Lediga jobb som Maskinbyggare i Malmö

Se lediga jobb som Maskinbyggare i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Erfaren Maskinmontör till Ettiketto i Malmö

Ansök    Jun 18    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande e... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettiketto utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare.
Ettiketto bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettiketto har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: omgående/enligt överenskommelse

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Till vår kund i Malmö söker vi nu en Montör!

Ansök    Mar 23    Veldi Bemanning AB    Maskinbyggare
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bema... Visa mer
Vad vi erbjuder
Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning.

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av att jobba som montör, mekaniker eller kunskap och intresse för montering? Är du positivt inställd till ny kunskap och trivs med samarbete?
Då är det kanska dig vi söker!

Din profil
Vår kund växer och söker därför nu nya medarbetare till deras montör/ maskinbyggare-avdelning. Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom industri/teknik eller fordon. I detta uppdrag blir du anställd av Veldi Bemanning AB med uttalad möjlighet att övergå till kundföretaget efter uppdragstiden.

Arbetstider: Dagtid

Vidare ser vi att du har:

Gymnasieutbildning
Tekniskt intresse
Svenska / Engelska

Meriterande om du har:
Kännedom om ERP-system
Kunskaper om el
Truckort

Utöver ovan nämnda krav så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är positiv, flexibel, driftig och lösningsorienterad.

Om företaget
I mer än fem decennier har vår kund designat, tillverkat och sålt motorunderhållsutrustning för dieselmotorer.
Deras uppdrag är att förse sina kunder med toppmoderna motorvårdslösningar för att optimera driften av motorer där man kan spara tid och pengar med minimal miljöpåverkan.

Deras kunder är främst motorbyggare, redare, varv, verkstäder och kraftverk.

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Malin Werngren och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida. Visa mindre

Maskinbyggare/Montör

Road Marking Equipment of Sweden (RME) är ett företag specialiserat på konstruktion, tillverkning och försäljning av avancerade vägmarkeringsfordon. Byggnation sker till större delen med omfattande processteknik som byggs på lastbilschassi. Fordonen utför linjerna på våra vägar. Våra kunder finns såväl i Skandinavien som i Europa. Vi behöver nu utöka vår stab av duktiga maskinbyggare med ytterligare en person. Dina arbetsuppgifter: Vi söker en per... Visa mer
Road Marking Equipment of Sweden (RME) är ett företag specialiserat på konstruktion, tillverkning och försäljning av avancerade vägmarkeringsfordon.
Byggnation sker till större delen med omfattande processteknik som byggs på lastbilschassi.
Fordonen utför linjerna på våra vägar. Våra kunder finns såväl i Skandinavien som i Europa.


Vi behöver nu utöka vår stab av duktiga maskinbyggare med ytterligare en person.


Dina arbetsuppgifter:
Vi söker en person som är eller kan/vill utvecklas till duktig maskinbyggare för våra unika produkter.
Du kommer att vara en del av företagets spetskompetens för byggnation av våra maskiner.
Vi kan erbjuda dig en glad och trivsam arbetsplats med goda möjligheter för personlig utveckling.
Arbetet består till stora delar av byggnation av unika projekt där varje anställds delaktighet, kreativitet och engagemang är en del av vår styrka.
I arbetet ingår utformning, tillverkning och montage där dina erfarenheter och kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik och svetsning av stålkonstruktioner är viktiga delar.
Reparation av maskiner ute i fält och på vår verkstad samt utbildning av maskinoperatörer/ kunder är också delar som ingår i arbetet.


Vi vill att du har och kan följande:
Vi vill helst att du är maskinbyggare med någon form av Verkstads- eller Fordonsteknisk utbildning i grunden.
Du har kunskaper i mekaniskt montage, svetsning av stålkonstruktioner samt inom hydraulik och/eller pneumatik.
Du är en noggrann, strukturerad och lugn person och kan ha många bollar i luften.
Du drivs av att ta ansvar och motiveras av att leverera bästa lösningen till dina kolleger och våra kunder.
Du har B-körkort (C-körkort är en merit)
Du har PC vana och hanterar Windows
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Rekryteringen kommer att ske fortlöpande. Visa mindre

Maskinbyggare/montör - Malmö

. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. 
    
Har du tekniskt intresse, gillar att montera och driva projekt? Vill du växa tillsammans med företaget, och arbeta där de värdesätter personlig utveckling, kreativitet och talang. Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten: 
Vår kund söker en erfaren maskinbyggare/montörer till produktionen i Malmö. Maskinbyggaren arbetar med att bygga och kvalitetssäkra maskiner för leverens till kund. Man är med och driver projekt och montage framåt. Du planerar ditt arbete och styr över din tid så att maskinen och montage är klar innan deadline.  Uppdraget kommer inledningsvis starta som en inhyrning men kan övergå i en anställning hos uppdragsgivaren.  Uppdraget är tänkt att starta omgående.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är att du har känsla för kvalitet och detaljer samt är noggrann. Du kan arbeta självständig för att lägga upp och planera ditt montage själv, är flexibel och van vid högt tempo. 

Krav för tjänsten:
- Utbildning inom verkstad och/eller mekanik eller liknande arbetslivserfarenhet 
- Vana av ritningsläsning.
- Montering
- Mekanik
- Teknisk förståelse
- Datavana för att skriva rapporter, få ut ritningar etc.
- Mätkunskap
- Meriterande med truckkort och kunskap inom svets i rostfritt
- Svenska och engelska i tal och skrift
 
Arbetstid: Dagtid

Låter detta intressant?
Är du intresserad av att denna tjänst omber vi dig att söka omgående. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Processbemanning AB, tel. 042-210299. Din ansökan behandlas konfidentiellt och vi kommer tillämpa en löpande rekryteringsprocess varför vi omber dig att söka omgående. Ansökan sker via länk nedan.

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Erfaren Maskinmontör till Ettikettoprintcom i Malmö

Ansök    Feb 14    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom. Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 med... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom.
Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: januari

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Montör

Om tjänsten Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv! Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Startdatum 2020-08-10 Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund. Om företaget Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och l... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Arlöv!

Arbetet innebär montering av företagets produkter enligt arbetsinstruktioner.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Startdatum 2020-08-10

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över till kund.

Om företaget
Företaget är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning.Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du
- Har goda kunskaper i ritningsläsning
- Positivt är om du har tidigare erfarenhet som montör
- är en god lagspelare samtidigt som du är självständig i ditt sätt att arbeta
- har lätt för att inhämta och använda information som underlättar och utvecklar dig i ditt arbete
- Vara fingerfärdig och ha ett bra tempo i dig

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Erfaren Maskinmontör till Ettikettoprintcom i Malmö

Ansök    Jan 23    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom. Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare ... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom.
Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: januari

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfaren Maskinmontör till Ettikettoprintcom i Malmö

Ansök    Jan 30    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom. Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 med... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar sin verksamhet och därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom.
Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: januari

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfaren Maskinbyggare till Ettikettoprintcom i Malmö

Ansök    Jan 15    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom. Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare ... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom.
Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: januari

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfaren Maskinbyggare till Ettikettoprintcom i Malmö

Ansök    Jan 8    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom. Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare ... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom.
Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: januari

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfaren Maskinbyggare till Ettikettoprintcom i Malmö

Ansök    Dec 20    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom. Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare ... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom.
Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: januari

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfaren Maskinbyggare till Ettikettoprintcom i Malmö

Ansök    Dec 27    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom. Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare ... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom.
Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: januari

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Maskinbyggare/montör - Malmö

Ansök    Dec 18    Processbemanning AB    Maskinbyggare
. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. 
    
Har du tekniskt intresse, gillar att montera och driva projekt? Vill du växa tillsammans med företaget, och arbeta där de värdesätter personlig utveckling, kreativitet och talang. Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten: 
Vår kund söker en erfaren maskinbyggare/montörer till produktionen i Malmö. Maskinbyggaren arbetar med att bygga och kvalitetssäkra maskiner inom etikettering. Man är med och driver projekt och montage framåt. Du planerar ditt arbete och styr över din tid så att maskinen och montage är klar innan deadline.  Uppdraget kommer inledningsvis starta som en inhyrning men kan övergå i en anställning hos uppdragsgivaren.  Uppdraget är tänkt att starta i början av nästa år.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är att du har känsla för kvalitet och detaljer samt är noggrann. Du kan arbeta självständig för att lägga upp och planera ditt montage själv, är flexibel och van vid högt tempo. 

Krav för tjänsten:
- Utbildning inom verkstad och/eller mekanik eller liknande arbetslivserfarenhet 
- Vana av ritningsläsning.
- Montering
- Mekanik
- Teknisk förståelse
- Datavana för att skriva rapporter, få ut ritningar etc.
- Mätkunskap
- Meriterande med truckkort och kunskap inom svets i rostfritt
- Svenska och engelska i tal och skrift
 
Arbetstid: Dagtid

Låter detta intressant?
Är du intresserad av att denna tjänst omber vi dig att söka omgående. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Processbemanning AB, tel. 042-210299. Din ansökan behandlas konfidentiellt och vi kommer tillämpa en löpande rekryteringsprocess varför vi omber dig att söka omgående. Ansökan sker via länk nedan.

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Erfaren Maskinbyggare till Ettikettoprintcom i Malmö

Ansök    Dec 4    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom. Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare ... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom.
Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: januari

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfaren Maskinbyggare till Ettikettoprintcom i Malmö

Ansök    Dec 6    Uniflex Sverige AB    Maskinbyggare
Jobbeskrivning Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom. Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare ... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du hög kompetens inom mekaniskt montage? Är du driven, serviceinriktad, och vill utvecklas inom ett av de ledande företagen inom etikettering? Ettikettoprintcom utökar och söker därför söker vi dig som har hög kompetens som Maskinbyggare. Du blir direktanställd av Ettikettoprintcom.
Ettikettoprintcom bildades 2013 genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 250 MSEK och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystemleverantörerna i Sverige. De är idag den enda helhetsleverantören i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. De tillhandahåller både etiketter och etiketteringsmaskiner, därför kan de också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.
Du kommer att arbeta i mindre team med montering, samt att bygga maskiner från grunden efter ritning.


Personliga egenskaper
Krav:
• Minst två års dokumenterad erfarenhet som Maskinbyggare
• Hög kompetens inom ritningsläsning
• Teknisk utbildning, minst tekniskt gymnasium
• God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen måste du vara van vid att lösa svåra tekniska problem. Som person är du lyhörd, självgående, flexibel och bra på att samarbeta inom ditt team. Du driver på i ditt arbete och kan kombinera effektivitet med hög kvalitet. Du är positiv i dit arbete och gillar att driva gruppen i rätt riktning! Bred teknisk erfarenhet är en fördel samt att du har förmågan att hantera både teoretiska och praktiska uppgifter.

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag (övertid kan förekomma)
Lön: Enligt överenskommelse
Start: januari

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så välkommen med din ansökan redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Maskinbyggare/montör - Malmö

Ansök    Nov 25    Processbemanning AB    Maskinbyggare
. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. 
    
Har du tekniskt intresse, gillar att montera och driva projekt? Vill du växa tillsammans med företaget, och arbeta där de värdesätter personlig utveckling, kreativitet och talang. Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten: 
Vår kund söker en erfaren maskinbyggare/montörer till produktionen i Malmö. Maskinbyggaren arbetar med att bygga och kvalitetssäkra maskiner inom etikettering. Man är med och driver projekt och montage framåt. Du planerar ditt arbete och styr över din tid så att maskinen och montage är klar innan deadline.  Uppdraget kommer inledningsvis starta som en inhyrning men kan övergå i en anställning hos uppdragsgivaren.  Uppdraget är tänkt att starta i början av nästa år.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är att du har känsla för kvalitet och detaljer samt är noggrann. Du kan arbeta självständig för att lägga upp och planera ditt montage själv, är flexibel och van vid högt tempo. 

Krav för tjänsten:
- Utbildning inom verkstad och/eller mekanik eller liknande arbetslivserfarenhet 
- Vana av ritningsläsning.
- Montering
- Mekanik
- Teknisk förståelse
- Datavana för att skriva rapporter, få ut ritningar etc.
- Mätkunskap
- Meriterande med truckkort och kunskap inom svets i rostfritt
- Svenska och engelska i tal och skrift
 
Arbetstid: Dagtid

Låter detta intressant?
Är du intresserad av att denna tjänst omber vi dig att söka omgående. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Processbemanning AB, tel. 042-210299. Din ansökan behandlas konfidentiellt och vi kommer tillämpa en löpande rekryteringsprocess varför vi omber dig att söka omgående. Ansökan sker via länk nedan.

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Maskinbyggare/montör - Malmö

Ansök    Nov 20    Processbemanning AB    Maskinbyggare
. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. 
    
Har du tekniskt intresse, gillar att montera och driva projekt? Vill du växa tillsammans med företaget, och arbeta där de värdesätter personlig utveckling, kreativitet och talang. Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten: 
Vår kund söker en erfaren maskinbyggare/montörer till produktionen i Malmö. Maskinbyggaren arbetar med att bygga och kvalitetssäkra maskiner inom etikettering. Man är med och driver projekt och montage framåt. Du planerar ditt arbete och styr över din tid så att maskinen och montage är klar innan deadline.  Uppdraget kommer inledningsvis starta som en inhyrning men kan övergå i en anställning hos uppdragsgivaren.  Uppdraget är tänkt att starta i början av nästa år.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är att du har känsla för kvalitet och detaljer samt är noggrann. Du kan arbeta självständig för att lägga upp och planera ditt montage själv, är flexibel och van vid högt tempo. 

Krav för tjänsten:
- Utbildning inom verkstad och/eller mekanik eller liknande arbetslivserfarenhet 
- Vana av ritningsläsning.
- Montering
- Mekanik
- Teknisk förståelse
- Datavana för att skriva rapporter, få ut ritningar etc.
- Mätkunskap
- Meriterande med truckkort och kunskap inom svets i rostfritt
- Svenska och engelska i tal och skrift
 
Arbetstid: Dagtid

Låter detta intressant?
Är du intresserad av att denna tjänst omber vi dig att söka omgående. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Processbemanning AB, tel. 042-210299. Din ansökan behandlas konfidentiellt och vi kommer tillämpa en löpande rekryteringsprocess varför vi omber dig att söka omgående. Ansökan sker via länk nedan.

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Maskinbyggare/montör - Malmö

Ansök    Okt 26    Processbemanning AB    Maskinbyggare
. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med... Visa mer
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. 
    
Har du tekniskt intresse, gillar att montera och driva projekt? Vill du växa tillsammans med företaget, och arbeta där de värdesätter personlig utveckling, kreativitet och talang. Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten: 
Vår kund söker en erfaren maskinbyggare/montörer till produktionen i Malmö. Maskinbyggaren arbetar med att bygga och kvalitetssäkra maskiner inom etikettering. Man är med och driver projekt och montage framåt. Du planerar ditt arbete och styr över din tid så att maskinen och montage är klar innan deadline.  Uppdraget kommer inledningsvis starta som en inhyrning men kan övergå i en anställning hos uppdragsgivaren.  Uppdraget är tänkt att starta i början av nästa år.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är att du har känsla för kvalitet och detaljer samt är noggrann. Du kan arbeta självständig för att lägga upp och planera ditt montage själv, är flexibel och van vid högt tempo. 

Krav för tjänsten:
- Utbildning inom verkstad och/eller mekanik eller liknande arbetslivserfarenhet 
- Vana av ritningsläsning.
- Montering
- Mekanik
- Teknisk förståelse
- Datavana för att skriva rapporter, få ut ritningar etc.
- Mätkunskap
- Meriterande med truckkort och kunskap inom svets i rostfritt
- Svenska och engelska i tal och skrift
 
Arbetstid: Dagtid

Låter detta intressant?
Är du intresserad av att denna tjänst omber vi dig att söka omgående. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Processbemanning AB, tel. 042-210299. Din ansökan behandlas konfidentiellt och vi kommer tillämpa en löpande rekryteringsprocess varför vi omber dig att söka omgående. Ansökan sker via länk nedan.

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Maskinbyggare till trevliga FAS Converting Machinery

Ansök    Mar 17    Poolia Malmö AB    Maskinbyggare
Är du händig, duktig på mekaniskt montage och trivs med ett omväxlande och utmanande arbete? Då kanske tjänsten som Maskinbyggare på FAS Converting Machinery är något för dig? Om tjänsten Som maskinbyggare tillhör du ett mindre montageteam (2-3 personer) vilka tillsammans bygger våra egenutvecklade maskiner från grunden. Ert fokus kommer att vara mekaniskt montage av maskinen. När ni är klara med montaget lämnas maskinern över till elektrikerna och aut... Visa mer
Är du händig, duktig på mekaniskt montage och trivs med ett omväxlande och utmanande arbete? Då kanske tjänsten som Maskinbyggare på FAS Converting Machinery är något för dig?

Om tjänsten
Som maskinbyggare tillhör du ett mindre montageteam (2-3 personer) vilka tillsammans bygger våra egenutvecklade maskiner från grunden. Ert fokus kommer att vara mekaniskt montage av maskinen. När ni är klara med montaget lämnas maskinern över till elektrikerna och automationsingenjören - varefter maskinen provkörs, packas och levereras till våra kunder som finns över hela världen.

Som underlag har ni 3D-ritningar, montageanvisningar och förlagor. Då vi utvecklar alla våra maskiner själva finns även utvecklingsavdelningen i huset vilket möjliggör en bra dialog.

Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, händig och har en bred teknisk bas. Kanske arbetar du redan som maskinbyggare idag? Eller är du en kvalificerad servicetekniker som skulle föredra att bygga egna maskiner istället för att laga andras? Det viktigaste är att du har rätt typ av kompetens, driv och problemlösningsförmåga för att arbeta med våra komplexa maskiner.

Vi tror att du minst har gymnasieutbildning med mekanisk eller maskinteknisk inriktning. Du behärskar ritningsläsning - vi använder Creo Parametric (2D och 3D). För enklare justeringar av komponenter ser vi gärna att du behärskar verstadsmaskiner såsom borr, fräs och svarv.

Som person är du lugn, noggrann, metodisk och strukturerad. Du förstår värdet av att göra rätt från början och tänker hellre efter en extra gång innan du kastar dig över arbetet. Dina tidigare kollegor beskriver dig som en god och hjälpsam kamrat som det är roligt att arbeta tillsammans med.

Om verksamheten
FAS Converting Machinery AB, som ingår i Midway Holding AB (publ.) utvecklar, marknadsför, tillverkar och säljer, maskiner samt tillbehör för en kostnadseffektiv konvertering av plastfilm till produkter på rulle. FAS Converting Machinery AB är ett av världens ledande företag i branschen. Bolaget med systerbolag har f.n. 23 anställda, varav 20 i Sverige. Resterande personal finns i USA. Bolagen i Sverige och USA omsätter drygt 85 MSEK, varav ca 58 MSEK i Sverige. Exportandelen från Sverige uppgår till ca 95%. Produktion sker huvudsakligen i Sverige. Maskinerna marknadsförs praktisk taget i hela världen, med huvudinriktning på Europa, Nordamerika och Fjärran Östern. Företagets svenska verksamhet finns i moderna produktions- och kontorslokaler i Arlöv.


I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Poolia. Urval kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ber vi er att ansöka snarast. Visa mindre

Maskinbyggare till Malmö

Ansök    Mar 9    ActivPersonal AB    Maskinbyggare
ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Kompetensföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag. Följ och gilla oss på LinkedIn och Facebook. . Till ett kommande lägre uthyrningsuppdrag under våren och sommaren, söker vi nu två personer som redan är eller... Visa mer
ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Kompetensföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag. Följ och gilla oss på LinkedIn och Facebook.

.

Till ett kommande lägre uthyrningsuppdrag under våren och sommaren, söker vi nu två personer som redan är eller vill utveckla sig till att bli duktiga maskinbyggare  av specialfordon och maskiner. 

Vår uppdragsgivare är ett företag i Malmö som är specialiserat på konstruktion, tillverkning och försäljning av avancerade specialfordon och maskiner. Vi kan erbjuda dig en glad och trivsam arbetsplats med goda möjligheter för personlig utveckling inom fordons- och maskinområdet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av företagets spetskompetens för byggnation av företagets olika specialfordon och maskiner.

Arbetet består till stora delar av byggnation av unika projekt där varje anställds delaktighet, kreativitet och engagemang är en del av vår styrka.

I arbetet ingår utformning, tillverkning och montage där dina erfarenheter, kunskaper och ditt engagemang är viktiga delar.

För "Montörs tjänsten" är dina kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik viktiga för oss.

För "Elektriker tjänsten" är dina kunskaper i fordonselektronik och industriautomation viktiga för oss.

Reparation av maskiner ute i fält och på vår verkstad samt utbildning av maskinoperatörer/ kunder är också delar som ingår i arbetet.

Dina erfarenheter och kunskaper 
Vi vill helst att du är maskinbyggare med någon form av Mekaniker- eller El- utbildning i grunden.
Du har relevanta kunskaper och erfarenheter för någon av de aktuella tjänsterna.  Du har B-körkort ( merit C-körkort) samt god datavana.

Din Personlighet
Som person har du en vilja att utvecklas med oss och bli en av våra duktiga maskinbyggare. Du har vilja och god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som kunder på ett bra sätt. Du är en noggrann, strukturerad och lugn person som klarar av att ha många bollar i luften.

Fast lön enligt gällande kollektivavtal, IF Metall.

Heltid. Dagtid. 4-12 månader.

För rätt person finns mycket goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget efter avslutad uthyrningsperiod.

Starten på uppdraget  är beräknad att ske under april .

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinbyggare till Malmö

Ansök    Apr 10    ActivPersonal AB    Maskinbyggare
ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Kompetensföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag. Följ och gilla oss på LinkedIn och Facebook. . Till ett kommande lägre uthyrningsuppdrag under våren och sommaren, söker vi nu två personer som redan är eller... Visa mer
ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Kompetensföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag. Följ och gilla oss på LinkedIn och Facebook.

.

Till ett kommande lägre uthyrningsuppdrag under våren och sommaren, söker vi nu två personer som redan är eller vill utveckla sig till att bli duktiga maskinbyggare  av specialfordon och maskiner. 

Vår uppdragsgivare är ett företag i Malmö som är specialiserat på konstruktion, tillverkning och försäljning av avancerade specialfordon och maskiner. Vi kan erbjuda dig en glad och trivsam arbetsplats med goda möjligheter för personlig utveckling inom fordons- och maskinområdet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av företagets spetskompetens för byggnation av företagets olika specialfordon och maskiner.

Arbetet består till stora delar av byggnation av unika projekt där varje anställds delaktighet, kreativitet och engagemang är en del av vår styrka.

I arbetet ingår utformning, tillverkning och montage där dina erfarenheter, kunskaper och ditt engagemang är viktiga delar.

För "Montörs tjänsten" är dina kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik viktiga för oss.

För "Elektriker tjänsten" är dina kunskaper i fordonselektronik och industriautomation viktiga för oss.

Reparation av maskiner ute i fält och på vår verkstad samt utbildning av maskinoperatörer/ kunder är också delar som ingår i arbetet.

Dina erfarenheter och kunskaper 
Vi vill helst att du är maskinbyggare med någon form av Mekaniker- eller El- utbildning i grunden.
Du har relevanta kunskaper och erfarenheter för någon av de aktuella tjänsterna.  Du har B-körkort ( merit C-körkort) samt god datavana.

Din Personlighet
Som person har du en vilja att utvecklas med oss och bli en av våra duktiga maskinbyggare. Du har vilja och god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som kunder på ett bra sätt. Du är en noggrann, strukturerad och lugn person som klarar av att ha många bollar i luften.

Fast lön enligt gällande kollektivavtal, IF Metall.

Heltid. Dagtid. 4-12 månader.

För rätt person finns mycket goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget efter avslutad uthyrningsperiod.

Starten på uppdraget  är beräknad att ske under april .

Välkommen med din ansökan! Visa mindre