Lediga jobb som Kassapersonal i Malmö

Se lediga jobb som Kassapersonal i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Teamledare till café och reception

Om Klättercentret Med 7 anläggningar i Stockholm, Uppsala, Västerås och Malmö är vi Sveriges största aktör inom klättring. För oss på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att vi erbjuder våra kunder den bästa klätterupplevelsen. Vår filosofi är att kunden ska märka av och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats. Om tjänsten Rollen som Teamledare för reception och café är ny hos oss och du kommer vara dela... Visa mer
Om Klättercentret
Med 7 anläggningar i Stockholm, Uppsala, Västerås och Malmö är vi Sveriges största aktör inom klättring. För oss på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att vi erbjuder våra kunder den bästa klätterupplevelsen. Vår filosofi är att kunden ska märka av och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats.
Om tjänsten
Rollen som Teamledare för reception och café är ny hos oss och du kommer vara delaktig i utvecklingsarbetet. Som teamledare leder och fördelar du arbetet i receptionen, butiken och caféet. Vår mission är att ge våra besökare den bästa upplevelsen av klättring och service. Som teamledare är det din uppgift att se till att vi lever upp till detta.
Arbetet består av vanligt förekommande uppgifter inom reception, butik och café, samt att stötta receptionschefen med administration och ledarskap inom verksamhetsområdet. I rollen ingår att stötta och coacha medarbetare att utvecklas samt säkerställa att regler om arbetsmiljö och säkra arbetsmetoder följs. Du samarbetar med köket och bidrar med att säkerställa god hygien i enlighet med livsmedelsregler. Arbetstider varierar och arbete på kvällar och helger ingår.
Utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen som Teamledare har du dokumenterad erfarenhet av att leda andra medarbetare samt erfarenhet av arbete inom café, restaurang, reception eller liknande serviceyrken. Du känner dig bekväm att jobba i bokningssystem som BRP, kan hantera MS Office och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Din profil
Som person vill vi att du är kommunikativ och besitter en god samarbetsförmåga med kollegor i teamet och känner dig bekväm med att ta emot och ge feedback. Du har förmågan att skapa och värna om gott samarbete mellan medarbetare och kollegor även inom andra verksamheter på Klättercentret. Vi tror att du självständigt kan identifiera utmaningar och att du är lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Du gillar att jobba i en miljö med högt tempo med positiva och peppande arbetskamrater.
Vill du vara delaktig i ett växande företag som kontinuerligt arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som upplevelse och träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.


Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden så tjänsterna kan komma att tillsättas innan rekryteringen är avslutad. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Entré/kassa personal

Ansök    Nov 18    Liquid Event i Malmö AB    Kassapersonal
Vi söker nu entrépersonal. Som kan ta emot våra gäster, skanna biljetter, ta betalt och ge fin service inför säsongens konserter och nattklubbar! Vi söker dig som: Snabb på att huvudräkning Erfarenhet inom kassahantering Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event Älskar serviceyrket Har hög arbetsmoral Flexibel Stresstålig, problemlösare Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar. Arbetar snabbt & metodiskt Är orga... Visa mer
Vi söker nu entrépersonal. Som kan ta emot våra gäster, skanna biljetter, ta betalt och ge fin service inför säsongens konserter och nattklubbar!
Vi söker dig som:
Snabb på att huvudräkning
Erfarenhet inom kassahantering
Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event
Älskar serviceyrket
Har hög arbetsmoral
Flexibel
Stresstålig, problemlösare
Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar.
Arbetar snabbt & metodiskt
Är organiserad och strukturerad
Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker.Start omgående eller överenskommelse.
Arbetspassen kommer ligga på fredagar & lördagar, allt från 19.00-04.00 eller 23.00-04.00.
Det finns chans för vardagspass i kassa samt om du vill kombinera ditt arbete med att ta pass i garderoben för för arbetstimmar.
Vi har som krav att du skall kunna arbeta majoriteten av helgerna samt röda dagar. Går utmärkt att kombinera med garderobs personal ansökan. Visa mindre

Kassapersonal till västra hamnen, MALMÖ

Ansök    Nov 24    Hmidi Baroud, Fatma    Kassapersonal
Vi söker nu två medarbetare till vår lilla närbutik i västra hamnen. Vi söker 2 tjejer för att balansera personalstyrkan som nu består av 2 killar. Butiken är helt ny och ska öppna i dagarna, så det kommer vara en långsam start där man kämpar med god service och artighet för att bygga upp butiken och locka till sig kunder. Arbetsuppgifterna består av försäljning över kassa, inventering, beställningar/kontroll av varor samt städning. Ganska skönt och stres... Visa mer
Vi söker nu två medarbetare till vår lilla närbutik i västra hamnen. Vi söker 2 tjejer för att balansera personalstyrkan som nu består av 2 killar.
Butiken är helt ny och ska öppna i dagarna, så det kommer vara en långsam start där man kämpar med god service och artighet för att bygga upp butiken och locka till sig kunder.
Arbetsuppgifterna består av försäljning över kassa, inventering, beställningar/kontroll av varor samt städning. Ganska skönt och stressfritt jobb där man är ensam och själv styr butiken.
Jobbet passar dig som kanske studerar eller har ett annat jobb sidan om, eller du som vill ha ditt första jobb och komma in i arbetslivet.
Vi erbjuder till en början timanställning vid behov!
Skicka endast personligt brev samt foto! Cv och tidigare erfarenheter behövs inte. Visa mindre

Malmömässan onsdag 16 nov

Ansök    Nov 9    Manpower AB    Kassapersonal
Manpower söker personer för extrajobb på Malmömässan onsdag 16 nov. Sök med CV nedan Är du trevlig, utåtriktad och ordningsam? Uppskattar att arbeta och vara i sammanhang med mycket människor, då kan detta vara något för dig! Vi söker dig som kan arbeta onsdag den 16 november mellan 10-19. Arbetsuppgifterna är i huvudsak att ta hand om garderoben, men andra uppgifter kan också förekomma. Du måste kunna vara fysiskt på plats och kunna arbeta dessa tider ... Visa mer
Manpower söker personer för extrajobb på Malmömässan onsdag 16 nov. Sök med CV nedan

Är du trevlig, utåtriktad och ordningsam? Uppskattar att arbeta och vara i sammanhang med mycket människor, då kan detta vara något för dig!
Vi söker dig som kan arbeta onsdag den 16 november mellan 10-19. Arbetsuppgifterna är i huvudsak att ta hand om garderoben, men andra uppgifter kan också förekomma. Du måste kunna vara fysiskt på plats och kunna arbeta dessa tider för att vara aktuell för tjänsten. Vi ser helst att du är social, utåtriktad och behärskar det engelska språket flytande.

Lönen är 130 kr i timmen plus semesterersättning. Visa mindre

Gaming-Host

Inferno Online söker nu Gaming-Hosts till vårat center i centrala Malmö. Inferno Online är idag den största aktören inom gamingcenter-branschen och befinner sig i en expansionsfas med Sverige i fokus. Vi har idag fyra gamingcenter i Stockholm och ett i Malmö med planer att öppna flera nya center de närmsta åren. Här finns dagliga utvecklande utmaningar men även långsiktiga karriärmöjligheter i och med expansion och nya uppdrag. På våra befintliga anlä... Visa mer
Inferno Online söker nu Gaming-Hosts till vårat center i centrala Malmö.
Inferno Online är idag den största aktören inom gamingcenter-branschen och befinner sig i en expansionsfas med Sverige i fokus. Vi har idag fyra gamingcenter i Stockholm och ett i Malmö med planer att öppna flera nya center de närmsta åren. Här finns dagliga utvecklande utmaningar men även långsiktiga karriärmöjligheter i och med expansion och nya uppdrag.

På våra befintliga anläggningar har vi idag över 650 datorer och konsoler där våra gäster kan komma och spela det senaste gamingvärlden har att erbjuda. Vi erbjuder en miljö med en trevlig atmosfär där människor i alla åldrar kan komma och spela med sina vänner. Det är en unik plats där du kan umgås, skratta och skapa nya band med likasinnade människor med tillgång till gaming i alla dess former, mat och dryck. Vi är den självklara platsen för alla med ett spelintresse att söka sig till.

Vi har alltid haft stort fokus på esport, en bransch som har fullkomligt exploderat de senaste åren. Vi jobbar aktivt med våra egna tävlingar och samarbetar också med internationella lag, spelutvecklare och organisationer.
Som gaming-host är du företagets ansikte utåt och ger alla som besöker oss bästa tänkbara service och spelupplevelse. I rollen ingår bland annat att bemanna kassan, agera teknisk support för våra besökare, renhållning av lokalen, administrera turneringar/tävlingar och agera värd vid events. Allt detta enligt tydligt uppsatta rutiner och riktlinjer.

Dessutom jobbar du aktivt med merförsäljning och ser till att hålla dig uppdaterad angående företagets kampanjer och policys.

Önskvärt är att du:
Välkomnar och visar tillrätta, hjälper till vid eventuella tekniska problem och finns till hands för kunder såväl som kollegor
Är energisk, drivs av att skapa trivsel och är stresstålig med en god överblick av helheten
Arbetar aktivt med att skapa en trygg och välkomnande miljö för alla åldrar med gaming i fokus
Är serviceminded och en person som ser möjligheter i varje situation.
Är initiativtagande, en problemlösare och kommunicerar öppet och tydligt med stor social kompetens Visa mindre

Kassamedarbetare Helgextra

Ansök    Okt 28    Hornbach Byggmarknad AB    Kassapersonal
HORNBACH Byggmarknad AB Har du har en utpräglad känsla för service och brinner för försäljning? HORNBACH framgång bygger på medarbetarnas genuina engagemang och där vi alltid följer vår strategi som innebär att vi ställer höga kvalitetskrav på våra varuhus och vårt Sortiment. Stämmer detta in på dig? Då kan du vara den vi söker! Om rollen Som medarbetare hos oss representerar du Hornbach och är ett föredöme vad gäller engagemang, driv och kundservice... Visa mer
HORNBACH Byggmarknad AB

Har du har en utpräglad känsla för service och brinner för försäljning? HORNBACH framgång bygger på medarbetarnas genuina engagemang och där vi alltid följer vår strategi som innebär att vi ställer höga kvalitetskrav på våra varuhus och vårt Sortiment. Stämmer detta in på dig? Då kan du vara den vi söker!

Om rollen

Som medarbetare hos oss representerar du Hornbach och är ett föredöme vad gäller engagemang, driv och kundservice.
I rollen som kassamedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter att expediera kunder i kassan.


Exempel på förekommande arbetsuppgifter

* Säkerställa att de dagliga rutiner i kassan efterföljs
* Returhantering
* Lyhörd för kundens önskemål och behov
* Vid behov vara behjälplig på andra avdelningarDin profil

* Minimum 18 år gammal

* Gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av detaljhandeln
* Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kassa
* Utpräglad känsla för service och kundorientering samt kunskap av försäljning
* Som person är du noggrann och lösningsorienterad.
* Meriterande om du har truckkort (A1-A4 & B1-B4)


Vi erbjuder

* Strukturerad inarbetningsplan
* Interna möjligheter till kvalificering och utvecklingsmöjligheter.
* Möjlighet till vinstandel i koncernen


För denna tjänsten tillämpas bakgrundskontroll

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat Deltid 7 tim/veckan (14 tim/varannan helg)
Lön: Lön enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående t.o.m. 28/8 2023 Visa mindre

Kassamedarbetare Helgextra

Ansök    Okt 18    Hornbach Byggmarknad AB    Kassapersonal
HORNBACH Byggmarknad AB Har du har en utpräglad känsla för service och brinner för försäljning? HORNBACH framgång bygger på medarbetarnas genuina engagemang och där vi alltid följer vår strategi som innebär att vi ställer höga kvalitetskrav på våra varuhus och vårt Sortiment. Stämmer detta in på dig? Då kan du vara den vi söker! Om rollen Som medarbetare hos oss representerar du Hornbach och är ett föredöme vad gäller engagemang, driv och kundservice... Visa mer
HORNBACH Byggmarknad AB

Har du har en utpräglad känsla för service och brinner för försäljning? HORNBACH framgång bygger på medarbetarnas genuina engagemang och där vi alltid följer vår strategi som innebär att vi ställer höga kvalitetskrav på våra varuhus och vårt Sortiment. Stämmer detta in på dig? Då kan du vara den vi söker!

Om rollen

Som medarbetare hos oss representerar du Hornbach och är ett föredöme vad gäller engagemang, driv och kundservice.
I rollen som kassamedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter att expediera kunder i kassan.


Exempel på förekommande arbetsuppgifter

* Säkerställa att de dagliga rutiner i kassan efterföljs
* Returhantering
* Lyhörd för kundens önskemål och behov
* Vid behov vara behjälplig på andra avdelningarDin profil

* Minimum 18 år gammal

* Gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av detaljhandeln
* Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kassa
* Utpräglad känsla för service och kundorientering samt kunskap av försäljning
* Som person är du noggrann och lösningsorienterad.
* Meriterande om du har truckkort (A1-A4 & B1-B4)


Vi erbjuder

* Strukturerad inarbetningsplan
* Interna möjligheter till kvalificering och utvecklingsmöjligheter.
* Möjlighet till vinstandel i koncernen


För denna tjänsten tillämpas bakgrundskontroll

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat Deltid 7 tim/veckan (14 tim/varannan helg)
Lön: Lön enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående t.o.m. 28/8 2023 Visa mindre

KASSAPERSONAL SÖKES

Ansök    Okt 11    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
LUCU FOOD I MALMÖ AB Söker du ett roligt & varierande arbete och vill bli en del av vårt team? Vi söker dig som: Är noggrann och utför alltid sitt arbete till 100%. Är trevlig mot kunder så kunderna mår bra när de har lämnat butiken. Att arbeta i kassan hos oss är väldigt varierande då du kan arbeta med att ordna produkter på hyllorna etc. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kassaarbete. Arbetet innebär högt tempo! Arbetstiderna är: morgon, kväll, ... Visa mer
LUCU FOOD I MALMÖ AB
Söker du ett roligt & varierande arbete och vill bli en del av vårt team?
Vi söker dig som:
Är noggrann och utför alltid sitt arbete till 100%.
Är trevlig mot kunder så kunderna mår bra när de har lämnat butiken.
Att arbeta i kassan hos oss är väldigt varierande då du kan arbeta med att ordna produkter på hyllorna etc.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kassaarbete.
Arbetet innebär högt tempo!
Arbetstiderna är: morgon, kväll, samt helger. Visa mindre

Entrévärd/Gaming-Host

Inferno Online söker nu Entrévärdar/Gaming-Hosts till vårat center i centrala Malmö. Vi letar dig med tidigare erfarenhet som även håller gaming varmt om hjärtat. Inferno Online är idag den största aktören inom gamingcenter-branschen och befinner sig i en expansionsfas med Sverige i fokus. Vi har idag fyra gamingcenter i Stockholm och ett i Malmö med planer att öppna flera nya center de närmsta åren. Här finns dagliga utvecklande utmaningar men även lå... Visa mer
Inferno Online söker nu Entrévärdar/Gaming-Hosts till vårat center i centrala Malmö. Vi letar dig med tidigare erfarenhet som även håller gaming varmt om hjärtat.
Inferno Online är idag den största aktören inom gamingcenter-branschen och befinner sig i en expansionsfas med Sverige i fokus. Vi har idag fyra gamingcenter i Stockholm och ett i Malmö med planer att öppna flera nya center de närmsta åren. Här finns dagliga utvecklande utmaningar men även långsiktiga karriärmöjligheter i och med expansion och nya uppdrag.

På våra befintliga anläggningar har vi idag över 650 datorer och konsoler där våra gäster kan komma och spela det senaste gamingvärlden har att erbjuda. Vi erbjuder en miljö med en trevlig atmosfär där människor i alla åldrar kan komma och spela med sina vänner. Det är en unik plats där du kan umgås, skratta och skapa nya band med likasinnade människor med tillgång till gaming i alla dess former, mat och dryck. Vi är den självklara platsen för alla med ett spelintresse att söka sig till.

Vi har alltid haft stort fokus på esport, en bransch som har fullkomligt exploderat de senaste åren. Vi jobbar aktivt med våra egna tävlingar och samarbetar också med internationella lag, spelutvecklare och organisationer.
I rollen som entrévärd förväntas du även hålla koll på mängden folk i lokalen, se till att våra regler följs och kunna hantera olika typer av situationer med gäster som kan uppstå.
Som gaming-host är du företagets ansikte utåt och ger alla som besöker oss bästa tänkbara service och spelupplevelse. I rollen ingår bland annat att bemanna kassan, agera teknisk support för våra besökare, renhållning av lokalen, administrera turneringar/tävlingar och agera värd vid events. Allt detta enligt tydligt uppsatta rutiner och riktlinjer. Vi ser gärna att du:
Välkomnar och visar tillrätta och finns till hands för kunder såväl som kollegor
Är energisk, drivs av att skapa trivsel och är stresstålig med en god överblick av helheten
Arbetar aktivt med att skapa en trygg och välkomnande miljö för alla åldrar med gaming i fokus
Är serviceminded och en person som ser möjligheter i varje situation
Är initiativtagande, en problemlösare och kommunicerar öppet och tydligt med stor social kompetens Visa mindre

Entré/kassa personal

Vi söker nu entrépersonal. Som kan ta emot våra gäster, skanna biljetter, ta betalt och ge fin service inför höstens konserter och nattklubbar! Vi söker dig som: Snabb på att huvudräkning Erfarenhet inom kassahantering Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event Älskar serviceyrket Har hög arbetsmoral Flexibel Stresstålig, problemlösare Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar. Arbetar snabbt & metodiskt Är organi... Visa mer
Vi söker nu entrépersonal. Som kan ta emot våra gäster, skanna biljetter, ta betalt och ge fin service inför höstens konserter och nattklubbar!
Vi söker dig som:
Snabb på att huvudräkning
Erfarenhet inom kassahantering
Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event
Älskar serviceyrket
Har hög arbetsmoral
Flexibel
Stresstålig, problemlösare
Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar.
Arbetar snabbt & metodiskt
Är organiserad och strukturerad
Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker.Start omgående eller överenskommelse.
Arbetspassen kommer ligga på fredagar & lördagar, allt från 19.00-04.00 eller 23.00-04.00.
Det finns chans för vardagspass i kassa samt om du vill kombinera ditt arbete med att ta pass i garderoben för för arbetstimmar.
Vi har som krav att du skall kunna arbeta majoriteten av helgerna samt röda dagar. Går utmärkt att kombinera med garderobs personal ansökan. Visa mindre

Servicemedarbetare sökes till kund i Malmö!

Ansök    Sep 30    Tranpenad AB    Kassapersonal
För kunds räkning söker vi en person som kan jobba i deras logistikteam. Kunden finns i Malmö och är verksam inom fordonsbranschen. Om tjänsten Som logistikmedarbetare hos vår kund kommer du jobba varierat i deras logistikteam. Arbetsuppgifterna kommer bl.a vara att ta emot kunder, arbeta i företagets system, ta betalt, samt köra bilar till tankning, laddning och parkering. Detta är ett jobb som sträcker sig t.o.m 22/12. Om dig som söker Vi lägger stor ... Visa mer
För kunds räkning söker vi en person som kan jobba i deras logistikteam. Kunden finns i Malmö och är verksam inom fordonsbranschen.

Om tjänsten
Som logistikmedarbetare hos vår kund kommer du jobba varierat i deras logistikteam. Arbetsuppgifterna kommer bl.a vara att ta emot kunder, arbeta i företagets system, ta betalt, samt köra bilar till tankning, laddning och parkering.

Detta är ett jobb som sträcker sig t.o.m 22/12.

Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Denna tjänst kräver att man har god social förmåga, då det innebär mycket kundkontakt. Vidare behöver man god datavana, samt att behärska svenska bra i tal och skrift. Det är ett rörligt arbete och det blir många steg varje dag, så du får inte vara rädd för att röra på dig. Det är viktigt att ha koll på logistik och se samband. Körkort är ett krav, då man kommer flytta bilar. Vidare är det också viktigt att man är pålitlig och ansvarstagande, då det är bilar med högt värde.

Övriga villkor
Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag kl. 7-16

Omfattning: Heltid, t.o.m 22/12

Start: Omgående

Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness, Actic och SATS!

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Varmt välkommen! Visa mindre

Kassa personal

Ansök    Sep 4    Khans Döner i Lund AB    Kassapersonal
Vi söker en glad och serviceinriktad person till Världens Största Kebab koncept German Döner Kebab i Lund. Eftersom vi är ett koncept så får du utbildning av oss och kommer jobba i team med trevliga kollegor, vi har mycket fokus på service, städning, all personal har uniform och vi förväntar oss personer som ger sitt bästa. Självaste rollen är att ta emot order ifrån kunder, lämna ut mat till kunder, ta emot foodora beställningar och hålla rent i servering... Visa mer
Vi söker en glad och serviceinriktad person till Världens Största Kebab koncept German Döner Kebab i Lund. Eftersom vi är ett koncept så får du utbildning av oss och kommer jobba i team med trevliga kollegor, vi har mycket fokus på service, städning, all personal har uniform och vi förväntar oss personer som ger sitt bästa.
Självaste rollen är att ta emot order ifrån kunder, lämna ut mat till kunder, ta emot foodora beställningar och hålla rent i serveringsytan. Vi behöver omgående anställa en person omgående. För att klara jobbet måste man kunna hantera stress bra då det vissa perioder är stressiga. Just nu söker vi någon för cirka 25-30 timmar i veckan, det kan med stor sannolikhet bli mer än så med.
Bra Svenska är ett krav, ifall liknande erfarenhet finns så är det fördel. Även en student kan söka, bara man har möjlighet att jobba fulldag på onsdag och söndag minst.
För de sökande som har körkort kan även flertimmar erbjudas. För enbart kassa jobbet behövs inte körkort.
Start omgående!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serviceinriktad kassamedarbetare

Ansök    Aug 24    Performiq AB    Kassapersonal
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du tidigare erfarenhet av kassystem och arbete inom service? Är du själv serviceinriktad och vill arbeta i en social roll? Läs då vidare om rollen som butiksmedarbetare till vår väletablerade kund i Malmö! PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsam person för arbete som kassamedarbetare på deltid för ett längre uppdrag. Vår kund är en välkänd aktör inom byggprodukter. I rollen som kassaarbetare kommer du att stå i ka... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av kassystem och arbete inom service? Är du själv serviceinriktad och vill arbeta i en social roll? Läs då vidare om rollen som butiksmedarbetare till vår väletablerade kund i Malmö!

PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsam person för arbete som kassamedarbetare på deltid för ett längre uppdrag. Vår kund är en välkänd aktör inom byggprodukter. I rollen som kassaarbetare kommer du att stå i kassan och ta emot och serva fakturakunder, men även vara behjälplig i butiken.


Personprofil
Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har en vilja att lära dig. Vidare har du en god initiativförmåga och räds inte för att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du är flexibel och utåtriktad i ditt kundbemötande och att du värdesätter att ge varje kund service i världsklass. I övrigt ser vi att du:

• Gärna har arbetat i butik tidigare
• Gärna har körkort och tillgång till bil (ej ett krav)
• Har tidigare erfarenhet från serviceyrke och kassasystem

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid, måndag-fredag
Arbetstid: 07:00-16:00
Plats: Malmö, Bulltofta

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Wilhelm Green på [email protected]

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

KASSAPERSONAL SÖKES

Ansök    Aug 22    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
LUCU FOOD I MALMÖ AB. Söker du ett roligt & varierande arbete & vill bli en del av vårt team? Vi söker dig som: Är noggrann och utför alltid sitt arbete till 100%. Är trevlig mot kunder så kunderna mår bra när de har lämnat butiken. Att arbeta i kassan hos oss är väldigt varierande då du kan arbeta med att ordna produkter på hyllorna etc. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kassaarbete. Arbetet innebär högt tempo! Arbetstiderna är: morgon, kväll ... Visa mer
LUCU FOOD I MALMÖ AB.
Söker du ett roligt & varierande arbete & vill bli en del av vårt team?
Vi söker dig som:
Är noggrann och utför alltid sitt arbete till 100%.
Är trevlig mot kunder så kunderna mår bra när de har lämnat butiken.
Att arbeta i kassan hos oss är väldigt varierande då du kan arbeta med att ordna produkter på hyllorna etc.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kassaarbete.
Arbetet innebär högt tempo!
Arbetstiderna är: morgon, kväll samt helger Visa mindre

Kassa/Servicemedarbetare Malmö Svågertorp 50%

Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt i Malmö Arbetsbeskrivning I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och/eller servicedisk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan samt hantera serviceärenden kommer du stundvis att ager... Visa mer
Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt i Malmö

Arbetsbeskrivning
I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och/eller servicedisk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan samt hantera serviceärenden kommer du stundvis att agera som säljare för våra produkter och tjänster. Det dagliga arbetet i kassan innebär att du välkomnar våra besökare, registrerar försäljning av hemelektronikvaror i våra kassaterminaler, bearbetar beställningar gjorda online och hanterar försäljning av tillbehör samt tjänster. I vår servicedisk arbetar du med att hantera reklamationer, serviceärenden och varubyten samt är behjälplig vid felsökning av skadade/trasiga produkter. Du registrerar samt följer upp serviceärenden i vårt datasystem, gör reservdelsbeställningar och för daglig kontakt med leverantörer samt servicepartners gällande våra reklamationer/serviceärenden. Tjänsten avser deltid och är en tillsvidaretjänst (vi tillämpar 6 månaders provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat omgående.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig, serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i ett högt tempo, under stressiga förhållanden samt är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt/avslappnat sätt att bemöta människor på, är pålitlig och förtroendeingivande samt har lätt för att ta egna initiativ. Som person har du ett stort intresse för hemelektronikprodukter och att skapa goda kundrelationer. Du inser hur viktigt det är att varje besökare blir korrekt bemött och arbetar aktivt med att uppmärksamma besökare i varuhuset. Har du tidigare erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter är detta starkt meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Kassa/Servicemedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta [email protected]
Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-09-25

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare (natt)

Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat? Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag! Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt) Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du ko... Visa mer
Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar
att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt)


Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att
utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare (natt)

Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat? Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag! Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt) Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du ko... Visa mer
Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar
att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt)


Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att
utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Vikariat kassa/förbutik

Maxi ICA Stormarknad Burlöv Är en modern stormarknad med kärlek till mat, kund och kollega. På Maxi Burlöv jobbar vi alltid med kunden i fokus. Kunden ska tycka det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga. Nu söker vi en ny teamkamrat till vårt härliga gäng i frontlinjen! Du är glad och positiv och fullkomligen älskar kundmötet. Kunden är det viktigaste vi har och varje dag jobbar du f... Visa mer
Maxi ICA Stormarknad Burlöv Är en modern stormarknad med kärlek till mat, kund och kollega. På Maxi Burlöv jobbar vi alltid med kunden i fokus. Kunden ska tycka det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.

Nu söker vi en ny teamkamrat till vårt härliga gäng i frontlinjen! Du är glad och positiv och fullkomligen älskar kundmötet. Kunden är det viktigaste vi har och varje dag jobbar du för att kunden ska gå ifrån ICA MAXI Burlöv med ett leende – en nöjd kund kommer tillbaka!

Du tycker om det nära samarbetet som det innebär att jobba i en kassalinje och den mix av åldrar som det finns. Med en härlig blandning av människor ser du möjligheten att lära och att läras av andra.

Meriterande erfarenheter

Erfarenhet av arbete i butik, främst kassa och förbutik
Svenska Spel och ATG
Posthantering
Kunskap i Store Office, MinButik och AOB
Du är över 18årMaxi ICA Stormarknad har öppet 7–22 alla dagar i veckan, med undantag för vissa högtider. Därmed förekommer arbete både kväll och helg.


Tjänsten som teamkamrat i kassa/förbutik är ett vikariat på ca 1 år, deltidsarbete ca 30h per vecka.Välkommen med din ansökan till oss på ICA MAXI Burlöv! Visa mindre

Omgående kassapersonal sökes

Ansök    Jun 2    Orient Food i malmö AB    Kassapersonal
Söker kassapersonal Vi på Orient food söker en nya arbetskamrat Vi ser gärna att du har kassavana och erfarenhet utav att jobba inom livsmedelsbutik Svenska språket är krav och att ni kan jobba eftermiddagar och helger Maila ditt CV till [email protected] Visa mer
Söker kassapersonal
Vi på Orient food söker en nya arbetskamrat
Vi ser gärna att du har kassavana och erfarenhet utav att jobba inom livsmedelsbutik
Svenska språket är krav och att ni kan jobba eftermiddagar och helger
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare (natt)

Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat? Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag! Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt) Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du ko... Visa mer
Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar
att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt)


Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att
utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Jun 9    A.R.M.W. Restaurang AB    Kassapersonal
Älskar du glass och är grym på service? Bli en del av vårt team! Vi söker 2 st på heltid från juni t.o.m. september i Malmö. Förutom att skopa glass består arbetet av kassaarbete, diskplock, städning samt andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i café. Arbetet innebär schemaläggning där lördags-, söndags- och kvällstjänstgöring ingår. Visa mer
Älskar du glass och är grym på service? Bli en del av vårt team!
Vi söker 2 st på heltid från juni t.o.m. september i Malmö.
Förutom att skopa glass består arbetet av kassaarbete, diskplock, städning samt andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i café.
Arbetet innebär schemaläggning där lördags-, söndags- och kvällstjänstgöring ingår. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare (natt)

Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat? Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag! Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt) Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du ko... Visa mer
Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar
att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt)


Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att
utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Jun 1    Cb Express AB    Kassapersonal
Vi söker kassabiträde och diskare till våra två restauranger. En ligger i köpcentrum Triangeln och en mitt på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Visa mer
Vi söker kassabiträde och diskare till våra två restauranger. En ligger i köpcentrum Triangeln och en mitt på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Visa mindre

Säsongsmedarbetare kassa/Varukontroll Deltid

Ansök    Maj 17    Hornbach Byggmarknad AB    Kassapersonal
HORNBACH Byggmarknad AB Dina Arbetsuppgifter Hornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och virkessortiment. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar på, betalar och kör ut. I rollen som varukontrollant utför du in- och utfartskontroller av bilar i drive-in området, för att kontrollera att rätt betalning skett. Du ansvarar också för att utföra stickpr... Visa mer
HORNBACH Byggmarknad AB

Dina Arbetsuppgifter
Hornbachs drive-in är ett logistikcenter där kunder hämtar upp det mesta inom tyngre bygg- och virkessortiment. Tanken är att det ska vara snabbt, enkelt och bekvämt att handla genom att kunden kör in, lastar på, betalar och kör ut. I rollen som varukontrollant utför du in- och utfartskontroller av bilar i drive-in området, för att kontrollera att rätt betalning skett. Du ansvarar också för att utföra stickprovkontroller av varor som betalats inne i varuhuset samt säkerhetsronder i varuhuset.

Din profil
Du får gärna ha relevant yrkeserfarenhet från liknande kontrollarbete gärna från handel. Utbildning som butikskontrollant eller liknande är meriterande.
Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort och truckvana är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 h/veckan. Arbetstiderna är morgon, kväll samt flera helger kan förekomma.
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående t.o.m. 31/8 2022 Visa mindre

Entré/kassa personal

Vi söker dig som: Snabb på att huvudräkning Erfarenhet inom kassahantering Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event Älskar serviceyrket Har hög arbetsmoral Flexibel Stresstålig, problemlösare Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar. Arbetar snabbt & metodiskt Är organiserad och strukturerad Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker. Start i april ell... Visa mer
Vi söker dig som:
Snabb på att huvudräkning
Erfarenhet inom kassahantering
Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event
Älskar serviceyrket
Har hög arbetsmoral
Flexibel
Stresstålig, problemlösare
Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar.
Arbetar snabbt & metodiskt
Är organiserad och strukturerad
Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker.Start i april eller överenskommelse.
Du skall välkomna gäster i entrén, scanna biljetter & ta betalt. Arbetspassen kommer ligga på fredagar & lördagar, allt från 19.00-04.00 eller 23.00-04.00.
Det finns chans för vardagspass i kassa samt om du vill kombinera ditt arbete med att ta pass i garderoben för för arbetstimmar.
Vi har som krav att du skall kunna arbeta majoriteten av helgerna samt röda dagar. Går utmärkt att kombinera med garderobs personal ansökan. Visa mindre

Kassa/Servicemedarbetare Malmö Svågertorp

Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt i Malmö Arbetsbeskrivning I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och/eller servicedisk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan samt hantera serviceärenden kommer du stundvis att ager... Visa mer
Vi söker nu en driven och serviceinriktad Kassa/Servicemedarbetare till MediaMarkt i Malmö

Arbetsbeskrivning
I rollen som Kassa/Servicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och/eller servicedisk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan samt hantera serviceärenden kommer du stundvis att agera som säljare för våra produkter och tjänster. Det dagliga arbetet i kassan innebär att du välkomnar våra besökare, registrerar försäljning av hemelektronikvaror i våra kassaterminaler, bearbetar beställningar gjorda online och hanterar försäljning av tillbehör samt tjänster. I vår servicedisk arbetar du med att hantera reklamationer, serviceärenden och varubyten samt är behjälplig vid felsökning av skadade/trasiga produkter. Du registrerar samt följer upp serviceärenden i vårt datasystem, gör reservdelsbeställningar och för daglig kontakt med leverantörer samt servicepartners gällande våra reklamationer/serviceärenden. Tjänsten avser deltid och är en tillsvidaretjänst (vi tillämpar 6 månaders provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat omgående.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig, serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i ett högt tempo, under stressiga förhållanden samt är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt/avslappnat sätt att bemöta människor på, är pålitlig och förtroendeingivande samt har lätt för att ta egna initiativ. Som person har du ett stort intresse för hemelektronikprodukter och att skapa goda kundrelationer. Du inser hur viktigt det är att varje besökare blir korrekt bemött och arbetar aktivt med att uppmärksamma besökare i varuhuset. Har du tidigare erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter är detta starkt meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Kassa/Servicemedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta [email protected]
Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-06-01

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Apr 25    A.R.M.W. Restaurang AB    Kassapersonal
Älskar du glass och är grym på service? Bli en del av vårt team! Vi söker 2 st på heltid till Malmö. Förutom att skopa glass består arbetet av kassaarbete, diskplock, städning samt andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i café. Arbetet innebär schemaläggning där lördags-, söndags- och kvällstjänstgöring ingår. Visa mer
Älskar du glass och är grym på service? Bli en del av vårt team!
Vi söker 2 st på heltid till Malmö.
Förutom att skopa glass består arbetet av kassaarbete, diskplock, städning samt andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i café.
Arbetet innebär schemaläggning där lördags-, söndags- och kvällstjänstgöring ingår. Visa mindre

Kassabiträde

Ansök    Mar 21    A.R.M.W. Restaurang AB    Kassapersonal
Älskar du glass och är grym på service? Bli en del av vårt team! Vi söker 2 st på heltid till Malmö. Förutom att skopa glass består arbetet av kassaarbete, diskplock, städning samt andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i café. Arbetet innebär schemaläggning där lördags-, söndags- och kvällstjänstgöring ingår. Visa mer
Älskar du glass och är grym på service? Bli en del av vårt team!
Vi söker 2 st på heltid till Malmö.
Förutom att skopa glass består arbetet av kassaarbete, diskplock, städning samt andra vanliga förekommande arbetsuppgifter i café.
Arbetet innebär schemaläggning där lördags-, söndags- och kvällstjänstgöring ingår. Visa mindre

Kassabiträde Damas Restaurang

Ansök    Mar 28    Karriär kompisar AB    Kassapersonal
Damas restaurang och Café söker nya medarbetare. Är du den vi söker? Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. Följande tjänst är för kassabiträde/ kassapersonal på heltid. Kvalifikationer: - Tidigare erfarenh... Visa mer
Damas restaurang och Café söker nya medarbetare. Är du den vi söker?
Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som kassabiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen.
Följande tjänst är för kassabiträde/ kassapersonal på heltid.
Kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet inom yrket.
- Flytande Svenska.
- Du kan arbeta varierande tider, både dagtid, kvällstid och helger förekommer.
- Lönen är individbaserad och diskuteras med arbetsgivaren.
Meriterande om man kan engelska och arabiska
Intervju sker löpande.
Kontakt endast via mejl.
[email protected]
Skicka CV och ett personligt brev med varför just du skulle passa till tjänsten. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare (natt)

Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat? Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag! Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt) Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du ko... Visa mer
Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar
att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (natt)


Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att
utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Kassapersonal sökes

Ansök    Feb 7    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
Söker kassapersonal till Lucu Food i Malmö AB på deltid/heltid/vid behov. Vi söker personer som gillar att bemöta kunder kan jobba självständigt och ha många bollar i luften. Du ska vara stresstålig kan ta egna initiativ och vara ansvarsfull. Krav: Prata flytande eller mycket goda kunskaper inom svenska språket. #jobbjustnu #jobb #lucu_food Visa mer
Söker kassapersonal till Lucu Food i Malmö AB på deltid/heltid/vid behov. Vi söker personer som gillar att bemöta kunder kan jobba självständigt och ha många bollar i luften.
Du ska vara stresstålig kan ta egna initiativ och vara ansvarsfull.
Krav: Prata flytande eller mycket goda kunskaper inom svenska språket.
#jobbjustnu #jobb #lucu_food Visa mindre

Butikssäljare Spel & tobak

Ansök    Mar 17    Nydala Tobak HB    Kassapersonal
Ny medarbetare sökes! Vi på Direkten Nydala är en butik som huvudsakligen sysslar med spel och tobak. Vi är även ombud för Bring, Schenker och DHL, dvs. paketutlämning. Ingen tidigare erfarenhet krävs, men det är meriterande om du som söker har kassavana sedan tidigare, allt annat lär vi ut på plats. Svenska i tal & skrift är ett krav. Engelska i tal & skrift är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet från branschen är ett plus. Lite datorkunskap önskas.... Visa mer
Ny medarbetare sökes! Vi på Direkten Nydala är en butik som huvudsakligen sysslar med spel och tobak. Vi är även ombud för Bring, Schenker och DHL, dvs. paketutlämning. Ingen tidigare erfarenhet krävs, men det är meriterande om du som söker har kassavana sedan tidigare, allt annat lär vi ut på plats. Svenska i tal & skrift är ett krav. Engelska i tal & skrift är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet från branschen är ett plus. Lite datorkunskap önskas. Vi önskar gärna att du som söker har stöd av arbetsförmedlingen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

kassapersonal

Ansök    Mar 21    Orient Food i malmö AB    Kassapersonal
Söker kassapersonal Vi på Orient food söker två nya arbetskamrater Vi ser gärna att du har kassavana och erfarenhet utav att jobba inom livsmedelsbutik Svenska språket är krav och att ni kan jobba eftermiddagar och helger Maila ditt CV till [email protected] Visa mer
Söker kassapersonal
Vi på Orient food söker två nya arbetskamrater
Vi ser gärna att du har kassavana och erfarenhet utav att jobba inom livsmedelsbutik
Svenska språket är krav och att ni kan jobba eftermiddagar och helger
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Kassachef Eko Malmö

Är du kassachefen som gillar försäljning och som inspireras av att ge våra kunder ett gott avslut på sin köpupplevelse? Har du har förmågan att leda, entusiasmera, planera och prioritera de dagliga utmaningarna? Då är du vår nästa kassachef! Till din hjälp har du ett team av medarbetare, som du också har personalansvar för. Du deltar själv aktivt i den dagliga driften. Du skapar och upprätthåller rutiner som ger trygghet för både medarbetare och kunder. ... Visa mer
Är du kassachefen som gillar försäljning och som inspireras av att ge våra kunder ett gott avslut på sin köpupplevelse? Har du har förmågan att leda, entusiasmera, planera och prioritera de dagliga utmaningarna?

Då är du vår nästa kassachef!

Till din hjälp har du ett team av medarbetare, som du också har personalansvar för. Du deltar själv aktivt i den dagliga driften. Du skapar och upprätthåller rutiner som ger trygghet för både medarbetare och kunder. Det är naturligt för dig att ta ansvar och skapa förutsättningar för ett gott samarbete. Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen.

I ditt ansvarsområde ingår kassa, kundservice.

- Schemaläggning & bemanning
- kassaredovisning, - rapportering och kontanthantering.
- daglig drift
- inköp
- egenkontroll
- upprätthålla rutiner
- rekrytera och utbilda nya kassörer


I din chefsroll ingår att skapa, utveckla och upprätthålla rutiner och arbetssätt för det dagliga arbetet samt att som ledare coacha och inspirera medarbetarna.

Som du förstår är den här tjänsten komplex och ibland svår att greppa därför värdesätter vi förmågan att delegera och se helheten i driften. Det är viktigt för oss att du är genuint intresserad av driften och dess utmaningar. Vi fokuserar på möjligheter hellre än problem.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För att lyckas i rollen krävs det att:

- du är relationsskapande
- har intresse för försäljning och kundservice.
- är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att skapa rutiner och att dela information i din arbetsgrupp.
- att du arbetar effektivt, strukturerat och värdesätter ordning och reda - för att på så sätt skapa goda förutsättningar för dina medarbetare.
- du som ledare är kommunikativ och tydlig.
- du har förmåga att motivera dina medarbetare så att verksamheten utvecklas
- branscherfarenhet från handel, i chefsroll med aktiv arbetsledning för flera medarbetare är ett krav för denna tjänst.
- Erfarenhet av kassaredovisning eller liknande uppgifter är önskvärt.
- Datavana är ett krav. Vi arbetar främst i Lindbak, Quinyx & Excel.


God erfarenhet av personalplanering och schemaläggning, liksom kunskap i butiksekonomi är viktiga förutsättningar för tjänsten. God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-27

Tjänsten är heltid och avser en tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Entré/kassa personal

Ansök    Jan 25    Liquid Event i Malmö AB    Kassapersonal
Vi söker dig som: Snabb på att huvudräkning Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event Älskar serviceyrket Har hög arbetsmoral Flexibel Stresstålig, problemlösare Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar. Arbetar snabbt & metodiskt Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker. Start I mars. Babel söker entré personal! Du skall välkomna gäster i entrén, sca... Visa mer
Vi söker dig som:
Snabb på att huvudräkning
Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event
Älskar serviceyrket
Har hög arbetsmoral
Flexibel
Stresstålig, problemlösare
Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar.
Arbetar snabbt & metodiskt
Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker.Start I mars.
Babel söker entré personal! Du skall välkomna gäster i entrén, scanna biljetter & ta betalt. Arbetspassen kommer ligga på fredagar & lördagar, allt från 19.00-04.00 eller 23.00-04.00. Vardagskvällar kan förekomma cirka 19,00-23.00.
Vi har som krav att du skall kunna arbeta majoriteten av helgerna samt röda dagar. Går utmärkt att kombinera med garderobs personal ansökan. Visa mindre

Kassaledare heltid tillsvidare

Ansök    Dec 13    Bauhaus & Co KB    Kassapersonal
Arbetsbeskrivning: Som kassaledare för kassa och informationen är en av dina viktigaste uppgifter att motivera och inspirera medarbetarna på din avdelning och göra BAUHAUS till en trivsam och utvecklande arbetsplats. Du har ansvar för att fattade beslut genomförs på avdelningen. Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice. Därför ska du ha en välutvecklad människokännedom, ett sprudlande engagemang och en fingertoppskänsla för affärer. Du ingår... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

Som kassaledare för kassa och informationen är en av dina viktigaste uppgifter att motivera och inspirera medarbetarna på din avdelning och göra BAUHAUS till en trivsam och utvecklande arbetsplats. Du har ansvar för att fattade beslut genomförs på avdelningen. Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice. Därför ska du ha en välutvecklad människokännedom, ett sprudlande engagemang och en fingertoppskänsla för affärer. Du ingår i ett team av duktiga medarbetare som alla arbetar för att göra arbetsdagen så bra som möjligt både för kunder och kollegor. BAUHAUS har ett stort, varierat och spännande sortiment och den ena dagen är inte den andra lik. Hos oss trivs man! Här möts alla åldersgrupper som alla bidrar med sin unika erfarenhet vilket skapar en härlig dynamik. Vill du komma in i vår gemenskap, då kanske detta är jobbet för dig?

Vem söker vi? 

Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi gillar om du är en lösningsorienterad person som alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning.

Om du är den vi söker, är du ansvarsfull och har en seriös inställning till ditt arbete. Du kan bevara överblicken även vid stor arbetsbelastning. Du får gärna ha tidigare ledarerfarenhet, visioner för både dig själv och din arbetsplats. Körkort lägst AM är ett krav. Du är utöver detta även utåtriktad, självständig, flexibel och målmedveten. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Det är ett extra plus om du är praktiskt lagd med branscherfarenhet och/eller har varit hantverkare, men det är inte ett krav. Du behöver vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift och engelska i tal. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

BAUHAUS erbjuder:

en kreativ arbetsplats där du får många kontaktytor inom företaget och ges möjlighet till egen utveckling och en spännande karriär, såväl i Sverige som utomlands då vi idag finns i 19 länder.  BAUHAUS är en inspirerande arbetsplats med högt i tak och med mycket glädje och vi sätter stort värde i att vara en bra arbetsgivare. För att uppnå det och skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö där alla kan känna delaktighet och få möjlighet att utvecklas, arbetar vi efter några riktlinjer, vi gillar därför om du tänker som oss kring en god arbetsmiljö.  

Vi delar med oss av erfarenheter och information
Vi kommunicerar och tilltalar varandra på ett trevligt sätt
Vi ger konstruktiv kritik och uppmärksammar framgång
Vi arbetar för att skapa en roligare arbetsplats genom motivation. engagemang, utveckling och utbildning
Vi respekterar varandras tid och arbete, tar ansvar för beslut, är tillgängliga och håller vad vi lovar
Vi talar med varandra, inte om varandra
Vi accepterar ingen form av diskriminering eller sexuella trakasserier.
BAUHAUS strävar efter att låta medarbetarna växa med företaget och rekryterar ofta internt. Vi tycker det är viktigt att erbjuda våra medarbetare  utveckling och därför har vi egna utbildningsprogram inom t ex försäljning och ledarskap, vi har också ett Talent-program där man ges möjlighet till personligutveckling och att ingå i mentorsprogram med en egen mentor, allt för att stärka den egna karriären.  BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder varav 22 varuhus och en webshop i Sverige. Vi är drygt 20.000 medarbetare i världen och ca 3000 i Sverige. Vi finns från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Visa mindre

kassapersonal

Ansök    Dec 2    Orient Food i malmö AB    Kassapersonal
Söker kassapersonal Vi på Orient food söker två nya arbetskamrater Vi ser gärna att du har kassavana och erfarenhet utav att jobba inom livsmedelsbutik Svenska språket är krav och att ni kan jobba eftermiddagar och helger Maila ditt CV till [email protected] Visa mer
Söker kassapersonal
Vi på Orient food söker två nya arbetskamrater
Vi ser gärna att du har kassavana och erfarenhet utav att jobba inom livsmedelsbutik
Svenska språket är krav och att ni kan jobba eftermiddagar och helger
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Entré/kassa personal

Ansök    Nov 20    Liquid Event i Malmö AB    Kassapersonal
Vi söker dig som: Snabb på att huvudräkning Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event Älskar serviceyrket Har hög arbetsmoral Flexibel Stresstålig, problemlösare Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar. Arbetar snabbt & metodiskt Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker. Start omgående. Babel söker entré personal! Du skall välkomna gäster i entrén, s... Visa mer
Vi söker dig som:
Snabb på att huvudräkning
Gärna har erfarenhet inom nattklubb/konsert/event
Älskar serviceyrket
Har hög arbetsmoral
Flexibel
Stresstålig, problemlösare
Kan arbeta majoriteten av helgerna - Fredagar & Lördagar inklusive röda dagar.
Arbetar snabbt & metodiskt
Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker.Start omgående.
Babel söker entré personal! Du skall välkomna gäster i entrén, scanna biljetter & ta betalt. Arbetspassen kommer ligga på fredagar & lördagar, allt från 19.00-04.00 eller 23.00-04.00. Vardagskvällar kan förekomma cirka 19,00-23.00.
Vi har som krav att du skall kunna arbeta majoriteten av helgerna samt röda dagar. Går utmärkt att kombinera med garderobs personal ansökan. Visa mindre

Butiksbiträde

Pranari & Beauty spa AB har just nu 2 kliniker och kommer det utökar mer i framtiden.Vi befinner i slussen och hyllie i Malmö. Vi behöver en butiksbiträde som kan hjälpa till för både 2 klinker. Har du erfarenhet från skönthet salong eller liknande är det en merit. Annars lär vi dig. Arbetsuppgifterna består av att ge våra kunder bra service i kassa, håller ordning i salongen, telefonist och är till stor del förlagd på kvällar och helger då vi har mest at... Visa mer
Pranari & Beauty spa AB har just nu 2 kliniker och kommer det utökar mer i framtiden.Vi befinner i slussen och hyllie i Malmö. Vi behöver en butiksbiträde som kan hjälpa till för både 2 klinker. Har du erfarenhet från skönthet salong eller liknande är det en merit. Annars lär vi dig. Arbetsuppgifterna består av att ge våra kunder bra service i kassa, håller ordning i salongen, telefonist och är till stor del förlagd på kvällar och helger då vi har mest att göra. Visa mindre

Kassabiträde till Damas Restaurang Malmö

Ansök    Sep 7    Choco Venue AB    Kassapersonal
Restaurangen med stor meny och egna specialiteter över disk. Allt hemlagat från grunden med rötterna i Mellan östern och världens äldsta huvudstad, Damaskus. Vi har precis öppnat en till Damas Restaurang, denna gång i Malmö! Därför söker vi nu efter duktig och serviceminded kassapersonal som har tidigare erfarenhet. Vi söker dig som är stresstålig och kan ha många bollar i luften, utan att tappa fokus på kunderna som alltid ska bemötas med god service. Vi... Visa mer
Restaurangen med stor meny och egna specialiteter över disk. Allt hemlagat från grunden med rötterna i Mellan östern och världens äldsta huvudstad, Damaskus.
Vi har precis öppnat en till Damas Restaurang, denna gång i Malmö! Därför söker vi nu efter duktig och serviceminded kassapersonal som har tidigare erfarenhet. Vi söker dig som är stresstålig och kan ha många bollar i luften, utan att tappa fokus på kunderna som alltid ska bemötas med god service.
Vi söker både heltids och deltidspersonal.
Vi söker dig som har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom branschen.
Intervjuer sker löpande, ansökan tas enbart emot via mejl på [email protected] OBS! Skriv Kassapersonal i ämnesraden så att det framgår vilken tjänst ni söker. Vänligen bifoga ett CV och personligt brev i mejlen. Visa mindre

DIREKTEN ZEL SÖKER PERSONAL

Ansök    Nov 4    ALKL TOBAKSHANDEL AB    Kassapersonal
Hej ! Vi söker en ny medarbetare till vårt team . Du kommer att jobba med kassa , pakethantering (ta emot och lämna ut till kunden ) och lite annat . inget erfarenhet krävs vi kan lära upp på plats . att prata svenska är ett krav . har du vägarna förbi butiken så kan du komma in och lämna CV . hör gärna av er om ni har andra funderingar . Visa mer
Hej !
Vi söker en ny medarbetare till vårt team .
Du kommer att jobba med kassa , pakethantering (ta emot och lämna ut till kunden ) och lite annat . inget erfarenhet krävs vi kan lära upp på plats .
att prata svenska är ett krav .
har du vägarna förbi butiken så kan du komma in och lämna CV .
hör gärna av er om ni har andra funderingar . Visa mindre

kassapersonal

Ansök    Aug 31    Orient Food i malmö AB    Kassapersonal
Söker kassapersonal Vi på Orient food söker två nya arbetskamrater Vi ser gärna att du har kassavana och erfarenhet utav att jobba inom livsmedelsbutik Svenska språket är krav och att ni kan jobba eftermiddagar och helger Maila ditt CV till [email protected] Visa mer
Söker kassapersonal
Vi på Orient food söker två nya arbetskamrater
Vi ser gärna att du har kassavana och erfarenhet utav att jobba inom livsmedelsbutik
Svenska språket är krav och att ni kan jobba eftermiddagar och helger
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Arbeta som butiksmedarbetare på deltid – i Malmö!

Ansök    Aug 2    Sprio AB    Kassapersonal
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett deltidsjobb? Har du en härlig energi och älskar att jobba med service och människor? Har du tidigare erfarenheter av butiksarbete? Då har vi jobbet för dig! Sprio söker dig som är driven och lösningsorienterad som vill arbeta med försäljning i butik på deltid i Malmö! För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för inredning samt ett öga för detaljer. I rollen som butiksmedarbetare kommer du foku... Visa mer
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett deltidsjobb? Har du en härlig energi och älskar att jobba med service och människor? Har du tidigare erfarenheter av butiksarbete? Då har vi jobbet för dig! Sprio söker dig som är driven och lösningsorienterad som vill arbeta med försäljning i butik på deltid i Malmö!

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för inredning samt ett öga för detaljer. I rollen som butiksmedarbetare kommer du fokusera på kundmöten, hantering av kassan samt att hålla ordning i butiken. Tjänsten inleds med en fullt betald utbildning och introduktion. Du kommer att arbeta i snitt två till tre dagar i veckan och arbetstiderna kommer i regel att förläggas på kvällar och helger.Vi söker dig som:

- Har erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln - minst ett år i närtid
- Har en fullständig gymnasieexamen med innehavande slutbetyg
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning
- Är en driven och ansvarsfull person med stor social kompetens
- Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift Visa mindre

Entré/kassa personal

Vi söker dig som: Snabb på att räkna Gärna har erfarenhet inom nattklubb Älskar serviceyrket Har hög arbetsmoral Flexibel Stresstålig, problemlösare Kan arbeta majoriteten av nattklubbsdagar - Fredagar & Lördagar Arbetar snabbt & metodiskt Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker. Start September! Babel söker entré personal! Du skall välkomna gäster i entrén, scanna biljetter & ta betalt. Arbets... Visa mer
Vi söker dig som:
Snabb på att räkna
Gärna har erfarenhet inom nattklubb
Älskar serviceyrket
Har hög arbetsmoral
Flexibel
Stresstålig, problemlösare
Kan arbeta majoriteten av nattklubbsdagar - Fredagar & Lördagar
Arbetar snabbt & metodiskt
Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker.Start September!
Babel söker entré personal! Du skall välkomna gäster i entrén, scanna biljetter & ta betalt. Arbetspassen kommer ligga på fredagar & lördagar, allt från 19.00-04.00 eller 23.00-04.00. Vardagskvällar kan förekomma cirka 19,00-23.00.


Vi har som krav att du skall kunna arbeta majoriteten av helgerna samt röda dagar. Går utmärkt att kombinera med garderobs personal ansökan. Visa mindre

Receptionist / Spelledare

Ansök    Aug 20    Laserdome AB    Kassapersonal
Vill du ha ett arbete där målet är att skapa glädje för andra? Vi har ett utbud av flera roliga aktiviteter: - Laserdome - lasergame med garanterat adrenalinpåslag. - Prison Island - samarbetsspel bestående av olika rum med klurigheter (likt escape rooms) - 5-kamp - galet kul tävlingsmoment såsom sumobrottning och rodeotjur Med dessa aktiviteter har vi ett riktigt bra erbjudande för våra kunder, men vår viktigaste tillgång som företag är våra engagerade ... Visa mer
Vill du ha ett arbete där målet är att skapa glädje för andra?
Vi har ett utbud av flera roliga aktiviteter:
- Laserdome - lasergame med garanterat adrenalinpåslag.
- Prison Island - samarbetsspel bestående av olika rum med klurigheter (likt escape rooms)
- 5-kamp - galet kul tävlingsmoment såsom sumobrottning och rodeotjur


Med dessa aktiviteter har vi ett riktigt bra erbjudande för våra kunder, men vår viktigaste tillgång som företag är våra engagerade medarbetare.
Vi erbjuder nu en heltidstjänst på vår anläggning i centrala Malmö. Arbetstiderna är varierade och omfattar både kvällar och helger, då vår verksamhet är som mest intensiv.
Din uppgift är att bidra till att skapa positiva upplevelser för våra kunder. För att uppnå detta behöver du som medarbetare hos oss vara beredd att ge lite extra. Ibland blir saker inte riktigt som planerat och då behöver du ha lätt för att hitta nya lösningar.
Det är en förutsättning att du trivs med att arbeta med människor och service och känner en genuin glädje och engagemang för ditt arbete. För att uppnå vårt mål "kundglädje" behöver vår arbetsplats också genomsyras av arbetsglädje. Det betyder att du som medarbetare behöver förmedla glädje både mot kunderna och mot dina kollegor. Du behöver vara beredd på att ställa upp för dina kollegor och för företaget - för att kunna förvänta dig att de i gengäld ställer upp för dig när du behöver det.
Vi vill att du ska känna stolthet och glädje över att arbeta i en framgångsrik verksamhet med hög kundnöjdhet, tillsammans med andra hängivna kollegor.
Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vår verksamhet. Det är våra medarbetare som arbetar nära kunderna som kan se hur vi kan effektivisera arbetet och förbättra kundernas upplevelser. Ger du av dig själv och ditt engagemang för företaget så ger det möjligheter för dig att få tillbaka av företaget genom att du får ökat ansvar och befogenheter.
Konkret består dina arbetsuppgifter bland annat av att:
- Ta emot och välkomna kunder vid ankomst i receptionen.
- Ta betalt för aktiviteter samt dryck och tilltugg.
- Instruera kunder i de olika aktiviteterna på ett engagerande sätt.
- Vara värd i vår kalasavdelning, vilket innefattar att förbereda och servera enklare mat.
- Ta ansvar för att lokalerna och utrustningen är i toppskick, vilket innebär att hålla rent och snyggt samt att ha koll på att aktiviteterna fungerar som de ska
Arbetsuppgifterna kräver att du är en organiserad och självgående person, som klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Du är bra på att hantera stundtals stressiga situationer där du måste följa ett tidsschema.
Vi ser fram emot din ansökan med CV och foto. Vi ber också att du svarar på dessa tre frågor:
1. Vad är det som gör att du är intresserad av jobbet hos oss?
2. Berätta om tidigare jobb du haft som du ser som bra erfarenheter för denna tjänst!
3. Sammanfatta varför just du passar för detta jobb?
Ansök så snart som möjligt! Vi kallar till till intervjuer löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, men så länge annonsen är publicerad så pågår rekryteringen. Visa mindre

Kassabiträde Damas Restaurang

Ansök    Jun 15    Karriär kompisar AB    Kassapersonal
Damas restaurang och Café öppnar sin andra lokal i Malmö och söker därför nya medarbetare. Är du den vi söker? Följande tjänst är för kassabiträde/ kassapersonal på heltid. Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet inom yrket. - Flytande Svenska. - Du kan arbeta varierande tider, både dagtid, kvällstid och helger förekommer. - Lönen är individbaserad och diskuteras med arbetsgivaren. Meriterande om man kan engelska och arabiska Intervju sker löpande. Konta... Visa mer
Damas restaurang och Café öppnar sin andra lokal i Malmö och söker därför nya medarbetare. Är du den vi söker?
Följande tjänst är för kassabiträde/ kassapersonal på heltid.
Kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet inom yrket.
- Flytande Svenska.
- Du kan arbeta varierande tider, både dagtid, kvällstid och helger förekommer.
- Lönen är individbaserad och diskuteras med arbetsgivaren.
Meriterande om man kan engelska och arabiska
Intervju sker löpande.
Kontakt endast via mejl.
[email protected]
Skicka CV och ett personligt brev med varför just du skulle passa till tjänsten. Skriv även vilken tjänst du söker i ämnesraden Visa mindre

Kassapersonal

Ansök    Jun 30    Taken Job AB    Kassapersonal
Vi hjälper arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra. Vi har en målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. TakenJob är att så effektivt som möjligt föra samman dem som söker medarbetare med dem som söker jobb. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar. TakenJob verksamhet... Visa mer
Vi hjälper arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra. Vi har en målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad.
TakenJob är att så effektivt som möjligt föra samman dem som söker medarbetare med dem som söker jobb.
Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.
TakenJob verksamhet ska långsiktigt och uthålligt förbättra arbetsmarknadens funktionssätt för vår målgrupper.


För kunds räkning söker vi Kassapersonal


Vem söker vi?


Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi gillar om du är en lösningsorienterad person som alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även utåtriktad, självständig, flexibel och målmedveten. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Det är ett extra plus om du är praktiskt lagd med branscherfarenhet och/eller har varit hantverkare, men det är inte ett krav. Du behöver vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift och engelska i tal. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.
*Minst AM körkort krävs för att få jobbet
#jobbjustnu Visa mindre

Informatör sökes till sommaruppdrag i Malmö

Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Skåne. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider. Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för att iordningställa reklamskyltar, betalningsstation och dylikt inför dagen. Därefter ansvarar du för att ta emot kunderna, informera om produkten som vi sä... Visa mer
Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Skåne. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider.
Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för att iordningställa reklamskyltar, betalningsstation och dylikt inför dagen. Därefter ansvarar du för att ta emot kunderna, informera om produkten som vi säljer (vaccination mot TBE), ta betalt, samt bistå med hjälp vid ifyllnad av hälsodeklarationen som sjuksköterskan sedan inspekterar för att sedan utföra själva injektionen.
Tjänsten har en viss säljande funktion där du får lämplig utbildning. Kassahantering sker med iZettle. Inget krav att ha kassavana sedan tidigare utan systemet är lätt att lära sig om man kan hantera en läsplatta.
Arbetet kommer att pågå april till september 2021. I arbetet ingår kontakt med olika typer av människor. Det är viktigt för arbetsuppgiften att vara städad med god och snabb servicenivå, ordningsam, lättsam och lyhörd. En problemlösare helt enkelt. Att ha en snäll och trevlig personlighet oavsett kund eller medarbetare är också viktigt.
Vi kommer att supporta allt från vårt huvudkontor, det kommer även att finnas en ansvarig chef och backup under hela säsongen. Hit vänder man sig med frågor som kommer att specificeras i vår handbok/ manual.
Vi ser att du talar och skriver svenska på en för tjänsten lämplig nivå. Det förekommer även andra språk från våra kunder och därför är även engelska ett grundkrav i tal på våra vaccinationsbussar.
Ej krav på tidigare sjukvårdserfarenhet, men det är meriterande.
Intervjuer kommer att ske löpande.
B-körkort är ett krav.
Företaget är ett familjeföretag med mycket sunda värderingar har varit verksamt sedan år 1989.
#jobbjustnu Visa mindre

Kundvärd till ledande läkarapp - Sommarturné 2021

Impressive Relations har inlett ett samarbete med en av Sveriges största digitala vårdappar som erbjuder vård både digital och på fysiska kliniker. Nu söker vi värdar för att representera varumärket på vår sommarturné och vi söker dig som vill bli en i vårt team för sommaren 2021. Din uppgift som värd är att ta kontakt och informera besökare om deras mobilapp samt informera om deras klinker som finns runt om i landet. Uppdraget är ett tidsbegränsat uppdra... Visa mer
Impressive Relations har inlett ett samarbete med en av Sveriges största digitala vårdappar som erbjuder vård både digital och på fysiska kliniker. Nu söker vi värdar för att representera varumärket på vår sommarturné och vi söker dig som vill bli en i vårt team för sommaren 2021.

Din uppgift som värd är att ta kontakt och informera besökare om deras mobilapp samt informera om deras klinker som finns runt om i landet. Uppdraget är ett tidsbegränsat uppdrag och pågår fram till 31:a augusti. Uppdraget kommer ske på en turné och du kommer dagligen besöka olika platser i ditt område.

Vi söker dig som har lätt för att ta kontakt och föra samtal med nya människor. Du älskar det sociala och motiveras av att uppnå bättre resultat. För att kunna förmedla fördelarna med appen och skapa ett värde för kunden behöver du ha en pedagogisk ådra.

Vi vill ha med dig som drivs av att arbeta med människor och som har målsättningen att alltid ge bästa möjliga service till kunder. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning tidigare, men det är inget krav.

Vilken profil söker vi?

- 18 år fyllda - krav
- Positiv
- Informativ
- Karismatisk
- Pedagogisk
- Strukturerad
- Social
- Ambitioner att utvecklas
- Körkort - Ej krav med meriterande


Vi erbjuder:

- Fast timlön
- Produkt- och säljutbildning
- Coachning och stöd
- Möjlighet att utvecklas som säljare
Om oss

Impressive Relations är ett sälj- och marknadsföringsbolag som sedan 2012 är experter på det personliga mötet. Idag har vi samarbeten med flera stora aktörer över hela Sverige.

Vi ger våra personal möjlighet, oavsett tidigare erfarenhet, att växa inom företaget. På Impressive värdesätter vi personlig utveckling och erbjuder utbildningar under resans gång. Här kan du som anställd själv bestämma hur långt du vill nå.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säsongsmedarbetare kassa information

Ansök    Maj 4    Bauhaus & Co KB    Kassapersonal
Arbetsbeskrivning: I rollen som Kassa och informationsmedarbetare på BAUHAUS har du en viktig roll då du är BAUHAUS ansikte utåt mot våra kunder. Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via infodisken, mail och telefon. Du är vår första instans för hantering av reklamationer och återköp och därför är det viktigt att du är serviceminded, professionell och lyhörd för kund... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

I rollen som Kassa och informationsmedarbetare på BAUHAUS har du en viktig roll då du är BAUHAUS ansikte utåt mot våra kunder. Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via infodisken, mail och telefon. Du är vår första instans för hantering av reklamationer och återköp och därför är det viktigt att du är serviceminded, professionell och lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ingår i ett team av duktiga medarbetare som alla arbetar för att göra arbetsdagen så bra som möjligt både för kunder och kollegor. BAUHAUS har ett stort, varierat och spännande sortiment och den ena dagen är inte den andra lik. Hos oss trivs man! Här möts alla åldersgrupper som alla bidrar med sin unika erfarenhet vilket skapar en härlig dynamik. Vill du komma in i vår gemenskap, då kanske detta är jobbet för dig?

Vem söker vi? 

Vi söker efter dig som kan arbeta varierade arbetstider både dag/kväll/helg och som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi gillar om du är en lösningsorienterad person som alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även utåtriktad, självständig, flexibel och målmedveten. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Det är ett extra plus om du är praktiskt lagd med branscherfarenhet, men det är inte ett krav. Du behöver vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift och engelska i tal. Tjänsten är på deltid. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

BAUHAUS erbjuder:

en kreativ arbetsplats där du får många kontaktytor inom företaget och ges möjlighet till egen utveckling och en spännande karriär, såväl i Sverige som utomlands då vi idag finns i 19 länder. BAUHAUS är en inspirerande arbetsplats med högt i tak och med mycket glädje och vi sätter stort värde i att vara en bra arbetsgivare. För att uppnå det och skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö där alla kan känna delaktighet och få möjlighet att utvecklas, arbetar vi efter några riktlinjer, vi gillar därför om du tänker som oss kring en god arbetsmiljö.  

Vi delar med oss av erfarenheter och information
Vi kommunicerar och tilltalar varandra på ett trevligt sätt
Vi ger konstruktiv kritik och uppmärksammar framgång
Vi arbetar för att skapa en roligare arbetsplats genom motivation. engagemang, utveckling och utbildning
Vi respekterar varandras tid och arbete, tar ansvar för beslut, är tillgängliga och håller vad vi lovar
Vi talar med varandra, inte om varandra
Vi accepterar ingen form av diskriminering eller sexuella trakasserier.
  BAUHAUS strävar efter att låta medarbetarna växa med företaget och rekryterar ofta internt. Vi tycker det är viktigt att erbjuda våra medarbetare egen utveckling och har därför egna Talent-program där man ges möjlighet att utbilda sig, ingå i mentorsprogram med en egen mentor, detta för att skapa de bästa förutsättningarna för en intern karriär där man får växa in i sin nya yrkesroll, i Sverige eller utomlands. Visa mindre

Burger King söker servicefokuserade restaurangmedarbetare (kväll vardag)

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hug... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vi söker dig!


Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare kvällstid på vardagar
Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Visa mindre

Florist till Blomsterbutik.

Florist – Scandinavian Flowers Vi söker dig som har antingen utbildning eller 1 års erfarenhet av blomsterbinderi samt skötsel av blommor, samt kassa vana. Scandinavian Flowers söker en säljande Florist med passion för snittblommor och mötet med kund till vår butik i Rosengård. För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butik... Visa mer
Florist – Scandinavian Flowers
Vi söker dig som har antingen utbildning eller 1 års erfarenhet av blomsterbinderi samt skötsel av blommor, samt kassa vana.
Scandinavian Flowers söker en säljande Florist med passion för snittblommor och mötet med kund till vår butik i Rosengård.
För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Florist till Blomsterbutik.

Florist – Scandinavian Flowers Vi söker dig som har antingen utbildning eller 1 års erfarenhet av blomsterbinderi samt skötsel av blommor, samt kassa vana. Scandinavian Flowers söker en säljande Florist med passion för snittblommor och mötet med kund till vår butik i Rosengård. För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butik... Visa mer
Florist – Scandinavian Flowers
Vi söker dig som har antingen utbildning eller 1 års erfarenhet av blomsterbinderi samt skötsel av blommor, samt kassa vana.
Scandinavian Flowers söker en säljande Florist med passion för snittblommor och mötet med kund till vår butik i Rosengård.
För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker Kassapersonal

Ansök    Apr 23    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
Söker kassapersonal till Lucu Food i Malmö AB på deltid/heltid/vid behov. Vi söker personer som gillar att bemöta kunder kan jobba självständigt och ha många bollar i luften. Du ska vara stresstålig kan ta egna initiativ och vara ansvarsfull. Krav: Prata flytande eller mycket goda kunskaper inom svenska språket. #jobbjustnu Visa mer
Söker kassapersonal till Lucu Food i Malmö AB på deltid/heltid/vid behov. Vi söker personer som gillar att bemöta kunder kan jobba självständigt och ha många bollar i luften.
Du ska vara stresstålig kan ta egna initiativ och vara ansvarsfull.
Krav: Prata flytande eller mycket goda kunskaper inom svenska språket.
#jobbjustnu Visa mindre

Informatör sökes till sommaruppdrag i Skåne

Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Skåne. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider. Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för att iordningställa reklamskyltar, betalningsstation och dylikt inför dagen. Därefter ansvarar du för att ta emot kunderna, informera om produkten som vi sä... Visa mer
Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Skåne. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider.
Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för att iordningställa reklamskyltar, betalningsstation och dylikt inför dagen. Därefter ansvarar du för att ta emot kunderna, informera om produkten som vi säljer (vaccination mot TBE), ta betalt, samt bistå med hjälp vid ifyllnad av hälsodeklarationen som sjuksköterskan sedan inspekterar för att sedan utföra själva injektionen.
Tjänsten har en viss säljande funktion där du får lämplig utbildning. Kassahantering sker med iZettle. Inget krav att ha kassavana sedan tidigare utan systemet är lätt att lära sig om man kan hantera en läsplatta.
Arbetet kommer att pågå april till september 2021. I arbetet ingår kontakt med olika typer av människor. Det är viktigt för arbetsuppgiften att vara städad med god och snabb servicenivå, ordningsam, lättsam och lyhörd. En problemlösare helt enkelt. Att ha en snäll och trevlig personlighet oavsett kund eller medarbetare är också viktigt.
Vi kommer att supporta allt från vårt huvudkontor, det kommer även att finnas en ansvarig chef och backup under hela säsongen. Hit vänder man sig med frågor som kommer att specificeras i vår handbok/ manual.
Vi ser att du talar och skriver svenska på en för tjänsten lämplig nivå. Det förekommer även andra språk från våra kunder och därför är även engelska ett grundkrav i tal på våra vaccinationsbussar.
Ej krav på tidigare sjukvårdserfarenhet, men det är meriterande.
Intervjuer kommer att ske löpande.
B-körkort är ett krav.
Företaget är ett familjeföretag med mycket sunda värderingar har varit verksamt sedan år 1989. Visa mindre

Elgiganten Svågertorp söker Kassapersonal

Ansök    Mar 8    Elgiganten AB    Kassapersonal
Arbetar du för att göra alla kunder nöjda, svarar på frågor om olika produkter och tjänster som vi säljer och dessutom bidrar till att vi har kul tillsammans på jobbet - då blir vi mycket glada över att du söker jobbet som Kassamedarbetare. I kassan har du äran att träffa de flesta av våra kunder. Du är pricken över i-et som kan se till att alla kunder går nöjda ut genom dörren. Att arbeta i kassan innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifter.... Visa mer
Arbetar du för att göra alla kunder nöjda, svarar på frågor om olika produkter och tjänster som vi säljer och dessutom bidrar till att vi har kul tillsammans på jobbet - då blir vi mycket glada över att du söker jobbet som Kassamedarbetare.
I kassan har du äran att träffa de flesta av våra kunder. Du är pricken över i-et som kan se till att alla kunder går nöjda ut genom dörren. Att arbeta i kassan innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifter.
Men det löser du lätt, eftersom du arbetar systematiskt och inte är rädd för att fatta egna beslut där och då. Du gillar action och tacklar det höga tempot med ett leende, samtidigt som du är utrustad med massa servicekänsla. 
Denna tjänst avser deltid, 17%, i huvudsak varannan helg samt extra vid behov. Vi värdesätter flexibilitet i denna roll.
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!
Hjälpa kunder att hitta sin bästa lösning
Erbjuda och sälja produkter och tjänster
Träning och utbildning
Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Den viktigaste uppgiften som medarbetare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad.
Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål - och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.  
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Generöst bonusavtal
Förmåner inom friskvård och personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av kassaansvarig Hanna via [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Informatör sökes till sommaruppdrag i Malmö

Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Skåne. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider. Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för att iordningställa reklamskyltar, betalningsstation och dylikt inför dagen. Därefter ansvarar du för att ta emot kunderna, informera om produkten som vi sä... Visa mer
Vi söker nu glada och driftiga personer till våra vaccinationsbussar runt om i Skåne. Ett spännande och lärorikt jobb med varierande arbetstider.
Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man transportera bussen från sitt garage till uppställningsplatsen för dagen. Därefter ansvarar man för att iordningställa reklamskyltar, betalningsstation och dylikt inför dagen. Därefter ansvarar du för att ta emot kunderna, informera om produkten som vi säljer (vaccination mot TBE), ta betalt, samt bistå med hjälp vid ifyllnad av hälsodeklarationen som sjuksköterskan sedan inspekterar för att sedan utföra själva injektionen.
Tjänsten har en viss säljande funktion där du får lämplig utbildning. Kassahantering sker med iZettle. Inget krav att ha kassavana sedan tidigare utan systemet är lätt att lära sig om man kan hantera en läsplatta.
Arbetet kommer att pågå april till september 2021. I arbetet ingår kontakt med olika typer av människor. Det är viktigt för arbetsuppgiften att vara städad med god och snabb servicenivå, ordningsam, lättsam och lyhörd. En problemlösare helt enkelt. Att ha en snäll och trevlig personlighet oavsett kund eller medarbetare är också viktigt.
Vi kommer att supporta allt från vårt huvudkontor, det kommer även att finnas en ansvarig chef och backup under hela säsongen. Hit vänder man sig med frågor som kommer att specificeras i vår handbok/ manual.
Vi ser att du talar och skriver svenska på en för tjänsten lämplig nivå. Det förekommer även andra språk från våra kunder och därför är även engelska ett grundkrav i tal på våra vaccinationsbussar.
Ej krav på tidigare sjukvårdserfarenhet, men det är meriterande.
Intervjuer kommer att ske löpande.
B-körkort är ett krav.
Företaget är ett familjeföretag med mycket sunda värderingar har varit verksamt sedan år 1989. Visa mindre

Butiksbiträde sökes

Ansök    Jan 4    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
Butiksbiträde sökes på Lucu Food i Malmö AB, om du är intresserad av tjänsten kan du skicka in din cv via meil Visa mer
Butiksbiträde sökes på Lucu Food i Malmö AB, om du är intresserad av tjänsten kan du skicka in din cv via meil Visa mindre

Butikssäljare förbutik/kassa

Ansök    Jan 2    City Gross Sverige AB    Kassapersonal
Till vår City Gross i Hyllie söker vi butikssäljare till kassa/förbutik I vår öppnar vi vår fina City Gross-butik i Hyllie och vi söker därför en butikssäljare förbutik/kassa som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte - skicka in din ansökan redan idag! Som butikssäljare kassa/förbutik på City Gross Hyllie kommer du att:?? - Medverka till att?våra kunder lämnar butiken med kän... Visa mer
Till vår City Gross i Hyllie söker vi butikssäljare till kassa/förbutik
I vår öppnar vi vår fina City Gross-butik i Hyllie och vi söker därför en butikssäljare förbutik/kassa som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Vill du vara med på vår spännande resa? Tveka inte - skicka in din ansökan redan idag!

Som butikssäljare kassa/förbutik på City Gross Hyllie kommer du att:??

- Medverka till att?våra kunder lämnar butiken med känslan av ett kundbemötande i toppklass.
- Arbeta med kundservice och varupåfyllnad med störst fokus mot förbutiken och kassaområdet.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, vilket gör att arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare kassa/förbutik söker vi dig som:??

- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.? Som medarbetare på City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service.
- Tidigare erfarenhet från kassatjänst, gärna inom dagligvaruhandeln.
- Har tidigare erfarenhet från ATG/Svenska spel-försäljning.?Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: mars 2021

Tjänstens omfattning: Flera tjänster med varierande sysselsättningsgrad

Anställningsform: Provanställning

Sista ansökningsdag: 10 januari 2021

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Kassa- och informationsmedarbetare extrapersonal

Ansök    Sep 1    Bauhaus & Co KB    Kassapersonal
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kassa? Skulle du dessutom beskrivas som en person med gott kundbemötande och har förmågan att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig! BAUHAUS söker nu en serviceinriktad och noggrann kassamedarbetare. På Kassa och Informationsavdelningen är en av dina viktigaste uppgifter att med ett leende på läpparna ge god service till våra kunder. Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter s... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kassa? Skulle du dessutom beskrivas som en person med gott kundbemötande och har förmågan att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig! BAUHAUS söker nu en serviceinriktad och noggrann kassamedarbetare.

På Kassa och Informationsavdelningen är en av dina viktigaste uppgifter att med ett leende på läpparna ge god service till våra kunder. Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via disk, mail och telefon. Du är även första instans vid hantering av reklamationer och återköp.

Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice. Därför ska du kunna bemöta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta snabbt, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Du ska ha fyllt 18 år. Har du erfarenhet av kassaarbete, administrativt arbete och detaljhandeln är det en fördel. Körkort lägst AM är ett krav. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Visa mindre

Kassapersonal sökes

Ansök    Jul 17    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
Vi söker dig som har god kassavana brinner för service och älskar att jobba i högt tempo Tjänsten gäller kvällar & helger Visa mer
Vi söker dig som har god kassavana brinner för service och älskar att jobba i högt tempo
Tjänsten gäller kvällar & helger Visa mindre

Bulltofta rekreationsområde söker ett Ekonomibiträde!

Ansök    Jun 1    Malmö kommun    Kassapersonal
Ref: 20201344 Arbetsuppgifter Som medarbetare på Bulltofta motionscenter arbetar du främst med service och bemötande och ser till att våra besökare får en trevlig vistelse. Du bemannar anläggningens reception och kafé samt genomför visningar i gymmet. I receptionen ingår försäljning av träningskort samt att hantera bokningar och informera om rekreationsområdet och dess verksamheter. I kaféterian ingår försäljning, påfyllning och beställningar.   Lokalvård... Visa mer
Ref: 20201344 Arbetsuppgifter
Som medarbetare på Bulltofta motionscenter arbetar du främst med service och bemötande och ser till att våra besökare får en trevlig vistelse. Du bemannar anläggningens reception och kafé samt genomför visningar i gymmet. I receptionen ingår försäljning av träningskort samt att hantera bokningar och informera om rekreationsområdet och dess verksamheter. I kaféterian ingår försäljning, påfyllning och beställningar.  

Lokalvård och skötsel av anläggningen är en stor del av vårt dagliga arbete. Vi sätter stort värde på att våra anläggningar är rena och fräscha och vi städar både i torr- och våtutrymmen.

Arbetstid kvällar och helger förekommer.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har gymnasieexamen. Har du tidigare erfarenhet av arbete präglat av kundkontakt och service är detta meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av arbete i en utåtriktad verksamhet inom föreningsliv, gym eller med friskvård är detta ett plus. Vi ser det även som positivt om du har någon eftergymnasial utbildning inom service eller annan utbildning relevant för tjänsten.

För att trivas i denna tjänst är du en person som får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Du har ett genuint intresse för människor med olika förutsättningar, har förmåga att hantera människor och agerar alltid som en god ambassadör. Vidare är du driftig, prestigelös samt strukturerad och flexibel. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo men kan också finna arbetsglädje och motivation vid lugnare perioder. Att trivas med att arbeta i team och att vara en god kollega ser vi som en självklarhet.

Då datorn är ett viktigt arbetsredskap för oss, så är goda IT-kunskaper en förutsättning för tjänsten. Likaså att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. I övrigt beaktas personlig lämplighet för tjänsten.

Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Arbetsplatsen – Bulltofta motionscenter   
Bulltofta motionscenter är en del av fritidsförvaltningens rekreationssektion, där även Torups friluftsgård ingår. Bulltofta motionscenter ligger i inloppet av Bulltofta rekreationsområde och här erbjuder vi Malmöborna bland annat gym, cirkelgym, bastu, kafé samt uthyrning av tennisbanor, skidor vid snöiga vintrar samt diverse andra tjänster kopplade till folkhälsa och rekreation. Atmosfären på anläggningen är familjär och positiv och med sin breda målgrupp kan Malmöborna alltid känna sig som hemma.

Nu söker vi en ny medarbetare till motionscentret som brinner du för service, friskvård och hälsa. Tjänsten som annonseras är ett deltidsvikariat på 50% fram till årsskiftet

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor såsom samhällsengagemang, folkhälsa och meningsfull fritid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet krävs.

Information om tjänsten
Anställningsform:Visstidsanställning
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2020-07-01

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.  ?


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Visa mindre

Kassa personal till en sushirestaurang!

Ansök    Aug 24    CK GROUP AB    Kassapersonal
#jobbjustnu Vi söker just nu kassapersonal till vår sushi restaurang! Du skall kunna ta emot kunder, besvara telefon för at ta emot beställning, paketera beställningen och visar bra kundbemötande! En bra merit är om du kan behärska vietnamesiska språket men det är inget krav! Jobbet är på deltid/timanställning Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker just nu kassapersonal till vår sushi restaurang!
Du skall kunna ta emot kunder, besvara telefon för at ta emot beställning, paketera beställningen och visar bra kundbemötande!


En bra merit är om du kan behärska vietnamesiska språket men det är inget krav!


Jobbet är på deltid/timanställning Visa mindre

Plantagen Malmö söker säljmedarbetare Kassa till högsäsong!

Ansök    Feb 5    Plantagen    Kassapersonal
På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden. Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över.... Visa mer
På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion!

Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som våra butiker fylls mer än vanligt med alla fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården och hemmet. Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till den allra bästa.

Är du lika taggad som vi? Älskar du försäljning och kundservice?  Har du en passion för växter?  Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Nu letar vi efter dig som vill jobba som säljmedarbetare, främst i kassan men också med logistik.

Arbetsuppgifter:
Som säljmedarbetare hos oss är ditt huvudfokus att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Några exempel på vad det kan innebära:


• Sälj- och kundvägledning
• Kassaarbete
• Vattning och skötsel av växter
• Varupåfyllning

Tillsammans med resten av dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Känsla och intresse för kundservice

Kassaerfrenhet

Förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö

Tidigare erfarenhet från detaljhandel 

Behärska svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som säljmedarbetare, är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem. Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja

Goda utvecklingsmöjligheter

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor

Lön enligt kollektivavtal

Säsongsanställning med varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Malmö, 8 tim/v under perioden mars-augusti/september.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emto ansökningar vie vår portal och ej vi e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad  och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med växter och Plantagen blir bättre med dig! Visa mindre

Kassapersonal sökes

Ansök    Jan 8    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
Lucu Food i malmö AB är en livsmedelsbutik med mat från all världens hörn, Kassapersonal sökes, helst med kassa erfarenhet, måste kunna tala/skriva svenska cv skickas in på [email protected] Visa mer
Lucu Food i malmö AB är en livsmedelsbutik med mat från all världens hörn,
Kassapersonal sökes, helst med kassa erfarenhet, måste kunna tala/skriva svenska
cv skickas in på [email protected] Visa mindre

Säsongsmedarbetare 2020 - Kassa/Information

Ansök    Feb 3    BAUHAUS & Co KB Malmö    Kassapersonal
Arbetsbeskrivning: I rollen som Kassa och informationsmedarbetare på BAUHAUS har du en viktig roll då du är BAUHAUS ansikte utåt mot våra kunder. I din roll arbetar du i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via disk, mail och telefon. Du är vår första instans för hantering av reklamationer och återköp och därför är det viktigt att du är serviceminded, professionell och lyhörd för... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

I rollen som Kassa och informationsmedarbetare på BAUHAUS har du en viktig roll då du är BAUHAUS ansikte utåt mot våra kunder. I din roll arbetar du i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via disk, mail och telefon. Du är vår första instans för hantering av reklamationer och återköp och därför är det viktigt att du är serviceminded, professionell och lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ingår i ett team av duktiga medarbetare som alla arbetar för att göra arbetsdagen så bra som möjligt både för kunder och kollegor. BAUHAUS är har ett stort, varierat och spännande sortiment och den ena dagen är inte den andra lik. Hos oss trivs man! Här möts alla åldersgrupper som alla bidrar med sin unika erfarenhet vilket skapar en härlig dynamik. Vill du komma in i vår gemenskap, då kanske detta är jobbet för dig?

Vem söker vi? 

Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi gillar om du är en lösningsorienterad person som alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även utåtriktad, självständig, flexibel och målmedveten. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Det är ett extra plus om du är praktiskt lagd med branscherfarenhet och/eller har varit hantverkare, men det är inte ett krav. Du behöver vara minst 18 år och behärska svenska i tal och skrift och engelska i tal. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Tillträde sker i mars/april enligt ök.

BAUHAUS erbjuder:

en kreativ arbetsplats där du får många kontaktytor inom företaget och ges möjlighet till egen utveckling och en spännande karriär, såväl i Sverige som utomlands då vi idag finns i 19 länder.  BAUHAUS är en inspirerande arbetsplats med högt i tak och med mycket glädje och vi sätter stort värde i att vara en bra arbetsgivare. För att uppnå det och skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö där alla kan känna delaktighet och få möjlighet att utvecklas, arbetar vi efter några riktlinjer, vi gillar därför om du tänker som oss kring en god arbetsmiljö.  

Vi delar med oss av erfarenheter och information
Vi kommunicerar och tilltalar varandra på ett trevligt sätt
Vi ger konstruktiv kritik och uppmärksammar framgång
Vi arbetar för att skapa en roligare arbetsplats genom motivation. engagemang, utveckling och utbildning
Vi respekterar varandras tid och arbete, tar ansvar för beslut, är tillgängliga och håller vad vi lovar
Vi talar med varandra, inte om varandra
Vi accepterar ingen form av diskriminering eller sexuella trakasserier.
 

BAUHAUS strävar efter att låta medarbetarna växa med företaget och rekryterar ofta internt. Vi tycker det är viktigt att erbjuda våra medarbetare egen utveckling och har därför egna Talent-program där man ges möjlighet att utbilda sig, ingå i mentorsprogram med en egen mentor, detta för att skapa de bästa förutsättningarna för en intern karriär där man får växa in i sin nya yrkesroll, i Sverige eller utomlands. Visa mindre

Elgiganten mobilia söker vikarierande andra man/kvinna kassan

Ansök    Dec 5    Elgiganten AB    Kassapersonal
Arbetar du för att göra alla kunder nöjda, svarar på frågor om olika produkter och tjänster som vi säljer och dessutom bidrar till att vi har kul tillsammans på jobbet - då blir vi mycket glada över att du söker jobbet som Kassamedarbetare. I kassan har du äran att träffa de flesta av våra kunder. Du är pricken över i-et som kan se till att alla kunder går nöjda ut genom dörren. Att arbeta i kassan innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifte... Visa mer
Arbetar du för att göra alla kunder nöjda, svarar på frågor om olika produkter och tjänster som vi säljer och dessutom bidrar till att vi har kul tillsammans på jobbet - då blir vi mycket glada över att du söker jobbet som Kassamedarbetare.
I kassan har du äran att träffa de flesta av våra kunder. Du är pricken över i-et som kan se till att alla kunder går nöjda ut genom dörren. Att arbeta i kassan innebär fartfyllda dagar med många olika arbetsuppgifter.
Men det löser du lätt, eftersom du arbetar systematiskt och inte är rädd för att fatta egna beslut där och då. Du gillar action och tacklar det höga tempot med ett leende, samtidigt som du är utrustad med massa servicekänsla. 
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! Hjälpa kunder att hitta sin bästa lösning Erbjuda och sälja produkter och tjänster Träning och utbildning
Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Den viktigaste uppgiften som medarbetare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad.
Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål - och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.  
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
 
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
 
Elgiganten erbjuder Avtalsenlig lön och pension Generöst bonusavtal Förmåner inom friskvård och personalköp Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten gillar vi mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser gärna fler kvinnliga kollegor.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av XX på [email protected]
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Medarbetare till orderplock/kassa vikariat 20h

Ansök    Nov 27    BAUHAUS & Co. KB    Kassapersonal
Har du tidigare erfarenhet av orderplock och att arbeta i kassa? Skulle du dessutom beskrivas som en person med gott kundbemötande och har förmågan att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig! BAUHAUS söker nu en serviceinriktad, självgående och noggrann orderplock/kassamedarbetare. Som medarbetare på Orderplock, Kassa och Informationsavdelningen är en av dina viktigaste uppgifter att med ett leende på läpparna ge god service till våra ... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av orderplock och att arbeta i kassa? Skulle du dessutom beskrivas som en person med gott kundbemötande och har förmågan att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig! BAUHAUS söker nu en serviceinriktad, självgående och noggrann orderplock/kassamedarbetare.

Som medarbetare på Orderplock, Kassa och Informationsavdelningen är en av dina viktigaste uppgifter att med ett leende på läpparna ge god service till våra kunder. Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via disk, mail och telefon. Du är även första instans vid hantering av reklamationer och återköp. Du ansvarar för att beställningar som kunder lagt och ska hämta i butik blir packade och färdiga i tid. 

Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice. Därför ska du kunna bemöta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta snabbt, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Du ska ha fyllt 18 år. Har du erfarenhet av kassaarbete, administrativt arbete och detaljhandeln är det en fördel. Körkort lägst AM är ett krav. Då det förekommer trukkörning vid orderplock är det ett krav att inneha ett truckkort. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Visa mindre

Burger King söker servicefokuserade restaurangmedarbetare (kväll vardag)

Ansök    Okt 29    Burger King    Kassapersonal
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hug... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vi söker dig!

[youtube vVyMEGZgI-0]

VI PÅ BURGER KING SÖKER JUST NU RESTAURANGMEDARBETARE KVÄLLSTID PÅ VARDAGAR
Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

VAD VI ERBJUDER:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

VEM ÄR DU?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Visa mindre

Kassör

Ansök    Okt 24    Casino Cosmopol AB    Kassapersonal
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa upplevelser i världsklass med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna. Om du vill träffa människor från hela världen och vara en del av en stark gemenskap, kan Casino Cosmopol erbjuda en unik kombination av spänning på job... Visa mer
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa upplevelser i världsklass med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.
Om du vill träffa människor från hela världen och vara en del av en stark gemenskap, kan Casino Cosmopol erbjuda en unik kombination av spänning på jobbet och trygghet i anställningen.

Malmö
Visstidsanställning
Sista ansökningsdag 10/11-2019
Krav på erfarenhet: Meriterande
Krav på utbildning: Nej
Typ av yrke: Serviceyrke
Åldersgräns: 20 år
Jobba natt/helg: Ja

Ett helt ovanligt jobb
Vill du bli en del av en spännande värld i ett hus som aldrig sover? Välkommen till Casino Cosmopol – en helt ovanlig arbetsplats. Med stort fokus på ansvar får du tillsammans med oss möjlighet att bjuda våra gäster på minnesvärda upplevelser.

Intresserad? Vi lär dig!
Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att jobba som Kassör hos oss – vi utbildar dig.

Du – en nyckelperson
Som Kassör möter du våra gäster med förstklassig service. Du har dessutom det viktiga uppdraget att motverka penningtvätt genom att ställa frågor om pengars ursprung. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

• Växling av gästernas pengar och spelmedel
• Utbetalning av vinster
• Söka förklaringar till avvikelser i kassan


Vi söker dig som

• Är serviceminded och relationsbyggande
• Trivs med ett omväxlande arbetstempo och behåller lugnet även i stressiga situationer
• Är ansvarstagande och noggrann
• Har goda kunskaper i svenska och engelska


Vårt erbjudande
Hos oss kan du vänta dig ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare som värnar om dig, och ger bra anställningsvillkor och förmåner.

Våra casinon är som världen utanför – fyllda av människor från världens alla hörn, med olika bakgrund, kultur, språk och erfarenheter. För att trivas i vår gemenskap förutsätter vi att du är lika öppen och inkluderande som vi på Casino Cosmopol är.

Vi har öppet kl. 13.00-04.00, varje dag, året om. Det innebär att du jobbar varierande arbetstider, med fokus på natt och helg. Krav för denna tjänst är att kunna arbeta nyårshelgen.

Vill du bli en av oss?

Fyll i formuläret nedan, bifoga cv och personligt brev. Vidare ber vi dig att så snart som möjligt genomföra det/de test som du får till din mail i samband med att du skickat in din ansökan. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi värdesätter trygghet och därför genomgår alla medarbetare en säkerhetsintervju innan anställning. Alla som arbetar hos oss måste vara 20 år fyllda. Har du frågor? Kontakta: Ola Bergström HR-specialist [email protected]

Om oss
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.

Här kan du läsa mer om Casino Cosmopol: www.casinocosmopol.se Visa mindre

Kassör

Ansök    Okt 23    Casino Cosmopol AB    Kassapersonal
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa upplevelser i världsklass med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna. Om du vill träffa människor från hela världen och vara en del av en stark gemenskap, kan Casino Cosmopol erbjuda en unik kombination av spänning på job... Visa mer
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa upplevelser i världsklass med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.
Om du vill träffa människor från hela världen och vara en del av en stark gemenskap, kan Casino Cosmopol erbjuda en unik kombination av spänning på jobbet och trygghet i anställningen.

Malmö
Visstidsanställning
Sista ansökningsdag 10/11-2019
Krav på erfarenhet: Meriterande
Krav på utbildning: Nej
Typ av yrke: Serviceyrke
Åldersgräns: 20 år
Jobba natt/helg: Ja

Ett helt ovanligt jobb
Vill du bli en del av en spännande värld i ett hus som aldrig sover? Välkommen till Casino Cosmopol – en helt ovanlig arbetsplats. Med stort fokus på ansvar får du tillsammans med oss möjlighet att bjuda våra gäster på minnesvärda upplevelser.

Intresserad? Vi lär dig!
Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att jobba som Kassör hos oss – vi utbildar dig.

Du – en nyckelperson
Som Kassör möter du våra gäster med förstklassig service. Du har dessutom det viktiga uppdraget att motverka penningtvätt genom att ställa frågor om pengars ursprung. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

• Växling av gästernas pengar och spelmedel
• Utbetalning av vinster
• Söka förklaringar till avvikelser i kassan


Vi söker dig som

• Är serviceminded och relationsbyggande
• Trivs med ett omväxlande arbetstempo och behåller lugnet även i stressiga situationer
• Är ansvarstagande och noggrann
• Har goda kunskaper i svenska och engelska


Vårt erbjudande
Hos oss kan du vänta dig ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare som värnar om dig, och ger bra anställningsvillkor och förmåner.

Våra casinon är som världen utanför – fyllda av människor från världens alla hörn, med olika bakgrund, kultur, språk och erfarenheter. För att trivas i vår gemenskap förutsätter vi att du är lika öppen och inkluderande som vi på Casino Cosmopol är.

Vi har öppet kl. 13.00-04.00, varje dag, året om. Det innebär att du jobbar varierande arbetstider, med fokus på natt och helg. Krav för denna tjänst är att kunna arbeta nyårshelgen.

Vill du bli en av oss?

Fyll i formuläret nedan, bifoga cv och personligt brev. Vidare ber vi dig att så snart som möjligt genomföra det/de test som du får till din mail i samband med att du skickat in din ansökan. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi värdesätter trygghet och därför genomgår alla medarbetare en säkerhetsintervju innan anställning. Alla som arbetar hos oss måste vara 20 år fyllda. Har du frågor? Kontakta: Katarina Eliason Kassachef [email protected]

Om oss
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.

Här kan du läsa mer om Casino Cosmopol: www.casinocosmopol.se Visa mindre

Studenter sökes för jobb som butikssäljare på byggvaruhus!

Ansök    Okt 25    StudentConsulting    Kassapersonal
Är du student och vill jobba extra i butik? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal på ett varuhus i Malmö. Arbetsuppgifter: • Kassaarbete • Serva och hjälpa kunder med deras frågor • Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen. Uppdraget löper på tillsvidare och arbetspassen förekommer endast måndag-fredag då butiken inte ... Visa mer
Är du student och vill jobba extra i butik? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal på ett varuhus i Malmö.

Arbetsuppgifter:
• Kassaarbete
• Serva och hjälpa kunder med deras frågor
• Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen.

Uppdraget löper på tillsvidare och arbetspassen förekommer endast måndag-fredag då butiken inte håller öppet på helgerna. Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 heldagspass i veckan under terminerna. Du kommer främst arbeta i butikerna i Fosie och Bulltofta, men det kan även förekomma pass i Trelleborg och i Lund.

Som konsult är man anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Din profil
Vi ser gärna att du har ett intresse för byggbranschen och har erfarenhet av service sen tidigare. Har du erfarenhet av försäljning och butiksarbete sedan tidigare är detta meriterande. Du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för inredning/renovering. Vidare gillar du att samarbeta i team på ett konstruktivt sätt och vågar ta egna initiativ och visa på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt. Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Kassasäljare

Ansök    Sep 23    XXL Sport & Vildmark    Kassapersonal
XXL Sport öppnar på Emporia! XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och... Visa mer
XXL Sport öppnar på Emporia!

XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.
XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap. Om du har extra stort intresse för sport och vildmark. Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att
sälja. Då anser vi att du har DET inom dig. Då är det DIG vi söker. I affärsplan har vi inskrivet: Vi skall vara bäst, vi skall tjäna pengar, vi skall ha kul! Med den parollen är vi nu störst i Norden. I XXL ser vi efter följande: - Du älskar att sälja - Du älskar att vinna och hatar att förlora - Du är lojal och ärlig - Du är motiverad
och engagerad - Du är utåtriktad - Du tycker om att ta ansvar - Du är nyfiken -Du har stor arbetskapacitet och är självgående
Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För
att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö. Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder och Jakt & Vildmark. Två viktiga avdelningar i varuhuset är även Lager och Kassa.
Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap. Som säljare i kassan är du den sista personen som gästen möter under sitt besök i varuhuset. Det är därför viktigt att du är utåtriktad,
serviceminded och kan hantera högt tempo. Dina uppgifter är att möta våra gäster i kassan, att skapa försäljning genom mekaniskt försäljning och korta säljsamtal. Du är säljare i varuhuset, vilket betyder att du har arbetsuppgifter utanför det mer klassiska kassaarbetet. Du är tålmodig samtidigt som du besitter massor med energi och driv, och avsett situation vill du ge våra gäster det bästa bemötandet. Det är en fördel om du har dokumenterad erfarenhet av kassaarbete och försäljning, men inget krav. Vi söker både heltid & deltidstjänster. Visa mindre

Studenter sökes för jobb som butikssäljare på byggvaruhus!

Ansök    Sep 20    StudentConsulting    Kassapersonal
Är du student och vill jobba extra i butik? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal på ett varuhus i Malmö. Arbetsuppgifter: • Kassaarbete • Serva och hjälpa kunder med deras frågor • Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen. Uppdraget löper på tillsvidare och arbetspassen förekommer endast måndag-fredag då butiken inte ... Visa mer
Är du student och vill jobba extra i butik? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal på ett varuhus i Malmö.

Arbetsuppgifter:
• Kassaarbete
• Serva och hjälpa kunder med deras frågor
• Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen.

Uppdraget löper på tillsvidare och arbetspassen förekommer endast måndag-fredag då butiken inte håller öppet på helgerna. Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna. Du kommer främst arbeta i butikerna i Fosie och Bulltofta, men det kan även förekomma pass i Trelleborg och i Lund.

Som konsult är man anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Din profil
Vi ser gärna att du har ett intresse för byggbranschen och har erfarenhet av service sen tidigare. Har du erfarenhet av försäljning och butiksarbete sedan tidigare är detta meriterande. Du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för inredning/renovering. Vidare gillar du att samarbeta i team på ett konstruktivt sätt och vågar ta egna initiativ och visa på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt. Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Burger King söker servicefokuserade restaurangmedarbetare (kväll vardag)

Ansök    Okt 11    Burger King    Kassapersonal
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hug... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vi söker dig!

[youtube vVyMEGZgI-0]

VI PÅ BURGER KING SÖKER JUST NU RESTAURANGMEDARBETARE KVÄLLSTID PÅ VARDAGAR
Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

VAD VI ERBJUDER:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

VEM ÄR DU?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Visa mindre

Studenter sökes för jobb som butikssäljare på byggvaruhus!

Ansök    Sep 9    StudentConsulting    Kassapersonal
Är du student och vill jobba extra i butik? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal på ett varuhus i Malmö. Arbetsuppgifter: • Kassaarbete • Serva och hjälpa kunder med deras frågor • Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen. Uppdraget löper på tillsvidare och arbetspassen förekommer endast måndag-fredag då butiken inte ... Visa mer
Är du student och vill jobba extra i butik? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal på ett varuhus i Malmö.

Arbetsuppgifter:
• Kassaarbete
• Serva och hjälpa kunder med deras frågor
• Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen.

Uppdraget löper på tillsvidare och arbetspassen förekommer endast måndag-fredag då butiken inte håller öppet på helgerna. Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna. Du kommer främst arbeta i butikerna i Fosie och Bulltofta, men det kan även förekomma pass i Trelleborg och i Lund.

Som konsult är man anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Din profil
Vi ser gärna att du har ett intresse för byggbranschen och har erfarenhet av service sen tidigare. Har du erfarenhet av försäljning och butiksarbete sedan tidigare är detta meriterande. Du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för inredning/renovering. Vidare gillar du att samarbeta i team på ett konstruktivt sätt och vågar ta egna initiativ och visa på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt. Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Burger King söker servicefokuserade restaurangmedarbetare (kväll vardag)

Ansök    Sep 10    Burger King    Kassapersonal
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hug... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vi söker dig!

[youtube vVyMEGZgI-0]

VI PÅ BURGER KING SÖKER JUST NU RESTAURANGMEDARBETARE KVÄLLSTID PÅ VARDAGAR
Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

VAD VI ERBJUDER:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

VEM ÄR DU?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig?
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
- Du ska kunna jobba stänging minst 3 dagar i veckan
Kvalifikationer
- Kan du kommunicera flytande i tal på svenska?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba på vardagskvällar?
- Arbetstiderna för detta jobb är kvällstid och du måste kunna ta dig till och från jobbet på obekväma tider. Kan du göra det? Visa mindre

Kassapersonal

Ansök    Sep 9    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
Verksamhetsbeskrivning Livsmedelsbutik Arbetsuppgifter Kassapersonal Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet och goda kunskaper i svenska språk är ett krav. Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Livsmedelsbutik

Arbetsuppgifter
Kassapersonal

Utbildning/Erfarenhet
Erfarenhet och goda kunskaper i svenska språk är ett krav. Visa mindre

Studenter sökes för extrajobb som butikssäljare i Malmö!

Ansök    Aug 1    StudentConsulting    Kassapersonal
Är du student och söker ett extraarbete vid sidan om studierna? Brinner du för försäljning och vill jobba i butik? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal i butiker i Malmö och Lund. Arbetsuppgifter: • Kassaarbete • Serva och hjälpa kunder med deras frågor • Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen. Arbetspassen förekommer endast måndag-fredag (07-16) då butiken int... Visa mer
Är du student och söker ett extraarbete vid sidan om studierna? Brinner du för försäljning och vill jobba i butik? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal i butiker i Malmö och Lund.

Arbetsuppgifter:
• Kassaarbete
• Serva och hjälpa kunder med deras frågor
• Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen.

Arbetspassen förekommer endast måndag-fredag (07-16) då butiken inte håller öppet på helgerna. Som konsult är man anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Vi söker någon som kan arbeta extra under terminerna men även fortsätta jobba desto mer nästa sommar. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna och desto mer under nästa sommar. Du kommer främst arbeta i butikerna i Malmö och Lund, och vid enstaka tillfällen finns det behov även i Trelleborg. Du som söker är studerande och har minst 1 år kvar av studierna eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av service sen tidigare. Har du erfarenhet av kassa och butiksarbete sedan tidigare är detta meriterande. Du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för inredning/renovering. Vidare gillar du att samarbeta i team och vågar ta egna initiativ och visa på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt. Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Butikspersonal, kassapersonal, butik, butiksmedarbetare

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Entré / kassa personal

Vi söker dig som:Snabb på att räkna Gärna har erfarenhet inom nattklubb Älskar serviceyrketHar hög arbetsmoralFlexibel Stresstålig, problemlösare Kan arbeta majoriteten av nattklubbsdagar - Fredagar & LördagarArbetar snabbt & metodiskt Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker.Start September!Babel söker entré personal! Du skall välkomna gäster i entrén, scanna biljetter & ta betalt. Arbetspassen ko... Visa mer
Vi söker dig som:Snabb på att räkna Gärna har erfarenhet inom nattklubb Älskar serviceyrketHar hög arbetsmoralFlexibel Stresstålig, problemlösare Kan arbeta majoriteten av nattklubbsdagar - Fredagar & LördagarArbetar snabbt & metodiskt Bidrar till god teamanda med dina medarbetare Var vänlig och läs igenom arbetskraven innan ni söker.Start September!Babel söker entré personal! Du skall välkomna gäster i entrén, scanna biljetter & ta betalt. Arbetspassen kommer ligga på fredagar & lördagar, allt från 19.00-04.00 eller 23.00-04.00. Vardagskvällar kan förekomma cirka 19,00-23.00 Visa mindre

Studenter sökes för välbetalt arbete som varuplockare/butiksarbetare!

Ansök    Sep 2    StudentConsulting    Kassapersonal
Är du student på högskola eller universitet och vill arbeta extra som varuplockare/butiksarbetare i Malmö/Lund? Nu söker vi dig som studerar och vill jobba extra som butiksarbetare hos en av våra kunder i livsmedelsbranschen. Tjänsten innebär upplockning av varor i livsmedelsbutiker i Malmö/Lund och ibland runt om i hela Skåne. Arbetsuppgifterna består främst av att hjälpa till i butiker och plocka upp varor som kommer in. Arbetet kan även innebära inve... Visa mer
Är du student på högskola eller universitet och vill arbeta extra som varuplockare/butiksarbetare i Malmö/Lund? Nu söker vi dig som studerar och vill jobba extra som butiksarbetare hos en av våra kunder i livsmedelsbranschen.

Tjänsten innebär upplockning av varor i livsmedelsbutiker i Malmö/Lund och ibland runt om i hela Skåne.

Arbetsuppgifterna består främst av att hjälpa till i butiker och plocka upp varor som kommer in. Arbetet kan även innebära inventering av produkterna.

Arbetet är enbart på vardagar och passen brukar starta runt kl: 07.00 och du jobbar ca 6-8h per pass. Vi söker dig som kan jobba minst 2 dag i veckan. Arbetstiderna kommer att schemaläggas i förväg.

Det är ett bra extraarbete utanför studierna där du enkelt kan tjäna extra pengar och jobba I ett roligt team. Lönen för uppdraget är 152 kr i timmen.

Tjänsten kommer att tillsättas löpande och du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.

Din profil
Som person är du mycket noggrann och fokuserad men har också förmågan att hålla ett högt tempo. Du har lätt för siffror och trivs med ordning och reda.

- Noggrann
- Effektiv
- Lätt för siffror
- Strukturerad

Låter detta som något som dig? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Studenter sökes för extrajobb som butikssäljare i Malmö!

Ansök    Jul 19    StudentConsulting    Kassapersonal
Är du student och söker ett extraarbete vid sidan om studierna? Brinner du för försäljning och vill jobba i butik? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal i butiker i Malmö och Lund. Arbetsuppgifter: • Kassaarbete • Serva och hjälpa kunder med deras frågor • Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen. Arbetspassen förekommer endast måndag-fredag (07-16) då butiken int... Visa mer
Är du student och söker ett extraarbete vid sidan om studierna? Brinner du för försäljning och vill jobba i butik? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal i butiker i Malmö och Lund.

Arbetsuppgifter:
• Kassaarbete
• Serva och hjälpa kunder med deras frågor
• Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen.

Arbetspassen förekommer endast måndag-fredag (07-16) då butiken inte håller öppet på helgerna. Som konsult är man anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Vi söker någon som kan arbeta extra under terminerna men även fortsätta jobba desto mer nästa sommar. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna och desto mer under nästa sommar. Du kommer främst arbeta i butikerna i Malmö och Lund, och vid enstaka tillfällen finns det behov även i Trelleborg. Du som söker är studerande och har minst 1 år kvar av studierna eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av service sen tidigare. Har du erfarenhet av kassa och butiksarbete sedan tidigare är detta meriterande. Du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för inredning/renovering. Vidare gillar du att samarbeta i team och vågar ta egna initiativ och visa på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt. Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Butikspersonal, kassapersonal, butik, butiksmedarbetare

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Kassapersonal

Ansök    Jul 26    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
Verksamhetsbeskrivning; Livsmedelsbutik Arbetsuppgifter: Kassapersonal Utbildning/Erfarenhet; Erfarenhet krävs och goda kunskaper i svenska språket också krävs. Visa mer
Verksamhetsbeskrivning;
Livsmedelsbutik

Arbetsuppgifter:
Kassapersonal

Utbildning/Erfarenhet;
Erfarenhet krävs och goda kunskaper i svenska språket också krävs. Visa mindre

Butikmedarbetare med erfarenhet av post och spel

Ansök    Jul 10    ICA MAXI    Kassapersonal
Älskar du att ge bästa service och har arfarenhet att ATG, Svenska spel och Postnords butiksprogram är du den vi söker. Då tjänsterna är på deltid fungerar det oftast utmärkt att studera samtidigt. Tjänsterna är i vår post/spel/kundtjänst och erfarenhet är ett krav. Visa mer
Älskar du att ge bästa service och har arfarenhet att ATG, Svenska spel och Postnords butiksprogram är du den vi söker. Då tjänsterna är på deltid fungerar det oftast utmärkt att studera samtidigt. Tjänsterna är i vår post/spel/kundtjänst och erfarenhet är ett krav. Visa mindre

Burger King söker servicefokuserade restaurangmedarbetare (kväll vardag)

Ansök    Jun 28    Burger King    Kassapersonal
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hug... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vi söker dig!

[youtube vVyMEGZgI-0]

VI PÅ BURGER KING SÖKER JUST NU RESTAURANGMEDARBETARE KVÄLLSTID PÅ VARDAGAR
Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

VAD VI ERBJUDER:
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

VEM ÄR DU?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig?
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
- MÅSTE VARA 18 ÅR + OCH KUNNA JOBBA NÄTTER OCH KVÄLLAR
Kvalifikationer
- Kan du kommunicera flytande i tal på svenska?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba på vardagskvällar?
- Arbetstiderna för detta jobb är kvällstid och du måste kunna ta dig till och från jobbet på obekväma tider. Kan du göra det? Visa mindre

KASSAPERSONAL

Ansök    Maj 26    Lucu Food i Malmö AB    Kassapersonal
Vi behöver fler kassapersonal, gärna med god kassavana och som inte är rädda för att jobba helger och kvällstider, svenska språket är ett måste . Visa mer
Vi behöver fler kassapersonal, gärna med god kassavana och som inte är rädda för att jobba helger och kvällstider, svenska språket är ett måste . Visa mindre

Kassa - och informationsmedarbetare m. olika timmar / vecka

Ansök    Maj 22    BAUHAUS & Co. KB    Kassapersonal
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är... Visa mer
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kassa? Skulle du dessutom beskrivas som en person med gott kundbemötande och som har förmågan att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig! BAUHAUS söker nu en serviceinriktad och noggrann kassamedarbetare.

På Kassa och Informationsavdelningen är en av dina viktigaste uppgifter att med ett leende på läpparna ge god service till våra kunder. Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via disk, mail och telefon. Du är även första instans vid hantering av reklamationer och återköp.

Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice. Därför ska du kunna bemöta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta snabbt, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Du ska ha fyllt 18 år. Har du erfarenhet av kassaarbete, administrativt arbete och detaljhandeln är det en fördel. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Visa mindre

Medarbetare (kväll vardag)

Ansök    Mar 29    Burger King    Kassapersonal
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets a... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du vara 16 år fyllda,ska kunna jobba kväll, ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba på vardagskvällar?
- Arbetstiderna för detta jobb är kvällstid och du måste kunna ta dig till och från jobbet på obekväma tider. Kan du göra det? Visa mindre

Kassör , Malmö

Ansök    Apr 12    Casino Cosmopol AB    Kassapersonal
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa upplevelser i världsklass med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna. Om du vill träffa människor från hela världen och vara en del av en stark gemenskap, kan Casino Cosmopol erbjuda en unik kombination av spänning på job... Visa mer
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa upplevelser i världsklass med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.
Om du vill träffa människor från hela världen och vara en del av en stark gemenskap, kan Casino Cosmopol erbjuda en unik kombination av spänning på jobbet och trygghet i anställningen.

Ett helt ovanligt jobb
Vill du bli en del av en spännande värld i ett hus som aldrig sover? Välkommen till Casino Cosmopol – en helt ovanlig arbetsplats. Med stort fokus på ansvar får du tillsammans med oss möjlighet att bjuda våra gäster på minnesvärda upplevelser.

Intresserad? Vi lär dig!
Som kassör på Casino Cosmopol ansvarar du för att, i mötet med våra gäster, växla pengar till och från spelmarker samt hantera utländsk valuta, kontokort och utbetalningar från våra spelmaskiner. Hos oss får du jobba efter tydliga riktlinjer och inarbetade rutiner som fungerar smidigt. Men innan dess, i början av din anställning, får du en kassörsutbildning så att du blir trygg i din roll.

Du – en nyckelperson
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och om du är ordningsam, noggrann och ansvarfull, kan du mycket väl vara den vi söker. I mötet med våra gäster visar du en god social förmåga och utstrålar en hög, professionell servicegrad. Du beskriver dig själv som stabil, trygg och lyhörd samt sätter alltid gästen i fokus.

I rollen som kassör säkerställer du äkthet på ID handlingar, sedlar eller andra likvärdiga betalningssätt såväl utländska som svenska. Vidare behöver du kunna söka förklaringar till avvikelser i kassan och redogöra för under- eller överskott samt fylla i avvikelserapporter. Detta kräver god organisation och en förmåga att hantera olika datasystem samtidigt. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har dessutom det viktiga uppdraget att motverka penningtvätt genom att ställa frågor om pengars ursprung. Du behöver således ha en hög förmåga att kunna läsa av våra gäster samtidigt som du har hög integritet. Det är mycket meriterande om du har tidigare ledarskapserfarenhet då en av tjänsterna kräver det.

Vi söker dig som

• Är serviceminded och relationsbyggande
• Trivs med ett omväxlande arbetstempo och behåller lugnet även i stressiga situationer
• Är ansvarstagande och noggrann
• Har hög integritet
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, andra språk är en bonus

Vårt erbjudande
Vi söker just nu två heltidstjänster samt ett studievikariat samtliga på 100 %. Tjänsterna innebär skiftgång, med övervägande nattjänstgöring fram till 04:45 på morgonen samt helgarbete. Arbetsplatsen är Casino Cosmopol i Malmö. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-05-05.

Hos oss kan du vänta dig ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare som värnar om dig, och ger bra anställningsvillkor och förmåner.

Våra casinon är som världen utanför – fyllda av människor från världens alla hörn, med olika bakgrund, kultur, språk och erfarenheter. För att trivas i vår gemenskap förutsätter vi att du är lika öppen och inkluderande som vi på Casino Cosmopol är. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna en manlig sökande till tjänsten.

Vill du bli en av oss?

Fyll i formuläret nedan, bifoga cv och personligt brev. Vidare ber vi dig att så snart som möjligt genomföra det test som du får till din mail i samband med att du skickat in din ansökan

Vi värdesätter trygghet och därför genomgår alla medarbetare en säkerhetsintervju innan anställning. Alla som arbetar hos oss måste vara 20 år fyllda.

Om oss
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.

Här kan du läsa mer om Casino Cosmopol: www.casinocosmopol.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extraarbete som kallskänka på Orklas Concept Store i Malmö

Ansök    Apr 17    Adecco Sweden AB    Kassapersonal
Vill du ha ett roligt och kreativt arbete inom matlagning? Har du erfarenhet som kallskänka, ett högt engagemang och gastronomisk kreativitet? Studerar du eller har en annan sysselsättning som du vill kombinera med arbete? Då ska du söka denna tjänst! Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng... Visa mer
Vill du ha ett roligt och kreativt arbete inom matlagning? Har du erfarenhet som kallskänka, ett högt engagemang och gastronomisk kreativitet? Studerar du eller har en annan sysselsättning som du vill kombinera med arbete? Då ska du söka denna tjänst!

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng´s, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Simrishamn, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Om tjänsten
I din roll som kallskänka kommer du bidra till att skapa en kreativ gastronomisk miljö där Orklas produkter står i fokus. I Orklas Concept Store "Vårt Kök" visas många av deras populära produkter upp och du är en viktig del i deras ansikte och kök utåt, därför förväntas du kunna berätta om och beskriva deras produkter med stort intresse och passion! Du kommer tillaga enklare kreativa rätter och assistera kunder i "Vårt Köks" skafferi (butiksdel) samt delta vid kundevent. 

Orklas Concept Store har öppet vardagar, dina arbetstiderna varierar mellan 07-17.00.

I din roll som kallskänka kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Matlagning i litet kök med hög kreativitetsnivå
- Göra visst administrativt arbete såsom ex kassarapporter, uppföljningar och beställningar
- Försäljning i "Vårt Köks" skafferi
Om dig
Du som söker är utbildad kallskänka, kock eller motsvarande och är trygg i din gastronomiska kompetens. Intresse för modern, hälsosam mat och nya mattrender är en självklarhet. Som person är du kreativ, social och serviceminded. Du kommer att arbeta mycket fokuserat på en liten yta och samarbetet och flexibiliteten är avgörande för ett framgångsrikt arbete. Alla i arbetsgruppen hjälps åt och genomför alla tänkbara uppgifter i ett kök därför är din prestigelöshet viktig. Har du utbildning inom gastronomi är detta meriterande men inget krav.
Din inställning och dina värderingar går hand i hand med Orklas; du är modig, inspirerande och pålitlig.

Viktigt för tjänsten är:
- Utbildning och erfarenhet av matlagning (ex. kock eller kallskänka)
- Hög kreativitet
- Servicemedveten
- Tala svenska
- Är tillgängling 1-3 dagar i veckan

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Kallskänka är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Mellgård på [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kallskänka, Gastronomi, Gastronom, Kock, Orkla, Adecco, Malmö Visa mindre

Medarbetare (kväll vardag)

Ansök    Mar 11    Burger King    Kassapersonal
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets a... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du vara 16 år fyllda,ska kunna jobba kväll, ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba på vardagskvällar?
- Arbetstiderna för detta jobb är kvällstid och du måste kunna ta dig till och från jobbet på obekväma tider. Kan du göra det? Visa mindre

Kassa - och informationsmedarbetare m. olika timmar / vecka

Ansök    Mar 29    BAUHAUS & Co. KB    Kassapersonal
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är... Visa mer
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kassa? Skulle du dessutom beskrivas som en person med gott kundbemötande och som har förmågan att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig! BAUHAUS söker nu en serviceinriktad och noggrann kassamedarbetare.

På Kassa och Informationsavdelningen är en av dina viktigaste uppgifter att med ett leende på läpparna ge god service till våra kunder. Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter samt i vår informationsdisk med kundservice genom att besvara frågor via disk, mail och telefon. Du är även första instans vid hantering av reklamationer och återköp.

Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice. Därför ska du kunna bemöta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta snabbt, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Du ska ha fyllt 18 år. Har du erfarenhet av kassaarbete, administrativt arbete och detaljhandeln är det en fördel. I denna rekrytering kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Visa mindre