Lediga jobb Avalon Innovation Technology AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Avalon Innovation Technology AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Elektronikingenjör

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida utmaning Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikd... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida utmaning

Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikdesign

Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och systemutveckling har vi förmånen att samarbeta med ett starkt etablerat kontaktnätverk i Malmö men möjlighet till remote-uppdrag på andra orter i Sverige finns också. Våra kunder finns i olika branscher och befinner sig i olika faser av sin utveckling. Det gör att du kommer erbjudas en rad varierande utmaningar inom tex medtech, fordon eller säkerhetsindustrin. Men det är viktigt för oss att få veta hur du vill utvecklas?

Du kan antingen jobba i konsultuppdrag hos kund eller med helhetsåtaganden tillsammans med vårt projektteam som utvecklingspartner åt våra kunder. Du tillhör Malmö-kontoret rent geografiskt (och när vi kör archery tag tillsammans) men samarbetar med kollegor över hela landet för att hjälpas åt med högt och lågt.

Tillsammans med din Team Lead, Affärsansvarig, People & Culture och alla andra kollegor på Avalon får du chans att forma teamet och påverka framtiden för Malmö-teamets resa inom elektronikutveckling. Det sägs ofta i rekryteringssammanhang, men hos oss är det värt att sägas igen: om du har en idé så är vi inte sena att lyssna. Du kommer få vara kreativ, påhittig och du kommer få chans att skapa häftiga saker tillsammans med våra kunder.

Vem du är

På Avalon brinner vi för teknik och innovation och det tror vi att du också gör. Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller motsvarande och att du därefter har ett par års erfarenhet inom elektronik. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med elektronikdesign (ECAD) och PCBA design och grundläggande kompetenser inom programmering med erfarenhet av att koda i C.

Som person är du engagerad, driven, nytänkande och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är initiativrik, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och leder dig själv framåt genom komplexa projekt. Vi tror att du ser på utmaningar som lärdomar och att du tillsammans med dina kollegor vill bidra till utveckling i framkant.

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och tillsammans bidrar vi in till vår gemenskap.


Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Pelle Thorsen, Business Manager
[email protected]

Anders Roslund, Team leader
[email protected]

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Embedded developer

Din framtida möjlighet Vad brinner du för och vilka tekniker är du nyfiken på? Våra kunder utgör en blandning av olika branscher och produkter så vi erbjuder dig olika karriärvägar beroende på vad du har för intressen och kunskaper. Vi gillar coola projekt som verkligen gör skillnad på marknaden och där vi får chans att sprida vår kunskap. När du har lärt känna bolaget, teamet och malmökontoret går du ut som konsult, antingen i ett konsultuppdrag eller i... Visa mer
Din framtida möjlighet

Vad brinner du för och vilka tekniker är du nyfiken på? Våra kunder utgör en blandning av olika branscher och produkter så vi erbjuder dig olika karriärvägar beroende på vad du har för intressen och kunskaper. Vi gillar coola projekt som verkligen gör skillnad på marknaden och där vi får chans att sprida vår kunskap.

När du har lärt känna bolaget, teamet och malmökontoret går du ut som konsult, antingen i ett konsultuppdrag eller i ett inhouse-projekt där vi går in som utvecklingspartner för kunden. Vi vill vara en långsiktig teknikpartner för våra kunder och vi vill även vara en långsiktig arbetsplats för dig att utvecklas på.

Rent geografiskt så är du en del av malmökontoret men du har alltid stöd av utvecklare i resten av landet. Om du stöter på spännande utmaningar i ditt projekt så kanske du ringer en kollega i Stockholm eller Växjö? Om du introduceras till ny teknik så kanske du efterlyser tips i vårt kompetensforum. Eller om du själv har lärt dig något spännande vill du kanske dela med dig av din erfarenhet i ett av våra interna kompetensteam? Vi växer tillsammans och använder oss av den fantastiska erfarenhet vi har i företaget. Mentorskap, ledarskapsprogram, kompetensteam och vårt kvinnliga nätverk är fyra exempel på hur vi sprider vår kunskap.

Vem du är

Du har en ingenjörsexamen i grunden och har därefter jobbat några år och samlat på dig erfarenhet. Dina tekniska kunskaper är antagligen en spännande blandning av vad som är användbart i både små optimerade system och större Linux-plattformar. Vi tror du har kunskap inom teknikområden som

- C
- C++
- Python
- Embedded Linux
- Systemarkitektur


Erfarenhet av mekatronik/elektronik, reeRTOS, DoIP, Flexray, LVDS, CAN, LIN, USB, SPI, UDS och OBD är meriterande i denna rollen.

Vi är alla olika personligheter med erfarenheter, kunskaper och historier. Vi vill anställa dig för den du är och därför är det viktigaste för oss att du är dig själv. Men för att nämna några bra egenskaper som vi värderar högt så tror vi att du värdesätter ständigt lärande och en nyfikenhet att prova ny teknik. På det sättet kan vi nämligen fortsätta leverera innovativa lösningar till våra kunderVilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Om du har funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail, men du är välkommen med dina frågor.

Jag som ser fram emot din ansökan heter;

Ragnhild Falkenhaug, Teamleader
[email protected]

Jonathan Nilsson, Business Manager
[email protected]

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Software Developer

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling är kärnan i allt vi gör. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en ny kollega, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida möjlighet! I Malmö fortsätter vi vår innovationsresa inom software & cloud. Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och systemu... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling är kärnan i allt vi gör. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en ny kollega, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida möjlighet!
I Malmö fortsätter vi vår innovationsresa inom software & cloud. Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och systemutveckling har vi förmånen att samarbeta med ett starkt etablerat kontaktnätverk i Malmö men möjlighet till remote-uppdrag på andra orter i Sverige finns också.

Våra kunder finns i olika branscher och befinner sig i olika faser av sin utveckling. Det gör att du kommer erbjudas en rad varierande utmaningar. Vi är lyhörda för dina intressen och önskemål och prioriterar uppdrag som främjar din utveckling.

Du kan antingen jobba i konsultuppdrag hos kund eller med helhetsåtaganden tillsammans med vårt projektteam som utvecklingspartner åt våra kunder. Du tillhör Malmö-kontoret rent geografiskt (och när vi kör archery tag tillsammans) men samarbetar med konsulter inom software & cloud över hela landet för att hjälpas åt med högt och lågt.

Tillsammans med din Team Lead, Affärsansvarig, People & Culture och alla andra kollegor på Avalon får du chans att forma teamet och påverka framtiden för Malmö-gängets resa inom software & cloud. Det sägs ofta i rekryteringssammanhang, men hos oss är det värt att sägas igen: om du har en idé så är vi inte sena att lyssna. Du kommer få vara kreativ, påhittig och du kommer få chans att skapa häftiga saker tillsammans med våra kunder.

Vem du är
Vi söker dig som vill pröva ny teknik för att leverera innovativa lösningar till våra kunder. Är du lösningsorienterad, kommunikativ och nyfiken på att lära så blir du en viktig pusselbit i vårt team. Men främst vill vi helt enkelt att du bara ska vara dig själv. På Avalon ägnar vi en extra tanke åt att ha ett engagerande arbetsliv där vi utvecklas tillsammans och vi hoppas du vill vara med här.

Vi letar efter dig som har jobbat som systemutvecklare (fullstack/frontend/backend) i några år och vill ta nästa steg hos oss. Vi har förmånen att jobba med kunder som har hittat på lite olika saker rent tekniskt, så hos oss kan du utvecklas åt de håll som intresserar dig.

En bra bas att stå på är om du har goda kunskaper inom ett par av följande: C#, .Net, Java, C/C++ eller typescript/Javascript, Node, React. Har du även erfarenhet av att utveckla molnbaserade lösningar som Azure, AWS eller Google Cloud Services så finns det många spännande projekt där du kan vara med och utveckla samt utvecklas själv.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Ragnhild Falkenhaug, Team Leader
[email protected]

Pelle Thorsen, Business Manager
[email protected]


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Elektronikutvecklare

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida utmaning Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikd... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida utmaning

Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikdesign

Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och systemutveckling har vi förmånen att samarbeta med ett starkt etablerat kontaktnätverk i Malmö men möjlighet till remote-uppdrag på andra orter i Sverige finns också. Våra kunder finns i olika branscher och befinner sig i olika faser av sin utveckling. Det gör att du kommer erbjudas en rad varierande utmaningar inom tex medtech, fordon eller säkerhetsindustrin. Men det är viktigt för oss att få veta hur du vill utvecklas?

Du kan antingen jobba i konsultuppdrag hos kund eller med helhetsåtaganden tillsammans med vårt projektteam som utvecklingspartner åt våra kunder. Du tillhör Malmö-kontoret rent geografiskt (och när vi kör archery tag tillsammans) men samarbetar med kollegor över hela landet för att hjälpas åt med högt och lågt.

Tillsammans med din Team Lead, Affärsansvarig, People & Culture och alla andra kollegor på Avalon får du chans att forma teamet och påverka framtiden för Malmö-teamets resa inom elektronikutveckling. Det sägs ofta i rekryteringssammanhang, men hos oss är det värt att sägas igen: om du har en idé så är vi inte sena att lyssna. Du kommer få vara kreativ, påhittig och du kommer få chans att skapa häftiga saker tillsammans med våra kunder.

Vem du är

På Avalon brinner vi för teknik och innovation och det tror vi att du också gör. Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller motsvarande och att du därefter har ett par års erfarenhet inom elektronik. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med elektronikdesign (ECAD) och PCBA design och grundläggande kompetenser inom programmering med erfarenhet av att koda i C.

Som person är du engagerad, driven, nytänkande och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är initiativrik, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och leder dig själv framåt genom komplexa projekt. Vi tror att du ser på utmaningar som lärdomar och att du tillsammans med dina kollegor vill bidra till utveckling i framkant.

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och tillsammans bidrar vi in till vår gemenskap.


Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Pelle Thorsen, Business Manager
[email protected]

Anders Roslund, Team leader
[email protected]

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Elektronikingenjör

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida utmaning Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikd... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida utmaning

Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikdesign

Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och systemutveckling har vi förmånen att samarbeta med ett starkt etablerat kontaktnätverk i Malmö men möjlighet till remote-uppdrag på andra orter i Sverige finns också. Våra kunder finns i olika branscher och befinner sig i olika faser av sin utveckling. Det gör att du kommer erbjudas en rad varierande utmaningar inom tex medtech, fordon eller säkerhetsindustrin. Men det är viktigt för oss att få veta hur du vill utvecklas?

Du kan antingen jobba i konsultuppdrag hos kund eller med helhetsåtaganden tillsammans med vårt projektteam som utvecklingspartner åt våra kunder. Du tillhör Malmö-kontoret rent geografiskt (och när vi kör archery tag tillsammans) men samarbetar med kollegor över hela landet för att hjälpas åt med högt och lågt.

Tillsammans med din Team Lead, Affärsansvarig, People & Culture och alla andra kollegor på Avalon får du chans att forma teamet och påverka framtiden för Malmö-teamets resa inom elektronikutveckling. Det sägs ofta i rekryteringssammanhang, men hos oss är det värt att sägas igen: om du har en idé så är vi inte sena att lyssna. Du kommer få vara kreativ, påhittig och du kommer få chans att skapa häftiga saker tillsammans med våra kunder.

Vem du är

På Avalon brinner vi för teknik och innovation och det tror vi att du också gör. Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller motsvarande och att du därefter har ett par års erfarenhet inom elektronik. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med elektronikdesign (ECAD) och PCBA design och grundläggande kompetenser inom programmering med erfarenhet av att koda i C.

Som person är du engagerad, driven, nytänkande och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är initiativrik, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och leder dig själv framåt genom komplexa projekt. Vi tror att du ser på utmaningar som lärdomar och att du tillsammans med dina kollegor vill bidra till utveckling i framkant.

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och tillsammans bidrar vi in till vår gemenskap.


Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Pelle Thorsen, Business Manager
[email protected]

Anders Roslund, Team leader
[email protected]

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Software Developer

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling är kärnan i allt vi gör. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en ny kollega, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida möjlighet! I Malmö fortsätter vi vår innovationsresa inom software & cloud. Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och systemu... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling är kärnan i allt vi gör. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en ny kollega, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida möjlighet!
I Malmö fortsätter vi vår innovationsresa inom software & cloud. Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och systemutveckling har vi förmånen att samarbeta med ett starkt etablerat kontaktnätverk i Malmö men möjlighet till remote-uppdrag på andra orter i Sverige finns också.

Våra kunder finns i olika branscher och befinner sig i olika faser av sin utveckling. Det gör att du kommer erbjudas en rad varierande utmaningar. Vi är lyhörda för dina intressen och önskemål och prioriterar uppdrag som främjar din utveckling.

Du kan antingen jobba i konsultuppdrag hos kund eller med helhetsåtaganden tillsammans med vårt projektteam som utvecklingspartner åt våra kunder. Du tillhör Malmö-kontoret rent geografiskt (och när vi kör archery tag tillsammans) men samarbetar med konsulter inom software & cloud över hela landet för att hjälpas åt med högt och lågt.

Tillsammans med din Team Lead, Affärsansvarig, People & Culture och alla andra kollegor på Avalon får du chans att forma teamet och påverka framtiden för Malmö-gängets resa inom software & cloud. Det sägs ofta i rekryteringssammanhang, men hos oss är det värt att sägas igen: om du har en idé så är vi inte sena att lyssna. Du kommer få vara kreativ, påhittig och du kommer få chans att skapa häftiga saker tillsammans med våra kunder.

Vem du är
Vi söker dig som vill pröva ny teknik för att leverera innovativa lösningar till våra kunder. Är du lösningsorienterad, kommunikativ och nyfiken på att lära så blir du en viktig pusselbit i vårt team. Men främst vill vi helt enkelt att du bara ska vara dig själv. På Avalon ägnar vi en extra tanke åt att ha ett engagerande arbetsliv där vi utvecklas tillsammans och vi hoppas du vill vara med här.

Vi letar efter dig som har jobbat som systemutvecklare (fullstack/frontend/backend) i några år och vill ta nästa steg hos oss. Vi har förmånen att jobba med kunder som har hittat på lite olika saker rent tekniskt, så hos oss kan du utvecklas åt de håll som intresserar dig.

En bra bas att stå på är om du har goda kunskaper inom ett par av följande: C#, .Net, Java, C/C++ eller typescript/Javascript, Node, React. Har du även erfarenhet av att utveckla molnbaserade lösningar som Azure, AWS eller Google Cloud Services så finns det många spännande projekt där du kan vara med och utveckla samt utvecklas själv.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Ragnhild Falkenhaug, Team Leader
[email protected]

Pelle Thorsen, Business Manager
[email protected]


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Elektronikutvecklare

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med ytterligare en elektronikutvecklare, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida utmaning Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till ... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med ytterligare en elektronikutvecklare, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida utmaning

Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikdesign

Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och systemutveckling har vi förmånen att samarbeta med ett starkt etablerat kontaktnätverk i Malmö men möjlighet till remote-uppdrag på andra orter i Sverige finns också. Våra kunder finns i olika branscher och befinner sig i olika faser av sin utveckling. Det gör att du kommer erbjudas en rad varierande utmaningar inom tex medtech, fordon eller säkerhetsindustrin. Men först vill vi veta hur du vill utvecklas?

Du kan antingen jobba i konsultuppdrag hos kund eller med helhetsåtaganden tillsammans med vårt projektteam som utvecklingspartner åt våra kunder. Du tillhör Malmö-kontoret rent geografiskt (och när vi kör archery tag tillsammans) men samarbetar med kollegor över hela landet för att hjälpas åt med högt och lågt.

Tillsammans med din Team Lead, Affärsansvarig, People & Culture och alla andra kollegor på Avalon får du chans att forma teamet och påverka framtiden för Malmö-teamets resa inom elektronikutveckling. Det sägs ofta i rekryteringssammanhang, men hos oss är det värt att sägas igen: om du har en idé så är vi inte sena att lyssna. Du kommer få vara kreativ, påhittig och du kommer få chans att skapa häftiga saker tillsammans med våra kunder.

Vem du är

På Avalon brinner vi för teknik och innovation och det tror vi att du också gör. Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller motsvarande och att du därefter har ett par års erfarenhet inom elektronik. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med elektronikdesign (ECAD) och PCBA design och grundläggande kompetenser inom programmering med erfarenhet av att koda i C.

Som person är du engagerad, driven, nytänkande och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är initiativrik, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och leder dig själv framåt genom komplexa projekt. Vi tror att du ser på utmaningar som lärdomar och att du tillsammans med dina kollegor vill bidra till utveckling i framkant.

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och tillsammans bidrar vi in till vår gemenskap.


Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Pelle Thorsen, Business Manager
[email protected]

Anders Roslund, Team leader
[email protected]

Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist
[email protected]

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Mechanical Design Engineer

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med ytterligare en mekanikkonstruktör, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida utmaning Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller g... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med ytterligare en mekanikkonstruktör, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida utmaning

Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske längtar du efter att ta dig an stora svetsade konstruktioner, komplexa maskiner, finmekanik eller helt slänga dig in i Medtech-världen. Oavsett så kommer din flexibilitet och förmåga att använda din kunskap inom nya områden att sättas på prov.

I Malmö är vi ett gäng härliga konsulter inom mekanik, produktutveckling, projektledning, industridesign, teknikinformation och systemutveckling. Vi arbetar både ute hos våra kunder som befinner sig i och runt Malmö och i våra inhouse-projekt från vårt kontor i Västra Hamnen.

Vem du är

Du är en nytänkande produktutvecklare med minst fem års bred erfarenhet inom maskinkonstruktion eller produktutveckling med en ingenjörsexamen i bagaget. För att lösa våra kunders utmaningar är du van vid att arbeta med CAD, gärna ytmodellering och du behärskar ett eller flera PLM-system. Ditt arbete kan antingen ske i multidisciplinära produktutvecklingsuppdrag eller vara direkt kopplade till ett leveransprojekt, där du har nära dialog med produktion. Vi tror att du är genuint intresserad av båda delar och uppskattar den variation som en konsultroll innebär. Då våra kunder efterfrågar det ser vi även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du positiv, engagerad, motiverad och har en vilja att lära dig nya saker. Du är nyfiken på nya områden och lockas av att lära mer om exempelvis digitalisering och uppkopplade produkter. Vi tror att du lika entusiastiskt söker information på egen hand som lär dig av dina kollegor. Om du dessutom älskar att innovera och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Patrin Enarsson, Business Manager

[email protected]

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Backend developer

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en ny kollega, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida möjlighet! I Malmö fortsätter vi vår innovationsresa inom software & cloud. Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och system... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling är grunden i allt vi gör. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en ny kollega, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida möjlighet!
I Malmö fortsätter vi vår innovationsresa inom software & cloud. Med våra kollegors långa erfarenhet inom produkt- och systemutveckling har vi förmånen att samarbeta med ett starkt etablerat kontaktnätverk i Malmö men möjlighet till remote-uppdrag på andra orter i Sverige finns också.

Våra kunder finns i olika branscher och befinner sig i olika faser av sin utveckling. Det gör att du kommer erbjudas en rad varierande utmaningar. Men först vill vi veta hur du vill utvecklas?

Du kan antingen jobba i konsultuppdrag hos kund eller med helhetsåtaganden tillsammans med vårt projektteam som utvecklingspartner åt våra kunder. Du tillhör Malmö-kontoret rent geografiskt (och när vi kör archery tag tillsammans) men samarbetar med konsulter inom software & cloud över hela landet för att hjälpas åt med högt och lågt.

Tillsammans med din Team Lead, Affärsansvarig, People & Culture och alla andra kollegor på Avalon får du chans att forma teamet och påverka framtiden för Malmö-gängets resa inom software & cloud. Det sägs ofta i rekryteringssammanhang, men hos oss är det värt att sägas igen: om du har en idé så är vi inte sena att lyssna. Du kommer få vara kreativ, påhittig och du kommer få chans att skapa häftiga saker tillsammans med våra kunder.

Vem du är
Vi söker dig som vill pröva ny teknik för att leverera innovativa lösningar till våra kunder. Är du lösningsorienterad, kommunikativ och nyfiken på att lära så blir du en viktig pusselbit i vårt team. Men främst vill vi helt enkelt att du bara ska vara dig själv. På Avalon ägnar vi en extra tanke åt att ha ett engagerande arbetsliv där vi utvecklas tillsammans och vi hoppas du vill vara med här.

Vi letar efter dig som har jobbat som systemutvecklare (backend) i några år och vill ta nästa steg hos oss. Har du intresse för och skulle vilja utveckla dina kompetenser inom frontend så är det välkommet. Vi har förmånen att jobba med kunder som har hittat på lite olika saker rent tekniskt, så hos oss kan du utvecklas åt de håll som intresserar dig.

En bra bas att stå på är om du har goda kunskaper inom ett par av följande: C#, .Net, Java, C/C++ eller typescript/Javascript, Node, React. Har du även erfarenhet av att utveckla molnbaserade lösningar som Azure, AWS eller Google Cloud Services så finns det många spännande projekt där du kan vara med och utveckla samt utvecklas själv.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Ragnhild Falkenhaug, Team Leader
[email protected]

Pelle Thorsen, Business Manager
[email protected]


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Talent Acquisition Specialist

Din utmaning Hos oss är konsulterna och kulturen hjärtat av allt. Utan vår företagskultur eller våra konsulter är vi i n g e n t i n g. Därför är din roll, och vad du kommer att göra om dagarna, så otroligt viktig. I din roll som Talent Acquisition Specialist kommer du att fylla dagarna med att leva vår företagskultur och förmedla den och vår vision till våra framtida kollegor och stjärnor där ute. I rollen som TA Specialist hos oss ansvarar du för hela d... Visa mer
Din utmaning
Hos oss är konsulterna och kulturen hjärtat av allt. Utan vår företagskultur eller våra konsulter är vi i n g e n t i n g. Därför är din roll, och vad du kommer att göra om dagarna, så otroligt viktig. I din roll som Talent Acquisition Specialist kommer du att fylla dagarna med att leva vår företagskultur och förmedla den och vår vision till våra framtida kollegor och stjärnor där ute.

I rollen som TA Specialist hos oss ansvarar du för hela den operativa rekryteringsprocessen inom våra områden Software & Cloud och Design & Mechanics. Du kommer att identifiera och kontakta potentiella kandidater, skapa och hantera annonser, göra urval, telefonavstämningar samt genomföra intervjuer och referenssamtal. Tillsammans med våra business managers och team leaders fokuserar du på att växa våra team med nya stjärnor inom en rad olika kompetenser. Som TA Specialist har du ständigt örat mot rälsen för att fånga upp nya idéer, forum att hänga i eller nya arbetssätt att prova. Att arbeta med matchning och kompetensförsörjning kopplat till vår affär och kommande behov är en självklarhet i rollen som TA Specialist. Du utvärderar marknadsföringskanaler, planerar rekryteringskampanjer, identifierar framtida talanger, deltar på eller anordnar Meet-ups och andra event för framtida talanger hos Avalon, ja kort och gott så säkerställer du att vi vet vilka talanger som passar just oss och hur vi når varandra.

Vårt team inom People & Culture växer (hurra!) och mycket hos oss kopplat till rekrytering och TA finns på plats, men vi vill bli ännu fler, ännu effektivare och ännu mer digitaliserade. Vi vill därför ha med dig som brinner för en modernare rekrytering och TA på banan. Din utmaning och ditt storslagna bidrag till Avalon Innovation - att tillsammans med ett team runt om i Skandinavien ta vårt område, och företag till nästa nivå.

Vem du är
Du har några års erfarenhet av att arbeta brett med rekrytering, gärna inom tech. Du är själv trygg med din egen kompetens som rekryterare och det ansvar för helheten rollen innebär. Får vi drömma kan du både screena inom tech samt har erfarenhet av konsultbolag, men vår wishlist är inte lag.

Med din utbildning inom HR/Sälj/Service Management i ryggen och din erfarenhet inom rekrytering så har du fått god erfarenhet av att samarbeta med, samt stötta och coacha ledare inom olika delar av en rekryteringsprocess. Vi tror att du är genuint intresserad av att arbeta med just rekrytering och vill fortsätta utvecklas till en riktig stjärna inom området.

Som person är du positiv och naturligt strukturerad med ett ödmjukt förhållningssätt till din omgivning. Du har förmågan att ansvara för flera parallella processer och projekt samt säkerställa en hög kvalitet genom hela arbetet. Du är grym på, och värnar om, återkoppling till både kandidater och ledare.

Då vårt People & Culture team och våra ledare sitter på olika orter är det viktigt att du är självgående och kommunikativ och själv har lätt att ta eget initiativ. Samtidigt så tror vi att du är en person som helt enkelt älskar mötet med människor och att ha roligt på jobbet. Du blommar ut i kontakten med nya människor och älskar matchningen mellan kandidat och kravspec. Som TA Specialist har du erfarenhet av och trivs i en roll där du coachar våra ledare framåt i rekryteringsprocesser, samtidigt som du älskar att själv utmanas i din roll. Att förstå affären är viktigt för dig och ditt affärstänk och pannben tar dig framåt i att hitta nya lösningar och tillvägagångssätt när vi pratar kompetensförsörjning på Avalon.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och kompetenser, men dina personliga egenskaper är minst lika viktiga. Att du känner att du vill hänga med oss, och vi med dig, kommer att vara avgörande.

Vi hoppas att du är lika taggad som oss på din nya resa här på Avalon Innovation! Vi längtar efter dig som vår nya kollega på vårt Malmö- eller Helsingborgskontor - välkommen!

Vilka vi är
Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!


Nästa steg
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen. Välkommen till teamet!

Anna Wärdell, Talent Acquisition Specialist

46 704-54 30 12

Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist

46 704-54 37 30

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Teamleader och konsult inom produktutveckling

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en teamleader och konsult inom produktutveckling, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida utmaning I rollen som Teamleader och konsult på Avalon Innovation får du möjlighet att skapa mervärde både för vår... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en teamleader och konsult inom produktutveckling, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida utmaning
I rollen som Teamleader och konsult på Avalon Innovation får du möjlighet att skapa mervärde både för våra anställda och för våra kunder. Som Teamleader kommer du vara personalansvarig för ett team av konsulter inom produktutveckling - mekanik. Teamet består idag utav 10 konsulter och som ledare kommer du vara med och bygga ditt eget team med nya talanger. I din roll som teamleader kommer fokus även ligga på, laganda, stöd, kompetensutveckling, trivsel och resultat. Du kommer vara en viktig del i vår leveransenhet och arbeta tätt med affärsansvarig i Malmö, People & Culture samt med teamleaders i Malmö och på våra övriga kontor.

Tjänsten kommer att kombineras med spännande uppdrag och projekt i rollen som produktutvecklare. Våra uppdrag varierar både gällande omfattning och bransch men problemlösningen är alltid i centrum. Uppdragen kommer att vara från tidig konceptfas till färdig produkt, ibland från vårt eget kontor och ibland på plats i kundens organisation.

Vem du är
Du är en produktutvecklare med en ingenjörsexamen i bagaget. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med mekanikkonstruktion och produktutveckling och ser ledarskap som ett nästa steg i din karriär.

För att lösa våra kunders utmaningar är du van vid att arbeta med flera CAD program och gärna erfarenhet av PLM-system. Ditt arbete kan antingen ske i multidisciplinära produktutvecklingsuppdrag eller vara direkt kopplade till ett leveransprojekt, där du har nära dialog med produktion. Vi tror att du är genuint intresserad av båda delar och uppskattar den variation som en konsultroll innebär.

Som ledare på Avalon brinner du för laganda och vill bidra till formandet av en fantastisk arbetsplats. Du drivs av att coacha och hjälpa dina medarbetare att utvecklas, samtidigt som du själv vill utmanas i komplexa konsultuppdrag. Du har god affärsförståelse, trivs med att leverera i ett högt tempo, förstår vikten av att hålla dig inom satt budget och är snabb och tydlig i din återkoppling i alla led. Engagemang är ditt kännetecken och du trivs som bäst i mötet med kreativa innovatörer.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Patrik Enarsson, Regional Business Manager
46 70 833 60 15
[email protected]


Ragnhild Falkenhaug, People & Culture
46 70 454 37 30
[email protected]

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Lead Software Developer

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en Lead Software Developer, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida utmaning Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med full... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med en Lead Software Developer, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida utmaning

Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har ett öga för att bygga hållbara lösningar. Du är van att ge kunder råd om tekniska utmaningar, vägleda dem och utveckla användbara lösningar. Vi har många pågående inhouseprojekt och förfrågningar från våra kunder så nu vill vi helt enkelt bli fler i vårt team.

Då vi verkar inom hela utvecklingsprocessen kan projektens karaktär variera från helhetsåtaganden som utförs internt till att vi är på plats hos kund och driver projekt i deras regi. Projekten varierar både gällande omfattning och bransch, vilket gör att din flexibilitet och förmåga att använda befintlig kunskap inom nya områden kommer att vara avgörande. I rollen som konsult inom systemutveckling hos oss förväntas du bidra in med din kunskap till vårt team. Oavsett vilka projekt du hamnar i kommer du att arbeta under förhållanden som stöder din individuella tillväxt genom att ge dig utmanande uppgifter att lösa.

Vem du är

Du har en utbildning inom system-, datavetenskap eller motsvarande och ett genuint intresse för system och produkter samt att skapa innovation. Med dig i bagaget har du ett par års erfarenhet som fullstackutvecklare gärna med extra fokus på frontend och kunskap om javascript node och react/angular/vue eller dylikt. Har du även erfarenhet av cloudutveckling Azure, AWS eller GCP blir vi extra glada. Du har lätt att sätta dig in nya tekniker och metoder, samtidigt som du uppskattar att använda dig av det du har tidigare erfarenhet av. Du förstår värdet av agila metoder, samt har ett strukturerat och systematiskt sätt att lösa problem.

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Vi tror att du är ödmjuk, affärsmässig och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar stort ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar. Vi tror att du är van att arbeta i multidisciplinära projekt samt har en god förmåga att kommunicera med alla berörda inom och utanför projektens ramar.


Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Pelle Thorsen, Business Manager
[email protected]

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist
[email protected]Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Elektronikutvecklare

Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det leda... Visa mer
Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget?

Din utmaning
I din roll som elektronikutvecklare är du anställd som konsult där du bidrar till innovation via uppdrag ute hos kund eller i multidisciplinära designprojekt som drivs inhouse i samarbete med kollegor inom produktutveckling, industridesign och konstruktion. Variationen av uppdrag ute hos våra kunder varvat med designprojekt inhouse är det som gör denna rollen extra spännande. Du kommer att samla på dig nya erfarenheter och ställas inför en mängd intressanta utmaningar. 

Avalon har många olika kunder, stora som små. Kanske kommer du i din roll som elektronikutvecklare jobba med projekt inom medicinteknik? Eller kanske kommer du ta dig an projekt inom fordon, övervakning eller varför inte försvarsindustrin? Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikdesign.  

Vem du är
På Avalon brinner vi för teknik och innovation och det tror vi att du också gör. Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller motsvarande och att du därefter har ett par års erfarenhet inom elektronik. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med elektronikdesign (ECAD) och PCBA design och vi ser gärna att du har grundläggande kompetenser inom programmering med erfarenhet av att koda i C. 

Som person är du engagerad, driven, nytänkande och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är initiativrik, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och leder dig själv framåt genom komplexa projekt. Vi tror att du ser på utmaningar som lärdomar och att du tillsammans med andra avaloner vill bidra till utveckling i framkant. 

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar in i vår gemenskap. Om du dessutom älskar utveckling och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss.

Vilka vi är
Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner
Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Anders Roslund, Team leader 

[email protected]

+46 70 454 37 81

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist

[email protected]

+46 70 454 30 52

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Lead software developer

Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud. Din utmaning Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har et... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud.

Din utmaning
Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har ett öga för att bygga hållbara lösningar. Du är van att ge kunder råd om tekniska utmaningar, vägleda dem och utveckla användbara lösningar. Vi har många pågående inhouseprojekt och förfrågningar från våra kunder så nu vill vi helt enkelt bli fler i vårt team.

Då vi verkar inom hela utvecklingsprocessen kan projektens karaktär variera från helhetsåtaganden som utförs internt till att vi är på plats hos kund och driver projekt i deras regi. Projekten varierar både gällande omfattning och bransch, vilket gör att din flexibilitet och förmåga att använda befintlig kunskap inom nya områden kommer att vara avgörande. I rollen som konsult inom systemutveckling hos oss förväntas du bidra in med din kunskap till vårt team. Oavsett vilka projekt du hamnar i kommer du att arbeta under förhållanden som stöder din individuella tillväxt genom att ge dig utmanande uppgifter att lösa.

Vem du är
Du har en utbildning inom system-, datavetenskap eller motsvarande och ett genuint intresse för system och produkter samt att skapa innovation. Med dig i bagaget har du ett par års erfarenhet som fullstackutvecklare gärna med extra fokus på frontend och kunskap om javascript node och react/angular/vue eller dylikt. Har du även erfarenhet av cloudutveckling Azure, AWS eller GCP blir vi extra glada. Du har lätt att sätta dig in nya tekniker och metoder, samtidigt som du uppskattar att använda dig av det du har tidigare erfarenhet av. Du förstår värdet av agila metoder, samt har ett strukturerat och systematiskt sätt att lösa problem.

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Vi tror att du är ödmjuk, affärsmässig och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar stort ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar. Vi tror att du är van att arbeta i multidisciplinära projekt samt har en god förmåga att kommunicera med alla berörda inom och utanför projektens ramar.

Vilka vi är
Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner
Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist 

[email protected]

+46 704 54 30 52

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Mechanical Design Engineer

Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med ytterligare en mekanikkonstruktör, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation! Din framtida utmaning Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller g... Visa mer
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam i Malmö med ytterligare en mekanikkonstruktör, kanske är det du? Välkommen till Avalon Innovation!

Din framtida utmaning

Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske längtar du efter att ta dig an stora svetsade konstruktioner, komplexa maskiner, finmekanik eller helt slänga dig in i Medtech-världen. Oavsett så kommer din flexibilitet och förmåga att använda din kunskap inom nya områden att sättas på prov.

I Malmö är vi ett gäng härliga konsulter inom mekanik, produktutveckling, projektledning, industridesign, teknikinformation och systemutveckling. Vi arbetar både ute hos våra kunder som befinner sig i och runt Malmö och i våra inhouse-projekt från vårt kontor i Västra Hamnen.

Vem du är

Du är en nytänkande produktutvecklare med minst fem års bred erfarenhet inom maskinkonstruktion eller produktutveckling med en ingenjörsexamen i bagaget. För att lösa våra kunders utmaningar är du van vid att arbeta med CAD, gärna ytmodellering och du behärskar ett eller flera PLM-system. Ditt arbete kan antingen ske i multidisciplinära produktutvecklingsuppdrag eller vara direkt kopplade till ett leveransprojekt, där du har nära dialog med produktion. Vi tror att du är genuint intresserad av båda delar och uppskattar den variation som en konsultroll innebär. Då våra kunder efterfrågar det ser vi även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du positiv, engagerad, motiverad och har en vilja att lära dig nya saker. Du är nyfiken på nya områden och lockas av att lära mer om exempelvis digitalisering och uppkopplade produkter. Vi tror att du lika entusiastiskt söker information på egen hand som lär dig av dina kollegor. Om du dessutom älskar att innovera och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga - jag är en avalon!

Nästa steg

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi bjuder in till intervjuer kontinuerligt. Vänta inte till sista ansökningsdag! Om du har frågor eller funderingar om Avalon Innovation går det bra att ta kontakt med oss som ansvarar för rekryteringen.

Vi som ser fram emot din ansökan heter;

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist

[email protected]

Patrin Enarsson, Business Manager

[email protected]

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av annonser eller andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Plastkonstruktör

Älskar du produktutveckling, innovation och teknik? Vill du jobba multidisciplinärt i högteknologiska projekt och vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget? Vi kommer nu att anställa fler medarbetare till vårt team i Malmö. Välkommen till Avalon Innovation! Din utmaning Avalon Innovation är ett branschoberoende teknikkonsultbolag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produ... Visa mer
Älskar du produktutveckling, innovation och teknik? Vill du jobba multidisciplinärt i högteknologiska projekt och vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget? Vi kommer nu att anställa fler medarbetare till vårt team i Malmö. Välkommen till Avalon Innovation!


Din utmaning
Avalon Innovation är ett branschoberoende teknikkonsultbolag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Hos oss arbetar du som konsult i uppdrag inom olika områden antingen ute hos kund eller i inhouse-projekt från vårt eget kontor i Malmö. Vill du ha en vardag som är fylld av möjligheter, kluriga utmaningar, tekniksnack och intressanta samarbetspartners? Tillsammans skapar vi hållbara och innovativa lösningar som gör skillnad på riktigt och där ditt bidrag är avgörande. Just den här gången söker vi dig vars hjärta klappar extra för plast. - din tekniska utmaning hos oss kommer att innefatta allt från formgjuten plast till rörlig mekanik, ofta från tidig konceptfas till färdig produkt. Ditt arbete kommer beröra all form av plastkonstruktion..

Hos Avalon backas du av 150 ingenjörer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi vill att du ska må bra, utvecklas och vilja brainstorma fram nästa stora idé. Vi arbetar flexibelt och digitalt och hittar former som passar våra kunders utmaningar och behov.  

Vem du är 
Vi söker dig som är erfaren i din roll som plastkonstruktör och som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Du har en passande utbildning i bagaget och erfarenhet från teknik, industri eller produktutveckling. Om du dessutom har en multidisciplinär bakgrund inom mekanik så är det starkt meriterande. Oavsett bakgrund så är du duktig på att kommunicera och att hålla nära dialog med kunder och leverantörer. Du talar svenska och engelska obehindrat. När det gäller erfarenheter och kompetenser så inser vi att ingen kan allt, men vi tror att du har god förståelse och kännedom inom några av följande områden:

Erfarenhet från hela eller delar av utvecklingskedjan från koncept till färdig produkt där arbete med förstudier, system- och detaljkonstruktion, tekniskt offertunderlag, leverantörskontakter är viktiga delar.
Du har kunskaper i något eller några av de vanliga konstruktionsverktygen, t.ex. Solid Works, Creo eller Inventor.
Fokus på slutanvändare, ansvar för kravställning samt val av tillverkningsmetod utifrån design. 


Som kollega är du strukturerad, flexibel och trygg. Du kan förmedla information, besked och riktning på ett sätt som hjälper teamet att nå målet. Förutom dina formella kompetenser hoppas vi att du blir en engagerad del av vår gemenskap och att vi kommer få dela både kunskap och skratt tillsammans.Vi ser fram emot att träffa dig, så vänta inte med att skicka in din ansökan! 

Vilka vi är
Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Vi ingår i den nordiska innovationskoncernen CIMON. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör. Med korta beslutsvägar, transparens och en platt organisation blir du hos oss en nyckelspelare på vägen mot att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget.

Vi värnar om vår företagskultur och vi är alla med och bidrar aktivt till våra gemensamma framgångar. Vi motiveras dagligen av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner
Frida Roos, Talent Acquisition Specialist

[email protected] 

Patrik Enarsson, Business Manager

[email protected] 

Stefan Johansson, Team Lead

[email protected] 


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Vi tillämpar löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Business Director South

Din utmaning Vi har ett tydligt fokus i att utveckla innovativa produkt- och systemlösningar som verkligen gör skillnad. Genom djupa insikter om marknads- och datadriven innovation, en skarp förmåga att driva komplexa projekt och ett djupt teknikkunnande hjälper vi våra kunder att möta framtiden, effektivare än någon annan på marknaden. Och våra medarbetare älskar att vara avaloner. Det är vår vision! Avalon Innovation expanderar, och vi söker dig ti... Visa mer
Din utmaning

Vi har ett tydligt fokus i att utveckla innovativa produkt- och systemlösningar som verkligen gör skillnad. Genom djupa insikter om marknads- och datadriven innovation, en skarp förmåga att driva komplexa projekt och ett djupt teknikkunnande hjälper vi våra kunder att möta framtiden, effektivare än någon annan på marknaden. Och våra medarbetare älskar att vara avaloner. Det är vår vision!

Avalon Innovation expanderar, och vi söker dig till rollen som Business Director South, en nyckelroll i vår företagsledning där du leder drivna Regional Managers, Business Managers och Account Managers och har det yttersta resultat- och affärsansvaret i regionen. Tillsammans med vår Business Director North, tar ni ett övergripande ansvar kring affärs- och strategiutveckling, försäljning, säljledning och tillväxt för att lyckas nå våra övergripande målsättningar. 

När våra kunder vill anlita oss, anpassar vi alltid upplägget utifrån behovet och formen av samarbetet. Antingen genom att hyra in en konsult till sitt projekt onsite eller genom att anlita oss som extern partner där vi tar helhetsansvar för utveckling och leverans. Du kommer både strategiskt och operativt arbeta med vår projektförsäljning i regionen i ett nära samarbete med våra affärskollegor och Head of PMO. Du kommer bidra till att en omfattande andel av vår affär kommer från just projektåtaganden.

Du kommer att vara med och utveckla och leda ett bolag där din röst är viktig. Där dina kollegors idéer bildar en bättre version av bolaget du jobbar för och där förändring skapar möjligheter. Där vi ser varandras potential och där utmaningar svetsar oss samman. Där frihet under ansvar är en självklarhet och där vi tar varandras rygg i med och motgång. Där tillväxt och ekonomiska resultat kommer i takt med att kunderna ställer sig på kö för att få hjälp av just oss, där vi med respekt och ödmjukhet inför varandra verkligen bidrar till att utveckla produkter, system och tjänster som är märkbart bättre än de som finns på marknaden idag. Där du känner att ditt bidrag uppskattas, där du kan vara dig själv och där du har kul på jobbet varje dag. 

Vem du är
Du är en målinriktad och affärsdriven ledare, med bred teknisk bakgrund och erfarenhet från vår bransch. Du drivs av att identifiera kunders utmaningar och behov samt paketera lösningar som utförs i projektform. Som ledare hos oss skapar du förutsättningar för dina kollegor att utvecklas för att tillsammans uppnå våra mål. 

Våra kunder står mitt i en stor förändring då mycket av deras produkter och tjänster digitaliseras. Våra team bidrar i stor utsträckning med sin kompetens i den förändringen. Därför ser vi att du har tidigare erfarenhet från detta segment för att kunna vara en värdefull rådgivare internt och externt.

Du ser möjligheter i utmaningar och tänker framåt och uppåt. En sak vet du, det var absolut inte bättre förr och när det skiter sig, tar du nya tag och har mod i ditt ledarskap. För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse för affären och kunddialogen. Du ser affärsmöjligheter i så gott som allt och tar vara på dem. Du har ett stort nätverk och arbetar ständigt med att utöka det.

Är du ansvarstagande, strukturerad och kommunikativ i ditt arbetssätt? Då kommer du bli en viktig pusselbit hos oss. Ledarskap är viktigt för oss på Avalon och därför ser vi att du har ett genuint intresse att leda och utveckla medarbetare. Med ett ödmjukt och empatiskt förhållningssätt och din förmåga att lyssna tar du in andras åsikter och perspektiv för att skapa den optimala lösningen. Men viktigast av allt är att du är dig själv.

Du kommer vara placerad i Malmö eller Helsingborg och rapporterar till Avalons VD, Resor ingår i tjänsten och därför behöver du ha körkort och tillgång till bil. Vi tillämpar en flexibel arbetsplats men samtidigt älskar vi att ses på våra kontor - det är där vi tillsammans skapar innovation.

Vilka vi är
Avalon Innovation är ett innovationsdrivet teknikkonsultföretag, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Vi hoppas att du är lika taggad som oss på din resa här på Avalon Innovation. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill veta mer kring vilka vi är. Välkommen! 

Kontaktperson
Helene Högberg, CEO

[email protected]

+46 704-54 37 73

Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist

[email protected]

+46 70 454 37 30

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Senior Mechanical Design Engineer

Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget. Din utmaning Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske läng... Visa mer
Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget.

Din utmaning
Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske längtar du efter att ta dig an stora svetsade konstruktioner, komplexa maskiner, finmekanik eller helt slänga dig in i Medtech-världen. Oavsett så kommer din flexibilitet och förmåga att använda din kunskap inom nya områden att sättas på prov.

I Malmö är vi ett gäng härliga konsulter inom mekanik, produktutveckling, projektledning, industridesign, teknikinformation och systemutveckling. Vi arbetar både ute hos våra kunder som befinner sig i och runt Malmö och i våra inhouse-projekt från vårt kontor i Västra Hamnen.

Vem du är
Du är en nytänkande produktutvecklare med minst fem års bred erfarenhet inom maskinkonstruktion eller produktutveckling med en ingenjörsexamen i bagaget. För att lösa våra kunders utmaningar är du van vid att arbeta med CAD, gärna ytmodellering och du behärskar ett eller flera PLM-system. Ditt arbete kan antingen ske i multidisciplinära produktutvecklingsuppdrag eller vara direkt kopplade till ett leveransprojekt, där du har nära dialog med produktion. Vi tror att du är genuint intresserad av båda delar och uppskattar den variation som en konsultroll innebär. Då våra kunder efterfrågar det ser vi även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 Som person är du positiv, engagerad, motiverad och har en vilja att lära dig nya saker. Du är nyfiken på nya områden och lockas av att lära mer om exempelvis digitalisering och uppkopplade produkter. Vi tror att du lika entusiastiskt söker information på egen hand som lär dig av dina kollegor. Om du dessutom älskar att innovera och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss!Vilka vi är
Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör!

Vår företagskultur är det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt tillsammans. Med regelbundna gemensamma aktiviteter håller vi ihop vår kultur - vi samlas på after work, digitala träningspass, en padelmatch eller konferens och hittar inspiration från varandra i vårt härliga gäng! Vill du ta chansen och bli en del av oss?

Kontaktpersoner
Frida Roos, Talent Acquisition Specialist

+46 70 454 30 52

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Embedded-utvecklare

Din utmaning Nu har du chansen att ansluta till vårt härliga team på Avalon i Malmö eller Helsingborg då vi ska anställa ytterligare tre mjukvaruutvecklare inom embedded. Våra utvecklare drivs av ödmjukt entreprenörskap, innovation och samarbete. Som en del av Avalon Innovation får du utveckla den senaste tekniken åt ledande företag och små start-ups inom olika industrier. Rollen är mångfacetterad och det finns många möjligheter att utvecklas i pågående ... Visa mer
Din utmaning

Nu har du chansen att ansluta till vårt härliga team på Avalon i Malmö eller Helsingborg då vi ska anställa ytterligare tre mjukvaruutvecklare inom embedded.

Våra utvecklare drivs av ödmjukt entreprenörskap, innovation och samarbete. Som en del av Avalon Innovation får du utveckla den senaste tekniken åt ledande företag och små start-ups inom olika industrier. Rollen är mångfacetterad och det finns många möjligheter att utvecklas i pågående projekt. Du kommer också erbjudas stora möjligheter för kompetensutveckling i mjukvara.

När vi utvecklar inbyggd programvara för våra kunder måste vi komma till insikt om produktens/tjänstens verkliga syfte på marknaden, både hårdvaran och funktionerna, oavsett om det är inom medtech, edtech, fordonsindustrin, telekommunikation, försvarsindustrin eller något annat spännande område. Din vilja att lära och förbättra hjälper våra kunder att ständigt utveckla ett större värde på sin marknad. 

Då vi verkar inom hela utvecklingsprocessen kan projektens karaktär variera från helhetsåtaganden som vi utför internt på vårt kontor i Västra Hamnen i Malmö och på Berga Allé i Helsingborg till att vi är på plats hos kund och driver projekt i deras regi. 

Som konsult hos oss kommer din vardag präglas av innovation, spännande kunduppdrag och kollegor som mer än gärna delar med sig av sin kunskap. I rollen som konsult inom inbyggda system förväntas du vara en nyfiken och självgående utvecklare som snabbt identifierar både utmaningar och innovativa lösningar. Projekten varierar både gällande omfattning och bransch, vilket gör att din flexibilitet och förmåga att använda befintlig kunskap inom nya områden kommer att vara avgörande. I rollen som konsult hos oss förväntas du bidra in med din kunskap till vårt team. I Malmö och Helsingborg får du kollegor inom mjukvara, systemutveckling, test, projektledning, mekanik, industridesign, teknikinformation och mycket mer. 

Vem du är
För att trivas och vara riktigt vass i den här rollen ser vi att du har:

Utbildning inom system-, datavetenskap eller motsvarande 
Ett par års erfarenhet av programmering och kompetens inom C/C++
Erfarenhet av Python/Matlab samt Linux/Embedded Linux 


Vi tror att du gärna delar med dig av din kunskap till andra och tycker om att samarbeta i team - att arbeta i multidisciplinära projekt finner du motiverande. Du är tydlig i din kommunikation mot såväl kollegor som kunder och är vass på att visualisera och förklara dina ideér och lösningar. Vi tror att du är ödmjuk, noggrann och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ.

Vilka vi är
Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt tillsammans. Med regelbundna gemensamma aktiviteter håller vi ihop vår kultur - vi samlas på after work, digitala träningspass, en padelmatch eller konferens och hittar inspiration från varandra i vårt härliga gäng! Vill du ta chansen och bli en del av oss? 

Kontaktperson
Pelle Thorsen, Business Manager, [email protected] 

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist, [email protected] 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Fullstack-utvecklare för Remote work

Din utmaning Det händer mycket inom vår bransch och gränserna för vart du kan utföra ditt arbete börjar suddas ut. Vi har många spännande förfrågningar från våra kunder och vi söker därför dig som vill jobba remote i utvecklingsprojekt antingen direkt mot någon av våra kunder eller som del av vårt distribuerat team till något av våra projekt eller paketeringar mot slutkund.  Remote work, hur då? Jo, Avalon Innovation finns på 11 orter i Sverige och Danma... Visa mer
Din utmaning

Det händer mycket inom vår bransch och gränserna för vart du kan utföra ditt arbete börjar suddas ut. Vi har många spännande förfrågningar från våra kunder och vi söker därför dig som vill jobba remote i utvecklingsprojekt antingen direkt mot någon av våra kunder eller som del av vårt distribuerat team till något av våra projekt eller paketeringar mot slutkund. 

Remote work, hur då? Jo, Avalon Innovation finns på 11 orter i Sverige och Danmark, men vi kanske inte finns just där du befinner dig i Skandinavien. Det tycker vi inte ska vara ett problem, därför är den här tjänsten på distans eller på någon av de orter vi har kontor idag. Oavsett vart du kommer att arbeta ifrån, så kommer du att vara en del av ett team. Vi använder oss av Google Chat, Meet Slack osv. med allt vad det innebär så du kommer att ha tät kontakt med dina kollegor på andra orter och få ta del av samt bidra in till teamet. 

Din roll innebär att du kommer vara med och tekniskt analysera krav samt ta fram design och implementation utifrån dessa. Som team kommer ni också att felsöka och optimera ny samt befintlig kodbas. Automatisering och förbättringar av processer och metodik kan vara en del av uppdragen för att öka kvalitet och stabiliteten på framtagna lösningar. Därför tror vi att ständiga förbättringar är något som motiverar dig. Du ser ett värde i dokumentation av din kod som en naturlig del av ditt arbete.

Vem du är

Du är en driven utvecklare med 3 + års erfarenhet av systemutveckling. Vi söker dig som har fokus antingen på backend, frontend eller fullstack och har erfarenhet av programmeringsspråk som C# .Net, Java eller/och Javascript, React eller Typescript.

Du har erfarenhet av att jobba med databaser och varit i kontakt med någon variant såsom My/Ms/T eller liknande. Någon av de lösningar du har jobbat med har förmodligen varit Web services och du har bra förståelse av API som SOAP/REST. Det är meriterande om du har erfarenhet av cloud plattformar som GCP, Azure eller AWS. Har du dessutom erfarenhet av .Net Core eller Python blir vi extra glada. 

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Vi tror att du är ödmjuk, affärsmässig och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar stort ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar. Vi tror att du är van att arbeta i multidisciplinära projekt samt har en god förmåga att kommunicera med alla berörda inom och utanför projektens ramar.

Då våra kunder efterfrågar det ser vi att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt tillsammans. Med regelbundna gemensamma aktiviteter håller vi ihop vår kultur - vi samlas på after work, digitala träningspass, en padelmatch eller konferens och hittar inspiration från varandra i vårt härliga gäng! Vill du ta chansen och bli en del av oss? 

 

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Manager, [email protected] 

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist, [email protected] 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Business Director South

Din utmaning Vi har ett tydligt fokus i att utveckla innovativa produkt- och systemlösningar som verkligen gör skillnad. Genom djupa insikter om marknads- och datadriven innovation, en skarp förmåga att driva komplexa projekt och ett djupt teknikkunnande hjälper vi våra kunder att möta framtiden, effektivare än någon annan på marknaden. Och våra medarbetare älskar att vara avaloner. Det är vår vision! Avalon Innovation expanderar, och vi söker dig till ro... Visa mer
Din utmaning

Vi har ett tydligt fokus i att utveckla innovativa produkt- och systemlösningar som verkligen gör skillnad. Genom djupa insikter om marknads- och datadriven innovation, en skarp förmåga att driva komplexa projekt och ett djupt teknikkunnande hjälper vi våra kunder att möta framtiden, effektivare än någon annan på marknaden. Och våra medarbetare älskar att vara avaloner. Det är vår vision!
Avalon Innovation expanderar, och vi söker dig till rollen som Business Director South, en nyckelroll i vår företagsledning där du leder drivna Regional Managers, Business Managers och Account Managers och har det yttersta resultat- och affärsansvaret i regionen. Tillsammans med vår Business Director North, tar ni ett övergripande ansvar kring affärs- och strategiutveckling, försäljning, säljledning och tillväxt för att lyckas nå våra övergripande målsättningar. 


När våra kunder vill anlita oss, anpassar vi alltid upplägget utifrån behovet och formen av samarbetet. Antingen genom att hyra in en konsult till sitt projekt onsite eller genom att anlita oss som extern partner där vi tar helhetsansvar för utveckling och leverans. Du kommer både strategiskt och operativt arbeta med vår projektförsäljning i regionen i ett nära samarbete med våra affärskollegor och Head of PMO. Du kommer bidra till att en omfattande andel av vår affär kommer från just projektåtaganden.


Du kommer att vara med och utveckla och leda ett bolag där din röst är viktig. Där dina kollegors idéer bildar en bättre version av bolaget du jobbar för och där förändring skapar möjligheter. Där vi ser varandras potential och där utmaningar svetsar oss samman. Där frihet under ansvar är en självklarhet och där vi tar varandras rygg i med och motgång. Där tillväxt och ekonomiska resultat kommer i takt med att kunderna ställer sig på kö för att få hjälp av just oss, där vi med respekt och ödmjukhet inför varandra verkligen bidrar till att utveckla produkter, system och tjänster som är märkbart bättre än de som finns på marknaden idag. Där du känner att ditt bidrag uppskattas, där du kan vara dig själv och där du har kul på jobbet varje dag. 


Vem du är
Du är en målinriktad och affärsdriven ledare, med bred teknisk bakgrund och erfarenhet från vår bransch. Du drivs av att identifiera kunders utmaningar och behov samt paketera lösningar som utförs i projektform. Som ledare hos oss skapar du förutsättningar för dina kollegor att utvecklas för att tillsammans uppnå våra mål. 


Våra kunder står mitt i en stor förändring då mycket av deras produkter och tjänster digitaliseras. Våra team bidrar i stor utsträckning med sin kompetens i den förändringen. Därför ser vi att du har tidigare erfarenhet från detta segment för att kunna vara en värdefull rådgivare internt och externt.

Du ser möjligheter i utmaningar och tänker framåt och uppåt. En sak vet du, det var absolut inte bättre förr och när det skiter sig, tar du nya tag och har mod i ditt ledarskap. För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse för affären och kunddialogen. Du ser affärsmöjligheter i så gott som allt och tar vara på dem. Du har ett stort nätverk och arbetar ständigt med att utöka det.


Är du ansvarstagande, strukturerad och kommunikativ i ditt arbetssätt? Då kommer du bli en viktig pusselbit hos oss. Ledarskap är viktigt för oss på Avalon och därför ser vi att du har ett genuint intresse att leda och utveckla medarbetare. Med ett ödmjukt och empatiskt förhållningssätt och din förmåga att lyssna tar du in andras åsikter och perspektiv för att skapa den optimala lösningen. Men viktigast av allt är att du är dig själv.


Du kommer vara placerad i Malmö eller Helsingborg och rapporterar till Avalons VD, Resor ingår i tjänsten och därför behöver du ha körkort och tillgång till bil. Vi tillämpar en flexibel arbetsplats men samtidigt älskar vi att ses på våra kontor - det är där vi tillsammans skapar innovation.


Vilka vi är
Avalon Innovation är ett innovationsdrivet teknikkonsultföretag, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Vi hoppas att du är lika taggad som oss på din resa här på Avalon Innovation. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill veta mer kring vilka vi är. Välkommen! 


Kontaktperson
Helene Högberg, CEO

[email protected]

+46 704-54 37 73


Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist

[email protected]

+46 70 454 37 30


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Lead software developer

Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud. Din utmaning Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har et... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud.

Din utmaning
Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har ett öga för att bygga hållbara lösningar. Du är van att ge kunder råd om tekniska utmaningar, vägleda dem och utveckla användbara lösningar. Vi har många pågående inhouseprojekt och förfrågningar från våra kunder så nu vill vi helt enkelt bli fler i vårt team.

Då vi verkar inom hela utvecklingsprocessen kan projektens karaktär variera från helhetsåtaganden som utförs internt till att vi är på plats hos kund och driver projekt i deras regi. Projekten varierar både gällande omfattning och bransch, vilket gör att din flexibilitet och förmåga att använda befintlig kunskap inom nya områden kommer att vara avgörande. I rollen som konsult inom systemutveckling hos oss förväntas du bidra in med din kunskap till vårt team. Oavsett vilka projekt du hamnar i kommer du att arbeta under förhållanden som stöder din individuella tillväxt genom att ge dig utmanande uppgifter att lösa.

Vem du är
Du har en utbildning inom system-, datavetenskap eller motsvarande och ett genuint intresse för system och produkter samt att skapa innovation. Med dig i bagaget har du ett par års erfarenhet som fullstackutvecklare gärna med extra fokus på frontend och kunskap om javascript node och react/angular/vue eller dylikt. Har du även erfarenhet av cloudutveckling Azure, AWS eller GCP blir vi extra glada. Du har lätt att sätta dig in nya tekniker och metoder, samtidigt som du uppskattar att använda dig av det du har tidigare erfarenhet av. Du förstår värdet av agila metoder, samt har ett strukturerat och systematiskt sätt att lösa problem.

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Vi tror att du är ödmjuk, affärsmässig och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar stort ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar. Vi tror att du är van att arbeta i multidisciplinära projekt samt har en god förmåga att kommunicera med alla berörda inom och utanför projektens ramar.

Vilka vi är
Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner
Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist 

[email protected]

+46 704 54 30 52

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Cloud Developer

Your challenge Our Software & Cloud team is growing and we are looking for more colleagues in Stockholm and Malmö. Who are we looking for? Well, a person who has the ability to understand the customers’ complex needs and come up with innovative solutions. As Cloud Developer at Avalon Innovation you will lead teams in projects towards finding the right solution that brings our customers to the next level.  In the role you will develop and deliver high qua... Visa mer
Your challenge

Our Software & Cloud team is growing and we are looking for more colleagues in Stockholm and Malmö. Who are we looking for? Well, a person who has the ability to understand the customers’ complex needs and come up with innovative solutions. As Cloud Developer at Avalon Innovation you will lead teams in projects towards finding the right solution that brings our customers to the next level. 

In the role you will develop and deliver high qualitative products and solutions where you act as an advisor within our Department Software & Cloud. You will be an important and valuable part in our business when it comes to customer dialogues and scopening of new assignments. Avalon Innovation is a proud Google Cloud Partner and as our Cloud Developer you will be a keyplayer in our work to continue to build Avalon Innovation as a strong partner in Scandinavia for innovative cloud services. 

In the role of Cloud Developer, you will be able to take responsibility for guiding teams in projects and customer assignments to solve the right problems in the right way. Sometimes you will be the only developer within your area of expertise and sometimes you'll work closely with other developers. It’s the variation that’s fun, right? 

Who you are

You are a driven developer that always strives towards innovation and new ways of thinking. Sharing your knowledge comes naturally for you and you are always looking to develop yourself as well as your colleagues and our customers. You enjoy both working individually but also in a team with others. 

We believe that you have 3+ years of experience of software development and relevant knowledge in different backend languages. You have also proven experience from working with cloud technologies such as GCP preferably, and ideally AWS or Azure as well. Are you not certified for GCP yet? Don't worry we have you covered here through our partnership for easy access to training and certifications.. 

You also have knowledge of developing APIs and have an understanding of microservices and their relevant areas of use. In your previous experience you have worked with a selection of databases where you also have gained knowledge of their limitations. 

Do you have knowledge within CI/CD and experience of Infrastructure as Code and IoT? Awesome, we are more than happy to have you on our team. If you also have experience with Containerization and management we are jumping high. Do you have all of the above, or none, but relevant experience just outside of the famous box? Well don’t hesitate to let us know why you and we are the perfect match!  

Who we are

Avalon Innovation is a Scandinavian consulting company that develops innovative product and system solutions. Through our innovation model, broad technical know-how, and humility towards each other, we help our customers meet the future. Our ambition is not to be the largest, however, we will always strive to be the best at what we do.

Our corporate culture is among our most valued assets. We are all involved in and actively contribute to our mutual success and are motivated by working together to drive our business forward. We are excited to work at Avalon Innovation and can proudly say - I am an avalon!

Contact

Pelle Thorsen, Business Manager, +46 70 454 30 79

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist, + 46 70 454 30 52

We have done our choice of media for this recruitment and therefore avoid contact with advertisers or sellers within recruitment services. Visa mindre

Elektronikutvecklare

Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det leda... Visa mer
Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget?

Din utmaning
I din roll som elektronikutvecklare är du anställd som konsult där du bidrar till innovation via uppdrag ute hos kund eller i multidisciplinära designprojekt som drivs inhouse i samarbete med kollegor inom produktutveckling, industridesign och konstruktion. Variationen av uppdrag ute hos våra kunder varvat med designprojekt inhouse är det som gör denna rollen extra spännande. Du kommer att samla på dig nya erfarenheter och ställas inför en mängd intressanta utmaningar. 

Avalon har många olika kunder, stora som små. Kanske kommer du i din roll som elektronikutvecklare jobba med projekt inom medicinteknik? Eller kanske kommer du ta dig an projekt inom fordon, övervakning eller varför inte försvarsindustrin? Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikdesign.  

Vem du är
På Avalon brinner vi för teknik och innovation och det tror vi att du också gör. Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller motsvarande och att du därefter har ett par års erfarenhet inom elektronik. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med elektronikdesign (ECAD) och PCBA design och vi ser gärna att du har grundläggande kompetenser inom programmering med erfarenhet av att koda i C. 

Som person är du engagerad, driven, nytänkande och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är initiativrik, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och leder dig själv framåt genom komplexa projekt. Vi tror att du ser på utmaningar som lärdomar och att du tillsammans med andra avaloner vill bidra till utveckling i framkant. 

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar in i vår gemenskap. Om du dessutom älskar utveckling och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss.

Vilka vi är
Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner
Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Anders Roslund, Team leader 

[email protected]

+46 70 454 37 81

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist

[email protected]

+46 70 454 30 52

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Elektronikutvecklare

Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det leda... Visa mer
Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget?

Din utmaning

I din roll som elektronikutvecklare är du anställd som konsult där du bidrar till innovation via uppdrag ute hos kund eller i multidisciplinära designprojekt som drivs inhouse i samarbete med kollegor inom produktutveckling, industridesign och konstruktion. Variationen av uppdrag ute hos våra kunder varvat med designprojekt inhouse är det som gör denna rollen extra spännande. Du kommer att samla på dig nya erfarenheter och ställas inför en mängd intressanta utmaningar. 

Avalon har många olika kunder, stora som små. Kanske kommer du i din roll som elektronikutvecklare jobba med projekt inom medicinteknik? Eller kanske kommer du ta dig an projekt inom fordon, övervakning eller varför inte försvarsindustrin? Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikdesign.  

Vem du är

På Avalon brinner vi för teknik och innovation och det tror vi att du också gör. Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller motsvarande och att du därefter har ett par års erfarenhet inom elektronik. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med elektronikdesign (ECAD) och PCBA design och vi ser gärna att du har grundläggande kompetenser inom programmering med erfarenhet av att koda i C. 

Som person är du engagerad, driven, nytänkande och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är initiativrik, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och leder dig själv framåt genom komplexa projekt. Vi tror att du ser på utmaningar som lärdomar och att du tillsammans med andra avaloner vill bidra till utveckling i framkant. 

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar in i vår gemenskap. Om du dessutom älskar utveckling och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Anders Roslund, Team leader 

[email protected]

+46 70 454 37 81

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist

[email protected]

+46 70 454 30 52

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Senior Mechanical Design Engineer

Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget. Din utmaning Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske läng... Visa mer
Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget.

Din utmaning
Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske längtar du efter att ta dig an stora svetsade konstruktioner, komplexa maskiner, finmekanik eller helt slänga dig in i Medtech-världen. Oavsett så kommer din flexibilitet och förmåga att använda din kunskap inom nya områden att sättas på prov.

I Malmö är vi ett gäng härliga konsulter inom mekanik, produktutveckling, projektledning, industridesign, teknikinformation och systemutveckling. Vi arbetar både ute hos våra kunder som befinner sig i och runt Malmö och i våra inhouse-projekt från vårt kontor i Västra Hamnen.

Vem du är
Du är en nytänkande produktutvecklare med minst fem års bred erfarenhet inom maskinkonstruktion eller produktutveckling med en ingenjörsexamen i bagaget. För att lösa våra kunders utmaningar är du van vid att arbeta med CAD, gärna ytmodellering och du behärskar ett eller flera PLM-system. Ditt arbete kan antingen ske i multidisciplinära produktutvecklingsuppdrag eller vara direkt kopplade till ett leveransprojekt, där du har nära dialog med produktion. Vi tror att du är genuint intresserad av båda delar och uppskattar den variation som en konsultroll innebär. Då våra kunder efterfrågar det ser vi även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 Som person är du positiv, engagerad, motiverad och har en vilja att lära dig nya saker. Du är nyfiken på nya områden och lockas av att lära mer om exempelvis digitalisering och uppkopplade produkter. Vi tror att du lika entusiastiskt söker information på egen hand som lär dig av dina kollegor. Om du dessutom älskar att innovera och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss!Vilka vi är
Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör!

Vår företagskultur är det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt tillsammans. Med regelbundna gemensamma aktiviteter håller vi ihop vår kultur - vi samlas på after work, digitala träningspass, en padelmatch eller konferens och hittar inspiration från varandra i vårt härliga gäng! Vill du ta chansen och bli en del av oss?

Kontaktpersoner
Frida Roos, Talent Acquisition Specialist

+46 70 454 30 52

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Lead software developer

Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud. Din utmaning Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har e... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud.

Din utmaning

Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har ett öga för att bygga hållbara lösningar. Du är van att ge kunder råd om tekniska utmaningar, vägleda dem och utveckla användbara lösningar. Vi har många pågående inhouseprojekt och förfrågningar från våra kunder så nu vill vi helt enkelt bli fler i vårt team.

Då vi verkar inom hela utvecklingsprocessen kan projektens karaktär variera från helhetsåtaganden som utförs internt till att vi är på plats hos kund och driver projekt i deras regi. Projekten varierar både gällande omfattning och bransch, vilket gör att din flexibilitet och förmåga att använda befintlig kunskap inom nya områden kommer att vara avgörande. I rollen som konsult inom systemutveckling hos oss förväntas du bidra in med din kunskap till vårt team. Oavsett vilka projekt du hamnar i kommer du att arbeta under förhållanden som stöder din individuella tillväxt genom att ge dig utmanande uppgifter att lösa.

Vem du är

Du har en utbildning inom system-, datavetenskap eller motsvarande och ett genuint intresse för system och produkter samt att skapa innovation. Med dig i bagaget har du ett par års erfarenhet som fullstackutvecklare gärna med extra fokus på frontend och kunskap om javascript node och react/angular/vue eller dylikt. Har du även erfarenhet av cloudutveckling Azure, AWS eller GCP blir vi extra glada. Du har lätt att sätta dig in nya tekniker och metoder, samtidigt som du uppskattar att använda dig av det du har tidigare erfarenhet av. Du förstår värdet av agila metoder, samt har ett strukturerat och systematiskt sätt att lösa problem.

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Vi tror att du är ödmjuk, affärsmässig och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar stort ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar. Vi tror att du är van att arbeta i multidisciplinära projekt samt har en god förmåga att kommunicera med alla berörda inom och utanför projektens ramar.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Kristoffer Anderson, Team Leader

[email protected]

+46 70 454 37 58

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Cloud Developer

Your challenge Our Software & Cloud team is growing and we are looking for more colleagues in Stockholm and Malmö. Who are we looking for? Well, a person who has the ability to understand the customers’ complex needs and come up with innovative solutions. As Cloud Developer at Avalon Innovation you will lead teams in projects towards finding the right solution that brings our customers to the next level.  In the role you will develop and deliver high qua... Visa mer
Your challenge

Our Software & Cloud team is growing and we are looking for more colleagues in Stockholm and Malmö. Who are we looking for? Well, a person who has the ability to understand the customers’ complex needs and come up with innovative solutions. As Cloud Developer at Avalon Innovation you will lead teams in projects towards finding the right solution that brings our customers to the next level. 

In the role you will develop and deliver high qualitative products and solutions where you act as an advisor within our Department Software & Cloud. You will be an important and valuable part in our business when it comes to customer dialogues and scopening of new assignments. Avalon Innovation is a proud Google Cloud Partner and as our Cloud Developer you will be a keyplayer in our work to continue to build Avalon Innovation as a strong partner in Scandinavia for innovative cloud services. 

In the role of Cloud Developer, you will be able to take responsibility for guiding teams in projects and customer assignments to solve the right problems in the right way. Sometimes you will be the only developer within your area of expertise and sometimes you'll work closely with other developers. It’s the variation that’s fun, right? 

Who you are

You are a driven developer that always strives towards innovation and new ways of thinking. Sharing your knowledge comes naturally for you and you are always looking to develop yourself as well as your colleagues and our customers. You enjoy both working individually but also in a team with others. 

We believe that you have 3+ years of experience of software development and relevant knowledge in different backend languages. You have also proven experience from working with cloud technologies such as GCP preferably, and ideally AWS or Azure as well. Are you not certified for GCP yet? Don't worry we have you covered here through our partnership for easy access to training and certifications.. 

You also have knowledge of developing APIs and have an understanding of microservices and their relevant areas of use. In your previous experience you have worked with a selection of databases where you also have gained knowledge of their limitations. 

Do you have knowledge within CI/CD and experience of Infrastructure as Code and IoT? Awesome, we are more than happy to have you on our team. If you also have experience with Containerization and management we are jumping high. Do you have all of the above, or none, but relevant experience just outside of the famous box? Well don’t hesitate to let us know why you and we are the perfect match!  

Who we are

Avalon Innovation is a Scandinavian consulting company that develops innovative product and system solutions. Through our innovation model, broad technical know-how, and humility towards each other, we help our customers meet the future. Our ambition is not to be the largest, however, we will always strive to be the best at what we do.

Our corporate culture is among our most valued assets. We are all involved in and actively contribute to our mutual success and are motivated by working together to drive our business forward. We are excited to work at Avalon Innovation and can proudly say - I am an avalon!

Contact

Pelle Thorsen, Business Manager, +46 70 454 30 79

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist, + 46 70 454 30 52

We have done our choice of media for this recruitment and therefore avoid contact with advertisers or sellers within recruitment services. Visa mindre

Fullstack-utvecklare för Remote work

Din utmaning Det händer mycket inom vår bransch och gränserna för vart du kan utföra ditt arbete börjar suddas ut. Vi har många spännande förfrågningar från våra kunder och vi söker därför dig som vill jobba remote i utvecklingsprojekt antingen direkt mot någon av våra kunder eller som del av vårt distribuerat team till något av våra projekt eller paketeringar mot slutkund.  Remote work, hur då? Jo, Avalon Innovation finns på 11 orter i Sverige och Danma... Visa mer
Din utmaning

Det händer mycket inom vår bransch och gränserna för vart du kan utföra ditt arbete börjar suddas ut. Vi har många spännande förfrågningar från våra kunder och vi söker därför dig som vill jobba remote i utvecklingsprojekt antingen direkt mot någon av våra kunder eller som del av vårt distribuerat team till något av våra projekt eller paketeringar mot slutkund. 

Remote work, hur då? Jo, Avalon Innovation finns på 11 orter i Sverige och Danmark, men vi kanske inte finns just där du befinner dig i Skandinavien. Det tycker vi inte ska vara ett problem, därför är den här tjänsten på distans eller på någon av de orter vi har kontor idag, det som passar dig bäst helt enkelt. Oavsett vart du kommer att arbeta ifrån, så kommer du att vara en del av ett team och vår Avalonfamilj, från norr till söder. Vi använder oss av Google Chat, Meet Slack osv. med allt vad det innebär så du kommer att ha tät kontakt med dina kollegor på andra orter och få ta del av samt bidra in till teamet. 

Din roll innebär att du kommer vara med och tekniskt analysera krav samt ta fram design och implementation utifrån dessa. Som team kommer ni också att felsöka och optimera ny samt befintlig kodbas. Automatisering och förbättringar av processer och metodik kan vara en del av uppdragen för att öka kvalitet och stabiliteten på framtagna lösningar. Därför tror vi att ständiga förbättringar är något som motiverar dig. Du ser ett värde i dokumentation av din kod som en naturlig del av ditt arbete.

Vem du är

Du är en driven utvecklare med 3 + års erfarenhet av systemutveckling. Vi söker dig som har fokus antingen på backend, frontend eller fullstack och har erfarenhet av programmeringsspråk som C# .Net, Java eller/och Javascript, React eller Typescript.

Du har erfarenhet av att jobba med databaser och varit i kontakt med någon variant såsom My/Ms/T eller liknande. Någon av de lösningar du har jobbat med har förmodligen varit Web services och du har bra förståelse av API som SOAP/REST. Det är meriterande om du har erfarenhet av cloud plattformar som GCP, Azure eller AWS. Har du dessutom erfarenhet av .Net Core eller Python blir vi extra glada. 

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Vi tror att du är ödmjuk, affärsmässig och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar stort ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar. Vi tror att du är van att arbeta i multidisciplinära projekt samt har en god förmåga att kommunicera med alla berörda inom och utanför projektens ramar.

Då våra kunder efterfrågar det ser vi att du talar och skriver svenska och engelska flytande.  

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Manager, +46 70 454 30 79

Frida Roos, Talent Acquisition Specialist, + 46 70 454 30 52

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Cloud Developer

Your challenge Our Software & Cloud team is growing and we are looking for more colleagues in Stockholm and Malmö. Who are we looking for? Well, a person who has the ability to understand the customers’ complex needs and come up with innovative solutions. As Cloud Developer at Avalon Innovation you will lead teams in projects towards finding the right solution that brings our customers to the next level.  In the role you will develop and deliver high qua... Visa mer
Your challenge

Our Software & Cloud team is growing and we are looking for more colleagues in Stockholm and Malmö. Who are we looking for? Well, a person who has the ability to understand the customers’ complex needs and come up with innovative solutions. As Cloud Developer at Avalon Innovation you will lead teams in projects towards finding the right solution that brings our customers to the next level. 

In the role you will develop and deliver high qualitative products and solutions where you act as an advisor within our Department Software & Cloud. You will be an important and valuable part in our business when it comes to customer dialogues and scopening of new assignments. Avalon Innovation is a proud Google Cloud Partner and as our Cloud Developer you will be a keyplayer in our work to continue to build Avalon Innovation as a strong partner in Scandinavia for innovative cloud services. 

In the role of Cloud Developer, you will be able to take responsibility for guiding teams in projects and customer assignments to solve the right problems in the right way. Sometimes you will be the only developer within your area of expertise and sometimes you'll work closely with other developers. It’s the variation that’s fun, right? 

Who you are

You are a driven developer that always strives towards innovation and new ways of thinking. Sharing your knowledge comes naturally for you and you are always looking to develop yourself as well as your colleagues and our customers. You enjoy both working individually but also in a team with others. 

We believe that you have 3+ years of experience of software development and relevant knowledge in different backend languages. You have also proven experience from working with cloud technologies such as GCP preferably, and ideally AWS or Azure as well. Are you not certified for GCP yet? Don't worry we have you covered here through our partnership for easy access to training and certifications.. 

You also have knowledge of developing APIs and have an understanding of microservices and their relevant areas of use. In your previous experience you have worked with a selection of databases where you also have gained knowledge of their limitations. 

Do you have knowledge within CI/CD and experience of Infrastructure as Code and IoT? Awesome, we are more than happy to have you on our team. If you also have experience with Containerization and management we are jumping high. Do you have all of the above, or none, but relevant experience just outside of the famous box? Well don’t hesitate to let us know why you and we are the perfect match!  

Who we are

Avalon Innovation is a Scandinavian consulting company that develops innovative product and system solutions. Through our innovation model, broad technical know-how, and humility towards each other, we help our customers meet the future. Our ambition is not to be the largest, however, we will always strive to be the best at what we do.

Our corporate culture is among our most valued assets. We are all involved in and actively contribute to our mutual success and are motivated by working together to drive our business forward. We are excited to work at Avalon Innovation and can proudly say - I am an avalon!

Contact

Pelle Thorsen, Business Manager, +46 70 454 30 79

Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist, + 46 70 454 3730

Here at Avalon Innovation we love summer and try to enjoy it as much as we can. We would love to get your application right now but will go through it in August when the vacay and time for ice cream is over and out. We wish you all a lovely summer! 

We have done our choice of media for this recruitment and therefore avoid contact with advertisers or sellers within recruitment services. Visa mindre

Talent Acquisition Specialist

Din utmaning Talanger och stjärnor, unicorns eller ninjas, ja vi på People & Culture har hört det mesta. Oavsett om det är flygande enhörningar eller rising stars vi ska rekrytera så vet vi att du har koll på läget.   Hos oss är konsulterna och kulturen hjärtat av allt. Utan vår företagskultur eller våra konsulter är vi i n g e n t i n g. Därför är din roll, och vad du kommer att göra om dagarna, så otroligt viktig. I din roll som Talent Acquisition Spec... Visa mer
Din utmaning

Talanger och stjärnor, unicorns eller ninjas, ja vi på People & Culture har hört det mesta. Oavsett om det är flygande enhörningar eller rising stars vi ska rekrytera så vet vi att du har koll på läget.  

Hos oss är konsulterna och kulturen hjärtat av allt. Utan vår företagskultur eller våra konsulter är vi i n g e n t i n g. Därför är din roll, och vad du kommer att göra om dagarna, så otroligt viktig. I din roll som Talent Acquisition Specialist kommer du att fylla dagarna med att leva vår företagskultur och förmedla den och vår vision till våra framtida kollegor och stjärnor där ute. På Avalon har vi en vision om att alla våra kollegor ska älska att vara just avaloner. Vi tror att om du älskar det du gör om dagarna, då älskar du ditt jobb. Det är här som du som TA Specialist blir en nyckelspelare hos oss. Vi tror att om vår matchning mellan kandidat och Avalon blir lyckad, ja då skapas magi. I rollen som Talent Acquisition Specialist hos oss ansvarar du för hela rekryteringsprocessen inom våra områden Software & Cloud och Design & Mechanics. Du kommer att identifiera och kontakta potentiella kandidater, skapa och hantera annonser, göra urval, telefonavstämningar samt genomföra intervjuer och referenssamtal. Tillsammans med våra Business Managers och team leaders fokuserar du på att växa våra team med nya stjärnor inom en rad olika kompetenser. Som TA Specialist äger och driver du vår rekrytering på Avalon framåt och har ständigt örat mot rälsen för att fånga upp nya forum att hänga i eller nya kompetenstester att prova. Att arbeta med matchning och kompetensförsörjning kopplat till vår affär och kommande behov är en självklarhet i rollen som TA Specialist. Du utvärderar marknadsföringskanaler, planerar rekryteringskampanjer, identifierar framtida talanger, deltar på eller anordnar Meet-ups och andra event för framtida talanger hos Avalon, ja kort och gått så säkerställer du att vi vet vilka talanger som passar just oss och hur vi når varandra. Vårt team inom People & Culture växer (hurra!) och mycket hos oss kopplat till rekrytering och TA finns på plats, men vi vill bli ännu fler, ännu effektivare och ännu mer digitaliserade. Vi vill därför ha med dig som brinner för en modernare rekrytering och TA på banan. Din utmaning och ditt storslagna bidrag till Avalon Innovation -  att tillsammans med ett team runt om i Skandinavien ta vårt område, och företag till nästa nivå.

Vem du är

Du har några års erfarenhet av att arbeta brett med rekrytering, gärna inom tech. Även om du kanske inte kan koda själv (det är okej, vi försöker lära oss också) så förstår du vad kandidaterna du screenar gör och kan bedöma deras kompetens. Du är själv trygg med din egen kompetens som rekryterare och det ansvar för helheten rollen innebär. Får vi drömma kan du både screena inom tech samt har erfarenhet av konsultbolag, men vår wishlist är inte lag. Med din personalvetarexamen i ryggen och din erfarenhet inom rekrytering så har du fått god erfarenhet av att samarbeta med, samt stötta och coacha ledare inom olika delar av en rekryteringsprocess. Vi tror att du är genuint intresserad av att arbeta med just rekrytering och vill fortsätta utvecklas till en riktig stjärna inom området. 

Som person är du positiv och naturligt strukturerad med ett ödmjukt förhållningssätt till din omgivning. Du har förmågan att ansvara för flera parallella processer och projekt samt säkerställa en hög kvalitet genom hela arbetet. Du är grym på, och värnar om, återkoppling till både kandidater och ledare. Då vårt People & Culture team och våra ledare sitter på olika orter är det viktigt att du är självgående och kommunikativ och själv har lätt att ta initiativ till nya projekt. Samtidigt så tror vi att du är en person som helt enkelt älskar mötet med människor och att ha roligt på jobbet. Du blommar ut i kontakten med nya människor och älskar matchningen mellan kandidat och kravspec. Du brinner för laganda och vill bidra till formandet av en fantastisk arbetsplats. Som TA Specialist har du erfarenhet av och trivs i en roll där du coachar våra ledare framåt i rekryteringsprocesser, samtidigt som du älskar att själv utmanas i din roll. Att förstå affären är viktigt för dig och ditt affärstänk och pannben tar dig framåt i att hitta nya lösningar och tillvägagångssätt när vi pratar kompetensförsörjning på Avalon. 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer, men att du känner att du vill hänga med oss, och vi med dig, kommer att vara avgörande. I vårt team har vi en rak kommunikation med mycket pepp och skratt och för oss är det viktigt att du gillar peppa dina kollegor i vardagen. Som dina närmsta kollegor får du en salig blandning, vad sägs om; Head of People & Culture, People & Culture Generalists, TA Specialist, HR & Löneadministratör, VD, Marknadschef, Affärsutvecklare, CFO, It-support, Team Leaders, och självklart mängder av konsulter och kandidater.  

Vi hoppas att du är lika taggad som oss på din nya resa här på Avalon Innovation! Vi längtar efter dig som vår nya kollega på vårt Malmö- eller Helsingborgskontor - välkommen!  

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktperson

Johanna Bergquist, Head of People & Culture 

+46 704-54 30 12

Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist 

+46 704-54 37 30

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Lead software developer

Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud. Din utmaning Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har e... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud.

Din utmaning

Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har ett öga för att bygga hållbara lösningar. Du är van att ge kunder råd om tekniska utmaningar, vägleda dem och utveckla användbara lösningar. Vi har många pågående inhouseprojekt och förfrågningar från våra kunder så nu vill vi helt enkelt bli fler i vårt team.

Då vi verkar inom hela utvecklingsprocessen kan projektens karaktär variera från helhetsåtaganden som utförs internt till att vi är på plats hos kund och driver projekt i deras regi. Projekten varierar både gällande omfattning och bransch, vilket gör att din flexibilitet och förmåga att använda befintlig kunskap inom nya områden kommer att vara avgörande. I rollen som konsult inom systemutveckling hos oss förväntas du bidra in med din kunskap till vårt team. Oavsett vilka projekt du hamnar i kommer du att arbeta under förhållanden som stöder din individuella tillväxt genom att ge dig utmanande uppgifter att lösa.

Vem du är

Du har en utbildning inom system-, datavetenskap eller motsvarande och ett genuint intresse för system och produkter samt att skapa innovation. Med dig i bagaget har du ett par års erfarenhet som fullstackutvecklare gärna med extra fokus på frontend och kunskap om javascript node och react/angular/vue eller dylikt. Har du även erfarenhet av cloudutveckling Azure, AWS eller GCP blir vi extra glada. Du har lätt att sätta dig in nya tekniker och metoder, samtidigt som du uppskattar att använda dig av det du har tidigare erfarenhet av. Du förstår värdet av agila metoder, samt har ett strukturerat och systematiskt sätt att lösa problem.

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Vi tror att du är ödmjuk, affärsmässig och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar stort ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar. Vi tror att du är van att arbeta i multidisciplinära projekt samt har en god förmåga att kommunicera med alla berörda inom och utanför projektens ramar.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

På Avalon Innovation älskar vi sommaren och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i augusti efter att semestrarna och glassen är slut. Vi önskar er alla en riktigt fin sommar!

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Kristoffer Anderson, Team Leader

[email protected]

+46 70 454 37 58

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Elektronikutvecklare

Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det leda... Visa mer
Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget?

Din utmaning

I din roll som elektronikutvecklare är du anställd som konsult där du bidrar till innovation via uppdrag ute hos kund eller i multidisciplinära designprojekt som drivs inhouse i samarbete med kollegor inom produktutveckling, industridesign och konstruktion. Variationen av uppdrag ute hos våra kunder varvat med designprojekt inhouse är det som gör denna rollen extra spännande. Du kommer att samla på dig nya erfarenheter och ställas inför en mängd intressanta utmaningar. 

Avalon har många olika kunder, stora som små. Kanske kommer du i din roll som elektronikutvecklare jobba med projekt inom medicinteknik? Eller kanske kommer du ta dig an projekt inom fordon, övervakning eller varför inte försvarsindustrin? Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikdesign.  

Vem du är

På Avalon brinner vi för teknik och innovation och det tror vi att du också gör. Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller motsvarande och att du därefter har ett par års erfarenhet inom elektronik. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med elektronikdesign (ECAD) och PCBA design och vi ser gärna att du har grundläggande kompetenser inom programmering med erfarenhet av att koda i C. 

Som person är du engagerad, driven, nytänkande och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är initiativrik, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och leder dig själv framåt genom komplexa projekt. Vi tror att du ser på utmaningar som lärdomar och att du tillsammans med andra avaloner vill bidra till utveckling i framkant. 

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar in i vår gemenskap. Om du dessutom älskar utveckling och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

På Avalon Innovation älskar vi sommaren och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i augusti efter att semestrarna och glassen är slut. Vi önskar er alla en riktigt fin sommar!

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Anders Roslund, Team leader 

[email protected]

+46 70 454 37 81

Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist

[email protected]

+46 70 454 37 30

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Produktutvecklare

Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget. Din utmaning Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig di... Visa mer
Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget.

Din utmaning

Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske längtar du efter att ta dig an stora svetsade konstruktioner, komplexa maskiner, finmekanik eller helt slänga dig in i Medtech-världen. Oavsett så kommer din flexibilitet och förmåga att använda din kunskap inom nya områden att sättas på prov.

I Malmö hänger ett gäng härliga konsulter inom mekanik, produktutveckling, projektledning, industridesign, teknikinformation och systemutveckling. Vi arbetar både ute hos våra kunder som befinner sig i och runt Malmö och i våra inhouse-projekt på vårat egna trevliga kontor i västra hamnen.

Vem du är

Du är en nytänkande produktutvecklare med minst fem års bred erfarenhet inom maskinkonstruktion eller produktutveckling med en ingenjörsexamen i bagaget. Du har gärna jobbat med olika typer av plast och formsprutning eller konsumentprodukter. För att lösa våra kunders utmaningar tror vi att du kan något eller några av de mest vanliga CAD-verktygen och gärna ett eller flera PLM-system som rinnande vatten. Ditt arbete och dina utmaningar du ställs inför kan antingen ske i multidisciplinära innovativa produktutvecklingsuppdrag eller vara direkt kopplade till ett leveransprojekt, där du har nära dialog med produktion. Vi tror att du är genuint intresserad av båda delar och uppskattar den variation som en konsultroll innebär.

Som person är du positiv, engagerad, driven och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är nyfiken på nya områden och lockas av att lära mer om exempelvis digitalisering och uppkopplade produkter. Att du är van att söka information på egen hand och lära dig nya saker ser vi som självklart. Vi tror även att du är kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd och uppskattar att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare.

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi är ett team som stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar in i vår gemenskap. Om du dessutom älskar att innovera och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss. Då våra kunder kräver det ser vi även att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

På Avalon Innovation älskar vi sommaren och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i augusti efter att semestrarna och glassen är slut. Vi önskar er alla en riktigt fin sommar!

Kontaktpersoner

Sofia Khazal, Team leader

+46 70 454 30 47Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist

+46 70 454 37 30

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Elektronikutvecklare

Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det leda... Visa mer
Elektronikutvecklare, Elektronikkonstruktör, Elektronikdesigner….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Avalon växer och vi vill nu bli ännu fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom elektronikkonstruktion. Vill du vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget?

Din utmaning

I din roll som elektronikutvecklare är du anställd som konsult där du bidrar till innovation via uppdrag ute hos kund eller i multidisciplinära designprojekt som drivs inhouse i samarbete med kollegor inom produktutveckling, industridesign och konstruktion. Variationen av uppdrag ute hos våra kunder varvat med designprojekt inhouse är det som gör denna rollen extra spännande. Du kommer att samla på dig nya erfarenheter och ställas inför en mängd intressanta utmaningar. 

Avalon har många olika kunder, stora som små. Kanske kommer du i din roll som elektronikutvecklare jobba med projekt inom medicinteknik? Eller kanske kommer du ta dig an projekt inom fordon, övervakning eller varför inte försvarsindustrin? Som elektronikutvecklare jobbar du med elektronikdesign där du tar dig an hela processen från kravanalys till färdig produkt. I våra uppdrag eller projekt kan du få jobba med design av både analog och digital elektronikdesign.  

Vem du är

På Avalon brinner vi för teknik och innovation och det tror vi att du också gör. Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller motsvarande och att du därefter har ett par års erfarenhet inom elektronik. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med elektronikdesign (ECAD) och PCBA design och vi ser gärna att du har grundläggande kompetenser inom programmering med erfarenhet av att koda i C. 

Som person är du engagerad, driven, nytänkande och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är initiativrik, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och leder dig själv framåt genom komplexa projekt. Vi tror att du ser på utmaningar som lärdomar och att du tillsammans med andra avaloner vill bidra till utveckling i framkant. 

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar in i vår gemenskap. Om du dessutom älskar utveckling och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Anders Roslund, Team leader 

[email protected]

+46 70 454 37 81

Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist

[email protected]

+46 70 454 37 30

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Produktutvecklare

Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget. Din utmaning Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig di... Visa mer
Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget.

Din utmaning

Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske längtar du efter att ta dig an stora svetsade konstruktioner, komplexa maskiner, finmekanik eller helt slänga dig in i Medtech-världen. Oavsett så kommer din flexibilitet och förmåga att använda din kunskap inom nya områden att sättas på prov.

I Malmö hänger ett gäng härliga konsulter inom mekanik, produktutveckling, projektledning, industridesign, teknikinformation och systemutveckling. Vi arbetar både ute hos våra kunder som befinner sig i och runt Malmö och i våra inhouse-projekt på vårat egna trevliga kontor i västra hamnen.

Vem du är

Du är en nytänkande produktutvecklare med minst fem års bred erfarenhet inom maskinkonstruktion eller produktutveckling med en ingenjörsexamen i bagaget. Du har gärna jobbat med olika typer av plast och formsprutning eller konsumentprodukter. För att lösa våra kunders utmaningar tror vi att du kan något eller några av de mest vanliga CAD-verktygen och gärna ett eller flera PLM-system som rinnande vatten. Ditt arbete och dina utmaningar du ställs inför kan antingen ske i multidisciplinära innovativa produktutvecklingsuppdrag eller vara direkt kopplade till ett leveransprojekt, där du har nära dialog med produktion. Vi tror att du är genuint intresserad av båda delar och uppskattar den variation som en konsultroll innebär.

Som person är du positiv, engagerad, driven och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är nyfiken på nya områden och lockas av att lära mer om exempelvis digitalisering och uppkopplade produkter. Att du är van att söka information på egen hand och lära dig nya saker ser vi som självklart. Vi tror även att du är kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd och uppskattar att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare.

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi är ett team som stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar in i vår gemenskap. Om du dessutom älskar att innovera och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss. Då våra kunder kräver det ser vi även att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Sofia Khazal, Team leader

+46 70 454 30 47Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist

+46 70 454 37 30

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Lead software developer

Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud. Din utmaning Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har e... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud.

Din utmaning

Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har ett öga för att bygga hållbara lösningar. Du är van att ge kunder råd om tekniska utmaningar, vägleda dem och utveckla användbara lösningar. Vi har många pågående inhouseprojekt och förfrågningar från våra kunder så nu vill vi helt enkelt bli fler i vårt team.

Då vi verkar inom hela utvecklingsprocessen kan projektens karaktär variera från helhetsåtaganden som utförs internt till att vi är på plats hos kund och driver projekt i deras regi. Projekten varierar både gällande omfattning och bransch, vilket gör att din flexibilitet och förmåga att använda befintlig kunskap inom nya områden kommer att vara avgörande. I rollen som konsult inom systemutveckling hos oss förväntas du bidra in med din kunskap till vårt team. Oavsett vilka projekt du hamnar i kommer du att arbeta under förhållanden som stöder din individuella tillväxt genom att ge dig utmanande uppgifter att lösa.

Vem du är

Du har en utbildning inom system-, datavetenskap eller motsvarande och ett genuint intresse för system och produkter samt att skapa innovation. Med dig i bagaget har du ett par års erfarenhet som fullstackutvecklare gärna med extra fokus på frontend och kunskap om javascript node och react/angular/vue eller dylikt. Har du även erfarenhet av cloudutveckling Azure, AWS eller GCP blir vi extra glada. Du har lätt att sätta dig in nya tekniker och metoder, samtidigt som du uppskattar att använda dig av det du har tidigare erfarenhet av. Du förstår värdet av agila metoder, samt har ett strukturerat och systematiskt sätt att lösa problem.

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Vi tror att du är ödmjuk, affärsmässig och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar stort ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar. Vi tror att du är van att arbeta i multidisciplinära projekt samt har en god förmåga att kommunicera med alla berörda inom och utanför projektens ramar.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Kristoffer Anderson, Team Leader

[email protected]

+46 70 454 37 58

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Produktutvecklare

Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget. Din utmaning Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig di... Visa mer
Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget.

Din utmaning

Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske längtar du efter att ta dig an stora svetsade konstruktioner, komplexa maskiner, finmekanik eller helt slänga dig in i Medtech-världen. Oavsett så kommer din flexibilitet och förmåga att använda din kunskap inom nya områden att sättas på prov.

I Malmö hänger ett gäng härliga konsulter inom mekanik, produktutveckling, projektledning, industridesign, teknikinformation och systemutveckling. Vi arbetar både ute hos våra kunder som befinner sig i och runt Malmö och i våra inhouse-projekt på vårat egna trevliga kontor i västra hamnen.

Vem du är

Du är en nytänkande produktutvecklare med minst fem års bred erfarenhet inom maskinkonstruktion eller produktutveckling med en ingenjörsexamen i bagaget. Du har gärna jobbat med olika typer av plast och formsprutning eller konsumentprodukter. För att lösa våra kunders utmaningar tror vi att du kan något eller några av de mest vanliga CAD-verktygen och gärna ett eller flera PLM-system som rinnande vatten. Ditt arbete och dina utmaningar du ställs inför kan antingen ske i multidisciplinära innovativa produktutvecklingsuppdrag eller vara direkt kopplade till ett leveransprojekt, där du har nära dialog med produktion. Vi tror att du är genuint intresserad av båda delar och uppskattar den variation som en konsultroll innebär.

Som person är du positiv, engagerad, driven och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är nyfiken på nya områden och lockas av att lära mer om exempelvis digitalisering och uppkopplade produkter. Att du är van att söka information på egen hand och lära dig nya saker ser vi som självklart. Vi tror även att du är kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd och uppskattar att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare.

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi är ett team som stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar in i vår gemenskap. Om du dessutom älskar att innovera och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss. Då våra kunder kräver det ser vi även att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Sofia Khazal, Team leader

+46 70 454 30 47Ragnhild Falkenhaug, People & Culture Generalist

+46 70 454 37 30

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Lead software developer

Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud. Din utmaning Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har ... Visa mer
Vill du bli en del av ett företag med mer än 20 års erfarenhet av produkt-, systemutveckling- och innovationsprojekt? Till Malmö eller Helsingborg söker vi nu en senior fullstackutvecklare som vill vara en nyckelspelare och tillsammans med oss vara med att växa vårt affärsområde Software & Cloud.

Din utmaning

Cloud och IoT förändrar vårt sätt att se på världen och vi letar nu efter en senior utvecklare och problemlösare med fullstackperspektiv som har ett öga för att bygga hållbara lösningar. Du är van att ge kunder råd om tekniska utmaningar, vägleda dem och utveckla användbara lösningar. Vi har många pågående inhouseprojekt och förfrågningar från våra kunder så nu vill vi helt enkelt bli fler i vårt team.

Då vi verkar inom hela utvecklingsprocessen kan projektens karaktär variera från helhetsåtaganden som utförs internt till att vi är på plats hos kund och driver projekt i deras regi. Projekten varierar både gällande omfattning och bransch, vilket gör att din flexibilitet och förmåga att använda befintlig kunskap inom nya områden kommer att vara avgörande. I rollen som konsult inom systemutveckling hos oss förväntas du bidra in med din kunskap till vårt team. Oavsett vilka projekt du hamnar i kommer du att arbeta under förhållanden som stöder din individuella tillväxt genom att ge dig utmanande uppgifter att lösa.

Vem du är

Du har en utbildning inom system-, datavetenskap eller motsvarande och ett genuint intresse för system och produkter samt att skapa innovation. Med dig i bagaget har du ett par års erfarenhet som fullstackutvecklare gärna med extra fokus på frontend och kunskap om javascript node och react/angular/vue eller dylikt. Har du även erfarenhet av cloudutveckling Azure, AWS eller GCP blir vi extra glada. Du har lätt att sätta dig in nya tekniker och metoder, samtidigt som du uppskattar att använda dig av det du har tidigare erfarenhet av. Du förstår värdet av agila metoder, samt har ett strukturerat och systematiskt sätt att lösa problem.

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Vi tror att du är ödmjuk, affärsmässig och tycker att programmering är riktigt riktigt roligt. Du tar stort ansvar och känner stolthet över ditt arbete, drivs av nya utmaningar och har lätt att hitta motivation till egna initiativ. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar. Vi tror att du är van att arbeta i multidisciplinära projekt samt har en god förmåga att kommunicera med alla berörda inom och utanför projektens ramar.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Manager

[email protected]

+46 70 454 30 79

Kristoffer Anderson, Team Leader

[email protected]

+46 70 454 37 58

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Produktutvecklare

Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget. Din utmaning Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig d... Visa mer
Mekanikkonstruktör, Maskinkonstruktör, Produktutvecklare, Design Engineer….. ja kärt barn har många namn. För oss spelar titeln inte så stor roll, det är innehållet som räknas. Nu vill vi bli fler i vårt team i Malmö och letar efter en målmedveten kollega inom konstruktion och produktutveckling som vill vara med på vår resa att bli det ledande skandinaviska innovationsföretaget.

Din utmaning

Hos oss arbetar du som konsult inom olika områden, vare sig ditt hjärta klappar lite extra för plast, stål eller gjutgods. Kanske längtar du efter att ta dig an stora svetsade konstruktioner, roterande maskiner, finmekanik eller helt slänga dig in i Medtech-världen. Oavsett så kommer din flexibilitet och förmåga att använda din kunskap inom nya områden att sättas på prov.

I Malmö hänger ett gäng härliga konsulter inom mekanik, produktutveckling, projektledning, industridesign, teknikinformation och systemutveckling. Vi arbetar både ute hos våra kunder som befinner sig i och runt Malmö och i våra inhouse-projekt på vårat egna trevliga kontor i västra hamnen.

Vem du är

Du är en nytänkande produktutvecklare med minst fem års bred erfarenhet inom maskinkonstruktion eller produktutveckling med en ingenjörsexamen i bagaget. Du har gärna jobbat med olika typer av plast och formsprutning eller konsumentprodukter. För att lösa våra kunders utmaningar tror vi att du kan något eller några av de mest vanliga CAD-verktygen och gärna ett eller flera PLM-system som rinnande vatten. Ditt arbete och dina utmaningar du ställs inför kan antingen ske i multidisciplinära innovativa produktutvecklingsuppdrag eller vara direkt kopplade till ett leveransprojekt, där du har nära dialog med produktion. Vi tror att du är genuint intresserad av båda delar och uppskattar den variation som en konsultroll innebär.

Som person är du positiv, engagerad, driven och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du är nyfiken på nya områden och lockas av att lära mer om exempelvis digitalisering och uppkopplade produkter. Att du är van att söka information på egen hand och lära dig nya saker ser vi som självklart. Vi tror även att du är kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd och uppskattar att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare.

Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen viktig. Vi är ett team som stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar in i vår gemenskap. Om du dessutom älskar att innovera och komma med framtidens lösningar på dagens utmaningar, såklart kopplat till kundkrav och marknadsbehov, är du helt rätt för oss. Då våra kunder kräver det ser vi även att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Bartek Brejski, Business Director South

+46 70 723 28 42

Sofia Khazal, Team leader

+46 70 454 37 73

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Frontendutvecklare

Är du teknikintresserad, har goda kunskaper inom utveckling och vill jobba på ett innovativt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan det vara just du som blir vår kollega inom frontendutveckling i Helsingborg, Karlshamn eller Malmö. Din utmaning Anslut dig till vårt team av skickliga och affärsdrivna ingenjörer som delar ett gemensamt intresse för utveckling och innovation. Beroende på kund, projekt och ditt eget intresse kan de tekniska utmaning... Visa mer
Är du teknikintresserad, har goda kunskaper inom utveckling och vill jobba på ett innovativt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan det vara just du som blir vår kollega inom frontendutveckling i Helsingborg, Karlshamn eller Malmö.

Din utmaning

Anslut dig till vårt team av skickliga och affärsdrivna ingenjörer som delar ett gemensamt intresse för utveckling och innovation. Beroende på kund, projekt och ditt eget intresse kan de tekniska utmaningarna hos oss på Avalon sträcka sig över hela produktutvecklingens livscykel, från att förstå och skapa krav, till testning och kvalitetssäkring. Det kan exempelvis röra sig om Inhouse system- och webbprojekt såväl som nyutveckling eller vidareutveckling av befintliga applikationer. I flera av våra projekt befinner du dig till stor del ute hos våra kunder som verkar inom många olika branscher och segment. Oavsett vilka projekt du hamnar i kommer du att arbeta under förutsättningar som stöder din individuella tillväxt genom att ge dig utmanande uppgifter att lösa.

Vem du är

Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för programmering och känsla för produktutveckling och tycker helt enkelt att det är extra kul med frontendutveckling. Du har en eftergymnasial utbildning inom data/IT och har arbetat ett par år med programmering. Vi tror att du behärskar HTML, CSS, JavaScript och vi ser att du arbetat med de största ramverken såsom Vue, React och Angular. Du har även grundläggande förståelse för webbarkitektur och har med fördel tidigare erfarenhet av .NET, Java eller Python. 

För oss vore det extra givande om du har en känsla för interaktionsdesign och UX och tycker att det är roligt. Har du även tidigare erfarenhet av att bygga konfiguratorer blir vi riktigt glada. 

Som person är du kommunikativ, har god logisk förmåga och är lösningsorienterad. Du brinner verkligen för det du gör och har ett stort intresse av att följa de senaste metoderna inom ditt kompetensområde. Du är nyfiken på att lära dig mer och räds inte för att prova på det senaste. 

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktpersoner

Pelle Thorsen, Business Developer

+46 70 454 30 79

Emma Irigoyen, People & Culture

+46 70 454 43 23

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

HR-generalist till People & Culture

Din utmaning People & Culture Specialist, People & Culture Operations eller People & Culture Generalist? Ja vi hade faktiskt rätt svårt svårt att välja.  Egentligen spelar titeln inte så stor roll, det enda vi känner är att det kryper lite i kroppen när det pratas om mänskliga resurser. Hos oss är konsulterna och kulturen hjärtat av allt. Utan vår företagskultur eller våra konsulter är vi i n g e n t i n g. Det är just därför din roll, och vad du komme... Visa mer
Din utmaningPeople & Culture Specialist, People & Culture Operations eller People & Culture Generalist? Ja vi hade faktiskt rätt svårt svårt att välja. 

Egentligen spelar titeln inte så stor roll, det enda vi känner är att det kryper lite i kroppen när det pratas om mänskliga resurser. Hos oss är konsulterna och kulturen hjärtat av allt. Utan vår företagskultur eller våra konsulter är vi i n g e n t i n g. Det är just därför din roll, och vad du kommer att göra om dagarna, så otroligt viktig. I vårt team kommer du att arbeta med vår hjärtefråga - People & Culture. I din roll som People & Culture Generalist kommer du att fylla dagarna med att leva vår företagskultur, stötta våra konsulter och ledare, i stort som smått, allt kopplat till HR och rekrytering. 

Inom P&C arbetar vi med våra medarbetare från början till slut, från första mötet som kandidat till sista dagen som kollega, och även längre än så. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat att rekrytera och onboarda nya medarbetare tillsammans med våra Team Leaders, utbilda våra ledare och arbeta för att vår arbetsmiljö och vår kultur ska vara så bara som det bara går. Som stöd till våra ledare och medarbetare tar du fram anställningsavtal, intyg & blanketter, svarar på frågor kring pension, försäkringar och ersättningar - ja högt och lågt. Men vi arbetar också med att utveckla företaget och den kompetens som finns under vårt tak. En roll hos oss inom P&C är bred, och vi letar efter en kollega som vill arbeta med både det vi nämner och nya outforskade områden framöver. 

Mycket hos oss kopplat till P&C finns på plats, men vi vill bli ännu mer moderna, effektiva och digitaliserade. Vi vill därför ha med dig som brinner för ett modernt HR på banan. Din utmaning och ditt storslagna bidrag till Avalon Innovation - att tillsammans med ett team runt om i Skandinavien ta vårt område, och företag till nästa nivå.

Vem du är

Du har några års erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor och rekrytering, kanske som HR-assistent, HR-generalist eller liknande. Med din personalvetarexamen i ryggen så har du fått möjlighet att arbeta med, och testa på att, stötta och coacha ledare inom olika områden. Vi tror att du är genuint intresserad av att arbeta med HR och den bredden det ger och vill fortsätta utvecklas till en riktig stjärna inom området. Som person är du positiv och naturligt strukturerad med ett ödmjukt förhållningssätt till din omgivning. Du har förmågan att ansvara för flera parallella processer och projekt samt säkerställa en hög kvalitet genom hela arbetet. 

Då vårt People & Culture team sitter på olika orter är det viktigt att du är självgående och kommunikativ och själv har lätt att ta initiativ till nya projekt. Samtidigt så tror vi att du är en person som helt enkelt älskar mötet med människor och att ha roligt på jobbet. I vårt team har vi en rak kommunikation med mycket pepp och skratt. Vi har världens bästa humor, tycker vi, och för oss är det viktigt att du gillar att skratta och peppa dina kollegor i vardagen. 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer, men att du känner att du vill hänga med oss, och vi med dig, kommer att vara avgörande. Som dina närmsta kollegor får du en salig blandning, vad sägs om; Head of People & Culture, People & Culture Generalist, HR & Löneadministratör, VD, Marknadschef, Affärsutvecklare, CFO, It-support, Team Leaders, och självklart mängder av konsulter och kandidater.

Vi hoppas att du är lika taggad som oss på din nya resa här på Avalon Innovation! Vi längtar efter dig som vår nya kollega i Malmö eller Helsingborg - välkommen!  

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultföretag som utvecklar innovativa produkt- och systemlösningar. Genom vår innovationsmodell, ett brett teknikkunnande och ödmjukhet inför varandra hjälper vi våra kunder att möta framtiden. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör.

Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!

Kontaktperson

Johanna Bergquist, Head of People & Culture 

+46 704-54 30 12

Emma Irigoyen, People & Culture Generalist 

+46 704-54 43 23

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Produktutvecklare Mekanik

Din utmaning Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och ... Visa mer
Din utmaning

Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och dylikt. Det gemensamma för alla uppdragen är att ha en drivkraft och samarbetsvilja för att vara delaktig i ett färdigställande och kunna leverera med hög kvalitet inom utsatta tidsramar. Detta utförs antingen på plats hos våra kunder eller på vårt Avalonkontor i Malmö.

Vem du är

Vi tror att du som söker har en ingenjörsexamen och har några års erfarenhet inom konstruktion bakom dig. Du har erfarenhet av formsprutade plastdetaljer och är en klippa på släppvinklar och att optimera formfyllnad. Skulle det vara så att du istället utvecklat maskiner och har stenkoll på maskinelement, pneumatik och mekaniska rörelser, - ja då är du precis lika intressant för oss. Du briljerar inom ett eller flera 3D-verktyg är ett stort plus och du får mer än gärna vara en problemlösare ända in i benmärgen. Som person är du ödmjuk och social, och det faktum att du har nära till skratt gör att du kommer passa alldeles utmärkt hos oss. Du är prestigelös, ställer gärna upp för andra i ditt team och gillar att skapa god stämning. Vill du utvecklas i din roll som mekanikkonstruktör och ha kul på vägen så är Avalon Innovation företaget för dig!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Sofia Malmsten, Team Leader

+46 704 54 30 47

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Software Developer

Din utmaning Det är drag inom systemutveckling på Avalon Innovation så att till och med Roland Cedermark får hålla i hatten! Vi letar efter fler kollegor som inget hellre vill än att koda hela dagarna. Skämt åsido, en hel del tid går förstås åt till att dricka Jolt Cola och spela pingis också. Men ganska mycket kodning blir det såklart. I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag... Visa mer
Din utmaning

Det är drag inom systemutveckling på Avalon Innovation så att till och med Roland Cedermark får hålla i hatten! Vi letar efter fler kollegor som inget hellre vill än att koda hela dagarna. Skämt åsido, en hel del tid går förstås åt till att dricka Jolt Cola och spela pingis också. Men ganska mycket kodning blir det såklart.

I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag på plats ute hos våra kunder. Rollen som konsult innebär teknisk rådgivning, systemutveckling och integration av system mot Googles GCP-plattform. Vi jobbar även mot andra Cloud-plattformar som Azure och AWS. I din roll som konsult kommer du att ta fram krav och dokumentation, implementera system och sätta upp riktlinjer för arkitekturen.

Förutom att hjälpa våra kunder att utvecklas och effektivisera sin verksamhet, kommer din utmaning att innefatta kundmöten, workshops och bli kontorets egen Ma Long (Inte så mycket utmaning i det sistnämnda kanske du tänker, men vi har Micke som är sylvass på pingis)

Vem du är

Du är en utvecklare med fokus på backend eller fullstack med ett intresse för Cloudutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cloud-plattformar som G Suite, Azure och AWS. Men om du inte har erfarenhet av det så ser vi gärna att du har en längtan för att utvecklas och då hjälper vi dig upp till molnen.

Som person är du full av entusiasm och idéer, vilket du gärna delar med dig av till din omgivning. Du har en förmåga att snabbt byta perspektiv mellan en helhetssyn och specifika detaljer. Problemlösare är ditt mellannamn och du ger dig inte förrän du får svar på dina frågor. Du söker med ljus och lykta efter den information du behöver och är inte rädd för att fråga om hjälp när du stöter på patrull. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar.

Vi hoppas att du är lika taggad som oss på din nya resa här på Avalon Innovation! Välkommen!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Pelle Thorsen, Regional Manager

+46 704 54 30 79 

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. 

Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Account Manager

Din utmaning Vi på Avalon Innovation söker nu en resultatinriktad och kundorienterad Account Manager med fokus på affärsutveckling i Skåne. Allt vi gör syftar till att närma oss målet som “The Scandinavian Innovation Company” och ha riktigt roligt på vägen! Vi erbjuder marknaden kompetens genom flertalet tjänsteerbjudanden riktade mot produkt- & systemutveckling som verkligen gör skillnad. Du har nu chansen att vara med och fortsätta utveckla våra kundrel... Visa mer
Din utmaning

Vi på Avalon Innovation söker nu en resultatinriktad och kundorienterad Account Manager med fokus på affärsutveckling i Skåne. Allt vi gör syftar till att närma oss målet som “The Scandinavian Innovation Company” och ha riktigt roligt på vägen! Vi erbjuder marknaden kompetens genom flertalet tjänsteerbjudanden riktade mot produkt- & systemutveckling som verkligen gör skillnad. Du har nu chansen att vara med och fortsätta utveckla våra kundrelationer, nya såväl som befintliga. Du kommer bli en viktig del av vårt härliga säljteam i det som vi kallar Region Syd. Rollen som Account Manager innebär stort eget ansvar och frihet beträffande planering, marknadsbearbetning, mötesbokning och kundbesök - allt med stort fokus på att skapa och bibehålla kundrelationer. Vårt erbjudande och vår leverans sker genom åtaganden av utvecklingsprojekt eller som konsultuppdrag på plats hos våra kunder. Du kommer få möjlighet att hitta nya kundkonton att utveckla så väl som att ansvara för en del befintliga konton. Strategi- och tillväxtmål tas fram tillsammans med säljteamet i Region Syd.

För att lyckas i rollen behöver du trivas med att kontakta, träffa och förstå våra kunder som befinner sig i och runt omkring Skåne. Som Account Manager är du med där det händer, hos kunder, på mässor och på event - du syns där möjligheterna till nätverkande finns! Ytterligare aspekter som kommer vara avgörande för att lyckas i rollen är din nyfikenhet, din förmåga till uppföljning och matchning mellan kundens behov och våra lösningar, samt din aktivitet i säljarbetet.  

Vem du är

Du är en målinriktad och affärsdriven person, som gillar att ta ansvar och bygga nära relationer med kunder och kollegor i organisationen. Vi tror att du har arbetat med tjänsteförsäljning B2B i några år och att du är en ödmjuk lyssnare som har lätt att sätta dig in i olika kunders behov och verksamheter för att kunna presentera och leverera innovativa lösningar på deras utmaningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultbranschen eller inom teknik och har ett etablerat nätverk av kontakter i Skåne. Något vi värderar högt är entusiasm, prestigelös inställning och att du har en god social förmåga. Du får gärna vara en vinnarskalle och det som triggar dig allra mest är din genuina vilja att hjälpa våra kunder. Vi tror att du rent av älskar försäljning och är redo att ta nästa steg och utmaning i karriären.

Pirrar det lite i magen när du läser denna annonsen? Då är du vår nästa Account Manager!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet teknikkonsultföretag, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Pelle Thorsen, Regional Manager

+46 704 54 30 79

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Account Manager

Din utmaning Vi på Avalon Innovation söker nu en resultatinriktad och kundorienterad Account Manager med fokus på affärsutveckling i Skåne. Allt vi gör syftar till att närma oss målet som “The Scandinavian Innovation Company” och ha riktigt roligt på vägen! Vi erbjuder marknaden kompetens genom flertalet tjänsteerbjudanden riktade mot produkt- & systemutveckling som verkligen gör skillnad. Du har nu chansen att vara med och fortsätta utveckla våra kundrel... Visa mer
Din utmaning

Vi på Avalon Innovation söker nu en resultatinriktad och kundorienterad Account Manager med fokus på affärsutveckling i Skåne. Allt vi gör syftar till att närma oss målet som “The Scandinavian Innovation Company” och ha riktigt roligt på vägen! Vi erbjuder marknaden kompetens genom flertalet tjänsteerbjudanden riktade mot produkt- & systemutveckling som verkligen gör skillnad. Du har nu chansen att vara med och fortsätta utveckla våra kundrelationer, nya såväl som befintliga. Du kommer bli en viktig del av vårt härliga säljteam i det som vi kallar Region Syd. Rollen som Account Manager innebär stort eget ansvar och frihet beträffande planering, marknadsbearbetning, mötesbokning och kundbesök - allt med stort fokus på att skapa och bibehålla kundrelationer. Vårt erbjudande och vår leverans sker genom åtaganden av utvecklingsprojekt eller som konsultuppdrag på plats hos våra kunder. Du kommer få möjlighet att hitta nya kundkonton att utveckla så väl som att ansvara för en del befintliga konton. Strategi- och tillväxtmål tas fram tillsammans med säljteamet i Region Syd.

För att lyckas i rollen behöver du trivas med att kontakta, träffa och förstå våra kunder som befinner sig i och runt omkring Skåne. Som Account Manager är du med där det händer, hos kunder, på mässor och på event - du syns där möjligheterna till nätverkande finns! Ytterligare aspekter som kommer vara avgörande för att lyckas i rollen är din nyfikenhet, din förmåga till uppföljning och matchning mellan kundens behov och våra lösningar, samt din aktivitet i säljarbetet.  

Vem du är

Du är en målinriktad och affärsdriven person, som gillar att ta ansvar och bygga nära relationer med kunder och kollegor i organisationen. Vi tror att du har arbetat med tjänsteförsäljning B2B i några år och att du är en ödmjuk lyssnare som har lätt att sätta dig in i olika kunders behov och verksamheter för att kunna presentera och leverera innovativa lösningar på deras utmaningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultbranschen eller inom teknik och har ett etablerat nätverk av kontakter i Skåne. Något vi värderar högt är entusiasm, prestigelös inställning och att du har en god social förmåga. Du får gärna vara en vinnarskalle och det som triggar dig allra mest är din genuina vilja att hjälpa våra kunder. Vi tror att du rent av älskar försäljning och är redo att ta nästa steg och utmaning i karriären.

Pirrar det lite i magen när du läser denna annonsen? Då är du vår nästa Account Manager!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet teknikkonsultföretag, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Pelle Thorsen, Regional Manager

+46 704 54 30 79

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Produktutvecklare Mekanik

Din utmaning Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och ... Visa mer
Din utmaning

Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och dylikt. Det gemensamma för alla uppdragen är att ha en drivkraft och samarbetsvilja för att vara delaktig i ett färdigställande och kunna leverera med hög kvalitet inom utsatta tidsramar. Detta utförs antingen på plats hos våra kunder eller på vårt Avalonkontor i Malmö.

Vem du är

Vi tror att du som söker har en ingenjörsexamen och har några års erfarenhet inom konstruktion bakom dig. Du har erfarenhet av formsprutade plastdetaljer och är en klippa på släppvinklar och att optimera formfyllnad. Skulle det vara så att du istället utvecklat maskiner och har stenkoll på maskinelement, pneumatik och mekaniska rörelser, - ja då är du precis lika intressant för oss. Du briljerar inom ett eller flera 3D-verktyg är ett stort plus och du får mer än gärna vara en problemlösare ända in i benmärgen. Som person är du ödmjuk och social, och det faktum att du har nära till skratt gör att du kommer passa alldeles utmärkt hos oss. Du är prestigelös, ställer gärna upp för andra i ditt team och gillar att skapa god stämning. Vill du utvecklas i din roll som mekanikkonstruktör och ha kul på vägen så är Avalon Innovation företaget för dig!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Sofia Malmsten, Team Leader

+46 704 54 30 47

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Teamleader & Konsult

Din utmaning Nu är vi på jakt efter en Teamleader inom mjukvaruutveckling och tjänsten kommer att kombineras som konsult med spännande uppdrag och projekt på Avalon Innovation i Växjö. Som Teamleader och konsult får du möjlighet att skapa mervärde både för våra anställda och för våra kunder. Rollen som Teamleader innebär att du är personalansvarig för ett team, där ditt fokus främst kommer att ligga på trivsel, laganda, stöd, kompetensutveckling och resul... Visa mer
Din utmaning

Nu är vi på jakt efter en Teamleader inom mjukvaruutveckling och tjänsten kommer att kombineras som konsult med spännande uppdrag och projekt på Avalon Innovation i Växjö. Som Teamleader och konsult får du möjlighet att skapa mervärde både för våra anställda och för våra kunder. Rollen som Teamleader innebär att du är personalansvarig för ett team, där ditt fokus främst kommer att ligga på trivsel, laganda, stöd, kompetensutveckling och resultat. 

Du kommer vara en viktig del i vår leveransenhet och arbeta tätt med vår affärsutvecklare i Växjö och Ljungby samt med teamleaders på våra övriga kontor. Du bidrar till ett ökat samarbete inom kontoret och i takt med att marknadsbehovet för våra tjänster ökar kommer du även vara en viktig kugge i arbetet med att anställa nya talanger tillsammans med våra rekryterare och affärsutvecklare.

Vem du är

Vi söker dig som tidigare arbetat som mjukvaruutvecklare i några år och nu känner att du vill ta nästa steg i din karriär. Du har en utbildning i datavetenskap eller annan liknande utbildning och du har ett par års erfarenhet av att arbeta med ett eller flera programmeringsspråk som t.ex. Java, C/C++, C#, Mål C, Python, JavaScript eller Go. Du är ständigt nyfiken på nya teknologier och metoder samt att du mer än gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet sedan tidigare till ditt team. 

Du brinner för laganda och vill bidra till formandet av en ännu mer fantastisk arbetsplats. Du drivs av att coacha och hjälpa dina kollegor att utvecklas, samtidigt som du älskar att själv utmanas i komplexa konsultuppdrag inom produkt- eller systemutveckling. Du har god affärsförståelse, trivs med att leverera i ett högt tempo, förstår vikten av att hålla dig inom satt budget och är snabb och tydlig i din återkoppling i alla led. Engagemang är ditt kännetecken och du trivs som bäst i mötet med kreativa innovatörer.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet teknikkonsultföretag, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

David Hallberg, Business Manager

+ 46 768 02 16 21 

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. 

Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Software Developer

Din utmaning Det är drag inom systemutveckling på Avalon Innovation så att till och med Roland Cedermark får hålla i hatten! Vi letar efter fler kollegor som inget hellre vill än att koda hela dagarna. Skämt åsido, en hel del tid går förstås åt till att dricka Jolt Cola och spela pingis också. Men ganska mycket kodning blir det såklart. I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag... Visa mer
Din utmaning

Det är drag inom systemutveckling på Avalon Innovation så att till och med Roland Cedermark får hålla i hatten! Vi letar efter fler kollegor som inget hellre vill än att koda hela dagarna. Skämt åsido, en hel del tid går förstås åt till att dricka Jolt Cola och spela pingis också. Men ganska mycket kodning blir det såklart.

I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag på plats ute hos våra kunder. Rollen som konsult innebär teknisk rådgivning, systemutveckling och integration av system mot Googles GCP-plattform. Vi jobbar även mot andra Cloud-plattformar som Azure och AWS. I din roll som konsult kommer du att ta fram krav och dokumentation, implementera system och sätta upp riktlinjer för arkitekturen.

Förutom att hjälpa våra kunder att utvecklas och effektivisera sin verksamhet, kommer din utmaning att innefatta kundmöten, workshops och bli kontorets egen Ma Long (Inte så mycket utmaning i det sistnämnda kanske du tänker, men vi har Micke som är sylvass på pingis)

Vem du är

Du är en utvecklare med fokus på backend eller fullstack med ett intresse för Cloudutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cloud-plattformar som G Suite, Azure och AWS. Men om du inte har erfarenhet av det så ser vi gärna att du har en längtan för att utvecklas och då hjälper vi dig upp till molnen.

Som person är du full av entusiasm och idéer, vilket du gärna delar med dig av till din omgivning. Du har en förmåga att snabbt byta perspektiv mellan en helhetssyn och specifika detaljer. Problemlösare är ditt mellannamn och du ger dig inte förrän du får svar på dina frågor. Du söker med ljus och lykta efter den information du behöver och är inte rädd för att fråga om hjälp när du stöter på patrull. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar.

Vi hoppas att du är lika taggad som oss på din nya resa här på Avalon Innovation! Välkommen!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Pelle Thorsen, Regional Manager

+46 704 54 30 79 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Mechanical Engineer

Din utmaning Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och ... Visa mer
Din utmaning

Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och dylikt. Det gemensamma för alla uppdragen är att ha en drivkraft och samarbetsvilja för att vara delaktig i ett färdigställande och kunna leverera med hög kvalitet inom utsatta tidsramar. Detta utförs antingen på plats hos våra kunder eller på vårt Avalonkontor i Malmö.

Vem du är

Vi tror att du som söker har en ingenjörsexamen och har några års erfarenhet inom konstruktion bakom dig. Du har erfarenhet av formsprutade plastdetaljer och är en klippa på släppvinklar och att optimera formfyllnad. Skulle det vara så att du istället utvecklat maskiner och har stenkoll på maskinelement, pneumatik och mekaniska rörelser, - ja då är du precis lika intressant för oss. Du briljerar inom ett eller flera 3D-verktyg är ett stort plus och du får mer än gärna vara en problemlösare ända in i benmärgen. Som person är du ödmjuk och social, och det faktum att du har nära till skratt gör att du kommer passa alldeles utmärkt hos oss. Du är prestigelös, ställer gärna upp för andra i ditt team och gillar att skapa god stämning. Vill du utvecklas i din roll som mekanikkonstruktör och ha kul på vägen så är Avalon Innovation företaget för dig!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Sofia Malmsten, Teamleader

+46 704 54 30 47

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Software Developer

Din utmaning Det är drag inom systemutveckling på Avalon Innovation så att till och med Roland Cedermark får hålla i hatten! Vi letar efter fler kollegor som inget hellre vill än att koda hela dagarna. Skämt åsido, en hel del tid går förstås åt till att dricka Jolt Cola och spela pingis också. Men ganska mycket kodning blir det såklart. I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag... Visa mer
Din utmaning

Det är drag inom systemutveckling på Avalon Innovation så att till och med Roland Cedermark får hålla i hatten! Vi letar efter fler kollegor som inget hellre vill än att koda hela dagarna. Skämt åsido, en hel del tid går förstås åt till att dricka Jolt Cola och spela pingis också. Men ganska mycket kodning blir det såklart.

I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag på plats ute hos våra kunder. Rollen som konsult innebär teknisk rådgivning, systemutveckling och integration av system mot Googles GCP-plattform. Vi jobbar även mot andra Cloud-plattformar som Azure och AWS. I din roll som konsult kommer du att ta fram krav och dokumentation, implementera system och sätta upp riktlinjer för arkitekturen.

Förutom att hjälpa våra kunder att utvecklas och effektivisera sin verksamhet, kommer din utmaning att innefatta kundmöten, workshops och bli kontorets egen Ma Long (Inte så mycket utmaning i det sistnämnda kanske du tänker, men vi har Micke som är sylvass på pingis)

Vem du är

Du är en utvecklare med fokus på backend eller fullstack med ett intresse för Cloudutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cloud-plattformar som G Suite, Azure och AWS. Men om du inte har erfarenhet av det så ser vi gärna att du har en längtan för att utvecklas och då hjälper vi dig upp till molnen.

Som person är du full av entusiasm och idéer, vilket du gärna delar med dig av till din omgivning. Du har en förmåga att snabbt byta perspektiv mellan en helhetssyn och specifika detaljer. Problemlösare är ditt mellannamn och du ger dig inte förrän du får svar på dina frågor. Du söker med ljus och lykta efter den information du behöver och är inte rädd för att fråga om hjälp när du stöter på patrull. Du har en prestigelös inställning och ett utmärkande engagemang samt en aldrig avtagande vilja till att hitta nya vägar.

Vi hoppas att du är lika taggad som oss på din nya resa här på Avalon Innovation! Välkommen!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Pelle Thorsen, Regional Manager

+46 704 54 30 79 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Utvecklare med intresse för molnen

Din utmaning Som Michael Jordan säger "Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships."  and we couldn't agree more! Hos oss handlar allting om att vi har samma passion och mål samt att vi arbetar tillsammans för att uppnå framgång. I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vi samarbetar mycket med våra systerbolag inom koncern... Visa mer
Din utmaning

Som Michael Jordan säger "Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships." 

and we couldn't agree more! Hos oss handlar allting om att vi har samma passion och mål samt att vi arbetar tillsammans för att uppnå framgång.

I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vi samarbetar mycket med våra systerbolag inom koncernen. Vår roll innebär teknisk rådgivning, systemutveckling och integration av system mot Googles GCP-plattform. Vi jobbar även mot andra Cloud-plattformar som Azure och AWS. I din roll som konsult kommer du att ta fram krav och dokumentation, implementera system och sätta upp riktlinjer för arkitekturen.

Förutom att hjälpa våra kunder att utvecklas och effektivisera sin verksamhet, kommer din utmaning att innefatta kundmöten, workshops och bli kontorets egen Ma Long (Inte så mycket utmaning i det sistnämnda kanske du tänker, men vi har Micke som är sylvass på pingis)

Vem du är

Du är en utvecklare med fokus på backend eller fullstack med ett intresse för Cloudutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cloud-plattformar som G Suite, Azure och AWS. Men om du inte har erfarenhet av det så ser vi gärna att du har en längtan för att utvecklas och då hjälper vi dig upp till molnen.

Som person är du full av entusiasm och idéer, vilket du gärna delar med dig av till din omgivning. Du har en förmåga att snabbt byta perspektiv mellan en helhetssyn och specifika detaljer. Problemlösare är ditt mellannamn och du ger dig inte förrän du får svar på dina frågor. Du söker med ljus och lykta efter den information du behöver och är inte rädd för att fråga om hjälp när du stöter på patrull. Det affärsmässiga tänket kring rollen som konsult finns med dig och du vet hur du vill arbeta i rollen utifrån dina förutsättningar.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Pelle Thorsen, Regional Manager

+46 704 54 30 79 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Mechanical Engineer

Din utmaning Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och ... Visa mer
Din utmaning

Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och dylikt. Det gemensamma för alla uppdragen är att ha en drivkraft och samarbetsvilja för att vara delaktig i ett färdigställande och kunna leverera med hög kvalitet inom utsatta tidsramar. Detta utförs antingen på plats hos våra kunder eller på vårt Avalonkontor i Malmö.

Vem du är

Vi tror att du som söker har en ingenjörsexamen och har några års erfarenhet inom konstruktion bakom dig. Du har erfarenhet av formsprutade plastdetaljer och är en klippa på släppvinklar och att optimera formfyllnad. Skulle det vara så att du istället utvecklat maskiner och har stenkoll på maskinelement, pneumatik och mekaniska rörelser, - ja då är du precis lika intressant för oss. Du briljerar inom ett eller flera 3D-verktyg är ett stort plus och du får mer än gärna vara en problemlösare ända in i benmärgen. Som person är du ödmjuk och social, och det faktum att du har nära till skratt gör att du kommer passa alldeles utmärkt hos oss. Du är prestigelös, ställer gärna upp för andra i ditt team och gillar att skapa god stämning. Vill du utvecklas i din roll som mekanikkonstruktör och ha kul på vägen så är Avalon Innovation företaget för dig!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktperson

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Bartek Brejski, Regional Manager

+46 707 23 28 42

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Software Developer

Din utmaning Som Michael Jordan säger "Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships."  and we couldn't agree more! Hos oss handlar allting om att vi har samma passion och mål samt att vi arbetar tillsammans för att uppnå framgång. I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vi samarbetar mycket med våra systerbolag inom koncern... Visa mer
Din utmaning

Som Michael Jordan säger "Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships." 

and we couldn't agree more! Hos oss handlar allting om att vi har samma passion och mål samt att vi arbetar tillsammans för att uppnå framgång.

I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vi samarbetar mycket med våra systerbolag inom koncernen. Vår roll innebär teknisk rådgivning, systemutveckling och integration av system mot Googles GCP-plattform. Vi jobbar även mot andra Cloud-plattformar som Azure och AWS. I din roll som konsult kommer du att ta fram krav och dokumentation, implementera system och sätta upp riktlinjer för arkitekturen.

Förutom att hjälpa våra kunder att utvecklas och effektivisera sin verksamhet, kommer din utmaning att innefatta kundmöten, workshops och bli kontorets egen Ma Long (Inte så mycket utmaning i det sistnämnda kanske du tänker, men vi har Micke som är sylvass på pingis)

Vem du är

Du är en utvecklare med fokus på backend eller fullstack med ett intresse för Cloudutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cloud-plattformar som G Suite, Azure och AWS. Men om du inte har erfarenhet av det så ser vi gärna att du har en längtan för att utvecklas och då hjälper vi dig upp till molnen.

Som person är du full av entusiasm och idéer, vilket du gärna delar med dig av till din omgivning. Du har en förmåga att snabbt byta perspektiv mellan en helhetssyn och specifika detaljer. Problemlösare är ditt mellannamn och du ger dig inte förrän du får svar på dina frågor. Du söker med ljus och lykta efter den information du behöver och är inte rädd för att fråga om hjälp när du stöter på patrull. Det affärsmässiga tänket kring rollen som konsult finns med dig och du vet hur du vill arbeta i rollen utifrån dina förutsättningar.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Pelle Thorsen, Regional Manager

+46 704 54 30 79 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Utvecklare som vill upp bland molnen

Din utmaning Vår affärsområde Information Systems på Avalon Innovation går bra och vi behöver ännu fler skarpa konsulter inom mjukvaruutveckling! I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vi samarbetar mycket med våra systerbolag inom koncernen. Vår roll innebär teknisk rådgivning, systemutveckling och integration av system mot Googles GCP-platt... Visa mer
Din utmaning

Vår affärsområde Information Systems på Avalon Innovation går bra och vi behöver ännu fler skarpa konsulter inom mjukvaruutveckling!

I din roll som utvecklare på Avalon kommer du ges möjligheten att arbeta i inhouse-projekt såväl som dedikerade uppdrag på plats ute hos våra kunder.

Vi samarbetar mycket med våra systerbolag inom koncernen. Vår roll innebär teknisk rådgivning, systemutveckling och integration av system mot Googles GCP-plattform. Vi jobbar även mot andra Cloud-plattformar som Azure och AWS. I din roll som konsult kommer du att ta fram krav och dokumentation, implementera system och sätta upp riktlinjer för arkitekturen.

Förutom att hjälpa våra kunder att utvecklas och effektivisera sin verksamhet, kommer din utmaning att innefatta kundmöten, workshops och bli kontorets egen Timo Boll (Inte så mycket utmaning i det sistnämnda kanske du tänker, men där tar du fel för dina kollegor spelar kvalitétspingis)

Vem du är

Du är en utvecklare med fokus på backend eller fullstack med ett intresse för Cloudutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cloud-plattformar som G Suite, Azure och AWS. Men om du inte har erfarenhet av det så ser vi gärna att du har en längtan för att utvecklas och då hjälper vi dig upp till molnen.

Som person är du full av entusiasm och idéer, vilket du gärna delar med dig av till din omgivning. Du har en förmåga att snabbt byta perspektiv mellan en helhetssyn och specifika detaljer. Problemlösare är ditt mellannamn och du ger dig inte förrän du får svar på dina frågor. Du söker med ljus och lykta efter den information du behöver och är inte rädd för att fråga om hjälp när du stöter på patrull. Det affärsmässiga tänket kring rollen som konsult finns med dig och du vet hur du vill arbeta i rollen utifrån dina förutsättningar.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Pelle Thorsen, Regional Manager

+46 704 54 30 79 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Mechanical Engineer

Din utmaning Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och ... Visa mer
Din utmaning

Vi letar nu efter fler mekanikkonstruktörer som vill ansluta sig till vår härliga Avalonfamilj i Malmö! De vi söker är personer som har en förkärlek för tekniken och vill växa med ett företag som verkligen värderar sina konsulter. Som konsult hos oss kan uppdragen variera mycket. Det kan handla om att ta fram tillverkningsunderlag för det allra senaste, eller göra en förstudie för en produkt likväl som att utveckla en prototyp för tester och dylikt. Det gemensamma för alla uppdragen är att ha en drivkraft och samarbetsvilja för att vara delaktig i ett färdigställande och kunna leverera med hög kvalitet inom utsatta tidsramar. Detta utförs antingen på plats hos våra kunder eller på vårt Avalonkontor i Malmö.

Vem du är

Vi tror att du som söker har en ingenjörsexamen och har några års erfarenhet inom konstruktion bakom dig. Du har erfarenhet av formsprutade plastdetaljer och är en klippa på släppvinklar och att optimera formfyllnad. Skulle det vara så att du istället utvecklat maskiner och har stenkoll på maskinelement, pneumatik och mekaniska rörelser, - ja då är du precis lika intressant för oss. Du briljerar inom ett eller flera 3D-verktyg är ett stort plus och du får mer än gärna vara en problemlösare ända in i benmärgen. Som person är du ödmjuk och social, och det faktum att du har nära till skratt gör att du kommer passa alldeles utmärkt hos oss. Du är prestigelös, ställer gärna upp för andra i ditt team och gillar att skapa god stämning. Vill du utvecklas i din roll som mekanikkonstruktör och ha kul på vägen så är Avalon Innovation företaget för dig!

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktperson

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57

Bartek Brejski, Regional Manager

+46 707 23 28 42

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre