Du har sannolikt ett stort nätverk både bland relevanta kunder och andra aktörer i branschen samt att du trivs med att aktivt odla dina kontakter och nätverk.

Som person är du social, framåtriktad och affärsorienterad. Du har förmågan att förstå kundens behov och ser dig själv som en problemlösare. Du har även förmågan att motivera dina medarbetare och är starkt bidragande till ett positivt arbetsklimat baserat på moderna arbetssätt och värderingar.

Då rollen som arbetsledare även innefattar arbete i affärssystem samt kalkyl- och offertarbete är det viktigt att du har mycket goda kunskaper kring datoranvändning. En av de viktigaste komponenterna i ditt arbete kommer vara kommunikation, vilket innebär att mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift är ett krav.

Vi erbjuder
Du kommer ingå i ett team bestående av arbetsledare och projektledare i ett av södra Sveriges främsta industrirörsföretag. Vi erbjuder våra kunder det mest kompletta serviceutbudet inom industrirörsinstallationer där du kommer vara en viktig del med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi har bra förmåner för våra anställda som förutom kollektivavtal bl.a. innehåller friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, tjänstepension m.m.

Om företaget
Power Heat är en snabbt växande koncern med säte i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar inom industrirörsinstallationer och mekanisk tillverkning, sprinklerinstallationer, bygg- och byggservice, konsulttjänster inom energieffektivisering, VVS och byggnadsautomation samt leveranser av helprefabricerade stomsystem i betong.

Kontaktuppgifter för frågor
I den här rekryteringen samarbetar vi med Prima Rekrytering AB som ansvarar för hela processen. Vid frågor kontaktar du Per Grytter – VD och Seniorkonsult.

Telefon: +46 760 253 596

Mail: [email protected] Visa mindre

Produktionspersonal till Berendsen!

Ansök    Jun 28    Academic Work    Industrirörmontör
Dags att säkra sommarjobbet! Vi erbjuder dig som student ett sommarjobb på textilserviceföretaget Berendsen i Limhamn. Ta chansen att dryga ut studentkassan med start omgående. Intressant? Sök då tjänsten redan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Nu söker vi på Academic Work produktionspersonal till Berendsen, ett växande bolag som levererar komplett hyr- och tvättservice av textiler till verksamheter inom hotell och restaurang. Företaget behöver nu ... Visa mer
Dags att säkra sommarjobbet! Vi erbjuder dig som student ett sommarjobb på textilserviceföretaget Berendsen i Limhamn. Ta chansen att dryga ut studentkassan med start omgående. Intressant? Sök då tjänsten redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi på Academic Work produktionspersonal till Berendsen, ett växande bolag som levererar komplett hyr- och tvättservice av textiler till verksamheter inom hotell och restaurang. Företaget behöver nu förstärka sin produktion med studenter under sommaren.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Berendsen. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig till v. 33.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består i grunden av följande moment:


* Hotellsortering
* Mangling (olika maskiner)


I samtliga arbetsmoment arbetar man i team. Denna roll kan även innebära att vara behjälplig på övriga arbetsstationer som kommer att introduceras på plats. Man roterar station varannan timme.

VI SÖKER DIG SOM
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet av skiftarbete och/eller erfarenhet av att ha arbetat i produktion.


Som person är du flexibel och inte rädd för att ta i och kunna lösa olika situationer som kan uppstå i produktionen. Då Berendsen är måna om hög effektivitet och samtidigt god kvalitet är det viktigt att du är resultatinriktad och uthållig. Vidare är du utåtriktad och du kan med lätthet skapa relationer för att samarbeta med andra.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid (7-16), t o m v. 33.
* Stad: Malmö, Limhamn.


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work-kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Berendsen är Sveriges ledande textilserviceföretag med ca 1300 anställda på ett trettiotal platser i landet. 2017 förvärvades vi av den franska koncernen Elis och heter numera Berendsen Part of Elis.
Vi levererar komplett hyr- och tvättservice av textiler till alla olika typer av verksamheter. Med vår service har kunden alltid hela och rena textilier och slipper lagerhållning, samtidigt som vi frigör tid och pengar så att kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet. Visa mindre

Erfaren rörmontör för uppdrag i Skåne

Dina arbetsuppgifter.Werkstadsfolket söker flera rörmontörer för uppdrag i Skåne, främst i västra delen. Det är för kvalificerade uppdrag inom läkemedel- livsmedel- och processindustri.Vi söker någon med följande kunskaper och egenskaper:* Erfarenhet och utbildning inom rörmontage* Duktig på ritningsläsning* En duktig problemlösare* Van vid att sköta dokumentation * En lagspelareFör en mer detaljerad beskrivning av jobbet kan ni kontakta vår personalchef N... Visa mer
Dina arbetsuppgifter.Werkstadsfolket söker flera rörmontörer för uppdrag i Skåne, främst i västra delen. Det är för kvalificerade uppdrag inom läkemedel- livsmedel- och processindustri.Vi söker någon med följande kunskaper och egenskaper:* Erfarenhet och utbildning inom rörmontage* Duktig på ritningsläsning* En duktig problemlösare* Van vid att sköta dokumentation * En lagspelareFör en mer detaljerad beskrivning av jobbet kan ni kontakta vår personalchef Nijazi på Tel: +46 (0) 430 48 107Om dig.Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av yrket och vill utveckla dina kunskaper hos oss. Vi lägger stor vikt i personen då det som sagt är ett socialt jobb där det även ska fungera bra med kunder och kollegor. Känner du att ovanstående beskriver dig är du varmt välkommen med din ansökan!Om oss.Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor. Om ansökan.För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 [email protected] förstår att alla inte har ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon! Visa mindre

Produktionspersonal till Berendsen!

Ansök    Maj 28    Academic Work    Industrirörmontör
Dags att säkra sommarjobbet! Vi erbjuder dig som student ett sommarjobb på textilserviceföretaget Berendsen i Limhamn. Ta chansen att dryga ut studentkassan med start v. 26. Intressant? Sök då tjänsten redan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Nu söker vi på Academic Work produktionspersonal till Berendsen, ett växande bolag som levererar komplett hyr- och tvättservice av textiler till verksamheter inom hotell och restaurang. Företaget behöver nu för... Visa mer
Dags att säkra sommarjobbet! Vi erbjuder dig som student ett sommarjobb på textilserviceföretaget Berendsen i Limhamn. Ta chansen att dryga ut studentkassan med start v. 26. Intressant? Sök då tjänsten redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi på Academic Work produktionspersonal till Berendsen, ett växande bolag som levererar komplett hyr- och tvättservice av textiler till verksamheter inom hotell och restaurang. Företaget behöver nu förstärka sin produktion med studenter under sommaren mellan v. 26-33.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Berendsen. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig till v. 33.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består i grunden av följande moment:


* Hotellsortering
* Mangling (olika maskiner)


I samtliga arbetsmoment arbetar man i team. Denna roll kan även innebära att vara behjälplig på övriga arbetsstationer som kommer att introduceras på plats. Man roterar station varannan timme.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student på minst 50% till åtminstone september 2019.


* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet av skiftarbete och/eller erfarenhet av att ha arbetat i produktion.


Som person är du flexibel och inte rädd för att ta i och kunna lösa olika situationer som kan uppstå i produktionen. Då Berendsen är måna om hög effektivitet och samtidigt god kvalitet är det viktigt att du är resultatinriktad och uthållig. Vidare är du utåtriktad och du kan med lätthet skapa relationer för att samarbeta med andra.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Introduktion sker 17/6 v. 25.
* Omfattning: Heltid (7-16), v. 26-v.33.
* Stad: Malmö, Limhamn.


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work-kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Berendsen är Sveriges ledande textilserviceföretag med ca 1300 anställda på ett trettiotal platser i landet. 2017 förvärvades vi av den franska koncernen Elis och heter numera Berendsen Part of Elis.
Vi levererar komplett hyr- och tvättservice av textiler till alla olika typer av verksamheter. Med vår service har kunden alltid hela och rena textilier och slipper lagerhållning, samtidigt som vi frigör tid och pengar så att kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet. Visa mindre