Lediga jobb som Ledsagare i Malmö

Se lediga jobb som Ledsagare i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Hemrex söker personal inom vardagsomsorg till Ystad

Ansök    Okt 26    Hemrex AB    Ledsagare
Hemrex söker personal inom vardagsomsorg med placering i Ystad Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, vardagsomsorg, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill ... Visa mer
Hemrex söker personal inom vardagsomsorg med placering i Ystad

Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, vardagsomsorg, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag.

Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!

Vardagsomsorg handlar om att vara en extra hand vid veckohandlingen eller att gå bredvid som sällskap vid frisörbesök. Det kan också handla om att komma hem till kunden och hjälpa till med tvätt, koka kaffe eller laga mat ett par kvällar i veckan.

Vi söker dig som:

- har rätt attityd och inställning till jobbet

- är bekväm att arbeta med olika typer av kunder
- kan arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar
- förstår värdet i att ge god service och gärna gör det lilla extra
- tycker om variation i arbetet
- har bil och körkort

Hemrex erbjuder

Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, vi ser till att du har bra utrustning och kläder som är anpassade efter det du ska göra.

Vi vill att du som jobbar hos oss på Hemrex känner en stolthet i det du gör och alltid känner dig som en Hemrexare!

Välkommen med din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.
Tillträde snarast eller senast 1 december 2021. Visa mindre

Ledsagare/Avlösare med språkfärdigheter som teckenspråk, finska och ryska!

Ansök    Jan 14    Malmö kommun    Ledsagare
Ref: 20220077 Vi söker nu nya medarbetare till vår Ledsagning och Avlösning med språkfärdigheter som teckenspråk, finska och ryska! Vårt arbete går ut på att stärka Malmö stads medborgares möjligheter till att vara en del av och ta del av staden och samhället. Vi ser vårt arbete som mycket viktigt för varje enskild individs möjligheter att fortsätta vara aktiv och må bra. Nu söker vi kollegor för både tillsvidareanställning, vikariat och timanställning.... Visa mer
Ref: 20220077

Vi söker nu nya medarbetare till vår Ledsagning och Avlösning med språkfärdigheter som teckenspråk, finska och ryska! Vårt arbete går ut på att stärka Malmö stads medborgares möjligheter till att vara en del av och ta del av staden och samhället. Vi ser vårt arbete som mycket viktigt för varje enskild individs möjligheter att fortsätta vara aktiv och må bra.

Nu söker vi kollegor för både tillsvidareanställning, vikariat och timanställning.
Timanställning anställes omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Avlösning är till för personer med demens och ibland vid tillstånd som psykisk ohälsa. Som avlösare arbetar du i människors hem med personer som har en demensdiagnos som innebär att man inte klarar av att vara ensam längre stunder. Din uppgift är att skapa utrymme för brukarens anhörig att få egen tid. Arbetet kan innebära kortare promenader, lättare matlagning, stunder av samtal samt lättare omvårdnad. Som avlösare hjälper du alltså en person som har en närstående med demensdiagnos med avlösning av omhändertagandet i hemmet. Arbetet sker i hemmet och i hemmets närhet. 

Ledsagning innebär att göra det möjligt för äldre och personer med fysisk funktionsnedsättning och/eller demensdiagnos att delta aktivt i samhällslivet och få en gemenskap med andra människor. Ledsagning ska alltid ske utanför brukarens hem. För brukare som har beslut om ledsagarservice innebär servicen rätt till ledsagning vid till exempel shopping, deltagande vid kulturevenemang, bibliotek- och muséerbesök, bio- och teaterbesök, café- och restaurangbesök osv.

Som ledsagare arbetar du självständigt med att stödja såväl fysiskt som psykiskt för att personer med olika former av hinder skall kunna ta del i samhället. Det är brukarens egna önskemål som ligger i fokus, men ibland kan man behöva jobba med motivationen och ge förslag på aktiviteter. Aktiviteterna ska vara utanför brukarens hem vilket innebär att man rör sig i staden. Det ingår också att man ska kunna köra rullstolar vilket ibland kan vara ett tungt arbete. Det kan innebära flera uppdrag med rullstolskörning i ett antal timmar per dag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av socialt- eller serviceyrke. Har du erfarenhet av omvårdnadsarbete samt erfarenhet av arbete med personer som har demensdiagnos är det meriterande. Tjänsten kräver att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, har du andra språkkunskaper som t.ex. teckenspråk, finska, ryska, arabiska, persiska eller slaviska språk är det meriterande. 

Som person har du en god empatisk förmåga och en vilja att arbeta med människor. I ditt dagliga arbete är du självgående, ansvarstagande och flexibel då du snabbt kan behöva ställa om när förutsättningarna förändras.

Då brukarna bor i hela staden behöver du kunna förflytta dig mellan olika stadsdelar och ytterområden såsom Oxie, Tygelsjö, Husie, Bunkeflo med flera och därför är det ett krav att du kan cykla.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen
Som ledsagare/avlösare börjar och avslutar du ditt arbete hemma hos de brukare som du arbetar med, lunch intas i närmsta hemtjänstlokal mellan dina uppdrag. 

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning, Vikariat och Timanställning
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 4
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer under ansökningstiden. Visa mindre

Vill du bli ledsagare till en aktiv 13-årig tjej i Höllviken?

Ansök    Okt 1    Förenade Care AB    Ledsagare
Beskrivning av verksamheten Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner. Kvalifikatio... Visa mer
Beskrivning av verksamheten

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund är en 13-årig aktiv tjej som gillar att gå på bio, baka och gå och bada. Hon gillar också att rida och träna på fritiden.

Kunden önskar en yngre tjej som ledsagare. Vi söker dig som är pigg och engagerad. Du har glimten i ögat och arbetar motiverande.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Det viktigaste i uppdraget är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan dag/kväll samt helgtjänstgöring.
Timanställning ca 12 tim/månad

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kundansvarig Denice Christensen Visa mindre

Ledsagare/Avlösare intresseanmälan

Ansök    Sep 20    Malmö kommun    Ledsagare
Ref: 20212476 Arbetsuppgifter Har du tid några timmar över i månaden och kan tänka dig ett uppdrag som ledsagare eller avlösare? Vi letar efter dig som vill arbeta några timmar i veckan eller månaden med att stötta en person med funktionsvariation till en aktiv, social och meningsfull fritid. Arbetstiderna är förlagda vardagar, kvällar och helger utifrån brukarens behov och uppdragen kan förekomma i alla Malmös stadsdelar inklusive ytterområden. Som led... Visa mer
Ref: 20212476

Arbetsuppgifter
Har du tid några timmar över i månaden och kan tänka dig ett uppdrag som ledsagare eller avlösare?
Vi letar efter dig som vill arbeta några timmar i veckan eller månaden med att stötta en person med funktionsvariation till en aktiv, social och meningsfull fritid.

Arbetstiderna är förlagda vardagar, kvällar och helger utifrån brukarens behov och uppdragen kan förekomma i alla Malmös stadsdelar inklusive ytterområden. Som ledsagare eller avlösare innebär det att man har en uppdragsanställning inom funktionsstödsförvaltningen och får arvodesersättning.

Information om ledsagning 
Som ledsagare stöttar man en person med funktionsvariation till en aktiv, social och meningsfull fritid. Ledsagarservice är en individuellt utformad insats och anpassas efter brukarens behov. Ledsagaren ger stöd med de insatser som brukaren behöver stöd och hjälp med. Ledsagarservice sker alltid utanför hemmet.

Information om avlösning 
Som avlösare arbetar du i brukarens hem och insatsen har som syfte att avlasta anhöriga och ge stöd och omvårdnad till brukaren i dennes hem efter behov. Avlösarservice innebär att den person som får uppdraget som avlösare tillfälligt övertar omvårdnaden från anhöriga eller vårdnadstagare.

Kvalifikationer
Lägsta utbildningsnivå är avslutad gymnasieutbildning. Ev. speciell inriktning på utbildning kan komma att krävas beroende på uppdragets innehåll och brukarens behov.

Du behöver kunna behärska svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper som vi värdesätter högt är att du har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och lyhörd. Du är även serviceinriktad och har god förmåga till empati och att skapa goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra personliga egenskaper eller färdigheter kan efterfrågas utifrån brukarens behov och önskemål. Matchning sker utifrån uppdrag och behov.

Meriterande är om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård och omsorg, pedagogik eller beteendevetenskapliga ämnen. Kunskap eller erfarenhet inom autism. Erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning/funktionshinder.

Om arbetsplatsen
I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Uppdragsanställning
Omfattning: Varierande, utgår från brukarens behov/beviljade timmar 
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

Ledsagare / Avlösare till Hälsa- Vård- och Omsorgsförvaltningen

Ansök    Aug 4    Malmö kommun    Ledsagare
Ref: 20212048 Vi söker nu nya medarbetare till vår Ledsagning och Avlösning! Vårt arbete går ut på att stärka Malmö stads medborgares möjligheter till att vara en del av och ta del av staden och samhället. Vi ser vårt arbete som mycket viktigt för varje enskild individs möjligheter att fortsätta vara aktiv och må bra. Arbetsuppgifter Avlösning är till för personer med demens och ibland vid tillstånd som psykisk ohälsa. Som avlösare arbetar du i människo... Visa mer
Ref: 20212048

Vi söker nu nya medarbetare till vår Ledsagning och Avlösning! Vårt arbete går ut på att stärka Malmö stads medborgares möjligheter till att vara en del av och ta del av staden och samhället. Vi ser vårt arbete som mycket viktigt för varje enskild individs möjligheter att fortsätta vara aktiv och må bra.

Arbetsuppgifter
Avlösning är till för personer med demens och ibland vid tillstånd som psykisk ohälsa. Som avlösare arbetar du i människors hem med personer som har en demensdiagnos som innebär att man inte klarar av att vara ensam längre stunder. Din uppgift är att skapa utrymme för brukarens anhörig att få egen tid. Arbetet kan innebära kortare promenader, lättare matlagning, stunder av samtal samt lättare omvårdnad. Som avlösare hjälper du alltså en person som har en närstående med demensdiagnos med avlösning av omhändertagandet i hemmet. Arbetet sker i hemmet och i hemmets närhet. 

Ledsagning innebär att göra det möjligt för äldre och personer med fysisk funktionsnedsättning och/eller demensdiagnos att delta aktivt i samhällslivet och få en gemenskap med andra människor. Ledsagning ska alltid ske utanför brukarens hem. För brukare som har beslut om ledsagarservice innebär servicen rätt till ledsagning vid till exempel shopping, deltagande vid kulturevenemang, bibliotek- och muséerbesök, bio- och teaterbesök, café- och restaurangbesök osv.

Som ledsagare arbetar du självständigt med att stödja såväl fysiskt som psykiskt för att personer med olika former av hinder skall kunna ta del i samhället. Det är brukarens egna önskemål som ligger i fokus, men ibland kan man behöva jobba med motivationen och ge förslag på aktiviteter. Aktiviteterna ska vara utanför brukarens hem vilket innebär att man rör sig i staden. Det ingår också att man ska kunna köra rullstolar vilket ibland kan vara ett tungt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av socialt- eller serviceyrke. Har du erfarenhet av omvårdnadsarbete samt erfarenhet av arbete med personer som har demensdiagnos är det meriterande. Tjänsten kräver att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, har du andra språkkunskaper som t.ex. teckenspråk, arabiska, persiska eller slaviska språk är det meriterande. 

Som person har du en god empatisk förmåga och en vilja att arbeta med människor. I ditt dagliga arbete är du självgående, ansvarstagande och flexibel då du snabbt kan behöva ställa om när förutsättningarna förändras.

Då brukarna bor i hela staden behöver du förflytta dig mellan olika stadsdelar och det är nödvändigt att du kan cykla.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 1/9-2021 - 28/2-2022 med möjlighet till förlängning
Omfattning: Deltid 75%
Antal tjänster: 3
Tillträde: 2021-09-01


Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsplatsen
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka. Visa mindre

Vill du bli ledsagare till en aktiv 13-årig tjej i Höllviken?

Ansök    Jun 30    Förenade Care AB    Ledsagare
Beskrivning av verksamheten Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner. Kvalifikatio... Visa mer
Beskrivning av verksamheten

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund är en 13-årig aktiv tjej som gillar att gå på bio, baka och gå och bada. Hon gillar också att rida och träna på fritiden.

Kunden önskar en yngre tjej som ledsagare. Vi söker dig som är pigg och engagerad. Du har glimten i ögat och arbetar motiverande.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Det viktigaste i uppdraget är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan dag/kväll samt helgtjänstgöring.
Timanställning ca 12 tim/månad

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kundansvarig Denice Christensen Visa mindre

Ledsagare / Avlösare gärna med språkfärdigheter!

Ansök    Apr 26    Malmö kommun    Ledsagare
Ref: 20210917 Vi söker nu nya medarbetare till vår Ledsagning och Avlösning! Vårt arbete går ut på att stärka Malmö stads medborgares möjligheter till att vara en del av och ta del av staden och samhället. Vi ser vårt arbete som mycket viktigt för varje enskild individs möjligheter att fortsätta vara aktiv och må bra. Arbetsuppgifter Avlösning är till för personer med demens och ibland vid tillstånd som psykisk ohälsa. Som avlösare arbetar du i människo... Visa mer
Ref: 20210917

Vi söker nu nya medarbetare till vår Ledsagning och Avlösning! Vårt arbete går ut på att stärka Malmö stads medborgares möjligheter till att vara en del av och ta del av staden och samhället. Vi ser vårt arbete som mycket viktigt för varje enskild individs möjligheter att fortsätta vara aktiv och må bra.

Arbetsuppgifter
Avlösning är till för personer med demens och ibland vid tillstånd som psykisk ohälsa. Som avlösare arbetar du i människors hem med personer som har en demensdiagnos som innebär att man inte klarar av att vara ensam längre stunder. Din uppgift är att skapa utrymme för brukarens anhörig att få egen tid. Arbetet kan innebära kortare promenader, lättare matlagning, stunder av samtal samt lättare omvårdnad. Som avlösare hjälper du alltså en person som har en närstående med demensdiagnos med avlösning av omhändertagandet i hemmet. Arbetet sker i hemmet och i hemmets närhet. 

Ledsagning innebär att göra det möjligt för äldre och personer med fysisk funktionsnedsättning och/eller demensdiagnos att delta aktivt i samhällslivet och få en gemenskap med andra människor. Ledsagning ska alltid ske utanför brukarens hem. För brukare som har beslut om ledsagarservice innebär servicen rätt till ledsagning vid till exempel shopping, deltagande vid kulturevenemang, bibliotek- och muséerbesök, bio- och teaterbesök, café- och restaurangbesök osv.

Som ledsagare arbetar du självständigt med att stödja såväl fysiskt som psykiskt för att personer med olika former av hinder skall kunna ta del i samhället. Det är brukarens egna önskemål som ligger i fokus, men ibland kan man behöva jobba med motivationen och ge förslag på aktiviteter. Aktiviteterna ska vara utanför brukarens hem vilket innebär att man rör sig i staden. Då brukarna bor i hela staden behöver du förflytta dig mellan olika stadsdelar och det är nödvändigt att du kan cykla. Det ingår också att man ska kunna köra rullstolar vilket ibland kan vara ett tungt arbete.

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av omvårdnadsarbete samt erfarenhet av arbete med personer som har demensdiagnos är det meriterande. Tjänsten kräver att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, har du andra språkkunskaper som t.ex. teckenspråk, arabiska, persiska eller slaviska språk är det meriterande. 

Som person har du en god empatisk förmåga och en vilja att arbeta med människor. I ditt dagliga arbete är du självgående, ansvarstagande och flexibel då du snabbt kan behöva ställa om när förutsättningarna förändras.

Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Deltid på 75%
Antal tjänster: 3
Tillträde: Juli/Augusti, enligt överenskommelse

Övrigt
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
 
Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.
 
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Ledsagare/Avlösare intresseanmälan

Ansök    Dec 8    Malmö kommun    Ledsagare
Ref: 20202749 Arbetsuppgifter Har du tid några timmar över i månaden och kan tänka dig ett uppdrag som ledsagare eller avlösare? Vi letar efter dig som vill arbeta några timmar i veckan eller månaden med att stötta en person med funktionsvariation till en aktiv, social och meningsfull fritid. Arbetstiderna är förlagda vardagar, kvällar och helger utifrån brukarens behov och uppdragen kan förekomma i alla Malmös stadsdelar inklusive ytterområden. Som led... Visa mer
Ref: 20202749

Arbetsuppgifter
Har du tid några timmar över i månaden och kan tänka dig ett uppdrag som ledsagare eller avlösare?
Vi letar efter dig som vill arbeta några timmar i veckan eller månaden med att stötta en person med funktionsvariation till en aktiv, social och meningsfull fritid.

Arbetstiderna är förlagda vardagar, kvällar och helger utifrån brukarens behov och uppdragen kan förekomma i alla Malmös stadsdelar inklusive ytterområden. Som ledsagare eller avlösare innebär det att man har en uppdragsanställning inom funktionsstödsförvaltningen och får arvodesersättning.

Information om ledsagning 
Som ledsagare stöttar man en person med funktionsvariation till en aktiv, social och meningsfull fritid. Ledsagarservice är en individuellt utformad insats och anpassas efter brukarens behov. Ledsagaren ger stöd med de insatser som brukaren behöver stöd och hjälp med. Ledsagarservice sker alltid utanför hemmet.

Information om avlösning 
Som avlösare arbetar du i brukarens hem och insatsen har som syfte att avlasta anhöriga och ge stöd och omvårdnad till brukaren i dennes hem efter behov. Avlösarservice innebär att den person som får uppdraget som avlösare tillfälligt övertar omvårdnaden från anhöriga eller vårdnadstagare.

Kvalifikationer
Lägsta utbildningsnivå är avslutad gymnasieutbildning. Ev. speciell inriktning på utbildning kan komma att krävas beroende på uppdragets innehåll och brukarens behov.

Du behöver kunna behärska svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper som vi värdesätter högt är att du har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och lyhörd. Du är även serviceinriktad och har god förmåga till empati och att skapa goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra personliga egenskaper eller färdigheter kan efterfrågas utifrån brukarens behov och önskemål. Matchning sker utifrån uppdrag och behov.

Meriterande är om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård och omsorg, pedagogik eller beteendevetenskapliga ämnen. Kunskap eller erfarenhet inom autism. Erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning/funktionshinder.

Om arbetsplatsen
I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Uppdragsanställning
Omfattning: Varierande, utgår från brukarens behov/beviljade timmar 
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

Spelar du X-box och vill jobba som avlösare/ledsagare?

Ansök    Aug 24    Förenade Care AB    Ledsagare
Beskrivning av verksamheten Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner. Kvalifikatio... Visa mer
Beskrivning av verksamheten

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund önskar en manlig avlösare/ledsagare som har ett stort intresse av att spela xbox, är filmintresserad samt gillar att gå på bio. I arbetet som ledsagare arbetar du efter fasta rutiner, har ett lågaffektivt bemötande samt har förmågan att ge kunden en förutsägbar vardag. Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Det viktigaste i uppdraget är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan dag/kväll samt helgtjänstgöring.
Timanställning ca 20 tim/månad

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kundansvarig Denice Christensen Visa mindre

Ledsagare/Avlösare med teckenspråkskunskaper till Hälsa Och Förebyggande

Ansök    Apr 1    Malmö kommun    Ledsagare
Ref: 20200726 Arbetsuppgifter Vi söker nu en ny medarbetare till vår Ledsagning och Avlösning! Vårt arbete går ut på att stärka Malmö stads medborgares möjligheter att vara en del av och ta del av staden och samhället. Vi ser vårt arbete som mycket viktigt för varje enskild individs möjligheter att fortsätta vara aktiv och må bra. Till denna tjänst söker vi specifikt dig som är hörande och kan Teckenspråk flytande. Som avlösare arbetar du i människors h... Visa mer
Ref: 20200726

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ny medarbetare till vår Ledsagning och Avlösning! Vårt arbete går ut på att stärka Malmö stads medborgares möjligheter att vara en del av och ta del av staden och samhället. Vi ser vårt arbete som mycket viktigt för varje enskild individs möjligheter att fortsätta vara aktiv och må bra.

Till denna tjänst söker vi specifikt dig som är hörande och kan Teckenspråk flytande.

Som avlösare arbetar du i människors hem med personer som har en demensdiagnos som innebär att man inte klarar av att vara ensam längre stunder. Din uppgift är att skapa utrymme för brukarens anhörig att få egen tid. Arbetet kan innebära kortare promenader, lättare matlagning, stunder av samtal samt lättare omvårdnad. Som avlösare hjälper du alltså en person som har en närstående med demensdiagnos med avlösning av omhändertagandet i hemmet. Arbetet sker i hemmet och i hemmets närhet.

Ledsagning innebär att göra det möjligt för äldre och personer med fysisk funktionsnedsättning och/eller demensdiagnos att delta aktivt i samhällslivet och gemenskap med andra människor. Ledsagning ska alltid ske utanför brukarens hem. För brukare som har beslut om ledsagarservice innebär servicen rätt till ledsagning vid till exempel frisörbesök, shopping, deltagande vid kulturevenemang, bibliotek- och muséerbesök, bio- och teaterbesök, café- och restaurangbesök osv.

Som ledsagare arbetar du självständigt med att stödja såväl fysiskt som psykiskt för att personer med olika former av hinder skall kunna ta del i samhället. Det är brukarens egna önskemål som ligger i fokus, men ibland kan man behöva jobba med motivationen och ge förslag på aktiviteter. Aktiviteterna ska vara utanför brukarens hem vilket innebär att man rör sig i staden. Då brukarna bor i hela staden behöver du förflytta dig mellan olika stadsdelar och det är nödvändigt att du kan cykla.

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är hörande och kan Teckenspråk flytande. Tjänsten kräver också att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete samt erfarenret av arbete med personer som är döva eller har demensdiagnos är meriterande.

Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast

Övrigt
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
 
Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.
 
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Avlösaruppdrag till charmig, viljestark aktiv 4-årig pojke i Vellinge

Ansök    Dec 20    Förenade Care    Ledsagare
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån SOL/LSS intentioner. K... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån SOL/LSS intentioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund önskar en avlösare som har spring i benen och kan hänga med i en 4-årings tempo. Pojken gillar att gå på Leos lekland, han är envis och har en stark vilja. I arbetet som avlösare arbetar du efter fasta rutiner, har ett stort tålamod samt ett lågaffektivt bemötande.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Detta uppdrag passar dig som studerar eller har en deltidsanställning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med autism är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan enstaka kvällar samt helgtjänstgöring. Flexibelt schema. Timanställning 30 tim/månad

Lön Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson

Verksamhetschef: Karolina Lindqvist Visa mindre

Ledsagar/avlösaruppdrag till musikintresserad kvinna i Höllviken

Ansök    Dec 20    Förenade Care    Ledsagare
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån SOL/LSS intentioner. Kvalifika... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!
Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål.
Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån SOL/LSS intentioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd.
Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ. Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt.

Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund önskar en kvinnlig ledsagare som tycker om att vara ute i naturen samt att gå på promenader.

Musik är också ett intresse för kunden.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Arbetstiderna kan variera mellan kvällar samt främst helgtjänstgöring.

Timanställning ca 20 tim/månad

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Avlösaruppdrag till charmig, viljestark aktiv 4-årig pojke i Vellinge

Ansök    Sep 5    Förenade Care    Ledsagare
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån SOL/LSS intentioner. ... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån SOL/LSS intentioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund önskar en avlösare som har spring i benen och kan hänga med i en 4-årings tempo. Pojken gillar att gå på Leos lekland, han är envis och har en stark vilja. I arbetet som avlösare arbetar du efter fasta rutiner, har ett stort tålamod samt ett lågaffektivt bemötande.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Detta uppdrag passar dig som studerar eller har en deltidsanställning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med autism är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan enstaka kvällar samt helgtjänstgöring. Flexibelt schema. Timanställning 40 tim/månad

Lön Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson

Verksamhetschef: Karolina Lindqvist Visa mindre

Vår kund med asperger söker ledsagare (omgående)

Ansök    Sep 5    Frösunda    Ledsagare
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi på Frösunda en ledsagare på timmar till en man med asperger i Malmö. Kunden söker en ledsagare/assistent som kan vara honom behjälplig på hans arbetsplats. Kunden jobbar som skådespelare. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att stötta vår kund vid repetitioner, inför föreställningar och vid mindre turnéer.

Vi söker dig som har möjlighet att vara flexibel med arbetstider, då det kommer förekomma jobb både dag, kväll och helger. En eftermiddag i veckan till att börja med och eventuellt mer underföreställningsperioden. 
Du har erfarenhet av asperger/diagnoser inom autismspektrum samt känner dig bekväm i sociala sammanhang. Är du intresserad av teater är det en merit, men inget krav.
Arbetsplatsen är i Malmö men undantag för vissa turnétillfällen.

Anställningen kommer vara på timmar och skulle passa dig som har annat flexibelt arbete alternativt flexibla studier.
Start omgående.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

. Visa mindre

Ledsagare söks för timanställning till 14-årig kille i Vellinge som gill...

Ansök    Nov 8    Förenade Care    Ledsagare
Beskrivning av verksamheten Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner. Kvalifikatio... Visa mer
Beskrivning av verksamheten

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund önskar en manlig avlösare/ledsagare som har ett stort intresse av att spela xbox, är filmintresserad samt gillar att gå på bio. I arbetet som ledsagare arbetar du efter fasta rutiner, har ett lågaffektivt bemötande samt har förmågan att ge kunden en förutsägbar vardag. Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Det viktigaste i uppdraget är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan dag/kväll samt helgtjänstgöring.
Timanställning ca 20 tim/månad

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kundansvarig Denice Christensen Visa mindre

Vår kund med asperger söker ledsagare till sin arbetsplats inom teater (omg

Ansök    Aug 20    Frösunda    Ledsagare
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi på Frösunda en ledsagare på timmar till en man med asperger i Malmö. Kunden söker en ledsagare/assistent som kan vara honom behjälplig på hans arbetsplats inom teater. Kunden jobbar som skådespelare. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att stötta vår kund vid repetitioner, inför föreställningar och vid mindre turnéer.

Vi söker dig som har möjlighet att vara flexibel med arbetstider, då det kommer förekomma jobb både dag, kväll och helger. En eftermiddag i veckan till att börja med och eventuellt mer vid föreställningsperioden. 
Du har erfarenhet av asperger/diagnoser inom autismspektrum samt känner dig bekväm i sociala sammanhang. Är du intresserad av teater är det en merit, men inget krav.
Arbetsplatsen är i Malmö men undantag för turnétillfällen.

Anställningen kommer vara på timmar och skulle passa dig som har annat flexibelt arbete alternativt flexibla studier.
Start omgående.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

. Visa mindre

Ledsagare sökes

Ansök    Jul 5    Jengla Omsorg AB    Ledsagare
Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledni... Visa mer
Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.

Vi söker ledsagare till en tonårstjej boende i Hjärup. I uppdraget ingår det bland annat att stödja personen vid t ex. fritidsaktiviteter utanför hemmet. Uppdraget gäller ca 12 timmar per månad.Då personkemin är en viktig del i insatsen ser vi gärna att sökande är tjej 20-30 år med intressen som t ex. konst och datorspel. Detta är dock inget krav.Huvudsaklig arbetstid är förlagd till helg- och kvällstid.Då uppdraget innebär arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Vänligen ansök om detta i samband med ansökan.


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Ledsagare sökes

Ansök    Aug 20    Jengla Omsorg AB    Ledsagare
Vi söker ledsagare till en tonårstjej boende i Hjärup. I uppdraget ingår det bland annat att stödja personen vid t ex. fritidsaktiviteter utanför hemmet. Uppdraget gäller ca 12 timmar per månad.Då personkemin är en viktig del i insatsen ser vi gärna att sökande är tjej 20-30 år med intressen som t ex. konst och datorspel. Detta är dock inget krav.Huvudsaklig arbetstid är förlagd till helg- och kvällstid.Då uppdraget innebär arbete med minderårig krävs ett ... Visa mer
Vi söker ledsagare till en tonårstjej boende i Hjärup. I uppdraget ingår det bland annat att stödja personen vid t ex. fritidsaktiviteter utanför hemmet. Uppdraget gäller ca 12 timmar per månad.Då personkemin är en viktig del i insatsen ser vi gärna att sökande är tjej 20-30 år med intressen som t ex. konst och datorspel. Detta är dock inget krav.Huvudsaklig arbetstid är förlagd till helg- och kvällstid.Då uppdraget innebär arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Vänligen ansök om detta i samband med ansökan.


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Vår kund med asperger söker ledsagare till sin arbetsplats inom teater

Ansök    Apr 17    Frösunda    Ledsagare
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att ... Visa mer
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi på Frösunda en ledsagare på timmar till en man med asperger i Malmö. Kunden söker en assistent som kan vara honom behjälplig på hans arbetsplats inom teater. Kunden jobbar som skådespelare. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att stötta vår kund vid repetitioner, inför föreställningar och vid mindre turnéer.

Vi söker dig som har möjlighet att vara flexibel med arbetstider, då det kommer förekomma jobb både dag, kväll och helger. Du har erfarenhet av asperger/diagnoser inom autismspektrum samt känner dig bekväm i sociala sammanhang. Är du intresserad av teater är det en merit, men inget krav.
Arbetsplatsen är i Malmö men undantag för turnétillfällen.

Anställningen kommer vara på timmar och skulle passa dig som har annat flexibelt arbete alternativt flexibla studier.
Uppstart i slutet på april/början på maj.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

. Visa mindre

Ledsagare Hjärup

Ansök    Maj 27    Poolarna Assistans AB    Ledsagare
Vi söker ledsagare till en tonårstjej boende i Hjärup. I uppdraget ingår det bland annat att stödja personen vid t ex. fritidsaktiviteter utanför hemmet. Uppdraget gäller ca 12 timmar per månad.Då personkemin är en viktig del i insatsen ser vi gärna att sökande är tjej 20-30 år med intressen som t ex. konst och datorspel. Detta är dock inget krav.Huvudsaklig arbetstid är förlagd till helg- och kvällstid.Då uppdraget innebär arbete med minderårig krävs ett ... Visa mer
Vi söker ledsagare till en tonårstjej boende i Hjärup. I uppdraget ingår det bland annat att stödja personen vid t ex. fritidsaktiviteter utanför hemmet. Uppdraget gäller ca 12 timmar per månad.Då personkemin är en viktig del i insatsen ser vi gärna att sökande är tjej 20-30 år med intressen som t ex. konst och datorspel. Detta är dock inget krav.Huvudsaklig arbetstid är förlagd till helg- och kvällstid.Då uppdraget innebär arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Vänligen ansök om detta i samband med ansökan.Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans samt Ledsagning. Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig. Huvud kontoret ligger i Malmö men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande. Visa mindre

Ledsagare

Ansök    Maj 6    Poolarna Assistans AB    Ledsagare
Vi söker ledsagare till en tonårskille inom Staffanstorps kommun. I uppdraget ingår det bland annat att stödja personen vid t ex. fritidsaktiviteter utanför hemmet. Uppdraget gäller 12 timmar per månad. Huvudsaklig arbetstid är förlagd till helg- och kvällstid.Då uppdraget innebär arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Vänligen ansök om detta i samband med ansökan.Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjä... Visa mer
Vi söker ledsagare till en tonårskille inom Staffanstorps kommun. I uppdraget ingår det bland annat att stödja personen vid t ex. fritidsaktiviteter utanför hemmet. Uppdraget gäller 12 timmar per månad. Huvudsaklig arbetstid är förlagd till helg- och kvällstid.Då uppdraget innebär arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Vänligen ansök om detta i samband med ansökan.Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans samt Ledsagning. Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig. Huvud kontoret ligger i Malmö men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande Visa mindre

Ledsagare söks för timanställning till 14 - årig kille i Vellinge som gill...

Ansök    Mar 29    Förenade Care    Ledsagare
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner. Kvalifikatio... Visa mer
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Du har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt.

Personliga egenskaper efterfrågas utifrån uppdragsgivarens önskemål.

Vår kund önskar en avlösare/ledsagare som har ett stort intresse av att spela xbox, är filmintresserad samt gillar att gå på bio.

I arbetet som ledsagare/avlösare arbetar du efter fasta rutiner, har ett lågaffektivt bemötande samt har förmågan att ge uppdragsgivaren en förutsägbar vardag.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Det viktigaste i uppdraget är att personkemin stämmer mellan dig och vår uppdragsgivare.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan dag/kväll samt helgtjänstgöring.
Timanställning ca 20 tim/månad

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kundansvarig Denice Christensen

Telefon: 0739- 015 712 Visa mindre

Ledsagare

Ansök    Mar 25    Poolarna Assistans AB    Ledsagare
Vi söker ledsagare till uppdrag i Hjärup. I uppdraget ingår det bland annat att stödja personen vid t ex. fritidsaktiviteter utanför hemmet. Uppdraget gäller 16 timmar per månad. Uppdraget utförs huvudsakligen under helg- och kvällstid. Observera att uppdraget innebär arbete med barn/ungdom. Därmed krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Vänligen ansök om detta i samband med ansökan om tjänsten. Poolarna assistans är en liten familjär organi... Visa mer
Vi söker ledsagare till uppdrag i Hjärup. I uppdraget ingår det bland annat att stödja personen vid t ex. fritidsaktiviteter utanför hemmet.

Uppdraget gäller 16 timmar per månad. Uppdraget utförs huvudsakligen under helg- och kvällstid.

Observera att uppdraget innebär arbete med barn/ungdom. Därmed krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Vänligen ansök om detta i samband med ansökan om tjänsten.

Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans samt Ledsagning. Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig. Huvud kontoret ligger i Malmö men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande. Visa mindre

Ledsagare

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksam... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som ledsagare innebär att du stöttar en person med en funktionsnedsättning att kunna leva som andra och delta i samhällets gemenskap.
Ledsagarservice innebär att man stöttar personen i fråga att till exempel kunna komma till en aktivitet eller ta del av kulturlivet.

KVALIFIKATIONER
Gymnasieexamen från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med fysisk, psykisk eller intellektuell funktionsnedsättning.

Ett krav för tjänsten är att kunna teckenspråk.

Då arbetet kräver att du kan vara flexibel och bemöta personer med olika stödbehov läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Då arbetet innefattar ensamarbete är det viktigt att du kan arbeta självständigt.

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden.

Du redovisar dina arbetade timmar i självservice.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen Visa mindre

Spontanansökan – Ledsagare och Avlösare

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsätt... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar.
Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

ARBETSUPPGIFTER
Gillar du att arbeta med barn/ungdomar/vuxna? Vill du stötta en person att känna delaktighet? Att kunna komma ut på olika aktiviteter.
Eller att avlösa en närstående till ett barn med en funktionsnedsättning.
Då kanske du är rätt person.

Att arbeta som ledsagare innebär att du stöttar en person med en funktionsnedsättning att kunna leva som andra och delta i samhällets gemenskap.
Ledsagarservice innebär att man stöttar personen i fråga att till exempel kunna komma till en aktivitet eller ta del av kulturlivet.

Att arbeta som avlösare innebär att du ska avlösa en närstående till ett barn, ungdom eller vuxen med en funktionsnedsättning. Du arbetar i brukarens hem och närmiljö, till exempel närmaste lekplats, innergård eller park.

KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning inriktning barn- och ungdom, fritid- eller omvårdnadsprogram.

Pedagogiska eller beteendevetenskapliga kurser är meriterande. Erfarenhet och kunskap inom autism är meriterande.

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Du redovisar dina arbetade timmar i självservice.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre