Lediga jobb som Tågledare i Malmö

Se lediga jobb som Tågledare i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Operativ ledare till Snälltåget

Ansök    Jan 14    Transdev Sverige AB    Tågledare
Snälltåget söker serviceinriktad Operativ ledare till Malmö I takt med vår utveckling söker vi nu en Operativ ledare (Serviceledare) till Snälltåget och vårt huvudkontor i Malmö. Om tjänsten Som Operativ ledare på Snälltåget är du ansvarig för den Operativa driften med fokus på avvikelsehantering, och ansvarar för att på ett proaktivt sätt hitta lösningar samt informera såväl verksamhetens kunder som interna intressenter vid eventuella operativa avvikel... Visa mer
Snälltåget söker serviceinriktad Operativ ledare till Malmö

I takt med vår utveckling söker vi nu en Operativ ledare (Serviceledare) till Snälltåget och vårt huvudkontor i Malmö.

Om tjänsten

Som Operativ ledare på Snälltåget är du ansvarig för den Operativa driften med fokus på avvikelsehantering, och ansvarar för att på ett proaktivt sätt hitta lösningar samt informera såväl verksamhetens kunder som interna intressenter vid eventuella operativa avvikelser. I tjänsten ingår också ansvar för operativ personalledning och operativ fordonsledning. Som Operativ ledare ansvarar man också för våra åtagande mot kunder tex, ersättningstrafik, hotellbokningar och ombokningar vid avvikelser.

För att trivas i rollen som Operativ ledare är det av vikt att man har ett tydligt, strukturerat och ordningsamt arbetssätt med förmåga att leda, planera och prioritera. Du har en god kommunikationsförmåga, ett coachande förhållningssätt, är utvecklingsinriktad och har en god initiativförmåga. Du tycker om att vara spindeln i nätet helt enkelt.

Krav på utbildning och färdigheter

- God säkerhetsmedvetenhet
- Hanterar oväntade och plötsliga situationer lugnt och metodiskt
- God datorvana
- Tidigare erfarenhet av service
- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Meriterande

- Språkkunskaper i danska och tyska
- Grundläggande kunskaper i gällande kollektivavtal
- Erfarenheter av liknande befattning.


Övrigt

- Start: Omgående. Anställningen inleds med en betald internutbildning.
- Plats: Malmö
- Omfattning: Heltidsanställning, 6 mån provanställning
- Arbetstider: Oregelbundna arbetstider
- Urval: Sker löpande
- Sista ansökningsdag: 2022-01-23


Om Snälltåget

Vi på Snälltåget drivs av att ge våra resenärer en trevlig och prisvärd resa! Snälltåget tar dig mellan Malmö och Stockholm året runt. Under vinter, sommar och tidig höst går Snälltåget hela vägen från Malmö via Stockholm till Jämtlandsfjällen. Du kan också resa med oss till Berlin under stora delar av året och till de österrikiska alperna under vintern.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsplats i en händelserik miljö med hjälpsamma kollegor och möjlighet att påverka hur Snälltågets varumärke upplevs, både internt och externt. På Snälltåget blir du delaktig i en gemenskap som genomsyras av en öppenhet och handlingskraft. Vi vill leverera det bästa möjliga för våra kunder men inte glömma bort att ha roligt under resans gång. Visa mindre