Lediga jobb som Processingenjör, elkraft i Malmö

Se lediga jobb som Processingenjör, elkraft i Malmö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Malmö som finns hos arbetsgivaren.

Examensarbete, CCUS

Ansök    Nov 20    AFRY AB    Processingenjör, elkraft
Företagsbeskrivning Vi är övertygade om att förändring sker när människor med modiga idéer möts Vi är modiga, hängivna lagspelare som samarbetar över hela världen för att påskynda den hållbara omställningen. Om du letar efter en arbetsplats där du som student kan utvecklas och samtidigt bidra till något meningsfullt har du hittat rätt. På AFRY kommer du att vara en del av ett globalt företag som kombinerar ingenjörskonst, design och rådgivning för att påve... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vi är övertygade om att förändring sker när människor med modiga idéer möts
Vi är modiga, hängivna lagspelare som samarbetar över hela världen för att påskynda den hållbara omställningen. Om du letar efter en arbetsplats där du som student kan utvecklas och samtidigt bidra till något meningsfullt har du hittat rätt.
På AFRY kommer du att vara en del av ett globalt företag som kombinerar ingenjörskonst, design och rådgivning för att påverka på riktigt.
Vi är mer än 19 000 hängivna experter, verksamma inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för kommande generationer.
Making Future
Läs mer om oss här: https://afry.com/sv
Jobbeskrivning
Nu finns chansen att göra examensarbete inom CCUS som är ett av många spännande affärsområden inom AFRY!
Bakgrund
AFRY är ett av Skandinaviens ledande teknikföretag inom CCUS. Vi vill nu utveckla vårt CCUS team genom att låta en student ge oss fördjupad inblick över forskningsfrågor inom vårt område. Vi tror även att det kommer att utveckla vår egen kompetens inom området.
Det är här du som exjobbare kommer in!
Möjliga forskningsfrågor
· Simulering och optimering av olika CCUS modeller
· Kartläggning av olika industriers kompatabilitet med olika CCS teknologier
Avgränsningar
Examensarbetet kommer fokusera primärt på simulering och teknisk analys inom ovan möjliga forskningsområden.
Tidplan
Normalt exjobb för Masternivå 20 veckor. Vi tänker oss att det ska genomförs under våren 2024, heltid på plats i Malmö.
Exjobben lämpar sig att utföras av en person per forskningsfråga.
Kravspecifikation
Du är i slutskedet av din utbildning som ingenjör inriktning Hållbar process- och kemiteknik, Hållbar Energiteknik eller Energiteknik och har intresse av att komma in i ett större internationellt bolag och få skriva ditt exjobb.
Självklart kommer du få handledning och stöd i ditt arbete från AFRY!
Vi precis som du vill att du får fram bästa exjobbet och att du är taggad att göra det hos oss!
Ytterligare information
Att starta din karriär hos AFRY under din tid som student är ett utmärkt tillfälle för dig att lära känna oss som arbetsgivare, och ett utmärkt tillfälle för oss att lära känna dig. AFRY utvecklar hållbara framtida samhällen för kommande generationer. För att lyckas med det behöver vi er unga talanger i våra team, som bidrar med nya perspektiv och kunskaper.


Som student hos AFRY vill vi erbjuda dig möjlighet att skapa karriären du alltid drömt om.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.
De flesta exjobben på AFRY uppstår i dialog mellan student och relevant chef. Hittar du inte arbetet som passar dig bland lediga exjobb, är du därför varmt välkommen att kontakta oss med en egen idé. Bredden i vår verksamhet gör det möjligt för dig att skräddarsy ett exjobb tillsammans med någon av våra chefer
Låter det här som rätt utmaning för dig? Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningar löpande och exjobben kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Tveka inte, utan hör av dig om det är något som du undrar över! Vi ser fram emot din ansökan!
Kontaktuppgifter
Catariya Lundgren
Sektionschef Process Technology & Chemicals
[email protected]
Tel: 072-147 71 38
Sista ansökningsdag är 22 dec 2023.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Processledare Meter Management

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi på E.ON superkrafter. Krafter som kan möta några av sam... Visa mer
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.
Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi på E.ON superkrafter. Krafter som kan möta några av samhällets största utmaningar. Omställningen till förnybar energi och utvecklingen av det elektrifierade samhället är två exempel. Det här är saker som sker här och nu, där du kan vara med och bidra.
Avdelningen Meter Management består av åtta team med olika inriktning där du i rollen som Processledare kommer att ingå i teamet Verksamhetsutveckling & Förändringsledning. Teamet på elva personer är nytt sedan ett år tillbaka och har som huvuduppdrag att utmana och stötta den operativa verksamheten kopplat till processer, system, kundresor och dataflöden. Teamet präglas av en stark vilja att driva ständiga förbättringar och utvecklingsarbete framåt inom organisationen.

Som processledare leder och driver du arbetet med att utveckla processer inom hela avdelningen Meter Management för en effektivare verksamhet och för bästa möjliga kundupplevelse. Du jobbar främst med processer kopplade till att mäta och fakturera elleverans men du stöttar också i andra processer, exempelvis förvaltning av anläggningsmätare. I ditt dagliga arbete ingår att identifiera och implementera processförbättringar inför framtidens nya krav med ett genomgående fokus på automatisering och digitalisering. Du arbetar nära teamets verksamhetsutvecklare och kundreseledare med uppdraget att stötta avdelningen med processutveckling och omsätta strategier till förändring. Samtidigt leder du ett processteam med representanter från avdelningen Meter Management med fokus på löpande processförbättringar. Du kommer också samarbeta med processledarkollegor inom bolaget – vi blir bättre tillsammans!
Möjliga placeringsorter för tjänsten är Malmö, Norrköping och Hässleholm.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen tror vi att du har utbildning inom processledning i kombination med några års erfarenhet av att leda digitalisering och automatisering av processer. Du har en stark drivkraft att såväl initiera som genomföra förändringar och med god kommunikativ förmåga kan du förenkla och visualisera det komplexa. Vi hoppas också att du som söker har ett intresse för den pågående energiomställningen och det är ett stort plus om du tidigare har jobbat med att hållbarhetssäkra processer.  
Vi söker dig som har kundfokus och som tillsammans med oss vill utveckla smarta lösningar för en ännu bättre kundupplevelse. Då tjänsten präglas av förändrings- och förbättringsarbete vill vi att du som söker har mod och driv att våga utforska nya vägar och att du tar chansen att inspirera andra under resans gång. Vi hoppas att du, precis som vi, brinner för hållbarhet och vi ser fram emot att du vågar utmana i frågan! Visa mindre

Senior Process Engineers, Power-to-X

Ansök    Okt 16    AFRY AB    Processingenjör, elkraft
Company Description AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. We don’t care much about making history. We care about #MakingFuture Job Description AFRY Process Industries Division, Power-to-X, i... Visa mer
Company Description


AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


We don’t care much about making history. We care about #MakingFuture
Job Description


AFRY Process Industries Division, Power-to-X, is now looking for Senior Process Engineers and Project Managers that have experience with Green Hydrogen or E-fuels for our Power-to-X group. In this role, you will join a well-structured engineering team, working in close interaction with our global network serving a variety of different industries focusing on Power-to-X sector and decarbonization.
The Power-to-X group works with sectors such as offshore wind, e-fuels, e-ammonia and logistics. Our clients are increasingly focusing on developing new sustainable solutions within hydrogen and its areas of application.
As part of AFRY’s growth strategy, we are strengthening our competence and adding to our service volume and expertise in Power-to-X. To meet and exceed our clients’ expectations, we want you to join us and work in our service portfolio.
In this role your task will be to take part in the strategic development of AFRY’s Power-to-X service portfolio and be part of an international team of experts from within AFRY. As a team player your roles can also include leading process teams in project execution, project management and in the offering process.
Qualifications


To be successful in this role we believe that you recognize yourself in this description:
Senior engineer, >5 years project experience
Previous background in chemicals engineering or energy sectors
Hands-on experience of technology within electrolyzers or other hydrogen plants
Hands-on experience of synthesis plants with gaseous feedstocks is also meritorious
Project experience in conceptual & basic engineering
Bachelor’s or Master’s degree in a relevant field of technology
Excellent interpersonal and communication skills in English language
Ability to develop new solutions and approaches in a client-oriented manner

You are fully supported by multi-skilled colleagues and our international project base provides an opportunity for further professional growth. We are committed to ensure your well-being at work and induct you profoundly to our business.
We take your personal qualities in great consideration. Our values, Brave, Devoted & Team player, characterize how we see ourselves. You have a good ability to collaborate and contribute to a team, at the same time you enjoy when you have responsibility and the opportunity to affect.
The position is in Sweden and possible locations are Stockholm, Gothenburg, Malmö, Karlstad or Luleå.
Additional Information


We provide you with a unique global role supported by 19.000 colleagues in consulting, design, engineering and project implementation. In addition to Process Industries sectors, AFRY’s service offering cover energy, infrastructure, industrial and digital solutions, and management consulting competences.
Our work is demanding, but it is accompanied by freedom – freedom to develop and learn, and to combine professional and private life into a fulfilling match.
We at AFRY want to build a better future and find the best solutions, serving our clients but also the wider society. We are a modern employer strongly driven by our values based on long-term sustainability.
Read more about AFRY and what our employees tell about their work Get to know us
Contact information
Emil Lillieblad
Group Manager Power-to X
+46 72 201 98 18
[email protected]
Guy Skantze
Segment Manager
+46 761 01 08 31
[email protected]
Last application date: 2023-11-15


At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future. Visa mindre

Experienced Process Engineer Food

Ansök    Mar 7    AFRY AB    Processingenjör, elkraft
Company Description AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are almost 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Job Description Business Area Food & Pharma is represented in 5 countries and together we are around 500 employees, with competence prima... Visa mer
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are almost 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Job Description
Business Area Food & Pharma is represented in 5 countries and together we are around 500 employees, with competence primarily within the Food & Life Science sector. We are working in different countries, to help our customers readjust to a sustainable future, new demands and to build completely new facilities, that in the long run will improve people's health and standard of living!
At AFRY we have an inclusive and open culture, where we want everyone to feel comfortable bringing their whole self to the table. We have a strong culture of knowledge sharing. We share ideas, challenge and support each other and try to bring out the best in each other. We value competence development. In our AFRY Academy you will find a broad platform of interesting educations.
We believe in the power of differences. Therefore, we offer you a work environment, where freedom and responsibility are key words.
Are you an experienced Process Engineer looking for your next opportunity to grow and develop within the Food Industry?
Then you might be our new colleague in our Food team in Malmö!
Within our business area Food, we are a devoted team, working together with our customers around the globe. Our customers appreciate our excellence within the food segment and we are trusted a variety of interesting projects, such as developing, building and commissioning plants.
We are a team of curious Project Leaders and Process Engineers working together with customers within the Food Industry. You will belong to our Malmö office, but work in projects around the globe, together with colleagues from other parts of the world.
As Process Engineer you will work with:
Concept studies
Process optimization
Project management
Inhouse turn-key projects as well as projects in our customer's organization
Design parts of as well entire processes
Procurement of material
Planning and documentation

The role can also include Technical Project Leader assignments.
Qualifications
We are looking for a new team member, with experience from process design and a will to grow, together with us! And have some fun along the way!
Here's the kind of experience and competences we think you bring with you:
You have an post secondary engineering or another equivalent degree or have gained corresponding experience through work.
A few years experience from working as Process Engineer or in a similar role. Great if it is from the food Industry.
It is a plus if you have technical project leader experience.
Knowledge and experience from a CAD program, great if it is AutoCAD.
Fluency in English and one of the Scandinavian languages, orally and written.
We value your interest and experience from commissioning.
B- drivers license.

To thrive in the role you need to be a curious self-starter with a great drive. You are interested in driving projects and making things happen. We believe that you share our values "Brave - Devoted - Team player" and are motivated by solving problems and developing new solutions. As a trusted advisor in a business- and tech-driven context, you will have many stakeholders, both internally and externally. In our projects, we work together, though we trust in your ability to take responsibility for your part of the project delivery. You are analytical and have the ability to take the big picture into consideration without loosing track of your continuous delivery.
Additional Information
We offer:


At AFRY you will work for an inclusive and brave employer, with sustainability at heart!
In addition to this, we offer the below stated and more:
28 days holiday
Work life balance
Access to many activities through our social club: Club AFRY.
Competitive benefits regarding pension, wellness, and parental leave
Company discounts with external partners through our benefits portal Benify.
+ 18,000 colleagues with offices in 50 countries, but projects in 150

We look forward to your application, last day to apply is 2023-03-30. This is an ongoing recruitment process, which means that the role might be filled before last day of application.
Contact information:
Anders Bengtsson
Section Manager Powder Process
[email protected]
Jenny Andreasson
Talent Acquisition Partner
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Senior Processingenjör

Ansök    Feb 8    AFRY AB    Processingenjör, elkraft
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY:s uttalade satsning mot en mer hållbar Processindustri ger oss möjligheter att rekrytera ytterligare eftersom vi har många... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
AFRY:s uttalade satsning mot en mer hållbar Processindustri ger oss möjligheter att rekrytera ytterligare eftersom vi har många intressanta projekt och uppdrag framför oss! Vi söker nu efter en Senior Processingenjör som vill bli en del av ett grymt team!
I din roll som Processingenjör kommer du att arbeta i uppdrag eller projekt, både stora och mindre och ansvara för att ta fram processdesign, funktionsbeskrivningar, dimensionering, kravspecifikationer, för processinstallationer och processutrustningar mm. Vi arbetar i enlighet med vår väl etablerade projektmodell och kvalitetssystem där vi har genomarbetade rutiner, instruktioner och mallar för våra projektgenomföranden.
Dina närmsta kollegor består av ca 40 drivna processingenjörer med en imponerande sammanslagen meritlista. Vi är stolta över den erfarenhetsspridning vi har inom sektionen och gör alltid vårt bästa för att stötta varandra i uppdrag och utveckling. Vi i sektionen befinner oss i en spännande fas - vi har många roliga projekt som kommer igång i början av 2023 därför söker vi engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten ännu mer. Kunderna finns i stort sett inom alla industrisektorer med en särskilt stark ställning inom process-, kemikalier, petrokemi, bio-raffinaderi och vätgas.
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta In-house och utgå från vårt Malmö kontor eller så kommer du utgå från kundens projektorganisation.


Kravspecifikation
I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten.
Du har en fallenhet för att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor, och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du gillar att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor där alla har samma mål och där ni tillsammans måste hitta rätt väg att nå målet!
För att lyckas bra i rollen som Senior Processingenjör ser vi att du har:
Examen som civilingenjör inom processteknik, kemiteknik eller liknande relevant område.
Minst ett par års arbetslivserfarenhet av processdesign, gärna med erfarenhet från processindustriella projekt.
Vana av att arbeta i projektform.

Extra meriterande är om du har erfarenhet ifrån petrokemi, bio-raffinaderi, vätgas eller CCS då flertalet av våra uppdrag i dagsläget finns inom dessa områden.
Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor i tjänsten och kundbesök förekommer.


Ytterligare information
Vi erbjuder dig ett utvecklade arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad.
Vi erbjuder också en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Kontaktuppgifter:
Catariya Lundgren – Gruppchef, Process Industry Malmö
[email protected]
+46 (0)721 477 138
Sista ansökningsdag: 2023-04-30, vi kontaktar kandidater löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Technical Sales - Food Process Automation

Ansök    Jul 7    AFRY AB    Processingenjör, elkraft
Job Description AFRY's Business Area Food & Pharma is represented in 5 countries and together we are around 500 employees, with competence primarily within the Food & Life Science Sector. We are working in different countries, to help our customers readjust to a sustainable future and new demands, that in the long run will improve people's health and standard of living! At AFRY, we foster a friendly, open and inclusive culture, where we want everyone to fe... Visa mer
Job Description
AFRY's Business Area Food & Pharma is represented in 5 countries and together we are around 500 employees, with competence primarily within the Food & Life Science Sector. We are working in different countries, to help our customers readjust to a sustainable future and new demands, that in the long run will improve people's health and standard of living!
At AFRY, we foster a friendly, open and inclusive culture, where we want everyone to feel comfortable bringing their whole self to the table. We believe in the power of differences. We share ideas and knowledge, challenge and support each other and try to bring out the best in each other.
We understand the importance of a healthy work-life balance and offer a competitive benefit package when it comes to pension solutions, vacation, wellness contributions, parental leave, social activities (membership in Club AFRY) for our employees, beneficially priced cabins and much more. Of course, we have collective agreements.
Do you have experience from technical sales, industrial automation and maybe even experience from the Food and Life Science Industry? Read on - this might be a new challenge for you!
In our Food team at AFRY you will meet a bunch of colleagues in the Nordics and Estonia, with different background and knowledge. Thanks to AFRYs strong brand and our talented co-workers we have the benefit of working with companies that are world leaders in their fields, both in Sweden and abroad. Our projects vary from greenfield to brownfield.
WHAT YOU WILL DO
In this role you will work close to our regional sales team and build trust and strong relationships with our customers. We believe you are motivated by solving problems and finding tailored solutions for each customer. You will build and present technical solutions to our customers in the food and life science industry and follow projects from idea to hand-over and production-start. Your knowledge and experience from industrial production processes and automation will be useful, when you show our customers how our solutions will meet their needs.
Read more about what kind of projects we do in our team:
Build a new dairy
Build or streamline a production process
Pre-studies - to propose and assess if and how projects above should be implemented

We have a well-defined quality system and project methodology, that gives us the opportunity to offer our customers a complete application solution, including test, commissioning, quality assurance and documentation. We work according to standards and guidelines such as; ISA S88, ISA S95 and GAMP.
This role is based at AFRY's Malmö office, but the role will include travel within and outside of Sweden and possibilities to work in a hybrid work solution.
Qualifications
We are looking for a new colleague, with knowledge and experience from building relationships with customers and industrial automation, eager to take the next step together with us!
In our team we work close together, cross functional as well as in our own automation projects and consultancy assignments.
Here's the kind of experience and competences we think you bring with you:
Experience from building customer relationships and/or technical sales
Experience/knowledge within industrial automation
Experience from the process industry, and it is really great if it is from the food and pharma industry
It's great if you have a good understanding of the other technical disciplines.
You probably have a relevant post-secondary education
Fluency in English and Swedish, written and spoken.
B-drivers license, since shorter and longer travels will be part of the work.

To thrive in the role, you need to be a self-starter with a great drive and good communication skills. You build trust and relationships, understand the client’s needs and create innovative ideas and solutions. You are structured and have the ability to take the big picture into consideration without losing track of the result and project delivery. It comes natural to you to adjust to new pre-conditions.
Last by not least, you bring some good vibes into our team and value team work - just like us!
Additional Information
At AFRY?you will?work for?an inclusive?and brave?employer, with sustainability at heart!
Does this sound like your next challenge? Apply - We look forward to it!
Last day of application 2023-08-20. This is an ongoing recruitment process, which means that the role might be filled before last day of application.?Though, since it is holiday season it might take a bit longer than usual before we get back to you.
Contact information for questions about the job:
Henric Persson
Section Manager Food Digitalization
[email protected]
Jenny Andreasson
Talent Acquisition Partner
[email protected]


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Experienced Process Engineer Pharma

Ansök    Okt 12    AFRY AB    Processingenjör, elkraft
Company Description AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Job Description Business Area Food & Pharma is represented in 5 countries and together we are around 500 employees, with competence primarily wi... Visa mer
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Job Description
Business Area Food & Pharma is represented in 5 countries and together we are around 500 employees, with competence primarily within the Food & Life Science sector. We are working in different countries, to help our customers readjust to a sustainable future, new demands, and to build completely new facilities that in the long run will improve people's health and standard of living!
At AFRY we have an inclusive and open culture, where we want everyone to feel comfortable bringing their whole self to the table. We have a strong culture of knowledge sharing. We share ideas, challenge and support each other and try to bring out the best in each other. We value competence development. In our AFRY Academy you will find a broad platform of interesting educations.
We believe in the power of differences. Therefore, we offer you a work environment, where freedom and responsibility are key words.
Are you an experienced Process Engineer with knowledge from the pharmaceutical industry? Would you like to work with a variety of clients, in Sweden and Denmark?
We are looking for an experienced Process Engineer to join our team in Malmö. Our section called Process Pharma consists of a team of 13 great colleagues, with different background and knowledge. The team is a part of what we call Business Unit Öresund, and we are working together in both Sweden and Denmark, with focus on Skåne and Själland. We do everything from concept studies, process optimizations and purchasing, to Turnkey projects in our own or our client’s organization, with a focus on pharmaceutical production. Thanks to AFRYs strong brand and our competent co-workers we have the benefit of working with companies that are leaders in their fields, both in Sweden and abroad.
As an experienced Process Engineer in our group, you will be able to contribute on several levels, for example:
Be a Technical Lead within your discipline in different assignments
Work actively with knowledge transfer between our assignments to ensure that we constantly improve on an individual and organizational level
Be involved in early stages and sales
Be responsible for budget and quality within your discipline

Qualifications
The wish list could be long, but foremost we are looking for a team player at the same time as you are a are able to work independently and as a project member in larger contexts, closed to the business and the technology. As a person, we expect you to be structured and thorough in your work, but also that you are courageous and looking for new ways to grow. You are capable of handling changing work environments, work locations and partners. In addition, you are devoted and thrive on taking on responsibility in an organization that is characterized by entrepreneurial mindset and flexibility.
We have a company culture that is defined by innovation, team spirit, knowledge sharing and commitment. To really flourish at AFRY, we believe that you share our values.
However, we need you to have at least these three in your resume:
Some kind of relevant higher technical education
8+ years of experience from similar roles within the pharmaceutical industry, or as a consultant
Fluency in English and one of the Scandinavian languages, orally and written

Additional Information
We offer:


At AFRY you will work for an inclusive and brave employer, with sustainability at heart!
In addition to this, we offer the below stated and more:
28 days holiday
Work life balance
Access to many activities through our social club: Club AFRY.
Competitive benefits regarding pension, wellness, and parental leave
Company discounts with external partners through our benefits portal Benify.
A huge network of developers
+ 17,000 colleagues with offices in 50 countries but projects in 150

Does this sound like your next challenge? Apply already today - We are looking forward to it!
Last day of application 2022-11-06. This is an ongoing recruitment process, which means that the role might be filled before last day of application.
Contact information for questions about the job:
Jonas Persson
Section Manager
+46 733 57 12 04
[email protected]
Jenny Andreasson
Recruitment Partner
+46 722 02 95 38
[email protected]

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Junior processingenjör inom hållbara energisystem till AFRY

Vi söker dig som är en engagerad lagspelare och vill arbeta med hållbar teknik inom energi. Som processingenjör på AFRY får du chans att ingå i ett seniort team som vill bidra till din utveckling! OM ROLLEN I tjänsten som processingenjör arbetar du framför allt med rörbaserade energisystem: kraftvärme, fjärrvärme, fjärrkyla, solångteknik och energigaser. Du blir del i omställningen till ett hållbart samhälle, med koldioxidinfångning, energilagring och k... Visa mer
Vi söker dig som är en engagerad lagspelare och vill arbeta med hållbar teknik inom energi. Som processingenjör på AFRY får du chans att ingå i ett seniort team som vill bidra till din utveckling!

OM ROLLEN

I tjänsten som processingenjör arbetar du framför allt med rörbaserade energisystem: kraftvärme, fjärrvärme, fjärrkyla, solångteknik och energigaser. Du blir del i omställningen till ett hållbart samhälle, med koldioxidinfångning, energilagring och konvertering till förnyelsebara bränsle. Du arbeta med stora kommunala bolag som främsta kunder.

Som processingenjör är du delaktig i runt tre projekt åt gången. Du börjar med mer specifika uppgifter som att hantera driftdata, göra CAD-ritningar. För att efterhand gå mot en bredare roll med större ansvar. Arbetsuppgifterna består bland annat av att upprätta flödesschema, skriva tekniska rapporter och göra tryckfallsberäkningar.

Här erbjuds du:
•God upplärning med en mentor och nära stöttning från chef
•Ingå i ett seniort team av ingenjörer med goda förutsättningar att ta emot en junior kollega
•Arbeta på ett väletablerat och tryggt bolag som vill se dig utvecklas
•Sociala aktiviteter och gemenskap utanför arbetet

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som trivs med arbete i grupp. Du är inte rädd för att fråga och tar ansvar för att driva ditt eget lärande.

Skallkrav:•Högskole- eller civilingenjörsutbildning i Maskiningenjör, Kemiteknik, Energiingenjör eller Ekosystemteknik.
•Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har relevant arbetserfarenhet.

OM AFRY

Du blir i denna tjänst del av avdelningen Kraft & Värme som består av 13 kollegor, fördelade på projektledare, specialister och processingenjörer. Det är ett team med hög erfarenhet som ser fram emot att välkomna dig som junior!

AFRY är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Med 17 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi, arbetar de över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.

Rekryteringsprocess:
Telefonintervju, Intervju med rekryterare på Framtiden, Referenstagning, Intervju med chef på AFRY

VILLKOR

Start: November, eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Kontorstid, möjlighet till flex
Omfattning: Heltid Visa mindre

Junior processingenjör inom hållbara energisystem till AFRY

Vi söker dig som är en engagerad lagspelare och som vill arbeta med hållbar teknik inom energi. Som processingenjör på AFRY får du chans att ingå i ett seniort team som vill bidra till din utveckling! OM ROLLEN Här arbetar du framför allt med rörbaserade energisystem: kraftvärme, fjärrvärme, fjärrkyla, solångteknik och energigaser. Du blir del i omställningen till ett hållbart samhälle med koldioxidinfångning, energilagring och konvertering till förnyelse... Visa mer
Vi söker dig som är en engagerad lagspelare och som vill arbeta med hållbar teknik inom energi. Som processingenjör på AFRY får du chans att ingå i ett seniort team som vill bidra till din utveckling!

OM ROLLEN
Här arbetar du framför allt med rörbaserade energisystem: kraftvärme, fjärrvärme, fjärrkyla, solångteknik och energigaser. Du blir del i omställningen till ett hållbart samhälle med koldioxidinfångning, energilagring och konvertering till förnyelsebara bränsle. Du får vara med och arbeta med stora kommunala bolag som främsta kunder.

Som processingenjör är du delaktig i runt tre projekt åt gången. Du börjar med mer specifika uppgifter som att hantera driftdata, göra CAD-ritningar och beräkningar, för att efterhand gå mot en bredare roll med större ansvar och uppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att upprätta flödesschema, skriva tekniska rapporter och göra tryckfallsberäkningar.

Här erbjuds du:
•God upplärning med en mentor och nära stöttning från chef.
•Ingå i ett seniort team med goda förutsättningar att ta emot en junior kollega
•Arbeta på ett väletablerat och tryggt bolag som vill se dig utvecklas
•Sociala aktiviteter och gemenskap utanför arbetet

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som trivs med arbete i grupp, du är inte rädd för att fråga och tar ansvar för att driva ditt eget lärande.
•Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis Maskiningenjör, Kemiteknik, Energiingenjör, Ekosystemteknik.
•Svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har relevant arbetserfarenhet.

OM AFRY
Du blir i denna tjänst del av avdelningen Kraft & Värme som består av 13 kollegor, fördelade på projektledare, specialister och processingenjörer. Det är ett team med hög erfarenhet som ser fram emot att välkomna dig som junior!

AFRY är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Med 17 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi, arbetar de över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

OM FRAMTIDEN AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.

VILLKOR
Start: November, eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Kontorstid, möjlighet till flex
Omfattning: Heltid Visa mindre

Expert in CCS/CCU, Process Industries

Ansök    Jun 30    AFRY AB    Processingenjör, elkraft
Company Description AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Job Description AFRY Process Industries Division Sweden is now looking for a Technology Manager and experts responsible for deve... Visa mer
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Making Future


Job Description
AFRY Process Industries Division Sweden is now looking for a Technology Manager and experts responsible for developing our services, within the field of Carbon Capture Storage / Usage (CCS/CCU) and to enforce our global team serving a variety of different industries focusing in the technology and its applications.
AFRY’s Process Industries Division serves the Chemicals & Biorefining, Pulp & Paper and Mining & Metals sectors. Our clients are increasingly focusing on developing new sustainable solutions. Many of our clients have CCS/CCU on their agenda and we are working with them in numerous studies and projects.
As part of AFRY’s growth strategy, we are strengthening our competence and adding our service volume in CCS and CCU. To meet and exceed our clients’ expectations, we want you to join our team in the expansion of our service portfolio and volume within the field.
In this role, your task will be to lead the development of our service offering in Process Industries Sweden and to be part of AFRY’s team within this field, consisting of representatives and experts from all divisions of the AFRY group. As a team player, you would actively contribute to AFRY’s strategic development.
The position is located in Sweden. We have local offices all over Sweden so it is possible to match your choice of location.


Qualifications
The persons we are looking for have:
Background in chemical or energy sectors, either in research, industry or engineering.
Leading expertise within carbon capture systems and technology.
M.Sc., B.Sc. education or higher.
Excellent interpersonal and communication skills in English language, and preferably also in Swedish.
Ability to develop new solutions and approaches in a client-oriented manner.

You are fully supported by multi-skilled colleagues and our international project base provides an opportunity for further professional growth. We are committed to ensure your well-being at work and induct you profoundly to our business.


Additional Information
We provide you with a unique global role supported by close to 17.000 colleagues in consulting, design, engineering and project implementation. In addition to Process Industry sectors, AFRY’s service offering cover energy, infrastructure, industrial and digital solutions, and management consulting competences.
Our work is demanding, but it is accompanied by freedom – freedom to develop and learn, and to combine professional and private life into a fulfilling match.
We at AFRY want to build a better future and find the best solutions, serving our clients but also the wider society. We are a modern employer strongly driven by our values based on long-term sustainability.
Read more about AFRY and what our employees tell about their work
Get to know us
Contact information
Ulf Strenger
Segment Manager
+46706220146
[email protected]
Please send in your application before Aug 15 2022
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Senior Process Engineers, Power-to-X

Ansök    Jul 7    AFRY AB    Processingenjör, elkraft
Company Description AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Job Description AFRY Process Industries Division, Power-to-X, is now looking for Senior Process Engineers and Project Manage... Visa mer
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future


Job Description
AFRY Process Industries Division, Power-to-X, is now looking for Senior Process Engineers and Project Managers for our Power-to-X group to strengthen our team serving a variety of different industries focusing on Power-to-X.
The Power-to-X group serves industrial sectors such as Chemicals & Biorefining, Pulp & Paper and Mining & Metals. The group also works with other sectors such as Offshore Wind, Heat and Power and Logistics. Our clients are increasingly focusing on developing new sustainable solutions within hydrogen and its areas of application.
As part of AFRY’s growth strategy, we are strengthening our competence and adding to our service volume and expertise in Power-to-X. To meet and exceed our clients’ expectations, we want you to join us and work in our service portfolio.
In this role your task will be to take part in the strategic development of AFRY’s Power-to-X service portfolio and be part of an international team of experts from within AFRY. As a team player your roles can also include leading process teams in project execution, project management and in the offering process.


Qualifications
To be successful in this role we believe that you recognize yourself in this description:
Senior engineer, >10 years project experience
Previous background in chemicals engineering or energy sectors
Experience with, but not limited to, hydrogen, electrolyzers, fuel cells, methanol and/or ammonia
Project experience in conceptual & basic engineering and project execution
Bachelor’s or Master’s degree in a relevant field of technology
Excellent interpersonal and communication skills in English language
Ability to develop new solutions and approaches in a client-oriented manner

You are fully supported by multi-skilled colleagues and our international project base provides an opportunity for further professional growth. We are committed to ensure your well-being at work and induct you profoundly to our business.
We take your personal qualities in great consideration. Our values, Brave, Devoted & Team player, characterize how we see ourselves. You have a good ability to collaborate and contribute to a team, at the same time you enjoy when you have responsibility and the opportunity to affect.
The position is in Sweden and possible locations are Stockholm, Gothenburg, Malmö, Karlstad or Luleå.


Additional Information
We provide you with a unique global role supported by 16.000 colleagues in consulting, design, engineering and project implementation. In addition to Process Industries sectors, AFRY’s service offering cover energy, infrastructure, industrial and digital solutions, and management consulting competences.
Our work is demanding, but it is accompanied by freedom – freedom to develop and learn, and to combine professional and private life into a fulfilling match.
We at AFRY want to build a better future and find the best solutions, serving our clients but also the wider society. We are a modern employer strongly driven by our values based on long-term sustainability.
Read more about AFRY and what our employees tell about their work Get to know us
Contact information
Zane Rowe
Group Manager Power-to X
+46 730 92 84 94
[email protected]
Guy Skantze
Segment Manager
+46 761 01 08 31
[email protected]
Last application date: 2022-08-21
We will review your application when we are back from summer vacation in August. Thank you for your patience and have a wonderful summer!


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre