Lediga jobb som Kvalitetsingenjör/-tekniker, elkraft i Malmö

Se lediga jobb som Kvalitetsingenjör/-tekniker, elkraft i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Quality manager till internationellt elbolag i Malmö!

Om tjänsten Vi söker en erfaren Quality Manager för ett spännande konsultuppdrag hos ett internationellt elbolag i Malmö. Som Quality Manager kommer du att arbeta 3 dagar i veckan med möjlighet till flexibilitet och arbete hemifrån, så länge du är på plats i Malmö 1 dag i veckan. Resor kommer att ingå i arbetet. Uppdraget sträcker sig från den 21 augusti 2023 till och med den 31 december 2024. Dina arbetsuppgifter i huvudsak För att trivas och lyckas i ro... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren Quality Manager för ett spännande konsultuppdrag hos ett internationellt elbolag i Malmö. Som Quality Manager kommer du att arbeta 3 dagar i veckan med möjlighet till flexibilitet och arbete hemifrån, så länge du är på plats i Malmö 1 dag i veckan. Resor kommer att ingå i arbetet. Uppdraget sträcker sig från den 21 augusti 2023 till och med den 31 december 2024.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
För att trivas och lyckas i rollen som Quality Manager är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande, då du kommer att arbeta nära den svenska verksamheten inom termisk och hydroenergi samt besöka deras olika platser regelbundet. Du kommer också att samarbeta med funktioner såsom Information Security, Asset Risk och Health, Safety, Security & Environment (HSSE) för att säkerställa ett effektivt ledningssystem som uppfyller både lagkrav och företagets riktlinjer.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Quality Manager kommer att inkludera:
• Anpassa processer till företagets strategi, bästa praxis och affärsdirektiv.
• Regelbundet analysera svenska regleringskrav och säkerställa att de implementeras för att säkerställa driftstillståndet. Uppdatera register över lokala och svenska lagkrav för varje organisation och land.
• Kontinuerligt förbättra och förenkla processerna inom ledningssystemet för att möjliggöra förändringar i verksamheten.
• Implementera affärsdirektiv i de svenska organisationerna med olika teknologier.
• Skapa och anpassa lokala rutiner för att säkerställa överensstämmelse med det lokala ledningssystemet.
• Läsa och förstå nya och uppdaterade affärsdirektiv för att kunna implementera dem i de svenska organisationerna samt stötta organisationerna genom processen.
• Uppdatera och följa upp den integrerade revisionsplanen genom att följa upp genomförda revisioner, verifiera att kommande revisioner kommer att äga rum och planera för framtida år.
• Tillhandahålla varje organisation en månatlig uppdatering av MPD (Management of Performance and Development).


Vem är du?
Vi söker dig med gedigen erfarenhet som Quality Manager samt kunskap om ledningssystem och regleringskrav. Du bör ha förmågan att anpassa processer och arbeta enligt bästa praxis och affärsdirektiv. Erfarenhet inom energibranschen är meriterande.
Om du är en självgående och analytisk Quality Manager med förmågan att kommunicera effektivt på både svenska och engelska, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Ansök snarast då tjänsten ska tillsättas omgående. Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Resbar Kvalitetsingenjör QA/QC

Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Making Future Jobbeskrivning Vill du jobba med hela världen men samtidigt ha en trygg samhörighet i ett team med specialist... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden.


Making Future


Jobbeskrivning
Vill du jobba med hela världen men samtidigt ha en trygg samhörighet i ett team med specialister där alla bidrar med värdefull kompetens, erfarenhet och glädje? Vårt marknadsområde Quality Engineering (QE) har lite drygt 30 medarbetare utspridda över landet och nu söker vi fler medarbetare. I vårt team är vi allt från nyexaminerade till seniora med en bred kompetens inom kvalitet, svets och material.
Som Kvalitetsingenjör, QA/QC, kommer du arbeta med kvalitetssäkring och kvalitetskontroll såväl internt som hos våra kunder. Du kommer att vara involverad i upphandling, konstruktion, tillverkning, installation och slutdokumentation i samband med mekaniska installationer, ombyggnationer och reparationer. Majoriteten av din tid kommer du spendera hos våra kunder och då vi både har kunder i Sverige och globalt innebär rollen en del tjänsteresor, både långa och korta. Till den här rollen söker vi dig som är resbar och kan tänka dig konsultuppdrag som innehåller veckopendling.


Kravspecifikation
Som person är du driven och ansvarstagande. Vi tror även att du är en god kommunikatör med god förmåga att rapportera och presentera kvalitetsrelaterade milstolpar. Du trivs med att samarbeta i grupp men även självständigt under eget ansvar.
Lämplig utbildning är civilingenjör alternativt högskoleingenjör med 3–5 års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedels-, process-, gruv- eller energiindustrin.
Eftersom mycket av arbetet även kan vara mot internationella kunder, behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.


Ytterligare information
Är du intresserad av att jobba i ett teknikintresserat gäng med kunniga specialister, där vi lär av varandra och det ges goda möjligheter för utveckling? Då söker du dig till rätt team!
Quality Engineering erbjuder en mångfald bland kollegor med olika specialistområden, en bredd på uppdrag och en möjlighet att själv utvecklas åt det håll man vill! Läs mer om oss på Quality Engineering och våra spännande satsningar här: https://afry.com/sv/nyhetsrum/nyheter/afrys-quality-engineering-kanner-av-den-grona-omstallningen
AFRY är en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Har du frågor gällande tjänsten, kontakta någon av de rekryterande cheferna på:
Fredrik Videll, [email protected]
Sami Paloaho, [email protected]
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Fanny Sjödell, [email protected]
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att söka tjänsten. Välkommen med din ansökan, senast den 10 december!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Projektingenjör mot driftkommunikation till en specialistroll i Malmö!

Vi söker nu dig med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta med ny teknik i en het bransch. Här får du chansen att arbeta i en samhällsviktig roll med stort fokus på säkerhet. Ansök idag för att ingå i vårt urval! Dina arbetsuppgifter I rollen som Projektingenjör arbetar du nationellt med kommunikationslösningar för nätstationer som t.ex. behöver kommunicera med driftcentraler. Kommunikationslösningarna kan vara analog och digital radiokommunikation... Visa mer
Vi söker nu dig med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta med ny teknik i en het bransch. Här får du chansen att arbeta i en samhällsviktig roll med stort fokus på säkerhet.

Ansök idag för att ingå i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektingenjör arbetar du nationellt med kommunikationslösningar för nätstationer som t.ex. behöver kommunicera med driftcentraler. Kommunikationslösningarna kan vara analog och digital radiokommunikation i mast, fiberkommunikation under mark eller i ledningsnät samt andra kommunikationslösningar för publika nät. Här kommer du som Projektingenjör konfigurera nya stationer samt underhålla befintliga.

I rollen som Projektingenjör är en stor del av ditt arbete i planeringsstadiet tillsammans med projektledare och kollegor där du arbetar inhouse med bland annat konfigurering och projektplanering. Du arbetar normalt ca varannan vecka på annan ort med övernattning och resterande tid på din hemort.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Delta i stora och små investeringsprojekt
•Delta i underhållsåtgärder
•Delta i felsökning och åtgärda fel
•Utöva tekniskt stöd i uppdrag.
•Införsäljning av externa projektarbeten i samråd med projektledare.
•Driftsättning av tex. radiolänkar, satellitsystem, fiberlänkar, PDH-noder och RTUer.
•Dokumentation av driftkommunikation
Beroende på din tidigare erfarenhet kommer du få en introduktion och upplärning i dom olika delarna tillsammans med andra erfarna tekniker och ingenjörer.

Om företaget
ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och – användare. Idag är de ca 1100 medarbetare i Sverige, med huvudkontor i Malmö.

Du som Fälttekniker arbetar både självständigt och i team bestående av erfarna ingenjörer, tekniker och projektledare som finns i företaget såväl som med kollegorna på din etablering. Du blir en del av ett nationellt team med ca 10 personer, som är placerade runt om i landet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Då du arbetar både praktiskt och teoretisk med avancerad teknik ser vi att du har ett stort tekniskt intresse. Du ska vara noggrann och ta ansvar för ditt arbete och arbetsuppgifter då arbetet är av hög säkerhet. Vidare ser vi att du kan arbeta bra i team, kommunicera och ställa upp för dina kollegor när det behövs.

Skallkrav
•Relevant teknisk utbildning t.ex. elingenjör, energi, installation, mekanik, fiber, konstruktion etc
•Stort tekniskt intresse
•Svenska i tal och skrift
•Körkort
Meriterande
•Vana och arbete på höga höjder - höghöjdscertifikat
•Erfarenhet från telecom-branschen
•Erfarenhet från elkraft, ställverk samt ESA-certifikat
Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos ONE Nordic.

Villkor
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Arbetstider: 08:00-16:30
Placeringsort: Malmö
Övrigt: Här kommer du utgå från din hemort ovan. Cirka varannan vecka arbetar på annan ort övriga Sverige.

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Fälttekniker mot driftkommunikation till en specialistroll i Malmö!

Vi söker nu dig med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta med ny teknik i en het bransch. Här får du chansen att arbeta i en samhällsviktig roll med stort fokus på säkerhet. Ansök idag för att ingå i vårt urval! Dina arbetsuppgifter I rollen som Fälttekniker arbetar du nationellt med installation, service samt underhåll av de elstationer som kommunicerar mellan nätstationer och driftcentraler. Olika kommunikationslösningar kan vara analog och digit... Visa mer
Vi söker nu dig med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta med ny teknik i en het bransch. Här får du chansen att arbeta i en samhällsviktig roll med stort fokus på säkerhet.

Ansök idag för att ingå i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Fälttekniker arbetar du nationellt med installation, service samt underhåll av de elstationer som kommunicerar mellan nätstationer och driftcentraler. Olika kommunikationslösningar kan vara analog och digital radiokommunikation i mast, fiberkommunikation under mark och i ledningsnät samt andra kommunikationslösningar för publika nät. Här kommer du som Fälttekniker konfigurera nya stationer samt serva och underhålla befintlig.

I rollen som Fälttekniker är en stor del av ditt arbete i planeringsstadiet tillsammans med projektledare och ingenjörer där du arbetar inhouse med bland annat konfigurering och projektplanering. Du arbetar ca varannan vecka på annan ort med övernattning och resterande tid på din hemort.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Delta i stora och små investeringsprojekt
•Delta i service- och underhållsåtgärder
•Delta i felsökning och åtgärda fel
•Utöva tekniskt stöd i uppdrag.
•Införsäljning av externa projektarbeten i samråd med projektledare.
•Driftsättning av tex. radiolänkar, satellitsystem, fiberlänkar, PDH-noder och RTUer.
•Dokumentation av driftkommunikation
Beroende på din tidigare erfarenhet kommer du få en introduktion och upplärning i dom olika delarna tillsammans med andra erfarna tekniker och ingenjörer.

Om företaget
ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och – användare. Idag är de ca 1100 medarbetare i Sverige, med huvudkontor i Malmö.

Du som Fälttekniker arbetar både självständigt och i team bestående av erfarna ingenjörer, tekniker och projektledare som finns i företaget såväl som med kollegorna på din etablering. Du blir en del av ett nationellt team med ca 10 personer, som är placerade runt om i landet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Då du arbetar både praktiskt och teoretisk med avancerad teknik ser vi att du har ett stort tekniskt intresse. Du ska vara noggrann och ta ansvar för ditt arbete och arbetsuppgifter då arbetet är av hög säkerhet. Vidare ser vi att du kan arbeta bra i team, kommunicera och ställa upp för dina kollegor när det behövs.

Skallkrav
•Lägst gymnasial utbildning mot t.ex. El, energi, installation, mekanik, fiber etc
•Praktisk grunderfarenhet av lågspänning
•Svenska i tal och skrift
•Körkort
Meriterande
•Vana och arbete på höga höjder - höghöjdscertifikat
•Erfarenhet från telecom-branschen
•Erfarenhet från elkraft, ställverk samt ESA-certifikat
Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos ONE Nordic.

Villkor
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Arbetstider: 08:00-16:30
Placeringsort: Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Hässleholm, Halmstad, Växjö eller Kalmar
Övrigt: Här kommer du utgå från din hemort ovan. Cirka varannan vecka arbetar på annan ort övriga Sverige.

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Installation Lead

Position requirements The successful candidate will be an experienced leader with proven track record in large international manufacturing or industrial environments and possessing in-depth technical knowledge of wind turbine products. You will be able to handle conflicts and be a solution orientated individual who can understand technical issues, work processes and activities at site and who is a team player able to maintain high performing teams. You wi... Visa mer
Position requirements
The successful candidate will be an experienced leader with proven track record in large international manufacturing or industrial environments and possessing in-depth technical knowledge of wind turbine products.
You will be able to handle conflicts and be a solution orientated individual who can understand technical issues, work processes and activities at site and who is a team player able to maintain high performing teams.
You will have experience of working within the industry and have a solid understanding of the work processes at project sites. You will also be HSE and Quality focused and be able to identify risks before they happen and have solid knowledge and understanding of SGRE Sphera, QA and EHS processes.
To be successful in this role, you will have excellent communication skills, both written and verbal. Lastly, as this role requires you to work and be based at our project sites globally, you will be willing and able to travel anywhere as required, working on a rotational basis both onshore and offshore.


Has sound working experience within the wind-industry
Can manage administrative tasks in a structural and self-dependent manner
Has experience working in multinational teams by bringing strong intercultural skills along
Has working knowledge of English spoken, and writtenAbout the job


In our culture of trust, we focus on empowerment, diversity and continuous learning. Valuing our people is what makes us one global team, with our colleagues’ safety at the heart of our organization.
We are now recruiting for an Installation Lead position for Construction. The primary purpose of this role will be responsibility for the first line supervision and direction of the teams assigned to you and to ensure the safe, timely and effective execution of the work activities. This role reports to the Head of Site Management and Installation Leads.
Key responsibilities include but are not limited to :
The Installation Lead will in accordance with the contract and EHS / QA systems be responsible for the daily planning and execution of works within an individual area and function of the construction site as directed by Site Management.
You will ensure that all work is performed in agreement with all SGRE standards including QA regulations.
You will perform continuous evaluation and feedback of the technicians within your teams to ensure capabilities and skills are maintained and where necessary improved to the required standards.
You will implement, continuously improve and optimize processes, workflows and standards to standardize execution and create a safe working environment.

Provide visible, strong and active EHS leadership within the project, acting as a champion of Zero Harm. Responsible to ensure that EHS standards, procedures and plans are implemented, to create a Zero Harm environment and to perform within your leading function as a role model.
Support and contribute to EHS matters in the various planning meetings during the project planning phase and then ensuring the assessment, documentation and certification process is in place during the project execution phase.
Ensure all personnel operating within your area of responsibility (including contractors) are competent to undertake their work and are aware of all EHS related information.
Ensure work proceeds in accordance with all required documentation, permits, RAMS, etc.
Ensure that the quality of work undertaken by your teams result in no additional non-standard work, by driving a Zero Defect culture in all areas.
Ensure full adherence to Lean workflows, reporting on deviations and implementing remedial measures to prevent reoccurrence – drive, implement and manage the Lean process throughout all areas.
Ensure correct allocation of registered working hours for the teams. Monitor, control and mitigate all excessive working hours at site. Visa mindre

Fälttekniker mot driftkommunikation till en specialistroll i Malmö!

Vi söker nu dig med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta med ny teknik i en het bransch. Här får du chansen att arbeta i en samhällsviktig roll med stort fokus på säkerhet. Ansök idag för att ingå i vårt urval! Dina arbetsuppgifter I rollen som Fälttekniker arbetar du nationellt med installation, service samt underhåll av de elstationer som kommunicerar mellan nätstationer och driftcentraler. Olika kommunikationslösningar kan vara analog och digit... Visa mer
Vi söker nu dig med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta med ny teknik i en het bransch. Här får du chansen att arbeta i en samhällsviktig roll med stort fokus på säkerhet.

Ansök idag för att ingå i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Fälttekniker arbetar du nationellt med installation, service samt underhåll av de elstationer som kommunicerar mellan nätstationer och driftcentraler. Olika kommunikationslösningar kan vara analog och digital radiokommunikation i mast, fiberkommunikation under mark och i ledningsnät samt andra kommunikationslösningar för publika nät. Här kommer du som Fälttekniker konfigurera nya stationer samt serva och underhålla befintlig.

I rollen som Fälttekniker är en stor del av ditt arbete i planeringsstadiet tillsammans med projektledare och ingenjörer där du arbetar inhouse med bland annat konfigurering och projektplanering. Du arbetar ca varannan vecka på annan ort med övernattning och resterande tid på din hemort.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Delta i stora och små investeringsprojekt
•Delta i service- och underhållsåtgärder
•Delta i felsökning och åtgärda fel
•Utöva tekniskt stöd i uppdrag.
•Införsäljning av externa projektarbeten i samråd med projektledare.
•Driftsättning av tex. radiolänkar, satellitsystem, fiberlänkar, PDH-noder och RTUer.
•Dokumentation av driftkommunikation
Beroende på din tidigare erfarenhet kommer du få en introduktion och upplärning i dom olika delarna tillsammans med andra erfarna tekniker och ingenjörer.

Om företaget
ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och – användare. Idag är de ca 1100 medarbetare i Sverige, med huvudkontor i Malmö.

Du som Fälttekniker arbetar både självständigt och i team bestående av erfarna ingenjörer, tekniker och projektledare som finns i företaget såväl som med kollegorna på din etablering. Du blir en del av ett nationellt team med ca 10 personer, som är placerade runt om i landet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Då du arbetar både praktiskt och teoretisk med avancerad teknik ser vi att du har ett stort tekniskt intresse. Du ska vara noggrann och ta ansvar för ditt arbete och arbetsuppgifter då arbetet är av hög säkerhet. Vidare ser vi att du kan arbeta bra i team, kommunicera och ställa upp för dina kollegor när det behövs.

Skallkrav
•Lägst gymnasial utbildning mot t.ex. El, energi, installation, mekanik, fiber etc
•Praktisk grunderfarenhet av lågspänning
•Svenska i tal och skrift
•Körkort
Meriterande
•Vana och arbete på höga höjder - höghöjdscertifikat
•Erfarenhet från telecom-branschen
•Erfarenhet från elkraft, ställverk samt ESA-certifikat
Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos ONE Nordic.

Villkor
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Arbetstider: 08:00-16:30
Placeringsort: Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Hässleholm, Halmstad, Växjö eller Kalmar
Övrigt: Här kommer du utgå från din hemort ovan. Cirka varannan vecka arbetar på annan ort övriga Sverige.

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker elkraftskompetens till EKT i Malmö!

Vi söker dig med intresse för elkraft som vill vara en del av ett spännande bolag i Malmö! I rollen som reläprovare erbjuder vi dig goda karriärmöjligheter på en arbetsplats med både utmanande och spännande arbetsuppgifter landet över. Vänta inte med ansökan! Arbetsbeskrivning: Som reläskyddstekniker på EKT kommer du i huvudsak arbeta med att testa och mäta reläflöde ute hos företagskunder. Arbetsuppgifterna består av exempelvis felsökning i kontrollanläg... Visa mer
Vi söker dig med intresse för elkraft som vill vara en del av ett spännande bolag i Malmö! I rollen som reläprovare erbjuder vi dig goda karriärmöjligheter på en arbetsplats med både utmanande och spännande arbetsuppgifter landet över. Vänta inte med ansökan!

Arbetsbeskrivning:
Som reläskyddstekniker på EKT kommer du i huvudsak arbeta med att testa och mäta reläflöde ute hos företagskunder. Arbetsuppgifterna består av exempelvis felsökning i kontrollanläggningar, byte av reläskydd med inslag av konfiguration, planering och genomförande tillsammans med kollegor. EKT arbetar över hela landet så resor i tjänst är vanligt förekommande.

Om företaget:
EKT arbetar med installation, service och projektering inom el, kraft och nätverk. Företaget har lång erfarenhet av elinstallationer, provning, montage och service på avancerade elanläggningar mot både låg- och högspänning. Företaget erbjuder stor variation i projekt mot olika typer av kunder.

Rollen som reläskyddstekniker passar dig som:
•Har servicekänsla och ett intresse för kundrelationer
•Värdesätter noggrannhet och kvalitet
•Har ett strukturerat tillvägagångssätt i ditt arbete

Vad som krävs för att söka denna roll:
•Utbildning inom Elkraft, alternativt arbete mot högspänning
•Kunskaper i engelska, både i tal och skrift
•Körkort-B

Vad som är bra att ha:
•Svenska i tal och skrift
•Tidigare erfarenhet av arbete som reläprovare eller inom högspänning

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos EKT.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08:00 - 17.00
Omfattning: Heltid Visa mindre

Fälttekniker mot driftkommunikation till en specialistroll i Malmö!

Vi söker nu dig med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta med ny teknik i en het bransch. Här får du chansen att arbeta i en samhällsviktig roll med stort fokus på säkerhet. Ansök idag för att ingå i vårt urval! Dina arbetsuppgifter I rollen som Fälttekniker arbetar du nationellt med installation, service samt underhåll av de elstationer som kommunicerar mellan nätstationer och driftcentraler. Olika kommunikationslösningar kan vara analog och digit... Visa mer
Vi söker nu dig med ett stort tekniskt intresse som vill arbeta med ny teknik i en het bransch. Här får du chansen att arbeta i en samhällsviktig roll med stort fokus på säkerhet.

Ansök idag för att ingå i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Fälttekniker arbetar du nationellt med installation, service samt underhåll av de elstationer som kommunicerar mellan nätstationer och driftcentraler. Olika kommunikationslösningar kan vara analog och digital radiokommunikation i mast, fiberkommunikation under mark och i ledningsnät samt andra kommunikationslösningar för publika nät. Här kommer du som Fälttekniker konfigurera nya stationer samt serva och underhålla befintlig.

I rollen som Fälttekniker är en stor del av ditt arbete i planeringsstadiet tillsammans med projektledare och ingenjörer där du arbetar inhouse med bland annat konfigurering och projektplanering. Du arbetar ca varannan vecka på annan ort med övernattning och resterande tid på din hemort.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Delta i stora och små investeringsprojekt
•Delta i service- och underhållsåtgärder
•Delta i felsökning och åtgärda fel
•Utöva tekniskt stöd i uppdrag.
•Införsäljning av externa projektarbeten i samråd med projektledare.
•Driftsättning av tex. radiolänkar, satellitsystem, fiberlänkar, PDH-noder och RTUer.
•Dokumentation av driftkommunikation
Beroende på din tidigare erfarenhet kommer du få en introduktion och upplärning i dom olika delarna tillsammans med andra erfarna tekniker och ingenjörer.

Om företaget
ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och – användare. Idag är de ca 1100 medarbetare i Sverige, med huvudkontor i Malmö.

Du som Fälttekniker arbetar både självständigt och i team bestående av erfarna ingenjörer, tekniker och projektledare som finns i företaget såväl som med kollegorna på din etablering. Du blir en del av ett nationellt team med ca 10 personer, som är placerade runt om i landet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Då du arbetar både praktiskt och teoretisk med avancerad teknik ser vi att du har ett stort tekniskt intresse. Du ska vara noggrann och ta ansvar för ditt arbete och arbetsuppgifter då arbetet är av hög säkerhet. Vidare ser vi att du kan arbeta bra i team, kommunicera och ställa upp för dina kollegor när det behövs.

Skallkrav
•Lägst gymnasial utbildning mot t.ex. El, energi, installation, mekanik, fiber etc
•Praktisk grunderfarenhet av lågspänning
•Svenska i tal och skrift
•Körkort
Meriterande
•Vana och arbete på höga höjder - höghöjdscertifikat
•Erfarenhet från telecom-branschen
•Erfarenhet från elkraft, ställverk samt ESA-certifikat
Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos ONE Nordic.

Villkor
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Arbetstider: 08:00-16:30
Placeringsort: Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Hässleholm, Halmstad, Växjö eller Kalmar
Övrigt: Här kommer du utgå från din hemort ovan. Cirka varannan vecka arbetar på annan ort övriga Sverige.

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

RWE i Malmö söker en ingenjörsstudent inom kvalité!

Söker du ett givande deltidsjobb vid sidan av dina studier i ett snabbt växande bolag? Är du dessutom initiativtagande och gillar att komma med nya idéer för att förbättra och utveckla? RWE söker nu en student som kan stötta upp projektledarna med kvalitetssäkring. Passa på att sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval! OM TJÄNSTEN RWE fokuserar på att utveckla, bygga och driva vindkraftsparker till havs och på land med ett 70-tal medarbetar... Visa mer
Söker du ett givande deltidsjobb vid sidan av dina studier i ett snabbt växande bolag? Är du dessutom initiativtagande och gillar att komma med nya idéer för att förbättra och utveckla? RWE söker nu en student som kan stötta upp projektledarna med kvalitetssäkring. Passa på att sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
RWE fokuserar på att utveckla, bygga och driva vindkraftsparker till havs och på land med ett 70-tal medarbetare och regionalt huvudkontor i Malmö. Deras mål är att snabbt utvidga användningen av förnybara energikällor med tekniker som säkrar energitillgång, resurshushållande och motverka klimatförändringar. RWE är dedikerade till att driva omställningen mot ett hållbart nordiskt energisystem. RWE:s vision är att erbjuda god kvalite till billig förnybar energi – det billigaste du kan hitta!

Nu söker RWE en student som har passion för dokumenthantering, då en stor del av ditt arbete kommer att innebära att granska och godkänna dokument. Du kommer att utgöra en viktig del i de olika projekten och finnas som stöd till projektledarna. För att komma in i arbetet på bästa sätt kommer du att få en grundlig introduktion och du kommer få tydliga instruktioner om vad ditt arbete kommer att innebära.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Dokumenthantering
- Kvalitetsinspektioner
- Stödja kvalitetschefer med tekniskt dokumentationsarbete

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att stötta upp i dokumentprocesserna och överlämna dokumentation till "Operations" samt stötta upp vid rapportering och bildande av KPI:er.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en Ingenjörsutbildning inom maskinteknik, bygg, process eller facility med minst 1 års kvarvarande studier
- Är obehindrad i engelska i både tal och skrift
- Har en god systemvana

Som person är du:


* Initativtagande
* Uthållig
* Noggrann


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan
* Placering: Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
För att läsa mer om RWE, klicka här. Visa mindre

Vi söker elkraftskompetens till EKT i Malmö!

Vi söker dig med intresse för elkraft som vill vara en del av ett spännande bolag i Malmö! I rollen som reläprovare erbjuder vi dig goda karriärmöjligheter på en arbetsplats med både utmanande och spännande arbetsuppgifter landet över. Vänta inte med ansökan! Arbetsbeskrivning: Som reläskyddstekniker på EKT kommer du i huvudsak arbeta med att testa och mäta reläflöde ute hos företagskunder. Arbetsuppgifterna består av exempelvis felsökning i kontrollanläg... Visa mer
Vi söker dig med intresse för elkraft som vill vara en del av ett spännande bolag i Malmö! I rollen som reläprovare erbjuder vi dig goda karriärmöjligheter på en arbetsplats med både utmanande och spännande arbetsuppgifter landet över. Vänta inte med ansökan!

Arbetsbeskrivning:
Som reläskyddstekniker på EKT kommer du i huvudsak arbeta med att testa och mäta reläflöde ute hos företagskunder. Arbetsuppgifterna består av exempelvis felsökning i kontrollanläggningar, byte av reläskydd med inslag av konfiguration, planering och genomförande tillsammans med kollegor. EKT arbetar över hela landet så resor i tjänst är vanligt förekommande.

Om företaget:
EKT arbetar med installation, service och projektering inom el, kraft och nätverk. Företaget har lång erfarenhet av elinstallationer, provning, montage och service på avancerade elanläggningar mot både låg- och högspänning. Företaget erbjuder stor variation i projekt mot olika typer av kunder.

Rollen som reläskyddstekniker passar dig som:
•Har servicekänsla och ett intresse för kundrelationer
•Värdesätter noggrannhet och kvalitet
•Har ett strukturerat tillvägagångssätt i ditt arbete

Vad som krävs för att söka denna roll:
•Utbildning inom Elkraft, alternativt arbete mot högspänning
•Kunskaper i engelska, både i tal och skrift
•Körkort-B

Vad som är bra att ha:
•Svenska i tal och skrift
•Tidigare erfarenhet av arbete som reläprovare eller inom högspänning

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos EKT.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08:00 - 17.00
Omfattning: Heltid Visa mindre

Kvalitetsingenjör Mätteknik - Malmö

. Brinner du för tekniska lösningar och är vass på att jobba i olika IT-system? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig! ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att pås... Visa mer
.

Brinner du för tekniska lösningar och är vass på att jobba i olika IT-system? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster. Vi har vunnit flera stora nationella avtal kopplat till utrullning av nästa generations smarta elmätare, läs gärna mer om våra kontrakt, kunder och tjänster i vårt pressrum på www.one-nordic.se

Vi växer inom området Smart Metering och behöver förstärka vår organisation för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster och tillvarata de möjligheter som uppkommer. Nu söker vi en Kvalitetsingenjör till vår etablering i Sege, Arlöv (Malmö).

Arbetsuppgifter
Vi utvecklar, underhåller och förvaltar system för att samla in mätvärden (AMM-system med 800 000+ mätpunkter) samt olika system för att stödja processerna kring hanteringen av mätvärden och mätarmontage i fält. Användarna av systemen finner vi såväl bland våra kunder som inom den egna organisationen och underentreprenörer.
 
Kvalitetsingenjörens uppdrag är att upprätthålla och förbättra kvalitén i våra affärer och den data vi samlar in genom att föreslå, genomföra och följa upp åtgärder i mätinsamlingssystem och arbetsmetoder.

Som Kvalitetsingenjör är du väl förtrogen med arbete i olika IT-system och tillhörande förvaltning samt problemlösning. Har du erfarenhet inom utveckling och exempelvis Excel VBA (Macros) är det extra meriterande.

Du kommer även att arbeta med nedan arbetsuppgifter som en del av din roll, även om fokus över tid kommer att vara kopplat till olika tekniska projekt och initiativ för att förbättra kvalitén avseende våra leveranser.
* Operatörsdrift på befintliga fjärravläsningssystem (el, gas, vatten och fjärrvärme) samt driftövervakningssystem
* Kvalitetskontroller av insamlade data från fjärravläsningssystem
* Följa upp fellistor och larmloggar från systemen samt skapa felavhjälpningsärenden åt fältpersonal

Vem är du?
Vi tror att du idag jobbar i en teknisk roll med en stor portion kopplat till IT. Det är meriterande om du är förtrogen med det mättekniska området och Smart Metering.
 
För att lyckas i rollen behöver du ha teknisk kompetens på högskolenivå, en operativ inriktning och ekonomisk förståelse. Vi ser gärna att du tar initiativ och är driven.

Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp och har en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och skapar goda relationer. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.
 
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
 
Vad vi erbjuder:
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

- Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö samt ett lokalt ansvar och mandat

Om arbetsgivaren:
ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansökan och frågor 
Du ansöker genom att klicka på länken nedan där du bifogar ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är den 15 februari 2022. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har löpt ut.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta David Lillienberg, [email protected], 0722 19 59 12.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer) Visa mindre

Elnätstekniker till ledande energibolag!

Är du en nyfiken person som värdesätter samarbete? Vill du arbeta i ett stort och spännande projekt på ett välkänt energibolag? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så missa inte din chans, skicka in din ansökan redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER Som elnätstekniker hos vår kund kommer du att få möjlighet att arbeta med ny teknik i ett stort och spännande projekt där vår kund ska byta ut en miljon elmätare fram till 2025. Du kommer att jobba in... Visa mer
Är du en nyfiken person som värdesätter samarbete? Vill du arbeta i ett stort och spännande projekt på ett välkänt energibolag? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så missa inte din chans, skicka in din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som elnätstekniker hos vår kund kommer du att få möjlighet att arbeta med ny teknik i ett stort och spännande projekt där vår kund ska byta ut en miljon elmätare fram till 2025. Du kommer att jobba inhouse där dina främsta arbetsuppgifter innefattar:

- Hantering av felkoder som kommer in från fältet
- Ansvara för dialogen med installatörer och kunder
- Skapa arbetsordrar till ovan nämnda projekt
- Skapa arbetsordrar till externa installationsfirmor runt om i landet

OM FÖRETAGET

Vår kund är ett internationellt energibolag som levererar el, värme och smarta energilösningar till ungefär en miljon privat- och företagskunder runt om i Sverige.

Mer Information om företaget kommer du att få vid en eventuell intervju!

DIN PROFIL

Vi tror att du som person trivs i en föränderlig miljö där du enkelt kan vara flexibel i ditt sätt att arbeta på. Vidare är du en nyfiken person som hela tiden vill utvecklas. Du trivs bäst med att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att kommunicera med såväl kunder som kollegor.

Skallkrav i tjänsten:

- Utbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Svenska i tal och skrift
OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08.00 - 17.00
Omfattning: Heltid

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Quality Inspector Installation Works, på landbaserad vindkraft

Har du erfarenhet av att arbeta som en kvalitetsinspektör för installation på landbaserad vindkraft eller tidigare erfarenhet som en kvalitetsinspektör för installationsarbeten? Är du intresserad av att arbeta med implementeringen av vindkraft på land i Skandinavien och Europa? Då kan denna roll passa dig. Cathcart Energy söker för närvarande efter kvalitetsinspektör för installationsarbeten för vår kund, en multinationell OEM med projekt över hela Europa... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta som en kvalitetsinspektör för installation på landbaserad vindkraft eller tidigare erfarenhet som en kvalitetsinspektör för installationsarbeten? Är du intresserad av att arbeta med implementeringen av vindkraft på land i Skandinavien och Europa? Då kan denna roll passa dig.

Cathcart Energy söker för närvarande efter kvalitetsinspektör för installationsarbeten för vår kund, en multinationell OEM med projekt över hela Europa. Kunden befinner sig för närvarande i implementerings- och byggfasen för flera stora vindkraftsparker över hela Skandinavien och vill utvidga sitt team i Sverige.

I denna roll kommer du att ansvara för att övervaka alla installationsarbeten för storskaliga vindkraftverk på land, där installationsteamen är nödvändiga för installation, testning och idrifttagning av vindkraftverk. Därför söker vi efter kandidater som har erfarenhet av kvalitetskontroll av storskaliga installationer och ger support till alla installationsarbeten genom hela projektet till den färdiga produkten, fram till att kunden tar över.

I rollen kommer du att arbeta nära tillsammans med många aktörer på plats, inklusive personer som arbetar med vindkraftsanläggningar, elektriska anslutningar och logistik, främst säkerställa samarbete med ansvarig byggnadschef och supervisor av installationsarbeten på plats, och koordinera installationsteamen på plats.

Lämpliga kandidater kommer att ha en praktisk bakgrund inom el- eller byggnadsarbeten och en gedigen erfarenhet av ledande installationsteam på plats. Eftersom du kommer att behöva klättra i vindparkens torn så det är viktigt att du är i god fysisk hälsa och inte är rädd för höjder.

Platsen för rollen är antingen Malmö eller Piteå, och du måste bo i närheten eller flytta till området. Eftersom denna roll involverar resor, måste du vara flexibel för att resa över hela Skandinavien och Nordeuropa för arbete.

I den här rollen letar vi efter kandidater som kan tala och skriva engelska på affärsnivå. Kandidater som talar svenska eller ett annat skandinaviskt språk kommer ses som en bonus.

Om du vill veta mer om denna position, kontakta Kajsa Karlsson på +46 40 668 80 66, och ansökan genom att skicka ditt senaste uppdaterade CV till [email protected]

Kompetenskrav:
Erfarenhet inom byggarbetsplats
Kvalitetskontroll
Arbetsledare
B körkort

Önskemål:
Erfarenhet av landbaserad vindkraft

Bolaget är en utvecklare inom onshore vindkraft, med service och driftansvar, som har flera kontor i olika länder globalt.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag Visa mindre

Elnätstekniker till ledande energibolag!

Är du en nyfiken person som värdesätter samarbete? Vill du arbeta i ett stort och spännande projekt på ett välkänt energibolag? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så missa inte din chans, skicka in din ansökan redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER Som elnätstekniker hos vår kund kommer du att få möjlighet att arbeta med ny teknik i ett stort och spännande projekt där vår kund ska byta ut en miljon elmätare fram till 2025. Du kommer att jobba in... Visa mer
Är du en nyfiken person som värdesätter samarbete? Vill du arbeta i ett stort och spännande projekt på ett välkänt energibolag? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så missa inte din chans, skicka in din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som elnätstekniker hos vår kund kommer du att få möjlighet att arbeta med ny teknik i ett stort och spännande projekt där vår kund ska byta ut en miljon elmätare fram till 2025. Du kommer att jobba inhouse där dina främsta arbetsuppgifter innefattar:

- Hantering av felkoder som kommer in från fältet
- Ansvara för dialogen med installatörer och kunder
- Skapa arbetsordrar till ovan nämnda projekt
- Skapa arbetsordrar till externa installationsfirmor runt om i landet

OM FÖRETAGET

Vår kund är ett internationellt energibolag som levererar el, värme och smarta energilösningar till ungefär en miljon privat- och företagskunder runt om i Sverige.

Mer Information om företaget kommer du att få vid en eventuell intervju!

DIN PROFIL

Vi tror att du som person trivs i en föränderlig miljö där du enkelt kan vara flexibel i ditt sätt att arbeta på. Vidare är du en nyfiken person som hela tiden vill utvecklas. Du trivs bäst med att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att kommunicera med såväl kunder som kollegor.

Skallkrav i tjänsten:

- Utbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Svenska i tal och skrift
OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08.00 - 17.00
Omfattning: Heltid

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Elnätstekniker till ledande energibolag!

Är du en nyfiken person som värdesätter samarbete? Vill du arbeta i ett stort och spännande projekt på ett välkänt energibolag? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så missa inte din chans, skicka in din ansökan redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER Som elnätstekniker hos vår kund kommer du att få möjlighet att arbeta med ny teknik i ett stort och spännande projekt där vår kund ska byta ut en miljon elmätare fram till 2025. Du kommer att jobba in... Visa mer
Är du en nyfiken person som värdesätter samarbete? Vill du arbeta i ett stort och spännande projekt på ett välkänt energibolag? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så missa inte din chans, skicka in din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som elnätstekniker hos vår kund kommer du att få möjlighet att arbeta med ny teknik i ett stort och spännande projekt där vår kund ska byta ut en miljon elmätare fram till 2025. Du kommer att jobba inhouse där dina främsta arbetsuppgifter innefattar:

- Hantering av felkoder som kommer in från fältet
- Ansvara för dialogen med installatörer och kunder
- Skapa arbetsordrar till ovan nämnda projekt
- Skapa arbetsordrar till externa installationsfirmor runt om i landet

OM FÖRETAGET

Vår kund är ett internationellt energibolag som levererar el, värme och smarta energilösningar till ungefär en miljon privat- och företagskunder runt om i Sverige.

Mer Information om företaget kommer du att få vid en eventuell intervju!

DIN PROFIL

Vi tror att du som person trivs i en föränderlig miljö där du enkelt kan vara flexibel i ditt sätt att arbeta på. Vidare är du en nyfiken person som hela tiden vill utvecklas. Du trivs bäst med att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att kommunicera med såväl kunder som kollegor.

Skallkrav i tjänsten:

- Utbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Svenska i tal och skrift
OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08.00 - 17.00
Omfattning: Heltid

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Supervisor Installation Works, på landbaserad vindkraft

Har du erfarenhet av att arbeta som kvalitetsinspektör för installation inom landbaserad vindkraftsparker eller har du tidigare erfarenhet som arbetsledare/supervisor för installationsarbeten? Är du intresserad av att arbeta med implementeringen av vindkraft på land i Skandinavien och Europa? Då kan denna roll passa dig. Cathcart Energy söker för närvarande efter en Supervisor för installationsarbeten på uppdrag av vår klient, en multinationell OEM med pr... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta som kvalitetsinspektör för installation inom landbaserad vindkraftsparker eller har du tidigare erfarenhet som arbetsledare/supervisor för installationsarbeten? Är du intresserad av att arbeta med implementeringen av vindkraft på land i Skandinavien och Europa? Då kan denna roll passa dig.

Cathcart Energy söker för närvarande efter en Supervisor för installationsarbeten på uppdrag av vår klient, en multinationell OEM med projekt över hela Europa. Kunden befinner sig för närvarande i implementerings- och byggfasen för flera stora vindkraftsparker över hela Skandinavien och vill utvidga sitt team i Sverige.

I denna roll kommer du att ansvara för att övervaka alla installationsarbeten för storskaliga vindkraftverk på land, där installationsteamen är väsentlig för installation, testning och idrifttagning av vindkraftverken. Därför letar vi efter kandidater som har erfarenhet av att vara en arbetsledare för storskaliga installationer och ge support på alla installationsarbeten genom hela projektet till den färdiga produkten, till kundövertagande.

I rollen kommer du att arbeta nära med många andelsägare på plats, inklusive personer som arbetar med vindkraftsanläggning, elektriska anslutningar och logistik. Du kommer att främst säkerställa samarbete tillsammans med ansvarig byggnadschef på plats och samordna installationsteamen. Dessutom innebär rollen också budgetkontroll och tidsstyrning.

Lämpliga kandidater kommer att ha en praktisk bakgrund inom mekanik-, el-, anläggnings- eller industriteknik och en gedigen erfarenhet av att leda installationsteam på plats.

Platsen för rollen är antingen Malmö eller Piteå, och du måste bo i närheten eller flytta till området. Eftersom denna roll involverar resor, måste du vara flexibel för att resa över hela Skandinavien och Nordeuropa för arbetet.

I den här rollen letar vi efter kandidater som kan tala och skriva engelska på affärsnivå. Kandidater som talar svenska eller ett annat skandinaviskt språk kommer ses som en bonus.

Om du vill veta mer om denna roll, kontakta Kajsa Karlsson på Cathcart Energy på +46 (0) 40 668 80 66 för en konfidentiell konversation.

Kompetenskrav:
Erfarenhet inom byggarbetsplats
Kvalitetskontroll
Arbetsledare
B körkort

Önskemål:
Erfarenhet av landbaserad vindkraft
Ingenjörsutbildning

Bolaget är en internationell aktör inom landbaserad vindkraft, som arbetar med installation, service och drift, som har flera kontor i olika länder globalt.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag Visa mindre