Lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Malmö

Se lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Inspektör med bakgrund inom psykiatrisk specialistsjukvård

Vill du skapa samhällsnytta och värna om välfärden tillsammans med kunniga kollegor med olika kompetenser? Vill du bidra till en säker vård och omsorg av god kvalitet? Då kan du vara den vi söker. Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker en inspektör till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. Tjänsten omfattar arbete huvudsakligen inom området psykiatrisk specialistsjukvård men arbete inom områdena somatisk special... Visa mer
Vill du skapa samhällsnytta och värna om välfärden tillsammans med kunniga kollegor med olika kompetenser? Vill du bidra till en säker vård och omsorg av god kvalitet? Då kan du vara den vi söker.

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker en inspektör till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. Tjänsten omfattar arbete huvudsakligen inom området psykiatrisk specialistsjukvård men arbete inom områdena somatisk specialistsjukvård eller kommunal hälso- och sjukvård/rehabilitering kan också förekomma.Rollen som inspektör

Som inspektör arbetar du alltid utifrån ett brukar- och patientperspektiv och med vår tillsynspolicy i ryggen. Om inte annat framgår av lag, förordning eller särskilt beslut från regeringen ska tillsynen vara risk­baserad och granska det som är väsentligt. Tillsynen ska präglas av tydlighet, och effektivitet och utgå från den statliga värdegrunden. Arbetet präglas av utvecklat samarbete med andra kollegor.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att innebära utredning av ärenden som avser klagomål på hälso- och sjukvården samt granskning av lex Mariautredningar. Inspektioner av verksamheter kommer vara en del av arbetsuppgifterna, där du kommer delta tillsammans med någon av dina kollegor. Kontakter med vårdgivare/personal och allmänhet ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet innebär även resor inom vårt tillsynsområde och till andra avdelningar inom myndigheten.

Just nu befinner sig vår myndighet i ett spännande skede av förändrings- och utvecklingsarbete, du bör därför trivas och vilja verka i en föränderlig miljö.

Vi söker dig som har:


• Högskole-/universitetsexamen inom hälso- och sjukvård
• Flera års aktuell erfarenhet inom psykiatrisk specialistsjukvård
• Erfarenhet av analys/utredningsarbete, kvalitets- och utvecklingsarbete
• Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt
• God och aktuell IT- och datorvana

I rollen som inspektör ska du kunna arbeta självständigt och ha förmågan att effektivt prioritera och strukturera flera olika arbetsuppgifter inom olika ämnesområden samtidigt. Vi ser gärna att  du är initiativrik, driven  och att du finner förändrings- och utvecklingsarbete stimulerande. Du bör ha en god analytisk förmåga, vara ansvarstagande och flexibel. Vidare är du öppen och nyfiken och kan sätta dig inkomplexa frågeställningar och även beakta andras synpunkter och perspektiv. Vi ser att du har en god förmåga att skapa tillitsfulla relationer och har lätt för att samarbeta. Du får gärna ha vana och erfarenhet av att leda och hålla i möten eftersom det är en del av arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Meriterande


• God kännedom om lagar och föreskrifter inom hälso- och sjukvården
• Erfarenhet av tillsynsarbete

Vad kan IVO erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande kunskapsorganisation. Du får chansen att arbeta i en dynamisk miljö där du tillsammans med dina kollegor bidrar till vårt kontinuerliga arbete med att utveckla en modern och kraftfull tillsyn i Sverige. IVO följer ständigt utvecklingen i omvärlden och uppmuntrar initiativ till egen kunskapsutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med nya arbetssätt, - metoder och verktyg för att nå bästa resultat. Vi strävar efter en sammansättning medarbetare som speglar samhällets mångfald.

Anställningen är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tjänsten avser heltid med placering i Malmö.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök senast 2 januari

Vi vill att du skickar in ett CV samt ett personligt brev där du presenterar dig själv och beskriver vad som lockar dig i uppdraget och hur du tänker att du kan bidra. Betyg och övriga handlingar tas med vid en eventuell intervju. Märk din ansökan med diarienummer 2.1.1-47150/2021 och ansök senast söndag 2 januari 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen säljsamtal för ytterligare rekrytering och annonsering.

 


IVO bidrar till en säker vård och omsorg

IVO:s uppdrag är att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter. Myndigheten kännetecknas av ett stort engagemang samt en bred och djup kunskap och förståelse för hälso- sjukvård samt omsorg i Sverige. IVO drivs av visionen om att vi har koll, att vi skapar lärande och att vi gör vården och omsorgen säkrare och bättre. Vi finns till för vård- och omsorgstagarna.

IVO har omkring 750 medarbetare och verksamheten bedrivs vid sex regionala avdelningskontor runt om i landet och tre myndighetsövergripande avdelningar i Stockholm. IVO bildades 2013 och lyder under Socialdepartementet. Visa mindre

Sjuksköterskor till psykiatriska akutmottagningen i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter nya spännande utmaningar? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu sjuksköterskor till psykiatriska akutmottagningen i Malmö. På vår psykiatriska akutmottagning arbetar vi med triage enligt metoden Rapid Emergency Triage and Treatment System (RETTS-psy) och triagehandboken. Här arbetar tjugotvå sjuksköterskor, enhetschef, två skötare, vårdplatskoordinator, specialistläkare samt ST- och AT-läkare. En liten g... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter nya spännande utmaningar? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu sjuksköterskor till psykiatriska akutmottagningen i Malmö.

På vår psykiatriska akutmottagning arbetar vi med triage enligt metoden Rapid Emergency Triage and Treatment System (RETTS-psy) och triagehandboken. Här arbetar tjugotvå sjuksköterskor, enhetschef, två skötare, vårdplatskoordinator, specialistläkare samt ST- och AT-läkare. En liten grupp erfarna sjuksköterskorna från psykakut Malmö ingår även i enheten prehospital akutpsykiatri (PAP). Där möter psykiatrin och ambulanssjukvården tillsammans patienter med ett akut prehospitalt psykiatriskt vårdbehov.

Personalgruppen är välfungerande med god sammanhållning och låg personalomsättning.


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete med dagliga utmaningar. Bemötande och patientsäkerhet är viktiga delar i vårt arbete och ett stort fokus läggs på utveckling av enheten och din egen kompetensutveckling.

I din roll som sjuksköterska på akutmottagningen möter och bedömer du med din kompetens patientens vårdbehov i linje med det arbetsredskap som tillämpas på akutmottagningen. Dina arbetsuppgifter här innefattar bland annat telefonrådgivning och triagering samt att ta emot akutpsykiatriska patienter och bedöma dem utifrån deras akuta omvårdnadsbehov tillsammans med sjuksköterskekollegor och läkare. Du kommer också att ha ett nära samarbete med vårdgrannar samt med myndigheter så som polis, kriminalvård och socialtjänst. Ditt arbete innebär även att kunna växla från en fartfylld enhet till en stillsammare enhet och tvärtom.

Förutom grundarbetet finns möjlighet att ta sig an ansvarsområden och utveckla sitt område. För specialistsjuksköterskor kan det vid intresse, erfarenhet och lämplighet så småningom finnas möjlighet att ingå i PAP-enheten. På vår akutmottagning arbetare vi ständigt med utveckling vilket bland annat kan innebära att andra spännande roller/ansvarsområden kan komma att bli aktuella i framtiden.

Är du intresserad av att veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss. Se kontaktuppgifter nedanför.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Därtill har du erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. För att arbeta på psykiatrienhet prehospital akut psykiatri krävs det även att du har specialistutbildning med inriktning psykiatri.

För att trivas hos oss delar du gärna med dig av dina kunskaper och bidrar till det goda erfarenhetsutbyte som idag är utmärkande för vår enhet. Att arbeta inom psykiatrin ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska, vikariat, till barn- och ungdomspsykiatri ätstörning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Söker du en arbetsplats där arbetsmiljön värderas högt, där man värnar om ett gott kamratskap med humor och högt i tak? Då ska du söka dig till oss på Mellanvård Ätstörning i Malmö! Vi söker nu en sjuksköterska för ett vikariat på cirka ett år! Barn och ungdomspsykiatrin (Bup) specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du en arbetsplats där arbetsmiljön värderas högt, där man värnar om ett gott kamratskap med humor och högt i tak? Då ska du söka dig till oss på Mellanvård Ätstörning i Malmö! Vi söker nu en sjuksköterska för ett vikariat på cirka ett år!

Barn och ungdomspsykiatrin (Bup) specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar mot hela Malmö stad samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Inom vårt område finns även tre allmänpsykiatriska mottagningar, spädbarnspsykiatri mottagningar, neuropsykiatrisk mottagning, mellanvårds mottagning samt tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning och en vårdavdelning.

Mellanvård Ätstörning, är en egen mottagning inom mellanvården och är ett komplement till vår ordinarie ätstörningsmottagning inom Bup och hör organisatoriskt till specialistpsykiatri öppenvård. Mottagningen vänder sig till barn mellan 4–18 år och deras familj/nätverk vars psykiatriska problematik kräver utökad och/ mer intensiv behandling. Arbetet sker på mottagningen, men kan även ges i hemmet eller i den unges vardagsmiljö. Till enheten hör även ordinarie mellanvårdsmottagning och ätstörningsmottagning. Enheten har tillsammans tjugo medarbetare bestående av sjuksköterska, psykolog, kurator, familjebehandlare, skötare, fysioterapeut, läkare, medicinsk sekreterare och enhetschef, varav tre arbetar heltid med Mellanvård Ätstörning.

ARBETSUPPGIFTER
Vår ordinarie sjuksköterska kommer att vara föräldraledig och vi söker nu en vikarierande sjuksköterska gärna med inriktning psykiatri eller barn eller erfarenhet av ätstörningspatienter.

På Mellanvård Ätstörning arbetar vi i dagvårdsform utifrån ett familjeperspektiv och anpassar behandlingen efter patienten och familjens behov. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss består av psykoedukation, medicinuppföljning, somatisk uppföljning, bedömning, samtal och en viktig del av arbetet är pedagogiska- och behandlande matsituationer med barn, ungdomar och deras vårdnadshavare. I ditt arbete samarbetar och planerar du insatser tillsammans med övriga teammedlemmar för att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

Arbetet som sjuksköterska är utmanande och stimulerande och det ges möjlighet att arbeta kreativt med barn och unga i komplexa ätstörningsärende. En del i arbetet är att samverka kring patienten både inom BUP och med andra aktörer såsom skola, socialtjänst och habilitering.

Arbetsmiljön värderas högt och vi värnar om ett gott kamratskap med humor och högt i tak.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vidare är det önskvärt om du har specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom. Likaså är erfarenhet av barnpsykiatri och/ eller familjearbete med ett psykosocialt perspektiv meriterande, liksom annan relevant kompetens såsom terapeututbildning, DBT och Mediyoga.

Vi söker dig som känner ett starkt engagemang för barn och deras uppväxtvillkor. Du har patienten i fokus, ett salutogent synsätt och en god samarbetsförmåga. För att trivas i din roll krävs att du kan tänka och arbeta flexibelt, hantera känslomässigt stressfyllda situationer samt är ansvarsfull och intresserad av att arbeta kreativt med patienter med komplexa ätstörningstillstånd. Därtill ska du kunna hantera svåra pedagogiska måltider. Som person är du stabil, initiativrik och trivs med att arbeta både individuellt och i team. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan en eventuell anställning.
I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

Observera att denna annons är publicerad under flera yrkeskategorier, du kommer därmed att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du nyfiken på psykiatrisk omvårdnad och positiv till utvecklings- och förändringsarbete? Då ska du inte tveka att söka dig till oss! Vi välkomnar nu en specialistsjuksköterska till vårt team på rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö. Verksamhetsområde rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel och består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du nyfiken på psykiatrisk omvårdnad och positiv till utvecklings- och förändringsarbete? Då ska du inte tveka att söka dig till oss! Vi välkomnar nu en specialistsjuksköterska till vårt team på rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö.

Verksamhetsområde rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel och består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad. Vi har idag cirka 300 medarbetare och vårdar personer som av domstol dömts till rättspsykiatrisk vård. Många har psykossjukdom, multifunktionshinder med funktionsnedsättning och missbruk. Det är vanligt med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Öppenvården i Malmö svarar för rehabilitering och habilitering av patienter dömda till rättspsykiatrisk vård då slutenvård inte längre anses nödvändig. Här arbetar vi i team bestående av sjuksköterskor och skötare där läkare, psykolog, arbetsterapeut och kurator finns knutna till teamet. I vårt arbete eftersträvar vi ett nära samarbete med Socialtjänsten och övrig psykiatri i nätverksarbetet kring våra patienter. Vi arbetar även uppsökande med hembesök för att kunna följa upp våra patienter. För närvarande utbildas samtlig personal inom öppenvården i behandlingsmodellen Flexibel Assertive Community (F-ACT).


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett självständigt och varierat arbete där du får använda dina specifika kunskaper som sjuksköterska. Vårdarbetet utgår alltid från patientens individuella behov och du kommer att få en individuellt anpassad introduktion med bredvidgång efter personligt behov. Kompetensutveckling och handledning, exempelvis i patientarbetet, sker fortlöpande. Vid dokumentation i arbetet använder vi oss av datorstödet Melior.

I tjänsten finns det även möjlighet att få arbeta som sjuksköterska med kvalitetsuppdrag parallellt med sitt ordinarie arbete som klinisk sjuksköterska. I det ingår bland annat att tillsammans med enhetschef återkoppla avvikelser, medverka vid interna revisioner av kvalitetsledningssystem samt förmedla nya och förändrade rutiner och instruktioner.

Teamsamverkan, där olika kompetenser och erfarenheter berikar och kompletterar varandra, är grundläggande för vårt arbetssätt. Vår verksamhet präglas av mångfald och hög kompetens.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistutbildning inom psykiatri. Därtill har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Då det förekommer hembesök behöver du även ha ett giltigt B-körkort. Om du har erfarenhet från rättspsykiatrisk vård ser vi det som meriterande för tjänsten.

Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet där kunskap om eller nyfikenhet på psykiatrisk omvårdnad är viktigt för att trivas och lyckas i rollen. Eftersom verksamheten befinner sig i ett utvecklingsskede är det en förutsättning att du är positiv till utvecklings- och förändringsarbete.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan en eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker sjuksköterskor till PBM Psykiatripartners i Malmö

Vill du vara med och bygga upp en helt ny mottagning för barn och vuxna i Skåne? Just nu händer det massor hos oss på Psykiatripartners! Under våren 2022 öppnar vi upp en helt ny verksamhet med neuropsykiatriska utredningar och behandlingar för både barn och vuxna i Malmö. Det blir den först av sitt slag i Skåne och vi söker nu efter de mest drivna och kompetenta medarbetarna till den här mottagningen. Även om mottagningen är ny är vi på Psykiatripartners... Visa mer
Vill du vara med och bygga upp en helt ny mottagning för barn och vuxna i Skåne?

Just nu händer det massor hos oss på Psykiatripartners! Under våren 2022 öppnar vi upp en helt ny verksamhet med neuropsykiatriska utredningar och behandlingar för både barn och vuxna i Malmö. Det blir den först av sitt slag i Skåne och vi söker nu efter de mest drivna och kompetenta medarbetarna till den här mottagningen. Även om mottagningen är ny är vi på Psykiatripartners erfarna av liknande uppdrag. Psykiatripartners driver och utvecklar även den öppenvårdsbaserade Barn- och Ungdomspsykiatriska specialistvården och mellanvården i centrala och östra Östergötland samt i Växjö på uppdrag av Region Östergötland och Region Kronoberg. För vuxna erbjuder vi öppenvårdspsykiatri på uppdrag av Region Östergötland. Sedan december 2018 är Psykiatripartners en del av PBM Sweden AB.

Vår metodik bygger på evidensbaserad hälso- och sjukvård och vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten för att jobba så effektivt och säkert som möjligt. Vi har sedan tidigare mottagningar i Linköping, Norrköping, Jönköping och Växjö.

Vi var först i Sverige med att ha en gemensam mottagning för BUP och VUP i Östergötland och vet att det ger unika möjligheter att arbeta med hela familjen samt att göra bra övergångar när ungdomarna blir 18 år.

Vi bedriver redan idag verksamhet inom primärvården i Skåne och har god kontakt samt ett upparbetat samarbete med flera vårdcentraler i närområdet.

Om tjänsten

Vi söker nu sjuksköterskor till vår helt nya mottagning i centrala Malmö. Arbetet innebär att träffa barn och vuxna, göra bedömningar, koordinera insatser runt patienten samt att göra läkemedelsuppföljningar. Sjuksköterskan är en central del i mottagningen och det är meriterande om du har erfarenhet av samordning eller liknande. Hos oss kommer du att arbeta i en expansiv organisation där möjligheterna till utveckling är stor. Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av psykiatri och/eller NP-utredning och behandling. Det är meriterande att ha specialistutbildning inom psykiatri eller inom barn och unga.

Inom Psykiatripartners är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra patienter och klienter. Utifrån detta har vi ett gott rykte och stort förtroende kring vår expertis bland våra uppdragsgivare och patienter. Vi erbjuder goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis extern handledning, plan för kompetensutveckling, egen utbildningsplattform samt även genom att vara del av ett team som arbetar tillsammans. Här får du även möjlighet att arbeta med både barn och vuxna.

Tjänsten är dagtid och i grunden en heltidstjänst. Sysselsättningsgrad kan dock diskuteras.

Om dig

Vi söker således dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta både självständigt och i team inom en modern psykiatrisk verksamhet där varje medarbetares kompetens kommer att användas fullt ut och där möjligheterna till specialisering inom yrket är stor. Erfarenhet inom psykiatri är meriterande.

Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom mottagningen, mot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samverkan och samordningsförmåga hos dig.

Låter detta intressant?

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Verksamhetschef Thomas Wigforss på mobil: 073-6500452 eller mail: [email protected] alternativt Affärsområdeschef Christin Källström på mobil: 0708-819863 eller mail: [email protected]

Vi behandlar ansökningarna löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 3 december. För att uppnå en så objektiv och rättvis urvalsprocess som möjligt tillämpar vi arbetspsykologiska tester. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tillträde enligt ök.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss på www.pbm.se och  www.psykiatripartners.se. Visa mindre

Sjuksköterska, natt, till psykiatrisk akutmottagning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en välfungerande, trygg och högkompetent grupp? Då ska du söka dig till oss på psykiatriska akutmottagning i Malmö! Vi arbetar med triage enligt metoden Rapid Emergency Triage and Treatment System (RETTS-psy) och triagehandboken. Hos oss arbetar sjuksköterskor, enhetschef, skötare, vårdplatskoordinator, specialistläkare samt ST- och AT-läkare. Personalgruppen är välfungerande med god sammanhållning och ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en välfungerande, trygg och högkompetent grupp? Då ska du söka dig till oss på psykiatriska akutmottagning i Malmö!

Vi arbetar med triage enligt metoden Rapid Emergency Triage and Treatment System (RETTS-psy) och triagehandboken. Hos oss arbetar sjuksköterskor, enhetschef, skötare, vårdplatskoordinator, specialistläkare samt ST- och AT-läkare. Personalgruppen är välfungerande med god sammanhållning och låg personalomsättning.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu sjuksköterskor för nattjänstgöring som vill bli en del av vårt härliga team!

Hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete med dagliga utmaningar. I din roll som sjuksköterska möter och bedömer du med din kompetens patientens vårdbehov i linje med det arbetsredskap som tillämpas på akutmottagningen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat telefonrådgivning och triagering samt att ta emot akutpsykiatriska patienter och bedöma dem utifrån deras akuta omvårdnadsbehov tillsammans med sjuksköterskekollegor och läkare. Du kommer också att ha ett nära samarbete med vårdgrannar samt med myndigheter så som polis, kriminalvård och socialtjänst. Ditt arbete innebär även att kunna växla från en fartfylld enhet till en stillsammare enhet och tvärtom.

Bemötande och patientsäkerhet är viktiga delar i vårt arbete och ett stort fokus läggs på utveckling av enheten och din egen kompetensutveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Därtill har du även erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Det är meriterande om du har specialistutbildning med inriktning psykiatri.

För att trivas hos oss delar du gärna med dig av dina kunskaper och bidrar till det goda erfarenhetsutbyte som idag är utmärkande för vår enhet. Att arbeta inom psykiatrin ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Är du intresserad av att veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor till prehospital akut psykiatri och akutmottagning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter nya spännande utmaningar? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu sjuksköterskor till oss för 50 procent tjänstgöring på vår psykiatrienhet prehospital akut psykiatri och 50 procent på vår psykiatriska akutmottagning i Malmö. Under hösten 2019 påbörjades ett projekt gällande en försöksverksamhet som kallas prehospital akut psykiatri (PAP) som nu blivit en egen psykiatrienhet. Syftet med denna enhet är att öka den ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter nya spännande utmaningar? Då har du kommit helt rätt! Vi söker nu sjuksköterskor till oss för 50 procent tjänstgöring på vår psykiatrienhet prehospital akut psykiatri och 50 procent på vår psykiatriska akutmottagning i Malmö.

Under hösten 2019 påbörjades ett projekt gällande en försöksverksamhet som kallas prehospital akut psykiatri (PAP) som nu blivit en egen psykiatrienhet. Syftet med denna enhet är att öka den prehospitala kompetensen och förbättra omhändertagandet av patienter med psykiatrisk ohälsa. Psykiatrin och ambulanssjukvården möter tillsammans patienter med ett akut prehospitalt psykiatriskt vårdbehov.

På vår psykiatriska akutmottagning arbetar vi med triage enligt metoden Rapid Emergency Triage and Treatment System (RETTS-psy) och triagehandboken. Här arbetar tjugotvå sjuksköterskor, enhetschef, två skötare, vårdplatskoordinator, specialistläkare samt ST- och AT-läkare. Personalgruppen är välfungerande med god sammanhållning och låg personalomsättning.


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete med dagliga utmaningar. Bemötande och patientsäkerhet är viktiga delar i vårt arbete och ett stort fokus läggs på utveckling av enheten och din egen kompetensutveckling.

Som sjuksköterska på psykiatrienhet prehospital akut psykiatri kommer du att ingå i en liten grupp medarbetare från ambulanssjukvården och psykiatrin med ett särskilt mål: att förbättra det prehospitala omhändertagandet av patienter med psykiatrisk ohälsa. Ett team bestående av psykiatrisjuksköterska och ambulanssjuksköterska åker ut och möter patienter som bedöms vara i akut behov av prehospital, psykiatrisk vård. Fokus ligger på triage och psykiatrisk omvårdnad. De två olika specialistkompetenserna i teamet kompletterar varandra, för att kunna erbjuda patienten bästa möjliga vård.

I din roll som sjuksköterska på akutmottagningen möter och bedömer du med din kompetens patientens vårdbehov i linje med det arbetsredskap som tillämpas på akutmottagningen. Dina arbetsuppgifter här innefattar bland annat telefonrådgivning och triagering samt att ta emot akutpsykiatriska patienter och bedöma dem utifrån deras akuta omvårdnadsbehov tillsammans med sjuksköterskekollegor och läkare. Du kommer också att ha ett nära samarbete med vårdgrannar samt med myndigheter så som polis, kriminalvård och socialtjänst. Ditt arbete innebär även att kunna växla från en fartfylld enhet till en stillsammare enhet och tvärtom.

Är du intresserad av att veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss. Se kontaktuppgifter nedanför.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Därtill har du erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. För att arbeta på psykiatrienhet prehospital akut psykiatri krävs det även att du har specialistutbildning med inriktning psykiatri.

För att trivas hos oss delar du gärna med dig av dina kunskaper och bidrar till det goda erfarenhetsutbyte som idag är utmärkande för vår enhet. Att arbeta inom psykiatrin ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialistsjuksköterskor till psykiatrisk akutmottagning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en välfungerande, trygg och högkompetent grupp? Då ska du söka dig till oss på psykiatriska akutmottagning i Malmö! Vi arbetar med triage enligt metoden Rapid Emergency Triage and Treatment System (RETTS-psy) och triagehandboken. Hos oss arbetar 22 sjuksköterskor, enhetschef, 2 skötare, vårdplatskoordinator, specialistläkare samt ST- och AT-läkare. Personalgruppen är välfungerande med god sammanhållning o... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en välfungerande, trygg och högkompetent grupp? Då ska du söka dig till oss på psykiatriska akutmottagning i Malmö!

Vi arbetar med triage enligt metoden Rapid Emergency Triage and Treatment System (RETTS-psy) och triagehandboken. Hos oss arbetar 22 sjuksköterskor, enhetschef, 2 skötare, vårdplatskoordinator, specialistläkare samt ST- och AT-läkare. Personalgruppen är välfungerande med god sammanhållning och låg personalomsättning.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två sjuksköterskor, en för nattjänstgöring och en för dagstjänstgöring inklusive helger, som vill bli en del av vårt härliga team!

Hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete med dagliga utmaningar. I din roll som sjuksköterska möter och bedömer du med din kompetens patientens vårdbehov i linje med det arbetsredskap som tillämpas på akutmottagningen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat telefonrådgivning och triagering samt att ta emot akutpsykiatriska patienter och bedöma dem utifrån deras akuta omvårdnadsbehov tillsammans med sjuksköterskekollegor och läkare. Du kommer också att ha ett nära samarbete med vårdgrannar samt med myndigheter så som polis, kriminalvård och socialtjänst. Ditt arbete innebär även att kunna växla från en fartfylld enhet till en stillsammare enhet och tvärtom.

Bemötande och patientsäkerhet är viktiga delar i vårt arbete och ett stort fokus läggs på utveckling av enheten och din egen kompetensutveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Därtill har du även erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Det är meriterande om du har specialistutbildning med inriktning psykiatri.

För att trivas hos oss delar du gärna med dig av dina kunskaper och bidrar till det goda erfarenhetsutbyte som idag är utmärkande för vår enhet. Att arbeta inom psykiatrin ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Är du intresserad av att veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor till rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du nyfiken på psykiatrisk omvårdnad och positiv till utvecklings- och förändringsarbete? Då ska du inte tveka att söka dig till oss! Vi välkomnar nu två nya sjuksköterskekollegor till vårt team på rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri är sedan 2009 ett samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde inom Region Skåne. Verksamhetsområdet befinner sig i en utvecklingsfas med förändringar i ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du nyfiken på psykiatrisk omvårdnad och positiv till utvecklings- och förändringsarbete? Då ska du inte tveka att söka dig till oss! Vi välkomnar nu två nya sjuksköterskekollegor till vårt team på rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri är sedan 2009 ett samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde inom Region Skåne. Verksamhetsområdet befinner sig i en utvecklingsfas med förändringar i lagstiftning och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner.

VO rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och vårdar personer som av domstol dömts till rättspsykiatrisk vård. Många har psykossjukdom, multifunktionshinder med funktionsnedsättning och missbruk. Det är vanligt med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Öppenvården i Malmö svarar för rehabilitering och öppenvård av patienter dömda till rättspsykiatrisk vård då slutenvård inte längre anses nödvändig. Här arbetar vi i team bestående av sjuksköterskor och skötare där läkare, psykolog, arbetsterapeut och kurator även finns knutna till teamet. I vårt arbete eftersträvar vi ett nära samarbete med socialtjänst och övrig psykiatri i nätverksarbete kring våra patienter. Vi arbetar även uppsökande för att kunna följa upp våra patienter som befinner sig i öppen rättspsykiatrisk vård.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett självständigt och varierat arbete där du får använda dina specifika kunskaper som sjuksköterska. Vårdarbetet utgår alltid från patientens individuella behov och du kommer att få en individuellt anpassad introduktion med bredvidgång efter personligt behov. Kompetensutveckling och handledning, exempelvis i patientarbetet, sker fortlöpande. Vid dokumentation i arbetet använder vi oss av datorstödet Melior.

I tjänsten finns det även möjlighet att få arbeta, parallellt med sitt ordinarie arbete som klinisk sjuksköterska, som sjuksköterska med kvalitetsuppdrag. I det ingår bland annat att tillsammans med enhetschef återkoppla avvikelser, medverka vid interna revisioner av kvalitetsledningssystem samt förmedla nya och förändrade rutiner och instruktioner.

Teamsamverkan, där olika kompetenser och erfarenheter berikar och kompletterar varandra, är grundläggande för vårt arbetssätt. Vår verksamhet präglas av mångfald och hög kompetens.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialisera sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Därtill har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Då det förekommer hembesök behöver du även ha ett giltigt B-körkort. Om du har erfarenhet från rättspsykiatrisk vård ser vi det som meriterande för tjänsten.

Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet där kunskap om eller nyfikenhet på psykiatrisk omvårdnad är viktigt för att trivas och lyckas i rollen. Då verksamheten befinner sig i ett utvecklingsskede är det en förutsättning att du är positiv till utvecklings- och förändringsarbete.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan en eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterskor till barn- och ungdomspsykiatri ätstörning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Barn och ungdomspsykiatrin (Bup) specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar under 18 år samt deras familjer. Vi arbetar mot hela Malmö stad samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Inom vårt område finns även tre allmänpsykiatriska mottagningar, spädbarnspsykiatri mottagningar, neuropsykiatrisk mottagning, mellanvård samt tillgång till heldygnsvård via en akut... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Barn och ungdomspsykiatrin (Bup) specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar under 18 år samt deras familjer. Vi arbetar mot hela Malmö stad samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Inom vårt område finns även tre allmänpsykiatriska mottagningar, spädbarnspsykiatri mottagningar, neuropsykiatrisk mottagning, mellanvård samt tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning och en vårdavdelning.

Mellanvård Ätstörning, är en egen mottagning inom mellanvården och ett komplement till vår ordinarie ätstörningsmottagning inom Bup och hör organisatoriskt till specialistpsykiatri öppenvård. Mottagningen vänder sig till barn mellan 4-18 års åldern samt deras familjer/nätverk vars psykiatriska problematik kräver utökad och mer intensiv behandling. Arbetet sker på mottagningen men kan även ges i hemmet eller i den unges vardagsmiljö. Till enheten hör även ordinarie mellanvårdsmottagning och ätstörningsmottagning. Enheten har tillsammans 20 medarbetare bestående av sjuksköterska, psykolog, kurator, familjebehandlare, skötare, fysioterapeut, läkare, medicinsk sekreterare och enhetschef, varav tre arbetar med Mellanvård Ätstörning.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du en arbetsplats där arbetsmiljön värderas högt, där man värnar om ett gott kamratskap med humor och högt i tak? Då ska du söka dig till oss på Mellanvård Ätstörning i Malmö! Vi välkomnar nu två sjuksköterskor alternativt specialistsjuksköterskor med inriktning psykiatri eller barn till vårt team. Tjänsterna avser en tillsvidareanställning och ett vikariat som löper året ut. Förutom en trevlig och spännande arbetsplats erbjuder vi er mentorskap med erfaren behandlare.

På Mellanvård Ätstörning arbetar vi i dagvårdsform utifrån ett familjeperspektiv och anpassar behandlingen efter patienten och familjens behov samt kan utifrån behovet erbjuda såväl individuella kontakter som familjearbete. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss består av psykoedukation, medicinuppföljning, bedömning, samtal samt pedagogiska och behandlande matsituationer med barn, ungdomar och deras vårdnadshavare. Du samarbetar och planerar insatser tillsammans med övriga teammedlemmar för att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. I det dagliga arbetet ingår bland annat pedagogiska måltider med patienterna och deras föräldrar.

Arbetet som sjuksköterska är utmanande och stimulerande, där det ges möjlighet att arbeta kreativt med barn och unga i komplexa ätstörningsärende. En del av arbetet är att samverka kring patienten både inom Bup och med andra aktörer såsom skola, socialtjänst och habilitering.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, har du specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom ses det som meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Erfarenhet av barnpsykiatri och/eller familjearbete med ett psykosocialt perspektiv är meriterande, liksom annan relevant och kompletterande kompetens såsom terapeututbildning, dialektisk beteendeterapi (DBT) och Mediyoga. Då resor förekommer i tjänsten är det önskvärt att du har giltigt B-körkort.

Du som söker dig till oss känner ett starkt engagemang för barn och deras uppväxtvillkor. Arbetet på Mellanvård Ätstörning förutsätter att du kan tänka och arbeta flexibelt, kunna hantera känslomässigt stressfyllda situationer, är ansvarsfull och intresserad av att arbeta kreativt med patienter med komplexa ätstörningstillstånd. Därtill ska du kunna hantera svåra pedagogiska måltider. Som person är du stabil, initiativrik och trivs med att arbeta både individuellt och i team. Vidare har du god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan en eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till LARO Sund i Malmö

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och vi har ca 250 000 listade patienter. Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive or... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och vi har ca 250 000 listade patienter.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter. I Lidetakoncernen ingår även Barnmorskegruppen Mama Mia, To Care Husläkarmottagning Sweden AB, Prima Barn- och vuxenpsykiatri samt LARO Sund.

Vi expanderar och söker dig som är sjuksköterska. Är du intresserad av rehabilitering inom psykiatri och missbruksvård? LARO Sund är en stabil arbetsplats med en tydlig strävan om att ständigt ge våra patienter ett bättre och sundare liv. Varmt välkommen med din ansökan!
 
 
Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska på LARO Sund arbetar du i team och träffar dagligen patienter för underhållsmedicinering kombinerat med stödjande samtal. Ditt huvudsakliga fokus är medicinfördelning och korta samtal med patient tillsammans med undersköterska. På LARO Sund arbetar du nära andra professioner såsom specialistläkare, psykologer, psykoterapeuter, fysioterapeuter och socionomer.
 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är grundutbildad sjuksköterska. Har du sedan tidigare kunskaper kring psykisk ohälsa och beroendesjukdom är det meriterande, likaså utbildning i återfallsprevention.
Som person är du engagerad, lyhörd och fördomsfri. Du arbetar bra både i team så väl som självständigt. Rollen kräver att du är inkännande och gränssättande då du ansvarar för medicindelning. Vi arbetar efter våra värdeord empatisk, engagerad och kompetent och ser det som en självklarhet att du identifierar dig med dessa.

 
Vi erbjuder dig:
LARO Sund är en privat mottagning och vi har avtal med Region Skåne genom vårdval LOV och bedriver Laro verksamhet (läkemedels assisterad rehabilitering vid opioidberoende). Verksamheten går under öppenvårdsmottagning specialistpsykiatri. Hos oss blir du en del av ett härligt team om 28 medarbetare fördelat på fyra mottagningar i Malmö, Helsingborg (2) och Landskrona. Vi är en trygg arbetsgivare som värdesätter arbetsglädje!
Se webbplats www.larosund.se, www.larosoder.se
 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med provanställning Tillträde enligt överenskommelse, omfattning kan diskuteras. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-08-31.
Tjänsten innefattar att det kan bli aktuellt med tjänstgöring på mer än en mottagning vilket kan innebära viss pendling. Du behöver vara öppen för det. Helgtjänstgöring kan bli aktuellt. Samtliga mottagningar ligger i anslutning till kollektivtrafiken.

 
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Gisela Nilsson Wong / [email protected]
 
Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Om vårdcentralen:
Vi är en LARO mottagning med hjärtat i Helsingborg, Malmö och Landskrona, som erbjuder god tillgänglighet till våra duktiga specialistläkare. Personalen har mångårig erfarenhet av LARO-behandling och rehabilitering inom psykiatri och missbruksvård.
Vi är totalt 28 medarbetare på våra fyra mottagningar i Malmö, Helsingborg Söder, Helsingborg Ramlösa och Landskrona. Vi strävar ständigt efter att ge våra patienter ett bättre och sundare liv, vi ger ett tryggt och fördomslöst mottagande och erbjuder våra patienter att finnas i ett sammanhang. Visa mindre

Konsultativ sjuksköterska psykiatri

Ref: 20211593 Arbetsuppgifter Vi har som mål att alla personer som har en psykiatrisk diagnos eller psykisk ohälsa, i förvaltningens verksamheter ska ges en personcentrerad omvårdad utifrån ett salutogent synsätt. Som psykiatrisjuksköterska hos oss, ger du ett grundläggande stöd till personalen. I samarbete med personal och anhörigkonsulent ges stöttning till patient/brukare och anhöriga. I arbetet ingår att handleda och utbilda omvårdnadspersonal, legit... Visa mer
Ref: 20211593

Arbetsuppgifter
Vi har som mål att alla personer som har en psykiatrisk diagnos eller psykisk ohälsa, i förvaltningens verksamheter ska ges en personcentrerad omvårdad utifrån ett salutogent synsätt. Som psykiatrisjuksköterska hos oss, ger du ett grundläggande stöd till personalen. I samarbete med personal och anhörigkonsulent ges stöttning till patient/brukare och anhöriga. I arbetet ingår att handleda och utbilda omvårdnadspersonal, legitimerad personal och handläggare. Utbildningarna sker i grupper om 25 personer och pågår kontinuerligt under terminerna. Du kommer ha en viktigt och central roll då du arbetar mot hela vår organisation.

I rollen som konsultativ psykiatrisjuksköterska är det viktigt att ha ett helhetsperspektiv runt patienter/brukare med psykisk ohälsa och för de insatser som är nödvändiga för att ge god vård och trygghet både med interna och externa aktörer i vårdkedjan. I uppdraget ingår även omvärldsbevakning, där du bidrar med förslag till utveckling av den kommunala psykiatrin. Som psykiatrisjuksköterska är du inte patientansvarig.

Du bidrar till att omvårdnaden är evidensbaserad genom att aktivt arbeta för att öka kunskapen inom området med fokus på den enskilde patienten/brukaren.

En viktig del i rollen är att ge information, utbildning samt svara på frågor om psykisk ohälsa till patient/brukare och anhöriga.                 

Schemat är förlagt på dagtid måndag-fredag. Vi har flextid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska psykiatri eller legitimerad sjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom området psykiatri.

Då arbetet till stor del innefattar kommunikation och dokumentation, är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift samt har god datorvana. 

Som person är du positiv och serviceinriktad. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team samt besitter goda handledaregenskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av att handleda och utbilda.

För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt förmåga att samverka med andra yrkesgrupper såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov och välbefinnande. Du har ett genuint intresse av att arbeta med psykiatrisk vård, har ett engagemang för att handleda olika personalkategorier och anhöriga samt är lyhörd för patient/brukares och anhörigas behov.

Tjänsten passar dig som har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du behöver ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt vill vara med och utveckla verksamheten.

 

Om arbetsplatsen
Avdelningen för hälsa och förebyggande ansvarar för insatser inom områdena hälsofrämjande och förebyggande arbete. Viktiga hörnstenar i avdelningens arbete är att utveckla nya former för social gemenskap och delaktighet i samhället. Avdelningen verkställer beslutade insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och utför insatser enligt hälso- och sjukvårdslagen samt har ett särskilt angeläget uppdrag med fokus på att öka livskvaliteten och motverka ofrivillig ensamhet hos våra äldre samt utveckla nya former för detta arbete.

Avdelningens verksamheter omfattas av mötesplatser för äldre, dagverksamheter, fixartjänster, fallprevention, uppsökande verksamhet, anhörigstöd, ledsagarservice, kontaktperson, avlösning i hemmet, konsultativa demens- och psykiatrisjuksköterskor och Silviasystrar.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom psykiatrisk vård och som har ett genuint intresse för att arbeta med och utveckla området.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Efter ansökningstidens utgång kommer vi att sammanställa de sökandes meriter och därefter kalla ett antal sökande till intervju.

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Sjuksköterskor till rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du nyfiken på psykiatrisk omvårdnad och positiv till utvecklings- och förändringsarbete? Då ska du inte tveka att söka dig till oss! Vi välkomnar nu tre nya sjuksköterskekollegor till vårt team på rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö. Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri är sedan 2009 ett samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde inom Region Skåne. Verksamhetsområdet befinner sig i en utvecklingsfas med förändringar i ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du nyfiken på psykiatrisk omvårdnad och positiv till utvecklings- och förändringsarbete? Då ska du inte tveka att söka dig till oss! Vi välkomnar nu tre nya sjuksköterskekollegor till vårt team på rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö.

Verksamhetsområde (VO) rättspsykiatri är sedan 2009 ett samlat rättspsykiatriskt verksamhetsområde inom Region Skåne. Verksamhetsområdet befinner sig i en utvecklingsfas med förändringar i lagstiftning och vårdinnehåll, med ökad inriktning mot öppenvård och utökat samarbete med regionens kommuner.

VO rättspsykiatri ingår som en del av Psykiatri Skåne och består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg och Hässleholm. Vi har idag cirka 300 medarbetare och vårdar personer som av domstol dömts till rättspsykiatrisk vård. Många har psykossjukdom, multifunktionshinder med funktionsnedsättning och missbruk. Det är vanligt med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Öppenvården i Malmö svarar för rehabilitering och öppenvård av patienter dömda till rättspsykiatrisk vård då slutenvård inte längre anses nödvändig. Här arbetar vi i team bestående av sjuksköterskor och skötare där läkare, psykolog, arbetsterapeut och kurator även finns knutna till teamet. I vårt arbete eftersträvar vi ett nära samarbete med socialtjänst och övrig psykiatri i nätverksarbete kring våra patienter. Vi arbetar även uppsökande för att kunna följa upp våra patienter som befinner sig i öppen rättspsykiatrisk vård.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett självständigt och varierat arbete där du får använda dina specifika kunskaper som sjuksköterska. Vårdarbetet utgår alltid från patientens individuella behov och du kommer att få en individuellt anpassad introduktion med bredvidgång efter personligt behov. Kompetensutveckling och handledning, exempelvis i patientarbetet, sker fortlöpande. Vid dokumentation i arbetet använder vi oss av datorstödet Melior.

I tjänsten finns det även möjlighet att få arbeta, parallellt med sitt ordinarie arbete som klinisk sjuksköterska, som sjuksköterska med kvalitetsuppdrag. I det ingår bland annat att tillsammans med enhetschef återkoppla avvikelser, medverka vid interna revisioner av kvalitetsledningssystem samt förmedla nya och förändrade rutiner och instruktioner.

Teamsamverkan, där olika kompetenser och erfarenheter berikar och kompletterar varandra, är grundläggande för vårt arbetssätt. Vår verksamhet präglas av mångfald och hög kompetens.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialisera sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Därtill har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Då det förekommer hembesök behöver du även ha ett giltigt B-körkort. Om du har erfarenhet från rättspsykiatrisk vård ser vi det som meriterande för tjänsten.

Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet där kunskap om eller nyfikenhet på psykiatrisk omvårdnad är viktigt för att trivas och lyckas i rollen. Då verksamheten befinner sig i ett utvecklingsskede är det en förutsättning att du är positiv till utvecklings- och förändringsarbete.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan en eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till vuxenpsykiatrimottagning psykos ACT i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. ACT-teamet (Assertive Community Treatment) i Malmö drivs sedan 2012 i samverkan mellan Region Skåne och Malmö Stad. Teamet har som målgrupp personer med svår psykisk ohälsa och svår social situation. Arbetet bedrivs där det gör bäst nytta - oftast i hemmiljö eller ute i samhället. Modellen för arbetet är ursprungligen från USA och har en omfattande evidensgrund. Teamet startades som ett ambitiöst och för Sverige unikt projekt med ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

ACT-teamet (Assertive Community Treatment) i Malmö drivs sedan 2012 i samverkan mellan Region Skåne och Malmö Stad. Teamet har som målgrupp personer med svår psykisk ohälsa och svår social situation. Arbetet bedrivs där det gör bäst nytta - oftast i hemmiljö eller ute i samhället. Modellen för arbetet är ursprungligen från USA och har en omfattande evidensgrund. Teamet startades som ett ambitiöst och för Sverige unikt projekt med målet att uppnå programtrohet och därmed goda effekter för medborgaren/patienten. Teamet permanentades i fortsatt samverkan mellan huvudmännen 2016.

ACT-teamet präglas av flexibilitet, engagemang och uppfinningsrikedom. Vi strävar efter ett återhämtningsinriktat arbetssätt och har stärkts i denna ambition av att ha en heltidsanställd brukarspecialist som arbetar med samma ansvar som övriga teammedlemmar med utgångspunkt i sin egen erfarenhet av återhämtningsprocessen.

Teamet består idag av elva medarbetare. Vi som jobbar här är specialistsjuksköterskor, socionomer, psykolog, arbetsterapeut, brukarspecialist, skötare och medicinsk sekreterare. På vår mottagning har du möjlighet att kompetensutveckla dig inom det psykiatriska området. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och utvärdera vår verksamhet och erbjuder dig en god arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta ute på fältet och möta människor i deras vardag? Då är detta rollen för dig! Vi välkomnar nu en specialistsjuksköterska inom psykiatri till vårt ACT-team i Malmö.

Som en av tre sjuksköterskor i ACT-teamet har du en central roll i vårt team och för våra deltagare. Du har dina sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom medicinering, injektioner, provtagning och dokumentation, men jobbar också som samordnare. I den rollen kartlägger du tillsammans med deltagaren vad hen behöver för sin återhämtning och arbetar tillsammans med de andra i teamet för att tillgodose det. Arbetet kräver samarbete med andra aktörer såsom socialtjänsten, Försäkringskassan, andra delar av vården samt med personens närstående. Runt varje deltagare finns flera kontaktpersoner med olika specialistområden.

Som specialistsjuksköterska är du ofta bollplank och handledare inom det medicinska området. I vårt arbete gör vi psykiatriska bedömningar medan vi rör oss i deltagarens vardagsmiljö, städar tillsammans, åker till Ikea eller tar en promenad, allt efter vad som gynnar deltagaren. Vi ser det som en förmån att få följa våra deltagare så nära och stötta dem inom flera livsområden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har vidareutbildning inom psykiatri. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som kan uppmärksamma människors styrkor och drömmar även om de befinner sig i en utsatt situation. Vidare är du bra på att hitta lösningar och fatta beslut. Vi tror att du har ett intresse för socialpsykiatri och ser det som självklart att bemöta både patienter och kollegor med intresse, öppenhet, omtanke och respekt. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt bidrar till en god arbetsmiljö. Vi är måna om att hitta rätt person och kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan annonseringstiden har löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till LARO-mottagning Bokgatan, Beroendecentrum i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Beroendecentrum Malmö (BCM) är en del av vuxenpsykiatri Malmö/Trelleborg inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. BCM är en innovativ och dynamisk verksamhet med mycket engagerad personal. Verksamheten är en av landets största inom området beroendesjukdomar. Vi erbjuder behandling och diagnostik av alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende i öppenvård samt heldygnsvård för personer med beroendeproblematik då de... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Beroendecentrum Malmö (BCM) är en del av vuxenpsykiatri Malmö/Trelleborg inom förvaltningen Psykiatri, habilitering och hjälpmedel. BCM är en innovativ och dynamisk verksamhet med mycket engagerad personal. Verksamheten är en av landets största inom området beroendesjukdomar. Vi erbjuder behandling och diagnostik av alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende i öppenvård samt heldygnsvård för personer med beroendeproblematik då det krävs specialistutredning och specialistvård. Vi har dessutom ett regionalt uppdrag för heldygnsvård vid opiatberoende.

Vi har mottagningar för alkohol- och läkemedelsmissbruk, samsjuklighet, narkotikaberoende med eller utan neuropsykiatrisk diagnos, spelberoende samt ungdomsmottagning och ackrediterade mottagningar för läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende (LARO).

Välkommen till LARO-mottagning Bokgatan, beroendecentrum Malmö. Vi är en öppenvårdsmottagning som behandlar och rehabiliterar patienter som har ett opiatberoende och ingår sedan år 2014 som en vårdvalsenhet. Vi erbjuder utredningar, farmakologisk behandling, psykosociala insatser, gruppsamtal och närståendeutbildning. Därutöver är vår uppgift att diagnostisera och utreda patienter med opiatberoende. Vi arbetar med patienten i fokus och för oss är det viktigt att utveckla och förbättra vården för vår patientgrupp. För att optimera vården för patienten krävs bra samarbete inom teamet på mottagningen, men också i samverkan med andra aktörer som Socialtjänsten, Försäkringskassan och Kriminalvården.

På mottagningen är vi idag tolv personer som arbetar i ett team där det finns hög kompetens med representation av flera olika yrkesgrupper innefattande specialistläkare, sjuksköterskor, psykiatrisjuksköterskor, skötare, psykolog, kurator, mentor och medicinsk sekreterare. Här värnar vi om en god sammanhållning och teamarbete samt om vår goda arbetsmiljö! Mottagningen ligger i Malmö inom gångavstånd från Triangeln och Södervärns busstation vilket underlättar om du pendlar med regionbuss eller tåg. Parkeringsplats i närheten finns till en rimlig kostnad.


ARBETSUPPGIFTER
Är du vår nya sjuksköterska på vår LARO-mottagning som vill efterträda en av våra sjuksköterskekollegor? Letar du efter ett roligt, omväxlande och inspirerande arbete? Till vårt tvärprofessionella team söker vi nu en sjuksköterska för en tillsvidareanställning. Vi erbjuder vår personal regelbunden handledning och när du börjar hos oss får du en god introduktion och möjlighet till kompetensutveckling.

I din yrkesroll som sjuksköterska arbetar du med patienter som söker hjälp för att komma ur sitt opioidberoende. Dina arbetsuppgifter som mottagningssjuksköterska kommer att innefatta läkemedelshantering, samtal, provtagningar, EKG, journalföring i Melior, vårdplaneringar/samordnad individuell plan (SIP) och kvalitetsregistrering.

Du kommer även att vara fast vårdkontakt/kontaktperson för cirka 20-30 av teamets patienter. Vidare ingår arbete med återfallsprevention (ÅP) och motiverande samtal (MI) både enskilt med patienter och i gruppform. Psykosociala insatser ingår också som en naturlig del i det dagliga arbetet. Därutöver kan patientutbildningar och annan gruppverksamhet ingå. Tillsammans med övriga medarbetare i teamet har du nära samverkan med socialtjänsten och övriga vårdgrannar.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du bred erfarenhet av psykiatri och beroendevård, gärna även från LARO-verksamhet. Därtill är goda datorkunskaper en förutsättning för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har specialistutbildning i psykiatri och/eller vana av att arbeta i journalsystemet Melior.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du som söker är trygg och stabil i din yrkesroll samt van vid att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad och har en god serviceanda mot såväl patienter som medarbetare. I ditt arbete är du noggrann och har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter samtidigt som du är flexibel och kan ställa om när situationer kräver det. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras vid eventuell tillsättning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Inspektör med psykiatribakgrund till IVO

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker en inspektör till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. IVO ansvarar för tillsynen av hälso- och sjukvården och socialtjänsten. Avdelning syd finns i Malmö och har regionerna Skåne, Blekinge samt Kronoberg som sitt tillsynsområde. Tjänsten omfattar arbete huvudsakligen inom området psykiatrisk specialistsjukvård men arbete inom områdena somatisk specialistsjukvård eller kommu... Visa mer
Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker en inspektör till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. IVO ansvarar för tillsynen av hälso- och sjukvården och socialtjänsten. Avdelning syd finns i Malmö och har regionerna Skåne, Blekinge samt Kronoberg som sitt tillsynsområde. Tjänsten omfattar arbete huvudsakligen inom området psykiatrisk specialistsjukvård men arbete inom områdena somatisk specialistsjukvård eller kommunal hälso- och sjukvård/rehabilitering kan också förekomma.

Rollen som inspektör

Som inspektör arbetar du alltid utifrån ett brukar- och patientperspektiv och med vår tillsynspolicy i ryggen för att fokusera på vad som är angeläget för enskilda och för olika grupper av människor. Om inte annat framgår av lag, förordning eller särskilt beslut från regeringen ska tillsynen vara risk baserad och granska det som är väsentligt. Tillsynen ska präglas av tydlighet, trovärdighet, integritet och effektivitet samt utgå från den statliga värdegrunden. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att innebära utredning av ärenden som avser klagomål på sjukvården och även utredning av lex Maria. Inspektioner av verksamheter kommer vara en stor del av arbetsuppgifterna. Kontakter med vårdgivare/personal, allmänhet och media ingår i arbetsupp gifterna. Arbetet innebär även resor inom tillsynsområdet och till andra avdelningar inom myndigheten.

Just nu befinner sig vår myndighet i ett spännande skede av förändrings- och utvecklingsarbete, du bör därför trivas och vilja verka i en föränderlig miljö.

Vi söker dig som har:


• Högskole-/universitetsexamen inom hälso- och sjukvård
• Några års erfarenhet från psykiatrin
• Erfarenhet av analys/utredningsarbete, kvalitets- och utvecklingsarbete
• Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt
• God och aktuell IT- och datorvana
• B-körkort då arbetet innebär en hel del resor inom regionen

I rollen som inspektör ska du kunna arbeta självständigt och ha förmågan att effektivt prioritera och strukturera flera olika arbetsuppgifter inom olika ämnesområden samtidigt. Rollen kräver även att du är initiativrik, driven och delaktig i avdelningens/enhetens utvecklingsarbete och att du finner förändrings- och utvecklingsarbete stimulerande. Du ska ha en god analytisk förmåga, vara ansvarstagande och flexibel. Vidare är du öppen och nyfiken och kan snabbt sätta dig in komplexa frågeställningar. Vi ser att du har en god förmåga att skapa tillitsfulla relationer och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i dina beslut och kan på ett konstruktivt sätt omsätta och beakta andras synpunkter och perspektiv. Du kommunicerar resultatet på ett tydligt och förtroendeingivande sätt, både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Meriterande


• God kännedom om lagar och föreskrifter inom hälso- och sjukvården
• Erfarenhet av tillsynsarbete

 

Vad kan IVO erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande kunskapsorganisation. Du får chansen att arbeta i en dynamisk miljö där du tillsammans med dina kollegor bidrar till vårt kontinuerliga arbete med att utveckla en modern och kraftfull tillsyn i Sverige. IVO följer ständigt utvecklingen i omvärlden och uppmuntrar initiativ till egen kunskapsutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med nya arbetssätt, - metoder och verktyg för att nå bästa resultat. Vi strävar efter en sammansättning medarbetare som speglar samhällets mångfald.

Anställningen är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tjänsten avser heltid med placering i Malmö. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Ansök senast söndag 16 maj

Skicka in din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 16 maj, 2021.
Märk din ansökan med dnr 2.1.1-17901/2021.
Betyg och dylikt tas med vid en eventuell intervju. 

Vi undanber oss vänligen säljsamtal för ytterligare rekrytering och annonsering.


Välkommen med din ansökan!


IVO bidrar till en säker vård och omsorg

IVO:s uppdrag är att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter. Myndigheten kännetecknas av ett stort engagemang samt en bred och djup kunskap och förståelse för hälso- sjukvård samt omsorg i Sverige. IVO drivs av visionen om att vi har koll, att vi skapar lärande och att vi gör vården och omsorgen säkrare och bättre. Vi finns till för vård- och omsorgstagarna.

IVO har omkring 750 medarbetare och verksamheten bedrivs vid sex regionala avdelningskontor runt om i landet och tre myndighetsövergripande avdelningar i Stockholm. IVO bildades 2013 och lyder under Socialdepartementet. Visa mindre

Sjuksköterska till Drottninggatans Öppenvårdsmottagning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Är du en driftig sjuksköterska som vill arbeta i ett kreativt team med kompetenta kollegor? Då kan detta vara din nya möjlighet! Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri, för tillsvidareanställning på vår öppenvårdsmottagning Drottninggatan. Drottninggatan är en öppenvårdsmottagning med upptagningsområde Hyllie, Västra Innerstaden, Rosengård och Kirsebergs stadsdel. Vårt uppdrag är att erbj... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en driftig sjuksköterska som vill arbeta i ett kreativt team med kompetenta kollegor? Då kan detta vara din nya möjlighet! Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri, för tillsvidareanställning på vår öppenvårdsmottagning Drottninggatan.

Drottninggatan är en öppenvårdsmottagning med upptagningsområde Hyllie, Västra Innerstaden, Rosengård och Kirsebergs stadsdel. Vårt uppdrag är att erbjuda befolkning med psykisk ohälsa i dessa områden bedömning/utredning, behandling och hjälp till rehabilitering. Mottagningen har ett brett behandlingsutbud och erbjuder utredningar, farmakologisk behandling, stödsamtal, krisbearbetning, samtalsbehandling med psykodynamisk, kognitiv eller beteendeterapeutisk inriktning samt gruppbehandling med olika inriktningar. Här erbjuds också ickeverbal behandling såsom psykiatrisk sjukgymnastik i grupp.

På Drottninggatans öppenvårdsmottagning har vi ett öppet och kreativt klimat där egna idéer och initiativ välkomnas. Just nu arbetar vi med att utveckla våra behandlingsmetoder och satsar mycket på gruppbehandling.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska hos oss kommer du att ingå i ett gäng kreativa och positiva sjuksköterskor, där arbetet präglas av stort ansvarstagande och en stark vilja att hjälpa varandra. I tjänsten ingår att vara fast vårdkontakt för vissa patienter, vilket är ett steg för att säkra patientens behov av trygghet, kontinuitet och säkerhet. Du kommer att arbeta med vår telefonrådgivning och i den rollen, liksom i rollen som fast vårdkontakt, kommer du behöva prioritera vården utifrån mottagningens förutsättningar och gränssnitt.

Du kommer även att handleda studenter, ha gruppbehandlingar, individuella samtal och göra hembesök utifrån mottagningens behov. Utöver det som är mer schemastyrt bland arbetsuppgifterna krävs också hantering av det som dyker upp för dagen tillsammans med övriga yrkesgrupper.

Vi erbjuder dig ett spännande och intressant arbete i en organisation i ständig förändring. Vidare kommer du arbeta med erfarna kollegor och i tvärprofessionella team samt ha regelbunden extern metodhandledning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Ytterligare språkkunskaper ses som meriterande. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med psykiatrisk vård och/eller specialistutbildning inom psykiatri. Har du fördjupat dig i behandling för någon av våra patientgrupper, så som bipolär sjukdom och/eller ADHD är även det en fördel. För tjänsten är det även meriterande med erfarenhet av telefonrådgivning samt med erfarenhet av olika system, såsom Melior, läkemedelsmodul, Pasis och Våps.

Vi värderar personlig lämplighet högt och söker framför allt dig som är drivande med hög kompetens och som gärna delar med dig av din kunskap. Du är en öppen person som tar tag i saker och som tycker om att bidra till ett bra arbetsklimat på arbetsplatsen. Flexibilitet och effektivitet präglar ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du ber om hjälp vid behov och har förmåga att sätta gränser när det behövs. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation samt att du trivs och har förmåga att samarbeta i team med andra professioner. Vidare stimuleras du av utmaningar och har ett vänligt och respektfullt bemötande mot kollegor och patienter. Då arbetet innebär många möten med olika människor är det av stor vikt att du har en utpräglad känsla för service.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Observera att denna annons är publicerad under flera yrkeskategorier, du kommer därmed att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till barn- och ungdomspsykiatri ätstörning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Barn och ungdomspsykiatrin (Bup) specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar under 18 år samt deras familjer. Vi arbetar mot hela Malmö stad samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Inom vårt område finns även tre allmänpsykiatriska mottagningar, spädbarnspsykiatri mottagningar, neuropsykiatrisk mottagning, mellanvård samt tillgång till heldygnsvård via en akut... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Barn och ungdomspsykiatrin (Bup) specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar under 18 år samt deras familjer. Vi arbetar mot hela Malmö stad samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Inom vårt område finns även tre allmänpsykiatriska mottagningar, spädbarnspsykiatri mottagningar, neuropsykiatrisk mottagning, mellanvård samt tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning samt en vårdavdelning.

Dagvård Ätstörning, är ett komplement till vår ordinarie ätstörningsmottagning inom Bup och hör organisatoriskt till specialistpsykiatri öppenvård. Vår mottagning vänder sig till barn och ungdomar mellan 4-18 års åldern samt deras familjer/nätverk vars psykiatriska problematik kräver utökad och mer intensiv behandling. Arbetet kan ske både på mottagningen, i hemmet eller i patientens vardagsmiljö. Mottagningen har ett nära samarbete med olika samverkanspartners såsom skola och socialtjänst.

Till enheten hör även mellanvårdsmottagning och ordinarie ätstörningsmottagning. Enheten har tillsammans 20 medarbetare bestående av sjuksköterska, psykolog, kurator, familjebehandlare, skötare, fysioterapeut, läkare, medicinsk sekreterare och enhetschef.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du en arbetsplats där arbetsmiljön värderas högt, där man värnar om ett gott kamratskap med humor och högt i tak? Då ska du söka dig till oss på Dagvård Ätstörning i Malmö! Vi välkomnar nu en sjuksköterska alternativt specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri eller barn till vårt team. Förutom en trevlig och spännande arbetsplats erbjuder vi dig mentorskap med erfaren behandlare.

Vi på Dagvården arbetar utifrån ett familjeperspektiv och anpassar behandlingen efter patienten och familjens behov, därmed kan vi utifrån behovet erbjuda såväl individuella kontakter som familjearbete. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss består av psykoedukation, medicinuppföljning, bedömning samt pedagogiska och behandlande matsituationer med barn, ungdomar och deras vårdnadshavare. Du samarbetar och planerar insatser tillsammans med övriga teammedlemmar för att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. Arbetet som sjuksköterska är utmanande och stimulerande, där det ges möjlighet att arbeta kreativt med barn och unga i komplexa ätstörningsärende. En del i arbetet är att samverka kring patienten både inom Bup och med andra aktörer såsom skola, socialtjänst och habilitering.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och önskvärt med specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Erfarenhet av barnpsykiatri och/eller familjearbete med ett psykosocialt perspektiv är meriterande, liksom annan relevant och kompletterande kompetens såsom terapeututbildning, dialektisk beteendeterapi (DBT) och Mediyoga. Då resor förekommer i tjänsten är det önskvärt att du har giltigt B-körkort.

Du som söker dig till oss känner ett starkt engagemang för barn och deras uppväxtvillkor. Arbetet på Dagvård Ätstörning förutsätter att du kan tänka och arbeta flexibelt, hantera känslomässigt stressfyllda situationer samt att du är ansvarsfull och intresserad av att arbeta kreativt med patienter som lider av komplexa ätstörningstillstånd. Som person är du stabil, initiativrik och trivs med att arbeta både individuellt och i team. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan en eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till psykiatrisk akutmottagning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Vill du arbeta i en välfungerande, trygg och högkompetent grupp? Då ska du söka dig till oss på psykiatrisk akutmottagning i Malmö. Vi söker sjuksköterska för nattjänstgöring med tillsvidareanställning på Psykiatriska akutmottagningen Malmö. Vi arbetar med triage enligt metoden Rapid Emergency Triage and Treatment System (RETTS-psy) och triagehandboken. Hos oss arbetar 22 sjuksköterskor, enhetschef, två skötare (natt), ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i en välfungerande, trygg och högkompetent grupp? Då ska du söka dig till oss på psykiatrisk akutmottagning i Malmö. Vi söker sjuksköterska för nattjänstgöring med tillsvidareanställning på Psykiatriska akutmottagningen Malmö.

Vi arbetar med triage enligt metoden Rapid Emergency Triage and Treatment System (RETTS-psy) och triagehandboken. Hos oss arbetar 22 sjuksköterskor, enhetschef, två skötare (natt), vårdplatskoordinator, specialistläkare samt ST- och AT-läkare. Personalgruppen är välfungerande med god sammanhållning och låg personalomsättning.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete med dagliga utmaningar. Bemötande och patientsäkerhet är viktiga delar i vårt arbete och ett stort fokus läggs på utveckling av enheten och din egen kompetensutveckling.

I din roll som sjuksköterska möter och bedömer du med din kompetens patientens vårdbehov i linje med det arbetsredskap som tillämpas på akutmottagningen.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därutöver har du specialistutbildning med inriktning psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatriskt arbete. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård ser vi som meriterande.

Du delar gärna med dig av dina kunskaper och bidrar till det goda erfarenhetsutbyte som idag är utmärkande för vår enhet. Att arbeta inom psykiatrin ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och bemötande. Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Är du intresserad av att veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till vuxenpsykiatrimottagning psykos ACT i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. ACT-teamet (Assertive Community Treatment) i Malmö drivs sedan 2012 i samverkan mellan Region Skåne och Malmö Stad. Teamet har som målgrupp personer med svår psykisk ohälsa och svår social situation. Arbetet bedrivs där det gör bäst nytta - oftast i hemmiljö eller ute i samhället. Modellen för arbetet är ursprungligen från USA och har en omfattande evidensgrund. Teamet startades som ett ambitiöst och för Sverige unikt projekt med ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

ACT-teamet (Assertive Community Treatment) i Malmö drivs sedan 2012 i samverkan mellan Region Skåne och Malmö Stad. Teamet har som målgrupp personer med svår psykisk ohälsa och svår social situation. Arbetet bedrivs där det gör bäst nytta - oftast i hemmiljö eller ute i samhället. Modellen för arbetet är ursprungligen från USA och har en omfattande evidensgrund. Teamet startades som ett ambitiöst och för Sverige unikt projekt med målet att uppnå programtrohet och därmed goda effekter för medborgaren/patienten. Teamet permanentades i fortsatt samverkan mellan huvudmännen 2016.

ACT-teamet präglas av flexibilitet, engagemang och uppfinningsrikedom. Vi strävar efter ett återhämtningsinriktat arbetssätt och har stärkts i denna ambition av att ha en heltidsanställd brukarspecialist som arbetar med samma ansvar som övriga teammedlemmar med utgångspunkt i sin egen erfarenhet av återhämtningsprocessen.

Teamet består idag av elva medarbetare. Vi som jobbar här är specialistsjuksköterskor, socionomer, psykolog, arbetsterapeut, brukarspecialist, skötare och medicinsk sekreterare. På vår mottagning har du möjlighet att kompetensutveckla dig inom det psykiatriska området. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och utvärdera vår verksamhet och erbjuder dig en god arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta ute på fältet och möta människor i deras vardag? Då är detta rollen för dig! Vi välkomnar nu en specialistsjuksköterska inom psykiatri till vårt ACT-team i Malmö.

Som en av tre sjuksköterskor i ACT-teamet har du en central roll i vårt team och för våra deltagare. Du har dina sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom medicinering, injektioner, provtagning och dokumentation, men jobbar också som samordnare. I den rollen kartlägger du tillsammans med deltagaren vad hen behöver för sin återhämtning och arbetar tillsammans med de andra i teamet för att tillgodose det. Arbetet kräver samarbete med andra aktörer såsom socialtjänsten, Försäkringskassan, andra delar av vården samt med personens närstående. Runt varje deltagare finns flera kontaktpersoner med olika specialistområden.

Som specialistsjuksköterska är du ofta bollplank och handledare inom det medicinska området. I vårt arbete gör vi psykiatriska bedömningar medan vi rör oss i deltagarens vardagsmiljö, städar tillsammans, åker till Ikea eller tar en promenad, allt efter vad som gynnar deltagaren. Vi ser det som en förmån att få följa våra deltagare så nära och stötta dem inom flera livsområden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har vidareutbildning inom psykiatri. Vidare ser vi gärna att du har bred erfarenhet av psykiatrisk vård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Annan vidareutbildning såsom grundläggande psykoterapi (steg 1) eller utbildning inom beroendeområdet är meriterande.

Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som kan uppmärksamma människors styrkor och drömmar även om de befinner sig i en utsatt situation. Vidare är du bra på att hitta lösningar och fatta beslut. Vi tror att du har ett intresse för socialpsykiatri och ser det som självklart att bemöta både patienter och kollegor med intresse, öppenhet, omtanke och respekt. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt bidrar till en god arbetsmiljö. Vi är måna om att hitta rätt person och kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan annonseringstiden har löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA TILL NATTUPPDRAG I MALMÖ

Vi söker psykiatrisjuksköterska till ett nattuppdrag inom allmänpsykiatri i Malmö för sommaren. Goda chanser för förlängning i höst återfinns. Efterfrågat krav är vidareutbildad sjuksköterska inom psykiatri men allmänsjuksköterska med erfarenhet kan även vara aktuellt. Tveka inte att ansöka ifall du finner detta intressant och passande för din del, rekrytering av kandidat för uppdraget sker löpande. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla om... Visa mer
Vi söker
psykiatrisjuksköterska till ett nattuppdrag inom allmänpsykiatri i Malmö för sommaren. Goda chanser för förlängning i höst återfinns. Efterfrågat krav är vidareutbildad sjuksköterska inom psykiatri men allmänsjuksköterska med erfarenhet kan även vara aktuellt. Tveka inte att ansöka ifall du finner detta intressant och passande för din del, rekrytering av kandidat för uppdraget sker löpande.

Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Resurssjuksköterska

Ref: 20202718 Arbetsuppgifter Vi söker efter dig som är erfaren sjuksköterska och som är utmanad av att arbeta inom olika verksamhetsområden. Som resurssjuksköterska hos oss har du en viktigt roll genom att avlasta och hjälpa kollegor vid frånvaro och tillfälligt hög arbetsbelastning. Du arbetar självständigt såväl på LSS-bostäder som inom socialpsykiatri och personlig assistans. Detta innebär att du bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till... Visa mer
Ref: 20202718

Arbetsuppgifter
Vi söker efter dig som är erfaren sjuksköterska och som är utmanad av att arbeta inom olika verksamhetsområden. Som resurssjuksköterska hos oss har du en viktigt roll genom att avlasta och hjälpa kollegor vid frånvaro och tillfälligt hög arbetsbelastning. Du arbetar självständigt såväl på LSS-bostäder som inom socialpsykiatri och personlig assistans. Detta innebär att du bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad, samt ibland även hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Tillsammans med verksamheten håller vi på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer, utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, tillsammans med teamet för samverkan, vid utskrivning. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, gärna med erfarenhet av personer med funktionsnedsättning, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har en god förmåga att snabbt ställa om och att hantera oförutsedda händelser. Ditt bemötande är självklart gott, och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem, och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav, likaså att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

Vi har gemensamma lokaler med rehabsektionen. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov, och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten! 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller ”gå bredvid”, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev. Visa mindre

Exciting opportunity for psychiatry nurses

Dignus Medical is working closely with some of the most dynamic regions in Norway and Sweden, and currently we also have vacancies for certified nurses that have experience from any form of psychiatric care to one of the biggest regions in the Southern part of Sweden. If you are interested in pursuing a new challenge – for a longer or a minimum stay of two years, this might be exactly the right position for you. Our client offers: Possibility to work i... Visa mer
Dignus Medical is working closely with some of the most dynamic regions in Norway and Sweden, and currently we also have vacancies for certified nurses that have experience from any form of psychiatric care to one of the biggest regions in the Southern part of Sweden.
If you are interested in pursuing a new challenge – for a longer or a minimum stay of two years, this might be exactly the right position for you.
Our client offers:
Possibility to work in a modern and highly efficient healthcare unit where you work closely in a team with other professionals.
Possibility to develop further within your profession.
Assistance in finding housing and accommodating to your future workplace and home.
Fully paid language course.

Our expectations of you:
Bachelor´s degree in nursing from an EU country, preferably with a couple of years of experience – we are also welcoming newly examined nurse specialists!
Good proficiency in the English language.
Excellent references.
Willing to take on responsibility and to develop within the field.
Willing to learn Swedish or Norwegian to a high level in order to obtain nurse certificate in Sweden or Norway.Don´t hesitate to contact us immediately in order to know more about your possibilities!
Please also send your CV, that we of course will handle with discretion.
Welcome!


Carolina Pankarz Bernro
Business Unit Manager Recruitment
+46732034787


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska med handledande och konsultativt uppdrag

Ref: 20210022 Arbetsuppgifter  Som sjuksköterska med handledande och konsultativt uppdrag arbetar du mot förvaltningens målgrupper i nära samarbete med förvaltningens övriga medarbetare, och du är en del av det tvärprofessionella teamet. Du arbetar för god samverkan med brukare/patienter och närstående.  I ditt konsultativa uppdrag är du ett stöd till dina kollegor internt och externt i frågor som rör psykiatrisk omvårdnad. I ditt handledande uppdrag är... Visa mer
Ref: 20210022

Arbetsuppgifter 
Som sjuksköterska med handledande och konsultativt uppdrag arbetar du mot förvaltningens målgrupper i nära samarbete med förvaltningens övriga medarbetare, och du är en del av det tvärprofessionella teamet. Du arbetar för god samverkan med brukare/patienter och närstående. 

I ditt konsultativa uppdrag är du ett stöd till dina kollegor internt och externt i frågor som rör psykiatrisk omvårdnad. I ditt handledande uppdrag är du ett stöd till omvårdnadspersonal för kompetenshöjande insatser inom psykiatrisk och somatisk omvårdnad samt hälso- och sjukvårdsinsatser som utförs på delegation av sjuksköterska. 

Du omvärldsbevakar vad som händer inom psykiatrisk omvårdnad och erbjuder kontinuerligt utbildning inom området psykiatri för verksamhetens medarbetare.

Uppdraget kommer att förändras över tid vilket innebär aktivt deltagande i förändringsarbete och att anpassa arbetsuppgifter över tid utifrån verksamhetens behov. Som medarbetare förväntas du bidra till en god arbetsmiljö och att delta aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistutbildning inom psykiatri med erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård samt av arbete mot förvaltningens målgrupper. Meriterande är om du har handledarutbildning och tidigare erfarenhet av att handleda och utbilda. Vi tror att du är ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du är flexibel och har förmåga att kunna prioritera och hantera snabba omställningar.

Vi värdesätter din höga empatiska förmåga och ditt stora engagemang för människors välbefinnade och möjlighet till ett värdigt liv. Att se till patienters/brukares olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du har ett professionellt bemötande samt en förmåga att skapa trygghet och lugn även i svåra situationer. Du har en positiv inställning och bidrar till ett positivt klimat som främjar ett gott samarbete. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska såväl muntligt som skriftligt.

Du har B-körkort och kan cykla.

Om arbetsplatsen 
I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidare 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan.

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

Sjuksköterska till Påskliljegatans öppenvårdsmottagning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Genom Division Psykiatri erbjuds Skånes befolkning ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom allmänpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri och rättspsykiatri. Verksamheten har en gedigen anknytning till Lunds universitet och andra lärosäten i regionen. Psykiatri Skåne har cirka 3 000 anställda och en budget på cirka 2 000 miljoner kronor. Område Psykos i Malmö ska med ett respektfullt bemötande ge en effektiv psykosvård för ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Genom Division Psykiatri erbjuds Skånes befolkning ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom allmänpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri och rättspsykiatri. Verksamheten har en gedigen anknytning till Lunds universitet och andra lärosäten i regionen. Psykiatri Skåne har cirka 3 000 anställda och en budget på cirka 2 000 miljoner kronor.

Område Psykos i Malmö ska med ett respektfullt bemötande ge en effektiv psykosvård för att möjliggöra ett gott liv. Område Psykos uppdrag inom öppen- och slutenvård är att bedöma, utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med diagnoserna schizofreni, vanföreställningssymptom, schizoaffektiva syndrom samt alla tillstånd där psykosutveckling misstänks.

Område Psykos erbjuder psykiatriska insatser för personer med psykosproblematik. Vi utgår från en helhetssyn på psykisk ohälsa som bygger på en kombination av medicinska, psykologiska och sociala insatser. Inriktning och utveckling styrs utifrån de behov som finns hos patienterna och deras anhöriga. Område Psykos består av tre slutenvårdsenheter. Två slutenvårdsenheter är förlagda på Skånes Universitetssjukhus i Malmö, NIP- enheten avdelning 25 (nyinsjuknad i psykos) ligger på Påskliljegatan 19. På samma adress ligger Påskliljegatans mottagning NIP teamet. Ytterligare en öppenvårdsmottagning tillhör samma område - Drottninggatans mottagning. Öppenvårdsmottagning Påskliljegatans mottagning ligger i Holma nära Emporia och Hyllie station.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en specialistutbildad sjuksköterska till Påskliljegatans öppenvårdsmottagning.

Påskliljegatans mottagning för nyinsjuknade i psykos (NIP) har i uppdrag att ge nyinsjuknade i psykos och deras närstående snabbt och kvalificerat stöd i den kris som insjuknandet innebär. Våra insatser fokuserar på kris- och familjeinterventioner, bedömning, utredning och fortsatt behovsanpassad behandling samt rehabilitering. Vi har ett nära samarbete med vår anpassade heldygnsvård för nyinsjuknade i psykos, avdelning 25.

I teamet finns läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, fysioterapeut, medicinsk sekreterare och skötare. Totalt är vi 15 medarbetare och vi arbetar framförallt parvis i familjesamtalen.

Vi vill nu välkomna en ny medarbetare till vårt NIP-team. I rollen som sjuksköterska ingår arbete med krisinterventioner, individuell behandling och familjearbete. Du kommer även att arbeta med medicinska arbetsuppgifter så som hälsofrämjande insatser, läkemedelsadministrering och provtagning. Vi har kontinuerlig handledning av en familjeterapeut och erbjuder goda möjligheter till fortbildning och forskning inom området för nyinsjuknade i psykos.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistutbildning i psykiatri samt språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Kunskap i andra språk är meriterande för tjänsten.

Vi ser det som meriterande om du har psykoterapikompetens och/eller erfarenhet av familjearbete.

Vi uppskattar om du har god självkännedom, att ditt arbete genomsyras av engagemang och flexibilitet. För att trivas hos oss krävs att du har en god förmåga att samarbeta, detta då arbetet är organiserat i team. I denna tjänst lägger vid stor vikt vid din personliga lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister sker innan eventuell anställning. Urval kommer att ske fortlöpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet/utbildning inom demensvård

Ref: 20201949 Arbetsuppgifter Vi har som mål att alla personer som har en demenssjukdom, eller demensliknande symptom, i ordinärt och särskilt boende ska ges en personcentrerad omvårdad utifrån ett salutogent synsätt. Som demenssjuksköterska hos oss, ger du ett grundläggande stöd till patienter/brukare och anhöriga. I arbetet ingår att handleda och utbilda omvårdnadspersonal samt att utbilda anhöriga och hålla i anhöriggrupper. Du har en samordnade roll ... Visa mer
Ref: 20201949

Arbetsuppgifter
Vi har som mål att alla personer som har en demenssjukdom, eller demensliknande symptom, i ordinärt och särskilt boende ska ges en personcentrerad omvårdad utifrån ett salutogent synsätt. Som demenssjuksköterska hos oss, ger du ett grundläggande stöd till patienter/brukare och anhöriga. I arbetet ingår att handleda och utbilda omvårdnadspersonal samt att utbilda anhöriga och hålla i anhöriggrupper. Du har en samordnade roll och i nära samarbeta med våra Silviasystrar ligger fokus på omvårdnad vid demenssjukdom och att verka för att en god vård och omvårdnad ges till våra patienter/brukare. Du kommer ha en viktigt och central roll då du arbetar mot hela vår organisation.

I rollen som demenssjuksköterska är det viktigt att ha ett helhetsperspektiv runt patienter/brukare med demenssjukdom och för de insatser som är nödvändiga för att ge god vård och trygghet både med interna och externa aktörer i vårdkedjan. I uppdraget ingår även omvärldsbevakning, där du även bidrar med förslag till utveckling av den kommunala demenssjukvården.

Vidade bidrar du till att omvårdnaden är evidensbaserad genom att aktivt arbeta för att öka kunskapen inom demenssjukvården med fokus på den enskilde patienten/brukaren. Du kommer vara en aktiv och drivande del i arbetet kring det nationella kvalitetsregistret BPSD.

En viktig del i rollen är även att ge information, utbildning samt svara på frågor om demenssjukdom till patienter och anhöriga.

Schemat är förlagt på dagtid måndag-fredag. Vi erbjuder flextid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom området demens.

Du har erfarenhet av arbete med personer med kognitiv funktionsnedsättning/minnesproblematik/demenssjukdom. Vi ser gärna att du har arbetat med kvalitetsregistret BPSD. Då arbetet till stor del innefattar kommunikation och dokumentation, är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift samt har god datorvana.  

Som person är du positiv och serviceinriktad. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team samt besitter goda handledaregenskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av att handleda och utbilda.

För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt förmåga att samverka med andra yrkesgrupper såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov och välbefinnande. Du har ett genuint intresse av att arbeta med demensvård, har ett engagemang för att handleda olika personalkategorier och närstående samt är lyhörd för brukares och anhörigas behov.

Tjänsten passar dig som har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du behöver ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt vill vara med och utveckla verksamheten.

Om arbetsplatsen
Avdelningen för hälsa och förebyggande ansvarar för insatser inom områdena hälsofrämjande och förebyggande arbete. Viktiga hörnstenar i avdelningens arbete är att utveckla nya former för social gemenskap och delaktighet i samhället. Avdelningen verkställer beslutade insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och utför insatser enligt hälso- och sjukvårdslagen samt har ett särskilt angeläget uppdrag med fokus på att öka livskvaliteten och motverka ofrivillig ensamhet hos våra äldre samt utveckla nya former för detta arbete.

Avdelningens verksamheter omfattas av mötesplatser för äldre, dagverksamheter, fixartjänster, fallprevention, uppsökande verksamhet, anhörigstöd, ledsagarservice, kontaktperson, avlösning i hemmet, konsultativa demens- och psykiatrisjuksköterskor och Silviasystrar. Vi söker dig som är utbildad specialistsjuksköterska med utbildning i demenssjukvård och som har ett genuint intresse för att arbeta i och utveckla äldreomsorg!


I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Vi kan komma att kalla till intervju under annonseringstiden.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska med handledande och konsultativt uppdrag

Ref: 20202189 Arbetsuppgifter  Som sjuksköterska med handledande och konsultativt uppdrag arbetar du mot förvaltningens målgrupper i nära samarbete med förvaltningens övriga medarbetare, och du är en del av det tvärprofessionella teamet. Du arbetar för god samverkan med brukare/patienter och närstående. I ditt konsultativa uppdrag är du ett stöd till dina kollegor internt och externt i frågor som rör psykiatrisk omvårdnad. I ditt handledande uppdrag är d... Visa mer
Ref: 20202189

Arbetsuppgifter 
Som sjuksköterska med handledande och konsultativt uppdrag arbetar du mot förvaltningens målgrupper i nära samarbete med förvaltningens övriga medarbetare, och du är en del av det tvärprofessionella teamet. Du arbetar för god samverkan med brukare/patienter och närstående. I ditt konsultativa uppdrag är du ett stöd till dina kollegor internt och externt i frågor som rör psykiatrisk omvårdnad. I ditt handledande uppdrag är du ett stöd till omvårdnadspersonal för kompetenshöjande insatser inom psykiatrisk och somatisk omvårdnad samt hälso- och sjukvårdsinsatser som utförs på delegation av sjuksköterska.

Du omvärldsbevakar vad som händer inom psykiatrisk omvårdnad och erbjuder kontinuerligt utbildning inom området psykiatri för verksamhetens medarbetare. Uppdraget kommer att förändras över tid vilket innebär aktivt deltagande i förändringsarbete och att anpassa arbetsuppgifter över tid utifrån verksamhetens behov. Som medarbetare förväntas du bidra till en god arbetsmiljö och att delta aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistutbildning inom psykiatri med erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård samt av arbete mot förvaltningens målgrupper. Meriterande är om du har handledarutbildning och tidigare erfarenhet av att handleda och utbilda. Vi tror att du är ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du är flexibel och har förmåga att kunna prioritera och hantera snabba omställningar.

Vi värdesätter din höga empatiska förmåga och stora engagemang för människors välbefinnade och möjlighet till ett värdigt liv. Att se till patienters/brukares olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du har ett professionellt bemötande samt en förmåga att skapa trygghet och lugn även i svåra situationer. Du har en positiv inställning och bidrar till ett positivt klimat som främjar ett gott samarbete. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska såväl muntligt som skriftligt.

Du har B-körkort och kan cykla.

Om arbetsplatsen 
I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidare 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan.

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Visa mindre

Leg. sjuksköterska inom boende PK 1 och 2

Ref: 20201802 Arbetsuppgifter Vi söker dig, sjuksköterska som vill arbeta med LSS och möta patienter i deras gruppbostad. Som sjuksköterska på våra gruppboenden inom PK 1 och 2 arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar, samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar medarb... Visa mer
Ref: 20201802

Arbetsuppgifter
Vi söker dig, sjuksköterska som vill arbeta med LSS och möta patienter i deras gruppbostad. Som sjuksköterska på våra gruppboenden inom PK 1 och 2 arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar, samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser, i arbetsuppgifterna ingår även delegering i enklare medicinska arbetsuppgifter.  

Tillsammans med verksamheten håller vi på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, HSL-undersköterska, biståndshandläggare, chefer och personalen som arbetar närmast brukaren på våra gruppboenden. Du samverkar också med primärvård och slutenvård utifrån en helhetssyn på patienten. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet. 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjlighet till egen utveckling och en gedigen introduktion. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. För att trivas med uppdraget är du som person lösningsfokuserad, bra på att samarbeta, bygga relationer och att skapa nya nätverk. Vi värdesätter din höga empatiska förmåga och stora engagemang för människors välbefinnade och möjlighet till ett värdigt liv. Du har en god förmåga att snabbt ställa om och att hantera oförutsedda händelser. Ditt bemötande är självklart gott, och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem, och att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav, likaså att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du att vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

Vi har gemensamma lokaler med rehabsektionen. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov. Våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten! 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Annonstid: T.o.m 2020-10-16

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller ”gå bredvid”, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Eventuella frågor besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev. Visa mindre

Konsultativ sjuksköterska med utbildning & erfarenhet inom psykiatrisk vård

Ref: 20201951 Arbetsuppgifter Vi har som mål att alla personer som har en psykiatrisk diagnos eller psykisk ohälsa, i förvaltningens verksamheter ska ges en personcentrerad omvårdad utifrån ett salutogent synsätt. Som psykiatrisjuksköterska hos oss, ger du ett grundläggande stöd till personalen. I samarbete med personal och anhörigkonsulent ges stöttning till patient/brukare och anhöriga. I arbetet ingår att handleda och utbilda omvårdnadspersonal, legitim... Visa mer
Ref: 20201951 Arbetsuppgifter
Vi har som mål att alla personer som har en psykiatrisk diagnos eller psykisk ohälsa, i förvaltningens verksamheter ska ges en personcentrerad omvårdad utifrån ett salutogent synsätt. Som psykiatrisjuksköterska hos oss, ger du ett grundläggande stöd till personalen. I samarbete med personal och anhörigkonsulent ges stöttning till patient/brukare och anhöriga. I arbetet ingår att handleda och utbilda omvårdnadspersonal, legitimerad personal och handläggare. Utbildningarna sker i grupper om 25 personer och pågår kontinuerligt under terminerna. Du kommer ha en viktigt och central roll då du arbetar mot hela vår organisation.

I rollen som konsultativ psykiatrisjuksköterska är det viktigt att ha ett helhetsperspektiv runt patienter/brukare med psykisk ohälsa och för de insatser som är nödvändiga för att ge god vård och trygghet både med interna och externa aktörer i vårdkedjan. I uppdraget ingår även omvärldsbevakning, där du bidrar med förslag till utveckling av den kommunala psykiatrin. Som psykiatrisjuksköterska är du inte patientansvarig.

Du bidrar till att omvårdnaden är evidensbaserad genom att aktivt arbeta för att öka kunskapen inom området med fokus på den enskilde patienten/brukaren.

En viktig del i rollen är att ge information, utbildning samt svara på frågor om psykisk ohälsa till patient/brukare och anhöriga.                 

Schemat är förlagt på dagtid måndag-fredag. Vi har flextid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska psykiatri eller legitimerad sjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom området psykiatri.

Då arbetet till stor del innefattar kommunikation och dokumentation, är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift samt har god datorvana. 

Som person är du positiv och serviceinriktad. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team samt besitter goda handledaregenskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av att handleda och utbilda.

För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt förmåga att samverka med andra yrkesgrupper såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov och välbefinnande. Du har ett genuint intresse av att arbeta med psykiatrisk vård, har ett engagemang för att handleda olika personalkategorier och anhöriga samt är lyhörd för patient/brukares och anhörigas behov.

Tjänsten passar dig som har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du behöver ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt vill vara med och utveckla verksamheten.

 

Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Avdelningen för hälsa och förebyggande ansvarar för insatser inom områdena hälsofrämjande och förebyggande arbete. Viktiga hörnstenar i avdelningens arbete är att utveckla nya former för social gemenskap och delaktighet i samhället. Avdelningen verkställer beslutade insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och utför insatser enligt hälso- och sjukvårdslagen samt har ett särskilt angeläget uppdrag med fokus på att öka livskvaliteten och motverka ofrivillig ensamhet hos våra äldre samt utveckla nya former för detta arbete.

Avdelningens verksamheter omfattas av mötesplatser för äldre, dagverksamheter, fixartjänster, fallprevention, uppsökande verksamhet, anhörigstöd, ledsagarservice, kontaktperson, avlösning i hemmet, konsultativa demens- och psykiatrisjuksköterskor och Silviasystrar.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom psykiatrisk vård och som har ett genuint intresse för att arbeta med och utveckla området.

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Vi kan komma att kalla till intervju under annonseringstiden.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Leg. sjuksköterska psykiatri, eget boende

Ref: 20201799 Arbetsuppgifter Som sjuksköterska inom socialpsykiatrins hemsjukvård arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Tillsammans med... Visa mer
Ref: 20201799

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska inom socialpsykiatrins hemsjukvård arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Tillsammans med verksamheten håller vi på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer, utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, tillsammans med teamet för samverkan, vid utskrivning. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, gärna av arbete inom psykiatri, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har en god förmåga att snabbt ställa om och att hantera oförutsedda händelser. Ditt bemötande är självklart gott, och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem, och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav, likaså att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

Vi har gemensamma lokaler med rehabsektionen. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov, och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten! 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Annonstid: 20.08.13 -20.10.16

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller ”gå bredvid”, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev. Visa mindre

Sjuksyrra AB söker en kompetent och driven leg. psykiatrisjuksköterska t...

Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska med en specialistutbildning inom psykiatri. Du behöver vara flexibel, sjä... Visa mer
Är du rätt person för oss?
Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss!

Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska med en specialistutbildning inom psykiatri.

Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Du bör ha arbetat minst 2 år som sjuksköterska och vara trygg med att göra egna bedömningar. Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen.

Var?
Malmö

Om avdelningen du ska arbeta på:
Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning med inriktning mot beroende.

Arbetsuppgifter:
-Läkemedelshantering
-abstinensbedömning/bedömning av påverkan
-Provtagningar
-EKG
-Journalföring
-Vårdplanering/SIP

Behov:
Heltid dagtid enligt schema v. 25- v.33 (2020-06-15-2020-08-14)

Journalsystem:
Melior

Krav?
Du ska vara screenad och kunna uppvisa att du är fri från;

- Tuberkulos

- MRSA

- Röda hund

- Hepatit B

- Mässlingen

- Registerutdrag från Polisen, vänligen beställ via: Belastningsregister (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/)
Registerutdraget skall skickas oöppnat till oss på:
Sjuksyrra AB
Bondegatan 30
116 33 StockholmVilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter tre konsultchefer; Kattis & Gustav samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjlighet till bostad om arbete sker på annan än din hemort.

Sista ansökningsdag snarast

Välkommen in med din ansökan, tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande!

Varma hälsningar, Kattis & Gustav Visa mindre

Sjuksköterska till vuxenpsykiatriska mottagning

Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra ... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en sjuksköterska till vuxenpsykiatriska mottagningen.
Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning med inriktning mot beroende.
Arbetsuppgifter:
-Läkemedelshantering
-abstinensbedömning/bedämning av påverkan
-Provtagningar
-EKG
-Journalföring
-Vårdplanering/SIP

Tidsperiod: Vecka 25-33, Heltid/dagtid

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med två års erfarenhet. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till beroendecentrum

Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra ... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en sjuksköterska till beroendecentrum/ akut,
Läkemedelshantering, blodprovstagning, abstinensbedömning,dokumentation i Melior, överrapportering, akutmottagning av pat, injektioner, omvårdnadsåtgärder, riskbedömningar.

Tidsperiod: 8 juni till 31 augusti.
Heltid, dag & natt.

Resor och boende ordnas vid behov!

Din profil
Önskemål om kunskap av beroendeproblematik. Visa mindre

Leg. sjuksköterska inom psykiatri PK3-boende

Ref: 20200556 Arbetsuppgifter Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom LSS, personlig assistans och socialpsykiatri? Vi behöver dig som ser möjligheter i hinder och vill jobba med meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter. Som sjuksköterska inom socialpsykiatrins gruppboenden arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgrup... Visa mer
Ref: 20200556

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom LSS, personlig assistans och socialpsykiatri? Vi behöver dig som ser möjligheter i hinder och vill jobba med meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter.

Som sjuksköterska inom socialpsykiatrins gruppboenden arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Tillsammans med verksamheten håller vi på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer, utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, tillsammans med teamet för samverkan, vid utskrivning. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, gärna av arbete inom psykiatri, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. ör att trivas med uppdraget är du som person lösningsfokuserad, bra på att samarbeta, bygga relationer och att skapa nya nätverk. Du har en god förmåga att snabbt ställa om och att hantera oförutsedda händelser. Ditt bemötande är självklart gott, och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.
 

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem, och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav, likaså att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du att vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

Vi har gemensamma lokaler med rehabsektionen. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov. Våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten! 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller ”gå bredvid”, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt. denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev. Visa mindre

Centric söker psykiatrisjuksköterska

Centric söker psykiatrisjuksköterska till heldygnsvårdavdelning + mottagning på sjukhuset i Växjö. Behovet är v 25-32.  Vi är i behov av att man  som arbetar heltid och med kontinuitet. Uppdraget är på akut enhet och innebär arbetet både på heldygnsvårdsavdelning samt  mottagning.  Det handlar både om arbete dag, kväll, helg samt beredskap i hemmet. Sedvanligt avdelnings arbete. Mottagnings arbete innebär främst nybesök/besök, rådgivning och telefonuppföl... Visa mer
Centric söker psykiatrisjuksköterska till heldygnsvårdavdelning + mottagning på sjukhuset i Växjö. Behovet är v 25-32. 
Vi är i behov av att man  som arbetar heltid och med kontinuitet.
Uppdraget är på akut enhet och innebär arbetet både på heldygnsvårdsavdelning samt  mottagning.
 Det handlar både om arbete dag, kväll, helg samt beredskap i hemmet. Sedvanligt avdelnings arbete. Mottagnings arbete innebär främst nybesök/besök, rådgivning och telefonuppföljningar.
Vi ser helst att sjuksköterskan ska arbetat inom psykiatrin innan och det är meriterade om den arbetat i en liknande verksamhet tidigare.Centric kan ordna boende på plats vid behov.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens distriktssjuksköterska.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Specialistsjuksköterska till barn- och ungdomspsykiatri, mellanvård i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar mot hela Malmö stad samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Inom vårt område finns även tre allmänpsykiatriska mottagningar, spädbarnspsykiatri-mottagningar, ätstörningsmottagning, neuropsykiatrisk mottagning samt tillgång till heldygnsvå... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) specialistpsykiatri i område Malmö/Trelleborg har cirka 120 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer. Vi arbetar mot hela Malmö stad samt Trelleborg, Vellinge och Svedala kommun. Inom vårt område finns även tre allmänpsykiatriska mottagningar, spädbarnspsykiatri-mottagningar, ätstörningsmottagning, neuropsykiatrisk mottagning samt tillgång till heldygnsvård via en akutavdelning och en vårdavdelning.

Mellanvård är ett komplement till det övriga vårdutbudet inom Bup och hör organisatoriskt till specialistpsykiatri öppenvård. Vår mottagning vänder sig till barn mellan 4-18 år och deras familj/nätverk vars psykiatriska problematik kräver mer intensiv och mobil behandling än vad som kan ges på de allmänpsykiatriska mottagningarna. Arbetet i mellanvård är flexibelt och patientorienterat, både avseende metod samt val av tid och plats för vården. Arbetet sker både på mottagningen och i den unges vardagsmiljö. I arbetet ingår även samarbete med samverkanspartners såsom skola och socialtjänst. Till enheten hör även ätstörningsmottagning och ätstörningsdagvård. Enheten har tillsammans femton medarbetare bestående av sjuksköterska, psykolog, kurator, familjebehandlare, fysioterapeut, läkare, medicinsk sekreterare och enhetschef, varav åtta arbetar med mellanvård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en specialistsjuksköterska!

På mellanvården arbetar vi utifrån ett familjeperspektiv och anpassar behandlingen efter patienten och familjens behov, vi kan utifrån behovet erbjuda såväl individuella kontakter som familjearbete. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska inom mellanvård består av psykoedukation, medicinuppföljning, bedömning, utredning och individuellt anpassade behandlingar med barn, ungdomar och deras familjer. Du samarbetar och planerar insatser tillsammans med kollegor för att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. Mellanvården är en mobil verksamhet, vilket innebär att arbetet sker både på mottagningen samt i barnens hem och närmiljö.

Utifrån att mellanvården arbetar med patienter med komplex barnpsykiatrisk problematik finns det i dagsläget många olika behandlingsmodeller. Arbetet som sjuksköterska är utmanande, stimulerande och varierande. Du ges möjlighet att arbeta kreativt med barn och unga utifrån barnpsykiatrins samtliga diagnoser i komplexa ärenden. En viktig del i arbetet är att samverka kring patienten inom Bup men även med andra aktörer såsom skola, socialtjänst och habilitering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Erfarenhet av barnpsykiatri och/eller familjearbete med ett psykosocialt perspektiv är meriterande, liksom annan relevant och kompletterande kompetens såsom terapeututbildning, DBT eller Mediyoga. Då resor förekommer i tjänsten är det önskvärt att du har giltigt B-körkort.

Du som söker har patienten i fokus, ett salutogent synsätt och en god samarbetsförmåga. Arbetet på mellanvården förutsätter att du kan tänka och arbeta flexibelt, hantera känslomässigt stressfyllda situationer samt att du är ansvarsfull och intresserad av att arbeta kreativt med patienter med komplicerad psykiatrisk problematik och komplexa livs- och familjesituationer. Vidare är du som person är stabil, initiativrik samt trivs med att arbeta både individuellt och i team. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Därutöver har du en förmåga till att få ett helhetsperspektiv kring våra patienter, då det kan vara blandad problematik både hos patienten och hens omgivning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan en eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att denna annons är publicerad under flera yrkeskategorier, du kommer därmed att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg. sjuksköterska inom psykiatri PK3-boende

Ref: 20200556 Arbetsuppgifter Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom LSS, personlig assistans och socialpsykiatri? Vi behöver dig som ser möjligheter i hinder och vill jobba med meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter. Som sjuksköterska inom socialpsykiatrins gruppboenden arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgrupp... Visa mer
Ref: 20200556

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom LSS, personlig assistans och socialpsykiatri? Vi behöver dig som ser möjligheter i hinder och vill jobba med meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter.

Som sjuksköterska inom socialpsykiatrins gruppboenden arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Tillsammans med verksamheten håller vi på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer, utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, tillsammans med teamet för samverkan, vid utskrivning. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, gärna av arbete inom psykiatri, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. ör att trivas med uppdraget är du som person lösningsfokuserad, bra på att samarbeta, bygga relationer och att skapa nya nätverk. Du har en god förmåga att snabbt ställa om och att hantera oförutsedda händelser. Ditt bemötande är självklart gott, och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.
 

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem, och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav, likaså att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du att vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

Vi har gemensamma lokaler med rehabsektionen. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov. Våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten! 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller ”gå bredvid”, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt. denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev. Visa mindre

Leg. sjuksköterska psykiatri, eget boende

Ref: 20200646 Arbetsuppgifter Som sjuksköterska inom socialpsykiatrins hemsjukvård arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Tillsammans med ... Visa mer
Ref: 20200646

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska inom socialpsykiatrins hemsjukvård arbetar du som patientansvarig sjuksköterska. Detta innebär att du självständigt bedömer, genomför och utvärderar insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Tillsammans med verksamheten håller vi på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer, utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, tillsammans med teamet för samverkan, vid utskrivning. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, gärna av arbete inom psykiatri, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har en god förmåga att snabbt ställa om och att hantera oförutsedda händelser. Ditt bemötande är självklart gott, och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem, och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav, likaså att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

Vi har gemensamma lokaler med rehabsektionen. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov, och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten! 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller ”gå bredvid”, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till psykiatriavdelning

Information om uppdraget Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska för uppdrag på psykiatriavdelning i Malmö. Omfattning: 100%, Uppdraget avser perioden: 1/6 - 31/8 2020 Arbetstid: nattjänstgöring Arbetsuppgifter Sedvanliga SSK-uppgifter inom slutenvårdens vuxenpsykiatri, medicindelning, bedömningar, samtal, blodprovstagning, im-injektioner, omvårdnad mm. Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska eller psykiatrisjuksköterska - Goda kunskaper i s... Visa mer
Information om uppdraget
Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska för uppdrag på psykiatriavdelning i Malmö.

Omfattning: 100%,
Uppdraget avser perioden: 1/6 - 31/8 2020
Arbetstid: nattjänstgöring

Arbetsuppgifter
Sedvanliga SSK-uppgifter inom slutenvårdens vuxenpsykiatri, medicindelning, bedömningar, samtal, blodprovstagning, im-injektioner, omvårdnad mm.

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska eller psykiatrisjuksköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift
- Erfarenhet av psykiatrisk vård efterfrågas
- Dokumentationssystem, Melior & Pasis


Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKOR TILL SKÅNE

Vi söker Psykiatrisjuksköterskor till Skåne! Våren och sommaren ligger runt hörnet och det är dags att planera in årets uppdrag! Vi har jobbet för dig som vill arbeta under en längre period och för dig som har några veckor över. Som psykiatrisjuksköterska hos Medcura har du möjlighet att bestämma var och när du vill arbeta. Varmt välkommen att kontakta oss för att berätta om ditt drömuppdrag! Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områd... Visa mer
Vi söker
Psykiatrisjuksköterskor till Skåne!

Våren och sommaren ligger runt hörnet och det är dags att planera in årets uppdrag! Vi har jobbet för dig som vill arbeta under en längre period och för dig som har några veckor över. Som psykiatrisjuksköterska hos Medcura har du möjlighet att bestämma var och när du vill arbeta.

Varmt välkommen att kontakta oss för att berätta om ditt drömuppdrag!

Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

• Din egna konsultchef
• Engagemang och förtroende för varandra
• Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
• Du är helförsäkrad
• Vi anordnar konsultträffar
• Rekryteringsbonus
• Konkurrenskraftiga löner
• Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
• Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
• Sommarbonus
• Vi följer kollektivavtal
• Inskolning
• Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
• En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura är ett mindre personligt bemanningsföretag och vi verkar enbart inom vårdsektorn.
Vi har varit verksamma sedan 2009 och har idag kontor i Stockholm och Malmö men finns representerade över hela Sverige.

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Under 2016 har Medcura vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst och vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du ska ha god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Inspektör inom hälso- och sjukvård till IVO

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker en inspektör till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. IVO ansvarar för tillsynen av hälso- och sjukvården och socialtjänsten. Avdelning syd finns i Malmö och har regionerna Skåne, Blekinge samt Kronoberg som sitt tillsynsområde. Tjänsten omfattar arbete huvudsakligen inom området psykiatrisk specialistsjukvård men arbete inom områdena somatisk specialistsjukvård eller kommu... Visa mer
Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker en inspektör till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. IVO ansvarar för tillsynen av hälso- och sjukvården och socialtjänsten. Avdelning syd finns i Malmö och har regionerna Skåne, Blekinge samt Kronoberg som sitt tillsynsområde. Tjänsten omfattar arbete huvudsakligen inom området psykiatrisk specialistsjukvård men arbete inom områdena somatisk specialistsjukvård eller kommunal hälso- och sjukvård/rehabilitering kan också förekomma.

Rollen som inspektör
Som inspektör arbetar du alltid utifrån ett brukar- och patientperspektiv och med vår tillsynspolicy i ryggen för att fokusera på vad som är angeläget för enskilda och för olika grupper av människor. Om inte annat framgår av lag, förordning eller särskilt beslut från regeringen ska tillsynen vara risk­baserad och granska det som är väsentligt. Tillsynen ska präglas av tydlighet, trovärdighet, integritet och effektivitet samt utgå från den statliga värdegrunden.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att innebära utredning av ärenden som avser klagomål på sjukvården och även utredning av lex Maria. Inspektioner av verksamheter kommer vara en stor del av arbetsuppgifterna. Kontakter med vårdgivare/personal, allmänhet och media ingår i arbetsupp­gifterna. Arbetet innebär även resor inom tillsynsområdet och till andra avdelningar inom myndig­heten.

Vi söker dig som har:


• Högskole-/universitetsexamen inom hälso- och sjukvård
• minst 5 års erfarenhet från psykiatrin
• Erfarenhet av analys/utredningsarbete, kvalitets- och utvecklingsarbete
• Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt
• God och aktuell IT- och datorvana
• B-körkort då arbetet innebär en hel del resor inom regionen

I rollen som inspektör ska du kunna arbeta självständigt och ha förmågan att effektivt prioritera och strukturera flera olika arbetsuppgifter inom olika ämnesområden samtidigt. Du ska ha en god analytisk förmåga, vara ansvarstagande och flexibel. Vidare är du öppen och nyfiken och kan snabbt sätta dig in komplexa fråge­ställningar. Vi ser att du har en god förmåga att skapa tillitsfulla relationer och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i dina beslut och kan på ett konstruktivt sätt omsätta och beakta andras synpunkter och perspektiv. Du kommunicerar resultatet på ett tydligt och förtroendeingivande sätt, både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor.

God kännedom om lagar och föreskrifter inom hälso- och sjukvården samt erfarenhet från psykiatrisk specialistsjukvård och erfarenhet av tillsynsarbete är meriterande.

Vad kan IVO erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande kunskapsorganisation. Du får chansen att arbeta i en dynamisk miljö där du tillsammans med dina kollegor bidrar till vårt kontinuerliga arbete med att utveckla en modern och kraftfull tillsyn i Sverige. IVO följer ständigt utvecklingen i omvärlden och uppmuntrar initiativ till egen kunskapsutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med nya arbetssätt, - metoder och verktyg för att nå bästa resultat. Vi strävar efter en sammansättning medarbetare som speglar samhällets mångfald.

Anställningen är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tjänsten avser heltid med placering i Malmö.

Ansök senast 5 februari, 2020
Skicka in din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 5 februari, 2020.
Märk din ansökan med dnr 2.1.1-01706/2020. Betyg och dylikt tas med vid en eventuell intervju. Intervjuer kommer tidigast inledas vecka 8.

Vi undanber oss vänligen säljsamtal för ytterligare rekrytering och annonsering.

Välkommen med din ansökan!


IVO bidrar till en säker vård och omsorg

IVO:s uppdrag är att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter. Myndigheten kännetecknas av ett stort engagemang samt en bred och djup kunskap och förståelse för hälso- sjukvård samt omsorg i Sverige. IVO drivs av visionen om att vi har koll, att vi skapar lärande och att vi gör vården och omsorgen säkrare och bättre. Vi finns till för vård- och omsorgstagarna.

IVO har omkring 700 medarbetare och verksamheten bedrivs vid sex regionala avdelningskontor runt om i landet och tre myndighetsövergripande avdelningar i Stockholm. IVO bildades 2013 och lyder under Socialdepartementet. Visa mindre

Inspektör inom hälso- och sjukvård till IVO

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker en inspektör till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. IVO ansvarar för tillsynen av hälso- och sjukvården och socialtjänsten. Avdelning syd finns i Malmö och har regionerna Skåne, Blekinge samt Kronoberg som sitt tillsynsområde. Tjänsten omfattar arbete huvudsakligen inom området psykiatrisk specialistsjukvård men arbete inom områdena somatisk specialistsjukvård eller kommu... Visa mer
Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker en inspektör till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. IVO ansvarar för tillsynen av hälso- och sjukvården och socialtjänsten. Avdelning syd finns i Malmö och har regionerna Skåne, Blekinge samt Kronoberg som sitt tillsynsområde. Tjänsten omfattar arbete huvudsakligen inom området psykiatrisk specialistsjukvård men arbete inom områdena somatisk specialistsjukvård eller kommunal hälso- och sjukvård/rehabilitering kan också förekomma.

Rollen som inspektör
Som inspektör arbetar du alltid utifrån ett brukar- och patientperspektiv och med vår tillsynspolicy i ryggen för att fokusera på vad som är angeläget för enskilda och för olika grupper av människor. Om inte annat framgår av lag, förordning eller särskilt beslut från regeringen ska tillsynen vara risk­baserad och granska det som är väsentligt. Tillsynen ska präglas av tydlighet, trovärdighet, integritet och effektivitet samt utgå från den statliga värdegrunden.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att innebära utredning av ärenden som avser klagomål på sjukvården och även utredning av lex Maria. Inspektioner av verksamheter kommer vara en stor del av arbetsuppgifterna. Kontakter med vårdgivare/personal, allmänhet och media ingår i arbetsupp­gifterna. Arbetet innebär även resor inom tillsynsområdet och till andra avdelningar inom myndig­heten.

Vi söker dig som har:


• Högskole-/universitetsexamen inom hälso- och sjukvård
• minst 5 års erfarenhet från psykiatrin
• Erfarenhet av analys/utredningsarbete, kvalitets- och utvecklingsarbete
• Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt
• God och aktuell IT- och datorvana
• B-körkort då arbetet innebär en hel del resor inom regionen

I rollen som inspektör ska du kunna arbeta självständigt och ha förmågan att effektivt prioritera och strukturera flera olika arbetsuppgifter inom olika ämnesområden samtidigt. Du ska ha en god analytisk förmåga, vara ansvarstagande och flexibel. Vidare är du öppen och nyfiken och kan snabbt sätta dig in komplexa fråge­ställningar. Vi ser att du har en god förmåga att skapa tillitsfulla relationer och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i dina beslut och kan på ett konstruktivt sätt omsätta och beakta andras synpunkter och perspektiv. Du kommunicerar resultatet på ett tydligt och förtroendeingivande sätt, både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor.

God kännedom om lagar och föreskrifter inom hälso- och sjukvården samt erfarenhet från psykiatrisk specialistsjukvård och erfarenhet av tillsynsarbete är meriterande.

Vad kan IVO erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande kunskapsorganisation. Du får chansen att arbeta i en dynamisk miljö där du tillsammans med dina kollegor bidrar till vårt kontinuerliga arbete med att utveckla en modern och kraftfull tillsyn i Sverige. IVO följer ständigt utvecklingen i omvärlden och uppmuntrar initiativ till egen kunskapsutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med nya arbetssätt, - metoder och verktyg för att nå bästa resultat. Vi strävar efter en sammansättning medarbetare som speglar samhällets mångfald.

Anställningen är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tjänsten avser heltid med placering i Malmö.

Ansök senast 5 februari, 2020
Skicka in din ansökan i form av personligt brev och CV senast den 5 februari, 2020.
Märk din ansökan med dnr 2.1.1-01706/2020. Betyg och dylikt tas med vid en eventuell intervju. Intervjuer kommer tidigast inledas vecka 8.

Vi undanber oss vänligen säljsamtal för ytterligare rekrytering och annonsering.

Välkommen med din ansökan!


IVO bidrar till en säker vård och omsorg

IVO:s uppdrag är att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter. Myndigheten kännetecknas av ett stort engagemang samt en bred och djup kunskap och förståelse för hälso- sjukvård samt omsorg i Sverige. IVO drivs av visionen om att vi har koll, att vi skapar lärande och att vi gör vården och omsorgen säkrare och bättre. Vi finns till för vård- och omsorgstagarna.

IVO har omkring 700 medarbetare och verksamheten bedrivs vid sex regionala avdelningskontor runt om i landet och tre myndighetsövergripande avdelningar i Stockholm. IVO bildades 2013 och lyder under Socialdepartementet. Visa mindre

Sjuksköterska till Laro Sund

Friskvårdspsykiatrin Skåne AB expanderar och söker nu sjuksköterska till sin Laro verksamhet. Mottagningen finns i centrala Malmö och ligger i direkt närhet till tågstationen. Som sjuksköterska hos oss jobbar du i team med specialistläkare, psykolog, kurator, psykoterapeut, fysioterapeut, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi är en öppenvårdsmottagning som har öppet dagtid årets alla dagar vilket medför helgtjänstgöring var tredje helg. Som sjuksköterska ... Visa mer
Friskvårdspsykiatrin Skåne AB expanderar och söker nu sjuksköterska till sin Laro verksamhet. Mottagningen finns i centrala Malmö och ligger i direkt närhet till tågstationen. Som sjuksköterska hos oss jobbar du i team med specialistläkare, psykolog, kurator, psykoterapeut, fysioterapeut, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi är en öppenvårdsmottagning som har öppet dagtid årets alla dagar vilket medför helgtjänstgöring var tredje helg. Som sjuksköterska hos oss  kommer du vara kontaktperson för de patienter som du träffar på daglig basis i samband med medicinering. Du kommer också vara  en viktig del i det motivationsarbete som utförs för våra patienter på Laro Sund genom dagliga stöttande samtal.


Meriterande med tidigare erfarenhet av Laro verksamhet.


Omfattning av tjänst och lön efter överenskommelse. Visa mindre

Inspektörer inom hälso- och sjukvård till IVO

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker fyra inspektörer till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. IVO ansvarar för tillsynen av hälso- och sjukvården och socialtjänsten. Avdelning syd finns i Malmö och har regionerna Skåne, Blekinge samt Kronoberg som sitt tillsynsområde. Samtliga tjänster omfattar arbete med tillsyn inom hälso-och sjukvård – huvudsakligen inom något av områdena –psykiatrisk specialistsjukvård, s... Visa mer
Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker fyra inspektörer till Malmö, avdelning syd för medverkan i vår tillsyn av hälso- och sjukvården. IVO ansvarar för tillsynen av hälso- och sjukvården och socialtjänsten. Avdelning syd finns i Malmö och har regionerna Skåne, Blekinge samt Kronoberg som sitt tillsynsområde. Samtliga tjänster omfattar arbete med tillsyn inom hälso-och sjukvård – huvudsakligen inom något av områdena –psykiatrisk specialistsjukvård, somatisk specialistsjukvård eller kommunal hälso- och sjukvård/rehabilitering.

Rollen som inspektör
Som inspektör arbetar du alltid utifrån ett brukar- och patientperspektiv och med vår tillsynspolicy i ryggen för att fokusera på vad som  är angeläget för enskilda och för olika grupper av människor. Om inte annat framgår av lag, förordning eller särskilt beslut från regeringen ska tillsynen vara risk­baserad och granska det som är väsentligt. Tillsynen ska präglas av tydlighet, trovärdighet, integritet och effektivitet samt utgå från den statliga värdegrunden.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att innebära utredning av ärenden som avser klagomål på sjukvården och även utredning av lex Maria. Inspektioner av verksamheter kommer vara en stor del av arbetsuppgifterna. Kontakter med vårdgivare/personal, allmänhet och media ingår i arbetsupp­gifterna. Arbetet innebär även resor inom tillsynsområdet och till andra avdelningar inom myndig­heten.Vi söker dig som har:


• Högskole-/universitetsexamen inom hälso- och sjukvård
• Flerårig och aktuell erfarenhet inom relevant område
• Erfarenhet av analys/utredningsarbete, kvalitets- och utvecklingsarbete
• Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt
• God och aktuell IT- och datorvana
• B-körkort då arbetet innebär en hel del resor inom regionen

I rollen som inspektör ska du kunna arbeta självständigt och ha förmågan att effektivt prioritera och strukturera flera olika arbetsuppgifter inom olika ämnesområden samtidigt. Du ska ha en god analytisk förmåga, vara  ansvarstagande och flexibel. Vidare är du öppen och nyfiken och kan snabbt sätta dig in komplexa fråge­ställningar. Vi ser att du har en god förmåga att skapa tillitsfulla relationer och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i dina beslut och kan på ett konstruktivt sätt omsätta och beakta andras synpunkter och perspektiv. Du kommunicerar resultatet på ett tydligt och förtroendeingivande sätt, både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor.

God kännedom om lagar och föreskrifter inom hälso- och sjukvården och erfarenhet av tillsynsarbete är meriterande.Vad kan IVO erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande kunskapsorganisation. Du får chansen att arbeta i en dynamisk miljö där du tillsammans med dina kollegor bidrar till vårt kontinuerliga arbete med att utveckla en modern och kraftfull tillsyn i Sverige. IVO följer ständigt utvecklingen i omvärlden och uppmuntrar initiativ till egen kunskapsutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med nya arbetssätt, - metoder och verktyg för att nå bästa resultat. Vi strävar efter en sammansättning medarbetare som speglar samhällets mångfald.

Anställningarna är tillsvidareanställningar med sex månaders provanställning. Tjänsterna avser heltid med placering i Malmö.Ansök senast 20 december
Skicka in din ansökan i form av personligt brev och CV senast 20 december 2019.
Märk din ansökan med dnr 2.1.1-43444/2019. Betyg och dylikt tas med vid en eventuell intervju. Intervjuer kommer tidigast inledas vecka 2, 2020.

Vi undanber oss vänligen säljsamtal för ytterligare rekrytering och annonsering.

Välkommen med din ansökan!

 


IVO bidrar till en säker vård och omsorg

IVO:s uppdrag är att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter. Myndigheten kännetecknas av ett stort engagemang samt en bred och djup kunskap och förståelse för hälso- sjukvård samt omsorg i Sverige. IVO drivs av visionen om att vi har koll, att vi skapar lärande och att vi gör vården och omsorgen säkrare och bättre. Vi finns till för vård- och omsorgstagarna.

IVO har omkring 700 medarbetare och verksamheten bedrivs vid sex regionala avdelningskontor runt om i landet och tre myndighetsövergripande avdelningar i Stockholm. IVO bildades 2013 och lyder under Socialdepartementet. Visa mindre

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA TILL PSYKOSAVDELNING I SKÅNE

Vi söker Psykiatrisjuksköterska till en psykiatrisk avdelning som arbetar med patienter som har eller utreds för psykossymptom och psykossjukdom. Arbetsomfattningen är heltid med start omgående och arbetstider dag, kväll, helg samt natt förekommer. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och län... Visa mer
Vi söker
Psykiatrisjuksköterska till en psykiatrisk avdelning som arbetar med patienter som har eller utreds för psykossymptom och psykossjukdom. Arbetsomfattningen är heltid med start omgående och arbetstider dag, kväll, helg samt natt förekommer.

Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Legitimerade sjuksköterskor till Mellanvårdsavdelning 84 i Malmö

Gör skillnad varje dag. Avdelning 84 är tillfälligt en mellanvårdsavdelning med inriktning mot gruppinsatser. Våra patienter har inget behov av heldygnsvård men har större behov än vad öppenvården erbjuder. Mellanvården har öppet sju dagar i veckan men har stängt nattetid. Vår ambition är att öppna som heldygnsvård efter rekrytering av sjuksköterskor. Nedan följer beskrivning av vår heldygnsvård. Avdelning 84 bedriver heldygnsvård för personer över 18 ... Visa mer
Gör skillnad varje dag.

Avdelning 84 är tillfälligt en mellanvårdsavdelning med inriktning mot gruppinsatser. Våra patienter har inget behov av heldygnsvård men har större behov än vad öppenvården erbjuder. Mellanvården har öppet sju dagar i veckan men har stängt nattetid. Vår ambition är att öppna som heldygnsvård efter rekrytering av sjuksköterskor. Nedan följer beskrivning av vår heldygnsvård.

Avdelning 84 bedriver heldygnsvård för personer över 18 år. Vi vårdar personer med olika diagnoser såsom depressioner, svårare kriser och personlighetsproblematik men har en inriktning mot ätstörningar. Vi har 17 vårdplatser och 2 av dessa är vigda åt personer med ätstörningsproblematik. Vi arbetar enligt kontaktmannaskapsmodellen men är också indelade i team för att öka tillgängligheten för patienter, närstående och samarbetspartners.

Även vår heldygnsvård har till viss del gruppinsatser och vi har det vi kallar "En aktivitet om dagen". Kort så innebär det att vi har en gruppinsats om dagen. Vi anstränger oss för att arbeta personcentrerat och med ett lågaffektivt bemötande.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska ansvarar du för det psykiatriska omvårdnadsarbetet och fördelar de dagliga arbetsuppgifterna. I arbetsuppgifterna ingår läkemedelsadministration, kontinuerliga psykiatriska bedömningar samt individuella patientsamtal och gruppinsatser. Sjuksköterskan är med och utvecklar grupperna samt ser till att innehållet är evidensbaserat och hålls ajour. Du ingår i ett team med läkare, kurator och skötare och du deltar i vårdplaneringen kring patienten. Du håller kontakt med vårdgrannar såsom den psykiatriska öppenvården och kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
Det är meriterande om du är vidareutbildad till Specialistsjuksköterska i psykiatri. Likaså om du har erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård och/eller öppenvård. Kunskaper i Melior, PASIS och Mina Planer ses också som meriterande.

Som person har du ett stort intresse av psykiatri. Du uppskattar att arbeta i team och ser andras kompetenser som en viktig faktor i planeringen kring patienten. Du är flexibel och agerar professionellt även vid pressade situationer. Vi hoppas att du, tillsammans med oss är med och bidrar till ett gott arbetsklimat på avdelningen. Vi välkomnar såväl de med lång erfarenhet som nyutexaminerade. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret. I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till socialpsykiatri

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verks... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom LSS, personlig assistans och socialpsykiatri? Vi fortsätter vårt påbörjade arbete och utvecklar vårt teambaserade arbetssätt, och söker nu psykiatrisjuksköterska inom socialpsykiatri, boendestöd med ansvar för patienter inom hemsjukvård ordinärt boende

Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö.

Har du hög samarbeteskompetens och god förmåga att se möjligheter i hinder och vill jobba med meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter? Tveka inte att söka! Som anställd hos oss erbjuds du individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextidsavtal.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som sjuksköterska i funktionsstödsförvaltningen innebär att ansvara för omvårdnaden av patienterna, vilket betyder att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet och ansvarar också för medicinska åtgärder.
Vi arbetar team-baserat, och du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal, och ansvarar för omvårdnadskompetensen i teamarbetet.

Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång tillsammans med teamet för samverkan vid utskrivning.

Som specialistsjuksköterska inom psykiatri önskar vi att du kan bidra med din kunskap och kompetens genom att vara ett konsultativt stöd till dina kollegor som arbetar inom andra verksamhetsområde med komplexa ärenden.

Som sjuksköterska handleder och utbildar du också medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Vi har gemensamma lokaler med rehab-sektionen. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov, och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård med specialistkompetens inom psykiatri.

För arbete mot socialpsykiatri, boendestöd inom hemsjukvård är det att krav att du har erfarenhet av målgruppen.

Vi vet att olika kunskaper, erfarenheter och kompetenser skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativa och en utvecklande verksamhet.
Det är därför meriterande om du därtill har erfarenhet av kommunal hemsjukvård

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har god flexibilitet och förmåga att hantera oförutsedda händelser och håller en hög och jämn servicenivå. Ditt bemötande är gott och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten!

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till socialpsykiatri

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verks... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom LSS, personlig assistans och socialpsykiatri? Vi fortsätter vårt påbörjade arbete och utvecklar vårt teambaserade arbetssätt, och söker nu psykiatrisjuksköterska inom socialpsykiatri, boendestöd med ansvar för patienter inom hemsjukvård ordinärt boende

Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö.

Har du hög samarbeteskompetens och god förmåga att se möjligheter i hinder och vill jobba med meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter? Tveka inte att söka! Som anställd hos oss erbjuds du individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextidsavtal.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som sjuksköterska i funktionsstödsförvaltningen innebär att ansvara för omvårdnaden av patienterna, vilket betyder att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet och ansvarar också för medicinska åtgärder.
Vi arbetar team-baserat, och du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal, och ansvarar för omvårdnadskompetensen i teamarbetet.

Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång tillsammans med teamet för samverkan vid utskrivning.

Som specialistsjuksköterska inom psykiatri önskar vi att du kan bidra med din kunskap och kompetens genom att vara ett konsultativt stöd till dina kollegor som arbetar inom andra verksamhetsområde med komplexa ärenden.

Som sjuksköterska handleder och utbildar du också medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Vi har gemensamma lokaler med rehab-sektionen. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov, och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård med specialistkompetens inom psykiatri.

För arbete mot socialpsykiatri, boendestöd inom hemsjukvård är det att krav att du har erfarenhet av målgruppen.

Vi vet att olika kunskaper, erfarenheter och kompetenser skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativa och en utvecklande verksamhet.
Det är därför meriterande om du därtill har erfarenhet av kommunal hemsjukvård

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har god flexibilitet och förmåga att hantera oförutsedda händelser och håller en hög och jämn servicenivå. Ditt bemötande är gott och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten!

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen Visa mindre

Sjuksköterskor till vuxenpsykiatriavdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Avdelning 84 bedriver heldygnsvård för personer över 18 år inom det allmänpsykiatriska området. Vi vårdar personer med olika diagnoser men har en inriktning mot ätstörningar. Vi har 17 vårdplatser och två av dessa är vigda åt personer med ätstörningsproblematik. Vi arbetar enligt kontaktmannaskapsmodellen men är också indelade i team för att öka tillgängligheten för patienter, närstående och samarbetspartners. Vi befinner oss i ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Avdelning 84 bedriver heldygnsvård för personer över 18 år inom det allmänpsykiatriska området. Vi vårdar personer med olika diagnoser men har en inriktning mot ätstörningar. Vi har 17 vårdplatser och två av dessa är vigda åt personer med ätstörningsproblematik.

Vi arbetar enligt kontaktmannaskapsmodellen men är också indelade i team för att öka tillgängligheten för patienter, närstående och samarbetspartners.

Vi befinner oss i en utvecklingsprocess där vi nyligen har startat det vi kallar "En aktivitet om dagen". Kort så innebär det att vi har en gruppinsats om dagen. Vi anstränger oss för att arbeta personcentrerat och med ett lågaffektivt bemötande.

Vi ser över rutiner och strukturer för att bättre kunna möta kraven sett ur ett omvärldsperspektiv. Det gör att vi är kreativa och att vi vill sätta våra teorier till praktik. Är du nyutexaminerad eller har du flera års erfarenhet? Du är välkommen oavsett.ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska ansvarar du för det psykiatriska omvårdnadsarbetet och fördelar de dagliga arbetsuppgifterna. I arbetsuppgifterna ingår läkemedelsadministration, kontinuerliga psykiatriska bedömningar samt individuella patientsamtal och gruppinsatser. Sjuksköterskan är med och utvecklar grupperna samt ser till att innehållet är evidensbaserat och hålls ajour. Du ingår i ett team med läkare, kurator och skötare och du deltar i vårdplaneringen kring patienten. Du håller kontakt med vårdgrannar såsom den psykiatriska öppenvården och kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande men inget krav. Likaså om du har kunskaper i IT-systemen Pasis, Melior och Mina planer. Därtill är kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som har ett stort intresse av psykiatri. Du uppskattar att arbeta i team och ser andras kompetenser som en viktig faktor i planeringen kring patienten. Du är flexibel och agerar professionellt även vid pressade situationer. Vi hoppas att du, tillsammans med oss är med och bidrar till ett gott arbetsklimat på avdelningen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialist SSK eller SSK med erfarenhet av psykiatri

Vårdinsats söker en specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård eller en allmän sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri till uppdrag i Västra Götaland. Om arbetet:Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor är t ex att ronda, läkemedelshantering, blodprovstagning, patientsamtal, läkarsamtal, medverka vid teammöten, planeringsmöten, vårdplanering, Skype och att arbetsleda skötare. Omvårdnadsarbetet bedrivs genom omvårdnadsgrupper där sjuksköterskan ha... Visa mer
Vårdinsats söker en specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård eller en allmän sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri till uppdrag i Västra Götaland. Om arbetet:Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor är t ex att ronda, läkemedelshantering, blodprovstagning, patientsamtal, läkarsamtal, medverka vid teammöten, planeringsmöten, vårdplanering, Skype och att arbetsleda skötare. Omvårdnadsarbetet bedrivs genom omvårdnadsgrupper där sjuksköterskan har det huvudsakliga omvårdnadsansvaret.Uppdraget startar under hösten och sträcker sig in i nästa år.Hos Vårdinsats har du alltid-Konkurrenskraftig lön-Personlig konsulent genom hela uppdraget-Pension-Försäkring-SjuklönSamt att Vårdinsats står för din resa och boende på plats.För mer info, kontakta Caroline Sandgren på tel 0790-791067 eller på [email protected] Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska LSS - boende PK3

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verks... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som sjuksköterska i funktionsstödsförvaltningen innebär att ansvara för omvårdnaden av patienterna, vilket betyder att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet, och ansvarar också för medicinska åtgärder.

Vi håller på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt, vilket innebär att du har omvårdnadskompetensen i teamet, som förutom dig består av fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgsmedarbetare.
Du samverkar förstås med primärvård, slutenvård och andra aktörer.
I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång tillsammans med teamet för samverkan vid utskrivning från slutenvården.

Som specialistsjuksköterska inom psykiatri ger du konsultativt stöd i komplexa ärenden till dina kollegor som arbetar inom andra verksamhetsområden. Alla våra sjuksköterskor handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad samt i delegering av hälso- och sjukvårdsinsatser. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Vi har gemensamma lokaler med närhet till arbetskamrater, vilket bidrar till sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vid behov utser vi mentorer till våra nyanställda medarbetare. Våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter, och vi tar ofta hjälp av varandra för att lösa utmaningar.

Låter allt detta som något för dig? Välkommen att söka!

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård med specialistkompetens inom psykiatri.

För uppdraget är det ett krav att du har erfarenhet av målgruppen. Du får därtill gärna ha erfarenhet av kommunal hemsjukvård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För att trivas i uppdraget är du lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har god förmåga att hantera oförutsedda händelser (flexibilitet), och håller en hög och jämn servicenivå. Ditt bemötande är gott och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

B-körkort ett krav.

38,25 schema med helgtjänstöring dagtid var 5:e helg

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen Visa mindre

Specialistsjuksköterskor till projektet Prehospital Akut Psykiatri i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Under hösten 2019 påbörjas en försöksverksamhet med psykiatrienhet Prehospital Akut Psykiatri. Syftet är att öka den prehospitala kompetensen och förbättra omhändertagandet av patienter med psykiatrisk ohälsa. Psykiatrin och ambulanssjukvården kommer tillsammans möta patienter med ett akut prehospitalt psykiatrisk vårdbehov. Nu söker vi specialistutbildade sjuksköterskor för tillsvidareanställning med placering i Malmö. ARB... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Under hösten 2019 påbörjas en försöksverksamhet med psykiatrienhet Prehospital Akut Psykiatri. Syftet är att öka den prehospitala kompetensen och förbättra omhändertagandet av patienter med psykiatrisk ohälsa. Psykiatrin och ambulanssjukvården kommer tillsammans möta patienter med ett akut prehospitalt psykiatrisk vårdbehov.

Nu söker vi specialistutbildade sjuksköterskor för tillsvidareanställning med placering i Malmö.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i en liten grupp medarbetare från ambulanssjukvården och psykiatrin med ett särskilt mål: att förbättra det prehospitala omhändertagandet av patienter med psykiatrisk ohälsa.

Ett team bestående av psykiatrisjuksköterska och ambulanssjuksköterska åker ut och möter patienter som bedöms vara i akut behov av prehospital, psykiatrisk vård. Fokus ligger på triage och psykiatrisk omvårdnad. De två olika specialistkompetenserna i teamet kompletterar varandra, för att kunna erbjuda patienten bästa möjliga vård.

En viktig arbetsuppgift är att bidra med kunskap till projektet och återkoppla erfarenheter från fältet till projektledningen. Enheten kommer vara i drift under eftermiddag och sen kväll under veckans alla dagar.

Psykiatrisjuksköterskan ska med sin kompetens möta och bedöma patientens vårdbehov, i linje med de metoder som tillämpas på akutmottagning. Blandtjänstgöring på psykiatrisk akutmottagning kan bli aktuell. Anställning sker inom akutmottagning vuxenpsykiatri.

Ambulanssjuksköterskans huvudområde är patientens somatiska behov och att ta ett huvudansvar för det prehospitala arbetssättet och organisationen. Anställning sker inom verksamhetsområde ambulans. Det finns även möjlighet att kombinera tjänsten med tjänstgöring i ordinarie ambulans eller med att bemanna vår Single Responder-enhet i sydvästra Skåne.

KVALIFIKATIONER
För att medverka i projektet krävs att du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Dessutom ska du uppfylla en av två profiler: prehospital sjukvård eller psykiatrisk akutsjukvård.

För prehospital sjukvård krävs en specialistutbildning med inriktning mot ambulanssjukvård eller annan relevant specialistutbildning. Du bör också ha aktuell erfarenhet från ambulanssjukvården i Skåne och intresse för självständigt, prehospitalt arbete.

För psykiatrisk akutsjukvård krävs en specialistutbildning med inriktning psykiatri. Du bör också ha förståelse för hur den psykiatriska vården i Skåne är organiserad.

Språkkunskap i svenska, lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala, är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3, alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För tjänsten är B-körkortsbehörighet samt körvana ett krav.

Att arbeta prehospitalt eller inom psykiatrin ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Flexibilitet är viktigt då projektets förutsättningar kan förändras över tid.

Inför anställning kommer det ske en uttagning bestående av lämplighetstest i form av intervju. Kontroll av misstanke- och belastningsregistret utförs innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika kategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor till vuxenpsykiatriavdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Avdelning 84 bedriver heldygnsvård för personer över 18 år inom det allmänpsykiatriska området. Vi vårdar personer med olika diagnoser men har en inriktning mot ätstörningar. Vi har 17 vårdplatser och två av dessa är vigda åt personer med ätstörningsproblematik. Vi arbetar enligt kontaktmannaskapsmodellen men är också indelade i team för att öka tillgängligheten för patienter, närstående och samarbetspartners. Vi befinner oss i ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Avdelning 84 bedriver heldygnsvård för personer över 18 år inom det allmänpsykiatriska området. Vi vårdar personer med olika diagnoser men har en inriktning mot ätstörningar. Vi har 17 vårdplatser och två av dessa är vigda åt personer med ätstörningsproblematik.

Vi arbetar enligt kontaktmannaskapsmodellen men är också indelade i team för att öka tillgängligheten för patienter, närstående och samarbetspartners.

Vi befinner oss i en utvecklingsprocess där vi nyligen har startat det vi kallar "En aktivitet om dagen". Kort så innebär det att vi har en gruppinsats om dagen. Vi anstränger oss för att arbeta personcentrerat och med ett lågaffektivt bemötande.

Vi ser över rutiner och strukturer för att bättre kunna möta kraven sett ur ett omvärldsperspektiv. Det gör att vi är kreativa och att vi vill sätta våra teorier till praktik. Är du nyutexaminerad eller har du flera års erfarenhet? Du är välkommen oavsett.ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska ansvarar du för det psykiatriska omvårdnadsarbetet och fördelar de dagliga arbetsuppgifterna. I arbetsuppgifterna ingår läkemedelsadministration, kontinuerliga psykiatriska bedömningar samt individuella patientsamtal och gruppinsatser. Sjuksköterskan är med och utvecklar grupperna samt ser till att innehållet är evidensbaserat och hålls ajour. Du ingår i ett team med läkare, kurator och skötare och du deltar i vårdplaneringen kring patienten. Du håller kontakt med vårdgrannar såsom den psykiatriska öppenvården och kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande men inget krav. Likaså om du har kunskaper i IT-systemen Pasis, Melior och Mina planer. Därtill är kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som har ett stort intresse av psykiatri. Du uppskattar att arbeta i team och ser andras kompetenser som en viktig faktor i planeringen kring patienten. Du är flexibel och agerar professionellt även vid pressade situationer. Vi hoppas att du, tillsammans med oss är med och bidrar till ett gott arbetsklimat på avdelningen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till Finsamprojekt och samverkansprojekt i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Ta chansen att utvecklas i din roll som psykiatrisjuksköterska i två spännande projekt - Finsamprojekt gällande Aktivitetscenter och samverkansprojekt med primärvården. Samordningsförbundet i Malmö finansierar ett samverkansprojekt (Aktivitetscenter) där Malmö stad står som projektägare men i nära samverkan med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Skåne och Arbetsmarknadsavdelningen i Malmö stad. Bakgrunden är att man ge... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Ta chansen att utvecklas i din roll som psykiatrisjuksköterska i två spännande projekt - Finsamprojekt gällande Aktivitetscenter och samverkansprojekt med primärvården.

Samordningsförbundet i Malmö finansierar ett samverkansprojekt (Aktivitetscenter) där Malmö stad står som projektägare men i nära samverkan med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Skåne och Arbetsmarknadsavdelningen i Malmö stad. Bakgrunden är att man genom projektet, som har varit igång sedan 2013, har funnit att ett stort antal Malmöbor står långt från arbetsmarknaden på grund av psykisk ohälsa. Man har också funnit att denna målgrupp ofta har komplexa behov med insatser från olika aktörer och med omfattande rehabiliteringsbehov.

Samverkansprojektet med primärvården är fristående från ovanstående. Här handlar det om en filial till vårdcentralen Granen som ligger i Kirsebergs stadsdel, Simrisbanvägen 14.

Vuxenpsykiatri Malmö Trelleborg är ett verksamhetsområde inom förvaltning Psykiatri och habilitering och täcker det geografiska området Malmö, Trelleborg, Vellinge och Svedala. Området består av högspecialiserad psykiatrisk vård som bedrivs dels som heldygnsvård men också som dagsjukvård och med en rad olika mottagningar för öppenvård. Vi har cirka 850 personer anställda inom olika personalkategorier så som läkare, specialistsjuksköterskor och psykologer.

ARBETSUPPGIFTER
Aktivitetscenter ingår i Malmö Stads arbetsmarknadsavdelning och tar emot deltagare från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Arbetsmarknadsavdelningen. På Aktivitetscenter finns gruppverksamhet, arbetsförmågebedömning och arbetsträning i anpassad hantverksmiljö för personer med svag eller oklar anknytning till arbetsmarknaden. Personalen består av arbetsterapeuter, arbetsmarknadssekreterare, fysioterapeut samt aktivitetsledare. Nu har vi dessutom glädjen att erbjuda en tjänst för dig som psykiatrisjuksköterska på 50%.

I Finsamprojekt gällande Aktivitetscenter ingår följande huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Leda grupper och hålla föreläsningar i olika hälsofrämjande ämnen.
• Tillsammans med fysioterapeut skapa friskvårdande insatser.
• Ha individuella samtal med deltagare.
• Vara ute och samtala med deltagarna i verkstäderna.
• Vara konsultativt stöd till övrig personal.
• Ha kontakt med rehabkoordinatorer för att underlätta för deltagaren att få kontakt med vården.

Samverkansprojekt med Primärvården:
Även den här tjänsten är på 50% och här blir din roll att triagera och ge stöd åt patienter med psykiatrisk problematik. Du är den som patienten möter initialt och utifrån din bedömning slussas patienten vidare till rätt vårdnivå. Du kommer att ingå i ett psykosocialt team som består av psykiatrisköterskor, psykologer och kuratorer. På filialen kommer för övrigt att finnas andra specialistsjuksköterskor, fysioterapeuter, undersköterska och BVC.

Du kommer att vara anställd inom vuxenpsykiatrin men tjänsten är en projekttjänst på 100 % med fördelning 50/50 på respektive projekt och som löper till och med 2020-12-31.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med vidareutbildning i psykiatri. Du bör ha minst ett års erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatrin, med fördel inom den specialiserade psykiatrins öppenvård, och du har god kännedom om våra olika samverkansparter. Därutöver är det meriterande om du har erfarenhet av arbete med långtidsarbetslösa eller långtidssjukskrivna. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du har förmåga att skapa förtroende och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vi lägger stor vikt läggs vid din förmåga att kunna arbeta självständigt eftersom du är ensam i rollen som psykiatrisjuksköterska. Därför ser vi gärna att du har drivit egna projekt och att du vågar prova nya saker. Du behöver även ha en utpräglad samarbetsförmåga och trivas med att samverka med flera olika aktörer samt jobba nära deltagare/patienter och personal.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För hänvisning till facklig företrädare, var god ta kontakt med HR-specialist Anna-Lotta Svensson, [email protected]/040-33 72 95 eller Catharina Blomqvist, [email protected]/040-675 35 88.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Barn - och ungdomspsykiatri , Mellanvården i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Inom Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) är Mellanvården ett komplement till det övriga vårdutbudet och hör organisatoriskt till öppenvården. Mellanvården vänder sig till barn mellan 4-18 år och deras familj/nätverk för vars psykiatriska problematik gängse behandling vid en öppenvårdsmottagning inte ger tillräckligt stöd. Behandlingen är flexibel och individanpassad såväl avseende metoder som val av tid och plats för vården som ges.... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Inom Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) är Mellanvården ett komplement till det övriga vårdutbudet och hör organisatoriskt till öppenvården. Mellanvården vänder sig till barn mellan 4-18 år och deras familj/nätverk för vars psykiatriska problematik gängse behandling vid en öppenvårdsmottagning inte ger tillräckligt stöd. Behandlingen är flexibel och individanpassad såväl avseende metoder som val av tid och plats för vården som ges. I mellanvården ingår även ätstörningsverksamheten, som består av både öppenvård och dagvård. Enheterna har tillsammans 15 medarbetare inom yrkesgrupperna sjuksköterska, psykolog, kurator, familjebehandlare, fysioterapeut och läkare som arbetar i tvärvetenskapliga team kring våra patienter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sjuksköterska!

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska inom Mellanvården innefattar behandlings- och utredningsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Du samarbetar och planerar insatser tillsammans med övriga teammedlemmar för att vi ska kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. Mellanvården är en mobil verksamhet, vilket innebär att arbetet sker både på mottagningen och i barnets hem och närmiljö. Samverkan med andra aktörer såsom förskola/skola och socialtjänst ingår också i dina arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom, men även du som är grundutbildad legitimerad sjuksköterska kan bli aktuell för tjänsten. Arbetslivserfarenhet inom psykiatri liksom av behandlingsarbete med barn och familjer samt nätverksarbete och samverkan med vårdgrannar är meriterande för tjänsten. Även stegutbildning inom KBT eller familjeterapi är meriterande. Arbetet innefattar mycket familje- och föräldrararbete. Då resor förekommer i tjänsten är det en fördel om du har giltigt B-körkort. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Arbetet på Mellanvården förutsätter att du är flexibel, arbetar systematiskt med vårdplaneringar och är van att ta eget ansvar. Som person är du stabil, initiativrik och trivs med att arbeta både individuellt och i team. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att bedriva utvecklingsarbete inom verksamheten tillsammans med andra. För att kunna erbjuda en god vård till barnen/ungdomarna och deras familjer samt i dina kontakter med övriga aktörer förväntar vi oss att du är en god lyssnare och tydlig i din kommunikation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Urval sker löpande, vilket innebär att intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons dit alla ansökningar inkommer. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskor till vuxenpsykiatriavdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Avdelning 84 bedriver heldygnsvård för personer över 18 år inom det allmänpsykiatriska området. Vi vårdar personer med olika diagnoser men har en inriktning mot ätstörningar. Vi har 17 vårdplatser och två av dessa är vigda åt personer med ätstörningsproblematik. Vi arbetar enligt kontaktmannaskapsmodellen men är också indelade i team för att öka tillgängligheten för patienter, närstående och samarbetspartners. Vi befinner oss i ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Avdelning 84 bedriver heldygnsvård för personer över 18 år inom det allmänpsykiatriska området. Vi vårdar personer med olika diagnoser men har en inriktning mot ätstörningar. Vi har 17 vårdplatser och två av dessa är vigda åt personer med ätstörningsproblematik.

Vi arbetar enligt kontaktmannaskapsmodellen men är också indelade i team för att öka tillgängligheten för patienter, närstående och samarbetspartners.

Vi befinner oss i en utvecklingsprocess där vi nyligen har startat det vi kallar "En aktivitet om dagen". Kort så innebär det att vi har en gruppinsats om dagen. Vi anstränger oss för att arbeta personcentrerat och med ett lågaffektivt bemötande.

Vi ser över rutiner och strukturer för att bättre kunna möta kraven sett ur ett omvärldsperspektiv. Det gör att vi är kreativa och att vi vill sätta våra teorier till praktik. Är du nyutexaminerad eller har du flera års erfarenhet? Du är välkommen oavsett.ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska ansvarar du för det psykiatriska omvårdnadsarbetet och fördelar de dagliga arbetsuppgifterna. I arbetsuppgifterna ingår läkemedelsadministration, kontinuerliga psykiatriska bedömningar samt individuella patientsamtal och gruppinsatser. Sjuksköterskan är med och utvecklar grupperna samt ser till att innehållet är evidensbaserat och hålls ajour. Du ingår i ett team med läkare, kurator och skötare och du deltar i vårdplaneringen kring patienten. Du håller kontakt med vårdgrannar såsom den psykiatriska öppenvården och kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande men inget krav. Likaså om du har kunskaper i IT-systemen Pasis, Melior och Mina planer. Därtill är kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som har ett stort intresse av psykiatri. Du uppskattar att arbeta i team och ser andras kompetenser som en viktig faktor i planeringen kring patienten. Du är flexibel och agerar professionellt även vid pressade situationer. Vi hoppas att du, tillsammans med oss är med och bidrar till ett gott arbetsklimat på avdelningen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialistsjuksköterska till BUP , Mellanvården i Malmö

Gör skillnad. Varje dag. Inom Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) är Mellanvården ett komplement till det övriga vårdutbudet och hör organisatoriskt till öppenvården. Mellanvården vänder sig till barn mellan 4-18 år och deras familj/nätverk för vars psykiatriska problematik gängse behandling vid en öppenvårdsmottagning inte ger tillräckligt stöd. Behandlingen är flexibel och individanpassad såväl avseende metoder som val av tid och plats för vården som ges.... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Inom Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) är Mellanvården ett komplement till det övriga vårdutbudet och hör organisatoriskt till öppenvården. Mellanvården vänder sig till barn mellan 4-18 år och deras familj/nätverk för vars psykiatriska problematik gängse behandling vid en öppenvårdsmottagning inte ger tillräckligt stöd. Behandlingen är flexibel och individanpassad såväl avseende metoder som val av tid och plats för vården som ges. I mellanvården ingår även ätstörningsverksamheten, som består av både öppenvård och dagvård. Enheterna har tillsammans 15 medarbetare inom yrkesgrupperna sjuksköterska, psykolog, kurator, familjebehandlare, fysioterapeut och läkare som arbetar i tvärvetenskapliga team kring våra patienter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sjuksköterska!

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska inom Mellanvården innefattar behandlings- och utredningsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Du samarbetar och planerar insatser tillsammans med övriga teammedlemmar för att vi ska kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. Mellanvården är en mobil verksamhet, vilket innebär att arbetet sker både på mottagningen och i barnets hem och närmiljö. Samverkan med andra aktörer såsom förskola/skola och socialtjänst ingår också i dina arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom, men även du som är grundutbildad legitimerad sjuksköterska kan bli aktuell för tjänsten. Arbetslivserfarenhet inom psykiatri liksom av behandlingsarbete med barn och familjer samt nätverksarbete och samverkan med vårdgrannar är meriterande för tjänsten. Även stegutbildning inom KBT eller familjeterapi är meriterande. Arbetet innefattar mycket familje- och föräldrararbete. Då resor förekommer i tjänsten är det en fördel om du har giltigt B-körkort. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Arbetet på Mellanvården förutsätter att du är flexibel, arbetar systematiskt med vårdplaneringar och är van att ta eget ansvar. Som person är du stabil, initiativrik och trivs med att arbeta både individuellt och i team. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att bedriva utvecklingsarbete inom verksamheten tillsammans med andra. För att kunna erbjuda en god vård till barnen/ungdomarna och deras familjer samt i dina kontakter med övriga aktörer förväntar vi oss att du är en god lyssnare och tydlig i din kommunikation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Urval sker löpande, vilket innebär att intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons dit alla ansökningar inkommer. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

MEDCURA SÖKER SJUKSKÖTERSKA TILL VUXENPSYKIATRIAVDELNING I LUND

Vi söker Dig som är Sjuksköterska med specialisering inom Psykiatri alternativt dig som är Legitimerad Sjuksköterska med erfarenhet av arbete i Psykiatrisk vård. På avdelningen vårdas patienter med behov av psykiatrisk specialistvård. Platserna fördelas mellan psykosavdelning och pdykiatriska intensivvårdsavdelningen.Uppdraget är med start snarast möjligt efter överenskommelse och sträcker sig fram till maj månad med goda chanser till förlängning. Arbetst... Visa mer
Vi söker
Dig som är Sjuksköterska med specialisering inom Psykiatri alternativt dig som är Legitimerad Sjuksköterska med erfarenhet av arbete i Psykiatrisk vård. På avdelningen vårdas patienter med behov av psykiatrisk specialistvård. Platserna fördelas mellan psykosavdelning och pdykiatriska intensivvårdsavdelningen.Uppdraget är med start snarast möjligt efter överenskommelse och sträcker sig fram till maj månad med goda chanser till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll.

Skicka din ansökan redan idag!

Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- Sommarbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska med ansvar för hemsjukvård inom LSS - boende PK 3

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksam... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom LSS, personlig assistans och socialpsykiatri? Vi fortsätter vårt påbörjade arbete med att utveckla vårt teambaserade arbetssätt, och söker nu en psykiatrisjuksköterska med ansvar för hemsjukvård till patienter på LSS-boende PK 3.

Du kommer att arbeta med ett fantastiskt gäng kollegor som tillsammans skapar en god arbetsmiljö, en verksamhet som man trivs i och där man vill stanna och utvecklas.

Har du hög samarbeteskompetens och god förmåga att se möjligheter i hinder och vill jobba med meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter? Tveka inte att söka! Som anställd hos oss erbjuds du individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextidsavtal.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som sjuksköterska i funktionsstödsförvaltningen innebär att ansvara för omvårdnaden av patienterna, vilket betyder att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet och ansvarar också för medicinska åtgärder.
Vi arbetar team-baserat och du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal, och ansvarar för omvårdnadskompetensen i teamarbetet.
Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång tillsammans med teamet för samverkan vid utskrivning.

Som specialistsjuksköterska inom psykiatri önskar vi att du kan bidra med din kunskap och kompetens genom att vara ett konsultativt stöd till dina kollegor som arbetar inom andra verksamhetsområde med komplexa ärenden.

Som sjuksköterska handleder och utbildar du också medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Vi har gemensamma lokaler med rehab-sektionen och närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård med specialistkompetens inom psykiatri.

Det är ett krav att du har erfarenheten av målgruppen, och meriterande om du därtill har erfarenhet av kommunal hemsjukvård.

Vi vet att olika kunskaper, erfarenheter och kompetenser skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativa och en utvecklande verksamhet.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har god flexibilitet och förmåga att hantera oförutsedda händelser och håller en hög och jämn servicenivå. Ditt bemötande är gott och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten!

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen Visa mindre

Sommar i Malmö Psykiatri

Om tjänsten Nurse Partner söker psykiatrisjuksköterska med erfarenhet av psykiatri för uppdrag i Malmö. Arbetstiden är schemalagd och gäller dag, kväll, natt samt helger. Arbetsuppgifter Du kommer att ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas omvårdnadsbehov. Du har ett holistiskt synsätt och hanterar såväl det medicintekniska som omvårdnadsmässiga arbetet. Utöver det ingår sedvanliga avdelningsuppgifter. Uppdraget är på en avdelning... Visa mer
Om tjänsten
Nurse Partner söker psykiatrisjuksköterska med erfarenhet av psykiatri för uppdrag i Malmö. Arbetstiden är schemalagd och gäller dag, kväll, natt samt helger.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas omvårdnadsbehov. Du har ett holistiskt synsätt och hanterar såväl det medicintekniska som omvårdnadsmässiga arbetet. Utöver det ingår sedvanliga avdelningsuppgifter.

Uppdraget är på en avdelning som specialiserar sig främst på att möta patienter som har affektiva (känslomässiga) eller personlighetsrelaterade problem, ätstörningar samt svåra krisrelaterade psykiatriska tillstånd.Formella krav
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av psykiatri ser vi detta som meriterande. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå B2
enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vi ser att du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

Tidsperiod
V26-33

Om oss
Nurse Partner är ett av Skandinaviens ledande resursföretag för uthyrning av vårdpersonal. Vår ambition är att alltid finnas till hands när vi behövs - för vår personal och för våra kunder. Vi är måna om att vårdtagaren, vår egen och sjukhusens personal ska ges bästa möjliga förutsättningar.

Nurse Partner och Doc Partner är affärsområden inom NGS Group, ett nischat bemanningsföretag inom vård, skola och förskola. I NGS Group ingår även Psykiatrika, First Med, Plus Care, Stjärnpoolen och Vikariepoolen. NGS Group är noterat på börsen Nasdaq Stockholm. Visa mindre