Lediga jobb som Studieadministratör i Malmö

Se lediga jobb som Studieadministratör i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!  Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba h... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Studieadministratör.??? 

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lokalbokning och schemaläggning. Vi arbetar i ett schemaläggningssystem som heter KronoX och bokar/schemalägger terminsvis framåt men gör även dagliga bokningar och ändringar. Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, t ex med lärare och administratörer. Du ingår och samarbetar nära ett team med studieadministratörer inom enheten.

Även andra arbetsuppgifter inom enhetens ansvarsområde kan vara aktuella.

Kvalifikationer??? 
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande och vi ser gärna att du även har erfarenhet av egna akademiska studier genomförda på senare tid. Du har nyare erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, framförallt av lokalbokning/schemaläggning. Har du arbetat med schemaläggning i KronoX ses det som meriterande.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du trivs med att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du kan arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse och en lätthet för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.?? 

Arbetsplats? 
Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Upplysningar??? 
Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Christian Rohman tfn 040 – 665 77 63, [email protected]  


Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.?? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2023-10-02. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs din ansökan inte på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan ska innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten.

Övrigt??? 
Anställningen omfattar 100 % och avser vikariat (studier) till och med 241231.  

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde??? 
Snarast eller efter överenskommelse.?? 

Fackliga företrädare??? 
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]???? 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

 

Vi söker???
Studieadministratör

???

Innehåll och arbetsuppgifter???
I arbetsuppgifterna ingår all typ av utbildningsadministration, så som registreringar, uppföljning, uppdatering av utbildningsinformation, kurshemsidor i lärplattformen Canvas, kontakt med lärare, studievägledare och studenter. Andra studieadministrativa arbetsuppgifter kan också förekomma.

 

Kvalifikationer???
För denna anställning krävs specifikt:

Att du har en eftergymnasial utbildning.

Du har erfarenhet av studieadministrativt arbete inom utbildningsadministration från universitets - och högskolesektorn.

Erfarenhet av att arbeta med lärplattformar inom utbildning och andra administrativa system är ett krav då mycket kommunikation med studenterna sker genom dessa.Arbetet som studieadministratör innebär många sociala kontakter, varför det är viktigt att ha en mycket väl utvecklad servicekänsla och förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt.
Har du dessutom en förmåga att se innovativa lösningar på olika frågeställningar samt genomföra dessa i samarbete med lärare och kursledare är du rätt person för oss.
Som anställd vid Malmö universitet arbetar du i en internationell miljö varför goda kunskaper i engelska är ett krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, ordningssinne, systematisk förmåga och flexibilitet.

 

 

Arbetsplats?
Anställningen är organisatoriskt placerad vid gemensamt verksamhetsstöd, LS kansli. Som studieadministratör ingår du i den studieadministrativa enheten, som tillsammans med andra funktioner på kansliet ger administrativt stöd till fakulteten och dess institutioner.

 

Upplysningar???
För frågor om anställningens innehåll kontakta enhetschef Petra Palm, [email protected]

För allmänna frågor kontakta HR-specialist Johanna Bengtsson, [email protected]

 

?Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.????

??

Ansökan???
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2023-08-27. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts.

??

Ansökan skall innehålla:

· Meritförteckning

· Relevanta betyg och intyg

· Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten

 

Övrigt???
Anställningen är ett vikariat på 75 % till och med 2023-12-31.

??

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.???

?

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.???

???

Tillträde???
Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.??

??

Fackliga företrädare???
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]
OFR: [email protected]

????

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Vi söker??? 
Studieadministratör, heltid.

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Som studieadministratör tillhör du det administrativa kansliet vid Odontologiska fakulteten. I rollen som studieadministratör ingår du i det studieadministrativa teamet som består av studieadministratörer och utbildningshandläggare. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i teamet nära kurs- och examinationsansvariga.

En viktig arbetsuppgift är att administrativt stödja kurs- och examinationsansvariga för planering och genomförande av fakultetens utbildningar.

I arbetsuppgifterna ingår all typ av utbildningsadministration såsom administration av kurshemsidor i lärplattformen Canvas, examinationsadministration, bevakning av funktionsmejl i nära dialog med lärare och studenter. Andra studieadministrativa arbetsuppgifter kan också förekomma. Observera att dessa arbetsuppgifter endast utgör exempel och att arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter hand.

??? 
Kvalifikationer??? 
För denna anställning krävs specifikt: 

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete gärna inom universitets - och högskolesektorn. Du har minst treårig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är van vid att arbeta i en digital miljö och du är väl förtrogen med exempelvis Microsoft 365. Vi befinner oss i en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Egna erfarenheter av studier vid universitet eller högskola är meriterande. Erfarenhet av studieadministrativt arbete med lärplattformar och utbildningsadministrativa system såsom Canvas, Ladok eller Inspera vid högskola eller universitet är också meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, ordningssinne, systematisk förmåga och flexibilitet. Arbetet som studieadministratör ställer krav på förmåga att planera och prioritera samt att hantera flera sociala kontakter, varför det är viktigt att du har en mycket väl utvecklad servicekänsla och förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt.

Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vi befinner oss i en händelserik miljö, där arbetsinnehåll, samarbetsparter och verktyg kan förändras över tid, något vi gärna ser att du finner positivt och stimulerande.

?? 

Arbetsplats? 
Odontologiska fakulteten är en av fem fakulteter inom Malmö universitet. Fakulteten är organiserad i fyra sektioner för undervisning och forskning samt en Universitetstandvård för student- och specialisttandvård. Vid fakulteten bedrivs utbildning till tandhygienister, tandläkare och tandtekniker samt specialist- och forskarutbildning. Både forskning och utbildning syftar till att förbättra människors orala hälsa och höja kvaliteten i tandvården. Forskningen hämtar sina frågeställningar från tandvården och kunskapsutbyte sker kontinuerligt mellan vård och forskning. Samverkan med omgivande samhälle är central och forskningen har en stark internationell förankring.

Fakultetens medarbetare och studenter finns på Tandvårdshögskolan nära Station Triangeln och Skånes universitetssjukhus i Malmö. Läs mer om Odontologiska fakulteten här

Upplysningar??? 
Daniel Bengmark, administrativ chef, tel. 040-6658455, e-post: [email protected]

??? 
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

?? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2023-09-01. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts. 

?? 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten 

 

Övrigt??? 
Anställningen är en tillsvidareanställning med en omfattning på 100% av en heltid.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

??? 

Tillträde??? 
2023-10-01 eller enligt överenskommelse.?? 

?? 

Fackliga företrädare??? 
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]
OFR: [email protected]

???? 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Tygelsjö rektorsområde/Pilbäckskolan

Ansök    Maj 29    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20231437 Arbetsuppgifter Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledningen inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Du som skoladministratör är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med exempelvis besökare, elever, föräldrar, kollegor och myndighetspersoner. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan vilken som exempel inkluderar elev-, ekonomi- oc... Visa mer
Ref: 20231437

Arbetsuppgifter
Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledningen inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Du som skoladministratör är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med exempelvis besökare, elever, föräldrar, kollegor och myndighetspersoner. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan vilken som exempel inkluderar elev-, ekonomi- och HR-administration, betygsregistrering, diarieföring, bemanning- & vikariehantering.

Tjänsten är placerad på nuvarande Pilbäckskolan där ditt primära uppdrag kommer ligga. Du kommer även arbeta i nära samarbete med skoladministratören som finns på Tygelsjöskolan som blir din närmsta kollega. Tillsammans med den administrativa chefen tar ni fram gemensamma och effektiva arbetssätt för hela rektorsområdet. Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget. Som skoladministratör är du en nyckelperson för hela skolans verksamhet och viktig i det gemensamma arbetet för varje elevs bästa skola. Här blir du en självklar och viktig del i laget för gemensamt stöd.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi, IT, arbete i offentlig förvaltning eller juridik. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du är flytande i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan (personal), Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Skola24 (schema).

För att trivas i rollen som skoladministratör på Tygelsjö rektorsområde/Pilbäckskolan är du som söker relationsskapande och ansvarsfull. Du hanterar varierande arbetsuppgifter, löser uppkomna frågor på ett självständigt och strukturerat sätt och är naturligt servicemedveten. Du är van vid att arbeta mot deadlines och är bekväm i skolmiljö.

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
Pilbäckskolan ligger i det natursköna Tygelsjö ca 10 minuters väg med buss från Hyllie station. Tygelsjö är ett villaområde som består av ett äldre centrum med omgivande nybyggda områden. Pilbäckskolan är byggd 2013 och är en 4-9 skola med 540 elever. Skolans lärare är behöriga och våra elever har mycket hög gymnasiebehörighet. På Pilbäckskolan får du en trivsam arbetsmiljö, studiemotiverade elever och engagerade arbetskollegor. Enligt eleverna präglas skolan av stor trygghet och trivsel samt god gemenskap mellan lärare och elever. Från och med läsåret 2023/2024 slås Pilbäckskolan ihop med Tygelsjöskolan till ett rektorsområde. På Tygelsjöskolan går eleverna i F-3 där vår andra skoladministratör är stationerad. 

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6800 medarbetare och 35000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Studieadministrativ handläggare

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!  Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba h... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Studieadministrativ handläggare

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Uppdraget är att ingå som handläggare i Universitets- och högskolerådets (UHR) virtuella organisation, VO. I organisationen arbetar handläggare utspridda på cirka 25 olika svenska lärosäten med att i det nationella antagningssystemet hantera anmälningar från sökande med utländska gymnasiala och akademiska meriter från hela världen. Du kommer att handlägga ärenden från ett eller flera länder och bör kunna systematisera en stor mängd information kopplat till enskilda ärenden.

Periodvis kan tjänsten innebära handläggningsarbete inom andra verksamheter inom enheten för studieadministration.

Kvalifikationer??? 
För denna anställning krävs specifikt: 

Vi söker dig som har lägst högskoleexamen samt intresse och erfarenhet av handläggningsarbete eller annan kvalificerad administration inom offentlig sektor, gärna vid högskola/universitet. Du behöver ha förståelse för innebörden av myndighetsutövning där du förmår hantera ärenden på ett korrekt och effektivt sätt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, och övriga språkkunskaper är meriterande. Som person trivs du med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är noggrann, flexibel och kan hantera en utökad arbetsmängd periodvis samt är nyfiken på och beredd att ständigt lära dig nytt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetsplats? 
Studieadministrativa enheten består av 28 medarbetare och är en av fem enheter inom Studentcentrum (som också består av International Office, Studenthälsan, Pedagogiskt stöd samt Studier, karriär och alumn). Studieadministrativa enheten arbetar med den universitetsövergripande studieadministrationen, samt stödjer det studieadministrativa arbetet vid institutioner och fakulteter. Enheten har specifikt som uppdrag att ansvara för antagning, utfärdande av examensbevis, delar av universitetets stipendieverksamhet, studiedokumentationssystemet Ladok, utbildningsdatabasen Kursinfo samt handläggning av utländska meriter på uppdrag av Universitets- och högskolerådet.

Vi erbjuder dig:


• Ett flexibelt arbetssätt där du har möjlighet att arbeta på distans delar av arbetstiden.
• Möjligheten till friskvårdstimme på arbetstid samt friskvårdbidrag.

Upplysningar??? 
Enhetschef Annika Pfannenstill, [email protected], 040-6657441 ??                                                                                                                           

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2023-08-25. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts. 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten 

Övrigt??? 
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
2023-10-01 eller enligt överenskommelse.??

Fackliga företrädare??? 
SEKO: Anne Sundel, [email protected]

OFR/ST: Lutfi Zuta, [email protected]

SACO-s: [email protected]

???? 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Stapelbäddsskolan

Ansök    Maj 17    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20231334 Arbetsuppgifter Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla Stapelbäddsskolan som skoladministratör! Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledare inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Skoladministratören är ansiktet utåt och har många kontakter med besökare, elever, vårdnadshavare, myndighetspersoner osv. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan oc... Visa mer
Ref: 20231334

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla Stapelbäddsskolan som skoladministratör!

Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledare inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration.

Skoladministratören är ansiktet utåt och har många kontakter med besökare, elever, vårdnadshavare, myndighetspersoner osv. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning).

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, flexibel, hjälpsam och självständig. Du har god samarbetsförmåga och i ditt arbete strävar du efter verksamhetens bästa.

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
Vad drömmer du om? Hos oss på Stapelbäddsskolan kommer du att få ”leda unga människor till att vilja, våga och kunna ta sig över broar in i framtiden”. 

Vårt gemensamma mål är att skapa en hållbar och modern verksamhet där fokus ligger på att du får vara med och göra skillnad på riktigt för elever tidigt i utbildningskedjan. Hos oss kommer du att få arbeta i lärandegrupper för att kunna utvecklas och hålla en hög kvalitet i ditt uppdrag.  På Stapelbäddsskolan erbjuds du en tydlig och kommunikativ skolledning, kvalitativa och samarbetsvilliga kollegor samt elever med stor nyfikenhet och lust för att lära. Stapelbäddsskolan är en F-3 verksamhet med ca 500 elever belägen i Västra Hamnen.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6800 medarbetare och 35000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Vikariat T.om. 2024-06-30
Omfattning: Deltid 80%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2023-08-17

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Skoladministratör till Augustenborgsskolans rektorsområde

Ansök    Maj 10    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20231245 Arbetsuppgifter Nu söker vi en skoladministratör till Augustenborgsskolans rektorsområde!  Vill du ta chansen att arbeta i en administrativ roll där du får vara spindeln i nätet? Augustenborgsskolans rektorsområde söker nu en skoladministratör som kommer att spela en viktig och central roll i skolans verksamhet. Som administratör kommer du att vara kugghjulet som håller allt i rörelse och ansiktet utåt för skolans besökare. Augustenborgssk... Visa mer
Ref: 20231245

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en skoladministratör till Augustenborgsskolans rektorsområde! 

Vill du ta chansen att arbeta i en administrativ roll där du får vara spindeln i nätet? Augustenborgsskolans rektorsområde söker nu en skoladministratör som kommer att spela en viktig och central roll i skolans verksamhet. Som administratör kommer du att vara kugghjulet som håller allt i rörelse och ansiktet utåt för skolans besökare. Augustenborgsskolans rektorsområde välkomnar elever från förskoleklass upp till årskurs 9 och strävar efter en inkluderande och utvecklande skolmiljö. Vi har en kunnig rektor, fyra biträdande rektorer och en administrativ chef som arbetar tillsammans för att erbjuda högkvalitativ utbildning och en trygg studiemiljö. Vi har en etablerad skoladministratör som har stor kompetens och engagemang.

Nu söker vi en kollega till vårt administrativa team. Kanske är det just dig vi letar efter? Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledare inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Dina ansvarsområden kommer även att inkludera vikarieanskaffning, hantering av besök, diarieföring, intern service samt andra administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta med hantering av fakturor, kontering, inköp och beställningar via vårt ekonomisystem Ekot. Utöver detta använder vi oss av system som Extens, Skola24, Platina m.fl. Det är viktigt att du är kunnig i MS 360 och Teams.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. För tjänsten krävs erfarenhet av arbete med administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning), MS 360 och Teams.

För att vara rätt person för jobbet behöver du ha vana av att arbeta med administrativa uppgifter och vara insatt i relevanta system. Det är också viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo utan att det påverkar struktur och kvalitet. Du bör också kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är dessutom hjälpsam och har lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
Augustenborgsskolan är en F-9-skola i Malmös södra innerstad med ca 750 elever. Vi är en mångkulturell skola med elever och personal från alla världens hörn. Här finns nyfikna elever med stor lust att lära. På vår skola arbetar vi i arbetslag tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Du får en verksamhetsnära skolledning som förväntar sig att du tar ansvar för din egen, dina kollegors och helaskolans utvecklingsarbete. Vi arbetar tillsammans och samarbete är en nyckelkompetens på vår skola.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6800 medarbetare och 35000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2023-08-07

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Skoladministratör till Bulltofta Rektorsområde

Ansök    Maj 5    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20231174 Arbetsuppgifter Nu söker Bulltofta rektorsområde dig som vill arbeta som skoladministratör hos oss! Som skoladministratör har du en viktig och central roll där du blir spindeln i nätet i många frågor och ansiktet utåt för våra besökare. Helt enkelt kugghjulet som gör att allt fungerar! Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av vikarieanskaffning, personal- och elevadministration, hantera besök, intern service och andra administrativ... Visa mer
Ref: 20231174

Arbetsuppgifter
Nu söker Bulltofta rektorsområde dig som vill arbeta som skoladministratör hos oss!

Som skoladministratör har du en viktig och central roll där du blir spindeln i nätet i många frågor och ansiktet utåt för våra besökare. Helt enkelt kugghjulet som gör att allt fungerar! Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av vikarieanskaffning, personal- och elevadministration, hantera besök, intern service och andra administrativa uppgifter, så som exempelvis diarieföring. Du välkomnas till en skola med gamla anor, men som samtidigt utvecklas och vill framåt. Din närmsta chef blir skolans administrativa chef, men du kommer samarbeta tätt med hela ledningsgruppen på skolan. Ta chansen att arbeta för varje elevs bästa skola tillsammans med oss!

Kvalifikationer
Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning, vilken gärna får vara inom det administrativa området. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter och att du är insatt i relevanta system såsom Nova schema, Ekot, Google Teams. Har du tidigare erfarenhet från likande arbete är det meriterande. För att kunna leverera i uppdraget behöver du ha kännedom om offentlig verksamhet och arkivering. Tidigare erfarenhet i plattformen Stratsys och tidigare hantering av statistik och uppföljning i Koll ser vi som meriterande. 

Det är också viktigt att du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift. Som person är du flexibel och du trivs i att arbeta i ett högt tempo utan att det påverkar struktur och kvalitet. Du trivs med att arbeta i en stöttande roll och tycker precis som vi att det är viktigt att ha roligt på jobbet. Eftersom vikarieanskaffning är en del av ditt uppdrag ser vi gärna att du kan börja din arbetsdag innan övrig personal på morgonen. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
Mölletoftaskolan i Bulltofta rektorsområde som är beläget i nordöstra Malmö i närheten av Bejers park. Inom rektorsområdet finns det cirka 500 elever fördelat mellan de tre skolorna. På Bulltoftaskolan går cirka 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Det finns en klass i varje årskurs i åk F–3 på Bulltoftaskolan och från årskurs 4 bildas tre paralleller då elever från Bulltoftaskolan, Karlshögskolan och Mölletoftaskolan slåss ihop. På Bulltofta rektorsområde kommer du vara med och bidra till vårt utvecklingsarbete.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6800 medarbetare och 35000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar bland annat för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Vi söker nu förstärkning till vår tentamensadministration. 

Innehåll och arbetsuppgifter

Sedan några år har Mau en central tentamensadministration för salstentor som är placerad på Facility service och dess administrativa enhet. Under ett år genomförs ca 1 600 salstentor på universitetet varav 35 % är digitala och resten är salstentor på papper. Mau har som mål att 2025 nå 75 % digitala salstentor. I rollen som studieadministratör kommer du att ingå i ett team med 8 kollegor som bla hanterar deltagarlistor, utbildning och schemaläggning av tentamensvakter, bokning av tentamenssal, arkivering, anpassning av pedagogiskt stöd, utveckla och dokumentera arbetsrutiner och lathundar mm.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att ha löpande kontakt med examinatorer kring själva tentamensunderlaget som innebär att kopiera upp oskrivna tentamina, leverera tentamen i tid till tentamenssalen, posthantering av skrivna tentamina tillbaka till examinator. Vid digitala tentamina så ska tentamen laddas upp i vårt tentamensverktyg Inspera och efter tentamen ska den tillgängliggöras för examinator och student. Med införandet av digitala tentamina ser vi ett ökat behov av att tillhandhålla olika typer av stödprogram men också ergonomiska hjälpmedel så i tjänsten som studieadministratör kommer andra arbetsuppgifter att ingå såsom att se till att stödprogrammen fungerar som det är tänkt, utbildning av tentamensvakter i stödprogrammens funktion, ergonomisk och teknisk stödsupport mm. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieexamen samt erfarenhet av administrativt arbete i form av utbildningsadministration inom universitets- och högskolesektorn. Vidare bör du ha eftergymnasial utbildning gärna med inriktning ekonomi/administration men även annan inriktning kan vara aktuell. För anställningen krävs att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, framför allt på svenska, men även på engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office och har du erfarenhet av digitala examinationsprogram och stödprogram är det meriterande.

För att trivas i rollen behöver du ha ett intresse för administrativa uppgifter, ha en utpräglad servicekänsla, förmåga att ta ett självständigt ansvar för arbetsuppgifterna och vara lyhörd för verksamhetens behov. Vidare behöver du ha en hög kommunikations- och samarbetsförmåga och tidvis kunna hantera en hög arbetsbelastning med flera arbetsuppgifter samtidigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Upplysningar

Enhetschef för Administrativa enheten Christian Rohman, [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2023-05-05. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs din ansökan inte på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan ska innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten. 

Övrigt

Anställningen avser tillsvidareanställning omfattande 100 %. Provanställning kan komma att tillämpas.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Tillträde
Snarast. 

Fackliga företrädare

SACO-s: [email protected]
OFR: [email protected]
SEKO: [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet. 

Innehåll och arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lokalbokning och schemaläggning. Vi arbetar i ett schemaläggningssystem som heter KronoX och bokar/schemalägger terminsvis framåt men gör även dagliga bokningar och ändringar. Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, t ex med lärare och administratörer. Du ingår och samarbetar nära ett team med studieadministratörer inom enheten.

Även andra arbetsuppgifter inom enhetens ansvarsområde kan vara aktuella. 

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande och vi ser gärna att du även har erfarenhet av egna akademiska studier genomförda på senare tid. Du har nyare erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, framförallt av lokalbokning/schemaläggning. Har du arbetat med schemaläggning i KronoX ses det som meriterande.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du trivs med att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du kan arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse och en lätthet för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap. 

Upplysningar

Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Christian Rohman, tfn 040 – 665 77 63, [email protected]  

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2023-04-03. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs din ansökan inte på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan ska innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten.

Övrigt

Anställningen omfattar 100% och avser tillsvidare.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Genomförande av intervjuer och tidplanen för rekrytering och tillsättning anpassas efter rådande omständigheter och rekommendationer. 

Tillträde
Snarast. 

Fackliga företrädare

SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Fakulteten för lärande och samhälle
Anställningen som studieadministratör är placerad inom verksamhetsstödet vid Fakulteten för lärande och samhälle (LS). Fakulteten för lärande och samhälle karaktäriseras av ett nytänkande när det gäller utbildningarnas utformning och samarbeten med skolor, kommuner, organisationer och näringsliv. Fakulteten, som har ca 7 500 studenter och 320 anställda, organiseras i sex institutioner och två centra. Fakulteten utbildar studenter till idrottsvetare, lärare, specialpedagog, speciallärare och studie- och yrkesvägledare. Fakulteteten erbjuder även fristående kurser, forskarutbildning och vidare- och uppdragsutbildning.

 

Innehåll och arbetsuppgifter
Som studieadministratör ingår du i en grupp med ett tiotal kollegor som tillsammans utgör det

studieadministrativa stödet till fakulteten och dess institutioner och centra. Din tjänst är riktad mot Centrum för samverkan (CeSam) som stödjer fakultetens samverkan med det omgivande samhället. En del av CeSams uppdrag är att erbjuda olika former av uppdragsutbildningar såsom poänggivande kurser, seminarieserier och handledningsuppdrag.  din roll ingår att vara ett administrativt stöd till projektledarna och föreståndaren med fokus på uppdragsutbildning. I arbetsuppgifterna ingår all typ av utbildningsadministration, bland annat registreringar, uppföljning och utvärdering, utskick, uppdatering av utbildningsinformation, kontakt med lärare, kursdeltagare och externa parter främst inom skolsektorn. Du kommer även att arbeta med utveckling av kurssidor i lärplattformen Canvas, skapa nyhetsbrev och uppdatera hemsidan.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet av administrativt arbete från offentlig sektor, gärna inom utbildningsadministration. Erfarenhet av att arbeta med lärplattformar inom utbildning och andra administrativa system är meriterande då arbetet sker genom många olika digitala verktyg. Några av systemen du kommer att arbeta inom är Kursinfo, Ladok, Reflex/Sunet, Canvas, Diva och Lime. Tjänsten kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, framför allt på svenska, men även i viss mån på engelska. Vidare behöver du ha god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete.

 

Arbetet som studieadministratör innebär många sociala kontakter och det är därför viktigt att du har en mycket väl utvecklad servicekänsla och förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer och kan hantera tidvis en hög arbetsbelastning. Har du dessutom en förmåga att se innovativa lösningar på olika frågeställningar samt genomföra dessa i samarbete med verksamheten är du rätt person för oss.

 

Övrigt
Anställningen avser en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning och provanställning kan komma att tillämpas.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

 

Upplysningar
Frågor om tjänsten besvaras av administrativ chef Amela Selimagic, 0722429934, [email protected]

Allmänna frågor besvaras av HR-specialist Johanna Bengtsson 040-6657423, [email protected]

 

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2023-03-12.

 
Fackliga företrädare
Saco-S: [email protected]

OFR/ST: [email protected] Visa mindre

Skoladministratör

Vikariat skoladministratör 100%. Tre månader med möjlighet till förlängning. Start omgående. FOLKHÖGSKOLAN SKURUP FRIDHEM I MALMÖ Folkhögskolan Skurup och Fridhem i Malmö a?r en skola som ligger mitt i Malmo?, ägs och drivs gemensamt av Skurups och Fridhems folkho?gskolor. Verksamheten har funnits i sex a?r och här bedrivs en rad olika utbildningar såsom SFI, allma?n och särskild folkhögskolekurs, arbetsmarknadsutbildningar, ESF och yrkesho?gskoleutbildnin... Visa mer
Vikariat skoladministratör
100%. Tre månader med möjlighet till förlängning.
Start omgående.
FOLKHÖGSKOLAN SKURUP FRIDHEM I MALMÖ
Folkhögskolan Skurup och Fridhem i Malmö a?r en skola som ligger mitt i Malmo?, ägs och drivs gemensamt av Skurups och Fridhems folkho?gskolor. Verksamheten har funnits i sex a?r och här bedrivs en rad olika utbildningar såsom SFI, allma?n och särskild folkhögskolekurs, arbetsmarknadsutbildningar, ESF och yrkesho?gskoleutbildning. På Folkhögskolan Skurup Fridhem har vi ca 500 studerande fördelat på våra olika utbildningsformer
Oavsett utbildningsform så håller vi det kollektiva lärande högt och strävar efter att skapa en utbildningskedja mellan de olika utbildningarna.
Skoladministratör
Arbetet som skoladministratör innebär att du sköter all administration kring skolans studerande; likt kursregistreringar, schema, listor, intyg och rapporter. Det innefattar även administrativ service till personalen. En del av tjänsten innebär också att jobba med ekonomi, budget- och resultatrapporter samt faktura- och kvittohantering. Det är även till fördel om du kan stötta vid projektansökningar. Skoladministratören hjälper även våra deltagare med kommunikationen till myndigheter såsom CSN, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Har du arbetat i eller med dessa myndigheter är det ett plus. En viktig del i ditt arbete är också att ta del i att utveckla skolans administrativa organisation och vara en del av uppbyggnaden och utvecklandet av skoladministrationen.
Vi söker dig som har lätt för att lära och är noggrann. Du trivs när du får ta ansvar och vill vara delaktig i processen att bygga upp vår verksamhet. Vi sätter stort värde på god kommunikativ förmåga. Arbetet kräver mycket god datorvana och att du är serviceinriktad. Du behöver vara självgående och få saker gjorda. Du värdesätter struktur och har förmåga att skapa och förbättra strukturer där du gillar att förbättra och förenkla administrativa system och strukturer. Ibland händer mycket på samma gång och då behöver du kunna förhålla dig till det och strukturera om och prioritera i ditt arbete.
Krav är högskoleutbildning inom relevant område.
Du ska:
gilla administrativt arbete
vara en fena på datoriserad administration
vara serviceinriktad gentemot kollegor, deltagare och omvärldskontakter


Det är meriterande med:
erfarenheter av Schoolsoft eller likande utbildningsadministrativt program
erfarenhet av folkhögskola, yrkeshögskola och/eller ESF-projekt (Europeiska Socialfonden)
erfarenhet av projektledning
flerspråkighet


Vi söker dig!
Relevant högskoleutbildning
Erfarenhet av administrativt arbete
Erfarenhet av arbete med budget och ekonomi
Mycket god datorvana
Strukturerad
Serviceminded
Kan uttrycka dig väl i skrift och talVåra deltagare står i fokus hos oss. Skolan ska vara en trygg plats där drömmar kan formuleras, växa och uppfyllas. Alla anställda utgör en viktig del i detta arbete. Vi är en relativt ny skola som är under utveckling och i den processen deltar all personal. Därför är det viktigt att du är en lösningsfokuserad person som kan vara kreativ och lösa praktiska problem som kan uppstå.
Vi är en liten arbetsplats med ca 30 anställda och utgör ett team som hjälps åt och tillsammans skapar en bra skola för våra deltagare.
Vi ser fram emot att välkomna ännu en kompetent medarbetare till vårt unika team som också värdesätter god samarbetsförmåga.
Vi hanterar ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att söka tjänsten så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Fakulteten för hälsa och samhälle
Fakultetens utbildning och forskning bedrivs inom fyra institutioner och en enhet med visionen att främja hälsa och delaktighet. Vid fakulteten utvecklas forskning som fokuserar på samhällsrelevanta problem och söker lösningar inom flera forskningsfält. Fakulteten utvecklar ledande professionsutbildningar som förser hälso- och sjukvård, socialt arbete och näringsliv med kompetent personal. Fakultetens utbildning och forskning finns på fyra platser i Malmö. De allra flesta medarbetare och studenter finns på Malmö sjukhusområde, där fakultetens kansli också finns, men fakulteten har också verksamhet på Universitetsholmen nära Malmö centralstation samt i Västra hamnen. Läs mer om Fakulteten för hälsa och samhälle här. 

En av våra studieadministratörer ska vara tjänstledig för att prova annan tjänst och vi söker därför en vikarie.

 

Innehåll och arbetsuppgifter
Som studieadministratör tillhör du det administrativa kansliet vid fakulteten. Kansliets medarbetare arbetar bland annat med studie- och utbildningsadministration på grund- och avancerad utbildningsnivå, forskningsadministration och ger stöd i nämndarbete. Som studieadministratör ingår du i en grupp med andra studieadministratörer som tillsammans utgör det studieadministrativa stödet till fakultetens institutioner. Du har mycket kontakter med studenter och lärare inom de kurser där du sköter administrationen.

 I arbetsuppgifterna ingår t.ex.:


• registreringar, registerutdrag och övrig administrativ hantering i olika studieadministrativa system
• uppdatering/publicering på olika informationsplattformar
• administration kring antagningar (reservantagning, antagning till senare de)
• administration kring kurs- och programuppföljningar
• utskick (t.ex. välkomstmejl till nya studenter)
• bistå med intyg till studenter
• administrativ hantering av ansökningar från studenter (t.ex. tillgodoräknanden, studieuppehåll och dispenser)
• delta i upprop
• sekreterare m.m. i etikrådet

Observera att de ovan beskrivna arbetsuppgifterna endast utgör exempel och att arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter hand.

En viktig del av arbetet är också att ge service till framför allt lärare och studenter, vilket görs via besök, telefon och mejl.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en treårig gymnasieexamen, gärna med en administrativ eller teoretisk inriktning av något slag. Du har erfarenhet av arbete där administration och service utgjort de huvudsakliga arbetsuppgifterna. För att klara arbetet förutsätts att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska flytande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete inom högskole- och universitetssektorn. Det är även meriterande om du har läst kurser vid universitet eller högskola och på så sätt har viss kännedom och förståelse för området.

Utöver den formella kompetensen ska universitets medarbetare ha de personliga förmågor som behövs för att fullgöra anställningen väl och för att företräda universitetet på bästa sätt.

Eftersom du kommer ingå i en studieadministrativ grupp är det viktigt att du uppskattar att arbeta och utvecklas tillsammans med andra. För att trivas i rollen måste du även ha förmåga att ta ett självständigt ansvar för arbetsuppgifterna, ha ett intresse för administrativa uppgifter och en utpräglad servicekänsla som anpassar sig efter verksamhetens behov. Vi befinner oss i en händelserik arbetsmiljö, där arbetsinnehåll, samarbetsparter och verktyg kan förändras över tid, vilket vi önskar att du finner positivt och stimulerande. Vidare måste du ha god kommunikations- och samarbetsförmåga och kunna hantera en tidvis hög arbetsbelastning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Upplysningar
Stephan Gavare, administrativ chef, [email protected], 040-6657835

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2023-02-23 

Ansökan skall innehålla:


• Meritförteckning med din utbildnings- och arbetsbakgrund. Det är bra om det tydligt framgår vilka arbetsuppgifter du har haft i dina tidigare jobb.
• Personligt brev på max 1 sida, där du beskriver varför du söker tjänsten samt vad som gör dig till den mest lämpliga kandidaten
• Löneanspråk

 

Övrigt
Anställningen är ett vikariat på heltid t.o.m. 2023-09-30

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Löneanspråk ska anges i ansökan.

 
Tillträde
Så snart som möjligt.

 

Fackliga företrädare
SACO: [email protected]

SEKO: [email protected]  

OFR: [email protected] 

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör 50% till Sorgenfriskolan

Ansök    Jan 27    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20230212 Arbetsuppgifter Till oss på Sorgenfriskolan söker vi nu en skoladministratör för tjänstgöring på 50%. Hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myn... Visa mer
Ref: 20230212

Arbetsuppgifter
Till oss på Sorgenfriskolan söker vi nu en skoladministratör för tjänstgöring på 50%. Hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med mera.

I uppdraget ingår det även att hantera elevadministration, såsom t.ex. registrera elever, placeringar, betyg och andra elevresultat. Du ansvarar för vår posthantering, diarieföring, registrering, arkivering mm.
Du kommer också arbeta med att hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar via vårt ekonomisystem Ekot.
Arbetsuppgifter kopplade till korttidsbemanning, bl.a. bokning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system, ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du har god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning). 

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
Mitt i centrala Malmö, i en lugn och trivsam miljö, ligger Sorgenfriskolan. Vi är en F-9 skola med cirka 580 elever som sitter i en vacker 20-talsbyggnad. Vi har ett särskilt fokus på värdegrundsarbete och har därför ämnet ”livsviktigt” på schemat. Vi har samtidigt ett stort fokus på att erbjuda en god lärandemiljö för eleverna. Skoldagen ska präglas av ett tillåtande klimat med stor respekt för varandras olikheter. Här ska eleven stå i centrum och vi utgår från att alla kan.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Skoladministratör 50% till Sorgenfriskolan

Ansök    Jan 30    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20230212 Arbetsuppgifter Till oss på Sorgenfriskolan söker vi nu en skoladministratör för tjänstgöring på 50%. Hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myn... Visa mer
Ref: 20230212

Arbetsuppgifter
Till oss på Sorgenfriskolan söker vi nu en skoladministratör för tjänstgöring på 50%. Hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med mera.

I uppdraget ingår det även att hantera elevadministration, såsom t.ex. registrera elever, placeringar, betyg och andra elevresultat. Du ansvarar för vår posthantering, diarieföring, registrering, arkivering mm.
Du kommer också arbeta med att hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar via vårt ekonomisystem Ekot.
Arbetsuppgifter kopplade till korttidsbemanning, bl.a. bokning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system, ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du har god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning). 

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
Mitt i centrala Malmö, i en lugn och trivsam miljö, ligger Sorgenfriskolan. Vi är en F-9 skola med cirka 580 elever som sitter i en vacker 20-talsbyggnad. Vi har ett särskilt fokus på värdegrundsarbete och har därför ämnet ”livsviktigt” på schemat. Vi har samtidigt ett stort fokus på att erbjuda en god lärandemiljö för eleverna. Skoldagen ska präglas av ett tillåtande klimat med stor respekt för varandras olikheter. Här ska eleven stå i centrum och vi utgår från att alla kan.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten som är en enhet inom avdelningen för Facility Service som består av cirka 80 medarbetare och tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Facility services ledstjärna är universitetets strategi och avdelningens arbete bidrar till högsta kvalitet i utbildning och forskning.

Inom Facility service finns tre enheter; Lokalvård, Husservice och Administrativa enheten. Inom administrativa enheten finns fyra ansvarsområden bestående av; den gemensamma tentamensorganisationen gällande salstentamen – från schemaunderlag till leverans av färdigskrivna tentor, samordningen av bokning av undervisningslokaler och schemaläggning av universitetets program och kurser, konferensservice som stöttar i planering av arrangemang såsom konferenser, event och kongresser samt universitetets receptioner och växel. Den administrativa enheten består av cirka 25 medarbetare och cirka 70 visstidsanställda tentamensvakter.

Innehåll och arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tentamensadministration, såsom schemaläggning av salstentor, framtagande av deltagarlistor, bokning av tentamensvakter med mera. Malmö universitet har sedan en tid påbörjat införandet av digitala salstentor med delvis nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att bli involverad i det fortsatta utvecklingsarbetet av dessa rutiner och arbetssätt men också medverka till att universitets målsättning om att 75 % av alla salstentor 2025 ska vara digitala.

Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, till exempel med lärare och administratörer. Du ingår i och samarbetar nära ett team med studieadministratörer inom enheten. Även andra arbetsuppgifter inom enhetens ansvarsområde kan vara aktuella.

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande och vi ser gärna att du även har erfarenhet av egna akademiska studier genomförda på senare tid. Du har nyare erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, gärna från tentamensadministration eller schemaläggning. Om du har erfarenhet av digitala tentamina, prov, behörighetstester etc så ses det som särskilt meriterande. Malmö universitet använder tentamensverktyget Inspera.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du trivs med att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du kan arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse och en lätthet för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap.

Upplysningar

Upplysningar lämnas av enhetschefen för den administrativa enheten på Facility Service, Christian Rohman, som under nås via e-post, [email protected]  
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2023-01-25. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs din ansökan inte på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan ska innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten.

Övrigt

Anställningen omfattar 100% och avser tillsvidare. Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning och provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Så snart som möjligt.

Fackliga företrädare

SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör 50% till Sorgenfriskolan

Ansök    Jan 25    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20230212 Arbetsuppgifter Till oss på Sorgenfriskolan söker vi nu en skoladministratör för tjänstgöring på 50%. Hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myn... Visa mer
Ref: 20230212

Arbetsuppgifter
Till oss på Sorgenfriskolan söker vi nu en skoladministratör för tjänstgöring på 50%. Hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med mera.

I uppdraget ingår det även att hantera elevadministration, såsom t.ex. registrera elever, placeringar, betyg och andra elevresultat. Du ansvarar för vår posthantering, diarieföring, registrering, arkivering mm.
Du kommer också arbeta med att hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar via vårt ekonomisystem Ekot.
Arbetsuppgifter kopplade till korttidsbemanning, bl.a. bokning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system, ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du har god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning). 

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
Mitt i centrala Malmö, i en lugn och trivsam miljö, ligger Sorgenfriskolan. Vi är en F-9 skola med cirka 580 elever som sitter i en vacker 20-talsbyggnad. Vi har ett särskilt fokus på värdegrundsarbete och har därför ämnet ”livsviktigt” på schemat. Vi har samtidigt ett stort fokus på att erbjuda en god lärandemiljö för eleverna. Skoldagen ska präglas av ett tillåtande klimat med stor respekt för varandras olikheter. Här ska eleven stå i centrum och vi utgår från att alla kan.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.   

Innehåll och arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lokalbokning och schemaläggning. Vi arbetar i ett schemaläggningssystem som heter KronoX och bokar/schemalägger terminsvis framåt men gör även dagliga bokningar och ändringar. Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, t ex med lärare och administratörer. Du ingår och samarbetar nära ett team med studieadministratörer inom enheten.

Även andra arbetsuppgifter inom enhetens ansvarsområde kan vara aktuella. 

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande och vi ser gärna att du även har erfarenhet av egna akademiska studier genomförda på senare tid. Du har nyare erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, framförallt av lokalbokning/schemaläggning. Har du arbetat med schemaläggning i KronoX ses det som meriterande.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du trivs med att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du kan arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse och en lätthet för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap.  

Upplysningar

Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Christian Rohman tfn 040 – 665 77 63, [email protected]  
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2022-11-21. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs din ansökan inte på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan ska innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten. 

Övrigt

Anställningen omfattar 100% och avser tillsvidare. Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning och provanställning kan komma att tillämpas. 

Tillträde
Snarast. 

Fackliga företrädare

SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Söderkullaskolan

Ansök    Okt 28    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20223444 Arbetsuppgifter Vi söker en strukturerad och självständig skoladministratör till Söderkullaskolan då vår kollega går i pension. Ta chansen och bli en del av vårt team! Som skoladministratör hos oss utgör du ett nära administrativt chefstöd till skolledarna inom områdena elev, personal, ekonomi, information, och myndighet. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som skolans ansikte utåt och ta... Visa mer
Ref: 20223444

Arbetsuppgifter
Vi söker en strukturerad och självständig skoladministratör till Söderkullaskolan då vår kollega går i pension. Ta chansen och bli en del av vårt team!

Som skoladministratör hos oss utgör du ett nära administrativt chefstöd till skolledarna inom områdena elev, personal, ekonomi, information, och myndighet. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som skolans ansikte utåt och tar dagligen emot skolans besökare där du hjälper och vägleder dem rätt.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är.:


• Elevadministration, exempelvis skriva in nya elever, bevaka elever som slutar/har frånvaro, samordna skyddade personuppgifter
• Samordna betygshanteringen
• Boka och koordinera skolskjuts
• Ansvara för vår posthantering, diarieföring och arkivering.
• Kontera och bokföra fakturor
• Ha hand om inköp och beställningar
• Personaladministration och ta emot ny personal.
• Samordna frånvaro och vikariehantering
• Vara behjälplig med schemahantering
• Ta ut statistik till SCB

På Söderkullaskolan har vi eleven i centrum och arbetar för varje elevs bästa skola. Som skoladministratör blir du en viktig del i detta arbete genom ditt kvalitativa administrativa stöd och service. Du har många kontaktytor, både interna som externa, och rapporterar direkt till skolans administrativa chef. Ditt arbete skapar förutsättningar för andra i deras arbete och det är därför viktigt att du för arbetet framåt och ser till att saker blir gjorda i tid.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har en kandidatexamen och administrativ inriktning på din utbildning. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete, gärna i kommunal verksamhet, samt erfarenhet av att arbeta i skolverksamhet. Du har god IT-vana och förmåga att arbeta parallellt med olika system. Har du arbetat i Raindance, Ekot, Extens, Infomentor, Skola24, HRutan eller Platina är det meriterande. Du har även god svenska i tal och skrift.

För att passa i uppdraget hos oss behöver du trivas i ett uppdrag med varierande arbetsuppgifter och vara strukturerad. Du trivs också med att vara spindeln i nätet då du ser saker ur ett helhetsperspektiv, är ansvarstagande samt ser till att saker och ting blir gjort och inte faller mellanstolarna. Vidare är du serviceminded och har förmåga att skapa goda relationer med såväl vuxna som barn.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Söderkullaskolan är en F-9 skola i södra Malmö där våra ca 900 elever står i centrum. Vi arbetar för ett gott arbetsklimat som stimulerar elevernas motivation, ansvarstagande och lust att lära. Pedagogerna arbetar i arbetslag där mentorskap, planering, genomförande, bedömning och analys av data är centrala delar. Vi vill att Söderkullaskolan ska vara varje elevs bästa skola där alla elever får ett lärande, känner trygghet och får en god framtidstro. I årskurs 7-9 har vi spetsklass i engelska med nationell intagning.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 
Arbetstider: 07.00-15.30
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2023-01-09 eller enligt överenskommelse

Vi kommer hålla intervjuer för tjänsten den 23/11. 

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Malmö Universitet söker en studieadministratör som kommer att vara organisatoriskt placerad vid Kansli KS inom det gemensamma verksamhetsstödet. Du kommer att arbeta som administrativt stöd till institutioner vid Fakulteten för kultur och samhälle, en fakultet där det bedrivs forskning i och undervisning om många av vår tids stora frågor – exempelvis global politik, nya medier och hållbar stadsutveckling – från humanistiska-, samhällsvetenskapliga- och designvetenskapliga utgångspunkter. 

Innehåll och arbetsuppgifter

Som studieadministratör är du är ansiktet utåt mot våra studenter. Du har kontakt med lärare och ingår i ett team med annan administrativ personal. Du hanterar studentservice via besök, telefon och e-post, tar emot och registrerar nya studenter, gör utskick, sammanställer kursrapporter och hanterar intyg för studenter. Du bevakar även institutionens studieadministrativa funktionsbrevlåda och det kan bli aktuellt med handläggning av specifika ärenden. Många av våra kurser och utbildningsprogram ges på engelska vilket innebär att engelska är ett av dina arbetsspråk. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att arbeta som ett administrativt nav i en dynamisk universitetsmiljö. Du har intresse för och förmåga att hjälpa andra och du är lösningsinriktad, organiserad, kommunikativ och samarbetsorienterad. Du är noggrann och kan se din roll och dina arbetsuppgifter i ett större sammanhang.

Du kommer att ingå i ett mindre team med kollegor och det är viktigt att du uppskattar att arbeta och utvecklas tillsammans med andra. Samtidigt är det viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ och ta ett eget ansvar för att arbetet ska utföras så korrekt som möjligt. Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vi befinner oss i en händelserik arbetsmiljö där arbetsinnehåll, samarbetsparter och verktyg kan förändras över tid. Detta hoppas vi att du finner positivt och stimulerande.

Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande. Egna studier vid universitet eller högskola är meriterande. Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som i skrift på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, liksom av utbildningsadministrativa verktyg som Ladok. Vi vill att du är van och bekväm med att arbeta i en digital miljö, med många digitala verktyg och vi förutsätter att du är väl förtrogen med exempelvis MS Office. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Upplysningar

Helene Waldeck, administrativ chef, [email protected]

Johanna Bengtsson, HR specialist, [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2022-10-10. 

Övrigt

Anställningen är tillsvidare och omfattning är heltid eller enligt överenskommelse.  

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar 6 månaders provanställning samt individuell lönesättning. 

Tillträde
Enligt överenskommelse. 

Fackliga företrädare

Saco-S: [email protected]

OFR: Naser Eftekharian. [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör 2 st

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten som är en enhet inom avdelningen för Facility Service som består av cirka 75 medarbetare och tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Facility services ledstjärna är universitetets strategi och avdelningens arbete bidrar till bättre utbildning och forskning.

Inom Facility service finns tre enheter; Lokalvård, Husservice och Administrativa enheten. Inom administrativa enheten finns fyra ansvarsområden bestående av; den gemensamma tentamensorganisationen gällande salstentamen – från schemaunderlag till leverans av färdigskrivna tentor, samordningen av bokning av undervisningslokaler och schemaläggning av universitetets program och kurser, konferensservice som stöttar i planering av arrangemang såsom konferenser, event och kongresser samt universitetets receptioner och växel. Den administrativa enheten består av cirka 25 medarbetare och cirka 70 visstidsanställda tentamensvakter.

Innehåll och arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tentamensadministration. Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, t ex med lärare och administratörer. Du ingår och samarbetar nära ett team med studieadministratörer inom enheten. Även andra arbetsuppgifter inom enhetens ansvarsområde kan vara aktuella. 

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande och vi ser gärna att du även har erfarenhet av egna akademiska studier genomförda på senare tid. Du har nyare erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet. Har du arbetat med tentamensadministration eller schemaläggning ses det som meriterande.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du trivs med att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du kan arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse och en lätthet för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap.

Upplysningar

Upplysningar lämnas av avdelningschefen för Facility Service, Per Bjurnemark, som under semestertider nås via e-post, [email protected].
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2022-08-26. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs din ansökan inte på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan ska innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg

Kortfattad redogörelse på max 1 sida, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten. 

Övrigt

Anställningen omfattar 100% och avser tillsvidare.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning och 6 månaders provanställning.

Genomförande av intervjuer och tidplanen för rekrytering och tillsättning anpassas efter rådande omständigheter och rekommendationer. 

Tillträde
2022-09-01. 

Fackliga företrädare

SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker administratör till Drottning Blankas gymnasieskola Malmö City

Ansök    Mar 28    DBGY Kronan AB    Studieadministratör
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som pe... Visa mer
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.

Administratör till Drottning Blankas Gymnasieskola i Malmö City

Drottning Blankas Gymnasieskola i Malmö City erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom Hotell och turismprogrammet, Handel- och administrationsprogrammet , Ekonomiprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med följande inriktningar: business & hospitality management och uniform &beteende;. Vi erbjuder även introduktionsprogrammet, programinriktat val. Skolan har cirka 165 elever och 20 medarbetare.

Vi ligger i samma skolhus som CyberGymnasiet och i augusti går vi ihop och blir en stor Drottning Blanka Malmö City skola!

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en vikarietjänst på 50% som skoladministratör.

Din profil

Fokus i din tjänst är Schoolsoft, som hanterar elevuppgifter, kursgrupper, studieplaner och betyg. De olika arbetsuppgifterna följer skolans läsår och i slutet av läsåret är fokus på betygshantering. Andra arbetsuppgifter som ingår är CSN-rapportering, IKE och beställningar.

I din roll arbetar du nära skolan ledning och en del i arbetet innebär också att underlätta skolans dagliga verksamhet och ge service gentemot elever och kollegor.

Din profil
Som person är du noggrann, ansvarstagande och serviceminded. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som skoladministratör och kan arbeta i Schoolsoft. Du uppskattar ett varierande arbete och är skicklig kommunikativt.

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat t.o.m 20220531 eller eventuellt längre. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Åsa Lilius, [email protected] eller 072-3560614.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Utbildningsadministratör på The Game Assembly

The Game Assembly is a Higher Vocational Education that focus on education within game development. The Game Assembly was founded in Malmö, Sweden in 2008 and in 2019 the school opened its second location in Stockholm. For three years in a row, The Game Assembly has been ranked among the world's best game and design schools by The Rookies, a global community of game creators. The Game Assembly provide the game industry with employees who have in-demand ski... Visa mer
The Game Assembly is a Higher Vocational Education that focus on education within game development. The Game Assembly was founded in Malmö, Sweden in 2008 and in 2019 the school opened its second location in Stockholm. For three years in a row, The Game Assembly has been ranked among the world's best game and design schools by The Rookies, a global community of game creators. The Game Assembly provide the game industry with employees who have in-demand skills, such as animators, technical artists, level designers, graphic designers and programmers. Today, almost 9 percent of all those who are professionally active in the game industry in Sweden were educated at The Game Assembly.

Utbildningsadministratör på The Game Assembly

The Game Assembly (TGA) är en yrkeshögskola i Malmö och Stockholm som utbildar spelutvecklare till en nationell och internationell spelbransch.

The Game Assembly startade 2008 och utbildar juniora spelutvecklare inom fem olika yrkeskategorier; programmering, grafik, animation, leveldesign och technical art. Idag består ca 9% av den svenska spelbranschen av personer som har studerat vid TGA vilket gör skolan till en stark aktör i dataspelbranschens ekosystem. TGA har under de senaste åren hamnat på topplaceringar på The Rookies årliga lista för världens bästa spelutvecklarskolor.

Om tjänsten

I rollen som utbildningsadministratör hos The Game Assembly kommer du ha en variation av arbetsuppgifter. Du fungerar som administrativ support i samband med planering, genomförande samt uppföljning av utbildnings- och kursaktiviteter. Du stöttar utbildningsledarna och utbildarna i det dagliga arbetet och kommer ha en daglig kontakt med kollegor, utbildare och studerande.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


Administrera vår studerandeportal


Rapportera till Myndigheten för Yrkeshögskolan och CSN


Föra protokoll


Studerandesamtal och utformning studieplaneringar


Skriva intyg


Viss lokalskötsel

Du kommer att introduceras till dina arbetsuppgifter löpande av dina kollegor inom administrationen. Du blir en del av ett engagerat team på 14 personer som tillsammans arbetar med att utbilda framtidens spelutvecklare. Vi förespråkar ett öppet förhållningssätt till olikheter, därmed finns arbetet för en mer jämställd och inkluderande spelbransch högt upp på agendan.


Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom utbildningsadministration, eller med liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat inom yrkeshögskola med utbildningsadministration och en bonus om du är intresserad av datorspel.

För att trivas i rollen krävs ett ödmjukt förhållningssätt och ser glädjen i att hjälpa våra studerande att nå sina mål på utbildningarna. Du har ett strukturerat arbetssätt med hög ansvarskänsla samt en förmåga att hantera snabba omväxlande situationer och flera parallella arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt arbete och kan arbeta självständigt och proaktivt.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har mycket god datorvana med erfarenhet av att arbeta i flertalet datorsystem.

Välkommen med din ansökan!

Start: Augusti eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Visstidsanställning till och med maj 2023.

Omfattning: Heltid.

Lön: Månadslön.

Ansökan: Ansök snarast, urval görs löpande.

Varför TGA?

Vi erbjuder en kreativ, energigivande, ambitiös och omtänksam miljö. Arbetet med att utbilda drivna och nyfikna individer är otroligt givande och utvecklande, både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Vi är ett sammansvetsat team som alla har ett stort engagemang och driv, där alla bidrar på olika sätt utifrån sina egna erfarenheter och förutsättningar.

The Game Assembly eftersträvar ökad mångfald och jämnare könsfördelning och uppmuntrar därför kvinnor, icke-binära och personer med internationell bakgrund att söka tjänsten. Verksamheten har nyligen blivit hbtqi-ceritfierade och arbetar aktivt för en inkluderande arbetsmiljö för både personal och anställda.

The Game Assembly är en del av Academedia-koncernen och tillämpar kollektivavtal mellan Almega och Unionen samt Sveriges Ingenjörer.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Linda Nilsson, platschef på l[email protected] eller på telefon 0723-84 64 94. Visa mindre

Studieadministratör, heltid

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Odontologiska fakulteten
Odontologiska fakulteten är en av fem fakulteter inom Malmö universitet och är organiserad i fyra sektioner för undervisning och forskning och en tandvårdsverksamhet benämnd Universitetstandvården. Vid fakulteten bedrivs utbildning till tandläkare, tandhygienister och tandtekniker samt specialist- och forskarutbildning. Både forskning och utbildning syftar till att förbättra människors orala hälsa och höja kvaliteten i tandvården. Forskningen hämtar sina frågeställningar från tandvården och kunskapsutbyte sker kontinuerligt mellan vård och forskning. Samverkan med omgivande samhälle är central och forskningen har en stark internationell förankring.

Fakultetens medarbetare och studenter finns på Tandvårdshögskolan nära Skånes universitetssjukhus, där fakultetens kansli också finns. Läs mer om Odontologiska fakulteten här. 

Innehåll och arbetsuppgifter

Som studieadministratör tillhör du det administrativa kansliet vid fakulteten. Kansliets medarbetare arbetar med studieadministration, administrativt stöd till nämnder, forskning, uppdragsutbildning samt stöd till chefer och ämnesföreträdare vid sektionerna och universitetstandvården. I rollen som studieadministratör ingår du i det studieadministrativa teamet som består av studieadministratörer och utbildningshandläggare men även studievägledare. Du arbetar nära kurs-, examinations- och programansvariga men i nära dialog med dina kollegor och fakultetens administrativa chef, som även är din närmaste formella chef.

En viktig arbetsuppgift är att stödja kurs- och examinationsansvariga för planering och genomförande av fakultetens utbildningar.

I arbetsuppgifterna ingår all typ av utbildningsadministration, bland annat registreringar, administration av kurshemsidor i lärplattformen Canvas, uppföljning, uppdatering av utbildningsinformation, examinationsadministration, kontakt med lärare, studievägledare och studenter. Andra studieadministrativa arbetsuppgifter kan också förekomma. Observera att dessa arbetsuppgifter endast utgör exempel och att arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter hand. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete gärna inom universitets - och högskolesektorn. Du har minst treårig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är van vid att arbeta i en digital miljö och du är väl förtrogen med exempelvis MS Office. Vi befinner oss i en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Egna erfarenheter av studier vid universitet eller högskola är meriterande. Erfarenhet av studieadministrativt arbete med lärplattformar och utbildningsadministrativa system såsom Ladok vid högskola eller universitet är också meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, ordningssinne, systematisk förmåga och flexibilitet. Arbetet som studieadministratör innebär många sociala kontakter, varför det är viktigt att du har en mycket väl utvecklad servicekänsla och förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt. 

Upplysningar

Daniel Bengmark, administrativ chef, 040-6658455

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast den 2022-03-11.

Löneanspråk ska anges i ansökan. 

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning med en omfattning på 100% av en heltid.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Tillträde
Enligt överenskommelse. 

Fackliga företrädare

Saco-S: [email protected]

OFR/ST: Naser Eftekharian, [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Innehåll och arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lokalbokning och schemaläggning. Vi arbetar i ett schemaläggningssystem som heter KronoX och schemalägger terminsvis framåt men gör även dagliga bokningar och ändringar. Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, t ex med lärare och administratörer. Du ingår och samarbetar nära ett team med studieadministratörer inom enheten.

Även andra arbetsuppgifter inom enhetens ansvarsområde kan vara aktuella.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiekompetens samt erfarenhet av egna akademiska studier genomförda på senare tid. Du har aktuell erfarenhet av schemaläggning i KronoX samt generell vana av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du trivs med att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du kan arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse och en lätthet för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap.

Upplysningar

Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren, 040-665 78 14.

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2021-12-21. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs din ansökan inte på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan ska innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten.

 

Övrigt
Anställningen omfattar 100% och avser visstidsanställning, 2022-02-01 – 2022-09-30.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
2022-02-01

Fackliga företrädare
Fackliga företrädare
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Malmö International School

Ansök    Dec 7    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20213226 Arbetsuppgifter Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till rektorn inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Skoladministratören är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekomman... Visa mer
Ref: 20213226

Arbetsuppgifter
Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till rektorn inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration.

Skoladministratören är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv.

Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget. Exempel på arbetsuppgifter är vikariehantering, registrering av elever och föräldrar i Skola24, hantering av fakturor, registrering i HRutan etc.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Tjänsten kräver att du har en hög grad av engelska. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du har god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning).

Om arbetsplatsen
Malmö International School – MIS – provides IB education in English for students aged 5–16. MIS is a place where our aim is that each and every student feels successful, appreciated and involved.

The school is an international school where different cultures meet in unity, mutual respect and understanding. MIS strives to create an atmosphere where intellectual growth, personal reflection and international mindedness are the main concerns of everyone. Our primary goal is to prepare our students for lifelong learning.

MIS Vision We are a community of globally minded citizens. Together we take positive action to make a difference in the world. Mission statement Malmö International School celebrates diversity and fosters holistic learning. All are encouraged to become open minded, life-long learners. We are responsible for ourselves, each other and our environments.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare anställning med initial provanställning.
Omfattning: 75%, 
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Studieadministratör vikariat

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Malmö Universitet söker studieadministratör som kommer vara organisatorisk placerade vid Gemensamt verksamhetsstöd och Kansli KS. Du kommer att arbeta som stöd till institutioner vid Fakultet kultur och samhälle, en fakultet där det bedrivs forskning och undervisning i många av vår tids stora frågor – exempelvis global politik, nya medier och hållbar stadsutveckling – från humanistiska, samhällsvetenskapliga och designvetenskapliga utgångspunkter.

Innehåll och arbetsuppgifter

Som studieadministratör är du är ansiktet utåt mot våra studenter. Du har kontakt med lärare och ingår i ett team med annan administrativ personal. Du hanterar studentservice via besök, telefon och e-post, mottagning av nya studenter, utskick, registrering, kursrapporter, intyg för utbildningar varav flera på mastersnivå. Du bevakar institutionens funktionsbrevlåda för studenter och det kan även bli aktuellt med handläggning av specifika ärenden. Många av våra kurser och utbildningsprogram ges på engelska och kommunikation med studenter och lärare på dessa sker på engelska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att arbeta som ett administrativt nav i en dynamisk universitetsmiljö. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och är lösningsinriktad. Du är noggrann men har också ett intresse av och förmåga att se din roll och dina arbetsuppgifter i ett större sammanhang.

Du kommer att ingå i ett mindre team med kollegor, och det är viktigt att du uppskattar att arbeta och utvecklas tillsammans med andra. Samtidigt är det viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ och ta ett eget ansvar för att arbetet ska utföras så korrekt som möjligt. Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vi befinner oss i en händelserik arbetsmiljö, där arbetsinnehåll, samarbetsparter och verktyg kan förändras över tid, vilket vi önskar att du finner positivt och stimulerande.

Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande. Egna studier vid universitet eller högskola är meriterande. Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, liksom av utbildningsadministrativa verktyg som Ladok. Vi vill att du är van och bekväm med att arbeta i en digital miljö, med många digitala verktyg och förutsätter att är väl förtrogen med exempelvis MS Office. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Upplysningar

Helene Waldeck, administrativ chef, [email protected]

Johanna Bengtsson, HR specialist, [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2022-01-10

Övrigt

Anställningarnas omfattning är heltid och beräknas sträcka sig 12 månader fram i tiden eller enligt överenskommelse.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Fackliga företrädare

Saco-S: [email protected]

OFR: Naser Eftekharian. [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Pilbäckskolan

Ansök    Nov 29    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20213160 Arbetsuppgifter Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledningen inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Du som skoladministratör är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med exempelvis besökare, elever, föräldrar och myndighetspersoner. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan vilken som exempel inkluderar elev-, ekonomi- och HR-admin... Visa mer
Ref: 20213160

Arbetsuppgifter
Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledningen inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Du som skoladministratör är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med exempelvis besökare, elever, föräldrar och myndighetspersoner. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan vilken som exempel inkluderar elev-, ekonomi- och HR-administration, betygsregistrering och diarieföring.

Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget. Som skoladministratör är du en nyckelperson för hela skolans verksamhet och viktig i det gemensamma arbetet för varje elevs bästa skola. Här blir du en självklar och viktig del i laget för gemensamt stöd.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som skoladministratör på Pilbäckskolan är du som söker relationsskapande och ansvarsfull. Du hanterar varierande arbetsuppgifter, löser uppkomna frågor på ett självständigt och strukturerat sätt och är naturligt servicemedveten. Du är van vid att arbeta mot deadlines och är bekväm i skolmiljö. Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IT.

För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du har god svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan (personal), Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Skola24 (schema).

Om arbetsplatsen
Pilbäckskolan ligger i det natursköna Tygelsjö ca 10 minuters väg med buss från Hyllie station. Tygelsjö är ett villaområde som består av ett äldre centrum med omgivande nybyggda områden. Pilbäckskolan är byggd 2013 och är en 4-9 skola med 560 elever. Alla skolans lärare är behöriga och våra elever har mycket hög gymnasiebehörighet. Enligt eleverna präglas skolan av stor trygghet och trivsel samt god gemenskap mellan lärare och elever. Skolan växer ständigt i elevantal och vi välkomnar därför nya medarbetare. På Pilbäckskolan får du en trivsam arbetsmiljö, studiemotiverade elever och engagerade arbetskollegor! Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola! Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Studieadministratör tillsvidareanställning

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Malmö Universitet söker studieadministratör som kommer vara organisatorisk placerade vid Gemensamt verksamhetsstöd och Kansli KS. Du kommer att arbeta som stöd till institutioner vid Fakultet kultur och samhälle, en fakultet där det bedrivs forskning och undervisning i många av vår tids stora frågor – exempelvis global politik, nya medier och hållbar stadsutveckling – från humanistiska, samhällsvetenskapliga och designvetenskapliga utgångspunkter.

Innehåll och arbetsuppgifter
Som studieadministratör är du är ansiktet utåt mot våra studenter. Du har kontakt med lärare och ingår i ett team med annan administrativ personal. Du hanterar studentservice via besök, telefon och e-post, mottagning av nya studenter, utskick, registrering, kursrapporter, intyg. Du bevakar institutionens funktionsbrevlåda för studenter och det kan även bli aktuellt med handläggning av specifika ärenden. Många av våra kurser och utbildningsprogram ges på engelska och kommunikation med studenter och lärare på dessa sker på engelska.

Kvalifikationer
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och är lösningsinriktad. Du är noggrann men har också ett intresse av och förmåga att se din roll och dina arbetsuppgifter i ett större sammanhang.

Du kommer att ingå i ett mindre team med kollegor, och det är viktigt att du uppskattar att arbeta och utvecklas tillsammans med andra. Samtidigt är det viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ och ta ett eget ansvar för att arbetet ska utföras så korrekt som möjligt. Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vi befinner oss i en händelserik arbetsmiljö, där arbetsinnehåll, samarbetsparter och verktyg kan förändras över tid, vilket vi önskar att du finner positivt och stimulerande.

Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande. Egna erfarenheter av studier vid universitet eller högskola är meriterande. Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, liksom av utbildningsadministrativa verktyg som Ladok. Vi vill att du är van och bekväm med att arbeta i en digital miljö, med många digitala verktyg och förutsätter att är väl förtrogen med exempelvis MS Office. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Upplysningar
Helene Waldeck, administrativ chef, [email protected]

Johanna Bengtsson, HR specialist, [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2021-11-17

Övrigt
Anställningarnas omfattning är heltid. Malmö universitet tillämpar 6 månaders provanställning.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

 

Tillträde
Enligt överenskommelse

Fackliga företrädare
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]
OFR: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Malmö International School

Ansök    Dec 3    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20213226 Arbetsuppgifter Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till rektorn inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Skoladministratören är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekomman... Visa mer
Ref: 20213226

Arbetsuppgifter
Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till rektorn inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration.

Skoladministratören är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv.

Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget. Exempel på arbetsuppgifter är vikariehantering, registrering av elever och föräldrar i Skola24, hantering av fakturor, registrering i HRutan etc.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Tjänsten kräver att du har en hög grad av engelska. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du har god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning).

Om arbetsplatsen
Malmö International School – MIS – provides IB education in English for students aged 5–16. MIS is a place where our aim is that each and every student feels successful, appreciated and involved.

The school is an international school where different cultures meet in unity, mutual respect and understanding. MIS strives to create an atmosphere where intellectual growth, personal reflection and international mindedness are the main concerns of everyone. Our primary goal is to prepare our students for lifelong learning.

MIS Vision We are a community of globally minded citizens. Together we take positive action to make a difference in the world. Mission statement Malmö International School celebrates diversity and fosters holistic learning. All are encouraged to become open minded, life-long learners. We are responsible for ourselves, each other and our environments.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare anställning med initial provanställning.
Omfattning: 75%, 
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Administratör till Pauliskolan

Ansök    Okt 19    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20212731 Arbetsuppgifter Pauliskolan söker en administratör på heltid och tillsvidare. Som administratör arbetar du som ett administrativt stöd till chefer inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration samt utför allmänt förekommande administrativa arbetsuppgifter. I uppdraget ingår många kontakter med personal, elever, myndighetspersoner. Ditt arbete kommer mestadels bedrivas från receptionen. Vissa adminis... Visa mer
Ref: 20212731

Arbetsuppgifter
Pauliskolan söker en administratör på heltid och tillsvidare. Som administratör arbetar du som ett administrativt stöd till chefer inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration samt utför allmänt förekommande administrativa arbetsuppgifter. I uppdraget ingår många kontakter med personal, elever, myndighetspersoner. Ditt arbete kommer mestadels bedrivas från receptionen. Vissa administrativa kringsysslor som diarieföring och bemanning av telefon ingår också i arbetsuppgifterna.

I din roll blir du en viktig del av att se till att skolan får det administrativa stöd den behöver. Du ingår också i ett större sammanhang tillsammans med administratörer på Malmö stads övriga gymnasieskolor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning och har du administrativ eftergymnasial utbildning är det meriterande. Det är krav på att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet av servicearbete, exempelvis inom kundtjänst, arbete i reception eller liknande är meriterande. Likaså är det meriterande med erfarenhet av arbete inom skola eller vuxenutbildning.

Du har digital kompetens, som innebär att det är naturligt att använda digitala verktyg som arbetsredskap och hjälpmedel, samt har en vilja och förmåga att sätta sig in i nya program och system. Du har goda kunskaper inom MS Office.

God svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om arbetsplatsen
Pauliskolan är Sveriges första tekniska läroverk från 1853. Idag är skolan en av de modernaste bakom den klassiska fasaden är allt 2000tal. Den fleråriga satsningen på digitala verktyg i undervisningen bidrar till att vi är ledande inom ny pedagogik. Skolans devis är: Kunskap är makt - makt att forma din framtid.  Pauliskolan erbjuder de högskoleförberedande programmen naturvetenskap, samhällsvetenskap och teknik. Samt yrkesprogrammet barn- och fritidsprogrammet på gymnasie- och vuxenutbildningsnivå. I Pauliskolan ingår även Bernadottegymnasiet som är en profil på samhällsvetenskapligt program med inriktning mot uniformsyrken. Vårt fokus ligger på att väl rusta våra elever för att möta framtiden i fortsatta studier och arbete. 

Vill du veta mer om oss? Besök vår hemsida pauliskolan.malmo.se  

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi cirka 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och gymnasiesärskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 
 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
 
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

 
För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Skoladministratör till Hermodsdalsskolan

Ansök    Sep 8    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20212378 Arbetsuppgifter Nu söker Hermodsdalsskolan ytterligare en skoladministratör som vill arbeta med oss! Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med flera. Arbetsuppgifter kopplade till korttidsbemanning, bl.a. bokning av vikarier och administration kring detta är en stor del av upp... Visa mer
Ref: 20212378

Arbetsuppgifter
Nu söker Hermodsdalsskolan ytterligare en skoladministratör som vill arbeta med oss!

Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med flera.

Arbetsuppgifter kopplade till korttidsbemanning, bl.a. bokning av vikarier och administration kring detta är en stor del av uppdraget. Du ansvarar för vår posthantering, diarieföring, registrering, arkivering m.m. Du kommer också arbeta med att hantera inköp och beställningar via vårt ekonomisystem Ekot. Om du har tid över under dagen ser vi gärna att du hjälper till med rastvakter och/eller arbetar i vårt elevcafé.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller annan som bedöms motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi, service, IT eller pedagogik. Högskoleutbildning är meriterande.

Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i Platina, Skola 24 och Ekot. Vidare har du god svenska i både tal och skrift. Skolan är en föränderlig verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik och du behöver därför vara driven, flexibel och kunna anpassa dig utifrån situation samt strukturer och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Som person är du handlingskraftig, ser till att få saker gjort och lämnar inte något åt slumpen, samt uppskattar ett högt arbetstempo med många bollar i luften. Du är stödjande och uppmuntrande gentemot såväl kollegor och ledning som elever och vårdnadshavare, följer de regler och riktlinjer som finns och trivs med att vara skolans ansikte utåt. Då vikarierna behöver vara på plats innan skoldagens början ser vi gärna att du kan börja din arbetsdag tidigt.

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
Hermodsdalsskolans elever är värda en undervisning som grundar sig i metoder som gynnar upptäckarlusten, kreativiteten och förmågan till att ta ansvar, men som också utvecklar elevens sociala färdigheter och viljan att vara en riktigt bra kompis. Hermodsdalsskolan är en F–9-skola med cirka 525 elever. Skolan arbetar för goda relationer mellan vuxna, elever och vårdnadshavare. Lektionerna har en tydlig struktur där alla lärare arbetar efter samma modell. Fritidsverksamheten har 145 elever och den står för god pedagogisk miljö och utgår från elevernas intresse och nyfikenhet.

Hermodsdalsskolans ledningsgrupp tror på ett elevnära ledarskap. Detta syns bland annat genom de verksamhetsrundor och elevintervjuer som genomförs regelbundet. Vi som arbetar på Hermodsdalsskolan har alltid elevens bästa i fokus, arbetar nära eleverna och har ett serviceinriktat förhållningssätt. 

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform: Vikariat 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast och t.o.m. 2022-06-30

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Fakulteten för lärande och samhälle

Anställningen som studieadministratör är placerad inom verksamhetsstödet vid Fakulteten för lärande och samhälle (LS). Fakulteten för lärande och samhälle karaktäriseras av ett nytänkande när det gäller utbildningarnas utformning och samarbeten med skolor, kommuner, organisationer och näringsliv.

Fakulteten, som har ca 7 500 studenter och 320 anställda, organiseras i sex institutioner. Fakulteten utbildar studenter till idrottsvetare, lärare, specialpedagog, speciallärare och studie- och yrkesvägledare.

Fakulteteten erbjuder även fristående kurser, forskarutbildning och vidare- och uppdragsutbildning.

 

Innehåll och arbetsuppgifter

Som studieadministratör ingår du i en grupp med ett tiotal kollegor som tillsammans utgör det studieadministrativa stödet till fakulteten och dess institutioner. I arbetsuppgifterna ingår all typ av utbildningsadministration, bland annat registreringar, uppföljning, uppdatering av utbildningsinformation, kontakt med lärare, studievägledare och studenter. Du kommer även att arbeta med utveckling av kurshemsidor i lärplattformen Canvas. Andra studieadministrativa arbetsuppgifter kan också förekomma.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom utbildningsadministration från universitets - och högskolesektorn. Erfarenhet av att arbeta med lärplattformar inom utbildning och andra administrativa system är ett krav då mycket kommunikation med studenterna sker genom dessa.

Arbetet som studieadministratör innebär många sociala kontakter, varför det är viktigt att ha en mycket väl utvecklad servicekänsla och förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt. Har du dessutom en förmåga att se innovativa lösningar på olika frågeställningar samt genomföra dessa i samarbete med lärare och kursledare är du rätt person för oss. Som anställd vid Malmö universitet arbetar du i en internationell miljö varför goda kunskaper i engelska är ett krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, ordningssinne, systematisk förmåga och flexibilitet.

 

Övrigt

Anställningen är ett vikariat på heltid under 12 månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

 

Upplysningar 
Frågor om tjänsten besvaras av enhetschef Sandra Alfelt, 040-6658118, [email protected]

Allmänna frågor besvaras av HR-specialist Johanna Bengtsson 040-6657423, [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet

tillhanda senast 2021-10-17.

 

Tillträde
Efter överenskommelse 

 

Fackliga företrädare

SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]
OFR: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande administratör till NTI Gymnasiet Malmö

NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i. Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasi... Visa mer
NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i.

Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasiet.se.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en administratör till NTI gymnasiet i Malmö för ett vikariat under en föräldraledighet. Administratörsuppdraget är en nyckelfunktion för att vår skola ska fungera. Uppdraget innebär ansvar för administrationen, generellt chefsstöd och underlätta i våra pedagogers och elevers vardag.

Vår administratör är viktig i kommunikationen med elever, deras vårdnadshavare och alla medarbetare på skolan. Arbetet är varierande och innehåller såväl enklare rutinmässiga arbetsuppgifter men också mer kvalificerade uppdrag. Exempel på arbetsuppgifter är att ansvara för elevregistrering, betygsadministration, ekonomisystemen, inköp och fakturering, vikarieanskaffning, nyckelutlämning och kvittering mm.

I rollen arbetar du nära skolans ledning och en stor del i arbetet innebär att underlätta deras arbete i att bedriva verksamheten. Det inkluderar att vara flexibel och tillmötesgående gentemot rektor och biträdande rektor i att proaktivt utföra uppgifter som ligger inom ramen för administratörens ansvarsområde.

Din profil

Vi söker dig med kompetens inom området via dokumenterad erfarenhet från liknande uppdrag. Utöver en gedigen erfarenhet och goda referenser är det meriterande med relevant eftergymnasial utbildning.

Som person gillar du ordning och reda, arbetar proaktiv i de processer du ansvarar för och lägger stort värde i att färdigställa de uppgifter du tar dig. Vidare är du självgående och söker aktivt efter den bästa lösningen på problem som kan uppstå. Du gillar att organisera och samordna saker så att det flyter på smidigt i verksamheten. När det dyker upp oförutsedda händelser har du lätt för att prioritera om arbetet och tillfälligt lägga något åt sidan. Du återkopplar och har en naturlig fallenhet för god kommunikation.

I och med att du är den enda administratören på enheten är det viktigt att du har en förmåga att själv hämta kunskap om hur system fungerar, söka information från våra staber (ekonomi, HR etc.), hitta information på medarbetarwebben och andra informationskällor samt kommunicera direkt med myndigheter och andra intressenter. Det finns administratörskollegor på andra enheter som du kommer få kontakt med.

Vi erbjuder

På NTI Gymnasiet i Malmö erbjuder vi en trevlig arbetsplats med laganda och en gemensam vilja att utveckla vår verksamhet.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett föräldravikariat från den 1 juni 2021 till den 30 juni 2022. Under juli månad 2021 är skolan stängd.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan tiden för ansökan löpt ut varpå vi uppmanar dig att söka tjänsten få fort som möjligt om du är intresserad. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor Eveline Watanabe via e-post [email protected] eller telefon 040-664 16 40. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

 

Innehåll och arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med studieadministration tillsammans med oss. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lokalbokning och schemaläggning. Vi arbetar i ett schemaläggningssystem som heter KronoX och schemalägger terminsvis framåt men gör även dagliga bokningar och ändringar. Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, t ex med lärare och administratörer. Du ingår och samarbetar nära ett team med studieadministratörer inom enheten.

Även andra arbetsuppgifter inom enhetens ansvarsområde kan vara aktuella.

 

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande och vi ser gärna att du även har erfarenhet av egna akademiska studier. Du har flerårig erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, gärna av lokalbokning/schemaläggning. Har du arbetat i KronoX ses det som meriterande.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du trivs med att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du kan arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse och en lätthet för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap.

 

Upplysningar

Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren 040-665 78 14.


Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2021-05-17. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs inte din ansökan på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts. 

Ansökan skall innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten

 

Övrigt

Anställningen omfattar 100% och avser visstidsanställning, ca 6 månader. Fler än en anställning kan vara aktuellt.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Genomförande av intervjuer och tidplanen för rekrytering och tillsättning anpassas efter rådande omständigheter och rekommendationer.

 

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Fackliga företrädare

SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Kirsebergsskolan

Ansök    Maj 19    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20211429 Arbetsuppgifter Till Kirsebergsskolan söker vi nu en skoladministratör! Som skoladministratör utgör du ett nära chefstöd till skolledare inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Du är ansiktet utåt i skolans expedition och har därmed kontakterytor, så som besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv. I uppdraget ansvarar du för den interna servicen på skolan och genomför allmänt föreko... Visa mer
Ref: 20211429

Arbetsuppgifter
Till Kirsebergsskolan söker vi nu en skoladministratör!

Som skoladministratör utgör du ett nära chefstöd till skolledare inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Du är ansiktet utåt i skolans expedition och har därmed kontakterytor, så som besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv. I uppdraget ansvarar du för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Exempel på arbetsuppgifter är:


• elevadministration
• daglig kontakt och service till elever, vårdnadshavare och personal på skolan
• personaladministration och vikariehantering
• administrativt stöd till skolledning
• ekonomihantering
• arkivering och diarieföring 

Kvalifikationer
Du som söker har minst en gymnasieutbildning, vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. Vidare önskar vi att du har minst tre års erfarenhet av en administrativ roll inom skolverksamhet. Du har därmed erfarenhet av att arbeta i olika administrativa system och bör ha mycket god datorvana och kunskap i Raindance, Extens och Platina.

Då rollen innebär många olika kontaktytor behärskar mycket god svenska, både skriftligt och muntligt. Ditt arbetssätt kännetecknas av hög kvalitet och noggrannhet. Du har god förmåga att strukturera, organisera och prioritera effektivt i ditt arbete samt ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du trivs med och har förmåga att arbeta med flera uppgifter samtidigt av varierande karaktär. Du känner dig bekväm med datorn som arbetsredskap men trivs även med många kontakter och att svara på inkomna frågor.

Eftersom du dagligen är i kontakt med elever, kollegor, vårdnadshavare och skolledning så är det viktigt att du är tillmötesgående och har ett mycket positivt bemötande och god service..

Om arbetsplatsen
Kirsebergsskolan är en F-6 skola med cirka 600 elever. Här erbjuds du en inspirerande och spännande arbetsplats där vi sätter eleven och elevens lärande i centrum. Alla ska känna delaktighet, ansvar, respekt och trygghet. På vår skola har vi en positiv elevsyn med höga förväntningar. Vi har ett språkutvecklande arbetssätt i alla verksamheter då vi har en språklig mångfald hos eleverna. Här lär vi av och med varandra för att utveckla verksamheten.

Vi satsar på en stark och stödjande elevhälsa, med fokus på förebyggande och hälsofrämjande arbete för att möta alla elever där de befinner sig. Vårt mål är att tillsammans med föräldrar och elever skapa en god verksamhet som våra elever de bästa förutsättningar för ett livslångt lärande.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Fakulteten för hälsa och samhälle
Fakultetens utbildning och forskning bedrivs inom fyra institutioner och en enhet med visionen att främja hälsa och delaktighet. Vid fakulteten utvecklas forskning som fokuserar på samhällsrelevanta problem och söker lösningar inom flera forskningsfält. Fakulteten utvecklar ledande professionsutbildningar som förser hälso- och sjukvård, socialt arbete och näringsliv med kompetent personal. Fakultetens utbildning och forskning finns på fyra platser i Malmö. De allra flesta medarbetare och studenter finns på Malmö sjukhusområde, där fakultetens kansli också finns, men fakulteten har också verksamhet på Universitetsholmen nära Malmö centralstation samt i Västra hamnen. Läs mer om Fakulteten för hälsa och samhälle här. 

 

Innehåll och arbetsuppgifter
Som studieadministratör tillhör du det administrativa kansliet vid fakulteten. Kansliets medarbetare arbetar bland annat med studie- och utbildningsadministration på grund- och avancerad utbildningsnivå, forskningsadministration och ger stöd i nämndarbete. Som studieadministratör ingår du i en grupp med andra studieadministratörer som tillsammans utgör det studieadministrativa stödet till fakultetens institutioner. Du har mycket kontakter med studenter och lärare inom de kurser där du sköter administrationen.

 I arbetsuppgifterna ingår t.ex.:


• registreringar, registerutdrag och övrig administrativ hantering i olika studieadministrativa system
• uppdatering/publicering på olika informationsplattformar
• administration kring antagningar (reservantagning, antagning till senare de)
• administration kring kurs- och programuppföljningar
• utskick (t.ex. välkomstmejl till nya studenter)
• bistå med intyg till studenter
• administrativ hantering av ansökningar från studenter (t.ex. tillgodoräknanden, studieuppehåll och dispenser)
• delta i upprop
• sekreterare m.m. i etikrådet

Observera att de ovan beskrivna arbetsuppgifterna endast utgör exempel och att arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter hand.

En viktig del av arbetet är också att ge service till framför allt lärare och studenter, vilket görs via besök, telefon och besök.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en treårig gymnasieexamen, gärna med en administrativ eller teoretisk inriktning av något slag. Du har erfarenhet av arbete där administration och service utgjort de huvudsakliga arbetsuppgifterna. För att klara arbetet förutsätts att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska flytande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete inom högskole- och universitetssektorn. Det är även meriterande om du har läst kurser vid universitet eller högskola och på så sätt har viss kännedom och förståelse för området.

Utöver den formella kompetensen ska universitets medarbetare ha de personliga förmågor som behövs för att fullgöra anställningen väl och för att företräda universitetet på bästa sätt.

Eftersom du kommer ingå i en studieadministrativ grupp är det viktigt att du uppskattar att arbeta och utvecklas tillsammans med andra. För att trivas i rollen måste du även ha förmåga att ta ett självständigt ansvar för arbetsuppgifterna, ha ett intresse för administrativa uppgifter och en utpräglad servicekänsla som anpassar sig efter verksamhetens behov. Vi befinner oss i en händelserik arbetsmiljö, där arbetsinnehåll, samarbetsparter och verktyg kan förändras över tid, vilket vi önskar att du finner positivt och stimulerande. Vidare måste du ha god kommunikations- och samarbetsförmåga och kunna hantera en tidvis hög arbetsbelastning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Upplysningar
Stephan Gavare, administrativ chef, [email protected], 040-6657835

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2021-03-22.

Ansökan skall innehålla:


• Meritförteckning med din utbildnings- och arbetsbakgrund. Det är bra om det tydligt framgår vilka arbetsuppgifter du har haft i dina tidigare jobb.
• Personligt brev på max 1 sida, där du beskriver varför du söker tjänsten samt vad som gör dig till den mest lämpliga kandidaten
• Löneanspråk

 

Övrigt
Anställningen är tillsvidare på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning tillämpas.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Löneanspråk ska anges i ansökan.

 

Tillträde
Så snart som möjligt och enligt överenskommelse

 

Fackliga företrädare

Saco-S: [email protected]

OFR/ST: Naser Eftekharian, [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Neptuniskolan

Ansök    Mar 10    Malmö kommun    Studieadministratör
Ref: 20210582 Arbetsuppgifter Neptuniskolan växer och vi söker nu en skoladministratör som vill arbeta med oss! Som skoladministratör hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedago... Visa mer
Ref: 20210582

Arbetsuppgifter
Neptuniskolan växer och vi söker nu en skoladministratör som vill arbeta med oss!

Som skoladministratör hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med mera. I uppdraget ingår det även att hantera elevadministration, såsom t.ex. registrera elever, placeringar, betyg och andra elevresultat. Du ansvarar för vår posthantering, diarieföring, registrering, arkivering mm. Du kommer också arbeta med att hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar via vårt ekonomisystem Ekot. Arbetsuppgifter kopplade till korttidsbemanning, bl.a. bokning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system, ingår också i uppdraget.


 

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi, servicemanagement eller IKT. För tjänsten krävs minst 5 års erfarenhet från en administrativ roll, minst två år av dessa ska du ha arbetat med administrativa arbetsuppgifter i kommunal  . Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i Raindance, Extens, Platina, Novaschem,  Vidare har du god svenska i både tal och skrift.

Skolan är en föränderlig verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik och du behöver därför vara flexibel och kunna anpassa dig utifrån situation samt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Som person är du handlingskraftig, ser till att få saker gjort och lämnar inte något åt slumpen, samt uppskattar ett högt arbetstempo med många bollar i luften. Du är stödjande och uppmuntrande gentemot såväl kollegor och ledning som elever och vårdnadshavare, följer de regler och riktlinjer som finns och trivs med att vara skolans ansikte utåt.

 

Om arbetsplatsen
Neptuniskolan invigdes hösten 2020 och är en skola för åk 7-9. Skolan kommer att växa succesivt och hösten 2021 räknar vi med att ha sju klasser i åk 7 och fem klasser i åk 8 och 9. Skolan har kapacitet för sju paralleller i varje årskurs och beräknas vara fullt utbyggd till höstterminen 2022. Skolan är modernt inredd med stora luftiga lektionssalar och digital teknik. På Neptuniskolan skapar vi goda relationer genom att visa nyfikenhet, respekt och förtroende för varandra. Att ha höga förväntningar och tilltro löper som en röd tråd genom vår organisation liksom ett uppmuntrande och stödjande bemötande. Vi tror på samarbete och kollegialt lärande i en organisation där alla ska få lyckas. Andan som råder är: Det är viktigt för mig att det går bra för dig.

Grundskoleförvaltningen –  stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans–  varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Augusti 2021

 

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner. Visa mindre

Klara Teoretiska Gymnasium söker Skoladministratör 50% (vikariat)

KLARA Teoretiska Gymnasium är skolan med ambition att vara den bästa förberedelsen för vidare studier och rusta eleverna för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och driv kan göra skillnad. Vi vill att våra elever genom utbildning kan bidra till att skapa en hållbar och bättre värld. Våra utbildningar genomsyras bland annat av FN:s globala mål för hållbar utveckling med en tydlig internationell prägel. Vi består av 11 skolor, frå... Visa mer
KLARA Teoretiska Gymnasium är skolan med ambition att vara den bästa förberedelsen för vidare studier och rusta eleverna för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och driv kan göra skillnad. Vi vill att våra elever genom utbildning kan bidra till att skapa en hållbar och bättre värld. Våra utbildningar genomsyras bland annat av FN:s globala mål för hållbar utveckling med en tydlig internationell prägel. Vi består av 11 skolor, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Läs mer om oss på www.klaragymnasium.se.

Det ska inte spela någon roll vad eleverna har för bakgrund; med Klaras kompetenta lärares ledning och våra tydliga strukturer som stöd är vårt mål alltid att de ska bli väl rustade för såväl arbetsmarknad som vidare studier. Vi bygger relationer, ställer krav och uppmuntrar höga ambitioner. Goda resultat sporrar till nya framgångar och ger en starkare självkänsla. Det är detta som ger individen ökade möjligheter.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Vill du vara med att påverka, utveckla och samtidigt utmanas tillsammans i vårt kommande varumärkesarbete? Ta chansen att bli en av oss!

Det här är Klara Teoretiska Gymnasium Malmö

Klara Teoretiska Gymnasium Malmö startade 2013, då med namnet Hermods Gymnasium. År 2018 bytte vi namn till Klara Teoretiska Gymnasium och erbjuder tre högskoleförberedande program, SA, EK, och NA. Vi är en fristående skola centralt belägen vid Malmö Live med kort promenadavstånd till Malmö Centralstation och vi har i dagsläget 225 stycken elever samt 24 medarbetare. I dagligt tal går vi under namnet Klara Malmö och har rykte om sig att vara den relativt lilla skolan med det stora hjärtat.

Det här söker vi

Vi söker ett admin-snille som är kunnig i skolfrågor.

Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du strukturerar ditt angreppssätt och driver aktivt processer vidare. Du är noggrann och sätter upp och håller tidsramar. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policys och riktlinjer. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

Vi ser gärna att du kan en del om kvalitetsarbete och vill arbeta i men också med våra administrativa flöden, det vill säga utveckla dem.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du anstränger dig för att leverera lösningar. Du arbetar bra med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Din roll är ett viktigt nav i skolans kugghjul - därför behöver du vara skicklig på att skapa kontakter och underhålla relationer, både till elever, personal som föräldrar och övriga kontakter.

Du brinner för att med elevens lärande i centrum jobba i våra administrativa flöden, så att vi når ökad kvalitet, har en tydlig uppföljning och med det resurseffektivitet. Du är nyfiken och ser digitalisering som ett medel att nå bättre resultat snabbare. Du kan också uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift då det förekommer mycket kommunikation med både externa och interna parter.

Vi erbjuder ett omväxlande administrativt arbete som har stor och omedelbar betydelse för verksamheten. Dina arbetsuppgifter kan t ex handla om :

vara ett aktivt och sakkunnigt stöd för skolledningen i frågor av administrativ karaktär, elevadministration, fakturahantering, inköp/beställningar, avstämningar mot externa parter (Malmö Stad, SCB, CSN), arkivering, betygsadministration, arbetsleda extra personal, planering av events på skolan, vikarieanskaffning, hantera kalendarium och schema, schemaläggning.

Det här erbjuder vi dig

Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling och inflytande. På Klara Teoretiska Gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och vi har ett generöst friskvårdsbidrag. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling.

Tjänsten är i första hand ett vikariat och sträcker sig under perioden 210322-210630 men beroende på skolans framtida behov och din profil så är chansen till en tillsvidaretjänst stor.

Intresserad?

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna, så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vänligen ange i din ansökan vilka datorprogram du kan hantera och har erfarenhet av.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta rektor Madeleine Fils på telefon 0721-840990 eller e-post: [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till vuxenutbildning

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en duktig administratör till vår skola i Malmö där vi erbjuder vuxenutbildning och arbetsmarknadsutbildning. Som administratör hos oss spelar du en viktig roll då du är spindeln i nätet i många sammanhang. Du är med och välkomnar nya elever, besökare och kunder till skolan och deltar i interna möten med övriga kollegor så väl som externa möten med exempelvis Arbetsförmedlingen och kommunen, våra uppdragsgivare. Rollen innef... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en duktig administratör till vår skola i Malmö där vi erbjuder vuxenutbildning och arbetsmarknadsutbildning. Som administratör hos oss spelar du en viktig roll då du är spindeln i nätet i många sammanhang. Du är med och välkomnar nya elever, besökare och kunder till skolan och deltar i interna möten med övriga kollegor så väl som externa möten med exempelvis Arbetsförmedlingen och kommunen, våra uppdragsgivare. Rollen innefattar ett stort administrativt arbete med exempel på uppgifter som att ansvara för att eleverna får den informationen de ska ha, kontinuerligt uppdatera scheman, fakturera, ansvara för skolans mejl och telefon, skriva in studieplaner, registrera kurser, betyg och nya elever i vårt system samt uppdatera skolans lärplattform It´s Learning. Vidare ingår registrering av nya medarbetare i vårt system och dela ut olika behörigheter samt ta fram, genomföra och sammanställa enkäter, statistik och rapporter. Du ska även finnas där för eleverna och hjälpa dessa med kursintyg och olika ärenden och frågor.

Din profil
För att passa i denna roll är det viktigt att du är ordningsam, strukturerad och noggrann i ditt arbete med en god IT-vana. Meriterande är erfarenhet av systemet it's Learning och Alvis, men har du inte detta tror vi att du är har fallenhet och vilja att lära dig nytt. Du bör ha erfarenhet av att ha många projekt igång samtidigt och ha förmågan att prioritera när det behövs. Vi söker dig som vill agera spindeln i nätet genom att vara lyhörd, serviceminded och handlingskraftig. Du bör tycka om ett varierande arbete som präglas lika mycket av relationsskapande som administrativa uppgifter. Då företaget befinner sig på en stor tillväxtresa tror vi att du uppskattar ett utvecklande arbete där du ibland behöver vara flexibel och tänka nytt. Du kommer arbeta tätt ihop med dina kollegor i en liten personalstyrka så din samarbetsförmåga bör vara stor, och vi vill såklart att du bidrar till en social och trygg arbetsplats. Erfarenhet från liknande roll och relevant utbildning ses som meriterande men vi kommer lägga stor vikt vid personlighet i den här rekryteringen.

Om oss
Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo, som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum och Lärgården, och finns på flera orter i landet.Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas! Visa mindre

Studieadministratör Malmö universitet

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar bland annat för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Innehåll och arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med studieadministration tillsammans med oss. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av tentamensadministration av salstentor. Det dagliga arbetet kan bland annat innefatta att skapa deltagarlistor inför tentamen, schemaläggning av tentor, se till att studenterna kan anmäla sig, bokning av tentavakter mm.

Ett projekt pågår med införande av digitala salstentor och en flytt till ett nytt tentamenscenter planeras hösten 2021. Arbetsuppgifter kopplat till projektet samt genomförande av digitala salstentor kan förekomma.

Även andra arbetsuppgifter inom enhetens uppdrag kan vara aktuella.

Du har dina egna ansvarsområden samtidigt som du ingår och samarbetar nära ett team med studieadministratörer. Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, t ex med studenter, lärare och administratörer.

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande och det är meriterande om du även har erfarenheter av egna akademiska studier vid högskola eller universitet. Vi vill att du har erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet. Har du arbetat med tentamensadministration så ser vi det som meriterande.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv.

Vi vill att du har ett proaktivt arbetssätt och att du tycker om att vara delaktig och driva utveckling av rutiner och processer. Det är också viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt mycket god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap. Det är meriterande om du har arbetat med tentamensadministration i systemet KronoX.

Upplysningar
Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren 040-665 78 14

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".

Din ansökan ska bestå av CV och ett kort personligt brev där vi ber dig att på ett tydligt sätt beskriva hur din kompetens stämmer överens med våra krav samt beskriva varför du söker denna anställning.

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2020-12-02.


Övrigt
Anställningen omfattar 100% och avser visstidsanställning 2021-02-01 – 2022-08-31.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Genomförande av intervjuer och tidplanen för rekrytering anpassas efter rådande omständigheter och rekommendationer.


Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.


Fackliga företrädare
SACO: Martina Vall,  [email protected]
SEKO: Ellen Albertsdottir, [email protected]
OFR: Naser Eftekharian, [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Fakulteten för lärande och samhälle 
Anställningen som studieadministratör är placerad inom verksamhetsstödet vid Fakulteten för lärande och samhälle (LS). Fakulteten för lärande och samhälle karaktäriseras av ett nytänkande när det gäller utbildningarnas utformning och samarbeten med skolor, kommuner, organisationer och näringsliv. Fakulteten, som har ca 7 500 studenter och 320 anställda, organiseras i sex institutioner. Fakulteten utbildar studenter till idrottsvetare, lärare, specialpedagog, speciallärare och studie- och yrkesvägledare. Fakulteteten erbjuder även fristående kurser, forskarutbildning och vidare- och uppdragsutbildning.

Innehåll och arbetsuppgifter
Som studieadministratör ingår du i en grupp med ett tiotal kollegor som tillsammans utgör det studieadministrativa stödet till fakulteten och dess institutioner. I arbetsuppgifterna ingår all typ av utbildningsadministration, bland annat registreringar, uppföljning, uppdatering av utbildningsinformation, kontakt med lärare, studievägledare och studenter. Utveckling av kurshemsidor i lärplattformen Canvas. Andra studieadministrativa arbetsuppgifter kan också förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete i form av utbildningsadministration inom universitets - och högskolesektorn. Vidare bör du ha eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning administration/ekonomi men även annan inriktning kan vara aktuell. Erfarenhet av att arbeta med lärplattformar inom utbildning och andra administrativa system är ett krav då mycket kommunikation med studenterna sker genom dessa.

Som anställd vid Malmö universitet arbetar du i en internationell miljö varför goda kunskaper i engelska är ett krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, ordningssinne, systematisk förmåga och flexibilitet.

Arbetet som studieadministratör innebär många sociala kontakter, varför det är viktigt att ha en mycket väl utvecklad servicekänsla och förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt. Har du dessutom en förmåga att se innovativa lösningar på olika frågeställningar samt genomföra dessa i samarbete med lärare och kursledare är du rätt person för oss.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Upplysningar
Administrativ chef Christian Rohman, 040-6657763

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är högskolan tillhanda senast sista ansökningsdagen som är 2020-01-31.

Fackliga företrädare
Saco-S: Ellen Albertsdottir, [email protected]
OFR/ST: Naser Eftekharian, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Två Studieadministratörer till Malmö universitet

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar bland annat för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Innehåll och arbetsuppgifter
Vi söker två personer som vill vara delaktiga i universitetets införande av digital salstentamen på Malmö universitet, som är ett led i universitetets digitaliseringsarbete. Projektet har löpt på ungefär ett år och en del av det mest grundläggande arbetet är genomfört eller påbörjat. Nu går projektet in i en ny fas med att förbereda för och påbörja ett storskaligt införande av digitala salstentor på universitetet och i samband med detta så planeras ett nytt tentamenscenter som beräknas stå färdigt hösten 2021.

Dina arbetsuppgifter kopplade till projektet kommer att variera, men återkommande uppgifter är
t ex att hålla i utbildningar och informationstillfällen gällande det digitala tentamenssystemet, ta fram dokumentation och underlag av olika slag, att dagligen ha många kontakter med studenter, lärare och övrig personal samt omvärldsbevakning mm.

I dina arbetsuppgifter ingår även att medverka till att genomföra rättssäkra salstentor och andra förekommande studieadministrativa arbetsuppgifter i samband med tentamen. Du ansvarar för förberedelser, genomförande och efterarbete vid digitala salstentor. Vid genomförandet är du är på plats i salen och ser till att alla studenter kommer igång med sin tentamen, du hjälper aktivt de studenter som upplever problem med dator eller programvara och monitorerar tentamen via egen datorskärm. I mån av utrymme kommer du även att arbeta med arbetsuppgifter kopplade till övrig tentamensverksamhet samt som tentamensvakt vid salstentamen som skrivs på papper.

Du har dina egna ansvarsområden samtidigt som du ingår och samarbetar nära ett team av studieadministratörer och tentamensvakter.

Då införandet av digitala salstentor stegvis övergår i ordinarie verksamhet så kommer dina arbetsuppgifter succesivt till viss del att förändras. Det kan även vara aktuellt med andra studieadministrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande samt erfarenhet av egna studier vid högskola eller universitet. Du har minst ett års erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet. Om du har arbetat med tentamensadministration, i synnerhet med digital salstentamen, ser vi det som meriterande.

De digitala tentorna genomförs i ett datorsystem som du kommer att arbeta i. Det är därför ett krav att du har mycket goda datorkunskaper. Vi söker dig som har intresse och lätthet för att snabbt lära dig nya system och en mycket god förmåga att förmedla denna kunskap vidare och utbilda och visa andra. Du kan utföra viss IT-support under ibland stressade situationer med ett bibehållet lugn.

I tentamenssituationen möter du många studenter och examinatorer och ett korrekt och professionellt bemötande är viktigt. Ditt arbetssätt är proaktivt och du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete. Du har också förmåga att hantera en händelserik arbetsmiljö, och fokuserar på rätt saker och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att arbeta i team och har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Upplysningar
Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren 040-665 78 14.
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningarna via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Din ansökan ska bestå av CV och ett kort personligt brev där vi ber dig att på ett tydligt sätt beskriva hur din kompetens stämmer överens med våra krav samt beskriva varför du söker denna anställning.

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2020-11-23.

Övrigt
Anställningarna avser tillsvidare med en omfattning på 75-100%.
Arbetstid kan förekomma på kvällar och helger.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Genomförande av intervjuer och tidplanen för rekrytering och tillsättning anpassas efter rådande omständigheter och rekommendationer.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utbildningshandläggare och internationellhandläggare

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Malmö universitet söker nu två utbildningshandläggare samt en internationell handläggare för tidsbegränsad deltidsanställning. Tjänsterna är organisatoriskt placerade vid Kansli KS som är en del av Gemensamt verksamhetsstöd och innebär att arbeta med institutionerna vid Fakulteten för kultur och samhälle.

Innehåll och arbetsuppgifter
Som handläggare inom utbildningsadministrationen vid Fakultet kultur och samhälle är du en viktig del i vår utbildningsverksamhet. Fokus ligger på handläggning av studentrelaterade ärenden i samarbete och med bland annat lärare och utbildningskoordinator samt att på olika sätt vara en del av vårt kvalitetsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter för utbildningshandläggare: 


• Handläggning studentnära ärenden exempelvis tillgodoräknanden, studieuppehåll. Kan bli involverad i antagnings- och examensfrågor.
• Vara ett stöd för institutionen avseende gällande lagar, förordningar men även interna beslut, riktlinjer och beslutsvägar.
• Vara ett administrativt stöd i relevanta nämnder och råd även avseende beredning och handläggning av ärenden.

Exempel på arbetsuppgifter för internationell handläggare är motsvarande ovan men med inriktning på handläggning av ärenden som rör inresande och utresande studenter, frågor av internationell karaktär.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande och som har erfarenhet av arbete med utbildningsadministration på högskola/universitet. Vi ser också att du har erfarenhet av myndighetsutövning.

Då du har en nyckelroll inom institutionens utbildningsarbete med många kontaktytor, är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och är en god kommunikatör. Du kan arbeta både självständigt och i grupp, du tar egna initiativ, och att har förmågan att arbeta såväl strategiskt som operativt. Arbetsbelastningen kan under perioder vara hög varför det är viktigt att du kan planera och prioritera i ditt arbete.

Vi vill att du har erfarenhet av och är bekväm med att arbeta i en dynamisk internationell och digital miljö. Du kommer att verka i en miljö där både muntlig och skriftlig kommunikation sker såväl på svenska som på engelska och det är därför viktig att du har mycket goda kunskaper i båda dessa språk. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Vi ser det som viktigt att du har erfarenhet av arbete i utbildningsadministrativa system som Ladok och lärplattformen Canvas.

Upplysningar
Helene Waldeck, chef kansli KS, [email protected]
Johanna Bengtsson, HR specialist, [email protected]

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2020-12-01.

Övrigt
Anställningarna är tidsbegränsade på 12 månader. Omfattningen på anställningarna är en utbildningshandläggare på 70%, en utbildningshandläggare på 40% samt en internationell handläggare på 60% eller enligt överenskommelse. Malmö Universitet tillämpar provanställning.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.


Fackliga företrädare
Saco-S: Ellen Albertsdottir, [email protected]
OFR: Naser Eftekharian, [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratörer, visstidsanställning

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Malmö Universitet söker 2 studieadministratörer som kommer vara organisatorisk placerade vid Gemensamt verksamhetsstöd och Kansli KS. Du kommer att arbeta som stöd till institutioner vid Fakultet kultur och samhälle, en fakultet där det bedrivs forskning och undervisning i många av vår tids stora frågor – exempelvis global politik, nya medier och hållbar stadsutveckling – från humanistiska, samhällsvetenskapliga och designvetenskapliga utgångspunkter.

Innehåll och arbetsuppgifter
Som studieadministratör är du är ansiktet utåt mot våra studenter. Du har kontakt med lärare och ingår i ett team med annan administrativ personal. Du hanterar studentservice via besök, telefon och e-post, mottagning av nya studenter, utskick, registrering, kursrapporter, intyg. Du bevakar institutionens funktionsbrevlåda för studenter, det kan även bli aktuellt med handläggning av specifika ärenden. Många av våra kurser och utbildningsprogram ges på engelska och kommunikation med studenter och lärare på dessa sker på engelska.

Kvalifikationer
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och är lösningsinriktad. Du är noggrann men har också ett intresse av och förmåga att se din roll och dina arbetsuppgifter i ett större sammanhang.

Du kommer att ingå i ett mindre team med kollegor, och det är viktigt att du uppskattar att arbeta och utvecklas tillsammans med andra. Samtidigt är det viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ och ta ett eget ansvar för att arbetet ska utföras så korrekt som möjligt. Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vi befinner oss i en händelserik arbetsmiljö, där arbetsinnehåll, samarbetsparter och verktyg kan förändras över tid, vilket vi önskar att du finner positivt och stimulerande.

Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande. Egna erfarenheter av studier vid universitet eller högskola är meriterande. Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet, liksom av utbildningsadministrativa verktyg som Ladok. Har du erfarenhet av arbete med internationella studenter är det positivt. Vi vill att du är van att arbeta i en digital miljö i och förutsätter att är väl förtrogen med exempelvis MS Office. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Upplysningar
Helene Waldeck, administrativ chef, [email protected]
Johanna Bengtsson, HR specialist, [email protected]

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2020-11-16. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs inte din ansökan på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts. 

Ansökan skall innehålla:


• Meritförteckning
• Relevanta betyg och intyg
• Personligt brev på max 2 sidor, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta tjänsten som gör dig till den mest lämpliga kandidaten

Övrigt
Anställningarnas omfattning är heltid och beräknas sträcka sig 12 månader fram i tiden eller enligt överenskommelse.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Fackliga företrädare
Saco-S: Ellen Albertsdottir, [email protected]
OFR: Naser Eftekharian. [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar bland annat för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Innehåll och arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar studieadministrativa arbetsuppgifter inom enhetens verksamhetsområden. Ditt fokus kommer vara schemaläggning av kurser och program och här ingår att boka lokaler för undervisning, möten och andra evenemang. Vi arbetar i ett schemaläggningssystem och schemalägger terminsvis framåt men gör även dagliga bokningar och ändringar. Du ingår och samarbetar nära ett team av studieadministratörer. Arbetet innebär att du dagligen har många kontakter, t ex med lärare och andra anställda.
Även andra arbetsuppgifter inom enhetens uppdrag kan vara aktuella.

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Vi vill att du har flerårig erfarenhet av administrativt arbete, i synnerhet erfarenheter från arbete med lokalbokning/schemaläggning ses som meriterande.

Som person är du uppmärksam och positiv i ditt bemötande. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv och konsekvensanalys.   

Vi vill att du har ett proaktivt arbetssätt och att du tycker om att vara delaktig och driva utveckling av rutiner och processer. Det är också viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga kombinerat med att du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har intresse för att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap. Erfarenhet av schema- och lokalbokningssystem är meriterande.

Upplysningar
Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren 040-665 78 14

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2020-02-16

Övrigt
Anställningen avser tillsvidare omfattande heltid, provanställning kan komma att tillämpas.
Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren administrativ koordinator

Ansök    Jun 30    Hermods AB    Studieadministratör
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en b... Visa mer
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Hermods Komvux Distans söker en administrativ Kundkoordinator till vårt team. Komvux Distans ansvarar för distansutbildning till ett stort antal kommuner runt om i Sverige. Vårt uppdrag är att tillsammans med vår pedagogiska enhet, Hermods Lärcentrum, leverera distanskurser inom sfi, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt gymnasial yrkesutbildning.

Uppdraget
Som Kundkoordinator har du tillsammans med en till koordinator, en väldigt central roll i vårt team. Tillsammans utgör ni ett administrativt stöd gentemot våra sju Utbildningschefer och rektorer samt vår nationella Distansavtalschef, som leder hela gruppen. Alla utbildningschefer och rektorer sitter utspridda runt om i Sverige och ansvarar för sin region. Det innebär att mycket av jobbet med dina kollegor sker på distans där kommunikation i skrift och via interaktiva lösningar blir viktigt. Som Kundkoordinator har du din arbetsplats i Malmö tillsammans med (nationell distansavtalschef) och din Kundkoordinatorkollega.

För oss på Hermods är alltid våra elever i fokus. Som kundkoordinator har du en viktig roll i att tillsammans med Utbildningschefer och rektorer stötta och hjälpa dem genom studierna. I det arbetet koordinerar du i specifika elevärenden mellan vår beställande kund (kommunen), vårt lärcentrum, utbildningschefen så att eleven får den bästa studieupplevelsen som möjligt. Här är det viktigt att du snabbt skapar dig en grundläggande förståelse för de styrdokument, lagar och regler som vi och våra beställande kunder utgår från.  

I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för att koordinera, projektleda och utföra administrativa uppgifter. Det kan handla om att projektleda och moderera olika marknadsaktiviteter, så som nyhetsbrev och kundseminarier. Koordinera administrativa utvecklingsprojekt. Men också att jobba rent administrativt i att ta fram faktureringsunderlag, statistik och rapporter. 

Profil
Vi söker dig som tycker om att vara spindeln i nätet. Som drivs av att på ett kreativt sätt skapa rutiner och strukturer åt dig själv och andra. Du är driftig, ansvarstagande, social och väldigt självständig. Du är kommunikativ med en god förmåga att skapa goda relationer. Du är noggrann i ditt arbete och samtidigt har du en förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter snabbt och samtidigt hålla kvalitet i alla dina leveranser. 

Vad erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och flexibelt jobb där dina idéer och input tas till vara på. I en organisation som präglas av stabilitet, framåtanda och utveckling är Hermods en av Sveriges största privata leverantörer av vuxenutbildning. 

Utbildning och erfarenhet
Du har gymnasieexamen eller en eftergymnasial utbildning inom administration. Du har några års erfarenhet som koordinator eller administrativ projektledare. God IT-vana är ett måste. God kunskap av Excel, Teams, Zoom och Sharepoint är meriterat. 

Anställningsort
Malmö

Anställningsform
Vikariat ett år med möjlighet till förläning och tillsvidareanställning.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag
16 augusti. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så inkom med din ansökan snarast.  

Vid frågor kontakta Maria Råstam, nationell Distansavtalschef Komvux distans [email protected]. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Anställningen som studieadministratör är placerad inom verksamhetsstödet vid Fakulteten för lärande och samhälle (LS). Fakulteten för lärande och samhälle karaktäriseras av ett nytänkande när det gäller utbildningarnas utformning och samarbeten med skolor, kommuner, organisationer och näringsliv. Fakulteten, som har ca 7 500 studenter och 320 anställda, organiseras i sex institutioner: barndom, utbildning och samhälle (BUS), Idrottsvetenskap (IDV), Individ och samhälle (IS), Kultur, språk, medier (KSM), Naturorientering, teknik och lärande (NMS) och Skolutveckling och ledarskap (SOL). Fakulteten utbildar studenter till idrottsvetare, lärare, specialpedagog, speciallärare och studie- och yrkesvägledare. Fakulteteten erbjuder även fristående kurser, forskarutbildning och vidare- och uppdragsutbildning.

Innehåll och arbetsuppgifter
Som studieadministratör ingår du i en grupp med ett tiotal kollegor som tillsammans utgör det studieadministrativa stödet till fakulteten och dess institutioner. I arbetsuppgifterna ingår all typ av utbildningsadministration, bland annat registreringar, uppföljning, uppdatering av utbildningsinformation, kontakt med lärare, studievägledare och studenter. Utveckling av kurshemsidor i lärplattformen Canvas. Andra studieadministrativa arbetsuppgifter kan också förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete i form av utbildningsadministration främst inom universitets - och högskolesektorn. Vidare ska du ha erfarenhet av eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning administration/ekonomi men även annan inriktning kan vara aktuell. Dokumenterad datorvana med erfarenhet av att arbeta med lärplattformar och andra administrativa system är ett krav då mycket kommunikation med studenterna sker genom dessa.

Som anställd vid Malmö universitet arbetar man i en internationell miljö varför goda kunskaper i engelska är ett krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, ordningssinne, systematisk förmåga och flexibilitet. Arbetet som studieadministratör innebär många sociala kontakter, varför det är viktigt att ha en mycket väl utvecklad servicekänsla och förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt. Har du dessutom en förmåga att se innovativa lösningar på olika frågeställningar samt genomföra dessa i samarbete med lärare och kursledare är du rätt person för oss.

Upplysningar
Administrativ chef Christian Rohman, 040-6657763
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2020-02-17 .

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Tillträde
Snarast möjligt

Fackliga företrädare
Saco-S: [email protected]
OFR/ST: Naser Eftekharian, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Rörsjö- och Tofanässkolan

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Rörsjöskolan är en F5-skola (blivande F-6) med cirka 600 elever i fyra paralleller. Vi utökar succesivt vårt elevantal inom de kommande åren. Skolan finns i Rörsjöstaden, vid Värnhem, i närheten av såväl grönområden som kulturella aktiviteter. Lokalerna är ljusa, färgglada och det pågår fortsatt renovering/uppfräschning av befintliga lokaler. Våra byggnader är charmiga, då de anknyter till vår långa och traditionsrika historia. Samtidigt anpassar vi lokalerna och ställer om till de krav som ställs på en modern skola. Våra klassrum är välutrustade med datorer, Ipads och projektorer. Just nu ser vi också över övrig teknisk utrustning för våra elever. Skolan har en stor härlig skolgård med bland annat hinderbana, fotbollsplan och basketplan. Vi driver ett aktivt utvecklingsarbete på skolan där samtlig personal är involverad. Vi arbetar tillsammans med Malmö Universitet inom ett treårigt praktiknära solforskningsprojekt som ett exempel på vårt utvecklingsarbete. Vi har med andra ord höga krav och förväntningar på varandra. Vi kommer inom några år vara en av Malmös ledande skolor och därefter en av de bästa skolorna i Sverige. Vi har siktet inställt på att bli en skola i världsklass.

Toftanässkolan från idé till verklighet På skolan ska all verksamhet präglas av en stark inre övertygelse som bygger på skolans vision. Vår grundsyn präglas av att allt och alla kan förbättras och att denna förbättring möjliggörs av att vi åstadkommer den tillsammans. Elevens lärande ska stå i centrum och därför måste vi utveckla våra förmågor att utveckla ett djupt livslångt lärande, vilket innebär ständig förbättring, inte minst eftersom det är en oviss framtid som vi utbildar våra elever för. Skolan har en uttalad inriktning mot högt och starkt medledarskap, vilket innebär att man ges förutsättningar samt förutsätts ha förmågor och attityd för att utöva sitt ledarskap oavsett yrkesroll.

Just nu söker vi en administratör som vill arbeta i ett nytt och spännande administrativt uppdrag för både Rörsjöskolan och Toftanässkolan.

ARBETSUPPGIFTER
Som skoladministratör ingår det i ditt uppdrag att stödja skolverksamheten för att skapa de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget. Som skoladministratör utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med mera. Du har huvudansvar för den interna servicen på skolan och är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål. Du stödjer genom att sköta beställningar och bokningar av olika slag samt formulerar och distribuerar inbjudningar och infoblad m.m.

I uppdraget ingår också att hantera elevadministration, vilket bl a innebär att registrera in- och utskrivningar, placeringar, betyg och andra elevresultat m.m. Du har ansvar för posthantering, diarieföring, registrering, arkivering och kan vara behjälplig i lokal ärendehantering kopplat till myndighetsutövning. Detta kan innehålla arbetsuppgifter som framtagning av olika typer av underlag för statistik, förberedelser av utskick av olika slag mm.

Inom ekonomiområdet ingår bl att hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar via ekonomisystemet ekot. Som skoladministratör ingår även uppdrag som rektorsområdets chefsstöd när det gäller personaladministration kopplat till HR-systemet. Korttidsbemanning innehållande bl a bokning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system ingår i uppdraget.

En del av tjänsten kommer även innefatta att ansvara för ansökningar till stipendier, fonder, stiftelser, EU-ansökningar med mera för båda skolorna. Du kommer även ha ansvar för att hålla dig uppdatera genom omvärldsbevakning inom området. I uppdraget ingår även att genomföra löpande ekonomiska uppföljningar av ansökningarna.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du har god svenska i tal och skrift.

I ditt arbete är du strukturerad, metodisk och analytisk. Du har en god kommunikativ förmåga och tar gärna nya kontakter. Då tjänsten är i skolmiljö är det viktigt att du trivs i denna kontext och har ett gott bemötande gentemot våra elever. Som person är du stresstålig och hanterar förändringar väl. Vi förväntar oss även att du är driven, självgående och kommer med egna initiativ.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning).

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar bland annat för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Innehåll och arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar studieadministrativa arbetsuppgifter inom enhetens verksamhetsområden. Ditt fokus kommer vara schemaläggning av kurser och program och här ingår att boka lokaler för undervisning, möten och andra evenemang. Du ingår och samarbetar nära ett team av studieadministratörer. Arbetet innebär att du dagligen har många kontakter, t ex med lärare och andra anställda.
Även andra arbetsuppgifter inom enhetens uppdrag kan vara aktuella.

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Vi vill att du har erfarenhet av administrativt arbete. I synnerhet erfarenheter från arbete med lokalbokning/schemaläggning ses som meriterande.

Som person är du uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Du är noggrann samtidigt som du har förmåga att se dina arbetsuppgifter i ett större sammanhang.

Du har ett proaktivt arbetssätt, du är driven och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga. Du trivs i en händelserik arbetsmiljö, du fokuserar på rätt saker och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt och resultatinriktat sätt. Du är flexibel och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och uppkomna situationer.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Erfarenhet av administrativa system, särskilt schema- och lokalbokningssystem såsom KronoX, är meriterande.

Upplysningar
Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren 040-665 78 14
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2020-02-02

Övrigt
Anställningen avser visstid omfattande heltid ca 7 månader.
Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Johannesskolan

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Vi söker skoladministratör till Johannesskolan!
Johannesskolan är en F-9 skola som ligger på Möllan omgiven av stadens kulturutbud och våra vackra parker. Vi har fantastiska elever och engagerade medarbetare. På skolan har vi ett förtroendefullt klimat där medarbetare och ledning arbetar sida vid sida för att skapa en skola vi alla känner stolthet för. Johannesskolan är en spännande och utmanande arbetsplats där värme och humor går hand i hand med relationer och kvalité. Har du vad som krävs och vill du vara med att göra skillnad på riktigt?


ARBETSUPPGIFTER
Du som söker brinner för god service och vill arbeta för varje elevs bästa skola!
För att passa och trivas i uppdraget är det viktigt att du har hög social kompetens, ett professionellt bemötande till alla du möter och drivs av att ge god service.
Som skoladministratör ingår det i ditt uppdrag att stödja skolverksamheten för att skapa de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget. Som skoladministratör utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med mera. Du har huvudansvar för den interna servicen på skolan och är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål. Du stödjer också genom att sköta beställningar och bokningar av olika slag.
I uppdraget ingår också att hantera elevadministration, vilket b.l a innebär att registrera in- och utskrivningar, placeringar, betyg och andra elevresultat m.m. Du har ansvar för posthantering, diarieföring, registrering, arkivering och kan vara behjälplig i lokal ärendehantering kopplat till myndighetsutövning.
Inom ekonomiområdet ingår bl. a att hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar via ekonomisystemet ekot. Som skoladministratör ingår även uppdrag som rektorsområdets chefsstöd när det gäller personaladministration kopplat till HR-systemet. Korttidsbemanning innehållande bl. a bokning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system kan komma att ingå i uppdraget.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.
I ditt arbete är du strukturerad, metodisk och analytisk. Du har en god kommunikativ förmåga och tar gärna nya kontakter. Då tjänsten är i skolmiljö är det viktigt att du trivs i denna kontext och har ett gott bemötande gentemot våra elever och vårdnadshavare. Som person är du stresstålig och hanterar förändringar väl. Vi förväntar oss även att du är driven, självgående och kommer med egna initiativ.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i IT-system som H-rutan (personaladministrativt system), Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Skola24.ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Skoladministratör till Holmaskolan

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Då området Holma är en spännande mötesplats för många olika kulturer och modersmål, kommer du med din positiva grundsyn och ditt öppna bemötande att trivas hos oss. Eftersom du gillar att ha många bollar i luften, är serviceinriktad och lösningsfokuserad, erbjuds du nu ett spännande arbete som skoladministratör hos oss.
På Holmaskolan finns trevlig och engagerad personal som arbetar tillsammans för elevernas bästa. Hos oss blir du en viktig medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledare inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Skoladministratören är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget.
I din roll som skoladministratör hos oss har du överblick över elever, personal, scheman, fakturor och andra uppgifter som ingår i skolans administrativa årshjul. En uppgift är att vara ansvarig för vikarieanskaffning och omfördelning av personal vid frånvaro.


KVALIFIKATIONER
För uppdraget krävs det att du har en fullföljd gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du en utbildning inom det administrativa området, gärna kopplad till ekonomi eller IKT, ser vi det som meriterande.
Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter krävs. Erfarenhet av administrativt arbete på skola eller kommunal verksamhet är meriterande.
God vana av att arbeta i IT-system.
Du behöver vara serviceinriktad, stresstålig, strukturerad, effektiv samt skicklig i att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Skoladministratör till Rönnenskolan

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Rönnenskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever. Rönnenskolan – en skola att längta till och gå berikad ifrån. På Rönnenskolan samarbetar all personal för att på bästa sätt stötta eleverna i deras kunskapsmässiga- och sociala utveckling. Ingen elev blir osynlig och vi arbetar efter mottot ”Alla elever är allas elever”. Arbetet sker individanpassat och lösningsfokuserat.
Språket är grundläggande i all kunskapsutveckling och i kommunikation med andra människor. På Rönnenskolan läggs stort fokus på att arbeta språkutvecklande och formativt. Vi använder modern teknik och digitaliseringens möjligheter för att bredda och fördjupa elevernas lärande.
Mediateket är en tydlig och integrerad del av skolan och undervisningen och stimulerar elevernas läslust, läs- och skrivförmåga samt är en resurs för att öka medie- och informationskompetensen.
Alla elever har möjlighet att påverka skolans verksamhet samt är delaktiga i sitt eget lärande.
Alla på Rönnenskolan känner trygghet och glädje när de kommer till skolan. Olikheter ser vi som en stor tillgång.
Förutom verksamhet i nuvarande Rönnenskolan har vi nu även lokaler i den intilliggande Grundskoleförvaltningen. I de nya och fräscha lokalerna finns ett modernt mediatek som har fått utmärkelsen “Skolbibliotek i världsklass”. Vi fortsätter en spännande process där vi skapar ett starkt team som brinner för att ge alla våra elever de förmågor de behöver för att bli framgångsrika i livet.


ARBETSUPPGIFTER
Som skoladministratör ingår det i ditt uppdrag att stödja skolverksamheten för att skapa de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget. Som skoladministratör utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. I ditt uppdrag som skoladministratör har du en central och viktig roll i skolans expedition. Du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med mera. Du är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål.

I uppdraget ingår också att hantera elevadministration, vilket bl a innebär att registrera elever, placeringar, betyg och andra elevresultat m.m. Du har ansvar för posthantering, diarieföring, registrering, arkivering mm.
Som skoladministratör kommer du också hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar via ekonomisystemet ekot.

Som skoladministratör är du ett chefstöd gällande personaladministration kopplat till HR-systemet. Korttidsbemanning innehållande bl a bokning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system ingår i uppdraget.KVALIFIKATIONER
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du har god svenska i tal och skrift.

Du är serviceinriktad och flexibel utifrån vad situationen kräver. Det är viktigt att du är strukturerad och systematisk i ditt arbete. Du har hög social kompetens, god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och har ett professionellt förhållningssätt och bemötande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning).ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Innehåll och arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att schemalägga kurser och program samt boka lokaler för undervisning, möten och andra evenemang. Även tentamensadministration och övriga arbetsuppgifter som ingår i enhetens uppdrag kan vara aktuella. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor och arbetet innebär många kontakter med övriga lärosätet via mejl, telefon och personliga möten.

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Vi vill att du har erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet. I synnerhet erfarenheter från arbete med lokalbokning/schemaläggning ses som meriterande.

Som person är du positiv och engagerad. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar och förbättringar i ditt arbete. Du har ett proaktivt arbetssätt, du är driven och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter.  Du är noggrann och du arbetar strukturerat. Det är också viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga. Du har ett flexibelt förhållningssätt och en nyfikenhet inför nya arbetsuppgifter och att vara delaktigt i att utveckla arbetssätt och processer.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Erfarenhet av studieadministrativa system, särskilt schema- och lokalbokningssystem såsom KronoX, är meriterande.

Upplysningar
Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren 040-665 78 14. 
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2019-09-30.

Övrigt
Anställningen avser tillsvidare omfattande heltid.
Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar bland annat för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Innehåll och arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tentamensadministration och du har dina egna ansvarsområden samtidigt som du ingår och samarbetar nära ett team av studieadministratörer. Tentamensadministrationen ansvarar för planering och utförande av salstentor. Ett pilotprojekt pågår med digitala salstentor. Arbetet innefattar bland annat schemaläggning av tentor, tillse att studenterna kan anmäla sig, bokning av tentavakter, att skapa deltagarlistor inför tentamen mm. Arbetet innebär många kontakter inom lärosätet, t ex med studenter, lärare och administratörer.
Även andra arbetsuppgifter inom enhetens uppdrag kan vara aktuella.

Kvalifikationer
Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Vi vill att du har erfarenhet av studieadministrativt arbete vid högskola eller universitet. I synnerhet erfarenheter från arbete med tentamensadministration och lokalbokning/schemaläggning ses som meriterande.
Som person är du uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Du är noggrann samtidigt som du har förmåga att se dina arbetsuppgifter i ett större sammanhang.
Du har ett proaktivt arbetssätt, du är driven och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga. Du trivs i en händelserik arbetsmiljö, du fokuserar på rätt saker och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt och resultatinriktat sätt. Du är flexibel och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och uppkomna situationer.
Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.
Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Erfarenhet av studieadministrativa system, särskilt schema- och lokalbokningssystem såsom KronoX, är meriterande.

Upplysningar
Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren, tel: 040-665 78 14
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2019-09-16.

Övrigt
Anställningen avser visstid omfattande heltid ca 1 år.
Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
SACO: [email protected]
SEKO: [email protected]   
OFR: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studieadministratör

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare o... Visa mer
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats
Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten har 17 anställda och ansvarar för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet. Därutöver arbetar sammanlagt ca 50 tentamensvakter på enheten i samband med salstentamen.

Innehåll och arbetsuppgifter
Vi söker två personer som vill vara delaktiga i universitetets pilotprojekt med att införa digitala salstentamina på Malmö universitet, som är ett led i universitetets digitaliseringsarbete. Under hösten kommer digitala salstentamina att genomföras samtidigt som lärande och utvärdering sker löpande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra rättssäkra tentamina och andra förekommande studieadministrativa arbetsuppgifter i samband med tentamen. Du ansvarar för förberedelser, genomförande och efterarbete vid digitala salstentor. Detta innebär exempelvis att du säkerställer att det finns ett tillräckligt antal lånedatorer i salen som är redo att delas ut till studenterna och gör även de administrativa förberedelser inför tentamen som krävs. På plats i salen så delar du ut lånedatorer och ser till att alla studenter kommer igång med sin tentamen, du hjälper aktivt de studenter som upplever problem med dator eller programvara och monitorerar tentamen via skärm. Vid tentamens slut så säkerställer du att alla skrivande studenter skickar in sin tentamen och att lånedatorer tas emot och förbereds till nästa tentamen.

Ytterligare arbetsuppgifter inom projektets ram kommer vara att hålla i utbildningar gällande det digitala tentamenssystemet, att skapa rutinbeskrivningar, manualer mm. I mån av utrymme kommer du även att arbeta som tentamensvakt vid salstentamen som skrivs på papper samt med övriga inom enheten förekommande uppgifter.

Du har dina egna ansvarsområden samtidigt som du ingår och samarbetar nära ett team av studieadministratörer och tentamensvakter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har treårig gymnasiekompetens eller motsvarande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av egna akademiska studier.

De digitala tentorna genomförs i ett datorsystem som du kommer att arbeta i. Det är därför ett krav att du har goda datorkunskaper. Vi söker dig som har intresse och lätthet för att snabbt lära dig nya system och en mycket god förmåga att förmedla denna kunskap vidare och utbilda och visa andra. Du kan utföra lättare IT-support under ibland stressade situationer med ett bibehållet lugn.

I arbetet som tentamensvakt möter du många studenter och examinatorer och ett korrekt och professionellt bemötande är viktigt. Ditt arbetssätt är proaktivt och du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmåga att hantera en händelserik arbetsmiljö, och fokuserar på rätt saker och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Upplysningar
Upplysningar lämnas av enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren 040-665 78 14.
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök".
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2019-05-12.

Övrigt
I första hand är det aktuellt med två visstidsanställningar på deltid. 2019-08-15 – 2020-06-30. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse baserat på behov. Du behöver vara flexibel då arbetstiden kan förläggas både dagtid vardagar, kvällar och i förekommande fall helger.

Arbetet som tentamensvakt är ett myndighetsutövande och innebär ansvar för att studenter som skriver tentamen i universitetets lokaler kan göra det på ett rättssäkert sätt. Du kan därför inte kombinera arbetet med att vara student vid Malmö universitet.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.
Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
Enligt överenskomelse

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skoladministratör till Sorgenfriskolan

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi a... Visa mer
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!Sorgenfriskolan är en F-9 skola med ca 520 elever belägen i Innerstaden, med närhet till Folkets park och Sankt Knuts torg. Skolan leds av en rektor och tre biträdande rektorer. Här arbetar ca 70 medarbetare.

Sorgenfriskolan arbetar förebyggande och hälsofrämjande för att främja en god lärmiljö för eleverna. Det är ett viktigt arbete som kräver gott samarbete och förmåga att fokusera på målbilden.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som skoladministratör hos oss är du ett nära chefsstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, och informationsadministration. Som en del i arbetet ingår det därför att samarbeta med kollegor, skolledning och vara serviceinriktad gentemot vårdnadshavare och elever. Du kommer även ha hand om vikarieanskaffning och diariehantering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning inom det administrativa området samt minst två års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
Har du någon vidare utbildning inom administration, gärna kopplad till ekonomi och IT ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från skola eller kommunal verksamhet sedan tidigare.

Som person är det viktigt att du är kommunikativ och tycker om att samarbeta. Du är van vid att arbeta självständigt och omväxlande och rapporterar till skolans administrativa chef.

Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat i något av våra program såsom: Extens, Hrutan, Ekot, Raindance, Platina, InfoMentor och Officepaketet ser vi det som meriterande.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Skoladministratör sökes till Malmö

Affektor Group arbetar som en koncern med helägda varumärken Affektor, Veteranklubben AB, och ROI-Affektor Vi arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemmaning, organisationsutveckling, utbildningsverksamhet, ledning och utvecklingsarbete i kommuner, Search och Headhunting samt Karriärändring. Affektor Group är Golden Partners och i flera fall ensam rekryteringspartner till några av Sveriges största utbildningsföretag. . ... Visa mer
Affektor Group arbetar som en koncern med helägda varumärken Affektor, Veteranklubben AB, och ROI-Affektor Vi arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemmaning, organisationsutveckling, utbildningsverksamhet, ledning och utvecklingsarbete i kommuner, Search och Headhunting samt Karriärändring. Affektor Group är Golden Partners och i flera fall ensam rekryteringspartner till några av Sveriges största utbildningsföretag.

.

Veteranklubben ingår i Affektor Group som är en koncern med flera helägda varumärken, Veteranklubben, Affektor, och ROI-Affektor. Vi arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemanning, organisationsutveckling, utbildningsverksamhet, ledning och utvecklingsarbete i kommuner, Search och Headhunting samt Karriärändring. Affektor Group är Golden Partners och i flera fall ensam rekryteringspartner till några av Sveriges största utbildningsföretag. 
 
Vi söker en skoladministratör till Malmö.


Vi söker nu en skoladministratör för kunds räkning. Tjänsten är tänkt som en inhyrning fram till årsskiftet med möjlig förlängning i ett fast uppdrag.
 
Om tjänsten

I tjänsten som skoladministratör ska du koordinera och ansvara för det dagliga administrativa flödet på skolan. Du kommer att vara en person som möter många olika människor och du ska i din profession vara serviceminded. Du kommer att arbeta i nära samarbete med skolans ledning, lärare och elever. Dina arbetsuppgifter handlar i första hand om att stödja skolledning, lärare i arbetet med administration kring verksamheten, planering och inrapportering i system och databaser samt att ge god service till skolans personal och elever. Vi söker dig som är serviceinriktad och lösningsorienterad och har erfarenhet av administration i skolmiljö.
Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Skolan präglas av en inkluderande miljö där alla är välkomna.  

Din bakgrund

Vi söker dig som har en gymnasieexamen samt är utbildad administratör alternativt har läst kurser inom administration. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med administration och service. Du behöver ha god kunskap och vana av att arbeta i flera olika datasystem. Detta kommer att vara en stor del av ditt arbete. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper om gymnasieskola och dess styrdokument. Önskvärt är tidigare erfarenhet av Schoolsoft.
Krav är tidigare yrkeserfarenheter av administration och hantering av olika datasystem. Det är viktigt att du hanterar svenska flytande i tal och skrift.
Som person ska du ha förmåga att skapa relationer.
Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan.
 
Är du den vi söker?
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, för omgående tillsättning. Vid frågor kring tjänsten, kontakta Connie Winsborn, 0723-138800  eller via mail [email protected] 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre