Lediga jobb Inkonst i Malmö

Se alla lediga jobb från Inkonst i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

INKONST SÖKER EN MARKNADSFÖRARE FÖR ETT 80% VIKARIAT

Ansök    Jun 11    Inkonst    Marknadsförare
Inkonst är en arbetsplats med högt tempo, många besökare och hängivna medarbetare. Vi behöver dig som älskar kultur och kan marknadsföra vår stora bredd av arrangemang till rätt publik. Vi vill möta nya idéer, yrkeskunskap och professionalism från någon som har lust att vara en del av Inkonst. ERFARENHET & KUNSKAPER Du har baskunskaper inom marknadsföring i ett brett perspektiv, gärna med erfarenhet från kultur och evenemang. Du har koll på de vanligaste ... Visa mer
Inkonst är en arbetsplats med högt tempo, många besökare och hängivna medarbetare. Vi behöver dig som älskar kultur och kan marknadsföra vår stora bredd av arrangemang till rätt publik. Vi vill möta nya idéer, yrkeskunskap och professionalism från någon som har lust att vara en del av Inkonst.
ERFARENHET & KUNSKAPER
Du har baskunskaper inom marknadsföring i ett brett perspektiv, gärna med erfarenhet från kultur och evenemang. Du har koll på de vanligaste kanalerna inom marknadsföring, såsom WordPress och annan CMS, Meta business suite, biljettsystem (vi använder Tickster), pressarbete, enklare grafisk form för trycksaker och digitalt bildmaterial (Adobe-paketet) och är självklart en fena på sociala medier. Du har också grundläggande kunskaper inom rörlig bild. Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska väl och att du kan uttrycka dig på ett passande sätt både i kortare och längre format. Du är van att arbeta med egen budget och har en grundläggande förståelse för ekonomi. Du är bra på att koordinera och arbeta strukturerat. Du har känsla för målgrupper och publikarbete som tar Inkonst in i framtiden. Det är ett extra plus om du har någon form av erfarenhet av scenkonst.
DITT TEAM
Du har i ditt team en marknadsförare som arbetar mot musik på deltid, ni jobbar tätt ihop med ansvar för varsin scen. Du kommer primärt arbeta med scenkonst samt det övergripande varumärkesarbetet för hela huset.
ANSVAR
Koordination och planering av marknadsföringsarbetet i marknadsgruppen.
Dagligt arbete med marknadsföring inom följande områden: hemsida, digital annonsering, sociala medier, biljettsystem, trycksaker, digitalt bildmaterial, pressarbete, trailers.
Skriva texter på svenska och engelska för t.ex arrangemang, press och sociala medier.
Säsongsplanering för marknadsföringen i dialog med våra producenter.
Övergripande strategier och långsiktig utveckling tillsammans med verksamheten.
Publikarbete: övergripande ansvar tillsammans med våra producenter.VEM ÄR DU
Du är en person med några års erfarenhet av marknadsföring och med ett intresse för det program Inkonst presenterar inom experimentell och alternativ scenkonst, musik och andra konstformer. Du är en trygg person med is i magen, som är bra på att prioritera och det är viktigt att du inte förlorar helhetsbilden när tempot är högt. Du tänker strategiskt och kan göra analyser, men är också någon som trivs med att arbeta väldigt “hands on” med det dagliga arbetet. Du har ett öppet sinne och trivs att arbeta på en ombytlig och spännande arbetsplats tillsammans med andra eldsjälar.
OM INKONST
Inkonst är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik och andra konstformer som presenteras i form av föreställningar, konserter, klubbar, samtal, workshops och residens. Vi visar nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Vi ställer också vår kompetens och resurser till förfogande för andra delar av kulturlivet. Vi brinner för konst som spränger gränser, utmanar och tar risker men som också är lekfull, underhåller och sprider glädje. Inkonst har funnits sedan 1998 och huserar sedan 2006 i den gamla chokladfabriken Mazetti på Bergsgatan i Malmö. Inkonst är en välkomnande plats för det skeva och annorlunda, en plats där det finns möjlighet att gå utanför dig själv och uppleva något du inte trodde var möjligt.
Inkonst är en ideell förening där en verksamhetsledare ansvarar för den dagliga driften tillsammans med ett 15-tal anställda samt timanställd kvällspersonal.
ANSTÄLLNING
Vikariat
Tillträde enligt överenskommelse.
Omfattning: 80%
Månadslön.
Arbetstider: 32 tim/vecka framförallt dagtid måndag–fredag, målstyrd arbetstid beroende på verksamhetens behov, kvällsarbete kan förekomma.
Kollektivavtal finns med Unionen.
ANSÖKAN
Maila personligt brev och CV till: [email protected]
OBS! Ange löneanspråk för heltid före skatt i din ansökan samt när du kan börja jobba på Inkonst (vi ser helst att du kan börja redan i augusti 2024). Löneläget på Inkonst ligger normalt i relation till det fria kulturlivet, men viktigt att du är medveten om att det skiljer sig från lönerna inom näringsliv eller offentlig sektor.
Sista ansökningsdag är 15 juli 2024, men vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datumet. För mer information maila verksamhetsledare Anna Reimegård, [email protected] Visa mindre

Produktionsassistent, klubb, 50%

Ansök    Jan 25    Inkonst    Produktionsassistent
Inkonst söker produktionsassistent! Vi söker dig med stort driv och passionerat musikintresse för att stärka upp och utveckla vår klubbverksamhet. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och du kommer att arbeta i tätt samarbete med konstnärlig ledare, producent och marknadsförare i alla delar av klubbverksamheten: från förproduktion och marknadsföringsstrategier till genomförande. Här finns det stor möjlighet för både utveckling, påverkan och nätverk... Visa mer
Inkonst söker produktionsassistent!
Vi söker dig med stort driv och passionerat musikintresse för att stärka upp och utveckla vår klubbverksamhet. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och du kommer att arbeta i tätt samarbete med konstnärlig ledare, producent och marknadsförare i alla delar av klubbverksamheten: från förproduktion och marknadsföringsstrategier till genomförande.
Här finns det stor möjlighet för både utveckling, påverkan och nätverkande både internationellt och lokalt. Du kommer även att arbeta tillsammans med Inkonsts kvällschef som koordinerar och bokar personal för våra arrangemang, då du kommer att vara ansvarig på plats.
Inkonsts klubbscen bygger på ett tätt samarbete med en mängd lokala och internationella aktörer, artister och bokningsbolag inom den elektroniska och experimentella dansmusikscenen. Vi producerar ca 40-50 klubbar per år varav ungefär 2/3 har internationellt innehåll.
Tjänsten är tvådelad och fördelad på ca 25% kontorsarbete och 25% kvälls- och driftsansvar. Flexibilitet och förmåga att själv disponera din arbetstid effektivt är en grundförutsättning för tjänsten. Initiativ- och beslutsförmåga samt ordningssinne är viktiga egenskaper för dig.
Vi söker dig som kan arbeta ca 3 helgkvällar/nätter i månaden under våra säsonger som sträcker sig från januari-juni, samt augusti-december. Arbetstiderna för kontorsarbetet sätter du själv upp ramarna för, men de behöver förläggas under normal kontorstid under arbetsveckan.
Liknande arbetslivserfarenhet är meriterande men inte ett krav. Det är dock viktigt att du har gedigen erfarenhet av och ett stort intresse för klubbkultur, musik och arrangemang. Tjänsten är en projektanställning feb-jun med möjlighet till fortsatt anställning. Visa mindre

Inkonst söker en ekonomiansvarig, 70%

Ansök    Feb 22    Inkonst    Ekonomiledare
Inkonst söker en ekonomiansvarig, 70% Är du en fena på siffror, bokföring och budgetering? Vill du arbeta i en spännande miljö som ständigt är i rörelse framåt? Nu söker vi en ekonomiansvarig! Beskrivning av verksamheten Inkonst är en mötesplats för scenkonst, musik, samtida konst och kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst driver Inkonst kök och bar AB som har verksamhet i Inkonst lokaler. Du kommer att arbeta med... Visa mer
Inkonst söker en ekonomiansvarig, 70%
Är du en fena på siffror, bokföring och budgetering? Vill du arbeta i en spännande miljö som ständigt är i rörelse framåt? Nu söker vi en ekonomiansvarig!
Beskrivning av verksamheten
Inkonst är en mötesplats för scenkonst, musik, samtida konst och kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda.
Inkonst driver Inkonst kök och bar AB som har verksamhet i Inkonst lokaler.
Du kommer att arbeta med vår ideella förening och vårt AB.

Dina arbetsuppgifter
Ansvara för den löpande bokföringen, reskontrahanteringen och löneadministrationen
Skattedeklaration inklusive A-sinkdeklaration.
Halvårsbokslut och uppföljning av resultat och likviditet.
Årsbokslut, inklusive årsredovisning och inkomstdeklaration
Upprättande av årsbudget.
Utveckla och förbättra våra interna kontroller, rutiner och processer inom ekonomifunktionen.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig med relevant utbildning och som har dokumenterad erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med Fortnox (bokföring) och VISMA löneprogram 300 samt känna dig bekväm med att arbeta med kostnadsställen, projekt och interndebitering.
Inkonst är en liten arbetsplats där ditt arbete förutsätts vara självständigt, noggrant och efter egen planering, samtidigt som det kräver nära samarbete och kontakt med dina kollegor.

Arbetstider och omfattning
70% tillsvidareanställning.
Det finns möjlighet att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan utifrån behov.

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Maila personligt brev och cv till: [email protected]
Sista ansökningsdag är 20230331. Urval görs löpande.
Ytterligare frågor. Maila [email protected] Visa mindre

Inkonst Kök och Bar AB söker barchef – ansök före 3 november!

Ansök    Okt 20    Inkonst    Barchef
INKONST Det här är förmodligen Malmös roligaste barjobb! Vi söker dig som vill arbeta som barchef på Inkonst. Att vara barchef hos oss innebär stort ansvar, men också stor frihet inom kulturverksamhetens ramar. Barchefen ingår i ett team med VD/verksamhetsledare, kvällschef och samarbetar med husets verksamhetsansvariga för teknik, musik, scenkonst och kulturscenen. På kvällar och helger arbetar du med och arbetsleder vår timanställda barpersonal, men natu... Visa mer
INKONST
Det här är förmodligen Malmös roligaste barjobb! Vi söker dig som vill arbeta som barchef på Inkonst. Att vara barchef hos oss innebär stort ansvar, men också stor frihet inom kulturverksamhetens ramar. Barchefen ingår i ett team med VD/verksamhetsledare, kvällschef och samarbetar med husets verksamhetsansvariga för teknik, musik, scenkonst och kulturscenen. På kvällar och helger arbetar du med och arbetsleder vår timanställda barpersonal, men naturligtvis arbetar du inte alla kvällar och helger.
Inkonst är en liten arbetsplats med hög kompetens och högt tempo. Vi producerar cirka 320 arrangemang per år för en företrädesvis ung publik. Inkonst har stöd från stat, region och kommun och vi arrangerar publika arrangemang t ex klubb, konsert, bildkonst, scenkonst, litteratur, barkvällar med DJ och mycket mer. Baren är det första Inkonsts besökare möter vid våra arrangemang och en viktig del av en lyckad kväll. Att vara barchef på Inkonst är att veta hur man säger välkommen - och hur man får gäster att komma tillbaka.
www.inkonst.com eller Facebook och Instagram.
DU har några års erfarenhet från restaurangområdet som barchef och har arbetat i arbetsledande funktion, bl a med schemaläggning och lönerapportering. Logistik och planering för ett lyckat arrangemang är en del av ditt DNA, liksom intresset för kultur och människor. Du har stor social kompetens och kan balansera rollerna som chef och kollega, inte minst i stressiga situationer sent på natten. Du är organiserad, kommunikativ och van vid att arbeta i grupp och att delegera både uppgifter och ansvar. Du måste ha erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete och kunna arbeta självständigt med ekonomiuppföljning, men Inkonst arbetar med extern ekonomikonsult för bokföring och bokslut.
Vi förutsätter att du känner till och gillar Inkonsts verksamhet och är beredd att både utveckla och förvalta det som finns. Om du älskar service, människor, kultur och konst kan det här vara ditt drömjobb!
VI ERBJUDER 80% tjänst med fast månadslön, som inleds med 6 månaders provanställning. Möjlighet till utökad tjänstgöring vid behov. Tillträde 15 november eller efter överenskommelse.
ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för:
Barens löpande drift, planering, inköp, lager, leveranser och personalbokningar
Barens löpande ekonomi och bokföring underställd VD
Barens löpande löneutbetalningar underställd VD
Lokaler och säkerhet vid arrangemang i samverkan med husets andra funktionerArbetsuppgifterna är bland annat:
Att schemalägga timanställda, vaktpersonal (firma) och städpersonal (firma) med god framförhållning
Att internutbilda nya timanställda i samverkan med övrig personal
Att delta i produktionsmöten om kommande arrangemang
Att ansvara för säkerhet och god stämning vid publika arrangemang
Att inventera varulager, sköta beställningar och leveranserARBETSTIDER
Varierande arbete dagtid (planering och administration) och kvällstid/helg enligt schema. Veckovila.
Arbetsschema görs första perioden i samråd med VD utifrån planerad verksamhet.
Generella arrangemangssluttider på Inkonst:
föreställningar måndag - lördag (cirka 22.00)
konserter, oftast fredagar (cirka kl 24.00)
klubbar, oftast lördagar (cirka kl 05).KVALIFIKATIONER
Minst 3 års erfarenhet inom branschen med arbetsledande uppgifter
Erfarenheter av personalrekrytering och utbildning av nya medarbetare
Kunskaper om kassasystem och ekonomirapporter
Kunskaper om schemaläggning och arbetstidslagstiftning
Kunskaper om brand och säkerhet
Erfarenhet av grundläggande löneadministration
Kunskaper om alkoholtillstånd, hygien, kök och mathantering
Lämpliga kunskaper i ekonomi, budgetarbete, bokföring för tjänsten
Kunskaper om sortiment, lagerhållning, inventering och andra rutinerUTVECKLINGSMÖJLIGHETER
Mötet med publiken
Sommarverksamhet med start 2022
Sortiment
Utbildningsinsatser för timanställdaANSÖKAN
Vi vill ha ansökan med personligt brev och CV senast onsdag 3 november kl 24.00. Maila din ansökan till [email protected] (Chris Schenlaer, VD/verksamhetsledare.)
DET KAN GÅ SNABBT!
Vi läser ansökningar när de kommer in och kallar löpande till intervju, så tveka inte.
Skicka in din ansökan redan idag!
OBS! INKONST undanber sig alla förslag på annan annonsering från privata företag. Visa mindre

INKONST söker marknadsförare 80–100 %

Ansök    Nov 11    Inkonst    Marknadsförare
Vi söker en kreativ marknadsförare med projektledarerfarenhet under 2021. Inkonst är en arbetsplats med högt tempo, många besökare och hängivna medarbetare. I år har vi gjort en omstart på visionsarbetet, så du kommer du till en arbetsplats som är under utveckling där vi arbetar allt mer i team och gemensamma projekt. Under året har vi startat en ny marknadsgrupp där du kommer att ingå. Du har några års erfarenhet av marknadsföring med både digitalt foku... Visa mer
Vi söker en kreativ marknadsförare med projektledarerfarenhet under 2021. Inkonst är en arbetsplats med högt tempo, många besökare och hängivna medarbetare. I år har vi gjort en omstart på visionsarbetet, så du kommer du till en arbetsplats som är under utveckling där vi arbetar allt mer i team och gemensamma projekt. Under året har vi startat en ny marknadsgrupp där du kommer att ingå.


Du har några års erfarenhet av marknadsföring med både digitalt fokus och trycksaksproduktion, som gör att du känner dig trygg i din yrkesroll. Vi söker en utvecklingsinriktad, analytisk och målmedveten marknadsförare som också är van vid projektledning. Har du erfarenhet av andra kulturscener och föreningsliv är det ett plus. Du har förmodligen ett brett intresse för kultur, scenkonst och musik samt förståelse för experimentella och interdisciplinära konstformer.


Projektledarerfarenhet och förmåga till snabba omprioriteringar är A och O för att jobba hos oss, för det är stundtals ett högt tempo på Inkonst. Coronapandemin ställer också stora krav på flexibilitet. Det är viktigt att du behåller helhetsbild och prioriteringar i stressade situationer och kan driva de processer som beslutats tillsammans med husets producenter.


Du är både projektledare för marknadsföringen och utförare av konkreta arbetsuppgifter. Trots coronapandemin genomför Inkonst en rad arrangemang inom scenkonst, konsert och vår kulturscen och vi är inne i en process där vi utvecklar både innehåll och marknadsföring. Du planerar marknadsföringen av alla arrangemang tillsammans med producenterna och sköter tillsammans med marknadsassistenten alla löpande arbetsuppgifter. Du ansvarar inför verksamhetsledaren för budget, helhetssyn och konkretisering av utveckling inom marknadsarbetet.


Krav på din ansökan
Vi vill att du anger löneanspråk för heltid före skatt i din ansökan samt när du kan börja jobba på Inkonst. Vi vill också att du redan i ansökan skriver fritt på svenska om en kulturupplevelse du har haft på Inkonst under de senaste åren. (Max 1000 tecken.) OBS! Ansökningar utan löneanspråk och berättelse sorteras bort.


Arbetsuppgifter bl a:
planering och upplägg av marknadsföringsarbetet
ansvar för att skapa och hålla budget och ekonomirapportering av ditt område till verksamhetsledaren
uppdatera hemsida och sociala medier t ex Facebook och Instagram
trycksaksproduktion och digital bildproduktion utifrån vår grafiska profil
copy och översättning av texter till/från engelska
mediakontakter och pressarbete
biljettsystem och biljettförsäljning
publikarbete


Du har
Erfarenhet av att arbeta självständigt som projektledare och marknadsförare
Erfarenhet av att arbeta strategiskt med marknadsföringsinsatser
Erfarenhet av att arbeta med analys och utveckling av marknadsföring
Nätverk inom kultur, både i Malmö och utanför
God stilistisk förmåga skriftligt och muntligt på både svenska och engelska, för längre texter och korta inlägg på sociala medier.
Kunskap inom grafisk formgivning och bild
God kunskap i Adobepaketet, Officepaketet och WordPress.
Vi förutsätter att du också har generellt god datorvana då detta är ditt viktigaste arbetsredskap.


Meriterande
Kunskaper om rörlig bild
Kunskaper i andra språk än svenska och engelska


Om Inkonst
Inkonst är en mötesplats för scenkonst, musik och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som spränger gränser, leker, utmanar och tar risker. Inkonst bjuder in publik och deltagare till kulturupplevelser som underhåller och gör livet värt att leva.
Inkonst har funnits sedan 1998 och huserar sedan 2006 i den gamla chokladfabriken Mazetti på Bergsgatan i Malmö. Inkonst är en välkomnande plats för det skeva och annorlunda, en plats där det finns möjlighet att gå utanför dig själv och uppleva något du inte trodde var möjligt.
www.inkonst.com


Tjänsten
Vikariat vid tjänstledighet, tidsbegränsad anställning med tillträde snarast, dock senast 2021-01-07 och längst till 2021-12-15. Möjligheter finns till förlängning och fast tjänst.
Omfattning: 80–100%, beroende på budgetsituationen 2021.
Månadslön. Glöm inte ange löneanspråk.
Arbetstider: 32–40 tim/vecka framför allt dagtid, målstyrd arbetstid beroende på verksamhetens behov, kvällsarbete kan förekomma.
Kollektivavtal finns med Unionen.


Ansökan
Maila personligt brev och CV på svenska till: [email protected]
Sista ansökningsdag är torsdag 29 november 2020, men vi gör ett löpande urval. Intervjuer kommer att hållas i början av december.
För mer info maila verksamhetsledare Chris Schenlaer på [email protected].


Vi undanber oss alla förslag på tilläggstjänster för vidare spridning av den här annonsen. Visa mindre

Vikarierande teknisk chef sökes!

Ansök    Nov 14    Inkonst    Scentekniker
Inkonst är en mötesplats och en arena för scenkonst, musik, konst och kultur som rör sig utanför det etablerade och självklara. Vi vill spränga gränser, utmana och ta risker samtidigt som vi bjuder in till kulturupplevelser som underhåller och berikar. Vi söker nu en vikarierande teknisk chef med god relevant erfarenhet av både praktiskt och administrativt arbete på en liknande arbetsplats! Arbetsbeskrivning: Tjänsten är ett vikariat på 75% (omfattning di... Visa mer
Inkonst är en mötesplats och en arena för scenkonst, musik, konst och kultur som rör sig utanför det etablerade och självklara. Vi vill spränga gränser, utmana och ta risker samtidigt som vi bjuder in till kulturupplevelser som underhåller och berikar.
Vi söker nu en vikarierande teknisk chef med god relevant erfarenhet av både praktiskt och administrativt arbete på en liknande arbetsplats!
Arbetsbeskrivning:
Tjänsten är ett vikariat på 75% (omfattning diskutabel) från 1 Jan – 31 Dec 2023 (12 månader).
Som vikarierande teknisk chef ansvarar du för driften av produktion och den övergripande tekniska planeringen. Du har budgetansvar och arbetar i nära samarbete med producenter och konstnärliga ledare.
Du schemalägger och arbetsleder anställda tekniker samt frilanspersonal. Du arbetar både administrativt på kontoret och på golvet under arrangemang. Ditt närmsta praktiska team består av två tekniker och en vaktmästare. Din chef är Inkonsts verksamhetsledare.
Krav:
Du arbetar självständigt och är van att skapa och driva planering för projekt och produktioner.
Har erfarenhet av att budgetera tekniska produktioner.
Tidigare erfarenhet av arbetsledning, schemaläggning, miljö- och säkerhetsarbete.
Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska.
Meriterande:
Erfarenhet av att tekniskt förproducera, koordinera och genomföra festival med ett större antal akter och dagar.
Ansökan:
Ansökningar behandlas fortlöpande och annonsen kan komma att plockas ner innan ansökningsperiodens slut.
Skicka ansökan innehållande CV, personligt brev, två referenser samt löneanspråk till [email protected]. Visa mindre

Inkonst söker en produktionsassistent/marknadsassistent på 50%

Ansök    Jun 23    Inkonst    Marknadsassistent
Om Inkonst Inkonst är en mötesplats i Malmö för scenkonst, musik och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som spränger gränser, leker, utmanar och tar risker. Inkonst bjuder in publik och deltagare till kulturupplevelser som underhåller och gör livet värt att leva. Inkonsts musikscen presenterar livemusik som vågar vara smal, vågar sträva framåt och vågar experimentera. Akterna spänner över ... Visa mer
Om Inkonst
Inkonst är en mötesplats i Malmö för scenkonst, musik och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som spränger gränser, leker, utmanar och tar risker. Inkonst bjuder in publik och deltagare till kulturupplevelser som underhåller och gör livet värt att leva.


Inkonsts musikscen presenterar livemusik som vågar vara smal, vågar sträva framåt och vågar experimentera. Akterna spänner över genrer som elektroniskt, techno, rock, kraut, doom, världsmusik, jazz eller pop. Vi presenterar både unga artister, de som är etablerade på den internationella arenan, såväl som de legender som har format den musik som vi intresserar oss för idag.


Inkonst är också en scen för samtida scenkonst med starkt fokus på vad som händer internationellt, men även presenterar det nya från Malmö och övriga Sverige. Den röda tråden är det tvärkonstnärliga och gränsöverskridande där den traditionella teaterns grundregler inte längre är självklara.
Våra föreställningar låter sig inte ramas in som teater, dans, performance utan rör sig ofta fritt mellan olika traditioner och uttryck.
Inkonst är en kreativ plats för arbete och vi erbjuder årligen flera residens inom musik och scenkonst. Vi samproducerar även projekt och föreställningar tillsammans med andra aktörer och skapar workshops och samtal om konsten och dess betydelse i samhället. Inkonst har funnits sedan 1998 och huserar sedan 2006 i den gamla chokladfabriken Mazetti på Bergsgatan i Malmö, nära Möllan och Station Triangeln. Vi har tre scener: blackboxen samt en stor och en liten scen och tar max in 600 personer i vårt hus. Inkonst är en välkomnande plats för det skeva och annorlunda, en plats där det finns möjlighet att gå utanför dig själv och uppleva något du inte trodde var möjligt.


Om tjänsten
Du arbetar tillsammans med marknadsansvarig och producenter i huset för att nå ut till en bred publik, men också med att nå specifika målgrupper. Du jobbar också nära producenten för scenkonst i mottagandet av gästspel och publik. Du är en del av marknadsgruppen som skapar strategier och utformar både digitalt och tryckt material. Under coronapandemin har Inkonst tagit flera steg inom produktion av rörlig bild och ökad digital annonsering. Höstsäsongen 2020 innebär att vi behåller stora delar av scenkonstprogrammet. Samtidigt kommer Inkonst att prova nya koncept med nya förutsättningar eftersom vi räknar med att coronapandemins restriktioner med max 50 personer kvarstår. Inkonsts medarbetare är beredda på improvisation, snabba beslut och korta arbetsprocesser som en del av vardagen. Inkonst öppnar höstsäsongen den 4 september.
Vi vill att du har
Minst två års yrkeserfarenhet och/eller utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation
Erfarenhet av marknadsföring inom kulturområdet
Goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Vana vid att skriva egna texter och förmedla en känsla
Grundläggande kunskaper i Adobe-programmen
Grundläggande kunskaper om produktion av rörlig bild


Det är meriterande om du har
Eget nätverk bland unga scenkonstnärer och nyfiken publik
Kunskaper i flera språk än svenska och engelska och vana vid att marknadsföra på det språketDu som person är
Insatt i Inkonsts utbud på förhand
Självgående och initiativtagande
Lyhörd och van vid att arbeta i team
Kreativ inom givna ramar
Prestigelös inför förelagda uppgifterTill ansökan vill vi att du bifogar CV och ett personligt brev där du förklarar varför du vill jobba på Inkonst. Vi sorterar bort standardansökningar med allmänt hållna personliga brev.
OBS! Vi vill att du anger löneanspråk före skatt.
Deadline för ansökan är 15 juli. Urval sker löpande. Intervjuer hålls i början av augusti.
OBS! Vi kallar dem vi vill träffa via e-post, inte via telefon, under sista veckan i juli. Skicka din ansökan till Inkonsts verksamhetsledare Chris Schenlaer på [email protected]
Anställning
Visstidsanställning 50%, arbetstid varierande efter schema, helgarbete kan förekomma
Varaktighet: 1 september 2020 till 30 juni 2021 med möjlighet till förlängning
Månadslön
Vi undanber oss alla förslag på extra annonsering av privata bolag. Visa mindre

Inkonst söker en kreativ vaktmästare till en 50% tjänst, tillsvidare

Ansök    Aug 10    Inkonst    Kontorsvaktmästare
Inkonst söker en kreativ och självgående vaktmästare till en 50% tjänst tillsvidare. Vi söker en ansvarstagande självgående vaktmästare som i nära samarbete med teknisk chef och barchef sköter om Inkonsts lokaler samt hjälper till att förbättra dem utifrån verksamhetens behov. Om Inkonst Inkonst är en mötesplats i Malmö för scenkonst, musik och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som sprän... Visa mer
Inkonst söker en kreativ och självgående vaktmästare till en 50% tjänst tillsvidare.
Vi söker en ansvarstagande självgående vaktmästare som i nära samarbete med teknisk chef och barchef sköter om Inkonsts lokaler samt hjälper till att förbättra dem utifrån verksamhetens behov.


Om Inkonst
Inkonst är en mötesplats i Malmö för scenkonst, musik och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som spränger gränser, leker, utmanar och tar risker. Inkonst bjuder in publik och deltagare till kulturupplevelser som underhåller och gör livet värt att leva. Inkonst är en välkomnande plats för det skeva och annorlunda.

Inkonst har funnits sedan 1998 och huserar sedan 2006 i den gamla chokladfabriken Mazetti på Bergsgatan i Malmö, nära Möllan och Station Triangeln. Vi har tre scener: blackboxen samt en stor och en liten scen och tar max in 600 personer i vårt hus. Under hösten 2020 provar vi ett nytt koncept med barkvällar med DJ i en ny del av vår foajé.


Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att Inkonsts lokaler är praktiska, säkra och tilltalande. Du ansvarar för att utföra nödvändiga reparationer och underhåll för att hålla lokalerna i sitt nuvarande skick, men också för att planera och utför ombyggnationer och andra långsiktiga förbättringar. Du ansvarar för att kommunicera med hyresvärd, fastighetsägare samt andra myndigheter och hantverkare i frågor som gäller lokaler och säkerhet. Du ansvarar också för diverse inköp. I tjänsten ingår även ett visst SBA- och arbetsmiljöarbete.


Kompetens
Du ska vara van vid att arbeta självständigt och ha en god känsla för prioritering. Drivande för hela verksamheten är ett brinnande intresse för experimentell kultur. Snickerikunskaper krävs, ju mer avancerade desto bättre. Kunskaper inom metallarbete, el, vvs är meriterande.
B-körkort.
Anställning:
Omfattning: 50% halvtid
Anställningstid: Fr. o.m. 2020-09-07


Tjänstgöringsform: Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.
Arbetstider: Huvudsakligen dagtid men kan komma att variera utifrån dina och övrig personals önskemål.
Lön: Enligt överenskommelse. Ange ditt löneanspråk i ansökan!
Maila personligt brev och CV till [email protected].
OBS! Vi väljer bort ansökningar utan personligt brev.
Sista ansökningsdag 2020-08-21
Intervjuer genomförs i vecka 35 26-27 augusti 2020 Visa mindre

Inkonst söker en tekniker för projektanställning på 50%

Ansök    Jun 16    Inkonst    Ljustekniker
Om Inkonst Inkonst är en mötesplats i Malmö för scenkonst, musik och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som spränger gränser, leker, utmanar och tar risker. Inkonst bjuder in publik och deltagare till kulturupplevelser som underhåller och gör livet värt att leva. Inkonsts musikscen presenterar livemusik som vågar vara smal, vågar sträva framåt och vågar experimentera. Akterna spänner över ... Visa mer
Om Inkonst
Inkonst är en mötesplats i Malmö för scenkonst, musik och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst visar konst som spränger gränser, leker, utmanar och tar risker. Inkonst bjuder in publik och deltagare till kulturupplevelser som underhåller och gör livet värt att leva.


Inkonsts musikscen presenterar livemusik som vågar vara smal, vågar sträva framåt och vågar experimentera. Akterna spänner över genrer som elektroniskt, techno, rock, kraut, doom, världsmusik, jazz eller pop. Vi presenterar både unga artister, de som är etablerade på den internationella arenan, såväl som de legender som har format den musik som vi intresserar oss för idag.


Inkonst är också en scen för samtida scenkonst med starkt fokus på vad som händer internationellt, men även presenterar det nya från Malmö och övriga Sverige. Den röda tråden är det tvärkonstnärliga och gränsöverskridande där den traditionella teaterns grundregler inte längre är självklara. Våra föreställningar låter sig inte ramas in som teater, dans, performance utan rör sig ofta fritt mellan olika traditioner och uttryck.


Inkonst är en kreativ plats för arbete och vi erbjuder årligen flera residens inom musik och scenkonst. Vi samproducerar även projekt och föreställningar tillsammans med andra aktörer och skapar workshops och samtal om konsten och dess betydelse i samhället. Inkonst har funnits sedan 1998 och huserar sedan 2006 i den gamla chokladfabriken Mazetti på Bergsgatan i Malmö, nära Möllan och Station Triangeln. Vi har tre scener: blackboxen samt en stor och en liten scen och tar max in 600 personer i vårt hus. Inkonst är en välkomnande plats för det skeva och annorlunda, en plats där det finns möjlighet att gå utanför dig själv och uppleva något du inte trodde var möjligt.


Arbetsuppgifter
Som tekniker på Inkonst jobbar du i arbetslag med teknisk chef, tekniker och producenter. Du är delaktig i planering och genomförande av arrangemang och föreställningar. Som tekniker på Inkonst jobbar du med alla områden inom scenteknik men tjänsten har fokus på scenkonst och ljusteknik. Du tar emot gästspel och arbetar tillsammans med gästande produktioner, artister och konstnärer. Ibland gör du även ljusdesign inför en klubb, kör ljus på en konsert eller snickrar ny DJ-bänk i verkstaden.


Kompetens
Vi söker dig med:
Mycket god kännedom om ljustekniskt arbete och utrustning (tex GrandMA 2 och 3 onPC).
God kännedom om ljudtekniskt och scentekniskt arbete och utrustning (tex Yamaha LS9).
Erfarenhet från professionell scenkonstverksamhet och gärna konsertverksamhet.
Lösningsinriktad och van att arbeta självständigt och i grupp.
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, fler språk är ett plus.
B-körkort.
Verkstadserfarenhet är meriterande.


Anställning
Omfattning: 50%, halvtid.
Anställningstid: 200817 – 210630, med ev möjlighet till förlängning.
Arbetstider: Varierande, både dag, kväll och natt.
Lön: Efter överenskommelse.
Maila personligt brev med löneanspråk och cv till: [email protected]
Sista ansökningsdag: 13 juli 2020.


Kallelse till intervju meddelas 17 juli 2020.
Intervjuer genomförs 3-7 augusti 2020.
Anställning påbörjas 17 augusti 2020. Visa mindre

Inkonst söker ny verksamhetsledare

Ansök    Sep 10    INKONST    Verkställande direktör
Inkonst är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik och andrakonstformer. Vi visar nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför detetablerade, självklara och genrebestämda. Vi brinner för konst som sprängergränser, utmanar och tar risker, men som också är lekfull, underhåller och spriderglädje.Under 2018 hade Inkonst drygt 43 000 besök, en omsättning på 11 miljoner kronoroch cirka 10 helårsanställda medarbetare. Verksamheten stöttas av Ma... Visa mer
Inkonst är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik och andrakonstformer. Vi visar nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför detetablerade, självklara och genrebestämda. Vi brinner för konst som sprängergränser, utmanar och tar risker, men som också är lekfull, underhåller och spriderglädje.Under 2018 hade Inkonst drygt 43 000 besök, en omsättning på 11 miljoner kronoroch cirka 10 helårsanställda medarbetare. Verksamheten stöttas av Malmö stad, Region Skåne och Statens kulturråd.Vår vision är att leda utvecklingen av nyskapande och samtida subkultur och uttryck iperiferin. Vi vill vara en kreativ och experimentell mötesplats för konstnärer ochkulturskapare, både lokalt och internationellt. En viktig del av vår vision är att utvecklatvärkonstnärliga produktioner och öka antalet internationella produktioner inom flera konstformer. Inkonsts verksamhet vilar på normreflektion och jämställdhet.ArbetsbeskrivningI rollen som verksamhetsledare är du ytterst verksamhetsansvarig och ansiktet utåt.Du har ansvar för personal, budget, konstnärligt utbud, fastighetsfrågor ochmyndighetskontakter. Verksamhetsledaren är underställd och arbetar nära föreningens styrelse.Arbetet drivs och utvecklas i samråd med de konstnärliga ledarna för musik ochscenkonst. Som verksamhetsledare ansvarar du för att stärka och breddafinansieringen. Genom omvärldsbevakning och analys driver du strategier och planerför utvecklingen av Inkonst. Inkonst är idag en etablerad scen där din roll blir att lyfta verksamheten till nästa nivå.KvalifikationerDu har dokumenterad erfarenhet av ledning i liknande verksamhet med personal, budget- och arbetsmiljöansvar.Du har dokumenterad erfarenhet av att söka medel både i skattefinansierade strukturer, men också genom sponsorer och att arbeta med intäktsdriven verksamhet.Du har aktiva nätverk inom kulturområdet i Sverige.Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska.MeriterandeErfarenhet av föreningsdriven och ideell verksamhet.Erfarenhet av arbete i politiskt styrda organisationer.Internationella nätverk.Kunskaper i andra språk än engelska och svenska.Vana vid digital kommunikation och marknadsföring.Vana vid att arbeta med EU-ansökningar eller EU-finansierade projekt.Personliga egenskaperDu är professionell och trygg i din ledarroll. Du är en facilitator för processer och utveckling både internt och externt. Du förstår vikten av experimentell kultur och att konst skapar mervärde utöver publikstatistik. Du ser sammanhang som andra missar. Du är progressiv och förstår både produktionsprocesser inom kultur och konst och skapandets förutsättningar. Du trivs med att representera och försvara en verksamhet inför en politiskt styrd organisation och övriga kulturlivet.AnställningsformHeltid, tillsvidare.Varierande arbetstid, helg- och kvällsarbete kan förekomma.TillträdesdagEnligt överenskommelse.För mer information och ansökanOrdförande Inkonsts styrelse Chris Schenlaer [email protected]. Välkommen med ditt personliga brev, CV och löneanspråk.Löpande urvalOBS! Vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Vi läser ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 31 oktober. Visa mindre

Ekonomitjänst

Ansök    Sep 30    INKONST    Redovisningsekonom
Inkonst söker förstärkning till ekonomifunktionen. Är du en nyfiken, engagerad och noggrann person som gillar struktur och utveckling. Då kan du vara den vi söker!OM INKONSTInkonst är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik och andra konstformer. Vi visar nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Vi brinner för konst som spränger gränser, utmanar och tar risker, men som också är lekfull, u... Visa mer
Inkonst söker förstärkning till ekonomifunktionen. Är du en nyfiken, engagerad och noggrann person som gillar struktur och utveckling. Då kan du vara den vi söker!OM INKONSTInkonst är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik och andra konstformer. Vi visar nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Vi brinner för konst som spränger gränser, utmanar och tar risker, men som också är lekfull, underhåller och sprider glädje.Under 2018 hade Inkonst drygt 43 000 besök, en omsättning på 11 miljoner kronor och cirka 10 helårsanställda medarbetare. Verksamheten stöttas av Malmö stad, Region Skåne och Statens kulturråd.OM TJÄNSTENArbetsuppgifter inom ekonomiadministration såsom fakturahantering, bokföring, avstämning och framtagning av underlag vid prognos, budgetarbete och bokslut. Även projektadministration med uppföljning och redovisning. Arbetsuppgifterna kan komma att variera över tid. Du kommer att jobba nära ekonomichefen. Inkonst sköter även ekonomi- och lönehantering åt dotterbolaget Inkonst Kök & Bar AB.VEM ÄR DU?Du har flera års erfarenhet av arbete inom ekonomi och tycker om att jobba brett. Kanske har du jobbat som redovisningsekonom eller som ekonomiansvarig där du arbetat med hela ekonomiflödet samt budget. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. En deltidstjänst är just vad som passar din livssituation perfekt just nu.Har du erfarenhet av Fortnox och Visma är detta meriterande.Välkommen med din ansökan.Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Tjänsten är tillgänglig omgående. Visa mindre

Inkonst söker en vikarierande marknadsförare

Ansök    Feb 6    INKONST    Marknadsförare
Vikarierande marknadsförare 80% på Inkonst Tillträde snarast till och med längst 2020-12-31 Vi söker en kreativ marknadsförare med projektledarerfarenhet under 2020, eftersom vår marknadsförare under året har andra arbetsuppgifter på Inkonst. Inkonst är en arbetsplats med högt tempo, många besökare och hängivna medarbetare. I år gör vi en omstart på visionsarbetet, så du kommer du till en arbetsplats som vill utvecklas. Under våren startar en ny markna... Visa mer
Vikarierande marknadsförare 80% på Inkonst
Tillträde snarast till och med längst 2020-12-31


Vi söker en kreativ marknadsförare med projektledarerfarenhet under 2020, eftersom vår marknadsförare under året har andra arbetsuppgifter på Inkonst. Inkonst är en arbetsplats med högt tempo, många besökare och hängivna medarbetare. I år gör vi en omstart på visionsarbetet, så du kommer du till en arbetsplats som vill utvecklas. Under våren startar en ny marknadsgrupp där du ingår. Du som söker ska kunna dela med dig av ditt kunnande i vår organisation, så att vi lär oss mer under året.


Några års erfarenhet av marknadsföring och trycksaksproduktion gör att du känner dig trygg i din yrkesroll. Du ska självklart känna ansvar för Inkonsts varumärke, men vi söker i första hand en utvecklingsinriktad och analytisk marknadsförare. Har du erfarenhet av andra kulturscener och föreningsliv är det ett plus. Du har förmodligen ett brett intresse för kultur, scenkonst och musik samt förståelse för experimentella och interdisciplinära konstformer.  


Projektledarerfarenhet är nödvändig för att jobba hos oss och för att vi ska kunna ta ett nytt steg med marknadsföringen. Det är viktigt att du ser helhetsbilden av Inkonsts marknadsföring och kan driva de processer som beslutats i marknadsgruppen, där du jobbar direkt underställd verksamhetsledaren. Du jobbar med kommunikation av både hela verksamheten på uppdrag av verksamhetsledaren, samt specifika arrangemang på uppdrag av husets producenter. Vi vill stärka synligheten för hela verksamheten under 2020: scenkonst, konsert, kulturscen och klubb och utveckla både innehåll och marknadsföring. Du projektleder dem som arbetar med publikarbete och specifika delar av marknadsföringen, t ex film, samt våra affischerare. Din roll är alltså både projektledare för hela Inkonsts marknadsföring och du utför själv flera av arbetsuppgifterna.


Arbetsuppgifter bl a:
- planering och upplägg av marknadsföringsarbetet för beslut i marknadsgruppen
- ansvar för att hålla budget och ekonomirapportering av ditt område till verksamhetsledaren
- uppdatera hemsida och sociala medier t ex Facebook och Instagram
- trycksaksproduktion och digital bildproduktion i våra grafiska mallar,
- mediakontakter och pressarbete
- biljettsystem

Vi vill att du har
·     Erfarenhet av att arbeta självständigt som projektledare och marknadsförare
·     Erfarenhet av att arbeta strategiskt med marknadsföringsinsatser
·     Erfarenhet av att arbeta med analys och utveckling av marknadsföring
·     Nätverk inom kultur, både i Malmö och utanför
·     God stilistisk förmåga skriftligt och muntligt på både svenska och engelska, för längre texter och korta inlägg på sociala medier.
·     God kunskap i InDesign och Officepaketet. Du bör ha en generellt god datorvana då detta är ditt viktigaste arbetsredskap.
·     Övriga program du kommer använda: Photoshop, Illustrator, Excel, Google drive, Wordpress


Meriterande
Kunskaper om rörlig bild


Om Inkonst
Inkonst är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik och andra konstformer som presenteras i form av föreställningar, konserter, klubbar, samtal, workshops och residens. Vi visar nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Vi ställer också vår kompetens och resurser till förfogande för andra delar av kulturlivet. Vi brinner för konst som spränger gränser, utmanar och tar risker men som också är lekfull, underhåller och sprider glädje.

Inkonst har funnits sedan 1998 och huserar sedan 2006 i den gamla chokladfabriken Mazetti på Bergsgatan i Malmö. Inkonst är en välkomnande plats för det skeva och annorlunda, en plats där det finns möjlighet att gå utanför dig själv och uppleva något du inte trodde var möjligt.
www.inkonst.com


Vikariat vid tjänstledighet
Tidsbegränsad anställning med tillträde snarast, dock längst till 2020-12-31
OBS! Vi vill att du anger löneanspråk för heltid före skatt i din ansökan samt när du kan börja jobba på Inkonst.


Omfattning: 80 %
Månadslön.
Arbetstider: 32 tim/vecka varierande arbetstid, kvällsarbete kan förekomma. 
Kollektivavtal finns med Unionen.


Maila personligt brev och cv till: [email protected]


Sista ansökningsdag är torsdag 20 februari 2020, men vi gör ett löpande urval. Intervjuer kommer att hållas i början av mars. För mer info maila verksamhetsledare Chris Schenlaer på [email protected]. Visa mindre