Lediga jobb som Maskinställare i Malmö

Se lediga jobb som Maskinställare i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Nu söker vi fler maskinoperatör i Malmö.

VÅRT ERBJUDANDE Som konsult hos oss erbjuder vi dig erfarenhet hos företag som arbetar med schyssta villkor och seriösa tillvägagångssätt. Du kommer omges av trevliga kollegor som gör att arbetsdagen känns givande och utvecklande. Vill du bli en i vårt gäng? Skicka in din ansökan redan idag! ARBETSBESKRIVNING Du kommer att arbeta som konsult hos företag som är verksamma inom i industrin, med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktion och tillverkning. U... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Som konsult hos oss erbjuder vi dig erfarenhet hos företag som arbetar med schyssta villkor och seriösa tillvägagångssätt. Du kommer omges av trevliga kollegor som gör att arbetsdagen känns givande och utvecklande. Vill du bli en i vårt gäng? Skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att arbeta som konsult hos företag som är verksamma inom i industrin, med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktion och tillverkning. Utöver det kommer det även förekomma truck och traverskörning, materialhantering, samt övervaka maskiner så att den dagliga driften för avdelningen säkerställs.

DINA KVALIFIKATIONER

- Tidigare erfarenhet som maskinoperatör.
- Truckkort.
- Vi ser att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Gymnasium med inriktning mot Industri.
- Traverskort.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinställare till Atos Medical

. Har du tidigare arbetat som maskinställare? Har du lång erfarenhet av arbete inom formsprutning och processteknik? Då kan detta vara en tjänst för dig! Om tjänsten Vi söker en maskinställare för en direktanställning hos Atos Medical i Hörby. Det är en heltidstjänst. Arbetstiden är förlagd till 2-skift. Atos Medical är ett företag som grundades 1986. De utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter till över 90 länder. Verksamheten omfattas av in... Visa mer
.

Har du tidigare arbetat som maskinställare? Har du lång erfarenhet av arbete inom formsprutning och processteknik? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten
Vi söker en maskinställare för en direktanställning hos Atos Medical i Hörby. Det är en heltidstjänst. Arbetstiden är förlagd till 2-skift. Atos Medical är ett företag som grundades 1986. De utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter till över 90 länder. Verksamheten omfattas av innovativa produkter inom laryngektomi och trakeostomi, som hjälper människor att kunna andas och tala. På anläggningen i Hörby är det cirka 160 anställda. 

På Atos Medical arbetar man med plast och silikon, både i flytande och fast form. Som maskinställare på Atos Medical kommer du få arbeta i en ren och fin miljö. Du kommer ingå i ett team som tillsammans ansvarar för företagets automatiserade formsprutningsmaskiner och övrig kringutrustning. Arbetsuppgifterna omfattar:
*  Verktygsbyte, inklusive ställ med robotplock
* Igångkörning av maskiner och automationsutrustning
* Löpande förbättringsarbete
* Kvalitetssäkring av process
* Kvalitetsgranskning och provtagning
* Underhåll av maskiner, verktyg och övrig utrustning

I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa övrig produktionspersonal i mån av tid och behov. Du kommer även få arbeta en del vid dator i olika system.

Krav för tjänsten

* Minst 5-års arbetslivserfarenhet inom formsprutning & processteknik
* Polymerteknisk utbildning eller motsvarande
* God materialkännedom inom plast, LSR, HCR - silikon
* Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
* Tekniskt intresserad
* God datorvana
* Körkort och tillgång till bil

Goda kunskaper i engelska samt erfarenhet av kalkanalsverktyg för silikon är meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper
I den här rekryteringsprocessen läggs det stor vikt vid personlig tillämplighet. Vi söker i första hand dig som har flera års erfarenhet inom formsprutning och teknikautomation. Rollen som maskinställare ställer krav på att du är engagerad, arbetsvillig, lättlärd och kreativ. Det är viktigt att du har ett stort intresse för problemlösning, att du är självgående och har lätt för att samarbeta med andra.  Det är även viktigt att du arbetar strukturerat och har rätt inställning samt viljan till att lära dig.  

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Vid frågor om tjänsten vänligne kontakta Processbemanning på tel. 042-210 299.

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Drifttekniker

Ansök    Mar 24    Emploid AB    Maskinställare
Om företaget PAXXO är ett familjeägt företag som grundades 1980 i Malmö. Syftet var och är att utveckla ett hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering – Longopac. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten. Longopac med tillhörande utrustning finns till alla branscher. Huvudkontor med produktion, försäljning och utveckling ligger i Malmö. Försäljningsbolag med... Visa mer
Om företaget
PAXXO är ett familjeägt företag som grundades 1980 i Malmö. Syftet var och är att utveckla ett hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering – Longopac. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten. Longopac med tillhörande utrustning finns till alla branscher. Huvudkontor med produktion, försäljning och utveckling ligger i Malmö. Försäljningsbolag med lager finns i Atlanta, USA. PAXXO är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 och arbetar ständigt med att miljöanpassa företaget och produkterna. Tillverkning är till stora delar automatiserad med egenutvecklad teknik i företagets lokaler i Östra Hamnen, Malmö. Läs mer om Paxxo på www.paxxo.se
Om tjänsten
I tjänsten som Drifttekniker kommer du ansvara för den akuta felavhjälpningen i Paxxos produktionsanläggning. Du kommer att arbeta med alla maskiner i produktionen och ha ett nära samarbete med både Maskinoperatörerna och underhållsavdelningen. Rollen innebär därför maskinställning, felsökning, akut felavhjälpning samt förberedelse till förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer även vara behjälplig vid installation och projektarbeten. Underhållet gäller främst maskininställningar och akut mekaniskt underhåll, men viss el och automationsteknik kan också förekomma.
Mer konkret arbetar du med:
– Akut felavhjälpning och maskininställning
– Support till maskinoperatörer
– Optimering av produktionsutrustning
– Uppföljning och återrapportering i underhållssystemet Idus
Arbetstiderna är förlagda på 3-skift under måndag till fredag. Men konkret information om skiftens tider ges längre fram i processen.
Om dig
Vi söker dig som har ett utpräglat kvalitetstänk och som trivs med att arbeta i en verksamhet där det förväntas att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta i team, och har en öppen och positiv inställning till nya arbetsuppgifter. Du arbetar gärna efter skrivna instruktioner och processer. Du har ett stort personligt driv där du strävar efter att hela tiden bli bättre och har ett stort intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov.
Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
– Avslutad gymnasial utbildning
– Tidigare erfarenhet av arbete i en produktionsmiljö som Maskinställare, Teknisk Maskinoperatör, Montör eller motsvarande inom hel- eller delautomatiserade maskinlinjer
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Treskift Måndag – Fredag
Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskinställare, Maskinoperatör, Maskinmontör, Mekaniker, Underhållstekniker, tekniker, reparation, installatör, mekaniker, mekanik, felsökning, industri, Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona Visa mindre

Industriarbetare sökes i Malmö

VÅRT ERBJUDANDE Jobandtalent har flera kunder där vi dagligen levererar kompetens inom industribranschen. Nu söker vi fler medarbetare! Som konsult hos oss erbjuder vi dig erfarenhet hos företag som arbetar med schyssta villkor och seriösa tillvägagångssätt. Du kommer omges av trevliga kollegor som gör att arbetsdagen känns givande och utvecklande. Vill du bli en i vårt gäng? Skicka in din ansökan redan idag! ARBETSBESKRIVNING Du kommer att arbeta som k... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Jobandtalent har flera kunder där vi dagligen levererar kompetens inom industribranschen. Nu söker vi fler medarbetare!
Som konsult hos oss erbjuder vi dig erfarenhet hos företag som arbetar med schyssta villkor och seriösa tillvägagångssätt. Du kommer omges av trevliga kollegor som gör att arbetsdagen känns givande och utvecklande. Vill du bli en i vårt gäng? Skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att arbeta som konsult för företag som är verksamma inom i industrin. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktion och tillverkning. Utöver det kommer det även förekomma truck och traverskörning, materialhantering, samt övervaka maskiner så att den dagliga driften för avdelningen säkerställs. Vi söker även personal med nedan kompetenser:

- Processoperatör
- Robotoperatör
- Pressoperatör
- Maskinoperatör
- CNC-operatör


DINA KVALIFIKATIONER

- Traverskort
- Truckkort
- Vi ser att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Traverskort.
- CNC-utbildning
- Heta Arbeten.
- Säkra lyft.
- Utbildning med inriktning mot Industri.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industriarbetare sökes i Malmö

VÅRT ERBJUDANDE Jobandtalent har flera kunder där vi dagligen levererar kompetens inom industribranschen. Nu söker vi fler medarbetare! Som konsult hos oss erbjuder vi dig erfarenhet hos företag som arbetar med schyssta villkor och seriösa tillvägagångssätt. Du kommer omges av trevliga kollegor som gör att arbetsdagen känns givande och utvecklande. Vill du bli en i vårt gäng? Skicka in din ansökan redan idag! ARBETSBESKRIVNING Du kommer att arbeta som k... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Jobandtalent har flera kunder där vi dagligen levererar kompetens inom industribranschen. Nu söker vi fler medarbetare!
Som konsult hos oss erbjuder vi dig erfarenhet hos företag som arbetar med schyssta villkor och seriösa tillvägagångssätt. Du kommer omges av trevliga kollegor som gör att arbetsdagen känns givande och utvecklande. Vill du bli en i vårt gäng? Skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att arbeta som konsult för företag som är verksamma inom i industrin. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktion och tillverkning. Utöver det kommer det även förekomma truck och traverskörning, materialhantering, samt övervaka maskiner så att den dagliga driften för avdelningen säkerställs. Vi söker även personal med nedan kompetenser:

- Processoperatör
- Robotoperatör
- Pressoperatör
- Maskinoperatör
- CNC-operatör


DINA KVALIFIKATIONER

- Traverskort
- Truckkort
- Vi ser att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.


MERITERANDE

- Traverskort.
- CNC-utbildning
- Heta Arbeten.
- Säkra lyft.
- Utbildning med inriktning mot Industri.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi Maskinoperatörer

Ansök    Maj 21    Logent AB    Maskinställare
Om tjänsten För kunds räkning söker vi engagerade medarbetare som tycker om arbete med hög nogrannhet och har maskinvana. Arbetstiderna är 3- skift 06-14, 14-23, 23.30- 06.00. Om kunden Kundföretaget är verksamma inom industri och tillverking. Kunden levererar inom medical världen internationellt. Operatörerna räknar, väger och blandar recept. Det innebär en del manuell hantering, vilket medför att man behöver tänka till och vara noggrann i sitt arbete... Visa mer
Om tjänsten
För kunds räkning söker vi engagerade medarbetare som tycker om arbete med hög nogrannhet och har maskinvana. Arbetstiderna är 3- skift 06-14, 14-23, 23.30- 06.00.

Om kunden
Kundföretaget är verksamma inom industri och tillverking. Kunden levererar inom medical världen internationellt.
Operatörerna räknar, väger och blandar recept. Det innebär en del manuell hantering, vilket medför att man behöver tänka till och vara noggrann i sitt arbete.Din profil
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta inom industri och tillverkning samt har maskinvana.

Krav:
- Svenska flytande i tal och skrift
- God fysik, Maxvikten ligger på 25 kg.
- Ej CNC operatör behövs men däremot maskinvana.
- Truckkort- Ledstaplare och motvikt.

Meriterande:
- Gärna arbetat som maskinställare eller maskinoperatör tidigare.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Visa mindre

Maskinställare med erfarenhet av formsprutning, Malmö

Ansök    Apr 26    Poolia Sverige AB    Maskinställare
Är du en duktig maskinställare som är van att arbeta med plast och silikon? Vill du ha en fri och omväxlande roll på ett sunt företag som själva har utvecklat sin produktionsmiljö? Sök då tjänsten som Maskinställare på TePe. Om tjänsten TePe har en produktionsmiljö som till stora delar är egenutvecklad och automatiserad. Steg för steg kan man följa hur produkterna tar form – från råmaterial till färdigpaketerade produkter. Maskinerna är finmekaniska och m... Visa mer
Är du en duktig maskinställare som är van att arbeta med plast och silikon? Vill du ha en fri och omväxlande roll på ett sunt företag som själva har utvecklat sin produktionsmiljö? Sök då tjänsten som Maskinställare på TePe.

Om tjänsten
TePe har en produktionsmiljö som till stora delar är egenutvecklad och automatiserad. Steg för steg kan man följa hur produkterna tar form – från råmaterial till färdigpaketerade produkter. Maskinerna är finmekaniska och miljön är ren och tyst.

Som maskinställare blir du en viktig kugge i den automatiserade driften i vår formsprutning. Du ställer in maskiner, byter verktyg/färg, kontrollerar, finjusterar, dokumenterar och säkerställer att produktionen flyter på optimalt. Du ansvarar för skötsel av, och ordning kring, maskinerna. Enklare fel på maskinerna åtgärdar du själv men du känner dig också trygg i att underhållteamet finns tillhands vid större fel.

Du kommer att ingå i ett team av maskinställare som arbetar tvåskift. Ni följer ert skift och arbetar i nära samarbete med underhållspersonal, arbetsledare, operatörer och kvalitetskontrollant.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med formsprutning, gärna som maskinställare. Du har en bred teknisk förståelse och materialkännedom om plast och/eller silikon. Vidare är du van vid att ta stort eget ansvar och kan prestera även i pressade situationer. Dina nuvarande kollegor beskriver dig som en god kamrat det är lätt att samarbeta med och som håller god ordning. Du kan uttrycka dig på god svenska.
Du har en livssituation som tillåter skiftarbete (tvåskift, måndag-fredag 06-14 respektive måndag-torsdag 14-23)


Om verksamheten
TePe Munhygiensprodukter AB är ett svenskt familjeägt företag grundat 1965. Sortimentet av tandborstar, mellanrumsborstar och tandstickor är framtaget med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion äger rum vid TePes huvudkontor i Malmö, Sverige. Genom att han kontroll över hela värdekedjan kan vi säkerställa effektivitet, kvalitet och goda arbetsförhållanden. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i 60 länder marknadsför produkterna som i huvudsak säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandeln. TePe har 340 anställda och en omsättning på 900 miljoner. Företaget uppvisar en god lönsamhet och tillväxt.

https://www.tepe.com/sv/I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Poolia. Ansökningar kommer att behandlas löpande så sök redan idag. Visa mindre

Maskinställare med erfarenhet av formsprutning

Ansök    Apr 1    Poolia Sverige AB    Maskinställare
Är du en duktig maskinställare som är van att arbeta med plast och silikon? Vill du ha en fri och omväxlande roll på ett sunt företag som själva har utvecklat sin produktionsmiljö? Sök då tjänsten som underhållstekniker på TePe. Om tjänsten TePe har en produktionsmiljö som till stora delar är egenutvecklad och automatiserad. Steg för steg kan man följa hur produkterna tar form – från råmaterial till färdigpaketerade produkter. Maskinerna är finmekaniska o... Visa mer
Är du en duktig maskinställare som är van att arbeta med plast och silikon? Vill du ha en fri och omväxlande roll på ett sunt företag som själva har utvecklat sin produktionsmiljö? Sök då tjänsten som underhållstekniker på TePe.

Om tjänsten
TePe har en produktionsmiljö som till stora delar är egenutvecklad och automatiserad. Steg för steg kan man följa hur produkterna tar form – från råmaterial till färdigpaketerade produkter. Maskinerna är finmekaniska och miljön är ren och tyst.

Som maskinställare har du operativt ansvar för den automatiserade driften i vår produktion. Du ställer in maskiner, byter verktyg/färg, kontrollerar, finjusterar, dokumenterar och säkerställer att produktionen flyter på optimalt. Du ansvarar för skötsel av, och ordning kring, maskinerna. Enklare fel på maskinerna åtgärdar du själv men du känner dig också trygg i att underhållteamet finns tillhands vid större fel. Du är inte begränsad till en viss maskintyp utan rör dig över hela avdelningen och ja även stor frihet att egna ta beslut. För oss är det viktigt att du känner att du har omväxlande arbete som gör att du trivs och utvecklas över tid.

Du kommer att ingå i ett team av maskinställare som arbetar tvåskift. Ni följer ert skift och arbetar i nära samarbete med underhållspersonal, arbetsledare, operatörer och kavlitetskontrollant.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med formsprutning, gärna som maskinställare. Du har du en bred teknisk förståelse och är bekväm att arbeta med allt från datorstyrda maskiner till finmekanik. Vidare är du van vid att ta stort eget ansvar och kan prestera även i pressade situationer. Dina nuvarande kollegor beskriver dig som en god kamrat det är lätt att samarbeta med och som har ordning i projekt och maskiner. Du kan uttrycka dig på god svenska.
Du har en livssituation som tillåter skiftarbete (tvåskift, måndag-fredag 06-14 respektive måndag-torsdag 14-23)


Om verksamheten
TePe Munhygiensprodukter AB är ett svenskt familjeägt företag grundat 1965. Sortimentet av tandborstar, mellanrumsborstar och tandstickor är framtaget med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion äger rum vid TePes huvudkontor i Malmö, Sverige. Genom att han kontroll över hela värdekedjan kan vi säkerställa effektivitet, kvalitet och goda arbetsförhållanden. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i 60 länder marknadsför produkterna som i huvudsak säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandeln. TePe har 340 anställda och en omsättning på 900 miljoner. Företaget uppvisar en god lönsamhet och tillväxt.

https://www.tepe.com/sv/I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Poolia. Ansökningar kommer att behandlas löpande så sök redan idag. Visa mindre

Leveransmottagare med intresse för maskiner och teknik sökes!

Vi söker nu en leverantörmottagare till en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. De erbjuder hyreslösningar som förenklar deras kunders verksamhet. Bland kunderna märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. Deras kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.  Företaget  har verksamhet i 10 länder och är e... Visa mer
Vi söker nu en leverantörmottagare till en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. De erbjuder hyreslösningar som förenklar deras kunders verksamhet. Bland kunderna märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.

Deras kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.  Företaget  har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Tycker du om mötet med kunden samt att arbeta i en varierande roll? Stämmer profilen nedan in på dig? Passa på att söka redan idag!
 
Om kunden
Företagets värderingar lyder  "Smooth Service with a Smile". Detta gör dem till en arbetsplats präglad av entusiasm, trevlig stämning och god laganda. De är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar de också om deras medarbetares kompetensutveckling. Här utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare hos kunden kommer du jobba i team med dina kollegor och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ha hand om utgående leveranser, ta emot returer samt utföra kontroller på maskinerna för att se så att de fungerar som de ska. 

Exempel på arbetsuppgifter:  Ta emot maskiner och material som kommer i retur från  kunder 
Genomföra mottagningsbesiktningar och dokumentera eventuellt uppkomna skador
Vid behov utföra även enklare service/reparationer på Liftcentrets maskinpark
Samla ihop och lasta de maskiner som ska levereras till kund 
Ge kunder teknisk kundsupport 

Din profil
Vi söker dig som är tekniskt lagd och besitter kunskaper om maskiner och annat hyresmaterial sen tidigare, det underlättar om du har ett genuint tekniskt intresse och vilja till att lära dig. I ditt arbetssätt är du kundorienterad och levererar alltid utmärkt service. Vi tror att du som söker är en lagspelare, med en stor ödmjukhet inför dina arbetsuppgifter och kollegor. Effektivitet och proaktivitet är nyckeln till en fungerande depå och du kan enkelt planera och lägga upp ditt arbete för att vara ett steg före. Att problem är till för att lösas är ett självklart motto för att lyckas i rollen!

Start: Omgående


Omfattning: Heltid


Placering: Malmös

Låter detta som en tjänst för dig? Vi jobbar med löpande urval, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Formsprutare/ställare

Om tjänsten I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du... Visa mer
Om tjänsten
I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. I arbetet ingår också kvalitetskontroller, service och underhåll.

Arbetstiderna är förlagt på 2-skift med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Tepe är ett Malmöbaserat familjeföretag som har all produktion i Malmö, ett expansivt företag som växer och går bra. Företaget har en modern verksamhet som bedrivs i fräscha lokaler med en trevlig arbetsmiljö och god sammanhållning. Tepe erbjuder bra personalförmåner till sina anställda och en stor delaktighet i utformningen av arbetet.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har materialkännedom inom plast och silikon
- är en person som är van att använda din analytiska förmåga i samband med problemlösning från tidigare arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Formsprutare/ställare

Om tjänsten I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du... Visa mer
Om tjänsten
I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. I arbetet ingår också kvalitetskontroller, service och underhåll.

Arbetstiderna är förlagt på 2-skift med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Tepe är ett Malmöbaserat familjeföretag som har all produktion i Malmö, ett expansivt företag som växer och går bra. Företaget har en modern verksamhet som bedrivs i fräscha lokaler med en trevlig arbetsmiljö och god sammanhållning. Tepe erbjuder bra personalförmåner till sina anställda och en stor delaktighet i utformningen av arbetet.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har materialkännedom inom plast och silikon
- är en person som är van att använda din analytiska förmåga i samband med problemlösning från tidigare arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Formsprutare/ställare

Om tjänsten I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du... Visa mer
Om tjänsten
I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. I arbetet ingår också kvalitetskontroller, service och underhåll.

Arbetstiderna är förlagt på 2-skift med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Tepe är ett Malmöbaserat familjeföretag som har all produktion i Malmö, ett expansivt företag som växer och går bra. Företaget har en modern verksamhet som bedrivs i fräscha lokaler med en trevlig arbetsmiljö och god sammanhållning. Tepe erbjuder bra personalförmåner till sina anställda och en stor delaktighet i utformningen av arbetet.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har materialkännedom inom plast och silikon
- är en person som är van att använda din analytiska förmåga i samband med problemlösning från tidigare arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Jobba som operatör på välkänt företag i Landskrona!

Ansök    Nov 4    Manpower AB    Maskinställare
Nu söker vi dig som vill arbeta heltid som operatör hos vår uppdragsgivare inom fordonsbranschen i Landskrona. Företaget är internationellt, spännande och välkänt. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Vad gör man som operatör? Du kommer att jobba på ett välkänt företag i Landskrona som tillverkar och utvecklar ett system för 4-hjulsdrift. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kan komma att: * Montera och/eller pa... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta heltid som operatör hos vår uppdragsgivare inom fordonsbranschen i Landskrona. Företaget är internationellt, spännande och välkänt. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad gör man som operatör?

Du kommer att jobba på ett välkänt företag i Landskrona som tillverkar och utvecklar ett system för 4-hjulsdrift.

Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kan komma att:

* Montera och/eller paketera de produkter som vår kund tillverkar.
* Utföra processkontroller.
* Starta och avsluta arbetsorder.
* Hantera underhållsystemet.

Tunga lyft kan förekomma och tempot kan vara högt. Du kommer arbeta efter uppställda mål och se till att produktionen håller rätt kvalité.

Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Start för jobbet är omgående och dina arbetstider kommer vara varierande. Vi ser att du är öppen för varierande skift, såsom dag, kväll och nattskift.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknik eller har ett stort intresse för det och är sugen på att vara en del av ett spännande företag. Som person är du noggrann, ansvarstagande och snabblärd.

Utöver detta söker vi dig som:

* Tidigare arbetat som operatör, montör eller annat tekniskt arbete.
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
* Trivs med ett arbete där tunga lyft kan förekomma.
* Är minst 18 år.
* Kan börja omgående.
* Kan arbeta olika arbetstider.

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet som CNC-operatör.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10.
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar. Visa mindre

Formsprutare/ställare

Om tjänsten I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du... Visa mer
Om tjänsten
I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. I arbetet ingår också kvalitetskontroller, service och underhåll.

Arbetstiderna är förlagt på 2-skift med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Tepe är ett Malmöbaserat familjeföretag som har all produktion i Malmö, ett expansivt företag som växer och går bra. Företaget har en modern verksamhet som bedrivs i fräscha lokaler med en trevlig arbetsmiljö och god sammanhållning. Tepe erbjuder bra personalförmåner till sina anställda och en stor delaktighet i utformningen av arbetet.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har materialkännedom inom plast och silikon
- är en person som är van att använda din analytiska förmåga i samband med problemlösning från tidigare arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Formsprutare/ställare

Om tjänsten I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du... Visa mer
Om tjänsten
I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. I arbetet ingår också kvalitetskontroller, service och underhåll.

Arbetstiderna är förlagt på skift med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Tepe är ett Malmöbaserat familjeföretag som har all produktion i Malmö, ett expansivt företag som växer och går bra. Företaget har en modern verksamhet som bedrivs i fräscha lokaler med en trevlig arbetsmiljö och god sammanhållning. Tepe erbjuder bra personalförmåner till sina anställda och en stor delaktighet i utformningen av arbetet.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har materialkännedom inom plast och silikon
- är en person som är van att använda din analytiska förmåga i samband med problemlösning från tidigare arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Jobba som operatör på välkänt företag i Landskrona!

Ansök    Okt 6    Manpower AB    Maskinställare
Nu söker vi dig som vill arbeta heltid som operatör hos vår uppdragsgivare inom fordonsbranschen i Landskrona. Företaget är internationellt, spännande och välkänt. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Vad gör man som operatör? Du kommer att jobba på ett välkänt företag i Landskrona som tillverkar och utvecklar ett system för 4-hjulsdrift. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kan komma att: * Montera och/eller pa... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta heltid som operatör hos vår uppdragsgivare inom fordonsbranschen i Landskrona. Företaget är internationellt, spännande och välkänt. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad gör man som operatör?

Du kommer att jobba på ett välkänt företag i Landskrona som tillverkar och utvecklar ett system för 4-hjulsdrift.

Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kan komma att:

* Montera och/eller paketera de produkter som vår kund tillverkar.
* Utföra processkontroller.
* Starta och avsluta arbetsorder.
* Hantera underhållsystemet.

Tunga lyft kan förekomma och tempot kan vara högt. Du kommer arbeta efter uppställda mål och se till att produktionen håller rätt kvalité.

Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Start för jobbet är omgående och dina arbetstider kommer vara varierande. Vi ser att du är öppen för varierande skift, såsom dag, kväll och nattskift.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknik eller har ett stort intresse för det och är sugen på att vara en del av ett spännande företag. Som person är du noggrann, ansvarstagande och snabblärd.

Utöver detta söker vi dig som:

* Tidigare arbetat som operatör, montör eller annat tekniskt arbete.
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
* Trivs med ett arbete där tunga lyft kan förekomma.
* Är minst 18 år.
* Kan börja omgående.
* Kan arbeta olika arbetstider.

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet som CNC-operatör.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10.
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar. Visa mindre

Produktionsmedarbetare/ maskinställare

Ansök    Okt 16    Saturnus AB    Maskinställare
Saturnus har säkrat nya spännande uppdrag och söker nu en produktionsmedarbetare/maskinställare som vill växa med oss och vara en del av att driva produktionsavdelningen framåt. Dina arbetsuppgifter Som produktionsmedarbetare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i den dagliga produktionen, såsom beredning, fyllning och packning. Du kommer även att ställa maskiner för nya körningar, genomföra felsökning och reparation, förebyggande un... Visa mer
Saturnus har säkrat nya spännande uppdrag och söker nu en produktionsmedarbetare/maskinställare som vill växa med oss och vara en del av att driva produktionsavdelningen framåt.
Dina arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i den dagliga produktionen, såsom beredning, fyllning och packning. Du kommer även att ställa maskiner för nya körningar, genomföra felsökning och reparation, förebyggande underhåll, materialhantering samt löpande kvalitetskontroll.
Din profil
Vi söker dig som har ett gediget intresse för teknik och gärna har erfarenhet av arbete i processindustri. Du besitter god förståelse för säkerhet och hygien inom livsmedel. Meriterande om du är förtrogen med arbete runt förpackning och emballage.
Som person är du positiv, initiativ- och ansvarstagande samt har lätt att samarbeta med andra. I den dagliga verksamheten arbetar du praktiskt och med väl utvecklat konsekvenstänk.
Du behärskar svenska i tal och skrift och engelska är en merit.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med förekommande övertidsarbete. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka CV och personligt brev till [email protected] senast den 31 oktober. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna vår hemsida www.saturnus.se
Om oss
Saturnus AB är ett fristående familjeföretag med en årsomsättning på cirka 120 miljoner kronor. Vi har tillverkat drycker sedan 1893 och är idag Sveriges största producent av glögg och kryddat brännvin. I vårt sortiment återfinns även coffee syrups och drinkmixers under eget varumärke. Vi har agentur för Evian, Badoit och Aqua D’or naturligt mineralvatten, Britvic Mixers & Juices, Resorb dryck samt Carl Jung alkoholfritt vin på den svenska marknaden. Vi har också legotillverkning av drycker åt andra internationellt kända företag.
Företagets lokaler finns i Fosieby industriområde i utkanten av Malmö. Här finns samtliga avdelningar; laboratorium, produktion, lager, ekonomi och marknad samlade under ett tak och vi är ca 30 anställda. Visa mindre

Formsprutare/ställare

Om tjänsten I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du... Visa mer
Om tjänsten
I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. I arbetet ingår också kvalitetskontroller, service och underhåll.

Arbetstiderna är förlagt på skift med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Tepe är ett Malmöbaserat familjeföretag som har all produktion i Malmö, ett expansivt företag som växer och går bra. Företaget har en modern verksamhet som bedrivs i fräscha lokaler med en trevlig arbetsmiljö och god sammanhållning. Tepe erbjuder bra personalförmåner till sina anställda och en stor delaktighet i utformningen av arbetet.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har materialkännedom inom plast och silikon
- är en person som är van att använda din analytiska förmåga i samband med problemlösning från tidigare arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Maskinställare med erfarenhet av formsprutning till TePe - Malmö

Ansök    Jan 30    Processbemanning AB    Maskinställare
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda oc... Visa mer
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda och en omsättning på 750 mkr (2018).

Har du tidigare erfarenhet som maskinställare i en producerande verksamhet?  Hur du även erfarenhet av formsprutning eller extrudering? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning hos TePe Munhygienprodukter AB söker vi just nu dig som har tidigare erfarenhet som maskinställare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Du genomför verktygsbyten, kvalitetskontroller och håller god ordning kring dig. I arbetet ingår också service och underhåll. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. Produktionen består av flera olika maskiner vilket ställer krav på att du är van vid att arbeta med optimering och effektivisering. Arbetet är förlagt på 2-skift och du arbetar i ett mindre team.

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är att du ska vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. Vi ser att man visar engagemang och är ansvarstagande, har en vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i team och kunna samarbeta med andra såväl som att arbeta självständigt.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet från industriellt arbete inom plast, erfarenhet av formsprutning eller extrudering          
- Teknisk intresse, utbildning och kunskap 
- Grundkunskaper i data                
- Rök- och snusfri (under arbetstid)
- Svenska och engelska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- GMP
- Truckkort B1
- Erfarenhet av arbete med plastdetaljer
- Tidigare erfarenhet från WEMO-robotar
- Körkort samt tillgång till bil 

 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

 

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Formsprutare/ställare

Om tjänsten I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du... Visa mer
Om tjänsten
I samarbete med Tepe Munhygienprodukter så söker vi nu en ställare av formsprutor för långsiktig anställning direkt på Tepe.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. I arbetet ingår också kvalitetskontroller, service och underhåll.

Arbetstiderna är förlagt på skift med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Tepe är ett Malmöbaserat familjeföretag som har all produktion i Malmö, ett expansivt företag som växer och går bra. Företaget har en modern verksamhet som bedrivs i fräscha lokaler med en trevlig arbetsmiljö och god sammanhållning. Tepe erbjuder bra personalförmåner till sina anställda och en stor delaktighet i utformningen av arbetet.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har materialkännedom inom plast och silikon
- är en person som är van att använda din analytiska förmåga i samband med problemlösning från tidigare arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Maskinställare med erfarenhet av formsprutning till TePe - Malmö

Ansök    Jan 21    Processbemanning AB    Maskinställare
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda oc... Visa mer
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda och en omsättning på 750 mkr (2018).

Har du tidigare erfarenhet som maskinställare i en producerande verksamhet?  Hur du även erfarenhet av formsprutning eller extrudering? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning hos TePe Munhygienprodukter AB söker vi just nu dig som har tidigare erfarenhet som maskinställare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Du genomför verktygsbyten, kvalitetskontroller och håller god ordning kring dig. I arbetet ingår också service och underhåll. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. Produktionen består av flera olika maskiner vilket ställer krav på att du är van vid att arbeta med optimering och effektivisering. Arbetet är förlagt på 2-skift och du arbetar i ett mindre team.

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är att du ska vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. Vi ser att man visar engagemang och är ansvarstagande, har en vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i team och kunna samarbeta med andra såväl som att arbeta självständigt.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet från industriellt arbete inom plast, erfarenhet av formsprutning eller extrudering          
- Teknisk intresse, utbildning och kunskap 
- Grundkunskaper i data                
- Rök- och snusfri (under arbetstid)
- Svenska och engelska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- GMP
- Truckkort B1
- Erfarenhet av arbete med plastdetaljer
- Tidigare erfarenhet från WEMO-robotar
- Körkort samt tillgång till bil 

 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

 

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Maskinställare med erfarenhet av formsprutning till TePe - Malmö

Ansök    Jan 3    Processbemanning AB    Maskinställare
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda oc... Visa mer
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda och en omsättning på 750 mkr (2018).

Har du tidigare erfarenhet som maskinställare i en producerande verksamhet?  Hur du även erfarenhet av formsprutning eller extrudering? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning hos TePe Munhygienprodukter AB söker vi just nu dig som har tidigare erfarenhet som maskinställare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Du genomför verktygsbyten, kvalitetskontroller och håller god ordning kring dig. I arbetet ingår också service och underhåll. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. Produktionen består av flera olika maskiner vilket ställer krav på att du är van vid att arbeta med optimering och effektivisering. Arbetet är förlagt på 2-skift och du arbetar i ett mindre team.

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är att du ska vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. Vi ser att man visar engagemang och är ansvarstagande, har en vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i team och kunna samarbeta med andra såväl som att arbeta självständigt.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet från industriellt arbete inom plast, erfarenhet av formsprutning eller extrudering          
- Teknisk intresse, utbildning och kunskap 
- Grundkunskaper i data                
- Rök- och snusfri (under arbetstid)
- Svenska och engelska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- GMP
- Truckkort B1
- Erfarenhet av arbete med plastdetaljer
- Tidigare erfarenhet från WEMO-robotar
- Körkort samt tillgång till bil 

 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

 

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Maskinställare med erfarenhet av formsprutning till TePe - Malmö

Ansök    Jan 13    Processbemanning AB    Maskinställare
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda oc... Visa mer
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda och en omsättning på 750 mkr (2018).

Har du tidigare erfarenhet som maskinställare i en producerande verksamhet?  Hur du även erfarenhet av formsprutning eller extrudering? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning hos TePe Munhygienprodukter AB söker vi just nu dig som har tidigare erfarenhet som maskinställare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Du genomför verktygsbyten, kvalitetskontroller och håller god ordning kring dig. I arbetet ingår också service och underhåll. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. Produktionen består av flera olika maskiner vilket ställer krav på att du är van vid att arbeta med optimering och effektivisering. Arbetet är förlagt på 2-skift och du arbetar i ett mindre team.

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är att du ska vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. Vi ser att man visar engagemang och är ansvarstagande, har en vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i team och kunna samarbeta med andra såväl som att arbeta självständigt.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet från industriellt arbete inom plast, erfarenhet av formsprutning eller extrudering          
- Teknisk intresse, utbildning och kunskap 
- Grundkunskaper i data                
- Rök- och snusfri (under arbetstid)
- Svenska och engelska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- GMP
- Truckkort B1
- Erfarenhet av arbete med plastdetaljer
- Tidigare erfarenhet från WEMO-robotar
- Körkort samt tillgång till bil 

 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

 

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Maskinställare med erfarenhet av formsprutning till TePe - Malmö

Ansök    Dec 18    Processbemanning AB    Maskinställare
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda oc... Visa mer
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda och en omsättning på 750 mkr (2018).

Har du tidigare erfarenhet som maskinställare i en producerande verksamhet?  Hur du även erfarenhet av formsprutning eller extrudering? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning hos TePe Munhygienprodukter AB söker vi just nu dig som har tidigare erfarenhet som maskinställare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Du genomför verktygsbyten, kvalitetskontroller och håller god ordning kring dig. I arbetet ingår också service och underhåll. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. Produktionen består av flera olika maskiner vilket ställer krav på att du är van vid att arbeta med optimering och effektivisering. Arbetet är förlagt på 2-skift och du arbetar i ett mindre team.

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är att du ska vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. Vi ser att man visar engagemang och är ansvarstagande, har en vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i team och kunna samarbeta med andra såväl som att arbeta självständigt.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet från industriellt arbete inom plast, erfarenhet av formsprutning eller extrudering          
- Teknisk intresse, utbildning och kunskap 
- Grundkunskaper i data                
- Rök- och snusfri (under arbetstid)
- Svenska och engelska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- GMP
- Truckkort B1
- Erfarenhet av arbete med plastdetaljer
- Tidigare erfarenhet från WEMO-robotar
- Körkort samt tillgång till bil 

 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

 

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Maskinställare med erfarenhet av formsprutning till TePe - Malmö

Ansök    Nov 27    Processbemanning AB    Maskinställare
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda oc... Visa mer
TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 340 anställda och en omsättning på 750 mkr (2018).

Har du tidigare erfarenhet som maskinställare i en producerande verksamhet?  Hur du även erfarenhet av formsprutning eller extrudering? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning hos TePe Munhygienprodukter AB söker vi just nu dig som har tidigare erfarenhet som maskinställare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär formsprutning av plast samt skötsel av maskiner och formverktyg. Du genomför verktygsbyten, kvalitetskontroller och håller god ordning kring dig. I arbetet ingår också service och underhåll. Produktionen är till stor del helautomatiserad vilket kräver att du kan använda datoriserade maskiner och utrustning. Produktionen består av flera olika maskiner vilket ställer krav på att du är van vid att arbeta med optimering och effektivisering. Arbetet är förlagt på 2-skift och du arbetar i ett mindre team.

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är att du ska vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. Vi ser att man visar engagemang och är ansvarstagande, har en vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i team och kunna samarbeta med andra såväl som att arbeta självständigt.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet från industriellt arbete inom plast, erfarenhet av formsprutning eller extrudering          
- Teknisk intresse, utbildning och kunskap 
- Grundkunskaper i data                
- Rök- och snusfri (under arbetstid)
- Svenska och engelska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- GMP
- Truckkort B1
- Erfarenhet av arbete med plastdetaljer
- Tidigare erfarenhet från WEMO-robotar
- Körkort samt tillgång till bil 

 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

 

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Ställare formsprutning - Malmö

Ansök    Okt 31    Processbemanning AB    Maskinställare
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med k... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Har du tidigare erfarenhet som ställare och arbetat med formsprutningsmaskiner? 

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av ett långsiktigt uppdrag som ställare till formsprutningsmaskiner hos vår kund i Malmö. Som sökande har du tidigare erfarenhet av formsprutningsmaskiner som ställare och du har arbetat tekniskt. Du har erfarenhet av att rigga verktyg, ställa in rätt parametrar och se till att produkten håller rätt kvalitet. Vi ser gärna att du har traverskort samt truckkort och erfarenhet av detta. Arbetet är till en början förlagt på dagtid men kommer därefter till 2-skift. 

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är du kan vara flexibel, självgående, ansvarstagande samt ha ett öga för att se vad som behöver göras när man är klar med sin huvudsakliga arbetsuppgift. Vi ser gärna att man visar engagemang och vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i ett mindre team och samarbeta.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet av formsprutning
- Erfarenhet från industri som ställare/teknisk kunskap 
- Grundkunskaper i data
- Körkort
- Svenska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- Traverskort
- Truckkort B1 och A2
- Plastdetaljer

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.
Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Ställare formsprutning - Malmö

Ansök    Nov 19    Processbemanning AB    Maskinställare
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med k... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Har du tidigare erfarenhet som ställare och arbetat med formsprutningsmaskiner? 

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av ett långsiktigt uppdrag som ställare till formsprutningsmaskiner hos vår kund i Malmö. Som sökande har du tidigare erfarenhet av formsprutningsmaskiner som ställare och du har arbetat tekniskt. Du har erfarenhet av att rigga verktyg, ställa in rätt parametrar och se till att produkten håller rätt kvalitet. Vi ser gärna att du har traverskort samt truckkort och erfarenhet av detta. Arbetet är till en början förlagt på dagtid men kommer därefter till 2-skift. 

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är du kan vara flexibel, självgående, ansvarstagande samt ha ett öga för att se vad som behöver göras när man är klar med sin huvudsakliga arbetsuppgift. Vi ser gärna att man visar engagemang och vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i ett mindre team och samarbeta.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet av formsprutning
- Erfarenhet från industri som ställare/teknisk kunskap 
- Grundkunskaper i data
- Körkort
- Svenska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- Traverskort
- Truckkort B1 och A2
- Plastdetaljer

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.
Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Maskinställare inom plastindustrin - Malmö

Ansök    Sep 11    Processbemanning AB    Maskinställare
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med k... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Har du tidigare erfarenhet som ställare eller som teknisk maskinoperatör?

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av ett långsiktigt uppdrag som ställare hos vår kund i Malmö. Som sökande har du tidigare erfarenhet som ställare och tekniskt arbete. Vidare har du erfarenhet av att rigga verktyg, ställa in rätt parametrar och se till att produkten håller rätt kvalitet. Vi ser gärna att du har traverskort samt truckkort och erfarenhet av detta. Arbetet är till en början förlagt på dagtid men kommer därefter till 2-skift. 

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är du kan vara flexibel, självgående, ansvarstagande samt ha ett öga för att se vad som behöver göras när man är klar med sin huvudsakliga arbetsuppgift. Vi ser gärna att man visar engagemang och vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i ett mindre team och samarbeta.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet från industri som ställare/teknisk kunskap 
- Grundkunskaper i data
- Körkort
- Svenska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- Traverskort
- Truckkort B1 och A2
- Plastdetaljer
- Erfarenhet från formsprutningsmaskiner

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.
Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Maskinställare inom plastindustrin - Malmö

Ansök    Okt 29    Processbemanning AB    Maskinställare
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med k... Visa mer
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Har du tidigare erfarenhet som ställare eller som teknisk maskinoperatör?

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av ett långsiktigt uppdrag som ställare hos vår kund i Malmö. Som sökande har du tidigare erfarenhet som ställare och tekniskt arbete. Vidare har du erfarenhet av att rigga verktyg, ställa in rätt parametrar och se till att produkten håller rätt kvalitet. Vi ser gärna att du har traverskort samt truckkort och erfarenhet av detta. Arbetet är till en början förlagt på dagtid men kommer därefter till 2-skift. 

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är du kan vara flexibel, självgående, ansvarstagande samt ha ett öga för att se vad som behöver göras när man är klar med sin huvudsakliga arbetsuppgift. Vi ser gärna att man visar engagemang och vilja att lära sig samt förmåga att arbeta i ett mindre team och samarbeta.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet från industri som ställare/teknisk kunskap 
- Grundkunskaper i data
- Körkort
- Svenska, goda kunskaper i tal och skrift 

Meriterande:
- Traverskort
- Truckkort B1 och A2
- Plastdetaljer
- Erfarenhet från formsprutningsmaskiner

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.
Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Formsprutare/ställare

Ansök    Sep 24    Ikett Personalpartner    Maskinställare
Om tjänsten Vi söker nu en formsprutare/ställare till en av våra kunder i Malmö. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Arbetstiderna är förlagt på antingen skift eller dagtid. Du kommer bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Din profil För att trivas i rollen tror vi att du: - har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning - har e... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en formsprutare/ställare till en av våra kunder i Malmö.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Arbetstiderna är förlagt på antingen skift eller dagtid.

Du kommer bli anställd direkt hos vårt kundföretag.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Teknisk operatör - utanför Malmö

Ansök    Apr 30    Processbemanning AB    Maskinställare
. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning me... Visa mer
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Har du bakgrund som teknisk operatör samt att du ställt maskiner? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Uppdraget är långsiktigt hos kund då företaget växer och är i en expansiv fas. Det finns möjligheter för dig att växa med företaget! Vår kund arbetar inom plastindustrin och som sökande skall du ha mekaniskt intresse och tidigare arbetat inom industri. 

Arbetsbeskrivning:
Du kommer i rollen som teknisk operatör och maskinställare att ansvara för inställningar av de olika maskinerna, verktygsbyten, materialhantering samt underhåll av formar samt enklare mekanik och service förekommer. Arbetet är förlagt på 3-skift. 

Erfarenhet: 
Som sökande har du en god maskinell förståelse och vana och tidigare arbetat som ställare alternativt med snarlika uppgifter. Teknisk grundutbildning är meriterande. Vi ser att du tidigare arbetat skift. Det är meriterande med motviktstruck. 

Krav: 
- Liknande erfarenhet som teknisk operatör
- Erfarenhet att ställa maskiner
- Mekaniskt och teknisk intresse 
- 3-skiftsarbete 
- Svenska i tal och skrift 

Meriterande: 
- Erfarenhet av formsprutning 
- Kännedom om plast
- Truckkort, B1 

Personliga egenskaper:
Personliga egenskaper det läggs vikt på är att du har god problemlösningsförmåga, flexibel, engagerad, ansvarsfull och prestigelös. För rätt person är det ett långsiktigt uppdrag då företaget är i en expansiv fas. 

Ansökan:
Vi tillämpar löpande anställning och omber dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Formsprutare / ställare

Ansök    Aug 9    Ikett Personalpartner    Maskinställare
Om tjänsten Vi söker nu en formsprutare/ställare till en av våra kunder i Malmö. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Arbetstiderna är förlagt på antingen skift eller dagtid. Du kommer bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Din profil För att trivas i rollen tror vi att du: - har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning - har e... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en formsprutare/ställare till en av våra kunder i Malmö.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Arbetstiderna är förlagt på antingen skift eller dagtid.

Du kommer bli anställd direkt hos vårt kundföretag.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Formsprutare / ställare

Om tjänsten Vi söker nu en formsprutare/ställare till en av våra kunder i Malmö. Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning. Arbetstiderna är förlagt på antingen skift eller dagtid. Du kommer bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Din profil För att trivas i rollen tror vi att du: - har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutni... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en formsprutare/ställare till en av våra kunder i Malmö.

Arbetet kommer bland annat innebära att sätta upp formverktyg och utföra löpande underhåll. I rollen ingår även tekniskt arbete inom formsprutning.
Arbetstiderna är förlagt på antingen skift eller dagtid.

Du kommer bli anställd direkt hos vårt kundföretag.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
- har ett tekniskt intresse och kunnande inom formsprutning
- har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre