Lediga jobb Hmidi Baroud, Fatma i Malmö

Se alla lediga jobb från Hmidi Baroud, Fatma i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Kassapersonal till västra hamnen, MALMÖ

Ansök    Nov 24    Hmidi Baroud, Fatma    Kassapersonal
Vi söker nu två medarbetare till vår lilla närbutik i västra hamnen. Vi söker 2 tjejer för att balansera personalstyrkan som nu består av 2 killar. Butiken är helt ny och ska öppna i dagarna, så det kommer vara en långsam start där man kämpar med god service och artighet för att bygga upp butiken och locka till sig kunder. Arbetsuppgifterna består av försäljning över kassa, inventering, beställningar/kontroll av varor samt städning. Ganska skönt och stres... Visa mer
Vi söker nu två medarbetare till vår lilla närbutik i västra hamnen. Vi söker 2 tjejer för att balansera personalstyrkan som nu består av 2 killar.
Butiken är helt ny och ska öppna i dagarna, så det kommer vara en långsam start där man kämpar med god service och artighet för att bygga upp butiken och locka till sig kunder.
Arbetsuppgifterna består av försäljning över kassa, inventering, beställningar/kontroll av varor samt städning. Ganska skönt och stressfritt jobb där man är ensam och själv styr butiken.
Jobbet passar dig som kanske studerar eller har ett annat jobb sidan om, eller du som vill ha ditt första jobb och komma in i arbetslivet.
Vi erbjuder till en början timanställning vid behov!
Skicka endast personligt brev samt foto! Cv och tidigare erfarenheter behövs inte. Visa mindre