Lediga jobb som Trafikledare, vägtrafik i Malmö

Se lediga jobb som Trafikledare, vägtrafik i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Trafikledare

Vi söker en engagerad och ansvarstagande individ för rollen som trafikledare inom vår växande taxiverksamhet. Som trafikledare kommer du att spela en central roll i att säkerställa en effektiv och smidig drift av våra taxitjänster. Om du är organiserad, har god kommunikationsförmåga och trivs i en snabbrörlig miljö, kan detta vara det perfekta tillfället för dig att bli en del av vårt team. Arbetsuppgifter: Trafikövervakning: Övervaka och samordna taxiflöd... Visa mer
Vi söker en engagerad och ansvarstagande individ för rollen som trafikledare inom vår växande taxiverksamhet. Som trafikledare kommer du att spela en central roll i att säkerställa en effektiv och smidig drift av våra taxitjänster. Om du är organiserad, har god kommunikationsförmåga och trivs i en snabbrörlig miljö, kan detta vara det perfekta tillfället för dig att bli en del av vårt team.
Arbetsuppgifter:
Trafikövervakning: Övervaka och samordna taxiflödet för att säkerställa optimala responstider och kundtillfredsställelse.
Fordonsallokering: Fördela resurser och tilldela uppdrag till förare för att maximera effektiviteten och minimera väntetider.
Kommunikation: Upprätthålla en effektiv kommunikation med taxiförare och övrig personal för att säkerställa att alla är informerade om ändringar och uppdateringar.
Kundtjänst: Hantera kundförfrågningar, reklamationer och övriga frågor för att säkerställa en hög nivå av kundtillfredsställelse.
Rapportering: Samla in och analysera data för att skapa rapporter och identifiera områden för förbättring.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av arbete inom taxi- eller transportbranschen är meriterande.
God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta under tryck.
Organisatorisk skicklighet och förmåga att prioritera uppgifter.
Kunskap om geografiska områden och trafikförhållanden.
Datorvana och kunskap om relevant mjukvara.

Personliga Egenskaper:
Ansvarsfull och pålitlig.
Teamorienterad med förmåga att arbeta självständigt.
Snabbtänkt och förmåga att fatta beslut under tryck.
Flexibel och anpassningsbar till förändringar.

Vad erbjuder företaget dig?
På Taxi Malmö möts du av en kultur som är inkluderande och öppen och du kommer märka att vi är många olika personligheter, alla med ett driv för framgång och bästa taxiupplevelsen, som har roligt tillsammans!
Om du är redo att ta dig an utmaningen som trafikledare, skicka in din ansökan och CV till [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna en passionerad och driven individ till vår verksamhet. Ansökningar behandlas löpande.
Det här är Taxi Malmö:
Vi är en stor och innovativ aktör inom taxibranschen där våra gula taxibilar och vår rosa tjejtaxi på kort tid kommit att bli ett välkänt och uppskattat inslag i hela Sverige, inte minst i Malmö och Skåne. Med Taxi Malmö kan du i praktiken ta dig världen runt. Vårt huvudkontor finns på Solbacken i Malmö, med en av Malmös bästa trafikledning med gedigen och lång erfarenhet av branschen. Vår växel finns tillgänglig dygnet runt, alla dagar året om. Visa mindre

Senior Trafikledare

Ansök    Nov 20    Telepass AB    Trafikledare, vägtrafik
Vi behöver Seniora Trafikledare till vår nya trafikledning i Malmö. Vi är riktigt stolta över att få vara en av fyra leverantörer som skall utföra färdtjänsten åt Malmö stad. Vi söker dig som kan fatta snabba beslut, är noggrann och lugn även när det är mycket som händer samtidigt. Som Trafikledare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att via våra trafikledningssystem och telefon övervaka och trafikleda de fordon som är ute i trafik. Rollen innebä... Visa mer
Vi behöver Seniora Trafikledare till vår nya trafikledning i Malmö. Vi är riktigt stolta över att få vara en av fyra leverantörer som skall utföra färdtjänsten åt Malmö stad. Vi söker dig som kan fatta snabba beslut, är noggrann och lugn även när det är mycket som händer samtidigt.
Som Trafikledare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att via våra trafikledningssystem och telefon övervaka och trafikleda de fordon som är ute i trafik. Rollen innebär en löpande och stöttande dialog med alla förare ute i trafik. Du hanterar Telepass trafik i realtid och ser till att den flyter på i bästa möjliga mån. Du medverkar även i att optimera beräkningen av antal fordon som ska vara ute och köra och finner lösningar för att aktivt hålla fordonen ”igång”.
Denna roll är för dig som vill ta nästa steg och har en förmåga med att både trafikplanera och trafikleda för maximalt utnyttjande både för resenärer och förare.
Nu behöver vi dig som vill jobba heltid där arbetstiderna är varierande och skiftar mellan 06:00-22:00, måndag-fredag och 08:00-20:00 på helg och röda dagar.
Anställningen är tillsvidare och inleds med provanställning sex månader.
Din profil
För att trivas och lyckas i rollen som trafikledare är det viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt och att du kan hantera fler arbetsuppgifter parallellt. Vissa stunder är det mycket att göra och då är det viktigt att ha förmågan att fatta snabba beslut och att prioritera rätt. Du behöver ha ”skinn på näsan” och kunna bemöta de stundtals många stressade förare som ringer in. Du har en positiv grundattityd som skapar en god atmosfär i samarbetet med dina kollegor och våra chaufförer.
Vi ser helst att du har några års erfarenhet som trafikledare, taxitelefonist eller inom kundtjänst. Det är också meriterande att du har god lokalkännedom i Malmö stad. Viktigt är att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du behöver också ha en mycket god IT-vana.
Lösningsorienterad med ett högt affärsfokus är egenskaper som är nödvändiga för att lyckas.
Att kunna kombinera ett högt tempo och samtidigt se trafikala lösningar och växla mellan operativ och strategisk trafikledning är viktigt.
Meriterande med erfarenhet av arbete i något av de marknadsledande trafikledningssystemen för offentliga persontransporter såsom Pass, Sam3001 eller liknande system.
Vi erbjuder dig
Hos Telepass erbjuds du ett meningsfullt arbete i en verksamhet som värnar om respekt, omtanke och eget ansvar. För oss är det viktigt att vara en inkluderande arbetsgivare och vi ser mångfald som en stor styrka. På vårt kontor i Malmö möts du av stort engagemang och entreprenörskap. Här är det kort väg till beslut och det finns ett stort utrymme för dig som vill lyfta idéer och initiativ. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi firar gärna våra framgångar.
Förutom möjligheten att arbeta med ett betydelsefullt uppdrag, erbjuder vi våra medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Vi arbetar också aktivt med intern utveckling där du som medarbetare har möjlighet att gå vidare inom olika delar av verksamheten.
Det här är Telepass
Telepass AB erbjuder nytänkande inom offentliga och privata persontransporter. Kvalitet och miljö i fokus tillsammans med välmående motiverad personal. Telepass ledningssystem är ISO-certifierat inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö i syfte att leverera en tjänst som är utöver det vanliga
Telepass finns representerade i södra Sverige med c:a 500 anställda, över 400 fordon och en årsomsättning på runt 600 MSEK.
Med dessa siffror är vi marknadsledande i vår del av landet på omsorgsresor.
Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår affärsutvecklare Albelon Muriqi på [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Trafikplanerare/bildirigent

Till vår kund i Malmö söker vi nu efter en trafikplanerare/bildirigent! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du får en anställning direkt hos vår kund. Söker du efter en inspirerande och omväxlande trafikplanerarroll där du får arbeta på ett familjärt och inkluderande företag med korta kontaktvägar? Då kanske just du är personen vi söker! Vår kund är ett expansivt logistikföretag som specialiserat sig på transport- och speditionstjänster m... Visa mer
Till vår kund i Malmö söker vi nu efter en trafikplanerare/bildirigent! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du får en anställning direkt hos vår kund.

Söker du efter en inspirerande och omväxlande trafikplanerarroll där du får arbeta på ett familjärt och inkluderande företag med korta kontaktvägar? Då kanske just du är personen vi söker!

Vår kund är ett expansivt logistikföretag som specialiserat sig på transport- och speditionstjänster mellan Sverige och Central/Östeuropa inklusive Turkiet. Företaget sysselsätter idag ett 70-tal egna ekipage och utför alla typer av vägtransporter. Allt ifrån kompletta bilar till parti- och styckegods samt tempererade transporter. Företaget har även en egen terminal på 2050 kvadratmeter samt en intilliggande verkstad.

Vi söker dig som har god erfarenhet av trafikplanering och bildirigering sedan tidigare och vet vad som krävs för att erbjuda kunder konkurrenskraftiga trafiklösningar. Tillsammans med dina kollegor i trafikgruppen kommer du att planera och dirigera företagets trafikflotta så att denna disponeras på ett så effektivt sätt som möjligt samtidigt som du ser till att kunderna får sina uppdrag utförda enligt önskemål.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Daglig kontakt med kunder, leverantörer och agenter.

- Planera, dirigera och skicka lastorders till fordonsflottan.

- Kontakt med chaufförer

- Ta fram prisuppgifter vid transportförfrågningar.

- Ansvara för information knuten till transporten.

- Ansvara för frakthandlingar.

- Dataregistrering samt taxering av sändningar.

Dina egenskaper:

Du har en stark förmåga att hitta lösningar, ta initiativ och att självständigt driva dina uppgifter framåt. Samtidigt är du en lagspelare som är stresstålig, noggrann, strukturerad och har ett engagerat och serviceinriktat arbetssätt. Du har en god kommunikationsförmåga och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Vidare har du har en mycket god samarbetsförmåga och är van vid mycket kundkontakt.

Krav för tjänsten:

- Dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med referenser.

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

- Grundläggande datakunskap

Meriterande:

- Tyska eller något annat europeiskt språk.

- Kunskaper inom tull.

- God kännedom om geografin i Öst- och Centraleuropa.

Du erbjuds:

Ett inspirerande och omväxlande arbete i ett företag som är i ständig progressiv utveckling. En trafikplanerarroll med möjlighet att vara med och påverka arbetsrutiner i syfte att utveckla företaget och nå uppsatta mål och framtidsvisioner. Ett arbete i ett familjärt och inkluderande företag där alla jobbar tätt tillsammans.

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande! Visa mindre

Vi söker vägtrafikledare!

Ansök    Okt 17    Trafikverket    Trafikledare, vägtrafik
Är du en lösningsorienterad person som vill göra en stor samhällsnytta och samtidigt tycker att samarbete är vägen till framgång? Då är rollen som vägtrafikledare något för dig! Vi söker vägtrafikledare! Arbetsuppgifter Som vägtrafikledare arbetar du i en trafikledningscentral tillsammans med andra vägtrafikledare där ni har till uppgift att se till att vägar och anläggningar inom Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län är framkomli... Visa mer
Är du en lösningsorienterad person som vill göra en stor samhällsnytta och samtidigt tycker att samarbete är vägen till framgång? Då är rollen som vägtrafikledare något för dig!
Vi söker vägtrafikledare!

Arbetsuppgifter

Som vägtrafikledare arbetar du i en trafikledningscentral tillsammans med andra vägtrafikledare där ni har till uppgift att se till att vägar och anläggningar inom Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län är framkomliga. Rollen innebär att du övervakar samt styr och leder vägtrafiken med hjälp av olika tekniska system inom utpekat ansvarsområde.
Några exempel på arbetsuppgifter är:
övervaka trafikflöden med hjälp av teknisk utrustning i anläggningen
informera trafikanter, media, polis, SOS med flera, om läget på de statliga vägarna samt anläggning via webb och trafikradio
hantera störningar i trafiken vid olyckor, hinder och stopp för att bibehålla största möjliga framkomlighet i vägtransportsystemet
analysera och prognostisera kommande trafikpåverkande händelser, till exempel väder och trafikstörande arbeten

På trafikledningscentralen jobbar du tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor och vi har ett stort fokus på ett gott samarbete och goda relationer. Vi har en lärande kultur och för oss är det viktigt att vi alla bidrar till en god stämning och ett positivt arbetsklimat.
Som vägtrafikledare får du ett lärorikt, utmanande och roligt arbete med en gedigen introduktion, utbildning och handledning för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt. Utbildningen pågår i cirka sex månader där både praktiska och teoretiska delar ingår.

Övrig information

Placeringsort är Malmö. Intervjuer förväntas hållas v.48.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
#LI-CAPCAR1

Kvalifikationer

Du har förmåga att analysera komplex information och kunna prioritera rätt saker och fatta beslut under tidspress. Du behöver också ha ett högt säkerhetstänk och vara kommunikativ, vilket innebär att du på ett tydligt och tillförlitligt sätt kan förmedla information om trafikläget.
Du behöver kunna växla upp från noll till 100 om en trafikstörning eller olycka uppstår och hitta lösningar som gynnar såväl trafikanterna som verksamheten på bästa sätt. Du behöver också trivas med att vissa dagar är lugnare då du främst övervakar trafikflöden. Utöver detta krävs det att du har god samarbetsförmåga då du befinner dig i en miljö där du har kontakt och behöver samarbeta med såväl interna som externa. 
Vi söker dig som har:
gymnasieutbildning
några års aktuell arbetslivserfarenhet från operativ verksamhet som till exempel en trafikledningscentral och/eller larmcentral
mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
mycket god datorvana
kan och vill arbeta skift som innebär tjänstgöring under dag, kväll, natt och helg

Det är meriterande om du har:
erfarenhet i närtid av skiftarbete och skiftgång i dygnet runt verksamhet


Ansökan

I denna rekryteringsprocess behöver du inte bifoga personligt brev - däremot är det viktigt att du bifogar ditt CV och tar dig tid att besvara de frågor som du får ta del av när du skickar in din ansökan och som ligger till grund för det första urvalet vi gör.
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom Trafik jobbar du i händelsernas centrum för att få vårt transportsystem att fungera för alla Sveriges tusentals resenärer - dygnet runt, året runt. Vi planerar, leder och övervakar trafiken på 98 500 km statliga vägar och 14 200 km statliga järnvägar. Vår uppgift är att bidra till att vägarna är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Trafikplanerare/bildirigent

Till vår kund i Malmö söker vi nu efter en trafikplanerare/bildirigent! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du får en anställning direkt hos vår kund. Söker du efter en inspirerande och omväxlande trafikplanerarroll där du får arbeta på ett familjärt och inkluderande företag med korta kontaktvägar? Då kanske just du är personen vi söker! Vår kund är ett expansivt logistikföretag som specialiserat sig på transport- och speditionstjänster m... Visa mer
Till vår kund i Malmö söker vi nu efter en trafikplanerare/bildirigent! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du får en anställning direkt hos vår kund.

Söker du efter en inspirerande och omväxlande trafikplanerarroll där du får arbeta på ett familjärt och inkluderande företag med korta kontaktvägar? Då kanske just du är personen vi söker!

Vår kund är ett expansivt logistikföretag som specialiserat sig på transport- och speditionstjänster mellan Sverige och Central/Östeuropa inklusive Turkiet. Företaget sysselsätter idag ett 70-tal egna ekipage och utför alla typer av vägtransporter. Allt ifrån kompletta bilar till parti- och styckegods samt tempererade transporter. Företaget har även en egen terminal på 2050 kvadratmeter samt en intilliggande verkstad.

Vi söker dig som har god erfarenhet av trafikplanering och bildirigering sedan tidigare och vet vad som krävs för att erbjuda kunder konkurrenskraftiga trafiklösningar. Tillsammans med dina kollegor i trafikgruppen kommer du att planera och dirigera företagets trafikflotta så att denna disponeras på ett så effektivt sätt som möjligt samtidigt som du ser till att kunderna får sina uppdrag utförda enligt önskemål.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Daglig kontakt med kunder, leverantörer och agenter.

- Planera, dirigera och skicka lastorders till fordonsflottan.

- Kontakt med chaufförer

- Ta fram prisuppgifter vid transportförfrågningar.

- Ansvara för information knuten till transporten.

- Ansvara för frakthandlingar.

- Dataregistrering samt taxering av sändningar.

Dina egenskaper:

Du har en stark förmåga att hitta lösningar, ta initiativ och att självständigt driva dina uppgifter framåt. Samtidigt är du en lagspelare som är stresstålig, noggrann, strukturerad och har ett engagerat och serviceinriktat arbetssätt. Du har en god kommunikationsförmåga och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Vidare har du har en mycket god samarbetsförmåga och är van vid mycket kundkontakt.

Krav för tjänsten:

- Dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med referenser.

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

- Grundläggande datakunskap

Meriterande:

- Tyska eller något annat europeiskt språk.

- Kunskaper inom tull.

- God kännedom om geografin i Öst- och Centraleuropa.

Du erbjuds:

Ett inspirerande och omväxlande arbete i ett företag som är i ständig progressiv utveckling. En trafikplanerarroll med möjlighet att vara med och påverka arbetsrutiner i syfte att utveckla företaget och nå uppsatta mål och framtidsvisioner. Ett arbete i ett familjärt och inkluderande företag där alla jobbar tätt tillsammans.

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande! Visa mindre

Trafikledare Skåpbil, Toftanäs

Du & vi & jobbet PostNord är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka inför det ansvar som vilar på oss, och stolta över vår kunskap och genomförandeförmåga. Ett företag som PostNord kräver tydlighet och uthållighet. Vi ska utveckla våra tjänster, våra medarbetare och kunder. Vi äger vårt ledarskap, visar tillit och mod. Vi vill motivera varandra att odla en innovationskultur som gör oss störst även imorgon. Det är avgörande för att attrahe... Visa mer
Du & vi & jobbet
PostNord är en viktig och hållbar del av samhället.

Vi är ödmjuka inför det ansvar som vilar på oss, och stolta över vår kunskap och genomförandeförmåga. Ett företag som PostNord kräver tydlighet och uthållighet. Vi ska utveckla våra tjänster, våra medarbetare och kunder. Vi äger vårt ledarskap, visar tillit och mod. Vi vill motivera varandra att odla en innovationskultur som gör oss störst även imorgon. Det är avgörande för att attrahera, behålla och utveckla medarbetare på en föränderlig marknad. PostNord är på en förändringsresa som kräver nya tankesätt, idéer och ett transformativt ledarskap.


Vad du kommer att göra 
Som Trafikledare på vår Skåpbilsenhet, kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom ansvarsområdet med särskilt fokus på vår fordonshantering. Det innebär att aktivt medverka i den dagliga styrningen av vårt kunduppdrag, våra medarbetare och våra fordon. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och även lördagar förekommer.Exempel på arbetsuppgifter:- Operativ planering och styrning av skåpbilsflottan på Toftanäs.
- Analys, hantering och uppföljning av ex fordonsnyttjande, bränsleförbrukning, service och fordonskostnader.
- Daglig kontakt med chaufförer, kollegor och leverantörer.
- Bidra till att ständigt verka för att anpassa verksamheten kostnadseffektivt, hållbart och en god kvalitet.
- Motivera och engagera medarbetare och kollegor samt säkerställa att medarbetarna har rätt kompetens inom ansvarsområdet.
- Andra arbetsuppgifter enligt delegering från överordnad chef.Vem du är 

- Ärlig, transparent, stabil och förtroendeingivande med förmåga att skapa samsyn.
- Engagerande, inspirerande, involverande och kommunikativ.
- Mål- och resultatorienterad med god förmåga att anpassa verksamheten till marknaden.
- Kvalitetsmedveten och bra på att driva processtyrning så att den genomsyrar verksamheten.
- Du har en utpräglad serviceanda, tar ansvar och sätter kunden och chauffören i fokus.
- Du är unik: vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vad du tar med dig 

- Erfarenhet av ledande befattning inom logistikbranschen som t.ex. trafik- och/eller transport- eller fordonsledning.
- Analytiskt förmåga där du utifrån datadrivna slutsatser kan planera förebyggande insatser och åtgärder.
- God planerings- och uppföljningsförmåga.
- Erfarenhet och intresse för fordon och ledarskap.
- Intresse för processtyrning och förbättringsarbete.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Goda kunskaper inom Office 365.
- B-Körkort.
- Akademisk examen är meriterande.Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se. Du ska må bra
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.


Vad väntar du på?
Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något över tjänsten, maila till [email protected]. Vi ser fram emot att höra från dig!

För fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt. Visa mindre

Trafikledare

Om tjänsten Nu söker vi en trafikledare för en kunds räkning i Malmö. Som trafikledare tar du emot bokningar från kunder, planerar transport och fakturerar för utförd transport. I din roll som trafikledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: • Orderhantering • Transportadministration • Kundkontakt Tjänsten som trafikledare är ett konsultuppdrag som fortlöper under 6 månader. Uppdraget kan leda till en fast tjänst hos företaget. Om dig... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en trafikledare för en kunds räkning i Malmö. Som trafikledare tar du emot bokningar från kunder, planerar transport och fakturerar för utförd transport.

I din roll som trafikledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Orderhantering
• Transportadministration
• Kundkontakt

Tjänsten som trafikledare är ett konsultuppdrag som fortlöper under 6 månader. Uppdraget kan leda till en fast tjänst hos företaget.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet som trafikledare och en eftergymnasial utbildning inom transport eller logistik. Du besitter goda kunskaper i Excel samt är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Arbetet kräver att du som person är flexibel samt har en förmåga att kunna prioritera ditt arbete. Du är självgående och utför arbetet på ett strukturerat sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Svensson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Trafikledare, Transport, Logistik, Malmö, Office, Excel, Adecco Visa mindre

Vi söker nu vägtrafikledare till trafikledningscentralen i Malmö!

Ansök    Aug 9    Trafikverket    Trafikledare, vägtrafik
Är du en lösningsorienterad person som vill göra en stor samhällsnytta och samtidigt tycker att samarbete är vägen till framgång? Då är rollen som vägtrafikledare något för dig! Vi söker nu vägtrafikledare till trafikledningscentralen i Malmö! Arbetsuppgifter Som vägtrafikledare arbetar du i en trafikledningscentral tillsammans med andra vägtrafikledare där ni har till uppgift att se till att vägar och anläggningar inom Skåne, Blekinge, Kronober... Visa mer
Är du en lösningsorienterad person som vill göra en stor samhällsnytta och samtidigt tycker att samarbete är vägen till framgång? Då är rollen som vägtrafikledare något för dig!
Vi söker nu vägtrafikledare till trafikledningscentralen i Malmö!

Arbetsuppgifter

Som vägtrafikledare arbetar du i en trafikledningscentral tillsammans med andra vägtrafikledare där ni har till uppgift att se till att vägar och anläggningar inom Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län är framkomliga. Rollen innebär att du övervakar samt styr och leder vägtrafiken med hjälp av olika tekniska system inom utpekat ansvarsområde.
Några exempel på arbetsuppgifter är:
övervaka trafikflöden med hjälp av teknisk utrustning i anläggningen
informera trafikanter, media, polis, SOS med flera, om läget på de statliga vägarna samt anläggning via webb och trafikradio
hantera störningar i trafiken vid olyckor, hinder och stopp för att bibehålla största möjliga framkomlighet i vägtransportsystemet
analysera och prognostisera kommande trafikpåverkande händelser, till exempel väder och trafikstörande arbeten

På trafikledningscentralen jobbar du tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor och vi har ett stort fokus på ett gott samarbete och goda relationer. Vi har en lärande kultur och för oss är det viktigt att vi alla bidrar till en god stämning och ett positivt arbetsklimat.
Som vägtrafikledare får du ett lärorikt, utmanande och roligt arbete med en gedigen introduktion, utbildning och handledning för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt. Utbildningen pågår i cirka sex månader där både praktiska och teoretiska delar ingår.

Övrig information

Placeringsort är Malmö. Intervjuer förväntas hållas mellan v.36-38.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
#LI-CAPCAR1Kvalifikationer

Du har förmåga att analysera komplex information och kunna prioritera rätt saker och fatta beslut under tidspress. Du behöver också ha ett högt säkerhetstänk och vara kommunikativ, vilket innebär att du på ett tydligt och tillförlitligt sätt kan förmedla information om trafikläget.
Du behöver kunna växla upp från noll till 100 om en trafikstörning eller olycka uppstår och hitta lösningar som gynnar såväl trafikanterna som verksamheten på bästa sätt. Du behöver också trivas med att vissa dagar är lugnare då du främst övervakar trafikflöden. Utöver detta krävs det att du har god samarbetsförmåga då du befinner dig i en miljö där du har kontakt och behöver samarbeta med såväl interna som externa. 
Vi söker dig som har:
gymnasieutbildning
några års arbetslivserfarenhet av operativ verksamhet som till exempel en trafikledningscentral, larmcentral eller verksamhet med kundfokus
mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
mycket god datorvana
kan och vill arbeta skift som innebär tjänstgöring under dag, kväll, natt och helg

Det är meriterande om du har:
erfarenhet i närtid av skiftarbete och skiftgång i dygnet runt verksamhet


Ansökan

I denna rekryteringsprocess behöver du inte bifoga personligt brev - däremot är det viktigt att du bifogar ditt CV och tar dig tid att besvara de frågor som du får ta del av när du skickar in din ansökan och som ligger till grund för det första urvalet vi gör.
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom Trafik jobbar du i händelsernas centrum för att få vårt transportsystem att fungera för alla Sveriges tusentals resenärer - dygnet runt, året runt. Vi planerar, leder och övervakar trafiken på 98 500 km statliga vägar och 14 200 km statliga järnvägar. Vår uppgift är att bidra till att vägarna är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Trafikledare till skol- och beställningstrafik vid behov

I Malmö finns vårt operativa center för skol- och beställningstrafik och trafikledarna bemannar avdelningen dygnet runt, årets alla dagar. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara en utmaning för dig!  Arbetsuppgifter: Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa ... Visa mer
I Malmö finns vårt operativa center för skol- och beställningstrafik och trafikledarna bemannar avdelningen dygnet runt, årets alla dagar. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara en utmaning för dig! Arbetsuppgifter:Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Eftersom arbestiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. Kvalifikationer:Vi ser gärna att du har utbildning inom logistik eller transport. Arbetet som trafikledare innebär till stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.Tjänsten avser behovsanställningar. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt.


Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trafikledare

Har du erfarenhet inom transport- och logistikbranschen samt trivs med att arbeta koordinerande och lösningsorienterat? Vill du arbeta i ett team som brinner för att göra det där lilla extra? Nu söker vi dig som vill vara en del av ett nytänkande och väletablerat företag. Välkommen med din ansökan! På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedri... Visa mer
Har du erfarenhet inom transport- och logistikbranschen samt trivs med att arbeta koordinerande och lösningsorienterat? Vill du arbeta i ett team som brinner för att göra det där lilla extra? Nu söker vi dig som vill vara en del av ett nytänkande och väletablerat företag. Välkommen med din ansökan!På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafikARBETSUPPGIFTERI rollen som trafikledare är ditt huvudsakliga ansvarsområde att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Tillsammans med dina kollegor på trafikledningen tar du ansvar för att de närmaste 24 timmarna hanteras på bästa möjliga sätt samtidigt som du har avtalskrav, interna policys, lagar och avtal i beaktning. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. För att uppfylla de avtalskrav och interna policys företaget har krävs ständigt att du delger information till andra funktioner. Därtill dokumenterar du avvikelser löpande.Trafikledningen är bemannad dygnet runt vilket innebär att du kommer arbeta utefter ett treskiftsschema.• Hantera avvikelser och dirigering av trafik
• Breda kontaktytor, externt såväl internt
• Administration i trafikledningssystem, rapportering och dokumentation
UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER• Några års arbetslivserfarenhet inom transport- och logistikbranschen
• Meriterande med eftergymnasialutbildning med inriktning logistik, transport eller liknande
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom roll med liknande arbetsuppgifter
• God dator- och systemvana
• Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl skrift


Vi tror att du som söker är en person som är lösningsorienterad och som genom din analytiska förmåga kan ta snabba och välgrundade beslut. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och håller god struktur samt ordning i ditt arbete. Du utför dina arbetsuppgifter med ett öga för detalj. Därtill har du en god serviceförmåga som har kunden och resenären i fokus. Vi ser att du är en positiv person med stort engagemang i det du tar dig an. Du värdesätter god gemenskap och samarbete med dina kollegor. Slutligen ser vi att du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att alla arbetsuppgifter slutförs i tid.Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Mellan den 21/7 och 21/8 kommer rekryterande chef vara på semester och därför inte kunna besvara frågor. Du får gärna maila dina frågor så får du återkoppling så snart som möjligt därefter. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Behovsanställd trafikledare

På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. I Malmö finns vårt nav inom linjetrafikens trafikledning och avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Vissa tider hanterar trafikledningen i Malmö hela linjetrafikens telefonslinga. Vi söker nu en trafikledare till teamet som kan arbeta ... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik.I Malmö finns vårt nav inom linjetrafikens trafikledning och avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Vissa tider hanterar trafikledningen i Malmö hela linjetrafikens telefonslinga. Vi söker nu en trafikledare till teamet som kan arbeta några pass per vecka och heltid under högsäsong. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! ArbetsuppgifterSom trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Eftersom arbetstiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. KvalifikationerVi ser gärna att du har utbildning inom logistik eller transport eller kanske är mitt i din utbildning. Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.Har du dessutom busskörkort och YKB kan vi erbjuda en kombinerad tjänst, där du vissa dagar arbetar med trafikledning och andra dagar utför köruppdrag. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

DTK Road AB söker engagerad trafikledare för internationell vägtrafik.

Ansök    Maj 12    DTK Road AB    Trafikledare, vägtrafik
Är du en engagerad trafikledare som är ute efter en ny utmaning? Till DTK Road AB söker vi nu en ny person som vill vara med på denna resa. Till DTK Road Ab söker vi en lösningsorienterad trafikledare som vill vara med och bidra till vår framtida tillväxt. Intervjuer och urval sker löpande och kan tillsättas med kort varsel vid rätt kandidat, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten: I rollen som trafikledare hos oss planerar du dag... Visa mer
Är du en engagerad trafikledare som är ute efter en ny utmaning? Till DTK Road AB söker vi nu en ny person som vill vara med på denna resa. Till DTK Road Ab söker vi en lösningsorienterad trafikledare som vill vara med och bidra till vår framtida tillväxt.
Intervjuer och urval sker löpande och kan tillsättas med kort varsel vid rätt kandidat, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Om tjänsten:
I rollen som trafikledare hos oss planerar du dagliga transporterna tillsammans med ditt team, som arbetar med internationella transporter. Huvudfokus kommer att ligga på att planera våra kunders gods och tillgodose deras behov. Du har kontakt med åkerier, kunder samt interna & externa kontakter för att på bästa sätt lösa transporter.
I tjänsten kommer du att ingå i en grupp på fem engagerade trafikledare med flera års erfarenhet.
Tjänsten kräver att man kan kommunicera både i tal och skrift på engelska och svenska, andra språk är även meriterade.
Placeringsort för tjänsten är Vintrie i Malmö och arbetstider är kontorstider.
Vid eventuella frågor tveka inte att kontakta oss. Visa mindre

Operativ ledare till Skånetrafikens Kundledningscentral i Malmö

Ansök    Feb 23    REGION SKÅNE    Trafikledare, vägtrafik
Gör skillnad. Varje dag. Vi har bestämt oss för att bli bäst i världen på kollektivtrafik genom att sätta våra kunder i fokus. Nu söker vi dig som vill vara med oss på denna resa! På Skånetrafiken är vi cirka 450 anställda som arbetar med bland annat verksamhetsutveckling, upphandling, trafikplanering, marknadsföring, färdtjänsthandläggning, IT och kundtjänst. Vi arbetar med att utveckla vår trafik och våra tjänster för att våra kunder, som i dagsläget u... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi har bestämt oss för att bli bäst i världen på kollektivtrafik genom att sätta våra kunder i fokus. Nu söker vi dig som vill vara med oss på denna resa!

På Skånetrafiken är vi cirka 450 anställda som arbetar med bland annat verksamhetsutveckling, upphandling, trafikplanering, marknadsföring, färdtjänsthandläggning, IT och kundtjänst. Vi arbetar med att utveckla vår trafik och våra tjänster för att våra kunder, som i dagsläget uppgår till 250 000 om dagen, ska kunna resa på ett enkelt och hållbart sätt. Vår organisation är visions- och värderingsstyrd med mål att öka antalet kunder och vår kundnöjdhet.

Kundledningscentralen är en dygnet runt-verksamhet som övervakar trafik, vägleder resenärer via Skånetrafikens interna och externa kanaler som app och hemsida.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två operativa ledare till Skånetrafikens Kundledningscentral med placering i Malmö.

Som operativ ledare på Kundledningscentralen övervakar du samtlig trafik för Skånetrafiken i realtid, detta inkluderar angränsande län samt Danmark. Du kommer ansvara för att producera och publicera trafikinformation, såväl akuta som planerade avvikelser på Skånetrafikens samtliga digitala kanaler som app, hemsida och hållplatsskyltar. Uppdraget innefattar även att kommunicera störningsinformation internt till berörda affärsområden och hantera all extern kontakt med trafikoperatörer, press, Trafikverket samt räddningstjänsten inom området störningsinformation. Därtill kommunicerar du all avvikelse- och störningsinformation till de som möter kund via chatt, sociala medier och övriga kundkanaler. Du kommer vara den främsta kontakten till Skånetrafikens verksamhetsjour vid incidenter som påverkar Skånetrafikens verksamhetskritiska område eller andra myndighetsinitierade händelser. Vidare har du det övergripande ansvaret för funktionen i det operativa arbetet och i förhållande till dina kollegor i tjänst, fördelar uppgifter och prioriterar arbete under pass samt har vid behov delegerat mandat att utöka bemanning i tjänst.

Våra arbetstider sträcker sig över hela dygnet, alla årets dagar.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en universitets- eller högskoleutbildning, alternativt yrkesutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift är ett krav för tjänsten. Då vår verksamhet är i gång dygnet runt är det ett krav att kunna arbeta obekväma tider på rullande schema.

Du har en god vana att hantera en stor mängd information för att tyda och omarbeta kommunikation till riktad målgrupp. Om du har erfarenhet av operativt arbete inom myndighet ser vi det som meriterande. Vidare ser vi även tidigare erfarenhet av arbete med visst personalansvar, trafikledning, incidenthantering, kollektivtrafik, i trafikledningssystem eller liknande som meriterande.

Som person har du god simultanförmåga för att kunna läsa av och tyda information från flera program, system och applikationer samtidigt. Du har god stresstålighet vid akuta incidenter och simultanförmåga för att hantera händelser som olyckor, spontana demonstrationer eller liknande som påverkar Skånetrafikens resenärer. Vidare kan du utföra arbete av varierande tempo från ett lugnt läge till högt samt kan hantera flera olika arbetsmoment samtidigt. Du har förmåga att samarbeta effektivt i team men även självständigt vid akuta incidenter, detta kräver även att du har god prioriteringsförmåga samt är trygg i ditt ledarskap.

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarvikarierande trafikledare

I Malmö finns vårt operativa center för skol- och beställningstrafik och trafikledarna bemannar avdelningen dygnet runt, årets alla dagar. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara en utmaning för dig!  Arbetsuppgifter: Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa ... Visa mer
I Malmö finns vårt operativa center för skol- och beställningstrafik och trafikledarna bemannar avdelningen dygnet runt, årets alla dagar. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara en utmaning för dig! Arbetsuppgifter:Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Eftersom arbestiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. Kvalifikationer:Vi ser gärna att du har utbildning inom logistik eller transport. Arbetet som trafikledare innebär till stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.Tjänsten avser en heltidsanställning. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt.


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarierande trafikledare

I Malmö finns vårt operation center för skol- och beställningstrafik och trafikledarna bemnannar avdelningen dygnet runt, årets alla dagar. Vardagar under dagtid hanterar trafikledningen skol- och beställningstrafik i Skåne, medan avdelningens ansvar utökas till hela Sverige under övriga tider. Vi söker nu en trafikledare till teamet som kan arbeta heltid under sommaren och eventuellt vid tillfälliga behov under våren och hösten. Är du en driven och lösnin... Visa mer
I Malmö finns vårt operation center för skol- och beställningstrafik och trafikledarna bemnannar avdelningen dygnet runt, årets alla dagar. Vardagar under dagtid hanterar trafikledningen skol- och beställningstrafik i Skåne, medan avdelningens ansvar utökas till hela Sverige under övriga tider. Vi söker nu en trafikledare till teamet som kan arbeta heltid under sommaren och eventuellt vid tillfälliga behov under våren och hösten. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara en utmaning för dig! Arbetsuppgifter:Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Eftersom arbestiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. Kvalifikationer:Vi ser gärna att du har utbildning inom logistik eller transport eller kanske är mitt i din utbildning. Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.Har du dessutom busskörkort och YKB kan vi erbjuda en kombinerad tjänst, där du vissa dagar arbetar med trafikledning och andra dagar utför köruppdrag. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trafikplanerare/bildirigent till företag i Malmö

Till vår kund i Malmö söker vi nu efter en trafikplanerare/bildirigent! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du får en anställning direkt hos vår kund. Söker du efter en inspirerande och omväxlande trafikplanerarroll där du får arbeta på ett familjärt och inkluderande företag med korta kontaktvägar? Då kanske just du är personen vi söker! Vår kund är ett expansivt logistikföretag som specialiserat sig på transport- och speditionstjänster m... Visa mer
Till vår kund i Malmö söker vi nu efter en trafikplanerare/bildirigent! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du får en anställning direkt hos vår kund.

Söker du efter en inspirerande och omväxlande trafikplanerarroll där du får arbeta på ett familjärt och inkluderande företag med korta kontaktvägar? Då kanske just du är personen vi söker!

Vår kund är ett expansivt logistikföretag som specialiserat sig på transport- och speditionstjänster mellan Sverige och Central/Östeuropa inklusive Turkiet. Företaget sysselsätter idag ett 70-tal egna ekipage och utför alla typer av vägtransporter. Allt ifrån kompletta bilar till parti- och styckegods samt tempererade transporter. Företaget har även en egen terminal på 2050 kvadratmeter samt en intilliggande verkstad.

Vi söker dig som har god erfarenhet av trafikplanering och bildirigering sedan tidigare och vet vad som krävs för att erbjuda kunder konkurrenskraftiga trafiklösningar. Tillsammans med dina kollegor i trafikgruppen kommer du att planera och dirigera företagets trafikflotta så att denna disponeras på ett så effektivt sätt som möjligt samtidigt som du ser till att kunderna får sina uppdrag utförda enligt önskemål.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Daglig kontakt med kunder, leverantörer och agenter.

- Planera, dirigera och skicka lastorders till fordonsflottan.

- Kontakt med chaufförer

- Ta fram prisuppgifter vid transportförfrågningar.

- Ansvara för information knuten till transporten.

- Ansvara för frakthandlingar.

- Dataregistrering samt taxering av sändningar.

Dina egenskaper:

Du har en stark förmåga att hitta lösningar, ta initiativ och att självständigt driva dina uppgifter framåt. Samtidigt är du en lagspelare som är stresstålig, noggrann, strukturerad och har ett engagerat och serviceinriktat arbetssätt. Du har en god kommunikationsförmåga och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Vidare har du har en mycket god samarbetsförmåga och är van vid mycket kundkontakt.

Krav för tjänsten:

- Dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med referenser.

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

- Grundläggande datakunskap

Meriterande:

- Tyska eller något annat europeiskt språk.

- Kunskaper inom tull.

- God kännedom om geografin i Öst- och Centraleuropa.

Du erbjuds:

En heltidstjänst med tillsvidareanställning. Ett inspirerande och omväxlande arbete i ett företag som är i ständig progressiv utveckling. En trafikplanerarroll med möjlighet att vara med och påverka arbetsrutiner i syfte att utveckla företaget och nå uppsatta mål och framtidsvisioner. Ett arbete i ett familjärt och inkluderande företag där alla jobbar tätt tillsammans.

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande! Visa mindre

Vägtrafikledare

Ansök    Nov 14    Trafikverket    Trafikledare, vägtrafik
Som vägtrafikledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet. Vill du vara i händelsernas centrum, har god datorvana och har lätt för att arbeta i olika system? Brinner du dessutom för gott samarbete och har stark kommunikationsförmåga? Då är rollen som vägtrafikledare något för dig! Vägtrafikledare Arbetsuppgifter Som vägtrafik... Visa mer
Som vägtrafikledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.
Vill du vara i händelsernas centrum, har god datorvana och har lätt för att arbeta i olika system? Brinner du dessutom för gott samarbete och har stark kommunikationsförmåga? Då är rollen som vägtrafikledare något för dig!


Vägtrafikledare

Arbetsuppgifter

Som vägtrafikledare arbetar du i en trafikledningscentral tillsammans med andra vägtrafikledare där ni alla har till uppgift att se till att alla vägar och anläggningar inom Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län är framkomliga. Rollen innebär att du övervakar samt styr och leder vägtrafiken med hjälp av olika tekniska system inom utpekat ansvarsområde. Eftersom vägarna trafikeras dygnet runt årets alla dagar kommer du att arbeta skift.
Några exempel på arbetsuppgifter är
övervaka trafikflöden och trafikala situationer med hjälp av teknisk utrustning i anläggningen
informera trafikanter, näringslivstransporter, media, polis, SOS med flera, om läget på de statliga vägarna samt anläggning via webb och trafikradio
hantera störningar i trafiken vid olyckor, hinder och stopp för att bibehålla största möjliga framkomlighet i vägtransportsystemet
analysera och prognostisera kommande trafikpåverkande händelser, till exempel väder och trafikstörande arbeten
stödja interna operativa ledningsfunktioner vid avvikande händelser genom informationshantering och insamlande av beslutsunderlag

Hos oss på trafikledningscentralen finns engagerade och kompetenta kollegor och vi har ett stort fokus på ett gott samarbete och goda relationer. Vi har en lärande kultur och för oss är det viktigt att vi alla bidrar till en god stämning och ett positivt arbetsklimat.
Som vägtrafikledare får du ett lärorikt, utmanande och roligt arbete med en gedigen introduktion, utbildning och handledning för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt. Utbildningen pågår i cirka sex månader där både praktiska och teoretiska delar ingår.Övrig information

Inom Trafik jobbar du i händelsernas centrum för att få vårt transportsystem att fungera för alla Sveriges tusentals resenärer - dygnet runt, året runt. Vi planerar, leder och övervakar trafiken på 98 500 km statliga vägar och 14 200 km statliga järnvägar. Vår uppgift är att bidra till att vägarna är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
Intervjuer kommer att ske via Skype v 2 och 3.Kvalifikationer

Vi söker dig som har
gymnasieutbildning
några års arbetslivserfarenhet
mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket
mycket god datorvana
kan och vill arbeta skift som innebär tjänstgöring under dag, kväll, natt och helg årets alla dagar

Det är meriterande om du har
arbetslivserfarenhet av operativ verksamhet som till exempel en trafikledningscentral, larmcentral eller annan övervakande centralfunktion

Vem är du?
Eftersom du kommer att leda och övervaka trafik på en trafikledningscentral behöver du vara en person som har förmåga att analysera komplex information och självständigt kunna prioritera rätt saker och fatta beslut under tidspress. Du behöver också ha ett högt säkerhetstänk och vara kommunikativ vilket innebär att du på ett tydligt och tillförlitligt sätt kan förmedla information om trafikläget.
Då arbetet sker i en operativ miljö behöver du kunna växla upp från noll till 100 om en trafikstörning eller olycka uppstår och hitta lösningar som gynnar såväl trafikanterna som verksamheten på bästa sätt, men du behöver också trivas med att vissa dagar är lugnare då du främst övervakar trafikflöden. Utöver detta krävs det att du har god samarbetsförmåga då du befinner dig i en miljö där du har kontakt och behöver samarbeta med såväl interna som externa.  

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Trafikledare, extra

På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Just nu gör vi en stor satsning på trafikledningen och tillsätter ytterligare resurser för att ge bästa möjliga förutsättningar för avdelningen. Satsningen innebär bland annat att trafikledarna kommer arbeta fokuserat mot enbart ett affärsområde, antingen linjetrafik eller skol- och ... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Just nu gör vi en stor satsning på trafikledningen och tillsätter ytterligare resurser för att ge bästa möjliga förutsättningar för avdelningen. Satsningen innebär bland annat att trafikledarna kommer arbeta fokuserat mot enbart ett affärsområde, antingen linjetrafik eller skol- och beställningstrafik, för att möte de olika kundernas krav och behov.

Dagtid hanterar trafikledningen i Malmö hela Skånes trafik, men under kvällar och nätter hanteras även andra geografiska områden i organisationen. Vi bemannar både trafikledningen inom linjetrafik och trafikledningen inom skol- och beställningstrafik med ordinarie personal men behöver också ha personal som tar sig an uppdraget i kombination med sin bussförartjänst. Vi söker därför dig som både vill arbeta som bussförare och trafikledare! Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! 

Arbetsuppgifter:

Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera, dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Eftersom arbetstiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. 

Kvalifikationer:

Du har busskörkort och YKB och vi ser positivt om du redan idag är anställd som bussförare i vår organisation och är redo för en ytterligare utmaning. Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ange gärna om du helst vill arbeta inom skol- och beställningstrafik eller om du helst vill arbeta inom linjetrafik när du skickar din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

DHL Freight söker: Operativ gruppledare /Supervisor

På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare. Du som har ledarerfarenhet – se hit! Vi söker en initiativrik och lösningsfokuserad ledare till vårt team som arbetar med t... Visa mer
På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.

Du som har ledarerfarenhet – se hit! Vi söker en initiativrik och lösningsfokuserad ledare till vårt team som arbetar med trafikplanering till och från Centraleuropa. Som ledare för teamet får du en utvecklande och spännande roll där du leder ett kompetent och drivet team på 11-13 medarbetare som ansvarar för planering och dirigering av avdelningens bilar. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och sociala kompetens. Att vara en ledare och ta sig an utmaningar på ett positivt och engagerande sätt ser vi som en naturlig del i din vardag.

Arbetsuppgifter och ansvar
* Leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet
* Ansvara för att teamet når uppsatta mål för service, kvalitet och kostnader
* Optimera produktionen och säkerställa optimalt produktionssätt
* Hantera interna och externa kontakter- kunder, leverantörer och åkerier
* Delta i trafik-och produktionsrelaterade analyser, projekt, och implementering av nya kunder
* Personal ansvar- schemaläggning, rekrytering, medarbetarsamtal, personlig utveckling för individ och grupp samt säkerställa teamets kompetensutveckling

Profil & Bakgrund
* Väl dokumenterad erfarenhet inom transport och logistik branschen (Högskoleutbildning inom logistik eller motsvarande är meriterande)
* Tidigare erfarenhet av arbetsledande ställning
* God analytisk förmåga samt goda färdigheter i MS Office
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Resultatorienterad och målinriktad
* Kommunikativ och initiativrik
* Planerings - och organisationsförmåga
* Beslutsfattare
* Teamspelare

Tjänsten är tillsvidare med 100 % tjänstgöringsgrad och vi tillämpar alltid provanställning. Tjänsten är placerad i Malmö
 

Vad erbjuder vi dig?

Vi på DHL trivs och många av oss har jobbat här länge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilket uppmärksammas och ger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Vill du också vara med? Välkommen med din ansökan senast 15 sept, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, vänligen kontakta Cecilia Andersson på email: Cecilia Andersson eller 0709 -34 51 34

Häng med oss bakom kulisserna, följ oss på Instagram

Eller kika närmare på DHL - vårt varumärke, DHL Freight - globalt eller DHL Freight Sverige
 

Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd. Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. DHL ingår i koncernen Deutsche Post DHL som finns i 220 länder och har 570 000 anställda. Genom sitt globala nätverk kan DHL erbjuda sina kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har cirka 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla. Visa mindre

DACHSER söker en Team Leader till trafikledningsgruppen

Är du en skicklig trafikledare som vet hur man navigerar en hektisk dag fylld med logistiska utmaningar? Har du goda ledaregenskaper och drivs du av att motivera dina medarbetare? Om så är fallet kan du vara vår nya kollega! DACHSER Sweden AB är i ständig tillväxt och vi söker nu en Team Leader till trafikledningsgruppen vid vår filial i Malmö. Jobbet Vi söker dig som brinner för kvalité och service. Som Team Leader för trafikledningsgruppen kommer du att... Visa mer
Är du en skicklig trafikledare som vet hur man navigerar en hektisk dag fylld med logistiska utmaningar? Har du goda ledaregenskaper och drivs du av att motivera dina medarbetare? Om så är fallet kan du vara vår nya kollega! DACHSER Sweden AB är i ständig tillväxt och vi söker nu en Team Leader till trafikledningsgruppen vid vår filial i Malmö.
Jobbet
Vi söker dig som brinner för kvalité och service. Som Team Leader för trafikledningsgruppen kommer du att ansvara för Short Distance-gruppen, det vill säga den lokala trafikledningen för styckegods inom Skåne med omnejd. Du har ansvar för ett energifyllt team på fem anställda och rapporterar till Operations Manager.
Vi förväntar oss att du bidrar aktivt med din logistikkompetens när du tillsammans med resten av avdelningen ser till att vi kontinuerligt optimerar och utvecklar vår effektivitet och vår service. Du tar ansvar i gruppen och tillsammans med den övriga ledningen kommer du vara med att driva filialens utveckling framåt.
I vardagen kommer du bland annat att arbeta med följande uppgifter:
- Arbeta i DACHSERs operativa system
- Utveckla och driva trafikledningsgruppen
- Säkerställa att vi uppnår målen för gruppen
- Ansvara för kontakt och kontrakt med åkerier
- Ansvara för kvalitetsuppföljning inom ansvarsområdet
- Utforma och kontinuerligt uppdatera KPI-rapporter
- Personalansvar för trafikledningsgruppen (Short Distance
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med arbetstider belagda på vardagar.
Vem är du?
Som person är du initiativrik, självständig och drivande i ditt arbetssätt, samt har en förmåga att delta i förändringsarbete inom de speditionstekniska områdena. Vi tror också att du är administrativt skicklig, dynamisk, välstrukturerad och besitter naturliga ledaregenskaper.
Jobbet som Team Leader innebär många interna och externa kontakter varför du behöver ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen behöver du också kunna kommunicera obehindrat på svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
Då arbetsdagens uppgifter kan variera är det viktigt att du har en stresstålig natur och ser eventuella utmaningar som utvecklande istället för problematiska.
Vi söker dig som har erfarenhet av transport- och logistikbranschen samt har god lokalkännedom i Malmöområdet. Meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare och har fått en hel del erfarenhet av trafikledning, gärna inom området styckegods.
Vi erbjuder
Här välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultaten. Du får möjligheten att arbeta i ett globalt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden och med unika möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.
Som medarbetare får du bra och trygga anställningsvillkor med personalförmåner så som friskvårdsbidrag 5000 kr, möjlighet till subventionerad lunch, med mera.
Eftersom vi tycker att mångfald bland medarbetarna är en styrka uppmanar vi alla som uppfyller kvalifikationerna, oberoende av personlig bakgrund, att söka.
Är du intresserad?
Ytterligare information lämnas av Thomas Billgren på telefon +46 40 388586 alternativt via mail [email protected].
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 30/10 2022.
Vi är DACHSER
På DACHSER är vi övertygade om att framtiden tillhör dem som organiserar den. Tillsammans arbetar vi med världens mest intelligenta logistiknätverk som håller igång hjulen i den globala ekonomin – idag och i morgon. Här får du arbeta med erfarna kollegor och innovativa lösningar i en organisation som sätter öppenhet, respekt och kvalité i förarsätet.
DACHSERs filial i Malmö är ett av våra fem platskontor i Sverige. Med ca 200 kollegor nationellt och runt 31 000 kollegor världen över, blir du den lokala nyckelspelaren i en global gemenskap.
Få mer information om DACHSER som organisation och arbetsplats på www.dachser.se. Visa mindre

Trafikledare till DANX drivna team på natten

Ansök    Aug 11    Danx AB    Trafikledare, vägtrafik
Just nu söker vi efter ytterligare en stjärna som kommer att ingå i vårt trafikledarteam i Malmö. På DANX arbetar vi hårt för att ständigt leverera hög kvalité till våra kunder. Vi söker nu dig som trivs med att arbeta natt och vill vara en del av en snabb och dynamisk atmosfär. Du ska kunna bidra med erfarenhet och ha en vilja av att vara en del av ett team med stort ansvar .Som person drivs du av att få vara med och påverka och göra skillnad. I rollen so... Visa mer
Just nu söker vi efter ytterligare en stjärna som kommer att ingå i vårt trafikledarteam i Malmö.
På DANX arbetar vi hårt för att ständigt leverera hög kvalité till våra kunder. Vi söker nu dig som trivs med att arbeta natt och vill vara en del av en snabb och dynamisk atmosfär. Du ska kunna bidra med erfarenhet och ha en vilja av att vara en del av ett team med stort ansvar .Som person drivs du av att få vara med och påverka och göra skillnad.
I rollen som trafikledare kommer du att vara en del av ett lösningsorienterat team med höga mål som arbetar tillsammans för DANX framgång. Rollen ställer krav på att du som person har ett analytiskt och agerande tankesätt där vår kvalité alltid är i fokus. Som trafikledare hos oss spelar du en viktig roll som länk mellan våra chaufförer, terminaler samt trafikledare på dagen. Det underlättar därför att du är en kommunikativ och ansvarstagande person som vet vad som krävs för att kvalitetssäkra kundens processer och förhindra förseningar i dess flöden. På DANX arbetar vi proaktivt med lösningar innan problemen uppstår.
Är du intresserad av denna tjänst kan du förvänta dig att jobba tillsammans med kollegor som dagligen säkerställer att vår nattdistribution går som planerat genom förmågan att hitta snabba lösningar. Vi ser möjligheter snarare än problem och gillar att vara ”hands on”, vilket vi kommer att förvänta oss av dig också.Du kommeratt arbeta med kollegor från hela Norden och Baltikum som tillsammans utgör hjärtat av DANX trafiknät.
Våra trafikledare arbetar väldigt brett och med både höga och låga arbetsuppgifter. Vissa delar går att lösa på bara några sekunder medan andra utmaningar kräver mer betänketid. Rollen innehåller administrativa uppgifter, uppföljning och arbete med produktions- och kvalitetsmål, avstämning och överlämning samt rapportering till övriga funktioner. Vidare ingår det en hel del in- och utkommande samtal, bemärkningar i våra egna system och samarbete med närmsta kollegorna både i funktionen och på våra terminaler.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Övergripande ansvar för att övervaka och styra vår nattdistribution.
Arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att förutse och hantera förseningar och andra störningar i trafiken.
Kontrollera och följa upp vår nattdistribution och ansvara för att tidtabellerna hålls.
Informera våra kunder proaktivt om eventuella avvikelser, störningar och förseningar.
Supporta chaufförerna vid frågor både lokalt och per telefon.
Säkerställa en korrekt överlämning till funktionerna som arbetar dagtid.
Flagga när vi har eventuellt återkommande problem som behöver lösas.
Ansvar för att hantera och behandla de mail som kommer in både internt och externt.
Nära samarbete med samtliga terminaler i Sverige samt arbete på den lokala terminalen.Kvalifikationer och egenskaper:
Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
Goda engelska kunskaper i tal och skrift.
Grundläggande IT kunskaper och en förmåga att sätta sig in i olika system.
Lätt för att lära och tar eget ansvar för att alltid utvecklas.
Grundläggande geografiska kunskaper om Sverige.Meriterande:
Tidigare erfarenhet av transport och logistikbranschen.
Truckkort A+B.
B-körkort och tillgång till bil.
ADR utbildning 1.3.Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 36 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är natt där teamet tillsammans täcker upp tiderna mellan 22-08. Rollen som trafikledare hos oss inkluderar även helgarbete. Där vi arbetar natt mot lördag och natt mot måndag.
Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi på DANX ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel och utveckling på jobbet. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö där vi värdesätter alla medarbetares åsikter. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå.


Ansökan:
Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!


Tillträde: Omgående
Sista ansökningsdag: 31 augusti 2022
Lokation: Cederströmsgatan 4, 212 39, Malmö


Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till rekryteringsansvarig Elin Erlandsson, [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Förarcoach

På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Genom att tillsätta förarcoacher inom vår verksamhet vill vi bli ännu starkare i våra uppdrag och säkerställa kvalitén i vår leverans. Vi söker nu en förarcoach i Malmö som ska verka inom skol- och beställningstrafik. Inom skol- och beställningstrafik är det ... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Genom att tillsätta förarcoacher inom vår verksamhet vill vi bli ännu starkare i våra uppdrag och säkerställa kvalitén i vår leverans. Vi söker nu en förarcoach i Malmö som ska verka inom skol- och beställningstrafik.
Inom skol- och beställningstrafik är det flera aspekter som är avgörande för att uppnå god kvalité i arbetet som bussförare; bland annat avtalskrav, servicenivå och lagefterlevnad. Det är också viktigt att företagets policys och instruktioner följs. Företaget har ett antal dokumenterade mål, där bland annat bränsleförbrukningen och fordonsskadefrekvensen ska minska. Dessa frågor blir aktuella för förarcoachen att ha i beaktande i sitt dagliga arbete.
Som förarcoach säkerställer du att föraren har de verktyg som behövs för att kunna utföra sitt jobb på bästa sätt. Du ansvarar för att följa upp, coacha och utveckla förare i deras dagliga arbete. Att följa upp kör- och vilotidregler är också en del av det arbetet. Förarcoachen förväntas representera företaget och genom sitt eget engagemang bidra till ett klimat som främjar utveckling och en positiv atmosfär.
Uppdraget kommer innebära medåkning med förare samt samtal i syfte att coacha och förbättra. Uppdraget kan också innebära att delta i förbättringsgrupper. Som förarcoach kommer du också behöva utföra administrativa uppgifter, såsom skaderapportering, incidentsrapportering mm.
Uppdraget som förarcoach kommer inte vara en heltidstjänst, vi ser därför en stor fördel om du är bussförare och därmed vill kombinera uppdragen.
Vi söker dig som brinner för bussföraryrket och är utbildad bussförare med D-körkort och YKB. Du känner dig bekväm med administration och har goda datakunskaper. Du har ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt. Har du tidigare haft en coachande roll som du trivts i är de mycket meriterande. Företagets värdeord –personligt engagerad, proaktiv och professionell – är något du kan stå för och är villig att arbeta utifrån i alla lägen. Vidare har du ett affärssinne och hög servicekänsla. Dessutom är lagefterlevnad högt prioriterat för dig.

Tillträde enligt överenskommelse.Provanställning kan komma att tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Behovsanställd trafikledare

På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemnannad dygnet runt, årets alla dagar. Vissa tider hanterar trafikledningen i Malmö hela organisationens telefonslinga. Vi söker nu en trafikledare till teamet som kan arbeta några pass per vecka och heltid under högsäsong. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan dett... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemnannad dygnet runt, årets alla dagar. Vissa tider hanterar trafikledningen i Malmö hela organisationens telefonslinga. Vi söker nu en trafikledare till teamet som kan arbeta några pass per vecka och heltid under högsäsong. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! 
Arbetsuppgifter:
Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Eftersom arbestiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. 
Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har utbildning inom logistik eller transport eller kanske är mitt i din utbildning. Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.
Har du dessutom busskörkort och YKB kan vi erbjuda en kombinerad tjänst, där du vissa dagar arbetar med trafikledning och andra dagar utför köruppdrag. 
Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trafikledare till DANX drivna team på natten

Ansök    Maj 7    Danx AB    Trafikledare, vägtrafik
Just nu söker vi efter ytterligare en stjärna som kommer att ingå i vårt trafikledarteam i Malmö. På DANX arbetar vi hårt för att ständigt leverera hög kvalité till våra kunder. Vi söker nu dig som trivs med att arbeta natt och vill vara en del av en snabb och dynamisk atmosfär. Du ska kunna bidra med erfarenhet och ha en vilja av att vara en del av ett team med stort ansvar. Som person drivs du av att få vara med och påverka och göra skillnad. I rollen s... Visa mer
Just nu söker vi efter ytterligare en stjärna som kommer att ingå i vårt trafikledarteam i Malmö.
På DANX arbetar vi hårt för att ständigt leverera hög kvalité till våra kunder. Vi söker nu dig som trivs med att arbeta natt och vill vara en del av en snabb och dynamisk atmosfär. Du ska kunna bidra med erfarenhet och ha en vilja av att vara en del av ett team med stort ansvar. Som person drivs du av att få vara med och påverka och göra skillnad.
I rollen som trafikledare kommer du att vara en del av ett lösningsorienterat team med höga mål som arbetar tillsammans för DANX framgång. Rollen ställer krav på att du som person har ett analytiskt och agerande tankesätt där vår kvalité alltid är i fokus. Som trafikledare hos oss spelar du en viktig roll som länk mellan våra chaufförer, terminaler samt trafikledare på dagen. Det underlättar därför att du är en kommunikativ och ansvarstagande person som vet vad som krävs för att kvalitetssäkra kundens processer och förhindra förseningar i dess flöden. På DANX arbetar vi proaktivt med lösningar innan problemen uppstår.
Är du intresserad av denna tjänst kan du förvänta dig att jobba tillsammans med kollegor som dagligen säkerställer att vår nattdistribution går som planerat genom förmågan att hitta snabba lösningar. Vi ser möjligheter snarare än problem och gillar att vara ”hands on”, vilket vi kommer att förvänta oss av dig också. Du kommer att arbeta med kollegor från hela Norden och Baltikum som tillsammans utgör hjärtat av DANX trafiknät.
Våra trafikledare arbetar väldigt brett och med både höga och låga arbetsuppgifter. Vissa delar går att lösa på bara några sekunder medan andra utmaningar kräver mer betänketid. Rollen innehåller administrativa uppgifter, uppföljning och arbete med produktions- och kvalitetsmål, avstämning och överlämning samt rapportering till övriga funktioner. Vidare ingår det en hel del in- och utkommande samtal, bemärkningar i våra egna system och samarbete med närmsta kollegorna både i funktionen och på våra terminaler.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Övergripande ansvar för att övervaka och styra vår nattdistribution.
Arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att förutse och hantera förseningar och andra störningar i trafiken.
Kontrollera och följa upp vår nattdistribution och ansvara för att tidtabellerna hålls.
Informera våra kunder proaktivt om eventuella avvikelser, störningar och förseningar.
Supporta chaufförerna vid frågor både lokalt och per telefon.
Säkerställa en korrekt överlämning till funktionerna som arbetar dagtid.
Flagga när vi har eventuellt återkommande problem som behöver lösas.
Ansvar för att hantera och behandla de mail som kommer in både internt och externt.
Nära samarbete med samtliga terminaler i Sverige samt arbete på den lokala terminalen.


Kvalifikationer och egenskaper:
Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
Goda engelska kunskaper i tal och skrift.
Grundläggande IT kunskaper och en förmåga att sätta sig in i olika system.
Lätt för att lära och tar eget ansvar för att alltid utvecklas.
Grundläggande geografiska kunskaper om Sverige.


Meriterande:
Tidigare erfarenhet av transport och logistikbranschen.
Truckkort A+B.
B-körkort och tillgång till bil.
ADR utbildning 1.3.


Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 36 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är natt där teamet tillsammans täcker upp tiderna mellan 22-08.
Rollen som trafikledare hos oss inkluderar även helgarbete. Där vi arbetar natt mot lördag och natt mot måndag.
Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi på DANX ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel och utveckling på jobbet. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö där vi värdesätter alla medarbetares åsikter. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå.


Ansökan:
Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!

Tillträde: Omgående
Sista ansökningsdag: 31 maj 2022
Lokation: Cederströmsgatan 4, 212 39, Malmö


Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till rekryteringsansvarig Elin Erlandsson, [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Behovsanställd trafikledare

På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemnannad dygnet runt, årets alla dagar. Vissa tider hanterar trafikledningen i Malmö hela organisationens telefonslinga. Vi söker nu en trafikledare till teamet som kan arbeta några pass per vecka och heltid under sommaren. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemnannad dygnet runt, årets alla dagar. Vissa tider hanterar trafikledningen i Malmö hela organisationens telefonslinga. Vi söker nu en trafikledare till teamet som kan arbeta några pass per vecka och heltid under sommaren. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! 
Arbetsuppgifter:
Som trafikledare är din uppgift att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt. Förare, uppdragsgivare och andra funktioner kontaktar trafikledningen för att lösa uppkomna problem och det är din uppgift att snabbt hitta lösningar. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Eftersom arbestiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. 
Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har utbildning inom logistik eller transport eller kanske är mitt i din utbildning. Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.
Har du dessutom busskörkort och YKB kan vi erbjuda en kombinerad tjänst, där du vissa dagar arbetar med trafikledning och andra dagar utför köruppdrag. 
Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Jetpak Malmö söker en Trafikledare

Vi söker en person till vårt kontor i Malmö som vill arbeta med trafikledning, kundservice samt lager. ARBETSOMRÅDEN Att arbeta som trafikledare på Jetpak innebär att du på ett professionellt och ”serviceminded” sätt svarar på våra kunders förfrågningar och bokningar vare sig de kommer via telefon, e-mail eller direkt från vår hemsida. Till din hjälp har du en av marknadens modernaste affärssystem som hjälper dig att föreslå den bästa transportlösningen ... Visa mer
Vi söker en person till vårt kontor i Malmö som vill arbeta med trafikledning, kundservice samt lager.
ARBETSOMRÅDEN
Att arbeta som trafikledare på Jetpak innebär att du på ett professionellt och ”serviceminded” sätt svarar på våra kunders förfrågningar och bokningar vare sig de kommer via telefon, e-mail eller direkt från vår hemsida.
Till din hjälp har du en av marknadens modernaste affärssystem som hjälper dig att föreslå den bästa transportlösningen baserat på kundens behov. Du är lyhörd och har ”affärsnäsa”, vilket innebär att du har förmågan att plocka rätt bland våra tilläggstjänster som du erbjuder våra kunder. Vi betraktar vår Kundservice som en viktig säljkanal mot marknaden vilket innebär att försäljning kommer in som en naturlig del av ditt dagliga arbete.
Våra kunder ställer mycket höga krav på kvalitet och leveransprecision varför det är viktigt att vara noggrann och tydlig i kommunikationen med kund.
I arbetsuppgifterna ingår även att dirigera våra ca 30 fordon samt följa upp den dagliga kvalitén.

UTBILDNING OCH ERFARENHET
- Gymnasiekompetens
- PC-vana,
- Behärskar svenska & engelska i tal och skrift
- Truckkort är meriterande
PERSONLIGA EGENSKAPER
Alltid sätter kunden i centrum
Mycket god kommunikationsförmåga och
Har hög stresstålighet
Har PC-vana, gärna Office-paketet
Har goda geografi kunskaper
Erfarenhet av trafikledning
Är en ”Teamspelare”
Erfarenhet från logistikbranschenFör att trivas i denna roll är det viktigt att du är en ansvarstagande person som tycker om att arbeta självständigt. Samtidigt är det av stort värde att du är en lagspelare, då du jobbar mycket nära dina kollegor i teamet, för att vi tillsammans skall tillgodose våra kunders olika behov.
Jetpak är ett företag där snabba leveranser är vår vardag och du bör därför trivas med ett högt tempo.
Låter det spännande och intressant så hör av dig snarast då urval sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av Produktionschef Skåne
Ulla Bergström [email protected]
Tel Dir: +46 708 80 00 09
DIN ANSÖKAN
Vi vill ha din ansökan senast den 6 maj 2022, urval sker löpande.
Din ansökan skickar du via mail till HR Manager [email protected].
Märk din ansökan med "Trafikledare i Malmö" Visa mindre

Trafikledare Distribution/Bud

Är du lösningsorienterad, serviceminded och har ett eget driv? Arbetar du som trafikledare idag eller har liknande erfarenhet? Vi behöver nu utöka vårt trafikledarteam i Malmö på vår distribution-/budavdelning. Bli en av oss! På Bring tar alla medarbetare ansvar och förstår hur deras arbete bidrar till kundnöjdhet. Tillsammans arbetar vi med fokus på kundens behov, kvalitet i alla led och en tillmötesgående framtoning, tre fokusområden som kräver engagera... Visa mer
Är du lösningsorienterad, serviceminded och har ett eget driv? Arbetar du som trafikledare idag eller har liknande erfarenhet? Vi behöver nu utöka vårt trafikledarteam i Malmö på vår distribution-/budavdelning.

Bli en av oss!
På Bring tar alla medarbetare ansvar och förstår hur deras arbete bidrar till kundnöjdhet. Tillsammans arbetar vi med fokus på kundens behov, kvalitet i alla led och en tillmötesgående framtoning, tre fokusområden som kräver engagerade och kunniga medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ansvara för att planera, optimera och leda paket, bud och godstransporter i Skåne genom resursutnyttjande av exempelvis chaufförer, terminaler, fordon, samt genom administrativt stöd/datasystem på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt.  

Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning
Erfarenhet av trafikledning
Erfarenhet eller utbildning inom transport
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga och en positiv inställning
Ta eget ansvar och arbeta proaktivt med förbättringar
Stresstålig och kunna arbeta tidvis i högt tempo
Schemalagd arbetstid där vissa kvälls eller helgarbete kan förekomma
Sist, men absolut inte minst, delar du våra värderingar; att vilja mer, att ta ansvaroch att spela för laget.

Vårt erbjudande
Ett arbete i en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är en utmanare i en bransch som befinner sig i kraftig utveckling och förändring. Det gör att vi som koncern ständigt behöver förbättra och anpassa oss efter nya utmaningar, önskemål och krav som ställs på oss – varje dag. Genom att ta ansvar, spela för laget och ständigt vilja mer, jobbar vi hårt för att göra vardagen enklare och världen mindre för våra kunder. Det är det som präglar oss i vårt dagliga arbete och vår arbetskultur.

Omfattning
Tjänsten är tillsvidare om 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Skicka in din ansökan redan idag!
Bring fokuserar på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi genomför ett löpande urval i rekryteringen och uppmanar därför kvalificerade personer att ansöka direkt. OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Nilsson via e-post: [email protected]


Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Trafikledare

Vi utökar Taxi Malmö och söker nu en ny Trafikledare till vårt duktiga Team. Anställningen blir inledningsvis en timanställning att hoppa in vid behov men också med fasta timmar i månaden. Denna tjänst är med tiden tänkt att utökas men deltid alt. heltidsanställning. Utbildning/ introduktion sker på plats. Det vi söker är en person som är ansvarstagande har bra lokalsinne och har lätt för att fatta snabba beslut samt att vara flexibel. Öppen för alla Vi fo... Visa mer
Vi utökar Taxi Malmö och söker nu en ny Trafikledare till vårt duktiga Team.
Anställningen blir inledningsvis en timanställning att hoppa in vid behov men också med fasta timmar i månaden. Denna tjänst är med tiden tänkt att utökas men deltid alt. heltidsanställning.
Utbildning/ introduktion sker på plats.
Det vi söker är en person som är ansvarstagande har bra lokalsinne och har lätt för att fatta snabba beslut samt att vara flexibel.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trafikledare

På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare bedriva en trygg, pålitlig och säker trafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemnannad dygnet runt, årets alla dagar. Vi är påväg in i en ny, spännande fas där vi nu expanderar vår avdelning. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt te... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare bedriva en trygg, pålitlig och säker trafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemnannad dygnet runt, årets alla dagar. Vi är påväg in i en ny, spännande fas där vi nu expanderar vår avdelning. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! 
Arbetsuppgifter:
Som trafikledare arbetar du med planering, optimering, utförande och uppföljning av alla våra trafikslag. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Tjänsten innefattar även ett uppstartsarbete med vårt nya avtal för tågersättning där du förväntas bidra med nya, kreativa lösningar samt ett gott enagagemang om att nå det bästa resultatet. Eftersom att arbestiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har utbildning inom logistik eller transport och vi ser gärna att du har arbetat några år inom yrket. Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Meriterande är om du tidigare har arbetat med planeringsverktygen Klartext eller Trapeze. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trafikledare/ Operatör/ Telefonist

Vi utökar och vi söker nästa stjärna i vårt team till Taxi Malmö. Nu söker vi trafikledare och gärna med erfarenhet inom liknande bransch. Du måste ha god lokalkännedom inom Malmö med omnejd att kunna prioritera, vara stresstålig vara ordningsam samt att ha förmåga för mycket god kundservice. Mycket god svenska i tal och skrift meriterande är om du kan prata flera språk. Har du dessa kvalitéerna så är du rätt person för oss! Visa mer
Vi utökar och vi söker nästa stjärna i vårt team till Taxi Malmö.
Nu söker vi trafikledare och gärna med erfarenhet inom liknande bransch.
Du måste ha god lokalkännedom inom Malmö med omnejd att kunna prioritera, vara stresstålig vara ordningsam samt att ha förmåga för mycket god kundservice.
Mycket god svenska i tal och skrift meriterande är om du kan prata flera språk.
Har du dessa kvalitéerna så är du rätt person för oss! Visa mindre

Team Leader till DACHSERs trafikledningsgrupp i Malmö

Är du en skicklig trafikledare som vet hur man navigerar en hektisk dag fylld med logistiska utmaningar? Har du goda ledaregenskaper och drivs du av att motivera dina medarbetare? Om så är fallet kan du vara vår nya Team Leader! DACHSER Sweden AB är i snabb utveckling och vi söker därför en Team Leader till vår trafikledning i Malmö. Jobbet Vi söker dig som brinner för kvalité och service. Som Team Leader för trafikledningsgruppen kommer du att ansvara för... Visa mer
Är du en skicklig trafikledare som vet hur man navigerar en hektisk dag fylld med logistiska utmaningar? Har du goda ledaregenskaper och drivs du av att motivera dina medarbetare? Om så är fallet kan du vara vår nya Team Leader! DACHSER Sweden AB är i snabb utveckling och vi söker därför en Team Leader till vår trafikledning i Malmö.
Jobbet
Vi söker dig som brinner för kvalité och service. Som Team Leader för trafikledningsgruppen kommer du att ansvara för Short Distance-gruppen, det vill säga den lokala trafikledningen för styckegods inom Skåne och omnejd. Du har ansvar för ett energifyllt team på 5 anställda.
Vi förväntar oss att du bidrar aktivt med din logistikkompetens när du tillsammans med resten av avdelningen ser till att vi kontinuerligt optimerar och utvecklar vår effektivitet och vår service. Du tar ansvar i gruppen och tillsammans med den övriga ledningen kommer du vara med att driva filialens utveckling framåt.
Du rapporterar till vår Operations Manager.
I vardagen kommer du bland annat att arbeta med följande uppgifter:
Arbeta i DACHSERs operativa system
Utveckla och driva trafikledningsgruppen
Säkerställa att vi uppnår målen för gruppen
Ansvara för kontakt och kontrakt med åkerier
Ansvara för kvalitetsuppföljning inom ansvarsområde
Utforma och kontinuerligt uppdatera KPI-rapporter
Personalansvar för trafikledningsgruppen (Short Distance)

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av transport- och logistikbranschen samt har god lokalkännedom i Malmöområdet. Viktigast är att du har arbetat i en liknande roll tidigare där du har fått en hel del erfarenhet av trafikledning, gärna inom området styckegods.
Som person är du initiativrik, självständig och drivande i ditt arbetssätt, samt har en förmåga att delta i förändringsarbete inom de speditionstekniska områdena. Vi tror också att du är administrativt skicklig, dynamisk och välstrukturerad.
Jobbet som Team Leader innebär många interna och externa kontakter varför du behöver ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen behöver du också kunna kommunicera obehindrat på svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
Då arbetsdagens uppgifter kan variera är det viktigt att du har en stresstålig natur och ser eventuella utmaningar som utvecklande istället för problematiska.
Vi erbjuder
Här välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultaten. Du får ett spännande jobb i ett framgångsrikt internationellt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden samt unika möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.
Vi erbjuder alla nya anställda en ordentlig introduktion i DACHSERs nätverkssystem, löpande utbildning, stöd från kollegor och ledare samt möjligheten att arbeta i ett globalt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden. Den här rollen är också en unik möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.
Eftersom vi tycker att mångfald bland medarbetarna är en styrka uppmanar vi alla, oberoende av personlig bakgrund, att söka. Som medarbetare får du bra och flexibla anställningsvillkor. Lön efter kvalifikation.


Är du intresserad?
Ytterligare information lämnas av Operations Manager Thomas Billgren på telefon 070-918 6955.


Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 6 december 2020.


DACHSER är ett familjeägt företag som erbjuder transportlogistik, lagerhållning och kundspecifika services. Ett sömlöst transportnät – både i Europa och resten av världen – och helt integrerade IT-system säkerställer intelligenta logistiklösningar jorden runt. Få mer information om DACHSER som arbetsplats på www.dachser.se eller se vår företagsfilm här. Visa mindre

Förarcoach

Bergkvarabuss är ett framgångsrikt bussföretag som under många årtionden arbetat med att erbjuda säkra, bekväma och pålitliga bussresor. Genom att erbjuda busstrafik med vår moderna fordonsflotta som alternativt färdmedel är vi med och bidrar till ett mer hållbart samhälle. För att säkerställa vår fortsatta expansion söker vi nu en förarcoach till vår depå i Malmö. Dina arbetsuppgifter: I rollen som förarcoach arbetar du operativt med att coacha och utvec... Visa mer
Bergkvarabuss är ett framgångsrikt bussföretag som under många årtionden arbetat med att erbjuda säkra, bekväma och pålitliga bussresor. Genom att erbjuda busstrafik med vår moderna fordonsflotta som alternativt färdmedel är vi med och bidrar till ett mer hållbart samhälle. För att säkerställa vår fortsatta expansion söker vi nu en förarcoach till vår depå i Malmö.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som förarcoach arbetar du operativt med att coacha och utveckla medarbetare i deras dagliga arbete som bussförare. Du säkerställer att de kund- och kvalitetskrav som finns i upphandlat avtal tillgodoses och följs samt att det dagliga arbetet verkar i linje med företagets kultur och värderingar. Som förarcoach arbetar du aktivt med feedback och utvecklingssamtal, kund- och kvalitetsuppföljningar samt integrering och utveckling av personalprogram.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, meriterande är om du tidigare arbetat med att coacha medarbetare. För att lyckas och trivas i rollen som förarcoach är du utåtriktad, driven och lyhörd. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Meriterande är om du har D-behörighet och YKB. Arbetstiderna kan komma att variera med anledning av att förarna arbetar obekväma tider.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vägtrafikledare visstid

Ansök    Nov 16    Trafikverket    Trafikledare, vägtrafik
Som vägtrafikledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet. Har du god datorvana och har lätt för att arbeta olika system? Brinner du för gott samarbete och har stark kommunikationsförmåga? Då är rollen som vägtrafikledare något för dig! Trafikledningscentralen i Malmö söker nu en vägtrafikledare för visstidsanställning med start 1 ... Visa mer
Som vägtrafikledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.

Har du god datorvana och har lätt för att arbeta olika system? Brinner du för gott samarbete och har stark kommunikationsförmåga? Då är rollen som vägtrafikledare något för dig!

Trafikledningscentralen i Malmö söker nu en vägtrafikledare för visstidsanställning med start 1 januari till sista december 2021.


Vägtrafikledare visstid

Arbetsuppgifter

Som vägtrafikledare arbetar du i en trafikledningscentral tillsammans med andra vägtrafikledare där ni alla har en uppgift att se till att alla vägar och anläggningar inom region Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping och Kalmar är framkomliga. Rollen innebär att du övervakar samt även styr och leder vägtrafiken med hjälp av olika tekniska system inom utpekat ansvarsområde.

I arbetsuppgifterna ingår att:


informera samhället, trafikanter, näringslivstransporter, media, polis, SOS m.fl. om läget på de statliga vägarna samt anläggning via webb och trafikradio

hantera störningar i trafiken vid olyckor, hinder och stopp i vägtrafiken, för att bibehålla största möjliga framkomlighet i vägtransportsystemet

analysera och prognostisera kommande trafikpåverkande händelser, tex väder och trafikstörande arbeten

stödja interna operativa ledningsfunktioner vid icke-normala händelser genom informationshantering och insamlande av beslutsunderlagArbetet innebär skiftgång dygnet runt, året runt.

Hos oss på trafikledningscentralen finns engagerade och kompetenta kollegor och vi har ett stort fokus på ett gott samarbete samt goda relationer. För oss är det viktigt att vi alla bidrar till en god stämning och ett positivt arbetsklimat.

Övrig information

Tester kommer vara en del av denna rekryteringsprocess. De första intervjuerna är planerade att hållas via Skype under vecka 51.

Kvalifikationer

Vem är du?

Då rollen innebär mycket kontakter både internt samt externt ser vi att du som person ska vara relationsskapande, ha god samarbetsförmåga och du att arbetar för att hitta lösningar som gynnar både verksamheten och trafikanterna på bästa sätt. Du ska känna dig bekväm i att kommunicera och förmedla budskap på ett informativt sätt, både skriftligen och muntligen. Då arbetet sker i en operativ miljö med dagligdags förändrade förutsättningar ser vi det som extra viktigt att du är anpassningsbar och flexibel.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:


en avslutad gymnasieutbildning

datorvana och erfarenhet av arbete i olika databasmiljöer och system

mycket god förmåga att uttala dig i tal och skrift i det svenska språket

körkort för personbilDet är meriterande om du har:


erfarenhet av arbete i en operativ miljö (såsom från vägtrafikområde, trafikledning, trafikinformation och/eller från SOS, polisen, driftledning.)

god geografisk kunskap och god förmåga att kunna läsa och tolka kartor

erfarenhet av skiftarbeteFör att arbeta som vägtrafikledare krävs en internutbildning där du får lära dig alla olika system som behövs för tjänsten, denna utbildning får du av Trafikverket under din arbetstid tillsammans med en handledare.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Trafik jobbar du i händelsernas centrum för att få vårt transportsystem att fungera för alla Sveriges tusentals resenärer - dygnet runt, året runt. Vi planerar, leder och övervakar trafiken på 98 500 km statliga vägar och 14 200 km statliga järnvägar. Vår uppgift är att bidra till att vägarna är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/att-jobba-pa-trafikverket/vara-yrken/Alla-yrken/V/Vagtrafikledare/ Visa mindre

Transportledare, Transportsamordnare

Alguns Åkeri har sitt kontor i Malmö lokaliserat ute i Östra hamnen. Vi har både kontor, lager och uppställningsplats på en och samma adress. Det är bra att kunna kommunicera på ett tydligt sätt, vara bra på att organisera och trivas med ett högt tempo. Du ska ha väldigt goda kunskaper och erfarenheter utav tidigare liknande arbete. Krav på språk är engelska, bulgariska, makedoniska och kroatiska. Transportledare och transportsamordnare koordinerar transpo... Visa mer
Alguns Åkeri har sitt kontor i Malmö lokaliserat ute i Östra hamnen. Vi har både kontor, lager och uppställningsplats på en och samma adress. Det är bra att kunna kommunicera på ett tydligt sätt, vara bra på att organisera och trivas med ett högt tempo. Du ska ha väldigt goda kunskaper och erfarenheter utav tidigare liknande arbete. Krav på språk är engelska, bulgariska, makedoniska och kroatiska. Transportledare och transportsamordnare koordinerar transporter av olika slag så att varor och gods når sina mottagare. Man säkerställer att gods hamnar på rätt ställe samt att transporterna är ekonomiska och effektiva. Visa mindre

Transportplanerare

Att planera och koordinera samt ibland utföra transporten. Du ska vara målinriktat och alltid ha kunden i fokus! Visa mer
Att planera och koordinera samt ibland utföra transporten.
Du ska vara målinriktat och alltid ha kunden i fokus! Visa mindre

Trafikledare

På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare bedriva en trygg, pålitlig och säker trafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemnannad dygnet runt, årets alla dagar. Vi är påväg in i en ny, spännande fas där vi nu expanderar vår avdelning. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt te... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare bedriva en trygg, pålitlig och säker trafik. I Malmö finns vårt nav inom trafikledningen och avdelningen är bemnannad dygnet runt, årets alla dagar. Vi är påväg in i en ny, spännande fas där vi nu expanderar vår avdelning. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! 
Arbetsuppgifter:
Som trafikledare arbetar du med planering, optimering, utförande och uppföljning av alla våra trafikslag. Du har en god och affärsmässig dialog med såväl chaufförer som trafikhuvudmän och beställare. Rollen som trafikledare kräver snabba beslutsvägar liksom ett ständigt pågående planeringsarbete för att på bästa sätt kunna lösa de problem som uppstår. Vidare förväntas du rapportera dagligen till närmsta chef och du dokumenterar och hanterar avvikelser löpande. Tjänsten innefattar även ett uppstartsarbete med vårt nya avtal för tågersättning där du förväntas bidra med nya, kreativa lösningar samt ett gott enagagemang om att nå det bästa resultatet. Eftersom att arbestiderna innebär ett rullande treskiftsschema ser vi gärna att du är driven och proaktiv i ditt arbete och att du fullföljer alla uppdrag i mål trots avvikande arbetstider. 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller transport och vi ser gärna att du har arbetat några år inom yrket. Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. Meriterande är om du tidigare har arbetat med planeringsverktygen Klartext eller Trapeze. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta i ett team.
Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna omfattar ett treskiftsarbete då avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vägtrafikledare

Ansök    Jan 29    Trafikverket    Trafikledare, vägtrafik
Som vägtrafikledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet. Vägtrafikledare Som vägtrafikledare arbetar du med trafikledning och trafikinformation på det statliga vägnätet i region syd. I arbetsuppgifterna ingår att: informera samhället, trafikanter, näringslivstransporter, media, polis, SOS m.fl. om läget på de statliga väg... Visa mer
Som vägtrafikledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.


Vägtrafikledare

Som vägtrafikledare arbetar du med trafikledning och trafikinformation på det statliga vägnätet i region syd.

I arbetsuppgifterna ingår att:


informera samhället, trafikanter, näringslivstransporter, media, polis, SOS m.fl. om läget på de statliga vägarna (trafikinformation) via webb och trafikradio

styra och leda trafiken med hjälp av olika tekniska system (vägtrafikledning)

hantera störningar i trafiken vid olyckor, hinder och stopp i vägtrafiken, för att bibehålla största möjliga framkomlighet i vägtransportsystemet

analysera och prognostisera kommande trafikpåverkande händelser, tex väder och trafikstörande arbetenArbetet innebär skiftgång dygnet runt, året runt.

Vem är du? 

I rollen som vägtrafikledare är det viktigt att du har förmågan att enkelt anpassa dig till nya omständigheter och situationer. Du har förmåga att arbeta konstruktivt och behålla ditt lugn även i stressade situationer. Vidare har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. 

Vi söker dig som


har en avslutad gymnasieutbildning

har god datorvana i olika databasmiljöer

har goda kunskaper i svenska och engelska

har körkort för personbil

har svenskt medborgarskapDet är meriterande om du


har arbetslivserfarenhet från vägtrafikområde, trafikledning eller trafikinformation

har arbetat i operativ miljö exempelvis SOS, Polis, driftledning och trafikinformationscentraler

har god geografisk kunskap i region syd, vilket är det aktuella uppdragsområdet

har förmågan att kunna läsa och tolka kartor

har erfarenhet av skiftarbete Visa mindre

Trafikledare till vårt taxidispatch system

Nordlins Transport AB är ett taxibolag som är verksamt i Malmö med omnejd.Vi söker nu ytterligare två medarbetare som ska arbeta som trafikledare i vårt System FieldAware.Tjänsterna innebär att du kommer koordinera taxibilerna samt vara ett stöd för personalen i taxiväxeln. Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av liknande arbete. Arbetet är förlagt på både dagar och kvällar och vi tillämpar önskeschema.Välkommen med din ansökan!... Visa mer
Nordlins Transport AB är ett taxibolag som är verksamt i Malmö med omnejd.Vi söker nu ytterligare två medarbetare som ska arbeta som trafikledare i vårt System FieldAware.Tjänsterna innebär att du kommer koordinera taxibilerna samt vara ett stöd för personalen i taxiväxeln. Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av liknande arbete. Arbetet är förlagt på både dagar och kvällar och vi tillämpar önskeschema.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Transportplanerare

Ansök    Sep 19    ARIF, SUNAJ    Trafikledare, vägtrafik
Att planera och koordinera samt ibland utföra transporten. Du ska vara målinriktat och alltid ha kunden i fokus! Visa mer
Att planera och koordinera samt ibland utföra transporten. Du ska vara målinriktat och alltid ha kunden i fokus! Visa mindre

Transportledare och Transportsamordnare

Transportledare och transportsamordnare koordinerar transporter av olika slag så att varor och gods når sina mottagare. Man säkerställer att gods hamnar på rätt ställe samt att transporterna är ekonomiska och effektiva. Det är bra att kunna kommunicera på ett tydligt sätt, vara bra på att organisera och trivas med ett högt tempo. Du ska ha väldigt goda kunskaper och erfarenheter utav tidigare arbete. Krav på språk är engelska, bulgariska, makedoniska och... Visa mer
Transportledare och transportsamordnare koordinerar transporter av olika slag så att varor och gods når sina mottagare. Man säkerställer att gods hamnar på rätt ställe samt att transporterna är ekonomiska och effektiva.

Det är bra att kunna kommunicera på ett tydligt sätt, vara bra på att organisera och trivas med ett högt tempo. Du ska ha väldigt goda kunskaper och erfarenheter utav tidigare arbete. Krav på språk är engelska, bulgariska, makedoniska och kroatiska.

Alguns Åkeri har sitt kontor i Malmö lokaliserat ute i Östra hamnen. Vi har både kontor, lager och uppställningsplats på en och samma adress. Visa mindre

Trafikledare

Trafikledningen i Malmö behöver nu förstärkning med en ny trafikledare. Söker du en ny utmaning och anser att du har det som krävs för att stötta bussförare och leda busstrafiken i Södra Skåne? Ta chansen och sök nu!  Trafikledningen arbetar med trafikleda, stötta kollegorna bakom ratten, arbeta fram akuta omläggningsplaner, agera vid störningar och avvikelser och sist men inte minst säkerställa en säker och pålitlig leverans.  Transdev erbjuder E... Visa mer
Trafikledningen i Malmö behöver nu förstärkning med en ny trafikledare. Söker du en ny utmaning och anser att du har det som krävs för att stötta bussförare och leda busstrafiken i Södra Skåne? Ta chansen och sök nu! 
Trafikledningen arbetar med trafikleda, stötta kollegorna bakom ratten, arbeta fram akuta omläggningsplaner, agera vid störningar och avvikelser och sist men inte minst säkerställa en säker och pålitlig leverans. 
Transdev erbjuder En gedigen internutbildning Trevliga och kompetenta kollegor Flexibelt arbete, där du arbetar skift (kvällar och helger förekommer En gemenskap där alla arbetar mot samma mål Förmåner så som friskvårdsbidrag och fredagsfrukostar
Arbetsuppgifter
I rollen som Trafikledare ansvarar och arbetar du med att: Hjälpa och stötta våra bussförare i sin vardag  Rapportera in störningar och avvikelser i trafikrapporteringssystem  Besluta om trafikomläggningar  Informera vid störningar  Samarbete med Skånetrafiken och andra trafikbolag vid ex evenemang Analysera trafiksituationen i realtid och agera efter gällande rutiner  Aktivt delta i förbättringsarbete  
Dina kunskaper och egenskaper  Som person är du mycket stresstålig och har en förmåga att behålla lugnet i pressade situationer Du har lätt för att samarbeta, är kommunikativ, positiv och lösningsorienterad  Du hanterar svenska i tal och skrift, behärskar Office-paketet och har god datavana  Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet där beslutsförmåga, fokus på människors säkerhet, tydlig kommunikation och god samarbetsförmåga kommer vara viktiga parametrar  B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har D-körkort och YKB för buss
Vi erbjuder 
En varierande och spännande roll mitt i händelsernas centrum, där ingen dag är den andra lik. Som trafikledare på Transdev får du arbeta i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Våra värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet. Inom Transdev finns stora möjligheter till personlig utveckling för rätt person.
Mer om tjänsten och ansökan 
Tjänsten innebär ordinarie placering som trafikledare på Transdevs trafikledning i Malmö. Arbetstiderna är varierade, trafikledningen är i tjänst så länge det finns trafik ute. 
Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. 
 Vi ser fram emot att få din ansökan bestående av CV och personligt brev, ansök direkt på vår hemsida. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.
Personlighets- och färdighetstester kan komma att tillämpas i urvalsprocessen.
Frågor om tjänsten: 
Driftchef Markus Brising, [email protected] 
 
 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre