Lediga jobb Semcon Sweden AB i Malmö

Se alla lediga jobb från Semcon Sweden AB i Malmö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Malmö som finns inom det yrket.

Projektledare inom automation

Med passion för teknik och nyfikenhet på människans beteende söker vi dig som vill leda projekt inom maskinkonstruktion och automation. Med ditt naturliga driv och känsla för ledarskap ansvarar du för projekt i varierande storlek, från några månader till ett par år. I rollen som Projektledare på Semcon i Malmö kommer du att ansvara för att leda projekt hos kund vilket kan betyda både att du är placerad hos kund eller att du arbetar in house på Semcon. Du... Visa mer
Med passion för teknik och nyfikenhet på människans beteende söker vi dig som vill leda projekt inom maskinkonstruktion och automation. Med ditt naturliga driv och känsla för ledarskap ansvarar du för projekt i varierande storlek, från några månader till ett par år.

I rollen som Projektledare på Semcon i Malmö kommer du att ansvara för att leda projekt hos kund vilket kan betyda både att du är placerad hos kund eller att du arbetar in house på Semcon. Du säkerställer att alla projektmedlemmar har vad de behöver för att kunna leverera. Vidare är en nära dialog med beställaren en förutsättning för att du ska bli framgångsrik i rollen. Du har en bakgrund inom maskinkonstruktion och/eller automation vilket ger dig en god förståelse för de projekt du leder. Du är en kommunikativ och lyhörd ledare som skapar tydliga mål och engagemang inom gruppen för att nå dessa.

Kort om rollen:

- Driva och leda projekt i varierande storlek och komplexitet, oftast flera samtidigt.

- Ansvara för att upprätta och nå uppsatt tidsplan, kvalité och budget.

- Ansvara för projektekonomi och företräda projektbudget inför styrgruppen.

- Arbeta med leverans och kvalitetsuppföljning

- Planera resurser, följa upp kostnader och hantera risker

- Hantera tekniska dialoger med kund och säljare.

- Leda och engagera dina projektmedlemmar!

Rollen är komplex och du kommer i flera situationer behöva navigera mellan interna och externa intressenter. Vi söker därför dig som ser struktur, tydlig kommunikation och en vilja att lära som några av dina styrkor. Du motiveras av att leverera hög kvalitet tillsammans med andra och är en duktig relationsbyggare. .

För att lyckas i rollen behöver du ha flera års erfarenhet av projektledning. Projekten du har drivit kan ha varit inom utveckling, leverans- eller produktionsprojekt. Du har gärna certifieringar inom agila arbetsmetoder (t.ex. Scrum Master, SAFe) och projektledning (t.ex. Prince2, PMP, IPMA). Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen och en bakgrund inom automation. Vidare behöver du kunna hantera svenska och engelska i både tal och skrift.

Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. People first, then technology. Semcon har de förmåner du kan förvänta dig från ett modernt konsultföretag inklusive kollektivavtal. Vi har också lite extra bra saker så som tre flexibla lediga dagar och bidag till hemmakontoret.

Har du några frågor om oss eller rollen?
Tveka inte med att höra av dig till rekryterande chef, Robert Eriksson

[email protected] Visa mindre

Mekanikingenjör

Semcon har passion för teknik och nyfikenhet på människligt beteende och vi har fokus på den viktigaste faktorn; våra slutanvändare, de som faktiskt använder tekniken. Vi söker nu en nyfiken mekanikkonstruktör som vill skapa produkter för att göra skillnad i människors vardag. Som konstruktör på Semcon i Malmö blir du en del av vårt team som har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Vi hjälper till där det behövs och därför... Visa mer
Semcon har passion för teknik och nyfikenhet på människligt beteende och vi har fokus på den viktigaste faktorn; våra slutanvändare, de som faktiskt använder tekniken. Vi söker nu en nyfiken mekanikkonstruktör som vill skapa produkter för att göra skillnad i människors vardag.

Som konstruktör på Semcon i Malmö blir du en del av vårt team som har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Vi hjälper till där det behövs och därför kan du få arbeta både via in-house projekt eller på plats ute hos våra kunder.

Våra kunder varierar från multinationella företag till mindre nystartade innovationsbolag. Detta innebär att vi behöver ta ansvar för komplett produktutveckling i nära samarbete med övriga enheter hos oss och hos kunderna (design, mjukvaru- och elektronikutveckling etc.) där du som konstruktör kommer du ansvara för mekaniken, från koncept till detaljkonstruktion.

För att passa i rollen behöver du ha med dig några års erfarenhet inom området mekanik. Vi ser gärna att du har relevant akademisk examen inom maskinteknik, mekatronik, konstruktion eller produktutveckling.

Det viktigaste är att du har med dig:

- Goda 3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia.
- God förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion.


Och det är toppen om du har:

- Arbetat i projektform.
- Erfarenhet av att jobba med hela produktutvecklingsprocessen: från idé till färdig produkt.
- Goda kunskaper i engelska och svenska.


På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Här finns möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag, projekt och roller och du kommer ha en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt. Vi anordnar även olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in en ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Area Manager Robert Eriksson

[email protected] Visa mindre

Konsultchef

Ansök    Jul 29    Semcon Sweden AB    Marknadschef
Är du en relationsskapande person som älskar människor? Har du ett stor tekniska nyfikenhet och en vilja att skapa långsiktiga samarbeten med kunder? Då är det kanske just dig vi letar efter till tjänsten som Konsultchef i Malmö! På Semcon strävar vi efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjligheten att arbeta på distans och vi har de förmåner som du kan förvänta dig av ett modernt företag. Våra konsulter a... Visa mer
Är du en relationsskapande person som älskar människor? Har du ett stor tekniska nyfikenhet och en vilja att skapa långsiktiga samarbeten med kunder? Då är det kanske just dig vi letar efter till tjänsten som Konsultchef i Malmö!

På Semcon strävar vi efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjligheten att arbeta på distans och vi har de förmåner som du kan förvänta dig av ett modernt företag. Våra konsulter arbetar på företag som är i teknikens absoluta framkant och de är med och skapar produkter vi drömmer om idag men inte kan vara utan imorgon.

Rollen som Konsultchef är avgörande i vårt arbete med att ta oss in i framtiden. Som Konsultchef kommer du ansvara för rekrytering av nya medarbetare samt att få dem att växa i sin konsultroll genom att du hittar utvecklande uppdrag åt dem. Våra konsulter är mycket kompetenta och de drivs av en vilja att skapa nytt och förbättra. Din roll som konsultansvarig blir att göra dem ännu bättre och ge dem utmaningar som utvecklar dem i rätt takt och gör att de vill stanna hos oss på Semcon.

Som Konsultchef driver du försäljningsarbetet både till befintliga och nya kunder i och omkring Malmö och genom ditt stora nätverk i området skapar du nya affärer samt underhåller och utvecklar gamla. Tillsammans med dina chefskollegor och konsulter skapar du en bild av vad våra kunder vill ha imorgon för att du ska kunna leverera det. Du kommer sitta i ledningsgruppen för Region South där även Växjö och Karlskrona ingår. Semcons huvudkontor finns i Göteborg och vi finns i stora delar av Sverige.

Tjänsten innebär ett stort ansvar och många utmaningar där du får möjlighet att visa vad du kan. Ditt primära fokus ligger på kundbearbetning men en minst lika stor del är att ta hand om våra konsulter. Du som ledare coachar dina medarbetare att leverera utmärkta resultat hos kunder genom att inspirera, utveckla och stötta dem i stort som smått. Du behöver vara lyhörd och handlingskraftig i ditt ledarskap och hela tiden klara av att hantera både försäljning och ledarskap utan att tappa någon av delarna.

Visst låter det som en tjänst du gärna vill ha? Om du har ytterligare frågor kan du kontakta Robert Eriksson ([email protected])

Välkommen med din ansökan! I semestertider kan det ta något längre tid att få svar från oss eftersom vi på Semcon uppmanar våra medarbetare att ta ledigt och ladda om. Vi hoppas att du har förståelse för det och att du får en fantastisk sommar. Visa mindre

Konsultchef

Ansök    Jul 8    Semcon Sweden AB    Marknadschef
Är du en relationsskapande person som älskar människor? Har du ett stor tekniska nyfikenhet och en vilja att skapa långsiktiga samarbeten med kunder? Då är det kanske just dig vi letar efter till tjänsten som Konsultchef i Malmö! På Semcon strävar vi efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjligheten att arbeta på distans och vi har de förmåner som du kan förvänta dig av ett modernt företag. Våra konsulter a... Visa mer
Är du en relationsskapande person som älskar människor? Har du ett stor tekniska nyfikenhet och en vilja att skapa långsiktiga samarbeten med kunder? Då är det kanske just dig vi letar efter till tjänsten som Konsultchef i Malmö!

På Semcon strävar vi efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjligheten att arbeta på distans och vi har de förmåner som du kan förvänta dig av ett modernt företag. Våra konsulter arbetar på företag som är i teknikens absoluta framkant och de är med och skapar produkter vi drömmer om idag men inte kan vara utan imorgon.

Rollen som Konsultchef är avgörande i vårt arbete med att ta oss in i framtiden. Som Konsultchef kommer du ansvara för rekrytering av nya medarbetare samt att få dem att växa i sin konsultroll genom att du hittar utvecklande uppdrag åt dem. Våra konsulter är mycket kompetenta och de drivs av en vilja att skapa nytt och förbättra. Din roll som konsultansvarig blir att göra dem ännu bättre och ge dem utmaningar som utvecklar dem i rätt takt och gör att de vill stanna hos oss på Semcon.

Tjänsten innebär att du driver försäljningsarbetet både till befintliga och nya kunder i och omkring Malmö och genom ditt stora nätverk i området skapar du nya affärer samt underhåller och utvecklar gamla. Tillsammans med dina chefskollegor och konsulter skapar du en bild av vad våra kunder vill ha imorgon för att du ska kunna leverera det. Du kommer sitta i ledningsgruppen för Region South där även Växjö och Karlskrona ingår. Semcons huvudkontor finns i Göteborg och vi finns i stora delar av Sverige.

Tjänsten innebär ett stort ansvar och många utmaningar där du får möjlighet att visa vad du kan. Ditt primära fokus ligger på kundbearbetning men en minst lika stor del är att ta hand om våra konsulter. Du som ledare coachar dina medarbetare att leverera utmärkta resultat hos kunder genom att inspirera, utveckla och stötta dem i stort som smått. Du behöver vara lyhörd och handlingskraftig i ditt ledarskap och hela tiden klara av att hantera både försäljning och ledarskap utan att tappa någon av delarna.

Visst låter det som en tjänst du gärna vill ha? Om du har ytterligare frågor kan du kontakta Robert Eriksson ([email protected])

Välkommen med din ansökan! I semestertider kan det ta något längre tid att få svar från oss eftersom vi på Semcon uppmanar våra medarbetare att ta ledigt och ladda om. Vi hoppas att du har förståelse för det och att du får en fantastisk sommar. Visa mindre

Senior mjukvaruutvecklare

Ansök    Jul 29    Semcon Sweden AB    Mjukvaruutvecklare
Att vara konsult hos Semcon är spännande! Vi kommer aldrig sluta utmana dig och du kommer kunna utvecklas. Samtidigt styr du mycket över din egen tid och har möjlighet att byta uppdrag ofta för att lära dig mycket. Konsultlivet är för dig som är nyfiken och vill skapa en bredd i din kunskap. Semcon är för dig som dessutom vill göra det på ett tryggt sätt. Vi anser inte att det kan bli bättre. Vi letar just nu efter mjukvaruutvecklare till Malmö. För att b... Visa mer
Att vara konsult hos Semcon är spännande! Vi kommer aldrig sluta utmana dig och du kommer kunna utvecklas. Samtidigt styr du mycket över din egen tid och har möjlighet att byta uppdrag ofta för att lära dig mycket. Konsultlivet är för dig som är nyfiken och vill skapa en bredd i din kunskap. Semcon är för dig som dessutom vill göra det på ett tryggt sätt. Vi anser inte att det kan bli bättre.

Vi letar just nu efter mjukvaruutvecklare till Malmö. För att bli lyckosam i rollen behöver du vara van att arbeta i en internationell kontext med kollegor som har olika typer av kompetenser (projektledare, utvecklare, applikationsingenjörer etc.). Som mjukvaruutveklare på Semcon i Lund behöver du också ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt en kandidatexamen inom data, elektroteknik eller dylikt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och mycket god kunskap i C++.

Som person är du intresserad av att lära nytt och du tycker om variation. Du är kommunikativ och lyhörd samt har en förståelse för att du blir Semcons ansikte utåt. Du tycker det är spännande med problemlösning och kan omvandla utmaningar till kreativa lösningar. Du ser möjligheter och är ivrig att hjälpa till där det behövs på ett prestigelöst sätt.

Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är. På Semcon har vi ett stort fokus på slutanvändaren och därför att det extra viktigt att våra medarbetare har varierande bakgrunder och olika sätt att se på världen. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska få en sund balans mellan arbetsliv och fritid. Bland annat genom att erbjuda remotework i den utsträckning som det är möjligt med tanke på kund och uppdrag. Vi har också ett bidrag till hemmakontoret, så du kan skapa en bra arbetsmiljö även hemma om du så önskar.

Är du vår nya kollega? Ansök idag!
Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Area Manager Robert Eriksson, [email protected] Visa mindre

Mekanikingenjör

Med passion för teknik och nyfikenhet på människligt beteende är den viktigaste faktorn alltid våra slutanvändare, de som faktiskt använder tekniken. Vi söker nu en nyfiken mekanikkonstruktör som vill skapa produkter för att göra skillnad i människors vardag. Som konstruktör och produktutvecklare på Semcon i Malmö blir du en del av vårt team som har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Vi hjälper till där det behövs och där... Visa mer
Med passion för teknik och nyfikenhet på människligt beteende är den viktigaste faktorn alltid våra slutanvändare, de som faktiskt använder tekniken. Vi söker nu en nyfiken mekanikkonstruktör som vill skapa produkter för att göra skillnad i människors vardag.

Som konstruktör och produktutvecklare på Semcon i Malmö blir du en del av vårt team som har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Vi hjälper till där det behövs och därför kan du få arbeta både via in-house projekt eller på plats ute hos våra kunder.

Våra kunder varierar från multinationella företag till mindre nystartade innovationsbolag. Detta innebär att vi behöver ta ansvar för komplett produktutveckling i nära samarbete med övriga enheter hos oss och hos kunderna (design, mjukvaru- och elektronikutveckling etc.) där du som konstruktör kommer du ansvara för mekaniken, från koncept till detaljkonstruktion.

För att passa i rollen behöver du ha med dig några års erfarenhet och är specialiserad inom området mekanik. Vi ser gärna att du har relevant akademisk examen inom maskinteknik, mekatronik, konstruktion eller produktutveckling.

Det viktigaste är att du har med dig:

- Goda 3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia.
- God förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion.


Och det är toppen om du har:

- Arbetat i projektform.
- Erfarenhet av att jobba med hela produktutvecklingsprocessen: från idé till färdig produkt.
- Goda kunskaper i engelska och svenska.


På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Här finns möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag, projekt och roller och du kommer ha en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt. Vi anordnar även olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in en ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Area Manager Robert Eriksson

[email protected] Visa mindre

Senior mjukvaruutvecklare

Ansök    Jun 30    Semcon Sweden AB    Mjukvaruutvecklare
Att vara konsult hos Semcon är spännande! Vi kommer aldrig sluta utmana dig och du kommer kunna utvecklas. Samtidigt styr du mycket över din egen tid och har möjlighet att byta uppdrag ofta för att lära dig mycket. Konsultlivet är för dig som är nyfiken och vill skapa en bredd i din kunskap. Semcon är för dig som dessutom vill göra det på ett tryggt sätt. Vi anser inte att det kan bli bättre. Vi letar just nu efter mjukvaruutvecklare till Malmö. För att b... Visa mer
Att vara konsult hos Semcon är spännande! Vi kommer aldrig sluta utmana dig och du kommer kunna utvecklas. Samtidigt styr du mycket över din egen tid och har möjlighet att byta uppdrag ofta för att lära dig mycket. Konsultlivet är för dig som är nyfiken och vill skapa en bredd i din kunskap. Semcon är för dig som dessutom vill göra det på ett tryggt sätt. Vi anser inte att det kan bli bättre.

Vi letar just nu efter mjukvaruutvecklare till Malmö. För att bli lyckosam i rollen behöver du vara van att arbeta i en internationell kontext med kollegor som har olika typer av kompetenser (projektledare, utvecklare, applikationsingenjörer etc.). Som mjukvaruutveklare på Semcon i Lund behöver du också ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt en kandidatexamen inom data, elektroteknik eller dylikt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och mycket god kunskap i C++.

Som person är du intresserad av att lära nytt och du tycker om variation. Du är kommunikativ och lyhörd samt har en förståelse för att du blir Semcons ansikte utåt. Du tycker det är spännande med problemlösning och kan omvandla utmaningar till kreativa lösningar. Du ser möjligheter och är ivrig att hjälpa till där det behövs på ett prestigelöst sätt.

Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är. På Semcon har vi ett stort fokus på slutanvändaren och därför att det extra viktigt att våra medarbetare har varierande bakgrunder och olika sätt att se på världen. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska få en sund balans mellan arbetsliv och fritid. Bland annat genom att erbjuda remotework i den utsträckning som det är möjligt med tanke på kund och uppdrag. Vi har också ett bidrag till hemmakontoret, så du kan skapa en bra arbetsmiljö även hemma om du så önskar.

Är du vår nya kollega? Ansök idag!
Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Area Manager Robert Eriksson, [email protected] Visa mindre

Konsultchef/Team Manager

Ansök    Maj 20    Semcon Sweden AB    Försäljningschef
Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den Team Manager vi söker till Malmö. Semcon erbjuder Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som ... Visa mer
Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den Team Manager vi söker till Malmö.

Semcon erbjuder

Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vill arbeta i spännande projekt, utmanas och växa, såväl som grupp samt som individer

På Semcon ses alla medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat. Vi strävar därför efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjlighet till flexibilitet i att arbeta på distans samt friskvårdsbidrag och relevant kompetensutveckling.

Vi har en vänlig och inkluderande kultur med stöttande chefer och kompetensnätverk vilket starkt bidrar till en hög trivsel. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter, gemenskap och mångfald värderar vi högt.

Om rollen

I den här rollen kommer du rekrytera nya medarbetare till den redan existerande gruppen som utgår från Malmökontoret. Gruppen är väl fungerande och värdesätter ett klimat där man respekterar och lyssnar på varandra .

Ledarrollen innebär, förutom rekrytering, att du är ansvarig för att inspirera och utveckla våra konsulter. Det är också du som skapar nya affärer både genom att använda dina befintliga nätverk och genom att utveckla nya. Genom din expertis kan du tidigt förstå vad kunderna behöver och tillgodose deras behov med rätt kompetens.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du gilla att arbeta med människor och affärer i ett högt tempo. Vi ser att du som person har ett stort intresse av att leda och engagera andra människor. Som ledare arbetar du nära våra konsulter för att förstå vad de behöver i sin utveckling. Du är en person som är självgående men som också värnar om samarbete och närheten till kollegor för utbyte av tankar, kunskap och erfarenheter.

Vi söker dig med:

- förmåga och erfarenhet av att slutföra affärer där erbjudandet skapar värde

- relevant nätverk i Skåneregionen

- erfarenhet av mekanik

- relevant akademisk examen alternativt lång arbetslivserfarenhet inom området

- framgångsrik erfarenhet av att leda och engagera medarbetare

Som person är du prestigelös och lösningsorienterad. Du drivs av att skapa lönsamma affärer genom att bygga relationer både internt och externt. Att samarbeta är självklart för dig och du utför ditt arbete effektivt och strukturerat.

Vilka är Semcon?

Vi på Semcon hjälper kunder med nya perspektiv- att hitta tekniska lösningar som gör livet bättre för deras slutanvändare och planeten vi verkar på. Förståelse för människors behov och beteenden är därmed nödvändigt för att lyckas. Det är vår styrka på Semcon. En innovationskraft byggd på olika perspektiv - på människor.

Förändring har aldrig varit viktigare än nu - det gäller att tänka om och tänka nytt för att utveckla smarta lösningar som hjälper till att bygga ett hållbart samhälle för kommande generationer.

Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. Vi tror starkt på att en mångfald av erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktigt för att kunna skapa riktigt bra användarupplevelser och för att Semcon ska bli en inspirerande plats att arbeta på.

Vi söker nu dig som vill bidra med dina perspektiv och hjälpa oss hitta fler medarbetare som vill vara med och göra skillnad genom att bidra med dina erfarenheter!

Läs mer om oss https://www.semcon.com (http://www.semcon.com) och https://semcon.com/addperspectives/

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor vänligen kontakta Area Manager Robert Eriksson på [email protected] 0705 899338 eller rekryterare Anna Henebäck på [email protected] 0704 210 654 Visa mindre

Mekanikingenjör

Med passion för teknik och nyfikenhet på människligt beteende är den viktigaste faktorn alltid våra slutanvändare, de som faktiskt använder tekniken. Vi söker nu en nyfiken mekanikkonstruktör som vill skapa produkter för att göra skillnad i människors vardag. Som konstruktör och produktutvecklare på Semcon i Malmö blir du en del av vårt team som har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Vi hjälper till där det behövs och där... Visa mer
Med passion för teknik och nyfikenhet på människligt beteende är den viktigaste faktorn alltid våra slutanvändare, de som faktiskt använder tekniken. Vi söker nu en nyfiken mekanikkonstruktör som vill skapa produkter för att göra skillnad i människors vardag.

Som konstruktör och produktutvecklare på Semcon i Malmö blir du en del av vårt team som har fokus på olika delar inom produktutveckling för alla våra branscher. Vi hjälper till där det behövs och därför kan du få arbeta både via in-house projekt eller på plats ute hos våra kunder.

Våra kunder varierar från multinationella företag till mindre nystartade innovationsbolag. Detta innebär att vi behöver ta ansvar för komplett produktutveckling i nära samarbete med övriga enheter hos oss och hos kunderna (design, mjukvaru- och elektronikutveckling etc.) där du som konstruktör kommer du ansvara för mekaniken, från koncept till detaljkonstruktion.

För att passa i rollen behöver du ha med dig några års erfarenhet och är specialiserad inom området mekanik. Vi ser gärna att du har relevant akademisk examen inom maskinteknik, mekatronik, konstruktion eller produktutveckling.

Det viktigaste är att du har med dig:

- Goda 3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia.
- God förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion.


Och det är toppen om du har:

- Arbetat i projektform.
- Erfarenhet av att jobba med hela produktutvecklingsprocessen: från idé till färdig produkt.
- Goda kunskaper i engelska och svenska.


På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Här finns möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag, projekt och roller och du kommer ha en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt. Vi anordnar även olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in en ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Area Manager Robert Eriksson

[email protected] Visa mindre

Teamleader

Ansök    Apr 8    Semcon Sweden AB    Maskinkonstruktör
Är du ingenjör och vill ta steget mot en ledande befattning? Tycker du om människor och har ett intresse för sälj? Då tror vi på Semcon att vi har arbetet för dig! På Semcon får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag hos våra tekniskt framstående kunder. Du kommer få lära dig mycket på kort tid och vi skapar tillsammans utmaningar för dig så du får utvecklas i en bra takt. Samtidigt vet vi att balans i livet är viktigt och vi förstår att du har ett l... Visa mer
Är du ingenjör och vill ta steget mot en ledande befattning? Tycker du om människor och har ett intresse för sälj? Då tror vi på Semcon att vi har arbetet för dig!

På Semcon får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag hos våra tekniskt framstående kunder. Du kommer få lära dig mycket på kort tid och vi skapar tillsammans utmaningar för dig så du får utvecklas i en bra takt. Samtidigt vet vi att balans i livet är viktigt och vi förstår att du har ett liv utanför arbetet. Du kan känna dig trygg i att vi tar hänsyn till det och stöttar dig både i och mellan uppdrag för att du ska lyckas.

Vi letar nu efter dig som är ingenjör, har arbetat några år inom området och är intresserad av att arbeta mer med ledarskap. Vi tror att du har erfarenhet från tillverkande industri, Life Science eller produktutveckling men även andra områden kan vara aktuella. I den här rollen kombinerar du konsultuppdrag med att leda ett mindre team, hela tiden med stöd av din Area Manager och övriga chefer. För att lyckas i rollen behöver du ha ett intresse för sälj då förhoppningen är att även det kommer ingå i tjänsten i framtiden.

Din personlighet är mycket viktig i denna tjänst. Erfarenhet av ledarskap är meriterande men inte ett krav. Du måste dock ha ett stort människointresse, vara lyhörd samt kommunikativ. Rollen innebär att utveckla människor och i framtiden även affärer vilket innebär att en nyfikenhet och förmåga att driva saker framåt är nödvändig. För tjänsten krävs även goda engelskkunskaper samt mycket god svenska i tal och skrift.

Semcon har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tipsbonus samt mycket mer och vi erbjuder distansarbete om konsulten önskar och i den mån det fungerar i uppdraget. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling genom vår utbildningsportal STEP och uppmuntrar våra medarbetare att ta del av den. Vi sätter människan först och är med när det skapas teknik som tar mänskligheten in i framtiden på ett hållbart sätt.

Vill du vara med och utveckla våra medarbetare samtidigt som du får utveckla dig själv hos våra kunder? Välkommen med din ansökan redan idag och om du har frågor kan du höra av dig till vår Area Manager Robert Eriksson på mail [email protected]

Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Teamleader

Ansök    Apr 28    Semcon Sweden AB    Maskinkonstruktör
Är du ingenjör och vill ta steget mot en ledande befattning? Tycker du om människor och har ett intresse för sälj? Då tror vi på Semcon att vi har arbetet för dig! På Semcon får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag hos våra tekniskt framstående kunder. Du kommer få lära dig mycket på kort tid och vi skapar tillsammans utmaningar för dig så du får utvecklas i en bra takt. Samtidigt vet vi att balans i livet är viktigt och vi förstår att du har ett l... Visa mer
Är du ingenjör och vill ta steget mot en ledande befattning? Tycker du om människor och har ett intresse för sälj? Då tror vi på Semcon att vi har arbetet för dig!

På Semcon får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag hos våra tekniskt framstående kunder. Du kommer få lära dig mycket på kort tid och vi skapar tillsammans utmaningar för dig så du får utvecklas i en bra takt. Samtidigt vet vi att balans i livet är viktigt och vi förstår att du har ett liv utanför arbetet. Du kan känna dig trygg i att vi tar hänsyn till det och stöttar dig både i och mellan uppdrag för att du ska lyckas.

Vi letar nu efter dig som är ingenjör, har arbetat några år inom området och är intresserad av att arbeta mer med ledarskap. Vi tror att du har erfarenhet från tillverkande industri, Life Science eller produktutveckling men även andra områden kan vara aktuella. I den här rollen kombinerar du konsultuppdrag med att leda ett mindre team, hela tiden med stöd av din Area Manager och övriga chefer. För att lyckas i rollen behöver du ha ett intresse för sälj då förhoppningen är att även det kommer ingå i tjänsten i framtiden.

Din personlighet är mycket viktig i denna tjänst. Erfarenhet av ledarskap är meriterande men inte ett krav. Du måste dock ha ett stort människointresse, vara lyhörd samt kommunikativ. Rollen innebär att utveckla människor och i framtiden även affärer vilket innebär att en nyfikenhet och förmåga att driva saker framåt är nödvändig. För tjänsten krävs även goda engelskkunskaper samt mycket god svenska i tal och skrift.

Semcon har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tipsbonus samt mycket mer och vi erbjuder distansarbete om konsulten önskar och i den mån det fungerar i uppdraget. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling genom vår utbildningsportal STEP och uppmuntrar våra medarbetare att ta del av den. Vi sätter människan först och är med när det skapas teknik som tar mänskligheten in i framtiden på ett hållbart sätt.

Vill du vara med och utveckla våra medarbetare samtidigt som du får utveckla dig själv hos våra kunder? Välkommen med din ansökan redan idag och om du har frågor kan du höra av dig till vår Area Manager Robert Eriksson på mail [email protected]

Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Team Manager

Ansök    Apr 4    Semcon Sweden AB    Marknadschef
Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö. Semcon erbjuder Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vil... Visa mer
Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö.

Semcon erbjuder

Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vill arbeta i spännande projekt, utmanas och växa, såväl som grupp samt som individer

På Semcon ses alla medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat. Vi strävar därför efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjlighet till flexibilitet i att arbeta på distans samt friskvårdsbidrag och relevant kompetensutveckling.

Vi har en vänlig och inkluderande kultur med stöttande chefer och kompetensnätverk vilket starkt bidrar till en hög trivsel. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter, gemenskap och mångfald värderar vi högt.

Om rollen

I den här rollen kommer du driva försäljningsarbetet och tillsammans med teamet skapar du tjänster som nya och befintliga kunder inom mjukvara och mekanik efterfrågar. Du kommer tillhöra ett trevligt team där vi respekterar och lyssnar på varandra samt drivs av en vilja att tillsammans göra saker ännu bättre.

Som teammanager är du ansvarig för att rekrytera kompetenta och härliga kollegor till den väl fungerande gruppen vi redan har. Ledarrollen innebär att du är ansvarig för att inspirera och utveckla våra konsulter. Det är också du som skapar nya affärer både genom att använda dina befintliga nätverk och genom att utveckla nya. Genom din expertis kan du tidigt förstå vad kunderna behöver och tillgodose deras behov med rätt kompetens.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du gilla att arbeta med människor och affärer i ett högt tempo. Vi ser att du som person har ett stort intresse av att leda och engagera andra människor. Som ledare arbetar du nära våra konsulter för att förstå vad de behöver i sin utveckling. Du är en person som är självgående men som också värnar om samarbete och närheten till kollegor för utbyte av tankar, kunskap och erfarenheter.

Vi söker dig med:

- förmåga och erfarenhet av att slutföra/vinna affärer där erbjudandet skapar värde

- relevant affärsnätverk inom regionen

- erfarenhet av mjukvaruutveckling, meriterande om du även kan mekanik

- relevant akademisk examen

- erfarenhet av/stort intresse för att leda och engagera medarbetare

För att trivas hos oss på Semcon behöver du vara prestigelös och lösningsorienterad. Du drivs av att skapa lönsamma affärer genom att bygga relationer både internt och externt. Att samarbeta är självklart för dig och du utför ditt arbete effektivt och strukturerat.

Vilka är vi?

Så Semcon hjälper vi kunder med nya perspektiv- att hitta tekniska lösningar som gör livet bättre för deras användare och planeten vi verkar på. Förståelse för människors behov och beteenden är därmed nödvändigt för att lyckas. Och det är vår styrka på Semcon. En innovationskraft byggd på olika perspektiv - på människor.

Förändring har aldrig varit viktigare än nu - det gäller att tänka om och tänka nytt för att utveckla smarta lösningar som hjälper till att bygga ett hållbart samhälle för kommande generationer.

Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. Vi tror starkt på att en mångfald av erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktigt för att kunna skapa riktigt bra användarupplevelser och för att Semcon ska bli en inspirerande plats att arbeta på.

Vi söker nu dig som vill bidra med dina perspektiv och hjälpa oss hitta fler medarbetare som vill vara med och göra skillnad genom att bidra med dina erfarenheter!

Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor vänligen kontakta Area Manager Robert Eriksson på [email protected] Visa mindre

Lyhörd Team Manager

Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö. Semcon erbjuder Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vil... Visa mer
Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö.

Semcon erbjuder

Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vill arbeta i spännande projekt, utmanas och växa, såväl som grupp samt som individer

På Semcon ses alla medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat. Vi strävar därför efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjlighet till flexibilitet i att arbeta på distans samt friskvårdsbidrag och relevant kompetensutveckling.

Vi har en vänlig och inkluderande kultur med stöttande chefer och kompetensnätverk vilket starkt bidrar till en hög trivsel. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter, gemenskap och mångfald värderar vi högt.

Om rollen

I den här rollen kommer du driva försäljningsarbetet och tillsammans med teamet skapar du tjänster som nya och befintliga kunder inom mjukvara och mekanik efterfrågar. Du kommer tillhöra ett trevligt team där vi respekterar och lyssnar på varandra samt drivs av en vilja att tillsammans göra saker ännu bättre.

Som teammanager är du ansvarig för att rekrytera kompetenta och härliga kollegor till den väl fungerande gruppen vi redan har. Ledarrollen innebär att du är ansvarig för att inspirera och utveckla våra konsulter. Det är också du som skapar nya affärer både genom att använda dina befintliga nätverk och genom att utveckla nya. Genom din expertis kan du tidigt förstå vad kunderna behöver och tillgodose deras behov med rätt kompetens.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du gilla att arbeta med människor och affärer i ett högt tempo. Vi ser att du som person har ett stort intresse av att leda och engagera andra människor. Som ledare arbetar du nära våra konsulter för att förstå vad de behöver i sin utveckling. Du är en person som är självgående men som också värnar om samarbete och närheten till kollegor för utbyte av tankar, kunskap och erfarenheter.

Vi söker dig med:

- förmåga och erfarenhet av att slutföra/vinna affärer där erbjudandet skapar värde

- relevant affärsnätverk inom regionen

- erfarenhet av mjukvaruutveckling, meriterande om du även kan mekanik

- relevant akademisk examen

- erfarenhet av/stort intresse för att leda och engagera medarbetare

För att trivas hos oss på Semcon behöver du vara prestigelös och lösningsorienterad. Du drivs av att skapa lönsamma affärer genom att bygga relationer både internt och externt. Att samarbeta är självklart för dig och du utför ditt arbete effektivt och strukturerat.

Vilka är vi?

Så Semcon hjälper vi kunder med nya perspektiv- att hitta tekniska lösningar som gör livet bättre för deras användare och planeten vi verkar på. Förståelse för människors behov och beteenden är därmed nödvändigt för att lyckas. Och det är vår styrka på Semcon. En innovationskraft byggd på olika perspektiv - på människor.

Förändring har aldrig varit viktigare än nu - det gäller att tänka om och tänka nytt för att utveckla smarta lösningar som hjälper till att bygga ett hållbart samhälle för kommande generationer.

Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. Vi tror starkt på att en mångfald av erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktigt för att kunna skapa riktigt bra användarupplevelser och för att Semcon ska bli en inspirerande plats att arbeta på.

Vi söker nu dig som vill bidra med dina perspektiv och hjälpa oss hitta fler medarbetare som vill vara med och göra skillnad genom att bidra med dina erfarenheter!

Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan senast 28 februari!

Om du har frågor vänligen kontakta Area Manager Robert Eriksson på [email protected] Visa mindre

Team Manager

Ansök    Mar 4    Semcon Sweden AB    Marknadschef
Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö. Semcon erbjuder Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vil... Visa mer
Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö.

Semcon erbjuder

Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vill arbeta i spännande projekt, utmanas och växa, såväl som grupp samt som individer

På Semcon ses alla medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat. Vi strävar därför efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjlighet till flexibilitet i att arbeta på distans samt friskvårdsbidrag och relevant kompetensutveckling.

Vi har en vänlig och inkluderande kultur med stöttande chefer och kompetensnätverk vilket starkt bidrar till en hög trivsel. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter, gemenskap och mångfald värderar vi högt.

Om rollen

I den här rollen kommer du driva försäljningsarbetet och tillsammans med teamet skapar du tjänster som nya och befintliga kunder inom mjukvara och mekanik efterfrågar. Du kommer tillhöra ett trevligt team där vi respekterar och lyssnar på varandra samt drivs av en vilja att tillsammans göra saker ännu bättre.

Som teammanager är du ansvarig för att rekrytera kompetenta och härliga kollegor till den väl fungerande gruppen vi redan har. Ledarrollen innebär att du är ansvarig för att inspirera och utveckla våra konsulter. Det är också du som skapar nya affärer både genom att använda dina befintliga nätverk och genom att utveckla nya. Genom din expertis kan du tidigt förstå vad kunderna behöver och tillgodose deras behov med rätt kompetens.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du gilla att arbeta med människor och affärer i ett högt tempo. Vi ser att du som person har ett stort intresse av att leda och engagera andra människor. Som ledare arbetar du nära våra konsulter för att förstå vad de behöver i sin utveckling. Du är en person som är självgående men som också värnar om samarbete och närheten till kollegor för utbyte av tankar, kunskap och erfarenheter.

Vi söker dig med:

- förmåga och erfarenhet av att slutföra/vinna affärer där erbjudandet skapar värde

- relevant affärsnätverk inom regionen

- erfarenhet av mjukvaruutveckling, meriterande om du även kan mekanik

- relevant akademisk examen

- erfarenhet av/stort intresse för att leda och engagera medarbetare

För att trivas hos oss på Semcon behöver du vara prestigelös och lösningsorienterad. Du drivs av att skapa lönsamma affärer genom att bygga relationer både internt och externt. Att samarbeta är självklart för dig och du utför ditt arbete effektivt och strukturerat.

Vilka är vi?

Så Semcon hjälper vi kunder med nya perspektiv- att hitta tekniska lösningar som gör livet bättre för deras användare och planeten vi verkar på. Förståelse för människors behov och beteenden är därmed nödvändigt för att lyckas. Och det är vår styrka på Semcon. En innovationskraft byggd på olika perspektiv - på människor.

Förändring har aldrig varit viktigare än nu - det gäller att tänka om och tänka nytt för att utveckla smarta lösningar som hjälper till att bygga ett hållbart samhälle för kommande generationer.

Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. Vi tror starkt på att en mångfald av erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktigt för att kunna skapa riktigt bra användarupplevelser och för att Semcon ska bli en inspirerande plats att arbeta på.

Vi söker nu dig som vill bidra med dina perspektiv och hjälpa oss hitta fler medarbetare som vill vara med och göra skillnad genom att bidra med dina erfarenheter!

Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan senast 28 februari!

Om du har frågor vänligen kontakta Area Manager Robert Eriksson på [email protected] Visa mindre

Team Manager

Ansök    Mar 14    Semcon Sweden AB    Marknadschef
Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö. Semcon erbjuder Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vil... Visa mer
Brinner du för ledarskap och försäljning? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö.

Semcon erbjuder

Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vill arbeta i spännande projekt, utmanas och växa, såväl som grupp samt som individer

På Semcon ses alla medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat. Vi strävar därför efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjlighet till flexibilitet i att arbeta på distans samt friskvårdsbidrag och relevant kompetensutveckling.

Vi har en vänlig och inkluderande kultur med stöttande chefer och kompetensnätverk vilket starkt bidrar till en hög trivsel. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter, gemenskap och mångfald värderar vi högt.

Om rollen

I den här rollen kommer du driva försäljningsarbetet och tillsammans med teamet skapar du tjänster som nya och befintliga kunder inom mjukvara och mekanik efterfrågar. Du kommer tillhöra ett trevligt team där vi respekterar och lyssnar på varandra samt drivs av en vilja att tillsammans göra saker ännu bättre.

Som teammanager är du ansvarig för att rekrytera kompetenta och härliga kollegor till den väl fungerande gruppen vi redan har. Ledarrollen innebär att du är ansvarig för att inspirera och utveckla våra konsulter. Det är också du som skapar nya affärer både genom att använda dina befintliga nätverk och genom att utveckla nya. Genom din expertis kan du tidigt förstå vad kunderna behöver och tillgodose deras behov med rätt kompetens.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du gilla att arbeta med människor och affärer i ett högt tempo. Vi ser att du som person har ett stort intresse av att leda och engagera andra människor. Som ledare arbetar du nära våra konsulter för att förstå vad de behöver i sin utveckling. Du är en person som är självgående men som också värnar om samarbete och närheten till kollegor för utbyte av tankar, kunskap och erfarenheter.

Vi söker dig med:

- förmåga och erfarenhet av att slutföra/vinna affärer där erbjudandet skapar värde

- relevant affärsnätverk inom regionen

- erfarenhet av mjukvaruutveckling, meriterande om du även kan mekanik

- relevant akademisk examen

- erfarenhet av/stort intresse för att leda och engagera medarbetare

För att trivas hos oss på Semcon behöver du vara prestigelös och lösningsorienterad. Du drivs av att skapa lönsamma affärer genom att bygga relationer både internt och externt. Att samarbeta är självklart för dig och du utför ditt arbete effektivt och strukturerat.

Vilka är vi?

Så Semcon hjälper vi kunder med nya perspektiv- att hitta tekniska lösningar som gör livet bättre för deras användare och planeten vi verkar på. Förståelse för människors behov och beteenden är därmed nödvändigt för att lyckas. Och det är vår styrka på Semcon. En innovationskraft byggd på olika perspektiv - på människor.

Förändring har aldrig varit viktigare än nu - det gäller att tänka om och tänka nytt för att utveckla smarta lösningar som hjälper till att bygga ett hållbart samhälle för kommande generationer.

Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. Vi tror starkt på att en mångfald av erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktigt för att kunna skapa riktigt bra användarupplevelser och för att Semcon ska bli en inspirerande plats att arbeta på.

Vi söker nu dig som vill bidra med dina perspektiv och hjälpa oss hitta fler medarbetare som vill vara med och göra skillnad genom att bidra med dina erfarenheter!

Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor vänligen kontakta Area Manager Robert Eriksson på [email protected] Visa mindre

Lyhörd Team Manager

Brinner du för försäljning och ledarskap? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö. Semcon erbjuder Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vil... Visa mer
Brinner du för försäljning och ledarskap? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö.

Semcon erbjuder

Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vill arbeta i spännande projekt, utmanas och växa, såväl som grupp samt som individer

På Semcon ses alla medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat. Vi strävar därför efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjlighet till flexibilitet i att arbeta på distans samt friskvårdsbidrag.

Vi har en vänlig och inkluderande kultur med stöttande chefer och kompetensnätverk vilket starkt bidrar till en hög trivsel. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter, gemenskap och mångfald värderar vi högt.

Om rollen

I den här rollen kommer du driva försäljningsarbetet och tillsammans med teamet skapar du tjänster som nya och befintliga kunder inom mjukvara och mekanik efterfrågar. Du kommer arbeta i ett team med högt i tak och en vilja att ständigt göra saker bättre.

Som teammanager är du ansvarig för att rekrytera kompetenta och härliga kollegor till den väl fungerande gruppen vi redan har. Ledarrollen innebär att du är ansvarig för att inspirera och utveckla våra konsulter. Det är också du som skapar nya affärer både genom att använda dina befintliga nätverk och genom att utveckla nya. Genom din expertis kan du tidigt förstå vad kunderna behöver och tillgodose deras behov med rätt kompetens.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du gilla att arbeta med människor och affärer i ett högt tempo. Vi ser att du som person har ett stort intresse av att leda och engagera andra människor. Som ledare arbetar du nära våra konsulter för att förstå vad de behöver i sin utveckling. Du är en person som är självgående men som också värnar om samarbete och närheten till kollegor för utbyte av tankar, kunskap och erfarenheter.

Vi söker dig med:

- förmåga och erfarenhet av att slutföra/vinna affärer där erbjudandet skapar värde

- relevant affärsnätverk inom regionen

- erfarenhet av mjukvaruutveckling, meriterande om du även kan mekanik

- relevant akademisk examen

- erfarenhet av/stort intresse för att leda och engagera medarbetare

För att trivas hos oss på Semcon behöver du vara prestigelös och lösningsorienterad. Du drivs av att skapa lönsamma affärer genom att bygga relationer både internt och externt. Att samarbeta är självklart för dig och du utför ditt arbete effektivt och strukturerat.

Vilka är vi?

Så Semcon hjälper vi kunder med nya perspektiv- att hitta tekniska lösningar som gör livet bättre för deras användare och planeten vi verkar på. Förståelse för människors behov och beteenden är därmed nödvändigt för att lyckas. Och det är vår styrka på Semcon. En innovationskraft byggd på olika perspektiv - på människor.

Förändring har aldrig varit viktigare än nu - det gäller att tänka om och tänka nytt för att utveckla smarta lösningar som hjälper till att bygga ett hållbart samhälle för kommande generationer.

Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. Vi tror starkt på att en mångfald av erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktigt för att kunna skapa riktigt bra användarupplevelser och för att Semcon ska bli en inspirerande plats att arbeta på.

Vi söker nu dig som vill bidra med dina perspektiv och hjälpa oss hitta fler medarbetare som vill vara med och göra skillnad genom att bidra med dina erfarenheter! Semcon erbjuder möjlighet till flexibilitet i att arbeta på distans, relevanta utbildningar samt friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 mars!

Om du har frågor vänligen kontakta Area Manager Robert Eriksson på [email protected] Visa mindre

Mjukvaruutvecklare - har du slutanvändaren i fokus?

Ansök    Apr 3    Semcon Sweden AB    Mjukvaruutvecklare
Vår tillväxtresa fortsätter! I Lund har vi behov av fler duktiga utvecklare. För rätt person är detta en fantastisk möjlighet att komma in på en mjukvaruavdelning som präglas av hög kompetens och intressanta projekt. Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln; från hård- till mjukvara, från embedded to cloud, och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter. Våra kunder är allt från små start-ups till stora globala föret... Visa mer
Vår tillväxtresa fortsätter! I Lund har vi behov av fler duktiga utvecklare. För rätt person är detta en fantastisk möjlighet att komma in på en mjukvaruavdelning som präglas av hög kompetens och intressanta projekt.

Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln; från hård- till mjukvara, från embedded to cloud, och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter. Våra kunder är allt från små start-ups till stora globala företag.

För oss är det viktigt att du gillar programmering. De språk vi använder varierar från projekt till projekt, så vare sig du är en mästare på Java, C, C++, C# eller Python, tror vi att du har stora möjligheter hos oss.

Som konsult på Semcon kommer du att vara en del av vårt team i Lund. Vi utvecklar intelligenta produkter inom bl.a medicinteknik, fordon och industri. Vi erbjuder dig personlig utveckling genom att få jobba i olika projekt, med olika kunder inom olika branscher och i olika språk. Så länge du har en hög ambitionsnivå kan Semcon ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Hos oss får du ta del av en utbildningsplattform och ett stort kompetensnätverk, bestående av kollegor över hela landet som brinner för mjukvaruutveckling.

Din profil
Då Semcon är ett teknikföretag som utvecklar produkter i teknikens framkant tror vi att du har en avslutad akademisk ingenjörsexamen. Du har också erfarenhet av utvecklingsjobb efter avlagd examen från tidigare arbetsgivare. De flesta av våra kunder finns i Lund med omnejd, så därför behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Ansökan och kontakt
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag! För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Team Manager Jörgen Nilsson på 0704108302. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Om Semcon
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom Automotive, Industry, Energy, Life Science & Product Information. Visa mindre

Lyhörd Team Manager

Brinner du för försäljning och ledarskap? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö. Semcon erbjuder Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vil... Visa mer
Brinner du för försäljning och ledarskap? Har du ett stort intresse för att utveckla människor och affärer? Är du lyhörd och kommunikativ? Vill du vara med på Semcons spännande tillväxtresa? Då kan du vara den teamleder vi söker till Malmö.

Semcon erbjuder

Som Team Manager får du en rolig och avgörande roll då våra ledare är en viktig del när vi skapar de bästa förutsättningarna för att våra konsulter ska lyckas. Du kommer att arbeta med talanger som vill arbeta i spännande projekt, utmanas och växa, såväl som grupp samt som individer

På Semcon ses alla medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat. Vi strävar därför efter en hållbar arbetsbelastning och fin balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder möjlighet till flexibilitet i att arbeta på distans samt friskvårdsbidrag.

Vi har en vänlig och inkluderande kultur med stöttande chefer och kompetensnätverk vilket starkt bidrar till en hög trivsel. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter, gemenskap och mångfald värderar vi högt.

Om rollen

I den här rollen kommer du driva försäljningsarbetet och tillsammans med teamet skapar du tjänster som nya och befintliga kunder inom mjukvara och mekanik efterfrågar. Du kommer arbeta i ett team med högt i tak och en vilja att ständigt göra saker bättre.

Som teammanager är du ansvarig för att rekrytera kompetenta och härliga kollegor till den väl fungerande gruppen vi redan har. Ledarrollen innebär att du är ansvarig för att inspirera och utveckla våra konsulter. Det är också du som skapar nya affärer både genom att använda dina befintliga nätverk och genom att utveckla nya. Genom din expertis kan du tidigt förstå vad kunderna behöver och tillgodose deras behov med rätt kompetens.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du gilla att arbeta med människor och affärer i ett högt tempo. Vi ser att du som person har ett stort intresse av att leda och engagera andra människor. Som ledare arbetar du nära våra konsulter för att förstå vad de behöver i sin utveckling. Du är en person som är självgående men som också värnar om samarbete och närheten till kollegor för utbyte av tankar, kunskap och erfarenheter.

Vi söker dig med:

- förmåga och erfarenhet av att slutföra/vinna affärer där erbjudandet skapar värde

- relevant affärsnätverk inom regionen

- erfarenhet av mjukvaruutveckling, meriterande om du även kan mekanik

- relevant akademisk examen

- erfarenhet av/stort intresse för att leda och engagera medarbetare

För att trivas hos oss på Semcon behöver du vara prestigelös och lösningsorienterad. Du drivs av att skapa lönsamma affärer genom att bygga relationer både internt och externt. Att samarbeta är självklart för dig och du utför ditt arbete effektivt och strukturerat.

Vilka är vi?

Så Semcon hjälper vi kunder med nya perspektiv- att hitta tekniska lösningar som gör livet bättre för deras användare och planeten vi verkar på. Förståelse för människors behov och beteenden är därmed nödvändigt för att lyckas. Och det är vår styrka på Semcon. En innovationskraft byggd på olika perspektiv - på människor.

Förändring har aldrig varit viktigare än nu - det gäller att tänka om och tänka nytt för att utveckla smarta lösningar som hjälper till att bygga ett hållbart samhälle för kommande generationer.

Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. Vi tror starkt på att en mångfald av erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktigt för att kunna skapa riktigt bra användarupplevelser och för att Semcon ska bli en inspirerande plats att arbeta på.

Vi söker nu dig som vill bidra med dina perspektiv och hjälpa oss hitta fler medarbetare som vill vara med och göra skillnad genom att bidra med dina erfarenheter! Semcon erbjuder möjlighet till flexibilitet i att arbeta på distans, relevanta utbildningar samt friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar löpande urval, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan senast 28 februari!

Om du har frågor vänligen kontakta Area Manager Robert Eriksson på [email protected] Visa mindre

Framtida möjligheter inom mjukvaruutveckling

Ansök    Mar 2    Semcon Sweden AB    Mjukvaruutvecklare
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du att vi håller utkik efter ditt drömprojekt? Gör en öppen ansökan till vårt team i Lund. På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus och vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra i nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig! Om inte så håller vi gärna kontakten tills att ditt drömprojekt trillar in. Idag är vi 60 konsulter i Regionen South och vi arbetar nära våra kollegor... Visa mer
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du att vi håller utkik efter ditt drömprojekt? Gör en öppen ansökan till vårt team i Lund.

På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus och vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra i nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig! Om inte så håller vi gärna kontakten tills att ditt drömprojekt trillar in.

Idag är vi 60 konsulter i Regionen South och vi arbetar nära våra kollegor i övriga Sverige. För oss har teknik inget värde i sig - det är värdet det tillför människor och vår planet som är det viktiga. Genom att förena fysiska och digitala lösningar skapar vi användarupplevelser som spelar roll. Det är så vi gör skillnad.

Inom mjukvaruutveckling är vi verksama inom allt ifrån fordonsbranschen till telekom eller medtech i projekt med många olika sorters tekniker och språk (Java, C, C#, C++, Python eller Golang för att nämna några). Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln, från hård- till mjukvara, från embedded to cloud och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter.

Här är några av de roller som vi brukar ta oss an:

- Embedded Software Engineer
- Full-stack developer
- Front-end developer
- Back-end developer
- Java developer
- System Engineer
- Project Leader


Som konsulter är vårt yrke flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.

Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig? Connecta med ditt CV eller Linkedin profil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid.

Vi återkommer till dig om vi hittar ett spännande projekt som matchar din profil.

Var rädd om dig!
Dina framtida kollegor i Lund. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare - har du slutanvändaren i fokus?

Ansök    Apr 3    Semcon Sweden AB    Mjukvaruutvecklare
Vår tillväxtresa fortsätter! I Lund har vi behov av fler utvecklare. För rätt person är detta en fantastisk möjlighet att komma in på en mjukvaruavdelning som präglas av hög kompetens och intressanta projekt. Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln; från hård- till mjukvara, från embedded to cloud, och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter. Våra kunder är allt från små start-ups till stora globala företag. För... Visa mer
Vår tillväxtresa fortsätter! I Lund har vi behov av fler utvecklare. För rätt person är detta en fantastisk möjlighet att komma in på en mjukvaruavdelning som präglas av hög kompetens och intressanta projekt.

Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln; från hård- till mjukvara, från embedded to cloud, och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter. Våra kunder är allt från små start-ups till stora globala företag.

För oss är det viktigt att du gillar programmering. De språk vi använder varierar från projekt till projekt, så vare sig du är en mästare på Java, C, C++, C# eller Python, tror vi att du har stora möjligheter hos oss.

Som konsult på Semcon kommer du att vara en del av vårt team i Lund. Vi utvecklar intelligenta produkter inom bl.a medicinteknik, fordon och industri. Vi erbjuder dig personlig utveckling genom att få jobba i olika projekt, med olika kunder inom olika branscher och i olika språk. Så länge du har en hög ambitionsnivå kan Semcon ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Hos oss får du ta del av en utbildningsplattform och ett stort kompetensnätverk, bestående av kollegor över hela landet som brinner för mjukvaruutveckling.

Din profil
Då Semcon är ett teknikföretag som utvecklar produkter i teknikens framkant tror vi att du har en avslutad akademisk ingenjörsexamen. Du har också erfarenhet av utvecklingsjobb efter avlagd examen från tidigare arbetsgivare. De flesta av våra kunder finns i Lund med omnejd, så därför behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Ansökan och kontakt
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag! För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Team Manager Jörgen Nilsson på 0704108302. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Om Semcon
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen - varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom Automotive, Industry, Energy, Life Science & Product Information. Visa mindre

Framtida möjligheter inom mjukvaruutveckling

Ansök    Mar 2    Semcon Sweden AB    Mjukvaruutvecklare
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du att vi håller utkik efter ditt drömprojekt? Gör en öppen ansökan till vårt team i Lund. På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus och vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra i nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig! Om inte så håller vi gärna kontakten tills att ditt drömprojekt trillar in. Idag är vi 60 konsulter i Regionen South och vi arbetar nära våra kollegor... Visa mer
Är du nyfiken på nästa steg? Vill du att vi håller utkik efter ditt drömprojekt? Gör en öppen ansökan till vårt team i Lund.

På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus och vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra i nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig! Om inte så håller vi gärna kontakten tills att ditt drömprojekt trillar in.

Idag är vi 60 konsulter i Regionen South och vi arbetar nära våra kollegor i övriga Sverige. För oss har teknik inget värde i sig - det är värdet det tillför människor och vår planet som är det viktiga. Genom att förena fysiska och digitala lösningar skapar vi användarupplevelser som spelar roll. Det är så vi gör skillnad.

Inom mjukvaruutveckling är vi verksama inom allt ifrån fordonsbranschen till telekom eller medtech i projekt med många olika sorters tekniker och språk (Java, C, C#, C++, Python eller Golang för att nämna några). Semcons specialitet är hela produkt- och tjänstecykeln, från hård- till mjukvara, från embedded to cloud och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter.

Här är några av de roller som vi brukar ta oss an:

- Embedded Software Engineer
- Full-stack developer
- Front-end developer
- Back-end developer
- Java developer
- System Engineer
- Project Leader
- Scrum Master


Som konsulter är vårt yrke flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.

Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig? Connecta med ditt CV eller Linkedin profil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid.

Vi återkommer till dig om vi hittar ett spännande projekt som matchar din profil.

Var rädd om dig!
Dina framtida kollegor i Lund. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare

Ansök    Jan 19    Semcon Sweden AB    Mjukvaruutvecklare
Vill du arbeta i teknikens framkant där du får skapa produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då ska du söka den här tjänsten! Kom och arbeta med oss som har passion för att utveckla de bästa industriella lösningarna. Semcon behöver dig som har erfarenhet av applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system. Du har goda kunskaper i programmering och erfarenhet av agila utvecklingsmetoder... Visa mer
Vill du arbeta i teknikens framkant där du får skapa produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då ska du söka den här tjänsten! Kom och arbeta med oss som har passion för att utveckla de bästa industriella lösningarna.

Semcon behöver dig som har erfarenhet av applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system. Du har goda kunskaper i programmering och erfarenhet av agila utvecklingsmetoder. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i större tillverkande industriföretag.

Du har med dig minst 5 års erfarenhet av något av följande:

- Programmering i C/C++
- Script-språk, t.ex. Python, Matlab
- Operativsystem, t.ex. Linux/Embedded Linux/RTOS
- Versionshantering, t.ex. Git
- Ärendehanteringssystem, t.ex. Jira/Confluence
- Agil utvecklingsmetodik, t.ex. SCRUM
- Cyber Security
- CI/CDVad får du?
För att du ska bli ännu vassare som ingenjör och konsult vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter. Ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!. Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten.

Är du redo för nästa utmaning? Ansök idag!
Vid frågor kontakta Team Manager, Jörgen Nilsson på +46704108302
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Visa mindre

Mjukvaruutvecklare – applikationsutveckling

Ansök    Nov 30    Semcon Sweden AB    Mjukvaruutvecklare
Vill du arbeta i teknikens framkant där du får skapa produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då ska du söka den här tjänsten! Kom och arbeta med oss som har passion för att utveckla de bästa industriella lösningarna. Semcon behöver dig som har erfarenhet av applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system. Du har goda kunskaper i programmering och erfarenhet av agila utvecklingsmetoder... Visa mer
Vill du arbeta i teknikens framkant där du får skapa produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då ska du söka den här tjänsten! Kom och arbeta med oss som har passion för att utveckla de bästa industriella lösningarna.

Semcon behöver dig som har erfarenhet av applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system. Du har goda kunskaper i programmering och erfarenhet av agila utvecklingsmetoder. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i större tillverkande industriföretag.

Du har med dig minst 5 års erfarenhet av något av följande:

- Programmering i C/C++
- Script-språk, t.ex. Python, Matlab
- Operativsystem, t.ex. Linux/Embedded Linux/RTOS
- Versionshantering, t.ex. Git
- Ärendehanteringssystem, t.ex. Jira/Confluence
- Agil utvecklingsmetodik, t.ex. SCRUM
- Cyber Security
- CI/CDVad får du?
För att du ska bli ännu vassare som ingenjör och konsult vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter. Ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!. Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten.

Är du redo för nästa utmaning? Ansök idag!
Vid frågor kontakta Team Manager, Jörgen Nilsson på +46704108302
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Visa mindre

Mjukvaruutvecklare - applikationsutveckling

Ansök    Feb 10    Semcon Sweden AB    Mjukvaruutvecklare
Vill du arbeta i teknikens framkant där du får skapa produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då ska du söka den här tjänsten! Kom och arbeta med oss som har passion för att utveckla de bästa industriella lösningarna. Semcon behöver dig som har erfarenhet av applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system. Du har goda kunskaper i programmering och erfarenhet av agila utvecklingsmetoder... Visa mer
Vill du arbeta i teknikens framkant där du får skapa produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då ska du söka den här tjänsten! Kom och arbeta med oss som har passion för att utveckla de bästa industriella lösningarna.

Semcon behöver dig som har erfarenhet av applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system. Du har goda kunskaper i programmering och erfarenhet av agila utvecklingsmetoder. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i större tillverkande industriföretag.

Du har med dig minst 5 års erfarenhet av något av följande:

- Programmering i C/C++
- Script-språk, t.ex. Python, Matlab
- Operativsystem, t.ex. Linux/Embedded Linux/RTOS
- Versionshantering, t.ex. Git
- Ärendehanteringssystem, t.ex. Jira/Confluence
- Agil utvecklingsmetodik, t.ex. SCRUM
- Cyber Security
- CI/CDVad får du?
För att du ska bli ännu vassare som ingenjör och konsult vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter. Ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!. Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten.

Är du redo för nästa utmaning? Ansök idag!
Vid frågor kontakta Team Manager, Jörgen Nilsson på +46704108302
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Visa mindre